View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
vangelis 64
28/10/2009, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Αυτο θα ήθελα εγώ, και θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο.
Θα έριχνα και ένα προστιματακι σε προπονητή και παίκτες, και τέλος
Γιατί ρε Περπιράκη; :D Δεν έχει δικαίωμα ο Ολυμπιακός να χάσει από τον Πανσερραϊκό;Γιατί πρόστιμο δηλαδή;
o_gavros
28/10/2009, 10:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Γιατί ρε Περπιράκη; :D Δεν έχει δικαίωμα ο Ολυμπιακός να χάσει από τον Πανσερραϊκό;Γιατί πρόστιμο δηλαδή;
να χάσει ρε Βαγγέλη.
αλλά να έχει προσπαθήσει πρώτα.
πολλά απο τα φυντάνια μας (βλέπε Οσκαρ,Ζαϊρι & ΣΙΑ) το καμανε α στρολ θρου δα παρκ το χθεσινο ματσακι και ξεφτύλισαν την ομαδα.
τσακώστε λοιπόν μάγκες το προστιμο σας για ναγουσταρουμε.
όταν δέχονται τα παχυλά μπονους,δεν βλεπω να τους χαλαει.
(τώρα βέβαια,ποιος φταίει που έχουμε στην ομάδα παίκτες τύπου Οσκαρ,Ζαϊρί & ΣΙΑ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο)
vangelis 64
28/10/2009, 10:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
(τώρα βέβαια,ποιος φταίει που έχουμε στην ομάδα παίκτες τύπου Οσκαρ,Ζαϊρί & ΣΙΑ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο) Α γεια σου!:winka:
manhunter
28/10/2009, 10:52
Μα ρε Βαγγέλη,
σε νοκ άουτ ματς, δεν έχει.
Δέχομαι κούραση και σχετικά.
Αλλά ρε πούστη, παίξει αξιοπρεπώς.
Να χάνεις απο τον Πανσεραικό με κατεβασμένα παντελόνια, είναι μαλακία.
Δεν προβλέπεται.
(Άσχετο: 4 έφαγε και η Ρεάλ των 300εκατ ευρώ απο τους πουθενάδες)
Και για να μην ξεχνιόμαστε
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ!!!!!!!!
vangelis 64
28/10/2009, 10:56
Με το σκεπτικό αυτό,τού προστίμου δηλαδή,δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζουμε,κάθε φορά που οι ομαδάρες μας νικάνε μεγάλους αντιπάλους.Νεσπά;:p
o_gavros
28/10/2009, 10:59
Α γεια σου!:winka:
κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια... :winka:
Μα ρε Βαγγέλη,
σε νοκ άουτ ματς, δεν έχει.
Δέχομαι κούραση και σχετικά.
Αλλά ρε πούστη, παίξει αξιοπρεπώς.
Να χάνεις απο τον Πανσεραικό με κατεβασμένα παντελόνια, είναι μαλακία.
Δεν προβλέπεται.
(Άσχετο: 4 έφαγε και η Ρεάλ των 300εκατ ευρώ απο τους πουθενάδες)
Και για να μην ξεχνιόμαστε
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ!!!!!!!!
μα για αυτό λέγεται και ο θεσμός των εκπλήξεων το κύπελλο.
αλλά οχι τόσο αδιάφορος ρε πούστη μου.
εδώ όμως γυρνάμε πάλι στο δόγμα του "θείο Σωκράτη σκατά τα'χεις κάνει"
αυτά που κράζω δε τα κάνω φίλε.
άλλη ομάδα κάθε Τετάρτη & Κυριακή,ανάλογα τον αντίπαλο του Ολυμπιακού.
και να πέσει ματσόλα απο τον Εορδαϊκό σήμερα,δε λέει τίποτα.
εμείς χάσαμε.το τι θα κάνουν οι λοιποί,στα παπάρια μας.
manhunter
28/10/2009, 11:05
Χαβαλέ κάνω εννοείται.
Δεν με κόφτει τι κάνει ο θείος και ο κάθε ολυμπιακός, πέρα απο το φάσμα του χιούμορ και του πειράγματος.
Άμα έρθει εδώ η Άρσεναλ, και φάει 3 γκολάκια, με κατεβασμένα τα βρακιά, και αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται, ναι, ένα προστιματάκι να ξυπνήσουν καλό είναι.
Ο αποκλεισμός είναι καθ όλα δίκαιος.Εμένα με ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι, και εκεί αποτύχαμε παταγωδώς. Τα νομικά και παραγοντικά παραθυράκια και κανονισμοί, εμένα ως φίλαθλο δεν με αφορούν.
Είτε πάρουμε το ματς στα χαρτιά είτε όχι, για εμένα θα ισχύει ότι μας διέσυραν.
Και επειδή δεν παίρνω λεφτά απο κανέναν ΟΣΦΠ, δεν μου καίγεται καρφάκι
:wave2:
vangelis 64
28/10/2009, 11:18
μα για αυτό λέγεται και ο θεσμός των εκπλήξεων το κύπελλο.
Δεν είναι μόνο αυτός ο θεσμός που κάνει το ποδόσφαιρο γοητευτικό.Η ομορφιά-που έχει πλέον χαθεί-βρίσκεται στο ότι κάποιοι 11 μπορούν να νικήσουν κάποιους 11,ανεξαρτήτως ονόματος και ποιότητας.
Αυτό βέβαια,μόνο στο κύπελλο μπορεί να συμβεί και στίς Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.Μη νομίζεις πάντως ότι οι ομάδες Β' εθνικής απέχουν πολύ απ' αυτές τής Α.
Τέλος πάντων,από τότε που το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό και τα εκατομμύρια που παίζονται πολλά,έχει αλλάξει και η νοοτροπία τών οπαδών.
"Νίκη και μόνο νίκη" θέλουν οι πρόεδροι.Το ίδιο και οι παίχτες και οι οπαδοί.Για άλλους λόγους όμως;)
αυτο το ποστ ειναι το τελευταιο μου σε αυτο το Thread ... βασικα δε βλεπω το λογο οχι μονο να γραφω αλλα και να ασχολουμαι γενικα με αυτο που εσεις λετε "ελληνικο ποδοσφαιρο" και εγω λεω "πουταναριο του κοκκαλη" αν και υπαρχουν ανθρωποι που κατα βαθος ντρεπονται για αυτο και προς τιμη τους (stoubi)...
μιλαμε οτι ειναι αδικια γκοτζαμ θρυλοσ των γηπεδων να παιζει με 8 ξενουσ ολο τον αγωνα και οι σερρες με.... 6(για 3 λεπτα...)!!!! ειναι δυνατον να το δεχτει αυτο ο κροκους? ενσταση κυριοι... αλλιωση αποτελεσματος καθαρη!!!!
πρωτα πρωτα δειτε ποσο γρηγορα επεσε η γραμμη για την ενσταση του γαυρου... μεσα σε λιγα λεπτα ΟΛΟΙ οι ΑΡΔ ξερανε για το θεμα της ενστασης... φυσικα οχι γιατι "κανουν ρεπορταζ" οπως μονο οι ουρακοταγκοι θα πιστεψουν... αλλα γιατι υπαρχει το συστημα της γραμμης που δινει το γραφειο τυπου του gay στους δημοσιογραφους του(και δειτε ποσο μεγαλη δυναμη εχει ο κροκους στους ΑΡΔ... απο τον αριθμο των ΑΡΔ που εκφραζουν τις αποψεις του Κροκους... αυτοι οι ανθρωποι ειναι που διαμορφωνουν αποψεις σε οσους απορει ο καθενας μετα πως ειναι δυνατον να μην εχουν καταλαβει τι συμβαινει στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα τελευται 14 χρονια.... δε λεω τιποτα αλλο)
ετσι για να θυμουνται οι παλιοι παλι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.... που απο αυριο θα μας λενε ΠΑΛΙ για την νομιμοτητα, οπως μετα την υπερτατη κλοπη του πρωταθληματος 2007-2008......παραθετω τις δηλωσεις των gay μετα την ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ αποφαση για μηδενισμο,αφαιρεση 3 βαθμων και 5 αγωνιστικες τιμωρια για το ξυλο στο ματς με τον Πανιωνιο το 2004-05.Γιατι τοτε μαζεψαν ολους του ξεφτιλισμενους βουλευτες Πειραια και κλαιγονταν σαν Μαρθα Βουρτση(αφου γουσταρετε την εκφραση αυτη... τι βαζω εκει που πρεπει),για να μην ισχυσει ο νομος.....
«Αισθανόμαστε μεγάλη αδικία για την επιβολή αυτής της ποινής στην ομάδα και ιδίως για την αφαίρεση βαθμών που έχουμε ήδη κατακτήσει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρόκειται για πρωτάκουστη και δίχως προηγούμενο απόφαση, που καταργεί κάθε ένοια fair play. Εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο για την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο και τις οικογένειές μας. (…) Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Οι αντιξοότητες και τα προβλήματα μας δυναμώνουν και μας ενώνουν στην πιο δύσκολη προσπάθειά μας».
Τσουλε Τζώρτζεβιτς καί παίκται.
«Είναι λυπηρό οι αγώνες να κρίνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορεί μια ομάδα να χάνει βαθμούς που έχει κερδίσει με τον ιδρώτα της. Ο Ολυμπιακός ζητάει να παίζονται τα ματς στα γήπεδα και να κερδίζει ο καλύτερος, διότι πιστεύει ότι είναι καλύτερος»
«Σεβόμαστε την απόφαση, η οποία πάντως παραμένει αυστηρή, αλλά είναι προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της βίας. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και θέλει οι αγώνες να κρίνονται στα γήπεδα και όχι στις δικαστικές αίθουσες»
«Αυτή τη στιγμή είμαστε κατηγορούμενοι για ενέργειες που έκαναν άτομα εκτός ευθύνης του Ολυμπιακού. Είναι σοβαρό ζήτημα που δεν αφορά μόνο εμάς αλλά όλες τις ΠΑΕ. Κάθε ΠΑΕ και κάθε κοινωνικός ή πολιτικός φορέας έχει οπαδούς που μπορεί να προβούν σε ασχήμιες και μη νόμιμες πράξεις. Μόνο στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κυρώσεις στα σωματεία και τις ανώνυμες εταιρείες - δεν είναι δίκαιο. Εχουμε ευθύνη για τους οπαδούς μας στο Καραϊσκάκη κι εκείνους που εκτός έδρας έχουμε πάρει εισιτήρια. Γι' αυτούς έχουμε την ευθύνη. Οχι για εκείνους που δηλώνουν ή τους χαρακτηρίζουν οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι απαράδεκτο. Η τιμωρία του Ολυμπιακού δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο. Τα πρωταθλήματα θα κρίνονται με αποφάσεις που λαμβάνονται σε δικαστικές αίθουσες».
Σωκράτης «Κρόκους» Κόκκαλης
αφου θελετε να κερδιζετε στα χαρτια .... γιατί δεν φτιάχνετε ομάδα για πρέφα; έτσι κι αλλιώς μόνο για καφενείο είστε, ξεφτυλισμένοι?
ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΩΩΩΩΩΩΝ , ΕΝΣΤΑΣΙΑΚΕ , ΠΕΡΟΥΚΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΝΤΙΚΕ , ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ , ΕΝΣΤΑΣΙΑΚΕ , ΤΟ ΠΥΡΙΝΟ ΜΕΛΑΝΙ , ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΙΚΕEEEE .:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τα λεμε:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
178547
o_gavros
28/10/2009, 11:45
ο γνωστός χανούμις προβοκάτορας ελάλησε!!!
και δήλωσε ότι δεν ξανασχολείται!!ω Θεοί!!!τι κάνουμε τώρα???
ρε παλικάρι,επειδή είτε δε νιώθεις (που δε θελω να το πιστεύω) είτε γουστάρεις να προκαλείς,κόψε σε παρακαλώ τις μαλακίες.
τους κανονισμούς δε τους υποδεικνύει ο Ολυμπιακός.
Επίσης του κανονισμούς σε όλες τις κατηγορίες ή/και θεσμούς,στην αρχή της χρονιάς όλοι οι εμπλεκόμενοι τους υπογράφουν,άρα τους αποδέχονται.
το παπατζιλίκι σας που το παίζετε θεματοφύλακες του δικαίου,αφηστε για το δωματιάκι και τους ομοίους σας.
τη γνώμη μου για το ματς & την ενδεχομνενη ενσταση επίσης,την είπα.
αλλά αυτή η νηπειακού προσπάθεια προκλησης ρε Ιντι πάει πολύ.
Μάλλον δε σε συμφέρει να θυμάσαι (παρόλες τις κατα καιρούς αμέτρητες προτροπές σου για μνήμες) ότι στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Μπέος αλήτεψε σκόπιμα και προπαγανδιστικά,διαθέτωντας τα εισητήρια ανεξέλεγκτα επίτηδες στον Πειραιά.
Ναι Ολυμπιακοί ήταν αυτοί που πλακώθηκαν με τις γατούλες.
ο επίσημος Ολυμπιακός γιατί σκατά να τιμωρηθεί ρε λεβέντη για τις μαλακίες του Αχιλλέα?
οι 800-900 που επίσημα ήσαν στο γήπεδο με ευθύνη του Ολυμπιακου δεν κουνησαν ρούπι.
αν δεν γνωρίζεις (που σίγουρα γνωρίζεις),την ευθύνη για την φύλαξη του γηπέδου και τη διάθεση των εισητηρίων την έχει ο γηπεδούχος.
ένα και ένα κάνουν δυο.χαζός δεν είσαι,κάνε τις πράξεις.εκτός κι αν γουστάρεις το παιχνίδι των εντυπώσεων περισσότερο
manhunter
28/10/2009, 12:10
Δεν κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός
Σε λίγη ώρα αναμένεται να γίνει γνωστή η οριστική απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για το θέμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να κάνουν ένσταση και να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.
Πηγή:
SportFM.gr (http://www.sport-fm.gr/article/201722)
Sferopetadhn
28/10/2009, 12:14
Μάλλον δε σε συμφέρει να θυμάσαι (παρόλες τις κατα καιρούς αμέτρητες προτροπές σου για μνήμες) ότι στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο Μπέος αλήτεψε σκόπιμα και προπαγανδιστικά,διαθέτωντας τα εισητήρια ανεξέλεγκτα επίτηδες στον Πειραιά.
Ναι Ολυμπιακοί ήταν αυτοί που πλακώθηκαν με τις γατούλες.
ο επίσημος Ολυμπιακός γιατί σκατά να τιμωρηθεί ρε λεβέντη για τις μαλακίες του Αχιλλέα?
οι 800-900 που επίσημα ήσαν στο γήπεδο με ευθύνη του Ολυμπιακου δεν κουνησαν ρούπι.
αν δεν γνωρίζεις (που σίγουρα γνωρίζεις),την ευθύνη για την φύλαξη του γηπέδου και τη διάθεση των εισητηρίων την έχει ο γηπεδούχος.
Και γιατί όταν στο Καυταντζόγλειο δέρνονται οι ΠΑΟΚτσήδες με τις γριές σε θύρες εκτός εισιτηρίων ΠΑΟΚ (μιας και πάντοτε είναι οι περισσότεροι και κάθονται παντού) τιμωρείται ο ΠΑΟΚ;
Αν είναι έτσι θα κατεβαίνουν παντού ΠΑΟΚια (μιλώ μόνο για τους οπαδούς της ομάδας μου) σε θύρες των γηπεδούχων και θα τα κάνουν πουτάνα χωρίς συνέπειες. Αυτό που λες είναι νομικίστικο κόλπο (όπως οι πίπες της διοίκησής σας ότι ήταν προβοκάτορες με κασκόλ του ΟΣΦΠ!!!) από τα γνωστά δικηγορίστικα παιχνίδια με τις λέξεις.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ. Μόνο στην Ελλάδα!
Χρόνια μας πολλά λοιπόν με Εθνική Ανάταση και υπερηφάνεια. Τώρα πώς καταφέραμε σε 65 μόνο χρόνια να τα κάνουν τόσο πουτάνα είναι άξιο μελέτης. Πολλά κόκαλα θα τρίζουν...
Sferopetadhn
28/10/2009, 12:16
Δεν κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός
Σε λίγη ώρα αναμένεται να γίνει γνωστή η οριστική απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού για το θέμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να κάνουν ένσταση και να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.
Πηγή:
SportFM.gr (http://www.sport-fm.gr/article/201722)
Μυρίστηκαν το κράξιμο του κόσμου τους που ευτυχώς δεν είναι τα λίγα πρόβατα (ή αλλιώς "επιστήμονες"). Πάλι καλά.
Μόνο μην κάνει ένσταση τρίτη ομάδα γιατί θα πέσει πολύ γέλιο!
kalgeorge
28/10/2009, 12:20
τα τεμάχια τα αρπάξαμε μόρτικα & φίνα,θα'ναι μαλακία να χάσουνε μια μεγάλη νικη για 2-3 λεπτά λάθους.
:beer: :beer:
οσο για το στημενο....υπαρχει μια πολυ τραβηγμενη ιστορια που ακουγεται...αλλα ειναι οντως πολυ τραβηγμενη.
αλλα στην ελλαδα ποτε δενξερεις
kalgeorge
28/10/2009, 12:22
Αυτο θα ήθελα εγώ, και θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο.
Θα έριχνα και ένα προστιματακι σε προπονητή και παίκτες, και τέλος
Ενστάσεις και μαλακίες
κιμωνα ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΦΙΛΕ.....
γιατι να κατεβεις στο επομενο δηλαδη με ερασιτεχνες κλπ;;
το θεμα ιεναι οτι στερεις απο τις σερρες την νικη.
ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να εκαναν μαλακια αλλα δεν ειναι δικη σου αρμοδιοτητα να τους τιμωρησεις φιλε.
αν γουσταρουν να τους τιμωρησουν υπαρχουν αλλοι αρμοδιοι....
εσυ ( ο γαυρος δηλαδη ) δεχεσαι την ηττα, το βουλωνεις και μεχρι εκει
o_gavros
28/10/2009, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Και γιατί όταν στο Καυταντζόγλειο δέρνονται οι ΠΑΟΚτσήδες με τις γριές σε θύρες εκτός εισιτηρίων ΠΑΟΚ (μιας και πάντοτε είναι οι περισσότεροι και κάθονται παντού) τιμωρείται ο ΠΑΟΚ;
Αν είναι έτσι θα κατεβαίνουν παντού ΠΑΟΚια (μιλώ μόνο για τους οπαδούς της ομάδας μου) σε θύρες των γηπεδούχων και θα τα κάνουν πουτάνα χωρίς συνέπειες. Αυτό που λες είναι νομικίστικο κόλπο (όπως οι πίπες της διοίκησής σας ότι ήταν προβοκάτορες με κασκόλ του ΟΣΦΠ!!!) από τα γνωστά δικηγορίστικα παιχνίδια με τις λέξεις.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ. Μόνο στην Ελλάδα!
Χρόνια μας πολλά λοιπόν με Εθνική Ανάταση και υπερηφάνεια. Τώρα πώς καταφέραμε σε 65 μόνο χρόνια να τα κάνουν τόσο πουτάνα είναι άξιο μελέτης. Πολλά κόκαλα θα τρίζουν...
Μάλλον δε διάβασες καλά τι έγραψα ή δε γνωρίζεις τι έγινε (όπως εγω δε γνωρίζω το σκηνικό που περιγράφεις).
ο Μπέος τότε,είχε στείλει δικούς και διέρευσαν τα εισητήρια του αγώνα μέσα στον Πειραιά,όταν ο επισημος Ολυμπιακός ειχε παρει 800 περίπου μπιλιέτα.
Είναι ή δεν είναι προβοκατόρικη ενέργεια αυτό???
πως θα μπορούσε να θεωρείται υπεύθυνος για αυτό ο Ολυμπιακός???αφου η διοικηση του Πανιωνίου κινήθηκε προς το να συμβούν επεισόδια!!!και τότε είχε βουήξει ο τόπος για αυτό που σου λέω,δε το έβγαλα απο το στομάχι μου.
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει φιλε.τα δικολαβίστικα ούτε εμένα μ'αρεσουν.
α και κάτι ακόμα.
πουτάνα τα κάναμε όλοι και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.το γιατί μάλλον δεν εχει κανένα νόημα να το αναλύσουμε απο τα πληκτρολόγια.
o_gavros
28/10/2009, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
:beer: :beer:
οσο για το στημενο....υπαρχει μια πολυ τραβηγμενη ιστορια που ακουγεται...αλλα ειναι οντως πολυ τραβηγμενη.
αλλα στην ελλαδα ποτε δενξερεις
επειδή έχω ακόμα ένα μισάωρο για σκότωμα,για λεει για λέει
kalgeorge
28/10/2009, 12:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αυτο το ποστ ειναι το τελευταιο μου σε αυτο το Thread ... βασικα δε βλεπω το λογο οχι μονο να γραφω
οχι ρε γαμωτο.......:sad: :sad: :sad: :sad:
και εμεις με ποιον θα γελαμε τωρα;
:mad: :sad: :sad: :sad:
kalgeorge
28/10/2009, 12:28
ο γνωστός χανούμις προβοκάτορας ελάλησε!!!
και δήλωσε ότι δεν ξανασχολείται!!ω Θεοί!!!τι κάνουμε τώρα???
ρε παλικάρι,επειδή είτε δε νιώθεις (που δε θελω να το πιστεύω) είτε γουστάρεις να προκαλείς,κόψε σε παρακαλώ τις μαλακίες.
ρε φιλαρακι εσενα να σε ρωτησω κατι να μου φυγει και η απορια;;;
μπορει να θυμαμαι και λαθος....αλλα...εσυ δεν εγραφες ολο αρλουμπες στην αρχη; :lol:
τι επαθες τωρα κια γραφεις σωστα ρε....μηπως εχει δικιο ο ακατανομαστος και εισαι βαζελακι και εσυ ρε;;;:lol: :lol:
μηπως εισαι μυστικος πρακτορας η κατι τετοιο;:lol:
manhunter
28/10/2009, 12:30
κιμωνα ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΦΙΛΕ.....
γιατι να κατεβεις στο επομενο δηλαδη με ερασιτεχνες κλπ;;
το θεμα ιεναι οτι στερεις απο τις σερρες την νικη.
ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να εκαναν μαλακια αλλα δεν ειναι δικη σου αρμοδιοτητα να τους τιμωρησεις φιλε.
αν γουσταρουν να τους τιμωρησουν υπαρχουν αλλοι αρμοδιοι....
εσυ ( ο γαυρος δηλαδη ) δεχεσαι την ηττα, το βουλωνεις και μεχρι εκει
Aπό την στιγμή που υπάρχει κανονισμός, που σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ένσταση, άπτεται στην δική σου αρμοδιοτητα.Έτσι ειναι ο κανονισμός.
Αν θα έκαναν ένσταση θα ήταν μαλακία.
Θα δεχόμουν μονο να κάνουν ένσταση για να τηρηθεί ο κανονισμός, και στο επόμενο να μην κατέβουν or something τελοσπάντων.
Εγω χάρηκα που αποκλειστήκαμε και ήταν πέρα για πέρα μέσα στο χορτάρι δίκαιο.
Ξαναλέω, μονο το χορτάρι εμενα με ενδιαφέρει.
Με όλα τα άλλα ας ασχοληθούν τα παπαγαλάκια
kalgeorge
28/10/2009, 12:32
Μυρίστηκαν το κράξιμο του κόσμου τους που ευτυχώς δεν είναι τα λίγα πρόβατα (ή αλλιώς "επιστήμονες"). Πάλι καλά.
Μόνο μην κάνει ένσταση τρίτη ομάδα γιατί θα πέσει πολύ γέλιο!
φιλε οι περισσοτεροι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ......ειναι πολυ κριμα....
μιλησα με κολλητο γαυρο και προσεξε διαλογο
εγω : ελα ρε μλκ..lol: τι παθατε παλι εχτες;;
φιλος γαυρος : γμσ τα φιλε...τι να πω πια....
εγω : ελα ρε ενταξει θα κανετε ενσταση και θα το παρετε ..αχχααχ
φιλος γαυρος: ναι ρε συ γιατι να μην κανουμε δηλαδη;; δεν εκαναν παρανομια;;; οποτε πιο ειναι το προβλημα κια κραζετε;; μονο να φωναζετε για να τηρουνται τα παντα σωστα ξερετε .....
:eyepop: :eyepop:
o_gavros
28/10/2009, 12:33
ρε φιλαρακι εσενα να σε ρωτησω κατι να μου φυγει και η απορια;;;
μπορει να θυμαμαι και λαθος....αλλα...εσυ δεν εγραφες ολο αρλουμπες στην αρχη; :lol:
τι επαθες τωρα κια γραφεις σωστα ρε....μηπως εχει δικιο ο ακατανομαστος και εισαι βαζελακι και εσυ ρε;;;:lol: :lol:
μηπως εισαι μυστικος πρακτορας η κατι τετοιο;:lol:
με ξεσκέπασες.είμαι πράκτορας.οι σοφοι της Σιών με έχουν βάλει.
ρε τι λέμε και δε κλαίμε να πούμε :lol:
όχι ρε φίλε,όχι αρλούμπες.ίσως όταν πρωτογράφτηκα εδώ,να έγραφα με λίγο πιο προκλητικό ύφος.κατα τα άλλα δε νομίζω ότι έχω αλλάξει.απλά κατα καιρούς χάνω την επιθυμία να συμμετέχω στην κουβέντα...
ουδείς άσφαλτος όμως και λέγε τωρα για τη θεωρία του στημενου
kalgeorge
28/10/2009, 12:34
Aπό την στιγμή που υπάρχει κανονισμός, που σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις ένσταση, άπτεται στην δική σου αρμοδιοτητα.Έτσι ειναι ο κανονισμός.
Αν θα έκαναν ένσταση θα ήταν μαλακία.
Θα δεχόμουν μονο να κάνουν ένσταση για να τηρηθεί ο κανονισμός, και στο επόμενο να μην κατέβουν or something τελοσπάντων.
Εγω χάρηκα που αποκλειστήκαμε και ήταν πέρα για πέρα μέσα στο χορτάρι δίκαιο.
Ξαναλέω, μονο το χορτάρι εμενα με ενδιαφέρει.
Με όλα τα άλλα ας ασχοληθούν τα παπαγαλάκια
και σου ξαναλεω.....μην κανεις τιποτα.
λες....εγω παιδια εχασα, ξεφτιλιστικα....τωρα για τιμωριες και τετοια αρμοδιοι ειναι αλλοι...
και ασε τις οποιες επιτροπες αν θελουν να ασχοληθουν....εσεις δεν ειστε δικαστες
kalgeorge
28/10/2009, 12:35
με ξεσκέπασες.είμαι πράκτορας.οι σοφοι της Σιών με έχουν βάλει.
ρε τι λέμε και δε κλαίμε να πούμε :lol:
όχι ρε φίλε,όχι αρλούμπες.ίσως όταν πρωτογράφτηκα εδώ,να έγραφα με λίγο πιο προκλητικό ύφος.κατα τα άλλα δε νομίζω ότι έχω αλλάξει.απλά κατα καιρούς χάνω την επιθυμία να συμμετέχω στην κουβέντα...
ουδείς άσφαλτος όμως και λέγε τωρα για τη θεωρία του στημενου
ρε αρλουμπες σου λεω.....ασε τωρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ενιγουει....καλα το πας τωρα συνεχισε...
οσο για το στημενο αστο γιατι ειναι ιστορια που εμπλεκει πολυυυυυ κοσμο...πολλους να ευνοουνται οικονομικα και στην ελλαδα τετοιες ιστοριες δεν στεκουν
o_gavros
28/10/2009, 12:40
το κατα δύναμην μωρέ.αν και δε σου κρύβω ότι ήδη μου λείπει λίγο ο Ιντις...:bawl: :lol: :bawl:
:eyepop: ενα παιχνίδι κυπέλλου (στις αρχικές του φάσεις κιόλας) του γαυρου με μια ομάδα β εθνικης,εμπλέκει τόσο κόσμο και ίντριγκα????
δωσε και εμένα μπάρμπα λέμε,με το τσιγκελι στα βγάζουνε.
εκτός κι αν υπάρχει φόβος παρέμβασης εισαγγελέα οπότε...βιβιντεντ με γεύση μέντα :lol: :bawl:
kalgeorge
28/10/2009, 12:42
http://www.sport24.gr/html/ent/159/ent.324159.asp
to thewrisa endiaferon....
kalgeorge
28/10/2009, 12:51
το κατα δύναμην μωρέ.αν και δε σου κρύβω ότι ήδη μου λείπει λίγο ο Ιντις...:bawl: :lol: :bawl:
:eyepop: ενα παιχνίδι κυπέλλου (στις αρχικές του φάσεις κιόλας) του γαυρου με μια ομάδα β εθνικης,εμπλέκει τόσο κόσμο και ίντριγκα????
δωσε και εμένα μπάρμπα λέμε,με το τσιγκελι στα βγάζουνε.
εκτός κι αν υπάρχει φόβος παρέμβασης εισαγγελέα οπότε...βιβιντεντ με γεύση μέντα :lol: :bawl:
απλα ρε παιδι μου....δες ποσο εδινε η προκριση των σερρων στα bets του εξωτερικου. και σκεψου εναν τροπο να συνδυασεις, ΤΡΕΛΗ κονομα, προκριση, και να βγαλεις και λαδι, αυτους που θα εμπλεξεις, προς τριτους :wave2:
o_gavros
28/10/2009, 12:55
απλα ρε παιδι μου....δες ποσο εδινε η προκριση των σερρων στα bets του εξωτερικου. και σκεψου εναν τροπο να συνδυασεις, ΤΡΕΛΗ κονομα, προκριση, και να βγαλεις και λαδι, αυτους που θα εμπλεξεις, προς τριτους :wave2:
τι'πες τώρα!!!γίνονται τέτοια πράματα?
δεν ασχολούμαι με στοίχημα καθόλου.
πέφτω απο τα συννεφα...:lol:
υγ: μ'εσκασες!:lol:
Gandalf dr685sm
28/10/2009, 13:41
Αν ευσταθεί νομικά, να κάνει ένσταση. Να κερδίσουμε το ματσάκι στα χαρτιά, αλλά στο επόμενο ματς, είτε να μην κατέβει και να χάσουμε στα χαρτιά, είτε να κατέβει με την ερασιτεχνική ομάδα. Να τηρηθεί ο κανονισμός, αλλά να έχουμε και λίγο τσίπα. Δεν μας έφταιγε ο κανονισμός που με τους βασικούς χάσαμε εύκολα απο τον Πανσεραικό. Να το πάρουμε στα χαρτιά, να αποκλειστεί ο Πανσεραικός για την μαλακία του, και μετά να έχουμε την μαγκιά να κάνουμε τα παραπανω.
Σε αυτό να συμφωνήσω μιας και τηρεί το γράμμα του νόμου αλλά και την ηθική πλευρά του πράγματος... αλλά ίσως σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα γιατί εδώ δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό.
Ούτε που θυμάμαι απο πότε έχει γίνει η τελευταία ηθική κίνηση εντός γηπέδου απο ομάδα...
Απο παίκτη θυμάμαι μόνο τον Νικολαϊδη να πετάει άουτ το πέναλτυ που του έδωσαν αδίκως , δηλώνοντας το απο πριν στον διαιτητή. Αλλά απο όμαδα ρε παιδιά...δεν θυμάμαι παρόμοια κίνηση.
Μόνο στην Premiere league όπου το μπαλόνι δεν κρίθηκε ικανό για την ομάδα να ζητήσει την ακύρωση του αγώνα, πριν μια εβδομάδα με την Λίβερπουλ.
Gandalf
Gandalf dr685sm
28/10/2009, 13:48
http://www.sport-fm.gr/article/201722
Πάλι καλά... ευτυχώς υπάρχουν και σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί προς τιμή τους. Ιδιαίτερα για το σκεπτικό του "ανθρώπινου λάθους". Το σωστό να λέγεται.
Gandalf
la_villa
28/10/2009, 13:55
δεν προκειται να ασχοληθω με φαση που ειχε 5 λεπτα συνέχεια κώστα
λάθοςς
απο αυτην την φάση βγήκε αντεπίθεση και γκολ
και αν βλέπεις μπάλα καταλαβαίνεις τι σημαίνει απώλεια μπαλας με όλη την ομάδα ψηλα και αντεπίθεση....σχεδόν μισό γκολ
la_villa
28/10/2009, 13:57
Η ξεφτίλα είναι δεδομένη όπως και η ένσταση άλλωστε.
επαληθεύτηκες....
γαμωτ σας την χάλασε
υ.γ και φυσικά για 3 λεπτά θα ήταν @@ρια να κανει ενσταση...μπράβο στους σερραίους
εδω εμείς καναμε περίπατο στον αγωνιστικό χώρο...αν βρίσκαν και κανα πλατάνι διάσπαρτο εκει μεσα θα την είχαν πέσει απο κάτω
υ.γ 2 ευτυχως θα παίζαν οι μικροί χτες να παίρναν χρόνο και αυτοί....στα διάλα αυτοι ποτε θα παρουν ευκαιρίες ?με τον βαζελο ή με τον εργοτέλη???ελεος δηλ
δώσε τον θεσμό του κυπέλλου στους νεους να παίξουν, αποκλειστηκά
la_villa
28/10/2009, 14:03
πρωτα πρωτα δειτε ποσο γρηγορα επεσε η γραμμη για την ενσταση του γαυρου... μεσα σε λιγα λεπτα ΟΛΟΙ οι ΑΡΔ ξερανε για το θεμα της ενστασης... φυσικα οχι γιατι "κανουν ρεπορταζ" οπως μονο οι ουρακοταγκοι θα πιστεψουν... αλλα γιατι υπαρχει το συστημα της γραμμης που δινει το γραφειο τυπου του gay στους δημοσιογραφους του(και δειτε ποσο μεγαλη δυναμη εχει ο κροκους στους ΑΡΔ... απο τον αριθμο των ΑΡΔ που εκφραζουν τις αποψεις του Κροκους... αυτοι οι ανθρωποι ειναι που διαμορφωνουν αποψεις σε οσους απορει ο καθενας μετα πως ειναι δυνατον να μην εχουν καταλαβει τι συμβαινει στο ελληνικο ποδοσφαιρο τα τελευται 14 χρονια.... δε λεω τιποτα αλλο)
τι έγινε???έπεσες έξω???
όχι ρε γαμωτο...
αυτες τις μαλακίες να μην είχατε θα ήσασταν γαμω τα παιδιά
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sferopetadhn
28/10/2009, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
επαληθεύτηκες....
γαμωτ σας την χάλασε
Εμένα γιατί να με χαλάσει; Άλλαξε σε κάτι το πώς βλέπω τον Ολυμπιακό ή έγινε ηθική ομάδα και ο θείος άνθρωπος του θεού;
Απλώς, έχουν τον κοινό νου να μην το κάνουν, όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί φοβούνται τις αντιδράσεις του κόσμου τους. Πάλι μάγκας θα το παίξει ο θείος, θα δώσει και καμιά συνέντευξη και μετά όλα μέλι-γάλα και "όλοι μέλη"...
Τόσα χρόνια ιστορία ρεμούλας δεν σβήνονται με τέτοια κολπάκια!
Άσε που τα περί στοιχήματος δεν είναι και παντελώς απίθανα.
la_villa
28/10/2009, 14:53
Εμένα γιατί να με χαλάσει; .
δεν εγραψε ότι ΣΕ χάλασε....
απλά γράφατε απο πριν ότι γράφατε και δεν έγινε....και σας χάλασε την προετοιμασια για σεντόνια
ακούστηκαν και για το στοίχημα...ε και?είναι ενα ενδεχόμενο σίγουρα...
αλλα αυτο που μετραει για εμας είναι η αδιαφορία των παικτων...
SnakeMJK
28/10/2009, 15:30
πραγματικά ευτυχώς που δεν κάναμε ένσταση... με την όλη ιστορία του βαλνερ δεν το ήθελε κανείς ολυμπιακός κ όποιος δήλωσε το αντίθετο είναι απλά χαζός. και σιγά τον θεσμό στην τελική.
όσο για τα περί ηθικής ομάδας κλπ, για όλες τις ομάδες υπάρχουν ράμματα στις γούνες τους. από το να κλείνουν τα φώτα, να πέφτουν στο γρασίδι μέχρι να κατεβαίνει ο ίδιος πρόεδρος ομάδας και να ξυλοφορτώνει τον διαιτητή... :wave2:
sakisdani750
28/10/2009, 15:35
ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗ
αυτο το ξερετε?
SnakeMJK
28/10/2009, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗ
αυτο το ξερετε?
πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας και ούτε πρόκειται.
Akatanomastos
28/10/2009, 17:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
και σιγά τον θεσμό στην τελική.
:uplate: :hypnotize :uplate:
σαν το τσου λου ενα πραμα:D
Akatanomastos
28/10/2009, 17:57
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκτιμώντας ότι η παράβαση στην οποία υπέπεσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατά τον χθεσινό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αποτελεί ένα στιγμιαίο ανθρώπινο λάθος, αποφάσισε να μην υποβάλλει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα".
Επιτελους μια ανακοινωση απο ανθρωπους που τιμανε τα παντελονια τους.
Κατι που ο ολυμπιακος κανει για πρωτη φορα,
και ενω τοσα χρονια διαβαζουμε απο του εκπροσωπους σας μονο τραμπουκο-ψευτομαγκο-κατα φαντασιαν-δηθεν δηλωσεις..
Akatanomastos
28/10/2009, 17:59
επιτελους σκοραρε και ο Νινης να αρχισει να το βρισκει διχτυα γιατι εχει τρομερες ενεργειες, πολυ καλα σουτ που ομως συνηθως δεν καταληγουν στο πλεχτο..
Akatanomastos
28/10/2009, 18:00
μιλησα με κολλητο γαυρο και προσεξε διαλογο
φιλος γαυρος: ναι ρε συ γιατι να μην κανουμε δηλαδη;; δεν εκαναν παρανομια;;; οποτε πιο ειναι το προβλημα κια κραζετε;; μονο να φωναζετε για να τηρουνται τα παντα σωστα ξερετε .....
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΕΤΟΙΑ
ΕΝΣΤΑΣΗ............ΡΕ ΕΝΣΤΑΣΗ...........
Ε.....Ε.....ΕΝΣΤΑΣΗ
Ε.....Ε.....ΕΝΣΤΑΣΗ
Ε.....Ε.....ΕΝΣΤΑΣΗ
:a25: :a25: :a25:
Προσωπικά νομίσω ότι δέ θά ξανατολμήσουν,άπλά γιατί είναι κύπελλο
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΑ.
Βέβαια όταν έχουν δημιουργήσει όπαδούς τύπου.......ΣΤΟΥΜΠΙ........πού τό
πρώτο πού είχε νά πεί μέ κεφαλαία είναι.....ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...όλα νά τά περιμένεις.
Kανα στοιχημα απο αυτα που χρωστας θα καταθεσεις ρε φιλε καποτε......
Εξατμισεις απο χαλιαμπουσα---κρανακια αραι 1000τοσα ευρω --παπακια... Μπυρες στα παιδια του ΜΟΤΟ που ακομα χρωστας......?????
( Γιατι στοιχηματακια ζηταγες παλι παραπανω.......)
Μαλλον σου εδωσαν ελπιδα τα σαιτ αλλα σκεπαστη που συχναζεις......
Αλλα....... που εισαι...... Τα σωβρακα μην τα βγαλεις ακομα απο το συρταρι.......
Ειναι κριμα να χασεις και αλλα..... :winka:
blackbusa
28/10/2009, 18:34
απο το κυπελλο δεν βγαινεις Cl αλλα στο Europa Leauge...να μην πω ποση τεραστια διαφορα ειναι στα φραγκα...ιδιως οταν μπαινεις αυτοματα στους ομιλους σαν πρωταθλητης...και ακομα καλυτερα δεν χρειαζετε να παιξεις και play off...ο νοων νοητο....
αυτο το ποστ ειναι το τελευταιο μου σε αυτο το Thread ... βασικα δε βλεπω το λογο οχι μονο να γραφω αλλα και να ασχολουμαι γενικα με αυτο που εσεις λετε "ελληνικο ποδοσφαιρο" και εγω λεω "πουταναριο του κοκκαλη" αν και υπαρχουν ανθρωποι που κατα βαθος ντρεπονται για αυτο και προς τιμη τους (stoubi)...
τα λεμε:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
Ντρεπομαι για καποια πραγματα που αφορουν την ομαδα μου ( πολυ πιο λιγα απο οσα φανταζεσε) και για τους αλλους σε καποια παρομοια....
Και για την δικη σας..... οταν καποιοι προκειμενου να κλεψουν, να γελοιοποιησουν, να καταστρεψουν, και στο τελος να κοντεψουν να κλεισουν εναν συλογο σαν την αεκ, καταφεραν να παραπαλανησουν ενα μεγαλο μερος του κοσμου της επικεντρωνοντας την προσοχη του στον Ολυμπιακο ......
Ξερεις και εσυ και πολλοι αεκτζηδες οταν σημερα αν θα γυριζαμε τον χρονο 13 χρονια πισω...
Πολυ πιο λιγα θα συζηταγαμε σημερα για Ολυμπιακο ....
kalgeorge
28/10/2009, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://www.sport-fm.gr/article/201722
Πάλι καλά... ευτυχώς υπάρχουν και σκεπτόμενοι Ολυμπιακοί προς τιμή τους. Ιδιαίτερα για το σκεπτικό του "ανθρώπινου λάθους". Το σωστό να λέγεται.
Gandalf
`
re file και μονο που λεει ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να μην κανουν ενσταση ειναι ντροπη...
δηλαδη το σκεφτοντουσαν κιολας;;
ημαρτον.....
kalgeorge
28/10/2009, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι:D
επισης θεωρει τον καραγκουνη αξιο παικτη αλλα πολυ φιγουρατζη στις βουτιες
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να στον γνωρισω να τα λετε ρε :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
28/10/2009, 20:24
επισης θεωρει τον καραγκουνη αξιο παικτη αλλα πολυ φιγουρατζη στις βουτιες
και μαμω τα παληκαρια ο δικος σου ρε:D
kalgeorge
28/10/2009, 20:27
και μαμω τα παληκαρια ο δικος σου ρε:D
εχει κατι προβληματακια ρε ....αλλα δεν στα λεω...γιατι απο την πολυ σοβαροτητα που εχεις...θα τα κανεις θρεντακια στις γενικες με ¨γευση αστειοτητας ¨
:lol:
Akatanomastos
28/10/2009, 20:34
θα τα κανεις θρεντακια στις γενικες με ¨γευση αστειοτητας ¨
:lol:
αυτο ειναι το αλατοπιπερο της ζωης, διακριτικο(:D ) εξυπνο(:rolleyes: ) και χαριτωμενο(:wacko: ) χιουμορ..
Αααα, τωρα που το θυμηθηκα..
να σου γνωρισω και εγω εναν κολλητο μου(:rolleyes: :rolleyes: ) γαυρο, που σιγουρα θα ταιριαζετε, να κανετε παρεακι
Η *ωλα τον λενε στα κυπριακα:rotflmao: :winka:
kalgeorge
28/10/2009, 20:43
αυτο ειναι το αλατοπιπερο της ζωης, διακριτικο(:D ) εξυπνο(:rolleyes: ) και χαριτωμενο(:wacko: ) χιουμορ..
Αααα, τωρα που το θυμηθηκα..
να σου γνωρισω και εγω εναν κολλητο μου(:rolleyes: :rolleyes: ) γαυρο, που σιγουρα θα ταιριαζετε, να κανετε παρεακι
Η *ωλα τον λενε στα κυπριακα:rotflmao: :winka:
den to exw...kane mia exigisi.
Akatanomastos
28/10/2009, 21:02
den to exw...kane mia exigisi.
επρεπε να το εχω αναλυσει απο πριν..anyway
στην κυπρο την *ωλα την λενε βιλλα:rotflmao:
δηλαδη Η *ωλα = λα βιλλα
οπου * βαλε ψ:rotflmao: :rotflmao:
la_villa
28/10/2009, 21:03
καλώς ή κακως δεν έκανε ενσταση ο Θρύλος
θα ήθελα να κατσει καποια στιγμη το ίδιο αλλα απο την πλευρα του Θρύλου όμως....θελω να μετρήσω πόσα τοπικ θα τερματισουν απο τις κωλοτούμπες εδώ μεσα ;)
la_villa
28/10/2009, 21:05
ωπ το μικρό μαθαινει ξενες λέξεις
βιλλα = ο π46τσος ;)
μια λέξη .... για το επιπεδο νοημοσύνης σου πας καλά....μια λέξη εκανες 3~4 χρόνια να την μαθεις
αντε ρε στα 80 θα σχηματίσεις και προτάση
:lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ το lavilla σου θυμίζει τπτ άλλο???μην ζοριστεις και καψεις καναν....εεεε....εεεε...τεσπα
:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl:
Akatanomastos
28/10/2009, 21:08
ωπ το μικρό μαθαινει ξενες λέξεις
βιλλα = ο π46τσος ;)
μια λέξη .... για το επιπεδο νοημοσύνης σου πας καλά....μια λέξη εκανες 3~4 χρόνια να την μαθεις
αντε ρε στα 80 θα σχηματίσεις και προτάση
κατα φωνηηηηηηηηηηηηη
σαν την π45τσα πεταχτηκες παντως:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
kalgeorge
28/10/2009, 21:08
επρεπε να το εχω αναλυσει απο πριν..anyway
στην κυπρο την *ωλα την λενε βιλλα:rotflmao:
δηλαδη Η *ωλα = λα βιλλα
οπου * βαλε ψ:rotflmao: :rotflmao:
auta einai kolitilikia dika sou re
mono esy milas :wave2:
la_villa
28/10/2009, 21:09
ειδα γκομενάκι γι αυτο...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
28/10/2009, 21:10
ειδα γκομενάκι γι αυτο...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ή δεν ειδες καλα, ή πρεπει να αρχισουμε να αραιωνουμε γρηγορα γρηγορα εδω μεσα:eek:
:rotflmao: :bigcry: :lol: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
la_villa
28/10/2009, 21:10
auta einai kolitilikia dika sou re
mono esy milas :wave2:
καλά ρε σε αυτο δεν στείλατε π.μ να παρει γραμμή....???
ή προσπαθει ακόμα να αποκρυπτογραφηση τι του λέτε....
να του τα αναλύεται πολύ παιδιά
εχει δείξει τρομερα προβλήματα κατανόησης κειμένου εδω μεσα....πολλές φορές
la_villa
28/10/2009, 21:12
ή δεν ειδες καλα, ή πρεπει να αρχισουμε να αραιωνουμε γρηγορα γρηγορα εδω μεσα:eek:
αμαν ρε
για κανε λίγο δεξια να δω καλύτερα
Akatanomastos
28/10/2009, 21:15
οταν το παθαινω αυτο ειναι επειδη συνομιλω με ΤΕΡΑΤΑ νοημοσυνης και εγω ενας βλακας δεν τους καταλαβαινω..
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕς ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, σταματηστε να ψαχνετε τον νεο Einstein,
Θα τον βρειτε σαββατο ή κυριακη απογεμα στο καραισκακη να φωναζει:
ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ, και για σιγουρια, ειναι αυτος που θα φωναζει
ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΣΥ ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ
:rotflmao: :bawl: :lol: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :lol: :rotflmao:
kalgeorge
28/10/2009, 21:16
καλά ρε σε αυτο δεν στείλατε π.μ να παρει γραμμή....???
ή προσπαθει ακόμα να αποκρυπτογραφηση τι του λέτε....
να του τα αναλύεται πολύ παιδιά
oxi pistepse me den exw stilei kanena pm
Akatanomastos
28/10/2009, 21:16
αμαν ρε
για κανε λίγο δεξια να δω καλύτερα
εγω να κανω δεξια,
εσυ θα σταματησεις να γουσταρεις τον κολο μου?:eek:
la_villa
28/10/2009, 21:17
εγω ενας βλακας δεν τους καταλαβαινω..
είμαι σίγουρος.....εξαλλου φαίνεται....
;)
la_villa
28/10/2009, 21:18
εγω να κανω δεξια,
σορρυ ρε φίλε αλλα χρειάζεσαι πλαστικη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα ορκιζόμουν ότι είδα γκομενακι....
ε ρε στα γεραματα τι θα παθαίναμε...
υ.γ τωρα αντιλαμβανομαι και το θεμα που εχεις με τους καθρεπτες....στην θεση σου και εγω θα τους εβγαζα όλους
:lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
28/10/2009, 21:22
σορρυ ρε φίλε αλλα χρειάζεσαι πλαστικη :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα ορκιζόμουν ότι είδα γκομενακι....
ε ρε στα γεραματα τι θα παθαίναμε...
μαν(που λεει ο λογος ε!) τα πραγματα σοβαρευουν..
μην φοβασαι δεν θα σταματησουμε να σε κανουμε παρεα, απλα τωρα ξερουμε και θα προσεχουμε τα νωτα μας
Akatanomastos
28/10/2009, 21:24
ποτε αρχισε να σου συμβαινει αυτο με τους αντρες?
πρεπει να ηταν ισχυρο το σοκ, σιγουρα μετα την 7αρα με την γιουβε:bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry:
`
re file και μονο που λεει ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να μην κανουν ενσταση ειναι ντροπη...
δηλαδη το σκεφτοντουσαν κιολας;;
ημαρτον.....
Ενταξει ρε.......
Τι ηθελες να σου πουν...????
" Τι λετε ρε παιδια... Πως ειναι δυνατον να σκεφθηκαμε κατι τετοιο...??? "
Η κολοτουμπα τους σε αυτο το θεμα σε συγκριση ( τα οσα αφορα τα περι υποθεσης Βαλνερ,νομων,cas κλπ) ειναι ολικη....
Ετσι.... Ας δωσουν και τις εξηγησεις τωρα γιατι δεν παρθηκε η ιδια αποφαση και στο πρωταθλημα του 08 ( η δικαιολογια οτι ο βαλνερ και η μεγαλη χρονικη διαρκεια συμμετοχης μονο αστεια ειναι ) και μετα......
Ας αποφασισει ο καραγκιοζης ποτε γουσταρει να παιρνει αγωνες στα χαρτια και ποτε οχι ( μαζι με το γιατι...)
Οι αποριες μου ειναι μονο οι εξης......
Πως εγινε να συνεβει παλι στον οσφπ ιδια κουτουκελα περι ενστασης μεσα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.. ( πραγματικα πολυ θα ηθελα να μαθω σε ποια αλλη ελληνικη ομαδα εχει τυχει κατι παρομοιο...??)
Πως διαολο διαφορα ΑΡΔ ειχαν ετοιμο το θεμα της ενστασης ( προτου καν ληξει ο αγωνας..)
Οποιος τους την εφερε ( αν υπαρχει καποιος ) πραγματικα....
Του βγαζω το καπελο.....!!!!!!
la_villa
28/10/2009, 21:27
δεν ξερω τι κόλλημα εχεις εσυ με τους αντρες
παντως εδειξες μια "ιδιαιτερη" χαρα μόλις εμαθες τι σημαίνει το villa...όλο γελάκια και χοροπηδηχτα
γιατι βρε?
χαρηκες ε?
υ.γ πφφφ Ατλέτικο ρε
kalgeorge
28/10/2009, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ενταξει ρε.......
Τι ηθελες να σου πουν...????
" Τι λετε ρε παιδια... Πως ειναι δυνατον να σκεφθηκαμε κατι τετοιο...??? "
Η κολοτουμπα τους σε αυτο το θεμα σε συγκριση ( τα οσα αφορα τα περι υποθεσης Βαλνερ,νομων,cas κλπ) ειναι ολικη....
Ετσι.... Ας δωσουν και τις εξηγησεις τωρα γιατι δεν παρθηκε η ιδια αποφαση και στο πρωταθλημα του 08 ( η δικαιολογια οτι ο βαλνερ και η μεγαλη χρονικη διαρκεια συμμετοχης μονο αστεια ειναι ) και μετα......
Ας αποφασισει ο καραγκιοζης ποτε γουσταρει να παιρνει αγωνες στα χαρτια και ποτε οχι ( μαζι με το γιατι...)
νταξ σωστος...δεν λεω...απλα θα μπορουσαν να μην αφησουν να εννοηθει οτι εστω το σκεφτονται....
οσο για το ¨παρανομο¨της υποθεσης....δυο περιπτωσεις.
α) οντως ειστε γκαντεμηδες.
β) κατι που ελεγα πιο πανω με τον gauro ισως
Akatanomastos
28/10/2009, 21:29
δεν ξερω τι κόλλημα εχεις εσυ με τους αντρες
παντως εδειξες μια "ιδιαιτερη" χαρα μόλις εμαθες τι σημαίνει το villa...όλο γελάκια και χοροπηδηχτα
γιατι βρε?
χαρηκες ε?
αν δεν καταλαβες καλα, εσυ εισαι αυτος που γουσταρει αντρικα κωλαρακια
μην μου φορτωνεις εμενα τα προβληματα σου
:rotflmao:
la_villa
28/10/2009, 21:30
σωστος
κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ενσταση....
για την ισότητα ως προς το θεμα με τον Απ. Καλαμαριας....
αλλα και για το αν θέλουμε να μιλάμε για νόμους...
και κακως όμως επιτρεπουν στο καθε κόκκαλη να αποφασίζει τι θα κάνει
κανονικά, για μενα, θα έπρεπε το αρμόδιο όργανο να δρα αυταπάγγελτα ΠΑΝΤΑ σε τετοιες περιπτωσεις και να μην παίζουν ρόλο οι ομάδςε
la_villa
28/10/2009, 21:31
αν δεν καταλαβες καλα,:
το γνωστό πρόβλημα κατανόησης....τι θα κάνουμε με σενα
πες σε καποιον να σου εξηγηση τα παραπάνω...παλι τα ιδιο πρόβλημα εχεις
εναλλακτικα βαλε εναν καθρεπτη σπίτι σου....με προσοχή όταν κοιτάξεις ρε....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τοτε θα καταλάβεις τι σου εγραψα
υ,γ ρε μπας και...?ρε γι αυτο πήγες Γαλλια....:lol: :lol: :lol: :lol:
αααααααα καλα
οταν ελεγες γ@#!σαι στην δουλεια...μιλαμε κυριολεκτουσες ε:lol: :lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
28/10/2009, 21:35
το γνωστό πρόβλημα κατανόησης....τι θα κάνουμε με σενα
πες σε καποιον να σου εξηγηση τα παραπάνω...παλι τα ιδιο πρόβλημα εχεις
εναλλακτικα βαλε εναν καθρεπτη σπίτι σου....με προσοχή όταν κοιτάξεις ρε....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τοτε θα καταλάβεις τι σου εγραψα
αααααααα καλα
ρε ΤΕΡΑς Νοημοσυνης, λεω αν εσυ δεν καταλαβες,
εγω καταλαβα μια χαρα, και ποτε ξανα δεν γυρναμε την πλατη στον λαβιλλα:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
la_villa
28/10/2009, 21:37
οταν ελεγες γ@#!σαι στην δουλεια εκει στην γαλλία...μιλαμε κυριολεκτουσες ε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
κοιτα να δεις πόσο σου κόβει
εγω αν καταλαβα τι???αυτα που γραφω????
εγω ρε φιλ.. ξερω τι γραφω...το θεμα είναι τι πιάνεις εσυ απο αυτα....
και όπως εχεις δείξει πολλες φορες εδω μεσα....κλαφτα χαράλαμπε
Akatanomastos
28/10/2009, 21:38
αααααααα καλα
οταν ελεγες γ@#!σαι στην δουλεια...μιλαμε κυριολεκτουσες ε:lol: :lol: :lol: :lol:
ρε συ αν θελεις, θα περιμενω μεχρι αυριο μεθαυριο
να σκεφτεις ολες αυτες τις εξυπναδες σιγα σιγα, μην καψεις κανα εγκεφ..εεεε τελως παντων, μην καψεις τπτ,
και τα βαζεις οοοοοοολα μαζι σε ενα νεο ποστ, χωρις καθε 5 λεπτα επεξεργασια..
μπορεις να πας και ενα δημοτικο με 5χρονα να σε βοηθησουν με τις "ατακες" που λες..
νταξ σωστος...δεν λεω...απλα θα μπορουσαν να μην αφησουν να εννοηθει οτι εστω το σκεφτονται....
οσο για το ¨παρανομο¨της υποθεσης....δυο περιπτωσεις.
α) οντως ειστε γκαντεμηδες.
Δε θυμαμαι τι ελεγες παραπανω αλλα.....
Οταν με την αεκ το φαιρ πλευ το πας περιπατο ( μενοντας ξεβρακωτος για οτι ελεγες στο παρελθον ) γιατι κανεις δεν ειναι υπερανω των νομων ( γιατι εκεινη την περιοδο μας επρηξαν με αυτους μην το ξεχνας ...)
Σημερα τι...????
Θα παρω το Γ) Γιωργο...... Καποιος ειναι τοσο μαγκας και δεν το ειχαν παρει χαμπαρι....
:rolleyes:
la_villa
28/10/2009, 21:40
να σκεφτεις ολες αυτες τις εξυπναδες σιγα σιγα, μην καψεις κανα εγκεφ..εεεε τελως παντων, μην καψεις τπτ,
θα αρχίζεις να αντιγράφεις και προτάσεις τώρα?
Akatanomastos
28/10/2009, 21:41
οταν ελεγες γ@#!σαι στην δουλεια εκει στην γαλλία...μιλαμε κυριολεκτουσες ε
μιλουσα κυριολεκτικα, οντως,
αλλα προσεξε, δεν το κανουμε ολοι οπως εσυ,
οπου δουμε ωραιο ποπουδακι παμε..αρσενικο ή θυληκο
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
σωστος
κανονικά θα έπρεπε να κάνουν ενσταση....
για την ισότητα ως προς το θεμα με τον Απ. Καλαμαριας....
αλλα και για το αν θέλουμε να μιλάμε για νόμους...
και κακως όμως επιτρεπουν στο καθε κόκκαλη να αποφασίζει τι θα κάνει
κανονικά, για μενα, θα έπρεπε το αρμόδιο όργανο να δρα αυταπάγγελτα ΠΑΝΤΑ σε τετοιες περιπτωσεις και να μην παίζουν ρόλο οι ομάδςε
Μια περιπτωση στα 15 χρονια εχεις με αντικανονικη συμμετοχη παιχτη.....
Τι οργανο να βαλουν...????
Κανε ενσταση σου λενε ( και καλα λενε...)
la_villa
28/10/2009, 21:43
κατι το οποίο ακούγεται πολύ...αλλα σε αντιστοιχες περιπτώσεις στην ελλάδα πάντα ακούγονται τέτοιες εκδοχες στα καφενεια
και χλωμό μου φαίνεται να εγινε ετσι...
la_villa
28/10/2009, 21:45
μιλουσα κυριολεκτικα, οντως,
πονας ε????
σκληρό επάγγελμα βρηκες...
και μόνο που το παραδέχτηκες δημόσια θέλει θαρρος....
το κυπριακό απο...πελάτη το έμαθες...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
υ.γ και τλος εδω γιατι το σκίσαμε το θρεντ και τους υπόλοιπους....αυριο που θα συνελθεις απο την κοπιαστική μερα παλι
Akatanomastos
28/10/2009, 21:47
πονας ε????
σκληρό επάγγελμα βρηκες...
και μόνο που το παραδέχτηκες δημόσια θέλει θαρρος....
το κυπριακό απο...πελάτη το έμαθες...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε ΤΕΡΑς νοημοσυνης, μην διαβαζεις το μισο μνμ και το ερμηνευεις οπως θελεις..
μην κανεις φουστιες..
αλλα τι σου λεω τωρα:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
la_villa
28/10/2009, 21:49
Μια περιπτωση στα 15 χρονια εχεις με αντικανονικη συμμετοχη παιχτη.....
Τι οργανο να βαλουν...????
Κανε ενσταση σου λενε ( και καλα λενε...)
ε απλά είναι βλακεία να εχει ο καθε κοκκαλης τν δύναμη να αποφασίζει καθε φορα αναλογα με το τι θα του ερθει στην κουτρα....κ κατα πως τον συμφερει
γιατι αυτην την στιγμη 2 ομάδες ειχαν διαφορετικη αντιμετώπιση απο τον Ολυμπιακό σε ενα παρόμοιο θεμα...
και πιο αδικημενη αυτη ν την στιγμη νοιώθουν οι Πόντιοι,,,και εχουν πλεον δίκιο
ας μπαίνει η ΕΠΟ...εξαλλου και τωρα εχει το δικαίωμα
και το ΣΩΣΤΟ είναι να εφαρμοστει ο νόμος
Akatanomastos
28/10/2009, 21:50
υ.γ και τλος εδω γιατι το σκίσαμε το θρεντ και τους υπόλοιπους....αυριο που θα συνελθεις απο την κοπιαστική μερα παλι
να το παλι το υστερογραφο..:rotflmao:
αργεις αλλα σου ρχοντε ολα..ενταξυ..
ναι τελος γιατι βαρεθηκα.. και επιπλεον εισαι και επικυνδινος και εχεις ηδη εκφρασει τις επιθυμιες σου..:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
28/10/2009, 21:51
Δε θυμαμαι τι ελεγες παραπανω αλλα.....
Οταν με την αεκ το φαιρ πλευ το πας περιπατο ( μενοντας ξεβρακωτος για οτι ελεγες στο παρελθον ) γιατι κανεις δεν ειναι υπερανω των νομων ( γιατι εκεινη την περιοδο μας επρηξαν με αυτους μην το ξεχνας ...)
Σημερα τι...????
Θα παρω το Γ) Γιωργο...... Καποιος ειναι τοσο μαγκας και δεν το ειχαν παρει χαμπαρι....
:rolleyes:
το οποιο ειναι τι ρε κωστα;
οτι καποιος τα κανει επιτηδες για να εκθετουν τον γαυρο;
δεν ειναι κατι με το οποιο μπορεις να πειραματιστεις..
la_villa
28/10/2009, 21:51
μετα το ποδοσφαιρο αρχισαν και στο μπασκετ
εκτος ο Μπουρούσης
la_villa
28/10/2009, 21:52
να το παλι το υστερογραφο..:rotflmao:
εσυ δυστυχως δεν θα το καταλάβαινες ΠΟΤΕ...;)
Akatanomastos
28/10/2009, 22:00
εσυ δυστυχως δεν θα το καταλάβαινες ΠΟΤΕ...;)
ρε φιλε..
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ, σταματα να με ενοχλεις
:smokin:
la_villa
28/10/2009, 22:02
ρε φιλε..
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ, σταματα να με ενοχλεις
κλασσική απάντηση γκόμενας
εχεις κάποιο βιτσιο να γουσταρουν το κ/@λαρακι σου???όλο αυτο γραφεις....
εξαλλου μας το είπες με τα λεφτα τα κανεις όλα :smokin: :smokin: :smokin:
αλλα είσαι σε λάθος forum
Akatanomastos
28/10/2009, 22:03
κλασσική απάντηση γκόμενας
εχεις κάποιο βιτσιο να γουσταρουν το κ/@λαρακι σου???όλο αυτο γραφεις....
εξαλλου μας το είπες με τα λεφτα τα κανεις όλα :smokin: :smokin: :smokin:
αλλα είσαι σε λάθος forum
περιμενω 2-3 υστερογραφα και απανταω..
la_villa
28/10/2009, 22:04
γι αυτο και το nick akatanomastos ε?
κρυφη κρυφή...:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
la_villa
28/10/2009, 22:05
και απανταω..
τι να απαντησεις ...σημερα ανοιξες τα ποδ....εεεε...την καρδιά σου..
μας τα είπες όλα
το οποιο ειναι τι ρε κωστα;
οτι καποιος τα κανει επιτηδες για να εκθετουν τον γαυρο;
δεν ειναι κατι με το οποιο μπορεις να πειραματιστεις..
Ε τι ρε Γιωργο.......
Με ποσο στοιχημα πρπει να πληρωθει το ξεβρακωμα.....????
ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΚ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟ 08 ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ....!!!!
Αμφιβαλεις....?????
Αν εισουν προεδρος του ολυμπιακου εσυ η ο οποιοσδηποτε φυσιολογικος ανθρωπος....
Θα εμπλεκες σε μια τετοια περιπτωση ( στοιχηματος )ποτε που να περιλαμβανει το σεναριο.... ΕΝΣΤΑΣΗ....???
Σε ρωταω....????
Akatanomastos
28/10/2009, 22:07
τελικα ειχες δικιο..
εισαι πολυ εξυπνος ρε.. εχεις τρομερο επιπεδο...
στις παπαριες
βεβαια ακ, ακομα και για τις ατακες δημοτικου που πετας σου παιρνει λιγο χρονο, και αρκετες επεξεργασιες:lol:
Akatanomastos
28/10/2009, 22:08
ρε λα βιλλα
να εισαι δικαιος(γαυρος τωρα και δικαιος, τεσπα..)
βαλε στην υπογραφη σου οτι σου γυαλισε ο κωλος μου:wave2:
και ασε μετα τους αλλους να κρινουν ποιος ειναι gay Και ποιος οχι:rotflmao: :rotflmao:
la_villa
28/10/2009, 22:09
psit κρυφη
"Καποιες μερες με πιανει ενα σφιξιμο στο στηθος, μια γλυκια μελαγχολια, και θελω να πω πολλα στους δικους μου ανθρωπους..
Τελικα αναβω ενα τσιγαρο.. "
καποια μερα πρέπει να τους το πεις....δικοί σου ανθρωποι είναι
τι στο διάολο...θα τους ερθει καπως αλλα θα σε αποδεχτουν...ξερω κ εγω
la_villa
28/10/2009, 22:10
.
la_villa
28/10/2009, 22:11
ρε λα βιλλα
να εισαι δικαιος(γαυρος τωρα και δικαιος, τεσπα..)
βαλε στην υπογραφη σου οτι σου γυαλισε ο κωλος μου:wave2:
και ασε μετα τους αλλους να κρινουν ποιος ειναι gay Και ποιος οχι:rotflmao: :rotflmao:
για βρες που εγραψα ΕΓΩ τετοιο πραγμα
εσυ εχεις κολλήσει να αρέσει ο κώλος σου
στο ξαναπα είσαι σε λάθος forum...ψαξου καλύτερα θα βρεις πιστευω και εσυ εναν παραδεισο για εσας τους....διαφορετικους
la_villa
28/10/2009, 22:12
αλλο τιποτα
περα απο αυτα....
το lavilla σου λεει κατι άλλο??(προσπαθησε να καταλαβεις τωρα τι εγραψα και απάντα σοβαρα...αν μπορείς)