PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39

Akatanomastos
11/12/2009, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
οκ, μπορεί να το παραέκανα με τον κομπλεξισμό καμιά φορά παρασύρομαι όπως γράφω
σου ζητώ συγνώμη για αυτό.

τωρα το θυμηθηκα αυτο..

ρε ξεκολα δεν τρεχει τιποτα..

και γω καμια φορα γραφω καπως προκλητικα ειδικως στους γαυρους και τουμπαλιν..

δεν υπαρχει λογος για συγνωμες, ειναι πανω στην κουβεντα..

τωρα οκ, αν ξεφυγουμε καμια μερα και αρχισουμε να βριζουμε μαναδες και σογια, ε μια συγνωμη θα την ζητησουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

CIRUS
11/12/2009, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ο χ νικαει τον ψ, ο ψ νικαει τον ζ, αρα ο χ νικαει τον ζ..

προσπαθώ να καταλάβω:confused: :confused: :confused: και δεν μπορώ ρε γ@μώτο

ο Χ είναι ο Ολυμπιακός οκ μέχρι εδώ, λες νικάει (λέμε τώρα, μπορούμε να αναφέρουμε και άλλα πιασάρικα) τον Υ άρα εννοείς τον Παναθηναικό <<σε αυτό το σημείο υπενθυμίζω το σκορ 2-0>>

ΑΥΤΟΣ Ο Ζ ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ???????????????????????????????????????????????

Υ.Γ.1. Σε παρακαλώ μη με ανακατέβεις στην κόντρα σου με το Λα-βίλα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από τους 2 και απλά πιστεύω ότι και οι 2 σας το έχετε παραξηλώσει με τους χαρακτηρισμούς και καλό είναι να ηρεμήσετε

Υ.Γ.2. εννοείται ότι πλακίτσα κάνουμε εδώ τίποτα παραπάνω, εγώ όταν ξεφεύγω ξέρω να ζητάω και συγνώμη και να μην συνεχίζω τέτοιες καταστάσεις, ελπίζω να είδες λίγες σελίδες ποιο πριν.:wave2:

Akatanomastos
11/12/2009, 20:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
πιστεύω ότι και οι 2 σας το έχετε παραξηλώσει με τους χαρακτηρισμούς και καλό είναι να ηρεμήσετε

εγω προσπαθησα πολυυυυυυυυυ καιρο να του μιλαω ανθρωπινα, αλλα επειδη δεν μπορουσαμε αλλιως να συννενοηθουμε, μαζι του επεσα στο επιπεδο του

that's all

blackbusa
11/12/2009, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
O MΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..............ΕΚΑΝΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ

Κάτω άπό πίεση μεγάλη μέν άλλά τεράστια λάθη...!!!

Έδώ καί πολύ καιρό όμως ,.........ΖΗΤΑΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ..............ότι πιό τίμιο.
Μερικοί όμως σάν έσένα Πάνο βάζοντας πάνω άπό όλα τόν έγωισμό δέ λένε νά τό δούν καί νά
τό καταλάβουν....
Προσπαθούν νά ρίξουν τό σημερινό μας χάλι έπάνω του....
Είναι δυνατόν νά παίξει μπάλλα μιά όμάδα πού οί παίκτες της κάθε μέρα άπειλούν νά τήν κάνουν...??
Τί θά έκανε σέ αύτήν ό καλύτερος προπονητής τού κόσμου....??
Καλώς.......ΚΑΙ..........κακώς ό Μπάγιεβιτς άποτελεί ένα σπουδαίο κομμάτι τής νεώτερης ίστορίας τής ΑΕΚ...
Τό νά προσπαθεί λοιπόν κάποιος νά άγνοήσει αύτό τό κομμάτι είναι άφελές καί κουτό....!!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...........Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 50.......!!!

ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ....................Η ΑΕΚ.....!!!!

Όνειρο μας νά δούμε ένα γήπεδο καί μιά όμάδα πού θά κερδίζει ξανά τίτλους μέ 40 πόντους διαφορά άπό τόν δεύτερο...
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΛΑ.................καί όχι κλέβοντας όπως άλλοι...!!!

:wave2:

ωπα ωπα γιατι μαλλον δεν με διαβαζεις καλα...δεν ειπα ποτε οτι για το χαλι που εχει σημερα η ΑΕΚ φταιει ο βατραχος...η εστω μονο αυτος...λαθη κανουμε ολοι μας αλλα εστω καποιοι εχουν τα @@ να τα παραδεχτουνε και να δεχτουνε τα επακολουθα...εσυ απο την προσφατη συνεντευξη του ειδες να αναλαμαβανει τα δικα του???αν ισχυουν αυτα που ειπε γιατι στην αρχη της χρονιας δηλωσε οτι ειμαστε οκ και πληρεις???θα σου πω εγω γιατι....γιατι εχει παψει πια να εχει της πλατες της original (ναι αυτης οσο και να σου φαινετε περιεργο) και να ασκησει βετο και πιεση...οπως ειχε κανει με Γιδολπουλο και οπως δεν εκανε με Τροχανα βεβαια γιατι ειχε κλεισει κιολλας στον γαυρο...και επειδη δεν εχει πια την ζητηση που ειχε παλια στα ντουζενια του και που αλλου θα βρει να δουλεψει τωρα...

το εμπρακτα που μου λες εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι αν τον φας μια φορα δεν σε κανει λιγο πουστη...οτι και να κανει για εμενα ειναι ξεγραμμενος...το μονο που ισως να με εκανε να πω οτι εστω και τωρα εχει λιγη τσιπα ειναι να πει την αληθεια για το 96...δηλαδη οτι πηγε για τα φραγκα και μας κοροιδευε ολους...γιατι ειχε αναγκη τα (πολλα) φραγκα που του εδωσε ο Κοκκαλης για πολλους και διαφορους λογους...και να παψει να το παιζει επιτελους ΑΕΚΑΡΑΣ...επαγγελματιας ειναι (και καλα κανει) αλλα ας το αποδεικνηει κιολλας....και ο Τσαρτας ΑΕΚΑΡΑΣ ειναι αλλα ξερουμε οτι προπαντως ειναι φραγκοφονιας...

και τελος δεν αρνηθηκα το παρελθον του...μεχρι το 96 βεβαια...απο εκει και περα...παρον και μελλον με αυτον δεν θελω να εχω καμμια σχεση...οσες επιτυχιες και να κανει (μην πεταχτεις εσυ μαλακα και ξερεις ποιος εισαι) εμενα θα με αφησουν αδιαφορο και δεν θα της πανυγηρισω και δεν θα της αναφερω ποτε...και βεβαια πανω απο ολα η ΑΕΚ...αλλα ποια ΑΕΚ...???αυτη του Μαυρου του Παπαιωαννου του θειου Λουκα του του του...ειδες???καθε ΑΕΚ αποτελειτε απο προσωπα...αυτα τα προσωπα που την εκπροσωπουν τωρα δεν μπορουν να εκπροσωπησουν εμενα...

la_villa
12/12/2009, 00:08
[B]το συμπερασμα ηταν σαν του λα βιλλα,

ο χ νικαει τον ψ, ο ψ νικαει τον ζ, αρα ο χ νικαει τον ζ..

σοβαρα τωρα και δεν κανω καθολου πλακα

τωρα που μου το θύμησες

επειδη έχεις σοβαρο πρόβλημα κατανόησης των κειμένων που γράφουμε και τα συμπεράσματα σου,και κατα συνέπεια και αυτα που γράφεις ότι γραφουμε, είναι εντελώς διαφορετικά απο αυτα που έχουμε γράψει ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να γραφεις τι ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχω γραψει εγω

εκφράσεις τ΄που ο la_villa είπε το ταδε ή εκεινο, προσωπικά για το ατομο μου ΣΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να το κανεις....γιατι γραφεις αυτα που εσυ καταλαβες απο το κείμενο μου

ότι θέλεις να γραψεις ότι είπα, θα το μεταφερεις ΑΥΤΟΥΣΙΑ (copy paste), αυτα που ΕΓΩ έχω γραψει

αυτο ήθελα να στο γράψω απο την προηγούμενη βδομαδα που σε μια διαμαχη σου με τον gauro ή με τον cirus, δεν θυμαμαι, χρησιμοποίησες το nick μου και καλα ότι εγω είπα κατι για να ισχυροποιησεις την θεση σου....
και φυσικά αυτο δεν ίσχυε....ή διαστρεβλωνεις επίτηδες τα γραφόμενα ή δεν μπορείς να συλλάβεις το νόημα των κειμένων
και μου το θύμισες με αυτο γιατι έλειπα 3~4 μερες και το ειχα ξεχασει

ΑΥΤΑ._ (ότι θελεις copy paste τα τι νομιζεις εσυ ότι γραφουμε κράτα τα για τον εαυτο σου)

y.g τωρα στα υπόλοιπα στα εχουν γράψει κ άλλοι....
εξαλλου το λεω ξεκάθαρα στην υπογραφη μου...το ξερω...δεν μπορώ να τους ανεχτω πολύ

Akatanomastos
12/12/2009, 00:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
:bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :bigcry: :bawl: :bigcry:

χτυπησου λιγο ακομα ρε..:rotflmao:

la_villa
12/12/2009, 00:25
καραγκιοζακο στο παραπάνω δεν κανω ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα....

μαθε να διακρίνεις τα σοβαρα απο τα αστεία

ότι θελεις copy-paste...τα δικά σου συμπεράσματα κομμένα
γιατι τα βαζεις και όπως θέλεις για να καλυφθεις

υ.γ ούτε είμαι υποχρεωμένος να σου κανω αναλύσεις επι αναλύσεων για να καταλάβεις μια απλή έννοια...
καλός ο χαβαλες αλλα την διαστρεβλωση δεν την γουσταρω

Akatanomastos
12/12/2009, 00:30

δεν μπορω να παρω τιποτα απο οσα λες σοβαρα..

και για την ιστορια, το συμπερασμα κατα λα βιλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩς αυτο που εγραψα ποιο πανω και ηρθες εσυ με παραθεση να μου πεις οτι δεν ελεγες αυτο
:rotflmao:

πραγματικα εισαι αστειος..

α και συνεχισε να βριζεις, να μας δειχνεις το επιπεδο σου..

la_villa
12/12/2009, 00:33
και για την ιστορια, το συμπερασμα κατα λα βιλλα ειναι ΑΚΡΙΒΩς αυτο που εγραψα ποιο πανω και ηρθες εσυ με παραθεση να μου πεις οτι δεν ελεγες αυτο
:rotflmao:

.

κατανοώ ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς τα κείμενα οπότε γραφεις ότι γραφεις

τι πιο απλό απο το να τα βαζεις ΑΥΤΟΥΣΙΑ....

το τι νομίζεις εσύ και γραφεις δεν με απασχολεί....εξαλλου δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι σου λέω...

οπότε copy-paste...ok?

δεν σε βριζω...προσπαθω να σε κανω να καταλάβεις....γιατι πετας χαρταετους

σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις αυτο που σου ζηταω...πιο ξεκάθαρη πρόταση δεν υπάρχει...την κατάλαβες?

Akatanomastos
12/12/2009, 00:34

ότι θελεις copy-paste...τα δικά σου συμπεράσματα κομμένα
γιατι τα βαζεις και όπως θέλεις για να καλυφθεις

υ.γ ούτε είμαι υποχρεωμένος να σου κανω αναλύσεις επι αναλύσεων για να καταλάβεις μια απλή έννοια...
καλός ο χαβαλες αλλα την διαστρεβλωση δεν την γουσταρω

κατσε γιατι τα σκεφτεσαι και ενα ενα με πολυ ζορι και κανεις 500 εντιτ, και δε σε προλαβαινω..:rotflmao:

δεν θελουμε αναλυσεις κυριε, αφου τα ιδια λες, μια ετσι μια γιουβετσι..

αστο δεν χρειαζετε..

η διαστρεβλωση σε πειραξε τωρα:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ο κυριος Ο-Τζορβας-Ειναι-Μ@υνοπανο-Ψευτης που με το που του βαλα την Ιατρικη Γνωματευση εγινε ο κυριος Δεν-Μπορω-Να-Εχω-Αποψη-και-Αμφιβολια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πραγματικα αστειος..

Akatanomastos
12/12/2009, 00:36
δεν σε βριζω...προσπαθω να σε κανω να καταλάβεις....γιατι πετας χαρταετους

σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις αυτο που σου ζηταω...πιο ξεκάθαρη πρόταση δεν υπάρχει...την κατάλαβες?

ναι ναι δεν με βριζεις..παλι μαλλον καταλαβα λαθος:rotflmao:

αλλα ξερεις που σε γραφω, εκει που πιανει το μελανι:lol:

και ξερεις ε, μαλακιες λενε, πιανει σχεδον παντου:rotflmao:

και στο τελος το παιζει κλαμμενο .....

ενταξυ δεν θα διαστρεβλωνω τις επιστημονικες γνωματευσεις σου..

ποιος ειμαι αλλωστε εγω να αμφισβητω εναν ΠΑΝεπιστημονα..

la_villa
12/12/2009, 00:37
ο κυριος Ο-Τζορβας-Ειναι-Μ@υνοπανο-Ψευτης που με το που του βαλα την Ιατρικη Γνωματευση εγινε ο κυριος Δεν-Μπορω-Να-Εχω-Αποψη-και-Αμφιβολια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αμα τα διαβαζες απο την αρχη και τα καταλάβαινες

θα εβλεπες ότι έλεγα....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ γιατι μπλα μπλα μπλα

αρα θεωρω τον τζόρβα μπλα μπλα μπλα για τα παραπάνω....

την ιατρικη γνωμάτευση θυμασαι τι σου εγραφα....απλά γέλαγα με αυτην την φωτογραφικη γνωματευση

μηπως τωρα σ φαίνονται πιο απλά?

la_villa
12/12/2009, 00:39
αλλα ξερεις που σε γραφω, εκει που πιανει το μελανι:lol:

και ξερεις ε, μαλακιες λενε, πιανει σχεδον παντου:rotflmao:

τι να σου πω

δεν ξερω.....δεν συνηθιζω να μουτζουρώνομαι με μελάνια εδω και πολλάαααα χρόνια (απο παιδι)

για να το λες...κατι θα ξερεις

συνεννοηθήκαμε όμως...εσυ copy paste

Akatanomastos
12/12/2009, 00:42

την ιατρικη γνωμάτευση θυμασαι τι σου εγραφα....απλά γέλαγα με αυτην την φωτογραφικη γνωματευση

ναι γελαγες, αλλα παρολαυτα, επειδη τα μετρα που ελεγε ο γιατρος σε βολευαν, προσπαθουσες να μας πεισεις οτι ηταν εξω απο το γηπεδο..

Δηλαδη, για να στο κανω νιανια, ναι μεν ειναι για τον πεο η γνωματευση, αλλα τα σημεια που μας κανουν τα χρησιμοποιουμε..

οταν βεβαια το ειπα αυτο και σε σενα και στον αλλον τον ομοιο σου κανατε κωλοτουμπες και απαντηση δεν ειδα..

λεπον σε χαιρετιζω προς το παρον γιατι πνιγομαι, φιλακια..:rotflmao:

υ.γ. ρε μλκ, αυτο με τις υπογραφες σου εχει καταντησει δημοτικο να πουμε, και καλα μυνηματακια γενικα, που ολα απευθηνοντε σε μενα:rotflmao:

συνεχιζεις να εισαι αστειος..:rotflmao:

la_villa
12/12/2009, 00:42
ποιος ειμαι αλλωστε εγω να αμφισβητω εναν ΠΑΝεπιστημονα..

αμα αμφισβητεις αυτα που γραφω κανενα πρόβλημα

αν όμως απαντας σε αυτα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι γραφω υπάρχει πρόβλημα

λογικο δεν ειναι?

αυτα και τελος

la_villa
12/12/2009, 00:45
υ.γ. ρε μλκ, αυτο με τις υπογραφες σου εχει καταντησει δημοτικο να πουμε, και καλα μυνηματακια γενικα, που ολα απευθηνοντε σε μενα:rotflmao:

τι σε κανει να πιστεύεις κατι τέτοιο?????????

εκτος αν αναγνωρίζεις κατι σε αυτην...ψαρωτική είναι....μην βλέπεις τον εαυτο σου σε αυτην

λες να σε βλέπω και στον υπνο μου????

ημαρτον..

οπως σου εγραφα πριν...
συ είπες εγω δεν είπα....:beer:

Akatanomastos
12/12/2009, 00:49
τι σε κανει να πιστεύεις κατι τέτοιο?????????

εκτος αν αναγνωρίζεις κατι σε αυτην...ψαρωτική είναι....μην βλέπεις τον εαυτο σου σε αυτην

λες να σε βλέπω και στον υπνο μου????

ημαρτον..

οπως σου εγραφα πριν...
συ είπες εγω δεν είπα....:beer:

ρε ομορφουλη:rotflmao:

αστα αυτα ρε, πες τα σε κανα γαυρο να σου λεει ναι ναι εχεις δικιο, ουγκ! :lol:

πουλα αλλου την εξυπναδα δημοτικου..δοξα το θεο(?) εχω τουλαχιστον απο αυτην..

εξαλλου το λεω ξεκάθαρα στην υπογραφη μου...το ξερω...δεν μπορώ να τους ανεχτω πολύ

irinia
12/12/2009, 06:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ωπα ωπα γιατι μαλλον δεν με διαβαζεις καλα...δεν ειπα ποτε οτι για το χαλι που εχει σημερα η ΑΕΚ φταιει ο βατραχος...η εστω μονο αυτος...λαθη κανουμε ολοι μας αλλα εστω καποιοι εχουν τα @@ να τα παραδεχτουνε και να δεχτουνε τα επακολουθα...εσυ απο την προσφατη συνεντευξη του ειδες να αναλαμαβανει τα δικα του???αν ισχυουν αυτα που ειπε γιατι στην αρχη της χρονιας δηλωσε οτι ειμαστε οκ και πληρεις???θα σου πω εγω γιατι....γιατι εχει παψει πια να εχει της πλατες της original (ναι αυτης οσο και να σου φαινετε περιεργο) και να ασκησει βετο και πιεση...οπως ειχε κανει με Γιδολπουλο και οπως δεν εκανε με Τροχανα βεβαια γιατι ειχε κλεισει κιολλας στον γαυρο...και επειδη δεν εχει πια την ζητηση που ειχε παλια στα ντουζενια του και που αλλου θα βρει να δουλεψει τωρα...

το εμπρακτα που μου λες εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι αν τον φας μια φορα δεν σε κανει λιγο πουστη...οτι και να κανει για εμενα ειναι ξεγραμμενος...το μονο που ισως να με εκανε να πω οτι εστω και τωρα εχει λιγη τσιπα ειναι να πει την αληθεια για το 96...δηλαδη οτι πηγε για τα φραγκα και μας κοροιδευε ολους...γιατι ειχε αναγκη τα (πολλα) φραγκα που του εδωσε ο Κοκκαλης για πολλους και διαφορους λογους...και να παψει να το παιζει επιτελους ΑΕΚΑΡΑΣ...επαγγελματιας ειναι (και καλα κανει) αλλα ας το αποδεικνηει κιολλας....και ο Τσαρτας ΑΕΚΑΡΑΣ ειναι αλλα ξερουμε οτι προπαντως ειναι φραγκοφονιας...

και τελος δεν αρνηθηκα το παρελθον του...μεχρι το 96 βεβαια...απο εκει και περα...παρον και μελλον με αυτον δεν θελω να εχω καμμια σχεση...οσες επιτυχιες και να κανει (μην πεταχτεις εσυ μαλακα και ξερεις ποιος εισαι) εμενα θα με αφησουν αδιαφορο και δεν θα της πανυγηρισω και δεν θα της αναφερω ποτε...και βεβαια πανω απο ολα η ΑΕΚ...αλλα ποια ΑΕΚ...???αυτη του Μαυρου του Παπαιωαννου του θειου Λουκα του του του...ειδες???καθε ΑΕΚ αποτελειτε απο προσωπα...αυτα τα προσωπα που την εκπροσωπουν τωρα δεν μπορουν να εκπροσωπησουν εμενα...

ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΑΝΟ.............ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΑ....??

Κατάλαβε το ή ΑΕΚ είναι ίδέα.........μόνο έτσι θά ήρεμήσεις.
Σταμάτα νά βλέπεις τά πρόσωπα.
Χίλια λαμόγια πέρασαν άπό τήν όμάδα...
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ......!!!!
Προσπάθησε νά άπομονώσεις τά πρόσωπα καί ότι αύτά σημαίνουν γιά σένα....
ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ............
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑ..........όποιος μαλάκας καί νάναι στήν όμάδα....!!!

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ...........ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ.........
ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ..........ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥΣ...........καί όποιον άλλον σέ πλήγωσε ,σέ πρόσβαλλε,
σέ κορόιδεψε,σέ ταπείνωσε........!!!!

Σταμάτα νά άσχολείσαι μέ πρόσωπα.
Θά περάσουν καί άλλοι ,πάρα πολλοί ,πιθανόν χειρότεροι άπό τόν Μπάγιεβιτς...

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ...........ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ............

ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..............

καί...........

ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ...........ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΤΗ ΓΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ........!!!!!

Κοίτα λοιπόν νάσαι περήφανος πού είσαι.....ΑΕΚΑΡΑ......!!!!!
Όσα καθίκια καί νά περάσουν ......αύτό τό σύμβολο
θάναι πολύ ψηλά.....!!!!

ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ..............ΑΝΑΔΕΛΦΗ ΟΜΑΔΑ.......!!!!!

ΑΕΚΑΡΑ...........καί πρώτοι............ΑΕΚΑΡΑ...........καί τελευταίοι...........

ΑΕΚΑΡΑ...........καί μέ βατράχους...........ΑΕΚΑΡΑ..........καί μέ ψάρια,μέ τρωκτικά,μέ τά πάντα......!!!

ΑΕΚΑΡΑ................ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ........ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ..........ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ...!!!!

http://www.youtube.com/user/teosstrange#p/a/u/1/MACT8k80B1w

Πές μου λοιπόν........... 'Αχ πώς άντέχεις

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ..........

ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ Ν' ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ....!!!!

Cpt. Haddock
12/12/2009, 08:31
[...]

sory, αλλα έτσι δε θα γινετε ποτέ ομάδα :wave2:

blackbusa
12/12/2009, 13:23

:wave2: [/B]

εσυ το λες κολλημα...εγω το λεω αρχες και ηθικες αξιες...βεβαια δεν εννοω οτι εσυ δεν εχεις (μιας και γνωριζωμαστε και προσωπικα) αλλα ο καθενας εχει τις ανοχες του...την ιδεα της ΑΕΚ που μου εμαθε ο παππους μου δεν εχει σημασια να την εξηγησω...το θεμα ειναι οτι και τις ιδεες καποιοι ανθρωποι τις δημιουργουνε η καποια γεγονοτα...οντως εχουν περασει πολλα λαμογια γιαυτο και εποχη Enic και ΒigMac δεν παταγα γηπεδο....για να μην σου πω οτι δεν με ενοιαζε να πολυβλεπω κιολλας...το οτι ειμαι εναντιον σε μια κατασταση δεν σημαινει οτι δεν αγαπαω την ομαδα μου...σημαινει οτι ουστ λαμογια...και αν το εκαναν ολοι σαν και εμενα και δεν κονομαγαν τα λαμογια να δεις πως θα εφευγαν και ισως να ερχοντουσαν καποιοι σοβαροι ανθρωποι...αλλα αυτο ειναι ουτοπια...χειροτεροι απο τον βατραχο εχουν περασει (Πετρος Σταθης πχ.) αλλα αυτοι δεν μου πουλησαν ποτε τιποτα...οπως αεκοφροσυνη και πρασινες κορδελες...αυτους τους ξερω και δεν με ενοχλουν γιατι ξερω τι ειναι...και βεβαια δεν ντρεπομαι που ειμαι ΑΕΚ...και ειπα (και το εννοω βεβαια) οτι αν πεσουμε Δ' εθνικη θα ειμαι ο πρωτος που θα παω να παρω διαρκειας η θα πηγαινω σε καθε αγωνα....το πως αντεχω να κανω τι???μα σου ξαναειπα...την γουσταρω την ΑΕΚ...διαβαζω τα νεα της...αλλα οταν βλεπω αγωνα δεν μου βγαινει τιποτα οταν κοιταω βατραχια...το ειδες και με τα ματια σου αυτο...τεσπα...πολυ το κουραζουμε....ο καθενας με το κολλημα του...

α...ναι...και ο σωστος και μοναδικος ειναι αυτος....http://www.youtube.com/watch?v=fdnyyZqlsxs

Akatanomastos
12/12/2009, 13:44
:eyepop: (http://www.youtube.com/watch?v=nM1SPwPbcDc&feature=player_embedded)<--- press button

arxaios
12/12/2009, 15:58
" Αυτούς έχουμε ........ με αυτούς πορευόμαστε !!!"

Τώρα χτυπάνε ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=114692
:sad: :sad: :sad:

Akatanomastos
12/12/2009, 16:10
ρε παιδια μια διευκρινηση για κατι που διαβασα, οποιος ξερει..

λενε οτι ο νιοπλιας "αποφασισε να μενει στην παιανια"

εγω καταλαβα οτι μενει εκει, αλλα δηλαδη τι εκανε, μετακομισε μεσα στο προπονητικο κεντρο? εχει σπιτι εκει και του το δωσαν?

μετακομισε σε σπιτι της ευρητερης περιοχης παιανιας?

εχει οικογενεια ο νικος? και αν ναι, ξεσηκωσε ολη την οικογενεια και πηγε να μεινει στην παιανια?

για ριχτε καμια εξηγα

οπως και να χει παντως δειχνει αφοσιωση στην ομαδα

Cpt. Haddock
12/12/2009, 16:31
Στη Παιανία υπάρχει ξενοδοχείο κανονικό μεσα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ.

Τώρα για τα οικογενειακά του Νιοπλια θα σε γελάσω :lol:

Akatanomastos
12/12/2009, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Στη Παιανία υπάρχει ξενοδοχείο κανονικό μεσα στις εγκαταστάσεις του ΠΑΟ.

Τώρα για τα οικογενειακά του Νιοπλια θα σε γελάσω :lol:

και δηλαδη μενει σε ξενοδοχειο? :alien: :look:

Cpt. Haddock
12/12/2009, 16:41
και δηλαδη μενει σε ξενοδοχειο? :alien: :look:

Θα έμενες εκεί άνετα, πιστεψέ με :winka: :lol:

Akatanomastos
12/12/2009, 16:43
Θα έμενες εκεί άνετα, πιστεψέ με :winka: :lol:

α οκ

καταλαβα:rotflmao:

δεν πιστευω να εχουν δικλινο με τον πολωνο:winka: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Akatanomastos
12/12/2009, 20:06
καλα σημαδια απο τον παο

αισιοδοξα μυνηματα απο τον νιοπλια..

ο ζιμπλερτο πχ, που επαιρνε την μπαλα απο το κεντρο την μοιραζε καλα

η ομαδα μπορει να κυκλοφορησει καλα την μπαλα και το δειξε σε καποιες φασεις..

νινης απαιχτος σημερα..

σισσε πολυ ωραιος

η αμυνα οκ, καραβι εν τρικυμια, αλλα το διδυμο καντε-σουηδος δεν εχει δουλευτει και γιναν πολλα λαθη..

ο τζορβας εβγαλε καποια πολλα δυσκολα σουτ, που δεν βγαινουν ετσι απλα..

αλλα εκανε τα κλασσικα του με τις εξοδους, που αν δεν τα δουλεψει θα το πληρωσουμε καποια στιγμη πολλη ασχημα..

εχουμε δρομο ακομα παντως, η εικονα της ομαδας δεν ειναι καλη..

με δουλεια ολα θα πανε καλα, :beer:

Cpt. Haddock
12/12/2009, 20:09
Τσιμπήσαμε το 3ποντο κι αυτό μετράει

Ο μικρός το σφύριξε το γκολακι του :beer:

Akatanomastos
12/12/2009, 20:10
Τσιμπήσαμε το 3ποντο κι αυτό μετράει

Ο μικρός το σφύριξε το γκολακι του :beer:

αααααα βαζελακι εισαι

το ηξερα!:bigcry: :bawl: :lol:

Cpt. Haddock
12/12/2009, 20:13
αααααα βαζελακι εισαι

το ηξερα!:bigcry: :bawl: :lol:

Ε, τι ενα στραβο μονο θα έχω; :p

Gandalf dr685sm
12/12/2009, 22:25
Κοζώνης τέλός... αμέσως μετά το απο κάτω....

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6615821

ε ρε γλέντια τώρα.

Γιατί δεν αφήνουν την ΑΕΚ να πάει Δ εθνική και να καθαρίσει και απο όλη αυτή την βρώμα τελικά; Να γλυτώσουμε και απο σωτήρες και απο άλλα συναφή όντα;.. τουλάχιστον έτσι θα μπορεί η ΑΕΚ να επανέρθει όταν και όπως μπορεί .... με τον σωστό τρόπο.

Αυτά που γίνονται είναι τραγελαφικά και μόνο αηδία προκαλούν.

Gandalf

vagtav
12/12/2009, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...
Γιατί δεν αφήνουν την ΑΕΚ να πάει Δ εθνική και να καθαρίσει και απο όλη αυτή την βρώμα τελικά; Να γλυτώσουμε και απο σωτήρες και απο άλλα συναφή όντα;.. τουλάχιστον έτσι θα μπορεί η ΑΕΚ να επανέρθει όταν και όπως μπορεί .... με τον σωστό τρόπο.

Κάπου εκεί θα εμφανιστεί πάλι ο Bob....

Cpt. Haddock
13/12/2009, 09:07
Ο Μπομπ ήταν εξ' αρχής τελειωμένος απλα εκεί στο αεκάκι δουλεύετε με το συναίσθημα (δες το ποστ του τερενς για δικεφαλους, πατρίδες, αυτοκράτορες κλπ) και όχι με τη λογική και καθε φορά περιμένετε ενα μεσσία...

Αυτό που κάποιος θα πρέπει να βγει να εξηγήσει στον κόσμο, ειναι πώς προέκυψε ο Κοζωνης. Δεν πιστεύω οτι πετάχτηκε ο ίδιος μια μέρα απ΄το κρεβάτι έχοντας δει σε όραμα το "εν τουτω νικα" και ονειρεύτηκε την αεκ μεγάλη κ τρανή...

Κάποιος τον έβαλε για λαγό, όπως έβαλε πριν απ' αυτόν τον Κροίσο Κροίσου απο την Κύπρο και εκείνο τον Αλεχάντρο πριν χρόνια. Δ' εθνική, κάθαρση και νέο - πραγματικά - ξεκίνημα

Gandalf dr685sm
13/12/2009, 10:11
Cpt... έχει ειπωθεί πως ξεκίνησε η διαδικασία... τον βρήκαν Θανόπουλος - Νοτιάς μετά τους δήθεν "Κροίσους".

Το θέμα είναι αυτό που είπες... το συγκεκριμένο γεγονός και το σημείο που έχει φτάσει η ΑΕΚ είναι ίδιο ίσως και χειρότερο με εκείνο του 2003-2004 όπου χρειάστηκε το 44 για να βγεί απο τον χαμό. Νομίζω οτι καλό είναι για να φύγει και αυτή η "βρώμα" να γίνει σωστά το πράγμα πλέον.

Για να λέμε οτι η ΑΕΚ τουλάχιστον έκανε αυτό που έπρεπε.

Μεσίες σε τέτοιες οικονομικές καταστάσεις να χώσουν 50-60 μύρια ευρώ , σε Ελληνική ομάδα κιόλας δεν υπάρχουν. Ήδη είχε κάνει εντύπωση η κίνηση Κοζώνη λόγω καιρών .. και για αυτό τον ξεψάχνισαν.. να βρεθεί δηλαδή κάποιος που θα δώσει 30-60 εκατομύρια για την ΑΕΚ ... εμμμ.. με όλο τον σεβασμό προς την ομάδα μου... δεν είναι δα και Ρεάλ ή Μπάρτσα.. ή έστω Manchester City σε μέγεθος φήμης και κόσμου για να βρεθεί ο μεγιστάνας που θα τα χώσει και θα πάρει ίσως και κάτι πίσω.

Οι Ελληνικές ομάδες έχουν πολύ περιορισμένο marketing target group εγχώρια, τηλεοπτικά εγχώρια κτλ. ... και όσον αφορά Ευρώπη και έσοδα απο εκεί , η ΑΕΚ για φέτος τέρμα.

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο με το μεγαλύτερο budget, μόνο που εκεί ο μεν ΟΣΦΠ τα έχει καταφέρει μια χαρά φέτος στο CH.L. ... ενώ για τον ΠΑΟ.. .θεωρεί κανείς οτι θα κάνουν πάλι τόσο μεγάλο άνοιγμα αν δεν τα καταφέρουν και φέτος στο CH.L.;

Gandalf

Akatanomastos
13/12/2009, 10:24

Οι Ελληνικές ομάδες έχουν πολύ περιορισμένο marketing target group εγχώρια, τηλεοπτικά εγχώρια κτλ. ... και όσον αφορά Ευρώπη και έσοδα απο εκεί , η ΑΕΚ για φέτος τέρμα.

Gandalf

δεν ξερω ακριβως τι γινετε στην αεκ,

αλλα ακουγα ή διαβαζα τις προαλες οτι πχ τα φετινα εσοδα ηταν γυρω στα 20 μυρια

δεν υπαρχουν πολλες ομαδες με τετοια εσοδα

τις προηγουμενες χρονιες τι εσοδα ειχατε, και πως φτασατε σε αυτο το σημειο τωρα?

και ο κοκκαλης χρωσταει λεφτα, αλλα πχ απο την φετινη ευρωπη θα καλυχει το ανοιγμα,

γιατι δεν εγινε και σε σας το ιδιο, δεδομενου λεφτων που πηρατε φετος απο ευρωπη και τα συνολικα πολλα εσοδα?

Akatanomastos
13/12/2009, 10:26
Κάποιος τον έβαλε για λαγό,

τωρα που ειπες λαγο,

παει να χτυπησει ο "Τυπαρας" κορνερ, και απο το πεταλο τον γεμισαν καροτα..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λιωσιμο:bigcry: :bigcry:

blackbusa
13/12/2009, 10:37
Ελπιζω μετα ΚΑΙ απο αυτο να καταλαβατε γιατι την εκανε ο Ντεμης...δεν ειναι δικαιολογια αλλα ειναι ενας απο τους λογους....οι ανθρωποι δεν υπαρχουν και δεν παιζονται λεμε...διαβασατε καλα τις ανακοινωσεις???ο Μπομπ απεσυρε λεει την προσφορα του αλλα στην ΑΕΚ θα γινει απο την διοικηση οικονομικος ελεγχος για να μην χασουν χρονο ωστε να βαλει τα λεφτα ο αφερεγγυος επενδυτης που μειλανε (και που εχει αποσυρθει)...:lol: :lol: :lol: και τον βγαλανε και στην φορα παρουσιαζοντας τις εγγυητικες (η οτι εδειξε)....φαινετε οι αμετοχοι ψαχνουν για μαλακες....καληνυχτα σας....α ναι...και θα ηθελα να υπενθυμησω οτι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εχει δεσμευση ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περουσιακη περιουσια ειναι ο Θεμιστοκλης Νικολαιδης...κοιτα να δεις που ο Τιγρης ειχε (εν μερει)δικειο...''οσοι παρουν τωρα την ΑΕΚ η τρελλοι θα ειναι η λαμογια''...ο τρελλος εφυγε...τα λαμογια την ψαχνουν....

υ.γ. τωρα καταλαβες ελπιζω Αγγελε γιατι επαψα να ασχολουμε...μπας και πεσουμε και φυγουνε τα λαμογια...που ειναι τοσο λαμογια που εβαλαν τον μοναδικο ανθρωπο που θα μπορουσε να στρεψει αλλου την προσοχη με ολες τις εννοιες....αυτοι που ειναι υπερ ειναι σαν και εσενα και ελπιζουν δεν ξερω σε τι πραγμα...αυτοι που ειναι κατα ειναι σαν και εμενα και εκοψαν το γηπεδο και περιμενουν...αμφιβαλλεις οτι με οποιονδηποτε αλλο προπονητη θα ειχε πεσει το ξυλο της αρκουδας???τον Δωνη πχ που τον εδιωξαν μπαμ μπαμ (και καλα εκαναν βαση αποτελεσματων)...αλλα του γαμισαν και την ομαδα ακριβως πριν την αρχη του πρωταθληματος...Ριμπο και Λυμπε...2 βασικοτατοι παιχτες με προσωπικοτητα και θα μπορουσαν να τραβηξουν την ομαδα...ενω του βατραχου του εφυγε μονο ο Κυργιακος...λες και το προβλημα που σερνετε η ομαδα ειναι αμυντικο...και ειναι η ιδια η ομαδα με περισυ...εκτος βεβαια απο τους παιχτες που εδιωξε ο βατραχος και ας πω και εγω οτι του πηρε οι διοικηση...μαζι με τα πουλεν του Μακο και Λεοναρντο...

Gandalf dr685sm
13/12/2009, 10:59
Akatanomastos...

2 μύρια η πώληση του Λύμπε... άλλα 2-3 ο Παπασταθόπουλος... άλλο 1,5 νομίζω του Ρίμπο ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.. έχεις σχεδόν το 1/3 του ποσού εκεί... βάλε και τηλεοπτικά.

Η ΑΕΚ πέρισυ δεν είχε τρομερά έσοδα... οι δύο χρονιές ήταν που είχαν έσοδα ... το 2004-05 που είχαν έσοδα απο διαρκείας και εισητήρια και μετά απο μια τεράστια διαφήμιση της ΑΕΚ που την έκανε "μόδα" (Δυστυχώς!!! ) με μ.ο. τα 35-40000 σε κάθε αγώνα!!!!!

και φυσικά το 2005-06 που ήταν με το ch.l. και τα παιχνίδια με Milan (sold out) και τα αντίστοιχα τηλεοπτικά συν τα ποσά απο νίκες που έγιναν....

Εκεί είχαν τεράστια έσοδα και είναι να αναρρωτιέσαι πραγματικά τι έγιναν αυτά τα χρήματα. Με δεδομένο μάλιστα οτι ο κόσμος συμμετείχε και εκείνη την χρονιά με τον ίδιο αν οχι μεγαλύτερο μ.ο. εισητηρίων.

Σίγουρα κάποιοι άρπαξαν... και αν μπούν ορκωτοί φαντάζομαι θα φανεί τι έγινε.

Πάντως θα συμφωνήσω με τον Πάνο... τώρα πλέον η ΑΕΚ έχει μόνο μια διέξοδο.. ΣΩΣΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ.. και αυτή να γίνει αυτό που δεν έγινε το 2004 μπας και γλυτώσουμε όντως απο τα λαμόγια.. γιατί Δ εθνική δεν έχει χρήμα πρώτον .. και δεύτερον δεν είναι "μόδα".

Όσο για τον αν έφταιγε Πάνο ο Ντέμης ή οχι... ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες, θα έπρεπε να τους ξεβρακώσει ΑΜΕΣΑ και οχι δήθεν φεύγω τώρα, μετά και παίζουμε τις κουμπάρες.

Gandalf

Akatanomastos
13/12/2009, 11:12
ε οκ ρε παιδια..

αν ειναι ετσι καληνυχτα..

οταν πηρε ο ντεμης την αεκ, η κατασταση ηταν τραγικη οικονομικα

αν μετα απο τοτε, που υπηρχαν πολλα προβληματα και φαινομενικα διορθωθηκε καπως η

οικονομικη κατασταση, φαγωθηκαν τοσα λεφτα δεν μπορεις να περιμενεις κατι..

Akatanomastos
13/12/2009, 12:35
καλα ρε την παλευει ο "θρυλος"??????

Εισαγγελική έρευνα θα ζητήσει ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκού-Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ.Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι θα ξαναφέρουν στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με μόλις...
2.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.Σε εκείνο το ματς υπήρχε μεγάλη διακοπή μισής ώρας και ο Ολυμπιακός θα καταθέσει ερωτήματα για τις εκθέσεις της αστυνομίας, ενώ λέγεται ότι θα ζητήσει μαρτυρίες ακόμη και των υπαλλήλων του ΟΑΚΑ.

γιατι χωνετε σαν την φουτσα σε ξενες υποθεσεις?:confused:

blackbusa
13/12/2009, 12:44

Όσο για τον αν έφταιγε Πάνο ο Ντέμης ή οχι... ακόμα και αν είναι έτσι όπως τα λες, θα έπρεπε να τους ξεβρακώσει ΑΜΕΣΑ και οχι δήθεν φεύγω τώρα, μετά και παίζουμε τις κουμπάρες.

Gandalf

φαντασου τωρα σκηνικο...εισαι ενας γνωστος ποδοσφαιριστης που λατρευεις και γουσταρεις την ομαδα σου...και αυτο δεν το εχεις αποδειξει μονο με ενα tatoo στο μπρατσο αλλα γιατι στα ντουζενια σου εβαλες βετο...η παω εκει η κρεμασε μου το δελτιο...και πηγες εκει με τα μισα για να μην πω το 1/3...λεμε στα 23 σου...που πρεπει να κονομησεις....δεν λεω οτι δεν κονομησες....αλλα σιγουρα πολυυυυυ λιγοτερα απο οσα αν πηγαινες στον γαυρο...καποια στιγμη η ομαδα σου ειναι στα προθυρα καταστροφης...σταματας την μπαλλα νωριτερα (θα την σταματαγες ετσι και αλλιως γιατι τα τσιγαρα τα ποτα τα ξενυχτια και ιδιως η κατεστραμενη μεση σου κανουν κακο) για να γινεις μπροσταρης μιας κινησης σωτηριας...ο νομος ειναι μαζι σου...τι λειπει...τα μπικικινια...ποιοι τα εχουν???αυτος...αυτος...αυτος...κλπ...με μπαλλα ασχετοι οι περισσοτεροι...ειναι απλα κονομημενοι επιχειρηματιες που ειναι και ΑΕΚαρες...κανεις το νταραβερι...σε κανουν προεδρο βεβαια γιατι ειπαμε οτι ειναι μυρωδιαδες...ο κοσμος που σε εχει στα ωπα ωπα γουσταρει ακομα περισσοτερο...γινετε το παρτι του αιωνα...40.000 μ.ο. εισιτηρια απο το πουθενα....με Μπουρμπους και Γεωργεες χανεις το πρωταθλημα απο μαλακια σου....τα φραγκα ρεουν απιστευτα...βεβαια επειδη την εχεις δει και αλλιως και θελεις και ακομα περισσοτερο κοσμο (οικογενειες αν γινετε) πας κοντρα σε αυτους που ειναι παντου...γινονται διαφορα επικυνδυνα οχι μονο για τα οικονομικα της ομαδας αλλα και ανθρωπινες απωλιες...κανεις ντου και σε λενε Αρτεμη απο εδω και περα...και σχεδον καθε κυριακη ακους για την μανουλα σου την γυναικα σου το παιδακι σου κλπ κλπ...το καταπινεις...μετα απο κανα 8μηνο δικαιωνεσε (για πολυ λιγο βεβαια) με μια δολοφονια καπου στην Παιανια...επειδη στον ανθρωπο γενικα παιρνουν τα μυαλα του αερα τσιμπας και αποφασηζεις (μαζι με τους μετοχους βεβαια γιατι ολα τα οικονομικα περνανε απο ΔΣ και οικονομικη εγκριση) να ρισκαρεις...επειδη ομως ειμαστε στην Ελλαδα και δεν εχεις τα κοζια παιρνεις τα @@ μου...και βεβαια οι ελληνες φιλαθλοι/οπαδοι δεν πανε πισω...ειμαι πρωτος=παω γηπεδο...δεν ειμαι=καλη ειναι και η τηλεοραση...καπου εκει εισαι στην κοψη του ξυραφιου...με μπινελικονουν οι μισοι(λιγοτεροι ειναι αλλα λεμε τωρα)...οι αλλοι μισοι ειναι μαζι μου...παντα στο γηπεδο ολα αυτα...

''μαγκες αυτοι εχουν τα κολπα...το ξεραμε...το χτυπησαμε οσο μπορουσαμε...αλλα τελικα δεν....εστω αυτοι ειναι η ευκαιρια μας να τους ξεβρακωσουμε...μπας και λεμε γινει κατι...θα γινει μεγαλος ντορος παγκοσμια...πρωταθλητες ευρωπης ειμαστε...στα play off να παιξουμε με τα τσικο...ολοι οι βασικοι δεχονται για να μην πω οτι δεν εχουν κουραγιο να παιξουν μετα απο αυτο το ξενερωμα''....''ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CL...ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ''...''οκ...εσεις εχετε το μαχαιρι(λεφτα) εχετε και το καρπουζι (λεφτα)...οταν ξεκινησαμε ειχα πει οτι θελω μια 5ετια να κανω το ονειρο καθε ΑΕΚτζη πραγματικοτητα...του χρονου παραιτουμαι και θα το ανακοινωσω στην αρχη της χρονιας...αλλα να ξερετε...αν δεν παμε καλα και δεν παιξουμε CL η οικονομικη απωλεια θα ειναι μεγαλυτερη...θα χασουμε απο παντου..."...."ΦΙΛΑΡΑΚΟ...ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΙ...ΑΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΕΜΑΣ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ''...

τελικα παραιτησε νωριτερα γιατι τα μπινελικια γινονται περισσοτερα και το πραγμα ξεφευγει...και ολα ειναι εναντιον σου...αλλωστε αυτο το ηξερες...μπροσταρης και στα καλα αλλα περισσοτερο στα ασχημα...φανταζεσε βεβαια οτι επειδη οι ανθρωποι ειναι επιχειρηματιες θα ξερουν να κανουν τα κουμανατα τους ωστε να μην βαρεσει διαλυση η ομαδα...και κανεις ΜΟΚΟ....και συνεχειζουν να στα χωνουν περισσοτεροι και περισσοτερο...και παλι ΜΟΚΟ...εδω δεν ντρεποτανε να σε κατηγορησει πρωην παιχτης/προεδρος/γιατρος (που για 3 χρονια σε πηδαγε ο γαυρος με οποιο πουστικο τροπο μπορουσε μπας και βγαλει το αχτι του για την υποδοχη βατραχου το 96) που εγινε αρχι(δι)ατρος του ποδοσφαιρικου του τμηματος του σκατογαυρου και τον εσωσες απο την μιζερια του (λεμε τωρα)το 2004...τελικα το τελιωτικο χτυπημα ερχετε με το να προσλαβουν τον χειροτερο εχθρο ΚΑΘΕ ΑΕΚΤΖΗ το 1996....και προκαλω να μου πει ΕΝΑΣ οτι δεν ηταν ετσι...αυτο ειχε βεβαια σαν βασικο στοχο να ξαναφυγουν παλι τα φωτα απο πανω τους και να πανε καπου αλλου...αλλα καποια στιγμη ο κλοιος σφιγγει τοσο πολυ που δεν μπορεις πια να ξεφυγεις....και φαινετε ο πραγματικος σου εαυτο και σκοπος...ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...

μεγαλα λαθη σου με σειρα...απο την στιγμη που δεν αφησες την ομαδα να πεσει και να καθαρισει απο ολα...βρηκες τους χειροτερους (ο BigMac ηταν χειροτερος αλλα ηξερες κιολλας οτι ειναι λαμογιο)σαν συνεργατες...πιστεψες πολυ στον Ferrer και στην εκανε και αυτος...απαιτησες εκβιαστικα απο τον κοσμο πραγματα που ξερουμε οτι δεν γινονται...υποσχεθηκες γηπεδο ενω ξερεις τι σημαινει Ελλαδα/γραφειοκρατια/ΥΠΕΧΩΔΕ/υφυπουργιο αθλητισμου κλπ κλπ...στον επαγγελματισμο δεν πρεπει να υπαρχει συναισθημα...

αρα να βγει και να πει ΤΙ???ειπε δεχομαι οτι φταιω εγω για την καταντια της ομαδας συν οτι διχαζετε ο κοσμος...αρα κανω αυτο που θελετε...παιρνω τον μπουλο...αλλωστε τα φραγκα τα εβαζαν και θα τα βαζουν αλλοι...δεν αποποιηθηκε ποτε τις ευθυνες του...οχι οπως καποιος αλλος κανει με τις μεταγραφες πχ...:winka: και βεβαια μιλαμε για καποιον που σε ολη την αθλητικη του καριερα (ποδοσφαιριστης/παιχτης) εχει δωσει 1-2??? προσωπικες συνεντευξεις και που ηταν παντα low profile...

υ.γ. φλασια τις στιγμης...κονομησε απο την ΑΕΚ...αλλα το επειχηρημα που λενε καποιοι οτι επερνε λεφτα σαν προεδρος ειναι γελοιο...ΜΑΓΚΕΣ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΕΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

blackbusa
13/12/2009, 13:02
καλα λεμε...ουτε επιτηδες να το εκανα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.sport-fm.gr/article/208900

βασικα μπορει να του εξηγησει καποιος οτι τα τελευταια 2 αντε 1μιση χρονο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ το παιδι???

μαλλον θελει να παει στον βαζελο για γιατρος τωρα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε να παει και το κολληταρι του λεμε...ΟΥΣΤ...

Gandalf dr685sm
13/12/2009, 20:09
Πάνο το λάθος του είναι οτι την στιγμή που φεύγει-δεν φεύγει πρέπει να βγεί μπροστά και να πεί οτι αυτοί που είναι στα κουμάντα απο πίσω κάνουν του κόσμου τις μαλακίες και θα έχει και χειρότερα μετά στην ΑΕΚ.

Δεν το έκανε παρά είπε οτι κάνει πέρα διότι δεν άντεχε άλλο. Αν θέλεις να είσαι ΟΚ , οχι μόνο με τον εαυτό σου αλλά και με τον κόσμο που εσένα ήξερε ώς μπροστάρη , βγαίνεις και λές αλήθειες.. οχι μα-μου-σου-του.

Κοινώς.. οτι ανέφερες ώς σενάριο διαλόγου να το βγάλει φόρα παρτίδα και να πέσει το ξεβράκωμα της αλεπούς όταν έπρεπε... και οχι τώρα που πλέον πέφτουμε στον γκρεμό και κοιτάμε να πιαστούμε απο χορτάρια.

Άστο σου λέω.. 20% σωστός και 80% λάθος ο Ντέμης.

Gandalf

el_hymador
13/12/2009, 20:24

Εισαγγελική έρευνα θα ζητήσει ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκού-Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ.Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι θα ξαναφέρουν στο προσκήνιο τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με μόλις...
2.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο.Σε εκείνο το ματς υπήρχε μεγάλη διακοπή μισής ώρας και ο Ολυμπιακός θα καταθέσει ερωτήματα για τις εκθέσεις της αστυνομίας, ενώ λέγεται ότι θα ζητήσει μαρτυρίες ακόμη και των υπαλλήλων του ΟΑΚΑ.

γιατι τα εχουν "παρει στο κρανιο" με την υποθεση Τζορβα...για αυτο!

αν γινει παντως καμμια τετοια μ@λ@κι@, προβλεπεται πολεμος εισαγγελικων ερευνων...μεχρι Ριζουπολη θα φτασουμε! :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
13/12/2009, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γιατι τα εχουν "παρει στο κρανιο" με την υποθεση Τζορβα...για αυτο!

αν γινει παντως καμμια τετοια μ@λ@κι@, προβλεπεται πολεμος εισαγγελικων ερευνων...μεχρι Ριζουπολη θα φτασουμε! :lol: :lol: :lol:

αστεια πραγματα ρε..

καμια σοβαροτητα απο αυτην την διοικηση,

και ειναι απο πισω τα προβατα και μπορει να μην λενε οτι ο κοκκαλης εχει δικιο, αλλα με την συμπεριφορα τους-του παθολογικα αρρωστου γαυρου- τον επιβεβαιωνουν

STOYBI
13/12/2009, 21:28

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=6619797

Γιατι δεν κανεις τον κοπο να ενημερωνεσε πρωτα προτου ρωτησεις εδω περα μεσα.....

:confused:

Akatanomastos
13/12/2009, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Γιατι δεν κανεις τον κοπο να ενημερωνεσε πρωτα προτου ρωτησεις εδω περα μεσα.....

καλα ακυρο το σχολιο σου

σαφως και ειχα ενημερωθει απο αλλο ομως σαιτ, και δεν ξερω αν ειδες στο προηγουμενο ποστ μου ειχε κειμενο απο εκει μεσα..

στο θεμα λοιπον, σαν την φουτσα χωνετε ο γαυρος, αυτο δεν το καταλαβαινεις?

νομιζεις οτι αν το συμβαν ειχε γινει σε αγωνα πχ του πανιωνιου θα αναφεροταν σε αυτο ο γαυρος?

και φυσικα το ιδιο σου το κειμενο σε "εκθετει" αφου ο ιδιος ο γαυρος γραφει

"Αυτό, μάλιστα, που τόνιζαν στο μεγάλο λιμάνι είναι ότι δεν πρόκειται να αφήσουν αναπάντητο το παραμικρό και χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθούν τη δικαστική οδό."

με λιγα λογια οτιδηποτε αφορα τον βαζελο θα χωνομαστε σαν τις φουτσες για να του κανουμε κακο..

επισης καμια σχεση το ενα συμβαν με το αλλο, και το προστιμο δεν παει μονο αναλογα με την ωρα
που διακοπτεται ο αγωνας,(τρομερο επιχειρημα της παε σας..)

αλλα και τι συνεβει γενικοτερα σε αυτον, μην θυμηθουμε τωρα καπνογονα, ΣΟΥΓΙΑΔΕς, αεροβολα, και ολα αυτα ΜΕΣΑ στο γηπεδο, οχι αποξω..(καλα το αεροβολο δεν περιλαμβανετε στο πακετο των 50.000 ευρω..)

δηλαδη τι παει να κανει ο γαυρος τωρα?προφανεστατα να ζαλισει παπαρια, και να κανει τα μοσχαρια οπαδους να λενε:

μπραβο ο προεδρος, δεν θα τους αφησει ετσι..

:bigcry: :bawl: :bigcry:

STOYBI
13/12/2009, 21:54
καλα ακυρο το σχολιο σου

:bigcry: :bawl: :bigcry:

Ακου να δεις...... Δεν εχω καμμια διαθεση να ανοιξω αντιπαραθεση , να σου μοστραρω γεγονοτα του οακα ( οπου τρεις ανθρωποι βρεθηκαν στο νοσοκομειο ) , κλπ...

Ρωτησες κατι...... Σου παραθεσα ρεπορταζ οπου σαφως αναφερει τους λογους ( οι οποιοι εχουν να κανουν με το καθαρα το χρηματικο υψος προστιμου που τιμωρηθηκε η καθε ομαδα για τον ιδιο λογο για να παρεις την απαντηση σου...

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις λυπαμαι πολυ...!!

Αυτα !

:wave2: :wave2: :wave2:

Akatanomastos
13/12/2009, 21:56
Ακου να δεις...... Δεν εχω καμμια διαθεση να ανοιξω αντιπαραθεση , να σου μοστραρω γεγονοτα του οακα ( οπου τρεις ανθρωποι βρεθηκαν στο νοσοκομειο ) , κλπ...

Ρωτησες κατι...... Σου παραθεσα ρεπορταζ οπου σαφως αναφερει τους λογους ( οι οποιοι εχουν να κανουν με το καθαρα το χρηματικο υψος προστιμου που τιμωρηθηκε η καθε ομαδα για τον ιδιο λογο...

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις λυπαμαι πολυ...!!

να καταλαβω αδερφε, αλλα τι να καταλαβω?

που ειναι οι ιδιοι λογοι?

αρχιζεις και συ τα παλαβα των αλλων γαυρων..

εχει σουγιαδες στο οακα? ειχε καπνογονα?

ειχε ξυλο με μπατσους απο ξω..

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ενα με το αλλο..

και συνεχιζεις να πιστευεις οτι ο κοκκαλης το εκανε το θεμα για τα λεφτα..

οτι να ναι..

STOYBI
13/12/2009, 22:11
να καταλαβω αδερφε, αλλα τι να καταλαβω?

που ειναι οι ιδιοι λογοι?

αρχιζεις και συ τα παλαβα των αλλων γαυρων..

εχει σουγιαδες στο οακα? ειχε καπνογονα?

ειχε ξυλο με μπατσους απο ξω..

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ το ενα με το αλλο..

και συνεχιζεις να πιστευεις οτι ο κοκκαλης το εκανε το θεμα για τα λεφτα..

οτι να ναι..

Ειχε....?????

Οχι μωρε .... Μην αγχωνεσε..... :wave2:

Καποιοι θελετε να εκτιθεστε....... Απο την κλαψα της ριζουπολης ( οπου δεν ανοιξε μυτη....)

Στην μελανια του Τζορβα (στον προηγουμενο αγωνα με τον Ατρομητο...)

Παραμυθιαζεστε... ( Γενικα μιλαω.... )

Συνεχιστε....Εχετε πλακα Αλλωστε.....

ΥΓ. Εχε υποψην οτι αμα αποδειχθουν με ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΙΑ τα λεγομενα του Τζορβα ο πρωτος που θα χαρει ΟΤΑΝ σφραγισουν το καραισκακη μεχρι το τελος της σαιζον θα ειμαι εγω... Να το θυμασαι αυτο.

183125

Akatanomastos
13/12/2009, 22:16

αυτη την φωτογραφια μας εβαλε και ο λαβιλλα

θα κανεις και συ αναλυση ιατροδικαστου καθηγητη βαλιστικης?

εκτος και αν το επαγγελμα σου ρε παιδι μου ειναι κατι απο τα δυο οποτε δεν θα μπορω να σε αμφισβητησω

STOYBI
13/12/2009, 22:20
αυτη την φωτογραφια μας εβαλε και ο λαβιλλα

θα κανεις και συ αναλυση ιατροδικαστου καθηγητη βαλιστικης?

εκτος και αν το επαγγελμα σου ρε παιδι μου ειναι κατι απο τα δυο οποτε δεν θα μπορω να σε αμφισβητησω

Εσυ μονο αυτο ειδες απο το ολο θεμα....???

Οχι αστο για την δικαιοσυνη.... ( Εχει παρει τον δρομο του το ολο θεμα νομιζω...)

Για αυτο σου λεω... Αστο...

Ολα καλα !!!!!

:sick: :sick:

Akatanomastos
13/12/2009, 22:23
Εσυ μονο αυτο ειδες απο το ολο θεμα....???

Οχι αστο για την δικαιοσυνη.... ( Εχει παρει τον δρομο του το ολο θεμα νομιζω...)

Για αυτο σου λεω... Αστο...

Ολα καλα !!!!!

:sick: :sick:

φιλε μου

βγηκαν γιατροι και ειπαν ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ και υπογραφες οτι εγιναν τα σημαδια τη μερα του αγωνα..

και βγαινει ο λα βιλλα και λεει οτι ποιο πιθανο το εχει να τον πυροβολαγανε στα αποδυτηρια οι δικοι μας..

με λιγα λογια κουβαλαγανε απο την παιανια αεροβολα

:sick:

μεχρι εκει εχει φτασει η παρανοια καποιων..

γιατι αν δεν θες να πιστεψεις κατι, ΔΕΝ θα το πιστεψεις..

ας αφησουμε λοιπον οπως καλα λες την δικαιοσυνη να μας πει..

STOYBI
13/12/2009, 22:24
φιλε μου

βγηκαν γιατροι και ειπαν ΜΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ και υπογραφες οτι εγιναν τα σημαδια τη μερα του αγωνα..

και βγαινει ο λα βιλλα και λεει οτι ποιο πιθανο το εχει να τον πυροβολαγανε στα αποδυτηρια οι δικοι μας..

με λιγα λογια κουβαλαγανε απο την παιανια αεροβολα

:sick:

μεχρι εκει εχει φτασει η παρανοια καποιων..

γιατι αν δεν θες να πιστεψεις κατι, ΔΕΝ θα το πιστεψεις..

ας αφησουμε λοιπον οπως καλα λες την δικαιοσυνη να μας πει..

Την μερα του αγωνα.....

183126

STOYBI
13/12/2009, 22:25
Μια εβδομαδα πριν ( Απο πλανο του Νοβα )

183127

Akatanomastos
13/12/2009, 22:38
Μια εβδομαδα πριν ( Απο πλανο του Νοβα )

ρε φιλε μην κουραζεσαι..

τα χω δει ολα αυτα..

την παρακολουθω την ιστορια και ολα τα του παο..

εχεις δει τις φωτο με την πλατη του τζορβα?

καταρχας μπορει να μην το χε δει οτι εχει χτυπησει στο χερι, γιατι δεν ειναι σε εμφανες σημειο απο τον ιδιο,

να ψαχτηκε μετα απο τα τσιμπηματα και να θεωρησε οτι και αυτο εγινε απο το ιδιο λογο..

τοσο απιθανο σου φαινετε αυτο?

επισης μπορει να μην γουσταρε το παιδι να ξεγυμνωνεται μπροστα σε ολη την ελλαδα..
οι φωτο με την πλατη υπαρχουν δες τες..

ειπαμε, αν δεν θες να πιστεψεις..

ΕΝΤΙΤ ειναι φυσικα ποιο πιθανο να πιστευεις οτι τον πυροβολαγανε στα αποδυτηρια:a31:

STOYBI
13/12/2009, 22:44
ρε φιλε μην κουραζεσαι..

τα χω δει ολα αυτα..

Τις εχω δει.... Αυτος δεν ξερω γιατι δεν την εδειχνε την Κυριακη ( οπως το σημαδι στο πλανο..)

Τεσπα...... Δικαιοσυνη λοιπον και οπου βγει.....

Οπως ηπωθηκε σωστα παραπανω..... Ο πολεμος τω εισαγγελεων αρχισε....

Εαν καποιος απο του δυο δεν αρχισει τις κωλοτουμπες οταν βαραινει η κατασταση απο πανω τους...

Μπορει να μας βγει και σε καλο του αθλητισμου αυτο οσο αφορα τα μεταξυ τους ντερμπυ..... :winka:

Akatanomastos
13/12/2009, 22:45
Τις εχω δει.... Αυτος δεν ξερω γιατι δεν την εδειχνε την Κυριακη ( οπως το σημαδι στο πλανο..)

Τεσπα...... Δικαιοσυνη λοιπον και οπου βγει.....

Οπως ηπωθηκε σωστα παραπανω..... Ο πολεμος τω εισαγγελεων αρχισε....

Εαν καποιος απο του δυο δεν αρχισει τις κωλοτουμπες οταν βαραινει η κατασταση απο πανω τους...

Μπορει να μας βγει και σε καλο του αθλητισμου αυτο οσο αφορα τα μεταξυ τους ντερμπυ..... :winka:
καταρχας μπορει να μην το χε δει οτι εχει χτυπησει στο χερι, γιατι δεν ειναι σε εμφανες σημειο απο τον ιδιο,

να ψαχτηκε μετα απο τα τσιμπηματα και να θεωρησε οτι και αυτο εγινε απο το ιδιο λογο..

επισης μπορει να μην γουσταρε το παιδι να ξεγυμνωνεται μπροστα σε ολη την ελλαδα..

STOYBI
13/12/2009, 22:48
ρε φιλε μην κουραζεσαι..

τα χω δει ολα αυτα..

ΕΝΤΙΤ ειναι φυσικα ποιο πιθανο να πιστευεις οτι τον πυροβολαγανε στα αποδυτηρια:a31:

Να σου ξανααπαντησω στο εντιτ σου......

Αλλοι ξεγυμνωνοντε χειροτερα οταν πανυγυριζουν ενα γκολ......

Οταν κουραστεις να χρησιμοποιοεις το δεξι δοκιμασε και με το αριστερο.....:a9:

Akatanomastos
13/12/2009, 22:51
Να σου ξανααπαντησω στο εντιτ σου......

Αλλοι ξεγυμνωνοντε χειροτερα οταν πανυγυριζουν ενα γκολ......

αλλες ειναι πουτανες

πρεπει να πουλαμε ολες το "αυτο" μας..?

παιδες μην παραλογιζεστε γιατι ειστε φανατιλες..

απο την μια εχουμε το σεναριο που σου πα, να μην ειχε δει το χτυπαμα στο χερι και να νομισε οτι ηταν απο αεροβολο

και απο την αλλη να τον πυροβολαγαν στα αποδυτηρια ή στην παιανια..

βαλε την λογικη σου και απαντησε ποιο ειναι ποιο πιθανο..

τερμα απο μενα...

STOYBI
13/12/2009, 22:57
αλλες ειναι πουτανες

πρεπει να πουλαμε ολες το "αυτο" μας..?

παιδες μην παραλογιζεστε γιατι ειστε φανατιλες..

απο την μια εχουμε το σεναριο που σου πα, να μην ειχε δει το χτυπαμα στο χερι και να νομισε οτι ηταν απο αεροβολο

και απο την αλλη να τον πυροβολαγαν στα αποδυτηρια ή στην παιανια..

βαλε την λογικη σου και απαντησε ποιο ειναι ποιο πιθανο..

τερμα απο μενα...

Νομιζω εχω απαντησει πολλες φορες παραπανω.......

Αστο να δουμε τι θα πει η δικαιοσυνη.....

Οτι σεναρια να υποθεσουμε ( οταν αυτα ειδικα συνοδευονται απο παλομενα χερακια) σε διαβεβαιω οτι μονο εκνευριζουμε εμας και κουραζουμε τους αλλους.....!!!!

Ειδωμεν λοπον...... Και ας ελπισουμε οτι η οποια αποφαση θα ειναι χιλιαδες τονους βαρια ειτε για τον ψευτη κατηγορο..... Ειτε για τον αληθινα ενοχο...... :winka:

Akatanomastos
13/12/2009, 22:59
Νομιζω εχω απαντησει πολλες φορες παραπανω.......

Αστο να δουμε τι θα πει η δικαιοσυνη.....

Οτι σεναρια να υποθεσουμε ( οταν αυτα ειδικα συνοδευονται απο παλομενα χερακια) σε διαβεβαιω οτι μονο εκνευριζουμε εμας και κουραζουμε τους αλλους.....!!!!

Ειδωμεν λοπον...... Και ας ελπισουμε οτι η οποια αποφαση θα ειναι χιλιαδες τονους βαρια ειτε για τον ψευτη κατηγορο..... Ειτε για τον αληθινα ενοχο...... :winka:

φιλε μου προσεχω τι γραφω..

το παλομενο χερακι απευθυνοταν σε αυτους που πιστευουν οτι τον πυροβολησανε στα αποδυτηρια
κατι που οπως ξαναεγραψα σημαινει οτι ειχανε αεροβολο φερμενο απο την παιανια..

και υπαρχουν τετοιοι..

αν εσυ που γενικα φαινεσαι λογικος ανθρωπος πιστευεις αυτο το σεναριο, ε τοτε ναι, λυπαμαι αλλα το παλομενο χερακι απευθηνετε και σε σενα..

blackbusa
14/12/2009, 01:56
Πάνο το λάθος του είναι οτι την στιγμή που φεύγει-δεν φεύγει πρέπει να βγεί μπροστά και να πεί οτι αυτοί που είναι στα κουμάντα απο πίσω κάνουν του κόσμου τις μαλακίες και θα έχει και χειρότερα μετά στην ΑΕΚ.

Δεν το έκανε παρά είπε οτι κάνει πέρα διότι δεν άντεχε άλλο. Αν θέλεις να είσαι ΟΚ , οχι μόνο με τον εαυτό σου αλλά και με τον κόσμο που εσένα ήξερε ώς μπροστάρη , βγαίνεις και λές αλήθειες.. οχι μα-μου-σου-του.

Κοινώς.. οτι ανέφερες ώς σενάριο διαλόγου να το βγάλει φόρα παρτίδα και να πέσει το ξεβράκωμα της αλεπούς όταν έπρεπε... και οχι τώρα που πλέον πέφτουμε στον γκρεμό και κοιτάμε να πιαστούμε απο χορτάρια.

Άστο σου λέω.. 20% σωστός και 80% λάθος ο Ντέμης.

Gandalf

δεν το θυμασαι καλα το θεμα μαλλον...δεν ειχε φευγω δεν φευγω....απλα ελεγε οτι σε εναν χρονο απο τωρα σταματω...απλα το κλιμα χοντρυνε παρα πολυ με την κακη πορεια με τον Δωνη και το γλυκο εδεσε....και τι να πει ρε μαγε???ολοι μετα γεγονοτων ειμαστε προφητες...να πει οτι θα εκαναν μαλακιες οι αμετοχοι???πως???με τι δεδομενα???και αν τα πηγαιναν καλα θα εβγαινε μαλακας???αυτα δεν γινονται και τα ξερεις...πολλοι για να μην πω οτι τον κατηγορουσαν οτι εκανε την ομαδα μικρη...τι αλλο θα μπορουσε να κανει απο το αποχωρηση ωστε να γινει συσπυρωση (που τελικα δεν)...αληθειες λες???αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα....τι σημαινει αληθειες ξαναλεω...η ΑΕΚ δεν ειναι στο χειλος του γκρεμου γιατι χαλασε πολλα....αλλα γιατι αυτα που χαλασε δεν της εφεραν πισω τα λεφτα που περιμενανε...το σεναριο δεν ξερω ποσο φανταστικο μπορει να ειναι...:winka: αληθειες γαι τα play off λες ε???και τι να πει???ξερεις ποσους αεκτζηδες ξερω που το 2004 ελεγαν ''οχι δεν θα πεσουμε...ας μας σωσουνε και με λαμογια...δεν θα γινουμε εμεις μαρτυρες''....να πει οτι οι παιχτες ετσι και ετσι...πως που γιατι???η ομαδα πεφτει στον γκρεμο και ενω ειναι ακομα υπο πυροβολισμο ειναι ο μοναδικος που δεν εχει κανει δηλωσεις...η επειδη εχει πολυ χεσμενη την φωλια του....η γιατι δεν χρειαζετε να πει κατι (οπως πιστευω εγω)....δεν υπαρχει % ευθυνης στην κατασταση που επεσε η ομαδα...τι γινετε απο εδω και μπρος ειναι το θεμα....

υ.γ. αθλητικη δικαιωσυνη στην Ελλαδα????:uplate: :hypnotize :eyepop: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gandalf dr685sm
14/12/2009, 07:35
Πάνο... καταρχάς το φεύγω σε ενα χρόνο είναι παγκόσμια πρωτοτυπία... κανείς πρόεδρος δεν βγαίνει να το πεί αυτό. Είναι αν θέλεις και αστείο κάτι τέτοιο.

Τώρα ακόμα και έτσι να είναι όπως τα λές και να μην ήθελε να τα πεί , θα μπορούσε τουλάχιστον να μην λέει οτι η ΑΕΚ είναι "εντάξει οικονομικά" και τώρα να ψάχνουμε ποσά επί ποσών στα πόσα χρωστάει η ΠΑΕ... και όλα αυτά βέβαια δεν προέκυψαν την μια χρονιά που έλειπε ο Ντέμης. Ούτε για αστείο...

Έχει πολλά φάουλ ο Ντέμης... εκεί μόνο που του αναγνωρίζω ήταν πως όντως τα δύο πρώτα χρόνια ήταν ο "τρελός" αντί για το "λαμόγιο"... αλλά οι τρελοί πρέπει να λένε και αλήθειες.. καθώς έχουν και το αλάθητο. Και ειδικά εκείνος θα είχε και άλλη αντιμετώπιση απο όλους τους ΑΕΚτζήδες τώρα σε σύγκριση με αυτό που έχει... επειδή όμως με τα "ΑΝ" δεν κάνουμε δουλειά...

Γεγονός είναι πως η ΑΕΚ έχει απαξιωθεί πλήρως απο πράξεις (και δικές του και των άλλων) και για μένα η μόνη ΣΩΣΤΗ δίοδος είναι να ξεκινήσει απο την αρχή, ... εκτός και αν βρεθεί κανάς λογικός (ναι καλά... σε ποιό ανέκδοτο;; ) και την πάρει και την συμμαζέψει.

Τώρα για τους ΑΕΚτζήδες που λένε να μην πέσει κτλ... μάλλον για πιτσιρικάδες μιλάμε ή για άλλους που δεν κατανοούν πως μια χρεωμένη εταιρία για να επιβιώσει πρέπει να πληρώσει... και οχι... άλλο 44 δεν υπάρχει και ούτε γουστάρω να τα χώσω προσωπικά μέσα απο εφορίες κτλ.. αρκετά έχουμε να πληρώνουμε πλέον.

Gandalf

Gandalf dr685sm
14/12/2009, 07:47
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6623719

το μη χείρον , βέλτιστο;;;;

Θα δούμε.. πάντως με δεδομένη την σημερινή κατάσταση ίσως και αυτό να είναι μια διέξοδος.. που είσαι Πάνο;... αν φύγει δηλαδή ο Σέρβος, μπορεί και να είσαι Ριζούπολη;... που για μένα η Ριζούπολη είναι και έδρα έτσι;.. και δίπλα στην Φιλαδέλφεια.

Gandalf

SnakeMJK
14/12/2009, 08:36
Μετά τον αμυντικό χάμερ τώρα έχουμε τον αμυντικό κίλλερ.... :rotflmao: :rotflmao:

DU & LO :lol:

183142

Cpt. Haddock
14/12/2009, 09:44
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=6623719

το μη χείρον , βέλτιστο;;;;

Θα δούμε.. πάντως με δεδομένη την σημερινή κατάσταση ίσως και αυτό να είναι μια διέξοδος.. που είσαι Πάνο;... αν φύγει δηλαδή ο Σέρβος, μπορεί και να είσαι Ριζούπολη;... που για μένα η Ριζούπολη είναι και έδρα έτσι;.. και δίπλα στην Φιλαδέλφεια.

Gandalf

Δε μΕ λες ρε Μαγε...

Πόσο σοβαρό θεωρείς εσύ μια Ανώνυμη Εταιρία εν έτει 2009 να ΜΗΝ ξέρει τι σκ@τά έχει στα βιβλία της, 3 μήνες τώρα να σέρνεται οτι ΘΑ γίνει ένας οικονομικός έλεγχος, ο οποίος χρειάζεται και ένα μηνα να ολοκληρωθεί...

Για να καταλάβεις που έχει φτάσει αυτή η ομάδα πλέον. Το θέμα των βιβλίων ήταν ένα τεράστιο άλλοθι και για τον Μπομπ αλλά και για τον Νοτιά, ο καθένας το χρησιμοποιούσε για δικό του σκοπό.

Φυσικά όποιος πιστεύει οτι το χρέος είναι όντως 32 (αντε 34) μύρια, καλύτερα να παίξει στο στοιχημα οτι ο Πανθρακικός θα πάρει πρωτάθλημα :lol:

Οπότε αρχίσαν πάλι τα μεσσιανικά, αυτή τη φορά ο μεσσίας λεγεται Παππάς :rolleyes:

la_villa
14/12/2009, 09:51

τζάμπα παιδεύεσε

φανταζομαι ουτε που θα διαβασαν ΟΛΟ το αρθρο...λογικές απορίες περαμενουν επίσημα αναπάντητες...γιατι άραγε???

στην αποκάτω απάντηση δεν ο akatanomastos δεν μπόρεσε ΠΑΛΙ να διακρίνει τι έλεγε τ αρθρο

απλα καταλαβε ότι θα χώνεται ο Θρύλος στα του βαζελου....

τις αντιπαραθέσεις που γραφτηκαν δεν τις πήρε μυρωδιά και οι οποίες ειναι ο λόγος που χωνεται ο Θρύλος

τι στα αλήθεια ψάχνεις....θελεις κειμενα επι κειμένων για να εξηγησεις ενα νόημα....πραγματικά εδω καταλαβαινω το δύσκολο εργο των καθηγητων στα σχολεία....

χαιρετισματα

la_villa
14/12/2009, 09:55

εσυ που είσαι εξυπνο παιδί ...μια ερώτηση

πιστευεις ότι ο ιατροδικαστης ΜΠΟΡΕΙ να πει την ωρα που εγιναν τα σημάδια οτι γιναν μεταξυ 19.30 με 20.20???(πριν απαντησεις ενημερωσου...)

απαντα και σου εχω και δευτερη ερώτηση

υ.γ θα κανω τον Σωκράτη τωρα...τελευταια ανέλπιδη προσπάθεια

la_villa
14/12/2009, 09:56

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

οχι ρε πούστη μου.....ΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑ....τελος

χτύπημα 10 μερες δεν το είδε...ποτε....ahahhahaha
τελικα το τριφύλλι στην φανελα δεν ειναι τυχαιο....

el_hymador
14/12/2009, 10:06
...παντως επι τριτη σε σειρα αγωνιστικη ο Παναθηναϊκος δεν παιρνει mars πεναλτυ...ας πουμε οτι ειναι συμπτωση....:rolleyes:

la_villa
14/12/2009, 10:17
εναντίον του φανταζομαι εννοείς

αυτο που εκανε ο Σπυρόπουλος στο 0-0....

και εγω συμπτωση φαντάζομαι είναι....;)

iosif
14/12/2009, 10:27
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]δεν το θυμασαι καλα το θεμα μαλλον...δεν ειχε φευγω δεν φευγω....απλα ελεγε οτι σε εναν χρονο απο τωρα σταματω...απλα το κλιμα χοντρυνε παρα πολυ με την κακη πορεια με τον Δωνη και το γλυκο εδεσε....και τι να πει ρε μαγε???ολοι μετα γεγονοτων ειμαστε προφητες...να πει οτι θα εκαναν μαλακιες οι αμετοχοι???πως???με τι δεδομενα???και αν τα πηγαιναν καλα θα εβγαινε μαλακας???αυτα δεν γινονται και τα ξερεις...πολλοι για να μην πω οτι τον κατηγορουσαν οτι εκανε την ομαδα μικρη...τι αλλο θα μπορουσε να κανει απο το αποχωρηση ωστε να γινει συσπυρωση (που τελικα δεν)...αληθειες λες???αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα....τι σημαινει αληθειες ξαναλεω...η ΑΕΚ δεν ειναι στο χειλος του γκρεμου γιατι χαλασε πολλα....αλλα γιατι αυτα που χαλασε δεν της εφεραν πισω τα λεφτα που περιμενανε...το σεναριο δεν ξερω ποσο φανταστικο μπορει να ειναι...:winka: αληθειες γαι τα play off λες ε???και τι να πει???ξερεις ποσους αεκτζηδες ξερω που το 2004 ελεγαν ''οχι δεν θα πεσουμε...ας μας σωσουνε και με λαμογια...δεν θα γινουμε εμεις μαρτυρες''....να πει οτι οι παιχτες ετσι και ετσι...πως που γιατι???η ομαδα πεφτει στον γκρεμο και ενω ειναι ακομα υπο πυροβολισμο ειναι ο μοναδικος που δεν εχει κανει δηλωσεις...η επειδη εχει πολυ χεσμενη την φωλια του....η γιατι δεν χρειαζετε να πει κατι (οπως πιστευω εγω)....δεν υπαρχει % ευθυνης στην κατασταση που επεσε η ομαδα...τι γινετε απο εδω και μπρος ειναι το θεμα....

oxi paides

100% λαθος ο ντεμης

σε ολα

και απο το ματς με τον ιωνικο και μετα τον εκραζα. ειχε ηδη μεταδωσει την νοοτροπια του κακου δημοσιου υπαλληλου.
ασχετα με την απολυτα αποτυχημενη οικονομικη αλλα και αγωνιστικη διαχεοριση(πηρε μαθηματα μανατζμεντ στην πλατη μας) ειχε 1 την πιστη οτι ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την ΑΕΚ 2 περασε στην ομαδα νοοτροπια "δημοσιου υπαλληλου' -ολα καλα- ειναι αθλημα. να θυμισω μπλουζακια "δεν παμε για πρωταθλημα"? "και ο ηρακλης εχει δικαιωμα να κερδιζει την αεκ" (ειχαμε φαει 4). την πληρη ευρωπαικη απαξιωση της μονης ελληνικης ομαδας πουχει φτασει στους 8 και των τριων θεσμων?

για τα οικονομικα δεν το συζητω. απο τις 80.000 φανελες του ριμπο εως τα πολυπληθεστερα των φιλαθλων σεκιουριτι (θυμιζω το ματς με την ααχεν οπου με μηδεν βαθμους και 5000 κοσμο τα σεκιουριτι ηταν 200 ατομα! η εταιρεια σεκιουριτι συμφεροντων ντεμη παρεπιπτοντως)

ακου κει και περα, πηδηξε απο το καραβι οταν βουλιαζε, οι μετοχοι(ανθρωποι ασχετοι με την μπαλλα και χωρις καψουρα ιδιαιτερη απο οτι φαινεται) απλα ειχαν εμπιστευτει τα λεφτα τους σε εναν μπροσταρη που ειχε συσπειρωσει τον κοσμο οντως το 04, με λαικο ερισμα και κυρος. μιλησα με τον ντεμη προσωπικα και τον ροκκα, και τον κουλη 6-7 φορες και παντα με εντυπωσιαζε οτι οι 2 πρωτοι νομιζαν οτι ζουν στην πρεμιερ λιγκ, θαχαμε 40.000 κοσμο σε καθε ματς και ο κοσμος θα καταναλωνε ολα τα προιοντα της μπουτικ. και τουλεγα "ρε μεγαλε τοσα εισητηρια κοβει η λιβερπουλ και η αρσεναλ σε πολεις με πληθυσμο μεγαλυτερο της αθηνας και φθηνοτερο αναλογικα εισητηριο" , "ουτε ο οσφπ δεν κοβει τοσα" και επεμεναν.

και εφυγε ο μορας και ο παπασταθοπουλος για ναρθει ο ασκαρατε και ο ζεραλδο αλβες, εφυγαν χωρις να φερουν δραχμη ο λυμπε και ο δελλας, σκαμε ακομα λεφτα για κλειστο συμβολαιο 4ετιας στον φερερ κλπ κλπ κλπ

υγ και πριν πολυ πολυ καιρο ειχα γραψει εδω οτι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει γηπεδο στη φυλη κυριως διοτι δεν υπαρχει σοβαρος επιχειρηματιας που θα επενδυε εκει. τα χα πει και στους 3 παραπανω που ανεφερα και σε γ.σ. της ερασιτεχνικης. και επεμεναν οτι εχουν επενδυτες.μονο που ουτε οι νυν μετοχοι δεν ηθελαν-διοτι θεωρουσαν ανεφικτο το γυρισμα των χρηματων σε κεινη την περιοχη.

Gandalf dr685sm
14/12/2009, 10:27
Cpt... εγώ την είπα την γνώμη... να αφήσουν την ΑΕΚ να αρχίσουν απο την αρχή όπως πρέπει.. τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα.

Για αυτό και ανέφερα το "μη χείρον, βέλτιστον". Δεν θεωρώ ικανή λύση τον Παπά ή τον κάθε Παπά.

Λύση είναι να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και να δούμε τι και πως εφόσον πρόκειται για εταιρία με κοινωνική απήχηση και επιρροή.

Αμέσως μετά αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν πως και τι βάζουν όπως και το πόθεν έσχες αυτών που βάζουν. Αν δεν υπάρχουν... ξανά απο την Αρχή να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αυτό για μένα είναι λύση. Ούτε κραυγές αγωνίας απο τον κόσμο για μια εταιρία (έλεος λέμε!!! ) ούτε φυσικά να έχεις και 10 τύπους που να πράττουν 90% κάτω απο το τραπέζι και 10% απο πάνω.

Αλλά αυτά δεν γίνονται και σε άλλες χώρες πολύ πιο μπροστά απο εμάς σε πρωταθλήματα και δομές.. εδώ θα γίνουν;

Είναι τυχαίο πως το ποδόσφαιρο παγκόσμια είναι το μεγαλύτερο "πλυντήριο";

Gandalf

iosif
14/12/2009, 10:32
αυτοι ολοι εχουν δωσει εξετασεις

πρεπει να ξεκουμπιστουν, ναρθει κανας σοβαρος, δεν χρειαζονται τρελλα λεφτα, κοινη λογικη χρειαζεται και γνωση και ενασχοληση

ουτε ο μελλισαν, ουτε ο καρρας ουτε ο γενερακης ειχαν τρελλα λεφτα
απλα ασχολιοντουσαν και ξεραν και το αθλημα

Gandalf dr685sm
14/12/2009, 10:35
iosif... τα 40.000 μέσο όρο είχε αποδειχτεί για δύο συνεχόμενες χρονιές. Δεν ήταν ανέφικτο. Ειδικά την δεύτερη χρονιά (πρώτη του Φερέρ) που έκανε και 2-3 καλά παιχνίδια σε CH.L. η ΑΕΚ "θάμπωνε" ποδοσφαιρικά για τα δεδομένα που μας είχε συνιθίσει.

Για μένα η κατρακύλα ξεκίνησε απο το κλειστό συμβόλαιο του Φερέρ... εκεί μας ήρθαν κάθε λογής φρούτα για παικταράδες και φυσικά τους χρυσοπληρώναμε.

Πολλά έχουν φαγωθεί και σίγουρα ενας διαχειριστικός έλεγχος θα έδειχνε ακόμα περισσότερα.

τώρα πάντως δεν έρχεται κανείς λογικός με τόσα μεγάλα ανοίγματα.

Gandalf

iosif
14/12/2009, 11:03
οχι δεν ηταν οι 40.000 εφικτο

απλα τοτε ηταν 2 χρονιες εξαιρεσεις μην τρελλαθουμε

και εαν εξαιρεσεις οσφπ καο παο σε ολα τα αλλα ειμασταν 25.000

(να φανατσετςι εγω προσωπικα πηρα 11 διαρκειας για αοτμα απο ιθακη που εξυπηρετεισα τα οποια δεν ηρθαν ΠΟΤΕ στο γηπεδο. και καλα ενισχυση της προσπαθειας ντεμη)
το θεμα ειναι οτι ξοδεψαν 4 χρονια για ενα γηπεδο που δεν υπηρχε περιπτωση να γινει

Gandalf dr685sm
14/12/2009, 11:18
iosif... βρε αδερφέ.. αφού σε όλους τους αγώνες είχε 35000 κόσμο το λιγότερο.. φαινόταν στις θέσεις.. δεν χρειαζόντουσαν να ανακοινώσουν τα εισητήρια. Για τα διαρκείας να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά εδώ μιλάμε για κεφάλια στις εξέδρες ακόμα και όταν παίζαμε με μικρότερες ομάδες.

Εν πάση περιπτωση.. αυτά είναι παρελθόν τώρα. Και δύσκολα θα ξαναέχει τόσο κόσμο μέσα , ειδικά αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση.

Gandalf

iosif
14/12/2009, 11:25
εν πασει περιπτωσει

για καποιους η αεκ δεν ειναι παε
ειναι σωματειο, ειναι παρεα, ειναι συλλογος με ιστορια και διαχρονικοτητα. ειναι μπασκετ, βολλευ, χαντμπολ, πυγμαχια, στιβος, ποδηλασια, σκακι, πινκ πονκ, αιμοδοσιες, και οτι αλλο βαλει ο νους

και για τον ελληνικο αθλητισμο ειναι μεγαλη καταντια αλλα και μειονεκτημα να μην εχει μια δυνατη πρωταγωνιστρια ΑΕΚ

και τελλαινομαι οποτε περνω απο τη λ. αλεξανδρας και σουτσου απο το κτιριο των κων/πολιτων και ξερω οτι οι μισοι απο αυτους ουτε που ασχολουνται με τα της αεκ....

Gandalf dr685sm
14/12/2009, 11:42
Υπάρχει και ο Πανιώνιος που απασχολεί Ίωνες-Έλληνες. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ.

Και εντάξει κατανοώ τον ρομαντισμό που διακατέχει τους φίλαθλους ομάδος με σχέση την Πόλη. Αλλά αυτό ρε αδερφέ δεν βάζει χρήματα σε λογαριασμούς παικτών και ούτε ξεχρεώνει ... η ΠΑΕ το κάνει και όποιος την έχει/διαχειρίζεται..

Δεν είναι οι εποχές που δούλευαν κάποιοι και μεταξύ εργασίας και οικογένειας, έπαιζαν και λίγο τόπι όπως ήταν ο σύλλογος του Πέρα στην Πόλη ας πούμε.

Οπότε δυνατή ΑΕΚ να έχει το πρωτάθλημα.. αλλά με ισχυρή ΠΑΕ .. και οχι στηριζόμενη στις δικές μας τσέπες εξολοκλήρου.

Gandalf

Akatanomastos
14/12/2009, 12:38
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

οχι ρε πούστη μου.....ΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΗΑ....τελος

χτύπημα 10 μερες δεν το είδε...ποτε....ahahhahaha
τελικα το τριφύλλι στην φανελα δεν ειναι τυχαιο....

ναι εχεις δικιο..

ειπαμε, ειχαν το αεροβολο στο πουλμαν, το χαν φερει απο την παιανια

la_villa
14/12/2009, 13:28
δεν μου απάντησες στην ερώτηση.....

σου εχω και 2η μετα....

υ.γ και πριν απαντησεις ρωτα καποιους που να ξερουν πως γίνονται κανονικα τα πράγματα....
απο διαδικασίες...προθεσμίες...μεχρι γνωματευσεις τι ισχύει ;)

Akatanomastos
14/12/2009, 15:15
δεν μου απάντησες στην ερώτηση.....

σου εχω και 2η μετα....

υ.γ και πριν απαντησεις ρωτα καποιους που να ξερουν πως γίνονται κανονικα τα πράγματα....
απο διαδικασίες...προθεσμίες...μεχρι γνωματευσεις τι ισχύει ;)

μπορει να πετυχει την μερα πιστευω που συνεβει..και για την μερα ειπαν οτι εγινε την κυριακη..

εσυ μιλησες για εκτιμηση ωρας και για αποδυτηρια...

οποτε λοιπον ισχυριζεσαι οτι αν δεν εγινε στα αποδυτηρια, τον πυροβολησανε ΜΕΤΑ τον αγωνα καπου

πες μας να ξερουμε τι πιστευεις, ξεκαθαρα, για να μην τα λες μια ετσι και μια γιουβετσι..

τον πυροβολησανε στα αποδυτηρια?(το εχεις ηδη ισχυριστει αυτο)
τον πυροβολησανε στην παιανια μετα?
τον πυροβολησανε στην παιανια αλλη μερα?
τον πυροβολησανε την προηγουμενη μερα?:eyepop: (πες μας το και αυτο:rotflmao: )

la_villa
14/12/2009, 17:06
μπορει να πετυχει την μερα πιστευω που συνεβει..και για την μερα ειπαν οτι εγινε την κυριακη..

εσυ μιλησες για εκτιμηση ωρας και για αποδυτηρια...

οποτε λοιπον ισχυριζεσαι οτι αν δεν εγινε στα αποδυτηρια, τον πυροβολησανε ΜΕΤΑ τον αγωνα καπου

καλα πας (κατι ήξερε ο Σωκράτης)

πράγματι μπορείς να εκτιμήσεις την μερα....όχι όμως το χρονικο διάστημα....

αρα όχι και το ΠΟΥ έγινε.....
το αρθρο που εβαλες σχετικά με την γνωμάτευση λεει ότι ο ιατροδικαστής είπε ότι έγινε στο καραισκάκη (αρα μεταξυ 19.30 με 20.20) :lol: :lol:
αυτο απο μόνο του προκαλεί γελια απο την μία ....απορίες απο την άλλη;)

δεύτερη ερωτηση.....πότε πήγε ο παίκτης στον ιατροδικαστη?
σε περιπτώσεις πυροβολισμού,ξυλου κλπ κλπ σωματικών βλαβων ξερεις τι διαδικασία ακολουθείται...τι προβλέπεται?
Αν ΔΕΝ τον είδε ιατροδικαστης το ΙΔΙΟ βραδυ κανονικά δεν στέκει νομικα ΤΙΠΟΤΑ (τριτη???αυτο ειναι πρωτοφανες)

και σου εχω και 3η ερώτηση μετα απο αυτην

υ.γ το ΠΟΥ εγιναν τα σημαδια θα μας το πει ο Τζόρβας...στην πορεία (αν και δεν νομίζω)
y.g 2 το οτι πηγε Τριτη ο Τζόρβας δεν είναι τυχαίο,όπως και το ότι άργησε 5 μερες να βγαλει την γνωματευση .....θα σε ερωτηξω μετα γι αυτο και θα καταλάβεις

υ.γ απο όπου και αν το πιάσεις η υπόθεση βρωμάει και δείχνει προσπάθεια συγκάλυψης...ήδη το 1ο μερος το καταλαβες και απάντησες σωστα

irinia
14/12/2009, 17:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]δεν το θυμασαι καλα το θεμα μαλλον...δεν ειχε φευγω δεν φευγω....απλα ελεγε οτι σε εναν χρονο απο τωρα σταματω...απλα το κλιμα χοντρυνε παρα πολυ με την κακη πορεια με τον Δωνη και το γλυκο εδεσε....και τι να πει ρε μαγε???ολοι μετα γεγονοτων ειμαστε προφητες...να πει οτι θα εκαναν μαλακιες οι αμετοχοι???πως???με τι δεδομενα???και αν τα πηγαιναν καλα θα εβγαινε μαλακας???αυτα δεν γινονται και τα ξερεις...πολλοι για να μην πω οτι τον κατηγορουσαν οτι εκανε την ομαδα μικρη...τι αλλο θα μπορουσε να κανει απο το αποχωρηση ωστε να γινει συσπυρωση (που τελικα δεν)...αληθειες λες???αυτη ειναι μεγαλη κουβεντα....τι σημαινει αληθειες ξαναλεω...η ΑΕΚ δεν ειναι στο χειλος του γκρεμου γιατι χαλασε πολλα....αλλα γιατι αυτα που χαλασε δεν της εφεραν πισω τα λεφτα που περιμενανε...το σεναριο δεν ξερω ποσο φανταστικο μπορει να ειναι...:winka: αληθειες γαι τα play off λες ε???και τι να πει???ξερεις ποσους αεκτζηδες ξερω που το 2004 ελεγαν ''οχι δεν θα πεσουμε...ας μας σωσουνε και με λαμογια...δεν θα γινουμε εμεις μαρτυρες''....να πει οτι οι παιχτες ετσι και ετσι...πως που γιατι???η ομαδα πεφτει στον γκρεμο και ενω ειναι ακομα υπο πυροβολισμο ειναι ο μοναδικος που δεν εχει κανει δηλωσεις...η επειδη εχει πολυ χεσμενη την φωλια του....η γιατι δεν χρειαζετε να πει κατι (οπως πιστευω εγω)....δεν υπαρχει % ευθυνης στην κατασταση που επεσε η ομαδα...τι γινετε απο εδω και μπρος ειναι το θεμα....

ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...........

Άς τά πεί καί κανένας άλλος............άντε

Καί πολύ λίγα είπες........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ....!!!!

oxi paides

100% λαθος ο ντεμης

σε ολα

και απο το ματς με τον ιωνικο και μετα τον εκραζα. ειχε ηδη μεταδωσει την νοοτροπια του κακου δημοσιου υπαλληλου.
ασχετα με την απολυτα αποτυχημενη οικονομικη αλλα και αγωνιστικη διαχεοριση(πηρε μαθηματα μανατζμεντ στην πλατη μας) ειχε 1 την πιστη οτι ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο την ΑΕΚ 2 περασε στην ομαδα νοοτροπια "δημοσιου υπαλληλου' -ολα καλα- ειναι αθλημα. να θυμισω μπλουζακια "δεν παμε για πρωταθλημα"? "και ο ηρακλης εχει δικαιωμα να κερδιζει την αεκ" (ειχαμε φαει 4). την πληρη ευρωπαικη απαξιωση της μονης ελληνικης ομαδας πουχει φτασει στους 8 και των τριων θεσμων?

για τα οικονομικα δεν το συζητω. απο τις 80.000 φανελες του ριμπο εως τα πολυπληθεστερα των φιλαθλων σεκιουριτι (θυμιζω το ματς με την ααχεν οπου με μηδεν βαθμους και 5000 κοσμο τα σεκιουριτι ηταν 200 ατομα! η εταιρεια σεκιουριτι συμφεροντων ντεμη παρεπιπτοντως)

ακου κει και περα, πηδηξε απο το καραβι οταν βουλιαζε, οι μετοχοι(ανθρωποι ασχετοι με την μπαλλα και χωρις καψουρα ιδιαιτερη απο οτι φαινεται) απλα ειχαν εμπιστευτει τα λεφτα τους σε εναν μπροσταρη που ειχε συσπειρωσει τον κοσμο οντως το 04, με λαικο ερισμα και κυρος. μιλησα με τον ντεμη προσωπικα και τον ροκκα, και τον κουλη 6-7 φορες και παντα με εντυπωσιαζε οτι οι 2 πρωτοι νομιζαν οτι ζουν στην πρεμιερ λιγκ, θαχαμε 40.000 κοσμο σε καθε ματς και ο κοσμος θα καταναλωνε ολα τα προιοντα της μπουτικ. και τουλεγα "ρε μεγαλε τοσα εισητηρια κοβει η λιβερπουλ και η αρσεναλ σε πολεις με πληθυσμο μεγαλυτερο της αθηνας και φθηνοτερο αναλογικα εισητηριο" , "ουτε ο οσφπ δεν κοβει τοσα" και επεμεναν.

και εφυγε ο μορας και ο παπασταθοπουλος για ναρθει ο ασκαρατε και ο ζεραλδο αλβες, εφυγαν χωρις να φερουν δραχμη ο λυμπε και ο δελλας, σκαμε ακομα λεφτα για κλειστο συμβολαιο 4ετιας στον φερερ κλπ κλπ κλπ

υγ και πριν πολυ πολυ καιρο ειχα γραψει εδω οτι δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να γινει γηπεδο στη φυλη κυριως διοτι δεν υπαρχει σοβαρος επιχειρηματιας που θα επενδυε εκει. τα χα πει και στους 3 παραπανω που ανεφερα και σε γ.σ. της ερασιτεχνικης. και επεμεναν οτι εχουν επενδυτες.μονο που ουτε οι νυν μετοχοι δεν ηθελαν-διοτι θεωρουσαν ανεφικτο το γυρισμα των χρηματων σε κεινη την περιοχη. :wave2:

blackbusa
14/12/2009, 22:53

διαφορα οπαδου με φιλαθλου....εγω ειμαι με τους δευτερους...ασχετα την τρελλα που εχω για την ΑΕΚ...διαβασες???δεν εχει δικαιωμα να μας κερδισει ο Ηρακλης αν παιξει καλυτερα...εγω μουφες δεν γουσταρω...και οπως ειπαμε....μετα Χριστον προφητες ολοι μαγκες γινομαστε...εσυ τα ελεγες...αλλα ο iosif δεν τον εχω διαβασει να βγαινει να κραζει τον Ντεμη....υπομονη μεχρι αυριο που λεγετε θα δωσει συνεντευξη τυπου...

giobazolias
14/12/2009, 23:59
Aν ο Ντεμης ηθελε να βγαλει/φαει λεφτα θα εκανε το ποιο απλο πραγμα..................

Στα 21 του μπορουσε να παει στον ΟΣΦΠ αλλα αυτος προτιμησε με τα μισα λεφτα να παει στην ΑΕΚ!!!!

Στα 24 του που το κασε του ηταν στα υψη θα εφευγε για Αντερλεχτ, Μονακο.......και μετα ποιος τον επιανε!!!!!

Μποσουσε να συνεχισει να παιζει και μετα τα 32 για αλλα 3 τουλαχιστον χρονια και να βαλει 3/4 ακομα εκατομμυρια στην τσεπη.........αλλα προτιμησε να παρει την καταχρεωμενη ΑΕΚ και να την κανει πρωταθλητρια (επι χορτου) μεσα σε μολις 4 χρονια!!!!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ............
Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Νο 1 ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ, ΕΝΙΚ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ κτλ, κτλ, κτλ.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μαλακια του Ντεμη ειναι οτι θυσιασε μια....... Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α...... ποδοσφαιρικη καριερα, ΠΟΛΛΩΝ εκατομμυριων .........για την καψουρα του!

irinia
15/12/2009, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
διαφορα οπαδου με φιλαθλου....εγω ειμαι με τους δευτερους...ασχετα την τρελλα που εχω για την ΑΕΚ...διαβασες???δεν εχει δικαιωμα να μας κερδισει ο Ηρακλης αν παιξει καλυτερα...εγω μουφες δεν γουσταρω...και οπως ειπαμε....μετα Χριστον προφητες ολοι μαγκες γινομαστε...εσυ τα ελεγες...αλλα ο iosif δεν τον εχω διαβασει να βγαινει να κραζει τον Ντεμη....υπομονη μεχρι αυριο που λεγετε θα δωσει συνεντευξη τυπου...

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ .............ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ .......ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ

Άπό αύτούς όμως.........πού έπειδή έκανα 10 χρόνια στίβο,πάνω άπ'όλα έχουν τό....
ΕΥ...........ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.....!!!! έκεί πού ό πρώτος άγκάλιαζε τόν τελευταίο,
τουλάχιστον...........ΤΟΤΕ....!!!
ΕΣΥ....... δέν θάπρεπε νά ρωτάς έμένα....ΑΝ έχει δικαίωμα ή Κωλοπετινίτσα νά μάς
κερδίσει....!!!

Δέν συμφωνώ μέ όλα όσα διάβασα άπό τόν Ίωσήφ..........στό κομμάτι Ντέμης όμως...??
Σάν τί περιμένεις νά άκούσεις σήμερα δηλαδή...??
Ότι άκουσες καί όλες τίς άλλες φορές.
Ό άνθρωπος άσχολείται μέ τήν ύστεροφημία του καί τό image του....!!!
Γιά νά πάνε καλά τά μανατζαριλίκια τά όποία .....ΑΠΑΙΤΟΥΝ.........καλή μαρτυρία....!!!
Μή ξεχνάς τί δουλειά κάνει πλέον.....!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ...........
Ό άνθρωπος ξεκίνησε άπό πολύ χαμηλά,έφτασε στά ύψη καί δέν διέθετε
τήν κουλτούρα νά τό διαχειριστεί σωστά σεμνά καί όμορφα.
ΚΑΒΑΛΛΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.........ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ.......!!!
Ήταν πολύ λίγος γιά νά διαχειριστεί τίς έλπίδες μας καί τίς προσδοκίες μας....
Ξέρεις πολλά παιδιά σέ νεαρή ήλικία κάνουν τρέλλες.
Έ μία τέτοια τρέλλα ήταν καί γιαυτόν ό δικέφαλος στό μπράτσο.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙ......!!!
Διότι μάς άπέδειξε έπανειλλημένα μέ πράξεις γιά τό άκριβώς άντίθετο...!!!
Χώρια πού τώρα πλέον θερίζουμε αύτά πού έστησε τό 2004......!!!!
Οί άνθρωποι χαρακτηρίζονται άπό τίς πράξεις τους καί τά έργα τους....!!!
Καί δυστυχώς .........ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΙ ΗΜΕΡΑΙ πού έλεγε καί ό Ήσίοδος
μιλούν γιαυτόν.....!!!
Όταν έμαθα άπό παιδιά Άεκτσήδες άπό τά Μουδανιά όπου βρέθηκε κάποτε
άποστολή τής ΑΕΚ πώς φέρθηκε στά παλικαράκια πού θέλησαν νά φωτογραφηθούν
στό ξενοδοχείο δίπλα του σέ άντίθεση μέ όλους τούς άλλους παίκτες είπα,
σύμπτωση θάναι,κουρασμένος θάτανε.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ..............ΤΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΡΙΒΕ ΒΑΦΤΙΣΙΑ......
ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.....!!!!
Έ μετά .............μέ προλάβαιναν τά γεγονότα.....
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ............ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ......!!!

Κάτσε λοιπόν τό βράδυ στίς 10...........καί φάτον στή μάπα μία άπό τά ίδια,
νά βγάζει τήν ούρά του άπ'έξω γιά τό κατάντημα τής όμάδας....
Ο ΜΙΣΤΕΡ..............8%......!!!
Τι νά κάνουμε...??
Τό παλικάρι πήρε έντολή νά φτιάξει τό προφίλ του.........
Άλλιώς δύσκολο πράμμα νά κουβαλάς Μπιγιονσέ στή χώρα........!!!!

ΞΥΠΝΑ............ΦΙΛΑΘΛΕ ΠΑΝΟ.............ΞΥΠΝΑ......!!!!

Αύτός κέρδισε πολλά άπό τήν ΑΕΚ...........έμείς τόν χρηματοδοτήσαμε καί
έχουμε κάθε δικαίωμα νά τόν κρίνουμε καί νά τόν.....ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ....!!!

υγ. Σπάνια .........γράφω καί κανά σοβαρό έδώ μέσα.

kalgeorge
15/12/2009, 08:15
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ .............ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ .......ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ

Άπό αύτούς όμως.........πού έπειδή έκανα 10 χρόνια στίβο,πάνω άπ'όλα έχουν τό....
ΕΥ...........ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.....!!!! :

αυτα τα δυο δεν πανε μαζι....

για αυτο αποφασισε....γιατι μια το παιζεις φιλαθλος μια οπαδος

υγ. Σπάνια .........γράφω καί κανά σοβαρό έδώ μέσα.

αυτο ειναι αληθεια :rotflmao:

iosif
15/12/2009, 08:44
μαγκες παρεξηγησατε

φυσικα και ο ηρακλης και ο καθε ηρα μπορει και πρεπει να μπορει να κερδισει την ΑΕΚ και την οποια ΑΕΚ.

αλλα οταν εισαι προεδρος της ΑΕΚ και τρως 4 με αθλια εμφανιση (ημουν μεσα) δεν λες στους παιχτες "δεν τρεχει τιποτα". ΤΡΕΧΕΙ.αποκλειομαστε απο το χαιδαρι κα περναμε στην παραταση εθνικο και φωστηρα "ενταξει ετσι ειναι η μπαλλα". Αν επανειλημενα τους αφαιρεις τις ευθυνες απο τους παιχτες τους στερεις ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα : το δημιουργικο αγχος, απαραιτητο εαν θες να πετυχεις στοχους. να θυμισω οτι ο κοκκαλης (που πλεον παραδιδει μαθηματα ποδοσφαιρικου μανατζμεντ) εχασε στην καλαμαρια, και κατεβηκε στο ρεντη και τους ειπε "δεν πληρωνεστε". το 08 η αεκ οχι μονο εχασε τον τιτλο στα χαρτια, τον εχασε και απο την εντας εδρας ηττα απο τον αρη, 3-4 αγωνιστικες πριν το τελος.

η ομαδα παρεπαιε σε πολλα ματς απο το05/06 εως και περσι, και σε πολλα απο αυτα εφταιγαν κατ'αρχην οι παιχτες. μετρημενα τα κρισιμα ματς που πηρε.η ελλειψη τσαμπουκα ηταν ενα απο τα κυρια χαρακτηριστικα της αεκ της πενταετιας -πλην συγκεκριμενων αγωνων οπου ειτε ειχαν κραχτει πριν απο τον κοσμο ειτε επροκειτο για ματς γοητρου. μας εσωζε οτι υπηρχαν παιχτες επιπεδου τυπου κατουρ, μπρουνο αλβες, ασουνσαο,δελλα, ριμπο, λυμπε, ζηκου. να θυμισω οτι ολοι αυτοι εφυγαν για τον ενα ή τον αλλο λογο και οι αντικαταστατες τους ειναι...ας μην πω

ειμαι οπαδος της ΑΕΚ με διαρκειας απο το 93 εως προπερσι (και καθε σ-κ εκτος απο αεκ εβλεπα ιωνικο, ηρακλη στα χρονια τα καλα, δοξα δραμας επι μπαρζωφ,και καθε ομαδα που παιζε καλη μπαλλα) , εκανα 1500 στιβο χρονια, επαιζα μπαλλα στα ερασιτεχνικα του πειραια και τρια χρονια διαιτητης ποδοσφαιρου. κατι κοβει το ματι μου απο τοπι.

ΟΣΟ ΓΙΑ Το ΕΑΝ ΕΚΡΑΖΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ, ΚΑΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟ 07. ΚΑΙ ΕΑΝ ΨΑΞΕΙ κανεις τα ποστ μου θα δει εαν τον εκραζα η οχι. αλλα ένας που έμμεσα παραδεχεται οτι "ειναι μεγαλο ψαρι για τη λιμνη" ουσιαστικα παραδεχεται οτι ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απο το συλλογο που κληθηκε να υπηρετησει.

φυσικα αναγνωριζουμε την προσφορα του στο 04 και αρθρο 44. εννοειται, στηριχθηκε με πρωτοφανη συσπειρωση. και αποδειχθηκε οτι κατα 70% τα εσοδα της ΑΕΚ 5 χρονια προερχονται απο τον κοσμο (εισητηρια, διαρκειας) και οτι φαγωθηκαν σε μεταγραφες 100+ ποδοσφαιριστων, γκλαμουρατες αηδιες και ακομα δεν εχουμε γηπεδο, προπονητικο κλπ. με απιστευτη εμμονη για τη φυλη, σε χωρο οπου δεν υπηρχε ουτε ενας επενδυτης με ονοματεπωνυμο να στηριξει το εγχειρημα.

(για να μην ξεχναμε το ξηλωμα νικολαου, παννταζη κλπ και την αντικατασταση τους με ανθρωπους παναγνωστους. τωρα γιατι καποιος να διωξει εναν απο τους κορυφαιους ορθοπαιδικους ακομα δεν μπορω να το καταλαβω. ή μαλλον μπορω. πολλες ισχυρες προσωπικοτητες δεν χωρανε μαζι)

blackbusa
15/12/2009, 09:24
τελικα πλακα μου κανετε και οι 2....ποια υστεροφημια και image???ειχε αναγκη ο Νικολαιδης απο αναγνωριση???τι ηταν δηλαδη???κανας κομητης που φυτρωσε ξαφνικα στο ελληνικο ποδοσφαιρο???απλα ειναι αυτο που ειπε και ο giobazolas...εχει τοσο καβλα με την ΑΕΚ που δεν τον ενοιαζε τιποτα αλλο...να την σωσει απο την καταστροφη...αν καταφερνε κιολλας να μεινει και στην ιστορια ακομα καλυτερα....βεβαια θα μεινει με την κακη εννοια....τωρα το τι κανει στην προσωπικη του ζωη και πως βαφτιζει τα παιδια του δεν με πολυνοιαζει...αλλα και αυτο ειναι αλλο θεμα που θελει μεγαλη αναλυση για οποιον γνωριζει....αλλα ειπαμε αυτο που βλεπαμε ολοι για 2,5 χρονια και ο iosif το εκραζε αν πηγαινε καλα η ομαδα ισως να μπορουσε να συνεχειστει...για το παρτυ εννοω...αλλα με το που εγινε το ρουφιανιλικη/καθαρση ξεκινησε και οι κατρακυλα και κοντρα...και ο κοσμος ξενερωσε....και οι οικογενιαρχες αρχισαν να ανυσηχουν και να μην πατανε ξανα στο γηπεδο...εκει παει το μαναγμεντ των μπουτικ...γιατι ως γνωστων δεν μπορεις να αρνηθεις ποτε στο παιδι σου...ο Κοκκαλης ειναι αρχοντας στο managment???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ναι ρε δικιο εχετε...δωστε μου τα κουμαντα στην διαιτησια ωστε να εχω την βοηθεια που χρειαζομαι οταν παω να κανω γκελα...μαζι με αποκλιστικες συμβασεις του ΟΤΕ και του ΟΠΑΠ (ξυστο,λοττο,παμε στοιχημα κλπ) ωστε να φερνω και καναν καλο παιχτη που και που....χαριστε μου και για 49 χρονια κρατικο οικοπεδο φιλετο να κανω γηπεδο στο ονομα μου και να πουλαω παραμυθι...και να δειτε τι μαγκας θα ειμουνα εγω σαν προεδρος....

αυτα τα βασικα γιατι θα βγει παλι τεραστιο....μονο κατι τελευταιες πινελιες....με τον Αρη δεν εχασες...ηρθες 1-1 με γκολ στο '80 του Τιαγκο σε εναν αγωνα που ο Αρης σε ειχε κανει γιο γιο και επρεπε να σου ριξει 3-4 και απο κολοφαρδια δεν τα εφαγες...α ναι ο βατραχος ως προπονητης των σκουλικιων πανυγηρισε δεοντως...καλα εκανε βρε...επαγγελματιας ειναι και οχι αεκαρας...
Νικολαου???:lol: :lol: :lol: ο προεδρος της ΑΕΚ που τον γαμαγαν με ποντικηδες και δημητρακοπουλους και εγινε αρχιατρος του γαυρου για καποια χρονια...:wave2:
εφαγα μια 6ετια της ζωης μου στο Γ.Μοσχος μεταξυ προπονησεων μπασκετ και 3 χρονια του νεοσυστατου εφηβικου του βολλευ τοτε...με κανει πιο ΑΕΚαρα απο εσας???εγω δεν το πιστευω...απλα ο καθενας ειπαμε εχει τις αρχες του...

iosif
15/12/2009, 10:18
ωπα ρε μεγαλε
διαγωνισμο αεκοφροσυνης δεν κανουμε

απλα πραματα. δεν μιλω για το ποιον και το ποθεν εσχες του κοκκαλη. αλλα στη μπαλλα πια ειναι μανουλα. πληρωσε και εμαθε.

και οσο για τον αρη ναι 1-1 ηρθαμε και αυτο λεω. οτι η ομαδα πηγαινε για τιτλο και εκανε ΓΚΕΛΑ. και μας ειχαν κανει γιο γιο. θα συνεβαινε αυτο ποτε στον οσφπ στο κροκους σταντιουμ? να πηγαινει για τιτλο και λιγο πριν το τελος να τον κανει γιο γιο ο αρης? μηπως ο οσφπ θα εχανε ποτε απο τον ιωνικο μια αγωνιστικη πριν το τελος και να πηγαινε για πρωταθλημα?

και λυπαμαι που στο λεω ανηκω στους γραφικους που εκραζαν τον ντεμη απο το 06. διοτι απλα βλεπαμε που πηγαινε η ομαδα με 15 μεταγραφες καθε καλοκαιρι αλλα το σημαντικοτερο να ερχονται χειροτεροι απο αυτους που εφευγαν

υγ και οσο για τον νικολαου, σαν προεδρος δεν τα πηγε καλα. σαν γιατρο τον εδιωξε ο ντεμης. μπορεις να μου πεις γιατι?

ο ντεμης ναι αγαπα την αεκ. και γω αγαπω διαφορους αλλα δεν θα τους εγχειρησω. αγαπα την ομαδα αλλα δεν μπορει να την κουμανταρει. μπαλλα κλωτσαγε. μηδεν γνωσεις. και εγινε προεδρος με ελαχιστα λεφτα. οπως ειπε ο κιντης"εκανα το παιδικο μου ονειρο πραγματικοτητα"

Cpt. Haddock
15/12/2009, 10:36
Έλα, ποιος στη χάρη σας. Ξαναέρχεται ο Κοζώνης :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Gandalf dr685sm
15/12/2009, 10:49
Cpt... έχεις χάσει επεισόδια.. (εμ.. σαπουνόπερα το κατήντησαν)..Κοζώνης πάπαλα. Κάτι μέτοχοι απο μέσα μαζί με τον Παππά θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους (;;;; ) και να κρατήσουν την ΑΕΚ με 10 εκατομύρια αρχικά με τα ακόλουθα στοιχεία.

Μείωση budget - μετακόμιση σε Ριζούπολη για να γλυτώσουν τα έξοδα αλλά και να έχει έδρα η ΑΕΚ (δίπλα στην Φιλαδέλφεια) - έρευνα για νέους επενδυτές - πιθανή απόλυση Μπάγιεβιτς και πρόσληψη Καραγιάννη-Κωστένογλου (βοήθεια μας).

άσε σου λέω.. περιμένουμε εναγωνίως τώρα το νέο επεισόδιο του "Los.... sorry... της ΑΕΚ εννοούσα.

Gandalf

iosif
15/12/2009, 11:56
"άσε σου λέω.. περιμένουμε εναγωνίως τώρα το νέο επεισόδιο του "Los.... sorry... της ΑΕΚ εννοούσα."

την αεκ εννοεις.....
αεκ

Gandalf dr685sm
15/12/2009, 12:08
όσο και να το μικρύνουν εμείς έχουμε 20/10 οπτική.

Gandalf

Cpt. Haddock
15/12/2009, 12:38
Cpt... έχεις χάσει επεισόδια.. (εμ.. σαπουνόπερα το κατήντησαν)..Κοζώνης πάπαλα. Κάτι μέτοχοι απο μέσα μαζί με τον Παππά θέλουν να συνεχίσουν το έργο τους (;;;; ) και να κρατήσουν την ΑΕΚ με 10 εκατομύρια αρχικά με τα ακόλουθα στοιχεία.

Μείωση budget - μετακόμιση σε Ριζούπολη για να γλυτώσουν τα έξοδα αλλά και να έχει έδρα η ΑΕΚ (δίπλα στην Φιλαδέλφεια) - έρευνα για νέους επενδυτές - πιθανή απόλυση Μπάγιεβιτς και πρόσληψη Καραγιάννη-Κωστένογλου (βοήθεια μας).

άσε σου λέω.. περιμένουμε εναγωνίως τώρα το νέο επεισόδιο του "Los.... sorry... της ΑΕΚ εννοούσα.

Gandalf

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=1085768&lngDtrID=1101

:wave2: :lol:

Gandalf dr685sm
15/12/2009, 12:46
Cpt...είπαμε..

Bob the sponge...& AEK "Lost".

Τους βαρεθήκα και τους δύο... τον μεν γιατί πολύ μπλα μπλα έχει πέσει. Αν πας να κάνεις εξαγορά εταιρίας δεν περιμένεις 3-4 μήνες να το κάνεις. Ούτε βέβαια στην σφύριξε μια βραδιά να το κάνεις. Υποτίθεται οτι έχεις κάνει πρώτα έρευνα.. τα ξέρεις καλύτερα απο μένα αυτά.

Τους δε γιατί δεν έχουν κάνει λέει καν διαχειριστικό έλεγχο τόσα χρόνια ( !!!!!! ) ενώ την ίδια στιγμή κοβόντουσαν όλοι οτι η ΑΕΚ δεν είχε παθητικό και παρουσίαζαν ισολογισμούς!!! Και μόνο απο αυτό τους κόβω τι πίπες έχουν κάνει.

ΡΕ ΟΥΣΤ!

Gandalf

Gandalf dr685sm
15/12/2009, 12:50
και τώρα που το διάβασα και προσεκτικά...

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ!!!

Όσο για τα βασικά κίνητρα του Κοζώνη, σύμφωνα πάντα με πηγές από το περιβάλλον του, πιο βασικό είναι η προοπτική ανέγερσης γηπέδου με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο ίδιος έχει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του real estate και σχεδιάζει μήνες τώρα την επέκτασή του και στην Ελλάδα.

όπως και το προπονητικό... όπως και η ιδιοκτησία-χρήση του κάθε λογής ακινήτου που θα έχει σχέση με την ΑΕΚ και τον θυρεό της.

Για "Αμερικανάκια" μας περνάνε;... δεν ξέρουμε τι σημαίνει ενα γήπεδο με κτήσεις-χρήσεις γύρω απο αυτό;.. μέχρι και οι κατοικίες δίπλα του παίρνουν αξία. Καθώς θα έχει εμπορικά κέντρα , Parking κοκ.

Ρε μέχρι και ο Χατζηχρήστος το είδε το τυρί και έβαλε τον Ισραηλινό στο παιχνίδι. Όλοι να αρπάξουν πάνε... και οι δικοί μας βόσκουν υπέρ χαμένων πατρίδων και ρομαντικών χρόνων. Αντί να αρπάξουν τίποτα πέτρες και να τους κάνουν να φύγουν νύχτα...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

Gandalf