View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
vangelis 64
08/11/2009, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
ΦΑΣΕΙΣ έχουμε να μετράμε όλοι
ΚΟΥΠΕΣ μόνο ο θρύλος
:wave2: χοχοχο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
o_gavros
08/11/2009, 13:09
στον αστείο χωρίς όνομα,που αμφισβητεί το ότι την "δουλειά" του καράφλα (και του επιτελείου του) την πληρώνουμε τώρα,έχω να πω κιπ γουόκινγ.τόσα ξέρεις τόσα λες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Έσύ θά γελοιοποιούσες κάποιον πού θάγραφε μαζί μέ τούς παίκτες ένα κομμάτι
τής ίστορίας τής όμάδας σου....???
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ......??
Χωρίς νά έχεις λόγο άφού έσύ τόν έδιωξες...??
Πώς θά χαρακτήριζες αύτόν τόν τύπο ....??
Πού άγνοεί ότι ένα κομμάτι ίστορικό τού συλλόγου του είναι δεμένο μέ αύτόν τόν
άνθρωπο...??
Τίτλοι ,διακρίσεις,καί καλή μπάλλα...??
ΑΝΤΕ........ΠΕΣΤΟΥ ΤΟ ΕΣΥ.....!!!!
Είναι τυχαίο πού παρόμοια συμπεριφέρθηκαν καί στό Ριβάλντο....??
Τούς άκουσες ποτέ νά χειροκροτήσουν άντίπαλο στό Καραισκάκη πού τούς κέρδισε...??
Έδώ κόντεψαν νά σκοτώσουν τούς Γιαννιώτες όταν τούς έστειλαν
στό κύπελλο....!!!!
ρε μπάρμπα σε πήγα με το καλό μια,σε πήγα με το καλό δυο,ε στην τρίτη άντε και γαμήσου στην τελική.
γιατί αυτο που (κατ'επανάληψη) κάνεις είναι ΑΝΕΝΤΙΜΟ, και βαρέθηκα να διαβάζω τις αφ'υψηλού μαλακίες σου,
τη στιγμή που έχω γράψει σε τόσα ποστ σεντόνια τα γιατί και πως και για τους δυο (Μπάεβιτς,Ριβάλντο)
Άμα έχεις πρόβλημα κατανόησης των γραπτών, ή/και πρόβλημα γεροντικής άνοιας,δε σου φταίει κανείς άλλος
οπότε τράβα βγάλε τα απωθημένα σου κάπου αλλού.(πήγαινε για....ψάρεμα ίσως?:winka: )
Ήμαρτον ρε πούστη μου,μεγάλος άνθρωπος είσαι,φέρσου ανάλογα.
o_gavros
08/11/2009, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μπλα μπλα μπλα
ρε χυμαδόρ με ποια λογική βασίζεις τα συμπεράσματα σου για μας,στο τι γράφει ο Τύπος??
ήμαρτον ρε φίλε κάθε φορά τα ίδια θα λέμε?
ντάξει καταλαβαίνω το ότι σας έχουμε πονέσει,και το χθεσινό σας χαροποίησε,αλλά μη λέμε ότι να'ναι
o_gavros
08/11/2009, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
χοχοχο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βαγγέλη μη το γελάς.
δίκιο έχει ο φίλος σε αυτό.
ξέρεις πόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια σκέφτηκα να κάτσω να φτιάξω μια λίστα με κραυγαλέες φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός?
στο επόμενο δευτερόλεπο όμως,έδινα ένα χαστούκι σοτν εαυτό μου και έλεγα "σύνελθε" :winka:
Akatanomastos
08/11/2009, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Kαποιοι ακομα συνεχιζουν να γραφουν διαφορα κατεβατα για την διαιτησια του Ολυμπιακου με τον Ηρακλη......
Ρε κανεις....... Μα κανεις δεν εχει πει οτι μια ομαδα που πρωταγωνιστει σε ενα πραγματικα ανταγωνιστικο πρωταθλημα με -9 βασικους οτι......
stoubi αυτο το -9 ειναι μια πολυ ομορφη λυση (και εν μερη ρεαλιστικη) για να δικαιολογησεις την εικονα της ομαδας σου.
το θεμα ειναι οτι ο γαυρος(οπως και ο βαζελος) ΥΠΕΡΠΛΗΡΗς εχει φαει χοντρο αγγουρι και αλλες χρονιες μεσα στο καραισκακη απο "μικρες" ομαδες, αλλα λογω σφυριγματων δεν χανατε βαθμους.
δεν σημαινει οτι εχω και τους 11 και τους ξεσκιζω ολους, δεν παιζεις μονος σου στο γηπεδο
αυτο που συζηταμε εδω και ειναι ποιο σημαντικο ειναι οτι χτες χασατε βαθμους οπως μπορει να συμβει σε ολες τις θνητες ομαδες
Akatanomastos
08/11/2009, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
στον αστείο χωρίς όνομα
τσουζει δευτερος ε?:bigcry: :bawl: :bigcry:
κατσε να ρθουμε και στο τηγανι να κανουμε παρτι..
Akatanomastos
08/11/2009, 13:34
Τεν Κάτε: «Έχουν… σχέση με τον Ολυμπιακό»!
«Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο που το λέω συνέχεια, αλλά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πιστέψετε ότι η νίκη θα έρθει μόνη της. Ο Λεβαδειακός και ο Ολυμπιακός έχουν... σχέση
ρε τον ολλανδο :rotflmao: γατονι!:lol:
o_gavros
08/11/2009, 13:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
τσουζει δευτερος ε?:bigcry: :bawl: :bigcry:
κατσε να ρθουμε και στο τηγανι να κανουμε παρτι..
έτσι λεβέντη μου,αβαβά την ταμπακιέρα.σχολή τερενς κι εσύ.
α,όταν θα'ρθετε για το πάρτυ,τις βεντάλιες σας μην ξεχάσετε
vangelis 64
08/11/2009, 13:41
Βαγγέλη μη το γελάς.
δίκιο έχει ο φίλος σε αυτό.
ξέρεις πόσες φορές όλα αυτά τα χρόνια σκέφτηκα να κάτσω να φτιάξω μια λίστα με κραυγαλέες φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός?
στο επόμενο δευτερόλεπο όμως,έδινα ένα χαστούκι σοτν εαυτό μου και έλεγα "σύνελθε" :winka: Γελάω γιατί είναι σαν ν' ακούω τον Κόκκαλη να δίνει συνέντευξη στον Τσουκαλά.:bawl:
Όσο για το άλλο που λες,άσε...μην το κάνεις.Γιατί μετά από κάθε "αδικία" το Μάϊο σφάζατε αρνιά.:wave2:
Akatanomastos
08/11/2009, 13:42
έτσι λεβέντη μου,αβαβά την ταμπακιέρα.σχολή τερενς κι εσύ.
α,όταν θα'ρθετε για το πάρτυ,τις βεντάλιες σας μην ξεχάσετε
ποια ειναι η ταμπακιερα δηλ? οτι ειμαι αστειος? η οτι αμφισβητω οτι φταιει ΜΟΝΟ ο καραφλας?
επετρεψε μου να χω την αποψη μου και για τα δυο.
δεν θα κατσω να διαφωνισω με σενα, δλδ με ολα τα σαιτ και εφημεριδες που τα χουν ΟΛΑ ριξει ελαφρα την καρδια στον κετσπαγια
o_gavros
08/11/2009, 13:45
ποια ειναι η ταμπακιερα δηλ? οτι ειμαι αστειος? η οτι αμφισβητω οτι φταιει ΜΟΝΟ ο καραφλας?
επετρεψε μου να χω την αποψη μου και για τα δυο.
δεν θα κατσω να διαφωνισω με σενα, δλδ με ολα τα σαιτ και εφημεριδες που τα χουν ΟΛΑ ριξει ελαφρα την καρδια στον κετσπαγια
ρε φίλε τη μπαλεύεις καθόλου ή απλά ψοφάς για να΄χαμε να λέγαμε?
αφήνωντας τα σάιτ απ'εξω,διαβάζεις καθόλου τι γράφουμε (όσοι τελος πάντων γράφουμε) εδω?
(το αστείος,σαφώς και ήταν πείραγμα.δε νομίζω ότι σε πρόσβαλα,έτσι?)
Akatanomastos
08/11/2009, 13:49
ρε φίλε τη μπαλεύεις καθόλου ή απλά ψοφάς για να΄χαμε να λέγαμε?
αφήνωντας τα σάιτ απ'εξω,διαβάζεις καθόλου τι γράφουμε (όσοι τελος πάντων γράφουμε) εδω?
(το αστείος,σαφώς και ήταν πείραγμα.δε νομίζω ότι σε πρόσβαλα,έτσι?)
ε ναι ρε φιλε, διαβαζω, τι ερωτηση ειναι αυτη?
αφου το ιδιο λετε ολοι οι γαυροι:rotflmao:ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ φταιει για τους τραυματισμους!
γιατι θες παση θυσια να διαφοροποιηθεις απο τα σαιτ και τις εφηριδες ενω σε αυτο συμφωνεις?
(για να με δικαιως παντως, ο νικολακοπουλος ειπε οτι δεν φταιει για ολα κετσπαγια αλλα νομιζω ειναι απο τους λιγους αυτος)
vangelis 64
08/11/2009, 13:52
Τώρα αυτά που λέτε για τραυματισμούς και τα ρέστα.....
Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση τών ποδοσφαιριστών είναι ο προπονητής.Ο γυμναστής απλά εκτελεί τίς εντολές του βάσει τού προγράμματος που έχει θέσει ο προπονητής.
Μη γράφετε ό,τι νά'ναι,μάς βλέπουν.:rotflmao:
Επίσης οι μυϊκοί τραυματισμοί(θλάσεις,τραβήγματα κλπ)δεν είναι απαραίτητο να οφείλονται σε κακή προετοιμασία.
Μια κακή εξωγηπεδική ζωή,τίποτις ουσίες και τέζα ο σακάτης.:wacko:
o_gavros
08/11/2009, 14:05
ε ναι ρε φιλε, διαβαζω, τι ερωτηση ειναι αυτη?
αφου το ιδιο λετε ολοι οι γαυροι:rotflmao:ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ φταιει για τους τραυματισμους!
γιατι θες παση θυσια να διαφοροποιηθεις απο τα σαιτ και τις εφηριδες ενω σε αυτο συμφωνεις?
(για να με δικαιως παντως, ο νικολακοπουλος ειπε οτι δεν φταιει για ολα κετσπαγια αλλα νομιζω ειναι απο τους λιγους αυτος)
κάποιες μικρές,σχεδόν ανύπαρκτες,στα όρια του φανταστικού,παρατηρήσεις μας για τα εγκλήματα της διοίκησης τις πήρε το μάτι σου στο ταξίδι της περιπλάνησης σου στα αθλητικά?
ακαδημαϊκά ρωτάω,γιατί για να λες ότι λες προφανώς δεν τις πήρες είδηση.
όσο για το Νικολακόπουλο,επειδή χθες βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα,έβαλα για κάνα τέταρτο σπορ φμ και έπεσα τυχαία πανω που βγήκε στοτηλέφωνο κάποιας εκπομπής.
είπε πολλά,μεταξύ των οποίων τόνισε ότι ο Ζήκο έκανε κι αυτός λάθη.λάθη τα οποία όμως είναι αναπόφευκτα όταν α)παίζεις με τόσες απουσίες & ελλείψεις και β)όταν αλλάζεις τον προπονητή απο το φθινόπωρο.
(για το Νικολακόπουλο όμως υπάρχουν πολλά,πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα του)
το θέμα όμως,και ρώτησα και τον χυμαδόρ,είναι γιατί βγάζετε τα όποια συμπεράσματα σας βασιζόμενοι στο τι λένε και τι γράφουν οι ΑΡΔ????
με ρωτάς γιατί θέλω να διαφοροποιηθώ απο τα σάιτ & τις εφημερίδες και δε μπορώ να μην απορώ που λέτε τους γαύρους πρόβατα!!!
το λόγο που αποκαλούνται ΑΡΔ τον ξέρεις άραγε???
το γεγονος ότι γράφουνε όπως φυσάει ο άνεμος και όπου ρέει (ή έστω,εν δυνάμει) ρέει το παραδάκι ευκολότερα,είναι καλοί λόγοι για να μη θέλω να συγκρίνουν τη γνώμη "μου" με τη δική τους???
και παρόλα αυτά ορισμένοι δεν σταματάτε τις αναφορές σε αυτούς και τις φυλλάδες τους!
ο φωστήραςτου θρεντ δε,το πήγε και ένα βήμα παραπέρα,αναγάγωντας το σε Βόρειοι & Νότιοι.
στην ταινία Αλαλούμ, σε μι σκηνή που ο Χαρρυ Κλυνν υποδυόμενος τον Αβρααμ θυσιάζει το παιδί του ενώ πίσω του το Λέτσοβο πλακώνεται,γυρνάει και λέει:" εδώ ο κόσμος χάνεται κι εγώ ο μαλάκας σφάζω το παιδί μου? Δεν γαμιόμαστε λέω γω"
η τελευταία φράση είναι άκρως ενδεικτική νομίζω της κατάστασης
o_gavros
08/11/2009, 14:06
Τώρα αυτά που λέτε για τραυματισμούς και τα ρέστα.....
Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση τών ποδοσφαιριστών είναι ο προπονητής.Ο γυμναστής απλά εκτελεί τίς εντολές του βάσει τού προγράμματος που έχει θέσει ο προπονητής.
Μη γράφετε ό,τι νά'ναι,μάς βλέπουν.:rotflmao:
Επίσης οι μυϊκοί τραυματισμοί(θλάσεις,τραβήγματα κλπ)δεν είναι απαραίτητο να οφείλονται σε κακή προετοιμασία.
Μια κακή εξωγηπεδική ζωή,τίποτις ουσίες και τέζα ο σακάτης.:wacko:
πες τα γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Akatanomastos
08/11/2009, 15:02
πες τα γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
φιλε ειναι ακυρο το σχολιο σου αυτο,
δεν ειπα ποτε οτι ξερω πως γινετε η προπονηση σε μια ομαδα τετοιου επιπεδου..
δυστυχως δεν εφτασα να παιζω σε τετοιο επιπεδο, ουτε καν σε αρκετα χαμηλοτερο.μονο σε πολυ πολυ πολυ πολυ χαμηλοτερο,
αυτο που ισχυριστηκα (βασισμενος στην λογικη) και ποιο πριν(μεταξυ αλλων) ειναι αυτο που λεει ο βαγγελης στο 2ο μερος
[/B] Επίσης οι μυϊκοί τραυματισμοί(θλάσεις,τραβήγματα κλπ)δεν είναι απαραίτητο να οφείλονται σε κακή προετοιμασία.
[B][/QUOTE]
και φυσικα αφηνουμε καποιους απο τους τραυματισμους σας οι οποιοι οφειλοντε σε σκληρα μαρκαρισματα που δεχτηκαν οι παικτες
Akatanomastos
08/11/2009, 15:09
κάποιες μικρές,σχεδόν ανύπαρκτες,στα όρια του φανταστικού,παρατηρήσεις μας για τα εγκλήματα της διοίκησης τις πήρε το μάτι σου στο ταξίδι της περιπλάνησης σου στα αθλητικά?
ακαδημαϊκά ρωτάω,γιατί για να λες ότι λες προφανώς δεν τις πήρες είδηση.
όσο για το Νικολακόπουλο,επειδή χθες βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα,έβαλα για κάνα τέταρτο σπορ φμ και έπεσα τυχαία πανω που βγήκε στοτηλέφωνο κάποιας εκπομπής.
είπε πολλά,μεταξύ των οποίων τόνισε ότι ο Ζήκο έκανε κι αυτός λάθη.λάθη τα οποία όμως είναι αναπόφευκτα όταν α)παίζεις με τόσες απουσίες & ελλείψεις και β)όταν αλλάζεις τον προπονητή απο το φθινόπωρο.
(για το Νικολακόπουλο όμως υπάρχουν πολλά,πάρα πολλά ράμματα για τη γούνα του)
το θέμα όμως,και ρώτησα και τον χυμαδόρ,είναι γιατί βγάζετε τα όποια συμπεράσματα σας βασιζόμενοι στο τι λένε και τι γράφουν οι ΑΡΔ????
με ρωτάς γιατί θέλω να διαφοροποιηθώ απο τα σάιτ & τις εφημερίδες και δε μπορώ να μην απορώ που λέτε τους γαύρους πρόβατα!!!
το λόγο που αποκαλούνται ΑΡΔ τον ξέρεις άραγε???
το γεγονος ότι γράφουνε όπως φυσάει ο άνεμος και όπου ρέει (ή έστω,εν δυνάμει) ρέει το παραδάκι ευκολότερα,είναι καλοί λόγοι για να μη θέλω να συγκρίνουν τη γνώμη "μου" με τη δική τους???
1) αυτο που σου πα για τον νικολακοπουλο το ακουσα καιρο πριν, οχι χτες, δλδ δεν το ακουσα χτες και βγηκα σημερα να το πω.. γενικως δεν μεταφερω πραγματα που ακουω, γραφω δικιες μου σκεψεις..
2) τον νικολακο τον θεωρω τεραστιο μακακα, απλα σε αυτο το θεμα τον βρηκα συμφωνο μαζι μου.
3) το να λες οτι εχει πολλα ραμματα για την γουνα του ειναι ακυρο οταν θελεις απλα να κρινεις μια αποψη του..
4) ρε φιλε εγω σου λεω κατι απλο και συ το πας μακρια, σου λεω οτι στο συγκεκριμενο θεμα η γνωμη σου συμπιπτει με αυτη των Μεσων, οτι δλδ ο κετσπαγια φταιει για οτι κακο γινετε με τους τραυματισμους. και εσυ αρχιζεις να λες για ΑΡΔ για παραδακια και τρια πουλακια καθοντε..
εγω απλα λεω οτι διαφωνω, δεν πιστευω οτι φταιει ο κετσπαγια για ολα τα κακα της μοιρας σας.
sakisdani750
08/11/2009, 15:09
πως θα θελαμε να ειναι μια συζητηση οπαδων σε λιγα χρονια....
γαυρος- καλα ρε μαλακες το 2010 ειχατε και γαμω τις ομαδες μπροστα ο σισσε εβγαζε ματια αν και μεγαλωσε και ειπε τελευταια χρονια που επαιζε
αλλα επαιξε πολυ μπαλα....!!!
βαζελος- ναι το ξερω οντως παιξαμε καλη μπαλα αλλα οταν εφυγε λετο και σισσε και κανα 2 ακομα πεσαμε και το 2012 και το 2013 που ειχε μπει για τα καλα ο Χαράλαμπος Κοζώνης και πηρανε τον κουπερ απο τον αρη η ΑΕΚ πετουσε εριξε ο αλλος 100εκ ευρω που να τον πιασεις εφερε μπροστα τον ετο εδω λεμε!!!
παοκι- καλα ομως σαν την ομαδα που φτιαξαμε εμεις ρε το 2014 μεχρι το 2017 με τα τσικά απο μεσα απο το προπονητικο τι να λεμε τωρα ολο παοκτσακια μεσα μιλαμε θυμηθηκα δεκαετιες κουδα σαραφη τερζανιδη φωτια η τουμπα!!!ξεχνιουνται τετοιες στιγμες οταν το σηκωσε ξανα το πρωταθλημα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.....
γαυρος- ο δικος μας αργησε αλλα ξυπνησε!!! το 2018 αυτη ητανε ομαδα κουρελες....τελικο champions league πηγαμε και ας μην το πηραμε και σαρωσαμε 2 χρονιες νταμπλ....
ρε μαλακες ειδατε χθες το ματς στην ιταλια Μιλαν - Ιντερ!!!
ποπο μιλαμε εκει ακομα γινονται εγκληματα με την διαιτησια πεναλτι οφσαιντ ο αλλος εδινε οτι να ναι χρονια πισω οι ιταλοι.......
blackbusa
08/11/2009, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
γαυρος- ο δικος μας αργησε αλλα ξυπνησε!!! το 2018 αυτη ητανε ομαδα κουρελες....τελικο champions league πηγαμε και ας μην το πηραμε και σαρωσαμε 2 χρονιες νταμπλ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να σαι καλα...ειχα καιρο να γελασω...
o_gavros
08/11/2009, 15:29
φιλε ειναι ακυρο το σχολιο σου αυτο,
δεν ειπα ποτε οτι ξερω πως γινετε η προπονηση σε μια ομαδα τετοιου επιπεδου..
δυστυχως δεν εφτασα να παιζω σε τετοιο επιπεδο, ουτε καν σε αρκετα χαμηλοτερο.μονο σε πολυ πολυ πολυ πολυ χαμηλοτερο,
αυτο που ισχυριστηκα (βασισμενος στην λογικη) και ποιο πριν(μεταξυ αλλων) ειναι αυτο που λεει ο βαγγελης στο 2ο μερος
και φυσικα αφηνουμε καποιους απο τους τραυματισμους σας οι οποιοι οφειλοντε σε σκληρα μαρκαρισματα που δεχτηκαν οι παικτες
όταν δε γνωρίζεις κάτι,καλό είναι να μην είσαι απόλυτος και να δέχεσαι την πιθανοτητα ότι κάνεις λάθος.
και επειδή είναι προφανές ότι ΔΕΝ γνωρίζεις,ούτε καν απόξω απόξω που λέμε,ούτε για τα της προετοιμασίας μιας ομάδας ούτε για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του Ολυμπιακού,σου λέωαπλά άσε μας να ξέρουμε λίγο καλύτερα τα της ομάδας μας ρε φίλε.
Αυτό για τους τραυματισμούς απο σκληρά μαρκαρίσματα,που μένουν κατα κανόνα ατιμώρητα,στον Ολυμπιακό είναι πραγματικότητα χρόνια τωρα.
παρόλα αυτά,εσείς επιμένετε ότι ο Ολυμπιακός μόνο ευνοείται!
αν έβγαινε όμως κάποιος και σας έλεγε πόσες κάρτες ΔΕΝ δώθηκαν σε τσουρουκάδες και ξυλοκοπους που αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό,θα τον κοροϊδεύατε.
ότι σας βολεύει και όταν σας βολεύει μόνο,γίνεστε υπέρμαχοι του δικαίου.
3) το να λες οτι εχει πολλα ραμματα για την γουνα του ειναι ακυρο οταν θελεις απλα να κρινεις μια αποψη του..
4) ρε φιλε εγω σου λεω κατι απλο και συ το πας μακρια, σου λεω οτι στο συγκεκριμενο θεμα η γνωμη σου συμπιπτει με αυτη των Μεσων, οτι δλδ ο κετσπαγια φταιει για οτι κακο γινετε με τους τραυματισμους. και εσυ αρχιζεις να λες για ΑΡΔ για παραδακια και τρια πουλακια καθοντε..
εγω απλα λεω οτι διαφωνω, δεν πιστευω οτι φταιει ο κετσπαγια για ολα τα κακα της μοιρας σας.
δεν είναι άκυρο απο τη στιγμή που ξέρεις το ποιόν του εκάστοτε κοντυλοφόρου :winka:
σου έγραψα κάτι πριν περί ΑΡΔ,αλλά μαλλον πέρασε και δεν ακούμπησε.
το ότι σήμερα τα ΜΜΕ συμφωνούν μαζί "μου",δε μου λέει κάτι.
αυτό πουλάει "σήμερα".για "αύριο" βλέπουμε.
ο Κόκκαλης είπαμε ότι φταίει γιατί ήταν έγκλημα να τον φέρει!όπωςέγκλημα ήταν και να αφήσει την ομάδα λειψή.
σε ποια γλώσσα να το γράψουμε για να το καταλάβεις???
αυτό δεν άρει την ευθύνη του Κετσπάγια για την λάθος προετοιμασία του όποιου υλικού διέθετε!
μαθηματικά είναι ρε πούστη μου?
Akatanomastos
08/11/2009, 15:39
όταν δε γνωρίζεις κάτι,καλό είναι να μην είσαι απόλυτος και να δέχεσαι την πιθανοτητα ότι κάνεις λάθος.
και επειδή είναι προφανές ότι ΔΕΝ γνωρίζεις,ούτε καν απόξω απόξω που λέμε,ούτε για τα της προετοιμασίας μιας ομάδας ούτε για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του Ολυμπιακού,σου λέωαπλά άσε μας να ξέρουμε λίγο καλύτερα τα της ομάδας μας ρε φίλε.
αρες μαρες κουκουναρες ρε φιλε, ναι ο κοκκαλης φταιει που εφερε τον κετσπαγια, αλλα φανταζομε ο κοκκαλης δεν τους προπονουσε..
Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ δεν τους προπονουσε? σε αυτον δεν ριχνεις τον φταιξιμο ναι η οχι?
ξεκολλα λιγο, ενταξυ δεν ταυτιζεσε με τα ΑΡΔ, εισαι ανεξαρτητα σκεπτομενος φιλαθλος..χαλαρωσε
προφανως και αφησα την πιθανοτιτα να κανω λαθος γιατι δεν ξερω σιγουρα, το εχω ηδη γραψει, δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι σιγουρος, απλα εξεφρασα μια αμφιβολια και μια καχυποψια στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ επιθεση κατα του Κετσπαγια..
μου φαινετε πολυ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ρε φιλε, ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΕΟς ΤΡΑΓΟς, δεν μπορω να δεχτω ετσι ευκολα οτι φταιει ενας ανθρωπος για ολη την φυσικη κατασταση του γαυρου..
εσεις θα τον βριζετε και 10 χρονια μετα αμα χανετε..ειναι πολυ ευκολη λυση αυτη καταλαβες? αυτο προσπαθω να σου πω, ειναι πολυ ευκολο να τα φορτωνεις ολα σε εναν ανθρωπο..
και ενα γενικοτερο σχολιο, το προβλημα ρε φιλε σε αυτες τις συζητησεις, ειναι οτι...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συζητησεις,
οταν εκφραζει καποιος μια αποψη το μονο που νοιαζει τους αλλους δεν ειναι να σκεφτουν τι λεει ο συνομιλιτης τους, το μονο που νοιαζει ειναι να του επιτεθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο/βλακα/χαζο και να βγουμε εμεις οι γαματοι, οι απο πανω, οι νικητες..
δυστηχως αυτο δεν βοηθαει πουθενα απλα οδηγει σε ηλιθιες αντιπαραθεσεις του τυπου ο κοβασεβιτς ειναι γκει και ο καραγκουνης ηθοποιος..
οκ αν φτανει αυτο σε καποιους πασο..
vangelis 64
08/11/2009, 15:49
Να θυμίσω επίσης ότι,όταν ένας ποδοσφαιριστής ντοπάρεται,τα κουσούρια τών ουσιών που λέγαμε πριν,βγαίνουν μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.
Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα παληκάρι που το λέγαν Στολτίδη....:winka:
o_gavros
08/11/2009, 15:51
και ενα γενικοτερο σχολιο, το προβλημα ρε φιλε σε αυτες τις συζητησεις, ειναι οτι...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συζητησεις,
οταν εκφραζει καποιος μια αποψη το μονο που νοιαζει τους αλλους δεν ειναι να σκεφτουν τι λεει ο συνομιλιτης τους, το μονο που νοιαζει ειναι να του επιτεθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο/βλακα/χαζο και να βγουμε εμεις οι γαματοι, οι απο πανω, οι νικητες..
ωραία λοιπόν,παραδέχομαι εγώ ότι: γαμάτος δεν είμαι,ότι είμαι άχρηστος/βλάκας/χαζός και επιπλέον χάνω και όλες τις διαμάχες εδώ.
αυτό για να σου βγάλω αυτή τη σκέψη απο το μυαλό και να σου δείξω ότι θέλω την συζήτηση.
όταν όμως σου έχω γράψει τόσα πράγματα,παραδείγματα,εξηγήσεις κόντρα επεξηγήσεων και εσύ επιμένεις να μου λες ότι είναι καραμελα το να τα ρίχνω στον Κετσπάγια, ε τότε μου ζητάς να σου αποδείξω εκ νέου ότι 1 συν 1 ισούται με 2!!!
τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους φίλε.
τόσοι μυϊκοί τραυματισμοί ΔΕΝ είναι νορμάλ σε ομάδες με αγωνιστικές υποχρεώσεις πολύ μεγαλύτερες αυτών του Ολυμπιακού!!!
απο κει και πέρα πίστευε ότι θέλεις.
περισσότερο δεν μπορώ να στο μασήσω.
o_gavros
08/11/2009, 15:55
Να θυμίσω επίσης ότι,όταν ένας ποδοσφαιριστής ντοπάρεται,τα κουσούρια τών ουσιών που λέγαμε πριν,βγαίνουν μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.
αυτό που λες είναι,το λιγότερο, unfair!!!ειδικά για τον συγκεκριμένο.
να μου έλεγες για τον Τζόλε να σου πω μαζί σου.
όχι όμως για ένα παίκτη ο οποίος απο τις εν Ηρακλή μέρες είχε δείξει ότι είναι πολύ δυνατός αθλητής,όταν ερχόμενος στον Ολυμπιακό για σειρά ετών ήταν ο πρώτος σε μετρήσεις και τεστ, και ασκήσεις και δύναμη στο γυμναστήριο.
έναν παίκτη τον οποίο εξαιτίας της τραγικότητας (και πάλι και παλι) του θείου,τον είχαμε να τρέχει για άλλους 10 για 5 χρόνια!
ε τι θέλεις δηλαδή ,άνθρωπος είναι όχι σουπερμαν.
τραυματίστηκε πέρσι και λόγω του καψίματος, το κορμί ήθελε υπερδιπλάσιο χρόνο για να αναρρώσει και να έρθει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.
Μη λέμε ότι θέλουμε μάγκες.
:sick: :sick:
vangelis 64
08/11/2009, 16:06
αυτό που λες είναι,το λιγότερο, unfair!!!ειδικά για τον συγκεκριμένο.
να μου έλεγες για τον Τζόλε να σου πω μαζί σου.
όχι όμως για ένα παίκτη ο οποίος απο τις εν Ηρακλή μέρες είχε δείξει ότι είναι πολύ δυνατός αθλητής,όταν ερχόμενος στον Ολυμπιακό για σειρά ετών ήταν ο πρώτος σε μετρήσεις και τεστ, και ασκήσεις και δύναμη στο γυμναστήριο.
έναν παίκτη τον οποίο εξαιτίας της τραγικότητας (και πάλι και παλι) του θείου,τον είχαμε να τρέχει για άλλους 10 για 5 χρόνια!
ε τι θέλεις δηλαδή ,άνθρωπος είναι όχι σουπερμαν.
τραυματίστηκε πέρσι και λόγω του καψίματος, το κορμί ήθελε υπερδιπλάσιο χρόνο για να αναρρώσει και να έρθει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.
Μη λέμε ότι θέλουμε μάγκες. Ήταν λοιπόν εκείνο το αλησμόνητο ματς στο Μπερναμπέου,που ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες από το 12.ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ.Όχι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Το σκορ ήταν 1-2 και,αν ο άμπαλος ο Λούα Λούα,μπορούσε να κοντρολάρει καλύτερα,θα ήταν 1-3 από το πρώτο ημίχρονο.
Μήπως θυμάστε πόσο τρέξιμο έριξε ο Ολυμπιακός σ' αυτό το ματς;
Μήπως θυμάστε πόσο σερνόταν 1-2 βδομάδες μετά(δεν θυμάμαι ακριβώς)στο ματς με την Καλαμαριά,που το πήρε στα χαρτιά;
Μήπως θυμάστε πόσο καιρό έλειπε ο Στολτίδης από τη δράση;
Όσο για το Τζόλε....Ήταν τέρας δύναμης πάντα και αυτός ήταν ο λόγος που έπαιζε μπάλα.Δεν πιστεύω ότι είχε πάρει τίποτα.Ήταν υπόδειγμα αθλητή.
Ήταν λοιπόν εκείνο το αλησμόνητο ματς στο Μπερναμπέου,που ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες από το 12.ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ.Όχι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Το σκορ ήταν 1-2 και,αν ο άμπαλος ο Λούα Λούα,μπορούσε να κοντρολάρει καλύτερα,θα ήταν 1-3 από το πρώτο ημίχρονο.
Μήπως θυμάστε πόσο σερνόταν 1-2 βδομάδες μετά(δεν θυμάμαι ακριβώς)στο ματς με την Καλαμαριά,που το πήρε στα χαρτιά;
Όσο για το Τζόλε....Ήταν τέρας δύναμης πάντα και αυτός ήταν ο λόγος που έπαιζε μπάλα.Δεν πιστεύω ότι είχε πάρει τίποτα.Ήταν υπόδειγμα αθλητή.
Mηπως τωρα να πουμε οτι δεν υπαρχει στον οποιοδηποτε αθλητη εποχη διαβολεμενης φορμας και τι αντιθετο.......
Καποιοι ασχετοι λενε οτι αυτες οι περιοδοι μπορουν να ανεβοκατεβασουν εως 30-35% την αποδοση ενος αθλητη μεσα σε μια σαιζον......
Μια επισημανση κανω ρε παιδια ( για να μην το ριχνετε στα σκληρα απο τωρα...)
:wave2:
giobazolias
08/11/2009, 16:15
H DIKIA MOY APORIA EINAI...........APO TI TRAYMATISTIKE O STOLTIDIS KAI EMEINE 1,5 XRONO EKTOS??????
POSO KOYRASMENOS HTAN O ORGANISMOS TOY ETSI WSTE NA KATSEI 1,5 XRONO EKTOS?????
OLO GIA TON TRAYMATISMO TOY STOLTIDI AKOYGAME ALLA LEPTOMEREIES APOFEYGAN OLOI NA DWSOYN!!!
TO TI EGINE ME TO STOLTIDI .........TO XEROYME KALA!!!!
o_gavros
08/11/2009, 16:15
Ήταν λοιπόν εκείνο το αλησμόνητο ματς στο Μπερναμπέου,που ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες από το 12.ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ.Όχι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
ρε Βαγγλάν τι λες??
το ματς με την Ρεάλ έγινε φθινόπωρο (νομίζω Νοέμβρη,δε θυμάμαι) κα το ματς με τους Πόντιους (κι παλι ανθυμάμαι καλά) έγινε Φλεβάρη μήνα!
για το Στολτίδη αυτά που σου έγραψα τα διάβασες?
περί Τζόλε....
να κεράσω μαλμποράκι?:lol:
o_gavros
08/11/2009, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
H DIKIA MOY APORIA EINAI...........APO TI TRAYMATISTIKE O STOLTIDIS KAI EMEINE 1,5 XRONO EKTOS??????
POSO KOYRASMENOS HTAN O ORGANISMOS TOY ETSI WSTE NA KATSEI 1,5 XRONO EKTOS?????
OLO GIA TON TRAYMATISMO TOY STOLTIDI AKOYGAME ALLA LEPTOMEREIES APOFEYGAN OLOI NA DWSOYN!!!
TO TI EGINE ME TO STOLTIDI .........TO XEROYME KALA!!!!
3 λαλούν και 2 χορεύουν...και άλλοι δυο παραμονευουν.
σιγά μην έκατσε και καμιά πενταετία εκτός ρε φίλε.
10 μήνες ήταν.μέσα σε αυτούς τους 10 μήνες,περιλαμβανόταν ένα καλοκαίρι και ένας μαλάκας χωρίς μαλλιά απο τη Γεωργία που ενώ ο παίκτης ήταν έτοιμος αυτός ήθελε νατον τελειώσει.
ΥΓ: μου κάνει εντύπωση το πόσο in the know είστε για τα του Ολυμπιακού. να ήσασταν και σωστά ενημερωμένοι,τι καλά που θα'ταν...
o_gavros
08/11/2009, 16:19
Mηπως τωρα να πουμε οτι δεν υπαρχει στον οποιοδηποτε αθλητη εποχη διαβολεμενης φορμας και τι αντιθετο.......
Καποιοι ασχετοι λενε οτι αυτες οι περιοδοι μπορουν να ανεβοκατεβασουν εως 30-35% την αποδοση ενος αθλητη μεσα σε μια σαιζον......
Μια επισημανση κανω ρε παιδια ( για να μην το ριχνετε στα σκληρα απο τωρα...)
πφφφφ...λεπτομέρειες
vangelis 64
08/11/2009, 16:27
Η φόρμα ή το ντεφορμάρισμα σίγουρα συνδέεται με τη φυσική κατάσταση,και ο παίχτης παίζει ή δεν παίζει καλά.Παίζει όμως!
Αυτό που μού φαίνεται εμένα ύποπτο είναι η περίοδος ΑΠΟΧΗΣ τού Στολτίδη.
ρε Βαγγλάν τι λες??
το ματς με την Ρεάλ έγινε φθινόπωρο (νομίζω Νοέμβρη,δε θυμάμαι) κα το ματς με τους Πόντιους (κι παλι ανθυμάμαι καλά) έγινε Φλεβάρη μήνα!
Ειλικρινά δεν έχει καμμία σημασία το αν ήταν δυο βδομάδες ή δυο μήνες.Αν είχε πάρει κάτι μόνο αυτός το ξέρει.
Τα αποτελέσματα αυτού τού "κάτι" βγαίνουν κάποια στιγμή και η στιγμή αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
για το Στολτίδη αυτά που σου έγραψα τα διάβασες?
Βεβαίως και τα διάβασα.Το να είσαι πρώτος στο εργομετρικό σε ελληνική ομάδα δε σημαίνει ότι μπορείς να αντέξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε τέτοιους ρυθμούς
περί Τζόλε....
να κεράσω μαλμποράκι?:lol: Γιάννη,δεν ξέρω περί μαλμποράκι,ξέρω ότι ο Τζόλε δεν "τραυματίστηκε" ποτέ έτσι.:D
Η φόρμα ή το ντεφορμάρισμα σίγουρα συνδέεται με τη φυσική κατάσταση,και ο παίχτης παίζει ή δεν παίζει καλά.Παίζει όμως!
Αυτό που μού φαίνεται εμένα ύποπτο είναι η περίοδος ΑΠΟΧΗΣ τού Στολτίδη. Ειλικρινά δεν έχει καμμία σημασία το αν ήταν δυο βδομάδες ή δυο μήνες.Αν είχε πάρει κάτι μόνο αυτός το ξέρει.
Τα αποτελέσματα αυτού τού "κάτι" βγαίνουν κάποια στιγμή και η στιγμή αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βεβαίως και τα διάβασα.Το να είσαι πρώτος στο εργομετρικό σε ελληνική ομάδα δε σημαίνει ότι μπορείς να αντέξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε τέτοιους ρυθμούς Γιάννη,δεν ξέρω περί μαλμποράκι,ξέρω ότι ο Τζόλε δεν "τραυματίστηκε" ποτέ έτσι.:D
vangelis 64 δεν ξερω για ποιο λογο ηταν τοσο καιρο σε αποχη......
Παντως για "καθαρισμα" δεν πιστευω γιατι σιγουρα αυτο θα μπορουσε να γινει σε πολυ ποιο συντομο χρονο καθως τα σημερινα αναβολικα εξαφανιζονται πολυ ποιο γρηγορα απο οσο χρειαζονται να κανουν ενεργεια.........
Μη πως εχεις υποψην οτι κρατησαν τα ουρα του Μπολντ στην καταψυξη με ειδικη παραγγελια να εξεταστουν μετα απο..... 10 χρονια...???? Γιατι..???
Αν αποδειχθουν θετικα ...Τοτε....
Εχεις ιδεα σε ποσο χρονο θα ειχαν "καθαρισει" την μερα του αγωνα...??? :evil:
o_gavros
08/11/2009, 16:39
1)Η φόρμα ή το ντεφορμάρισμα σίγουρα συνδέεται με τη φυσική κατάσταση,και ο παίχτης παίζει ή δεν παίζει καλά.Παίζει όμως!
2)Αυτό που μού φαίνεται εμένα ύποπτο είναι η περίοδος ΑΠΟΧΗΣ τού Στολτίδη. Ειλικρινά δεν έχει καμμία σημασία το αν ήταν δυο βδομάδες ή δυο μήνες.Αν είχε πάρει κάτι μόνο αυτός το ξέρει.
Τα αποτελέσματα αυτού τού "κάτι" βγαίνουν κάποια στιγμή και η στιγμή αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
3)Βεβαίως και τα διάβασα.Το να είσαι πρώτος στο εργομετρικό σε ελληνική ομάδα δε σημαίνει ότι μπορείς να αντέξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε τέτοιους ρυθμούς
τα 1) και 2), μου δείχνουν ότι μπορεί να διάβασες αλλα δεν εννόησες τι σου έγραψα.
τα παιχνίδια με Ρεάλ & Ποντίους,ήταν σε διαφορετική χρονιά απο αυτή του τραυματισμού του παίκτη!
Προφανώς και δε μπορώ με 100% βεβαιότητα να πω ότι ο οποιοσδήποτε πήρε ή δεν πήρε φάρμακο.
Η πορεία όμως του Στολτίδη στον Ολυμπιακό,και ο τρόπος με τον οποίο ξεζουμίσαμε τον παίκτη μπορεί πιστεύω να δικαιολογήσει το σκάσιμο του και την μακρά απουσία του πέρυσι.
Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών λέγανε ότι θα πάρει τουλάχιστον 4 μήνες για αποθεραπεία.
αν συνυπολογιστούν και η κόπωση που τράβηξε για μια 5ετία,το γεγονός ότι δεν είναι πλέον πιτσιρικάς,η φύση του τραυματισμού και το γεγονος ότι μέσα στο διάστημα των 10 περίπου μηνών απουσίας ήταν και ο Μάιος που εμείς δεν είχαμε αγωνστικές υποχρεώσεις και το καλοκαίρι,ε τότε δε το βρίσκω και τόσο παράλογο αυτό το διάστημα απουσίας.
Γιάννη,δεν ξέρω περί μαλμποράκι,ξέρω ότι ο Τζόλε δεν "τραυματίστηκε" ποτέ έτσι.:D
Ο Τζόλε όμως ποτέ δεν είχε το ρόλο του Στολτίδη στην ομάδα.
εδώ μπαίνουμε σε ένα άλλο τριπ που όπως ξέρεις μαστίζει τον αθλητισμό παγκοσμίως και όχι μονο το ποδόσφαιρο.
εδώ μπαίνουμε σε ένα άλλο τριπ που όπως ξέρεις μαστίζει τον αθλητισμό παγκοσμίως και όχι μονο το ποδόσφαιρο.
Σωστα....!!!!! Τρανοτερο παραδειγμα του ελληνικου αθλητισμου.....
Η ντριμ τημ της Αρσης Βαρων !!!! :(
Και τα διαφορα αστερια του Στιβου !!! :rolleyes:
vangelis 64
08/11/2009, 16:53
τα 1) και 2), μου δείχνουν ότι μπορεί να διάβασες αλλα δεν εννόησες τι σου έγραψα.
τα παιχνίδια με Ρεάλ & Ποντίους,ήταν σε διαφορετική χρονιά απο αυτή του τραυματισμού του παίκτη!
Άλλη μια φορά:Καμμία σημασία δεν έχει αν πέρασαν τρείς ή δεκατρείς μήνες για να φανούν τα αποτελέσματα τού φαρμακώματος στο κορμί τού αθλητή.
Προφανώς και δε μπορώ με 100% βεβαιότητα να πω ότι ο οποιοσδήποτε πήρε ή δεν πήρε φάρμακο.
Συμφωνώ απολύτως.
Η πορεία όμως του Στολτίδη στον Ολυμπιακό,και ο τρόπος με τον οποίο ξεζουμίσαμε τον παίκτη μπορεί πιστεύω να δικαιολογήσει το σκάσιμο του και την μακρά απουσία του πέρυσι.
Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών λέγανε ότι θα πάρει τουλάχιστον 4 μήνες για αποθεραπεία.
αν συνυπολογιστούν και η κόπωση που τράβηξε για μια 5ετία,το γεγονός ότι δεν είναι πλέον πιτσιρικάς,η φύση του τραυματισμού και το γεγονος ότι μέσα στο διάστημα των 10 περίπου μηνών απουσίας ήταν και ο Μάιος που εμείς δεν είχαμε αγωνστικές υποχρεώσεις και το καλοκαίρι,ε τότε δε το βρίσκω και τόσο παράλογο αυτό το διάστημα απουσίας.
Αν συμβαίνει κάτι τέτοι,πρόεδρος και όλοι οι προπονητές που είχαν παίχτη τον Στολτήδη,θέλουν κρέμασμα το λιγώτερο!!
Ο Τζόλε όμως ποτέ δεν είχε το ρόλο του Στολτίδη στην ομάδα.
Ε και;Άλλη θέση ο ένας,άλλη ο άλλος.Και οι δυο πηγαίνανε σαν τρεχαντήρια όμως.Δεν μπορείς να πεις ότι ο Άκης έτρεχε περισσότερο.Τουλάχιστον τόσο περισσότερο ώστε να κλατάρει,τη στιγμή που ο Τζόρτζεβιτς άναβε τσιγαράκι!:lol:
vangelis 64
08/11/2009, 16:54
Σωστα....!!!!! Τρανοτερο παραδειγμα του ελληνικου αθλητισμου.....
Η ντριμ τημ της Αρσης Βαρων !!!! :(
Και τα διαφορα αστερια του Στιβου !!! :rolleyes: + άπειρο!
o_gavros
08/11/2009, 16:57
Αν συμβαίνει κάτι τέτοι,πρόεδρος και όλοι οι προπονητές που είχαν παίχτη τον Στολτήδη,θέλουν κρέμασμα το λιγώτερο!!
Ε τι λέμε τόσο καιρό διάολε????
Ε και;Άλλη θέση ο ένας,άλλη ο άλλος.Και οι δυο πηγαίνανε σαν τρεχαντήρια όμως.Δεν μπορείς να πεις ότι ο Άκης έτρεχε περισσότερο.Τουλάχιστον τόσο περισσότερο ώστε να κλατάρει,τη στιγμή που ο Τζόρτζεβιτς άναβε τσιγαράκι!:lol:
ρε μάστορι,τα ίδια ζόρια βαράει ένα τρεχαντήρι (χώρια ότι πάνε πολλάαααααα χρόνια που ο Τζόλε ήταν τρεχαντηρι) με ένα μάχιμο "εξάρι" σαν το Στολτίδη?
απο τη μία έχεις ένα κουρτσχαρ λεπτό,γρήγορο και ευέλικτο και απο την άλλη ένα πιτμπουλ για τη βρώμικη δουλειά.
η τσιγαριά ήτανε άποψη ρε,μη γίνεσαι εμπαθής :lol:
υγ: ρε πούστη Τζόλε ότι θα σου έκανα και τέτοια κοπλιμάν,ούτε στον ύπνο μου να πούμε :lol:
vangelis 64
08/11/2009, 17:27
Ε τι λέμε τόσο καιρό διάολε????
Αυτό που λέτε τόσον καιρό-και που λένε όλοι οι οπαδοί όλων τών ομάδων-είναι ότι γενικά οι πρόεδροι κοιτάνε μόνο το κέρδος,πάση θυσία.
Ε νταξ,ανακαλύψαμε την Αμερική.:rotflmao: Το μόνο που διαφεύγει είναι πόσο βάθος έχει αυτό το "πάση θυσία".:D
Akatanomastos
08/11/2009, 18:44
γιατι παιζει αυριο η αεκ?
vangelis 64
08/11/2009, 19:02
γιατι παιζει αυριο η αεκ? Γιατί σήμερα παίζει η μπιγιονσέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
08/11/2009, 19:06
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε να ζησουν και λιγες χαρές οι θεατες σε αυτο το γηπεδο:bigcry: :rotflmao: :bigcry:
el_hymador
08/11/2009, 19:37
ρε χυμαδόρ με ποια λογική βασίζεις τα συμπεράσματα σου για μας,στο τι γράφει ο Τύπος??
ήμαρτον ρε φίλε κάθε φορά τα ίδια θα λέμε?
ντάξει καταλαβαίνω το ότι σας έχουμε πονέσει,και το χθεσινό σας χαροποίησε,αλλά μη λέμε ότι να'ναι
Ποιες εφημεριδες ρε μεγαλε;
Ειδες εσυ κανενα γαυρο εδω μεσα να παραδεχεται εστω και στο ελαχιστο τις αθλιοτητες που εχετε κανει; ή χρειαζομαι τις προσκειμενες στον Παναθηναϊκο εφημεριδες για να καταλαβω οτι σας εχουν παει καροτσι;
κι αντε πες οτι εδω μεσα γραφουμε πορωμενοι και αρρωστοι (κατι που δεν συμβαινει αλλα τεσπα...)...δεν εχω γνωρισει γαυρο που να μην ακλολουθε καρμπον την ιδια γραμμη....
"δικαια:lol: ....πρωταθλητες με μαγκια (μην χεσω...)...φτιαχτε ομαδα πρωτα και μετα βλεπουμε...κτλ-κτλ...
οι εφημεριδες ειναι για λαϊκη καταναλωση και απευθυνονται σε αναθρωπους με χαμηλο iq....δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι ο πρωταθλητης ειναι πρωτος στις πωλησεις...:lol: :rotflmao: :lol:
Akatanomastos
08/11/2009, 19:42
οχι και ασχημα ο γαλλος φλωρακος με 7 μπαλακια και δευτερος σκορερ ε?
που ειναι ο Ζορό?
μπραβο ρε παναθα..
ΠΡΩΤΟΙ και οχι λογω αλφαβητου..:wave2:
Γιατί σήμερα παίζει η μπιγιονσέ.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Την εδειχνε πριν το star .......τι *ουναρος κολαση :beer:
Ελα ρε ομορφε..........
Για παιχνιδι μιλησα οχι για πρωταθλημα..Για παιχνιδι μιλησα οχι για πρωταθλημα.. Για παιχνιδι μιλησα οχι για πρωταθλημα..
Οσο για το υπολοιπο διαβασε οτι απαντησα στον Γιωργο.... Φυσικα αντιλαμβανομαι οτι σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις την διαφορα ( οπως τοτε που μενατε 14,9 , 7 βαθμους πισω στην βαθμολογια ενω παιρνατε θετικα αποτελεσματα στα ντερμπυ...)
Αλλα τι να κανουμε ρε ομορφε.......
Καλημερα.......
KAI ΓΩ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.........
Άλλά.............ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....!!!
Καί γώ.........γιά παιχνίδι μίλησα.........γιά παιχνίδι μίλησα.........γιά παιχνίδι μίλησα....
Νοιώστε καί λιγάκι............ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
etsi apantame mono se sena man.....giati les oti sou katevei kai opws se voleuoun kathe fora.
parousiases san epixeirima ena prwtoselido kai malista omados pou adikithike opws les!!
( αληθεια αφου αυτο ειναι επιχειρημα για σενα, γιατι δεν δεχεσαι και τα πρωτοσελιδα του γαυρου που λεει οτι αδικηθηκε φανερα;;;;;) )
kai thes na se paroume kia sta sovara....kai amesws meta APO MONOS SOU anabathmizeis to oti to epixeirima sou einai akuro...se kontra metaxu efimeridwn athinas kai salonikis...kai meta mou les oti den eisai kai koblexikos......:sick: ok....
otan duskoleueteis opws sou eipe kai o gauros, eite to rixneis stin trelitsa....eite stin kolotouba i kati paremferes..
kai thes kai na sou apantame kai sovara.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ............ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ..........
Πρώτος..........ΕΣΥ..........χρησιμοποίησες τόν δημοσιογράφο γιά νά στηρίξεις
τά λεγόμενα σου........!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..............ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Λεπτομέρεια αύτό ε...??
Τελικά τό αύγό έκανε τήν κόττα ή ή κόττα τό αύγό....???
Έκείνο τό άναβαθμίζω...............ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΕ......!!!!
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ..............νίκησες:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
βρε, βρε, βρε....πως αλλαζουν οι καιροι ρε γαμοτο...
πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αδικηθηκε ο γαυρος...η μαλλον για να το θεσω στις πραγματικες του διαστασεις, ποτε ηταν η τελυταια φορα που ο γαυρος αντιμετωπιστηκε οπως ολες οι ομαδες, που μπορει να χασουν παιχνιδι λογω λαθος διαιτητικης αποφασης...
ουτε οι γαυροι θυμουνται, για αυτο και ο τεραστιος "ντορος" σημερα στα ΜΜΕ που ακομα δεν εχουν προσαρμοστει στη κατασταση...ακομα ναι οι "αντικειμενικες" εφημεριδες βγαινουν με πηχαιους τιτλους "τον αδικησαν", "αλλοιωση αποτελεσματος" κτλ-κτλ....
η αληθεια ειναι οτι η εξελιξη του αγωνα εχθες στο Καραϊσκακη ειναι ενα πρωτοφανες γεγονος, που προκαλει εκπληξη σε ολους! Δεν εχουμε συνηθισει σε τετοια ρε παιδι μου πως να το κανουμε! "Κανονικα" θα επρεπε ο γαυρος να σπρωχνεται στη περιοχη της αντιπαλης ομαδας με ανυπαρκτα φαουλ, θα επρεπε αν εχει βγει καμμια κοκκινη, θα επρεπε να εχουν φυγει με σπασμενα ποδια οι παικτης του Ηρακλη απο τα "σκληρα" αλλα ατιμωρητα φαουλ των ολυμπιακων και κυριως θα επρεπε το γκολ να μετρησει 110% ακομα και αν ηταν ομως ακυρο 120%...
τιποτα απο τα παραπανω δεν εγιναν εχθες και ο γαυρος υπαστη μια γκελα, οπως εχουν υποστει τοσα χρονια οι υπολοιπες ελληνικες ομαδες...welcome to the club γαυροι...πως αισθανεσται αληθεια; πειτε μας τις αποψεις σας....
υπαρχει παρασκηνιο; ειναι κατι μεθοδευμενο; θελουν τον γαυρο πισω στην βαθμολογια αλλοι κυκλοι;
εεεεμ...εγω τουλαχιστον δεν προκειται να συμφωνησω...τα αρνουμαι ολα και λεω οτι βλεπετε φαντασματα και πιπιλατε καραμελες...οτι εισαστε αντυπαρκτοι και καταπιανεστε με τη διαιτησια λογω μικρης δυναμικης της ομαδας σας, οτι ειστε πουθεναδες και εχετε ετοιμες δικαιολογιες....αλλωστε αυτη δεν ηταν η υπερασπιστικη γραμμη που ακολουθουσατε τοσα χρονια για την ομαδας σας; φατε τη στα μουτρα τωρα και ευχομαι εις χειροτερα απο εδω και περα! πριμενω και προσβλεπω στο να γινουν μεγαλυτερες "αδικιες" εις βαρος σας, για να δειτε τη γλυκα! και μετα να βγαινω και να βαζω πανηγυρικα βαθμολογικες διαφορες με χαιρετουρες...αυτο δεν κανατε τοσα χρονια; ε; σας αρεσει τωρα;
Φυσικα εχετε και εχουμε να διανυσουμε αρκετο δρομο ακομα για να αντιστραφει εντελως η κατασταση...επι της ουσιας το χθεσινο δεν ηταν αποτελεσμα παραγκας αντιστοιχης αυτης που ειχατε στησει επι σειρα ετων στο ελληνικο πρωταθλημα, απλως χααστε ενα ματς απο λαθος αποφαση, τι να κανουμε συμβαινουν αυτα...οταν ο Παναθηναϊκος παρει καμμια 10αρια πρωταθληματα με σπρωξιμο, οταν σας κανουμε τσαμπουκαδες αντοιστοιχους της Ριζουπολης και υπερηφανευομαστε κιολας λεγοντας "ελα μωρε και τι εγινε;", οταν εχουμε την απολυτη καβατζα τις διαιτητικης ευνοιας (φετος εχουμε ενα ψηγμα, μην μπερδευσετε) τοτε θα μπορουμε να πουμε οτι εξισωθηκε η κατασταση...
φυσικα με αυτη την εξελιξη το ελληνικο ποδοασφαιρο θα εχει απαξιωθει πληρως αλλα εσεις το φτασατε εκει που ειναι...δε γουσταρω -σε αντιθεση με εσας- να παιρνω πετσινους τιτλους, ουτε και μπορω, τουλαχιστον σε οπαδους αλλων ομαδων , να βγαινω και να λεω "πηραμε το πρωταθλημα" ενω γνωριζω οτο εχουν γινει "οργια" στη διαρκεια της χρονιας!
Αν τα πραγματα εξελιχθουν ετσι, οι μονοι που αξιζετε τετοιας συμπεριφορας ειστε εσεις! Με το ιδιο νομισμα πρεπει να σας πληρωσουν και δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι ο Παναθηναϊκος που θα σπρωχνετε, η ΑΕΚ, η οποιος αλλος...μου αρκει να σας τα λενε μεσα στα μουτρα και να το παιζουν πρωταθλητες της φουτσας...
:a18: :a18: :a18:
:a23: :a23: :a23:
kalgeorge
08/11/2009, 21:10
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ............ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ..........
Πρώτος..........ΕΣΥ..........χρησιμοποίησες τόν δημοσιογράφο γιά νά στηρίξεις
τά λεγόμενα σου........!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..............ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Λεπτομέρεια αύτό ε...??
Τελικά τό αύγό έκανε τήν κόττα ή ή κόττα τό αύγό....???
Έκείνο τό άναβαθμίζω...............ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΕ......!!!!
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ..............νίκησες:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
πωπω παππου εισαι φοβερα κουραστικος ανθρωπος....
σαν τα παιδακια που τους εξηγουν 845768430 φορες κατι που δνε καταλαβαν..
σου ειπα για το αρθρο 847383296484843 φορες.....εσυ τον χαβα σου.
οχι μονο το χαβα σου αλλα και την μπουρδολογια σου για νοτιους και βορειους.
γραφικοτατος μονο......
περαστικα
el_hymador
08/11/2009, 22:00
πρόχειρα θυμάμαι αν και δεν τα έχω μαζεμένα σε DVD:lol:
με αντίπαλο παο:
-στο 1-4 στη λεωφόρο ο λυμπερόπουλος έκανε το 1-2 με μούφα πέναλντυ εκτελεσμένο 2 φορές γιατί το πρώτο το έπιασε ο ελέ. αντί να μασήσω έβαλα άλλα 2 γκολάκια
-την ίδια εποχή στη λεωφόρο για το πρωτάθλημα σε ένα 0-0 χωρίς ευκαιρίες έχω να θυμάμαι πέναλντυ-μαρς στον άλβες που δεν δόθηκε
-πέρσι οακα 0-0 έκανες μια(1) ευκαιρία με μάντζιο 2 μέτρα οφσαιντ αλλά ο αντώνης ήταν εκεί αλλιώς θα κέρδιζες. ΜΕ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΝΤ
-κόκινη σε τζοβάνι στο δούρειο πρωτάθλημα
+ 2 φάσεις γαργάρα που ανέφερα πιο πάνω
όλα τα παραπάνω τα τελευταία 6-7 χρόνια. Στα χρόνια της παράγκας. Για να μην πάμε πιο πίσω
ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ;
Έχω και με αεκ 2-3 καλά αλλά βαριέμαι
ΦΑΣΕΙΣ έχουμε να μετράμε όλοι
ΚΟΥΠΕΣ μόνο ο θρύλος
http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E&feature=related (η μουσικη επενδυση ειναι για τον φουτσο sorry...)
http://www.youtube.com/watch?v=q459p5So3nQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E0yF9u6qDBI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=e6JfHtH_mGw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=czRmYHZdpZw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=JRpq-e1XO3E&feature=fvw
για αυτα τι λες;
Akatanomastos
08/11/2009, 22:15
αυτο? (http://www.youtube.com/watch?v=xsWr7mzXBVU&feature=related)
blackbusa
08/11/2009, 22:20
[url]http://www.youtube.com/watch?v=e6JfHtH_mGw&feature=related
αυτο το αποτελεσμα στερησε πρωταθλημα...απο την ομαδα με τις περισσοτερες νικες....περισσοτερα γκολ υπερ...τα λιγοτερα κατα...εριξε στον γαυρο 4 αντι για 8 γκολ...αποτελεσμα να διαλυθει για διοφορους λογους...καπως σαν την εποχη του 96....να το χαιρεστε το ελληνικο μπουρδελο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο το αποτελεσμα στερησε πρωταθλημα...απο την ομαδα με τις περισσοτερες νικες....περισσοτερα γκολ υπερ...τα λιγοτερα κατα...εριξε στον γαυρο 4 αντι για 8 γκολ...αποτελεσμα να διαλυθει για διοφορους λογους...καπως σαν την εποχη του 96....να το χαιρεστε το ελληνικο μπουρδελο...
Για ποιους διάφορους λόγους διαλύθηκε ο παο του 2000 που αφού άξιζε πρωτάθλημα και γιατί έφυγε ο κυράστας. Και γιατί διαλύθηκε ο παο του 96;
Μήπως η διαιτησία είναι πρόσχημα για κάποιους μεγάλους για να καλύψουν δικά τους λάθη;
Ποιο πρωτάθλημα έχασε ο παο από το 05 μέχρι τώρα λόγω διαιτησίας;
Ποιος προπονητής του θεωρήθηκε πετυχημένος στο ίδιο χρονικό διάστημα και ποιοι παίκτες εδραιώθηκαν στην ομάδα;
Ποια χρονιά οι οπαδοί ήταν ευχαριστημένοι με τη μπάλα που είδαν και εναντίον ποιου έκαναν συλλαλητήριο;
To πεναλτυ κατα της Καβαλας.......
Γιατι ωρυετε ο σπηκερ οτι δεν υπηρχε επαφη...... Ναι !!!
Δεν υπαρχει επαφη...... Υπαρχει το επικυνδινο σηκωμα του ποδιου του Αργυριου στα μουτρα του Αλεξανδρη.....
Ερωτηση λοιπον... Εαν απομονοσετε ολη την υπολοιπη φαση το θεατρο του Αλεξανδρη κλπ..
Και κρατησουμε μονο τον αργυριου στην επιμαχη φαση ( οπου ηρθε και το σφυριγμα....)
Υπαρχει Παραβαση....???
( Καποιοι απο οτι ξερω τους παιζουν στα δαχτυλα τους κανονισμους εδω περα....)
http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E&feature=related (η μουσικη επενδυση ειναι για τον φουτσο sorry...)
για αυτα τι λες;
τίποτα γιατί σε 3 σελίδες θα τα ξαναβάλεις και θα με ξαναρωτήσεις
vangelis 64
08/11/2009, 22:54
Δεν υπαρχει επαφη...... Υπαρχει το επικυνδινο σηκωμα του ποδιου του Αργυριου στα μουτρα του Αλεξανδρη.....
Ερωτηση λοιπον... Εαν απομονοσετε ολη την υπολοιπη φαση το θεατρο του Αλεξανδρη κλπ..
Και κρατησουμε μονο τον αργυριου στην επιμαχη φαση ( οπου ηρθε και το σφυριγμα....)
Υπαρχει Παραβαση....???
:wave2: Βεβαίως!Επικίνδυνο παίξιμο μέσα στην περιοχή=έμμεσο:wave2:
Βεβαίως!Επικίνδυνο παίξιμο μέσα στην περιοχή=έμμεσο:wave2:
Ποσα εμμεσα θυμασαι στα τελευταια 30-40 παιχνιδια που εχεις δει για επικυνδινο παιξιμο....
Για πες μου..... ?????
Εγω... Μονο πεναλτυ τα εχω δει παντως.......
Αν συζητάμε με youtube έχω κι εγώ:o
με ματς μεταξύ μας όχι με τρίτους:nono:
με κάτι τριάρες και τεσσάρες:sun:
vangelis 64
08/11/2009, 23:02
Ποσα εμμεσα θυμασαι στα τελευταια 30-40 παιχνιδια που εχεις δει για επικυνδινο παιξιμο....
Για πες μου..... ?????
Εγω... Μονο πεναλτυ τα εχω δει παντως....... Δηλαδή τι μού ζητάς τώρα ρε Κωστή,να ψάχνω στο γιουτιούμπ;:lol: :lol: Ο κανονισμός έτσι λέει.Έμμεσο και κίτρινη.
Akatanomastos
08/11/2009, 23:03
ρεσπεκτ (http://www.youtube.com/watch?v=RIBQYoaSNu4&NR=1)
τουλαχιστον να δουμε στα νερμπι λεει μπαλα :beer:
Δηλαδή τι μού ζητάς τώρα ρε Κωστή,να ψάχνω στο γιουτιούμπ;:lol: :lol: Ο κανονισμός έτσι λέει.Έμμεσο και κίτρινη.
Δεν σου ζηταω τιποτα βρε Βαγγελη......
Ποσα εμμεσα εχεις δει στα τελευταια 30-40 οποιαδηποτε παιχνιδια εχεις δει....
Δεν ζηταω βιντεο... Οτι μου πεις αυτο θα ειναι......:rolleyes:
vangelis 64
08/11/2009, 23:05
Αν συζητάμε με youtube έχω κι εγώ
με ματς μεταξύ μας όχι με τρίτους:nono:
με κάτι τριάρες και τεσσάρες:sun: Α ναι!:rotflmao:
180039
vangelis 64
08/11/2009, 23:07
Δεν σου ζηταω τιποτα βρε Βαγγελη......
Ποσα εμμεσα εχεις δει στα τελευταια 30-40 οποιαδηποτε παιχνιδια εχεις δει....
Δεν ζηταω βιντεο... Οτι μου πεις αυτο θα ειναι......:rolleyes: Τι να θυμάμαι ρε Κώστα,είμαι και κάποιας ηλικίας:p και τι σημασία έχει τι θυμάμαι εγώ;Σημασία έχει ο κανονισμός.
Α ναι!:rotflmao:
στη σειρά παρακαλώ:nono:
με εσας έχω βίντεο και με έξι:rotflmao: :rotflmao:
Τι να θυμάμαι ρε Κώστα,είμαι και κάποιας ηλικίας:p και τι σημασία έχει τι θυμάμαι εγώ;Σημασία έχει ο κανονισμός.
Να εισαι καλα ....!!!! :beer: :beer:
Και για να προλαβω τον οποιο επομενο στην ερωτηση του.....
Του Κοβασεβιτς δεν ηταν πεναλτυ....
Τα αλλα βιντεο ειναι τα κλασικα φτιαχτα με τις πολλες φασεις της μιας φορας που δεν δινω καν σημασια.........
Καληνυχτα σε ολους και κυριως στους αντικειμενικους......
Ρε πως διαολο γινετε το εμμεσο ??? Ρε πως διαολο γινετε το εμμεσο ??? Ρε πως διαολο γινετε το εμμεσο ??? :uplate:
blackbusa
08/11/2009, 23:14
Για ποιους διάφορους λόγους διαλύθηκε ο παο του 2000 που αφού άξιζε πρωτάθλημα και γιατί έφυγε ο κυράστας. Και γιατί διαλύθηκε ο παο του 96;
Μήπως η διαιτησία είναι πρόσχημα για κάποιους μεγάλους για να καλύψουν δικά τους λάθη;
Ποιος προπονητής του θεωρήθηκε πετυχημένος στο ίδιο χρονικό διάστημα και ποιοι παίκτες εδραιώθηκαν στην ομάδα;
Ποια χρονιά οι οπαδοί ήταν ευχαριστημένοι με τη μπάλα που είδαν και εναντίον ποιου έκαναν συλλαλητήριο;
μαστορα....για την Αεκ ελεγα...
vangelis 64
08/11/2009, 23:16
στη σειρά παρακαλώ:nono:
με εσας έχω βίντεο και με έξι:rotflmao: :rotflmao: Κι εγώ.:D
el_hymador
08/11/2009, 23:18
τίποτα γιατί σε 3 σελίδες θα τα ξαναβάλεις και θα με ξαναρωτήσεις
180040
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μαστορα....για την Αεκ ελεγα...
λάθος δικό μου
παρασύρθηκα γιατί δε μου άνοιγε το βίντεο
:beer: :beer:
KAI ΓΩ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.........
Άλλά.............ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.....!!!
Καί γώ.........γιά παιχνίδι μίλησα.........γιά παιχνίδι μίλησα.........γιά παιχνίδι μίλησα....
Νοιώστε καί λιγάκι............ρέεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Για πρωταθλημα μιλησες......... Και οχι για απλο παιχνιδι........
Πες μου τι δεν καταλαβες.... Και εδω ειμαστε......
Να σε νιωσουμε....
Ρε την εμφανιση του Παο φοραει ο ταμτακος.....????
Η μου φαινετε.....???? :confused:
vangelis 64
08/11/2009, 23:28
Ρε την εμφανιση του Παο φοραει ο ταμτακος.....????
Η μου φαινετε.....???? :confused: Ο Γιαννακόπουλος είναι.Βαμμένος βάζελος ως γνωστόν.Από μικρός την είχε ανθιστεί.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
08/11/2009, 23:29
Το συλλαλητηριο εγινε για να φυγει ο Τζιγγερ και οι ομαδες διαλυθηκαν λογω μαλακιας του Τζιγγερ...δεν ειπαμε ποτε οτι η διοικηση μας ηταη η καλυτερη δυνατη, ετερον εκατερον...
Η διαιτησια ουτε προσχημα ειναι ουτε αλλοθι ουτε σταχτη στα ματια...γεγονος ειναι....προσχημα ειναι να κατηγορεις τον Κετσπαγια για τα λαθη της προετοιμασιας...
Τωρα το πιο πρωταθλημα εχασε ο ΠΑΟ λογω διαιτησιας δεν θα το μαθουμε ποτε...ολα λεω εγω, μπορει και κανενα...το θεμα ειναι οτι δεν μας δοθηκε η ευκαιρια να ανταγωνιστουμε στα ισα...μετα θα ειχες καθε δικαιωμα να βγεις και να λες οτι θες...
Οσο πετυχημενοι ηταν και οι Σολιντ, Μπιγκον, Μαντζουρακης, Κετσπαγια. Μπαγιεβιτς κτλ - κτλ...σε οτι αφορα στου παικτες ποιοι ηταν αυτοι που εδρεωθηκαν σε εσας για να καταλαβω τι εννοεις...
Καμμια χρονια δεν ειμασταν αευχαριστημενοι με τον ΠΑΟ, θαυμαζαμε τον γαυρο και τη διαστημικη μπαλα που επαιζε...:lol: :lol: :lol:
Akatanomastos
08/11/2009, 23:38
Εξιλαστηριο θυμα Κετσπαγια συνεχεια..
ενταξυ ο κετσπαγια ηταν αμπαλος, δεν ηξερε να προπονει και λοιπα και λοιπα, τα δεχομαι ολα, και οτι αυτος εφταιγε για ολα - την ισοπαλια δηλαδη - και ο κοκκαλης που το εφερε..
Ο ΖΙΚΟ'ς λοιπον ηρθε, και αρχισαν ολοι τους τεμεναδες,
ο ζικο γιατι ηρθε εδω ωσαν το πάπα και ολοι δεχεστε το αλανθαστο του?
τι εκανε το ζικο μεγαλο προπονηταρα? τα πρωταθληματα της ιαπωνιας και ενα δυο κυπελλα?
Ο δικος μας τουλαχιστον εχει θητεια σε σοβαρους συλλογους (ο ιδιος δεν ειναι σοβαρος:bigcry: )
vangelis 64
08/11/2009, 23:42
Ο τελευταίος που φταίει για τα σημερινά χάλια τού Ολυμπιακού είναι ο Κετσπάγια.
Το συλλαλητηριο εγινε για να φυγει ο Τζιγγερ και οι ομαδες διαλυθηκαν λογω μαλακιας του Τζιγγερ...δεν ειπαμε ποτε οτι η διοικηση μας ηταη η καλυτερη δυνατη, ετερον εκατερον...
Όταν διαλύεις μόνος σου την ομάδα σου δείχνεις ότι δεν την πιστεύεις
Η διαιτησια ουτε προσχημα ειναι ουτε αλλοθι ουτε σταχτη στα ματια...γεγονος ειναι....προσχημα ειναι να κατηγορεις τον Κετσπαγια για τα λαθη της προετοιμασιας...
Η διαιτησία είναι το στιβαρότερο άλλοθι του ελληνικού ποδοσφαίρου
Τωρα το πιο πρωταθλημα εχασε ο ΠΑΟ λογω διαιτησιας δεν θα το μαθουμε ποτε...ολα λεω εγω, μπορει και κανενα...το θεμα ειναι οτι δεν μας δοθηκε η ευκαιρια να ανταγωνιστουμε στα ισα...μετα θα ειχες καθε δικαιωμα να βγεις και να λες οτι θες...
Μιλάς σαν ομάδα από 10η και κάτω
Οσο πετυχημενοι ηταν και οι Σολιντ, Μπιγκον, Μαντζουρακης, Κετσπαγια. Μπαγιεβιτς κτλ - κτλ...σε οτι αφορα στου παικτες ποιοι ηταν αυτοι που εδρεωθηκαν σε εσας για να καταλαβω τι εννοεις...
παίκτες που έμειναν πολλά χρόνια και έφυγαν σαν φίλοι (μαυρογενιδης, ζετεμπεργκ, πατσα, γιαννακόπουλος) ή όταν σταμάτησαν(γεωργατος, τζολε, αντζας, κοβάσεβιτς, καραπιάλης)
Καμμια χρονια δεν ειμασταν αευχαριστημενοι με τον ΠΑΟ, θαυμαζαμε τον γαυρο και τη διαστημικη μπαλα που επαιζε...:lol: :lol: :lol:
Εξιλαστηριο θυμα Κετσπαγια συνεχεια..
ενταξυ ο κετσπαγια ηταν αμπαλος, δεν ηξερε να προπονει και λοιπα και λοιπα, τα δεχομαι ολα, και οτι αυτος εφταιγε για ολα - την ισοπαλια δηλαδη - και ο κοκκαλης που το εφερε..
Ο ΖΙΚΟ'ς λοιπον ηρθε, και αρχισαν ολοι τους τεμεναδες,
ο ζικο γιατι ηρθε εδω ωσαν το πάπα και ολοι δεχεστε το αλανθαστο του?
τι εκανε το ζικο μεγαλο προπονηταρα? τα πρωταθληματα της ιαπωνιας και ενα δυο κυπελλα?
Ο δικος μας τουλαχιστον εχει θητεια σε σοβαρους συλλογους (ο ιδιος δεν ειναι σοβαρος:bigcry: )
Για ποιο αλανθαστο μιλαμε φιλε μου......
Ο ανθρωπος εχει να παιξει με λιγωτερο απο -3 απουσιες βασικων τα τελευταια 6-7 παιχνιδια....
Μηπως να του ζητησουμε και τα ρεστα...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
08/11/2009, 23:55
Για ποιο αλανθαστο μιλαμε φιλε μου......
Ο ανθρωπος εχει να παιξει με λιγωτερο απο -3 απουσιες βασικων τα τελευταια 6-7 παιχνιδια....
Μηπως να του ζητησουμε και τα ρεστα...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σε ποσα κακα αποτελεσματα πιστευεις οτι θα αρχισει να ακουγετε μουρμουρα για τον Ζικο?
εννοειτε με την τωρινη κατασταση, δλδ την μιση ομαδα εξω απο τραυματισμους
φανταστείτε παο χωρίς:
βυντρα, γκαμπριελ,καραγκούνη (δεξια πλευρά)
σαλπιγγίδη, σισέ (φορ)
σπυρόπουλο (αριστερό μπακ-χαφ)
κατσουράνη (αμυντικό χαφ)
πόσους από τους 28 βαθμούς θα είχε σήμερα;:eek:
Akatanomastos
08/11/2009, 23:59
φανταστείτε παο χωρίς:
βυντρα, γκαμπριελ,καραγκούνη (δεξια πλευρά)
ΧΩΡΙς ΑΥΤΟΥς ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥς ή ισαξιους ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
σαλπιγγίδη, σισέ (φορ)
ΤΟ ΙΔΙΟ, ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
σπυρόπουλο (αριστερό μπακ-χαφ)
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙς ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΧΩΡΙς ΙΔΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
κατσουράνη (αμυντικό χαφ)
ΕΔΩ ΜΑς ΠΙΑΝΕΙς, Ο ΚΑΤΣΟΥΡ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟς
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΘΕς ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ, ΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΠΧ Ο ΣΙΜΑΟ Ή Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
πόσους από τους 28 βαθμούς θα είχε σήμερα;:eek:
βλεπεις οτι ο παο μπορει να καλυψει επαξια την εντεκαδα του
εννοώ να λείπουν όλοι μαζί;)
Akatanomastos
09/11/2009, 00:05
εννοώ να λείπουν όλοι μαζί;)
νομιζω οτι η ιδια απαντηση κανει
το μονο προβλημα νομιζω θα υπηρχε με την απουσια του σαλπι και ΚΥΡΙΩς του κατσουρ
τα μπακ ΟΛΑ ετσι και αλλιως αλλαζουν συνεχεια,
ο σισσε οκ, δεν κανει κατι τρελο ακομα, (και ενα αλλο φορ απο αυτα που χουμε στον παγκο θα μπορουσε να κανει οτι κανει ο γαλλος αν προσαρμοστει)
ο καρα ετσι και αλλιως ολο εξω ειναι απο τραυματισμους, η παιζει τραυματιας και κανει μεγαλυτερο κακο στην ομαδα..
σε ποσα κακα αποτελεσματα πιστευεις οτι θα αρχισει να ακουγετε μουρμουρα για τον Ζικο?
εννοειτε με την τωρινη κατασταση, δλδ την μιση ομαδα εξω απο τραυματισμους
Για την ωρα εχει αλλοθι......
Ο Ολυμπιακος σε αυτην την κατασταση δεν εχει βρεθει ποτε....
Καποια εποχη τον θυμαμαι για αρκετο καιρο στους -4 με -6 ...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός αφού δεν έχει ούτε κορμό, ούτε σύνολο, ούτε σύστημα, ούτε καν παίκτες προσωπικότητες σε φόρμα (ντουντου, γκαλετι, μαρέσκα).
Με αυτές τις συνθήκες και αυτό το πρόγραμμα είναι θαύμα που είναι μόνο 2 βαθμούς πίσω και δεν έχει διαλυθεί. Δεν είμαι ειδικός για να ξέρω αν φταίει ο τιμούρ αλλά σίγουρα κάποιος φταίει
Akatanomastos
09/11/2009, 00:15
θα ηθελα παντως μια εκτιμηση σου..
εγω πιστευω γρηγορα θα αρχισει η μουρμουρα, με 2 στραβα αποτελεσματα ελλαδα
Ο Ολυμπιακος σε αυτην την κατασταση δεν εχει βρεθει ποτε....
Καποια εποχη τον θυμαμαι για αρκετο καιρο στους -4 με -6 ...
Προσωπικά δεν θυμάμαι καμμία ομάδα σε τέτοια κατάσταση ποτέ:bigcry:
θα ηθελα παντως μια εκτιμηση σου..
εγω πιστευω γρηγορα θα αρχισει η μουρμουρα, με 2 στραβα αποτελεσματα ελλαδα
Η μουρμούρα υπάρχει ήδη γιατί είναι θέμα κουλτούρας και όχι αντικειμενικών συνθηκών :smilea:
giobazolias
09/11/2009, 02:41
3 λαλούν και 2 χορεύουν...και άλλοι δυο παραμονευουν.
σιγά μην έκατσε και καμιά πενταετία εκτός ρε φίλε.
10 μήνες ήταν.μέσα σε αυτούς τους 10 μήνες,περιλαμβανόταν ένα καλοκαίρι και ένας μαλάκας χωρίς μαλλιά απο τη Γεωργία που ενώ ο παίκτης ήταν έτοιμος αυτός ήθελε νατον τελειώσει.
ΥΓ: μου κάνει εντύπωση το πόσο in the know είστε για τα του Ολυμπιακού. να ήσασταν και σωστά ενημερωμένοι,τι καλά που θα'ταν...
wraaia ola ayta......................esy poy eisai enhmeros exeis anaferthei 4 fores ston traymatismo toy stoltidi.................alla DEN LES TI TRAUMATISMO EIXE!
na doyme an dikaiologitai 1 xronos apoysias!!!!
στον αστείο χωρίς όνομα,που αμφισβητεί το ότι την "δουλειά" του καράφλα (και του επιτελείου του) την πληρώνουμε τώρα,έχω να πω κιπ γουόκινγ.τόσα ξέρεις τόσα λες.
ρε μπάρμπα σε πήγα με το καλό μια,σε πήγα με το καλό δυο,ε στην τρίτη άντε και γαμήσου στην τελική.
γιατί αυτο που (κατ'επανάληψη) κάνεις είναι ΑΝΕΝΤΙΜΟ, και βαρέθηκα να διαβάζω τις αφ'υψηλού μαλακίες σου,
τη στιγμή που έχω γράψει σε τόσα ποστ σεντόνια τα γιατί και πως και για τους δυο (Μπάεβιτς,Ριβάλντο)
Άμα έχεις πρόβλημα κατανόησης των γραπτών, ή/και πρόβλημα γεροντικής άνοιας,δε σου φταίει κανείς άλλος
οπότε τράβα βγάλε τα απωθημένα σου κάπου αλλού.(πήγαινε για....ψάρεμα ίσως?:winka: )
Ήμαρτον ρε πούστη μου,μεγάλος άνθρωπος είσαι,φέρσου ανάλογα.
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ................MODS
Άν κατέβαινα έκεί πού βρίσκεσαι.............θά τό κλείναμε.....
Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.............ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
σέ όδηγεί............στό νά βρίζεις.........ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.........
Δέ σέβεσαι ούτε όλους αύτούς πού θέλουν νά γράφουν τίς χαζομάρες τους έδώ μέσα....
ΚΑΙ ΞΑΝΑ..................ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.....
Σέ παραδίνω στήν κρίση όλων αύτών πού γράφουν έδώ μέσα......καί σένα καί
τήν άτέλειωτη μαγκιά πού βγάζεις ...........
σέ όποιον καί άν άπαντάς....
ΧΥΔΑΙΕΣ..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ........
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΥΔΑΙΟΣ........!!!!
Έσύ πού χαρακτήρισες άνεπαρκή..........καί βάτραχο αύτόν πού συνδέεται
μέ τή μεγαλύτερη στιγμή τής μεταπολεμικής ίστορίας τού ΟΣΦΠ......!!!!
Παραβλέπω τό .....ΓΑΜΗΣΟΥ.........πού είναι εύχή γιά μένα στήν ήλικία μου
καί τό μαλάκα πού άποτελεί τήν πιό προσφιλή προσφώνηση όλων τών
Έλλήνων...!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ........
ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...........ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΟΠΑΝΟΣ.....!!!!
:a24:
για αυτα τι λες;
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ..........ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΑ.....!!!
Δείτε τα...........μή ντρέπεστε...
Υπαρχει Παραβαση....???
ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ................
Όσοι σηκώνουν τό πόδι μέσα στήν περιοχή πάνω άπό τό έπιτρεπτό έπίπεδο
τής μέσης τού σώματος σέ διεκδικήσιμη μπάλλα είναι..........
ΠΕΝΑΛΤΑΡΕΣ............
Καλά ............ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ........
Γιά τά ήλεκτροσόκ τού Γιαννακόπουλου........πές μας κάτι
ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ.............ΑΥΤΗ Η ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ....
ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ...............ΠΛΗΡΗΣ.............ή νά τή συγχωνεύσουμε μέ τά .............ΑΝΕΚΔΟΤΑ..........
θά χαρίζει πολύ γέλιο....!!!
Βεβαίως!Επικίνδυνο παίξιμο μέσα στην περιοχή=έμμεσο:wave2:
ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ.............ΔΕΝ ΤΟΠΑΜΕ....
Άν ήταν έπικίνδυνο παίξιμο.
Γιατί ό Άλεξανδρής τραβάει μιά ώραία βουτιά πάνω στή μπάλλα.....!!!
Δέ θά τούς μαθαίνεις κανονισμούς,όποιος θέλει νά μάθει.........
ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΣΑΙΤ.......!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΗΡ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ.......
http://www.youtube.com/watch?v=S20B6a8PmKM&NR=1
Συκοφαντίες.........:rotflmao: :rotflmao: ρέ παιδάκι μου......συκοφαντίες μάς ζηλεύουν....
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ............
Ε.......δέν πάει άλλο..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ................
Όσοι σηκώνουν τό πόδι μέσα στήν περιοχή πάνω άπό τό έπιτρεπτό έπίπεδο
τής μέσης τού σώματος σέ διεκδικήσιμη μπάλλα είναι..........
ΠΕΝΑΛΤΑΡΕΣ............
Καλά ............ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ........
Γιά τά ήλεκτροσόκ τού Γιαννακόπουλου........πές μας κάτι
ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ.............ΑΥΤΗ Η ΓΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ....
ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ...............ΠΛΗΡΗΣ.............ή νά τή συγχωνεύσουμε μέ τά .............ΑΝΕΚΔΟΤΑ..........
θά χαρίζει πολύ γέλιο....!!!
Μεχρι στιγμης αποφευγεις να απαντησεις σοβαρα επι της ερωτησης που εκανα και στον Βαγγελη....
Με τι τιμωρειτε οταν κοντευει ο αλλος στο παρατσακ στην κυριολεξια να σπασει τα μουτρα του αντιπαλου μεσα στην περιοχη..... Και αν με εμμεσο .... Ποσα εμμεσα εχεις δει εσυ στα τελευταια 30-40 παιχνιδια για επικυνδινο παιχνιδι....????
Αν μπορεις απαντησε..... Αλλιως μεινε με βιντεακια σου......
Για πρωταθλημα μιλησες......... Και οχι για απλο παιχνιδι........
Πες μου τι δεν καταλαβες.... Και εδω ειμαστε......
Να σε νιωσουμε....
ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ..........
Άφού όμως κρατάς αύτό πού σέ βολεύει.........
Ώρα είναι νά μού πείς καί τί έννοούσα..........μόνο αύτό έμεινε.
Άφού διάβασες πώς έγραψα ότι ό Δομάζος δέν ήταν δεκάρι...........όλα τά περιμένω....!!
Αύτόν πού έσύ έμαθες άπό τά χαρτάκια...........κί έγώ είδα πάμπολλα παιχνίδια νά παίζει....
σέ όλα τά γήπεδα καί μιά χρονιά στήν ΑΕΚ....!!
kalgeorge
09/11/2009, 08:07
ρε....εχετε παρει σβαρνα τα αρθρα?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι θα γινει με εσας ρε http://www.sport24.gr/html/ent/541/ent.326541.asp
Μεχρι στιγμης αποφευγεις να απαντησεις σοβαρα επι της ερωτησης που εκανα και στον Βαγγελη....
Με τι τιμωρειτε οταν κοντευει ο αλλος στο παρατσακ στην κυριολεξια να σπασει τα μουτρα του αντιπαλου μεσα στην περιοχη..... Και αν με εμμεσο .... Ποσα εμμεσα εχεις δει εσυ στα τελευταια 30-40 παιχνιδια για επικυνδινο παιχνιδι....????
Αν μπορεις απαντησε..... Αλλιως μεινε με βιντεακια σου......
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ ΣΟΒΑΡΑ............ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
Ό κανονισμός λέει ότι..........όταν δύο παίκτες διεκδικούν τή μπάλλα όπως άκριβώς σέ αύτή τή φάση,
δέν μπορεί ό ένας νά σκύψει καί νά πάρει τή μπάλλα μέ τό κεφάλι όταν αύτή είναι κάτω άπό τό
έπίπεδο τής μέσης τού άνθρωπίνου σώματος,ούτε όμως καί νά σηκώσει τό πόδι του πάνω άπό τό
έπίπεδο τής μέσης.
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΟ.....
ΤΟ ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ ΛΟΙΠΟΝ............ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.....!!
ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ...............ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ...........!!!
Τό άν τά έμμεσα φάουλ είναι σπάνια...............ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ............ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ...
Πολύ σπάνια δίνεται γιά έπικίνδυνο παιχνίδι............έπίσης γιά φράγμα..........πιάσιμο τής μπάλλας άπό τόν
τερματοφύλακα σέ έπιστροφή συμπαίκτου μέ πάσσα κάτω άπό τό γόνατο..
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ................ΑΕΚ - ΟΣΦΠ............Δαλούκας καί γαργάρα.....!!!
Τό πόσες φορές σφυρίζεται...........ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ..........
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.....!!!
Άλλοίμονο άν διαμορφώνονταν καί ίσχυαν οί κανονισμοί άνάλογα μέ τό πόσες φορές συνέβη ή παράβαση.............ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ...!!
Αύτή είναι δική σου λογική.........
Τώρα γιά νά έρθουμε καί στήν έπίμαχη φάση ..............ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΜΕΣΟ............
Διότι ένας παίκτης τραβάει μιά βουτιά μέ τήν πλάτη σέ μιά χαμένη γιαυτόν μπαλλιά....καί ό άντίπαλος
έχει σηκωμένο ήδη τό πόδι ψηλά..
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΜΜΕΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΦΑΣΗ..........
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.........
Άλλιώς κάθε γκόλ μέ ψαλίδι πού έχεις δεί θά άκυρωνόταν..........
ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΟΝΤΑ
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.....!!!
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ.........ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.
Κράτα λοιπόν αύτό...............ΕΜΜΕΣΟ ΦΑΟΥΛ................NO PENALTY.........!!!
Ή συγκεκριμμένη φάση είναι............γελοία....άστεία.........όχι τόση φανατίλα...please
ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ..........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.........
ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ........
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ....!!!
ΥΓ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια...........άλλά είλικρινά άπάντησα..........ΣΟΒΑΡΑ.......παρά τό ότι
δέν είναι δυνατόν σέ τέτοιου είδους έρώτηση νά κρατήσει κάποιος τή σοβαρότητα του..!!
ΔΙΟΤΙ Η ΦΑΣΗ...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.........ίσως κάπου άλλού, στή Μπανανία ναί...!!!
Sferopetadhn
09/11/2009, 08:48
Υπαρχει Παραβαση....???
Αν ισχύει αυτό φίλος τότε έπρεπε να δώσει έμμεσο.
edit: πρώτα απάντησα και μετά διάβασα του Βαγγέλη... Στούμπι το πολύ να είναι (που δεν είναι ούτε καν) έμμεσο.
ΥΓ Το βίντεο δείχνει τουλάχιστον 3-4 ματς με ΠΑΟΚ. Ε ρε πώς χτίζονται οι παραδόσεις... Πού και να έδειχνε και κάρτες, οφ σάιντ, ανάποδα φάουλ κλπ. 5 ώρες θα έπαιζε!
SnakeMJK
09/11/2009, 08:51
:lol:
180046
la_villa
09/11/2009, 09:09
Ο τελευταίος που φταίει για τα σημερινά χάλια τού Ολυμπιακού είναι ο Κετσπάγια.
μα εννοείται αυτό
γιατι τον Κετσπάγια καποιος τον εφερε...ΔΕΝ ηρθε μονος του
κατα τ'αλλα ο Ζικος κατεβαζει σχεδόν την ομάδα νεων στο πρωτάθλημα,εχει βασικό ανταγωνιστη την διαιτησία (ότι και τα τελευταία 3~4 χρονια δηλ) και παρόλα αυτα ειναι στο -2 απο την κορυφή...
όπως φαίνεται ούτε το φετινό πρωτάθλημα το χάνει ο Θρύλος...απλά γιατι ΔΕΝ υπάρχει σοβαρός ανταγωνιστης του να του το πάρει....
και με όλα αυτα δίνει ελπίδες στον κόκκαλη να κανει ακόμα μεγαλύτερες μαλακίες εις βαρος μας για να παίξει με τους υπόλοιπους
υ.γ και παρόλα αυτα βλέπουμε απο τον Θρύλο να παίζει αυτην την στιγμή αρκετα καλή μπαλίτσα....με 3 πιτσιρικάδες μέσα....