View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Κανενα επιθετικο φαουλ στον Τζορβα...η δευτερη κιτρινη για γελια...το πεναλντυ πεντακαθαρο αλλα ο Βυντρα βουτηξε σαν μαλακας μετα (νομιζω οτι ο πλαγιος το ειδε καθαρα αλλα ηταν με τους αλλους :winka: )....ο Νινης οσπου να κουραστει επαιξε πολυ καλα...oταν εδειξε 6 λεπτα καθυστερησης με ακουσε ολη η καφετερια απο τα γελια...
την κυριακη που μας ερχετε θα δουμε τελικα ποιος εχει τα καλυτερα κοζια...μεχρι τωρα ο βαζελος φαινετε να εχει το πανω χερι για λιγο...
:wave2:
ΕΠΑΙΖΑΝ...............ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
Παράταση.........
Δέν τό κατάλαβες.....??
kalgeorge
23/11/2009, 08:10
και κλαίνε κλαίνεεεεε.....τα χανουμακιαααα....
στου οα....στου οάκα τα σκαλακιααααααα
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ρε...κανει κρυο εκει στους....μείον....:look: :sick: :look: ουτεξερωγωποσο???
:lol: :lol: :lol: :lol:
la_villa
23/11/2009, 08:46
όταν η ομάδα δίνεται σε προπονητες τύπου Κετσπάγια (μπορεί στο μέλλον να αποδειχθει καλος αλλα αυτην την στιγμή απο που και ως που στον Θρυλο...) τωρα όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουν
ο Ζικο και οι δικοί του τα ρίχνουν στους προηγούμενους
ο Κετσπαγια και σια τα ρίχνουν στους τωρινούς λέγοντας αυτα που λ΄νε...
ποιος έχει δίκιο???πιασε το αυγό και κουρευτο...
την ευθυνη την εχει ΕΝΑΣ....ο κωλόγερος...
τα πιστόλια του Μητρο τον πειράξαν....όλα αυτα που γ@μησε αυτος οκ (που είναι το αυνανοχερι ρε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑ ΕΓΩ....??
μπλα μπλα μπλα...
Δεν αισθάνομαι αδικημένος. Η κάρτα ήταν υπερβολική, ήταν όμως σύμφωνη με τους κανονισμούς. Σφυρίζεται ένα φάουλ και ο αντίπαλος απομακρύνει την μπάλα από το σημείο. Ο τρόπος που τη διώχνει είναι αδιάφορος. Είτε με τα χέρια είτε με σουτ έξω από το γήπεδο είτε με πλασεδάκι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Απλά δεν ήταν προκλητικος, έχεις δίκιο σε αυτό.
Επίσης το φάουλ στον Τζόρβα δεν ήταν μαρς, παρόλα αυτά ΆΝ ήθελε ο διαιτητής (και όλοι καταλαβαίνουμε τί σημαίνει αυτό) θα μπορούσε να το δώσει και κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα. Απλά δεν ήθελε.
Για το πέναλτυ του Βύντρα δεν το ξανασχολιάζω. Για του Νίνη είσαι άδικος, γιατί ο μικρός προσπαθούσε να αποφύγει το μαρκάρισμα του αντιπαλου και να κρατηθεί όρθιος. Δεν ήθελε να πάρει πέναλτυ. Αν είχε πέσει νωρίτερα θα συμφωνούσα μαζί σου.
Αυτά για τη χθεσινή διαιτησία.
la_villa
23/11/2009, 09:24
:lol: :lol: :lol:
ανακάλυψαν φαουλ στον Τζόρβα τώρα????:lol: :lol: :lol:
ο Τζορβας αλλου πήγαινε η μπάλα αλλού πήδηξε και την εχασε
αυτα είναι
καρτα δεν υπήρχε...δεν εδιωξε έξω αλλα για καθυστερήσεις...αλλα ήταν βλέπετε το σκορ 0-1 και κατι έπρεπε να κανει...μην χάνει και χρόνο...εδωκε και 6' λεπτα...τι άλλο να εκανε???
φυσικά για πέναλτυ στον νινη ούτε λόγος...είχε προηγηθει επιθετικό φαουλ απο τον νίνη...
sakisdani750
23/11/2009, 09:30
καλημερα ΚΛΑΨΕΣ ΜΟΥ.......:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:
SnakeMJK
23/11/2009, 09:49
ε ρε τι έχει να γίνει την κυριακή.... :smilea:
Gandalf dr685sm
23/11/2009, 09:53
Εγώ ξέρω οτι στο ντέρμπυ θα έχουν 6 διαιτητές όπως UEFA... απο δύο Linesmen ο καθένας και απο δύο διαιτητές αρχηγούς ο καθένας (μέσα και έξω απο το γήπεδο).
Κλάψα ο ένας... κλάψα ο άλλος...,μιλάμε θα έχει πολύ γέλιο το ντέρμπυ καθώς και ενα λάθος σφύριγμα να γίνει θα τον περιμένουν για λυντσάρισμα όποιον το δώσει...
Κατά τα άλλα... ΕΙΠΑ... γουστάρω, τρελαίνομαι που πέφτει π$#@%# απο τους "μικρούς"¨στο ΠΟΚ. Έτσι πρέπει μπας και δούμε και λίγο μπάλα...
Α.. και που είστε.. τέτοια κίτρινη στον Αστέρα δεν δίνουν ούτε στην αλάνα ή στο 5Χ5... φαντάζεστε να παίζετε τόπι στο 5Χ5 , μετά το σφύργιμα κάποιος να πλασάρει την μπάλα έξω... (οχι να την στέλνει εκτός τροχιάς.. να την πλασάρει σιγά όπως ο παίκτης του Αστέρα).
Πείτε μου ποιά θα ήταν η αντίδραση όλων στο 5Χ5 αν τον έβγαζε για ενα δίλεπτο απο την ομάδα οπως το κάνουν συνήθως;
Ήταν φανερό οτι δεν το έκανε εκνευρισμένα...ούτε για να καθυστερήσει. Μη σκόπιμη μαλακία θα το έλεγα εγώ.
Είπα... έχει μεγάλη πλάκα και για τους 3 υποτιθέμενους δυνατούς του ΠΟΚ (καλά... καλά... τους 2 ρε Kalgeorge... από συνήθεια ειπα 3 ) να πέφτει ΦΟΥΤΣΑ απο τους μικρούς και μετά ΟΣΦΠ-ΠΑΟ να κλαίγονται οτι δήθεν αδικήθηκαν...
Καλά είμαστε σοβαροί;... τι να πουν όπως είπε (σωστά το είπε εδώ) ο Terens, κάτι ομάδες σαν τον Εργοτέλη, την Ξάνθη, την Λάρισσα κτλ...
Γουστάρω λέμε τρελά... και ακόμα πιο πολύ γιατί θα κανονίσω να δώ το ντέρμπυ σας με φίλους κόκκινους και πράσινους και εγώ στην μέση (δυστυχώς - δυστυχέσταστα... αδιάφορος) θα τρώω σουβλάκια γελώντας με το θέαμα εντός και εκτός οθόνης.
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
la_villa
23/11/2009, 09:53
κατσε να δουμε ποιους πάικτες θα εχουμε διαθεσιμους πρώτα...
εχει αγωνα αυριο...ε 2~3 δεν θα βγουν off
για γελια και για κλάματα
kalgeorge
23/11/2009, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είπα... έχει μεγάλη πλάκα και για τους 3 υποτιθέμενους δυνατούς του ΠΟΚ (καλά... καλά... τους 2 ρε Kalgeorge... από συνήθεια ειπα 3 )
Gandalf
ειπαμε .....φετινος στοχος να τερματισετε πανω απο την καβαλα. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
23/11/2009, 10:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Δεν αισθάνομαι αδικημένος. Η κάρτα ήταν υπερβολική, ήταν όμως σύμφωνη με τους κανονισμούς. Σφυρίζεται ένα φάουλ και ο αντίπαλος απομακρύνει την μπάλα από το σημείο. Ο τρόπος που τη διώχνει είναι αδιάφορος. Είτε με τα χέρια είτε με σουτ έξω από το γήπεδο είτε με πλασεδάκι, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Απλά δεν ήταν προκλητικος, έχεις δίκιο σε αυτό.
Επίσης το φάουλ στον Τζόρβα δεν ήταν μαρς, παρόλα αυτά ΆΝ ήθελε ο διαιτητής (και όλοι καταλαβαίνουμε τί σημαίνει αυτό) θα μπορούσε να το δώσει και κανείς δεν θα του έλεγε τίποτα. Απλά δεν ήθελε.
Για το πέναλτυ του Βύντρα δεν το ξανασχολιάζω. Για του Νίνη είσαι άδικος, γιατί ο μικρός προσπαθούσε να αποφύγει το μαρκάρισμα του αντιπαλου και να κρατηθεί όρθιος. Δεν ήθελε να πάρει πέναλτυ. Αν είχε πέσει νωρίτερα θα συμφωνούσα μαζί σου.
Αυτά για τη χθεσινή διαιτησία. Ή να είσαι αντικειμενικός ή να μην είσαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε Μάγε,για σε παρακαλώ,κλαίει ποτέ ο περήφανος κόσμος τού γαύρου και τού βάζελου;:mad:
Αυτά για μάς τούς ΑΕΚτζήδες.:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
23/11/2009, 10:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Ή να είσαι αντικειμενικός ή να μην είσαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε Μάγε,για σε παρακαλώ,κλαίει ποτέ ο περήφανος κόσμος τού γαύρου και τού βάζελου;:mad:
Αυτά για μάς τούς ΑΕΚτζήδες.:bawl: :bawl: :bigcry: :bigcry:
βαγγοοοοοοοοο
πρωτος σκορερ ρε αυτος ο μπλανκο
:bawl: :bawl: :rotflmao:
vangelis 64
23/11/2009, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
βαγγοοοοοοοοο
πρωτος σκορερ ρε αυτος ο μπλανκο
:bawl: :bawl: :rotflmao: Γιατί ρε,αμφιβάλλεις;Έχει βγει!:a36: Πάντως καλά μού τά'λεγες ρε συ...εμείς κι ο γαύρος θα χάναμε βαθμούς.
Η ομάδα σου πάντως σ' έριξε στον κουβά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
23/11/2009, 10:39
Γιατί ρε,αμφιβάλλεις;Έχει βγει!:a36: Πάντως καλά μού τά'λεγες ρε συ...εμείς κι ο γαύρος θα χάναμε βαθμούς.
Η ομάδα σου πάντως σ' έριξε στον κουβά.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω σταματησει να παιζω τον παναθηναικο εδω και πολυυυυυυ καιρο :rotflmao: :rotflmao:
doctor x
23/11/2009, 11:17
παλι αδικησανε την ΠΑΟΚΑΡΑ....
Εγώ ξέρω οτι στο ντέρμπυ θα έχουν 6 διαιτητές όπως UEFA... απο δύο Linesmen ο καθένας και απο δύο διαιτητές αρχηγούς ο καθένας (μέσα και έξω απο το γήπεδο).
Κλάψα ο ένας... κλάψα ο άλλος...,μιλάμε θα έχει πολύ γέλιο το ντέρμπυ καθώς και ενα λάθος σφύριγμα να γίνει θα τον περιμένουν για λυντσάρισμα όποιον το δώσει...
Κατά τα άλλα... ΕΙΠΑ... γουστάρω, τρελαίνομαι που πέφτει π$#@%# απο τους "μικρούς"¨στο ΠΟΚ. Έτσι πρέπει μπας και δούμε και λίγο μπάλα...
Α.. και που είστε.. τέτοια κίτρινη στον Αστέρα δεν δίνουν ούτε στην αλάνα ή στο 5Χ5... φαντάζεστε να παίζετε τόπι στο 5Χ5 , μετά το σφύργιμα κάποιος να πλασάρει την μπάλα έξω... (οχι να την στέλνει εκτός τροχιάς.. να την πλασάρει σιγά όπως ο παίκτης του Αστέρα).
Πείτε μου ποιά θα ήταν η αντίδραση όλων στο 5Χ5 αν τον έβγαζε για ενα δίλεπτο απο την ομάδα οπως το κάνουν συνήθως;
Ήταν φανερό οτι δεν το έκανε εκνευρισμένα...ούτε για να καθυστερήσει. Μη σκόπιμη μαλακία θα το έλεγα εγώ.
Είπα... έχει μεγάλη πλάκα και για τους 3 υποτιθέμενους δυνατούς του ΠΟΚ (καλά... καλά... τους 2 ρε Kalgeorge... από συνήθεια ειπα 3 ) να πέφτει ΦΟΥΤΣΑ απο τους μικρούς και μετά ΟΣΦΠ-ΠΑΟ να κλαίγονται οτι δήθεν αδικήθηκαν...
Καλά είμαστε σοβαροί;... τι να πουν όπως είπε (σωστά το είπε εδώ) ο Terens, κάτι ομάδες σαν τον Εργοτέλη, την Ξάνθη, την Λάρισσα κτλ...
Γουστάρω λέμε τρελά... και ακόμα πιο πολύ γιατί θα κανονίσω να δώ το ντέρμπυ σας με φίλους κόκκινους και πράσινους και εγώ στην μέση (δυστυχώς - δυστυχέσταστα... αδιάφορος) θα τρώω σουβλάκια γελώντας με το θέαμα εντός και εκτός οθόνης.
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
Gandalf
Υπαρχει περιπτωση να ευνοηθει αλλη ομαδα εκτος του γαυρου στο καραισκακη......... :confused:
Ας ειμαστε επιτελους λιγο αντικειμενικοι....... η ομαδα μου αδικηθηκε με το μη καταλογισμο 2 πεναλτι χωρις αυτο να αποτελει δικαιολογια για την απωλεια βαθμων αλλα και εσυ αδικηθηκες με τη Καβαλα και φυσικα δεν ειναι η μονη φορα φετος ........ αν δεν μπορειτε να ειστε λιγακι σωστοι καθηστε να φατε σουβλακια οπως εγραψες παραπανω :wave2:
Οταν παραπονιούνται για διαιτησία οι 3 μεγάλες ομάδες μόνο για να γελάς είναι :lol: :lol: :lol:
αδικούνται μία στο τόσο και ευνοούνται 15 στις 30 και είναι για να παραπονιόμαστε ρε σεις συνέλθετε....
και εμάς μας ακύρωσε καθαρό γκολ του Μήτρογλου αλλά δεν μπορεί να στηρίζεσαι σε τέτοιες γελείες δικαιολογίες και να ζητάς αποπομπή διαιτητή για 1 λάθος. Δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βάλει άλλα 2 γκολ άνετα αν έπαιζε σοβαρά και ήρθε ισοπαλία για μία φάση, σιγά τα ουα
το ίδιο ισχύει και για σας φίλοι βάζελοι, όταν σας ευνοεί όλα καλά, δεν σας έδωσε ένα πέναλτυ και κλαίγεστε έλεος ρε π@@στη μου έλεος, τόσα λάθη γίνονται υπέρ σας και είδατε μόνο αυτό που έγινε εναντίων σας...
κακά τα ψέματα οι μεγάλες ομάδες δεν δικαιούνται να μιλάνε για διαιτησία, προκαλούμε γέλιο στους υπόλοιπους το έχω πει πολλές φορες αλλά βλέπω δεν αλλάζει κάτι δυστηχώς
Υ.Γ. Για να είμαι και εγώ δίκαιος αν μου ακύρωνε αυτό το γκολ με τον Βάζελο θα έσπαγα ότι έβρισκα μπροστά μου και θα έλεγα ότι με σφάξανε:D :D Αλλά να το κάνω με μικρές ομάδες που έχουν σφαχτεί άπειρες φορές δεν πρόκειται με τίποτα να το επικαλεσθω
Gandalf dr685sm
23/11/2009, 14:53
Lazio... αντικειμενικός είμαι και έχω κάνει και ενα βήμα πίσω βλέποντας την μεγάλη εικόνα.
Το σφάξιμο που έχουν ρίξει οι τρείς (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ) διαχρονικά σε άλλες ομάδες, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Καλά να κάνουν και οι "μικροί" λοιπόν να εκμεταλευθούν τα λάθη διαιτητών και να τον φορέσουν και στους τρείς..
Είναι κάτι που μας αξίζει..
Gandalf
la_villa
23/11/2009, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ας ειμαστε επιτελους λιγο αντικειμενικοι....... η ομαδα μου αδικηθηκε με το μη καταλογισμο 2 πεναλτι...
το ενα φανταζομαι εννοάς του βυντρα, το οποίο έγινε μετα την σκόπιμη αποβολη του παίκτη του Αστερα
το άλλο ποιο είναι???:confused: :confused:
Το να συζητάς για ποδόσφαιρό εδώ μέσα, είναι σα να μιλάς με τη Μπεζεντάκου για σοβάτισμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Οταν παραπονιούνται για διαιτησία οι 3 μεγάλες ομάδες μόνο για να γελάς είναι :lol: :lol: :lol:
αδικούνται μία στο τόσο και ευνοούνται 15 στις 30 και είναι για να παραπονιόμαστε ρε σεις συνέλθετε....
και εμάς μας ακύρωσε καθαρό γκολ του Μήτρογλου αλλά δεν μπορεί να στηρίζεσαι σε τέτοιες γελείες δικαιολογίες και να ζητάς αποπομπή διαιτητή για 1 λάθος. Δηλαδή ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βάλει άλλα 2 γκολ άνετα αν έπαιζε σοβαρά και ήρθε ισοπαλία για μία φάση, σιγά τα ουα
το ίδιο ισχύει και για σας φίλοι βάζελοι, όταν σας ευνοεί όλα καλά, δεν σας έδωσε ένα πέναλτυ και κλαίγεστε έλεος ρε π@@στη μου έλεος, τόσα λάθη γίνονται υπέρ σας και είδατε μόνο αυτό που έγινε εναντίων σας...
κακά τα ψέματα οι μεγάλες ομάδες δεν δικαιούνται να μιλάνε για διαιτησία, προκαλούμε γέλιο στους υπόλοιπους το έχω πει πολλές φορες αλλά βλέπω δεν αλλάζει κάτι δυστηχώς
Υ.Γ. Για να είμαι και εγώ δίκαιος αν μου ακύρωνε αυτό το γκολ με τον Βάζελο θα έσπαγα ότι έβρισκα μπροστά μου και θα έλεγα ότι με σφάξανε:D :D Αλλά να το κάνω με μικρές ομάδες που έχουν σφαχτεί άπειρες φορές δεν πρόκειται με τίποτα να το επικαλεσθω
Εσεις και μονος εσεις να μη μιλατε ........ :wave2:
νιώσε ελεύθερα και μίλα μου στον ενικό ή και στον πληθυντικό όπως βολεύεσαι αλλά όταν χρησιμοποιείς και τους 2 χρόνους δεν βγαίνει νόημα
εκτός αν εννοείς όταν είμαι μόνος μου να μη μιλάω οπότε θα φέρω και κάνα φίλο μου και μετά θα μιλάμε όλοι μαζι :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
23/11/2009, 16:07
νιώσε ελεύθερα και μίλα μου στον ενικό ή και στον πληθυντικό όπως βολεύεσαι αλλά όταν χρησιμοποιείς και τους 2 χρόνους δεν βγαίνει νόημα
εκτός αν εννοείς όταν είμαι μόνος μου να μη μιλάω οπότε θα φέρω και κάνα φίλο μου και μετά θα μιλάμε όλοι μαζι :lol: :lol: :lol:
εισαι μλκς :lol: :rotflmao: :rotflmao:
... μίλα μου στον ενικό ή και στον πληθυντικό όπως βολεύεσαι αλλά όταν χρησιμοποιείς και τους 2 χρόνους δεν βγαίνει νόημα
Ενώ έτσι βγαίνει ε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
23/11/2009, 16:08
Το να συζητάς για ποδόσφαιρό εδώ μέσα, είναι σα να μιλάς με τη Μπεζεντάκου για σοβάτισμα.
εξαρταται με ποιους μιλας :wave2:
Lazio... αντικειμενικός είμαι και έχω κάνει και ενα βήμα πίσω βλέποντας την μεγάλη εικόνα.
Το σφάξιμο που έχουν ρίξει οι τρείς (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ) διαχρονικά σε άλλες ομάδες, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Καλά να κάνουν και οι "μικροί" λοιπόν να εκμεταλευθούν τα λάθη διαιτητών και να τον φορέσουν και στους τρείς..
Είναι κάτι που μας αξίζει..
Gandalf
Αεκ και Παο τα τελευταια χρονια ευνοηθηκαν μεμονωμενα σε καποιες περιπτωσεις οταν ηδη ο αλλος ειχε καθαρισει το πρωταθλημα...... ο αλλος βιασε το Ελληνικο ποδοσφαιρο με ολα τα μεσα...... ξεχασες πολυ γρηγορα το περσινο στα χαρτια πρωταθλημα
Φετος η Αεκ διαλυεται και εσυ καθεσαι και μου σιγονταρεις τη λασπολογια του γαυρου και του καθε κοκκινου παπαγαλου .......... τι αλλο να σου πω ...... θα ειναι περιττο
Ενώ έτσι βγαίνει ε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι δεν βγαίνει έτσι και αλλιώς αλλά χαβαλέ κάνουμε εδώ οπότε...... και λίγα τα λόγια σου για την ΚΥΡΙΑ Μπεζεντάκου έτσι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a46: :a46:
οχι δεν βγαίνει έτσι και αλλιώς αλλά χαβαλέ κάνουμε εδώ οπότε...... και λίγα τα λόγια σου για την ΚΥΡΙΑ Μπεζεντάκου έτσι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχει ωραιους βυζους η ατιμη..... ειμαι φαν :beer:
:a46: :a46:
lazio ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες απλά πλακίτσα έκανα, και εγώ αντίστοιχα λόγω γρήγορης γραφής κάπου θα γράψω κάτι παρόμοιο δεν θα παρεξηγηθώ αν κάνεις κάτι ανάλογο σε μένα :beer: :beer: :beer:
o_gavros
23/11/2009, 16:15
κάποιος μου σφύριξε ότι υπάρχει σε αναμονή το ενδεχόμενο ο Ζίκο να πάρει πόδι αν και εφόσον τα αποτελέσματα στα 2 κρίσιμα παιχνίδια δεν είναι τα αναμενόμενα!!!
Εάν παίξει τέτοιο σενάριο,είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες!δεν θέλω να δω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή έτσι ακόμα και αν ο Μπάντοβιτς (ο διάδοχος,στο σενάριο που αναφέρω) πάει την ομάδα τρένο και το πάρουμε και με 10 βαθμούς διαφορά!
Κάθε μέρα ο θείος μας καθιστά ξεκάθαρο ότι έχουν τελειώσει τα ψωμιά του στην ομάδα.τον ευχαριστούμε πολύ,αλλά έφτασε η ώρα να χωρίσουμε που τραγούδαγε και ο τιτανοτεραστιος Νικος "the witch" Καρβέλας.
κατα τ'άλλα εμείς πάμε για διπλό στην Ολλανδία αύριο.
κάργα ψυχασθένεια αυτή η ομάδα!!!γουστάρω φάση!
τι λε ρε "καπετάνιο",έτσι σου'πανε να λες?
τα λέλουδα που τα στέλνουν αλήθεια?
ότι και όποτε θέμε θα λέμε και δε θα σου ζητήσουμε και την άδεια.
lazio ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες απλά πλακίτσα έκανα, και εγώ αντίστοιχα λόγω γρήγορης γραφής κάπου θα γράψω κάτι παρόμοιο δεν θα παρεξηγηθώ αν κάνεις κάτι ανάλογο σε μένα :beer: :beer: :beer:
Θα λυθουν ολα στο χορτο και το παρκε και μονο εκει ...... η Κυριακη ειναι κοντα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
κάποιος μου σφύριξε ότι υπάρχει σε αναμονή το ενδεχόμενο ο Ζίκο να πάρει πόδι αν και εφόσον τα αποτελέσματα στα 2 κρίσιμα παιχνίδια δεν είναι τα αναμενόμενα!!!
Εάν παίξει τέτοιο σενάριο,είμαστε να μας κλαίνε οι ρέγγες!δεν θέλω να δω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή έτσι ακόμα και αν ο Μπάντοβιτς (ο διάδοχος,στο σενάριο που αναφέρω) πάει την ομάδα τρένο και το πάρουμε και με 10 βαθμούς διαφορά!
Κάθε μέρα ο θείος μας καθιστά ξεκάθαρο ότι έχουν τελειώσει τα ψωμιά του στην ομάδα.τον ευχαριστούμε πολύ,αλλά έφτασε η ώρα να χωρίσουμε που τραγούδαγε και ο τιτανοτεραστιος Νικος "the witch" Καρβέλας.
κατα τ'άλλα εμείς πάμε για διπλό στην Ολλανδία αύριο.
κάργα ψυχασθένεια αυτή η ομάδα!!!γουστάρω φάση!
τι λε ρε "καπετάνιο",έτσι σου'πανε να λες?
τα λέλουδα που τα στέλνουν αλήθεια?
ότι και όποτε θέμε θα λέμε και δε θα σου ζητήσουμε και την άδεια.
Τσουζουν οι αληθειες αλλα θα τις ακουτε θελετε δε θελετε...... δε θα σου απαντησω για τo τι εννοουσα μεχρι εκει φτανει η κριση σου...... δε χρειαζεται να χαλασουμε το threadaki......ψυχραιμια :wave2:
o_gavros
23/11/2009, 16:26
Τσουζουν οι αληθειες αλλα θα τις ακουτε θελετε δε θελετε...... δε θα σου απαντησω για τo τι εννοσουσα μεχρι εκει φτανει η κριση σου...... δε χρειαζεται να χαλασουμε το threadaki :wave2:
δεν είναι κάνα υψηλό νόημα το τι εννοούσες.
τα "χλιαρά" για την κρίση μου,να σου λείπουν.δεν νομίζω να σε έθιξα στο προσωπικό.
άραγε αυτό που σου έγραψα το διάβασες?
δεν χαλάμε κανένα θρεντ.
δικαίωμα σου τι,που,σε ποιον και πότε θα απαντάς.
la_villa
23/11/2009, 16:26
μου την σπάει όταν αντιγραφουν αυτα που γραφω
αλλα ακόμα ψάχνω το 2ο πεναλτυ που δεν δόθηκε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τσουζουν οι αληθειες αλλα θα τις ακουτε θελετε δε θελετε...... δε θα σου απαντησω για τo τι εννοσουσα μεχρι εκει φτανει η κριση σου...... δε χρειαζεται να χαλασουμε το threadaki :wave2:
lazio τσουζουν οι αλήθειες όταν λέγονται ολόκληρες ίσως, όταν πάτε εσείς οι βάζελοι να το παίξετε μιξοπαρθένες αφού ράψετε το @@@@ σας και μας το παίζετε αδικημένοι όταν καταφανέστατα ευνοείστε όσο και μεις με τις μικρές ομάδες ε δεν τσούζει καθόλου.
Αν νομίζεις ότι θα μας βγάλεις τρελούς και θέλεις να κλείνουμε τα μάτια στα λάθη που γίνονται υπέρ σας και να βλέπουμε μόνο τα δικά μας ε συγνώμη αλλά κάπου κάτι έχεις χάσει......
δεν θα κάτσω να επεκταθώ γιατί εγώ κυρίως γράφω για χαβαλέ αν θες κάτσε και συγκρινε με άλλους σε πόσσες φάσεις αδικήθηκες και σε πόσσες φάσεις αδικήθηκα για μένα και μόνο να μπεις σε τέτοια λογική είσαι λάθος.
blackbusa
23/11/2009, 16:37
lazio τσουζουν οι αλήθειες όταν λέγονται ολόκληρες ίσως, όταν πάτε εσείς οι βάζελοι να το παίξετε μιξοπαρθένες αφού ράψετε το @@@@ σας και μας το παίζετε αδικημένοι όταν καταφανέστατα ευνοείστε όσο και μεις με τις μικρές ομάδες ε δεν τσούζει καθόλου.
Αν νομίζεις ότι θα μας βγάλεις τρελούς και θέλεις να κλείνουμε τα μάτια στα λάθη που γίνονται υπέρ σας και να βλέπουμε μόνο τα δικά μας ε συγνώμη αλλά κάπου κάτι έχεις χάσει......
δεν θα κάτσω να επεκταθώ γιατί εγώ κυρίως γράφω για χαβαλέ αν θες κάτσε και συγκρινε με άλλους σε πόσσες φάσεις αδικήθηκες και σε πόσσες φάσεις αδικήθηκα για μένα και μόνο να μπεις σε τέτοια λογική είσαι λάθος.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι εγινε ρε λουλου???φετος φαινετε να εχει τα κοζια (τα περισσοτερα εστω)ο βαζελος και ασχοληστε με την διαιτησια???γιατι οταν αναφερεσε για τα λαθη υπερ καποιου εννοεις και αναφερεσε σε διαιτησια...ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κλεφτης ειναι και ενας τσαντακιας...κλεφτης ειναι και αυτος που μπουκαρει σε μια χρηματαποστολη...ποιος ομως κανει μεγαλυτερη μπαζα και την περναει καλυτερα???:winka:
μην τα βαζεις ολα σε ενα τσουβαλι γιατι δεν μπορουν να μπουν...
Και εγω για χαβαλε γραφω...... αλλα καποια πραματα θελουν απαντησεις
Ειδες που τελικα τσουζουν οι αληθειες... :wave2:
Υ.Γ Περισσοτερη κουβεντα το βραδακι της Κυριακης
o_gavros
23/11/2009, 16:46
Και εγω για χαβαλε γραφω...... αλλα καποια πραματα θελουν απαντησεις
αφού τσούζουν,πες μας ρε καπετανιο τα λέλουδα που τα στέλνουμε?
ή μήπως προτιμάς πιστόλια?
την κυριακή θα'χει σίγουρα γούστο εδώ.
δε λέω ακόμα σκορ νίκης μας γιατί δεν ξέρω με πόσους βασικούς θα κατέβουμε.:p
vangelis 64
23/11/2009, 16:49
Ας ειμαστε επιτελους λιγο αντικειμενικοι....... η ομαδα μου αδικηθηκε με το μη καταλογισμο 2 πεναλτι Και σίγουρα το ένα θα είναι αυτό τού Νίνη,ε;Που ανοίγει τη μπάλα για να πάρει τον αμυντικό στο σπριντ-με τη φοβερή ταχύτητά του:bawl: -αλλά επειδή ο άλλος είναι πιο γρήγορος τού κάνει φάουλ ο πιτσιρίκος,τραβώντας τον.
Αυτό δε λες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Και σίγουρα το ένα θα είναι αυτό τού Νίνη,ε;Που ανοίγει τη μπάλα για να πάρει τον αμυντικό στο σπριντ-με τη φοβερή ταχύτητά του:bawl: -αλλά επειδή ο άλλος είναι πιο γρήγορος τού κάνει φάουλ ο πιτσιρίκος,τραβώντας τον.
Αυτό δε λες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ακριβως .... με προλαβες :lol:
Αφου δε εδωσε το επιθετικο......
τι εγινε ρε λουλου???φετος φαινετε να εχει τα κοζια (τα περισσοτερα εστω)ο βαζελος και ασχοληστε με την διαιτησια???γιατι οταν αναφερεσε για τα λαθη υπερ καποιου εννοεις και αναφερεσε σε διαιτησια...ΑΝΑΦΕΡΕΣΕ...
κλεφτης ειναι και ενας τσαντακιας...κλεφτης ειναι και αυτος που μπουκαρει σε μια χρηματαποστολη...ποιος ομως κανει μεγαλυτερη μπαζα και την περναει καλυτερα???:winka:
μην τα βαζεις ολα σε ενα τσουβαλι γιατι δεν μπορουν να μπουν...
ποτε δεν ασχολούμαι με την διαιτησία, ούτε τώρα ούτε ποτέ γύρνα πίσω σελίδα να καταλάβεις, είπα ότι γενικά θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι οι μεγάλοι μιλώντας για διαιτησία όταν οι μικρές ομάδες σφάζονται γιατι θα γελάνε μαζί μας αλλά ο LAZIO λέει ότι μόνο οι Ολυμπιακοί δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε και εννοεί ότι εκείνοι δεν ευνοούνται ποτέ και είναι αδικιμένοι τόσα χρόνια, με λίγα λόγια πάει να μας τρελάνει
ρε Παναγιώτη δεν μπαίνω στη διαδικάσία αυτή, αφού τα έχω ξαναπεί γιατί με βάζεις να επαναλαμβάνομαι?????
Εχω πει παραδείγματος χάρη ότι το πρωτάθλημα που πήραμε με 3 πόντους παραπάνω από το λάθος των ποντίων προσωπικά δεν το γούσταρα καθόλου και θα ήταν δικαιότερο να το πάρετε εσείς, αλλά τι σημαίνει αυτό ότι ο βαζελος την ίδια χρονιά που ήταν εκτός διεκδήκησης δεν ευνοούταν από την διαιτησία???
πάντα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται όποιος δεν το καταλαβαίνει, ας ανοίξει τα μάτια να το δει από εκεί και πέρα όποιος θέλει κλείνει τα μάτια όπου θέλει και τα ανοίγει πάλι όπου θέλει και προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς
thats all folks!!!
όχι δεν είδα, φώτισε με σε παρακαλώ γιατί μέχρι στιγμής είσαι τόσο αντικειμενικός όσο και ο Τάκης στο TVMAGIC:wave2:
την Κυριακή δεν νομίζω ότι θα γράψω γιατί μετά το γήπεδο θα έχει έξοδο χάσω κερδίσω αλλά εδώ είμαστε όλο το χρόνο όπως και όλη την επόμενη εβδομάδα, εύχομαι μόνο να παιχτεί μπάλλα και όχι ξύλο που προβλέπω να παίζεται!!!
blackbusa
23/11/2009, 17:06
ποτε δεν ασχολούμαι με την διαιτησία, ούτε τώρα ούτε ποτέ γύρνα πίσω σελίδα να καταλάβεις, είπα ότι γενικά θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι οι μεγάλοι μιλώντας για διαιτησία όταν οι μικρές ομάδες σφάζονται γιατι θα γελάνε μαζί μας αλλά ο LAZIO λέει ότι μόνο οι Ολυμπιακοί δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε και εννοεί ότι εκείνοι δεν ευνοούνται ποτέ και είναι αδικιμένοι τόσα χρόνια, με λίγα λόγια πάει να μας τρελάνει
ρε Παναγιώτη δεν μπαίνω στη διαδικάσία αυτή, αφού τα έχω ξαναπεί γιατί με βάζεις να επαναλαμβάνομαι?????
Εχω πει παραδείγματος χάρη ότι το πρωτάθλημα που πήραμε με 3 πόντους παραπάνω από το λάθος των ποντίων προσωπικά δεν το γούσταρα καθόλου και θα ήταν δικαιότερο να το πάρετε εσείς, αλλά τι σημαίνει αυτό ότι ο βαζελος την ίδια χρονιά που ήταν εκτός διεκδήκησης δεν ευνοούταν από την διαιτησία???
πάντα οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται όποιος δεν το καταλαβαίνει, ας ανοίξει τα μάτια να το δει από εκεί και πέρα όποιος θέλει κλείνει τα μάτια όπου θέλει και τα ανοίγει πάλι όπου θέλει και προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς
thats all folks!!!
2 ποντους διαφορα....και ξαναλεω...σφυριγματα παιρνουν ολοι...και οι μικροι παιρνουν αν παρακολουθεις μπαλλα...αλλα το θεμα ειναι ποτε τα παιρνουν....και με τι συχνοτητα....και βεβαια ποσο σωστα σφυριγματα δεν σφυριζονται ωστε ο αμεσος αντιπαλος να χανει βαθμους....ειπαμε...ο ενας κλεβει τραπεζα και ο αλλος μπακαλικο...και οι 2 κλεφτες ειναι στην θεωρια μονο...
εσυ αναφερθηκες και μπηκες στο τρυπακι??? να απαντησεις καπου και αναφερθηκες οτι και ο βαζελος φετος ευνοητε...σωστα???να μην αναφερεσε ποτε (μα ποτε) στην διαιτησια και εγω μαζι σου...αλλιως θα σε κραζω...:winka:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
vangelis 64
23/11/2009, 17:06
εύχομαι μόνο να παιχτεί μπάλλα και όχι ξύλο που προβλέπω να παίζεται!!! Όλοι έχουμε φαντασιώσεις Βασίλη μου.:rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
23/11/2009, 17:14
Όλοι έχουμε φαντασιώσεις Βασίλη μου.:rotflmao: :rotflmao:
edw o vagelis fantasiwnetai tin aek prwtathlitria :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
vangelis 64
23/11/2009, 17:19
edw o vagelis fantasiwnetai tin aek prwtathlitria :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2 ποντους διαφορα....και ξαναλεω...σφυριγματα παιρνουν ολοι...και οι μικροι παιρνουν αν παρακολουθεις μπαλλα...αλλα το θεμα ειναι ποτε τα παιρνουν....και με τι συχνοτητα....και βεβαια ποσο σωστα σφυριγματα δεν σφυριζονται ωστε ο αμεσος αντιπαλος να χανει βαθμους....ειπαμε...ο ενας κλεβει τραπεζα και ο αλλος μπακαλικο...και οι 2 κλεφτες ειναι στην θεωρια μονο...
εσυ αναφερθηκες και μπηκες στο τρυπακι??? να απαντησεις καπου και αναφερθηκες οτι και ο βαζελος φετος ευνοητε...σωστα???να μην αναφερεσε ποτε (μα ποτε) στην διαιτησια και εγω μαζι σου...αλλιως θα σε κραζω...:winka:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
ρε συ για να το πάω με το παράδειγμα που το πας εσύ εγώ απλά λέω ότιμε τη συχνότητα που κλέβουν οι μεγάλες ομάδες για μένα όλες είναι σαν να κλέβουν τράπεζα
αν μου πεις πέρσι ξερω εγώ η Χ ομάδα που σε 4 παιχνίδια ευνοήθηκε εκείνον θα πω μπακαλοκλέφτη και δεν τον βάζω στην ίδια κατηγορία αλλά τον Βάζελο να κλέβει μπακάλικο, ε δεν νομίζω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άκου να δεις και να τελιώνουμε, σχολιάζω τη διαιτησία γενικά και όχι για την ομάδα μου και έχω γράψει επανηλημένα αυτά που γράφω και τώρα.
αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι την επόμενη μέρα από ματς που έχω αδικηθεί σε μια φάση όπως παράδειγμα με τον Μήτρογλου που αναφέρθηκε πριν να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί ξέρω ότι είναι γελείο, γιατί ξέρω ότι έχω την απαίτηση από την ομάδα μου να κερδίζει ομάδες που έχουν το υποδεκαπλάσιο μπάτζετ και δεν είναι δικαιολογία για Ολυμπιακό αυτή, αδικήθηκες σε μια φάση? κάνε άλλες 10 και βάλε την μία γκολ δεν παίζεις και με την Ρεάλ. και τέλος αν αδικήθηκα εγώ σε μια φάση και ευνοήθηκα σε άλλες 5-10 δεν είναι και λογικό να κλαίγομαι.
ουφ κουράστηκα. Για πες μου για την ομάδα σου φετος πως το βλέπεις γλιτώνετε τον υποβιβασμό ή θα θα δούμε τις τελευταίες αγωνιστικές μπαράζ με αντιπάλους λεβαδιακό και πανθρακικό??? Σε κοροιδεύω απλά θα έρθει ο Σουπερ Μπομπ και όλα θα πάνε κατευχήν μέχρι και ο Βάτραχος θα μεταμορφωθεί ξανά σε πρίγκιπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
23/11/2009, 17:22
οι γαυροι απο κει που ειχαν την γραμμη
"εμεις ΔΕΝ ευνοουμασταν απο την διαιτησια ποτε, ΜΟΝΟ ο βαζελος",
επειδη φαγανε αρκετο κραξιμο και ντοματες το γυρισανε στο
"εμεις ευνοουμαστε ΟΣΟ και ο βαζελος",
να μαστε δηλαδη σωστοι, οτι και καλα αναγνωριζουμε την αδικια, αλλα μην ειμαστε και ποιο πολυ απο τον βαζελο, και απαξιωθουν τα πετσινα μπρικια που εχουμε στο παλμαρε:bawl: :bigcry: :bawl: :lol:
αρχιστε τωρα να λετε για αμπαλους και μυρωδιαδες, αυτη ειναι μια αρκετα πιασαρικη απαντηση, που την πετας ευκολα και καλυπτεις πληρως το θεμα:lol: :lol:
Akatanomastos
23/11/2009, 17:24
τζιμπριλ 8 μπαλακια - 1ος σκορερ, καθολου ασχημα, σχεδον 0,72 γκολ σε καθε αγωνα
θα γραψει και αλλα 2 στο καραισκακη:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
επειδη φαγανε αρκετο κραξιμο και ντοματες το γυρισανε στο
"εμεις ευνοουμαστε ΟΣΟ και ο βαζελος",
να μαστε δηλαδη σωστοι, οτι και καλα αναγνωριζουμε την αδικια, αλλα μην ειμαστε και ποιο πολυ απο τον βαζελο, και απαξιωθουν τα πετσινα μπρικια που εχουμε στο παλμαρε:bawl: :bigcry: :bawl: :lol:
αρχιστε τωρα να λετε για αμπαλους και μυρωδιαδες, αυτη ειναι μια αρκετα πιασαρικη απαντηση, που την πετας ευκολα και καλυπτεις πληρως το θεμα:lol: :lol:
εγώ πάντα τα ίδια έλεγα δεν άλλαξα ποτέ τα γραφόμενα μου όσο καιρό γράφω, από το Αθλητικο-spamo-thread #1 μέχρι και αυτό
παραλύρησε όσο θέλεις, άμπαλο δε σε είπαμε ποτέ
εσύ λες ότι είναι παιχταράς ο Καραγκούνης δεν χρειάζετε να προσθέσουμε κάτι σε αυτό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edw o vagelis fantasiwnetai tin aek prwtathlitria :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:
αλήθεια λέει Βαγγέλη????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Akatanomastos
23/11/2009, 17:33
εσύ λες ότι είναι παιχταράς ο Καραγκούνης δεν χρειάζετε να προσθέσουμε κάτι σε αυτό :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μερικα πραγματα δεν θελετε να τα καταλαβετε,
αφου λεμε τον καλεσαν σε διαγωνισμο Free Kick στο L.Angeles
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
blackbusa
23/11/2009, 17:37
ρε συ για να το πάω με το παράδειγμα που το πας εσύ εγώ απλά λέω ότιμε τη συχνότητα που κλέβουν οι μεγάλες ομάδες για μένα όλες είναι σαν να κλέβουν τράπεζα
αν μου πεις πέρσι ξερω εγώ η Χ ομάδα που σε 4 παιχνίδια ευνοήθηκε εκείνον θα πω μπακαλοκλέφτη και δεν τον βάζω στην ίδια κατηγορία αλλά τον Βάζελο να κλέβει μπακάλικο, ε δεν νομίζω:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άκου να δεις και να τελιώνουμε, σχολιάζω τη διαιτησία γενικά και όχι για την ομάδα μου και έχω γράψει επανηλημένα αυτά που γράφω και τώρα.
αυτό που ΔΕΝ κάνω είναι την επόμενη μέρα από ματς που έχω αδικηθεί σε μια φάση όπως παράδειγμα με τον Μήτρογλου που αναφέρθηκε πριν να βγαίνω και να κλαίγομαι γιατί ξέρω ότι είναι γελείο, γιατί ξέρω ότι έχω την απαίτηση από την ομάδα μου να κερδίζει ομάδες που έχουν το υποδεκαπλάσιο μπάτζετ και δεν είναι δικαιολογία για Ολυμπιακό αυτή, αδικήθηκες σε μια φάση? κάνε άλλες 10 και βάλε την μία γκολ δεν παίζεις και με την Ρεάλ. και τέλος αν αδικήθηκα εγώ σε μια φάση και ευνοήθηκα σε άλλες 5-10 δεν είναι και λογικό να κλαίγομαι.
ουφ κουράστηκα. Για πες μου για την ομάδα σου φετος πως το βλέπεις γλιτώνετε τον υποβιβασμό ή θα θα δούμε τις τελευταίες αγωνιστικές μπαράζ με αντιπάλους λεβαδιακό και πανθρακικό??? Σε κοροιδεύω απλά θα έρθει ο Σουπερ Μπομπ και όλα θα πάνε κατευχήν μέχρι και ο Βάτραχος θα μεταμορφωθεί ξανά σε πρίγκιπα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
για εσενα ειναι ετσι γιατι κλεβεις παραπανω και με καποιον τροπο πρεπει να τα συμψιφησεις για να εχεις μια καλη δικαιολογια...αν τις εχανες τις κουπες θα ειχες αλλο τροπαριο...και αποδειξη το μετα Δουρειον πρωταθλημα που για 2 χρονια μας πρηζατε τα @@...
με την ομαδα μου εχω παψει να ασχολουμε σχεδον 1 χρονο...και ο Μπομπ ο σφουγγαρακης να ερθει ο βατραχος θα παραμεινει για παντα βατραχος...οτι και να κανει...οσους τιτλους (λεμε και καμμια μαλακια) και να φερει στο μελλον...που δεν τον βλεπω να εχει και πολυ ακομα...εκει που φτυνω δεν γλυφω...και δεν ξεχναω ποτε...και επειδη οι ομαδες δεν ειναι μονο συμβολα και φανελλες αλλα και οι ανθρωποι που τις απαρτιζουν...αυτη η ΑΕΚ δεν εχει καμμια σχεση με αυτην που μου εμαθε να αγαπαω καποιος...αρα δεν ασχολουμε...δεν πανηγυριζω...δεν χαλιεμε...
kalgeorge
23/11/2009, 17:39
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
vangelis 64
23/11/2009, 17:44
αλήθεια λέει Βαγγέλη????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ναι.:sad:
Αυτός βέβαια ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ φαντασιώνονται ευρώπας.:D
la_villa
23/11/2009, 17:49
μαλλον αντίστροφα τα λες....
για την τακτική των οπαδων ζωοτροφης μιλάς :lol: :lol:
αλλιώς περιμένουμε μια πρόταση που να λέει αυτό που λες....
μην κανουμε το ασπρο μαυρο...
Akatanomastos
23/11/2009, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μαλλον αντίστροφα τα λες....
για την τακτική των οπαδων ζωοτροφης μιλάς :lol: :lol:
αλλιώς περιμένουμε μια πρόταση που να λέει αυτό που λες....
μην κανουμε το ασπρο μαυρο...
εσυ αγορινα μου δεν εχεις προβλημα, το καταπινεις πολυ ανετα αυτο που σου λενε..οτι και να ναι..
προσαρμοζεσαι, χαμαιλεοντας δλδ,
Σου λεγαν στην αρχη οτι φταει ο καραφλας μονο, και συ μαζι
Σου λεγαν μετα οτι ο Ζικος θα σε σωσει, και συ μαζι
Τωρα δειλα δειλα σου λενε οτι φταει ο Ζικος, και συ μαζι
Σιγα σιγα θα τον διωξουν, και συ μαζι
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
εγώ πάντα τα ίδια έλεγα δεν άλλαξα ποτέ τα γραφόμενα μου όσο καιρό γράφω, από το Αθλητικο-spamo-thread #1 μέχρι και αυτό
παραλύρησε όσο θέλεις, άμπαλο δε σε είπαμε ποτέ
Ο καρα θα οδηγει την εθνικη στο μουντιαλ το καλοκαιρι......εσυ ποιον θα στειλεις το γκαλεντι και το ντουντου... α ξεχασα το μητρογλου το πιστολερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
vangelis 64
23/11/2009, 18:16
α ξεχασα το μητρογλου το πιστολερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εδώ που τα λέμε....τι τσουβάλι είν' αυτό ρε παιδιά!Χρόνια είχα να δω τόσο αργό παίχτη σε τόσο μικρή ηλικία.
la_villa
23/11/2009, 18:17
εσυ αγορινα μου δεν εχεις προβλημα, το καταπινεις πολυ ανετα αυτο που σου λενε..οτι και να ναι..
προσαρμοζεσαι, χαμαιλεοντας δλδ,
Σου λεγαν στην αρχη οτι φταει ο καραφλας μονο, και συ μαζι
Σου λεγαν μετα οτι ο Ζικος θα σε σωσει, και συ μαζι
Τωρα δειλα δειλα σου λενε οτι φταει ο Ζικος, και συ μαζι
Σιγα σιγα θα τον διωξουν, και συ μαζι
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
που ακριβως διάβασες ότι είπα να φύγει ο Ζίκος???:confused: :confused:
πριν όμως βαλε και τις δηλώσεις κάποιου εδω μεσα γαυρου που έλεγε ότι δεν ευνοούμασταν εμεις απο διαιτησία αλλα μόνο ο βαζελος....
όχι τπτ άλλο απλα για να μην ξεχνιόμαστε και αλλάζουμε θέμα ετσι ;)
υ.γ φυσικα και θα τον κρίνω τον Ζικο....αυτό έλειπε αλλα μην το μπερδεύεις αυτό με άλλα (περι να φυγει και τετοια)
και φυσικά δεν αντέχω να βλέπω τον βραζιλιάνο Ντουντου να περπαταει και να εχει συμβαση διαρκείας με την εντεκάδα...θα τον κρίνω και γι αυτο
Εδώ που τα λέμε....τι τσουβάλι είν' αυτό ρε παιδιά!Χρόνια είχα να δω τόσο αργό παίχτη σε τόσο μικρή ηλικία.
Ενω ο μπλανκο επιταχυνει με πολλα g .........:rotflmao: :rotflmao:
για εσενα ειναι ετσι γιατι κλεβεις παραπανω και με καποιον τροπο πρεπει να τα συμψιφησεις για να εχεις μια καλη δικαιολογια...αν τις εχανες τις κουπες θα ειχες αλλο τροπαριο...και αποδειξη το μετα Δουρειον πρωταθλημα που για 2 χρονια μας πρηζατε τα @@...
με την ομαδα μου εχω παψει να ασχολουμε σχεδον 1 χρονο...και ο Μπομπ ο σφουγγαρακης να ερθει ο βατραχος θα παραμεινει για παντα βατραχος...οτι και να κανει...οσους τιτλους (λεμε και καμμια μαλακια) και να φερει στο μελλον...που δεν τον βλεπω να εχει και πολυ ακομα...εκει που φτυνω δεν γλυφω...και δεν ξεχναω ποτε...και επειδη οι ομαδες δεν ειναι μονο συμβολα και φανελλες αλλα και οι ανθρωποι που τις απαρτιζουν...αυτη η ΑΕΚ δεν εχει καμμια σχεση με αυτην που μου εμαθε να αγαπαω καποιος...αρα δεν ασχολουμε...δεν πανηγυριζω...δεν χαλιεμε...
διαφωνώ δεν το λέω για δικαιολογία, το πιστεύω μια χαρά αυτό που λέω αλλά δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για αυτό καρνια μου
βρε συ το ξέρω ότι για σένα δεν αλλάζει κάτι για άλλους το λέω που ονειρεύονται
vangelis 64
23/11/2009, 18:24
Ενω ο μπλανκο επιταχυνει με πολλα g .........:rotflmao: :rotflmao: Αυτόν άσ'τονα...γεννήθηκε οφσάιντ.Άμα ήτανε και γρήγορος θα έπαιζε στον ΠΑΟ.:bawl: :bawl:
Αυτόν άσ'τονα...γεννήθηκε οφσάιντ.Άμα ήτανε και γρήγορος θα έπαιζε στον ΠΑΟ.:bawl: :bawl:
Ναι εχω χορτασει απο γρηγορους παιχτες τα τελευταια χρονια.........:lol:
Akatanomastos
23/11/2009, 18:32
νταξ ο κοκκαλης ξεπερασε καθε οριο και την πληρωσε ο πιτσηρικας..
οκ, ειναι γυφτος, ειναι αμπαλος, δεν μπορει να αρθρωσει προταση*, ειναι χιλια δυο, αλλα που και που σκοραρει, και δικαιωμα του να πανυγυριζει οπως θελει το παιδι..
*οκ αυτο το συνηθιζουν στου Ρεντη. Ειναι μεν καλο γιατι συννεονοουντε ολοι ευκολα και γρηγορα με αναρθρες κραυγες(αγκ, ουγκ, γρρρρρ κλπ)
Ιδιαιτερο ενδιαφερον εχει το γεγονος οτι επιστημονες ανθρωπολογιας απο το πανεπιστημιο του Barkley μελετανε τις προπονησεις του "Θρυλου" και την πορεια της ομαδας τα τελευταια 15 χρονια, με σκοπο να κατανοησουνε την εξελιξη απο το σταδιο του Homo neanderthalensis, στο σταδιο του Homo sapiens.
Δυστηχως κανενα ιδιαιτερο σημαδι εξελιξης δεν εχει καταγραφει..και η θεωρια εξελιξης του Δαρβινου αρχιζει να κλωνιζετε και να τιθετε επι ταπητος ξανα..:lol:
στην παρακατω φωτογραφια βλεπετε την τελευταια εξελιξη που παρατηρηθηκε στις ταξεις του Ολυμπιακου. Απο κει και περα τιποτα..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
181359
Ο καρα θα οδηγει την εθνικη στο μουντιαλ το καλοκαιρι......εσυ ποιον θα στειλεις το γκαλεντι και το ντουντου... α ξεχασα το μητρογλου το πιστολερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και πολύ καλά θα κάνει και θα τον υποστηρίζω όπως όλους στην εθνική ανεξαρτήτως ομάδας
αλλά μπάλα δεν ξέρει πως να το κάνουμε με το ζόρι!!!! Για ομάδες όπως η εθνική μας όμως που παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο όσο δεν πάει είναι πολύ καλός γιατί και τρέχει πολύ και μαρκάρει πολύ και έχει και σχετικά καλό φάουλ γενικά είναι κομμένος και ραμμένος για αυτό το στυλ παιχνιδιού.
ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ λεω..... ποτέ δεν ήξερε και είναι αργά να μάθει τώρα ή το χεις ή δεν το χεις απλά τα πράγματα
Ρε μάστορα ο Ρεχαγκελ ας πάρει όποιους γουστάρει στην Εθνική αυτός θα δεχτεί την κριτίκή θετική ή αρνητική ανάλογα με το πως θα πάει η ομάδα οπότε ας πάρει όποιους θέλει και ας κάνει ότι θέλει κουμάντο κάνει αυτός που θα δέχεται την κριτική και σε στραβή εκείνος είναι ο μάγκας και εκείνος και ο φταίχτης.
και πολύ καλά θα κάνει και θα τον υποστηρίζω όπως όλους στην εθνική ανεξαρτήτως ομάδας
αλλά μπάλα δεν ξέρει πως να το κάνουμε με το ζόρι!!!! Για ομάδες όπως η εθνική μας όμως που παίζει καταστροφικό ποδόσφαιρο όσο δεν πάει είναι πολύ καλός γιατί και τρέχει πολύ και μαρκάρει πολύ και έχει και σχετικά καλό φάουλ γενικά είναι κομμένος και ραμμένος για αυτό το στυλ παιχνιδιού.
ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ λεω..... ποτέ δεν ήξερε και είναι αργά να μάθει τώρα ή το χεις ή δεν το χεις απλά τα πράγματα
Ρε μάστορα ο Ρεχαγκελ ας πάρει όποιους γουστάρει στην Εθνική αυτός θα δεχτεί την κριτίκή θετική ή αρνητική ανάλογα με το πως θα πάει η ομάδα οπότε ας πάρει όποιους θέλει και ας κάνει ότι θέλει κουμάντο κάνει αυτός που θα δέχεται την κριτική και σε στραβή εκείνος είναι ο μάγκας και εκείνος και ο φταίχτης.
Μαστορα....? Σου εχω φτιαξει κατι? :lol:
...........να παρει οποιους θελει ...... απο το γαυρο σιγουρα δεν εχει να παρει τιποτα .... :wave2:
Μαστορα....? Σου εχω φτιαξει κατι? :lol:
...........να παρει οποιους θελει ...... απο το γαυρο σιγουρα δεν εχει να παρει τιποτα .... :wave2:
τη διάθεση με αυτά που λες :lol: :lol: :lol:
καλά αφού το λες εσύ δεν έχει να πάρει τιποτα:wave2:
Gandalf dr685sm
23/11/2009, 20:10
Καθυστερημένα ναι μεν αλλά επειδή είναι αναφορά σε μένα θα το επαναφέρω...
φίλε Lazio
Φετος η Αεκ διαλυεται και εσυ καθεσαι και μου σιγονταρεις τη λασπολογια του γαυρου και του καθε κοκκινου παπαγαλου .......... τι αλλο να σου πω ...... θα ειναι περιττο
Πρώτον... Η ΑΕΚ διαλύεται απο δικές μας μαλακίες και βαρωνισμούς και οχι απο τις μαλακίες του κάθε κόκκινου και πράσινου. Αυτές γινόντουσαν ανέκαθεν.
Δεύτερον... Βιασμό του ποδοσφαίρου κατά συρροήν έχετε κάνει και οι δύο.. να θυμίσω μήπως τα χρόνια του Καπετάνιου και το τι έκανε τότε;
Τρίτον.. Δεν σιγοντάρω κανέναν.. ίσα ίσα που γελάω σαρκαστικά και ειρωνικά όταν βλέπω πράσινους και κόκκινους να κόπτονται για την διαιτησία επειδή κάποιος μικρός θεωρητικά τους τον φόρεσε σε ενα παιχνίδι. Αν μη τι άλλο έχει πολύ πλάκα οι χασάπηδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου να λένε πως το αρνί δεν κόπηκε στην μέση γιατί φταίει το αρνί.
Επαναλαμβάνω .... θα πέσει τρομερό γέλιο την Κυριακή, καθώς προβλέπω λυντσάρισμα διαιτητή αν τολμήσει και δώσει έστω και λανθασμένο πλεονέκτημα. 20 εκατομύρια ευρώ είναι αυτα΄... τι λέμε τώρα;
Gandalf
o_gavros
23/11/2009, 21:23
νταξ ο κοκκαλης ξεπερασε καθε οριο και την πληρωσε ο πιτσηρικας..
οκ, ειναι γυφτος, ειναι αμπαλος, δεν μπορει να αρθρωσει προταση*, ειναι χιλια δυο, αλλα που και που σκοραρει, και δικαιωμα του να πανυγυριζει οπως θελει το παιδι..
*οκ αυτο το συνηθιζουν στου Ρεντη. Ειναι μεν καλο γιατι συννεονοουντε ολοι ευκολα και γρηγορα με αναρθρες κραυγες(αγκ, ουγκ, γρρρρρ κλπ)
Ιδιαιτερο ενδιαφερον εχει το γεγονος οτι επιστημονες ανθρωπολογιας απο το πανεπιστημιο του Barkley μελετανε τις προπονησεις του "Θρυλου" και την πορεια της ομαδας τα τελευταια 15 χρονια, με σκοπο να κατανοησουνε την εξελιξη απο το σταδιο του Homo neanderthalensis, στο σταδιο του Homo sapiens.
Δυστηχως κανενα ιδιαιτερο σημαδι εξελιξης δεν εχει καταγραφει..και η θεωρια εξελιξης του Δαρβινου αρχιζει να κλωνιζετε και να τιθετε επι ταπητος ξανα..:lol:
στην παρακατω φωτογραφια βλεπετε την τελευταια εξελιξη που παρατηρηθηκε στις ταξεις του Ολυμπιακου. Απο κει και περα τιποτα..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επειδή είσαι εριστικός κατ'επιλογή,μην αναρωτηθείς γιατί δέχεσαι ανάλογου ύφους απαντήσεις.
Αφού λοιπόν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι είσαι πιο αργός και απο το ριπλέι της επανάληψης,στο να αντιλαμβάνεσαι τι παίζει γενικά (αναφέρομαι στο κράξιμο σου για το κράξιμο του θείου στον παπάκια),πολύ θα ήθελα να μάθω που στηρίζεται η κατηγορία γύφτος...
το ότι δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά επειδή είναι ομογενής,δεν σου λέει τίποτα φυσικά εσένα.
βέβαια εσύ που τα μιλάς φαρσί,ίσως να μην έβλαπτε να μάθαινες λίγο ορθογραφία.Ξεκίνα ας πούμε μαθαίνοντας πως γράφεται σωστά η λέξη πιτσιρικάς και το πιάνεις κούτσα κούτσα απο κει κι έπειτα.
Επίσης,για πες μας ρε εξελιγμένη Δαρβινική μορφή,σε εκείνο το πανεπιστήμιο του Barkley που κάνουν ανθρωπολογικές έρευνες,μήπως είναι μέτοχος κι ο Τσαρλς???πάνε μάθε πρώτα πως λέγεται το ίδρυμα και έλα με τον κηδεμόνα σου απο Δευτέρα για επανεξέταση.
Άμα θες να το παίξεις εξυπνάκιας όταν στην ουσία είσαι τσιμέντο,καταλήγεις να γίνεσαι ρόμπα.
Τρίτον.. Δεν σιγοντάρω κανέναν.. ίσα ίσα που γελάω σαρκαστικά και ειρωνικά όταν βλέπω πράσινους και κόκκινους να κόπτονται για την διαιτησία επειδή κάποιος μικρός θεωρητικά τους τον φόρεσε σε ενα παιχνίδι. Αν μη τι άλλο έχει πολύ πλάκα οι χασάπηδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου να λένε πως το αρνί δεν κόπηκε στην μέση γιατί φταίει το αρνί.
Gandalf
για πες μας (δείξε μας καλύτερα) σε παρακαλώ ποιος γαύρος "κόπτεται" για τη διαιτησία όπως λες.
γιατί εγώ θυμάμαι (ένα προσφατο παραδειγμα) να μην ασχολείται κανείς με το γκολ του Μήτρογλα που ακυρώθηκε τις προάλλες και όλοι να επικεντρωνόμαστε στο πόσο μαλάκες είμασταν που δεν τελειώσαμε το παιχνίδι μια ώρα αρχύτερα.
Απο τι σκατά την φτιάξανε αυτή τη ρημάδα την καραμέλα ήθελα να'ξερα...
kalgeorge
23/11/2009, 21:37
re xwris plaka exete katantisei kourastikoi merikoi......
ena thread gia na spame tin plaka mas einai...
wrimaste merikoi
o_gavros
23/11/2009, 21:48
αρ γιου ριφερινγκ του μι μιστερ?
Gandalf dr685sm
23/11/2009, 21:49
o_gauros...
κόβεστε.. .και βαθιά μάλιστα... γιατί θεωρείτε οτι ευνοείται ο ΠΑΟ και μάλιστα γίνονται και δηλώσεις (βλ. Μώραλη). Ενώ φυσικά καμία καμήλα δεν κοιτάει την καμπούρα της και το τι γινόταν τόσα χρόνια.
http://www.sport-fm.gr/article/205615
Και κάτσε να γίνει και το ντέρμπυ να δείς γέλιο που θα ρίξουμε εμείς απο τις κραυγές αγανάκτησης που θα υπάρχουν και απο τους δύο για τους διαιτητές. (καθώς απο την δική μας ομάδα, γέλιο δεν προβλέπεται φέτος για εμάς.. με την έννοια της ευχαρίστησης).
Gandalf
o_gavros
23/11/2009, 21:56
o_gauros...
κόβεστε.. .και βαθιά μάλιστα... γιατί θεωρείτε οτι ευνοείται ο ΠΑΟ και μάλιστα γίνονται και δηλώσεις (βλ. Μώραλη). Ενώ φυσικά καμία καμήλα δεν κοιτάει την καμπούρα της και το τι γινόταν τόσα χρόνια.
http://www.sport-fm.gr/article/205615
Και κάτσε να γίνει και το ντέρμπυ να δείς γέλιο που θα ρίξουμε εμείς απο τις κραυγές αγανάκτησης που θα υπάρχουν και απο τους δύο για τους διαιτητές. (καθώς απο την δική μας ομάδα, γέλιο δεν προβλέπεται φέτος).
Gandalf
Αυτό δηλαδή εσύ το θεωρείς ως "κόπτομαι" για τη διαιτησία???
γιατί εμένα πιο πολύ μου κάνει για τρας τοκ για να ανεβαίνουν οι τόνοι πριν το ντέρμπυ.
Δε νομίζω να παίξει μαϊμουδιά την Κυριακή.
θα υποδεχτούμε τον πελάτη μας με τις καλύτερες των προθέσεων για θερμή φιλοξενία.
όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά, το κοινώς λεγόμενο.
Σε προηγουμενο ποστ επιφυλάχτηκα για το σκορ νίκης,αφού δω πόσους θα καταφέρουμε να έχουμε υγιείς,με το φετινό ανέκδοτο.
Αν είναι πολλοί οι σακάτηδες,απλώς θα νικήσουμε με ήπιο σκορ.
Αν γίνει κάνα θάμα και οι τυφλοί βρούνε το φως τους ας πούμε,τότες θα μιλάμε για ΧΧΧ και όσο νυχτώνει,η τσούνα μεγαλώνει.
(βγάζω γλωσίτσα το ξέρω,αλλά πιστεύω θα κερδίσουμε την Κυριακή.αλλά και ματσόλα να φάμε,εδώ θα είμαστε καλώς εχόντων των πραμάτων να λουστούμε το κάζο.αυτό δεν είναι που έχει σημασία στην τελική?)
kalgeorge
23/11/2009, 21:59
.
θα υποδεχτούμε τον πελάτη μας με τις καλύτερες των προθέσεων για θερμή φιλοξενία.
pote nikises teleutaia fora se agwna prwtathlimatos...thumasai?
o_gavros
23/11/2009, 22:08
pote nikises teleutaia fora se agwna prwtathlimatos...thumasai?
έλα και περίμενα να το ακούσω το ποιημα ρε παιδί μου σου λέω!
πάει λίγος καιρός είναι η αλήθεια.
αυτό απο μόνο σε παύει απο πελάτη μου???
εκείνο το ρημάδι το γκολ απο το άουτ του κοντού,περιέργως όμως δε το έχω ξεχάσει.
άμα αναφέρω τον σχετικά πρόσφατο αριθμό 4,θα μου πεις ότι αυτό δε μετράει?:lol:
kalgeorge
23/11/2009, 22:10
έλα και περίμενα να το ακούσω το ποιημα ρε παιδί μου σου λέω!
πάει λίγος καιρός είναι η αλήθεια.
αυτό απο μόνο σε παύει απο πελάτη μου???
εκείνο το ρημάδι το γκολ απο το άουτ του κοντού,περιέργως όμως δε το έχω ξεχάσει.
άμα αναφέρω τον σχετικά πρόσφατο αριθμό 4,θα μου πεις ότι αυτό δε μετράει?:lol:
metraei kai parametraei.....eite einia agwnas kupelou eite filiko eite otidipote...
auto den simainei oti ta vazoume se ena sakouli ola omws.
agwnas prwtathlimatos teleutaia niki....me rivaldo.....
o_gavros
23/11/2009, 22:14
πάλι καλα,κι εγω έτσι το βλέπω.όταν παίζω με βάζελο,δε μπα να'ναι και για το γ' τοπικό,ότι γράφει δεν ξεγράφει.
παραδεχτηκα ότι όντως πάει καιρός.
α μωρή βουλευτάρα τους έδωσες χαρά τα πρόπερσι :rotflmao:
ο παπάκιας θα σας βολέψει και θα το φυσάτε και δε θα κρυώνει.
kalgeorge
23/11/2009, 22:28
kai gia na min ksexniomaste....ena megalo bravo gia tin epistrofi samika kai tin megali niki
:beer: :beer: :beer:
Akatanomastos
23/11/2009, 23:05
επειδή είσαι εριστικός κατ'επιλογή,μην αναρωτηθείς γιατί δέχεσαι ανάλογου ύφους απαντήσεις.
Αφού λοιπόν ξεπεράσουμε το γεγονός ότι είσαι πιο αργός και απο το ριπλέι της επανάληψης,στο να αντιλαμβάνεσαι τι παίζει γενικά (αναφέρομαι στο κράξιμο σου για το κράξιμο του θείου στον παπάκια),πολύ θα ήθελα να μάθω που στηρίζεται η κατηγορία γύφτος...
το ότι δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά επειδή είναι ομογενής,δεν σου λέει τίποτα φυσικά εσένα.
βέβαια εσύ που τα μιλάς φαρσί,ίσως να μην έβλαπτε να μάθαινες λίγο ορθογραφία.Ξεκίνα ας πούμε μαθαίνοντας πως γράφεται σωστά η λέξη πιτσιρικάς και το πιάνεις κούτσα κούτσα απο κει κι έπειτα.
Επίσης,για πες μας ρε εξελιγμένη Δαρβινική μορφή,σε εκείνο το πανεπιστήμιο του Barkley που κάνουν ανθρωπολογικές έρευνες,μήπως είναι μέτοχος κι ο Τσαρλς???πάνε μάθε πρώτα πως λέγεται το ίδρυμα και έλα με τον κηδεμόνα σου απο Δευτέρα για επανεξέταση.
Άμα θες να το παίξεις εξυπνάκιας όταν στην ουσία είσαι τσιμέντο,καταλήγεις να γίνεσαι ρόμπα.
τα σχολια σου ειναι θλιβερα ρε μαν..
ενα ποστ στα πλαισια του χαβαλε-πειραγματος μεταξυ των "αιωνιων" εκανα και συ καθεσαι με λεξικο και wikipedia και αναλυεις την καθε προταση για να απαντησεις..
Κογκραντσουλέιτιονς (πρεπει να χει ορθρογραφικο, για τσεκαρε το :lol: )
metraei kai parametraei.....eite einia agwnas kupelou eite filiko eite otidipote...
auto den simainei oti ta vazoume se ena sakouli ola omws.
agwnas prwtathlimatos teleutaia niki....me rivaldo.....
ρε Γιωργάκη για πες μας από πότε έχετε να μας ρίξετε εσείς 4 σε οποιοδήποτε ματς πρωταθληματος, κυπέλου, οτιδήποτε???????
έτσι για τα προεόρτια του ντέρμπι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βέβαια να πω τη μαύρη αλήθεια μου δε βλέπω να κερδίζουμε όπως είπε και ο φίλος νοσοκομείο θυμίζει ο Ολυμπιακός με τις μαλακίες του Σωκράτη φέτος αλλά ντέρμπι είναι όλα γίνονται
kalgeorge
23/11/2009, 23:16
ρε Γιωργάκη για πες μας από πότε έχετε να μας ρίξετε εσείς 4 σε οποιοδήποτε ματς πρωταθληματος, κυπέλου, οτιδήποτε???????
έτσι για τα προεόρτια του ντέρμπι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βέβαια να πω τη μαύρη αλήθεια μου δε βλέπω να κερδίζουμε όπως είπε και ο φίλος νοσοκομείο θυμίζει ο Ολυμπιακός με τις μαλακίες του Σωκράτη φέτος αλλά ντέρμπι είναι όλα γίνονται
re mlk trava na diavaseis kana vivlio pou thes kai xioumor
el_hymador
24/11/2009, 09:15
γαυροι, καλυτερα να ασχολειστε με το σημερινο ματς, οπου παιζετε και το κατα ποσο θα συνεχεισετε στην Ευρωπη ...:lol: :lol: :lol: θελω να περασετε για να πεσει γελιο....
τωρα για την Κυριακη ενα 0-2 στο χαλαρο και ευχαριστω να λετο....λετε ηθελα να γραψω, sorry...:wave2:
Akatanomastos
24/11/2009, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
γαυροι, καλυτερα να ασχολειστε με το σημερινο ματς, οπου παιζετε και το κατα ποσο θα συνεχεισετε στην Ευρωπη ...:lol: :lol: :lol: θελω να περασετε για να πεσει γελιο....
τωρα για την Κυριακη ενα 0-2 στο χαλαρο και ευχαριστω να λετο....λετε ηθελα να γραψω, sorry...:wave2:
αμφιβολος λεει ο λετο
el_hymador
24/11/2009, 10:02
αμφιβολος λεει ο λετο
μαλακιες, ειναι κολπο για τους ινδιανους...θα παιξει και θα τους κανει και μνημοσυνο
+2 του Σισε +1 απο κανα Κατσουρ/Καρα, για τεσσαρα τους βλεπω...
μαλακιες, ειναι κολπο για τους ινδιανους...θα παιξει και θα τους κανει και μνημοσυνο
Ας χαμηλωσουμε λιγο τον πηχη εχει φτιαξει κλιμα ο πρακτορας και πεθαμενοι να ειναι δε θα σε αφησουν να φυγεις ευκολα με το διπλο....... εμενα μια ισοπαλια με αξιοπρεπη εμφανιση δε με χαλαει
Akatanomastos
24/11/2009, 10:26
Ας χαμηλωσουμε λιγο τον πηχη εχει φτιαξει κλιμα ο πρακτορας και πεθαμενοι να ειναι δε θα σε αφησουν να φυγεις ευκολα με το διπλο....... εμενα μια ισοπαλια με αξιοπρεπη εμφανιση δε με χαλαει
την πιεση την εχει το κοκκινο στρατοπεδο.
στρατοπεδο..που λεει ο λογος, το κοκκινο τσιρκο:D
αμα τους περιμενουμε το Χ το παιρνουμε στο ρελαντι, και με ενα διπλο να υποβοσκει..
Το θεμα βεβαια ειναι ο Κατες να μην το φοβηθει και να πιεσει πολυ απο την αρχη καθως οι γαυροι ειναι πεθαμενοι..
el_hymador
24/11/2009, 10:27
Ρε πια ισοπαλια με τα γυναια;
θα τους ριξουμε απο δυο και πανω και θα φυγουμε....
la_villa
24/11/2009, 10:32
αυτα είναι...:smokin:
Akatanomastos
24/11/2009, 10:38
επισης κατι αλλο που ειδα εδω μεσα και ηθελα να αναφερω..
Γραφουνε καποια γαυροπουλα εδω μεσα οτι οι βαζελοι κλαιγομαστε για την διαιτησια..:bigcry: :bawl:
ΟΛΑ τα παιδια εδω που ειναι ΠΑΟ γραψαμε οτι ΔΕΝ μας εδωσε 2 πεναλντι, με το ενα να ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ, καθως το τακλιν παιρνει ΚΑΙ τα δυο ποδια του Λουκα.
αναφορα στα γεγονοτα και..
ΤΕΛΟς..
απο κει και περα ειπαμε οτι εμεις φταιμε για την απωλεια βαθμων, και δεχομαστε οτι τα διαιτητικα λαθη συμβαινουν..
ΑΛΛΟΙ μας ζαλισαν για το λαθος οφ σαιντ του Μητρογλου(α.κ.α. Dr. Mhtrogloy:lol: για να μην παρεξηγουμαστε κιολας)
Και κανεις δεν ειπε τι θα ακουγαμε, αν μεσα στο Ο.Α.Κ.Α. δεν δινοταν αντιστοιχο πεναλντι που θα γινοταν σε παικτη του Αστερα, και θα μιλαγατε μετα για διαιτησια που σπρωχνει ΠΑΟ κλπ κλπ..
el_hymador
24/11/2009, 10:40
κολωνεις να μιλησεις; φοβασαι; :lol: :lol:
yannis24
24/11/2009, 10:40
εγω παντως σημερα τον γαυρο τον βλεπω για 3-1 να χανει !!
και την Κυριακη το σκορ θα ειναι 1-2 !!
βασικα ερχομαι απο το μελλον και τα ειδα τα παιχνιδια.......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
24/11/2009, 10:48
καθόλου...
απλά το όλο σκηνικό κατι μου θυμίζει....εναν αγωνα πριν 2 χρόνια ;)
:smokin:
υ.γ και περιμένω να δω αν και ποιοι θα μπορούν να παίξουν τελικά...εχει και αγώνα σήμερα
αν συνεχίσουμε στην γνωστη συχνότητα βλέπω την ομάδα νεων...
la_villa
24/11/2009, 10:50
ΟΛΑ τα παιδια εδω που ειναι ΠΑΟ γραψαμε οτι ΔΕΝ μας εδωσε 2 πεναλντι, με το ενα να ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ, καθως το τακλιν παιρνει ΚΑΙ τα δυο ποδια του Λουκα.
το πρώτο καταλαβαινω ποιο λες...αν και πιο πολύ θεατρο είναι παρα πέναλτυ...αλλα εστω είναι...το 2ο ποιο είναι????
παρακάτω....γιατι αυτα που κανουμε εμεις έχεις μια συνηθεια να τα λες για εσας???
εγω είπα τι γράφω για διαιτησία απο Σεπτέμβρη....οπότε τον Μαη θα παίξουμε μοκο....
la_villa
24/11/2009, 10:52
βαζελακια για σκεφτείτε όμως να χασετε απο ΑΥΤΟΝ τον Θρύλο....τον αποδεκατισμένο...
:lol: :lol:
Akatanomastos
24/11/2009, 10:58
1) το πρώτο καταλαβαινω ποιο λες....το 2ο ποιο είναι????
2) παρακάτω....γιατι αυτα που κανουμε εμεις έχεις μια συνηθεια να τα λες για εσας???
εγω είπα τι γράφω για διαιτησία απο Σεπτέμβρη....οπότε τον Μαη θα παίξουμε μοκο....
1) αναποδα σε σειρα, αλλα το το δευτερο θεωρητικα ειναι πανω στο νινη. (μην αρχισουμε στο οτι εκανε φαουλ το παιδι στην αρχη της φασης, αφου δεν το δωσε οτι εγινε απο κει και περα θεωρειται και ειναι γενόμενο)
το πεναλντι βεβαια πανω στον νινη, και που δεν το δωσε για μενα δεν ειναι τοσο κραχτη περιπτωση, και μπορει να δοθει ή και να μην δοθει, εγω δεχομε την κριση του ρεφερι σε αυτη τη περιπτωση.
αλλα δεχομαι και καποιους πρασινους να το ζητανε..δεν ηταν παραλογο δλδ να το δωσει, ισα ισα..
2) σας ζηλευω βρε:lol:
Sferopetadhn
24/11/2009, 11:24
μην αρχισουμε στο οτι εκανε φαουλ το παιδι στην αρχη της φασης, αφου δεν το δωσε οτι εγινε απο κει και περα θεωρειται και ειναι γενόμενο
Πώς γίνεται να θεωρείς ότι δεν έδωσε μία παράβαση (άρα μιας και το αναφέρεις θεωρείς ότι σε αδίκησε) όταν ο ίδιος λες ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ που κακώς δε σφυρίχτηκε; Η φάση είναι ξεκάθαρη αδικία, αλλά εις βάρος του Αστέρα, αφού το φάουλ προηγήθηκε.
Με αυτή τη λογική δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά έδωσε άουτ ορθά, άρα η απόφαση ήταν σωστή αφού το άουτ ήταν το γενόμενο...!
Κάπου το χάνω ως σκεπτικό. Η απόλυτη σειρά των γεγονότων μετράει κι όχι μόνο το πλήθος ή/και το είδος των παραβάσεων.
Akatanomastos
24/11/2009, 11:36
το ροστερ του ολυμπιακου ειναι γεματο απο τετοιους παικτες.. (http://www.youtube.com/watch?v=L7ThpFar0ww&feature=related)
o_gavros
24/11/2009, 13:30
τα σχολια σου ειναι θλιβερα ρε μαν..
ενα ποστ στα πλαισια του χαβαλε-πειραγματος μεταξυ των "αιωνιων" εκανα και συ καθεσαι με λεξικο και wikipedia και αναλυεις την καθε προταση για να απαντησεις..
Κογκραντσουλέιτιονς (πρεπει να χει ορθρογραφικο, για τσεκαρε το :lol: )
θλιβερός είσαι μάλλον εσύ λεβέντη.
Το πρώτο πράγμα που σου έγραψα στο ποστ ήταν ότι είσαι εριστικός κατ'επιλογήν.
Μπορείς να ξεχωρίσεις ελπίζω τη διαφορά απο το κάνω χιούμορ με το είμαι εριστικός.αν όχι,δικό σου θέμα.
και επαναλαμβάνω,όταν προσπαθείς να το παίξεις εξυπνάκιας όταν στην ουσία είσαι τσιμέντο,καταλήγεις να γίνεσαι ρόμπα.
τώρα για τα λεξικά,τις εγκυκλοπαίδειες και το κακό συναπάντημα,κρίνε εσύ πως θα σε βοηθήσουν.
με τον καλγιωργη ας πούμε δε σου κάνει εντύπωση που παρόλο που πέφτει και κάνα γαλλικό,δεν παρεξηγούμαστε?ούτε αυτόν ξέρω ούτε εσένα...
Ρε πια ισοπαλια με τα γυναια;
θα τους ριξουμε απο δυο και πανω και θα φυγουμε....
που'σανε πελάτη μου και έφαγα τη γη να σ'αναζητάω λέμε?
δε θέλω να δυναμιτίσω πάρα πολύ το κλίμα γιατί έχω και ματσάκι τσαμπιο ληκ σήμερα και μαθαίνω ότι μέχρι να ξεκινήσει,όλο και 2-3 θα σακατευτούν.ξέρετε τι άτιμα και γλιστερά είναι αυτά τα πλακόστρωτα στις Ολλανδίες και στα Βέλγια?
επειδής όμως άι :a07: τρας τοκ,να αναφέρω ότι ακόμα και με τον ένακαιεναμιλκο Φετφατζίδη να σας παίξω,τη ματσόλα δε τη γλυτώνετε.
Δείγμα γελοιότητας δημοσιόγραφου: "Αναστάτωση με Μαρέσκα!!!"(βάνει μπόλικα θαυμαστικά για να εμπεδώσουμε την αναστάτωση).Η Αταλάντα,λέει,ψήνεται για τον παίκτη και εμείς πρέπει να αλλάξουμε πάνα βρακάκι μη τυχόν και μας τον πάρουν μέσα απο τα χέρια.
Τα συμβόλαια άραγε τα έχει ακουστά?ρωτάω εγώ ο μυρωδιάς...