PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

makis206
05/11/2009, 23:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιώργοοοοο...να σού πω ρε παιδί....
Αυτή η μηχανή τών γκολ,η κορμάρα,ο τρεις φορές υποψήφιος για όσκαρ...έπαιζε σήμερα ρε συ;:rotflmao: :bigcry:

Τον αντικατοπτρισμό του Κουασιμόδου σε ποτάμι με 8 μποφώρ εννοάς;:lol:

vangelis 64
05/11/2009, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τον αντικατοπτρισμό του Κουασιμόδου σε ποτάμι με 8 μποφώρ εννοάς;:lol: Κοίτα να δεις φίλε μου που το μυαλό ολωνώνε πάει στον Καραγκούνη.:p

makis206
05/11/2009, 23:12
Κοίτα να δεις φίλε μου που το μυαλό ολωνώνε πάει στον Καραγκούνη.:p

Έχω σταματήσει εντελώς να ασχολούμαι πια γι'αυτό δεν ξέρω, μίλησες και για Όσκαρ και την πάτησα μάλλον.. :lol:

Αλήθεια, υπάρχει κι άλλος υποψήφιος στον Παναθηναϊκό δηλαδή; Δραματική σχολή άνοιξε ο δάσκαλος;:lol:

vangelis 64
05/11/2009, 23:18

Αλήθεια, υπάρχει κι άλλος υποψήφιος στον Παναθηναϊκό δηλαδή; Δραματική σχολή άνοιξε ο δάσκαλος;:lol: Μα πού ζεις χρυσή μου;Το ΤΑΧΙ 4 δεν το είδες;:rotflmao:

makis206
05/11/2009, 23:20
Μα πού ζεις χρυσή μου;Το ΤΑΧΙ 4 δεν το είδες;:rotflmao: Τώρα είναι που αποσυντονίστηκα τελείως, άντε να καταλάβω αν μιλάς για τη Γαλλική ταινία ή για το ταξιγκέρλ...:lol: :rotflmao:

vangelis 64
05/11/2009, 23:24
Τώρα είναι που αποσυντονίστηκα τελείως, άντε να καταλάβω αν μιλάς για τη Γαλλική ταινία ή για το ταξιγκέρλ...:lol: :rotflmao: Την ταινία!

makis206
05/11/2009, 23:31
Την ταινία!

Tην είδα αλλά πάει καιρός..!:p

vangelis 64
05/11/2009, 23:40
Tην είδα αλλά πάει καιρός..!:p Ε μα μ' έσκασες πια! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=40&pagenumber=5) :bigcry: :bigcry:

makis206
05/11/2009, 23:53
Ε μα μ' έσκασες πια! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=89794&perpage=40&pagenumber=5) :bigcry: :bigcry:

Α μπράβο, αυτός που μπήκε με το ταξί στο γήπεδο!:rotflmao:

Άργησε αλλά ξύπνησε το γίδι :lol: :beer:

Akatanomastos
06/11/2009, 02:26
σπυροπουλος λετο χαζεψαν τους αμυντικους της στουρμ, οχι οτι ειναι και τιποτα αμυντικοι της προκοπης,

τα γαυρακια δεν φτουρισαν αποψε, περιμεναν να βγουν να κραξουν αλλα δεν τους εκατσε..,

o_gavros
06/11/2009, 04:52
Ρε Γιάννο να σε ρωτήσω κάτι...

Ο Μπάγεβιτς δεν σάς άρεσε.Λίγος ο Μπάγεβιτς,άτολμος ο Μπάγεβιτς,δεν κάνει για Ευρώπη ο Μπάγεβιτς,το μπούλο ο Μπάγεβιτς.

Και φέρατε τον Μπιγκόν που ήτανε πολύς και καραμπουζουκλής.Το μπούλο κι ο Μπιγκόν,το μπούλο κι όσοι άλλοι ήρθαν μετά.

Ρε συ...μπας και δε φταίν οι προπονητές και τόσα χρόνια ο θείος(που τον θυμήθηκες μετά 13 συναπτά έτη)σάς παραμυθιάζει με τούς παιχταράδες και την ομαδάρα πού'χει φτιάξει;

Και ξέρεις,δεν είναι και δύσκολο πράγμα να παραμυθιάσεις τον οπαδό.Κάνεις μια-δυο μεταγραφές αεροδρομίου,τσιμπάς δημοσιογράφους και διαιτησία και τέλος.

Στην Ελλάδα η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη και λίρα εκατό λέμε.Στα ίδια χνάρια δεν βαδίζει κι ο Πατέρας άλλωστε;

Νταξ,όσοι έχουν άποψη και λίγες γνώσεις,δε μασάνε.Η πλέμπα όμως μασάει και παραμασάει.

Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ φάτους δάγκες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

την απάντηση την έδωκα ρε Βαγγελη,σε παραπάνω απο μια απαντήσεις.
μήπως νομίζεις ότι μας άρεσε το στόρυ με τους προπονητές?
και κάνεις λάθος.εγώ τουλάχιστον,δε τον "θυμήθηκα" τώρα που οι μαλακίες του εχουνε παραχοντρύνει.
θα σου δώκω μόνο ένα παραδειγμα.
όταν πολλοί στο άκουσμα της μεταγραφής του Ριβάλντο το '04 είπανε "μπράβο στον Κόκκαλη" (γιατί ντάξει μην κοροϊδευόμαστε,δεν είχαμε ξαναδεί τέτοιο μέγεθος στην Ελλάδα),εγώ γύρισα και είπα στους φίλους "ρε τον πούστη τον Κόκκαλη,θα βουλώσει τα στόματα ολωνών τώρα".
αν θες με πιστεύεις,αλλά τον Κόκκαλη τον κράζω απο πριν τη χρονιά με το Δούρο.03 ή 04 νομίζω.
ο λόγος?
σύγκρινα την πορεία της Λυόν μετά την αναμέτρηση μας το 2000,με την μέχρι τότε δική μας.

ότι ο θείος είναι λάθος όμως,δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε αβανταδόρους και λαμόγια τύπου Μπάεβιτς.
πες μου εσύ ποιον προπονητή ξέρεις να έχει γραφείο Τύπου?εκείνη η Ζαρκάδι,Γελαδι,Αντιλόπη,πως σκατα τη λέγαν τελος πάντων,βάραγε υπερωρίες να πούμε.
ή ξέρεις κανενα αλλο που να έχει ένα, στρατό κοντυλοφόρων να του γλύφουν και τις πατούσες με τα "έγκριτα" ρεπορτάζ?
η προπονητάρα με το που έσκασε μύτη,άφησε πάγκο τον πρώτο σκόρερ του προηγούμενου πρωταθλήματος!!!ο Ζιοβάννι τότε με το Δούρειο,είχε πετύχει καμιά 30αρια γκολ (αν όχι παραπάνω).αλλά του "πιο πετυχημένου προπονητή" δε του έκανε ούτε αυτός ο παιχταράς και σκόρερ, αλλά ούτε κι ο Καστίγιο που επίσης την προηγουμενη χρονιά είχε βγάλει μάτια.
είχε βλέπεις το δικό του παιδί το Γιαννάκη να κοιμάται αγκαλιά με τη φανέλα του βασικού.το Γιαννάκη που κόντεψαμε να βγάλουμε καρκίνο με τη μαλακία που τον έδερνε.για να μη μιλήσω για τα λοιπά δικά του παιδιά (λέγε με Μίλος Μάριτς,Ιβάν Ρέζιτς,...κι ο κατήφορος συνεχίζει).αν τον έπαιρνε,και το Ριβάλντο πάγκο θα τον είχε.
ο μίστερ "είμαστε πλήρης" που ταυτόχρονα "δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" μη χέσω.
μη ακούω λοιπόν για το Μπάεβιτς και πόσο ευγνώμονας θα πρέπει να είμαι.ας καθόταν στα αυγά του και ας έμενε με τις σχετικά καλές αναμνήσεις των 90'ς.εχουν περάσει τόσα χρόνια,και ακόμα τσαντίζομαι όποτε τα θυμάμαι.

και επειδή το ποστ σου γενικά με βρίσκει σύμφωνο,και θα μπορούσε κάλλιστα να έχει οποιοδήποτε "χρώμα" για αποδέκτη, τι με νοιάζει εμένα τι κάνει η πλέμπα?
εδώ άλλοι βγάζουνε εξώφυλλα εφημερίδων και άρθρα απο βαμμένα μπλογκ,για να μας την πούνε,και αναρωτιόμαστε αν μασάει?μωρέ φτύνει και τα κουκούτσα σου λέω.

και κλείνοντας,τελικά τους έφαγε ή τον έφαγε η αεκάρα ρε?:lol:

υγ: πρέπει να σταματήσω να γράφω σεντόνια διαολε

STOYBI
06/11/2009, 07:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Aυτο που επιχειρεις να κανεις ειναι τουλαχιστον βλακωδες...δημιουργεις εντυπωσεις μεσα απο ενα αχταρμα αναφορων σε παλαιοτερα post και ξερεις οτι αν ανατρεξουμε σε αυτα (σε προκαλω) θα αποδειχθει πως γραφεις οτι σου κατεβει... ευελπιστω οτι ειναι απλως μια ατυχη στιγμη σου...

Αναφερθηκα στα τεκτενομενα επι εποχης Κουμπουρια (Γ.Βαρδιονογιαννη) οπως εχω αναφερθει και σε παλαιοτερα post σε αυτα...η αποψη μου ηταν και παραμενει, οπως εχει διατυπωθει πολλες φορες εδω, οτι ο Παναθηναϊκος εκεινης της εποχης ευνοηθηκε απο τη διαιτησια καργα...

Τι σχεση εχουν οι αναφορε στο Γουεμπλεϊ με τα παραπανω, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...οπως θα διαπιστωσεις αν ανατρεξεις σε παλαιοτερα post μου (παλι σε προκαλω) η αποψη μου για τον αθλο του Παναθηναϊκου ηταν και παραμενει η ιδια...σε καμμια περιπτωση δεν ευνοηθηκε η ομαδα μεχρι που να φτασει στο τελικο, ουτε και υπηρξε στημενο η στημενα ματς...

Σε οτι αφορα στις "μαρτυριες" και στα "αποδεικτικα" που με τσαμπουκα τα ονομαζεις ετσι προσπαθωντας να πεισεις, τα θυμαμαι πολυ καλα...ενα αποκομμα απο την Daily Mirror, το Βρετανικο αντιστοιχο της δικης μας espresso δηλαδη, το οποιο φροντισες να κατεβασεις μολις επεσε το σχετικο κραξιμο και η "μαρτυρια" της χηρας του Παππαδοπουλου...και φυσικα οι γνωστες καραμελες που χρησιμοπιοιειτε ολοι οι γαυροι τοσα χρονια και απο το πολυ πες-πες κοντευτε να τις πιστεψετε...(φανταζομαι ησουν στα αποδυτηρια στη φαση με τις ανθεδεμες ετσι;)

Αυτο δε που εγραψα "Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε!" αφρορα στο πως εχουν τα πραγματα φετος για τον Παναθηναϊκο οπου εχει παρει τα σφυριγματα του....απλα το επισημαινω γιατι το απομονωσες για να δημιουργησεις παλι εντυπωσεις...

Σε ολα τα ανωτερω σε προκαλω να με διαψευσεις!!!

:eyepop: Καλα Σοβαρολογεις.....?????? Τι μου τσαμπουνας για γουεμπλευ κλπ....

Απο ολα αυτα τα γενικα ( και τα εντος και τα εκτος σας ) που λεγαμε ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ εσυ εμεινες στο αποκομα της Daily Mirror....?????

Και μετα λες για εμενα οτι θελω να δημιουργησω εντυπωσεις.....????

Εγω μιλαω για ολα οσα εχουμε πει.... Και αν θες μονο τα του ελληνικου πρωταθληματος δεν εχω προβλημα......

Και εσυ κολλησες σε μια αφορμη απο τις δεκαδες που ειχαμε μονο και μονο για να μου πεις .....??? Τι...????

Εχω ολες τις αφορμες ( και μιλαω τωρα μονο για το ελληνικο πρωταθλημα ) για τις αντιπαραθεσεις που ειχαμε .......

ΕιναΙ στην διαθεση σου και οποιου θελει.......

Για να μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.....

kalgeorge
06/11/2009, 08:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

για τα λοιπά δικά του παιδιά (λέγε με Μίλος Μάριτς,Ιβάν Ρέζιτς,...κι ο κατήφορος συνεχίζει).

reeeeeeeeeeeeeeeeee

den drepesai na ksexnas tin paiktoura pou eserne mazi tou opoy kai an pigaine????????

abonsa :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
06/11/2009, 12:16
re sy bageli ti tha ginei me tin omadoula sou re......

einai noemvris.....kai eisai .....
eksw apo prwtathlima ( :rotflmao: siga to neo)
eksw apo kupello
eksw apo eurwpi

megali omada me megali istoria re .......:rotflmao: :rotflmao:

pantws osoi pane gipedo tha exoun na lene....

imoun kai egw mesa....otan tsibisame to X apo tin bate borisof :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
06/11/2009, 12:21
Ναι, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν έχει καμια ευθύνη γι' αυτό :rolleyes:

Να δω ρπμ πότε θα πάψει το απυρόβλητο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Μια ισοπαλία έφερε ο Κετσπάγια κι έφυγε νύχτα, 9 μήνες νικάει ο ΤενΚατεΣ και τον περιμένουν στη γωνία.

Ενώ ο σερβος, τα 'χει σκ@τώσει σε όλους τους στόχους και πάντα κατι άλλο φταίει. Τώρα ανακαλύψαμε οτι θεός δεν αφήνει το αεκάκι να κερδίσει...

:rolleyes:

el_hymador
06/11/2009, 12:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:eyepop: Καλα Σοβαρολογεις.....?????? Τι μου τσαμπουνας για γουεμπλευ κλπ....

Απο ολα αυτα τα γενικα ( και τα εντος και τα εκτος σας ) που λεγαμε ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ εσυ εμεινες στο αποκομα της Daily Mirror....?????

Και μετα λες για εμενα οτι θελω να δημιουργησω εντυπωσεις.....????

Εγω μιλαω για ολα οσα εχουμε πει.... Και αν θες μονο τα του ελληνικου πρωταθληματος δεν εχω προβλημα......

Και εσυ κολλησες σε μια αφορμη απο τις δεκαδες που ειχαμε μονο και μονο για να μου πεις .....??? Τι...????

Εχω ολες τις αφορμες ( και μιλαω τωρα μονο για το ελληνικο πρωταθλημα ) για τις αντιπαραθεσεις που ειχαμε .......

ΕιναΙ στην διαθεση σου και οποιου θελει.......

Για να μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.....

Συνεχιζεις να μην απαντας και γραφεις γενιοκολογιες παλι...

ειμαι πολυ συγκεκριμενος σε αυτα γραφω και το ιδιο περιμενω και απο εσενα...αυτα τα " ολα οσα εχουμε πει", "αυτα που λεγαμε" και "εχω ολες τις αφορμες" δεν λενε απολυως τιποτα...\\

η προκληση ισχυει...η επιβεβαιωνεις αυτα που υποστηριζεις με παραθεση των δικων μου post και απαντησεων η συνεχιζεις να εκτιθεσαι...διαλεγεις και παιρνεις, δεν το δημιουργησα αλλωστε εγω ολα αυτο, μονος σου το εκανες, μονος σου να βγαλεις την ακρη...

...ελπιζω αυτη τη φορα να εισαι πιο συγκεκριμενος και με λιγοτερη συγχηση...

Gandalf dr685sm
06/11/2009, 12:43
Cpt... ειδικά το χθεσινό παιχνίδι στο Β ημίχρονο ήταν απίστευτη γκίνια... σπάσαμε τα δοκάρια κατά τον ύμνο..

Αφού σε σημείο κλωτσούσα ασυναίσθητα μπας και έσπρωχνα εγώ το τόπι στο πλεχτό... πολύ γέλιο λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Akatanomastos
06/11/2009, 12:44
πρεπει να κοψουμε βαθμους στην τουρκια απο τη γαλατα, ή να της κοψει η στουρμ(δυσκολο) ωστε να περασουμε πρωτοι,

αλλιως με ομαδες που θα ρθουν απο τσου λου ειδικα φετος θα χουμε πολυ δυσκολο εργο

kalgeorge
06/11/2009, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν έχει καμια ευθύνη γι' αυτό :rolleyes:

Να δω ρπμ πότε θα πάψει το απυρόβλητο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Μια ισοπαλία έφερε ο Κετσπάγια κι έφυγε νύχτα, 9 μήνες νικάει ο ΤενΚατεΣ και τον περιμένουν στη γωνία.

Ενώ ο σερβος, τα 'χει σκ@τώσει σε όλους τους στόχους και πάντα κατι άλλο φταίει. Τώρα ανακαλύψαμε οτι θεός δεν αφήνει το αεκάκι να κερδίσει...

ela re kai esy twra.....afou o anthrwpos einai prigkipas...kai exei kai olokliro epitelio apo pisw me dimosiografous na ton avantaroun....

afou einai proponitara kai pairnei tin euthini panta panw tou....kai vgainei panta brosta...

kai afou eipame i aek einai .....atuxi.......
:lol:

kalgeorge
06/11/2009, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Cpt... ειδικά το χθεσινό παιχνίδι στο Β ημίχρονο ήταν απίστευτη γκίνια... σπάσαμε τα δοκάρια κατά τον ύμνο..

Αφού σε σημείο κλωτσούσα ασυναίσθητα μπας και έσπρωχνα εγώ το τόπι στο πλεχτό... πολύ γέλιο λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

να σου πω ρε μαγε γιατι τα μπερδευω λιγο.....

αυτοι με τα μπλε δεν ειναι που προηγηθηκαν με 2-1...ειχαν δυο τετατετ και μια ή δυο (δεν θυμαμαι) φασεις στο δοκαρι ???
που σημαινει οτι πηγαινε χαλαρα 3-1 το παιχνιδι και θα μετραγατε μπαλακια ανελεητα μετα??

μονο τα δικα σας δοκαρια που εγιναν ΜΕΤΑ το 2-2 μετρανε?

Gandalf dr685sm
06/11/2009, 13:27
μα δεν διαφωνώ... εκείνο που είπα είναι οτι απο την στιγμή που η ΑΕΚ πήρε τα πάνω της , δεν έμπαινε το τόπι με τίποτα μέσα λέμε..

Και δεν ήταν μόνο τα δοκάρια... ήταν γενικά οτι η μπάλα έμοιαζε με μπαλάκι του φλίπερ μπροστά στην μεγάλη περιοχή που όμως δεν μπαίνει με τίποτα στην τρύπα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γελάω φίλε με τα χάλια μας, καθώς μια ΑΕΚ που γνωρίζαμε παλαιότερα θα τους είχε κάνει γιο-γιό αυτούς τους Ρώσους... και σκέψου οτι έπαιζαν και για λίγο με 10 έτσι;

Γιατί θες να με κουρδίζεις τώρα;... άσε με να το παρω στην πλάκα καλύτερα

Α... και για να μην νομίζεις οτι δεν είδα και τον ΠΑΟ, ειλικρινά σου λέω φίλε οτι είδα το πρώτο σας ημίχρονο και αμέσως άλλαξα κανάλι και έιδα το Vendetta... μιλάμε ο ορισμός του υπνωτικού ήταν. Πάλι καλά που πέτυχα και το σκοράρισμα σας δλδ ενώ έπαιζε διαφημίσεις στο άλλο. Αδερφέ μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ο Τεντόπανας και να είστε μέσα σε όλους τους στόχους, αλλά αυτό το πράγμα ρε γμτ...

Να σας δώσουμε λίγο ουίσκυ απο αυτό που πίνουμε όταν βλέπουμε την ΑΕΚ να το πίνετε και εσείς όταν παίζετε μπας και σας φανεί διαφορετικά Αντι-ποδόσφαιρο λέμε.

Gandalf

Cpt. Haddock
06/11/2009, 13:33
Α... και για να μην νομίζεις οτι δεν είδα και τον ΠΑΟ, ειλικρινά σου λέω φίλε οτι είδα το πρώτο σας ημίχρονο και αμέσως άλλαξα κανάλι και έιδα το Vendetta... μιλάμε ο ορισμός του υπνωτικού ήταν. Πάλι καλά που πέτυχα και το σκοράρισμα σας δλδ ενώ έπαιζε διαφημίσεις στο άλλο. Αδερφέ μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ο Τεντόπανας και να είστε μέσα σε όλους τους στόχους, αλλά αυτό το πράγμα ρε γμτ...

Καλά ρε Μάγε μεταξύ ΠΑΟ και V for Vendetta δεν τίθεται θέμα επιλογής, εννοείται το δεύτερο (άσε που εγώ ήμουν στο Μπρίκι ουτως ή αλλως :rotflmao: )

kalgeorge
06/11/2009, 14:02

Γελάω φίλε με τα χάλια μας, καθώς μια ΑΕΚ που γνωρίζαμε παλαιότερα θα τους είχε κάνει γιο-γιό αυτούς τους Ρώσους...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 60 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σας δώσουμε λίγο ουίσκυ απο αυτό που πίνουμε όταν βλέπουμε την ΑΕΚ να το πίνετε και εσείς όταν παίζετε μπας και σας φανεί διαφορετικά Αντι-ποδόσφαιρο λέμε.

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ....ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Cpt. Haddock
06/11/2009, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ela re kai esy twra.....afou o anthrwpos einai prigkipas...kai exei kai olokliro epitelio apo pisw me dimosiografous na ton avantaroun....

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω.

Ούτε 1 (ολογράφως: ΜΙΑ) αναφορά περι προπονητή... ούτε κάν ονομαστικά

Το ταλέντο δεν υπηρετεί την ομάδα

Είναι σαφές και γίνεται σαφέστερο αγώνα με τον αγώνα ότι η ΑΕΚ διαθέτει ποδοσφαιριστές -από τη μέση και μπροστά- με περίσσιο ταλέντο. Αυτοί οι παίκτες κάνουν όμορφα πράγματα, δημιουργούν φάσεις, άσχετα αν χάνουν τις περισσότερες από αυτές. Κάθε φορά που πάω στο γήπεδο όμως νομίζω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα βλέπω ποδόσφαιρο χωρίς δομή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποδομήσει την έννοια του ομαδικού παιχνιδιού και αρέσκονται περισσότερο στις… ροκ ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Κάτι τέτοιο είδα και εναντίον της Μπάτε Μπόρισοφ. Με δεδομένα τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας θεωρώ ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον τομέα αυτό και να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο δημιουργικό κομμάτι είναι βέβαιο ότι θα κάνουν πράγματα, θα δημιουργήσουν καταστάσεις που θα φέρνουν την ΑΕΚ κοντά στο γκολ.

Αν όμως δεν διασφαλίσουν την όσο το δυνατό καλύτερη αμυντική λειτουργία, τότε θα μειώνονται οι πιθανότητες να πάρουν τη νίκη. Πολύ απλά γιατί θα δίνουν το δικαίωμα στους αντιπάλους να κάνουν φάσεις, να πιστέψουν στο γκολ και τελικά να το πετύχουν. Ένα ή περισσότερα. Θεωρώ ότι αυτό προκύπτει από την λάθος πρακτική που ακολουθούν οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές, ασχολούμενοι περισσότερο με το να είναι αυτοί καλοί απομακρύνοντας έτσι από πάνω τους τα φώτα της κριτικής.

Έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Πιστεύω ότι οι βαθμοί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ο αποκλεισμός από το κύπελλο και το ότι δεν είναι στην δεύτερη θέση του ομίλου στο Europa League, δεν αξίζει στην ποιότητα των παικτών, αλλά καθρεφτίζει την λειτουργία τους μέσα στους αγώνες. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βάλουν κάτω όλοι όσοι είναι στο τμήμα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι δεν έχουν καλές σχέσεις με κάποιους άλλους. Το ζητούμενο είναι η εικόνα της ομάδας που υπηρετούν.

Κι αν δεν νιώθουν υπηρέτες της, ας νιώσουν επαγγελματίες εργαζόμενοι σε αυτήν. Ποδοσφαιριστές που είναι σε μία ομάδα από την εικόνα και τα αποτελέσματα της οποίας εξαρτιόνται τα κέφια και η ψυχολογία πάρα πολλών ανθρώπων. Όταν νιώσουν ότι είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει να δημιουργήσουν μία ποδοσφαιρική οντότητα, τότε όλα θα είναι καλύτερα. Δεν παραγνωρίσω την ατυχία και όλα τα συναφή, αλλά ακόμα κι αυτά φεύγουν, όταν όλοι γίνουν ένα. Έχω δει την ΑΕΚ με χειρότερο υλικό να παίρνει καλύτερα αποτελέσματα επειδή ήταν όλοι ένα

http://www.sport-fm.gr/article/203168

irinia
06/11/2009, 15:57
@τερενς
Θα σχολιάσω μόνο 2 πράγματα γιατί εσύ κάνεις κέφι τα ψυχογραφήματα,τις διδαχές και αφού φέρεις τον άλλον στο αμήν,μετά κουνάς και το δάχτυλο επιδεικτικά και αρχίζεις την αφ'υψηλού προσέγγιση των πραγμάτων και την στάση του ειρηνιστή.

Γίνεται και παραγίνεται μάστορα.
απο μικρός έμαθα να μην αφήνω τίποτα έξω απο το χώρο της αμφισβήτησης.
γιατί λοιπόν ο Μπάεβιτς να απολμβάνει ασυλίας?
τον ευχαρίστησα όσο μου έκανε τη δουλειά για την οποία τον "είχα" προσλάβει.
όπως και άρχισα να τον κράζω όταν είδα ότι απο κάποιο σημείο και μετά ΔΕΝ μου έκανε τη δουλειά αυτή.
στη δε,δεύτερη περατζάδα του απο του Ρέντη,μου τα γάμησε όλα.αγωνιστικά και μη.
άσε με να ξέρω τα της ομάδας μου καλύτερα και σταμάτα να το παίζεις παντογνώστης.

με τη δική σου "Θουκυδίδεια" (ο Αλλάχ να την κάνει) συλλογιστική το θείο Σωκράτη θα έπρεπε να τον έχω κάδρο στο σαλόνι μου,γιατι "ευεργέτησε" την ομάδα μου.
ωπ,μα για στάσου,τότε γίνομαι "πρόβατο","υπάλληλος" και "στρατιωτάκι" του θείου,κατά το κατηγορητήριο.
αντι αυτού,εχω μια 5ετία τώρα που (εγω προσωπικά σε συζητήσεις) λέω οτι πρέπει να μας αδειάζει τη γωνιά.

και το δεύτερο.
Αν εσύ με τα χρόνια εμπειρίας στην καμπούρα που διαλαλείς πως κουβαλάς,δεν ξέρεις να αναγνωρίζεις τα κροκοδείλια απο τα ειλικρινή δάκρυα,τότε λυπάμαι δε θα κάτσω να σου κάνω μάθημα ούτε και να σου ανοίξω τα μάτια.
εγώ είδα να δακρύζουν 2 ανθρώποι απο τη Βραζιλία.
ο ένας για τα φιλάργυρα αισθήματα του και τις φουλ λαϊκισμό προθέσεις του, και ο άλλος απο αγνή αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο που τον λάτρεψε.
άσε με να κρίνω με τα δικά μου μάτια και να κράζω όποιον πιστεύω ότι μου πουλάει φυκια.

τα υπόλοιπα είναι ένα ακόμα απο τα γνωστά σου πονήματα και αρνούμαι να ξαναμπώ στο τριπάκι.
και την προηγούμενη φορά που είχαμε πάλι διαφωνίες,το ίδιο μοτίβο είχες.
εκτός του ότι για την ταμπακιέρα δε λες κουβέντα (μια συγνώμη σου για τον τρόπο σου,θα το'χε λύσει το θέμα)
πρώτα φέρνεις τον άλλο στο αμήν με μπούρδες και μετά το παίζεις μητέρα τερεζα.

επειδή λοιπον -για την ώρα- δεν είσαι φίλος μου,δεν δέχομαι να με αποκαλείς ούτε αδερφή ούτε τίποτα.μπήκες?
α,και ξεκόλα λίγο με το ξύλο.σου είπε κανείς ότι ψάχνομαι να δείρω κόσμο?
είτε είσαι κουασιμόδος,είτε ταβλαμπέσι 2μετρος,καμία σημασία δεν έχει.

με ένα μόνο θα συμφωνήσω.
ότι ο σεβασμός,κερδίζεται...

EAN EXΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ

Είσοδο τού ΟΣΦΠ στήν τετράδα.........πές το...

Έάν θεωρείς ότι ό ΟΣΦΠ έπαιξε καλύτερη μπάλλα στά 13 χρόνια άπό τήν πρώτη

περίοδο τού Μπάγιεβιτς............ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ........!!!

ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.....??

Έτσι γίνεται ή κουβέντα.
Άν σέ ρωτάω τί κάνεις Γιάννη καί μού λές κουκιά σπέρνω τί περιμένεις...??
θά είσπράξεις χλευασμό καί είρωνία...!!
ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ Η ΠΛΑΚΑ......!!!
Δεκτό τό ότι δέν θέλεις χαρακτηρισμούς τού τύπου άδερφή,ό όποίος όμως
χαρακτηρισμός δέν έκφράστηκε σέ προσωπικό έπίπεδο.
Λεπτομέρεια.......
Δικαίωμα σου νά βλέπεις ότι δάκρυα θέλεις......
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ...........ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ....

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.........

Άλλά άπό τό πώς άντιμετωπίζετε έσείς οί γαύροι όλες τίς καταστάσεις.
Δέν είναι σέ προσωπικό έπίπεδο αύτό.
Όταν όμως έγώ βλέπω..........
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ............ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ..........
ΚΑΙ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΣΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ.........

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ
ΤΩΝ ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ..........
ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ.....???

Τά χρόνια κούκλε μου καλώς ή κακώς τά έχω στήν πλάτη μου.
Μακάρι νά τά φτάσεις καί νά τά ξεπεράσεις.....
Δέν τά διαλαλώ..........ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ....

Ποιός έκτόξευσε άπειλές....??........ό γείτονας..??

Τό νά άπαιτείς τή συγνώμη τού άλλου ξέρεις τί δείχνει.......ΑΛΑΘΗΤΕ....??

Έκανες ποτέ τό πρώτο βήμα...??
Στόν καυγά ποτέ δέ φταίει μόνο ένας.....

Ό θείος........κονόμησε άπό τήν όμάδα σου,χρήμα,δόξα,κοινωνική προβολή καί άσυλία...
Σέ άντιστάθμισμα πρόσφερε σέ κάποιους......ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.........
καί έναν δικό του τρόπο τού FAIR - PLAY.......τού τί έστί έντιμότητα,δικαιοσύνη,
άξιοκρατία.......κ.λ.π...κ.λ.π.....
Έβγαλε όλους τούς Έλληνες τρελλούς ,τυφλούς, κουφούς .....έκτός άπό σάς....!!!!
Μπορείς νά τόν κάνεις άπό είκόνισμα μέχρι ότι άλλο θέλεις...!!!
'Ετσι κι άλλιώς τό πιό εύκολο πράμμα σήμερα είναι τό νά δημιουργήσεις....

ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.............προσφέροντας.......

ΑΡΤΟΝ........ΟΙΝΟΝ.........ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ....!!!

Γνωστό καί παλιό κόλπο άπό τήν έποχή τού Νέρωνα...!!!

Ύπόσχομαι άν καί μεγαλύτερος νά μήν κουράσω άλλο μέ προσωπικές άντιπαραθέσεις.
Άς μή μονοπωλούμε τήν κουβέντα.
Ώς πρός τίς δύο έρωτήσεις όμως...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.........νά δούμε
τί είναι ή κωλοτούμπα όπως είπες.
Μήπως πιστεύεις κάτι άλλο..??
ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ......μπάς καί κάνουμε σοβαρή κουβέντα...!!!

υγ. Φίλοι..........όσοι θεώρησαν ότι θίχτηκαν άπό τή λέξη ......ΑΔΕΡΦΗ...
.....πού έγραψα
τούς ζητώ ταπεινά......ΣΥΓΝΩΜΗΝ.....

:wave2:

vangelis 64
06/11/2009, 16:10
Το λοιπό...ανήκω στούς ΑΕΚτζήδες που δεν τούς χαλάει καθόλου η παρουσία τού Μπάγεβιτς στην ομάδα.Κάθε άλλο μάλιστα.

Δεύτερον....Ορέ παληκάρια,τι περιμένετε να κάνει ένας προπονητής με τέτοια εργαλεία;Όταν έχεις στα άκρα τον Καράμπελα,που έχει κατοστάρι 18.42 και μετά το 50-55 είναι πεθαμένος;

Όταν η διοίκηση δεν μπορεί να πάρει παίχτες τής προκοπής και σού δίνει Μάκο,Καφέ και κάτι ινδιάνους,που δεν τούς ξέρει η μάνα τους;
Πήγα στο ματς με τον Πανθρακικό και μ' έπιασε θλίψη.Ποιά ΑΕΚ ρε σείς,πλάκα κάνουμε;Δεν υπάρχει καμμία ΑΕΚ.Κάτι φαντάσματα με κίτρινες φανέλλες μόνο.

Πότε είχε ο Μπάγεβιτς καλό υλικό και τά'κανε σκατά;Στον Ολυμπιακό με Ριβάλντο και Τζιοβάνι;Που γράφουν οι γκουρού τού ποδοσφαίρου ότι δεν ανεχόταν τίς φίρμες από κόμπλεξ;Ότι ήταν άτολμος;
Δεν θα ήταν έτσι και σαν ποδοσφαιριστής;
Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει παιχταράδες στην ομάδα του.
Όπως και δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να θέλει παίχτη ο οποίος τού κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο.(βλέπε Ζάχοβιτς)
Τότε λοιπόν,όταν ο Ολυμπιακός έκανε προετοιμασία στην Αυστρία,τελείωσε η προπόνηση και φύγαν οι παίχτες για τ' αποδυτήρια.
Ο Τζιοβάνι είχε κέφια και φώναξε τρεις αμυντικούς(Κούλη,Ανατολάκη και δεν θυμάμαι ποιόν άλλον)και τούς ζήτησε να προσπαθήσουν να τού πάρουν τη μπάλα χωρίς φάουλ.
Και φυσικά άρχισε να τούς κάνει μαλάκες.:lol:
Τού το σφυρίξανε τού Μπάγεβιτς κι αυτός βγήκε στο γήπεδο και χάζευε τον Τζιοβάνι γελώντας.Ποιό κόμπλεξ ρε σεις;Κόμπλεξ θα είχε άν τούς κατσάδιαζε.

Και δεν λέω πως είναι ο αλάνθαστος,ο γαμώ και δέρνω.Λέω ότι είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ελλάδα.

Και βγαίνουνε τώρα σαν τα σαλιγκάρια διάφοροι και λεν το μακρύ και το κοντό τους.Τώρα που η ΑΕΚ είναι ένα μπουρδέλο από κάθε άποψη.

Ναι ρε μαγκάκια,ο Μπάγεβιτς φταίει.Δικές του επιλογές είναι οι παίχτες άλλωστε.:wacko:

irinia
06/11/2009, 16:42
ΤΖΑΜΠΑ................

γράφεις.....

o_gavros
06/11/2009, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

1)Έτσι γίνεται η κουβέντα.

2)Άν σέ ρωτάω τί κάνεις Γιάννη καί μού λές κουκιά σπέρνω τί περιμένεις...??

3)θά είσπράξεις χλευασμό καί είρωνία...!!

άλλα αντ'άλλα,της παρασκευής το γάλα...

Δε συνεννοούμαστε με τίποτα τελικά!
αντιλαμβάνεσαι ότι κάνεις αυτό ακριβώς που μου προσάπτεις???
άλλα γράφω,άλλα καταλαβαίνεις και εντελώς άλλα μου απαντάς!!!
Μπορεί να κάνω κι εγώ το ίδιο.αν συμβαίνει,γίνεται άθελα μου.
αλλά επειδή βαρέθηκα τα σεντόνια,το κόβω εδώ.

για το 1),ποιος σε όρισε αγαπητικό του θαλάμου και δε φρόντισε να μας ειδοποιήσει?
για το 3),χωρίς να προκληθώ δεν έβρισα/ειρωνεύτηκα/χλεύασα κανέναν.

που είδες να λέω ή/και να υποννοώ (άμεσα ή έμμεσα) ότι είμαι αλάθητος???

στις αθλητικές ερωτήσεις σου, σου απαντώ όχι και μάλλον όχι.
όμως μια μονολεκτική απαντηση,δε μπορεί να καλύψει πολλά και τώρα είμαι αρκετα κουρασμένος για ανάλυση.
θα πω απλά,ότι ακόμα και τότε που έπαιζα πολύ καλή μπάλα,τα ίδια καραμελάκια πιπιλάγατε.

σε τελική ανάλυση,πόσα θες για να μας τρελάνεις ρε μάστορα?
να στα δώκουμε εκεί πέρα να τελειώνει η ιστορία γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε μαζί σου.

o_gavros
06/11/2009, 17:08

Πότε είχε ο Μπάγεβιτς καλό υλικό και τά'κανε σκατά;Στον Ολυμπιακό με Ριβάλντο και Τζιοβάνι;Που γράφουν οι γκουρού τού ποδοσφαίρου ότι δεν ανεχόταν τίς φίρμες από κόμπλεξ;Ότι ήταν άτολμος;
Δεν θα ήταν έτσι και σαν ποδοσφαιριστής;
Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει παιχταράδες στην ομάδα του.
Όπως και δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να θέλει παίχτη ο οποίος τού κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο.(βλέπε Ζάχοβιτς)
Τότε λοιπόν,όταν ο Ολυμπιακός έκανε προετοιμασία στην Αυστρία,τελείωσε η προπόνηση και φύγαν οι παίχτες για τ' αποδυτήρια.
Ο Τζιοβάνι είχε κέφια και φώναξε τρεις αμυντικούς(Κούλη,Ανατολάκη και δεν θυμάμαι ποιόν άλλον)και τούς ζήτησε να προσπαθήσουν να τού πάρουν τη μπάλα χωρίς φάουλ.
Και φυσικά άρχισε να τούς κάνει μαλάκες.:lol:
Τού το σφυρίξανε τού Μπάγεβιτς κι αυτός βγήκε στο γήπεδο και χάζευε τον Τζιοβάνι γελώντας.Ποιό κόμπλεξ ρε σεις;Κόμπλεξ θα είχε άν τούς κατσάδιαζε.

επειδή το κομμάτι που αναφέρεσε σητν αεκ δε με αφορά,το έσβησα.

Εδώ όμως είσαι λάθος.πολύ λάθος.(το σκηνικό που λες δε το ξέρω,αλλα δεν έχω λόγο να μη τ πιστεψω.παρόλα αυτά δε λεει κατι)
στο προηγουμενο σεντονάκι,σου έγραφα καποια πραγματα που αφορούσαν στο Τζιοβανι & τον Καστίγιο.
αφού λοιπόν δείχνεις ότι γνωρίζεις λεπτομέρειες για τα του Ολυμπιακού,μήπως ξέρεις να μας πεις γιατί ο "δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" κύρηξε ουσιαστικά πόλεμο στη λατιν τριαδα της εποχής απο την προετοιμασία?

μιλάμε για τον ορισμό του κομπλεξικού προπονητή όταν μιλάμε για τον "πρίγκηπα".

o_gavros
06/11/2009, 17:20

Που'σαι,βασιλιά της κωλοτούμπας, αν δε θες να αρχίσουμε πάλι το ιντερνετικό μαλλιοτράβηγμα μίλα καλύτερα.
ξέρω κι εγώ να προσβάλω και όταν το κάνω δε το κάνω φλούφλικα με το γάντι.

ξανακοίταξα τα ποστ μου.
αν το παραπάνω,είναι αυτό που θεωρείς...απειλή,τότε μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να συνεννοηθούμε εμείς.

la_villa
06/11/2009, 17:32
για το 3),χωρίς να προκληθώ δεν έβρισα/ειρωνεύτηκα/χλεύασα κανέναν.

δεν ξέρεις εσυ...
πρώτος έβρισες/ειρωνευτηκες/χλεύασες...απλά δεν το κατάλαβες...ο κοκκαλης φταίει ΚΑΙ γι αυτο :lol: :lol: :lol: :lol:

το θεωρούν κατι de facto σαν την διαιτησία
ευνοεί ΜΟΝΟ τον Θρυλο και όλους τους αλλους τους σφάζει...διάβασες πουθενά κάτι διαφορετικό απο αυτό? :lol: :lol:

ε ούτε απο το άλλο πρόκειται να διαβάσεις...κανε χαβαλε με το επίπεδο τους (δεν λεω για τον τερενς) και μην ασχολείσαι και πολύ με τα υπόλοιπα

vangelis 64
06/11/2009, 17:54
επειδή το κομμάτι που αναφέρεσε σητν αεκ δε με αφορά,το έσβησα.

Εδώ όμως είσαι λάθος.πολύ λάθος.(το σκηνικό που λες δε το ξέρω,αλλα δεν έχω λόγο να μη τ πιστεψω.παρόλα αυτά δε λεει κατι)
στο προηγουμενο σεντονάκι,σου έγραφα καποια πραγματα που αφορούσαν στο Τζιοβανι & τον Καστίγιο.
αφού λοιπόν δείχνεις ότι γνωρίζεις λεπτομέρειες για τα του Ολυμπιακού,μήπως ξέρεις να μας πεις γιατί ο "δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" κύρηξε ουσιαστικά πόλεμο στη λατιν τριαδα της εποχής απο την προετοιμασία?

μιλάμε για τον ορισμό του κομπλεξικού προπονητή όταν μιλάμε για τον "πρίγκηπα". Κοίτα να δεις...ο Καστίγιο ήταν γνωστό πουστάκι,μέσα κι έξω από το γήπεδο.Λεπτομέρειες απ' τίς σχέσεις του με τούς άλλους παίχτες δεν ξέρω,θυμάμαι αμυδρά μόνο ότι κάποια πρωτοβουλία πήρε σ' ένα ματς-πρωτοβουλία που δεν έπρεπε να πάρει-κι είχε γίνει τής πόπης τότε.

Αποδυτήρια μπουρδέλο=ομάδα μπουρδέλο.Κανόνας απαράβατος.ο Τζιμπούρ δεν θα ήταν χρήσιμος τώρα στην ΑΕΚ;Φυσικά και θα ήταν!
Το μπούλο όμως κύριε διότι είσαι αρχίδης και τράβα βρες την τύχη σου στο καζίνο τού Μονακό.
Ποιό κόμπλεξ ρε Γιάννο;Και ποιός είναι ο κομπλεξικός εδώ;Ο Μπάγεβιτς ή ο Καστίγιο με τον Τζιμπούρ;

Α!Και το παράδειγμα στην Αυστρία λέει πολλά.Ο Ντούσαν υπήρξε πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι αν ήταν κομπλεξικός,μόνο χάζι δεν θα έκανε με τον Τζιοβάνι.
Μπορεί εσένα να μη σού λέει τίποτα αυτό,εγώ όμως τον πρόλαβα να παίζει μπάλα και το βλέπω και αλλιώς.:wave2:

kalgeorge
06/11/2009, 18:38

.Ποιά ΑΕΚ ρε σείς,πλάκα κάνουμε;Δεν υπάρχει καμμία ΑΕΚ.Κάτι φαντάσματα με κίτρινες φανέλλες μόνο

οριστε..:mad: και οταν τα λεω εγω μου την λετε.....:mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τωρα βαγγο σορυ αλλα το παραδειγμα που ανεφερες μιλαμε ειναι εντελως ακυρο σαν επιχειρημα.....:rotflmao: :rotflmao: επειδη βγηκε και κοιταζε που επαιζαν αρα δεν ειναι κομπλεξικος......οκ....

δεν ξερω αν ειναι ή οχι (ξερω βεβαια οτι εχει τσακωθεί με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μεγαλο παικτη ειχε σε οποιαδηποτε ομαδα ) αλλα αυτο που ανεφερες δεν αποτελει επιχειρημα

επισης εισαι λαθος στο θεμα μακου και καφε....ειναι παικτες που ΑΥΤΟΣ ζητησε-κρατησε!!!!!

STOYBI
06/11/2009, 21:10
Συνεχιζεις να μην απαντας και γραφεις γενιοκολογιες παλι...

ειμαι πολυ συγκεκριμενος σε αυτα γραφω και το ιδιο περιμενω και απο εσενα...αυτα τα " ολα οσα εχουμε πει", "αυτα που λεγαμε" και "εχω ολες τις αφορμες" δεν λενε απολυως τιποτα...\\

η προκληση ισχυει...η επιβεβαιωνεις αυτα που υποστηριζεις με παραθεση των δικων μου post και απαντησεων η συνεχιζεις να εκτιθεσαι...διαλεγεις και παιρνεις, δεν το δημιουργησα αλλωστε εγω ολα αυτο, μονος σου το εκανες, μονος σου να βγαλεις την ακρη...

...ελπιζω αυτη τη φορα να εισαι πιο συγκεκριμενος και με λιγοτερη συγχηση...

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=53715&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

3814 απαντησεις.....

.................................................................................................... ..................................................

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=57250&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

3536 απαντησεις........

.................................................................................................... ..................................................

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=61970&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

4452 απαντησεις........

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=70605&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

3850 απαντησεις......

.................................................................................................... .................................................

Μαλιστα.... Θες να σου παραθεσω copy απο μεταξυ μας συζητησεις που εχουμε κανει κατα καιρους ψαγμενες σε σχεδον 16000 απαντησεις ......????

Ακου φιλε.. Εσυ και καποιοι αλλοι θελουν να πουλησουν τρελιτσα εδω μεσα....

Σκεφθηκα να ξαναβγαλω θεματα πουστιας του Βαρδινογιαννη (και να βρωμισω στην κυριολεξια το θρεντ εδω μεσα) και να ζηταω επιμονα μονο την δικη σου γνωμη...

Ειναι πιο ευκολο να σου δημιουργησω νεα ποστ( απο το να ψαχνω σε 16000 απαντησεις ...)
Δεν νομιζεις....?????

Φυσικα το να ζηταγες διαφορα λινκ και βιντεο απο οτι σου βαζω μαλλον το βρισκω περιτο γιατι απλα......

Συμφωνουμε σε ΟΛΑ !

Αλλα επειδη σεβομαι ολους τους υπολοιπους σε αυτο το θρεντ ..

Δεν θα το κανω....!!!

Ειπαμε... Οσοι θυμουνται ... Θυμουνται....!!!!

Τρελιτσα στους αλλους......

Για εμενα σε βρισκω χλωμο ........

:a56:

Lazio
06/11/2009, 22:48
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=53715&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

3814 απαντησεις.....

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=57250&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

3536 απαντησεις........

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=61970&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

4452 απαντησεις........

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=70605&highlight=%EC%F0%EF%F7%E1

3850 απαντησεις......

.................................................................................................... .................................................

Μαλιστα.... Θες να σου παραθεσω copy απο μεταξυ μας συζητησεις που εχουμε κανει κατα καιρους ψαγμενες σε σχεδον 16000 απαντησεις ......????

Σκεφθηκα να ξαναβγαλω θεματα πουστιας του Βαρδινογιαννη (και να βρωμισω στην κυριολεξια το θρεντ εδω μεσα) και να ζηταω επιμονα μονο την δικη σου γνωμη...

Ειναι πιο ευκολο να σου δημιουργησω νεα ποστ( απο το να ψαχνω σε 16000 απαντησεις ...)
Δεν νομιζεις....?????

Φυσικα το να ζηταγες διαφορα λινκ και βιντεο απο οτι σου βαζω μαλλον το βρισκω περιτο γιατι απλα......

Συμφωνουμε σε ΟΛΑ !

Δεν θα το κανω....!!!

Υπαρχει ο ενας και μοναδικος ο απιαστος στη βρωμια....... φετος εκανε προσφατα την επισκεψη του ΕΠΟ να ζητησει καλυτερη αντιμετωπιση απο τη διαιτησια....... μιλαμε για το θρασος

Α και δεν φοβομαστε τις αποκαλυψεις περι Βαρδινογιαννη ...... για εμενα μακαρι να μην ειχε παρει ποτε τον Παναθηναικο.... ζημιωμενος ειμαι και δε θελω να εξηγησω γιατι το γραφω οι γνωστες της ιστοριας καταλαβαινουν..... αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ο θειος αλωνιζει για πανω απο μια δεκαετια .....

Ωστοσο κανε λιγακι υπομονη...... ο καιρος της αποχωρησης ειναι πολυ κοντα και τοτε θα αρχισουν να βγαινουν σιγα σιγα ολα στη φορα

Α και μη ξεχασεις.......εγω θελω να μου γραψεις μια μια τις βρωμιες του βαρδινογιαννη

Εις το επανειδείν και ψυχραιμια :wave2:

el_hymador
07/11/2009, 00:33

3814 απαντησεις.....

3536 απαντησεις........

4452 απαντησεις........

3850 απαντησεις......

Δεν νομιζεις....?????

Συμφωνουμε σε ΟΛΑ !

Δεν θα το κανω....!!!

Τελικα εισαι μεγας κολοτουμπας και αναξιοπιστος...αλλα επειδη χαζος δεν εισαι και εχει καταλαβει τη μαλακια σου, εξακολουθεις να πορευεσαι στο δρομο της γενικολογιας μπας και το σωσεις...δεν σωζεται μεγαλε! you mess with the wrong guy...

Οταν καποιος γραφει:

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ......ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ( στα περι παναθηναικου) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ..........πρεπει να μπορεις να το υποστηριξεις κιολας και οχι μετα να κανεις αυτο που εχω υπογραμμισει με bold γραμματα και το οποιο βιαστηκες να μου απεδωσεις σαν χαρακτηρισμο...

και αν εχεις δικιο, σου υποσχομαι οτι θα βγω μετα εγω ο ιδιος και θα πω οτι ειμαι μαλακας...

...εγραψες ενα post, διαστρεβλωνοντας και χρησιμοποιοντας αποσπασματα απο αυτα που εχω γραψει στο thread αυτο για να καταληξεις πανηγυρικα στο συμπερασμα του οτι κανω το μαλακα...

στα εχω γραψει και πιο πανω και συνεχιζει να τα αγνοεις...το "κατηγορω" σου ηταν αυτο:

Απειρα τα ποστ σου υποστηριξης σου επι του Παναθηναικου εκεινης της εποχης απεναντι στα δικα μου κατηγορω....

Μαρτυριες ...Αποκοματα Εφημεριδων..... Ευρωπαικες Ανθοδεσμες....

Δεν εχω αναφερθει ΠΟΤΕ αρνητικα για τον Παναθηναϊκο εκεινης της εποχης στην οποια αναφερεσαι.....το σχολιο μου αφορουσε στην περιοδο προεδριας του Γ.Βαρδινογιαννη (και το εχω γραψει πολλες φορες) και στη φετινη περιοδο...επι Γ.Βαρδινογιαννη ο Παναθηναϊκος ηταν ο "νταβας" του παρασκηνιου και ειχε τη βοηθεια της διαιτησιας σε αρκετες περιπωσεις (σε καμμια περιπτωση βεβαια τα δικα σας χαλια) και φετος, απλα εχει διαιτητικη ευνοια και αυτο ειναι κατι που φαινεται...

Αυτα εγραψε εγω...αυτα που εκανες εσυ ομως, ηταν να πατησεις πανω στα γραφομενα μου που αφορουν σε ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ χρονικες περιοδους του Πανθηναϊκου, να τα διαστρεβλωσεις* και να τα χρησιμοποιησεις αποσπασματικα*, προκειμενου να φτιαξεις μια γενικολογη μπουρδα που "αποδεικνυει" το ποσο "δικιο" ειχες οταν οπως εγραψες:

Επι τρια χρονια.... ΤΡΙΑ ( 3) χρονια πλακωνομαστε για την Μποχα του Παναθηναικου .....

...

Πλακωνομασταν... Και μετα απο μερικες μερες... Τα ιδια παλι.....!!!

Μαρτυρες μου.... Ολοι οσοι ειναι εδω τα τελευταια χρονια....

Και τωρα ερχεσε να μου πεις οτι....

"Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε; "

*Για να διαπιστωσουν και οι υπολοιποι την τακτικη που ακολουθεις, ας τσεκαρουμε αυτα που ειναι υπογραμμισμενα με μπλε χρωμα...ναι εγω τα εχω γραψει και τα χρησιμοποιησες ως αποδεικτικο στοιχειο του οτι "κανω το μαλακα"....λοιπον ξερεις κατι; μηπως τον μαλακα τον κανεις εσυ;

Τοι αποσπασμα που χρησιμοποιησες προερχεται απο εδω:

το εχω ξαναγραψει, εγω ειχα τα κακαλα να βγω και να πω οτι ο Παναθηναϊκος σπρωχνετε φετος και δεν το εκανα για να κερδισω τις εντυπωσεις! Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; τους μαλακες θα κανουμε;

Εσυ ομως θεωρησες σκοπιμο να αφαιρεσεις τη πρωτη προταση που προσδιοριζει χρονικα σε ποια περιοδο αναφερομαι...τυχαιο;

...και μετα απο ολα αυτα, θιγεσαι κιολας, επισημαινοντας μου μαλιστα οτι δεν με παιρνει "να πουλαω τρελα" απεναντι σου...στις δε προσκλησεις - προκλησεις μου να αποδειξεις που στο διαολο τα γραφω ολα αυτα που υποστηριζεις οτι εχω γραψει, μου παραθετεις ολοκληρες τις συζητησεις...

χεστηκα που θα τα βρεις...να τα βρεις, αλλιως το ποιος το παιζει μαλακας θα αιωρειτε για πολυυυυυ καιρο πανω απο το κεφαλι σου...

και ξερεις κατι; δεν στο απεδωσα εγω σαν χαρακτηρισμο, μονος σου το κερδισες!

vangelis 64
07/11/2009, 03:57
Ποιός σού την είπε να ντονε τσακίσω.:p

τωρα βαγγο σορυ αλλα το παραδειγμα που ανεφερες μιλαμε ειναι εντελως ακυρο σαν επιχειρημα.....:rotflmao: :rotflmao: επειδη βγηκε και κοιταζε που επαιζαν αρα δεν ειναι κομπλεξικος......οκ....

δεν ξερω αν ειναι ή οχι (ξερω βεβαια οτι εχει τσακωθεί με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μεγαλο παικτη ειχε σε οποιαδηποτε ομαδα ) αλλα αυτο που ανεφερες δεν αποτελει επιχειρημα
Κάνε αλλιώς τη σύνταξη γιατί έχει διαφορά.Εγώ δεν λέω ότι επειδή βγήκε και χάζευε τον Τζιοβάνι δεν έχει κόμπλεξ.(πράγμα βέβαια που μπορεί να ευσταθεί)

Λέω ότι,αν είχε τέτοιο πρόβλημα,δεν θα έμπαινε στον κόπο να πα να δει τίς "μαλακίες" τού Τζιοβάνι.:winka:

Επίσης δεν ξέρω γιατί έχει τσακωθεί με οποιονδήποτε μεγάλο παίχτη,όπως λες.Μπορεί να είναι αυτός κομπλεξικός,μπορεί να ήταν λάθος τού παίχτη.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά που έχουν ακουστεί γι' αυτόν,προέρχονται από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές.:rotflmao: :rotflmao:
Κι εμείς,ως γνήσιοι λάτρεις τού καναπέος και τού χαβαλέ,έχουμε και άποψη.:D

irinia
07/11/2009, 05:50

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επισης εισαι λαθος στο θεμα μακου και καφε....ειναι παικτες που ΑΥΤΟΣ ζητησε-κρατησε!!!!!

EΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...........

Δέν μπορώ νά μήν άπαντήσω.......

Όταν βγεί ή διοίκηση καί σού πεί έγώ έχω 100 χιλιάρικα καί όχι 500 καί αύτόν μπορώ
καί άμα θές, έσύ τί κάνεις...??
ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ??

Κάπως έτσι παρουσιάστηκαν σάν έπιλογές τού Μπάγιεβιτς οί Μάκος ,Λεονάρντο,Χέρσυ,
Άρτσε,Άραούχο........καί όχι ό Καφές...!!!!
Κάποιος ήθελε νά καλύψει τή γύμνια του ,νά βάλει στήν άκρη τό πακέττο καί νά
παρουσιάσει σάν ύπόλογο τό Μπάγιεβιτς.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ........ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ
ΤΑ 5 ΜΥΡΡΙΑ...........ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ.....!!!

Όταν λοιπόν δέν ξέρεις..........ΜΗ ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ

Δέν θά κατηγορούμε τό Μπάγιεβιτς γιαυτά πού δέ φταίει......

Όλοι οί Άεκτσήδες...........πού έχουν κάνει πέρα τόν έγωισμό ξέρουν ότι αύτός τώρα
τραβάει τό Γολγοθά του,ξωφλάει τά χρέη του στήν όμάδα καί παράλληλα
ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ
ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....!!!

Δυστυχώς όμως γιά μάς αύτό τό ξέρετε καί έσείς οί άντίπαλοι...........γιαυτό καί

ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ......

ΥΓ.

Φανταστικός ό Νίνης στήν Αύστρία.Τόν θαύμασα σάν άριστερό μά καί δεξί ..ΔΕΚΑΡΙ.....!!!

irinia
07/11/2009, 06:12
ξανακοίταξα τα ποστ μου.
αν το παραπάνω,είναι αυτό που θεωρείς...απειλή,τότε μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να συνεννοηθούμε εμείς.

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ........??

Μπάς καί συνεννοηθούμε....??

Βλέπω ότι είσαι μορφωμένο παιδί.......ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.....

είναι τακτική χαμηλού έπιπέδου......

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..........ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Καί γιά νά παρακολουθούν καί οί ύπόλοιποι..........

Έφτασε ό ΟΣΦΠ............στή μεγαλύτερη διάκριση τής ίστορίας του παρά 5 λεπτά
στήν κυριολεξία άπό τήν είσοδο του στήν τετράδα τών καλύτερων όμάδων
τής Εύρώπης....μέ Μπάγιεβιτς....??

Έπαιξε ό ΟΣΦΠ τήν καλύτερη μπάλλα σέ αύτά τά 13 χρόνια στήν πρώτη
περίοδο μέ τόν Μπάγιεβιτς....??

ΑΝΤΕ ΜΑΣΤΟΡΑ............ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΚΑΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

ΑΛΛΙΩΣ.................Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.....!!!!

υγ. Όσο γιά τή μονομαχία,αφού τόσο πολύ θές νάχεις τήν τελευταία λέξη......
κάνε όμως κανά δυό flashback άκόμα.....

la_villa
07/11/2009, 09:27
ενδιαφέρον το ματς σήμερα

ήρθε η ώρα των "μικρών"...
αριστερα Σοϊλέδης, δεξιά Φετφατζίδης

μάλλον δεν θα παίξει ούτε ο Οσκαρ...:lol: :lol: :lol:
κακό λόγω απουσιών...σε διαφορετική περίπτωση καλό θα ήτνα

kalgeorge
07/11/2009, 12:10
Ποιός σού την είπε να ντονε τσακίσω.:p Κάνε αλλιώς τη σύνταξη γιατί έχει διαφορά.Εγώ δεν λέω ότι επειδή βγήκε και χάζευε τον Τζιοβάνι δεν έχει κόμπλεξ.(πράγμα βέβαια που μπορεί να ευσταθεί)

Λέω ότι,αν είχε τέτοιο πρόβλημα,δεν θα έμπαινε στον κόπο να πα να δει τίς "μαλακίες" τού Τζιοβάνι.:winka:

Επίσης δεν ξέρω γιατί έχει τσακωθεί με οποιονδήποτε μεγάλο παίχτη,όπως λες.Μπορεί να είναι αυτός κομπλεξικός,μπορεί να ήταν λάθος τού παίχτη.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά που έχουν ακουστεί γι' αυτόν,προέρχονται από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές.:rotflmao: :rotflmao:
Κι εμείς,ως γνήσιοι λάτρεις τού καναπέος και τού χαβαλέ,έχουμε και άποψη.:D

οχι ρε απλα σου λεω οτι εχει τσακωθει με πολλες βεντετες σε πολλες ομαδες....δεν μπορει ολοι οι αλλοι να ειναι τρελοι:wave2:

kalgeorge
07/11/2009, 12:17

Όταν βγεί ή διοίκηση καί σού πεί έγώ έχω 100 χιλιάρικα καί όχι 500 καί αύτόν μπορώ
καί άμα θές, έσύ τί κάνεις...??
ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ??

νταξ εσενα και να σου απαντησω τζαμπα θα παει, γιατι θα πεις οτι σου κατεβει απλα για να αποδειξεις οτι εχεις δικιο.
ο προπονηταρας σας ο ντουσκο που τα εχει κανει πουτανα και τον ζηλευουμε και τον θελουμε ολοι στην ομαδα μας :lol: :lol: ειχε ζητησει ο ιδιος να μεινει ο καφες γιατι τον εκτιμα σαν παικτη απο τοτε που τον ειχε στον παοκ
επισης....ο ιδιος ζητησε τον μακο!!!

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΡΣΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΤΟ...αυτα ειναι μπουρδολογιες δικες σου.
προσπαθησε εστω μια φορα να απαντας ΣΧΕΤΙΚΑ με κατι που γραφτηκε και οχι οτι να ναι

Φανταστικός ό Νίνης στήν Αύστρία.Τόν θαύμασα σάν άριστερό μά καί δεξί ..ΔΕΚΑΡΙ.....!!!

αμπαλε φιλε μου στην αυστρια που επαιξε αριστερα στην θεση του καραγκουνη.....να τον βαφτισουμε αριστερο εξτρεμ τωρα;;

αποφασιστε ρε :lol: :lol:

μαλλον ο σισε που τον θελει γιατι ειναι ο παικτης που βγαζει τις μπαλιες για γκολ (αραγε ποια θεση το κανει αυτο) δεν πρεπει να ξερει και πολλα.....

αλλα τι λεμε τωρα...εδω ειχες πει οτι ο δομαζος δεν ειανι δεκαρι...στον νινη θα κολησεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ.. και μην πεταχτει κανας βαγγελης να πει οτι ολοι βγαζουν μπαλιες..(ακομα κια το στοπερ με γιομα :lol: ) μιλαμε για την κλασικη αρμοδιοτητα της θεσης ;)

o_gavros
07/11/2009, 12:25
Κοίτα να δεις...ο Καστίγιο ήταν γνωστό πουστάκι,μέσα κι έξω από το γήπεδο.Λεπτομέρειες απ' τίς σχέσεις του με τούς άλλους παίχτες δεν ξέρω,θυμάμαι αμυδρά μόνο ότι κάποια πρωτοβουλία πήρε σ' ένα ματς-πρωτοβουλία που δεν έπρεπε να πάρει-κι είχε γίνει τής πόπης τότε.

Αποδυτήρια μπουρδέλο=ομάδα μπουρδέλο.Κανόνας απαράβατος.ο Τζιμπούρ δεν θα ήταν χρήσιμος τώρα στην ΑΕΚ;Φυσικά και θα ήταν!
Το μπούλο όμως κύριε διότι είσαι αρχίδης και τράβα βρες την τύχη σου στο καζίνο τού Μονακό.
Ποιό κόμπλεξ ρε Γιάννο;Και ποιός είναι ο κομπλεξικός εδώ;Ο Μπάγεβιτς ή ο Καστίγιο με τον Τζιμπούρ;

Α!Και το παράδειγμα στην Αυστρία λέει πολλά.Ο Ντούσαν υπήρξε πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι αν ήταν κομπλεξικός,μόνο χάζι δεν θα έκανε με τον Τζιοβάνι.
Μπορεί εσένα να μη σού λέει τίποτα αυτό,εγώ όμως τον πρόλαβα να παίζει μπάλα και το βλέπω και αλλιώς.:wave2:

Βαγγέλη μου καταρχάς κάνεις (και πάλι) λάθος στο σκηνικό με τον Καστίγιο.αυτό ήταν την επομένη,με το Μεταλ Γκίαρ στον πάγκο,σε ένα ματςμε το Αιγάλεω (αν θυμάμαι σωστά),στο 80φεύγα,όπου νικούσαμε 4-1 (και πάλι αν θυμάμαι σωστά) και μας δίνετε ένα φάουλ αρκετά έξω απο την περιοχή.καθώς κρίνουν ότι δεν είναι σε θέση βολής να πάει για απευθείας εκτέλεση,πάει να το εκτελέσει ο Σούρερ.ο Νέρυ όμως παραμβαίνει,εκτελεί το φάουλ,βάζει το γκολ και σηκώνει ένα γήπεδο στον αέρα απο τις επευφημίες!
η μανούρα τώρα έγινε απο το Σούρερ γιατί τάχα μου η εντολή του προπονητη ελεγε αυτόν και στράβωσε και πήγε να σβερκώσει τον μικρο.αυτά εντός γηπέδου.
Γιατί κάποια νιαμού (ΑΡΔ τους λένε αν εχεις ακουστά :p ) βρήκανε ένα ακόμα πάτημα για να αρχίσει σφαγή. τσόγλανος ο καστίγιο,ανηπάκουος,κλπ κλπ.Δεν βγήκε κανένας πουτάνας γιος κοντυλοφόρος να μας γράψει με τα βαρύγδουπα λόγια του,ότι ο Σούρερ τότε ήταν παρμένος άσχημα γιατί ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και έβλεπε ότι μάλλον θα πάει για σπίρτα.
Μου κάνει όμως εντύπωση (και πάλι),το πόση επιρροή έχουν αυτοί οι πούστιδι με τις πέννες.
Σε "σένα" τον απέξω,που δεν το ψυρίζεις και πολύ γιατί είτε δε σε νοιάζει είτε δεν είναι η ομάδασου,έμεινε σαν αποτύπωμα ότι ο Καστίγιο είναι το μουνόπανο που δεν ακουσε τον προπονητή!ναι οκ,παρακουσε και το χτύπησε αυτός το φάουλ.ε και τι έγινε???έχασε η Βενετιά βελόνι???γκολ έβαλε για την ομάδα του στην τελικη!
Καλό θα είναι όταν δεν ξέρουμε να μην είμαστε απολυτοι γιατί θα έχεις ακούσει τι παθαίνει όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα? :p

Συμφωνώ στο αποδυτήρια μπουρδέλο=ομάδα μπουρδέλο.μόνο που αυτο που δνε ξέρεις είναι ότι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού πάντα (τουλάχιστον απο τα 90'ς που εγω παρακολουθώ) μπουρδέλο ήτανε.τα τελευταία χρόνια έχουμε ηρεμήσει λίγο,ειδικά απο το σενιόρ και έπειτα.

Κόμπλα και μάλιστα τεράστια Βαγγέλη γιατί δεν μπορεί να παίρνεις μια ομάδα που κανει πρωταθλητισμό (και το ήξερε απο πρώτο χέρι),που παίζει και τσαμπιο ληκ και να επιμένεις με Γιαννάκηδες Οκκάδες & ΣΙΑ να παίζουν βασικοί και να κρεμάνε κατ'επανάληψη την ομάδα,κάνοντας τον κόσμο να βγάζει καρκίνο,όταν στον πάγκο έχεις κάποιον που αποδεδειγμένα έχει την αγάπη του κόσμου και μόλις την προηγούμενη είχε πετάξει καμιά 30αριά παστέλια!

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ........??

Μπάς καί συνεννοηθούμε....??

Βλέπω ότι είσαι μορφωμένο παιδί.......ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.....

είναι τακτική χαμηλού έπιπέδου......

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..........ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Καί γιά νά παρακολουθούν καί οί ύπόλοιποι..........

Έφτασε ό ΟΣΦΠ............στή μεγαλύτερη διάκριση τής ίστορίας του παρά 5 λεπτά
στήν κυριολεξία άπό τήν είσοδο του στήν τετράδα τών καλύτερων όμάδων
τής Εύρώπης....μέ Μπάγιεβιτς....??

Έπαιξε ό ΟΣΦΠ τήν καλύτερη μπάλλα σέ αύτά τά 13 χρόνια στήν πρώτη
περίοδο μέ τόν Μπάγιεβιτς....??

ΑΝΤΕ ΜΑΣΤΟΡΑ............ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΚΑΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

ΑΛΛΙΩΣ.................Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.....!!!!

υγ. Όσο γιά τή μονομαχία,αφού τόσο πολύ θές νάχεις τήν τελευταία λέξη......
κάνε όμως κανά δυό flashback άκόμα.....

διάβασα αυτή την απάντηση.
ειλικρινά σου μιλάω γέλασα στην πρώτη ανάγνωση.
μετά πιάνω να ποστάρω και αφού απαντώ στο Βαγγέλη,ξαναδιαβάζω το δικό σου και πλέον είμαι σίγουρος ότι μαζί δε το'χουμε.
διαλέγω να το δω έτσι,και όχι να θυμώσω με τον εαυτό μου που κάθομαι και ασχολούμαι με κάποιον... που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί ενώ ΔΕΝ διαβάζει καν τι του γράφει ο συνομιλητής του!!!αυτό εκτός απο οτιδήποτε άλλο,δείχνει ασέβεια.

σου έχω απαντήσει ήδη ρε φίλε,ποιος κάνει το παγώνι????
Αν κοιτάξεις καλύτερα το προηγούμενο ποστ μου,θα δεις κάπου να γράφει ότι
"στις αθλητικές ερωτήσεις σου,απαντώ όχι και μάλλον όχι"

δε με ενδιαφέρει να έχω την τελευταία λέξη,χέστηκα για την ακρίβεια.
επειδή όμως βαρέθηκα άλλα να σου λέω,άλλα να καταλαβαίνεις και ποτέ να μην απαντάς σε αυτά που γράφει ο άλλος,ας το αφήσουμε να πάει στο βρόντο.

o_gavros
07/11/2009, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ενδιαφέρον το ματς σήμερα

ήρθε η ώρα των "μικρών"...
αριστερα Σοϊλέδης, δεξιά Φετφατζίδης

μάλλον δεν θα παίξει ούτε ο Οσκαρ...:lol: :lol: :lol:
κακό λόγω απουσιών...σε διαφορετική περίπτωση καλό θα ήτνα

:eyepop:
δεν θα'χουμε τον Όσκαρ σήμερα???
γιατί ρε μπάσταρδοι Θεοί μας χτυπάτε έτσι να πούμε?:lol:

Ας μου εξηγήσει κάποιος με ποιο σκεπτικό τιμωρείται ο Ολυμπιακός με 105000? πρόστιμο ενώ ο Ατρόμητος με τα μισά???
απο δέκα μαλάκες της κάθε ομάδας παίξανε φάπες για 5 λεπτά στο γήπεδο.
με ποιο σκεπτικό κοστολογείται αυτό 36εκατομύρια δραχμές για μας?
και με ποιο επίσης σκεπτικό,για το ίδιο ακριβώς πράγμα,ο αντίπαλος λαμβάνει μειωμένη κατά μισό την ποινή αυτή?

kalgeorge
07/11/2009, 12:53
προς γαυρο : ο καστιγιο ηταν και ειναι μ@@@@ μην οτ παραβλεπουμε..

προς ολους : καλο θα ηταν να μη βριζετε...δεν μιλαω για μεταξυ σας μονο...αλλα λιγη προσοχη στις εκφρασεις σας γενικα...

να παραμεινει και το θρεντακι..:wave2:

o_gavros
07/11/2009, 13:01
προς γαυρο : ο καστιγιο ηταν και ειναι μ@@@@ μην οτ παραβλεπουμε..

προς ολους : καλο θα ηταν να μη βριζετε...δεν μιλαω για μεταξυ σας μονο...αλλα λιγη προσοχη στις εκφρασεις σας γενικα...

να παραμεινει και το θρεντακι..:wave2:
μ@@@@ ήταν και είναι με τους αντιπάλους.
στην ομάδα ήταν κομπλέ.

και ναι,έχεις δίκιο για το μπινελίκι.
απλά βγαίνει καμιά φορά.
μια χαρά νομίζω είναι το θρεντακι απο αυτή την άποψη.ούτε τσεκούρι αλλά ούτε και αρμολάι καντήλια

irinia
07/11/2009, 17:53
νταξ εσενα και να σου απαντησω τζαμπα θα παει, γιατι θα πεις οτι σου κατεβει απλα για να αποδειξεις οτι εχεις δικιο.
ο προπονηταρας σας ο ντουσκο που τα εχει κανει πουτανα και τον ζηλευουμε και τον θελουμε ολοι στην ομαδα μας :lol: :lol: ειχε ζητησει ο ιδιος να μεινει ο καφες γιατι τον εκτιμα σαν παικτη απο τοτε που τον ειχε στον παοκ
επισης....ο ιδιος ζητησε τον μακο!!!

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΡΣΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΤΟ...αυτα ειναι μπουρδολογιες δικες σου.
προσπαθησε εστω μια φορα να απαντας ΣΧΕΤΙΚΑ με κατι που γραφτηκε και οχι οτι να ναι

αμπαλε φιλε μου στην αυστρια που επαιξε αριστερα στην θεση του καραγκουνη.....να τον βαφτισουμε αριστερο εξτρεμ τωρα;;

αποφασιστε ρε :lol: :lol:

μαλλον ο σισε που τον θελει γιατι ειναι ο παικτης που βγαζει τις μπαλιες για γκολ (αραγε ποια θεση το κανει αυτο) δεν πρεπει να ξερει και πολλα.....

αλλα τι λεμε τωρα...εδω ειχες πει οτι ο δομαζος δεν ειανι δεκαρι...στον νινη θα κολησεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ.. και μην πεταχτει κανας βαγγελης να πει οτι ολοι βγαζουν μπαλιες..(ακομα κια το στοπερ με γιομα :lol: ) μιλαμε για την κλασικη αρμοδιοτητα της θεσης ;)

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ..................ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕΚ

Σέ δικαιολογώ.........

Όλοι όσοι ξέρουν τά τής ΑΕΚ..........ξέρουν ότι....

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.............ΗΤΑΝ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ......

Άν τόν είχε προπονητή ό ΠΑΟ έδώ καί 2 χρόνια θά ήταν πρωταθλητής.............

Τό ξέρετε αύτό όλοι οί βάζελοι.............

Αύτοί πού κάνουν τά ρεπορτάζ γιά τήν ΑΕΚ..............ξέρουν πολύ καλύτερα
άπό τά παραμυθάκια πού γράφεις......
Δημοσιογράφοι ,παράγοντες οί πάντες γνωρίζουν ότι αύτοί οί παίκτες...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ......!!!

Άν άκουγες ΕΡΑ-ΣΠΟΡ θά άκουγες τίς δηλώσεις πολλών.
γιά τό μόνο πού κατηγορήθηκε ό Μπάγιεβιτς......ήταν ή άτολμία στό νά
ξεκαθαρίσει τούς στόχους άπό τήν άρχή μέ αύτό τό ύλικό
καί τό ότι έπρεπε κατόπιν αύτού νά χρησιμοποιήσει πιό πολλά
Έλληνόπουλα....!!!

Αύτά πού λές δυστυχώς είναι πραγματικές...............ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.......!!!

Αύτά πού έγραψα δέν είναι άπό τό μυαλό μου άλλά άπό Άεκτσήδες
όπως ό Παναγιωτόπουλος πού ξέρει πολύ καλύτερα άπό σένα.....!!!

Όταν κάνετε κουβέντα.............νάστε μερικές φορές καί σοβαροί,πού καί πού...!!

υγ. Στό δεύτερο ήμίχρονο στήν Αύστρία πού έπαιζε ό Νίνης...??

irinia
07/11/2009, 17:59
ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ................ΦΙΛΕ ΓΚΑΟΥΡΟΥΣ......

Ή σιωπή είναι χρυσός.....

Άλλιώς άφήνω τό φόρουμ νά χαρακτηρίσει..........

ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ...........ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ....??

irinia
07/11/2009, 18:09
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ..................ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕΚ

Σέ δικαιολογώ.........

Όλοι όσοι ξέρουν τά τής ΑΕΚ..........ξέρουν ότι....

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.............ΗΤΑΝ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ......

Άν τόν είχε προπονητή ό ΠΑΟ έδώ καί 2 χρόνια θά ήταν πρωταθλητής.............

Τό ξέρετε αύτό όλοι οί βάζελοι.............

Αύτοί πού κάνουν τά ρεπορτάζ γιά τήν ΑΕΚ..............ξέρουν πολύ καλύτερα
άπό τά παραμυθάκια πού γράφεις......
Δημοσιογράφοι ,παράγοντες οί πάντες γνωρίζουν ότι αύτοί οί παίκτες...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ......!!!

Άν άκουγες ΕΡΑ-ΣΠΟΡ θά άκουγες τίς δηλώσεις πολλών.
καί τό ότι έπρεπε κατόπιν αύτού νά χρησιμοποιήσει πιό πολλά
Έλληνόπουλα....!!!

Αύτά πού λές δυστυχώς είναι πραγματικές...............ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ.......!!!

Αύτά πού έγραψα δέν είναι άπό τό μυαλό μου άλλά άπό Άεκτσήδες
όπως ό Παναγιωτόπουλος πού ξέρει πολύ καλύτερα άπό σένα.....!!!

Όταν κάνετε κουβέντα.............νάστε μερικές φορές καί σοβαροί,πού καί πού...!!

Η ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ..............ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙΣ
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ............ΨΕΜΜΑΤΑ...!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.....!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ....

ΣΟΥ ΞΑΝΑΒΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΜΑΖΟ...........ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ....

ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.............ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ...!!

Ξαναγράφω λοιπόν ότι όταν βάζουμε κόμμα δημιουργούμε μιά παρενθετική
πρόταση καί άναφερόμουν φυσικά στόν Παππαιωάννου.....ό όποίος καί
δέν ύπήρξε ποτέ δεκάρι όπως οί Κούδας Δομάζος..........τά δύο μεγαλύτερα
μεταπολεμικά δεκάρια μας...!!

Όταν προσπαθείς νά παραφράσεις τά λόγια τού άλλου.........λυπάμαι
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ...........
Βρές άλλον τρόπο νά λογοφέρουμε.....

Μετά μήν παραπονιέστε γιατί σάς κάνω πλάκα.....

kalgeorge
07/11/2009, 19:55

a) εγω θυμαμαι τον μπαγεβιτς να λεει ...α) αν δεν μου παρουν τους παικτες που θελω θα φυγω....κατι που δεν εκανε
β) θυμαμαι να στηριζει ακραδαντα το ροστερ του και να επιμενει οτι απλα θελει χρονο και οτι ειναι παραπανω απο πληρες...........ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ.....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΑ...βγηκε και τα εριξε σε αυτους;;;;;;; .......αυτος μαλλον δεν εχει ευθυνη ε;;;;:wave2:

β) ο νινης επαιξε στην θεση του καραγκουνη...αριστερα....αν δεν το θυμασαι δες παλι το πιαχνιδι..

kalgeorge
07/11/2009, 19:58
[

Όταν προσπαθείς νά παραφράσεις τά λόγια τού άλλου.........λυπάμαι
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ...........
Βρές άλλον τρόπο νά λογοφέρουμε.....

ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......

α) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΠΟΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΣΟΥΝ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΣΟΥ;;;;.....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ...

Β) ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ........ΚΑΠΟΙΟΝ......ΠΟΥ....

ΒΑΖΕΙ.........ΣΑΝ..........ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ......

ΓΙΑ.........ΝΑ-...........ΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...........

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

ΔΗΛΑΔΗ ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ....:bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/11/2009, 20:04
Που είναι ο La_villa να αρχίσει την κλάψα για τα κοράκια πάλι :lol: :lol: :lol:

Μαλλον δεν ήταν οφσάιντ ο Μήτρογλου, αλλα ο παλιος Ολυμπιακός θα είχε βάλει αλλο ενα γκολάκι κ θα είχε καθαρίσει.

Έξω κι ο Μαρέσκα, εξω κι ο Λεντέσμα... :wave2:

o_gavros
07/11/2009, 20:12
Ομορφιάς συνέχεια σήμερα.
ελπίζω σήμερα να πείστηκαν και οι πλέον άπιστοι στο πόσο "καλό" μας έκανε η πρόσληψη του καράφλα το καλοκαίρι.
οι μυϊκοί τραυματισμοί πλέον είναι ο κανόνας.με τις υγείες μας.

Θείο Σωκράτη τα βλέπεις τα χαΐρια σου???
όχι τίποτα αλλο,αλλά πολλοί δυστυχώς θα βρουν πάτημα τη διαιτησία για το σημερινό.

εμένα μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι το πρώτο ημίχρονο,τηρουμένων των αναλογιών.
οι πιτσιρικαίοι όσο μπορούσαν βοήθησαν.δε μπορώ να περιμένω ένα πρωτοεμφανιζόμενος 17χρονος,να έχει τη διαύγεια να καθαρίσει το παιχνίδι.

ισοπαλία λοιπόν.δεν πειράζει,πάμε για τα επόμενα.

πιο πολύ με προβληματίζει το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχει παρασκήνιο γύρω απο το ναπαιχτεί το ματς με τη βαζέλα χωρίς κόσμο.

@Terens
κλασικός πλέον...ο τρόπος που διαλέγεις να απαντάς ΜΟΝΟ ότι σε συμφέρει.

απο μένα πλέον,μόνο ναι θα ακούς.όπως αρμόζει σε γραφικούς δηλαδή.

Οταν,αποφασίσεις ότι θα "ακούς" τι σου λέει ο συνομιλητής σου,τα ξαναλέμε.

Akatanomastos
07/11/2009, 20:12
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

doctor x
07/11/2009, 20:14

Μαλλον δεν ήταν οφσάιντ ο Μήτρογλου, αλλα ο παλιος Ολυμπιακός θα είχε βάλει αλλο ενα γκολάκι κ θα είχε καθαρίσει.

το βαλε...

o_gavros
07/11/2009, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
το βαλε...

:nono: .... :winka:

kalgeorge
07/11/2009, 20:15

:

δεν ειδα το παιχνιδι....αλλα καλο ειναι να βλεπει και ο γαυρος τι εκανε στους αλλους τοσα χρονια...

εν τω μεταξυ η διαχειριση της ηττας ειναι ιδανικη απο τους γαυρους....

αφου δεν μπηκαν ολοι μεσα παλι καλα να λετε :rotflmao:

la_villa
07/11/2009, 20:16

πια κλάψα ρε

απλώς εγω τονίζω τις διαιτησίες ανα αγωνιστική για την σούμα στο τελος...για την καραμελίτσα
μετα απο αλλεπάλληλες προσπάθειες των διαιτητων στο καραισκάκη σήμερα το καταφεραν να το παρουν το αποτέλεσμα....

ενα λάθος οφσαιντ στον Μητρογλου στο Α ημιχρονο στο 0-0 όπου έβγαινε τετ α τετ
και ενα ακόμα με ακύρωσει κανονικότατου γκολ στο 80'

κατα τ'αλλα ποιος παλιός Θρύλος?
και ο φετινός Θρύλος φετος περίπατο θα εκανε στο πρωτάθλημα...αλλά οι επιλογές του καλοκαιριού βγαίνουν τώρα....παίζοντας με -9 βασικούς

τελος μ@ακια που δεν ξεκινάει Σοιλέδη απο αριστερα....το παληκάρι είναι μια κλάση πιο ετοιμος απο τους αλλους 2 να παίξει στην ομάδα...θυμίζει Τζόλε σε πολλες κινησεις του

o_gavros
07/11/2009, 20:19

τελος μ@ακια που δεν ξεκινάει Σοιλέδη απο αριστερα....το παληκάρι είναι μια κλάση πιο ετοιμος απο τους αλλους 2 να παίξει στην ομάδα...θυμίζει Τζόλε σε πολλες κινησεις του

και ο Νικλιτσιώτης δε τα πήγε άσχημα πάντως

doctor x
07/11/2009, 20:26
Ομορφιάς συνέχεια σήμερα.
ελπίζω σήμερα να πείστηκαν και οι πλέον άπιστοι στο πόσο "καλό" μας έκανε η πρόσληψη του καράφλα το καλοκαίρι.
οι μυϊκοί τραυματισμοί πλέον είναι ο κανόνας.με τις υγείες μας.

Θείο Σωκράτη τα βλέπεις τα χαΐρια σου???
όχι τίποτα αλλο,αλλά πολλοί δυστυχώς θα βρουν πάτημα τη διαιτησία για το σημερινό.

εμένα μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι το πρώτο ημίχρονο,τηρουμένων των αναλογιών.
οι πιτσιρικαίοι όσο μπορούσαν βοήθησαν.δε μπορώ να περιμένω ένα πρωτοεμφανιζόμενος 17χρονος,να έχει τη διαύγεια να καθαρίσει το παιχνίδι.

ισοπαλία λοιπόν.δεν πειράζει,πάμε για τα επόμενα.

πιο πολύ με προβληματίζει το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχει παρασκήνιο γύρω απο το ναπαιχτεί το ματς με τη βαζέλα χωρίς κόσμο.

@Terens

Οταν,αποφασίσεις ότι θα "ακούς" τι σου λέει ο συνομιλητής σου,τα ξαναλέμε.
τα εγκληματα του καλοκαιριου πληρωνονται.κριμα γιατι μπορει ο ολυμπιακος να παρει το πιο παλικαρισιο πρωταθλημα φετος που μεχρι στιγμης (τουλαχιστον)φαινεται σαν να υπαρχει το...αναποδο αγχος της διαιτησιας δηλ μην αδικηθει ο ΠΑΟ εντος η ευννοηθει ο ολυμπιακος στο καραισκακη.αν θελει να γλιτωσει τη γιουχα ο προεδρας που ...πλησιαζει σιγα σιγα(γιατι ο κοσμος μπορει να στηριζει την ομαδα καταλαβαινοντας τα προβληματα αλλα δεν ειναι βλακας και βραζει)θα πρεπει να πληρωσει ακριβα το Γεναρη...

γερα ρε...Κομποτη!:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/11/2009, 20:35
Γιατρέ, θα πας στη Λειβαδειά αύριο; :lol:

o_gavros
07/11/2009, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
τα εγκληματα του καλοκαιριου πληρωνονται.κριμα γιατι μπορει ο ολυμπιακος να παρει το πιο παλικαρισιο πρωταθλημα φετος που μεχρι στιγμης (τουλαχιστον)φαινεται σαν να υπαρχει το...αναποδο αγχος της διαιτησιας δηλ μην αδικηθει ο ΠΑΟ εντος η ευννοηθει ο ολυμπιακος στο καραισκακη.αν θελει να γλιτωσει τη γιουχα ο προεδρας που ...πλησιαζει σιγα σιγα(γιατι ο κοσμος μπορει να στηριζει την ομαδα καταλαβαινοντας τα προβληματα αλλα δεν ειναι βλακας και βραζει)θα πρεπει να πληρωσει ακριβα το Γεναρη...

γερα ρε...Κομποτη!:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

και σα να μην έφταναν τα αποτελέσματα του έργου του,η προπονητάραβγαίνει και μιλάει κιόλας το παπάρι.
του κάναμε πόλεμο λέει,τον περιμεναμε στη γωνία λέει,θέλαμε η ομάδα να χάνει λέει,τα @@δια μας κουνιούνται λέει και είσαι έτοιμος για τα λεξοτανίλ.

φίλε για το θείο δεν υπάρχει λύση που να τον περιέχει κι αυτόν στην ομάδα.
το έχει δείξει ο άνρθωπος ότι δεν μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο.

la_villa
07/11/2009, 20:53
και ο Νικλιτσιώτης δε τα πήγε άσχημα πάντως

καθόλου...ο Νικλητσιώτης είναι ωραίος...απλα στην θεση αυτη εχεις ακομα (!!!) παίκτες ενω αριστερα δεν εχεις κανεναν
πολύ καλος παντως

μονο ο Φετφατζιδης τα σκ@τωσε λίγο σε μερικές φάσεις που κράταγε παραπάνω την μπαλα και δεν την έδινε
και ειδικα στην αντεπίθεση που φευγαμε 3 με 2 και δεν περασε την μπαλα μπροστα γρηγορα

ελα ντε δεν είμαι παραμυθας λέει...ο καραγκιόζης
κατα τ'αλλα ο γερος είναι για απόσυρση σιγα σιγα...απο το 2004 και μετα εχει κλείσει την στρόφιγγα και μαζεύει...

doctor x
07/11/2009, 21:01
ego to vlepo pados na xekinai o proedros xfactor (football edition)
boris k esi na pexis ston olympiako!:bigcry:

179789

irinia
07/11/2009, 21:21
ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ......

α) ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ......ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΠΟΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΣΟΥΝ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΣΟΥ;;;;.....ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ...

Β) ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ........ΚΑΠΟΙΟΝ......ΠΟΥ....

ΒΑΖΕΙ.........ΣΑΝ..........ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ......

ΓΙΑ.........ΝΑ-...........ΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ...........

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:

ΔΗΛΑΔΗ ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ....:bawl: :rotflmao: :rotflmao:

TO ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ............

Είναι τόσο σοβαρό όσο καί τό ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ .....έπιχείρημα
πού βασίστηκε στά λεγόμενα τού Χ δημοσιογράφου Άθηναίου.....

Μάς έγραψες λοιπόν πρώτος τόν κύριο Άθηναίο δημοσιογράφο καί τά λεγόμενα του
και σού άπάντησα μέ τόν έξ 'ίσου άστείο ύποκειμενικό τρόπο τού
Θεσσαλονικιού...

ΓΙΑΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΝΑΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ........
Ο ΣΟΥΠΕΡ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ...??

Όταν έσύ ξεκινάς καί βάζεις μπροστά τά γραφόμενα ένός Άθηναίου δημοσιογράφου
μέ ότι αύτό συνεπάγεται........
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..........γιατί είναι άστείοι οί Σαλονικιοί...??

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....??
ΠΟΣΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΝΟΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ...??
Έσείς είστε οί άξιόπιστοι καί μείς οί άστείοι...??
ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....??

Νά κρίνεις λοιπόν πρώτα τόν εαύτό σου γιά τό έπιχείρημα πού χρησιμοποίησες καί
μετά αύτούς πού σού άπαντούν στό ίδιο έπίπεδο....!!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.........

Γιατί έγώ ζώ σέ αύτή τήν πόλη............καί είδα ότι όλοι.............
ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ.............όλος ό ΠΑΟΚ καί όλη ή πόλη..
Καί όχι μόνον ό Κουτσιανικούλης.
Ό Γκαρσία πού έχει άρχίδια...........διάβασες τί δήλωσε..??

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ................ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑ-ΣΠΟΡ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...........ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ...........Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ.......!!!!

Αύτό τό ...........

α) πού έγραψες.........τί είναι...??

Ύπάρχει συνοχή καί είρμός σέ αύτό τό πράμμα.....??

Ούτε πού μέ νοιάζει νά είναι όπως τά γράφω.........
Έμένα μέ νοιάζει............νά μείνει ό Μπάγιεβιτς στήν ΑΕΚ.....
Καί άπ'ότι φαίνεται.........τή χαρά τού νά τόν δείτε μακρυά άπό τήν όμάδα
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ.......!!!!

Καί κάτι γιά τήν Άύστρία..........είδες όλο τό μάτς ή τό μισό...??

irinia
07/11/2009, 21:31
@Terens

Οταν,αποφασίσεις ότι θα "ακούς" τι σου λέει ο συνομιλητής σου,τα ξαναλέμε. [/B][/QUOTE]

ΕΙΜΑΙ...............ΟΛΟΣ ΑΥΤΙΑ

giobazolias
07/11/2009, 21:45
...............
............................

η πλακα παντως ειναι οτι...............
οση χολη εχεις σταξει για το Μπαγιεβιτς εδω μεσα τα προηγουμενα χρονια, δεν την εσταξες για κανεναν.............ΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!

Και τωρα κανεις καζουρα στους αλλους που αναγκαζονται να βλεπουν αυτον τον προπονητη στην ΑΕΚ σου!!!!!

Βρε πως αλλαζυν οι καιροι!!!!!!!

:lol: :wave2: :lol:

STOYBI
07/11/2009, 22:27
δεν ειδα το παιχνιδι....αλλα καλο ειναι να βλεπει και ο γαυρος τι εκανε στους αλλους τοσα χρονια...

Θες να πεις... Οτι καποιος αλλος ......κανει στον Γαυρο αυτα που εκανε στους αλλους τοσα χρονια...???:confused:

Και αν το παρει και φετος Γιωργη μου......

Γιατι θα μιλαμε...... Για ξεκαρφωμα....???? :confused:

Η δεν υπηρχε παιχνιδι των προηγουμενων χρονων ( ανεξαρτητου αποτελεσματος που ειχε αδικηθει ο γαυρος...???)

Ασχετο.... Πιστευεις οτι αμα παιζαμε κομπλε..... Ειχαμε αναγκη το συγκεκριμενο ακυρωθεν γκολ για την νικη...????

toyar
07/11/2009, 22:50
Αν θέλει να κερδίσει κάτι ο ολυμπιακός από τη φετινή χρονιά ας κοιτάξει να βγάλει 3-4 πιτσιρικάδες έλληνες για του χρόνου που θα αποτελέσουν τον κορμό της επόμενης δεκαετίας και να ξεσκαρτάρει κάτι γυάλινους ξένους μισθοφόρους. Άλλωστε ακόμα και έτσι χτυπάει -άλλο ένα- πρωτάθλημα αφού ο παο δεν πείθει.Μετά από 1,5 χρόνο με τον ίδιο προπονητή,με μεγάλο μπάτζετ και 0 τραυματισμούς παίρνει όλα τα παιχνίδια στην τσίλια ενώ για μπάλα ούτε λόγος
Για διαιτητές δεν συζητάω γιατί άμα είσαι μάγκας τον ηρακλή τον κερδίζεις και με κόντρα διαιτησία

kalgeorge
07/11/2009, 23:31

Θεσσαλονικιού...

ρε παππου ακου την συμβουλη που σου εδωσε ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ οπως εχουμε κανει και ολοι εδω μεσα........

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

το αρθρο που εβαλα οπως σου ειπα ουτε καν θυμαμαι που και πως το βρηκα. και δεν το εβαλα για επιχειρημα....απλα για να διαβασεις οτι εκτος του κουτσιανικουλη δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις αλλος....το καταλαβες τωρα ή ΄να το γραψω για 8987648374873ή φορά;;;;

δευτερον προσπαθησε οταν λες κατι .....και το παρουσιαζεις για σοβαρο....να το ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ....

ή τουλαχιστον να το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.....

μη λες οτι αρλουμπα σου κατεβει στο κεφαλι και οταν βρεις τα σκουρα αρχιζεις τις κολοτουμπες...

και το εκανα ετσι, το εκανα αλλιως, δεν εννοουσα αυτο, ουτε το αλλο ,λπ κλπ κλπ....

εισαι μεγαλος ανθρωπος...φερσου αναλογα

kalgeorge
07/11/2009, 23:34
Θες να πεις... Οτι καποιος αλλος ......κανει στον Γαυρο αυτα που εκανε στους αλλους τοσα χρονια...???:confused:

Η δεν υπηρχε παιχνιδι των προηγουμενων χρονων ( ανεξαρτητου αποτελεσματος που ειχε αδικηθει ο γαυρος...???)

Ασχετο.... Πιστευεις οτι αμα παιζαμε κομπλε..... Ειχαμε αναγκη το συγκεκριμενο ακυρωθεν γκολ για την νικη...????

οχι....εγω το ειπα και εξαρχης...

αν ΔΕΝ το παρει ο παναθηναικος φετος θα ειναι τελειως ξεφτιλα με τον ανταγωνισμο που εχει.

αν το παρει ο γαυρος...μαγκια του και οτι προανεφερα για τον παο..

απλα αυτο που ειπα ειναι οτι ....ξαναλεω δεν ειδα το παιχνιδι απλα ακουσα οτι αδικηθηκε στην φαση του γκολ......ΟΠΟΤΕ....καλο ειναι να βλεπει και αυτος πως ειναι να παιζει μια ομαδα..να δικαιουται ενα γκολ ή κατι άλλο...να παλευει για αυτο...και τελικα να του το στερει η διαιτησια.

giobazolias
08/11/2009, 00:07
απλα αυτο που ειπα ειναι οτι ....ξαναλεω δεν ειδα το παιχνιδι απλα ακουσα οτι αδικηθηκε στην φαση του γκολ......ΟΠΟΤΕ....καλο ειναι να βλεπει και αυτος πως ειναι να παιζει μια ομαδα..να δικαιουται ενα γκολ ή κατι άλλο...να παλευει για αυτο...και τελικα να του το στερει η διαιτησια.

ακυρωθηκε οντως καθαρο γκολ................

οι γαυροι φυσικα μιλανε για αδικια, ξεχνοντας οτι η φαση ξεκινησε απο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κορνερ!!!!
η μπαλλα βγηκε αουτ αλλα ο διαιτητης εδωσε κορνερ το οποιο εφερε και αλλο κορνερ, και απ το δευτερο κορνερ μπηκε το γκολ που επρεπε να μετρησει!

Ας δινοταν το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αουτ αντι για κορνερ, και η φαση δεν θα ειχε γινει ποτε!

Η ουσια ειναι οτι ο διαιτητης εδινε τα ψυχουλα στην εδρα και οι εποπτες παιξαν κοντρα!

Akatanomastos
08/11/2009, 03:54
1oν αφηστε τα φαντασματα, ο βοηθος εχει μπροστα του στην ευθεια τον τερμα του ηρακλη και εναν παικτη του γαυρου και δεν βλεπει απο πισω. μαλακια που δεν το αφησε ως αμφιβολια υπερ του επιτηθεμενου, αλλα δεν το ακυρωσε γιατι παιρνει εντολες απο καποιο ανωτερο σχεδιο, απλα ετσι νομιζε.

2ον επειδη καποιος αναφερε οτι ο παο δεν θα το παρει γιατι δεν πειθει, ο γαυρος που ακριβως πειθει?

3ον να δουμε για ποσο καιρο θα λετε ακομα την καραμελα περι κετσπαγια, σε λιγο κλεινει 2 μηνες ο ζικο..
και επισης ο καραφλας τους εβαζε να κανουν μονο αλματακια και σχοινακι και μετρουσε 1,2,3..και δεν τους ετοιμασε καλα?
οι ομαδες δεν εχουν γιατρους γυμναστες κλπ κλπ που παρακολουθουν και προετοιμαζουν τους παικτες? δλδ ο προπονητης ειναι επιφορτισμενος και με το κομματι γυμναστικη?
αν βλεπαν το καλοκαιρι οτι κατι δεν παει καλα δεν θα επεμβαιναν?

4ον αν συνεχισουν να σας σφυριζουν 50-50 δεν θα παρετε κουπα. ετσι ειναι μαγκες, στο ποδοσφαιρο υπαρχει η πιθανοτητα να φας γκελα απο μικρη ομαδα, ΔΕΝ ΤΟΥς ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥς επειδη ειμαστε Ο ΓΑΥΡΟς..καιρος καθως φαινετε να επιστρεψετε στην πραγματικοτητα..

οπως χαναμε και μεις πρωταθληματα για κατι ηλιθιες ισοπαλιες..

irinia
08/11/2009, 05:02
ρε παππου ακου την συμβουλη που σου εδωσε ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ οπως εχουμε κανει και ολοι εδω μεσα........

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

το αρθρο που εβαλα οπως σου ειπα ουτε καν θυμαμαι που και πως το βρηκα. και δεν το εβαλα για επιχειρημα....απλα για να διαβασεις οτι εκτος του κουτσιανικουλη δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις αλλος....το καταλαβες τωρα ή ΄να το γραψω για 8987648374873ή φορά;;;;

δευτερον προσπαθησε οταν λες κατι .....και το παρουσιαζεις για σοβαρο....να το ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ....

ή τουλαχιστον να το ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.....

μη λες οτι αρλουμπα σου κατεβει στο κεφαλι και οταν βρεις τα σκουρα αρχιζεις τις κολοτουμπες...

και το εκανα ετσι, το εκανα αλλιως, δεν εννοουσα αυτο, ουτε το αλλο ,λπ κλπ κλπ....

εισαι μεγαλος ανθρωπος...φερσου αναλογα

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.....??

Δέ μάς τόβαλες γιά έπιχείρημα τό άρθρο πού ούτε κάν ξέρεις πού τό βρήκες ΑΛΛΑ.......
γιά νά δούμε ότι μόνο ό Κουτσιανικούλης διαμαρτυρήθηκε.....!!!
Καί αύτό πού ούτε κάν ξέρεις...........ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ
άλλά ή άθλητική έφημερίδα τής Θεσσαλονίκης γράφει ....ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ

ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ..........

Έδώ πιά ξεπερνάς τά όρια αύτών πού σού δίδαξαν άπό τήν ώρα πού
άσχολήθηκες μέ ποδόσφαιρο........

ΤΙ ΠΟΤΟ ΠΙΝΕΙΣ.....???

Έγώ λοιπόν γράφω ότι θέλω.........ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ...........γιατί μάς ζορίζεις βρέ άδερφέ....

ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ................ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ......!!!!

irinia
08/11/2009, 05:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
η πλακα παντως ειναι οτι...............
οση χολη εχεις σταξει για το Μπαγιεβιτς εδω μεσα τα προηγουμενα χρονια, δεν την εσταξες για κανεναν.............ΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!

Και τωρα κανεις καζουρα στους αλλους που αναγκαζονται να βλεπουν αυτον τον προπονητη στην ΑΕΚ σου!!!!!

Βρε πως αλλαζυν οι καιροι!!!!!!!

:lol: :wave2: :lol:

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΖΟΥΡΑ.........ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ

Έσύ θά γελοιοποιούσες κάποιον πού θάγραφε μαζί μέ τούς παίκτες ένα κομμάτι
τής ίστορίας τής όμάδας σου....???
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ......??
Χωρίς νά έχεις λόγο άφού έσύ τόν έδιωξες...??
Πώς θά χαρακτήριζες αύτόν τόν τύπο ....??
Πού άγνοεί ότι ένα κομμάτι ίστορικό τού συλλόγου του είναι δεμένο μέ αύτόν τόν
άνθρωπο...??
Τίτλοι ,διακρίσεις,καί καλή μπάλλα...??
ΑΝΤΕ........ΠΕΣΤΟΥ ΤΟ ΕΣΥ.....!!!!
Είναι τυχαίο πού παρόμοια συμπεριφέρθηκαν καί στό Ριβάλντο....??
Τούς άκουσες ποτέ νά χειροκροτήσουν άντίπαλο στό Καραισκάκη πού τούς κέρδισε...??
Έδώ κόντεψαν νά σκοτώσουν τούς Γιαννιώτες όταν τούς έστειλαν
στό κύπελλο....!!!!

ΕΓΩ ΦΙΛΕ.............ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..........

Καί έπειδή πιστεύω ότι αύτή τή στιγμή αύτός είναι ό άνθρωπος μας.........
γιαυτό κάνω πέτρα τήν καρδιά.
Έχω σπάσει τηλεόραση σπίτι μου όταν τόν είδα νά μπαίνει στή Φιλαδέλφεια
τήν πρώτη φορά μέ τά κόκκινα....!!!
Ούτε οί συγνώμες του μέ κάλυψαν ούτε τίποτε....!!
ΑΛΛΑ...........ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ
Βάζω τόν έγωισμό στήν άκρη όπως τόσοι Άεκτσήδες γιά τό καλό τής όμάδας...
Αύτός τραβάει.........ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥ..........καί πρέπει νά κάνει
πολλά άκόμα γιά νά τόν συγχωρέσουμε.
Νά ξεχάσω τό τί έκανε, άποκλείεται...!!!
Κάνω ύπομονή καί έλπίζω νάρθει μιά μέρα κάποιος άλλος πού θά μάς κάνει νά
τόν ξεχάσουμε φέρνοντας τίτλους καί κάνοντας τήν όμάδα νά παίξει καί
πάλι τή μπάλλα πού όλοι θαυμάζατε ....
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ............ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ

ΜΟΝΟ.............

ΑΕΚ.............ΑΕΚ..............ΑΕΚ.............

irinia
08/11/2009, 05:42
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ...........ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Χάνει βαθμούς ό γαύρος..............άπό λάθος σφύριγμα..........

ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ...........ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΛΕΜΕ......!!!!

Βέβαια τό .....ΛΑΘΟΣ..........προήλθε άπό άλλο ένα χοντρό ........ΛΑΘΟΣ...........σέ
βάρος τού.........ΗΡΑΚΛΗ.....!!!!

Είμαι 100% σίγουρος ότι τό κοράκι ...........ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ
ΤΟ ΛΑΘΟΣ............
άλλά βλέπετε ήταν τό 92ο λεπτό......!!!!

Έστω καί έτσι ρέ γαύροι..............

ΠΩΣ ΝΟΙΩΣΑΤΕ..........??

ΠΟΝΑΕΙ.........??

ΠΟΛΥ......??

Όσο γιά κάτι άλλα κορόιδα πού άναρωτιούνται,άμφισβητούν καί ψάχνουν άρθρα....
ΣΟΥΠΕΡ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ...........γιά νά μάς πείσουν ότι ....
ΔΕ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΙ..............
θά άπαντήσω μέ τήν παροιμία....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.......!!!

Διότι ή τέχνη είναι ............διπλή..........
Καί σπρώχνω.............,καί γαμάω τόν άντίπαλο.....!!!
Είπαμε τό σήριαλ φέτος.............θά περιλαμβάνει..........
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.....
γεμάτα δράση , ίντριγκες , πλοκή....!!!

irinia
08/11/2009, 05:58

ΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.........ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ....!!

Γιά ψάξε στόν ένα πρωτάθλημα πού χάσατε στά 13 χρόνια..........
Έκεί μπορεί νά βρείς κάτι μέ τούς βάζελους.
Είναι δυνατόν νά πετάς τέτοιες κοτρώνες....??
Δηλαδή είσαι ή σούπερ ουάου..........ομάδα καί όλα τά γυρίζεις....??
ΡΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΘΡΥΛΕ...........ΓΕΡΑ ΡΕ......!!!
Μέ άδίκησαν μέν...........άλλά κέρδισα δέ..........ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ............

Καί όσο γιά τό δεύτερο.............

ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ..................ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ.............

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ......!!!!

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΑΛΛΑ 5 ΓΚΟΛ.....

Έχετε ξεφύγει τελείως λέμε..........ξεπεράσατε τόν Πρόεδρο,
τόν άφήσατε πολύ πίσω........

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ..............ΓΑΥΡΕ.....

irinia
08/11/2009, 06:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Αν θέλει να κερδίσει κάτι ο ολυμπιακός από τη φετινή χρονιά ας κοιτάξει να βγάλει 3-4 πιτσιρικάδες έλληνες για του χρόνου που θα αποτελέσουν τον κορμό της επόμενης δεκαετίας και να ξεσκαρτάρει κάτι γυάλινους ξένους μισθοφόρους. Άλλωστε ακόμα και έτσι χτυπάει -άλλο ένα- πρωτάθλημα αφού ο παο δεν πείθει.Μετά από 1,5 χρόνο με τον ίδιο προπονητή,με μεγάλο μπάτζετ και 0 τραυματισμούς παίρνει όλα τα παιχνίδια στην τσίλια ενώ για μπάλα ούτε λόγος
Για διαιτητές δεν συζητάω γιατί άμα είσαι μάγκας τον ηρακλή τον κερδίζεις και με κόντρα διαιτησία

ΟΝΤΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ............ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ

Να όπως τήν ΑΕΚ..........στήν Καλογρέζα....!!!!

Μεγάλος μάγκας ό.................ΔΑΛΟΥΚΑΣ......!!!

Πούναι αύτός ρέ κούκλε..........έπαθε τίποτε...??

Άρρώστησε μαζί μέ τόν Κάκο.....??

ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΙΠΠΗ....???

Πολλή μαγκιά ρέ σύ............άπ'τά μπατζάκια τρέχει.....

toyar
08/11/2009, 07:44
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

2ον επειδη καποιος αναφερε οτι ο παο δεν θα το παρει γιατι δεν πειθει, ο γαυρος που ακριβως πειθει?

Πουθενά!!!!!!
Αλλά ο γαύρος έχει πολλά ελαφρυντικά και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης ενώ ο βάζελος χωρίς να έχει προβλήματα δείχνει στάσιμος

STOYBI
08/11/2009, 07:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
ακυρωθηκε οντως καθαρο γκολ................

οι γαυροι φυσικα μιλανε για αδικια, ξεχνοντας οτι η φαση ξεκινησε απο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ κορνερ!!!!
η μπαλλα βγηκε αουτ αλλα ο διαιτητης εδωσε κορνερ το οποιο εφερε και αλλο κορνερ, και απ το δευτερο κορνερ μπηκε το γκολ που επρεπε να μετρησει!

Ας δινοταν το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ αουτ αντι για κορνερ, και η φαση δεν θα ειχε γινει ποτε!

Η ουσια ειναι οτι ο διαιτητης εδινε τα ψυχουλα στην εδρα και οι εποπτες παιξαν κοντρα!

Λιγο ακομα και θα το γυρναγες στο σφυριγμα εναρξης του ημιχρονου..... :rotflmao: :rotflmao:

Τελος ... Επειδη δεν την ειδα την φαση του κορνερ που λες.....

Και επειδη κανα τριλεπτο το γυρισα κια εγω πισω στο "δικαιο γκολ σας " κατα της αεκ.....

Μου βαζεις και το κερασακι της διαφωνιας διαιτητη με εποπτες ( η αληθεια ειναι οτι ακουγοντουσαν κατι φωνες απο τα γραφεια τους στο ημιχρονο.......)

Ε...... Ας παει το παλιαμπελο..... Εγω παντως δεν μιλησα για την φαση του γκολ.......

STOYBI
08/11/2009, 08:04
οχι....εγω το ειπα και εξαρχης...

αν ΔΕΝ το παρει ο παναθηναικος φετος θα ειναι τελειως ξεφτιλα με τον ανταγωνισμο που εχει.

αν το παρει ο γαυρος...μαγκια του και οτι προανεφερα για τον παο..

Λαθος ....!!!! :nono:

Ο παναθηναικος βαθμολογικα δεν εχει κανει τιποτα λιγωτερο απο οσα πρεπει...!

Ο αλλος με ολα τα προβληματα του περιμενει σε θεση βολης ( ακομα ..)

Οποτε καποια στιγμη του παο με ατυχο αποτελεσμα μονο νορμαλ μπορει να θεωρειτε...

Η Διαιτησια σου στερει μονο οταν παιζεις με ομαδες με πολυ μικρη η ιδιας δυναμικοτητας μεταξυ τους......

Ο Ηρακλης δεν με επεισε οτι ειναι καποια απο αυτες αν ο Ολυμπιακος ειχε + 3,4,5, βασικους μεσα.....

STOYBI
08/11/2009, 08:14
ΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ.........ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΣ....!!

Γιά ψάξε στόν ένα πρωτάθλημα πού χάσατε στά 13 χρόνια..........
Έκεί μπορεί νά βρείς κάτι μέ τούς βάζελους.
Είναι δυνατόν νά πετάς τέτοιες κοτρώνες....??
Δηλαδή είσαι ή σούπερ ουάου..........ομάδα καί όλα τά γυρίζεις....??
ΡΕ ΑΔΙΚΗΜΕΝΕ ΘΡΥΛΕ...........ΓΕΡΑ ΡΕ......!!!
Μέ άδίκησαν μέν...........άλλά κέρδισα δέ..........ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ............

Καί όσο γιά τό δεύτερο.............

ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕ..................ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ.............

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ......!!!!

ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΑΛΛΑ 5 ΓΚΟΛ.....

Έχετε ξεφύγει τελείως λέμε..........ξεπεράσατε τόν Πρόεδρο,
τόν άφήσατε πολύ πίσω........

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ..............ΓΑΥΡΕ.....

Ελα ρε ομορφε..........

Για παιχνιδι μιλησα οχι για πρωταθλημα..Για παιχνιδι μιλησα οχι για πρωταθλημα.. Για παιχνιδι μιλησα οχι για πρωταθλημα..

Οσο για το υπολοιπο διαβασε οτι απαντησα στον Γιωργο.... Φυσικα αντιλαμβανομαι οτι σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις την διαφορα ( οπως τοτε που μενατε 14,9 , 7 βαθμους πισω στην βαθμολογια ενω παιρνατε θετικα αποτελεσματα στα ντερμπυ...)

Αλλα τι να κανουμε ρε ομορφε.......

Καλημερα.......

sakisdani750
08/11/2009, 08:52

Θεσσαλονικιού...

ΓΙΑΤΙ ΘΑΠΡΕΠΕ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΝΑΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ........
Ο ΣΟΥΠΕΡ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ...??

Όταν έσύ ξεκινάς καί βάζεις μπροστά τά γραφόμενα ένός Άθηναίου δημοσιογράφου
μέ ότι αύτό συνεπάγεται........
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..........γιατί είναι άστείοι οί Σαλονικιοί...??

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....??
ΠΟΣΑ ΓΑΜΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ Ο ΝΟΤΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ...??
Έσείς είστε οί άξιόπιστοι καί μείς οί άστείοι...??
ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....??

Νά κρίνεις λοιπόν πρώτα τόν εαύτό σου γιά τό έπιχείρημα πού χρησιμοποίησες καί
μετά αύτούς πού σού άπαντούν στό ίδιο έπίπεδο....!!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.........

Γιατί έγώ ζώ σέ αύτή τήν πόλη............καί είδα ότι όλοι.............
ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ.............όλος ό ΠΑΟΚ καί όλη ή πόλη..
Καί όχι μόνον ό Κουτσιανικούλης.
Ό Γκαρσία πού έχει άρχίδια...........διάβασες τί δήλωσε..??

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ................ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑ-ΣΠΟΡ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ...........ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ...........Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ.......!!!!

Αύτό τό ...........

α) πού έγραψες.........τί είναι...??

Ύπάρχει συνοχή καί είρμός σέ αύτό τό πράμμα.....??

Καί κάτι γιά τήν Άύστρία..........είδες όλο τό μάτς ή τό μισό...??

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ ΠΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ......ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΥΘΕΙΑ
ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ !!!!

STOYBI
08/11/2009, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750

Εσυ δεν ησουν που μας εβαζες το ΦΩΣ σαν αντικειμενικη Αθηναικη εφημεριδα ( επειδη τα ελεγε οπως τα θελατε...???)

Στον φιλο σου το τερενς ...... Το ειπες....????

:lol: :lol: :lol: :lol:

sakisdani750
08/11/2009, 09:02
Εσυ δεν ησουν που μας εβαζες το ΦΩΣ σαν αντικειμενικη Αθηναικη εφημεριδα ( επειδη τα ελεγε οπως τα θελατε...???)

Στον φιλο σου το τερενς ...... Το ειπες....????

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΝΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....:beer:

sakisdani750
08/11/2009, 09:10
και πρωτου μου πεις εσυ τι διαβαζεις...ασε δεν διαβαζω η καλυτερα τις μελεταω ολες!!!!

:beer:

STOYBI
08/11/2009, 09:13
ΝΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ....:beer:

Α.... Σορρυ..... :lol: :lol: :lol:

Παντως το συγκεκριμενο πρωτοσελιδο πηγαινε με τα νερα σας.... :winka:

( Ρε τι διαβαζουμε εδω κατω......) :sad:

vagtav
08/11/2009, 09:31
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και τους διαμορφώνουν την άποψη.

la_villa
08/11/2009, 10:49
αλο ειναι να βλεπει και αυτος πως ειναι να παιζει μια ομαδα..να δικαιουται ενα γκολ ή κατι άλλο...να παλευει για αυτο...και τελικα να του το στερει η διαιτησια.

σαφως...

αλλα δεν ειναι λίγο ειρωνικό να το λέει αυτό ένας που υποστηρίζει μια ομάδα που κανει ακριβως τα ίδια???
να το πει κάποιος οπαδός μικρής ομάδας οκ να το καταλάβω

αλλά ο βαζελος?????????

vagtav
08/11/2009, 10:58
σαφως...

αλλα δεν ειναι λίγο ειρωνικό να το λέει αυτό ένας που υποστηρίζει μια ομάδα που κανει ακριβως τα ίδια???
να το πει κάποιος οπαδός μικρής ομάδας οκ να το καταλάβω

αλλά ο βαζελος?????????

Εδώ ο Αλέφας ακόμα γκρινιάζει για τον Δούρο, εκεί κόλλησες ?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
08/11/2009, 11:08
[B

ΠΛΕΟΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ................ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ......!!!!

:wave2: [/B]

etsi apantame mono se sena man.....giati les oti sou katevei kai opws se voleuoun kathe fora.

parousiases san epixeirima ena prwtoselido kai malista omados pou adikithike opws les!!

( αληθεια αφου αυτο ειναι επιχειρημα για σενα, γιατι δεν δεχεσαι και τα πρωτοσελιδα του γαυρου που λεει οτι αδικηθηκε φανερα;;;;;) )

kai thes na se paroume kia sta sovara....kai amesws meta APO MONOS SOU anabathmizeis to oti to epixeirima sou einai akuro...se kontra metaxu efimeridwn athinas kai salonikis...kai meta mou les oti den eisai kai koblexikos......:sick: ok....

otan duskoleueteis opws sou eipe kai o gauros, eite to rixneis stin trelitsa....eite stin kolotouba i kati paremferes..

kai thes kai na sou apantame kai sovara.

kalgeorge
08/11/2009, 11:10

Νά ξεχάσω τό τί έκανε, άποκλείεται...!!!

Κάνω ύπομονή καί έλπίζω νάρθει μιά μέρα κάποιος άλλος πού θά μάς κάνει νά
τόν ξεχάσουμε φέρνοντας τίτλους καί κάνοντας τήν όμάδα νά παίξει καί
πάλι τή μπάλλα πού όλοι θαυμάζατε ....
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ............ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ

ΜΟΝΟ.............

ΑΕΚ.............ΑΕΚ..............ΑΕΚ.............

kai omws αν και μεγαλος ανθρωπος αυτο που λες ειναι .....δεν πειραζει...ας με κοροιδευει καποιος...ας με ξεφτιλισε...ας με προδωσε ...ας .ας ...ας......εγω σκυβω το κεφαλι και ριχνω την περηφανεια μου και τον δεχομαι...

el_hymador
08/11/2009, 11:10
βρε, βρε, βρε....πως αλλαζουν οι καιροι ρε γαμοτο...

πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αδικηθηκε ο γαυρος...η μαλλον για να το θεσω στις πραγματικες του διαστασεις, ποτε ηταν η τελυταια φορα που ο γαυρος αντιμετωπιστηκε οπως ολες οι ομαδες, που μπορει να χασουν παιχνιδι λογω λαθος διαιτητικης αποφασης...

ουτε οι γαυροι θυμουνται, για αυτο και ο τεραστιος "ντορος" σημερα στα ΜΜΕ που ακομα δεν εχουν προσαρμοστει στη κατασταση...ακομα ναι οι "αντικειμενικες" εφημεριδες βγαινουν με πηχαιους τιτλους "τον αδικησαν", "αλλοιωση αποτελεσματος" κτλ-κτλ....

η αληθεια ειναι οτι η εξελιξη του αγωνα εχθες στο Καραϊσκακη ειναι ενα πρωτοφανες γεγονος, που προκαλει εκπληξη σε ολους! Δεν εχουμε συνηθισει σε τετοια ρε παιδι μου πως να το κανουμε! "Κανονικα" θα επρεπε ο γαυρος να σπρωχνεται στη περιοχη της αντιπαλης ομαδας με ανυπαρκτα φαουλ, θα επρεπε αν εχει βγει καμμια κοκκινη, θα επρεπε να εχουν φυγει με σπασμενα ποδια οι παικτης του Ηρακλη απο τα "σκληρα" αλλα ατιμωρητα φαουλ των ολυμπιακων και κυριως θα επρεπε το γκολ να μετρησει 110% ακομα και αν ηταν ομως ακυρο 120%...

τιποτα απο τα παραπανω δεν εγιναν εχθες και ο γαυρος υπαστη μια γκελα, οπως εχουν υποστει τοσα χρονια οι υπολοιπες ελληνικες ομαδες...welcome to the club γαυροι...πως αισθανεσται αληθεια; πειτε μας τις αποψεις σας....

υπαρχει παρασκηνιο; ειναι κατι μεθοδευμενο; θελουν τον γαυρο πισω στην βαθμολογια αλλοι κυκλοι;

εεεεμ...εγω τουλαχιστον δεν προκειται να συμφωνησω...τα αρνουμαι ολα και λεω οτι βλεπετε φαντασματα και πιπιλατε καραμελες...οτι εισαστε αντυπαρκτοι και καταπιανεστε με τη διαιτησια λογω μικρης δυναμικης της ομαδας σας, οτι ειστε πουθεναδες και εχετε ετοιμες δικαιολογιες....αλλωστε αυτη δεν ηταν η υπερασπιστικη γραμμη που ακολουθουσατε τοσα χρονια για την ομαδας σας; φατε τη στα μουτρα τωρα και ευχομαι εις χειροτερα απο εδω και περα! πριμενω και προσβλεπω στο να γινουν μεγαλυτερες "αδικιες" εις βαρος σας, για να δειτε τη γλυκα! και μετα να βγαινω και να βαζω πανηγυρικα βαθμολογικες διαφορες με χαιρετουρες...αυτο δεν κανατε τοσα χρονια; ε; σας αρεσει τωρα;

Φυσικα εχετε και εχουμε να διανυσουμε αρκετο δρομο ακομα για να αντιστραφει εντελως η κατασταση...επι της ουσιας το χθεσινο δεν ηταν αποτελεσμα παραγκας αντιστοιχης αυτης που ειχατε στησει επι σειρα ετων στο ελληνικο πρωταθλημα, απλως χααστε ενα ματς απο λαθος αποφαση, τι να κανουμε συμβαινουν αυτα...οταν ο Παναθηναϊκος παρει καμμια 10αρια πρωταθληματα με σπρωξιμο, οταν σας κανουμε τσαμπουκαδες αντοιστοιχους της Ριζουπολης και υπερηφανευομαστε κιολας λεγοντας "ελα μωρε και τι εγινε;", οταν εχουμε την απολυτη καβατζα τις διαιτητικης ευνοιας (φετος εχουμε ενα ψηγμα, μην μπερδευσετε) τοτε θα μπορουμε να πουμε οτι εξισωθηκε η κατασταση...

φυσικα με αυτη την εξελιξη το ελληνικο ποδοασφαιρο θα εχει απαξιωθει πληρως αλλα εσεις το φτασατε εκει που ειναι...δε γουσταρω -σε αντιθεση με εσας- να παιρνω πετσινους τιτλους, ουτε και μπορω, τουλαχιστον σε οπαδους αλλων ομαδων , να βγαινω και να λεω "πηραμε το πρωταθλημα" ενω γνωριζω οτο εχουν γινει "οργια" στη διαρκεια της χρονιας!

Αν τα πραγματα εξελιχθουν ετσι, οι μονοι που αξιζετε τετοιας συμπεριφορας ειστε εσεις! Με το ιδιο νομισμα πρεπει να σας πληρωσουν και δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι ο Παναθηναϊκος που θα σπρωχνετε, η ΑΕΚ, η οποιος αλλος...μου αρκει να σας τα λενε μεσα στα μουτρα και να το παιζουν πρωταθλητες της φουτσας...

kalgeorge
08/11/2009, 11:13

Ο Ηρακλης δεν με επεισε οτι ειναι καποια απο αυτες αν ο Ολυμπιακος ειχε + 3,4,5, βασικους μεσα.....

τι σημασια εχει αυτο ρε κωστη....ας ερχοντουσαν και τα σουρμενα να παιξουν...

δεν εβαλες γκολ....επαιξαν οι αλλοι, εκαναν ευκαιριες (εστω και 2 ) αξιζαν κατι καλυτερο....τελος.

γιατι να το στερησεις με ενα σφυριγμα;; αυτο λεω...

kalgeorge
08/11/2009, 11:14

χαχαχαχαχχχααχχαχαχαχχαχαχαχαχ
αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

ρε γαμωτο μερικοι βαζετε τα χερακια σας και βγαζετε τα ματακια σας μονοι σας...ρε πτμ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
08/11/2009, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που διαβάζουν αθλητικές εφημερίδες και τους διαμορφώνουν την άποψη.

+1000 :beer: :beer: :beer:

toyar
08/11/2009, 11:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[B]βρε, βρε, βρε....πως αλλαζουν οι καιροι ρε γαμοτο...

πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αδικηθηκε ο γαυρος...η μαλλον για να το θεσω στις πραγματικες του διαστασεις, ποτε ηταν η τελυταια φορα που ο γαυρος αντιμετωπιστηκε οπως ολες οι ομαδες, που μπορει να χασουν παιχνιδι λογω λαθος διαιτητικης αποφασης...

ουτε οι γαυροι θυμουνται, για αυτο και ο τεραστιος "ντορος" σημερα στα ΜΜΕ που ακομα δεν εχουν προσαρμοστει στη κατασταση...ακομα ναι οι "αντικειμενικες" εφημεριδες βγαινουν με πηχαιους τιτλους "τον αδικησαν", "αλλοιωση αποτελεσματος" κτλ-κτλ....

η αληθεια ειναι οτι η εξελιξη του αγωνα εχθες στο Καραϊσκακη ειναι ενα πρωτοφανες γεγονος, που προκαλει εκπληξη σε ολους! Δεν εχουμε συνηθισει σε τετοια ρε παιδι μου πως να το κανουμε!

Εγώ μπορώ να σου θυμίσω αρκετά λάθη σε βάρος του ολυμπιακού και μάλιστα σε ντέρμπυ άλλωστε τα έχω αναφέρει σε παλιότερα post. Η διαφορά είναι ότι και τότε ο ολυμπιακός τα γύρισε τα παιχνίδια λόγω ανωτερότητας και δεν έκατσε πάνω σε δικαιολογίες.
Στο καραισκάκη 2 συνεχόμενες χρονιές ο παο προηγήθηκε με ψεύτικα γκολ αλλά πήρε μόνο μια ισοπαλία
Κι αν θες τη γνώμη μου εκτός που ο ολυμπιακός χθες όφειλε και μπορούσε να κερδίσει ανεξαρτήτως διαιτητών, η φάση που αδικήθηκε ήταν πολύ γρήγορη και μπορούσε να ξεγελάσει έναν μέτριο επόπτη και να κάνει ακούσιο λάθος

el_hymador
08/11/2009, 11:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
[QUOTE]

Εγώ μπορώ να σου θυμίσω αρκετά λάθη σε βάρος του ολυμπιακού και μάλιστα σε ντέρμπυ άλλωστε τα έχω αναφέρει σε παλιότερα post. Η διαφορά είναι ότι και τότε ο ολυμπιακός τα γύρισε τα παιχνίδια λόγω ανωτερότητας και δεν έκατσε πάνω σε δικαιολογίες.
Στο καραισκάκη 2 συνεχόμενες χρονιές ο παο προηγήθηκε με ψεύτικα γκολ αλλά πήρε μόνο μια ισοπαλία
Κι αν θες τη γνώμη μου εκτός που ο ολυμπιακός χθες όφειλε και μπορούσε να κερδίσει ανεξαρτήτως διαιτητών, η φάση που αδικήθηκε ήταν πολύ γρήγορη και μπορούσε να ξεγελάσει έναν μέτριο επόπτη και να κάνει ακούσιο λάθος

Για θυμισε μου....

STOYBI
08/11/2009, 11:38
Kαποιοι ακομα συνεχιζουν να γραφουν διαφορα κατεβατα για την διαιτησια του Ολυμπιακου με τον Ηρακλη......

Ρε κανεις....... Μα κανεις δεν εχει πει οτι μια ομαδα που πρωταγωνιστει σε ενα πραγματικα ανταγωνιστικο πρωταθλημα με -9 βασικους οτι......

δεν θα πρεπει να συζητηγαμε με τιποτα οχι για εναντιον της διαιτησια αλλα μονο για καταρευση της....

Παρολα αυτα..... Καποιοι συνεχιζουν να εκτιθενετε ακομα πιο πολυ φωναζοντας γιατι πρεπει να αισθανομαι ασχημα οταν με αδικησε η διαιτησια με -9....-9 βασικους παιχτες......

Ρε... Κανεις δεν σκεφθηκε οτι αν επαιζαν ολοι αυτοι οι παιχτες ποιο και γιατι θα ηταν το φυσιολογικο αποτελεσμα...????

Απλη ερωτηση ειναι...????

Η πλακα ομως ειναι.. Οτι η απαντηση που θα δινατε εσεις εδω μεσα ειναι οτι θα εβαζε 3-4 γκολ ο Ολυμπιακος με την βοηθεια ομως της διαιτησιας και θα ξεμπερδευε...... :lol:

Πολυ θα ηθελα να κανατε αυτον τον διαλογο με ενα φιλαθλο αλλης χωρας που δεν θα ειχε ιδεα απο ελληνικο πρωταθλημα.......

Μονο την φατσα του μετα την απαντηση σας θα ηθελα να εβλεπα...... :lol: :lol:

toyar
08/11/2009, 12:36
Για θυμισε μου....

πρόχειρα θυμάμαι αν και δεν τα έχω μαζεμένα σε DVD:lol:
με αντίπαλο παο:
-στο 1-4 στη λεωφόρο ο λυμπερόπουλος έκανε το 1-2 με μούφα πέναλντυ εκτελεσμένο 2 φορές γιατί το πρώτο το έπιασε ο ελέ. αντί να μασήσω έβαλα άλλα 2 γκολάκια
-την ίδια εποχή στη λεωφόρο για το πρωτάθλημα σε ένα 0-0 χωρίς ευκαιρίες έχω να θυμάμαι πέναλντυ-μαρς στον άλβες που δεν δόθηκε
-πέρσι οακα 0-0 έκανες μια(1) ευκαιρία με μάντζιο 2 μέτρα οφσαιντ αλλά ο αντώνης ήταν εκεί αλλιώς θα κέρδιζες. ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ
-κόκινη σε τζοβάνι στο δούρειο πρωτάθλημα
+ 2 φάσεις γαργάρα που ανέφερα πιο πάνω
όλα τα παραπάνω τα τελευταία 6-7 χρόνια. Στα χρόνια της παράγκας. Για να μην πάμε πιο πίσω
ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ;
Έχω και με αεκ 2-3 καλά αλλά βαριέμαι
ΦΑΣΕΙΣ έχουμε να μετράμε όλοι
ΚΟΥΠΕΣ μόνο ο θρύλος