PDA

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

idi
27/10/2009, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παλι δεν απαντησες...... :nono:

:confused: :confused: :confused: ξανακανε την ερωτηση

la_villa
27/10/2009, 14:53
παντως γουσταρω αφανταστα να βλέπω τους βαζελους φετος να δείχνουν τον πραγματικό εαυτό τους και να εκτίθονται τόσο....

όχι ότι δεν το ξέραμε αλλά δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα....

βαζελακια η αλήθεια παντα πόναγε....και οι αντιδράσεις σας είναι ανάλογες ;)

STOYBI
27/10/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:confused: :confused: :confused: ξανακανε την ερωτηση

Σορρυ λαθος ......

( Η κοκκινη του Ποντικη που μου εβαλες φωτο... Δεν μου λεει τιποτα.. )

:wave2:

irinia
27/10/2009, 15:16
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ.......

καλά τά πάς.......

el_hymador
27/10/2009, 15:21
:confused: Παρολα αυτα ομως απεφυγες να μας πεις εαν ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ ο παοκ στο προχθεσινο παιχνιδι σας....:confused:

καλα, κοιτα να δεις, το ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ δεν μπορω να το χρησιμοποιησω διοτι μετα πως θα περιγραφαμε τα ΕΠΙΚΑ δικα σας κατορθωματα;

Το οτι πηραμε σφυριγματα ειναι γεγονος, οπως και το οτι μας παει η διαιτησια απο την αρχη της σεζον...αλλα απεχουμε -ευτυχως- ετη φωτος απο τις δικες σας αθλιοτητες, τις οποιες ΠΟΤΕ δεν εχετε παραδεχθει ουτε στο ελαχιστο...

οποτε :wave2:

idi
27/10/2009, 15:22
λεει σε εμενα ομως.... στη συγκεκριμενη φαση εγιναν τα ακολουθα

σε παιχνιδι προημιτελικο κυπελου ΑΕΚ-gay, το σκορ ηταν 1-0 idi σε ενα παιχνιδι που σας παιζαμε μονοτερμα. σε καθαρη κοντρα στο κεντρο του γηπεδου ο Ποντικης ειδε "φαουλ" του Ζηκου και κιτρινη καρτα (ειχε idi μια) και τον απεβαλε.... (σσ. η μπαλα πηγε στα ποδια του Νικολαιδη που βγηκε με τη μπαλα μονος αφυλακτος και ετοιμος για το 2-0......)

ο Νικολαιδης ηταν ετοιμος να βαλει το γκολ... μολις ακουσε τη σφυριχτρα ετρεξε στον Ποντικη να διαμαρτηριθει γιατι τον εκοψε ενω ηταν ετοιμος να βαλει το (σιγουρο για την κλαση του και ψωμοτυρι για αυτον αντεπιθεση) γκολ και εφαγε και αυτος κοκκινη καρτα για διαμαρτηρια......

και "μαγικα" εκει που εισαι να κανεις το 2-0.............. παιζεις με 9 παιχτες........ και χανεις το παιχνιδι στα χαρτια 0-3........ ολα στο μαγικο κοσμο του κοκκαλισταν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και μετα εχεις τους νεο-gay να λενε συνθηματα οπως "πεστε κατω" και να θυμουνται το 6-1 του επαναλληπτικου με την αποδεκατισμενη ΑΕΚ.... ολα αποτελεσμα του Ποντικη....

για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ολυμπιακος....

STOYBI
27/10/2009, 15:23
Ξυδακι........

idi
27/10/2009, 15:29
Ξυδακι........

σσ.
και η πρωτη κιτρινη στο Ζηκο ηταν ΑΒΑΒΑ.....

το κακο ειναι οτι μπορει ο "κοσμος" (σα τον καλτζωρτζ ) να ξεχναει... αλλα μερικοι που τα εζησαν θυμουνται..... τι εκανε στην αρχη της χουντας του ο Κοκκαλης... και ποια ομαδα ηταν το μεγαλυτερο θυμα της κλεψιας του....

irinia
27/10/2009, 15:40
ΠΑΡΤΑ............ΒΡΕΧΕΙ........ΔΕ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

http://ypokeimenikos.blogspot.com/2008/10/blog-post_26.html

To mail mas:ypokeimenikos@yahoo.com
Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2008
ΠΟΝΤΙΚΗΣ : «Η φράση ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε που είχε πει ο Σπάθας ήταν πολύ ήπια για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε»!!!!!
Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι : Πώς πήραμε τα 11 στημένα....???

(το άρθρο είναι απο το http://www.sport-fm.gr)
Φως στην εποχή της… παράγκας του ελληνικού ποδοσφαίρου ρίχνει ο Δημήτρης Ποντίκης με συνέντευξή του στο ένθετο της Καθημερινής. «Ή είσαι μαζί τους ή δεν είσαι. Απλά πράγματα... Και τώρα το ίδιο γίνεται. Ή είσαι με τον Γκαγκάτση και παίζεις ή δεν είσαι και δεν παίζεις» δήλωσε ο πρώην διαιτητής. «Η φράση ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε που είχε πει ο Σπάθας ήταν πολύ ήπια για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν σου έλεγε κανείς ότι πρέπει να βοηθήσεις κάποια ομάδα, αλλά ήξερες την περιρέουσα ατμόσφαιρα. Όταν έκανα μια κακή διαιτησία, ένοιωθα ότι έκλεβα το ψωμί των ποδοσφαιριστών».

Αναλυτικά:

- Την περίοδο που γίνατε διαιτητής Α' Εθνικής ακουγόταν το όνομα του Θωμά Μητρόπουλου ως του ανθρώπου που, όντας εξωθεσμικός, είχε τη δύναμη να επηρεάζει καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Ισχυε αυτό;

"Ηταν ο παρά τη ΕΠΟ... Η διαιτησία ήταν υπό την ΕΠΟ και αυτός ήταν παρά τη ΕΠΟ. Εχουν ακουστεί διάφορα... Είχε ακουστεί ότι ο Θωμάς ήλεγχε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ..."

- Τι σημαίνει το "παρά τη ΕΠΟ"; Οτι ο Θωμάς και οι συνεργάτες του παρότι δεν είχαν επίσημες θέσεις, μπορούσαν να περνούν τις δικές τους γραμμές;

"Kάπως έτσι... Μπορούσαν να περνούν κάποιες γραμμές μέσα από τα άτομα που ήλεγχαν μέσα από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ".

- Αυτοί που λειτουργούσαν παρά τη ΕΠΟ είχαν λόγο για το ποιοι διαιτητές θα μπαίνουν στους πίνακες;

"Οταν ελέγχεις μια κατάσταση μπορείς να έχεις λόγο παντού. Είχαν λόγο παντού. Λογικό δεν είναι;"

- Aρα, κι εσείς που μπήκατε εκείνη την περίοδο στους πίνακες ήσασταν υπό την έγκρισή τους;

"Aυτό είναι ξεκάθαρο. Ή είσαι μαζί τους ή δεν είσαι. Απλά πράγματα... Και τώρα το ίδιο γίνεται. Ή είσαι με τον Γκαγκάτση και παίζεις ή δεν είσαι με τον Γκαγκάτση και δεν παίζεις. Εχεις δει πολλούς διαιτητές να είναι στους πίνακες από ενώσεις που δεν ψηφίζουν Γκαγκάτση; Πάντα έτσι γίνεται. Ακόμη και μέσα στους συνδέσμους διαιτητών... Δεν προτείνεται διαιτητής για να μπει στους πίνακες αν δεν ψηφίσει τη διοίκηση. Ή είσαι μαζί με τη διοίκηση και τη στηρίζεις ή δεν είσαι και είσαι χαμένος".

- Η περίοδος από το 1997 έως το 2001 έχει χαρακτηριστεί περίοδος της "παράγκας". Αυτοί οι άνθρωποι σας είχαν προσεγγίσει; Eίχατε απευθείας επαφή ή επικοινωνούσαν μαζί σας μέσω τρίτων;

"Kατ' αρχάς δεν ήταν από το 1997. Τα πρώτα βήματα άρχισαν να γίνονται από το 1995. Με τους ίδιους, με τον Θωμά για παράδειγμα, ήταν δύσκολο να είχες επαφή, αλλά είχες με ανθρώπους που μιλούσαν μαζί του... Τότε οι μισοί έλεγαν πως μιλούσαν μαζί του..."

- Δηλαδή, ποιοι έλεγαν ότι μιλούσαν μαζί του;

"Οι μισοί παλιοί διαιτητές, για να δείχνουν ότι μπορούν να επηρεάζουν καταστάσεις έλεγαν "εγώ μιλάω με το Θωμά", όπως τώρα λένε "εγώ μιλάω με τον Γκαγκάτση". Παλιότερα έλεγαν ότι μιλούσαν με τον Τριβέλλα. Αύριο θα μιλάνε με τον αυριανό Γκαγκάτση. Είναι πάντα οι ίδιοι."

- Τα ίδια άτομα τόσα χρόνια;

"Eίναι επιτήδειοι. Δεν έχουν όραμα για το ποδόσφαιρο αλλά για το πώς θα περνούν οι ίδιοι καλά."

- Οπως μου το περιγράφετε καταλαβαίνω ότι την επικοινωνία με τους διαιτητές την είχαν αναλάβει οι πρώην διαιτητές. Είναι έτσι;

"Aυτοί που είναι κοντά στους διαιτητές... Αυτοί που κάνουνε επαφές είναι παλιοί διαιτητές."

- Aπό πού αντλούν τη δύναμή τους;

"Eίναι ετερόφωτοι. Δεν είναι αυτόφωτοι. Είναι σκουλήκια!"

- Μπορείτε να μου πείτε τα ονόματα αυτών που εννοείτε;

"Οχι."

- Eσάς πώς σας προσέγγισαν αυτοί που χαρακτηρίσατε "σκουλήκια";

"Ερχονται και σου λένε "εγώ θα σε βάλω στους πίνακες", σου λένε διάφορα "θα", εσύ πάνω στον ενθουσιασμό σου θέλεις να παίξεις και προχωράει το σύστημά τους. Και εσύ γίνεσαι ένα αναλώσιμο υλικό. Μπαίνεις, παίζεις, βγαίνεις."

- Ναι, αλλά για να σας λένε ότι θα σας βάλουν στους πίνακες και τελικά να σας βάζουν, σημαίνει ότι έχουν δύναμη. Από πού την αντλούν;

"Kάποιοι τους θέλουν. Κάποιοι τους συντηρούν. Μπορεί κάποια στιγμή να ήταν ορισμένοι πάρα τη ΕΠΟ, κάποια άλλη στιγμή η διοίκηση της ΕΠΟ. Αυτό αλλάζει ανάλογα με τις εποχές. Αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα οι ίδιοι δεν θέλουν ν' αλλάξουν".

- Την περίοδο που ήσασταν διαιτητής, τι ήταν αυτό που σας ζητούσαν όσοι σας προσέγγιζαν;

"Oι εποχές εκείνες λεγόταν ότι ήταν του "βγάλε μια κάρτα στον τάδε αν μπορείς". Πιστεύω ότι το 80% των διαιτητών δεν τις έβγαζαν εύκολα. Ελεγαν "ναι" γιατί ήθελαν να παίζουν και να συντηρούνται, αλλά δεν τις έβγαζαν εύκολα."

- Και όταν δεν τις έβγαζαν τι έλεγαν στους εντολείς τους;

- Ελεγαν "δεν μου έδωσε δικαίωμα, πώς να του τη βγάλω;". Οι διαιτητές δεν ήθελαν να μπουν στο σύστημα, αλλά ούτε να είναι εκτός πινάκων γιατί ήθελαν να παίζουν. Ηταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος. Από τη μια να θέλεις να παίξεις και από την άλλη να πρέπει ν' ακούς αυτά που σου έλεγαν κάποιοι...

- Πάντως, ακούγεται κάπως αθώο ότι το μόνο που σας ζητούσαν ήταν να δείχνετε κίτρινες κάρτες...

- Συμπλήρωνε τρεις κίτρινες κάρτες ο ποδοσφαιριστής και δεν έπαιζε στο επόμενο παιχνίδι. Αν τώρα δείξει κάποιος κίτρινη στο Ντιόγο ή στον Γκαλέτι και δεν παίξει στο επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ δεν ευνοείται ο αντίπαλος;

- Μου κάνει εντύπωση ότι αυτό το εξωθεσμικό κέντρο που, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε απλώσει τα πλοκάμια του παντού, το μόνο που ζητούσε από τους διαιτητές ήταν να δείχνουν κίτρινες κάρτες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές...

- Στους διαιτητές μπορεί να ζητούσε κίτρινη κάρτα, στον πρόεδρο μιας ομάδας μπορεί να ζητούσε κάτι άλλο... Να μη βάλει έναν ποδοσφαιριστή, να μην παίξουν ή να παίξουν δυνατά σ' ένα συγκεκριμένο παιχνίδι... Ο διαιτητής είναι ένα μικρό κομμάτι του παζλ. Τα άλλα κομμάτια είναι αυτοί που διοικούν τις ομάδες, αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο γενικά. Οταν μιλάμε για την "παράγκα", κακώς στεκόμαστε μόνο στους διαιτητές. Και αν έρθουμε στο σήμερα δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Σήμερα υπάρχουν οι κουμπάροι. Λέγεται ότι ο ένας είναι κουμπάρος του τάδε, ο άλλος κουμπάρος του τάδε... Πώς να χάσει ο κουμπάρος;

Υπήρχαν συγκεκριμένες ομάδες που έπρεπε να ευνοηθούν;

- Δεν θα σου έλεγε κανένας ότι πρέπει να βοηθήσεις κάποια συγκεκριμένη ομάδα αλλά ήξερες την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Καταλαβαίνεις ότι αυτήν την εποχή βοηθιέται η συγκεκριμένη ομάδα. Αρα λες να μην την έχω απέναντί μου. Οχι να τη βοηθήσω, απλώς να μην την αδικήσω.

- Πώς μπορεί ένας ισχυρός πρόεδρος ομάδας να εκδικηθεί έναν διαιτητή;

- Θα σου πω για πιο παλιά. Διαιτητής Α΄ Εθνικής από το Ρέθυμνο ονόματι Σταμούλης. Παίζει Παναθηναϊκός - Απόλλων Αθηνών και χάνει 1-2 ο Παναθηναϊκός. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μέχρι να φτάσει στο Ρέθυμνο είχε βγει από τους πίνακες. Τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα μήνυμα προς τους υπολοίπους ότι εγώ είμαι ο ισχυρός. Θα σου δώσω και ένα παράδειγμα εκείνης της περιόδου. Ανέβηκε στην Α΄ Εθνική ο διαιτητής Μιχαλάκης από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσου. Τη δεύτερη αγωνιστική σφύριξε το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Εχασε ο Ολυμπιακός. Και αμέσως μετά βγήκε από τους πίνακες!

Η φράση Σπάθα

- Λίγο μετά την έξοδό σας από τους πίνακες ακούστηκαν οι κασέτες του Τριανταφυλλόπουλου με συνομιλίες διαιτητών και παραγόντων εκείνης της εποχής. Πώς νιώσατε και τι σκεφτόσασταν όταν ακούγατε τις συνομιλίες;

- Ηταν μια εποχή τέτοια που δεν μπορούσες να αιφνιδιαστείς από τίποτα. Τα έβλεπες και έλεγες "είναι δυνατόν; Και αυτός;".

- Σε αυτές τις κασέτες ακούστηκε από τον Γιάννη Σπάθα η φράση "ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και άλλοι να πάνε να γ...". Ηταν υπερβολικό αυτό ή ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα;

- Δεν ήταν υπερβολικό. Ηταν πολύ ήπιο για να εκφράσει αυτό που συνέβαινε...

- Ομως, σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγία δεν μπορεί να ήταν μόνο "δώσε μια κίτρινη κάρτα"...

- Οχι... Μπορεί να ήταν "βοήθα τους λίγο να κερδίσουν αν μπορείς", "δώσ' τους κάνα φαουλάκι", "βάλ' τους μέσα στη μεγάλη περιοχή"...

- Μπορούσε να δώσει και πέναλτι...

- Στατιστικά, αν βάλω εγώ μια ομάδα μέσα στη μεγάλη περιοχή, κάποια στιγμή δεν θα κερδίσει ένα πέναλτι; Ή αν αφήνω την ομάδα που θέλω να βγαίνει στην επίθεση με αριθμητική υπεροχή δεν θα βάλει ένα γκολ;

- Τι εννοούσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Β. Γκαγκάτσης όταν στη συνέντευξη που παρέθεσε μετά την επανεκλογή του είπε πως το 2001 η διαιτησία βγήκε από μια ανώμαλη περίοδο;

- Οτι γίνονταν αυτά που είπαμε προηγουμένως.

- Γιατί ο Μπίκας όταν ανέλαβε το καλοκαίρι του 2001 έβγαλε από τους πίνακες εννέα διαιτητές και πολλούς παρατηρητές;

- Πιστεύω ότι αν εκείνη την ημέρα έλεγαν στον Μπίκα "βγάλε όσους θέλεις", θα έβγαζε τους 23 από τους 24 και θα άφηνε μόνο τον Βασσάρα.

- Γιατί θα άφηνε τον Βασσάρα;

- O Kύρος είχε κάνει την ευρωπαϊκή καριέρα του. Δεν μπορούσε να τον ακουμπήσει κανένας και με τίποτα.

- Ναι, άλλα είναι άλλο να βγαίνει από τους πίνακες ένας διαιτητής επειδή έχει κακές διαιτησίες και άλλο να βγαίνει επειδή συνδέεται με συγκεκριμένη κατάσταση...

- Μην με πας εκεί γιατί θα πούμε πράγματα και θα ξεφύγουμε... Ο κύριος Γκαγκάτσης έκανε τη δήλωση, ενώ ήταν γενικός γραμματέας της ΕΠΟ εκείνη την εποχή. Την αμαρτωλή περίοδο... Να μας εξηγήσει ο ίδιος τι εννοεί. Εκείνος ήταν γενικός γραμματέας στην αμαρτωλή περίοδο. Οταν είσαι γενικός γραμματέας της ΕΠΟ σημαίνει ότι είσαι το νούμερο 2 της ΕΠΟ. Το νούμερο 2 του ποδοσφαίρου σε μια αμαρτωλή περίοδο. Και τώρα καλείται να εξυγιάνει την αμαρτωλή περίοδο όπου ο ίδιος ήταν ενεργός.

to be continue.........

irinia
27/10/2009, 15:47
- Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σαν να μην ήξερε τι γινόταν τότε...

- Είναι δυνατόν να είσαι σε προεδρείο συλλόγου και να μη γνωρίζεις τι γίνεται στον σύλλογο; Eίναι δυνατόν να είσαι γενικός γραμματέας, που σημαίνει ότι όλα τα έγγραφα περνούν από τα χέρια σου, εισηγείσαι στο διοικητικό συμβούλιο τι θα γίνει και δεν γνωρίζεις; Δεν έχω τίποτα με τον κύριο Γκαγκάτση αλλά αυτά είναι για όσους δεν έχουν μυαλό. Και αυτός έχει μυαλό και εμείς έχουμε μυαλό. Οχι "παρελθέτω απ' εμού το πικρό ποτήριο τούτο" και... δώσ' το σε όλους τους άλλους.

- Πώς εξηγείτε ότι ο Β. Γκαγκάτσης, όταν του ζητείται σε συνεντεύξεις να μιλήσει για το Θωμά Μητρόπουλο, το αποφεύγει επιμελώς, ενώ για όλους τους άλλους μιλάει;

- Ο Θωμάς ήταν άντρας και ό,τι έλεγε το εννοούσε. Αυτό φοβάται. Το να τα βάλεις με σκουλήκια είναι εύκολο. Το να τα βάλεις με ανθρώπους που έχουν προσωπικότητα είναι δύσκολο. Ειδικά όταν μπορούν να σου καταμαρτυρήσουν κάποια πράγματα.

- Η καχυποψία που υπήρχε από τους φιλάθλους ήταν δικαιολογημένη;

- O κόσμος είχε αγανακτήσει. Ηταν έτοιμος να εκραγεί σε κάθε παιχνίδι. Είναι λογικό ο κόσμος να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο. Γι' αυτό και υπήρχε η βία. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει ο ηθικός ξεπεσμός των τελευταίων ετών, υπάρχει η λατρεία του χρήματος και εκείνη την εποχή υπήρχε εκείνη η κατάσταση. Ο κόσμος είχε προκληθεί.

- Οι διαιτητές που ήσασταν στους πίνακες εκείνη την περίοδο πώς βλέπατε την προσπάθεια του Φλωρίδη που ήθελε να καθαρίσει τη διαιτησία στρεφόμενος κατά του συστήματος που περιγράψατε;

- Πολιτικά ανήκω στον ίδιο χώρο με τον Φλωρίδη. Μπορεί ο κ. Φλωρίδης να έγινε η αιτία να φύγω από τους πίνακες για να γίνει η κάθαρση αλλά νομίζω ότι σαν πολιτικός έκανε κάτι καλό. Ενήργησε σωστά. Και μακάρι όλοι οι υφυπουργοί Αθλητισμού να είχαν αυτή τη δύναμη και τη διάθεση.

- Εσείς υπήρξατε καλός διαιτητής;

- Ηταν μια κακή εποχή για τη διαιτησία τότε. Δεν μπορεί να πει κανένας που ήταν εκείνη την περίοδο αν ήταν καλός ή κακός διαιτητής.

- Αν μπορούσατε να γυρίζατε τον χρόνο πίσω τι θα αλλάζατε;

- Θα έμενα στη Β' Εθνική για δύο - τρία χρόνια και μετά θα έμπαινα στην Α'. Μετά το 2001.

- Εχετε τύψεις για κάτι που κάνατε ως διαιτητής;

- Οταν έκανα μια κακή διαιτησία ένιωθα ότι έκλεβα το ψωμί των ποδοσφαιριστών που έπαιζαν μπάλα. Ενα λάθος δικό μου σφύριγμα μπορεί να σήμαινε κάτι για τις οικογένειες κάποιων ανθρώπων.

- Υπήρξε φορά που δεχθήκατε παρότρυνση για να κάνετε κάτι σ' ένα παιχνίδι;

- Mε εκμεταλλεύτηκαν και τους εκμεταλλεύτηκα. Δεν έφτασα σε σημείο αναξιοπρέπειας.

- Γιατί τώρα οι ομάδες προσλαμβάνουν διαιτητές και τους βάζουν στις ΠΑΕ;

- Διάβασα για κάποιον που πήγε σε ομάδα ότι τον πήραν επειδή είναι... οργανωτικός. Μπορεί να έχει σπουδάσει και... διοίκηση επιχειρήσεων. Νομίζω ότι το κάνουν γιατί θέλουν να θωρακίσουν της ΠΑΕ. Και εμένα μου έκαναν πρόταση αλλά δεν δέχτηκα.

- Ποιες είναι οι ευθύνες της ΕΠΟ για την εικόνα της διαιτησίας τότε και τώρα;

- Oι θεσμοί υπηρετούνται από πρόσωπα. Πρέπει να βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα για να πάμε μπροστά.

- Υπάρχει σταθερή εύνοια των διαιτητών στις μεγάλες ομάδες;

- Πάντα υπήρχε εύνοια στις μεγάλες ομάδες. Υπήρχε ο νόμος του ισχυρού. Το ποδόσφαιρο λειτουργεί σαν ζούγκλα.

- Υπάρχουν και ομάδες που έπρεπε να αδικηθούν;

- O Παναθηναϊκός ήταν κόντρα στην ΕΠΑΕ αλλά δεν πλήρωνε αυτός. Μπορεί να πλήρωνε ο ΟΦΗ ή ο Απόλλων Αθηνών. Ο κόσμος κάνει τις ομάδες ισχυρές και οι σοβαρές διοικήσεις.

- Πώς οι διαιτητές έστελναν το μήνυμα για τον τρόπο που θέλουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα την ώρα του αγώνα;

- To μήνυμα το έστελναν μέσω της συμπεριφοράς. Ο τρόπος που μιλούσαν στους ποδοσφαιριστές. Υπήρχαν διαιτητές που μιλούσαν με πολύ άσχημο τρόπο στους ποδοσφαιριστές του τύπου "εγώ είμαι ο αρχηγός και δεν υπάρχει άλλος", "εγώ είμαι ο άρχοντας και θα σας κάνω ό,τι θέλω". Οταν μιλάς σε κάποιον υπεροπτικά τον εκνευρίζεις. Και όταν εκνευρίζεσαι δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο.

- Αυτός ήταν ένας ασφαλής τρόπος επηρεασμού;

- Πάντα υπήρχαν διαιτητές που δεν σέβονταν αυτό που έκαναν. Που δεν σέβονταν τον ίδιο τους τον εαυτό. Την αξιοπρέπειά τους.

- Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα;

- Yπήρχε ένας νεαρός, πολύ καλός διαιτητής Α' Εθνικής που όμως δεν ήξερε να προστατέψει τον εαυτό του από αυτούς τους ανθρώπους.

- Δεχόταν εντολές και τις εκτελούσε;

- Φαντάζομαι με ευκολία...

- Οι εντολές ήταν μόνο η κίτρινη κάρτα;

- Οταν πρέπει να βγάλεις παραδείγματος χάριν οκτώ κίτρινες κάρτες και τις βγάζεις και τις οκτώ και στο 16' έχεις βγάλει τις τέσσερις, σημαίνει ότι λειτουργείς με ευκολία.

- Το σύστημα με τις κίτρινες κάρτες στόχευε στο παιχνίδι που γινόταν ή στο επόμενο;

- Tότε υπήρχαν και τα μπαράζ. Ηταν πολύ διαφορετικό όταν μια ομάδα πήγαινε να παίξει χωρίς έξι - επτά ποδοσφαιριστές στα μπαράζ...

- Ποιος πρέπει να ελέγχει τη διαιτησία;

- H ίδια η διαιτησία. Η ΟΔΠΕ που θα εκλέγεται από τους διαιτητές και θα ορίζει την ΚΕΔ που θα λειτουργεί στην ΕΠΟ. Την ΕΠΟ όμως δεν τη συμφέρει να χάσει τη διαιτησία και τη δικαιοσύνη. Η διαιτησία τής δίνει δύναμη.

- Ποια είναι η άποψή σας για την πρόταση να γίνει πρόεδρος της ΚΕΔ ο Φρισκ;

- Λέω να περιμένουν δύο - τρία χρόνια να τελειώσει ο Βασάρας και να τον βάλουν να φτιάξει την ελληνική διαιτησία. Να λύσει το γόρδιο δεσμό. Ας κάνουν λίγη υπομονή.

Ενα από τα παιχνίδια που έμεινε στην ιστορία είναι ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού που έγινε στις 10/1/2001 και δεν τελείωσε ποτέ. Υπήρξε εισβολή οπαδών και η ΑΕΚ είχε μείνει με έξι παίκτες. Διαιτητής της συνάντησης, ο Δημήτρης Ποντίκης.... Τι είχε γίνει τότε;

- Τελείωσα το ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες στον Πουρσανίδη και στο Ζήκο. Θα μπορούσα να τους έχω δείξει και δεύτερη κίτρινη. Βάζει το γκολ η ΑΕΚ στο 48' και μετά ο Ζήκος κάνει τάκλιν. Τότε υπήρχε η ατμόσφαιρα ότι όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό, ότι η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν ήθελα να του βγάλω κάρτα παρότι το είδα. Τελικά έβγαλα κάρτα για διαμαρτυρία στον Ζε Ελίας. Μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο τρόπο μου διαμαρτυρήθηκε ο Ζήκος οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να του βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τότε ήρθε ο Νικολαΐδης και είπε ό,τι είπε και έγινε ό,τι έγινε...

- Ο Ντέμης τοποθετήθηκε μετά λέγοντας ότι σου είπε "γ... το σπίτι μου"...

- Δεν μου είπε αυτό. Μου είπε "γ... το σπίτι σου αν έχεις αρχ.... βγάλε μου κόκκινη κάρτα". Το έγραψα στο φύλλο αγώνα.

- Μένει η ΑΕΚ με εννέα και ο Ολυμπιακός με 11. Μετά τι γίνεται;

- Ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός και στο 81' αρχίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ να πέφτουν κάτω σαν τραυματίες.

- Γιατί έπεφταν κάτω; Φοβήθηκαν ότι θα χάσουν το παιχνίδι επειδή ο Ολυμπιακός είχε αριθμητική υπεροχή;

- Ασ' το γιατί αυτό είναι νομικό θέμα. Ηρθε και η αστυνομία τότε και με ρωτούσε αν όντως ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Στάθης, τους είπε να πέσουν κάτω και τους απάντησα ότι δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου και όντως δεν έπεσε. Δύο - τρεις μήνες μετά βρισκόμουν στην Αθήνα για άλλο παιχνίδι και ήρθε η αστυνομία και έγινε ολόκληρη εξέταση. Ηταν μια πολυτάραχη εποχή.

- Πώς νιώσατε όταν περικυκλωμένος από δεκάδες ΜΑΤ με υψωμένες ασπίδες αποχωρούσατε εκείνο το βράδυ από τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας;

- Ενιωσα ότι τελείωσε η διαιτησία για μένα.

- Δεν τα παρατήσατε όμως...

- Αν έφευγα μόνος μου θα έδειχνα ότι έχω ενοχή. Επίσης δεν βρέθηκε ότι έκανα κάποιο διαιτητικό λάθος. Δεν πήγα σ' εκείνο το παιχνίδι για να αδικήσω την ΑΕΚ. Αλλο τι έγινε τελικά. Δεν λέω ότι έπαιξα καλά. Μπορεί να την αδίκησα, μπορεί και όχι αλλά σίγουρα δεν είχα τέτοιο σκοπό. Αν ήθελα να την αδικήσω θα έδειχνα κόκκινη κάρτα από το 30'.

- Γιατί όμως να θέλει ένας ποδοσφαιριστής να χαλάσει το παιχνίδι;

- Πιστεύω ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν ένα πάτημα για να φύγουμε από εκείνη την αμαρτωλή περίοδο που λέει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

- Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από μόνο του. Κάποιοι πρέπει να το έχουν σχεδιάσει...

- Μπορεί οι παράγοντες μιας ομάδας να είπαν "δεν πειράζει, μπορεί να χάσουμε, μπορεί να ξεφτιλιστούμε, αλλά ίσως αύριο αλλάξει κάτι".

- Μήπως εντάσσετε αυτό το παιχνίδι στην κόντρα του τότε υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Φλωρίδη με τον τότε πρόεδρο της ΕΠΑΕ Βίκτορα Μητρόπουλο;

- Aς μιλήσει ο κ. Μπέος γι' αυτήν την κόντρα. Αυτός ξέρει περισσότερα...

Δεν νομίζω πάντως ότι συνδέεται εκείνο το παιχνίδι. Μπορεί όμως μια ομάδα να πει ότι θέλω να αποτινάξω μια κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι πρέπει να κάνω; Κάτι πολύ δυνατό. Εγώ θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ένας μοχλός για να γίνει το ποδόσφαιρο καλύτερο. Δεν θεώρησα ότι δεν ήταν σωστό που με έβγαλαν από τους πίνακες. Ηταν λογικό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι προκάλεσε το κοινό αίσθημα. Ο κόσμος δεν ήξερε τι είχε παιχτεί. Είναι πολύ εύκολο ν' ακούσεις τον ισχυρό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήμουν εγώ και θα πει ότι δεν είπα αυτό, είπα το άλλο. Ομως είτε έτσι είτε αλλιώς, αποβολή ήταν.

- Γιατί διακόψατε το παιχνίδι;

- Ηδη η ΑΕΚ ήταν με εννέα και οι τρεις ήταν πεσμένοι κάτω μπήκαν και οι φίλαθλοι μέσα... Εγιναν και τα δύο περιστατικά ταυτόχρονα. Αμέσως μετά ένιωθα ότι τίναξα το παιχνίδι στον αέρα. Θα μπορούσε να λήξει ομαλά. Να μην έδειχνα τις κόκκινες κάρτες. Τότε όμως θα διαμαρτυρόταν ο Ολυμπιακός. Μερικές φορές δεν ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Είτε έτσι είτε αλλιώς κάποιον θα αδικούσα.

STOYBI
27/10/2009, 16:26
σσ.
και η πρωτη κιτρινη στο Ζηκο ηταν ΑΒΑΒΑ.....

το κακο ειναι οτι μπορει ο "κοσμος" (σα τον καλτζωρτζ ) να ξεχναει... αλλα μερικοι που τα εζησαν θυμουνται..... τι εκανε στην αρχη της χουντας του ο Κοκκαλης... και ποια ομαδα ηταν το μεγαλυτερο θυμα της κλεψιας του....

Δεν πηγαινε για εσενα αυτο που εχεις κανει [QUOTE]...!

STOYBI
27/10/2009, 16:42
Δεν ξερω τι αξιζε του Μπακα ( και δεν σας αδικω σε αυτο που μου λες..)

Αλλα......

Αν αυτο γινοταν σε οποιαδηποτε αλλη χωρα......

Α ΕΘΝΙΚΗ.... Καπου απο περυσι-προπερσυ θα ξαναπαιζατε..... :rolleyes:

Για τον Ποντικη.....

Ουτε τις ομαδες σας ενοιαξε να στειλουν κανενα εισαγγελεα μπας και εξαιτιας της ομολογιας του τον κυνηγησει καμμια εστω για απωλεια εσοδων....... Γιατι αραγε...???

Μπορεις να μου λυσεις αυτην την απορια...???

( Αρκει να σου πω οτι αμα εσυ πας να μπεις στο γηπεδο χωρις ειστηριο....

Χειροποδαρα αυτοφορο θα σε πανε... Αμφιβαλεις..??? )

:yuck:

Παμε παλι... για την απορια μου ( λιγα μολις θρεντ πιο πανω...)

irinia
27/10/2009, 16:43
ΞΑΝΑΠΑΡΤΑ............Aπό τον Ποντίκη στον Δαλούκα!

--------------------------------------------------------------------------------

Tο καλοκαίρι του 1996 η πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό, ήταν το πρώτο χτύπημα του Σωκράτη Κόκκαλη στην ΑΕΚ. Όχι και το μοναδικό, όμως. Από εκείνο το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, στα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν συμβεί διάφορα που σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης, συνιστούν αλλοίωση αποτελέσματος. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονται για 13 παιχνίδια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με αντίπαλους τους Πειραιώτες.

Ενα προς ένα το 13άρι εις βάρος της Ενωσης, τα καταγράφει ο Παναγιώτης Παλλαντζάς:

1996-97: Περίπτωση Νο1
Στις 12 Φεβρουαρίου 1997 η Νέα Φιλαδέλφεια είναι κατάμεστη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Ένωση μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μανωλά. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη ομάδα και στην έναρξη της επανάληψης ο Ντανιέλ Μπατίστα που είχε περάσει ως αλλαγή στην ανάπαυλα, ανοίγει το σκορ. Λίγο αργότερα ο Μιχάλης Κασάπης θα γράψει το 2-0 και η ΑΕΚ θα μείνει με 9 παίκτες, καθώς θα αποβληθεί και ο Μπατίστα! Με 9 παίκτες πλέον οι κιτρινόμαυροι, οι ερυθρόλευκοι βρήκαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 2-1.

1996-97: Περίπτωση Νο2
Στις 26 Φεβρουαρίου, διεξάγεται η ρεβάνς στο Καραϊσκάκη. Το κλίμα είναι υπέρ το δέον εχθρικό για την ΑΕΚ, αλλά ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκει τον τρόπο και κάνει το 0-1 στο δεύτερο ημίχρονο, αναγκάζοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού να σιωπήσουν. Λίγο αργότερα θα αποβληθεί ο Στέλιος Μανωλάς και οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, αλλά με νίκη.
1996-97: Περίπτωση Νο3
Στις 11 Μαΐου 1997 στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει ένα βαθμό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στο 24ο λεπτό ο Καραπιάλης… τρακάρει με τον Ηλία Ατματσίδη. Η απόφαση του Γιώργου Μποροβήλου; Πέναλτι και αποβολή του Ατματσίδη! Παίζοντας με 10 παίκτες σε όλο τον αγώνα, η ΑΕΚ ηττήθηκε και οι Πειραιώτες πήραν το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από μια «πέτρινη» δεκαετία.

1999-00: Περίπτωση Νο4
Στις 15 Νοεμβρίου 1999 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό κεκλεισμένων των θυρών, για το πρωτάθλημα. Η απουσία οπαδών δίνει το ελεύθερο στον Σωκράτη Κόκκαλη ώστε να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου και ο διαιτητής Δημητρόπουλος γράφει ιστορία... Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Μαλαδένη, στο 64’ αποβάλλεται ο Καλιτζάκης, δίνεται πέναλτι υπέρ του Τζόρτζεβιτς στο 74’για το 0-1. Παράλληλα υπάρχει και μη αποβολή του Τζιοβάνι που συνέχισε τη φάση ενώ είχε διακοπεί και μετά έλεγε ότι δεν άκουσε, σε ένα γήπεδο που ήταν άδειο… Το τελικό 0-2 φέρνει μεγάλα επεισόδια και πυροβολισμούς στο Members Club, ενώ ο Δημητρόπουλος την επόμενη μέρα έφυγε για την Ιταλία!

2000-01: Περίπτωση Νο5
Στις 4 Νοεμβρίου 2000 ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με διαιτητή τον Γιώργο Τσαγκαράκη. Στο 7' δίνει πέναλτι, που δεν ήταν, υπέρ του ΟΣΦΠ. Ο Τζόρτζεβιτς αστοχεί και ο Ντέμης Νικολαΐδης κάνει το 0-1. Ο Τζιοβάνι θα ισοφαρίσει και το 1-1 θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Η ΑΕΚ όμως έχει τρομερά παράπονα καθώς ο επόπτης κόβει πέντε (!) φορές φάσεις για οφ σάιντ! Στο 42' θα αποβληθεί και ο Φερνάντο Νάβας και το ματς θα έρθει τούμπα.

2000-01: Περίπτωση Νο6
Στις 10 Ιανουαρίου 2001, στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον πρώτο αγώνα στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, έρχεται η διαιτησία του Γιώργου Ποντίκη. Η ΑΕΚ προηγείται από νωρίς με 1-0 και στη συνέχεια γίνονται πράγματα που αναγκάζουν τον κόσμο της ΑΕΚ να ετοιμαστεί για ντου στο γήπεδο! Στη φάση που ο Άκης Ζήκος πασάρει στον Ντέμη Νικολαΐδη και γίνεται το 2-0, ο Ποντίκης αποβάλει τον Ζήκο γιατί θεωρεί ότι υπάρχει φάουλ και με το που διαμαρτύρεται ο Νικολαΐδης, αποβάλλεται κι αυτός! Η συνέχεια είναι γνωστή. Η εντολή του Πέτρου Στάθη για το... πέστε κάτω!

2001-02: Περίπτωση Νο7
Στις 20 Απριλίου 2002 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας, στο ΟΑΚΑ, τον Ολυμπιακό στον «τελικό» του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει ανοίξει νωρίς το σκορ και λίγο αργότερα ο Ντέμης Νικολαΐδης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Ο Βασσάρας, όμως, ανακάλυψε επιθετικό φάουλ του Ντέμη και ακύρωσε το γκολ. Αν γινόταν εκεί το 0-2, η Ένωση θα έπαιρνε τον τίτλο.

2003-04: Περίπτωση Νο8
Στις 26 Οκτωβρίου 2003, στη Νέα Σμύρνη, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Ο Μπριάκος στο 2' δεν είδε το χέρι του Πάντου και δεν υπέδειξε το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ.

2004-05: Περίπτωση Νο9
Στις 27 Απριλίου 2005 η ΑΕΚ πάει στο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς το ημιτελικού κυπέλλου, με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 του πρώτου παιχνιδιού. Θα προηγηθεί προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και αυτό θα φέρει το ματς στην κόψη του ξυραφιού. Ο διαιτητής Χαράλαμπος Καρατζάς από την Εύβοια, θα αποβάλει στο 55’ τον Ζούλιο Σέζαρ. Στην Ένωση υποστηρίζουν ότι στα τελευταία λεπτά ακυρώνεται ως οφ σάιντ γκολ-πρόκριση του Πάουλο Ασουνσάο. Ακολούθως, αποβλήθηκαν ο Σάντος και ο Βέλιτς.

2005-06: Περίπτωση Νο10
Στις 19 Φεβρουαρίου 2006, στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, η ΑΕΚ προσπαθεί να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό και κάποια στιγμή πιστεύει ότι έφτασε πολύ κοντά, καθώς ο Ανατολάκης... μπλοκάρει την μπάλα σε μια κεφαλιά του Βασίλη Λάκη, μπροστά στα μάτια του διαιτητή Ηρακλή Τσίκινη. Αυτός, όμως, δεν υπέδειξε κάτι και στην ΑΕΚ έμειναν οι διαμαρτυρίες, καθώς αν γινόταν το 1-1 το ματς θα μπορούσε να πάρει διαφορετική τροπή.

2006-07: Περίπτωση Νο11
Φτάνουμε στη σεζόν 2006-07. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2006 στο Καραϊσκάλη. Διαιτητής ο Βασσάρας. Η ΑΕΚ είναι καλύτερη. Οι ερυθρόλευκοι θα προηγηθούν με το αυτογκόλ του Εμερσον, που προήλθε από φάουλ του οποίο για τους ανθρώπους της Ένωσης δεν έγινε ποτέ. Στην επανάληψη τα κιτρινόμαυρα παράπονα είναι ακόμη περισσότερα. Ακυρώνεται ως οφ σάιντ, χωρίς να υπάρχει το γκολ του Ντελίμπασιτς από προσπάθεια του Λαγού, ενώ ο ίδιος σταματάει ενώ φεύγει σε τετ α τετ επειδή κοντρόλαρε με το… στήθος.

2006-07: Περίπτωση Νο12
Γήπεδο ΟΑΚΑ. Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2007. Νέα παράπονα για τον... Θανάση Μπριάκο.. Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτυρήθηκαν για τρία πέναλτι -με το βίντεο να τους δικαιώνει- τα οποία δεν υπέδειξε ο ρέφερι, δεν αποβάλει τον Καστίγιο για αγκωνιά, δε βλέπει ούτε αυτός ούτε ο βοηθός του το οφ σάιντ στο τρίτο γκολ των «ερυθρόλευκων».

2009-10: Περίπτωση Νο13
Για να φτάσουμε, έτσι, στο φετινό ντέρμπι... Στα πρώτα λεπτά υπάρχει ο ορισμός του έμμεσου στη μικρή περιοχή, λίγο μετά ο Τοροσίδης χτυπάει με αγκωνιά τον Χουανφράν, για να ακολουθήσει και το πεντακάθαρο πέναλτι του Μέλμπεργκ, με χέρι. Ο Δαλούκας, όμως, δεν υπέδειξε καμία από τις τρεις παραβάσεις.

Μπόνους... ο τίτλος στα χαρτιά!
Το αποκορύφωμα όλων, βέβαια, είναι στη σεζόν 2007-08. Η ΑΕΚ που είναι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς καλύτερη από τον Ολυμπιακό, τον οποίο νίκησε και με 4-0 στο μεταξύ τους ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς, είχε την καλύτερη επίθεση, την καλύτερη άμυνα, τις περισσότερες νίκες, τον πρώτο σκόρερ. Δεν πήρε, όμως, το πρωτάθλημα, επειδή οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένσταση για... κάποιον Βάλνερ. Δικαίωμα τους, θα πει κάποιος, αν πιστεύουν ότι λόγω του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχασαν από την Καλαμαριά, την οποία δεν απείλησαν ούτε μία φορά σε 90 λεπτά. Ηθικά, όμως, ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει ένσταση, γιατί στον Πειραιά φώναζαν το 2005 ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά... Και το πρόβλημα είναι ότι αυτό το φώναζαν και οι ποδοσφαιριστές και όχι μόνο ο Κόκκαλης. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που μέσα σε τρία χρόνια, ξέχασαν τι έλεγαν και πανηγύριζαν έξαλλα ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά...

Παναγιώτης Παλλαντζάς

kalgeorge
27/10/2009, 17:16

το κακο ειναι οτι μπορει ο "κοσμος" (σα τον καλτζωρτζ ) να ξεχναει... αλλα μερικοι που τα εζησαν θυμουνται.....

ΟΧΙ ΡΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.....ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ..ΧΑΑΧΧΧΑΑΧ

τι εκανε στην αρχη της χουντας του ο Κοκκαλης... και ποια ομαδα ηταν το μεγαλυτερο θυμα της κλεψιας του....

ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ....Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....ΑΕΚΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ

vangelis 64
27/10/2009, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ. εγω τι να πω που ''εμαθα'' βλεποντας γιο γνωστου συμφωρουμιτη μουσικοβιου που μενει στην Καλλιθεα και το ονομα του ξεκιναει απο Βαγγ και τελειωνει σε ελης να βλεπει τον σκατογαυρο με παθος???:eyepop: και δεν τον εχει πεταξει ακομα εξω απο το σπιτι....:sad:

Δε μπα να στρώσεις τα καινούργια σου λαστιχάκια λέω γω;:mad: :a7: :blush:

kalgeorge
27/10/2009, 17:28
ρε παιδες...μερικοι να σκεφτεστε πριν πειτε οτιδηποτε

ειπε ενας μια κοτσανα και πεσατε καποιοι πανω κατω να πειτε περιπου τα ιδια..

πιστευει καποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οτι ο παναθηναικος (δεν ρωταω για τον γαυρο ειναι αλλουνου δουλεια ) ειναι φετος εκει που ειναι γιατι εχει σπρωχτει;;;;

που;; ποτε;;;

εκτος του παιχνιδιου με τον αρη.....ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ρε παιδια;;;

με τον παοκ που το λεει μονο ο τερενς;
με την καβαλα που το ειδε παλι μονο αυτος και ο λαβιλα κλασικα;;

που;; ας μου απαντησει καποιος με το χερι στην καρδια.....και να πει
ναι ...κακως βρισκεται εκει ο παο και τοοοσο πισω ο Α,Β,Γ, γιατι.....(το αφηνω σε σας)

vangelis 64
27/10/2009, 17:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Είναι γνωστό οτι η νέα γενιά ωριμάζει και δεν επαναλαμβάνει τα λάθη των γονέων... :evil:
Κάτσε ρε,μικρός είν' ακόμα,δεν έχει ωριμάσει δα!

Εδώ να φανταστείς,πριν από κανα μήνα που ξεφύλλιζα το μοτό,γλυκοκοίταζε τα τράιουμφ.:rotflmao:

kalgeorge
27/10/2009, 17:36
ρε σεις γαυρακια πως το λεγατε περυσι......

πωωω πωωωω 3 γκολ απο τις σερρες ρε;;;αραγε θα φατε και αλλα;;;;

πω πωωω.....

νομιζω καπως ετσι τα λεγατε...

:rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
27/10/2009, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε σεις γαυρακια πως το λεγατε περυσι......

πωωω πωωωω 3 γκολ απο τις σερρες ρε;;;αραγε θα φατε και αλλα;;;;

πω πωωω.....

νομιζω καπως ετσι τα λεγατε...

:lol: :lol: :lol: :lol:

irinia
27/10/2009, 18:12

πιστευει καποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ οτι ο παναθηναικος (δεν ρωταω για τον γαυρο ειναι αλλουνου δουλεια ) ειναι φετος εκει που ειναι γιατι εχει σπρωχτει;;;;

που;; ποτε;;;

ναι ...κακως βρισκεται εκει ο παο και τοοοσο πισω ο Α,Β,Γ, γιατι.....(το αφηνω σε σας)

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ

ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.........

Μέ τήν Καβάλα..........γελάει όλη ή Έλλάδα........έσύ..??
Ούτε φάουλ είδες ,ούτε τά δύο πέναλτυ....

Κλασσικά δέν τό είδες.....!!!

Μήπως είδες τό δεύτερο πέναλτυ.......καί τό χέρι τού Ίβιτς...??

Ούτε αύτό.......

Πού νά δείς άγόρι μου μέ τόση βαζελίνη στά μάτια πού νά δείς.....

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.........ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ......

Έχετε κλέψει 1 βαθμό στήν Καβάλλα.......

2 βαθμούς άπό τόν Άρη...........

2 βαθμούς μέ τόν ΠΑΟΚ..........μήν πώ τρείς...

2 βαθμούς μέ ΑΕΚ.........

Βγάλτους.........δώστους έκεί πού τούς πήρες καί μετά μέτρα πού έπρεπε νά είσαι.....!!!

Δέ θά μάς τρελλάνεις έσύ ..........όλοι βλέπουν τό σπρώξιμο,μέχρι καί οί

Παναθηναικοί........έσύ πού μάς τόπαιζες κουλάτος,προέκυψες

βασιλικότερος τού βασιλιά....!!!

Τώρα κάτι γιά τούς άλλους βάζελους.......

Τό ότι 13 χρόνια σπρωχνόταν άσύστολα ό γαύρος..........ΔΕ ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ

ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ...........ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ....!!!

Είχαμε μέχρι τώρα έναν νταβαντζή..........έδώ καί 2 μήνες έγιναν 2......!!!!

Καί μείς οί φτωχές πουτάνες ,
όλοι οί άλλοι ,τρώμε ξύλο καί γαμίσι καί άπό τούς δυό...!!!

Αύτό άλλαξε γιά φέτος στό Έλληνικό ποδόσφαιρο.........μεγάλη άλλαγή........τεράστια....!!!

irinia
27/10/2009, 18:26
ΟΠΟΙΣ ΒΡΕΙ ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗ .......

ΦΕΤΙΝΗ ΤΡΙΑΡΑ.........

είλικρινά,αύτή τή φορά.........χαρίζω τό hayabusa.....!!!!

Περιμένω ........

Sferopetadhn
27/10/2009, 18:27
Από το Reuters:

Σοβαρά κινδύνεψαν οι 125 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα ενός Boeing της KLM που εκτελούσε την πτήση Άμστερνταμ-Τελ Αβίβ όταν διερχόμενο από τον ελληνικό εναέριο χώρο και σε ύψος 35000 ποδών υπέστη βλάβη στον αριστερό κινητήρα μετά από την είσοδο σε αυτόν αγνώστο αντικειμένου.

Το αντικείμενο έγινε ορατό και από τα ραντάρ του ΝΑΤΟ, καθώς και από δορυφόρους. Όλες οι πιθανότητες, ακόμη και της ασύμμετρης απειλής ελέγχονται!

Αναφορές ότι επρόκειτο για τη μπάλα του αγώνα ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός-ΟΣΦΠ μετά από το σουτ του ποδοσφαιριστή του ΟΣΦΠ Μήτρογλου κρίνονται ως υπερβολικές αν και οι χειριστές μιλούν για "σφαιρικό αντικείμενο".

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καιρό είχα να δω live τέτοιο σκηνικό!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΑΡΑΑΑΑΑ! Έδωσαν ψυχή τα παιδιά!

Ο Γκαλίτσιος πήρε κάρτα για την καρατιά;

doctor x
27/10/2009, 18:34
αντε και πηρε ενα σφυριγμα ο βαζελος παραπανω.ειλικρινα και τι εγινε?
ειναι στη θεση που ειναι για αλλους απλους λογους.
πηρε δυο ποιοτικους παικτες (λετο,κατσουρανης σε θεσεις που ποναγε ο Σισε ακομα δεν κανει διαφορα )
κρατησε τον ιδιο προπονητη(παρα την γκρινια)που παρα τα λαθη του μπαλα ξερει και δουλευει
δεν εχει οικονομικα η αλλα εξωγενη προβληματα.
το πρωταθλημα ειναι ασκηση σταθεροτητας και βελτιωσης αδυναμιων.αδυναμιες?
το κεντρο της αμυνας (καλος και εξελιξιμος ο Μπιερσμιρ αλλα...με...Σαριεγκι διπλα χμμμμμ)αλλα κ τα ακρα (δεξια να δουμε με Σειταριδη)πραγμα που σχετικα καλυπτεται με τα τρια ουσιαστικα αμυντικα χαφ πολλες φορες
αλλος ενας παικτης ποιοτητας στο κεντρο(δεξια?)
και η...μουρμουρα των βαζελων λες και ...εβλεπαν καλυτερη μπαλα τα προηγουμενα χρονια που επικεντρωνεται στο προσωπο του Τενκατε που αντιμετωπιζεται περιπου σαν προσωρινος απο ολους (διοικηση κλπ)που σε καναδυο στραβα αποτελεσματα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η ομαδα.
επισης για να μην ειμαι ...εκτος κλιματος σε επισημο αγωνα τον ...Δεκεμβριο του...1822 δεν ειχε δοθει οφσαιντ του...Καραισκακη!

irinia
27/10/2009, 18:34

που;; ποτε;;;

:a5: :a5: :a5:

:a25: :a25: :a25:

:a022: :a022: :a022:

:a54: :a54: :a54:

Sferopetadhn
27/10/2009, 18:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

Δε με λες με αφεντικό. Τότε γιατί φωνάζατε πέρυσι για το ματς στο Καραϊσκάκη και το οφσάιντ που έδωσε στον Σάλπι; Ένα σφύριγμα ήταν κι εκείνο που ισοδυναμούσε με γκολ στο 85!

Σου έδινε τίτλο εκείνο το ένα σφύριγμα;

Ε λοιπόν τα ίδια είναι και τα φετινά δικά σας γιατί άμα δεν σας τα έδιναν και ήσασταν τώρα 5-6 πονταλάκια πίσω από τον γαύρο θα είχαμε γέλια στην Παιανία και πιθανότατα ο τέντας θα ήταν παρελθόν.

Οι λεπτομέρειες αθροιστικά κάνουν τη διαφορά και όσο επιμένετε τόσο περισσότερο γαυρίζετε.

Σφαγές κλπ δύσκολα θα δούμε -τουλάχιστον όχι τόσο μακριά από τη λήξη του πρωταθλήματος αλλά τα χειρουργία θα είναι σύνηθες φαινόμενο.

Στην τελική το παρελθόν του ΠΑΟ δε δίνει και ιδιαίτερα περιθώρια αισιοδοξίας σχετικά με την πραγματική θέλησή του να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Χαλίφης στη θέση του χαλίφη θέλει να γίνει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

vangelis 64
27/10/2009, 19:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΦΕΤΙΝΗ ΤΡΙΑΡΑ.........

Περιμένω ........

:wave2: Εεε...μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο;Ενδιαφέρομαι.:blush:

STOYBI
27/10/2009, 20:03
δεν μιλαω για τοσο κραυγαλεα παραδειγματα....

για τον ιδιο λογο που ο αβρααμ στον αρη επαιρνε ολο κοκκινες αλλα στον γαυρο καθολου

:lol: :lol: :lol:

vangelis 64
27/10/2009, 20:08
Και ο Ανατολάκης πήρε κύπελλο ήθους:rotflmao:

STOYBI
27/10/2009, 20:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
καλα, κοιτα να δεις, το ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΕ δεν μπορω να το χρησιμοποιησω διοτι μετα πως θα περιγραφαμε τα ΕΠΙΚΑ δικα σας κατορθωματα;

Το οτι πηραμε σφυριγματα ειναι γεγονος, οπως και το οτι μας παει η διαιτησια απο την αρχη της σεζον...αλλα απεχουμε -ευτυχως- ετη φωτος απο τις δικες σας αθλιοτητες, τις οποιες ΠΟΤΕ δεν εχετε παραδεχθει ουτε στο ελαχιστο...

οποτε :wave2:

Oποτε.. Και πρωταθλημα να παρεις φετος....... :rolleyes:

Αστο..... Κοινος ΧΕΣΤΟ !!!

Η κανω λαθος γιατι εγω εχω σκοτωσει περισσοτερους και εσυ λιγοτερους.....( Αρα εισαι λιγοτερο φονιας απο εμενα...????) :uplate:

STOYBI
27/10/2009, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Και ο Ανατολάκης πήρε κύπελλο ήθους:rotflmao:

Λιγα λογια ..... :smokin:

( Γιατι εχουμε και βουλευτικη ασυλια.....) :smokin:

STOYBI
27/10/2009, 20:20

Για τον Ποντικη.....

Ουτε τις ομαδες σας ενοιαξε να στειλουν κανενα εισαγγελεα μπας και εξαιτιας της ομολογιας του τον κυνηγησει καμμια εστω για απωλεια εσοδων....... Γιατι αραγε...???

Μπορεις να μου λυσεις αυτην την απορια...???

( Αρκει να σου πω οτι αμα εσυ πας να μπεις στο γηπεδο χωρις ειστηριο....

Χειροποδαρα αυτοφορο θα σε πανε... Αμφιβαλεις..??? )

yuck:

Παμε παλι .....Μπας και παρουμε μια απαντηση.......

Για καποιους που σαν σανιδα σωτηριας αρχισαν τις αντιγραφες απο οπαδικα μπλογκ σαν τα 17χρονα ( και δεν μιλαω για την συνεντευξη Ποντικη...)

Λες και εγω (και ο οποισδηποτε ) αν αρχισω τις αντιγραφες απο οπαδικα μπλογκ τυπου red dna κ.λ.π.

Θα βρουμε ακρη.......

Ελεος ρε φουστη μου ...............

:yuck:

kalgeorge
27/10/2009, 20:29

Έχετε κλέψει 1 βαθμό στήν Καβάλλα.......

ο ενας βαθμος με την καβαλα πως προκυπτει;;

2 βαθμούς μέ τόν ΠΑΟΚ..........μήν πώ τρείς... ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ 4 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ..ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ .ΑΧΧΑΧΧΑΧΧ

2 βαθμούς μέ ΑΕΚ ΡΕ ΑΜΠΑΛΕ αυτο παλι απο που προκυπτει;; μεχρι και ο γνωστης idi ειπε οτι εχασε δικαια...αν δεν θυμαμαι καλα ας με διαψευσει.

βγάλτους.........δώστους έκεί πού τούς πήρες καί μετά μέτρα πού έπρεπε νά είσαι.....!!!

ΑΜΠΑΛΕ και ολους να τους αφαιρεσεις παλι τον ρουφατε χαχαχχχαχαχαχ

αντε αγορι μου εχεις χασει την μπαλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
27/10/2009, 20:30
Εμ ρε STOYBI.. έλεος ρε φίλε... τα λεγόμενα του Ποντίκη έγιναν στον sportfm που μόνο οπαδικός δεν είναι. Και αν μη τι άλλο τα ίδια λέει για παράγκα όπως λένε και όλοι.

Τώρα για σήμερα δεν το είδα το παιχνίδι αλλά μαγκιά των Σερρών που πήραν το παιχνίδι και την πρόκριση. Τους υποτιμήσατε και το πληρώσατε. Το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟ πέρισυ.

Φέτος όμως ο στόχος είναι ενας... τα 20+ μύρια της πρώτης θέσης... σας το ξαναλέω... σαν μονομάχοι στην αρένα και πλήθος απο πάνω φανατισμένο για αίμα.. εκεί έχει έρθει το πράγμα.

Gandalf

kalgeorge
27/10/2009, 20:32

ΦΕΤΙΝΗ ΤΡΙΑΡΑ.........

Περιμένω ........

εδω ακομα δεν εχεις ξεχρεωσει παλια χρωστουμενα (κατι παπια) θες να βαλεις και αλλα;;

μαθε να εισαι ενταξει πρωτα στους λογαριασμους σου και βαζεις και αλλα στο κεφαλι σου μετα

kalgeorge
27/10/2009, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Από το Reuters:

Σοβαρά κινδύνεψαν οι 125 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα ενός Boeing της KLM που εκτελούσε την πτήση Άμστερνταμ-Τελ Αβίβ όταν διερχόμενο από τον ελληνικό εναέριο χώρο και σε ύψος 35000 ποδών υπέστη βλάβη στον αριστερό κινητήρα μετά από την είσοδο σε αυτόν αγνώστο αντικειμένου.

Το αντικείμενο έγινε ορατό και από τα ραντάρ του ΝΑΤΟ, καθώς και από δορυφόρους. Όλες οι πιθανότητες, ακόμη και της ασύμμετρης απειλής ελέγχονται!

Αναφορές ότι επρόκειτο για τη μπάλα του αγώνα ποδοσφαίρου Πανσερραϊκός-ΟΣΦΠ μετά από το σουτ του ποδοσφαιριστή του ΟΣΦΠ Μήτρογλου κρίνονται ως υπερβολικές αν και οι χειριστές μιλούν για "σφαιρικό αντικείμενο".

Καιρό είχα να δω live τέτοιο σκηνικό!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΑΡΑΑΑΑΑ! Έδωσαν ψυχή τα παιδιά!

Ο Γκαλίτσιος πήρε κάρτα για την καρατιά;

εν τω μεταξυ ρε φιλε το σχολιο το ακουσες;;;; του σπηκερ ντε.....

εκανε το σουτ λεει...ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ... και συμπληρωνει....αλλα παρολαυτα ηταν σε κενη εστια

kalgeorge
27/10/2009, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
ειναι στη θεση που ειναι για αλλους απλους λογους.
πηρε δυο ποιοτικους παικτες (λετο,κατσουρανης σε θεσεις που ποναγε ο Σισε ακομα δεν κανει διαφορα )
κρατησε τον ιδιο προπονητη(παρα την γκρινια)που παρα τα λαθη του μπαλα ξερει και δουλευει
δεν εχει οικονομικα η αλλα εξωγενη προβληματα.
το πρωταθλημα ειναι ασκηση σταθεροτητας και βελτιωσης αδυναμιων.αδυναμιες?
το κεντρο της αμυνας (καλος και εξελιξιμος ο Μπιερσμιρ αλλα...με...Σαριεγκι διπλα χμμμμμ)αλλα κ τα ακρα (δεξια να δουμε με Σειταριδη)πραγμα που σχετικα καλυπτεται με τα τρια ουσιαστικα αμυντικα χαφ πολλες φορες
αλλος ενας παικτης ποιοτητας στο κεντρο(δεξια?)
και η...μουρμουρα των βαζελων λες και ...εβλεπαν καλυτερη μπαλα τα προηγουμενα χρονια που επικεντρωνεται στο προσωπο του Τενκατε που αντιμετωπιζεται περιπου σαν προσωρινος απο ολους (διοικηση κλπ)που σε καναδυο στραβα αποτελεσματα δεν ξερω πως θα αντιδρασει η ομαδα.
επισης για να μην ειμαι ...εκτος κλιματος σε επισημο αγωνα τον ...Δεκεμβριο του...1822 δεν ειχε δοθει οφσαιντ του...Καραισκακη!

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;;;
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;;, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ;;;;
ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΜΠΑΛΟΣ (ΤΕΡΕΝΣ) ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ,,,ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ...

ΓΙΑ ΔΕ ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕΣ.....ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...

ΤΣ ΤΣ ΤΣ...:sick: :sick:

Gandalf dr685sm
Γιώργο σου έχω και άλλο ρε φίλε... έχει αρχίσει τρελό δούλεμα λέμε...χαχαχαχαχαχα.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111681

Αίντε βρε΄... και αυτό ένσταση , στα χαρτιά τώρα και αμέσως μετά να το κάνουμε monopoly για να παίζετε με χαρτινες φιγούρες το ποδόσφαιρο...

χαχαχαχαχα....

Gandalf

STOYBI
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Εμ ρε STOYBI.. έλεος ρε φίλε... τα λεγόμενα του Ποντίκη έγιναν στον sportfm που μόνο οπαδικός δεν είναι. Και αν μη τι άλλο τα ίδια λέει για παράγκα όπως λένε και όλοι.

Τώρα για σήμερα δεν το είδα το παιχνίδι αλλά μαγκιά των Σερρών που πήραν το παιχνίδι και την πρόκριση. Τους υποτιμήσατε και το πληρώσατε. Το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟ πέρισυ.

Φέτος όμως ο στόχος είναι ενας... τα 20+ μύρια της πρώτης θέσης... σας το ξαναλέω... σαν μονομάχοι στην αρένα και πλήθος απο πάνω φανατισμένο για αίμα.. εκεί έχει έρθει το πράγμα.

Gandalf

Ρε συ Μαγε.... :sick: :sick: :sick: :sick:

Ειδες να αμφισβητησα πουθενα τα λεγομενα του Ποντικη.....??????

Εγω αλλο ρωτησα......... Απαντηση μπορεις να μου δωσεις..?????

kalgeorge
27/10/2009, 20:36
:a5: :a5: :a5:

:a022: :a022: :a022:

:a54: :a54: :a54:

ΩΩΩΩΩΩ....ΦΙΛΕ ΦΟΒΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ......:a23: :a23: :a23:

kalgeorge
27/10/2009, 20:36
Δε με λες με αφεντικό. Τότε γιατί φωνάζατε πέρυσι για το ματς στο Καραϊσκάκη και το οφσάιντ που έδωσε στον Σάλπι; Ένα σφύριγμα ήταν κι εκείνο που ισοδυναμούσε με γκολ στο 85!

Σου έδινε τίτλο εκείνο το ένα σφύριγμα;

.

Ψιτ....γαυρος ειναι....

μαλλον

:lol:

alximistis
27/10/2009, 20:39
ένα πράγμα θα πω.
Η λύση είναι μία και μόνη.

Ο terens ΤΩΡΑ διαιτητής παντού!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
Γιώργο σου έχω και άλλο ρε φίλε... έχει αρχίσει τρελό δούλεμα λέμε...χαχαχαχαχαχα.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=111681

Αίντε βρε΄... και αυτό ένσταση , στα χαρτιά τώρα και αμέσως μετά να το κάνουμε monopoly για να παίζετε με χαρτινες φιγούρες το ποδόσφαιρο...

χαχαχαχαχα....

Gandalf

οχι ρε φιλε ελιωσα :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl:

Gandalf dr685sm
Εγω αλλο ρωτησα......... Απαντηση μπορεις να μου δωσεις..?????

Δεν την είδα την ερώτηση ... repeat pls...

Α... και για αυτό με την νέα ένσταση για την ήττα στις Σέρρες τι έχεις να πείς τώρα;....

Gandalf

STOYBI
27/10/2009, 20:43
2 βαθμούς μέ ΑΕΚ ΡΕ ΑΜΠΑΛΕ αυτο παλι απο που προκυπτει;; μεχρι και ο γνωστης idi ειπε οτι εχασε δικαια...αν δεν θυμαμαι καλα ας με διαψευσει.

Απο το φαουλ στο χωρο της σεντρας ( οπου ξεκινησε και το γκολ..)

Ο idi μπορει να μην το ειχε πει Γιωργο...

Αλλα το ειπαμε ολοι οι αλλοι....!!!!

alximistis
27/10/2009, 20:43

Α... και για αυτό με την νέα ένσταση για την ήττα στις Σέρρες τι έχεις να πείς τώρα;....

Gandalf

τυπικά πρόσεξε τυπικά λέω αν κάνει ένσταση θα δικαιωθεί! γιατί έπαιξε για χ χρονικό διάστημα νομίζω κάποια λεπτά είναι με 6 ξένους παίκτες. Και αυτό στο κύπελλο για ομάδα Β εθνικής απαγορεύεται. Δεν είναι δικός μου κανονισμός τώρα μου το πε αθλητικός συντάκτης.

kalgeorge
27/10/2009, 20:47
Απο το φαουλ στο χωρο της σεντρας ( οπου ξεκινησε και το γκολ..)

Ο idi μπορει να μην το ειχε πει Γιωργο...

Αλλα το ειπαμε ολοι οι αλλοι....!!!!

²
ρε κωστα , πιστευεις οτι ενα φαουλ στην σεντρα οπου ακολουθησε πασα και μετα 2η πασα και μετα τριπλα και μετα πασα και μετα σουτ....θεωρειται οτι εκλεψε τους βαθμους απο την αεκ;;;
:sad: :sad:
αρα κοιτα να δεις....με τον παοκ.....ειχε δωσει ενα αναποδο πλαγιο, το οποιο μας στερησε την αντεπιθεση που θα γινοταν η σεντρα και θα βαζαμε το γκολ

:eyepop: :lol:

el_hymador
27/10/2009, 20:47
ΕΝΣΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

Οι αναμνησεις ξαναγυριζουνε

Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Βαλνερ

Τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα

Ο γαυρος εχει ακομη μια ευκαιρια να αποδειξει ποσο ξεφτιλισμενο σωματειο ειναι...θα το κανει;

Στειλτε Ενσταση (κενο) ΝΑΙ η ΟΧΙ στο 5559879 (χρεωση 85,77?/15") και κερδιστε ενα πετσινο πρωταθλημα μετα απο κληρωση :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-----------------------------------------------------------------

ΟΣΦΠ:Πρόκριση...στα χαρτιά

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas On-Line. Η συμμετοχή έξι παικτών, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, δεν επιτρέπεται στη Β'Εθνική και σύμφωνα με έγκυρες νομικές πηγές, ο συγκεκριμένος κανονισμός μεταφέρεται και στο Κύπελλο. Άγνωστο παραμένει για την ώρα, αν οι "ερυθρόλευκοι" θα καταθέσουν ένσταση εντός 48 ωρών για να πάρουν την πρόκριση, παρά την ήττα με σκορ 3-1 στις Σέρρες.

Gandalf dr685sm
27/10/2009, 20:51
Μα δεν είπα οτι είναι φάρσα.. όντως για 3 - ΤΡΙΑ- 3 λέμε ολόκληρα λεπτά έπαιζε με 6 παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος (οχι ξένους... μπορεί να είναι και κοινοτικοί αυτοί οι παίκτες δηλαδή).

Αλλά ειλικρινά ... αν το κάνουν ... ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , όποιοι το αποφασίσουν; Να χάνουν χαλαρά κιόλας με 3 goal απο τις Σέρρες και σε ενα γραφείο να βγαίνει οτι νίκησαν.

Αν το κάνουν θα έλεγα οτι καλό είναι να τυπώσουν όλοι απο μια φόρμα ένστασης σε πολλές φωτοτυπίες και να τις κάνουν δωρεάν με το χαρτόσημο , γιατί πάντα θα υπάρχει κάποια παράβαση που κάνει μια ομάδα εντός γηπέδου , ειδικότερα δε όταν κερδίζει τον ΟΣΦΠ.

Είναι σκόπιμο πάντως το αποκαλυπτικό γεγονός αυτό απο όλα τα ειδησεογραφικά και είναι ενα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΚΑΡΦΙ για την υπόθεση Βάλνερ πρόπερσυ.

Gandalf

el_hymador
27/10/2009, 20:53
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

Με ένσταση περνάει ο Ολυμπιακός!

Η υπόθεση πρόκριση ενδέχεται να μην τελείωσε στο γήπεδο των Σερρών αφού αν ο Ολυμπιακός κάνει ένσταση πιθανότατα θα κερδίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Hellas Online.

O λόγος είναι η χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμού και αν ο Ολυμπιακός κινηθεί νομικά τότε λογικά θα κερδίσει την πρόκριση.

Όλα αυτά οφείλονται στην αλλαγή που έκανε ο Γκιγέρμο Όγιος και πέρασε στο 75' στην θέση του Παπάζογλου τον Καλί. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε μάλιστα με έξι ξένους παίκτες μονάχα για τρία λεπτά αφού στο 78' ο Κωνσταντινίδης αντικατέστησε τον Τάντιτς. Τρία λεπτά που μπορεί να κοστίσουν πολύ ακριβά στον Πανσερραϊκό που παραβίασε τους κανόνες.

Έτσι λοιπόν αν οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κάνουν ένσταση είναι σχεδόν δεδομένο πως θα δικαιωθούν, αφού υπάρχει ξεκάθαρος κανονισμός στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος αναφέρει πως για τις ομάδες Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στην ενδεκάδα μ' αυτούς των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Μια ομάδα Β' Εθνικής μπορεί να έχει στην σύνθεσή της μέχρι 5 παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν στην Εθνική Ελλάδας κάτι που παραβίασε ο Πανσερραϊκός στην προκειμένη περίπτωση.

Κάστρο, Σκάγκλια, Καλί, Ριμόλντι, Τάντιτς και Λεοζίνιο έπαιξαν μαζί για 3 λεπτά και αυτό μπορεί να στερήσει την πρόκριση από την ομάδα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει ένσταση τις επόμενες 48 ώρες για να δικαιωθεί, ενώ άλλη ομάδα με ένομο συμφέρον σε διάστημα τριών ημερών.

:lol:

el_hymador
27/10/2009, 20:55
Oποτε.. Και πρωταθλημα να παρεις φετος....... :rolleyes:

Αστο..... Κοινος ΧΕΣΤΟ !!!

Η κανω λαθος γιατι εγω εχω σκοτωσει περισσοτερους και εσυ λιγοτερους.....( Αρα εισαι λιγοτερο φονιας απο εμενα...????) :uplate:

Ενσταση! χρησιμοποιησες οκτω φρορες το κ, ενω βαση των καnονισμων επιτερεπεται μονο επτα...(βαζω μεσα και το Quote = κουοτ)

STOYBI
27/10/2009, 20:56

Gandalf

Λιγο πιο πανω απο προυγουμενο ποστ σου ειναι....

Την εχω βαλει αρκετες φορες........

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!!!

el_hymador
27/10/2009, 21:00
Λιγο πιο πανω απο προυγουμενο ποστ σου ειναι....

Την εχω βαλει αρκετες φορες........

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ !!!!!

Ετσι, ετσι...κατα τα αλλα μου λες για το αν θα ειμαι ευχαριστημενος αν θα παρω πρωταθλημα με τα σφυριγματα...για ολους τους αλλους οπαδους ΟΧΙ κατηγορηματικα αν συνεχισουμε ετσι, για εσας ειδικα ομως ΝΑΙ ρ.π.μ. και θελω μαλιστα να το παρω με διαιτητικη σφαγη κατα σας μεσα στο Καραϊσκακη!!!

Gandalf dr685sm
27/10/2009, 21:00
ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

Πάντως η εκτίμησεις λένε πως οι «ερυθρόλευκοι» τελικά θα κινηθούν δικαστικά, έτσι ώστε να δικαιώσουν και την ένσταση που είχαν καταθέσει προς 2ετίας στην υπόθεση «Βάλνερ». μετά από ένα ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς...

Μπράβο βρε... και μετά όπως λέει ο Terens φτύνουν... δεν βρέχει... τι φτύνουν ... ροχάλες διαμέτρου παλιού κερμάτινου πεντακοσάρικου είναι.

Θα πέσει πολύ γέλιο λέμε... στα 3 αυτά λεπτά δηλαδή οι 6 ξένοι , φόρμαραν τα 3 goal στον κόκκινο, έτσι;... τι λες ρε παιδάκι μου...για τέτοια διαστημική ομάδα λέμε..

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ... αίντε για καμιά κωλοτούμπα λέμε.

Α.. και STOYBI... εντάξει μαλακία τους... ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ;... μετά λέτε γιατί σας λένε κωλοτούμπες. Το παιχνίδι είναι στο γήπεδο. Εκτός και αν σε αυτά τα 3 λεπτά σας κέρδισαν οπότε πάσο.

Gandalf

STOYBI
27/10/2009, 21:01
Ενσταση! χρησιμοποιησες οκτω φρορες το κ, ενω βαση των καnονισμων επιτερεπεται μονο επτα...(βαζω μεσα και το Quote = κουοτ)

Ευχαριστω για την απαντηση σου el_hymador ......

:beer: :beer:

Lazio
27/10/2009, 21:06
Ευχαριστω για την απαντηση σου el_hymador ......

Γαυρακο ειπαμε οι τσοντες μετα τις 12........... αλλα εσεις μας προσφερατε φοβερη διασκεδαση το απογευμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
27/10/2009, 21:07

Ετσι, ετσι...κατα τα αλλα μου λες για το αν θα ειμαι ευχαριστημενος αν θα παρω πρωταθλημα με τα σφυριγματα...για ολους τους αλλους οπαδους ΟΧΙ κατηγορηματικα αν συνεχισουμε ετσι, για εσας ειδικα ομως ΝΑΙ ρ.π.μ. και θελω μαλιστα να το παρω με διαιτητικη σφαγη κατα σας μεσα στο Καραϊσκακη!!!

Σημασια ομως εχει....

Οτι μεχρι τωρα εχει κλεψει οπως αναφερετε παραπανω...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.........ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ......Έχετε κλέψει 1 βαθμό στήν Καβάλλα.......

2 βαθμούς μέ τόν ΠΑΟΚ..........μήν πώ τρείς...

2 βαθμούς μέ ΑΕΚ.........

Βγάλτους.........δώστους έκεί πού τούς πήρες καί μετά μέτρα πού έπρεπε νά είσαι.....!!!

Και μαλιστα.... Εχεις ηδη συμφωνησει ( οπως εχεις υπνοησει)

Οποτε το ....ΟΧΙ με τους αλλους οπαδους οπως αναφερεις μαλλον.....

Σε βρισκει ΑΚΥΡΟ....!!!!

STOYBI
27/10/2009, 21:13
Α.. και STOYBI... εντάξει μαλακία τους... ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ;... μετά λέτε γιατί σας λένε κωλοτούμπες. Το παιχνίδι είναι στο γήπεδο. Εκτός και αν σε αυτά τα 3 λεπτά σας κέρδισαν οπότε πάσο.

Gandalf

Τσιπα προσπαθησα να εχω ρε φιλε....

Αλλα εδω μεσα.... Εκτος απο ενα δυο ατομα....

Δεν την βρηκα πουθενα αλλου......

Οποτε...... ΕΝΣΤΑΣΗ.....!!!

Και αφου μου εδωσαν οι Σερραιοι αφορμη για να απανταω σε τετοιες ερωτησεις.....

ΟΞΩ....... :mad:

el_hymador
27/10/2009, 21:18
Σημασια ομως εχει....

Οτι μεχρι τωρα εχει κλεψει οπως αναφερετε παραπανω...

Και μαλιστα.... Εχεις ηδη συμφωνησει ( οπως εχεις υπνοησει)

Οποτε το ....ΟΧΙ με τους αλλους οπαδους οπως αναφερεις μαλλον.....

Σε βρισκει ΑΚΥΡΟ....!!!!

Δεν εχω γραψει κατι τετοιο και η αναλυση που εβαλες ειναι επιεικως αστεια...ειπα οτι σαφως και παιρνουμε σφυριγματα φετος, τα οποια μας εχουν βοηθησει...παιζει εδρα και Παναθηναϊκο ο διαιτητης... για να φτασουμε εσας ομως που συστηματικα κανατε ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελεσματων εχουμε πολυ δρομο ακομα και ελπιζω να μην τον διανυσουμε...

Παντως να χαιρεσαι την ομαδα σου ρε φιλε...απλα δεν καταλαβαινω που πηγαν τα ενα και δυο και τρια και τεσσερα παιδια, ΛΕΒΕΝΤΕΣ του Πειραια..

178521

irinia
27/10/2009, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ένα πράγμα θα πω.
Η λύση είναι μία και μόνη.

Ο terens ΤΩΡΑ διαιτητής παντού!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΕΣΥ........ΕΙΣΑΙ

what about.........

Λίβερρρρρρρρπούυυυυυυυλλλλλλλλλ....??

Kαί λίγο ΑΕΚ στό Μπάμπικτον....???

STOYBI
27/10/2009, 21:26
Δεν εχω γραψει κατι τετοιο και η αναλυση που εβαλες ειναι επιεικως αστεια...ειπα οτι σαφως και παιρνουμε σφυριγματα φετος, τα οποια μας εχουν βοηθησει...παιζει εδρα και Παναθηναϊκο ο διαιτητης... για να φτασουμε εσας ομως που συστηματικα κανατε ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελεσματων εχουμε πολυ δρομο ακομα και ελπιζω να μην τον διανυσουμε...

Παντως να χαιρεσαι την ομαδα σου ρε φιλε...απλα δεν καταλαβαινω που πηγαν τα ενα και δυο και τρια και τεσσερα παιδια, ΛΕΒΕΝΤΕΣ του Πειραια..

Η αναλυση που εβαλα ειναι λιγα ποστ πιο κατω απο την δικη σου απαντηση (Την Σεμνη ) Και την αναλυση αυτη δεν σε ειδα καν να την σχολιαζεις... Οποτε.......

Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε..... Αλλοιωσεις αποτελεσματων ειχαμε ολοι......

Οι Λεβεντες του Πειραια αρχιζουν και γινονται ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ....:yuck:

Ειδωμεν.... ( Κατσε να δουμε πρωτα αν θα την κανουν....)

STOYBI
27/10/2009, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Γαυρακο ειπαμε οι τσοντες μετα τις 12........... αλλα εσεις μας προσφερατε φοβερη διασκεδαση το απογευμα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μετα την Γιουβε και Τον..... Εργοτελη...

Και ο Πανσεραικος σου εδωσε χαμογελο......

Μπραβο βρε..... Χαρηκες !!!

Βαζελακο !!

:a9:

el_hymador
27/10/2009, 21:31

178522

kalgeorge
27/10/2009, 21:34

:bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:
εισαι μλκς :bawl: :lol:

kalgeorge
27/10/2009, 21:37
κωστα (στουμπι ) ξερω οτι δεν γουσταρεις μία αυτο το σκηνικο με τις ενστασεις.

ξερω οτι εχεις ξενερωσει αφανταστα....

αλλα το να γραφεις διαφορα μονο και μονο για να πικαρεις καποιους απλα θα σου γυριζει μπουμερανγκ.....ξερω θα μου πεις στα αρχ@@ σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα το λεω...

μπορει να ειμαι και λαθος

:wave2: :wave2:

STOYBI
27/10/2009, 21:38
²
ρε κωστα , πιστευεις οτι ενα φαουλ στην σεντρα οπου ακολουθησε πασα και μετα 2η πασα και μετα τριπλα και μετα πασα και μετα σουτ....θεωρειται οτι εκλεψε τους βαθμους απο την αεκ;;;
:sad: :sad:
αρα κοιτα να δεις....με τον παοκ.....ειχε δωσει ενα αναποδο πλαγιο, το οποιο μας στερησε την αντεπιθεση που θα γινοταν η σεντρα και θα βαζαμε το γκολ

:eyepop: :lol:

Ναι.... Διοτι αν ειχε δωθει σωστα φαουλ δεν θα ειχε γινει η πρωτη πασα και ουτο καθε εξης....

Σαφως ναι και με το αραουτ....

Οχι ομως με το... ΘΑ... βαζαμε γκολ....

Να μου το πεις αν....... εξαιτιας καθαρου αναποδου αραουτ ΦΑΣ γκολ στο μεταξυ μας παιχνιδι και εξαιτιας αυτουνου του γκολ χασεις το πρωταθλημα....

Σου φαινετε παραξενο...???

Αν γινει το 2ο σεναριο... Ποσες σελιδες μας βλεπεις εδω μεσα.....???

el_hymador
27/10/2009, 21:38
Η αναλυση που εβαλα ειναι λιγα ποστ πιο κατω απο την δικη σου απαντηση (Την Σεμνη ) Και την αναλυση αυτη δεν σε ειδα καν να την σχολιαζεις... Οποτε.......

Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε..... Αλλοιωσεις αποτελεσματων ειχαμε ολοι......

Οι Λεβεντες του Πειραια αρχιζουν και γινονται ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ....:yuck:

Ειδωμεν.... ( Κατσε να δουμε πρωτα αν θα την κανουν....)

:nono: εχει μεγαλη διαφορα, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ αποτελεσματων κανετε συστηματικα τα τελευταια 12 χρονια ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ, η διατησια ευνοει εμας φετος και δεν αναφερομαι στις φασεις που τις εχετε κανει λαστιχο αλλα στο οτι αν μια φαση ειναι αμφισβητουμενη τοτε θα παει υπερ του Παναθηναϊκου... so simple...στο δικο σας επιπεδο δεν θα ειχαμε φερει ισοπαλια με τη Καβαλα ουτες για αστειο, θα ειχαμε καθαρισει το παιχνιδι με πετσινο πεναλτι και η Καβαλα θα επαιζε με εννια...

μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις...

και κατι αλλο, εγω παρδεχομαι οτι μας ευνοει η διαιτησια φετος, θυμισε μου ποτε βγηκες εσυ η ενας αλλος γαυρος να κανει μια παρομοια δηλωση, ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα....οχι μισολογα και "αυτα τα κανουν ολοι" αλλα να βγει και να πει "Ναι μας ευνοησε η διαιτησια"....θυμισε μου σε παρακαλω...:wave2:

STOYBI
27/10/2009, 21:40
:nono: εχει μεγαλη διαφορα, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ αποτελεσματων κανετε συστηματικα τα τελευταια 12 χρονια ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ, η διατησια ευνοει εμας φετος και δεν αναφερομαι στις φασεις που τις εχετε κανει λαστιχο αλλα στο οτι αν μια φαση ειναι αμφισβητουμενη τοτε θα παει υπερ του Παναθηναϊκου... so simple...στο δικο σας επιπεδο δεν θα ειχαμε φερει ισοπαλια με τη Καβαλα ουτες για αστειο, θα ειχαμε καθαρισει το παιχνιδι με πετσινο πεναλτι και η Καβαλα θα επαιζε με εννια...

μην προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις...

και κατι αλλο, εγω παρδεχομαι οτι μας ευνοει η διαιτησια φετος, θυμισε μου ποτε βγηκες εσυ η ενας αλλος γαυρος να κανει μια παρομοια δηλωση, ολα αυτα τα χρονια εδω μεσα....οχι μισολογα και "αυτα τα κανουν ολοι" αλλα να βγει και να πει "Ναι μας ευνποησε η διαιτησια"....θυμισε μου σε παρακαλω...:wave2:

Σε 1 δευτ.. Απαντηση ....

Στο παιχνιδι με την αεκ...!

STOYBI
27/10/2009, 21:43
κωστα (στουμπι ) ξερω οτι δεν γουσταρεις μία αυτο το σκηνικο με τις ενστασεις.

ξερω οτι εχεις ξενερωσει αφανταστα....

αλλα το να γραφεις διαφορα μονο και μονο για να πικαρεις καποιους απλα θα σου γυριζει μπουμερανγκ.....ξερω θα μου πεις στα αρχ@@ σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

απλα το λεω...

μπορει να ειμαι και λαθος

:wave2: :wave2:

Μου ερχετε η 3αρα....

Μου ερχετε και η ενσταση.....

Καληνυχτα μας......:(

el_hymador
27/10/2009, 21:45
Σε 1 δευτ.. Απαντηση ....

Στο παιχνιδι με την αεκ...!

στο παιχνιδι με την ΑΕΚ ποτε; ειχες βγει και εγραψες οτι σας ευνοησε η διαιτησια;

και με ενα παιχνιδι καθαρισες; 12 ετη συστηματικου σπρωξιματος; :lol: :lol:

εγω σου ξαναλεω οτι δηλωσα πως φετος (και οχι σε ενα παιχνιδι) ο Παναθηναϊκος ευνοειται γενικα απο τη διαιτησια...εσυ και εσεις οχι μονο δεν παραδεχεστε σημεια και τερατα αλλα μας την λετε και απο πανω οτι γκρινιαζουμε...

τι να πω;

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ κυριε προεδρε... :lol: :lol: :lol:

STOYBI
27/10/2009, 21:48
στο παιχνιδι με την ΑΕΚ ποτε; ειχες βγει και εγραψες οτι σας ευνοησε η διαιτησια;

και με ενα παιχνιδι καθαρισες; 12 ετη συστηματικου σπρωξιματος; :lol: :lol:

εγω σου ξαναλεω οτι δηλωσα πως φετος (και οχι σε ενα παιχνιδι) ο Παναθηναϊκος ευνοειται γενικα απο τη διαιτησια...εσυ και εσεις οχι μονο δεν παραδεχεστε σημεια και τερατα αλλα μας την λετε και απο πανω οτι γκρινιαζουμε...

τι να πω;

ΕΝΙΣΤΑΜΑΙ κυριε προεδρε... :lol: :lol: :lol:

ΡΕ ΑΙ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ......

kalgeorge
27/10/2009, 21:48
Ναι.... Διοτι αν ειχε δωθει σωστα φαουλ δεν θα ειχε γινει η πρωτη πασα και ουτο καθε εξης....

Σαφως ναι και με το αραουτ....

Οχι ομως με το... ΘΑ... βαζαμε γκολ....

Να μου το πεις αν....... εξαιτιας καθαρου αναποδου αραουτ ΦΑΣ γκολ στο μεταξυ μας παιχνιδι και εξαιτιας αυτουνου του γκολ χασεις το πρωταθλημα....

Σου φαινετε παραξενο...???

Αν γινει το 2ο σεναριο... Ποσες σελιδες μας βλεπεις εδω μεσα.....???

δεν προκειται να ασχοληθω με φαση που ειχε 5 λεπτα συνέχεια κώστα

el_hymador
27/10/2009, 21:49

μπορεις παντα να κανεις ενσταση μην το ξεχνας...:lol: :lol: :lol:

Lazio
27/10/2009, 21:55
Μετα την Γιουβε και Τον..... Εργοτελη...

Και ο Πανσεραικος σου εδωσε χαμογελο......

Μπραβο βρε..... Χαρηκες !!!

Βαζελακο !!

:a9:

Μετα το πετσινο με την ενσταση θα παρετε και πετσινο κυπελλο με νεα ενσταση...... παρολαυτα η τσοντα τσοντα .......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

el_hymador
27/10/2009, 22:00

Παντως...:look: που σαι;...STOUBI;...ειναι δυκολη μερα για γαυρους σημερα, καταλαβαινω...τα εχεις παρει man, καταλαβαινω σου λεω, σε πιανω :winka: εισαι στα down σου....

...ελα δω να σου πω...

...παιξτο αδιαφορος....να μην διαβαζουν οι αλλοι....:a13:

...ακου....το νου σου ε;... αυτα στα λεω εμπιστευτικα...

...εχω κατι που θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα φιλε, πρωτο πραμα και ακινδυνα αδερφε...

κατι χαπακια ειναι...

τα ENSTASY!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

178523

Sferopetadhn
27/10/2009, 22:18

Τούμπα, ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ, 94ο λεπτό...
Κατάδυση Τοροσίδη, φάουλ Κάκου, σέντρα, κεφαλιά γκολ Αβραάμ...
Όταν φωνάζαμε μας λέγατε κομπλεξικούς!

Γήπεδο Καβάλας, Καβάλα-ΠΑΟ, 94ο λεπτό...
Φάουλ Νίνη, ανάποδο αράουτ στον βάζελο, σέντρα, κεφαλιά Σισέ, 2-2
Οι βάζελοι μας βγάλανε τρελούς όλους!

Λεπτομέρειες λέτε... ένα σφύριγμα λέτε... ένα σφύριγμα όμως που αν δεν γινόταν δεν υπήρχε δεύτερη ευκαιρία γιατί έληγαν και τα δυο παιχνίδια...

Είναι από 1 πόντος για τον καθένα; Είναι επιπλέον γκρίνια (ιδίως αν ο ΠΑΟ έχανε από την Καβάλα);

Λεπτομέρειες έπαιρνε ο γαύρος τόσα χρόνια, έχτιζε τις διαφορές και το έπαιζε υπεράνω μετά. Γιατί αλλιώς πας σε ντέρμπι με +1 και +2 και 2-3 ομάδες στο κατόπι σου και αλλιώς με +8 από τον δεύτερο. Ψυχολογία το λένε και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!

STOYBI
27/10/2009, 22:20
Παντως...:look: που σαι;...STOUBI;...ειναι δυκολη μερα για γαυρους σημερα, καταλαβαινω...τα εχεις παρει man, καταλαβαινω σου λεω, σε πιανω :winka: εισαι στα down σου....

...ελα δω να σου πω...

...παιξτο αδιαφορος....να μην διαβαζουν οι αλλοι....:a13:

...ακου....το νου σου ε;... αυτα στα λεω εμπιστευτικα...

...εχω κατι που θα σε κανει να νοιωσεις καλυτερα φιλε, πρωτο πραμα και ακινδυνα αδερφε...

κατι χαπακια ειναι...

τα ENSTASY!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oποιος τον πυροβολησει του χαριζω τρια πρωταθληματα..... :sad:

178524

STOYBI
27/10/2009, 22:26

Λεπτομέρειες λέτε... ένα σφύριγμα λέτε... ένα σφύριγμα όμως που αν δεν γινόταν δεν υπήρχε δεύτερη ευκαιρία γιατί έληγαν και τα δυο παιχνίδια...

Είναι από 1 πόντος για τον καθένα; Είναι επιπλέον γκρίνια (ιδίως αν ο ΠΑΟ έχανε από την Καβάλα);

Λεπτομέρειες έπαιρνε ο γαύρος τόσα χρόνια, έχτιζε τις διαφορές και το έπαιζε υπεράνω μετά. Γιατί αλλιώς πας σε ντέρμπι με +1 και +2 και 2-3 ομάδες στο κατόπι σου και αλλιώς με +8 από τον δεύτερο. Ψυχολογία το λένε και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο!

Παιζει ενα βιντεο στο τιουμπ με τις υπερ μας λεπτομερειες........

Βρεστο αν δεν σου κανει κοπο....Να δεις τι φαουλ ζηταγατε.......

Και τα ξαναλεμε.....

Sferopetadhn
27/10/2009, 22:40
Παιζει ενα βιντεο στο τιουμπ με τις υπερ μας λεπτομερειες........

Βρεστο αν δεν σου κανει κοπο....Να δεις τι φαουλ ζηταγατε.......

Και τα ξαναλεμε.....

Τί πήραμε είναι το θέμα.

Και άλλοι ζητάνε ή ζητούσαν (Καρα, Γιαννακό, Τζόλε κλπ) και τα έπαιρναν.

Είπαμε, λάθος χρώμα φανέλας.

Όσο για του Τοροσίδη δεν ήταν με την καμία! Προφανώς βέβαια το μετέπειτα γκολ ήταν κανονικότατο και δεν έχει καμία σχέση, απλά θέλω να δείξω πώς -όταν θέλει- το κοράκι σε σπρώχνει διακριτικά στην περιοχή του αντιπάλου. Μην ξεχνάς ότι ήταν η τελευταία ευκαιρία για φάση, γιατί μετά έληγε.

Τα ίδια και ο βαζελουά στην Καβάλα. Έληγε!

Άλλωστε αυτό είπε και ο Κουτσιανικούλης. Τους βοηθούσε με μικροσφυρίγματα. Όποιος έχει παίξει μπάλα ή απλά χρησιμοποιεί την κοινή λογική μπορεί να αντιληφθεί πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτό, ιδίως με κλειστές άμυνες όπου οι στημένες μπάλες είναι σημαντικές!

Σε ότι αφορά στην ένσταση. Ελπίζω να την κάνει ο ΟΣΦΠ για να δω αντιδράσεις του κόσμου του. Θα φανούν πολλά στο επόμενο εντός έδρας ματς. Η ξεφτίλα είναι δεδομένη όπως και η ένσταση άλλωστε. Βεβαίως ζούμε στη χώρα όπου "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" άρα... τί ψάχνουμε.

o_gavros
27/10/2009, 22:45
μπράβο θείο Σωκράτη!!!θα ήθελα αν μπορούσα να σε ευχαριστούσα κατ'ιδίαν για τους φανταστικούς χειρισμούς σου στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας απο τον περασμένο Απρίλη και έπειτα.
Τόσο φανταστικοί,που φτάνουμε Οκτώβρη μήνα να μας αποκλείει ο Πανσεραϊκός.
(μαγκιά των Σερραίων και μπράβο τους,δε θελω να μειώσω την νίκη τους)

Θείο Σωκράτη,ω Εσύ φφφφφφφανταστική μου προεδράρα,αμόλα τώρα και μια ένσταση να δέσει το γλυκό και να γλυκαθούμε ούλοι.
Εξάλλου θείο Σωκράτη,με δυο χο χο χο και μια αλλαγή στο ένα απο τα πολλά σου λάθη,νόμισες ότι καθάρισες και για φέτος.

άντε μου στο διάολο θείο Σωκράτη.έχω σιχαθεί να σε κράζω τόσα χρόνια.

Akatanomastos
27/10/2009, 22:51
μπραβο στον γαυρο:rotflmao:

λα βιλλα πεταει η ομαδα ρε
:bigcry::rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol:

η πουτανα η τυχη ομως ε..

μας κανει πλακα ρε

johndoe
27/10/2009, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
μπράβο θείο Σωκράτη!!!θα ήθελα αν μπορούσα να σε ευχαριστούσα κατ'ιδίαν για τους φανταστικούς χειρισμούς σου στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας απο τον περασμένο Απρίλη και έπειτα.
Τόσο φανταστικοί,που φτάνουμε Οκτώβρη μήνα να μας αποκλείει ο Πανσεραϊκός.
(μαγκιά των Σερραίων και μπράβο τους,δε θελω να μειώσω την νίκη τους)

Θείο Σωκράτη,ω Εσύ φφφφφφφανταστική μου προεδράρα,αμόλα τώρα και μια ένσταση να δέσει το γλυκό και να γλυκαθούμε ούλοι.
Εξάλλου θείο Σωκράτη,με δυο χο χο χο και μια αλλαγή στο ένα απο τα πολλά σου λάθη,νόμισες ότι καθάρισες και για φέτος.

άντε μου στο διάολο θείο Σωκράτη.έχω σιχαθεί να σε κράζω τόσα χρόνια.

θα φέρει adriano ρε συ...και ολα θα φτιάξουν! εξάλλου το λες και πιο πανω, κανει μια ενσταση και ουτε γατα ουτε ζημια:winka:

Akatanomastos
27/10/2009, 23:20
εγω περιμενω παντως να τοποθετηθει ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ επι του θεματος πανσεραικος οσφπ:bigcry: :bawl:

ρε γαυρακια, πραγματικα, σας εκανε χαζους ο πανσεραικος και εχετε τα μουτρα μετα απο ενσταση να συνεχισετε στο κυπελλο?

λιγο ντροπη ρε..

2 ΛΕΠΤΑ ΡΕ παιξαν με παρανομο τροπο.. ΝΟΜΙΚΑ εχετε δικιο να περασετε, αλλα λιγη ντροπη ρε φουστη μου..

ΕΓΩ δεν θα παταγα με τιποτα στο γηπεδο να δω παιχνιδι κυπελλου μετα απο τετοια προκριση στα χαρτια..ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ..

αυτο εδω ειναι ποιο ξεφτιλα και απο τον βαλνερ..

Υ.Γ. να κανετε Κλαμπ Μαμημενων απο τις Ενστασεις του Γαυρου (Κ.Μ.Ε.Γ)

Προεδρος - ΑΕΚ
Αντιπροεδρος - Πανσεραικος
Μελοι - Απ. Καλαμαριας
και ερχοντε και αλλοι..:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

General_lee
28/10/2009, 02:06
Παντως επειδη υπαρχουν και Ολυμπιακοι που μιλανε για τηρηση του νομου και οτι το σωστο ειναι να τηρειται ο νομος και παει λεγοντας......

(ελπιζω να ειναι λιγοι αυτοι οι ολυμπιακοι, γιατι αλλιως μιλαμε για πληρη προβατοποιηση απο τον θειο...)

Απλα να θυμισουμε λιγο τι λεει αυτος ο τοσο δικαιος νομος που αυτοι οι νομοταγεις ολυμπιακοι επικαλουνται.....

Εχουμε εναν θεσμο, και καποιες ομαδες απο διαφορες κατηγοριες που διεκδικουν εναν τιτλο...
Οι ομαδες της πρωτης εθνικης λοιπον σε αυτο το θεσμο μπορουν να παιξουν σε ολα τα ματς με 11 ξενους παικτες αν θελουν....
Οι ομαδες Β και Γ εθνικης ακομα και οταν αντιμετωπιζουν ομαδα Α εθνικης δεν μπορουν να παιξουν με πανω απο 5 ξενους παικτες.....

Πολυ δικαιος νομος ακουγεται....

Και τι εκανε ο Πανσερραικος...?Επαιξε για 2 λεπτα με 6 ξενους παικτες ενω ολα ειχαν κρηθει....

ΜΗΠΩΣ ειναι λιγο υποπτο το οτι εγινε αυτη η αλλαγη στο 88...?
ΜΗΠΩΣ επεσε κανα σημα....?
Ειναι λογικο ο προπονητης να μην ξερει ποσους ξενους μπορει να βαλει οταν παιζει ολο το πρωταθλημα με δεδομενο αυτον τον περιορισμο??

irinia
28/10/2009, 04:07
ΤΕΤΟΙΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...........

ΠΑΟΚ - ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ.................

Μόλις ό Πανσερραικός έβαλε τό γκόλ..........έγινε χαμός.
Δέν κέρδισε ούτε άράουτ........
ΟΛΑ ΑΝΑΠΟΔΑ..........
Φάουλ ,πλάγια, offsides,κίτρινες..........τά πάντα.
Βομβάρδιζε ό Χαραλαμπίδης..
Είδα 3 κόρνερ τών Σερραίων πού τά έδωσε άουτ.
Χωρίς ίδιαίτερη κατοχή σέ κάποια φάση τά φάουλ ήταν 25-14 ύπέρ τών γαύρων.......
Έκοβε κόντρες τών Σερραίων , έδινε άνύπαρκτα έξω άπό τήν περιοχή τους..
ΤΙ ΣΙΧΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....!!!!
Παρόλα αύτά κολλάμε τό δεύτερο....!!!
Τό ρεσιτάλ χειροτερεύει........
Κλάδεμα στό κέντρο χειρότερο άπό τό ΑΕΚ - ΠΑΟ......καί 2-1
ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ..........ΤΕΡΑΣΤΙΑ OFFSIDE............ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ 2 ΓΚΟΛ Ο ΓΑΥΡΟΣ
Έκεί πού λέτε γιά τό Μήτρογλου σέ κενή έστία.
OFFSID......ΑΡΑ....!!!
Κεφαλιά πάσσα άπό Γκαλλέτι καί τό κριάρι είναι άκάλυπτο......!!!!
ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ....??
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙ ΣΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΙΝΟΣ
ΣΗΚΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ.
Η ΦΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΝΤΟ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΕΞ' ΕΠΑΦΗΣ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ.
ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΟΡΝΕΡ.
ΗΤΑΝ ΤΟ 85ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ 2-1...!!!

ΕΝΣΤΑΣΗ............ΡΕ ΕΝΣΤΑΣΗ...........

Ε.....Ε.....ΕΝΣΤΑΣΗ

Ε.....Ε.....ΕΝΣΤΑΣΗ

Ε.....Ε.....ΕΝΣΤΑΣΗ

Προσωπικά νομίσω ότι δέ θά ξανατολμήσουν,άπλά γιατί είναι κύπελλο
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΑ.
Βέβαια όταν έχουν δημιουργήσει όπαδούς τύπου.......ΣΤΟΥΜΠΙ........πού τό
πρώτο πού είχε νά πεί μέ κεφαλαία είναι.....ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...όλα νά τά περιμένεις.
Έκείνο πού θά πώ είναι πώς μπήκε ή γυναίκα μου σπίτι........
ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΟΝΤΑΣ.........ή όποία άν τή ρωτήσεις μέ πόσους παίζεται
τό ποδόσφαιρο μπορεί νά μήν άπαντήσει....
ΤΑ ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ...

ΓΑΥΡΟΙ.......ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ......

ΓΙΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΡΟΜΠΕΣ........ΜΠΟΡΕΙΤΕ....

Ή ΕΣΤΩ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ.......

ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΚΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...........ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΑΝΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ................ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΣΑ ΚΥΠΕΛΛΑ

ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ...........ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΙ.....???

irinia
28/10/2009, 04:17

ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ 2 ΒΑΘΜΟΙ..........

άντί γιά έναν,πήραν τρείς........

irinia
28/10/2009, 08:30
ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΜΟΥ Μ' ΕΚΑΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ...........

κατάφερε αύτό πού δέ μπόρεσε νά κάνει ή ΑΕΚ στά τελευταία παιχνίδια........

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ..........ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ...........

ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ.........

ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ........

ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ.......!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ..........

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ...............ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΣ ΟΛΟΥΣ..........

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ...............ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.........!!!!!

Αύτή είναι χαρά,μέρα Έθνικής έπετείου........
Μιά όμάδα πού πέρσυ χαντακώθηκε άπό ποιόν...??
ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ...........!!!!

ΕΝΣΤΑΣΗ...............ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ...............ΕΝΣΤΑΣΗ............

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ................

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΙΚΗΤΕΣ................ΓΡΑΨΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ................

:a23: :a23: :a23:

Άντε ρέ γαύροι.............πορεία τίτλου τώρα άήττητοι...........

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Άπό κάτω..........

Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ...........

http://www.youtube.com/watch?v=G4qv2mOYEqo&feature=player_embedded

Ζήκοοοοοοοοοοοοοοοο.........πούσαι ωρέ ΖΙκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

http://www.youtube.com/watch?v=WPdNILW6bCQ&feature=related

irinia
28/10/2009, 09:09
Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΗΡ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ

Γιά νά θυμούνται οί παλιοί καί νά μαθαίνουν οί νέοι........

http://www.youtube.com/watch?v=TcqpTo9u-8E&feature=related

Ε.....Ε....Ε..............ΕΝΣΤΑΣΗ

Αύτή είναι ίστορία ρέ γαύροι καί είμαστε περήφανοι γιαυτήν.......
Τέτοιες στιγμές........έντιμες καί καθαρές......
ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ............

http://www.youtube.com/watch?v=xXqPybut61Q&feature=related

o_gavros
28/10/2009, 09:23
Παλιμπαιδισμό το λένε και όλα τα αλάνια κλαίνε (απ'τα γέλια).
Τέρενς να'σαι καλά ρε μπάρμπα,γιατί μου έφτιαξες τη διάθεση με το παραλήρημα σου.

όσο για το φίλο που αναφέρεται στον Αντριάνο.
δυστυχώς φίλε και ο Αντριάνο να έρθει,και ο Μαραντόνα και ο Πελέ και οποια πριμαντόνα θέλεις,θα'ναι κατόπιν εορτής.
το χούι του θείου να γαμάει με τις εκάστοτε μαλακίες του την ομάδα εκ των προτέρων,είναι που προσωπικά με κάνει και τον κράζω πολλά χρόνια τώρα.

Το αγαπημένο χόμπυ πολλών βλέπω συνεχίζεται.πάρτυ με ξένα αρχίδια.
Σας έχει πονέσει πολύ ο Ολυμπιακός...
το θέμα είναι ότι εμείς κουτσά στραβά,θα το ξεπεράσουμε.και η στραβή στο κόλπο είναι.
εσείς όμως,μόλις τελείωσει η κηδεία με τα ξένα κόλυβα,πάλι το καραμελάκι σας.
έλα να σας βλέπω να πιπιλάτε πάλι απο βδομάδα

irinia
28/10/2009, 09:56
Παλιμπαιδισμό το λένε και όλα τα αλάνια κλαίνε (απ'τα γέλια).
Τέρενς να'σαι καλά ρε μπάρμπα,γιατί μου έφτιαξες τη διάθεση με το παραλήρημα σου.

όσο για το φίλο που αναφέρεται στον Αντριάνο.
δυστυχώς φίλε και ο Αντριάνο να έρθει,και ο Μαραντόνα και ο Πελέ και οποια πριμαντόνα θέλεις,θα'ναι κατόπιν εορτής.
το χούι του θείου να γαμάει με τις εκάστοτε μαλακίες του την ομάδα εκ των προτέρων,είναι που προσωπικά με κάνει και τον κράζω πολλά χρόνια τώρα.

Το αγαπημένο χόμπυ πολλών βλέπω συνεχίζεται.πάρτυ με ξένα αρχίδια.
Σας έχει πονέσει πολύ ο Ολυμπιακός...
το θέμα είναι ότι εμείς κουτσά στραβά,θα το ξεπεράσουμε.και η στραβή στο κόλπο είναι.
εσείς όμως,μόλις τελείωσει η κηδεία με τα ξένα κόλυβα,πάλι το καραμελάκι σας.
έλα να σας βλέπω να πιπιλάτε πάλι απο βδομάδα

ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ.............ΕΝΣΤΑΣΗ

θά κάνετε...???

Γιά νά γράψετε ίστορία , όχι τίποτε άλλο........

ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ..............

έχετε πρόβλημα μέ τό θείο έ...???

Στά πανηγύρια όμως.........όλοι πρώτοι.

Ξεχνάς όμως πώς άν δέν είχατε τό θείο...........άπό τά 12

ΘΑΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.....!!!

υγ. Φίλε άπό Σέρρες είμαι καί..........ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ...........ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ .....

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............έκεί γεννήθηκε έκεί μεγάλωσα καί γώ καί τ'άρχίδια......!!!!

υγ2 ΕΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΟΚΤΑΩΡΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.........ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΑΛΛΙΩΣ Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ...........3 ΜΕΡΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ....!!!

o_gavros
28/10/2009, 10:14
ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ.............ΕΝΣΤΑΣΗ

θά κάνετε...???

Γιά νά γράψετε ίστορία , όχι τίποτε άλλο........

ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ..............

έχετε πρόβλημα μέ τό θείο έ...???

Στά πανηγύρια όμως.........όλοι πρώτοι.

Ξεχνάς όμως πώς άν δέν είχατε τό θείο...........άπό τά 12

ΘΑΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.....!!!

υγ. Φίλε άπό Σέρρες είμαι καί..........ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΑΡΑ...........ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ .....

ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............έκεί γεννήθηκε έκεί μεγάλωσα καί γώ καί τ'άρχίδια......!!!!

υγ2 ΕΝΑ ΣΑΡΑΝΤΑΟΚΤΑΩΡΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.........ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΑΛΛΙΩΣ Η ΛΕΙΒΑΔΙΑ...........3 ΜΕΡΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ....!!!

μήπως νομίζεις ότι είμαι στο διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού???
ή ότι παίρνω ένα τηλέφωνο στην ΠΑΕ,αρχίζω τις παναγίες και όλοι ακολουθούνε τις εντολές μου κατά γράμμα ενώ κάνουν τσισάκια απο φόβο???
δε τη μπαλεύεις λέμε μάστορα.

το πρόβλημα που έχω εγώ με το θείο αφορά εμένα,την ομάδα μου και όσους τη στηρίζουν.
δε θα κάτσω να το μασήσω σε κάποιον σαν και σένα.
Και σιγά λίγο με τ'αρχίδια σου γιατί θα μας βγάλεις κάνα μάτι.
ξέρεις δεν είσαι ο μόνος που έκανε κηδεία με ξένα κόλυβα,οπότε αυτό που είπα πριν δεν απευθυνόταν μόνο σε σένα.

Αν κατάλαβες ότι είμαι υπέρ της ένστασης,τότε γυρνα το στο κομπολόι το άθλημα...

Α,και που'σαι,κάτι βλέπω να κρέμεται απο το μπατζάκι σου.2κιλο μου φαίνεται.μάζεψε το μη το πατήσεις και γεμίσουμε αίματα...

sakisdani750
28/10/2009, 10:14
υπαρχει ενα ενδεχομενο παιδια να το εστησε ο θειος ο σωκρατης το παιχνιδακι πολυ καλα...........και να εβγαλε τα φραγκα για τον ανδριανο!!!

αλλα και να το εκανε αυτο δειχνει παλι οτι με τις βρωμιες του ειναι ενας απο τους πιο βρωμικους τυπους σε μπιζνες και

καλα κανει και εχει και την πιο βρωμικη ομαδα της ελλαδας με τους αναλογους φιλαθλους σε γοητρο(φουσκωμα περηφανεια ΘΡΥΛΟΣ) ....:eyepop:

:lol: :lol:

sakisdani750
28/10/2009, 10:19
ο gayros τον βγαζω απο εξω γιατι μαλλον εχει πιασει το νοημα οτι ο σωκρατης θελει να κερδιζει το παο τον παοκ την αεκ να τους δινω την χαρα και να μην βαζω το χερι στην τσεπη

οποιος με καταλαβε ξερει τι παιζει.....:p

Akatanomastos
28/10/2009, 10:22
ρε παιδια μισο λεπτο για να καταλαβουν οσοι δεν ειδαν το παιχνιδι, γιατι και εγω για στησιμο σκεφτηκα μολισ το ακουσα αλλα μετα διαβασα:

''Συγκεκριμένα, στο 75' ο Καλί αντικατέστησε τον Παπάζογλου και για ένα δίλεπτο (έως τη στιγμή της αντικατάστασης του Τάντιτς από τον Κωνσταντινίδη) ο Πανσερραϊκός είχε στο τερέν 6 ξένους''

δηλαδη το διαστημα των 6 παικτων ηταν απο το 75' εως το 78' και το σκορ ηταν τοτε 2-1 και δεν ειχε κριθει τιποτα.

Ειναι ετσι ή οι αλλαγες γιναν ποιο αργα και με αλλο σκορ?

Ενα αυτο, και δευτερον

πως παιζουν στο κυπελλο πλεον?στις πρωτες φασεις εχει ενα μονο παιχνιδι και παιζουν στην εδρα του <<μικροτερου>> ?

πως καθοριζετε αυτο αν ειναι στην ιδια κατηγορια? βαση περσινης βαθμολογιας?
ή κληρωση?

manhunter
28/10/2009, 10:26
Αν ευσταθεί νομικά, να κάνει ένσταση.
Να κερδίσουμε το ματσάκι στα χαρτιά, αλλά στο επόμενο ματς, είτε να μην κατέβει και να χάσουμε στα χαρτιά, είτε να κατέβει με την ερασιτεχνική ομάδα.

Να τηρηθεί ο κανονισμός, αλλά να έχουμε και λίγο τσίπα.
Δεν μας έφταιγε ο κανονισμός που με τους βασικούς χάσαμε εύκολα απο τον Πανσεραικό.

Να το πάρουμε στα χαρτιά, να αποκλειστεί ο Πανσεραικός για την μαλακία του, και μετά να έχουμε την μαγκιά να κάνουμε τα παραπανω.

o_gavros
28/10/2009, 10:27
στημένο?
ρε αφήστε το κυνήγι μαγισσών.
κάνανε μαλακία οι Σερραίοι.έστω και τρίλεπτη.
αν είναι μαλακία ή όχι ο κανόνας δε το ξέρω καθώς δεν παρακαλουθώ τις μικρότερες κατηγορίες (για τις οποίες και ισχύει απο οτι καταλαβαίνω αυτός ο κανονας).

και τι να λέει?

τα τεμάχια τα αρπάξαμε μόρτικα & φίνα,θα'ναι μαλακία να χάσουνε μια μεγάλη νικη για 2-3 λεπτά λάθους.

o_gavros
28/10/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Αν ευσταθεί νομικά, να κάνει ένσταση.
Να κερδίσουμε το ματσάκι στα χαρτιά, αλλά στο επόμενο ματς, είτε να μην κατέβει και να χάσουμε στα χαρτιά, είτε να κατέβει με την ερασιτεχνική ομάδα.

Να τηρηθεί ο κανονισμός, αλλά να έχουμε και λίγο τσίπα.
Δεν μας έφταιγε ο κανονισμός που με τους βασικούς χάσαμε εύκολα απο τον Πανσεραικό.

Να το πάρουμε στα χαρτιά, να αποκλειστεί ο Πανσεραικός για την μαλακία του, και μετά να έχουμε την μαγκιά να κάνουμε τα παραπανω.

πολύ καλό για να'ναι αληθινο

Akatanomastos
28/10/2009, 10:29
στημένο?
ρε αφήστε το κυνήγι μαγισσών.
κάνανε μαλακία οι Σερραίοι.έστω και τρίλεπτη.
αν είναι μαλακία ή όχι ο κανόνας δε το ξέρω καθώς δεν παρακαλουθώ τις μικρότερες κατηγορίες (για τις οποίες και ισχύει απο οτι καταλαβαίνω αυτός ο κανονας).

και τι να λέει?

τα τεμάχια τα αρπάξαμε μόρτικα & φίνα,θα'ναι μαλακία να χάσουνε μια μεγάλη νικη για 2-3 λεπτά λάθους.

ετσι,

εσυ μιλας σωστα και αντρικια..

μηπως εισαι κρυφοβαζελος?
:D

EVI
28/10/2009, 10:32
....

manhunter
28/10/2009, 10:34
πολύ καλό για να'ναι αληθινο

Αυτο θα ήθελα εγώ, και θα είχα και το κεφάλι μου ήσυχο.
Θα έριχνα και ένα προστιματακι σε προπονητή και παίκτες, και τέλος

Ενστάσεις και μαλακίες

idi
28/10/2009, 10:35
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΧΑ
ΧΑ
ΧΑΧΑΧ
ΑΧΧΧ
ΧΑ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
ΧΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ
ΧΑ

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: