Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

o_gavros
12/11/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.....!!!

Ή άγελάδα λέμε μέ τό κεφάλι στό Βορρά καί............ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΤΟ ΝΟΤΟ.........

ΑΡΜΕΧΤΕ...........ότι όμως καί νά κάνετε,.....ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΙΣΤΕ........

ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..........ΖΩΗΣ....!!!

Όσες φορές καί νάρχομαι,πάντα τήν ίδια άνακούφιση νοιώθω όταν φεύγω.....
Μιά πραγματική χαβούζα μέ 2 μύρρια άλλοδαπούς έξαθλιωμένους νά περιφέρονται
δίπλα στή χλίδα.....!!!
Καί κοίτα πού συμφωνούμε άπό συζητήσεις καί μέ ..........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.....
ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ........ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ........ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ....!!!
όχι τήν Καραμαγούλα πού έχει μαζευτεί στή χαβούζα...!!

Τό μόνο πού ζηλεύω τά ξανάπαμε...........είναι ή .....ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ............πού γιά νά
τή δώ άναγκάζομαι νά...........
ΤΡΩΩ ΤΗ ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.............!!!

:wave2:

δώωωωωσε μπάρμπα!
άντε με όλους τους μαλάκες τους Αθηναίους να πούμε που μας τα'χουνε κάνει νταούλια γαμώ την ΑΘήνα τους

:bawl: :lol: :bawl: :lol:

vangelis 64
12/11/2009, 14:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

μαλώνεις ρε?:bawl:
Ναι ρε,μαλώνω.:mad:

o_gavros
12/11/2009, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ναι ρε,μαλώνω.:mad:

τότε μόλις χτυπήσει το κουδούνι για το δεύτερο διάλειμμα,ραντεβού έξω από το κυλικείο :lol:

vangelis 64
12/11/2009, 14:05
τότε μόλις χτυπήσει το κουδούνι για το δεύτερο διάλειμμα,ραντεβού έξω από το κυλικείο :lol: χαχαχαχαχχαχαχααχχχαχαχαχαχαχαχαχααχχ

:bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
12/11/2009, 14:09
περιμένω να δω τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ πέρα μέσα.
για τον επερχόμενο εμφύλιο?
για την άνοδο του σκώληκα και την επανεγκατάσταση του ως αφέντικό στην πόλη?
(αλήθεια είναι νέα κέντα των απά,αυτό με το "αφεντικό της πόλης"?)
για την εκδίκηση της Γριάς?(και του Αντώνη Ρέμου.κάπου διάβασα ότι βγάνει νέο δίσκο :bawl: )

θα πέσω στα ναρκωτικά,δε με βλέπω να τη γλιτώνω

kalgeorge
12/11/2009, 14:17
τότε μόλις χτυπήσει το κουδούνι για το δεύτερο διάλειμμα,ραντεβού έξω από το κυλικείο :lol:

και πουσαι....μονος σου...μη φερεις τα φιλαρακια σου....κοτα :mad:

ουτε κραταμε τιποτα πανω μας....

και βγαλε αν φορας δαχτυλιδια κλπ κλπ :mad:

:bawl: :bawl:

CIRUS
12/11/2009, 14:18
Τραγωδία με 14χρονο ποδοσφαιριστή στα Σπάτα

http://www.spor24.gr/html/ent/202/ent.327202.asp

κρίμα ρε πούστη μου τόσο νέο παιδάκι με ανακοπή καρδιάς:( :( :(

STOYBI
12/11/2009, 14:22
Δεν τού άρεσε η ενδεκάδα που είχε επιλέξει ο προπονητής κι άρχισε να λέει μια δικιά του.Και ξέρεις πώς μιλάει...απαξίωση πλήρης για προπονητή και ενδεκάδα και καταλήγει με το "έτσι πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός"!
Είχε πει 13 παίχτες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:bigcry: :bigcry:

<<< * Στην εκπομπή "Καφενειο των φιλαθλων", αναλύοντας το σύστημα που πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός: "Πρέπει να βάλει τρείς πίσω, δυο κόφτες στο κέντρο, δυο από αριστερά, το Τζόρτζεβιτς και το Γεωργατο, δυο από δεξιά, Γιαννακοπουλο και Μαυρογενίδη, το Τζιοβάνι πίσω απο τους δυο επιθετικούς και μπροστά το Χούτο και τον Οφορίκουε".""" Ωραίο σύστημα... Με 13 παίκτες.""">>>

o_gavros
12/11/2009, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
και πουσαι....μονος σου...μη φερεις τα φιλαρακια σου....κοτα :mad:

ουτε κραταμε τιποτα πανω μας....

και βγαλε αν φορας δαχτυλιδια κλπ κλπ :mad:

:bawl: :bawl:

τι δαχτυλίδια και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάς ρε φίλε.
εγώ μια τυρόπιτα και ένα μιλκο το πολυ να κρατάω, κυλικείο λέμε!
και αν σας βαστάει ελάτε

φτάνει όμως γιατί έχει αρχίσει να με πονάει το αριστερό μου νεφρό απο τα γέλια

Akatanomastos
12/11/2009, 14:24
ελεγχει λοιπον κανεις την κατασταση υγειας με εξετασεις των παιδιων πριν μπουν στις ακαδημιες?

εγω απο οσο ξερω οχι..

αθανατη ελλαδα με τους θνητους σου ελληνες..

Gandalf dr685sm
12/11/2009, 14:27
Sferopetadhn

Αδικία όπως είπες υπάρχει γενικά στην S.L. και λαμόγια και οτι θές... .αλλά δεν είναι ΠΟΚ εναντίων Θεσσαλονίκης... έλεος δηλαδή.

Είναι ΠΟΚ εναντίων όλων ακόμα και μέσα στο ΠΟΚ. Δεν πάει βάση κριτηρίου τοποθεσίας ομάδος αλλά βάση κριτηρίου συμφέροντος και ποιός είναι πιο ισχυρός εκείνη την περίοδο για να τον κατεβάσουμε όσο μπορούμε μπας και ανέβουμε εμείς/εσείς/αυτοί.

Τόσο απλό είναι..

Αυτό είναι αστείο να λέμε οτι για όλα φταίνει οι άλλοι που εμείς δεν πάμε μπροστά. Όπου εμείς = όλες οι ομάδες. Και ναι... ακόμα και εκείνες του ΠΟΚ που τους φταίνει οι Άλλοι , η διαιτησία, η Ευρώπη κοκ.

Είναι πραγματικά αστείο και επιχείρημα για πιτσιρικάρια.

Gandalf

o_gavros
12/11/2009, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ελεγχει λοιπον κανεις την κατασταση υγειας με εξετασεις των παιδιων πριν μπουν στις ακαδημιες?

εγω απο οσο ξερω οχι..

αθανατη ελλαδα με τους θνητους σου ελληνες..

ψιτ?
για άλλη μια φορά,αν δεν ξέρουμε,δεν αμολάμε κατηγορίες.

για να βγάλεις δελτίο αθλητή σε κάποια ομάδα,πρέπει να τους δώσεις βεβαιώσεις απο γιατρό (νομίζω παθολόγο.πάνε και χρόνια δε θυμάμαι ακριβώς )

έτσι το θυμάμαι να έγινε όταν πιτσιρικια παίζαμε μπάσκετ για την τοπική ομάδα.

κρίμα φυσικά για το παιδί αλλά δυστυχώς καμιά φορά απλά η ζωή γαμιέται.μη τα ρίχνουμε όλα στο ελλαδιστάν.

CIRUS
12/11/2009, 14:35
ψιτ?

για να βγάλεις δελτίο αθλητή σε κάποια ομάδα,πρέπει να τους δώσεις βεβαιώσεις απο γιατρό (νομίζω παθολόγο.πάνε και χρόνια δε θυμάμαι ακριβώς )

έτσι το θυμάμαι να έγινε όταν πιτσιρικια παίζαμε μπάσκετ για την τοπική ομάδα.

κρίμα φυσικά για το παιδί αλλά δυστυχώς καμιά φορά απλά η ζωή γαμιέται.μη τα ρίχνουμε όλα στο ελλαδιστάν.

εγώ που δεν ξέρω ρε φίλε μου απλά ρωτάω αν πέρναγαν από όλους τους γιατρούς (δηλαδή και καρδιολόγο) πριν βγάλουν δελτίο δεν θα ήταν καλύτερα που θα γλιτώναμε λογικά μια τραγωδία.

κάποιες φορές όντως η ζωή γαμιέται ασύστολα :( :(

καλό ταξίδι στο μικρό Σπύρο

Akatanomastos
12/11/2009, 14:36
ψιτ?

ρε μαν ενταξυ τα ξερεις και συ ολα μαζι με τον λα βιλλα..

παμε παρακατω τωρα,
εχω καποια προσωπικη εμπειρια(και δελτιο αθλητη)..

η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αν ειχα δωσει βεβαιωση απο παθολογο(νομιζω/σχεδον σιγουρα πως οχι, αναφερομαι σε επαρχια)

αλλα εσυ νομιζεις οτι φτανει η εξεταση του παθολογου για να διαγνωσει καρδιακο προβλημα:hypnotize :uplate:

STOYBI
12/11/2009, 14:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
εγώ που δεν ξέρω ρε φίλε μου απλά ρωτάω αν πέρναγαν από όλους τους γιατρούς (δηλαδή και καρδιολόγο) πριν βγάλουν δελτίο δεν θα ήταν καλύτερα που θα γλιτώναμε λογικά μια τραγωδία.

Για να παρεις το χαρτι του παθολογου πρεπει οπσδηποτε να περασεις καρδιολογο !!!

Akatanomastos
12/11/2009, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Για να παρεις το χαρτι του παθολογου πρεπει οπσδηποτε να περασεις καρδιολογο !!!

αν ειναι οπως τα λες, εγω ΣΙΓΟΥΡΑ επαιζα χωρις χαρτι καρδιολογου:wave2:

STOYBI
12/11/2009, 14:38
Καθε χρονο λογο ΑΜΟΤΟΕ υποχρεουμε σε εξετασεις....

Χαρτι οφθαλμιατρου- παθολογου + τεστ κοποσεως μετα τα 40...!!!

vangelis 64
12/11/2009, 14:40

καλό ταξίδι στο μικρό Σπύρο Τί έχασα ρε παιδιά;:confused:

Sferopetadhn
12/11/2009, 14:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Αδικία όπως είπες υπάρχει γενικά στην S.L. και λαμόγια και οτι θές... .αλλά δεν είναι ΠΟΚ εναντίων Θεσσαλονίκης... έλεος δηλαδή.

Είναι ΠΟΚ εναντίων όλων ακόμα και μέσα στο ΠΟΚ. Δεν πάει βάση κριτηρίου τοποθεσίας ομάδος αλλά βάση κριτηρίου συμφέροντος και ποιός είναι πιο ισχυρός εκείνη την περίοδο για να τον κατεβάσουμε όσο μπορούμε μπας και ανέβουμε εμείς/εσείς/αυτοί.

Τόσο απλό είναι..

Αυτό είναι αστείο να λέμε οτι για όλα φταίνει οι άλλοι που εμείς δεν πάμε μπροστά. Όπου εμείς = όλες οι ομάδες. Και ναι... ακόμα και εκείνες του ΠΟΚ που τους φταίνει οι Άλλοι , η διαιτησία, η Ευρώπη κοκ.

Είναι πραγματικά αστείο και επιχείρημα για πιτσιρικάρια.

Gandalf

Συγγνώμη αλλά αφού όλοι παραδέχεστε ότι μας αδικείτε, γιατί θα πρέπει εμείς να μη μιλάμε; Να το παίζουμε ανώτεροι ή μαλάκες; Αν είναι έτσι ρε boys και σας ενοχλεί η γκρίνια τότε μη μας αδικείτε για να το βουλώσουμε επιτέλους.

Αν και τότε πάρουμε τον πούλο θα έχετε όλα τα δίκια να μας λέτε για τα χάλια μας, αλλά μέχρι να παίξουν όλοι επί ίσοις όροις ο γαμών δε δικαιούται να τη λέει στον γαμώμενο!

Ούτως ή άλλως μετά το ΠΟΚ οι δυνατότερες ομάδες είναι αυτές της Θεσσαλονίκης, συνεπώς είναι φυσικό η κόντρα να παίρνει και γεωγραφική διάσταση. Φαντάζομαι ότι αν όλες οι ομάδες ήταν από ένα μέρος θα έπρεπε να βρεθεί κάποια αντίπαλη πόλη για κόντρα.

Εδώ χωρίζεται ο κόσμος σε γειτονιές σε χωριά των 50 κατοίκων, δε θα κοντράρονται οι πόλεις;

Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Βόλος-Λάρισα
Ηράκλειο-Χανιά
Πάτρα-Αίγιο
Νίκαια-Κορυδαλλός
Άνω Ραχούλα-Κάτω Ραχούλα
Πέρα Παναγιά-Δώθε Παναγιά κλπ

Γνωστό το ποίημα... Διαίρει και βασίλευε το λένε!

STOYBI
12/11/2009, 14:42

Πρεπει να δωσεις καρδιογραφημα που το εχει εξετασει καρδιολογος ( για να δωσει το οκ ο παθολογος ) Περετερω εξετασεις ομως εκτος καρδιογραφηματος δεν υποχρεουσε....

Αυτα οσο αφορα τα νομιμα....

Οτι εχει ακουστει για καποιες ομαδες οτι αρχη της σαιζον παιρνουν τις εξετασεις ολων με κουριερ χωρις να πατησει αθλητης τους σε ιατρειο ......

Απλα εχει ακουστει....

:winka:

kalgeorge
12/11/2009, 14:43
τι δαχτυλίδια και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάς ρε φίλε.
εγώ μια τυρόπιτα και ένα μιλκο το πολυ να κρατάω, κυλικείο λέμε!
και αν σας βαστάει ελάτε

φτάνει όμως γιατί έχει αρχίσει να με πονάει το αριστερό μου νεφρό απο τα γέλια

κολοπαιδο...:mad:

ξερω γιατι τα κανεις.....

ξερεις τι λούκι ειναι να βγαλεις το μιλκο και τα τυρια απο την μπλουζα αν του τα πεταξεις..

μιλαμε για τρελο τριψιμο και πλυσιμο.....

αυτοι οι νεοι ανακαλυπτουν ολο νεους τροπους τσαμπουκα....:mad:

Sferopetadhn
12/11/2009, 14:44

Ρε παιδιά μπορεί να υπάρχουν θέματα που δεν φαίνονται με απλές εξετάσεις γιατρού και να χρειάζεται εξειδικευμένες εξετάσεις που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνονται. Μιλάμε για κακή τύχη, αλλά όχι και για το σύστημα.

Μήπως τελικά έπαιζε κάτι τέτοιο και δεν το ήξερε κανείς;

Πολύ κρίμα.

CIRUS
12/11/2009, 14:46
Καθε χρονο λογο ΑΜΟΤΟΕ υποχρεουμε σε εξετασεις....

Χαρτι οφθαλμιατρου- παθολογου + τεστ κοποσεως μετα τα 40...!!!

δίκιο έχεις γιατί και εγώ για να πάρω χαρτί παθολόγου πέρασα πρώτα από τον καρδιολόγο και του πήγα το καρδιογράφημα με την γνωμάτευση του καρδιολόγου όπως και ακτινογραφία θώρακος.

Απλά το θέμα είναι το εξής ρε γαμώτο, στο συγκεκριμένο παιδί έγινε το παραπάνω και αν έγινε δεν φάνηκε τίποτα σε αυτό το μαμημένο το καρδιογράφημα??? τι σκατά το κάνουν τότε???

kalgeorge
12/11/2009, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
;

Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Βόλος-Λάρισα
Ηράκλειο-Χανιά
Πάτρα-Αίγιο
Νίκαια-Κορυδαλλός
Άνω Ραχούλα-Κάτω Ραχούλα

που να δεις ξυλο στο κορινθος - αργος

Cpt. Haddock
12/11/2009, 14:47
Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Βόλος-Λάρισα
Ηράκλειο-Χανιά
Πάτρα-Αίγιο
Νίκαια-Κορυδαλλός
Άνω Ραχούλα-Κάτω Ραχούλα

Γνωστό το ποίημα... Διαίρει και βασίλευε το λένε!

Παγκράτι-Δάφνη :bigcry:

Gandalf dr685sm
12/11/2009, 14:47
Υπάρχουν και άλλες ισχυρές ομάδες αδερφέ πέρα απο τους ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΗΡΑΚΛΗ. Βάλε Ξάνθη που βγάζει την πίστη όλων...και τρώει τσεκουριές απο όλους...
Βάλε τον Εργοτέλη φέτος που για μένα παίζει μπαλάρα...

Σου επαναλαμβάνω... δεν έχει να κάνει με γεωγραφική τοποθεσία έτσι όπως το αναγάγουν κάποιοι... Αθήνα VS Θεσσαλονίκη. ΄

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Λες και έχει ο κάτοικος Αθήνας (γιατί βέρους Αθηναίους δεν θα βρείς πλέον) να χωρίσει με κάτοικο Θεσσαλονίκης. Τόσο σε αθλητικό επίπεδο , όσο και σε γεωγραφικό. Είναι κατανοητό οτι είναι ηλίθιο αυτό το πράγμα και προκαλεί και άλλα πράγματα που προβληματίζουν πραγματικά σε άλλο επίπεδο;

Στο αθλητικό παρασκήνιο έχει να κάνει με το ποιός είναι ο πιο ισχυρός εκείνη την στιγμή και που θέλει να επικρατήσει.

Όσο για το ανέκδοτο με την αγελάδα και αθλητισμό ώς επίκεντρο την Αθήνα , να θυμίσω οτι το basket ακόμα και μετά το 87 είχε σαν κέντρο την Β.Ελλάδα... ειδικά στα ντέρμπυ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ που άδειαζαν δρόμοι παντού... Εθνικό ντέρμπυ ήταν. Το ΠΟΚ που ήταν τότε;

Gandalf

STOYBI
12/11/2009, 14:48
δίκιο έχεις γιατί και εγώ για να πάρω χαρτί παθολόγου πέρασα πρώτα από τον καρδιολόγο και του πήγα το καρδιογράφημα με την γνωμάτευση του καρδιολόγου όπως και ακτινογραφία θώρακος.

Απλά το θέμα είναι το εξής ρε γαμώτο, στο συγκεκριμένο παιδί έγινε το παραπάνω και αν έγινε δεν φάνηκε τίποτα σε αυτό το μαμημένο το καρδιογράφημα??? τι σκατά το κάνουν τότε???

Την απαντηση την εδωσε πολυ ευστοχα ο Sferoπωςτονλενε..!

CIRUS
12/11/2009, 14:48
Ρε παιδιά μπορεί να υπάρχουν θέματα που δεν φαίνονται με απλές εξετάσεις γιατρού και να χρειάζεται εξειδικευμένες εξετάσεις που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν γίνονται. Μιλάμε για κακή τύχη, αλλά όχι και για το σύστημα.

Μήπως τελικά έπαιζε κάτι τέτοιο και δεν το ήξερε κανείς;

Πολύ κρίμα.

μπορεί να είναι έτσι σίγουρα δεν ξέρουμε, αλλά αν δεν είναι και δεν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα δηλαδή ένα καρδιογράφημα είναι εγκληματική αμέλεια νομίζω

o_gavros
12/11/2009, 14:49
ρε μαν ενταξυ τα ξερεις και συ ολα μαζι με τον λα βιλλα..

παμε παρακατω τωρα,
εχω καποια προσωπικη εμπειρια(και δελτιο αθλητη)..

η αληθεια ειναι οτι δεν θυμαμαι αν ειχα δωσει βεβαιωση απο παθολογο(νομιζω/σχεδον σιγουρα πως οχι, αναφερομαι σε επαρχια)

αλλα εσυ νομιζεις οτι φτανει η εξεταση του παθολογου για να διαγνωσει καρδιακο προβλημα:hypnotize :uplate:

ξεκόλλα επιτέλους με τα χαζά περί κόντρας και κοίτα την ουσία (και δέξου και το γεγονός ότι μπορεί κάτι να μη το γνωρίζεις επιτέλους)

αν είχες βγάλει δελτίο αθλητή χωρίς να περάσεις απο γιατρό τότε μάλλον κάτι λάθος έκαναν οι "υπεύθυνοι" του σωματείου που έπαιζες.
εγώ πιτσιρικάς,όπως φυσικά όλη η μαρίδα του Πειραιά,στις αρχές των 90'ς στράφηκα στο μπάσκετ.σου μιλάω για πάρα πολλά παιδιά.
όλοι ανεξαιρέτως συλλόγου,έπρεπε να περάσουν απο γιατρό για να βγάλουν το δελτίο.
Προφανώς για να το ζητάγαν όλοι,θα ήταν βάση κανονισμού.για αυτό και λέω ότι μάλλον το σωματείο σου κάπου έσφαλε.

αν είναι να το προχωρήσουμε,στο τι συγκεκριμένα χρειάζεται απο ιατρικής φύσεως για να κρίνει την επάρκεια ή μη ενός αθλητή,θα δηλώσω μάλλον αδαής.
δεν είμαι γιατρός για να μπορώ να κρίνω βλέπεις.
απλά είπα ότι τα στοιχειώδη τα ζητάνε και ας μη τα ρίχνουμε όλα στο ελλαδιστάν.

CIRUS
12/11/2009, 14:52
ξεκόλλα επιτέλους με τα χαζά περί κόντρας και κοίτα την ουσία (και δέξου και το γεγονός ότι μπορεί κάτι να μη το γνωρίζεις επιτέλους)

αν είχες βγάλει δελτίο αθλητή χωρίς να περάσεις απο γιατρό τότε μάλλον κάτι λάθος έκαναν οι "υπεύθυνοι" του σωματείου που έπαιζες.
εγώ πιτσιρικάς,όπως φυσικά όλη η μαρίδα του Πειραιά,στις αρχές των 90'ς στράφηκα στο μπάσκετ.σου μιλάω για πάρα πολλά παιδιά.
όλοι ανεξαιρέτως συλλόγου,έπρεπε να περάσουν απο γιατρό για να βγάλουν το δελτίο.
Προφανώς για να το ζητάγαν όλοι,θα ήταν βάση κανονισμού.για αυτό και λέω ότι μάλλον το σωματείο σου κάπου έσφαλε.

αν είναι να το προχωρήσουμε,στο τι συγκεκριμένα χρειάζεται απο ιατρικής φύσεως για να κρίνει την επάρκεια ή μη ενός αθλητή,θα δηλώσω μάλλον αδαής.

εμένα τι με έβαλες quote :confused:

edit : τώρα το είδα ότι το διόρθωσες

o_gavros
κολοπαιδο...:mad:

ξερω γιατι τα κανεις.....

ξερεις τι λούκι ειναι να βγαλεις το μιλκο και τα τυρια απο την μπλουζα αν του τα πεταξεις..

μιλαμε για τρελο τριψιμο και πλυσιμο.....

αυτοι οι νεοι ανακαλυπτουν ολο νεους τροπους τσαμπουκα....:mad:

είμαι τσόγλανος...αλλά μη το πεις παραέξω,ναι?:bawl:

Akatanomastos
Πρεπει να δωσεις καρδιογραφημα που το εχει εξετασει καρδιολογος ( για να δωσει το οκ ο παθολογος ) Περετερω εξετασεις ομως εκτος καρδιογραφηματος δεν υποχρεουσε....

Αυτα οσο αφορα τα νομιμα....

Οτι εχει ακουστει για καποιες ομαδες οτι αρχη της σαιζον παιρνουν τις εξετασεις ολων με κουριερ χωρις να πατησει αθλητης τους σε ιατρειο ......

Απλα εχει ακουστει....

:winka:

ρε παιδια τι συζηταμε τωρα, εχω παιξει σε β και γ τοπικο, πιστευετε εσεις οτι σε αυτες τις κατηγοριες και στην επαρχια της ελλαδας παιζει ελεγχος?:rotflmao:

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειχα κανει εξετασεις καρδιολογου για να βγαλω καρτα αθλητη, τα κανονισε ολα ο προεδρας:lol:

για παθολογο δεν ειμαι σιγουρος, αλλα η εξεταση του παθολογου ειναι για να δει αν εχεις γριππη..

o_gavros
12/11/2009, 14:53

mea culpa

Akatanomastos
12/11/2009, 14:54

φιλε αμα δεν θελεις κοντρα, δεν θα ξεκινας να γραφεις,

ψιτ?
στο ελλαδιστάν.

γιατι αποδικνυετε οτι εσυ δεν ξερεις και αμολας κατηγοριες..

ΠΡΟΦΑΝΩς λοιπον και το σωματειο ηταν μπουρδελο, και υπαρχουν πολλα τετοια, να εισαι σιγουρος,

γιαυτο μιλαμε για ελλαδισταν, και χωρα που σκοτωνει τα παιδια της

Sferopetadhn
12/11/2009, 14:55

edit : τώρα το είδα ότι το διόρθωσες

Με κάποιον έπρεπε να μαλώσει :bawl:

CIRUS
12/11/2009, 14:55
mea culpa

δεν καταλαβαίνω καρντιά μου αλλά ωραίο ακούγεται :blush: :blush:

:lol: :lol: :lol:

edit : ρε μπας και σημαίνει

mea=mine= δικιά μου culpa = cupa =κούπα

δικιά μου κούπα

είμαστε και γαύροι ως γνωστόν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o_gavros
12/11/2009, 14:58
Με κάποιον έπρεπε να μαλώσει :bawl:

το μλκα με έπνιξε :lol: :bawl: :lol:

δεν καταλαβαίνω καρντιά μου αλλά ωραίο ακούγεται :blush: :blush:

πάει να πει:με το μπαρδό ρε κύριος,σφάλαμε.:p

Sferopetadhn
12/11/2009, 15:00
Υπάρχουν και άλλες ισχυρές ομάδες αδερφέ πέρα απο τους ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-ΗΡΑΚΛΗ. Βάλε Ξάνθη που βγάζει την πίστη όλων...και τρώει τσεκουριές απο όλους...
Βάλε τον Εργοτέλη φέτος που για μένα παίζει μπαλάρα...

Σου επαναλαμβάνω... δεν έχει να κάνει με γεωγραφική τοποθεσία έτσι όπως το αναγάγουν κάποιοι... Αθήνα VS Θεσσαλονίκη. ΄

ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

Λες και έχει ο κάτοικος Αθήνας (γιατί βέρους Αθηναίους δεν θα βρείς πλέον) να χωρίσει με κάτοικο Θεσσαλονίκης. Τόσο σε αθλητικό επίπεδο , όσο και σε γεωγραφικό. Είναι κατανοητό οτι είναι ηλίθιο αυτό το πράγμα και προκαλεί και άλλα πράγματα που προβληματίζουν πραγματικά σε άλλο επίπεδο;

Στο αθλητικό παρασκήνιο έχει να κάνει με το ποιός είναι ο πιο ισχυρός εκείνη την στιγμή και που θέλει να επικρατήσει.

Όσο για το ανέκδοτο με την αγελάδα και αθλητισμό ώς επίκεντρο την Αθήνα , να θυμίσω οτι το basket ακόμα και μετά το 87 είχε σαν κέντρο την Β.Ελλάδα... ειδικά στα ντέρμπυ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ που άδειαζαν δρόμοι παντού... Εθνικό ντέρμπυ ήταν. Το ΠΟΚ που ήταν τότε;

Gandalf

Ρε μάγε δε μιλώ για ισχύ σαν ομάδες, αλλά σε συνδυασμό με τον κόσμο. Αυτός είναι το κριτήριο νομίζω, αλλιώς υπάρχει ένα πεπερασμένο όριο που δύσκολα μια ομάδα χωρίς κόσμο μπορεί να ξεπεράσει (πχ αν ο ΠΑΟΚ είχε την ίδια ομάδα με το Μαρούσι στο μπάσκετ σχεδόν σίγουρα θα πήγαινε πιο καλά απ' ότι αυτό).

Από κει και πέρα στα περί χωρισμάτων. Ούτε και με τον Τούρκο ή τον Σκοπιανό ως άνθρωπο έχω να χωρίσω τίποτα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα τον αφήνω να λέει ή να κάνει και ότι θέλει...

"Τουρκος εγώ κι εσύ Ρωμιός,
εγώ λαός κι εσύ λαός,
Χριστό εσύ κι εγώ Αλλάχ,
αλλά κι οι δυομ ας αχ και βαχ"

Sferopetadhn
12/11/2009, 15:01
το μλκα

Did you call me malaka?

Κάτσε να φωνάξω το Βύρωνα!

ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!

arxaios
12/11/2009, 16:07
Ένα μικρό προβληματισμό σχετικά με το θάνατο του παιδιού ..........
πρέπει ο σύλλογος να ζητήσει καρδιογράφημα ;;;
με το που άρχισε να αθλείται η κόρη μου, έχοντας στο νου τέτοια παραδείγματα, της έκανα ΠΛΗΡΗ καρδιολογικό έλεγχο !!!
Ξέρω πως ακούγομαι "κάπως" .............. αλλά προσωπικά - ίσως γιατί έχω μόνο 1 παιδί - προσπαθώ να παίρνω τα μέτρα μου ..........

Dimos35
12/11/2009, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
με το που άρχισε να αθλείται η κόρη μου, έχοντας στο νου τέτοια παραδείγματα, της έκανα ΠΛΗΡΗ καρδιολογικό έλεγχο !!!
Ξέρω πως ακούγομαι "κάπως" .............. αλλά προσωπικά - ίσως γιατί έχω μόνο 1 παιδί - προσπαθώ να παίρνω τα μέτρα μου ..........
+ ότι θες. Ότι ήθελα να γράψω.
Πέρσι που πήγε η κόρη μου στο Volley, μου είπαν να της κάνω καρδιογράφημα, αλλά με την ευκαιρία της έκανα και triplex ώστε να είμαι σίγουρος. Το απλό καρδιογράφημα δεν δείχνει τα πάντα.

STOYBI
12/11/2009, 16:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Εισαι τρελος με αυτο το ακουγεσαι " καπως "

Μακαρι ολοι οι πατεραδες να εκαναν + εξετασεις για τα οσα αφορα την αθληση των παιδιων τους...

la_villa
12/11/2009, 16:40

επαιζες με χαρτι καρδιολόγου

απλα ΠΟΤΕ δεν περασες απο την εξεταση του...τα υπογραφαν έτσι...στην επαρχία τουλάχιστον...

το ίδιο και ο παθολόγος
ούτε εξεταση ούτε τπτ....τουλάχιστον στις εποχές μας...σημερα τι γίνεται

la_villa
12/11/2009, 16:43
edit : ρε μπας και σημαίνει

mea=mine= δικιά μου culpa = cupa =κούπα

δικιά μου κούπα

ίμαστε και γαύροι ως γνωστόν:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ετσι ετσι

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
12/11/2009, 16:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
επαιζες με χαρτι καρδιολόγου

απλα ΠΟΤΕ δεν περασες απο την εξεταση του...τα υπογραφαν έτσι...στην επαρχία τουλάχιστον...

το ίδιο και ο παθολόγος
ούτε εξεταση ούτε τπτ....τουλάχιστον στις εποχές μας...σημερα τι γίνεται

οκ ναι

οπως εγραψα και ποιο πριν ο "προεδρας κανονισε":winka:

αυτο ειναι το θεμα, οτι κλασσικα μιλαμε για νομους αλλα απο εφαρμογη φρυδια..

επισης εγω δεν μιλαω για πολυ παλια, η καρτα βγηκε 04 αν θυμαμαι καλα..

τελως παντων ρε παιδια, μην το ψαχνουμε, το τι εχουμε δει σε γηπεδα τοπικου/επαρχιας οπου οι περισσοτεροι παιζουμε/παιζαμε για την κ@βλ@ μας, και οχι με φιλοδοξιες..

αλλωστε τι φιλοδοξιες απο την μπαλα να εχει ενας 30αρης με κρεωπολειο
:rotflmao:

sakisdani750
12/11/2009, 18:04
κομπλεξικος δεν ξερω αν εισαι....
χαζος ισως....

γιατι οπως εχω πει δεν εχω κανενα προβλημα με το ΤΙ παιζει ΠΟΥ...

αλλα εσεις το χαβα σας
περαστικα σας :wave2:

εσυ χαζος δεν ξερω αν εισαι
αλλα κομπλεξικος σιγουρα....

αφου δεν σε νοιαζει αν σφαχτουν οι κορινθιοι με τους αργιτες....και δεν σε απασχολει...

φανταζομαι για ασημαντα πραγματα ποσο σε νοιαζει ??:confused: :confused:

sakisdani750
12/11/2009, 18:22

Gandalf

ειδες μολις μπηκε και η αθηνα εκει ουτε δρομοι αδειαζουνε ουτε τπτ!!!

και εκει σκατα τα κανατε....

Gia
12/11/2009, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παγκράτι-Δάφνη :bigcry:

:rotflmao:
Μεγάλα τρεξίματα στη Φιλολάου...:lol: :beer:

irinia
13/11/2009, 05:32
ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ........

Αύτή ή κολώνια μέ τό Βορρά καί τό Νότο φυσικά δέν έχει νά κάνει μέ άθλητισμό
ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.........
Ό άθλητισμός είναι τό τελευταίο καί τό πιό άθώο της κομμάτι........
Όταν λοιπόν ή χούντα άποφάσισε νά δημιουργήσει τήν τερατούπολη γιά λόγους
πού δέ θά άναλύσω τώρα μαζεύοντας τά πάντα στή χαβούζα τού λεκανοπεδίου
έπρεπε νά τό περιμένει όποιος είχε τή στοιχειώδη νοημοσύνη ότι κάπως έτσι
θά καταλήγαμε.
Όχι ότι πρίν δέν ύπήρχε ή προδιάθεση.
ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΡΑΤΟΣ..........ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ.........πού έχει αύτή
τή στιγμή μαζέψει τά πάντα...
Χρήμα,έξουσία,κέντρα άποφάσεων, λαμόγια, έγκληματικότητα, τά πάντα.
Οί ύπόλοιποι είμαστε κομπάρσοι,άποικίες,πού τροφοδοτούμε τήν
πρωτεύουσα.....!!!
Δρόμοι,άνισσόπεδοι κόμβοι,έργα,........χρήμα πολύ χρήμα.
Μέσα μαζικής ένημέρωσης,ότι θές.
Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.........όλοι οί άλλοι είμαστε αύτοί πού τρέχουμε νά
ταίσουμε τήν Άθήνα.
Πότε θά φάνε οί Άθηναίοι,πότε θά κλάσουν οί Άθηναίοι,πώς θά κάνουν Πάσχα
οί Άθηναίοι.........καί πάει λέγοντας....!!!
ΕΛΛΑΔΑ.............ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ.......!!!
Τώρα γιά πιά Άθήνα μιλάμε ...??
Τών 2 μυρρίων Πακιστανών ,Άφγανών,Άφρικανών κ.λ.π......????
Ή τών ύπόλοιπων 3,7 μυρρίων πού έχουν μαζευτεί άπό όλα τά χωριουδάκια
τής Πελοποννήσου καί τής Στερεάς....??
Έχει καί καμμιά 300 χιλιάδες ......ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ..........
ΠΟΥ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΑ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...........ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ
ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΙΣΘΗΜΑ
ΥΠΕΡΟΧΗΣ.........ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.....!!!!

Στό ίδιο μοτίβο καί ή Κρήτη......σάς ταίζει ώ άντρες Άθηναίοι........
Άγανακτισμένοι κί αύτοί γιά τόν παραγκωνισμό τους.
Κάποιοι έτοιμάζονται νά θυμηθούν τή σύμβαση τών 100 χρόνων
πού έρχεται σέ λίγο....!!!

Θεσσαλία ,Θράκη....??

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ......!!!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....??

Μετακόμισαν οί άγροί στό Κολωνάκι..??

Βουκουρεστίου...??

Πάει καί τό Μακεδονίας......!!!

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.........κί αύτή ή πόλη πού ζώ
άρχίζει καί παίρνει αύτό πού είχε άπό τό μεσαίωνα πρίν πολλά -πολλά χρόνια.
Γίνεται ξανά ένα πολυπολιτισμικό κέντρο μέ ότι αύτό συνεπάγεται.
Άγωγοί,πετρέλαια,άέρια.Έγνατίες,Ρώσσοι έπενδυτές στή Χαλκιδική.....τό
παραπεταμένο μας λιμάνι.....!!!
Τελείωσε ή ίστορία μέ τό Άνατολικό μπλόκ καί όλα τά βαλκάνια.........
ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..........
Άσε πού γεμίσαμε Ούγγρους καί Πολωνούς.......άναπτυσσόμενες
άγορές......!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...........ΡΕ ΑΘΗΝΑΙΟΙ....??
ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΜΙΧΛΗ....??

ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ...........ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.....??

ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ 5-6 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΑΒΟΥΖΙΑΣΕΤΕ....??

ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΖΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ....???

ΟΛΑ ΚΑΤΩ...........

Άν όμως σάς κλείσουμε τήν κάνουλα έμείς κί ή Κρήτη..........σέ δύο μέρες
θά,.........ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.....!!!

Δέ θά μπώ στή διαδικασία νά άναλύσω τό πόσο πιό άγνοί είναι οί άνθρωποι
σέ όσο πιό άπλό καί άνθρώπινο περιβάλλον ζούνε.....
Στήν Άθήνα καί γιά νά .....ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.........
Άνθρώπινες σχέσεις....???
ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ....!!!
Μέρα μέ τή μέρα χάνετε τήν άνθρωπιά σας έκεί κάτω....!!!

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ............νά μήν έχει άντίκτυπο καί στόν άθλητισμό
αύτή ή ίστορία....??
Ό ΠΑΟΚ..............ήταν μεγάλος τό 70.........ΗΤΑΝ..........όπως έσβηνε αύτή ή πόλη
όπως τά κέντρα άποφάσεων καί έξουσίας μαζεύονταν κάτω παράλληλα μέ τό χρήμα
έτσι καί φτάσαμε νάχουμε πλέον............
ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ...........
ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ..............
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...............ΚΑΡΜΕΝΣΙΤΕΣ.....!!!

Κάποιος μίλησε γιά τό μπάσκετ............ποιό μπάσκετ.......Ο ΘΕΟΣ ΓΚΑΛΛΗΣ ΗΤΑΝΕ......!!!
Μόλις τελείωσε έκλεισε ό διακόπτης.
Ένας παίκτης πού άλλαξε τήν ίστορία τού Έλληνικού καί Εύρωπαικού μπάσκετ
ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΦΘΕΙ ........!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.............ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ...........ούτε έχω καμμιά τρέλλα μέ αύτή
τήν πόλη παρότι έδώ μεγάλωσα........

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ...........ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ......!!

ΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ.....

Αύτήν άγαπάω,οί άλήθειες όμως πρέπει νά λέγονται...........

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ............ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ

ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ............ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ.....!!!!

καί οί .................ΑΘΗΝΑΙΟΙ...πού τούς πάω μέ 1000

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ............ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥΣ......!!!!

ΑΕΚΑΡΑ.............ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.....γιά σένα ζώ

Cpt. Haddock
13/11/2009, 05:49
Παππού... :a019:

Gandalf dr685sm
13/11/2009, 08:08
Ανάξιο σχολιασμού Terens...δηλώνει κόμπλεξ απο μόνο του όλο το μήνυμα. Μου θυμίζει τους μαύρους των ΗΠΑ που έχουν γίνει πιο ρατσιστές και απο τους λευκούς εχθρούς τους και για όλες τις παρόλες που κάνουν, τους φταίνε οι λευκοί.

Α... Terens.... τον Ψωμιάδη και τον Φωτάκια δήμαρχο που έχετε , οι κάτοικοι Αθήνας το έχουν επιβάλει και αυτό;

Τι θα διαβάσουμε ακόμα εδώ ρε γμτ μου...

Gandalf

Sferopetadhn
13/11/2009, 08:13
Σε αυτά που λέει ο τέρενς απλά θα πω ότι ο απλός κόσμος δε φταίει. Δεν υπάρχει επιλογή.

Εγώ δεν έφυγα από πάνω γιατί μου άρεσε η Αθήνα ή ο τρόπος ζωής. Έπρεπε γιατί στη Θεσσαλονίκη θα έπαιρνα τώρα τα μισά και λιγότερα λεφτά απ' ότι παίρνω και με τόσα παιδί δε μεγαλώνει.

Από κει και πέρα, προφανώς και κάτι πάει στραβά όταν σε μία χώρα 10 εκατομμυρίων τα 5 ζουν σε μία πόλη και το άλλο 1 στη δεύτερη, ιδίως όταν ολόκληρη Γερμανία δεν έχει πόλη μεγαλύτερη του 1,5 εκατομμυρίου.

Απλά οι -βαρετοί/ρομποτάκια/πρόβατα κατ' εμάς του ξύπνιους- Γερμανοί ακολούθησαν ένα μοντέλο πολυδιάσπασης της ανάπτυξης. Το Μόναχο έχει βιομηχανία, το Αμβούργο τα ΜΜΕ, η Φρανκφούρτη τον χρηματοπιστωτικό τομέα κ.ο.κ.

Μπορεί ο τέρενς να τα λέει με λίγο γραφικό τρόπο αλλά εν κατακλείδι φταίμε λίγο όλοι μας γι' αυτή την κατάσταση. Θυμηθείτε μόνο όταν σκέφτονταν να μεταφέρουν κάτι υπουργεία εκτός Αθήνας τί αντιδράσεις υπήρχαν από τους υπαλλήλους τους (λες και θα με ρωτήσει εμένα το αφεντικό μου πού θα πάει το γραφείο!).

Τέλος να πω ότι εδω γράφουμε για αθλητικά. Το να το χοντρύνουμε με τέτοιες παπαριές είναι ανόητο γιατί στο τέλος θα φάμε κλείσιμο.

Ας πούμε για τις ομαδούλες μας, ας καζουριάσουμε και όλοι να πάμε στην ευχή του Θεού. Είμαστε όλοι Έλληνες και ο καθένας αγαπά τον τόπο του. Επιτέλους ας ανοίξουμε τα μυαλά μας και ας αφήσουμε την καχυποψία προς οτιδήποτε διαφορετικό.

ΥΓ Ο Θεός με ευλόγησε να ζήσω στο εξωτερικό για ένα (μόνο) χρόνο. Οι καλύτεροί μου φίλοι ήταν Γερμανοί, Αργεντίνοι και Βέλγοι. Αν δε το ζήσετε δε μπορείτε να καταλάβετε πόσο πολύ μοιάζουμε. Παιδιά δεν το πίστευα ώσπου το έζησα. Αφήστε λοιπόν τις όποιες διαχωριστικές γραμμές και προσπαθήστε να δείτε τον άνθρωπο απέναντι και όχι το χρώμα/θρησκεία/καταγωγή κλπ. Αυτά και σόρρυ για το πρωϊνό κατεβατό, αλλά κουράστηκα να βλέπω όλη την ώρα παντός είδους διαχωριστικές γραμμές.

giobazolias
13/11/2009, 08:23
Κάποιος μίλησε γιά τό μπάσκετ............ποιό μπάσκετ.......Ο ΘΕΟΣ ΓΚΑΛΛΗΣ ΗΤΑΝΕ......!!!
Μόλις τελείωσε έκλεισε ό διακόπτης.
Ένας παίκτης πού άλλαξε τήν ίστορία τού Έλληνικού καί Εύρωπαικού μπάσκετ

:a18: :a23: :a23: :a23: :a18:

Gandalf dr685sm
13/11/2009, 08:35
Για να φέρουμε πάλι το θέμα στα ίσα του.

Sferopetadhn, είχα την τύχη να ζήσω 6 μήνες στην Γερμανία όπου πραγματικά μοιάζουμε αρκετά αλλά η κουλτούρα τους είναι τελείως διαφορετική όσον αφορά άλλα πράγματα (π.χ. πάνω στην μπάλα). Αν και τότε ώς πιτσιρικάς γούσταρα Bayern Μονάχου, με πήρε η παρέα του ξαδέρφου απο εκεί και πήγαμε να δούμε Dusseldorf (είχε καλή ομάδα σχετικά) με την Bayern.

Είχα κάτσει μέσα σε μια κερκίδα βαμμένη στα κίτρινα και εγώ κρατούσα κόκκινο κασκώλ της Bayern (κίτρινο-κόκκινο οξύμωρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ;;;; ). Ούτε ένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου ρε φίλε... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ... απλά είδα τον αγώνα , πέρασα καλά και έπεφτε και δουλεματάκι στην εξέδρα απο και προς όλους , όταν γινόντουσαν φάσεις εκατέρωθεν.

Όταν λοιπόν ζείς μέσα σε ενα τέτοιο περιβάλλον και επιστρέφεις στην Ελλάδα και διαβάζεις και βλέπεις "κόλπα χιμπατζήδων" που ονομάζονται και καλά φίλαθλοι... μόνο μελαγχολία σου φέρνει αυτό το πράγμα.

Gandalf

Sferopetadhn
13/11/2009, 08:52
Για να φέρουμε πάλι το θέμα στα ίσα του.

Sferopetadhn, είχα την τύχη να ζήσω 6 μήνες στην Γερμανία όπου πραγματικά μοιάζουμε αρκετά αλλά η κουλτούρα τους είναι τελείως διαφορετική όσον αφορά άλλα πράγματα (π.χ. πάνω στην μπάλα). Αν και τότε ώς πιτσιρικάς γούσταρα Bayern Μονάχου, με πήρε η παρέα του ξαδέρφου απο εκεί και πήγαμε να δούμε Dusseldorf (είχε καλή ομάδα σχετικά) με την Bayern.

Είχα κάτσει μέσα σε μια κερκίδα βαμμένη στα κίτρινα και εγώ κρατούσα κόκκινο κασκώλ της Bayern (κίτρινο-κόκκινο οξύμωρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ;;;; ). Ούτε ένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου ρε φίλε... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ... απλά είδα τον αγώνα , πέρασα καλά και έπεφτε και δουλεματάκι στην εξέδρα απο και προς όλους , όταν γινόντουσαν φάσεις εκατέρωθεν.

Όταν λοιπόν ζείς μέσα σε ενα τέτοιο περιβάλλον και επιστρέφεις στην Ελλάδα και διαβάζεις και βλέπεις "κόλπα χιμπατζήδων" που ονομάζονται και καλά φίλαθλοι... μόνο μελαγχολία σου φέρνει αυτό το πράγμα.

Gandalf

Χέστα μάγε! Είμαστε πολύ πίσω!

Εγώ σε ματς Χέρτα-Βόκφσμπουργκ τα ίδια. Έβαλαν γκολ οι δεύτεροι και σηκωνόταν κόσμος και μανηγύριζε τριγύρω... Εδώ θα τους είχαν κόψει τα λαρύγγια!

Αλλά αυτοί είναι τα βόδια κι εμείς οι έξυπνοι, που όταν παίζει η ομάδα μου όχι στο γήπεδο, ούτε σε καφετέρια δε μπορώ να πάω μην τυχόν και βρεθεί κανένας κομπλέξας και έχουμε ιστορίες... :sad:

Γι' αυτό κι εγώ θα περιμένω να μεγαλώσει ο μικρός και να τον πηγαίνω να βλέπει μόνο Εθνικές ομάδες σε ότι σπορ να 'ναι. Να γουστάρουμε χωρίς καφρίλες.

Εγώ για εκατομμυριούχους ούτε θα πλακωθώ, ούτε και θα χαλάσω την καρδιά μου.

kalgeorge
13/11/2009, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
αφου δεν σε νοιαζει αν σφαχτουν οι κορινθιοι με τους αργιτες....και δεν σε απασχολει...

φανταζομαι για ασημαντα πραγματα ποσο σε νοιαζει ??:confused: :confused:

ρε φιλε την παλευεις?? :lol: :lol: :lol:
γιατι θα επρεπε να με νοιαζει???

αυτους θα επρεπε να νοιαζει...οχι εμενα...

ρε τι ακουμε εδω μεσα :rotflmao:

kalgeorge
13/11/2009, 09:03
ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΟΒΑΡΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ...........ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ......!!

ΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ.....

ΑΛΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ..........:lol: :lol:

kalgeorge
13/11/2009, 09:04

Εγώ δεν έφυγα από πάνω γιατί μου άρεσε η Αθήνα ή ο τρόπος ζωής. Έπρεπε γιατί στη Θεσσαλονίκη θα έπαιρνα τώρα τα μισά και λιγότερα λεφτά απ' ότι παίρνω και με τόσα παιδί δε μεγαλώνει.

.

ΜΑΝ σορρυ γαι το σπαμ....αλλα αθηνα μενεις?

kalgeorge
13/11/2009, 09:06

Είχα κάτσει μέσα σε μια κερκίδα βαμμένη στα κίτρινα και εγώ κρατούσα κόκκινο κασκώλ της Bayern (κίτρινο-κόκκινο οξύμωρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ;;;; ). Ούτε ένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου ρε φίλε... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ...
Gandalf

αυτο μαγε ειναι λιγο ακυρο......

γιατι οκ.....ολα καλα και ωραια ΜΕΣΑ στον αγωνιστικο χωρο....

αλλα για να φυγεις μετα ΠΡΕΠΕΙ να σε φυγαδευσουν....αλλιως βραστα ;)

τα ιδια και αγγλια, ιταλια κλπ κλπ κλπ

kalgeorge
13/11/2009, 09:08
Εγώ σε ματς Χέρτα-Βόκφσμπουργκ τα ίδια. Έβαλαν γκολ οι δεύτεροι και σηκωνόταν κόσμος και μανηγύριζε τριγύρω... Εδώ θα τους είχαν κόψει τα λαρύγγια!

.

εγω σφαιρο να σου πω κατι......πως το βλεπω εγω...

ΔΕΝ μου αρεσει αυτο το καθομαστε ολοι μαζι και χα χα χα χου χου χου...

γουσταρω οι μεν απο εδω, οι μεν απο εκει....ΦΩΝΗ και χαβαλε....

ξαναλεω....ΦΩΝΗ!!!!!

οχι μπαινουμε πλακωνομαστε...οχι τα σπαμε....οχι πεταμε φωτοβολιδα και καιμε κοσμο....

αλλα το πανηγυρακι του φωναζουν οι απο εδω, απανταν οι απο εκει....δεν το αλλαζω...

ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ????? ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ

kalgeorge
13/11/2009, 09:10
ΡΕ ΑΚΑΤΑΝΑΟΜΑΣΤΕ..

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ...ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ??
:rotflmao: :rotflmao:

180418

Sferopetadhn
13/11/2009, 11:36
εγω σφαιρο να σου πω κατι......πως το βλεπω εγω...

ΔΕΝ μου αρεσει αυτο το καθομαστε ολοι μαζι και χα χα χα χου χου χου...

γουσταρω οι μεν απο εδω, οι μεν απο εκει....ΦΩΝΗ και χαβαλε....

ξαναλεω....ΦΩΝΗ!!!!!

οχι μπαινουμε πλακωνομαστε...οχι τα σπαμε....οχι πεταμε φωτοβολιδα και καιμε κοσμο....

αλλα το πανηγυρακι του φωναζουν οι απο εδω, απανταν οι απο εκει....δεν το αλλαζω...

ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ????? ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ

Μπορείς και να φωνάξεις ακόμη κι αν κάθονται δίπλα σου "αντίπαλοι" οπαδοί. Προφανώς και κάθε ομάδα έχει την οργανωμένη κερκίδα της όπου δεν κάθονται άλλοι, αλλά δε μπορώ να καταλάβω το να κινδυνεύεις να πεθάνεις (γιατί εκεί έχουμε φτάσει) αν κάθεσαι π.χ. στην 5 στην Τούμπα και πανηγυρίσεις...

Ίσα ίσα που αν το σκεφτείς έχει και παραπάνω χαβαλέ είτε φας γκολ και σε δουλεύουν οι γύρω, είτε βάλεις και τους δουλεύεις εσύ.

Επίσης, τουλάχιστον στο ματς που πήγα εγώ, ακόμη και γύρω απ' το γήπεδο ο κόσμος πήγαινε μεμονωμένα φορώντας κανονικά τα κασκολάκια του. Φυσικά και είχε κάτι αστυνομικούς σας ντουλάπια αλλά κάθονταν όλοι σε ομάδες 2-3 ατόμων στην άκρη και παρατηρούσαν διακριτικά τον κόσμο.

Ειλικρινά και παρά το ότι το γήπεδο μέσα ήταν εκκλησία (σε σύγκριση με κάτι ματς στην Τούμπα που έχω ζήσει) ένιωθα διαρκώς μαλάκας, πολύ δε περισσότερο την ώρα που έβαλε το γκολ η Βόλφσμπουργκ και πανηγύριζαν. Ούτε που γύρισαν να τους κοιτάξουν φίλε!

Και στην τελική γιατί να μη μπορώ να δω την ομάδα μου ή θα πρέπει να έχω και 500 ΜΑΤ γύρω μου, λες και βρίσκομαι σε πόλεμο;

Είναι ντροπή για όλους μας και κάποτε θα πρέπει να σταματήσει. Δε γουστάρω να πάω το γιό μου να δει ματς και να του βρίζουν τη μάνα οι απέναντι και να κάνει κι αυτός τα ίδια. Να πάνε να γαμηθούν όλοι τους και τριφύλλια και δικέφαλοι και έφηβοι. Μόνο όταν θα διορθωθούν θα τους ξαναδώ ως ιδέα (όπως λέει ο τέρενς). Εταιρείες είναι και τίποτε άλλο. Αυτά που κάποτε ίσως να αντιπορσώπευαν έχουν χαθεί προ πολλού και είναι μόνο για κουβέντες καφενείου.

Λες π.χ. ότι ο ΟΣΦΠ με τον Κόκκαλη στο τιμόνι εκπροσωπεί τις φτωχές λαϊκές τάξεις του Πειραιά, όπως ήταν κάποτε; Αρχίδια κάνει, όπως και όλοι οι άλλοι.

Έχουν φτάσει να βάζουν βόμβες ρε, τί να λέμε τώρα!

ΥΓ Μαρούσι μένω. Κατέβηκα απ' το 2004.

Cpt. Haddock
13/11/2009, 11:38
Και έξω εταιρίες ειναι οι ομάδες, αλλα ποδοσφαιρο βλέπεις και μάλιστα πολιτισμένα...

vangelis 64
13/11/2009, 11:51
Και έξω εταιρίες ειναι οι ομάδες, αλλα ποδοσφαιρο βλέπεις και μάλιστα πολιτισμένα... Κι εδώ το ίδιο συμβαίνει.Στα ντέρμπυ δεν πάνε αντίπαλοι οπαδοί.:rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
13/11/2009, 11:51
Και έξω εταιρίες ειναι οι ομάδες, αλλα ποδοσφαιρο βλέπεις και μάλιστα πολιτισμένα...

και οι συνδεσμοι εταιρειες ειναι πλεον......οπως θα γινει και στην ελλαδα...

αλλα το ποιος κανει το κουματνο στις εταιρεις ειναι το θεμα

kalgeorge
13/11/2009, 11:55

Μπορείς και να φωνάξεις ακόμη κι αν κάθονται δίπλα σου "αντίπαλοι" οπαδοί.
.

φιλε παλι θα διαφωνησω....γιατι....

α) μου αρεσει να ειναι οι αλλοι απεναντι...να φωναξω να βρισω....να εκτονοθω (στα σωστα πλαισια ) ...γιατι το γηπεδο ειναι εκτονωση φιλε...ξεχνας λιγο τα προβληματα...πας με φιλους κλπ κλπ κλπ......και οπως ειπαμε οταν τελειωσει...ολα καλα παλι...

β) δεν γινεται να καθονται μαζι ρε φιλε πως να το κανουμε....εισαι σε ντεμπυ και βαζεις γκολ στο 90 και απο τα νευρα σου πεταγεσαι και λες...γκοοοολλλ παρτε τα @@@@ μ@@@κες....

ε ενας να ""παρεξηγηθει"" καταλαβαινεις τι θα γινει εκει μεσα???

υγ...εχεις πμ :wave2:

Akatanomastos
13/11/2009, 12:01
ΡΕ ΑΚΑΤΑΝΑΟΜΑΣΤΕ..

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ...ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ??
:rotflmao: :rotflmao:

δεν ξερω ρε συ γενικα, αλλα εγω ειχα μιλησει απευθειας με τον coach(κοκάκιας:rolleyes: ), δεν ειχα μανατζαρειους μεσαζοντες:wacko:

o_gavros
13/11/2009, 12:07
ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ........

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ............ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥΣ......!!!!

τι απαντάς τώρα σε κάτι τέτοιο???
σε ένα πόνημα γεμάτο "σας & μας"???
Αν και δηλώνεις κατ'επανάληψη αριστερών φρονημάτων και περήφανος για τη γενέτειρα σου, η τακτική της πόλωσης είναι η μανιέρα σου!!!
Αν είχες έστω και λίγη απο την αναρχική ψυχή που λες ότι "εξάγει" η Νιγρίτα,τότε θα έκοβες τις μαλακίες περί "εμείς και οι απέναντι".
στο ίδιο καζάνι με σκατά βράζουμε.έχει καμιά σημασία αν βράζεις στον πάτο ή στην επιφάνεια?

Είσαι τραγικός μπάρμπα,τραγικός!!!
και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι κανένας δε μπαίνει στον κόπο να αντιπαρατεθεί μαζί σου για το θέμα αυτό.

άντε για ψάρεμα πριν γίνεις επικίνδυνος.

Cpt. Haddock
13/11/2009, 12:15
Κι εδώ το ίδιο συμβαίνει.Στα ντέρμπυ δεν πάνε αντίπαλοι οπαδοί.:rotflmao: :rotflmao:

ναι, αλλά επεισόδια έχουμε... μυστήρια πράγματα :lol:

Akatanomastos
13/11/2009, 12:19
ναι, αλλά επεισόδια έχουμε... μυστήρια πράγματα :lol:

υπαρχουν φορες, που και μονοι τους να ναι οπαδοι μιας ομαδας με εμφανεστατα διακριτικα,
μετα η διοικηση ισχυριζετε οτι δεν ηταν οπαδοι της ομαδας τους, αλλα κατι αλλο:alien:

Akatanomastos
13/11/2009, 12:39
καραγκουνης στο 4' λεπτο, :bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: τσολιας.. (http://www.youtube.com/watch?v=bh60lxMi__A&feature=player_embedded#)

kalgeorge
13/11/2009, 13:42
και μετα λενε γιατι καποιες ομαδες ΔΕΝ εχουν προκοψει.....

http://www.sport24.gr/html/ent/506/ent.327506.asp

:sick: :sick:

sakisdani750
13/11/2009, 14:00
και μετα λενε γιατι καποιες ομαδες ΔΕΝ εχουν προκοψει.....

http://www.sport24.gr/html/ent/506/ent.327506.asp

:sick: :sick:

"Κώστας Αντωνίου" παλι καλα εχετε εσειςς τετοιους τεχικους διευθυντες και προκοψατε.....

kalgeorge
13/11/2009, 14:18
"Κώστας Αντωνίου" παλι καλα εχετε εσειςς τετοιους τεχικους διευθυντες και προκοψατε.....

οχι μαζι σου ειμαι.....

sakisdani750
13/11/2009, 14:21
οχι μαζι σου ειμαι.....

φιλε με σενα παω πασο με εχεις τρελανει δεν ξερω απο που να σε πιασω....

kalgeorge
13/11/2009, 14:22
φιλε με σενα παω πασο με εχεις τρελανει δεν ξερω απο που να σε πιασω....

δεν μπορεις.....

εξαλλου ειδικα για τον κονσεισαο δεν ειανι κινηση αυτη που κανατε....

μεγαλυτερο τσογλανι δεν υπαρχει...

CIRUS
13/11/2009, 14:25
δεν μπορεις.....

καλά δεν αντέχω, είσαι και άσχετος ρε φιλαράκι μπορεί ο Κονσεισάο να είναι τσογλάνι αλλά έχουν τον Γκαρσία που τον ηρεμεί κάθε φορά καθότι είναι παιδί μάλαμα και σιχαίνεται τις φασαρίες

αμα δεν ξέρεις άλλη φορα να μη λες εκτίθεσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit: ελπίζω όταν θα φύγει ο Σαντος να κρεμάσει και ο Γκαρσία τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να γίνει προπονητής καθότι η νηφαλιότητα του θα προσφέρει πολλά στον παοκ

kalgeorge
13/11/2009, 14:30
καλά δεν αντέχω, είσαι και άσχετος ρε φιλαράκι μπορεί ο Κονσεισάο να είναι τσογλάνι αλλά έχουν τον Γκαρσία που τον ηρεμεί κάθε φορά καθότι είναι παιδί μάλαμα και σιχαίνεται τις φασαρίες

αμα δεν ξέρεις άλλη φορα να μη λες εκτίθεσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

φιλε πιστεψε με ο κονσεισαο ειναι πολυ πιο τσογλανος απο τον γκαρσια....μιλω εκτος γηπεδων ;) ;)

και αντε γυρνα στο διαβασμα ρε που εκανες και διαλειμα για να γραψεις.....

:mad: :mad:

CIRUS
13/11/2009, 14:32

και αντε γυρνα στο διαβασμα ρε που εκανες και διαλειμα για να γραψεις.....

:mad: :mad:

κτυπάς ρε τσόγλανε εκεί που πονάει αλλά δεν έχω διάβασμα τώρα στη δουλειά είμαι και θα είμαι ως το βράδυ οπότε και θα γράφω ό,τι γουστάρω:lol: :lol: :lol:

sakisdani750
13/11/2009, 14:43
δεν μπορεις.....

παιδια αλλο εκτος γηπεδου και αλλο εντος γηπεδου το οτι ειναι οξυθυμος στο αγωνιστικο χωρο δεν λεει τπτ....

δεν παει να πει οτι δεν θα ειναι καλος σε ενα Α ποστο που θα του δοθει...ο χρονος θα δειξει!!!

kalgeorge
13/11/2009, 14:45
παιδια αλλο εκτος γηπεδου και αλλο εντος γηπεδου το οτι ειναι οξυθυμος στο αγωνιστικο χωρο δεν λεει τπτ....

δεν παει να πει οτι δεν θα ειναι καλος σε ενα Α ποστο που θα του δοθει...ο χρονος θα δειξει!!!

οχι αλλα λεει πολλα για το ποσο αποτελει κριτηριο ο χαρακτήρας ενος ατομου για να τον επιλεξεις για μια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ θεση....

ισως δεν ξερεις ποσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ειναι αυτη η θεση...πρωτα απο ολα οσον αφορα την ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ που βγαζει προς τα εξω ο τεχνικος διευθυντης

CIRUS
13/11/2009, 15:11
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ θεση....

σιγά τη θέση ρε συ, εσείς έχετε τον Αντωνίου και πριν ένα μεταφραστή στο Ellada είμαστε μην ξεχνάς

εμείς έχουμε τον Sokrates που έχει όλες τις θέσεις ρε συ, αποφασίζω ότι αυτόν χρειαζόμαστε δεν χρειάζομαι scouters τεχνικους διευθυντάδες και παπατζιλίκια:lol: :lol: :lol:

kalgeorge
13/11/2009, 15:12
σιγά τη θέση ρε συ, εσείς έχετε τον Αντωνίου και πριν ένα μεταφραστή στο Ellada είμαστε μην ξεχνάς

εμείς έχουμε τον Sokrates που έχει όλες τις θέσεις ρε συ, αποφασίζω ότι αυτόν χρειαζόμαστε δεν χρειάζομαι scouters τεχνικους διευθυντάδες και παπατζιλίκια:lol: :lol: :lol:

κι ομως ειναι πολυ σημαντικη η θεση γιατι πρωτα απο ολα ειναι βιτρινα της ομαδος....

για αυτο και οταν πηγε ο κωστακης στον μιγιατοβιτς το καλοκαιρι να ζητησει παικτη....γελαγε ολη η ισπανια

CIRUS
13/11/2009, 15:16
κι ομως ειναι πολυ σημαντικη η θεση γιατι πρωτα απο ολα ειναι βιτρινα της ομαδος....

για αυτο και οταν πηγε ο κωστακης στον μιγιατοβιτς το καλοκαιρι να ζητησει παικτη....γελαγε ολη η ισπανια

βιτρίνα και π@π@ριες, και στην ολλανδία πήγαινε να δεις τις βιτρίνες μια χαρά είναι αλλά δεν λένε ότι έχουν και καλές θέσεις:D

kalgeorge
13/11/2009, 15:28
βιτρίνα και π@π@ριες, και στην ολλανδία πήγαινε να δεις τις βιτρίνες μια χαρά είναι αλλά δεν λένε ότι έχουν και καλές θέσεις:D

καλα δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα οκ

CIRUS
13/11/2009, 15:50
καλα δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα οκ

στην Ολλανδία οι οίκοι με τα κόκκινα φωτάκια είναι σε κεντρικούς δρόμους και έχουν βιτρίνες όπου κάθονται οι <<κυρίες>> για να τις διαλέξεις και απο εκεί έκανα ένα μικρο συνυρμό και παραλληλία με τον τεχνικό διευθυντή σας εεεε συγνώμη τους τεχνικούς διευθυντές στην ελλάδα:lol: :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
13/11/2009, 15:54
στην Ολλανδία οι οίκοι με τα κόκκινα φωτάκια είναι σε κεντρικούς δρόμους και έχουν βιτρίνες όπου κάθονται οι <<κυρίες>> για να τις διαλέξεις και απο εκεί έκανα ένα μικρο συνυρμό και παραλληλία με τον τεχνικό διευθυντή σας εεεε συγνώμη τους τεχνικούς διευθυντές στην ελλάδα:lol: :lol: :lol: :lol: Μπα!Ρε Φασίλη στην Ολλαααδνία φρίιισκεεσαι;:rotflmao:

CIRUS
13/11/2009, 15:58
Μπα!Ρε Φασίλη στην Ολλαααδνία φρίιισκεεσαι;:rotflmao:

όχι αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου από συναδέλφους που πήγαν εκεί για σεμινάρια :lol: :lol: :lol:

vangelis 64
13/11/2009, 16:06
όχι αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου από συναδέλφους που πήγαν εκεί για σεμινάρια :lol: :lol: :lol: Εποικοδομητικά να υποθέσω.:D

180450

CIRUS
13/11/2009, 17:13
Εποικοδομητικά να υποθέσω.:D

:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

kalgeorge
13/11/2009, 17:46
Μπα!Ρε Φασίλη στην Ολλαααδνία φρίιισκεεσαι;:rotflmao:

oxi alla tosa pou exei kapnisei gia na tin palepsei me to diavasma....taxideuei sunexia :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
13/11/2009, 18:36
Ανάξιο σχολιασμού Terens...δηλώνει κόμπλεξ απο μόνο του όλο το μήνυμα. Μου θυμίζει τους μαύρους των ΗΠΑ που έχουν γίνει πιο ρατσιστές και απο τους λευκούς εχθρούς τους και για όλες τις παρόλες που κάνουν, τους φταίνε οι λευκοί.

Α... Terens.... τον Ψωμιάδη και τον Φωτάκια δήμαρχο που έχετε , οι κάτοικοι Αθήνας το έχουν επιβάλει και αυτό;

Τι θα διαβάσουμε ακόμα εδώ ρε γμτ μου...

Gandalf

ΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ........ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Τής Άθήνας.........ίσως άντιδρούσες χειρότερα.
Μέχρι καί έδώ μέσα βλέπω μιά μονομαχία ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ,όλοι οί άλλοι
είναι όδοντόκρεμες...!!

ΕΙΠΑ........ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ.....!!

Μέ τό κράτος όμως τής ΑΘΗΝΑΣ...........ΞΕΡΝΑΩ....!!

Άν είστε τόσο στενόμυαλοι καί δέν άντιλαμβάνεστε τί σημαίνει
ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.........τί νά πώ..??
Ποιός διχάζει τήν Έλλάδα...??
Παιδιά καί άποπαίδια...??
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ.........ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....??
ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ........ΑΝΤΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ....??
Γιά κάντε μιά βόλτα έδώ πάνω .........
Καστοριά,Βέροια,Φλώρινα,Ξάνθη,Κομοτηνή ,...σ'όλη τή Βόρεια
Έλλάδα καί ρωτήστε.......ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ....??
Μέ τό νά κουκουλώνετε τά πράμματα ή νά τά βλέπετε μέ.......
ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.......δέν άλλάζει κάτι...!!
Λυπάμαι φίλε μάγε..........

ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕΣ...........ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ 2 ΜΥΡΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ....!!!!

Γιατί όποιον καί νά ρωτήσεις έδώ πάνω θά σού πεί ότι τά έγραψα
ΛΙΑΝ........ΕΠΙΕΙΚΩΣ.....!!!
Προφανώς κανείς σας δέ βλέπει τόν κόσμο άπό τήν περιφέρεια πού φωνάζει
γιά έγκατάλειψη σέ όλα τά μέσα ένημέρωσης όταν γίνονται συγκεντρώσεις,
άπεργίες,διαμαρτυρίες....!!
Όλοι αύτοί πού μιλάνε .......ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΘΑΝΑΙ.....!!

Πρέπει λοιπόν νά πάω στό γιατρό μου νά μού έξηγήσει......ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ...??

Τώρα πού κολλάει τόν ποιόν έχουμε Νομάρχη καί ποιόν δήμαρχο ό Πειραιάς.....??
Μήπως έννοείς ότι είμαστε τόσο άνόητοι όλοι έδώ ....??
Πού βγάλαμε αύτόν Νομάρχη ...??
Φοβερό έπιχείρημα..........νά χαίρεστε τόν γλυκοτσούτσουνο...!!!
Έ όχι κί έτσι ρέ φίλε........

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..........ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΑΓΑΠΑΜΕ........ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.........ΑΠ'ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΄, ..........ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ
ΒΟΡΕΙΟΥΣ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Πράγμα πού δέν διστάζετε νά τό δείξετε........κάθε ώρα καί στιγμή.
Προσωπικά τό ότι έχω έπιλέξει νά ύποστηρίζω μιά όμάδα........
πού έχει έδρα τό ....ΝΟΤΟ........ίσως δείχνει αύτό τό κόμπλεξ
πού έπικαλείσαι...!!!
Είναι τόσο άστείο......
Γιατί κάθε μέρα έχω νά άντιμετωπίσω όλους τούς συμπολίτες μου....
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..........
ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΦΥΡΑΤΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ...........ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....!!!
ΧΑΜΟΥΤΖΗ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ...........ΟΛΟΙ...

Είδατε καί τήν άντίδραση τού Πεταντίν...??
Είσαι άπό Θεσσαλονίκη καί μάς τά λές έτσι....??
ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ..........ΦΙΛΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ........

Κοιμηθείτε καί προσποιηθείτε.......ΟΤΙ...........ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.....!!

Δέ νομίζω ότι άγαπάει τήν Έλλάδα μας..........κανείς σας περισσότερο άπό μένα....
Καί τήν Άθήνα,καί τό Ναύπλιο καί τήν Καλαμάτα καί τήν Κρήτη....!!

Τά άγαπάω καί τά πονάω σάν μέρη τής πατρίδας μου.......
Τό ότι όμως ή Άθήνα είναι πιά μιά ........ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ.....είναι μιά
πραγματικότητα.
Καί έδώ έρχομαι καί έξηγώ τή λέξη.....ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ.........

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ...........ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ........ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ...!!

kalgeorge
13/11/2009, 18:39

ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕΣ...........ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ 2 ΜΥΡΡΙΑ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ....!!!!

μονοι σας βγαινετε,,,,οπως κανεις εσυ τωρα με τον εαυτο σου

kalgeorge
13/11/2009, 18:45

Δέ νομίζω ότι άγαπάει τήν Έλλάδα μας..........κανείς σας περισσότερο άπό μένα....

ρε συ...κοιταξε το τωρα που ειναι νωρις.....

εχεις ξεφυγει λεμε

STOYBI
13/11/2009, 19:02
ρε συ...κοιταξε το τωρα που ειναι νωρις.....

εχεις ξεφυγει λεμε

Μη ανατρεψιμη η κατασταση....... :sad:

:bigcry:

kalgeorge
13/11/2009, 19:07
Μη ανατρεψιμη η κατασταση....... :sad:

:bigcry:

εν τω μεταξυ μου αρεσει που γραφει ενα ολοκληρο κειμενο τιγκα στον κομπλεξισμο ....και λεει....δεν ειμαι εγω κομπλεξαρας....οι αλλοι ειστε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σαν το ανεκδοτο πουλεει......δεν ειμαι εγω ρατσιστης...οι αλλοι ειναι μαυροι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

vagtav
13/11/2009, 19:07
Terens, απλώς δεν υπάρχεις λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
13/11/2009, 19:09
ΑΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ........ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Τής Άθήνας.........ίσως άντιδρούσες χειρότερα.
Μέχρι καί έδώ μέσα βλέπω μιά μονομαχία ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ,όλοι οί άλλοι
είναι όδοντόκρεμες...!!

.....ΝΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ........ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ...!!

http://www.youtube.com/watch?v=ax-gUdGI1lE

kalgeorge
13/11/2009, 19:13
http://www.youtube.com/watch?v=nzZVOxXSpu8

:bawl:

STOYBI
13/11/2009, 19:30
:D http://www.youtube.com/watch?v=BV9XwgqzvjQ :D