View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
vangelis 64
06/12/2009, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Πρόβλημα εγώ με τον Σισέ δεν έχω,δεν ξέρω αν έχει ο ίδιος με τον εαυτό του βέβαια...:lol:
αλλά ποιές ιστορίες για αγρίους είπα ρε μάστορα;Ο Σισέ είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής μαζί με τον Τσέζαρεκ με 8 γκολ,δύο περισσότερα από τον Κατσουράνη.
Τι είν' αυτό που τον κάνει στα μάτια σας τόσο καλόνε δηλαδή,η προσφορά του στον ΠΑΟ ή η ιστορία του;
giobazolias
06/12/2009, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Προσωπικά δεν είπα ποτέ κάτι άσχημο για τον Λυμπερόπουλο,ήταν παίχτης που μού άρεσε ανεξάρτητα σε ποιά ομάδα έπαιζε.
Αλλά ο Νικόλας στον Παναθηναϊκό δεν ήταν αυτό που σήμερα ΝΟΜΙΖΕΤΕ πως είναι ο Σισέ.Ο Σισέ ήρθε σα φίρμα,σαν γαμώ και δέρνω(πράγμα που υπήρξε φυσικά)και βέβαια είναι πολύ μεγάλο όνομα για τα ελληνικά δεδομένα.
Μόνο που....κάποτε ήμουνα πουλί και μ' αγαπούσανε πολλοί,που λέει η Μίτση Κωνσταντάρα.:lol: Στο μυαλό σας ο Τζιμπρίλ είναι αυτό που ήταν κάποτε,όπως ακριβώς το ίδιο πράγμα συμβαίνει με τον Σεϊταρίδη.Αυτό τουλάχιστον έχει δείξει μέχρι τώρα.
Κάτσε να περάσει αυτή η χρονιά και να δούμε αν θα αναπολείτε κανα Βαζέχα πάλι.:D
Προσωπικα ουτε εγω νομιζα ποτε οτι με το Σισε γαμω και δερνω μιας και δεν ηταν ουτε ειναι Νιστερλοι η Ραουλ η Ντρογκμπα.............
Παρολα αυτα ομως ηταν και ειναι πολυ μεγαλος παικτης που υπο προυποθεσεις (τις οποιος ο Κατε δεν μπορει να δημιουργησει)..........ο Σισε μπορει να κανει παρα πολλα πραγματα!!!
Στο μυαλο μου ο Σισε ειναι 28 χρονων παικτης και 2 τραυματισμους που ηταν τετοιοι ωστε να μην επηρεασουν το μεγαλυτερο του οπλο................ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ........!!!!!
Ο Σισε ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ με διαφορα ο γρηγοροτερος παικτης στο ελληνικο ποδοσφαιρο και ενας απ τους γρηγοροτερους στον κοσμο!!!
Αν ο μαλακας ο Τεν Κατε ηξερε πως να τον αξιοποιησει................ο Σισε θα ειχε ηδη τα διπλασια γκολ απ τον δευτερο σκορερ του ελληνικου προταθληματος!!!!
Το οτι ο Κατσουρανης βαζει ακομα γκολ..............χρεωνεται και στο Σισε οπου τραβαει τη μιση αμυνα του αντιπαλου πανω του και αφηνοντας χωρους στο Κατσουρανη.........
ο Σισε χρειαζεται συμπαικτες με γρηγορες αντιδρασεις που να του δινουν τη μπαλλα πριν οργανωθει ο αντιπαλος................και οχι τις γιομες του μαλακα του Βυντρα και τις κωλοτουμπες του καραγκιοζη του Καραγκουνη...............
ο Σισε αν παιξει καμια 10αρια αγωνες με Ρουκαβινα και Νινη απο πισω του (που ξερουν να δινουν την καθετη πασα με τη μια)................θα βγαλει ματια!!!
Προβλημα ο Σισε θα εχει μονο με αμυνες που παιζουν και οι 11 μπροστα στο τερμα............
Το προβλημα δεν το εχει ο Σισε αλλα το στυλ παιχνιδιου του ΠΑΟ!!!!!!!!
Και ολα αυτα για ενα παικτη που εστω και ετσι ειναι πρωτος σκορερ..........και αν τον μαθουν καλυτερα οι σημπαικτες του μπορει πολυ περσισσοτερα!!!!!
ΒΑΓΓΛΕΛΗ για να μην εκτεθεις........σου προτεινω να μην χλευαζεις το Σισε !!!
:wave2:
Akatanomastos
06/12/2009, 23:02
Πρόβλημα εγώ με τον Σισέ δεν έχω,δεν ξέρω αν έχει ο ίδιος με τον εαυτό του βέβαια...:lol:
αλλά ποιές ιστορίες για αγρίους είπα ρε μάστορα;Ο Σισέ είναι πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής μαζί με τον Τσέζαρεκ με 8 γκολ,δύο περισσότερα από τον Κατσουράνη.
Τι είν' αυτό που τον κάνει στα μάτια σας τόσο καλόνε δηλαδή,η προσφορά του στον ΠΑΟ ή η ιστορία του;
9 εχει, δεν ξερω ποσα εχει ο τσεζαρεκ, αλλα γιατι αναφερεις τον σεζαρεκ(ο οποιος ειναι παιχτουρα βεβαια)
ειπαμε τι τον κανει καλο,
οτι κανει την δουλεια του, τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω..
και φυσικα η κλαση του φαινετε σε αρκετα απο τα γκολ του,
τωρα, σιγουρα περιμενω το κατι παραπανω και ειμαι σιγουρος οτι θα ρθει..
Ειναι απο τους λιγους που δειχνουν ΠΑΝΤΑ ορεξατοι(εξαιρεση τα πρωτα παιχνιδια του με τον παο που δεν ειχε προσαρμοστει)
δεν ξερω τι το προκαλει, που πιθανον η ελπιδα του να παει μουντιαλ, αλλα δεν με νοιαζει
εγω θελω να τον βλεπω να τρεχει για την φανελα.
μην τον βγαλουμε και αυτον αμπαλο σαν τον λετο και το καραγκουνη:sick:
vangelis 64
06/12/2009, 23:10
εγω θελω να τον βλεπω να τρεχει για την φανελα.
Κι εγώ θέλω να γίνω πρωθυπουργός αλλά δεν με ψηφίζει κανείς ρε γαμώτο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
06/12/2009, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Ο Σισε ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ με διαφορα ο γρηγοροτερος παικτης στο ελληνικο ποδοσφαιρο και ενας απ τους γρηγοροτερους στον κοσμο!!!
:winka:
εγω δεν εχω δει κανεναν, οχι να τον πιανει, αλλα να ειναι εστω κοντα του, απο την στιγμη που θα πεταξει την μπαλα και θα αρχισει το τρεξιμο, λογω διασκελισμου εχει αφησει το μπακ 2 μετρα πισω
Akatanomastos
06/12/2009, 23:11
Κι εγώ θέλω να γίνω πρωθυπουργός αλλά δεν με ψηφίζει κανείς ρε γαμώτο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτος τρεχει ομως..
σιγουρα οχι οπως ο σαλπι, καθως ανασταλτικα δεν βοηθαει, αλλα εχει αλλες χαρες που πρεπει να εκμεταλευτουμε..
Aλλοι εχουν cisee αλλοι τον τσιγκανογερμανοελληνα μητρογλου
αλλοι εχουν letto αλλοι ζαιρι
αλλοι εχουν silva αλλοι τον ντου ντου(εθνικη βραζιλιας γιοκ)
αλλοι εχουν κατσουρανη οι αλλοι?
αλλοι εχουν νινη αλλοι φετφατζιδη:D
αλλοι εχουν σειταριδη αλλοι τασο παντο:rotflmao:
αντε πειτε για το γκαλετι:smokin:
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ:wave2:
vangelis 64
06/12/2009, 23:17
ΒΑΓΓΛΕΛΗ για να μην εκτεθεις........σου προτεινω να μην χλευαζεις το Σισε !!!
:wave2: Λοιπόν επειδή το θέμα πάει σοβαρά και τό'χω ψιλοβαρεθεί κιόλας.Ποτέ δεν αμφισβήτησα την αξία τού Σισέ.
Η όλη κουβέντα ξεκίνησε(και συνεχίζεται)από το καλαμπούρι που κάνουμε με τον kalgeorge.Το τι φταίει και ο παίχτης αυτός δεν τραβάει τα αναμενόμενα σε κάθε παιχνίδι δεν είναι ούτε τής παρούσης ούτε τών δυνατοτήτων μας να το αναλύσουμε.
Εμένε μόνο μ' έχει παραξενέψει που λειτουργεί πολλές φορές σαν πρωτάρης,τίποτ' άλλο.:beer: :wave2:
vangelis 64
06/12/2009, 23:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
06/12/2009, 23:26
αλλοι εχουν Τεν Κατε, τελεία.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
07/12/2009, 08:26
Δεν έχει λεφτά λέει ο Βοb...
Τώρα θυμηθήκατε να το τσεκάρετε;... οτι δήθεν δεν έχει λεφτά; Συμφωνώ με τον Πάνο οτι ακόμα και με εγγυοδοτικές τα ποσά που λέει , σίγουρα θα μπορεί να τα πάρει. Ακόμα και συστατική επιστολή να εμφάνισε καμία τράπεζα δεν την δίνει "αέρα-πατέρα".
Απο εκεί και πέρα... Μαζί σου ρε Πάνο.. σε ενα πράγμα που συμφωνούν αρκετοί πλέον ΑΕΚτζήδες..., Δ Εθνική και καθαρή πλέον. Αλλά "καθαρή" έτσι;... διαολόστελμα σε όλα τα λαμόγια.
Σε αυτό που συμφωνώ επίσης με αρκετές εφημερίδες είναι οτι δεν θα ήθελα ούτε στο κορδόνι του παπουτσιού τους να ήμουν των διοικούντων γιατί πολύ σύντομα θα έχουν να ακούσουν και να νιώσουν στο πετσί τους τα εξ αμάξης... διότι το να φύγεις και να πείς δεν μπορείς .. αίντε και να γίνει δεκτό. Είναι πιο "αντρικό"... Αλλά το να κοροϊδέυεις με το "μένω-φεύγω" σηκώνει "σφαλιάρα Τζανετάκου".
Gandalf
Gandalf dr685sm
07/12/2009, 08:28
A.. και απο όσο βλέπω 61 εκατομύρια είναι το αληθινό χρέος... σε ενα σημείο που είχε ο "Τίγρης" δίκιο.
Kalgeorge.. άνοιξε το ντουλάπι με τους δεινόσαυρους φίλε και ετοίμασε την βάση για το έκθεμα μας.
Gandalf
TA NHΣΙΑ..................ΚΕΙΜΑΝ
τά ξέρετε...??
vangelis 64
07/12/2009, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
TA NHΣΙΑ..................ΚΕΙΜΑΝ
τά ξέρετε...??
:wave2: Πώς...έχω λογαριασμό εκεί.Κι εσύ;:p
Πώς...έχω λογαριασμό εκεί.Κι εσύ;:p
Μερικοί ψάχνουν έγγυητικές..............ΧΑ..........!!!!
vangelis 64
07/12/2009, 08:44
Μερικοί ψάχνουν έγγυητικές..............ΧΑ..........!!!!
:wave2: Τα Κεϊμάν ξέρεις,εκτός από νησιά,είναι και κροκόδειλοι:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
07/12/2009, 08:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[...]Συμφωνώ με τον Πάνο οτι ακόμα και με εγγυοδοτικές τα ποσά που λέει , σίγουρα θα μπορεί να τα πάρει. Ακόμα και συστατική επιστολή να εμφάνισε καμία τράπεζα δεν την δίνει "αέρα-πατέρα".[...]
Gandalf
Εάν ακουσα καλά το πρωί στην ΤουΒου, αυτό που παρουσίασε ως εγγυηση απο την Τράπεζα είναι η δυνατότητα αναληψης.
Κοινώς μεχρι που φτάνει η δανειακή γραμμή που έχει (μάλλον η εταιρία του), όχι πόσα λεφτά έχει.
Διαβάζοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις, το μονο που βλέπω ειναι οτι ο Μπομπ κατάλαβε οτι τον έπιασαν (και κότσο σε οτι αφορά το χρεος) και ψάχνει να βρει τρόπο να απεμπλακεί. Γι' αυτό και το "τελεσίγραφο" με τα 15μυρια των εγγυητικών. Όταν οι μέτοχοι αρνήθηκαν τα 5 μυρια, θα δεχτούν τα 15?
Για να φωνάζει δυο μήνες ο Πανούτσος οτι ο Μπομπ δεν έχει λεφτά, κάτι θα ξέρει :winka:
Τεσπά, δύσκολη απόφαση μεν, αλλα πρέπει να γίνει τώρα αυτό που κακώς δεν έγινε το 2004. Πτώχευση, πρωτοδικείο, Δ' Εθνική και άνοδος χρόνο με το χρόνο. Πλήρης και σωστή κάθαρση. Ποια η διαφορά να είναι "τυπικά" αυτή η ομάδα στην σουπερλιγκ για 4 χρονια και να φυτοζωεί τρώγοντας καρπαζιές και ποια να ανέβει με την πραγματική της αξία σε 4 χρονια.
blackbusa
07/12/2009, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εάν ακουσα καλά το πρωί στην ΤουΒου, αυτό που παρουσίασε ως εγγυηση απο την Τράπεζα είναι η δυνατότητα αναληψης.
Κοινώς μεχρι που φτάνει η δανειακή γραμμή που έχει (μάλλον η εταιρία του), όχι πόσα λεφτά έχει.
Διαβάζοντας τις χθεσινές ανακοινώσεις, το μονο που βλέπω ειναι οτι ο Μπομπ κατάλαβε οτι τον έπιασαν (και κότσο σε οτι αφορά το χρεος) και ψάχνει να βρει τρόπο να απεμπλακεί. Γι' αυτό και το "τελεσίγραφο" με τα 15μυρια των εγγυητικών. Όταν οι μέτοχοι αρνήθηκαν τα 5 μυρια, θα δεχτούν τα 15?
Για να φωνάζει δυο μήνες ο Πανούτσος οτι ο Μπομπ δεν έχει λεφτά, κάτι θα ξέρει :winka:
Τεσπά, δύσκολη απόφαση μεν, αλλα πρέπει να γίνει τώρα αυτό που κακώς δεν έγινε το 2004. Πτώχευση, πρωτοδικείο, Δ' Εθνική και άνοδος χρόνο με το χρόνο. Πλήρης και σωστή κάθαρση. Ποια η διαφορά να είναι "τυπικά" αυτή η ομάδα στην σουπερλιγκ για 4 χρονια και να φυτοζωεί τρώγοντας καρπαζιές και ποια να ανέβει με την πραγματική της αξία σε 4 χρονια.
Καπτεν Ιγκλο το τι λεει ο καθε Πανουτσος η ο καθε Γεωργιου (που ειπε οτι ο Μπομπ το φυσαει) με αφηνει παγερα αδιαφορο...γιατι στην κεφαλη τις ομαδας ειναι καποιοι που αποδεικνηονται πολυ μαλακες και περισσοτερο αφερεγγυοι απο τον Μακαρο...που εκτος απο μαυρα μεσανυχτα στο αθλητικο κομματι εχουν και ενα θεμα και στο οικονομικο και διαχειρισης...και μετα κραζουνε καποιοι τον Ντεμη που την εκανε πριν 2 χρονια....του λογους τους ειπαμε...ε για ποσες αγωνιστικες να ακουει για την προεδρινα και για τα ιερα του και αυτος...ο ΧΧ μουγγα ομως τωρα...
βεβαια αν γινει εξαγνιανση τις ομαδας θα ειμαι ο πρωτος που θα παρω διαρκειας...δεν πιστευω να ακολουθησει και στην 4 εθνικη ο ακατανομαστος προδοτικος βατραχος...
vangelis 64
07/12/2009, 09:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
βεβαια αν γινει εξαγνιανση τις ομαδας θα ειμαι ο πρωτος που θα παρω διαρκειας...δεν πιστευω να ακολουθησει και στην 4 εθνικη ο ακατανομαστος προδοτικος βατραχος...
:wave2: Άντε ρε Πάνο....και τα εισιτήρια με τον ΑΟ Πόρου τα κερνάω εγώ:bigcry: :bigcry:
ΜΑΛΛΟΝ..............ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ
Άλλά όχι αύτό πού ύπονοείς...!!!
Όντως πρέπει νά γίνει αύτό πού δέν έγινε μέ................
ΠΑΟΚ...............ΑΡΗ.................ΠΑΝΙΩΝΙΟ..................ΟΣΦΠ............ .....καί όλους αύτούς πού θά έπρεπε
νά παίξουν σέ άλλη κατηγορία,άκόμα καί λόγω δωροδοκιών....!!!
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ............ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ......μήπως σού λέει κάτι....??
Δέν είναι ή πρώτη φορά πού ή ΑΕΚ...........θά δείξει τό δρόμο....
Άν ή ΑΕΚ είχε πάει Δ' Έθνική τό 2004 καί έπεφτε σέ καλά χέρια,τώρα θά πρωταγωνιστούσε.
Αύτή ήταν καί ή θέση όλων τών ύγιώς σκεπτόμενων Άεκτσήδων.........
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ............ΣΥΣΤΗΜΑ....ΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.....!!!!
Καπτεν Ιγκλο το τι λεει ο καθε Πανουτσος η ο καθε Γεωργιου (που ειπε οτι ο Μπομπ το φυσαει) με αφηνει παγερα αδιαφορο...γιατι στην κεφαλη τις ομαδας ειναι καποιοι που αποδεικνηονται πολυ μαλακες και περισσοτερο αφερεγγυοι απο τον Μακαρο...που εκτος απο μαυρα μεσανυχτα στο αθλητικο κομματι εχουν και ενα θεμα και στο οικονομικο και διαχειρισης...και μετα κραζουνε καποιοι τον Ντεμη που την εκανε πριν 2 χρονια....του λογους τους ειπαμε...ε για ποσες αγωνιστικες να ακουει για την προεδρινα και για τα ιερα του και αυτος...ο ΧΧ μουγγα ομως τωρα...
ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΜΝΗΜΗ.......??
Αύτά είναι τά πουλέν τού Ντέμη φίλε.....!!!!
Ό καίσαρας τώρα,άπολαμβάνει τό κάψιμο τής Ρώμης καί κάνοντας νέα καρριέρα, μανατζαριλίκι μέν άλλά
σέ άλλον τομέα....!!!!
kalgeorge
07/12/2009, 10:15
A.. και απο όσο βλέπω 61 εκατομύρια είναι το αληθινό χρέος... σε ενα σημείο που είχε ο "Τίγρης" δίκιο.
Kalgeorge.. άνοιξε το ντουλάπι με τους δεινόσαυρους φίλε και ετοίμασε την βάση για το έκθεμα μας.
Gandalf
sto moysio eipame re...apodeixi oti upirxate :rotflmao:
kalgeorge
07/12/2009, 10:19
, Δ' Εθνική και άνοδος χρόνο με το χρόνο. Πλήρης και σωστή κάθαρση. Ποια η διαφορά να είναι "τυπικά" αυτή η ομάδα στην σουπερλιγκ για 4 χρονια και να φυτοζωεί τρώγοντας καρπαζιές και ποια να ανέβει με την πραγματική της αξία σε 4 χρονια.
kai poios sou eipe oti tha kataferei na anevei re captain??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
07/12/2009, 10:29
mage...
http://www.sport24.gr/html/ent/793/ent.331793.asp
Cpt. Haddock
07/12/2009, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
kai poios sou eipe oti tha kataferei na anevei re captain??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μέχρι Β' Εθνική θ' ανέβει πάντως :lol:
Gandalf dr685sm
07/12/2009, 10:57
Kalgeorge..
Σήμερα η Γενική Συνέλευση. Στα γραφεία οι οργανωμένοι
Μέσα σε αυτή την "βροχή" δηλώσεων και ανακοινώσεων ανάμεσα σε Κοζώνη και ΠΑΕ, σήμερα είναι και η Γενική συνέλευση των μετόχων, όπως είχε τουλάχιστον είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ για την 7η Δεκεμβρίου.
Το τι θα συζητηθεί αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει. Ειδικότερα μετά και τις τελευταίες εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως μαζί με τους μετόχους(ή τους εκπροσώπους τους) στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να βρεθούν και οπαδοί της ΑΕΚ, οργανωμένοι και μη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν.
Πάντως δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας να υπάρξει και αναβολή της Γ.Σ. για ευνόητους λόγους.
Σιγά μην γίνει το Γ.Σ....
Οτι γλύτωσε απο την μανία κάποιων στο κέντρο της Αθήνας θα γίνει στην Γράμμου.
Απο εκεί και έπειτα... Δ Εθνική μπας και ξεβρωμίσουμε.. μόνο έτσι θα φύγουν όλοι οι δήθεν και μοδάτοι απο την ΑΕΚ.. βλέπεις στην Δ. Εθνική δεν έχει πρεστίζ. Και για το αν θα ανέβει... εδώ ανεβήκαν άλλοι και άλλοι... λες η ΑΕΚ με τόσο κόσμο να μην τα καταφέρει μέσα σε 4 χρόνια;;;
Ακόμα και αν παίζουν μόνο οι πιτσιρικάδες της;
Gandalf
Cpt. Haddock
07/12/2009, 11:00
Το θέμα, Μάγε, ειναι ο κόσμος να αποδεχτεί αυτή τη λύση και να μην αρχίσουν τα δακρύβρεκτα περι ιστορίας, προσφυγιάς και μεγάλης ομάδας που πρέπει να παραμείνει στη σουπερ λιγκ κλπ κλπ
Ρεαλισμός χρειάζεται, όχι Ξανθόπουλος :wave2:
kalgeorge
07/12/2009, 11:01
Μέχρι Β' Εθνική θ' ανέβει πάντως :lol:
mallon den exeis parakolouthisei paixnidia xamilwn katigoriwn :a021: :a021:
Cpt. Haddock
07/12/2009, 11:02
mallon den exeis parakolouthisei paixnidia xamilwn katigoriwn :a021: :a021:
Για να είμαι ελικρινής, όχι :rotflmao:
Για να είμαι ελικρινής, όχι :rotflmao:
E, τότε ......... δες !!!
http://www.youtube.com/watch?v=BNokrXs4WdQ
http://www.youtube.com/watch?v=BOMqgcbF_A8&feature=related
:lol: :lol: :lol:
blackbusa
07/12/2009, 15:09
ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΜΝΗΜΗ.......??
Αύτά είναι τά πουλέν τού Ντέμη φίλε.....!!!!
Ό καίσαρας τώρα,άπολαμβάνει τό κάψιμο τής Ρώμης καί κάνοντας νέα καρριέρα, μανατζαριλίκι μέν άλλά
σέ άλλον τομέα....!!!!
Και βεβαια ειναι τα πουλεν του...βασικα οχι ακριβως ετσι αλλα ας πουμε ναι...και αν διαβασες πριν απο λιγο χρεωσα τον Ντεμη για το οτι δεν αφησε την ομαδα να πεσει στην Δ'...βεβαια εκ του ασφαλους προφητες με την σιγουρια του αποτελεσματος ειμαστε ολοι...Καισαρας ειναι αυτος που κανει κουμαντο και εχει και τα μπικικινια...και ο Καισαρας δεν φευγει ποτε...απλα στελνει του δουλους στο Colosseo....και επειδη εχεις πιο μεγαλο κολλημα με τον Ντεμη παρα εγω με τον βατραχο θελω να σου θυμησω....
με τον Κοντο στα 4 χρονια που ηταν στο τιμονι...διεκδικησες 2 χρονια πρωταθλημα...το ενα το εχασες απο απειρια/μαλακια σου....το αλλο στο κλεψανε....βγηκες Cl 3 χρονια συνεχομενα...εκανες ρεκορ διαρκειας...ειχες ενα οραμα...
με τον Κερμιτ στον παγκο φετος γιατι το περσυνο δεν μετραει (ας πουμε)....εκανες τσιμπουκια στον Λεβαδιακο και στον Πανιωνιο....για να δεις μπαλλα πρεπει να ερθουν τα χριστουγεννα (εννοω τις μπαλλες που στολιζουμε το δεντρο)....εισαι απο τελη Νοεμβριου εκτος ολων τον στοχων...λαθος...κυνηγας να μπεις play off (ελπιζω να μην φτασεις στο σημειο να πολεμας για την παραμονη σου)....και σου ελεγε στην αρχη του χρονου το ροστερ ειναι οκ και θα διεκδηκησουμε τα παντα...η δικια του ομαδα ειναι αυτη...και μην μου πεις δουλευει με τα λειψα κλπ παπαριες....να μην εκανε τετοιες δηλωσεις να τους ξεβρακωνε και να εφευγε...οπως το 1996 που αφησε ομαδαρα ετοιμη και στρωμενη...γιατι ειχε μαλακα προεδρο...:winka:
τατα...:wave2:
kalgeorge
07/12/2009, 15:17
εκανες τσιμπουκια στον Λεβαδιακο και στον Πανιωνιο
εδω φιλε εισαι λαθος........
ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχετε ξεσκιστει να κανετε φετος ρε :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
kalgeorge
07/12/2009, 15:22
μαγε....πανο.....η αεκ δεν εχει την πολυτελεια να χανει ατομα σαν το μελισανιδη :rotflmao:
http://www.sport24.gr/html/ent/841/ent.331841.asp
kalgeorge
07/12/2009, 15:25
και επειδη εχω ορεξουλες :rotflmao:
182624
blackbusa
07/12/2009, 15:29
εδω φιλε εισαι λαθος........
ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΕΒΑΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟ???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχετε ξεσκιστει να κανετε φετος ρε :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:
μικρε και ανοητε βαζελακο...δεν μειλαω για την αγωνιστικη μπουρδελοκατασταση τη ομαδας...αλλα για τις μεταγραφες μπαμ το καλοκαιρι του Λεοναρντο και του Μακου...αλλωστε πως να εχουν το μυαλο στην μπαλλα τα παιδια οταν εχουν να πληρωθουν 3-4 μηνες...ξερεις πως ειναι να ζεις με δανεικα ενω πας να εξαργυρωσεις μια επιταγη τον 200.000 ευρω η δεν εχει μπει στον λογαριασμο σου το ταληρακι??γαμησετα...
kalgeorge
07/12/2009, 15:30
μικρε και ανοητε βαζελακο...δεν μειλαω για την αγωνιστικη μπουρδελοκατασταση τη ομαδας...αλλα για τις μεταγραφες μπαμ το καλοκαιρι του Λεοναρντο και του Μακου...αλλωστε πως να εχουν το μυαλο στην μπαλλα τα παιδια οταν εχουν να πληρωθουν 3-4 μηνες...ξερεις πως ειναι να ζεις με δανεικα ενω πας να εξαργυρωσεις μια επιταγη τον 200.000 ευρω η δεν εχει μπει στον λογαριασμο σου το ταληρακι??γαμησετα...
kolodoulia re file...:(
alla ta tsi@@@ ta kanete etsi kai alliws :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dukeandthecity
07/12/2009, 15:31
και έχουμε και τον Σαντος που καταδεικνύει απαράμιλλο σέβας στους αρχαίους θεσμούς και δεν καταφεύγει στην ύβρη την προηγούμενη αγωνιστική με το να σκυλευσει το κιτρινόμαυρο πτώμα. :sick:
kalgeorge
07/12/2009, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
και έχουμε και τον Σαντος που καταδεικνύει απαράμιλλο σέβας στους αρχαίους θεσμούς και δεν καταφεύγει στην ύβρη την προηγούμενη αγωνιστική με το να σκυλευσει το κιτρινόμαυρο πτώμα. :sick:
kati rwtisa esas tous paoktzides ....alla den vgike na apantisei kaneis....
sas exei adikisei parafora i diaitisia re gamwto.....kala ta elege o garsia.....
balara me tin aek..
PENALTARA me tin larisa....
posa kerdismena penaltu fetos o paok....
atimi zwi...
dukeandthecity
07/12/2009, 15:43
εδω είμαι να σε απαντησω ότι θες. Αλλωστε μονο εγω και ο αλλος ο ξεδοντιάρης γράφουμε εδω μεσα και προσωπικα δεν διαβαζω όλα τα ποστ γιατι οι γαυροβαζελοι μας τα έχετε κανει τσουρεκια εδω μέσα (είστε το κακεκτυπο της Α(θ)λητικής κυριακής)
για διατησία και πέναλτυ θες να πούμε?
πήραμε ένα αυστηρό με τον ρούλη (το 1ο) και ένα μούφα με την Λάρισα. Η διατησία μας σφυράει καλύτερα απο την παράιτηση γκαγκατση και μετά.
Πιο πρίν όμως φάγαμε κατι παπάδες πρώτους.
Για τις δηλώσεις γκαρσία δεν με εκπλήσουν. Διαβασε όλες τις δηλώσεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και θα δείς το ίδιο πράγμα. Ποσο παοκτσάκια ήταν απο μικροί και πόσο τους πορώνει ο μεγαλος λαος. Ακόμα και ο φωτάκης σήμερα λέει για κύπελλο και τσ.λ. Ετσι είναι, αν δεν μπορεί το πόδι βαζεις το στόμα να κάλύψει τα κενά.
o_gavros
07/12/2009, 15:45
με τον Κερμιτ ...
μουμπλε μουμπλε..
...οπως το 2006 που αφησε ομαδαρα ετοιμη και στρωμενη...γιατι ειχε μαλακα προεδρο...:winka:
...:wave2:
χα χα χα χα,δεν έχω διαβάσει πιο αστεία εκδοχή για την απομάκρυνση του Μπάεβιτς για 2η φορά απο τον Ολυμπιακό.
φιλαράκι μείνε καλύτερα στα της Αεκ που φαίνεται πως τα γνωρίζεις διεξοδικότερα.
blackbusa
07/12/2009, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
χα χα χα χα,δεν έχω διαβάσει πιο αστεία εκδοχή για την απομάκρυνση του Μπάεβιτς για 2η φορά απο τον Ολυμπιακό.
φιλαράκι μείνε καλύτερα στα της Αεκ που φαίνεται πως τα γνωρίζεις διεξοδικότερα.
εκ παραδρομης...1996 εννουσα...το αλλαζω...
kalgeorge
07/12/2009, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
εδω είμαι να σε απαντησω ότι θες. Αλλωστε μονο εγω και ο αλλος ο ξεδοντιάρης γράφουμε εδω μεσα και προσωπικα δεν διαβαζω όλα τα ποστ γιατι οι γαυροβαζελοι μας τα έχετε κανει τσουρεκια εδω μέσα (είστε το κακεκτυπο της Α(θ)λητικής κυριακής)
πες τα ρε φιλε.....
κατσε τωρα θα βγει και ο φιλος σου ο τερενς να πει για τα διοδια....την χαβουζα, το μετρο τις συγκοινωνιες και ολα αυτα :bawl: :bawl:
o_gavros
07/12/2009, 15:48
εκ παραδρομης...1996 εννουσα...το αλλαζω...
οκ,με το μπαρδό τότες για τον γέλωτα.
και για να είμαστε και τυπικοί,επέτρεψε μου να σε διορθώσω πάλι.
την πρώτη φορά που απομακρύνθηκε απο τον κόκκινο πάγκο,ήταν το '99.εκεί αν δε με απατά η μνήμη μου υπήρχε άμμεση απομάκρυνση (εν συγκρίσει με το 2006)
blackbusa
07/12/2009, 15:54
οκ,με το μπαρδό τότες για τον γέλωτα.
και για να είμαστε και τυπικοί,επέτρεψε μου να σε διορθώσω πάλι.
την πρώτη φορά που απομακρύνθηκε απο τον κόκκινο πάγκο,ήταν το '99.εκεί αν δε με απατά η μνήμη μου υπήρχε άμμεση απομάκρυνση (εν συγκρίσει με το 2006)
απο ολο το ποστακι που εγραψα...πως εβγαλες το συμπερασμα οτι αναφερομουνα για τον σκατογαυρο ωστε να με διορθωσεις???δεν εχετε μαλακα προεδρο...ολα τα αλλα μπορει να ειναι...μαλακας οχι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
07/12/2009, 15:56
απο ολο το ποστακι που εγραψα...πως εβγαλες το συμπερασμα οτι αναφερομουνα για τον σκατογαυρο :
γαυροι παιδι μου...τσ τσ τσ....
o_gavros
07/12/2009, 15:57
απο ολο το ποστακι που εγραψα...πως εβγαλες το συμπερασμα οτι αναφερομουνα για τον σκατογαυρο ωστε να με διορθωσεις???δεν εχετε μαλακα προεδρο...ολα τα αλλα μπορει να ειναι...μαλακας οχι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεα κούλπα , διάβαζα πολλές σελίδες μαζί και προφανώς δεν πρόσεξα καλά.
Για μένα όμως,είναι μαλακας.
blackbusa
07/12/2009, 16:06
μεα κούλπα , διάβαζα πολλές σελίδες μαζί και προφανώς δεν πρόσεξα καλά.
Για μένα όμως,είναι μαλακας.
ε ναι...εχασε το Δουριο και δεν ξαναεβγαλε τον Γκαγκατση προεδρο της ΕΠΟ...δικηγορος του γαυρου ξαναεγινε βεβαια...ειναι και μαλακας τελικα...
o_gavros
07/12/2009, 16:11
ε ναι...εχασε το Δουριο και δεν ξαναεβγαλε τον Γκαγκατση προεδρο της ΕΠΟ...δικηγορος του γαυρου ξαναεγινε βεβαια...ειναι και μαλακας τελικα...
αλλά μάλλον για διαφορετικούς λόγους.
blackbusa
07/12/2009, 16:13
αλλά μάλλον για διαφορετικούς λόγους.
ωχ...δικιο εχεις...ξεχασα τον χαμενο τελικο του CL στο ΟΑΚΑ...επρεπε να κανει και αλλες μεταγραφες...αλλα γιατι παραπονιεσε???κοτζαμ uefa δεν σας εφερε???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άλλοι παίζουν με μισή ομάδα και άλλοι ρουφάνε την Π@@τσ@ του τσολιά:lol: :lol: :lol:
κάθε αρχή της σεζόν το πρωτάθλημα δικό σας είναι στις δηλώσεις και όντως το ξέρουμε
στο τέλος όμως εμείς το παίρνουμε και σεις παίρνεται από τα 3 το μακρύτερο:smokin:
ρε σεις εμ πήρατε τι πήρατε τεσπα, εμ βγάζετε και γλώσσα έχετε πλάκα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΤΣΟ και ΤΣΟ και ΤΣΟ για να μην ξεχνιόμαστε:wave2:
kalgeorge
07/12/2009, 19:29
en tw metaxy....mage....pou sai.....
kati akougetai oti leei ta lefta tou scoco .....ta plirwse o panathinaikos......gia ton genari....
sakisdani750
07/12/2009, 19:30
sas exei adikisei parafora i diaitisia re gamwto.....kala ta elege o garsia.....
balara me tin aek..
atimi zwi...
ρε πανε δες ξανα το ματς με τον ατρομητο σε ριπλει και ασε μας εμας....
el_hymador
07/12/2009, 19:52
en tw metaxy....mage....pou sai.....
kati akougetai oti leei ta lefta tou scoco .....ta plirwse o panathinaikos......gia ton genari....
Δηλαδη λες να παρουμε Σκοκο απο τον Γεναρη; θα προλαβει τις Αλκυονιδες ημερες πρασινος;
vangelis 64
07/12/2009, 19:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Δηλαδη λες να παρουμε Σκοκο απο τον Γεναρη; θα προλαβει τις Αλκυονιδες ημερες πρασινος; Εδώ ρε πήρατε το Λέτο,ο Σκόκο σε πείραξε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
07/12/2009, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ρε πανε δες ξανα το ματς με τον ατρομητο σε ριπλει και ασε μας εμας....
wwwww ti mou eipeeee........:rolleyes:
kalgeorge
07/12/2009, 20:11
Δηλαδη λες να παρουμε Σκοκο απο τον Γεναρη; θα προλαβει τις Αλκυονιδες ημερες πρασινος;
egw den tha ton ithela pantws..
vangelis 64
07/12/2009, 20:13
egw den tha ton ithela pantws.. Εσύ μην τον πάρεις,ο Παναθηναϊκός τον θέλει.:lol:
kalgeorge
07/12/2009, 20:13
Εσύ μην τον πάρεις,ο Παναθηναϊκός τον θέλει.:lol:
den ot kseroume....apo fimes allo tipota
el_hymador
07/12/2009, 20:22
Καλα, εγω τον θελω παντως...
το θεμα ειναι πως να τον πεισουμε να παιζει...
vangelis 64
07/12/2009, 20:22
den ot kseroume....apo fimes allo tipota Σίγουρα,από κουτσομπολιό σκίζουμε άλλωστε.
Αλλά η λογική λέει ότι ο νάμπερ ένας να φύγει από τη διαλυμένη ΑΕΚ είναι αυτός.Κι όπως και να το κάνουμε,είναι πολυ καλός ποδοσφαιστής.
kalgeorge
07/12/2009, 20:39
Σίγουρα,από κουτσομπολιό σκίζουμε άλλωστε.
Αλλά η λογική λέει ότι ο νάμπερ ένας να φύγει από τη διαλυμένη ΑΕΚ είναι αυτός.Κι όπως και να το κάνουμε,είναι πολυ καλός ποδοσφαιστής.
etsi opws einai o panathinaikos twra, xreiazetai...
alla den theloume na blexoume pali me tetoious...
anyway
el_hymador
07/12/2009, 20:43
etsi opws einai o panathinaikos twra, xreiazetai...
alla den theloume na blexoume pali me tetoious...
anyway
cb σοβαρο χρειαζομαστε πρωτιστως!
kalgeorge
07/12/2009, 20:48
cb σοβαρο χρειαζομαστε πρωτιστως!
μυαλο χρειαζομαστε κωστακη....και ενα σοβαρο football manager...
σεντερ μπακ εχουμε...και μαλιστα δυο....
Μπιαρσμιρ
Ντειβιντ....ο οποιος μαλιστα διαπρεπει....1.90 περιπου και ξερει αι μπαλα...και διαπρεπει...
προσπαθει να τον παρει η μαντσεστερ.....
Gandalf dr685sm
07/12/2009, 20:51
el-hymador..
cb?... όπως λέμε CB HONDA... ενα πράγμα;;;;;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sorry αλλά δεν κρατήθηκα.
Για τον Σκόκο.. ναι ξέρει μπάλα αλλά έχει δίκιο ο Kalgeorge. Ειναι εμφανές οτι παίζει με τα φεγγάρια του στην ΑΕΚ... αν τώρα στον ΠΑΟ , αν πάει σε εσάς και οχι εκτός Ελλάδος.. τι να πω;
Τέλος πάντων.. άσε να δούμε μέχρι την Πέμπτη τι θα γίνει με την ΑΕΚ. Φήμες πάντως οτι μεγάλος αριθμός παραγγελιών για κορνέδες έχει ξεκινήσει απο προχθές , διαψεύδεται ώς κακεντρεχής απο πρακτορεία ειδήσεων των ΗΠΑ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :lol:
Gandalf
Sferopetadhn
07/12/2009, 21:52
balara me tin aek..
atimi zwi...
Με τον Ατρόμητο μου έκοψε διπλό.
Με τον Πανιώνιο μου έκοψε διπλό.
Με τον Άρη το πρώτο ήταν μεν αυστηρό, αλλά σας έδειξα με βίντεο ότι σφυρίζεται. Το άλλο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Προχτές δεν ήταν αλλά έπεσε ωραία. Το "πήρε" που λέμε. Πάντως δεν ήταν χειρότερη μούφα από άλλα κι άλλα!
Μπαλάρα όχι με την ΑΕΚ, αλλά ούτε και με τον Άρη που έβαλα 4 δεν έπαιξα. Δεν έχω ομάδα για να παίξω μπάλα και το ξέρω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω ομάδα για να παίρνω αποτέλεσμα. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Ο αριθμός των πέναλτυ δε λέει κάτι. Αν γίνονται ας δίνουν και 15 σε κάθε ματς.
Κάτι άλλο για την παράγκα μας;
ΥΓ Για το χειρουργείο στο μπάσκετ δε μιλώ γιατί δεν ασχολείσαι. Κακώς, γιατί κάνεις ότι κι ο γαύρος στην μπάλα (έχεις ομαδάρα αλλά όταν πάει για στραβή το κοράκι σε ξελασπώνει). ;)
kalgeorge
07/12/2009, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Με τον Ατρόμητο μου έκοψε διπλό.
Με τον Πανιώνιο μου έκοψε διπλό.
Με τον Άρη το πρώτο ήταν μεν αυστηρό, αλλά σας έδειξα με βίντεο ότι σφυρίζεται. Το άλλο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
Προχτές δεν ήταν αλλά έπεσε ωραία. Το "πήρε" που λέμε. Πάντως δεν ήταν χειρότερη μούφα από άλλα κι άλλα!
Μπαλάρα όχι με την ΑΕΚ, αλλά ούτε και με τον Άρη που έβαλα 4 δεν έπαιξα. Δεν έχω ομάδα για να παίξω μπάλα και το ξέρω. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχω ομάδα για να παίρνω αποτέλεσμα. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Ο αριθμός των πέναλτυ δε λέει κάτι. Αν γίνονται ας δίνουν και 15 σε κάθε ματς.
Κάτι άλλο για την παράγκα μας;
ΥΓ Για το χειρουργείο στο μπάσκετ δε μιλώ γιατί δεν ασχολείσαι. Κακώς, γιατί κάνεις ότι κι ο γαύρος στην μπάλα (έχεις ομαδάρα αλλά όταν πάει για στραβή το κοράκι σε ξελασπώνει). ;)
δεν θα διαφωνησω μαζι σου....απλα το τελευταιο ειδικα παρα ηταν μουφα...ανιγουει....
οσο για το μπασκετ...δεν ασχολουμαι αλλα δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω.
το ματσακι το συγκεκριμενο το πετυχα σοτ τελος....και απο οτι ειδα εκανε βλακια ο μονρο η πως τον λενε αυτον...ουτε καν διαμαρτυρηθηκε....
οσο για το ξελασπωμα...ειναι αστειο να μιλαμε για μπασκετ...και ειδικα για τον παναθηναικο...
οπως και να εχει, το λεω τελειως αντικειμενικα.
and for your information :p :p :p γουσταρω με χιλια αρειαναρα
:p ...και αν τελικα παρει και μασευ...πολυ καλη ομαδα
Sferopetadhn
07/12/2009, 22:58
δεν θα διαφωνησω μαζι σου....απλα το τελευταιο ειδικα παρα ηταν μουφα...ανιγουει....
οσο για το μπασκετ...δεν ασχολουμαι αλλα δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω.
το ματσακι το συγκεκριμενο το πετυχα σοτ τελος....και απο οτι ειδα εκανε βλακια ο μονρο η πως τον λενε αυτον...ουτε καν διαμαρτυρηθηκε....
οσο για το ξελασπωμα...ειναι αστειο να μιλαμε για μπασκετ...και ειδικα για τον παναθηναικο...
οπως και να εχει, το λεω τελειως αντικειμενικα.
and for your information :p :p :p γουσταρω με χιλια αρειαναρα
:p ...και αν τελικα παρει και μασευ...πολυ καλη ομαδα
Δεν είδα καθόλου μπάσκετ, αλλά σε διάφορα φόρα που διάβασα ακόμη και δικοί σας λέγανε για τη διαίτησία. Όχι ότι θ' αλλάξει και τίποτα, συζήτηση κάνουμε.
Όσο για το τελευταίο... :a06: :a28: :a26: :a36::a56:
Akatanomastos
08/12/2009, 00:55
χρειαζομαστε ενα σεντερ μπακ, που θα παρει την θεση του σαριεγκι, οσον αφορα την ηλικια,
δηλαδη γυρω στα 30+ με εμπειρια που ξερει την θεση
και ο μπιασμιρ το δευτερ μπακ,
δεν μπορεις να βαλεις και τα δυο σεντερ μπακ πιτσηρικαδες..
βυντρα δεξια, την παιζει καλητερα την θεση και απο γκαμπριελ και απο τον ανετοιμο σειταριδη
vangelis 64
08/12/2009, 00:58
βυντρα δεξια, την παιζει καλητερα την θεση και απο γκαμπριελ και απο τον ανετοιμο σειταριδη Θα σού'λεγα τι παίζει καλύτερα ο Βύντρα αλλά σέβομαι την καταγωγή μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
08/12/2009, 01:02
Θα σού'λεγα τι παίζει καλύτερα ο Βύντρα αλλά σέβομαι την καταγωγή μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το ηξερα οτι αυτο δεν θα ξεφυγει απο τα αετησια ματια σας..:bigcry:
giobazolias
08/12/2009, 04:11
ΒΥΝΤΡΑ!!!!
Ο Βυντρα σε καθε αγωνα δινει τη ψυχη του για να αποδειξει οτι αξιζει να παιζει!
Τα προτερημα του ειναι τα φυσικα του προσοντα και το man to man!!!!
Τα ελλατωματα του, ειναι η ελληψη ψυχραιμιας, προσωπικοτητας, αυτοσυγκεντρωσης, αυτοπεποιθησης και τεχνικης καταρτησης (ψιλοπραγματα δηλαδη)
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Το παιδι ειναι σκυλος!!!!
Πολλες αντοχες, πολυ δυναμη, ταχυτητα και εκρηρκτηκοτητα!!!!
Εχει και πολυ καλο σκαρι............δυσκολα τραυματιζεται!!!
ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ
Μπορει να λιωσει τον οποιονδηποτε αντιπαλο στο man to man , χαρη στα φυσικα του προσοντα και στο οτι το man to man δεν απαιτει παρα πολυ σκεψη...(ασχολησε με 1 αντιπαλο και τελος)
Π.Χ Ροναλντινιο το 2005, εποχη οπου ο Ροναλντινιο ηταν ασταματητος.
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
Ο φοβος του να μην κανει μαλακια και ακουσει τα εξ αμαξης.................τον κανει να γινεται ολο και ποιο επιπολαιος!!!!!
Ανχωνεται υπερβολικα και κανει λαθος επιλογες............ανουσια πεναλτυ, αυτογκολ, μοιραια λαθος πασες κτλ.
3/4 τουλαχιστον σοβαρες μαλακιες σε καθε αγωνα θα τις κανει........ειναι στανταρντ!!!!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
Εστω και λιγη τσιπα να ειχε πανω του θα ειχε δωσει μια απαντηση σε ολα οσα εχει ακουσει μεχρι τωρα...............θα εφευγε απ την ομαδα η τουλαχιστον θα εβγαινε στα ισια να αντικρουσει τις κατηγοριες που ακουει!
ομως προτιμα να κρυβεται και να παραμενει στον ΠΑΟ κρατοντας τη θεση βασικου ως διορισμενος υπαλληλος..............ειναι και γαμπρος του Μητσου...........πως να το κανουμε!!!!????
Μιλαμε μαλλον για μια διαταραγμενη προσωπικοτητα που ο φοβος μην βγει προς τα εξω η πραματικοτητα καθιστα το Βυντρα κρυψινο!!!
Οταν διαπληκριζεται με αντιπαλο στο κορνερ επηδη σπρωχτηκαν λιγο παραπανω, κοιταζει τον αντιπαλο με τσαμπουκαλεμενο υφος και τον βριζει απο μεσα του ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ξεκινησει να φευγει απ τον τοπο του εγκληματος.......κατι σαν τους τσαμπα μαγκες οδηγους που βριζουν αφου πρωτα εχει αναψει πρασινο και την κανουν προς το δρομο τους!!!
ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
Και μονο απ τα κοντινα πλανα που τον δειχνει η τηλεοραση μπορει καποιος να καταλαβει απ το αχανες βλεμμα του, οτι το παιδι τις περισσοτερες ωρες του στο 24ωρο ονειροπωλει!
Πιθανοτατα μια απ τις φαντασιωσεις του θα ειναι να παιζει τελικο Τσαμπινς Λιγκ και στο τελευταιο λεπτο του αγωνα να σωζει την ομαδα πανω στη γραμμη, να παιρνει τη μπαλλα και να ξεχυνεται σαν εμετος στην αντεπιθεση περνοντας 4 παικτες και να καρφωνει τη μπαλλα στο γαμα με υπεροχο ψαλιδι!
Χαρη στην ελληψη αυτοσυγκεντρωσης πολλες φορες ξεχνιεται και αφηνει τον αντιπαλο επιθετικο ξεμαρκαριστο...........οταν πλεον ειναι αργα και ο αντιπαλος εχει βαλει το γκολ, ο Βυντρα το πρωτο που θα κανει ειναι να κοιταξει το Σαριεγκι η τον τερματοφυλακα με απορια ετσι ωστε να προσπαθησει να βγαλει την ευθυνη απο πανω του................. (ειναι αλλωστε και στιγματισμενος).
Δεν ειναι λιγες οι φορες, αλλα παρα πολλες που ο Βυντρα ξεχνιεται και καλυπτει αντιπαλο ωστε να μην βγει οφσαιντ!!!!!
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Προσπαθει παντα να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ οτι αξιζει!!!!
Οταν η ομαδα κερδιζει πλαγιο αουτ και παει ο Βυντρα να το εκτελεσει, 9 ΣΤΙΣ 10 ΦΟΡΕΣ παιρνει γρηγορα τη μπαλλα ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να τροφοδοτησει συμπαικτη του πριν οργανωθουν οι αντιπαλοι.......κανει μια προσποιηση και τελικα δεν τη δινει ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να μαρκαριστει ο συμπαικτης του ετσι ωστε να του μεινει ως μοναδικη επιλογη το δυνατο πλαγιο σε καποιον μακρινο συμπαικτη............ετσι λοιπον κανει 3,4,5,6 περιπου βηματα, και πεταει τη μπαλλα οσο ποιο μακρια μπορει για να μας δειξει οτι εχει δυνατο πλαγιο....................κατι σαν το Σημαιοφοριδη (για οσουν θυμουνται).
Οταν παιρνει τη μπαλλα απ τον τερματοφυλακα κανει μια προσποιηση οτι θα δωσει σε αμυντικο χαφ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ καθυστερει για να μαρκαριστει ο συμπαικτης αλλα και ο ιδιος, ετσι ωστε να του μεινει ως μονη λυση η ασιστ των 35 μετρων κατευθειαν στον επιθετικο!!!.......Φυσικα 9 στις 10 φορες η μπαλλα θα παει σε αντιπαλο!!!
Επισης κατα αυτον τον τροπο γλυτωνει και τη λαθος πασα των 5 μετρων που 2 στις 4 φορες γινεται ευκαιρια για γκολ απο μαλακια του!!!!!
Μερικες φορες οταν το εχει παρακανει με τις μαλακιεσμενες γιομες δινει τη μπαλλα στον μιστερ πλαγιο αουτ που ακουει στο ονομα Γιοσου Σαριεγκι, ετσι ωστε να ξεφωρτωθει καποιος αλλος τη μπαλλα!!!
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ
Το μονο που μπορει να κανει ο Βυντρα ειναι να σουταρει με το μυτο η να δωσει πασα/σεντρα με το εσωτερικο του δεξιου ποδιου.................και αυτο ομως για το πεος το χει!!!
Οταν ο Βυντρα εχει τη μπαλλα, ξερει οτι μονο με το εσωτερικο του δεξιου ποδιου μπορει να τη δωσει και ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΛΙΟ.............δεν προσπαθει να φερει τη μπαλλα στο εσωτερικο του δεξιου του ποδιου (γιατι ουτε αυτο ειναι ικανος να κανει) αλλα ΤΡΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ μεχρι να φτασει σε θεση που να μπορει τα διωξει με το εσωτερικο του δεξιου ποδιου...........κατι σαν τους ποντιους που προσπαθουν να βιδωσουν τη λαμπα περιστρεφοντας αυτον που κραταει τη λαμπα σντι να περιστρεφουν την ιδια τη λαμπα!!!
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Αν ο Βυντρα περιοριζοταν και.... Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Ν Ω Τ Α Ν.. στα αμυντικα του καθηκοντα δινοντας τη μπαλλα ΑΜΕΣΩΣ στον κοντινοτερο συμπαικτη.......αν δεν εψαχνε το κατι παραπανω (σεντρες, ασιστ 35 μετρων, πασες με περισσιο στιλ, ηρωικες αποκρουσεις κτλ)..............μπορει και να μην ερτωγε ολο αυτο το κραξιμο που τρωει!!!!
Η θεση που του ταιριαζει ειναι αναπληρωματικος για ειδικες αποστολες πανω σε συγκεκριμενους αντιπλαλους.............να παιζει 2/3 φορες το χρονο δηλαδη........ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
Και βεβαια ειναι τα πουλεν του...βασικα οχι ακριβως ετσι αλλα ας πουμε ναι...και αν διαβασες πριν απο λιγο χρεωσα τον Ντεμη για το οτι δεν αφησε την ομαδα να πεσει στην Δ'...βεβαια εκ του ασφαλους προφητες με την σιγουρια του αποτελεσματος ειμαστε ολοι...Καισαρας ειναι αυτος που κανει κουμαντο και εχει και τα μπικικινια...και ο Καισαρας δεν φευγει ποτε...απλα στελνει του δουλους στο Colosseo....και επειδη εχεις πιο μεγαλο κολλημα με τον Ντεμη παρα εγω με τον βατραχο θελω να σου θυμησω....
με τον Κοντο στα 4 χρονια που ηταν στο τιμονι...διεκδικησες 2 χρονια πρωταθλημα...το ενα το εχασες απο απειρια/μαλακια σου....το αλλο στο κλεψανε....βγηκες Cl 3 χρονια συνεχομενα...εκανες ρεκορ διαρκειας...ειχες ενα οραμα...
με τον Κερμιτ στον παγκο φετος γιατι το περσυνο δεν μετραει (ας πουμε)....εκανες τσιμπουκια στον Λεβαδιακο και στον Πανιωνιο....για να δεις μπαλλα πρεπει να ερθουν τα χριστουγεννα (εννοω τις μπαλλες που στολιζουμε το δεντρο)....εισαι απο τελη Νοεμβριου εκτος ολων τον στοχων...λαθος...κυνηγας να μπεις play off (ελπιζω να μην φτασεις στο σημειο να πολεμας για την παραμονη σου)....και σου ελεγε στην αρχη του χρονου το ροστερ ειναι οκ και θα διεκδηκησουμε τα παντα...η δικια του ομαδα ειναι αυτη...και μην μου πεις δουλευει με τα λειψα κλπ παπαριες....να μην εκανε τετοιες δηλωσεις να τους ξεβρακωνε και να εφευγε...οπως το 1996 που αφησε ομαδαρα ετοιμη και στρωμενη...γιατι ειχε μαλακα προεδρο...:winka:
TΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...??ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ...??
Μάλλον μάς πείραξαν τά πολλά κλαρίνα....!!!
Όπως ό Νέρωνας έβαλε φωτιά καί άπολάμβανε τή θέα,έτσι καί κάποιος άλλος τώρα
άπολαμβάνει τήν έξυγίανση του..........ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.........άπό τήν κορυφή
τού καπιτώλιου.....!!!!
balara me tin aek..
atimi zwi...
ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ PLAY - OFFS ΘΥΜΑΣΑΙ
Τίς ......ΜΑΛΑΚΙΕΣ.........πού μάς έγραφες γιά τά πέναλτυ...??
Έκείνα τά πολλά βρέ,πού κανόνιζαν ποιός θά έκανε......ΠΙΠΑ.....στήν Άτλέτικο..!!
Άκέραιε.........ΒΑΖΕΛΕ...??πού σέ πείραξαν τά πέναλτυ τού ΠΑΟΚ
ΥΓ. Φανταστική χαβούζα ή Άθήνα..........ρούφα μονοξείδιο ,μέ καλαμάκι όμως μή μπουκώσεις.
Έτοιμάζεστε γιά έξοδο τά Χριστούγεννα....??
Όλοι στήν Άράχωβα...??
kalgeorge
08/12/2009, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δεν είδα καθόλου μπάσκετ, αλλά σε διάφορα φόρα που διάβασα ακόμη και δικοί σας λέγανε για τη διαίτησία. Όχι ότι θ' αλλάξει και τίποτα, συζήτηση κάνουμε.
Όσο για το τελευταίο... :a06: :a28: :a26: :a36::a56:
oxi man δεν διαφωνω...και με τον αρη επρεπε να δεις σφαξιμο...τα γνωστα ενταξει...
αλλα δυστηχως ετσι ειναι με τις μεγαλες ομαδες....θα ευνοηθουν.
ομαδα που παιρνει για πλακα ευρωπαικο...θα την σπρωξεις στην ελλαδα, ετσι παει..
οσο για τον αρη...φιλε γουσταρω με χιλια λεμε...μη σου πω εχω παει πιο πολλες φορες αλεξανδρειο παρα οακα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :wave2:
kalgeorge
08/12/2009, 08:30
Θα σού'λεγα τι παίζει καλύτερα ο Βύντρα αλλά σέβομαι την καταγωγή μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν δεν εχεις εναν γεωργέα ρε παιδι μου :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
08/12/2009, 08:37
ΒΥΝΤΡΑ!!!!
φιλε μου δεν θα επρεπε να βαλεις ολοκληρη εκθεση για τον βυντρα .
αυτο που δειχνει ο βυντρα ειναι αυτο που θελεις και απο τους αλλους και δεν εχεις.
τσαμπουκα...φιλοτιμο...προσπαθεια.
αυτα εδω και δυο χρονια ΜΟΝΟ ο βυντρα τα βγαζει.
για αυτο και η κερκιδα πλεον τον βλεπει με αλλο ματι.
πηρες τον στοπερ βυντρα μεταγραφη, και για να καλυψεις το κενο του σειταριδη τον βαζεις να παιξει δεξι μπακ.
Κανει ενα καλο πρωτο παιχνιδι (με αεκ στη λεοφωρο) και τον βαφτιζεις δεξι μπακ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
οταν πια αποφασιζεις να τον βαλεις στην θεση του...παιζει με αμυντικους και πλαγιους ανυπαρκτους με αποτελεσμα να μπαζει απο παντου.
εν ολιγοις....ΝΑΙ ειναι αμπαλος...ναι δεν εχει μαθει να βγαζει σεντρα...ναι παιζει με πιεσμενη ψυχολογια γιατι καθε φαση ηταν και κραξιμο......ΑΛΛΑ παιζει φιλε.
τρεχει, προσπαθει, τσαμπουκαλευεται!!!!
κατι που τα αλλα καμαρια μας...δεν κανουν.
και αυτο λειπει απο την ομαδα.
ΠΟΤΕ δεν ειπε οτι ειναι παικταρας και αδικημενος.
ΠΟΤΕ δεν δημιουργησε προβλημα στην ομαδα.
ΠΟΤΕ δεν εκανε δηλωσεις εναντιον ομαδος -προπονητη- συμπαικτων
ΠΟΤΕ δεν διευρευσε κατι απο αποδυτηρια απο τον βυντρα
ΠΟΤΕ δεν διαμαρτυρηθηκε που ετρωγε παγκο για μηνες.
λοιπον...ΔΕΝ ειναι ο βυντρα το προβλημα μας.....
ψαχτειτε αλλου..:wave2:
kalgeorge
08/12/2009, 08:42
ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ PLAY - OFFS ΘΥΜΑΣΑΙ
Τίς ......ΜΑΛΑΚΙΕΣ.........πού μάς έγραφες γιά τά πέναλτυ...??
Έκείνα τά πολλά βρέ,πού κανόνιζαν ποιός θά έκανε......ΠΙΠΑ.....στήν Άτλέτικο..!!
ΥΓ. Φανταστική χαβούζα ή Άθήνα..........ρούφα μονοξείδιο ,μέ καλαμάκι όμως μή μπουκώσεις.
Έτοιμάζεστε γιά έξοδο τά Χριστούγεννα....??
Όλοι στήν Άράχωβα...??
δεν με πειραξαν τα πεναλτυ του παοκ παππου...ας παιρνει και δεκα σε καθε παιχνιδι :lol:
αλλα μου το παιζετε μερικοι αδικημενες μυξοπαρθενες για την παοκαρα..:lol:
ξερετε να βγαινετε να κραζετε μετα απο καθε φαση....αλλα ΜΟΥΓΚΑ για το πεναλτακυ με λαρισα.
ουτε πρωτοσελιδα για διαιτησια...ουτε σχολια απο εσας..ουτε να σφαξουμε τον διαιτητη ...τιποτα....
αλλα βεβαια...τωρα ευνοηθηκαμε ε???? δεν μιλαμε.....α ρε καραγκιοζακια :lol:
μπα μαλλον δεν εχει εξοδο για χριστουγεννα....γιατι θα γινεται χαμος στα διοδια....πηξιμο σε κηφησιας αλεξανδρας σταδιου χαμοστερνας πειραιως πετρου ραλλη λενορμαν ακαδημιας ιπποκρατους μεσογειων μιχαλακοπουλου κατεχακη.....και θα εχει κινηση.
επισης το μονοξειδιο εχει ανεβει απελπιστικα και παιζει να μην βγουμε απο τα σπιτια μας.
βαλε οτι η ρυπανση εχει ανεβει τρομερα....τα ΜΜΜ εχουν κολλησει στους δρομους, ανεργια εγκληματικοτητα, ανακατασκευες σε μετρο -τραμ-ηλεκτρικο, η αεκρουλα παει για Δ εθνικη........για εξοδους ειμαστε τωρα?????
:rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
kalgeorge
08/12/2009, 08:45
προς το παρων μου εχετε κανει τοοοοοσες πολλες...που θα σας αφησουμε να ξεκουραστειτε για λιγο.....ετσι να μην κλαει και ο μινος.......
ρε συ..μπας και ειναι κολλητος σου αυτος???
τετοια γελοιοτητα και κομπλεξισμο ΜΟΝΟ εσεις οι δυο εχετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και αποφασισε ρε καποια στιγμη τη ομαδα εισαι....
γιατι δειχνεις καπως οπου φυσαει ο ανεμος...
αεκρουλα??? και την λες στους παοκτζηδες? παοκ και την λες στους αεκτζηδες?παοκ και την λες στους γαυρους και το ΠΟΚ....αεκ και την λες στο ΠΟΚ και την σταχτοπουτα την αδικημενη???
παρε μια θεση ρε...οχι τιποτα αλλο....σε εχουν παρει ΟΛΟΙ στο ψιλο και σε δουλευουν...
kalgeorge
08/12/2009, 09:08
και η :a31: :a31: συνεχιζεται...
για σκοκο που λεγαμε...τον βλεπουν στον παναθηναικο σαν αντι-σαλπι.....
ποιον...τον σκοκο.....
που εχει τσακωθει απειρες φορες με μπαγιεβιτς οταν τον βαζει δεξια....και οχι στο κεντρο...
μαλιστα...:rolleyes:
blackbusa
08/12/2009, 09:15
TΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ...??ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ...??
Μάλλον μάς πείραξαν τά πολλά κλαρίνα....!!!
Όπως ό Νέρωνας έβαλε φωτιά καί άπολάμβανε τή θέα,έτσι καί κάποιος άλλος τώρα
άπολαμβάνει τήν έξυγίανση του..........ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.........άπό τήν κορυφή
τού καπιτώλιου.....!!!!
για την συγκριση του ενος με τον αλλον μουγγα???και μην μου πεις πριν 20 χρονια...τα φετινα πεσμου...για τα τσιμπουκια που εβαλε να κανουν οι βλακες και ασχετοι που εχουμε για διοικηση στον Λεβαδιακο...οπως και οτι ακομα γελανε ακομα μαζι μας στην πλατεια για τα λεφτα που μας πουλησανε τον Μακο....για να να μην πουμε Καραμπελα και Γιαχιτς...ευτυχως που ο Αμπονσα σταματησε την μπαλλα (νομιζω δηλαδη)...συν τις ωραιες δηλωσεις που εκανε στις αρχες του χρονου οτι η ομαδα ειναι ετοιμη και δεν χρειαζετε αλλες μεταγραφες...και ξαναλεω...δεν του εδωσαν η δεν ειχαν λεφτα???εδω με ομαδα ετοιμη και στρωμενη παρατησε (εγω λεω πουληθηκε) γιατι ειχε μαλακα προεδρο...φετος οι μαλακες ασχετοι ειναι πολλοι παραπανω αλλα δεν υπαρχει η δελεαστικη προταση απο τον φεβρουαριο (το επιασες το υπονοουμενο φανταζομαι)...ασε που ειναι και αφαντοι...αρα τι κανεις??παιρνεις το καπελλακι σου και φευγεις αφου πριν εχεις κραξει...
και τελικα εχεις δικειο...δεν υπαρχει μετρο συγκρισης....για καποιους ο ενας δεν υπαρχει και εχει πεθανει εδω και πολλα χρονια...αυτοι που δεν κανουν κολοτουμπες εννοω...και δεν γλυφουν εκει που φτυνουν...
kalgeorge
08/12/2009, 09:35
αυτοι που δεν κανουν κολοτουμπες εννοω...και δεν γλυφουν εκει που φτυνουν...
ρε....κανεις δεν γλυφει εκει που φτυνει....ειπαμε...
πανω απο ολα η αεκ
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
υπομονη...γυρναει και ο τιγρης
blackbusa
08/12/2009, 09:40
ρε....κανεις δεν γλυφει εκει που φτυνει....ειπαμε...
πανω απο ολα η αεκ
:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl:
υπομονη...γυρναει και ο τιγρης
καλα καλα γελα εσυ...μαζι με Scocco θα σας κανουμε δωρο και τον Djebur να εχετε να γουσταρετε...
kalgeorge
08/12/2009, 09:42
καλα καλα γελα εσυ...μαζι με Scocco θα σας κανουμε δωρο και τον Djebur να εχετε να γουσταρετε...
ακυρο.....δεν ερχεται με την καμμια
να τους κανουμε τι ρε μαζι?? να πλακωνονται σε εμας αντι για εσας??
:bigcry: :rotflmao:
και η :a31: :a31: συνεχιζεται...
για σκοκο που λεγαμε...τον βλεπουν στον παναθηναικο σαν αντι-σαλπι.....
ποιον...τον σκοκο.....
που εχει τσακωθει απειρες φορες με μπαγιεβιτς οταν τον βαζει δεξια....και οχι στο κεντρο...
μαλιστα...:rolleyes:
Επρεπε να εχουν κλεισει τουλαχιστο 1 σεντερ μπακ τωρα γιατι και το φετινο θα χαθει εξαιτιας της αμυνας κωμωδιας ......δε μπορει να ερχεται το ατρομητος ο αστερας κλπ και να σε κανει πουτανα με μια σεντρα
Μηπως του Σκοκο ειναι ενα επικοινωνιακο τρικ για να πιεσουν τον Μητσαρα που εγω προσωπικα δε θελω να φυγει γιατι ειναι ψυχαρα και τον εκθετει ο λακαμας με το κωλοσυστημα που παιζει και εκει που τον βαζει δεξια
kalgeorge
08/12/2009, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Επρεπε να εχουν κλεισει τουλαχιστο 1 σεντερ μπακ τωρα γιατι και το φετινο θα χαθει εξαιτιας της αμυνας κωμωδιας ......δε μπορει να ερχεται το ατρομητος ο αστερας κλπ και να σε κανει πουτανα με μια σεντρα
Μηπως του Σκοκο ειναι ενα επικοινωνιακο τρικ για να πιεσουν τον Μητσαρα που εγω προσωπικα δε θελω να φυγει γιατι ειναι ψυχαρα και τον εκθετει ο λακαμας με το κωλοσυστημα που παιζει και εκει που τον βαζει δεξια
βασικα ΔΕΝ ΤΟΝ εκθετει..γιατι εκει δεξια μονο μπορει να αποδωσει..πουθενα αλλου.
δευτερον οπως εγραψα και παραπανω...ΕΧΕΙΣ αμυντικους....
πλεον να διωξεις πρεπει..οχι να παρεις..
βασικα ΔΕΝ ΤΟΝ εκθετει..γιατι εκει δεξια μονο μπορει να αποδωσει..πουθενα αλλου.
δευτερον οπως εγραψα και παραπανω...ΕΧΕΙΣ αμυντικους....
πλεον να διωξεις πρεπει..οχι να παρεις..
Ο Σαλπι θα πρεπει να κινειται κοντα και μεσα στην περιοχη για να σκοραρει και οχι να παιζει δεξι εξτρεμ στη γραμμη.....
Να διωξεις ναι ....... Σαριεγκι με τα χιλια ο βυντρα μου κανει για ρεζερβα οταν εχεις καθαρισει το ματσακι, ο καντε η ο αλλος θα πρεπει να πλαισιωθει με ενα βαρβατο σεντερ μπακ κλασης.......... κατα αλλα δε μας εκανε ο μελμπεργκ...... οποιος βλεπει εστω και λιγο ο γαυρος κρατιεται ζωντανος απο την αμυνα του και τον σουηδο φυσικα
Τον εκθετει φιλε οχι μονο αυτον αλλα και τους υπολοιπους........ο κατσου οταν ειχε σκασει γιατι δε βγηκε απο την 11αδα.....? Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ :wave2:
kalgeorge
08/12/2009, 11:18
Ο Σαλπι θα πρεπει να κινειται κοντα και μεσα στην περιοχη για να σκοραρει και οχι να παιζει δεξι εξτρεμ στη γραμμη.....
Να διωξεις ναι ....... Σαριεγκι με τα χιλια ο βυντρα μου κανει για ρεζερβα οταν εχεις καθαρισει το ματσακι, ο καντε η ο αλλος θα πρεπει να πλαισιωθει με ενα βαρβατο σεντερ μπακ κλασης.......... κατα αλλα δε μας εκανε ο μελμπεργκ...... οποιος βλεπει εστω και λιγο ο γαυρος κρατιεται ζωντανος απο την αμυνα του και τον σουηδο φυσικα
Τον εκθετει φιλε οχι μονο αυτον αλλα και τους υπολοιπους........ο κατσου οταν ειχε σκασει γιατι δε βγηκε απο την 11αδα.....? Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ :wave2:
δεν μπορει να κινηθει ο σαλπι μεσα στην περιοχη...ειναι πολυ κοντος και πολυ αδυναμος...
απλα πρεπει να συγκλινει ....κατι που δεν μπορει να κανει ευκολα γιατι δεν εχει τριπλα.
πρεπει να φυγουν καντε,σαριεγκι, βυντρα,κρατα μπιαρσμιρ, φερε πισω ντειβιτν και βαλε μπροστα τους παλι τον ματος....και θα δεις
vangelis 64
08/12/2009, 11:22
δεν μπορει να κινηθει ο σαλπι μεσα στην περιοχη...ειναι πολυ κοντος και πολυ αδυναμος...
απλα πρεπει να συγκλινει ....κατι που δεν μπορει να κανει ευκολα γιατι δεν εχει τριπλα.
πρεπει να φυγουν καντε,σαριεγκι, βυντρα,κρατα μπιαρσμιρ, φερε πισω ντειβιτν και βαλε μπροστα τους παλι τον ματος....και θα δεις Αδύναμος ο Σαλπιγγίδης;!!!!Τά'χεις παίξει ρε μαλέα;:rotflmao: :rotflmao:
Αυτόν τον Μάτος πού τον θυμήθηκες ρε συ;:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf dr685sm
08/12/2009, 11:26
ρε παληκάρια επειδή δεν γνωρίζω και πολλά του ΠΑΟ αλλά βλέποντας τα τσικό ΑΕΚ και ΟΣΦΠ... ο Τεντόπανας, καμιά ματιά στα τσικό της ομάδος έχει ρίξει;
Εδώ έχουν βγεί Παπαδόπουλοι, Παπασταθόπουλοι, τώρα Μανωλάς (θα δείξει ακόμα βέβαια)...
Δεν μπορεί να μην έχει ενα καλό σέντερ μπακ στα τσικό ο ΠΑΟ να τον ανεβάσει λίγο.
Gandalf
kalgeorge
08/12/2009, 11:29
Αδύναμος ο Σαλπιγγίδης;!!!!Τά'χεις παίξει ρε μαλέα;:rotflmao: :rotflmao:
Αυτόν τον Μάτος πού τον θυμήθηκες ρε συ;:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
τι ειναι ρε κατσικι ο σαλπιγγιδής? μπορει να κοντραρει ενα στοπερ καλο?
δεν λεω αν ειναι γρηγορος η οχι...αλλα σε κοντρα και τζαρτζαρισμα...ΔΕΝ...
ο ματος φιλε ηταν και ειναι παικτουρα....και τι εννοεις που το θυμηθηκα?
δανεικος ειναι...μπορουμε να τον φερουμε πισω
kalgeorge
08/12/2009, 11:30
ρε παληκάρια επειδή δεν γνωρίζω και πολλά του ΠΑΟ αλλά βλέποντας τα τσικό ΑΕΚ και ΟΣΦΠ... ο Τεντόπανας, καμιά ματιά στα τσικό της ομάδος έχει ρίξει;
Εδώ έχουν βγεί Παπαδόπουλοι, Παπασταθόπουλοι, τώρα Μανωλάς (θα δείξει ακόμα βέβαια)...
Δεν μπορεί να μην έχει ενα καλό σέντερ μπακ στα τσικό ο ΠΑΟ να τον ανεβάσει λίγο.
Gandalf
αυτην την στιγμη καλο στοπερ ΔΕΝ εχει....
μονο ο μαχλελης διαπρεπει ...αλλα στην θεση του ειναι πολλοι
τα άλλα παιδια που διεπρεψαν..τα εχουμε στειλει ολα δανεικους....για να τα καψουν οι αλλοι
:a31:
vangelis 64
08/12/2009, 11:34
τι ειναι ρε κατσικι ο σαλπιγγιδής? μπορει να κοντραρει ενα στοπερ καλο?
δεν λεω αν ειναι γρηγορος η οχι...αλλα σε κοντρα και τζαρτζαρισμα...ΔΕΝ...
Δεν νομίζω ότι ο Σαλπιγγίδης είναι από τα παιδάκια που δεν αντέχουν το τζαρτζ.Μια ματιά στο ύψος και τα πόδια του αρκεί.
ο ματος φιλε ηταν και ειναι παικτουρα....και τι εννοεις που το θυμηθηκα?
δανεικος ειναι...μπορουμε να τον φερουμε πισω Τι παιχτούρα μωρέ;Νταξ,το ξέρω πως τον πάς,αλλά με Σίλβα και Κατσουράνη μέσα,ποιός θα κάτσει στον πάγκο;
kalgeorge
08/12/2009, 11:35
Gandalf
τα καλυτερα τσικο μεχρι τωρα (για φετος μιλαμε) τα εχουν παναθηναικος και αρης :wave2:
kalgeorge
08/12/2009, 11:52
Δεν νομίζω ότι ο Σαλπιγγίδης είναι από τα παιδάκια που δεν αντέχουν το τζαρτζ.Μια ματιά στο ύψος και τα πόδια του αρκεί. Τι παιχτούρα μωρέ;Νταξ,το ξέρω πως τον πάς,αλλά με Σίλβα και Κατσουράνη μέσα,ποιός θα κάτσει στον πάγκο;
μπορει να βαλει τον κατσουρανη να ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ πιο μπροστα (αντι για τον καραγκουνη) και να παιξει ανασταλτικα ο ματος....για να ελευθερωθει ο σιλβα και να κανει το παιχνιδι του
kalgeorge
08/12/2009, 11:53
. Τι παιχτούρα μωρέ;
δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που ΔΕΝ θεωρει τον ματος παικτουρα....
οσο επαιζε στον παναθηναικο ηταν και καλυτερος παικτης σουπερ λιγκ και το κεντρο μας ηταν βραχος
vangelis 64
08/12/2009, 11:56
μπορει να βαλει τον κατσουρανη να ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ πιο μπροστα (αντι για τον καραγκουνη) και να παιξει ανασταλτικα ο ματος....για να ελευθερωθει ο σιλβα και να κανει το παιχνιδι του Τι είπες ρε ιερόσυλε...ο Καραγκούνης στον πάγκο;:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πρεπει να φυγουν καντε,σαριεγκι, βυντρα,κρατα μπιαρσμιρ, φερε πισω ντειβιτν και βαλε μπροστα τους παλι τον ματος....και θα δεις
Μια χαρα μπορει να κινηθει....... κεφαλια δε μπορει να παρει και σιγουρα δεν εχει τη τεχνικη να ντριμπλαρει και μπουκαρει καθετα αλλα αν τον πλαισιωνεις με ενα 2ο φορ και μια ομαδα που μπορει να παιξει λιγο ποδοσφαιρο και να πατησει περιοχη απο τον αξονα θα δεις πως θα τα κολλαει....... ολα αυτα βεβαια ειναι τι θα θελαμε να βλεπουμε απο την ομαδα αλλα αντι αυτου παιζουμε με 3 αμυντικα δηλαδη 2 γιατι ο κατσουρ ειναι διαρκως καμμενος
Ακομη περιμενω το επιθετικο-ελκυστικο ποδοσφαιρο που μας ειχε υποσχεθει ο κυριος Κατε...... απο οτι φαινεται θα περιμενουμε πολυ. Αυτα που ονειρευτεται ο τεντας με ενα φορ και το κωλοσυστημα που παιζει δεν αποδιδουν στον παναθηναικο...... μπορει βεβαια στη μπαρτσα να ειναι εφαρμοσιμα αλλα εδω εχεις βυντρα σπυροπουλο χριστοδουλοπουλο κλπ
Ας μεινουμε λοιπον για μια ακομη χρονια με τον πουλο στο χερι....... πρωταθλημα θελουμε ρε μαγκες φτιαχτε επιτελους μια ομαδα που να κυριαρχισει
Λοιπον....ο Σαλπι φευγει μονο οταν και μονο οταν βρεθει καλυτερος του :wave2:
kalgeorge
08/12/2009, 12:00
Τι είπες ρε ιερόσυλε...ο Καραγκούνης στον πάγκο;:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
kalgeorge
08/12/2009, 12:01
Μια χαρα μπορει να κινηθει....... κεφαλια δε μπορει να παρει και σιγουρα δεν εχει τη τεχνικη να ντριμπλαρει και μπουκαρει καθετα
ε τοτε τι μια χαρα ρε?? :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
08/12/2009, 12:02
Ακομη περιμενω το επιθετικο-ελκυστικο ποδοσφαιρο που μας ειχε υποσχεθει ο κυριος Κατε...... απο οτι φαινεται θα περιμενουμε πολυ. :
θα περιμενεις πολυ γιατι εδω ειναι ελλαδα φιλε μου..
οταν προσπαθησε να παιξει ελκυστικο επιθετικο ποδοσφαιρο (βεβαια εκανε αλλα λαθη που δεν ειναι της ωρας ) μαζευε τριαρες ....απο εργοτεληδες ηρακλειδες κλπ κλπ...
οποτε σου λεει....εδω τους νοιαζουν οι 3 βαθμοι....
ε τσουκου και 1-0