View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
la_villa
09/11/2009, 09:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
βλεπεις οτι ο παο μπορει να καλυψει επαξια την εντεκαδα του
ειδικά στους επιθετικούς ΕΝΑΝ να χάσεις και θα δεις τι έχεισ στον παγκο....για τον ελληνα μιλάω
όχι το γαλλικό υπερπαλτό
αμυνα ποιους ακριβως έχεις???γιατι όλοι μόνο για γέλια είναι!!!και αυτοι που είναι βασικοί υποτιθεται είναι οι πιο καλοί....
αριστερα δεν έχεις παίκτη
δεξια ΄στην ουσία δεν εχεις
κεντρο έχεις μόνο τον Κατσουρανη (εγγυηση παίκτης η αλήθεια να λέγεται)
αμυνα είσαι η χαρα καθε σοβαρης επιθετικής ομάδας
la_villa
09/11/2009, 09:18
στον 2ο γυρο θα πέσουν τα πολλά γέλια.....
και θα αρχίσει ο περίπατος...καλά το στήσανε το πρόγραμμα αλλά απ ότι φαίνεται δεν τους έκατσε ΚΑΙ φέτος
υ.γ φυσικά περιμένουμε μεταγραφές .....γιατι πέρα απο το ότι ΚΑΙ αυτην την στιγμή υπερέχουμε αγωνιστικα οι ελλείψεις μας κρατάν πίσω
υ.γ 2 δεν περίμενα να πρέπει να κατεβαζουμε την ομάδα νεων για να έχουμε ανταγωνιστικο πρωτάθλημα??επίπεδο μιλάμε το πρωτάθλημα
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ειδικά στους επιθετικούς ΕΝΑΝ να χάσεις και θα δεις τι έχεισ στον παγκο....για τον ελληνα μιλάω
όχι το γαλλικό υπερπαλτό
αμυνα ποιους ακριβως έχεις???γιατι όλοι μόνο για γέλια είναι!!!και αυτοι που είναι βασικοί υποτιθεται είναι οι πιο καλοί....
αριστερα δεν έχεις παίκτη
δεξια ΄στην ουσία δεν εχεις
κεντρο έχεις μόνο τον Κατσουρανη (εγγυηση παίκτης η αλήθεια να λέγεται)
αμυνα είσαι η χαρα καθε σοβαρης επιθετικής ομάδας
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
09/11/2009, 09:29
[...],εχει βασικό ανταγωνιστη την διαιτησία (ότι και τα τελευταία 3~4 χρονια δηλ) [...]
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Από όλη την ομάδα του παναθηναϊκού, μόνο ο Κατσουράνης είναι καλός??
Σισέ, Νίνης, Λέτο, Σιμάο, Ρουκάβινα, Σάλπι, ο καλός Σεϊταρίδης(καλά κάτσε να τον δούμε πρώτα :) ), Ζιλμπέρτο, άντε να μην αναφέρω τον Κλέιτον, Μπίερσμιρ καν κανά δυό άλλους που δεν τους αναφέρω για να μην αρχίσουν τα σχόλια, δεν σου αρέσουν?
Μήπως είσαι οπαδός της Ρεάλ ή της Μπάρτσα? Αν είναι έτσι τότε πάω πάσο.
Και το δικό μου σχόλιο στα 4.000 μυνήματα περί διαιτησίας και αδικίας, θα ποστάρω το άρθρο του Κ. Πεσματζόγλου από το sportaction, το οποίο με βρίσκει σύμφωνο.
"Υπάρχουν οι σοβαροί και οι κωλοτούμπες. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να βλέπουν μπάλα και αυτοί που είναι κότες λειράτες και αυτοί που πάντα λένε τα ίδια. Εμείς λοιπόν θα πούμε ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τη διαιτησία και έχασε το παιχνίδι εξαιτίας της. Κομμένη η πλάκα και το πόσο καλός ή κακός ήταν στο γήπεδο. Κύριοι δεν μπορεί να είσαι τη μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Ή είσαι άντρας και σοβαρός άνθρωπος ή είσαι καραγκιόζης.
Εμείς εδώ καραγκιόζηδες δεν είμαστε και άντρες είμαστε οπωσδήποτε. Από την άλλη δεν μπορώ να πω τα ίδια και για πολλούς άλλους συναδέλφους που για αυτούς όταν αδικείται η ομάδα τους σκούζουν σαν γάτοι σε περίοδο αναπαραγωγής και όταν αδικείται ο αντίπαλος βλέπουν ελλείψεις σε προϋπολογισμούς, χαμηλό δυναμικό, καλύτερες και χειρότερες ομάδες. Δεν πάει έτσι όμως και το λέγαμε πάντα. Όταν παίζεις μπάλα, παίζεις με τους κανονισμούς της και όχι με 500άρικα σε ευρώ…
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ερείπια, ταλαίπωροι, λειψοί και χωρίς καμία βοήθεια από τον πάγκο. Κατάφεραν να προηγηθούν και να βάλουν και δεύτερο γκολ. Το ένα μέτρησε το άλλο όχι. Μπάλα δεν έπαιξε και ο διαιτητής του στέρησε την ευκαιρία να έχει καθαρίσει το παιχνίδι. Εν ολίγοις οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι δημοσιογράφοι αλλά και πολλοί άλλοι ζουν όσα ζούσαν οι αντίπαλοί τους όλα τα προηγούμενα χρόνια. Να είσαι κακός σε ένα παιχνίδι και να το χάνεις εξαιτίας του διαιτητή.
Θα μου πεις είναι καλό αυτό; Όχι. Δεν είναι και δεν πρέπει να συνεχιστεί. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αλλά πραγματικά για να το ξεκαθαρίζουμε. Εμείς έχουμε συγκεκριμένες απόψεις. Τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο από τους παίκτες και τους προπονητές και τίποτε πέραν αυτού. Όταν δεν συμβαίνει αυτό είμαστε απέναντι και τώρα και θα είμαστε πάντα. Ας βγάλουν όμως οι μαϊμούδες και άλλες μαϊμούδες για δικά τους πρωταθλήματα κάλπικα και με σπρώξιμο από τη διαιτησία ή απλά για αδικία του αντιπάλου."
la_villa
09/11/2009, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Σισέ, Νίνης, Λέτο, Σιμάο, Ρουκάβινα, Σάλπι, ο καλός Σεϊταρίδης(καλά κάτσε να τον δούμε πρώτα :) ), Ζιλμπέρτο, άντε να μην αναφέρω τον Κλέιτον, Μπίερσμιρ καν κανά δυό άλλους που δεν
είπα ότι ΔΕΝ είναι καλοί παίκτες???αλλα καλοί για ποιον???απο όλους αυτούς που εγραψες ΜΟΝΟ ο σάλπι θα έπαιζε βασικός στον ΘΡΥΛΟ (αν ήμασταν πλήρης όχι τωρα που λείπουν 9 βασικοί)
Σιμάο??καλός ανασταλτικα...μεχρι εκεί όμως...να τσεκουρώνει
Νινης αρκετος για ελλάδα...και ειδικά στον βαζελο που στερείται παικτών υψηλής ποιότητας στην δημιουργία υπερπολύτιμος...στους τυφλούς βλέπεις...
Λέτο...ακολουθεί την πορεία που είχε και σε εμας...
Ρουκάβινα :lol: :lol: :lol: ελεος ρε φίλε έλεος
Σαλπι πιστευω ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...όταν είπα ελληνα επιθετικό ΑΥΤΟΝ ενοούσα
Σειταρίδης συμφωνω αλλα να τον δούμε πρωτα...αν ήρθε για να παίξει είναι πολύ καλος...
Ζιλμπέρτο για τα ελληνικά επίπεδα πλέον άνετα...αλλα κόφτης και αυτός
Σισε ...αν τον κρίνεις με τα κριτηρια Ρουκαβινα,Πετρόπουλου κλπ κλπ παικτάρας...αλλα φανταζομαι ΔΕΝ τον πήρες γι αυτό!!!
Σαλπι, Κατσουρ και καραγκούνης είναι όλος ο βαζελος...
giobazolias
09/11/2009, 12:38
είπα ότι ΔΕΝ είναι καλοί παίκτες???αλλα καλοί για ποιον???απο όλους αυτούς που εγραψες ΜΟΝΟ ο σάλπι θα έπαιζε βασικός στον ΘΡΥΛΟ (αν ήμασταν πλήρης όχι τωρα που λείπουν 9 βασικοί)
Σιμάο??καλός ανασταλτικα...μεχρι εκεί όμως...να τσεκουρώνει
Νινης αρκετος για ελλάδα...και ειδικά στον βαζελο που στερείται παικτών υψηλής ποιότητας στην δημιουργία υπερπολύτιμος...στους τυφλούς βλέπεις...
Λέτο...ακολουθεί την πορεία που είχε και σε εμας...
Ρουκάβινα :lol: :lol: :lol: ελεος ρε φίλε έλεος
Σαλπι πιστευω ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...όταν είπα ελληνα επιθετικό ΑΥΤΟΝ ενοούσα
Σειταρίδης συμφωνω αλλα να τον δούμε πρωτα...αν ήρθε για να παίξει είναι πολύ καλος...
Ζιλμπέρτο για τα ελληνικά επίπεδα πλέον άνετα...αλλα κόφτης και αυτός
Σισε ...αν τον κρίνεις με τα κριτηρια Ρουκαβινα,Πετρόπουλου κλπ κλπ παικτάρας...αλλα φανταζομαι ΔΕΝ τον πήρες γι αυτό!!!
Σαλπι, Κατσουρ και καραγκούνης είναι όλος ο βαζελος...
entaxi!
esena perimename na kaneis analusi twn paiktwn!
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ............ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
Ό κανονισμός λέει ότι..........όταν δύο παίκτες διεκδικούν τή μπάλλα όπως άκριβώς σέ αύτή τή φάση,
δέν μπορεί ό ένας νά σκύψει καί νά πάρει τή μπάλλα μέ τό κεφάλι όταν αύτή είναι κάτω άπό τό
έπίπεδο τής μέσης τού άνθρωπίνου σώματος,ούτε όμως καί νά σηκώσει τό πόδι του πάνω άπό τό
έπίπεδο τής μέσης.
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΟ.....
ΤΟ ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ ΛΟΙΠΟΝ............ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.....!!
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ...............ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ...........!!!
Τό άν τά έμμεσα φάουλ είναι σπάνια...............ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ............ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...
Πολύ σπάνια δίνεται γιά έπικίνδυνο παιχνίδι............έπίσης γιά φράγμα..........πιάσιμο τής μπάλλας άπό τόν
τερματοφύλακα σέ έπιστροφή συμπαίκτου μέ πάσσα κάτω άπό τό γόνατο..
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ................ΑΕΚ - ΟΣΦΠ............Δαλούκας καί γαργάρα.....!!!
Τό πόσες φορές σφυρίζεται...........ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ..........
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.....!!!
Άλλοίμονο άν διαμορφώνονταν καί ίσχυαν οί κανονισμοί άνάλογα μέ τό πόσες φορές συνέβη ή παράβαση.............ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ...!!
Αύτή είναι δική σου λογική.........
Τώρα γιά νά έρθουμε καί στήν έπίμαχη φάση ..............ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΜΕΣΟ............
Διότι ένας παίκτης τραβάει μιά βουτιά μέ τήν πλάτη σέ μιά χαμένη γιαυτόν μπαλλιά....καί ό άντίπαλος
έχει σηκωμένο ήδη τό πόδι ψηλά..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΜΜΕΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΦΑΣΗ..........
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.........
Άλλιώς κάθε γκόλ μέ ψαλίδι πού έχεις δεί θά άκυρωνόταν..........
ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑ
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.....!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ.........ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.
Κράτα λοιπόν αύτό...............ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ................NO PENALTY.........!!!
Ή συγκεκριμμένη φάση είναι............γελοία....άστεία.........όχι τόση φανατίλα...please
ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.........
ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ........
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ....!!!
ΥΓ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια...........άλλά είλικρινά άπάντησα..........ΣΟΒΑΡΑ.......παρά τό ότι
δέν είναι δυνατόν σέ τέτοιου είδους έρώτηση νά κρατήσει κάποιος τή σοβαρότητα του..!!
ΔΙΟΤΙ Η ΦΑΣΗ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.........ίσως κάπου άλλού, στή Μπανανία ναί...!!!
:wave2:
Nα υποθεσω οτι δεν μιλας για την σελ 32 κανονα 12 του κανονισμου.....
Και αν οχι... Για ποια μιλας...???
Στην επιμαχη φαση... Ο αλεξανδρης δεν τραβαει καμμια βουτια πριν και κατα της επιμαχης φασης.... Μονο αμεσως μετα....
Θελεις δεν θελεις...... Τα ματακια σου ΕΣΥ μπορει να τα πιανεις κωτσο... Των αλλονων ομως οχι..!
Δεν θυμαμαι ψαλιδι που να εχει σταματησει στο 1cm απο την μουρη του αντιπαλου και να εχει επιβιωσει μετα η φαση ....
Μονο καθαροτατα ψαλιδια χωρις ιχνος κινδυνου για τον χψ αμυντικο τα οποια ηταν και ωραιοτατα... (Φυσκα το ιδιο ισχυει και το σηκωμα του ποδιου στα ουρανια (συνηθως για κατεβασμα της μπαλας...)
Αλλιως θα ειχαμε 5-6 παιχτες στο πρωταθλημα καθε χρονο με πλαστικη γιατι η σκαρια αυτουνων που εκαναν το ψαλιδι σταματησε σε καποια μουρη ....
Η φαση ισως θα μπορουσε να δωθει εμμεσο αλλα η κριση του διαιτητη την πηγε στο κανονισμο που προαναφερα μιας και το θεωρησε αποπειρα χτυπηματος....
Τα περι μπανανιας και αν η συγκεκριμενη φαση δεν αντεχει κριτικη απαξιω να τα σχολιασω....
Αφορα μονο """""""αντικειμενικους φιλαθλους"""""""" σαν και λογου σου....
vangelis 64
09/11/2009, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Η φαση ισως θα μπορουσε να δωθει εμμεσο αλλα η κριση του διαιτητη την πηγε στο κανονισμο που προαναφερα μιας και το θεωρησε αποπειρα χτυπηματος....
Τώρα είπες πατάτα.Απόπειρα χτυπήματος σημαίνει κόκκινη.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Σισέ, Νίνης, Λέτο, Σιμάο, Ρουκάβινα, Σάλπι, ο καλός Σεϊταρίδης(καλά κάτσε να τον δούμε πρώτα :) ), Ζιλμπέρτο, άντε να μην αναφέρω τον Κλέιτον, Μπίερσμιρ καν κανά δυό άλλους που δεν τους αναφέρω για να μην αρχίσουν τα σχόλια, δεν σου αρέσουν?
Μήπως είσαι οπαδός της Ρεάλ ή της Μπάρτσα? Αν είναι έτσι τότε πάω πάσο.
Το θέμα δεν είναι αν είναι καλοί παίκτες ή όχι αλλά τι εικόνα θα παρουσίαζε ο παο αν από ένα παιχνίδι του λείπαν ΟΛΟΙ ταυτόχρονα και πόσο ανταγωνιστικός θα ήταν
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Μιας και εισαι και γερος ( δικα σου λεγομενα λιγο πιο πανω.....):winka:
Αναφερω συγκεκριμενο κανονισμο.... Τον διαβαζεις μου λες και μετα μιλαμε και για μαναβικη....
vangelis 64
09/11/2009, 14:34
Μιας και εισαι και γερος ( δικα σου λεγομενα λιγο πιο πανω.....):winka:
Αναφερω συγκεκριμενο κανονισμο.... Τον διαβαζεις μου λες και μετα μιλαμε και για μαναβικη....
:wave2: Αφού δεν βάζεις τόνους,το παίρνω σαν φιλοφρόνηση.:D
Για πόσταρε και τον κανονισμό που λες να ξέρουμε τι μάς γίνεται.
Αφού δεν βάζεις τόνους,το παίρνω σαν φιλοφρόνηση.:D
Για πόσταρε και τον κανονισμό που λες να ξέρουμε τι μάς γίνεται.
Και τονους να εβαζα αν το επαιρνες στραβα.... πραγματικα θα ησουν αχαρηκτηριστος......
Δεν μπορω να τον ποσταρω ... Ειναι σε μορφη pdf και δεν ξερω πως γινετε με αυτα τα διαολοπραγματα....:uplate:
o_gavros
09/11/2009, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
wraaia ola ayta......................esy poy eisai enhmeros exeis anaferthei 4 fores ston traymatismo toy stoltidi.................alla DEN LES TI TRAUMATISMO EIXE!
na doyme an dikaiologitai 1 xronos apoysias!!!!
Ζημιά στο γόνατο (απο τους αμέτρητους ξυλοκόπους που παίζουν στην Ελλάδα) την οποία στην αρχή είχαν αποφασίσει οι γιατροί να την κουράρουν με συντηρητική αγωγή αλλά τελικά το χειρουργείο έμελλε να είναι αναπόφευκτο.μπήκε λοιπόν και έκανε αρθροσκόπηση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Επειδή δεν είμαι ούτε γιατρός αλλά ούτε και ελέφαντας,σε παρακαλώ μη μου ζητήσεις να σου πω και τις ακριβείς ορολογίες των τραυματισμών.
Σκέψου τώρα ότι η ζημιά αυτή (νομίζω την έπαθε γύρω στο Δεκέμβρη,δε θυμάμαι ακριβώς) είχε έρθει μετά απο κάτι θλάσεις που όπως θα ξέρεις σε πάνω πίσω σε φυσική κατάσταση γιατί προπονείσαι με ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα.Βάλε την περίοδο που γινόταν αγωγή μπας και σκαπουλάρει το νυστέρι,βάλε το διάστημα απο Μάιο μέχρι τον Ιούλιο που άρχισαν οι προπονήσεις (και προπονούταν κανονικά) και το διάστημα Αύγουστο-Σεπτέμβριο που ο "δεν είμαι παραμυθάς" ήθελε να τον τελειώσει ποδοσφαιρικά, και πες μου αν αθροιστικά σου βγαίνει σωστά το διάστημα απουσίας.
Ευχαριστημένος?
kalgeorge
09/11/2009, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
Ζημιά στο γόνατο (απο τους αμέτρητους ξυλοκόπους που παίζουν στην Ελλάδα) την οποία στην αρχή είχαν αποφασίσει οι γιατροί να την κουράρουν με συντηρητική αγωγή αλλά τελικά το χειρουργείο έμελλε να είναι αναπόφευκτο.μπήκε λοιπόν και έκανε αρθροσκόπηση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
Επειδή δεν είμαι ούτε γιατρός αλλά ούτε και ελέφαντας,σε παρακαλώ μη μου ζητήσεις να σου πω και τις ακριβείς ορολογίες των τραυματισμών.
Σκέψου τώρα ότι η ζημιά αυτή (νομίζω την έπαθε γύρω στο Δεκέμβρη,δε θυμάμαι ακριβώς) είχε έρθει μετά απο κάτι θλάσεις που όπως θα ξέρεις σε πάνω πίσω σε φυσική κατάσταση γιατί προπονείσαι με ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα.Βάλε την περίοδο που γινόταν αγωγή μπας και σκαπουλάρει το νυστέρι,βάλε το διάστημα απο Μάιο μέχρι τον Ιούλιο που άρχισαν οι προπονήσεις (και προπονούταν κανονικά) και το διάστημα Αύγουστο-Σεπτέμβριο που ο "δεν είμαι παραμυθάς" ήθελε να τον τελειώσει ποδοσφαιρικά, και πες μου αν αθροιστικά σου βγαίνει σωστά το διάστημα απουσίας.
Ευχαριστημένος?
ρε συ...μπας και ειχε την ιδια παθηση που ειχε και......ο τσιλντρες? :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
09/11/2009, 15:26
ολους αχρηστους τους εβγαλε ο λα βιλλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θελω να δω μετα το διπλο στο καραισκακη τι θα λες για τους αχρηστους..
ρε σεις χανουμια, μετα την χθεσινη τσοντα στο ΟΑΚΑ, μην δουμε και αλλη σημερα σερι:lol: :bigcry:
vangelis 64
09/11/2009, 15:33
Ρε τσακάλια,θα πει κανείς στον STOYBI πώς μπορεί να αντιγράψει αρχείο pdf και να το ποστάρει εδώ;
Άϊντε τεμπέλεεεες!:smokin:
el_hymador
09/11/2009, 15:33
και τα αλλα που εγραψες παπαριες ειναι, αλλα αυτο....:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: ...ρε φιλε, εχω σταματησει να απαντω στα post σου γιατι...δεν γενικως, αλλα αυτο δεν γινοταν να μην το σχολιασω!!!
:lol: :bawl: :lol:
ποσο αμπαλος εισαι ρε γαμοτο; για πες μου ενα παικτη απο το ασκερι σου που ειναι καλυτερος του...πες μου εναν παικτη του γαυρου που ειναι καλυτερος του Νινη...
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Akatanomastos
09/11/2009, 15:35
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:
θα παρακαλουσα τα γαυροχανουμα να σταματησουν να λενε ατακες του τυπου:
- εχει βαλει ο Σισσε 7 γκολ, αλλα δεν τον πηρατε γιαυτο(εννοωντας οτι επρεπε να εχει βαλει παραπανω)
- ο λετο εχει την ιδια πορεια με την περσυνη..
καταλαβαινω οτι βραζετε στο ζουμι σας που και οι δυο παικταραδες παιζουν μπαλα και τιμανε το μισθο τους
το κυριοτερο ομως ειναι οτι ο ΠΑΟ ειναι πρωτος ΑΝΕΤΑ, ΜΕΣΑ σε ΟΛΟΥς τους στοχους του..
αν λοιπον καποιος πιστευει οτι δεν κανουν δουλεια αυτα τα δυο παιδια, ή ξυδακι, ή οφθαλμιατρο
Nα υποθεσω οτι δεν μιλας για την σελ 32 κανονα 12 του κανονισμου.....
Και αν οχι... Για ποια μιλας...???
Στην επιμαχη φαση... Ο αλεξανδρης δεν τραβαει καμμια βουτια πριν και κατα της επιμαχης φασης.... Μονο αμεσως μετα....
Θελεις δεν θελεις...... Τα ματακια σου ΕΣΥ μπορει να τα πιανεις κωτσο... Των αλλονων ομως οχι..!
Δεν θυμαμαι ψαλιδι που να εχει σταματησει στο 1cm απο την μουρη του αντιπαλου και να εχει επιβιωσει μετα η φαση ....
Μονο καθαροτατα ψαλιδια χωρις ιχνος κινδυνου για τον χψ αμυντικο τα οποια ηταν και ωραιοτατα... (Φυσκα το ιδιο ισχυει και το σηκωμα του ποδιου στα ουρανια (συνηθως για κατεβασμα της μπαλας...)
Αλλιως θα ειχαμε 5-6 παιχτες στο πρωταθλημα καθε χρονο με πλαστικη γιατι η σκαρια αυτουνων που εκαναν το ψαλιδι σταματησε σε καποια μουρη ....
Τα περι μπανανιας και αν η συγκεκριμενη φαση δεν αντεχει κριτικη απαξιω να τα σχολιασω....
Αφορα μονο """""""αντικειμενικους φιλαθλους"""""""" σαν και λογου σου....
ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ...........ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ
Πίσω ξανά στίς μαλακιούλες....ήταν μιά κακή άπόπειρα....
Akatanomastos
09/11/2009, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
και τα αλλα που εγραψες παπαριες ειναι, αλλα αυτο... φιλε, εχω σταματησει να απαντω στα post σου γιατι...δεν γενικως, αλλα αυτο δεν γινοταν να μην το σχολιασω!!!
ποσο αμπαλος εισαι ρε γαμοτο; για πες μου ενα παικτη απο το ασκερι σου που ειναι καλυτερος του...πες μου εναν παικτη του γαυρου που ειναι καλυτερος του Νινη...
καλα ρε τι ψαχνεις τωρα απο το λα βιλλα..:bawl: :lol: :lol:
ρε φιλε οταν εχει παιξει στην ομαδα σου δεκαρι σαν τον ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ολα τα αλλα ειναι φουτσες:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl:
o_gavros
09/11/2009, 15:39
νομιζω οτι η ιδια απαντηση κανει
το μονο προβλημα νομιζω θα υπηρχε με την απουσια του σαλπι και ΚΥΡΙΩς του κατσουρ
τα μπακ ΟΛΑ ετσι και αλλιως αλλαζουν συνεχεια,
ο σισσε οκ, δεν κανει κατι τρελο ακομα, (και ενα αλλο φορ απο αυτα που χουμε στον παγκο θα μπορουσε να κανει οτι κανει ο γαλλος αν προσαρμοστει)
ο καρα ετσι και αλλιως ολο εξω ειναι απο τραυματισμους, η παιζει τραυματιας και κανει μεγαλυτερο κακο στην ομαδα..
στην υπόθεση του ο φίλος toyar μετράει μόνο 6 βασικούς του βάζελου.
πρόσθεσε (ή μάλλον αφαίρεσε) άλλους 3,ώστε να φτάσεις να παίζεις με -9 βασικούς και μετά έλα πες μας ότι ο βάζελος θα στεκόταν αξιοπρεπώς,θα έπαιρνε τα αποτελέσματα και ίσως να έπαιζε και λίγο καλή μπαλα ανα διαστήματα,για να γελάσουμε όλοι μαζί παρέα.
Ποιες εφημεριδες ρε μεγαλε;
Ειδες εσυ κανενα γαυρο εδω μεσα να παραδεχεται εστω και στο ελαχιστο τις αθλιοτητες που εχετε κανει; ή χρειαζομαι τις προσκειμενες στον Παναθηναϊκο εφημεριδες για να καταλαβω οτι σας εχουν παει καροτσι;
κι αντε πες οτι εδω μεσα γραφουμε πορωμενοι και αρρωστοι (κατι που δεν συμβαινει αλλα τεσπα...)...δεν εχω γνωρισει γαυρο που να μην ακλολουθε καρμπον την ιδια γραμμη....
"δικαια:lol: ....πρωταθλητες με μαγκια (μην χεσω...)...φτιαχτε ομαδα πρωτα και μετα βλεπουμε...κτλ-κτλ...
οι εφημεριδες ειναι για λαϊκη καταναλωση και απευθυνονται σε αναθρωπους με χαμηλο iq....δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι ο πρωταθλητης ειναι πρωτος στις πωλησεις...:lol: :rotflmao: :lol:
έκανες ή όχι αναφορά στο ντόρο που προκλήθηκε απο τον Τύπο για την ισοπαλία μας???
για να μη λες ότι ταβγάζω απο το στομάχι μου,παραθέτω:
πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αδικηθηκε ο γαυρος...η μαλλον για να το θεσω στις πραγματικες του διαστασεις, ποτε ηταν η τελυταια φορα που ο γαυρος αντιμετωπιστηκε οπως ολες οι ομαδες, που μπορει να χασουν παιχνιδι λογω λαθος διαιτητικης αποφασης...
ουτε οι γαυροι θυμουνται, για αυτο και ο τεραστιος "ντορος" σημερα στα ΜΜΕ που ακομα δεν εχουν προσαρμοστει στη κατασταση...ακομα ναι οι "αντικειμενικες" εφημεριδες βγαινουν με πηχαιους τιτλους "τον αδικησαν", "αλλοιωση αποτελεσματος" κτλ-κτλ....
μη λέμε και ξελέμε,ναι?
όσο για τις πωλήσεις των φυλλάδων λίγο με νοιάζει.
θα σου πω όμως ότι νουμερο ούνο είναι η "αντικειμενική" & "έγκριτη" κωλοφυλλάδα του και καλά Ολυμπιακού Χελάκη.νομίζεις ότι μόνο γαύροι την αγοράζουν τη Σπορτνέι???
και κάτι ακόμα.
οι ΑΡΔ και οι μεγάλες φυλλάδες,πουλάνε κατα μεσο όρο 8 με 10 χιλιάδες φύλλα ημερησίως.
αν υποθέσουμε ότι σπορντέι,τσάμπιον,και γκολ είναι αυτές με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία,έχουμε ένα (θεωρητικό) αριθμό που φτάνει τα 30000 φύλλα ημερησίως.ωραία ως εδώ?
Απο τη μαλακία που βαράει αυτούς τους 30000 ημερησίως (και για να στο κάνω πιο στα μέτρα σου εγώ λέω ότι είναι όλοι γαύροι και κανείς απο αλλη ομαδα δεν τις αγοράζει) πιάνετε και βγάζετε συμπεράσματα για ένα λαό που αριθμεί κοντά στο εκατομμύριο αν όχι παραπάνω.
Αν όσοι επιλέγετε αυτό το εξυπνακίστικο κολπάκι λοιπόν,δεν είστε προβοκάτορες,τότε πες μου πως να σας χαρακτηρίσω* ?
και επιτέλους πότε θα σταματήσει αυτή η παπαριά με τους ΑΡΔ?
όταν σας συμφέρει,το γυρνάτε στον καρσιλαμά και βάλε ούζα στα ποτήρια να χορέψουν τα μπακίρια.
όταν όχι,τότε σιγά που θα πιστέψουμε τους ταγμένους,τους έμμισθους,τους....,τους....,κ.ο.κ.
*χρησιμοποιώ πρώτο πρόσωπο για ευκολία.προφανώς δεν εννοώ για μένα προσωπικά
Cpt. Haddock
09/11/2009, 15:40
ρε σεις χανουμια, μετα την χθεσινη τσοντα στο ΟΑΚΑ, μην δουμε και αλλη σημερα σερι:lol: :bigcry:
άσε ρε συ...
Αδειο είναι το ΟΑΚΑ
Πιο πολύ κόσμο είχε χθες η Μπιγιονσε :lol:
(εδώ που τα λέμε και Μενιδιάτης να τραγούδαγε πιο πολύ κόσμο θα είχε :bigcry: )
kalgeorge
09/11/2009, 15:42
του και καλά Ολυμπιακού Χελάκη
δηλαδη τι????οτι ο χελακης ειναι ¨και καλα ολυμπιακος" ??? :uplate:
vangelis 64
09/11/2009, 15:42
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:
θα παρακαλουσα τα γαυροχανουμα να σταματησουν να λενε ατακες του τυπου:
- εχει βαλει ο Σισσε 7 γκολ, αλλα δεν τον πηρατε γιαυτο(εννοωντας οτι επρεπε να εχει βαλει παραπανω)
- ο λετο εχει την ιδια πορεια με την περσυνη..
καταλαβαινω οτι βραζετε στο ζουμι σας που και οι δυο παικταραδες παιζουν μπαλα και τιμανε το μισθο τους
το κυριοτερο ομως ειναι οτι ο ΠΑΟ ειναι πρωτος ΑΝΕΤΑ, ΜΕΣΑ σε ΟΛΟΥς τους στοχους του..
αν λοιπον καποιος πιστευει οτι δεν κανουν δουλεια αυτα τα δυο παιδια, ή ξυδακι, ή οφθαλμιατρο
:wave2: ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ μπα σε καλό σου κόντεψα να πιΝΙγώ.:bawl: :bawl:
δεν τρώει μόνο ο ρεινμάιστερ ρύζι :p
ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ...........ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ
Πίσω ξανά στίς μαλακιούλες....ήταν μιά κακή άπόπειρα....
Ti επαθες....??? :confused:
Για κανονισμους δεν μιλαγαμε...???
Με αυτους δεν δουλευεις...?????
Τι δεν σου αρεσε...???? Ομορφε....?????:confused: :confused:
o_gavros
09/11/2009, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε συ...μπας και ειχε την ιδια παθηση που ειχε και......ο τσιλντρες? :rotflmao: :rotflmao:
μπάστα μάστορι να σε εννοήσω (θέλω και εγώ να γελάσω)
ο αφάνας ένα θέμα με τη μέση του δεν είχε??:confused:
πες μου ενα παικτη απο το ασκερι σου που ειναι καλυτερος του...πες μου εναν παικτη του γαυρου που ειναι καλυτερος του Νινη...
Λουτσιάνο Γκαλλέτι
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:
μουμπλε μουμπλε ότιναναι μουμπλε μουμπλε
Πράγματι...πολύ...άνετα!:lol: :lol:
και γαμώ τα γέλια ρίχνουμε τελικά.
ρε φίλε σοβαρά και χωρίς να θέλω να σε ειρωνευτώ,βλέπεις καθόλου μπάλα ή ότι διαβάσεις την επόμενη μέρα στα σάιτς κάθεσαι και λες???
kalgeorge
09/11/2009, 15:48
μπάστα μάστορι να σε εννοήσω (θέλω και εγώ να γελάσω)
ο αφάνας ένα θέμα με τη μέση του δεν είχε??:confused:
ναι ρε...:rotflmao: :bawl: :rotflmao: και με το γονατο του και ελειπε στην αμερικη
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
εχω λειωσει λεμε :lol:
o_gavros
09/11/2009, 15:48
δηλαδη τι????οτι ο χελακης ειναι ¨και καλα ολυμπιακος" ??? :uplate:
πες μου ότι έχεις το Χελάκη σε υπόληψη να αρχισω να τραβάω τα βυζά μου!!!
επειδή δηλώνει γαύρος,δε σημαίνει ότι δεν είναι αρχι-ΑΡΔ...
μη με αρχίζεις με το Χελάκη γιατί τότεδε το γλιτώνω το μπαν
Akatanomastos
09/11/2009, 15:50
Λουτσιάνο Γκαλλέτι
Πράγματι...πολύ...άνετα!:lol: :lol:
και γαμώ τα γέλια ρίχνουμε τελικά.
ρε φίλε σοβαρά και χωρίς να θέλω να σε ειρωνευτώ,βλέπεις καθόλου μπάλα ή ότι διαβάσεις την επόμενη μέρα στα σάιτς κάθεσαι και λες???
γκαλετι.. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ απαντηση, σιγουρα δεν υπαρχει αλλος να πεις,
αλλα εστω αυτος, ρε φιλε ο τυπος ειναι κοντα 30, και οντως μεγαλος παικτης, οταν παιζει βεβαια γιατι φετος δεν..
αν ο νινης στα 20 του ειναι χειροτερος ΜΟΝΟ απο τον γκαλετι το παλικαρι ειναι μια χαρα..
οτι διαβαζω στα σαιτς καθομαι και λεω..Στα σαιτ λοιπον μεγαλε μπαλαδορε λεει οτι ο βαζελος εχει μια ισοπαλια σε 10 παιχνιδια,
δεν φαινετε και πολυ ζορικη λοιπον η πρωτια
kalgeorge
09/11/2009, 15:51
πες μου ότι έχεις το Χελάκη σε υπόληψη να αρχισω να τραβάω τα βυζά μου!!!
επειδή δηλώνει γαύρος,δε σημαίνει ότι δεν είναι αρχι-ΑΡΔ...
μη με αρχίζεις με το Χελάκη γιατί τότεδε το γλιτώνω το μπαν
τρελος εισαι? κανενα δημοσιογραφο δεν εχω σε υποληψη...
απλα δεν μπορω να ακουω οτι ο χελακης ειναι ""και καλα ολυμπιακος""
o_gavros
09/11/2009, 15:51
ναι ρε...:rotflmao: :bawl: :rotflmao: και με το γονατο του και ελειπε στην αμερικη
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
εχω λειωσει λεμε :lol:
κάτι πρέπει να'χε το βιολογικό μου γιαούρτι σημερα και με πείραξε γιατί δε νιώθω ντιπ τίποτα.
είχε δίκιο εκείνος που έλεγε ότι μας ψεκάζουνε
kalgeorge
09/11/2009, 15:53
κάτι πρέπει να'χε το βιολογικό μου γιαούρτι σημερα και με πείραξε γιατί δε νιώθω ντιπ τίποτα.
είχε δίκιο εκείνος που έλεγε ότι μας ψεκάζουνε
και ρωτα και τον σοφοκλη που ηταν την ιδια περιοδο ρε....
γονατο ή μεση?
:rotflmao:
Ρε τσακάλια,θα πει κανείς στον STOYBI πώς μπορεί να αντιγράψει αρχείο pdf και να το ποστάρει εδώ;
Άϊντε τεμπέλεεεες!:smokin:
Βαγγελη μου αγορι μου...... Ψαχτο λιγο το θεμα......http://www.epo.gr/kanonismoi/default.asp?m_1=7
Θα μου το ριξεις στα γεροντιλικια και στην μαναβικη μετα παλι και θα ανεβει και η χοληστερινη στο τελος...τελος....
o_gavros
09/11/2009, 16:03
τρελος εισαι? κανενα δημοσιογραφο δεν εχω σε υποληψη...
απλα δεν μπορω να ακουω οτι ο χελακης ειναι ""και καλα ολυμπιακος""
και καλά,όπως το ακούς φίλε.
γιατί όταν πουλάς ομαδοφροσύνη προς ιδίον όφελος, τότε είναι που γίνεσαι σκάρτος.
και δόξα τον Αλλάχ ο Χελάκης έχει βγάλει ΤΑ φράγκα κάνωντας ακριβώς αυτό.
αυτά που σου λέω,δε τα ξέρω απο βρώμες που βγαίνουν στα καφενεία :winka:
γκαλετι.. ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ απαντηση, σιγουρα δεν υπαρχει αλλος να πεις,
αλλα εστω αυτος, ρε φιλε ο τυπος ειναι κοντα 30, και οντως μεγαλος παικτης, οταν παιζει βεβαια γιατι φετος δεν..
αν ο νινης στα 20 του ειναι χειροτερος ΜΟΝΟ απο τον γκαλετι το παλικαρι ειναι μια χαρα..
οτι διαβαζω στα σαιτς καθομαι και λεω..Στα σαιτ λοιπον μεγαλε μπαλαδορε λεει οτι ο βαζελος εχει μια ισοπαλια σε 10 παιχνιδια,
δεν φαινετε και πολυ ζορικη λοιπον η πρωτια
συγνώμη,δεν ήξερα ότι ήταν διαγωνισμός αυθεντικότητας και αυθορμητισμού.
Αυτός φτάνει και περισσεύει φιλαράκι.
Luciano Martin Galleti,ημερομηνία γέννησης 9/4/1980.
δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλα τα 28-29 είναι η όψιμη ηλικία ενός ποδοσφαιριστή.
φέτος είχε θέμα απο την αρχή με την ατυχία και η κατάσταση στον Ολυμπιακό δε τον βοήθησε.
είπε κανείς ότι ο Νίνης δεν είναι καλός?για να φτάσει τέτοια επιπεδα όμως,θέλει καρβέλια ακόμα.
και επειδή εσύ ειρωνεύεσαι γιατί μαλλον το σπορ δεν το πολυκατέχεις,αφού λοιπόν τα σάιτ και οι αριθμοί σε βγάζουν καβαλάρη,πες μας ρε γάτε γιατί τόση γκρίνια,γιατί τόση ανησυχία,γιατί τόσα παράπονα απο παίκτες και προπονητές,γιατί τόσα παιχνίδια κερδισμένα στο παρατσακ και πολλές φορές με σπρώξιμο?
να συνεχίσω ή το έπιασες το υπονοούμενο?
o_gavros
09/11/2009, 16:05
και ρωτα και τον σοφοκλη που ηταν την ιδια περιοδο ρε....
στην Ελβετία.
γονατο ή μεση?
:rotflmao:
κανένα απο τα δύο.
η απάντηση που κερδίζει είναι σουβλάκια ή/και χάμπουργκερ!!!:lol: :lol:
πριν πολλούς μήνες,είχα πετύχει τη μάνα του στην τελεόραση και τη ρωταγαν για το Σοφοκλή.
"τι να τονε κάνω,λέει,τον κυνηγάω σ'ολο το σπίτι.τρώει το πουλάκι μου..." :lol: :bawl: :lol:
giobazolias
09/11/2009, 16:09
Ευχαριστημένος?
traumatismos sto gonato???
apantisi einai auth???
oute esu xeris loipon!!!!
h thlasi se afinei 1 mina ektos mazi me thn apokatastash kai epanentaxi!!!
h arthroskopisi to idio...........den einai oute kan enxirisi!!!
katharismos sto gonato me mikrokamera einai.......kai tipota parapanw........
o 1 xronos toy Stoltidi einai idios me auton tis Fanis Chalkia!!!!!
o Stoltidis ap tis anepalliles NTOPES ekapse to neuriko kai miiko sisthma!!!!
oi Giatroi sinestisan sto Stoltidi na kopsi kathe drastiriotita giati uphrxe kindinos na kseminei oxi apo gonato ...............alla apo kardia!!!!
Kai enas theos xerei poso prismeno sikoti kai nefra tha tou vrikan!!!
oloi MILAGAN GIA TRAUMATISMO TOY STOLTIDI ALLA KANEIS POTE DEN EDINE SIGKEKRIMENES APANTISEIS...........kai den xreiazetai na einai giatros gia na pei!!!!
kalgeorge
09/11/2009, 16:09
και καλά,όπως το ακούς φίλε.
γιατί όταν πουλάς ομαδοφροσύνη προς ιδίον όφελος, τότε είναι που γίνεσαι σκάρτος.
και δόξα τον Αλλάχ ο Χελάκης έχει βγάλει ΤΑ φράγκα κάνωντας ακριβώς αυτό.
αυτά που σου λέω,δε τα ξέρω απο βρώμες που βγαίνουν στα καφενεία :winka:
δεν ξερω τι ακουγεται στα καφενεια...αλλα ξερω ισως πολλα περισσοτερα απο αυτα που ισως πιστευεις ;)
kalgeorge
09/11/2009, 16:11
στην Ελβετία.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως που ετσι σας λενε και τα πιστευετε....
ναι εκανε διακοπες και σκι στα βουνα
:rotflmao: :rotflmao:
μαζι με τον αφανα ηταν...διπλα διπλα τα δωματια
Akatanomastos
09/11/2009, 16:13
συγνώμη,δεν ήξερα ότι ήταν διαγωνισμός αυθεντικότητας και αυθορμητισμού.
Αυτός φτάνει και περισσεύει φιλαράκι.
Luciano Martin Galleti,ημερομηνία γέννησης 9/4/1980.
δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλα τα 28-29 είναι η όψιμη ηλικία ενός ποδοσφαιριστή.
φέτος είχε θέμα απο την αρχή με την ατυχία και η κατάσταση στον Ολυμπιακό δε τον βοήθησε.
είπε κανείς ότι ο Νίνης δεν είναι καλός?για να φτάσει τέτοια επιπεδα όμως,θέλει καρβέλια ακόμα.
και επειδή εσύ ειρωνεύεσαι γιατί μαλλον το σπορ δεν το πολυκατέχεις,αφού λοιπόν τα σάιτ και οι αριθμοί σε βγάζουν καβαλάρη,πες μας ρε γάτε γιατί τόση γκρίνια,γιατί τόση ανησυχία,γιατί τόσα παράπονα απο παίκτες και προπονητές,γιατί τόσα παιχνίδια κερδισμένα στο παρατσακ και πολλές φορές με σπρώξιμο?
ρε παλικαρε, γνωστη, πεντασοφε και πενταμορφε:lol:
παλι αρες μαρες κουκουναρες απαντας, και φυσικα οτι εγω ειμαι αμπαλος, ενταξυ το εμπεδωσαμε αυτο πες μας και κατι νεο
στην ερωτηση λοιπον αν υπαρχει καλητερος παικτης στον ολυμπιακο απο τον νινη η ΜΟΝΗ απαντηση ειναι ο ΓΚΑΛΕΤΙ, σου ξαναλεω μεγαλος παικτης ο γκαλετι, δεν σου πα γω οτι ειναι κακος, αλλα αυτο ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για τον νινη γιατι ειναι πιτσηρικας, και μονο οτι τον συγκρινουμε με τον γκαλετι ειναι δειγμα της κλασσης του μικρου.
απο κει και περα λοιπον σε κεινη την γραμμη ΔΕΝ ΕΧΕΙς αλλον καλητερο του νινη, ενω στον ΠΑΟ βρισκεις αξιολογοτατα εργαλεια..
παει αυτο.. οσο για τα υπολοιπα δεν θα μπω στην διαδικασια να σου απαντησω, για τις γκρινιες και ολα τα αλλα, αυτα ειναι του καθενος δικες του αποψεις..
θα σου πω μονο οτι εχεις δυο ισοπαλιες ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ, και εγω εχω μονο ΜΙΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑς..
τωρα ποιος εχει το προβλημα και ποιος οχι, αφηνω να μας το πεις εσυ μεγαλε διδακτωρα του ποδοσφαιρου..
για τις ειρωνειες, φιλε μου, σου πα και χτες οτι δεν κανεις συζητηση (και εσυ και καποιοι αλλοι)
και αρχιζεις τα: δεν το κατεχεις, εισαι αμπαλος κλπ κλπ..
αφου εισαι γαυρος και θες τετοιο επιπεδο συζητησης, θα σου απανταω στο ιδιο στυλ μεγαλε μπαλαδορε
Υ.Γ. και αυτο το οψιμη ηλικια:rotflmao: ειδικα σε αυτη τη θεση ναι, τωρα ξεκιναει το μωρο:bigcry: :lol: να κλεισει την καριερα του ηρθε ρε, ακομα δεν το καταλαβεσ?
vangelis 64
09/11/2009, 16:14
Βαγγελη μου αγορι μου...... Ψαχτο λιγο το θεμα......http://www.epo.gr/kanonismoi/default.asp?m_1=7
Θα μου το ριξεις στα γεροντιλικια και στην μαναβικη μετα παλι και θα ανεβει και η χοληστερινη στο τελος...τελος....
:wave2: Όχι ρε Κώστα,δεν χρειάζεται και βαριέμαι κιόλας.Προφανώς έχω λάθος.:beer: :wave2:
o_gavros
09/11/2009, 16:16
δεν ξερω τι ακουγεται στα καφενεια...αλλα ξερω ισως πολλα περισσοτερα απο αυτα που ισως πιστευεις ;)
δε προσπαθώ να το παίξω ξερόλας και ο "απο μέσα".
δεν έχω κάποιο στανταρ στο ξέρει ή όχι ο άλλος φίλε απο τη στιγμή που δεν ξέρω κανέναν σας προσωπικά.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ευτυχως που ετσι σας λενε και τα πιστευετε....
ναι εκανε διακοπες και σκι στα βουνα
:rotflmao: :rotflmao:
μαζι με τον αφανα ηταν...διπλα διπλα τα δωματια
για άνοιξε μας τα μάτια λοιπόν
kalgeorge
09/11/2009, 16:19
για άνοιξε μας τα μάτια λοιπόν
ωνασειο....σε κρυφα δωματια....αποτοξινωση
o_gavros
09/11/2009, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
traumatismos sto gonato???
apantisi einai auth???
oute esu xeris loipon!!!!
h thlasi se afinei 1 mina ektos mazi me thn apokatastash kai epanentaxi!!!
h arthroskopisi to idio...........den einai oute kan enxirisi!!!
katharismos sto gonato me mikrokamera einai.......kai tipota parapanw........
o 1 xronos toy Stoltidi einai idios me auton tis Fanis Chalkia!!!!!
o Stoltidis ap tis anepalliles NTOPES ekapse to neuriko kai miiko sisthma!!!!
oi Giatroi sinestisan sto Stoltidi na kopsi kathe drastiriotita giati uphrxe kindinos na kseminei oxi apo gonato ...............alla apo kardia!!!!
Kai enas theos xerei poso prismeno sikoti kai nefra tha tou vrikan!!!
oloi MILAGAN GIA TRAUMATISMO TOY STOLTIDI ALLA KANEIS POTE DEN EDINE SIGKEKRIMENES APANTISEIS...........kai den xreiazetai na einai giatros gia na pei!!!!
σα να σου είπα ότι είμαι ορθοπεδικός χειρούργος,έλα και ρώτα με ότι θέλεις...
Κοίτα,εγώ να δεχτώ αυτά που λες.
εσύ όλα τούτα,τα ξέρεις απο που ακριβώς?
ετσι για να βάζουμε και κάποιες βάσεις στην κουβέντα βρε αδερφέ.
o_gavros
09/11/2009, 16:21
σοβαρά μιλάς?
πρώτη φορά το ακούω!
αποτοξίνωση απο τι???
ο Σοφοκλής ειδικά είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα 180 κιλά,δε μπορουσε όχι να παίξει αλλά ούτε να προπονηθεί.
αφού το ξέρασες που το ξέρασες,μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι
kalgeorge
09/11/2009, 16:23
σοβαρά μιλάς?
πρώτη φορά το ακούω!
αποτοξίνωση απο τι???
ο Σοφοκλής ειδικά είχε ξεπεράσει κατά πολύ τα 180 κιλά,δε μπορουσε όχι να παίξει αλλά ούτε να προπονηθεί.
αφού το ξέρασες που το ξέρασες,μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι
ε ρε μαν εσυ απο τι λες......
απο τα cheesburgers? :rotflmao:
o_gavros
09/11/2009, 16:27
ρε παλικαρε, γνωστη, πεντασοφε και πενταμορφε:lol:
παλι αρες μαρες κουκουναρες απαντας, και φυσικα οτι εγω ειμαι αμπαλος, ενταξυ το εμπεδωσαμε αυτο πες μας και κατι νεο
στην ερωτηση λοιπον αν υπαρχει καλητερος παικτης στον ολυμπιακο απο τον νινη η ΜΟΝΗ απαντηση ειναι ο ΓΚΑΛΕΤΙ, σου ξαναλεω μεγαλος παικτης ο γκαλετι, δεν σου πα γω οτι ειναι κακος, αλλα αυτο ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για τον νινη γιατι ειναι πιτσηρικας, και μονο οτι τον συγκρινουμε με τον γκαλετι ειναι δειγμα της κλασσης του μικρου.
απο κει και περα λοιπον σε κεινη την γραμμη ΔΕΝ ΕΧΕΙς αλλον καλητερο του νινη, ενω στον ΠΑΟ βρισκεις αξιολογοτατα εργαλεια..
παει αυτο.. οσο για τα υπολοιπα δεν θα μπω στην διαδικασια να σου απαντησω, για τις γκρινιες και ολα τα αλλα, αυτα ειναι του καθενος δικες του αποψεις..
θα σου πω μονο οτι εχεις δυο ισοπαλιες ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ, και εγω εχω μονο ΜΙΑ ΕΚΤΟς ΕΔΡΑς..
τωρα ποιος εχει το προβλημα και ποιος οχι, αφηνω να μας το πεις εσυ μεγαλε διδακτωρα του ποδοσφαιρου..
για τις ειρωνειες, φιλε μου, σου πα και χτες οτι δεν κανεις συζητηση (και εσυ και καποιοι αλλοι)
και αρχιζεις τα: δεν το κατεχεις, εισαι αμπαλος κλπ κλπ..
αφου εισαι γαυρος και θες τετοιο επιπεδο συζητησης, θα σου απανταω στο ιδιο στυλ μεγαλε μπαλαδορε
Υ.Γ. και αυτο το οψιμη ηλικια:rotflmao: ειδικα σε αυτη τη θεση ναι, τωρα ξεκιναει το μωρο:bigcry: :lol: να κλεισει την καριερα του ηρθε ρε, ακομα δεν το καταλαβεσ?
στο πεντάμορφε λύγισα!:lol: :bawl:
ναι ο Γκαλέτι είναι η μόνη απάντηση,καθώς το αφεντικό φρόντισε ναμην έχω παίκτες.
αυτό όμως τι σημαίνει?
ρώτησε ο χυμαδόρ μια ερώτηση (εστω και αν απευθυνόταν σε άλλον) και πήρε την πλέον προφανή και αδιαμφισβήτητη απάντηση.
πως αυτό μειώνει την αξία του Νίνη,μόνο εσύ μπορείς να μας πεις.
το λάθος σου είναι ότι βασίζεις τα όποια συμπεράσματα σου αποκλειστικά στους αριθμούς.
και επειδή στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό,θα δούμε το Μάη αν θα συνεχίσω να ψήνω.
o_gavros
09/11/2009, 16:29
ε ρε μαν εσυ απο τι λες......
απο τα cheesburgers? :rotflmao:
μωρέ ναι αλλά δε βλέπω τη λογική σύνδεση σε αυτό το σενάριο.
ο μεν αφάνας,μέχρι πριν κοψει λάσπη για το διμηνάκι αυτό,δεν είχε και ιδιαίτερα καλή απόδοση και ο δε χοντρός σχεδόν δε μπορούσε να προπονηθεί.
οπότε πότε σκατά το πήραν το φάρμακο και για πότε???
αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
χώρια ότι αυτό το σενάριο με Ωνάσειο βρωμάει.
τους είχανε θες να μου πεις δυο μήνες χωμένους στα κρυφά,χωρίς να μάθει κανείς τίποτα?
στην Ελλάδα όλα αυτά τα νόστιμα?
κάτι δε μου κάθεται καλά.
kalgeorge
09/11/2009, 16:43
μωρέ ναι αλλά δε βλέπω τη λογική σύνδεση σε αυτό το σενάριο.
ο μεν αφάνας,μέχρι πριν κοψει λάσπη για το διμηνάκι αυτό,δεν είχε και ιδιαίτερα καλή απόδοση και ο δε χοντρός σχεδόν δε μπορούσε να προπονηθεί.
οπότε πότε σκατά το πήραν το φάρμακο και για πότε???
αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.
χώρια ότι αυτό το σενάριο με Ωνάσειο βρωμάει.
τους είχανε θες να μου πεις δυο μήνες χωμένους στα κρυφά,χωρίς να μάθει κανείς τίποτα?
στην Ελλάδα όλα αυτά τα νόστιμα?
κάτι δε μου κάθεται καλά.
ax...axx....
λοιπον....
ΔΕΝ μιλαμε για ντοπα.....
ΔΕΝ μιλαμε για τραυματισμο....
αυτα τα νοστιμα πυ λες....γινονται ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ στην ελλαδα....
απλα δεν τα ξερουν οι περισσοτεροι,....
οσο για το για ποιο λογο τελικα ηταν μεσα αυτοι...ισως βοηθησει λιγο το εικονιδιο απο κατω
:smokin: :smokin:
Akatanomastos
09/11/2009, 16:45
στο πεντάμορφε λύγισα!:lol: :bawl:
ναι ο Γκαλέτι είναι η μόνη απάντηση,καθώς το αφεντικό φρόντισε ναμην έχω παίκτες.
αυτό όμως τι σημαίνει?
ρώτησε ο χυμαδόρ μια ερώτηση (εστω και αν απευθυνόταν σε άλλον) και πήρε την πλέον προφανή και αδιαμφισβήτητη απάντηση.
πως αυτό μειώνει την αξία του Νίνη,μόνο εσύ μπορείς να μας πεις.
το λάθος σου είναι ότι βασίζεις τα όποια συμπεράσματα σου αποκλειστικά στους αριθμούς.
και επειδή στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό,θα δούμε το Μάη αν θα συνεχίσω να ψήνω.
φιλε μου οταν λες οτι ο βαζελος εχει προβληματα(που οντως εχει) και δεν ειναι αξιος να παρει πρωταθλημα πρεπει ο ανταγωνιστης του να ειναι καλητερος, δηλαδη εσεις, και δεν ειστε καλητεροι, μεταξυ αλλων και οι αριθμοι το λενε..ΝΑΙ το ποδοσφαιρο εχει και αριθμους..
δεν βασιζομαι μονο σε αριθμους, απλα σου ξαναλεω οταν εχεις δυο ισοπαλιες στην εδρα σου, απο οχι και τα μεγαθηρια του ελληνικου ποδοσφαιρου(οκ η καβαλα ειναι καλη φετος αλλα δεν ειναι και υπερδυναμη) δεν μπορεις να μου λες οτι δεν αξιζω να παρω εγω πρωταθλημα, ποιος αξιζει εσυ?
οτι συμπερασματα θελεις βγαζεις, δεν ειπα πουθενα οτι μειωνει την αξια του νινη, ισα ισα 3η φορα που το λεω το να το συγκρινουμε με τον γκαλετη ΤΟΝ ΤΙΜΑΕΙ(μην το γραψω και τεταρτη ελεος)
και τελος εγραψα και ενα γενικοτερο συμπερασμα που λεει οτι ο γαυρος ειναι ανεπαρκης βαση του οτι, περα του γκαλετι δεν εχεις να παρουσιασεις καποιον αλλο αξιολογο παικτη
Αυτη ειναι η απαντηση λοιπον γιαυτο που ρωτας και παραπανω, δλδ τι σημαινει..
Τωρα αν εφταιξε το αφεντικο σου, ο κετσπαγια ή ο παπανδρεου λιγη σημασια εχει τωρα..
o_gavros
09/11/2009, 16:50
ax...axx....
λοιπον....
ΔΕΝ μιλαμε για ντοπα.....
ΔΕΝ μιλαμε για τραυματισμο....
αυτα τα νοστιμα πυ λες....γινονται ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ στην ελλαδα....
απλα δεν τα ξερουν οι περισσοτεροι,....
οσο για το για ποιο λογο τελικα ηταν μεσα αυτοι...ισως βοηθησει λιγο το εικονιδιο απο κατω
:smokin: :smokin:
θεριακλίδικα και μπερκετικλίδικα πράματα δηλαδής???:lol:
μου'ρχεται ένα τραγουδάκι στο νου,λέει...
τούτοι οι μπάτσοι που'ρθαν τώρα
τι γυρεύουν τέτοια ώρα
με έκανες να τους συμπαθήσω και τους δυο πιότερο :lol: :bawl: :lol:
kalgeorge
09/11/2009, 16:52
θεριακλίδικα και μπερκετικλίδικα πράματα δηλαδής???:lol: :
ε τι παιδια ειμαστε??
η κανουν κατι σωστα ή οχι
:bawl: :lol:
ΣΤΟ ΣΤΙΒΟ............ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ...... ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΟΠΩΣΕΩΣ....:rotflmao: :rotflmao:
Στό ποδόσφαιρο τά λένε...........ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ.........ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ....!!!
Έκτός άπό ένα συντριπτικό κάταγμα σέ κύριο όστό ή άρθρωση....
κανείς άλλος τραυματισμός δέν κρατάει έξω έναν ποδοσφαιριστή
γιά ένα χρόνο........
Οί χιαστοί πού είναι άπό τούς χειρότερους τραυματισμούς........
πάνε άπό 5 μέχρι 7 μήνες άνάλογα μέ τό σωματότυπο τού
ποδοσφαιριστή.......
Δυστυχώς έδώ καί πολλά χρόνια.........έχει βρωμίσει καί τό ποδόσφαιρο.
Στό θέμα όμως ύπάρχει ένα πρόβλημα.......
ΤΟ ΝΤΟΠΙΝΓΚ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ...........
Δέν είναι ούτε στίβος,ούτε άρση βαρών νά ...ΚΑΘΕΣΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΧΡΙ
ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ.........!!!
Γιαυτό χρειάζεται ...........ΥΠΟΤΡΟΠΗ...........άλλιώς ή καρδούλα παραδίδει πνεύμα....!!!
Κί άν τή γλυτώσεις..........ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......!!!
Ύπάρχει όμως καί τό περιστασιακό φτιάξιμο.........ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ
ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΞΩ..........!!!
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ...........ΤΙΠΟΤΕ.....???
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ............τόν Ζιντάν καί τήν παρέα του στό παγκόσμιο στή Γαλλία...
Ντεσαγί,Ντεσάμπ,Λιζαραζού κ.λ.π....πώς πετούσαν στόν τελικό μέ τούς
Βραζιλιάνους..........καί πώς έξαφανίστηκαν μετά όλοι γιά κανά χρόνο.....!!!
Η ΠΑΤΑΤΑ..............ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΤΣΟΙ....
Τελικά όλοι κώτσοι είμαστε.........μέχρι καί ό Σπυρόπουλος πού μετέδιδε....:rotflmao: :rotflmao:
Αύτό δέν είναι πατάτα φίλε.............ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...........
ΠΟΥΡΕΣ..............!!!!
Gandalf dr685sm
09/11/2009, 18:32
Μην πιάσουμε το θέμα dobing παιδιά... μιλάμε για πραγματική πανδημία.
Φίλε gauros... στο δίνουν όποτε θέλουν.. με και "καλά συμπληρώματα" χωρίς ούτε να το ξέρεις.
Με προτροπή να πάρεις 100% πρωτείνη με κάποιο συνδιασμό και "καλά φυσικών" εκχυλισμάτων...
Τους βάζουν και ταμπελίτσες.
Σου λέω μόνο το εξής. Πως μπορεί ενας άνθρωπος 160 κιλών να μπορεί να τρέξει πάνω κάτω για 4Χ10 λεπτά , σε πλήρη ένταση και με φοβερή καταπόνηση σε γόνατα , δίνοντας μάλιστα 2-3 αγώνες την εβδομάδα;
Το φαγητό της κατσαρόλας , οι φυσικοί χυμοί και συμπληρώματα ούτε για πλάκα δεν φτάνουν.
Επίσης πως μπορεί να αποθεραπευτεί άνθρωπος απο 2-3 αγώνες με πλήρη ένταση σε 50-60 λεπτά απο ενα ποδοσφαιρικό αγώνα;.. μόνο με διατάσεις; με μασάζ;.. μόνο το γαλακτικό οξύ που θα έχουν στους μύες τους θα είναι κάτι απο μισό βυτίο.
Όλοι ανεξαιρέτως σε μικρό ή μεγάλο βαθμό έχουν βοηθήματα. Νομίζεις οτι είναι τυχαίο φίλε μου πως μόλις κόψουν το άθλημα και την προπόνηση γίνονται 150 κιλά ο καθένας ;;;
Είναι η τάση των "βοηθημάτων" τέτοια που σε ωθεί σε αύξηση λιπους που δεν μεταμορφώνεται πλέον σε μυικό όγκο.
Είναι κοινό μυστικό του πρωταθλητισμού αυτό... εκτός αν θεωρούμε οτι οι κοινοί ανθρώποι τρέχουν 100m σε 9 και κάτι δεύτερα... ή μπορούν να σηκώσουν 230kgr στον αέρα σε μια κίνηση (ενα SS γεμάτο δηλαδή!!! ). Οτι θέλουμε λέμε τώρα;;;
Gandalf
Akatanomastos
09/11/2009, 18:50
και φυσικα η απατη στον αθλητισμο ειναι πως κατι που σημερα ειναι νομιμο μπορει πριν 5 χρονια να ηταν παρανομο..
δλδ οτι ουσια θελουμε την νομοποιουμε,
τα ορια δεν ειναι στο παιρνεις χημικα αρα αποκλειεσε
αλλα στο παιρνεις τα χημικα που εμεις δεν θεωρουμε νομιμα αρα αποκλειεσε..
παπαρια δηλαδη..
la_villa
09/11/2009, 19:04
ολους αχρηστους τους εβγαλε ο λα βιλλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξαναλέω ΔΕΝ τους είπα αχρηστους...
απλά στον πλήρη Θρύλο οι περισσότεροι απο αυτούς ΑΠΛΑ δεν θα έπαιζαν ποτε....
για τους παίκτες που μου αρέσουν το γράφω...εμεις δεν εχουμε τετοια κομπλεξ να τους παραδεχτούμε....φυσικά κατα την άποψη μας
αν εσας σας καλύπτουν εμας μας περισσεύιε
όπως και έλεγα πέρσυ Ματος και Ιβανσιτς τους θεωρούσα πολύ καλούς παίκτες και θα τους ήθελα στον Θρύλο...
εξαλλου για τους παίκτες εδ ήμαστε και φαίνεται ποιους επιβεβαιώνουν η πορεία τους...και κατα συνέπεια η άμπαλοι και οι εχοντες παρωπίδες ;)
la_villa
09/11/2009, 19:08
το να βαλω τους παίκτες κλάσης που έχω είναι ιεροσυλία σε συγκριση με τον νίνη
θα στον συγκρίνω με Σοιλέδη...γιατι μεχρι εκει φτάνει..παραπανω δεν τολμω καν να γράψω τα ονόματα
αμα ειναι να πεταμε μ@λκιες πείτε το...
la_villa
09/11/2009, 19:11
και επειδή εσύ ειρωνεύεσαι γιατί μαλλον το σπορ δεν το πολυκατέχεις,αφού λοιπόν τα σάιτ και οι αριθμοί σε βγάζουν καβαλάρη,
αδερφε
ειδικά ο akatanomastos δεν εχει μυρωδιά απο ποδόσφαιρο...διαβαζοντας διαδοχικα ποστ και το ΤΙ ακυρα πετάει θα το καταλάβεις
οι αλλοι κατι πιάνουν αλλα έχουν γερες παρωπίδες ή εγωισμούς
όχι υπονοούμενα σε βαζελους...δεν φτανουν μεχρι εκει σε αντίληψη
la_villa
09/11/2009, 19:13
μαλακες μου
εχετε ανέβει πολλάαααα επίπεδα.....τι πίνετε ρε????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
09/11/2009, 19:13
θα στον συγκρίνω με Σοιλέδη...γιατι μεχρι εκει φτάνει..παραπανω δεν τολμω καν να γράψω τα ονόματα
άν, λεω ΑΝ ο νινης παρει το καλοκαιρι μεταγραφη για Μιλαν η καποια ομαδα τετοιοιυ επιπεδου που ο γκαλετις δεν ειχε την τιμη να παιξει ποτε τι θα πεις?
οτι ο νινης φτανει μεχρι τον σοιλεδη? που οκ δεν το ξερω το παιδι, αλλα ακομα ειναι αγνωστος στα 19 του ενω τον νινη στα 20 του παρακολουθειτε απο μιλαν(τουλαχιστον)
Akatanomastos
09/11/2009, 19:14
αδερφε
ειδικά ο akatanomastos δεν εχει μυρωδιά απο ποδόσφαιρο...διαβαζοντας διαδοχικα ποστ και το ΤΙ ακυρα πετάει θα το καταλάβεις
αλεφα μου..
la_villa
09/11/2009, 19:16
άν, λεω ΑΝ ο νινης παρει το καλοκαιρι μεταγραφη για Μιλαν η καποια ομαδα τετοιοιυ επιπεδου που ο γκαλετις δεν ειχε την τιμη να παιξει ποτε τι θα πεις?
ας παει και θα τον ΔΟΥΜΕ....τι θα κανει
εγω είπα για ελλάδα είναι μια χαρά παίκτης.....εξαλλου ας τον δούμε επιτέλους σε ΕΝΑ ντερμπυ εδω που απαιτεί αλλες δυνάμεις να παίξει επιεικώς ΚΑΛΑ και να μην χαθεί
και μετα ς παει στην Μίλαν
el_hymador
09/11/2009, 19:18
οκ, εισαι τοσο πορωμενος που δεν μπορει να δεις περα απο την γαυρισια μυτη σου...keep walking μυρωδια...:wave2:
Akatanomastos
09/11/2009, 19:19
ας παει και θα τον ΔΟΥΜΕ....τι θα κανει
εγω είπα για ελλάδα είναι μια χαρά παίκτης.....εξαλλου ας τον δούμε επιτέλους σε ΕΝΑ ντερμπυ εδω που απαιτεί αλλες δυνάμεις να παίξει επιεικώς ΚΑΛΑ και να μην χαθεί
και μετα ς παει στην Μίλαν
παντως ρε τεραστιε, πρεπει να ξερεις πολλα κανταρια μπαλα για να λες οτι ο νινης φτανει μεχρι σολειδη(ενα παιδι που το εχουμε δει σε 3 παιχνιδια στην σουπερλιγκ) και επισης οτι ειναι μια χαρα παικτης για ελλαδα..σε στιλ δεν μπορει να παει παραπερα :eyepop:
α ρε κατι μπαλαδοφατσες εδω μεσα..:bigcry:
el_hymador
09/11/2009, 19:28
ο La Villa σε μυστικη συναντηση με τον Ferguson...ο sir Alex τον εχει για scouter στην Ελλαδα...εδω προσπαθει να μαθει στον προπονητη της ManU να προφερει σωστα το ονομα Σολεϊδης...
180089
Akatanomastos
09/11/2009, 19:32
ο La Villa σε μυστικη συναντηση με τον Ferguson...ο sir Alex τον εχει για scouter στην Ελλαδα...εδω προσπαθει να μαθει στον προπονητη της ManU να προφερει σωστα το ονομα Σολεϊδης...
ναι ναι, ετσι κιολας καταλαβαινουν ολοι ποσο μυρωδιας ειναι..
γιατι το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει:D
el_hymador
09/11/2009, 19:36
Το μεγεθος της επιρροης που ασκει ο La Villa σε μεγαλες προσωπικοτητες της προπονητικης, αντικατοπτριζεται πληρως στις δηλωσεις του Jose Mourinho....
180090
Akatanomastos
09/11/2009, 19:40
Το μεγεθος της επιρροης που ασκει ο La Villa σε μεγαλες προσωπικοτητες της προπονητικης, αντικατοπτριζεται πληρως στις δηλωσεις το Jose Mourinho....
ξεχασες βεβαια να πεις οτι με προσωπικο παρεμβαση του Λα βιλα στο Αμπραμοβιτς ξαναπροσελαβε τον ζοσε..
el_hymador
09/11/2009, 19:49
Εκτός απο τους προπονητές, ο La Villa είναι αρεστός και στις διοικήσεις των μεγάλων συλλόγων του πλανήτη...
εδώ, ο πρόεδρος της Real Madrid Florentino Perez, εξηγεί σε συνέντευξη τύπου, ότι βασική προταιρεότητα για να πάει μπροστά η Real, είναι να προσλάβουν τον La Villa...
180095
el_hymador
09/11/2009, 19:56
Πραγματικά δεν υπαρχει προσωπικότητα στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα που να μην σέβεται και να τιμά τον La Villa...
ο πρόεδρος της UEFA, Platini, εμφανώς συγκινημένος που γνωρίζει απο κοντα τον La Villa...
180100
ΠΑΡΤΑ ΣΤΟΥΜΠΙ............ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ
180101
ΞΑΝΑΠΑΡΤΑ...........
Πώς δέν τό σκότωσε τό παλικάρι ρέ παιδί....
180103
WHAT A PENALTY............
180104
OYTE............EMMΕΣΟ..................ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΕ
180105
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ......??
ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΤΑ.....??
Είμαστε κί οί δυό άστείοι φίλε.........πού άσχολούμαστε μ'αύτή τή φάση....!!!!
Akatanomastos
09/11/2009, 20:20
πηγαιντε στην πρωτη φωτογραφια που εβαλε ο τερενς και κρατηστε πατημενο το πληκτρο Page down..
θα δειτε πως τα συνεχιζομενα καρε δημιουργουν την αισθηση της κινησης:eyepop:
καπως ετσι ΞΑΝΑγεννηθηκε ο κινηματογραφος..
Keep Walking:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao:
la_villa
09/11/2009, 20:25
xo xo xo
κλασική βαζελική αντίδραση
εδω ήμαστε κωλοτούμπες....εξαλλου δεν εχετε πλέον πρόβλημα...2η φύση σας εγινε ;)
εξαλλου τα γραπτά δείχνουν πόσα σκαμπάζετε απο μπάλα :lol: :lol: :lol: :lol:
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
Αύτοί θά μάς τρελλάνουν όλους....
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ......??
ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΤΑ.....??
Είμαστε κί οί δυό άστείοι φίλε.........πού άσχολούμαστε μ'αύτή τή φάση....!!!!
Eχεις σαλταρει τελειως λεμε.....?????? :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Και οι δυο συγχρονος ειναι στην μπαλα... Απλα ο ενας σαν τον ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ.....
Ποια βουτα ρε...??? Θα μας τρελανει τελειως....???? Σε καμμια φωτο δεν εχεις βουτα.....
Ηρθε αυτη αλλα ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ.... ΒΟΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ..!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...??????
Τον κανονισμο..... Τον εβαλες σε ψιλο ραφι και δεν τον φτανεις τωρα...????? :lol: :lol:
Eχεις σαλταρει τελειως λεμε.....?????? :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
Και οι δυο συγχρονος ειναι στην μπαλα... Απλα ο ενας σαν τον ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ.....
Ποια βουτα ρε...??? Θα μας τρελανει τελειως....???? Σε καμμια φωτο δεν εχεις βουτα.....
Ηρθε αυτη αλλα ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ.... ΒΟΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ..!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...??????
Τον κανονισμο..... Τον εβαλες σε ψιλο ραφι και δεν τον φτανεις τωρα...????? :lol: :lol:
ΠΑΝΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ.........ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ
Όταν ύπάρχει..........καί πώς έκτελείται....!!!
Όσο γιά τόν κανονισμό..........μάς έδειξες τότε πού κόλλαγες τά χέρια στό σώμα....
ΑΥΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΤΙΤΛΟ.......
http://www.youtube.com/watch?v=X7QO6NYiYBs&feature=related
Έλα Στούμπι, άνέλυσε το μας....
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
Αύτοί θά μάς τρελλάνουν όλους....
Οχι ...... Καινουργιοι κανονισμοι.....
Οταν σου ερχετε η σκαρια στην μαπα ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΣ.... ΝΑ ΓΙΝΕΙς ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ !!!!
Ο αλλος τολμησε τελευταια στιγμη να προστατευθει γυριζοντας το κεφαλι του... ΘΕΑΤΡΟ Ο ΤΥΠΟΣ...... ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ....ΣΟΥ !!!
ΑΥΤΟ ΕΚΡΙΝΕ ΤΙΤΛΟ.......
http://www.youtube.com/watch?v=X7QO6NYiYBs&feature=related
Έλα Στούμπι, άνέλυσε το μας....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ !!!!!!! 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ !!!!ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ! ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!!!
kalgeorge
09/11/2009, 21:06
μλκς βλεπω στο σκαι μια εκπομπη που εχει ρεπορταζ απο ενα ημιτελικο κυπελλου γαυρου αρη....
νικαει ο αρης 1-0 και οι γαυροι κλωτσανε, κανουν τραμπουκισμους στο τερματοφυλακα και εβαλαν γκολ με το χερι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μακρυα παραδοση λεμε..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
09/11/2009, 21:15
μλκς βλεπω στο σκαι μια εκπομπη που εχει ρεπορταζ απο ενα ημιτελικο κυπελλου γαυρου αρη....
νικαει ο αρης 1-0 και οι γαυροι κλωτσανε, κανουν τραμπουκισμους στο τερματοφυλακα και εβαλαν γκολ με το χερι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μακρυα παραδοση λεμε..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εμένα μού'χει μείνει μια φάση στη Λεωφόρο....Νικάει ο Παναθηναϊκός και οπου νά'ναι λήγει το ματς.
Ο Ολυμπιακός βιάζεται και κερδίζει ένα πλάγιο από αριστερά.Ο Τζόρτζεβιτς περιμένει ανυπόμονα να έρθει η μπάλα και κάποιος απ' τον πάγγκο τού πετάει μία,έτσι όπως τη δίνουν οι τερματοφύλακες.
Με το ένα χέρι συρτά,στο χόρτο.Ο Τζόλε την αφήνει και κυλάει μπροστά του και αρχίζει επίθεση!!:bawl: :bawl: Μέχρι να πάρουν οι υπόλοιποι χαμπάρι τι έγινε,βγάζει σέντρα και ή μπήκε γκολ ή δόθηκε πέναλτυ,δεν θυμάμαι.
Μεγάλες στιγμές.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
09/11/2009, 21:16
Εμένα μού'χει μείνει μια φάση στη Λεωφόρο....Νικάει ο Παναθηναϊκός και οπου νά'ναι λήγει το ματς.
Ο Ολυμπιακός βιάζεται και κερδίζει ένα πλάγιο από αριστερά.Ο Τζόρτζεβιτς περιμένει ανυπόμονα να έρθει η μπάλα και κάποιος απ' τον πάγγκο τού πετάει μία,έτσι όπως τη δίνουν οι τερματοφύλακες.
Με το ένα χέρι συρτά,στο χόρτο.Ο Τζόλε την αφήνει και κυλάει μπροστά του και αρχίζει επίθεση!!:bawl: :bawl: Μέχρι να πάρουν οι υπόλοιποι χαμπάρι τι έγινε,βγάζει σέντρα και ή μπήκε γκολ ή δόθηκε πέναλτυ,δεν θυμάμαι.
Μεγάλες στιγμές.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν εννοεις το πεναλτυ που εκανε ο κωνσταντινου ....του την εδωσε συρτα οπως λες ο αμυντικος απο πισω.....
αυτο που ολοι φωναζαν οτι κυλουσε η μπαλα
vangelis 64
09/11/2009, 21:18
αν εννοεις το πεναλτυ που εκανε ο κωνσταντινου ....του την εδωσε συρτα οπως λες ο αμυντικος απο πισω.....
αυτο που ολοι φωναζαν οτι κυλουσε η μπαλα Αυτό αυτό!!Και γαμώ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
09/11/2009, 21:58
Αυτό αυτό!!Και γαμώ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
10 γαυρίσιες δικαιολογίες, άλλοθι και αντεπιχειρήματα για το μεγαλύτερο διαιτητικό σπρώξιμο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου...
1.Ο "ρίχνω τους τόνους" γαύρος:
...ήταν ανθρώπινο λάθος...το πε και ο Βρούχας ότι συμΒαίνουν αυτά...
2.Ο προκλητικός γαύρος που αποπροσανατολίζει την συζήτηση:
...κάντε ομάδα πρώτα και μετά μιλάτε (παραλλαγή: ρίχτε χρήμα να φτιάξετε ομάδα)
3.Ο "σας λυπάμαι" γαύρος
...τι να πείτε και εσείς που αποκλειστήκατε/χάσατε απο τον-την ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ <---ομάδα με την οποία έγινε γκέλα
4.Ο direct και απαξιωτικός γαύρος
...μιλάνε και οι τριτοδεύτεροι
6.Ο "ξέρω πως έχασες το πρωτάθλημα πέρισι την άνοιξη" γάυρος
...η καραμέλα με τη διαιτησία και η γκρίνια κρύβει τις αδυναμίες σας
7.Ο "έχω άγνοια αλλα δεν με νοιάζει" γαύρος
...δεν το είδα, δεν ξέρω, αλλά πάρτε τα @@δια μου!
8.Ο "μνημονικός" γαύρος
...λάθη με τη διαιτησία γινόντουσαν ανέκαθεν, θυμάστε τότε που...(αναδρομή σε μία φάση του 1854) ενναλακτικα αναφορά στον Δούρο...
9.Ο "κανονισμός της διαιτησίας" γαύρος
...τι λες μωρέ που δεν ήταν πέναλτυ; καραμπινάτο πέναλτυ ήταν!
10.Ο αντικειμενικός γαύρος χωρίς παρωπίδες
...δεν υπαρχει!
vangelis 64
09/11/2009, 22:01
10 γαυρίσιες δικαιολογίες, άλλοθι και αντεπιχειρήματα για το μεγαλύτερο διαιτητικό σπρώξιμο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου...
1.Ο "ρίχνω τους τόνους" γαύρος:
...ήταν ανθρώπινο λάθος...το πε και ο Βρούχας ότι συμΒαίνουν αυτά...
2.Ο προκλητικός γαύρος που αποπροσανατολίζει την συζήτηση:
...κάντε ομάδα πρώτα και μετά μιλάτε (παραλλαγή: ρίχτε χρήμα να φτιάξετε ομάδα)
3.Ο "σας λυπάμαι" γαύρος
...τι να πείτε και εσείς που αποκλειστήκατε/χάσατε απο τον-την ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ <---ομάδα με την οποία έγινε γκέλα
4.Ο direct και απαξιωτικός γαύρος
...μιλάνε και οι τριτοδεύτεροι
6.Ο "ξέρω πως έχασες το πρωτάθλημα πέρισι την άνοιξη" γάυρος
...η καραμέλα με τη διαιτησία και η γκρίνια κρύβει τις αδυναμίες σας
7.Ο "έχω άγνοια αλλα δεν με νοιάζει" γαύρος
...δεν το είδα, δεν ξέρω, αλλά πάρτε τα @@δια μου!
8.Ο "μνημονικός" γαύρος
...λάθη με τη διαιτησία γινόντουσαν ανέκαθεν, θυμάστε τότε που...(αναδρομή σε μία φάση του 1854) ενναλακτικα αναφορά στον Δούρο...
9.Ο "κανονισμός της διαιτησίας" γαύρος
...τι λες μωρέ που δεν ήταν πέναλτυ; καραμπινάτο πέναλτυ ήταν!
10.Ο αντικειμενικός γαύρος χωρίς παρωπίδες
...δεν υπαρχει! Όχι ρε μλκ!:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol:
la_villa
09/11/2009, 22:39
ΣΟΡΡΥ RE XYMA που δεν εχω χρόνο
προσφέρεστε για πολλά....
180120
la_villa
09/11/2009, 22:47
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ....ΜΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
180121
la_villa
09/11/2009, 23:01
μοναδική λύση πριν τον αγωνα της ενωσης προβατων...ε του βαζελου
180124
la_villa
09/11/2009, 23:08
ΚΑΙ τα αποτελέσματα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
180125
la_villa
09/11/2009, 23:12
και μια ετοιμη
:lol: :lol: :lol:
180126
Sferopetadhn
09/11/2009, 23:51
Στα βίντεο με τα πέναλτι-μούφες μπορούμε να προσθέσουμε και το σημερινό της ΑΕΚ.
Καλά το πάτε το γράμμα... και γαμώ τα πρωταθλήματα! Αφού στο τέλος οι μούφες φάσεις είναι περισσότερες απ' τις πραγματικές.
Καληνύχτα μας!
Sferopetadhn
10/11/2009, 00:15
Και ένα βίντεο με το ποδόσφαιρο όπως θα έπρεπε να είναι...
http://www.youtube.com/watch?v=BNokrXs4WdQ&feature=fvw
Μιλάμε για κορυφή!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ !!!!!!! 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ !!!!ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ! ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΝΩΠΙΩΝ ΟΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ !!!!
ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ LINK ΚΑΙ ΒΛΕΠΕ............ΓΙΑΤΙ
Γίνεσαι...........ΡΟΜΠΑ.....!!!
Τό παλμαρέ σας...........είναι άτελείωτο...
Παρόλα αύτά ,δέν κατάλαβα τό μεμπτόν,ούτε τήν έκρηξη σου.
Μπορείς νά μάς έξηγήσεις.....??
Άν κάποιος δηλαδή ζητήσει έπίμονα γιά δεύτερη ή τρίτη φορά έξήγηση γιά κάτι
πού θεωρεί άνεπαρκές,ύποκειμενικό ή ότιδήποτε άλλο
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ............ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...??
ΣΥΜΦΟΡΜΙΤΕΣ........ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΛΑ.....!!!!
υγ. 'Οχι κί 60........είπαμε παππούς άλλά έχω 6-7 άκόμα μέχρι έκεί,
μήν ύπερβάλλουμε κιόλας.....
ΥΓ2 ΣΤΟΥΜΠΙ...........άλλο πράμμα σού παρέθεσα..........ψυχραιμία.
Τό θέμα Άλεξανδρή τό έκλεισα,έχε τή γνώμη σου κί έγώ τή δική μου.
Όλοι κρινόμαστε όμως......καί δυστυχώς γιά σένα αύτή τή φάση τήν
έκρινε όλη ή Έλλάδα πρίν άπό χρόνια.....!!!
Έσύ ,ό Μπάγιεβιτς μέ μισόλογα,ό Αλεξανδρής, ό Θεοδωρίδης........
κι ό Μίχος είστε........ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΠΕΝΑΛΤΥ..!!
http://www.youtube.com/watch?v=rYNiso9frYw&feature=related
άφιερωμένο....