Σύνδεση

View Full Version : Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18

notakos600
03/03/2016, 08:29
Σαν αυτό που δημιουργούν οι ασφαλιστικές κάθε εξάμηνο για τα ανασφάλιστα?

:a01:

WiSe
03/03/2016, 08:30
Σαν αυτό που δημιουργούν οι ασφαλιστικές κάθε εξάμηνο για τα ανασφάλιστα?

Αυτη δεν ειναι χειραγωγηση αυτη ειναι καμπανα που σου χτυπανε (οχι εσενα γενικα) επειδη εισαι βλακας

notakos600
03/03/2016, 08:31
:a014::a014:

Bladerunner
03/03/2016, 08:40
Αυτη δεν ειναι χειραγωγηση αυτη ειναι καμπανα που σου χτυπανε (οχι εσενα γενικα) επειδη εισαι βλακας

Σωστός! Κι εγώ, κάθε φορά που κάνω διαφημιστική καμπάνια, για τους -υποψήφιους- πελάτες μου ενδιαφέρομαι. Για να τους προστατέψω από τη χαμηλή νοημοσύνη τους!

AristidisZ
03/03/2016, 08:43
Να το κανω λιανα. Για μια μοτοσυκλετα 600cc ας πουμε, βρισκεις ασφαλιστη απο 120 μεχρι οσα θες.
120 γαμημενα ευρω, ειναι 30cents την ημερα.
30 ΡΗΜΑΔΙΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ!!!!
ΤΙΠΟΤΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
Ρεστα σε 5λεπτα και 10λεπτα που πολλοι δεν τους δινουν σημασια.

Ρε τιτανοτεραστιε παπαρα, που εχεις ενα οχημα, για να κανεις τη δουλεια σου, το ταιζεις βενζινες, το πλενεις, του αλλαζεις λαστιχα εστω και οταν το θυμασαι η αν τιναξει τα λινα ... του βαζεις κανα λαδακι κανα φιλτρο κανα μπουζι.
30 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ... σου φαινονται πολλα μπροστα στα υπολοιπα εξοδα χρησης;;

Βαλε 30 λεπτα λιγοτερη βενζινη, κανε ΜΙΑ λιγοτερη διαδρομη το μηνα και κουνα τον κωλο σου να πας περπατωντας.

Αυτό και μόνο συνοψίζει όλο το ζουμί στο παρόν θέμα...
:a013:

Απο ασφαλιστη το ακουσες? Προσεχε γιατι στο επαγγελμα μας υπαρχει μεγαλο ποσοστο ψευτων..... Ενα καλο εργαλειο για να χειραγωγησεις το πληθος ειναι να δημιουργησεις τεχνιτό χαμουλι.... ειναι σαν τα ποστ στο Facebook που πετιουνται και λενε "Επεσε το ιντερνετ με το ντεκολτε της Χολεβα, ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ".... :bawl:

Ασφαλιστής είναι αλλά για να καταλάβεις την σχέση μας, σπίτι μου ήταν παρατημένη η άδεια από το δικό του παπί που έτρεχε να ασφαλίσει, οπότε δε παίζει να μου είπε μούφα :)

nickald
03/03/2016, 09:27
Σωστός! Κι εγώ, κάθε φορά που κάνω διαφημιστική καμπάνια, για τους -υποψήφιους- πελάτες μου ενδιαφέρομαι. Για να τους προστατέψω από τη χαμηλή νοημοσύνη τους!

Στον δικο σου κλαδο σε αβανταρουν τα μιντια?

Παιζουν εν χορω το θεμα 16 φορες την μερα και ένα πενταλεπτο στα κεντρικα δελτια?

Όχι ε? Ε δε προστατεύεις καλα τους υποψηφιους πελατες σου......

WiSe
03/03/2016, 09:36

Φτανει μονο να σου παραθεσω το ποστ του Pew πιο πανω για να σου απαντησω.... :)

alexxxcbr
03/03/2016, 11:45
Πιο πιθανο το βλεπω να μας ερχεται το προστιμο σε εμας τους ασφαλισμενους παρα στους ανασφαλιστους.:evil:

BLiTzER
03/03/2016, 11:50
Το πιο πιθανό είναι να στείλουν πρόστιμο σε όλους τους κατοίκους Ελλάδας με όχημα και όποιος είναι ασφαλισμένος να τρέχει με το ασφαλιστήριο στο χέρι να το ακυρώσει. Επειδή οκ και η διασταύρωση των στοιχείων είναι δύσκολη υπόθεση και προϋποθέτει να δουλέψει κάποιος κρατικός φορέας, οπότε...

WiSe
03/03/2016, 12:05
Το πιο πιθανό είναι να στείλουν πρόστιμο σε όλους τους κατοίκους Ελλάδας με όχημα και όποιος είναι ασφαλισμένος να τρέχει με το ασφαλιστήριο στο χέρι να το ακυρώσει. Επειδή οκ και η διασταύρωση των στοιχείων είναι δύσκολη υπόθεση και προϋποθέτει να δουλέψει κάποιος κρατικός φορέας, οπότε...

γαματη ιδεα..... μη τη διαβασει κανας Αλεξιαδης μονο, τοσο τρομπας που ειναι θα την εφαρμοσει :bawl:

dimmie_72
03/03/2016, 12:13

τόχουν κάνει παλιότερα με το ΕΕΤΗΔΕ :lol:

leo1964
03/03/2016, 13:51
γαματη ιδεα..... μη τη διαβασει κανας Αλεξιαδης μονο, τοσο τρομπας που ειναι θα την εφαρμοσει :bawl:

...και ο BLiTZer υφυπουργός για την ιδέα του!!!

virus
03/03/2016, 16:35
μηχανογραφηση...

εδω η βουλγαρια που ειναι πισω μας κατι χρονια εχουν ταυτοτητες σε μεγεθος καρτας.

τι να λεμε τωρα.....

MG-KTiNoS
03/03/2016, 17:15
εδω η βουλγαρια που ειναι πισω μας κατι χρονια

:rolleyes:

SHOOTER045
03/03/2016, 17:31
μηχανογραφηση...

εδω η βουλγαρια που ειναι πισω μας κατι χρονια εχουν ταυτοτητες σε μεγεθος καρτας.

τι να λεμε τωρα.....

Και αδειες κυκλοφορίας επίσης

leo1964
03/03/2016, 17:35
μηχανογραφηση...

τι να λεμε τωρα.....

Είμαστε παραδοσιακοί άνθρωποι......

nikos_abel
03/03/2016, 17:45
Θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί να ασφαλίζεται το όχημα και οχι ο οδηγός;

SHOOTER045
03/03/2016, 17:58

Αλλαζετε βάρδια στην τιμονιερα του Εντερπράϊζ???? :confused:

nikos_abel
03/03/2016, 18:13
Αλλαζετε βάρδια στην τιμονιερα του Εντερπράϊζ???? :confused:

Στον 23ο αιώνα δεν ασφαλιζομαστε, είμαστε καλά εκπαιδευμένοι ολοι και υπάρχει η πλανητική πρόνοια που φροντίζει για όλους, εργαζόμενους η μη.

Άσε που ουσιαστικά κανένας δεν εργάζεται, δεν υπάρχουν μισθοί και αμοιβές, ολοι έχουν απόλυτη πρόσβαση σε αγαθά και γνώση.

SHOOTER045
03/03/2016, 18:16
Αυτό το<όλοι έχουν απόλυτη πρόσβαση> με αγχωνει....

leo1964
04/03/2016, 21:09
Στον 23ο αιώνα δεν ασφαλιζομαστε, είμαστε καλά εκπαιδευμένοι ολοι και υπάρχει η πλανητική πρόνοια που φροντίζει για όλους, εργαζόμενους η μη.

Άσε που ουσιαστικά κανένας δεν εργάζεται, δεν υπάρχουν μισθοί και αμοιβές, ολοι έχουν απόλυτη πρόσβαση σε αγαθά και γνώση.

Θα περιμένω!!!!

viper1
04/03/2016, 21:18

Αυτο συμβαινει σε προηγμένες χώρες. Εμείς είμαστε η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους

AUFGEBRACHT
04/03/2016, 21:39

Έχεις ρίξει ποτέ μια ματιά στους γενικούς όρους που συνοδεύουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματός σου; Κάντο και μπορεί να σου λυθεί η απορία...

basilis_k6
04/03/2016, 22:03
Έχεις ρίξει ποτέ μια ματιά στους γενικούς όρους που συνοδεύουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματός σου; Κάντο και μπορεί να σου λυθεί η απορία...

δεν το χω προχειρο αλλα αν ξες πες μας. μακαρι να γινοτανε

AUFGEBRACHT
04/03/2016, 22:15
δεν το χω προχειρο αλλα αν ξες πες μας. μακαρι να γινοτανε

Αντικείμενο ασφάλισης: Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων/επιβαινόντων. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης αφορά στην ικανοποίηση νόμιμων απαιτήσεων τρίτων κατά του ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ, από ζημίες που προξένησε από την κυκλοφορία του οχήματος. Ασφαλιζόμενο πρόσωπο είναι ο κύριος, ο κάτοχος και ο κάθε οδηγός του οχήματος (εξαίρεση εκείνου που ανέλαβε την οδήγηση του οχήματος ύστερα από κλοπή ή βία).

Ελπίζω αυτό να λύνει απορίες για οχήματα, οδηγούς, προηγμένες χώρες και μαύρους κατοίκους εκτός αφρικανικής ηπείρου...

basilis_k6
04/03/2016, 22:23
Αντικείμενο ασφάλισης: Ασφάλιση αστικής ευθύνης έναντι τρίτων/επιβαινόντων. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης αφορά στην ικανοποίηση νόμιμων απαιτήσεων τρίτων κατά του ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΥ, από ζημίες που προξένησε από την κυκλοφορία του οχήματος. Ασφαλιζόμενο πρόσωπο είναι ο κύριος, ο κάτοχος και ο κάθε οδηγός του οχήματος (εξαίρεση εκείνου που ανέλαβε την οδήγηση του οχήματος ύστερα από κλοπή ή βία).

Ελπίζω αυτό να λύνει απορίες για οχήματα, οδηγούς, προηγμένες χώρες και μαύρους κατοίκους εκτός αφρικανικής ηπείρου...

ναι αυτο δεν μας λεει γιατι δεν μπορουμε να έχουμε την ενναλακτικη να ασφαλίσουμε τον εαυτό μας για κάθε όχημα. δηλαδη 200 ευρω το χρόνο για ολα τα ιχ και 100 ευρω το χρόνο για καθε δικυκλο κτλ...
προφανώς μια οικογενια με 1 αμαξι και 4 οδηγους την συμφερει αλλα εμενα που ειμαι ενας οδηγος για 5-6 οχηματα δεν με συμφερει. θα μου πεις ποιος νοιαζεται??

AUFGEBRACHT
04/03/2016, 22:29
ναι αυτο δεν μας λεει γιατι δεν μπορουμε να έχουμε την ενναλακτικη να ασφαλίσουμε τον εαυτό μας για κάθε όχημα. δηλαδη 200 ευρω το χρόνο για ολα τα ιχ και 100 ευρω το χρόνο για καθε δικυκλο κτλ...
προφανώς μια οικογενια με 1 αμαξι και 4 οδηγους την συμφερει αλλα εμενα που ειμαι ενας οδηγος για 5-6 οχηματα δεν με συμφερει. θα μου πεις ποιος νοιαζεται??

Κατά την ίδια λογική εάν εσύ είσαι ιδιοκτήτης 5-6 ακινήτων θα έπρεπε η ασφαλιστική να ασφαλίζει τον ιδιοκτήτη και όχι το ακίνητο...

basilis_k6
04/03/2016, 22:43
αν τα ακινητα ασφαλίζονταν μονο για το χρονικο διαστημα που εισαι εσυ μεσα σε αυτα ναι. αλλα δεν ειναι ετσι. ενα οχημα μπορεις να οδηγεις καθε φορα.

ειναι κλασσικο προβλημα των συλλεκτων οχηματων. επισης των μαγαζιων που δεν μπορουν να σου δωσουν το μηχανακι για βολτα η ελεγχο. αν εισαι ασφαλισμένος ομως για οτιδηποτε θα μπορουσαν. ολα εχουν μια τιμη. απλα δεν εχουν ασχοληθει ακομη.

AUFGEBRACHT
04/03/2016, 22:49
αν τα ακινητα ασφαλίζονταν μονο για το χρονικο διαστημα που εισαι εσυ μεσα σε αυτα ναι. αλλα δεν ειναι ετσι. ενα οχημα μπορεις να οδηγεις καθε φορα.

ειναι κλασσικο προβλημα των συλλεκτων οχηματων. επισης των μαγαζιων που δεν μπορουν να σου δωσουν το μηχανακι για βολτα η ελεγχο. αν εισαι ασφαλισμένος ομως για οτιδηποτε θα μπορουσαν. ολα εχουν μια τιμη. απλα δεν εχουν ασχοληθει ακομη.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κατανόηση τι ασφαλίζουμε και για ποιον λόγο...

viper1
04/03/2016, 22:50
Κατά την ίδια λογική εάν εσύ είσαι ιδιοκτήτης 5-6 ακινήτων θα έπρεπε η ασφαλιστική να ασφαλίζει τον ιδιοκτήτη και όχι το ακίνητο...

Βγες από το καστρακι σου που λέγετε Ελλάδα και δες και άλλες χώρες. Η Ελβετία πχ ασφαλιζει τον οδηγό. Αλλά εκεί δεν είναι Ευρώπη θα μου πεις. Δεν ξέρουν

lonerider
04/03/2016, 22:57
Το ίδιο και Αγγλία, ο οδηγός ασφαλίζειται ,αν δώσεις σε κάποιον άλλον με δίπλωμα να οδηγηση το αμάξι σου και δεν τον έχεις προσθέσει στην ασφάλεια σε περίπτωση που ο άλλος έχει ατύχημα πληρώνει από την τσέπη του....και ίσως και φυλακη

AUFGEBRACHT
04/03/2016, 23:00
Βγες από το καστρακι σου που λέγετε Ελλάδα και δες και άλλες χώρες. Η Ελβετία πχ ασφαλιζει τον οδηγό. Αλλά εκεί δεν είναι Ευρώπη θα μου πεις. Δεν ξέρουν

ΟΚ...στην Ελλάδα λοιπόν η ασφάλιση λειτουργεί διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο για κάποιον μυστήριο λόγο...

basilis_k6
04/03/2016, 23:04
Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κατανόηση τι ασφαλίζουμε και για ποιον λόγο...

ολα τα ακινητα ασφαλιζονται για φθορες απο τη φυση και τους ανθρωπους. τα οχηματα θα μπορουσαν να εχουν ενα ποσο για αυτες τις παθητικες ζημιες αλλα το υπολοιπο ποσο επρεπε να πηγαινει στον χειριστη. ενα αμαξι μονο του δεν προκαλει τιποτα. εγω που το οδηγαω πρεπει να ειμαι ο ασφαλισμένος. γιατι να αυξανονται τα ασφαλιστρα ενος οχηματος που κανει ατυχηματα? τι φταιει? τι φταιω εγω που ο αδερφος μου το πηρε νυχτα το διπλωμα? δεν λεω να αλλαξει το συστημα αλλα να προσθεθει αυτη η δυνατοτητα ωστε να μπορω να κανω ας πουμε συλλογη απο παλια αυτοκινητα.

viper1
04/03/2016, 23:04
ΟΚ...στην Ελλάδα λοιπόν η ασφάλιση λειτουργεί διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο για κάποιον μυστήριο λόγο...

Δεν λειτουργεί διαφορετικά . Δεν λειτουργεί καθόλου. Αν λειτουργούσε θα ήταν όλοι ασφαλισμένοι και αυτό το θρεντ δεν θα υπήρχε

AUFGEBRACHT
04/03/2016, 23:13
Δεν λειτουργεί διαφορετικά . Δεν λειτουργεί καθόλου. Αν λειτουργούσε θα ήταν όλοι ασφαλισμένοι και αυτό το θρεντ δεν θα υπήρχε

Κάπου χωλαίνει η συλλογιστική... Εγώ έχω όλα τα οχήματά μου ασφαλισμένα, ο γείτονάς μου δεν τα έχει. Εγώ έχω το ακίνητό μου ασφαλισμένο, ο γείτονάς μου δεν το έχει. Ίδια ασφαλιστική αγορά, διαφορετική ασφαλιστική νοοτροπία. Άρα σίγουρα δεν φταίει η ασφαλιστική αγορά...

taisteal
04/03/2016, 23:35
Πριν κατι μερες μου χτυπησε το αμαξι ενα μπαρμπας,ενω ηταν παρκαρισμενο,στον πισω προφ/κτηρα με εμφανη ζημια
Περιεργως ηταν ασφαλισμενος.
Και ερχεται σημερα ο πραγματογνωμον και μου λεει θα φτιαξουμε τη μιση προφ/κτηρα...
Δεν φερθηκα καθολου ευγενικα ομως και θα τη φτιαξουμε ολη οπως πρεπει
Πιο μαλακας πεθαινεις :lol: :moutza: :lol:

bros400pgm
05/03/2016, 08:42
Αυτο συμβαινει σε προηγμένες χώρες. Εμείς είμαστε η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους

Προσβαλεις την Ν.Αφρικη φιλε. Εχει και αυτη λευκους. Κλεισμενους μεσα σε τειχη :smokin:

alexzafeir
05/03/2016, 13:16

Νομίζω η ασφάλεια θα επρεπε να είναι ΜΙΑ για το κάθε ανθρωπο (αναλογα ηλικια , διπλωματα οδηγησης , ιδιοκτητης ακινητων-οχηματων)
Δηλαδη τρακαρει (ασχετα με τι αμαξι ειναι) αποζημιωνει η εταιρια, παει νοσοκομιο για εξετασεις, περνει φωτια το σπιτι του...κτλ

leo1964
05/03/2016, 17:18

Δύσκολα αυτά που ζητάς!!!!
Εδώ δεν ισχύουν τ'αυτονόητα,στις πρωτοτυπίες θα πάμε;;;

Tedvj23
05/03/2016, 17:57
Δεν ξερω αν θα λειτουργησει το κολπακι και ποτε παντως εγω ειχα κανει οριστικη διαγραφη(μηχανολογικο)μια μοτο το καλοκαιρι του 2014 και ρωταγα μηνα παρα μηνα στην εφορια αν φαινεται ακομα στο ονομα/αφμ μου και τελικα με τα απο 9 ΜΗΝΕΣ φανηκε στο συστημα της εφοριας οτι εγινε διαγραφη μεχρι τοτε εγραφε οτι ειναι σε ΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!!!!:bawl::cry:

dimmie_72
05/03/2016, 18:54
Δεν ξερω αν θα λειτουργησει το κολπακι και ποτε παντως εγω ειχα κανει οριστικη διαγραφη(μηχανολογικο)μια μοτο το καλοκαιρι του 2014 και ρωταγα μηνα παρα μηνα στην εφορια αν φαινεται ακομα στο ονομα/αφμ μου και τελικα με τα απο 9 ΜΗΝΕΣ φανηκε στο συστημα της εφοριας οτι εγινε διαγραφη μεχρι τοτε εγραφε οτι ειναι σε ΚΙΝΗΣΗ!!!!!!!!!!:bawl::cry:

που να δεις τι γινόταν παλιότερα όταν σε περίπτωση μετάθεσης πήγαινες και έκανες αίτηση στην εφορία να μεταφερθεί και ο φάκελλος του αυτοκινήτου... :bawl:

Tedvj23
05/03/2016, 18:58
που να δεις τι γινόταν παλιότερα όταν σε περίπτωση μετάθεσης πήγαινες και έκανες αίτηση στην εφορία να μεταφερθεί και ο φάκελλος του αυτοκινήτου... :bawl:

Εχω και εγω ιστοριες απο το παρελθον ειπα να πω κατι ψιλοφρεσκο δεν ξερω αν το πιασες..:beer:

leo1964
06/03/2016, 09:45

Λευκοί καθαρόαιμοι;;;
Εξαρτάται τις περιοχές!!

yiannis172
06/03/2016, 09:52

Eνας τροπος να ελεγξεις το αν ειναι ακομα στο ονομα σου και αν ειναι σε ακινησια,ειναι να μπεις στο gsis,με τους κωδικους σου.

Lioulios
06/03/2016, 15:49
Kαι τα τέλη κυκλοφορίας παλαιότερα αν μεταβιβαζες τελος του έτους ,δε στα εμφανιζε με το αφμ του αγοραστή . φαινονταν ακομα στο αφμ του πωλητη καποιο χρονικο διαστημα

el-Gatto
08/03/2016, 18:33
Τι έγινε τελικά ρε παιδιά;
Εσκασε κανα πρόστιμο απο το ΥΠΕΡσύστημα ΥΠΕΡελέγχων...???

AUFGEBRACHT
08/03/2016, 18:37
Τι έγινε τελικά ρε παιδιά;
Εσκασε κανα πρόστιμο απο το ΥΠΕΡσύστημα ΥΠΕΡελέγχων...???

Δεν έχει διοριστεί ακόμα μετακλητός επιβλέπων του υπερσυστήματος υπερελέγχων...

el-Gatto
08/03/2016, 22:02
Αυτός ο Καρα...τέτοιος δεν προλαβαίνει φαντάζομαι.:lol:

RaGe_Raptor
08/03/2016, 22:50
Αυτός ο Καρα...τέτοιος δεν προλαβαίνει φαντάζομαι.:lol:

προσέΧτε τι λέτε!!! κρύβετε λόγια...... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148174&page=15&p=2719124&viewfull=1#post2719124):lol::cry:

devil's animal
09/03/2016, 14:59
http://www.zougla.gr/money/article/oli-i-egiklios-gia-ta-anasfalista-aftokinita-ti-provlepete-gia-ta-prostima

SHOOTER045
09/03/2016, 15:06
Απο ενημέρωση -κουβέντα που είχα με συνάδελφό αξιωματικό της τροχαίας, η ΓΓΠΣ παίρνει βαση δεδομένων απο τις ασφαλιστικές ,την τροχαία δυο φορές ανα έτος.
Σεπτέμβρη και Φλεβάρη.
Και απευθείας στην εφορία και στο αφμ του οφειλέτη- παραβάτη όπως το ενφια.
Απο αρχές του μήνα θα αρχίσουν οι ειδοποιήσεις (με κάθε επιφύλαξη πάντα αν δεν το ακυρώσουν η αναβάλουν τελευταία στιγμή)
Στην συνέχεια έχουν σειρά τα ΚΤΕΟ και τα 50άρια γι αυτό και απο φέτος τα παραβολα είναι ηλεκτρονικά αρα ενημερώνεται αμέσως η ΓΓΠΣ οτι πληρωσες.
Υπ όψιν τα 50αρια ανανεωνονται τους 3 πρώτους μήνες του έτους.
Και αυτό με κάθε επιφύλαξη όπως είπα παραπάνω

Τι μου θυμίζει....

Tycho Moon
10/03/2016, 03:10
Καλά κρασιά... :a31:

http://www.kathimerini.gr/852535/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/safari-gia-ta-anasfalista-oxhmata---sta-250-eyrw-to-prostimo

Ichigo
13/03/2016, 12:37
Τσιπάκι στα αυτοκίνητα θα δείχνει αν έχουν πληρωθεί τέλη και ασφάλιστρα

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=492586&catID=14

:smokin:

Tedvj23
13/03/2016, 12:45
Ξεκινά το "κυνηγητό" για τα ανασφάλιστα οχήματα – Προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα – Όλη η εγκύκλιος..

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/381285

AristidisZ
13/03/2016, 12:48

από αλλού την περιμέναμε με τα τσιπάκια, από αλλού θα μας βγει :bawl:

SHOOTER045
13/03/2016, 13:36

Σε κάποια οχήματα,νομιζω γερμανικά έχω δει κάτι παρόμοιο σε αυτοκόλλητο σαν τα παλιά δικά μας τέλη στο παρμπρίζ

Pew
13/03/2016, 14:32
Σε κάποια οχήματα,νομιζω γερμανικά έχω δει κάτι παρόμοιο σε αυτοκόλλητο σαν τα παλιά δικά μας τέλη στο παρμπρίζ

Δεν ξερω αν εξυπηρετει αυτο το σκοπο, αλλα μερικα εχουν ενα RFID (Google it) αυτοκολλητο.
Δεν το 'χω ψαξει περαιτερω, αλλα ειναι απιστευτα χρησιμο σε διαφορες εταιρειες με leasing αυτοκινητα και ελεγχο ποιος μπαινει και ποιος βγαινει στο καθε παρκινγκ.

ΔΕΝ ειναι αξιοπιστη μεθοδος ομως.

SHOOTER045
13/03/2016, 16:22
Μου μυρίζει μεγάλη μίζα και φαγοπότι.
Υποτίθεται πριν κανένα χρόνο και VALE,οτι προμηθεύτηκαν μηχανήματα - κάμερες τα οποία εγκατέστησαν σε συμβατικά οχήματα με στόχο τα κλεμμένα ,τα ανασφαλιστα, ΚΤΕΟ κτλπ.
Η εταιρεία που θα παρείχε το λογισμικό δήλωσε πτώχευση.
Και τώρα αυτοκόλλητα τσιπ για να διορθώσουν το προηγούμενο που άφησαν στην μέση?

Tedvj23
13/03/2016, 19:21
Μου μυρίζει μεγάλη μίζα και φαγοπότι.

Υπερβολεeeeeeςςςςςςς...:bawl:

RaGe_Raptor
13/03/2016, 19:29
Μου μυρίζει μεγάλη μίζα και φαγοπότι......

μπα σε καλό σου που τα σκέΦτεσαι ρε σατανά........................:bawl::cry:
ούτε σε ταινίες σάι-φάι δε γίνονται αυτά...αυτά με τους προηγούμενους,η εθνοσωτήριος ήρθε να μας στρώσει.

telegonos
13/03/2016, 19:40
Στα σοβαρά τώρα,

Την τετάρτη που πέρασε, έκανα άρση ακινησίας όχημά μου. Η υπάλληλος στην ΔΟΥ μου εξήγησε ότι έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία για την αποστολή των ραβασακίων της διασταύρωσης.

Μάλιστα μου εξήγησε ότι λόγω έλλειψης προσωπικού, αργούν πολύ να περάσουν τις ακινησίες στο σύστημά τους, δλδ κάνεις μια ακινησία το όχημα, και αυτό κάνει ένα ή δύο μήνες μέχρι να περαστεί. Έτσι πολλοί μπορεί να λάβουν το ραβασάκι του ανασφάλιστου άδικα, και ανησυχούσε ότι σύντομα θα αρχίσει να έρχεται ο κόσμος στο γραφείο της, για να διορθωθεί αυτό το λάθος.

Το σημαντικό είναι ότι έχει ξεκινήσει.

Όσοι ανασφάλιστοι, ασφαλίστε ή ακινήστε ΧΘΕΣ.

Tedvj23
20/04/2016, 22:53
Τελικα εγινε τιποτα...?

Pew
20/04/2016, 23:06
Τελικα εγινε τιποτα...?

Ναι. Ειδα 2-3 Land Rover να κοβουν βολτες εδω στη Λάρισα με κυαλια.

Τρελο σαφαρι! :eek:

WiSe
21/04/2016, 08:21
:lol: :lol: :lol:

ρε τι τραβαμε με αυτους που μπλεξαμε ρε παναγια μου!

DAYMAN
21/04/2016, 09:30
πολλα ΔΕΝ εγιναν.Γεγονος που ζω καθημερηνα εδω στην γειτονια μου.Αλβανος (δεν ειναι ρατσιστικο αυτο) εχω 2 Renault megane cabrio χρωματος μαυρο ιδιο μοντελο και ενα ιδιο θαλασσι εχει ενα ζευγαρι πινακιδες μια ασφαλεια ενα χαρτι κτεο,και κυκλοφορει και τα τρια.Επειδη μιλαμε γιατι τα παιδια μας πανε μαζι σχολειο του ειπα οτι ψαχνουν πολυ το θεμα και μου απαντησε οτι δεν προκειται να τον πιασουν γιατι δεν μπορουν να αποδειξουν τιποτε.Η μονη υπενθυμιση που του κανω συνεχεια ειναι να προσεχει μην σκοτωσει καποιον.

WiSe
21/04/2016, 09:44
πολλα ΔΕΝ εγιναν.Γεγονος που ζω καθημερηνα εδω στην γειτονια μου.Αλβανος (δεν ειναι ρατσιστικο αυτο) εχω 2 Renault megane cabrio χρωματος μαυρο ιδιο μοντελο και ενα ιδιο θαλασσι εχει ενα ζευγαρι πινακιδες μια ασφαλεια ενα χαρτι κτεο,και κυκλοφορει και τα τρια.Επειδη μιλαμε γιατι τα παιδια μας πανε μαζι σχολειο του ειπα οτι ψαχνουν πολυ το θεμα και μου απαντησε οτι δεν προκειται να τον πιασουν γιατι δεν μπορουν να αποδειξουν τιποτε.Η μονη υπενθυμιση που του κανω συνεχεια ειναι να προσεχει μην σκοτωσει καποιον.

Συγνωμη, γιατι δεν τον εχεις καταγγειλει? Μπορει να ειναι κλεμμενα π.χ.

Road Pirat
21/04/2016, 10:40
Κλεμμένα δεν πιστεύω να τα έχει. Απλά πιστεύω ποντάρει στο ότι κανένας δεν κάνει την δουλειά του σωστά (αστυνομία) και ο μηχανισμός ταυτοποίησης δεν δουλεύει καθόλου. Ξέρω και άλλους που κάνουν παρόμοια πράγματα

DAYMAN
21/04/2016, 10:55
Συγνωμη, γιατι δεν τον εχεις καταγγειλει? Μπορει να ειναι κλεμμενα π.χ.

κλεμενα δεν ειναι απλα εχει παραδωσει πινακιδες.Τον ξερω χρονια τωρα και απο τοτε που τον γνωρισα τα ειχε με πινακιδες κανονικα.Παραβατης ειναι και σε αλλα θεματα ο ιδιος οπως φορολογια και υγειονομικου ενδιαφεροντος του μαγαζιου του.Την δουλεια ομως της αστυνομιας και των αρχων δεν θελω να την κανω εγω.

sakis81
21/04/2016, 14:50
Ωραία λογική.αν δηλαδή μπουν στο σπίτι να σε κλέψουνε,να μην πάρει κανεις τηλεφωνο το 100.σιγα μην κάνει ο γειτονας τη δουλεια της αστυνομίας.ασε που είναι και ρουφιανια(να δίνεις κάποιον που παρανομεί στους μπατσους)και μπινια( να στερείς το μεροκάματου του άλλου):cry::cry:

toyar
21/04/2016, 15:10
προσπαθω τοση ωρα να καταλαβω τι κερδιζει καποιος αν κυκλοφορει 3 αυτοκινητα με ενα σετ χαρτια:confused:
εκτος που διακινδυνευει να τον σταματησουν και να του ραψουν κοστουμακι
επισης οσο θεωρουμε αναγκαιο να εχει ο καθενας απο εναν αστυνομικο πανω απο το κεφαλι του για να ελεγχει συνεχως αν ειναι σωστος πατερας, οδηγος, συζυγος, μαγαζατορας, φορολογουμενος κλπ μπροστα δεν προκειται να παμε.............

Ζεύκας
21/04/2016, 15:25
κλεμενα δεν ειναι απλα εχει παραδωσει πινακιδες.Τον ξερω χρονια τωρα και απο τοτε που τον γνωρισα τα ειχε με πινακιδες κανονικα.Παραβατης ειναι και σε αλλα θεματα ο ιδιος οπως φορολογια και υγειονομικου ενδιαφεροντος του μαγαζιου του.Την δουλεια ομως της αστυνομιας και των αρχων δεν θελω να την κανω εγω.

η κοινωνία έχει την αστυνομία, τους πολιτικούς, τους ΔΥ που της αξίζουν.

γι'αυτό και όσο παρανομούμε εμείς άλλο τόσο διεφθαρμένοι είναι αυτοί.
όσο έχουμε κλειστά τα μάτια εμείς άλλο τόσο θα αδιαφορούν αυτοί.

(και βάζω και τον εαυτό μου μέσα :wave2: )

virus
21/04/2016, 15:27
προσπαθω τοση ωρα να καταλαβω τι κερδιζει καποιος αν κυκλοφορει 3 αυτοκινητα με ενα σετ χαρτια:confused:
.

ελα μου ντε... δεν τοχα σκεφτει ετσι. ασε που εκτος απο τον κινδυνο να τον πιασουν ειναι και πολυ κοστοβορα η συντηρηση τριων αμαξιων. τρυπα στο νερο δηλαδης :confused:

Road Pirat
21/04/2016, 16:01
Στο ίδιο σημείο καταλήγουμε, δεν δουλεύει τίποτα σωστά για διάφορους λόγους. Και δυστυχώς δύσκολα θα αλλάξει κάτι

AUFGEBRACHT
21/04/2016, 16:39
μπροστα δεν προκειται να παμε.............

Μα δεν πηγαίνουμε μπροστά πολύ απλά. Πίσω ναι, κάτω ναι, μπροστά με τίποτα...

DAYMAN
21/04/2016, 17:22

ειναι μεγαλη η κουβεντα Ζευκα :wave2:
και επειδη πολλοι μου την πεφτουν αναρωτηθειτε πως πραξατε εσεις σε περιπτωσεις που διαπιστωσατε παρανομια η παραβαση.Μεγαλα λογια μικρες πραξεις.

Ζεύκας
21/04/2016, 17:46
και επειδη πολλοι μου την πεφτουν αναρωτηθειτε πως πραξατε εσεις σε περιπτωσεις που διαπιστωσατε παρανομια η παραβαση.Μεγαλα λογια μικρες πραξεις.

Έχω κάνει επώνυμη καταγγελία επειδή μια υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που έμενα
παλιά είχε μετατραπεί σε παράνομη βιοτεχνία μεταποιήσης υφασμάτων από πακιστανούς.

άλλη απορία;

spyrval
21/04/2016, 18:57
ελα μου ντε... δεν τοχα σκεφτει ετσι. ασε που εκτος απο τον κινδυνο να τον πιασουν ειναι και πολυ κοστοβορα η συντηρηση τριων αμαξιων. τρυπα στο νερο δηλαδης :confused:

Φαντάζομαι το σκηνικό "γυναίκα πάρε το το δικό σου megane και όσο είσαι στο κομμωτήριο περνάω με το δικό μου και παίρνω τις πινακίδες σου να πάω μέχρι το καφενείο. Πες στο μικρό με το δικό του megane να περάσει όσο παίζω πρέφα να του δώσω τις πινακίδες να πάει στο ΤΕΙ. Από κει πέρνα το απογευματάκι να σου δώσει τις πινακίδες να γυρίσεις σπίτι. Μικρεεεέ, το κατσαβίδι μην ξεχάσεις πάλι".

Πάντως πρέπει να είναι και ο μοναδικός με 3 Megane παγκοσμίως :lol:

DAYMAN
21/04/2016, 19:23
Έχω κάνει επώνυμη καταγγελία επειδή μια υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας που έμενα
παλιά είχε μετατραπεί σε παράνομη βιοτεχνία μεταποιήσης υφασμάτων από πακιστανούς.

άλλη απορία;

γιατι εξεφρασα καποια απορια;

Pan (dvs)
21/04/2016, 19:41

Ταλαιπωρια,ζοχαδα και αλλα πολλα.
Αν ξαναχρειαστει θα το σκεφτω δυο φορες ,μη σου πω δεκαπεντε.πριν το προχωρησω.

amyroukai
21/04/2016, 19:48
"πωλείται renault megane cabrio με λίγα χιλιόμετρα, δίδονται άλλα δύο για κυκλοφορία ή ανταλλακτικά"

toyar
21/04/2016, 20:10
Πάντως πρέπει να είναι και ο μοναδικός με 3 Megane παγκοσμίως :lol:[/QUOTE]

οχι φιλε......... 3 megane CABRIO:bawl:

lykourgi
21/04/2016, 20:19
οχι φιλε......... 3 megane CABRIO:bawl:
Το σκέφτηκε λογικά. Σου λέει, δεν μπορει κάποιο από τα τρία θα πάρει μπρος. :lol:

sot econ
21/04/2016, 21:13
Ας μας πει κάποιος που το γνωρίζει καλύτερα. Πόσα χιλιάδες ΤΑΞΙ κυκλοφορούσαν (δεν ξέρω εάν γίνεται ακόμα) λαθραία; ίδιο αμάξι με κοινές πινακίδες άδειες...

DrEvil
22/04/2016, 01:07

γτπκ
:wave2:

DAYMAN
22/04/2016, 08:07
γτπκ
:wave2:

τι εννοεις δοκτωρα;γτπκ εγω γιατι;

7Tolis
22/04/2016, 10:23
Δεν έχετε δει πινακίδες με velcro για να παρκάρει ο άλλος όπου γουστάρει.

STOYBI
22/04/2016, 13:36
Δεν ξερω εαν εχει ξαναμπει.....https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx

DrEvil
22/04/2016, 13:47
τι εννοεις δοκτωρα;γτπκ εγω γιατι;

εννοω γτπκ=για τον πουτσο κουβεντα. (εντιτ: αναφερομαι στο "ειναι μεγαλη η κουβεντα...")

Και τι σημαινει αυτο:
Υπαρχουν νομοι και ολοι μας ειμαστε αρωγοι στο να εξασφαλισουμε την εφαρμογη τους.
Οταν αρχιζουν οι εκπτωσεις, για οποιον λογο - εστω και απολυτα κατανοητο, χανουμε το δικαιωμα να απαιτουμε μια ευρυθμη λειτουργια του συστηματος.

(αν και δεν μου αρεσει να το κανω αυτο, κανω εξαιρεση. Η ολη τοποθετηση μου δεν αποτελει προσωπικη επιθεση -πως θα μπορουσε αλλωστε, δεν γνωριζομαστε καν- και συνεχιζω να παρακολουθω τις αναρτησεις και αποψεις σου με ενδιαφερον, γιατι προσωπικα μου φαινονται λογικες -τις περισσοτερες φορες- και στοιχειοθετημενες -παντα-)

DAYMAN
22/04/2016, 14:11
εννοω γτπκ=για τον πουτσο κουβεντα. (εντιτ: αναφερομαι στο "ειναι μεγαλη η κουβεντα...")

Και τι σημαινει αυτο:
Υπαρχουν νομοι και ολοι μας ειμαστε αρωγοι στο να εξασφαλισουμε την εφαρμογη τους.
Οταν αρχιζουν οι εκπτωσεις, για οποιον λογο - εστω και απολυτα κατανοητο, χανουμε το δικαιωμα να απαιτουμε μια ευρυθμη λειτουργια του συστηματος.

(αν και δεν μου αρεσει να το κανω αυτο, κανω εξαιρεση. Η ολη τοποθετηση μου δεν αποτελει προσωπικη επιθεση -πως θα μπορουσε αλλωστε, δεν γνωριζομαστε καν- και συνεχιζω να παρακολουθω τις αναρτησεις και αποψεις σου με ενδιαφερον, γιατι προσωπικα μου φαινονται λογικες -τις περισσοτερες φορες- και στοιχειοθετημενες -παντα-)

η αποψη μου ειναι ειδικα αυτη την εποχη που τιποτα μα τιποτα δεν λειτουργει ειναι αυτη που αναφερω σε παραπανω ποστ,δηλ το οτι δεν συμμετεχω σε κατι που αρμοδιες ειναι η αστυνομια η δημοσιες αρχες.Αυτη ειναι η αποψη μου οι αρχες μου ειτε σε καποιους φαινονται ανοητες,ανωριμες η δεν ξερω και εγω τι.
Ηδη εχει γινει καποια κινηση για να δρομολογηθουν καποια πραγματα οχι ομως απο εμενα.

DrEvil
22/04/2016, 14:13
η αποψη μου ειναι ειδικα αυτη την εποχη που τιποτα μα τιποτα δεν λειτουργει ειναι αυτη που αναφερω σε παραπανω ποστ,δηλ το οτι δεν συμμετεχω σε κατι που αρμοδιες ειναι η αστυνομια η δημοσιες αρχες.Αυτη ειναι η αποψη μου οι αρχες μου ειτε σε καποιους φαινονται ανοητες,ανωριμες η δεν ξερω και εγω τι.
Ηδη εχει γινει καποια κινηση για να δρομολογηθουν καποια πραγματα οχι ομως απο εμενα.

Κι εκει ερχεται το "τις περισσοτερες φορες" που ειπα πριν.
Αυτη την φορα, διαφωνω.
Αλλα και αυτο στο μενου ειναι.

DAYMAN
22/04/2016, 14:15
Κι εκει ερχεται το "τις περισσοτερες φορες" που ειπα πριν.
Αυτη την φορα, διαφωνω.
Αλλα και αυτο στο μενου ειναι.

στο μενου ειναι δικιο εχεις.Ταυτιση αποψεων υπαρχει αλλα δεν ειναι απολυτο παντα.

Tedvj23
16/05/2016, 12:50
Τελικα εγινε τιποτα...?

:confused:

WiSe
16/05/2016, 13:08
ρε τι τραβαμε... και υπερασπιζομουν και το "μετρο" κιολας! :lol:

SHOOTER045
16/05/2016, 14:07
ρε τι τραβαμε... και υπερασπιζομουν και το "μετρο" κιολας! :lol:

Ριξαν άδεια να πιάσουν γεμάτα και οποίος τσιμπησει μάλλον ,αλλά απο την αλλη δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτούς

panos_zip
02/06/2016, 13:00
Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από την anytime για να ανανεώσω το συμβόλαιο το οποίο λήγει σε 2 μερες.
Μεταξύ άλλων, μου είπαν ότι άλλαξε πλέον το σύστημα και ότι το κράτος πλέον διασταυρώνει ηλεκτρονικά τα στοιχεία και σε όσα οχήματα βρεθούν ανασφάλιστα επιβάλλεται πρόστιμο.
Μπαρούφα δηλαδή ή όντως άλλαξε κάτι?

Έτσι και αλλιώς θα το ανανέωνα, δεν τίθεται εκεί το θέμα, απλά έτσι για την ιστορία.

SHOOTER045
02/06/2016, 13:08
Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από την anytime για να ανανεώσω το συμβόλαιο το οποίο λήγει σε 2 μερες.
Μεταξύ άλλων, μου είπαν ότι άλλαξε πλέον το σύστημα και ότι το κράτος πλέον διασταυρώνει ηλεκτρονικά τα στοιχεία και σε όσα οχήματα βρεθούν ανασφάλιστα επιβάλλεται πρόστιμο.
Μπαρούφα δηλαδή ή όντως άλλαξε κάτι?

Έτσι και αλλιώς θα το ανανέωνα, δεν τίθεται εκεί το θέμα, απλά έτσι για την ιστορία.

Η διασταύρωση γίνεται μηηηηηηνες τώρα.
Την ίδια ωρα που ασφαλίζεις φαίνεται και στα κομπιουτα της αστυνομίας.
Τα διαφαινομενα πρόστιμα για τα ανασφαλιστα μέσω διασταύρωσης εταιρειών, αστυνομίας, εφορείας και τα επικείμενα πρόστιμα μάλλον για προβοκάτσια το κόβω

notakos600
02/06/2016, 13:17
Η διασταύρωση γίνεται μηηηηηηνες τώρα.
Την ίδια ωρα που ασφαλίζεις φαίνεται και στα κομπιουτα της αστυνομίας.
Τα διαφαινομενα πρόστιμα για τα ανασφαλιστα μέσω διασταύρωσης εταιρειών, αστυνομίας, εφορείας και τα επικείμενα πρόστιμα μάλλον για προβοκάτσια το κόβω

Δημήτρη, από φόρους, καντήλια και εικονίσματα....θα μαζέψουν πολλά λεφτά (ή τουλάχιστον θα μας χρεώσουν) φέτος.
Τίποτα να μην θεωρούμε δεδομένο πια....

SHOOTER045
02/06/2016, 13:53
Πέρυσι κυκλοφόρησε ή φήμη για τα αγροτικά μηχανήματα (τρακτέρ) που ηταν ανασφαλιστα,που ανήκουν στο υπουργείο γεωργίας και μετα απο διασταύρωση θα έβρισκαν τα ανασφάλιστα !!!!
Την ίδια εποχή κυκλοφόρησε για τα Ι.Χ αφαίρεση άδειας και διπλώματος για εξι μήνες,ενω παράλληλα θα<έβρισκαν>τα ανασφαλιστα και θα έστελναν ραβασακια.
Μετα απο κάποιους μήνες η αφαιρεση στοιχείων για εξι μηνες μπηκε στο συρτάρι.
Βρήκαν όμως λίστες για ανασφαλιστα και ηταν υπο επεξεργασία και αποστολή προστίμων,μέσω του συγκοινωνιών και των ασφαλιστικών.
Τον Γενάρη που ανανεωσα το παπί κυκλοφόρησε οτι και στα μοτοποδήλατα δια μέσω ΓΓΠΣ και ηλεκτρονικού παραβολου,αφού έπαιρναν τους φακέλους αυτών απο τα κατα τόπους τμήματα τροχαίας,θα έβρισκαν τα ανασφάλιστα μοτοποδήλατα, και όσα δεν εκανα ανανέωση άδειας και δεν είχαν παραδώσει την πινακίδα.
Ειδες εσύ η κανένας άλλος ν έχει γίνει το.παραμικρό απο αυτά?
Μήπως για να γίνουν αυτά πρέπει κάποιοι να δραστηριοποιηθούν καο να δουλέψουν,αλλά δεν θέλουν η δεν μπορούν η τους έρχεται δύσκολο να γίνουν οι διασταυρώσεις η επικοινωνία διαφορετικών υπηρεσιών και να πέσουν πρόστιμα, και αντ αυτού να επιβάλουν φόρους άμεσους και έμμεσους με ενα κουμπάκι?
Τελικά οι οικονομικοι αντμιν κόβουν και ραβουν με ενα κουμπάκι
Στα περισότερα καίνε ασφάλειες

panos_zip
02/06/2016, 14:04
Συμφωνώ με σουτερ πάντως.
Μπορει η διαστάυρωση να γίνεται οπως λεει αλλά θα αργήσουμε κανα δυο χρονακια σιγουρα για τα πρόστιμα.

Όπως και να χει, έτσι όπως πάει το πράγμα
το κυκλοφορείς? ασφάλισέ το
δεν το κυκλοφορείς? πινακιδες στην εφορία.

SHOOTER045
02/06/2016, 16:55
Συμφωνώ με σουτερ πάντως.
Μπορει η διαστάυρωση να γίνεται οπως λεει αλλά θα αργήσουμε κανα δυο χρονακια σιγουρα για τα πρόστιμα.

Όπως και να χει, έτσι όπως πάει το πράγμα
το κυκλοφορείς? ασφάλισέ το
δεν το κυκλοφορείς? πινακιδες στην εφορία.

Ακριβώς