Σύνδεση

View Full Version : ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

kalgeorge
03/03/2008, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Και κατι που δεν το εδειξε καμμια εκπομπη χθες το βραδυ....

Αυτος ο τσογλανος ο Ποστιγκα οταν εβαλε το γκολ πηγε στο σημαιακι του κορνερ και εκανε την γνωστη χειρονομια στον κοσμο με τα χερια να πηγαινουν μπρος πισω στο υψος της μεσης....Σας γ@μησα και ετσι...

Ακομα δεν ηρθε εγινε χουλιγκανος και φανατικος βαζελας....

Να τον χαιρεστε....

ναι ρε φιλε ειδες ο ΑΛΗΤΗΣ..........φτου του δηλαδη...το κολοπαιδο

ρε καντε μας την χαρη λεμε....:mad: αντε που βγαλατε και γλωσσα...

δεν βλεπω να γραφεις για το ¨καλο παιδι¨τον Δελλα που στις δυο πρωτες φασεις πηγε να κοψει την μπαλα στον Ντοι!!!
ΓΑΡΓΑΡΑ Ε;;;;;;;

ουτε για τον μαγκακο τον αποτυχημενο τον Ζηκο που σε ολο το παιχνιδι εψαχνε τσαμπουκαδες!!!
ΓΑΡΓΑΡΑ Ε;;;

και αν εκανε ετσι που λες ο ποστιγκα....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ....ΑΦΟΥ ΟΝΤΩΣ ΣΑΣ Γ @@@@

mats8282
03/03/2008, 12:22
Είμουνα στο επάνω διάζωμα και το είδα....ήταν πεντακάθαρη χειρονομία...Έγινε ψιλοχαμός στην κερκίδα...Παρόλα αυτά ούτε οι<<κίτρινες>> φυλλάδες δεν το ανέφεραν...

Τέσπα...

Kalgeorge οπως ξέρεις απο την κερκίδα,ειδικά σχεδόν πέταλο δεν βλέπεις όλο το γήπεδο..Ο Πόστιγκα την έκανε μπροστά μου την χειρονομία..Τι έκανε ο Δέλλας δεν είδα..Ας το έβλεπε ο διαιτητής..Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για κανέναν...Και δεν σημαίνει τίποτα το ότι επειδή έγιναν και άλλα πρέπει να μην μιλάμε για τίποτα.Η λογική σου είναι απαράδεκτη.Όπως και ο <<χουλιγκανίστικος>> τρόπος που εκφράζεσαι.

kalgeorge
03/03/2008, 12:36
Είμουνα στο επάνω διάζωμα και το είδα....ήταν πεντακάθαρη χειρονομία...Έγινε ψιλοχαμός στην κερκίδα...Παρόλα αυτά ούτε οι<<κίτρινες>> φυλλάδες δεν το ανέφεραν...

Τέσπα...

Kalgeorge οπως ξέρεις απο την κερκίδα,ειδικά σχεδόν πέταλο δεν βλέπεις όλο το γήπεδο..Ο Πόστιγκα την έκανε μπροστά μου την χειρονομία..Τι έκανε ο Δέλλας δεν είδα..Ας το έβλεπε ο διαιτητής..Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για κανέναν...Και δεν σημαίνει τίποτα το ότι επειδή έγιναν και άλλα πρέπει να μην μιλάμε για τίποτα.Η λογική σου είναι απαράδεκτη.Όπως και ο <<χουλιγκανίστικος>> τρόπος που εκφράζεσαι.

δεν ειπα φιλε μου οτι δεν πρεπει να τα λεμε αυτα που γινονται...αλλα να τα λεμε ολα και οχι οτι μασ συμφερει....

α και που σαι...αν εννοεις χουλιγκανισμο το να γουσταρω το πως αντεδρασε ο ποστιγκα.....τοτε μαλλον πρεπει να ασχοληθεις με αλλο αθλημα..:rotflmao:

SPORAKIAS
03/03/2008, 12:36

Τέσπα...

κατσε ρε ....(το ρε φιλικα)...

και ποιος σου ειπε οτι και αυτο που εκανε ο ποστιγκα το ειδε ο διαιτητης..?

δλδ στα δικα μας απλα δεν τα ειδαν ..... αλλα των αλλων τα ειδαν και δεν ειπαν τπτ ...?...

ελεος με τα κορακια....φτανει πια....

kalgeorge
03/03/2008, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
κατσε ρε ....(το ρε φιλικα)...

και ποιος σου ειπε οτι και αυτο που εκανε ο ποστιγκα το ειδε ο διαιτητης..?

δλδ στα δικα μας απλα δεν τα ειδαν ..... αλλα των αλλων τα ειδαν και δεν ειπαν τπτ ...?...

ελεος με τα κορακια....φτανει πια....

ρε γιωργο...ειπαμε....αεκακια. :lol:

στο πρωτο παιχνιδι μας τα εκαναν τουμπανο με το θεατρο του ντοι....και τι καλο παιδι που ειναι ο Δελλας, και δεν πειραζει ανθρωπο..κλπ κλπ κλπ
τωρα με τις δυο δολοφονικες του επεμβασεις....ΓΑΡΓΑΡΑΑΑ....:p

ρε κοιτατε τα χαλια σας και μην κοιτατε το τι εκανε ο ποστιγκα....ψαχνετε κατι να πειτε...αλλα οπως ειχα πει για την ομαδα Μου προπερσυ.....
οταν χανεις ολα τα ντερμπυ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.....απλα ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ :wave2:

blackbusa
03/03/2008, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αεκακιααααααααααααααααα
που κρυφτηκατε ωρε;;;;

δεν θα μιλησετε τωρα για το φοβερο ροστερ της ομαδουλας σας και την μπαλαρα που παιζει;;;;

δεν θα βγει ο Ντεμης να κλαψομουνιασει για την διαιτησια;;;;; ( ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ;;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ:a06: :a06:

αρκετα μας τα κανατε τουμπανο με την ομαδα σας και το παραμυθι σας..

ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗΗ;;;;;,
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ:;::

εσυ δεν ελεγες οτι δεν σε αφηνουν να παρεις πρωταθλημα;; και οτι αν ειστε μαγκες θα κανετε το 11 στα 11 και θα παρετε και ολα τα ντερμπυ στην εδρα σας;;;

αλλα βλεπω αεκακια....για το πεναλτακυ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΕ;;;;
ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ....
:rotflmao: :rotflmao:
μια ζωη αεκακι......

Μην γινεσαι και εσυ γαυρος.....
Το ροστερ ειναι αυτο...δεν ειπα οτι ποτε παιζουμε μπαλλαρα....αλλα ουτε και εσυ παιζεις σαν την Barca.....
Το πεναλντυ οπως ειπαν ολοι δεν ηταν.....εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη και θα συμφωνησω με τους υπολοιπους....αλλα οπως συνγχρονος ειπαν ηταν και δυσκολη φαση και απο δυσκολη γωνια για το κορακι....και οτι κατι τετοια δινει ο Παμποριδης συνεχεια....

Δεν σου ειπα ποτε οτι δεν με αφηνουν να παρω πρωταθλημα......ειπα και λεω οτι δεν με αφηνουν να ΔΙΕΚΔΕΙΚΙΣΩ επι ισους ορους....βεβαια χτες φανηκε οτι δεν μπορουσα να κερδισω.....και λογικο ειναι οτι δεν κερδισα....ασχετα αν οι παιχτες φανηκε οτι το θελανε πολυ....
και για να μην ανυσηχεις σκοπευουμε να βγαλουμε dvd για να μην γκρινιαζουμε συνεχεια.....:lol: ....ξερεις εσυ...με πλαγιους αετοματηδες που βλεπουν σε αποσταση 50 μετρων...με αλλους που δεν βλεπουν ουτε στο μισο.....με σημαιακια που εχουν χαλασει τα κουμπακια....με παιχτες που ο Λουγκανις ντρεπεται μπροστα τους.....και βεβαια για να δειξουμε οτι καλυτερα να παιζεις με 10 παρα με 11....:lol: ...και δεν μειλαω τοσο το σαββατιατικο οσο τις πρωτες 10-11?? αγωνιστικες....ειπαμε...ξερεις εσυ....:lol:

:wave2:

υ.γ. και δεν κρυβομαι ποτε....απλα εχω πει οτι θα ασχολουμε μονο για θεματα κανονισμων και διαδικασιων για να μην ξεχασουμε και τα λιγα που ξερουμε,με τις μαλακιες που διαβαζουμε εδω μεσα....

kalgeorge
03/03/2008, 12:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
....
²

αγορι μου τα ιδια λεμε,.,,,δεν καταλαβες
ελεγες οτι δεν σε αφηνουν επι ισοις οροις και σου ελεγα...δεν ειναι οτι δεν σε αφηνουνν.-..αλλα οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ:lol: !!!

μεχρι και με μουφα πεναλτυ και ουτε μια εύκαιρια.....καταλαβες;;
και σου ελεγα...ασε που θες και να παρεις τα ντερμπυ αλλα δεν ακουγες :wave2:

οσο για τα αλλα που λες μαλλον αναφερεσαι στους γαυρους....και οχι σε εμας...
οπως και να εχει...οπως εγραψα και απο πανω,......οταν δεν παιρνεις ντερμπυ...απλα δενμιλας :beer: :wave2:

blackbusa
03/03/2008, 12:46
Μην γινεσαι και εσυ γαυρος.....
Το ροστερ ειναι αυτο...δεν ειπα οτι ποτε παιζουμε μπαλλαρα....αλλα ουτε και εσυ παιζεις σαν την Barca.....
Το πεναλντυ οπως ειπαν ολοι δεν ηταν.....εγω δεν εχω προσωπικη γνωμη και θα συμφωνησω με τους υπολοιπους....αλλα οπως συνγχρονος ειπαν ηταν και δυσκολη φαση και απο δυσκολη γωνια για το κορακι....και οτι κατι τετοια δινει ο Παμποριδης συνεχεια....

Δεν σου ειπα ποτε οτι δεν με αφηνουν να παρω πρωταθλημα......ειπα και λεω οτι δεν με αφηνουν να ΔΙΕΚΔΕΙΚΙΣΩ επι ισους ορους....βεβαια χτες φανηκε οτι δεν μπορουσα να κερδισω.....και λογικο ειναι οτι δεν κερδισα....ασχετα αν οι παιχτες φανηκε οτι το θελανε πολυ....
και για να μην ανυσηχεις σκοπευουμε να βγαλουμε dvd για να μην γκρινιαζουμε συνεχεια.....:lol: ....ξερεις εσυ...με πλαγιους αετοματηδες που βλεπουν σε αποσταση 50 μετρων...με αλλους που δεν βλεπουν ουτε στο μισο.....με σημαιακια που εχουν χαλασει τα κουμπακια....με παιχτες που ο Λουγκανις ντρεπεται μπροστα τους.....και βεβαια για να δειξουμε οτι καλυτερα να παιζεις με 10 παρα με 11....:lol: ...και δεν μειλαω τοσο το σαββατιατικο οσο τις πρωτες 10-11?? αγωνιστικες....ειπαμε...ξερεις εσυ....:lol:

υ.γ. και δεν κρυβομαι ποτε....απλα εχω πει οτι θα ασχολουμε μονο για θεματα κανονισμων και διαδικασιων για να μην ξεχασουμε και τα λιγα που ξερουμε,με τις μαλακιες που διαβαζουμε εδω μεσα....

edit....μπροστα μου το εκανε ο Ποστιγκα....προσωπικα δεν με χαλασε.....μπινελικι εφαγε βεβαια...αν τωρα Γιωργο συγκρινεις 2 σκληρα μαρκαρισματα με το θεατρο του ''αραπακου''σου....τοτε...:sick: αααααα....ναι.....και βεβαια κιτρινη καρτα στον Μπλανκο για την μπλουζα που εγραφε περαστικα στον πατερα του....μετα απο 3 μερες πεθανε....:sad:

kalgeorge
03/03/2008, 12:49
edit....μπροστα μου το εκανε ο Ποστιγκα....προσωπικα δεν με χαλασε.....μπινελικι εφαγε βεβαια...αν τωρα Γιωργο συγκρινεις 2 σκληρα μαρκαρισματα με το θεατρο του ''αραπακου''σου....τοτε...:sick: αααααα....ναι.....και βεβαια κιτρινη καρτα στον Μπλανκο για την μπλουζα που εγραφε περαστικα στον πατερα του....μετα απο 3 μερες πεθανε....:sad:

σορυ αλλα αυτο που γραφεις ειναι καθαρα ΜΑΛΑΚΙΑ
ασχετο μεταξυ τους---
και πιο ειναι πιο σοβαρο;;;;;
το θεατρο του ντοι η το δολοφινικο τακλιν του δελλα
για ζυγισε τα μια παλι

blackbusa
03/03/2008, 12:50

οσο για τα αλλα που λες μαλλον αναφερεσαι στους γαυρους....και οχι σε εμας...
οπως και να εχει...οπως εγραψα και απο πανω,......οταν δεν παιρνεις ντερμπυ...απλα δεν μιλας

πληροφοριακα τις 10-11 πρωτες αγωνιστηκες επαιζε ο καθε αντιπαλος σου με 10 παιχτες......:rolleyes: :lol:

δεν πιστευω να λες οτι οι παιχτες σου δεν βουτανε????:bigcry: :bigcry: :bigcry:

αφου ρε μαλακα δεν πρεπει να μειλαω τι με ρωτας εδω μεσα???περιμενεις να με βγαλεις στην σεντρα και να μην απαντησω???:blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
03/03/2008, 12:51
πληροφοριακα τις 10-11 πρωτες αγωνιστηκες επαιζε ο καθε αντιπαλος σου με 10 παιχτες......:rolleyes: :lol:

δεν πιστευω να λες οτι οι παιχτες σου δεν βουτανε????:bigcry: :bigcry: :bigcry:

αφου ρε μαλακα δεν πρεπει να μειλαω τι με ρωτας εδω μεσα???περιμενεις να με βγαλεις στην σεντρα και να μην απαντησω???:blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αν κατσεις και το ψαξεις θα δεις οτι οι κοκκινες που επαιρναν οι αντιπαλοι ΗΤΑΝ!!!!!
αλλα μαλλον δεν συμφερει να το ψαξεις γιατι δεν θα εχεις να λες-....

οσο για ευνοια...ειπαμε ειανι ντροπη να μιλατε και εσεις φετος....
οσο για το πρωταθλημα που μας τα κανατε τουμπανο....αντε ...αστο παλι φετος :rotflmao: :wave2:

mats8282
03/03/2008, 12:52
Δεν μου εκανε εντυπωση ουτε περιμενα τον διαιτητη να κανει κατι αφου ηταν μακρια και ο εποπτης στο αλλο μισο του γηπεδου...

Απλα ειπα οτι μου εκανε εντυπωση που δεν αναφερθηκε κανενας απολυτως...Ουτε οι <<κιτρινες>> φυλλαδες...Με παρεξηγησατε...

:bawl: :D

CIRUS
03/03/2008, 12:55
εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι το πρωτάθλημα και οι 3 μεγάλοι έχουν κάνει ότι μπορούν για να ΜΗΝ το πάρουν. έχει πλάκα πάντως με τόσες ανατροπές, έτσι ως φαίνεται τώρα το παίρνει ο βάζελος αλλά δεν αποκλείω και τίποτα, το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι 3 φέτος στο πρωτάθλημα δεν παίζουν καθόλου καλή μπάλα και έτσι όποιος και να το πάρει δίκαιο είναι για μένα.

πάλι καλά που ήταν και η ευρώπη φέτος και είδα λίγο μπαλίτσα από τον ολυμπιακό (α και το 4-0 στο κύπελο ξέχασα:D ) γιατί στο ελληνικό ήμασταν σούργελο!!! οι ενστανσεις τους μάρανε τους διοικούντες μας δε βλέπουνε οτι δεν αλλάζουμε μια πάσα οι δικοί μας, τελωσπάντων φέτος καινουργια ομάδα θα πουν, τώρα στήνεται θα πουν, είχαμε πολούς τραυματισμούς θα πουν και παπαριές να δικαιολογηθούν στον κόσμο και πάει στο διά.. τους δικαιολογούμε αυτή τη χρονιά, του χρόνου όμως τέρμα τα ψέματα και μέσα οι κώλοι γιατί οι δικαιολογίες τέλιωσαν.

άντε τώρα να δούμε τι θα κάνουμε και με την τσέλσι, εύχομαι εκεί να παρουσιαστούμε αξιοπρεπείς γιατί αν παρουσιαστούμε πάλι έτσι θα φάμε 4ρα όλη δική μας.

για τους άμπαλους της άεκ και του βάζελου τα είπατε εσείς τι να πω εγώ, λέω για τα δικά μας ρεζιλίκια.

το μόνο που μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το πρωτάθλημα όσον αφορά τις ανατροπές που είχαμε και για το ότι είναι απρόβλεπτο μέχρι το τέλος γιατί κατα τα άλλα...... μαμησε τα και άφησε τα!!!!!!!!!

blackbusa
03/03/2008, 12:59
αν κατσεις και το ψαξεις θα δεις οτι οι κοκκινες που επαιρναν οι αντιπαλοι ΗΤΑΝ!!!!!
αλλα μαλλον δεν συμφερει να το ψαξεις γιατι δεν θα εχεις να λες-....

λες εεεεεεεεε??? (http://www.youtube.com/watch?v=godeXR2_Ufk)

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

kalgeorge
03/03/2008, 13:00
λες εεεεεεεεε??? (http://www.youtube.com/watch?v=godeXR2_Ufk)

:bigcry: :bigcry: :bigcry:
χααχαχ ρε δεν την παλευεις με τιποτα λεμε .χα.χααχαχ

πρωτον βρηκες κιτρινη, ουτε καν κατι σοβαρο δηλαδη .χαχαχαχαχ
δευτερον δεν ειανι τις πρωτες αγωνιστικες που ειπες :d ειναι δευτερος γυρος :p

ps: ριξε και μια ματια στο κινητο σου ρε κατσικι :mad:

blackbusa
03/03/2008, 13:05

ps: ριξε και μια ματια στο κινητο σου ρε κατσικι :mad:

Cirussssssssssssssssssssssss Βασιληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ριξε μια ματια στο κινητο σου......γιατι εγω δεν ειμαι κατσικι....μαλλον εσενα λεει......αλλα εσυ εισαι πιο πολυ κουτσαλογο απο κατσικι:rolleyes:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

υ.γ. και???το ειδα.....εδω ειναι....:lol:

iosif
03/03/2008, 13:08
SOBARA TORA ΕΑΝ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ 3-4 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΓΚΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

kalgeorge
03/03/2008, 13:11
Cirussssssssssssssssssssssss Βασιληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ριξε μια ματια στο κινητο σου......γιατι εγω δεν ειμαι κατσικι....μαλλον εσενα λεει......αλλα εσυ εισαι πιο πολυ κουτσαλογο απο κατσικι:rolleyes:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

υ.γ. και???το ειδα.....εδω ειναι....:lol:

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μην τα λες ετσι....το πιστεψε ο αλλος και μου εστειλε πμ.-
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω λιωσει λεμε

blackbusa
03/03/2008, 13:18
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μην τα λες ετσι....το πιστεψε ο αλλος και μου εστειλε πμ.-

εχω λιωσει λεμε

:( :sad: :blush:

ωχ...την εκατσα....παει.....θα μου δειξει την αλλη αγωνιστικη στο 5χ5.....

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

CIRUS
03/03/2008, 13:36
είσαστε ηλίθιοι και οι δύο, ο μ@λ@κας εγώ νόμιζα ότι με ήθελε κάτι:a018: :a018:

mats8282
03/03/2008, 13:51
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

122629

Akatanomastos
03/03/2008, 15:43
τα χανουμια πρεπει να καταλαβουν οτι η ομαδα τους εχει σοβαρο προβλημα.

ελπιζω ως παναθηναικος να κοψουν εστω και 2 βαθμους απο τον γαυρο αλλα δυσκολο το βλεπω.
ο βαζελος το λαθος του ηταν οτι πηγαμε να παρουμε το Χ απο ενα καφενειο αντι να μπουμε οπως στο καραισκακη η την λεωφορο στον πρωτο γυρο να βαλουμε 2 μπαλακια.
βεβαια μετα ο κοσμος θα εγδαρνε τον ντεμη αλλα αυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα

el_hymador
03/03/2008, 15:54
Και βγαλαμε και ανακοινωση σχετικα με την διαιτησια...:rolleyes:

Ελεος ρε γαμοτο, αυτο το πρωταθλημα ειναι τον δηλωσεων και των ενστασεων...πικρα.

Akatanomastos
03/03/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Και βγαλαμε και ανακοινωση σχετικα με την διαιτησια...:rolleyes:

Ελεος ρε γαμοτο, αυτο το πρωταθλημα ειναι τον δηλωσεων και των ενστασεων...πικρα.

καλα καναμε ρε χυμαδορ.
τετοιο πρωταθλημα που χουμε κοροιδευομαστε μεταξυ μας

και δεν ειδα κανεναν Δωνη η κανεναν Ντεμη να πει τιποτα για την διατησια και για τα <<πεναλντυ>> ξεφτιλες..

με τον ηρακλη ομως ο ντεμης εκανε τον καλο με τον φιλο του τον τραγουδιαρη..
α ρε ματσουκι που θελετε ολοι..

la_villa
03/03/2008, 19:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο βαζελος το λαθος του ηταν οτι πηγαμε να παρουμε το Χ απο ενα καφενειο αντι να μπουμε οπως στο καραισκακη

στο καραισκάκη μάλλον δεν κατάλαβες τι εγινε παρόλο την 4αρα του κυπέλλου

δεν μπήκατε εσείς καλα΄...εμείς μπήκαμε στα @@ μας τελείως λες και κάναμε προπόνηση και παρόλα αυτά γλιτώσατε γιατι απο ότι θυμάμαι γκολ δεν βάλατε

στο κύπελλο που μπήκαμε στοιχειωδώς σοβαροί μετρήσατε 4
για να μην ξεχνιόμαστε και τρέφετε αυταπάτες

arxaios
03/03/2008, 19:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
.......
δεν μπήκατε εσείς καλα΄...εμείς μπήκαμε στα @@ μας τελείως λες και κάναμε προπόνηση και παρόλα αυτά γλιτώσατε γιατι απο ότι θυμάμαι γκολ δεν βάλατε

.....
Eίπε ο la villa και αναχώρησε για να επιστρέψει στο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΜΠΑΝ στο οποίο κατοικεί ........
:lol: :lol: :lol:

el_hymador
03/03/2008, 19:54
στο καραισκάκη μάλλον δεν κατάλαβες τι εγινε παρόλο την 4αρα του κυπέλλου

στο κύπελλο που μπήκαμε στοιχειωδώς σοβαροί μετρήσατε 4
για να μην ξεχνιόμαστε και τρέφετε αυταπάτες

μλκ εισαι εντελως αλλου...:lol: :lol: :lol: :wave2:

alximistis
03/03/2008, 19:56
τα χανουμια πρεπει να καταλαβουν οτι η ομαδα τους εχει σοβαρο προβλημα.

ελπιζω ως παναθηναικος να κοψουν εστω και 2 βαθμους απο τον γαυρο αλλα δυσκολο το βλεπω.
ο βαζελος το λαθος του ηταν οτι πηγαμε να παρουμε το Χ απο ενα καφενειο αντι να μπουμε οπως στο καραισκακη η την λεωφορο στον πρωτο γυρο να βαλουμε 2 μπαλακια.
βεβαια μετα ο κοσμος θα εγδαρνε τον ντεμη αλλα αυτο δεν ειναι δικο μας προβλημα

Να κάνω δύο ερωτήσεις αλλά θα μου απαντήσεις ευθέως. Τίμια χωρίς α δεν ξέρω δεν απαντώ.

1). Ηομάδα μου έχει σοβαρό πρόβλημα. Και είναι για τα μπάζα. Εσείς που είσαστε πολύ καλύτεροι γιατί δεν μπορέσατε να μας κερδίσετε; Και γιατί στο α ημίχρονο ήσασταν ανύπαρκτοι;
2). Αφού είναι τόσο χάλια η ομάδα μου γιατί είμστε μόλις 4 βαθμούς πίσω από σας και μάλιστα διαφορά που χτίστηκε τις τελευταίες αγωνιστικές;
Και πάρε και μία τρίτη να χεις.
καλά κάνατε και βγάλατε ανακοίνωση οκ. Αλλά γιατί είναι ακριβώς η ίδια με αυτές των ομάδων που κράζεις; Και μάλιστα καταλήγετε να λέτε ότι είναι απλή σύμπτωση;;;

Για να σε δω να δίνεις απαντήσεις...

el_hymador
03/03/2008, 20:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να κάνω δύο ερωτήσεις αλλά θα μου απαντήσεις ευθέως. Τίμια χωρίς α δεν ξέρω δεν απαντώ.

1). Ηομάδα μου έχει σοβαρό πρόβλημα. Και είναι για τα μπάζα. Εσείς που είσαστε πολύ καλύτεροι γιατί δεν μπορέσατε να μας κερδίσετε; Και γιατί στο α ημίχρονο ήσασταν ανύπαρκτοι;
2). Αφού είναι τόσο χάλια η ομάδα μου γιατί είμστε μόλις 4 βαθμούς πίσω από σας και μάλιστα διαφορά που χτίστηκε τις τελευταίες αγωνιστικές;
καλά κάνατε και βγάλατε ανακοίνωση οκ. Αλλά γιατί είναι ακριβώς η ίδια με αυτές των ομάδων που κράζεις; Και μάλιστα καταλήγετε να λέτε ότι είναι απλή σύμπτωση;;;

ελα μου ντε;

γιατι πολυ απλα εχουμε τα χαλια μας τα μαυρα και ασε τον Akatanomasto να λεει...

και η ανακοινωση ειναι εντελως ακυρη και στο περιεχομενο και στο timing...

λες και ο ΠΑΟ δεν ευνοηθηκε φετος....κατι σφυριγματα πηραμε και εμεις μην λεμε μ@λ@κιες τωρα...

ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΡΚΟΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

:yuck:

mats8282
03/03/2008, 20:03
Εμενα γιατι το εν λογω πεναλτι μου φαινεται ολοιδια περιπτωση σαν του Ολυμπιακου στο ματς με τον Πανιωνιο που εφαγε και κοκκινη ο αμυντικος??

Και μαλιστα σε εκεινη την περιπτωση βγηκαν ολοι οι <<καθηγητες>> διαιτησιας να υπερασπιστουν τον διαιτητη....

Μηπως υπερβαλετε λιγο για το κατα ποσο ΔΕΝ ηταν πεναλτι??

alximistis
03/03/2008, 20:15
Εμενα γιατι το εν λογω πεναλτι μου φαινεται ολοιδια περιπτωση σαν του Ολυμπιακου στο ματς με τον Πανιωνιο που εφαγε και κοκκινη ο αμυντικος??

Και μαλιστα σε εκεινη την περιπτωση βγηκαν ολοι οι <<καθηγητες>> διαιτησιας να υπερασπιστουν τον διαιτητη....

Μηπως υπερβαλετε λιγο για το κατα ποσο ΔΕΝ ηταν πεναλτι??

Όχι φίλε μου. ΑΕΚΤζάκι είμαι με πατέρα αεκτζή από την Καισαριανή κλπ κλπ άτιμη προσφυγιά αχ βαχ και τα τοιαύτα. :D
Αλλά δεν ήταν πέναλτι με την καμία! Απλώς ο διαιτητής δνε είναι για θάνατο διότι ο Νίλσον κάνει το τάκλιν στην μπάλλα επομένως δεν παίζει παράβαση αλλά το κάνει πολύ άτσαλα πολύ χοντρά. Ξεγελιέται ο Παμπορίδης και το δίνει. Θέλω δηλαδή να πιστεύω πως δεν υπήρχε δόλος. :)

arxaios
03/03/2008, 20:37
Όχι φίλε μου. ΑΕΚΤζάκι είμαι με πατέρα αεκτζή από την Καισαριανή κλπ κλπ άτιμη προσφυγιά αχ βαχ και τα τοιαύτα. :D
Αλλά δεν ήταν πέναλτι με την καμία! Απλώς ο διαιτητής δνε είναι για θάνατο διότι ο Νίλσον κάνει το τάκλιν στην μπάλλα επομένως δεν παίζει παράβαση αλλά το κάνει πολύ άτσαλα πολύ χοντρά. Ξεγελιέται ο Παμπορίδης και το δίνει. Θέλω δηλαδή να πιστεύω πως δεν υπήρχε δόλος. :)
+1 σε όλα, αλλά αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις, δεν απαντούν στα 2 πρώτα σου ερωτήματα ;;;
Όσο για το 3ο νομίζω ότι θα έπρεπε να διακρίνεις την ΕΙΡΩΝΕΊΑ στην ανακοίνωση ....... και γιατί ειρωνεία ;;; Για την στάση του Ντέμη που τώρα που είναι στο ΥΠΕΡ η ζυγαριά ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ !!!
Κοινώς κάνει την πάπια ......... μετά από τις μεγαλοπρεπείς κορώνες περί διαιτησίας των προηγουμένων εβδομάδων !!! Το να παριστάνεις τον Δον Κιχώτη όταν ο αντίπαλος είναι ανευ σημασίας είναι εύκολο ...........
ΜΑΚΑΡΙ να με διαψεύσει ο Ντέμης γιατί και αυτόν και την ΑΕΚ συμπαθώ αλλά τελευταία τον συλλαμβάνω φάουλ !!!

alximistis
03/03/2008, 20:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
+1 σε όλα, αλλά αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις, δεν απαντούν στα 2 πρώτα σου ερωτήματα ;;;
Όσο για το 3ο νομίζω ότι θα έπρεπε να διακρίνεις την ΕΙΡΩΝΕΊΑ στην ανακοίνωση ....... και γιατί ειρωνεία ;;; Για την στάση του Ντέμη που τώρα που είναι στο ΥΠΕΡ η ζυγαριά ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ !!!
Κοινώς κάνει την πάπια ......... μετά από τις μεγαλοπρεπείς κορώνες περί διαιτησίας των προηγουμένων εβδομάδων !!! Το να παριστάνεις τον Δον Κιχώτη όταν ο αντίπαλος είναι ανευ σημασίας είναι εύκολο ...........
ΜΑΚΑΡΙ να με διαψεύσει ο Ντέμης γιατί και αυτόν και την ΑΕΚ συμπαθώ αλλά τελευταία τον συλλαμβάνω φάουλ !!!

Δεν ξέρω φίλε αν κάνει την πάπια ο κοντοπίθαρος αλλά συμφωνώ μαζί σου πως είναι φάουλ! Τώρα δεν κατάλαβα ομολογώ την ειρωνία στην ανακοίνωση του ΠΑΟ και να σου πω αν ήταν ειρωνία δεν θα ασχολούνταν όλοι με αυτό. Νομίζω.
Κατά τα άλλα φίλε δεν καταλαβαίνω που απαντώ ο ίδιος σε αυτά που ρώτησα ειλικρινά. :)

Lazio
03/03/2008, 20:43

Δεν ηταν φαση που μπορουσε να ξεγελασει ενα διαιτητη γιατι οπως εδειξε το βιντεο ηταν τοσο κοντα και απο οπτικη γωνια που εβλεπε τα παντα και φυσικα την πορεια της μπαλας μετα το κοψιμο του Νιλσον.

Υπηρχε δεν υπηρχε δολος ηταν ενα σφυριγμα που αλιωσε το σκορ σε ενα τοσο σημαντικο αγωνα και για τους 2 μας. Ενας αγωνας χωρις πολλες φασεις για γκολ μια τετοια αποφαση ειναι τραγικη απο το διαιτητη και μας δινει το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και να αντιδρασουμε για την καθαρη αλιωση του σκορ

Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες σας.... :wave2: :wave2:

mats8282
03/03/2008, 20:44
Δεν διαφωνω οτι οντως δεν ηταν πεναλτι απλα θυμηθηκα τι λεγανε για το πεναλτι του αλλου στον Τζορτζεβιτς αν θυμαμαι καλα...

Οτι δεν εχει σημασια αμα βρει την μπαλα και μετα κλαδεψει τον παικτη και κατι τετοια λεγανε οι προφεσορες...

Εγω δεν θυμαμαι καλα???

arxaios
03/03/2008, 20:50
...
Κατά τα άλλα φίλε δεν καταλαβαίνω που απαντώ ο ίδιος σε αυτά που ρώτησα ειλικρινά. :)
Δόλος ή όχι, πιστεύω πως όχι ................
Αν δεν δινόταν το πέναλτι θα είχατε χάσει !!!
Αυτό απαντάει στην ερώτηση 1 .....
Αν είχατε χάσει η διαφορά θα ήταν +6 και όχι +4

arxaios
03/03/2008, 20:52
Δεν διαφωνω οτι οντως δεν ηταν πεναλτι απλα θυμηθηκα τι λεγανε για το πεναλτι του αλλου στον Τζορτζεβιτς αν θυμαμαι καλα...

Οτι δεν εχει σημασια αμα βρει την μπαλα και μετα κλαδεψει τον παικτη και κατι τετοια λεγανε οι προφεσορες...

Εγω δεν θυμαμαι καλα???
Εσυ μια χαρά θυμάσαι .......... οι γαύροι ξεχνούν !!!

alximistis
03/03/2008, 20:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Δεν ηταν φαση που μπορουσε να ξεγελασει ενα διαιτητη γιατι οπως εδειξε το βιντεο ηταν τοσο κοντα και απο οπτικη γωνια που εβλεπε τα παντα και φυσικα την πορεια της μπαλας μετα το κοψιμο του Νιλσον.

Υπηρχε δεν υπηρχε δολος ηταν ενα σφυριγμα που αλιωσε το σκορ σε ενα τοσο σημαντικο αγωνα και για τους 2 μας. Ενας αγωνας χωρις πολλες φασεις για γκολ μια τετοια αποφαση ειναι τραγικη απο το διαιτητη και μας δινει το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και να αντιδρασουμε για την καθαρη αλιωση του σκορ

δικαιολογίες μας;;;;;; Για ποιο πράγμα;;; ώρα είναι να μας πεις ότι εμείς τον βάλαμε να μας το δώσει. Οι διαιτητές φιλαράκι καλούνται να πάρουν απόφαση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εμείς το βλέπουμε από μακριά ξανά και ξανά στην τηλεόραση και πάει λέγοντας. Κι όπως έχω πει χιλιάδες φορές για την ομάδα μου όταν κλέγεται για τη διαιτησία το ίδιο θα πω και τώρα. Ως το πέναλτι δεν είχε βάλει ο ΠΑΟ γκολ. Υποθετικά λοιπόν μιλάμε ότι ίσως και να έβαζε. Θ αμπορούσε όμως και να μην βάλει. Με το αν θα μιλάμε τώρα; Αν ήταν ομαδάρα τεσπα πολύ καλύτερος από μας θα μας είχε "πατήσει" στο γήπεδο και δεν θα έφτανε στο 70φεύγα απλά να ισοφαρίσει. Απλά πράγματα.

Φίλε αρχαίε γι αυτό που λες... μπορεί και να είναι έτσι. Μπορεί! Αλλά όπως λέω και παραπάνω δεν το ξέρουμε αυτό. Δεν γίνεται να λέμε κάθε φορά τι θα είχε γίνει ΑΝ... και πάει λέγοντας.

Και κάτι τελευταίο για τα χάλια μας. Το ξέρω το παραδέχομαι ότι δεν είμαστε στα καλύτερα μας. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά... με τα ψέμματα και τα κλάματα φτάσαμε 7 αγωνιστικές πριν το τέλος να είμαστε τρίτοι σε απόσταση βολής από το γαύρο. Αυτό ΔΕΝ κάνει εμάς καλούς ούτε σώζει την κατάσταση. Απλώς δείχνει σε ποιο ακριβώς επίπεδο είστε και σεις. Και ειδικά ο γαύρος.

STOYBI
03/03/2008, 22:24
Ρε...... :look:

Κοιτα να δεις που φτασαμε....... Να τους παρει ο μπεμπεκος στο ψιλο με ιδιες προυγουμενες ανακοινωσεις αλλων παε για την διαιτησια............ :eyepop:

Ποιος.....???? Ο Βαρδινογιαννης.......... :eyepop: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

STOYBI
03/03/2008, 22:35

Ε..... Θα την φατε και την αλλη τεσσαρα και θα κλαιτε παλι....... :rolleyes:

el_hymador
03/03/2008, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ε..... Θα την φατε και την αλλη τεσσαρα και θα κλαιτε παλι....... :rolleyes:

γιατι η τεσσαρα ηταν αντιπροσωπευτικη της αγωνιστικης σας υπεροχης;

τα εχουμε ξαναπει στο πρωταθλημα εισασταν για πεντραρα και σαν μ@λ@κες δεν τα βαλαμε...

στο κυπελλο σαν μ@λ@κες κατσαμε και τα φαγαμε...

απλα ειναι τα πραγμτα...

κατι δηλώσεις περι πρωταθληματος δεν παιζουν πια ε; ...

γιατι;

:D

el_hymador
03/03/2008, 22:44
Χαλαρωστε ...ειμασταν καμια δεκαρα Βαζελοι και βλεπαμε τον αγωνα και οταν εγινε η φαση του πεναλτι real time βριζαμε ολοι τον Νιλσον και τον Βαρδινογιαννη για τις επιλογες του ξερετε τωρα...

που παει και φερνει τα παλτα που ειναι αμπαλοι και ειναι τωρα ενεργεια αυτη αμυντικου κ.τλ.-κ.τ.λ.

χρειαστηκε να δουμε δις το replay για να καταλαβουμε οτι δεν ειναι πεναλτυ.

οκ δυσκολη φαση τι να κανουμε τωρα...

STOYBI
03/03/2008, 22:49
γιατι η τεσσαρα ηταν αντιπροσωπευτικη της αγωνιστικης σας υπεροχης;

τα εχουμε ξαναπει στο πρωταθλημα εισασταν για πεντραρα και σαν μ@λ@κες δεν τα βαλαμε...

στο κυπελλο σαν μ@λ@κες κατσαμε και τα φαγαμε...

απλα ειναι τα πραγμτα...

κατι δηλώσεις περι πρωταθληματος δεν παιζουν πια ε; ...

Γιατι αμφιβαλεις για την αγωνιστικη μας υπεροχη....??? :rolleyes:

Ξερεις ποσα παιχνιδια στο παρελθον ( κοντινο και μακρυνο ) ησασταν για πενταρες που δεν βαλαμε εμεις...?????

Τα υπολοιπα πολυ ευστοχα τα συμπληρωσες μονος σου....!!!! :lol: :lol: :lol:

Κατα τα αλλα........ Και τον Μαη θα ειναι ωραια με την ΚΟΥΠΑ στο ΠΕΡΑΙΑ....!!! :D

Συνεχιστε τα μπλα-μπλα οι υπολοιποι.......

Οπως ..... 10 χρονια τωρα...!!!!

el_hymador
03/03/2008, 22:55
Γιατι αμφιβαλεις για την αγωνιστικη μας υπεροχη....??? :rolleyes:

Ξερεις ποσα παιχνιδια στο παρελθον ( κοντινο και μακρυνο ) ησασταν για πενταρες που δεν βαλαμε εμεις...?????

Τα υπολοιπα πολυ ευστοχα τα συμπληρωσες μονος σου....!!!! :lol: :lol: :lol:

Κατα τα αλλα........ Και τον Μαη θα ειναι ωραια με την ΚΟΥΠΑ στο ΠΕΡΑΙΑ....!!! :D

Συνεχιστε τα μπλα-μπλα οι υπολοιποι.......

Οπως ..... 10 χρονια τωρα...!!!!

ζησε Μαη μου να δεις το τριφυλλι πρωταθλητη...

α και κατι αλλο...

μλκ εισαι αλλου....:lol: :lol: :lol: :wave2:

la_villa
03/03/2008, 22:58

δεν διαφωνώ με αυτό

αλλά δεν ξέρω αν αυτός που είναι σε λάθος τόπο είμαι εγώ ή εσείς

γιατι βλέπω με τον αρχαίο βαδίζετε μαζί...:lol: :lol: :lol:

αρχαίος ο ένας Ελ_ ο άλλος .... ρε απο που κατεβήκατε???
:lol: :lol: :lol: :beer:

la_villa
03/03/2008, 23:02

αρα και εσείς στο Καραισκάκη δεν πρέπει να μιλάτε
γιατι το γκολ που βάλατε μπηκέ ενω προηγουμένως η μπάλα είχε βγει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ αουτ αλλα ο διαιτητης και επόπτης έκλεισε τα μάτια

ετσι συνεχίζω λέγοντας Υπηρχε δεν υπηρχε δολος ηταν ενα σφυριγμα που αλιωσε το σκορ σε ενα τοσο σημαντικο αγωνα και για τους 2 μας. Ενας αγωνας χωρις πολλες φασεις για γκολ μια τετοια αποφαση ειναι τραγικη απο το διαιτητη και μας δινει το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και να αντιδρασουμε για την καθαρη αλιωση του σκορ

Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες σας...

οπότε φίλε αρχαίε με τον συλλογισμό που κάνεις παρακάτω τώρα θα είχες χασει 1-0 και δεν θα ήσουν στο +1 και μετα και την 4αρα δεν πιστεύω ότι θα υπήρχες καν σαν ύπαρξη
ο λεμον απο ότι βλέπω προσπαθεί πολύ να χαρίσει ένα πρωτάθλημα...την έχει δει μητερα τερέζα τι να κάνουμε

STOYBI
03/03/2008, 23:04
αρα και εσείς στο Καραισκάκη δεν πρέπει να μιλάτε
γιατι το γκολ που βάλατε μπηκέ ενω προηγουμένως η μπάλα είχε βγει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ αουτ αλλα ο διαιτητης και επόπτης έκλεισε τα μάτια

ετσι συνεχίζω λέγοντας Υπηρχε δεν υπηρχε δολος ηταν ενα σφυριγμα που αλιωσε το σκορ σε ενα τοσο σημαντικο αγωνα και για τους 2 μας. Ενας αγωνας χωρις πολλες φασεις για γκολ μια τετοια αποφαση ειναι τραγικη απο το διαιτητη και μας δινει το δικαιωμα να γκρινιαξουμε και να αντιδρασουμε για την καθαρη αλιωση του σκορ

Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες σας...

Φτου ρε φουστη μου......( τι μου το θυμησες....) :(

( Και δεν βγαλαμε και ανακοινωση....) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
03/03/2008, 23:05

α και κατι αλλο...

μλκ εισαι αλλου....:lol: :lol: :lol: :wave2:

Ναι.... Πεταω για Αγγλια...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

la_villa
03/03/2008, 23:07
σσσσσσσσσσσσ
μην τους μιλάς για ευρώπη....δεν καταλαβαίνει αυτοί

συνεχίστε τους ύπνους σας

el_hymador
03/03/2008, 23:13
Ναι.... Πεταω για Αγγλια...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

προσεχε γιατι εχει αρχισει η κυνηγετικη περιοδος εκει πανω και ο γαυρος συμπεριλαμβανεται μεσα στα θηραματα...:D

Lazio
03/03/2008, 23:15
δικαιολογίες μας;;;;;; Για ποιο πράγμα;;; ώρα είναι να μας πεις ότι εμείς τον βάλαμε να μας το δώσει. Οι διαιτητές φιλαράκι καλούνται να πάρουν απόφαση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Εμείς το βλέπουμε από μακριά ξανά και ξανά στην τηλεόραση και πάει λέγοντας. Κι όπως έχω πει χιλιάδες φορές για την ομάδα μου όταν κλέγεται για τη διαιτησία το ίδιο θα πω και τώρα. Ως το πέναλτι δεν είχε βάλει ο ΠΑΟ γκολ. Υποθετικά λοιπόν μιλάμε ότι ίσως και να έβαζε. Θ αμπορούσε όμως και να μην βάλει. Με το αν θα μιλάμε τώρα; Αν ήταν ομαδάρα τεσπα πολύ καλύτερος από μας θα μας είχε "πατήσει" στο γήπεδο και δεν θα έφτανε στο 70φεύγα απλά να ισοφαρίσει. Απλά πράγματα.

Το οτι δεν ειχαμε σκοραρει μεχρι το πεναλντι δεν σημαινει οτι με την αποφαση του αυτη ο παμπονιριδης δεν αλιωσε το αποτελεσμα του αγωνα

Συμφωνω μαζι σου οτι δεν ημουν πολυ καλυτερος ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα μου οχι μονο στο ντερμπι αλλα και απο προηγουμενες αγωνιστικες μην ξεχνας ομως οτι εσυ επαιζες στην εδρα σου.

Φιλικα

STOYBI
03/03/2008, 23:15
προσεχε γιατι εχει αρχισει η κυνηγετικη περιοδος εκει πανω και ο γαυρος ειναι συμπεριλαμβανεται μεσα στα θηραματα...:D

Θηραματα............. Μμμμμμμ..................... :evil:

Ποσα ξερεις .....Ποσα ξερεις.....!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
03/03/2008, 23:26
Το οτι δεν ειχαμε σκοραρει μεχρι το πεναλντι δεν σημαινει οτι με την αποφαση του αυτη ο παμπονιριδης δεν αλιωσε το αποτελεσμα του αγωνα

Φιλικα

φαντάσου δηλ πόσο αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στο καραισκάκη που εσύ προηγήθηκες (φιλοξενούμενος κιόλας) στο 10 με άκυρο γκολ που στο έδωσε το διαιτητικο τρίο
εκεί κι αν υπάρχει αλλοίωση

STOYBI
03/03/2008, 23:31
φαντάσου δηλ πόσο αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα στο καραισκάκη που εσύ προηγήθηκες (φιλοξενούμενος κιόλας) στο 10 με άκυρο γκολ που στο έδωσε το διαιτητικο τρίο
εκεί κι αν υπάρχει αλλοίωση

Τσαμπα περιμενεις απαντησεις la_villa ....... :winka:

alximistis
03/03/2008, 23:41

Συμφωνω μαζι σου οτι δεν ημουν πολυ καλυτερος ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα μου οχι μονο στο ντερμπι αλλα και απο προηγουμενες αγωνιστικες μην ξεχνας ομως οτι εσυ επαιζες στην εδρα σου.

Φιλικα

Δεκτά τα τελευταία. Τώρα για την αλοίωση... τι να σου πω ρε φίλε. Μόνο αν το πήγαινε λάου λάου για Χ. ίσως τι να σου πω. Στα υπόλοιπα συμφωνούμε. :)

el_hymador
03/03/2008, 23:45
Πρωτος εγω λεω οτι το πεναλτυ μπορει να ηταν μουφα αλλα σε καμια περιπτωση δεν καταλογιζω ευθυνη στον διαιτητη...

οι κορακες καλουνται να παρουν μια αποφαση στο δευτερολεπτο ενω εμεις ακομα συζηταμε για αμφισβητουμενες φασεις...

και το δικο μας γκολ στο Καρϊσκακη ηταν ακυρο αφου η μπαλ ειχε βγει εξω...χεριαστηκε ομως replay, παγωμα και μεγενθυση του καρε για να το καταλαβει κανεις...

και το δικο σας γκολ προηλθε απο επιθετικο φαουλ του Τοραρχιδη αλλα δεν λετε να το καταλαβετε...

τι να κανουμε τωρα δηλαδη;

blackbusa
04/03/2008, 01:03
αεκακιααααααααααααααααα
που κρυφτηκατε ωρε;;;;

δεν θα μιλησετε τωρα για το φοβερο ροστερ της ομαδουλας σας και την μπαλαρα που παιζει;;;;

δεν θα βγει ο Ντεμης να κλαψομουνιασει για την διαιτησια;;;;; ( ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ;;;ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΦΥΡΙΖΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ:a06: :a06:

αρκετα μας τα κανατε τουμπανο με την ομαδα σας και το παραμυθι σας..

ΠΑΝΟΥΛΗΗΗΗΗΗ;;;;;,
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ:;::

εσυ δεν ελεγες οτι δεν σε αφηνουν να παρεις πρωταθλημα;; και οτι αν ειστε μαγκες θα κανετε το 11 στα 11 και θα παρετε και ολα τα ντερμπυ στην εδρα σας;;;

αλλα βλεπω αεκακια....για το πεναλτακυ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΕ;;;;
ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ....

μια ζωη αεκακι......

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Την Κυριακή το απόγευμα διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και της ομάδας μας, στo πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Superleague. Δυστυχώς, το παιχνίδι αυτό δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον κανόνα των περισσοτέρων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος. Σημαδεύτηκε από σοβαρά διαιτητικά σφάλματα, που επηρέασαν την εξέλιξή του, αν όχι το τελικό αποτέλεσμα και μετέτρεψαν τον κ. Παμπορίδη, με τις αποφάσεις και την εν γένει συμπεριφορά του εντός του γηπέδου, σε αρνητικό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.

Από το ξεκίνημα της περιόδου η ομάδα μας έχει σε όλους τους τόνους διακηρύξει την επιθυμία και τη βούλησή της για ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Κοινή πεποίθησή μας είναι ότι αυτοί που δικαιούνται της προσοχής των φιλάθλων είναι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο γήπεδο και μόνο αυτοί. Είναι κρίμα οι προσπάθειές τους να πηγαίνουν χαμένες ή να αμαυρώνονται από την ανεπάρκεια ή την ανικανότητα των "αρχόντων" της αναμέτρησης .

Η παρατεινόμενη και συνεχής συζήτηση για τη διαιτησία δεν είναι ούτε τυχαία ούτε αδικαιολόγητη. Δυστυχώς, η ελληνική διαιτησία από μέρος του παιχνιδιού έχει μετατραπεί σε μέρος - και ίσως το μεγαλύτερο - του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα μας ανήκει σε ένα Συνεταιρισμό που ξεκίνησε με στόχο και όραμα να αλλάξει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου και να το αναβαθμίσει ως προϊόν. Από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να σταματήσουμε να επιδιώκουμε ένα καλύτερο, πιο ανταγωνιστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι οι πρωτοβουλίες μας για την επίτευξη του στόχου αυτού αλλά και οι ευθύνες ανήκουν πρωτίστως σε εμάς. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από τις όποιες αντιξοότητες προκύπτουν, είτε τυχαία είτε όχι.

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υ.Γ.1 Κάθε ομοιότητα με προηγούμενη ανακοίνωση άλλων ομάδων είναι εντελώς συμπτωματική, όπως και οι "τυχαίες ή μη αντιξοότητες" στις οποίες αμφότερες αναφέρονται.

Υ.Γ. 2 Ανάμεσα στις κατά περίπτωση "κραυγές" και την "εκκωφαντική σιωπή", θα ήταν προτιμότερο να αναζητήσουμε όλοι με συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες, τη θεσμική κατοχύρωση ενός πιο δίκαιου και αδιάβλητου πλαισίου λειτουργίας του πρωταθλήματός μας.»
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:sad: :sad: :sad:

ρε ο emo/Ντεμης τη ανακοινωση εβγαλε...???

καλα ρε παιδια.....γαυροι και βαζελια δεν μειλατε ΠΟΤΕ για διαιτησια αλλα οι τελευταιες 2 σελιδες για αλλιωση και για κορακια μιλατε....:confused:
ολοι ενοργανη κανετε....???εκει ντε.....που κανουν πολλες κολοτουμπες......:sad: :sad: :sad: :sad:

υ.γ. Χυμα....:a013:

Akatanomastos
04/03/2008, 04:37

θα με δεις και μενα και τις απαντησεις

1) αλχημα το εγραψα και ποιο πανω, ο πεσειρο πηγε να παρει το Χ, δεν ηθελε να ρισκαρει, δεν τον νοιαζαν οι 2 βαθμοι παραπανω, και για μενα αυτο ειναι λαθος, επρεπε να κατεβουμε για την νικη, και αν κατεβαιναμε για την νικη σας ειχαμε ΑΝΕΤΑ, οχι οτι εχουμε ομαδαρα, απλα οπως ειπα και ποιο πανω εσεις ειστε καφενειο

2) διαφορα που χτιστηκε? πως χτιστηκε? με ενα πεναλντι ΜΟΥΦΑ στον ηρακλη και αλλο ενα προχτες?
μμμ καλα, ειστε για πρωταθλημα:lol:

3) ρε συ αλχημιστη δεν με πολυνοιαζει τι ανακοινωσεις βγαζει ο καθε γκιοζης που ειναι προεδρος.εγω δεν υποστιριζω κανεναν οπως καποιοι αλλοι εδω μεσα που τσακωνεστε για τους προεδρους λες και ειστε τσιρακια τους.

εγω ξερω οτι ο ντεμης παραπονιοταν ΔΗΘΕΝ πριν μια βδομαδα με τον ΗΡΑ, παρολου που ειχε κερδισει με μουσαντενιο πεναλντι ( και το ειχα γραψει πριν μια βδομαδα οτι ειναι διαμαρτυριες της φουτσας) και χθες με το ΑΝΥΠΑΡΤΚΤΟ πεναλντυ δεν βγηκε η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ σας να πει τιποτα

λοιπον, για σχολιασε τις απαντησεις μου, περιμενω

Akatanomastos
04/03/2008, 04:39
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
[B]
εμείς μπήκαμε στα @@ μας τελείως λες και κάναμε προπόνηση

εσυ αγορι μου εισαι στην κοσμαρα σου, περαστικα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ναι ναι μας λυπηθηκατε:rotflmao:

ρε αφου οι γαυροι ζειτε μονο για τα παιχνιδια με τον βαζελο
μπηκατε για να κανετε προπονηση?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
04/03/2008, 04:45
ελα μου ντε;

γιατι πολυ απλα εχουμε τα χαλια μας τα μαυρα και ασε τον Akatanomasto να λεει...

εγω δεν ειπα οτι εχουμε ομαδαρα,

και καταρχας απο την κυριακη εχω 3 ποστ που κραζουν και τον βαζελο και την αεκ λεγοντας πως δεν ειναι ομαδες αυτες που διεκδικουν πρωταθλημα, πως ειναι ενα χαλι μαυρο και πως εμεις φταιμε που τους βλεπουμε ακομα.

ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΑς ΑΥΤΟς ΠΡΟΧΤΕς? που πιθανοτατα κρινει την κουπα?

ελεος

ειπαμε ο βαζελος προφανως δεν ειναι ετοιμος. θελει 3-4 παιχτες καλους. ενα δεξι μπακ και μεσους, ο σπυροπουλος αριστερα νομιζω ειναι αρκετος.

Η ΑΕΚ οσο και να ποναει τα χανουμια το ξαναλεω ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΑΛΥΣΗ.
σορρυ παιδια αλλα ετσι ειναι..εχετε 5-6 καλες μοναδες αλλα δεν ειναι αρκετες..

kalgeorge
04/03/2008, 08:09
[: [/B]

αγορινα μου πρεπει να καταλαβεις οτι η ανακοινωση ειχε ΕΙΡΩΝΙΚΟ χαρακτηρα.
σποντα για τον εμο ντεμη ειναι, αλλα πουυυυυ να το δειτε :)

και μην νομιζεις, καποια στιγμη ο κομπος φτανει στο χτενι.
θα διαμαρτυρηθουμε ολοι με αυτα που γινονται.

οσο για κλαψα, εσεις ειστε οι μονοι που δεν πρεπει να μιλατε...
αρκετα ρεζιλι γινατε, αστο :wave2:

arxaios
04/03/2008, 08:11
....

οπότε φίλε αρχαίε ......

Την απάντηση την έχω δλωσει ήδη από την σελ. 52 ............. :wave2:
Πρόσεχε τι διαβάζεις, ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ....

ΔΕΝ παραπονέθηκα ΠΟΥΘΕΝΑ για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ ......... απλά επισήμανα κάποια ΓΕΓΟΝΟΤΑ ..........

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ !!!:wave2: :wave2: :wave2:

blackbusa
04/03/2008, 10:24
αγορινα μου πρεπει να καταλαβεις οτι η ανακοινωση ειχε ΕΙΡΩΝΙΚΟ χαρακτηρα.
σποντα για τον εμο ντεμη ειναι, αλλα πουυυυυ να το δειτε :)

και μην νομιζεις, καποια στιγμη ο κομπος φτανει στο χτενι.
θα διαμαρτυρηθουμε ολοι με αυτα που γινονται.

οσο για κλαψα, εσεις ειστε οι μονοι που δεν πρεπει να μιλατε...
αρκετα ρεζιλι γινατε, αστο :wave2:

Δηλαδη βγαλατε ανακοινωση με ειρωνικο χαρακτηρα,για να κραξετε τον emo Ντεμη και το Αεκακι....???εσεις η μεγαλη και σοβαρη ομαδα που δεν ασχολειστε με τις μικρες.....???:bigcry: εγω μονο ειρωνικο δεν το ειδα....ιδιος τωρα που πλησιαζει και το πρωταθλημα στο τελος....και εσυ ειπες οτι αν εχεις ομαδα δεν ασχολεισε ΠΟΤΕ με την διαιτησια....τωρα μου λες οτι πρεπει να διαμαρτυρηθουμε ολοι????γιατι???τι προβλημα εχει η διαιτησια???παιξε μπαλλα και ασε τι κανουν τα κορακια....μου ελεγε καποιος γνωστος....:lol:

και Γιωργακι δεν καταλαβες καλα....δεν λεω οτι ο Ντεμης δεν ηταν στην κλαψα καποιες στιγμες.....ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ (ΑΛΛΑ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ)....ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.....:lol: :lol: :lol:

υ.γ. ειστε ολοι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....και ΑΤΡΙΧΟΙ (τελικα):blush:

kalgeorge
04/03/2008, 10:42
Δηλαδη βγαλατε ανακοινωση με ειρωνικο χαρακτηρα,για να κραξετε τον emo Ντεμη και το Αεκακι....???εσεις η μεγαλη και σοβαρη ομαδα που δεν ασχολειστε με τις μικρες.....???:bigcry: εγω μονο ειρωνικο δεν το ειδα....ιδιος τωρα που πλησιαζει και το πρωταθλημα στο τελος....και εσυ ειπες οτι αν εχεις ομαδα δεν ασχολεισε ΠΟΤΕ με την διαιτησια....τωρα μου λες οτι πρεπει να διαμαρτυρηθουμε ολοι????γιατι???τι προβλημα εχει η διαιτησια???παιξε μπαλλα και ασε τι κανουν τα κορακια....μου ελεγε καποιος γνωστος....:lol:

και Γιωργακι δεν καταλαβες καλα....δεν λεω οτι ο Ντεμης δεν ηταν στην κλαψα καποιες στιγμες.....ΑΠΛΑ ΚΡΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ (ΑΛΛΑ ΜΕΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ)....ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.....:lol: :lol: :lol:

υ.γ. ειστε ολοι ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....και ΑΤΡΙΧΟΙ (τελικα):blush:

ρε μαστορα αυτο σου λεω...οτι οπως και να εχει καποια στιγμη θα μπουχτησεις και θα μιλησεις.
και εγω το υποστηριζω ακομα..παιξε εσυ μπαλα και μετα μιλα για διαιτησια.
αλλα εμεις παιξαμε με εσας...εσεις δεν ησασταν πουθενα :rotflmao:

la_villa
04/03/2008, 10:53

οι κορακες καλουνται να παρουν μια αποφαση στο δευτερολεπτο ενω εμεις ακομα συζηταμε για αμφισβητουμενες φασεις...

τι να κανουμε τωρα δηλαδη;

+1000 σες αυτό τους ανθρώπους τους εχουμε πεθάνει...ελλάδα rulezz

για επιθετικό φάουλ μόνο εσείς το λέτε...όλες οι εκπομπές και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι δεν είδαν πουθενα φάουλ

αλλά δεν λε΄τε να το καταλάβαιτε

blackbusa
04/03/2008, 11:40
ρε μαστορα αυτο σου λεω...οτι οπως και να εχει καποια στιγμη θα μπουχτησεις και θα μιλησεις.
και εγω το υποστηριζω ακομα..παιξε εσυ μπαλα και μετα μιλα για διαιτησια.
αλλα εμεις παιξαμε με εσας...εσεις δεν ησασταν πουθενα :rotflmao:

και αμα παραμπουχτισεις βγαζεις και dvd....:lol: :lol: :lol:
την κυριακη δεν παιξαμε....και πηραμε ισως αυτο που μας αναλογουσε.....οπως βλεπεις εγω δεν ειμαι ουτε κοτα ουτε γυριστρουλα.....και αυτο δεν ειναι αποκλειστικα μομφη μονο για σενα.....:wave2:

kalgeorge
04/03/2008, 11:43
την κυριακη δεν παιξαμε....και πηραμε ισως αυτο που μας αναλογουσε.....οπως βλεπεις εγω δεν ειμαι ουτε κοτα ουτε γυριστρουλα.....και αυτο δεν ειναι αποκλειστικα μομφη μονο για σενα.....:wave2:

γιατι μωρη λουλου εγω ειμαι κοτα και γυριστρουλα;;
:mad:

αστα διαλα

blackbusa
04/03/2008, 11:52
την κυριακη δεν παιξαμε....και πηραμε ισως αυτο που μας αναλογουσε.....οπως βλεπεις εγω δεν ειμαι ουτε κοτα ουτε γυριστρουλα.....και αυτο δεν ειναι αποκλειστικα μομφη ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....:wave2:

οταν μας τα εχετε κανει τουμπανα για τον εμο Ντεμη και για την κλαψα και για την διαιτησια κλπ κλπ.....και βγαζει στο καπακι δηθεν ειρωνικη ανακοινωση η ΠΑΕ σου....και εσυ δεν τους κραζεις....τοτε τι εισαι???αλλα ειπαμε....το πρωταθλημα πλησιαζει στο τελος και πρεπει να προνοεισεις σαν ΠΑΕ....μονος σωστος και μαγκας για μενα ο Χυμας που ειπε αυτα που ειπε για το πεναλντυ....ολοι οι υπολοιποι δηθεν κανοντας συζητηση επι συζητησεων μειλανε για αλλιωση απο την μια και απο την αλλη πλευρα....ναι περασε την γραμμη....οχι δεν φαινεται καλα και ειναι δυσκολη φαση....κλπκλπ...:wave2:

υ.γ. και ως γνωστον....το τελειο ξεκαρφωμα....ειναι να πεις το πιο σοβαρο πραγμα με δοση ειρωνειας και πλακας....και την δουλεια σου εκανες.....και βγανεις και λαδι....:winka:

blackbusa
04/03/2008, 11:54
γιατι μωρη λουλου εγω ειμαι κοτα και γυριστρουλα;;
:mad:

αστα διαλα

σε αυτη την περιπτωση θεωρω ναι...σε πολλες αλλες οχι.....:beer: :beer: :beer: :beer:

kalgeorge
04/03/2008, 11:57
οταν μας τα εχετε κανει τουμπανα για τον εμο Ντεμη και για την κλαψα και για την διαιτησια κλπ κλπ.....και βγαζει στο καπακι δηθεν ειρωνικη ανακοινωση η ΠΑΕ σου....και εσυ δεν τους κραζεις....τοτε τι εισαι???αλλα ειπαμε....το πρωταθλημα πλησιαζει στο τελος και πρεπει να προνοεισεις σαν ΠΑΕ....μονος σωστος και μαγκας για μενα ο Χυμας που ειπε αυτα που ειπε για το πεναλντυ....ολοι οι υπολοιποι δηθεν κανοντας συζητηση επι συζητησεων μειλανε για αλλιωση απο την μια και απο την αλλη πλευρα....ναι περασε την γραμμη....οχι δεν φαινεται καλα και ειναι δυσκολη φαση....κλπκλπ...:wave2:

υ.γ. και ως γνωστον....το τελειο ξεκαρφωμα....ειναι να πεις το πιο σοβαρο πραγμα με δοση ειρωνειας και πλακας....και την δουλεια σου εκανες.....και βγανεις και λαδι....:winka:

εγω δεν διαφωνησα σε αυτα που ειπες....
εγω ειπα οτι το πεναλτυ και καποιες αλλες φασεις τα κανατε γαργαρα...τιποτα περισσοτερο.
κολοτουμπες ειστε εσεις που στην αρχη μιλητε για πρωταθλημα και θα σας γ@@@ θα σας δειξουμε και τετοια και οταν παλι πηρατε τα α~@@@ κανετε τις κοτες και οτι δεν θυμαστε μετα.

οσο για την ανακοινωση της παε απλα δεν ασχολουμαι γιατι αν εχεις δει αυτα που εχω γραψει, θα διαβασες οτι απο την αρχη του χρονου μας κραζω γενικα, και δεν ασχολουμαι γιατι ολο το πρωταθλημα και τα παρελκομενα του ειναι ενα μεγαλο μπου@@λο

blackbusa
04/03/2008, 12:01
εγω δεν διαφωνησα σε αυτα που ειπες....
εγω ειπα οτι το πεναλτυ και καποιες αλλες φασεις τα κανατε γαργαρα...τιποτα περισσοτερο.
κολοτουμπες ειστε εσεις που στην αρχη μιλητε για πρωταθλημα και θα σας γ@@@ θα σας δειξουμε και τετοια και οταν παλι πηρατε τα α~@@@ κανετε τις κοτες και οτι δεν θυμαστε μετα.

οσο για την ανακοινωση της παε απλα δεν ασχολουμαι γιατι αν εχεις δει αυτα που εχω γραψει, θα διαβασες οτι απο την αρχη του χρονου μας κραζω γενικα, και δεν ασχολουμαι γιατι ολο το πρωταθλημα και τα παρελκομενα του ειναι ενα μεγαλο μπου@@λο

το οτι στην αρχη πιστευα οτι με την ομαδα που εχω παω για πρωταθλημα.....το πιστευα.....ποιος ειπε οτι αλλαξε κατι σε αυτο....απλα με διαφορες καταστασεις δεν θα το παρω....ποιος ειπε το αντιθετο???απο την στιγμη κραζεις το εμο Ντεμη,πρεπει να κραξεις και τον σωφερ....αποψη μου...:wave2:

kalgeorge
04/03/2008, 12:11
το οτι στην αρχη πιστευα οτι με την ομαδα που εχω παω για πρωταθλημα.....το πιστευα.....ποιος ειπε οτι αλλαξε κατι σε αυτο....απλα με διαφορες καταστασεις δεν θα το παρω....ποιος ειπε το αντιθετο???απο την στιγμη κραζεις το εμο Ντεμη,πρεπει να κραξεις και τον σωφερ....αποψη μου...:wave2:

σου ειπα κραζω τους παντες, και μαλιστα απο την αρχη....δεν περιμενα να χασω το πρωταθλημα για να κλαψομ@@νιασω οπως ο ντεμακος

ασε που η διαφορα ειναι οτι εσεις κλαιγατε οταν χανατε....
εμεις πηραμε το παιχνιδι, με την εννοια οτι το χ μας συνεφερε καπως...και παρολαυτα βγηκε η ανακοινωση.
δεν την επικροτω...απλα δεν καθομαι να ασχολησω για να την σχολιασω :wave2:

blackbusa
05/03/2008, 13:13
σου ειπα κραζω τους παντες, και μαλιστα απο την αρχη....δεν περιμενα να χασω το πρωταθλημα για να κλαψομ@@νιασω οπως ο ντεμακος

ασε που η διαφορα ειναι οτι εσεις κλαιγατε οταν χανατε....
εμεις πηραμε το παιχνιδι, με την εννοια οτι το χ μας συνεφερε καπως...και παρολαυτα βγηκε η ανακοινωση.
δεν την επικροτω...απλα δεν καθομαι να ασχολησω για να την σχολιασω :wave2:

ακομα χειροτερα δηλαδη.....δεν εχασες και εβγαλε ανακοινωση.....αν χασεις θα βγαλεις τι????dvd???οχι οχι...τετοιο εχεις βγαλει κιολας....:lol:

οπως σχολιασες τον Ντεμη,που δεν ειναι στην ομαδα σου.....ακομα περισσοτερο επρεπε να γραψεις εστω ενα σχολιο για την δικη σου ανακοινωση (το εκανες τωρα βεβαια)......ψιτ....και ο Ντεμης εβγαλε ανακοινωση οχι οταν εχασε το πρωταθλημα αλλα για το ανυπαρκτο πεναλντυ που εγινε στον Ριβαλντο....:wave2:

kalgeorge
05/03/2008, 13:19
ακομα χειροτερα δηλαδη.....δεν εχασες και εβγαλε ανακοινωση.....αν χασεις θα βγαλεις τι????dvd???οχι οχι...τετοιο εχεις βγαλει κιολας....:lol:

οπως σχολιασες τον Ντεμη,που δεν ειναι στην ομαδα σου.....ακομα περισσοτερο επρεπε να γραψεις εστω ενα σχολιο για την δικη σου ανακοινωση (το εκανες τωρα βεβαια)......ψιτ....και ο Ντεμης εβγαλε ανακοινωση οχι οταν εχασε το πρωταθλημα αλλα για το ανυπαρκτο πεναλντυ που εγινε στον Ριβαλντο....:wave2:

ναι....οταν εχασε απο το πανιωνιο δηλαδη και αντι να τον φανε...σκεφτηκε να τα ριξει αλλου ;)
μην τα λεμε παλι :)

zzr2005
05/03/2008, 17:36
συμφωνα με το sport-fm η ενδεκαδα του Παναθηναικου...

Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Σριέγκι, Δημούτσος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Ποστίγκα, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος

παλι μ@λ@κιες κανει ο Βλαχο Πεσέιρο...αποφασισε να ξεκουρασει τα κουρασμενα παλικαρια λεει...
ΑΜΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΣΤΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.....

καλά για πτέρυγες δεν μιλάμε...ο Βλαχοπεσειρο θυμήθηκε ξαφνικα τον Δημούτσο που τον ειχε θαψει τοσο καιρο στον πάγκο.....μονο και μονο για να μην δωσει ευκαιρια στον Νινη.....ΕΛΕΟΣΣΣ
και απο την αλλη ο Καβουροδρομος ο Καραγκουνης....
θα πετάξουμε το πρωτάθλημα στο Περιστέρι κατι μου λεει....:yuck:

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΝΙΝΗ.....ΚΡΙΜΑ....

CIRUS
05/03/2008, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Σριέγκι, Δημούτσος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Ποστίγκα, Γκονζάλες, Παπαδόπουλος

παλι μ@λ@κιες κανει ο Βλαχο Πεσέιρο...αποφασισε να ξεκουρασει τα κουρασμενα παλικαρια λεει...
ΑΜΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΣΤΙΓΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ.....

καλά για πτέρυγες δεν μιλάμε...ο Βλαχοπεσειρο θυμήθηκε ξαφνικα τον Δημούτσο που τον ειχε θαψει τοσο καιρο στον πάγκο.....μονο και μονο για να μην δωσει ευκαιρια στον Νινη.....ΕΛΕΟΣΣΣ

σπαθί σου μιλάω αυτο το πράγμα με το νίνη με ξενερώνει απίστευτα και ας είμαι ολυμπιακός

το παιδί εκτός από καλή μπάλα είναι και απίστευτα καλός και καθόλου προκλητικός χαρακτήρας κάτι που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν αν και θα έπρεπε να είναι όλοι έτσι.

και εμένα μου βρωμαει κάτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο καραγκιόζης ο πεσειρο αλλά ένα ενδεχόμενο που φαντάζομαι είναι οτι του προτείναν ανανέωση συμβόλαιου μόλις ανέβηκαν οι μετοχές του με μικρές απόδοχες και αρνήθηκε οπότε του κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.
απο το μυαλό μου το βγάζω αυτό βέβαια και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά δεν μπορω να δώσω και άλλη λογική εξήγηση.

πάντως είναι κρίμα τέτοια ταλέντα να τα καίνε οι ελληνικές ομάδες και ντροπή τους που το κάνουν οι ηλίθιοι.

zzr2005
05/03/2008, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
σπαθί σου μιλάω αυτο το πράγμα με το νίνη με ξενερώνει απίστευτα και ας είμαι ολυμπιακός

το παιδί εκτός από καλή μπάλα είναι και απίστευτα καλός και καθόλου προκλητικός χαρακτήρας κάτι που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές έχουν αν και θα έπρεπε να είναι όλοι έτσι.

και εμένα μου βρωμαει κάτι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό ο καραγκιόζης ο πεσειρο αλλά ένα ενδεχόμενο που φαντάζομαι είναι οτι του προτείναν ανανέωση συμβόλαιου μόλις ανέβηκαν οι μετοχές του με μικρές απόδοχες και αρνήθηκε οπότε του κάνουν ψυχολογικό πόλεμο.
απο το μυαλό μου το βγάζω αυτό βέβαια και μπορεί να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα αλλά δεν μπορω να δώσω και άλλη λογική εξήγηση.

πάντως είναι κρίμα τέτοια ταλέντα να τα καίνε οι ελληνικές ομάδες και ντροπή τους που το κάνουν οι ηλίθιοι.

και εγω αυτο πιστευω...
οτι τελικα δεν δεχτηκε να υπογραψει το νεο συμβολαιο....με τις ρητρες κτλ...
και θελουν να τον εξουθενωσουν ψυχολογικα....
αυτη η υποθεση βρωμαει Βαρδινογιαννεικο.....
κατι αντιστοιχο επαιξε και με τον Μαλαρτζ που ειχε μπονους συμμετοχων κ ξαφνικα τον εξαφανισανε ......παλια μου τεχνη κοσκινο.....

και απο την αλλη τα σκασανε να παρουν ενα παιχτη δανεικο ο οποιος απο οτι φαινεται δεν θα ακουμπησει το τοπι εως το τελος της περιοδου (ΜΑΝΟΥΤΣΟ)...
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

mats8282
05/03/2008, 18:35
Μηπως ρε παιδια εχει κανενα προβλημα το παιδι....Δεν ξερω...Λεω....

Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ενας υποτιθεται καλος προπονητης με ονομα στην αγορα κανει τον χαζο και δεν βαζει τον πιτσιρικα μεσα...Οτι δεχεται πιεσεις απο την διοικηση για αυτο τον λογο...Και χωρις να εχει και τιποτα φοβερες μοναδες για εκεινη την πλευρα...

Τελος παντων και εγω στεναχωριεμαι με τον Νινη πραγματικα το παιδι αξιζει...

Μιας και μολις γυρισα και απο το ΟΑΚΑ ας πω 2 πραγματα για την ομαδα....

Μια απο τα ιδια...Απλα η Ξανθη ηταν κακιστη σημερα...Βοηθησε και το γκολ με το καλημερα..

Απο την στιγμη που βγηκε παντως ο εμφανως κουρασμενος Ριμπο η ομαδα ρολαρε καλυτερα αν και τα προβληματα σε κυκλοφορια της μπαλας και πλαγια μπακ παρεμειναν...Τουλαχιστον δεν κανανε περιπατο στο κεντρο...Ρε τι πραγμα ειναι αυτο να φτανει οποιος θελει με την μπαλα εξω απο την περιοχη μας....

Και για ακομα μια φορα ειδα παιχτες της ΑΕΚ να μην θελουν να δωσουν την μπαλα σε συμπαιχτη τους που ειναι σε καλυτερη απο αυτους θεση...

ΥΓ Παντως να ξανακανει ψαλιδακι ο Δελλας πανω στην γραμμη αποκλειεται.....Ο δεν στριβω,δεν φρεναρω εκανε ψαλιδακι και μαλιστα πολυ ωραιο λιγο πριν μπει γκολ...Και το καλυτερο ειναι οτι σηκωθηκε κιολας :lol:

zzr2005
05/03/2008, 18:57
Μηπως ρε παιδια εχει κανενα προβλημα το παιδι....Δεν ξερω...Λεω....

Μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ενας υποτιθεται καλος προπονητης με ονομα στην αγορα κανει τον χαζο και δεν βαζει τον πιτσιρικα μεσα...Οτι δεχεται πιεσεις απο την διοικηση για αυτο τον λογο...Και χωρις να εχει και τιποτα φοβερες μοναδες για εκεινη την πλευρα...

Τελος παντων και εγω στεναχωριεμαι με τον Νινη πραγματικα το παιδι αξιζει...

ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ??:confused:
ΜΕ ΟΝΟΜΑ??:confused:

σε γενικες γραμμες ο Πεσέιρο εχει δειξει οτι προτιμα τα τρεχαντηρια και τους άμπαλους στο κέντρο και στην άμυνα προκειμενου να ασκει αυτο το ηλίθιο σύστημα με το πρέσινγκ ψηλά....
αλλα ακομα και έτσι πιστευω οτι μια ευκαιρια θα ειχε παρει ο Νινης αν δεν συνετρεχε καποιος αλλος λογος....
δεν ειναι τυχαιο οτι του έδωσε ευκαιρια αμέσως μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν (έστω κ για λιγα λεπτά).....και μετά που αποθεραπευτηκε τελειως ειναι δυνατον να ειναι τοσο κακος στις προπονησεις που να μην αξιζει μια δευτερη ευκαιρια???:confused:

εγω το αποκλειω.....μου βρωμαει διοικηση απο πισω...

arxaios
05/03/2008, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005

Εντάξει το πήραμε το διπλό .....
Το δε ματσάκι ήταν απλά ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΑΛΑΙΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΟΠΙ, ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !!!

Σας αρεσει δεν σας αρέσει ο Μπαρμπαγιώργος .......... ο μόνος που τιμάει την φανέλα είναι !!!
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΕΣ !!!

Παίξτε μπάλλα και αφήστε επιτέλους το χερογλύκανο !!!

Τζιόλη, ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΦΡΑΝΤΖΑ !!!

ΑΝ Ο ΝΙΝΗΣ ΘΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ............. ΤΖΙΓΓΕΡ ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!
:mad: :mad: :mad:

Εύχομαι να μην είναι έτσι ......

mats8282
05/03/2008, 20:39
www.contra.gr

Η απόφαση για την περιβόητη απόφαση του Ρόμαν Βάλνερ βγήκε το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων κατακύρωσε με 3-0 τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός υπέρ των "ερυθρολεύκων", ενώ αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τους Πόντιους.

:rolleyes:

Akatanomastos
05/03/2008, 22:36
ενταξυ ρε

κερδισατε

την μαχη της εξεδρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
05/03/2008, 22:39
ενταξυ ρε

κερδισατε

την μαχη της εξεδρας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:a9:

Kατα τα αλλα..... Απο εδω και περα.....

Γραψτε και κλαψτε.......!!

:smokin:

Zid
05/03/2008, 22:44
www.contra.gr

Η απόφαση για την περιβόητη απόφαση του Ρόμαν Βάλνερ βγήκε το βράδυ της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων κατακύρωσε με 3-0 τον αγώνα Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός υπέρ των "ερυθρολεύκων", ενώ αφαιρέθηκε ένας βαθμός από τους Πόντιους.

:rolleyes: Πότε βάλαν 3 goal στη καλαμαριά :lol:

Ελεος δλδ ,ξεφτίλα τι να πω .... μηπως να κάνουν και καμια έφεση για τον Αστέρα?... :lol: :lol:

Απλά ντροπή.......:rolleyes:

STOYBI
05/03/2008, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
μηπως να κάνουν και καμια έφεση για τον Αστέρα?... :lol: :lol:

Εαν ξερεις κατι για παρανομη συμμετοχη αθλητη του στον μεταξυ μας αγωνα .....

Ειμαστε ολο αυτια....!! :rolleyes:

Zid
05/03/2008, 22:50
Εαν ξερεις κατι για παρανομη συμμετοχη αθλητη του στον μεταξυ μας αγωνα .....

Ειμαστε ολο αυτια....!! :rolleyes: Το περίμενα χαχαχ:p :rotflmao:

el_hymador
05/03/2008, 22:54
:a9:

Kατα τα αλλα..... Απο εδω και περα.....

εγω λεω να κανει ενσταση η Τσελσι για να τις κατοχυρωθει και αυτηνης ο αγωνας με 3-0....

...α; 3-0 εληξε ουτως η αλλως;

sorry..

Akatanomastos
05/03/2008, 22:56

α, γιατι να κλαψω?
εγω και μετα απο την αποφαση της παραγκουπολης πρωτος ειμαι

τι δεν τα μαθατε? μεγαλη ομαδα ο ολυμπιακος
εκτος απο την μαχη της εξεδρας (α ρε παπαδημητριου :lol: )
κερδισε την ιδια μερα και αλλο αγωνα

0 - 3 τον Απ. Καλαμαριας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
05/03/2008, 22:57
εγω λεω να κανει ενσταση η Τσελσι για να τις κατοχυρωθει και αυτηνης ο αγωνας με 3-0....

sorry..

Εχεις και εσυ πληροφορια οτι επαιζε καποιος παιχτης της βα-βα.....????

Αν εχεις ειμαστε ολο αυτια....!

χωρια που θα εχεις το κατις τις σου.....( καρτα μελους..) :winka:

arxaios
05/03/2008, 22:59
3-0 υπέρ του γαυρού ;;; :lol: :lol: :lol:

Ξ-Ε-Φ-Τ-Ι-Λ-Α !!!!!!!!!!!!!!!
ουουουουουουουουουουουουουουυουο!!!!!!!!!!!!!
:yuck: :yuck: :yuck:

arxaios

ουουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!

STOYBI
α, γιατι να κλαψω?
εγω και μετα απο την αποφαση της παραγκουπολης πρωτος ειμαι

τι δεν τα μαθατε? μεγαλη ομαδα ο ολυμπιακος
εκτος απο την μαχη της εξεδρας (α ρε παπαδημητριου :lol: )
κερδισε την ιδια μερα και αλλο αγωνα

0 - 3 τον Απ. Καλαμαριας

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ας προσεχαν .....!! :rolleyes:

Ετσι ειναι.... παλιοζωη...! (Αγαπαει ο θεος τον κλεφτη... Αλλα απο πανω στο τελος βγαινει ο νοικοκυρης...! )

Akatanomastos
05/03/2008, 23:00
. Αλλα απο πανω στο τελος βγαινει ο νοικοκυρης...! )

σταματα σε παρακαλω

ο νοικοκυρης Κοκκαλης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μερα νυχτα δουλευει για να κρατησει το σπιτι ορθιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
05/03/2008, 23:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

ουουουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!

4-0 εΙς ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ....!!!

ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ.......

αντε πιασε γιουβε τωρα.... ( γιατι αμα περιμενεις απο το παναθηναικακη σου ... ( Σωθηκες..)

STOYBI
05/03/2008, 23:05

σταματα σε παρακαλω

ο νοικοκυρης Κοκκαλης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μερα νυχτα δουλευει για να κρατησει το σπιτι ορθιο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι οι υπολοιποι δουλευουν μερα -νυχτα για να δουλευουν ΕΣΑΣ....!!!! :lol: :lol: :lol:

el_hymador
05/03/2008, 23:10
Αλλαγες στο Παμε στοιχημα...

Συγκεκριμενα απο εδω και στο εξης οι αγωνες του γαυρου θα εχουν και αλλη μια επιλογη...

π.χ. για τον επερχομενο εκτος εδρας αγωνα με την Βεροια οι επιλογες διαμορφωνονται ως εξης...

(1) αποδοση 1,25 - (Χ) αποδοση 1,80 - (2) αποδοση 2,10- (Ενσταση) αποδοση 1,01

STOYBI
05/03/2008, 23:11
Αλλαγες στο Παμε στοιχημα...

Συγκεκριμενα απο εδω και στο εξης οι αγωνες του γαυρου θα εχουν και αλλη μια επιλογη...

π.χ. για τον επερχομενο εκτος εδρας αγωνα με την Βεροια οι επιλογες διαμορφωνονται ως εξης...

Εχεις καμμια αντιρηση ως προς την αποφαση της ενστασης....???? :confused:

Akatanomastos
05/03/2008, 23:14

και απο την στιγμη που παιξεις Ενσταση και δεν πιασει, υπαρχει και η νεα επιλογη Ε-Ε-Εφεση, η οποια βεβαια εχει αποδοση 1,00 δηλαδη χωρις κερδος απλα παιζεις για τον χαβαλε:lol: :lol: :lol: :lol:

el_hymador
05/03/2008, 23:16
Εχεις καμμια αντιρηση ως προς την αποφαση της ενστασης....???? :confused:

ναι, επρεπε να ξαναπαιξετε.

la_villa
05/03/2008, 23:19

sorry..

πότε παίζετε εσέις C.L με Τσέλσι??

ΤΙΙΙΙΙΙΙ???? ΔΕΝ παίζετε???
ΤΙΙΙΙΙΙΙ???? σας τον σφύριξε κάποια Ρέιντζερς στους 75 του Ουέφα????

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ