View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VII
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σε ειδα κωλογρια να μου κοβεις τον δρομο!!!
με ειδα να εχω εκεινο το αισθημα χιλιοστα του δευτερολεπτου πριν ακουστει το μπαμ.εκεινο που εχω νοιωσει αλλες 2 φορες.
....
... εγώ δεν τη γλίτωσα τελικά χθες πρωί ... ίδια φάση, γριά με Ibiza βγαίνει από Stop χωρίς να κοιτάξει, με βρήκε στο τιμόνι και την έφαγα την τούμπα μου.
Η κυρία δεν κατάλαβε τίποτα ... συνέχισε κανονικά! :a06:
Ήθελα να ευχαριστήσω και τον φίλο με το μαύρο σκούτερ (δεν θυμάμαι μάρκα) που την σταμάτησε λίγο πιο κάτω και την γύρισε πίσω. Ευχαριστώ φίλε!
Απολογισμός: ευτυχώς υπάρχουν τα μανιτάρια, τα κράνη και τα μπουφάν ... γιατί αλλιώς δεν θα είχα μόνο μερικές θλάσεις, αλλά πολύ χειρότερα και η μηχανή θα ήταν για πέταμα.
(Το κρανάκι μου έγινε σκ@τά - το μανιτάρι διαλύθηκε!) :sick:
Εχετλαίος
22/11/2011, 12:33
Σας είδα γρήγορα κοπέλια με τα μπούσα χθες μεσημέρι να περνάτε (προφανώς γρήγορα) στην ανηφόρα πριν τον κόμβο της Σούδας. Όμως επίσης σας είδα παρκαρισμένους πάνω στη λώρίδα επιβράδυνσης λίγο πριν τον κόμβο και ευτυχώς το φορτηγό που είχα μπροστά (και μου έκλεινε όλο το οπτικό πεδίο) έβγαλε φλας όταν σας προσπέρασε για να μπει δεξιά προς Σούδα.
Να παρκάρατε λίγο παρακάτω ή λίγο πιο πριν; Ήταν (ειδικά για το συγκεκριμένο κόμβο) αρκετά επικίνδυνο.
:wave2:
Σε είδα με το λευκό mega scooter να φεύγουμε μαζί από Μακρυγιάννη, "βιαζόσουν" και πήγες να κάνεις αναστροφή στην Συγγρού, δεν είδες όμως τους τροχονόμους απέναντι και αναρωτιέμαι για τι θα σε πρωτογράψουν (κράνος, παραβίαση ερυθρού, αναστροφή, κτλ)....
Σας είδα μάλλον του KTM club να πίνεται καφέ απέναντι από το μουσείο της ακρόπολης, σας μίλησα για το μαύρο 990 ADV που είχε μια διαρροή, ελπίζω να μην ήταν τίποτα, καλές βόλτες εύχομαι...
Johnny_Nik
23/11/2011, 15:47
Σε είδα μπάρμπα βλακέντιε να έρχεσαι γρήγορος γρήγορος σε κάθε φανάρι από Χίλτον - Μιχαλακοπούλου μέχρι Ιλισίων να έρχεσαι μπροστά στο φανάρι με το μπρίκι σου, σε σημείο δε τέτοιο που δεν έβλεπες κάν τι χρώμα είναι.
Όταν σε πέρασα όμως και φράκαρα στα αυτοκίνητα μπροστά σου μου έκανες την παρατήρηση να ανοιχτώ λίγο για να πάς που? Πάλι μπροστά από το κόκκινο και όταν θελήσεις να ξεκινήσεις να μας κάνεις τιμή? Αφού μου λύθηκε η απορία τι έκραζες πίσω μου σου τράβηξα μια πεντάλφα βασιλικιά να την χαίρεσαι.
Σε είδα ταρίφα και σένα στο πολεμικό μουσείο. Λεωφορείο μπροστά σταματημένο, εγώ να κινούμαι στη μεσαία λωρίδα και χωρίς καν να κοιτάξεις άρχισες να βγαίνεις, κορνάρω να μη μαζέψω πορτοπαράθυρα και μόλις περνάω δίπλα σου μου κορνάρεις (και βρίζεις κιόλας)???? (δηλαδή ούτε στην λωρίδα μας δεν έχουμε δικαίωμα να κινούμαστε)
:yuck: :yuck:
Σε είδα ιδρώτα να κυλάς στο μέτωπο μου όταν γλίτωσα στο τσακ στατική πτώση επειδή το αριστερό μου πόδι αρνήθηκε να κατέβει εγκαίρως από το μαρσπιέ...
Γαμημένη τσιχλόφουσκα που βρέθηκες κάτω από την μπότα μου.
AUFGEBRACHT
24/11/2011, 19:00
Σας είδα πανίβλακες με τα SS (χωρίς πινακίδα αμφότερα) λίγο πριν από το νοσοκομείο της Κορίνθου, ντυμένοι με την τελευταία λέξη της ασφάλειας για δικυκλιστές όπερ σημαίνει ακράνωτοι, με φόρμα και αθλητικό παπουτσάκι. Ήμουν με το αυτοκίνητο και προσπερνάγατε μέσα στην πόλη τα αυτοκίνητα με τουλάχιστον 80 χ.α.ω. και με σαχλές επιδείξεις δήθεν οδηγικής ικανότητας-καγκουριές , ενώ ο μπροστινός πανίβλακας δεν κατάλαβε πόσο φτηνά την γλύτωσε όταν αναγκάστηκα να κάνω ελιγμό για να αποφύγω λακούβα κι εκείνη την ώρα πάταγε διαχωριστική γραμμή για να με προσπεράσει αντικανονικότατα. Συγχαρητήρια που κάνετε το πάν για να στιγματίζετε στους άλλους εποχούμενους τους δικυκλιστές ως ανεγκέφαλους επιδειξίες.
webassasin
24/11/2011, 23:39
Με ειδα χτες πολλες φορες να ονειρευομαι το Cb μου, στην πενα, πανω σε αγωνιστικο σταντ, μεσα στο σαλονι...
Μετα ειδα και ενα Repsol 1000 στην ιδια θεση..
Λεω να παω σε καμια καφετζου να μου 'ξηγησει τ'ονειρο.
Allst@rf
24/11/2011, 23:53
σε είδα ρε αναπηρε στο μυαλό να μην μπορείς να παρκάρεις το Χ5 σου ,ακόμα και αν διαθέτει και parktronic...
:lol:
βαλε το app στο iphone που το παρκάρει αυτόματα...αλλά τι λέω ακόμα και κει θα κοιτάξεις πρώτα αν έχει σήμα...
:lol:
GIXXERAKIAS
25/11/2011, 08:34
Σε είδα μλκα με την περιφερειακή όραση το πρωί ενώ ήσουν σταματημένος στην κίνηση και πέρασαν δύο μηχανάκια από μπροστά σου αφού είχες σταματήσει και είχες αφήσει χώρο να περνάμε,την ώρα που ξεκίνησα εγώ να περάσω κούμπωσες πρώτη και πήγες να με κολλήσεις στο μπροστά σου αμάξι.Τι θα καταλάβαινες ρε φίλε που εκανες 40 εκατοστα μπροστά??άρπαξες μια βασιλική μούτζα και έφυγα γιατί αν καθόμουν έτσι όπως αντέδρασες θα έτρωγες το κινητό που μίλαγες και χασκογέλαγες και με κοίταγες,μέχρι το τελευταίο τσιπάκι του.....:evil:
KostRider
25/11/2011, 16:43
σας είδα σήμερα κουτάκηδες να προσπαθείτε να πέσετε πάνω μου,να στρίβετε απότομα χωρίς φλάς,να μην τηρείτε προτεραιότητα,γενικά ότι να'ναι....φεγγαριασμένοι είστε όλοι;:eek:
ειστε τοσο ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΙ!!!
ακρανωτοι,πανω σε ss,δικαβαλοι,σαββατο στη πολη...μολις ακουσετε εξατμιση και δειτε αλλον με ss και δη προβλεπομενο κανετε ΟΤΙ μαλακια σας κατεβει στο κεφαλι!!!
2 στα 2...και μετα....κριμα το(α) παιδι(α)....:sad:
καλη τυχη...η καλη ψυχη...
KostRider
26/11/2011, 19:48
σε είδα πανίβλακα με το passat να μην τηρείς προτεραιότητα σε κυκλικό κόμβο και σταμάτησες στο τσάκ και με κοίταγες απορρημένος....κοίτα καλύτερα το τεράστιο στόπ....γρόθε....
σας είδα και σας τσοπανόσκυλα να μου ορμάτε και ευτυχώς σταμάτησα και έριξα κανα δυό κόφτες,γιατί με την κόρνα δεν φοβάστε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Χθες το βράδυ στο πλοίο Κέρκυρα Ηγουμενίτσα. Πήγαινες για Αθήνα, με στάση Αρτα, εγώ Γιάννενα.
Είπαμε πριν βγούμε τα δικά μας..Καλούς δρόμους!
Καλούς δρόμους θα τα ξαναπούμε
panagath
28/11/2011, 10:01
Σε είδα "αντιθαμβωτική αυτοκόλητη ζελατίνα" των 7.50 ευρώ σήμερα το πρωι στο δρόμο για τη δουλειά να έχεις ΘΑΜΠΩΣΕΙ και να μην ξεθαμπώνεις με τπτ :eyepop: :eyepop: :eyepop:
GIXXERAKIAS
28/11/2011, 13:15
Σε είδα σήμερα παλίκαρε να σπρώχνεις στην εθνική στο ύψος του Μετροπόλιταν πρός Πειραιά το διχρονάκι σου,σταμάτησα και μου είπες μάλλον βραχυκυκλωμένο μπουζί γιατι βετζίνα είχες.Σε πήγα πατάκι τέρματα με το σκούτερ (80+ χιλ) μέχρι το λιμάνι που έφευγες στην Ε2 πύλη για Μυτιλήνη και μου φυγέ η πίστη αλλά πολύ χάρηκα που σε βοήθησα,μου πρόσφερές λεφτά για την βοήθεια και φυσικά αρνήθηκα φεύγοντας.
Το ευχαριστώ αρκούσε.:winka:
Ελπίζω να το πρόλαβες τελικά το πλοίο.
Α και πού είσαι την επομένη φορά κράνος.:wave2:
Εχετλαίος
28/11/2011, 13:27
Θα προσφωνούσα σκ@τόγερε αλλά με έχουν προλάβει άλλοι...
Σε είδα λοιπόν, τρισάθλιο κουφάρι, με το Swift του 199κάτι να κάνεις αναστροφή μέσα στην εθνική στο ύψος της καντίνας στο Καλάμι και παρολίγο να πάρεις στον άλλο κόσμο (για τον οποίο οδεύεις ούτως ή άλλως σύντομα) και εμένα με τα κοπέλια μέσα, και ένα δυο μηχανάκια που πρέπει να έφτασε το σκ@τό στο άρβυλο, και κάνα δυο αμάξια από την άλλη μπάντα....
Και δεν κατάλαβες και τίποτε από ότι έγινε!
Και επίσης, μωρή μαγδάλω (γιατί δεν πάει ο νούς σε άλλο χαρακτηρισμό) ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΑ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ!!!!!
Έτυχε και πέρναγα, έτυχε, και αφου γ@μήθηκα να κορνάρω και να πετάω φώτα και ξελαρυγγιάστηκα) και πήρες (μάλλον) πρέφα τι γίνεται.
Αυτό εδώ δεν είναι οδικό δίκτυο και οι χρήστες του δεν είναι άνθρωποι! Εφιάλτης στο δρόμο με άφθονα death wish είναι!
:yuck:
CHRISTOF
28/11/2011, 13:50
Σε είδα ρε φίλε το πρωί του Σαββάτου στην Πεντέλη, με 5 βαθμούς θερμοκρασία να με περνάς με 120+ χωρίς κράνος, χωρίς γάντια και με την μισή πλάτη έξω από το στενό δερμάτινο.
Πέρα από το θέμα ασφάλεια, θα πω αυτό που έχουν πει πολλοί
ΡΕ, ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΤΕ ????????????????????????????
Είχε παγώσει το μυαλό μου μέσα από το κλειστό κράνος :eyepop:
Johnny_Nik
28/11/2011, 18:12
Σε είδα ταρίφα να αλλάζεις λωρίδα και να έρχεσαι κατα πάνω μου μεσημεριάτικα. Έξοδος διαφυγής δεν υπήρχε από αριστερά γιατί υπήρχαν οχήματα. Σου έσκισα την πόρτα με το σιδερένιο πατάκι και είσαι τυχερός πάρα πολύ τυχερός που σε γλύτωσαν οι περαστικοί γιατί θα σε κοπάναγα κουτουλιές με το κράνος μια βδομαδα.....!!!
Και δεν φτάνουν όλα αυτά κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να κυκλοφορώ και πάνω στη διαγράμμιση και να μην καταλαμβάνω λωρίδα ολόκληρη!!!! Άκουσον!!!
Σε είδα -βασικά πρώτα σε άκουσα- το απόγευμα τέρμα Αρδηττού ακριβώς πριν τη διασταύρωση με Βουλιαγμένης, i10 ή 20 μπροστά δεξιά μου να μην βλέπεις το χώρισμα για την έξτρα λωρίδα που πάει το τραμ και να περνάνε οι δεξιές σου ρόδες από μέσα και το υπόλοιπο αμάξι απ' έξω...
Σταματάω μετά το φανάρι δεξιά, κάνω να κατέβω να σε βοηθήσω αν μπορώ σε κάτι, αλλά έχω το tankbag επάνω και δεν λέει να το αφήσω. Γυρνάω από το πεζοδρόμιο και περνάω από τη διάβαση των πεζών για να έρθω δίπλα σου και σε βλέπω, γυναίκα με κάποιο παιδάκι μαζί, χωρίς καν να βγεις από το αυτοκίνητο να δεις τι βάρεσε ρε παιδί μου και αν τρέχει κανένα υγρό από το αυτοκίνητο, να ξαναβάζεις μπροστά και να φεύγεις καβαλώντας τη νησίδα σα να μην τρέχει τίποτα...
PetranGR
28/11/2011, 20:33
σε είδα με το μαύρο GSX-R 1000cc μέσα στο στρατόπεδο του 563 ΤΠ ,να κόβεις βόλτες , μιας και είσαι "παλιούρας" ... :)
Απλά next time ,φόρα κράνος ;)
1) Μας είδα σήμερα Π.Ράλλη-Κηφισού να περιμένουμε να στρίψουμε για Νίκαια!
1 στρώμα 1000, ενα er-6 και εγώ....
ανάβει κόκκινο το πεζοφάναρο και ακούς τρία "κουμπώματα" 1ης λες και βάλαμε σφαίρα στη θαλάμη...το σκέφτηκα και χαμογελούσα μέσα απο το κράνος!
καλές βόλτες αλάνια!
2) Γραφική θείτσα Π.Ράλλη το κόβει ανελέητα δεξιά ανευ φλας....στο τσακ τη γλίτωσα γαμώ τον καθρέφτη σου,αν δεν το κοιτάς ξήλωσε τον να ξέρουμε+εμείς ότι είσαι ζώο να προσέχουμε!!
Johnny_Nik
29/11/2011, 20:27
Σε είδα βλάκα με το σκούτερ να σφάζεις κατακόκκινο το φανάρι στην Ούλωφ Πάλμε και Αυξεντίου και να συνεχίζεις την πορεία σου ακάθεκτος με τους πεζούς να κοιτάνε απορημένοι μία το πράσινο πεζοφάναρο και μία ο ένας τον άλλον μπας και καταλάβουν τί έγινε.
Σε είδα επίσης βλάκα με το παπάκι στη Μιχαλακοπούλου να κάνεις σφήνα από δεξιά και ένω ο δρόμος μπροστά σου ήταν μπλοκαρισμένος και τον έβλεπες κιόλας.
Σε είδα και εσένα με το σάπιο εντούρο σου αδιευκρίνιστων λοιπών στοιχείων να έρχεσαι και να χώνεσαι στα 25 εκατοστά που άφησα από το δίπλα μηχανάκι για να μην μου κάνει ζημιά ο αναβάτης του όταν θελήσει να ανέβει, και ενώ δεν χωρούσες τελικά, στριμώχτηκες ανάμεσα λες και είχε τελειώσει όλος ο χώρος στο υπόλοιπο πάρκινγκ. Αλλά ξέχασα. Θα σου έπεφτε ο κ@λος να παρκάρεις λίγα βήματα παρακάτω από τα αμφιθέατρα. Και καλά εσένα δεν σε νοιάζει που το μπουρδέλο σου είναι σάπιο, το καινούργιο παπάκι δίπλα μου, και τα φρεσκοβαμμένα πλαστικά μου δεν σου λένε τίποτα??? Ήμαρτον....!
Και φυσικά σε είδα και σένα με το παπάκι να προσπαθείς να αποφύγεις πόρτα από κουτί που είχε παρκάρει πάνω ακριβώς στη στροφή και την άνοιξε χωρίς να κοιτάξει. Με είδα και μένα να προσπαθώ να σας αποφύγω όλους παρέα. Ευτυχώς δεν έγινε ζημιά σε καμία πλευρά μιας και όλοι είχαμε χώρο για να την αποφύγουμε. Ο κουτάκιας φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να βρίσει για τον τρόπο οδήγησης των μοτό....
karellen
29/11/2011, 21:47
Σας είδα πιτσιρικάδες, στο φροντιστήριο απέναντι, να αγωνιάτε αν θα ακουμπήσει το ΧΤΧ μου η μαντάμ με τη τζιπάρα της την ώρα που ξεπάρκαρε.
''Πρόσεχε μωρή κότα'' ή ''όχι ρε πστμ το μηχανάκι''.
Τελικά δε συνέβη τίποτα κακό και σας άκουσα που βγάλατε στεναγμό ανακούφισης και χαμόγελο στα πρόσωπά σας,κατουρήθηκα στο γέλιο μιλάμε.
Με φτιάξατε παλιόπαιδα! :beer: :beer:
panagath
30/11/2011, 16:03
Σε είδα σήμερα το πρωί κωλόγερε με το Golf πριν το Υγεία στην άνοδο της Κηφισίας, να είμαι αριστερή λωρίδα και εσύ τέρμα δεξιά και ξαφνικά να το κόβεις στεγνά (ευτυχώς που δεν ήταν κανείς στη μεσαία θα ήταν νεκρός) και να έρχεσαι κατά πάνω μου. Πάτησα λίγο την τέρμα αριστερά που είναι για να στρίψουν αριστερά για να σε γλυτώσω.
Μετά μας έπιασε το φανάρι και παραπονέθηκες για το μουτζίδι που έφαγες και ήρθε από πίσω ένας τύπος με ένα beverly (ακράνοβιτς αλλά χαλάλι του) και σε έκραξε που πήγες να με σκοτώσεις. Άρχισες να λες ότι εγώ έφταιγα και εσύ μπήκες έτσι γιατί έχεις φαει μια ώρα στο δρόμο και δε μπορούσες να περιμένεις.
ΧΕΣΤΗΚΑ ΡΕ αν έχεις φάει και 100ώρες μέσα στην κίνηση, όταν αλλάζεις λωρίδα ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗ και περιμένεις να ΑΔΕΙΑΣΕΙ η λωρίδα που πας να μπεις για να στρίψεις. ΖΩΩΝ. Ελπίζω να τα χάρηκες τα μουτζίδια.
βανακι της tomtom με βουλγαρικες πινακιδες να καταγραφει την μεσογειων...
mikRRopixel
01/12/2011, 00:52
Σε είδα ντίζα του συμπλέκτη να είσαι φαγωμένη και να κρέμεσαι από 3 συρματάκια.
Με ειδαν να πηγαίνω σπίτι αργά το βράδυ με 2α επειδή δεν κούμπωνε καμία άλλη ταχύτητα.
Με είδα το πρωί να παίρνω οδική βοήθεια και να τη φορτώνω για συνεργείο.
Σε είδα και πάλι συμπλέκτη μου να έχεις αίσθηση "βουτυρένια" και χάρηκα :wacko:
Manalishi
01/12/2011, 10:27
Σε είδα Μόρτη Κουτάκια με το Auris το γκρι.....
να αλλάζεις λωρίδα απο τέρμα αριστερά στην μεσαία, χωρίς φλας και κοίταγμα....Παραλιακή, Ρεύμα προς Γλυφάδα, αμέσως μετά την διαστάυρωση προς Λ.Αλίμου.
Σε απέφυγα κάνοντας ελιγμό και ανοίγοντας το γκάζι(TDM λέμε..:D )
και προσπερνώντας, σου έδωσα συγχαρητήριο!!:a31:
Λίγο πιο κάτω, στην ευθεία,ήρθες δίπλα μου και με κοιτάγατε και οι τρεις στραβωμένοι!!! Σου φώναξα, " ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΩΡΙΔΑ, ΤΟ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΛΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ!!!!!"
Προτίμησες να κατεβάσεις το τζάμι, και να με απειλήσεις:
-" ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΡΕ???"
Με είδα να σταματάω τη μηχανή διαγώνια μπροστά , και να έρχομαι στο παραθυρο σου..... Σου απάντησα:
-" ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ???"
Σου άνοιξα και την πόρτα, γιατί μάλλον ζεσταινόσουν, δεν σε άκουγα και καλά....
ΤΙ ΑΛΛΑΓΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ??? Πως μαλάκωσες έτσι??? Πως βγήκε αμέσως η απόφαση:
- ΦΙΛΕ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΜΕΣΑ...
- "Αντε στο καλό άνθρωπε μου, και καλό μήνα," σου είπα, και πήγα στην δουλειά μου να τσακωθω με κανα Κινέζο....
Υ.Γ. Μάλλον το "ΡΕ" με πείραξε.....
guzzistas
01/12/2011, 16:47
Σας είδα σήμερα στα Μέγαρα!
Φοβερός καιρός, λίγος κόσμος, όμορφο track day!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Στο επανιδείν!!!
ΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΦΛΑΣ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΟ :mad: :mad:
webassasin
02/12/2011, 03:43
Σε εβλεπα απο μακρια, αραχτο στο κοκκινο.
Μαλλον βαρεθηκες να περιμενεις και αποφασισες να το πνιξεις, την ωρα που εφτανα.
@@, αφου φτασαμε σπιτι μας και αποψε...
Αυριο βλεπουμε...
DimChios
02/12/2011, 09:14
σε είδα πρώην μου.
βραδυ, τιγκα σκοταδι, με γυρισμενη πλατη κι ομως... σε αναγνωρισα παρά τα χρόνια που εχουν περάσει! Είσαι βέβαια μοναδική. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλη σαν κι εσενα!
Τρελάθηκα απο τη χαρα μου! Αλλη μια φορα σε ειχα πετυχει αλλα ημουν εν κινησει και δεν ειχα προλαβει να σε σταματησω τοτε.
Χτες λοιπον αρχισα να χοροπηδαω απ τον ενθουσιασμο. Θα σε αγγιζα και παλι εστω για λιγο... εστω στα κλεφτα, ένα απλό φιλί... κι ας ησουν με τον "καινουριο".
Μεχρι να σταματησω σε καποιο σημειο δεξια, με ασφαλεια και να τρεξω κοντα σου μου ηρθε στο μυαλο αυτο το χαζο τραγουδι που εχω ακουσει κλεφτα σε καποιο ραδιοφωνο και εκλαιγα απο τα γελια! :bawl: http://www.youtube.com/watch?v=6ZFhhYVJrm4 :bawl:
Πλησίασα με τσαμπουκά... χωρις να υπολογίσω τον καινούριο σου!
Αυτος δεν με αναγνώρισε και εμεινε κόκαλο να κοιταει σα χανος!
(εγω στη θεση του, βλεποντας καποιον αφιονισμενο να ερχεται κατα πανω σου θα τον ειχα αρχισει στις μπουνιες πριν το καταλαβει) :mad:
...δε σε προσεχει. δε ξερω γιατι το κανει! φαινοταν στην οψη σου.
Παραμενεις πανεμορφη βεβαια αλλα...
Του ειπα ποιος ειμαι και τοτε... Ω! ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ! :eyepop:
(κι εγω η αληθεια είναι) :blush:
...γιατί νόμιζα οτι θα γύρναγα το κλειδί και θα επερνες μπροστά ωστε... μια βολτα το τετραγωνο θα μπορουσα να σε κανω... εστω κι αν δεν ειχα κρανος, μπουφαν... τιποτα, με τη μπλουζιτσα πεταχτηκα απο το αμαξι!
Ειχες μεινει... για πρωτη φορα απ οταν την πηρε απο μενα, απο κατι... χμ... σοβαρο?
Δεν ξερω, δεν εβγαλα ακρη! Επερνες αμεσως μπροστα (βενζινα ειχες) αλλα αμεσως μετα σαν να σου εκλειναν το διακοπτη! :sick:
Εμεινα αρκετη ωρα εκει.. να σε κοιταω, να κουβεντιαζουμε με τον Πανο... να σε ακουω εστω και για τα 2sec που εμενες αναμένη!
Εχεις φτάσει τις 92.000+ χλμ πια. Εχεις αλλαξει μονο λάδια απο τοτε που σε πηρε απο μενα. Δυσκολοι καιροι και ο Πανος δεν ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση.
Ουτε σερβις, ουτε μπουζι, ουτε ιμαντες... τιποτα! ΝΑΘΙΝΓΚ!
Η εξωτερικη σου εμφανιση ομως οπως προειπα παραμενει αριστη μη σε ματιαξω!
Με τα αυτοκολλητα μου ακομα στη θεση τους... με τα εξτρα σου επάνω... ολα, ολα κομπλε!
Ελπιζω να μην ειναι τπτ σοβαρο.
Ελπιζω να σε ξαναδω συντομα...
Εγω σε ειχα ερωτευθει και ακομα παραμενω ετσι!
Οσες ιδιες και να υπαρχουν, εγω παντα μα ΠΑΝΤΑ, ακομη και μεσα στα σκοταδια... ακομη και μεσα στην πηγμενη Αλεξανδρας θα σε αναγνωριζω απο μακρυα! Θα νοιωθω την αυρα σου!
:a07:
241008
Σε είδα παλίκαρε με το μαύρο Ducati χθες στα μέγαρα να μου βάζεις μούτρα στην Κ3, να μου γ@μάς τελείως τη γραμμή μου, και να μπαίνω φρεναριστός στην Κ4 για να μην σε εμβολίσω.
Αργότερα, σε είδα στο τέλος της ευθείας να μπαίνεις μπροστά μου, να φρενάρεις με τα όλα και να σου σκάω ξερογκαζιές στο apex της Κ6 για να ξεκολήσεις.
Σε είδα και εσένα με το δίχρονο λιβανιστήρι, μην νομίζεις ότι δεν σε είδα.
Μετά όλοι μου λένε να κλείνω τους καθρέφτες...Αμ δε που θα τους κλείνω.
Edit: Τα 2 παιδιά με Ducati (1 γυμνό & 1 1098) στο γρήγορο γκρουπάκι ήταν για σεμινάριο οδήγησης.
σας ειδα προχθες το βραδυ κατα τις 2,30 στη βεικου και γαλατσιου πλησιαζοντας στο φαναρι
να περνατε 3 πιτσιρικαδες με παπιες χορευοντας ταυτοχρονα οπως ο τονις στο 1,43!!!!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:
http://www.youtube.com/watch?v=ZPALAzWmpfg
βαλτε κανα κρανος στη χορογραφια ρεεεεεεεεεεεεε :smokin:
fantacid
02/12/2011, 14:36
σε ειδα κοπελα μου να καβαλας το παπι σου κ να μιλας στο κινητο σου απο τη καμαρα μεχρι το σταθμο ....
απορω τι σκατα ακουγες ΠΑΝΩ απο το κρανος μεσα στη κινηση!!
:alien: :alien: :alien:
KostRider
02/12/2011, 16:59
σε είδα κοπελιά να βγαίνεις απο στενό στα μουλωχτά για να ξαναστρίψεις αριστερά την ώρα που σε πέρναγα:mad:
ευτυχώς αντέδρασες σωστά και κοίταξες δίπλα,αλλιώς....
την κόρνα όμως την πάτησες...:D
μισή μαλακία δικιά μου(προσπέραση σε κατοικημένη περιοχή),μισή δικιά σου...
Σε είδα ρε 1050αρη γατούλη να τρως άσχημη ήττα από δυο 650αρια Ληστόπουλα επί της Κηφισίας :smokin: . Μετά βγήκες εκτός στον παράδρομο και σταμάτησες λίγο πριν το Φαρο αναρωτόμενος τι έκανες λάθος :D Συμπέρασμα: Δεν υποτιμούμε ένα μηχανάκι κάτω των 8000€ και μάλιστα Ληστή :smokin: Αν είχαμε και το 1250 θα χαμε φτάσει Θεσ/νικη τωρα :lol: Καλούς δρόμους σε όλους μας :beer: :beer:
σε ειδα ρε Gαμι-ΟΛΑ να φευγεις στη διασταυρωση χωρις να ελεγχεις και να στριβεις με το ενα χερι και το αλλο στο κινητο.. και ολοι γυρω σου που σε μουτζωναν και σου κορναραν ηταν οι "νευροσπαστοι" οι υπερβολικοι ..! (εσυ θα απαντουσες "-αφου δεν σκοτωθηκε κανενας,ολα καλα")
:evil: γαμωτοσπιτισας ανετοι οδηγοι που τα βλεπετε ολα και τα ξερετε ολα
να αυτοαναφλεγειτε μπας και γλυτωσουμε εμεις οι φλωροι......... :mad:
ειδα ενα εκατομμυριο ποδηλατα να εχουν μπλοκαρει την φρυνης κ την φιλολαου στο παγκρατι, κ ειμασταν ολοι κ περιμεναμε να περασουν με συνοδεια μπατσων στο τελος κ ειχαμε φρικαρει!
μα, που πανε μεσα στο κρυο, 11 το βραδυ ολοι αυτοι κ χειροτερευουν τοσο πολυ την κινηση στους δρομους? μα ειναι δυνατον?? :eek: :eek:
AUFGEBRACHT
02/12/2011, 23:17
Είδα τα απομεινάρια από τη χτεσινή θανάσιμη σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ΙΧ που παραβίασε STOP και μου σφίχτηκε η καρδιά, επειδή δεν έφταιγες, ήσουν μόνο 39 χρονών κι άφησες μια γυναίκα χήρα και 2 ανήλικα αγοράκια...Δεν έφταιγες βέβαια, αλλά οι γιατροί είπαν ότι εάν φόραγες κράνος θα ζούσες. Έμεινες στον τόπο απλά επειδή χτύπησες το κεφάλι σου στο οδόστρωμα και θεωρούσες μαλακία να φοράς το κράνος μέσα στην πόλη. Γιατί ρε γαμώτο σου, γιατί δε βάζετε μυαλό;;; :( :( :(
Σε είδα Κηφισού και Π.Ράλλη στο φανάρι συμπαθητικέ αλλοδαπέ να πουλάς κράνη (!!!!) και φορτιστές αυτοκινήτου....................
nassosxlvbros
04/12/2011, 13:02
Σας βλέπω (και σας ακούω....)ανόητα αλβανόπουλα που έχετε γεμίσει το Νέο Κόσμο με "μόνο ΑΕΚ"λες και ήταν η μάνα σας Πολίτισσα ή Σμυρνιά...και μετά να περνάτε τέζες με τα νομιμότατα παπιά σας από το παρκάκι ανάμεσα στα μωρά και τις μανάδες τους...:mad: και με βλέπω καμιά ώρα να με πιάνει καμιά κρίση,και να σας βουτήξω από το τσουλούφι να σας φέρω "σφυντίλα γυρουβουλιά",που έλεγε και ο Μπαρμπαγιώργος...
σερ ειδα κ. Διατσιδα, απο κοντα...
FotisFz1
04/12/2011, 22:26
Σας ειδα σημερα κατα τις 12 στην Μουδανιων στο υψος του cosmos
μια τετραδα φουλ εξοπλισμενοι για βολτα
διεκρινα ενα fz1 και ενα tiger..τα αλλα 2 δεν θυμαμαι τι ηταν
καλες βολτες παντα:) :)
KostRider
04/12/2011, 22:34
σας είδα στο λιμάνι της Αιδηψού 2 v-strom,ένα gsr,ένα bandit νομίζω και ένα fazer,κάπου είδα και ένα Ζ750 και μου είπατε ότι είστε απο Αθήνα και πήγατε εκρομή στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο,καλούς δρόμους να έχετε:beer:
κανείς απο εδώ;
εγώ δυστηχώς ήμουν με κουτί...:(
EL BANDIT
05/12/2011, 00:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dream_Z750
σας είδα στο λιμάνι της Αιδηψού 2 v-strom,ένα gsr,ένα bandit νομίζω και ένα fazer,κάπου είδα και ένα Ζ750 και μου είπατε ότι είστε απο Αθήνα και πήγατε εκρομή στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο,καλούς δρόμους να έχετε:beer:
κανείς απο εδώ;
εγώ δυστηχώς ήμουν με κουτί...:(
τους χαιρετησα στο Δρυμωνα :wave2:
σε ειδα φιλαρακο με το τουμπανο το 990 και τα ψιλοειπαμε στο επομενο φαναρι αφοτου ξηγηθηκες αλμυρο φυστικι στο μαλακισμενο με το αμαξι στο υψος του κρατικου.καλους δρομους
:beer: :beer:
panagath
05/12/2011, 07:48
Σε είδα χθες το απόγευμα ΚΑΡΙΟΛΗ ταρίφα αρχικά στη μιχαλακοπούλου να μου χώνεσαι από αριστερά και να με προσπερνάς στους 5 πόντους ενώ περνούσα άλλο αμάξι.
Μετά στην ιλλισίων σε πέρασα στην κίνηση και μετά αφού θα μας έπιανε το φανάρι και δεν καλοχωρούσα για διήθηση έμεινα πίσω από το μπροστινό αμάξι και εσύ πάλι ρε κάριολε έρχεσαι και μου χώνεσαι στους 5 πόντους, δεν ήθελε πολύ να με πετάξεις κάτω. Τελικά δεν πέρασες, μετά γκάζωνες και κόλαγες πίσω μου και πας να περάσεις πάλι εκεί που δε χωράς.
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ρε καριόλη αφού ΔΕ ΧΩΡΑΣ και να περάσεις ΠΑΛΪ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
Όταν σου είπα που πας άρχισες να βρίζεις και να λες ότι σου κόβω το δρόμο ένω μας είχε πιάσει κόκκινο. Α ρε ξύλο που έπρεπε να φας καριόλη. Ελπίζω να το χάρηκες το καροτσάκι που σε πήγα μετά το φανάρι μέχρι να μπεις Ζωγράφου...5χλμ/ω και να μη μπορείς να περάσεις από πουθενά. ΚΑΡΙΟΛΗ.
-Σε είδα και σένα μοντένας χθες να έχεις στεγνώσει από λάδια. Επίσης σε είδα να σου αλλάζω μπουζί και τώρα που έφτανα δουλειά να μου ξανακάνεις μπουκώματα. Κάτι δε μου αρέσει.
σας ειδα καμια καμια 10αρια μεσαια και μεγαλα ον-οφφ ,με χωματινο εξοπλισμο την κυριακη το πρωι ,στην αθηνων-λαμιας στην μαλακασα .
ελπιζω να περασατε παρα πολυ καλα στο βουνο ..
:beer: :beer: :beer:
Εχετλαίος
05/12/2011, 08:41
Δυο μέρες πάνω κάτω στο Χανιά-Ηράκλειο ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ !!!
:mad: :mad: :mad: :mad:
LiakosVstrom
05/12/2011, 17:13
Είδα που μου ήρθε το σήμα της μηχανής και είπα να μπω να πω πως είστε....
ΑΛΗΤΕΣ και ΤΣΑΝΤΑΚΙΔΕΣ! :a29:
/ένας κουτάκιας. :a023:
FotisFz1
05/12/2011, 17:16
σε ειδα κατα τη 1 το μεσημερι στην Μουδανιων να σταματας με το σκουτερ κ να με ρωτας αν εμεινα κ χρειαζομαι βοηθεια..
ευτυχως δεν ειχα μεινει
σε ευχαριστω και παντα ορθιος:beer: :beer:
alexis_d
05/12/2011, 18:30
Σας είδα και τους 3 πάνω στο τρανσαλπι που ειχε λιώσει απο το βάρος και έλιωσα και γω στα γέλια αλλά μετά σταμάτησα απότομα οταν ειδα οτι και οι 3 ήσασταν ακράνωτοι και μπαίνατε εθνική οδό ....έλεος ρε παιδιά...
Nostradamus
05/12/2011, 18:43
Σε είδα σημερα το μεσημερι με το μαυρο sv1000s και τις aftermarket εξω απο την αλφα τραπεζα στο Ρεθυμνο. Μικροκαμωμενη, σαν να σε παιδευε λιγο το να "ξεπαρκαρεις" προς τα πισω αλλα μολις ξεκινησες ησουν "αερατη". Καλους δρομους να εχεις..
Ειναι λατρεια οι γυναικες με μηχανη τελικα...:beer: :beer:
σε ειδα κοπελια με το ασημι παπι στα φαναρια λιγο πριν το γιοφυρο,εσυ δεν ειδες το αμαξι που εστριβε αριστερα και πηγες να το προσπερασεις...παλι καλα που δεν ετρεχες...σταματησα αλλα ειχες ηδη αρκετους γυρω σου και αφου σηκωσατε το παπι και ησουν οκ εφυγα...
Σε είδα σήμερα πρωί πρωί, καθώς πήγαινα για δουλειά 300 m από το σπίτι μου & σε κεντρικότατο δρόμο, να ξεπαρκάρεις σαν αστραπή, λες και έβγαινες από pit stop, και να μου αφήνεις μισό μέτρο για ελιγμό.
Ευτυχώς χώρεσα και τα κατάφερα, όταν δε πλησίασα στο παράθυρο του συνοδηγού μου έκανες με νεύμα συγνώμη. Ήσουν και ομορφούλα και δεν το συνέχισα...
guzzistas
07/12/2011, 12:07
Σας βλέπω πόσο κομπλεξικοί είστε όλοι, κανα μήνα τώρα που πήρα το τσόπερ.. όποτε βγαίνω με αυτό δεν χαιρετά κανένας...
Καλή καρδιά ρε!
Το επόμενό μου θα είναι με side car... :lol: :lol: :beer:
Allst@rf
07/12/2011, 13:07
με ειδα να βγαινω για δουλειες στην πολη με το ποδηλατο ,υπο βροχη, και γουσταρα!!!!
βεβαια μονο εγω και η πακιστανοι ειμασταν με ποδηλατα αλλα στα π@π@κια μου...:lol:
με ειδα να μαζευω σαβουρα με το ποδηλατο,μπερδευοντας τα φρενα ,νομιζοντας οτι καβαλαω μοτο...
στα π@π@κια μου και παλι το διασκεδασα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
επιτελους λιγη δραση!!!!!!!!!!:D :D
karellen
07/12/2011, 15:41
Σε είδα καλέ μου φίλε και υπέρβαρε (150) να μου ζητάς το ΧΤ για βόλτα και σου είπα ναι.
Μου 'φυγε η πιτυρίδα όμως όταν έσκασε μύτη ο γιόκας σου (120-130) και ζήτησε να 'ρθει κι αυτός! :cry:
Ευτυχώς υπερίσχυσε η λογική και του 'πες ''δε γίνεται και οι δύο αγόρι μου''
ΟΥΦΦ!!
GIXXERAKIAS
07/12/2011, 16:04
Σε είδα παλίκαρε εχθές που πάτησες την κόρνα,σε είχα δεί εγώ από πολύ πρίν με δείς εσύ και βγήκα ίσα ίσα να μπορώ να βλέπω και πιό πίσω σου με άπλετο χώρο να περάσεις.Η συνοδηγός σου αγενέστατη "που πας ρεεεε???" με κίσηση του δεξιού χεριού αλλά τουλάχιστον φοράγατε και οι δύο κράνη.
Επειδή οδηγώ και το αυτοκίνητο που και που όπως όλοι μας και εκεί στην Λουκάρεως στην Αθήνα γαμιέται ο Δίας στα παρκαρισμένα ΠΡΕΠΕΙ να βγάλω μούρη σιγά σιγά για να δώ πότε στο δι@ολο θα έχω ελεύθερο πεδίο να περάσω.Οπότε μην χαζεύετε και πολύ όταν οδηγάτε μηχανή.:winka:
KostRider
07/12/2011, 20:45
σε είδα βλάκα να πετάγεσαι απο κενό του διαχωριστικού στο ύψος του ΚΕΥΠ,ενώ με έβλεπες που ερχόμουνα,ευτυχώς φρέναρα εγκαίρως...:eek:
η μούντζα και το κορνάρισμα όλα δικά σου...:mad: ηλίθιε...:mad:
τώρα τελευταία,σας βλέπω όλο και περισσότερους με κράνοβιτς...κρυώνουμε; ή έπεσε σύρμα για άγριους μπάτσους;
Takata Dome
07/12/2011, 20:52
Σε είδα το απόγευμα μέσα στην κατακόκκινη Ferrari F430 Spyder...αφού μας είδες πως πεθαίναμε να ακούσουμε τον V8,γιατί ρε ξενέρωτε τύπε ξεκίνησες τόσο ήρεμα?
AUFGEBRACHT
07/12/2011, 21:15
Έχω βαρεθεί να βλέπω τώρα τελευταία δίτροχους ακράνωτους -πάντα- να πηγαίνουν αέρα πατέρα στους μονόδρομους και να σου πετάγονται ξαφνικά μπροστά σου. Γενικά τώρα τελευταία και λυπάμαι που το λέω, τις μεγαλύτερες καφρίλες τις βλέπω από οδηγούς δικύκλων, παντελής περιφρόνηση του ΚΟΚ..ίσως η οικονομική στενότητα και η αναζήτηση οικονομικότερων μέσων για μετακίνηση να έχει ωθήσει πολλούς να καβαλάνε ένα δίτροχο και να νομίζουν ότι είναι ποδήλατο...τί να πω...
KostasV2
07/12/2011, 21:46
Σε είδα μλκα να μου κάνεις σφήνα από δεξιά στην εθνική με το TDM. Ευτυχώς που κοίταξα τον καθρέφτη μου, γιατί αλλιώς θα έβλεπες τις λαμαρίνες του Connect από πολύ κοντά!
Και για κράνος, ούτε λόγος φυσικά...
σε ειδα χτες και χαιρετηθηκαμε παππου με το μπεμβε με το σαιντ καρ στη νικαια.μου χαμογελασες,σου χαμογελασα κι εγω πανω στο παπι μου μεσα απο το κρανος μου.ενοιωσα μαλλον δεος απεναντι σε εναν παλιο μηχανοβιο :sun: ευχαριστω που μου ξεκινησες τοσο καλα τη μερα.
ειδα και σενα ρε φιλε να βαζεις στη bp του κρατικου βενζινη σε αυτο (http://www.motorcyclecatalog.net/can-am-spyder-roadster-rt-limited/) :eyepop:
chr1s_86
08/12/2011, 10:00
Σε είδα, (και σ'έχω ξαναδει) με το Z750...
Αν είχε και καμιά στροφή η Αλεξάνδρας θα ξεκίναγε καλύτερα η μέρα μας.... :lol: :lol:
Africaptan
08/12/2011, 10:23
Σε ειδα την Κυριακη με το μαυρο Transalp (αν προλαβα να καταλαβω σωστα) στην τελευταια στροφη προς Αγ Πελαγια να ταραζεσαι που με ειδες ξαφνικα μπροστα σου σχεδον "ξαπλωμενο".
Λυπαμαι που φοβηθηκες, αλλα οπως ειδες, παρεμεινα στο ρευμα μου...:beer:
CHRISTOF
08/12/2011, 11:02
Σε είδα εχθές Τετάρτη με το Yamaha Diversion (το θυμάστε? ) στη διασταύρωση της Πεντέλης με την Κηφισίας στο Μαρούσι. Το μηχανάκι σε άψογη κατάσταση. Περνώντας σε κοίταξα για να σε χαιρετήσω (εγώ με το αυτοκίνητο). Κοιτώντας σε δεν σε χαιρέτησα διότι ΕΜΕΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ. Πρέπει να ήσουν πολύ κοντά στα 80 :eyepop:
Να είσαι καλά παλήκαρε, γιατί παλήκαρος είσαι ( με όλο το σεβασμό προς την ηλικία σου ) :wave2:
Johnny_Nik
08/12/2011, 16:41
Σας βλέπω και εγώ, παλιούς μηχανόβιους να κυκλοφορείτε τώρα που έπιασαν τα κρύα με άψογες συντηρημένες μηχανές άρκετών ετών. Φαίνεται ότι σιγά σιγά τα καγκούργια μαζεύονται στα κουτάκια τους (μάλλον κρυώνει η γκόμενα) και έτσι ο δρόμος γίνεται λίγο πιο προσιτός σε αυτούς που πραγματικά ξέρουν τι πάει να πει μηχανή
Ένα μεγάλο ρισπέκτ από εμένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά λόγια όσων ξέρουν το μηχανάκι που έχω και αναγνωρίζουν τη δουλειά που του έχω ρίξει!
Να είστε πάντα καλά για να θυμίζετε σε μερικούς τι πραγματικά πάει να πει μοτοσυκλέτα!
Red Rider
08/12/2011, 17:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Σας βλέπω και εγώ, παλιούς μηχανόβιους να κυκλοφορείτε τώρα που έπιασαν τα κρύα με άψογες συντηρημένες μηχανές άρκετών ετών. Φαίνεται ότι σιγά σιγά τα καγκούργια μαζεύονται στα κουτάκια τους (μάλλον κρυώνει η γκόμενα) και έτσι ο δρόμος γίνεται λίγο πιο προσιτός σε αυτούς που πραγματικά ξέρουν τι πάει να πει μηχανή
Ένα μεγάλο ρισπέκτ από εμένα και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά λόγια όσων ξέρουν το μηχανάκι που έχω και αναγνωρίζουν τη δουλειά που του έχω ρίξει!
Να είστε πάντα καλά για να θυμίζετε σε μερικούς τι πραγματικά πάει να πει μοτοσυκλέτα!
Εγώ πάλι -χθές βράδυ συγκεκριμένα- είδα μόνο ντελιβεράδες στους δρόμους..
Σε είδα καθώς κατέβαινα από περιφερειακό για ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ηλίθια ξανθιά με το λευκό SUVοειδές να κάνεις ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ επικίνδυνους ελιγμούς στην κυκλική πλατεία Πίνδου στο Ψυχικό φράζοντας το δρόμο. Δε φτάνει που δεν έχει καλή ορατότητα το σημείο έχουμε και σένα με τη μαούνα. Πάλι καλά που τα φρένα και τα λάστιχα έκαναν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Αϊ στα διάλα πια. :mad: :yuck:
σε ειδα να αποφασιζεις να σταματησεις και να κοβεις αποτομα δεξια το τιμονι σου ενω εγω ημουνα πισω δεξια σου.το ειχα στο νου μου και ετσι τσαρουχωσα τα φρενα.με ειδες τελευταια στιγμη και εκοψες τερμα αριστερα για να μου δωσεις διαφυγη αλλα ειχα ηδη σταματησει.σηκωσες χερι.σου εκανα νοημα να παρκαρεις (οπως το ειχες σχεδιασει) και την ωρα που περναγα απο διπλα σου μου φωναζες ''συγγνωμη''.σου φωναξα ενα ''ολα καλα'' και συνεχισα τον δρομο μου.
φανηκε και η ειλικρινης σου συγγνωμη και το οτι μαλλον και εσυ καβαλας απο την ακαριαια αντιδραση σου μετα το λαθος σου.να σαι καλα και να προσεχεις :wave2:
KostRider
09/12/2011, 17:13
σε είδα κωλόσκυλο να πετάγεσαι ανάμεσα απο αυτοκίνητα,να φρενάρω δυνατά και να περνάς 1 μέτρο απο τον τροχό...ούφ,πάλι την γλίτωσα...:uplate:
Εχετλαίος
10/12/2011, 18:40
Σήμερα το πρωί με το μαύρο Transalp...
Μόλις είχες σηκωθεί από το βρόντο πάνω στη γέφυρα Γερανίου στο Ρέθυμνο, με τα χέρια μέσ' το αίμα. Το μπουφάν και το κράνος έκαμαν καλά τη δουλειά τους...να φόραγες και γαντάκια ρε γμτ...
Εύχομαι να είσαι εντελώς καλά και μακριά από τέτοια ξανά.
σε είδα Αθηνών+Κηφισού με την κυρία σου...και δεν άντεξα,σε ρώτησα!
-τι μοντέλο είναι?
-εε....87-88....?...
-το λέει η ψυχούλα της....ε?
-γερνάμε μαζί....είπες και χαμογέλασες...
καλούς δρόμους με την πιο παλιά αλλά πάντα καλοστεκούμενη-περήφανη BMW σου...
Σε είδα νσ με ρωτάς αν είναι 1000ρι το ,gsxr ....σου είπα
Ναι και μου είπες ότι " σας έχουμε ευνουχίσει" .... Χαχαχ
Ήμαρτον που λέει και ο τροοπερ
Σας ειδα χτες μετα τα διοδια κοροπιου στην αττικη μεσημερακι σταματημενους.καρουμπαλα δεν ειδα οποτε για βολτιτσα ετοιμαζοσασταν...ζηλεψα,χαιρετησα ανταπωδωσατε.καλους δρομους.:beer: :beer:
webassasin
11/12/2011, 21:32
Eιδα 4 παπια να σφαζουν το κοκκινο..
Με ειδα μετα απο λιγο να ξεκιναω και να βλεπω ποδηλατο να μην υπολογιζει το φαναρι καν.
φρενα,κορνες και καντηλια ολα μαζι.
τι σκατα σκεφτεστε ηθελα να ηξερα..
panagath
12/12/2011, 07:50
Σε είδα γ@...0 μπροστινό λάστιχο του μοντένας να σε χάνω μέσα σε 12 ώρες 3 φορές στα φρένα. Ειδικά την πρώτη ένας Θεός ξέρει πως τη γλύτωσα τη σούπα. Μόνο ένας μόλωπας στο αριστερό πόδι από το χτύπημα που μου έριξε το αριστερό πατάκι την ώρα που έβαλα πόδι να το κρατήσω όρθιο. Έξοδα ρε πστ μου αλλά μέσα στη βδομάδα πάω για metzeler, τουλάχιστον στο μπροστινό.
Με είδα τις 2 από τις 3 φορές που έχασα το μπροστινό να είναι από το νευρικό πάτημα του φρένου μετά από τσακωμό με τη κοπελιά. ΔΕΝ ξαναοδηγάω ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ. Δεν αξίζει η γκόμενα να καταστρέψω το καλύτερο μέσο ευχαρίστησης που έχω...
σε είδα με την BMW στην Κηφησίας να προσπαθείς να καθαρίσεις τα τζάμια σου και να κάνεις μούσκεμα το μηχανάκι πίσω σου!
φτιάξε ρε μεγάλε τα πιτσιλιστίρια δεν ειναι επιστήμη!!!
Σας είδα χθες το μεσημεράκι με τους Δούκες σας και τα δέρματα στην Ε.Ο. λίγο μετά τα Μέγαρα. Τρείς είσαστε και σας ζήλεψα πολύ αλλά ανέβαινα με την κοράκλα μου με το κουτί βούρ για το πλανητάριο και μετά για παγοδρόμιο.
Υπέροχος ο θόρυβος από τα μπουριά σας, ακόμη και μες στο αυτοκίνητο μ' έφτιαξε άσχημα λέμε.
:beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:
Σας είδα και σας όμορφο μπουλουκάκι που κατεβαίνατε (πιθανά έπαιζε βολτούλα) και ξαναματαζήλεψα αλλά είπαμε η "κοράκλα" ήταν η τιμώμενη χθες. Έπαιξα τα φώτα και σας χαιρέτησα.
Καλούς δρόμους σε όλους μας.
Υ.Γ. Πάτρα Αθήνα και το ανάποδο αυθημερόν, δεν πάει το μυαλό σας τι είδαν τα ματάκια μου
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
σε ειδα πορτα αυτοκινητου να ανοιγεις..
κορναρω, φρεναρω, ζντουββ παρτην κατω :(
μαλακισμενο πεσιμο, γιατι δεν χτυπησα πανω στην πορτα τελικα..
αλλα μετραει απωλειες το μηχανακι...
κ μπολικες..
τις οποιες τις ειδα αφου ειχα φυγει κ δεν ειχα κρατησει το τηλ του παιδιου...
:( :( :(
καλα να παθω..
πετρου ραλλη,υψος κρατικου νικαιας,κατευθυνση προς λαοδικιας.μηχανη τυπου ss (νομιζω σουζουκι),δικαβαλη.οδηγος-συνοδηγος αμφοτεροι κρανωμενοι.
οδηγος:στα παπαρια μας
συνοδηγος:ξανθο μαλι (καργα αμφιαλιωτικο το νουμερο της βαφης λεμε) απλωνεται κατω απο το κρανος.εκεινη κοιταει στο αντιθετο να δει ποιος την κοιταει (ναι εγω την κοιτουσα).τι κοιτουσα?
τη λευκη μαλλινη μακρια μπλουζα (που χρησιμοποιουνταν και ως φουστα) να εχει ανεβει στο υψος του αφαλου και το μαυρο στρινγκ να ειναι ολο οξω :eyepop: :eyepop: :eyepop:
ευχαριστουμε για το τσαμπα θεαμα ρε κοπελια!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
σε ειδα βαλβιδα μου να εισαι εκτος οριων κατασκευαστη και μου'ρθε εγκεφαλικο...!
Γαμω τα εξουσιοδοτημένα γαμω!!!!!!!!!!!!!!!!
DimChios
13/12/2011, 08:49
Σε είδα Ντούβλη μαζί με την έταιρη (μου διαφευγει το ονομα-εχω συγκρατησει αλλα πραγματα) καλλιτέχνιδα ηθοποιό του εγχώριου ελληνικού ερωτικού κινηματογράφου χτές στο gala :lol: για τους "εκλεκτους" καλεσμένους - παίχτες του καζίνο της πάρνηθας (που εχουν ακουμπήσει περιουσιες εκει μεσα) και παρέα σας τη μέγιστη αδερφη-μανατζερ-προαγωγο (αυτουνου μου διαφευγει και το ονομα και ο πισινος του) :lol: να σας κατευθύνει προς το επόμενο "θυμα".
Ε ρε, ζουμε μεγαλες στιγμες λεμε! Η βιζιτα, ο τζογος και η μαλακια καλα κρατουν στην Ελλαδα!
Για την κοκα δε λεω, εννοειται!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
chr1s_86
13/12/2011, 10:20
Σε είδα το πρωί McTala (εσύ με είδες μάλλον γιατί δεν σε κατάλαβα αμέσως με άλλο μηχανάκι, τώρα είδα και το thread σου ;) )
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
Σε είδα το πρωί McTala (εσύ με είδες μάλλον γιατί δεν σε κατάλαβα αμέσως με άλλο μηχανάκι, τώρα είδα και το thread σου ;) )
εισαι ομως γληγορος...:winka:
:beer:
Manalishi
13/12/2011, 11:57
Σε είδα χθες το βράδυ, με το Burgmann 650 να πέφτεις μπροστά μου, στην παραλιακή, στο φαληρικό Δέλτα, περνώντας κάτω απο την γέφυρα και μόλις είχες βγεί στην ευθεία προς Πειραιά.
Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πως έπεσες, γιατί δεν είχες μεγάλη ταχύτητα, και ήσουν μόνος στην αριστερή λωρίδα. Εγώ βρισκόμουν πίσω σου με το αμάξι...
Σε είδα λοιπόν να ξακρίζεις..να πέφτεις πάνω στο πεζοδρόμιο/κράσπεδο...εσύ πάνω στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, η μηχανή μισή πάνω στο πεζοδρόμιο μισή στο οδόστρωμα. Όταν σταμάτησες επιτελους, η μηχανή ήταν ξάπλα και προς την αντίθετη κατεύθυνση, να φωτίζει και να τρομάζει ταυτόχρονα τα αυτοκίνητα που έρχονταν, απο τα οποία 2-3 σταμάτησαν στα 2 μέτρα, καίγοντας φρένα και λάστιχα :eyepop: :eyepop: :uplate: :uplate:
Πάρκαρα λίγο πιο κάτω δεξιά, πέρασα απέναντι σαν το παλιό παιχνίδι FROG. Σε βοήθησα να σηκωθείς, πήγες να πιάσεις τη μηχανή αλλά δεν σε άφησα, σου είπα κάτσε και μέτρα παϊδια και χέρια/πόδια :bawl: μέχρι να κάνω σήμα στα αμάξια να μην μας φάνε λάχανο..
Κράνος; Πουθενά...
Γάντια; Last year
Μπουφάν μηχανής; Έβγαλε η Lotto μοτο-μπουφαν και δεν το έμαθα ; :confused: :confused:
Μπότες; NIKE Μπουλσιτ Σάντα Μπάρμπαρα....( το έκλεψα απο άλλο ποστ... :blush: )
Ζαλισμένος, σαστισμένος, αλλά ζωντανός και αρτιμελής!!Χωρίς χτύπημα και στο κεφάλι!! Πως το κατάφερες, ποιός είσαι ......ο Spiderman????
Βέβαια, απώλειες είχαμε, σκισμένο μπουφάν σε αγκώνες/μέση/πλάτη, σκισμένο παντελόνι στο αριστερό γόνατο, αιμορραγία απο γόνατο και παλάμες(ψιλοπραματα)..
Μηχανή: Σπασμένη αριστερή μανέτα, λυγισμένη η δεξιά, γδαρμένη όλη η αριστερή πλευρά, απο πηρουνι/δαγκάνα/πλαστικά. Το ίδιο, σε λίγο μικρότερο βαθμό απο την δεξιά.
Σήκωσα τη μηχανή, αναψα φώτα και φλας για να μην γίνουμε αφίσα-κάρτα-κορνίζα με κανέναν καυλοτίμονο που γύρναγε απο Λιμανάκια, σε πέρασα απέναντι και μετά γύρισα τη μηχανή προς τη σωστή κατεύθυνση...Σε ρώτησα πολλές φορές εαν είσαι οκ να οδηγησεις, αλλιώς να σε πήγαινα σε κανα εφημερεύον νοσοκομείο, δεν ήθελες, μου είπες "Είμαι καλά". Βάλαμε μπροστά το πληγωμένο θηρίο, παρατήρησα έπρεπε να πατήσεις την αριστερή μανέτα για να πάρει, ευτυχώς δεν είχε κοπεί τελείως..
Σου είπα "Αντε ξεκίνα να σε βλέπω, μην ξεκινήσεις τίποτα 8άρια και μπρουμουτήσεις πάλι..." Έφυγες μπροστά, σε ακολουθησα απο ΣΕΦ μέχρι την έξοδο για Αιγάλεω..Ελπίζω να έφτασες καλά..
- 45/50 χρονών, κόκκινο μπουφάν, κοντούλης με κοιλίτσα, μουσάκι, ονόματα δεν ανταλλάξαμε...(θελαμε ανωνυμία στη σχέση μας...:blush: :blush: )
Opisthogonia
13/12/2011, 15:25
se eida despinida poy parkares to gsxr 600 08 aspro asimi ston pezodromo tou peristeriou dipla stin delsol ...kai anti na beis se aytin tin kafeteria efiges kai piges se allh ...ts ts ts san den drepomaste ligo ;P
harris_x
13/12/2011, 17:17
σε είδα ρε καγκουρό με το gs :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πόσο καραγκιόζης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος :a31:
Johnny_Nik
13/12/2011, 17:29
Σας είδα στη διασταύρωση αρχές Συγγρού και Βουλιαγμένης. Σκουτεράκιας vs Παπόβιος σημειώσατε Χ.
Σταματημένοι στο φανάρι από Βουλιαγμένης όπου μπορείς να πάς μόνο δεξιά προς Σύνταγμα (υπάρχει και ένα κοτζαμ σήμα ότι απαγορεύεται αριστερά). Σκουτεράκιας τέρμα αριστερά και εγώ πίσω του, το παπάκι δεξιότερα. Ανάβει πράσινο και παίρνει γραμμή το παπάκι ολόισα για το σκουτερ (ήθελε μάλλον να στρίψει αριστερά προς Συγγρού):hypnotize :look: Στο τσάκ πριν γίνει η ζημιά φρενάρει ο σκουτεράκιας και μαζί και ο παπόβιος, ανταλλάσουν μερικά Γαλλικά (αμ έκανε τη μαλακία ο παπάκιας ζήταγε και ρέστα) και ξεκινάνε.
Στα 10 μέτρα που έχει το πεζοφάναρο με περισσή άνεση ο παπάκιας κόβει και εμένα για να ανέβει στη διάβαση και να κάνει αναστροφή προς Συγγρού!!!!:bigcry: :bigcry: αλλά ευτυχώς τον μπάνισα τι ούφο ήταν και κράτησα μια σεβαστή απόσταση για να μην τον μαζέψω. Έλα όμως που άφησε τα πισινά του εκτεθειμένα και παραλιγο να τον πάρω μαζί μου. Την επόμενη φορά υπόσχομαι ότι δεν θα τη γλυτώσεις..
:smokin:
σε ειδα σταματημενο στο φαναρι την κυριακη κατα τις 18:00 στην πεντελης με το gsxr , να εχεις την κοπελια πισω , με το κρανος σας και οι δυο ..
αναβει πρασινο...ο καγκουρακος φιλος μου ΕΠΙΣΗΣ με gsxr ψιλοανοιγει την πρωτη , εσυ δεν τσιμπας..ευτυχως..
αργοτερα μας προσπερνας και το σηκωνεις ... :sick: σηκωνεται ατσουμπαλα και τσαρουχωνεις το πισω και το ριχνεις .. ΕΥΤΥΧΩΣ..
Ψιλοπεταγεται απο δεξι καθετο στενο αυτοκινητο ..κανεις "ελιγμο" και τον αποφευγεις...
στο επομενο φαναρι σταματαει διπλα σου αλλο ενα gsxr (φιλος σου?ξεκαρφωτος?) κανεται για τον οδηγο του κουτιου την γνωστη χειρονομια :a31:
εχεις σκευτει οτι κανοντας σουζα , βραδυ , δεν μπορει να σε δει καποιος γτ τα φωτα σου φεγγουν τα μπαλκονια ?
η κοπελια αληθεια τι εφταιγε να εκανε backflip στο καπο του ? ή μηπως την ειχες ρωτησει πριν την κανεις ...?
:rolleyes:
Σε είδα βασίλη με το 990 μεγειαααα :beer:
panagath
14/12/2011, 10:44
Σε είδα ολοκαίνουριο Metzeler ME 22 να γαντζώνεις στη γυάλινη άσφαλτο στην Κηφισίας και να με σώζεις από το ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΑΡΙΦΑ που αποφάσισε να αλλάξει πρώτα λωρίδα και μετά να κοιτάξει :mad: :mad: . Αν είχα το χθεσινό λάστιχο θα είχα μπλοκάρει τροχό και θα έψαχνα για μούτρο στο παπί αυτή τη στιγμή...
Warlord13
14/12/2011, 16:38
σε ειδα φιλε στην φωρμιονος με το xt μολις ειχες χτυπησει και παρατησα το μηχανακι μες το δρομο για να βοηθησω...ευτυχως καθοτι οι μπαρμπαδες λεγαν "βγαλτε του παιδιου το κρανος να παρει αερα"και ειχα καραφλιασει...μιση ωρα εκανε το εκαβ και η τροχαια "γαμω τη π@@τανα μου μεσα"ευτυχως φιλε μου που φορεγες το κρανος και λογικα την εχεις γλιτωσει με κακωση αυχενα και σπασμενο ωμο μονο
και λεω μονο καθοτι τον εκλεισε αμαξι στεγνα στα 2 μετρα εσκασε πανω του εφθγε στον αερα και προσγειωθηκε 10-15 μετρα παρακατω με το κεφαλι και τη πλατη σε παρκαρισμενο αμαξι στο πλαι...ελπιζω φιλαρακο να εισαι καλα
P.s σας ειδα και εσας τριμαλακες να βλεπετε τον ανθρωπο κατω σωριασμενο και να σφυρατε γιατι βιαζοσασταν να περασετε..υπανθρωποι:evil: :evil:
Σε είδα και σήμερα ρε νεοέλληνα με το Μερσεντικό (Μπεμβεδικό, Αουντικό, δεν έχει και τόση σημασία) να μου έχεις ζαλίσει τα μάτια (μαζί με τ' αρχίδια) με τις κινέζικες μαλακίες τα "ξένον" που έχεις βάλει στο μπουρδέλο σου...
Σε φαντάζομαι κιόλας να σου λέει ο πώλητης στην αντιπροσωπεία πόσο έχουν τα OEM HIDs για το αυτοκίνητό σου και να σκέφτεσαι από μέσα σου "πόσο μαλάκες είναι αυτοί οι Γερμανοί να χρεώνουν 1.000+ Ευρώ δυο φώτα, άσε θα τα βάλω μετά με κανένα 'κατοστάρικο, κι αυτά Γερμανικά μου είπαν πως είναι"...
Α, και πού 'σαι παπάρα...
Άμα η μαλακία σου μπορούσε να ξεκινήσει πιο γρήγορα από μηχανή (έστω και Transalp) θα ήταν τόσο ακριβή που θα σου είχαν κάνει τα HIDs δώρο...
:D
Σε ειδα σημερα μαλακα με το παπακι να κορναρεις να τους περασεις ολους.....
Μα καλα, ποσο γρηγορος εισαι ρε παιδι μου??
:confused:
(παπακι εχεις οχι busa....)
Σε είδα χτες το βράδυ με το ATV στην Κηφισίας.
Πολύ κάγκελο και πολύς σωλήνας γύρω γύρω.
Σαν τανκ ή σαν κινούμενη μπαριέρα.
Αναρωτιέμαι, αν είναι ασφαλές, έτσι όπως είναι, για τους πεζούς και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου...
:confused:
σε ειδα εχτες ντελιβερουλη να μου κορναρεις γιατι θα επεφτες πανω μου και να απορεις, φιλαρακι και με το κιτρινο σταματαμε...
panagath
15/12/2011, 09:57
Σε είδα μοντένας μου να σε αφήνω στο συνεργείο και να πηγαίνω για δουλειά με ΜΜΜ. Έχω καλομάθει ένα χρόνο με το παπί...Διαδρομή 10 λεπτών την έκανα 50 χωρίς πολλή κίνηση...:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Σε ειδα χθες μπροστινο λαστιχο να σε χανω στα φρενα απο μλκια μου και να σταματαω εγω στα ποδια μου και το μηχανακι πεσμενο κατω ευτυχος ουτε μια γρατζουνια ηταν και η πρωτη σουπα που τρωω με το cbr.Για οσους με ειδαν ειμαι ο μλκας με το μπλε-ασπρο cbr που επεσε μονος του ενα φαναρι πριν τους τσολιαδες στο συνταγμα.Εμαθα και ποσο βαρυ ειναι το cbr οταν προσπαθησα να το σηκωσω.:yuck:
Υ.Γ Θελω λαστιχααααααααααααααααα