View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
φιλε εχεις δικιο ειπαμε να το κοψουμε,
αλλα οταν λες τοσο αβίαστα ατακες τυπου
Υ.Γ. τεσπα συγχωρεστε με, και παμε για μπαλα:lol:
κρατήσου όπως κρατιέμαι και εγώ όταν διαβάζω δικές σου ατάκες και δεν ξανααρχίζω
δεκτό, ας μαλώσουμε τώρα για το αυριανό ντέρμπι και όχι για την ριζούπολη
:lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
28/11/2009, 13:57
λοιπον, η αληθεια ειναι οτι εμενα αυτες οι δηλωσεις απο μερους ΠΑΟ, του σισσε, του τεν κατε, και αλλων, με ανυσηχουν.
η υπερβολικη αυτοπεποιθηση δεν βοηθαει.
θα δουμε βεβαια..
el_hymador
28/11/2009, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
αλλά αυτά βέβαια σε έναν ιδανικό κόσμο που τα σουβλάκια αδυνατίζουν :lol: :lol: :lol:
και ομως δεν παχαινουν...συγκριτικα με πιτσες και κρεπες και burgers ειναι super - duper light
τεσπα, ΤΣΟ και ΛΟ :wave2:
blackbusa
28/11/2009, 20:29
ημαρτον εσύ ρε Παναγιώτη, επειδή δεν είναι εππαγγελματίες δεν είναι και ανθρώποι μήπως? Ναι είναι μαζόχες και θέλουν να ακούνε για τη μάνα τους, τώρα θελεις να απαντήσω σοβαρά? ποιο δικαίωμα για σοβαρό λάθος έχουν όποτε κάνουν λάθος πέφτουμε να τους φάμε ζωντανούς. Δεν υπερασπίζομαι ρε π@π@ράκο τους διαιτητές απλά μια σύκριση έκανα και εσύ μου λες τώρα ότι όποιος κάνει μ@λ@κία σε ματς πρέπει να τον κάνουμε ασήκωτο για να βάλει μυαλό και να χαρούμε λίγη μπάλα.
ξεκίνησα να σου απαντήσω και σοβαρά π@π@ράκο, να σου πω θέλω ρεβάνς στο τάβλι τι θα γίνει??
ρε φιλε αρχιζεις και με ανυσηχεις...απο την στιγμη που λεγαμε για την Ριζουπολη...δεν λεμε για μπινελικια και αντε καναν αναπτηρα...λεμε για τρομοκρατια κανονικη...τι μου γραφεις τωρα δεν το εχω πιασει...απο κοντα μαλλον...αλλα πριν παιξουμε ταβλι γιατι εκει το τσο και λο θα παει συννεφο και θα μου παραμιλας παλι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
28/11/2009, 21:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε φιλε αρχιζεις και με ανυσηχεις...απο την στιγμη που λεγαμε για την Ριζουπολη...δεν λεμε για μπινελικια και αντε καναν αναπτηρα...λεμε για τρομοκρατια κανονικη...τι μου γραφεις τωρα δεν το εχω πιασει...απο κοντα μαλλον...αλλα πριν παιξουμε ταβλι γιατι εκει το τσο και λο θα παει συννεφο και θα μου παραμιλας παλι...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε φιλε αυτο το παιδι ο βασιλης ειναι αχορταγο λεμε.....
τσο στο ταβλι
τσο στο 5 * 5
λο απο την γυναικα
ημαρτον :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
28/11/2009, 22:08
ρε συ σφαιροπεταδην...που ειναι ο γκαρσια να βγει και να πει οτι δεν πρεπει να πατε να παιξετε οακα με αεκ...γιαιτ θα σας κλεψουν οι διαιτητες την νικη..........
φαση κανατε σε ολο το παιχνιδι?
για να βγει να μας πει...
:wave2:
Sferopetadhn
29/11/2009, 00:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε συ σφαιροπεταδην...που ειναι ο γκαρσια να βγει και να πει οτι δεν πρεπει να πατε να παιξετε οακα με αεκ...γιαιτ θα σας κλεψουν οι διαιτητες την νικη..........
φαση κανατε σε ολο το παιχνιδι?
για να βγει να μας πει...
Άσε ρε συ τώρα. Εμ έχουμε τον Μουσλίμοβιτς να χάνει τα τετ-α-τετ, εμ έχουμε και τον Σκόκο να πηγαίνει για σουτ και να βγάζει πάσες.
Όλα τα 'χε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε!
Αν ο σάντος δεν ξυπνήσει να αντιληφθεί πότε πρέπει να παίζει άμυνα και πότε όχι... χέστα Διπλό δεν παίρνουμε ούτε σε 50 χρόνια. Τί φοβάται δεν μπορώ να καταλάβω! Αφού βλέπει ότι έτσι όπως παίζει παίρνει τα @@ του, γιατί δε δοκιμάζει κάτι άλλο. Τουλάχιστον να του (μας) φύγει η περιέργεια.
Και στο μπάσκετ απ' την Καβάλα... Σκατά μας τα κάνανε αυτό το ΣΚ. Βασικά δεν είναι τόσο οι ήττες όσο ότι δεν ξέρουμε τί να πιστέψουμε γιατί κάθε βδομάδα πάμε απ' το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν.
Δεν τρέχει μία όμως γιατί και μυαλό να είχαμε πάλι ΠΑΟΚ θα 'μασταν! :D
Άντε να δούμε τα μεταξύ σας αύριο.
Θα με πει κανείς τί ώρα είναι τα ματς;
Akatanomastos
29/11/2009, 00:58
18,30 o pao
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Για τη ριζούπολη κύριοι ούτε επεισόδια ούτε κότες ούτε τίποτα:nono:
Καθαρά ποδοσφαιρικά ο βάζελος ήταν ομάδα του 1-0. Ετσι έβγαλε όλη τη χρονιά και με αυτό το σύστημα έκανε τις πορείες στην ευρώπη γιατί είχε τη ρέντα να προηγείται και μετά δεν έτρωγε γκολ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που έφαγε γκολ στο 3 είχε κατέβει για να κρατήσει το 0 και ο πιγκουίνος δεν είχε σχέδιο αντίδρασης.
Μέχρι να το καταλάβουν φάγανε κι άλλο στο 20 και τελειώσανε. Μετά στα υπόλοιπα 70 μιλήσανε με το θεο και φάγανε άλλο 1 αντί για άλλα 4. Ότι έγινε από επεισόδια έγινε στην αρχή. Μετά κανείς δεν τους εμπόδισε να παίξουν μπάλα. Με 3-2 παίρναν πρωτάθλημα και δεν κάναν ούτε ευκαιρία
ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΡΕ................
ό πούστης.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Άσε ρε συ τώρα. Εμ έχουμε τον Μουσλίμοβιτς να χάνει τα τετ-α-τετ, εμ έχουμε και τον Σκόκο να πηγαίνει για σουτ και να βγάζει πάσες.
Όλα τα 'χε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε!
Αν ο σάντος δεν ξυπνήσει να αντιληφθεί πότε πρέπει να παίζει άμυνα και πότε όχι... χέστα Διπλό δεν παίρνουμε ούτε σε 50 χρόνια. Τί φοβάται δεν μπορώ να καταλάβω! Αφού βλέπει ότι έτσι όπως παίζει παίρνει τα @@ του, γιατί δε δοκιμάζει κάτι άλλο. Τουλάχιστον να του (μας) φύγει η περιέργεια.
Και στο μπάσκετ απ' την Καβάλα... Σκατά μας τα κάνανε αυτό το ΣΚ. Βασικά δεν είναι τόσο οι ήττες όσο ότι δεν ξέρουμε τί να πιστέψουμε γιατί κάθε βδομάδα πάμε απ' το ζενίθ στο ναδίρ και τούμπαλιν.
Δεν τρέχει μία όμως γιατί και μυαλό να είχαμε πάλι ΠΑΟΚ θα 'μασταν! :D
Άντε να δούμε τα μεταξύ σας αύριο.
Θα με πει κανείς τί ώρα είναι τα ματς;
ΩΡΑΙΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΡΕ.............
Δέν είχε ώραία σφυρίχτρα ό Σταθόπουλος....??
Πάλι αύτή ή ΑΕΚ τού ΠΟΚ........ε????
Τό σούτ τού Σκόκο τό είδες.......ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ.....??
Sferopetadhn
29/11/2009, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΩΡΑΙΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΡΕ.............
Δέν είχε ώραία σφυρίχτρα ό Σταθόπουλος....??
Πάλι αύτή ή ΑΕΚ τού ΠΟΚ........ε????
Τό σούτ τού Σκόκο τό είδες.......ΤΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ.....??
Κέρδισες και πάλι γκρινιάζεις ρε!
Ήμαρτον ρε πούστη μου ήμαρτον!
Καλές οι σακούλες αλλά το σουτ πήγαινε αράουτ. Όπως και να 'χει μπήκε. Κουφάλες ξαδέρφια σας ανασταίνουμε κάθε χρόνο! Για να μη λέτε ότι δε σας αγαπάμε. Φαντάσου να παίρναμε διπλό (λέω τώρα) ο Μπομπ θα την είχε κάνει μ' ελαφρά πριν καν έρθει!
ΥΓ Ήμουν Νιγρίτα προχτές μετά από πολλά χρόνια. Αν και άλλαξε (προς το χειρότερο νομίζω) συγκινήθηκα. Κλαψ λυγμ... :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΡΕ................
ό πούστης.......
:a24: :a24: :a24:
Κέρδισες και πάλι γκρινιάζεις ρε!
Ήμαρτον ρε πούστη μου ήμαρτον!
Καλές οι σακούλες αλλά το σουτ πήγαινε αράουτ. Όπως και να 'χει μπήκε. Κουφάλες ξαδέρφια σας ανασταίνουμε κάθε χρόνο! Για να μη λέτε ότι δε σας αγαπάμε. Φαντάσου να παίρναμε διπλό (λέω τώρα) ο Μπομπ θα την είχε κάνει μ' ελαφρά πριν καν έρθει!
ΥΓ Ήμουν Νιγρίτα προχτές μετά από πολλά χρόνια. Αν και άλλαξε (προς το χειρότερο νομίζω) συγκινήθηκα. Κλαψ λυγμ... :lol:
ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΓΡΙΤΑ..........
Μάταια περιμένω νά γίνει οίκόπεδο τό χωράφι μου.
Τήν περασμένη Κυριακή ήμουν έκεί κί έγώ.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
:a24: :a24: :a24:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ..............
:a21: :a21: :a21:
kalgeorge
29/11/2009, 11:39
;
dne moy eipes omws telika....exei dikio o garsia i oxi???
erxetai paizei balara kai ton klevoun e??? :beer:
Sferopetadhn
29/11/2009, 13:44
dne moy eipes omws telika....exei dikio o garsia i oxi???
erxetai paizei balara kai ton klevoun e??? :beer:
Γιατί δεν τον έχουν κλέψει ποτέ λες εσύ;
Το ότι δεν παίζει μπάλα δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια που μας έχουν αδικήσει.
Χτες έχασε δίκαια, αλλά δεν έχει σχέση με παλιότερα ματς.
Λοιπόν γαυροβάζελοι κοιτάξτε να γίνει σοβαρό ματς μη μας πάρει ο ύπνος (και λίγο αίμα δε βλάπτει :D ).
Akatanomastos
29/11/2009, 16:23
αρχισανε οι γαυροι τις μ@λ@κιες με το πουλμαν..:rolleyes:
el_hymador
29/11/2009, 16:38
Ελεος πια με τις παπαριες τους!!
Αυτοι ηταν, ειναι και θα ειναι παντα :yuck:
Λιγο σοβαροτητα ρε λαλακες πια!
Akatanomastos
29/11/2009, 16:43
τρελη φιλοξενια..
δεν δημιουργηθηκε κανενα προβλημα παλι..
Οταν το ποδοσφαιρο παιζει ΜΟΝΟ στο γρασιδι..
η λυση ειναι μια..
τσο στο ποδοσφαιρο
τσο στο μπασκετ
el_hymador
29/11/2009, 16:56
Παντως γαματο σαν συλληψη, τρομερη τριπλα...σε αυτα του βγαζω το καπελο του γαυρου...
σου λεει στο γηπεδο θα ειναι ενα καρο παρατηρητες, κανουμε τις μαλακιες απο εξω και τα ριχνουμε στην αστυνομια ταχα για την καθυστερηση...
και σε κανα 2-3 χρονια ο υπευθυνος της αστυνομιας θα προσληφθει απο τον κατασκοπο...
μπραβο
la_villa
29/11/2009, 17:41
δηλ ο Πατερας δεν σας φταίει καθόλου ε???
γιατι για την ριζούπολη λέγατε ότι έφταιγε ο κόκκαλης με αυτα που ελεγε
κατα τ'αλλα δεν εγινε τπτ με το πούλμαν...
μαλλον σχεδιασμένο ήταν απο τον βάζελο να καθυστερησουν....
la_villa
29/11/2009, 17:46
αυτα τα κανουν στα ερασιτεχνικα πρωταθλήματα ρεεεεεεεεεεε
με τις δήθεν καθυστερησεις....
σκατοφλωροι ρπμ
υ.γ "16:55 Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που αναμένεται η αποστολή του Παναθηναϊκού εκτός από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, υπάρχει και ένας από τους εισαγγελείς που επιβλέπει. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Τσιρώνης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά..."
Akatanomastos
29/11/2009, 18:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
δηλ ο Πατερας δεν σας φταίει καθόλου ε???
γιατι για την ριζούπολη λέγατε ότι έφταιγε ο κόκκαλης με αυτα που ελεγε
κατα τ'αλλα δεν εγινε τπτ με το πούλμαν...
μαλλον σχεδιασμένο ήταν απο τον βάζελο να καθυστερησουν....
ρε φιλε εσυ παιρνεις γραμμη κατευθειαν απο τα κεντρικα..
κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει εκει μεσα οτι δεν θα φας μπουφλες απο τα καλοπαιδα του κοκκαλη, και ο πατερας δεν ειναι μ@λ@κ@ς να της φαει..
καλα εκανε, εσεις θα πρεπε να τον κανετε ρομπα δειχνοντας οτι δεν εχει λογο να φοβαται και ολα ειναι οκ στο καραισκακη, αλλα εσεις το χαβα σας, με τις μαγκιες εκτος γηπεδου..
και του χρονου με μπραβους θα ρθει..και θα λετε εσεις οτι προκαλει..
Xωρις αριστερο χαφ και κανει παρτυ ποιος...ο Γκαλιτσιος!!!!
Α ρε τεν κατε φαπες που θες...
Akatanomastos
29/11/2009, 19:42
σα μ@λ@κες το χαρισαμε το παιχνιδι..:a31: :a31: :a31:
Υ.Γ.O TEN KATE εχασε το ματς μονος του, γιατι ειναι μ@λ@κ@ς
kalgeorge
29/11/2009, 20:17
μπραβο ρε....βρηκαμε τον χειροτερο γυαρο των τελευταιων ετων και.....τα ειδαμε τα αποτελεσματα
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΕΝ ΚΑΤΕ...που γαμ@@ τον παναθηναικο αλλη μια φορα.....μεγαλη μπαλα
μεγαλη εμπνευση ΟΙ ΓΙΟΜΕΣ στον σισε..
μεγαλη εμπνευση ο γκαμπριελ απο το πουθενα
μεγαλη εμπνευση ο γιουρκας απο το πουθενα...που τα φτυσε και δεν πηγαινε βημα μετα το 40
μεγαλη εμπνευση το να μεινουν εξω οι νινης και λετο
μεγαλη εμπνευση ο μισος παναθηναικος μεση και πισω...και ο μισος μεση και μπροστα...
ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ
ΔΥΟ πιεστικες επιθεσεις εκανε στο πρωτο ημιχρονο ο παναθηναικος και οι αμυντικοι του γαυρου ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΡΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....
ΕΞΩ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ....ΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΝΑΓΚΗΣ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ....ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΥΓ1...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ...ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ 3 ΓΚΟΛ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....ΤΕΛΟΣ
ΥΓ2...ΒΑΓΓΕΛΗ.....ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΙΡΙ?
blackbusa
29/11/2009, 20:17
Ζαιρι-βαζελια 2-0 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεγαλος Βασιλης Χατζηπαναγης στον σχολιασμο...:a23: :a23: :a23:
χαριστικε 2 φορες την δευτερη κιτρινη στον Ντουντου...στην δευτερη δε που το ανεφερε πρεπει να του εκανε κανα νοημα ο Βερνικος να μην το ξαναπει και ο μεγαλος Βασια χασκογελασε...:lol: :lol: :lol:
50-50 τελικα τα κοζια...
υ.γ. να αφησουμε τον Γιουρκα να μπαινει στον γηπεδο με την Lamborghini γιατι με τα ποδια πια δεν παει μια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπραβο ρε....βρηκαμε τον χειροτερο γυαρο των τελευταιων ετων και.....τα ειδαμε τα αποτελεσματα
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΕΝ ΚΑΤΕ...που γαμ@@ τον παναθηναικο αλλη μια φορα.....μεγαλη μπαλα
μεγαλη εμπνευση ΟΙ ΓΙΟΜΕΣ στον σισε..
μεγαλη εμπνευση ο γκαμπριελ απο το πουθενα
μεγαλη εμπνευση ο γιουρκας απο το πουθενα...που τα φτυσε και δεν πηγαινε βημα μετα το 40
μεγαλη εμπνευση το να μεινουν εξω οι νινης και λετο
μεγαλη εμπνευση ο μισος παναθηναικος μεση και πισω...και ο μισος μεση και μπροστα...
ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΚΡΙΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ
ΔΥΟ πιεστικες επιθεσεις εκανε στο πρωτο ημιχρονο ο παναθηναικος και οι αμυντικοι του γαυρου ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΡΕ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....
ΕΞΩ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ....ΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΝΑΓΚΗΣ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ....ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΥΓ1...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ...ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ 3 ΓΚΟΛ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....ΤΕΛΟΣ
ΥΓ2...ΒΑΓΓΕΛΗ.....ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΙΡΙ?
Oτι ποιο σωστο εχω ακουσει απο παναθηναικο εδω και καιρο...
Akatanomastos
29/11/2009, 20:21
ΑΚΡΙΒΩς
τον αγωνα τον χασαμε στο 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ
ο γαυρος διαλυμενος, και μεις τον κοιταγαμε
το συστημα πριν το γκολ? ΜΗΝ ΦΑΤΕ γκολ, και σουτερετε εξω απο την περιοχη.
το συστημα μετα το 1ο γκολ? ΜΗΝ ΦΑΤΕ αλλο γκολ, και σουτερετε εξω απο την περιοχη.
το συστημα μετα το 2ο γκολ? ΜΗΝ ΦΑΤΕ αλλο γκολ, και σουτερετε εξω απο την περιοχη.
πραγματικα ο τεν κατε δεν αντεχεται αλλο..
la_villa
29/11/2009, 20:22
ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΓΝΟ Γ&^*Ι ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ
ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
παρτυ...ο μισος Θρύλος "πήρε" στεγνα και ασάλιωτα τον πλήρη βαζελο.....
ειδικα τα Β ημίχρονο υπήρχαν στο γήπεδο μονο οι κόκκινοι επιβητορες
la_villa
29/11/2009, 20:23
σας το λέγαμε
αν δεν είχατε κραυγαλέα την διαιτησια φετος θα είχατε χασει 3 ακομα ματς
Μητρογκόλ ρεεεεεεεεεεεεεεεεε
kalgeorge
29/11/2009, 20:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
Oτι ποιο σωστο εχω ακουσει απο παναθηναικο εδω και καιρο...
diabase ta postakia mou edw kai duo xronia kai tha ta xanadeis
PERIMENW TOUS YPOSTHRIKTES NA VGOYN....NA MOY POYN PALI POSO AUSTHROS EIMAI
POSO PERIERGOS
KLP KLP KLP
ANTE NTE.......
vangelis 64
29/11/2009, 20:27
ΥΓ2...ΒΑΓΓΕΛΗ.....ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΙΡΙ? Ναι επιμένω!Παίζει ποδόσφαιρο άλλης εποχής και είναι αργός γιά υτά που θέλει να κάνει.Είπες και μόνος σου ότι ο Γιούρκας(και όχι μόνο αυτός)δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.
Τι ήθελες να κάνει ο Ζαϊρί,μαλάκα τον έκανε κι αυτόν και τούς υπόλοιπους παιχταράδες σας.Σπυρόπουλο,Βύντρα,Σαριέγκι...
Εδώ ρε σάς έβαλε 2 γκολ ο πιο αργός παίχτης τού πρωταθλήματος:rotflmao: :rotflmao:
Επίσης...Ποιός Λέτο ρε φίλε και ποιός Νίνης τώρα.Ειδικά ο Λέτο είναι για να διαφημίζει καλσόν λέμε.Χίλιες φορές ο Ζαϊρί.:bawl: :bawl:
Ο δε Νίνης...πςςςς μια ομάδα μόνος του το παληκάρι.:bigcry: :bigcry: Εγώ σού είπα:Παίζει ο Κατσουράνης,τα πάτε καλά.Δεν τραβάει ο Κωστάκης;Στο παγωτό.
Κατά τ' αλλα,συμφωνώ για τον Τεντέν,αλλά δεν φταίει μόνο αυτός.
Και κάτι για τον Κάκο.Ακριβώς πριν το πρώτο γκολ τού γαύρου,κόπηκε ο ΠΑΟ με οφσάιντ που δεν νονμίζω πως ήταν.Στον Ντουντού επίσης δεν έδειξε την κίτρινη που τόσο την ζητούσε.:rotflmao:
Περαστικά.:beer:
o_gavros
29/11/2009, 20:28
2 μπαλάκια και λίγα ήταν πελαααααααααααατες μου!!!
και τσό σας ρίξαμε, και λο (παραλίγο) να σας ρίξουμε,ότι θέλει ο πελάτης,εμείς χατήρια δε χαλάμε,χο χο χο!!!
Πάρτε το χαμπάρι πουθενάδες,το Θρυλο δεν τον περνάτε!με μισή ομάδα και με επιπλέον τραυματισμούς μέσα στο παιχνίδι και πάλι 2 στο κεφάλι αρπάξατε.
Λίγο πιο προσεκτικοί να είμασταν και τώρα θα κλαίγαν μανούλες.
δε γαμιέται,2 και να καίνε και πάλι καλά να λέτε.
Και επειδή μας τα κάνατε ζέπελιν όλη τη βδομάδα,κοιτάτε τώρα (και παλι και πάλι) την πλάτη μας.
Παρακαλούνται οι πρωταθλητές φθινοπώρου όπως περάσουν απο βδομάδα να εισπράξουν τα τιμολογια τους!
Αντε και το μπασκετ τώρα να κλείσει ωραία η βραδιά
ΟΤΑΝ...... ΚΑΠΟΙΟΙ.......ΤΑ ΕΧΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΚΜΑΡ..........
ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ......
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ + 3 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟ και τα ΛΟ.....
ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ 2-0 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΣΚΑΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ..........
ΓΙΑΤΙ............
181893
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ.......
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ....... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Akatanomastos
29/11/2009, 20:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι επιμένω!Παίζει ποδόσφαιρο άλλης εποχής και είναι αργός γιά υτά που θέλει να κάνει.Είπες και μόνος σου ότι ο Γιούρκας(και όχι μόνο αυτός)δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.
Τι ήθελες να κάνει ο Ζαϊρί,μαλάκα τον έκανε κι αυτόν και τούς υπόλοιπους παιχταράδες σας.Σπυρόπουλο,Βύντρα,Σαριέγκι...
Εδώ ρε σάς έβαλε 2 γκολ ο πιο αργός παίχτης τού πρωταθλήματος:rotflmao: :rotflmao:
Επίσης...Ποιός Λέτο ρε φίλε και ποιός Νίνης τώρα.Ειδικά ο Λέτο είναι για να διαφημίζει καλσόν λέμε.Χίλιες φορές ο Ζαϊρί.:bawl: :bawl:
Ο δε Νίνης...πςςςς μια ομάδα μόνος του το παληκάρι.:bigcry: :bigcry: Εγώ σού είπα:Παίζει ο Κατσουράνης,τα πάτε καλά.Δεν τραβάει ο Κωστάκης;Στο παγωτό.
καλα ρε συ, ο λετο μπηκε στο 2 - 0, και ηταν ο μονος που ειχε καποιο παθος και τρεχε..
ο λετο απο την αρχη θα ειχε κανει δουλεια..
Ο νινης τα ξαναλεμε, ΧΕΣΜΕΝΟΣ, γιατι δεν μπορει να παρει την ομαδα, και να την ανεβασασει..
Εδω χρειαζοταν ο ΚΑΡΑ, και πεθαμενος, να μπει στο ημιχρονο, αλλα και αυτον ΕΞΩ!!! χωρις κανεναν λογο, στην πλατη του θα καθοταν?
καλα ο ζαιρι τον σπυροπουλο εκανε χαζο, και ειναι μια χαρα παικτης.
ΣΑ ΜΑΛΑΚΕς χασαμε, τερμα, 100% ευθηνη τεν κατε, πρεπει να απομακρυνθει συντομα..
kalgeorge
29/11/2009, 20:33
Ναι επιμένω!Παίζει ποδόσφαιρο άλλης εποχής και είναι αργός γιά υτά που θέλει να κάνει.Είπες και μόνος σου ότι ο Γιούρκας(και όχι μόνο αυτός)δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του.
Κατά τ' αλλα,συμφωνώ για τον Τεντέν,αλλά δεν φταίει μόνο αυτός.
:
re αμπαλε πλακα κανεις.????? Βαζεις τον νινη οταν ειναι ηδη 2-0 ρε μαλακα και τι περιμενεις να κανει????
ο λετο μπηκε και εκανε ο παναθηναικος 4 ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
και την μια με ευκαιρια καλη απο τον σισε...και μου λες ποιος λετο??????
γραφετε που γραφετε.....μην γραφετε οτι να ναι ρε/.......η τουλαχιστον γραψτε τα οταν εχετε δικιο
vangelis 64
29/11/2009, 20:38
re αμπαλε πλακα κανεις.????? Βαζεις τον νινη οταν ειναι ηδη 2-0 ρε μαλακα και τι περιμενεις να κανει????
ο λετο μπηκε και εκανε ο παναθηναικος 4 ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
και την μια με ευκαιρια καλη απο τον σισε...και μου λες ποιος λετο??????
γραφετε που γραφετε.....μην γραφετε οτι να ναι ρε/.......η τουλαχιστον γραψτε τα οταν εχετε δικιο Ναι ρε συ,ήταν συγκλονιστικός.Έκανε μία σέντρα και κέρδισε δύο φάουλ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Α,πήρε και κίτρινη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ακατονόμαστε.παίχτες σαν τον Λέτο και τον Ζαϊρί,δεν τούς γουστάρω.Ο Λέτο έχει καταστρέψει αμέτρητες κόντρες τού ΠΑΟ γιατί κάνει ένα πράγμα συνέχεια.Πατάει τη μπάλα και περιμένει τον αντίπαλο να τού κάνει ντρίπλα.Και άμα τού πιάσει λένε όλοι...ωωωωω τι παιχταράς,ξέρει μπάλα.:lol: :lol:
Για τον Ζαϊρί έχω εκφραστεί από τότε πού έπαιζε στον Αστέρα.
kalgeorge
29/11/2009, 20:39
Ναι ρε συ,ήταν συγκλονιστικός.Έκανε μία σέντρα και κέρδισε δύο φάουλ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Α,πήρε και κίτρινη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
ακατονόμαστε.παίχτες σαν τον Λέτο και τον Ζαϊρί,δεν τούς γουστάρω.Ο Λέτο έχει καταστρέψει αμέτρητες κόντρες τού ΠΑΟ γιατί κάνει ένα πράγμα συνέχεια.Πατάει τη μπάλα και περιμένει τον αντίπαλο να τού κάνει ντρίπλα.Και άμα τού πιάσει λένε όλοι...ωωωωω τι παιχταράς,ξέρει μπάλα.:lol: :lol:
Για τον Ζαϊρί έχω εκφραστεί από τότε πού έπαιζε στον Αστέρα.
νταξ....ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμενο αγωνα μαλακα εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.....
μπηκε και εγιναν επιθεσεις επιτελους απο εκεινη την μερια..
αν δνε το βλεπεις δεν μπορω να σε βοηθησω ρε...
Ζαιρι-βαζελια 2-0 :rotflmao:
μεγαλος Βασιλης Χατζηπαναγης στον σχολιασμο...:a23: :a23: :a23:
χαριστικε 2 φορες την δευτερη κιτρινη στον Ντουντου...στην δευτερη δε που το ανεφερε πρεπει να του εκανε κανα νοημα ο Βερνικος να μην το ξαναπει και ο μεγαλος Βασια χασκογελασε...:lol: :lol: :lol:
50-50 τελικα τα κοζια...
υ.γ. να αφησουμε τον Γιουρκα να μπαινει στον γηπεδο με την Lamborghini γιατι με τα ποδια πια δεν παει μια...:rotflmao:
Και κατι κριμα.....κριμα ..... Του ξεφυγαν σε κομμενες επιθεσεις του βαζελου.......
Αλλα δεν το κανουμε θεμα..........
Τωρα αν χαριστικε στον Ντουντου εγω λεω οχι αλλα τεσπα.......
Στον Μητρογλου για βγαλσιμο της φανελας χαριστηκε.......
Βαλε και την καθυστερηση του πουλμαν.......
Και εχουμε τις δικαιολογιες που χρειαζονται......
Το ντερμπυ αλλωστε ηταν απο την αρχη αμφιροπο :lol: :bawl: :lol: ............
Akatanomastos
29/11/2009, 20:41
ακατονόμαστε.παίχτες σαν τον Λέτο και τον Ζαϊρί,δεν τούς γουστάρω.Ο Λέτο έχει καταστρέψει αμέτρητες κόντρες τού ΠΑΟ γιατί κάνει ένα πράγμα συνέχεια.Πατάει τη μπάλα και περιμένει τον αντίπαλο να τού κάνει ντρίπλα.Και άμα τού πιάσει λένε όλοι...ωωωωω τι παιχταράς,ξέρει μπάλα.:lol: .
οκ, μπορει εσυ να μην τον γουσταρεις τον λετο,
αλλα το παιδι ξερει και μπαλα, βγαζει και φασεις, αυτα ειναι τα γεγονοτα..
και τις φασεις δεν τις βγαζει με γιομες, τις βγαζει επειδη ντριπλαρει, που εσενα δεν σαρεσει
το χω ξαναπει οτι δεν υπαρχει αλλος που να ντριμπλαρει ετσι στην ελλαδα. τουλαχιστον στις περισσοτερες ομαδες τις σουπερ λιγκ που εχω δει..
αλλη μια, μπηκε στο 2 - 0, ειχε παθος και βγαλε και τις φασεις..
vangelis 64
29/11/2009, 20:44
το χω ξαναπει οτι δεν υπαρχει αλλος που να ντριμπλαρει ετσι στην ελλαδα. τουλαχιστον στις περισσοτερες ομαδες τις σουπερ λιγκ που εχω δει..
Ναι μωρε,ούτε ο Σκόκο ξέρει,ούτε ο Γκαλέτι,ούτε ο Ζαϊρί,ούτε ο Βιειρίνια,ούτε η μισή Α' εθνική.:rotflmao:
Akatanomastos
29/11/2009, 20:45
Ναι μωρε,ούτε ο Σκόκο ξέρει,ούτε ο Γκαλέτι,ούτε ο Ζαϊρί,ούτε ο Βιειρίνια,ούτε η μισή Α' εθνική.:rotflmao:
σχολιασε μονο τα ευκολο..
κατι ποιο ουσιαστικο?
vangelis 64
29/11/2009, 20:46
νταξ....ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τον συγκεκριμενο αγωνα μαλακα εισαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ.....
μπηκε και εγιναν επιθεσεις επιτελους απο εκεινη την μερια..
αν δνε το βλεπεις δεν μπορω να σε βοηθησω ρε... Το ότι μια ομάδα που ήταν ένα μάτσο χάλια,έγινε μισό μάτσο με την είσοδο τού Λέτο,δε μού λέει τίποτα ρε φίλε.
Ο άνθρωπος είναι αργός και το μυαλό του επίσης!
kalgeorge
29/11/2009, 20:49
Το ότι μια ομάδα που ήταν ένα μάτσο χάλια,έγινε μισό μάτσο με την είσοδο τού Λέτο,δε μού λέει τίποτα ρε φίλε.
καλα οτι πεις
εντιτ....και ετσι οπως τα λες να ειναι...συμφωνεις με εμας...
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ
vangelis 64
29/11/2009, 20:50
σχολιασε μονο τα ευκολο..
κατι ποιο ουσιαστικο? Μάλιστα,αμέσως.
Κατάλαβες σήμερα ότι θα έτρωγες γκολ από το αριστερό πόδι τού Πάντου;Και μού λες ότι ο Λέτο ήτανε καλός;:confused: :confused:
Akatanomastos
29/11/2009, 20:53
Το ότι μια ομάδα που ήταν ένα μάτσο χάλια,έγινε μισό μάτσο με την είσοδο τού Λέτο,δε μού λέει τίποτα ρε φίλε.
βαγγελη πανω στον λετο παιζουν μονιμος 2-3 αμυντικοι και χαφ,
ο τυπος κανει τριπλα υπο οποιαδηποτε κατασταση πιεσης, και επισης, το σημαντικοτερο βγαζει ΣΩΣΤΗ σεντρα υπο οποιαδηποτε πιεση..
τεσπα δεν ειναι αυτο το θεμα μας..
Akatanomastos
29/11/2009, 20:54
Μάλιστα,αμέσως.
Κατάλαβες σήμερα ότι θα έτρωγες γκολ από το αριστερό πόδι τού Πάντου;Και μού λες ότι ο Λέτο ήτανε καλός;:confused: :confused:
τωρα το πας αλλου..
διαβασε ολα τα σχολια ποιο πανω, τα δικα μου και του γιωργου, και πες μου αν ειμαι ικανοποιημενος απο οτιδηποτε εγινε σημερα.
vangelis 64
29/11/2009, 20:55
βαγγελη πανω στον λετο παιζουν μονιμος 2-3 αμυντικοι και χαφ,
ο τυπος κανει τριπλα υπο οποιαδηποτε κατασταση πιεσης, και επισης, το σημαντικοτερο βγαζει ΣΩΣΤΗ σεντρα υπο οποιαδηποτε πιεση..
διαφωνώ ριζικώς αλλά δεν πειραζει:beer: :wave2:
kalgeorge
29/11/2009, 20:57
διαφωνώ ριζικώς αλλά δεν πειραζει:beer: :wave2:
ενταξει ρε φιλε ....τοτε συμφωνα με ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.....
πες μου για τον σημερινο παικταρα σου οτν κατσουρανη
vangelis 64
29/11/2009, 20:58
τωρα το πας αλλου..
διαβασε ολα τα σχολια ποιο πανω, τα δικα μου και του γιωργου, και πες μου αν ειμαι ικανοποιημενος απο οτιδηποτε εγινε σημερα. Όχι,δεν το πάω αλλού.Σήμερα ήσασταν για κλωτσιές κι εσύ μού λες καλά λόγια για τον Λέτο.Ρε φίλε,άμα ήτανε καλός θα έμενε στο γαύρο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
29/11/2009, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Και κατι κριμα.....κριμα ..... Του ξεφυγαν σε κομμενες επιθεσεις του βαζελου.......
Βαλε και την καθυστερηση του πουλμαν.......
Και εχουμε τις δικαιολογιες που χρειαζονται......
Το ντερμπυ αλλωστε ηταν απο την αρχη αμφιροπο :lol: :bawl: :lol: ............
εσυ τελικα εχεις μεγαλο προβλημα....εγω μπορει να λεω οτι θελω για εσενα αλλα δεν μπορει κανεις να αμφησβητησει τον Βασια...σε καθε (μα καθε φαση) με τον που γινοταν ελεγε τι γινοταν...αυτο φαουλ...το αλλο οχι...κλπ...μεχρι και στην βουτια του Μητρογλου δεν αφησε καμμια αμφιβολια...για εμας που βλεπουμε μπαλλα και οχι για εσενα που σιγουρα ηταν πεναλντυ και κοκκινη καρτα (+18 αγωνιστκες τιμωρια):lol: :lol: :lol:
στην μια κομμενη φαση του βαζελου που φευγει ο Σισε απο πλαγια και λεει "οντως ειναι offside" δεν ειναι ξεκαθαρη...οταν θα μπει με την βοηθεια της τεχνολογιας η γραμμη θα δουμε...τις αλλες που λες τιν παπαρια σου δεν ειδαμε ΠΟΤΕ το ριπλευ...
Με το που αρχισε ο αγωνας και ελεγε οντως ΟΤΙ γινοτανε κατι πρεπει να του ειπε ο Βερνικος κοντα στο 15'-20' και ακουστηκε το θεικο...''ας προσπαθησουμε να ειμαστε λιγο αντικειμενικοι εστω'':winka: :lol: και συνεχισε να σχολιαζει και να ακουγωνται τα επιφωνηματα του σε καθε φαση...και ο Βερνικος μουγγα...εγω λεω την αλλη φορα να εχουμε τον Μιχο να ειμαστε 1000000% αντικειμενικοι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν χαριστικε στον Ντουντου λες οχι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τακη...αν η μπαλλα εχει βγει εκτος οριων του γηπεδου και την κλωτσησεις πιο μακρυα ειναι κιτρινη καρτα σε ΟΛΟ τον κοσμο...για το δολοφονικο τακλιν (αλλη μια φορα) δευτερολεπτα πριν το αφηνω ασχολιαστο...μεχρι και ο Βερνικος ομως ειπε πως γινετε καποιοι παιχτες να μην εχουν την ψυχραιμια σε καποια σημεια του γηπεδου και σε καποια χρονικα σημεια εννοωντας οτι εκανε μαλακια ο Ντουντου...
στην δε καρτα του Μητρογλου που λες και μονος σου οτι ηταν και οντως ΗΤΑΝ και στο τελος του ημιχρονου ειμασταν και δεν ειχαμε ροη παιχνιδιου ωστε να του βγει αυθορμητα ωστε να το πει...
o_gavros
29/11/2009, 20:59
έεεεελα μωρή ζέμπρινγκ!!!:lol:
πάμε μπάσκετ τώρα.
181896
vangelis 64
29/11/2009, 21:01
ενταξει ρε φιλε ....τοτε συμφωνα με ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.....
πες μου για τον σημερινο παικταρα σου οτν κατσουρανη Δεν είναι ο παιχταράς ΜΟΥ και ήτανε ανύπαρκτος.Πές μου κι εσύ για το υπερόπλο το Σισέ.:bawl: :bawl:
Akatanomastos
29/11/2009, 21:03
Δεν είναι ο παιχταράς ΜΟΥ και ήτανε ανύπαρκτος.Πές μου κι εσύ για το υπερόπλο το Σισέ.:bawl: :bawl:
ρε μαν εχεις πιασει τους μονους παικτες που δεν μασησανε και καναν και κατι σωστο και τους κραζεις..
ουτε επιτηδες να το κανες..
:rolleyes:
ΕΝΤΙΤ: O σισσε ηταν αψογος(οκ εκανε 1 μαλακια), και σημερα ηταν ετοιμος να κλεισει σπιτια..
ας οψεται ο μαλακας ο τεν κατε..
kalgeorge
29/11/2009, 21:05
Δεν είναι ο παιχταράς ΜΟΥ και ήτανε ανύπαρκτος.Πές μου κι εσύ για το υπερόπλο το Σισέ.:bawl: :bawl:
na soy pw re abale...
ηταν ενας παικτης που ηταν ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ μονος του στην επιθεση...τον εσκισαν στις γιομες....και παρολαυτα εκανε μονος του 3 φασεις για γκολ ρε φιλε.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..και φωνες συνεχεια στους αλλους για τις γιομες.....
για πες μου εσυ που ξερεις και μπαλα ρε μλκ τι αλλο θα επρεπε να κανει δηλαδη?
vangelis 64
29/11/2009, 21:08
ΕΝΤΙΤ: O σισσε ηταν αψογος(οκ εκανε 1 μαλακια), και σημερα ηταν ετοιμος να κλεισει σπιτια..
Ναι μωρέ...αυτή τη φορά η μπάλα δεν βγήκε έξω από το γήπεδο.:bawl: :bawl:
vangelis 64
29/11/2009, 21:08
για πες μου εσυ που ξερεις και μπαλα ρε μλκ τι αλλο θα επρεπε να κανει δηλαδη? Να βάλει το εύκολο που τού έτυχε!
kalgeorge
29/11/2009, 21:09
Να βάλει το εύκολο που τού έτυχε!
ποιο ρε μλκ ηταν ευκολο που του ετυχε??:sick: :sick:
μηπως εκεινο που κανεις δεν καταλαβε πως το καταφερε και εκανε σουτ απο την σεντρα του λετο? και μετα απο το πλαι με σουτ με το αριστερο το επιασε ο νικοπολιδης??
ποιο ρε για πες μας
vangelis 64
29/11/2009, 21:11
μηπως εκεινο που κανεις δεν καταλαβε πως το καταφερε και εκανε σουτ απο την σεντρα του λετο? και μετα απο το πλαι με σουτ με το αριστερο το επιασε ο νικοπολιδης??
ποιο ρε για πες μας Όχι παλαηκάρι μου,στο πρώτο ημίχρονο ήταν.:winka:
vangelis 64
ποιο ρε για πες μας Όχι παληκάρι μου,στο πρώτο ημίχρονο ήταν.:winka:
kalgeorge
Όχι παλαηκάρι μου,στο πρώτο ημίχρονο ήταν.:winka:
το σουτ που βρηκε στον μπραβο?? και μετα εκανε σουτ με τοσα ατομα μπροστα του???
αυτο ειναι το ευκολο???
Akatanomastos
29/11/2009, 21:13
ποιο ρε για πες μας
εννοει την μαλακια που λεω, νικοπολιδης εξουδετερομενως,
σουτ, και αποκρουση απο καποιον παικτη στην γραμμη,
vangelis 64
29/11/2009, 21:13
το σουτ που βρηκε στον μπραβο?? και μετα εκανε σουτ με τοσα ατομα μπροστα του???
αυτο ειναι το ευκολο??? Ρε παπάρα,η μπάλα-από τα 10 μέτρα που σούταρε-χάθηκε!Δεν πήγε στο τέρμα.:mad:
Akatanomastos
29/11/2009, 21:14
εκει επρεπε να την κοψει προσ το πεναλντι..τεσπα..
ο σισσε μια χαρα ηταν σημερα
kalgeorge
29/11/2009, 21:16
Ρε παπάρα,η μπάλα-από τα 10 μέτρα που σούταρε-χάθηκε!Δεν πήγε στο τέρμα.:mad:
ναι ρε φιλε μαζι σου....αλλα αυτο το καθιστα ευκολο????
και στην τελικη εκανε 3 φασεις μονος του και πεταξε και ενα εξω και σημαινει οτι δνε τραβηξε??
αλλα τι περιμενω απο σενα.....εδω εχτες ο μπλανκο εκανε κεφαλια πασα σε εναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΝΤΙΝΟ συμπαικτη του στο κεντρο και ειπες...πω πω παικταρααα...βλεπει γηπεδο :rotflmao: :rotflmao:
hymador ΤΣΟ και ΤΣΟ και ΤΣΟ και ΤΣΟ ρε συ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακατανόμαστε τώρα κάνατε προθέρμανση και θερμαντικές βάλατε τις πταιει?????
(και Βαζελίνες βάλανε έμαθα, τους χρειάστηκαν)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με μισή ομάδα παίζαμε αφού δεν μπορέσατε να κερδίσετε και τώρα, αλλά εντάξει με κότες αντιπάλους παίζαμε λογικό ήταν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χενκ τεν Κάτε οεοεοεοεοεεοεοε (θα κέρδιζε και 4-2)
και κωλόφαρδοι είσασταν που δεν φάγατε 5 πλάκα σας κάναμε με τον μπράβο, τον ντομί και τον Οσκαρ που δεν μπορεί να βάλει γκολ στο 1 μέτρο φαντάσου να είχαμε και τους βασικούς μας και να είχαμε ενισχυθεί το καλοκαίρι
ΑΝΤΕ ΓΙΑ και πάλι:wave2:
συνέχεια αύριο τώρα πάω για μπυρόνια:beer: :beer:
Akatanomastos
29/11/2009, 21:18
Ακατανόμαστε τώρα κάνατε προθέρμανση και θερμαντικές βάλατε τις πταιει?????
καλο καλο..
ειπαμε, τοτε στο γρασιδι κερδισατε..
la_villa
29/11/2009, 21:20
για πλάκα ρεεεεεεεεε
τα εχουμε πει χίλιες φορες
οποτε ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουμε πέφτει τσαπου....(4-0,1-4,3-0)
όλες τις χρονιες πριν ΔΕΝ ήταν ανάγκη να νικήσουμε...και παίρνατε το Χ....
οι ευρωπαικές Αλκμααρ και Στανταρ Λιεγης θα κάνουν ευχαριστιες στον θεο που δεν έπεσαν με το ευρωπακιο μεγαθήριο του Πράσινου Τσίρκου :lol: :lol: :lol: :lol:
το υπερπαλτό ο Σισε θα έπρεπε να ήξερε ότι ο καλός ο παίκτης στις; μικρές ομάδες "κονταίνει"
Akatanomastos
29/11/2009, 21:22
επειδη νικησε ο γαυρος εμας σημερα
γιναν καλες ομαδες η αλκμααρ και η λιεγη..
και τα γιαννινα με το Χ το ιδιο..
εσυ τελικα εχεις μεγαλο προβλημα....εγω μπορει να λεω οτι θελω για εσενα αλλα δεν μπορει κανεις να αμφησβητησει τον Βασια...σε καθε (μα καθε φαση) με τον που γινοταν ελεγε τι γινοταν...αυτο φαουλ...το αλλο οχι...κλπ...μεχρι και στην βουτια του Μητρογλου δεν αφησε καμμια αμφιβολια...για εμας που βλεπουμε μπαλλα και οχι για εσενα που σιγουρα ηταν πεναλντυ και κοκκινη καρτα (+18 αγωνιστκες τιμωρια):lol: :lol: :lol:
στην μια κομμενη φαση του βαζελου που φευγει ο Σισε απο πλαγια και λεει "οντως ειναι offside" δεν ειναι ξεκαθαρη...οταν θα μπει με την βοηθεια της τεχνολογιας η γραμμη θα δουμε...τις αλλες που λες τιν παπαρια σου δεν ειδαμε ΠΟΤΕ το ριπλευ...
Με το που αρχισε ο αγωνας και ελεγε οντως ΟΤΙ γινοτανε κατι πρεπει να του ειπε ο Βερνικος κοντα στο 15'-20' και ακουστηκε το θεικο...''ας προσπαθησουμε να ειμαστε λιγο αντικειμενικοι εστω'':winka: :lol: και συνεχισε να σχολιαζει και να ακουγωνται τα επιφωνηματα του σε καθε φαση...και ο Βερνικος μουγγα...εγω λεω την αλλη φορα να εχουμε τον Μιχο να ειμαστε 1000000% αντικειμενικοι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν χαριστικε στον Ντουντου λες οχι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Τακη...αν η μπαλλα εχει βγει εκτος οριων του γηπεδου και την κλωτσησεις πιο μακρυα ειναι κιτρινη καρτα σε ΟΛΟ τον κοσμο...για το δολοφονικο τακλιν (αλλη μια φορα) δευτερολεπτα πριν το αφηνω ασχολιαστο...μεχρι και ο Βερνικος ομως ειπε πως γινετε καποιοι παιχτες να μην εχουν την ψυχραιμια σε καποια σημεια του γηπεδου και σε καποια χρονικα σημεια εννοωντας οτι εκανε μαλακια ο Ντουντου...
στην δε καρτα του Μητρογλου που λες και μονος σου οτι ηταν και οντως ΗΤΑΝ και στο τελος του ημιχρονου ειμασταν και δεν ειχαμε ροη παιχνιδιου ωστε να του βγει αυθορμητα ωστε να το πει...
Χατζηχρηστε ......
Δεν μιλησα για πεναλτυ στην φαση Μητρογλου....
Γιατι βαζεις η υποθετεις λογια που δεν ειπα ....
Μεχρι εκει φτανεις....?????
Η φαση με την κλωτσια στην μπαλα για να βγει η καρτα πρεπει να εχει τελειωσει η φαση και ο παιχτης να ειναι σταματημενος.....
Στην Συγκεκριμενη φαση ο ντοντο ειναι ακομη εν κινηση και η φαση σε εξελιξη......
Αν εχεις και κανα πλαγιο αουτ να σχολιασουμε ......
Εδω ειμαστε.....
Μεχρι τοτε..... Ξυδακι...!!!!
la_villa
29/11/2009, 21:34
Όχι,δεν το πάω αλλού.Σήμερα ήσασταν για κλωτσιές κι εσύ μού λες καλά λόγια για τον Λέτο.Ρε φίλε,άμα ήτανε καλός θα έμενε στο γαύρο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΓΙΑ τον Λέτο τα λέμε απο την αρχη της χρονιάς
και τον βρίζαμε και περσυ που έπαιζε :lol: :lol: :lol: σε εμας
να τον χαίρονται και ευχαριστούμε....
αυτον τον Ιβανσιτς μπορούμε να τον πάρουμε εμεις...εκει να δεις αριστερο χαφ ;)
υ.γ ο Βασιας το @@ το κρυφοβαζελι να παει να γ/223ει.....
blackbusa
29/11/2009, 21:37
Η φαση με την κλωτσια στην μπαλα για να βγει η καρτα πρεπει να εχει τελειωσει η φαση και ο παιχτης να ειναι σταματημενος.....
Στην Συγκεκριμενη φαση ο ντοντο ειναι ακομη εν κινηση και η φαση σε εξελιξη......
βαλε γυαλια εστω και μαθε απο κανονισμους που δεν το εχεις...η μπαλλα ειχε βγει πλαγιο αουτ 2-3 μετρα και την κλωτσησε μακρυα...με το που παιρναει η μπαλλα τις γραμμες του οριου του γηπεδου δεν υπαρχει πια φαση σε εξελιξη...
Akatanomastos
29/11/2009, 21:39
ρε μαγκες γιατι μιλατε για διαιτησια? τι δουλεια εχει η διαιτησια σε αυτο το ματς..
δεν ειμαστε οι γαυροι να μιλαμε για αδικιες-εφευρεσεις
Gandalf dr685sm
29/11/2009, 21:39
Την μπάλα την είδα μόνο Β ημίχρονο και το πήρε δίκαια ο Κόκκινος..τα υπόλοιπα είναι για να πέφτει πικάρισμα μεταξύ μας.
Στο basket τώρα πάντως το παιχνίδι είναι φωτιά και πάει πόντο-πόντο. Για να δούμε.. θα έχουμε μια απο τα ίδια (ΠΑΟ-BASKET & OSFP-SOCCER) ή θα έχουμε τίποτα δράματα και στο basket;
Gandalf
blackbusa
29/11/2009, 21:41
γαυρακο...εισαι πολυ μικρος (και οχι μονο ηλικιακα) να μειλας για τον ισως καλυτερο ελληνα ποδοσφαιριστη που περασε απο τα ελληνικα γηπεδα...τον αναφερουν και τον σεβονται ολοι...και δεν επαιξε σε καμμια απο τις ομαδες του ΠΟΚ...διαβασε λιγο ιστορια και μετα πετα την μαλακια σου...
πληροφοριακα την δεκαετια του 80 σε οποιο γηπεδο επαιζε ο Ηρακλης γεμιζε απο οπαδους του ποδοσφαιρου να τον θαυμασουν...απο ολες τις ομαδες...για οπαδους λεμε εεεε και οχι καφρους....
βαλε γυαλια εστω και μαθε απο κανονισμους που δεν το εχεις...η μπαλλα ειχε βγει πλαγιο αουτ 2-3 μετρα και την κλωτσησε μακρυα...με το που παιρναει η μπαλλα τις γραμμες του οριου του γηπεδου δεν υπαρχει πια φαση σε εξελιξη...
Τα ειπαμε.... οσο αφορα οτι ειναι ακομα στην κινηση.....
Τιποτα αλλο Χατζηχρηστε εχουμε να σχολιασουμε.....
Επειδη προσωπικα ....... Το τι ελεγε ο Βερνικος , ο Βασια, και αν εβγαινε με απευθειας κοκκινη ο ντου ντου μονο αδιαφορα μου ειναι......
( Αν εχεις κατι ενδιαφερον χωρις να βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα....)
Στην διαθεση σου.....
blackbusa
29/11/2009, 21:45
ρε μαγκες γιατι μιλατε για διαιτησια? τι δουλεια εχει η διαιτησια σε αυτο το ματς..
δεν ειμαστε οι γαυροι να μιλαμε για αδικιες-εφευρεσεις
δεν ανεφερα πουθενα οτι το ματς κριθηκς στην διαιτησια...αλλωστε εγραψα Ζαιρι-βαζελος 2-0 και οτι τελικα τα κοζια φετος ειναι 50-50...απλα αναφερθηκα στον επιτελους σωστο και αντικειμενικο σχολιασμο ενος ποδοσφιαρικου αγωνα...απο καποιον που κανεις δεν μπορει να αμφησβητησει...βεβαια οι γαυροι ειναι γαυροι και νομιζανε οτι λεγαμε για την διαιτησια...:lol: :lol: :lol:
Το οτι δεν πηγε τον Ολυμπιακο ποτε του.....
Ποτε δεν το εκρυψε.....
Το οτι ηταν με διαφορα ο μεγαλυτερος ποδοσφαιριστης στην Ελλαδα ειναι γεγονος.....
Και στο κατω-κατω.....
Μαγκια του που δεν ελεγε διαφορες μαλακιουλες και δεν εκρυψε την υποστηριξη του στην ομαδα που συμπαθουσε περισσοτερο μονο και μονο επειδη τον ειχαν καλεσει να σχολιασει εναν αγωνα....
Αυτο για εμενα τον κανει καλλυτερο.....
blackbusa
29/11/2009, 21:53
Τα ειπαμε.... οσο αφορα οτι ειναι ακομα στην κινηση.....
Τιποτα αλλο Χατζηχρηστε εχουμε να σχολιασουμε.....
Επειδη προσωπικα ....... Το τι ελεγε ο Βερνικος , ο Βασια, και αν εβγαινε με απευθειας κοκκινη ο ντου ντου μονο αδιαφορα μου ειναι......
( Αν εχεις κατι ενδιαφερον χωρις να βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα....)
Στην διαθεση σου.....
ρε...τα γυαλια σου τα φορεσες εστω να διαβαζεις...Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...μην με βαζεις να ζωγραφιζω τετραγωνακια και παραλληλογραμα για να μαθεις πια ειναι και τα ορια του γηπεδου...
ρε κολοτουμπα ξεχνας και ευκολα....καλα που σου ηταν και αδιαφορα γιατι αλλιως δεν μπορω να φανταστω τι θα εγραφες...τα παρακατω θα σου θυμησω οτι αναφερεσε για τον σχολιασμο του Χατζηπαναγη...
βεβαια οι γαυροι ειναι γαυροι και νομιζανε οτι λεγαμε για την διαιτησια...:lol: :lol: :lol:
Τι ειπαμε λεει ο κανονισμος...???? :confused:
el_hymador
29/11/2009, 21:56
Το ματς χαθηκε στο κολοφαρδο γκολ του γαυρου στα τελευταια δευτερολεπτα του πρωτου ημιχρονου...:a018:
...αν εξαιρεσει κανεις το μουδιασμενο πρωτο 10 λεπτο, στο α΄ημιχρονο ο Παναθηναϊκος ειχει τον ελεγχο του αγωνα, αλλα δεν αρκουσε μονο αυτο...μαλακια μεγιστη του Τεν Κατε που κατεβασε οτι να ναι 11δα...Γκαμπριελ; Γκαμπριελ γ@μω τη πουτ@ν@ μου γαμω; Απο που και ως που;
Αν προσεξατε οποτε εφτανε η μπαλα στα ποδια του τελειωνε και η αναπτυξη του Παναθηναϊκου...η πιο ατυχης επιλογη ηταν ο Γκαμπριελ και το οτι δεν μπηκαν απο την αρχη Λετο και Νινης...Σεϊταριδης;:lol: η πιο αχρηστη μεταγραφη που καναμε εδω και χρονια...τα εβγαλε τα service της Lamborghini το παλικαρι, γιατι να παιξει; στο πο*τσο του:! και να ηθελε να παιξει βεβαια δεν μπορουσε...
...και μπαινει το κολοφαρδο γκολ...οκ, shit happends...δυσκολο χρονικα σημειο, σου τσακιζει τη ψυχολογια ειδικα οταν με την εικονα που ειχε ο γαυρος στο α΄ημιχρονο δεν το δικαιουταν με τη καμμια!!!
...αλλα δεν ηταν αντιδραση αυτη επαγγλματιων παικτων...στο β΄ημιχρονο ειμασταν εντελως γ.τ.π. και πραγματικα παρακαλουσα να φανε και αλλα γκολ οι λαλακες οι δικοι μας ετσι που παιζανε...πρωτοι σε ολες τις φασεις οι γαυροι, αψυχοι εμεις, καμμια υποψια αναπτυξης και...γιομες!!!
οι μονοι που τιμησαν τα λεφτα που παιρνουν ηταν ο Σισε και ο μεγιστος Τζορβας! οι αλλοι νομιζαν οτι επαιζαν με τον Εορδαϊκο και προηγοντουσαν με 3-0...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και αυτοι και ο Τεν Κατε που νομιζει οτι η μπαλα ειναι PES...
η διαιτησια καλη δεν νομιζω να εχει κανεις παραπονο αν και πριν το πρωτο γκολ του γαυρου κοπηκε με οφσαϊτ ο Σισε που εφευγε μονος του απο ελεγχομενη θεση.
Τωρα για τους γαυρους που πανηγυριζουν εχουν καθε δικαιωμα, αφου με μιση ομαδα καταφεραν να κερδισουν...να κερδισουν τροπος του λεγειν...ας οψεται η μαλακια μας που τους δωσαμε αλλο ενα παιχνιδι και η κολοφαρδια τους...δεν ξερω αν ειδατε τα στατιστικα του ματς...τα λεει ολα :rolleyes:
και κατι τελευταιο...
ΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΡΗΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟ και τα ΛΟ.....
ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ 2-0 ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΟΣΚΑΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΑΙ..........
ΓΙΑΤΙ............
οι υπολοιποι εχουν δικαιωμα να μου πουν οτι θελουν και θα δεχθω το δουλεμα...
αλλα σε οτι αφορα σε σενα δεν σε ειδα πουθενα ολη τη εβδομαδα, καμμια δηλωση, τιποτα.... μετα Χριστο προφητες μπορουμε να γινουμε ολοι πολυ ανετα και με ασφαλεια...
ρε...τα γυαλια σου τα φορεσες εστω να διαβαζεις...Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...μην με βαζεις να ζωγραφιζω τετραγωνακια και παραλληλογραμα για να μαθεις πια ειναι και τα ορια του γηπεδου...
ρε κολοτουμπα ξεχνας και ευκολα....καλα που σου ηταν και αδιαφορα γιατι αλλιως δεν μπορω να φανταστω τι θα εγραφες...τα παρακατω θα σου θυμησω οτι αναφερεσε για τον σχολιασμο του Χατζηπαναγη...
Φιλαρακο..... Τα ρε κολοτουμπα σε οποιους γνωριζεις απο κοντα......
Ουτε με ξερεις απο χτες..... Ουτε εγω εσενα....
Οποτε οι χαρακτηρισμοι..... Να λειπουν......
Τωρα το τι θες να φανταζεσε για το τι θα ελεγα και το τι οχι.....
Παλι αδιαφορο μου ειναι.....Οπως επισεις και το αν διαφωνεις μαζι μου......
Αν δεν μπορεσεις να καταλαβεις τα παραπανω που εγραψα....
Να το κοιταξεις....
blackbusa
29/11/2009, 22:11
Φιλαρακο..... Τα ρε κολοτουμπα σε οποιους γνωριζεις απο κοντα......
Ουτε με ξερεις απο χτες..... Ουτε εγω εσενα....
Οποτε οι χαρακτηρισμοι..... Να λειπουν......
Τωρα το τι θες να φανταζεσε για το τι θα ελεγα και το τι οχι.....
Παλι αδιαφορο μου ειναι.....Οπως επισεις και το αν διαφωνεις μαζι μου......
Αν δεν μπορεσεις να καταλαβεις τα παραπανω που εγραψα....
Να το κοιταξεις....
απο κλο κλο πολυ και απο αυγο τιποτα...ρε Τακη πας παλι να ξεφυγεις με τρελλιτσα αλλα σου παραθετω δικα σου γραφομενα...αποφασισε τελικα...την μια λες οτι σου ειναι αδιαφορο ενω 2 σελιδες πριν και ασχοληθηκες και σχολιασες...ποιο υσχιει να καταλαβουμε και εμεις...η αποψη σου και η αποψη μου μπορει να ειναι διαφορετικες σε πολλες περιπτωσεις...οσο αφορα αποφασεις που ειναι στην κριση του διαιτητη...για τα υπολοιπα υπαρχουν γραμμενοι κανονισμοι που κανεις μας δεν μπορει να αμφισβητησει...αρκει να του γνωριζει καποιος βεβαια...
το κολοτουμπα εχει αναφερθει πολλες φορες απο πολλους...και απο εσενα προς εμενα αρκετες φορες...δεν καταλαβαινω τον χαρακτηρισμο που αναφερεις...πες μου πως πρεπει να λεω καποιον που την μια λεει κατι και αμεσως την επομενη κατι αλλο (συνηθως αναιρει τα πρωτα) και εγω μαζι σου...
γεια σου Σαββα...:lol: :lol: :lol:
blackbusa
29/11/2009, 22:27
ρε γαυροι ο Σοφο οντως εχασε 800 κιλα η τον κανει να φαινετε πιο αδυνατος η εμφανιση με τις ριγες???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σοβαρα παντως καλα εκανε το παλλικαρι...θα ηταν κριμα να κατεστρεφε την καριερα και την ζωη του λογω μαλακιων...:beer:
απο κλο κλο πολυ και απο αυγο τιποτα...ρε Τακη σου παραθετω δικα σου γραφομενα...αποφασισε τελικα...την μια λες οτι σου ειναι αδιαφορο ενω 2 σελιδες πριν και ασχοληθηκες και σχολιασες...ποιο υσχιει να καταλαβουμε και εμεις...η αποψη σου και η αποψη μου μπορει να ειναι διαφορετικες σε πολλες περιπτωσεις...οσο αφορα αποφασεις που ειναι στην κριση του διαιτητη...για τα υπολοιπα υπαρχουν γραμμενοι κανονισμοι που κανεις μας δεν μπορει να αμφισβητησει...αρκει να του γνωριζει καποιος βεβαια...
το κολοτουμπα εχει αναφερθει πολλες φορες απο πολλους...και απο εσενα προς εμενα αρκετες φορες...δεν καταλαβαινω τον χαρακτηρισμο που αναφερεις...πες μου πως πρεπει να λεω καποιον που την μια λεει κατι και αμεσως την επομενη κατι αλλο (συνηθως αναιρει τα πρωτα) και εγω μαζι σου...
γεια σου Σαββα...:lol: :lol: :lol:
Ρε συ.....
Το οτι σχολιασα δεν σημαινει οτι δεν μου ειναι αδιαφορο αν εβγαζε κιτρινη στον Ντου-Ντου ( λαθος αν θα το εκανε για εμενα γιατι ηταν ακομα στην κινηση ασχετα αν βγηκε εκτος οριων και του γυρισε η μπαλα στο καπακι στα ποδια του....) με την τροπη που ειχε παρει ο αγωνας....
Πως αλλιως να σου το δωσω να καταλαβεις ...???
Να το ζωγραφισω και εγω.....????
Τι πρεπει τωρα... Να κατσουμε βραδιατικα να αναλυουμε κανονισμους...????
Κωλοτουμπα στα λεγομενα μου δεν εχω κανει πουθενα.....
Εσυ διαβαζεις βιαστικα και εχεις καταλαβει λαθος ......
Κατα τα αλλα......
Τωρα απο εκει και περα θες να ανοιξουμε διαλογο με αυτα που φανταζεσε ....
Οτι θα ελεγα....
Τι να λεμε τωρα ρε φιλε...???
Τα περι χαρακτηρισμου αστο σε τοπικο εκνευρισμο μου.... Παραπανω ας μην παμε.... Τεσπα...
:beer: :beer:
kalgeorge
29/11/2009, 22:42
ΤΖΟΡΒΑ........
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
kalgeorge
29/11/2009, 22:49
ΤΖΟΡΒΑ........
εντω μεταξυ...δεν ξερω αν βλεπατε απο την αρχη....
αλλα ολα τα λεφτα στο διαλογο νινη - δαρλα.....
περπατουσαν εκει στην σεντρα μπροστα και δειχνει προφιλ τον νινη και λεει....
πουστηδες..καριοληδες ολοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δειτε το ..χωρις πλακα
blackbusa
29/11/2009, 22:49
Ρε συ.....
Το οτι σχολιασα δεν σημαινει οτι δεν μου ειναι αδιαφορο αν εβγαζε κιτρινη στον Ντου-Ντου ( λαθος αν θα το εκανε για εμενα γιατι ηταν ακομα στην κινηση ασχετα αν βγηκε εκτος οριων και του γυρισε η μπαλα στο καπακι στα ποδια του....) με την τροπη που ειχε παρει ο αγωνας....
Πως αλλιως να σου το δωσω να καταλαβεις ...???
Να το ζωγραφισω και εγω.....????
Τι πρεπει τωρα... Να κατσουμε βραδιατικα να αναλυουμε κανονισμους...????
Κωλοτουμπα στα λεγομενα μου δεν εχω κανει πουθενα.....
Εσυ διαβαζεις βιαστικα και εχεις καταλαβει λαθος ......
Κατα τα αλλα......
Τωρα απο εκει και περα θες να ανοιξουμε διαλογο με αυτα που φανταζεσε ....
Οτι θα ελεγα....
Τι να λεμε τωρα ρε φιλε...???
Τα περι χαρακτηρισμου αστο σε τοπικο εκνευρισμο μου.... Παραπανω ας μην παμε.... Τεσπα...
:beer: :beer:
αυτο και τελος απο εμενα...το ματς δεν κριθηκε στην διαιτησια...η καρτα ηταν γιατι δεν του γυρισε η μπαλλα αλλα την κλωτσησε δυνατα και μακρυα 3-4? μετρα αφου ειχε βγει πλαγιο αουτ...εκει μπηκαν στο παιχνιδι τι λενε οι κανονισμοι...το τι ελεγε ο Βασια μπορει να σου ηταν αδιαφορο (αν καταλαβα καλα) αλλα το σχολιασες (αφου εγραψες) και μαλιστα με ειρωνικο τροπο...εγω το μονο που ανεφερα και τονισα ηταν οτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο κρατικο καναλι με φιλογαυρους σπικερς και σχολιαστες βαλανε καποιον αντικειμενικο που ελεγε οτι εβλεπε χωρις να εχει αμφιβολιες...ναι ηταν αλλα ισως μπορει κλπ κλπ...καποιον που με το που γινοταν μια φαση η ενα μαρκαρισμα απο τα επιφωνηματα του καταλαβαινες οτι δεν ειναι με κανεναν...καμμια σχεση με Μιχους και σια δηλαδη...εσυ πηγες να το βγαλεις οτι δεν ηταν...αυτο γινετε οταν δεν ακους αυτα που θελεις (δεν μειλαω για εσενα)...δεν φανταζομαι ποτε κατι...και οπως ειδες δεν ξαναεγραψα πουθενα για την φαση του Μητρογλου αφου μου ειπες οτι δεν ηταν τιποτα και δεν αναφερθηκες τελικα καθολου...απλα αναφερω και αναπαραγω αυτα που θεωρω λαθος τονιζοντας το σωστο...αυτα...
:beer:
vangelis 64
29/11/2009, 22:50
Τζιμπρίλ....
181910
vangelis 64
Γκάμπριελ...
181911
el_hymador
ΤΖΟΡΒΑ........
+10000 Ψυχαρα
και αν προσεξες στη αρχη που ηταν οι παικτες με τις φορμες μεσα στο γηπεδο...ο Νινης φορουσε ακουστικα...κοιταζει τις εξεδρες και κατι λεει...διαβαζοντας τα χειλια του ηταν ολοφανερο τι ακριβως ειπε :D
vangelis 64
29/11/2009, 22:51
Βύντρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
181912
el_hymador
29/11/2009, 22:51
εντω μεταξυ...δεν ξερω αν βλεπατε απο την αρχη....
αλλα ολα τα λεφτα στο διαλογο νινη - δαρλα.....
περπατουσαν εκει στην σεντρα μπροστα και δειχνει προφιλ τον νινη και λεει....
πουστηδες..καριοληδες ολοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δειτε το ..χωρις πλακα
με προλαβες!
:lol: :lol: :lol:
kalgeorge
29/11/2009, 22:54
Βύντρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αεκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
181913
vangelis 64
29/11/2009, 22:57
αεκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Άντε μπράβο,έρχεσαι στα ίσα σου σιγά σιγά....ασχολείσαι πάλι με σοβαρές ομάδες.:rotflmao: :rotflmao:
Δε με λες,στο μπάσκετ τι έγινε ρε συ,κερδίσατε πάλι;:D
kalgeorge
29/11/2009, 22:58
Άντε μπράβο,έρχεσαι στα ίσα σου σιγά σιγά....ασχολείσαι πάλι με σοβαρές ομάδες.:rotflmao: :rotflmao:
Δε με λες,στο μπάσκετ τι έγινε ρε συ,κερδίσατε πάλι;:D
δεν ξερω...αφου ξερεις δνε με ενδιαφερει το αθλημα...
blackbusa
29/11/2009, 23:00
αεκ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μαλακα εχεις μεγαλο προβλημα λεμε...αντε να κανεις μοκο για το σημερινο τσιμπουκι καθεσε και κανεις πλακα στον Βαγγελη (και σε εμενα ενοιοτε) για την Αεκ που δεν ασχολουμαστε βαζοντας βαθμολογιες...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε που τωρα θα πρεπει να υπομηνεις και τον Μπαναωτη...και στο μπασκετ πουτσα φαγατε...και pls μην μου βαλεις την βαθμολογια και στο μπασκετ....εκει να δεις ποσο στην μπουτσα μου τον εχω γραμμενο τον Χατζηχρηστο με το πως καταντησε την ομαδα...θα προτινα να πεσουμε απο τωρα στην Α2 για να μην ξευτιλιστει τελειως ως η πρωτη ομαδα που δεν εκανε καμμια νικη...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
29/11/2009, 23:00
δεν ξερω...αφου ξερεις δνε με ενδιαφερει το αθλημα... Άσε μωρή κουφάλα που δε σ' ενδιαφέρει.Αλλά ναι...επειδή δεν πάει καλά η ΑΕΚ ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: