View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Sferopetadhn
22/12/2009, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
1) δεν απεβαλαν παικτη σου
2) δεν δωσαν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πεναλντι
3) κοψαν σε λαθος οφ σαιντ επιθεση με καλες προυοποθεσεις(αυτο εψαξα να το βρω στο νετ, αλλα δεν μπορουσα, αν το χει κανεις ας το στειλει)
Ναι αλλά δεν είπαν στον Ζίκο τί αλλαγές να κάνει. Καθαρή αδικία!
ΥΓ Το χορτάρι ήταν σωστά κουρεμένο τουλάχιστον;
Akatanomastos
22/12/2009, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΥΓ Το χορτάρι ήταν σωστά κουρεμένο τουλάχιστον;
το βρηκες! αυτο ειναι.
ενα χορταρακι εξειχε 5 ποντους απο τα αλλα:look:
vangelis 64
22/12/2009, 13:09
ΥΓ Το χορτάρι ήταν σωστά κουρεμένο τουλάχιστον; Σε κάτι σημεία τό'χανε καπνίσει.:o
la_villa
22/12/2009, 15:48
Λοιπον, το ΚΑΘΕΝΑ απο αυτα, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟς,
Βλάκα
ψάξε πρώτα να δεις τι είναι αλλοίωση αποτελέσματος.....
π.χ πέναλτυ που δεν ήταν (π.χ του Σιμαο)
γκολ οφσαιτ (π.χ το 2-0 του σισε)
αυτα ΕΙΝΑΙ αλλοίωση αποτελέσματος.....
ποιον ποαίκτη μας δεν απέβαλε και σε ποια φάση (που δικαιολογούσε 2η κίτρινη)?
δεν μας είπες για την μη αποβολή του Γυάρο......
για το μη καταλογισμό του πέναλτυ στον Ντιόγκο στο 94....
επίσης περιμενουμε μια απαντηση σε αυτο που σε ειχα ρωτησει για τον Τζόρβα...;) μην κανεις τον μαλάκα...θυμαμαι και περιμένω
τελος γιατι δεν μπήκε ψυγείο ο Μπίδης ο Πανάθας...;) ;) ;)
ο Παμπορίδης στο Βικελίδης ήταν μια χαρά διαιτησία...με λάθη και για τις 2 ομάδες....αλλα το αποτέλεσμα δεν αλλοιώθηκε και ήταν δικαιότατο....
απαντα ενα ενα γιατι σε βλέπω χάνεσαι
υ.γ ο διαιτητης του Ολυμπιακού-Ηρακλης μπήκε ψυγείο???οχι???γιατι
δεν ακύρωσε κανονικο γκολ και αλλοίωσε ετσι αποτέλεσμα.....
επειδη είπες για καθυστερησεις...δεν μας είπες τη γνωμη σου για το ΚΑβαλα-Παο και τα 5 λεπτα για καθυστερησεις και την αλλοιωση του αποτελέσματος εκει.....ο διαιτητης τι βαθμό πήρε...σωωωωπα
ενω στο Βικελίδης "στο λεπτό 86 και52 είχε βγει με φορείο ο Ναφτί. Και ξαναμπήκε στο λεπτό 88 και 35, οπότε ξανάρχισε το ματς" + τις αλλαγες πόσο χρόνο σου κανει???
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: δες πως είναι η εξωτερική πόρτα του σπιτιού σου ΚΑΙ απο την εξω μεριά και επικοινώνησε με καναν άνθρωπο....καλο θα σου κανει
φυσικα τωρα περιμένω απο σένα ενα ποστ παπαρολογίας και καμιας σοβαρης απάντησης και αντιπαράθεσης.....όταν στα κανουμε με ερωτησεις τα ποστ και βλέπεις ότι κωλοτουμπιαζεις και βγαίνεις μαλάκας πας στα γνωστα...παπατζες δηλ
la_villa
22/12/2009, 16:04
Καρπετόπουλος
"- Χαραλαμπίδης (ΠΑΟ – Γιάννινα 4-0). Σκεφτόμουν ότι έγραφα πως σε σχέση με το ματς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ο ΠΑΟ ίσως χρειαστεί κάτι παραπάνω.Είδα, όμως, το πέναλτι στον Σιμάο κι έκλαιγα από τα γέλια "
και εχει κανει μια καλη ανάλυση του Ντερμπυ με τον Αρη..
Akatanomastos
22/12/2009, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Βλάκα
περιμενε 2 βδομαδες να ξαναρχισει το πρωταθλημα μπας και "μαμησεις" παλι..
βλάκα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
22/12/2009, 20:52
παιδια,
πεταω ιδεα
να παμε για κανα 5Χ5 να γνωριστουμε κιολας και να ξεσκουριασουμε απο τα μελομακαρονα..
αν εχετε
1) χρονο
2) διαθεση
εγω ειμαι μεσα..
εχω δει οτι πατε σε κατι 5Χ5 καπου προς πειραια, θα προτιμουσα κατι ποιο κοντα σε περισσο γαλατσι εκει γυρω τελος παντων,
αλλα δεν ειναι και μεγαλο προβλημα οπου και να ναι..
πειτε ωρα και μερα οσοι δουλευετε και δεν εχετε πολυ χρονο να δουμε..
Καρπετόπουλος
"- Χαραλαμπίδης (ΠΑΟ – Γιάννινα 4-0). Σκεφτόμουν ότι έγραφα πως σε σχέση με το ματς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ο ΠΑΟ ίσως χρειαστεί κάτι παραπάνω.Είδα, όμως, το πέναλτι στον Σιμάο κι έκλαιγα από τα γέλια "
και εχει κανει μια καλη ανάλυση του Ντερμπυ με τον Αρη..
Αυτο γιατι το εβαλες?τι ειναι ο καρπετ?αντικειμενικος?μουλος γαυρος ειναι και μην ξεχνας τι ειχε γραψει για τον επαναληπτικο με την ανορθωση!!!!!!
γαυρακια αρχισατε τις κλαψες επειδη φετος εχουμε προεδρο με @ρχιδι@
να παρετε παιχτες να κερδιζετε και την διαιτησια
εχουμε παικτες που κανουνε την διαφορα
που με μια κινηση παιρνουν τον αγωνα
αντε γεια πρωταθλημα ποτε στον πειραια
vangelis 64
22/12/2009, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
γαυρακια αρχισατε τις κλαψες επειδη φετος εχουμε προεδρο με @ρχιδι@
Θα τά'χει κι αξύριστα σαν τα μούτρα του.:bigcry: Τι να πούμε κι εμείς που έχουμε @@ πρόεδρο;:rotflmao:
sakisdani750
22/12/2009, 23:15
παιδια,
πεταω ιδεα
να παμε για κανα 5Χ5 να γνωριστουμε κιολας και να ξεσκουριασουμε απο τα μελομακαρονα..
καλα εισαι τρελος τι θες να γινει του ΟΑΚΑ εκει περα!!!
εγω θα ειμαι απο εξω στους οπαδους!!!
Akatanomastos
23/12/2009, 01:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
καλα εισαι τρελος τι θες να γινει του ΟΑΚΑ εκει περα!!!
εγω θα ειμαι απο εξω στους οπαδους!!!
ε ρε φιλε,
να χει και λιγο νευρο το παιχνιδι :smokin:
SnakeMJK
23/12/2009, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
αντε γεια πρωταθλημα ποτε στον πειραια
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποτέ όμως :p :p
la_villa
23/12/2009, 09:04
Μπούτου λέει....
μεγαλη μεταγραφη απο την Μαζέμπε!!!:alien:
τι χάπια παίρνουν εκει στην διοίκηση και τους βρίσκουν?
8εκ λέει ο Αρφα....δεν λέω παικταράς αλλα με 8 εγω ξέρω ότι παίρνεις 2 παικταράδες....με τα 8 αντε 9 φέρνεις ΤΩΡΑ Γιοβανοβιτς και Ρικέλμε και είσαι κομπλε
η μαλακία είναι ότι αν αρνηθεί θα γίνει ότι το καλοκαίρι....θα πουν τον περιμεναν και καλα μεχρι τελευατια στιγμη και παίκτες μετα γιοκ......
SnakeMJK
23/12/2009, 09:21
είναι νομίζω μεγάλη μλκια να πάρουμε τον αρφά... θα έχουμε τον νέο ζαχοβιτς... :mad:
όπως είπες κ εσύ, με αυτά τα λεφτά παίρνουμε 2 παιχτάκια κ γινόμαστε άλλη ομάδα.
Cpt. Haddock
23/12/2009, 09:21
Κοιτα, τα πραγματα ειναι απλά.
Στο τελος της χρονιας, εαν ο γαυρος παρει τιτλο, ο "χοχοχο" θα πανηγυρίζει, οι παικτες θα ειναι ηρωες κλπ
Εαν όχι, απλα θα έχει να λέει για τους τραυματισμους και πως με τοσες αντιξοότητες καταφερε και βγήκε δεύτερος
la_villa
23/12/2009, 09:26
η μαλακία είνμαι ότι φέτος με 2,5 εκ μπάτζετ δεν θα μπορεί να του πει κανεις κουβεντα...θα σου λέει ο γέρος γιατι να δωσω αφού και τώρα για πλάκα τους έχω....ας όψονται τα 10 ματς των διαιτητων...
η ανεπάρκεια του βαζελου και της αεκ φυσικά μας σκίζει και εμας...γιατι καλό το πρωτάθλημα αλλα απο ουσία τπτ.....
Sferopetadhn
23/12/2009, 09:44
η ανεπάρκεια του βαζελου και της αεκ φυσικά μας σκίζει και εμας...γιατι καλό το πρωτάθλημα αλλα απο ουσία τπτ.....
Ενώ εσείς θέλετε δυνατούς αντιπάλους για να είστε δυνατοί στην Ευρώπη!
Σας έφαγε ο καημός και το ευ αγωνίζεσθαι χρυσά μου... Το δείξατε πολλάκις όταν έπρεπε (όχι εσύ αλλά η ομάδα σου).
Ρε βίλα δε μα χε... χριστουγεννιάτικα! Αφού στο τέλος ο θείος κάτι θα κάνει και θα το σηκώσει τί συζητάτε τώρα για μετεγγραφές κλπ; Μαλάκας είναι να δώσει λεφτά για κάτι που έχει δικό του;
Ενώ εσείς θέλετε δυνατούς αντιπάλους για να είστε δυνατοί στην Ευρώπη!
Σας έφαγε ο καημός και το ευ αγωνίζεσθαι χρυσά μου... Το δείξατε πολλάκις όταν έπρεπε (όχι εσύ αλλά η ομάδα σου).
Ρε βίλα δε μα χε... χριστουγεννιάτικα! Αφού στο τέλος ο θείος κάτι θα κάνει και θα το σηκώσει τί συζητάτε τώρα για μετεγγραφές κλπ; Μαλάκας είναι να δώσει λεφτά για κάτι που έχει δικό του;
Νομιζεις.......:lol:
Μη θεωρεις τιποτα δεδομενο και σιγουρο υπομονη να δουμε και το 2ο γυρο πως θα πανε οι ομαδες
Ασε που ειναι κριμα να χριζεις απο τωρα πρωταθλητη .....τον ψευτοπρωταθλητη :wave2:
la_villa
23/12/2009, 10:35
αυτο λεω και εγω.....
ακόμα και με πράσινη διαιτησια και σε καποια ματς εναντιον μας και με δύσκολο Α γύρο ήμαστε στο -2
και με το βαζελο να πηγαινει καροτσάκι ....
μαλάκας είναι να δώσει λεφτά....και αντε ζήτα του μεταγραφες μετα...χο χο χο δεν θα σου κάνει?
kalgeorge
23/12/2009, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Νομιζεις.......:lol:
Μη θεωρεις τιποτα δεδομενο και σιγουρο υπομονη να δουμε και το 2ο γυρο πως θα πανε οι ομαδες
Ασε που ειναι κριμα να χριζεις απο τωρα πρωταθλητη .....τον ψευτοπρωταθλητη :wave2:
αν περασει καλα ο ιανουαριος και ο φεβρουαριος (με τα συνεχομενα δυσκολα παιχνιδια )πιστευω δεν το χανουμε
giobazolias
23/12/2009, 11:53
Φετος ειναι δικο μας!
Το παρασκηνιο αλλαξε!
Στην τελικη ευθεια θα φανει αυτο!
Sferopetadhn
23/12/2009, 12:10
Εγώ το μόνο που βλέπω να άλλαξε είναι η εύνοια προς τον βάζελο.
Ο γαύρος έχει τα γνωστά σφυρίγματα (απλά προχτές ήταν τόσο χώμα που και με αυτά έχασε).
Απλά θεωρώ ότι αν παιχτεί στο σφύριγμα θα το πάρει θείος. Έχει εμπειρία.
Μην ξεχνάτε ότι οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Τα χοντρά τα παίρνουν και οι δυο ούτως ή άλλως!
ΥΓ Θέλω γνώμη από τους βάζελους περί των δηλώσεων για αγνά παιδιά. Σας θυμίζουν τίποτα;
ΥΓ2 george σε έστειλα σμσ... τί απόγινε;
Sferopetadhn
23/12/2009, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Φετος ειναι δικο μας!
Το παρασκηνιο αλλαξε!
Στην τελικη ευθεια θα φανει αυτο!
Τελικά θέλετε καθαρή κούπα ή κούπα να'ναι κι ότι να'ναι;
kalgeorge
23/12/2009, 12:55
Τελικά θέλετε καθαρή κούπα ή κούπα να'ναι κι ότι να'ναι;
ελα μαν, το πηρα το σου μου σου, αλλα ετρεχα πανικοβλητα....
υγ. εγω θελω κουπα με πεναλτυ στο 93 απο την σεντρα και ισοβαθμια με τον γαυρο που μας το δινει.......
:wave2:
vangelis 64
23/12/2009, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ελα μαν, το πηρα το σου μου σου, αλλα ετρεχα πανικοβλητα....
υγ. εγω θελω κουπα με πεναλτυ στο 93 απο την σεντρα και ισοβαθμια με τον γαυρο που μας το δινει.......
:wave2: μμμμ...θα πρέπει να τούς κερδίσετε με 3-0 στο ΟΑΚΑ.:D
kalgeorge
23/12/2009, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
μμμμ...θα πρέπει να τούς κερδίσετε με 3-0 στο ΟΑΚΑ.:D
σωστο....
τοτε θελω να χασουμε και στο οακα και να παρουμε το πενταλτυ στο 93 τελειως μουφα και να τους περασουμε βαθμολογικα κια να το παρουμε
vangelis 64
23/12/2009, 13:24
σωστο....
τοτε θελω να χασουμε και στο οακα και να παρουμε το πενταλτυ στο 93 τελειως μουφα και να τους περασουμε βαθμολογικα κια να το παρουμε Θα κάνουν ένσταση και θα σάς το πάρουνε ρε3 συ.
Αλλά μη φοβάσαι,θα τούς κερδίσουμε εμείς στο Καραϊσκάκη,θα κάτσουμε να χάσουμε από σάς και νταξ!:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
23/12/2009, 13:25
Αλλά μη φοβάσαι,θα τούς κερδίσουμε εμείς στο Καραϊσκάκη,θα κάτσουμε να χάσουμε από σάς και νταξ!:rotflmao: :rotflmao:
ελιωσαααααααααα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
χωρις πλακα οτι πιο αστειο εχεις πει εδω και καιρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παντως αν παλευετε για την σωτηρια μεχρι τοτε...μπορει χαριστικώς να σας δωσουμε κανα χ...
θα δειξει :wave2:
kalgeorge
23/12/2009, 13:33
παιδια,
πεταω ιδεα
αν εχετε
1) χρονο
2) διαθεση
εγω ειμαι μεσα..
..
πηγαινε με τον βασιλη....
αμπαλος αυτος αμπαλος εσυ θα ταιριαξετε :bawl: :lol:
Akatanomastos
23/12/2009, 14:06
πηγαινε με τον βασιλη....
αμπαλος αυτος αμπαλος εσυ θα ταιριαξετε :bawl: :lol:
γραφετε κατι καλα ομως ωρες ωρες εδω μεσα:bigcry: :lol: :bawl:
kalgeorge
23/12/2009, 14:07
γραφετε κατι καλα ομως ωρες ωρες εδω μεσα:bigcry: :lol: :bawl:
οχι αληθεια λεω...
και σημερα εχει αγωνα...πηγαινε μαζι του
Akatanomastos
23/12/2009, 14:11
οχι αληθεια λεω...
και σημερα εχει αγωνα...πηγαινε μαζι του
ρε μαν
δες το quote που εκανες ποιο πανω..
εγραψα να παμε απο δω μεσα παρεα να γνωριστουμε και να παιξουμε μπαλιτσα.
αν δεν γουσταρετε κανενα προβλημα..
αλλα οι παπαριες δεν εχουν νοημα..
kalgeorge
23/12/2009, 14:15
ρε μαν
δες το quote που εκανες ποιο πανω..
εγραψα να παμε απο δω μεσα παρεα να γνωριστουμε και να παιξουμε μπαλιτσα.
αν δεν γουσταρετε κανενα προβλημα..
αλλα οι παπαριες δεν εχουν νοημα..
νταξ μωρε πως κανεις ετσι.....
νταξ αμπαλος ειναι μονο ο βασιλης
ενταξει τωρα???
χαχαχαχαχαχα
Akatanomastos
23/12/2009, 14:18
νταξ μωρε πως κανεις ετσι.....
νταξ αμπαλος ειναι μονο ο βασιλης
ενταξει τωρα???
χαχαχαχαχαχα
δεν το λεω γιαυτο
πες με αμπαλο, δεν με νοιαζει,
εγω τα παιρνω" γιατι κανω μια προταση, και το μονο που εχουν καποιοι στο μυαλο τους ειναι να κοροιδεψουν..
περαστικα..
kalgeorge
23/12/2009, 14:22
δεν το λεω γιαυτο
\.
ενταξει....εισαι αμπαλος
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
23/12/2009, 14:27
ενταξει....εισαι αμπαλος
:lol: :rotflmao: :rotflmao:
μπρααααααβο γιωργακη:rotflmao:
kalgeorge
23/12/2009, 14:32
μπρααααααβο γιωργακη:rotflmao:
:a013: :a013: :a013:
ΠΟΥΣΤΕ ΡΕ ΑΕΚΑΡΕΣ............
Δέ θά βγείτε νά μάς πείτε τίποτε γιά τό Μπάγιεβιτς.........
Γιαυτό βρέ............πού άπέρριψε τήν πρόταση τής Έθνικής......
γιά νά μείνει στό ΑΕΚΑΚΙ νά οίκονομήσει ό άνθρωπος....!!!
Είπαμε ........ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣ........πού λέει καί ή άοιδός
ΓΙΑΥΤΟ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ..........
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ.............ΕΡΧΕΤΑΙ....!!!
Άκόμα βέβαια περιμένω τίς θέσεις σας γιά τά έγκλήματα πού
παραδέχτηκε ....ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ...!!
vangelis 64
23/12/2009, 15:53
Επίτηδες το κάνει ο Μπάγεβιτς και δεν παραιτείται.Πάει για την αποζημίωση.:bawl: :rotflmao:
Άσ' το Άγγελε...άσ'το.Ο καθένας μας καταλαβαίνει τα πράγματα όπως θα ήθελε να είναι.:beer: :beer: :wave2:
kalgeorge
23/12/2009, 16:02
Επίτηδες το κάνει ο Μπάγεβιτς και δεν παραιτείται.Πάει για την αποζημίωση.:bawl: :rotflmao:
Άσ' το Άγγελε...άσ'το.Ο καθένας μας καταλαβαίνει τα πράγματα όπως θα ήθελε να είναι.:beer: :beer: :wave2:
πες τα ρε βαγγέλη....αντε με τους αλητες....
μπαγεβιτς ρε και τα μυαλα στα καγκελα...αεκαρα
:rotflmao:
ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/12/2009, 17:32
δεν το λεω γιαυτο
εγω τα παιρνω" γιατι κανω μια προταση, και το μονο που εχουν καποιοι στο μυαλο τους ειναι να κοροιδεψουν..
περαστικα..
Εγω μεσα ειμαι παντως φιλε...
kalgeorge
24/12/2009, 08:03
http://www.sport24.gr/html/ent/614/ent.334614.asp
kalgeorge
24/12/2009, 08:50
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/258884.html
Sferopetadhn
24/12/2009, 10:52
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/258884.html
α) Τί είναι ο "νόμος Ζαγοράκη";
β) Όπως βλέπετε ακόμη και οι ιδέες χρειάζονται χρήμα, όχι απλά για να προοδεύσουν, αλλά ακόμη ακόμη για να υπάρχουν!
γ) Αποδεικνύεται πόσο σημαντικό είναι να έχεις έσοδα από συμμετοχές σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις με ότι αυτές συνεπάγονται (χορηγοί, εισιτήρια, μπουτίκ, τηλεοπτικά κλπ).
δ) Βάσει του (γ) εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι θα αφήσει ο θείος την κούπα, ιδίως μετά το περσινό κάζο, που κόντεψε να του διαλύσει την ομάδα σε ότι αφορά στα οικονομικά της;
ε) Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ΠΟΛΛΗ προσοχή στους δρόμους. Ότι βλαμμένο και κομπλεξικό έχει βγει παγανιά! Α, και πολλές γυναίκες!
Gandalf dr685sm
24/12/2009, 12:32
Μόλις ο γαύρος φάνηκε να χάνει τα "εύκολα" 20+ μύρια του CH.L. τα χώνει ο Κόκκαλης απο όσο φαίνεται.
Αρφά 99% έρχεται (δείτε πρώτη σελίδα www.goalday.gr ).. πήρε Μπούτου, Λούα-Λούα..
Το θέμα είναι πόσο μπορεί να τους δέσει ο Ζίκο στην ομάδα και αν τελικά θα ΄΄εχει πρόβλημα με τον ιδιότροπο Γάλλο, καθώς δεν είναι και απο τα καλύτερα παιδιά.
Σας το ξαναλέω..θα έχουμε γλέντια φέτος. Ειδικά στον Β γύρο θα γίνουν κάτι σφαγές με διαιτησία που θα πάνε σύννεφο. Και απο τους μεν.. και απο τους δε.
Για εμάς δεν ασχολούμαι... πραγματικά δεν ασχολούμαι. Απο την στιγμή που φτάσαμε να λέμε πως ο Χχ είναι μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ , οτι Ταχτσίδης είναι έτοιμος να την κάνει απο εβδομάδα (ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει), Σκόκο είναι ήξεις αφίξεις...Διοίκηση δεν.. προπονητής κάνει οτι θέλει και λογαριασμό δεν δίνει.
Ρε δεν γαμ.. λέω εγώ.. ας παίζουν μόνοι με τις κερκίδες άδειες μπας και πάρουν το μήνυμα και μας αδειάσουν την γωνιά όλοι τους. Στον ΠΑΟ έπιασε .. γιατί οχι και εδώ;
Gandalf
Akatanomastos
24/12/2009, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Το θέμα είναι πόσο μπορεί να τους δέσει ο Ζίκο στην ομάδα και αν τελικά θα ΄΄εχει πρόβλημα με τον ιδιότροπο Γάλλο, καθώς δεν είναι και απο τα καλύτερα παιδιά.
άσουν την γωνιά όλοι τους. Στον ΠΑΟ έπιασε .. γιατί οχι και εδώ;
Gandalf
ρε ο ζικος ειναι μεγαλο τσιρκο..
εχουνα αρχισει ηδη να ακουγοντε μουρμουρες, αν και γω περιμενα και ποιο νωρις..
ο ζικος ειναι μεγαλο παλτο, και σιγα σιγα που ανεβαινει η πιεση θα φανει περισσοτερο
τον βλεπω τον ασπρο πελε να φευγει νυχτα..
θα πεσει πολυ γελιο απο τους γαυρους που μετα τον καραφλα ειδαν στο προσωπο του πρωταθλητη ιαπωνιας τον γκουρου τους:rotflmao: :rotflmao:
και σιγα σιγα θα τον θαψουν και αυτον
ΕΝΤΙΤ το αλλο αστειο βεβαια ειναι η μεταγραφη του ΑΡΦΑ. αυτα ουτε ο αντωνιου δεν τα κανει.
να παει να δωσει 10 μυρια μεταγραφη και δεν θα μπορει να παιξει τσου λου:bigcry:
αυτο καποιος που ξερει, δεν θα μπορει να παιξει ΜΟΝΟ με μπορντο ή και καλα αν περασει σε ολη την φαση των 16?
SnakeMJK
24/12/2009, 12:42
να μας πουν οι φιλοι βαζελοι που ειναι ειδικοι στις αλλαγες προπονητών..... CAZZO! :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
να μας πουν οι φιλοι βαζελοι που ειναι ειδικοι στις αλλαγες προπονητών..... CAZZO! :p
Λαικη απαιτηση ο Τεν Κατε στο λιμανι.......μη χαθει τετοιο κελεπουρι και με βοηθο αλεφαντο :lol:
Sferopetadhn
24/12/2009, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Λαικη απαιτηση ο Τεν Κατε στο λιμανι.......μη χαθει τετοιο κελεπουρι και με βοηθο αλεφαντο :lol:
Αν ο τέντας πάει στον γαύρο και κάνει την καριέρα που έκανε ο Αντωνάκης τότε μάλλον δεν τον βλέπω καλά τον βάζελο! ;)
Cpt. Haddock
24/12/2009, 13:35
Αν ο τέντας πάει στον γαύρο και κάνει την καριέρα που έκανε ο Αντωνάκης τότε μάλλον δεν τον βλέπω καλά τον βάζελο! ;)
Εγώ θέλω να πάει και να λένε όλες οι γαυροφυλλάδες μετά τι προπονητάρα που πήρε ο πρόεδρος :bigcry: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
24/12/2009, 13:35
τι καριέρα εκανε ο αντωνακης??? :hypnotize
la_villa
24/12/2009, 13:40
αυτο καποιος που ξερει, δεν θα μπορει να παιξει ΜΟΝΟ με μπορντο ή και καλα αν περασει σε ολη την φαση των 16?
ΑΝ περάσουμε Μπορντο συνεχίζουμε ή όχι στην Ευρώπη.....νομιζω δεν χρειάζεται απάντηση...
ο Τεντας μια χαρα θα μας ήταν....;)
γιατι για να φερει επίπεδο Βαλβέρδε το αποκλείω
τωρα γιατι να παρει με 8εκ τον Αρφα δεν το καταλαβαινω...δεν λέω παικταρας και για ελλάδα πολυτέλεια...
Ακατανομαστε προφανως και δεν τον θέλει για το c.l....;) ...δεν τον ενδιαφερουν οι αγωνες με την Μπορντο..θα έπρεπε να το είχες καταλάβει....
πάντως με 8 μυρια εκανες τουλάχιστον 2 μεγαλες μεταγραφες...και θα ήσουν και πιο ποιοτικος και πιο πλήρεις.....
vangelis 64
24/12/2009, 13:58
Ρε σεις,αλήθεια οι γαύροι ξαναπήρανε τον Λούα Λούα;Ε ρε γέλια που έχουμε να ρίξουμε πάλι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
24/12/2009, 14:02
Ρε σεις,αλήθεια οι γαύροι ξαναπήρανε τον Λούα Λούα;Ε ρε γέλια που έχουμε να ρίξουμε πάλι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειναι η μια απο τις 4 μεταγραφές που θέλει ο Ζικο :p
Sferopetadhn
24/12/2009, 14:58
τι καριέρα εκανε ο αντωνακης??? :hypnotize
Φίλε είναι μακράν ο καλύτερος έλληνας κήπερ τα τελευταία χρόνια. Ούτε Τζόρβας, ούτε Χαλκιάς, ούτε Σηφάκης.
Φίλε είναι μακράν ο καλύτερος έλληνας κήπερ τα τελευταία χρόνια. Ούτε Τζόρβας, ούτε Χαλκιάς, ούτε Σηφάκης.
ΝΑΙ ............. αλλά .................. τις μεγάλες διακρίσεις στην καριέρα του τις είχε όταν ήταν στον ΠΑΟ και όχι στον γαύρο ...............
:winka: :winka: :winka:
Sferopetadhn
24/12/2009, 16:18
Καθίστε ρε παιδιά! Δηλαδή τί έκανε με τον ΠΑΟ που δεν έκανε με τον ΟΣΦΠ; Δεν πήρε κούπες (κάποιες ήταν χάρτινες, πέτσινες κλπ, αλλά όχι όλες); Δεν έκανε καλά ματς; Δεν έβγαλε λεφτά; Δεν έπαιξε με την εθνική;
Το Euro ήταν αφού τον είχατε διώξει μαζί με τη μισή εθνική :hypnotize (όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ αυτή την κίνηση μία από τις ιστορικότερες μαλακίες διοίκησης ελληνικής ομάδας -σε οποιοδήποτε άθλημα- που διέλυσε μια πολύ καλή ομάδα).
kalgeorge
24/12/2009, 16:56
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
se kalo sou xaaaxaxaxaxaxxaxaxaxa
kai o karagounis o kaluteros mesoepithetikos :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
24/12/2009, 16:56
http://www.sport24.gr/html/ent/567/ent.334567.asp
:lol: :lol:
Gandalf dr685sm
24/12/2009, 18:24
όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ αυτή την κίνηση μία από τις ιστορικότερες μαλακίες διοίκησης ελληνικής ομάδας -σε οποιοδήποτε άθλημα- που διέλυσε μια πολύ καλή ομάδα
Σιγά ρε φίλε... αφού το κάναμε και εμείς με την ομάδα του 2006 που είχε πάρει πρωτάθλημα επί χόρτου... δεν αφήσαμε ούτε έναν λέμε..Οχι που θα μας έπαιρνε το μονοπώλιο ο ΠΑΟ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Akatanomastos
24/12/2009, 19:51
καλα αλεφαντος ολα τα λεφτα
τοπ
1) Βγες να μιλησεις με ΤΩ ΑΛΕΦΑΝΤΟ!!!
2) Χωσιμο σε χαριστεα..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
25/12/2009, 05:16
http://www.youtube.com/watch?v=f7SqbbiervQ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χρόνια πολλά σε όλους .........:wave2: :wave2: :wave2:
kalgeorge
28/12/2009, 08:17
telika exei i den exei lefta??
http://www.sport24.gr/html/ent/903/ent.334903.asp
Cpt. Haddock
28/12/2009, 09:03
Έχει, έχει....
:p
(δε μας αφήνει να πληξουμε το αεκάκι :lol: )
Gandalf dr685sm
28/12/2009, 14:29
Ρε ασφαλιστές αυτό το έγγραφο που έδειξε ο Κοζώνης απο την Alianz για επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων απο το ασφαλιστήριο του, τι οικονομική ισχύ μπορεί να έχει;
Με δεδομένο απο όσο θυμάμαι πως τα αμοιβαία κεφάλαια μπορεί να μην έχουν και σταθερή απόδοση;
28 εκ. δολλάρια λέει προκύπτουν απο εκεί... κάτι ακίνητα του 1,5 δις (έτσι ισχυρίζονται στο sport24.gr).. και κάτι περί 60 εκ. ευρώ σε καταθέσεις που μέχρι στιγμής όμως δεν έχουν στοιχεία ακόμα για αυτά.
Ακόμα τώρα και να τα έχει όλα αυτά... γιατί εμένα με κάνουν να μην τον θεωρώ ώς οικονομικό μέγεθος για την ΑΕΚ;
Με το σκεπτικό οτι το ρευστό που θέλει η ΑΕΚ είναι απο 30-60 εκ ευρώ.. πως μπορεί να τα καλύψει;;;... θα αρχίζει να πουλάει ακίνητα;
Ο στόχος του Κοζώνη είναι το άνοιγμα στα ακίνητα της ΑΕΚ και το κέρδος που μπορεί να προκύψει απο αυτά... καθαρά πράγματα. Το γήπεδο και οι χρήσεις που θα προκύψουν και το προπονητικό που θα μπεί πλέον ως συνέταιρος με το σήμα της ερασιτεχνικής.
Και οι άλλοι δεν είναι βλάκες βέβαια να τα δώσουν όλα με την μία.
Θα έχουμε πολύ ιστορία απο τον Ιανουάριο και μετά ειδικά που θα αρχίσουν οι ξένοι να κοπανούν προσφυγές και μετά θα κάνουν το ίδιο και οι Έλληνες αν δεν δούν το χρώμα του χρήματος.
Ήδη Μαντούκα, Λαγός , Άλβεζ είναι σε φάση ανανεώσης συμβολαίου.. και εκτός απο Μαντούκα που μπορεί κάτι να προσφέρει οι άλλοι δύο είναι για να φεύγουν έτσι και αλλιώς.
Θα έχουμε πολύ show απο εδώ και εμπρός.. ειδικά μετά τις 6/1 όπου 3-4 τεμμάχια απο τους κόκκινους τα έχουμε σιγουράτζα.
Gandalf
Cpt. Haddock
28/12/2009, 14:44
Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας το έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι ένα ασφαλιστήριο ζωής της ασφαλιστικής εταιρίας Allianz αξίας 22 εκατ. δολαρίων.
http://www.sport-fm.gr/article/210774
Οπότε Μαγε, καταλαβαίνεις :wave2:
Gandalf dr685sm
28/12/2009, 14:58
αυτό που λέω βρε καπιτάνιε..:D
H πρώτη του κουβέντα ήταν , "δες το πλάνο το πως θα χτιστεί το γήπεδο". Το ακίνητο κοιτάει.. κατασκευαστική έχει... μαθηματικά ξέρουμε και εμείς.
Παίρνει το έργο , ανοίγει και ενα δανειακό με ενέχυρο το κτίσμα... και άντε γειά. "Αμερικανάκια" είμαστε;
Ποιός παλαβός θα χώσει 60 μύρια ευρώ σε ενα πηγάδι δίχως πάτο και μετά άλλα τόσα για να δώσει στην ΑΕΚ και όποια ΑΕΚ αίγλη ποδοσφαιρική; και χωρίς ανταπόδωση πιθανώς;
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας είναι αυτά. Οι Μπάρλοι δεν υπάρχουν πια.... είναι άλλες εποχές με καβούρια στις τσέπες τώρα...
Gandalf
Cpt. Haddock
28/12/2009, 15:05
Έχει πλάκα όμως γιατί δε λέει ξεκάθαρα τους σκοπούς του, αλλα το παίζει αγνός και άδολος αεκτζής...
Πιστεύω οτι εαν έλεγε εξ' αρχής οτι θα μπει να βάλει λεφτά για γηπεδο, προπονητικό κλπ με σκοπό να το εκμεταλλευτεί εμπορικά (δικαίωμά του) και να χώσει και 5-6 μυρια για άμεσες πληρωμές, η δουλειά θα είχε κλείσει.
Ειδικά εαν είχε πάρει ενα αεροπλάνο κι είχε κατέβει μια μέρα στο ΟΑΚΑ...
Εδώ κοντεύουμε να αμφιβάλλουμε εαν υπάρχει :rotflmao:
Gandalf dr685sm
28/12/2009, 15:12
όντως.. μοιάζει και λίγο σε φυσιογνωμικά στον Αϊ-Βασίλη ενα πράγμα...είναι και στην αλλοδαπή!!!
xaxaxaxaxaxa
Gandalf
blackbusa
28/12/2009, 17:32
Νεος Τροχανας μου μυριζετε...με γεια μας...:beer: :beer: :beer:
υ.γ. λες να κανει τον βατραχο να ξαναφυγει επειδη δεν θα μπορει να επικοινωνησει με τετοιον ανθρωπο???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
28/12/2009, 18:03
http://www.sport24.gr/html/ent/051/ent.335051.asp
Καινούριο video προστέθηκε...
Σημεία κλειδιά για μένα..
1. Θα ψάξει να βρεί τα χρήματα για το γήπεδο και θα εγγυηθεί για αυτά (με άλλα λόγια δάνειο... και εγγυήσεις άστο καλύτερα).
2. Έχει πιάσει τον παλμό του κόσμου...(ΑΕΚ μεγάλη -- -γήπεδο Φιλαδέλφεια) και με τόνους μεγαλείου μιας και πιάνει το γήπεδο Alianz που πρέπει να γκρεμίσεις την μισή Φιλαδέλφεια για να το χτίσεις. Χώρια που ο νόμος δεν επιτρέπει λόγω οικοδομήσιμου ποσοστού σε ύψος και οικόπεδο.
3. Ακόμα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα όσον αφορά το τι έχει.
Μοιάζει λίγο με τον Κόκκαλη σε κινήσεις και φωνή...χαχαχαχαχα... δεν χωράει δύο "θείους" ο τόπος;
Gandalf
Xρονια Πολλα σε ολα τα παιδια.....!!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
184169
Akatanomastos
29/12/2009, 02:34
AIK :bigcry: :lol: :bigcry: :lol:
Παντως η αιθουσα που καναν την συνεντευξη του Μπομπ
μοιαζει σαν αιθουσα φροντιστηριου :lol:και οχι σοβαρης εταιριας
Cpt. Haddock
29/12/2009, 09:50
http://www.sport-fm.gr/article/210866
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε σεις τελικά πιστεύω οτι τον "θειο Μπομπ" τον πληρώνουν οι δημοσιογράφοι γιατι τους δίνει θέμα (ακομα και στις γιορτές) :bigcry:
Εαν όχι, ας του αναψουν μια λαμπάδα :lol:
Akatanomastos
29/12/2009, 10:18
μεγαλο τσιρκο ο κοζωνης...
εγω το μονο που καταλαβαινω και μου βρωμαει ειναι η ιστορια με το γηπεδο.
μιλαει για γηπεδο τυπου Allianz, ενω απο το χαρτι που εδειξε ειναι της Allianz.
κατι παει να κανει αυτος για να μασησει κανα φραγκο..
εχει μοστραρει και στους τοιχους του φροντιστηριου το εμβλημα τις ΑΙΚ να μας πεισει:bigcry: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao:
kalgeorge
29/12/2009, 10:42
ο κοζωνης ειναι επιχειρηματιας....αν δει ρευστο (να κονομησει) θα μπει..
αν οχι...απο κει παν και αλλοι :rotflmao:
αρε αεκαρα....μεγαλη ομαδα λεμε :bigcry:
kalgeorge
29/12/2009, 11:35
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/AEK/259149.html
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
29/12/2009, 11:51
:p
ΑΕΚ: Διαμαρτυρία υπέρ Κοζώνη!
Με το προσκλητήριο να... μοιράζεται μέσω του facebook, περίπου 250 φίλαθλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και διαδήλωσαν υπέρ του Χαράλαμπου Κοζώνη και εναντίον των μετόχων. Μάλιστα, για περίπου 10 λεπτά οι Ενωσίτες οπαδοί έκλεισαν συμβολικά το ρεύμα της Κηφισίας που περνά μπροστά από την Γράμμου, για να δείξουν με αυτόν τον τρόπο σε όλο τον κόσμο ότι δεν αντέχουν την διοικητική ανυπαρξία στην αγαπημένη τους ομάδα και αναζητούν άμεσα λύση. Οσον αφορά το κλίμα του συλλαλητηρίου, έγινε εύκολα... αντιληπτό ότι είναι υπέρ του Χαράλαμπου Κοζώνη. Τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν για τον 65χρονο Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία, ενώ αρκετά ήταν και αυτά κατά των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ.
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=1083678&cid=83
Akatanomastos
29/12/2009, 12:56
ΑΣΧΕΤΑ με το τι ειναι ή δεν ειναι ο ΜΠΟΜΠ
αυτοι οι μετοχοι της ΑΕΚ ποσο ζωα ειναι?
βγαζουν στην φορα μια ιστορια περι αγοραστη(μπομπ) για να μην τους γδαρουν οι οπαδοι, να παρουν μια μικρη πιστωση χρονου, και να εξασφαλισουν καποια φραγκα για τους μισθους..
αλλιως δεν υπηρχε λογος να μαθευτει η ιστορια με τον μπομπ μεχρι να κλεισει..
μετα ναυαγει το πραμα-οκ πιθανο να συμβει, δεν κατηγορεις καποιον γιαυτο,
και τωρα οι μετοχοι αναλωνοντε σε μια κοντρα με ανακοινωσεις και απαντησεις στον μπομπ κοζωνη για να βγουν αυτοι σοβαροι και σωστοι..
δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι εχουν γινει ρομπες και κανεις δεν τους παιρνει πλεον σοβαρα?
προσπαθουν να σωσουν μια αξιοπρεπεια που πλεον δεν υπαρχει, με αυτες τις ανακοινωσεις?
ο μπομπ ειναι το προβλημα τους και οι μλκιες που λεει απο το αμερικα? δεν κοιτανε να λυσουν τα προβληματα τους..
κανουν εξωδικο για να τρομαξουν τον καθε μπομπ που πουλαει "εικονα" σε βαρος της ΑΕΚ?
ξεχνανε οτι αυτοι οι ιδιοι δωσαν το δικαιωμα να φεροντε ετσι στην ΑΕΚ διαφοροι αγνωστοι?
kalgeorge
29/12/2009, 17:04
axaxaxaxaaxaxaxaxaaaaxxaxax
http://www.sport24.gr/html/ent/228/ent.335228.asp
Cpt. Haddock
29/12/2009, 17:08
axaxaxaxaaxaxaxaxaaaaxxaxax
http://www.sport24.gr/html/ent/228/ent.335228.asp
:eyepop:
Mlk τον χορεψε άσχημα :lol:
Gandalf dr685sm
29/12/2009, 17:09
Ωχ.....απο όσο φαίνεται έχει πολλά επεισόδια ακόμα...
Αν και για να είμαι ειλικρινής αν δεν δώ αληθινές κινήσεις με χρήματα δεν πιστεύω κανέναν και τίποτα , το να λέει ο Πρόξενος της Ελλάδας πως ο Κοζώνης είναι φερέγγυος επιχειρηματίας , έχει ενα βάρος απο μόνο του.
Εκτός και αν όπως λεει και ο Αρναούτογλου στον sport24, είναι και αυτός στην μισθοδοσία κόλπο και είναι τόσο μεγάλος στόχος η ΑΕΚ που και πολιτικά πρόσωπα στην άλλη άκρη της ΄Γης αποφάσισαν να εμπλακούν για να κερδίσουν και χρειάζεται... FBI.
Καλά τα λές cpt... οι δημοσιογράφοι τον έβαλαν για να γράφουν.
Όσον αφορά το επενδυτικό fund που έλεγαν οι μέτοχοι εδώ πως δεν έχει καν web page & email.. μια χαρά site έχει και αρκετές αναφορές αν το googl-άρει κάποιος.
Θα έχουμε show...
Να μην ξεχάσω οτι αναφέρθηκε και το ποσοστό της Ερασιτεχνικής που μια χαρά τρύπα για επιθετική εξαγορά εκ των έσω μπορεί να γίνει αν θέλει κάποιος... αν θέλει. Χώρια που ώς μεγαλομέτοχος υποχρεώνεις σε διαχειριστικό έλεγχο και εκεί έχουμε πλέον τρελά γλέντια.
Gandalf
Gandalf dr685sm
29/12/2009, 17:18
άμα λέω άρχισαν τα όργανα...
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17144&subid=2&pubid=6767989
Gandalf
kalgeorge
29/12/2009, 17:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:eyepop:
Mlk τον χορεψε άσχημα :lol:
auti i dripla kai mia tou berbatof ston della pou eskase stis pinakides ola ta lefta
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
29/12/2009, 17:32
όλα τα λεφτά ο Πανούτσος για ΑΕΚ και Κοζώνη... για ΠΑΟ .. και για ΟΣΦΠ..
http://www.sport-fm.gr/article/210905
Gandalf
kalgeorge
29/12/2009, 19:49
ρε σεις αλανια......εσεις οι προπονηταδες ντε....ελατε ξερετε τωρα ποιοι ειστε.....
για ριξτε μια ματια ρε σεις...εδω στο link...εκει που λεει για τον νινη.....
και απαντηστε μου....
τελικα ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ τον θελει ο νιομπλιας?????.........
γιατι θυμαμαι κατι δηλωσεις του στυλ.....¨ο νιομπλιας τον θελει στα πλαγια οπως τον βαζει και στην εθνικη κλπ κλπ κλ𠨨 ......
http://www.sport24.gr/html/ent/216/ent.335216.asp
Akatanomastos
29/12/2009, 23:26
http://www.sport24.gr/html/ent/182/ent.335182.asp
el_hymador
29/12/2009, 23:59
Πολυ εργολαβια ο Μπομπ...
βεβαια δεν υπαρχει προεδρος που να μην λειτουργει για το προσωπικο του οφελος, τα κουραφεξαλα περι φιλαθλων και οπαδικων συναισθηματων ειναι για τους αφελεις...
μακαρι να ξαναγινει η ΑΕΚ υπολογισιμη δυναμη παντως και το ενοοω, αν και πιστευω οτι ο Μπομπ θα ερθει, θα χτισει και θα φυγει...Ηλθον - Εχτισον - Απηλθον :lol:
vangelis 64
30/12/2009, 01:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αν και πιστευω οτι ο Μπομπ θα ερθει, θα χτισει και θα φυγει...Ηλθον - Εχτισον - Απηλθον :lol: Ξέχασες το εισέπραξον.:rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
30/12/2009, 03:00
αυτο ηταν λιγο ποιο απολαυστικο απο οταν βλεπεις τα παιχνιδια του γαυρου στην ευρωπη (http://troktiko.blogspot.com/2009/12/15_30.html)
λαβιλλα σε αφησα αρκετες μερες να το σκεφτεις, για να μην λες οτι ειμαι αδικος και σκληρος μαζι σου..
για πες μου τελικα καταλαβες οτι
η κληρωση μπορει αφενως να ειναι δυσκολη γιατι η μπορντο ειναι μια πολυ φορμαρισμενη ομαδα σε ευρωπη και στην χωρα της,
αλλά
συγκριτικά, προσεξε με
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ με κατι αλλα ονοματα τυπου μπαρτσα ρεαλ μαδριτης κλπ κλπ
σε αφηνει να ελπιζεις σε ενα θαυμα..
το καταλαβες τωρα? μπραβο αγορι μου..
περιμενω τωρα μια απαντηση σου οτι να ναι με μπολικη δοση τρελας..:sick: :rolleyes:
la_villa
30/12/2009, 09:27
...
απέκτησε πρώτα "καρύδια"...απάντα σε δυο ερωτησεις που σε περιμένουν και κανεις τον μαλακα εδω και ένα μήνα γιατι δεν σε έπαιρνε να απαντήσεις...
(αλλα ετσι είναι...η μαιευτικη μέθοδος σε πόνεσε και αρχισες να σφυρας κλέφτικα....εξαλλου στο είχα πει)
και τα ξαναλέμε...δυστυχως είσαι πολύ λίγος για να καθομαι να απαντάω σε εσένα...;)
και ασε τις ιστοριούλες για άλλους....δεν το κατεχεις το αθλημα και ξεφτυλλίζεσαι προσπαθωντας να πεις κατι
el_hymador
30/12/2009, 09:31
Ξέχασες το εισέπραξον.:rotflmao: :rotflmao:
παει πακετο με το Εχτισον...
kalgeorge
30/12/2009, 12:36
http://kourkouti.yooblog.gr/
:bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bawl:
Cpt. Haddock
30/12/2009, 12:39
Α, ρε αΙκ...
Akatanomastos
30/12/2009, 14:39
χτες ειδα ολοκληρη τη συνεντευξη κοζωνη(Εχω βαλει και το λινκ)
περα απο τα γελια που βγαζει ο μπομπ, φαινετε σοβαρος
και εχω αρχισει να τον πιστευω..
Οταν λεει οτι ΜΟΛΙς ΠΑΡΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙς απο κυβερνηση για να αρχισει ΑΜΕΣΩς το γηπεδο, αγοραζει την ΑΙΚ(αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως θα γινει, σε 5 μηνες να παρει αδεια)
το θεμα ειναι οτι τον ΚΑΘΕ αεκτζη δεν τον χαλασε να παρει την ΑΙΚ ο ΜΠΟΜΠ και με το που πεσουν υπογραφες να δει να ριχνει
περι τα 100 ΜΥΡΙΑ
στο γηπεδο
προπονητικο
μεταγραφες
Akatanomastos
30/12/2009, 14:50
λοιπον, πηρατε στο γαυρο το ΛουΑ ΛουΑ
αντε να κλεισετε και τον Καστιγιο σε λιγο και να λετε παλι καλα:wave2:
λοιπον, πηρατε στο γαυρο το ΛουΑ ΛουΑ
αντε να κλεισετε και τον Καστιγιο σε λιγο και να λετε παλι καλα:wave2:
Τι να κανουμε...??? :(
Αφου μας τους πηρε ολους ο Πατερας...!!! :sad:
la_villa
30/12/2009, 16:26
ας του την δώσουν την αεκ του μπομπ
ούτως ή αλλως αυτοι που είναι τώρα είναι για τον Μπεο καβαλα....
το πολύ πολύ να είναι ίδιος με αυτους και ο μποπ ...ε και τι εγινε?
χειρότερος να είναι αποκλείεται....
οπότε ή πάει καλύτερα ή συνεχίζει όπως και τώρα απλά με άλλο αφεντικό
kalgeorge
30/12/2009, 17:28
http://www.sport24.gr/html/ent/368/ent.335368.asp
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: