View Full Version : Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Ωραια και πως θα ξερει το κρατος ότι εσυ εισαι νομοταγης;Η πλαστη πινακιδα φαινετε.
o 1/10 ανασφάλιστος
οι επόμενη 2/10 χωρίς δίπλωμα
οι επόμενοι 3/10 χωρίς ΚΤΕΟ
οι επόμενοι 3/10 χωρίς κάρτα καυσαερίων
και ο τελευταίος 1/10 που είναι τυπικός σε όλα είναι ο παρακάτω κύριος . :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=p-GJJJVRRGU
:bawl:
SHOOTER045
25/02/2014, 14:57
Ωραια και πως θα ξερει το κρατος ότι εσυ εισαι νομοταγης;Η πλαστη πινακιδα φαινετε.
Αν εχεις παραδοσει πινακιδες δινεις και την αδεια μαζι
Σε καποιο τυχαιο ελεγχο θα αποκαλυφθει_λιαπης σταιλ...
devil's animal
25/02/2014, 14:58
και ο τελευταίος 1/10 που είναι τυπικός σε όλα είναι ο παρακάτω κύριος . :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=p-GJJJVRRGU
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
sapila racing
25/02/2014, 15:21
Ο νόμιμος κόσμος δεν ταλαιπωρείται γιατί είναι ασφαλισμένος αδερφέ.
Eγώ ήμουν πάντα νόμιμος.
Τα είχα όλα σφαλισμένα και με τελη μεχρι προπερσι.
Μετα σταματησα την ασφάλεια σε μοτο που την κυκλοφορούσα πολύ σπάνια (bimota) και σταματησα και να την κυκλοφορώ φυσικά.
Με το που έδεσαν την πινακίδα με την ασφάλεια μου απαγόρεψε να την έχω με πινακίδα (και τελη) στο γκαραζ μου και απλά να βγαλω ασφάλεια οταν θελω να κανω βόλτα.
Ετσι κατεθεσα την πινακίδα.
Τωρα οταν θα θελήσω να ξανακανω βόλτα πρέπει:
Να παω στην εφορία να παρω την πινακίδα. Για να γίνει αυτό θα πρεπει να εχω βγάλει ήδη ασφάλεια (καινουριο κόλπο).
Ομως δεν εχω πλέον την άδεια γιατί την κατέθεσα. Επρεπε να μου κόψει και να εχω κρατήσει αντίγραφο.
Εκεί θα πεσω σε ενα endless loop και σε καποια φάση θα βγάλω άκρη μετα απο κάποια ταλαιπωρία και φυσικά αφού θα εχω χάσει μιση μερα δουλειάς τουλάχιστον.
Αυτό είναι η δεν είναι ταλαιπωρία?
Επίσης το κράτος είναι τόσο άχρηστο που σε αναγκάζει να γίνεις παράνομος.
Κι εξηγώ.
Οταν αγόρασα το Hornet 900 δεν είχαν πινακίδα να μου δώσουν. Μου έδωσαν ενα χαρτί από το υπουργείο (στρογγυλη σφραγιδα κλπ) που αναφέρει οτι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδα. Δεν αναφέρει μέχρι πότε γιατί φυσικά δεν ηξεραν πότε θα είχαν παλι πινακίδες.
Πήγα μετα απο ενα μηνα, δεν την είχαν.
Πήγα μετα απο 2 μηνες δεν την είχαν.
Εβγαλα μια απο το μαγαζί διπλα στην τροχαία και από τότε κυκλοφορώ με αυτην, πέρασα και ΚΤΕΟ με αυτην!
Την κανονική (ταψί, αλλη τρελλή καινοτομία..) δεν ξαναπήγα να την ψάξω, ούτε θα ξαναπάω. Ηδη εχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα, εξ αιτίας ενός άχρηστου κράτους που το πληρώνω κιόλας ακριβα.Αν κατσει καμμια στραβή, έχω πάντα το χαρτί που λεγαμε παραπάνω στο πορτοφόλι.
Κανονικά έπρεπε να κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα, αλλά είμαι καλό παιδί...:D
Αυτο που ειπες σαπιλα με το χαρτι και κυκλοφορια χωρις πινακιδα εδω πατρα ενας γνωστος μου πριν καμια 10ετια +ειχε παρει καινουργιο ενα κρυπτον και του εδωσαν-ειχε γινει το ιδιο σκηνικο πηγε μια φορα τιποτα πηγε 2,3,4 ε μετα τα παρατησε δεν ξαναπηγε ποτε το εχει τοσα χρονια με το χαρτι(ακομα και τωρα..) οτι μπορει να κυκλοφορει χωρις πινακιδα του εχουν γινει ενα καρο κουλα(τρακαρισματα,μεθυσι κλπ...)δεν τρεχει καστανο τεσταρισμενο αυτο..
Υ.γ.Να πω και εγω κατι μου επεσα σε μια συζητηση πριν μερικες μερες..Ενας γνωστος ενος φιλου τον σταματησε η αστυνομια πηγιανοντας γαλαξηδι με αμαξι οικογενεια μεσα γυναικα παιδια φορτωμενοι και του λεει ο μπατσος με το που παει στο παραθυρο "Δεν με νοιαζει αν εχεις διπλωμα-αδεια-ασφαλεια κλπ αρκει μονο μην χρωστας στο δημοσιο δωσε μου μια στιγμη ταυτοτητα να δω στο συστημα γιατι αν χρωστας σε φορτωσα και φυγαμε οπως εισαι για το τμημα.." και λεω εγω τωρα ειναι να γελαμε ή να κλαιμε..?:confused:
bros400pgm
25/02/2014, 18:22
Το εχουμε ξαναπει: οι Μπαλουρδοι ειναι για κλωτσιες. Ζουν στο δικο τους συστημα. Τοσο απλα.
SHOOTER045
25/02/2014, 19:09
Δεν ειμαι σιγουρος
Αλλα απο φετος οχημα σε ακινησια δυναται να μετακινηθει εως τρεις μερες το μηνα
sapila racing
25/02/2014, 20:25
Δεν ειμαι σιγουρος
Αλλα απο φετος οχημα σε ακινησια δυναται να μετακινηθει εως τρεις μερες το μηνα
Θεωρητικά ναι, με τις ειδικές χάρτινες πινακίδες κλπ κλπ.
Ομως καμμία ασφάλεια δεν σε ασφαλίζει και κανείς δεν την υποχρεώνει να το κάνει.
Για να το κανεις λοιπόν θα πληρώσεις τα 3 ευρω την ημέρα για την πινακίδα και ενα μηνα ασφάλεια που δεν θα τα παρεις πίσω κι ας την κοψεις στις 3 μερες.
Ειναι το endless loop που έλεγα πιο πανω σε αλλη έκδοση....:mad:
Kαι να προσθέσω άλλη μια παράμετρο σε αυτό που λέει ο sapila που ισχύει . ;)
Κάποιοι , βγάζουν με φωτοτυπίες των αδειών τους ασφάλειες για τα οχήματα τους που είναι σε ακινησία , ενώ δεν έχουν τις πινακίδες που αναγράφει η άδεια αλλά τις προσωρινές Μ .
Το κάνουν αυτό για να ξεπεράσουν αυτό που αναφέρεται παραπάνω , δλδ ότι σχεδόν καμία ασφαλιστική δεν βγάζει ασφάλεια ημέρας για Μ .
Άμα κάτσει στραβή στο δρόμο , είναι όλα στον αέρα . :winka:
Εγω παντως κρατισα φωτοκοπυ την αδεια. και ο ασφαλιστης μου εχει κρατησει αρχειο και ανα πασα στιγμη μου βγαζει ασφαλεια.
Αν δεν κανω λαθος οταν ειχα ασφαλισει το αμαξι στην ενιταιμ δεν μου ειχαν ζητησει την αδεια. Οποτε ισως ετσι να μπορεις να βγαλεις ασφαλεια, δλδ κανεις ονλαιν αδφαλεια τυπωνεις το σημα, πας περνεις πινακιδες και αδεια. Βεβαια ετσι περιοριζεσαι σε μια επιλογη ασφαλιστικης αλλα γλυτωνεις την ταλαιπωρία.
Pan (dvs)
25/02/2014, 21:02
Εγω παντως κρατισα φωτοκοπυ την αδεια. και ο ασφαλιστης μου εχει κρατησει αρχειο και ανα πασα στιγμη μου βγαζει ασφαλεια.
Αν δεν κανω λαθος οταν ειχα ασφαλισει το αμαξι στην ενιταιμ δεν μου ειχαν ζητησει την αδεια. Οποτε ισως ετσι να μπορεις να βγαλεις ασφαλεια, δλδ κανεις ονλαιν αδφαλεια τυπωνεις το σημα, πας περνεις πινακιδες και αδεια. Βεβαια ετσι περιοριζεσαι σε μια επιλογη ασφαλιστικης αλλα γλυτωνεις την ταλαιπωρία.
Μπα,κατι δεν θυμασαι.Χωρις αδεια ασφαλεια γιοκ.
Μπα,κατι δεν θυμασαι.Χωρις αδεια ασφαλεια γιοκ.
Για την αδεια λεω
Να ρωτησω, με το χαρτι προσωρινης ακινησιας δεν παιζει να σου βγαζουν ασφαλεια? Τιπου και καλα να σου βγαζουν προσορινη κτλ...
Να ρωτησω, με το χαρτι προσωρινης ακινησιας δεν παιζει να σου βγαζουν ασφαλεια? Τιπου και καλα να σου βγαζουν προσορινη κτλ...
Νομιζω ότι αν δεν εχεις την αδεια φωτοτυπια,πας στην εφορια βγαζεις μια και πας στην ασφαλεια με αυτην.Προσωρινη ασφαλιση εχει καταργηθεί.
Νομιζω ότι αν δεν εχεις την αδεια φωτοτυπια,πας στην εφορια βγαζεις μια και πας στην ασφαλεια με αυτην.Προσωρινη ασφαλιση εχει καταργηθεί.
Δεν καταργήθηκε. Προχθές ασφαλίσαμε το αμάξι φίλης μου, πληρώθηκε το ασφάλιστρο, πήρε την απόδειξη πληρωμής μαζί και το ασφάλιστρο που είχε πάνω στάμπα προσωρινό και βεβαίωση απο το γραφείο οτι είναι ασφαλισμένο το αμάξι με τον τάδε αριθμό συμβολαίου μέχρι να έρθει το κανονικό συμβόλαιο.
Η ασφαλιστρια μου ετσι μου ειπε από 1-1-14 δεν εχει προσωρινο,ισως εχει να κανει με της ασφαλειες.
Pan (dvs)
26/02/2014, 07:45
Για την αδεια λεω
Ναι ρε.Αν δεν πας την αδεια η ασφαλιστικη,δεν σου βγαζει ασφαλεια.
Αν καταλαβα καλα αυτα που εγραψες πριν.
iliasfyntanidis
26/02/2014, 08:26
Τον Ιανουάριο,έληξε το ασφαλιστηριο συμβόλαιο που ειχα στην Ιντερσαλονικα σε ενα αυτοκινητο που κράταγα αποκλειστικά για TD car.Η ασφαλεια με πήρε τηλέφωνο ως όφειλε να με ενημέρωσει για την προμήθεια του καινούργιου.
Επειδη το αυτοκινητο πλέον δεν έκανε τέτοια χρήση(λογω κλειστής πίστας)ρώτησα τον υπάλληλο ευθέως:Σας έχουν ζητήσει απο το υπουργείο στοιχεία για ανασφάλιστα οχήματα;
Ο υπάλληλος μου απάντησε αρνητικά γνωρίζοντας οτι υπαρχει ομως νόμος σε ισχύ(μην το ασφάλιζα και τσάμπα)
Παρόλα αυτά βρηκα ασφαλεια με 75 ευρω το 3μηνο και το ασφάλισα,και ας εχει να κουνηθεί απο πέρυσι.
Η διασταύρωση ειναι πολυ δύσκολη να γίνει και απαιτεί χρόνο.Μονο μακροχρόνια ανασφάλιστα οχήματα πιστεύω θα βρεθούν και τιποτα αλλο.
nikos_abel
26/02/2014, 09:08
Ολίγες ημέρες νωρίτερα τηλεφώνησα στην ένιτάιμ καθώς δεν είχε έρθει ειδοποίηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου στο κουτί.
Ο υπάλληλος ευγενέστατα με ενημέρωσε πως το καθεστώς των 30 ημερών ισχύει κανονικότατα ακόμη καθώς δεν έχουν καμμία επίσημη ενημέρωση
για κάτι διαφορετικό και πως το όχημά μου αυτή τη στιγμή θεωρείται κανονικότατα ασφαλισμένο μέχρι την πάροδο αυτή.
Ολίγες ημέρες νωρίτερα τηλεφώνησα στην ένιτάιμ καθώς δεν είχε έρθει ειδοποίηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου στο κουτί.
Ο υπάλληλος ευγενέστατα με ενημέρωσε πως το καθεστώς των 30 ημερών ισχύει κανονικότατα ακόμη καθώς δεν έχουν καμμία επίσημη ενημέρωση
για κάτι διαφορετικό και πως το όχημά μου αυτή τη στιγμή θεωρείται κανονικότατα ασφαλισμένο μέχρι την πάροδο αυτή.
Επειδης δε τοπιασα, εισαι ασφαλισμενος για 30 μερες μετα την παροδο ημερομηνιας ληξης του συμβολαιου?
nikos_abel
26/02/2014, 09:15
Επειδης δε τοπιασα, εισαι ασφαλισμενος για 30 μερες μετα την παροδο ημερομηνιας ληξης του συμβολαιου?
Όχι ακριβώς, θα θεωρείται ασφαλισμένο το όχημα για αυτό το διάστημα εφόσον εξοφλήσω το ποσό εντός των 30 ημερών
μετά την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου.
Που μεταφράζεται ότι αν (ω μη γέννετω) κάτι συμβεί σε αυτό το διάστημα, αν πλερώσω άμεσα, η ασφάλεια ισχύει κανονικά.
Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον.
Ο νόμιμος κόσμος δεν ταλαιπωρείται γιατί είναι ασφαλισμένος αδερφέ.
Μαλλον απαντησες διχως να διαβασεις την συζητηση.
Εχω 4 μοτοσυκλετες....
οι 2 ειναι σε καποια κινηση αρα ασφαλισμενες (σκουτερ και κυρια μοτο)
Η μια ειναι σε κουτες που την ανακατασκευαζω και εχω και ενα παρταλι που εχει να παρει μπρος απο το 2003 και περιμενει την σειρα του για ανακατσακευη.
Γιατι να ασφαλιζω την μηχανη που ειναι σε κουτες.....λες να βγει βολτα σε κανα πορτμπαγαζ αυτοκινητου και να χτυπησει κανενα;
Η ακινητη σκουριασμενη γιατι να πληρωνει....αν και οταν αποφασισω να την κυκλοφορισω θα την ασφαλισω.....
Αν π.χ. εχεις σε ενα νησι ενα μοτο και το χρησιμοποιεις μονο κατα τις διακοπες σου (καλοκαιρι) γιατι να πληρωνεις 12 αντι 3 μηνες.....
Για οσους λενε απλα "πας και καταθετεις" να πω οτι πλεον με τις συγχωνευσεις ΔΟΥ στην δικια μου παιζει να ειναι και 400.000 κοσμος (μεγαλος δημος και ομοροι)
Δεν εχω την πολυτελεια να σπαταλαω 1 μερα για καταθεση και 1 μερα για να την παρω διοτι καποιοι απλα αδυνατουν να κανουν την δουλεια για την οποια πληρωνονται.
Οποιον πιασουν στο ΔΡΟΜΟ διχως ασφαλεια σκιστε τον....
Να ξεκιναμε ομως την κουβεντα με την λογικη ειστε ολοι φ@υστηδες μεχρι αποδειξεως του αντιθετου ειναι λαθος....
Αρα ολοι οι μοτοσυκλετιστες ειναι τσαντακιδες, ολοι οι καπνιστες πρεζακιδες, οσοι πινουν μια μπυρα μπεκριδες κοκ.....
Όχι ακριβώς, θα θεωρείται ασφαλισμένο το όχημα για αυτό το διάστημα εφόσον εξοφλήσω το ποσό εντός των 30 ημερών
Που μεταφράζεται ότι αν (ω μη γέννετω) κάτι συμβεί σε αυτό το διάστημα, αν πλερώσω άμεσα, η ασφάλεια ισχύει κανονικά.
:wave2:
Μαλλον απαντησες διχως να διαβασεις την συζητηση.
Εχω 4 μοτοσυκλετες....
οι 2 ειναι σε καποια κινηση αρα ασφαλισμενες (σκουτερ και κυρια μοτο)
Η μια ειναι σε κουτες που την ανακατασκευαζω και εχω και ενα παρταλι που εχει να παρει μπρος απο το 2003 και περιμενει την σειρα του για ανακατσακευη.
Γιατι να ασφαλιζω την μηχανη που ειναι σε κουτες.....λες να βγει βολτα σε κανα πορτμπαγαζ αυτοκινητου και να χτυπησει κανενα;
Η ακινητη σκουριασμενη γιατι να πληρωνει....αν και οταν αποφασισω να την κυκλοφορισω θα την ασφαλισω.....
Αν π.χ. εχεις σε ενα νησι ενα μοτο και το χρησιμοποιεις μονο κατα τις διακοπες σου (καλοκαιρι) γιατι να πληρωνεις 12 αντι 3 μηνες.....
Για οσους λενε απλα "πας και καταθετεις" να πω οτι πλεον με τις συγχωνευσεις ΔΟΥ στην δικια μου παιζει να ειναι και 400.000 κοσμος (μεγαλος δημος και ομοροι)
Δεν εχω την πολυτελεια να σπαταλαω 1 μερα για καταθεση και 1 μερα για να την παρω διοτι καποιοι απλα αδυνατουν να κανουν την δουλεια για την οποια πληρωνονται.
Οποιον πιασουν στο ΔΡΟΜΟ διχως ασφαλεια σκιστε τον....
Να ξεκιναμε ομως την κουβεντα με την λογικη ειστε ολοι φ@υστηδες μεχρι αποδειξεως του αντιθετου ειναι λαθος....
Αρα ολοι οι μοτοσυκλετιστες ειναι τσαντακιδες, ολοι οι καπνιστες πρεζακιδες, οσοι πινουν μια μπυρα μπεκριδες κοκ.....
Πανω από 30 λεπτα δεν κανεις,δεν λεμε να πας 25 Δεκεμβριου που πανε ολοι.Συγνωμη,αφου την εχεις σε κουτες από 2003 γιατι να πληρωνεις σημα;Δεν τα εβαζες ανταλλακτικα καλυτερα.
Προ ολίγων μηνών έκανα διακοπή σε ασφάλεια (λόγω πώλησης) και με ενημέρωσαν πως δε δικαιούμαι επιστροφή ασφαλίστρων αν απομένει λιγότερο από ένας μήνας πριν τη λήξη της ασφάλειας και -γενικότερα- από την επιστροφή "κόβουν" ένα μήνα γιατί είναι υποχρεωμένοι -μου είπαν- για ένα μήνα ακόμα να καλυπτουν το όχημα.
Αντίστοιχα δηλαδή, όταν αγοράζουμε -με την προϋπόθεση φυσικά μέχρι την ημ/νια της μεταβίβασης το όχημα να ήταν ασφαλισμένο- το όχημα είναι για ένα μήνα ασφαλισμένο?!
Αμφιβάλλω...μάλλον απλά τα "παίρνουν" από όλους και κάνουν τις πάπιες με πολιτικές πλάτες.
Σημείωση, από το συμβάν έχει περάσει περίπου χρόνος (κάτι λιγότερο) οπότε δε ξέρω τί ισχύει τώρα που -έστω θεωρητικά- "δένουν" τις άδειες κυκλοφορίας με τις ασφάλειες.
Πανω από 30 λεπτα δεν κανεις,δεν λεμε να πας 25 Δεκεμβριου που πανε ολοι.Συγνωμη,αφου την εχεις σε κουτες από 2003 γιατι να πληρωνεις σημα;Δεν τα εβαζες ανταλλακτικα καλυτερα.
22€ σημα....σιγα τα λεφτα...
Η δουλεια μου απο την εφορια ειναι 25 χλμ μακρια.
Ξεκιναω δουλεια 7 το πρωι....
δεν παιζει με τιποτε αυτο που λες...ακομη και να μην υπαρχει κανεις στην ουρα (!!!!!) θελω πανω απο 1 ωρα πηγαινε-ελα....
Μην χανεις ομως το νοημα των οσων εγραψα... το οποιο ειναι οτι γιατι μας τσουβαλιαζουν ολους σαν παρανόμους και πρεπει να αποδειξουμε εμεις οτι δεν ειμαστε ελεφαντες!!!!
bros400pgm
26/02/2014, 12:13
Μην χανεις ομως το νοημα των οσων εγραψα... το οποιο ειναι οτι γιατι μας τσουβαλιαζουν ολους σαν παρανόμους και πρεπει να αποδειξουμε εμεις οτι δεν ειμαστε ελεφαντες!!!!
Δυστυχως πεφτει παλι το πραγμα σε ενα φαυλο κυκλο: για να μπορεσουν να πιασουν τους ανασφαλιστους θα πρεπει να εντεινουν τις περιπολιες οι τσεοι που σημαινει οτι θα πρεπει να τους παρουν απο τις φυλαξεις αυτων που ψηφησαμε αλλα και απο τα εβερεστ αλλα και να προσλαβουν νεους (τα λεω ειρωνικα για να καταλαβεις οτι ειμαι μαζι σου σε αυτα που λες) και αυτο η χωρα δεν το αντεχει πλεον (καλα ειδικα το τελευταιο ειναι για ανεκδοτο).
Κοινως βραστα, πρεπει να σπαταλησεις τον χρονο σου για να κανεις το καλο και για να δεις στο τελος οτι τιποτε δεν θα γινει (ή κατι θα γινει αλλα οχι στον βαθμο που εξαγγελουν).
guzzistas
26/02/2014, 12:19
Εγώ πέρυσι που ανακατασκέυαζα ένα μηχανάκι είχα παραδώσει πινακίδα.
Μόλις το τελείωσα το καλοκαίρι, πήγα πήρα την πινακίδα πίσω και έκανα 6μηνη ασφάλεια.
Εχω πληρώσει τα τέλη του 2014 κανονικά.
Στις 23 Γενάρη έληξε η ασφάλεια, αλλά επειδή θέλω να κάνω μερικές αλλαγές στο μηχανάκι, οπότε και θα μείνει ακίνητο μέχρι το καλοκαίρι, αν κι έχω πληρώσει τα τέλη, δεν θα βγάλω ασφάλεια, ούτε θα καταθέσω πινακίδες... να δω, θα έρθει κάτι ή παραμύθια φούμαρα?
:a014:
Δυστυχως πεφτει παλι το πραγμα σε ενα φαυλο κυκλο: για να μπορεσουν να πιασουν τους ανασφαλιστους θα πρεπει να εντεινουν τις περιπολιες οι τσεοι που σημαινει οτι θα πρεπει να τους παρουν απο τις φυλαξεις αυτων που ψηφησαμε αλλα και απο τα εβερεστ αλλα και να προσλαβουν νεους (τα λεω ειρωνικα για να καταλαβεις οτι ειμαι μαζι σου σε αυτα που λες) και αυτο η χωρα δεν το αντεχει πλεον (καλα ειδικα το τελευταιο ειναι για ανεκδοτο).
Κοινως βραστα, πρεπει να σπαταλησεις τον χρονο σου για να κανεις το καλο και για να δεις στο τελος οτι τιποτε δεν θα γινει (ή κατι θα γινει αλλα οχι στον βαθμο που εξαγγελουν).
+10000 :beer:
blackbusa
26/02/2014, 15:45
αυτο ,αν θυμαμαι καλα, ισχυει πολυ καιρο...με λιγα λογια αν δεν ζητησεις διακοπη συμβολαιου, αυτο ανανενωνεται αυτοματα δινοντας σου ενα μηνα καιρο να το πληρωσεις...αν σε αυτον τον μηνα δεν πληρωσεις γινετε αυτοματη διακοπη απο το συστημα...
Είναι υποχρεωμένες οι ασφαλιστικές από την Τράπεζα της Ελλάδος , αν δεν έχουν υπογραφή του πελάτη σε έντυπο ακύρωσης συμβολαίου να κρατάνε τους πελάτες για 30 μέρες ( πλέον ) .
Υπάρχουν περιπτώσεις που έχω υπόψιν μου , που ασφαλιστικές έχουν ακυρώσει στις 15 μέρες ανευ υπογραφής του πελάτη και έχουν υποχρεωθεί να καλύψουν τη ζημιά που ο πελάτης τους έκανε την 16η , 17η μέρα ...κτλ .
Αυτό βέβαια τελειώνει σιγά σιγά , μιας και σύντομα με το νέο κανονισμό λειτουργίας της Τράπεζας της Ελλάδος , τα συμβόλαια θα παύουν να ισχύουν την ίδια μέρα που λήγει και η ασφάλεια .
Δλδ έχεις συμβόλαιο που λήγει στης 15/03/2014 , στης 15,03/2014 από της 12:01 είσαι ανασφάλιστος αν δεν έχεις πάρει την ανανέωση στα χέρια σου και δεν έχεις ξοφλήσει .
Στην εφορια που εχω καταθεσει την αδεια για προσωρινη ακινησια ειναι σιγουρο οτι θα την εχουν ακομα την αδεια και τη πινακιδα η θα τα χουν στειλει για λιωσιμο?Γιατι στη δευτερη περιπτωση ακομα και φωτοτυπια της παλιας αδειας να εχω πως θα το ασφαλισω για να παρω την αδεια πισω?
Σήμερα πάντως, παντού μπλόκα. Μπαίνοντας το πρωί στην ΑΟ, από δαχτυλίδι, μπλόκο, κάνανε ελέγχους σε αυτοκίνητα και μηχανές. Γυρνώντας από Οινόφυτα, διόδια Αφιδνών πάλι σταματούσανε τον κόσμο για έλεγχο. Στην είσοδο της ΑΟ πάλι, σταματάγανε αυτούς που μπαίνανε απο την άλλη μεριά (στάνταρντ σημείο, κάθε δυό μέρες ελέγχουνε εκεί)... Σαφάρι για ανασφάλιστα προφανώς, για χρέη προς το δημόσιο και ξέρω γω τι...
kostakis125
26/02/2014, 21:35
Σήμερα πάντως, παντού μπλόκα. Μπαίνοντας το πρωί στην ΑΟ, από δαχτυλίδι, μπλόκο, κάνανε ελέγχους σε αυτοκίνητα και μηχανές. Γυρνώντας από Οινόφυτα, διόδια Αφιδνών πάλι σταματούσανε τον κόσμο για έλεγχο. Στην είσοδο της ΑΟ πάλι, σταματάγανε αυτούς που μπαίνανε απο την άλλη μεριά (στάνταρντ σημείο, κάθε δυό μέρες ελέγχουνε εκεί)... Σαφάρι για ανασφάλιστα προφανώς, για χρέη προς το δημόσιο και ξέρω γω τι...
+1 σημερα στο χιλτον μπροστα μου σταματαγανε αυτοκινητα και μια ομορφη δεσποινης:eek: που ειχε ληξει η ασφαλεια της 5 μερες φωναζε στον τροχονομο οτι εχει περιθοριο 1 μηνα και αυτος της απαντουσε οτι δεν ισχυει αυτο πλεον
+1 σημερα στο χιλτον μπροστα μου σταματαγανε αυτοκινητα και μια ομορφη δεσποινης:eek: που ειχε ληξει η ασφαλεια της 5 μερες φωναζε στον τροχονομο οτι εχει περιθοριο 1 μηνα και αυτος της απαντουσε οτι δεν ισχυει αυτο πλεον
Μου το ειπε και εμενα ο ασφαλιστης οτι δεν ισχυει ο ενας μηνας..
Στην εφορια που εχω καταθεσει την αδεια για προσωρινη ακινησια ειναι σιγουρο οτι θα την εχουν ακομα την αδεια και τη πινακιδα η θα τα χουν στειλει για λιωσιμο?Γιατι στη δευτερη περιπτωση ακομα και φωτοτυπια της παλιας αδειας να εχω πως θα το ασφαλισω για να παρω την αδεια πισω?ειναι 1000% σιγουρο πως δεν τις καταστρεφουν πλεον.
Εμενα που την δευτερα με γραψανε και μου πειραν αδεια-διπλωμα. η ασφάλεια ειχε ληξει απο 7/2 δεν μου ειπαν κατι ιδιαίτερο, τους ειπα πως δεν μου εχει ερθει ακομα το νεο και οκ.
Τόσα που έχω διαβάσει έχω καταλήξει σε ενα πράγμα.
Ασφάλειες, τέλη και πρόστιμα είναι καθαρά για εισπρακτικούς λόγους.
Οπότε είτε τα πληρώνεις και δεν ασχολείσαι ή πας να καταθέσεις πινακίδες και δεν πληρώνεις όσο δεν το κινείς.
notakos600
27/02/2014, 07:45
Εμενα που την δευτερα με γραψανε και μου πειραν αδεια-διπλωμα. η ασφάλεια ειχε ληξει απο 7/2 δεν μου ειπαν κατι ιδιαίτερο, τους ειπα πως δεν μου εχει ερθει ακομα το νεο και οκ.
Ληστεία σε τράπεζα έκανες και στα πήραν όλα;
Red Rider
27/02/2014, 09:06
Αν η ασφαλεια ειναι διαδοχικη,δηλαδη ανανεωνεται αυτοματα,και σε γραψουν ενω δεν την εχεις παρει,απλα πας και την παιρνεις απο τον ασφαλιστη σου και την παρουσιαζεις.
Αυτο γινεται γιατι αν η ασφαλεια σου ληγει,αυτοματα ανανεωνεται με εναρξη την ημερομηνια ληξης.
Ληστεία σε τράπεζα έκανες και στα πήραν όλα;
Οχι κατι πιο σοβαρο, πηγα αναποδα σε μονοδρομο, εκανα και 20 μετρα αναποδα σε ενα δρόμο που ειχε 8 μετρα φαρδος ...
notakos600
27/02/2014, 12:29
Οχι κατι πιο σοβαρο, πηγα αναποδα σε μονοδρομο, εκανα και 20 μετρα αναποδα σε ενα δρόμο που ειχε 8 μετρα φαρδος ...
Εξάντλησαν την αυστηρότητά τους ε;
Εξάντλησαν την αυστηρότητά τους ε;
οχι ρε συ, απλα τετοια γραμμη ειχαν, πρεπει να εγραψαν τουλαχιστον 50 μηχανακια στο συγκεκριμενο σημειο.
δεν υπαρχει ατομα να κανει εκει 2χλμ κυκλο για να βγει στον κεντρικο ενω κανει 10-20 μετρα και βγαινεις...
εγω εχω μια απορια, με τις μαντρες τι θα γινει?
θα τρεξουν ολοι οι μαντραδες να καταθεσουν πινακιδες για να μην πληρωσουν προστιμο για τα ανασφαλιστα αυτοκινητα που εχουν στο γκαραζ τους? ή αυτοι θα εξαιρεθουν?
δεν ξερω αν εχει απαντηθει πιο πριν αλλα το χω απορια
θα τρεξουν ολοι οι μαντραδες να καταθεσουν πινακιδες για να μην πληρωσουν προστιμο για τα ανασφαλιστα αυτοκινητα που εχουν στο γκαραζ τους? ή αυτοι θα εξαιρεθουν?
Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση, ή συνήθης πρακτική, ή αν γνώριζαν κάτι, αλλά τον Δεκέμβρη που παρέδωσα πινακίδες στην ουρά μπροστά μου ήταν προφανώς κάποιος υπάλληλος από εμπορία μοτό που παρέδωσε με την μια καμμιά 15αριά πινακίδες...
SHOOTER045
27/02/2014, 21:52
οι μαντραδες εχουν το προνομιο να παιρνουν πινακιδες ΔΟΚ
οποτε και να τις καταθεσουν ολες δεν θα εχουν προβλημα
Απο οσο ξερω ναι σε καλυπτει η ασφαλεια για ενα μηνα εαν γινει ατυχημα αλλα εαν σε σταματησουν για ελεγχο ειναι στην ευχερεια του αστυνομικου εαν θα σε γραψει η οχι.
Επισης και να τη βγαλεις τελικα την ασφαλεια με πιο παλια ημερομηνια παλι θα πληρωσεις προστιμο γιατι δεν την ειχες μαζι σου.
Δυστυχώς είχε δίκιο το όργανο, άλλαξε το τροπάρι των ασφαλιστικών, δεν παίζει η κάλυψη μήνα αερατα και θα σου πληρώσω το συμβόλαιο. Στη λήξη του, τέλος. Και για να ανανεωθεί θα πρέπει να πληρώσεις πρώτα και μετά εκδίδεται
SHOOTER045
01/03/2014, 00:58
οπως ολες τις<εκδιδομενες>πρωτα πληρωνεις και μετα.......................:smokin:
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ..................
Μέ πήραν τηλέφωνο,άλλά γιά νά πληρώσω έγκαιρα,τό συμβόλαιο λέει άργεί άπό τήν έταιρία
δέ βγαίνει έπιτόπου έτσι είναι μερικές,κι άν μέ σταματήσουν έχει πρόστιμο χωρίς νά φταίω
20 εύρώ πού δέν τήν έχω μαζί μου,10 άν πληρωθεί έντός δεκαημέρου...!!!
Ένα θέατρο τού παραλόγου όπου συμμετέχουν όλοι....
άσφαλιστικές,πολιτεία ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, καί παίζουν όλοι μαζί μπιλιάρδο στήν πλάτη τού
λαουτζίκου....!!!
Άν δέ βρεθείς σέ στραβόξυλο μπάτσο θά σέ τρέχει τήν έπομένη τό πρωί νά στείλεις ΦΑΞ έντός
τριών ήμερών παρακαλώ καί άπό άστυνομικό τμήμα,
σέ έκείνον πού σέ έγραψε τήν προηγούμενη τό νέο συμβόλαιο γιά νά γλυτώσεις
τό πρόστιμο πού είναι 500 καί μήνυση ΠΑΡΑΚΑΛΩ...!!διότι θεωρείσαι ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ
Κι άν έσύ πάρεις τό νέο συμβόλαιο στά χέρια σου 10 μέρες μετά όπως έγώ άπό τήν άσφαλιστική
τήν .........τάδε.... τρέξε στό δικαστήριο νά άποδείξεις ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ...!!!!
Είμαι παθών,έληξε ή άσφάλεια Παρασκευή,μέ πέτυχαν γιά έλεγχο Κυριακή,έφαγα τό εικοσάρι πρόστιμο
καί εύτυχώς πού τό συγκεκριμμένο συμβόλαιο είχε βγεί γρήγορα,τήν άλλη φορά έκανε
πάνω άπό 10 μέρες στήν έταιρία πού άνέφερα,όταν δέ παραπονέθηκα ή άπάντηση ήταν ότι
άργήσαμε έπειδή ήταν ή πρώτη φορά,άν δηλαδή θές νά άλλάξεις έταιρία ή κάνεις πρώτο
συμβόλαιο θά κάνεις 10 μέρες νά τό πάρεις στά χέρια σου...??
Όσο γιά τόν μήνα..??
Μού τό όμολόγησε ό άσφαλιστής ,κανένας μήνας δέν ύπάρχει ,ή άστυνομία σέ γράφει...!!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,
όπου τίποτε δέν έχει μείνει όρθιο,μά τίποτε.
Ό ένας νομοθετεί όπως έπί Τουρκοκρατίας,ό κοτσάμπασης κάνει πλιάτσικο,κι ό έκφραστής τού νόμου
τόν έφαρμόζει κατά πώς τού έκατσε ή πίπα τής προηγούμενης βραδυάς...!!!
οταν κατεθεσα πινακιδα και δηλωσα ακινησια μου ζητησαν Ε9 οπου φαινεται οτι το εχω σε ιδιωτικο χωρο το οποιο προσκομισα
τους εξηγησα οτι στην πραξη ειναι στο χωριο σε ενα χωραφι ανικανο να κινηθει και μου απαντησαν οτι πρεπει να το εχω εκει που δηλωνω γιατι τυπικα μπορει να μου γινει και ελεγχος
ε τοτε τους ειπα θα κανονισω να μου το κλεψουν:lol:
notakos600
01/03/2014, 09:52
οπως ολες τις<εκδιδομενες>πρωτα πληρωνεις και μετα.......................:smokin:
:bawl::bawl:
οταν κατεθεσα πινακιδα και δηλωσα ακινησια μου ζητησαν Ε9 οπου φαινεται οτι το εχω σε ιδιωτικο χωρο το οποιο προσκομισα
τους εξηγησα οτι στην πραξη ειναι στο χωριο σε ενα χωραφι ανικανο να κινηθει και μου απαντησαν οτι πρεπει να το εχω εκει που δηλωνω γιατι τυπικα μπορει να μου γινει και ελεγχος
:bawl::bawl:
ισχυει αυτο. το εκαναν για τα αμαξια κυριως γιατι καποιοι κατεθεταν πινακιδες και τα παρατουσαν στο δρομο. Σε μας μαλιστα ζητησαν να υπαρχει και παρκινκ.
Θεωρητικα μπορεις να καταθεσεις πινακιδες και χαρτια, και μετα να δηλωσεις "κλοπη" οποτε αν δεν το βρουν εκει που δηλωσες θα σαι καλυμενος.
guzzistas
01/03/2014, 14:32
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατα διαόλου...
εχουν βάλει ολόκληρο λαό να ασχολείται με αυτές τις Μ@#(#*@ΕΣ, κι όχι με ουσιαστικά πράγματα... χάνουμε το χρόνο μας και τα χρόνια μας με τους καρεκλάδες που δεν έχουν ιδέα τι τους γίνεται...
Allst@rf
01/03/2014, 16:23
Κλαιω!
:bawl: :bawl:
ξεθαβω το παρόν θέμα για συνεχίσουμε το γέλιο.
Απο συνέντευξη της κ. Σαββαϊδου εχθές
http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/26124
Ποια ήταν η τελευταία απόφαση που υπογράψατε;
– Με την τελευταία εγκύκλιο που υπέγραψα καθιερώνονταν μέρα φορολογικής συνείδησης στην Ελλάδα, η οποία κάθε χρόνο θα συνδέεται με κάποιο κεντρικό φορολογικό άξονα επίκαιρου φορολογικού ενδιαφέροντος. Φέτος ορίσθηκε η 9η Δεκεμβρίου και συνδεόταν με την έκδοση αποδείξεων και τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής. Επίσης υπέγραψα απόφαση για τα ανασφάλιστα οχήματα όπου σε συνεργασία με την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε διασταυρώσεις για τον εντοπισμό τους. Η απόφαση αυτή πρέπει τώρα να υπογραφεί από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για να μπορέσει να εφαρμοσθεί.
Πηγή: http://www.taxheaven.gr © Taxheaven Δείτε περισσότερα http://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/26124
ΜLk3ς έλεος!Στην ουσία παραδέχεται ότι τρία χρόνια τώρα ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα...
ΧΘΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ
Ένας φίλος.Τίποτε ούτε ασφαλιστήριο,ούτε χώρος για να το βάλεις,δεν ζήτησαν τίποτε από την εφορεία.
Μόνο μια δήλωση έκανε.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ..!!Ακόμα περιμένουμε το περσινό επίδομα θέρμανσης,
ακόμα δεν βγήκε τίποτε για το φετινό,τέλη κυκλοφορίας σήμερα 9-11 ακόμα να ανακοινωθούν.
Ούτε να ανακοινώσουν εισπράξεις δεν είναι ικανοί,μόνο κάθε μέρα 100 οι δόσεις,200 οι δόσεις,300 οι δόσεις.
Άλλοι διαλύθηκαν δεν έχουν,άλλοι κάνουν τον παπαγάλο οι πονηροί και η πολιτεία ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ..!!
Θέλησα να πάω σε κάποιο κέντρο υγείας για να μου ράψουν κάποια πληγή, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΡΑΜΜΑΤΑ..!!
ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ και το κρατάμε μυστικό,τι ΓΕΛΟΙΟ..??
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ..??Θυμάται κανείς πότε έκλεισαν..??
Μόλις τωρα κατεθεσα πινακιδα στην δου κορωοιου
Τους εδωσα την αδεια και την πινακιδα υπεγραψα 3 χαρτια το ενα ηταν υπεύθυνη δήλωση οτι το οχημα θα μεινει στον ταδε ιδιωτικο χωρο και αυτο ηταν.
Τερενς εγω πέρυσι το επιδομα τι πηρα κανονικα.
dimmie_72
09/11/2015, 09:34
ΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.... :(
Ο χείμαρρος της καταστροφής
έσβησε και τον τελευταίο λύχνο
αντισυμβατικού-επαναστατικού λόγου
και συμπεριφοράς.
Το τελευταίο κάστρο κατέρρευσε
παραδομένο στην ισχύ πυρός του νέου πολιορκητικού κριού
του επονομαζόμενου και ΕΝΦΙΑ.
Ο ήδη εξαντλημένος λούμπεν αναβάτης
τουρτουρίζει υποθερμενόμενος μετά την αποξήρανση
της ζωοδόχου πηγής γνωστής και ως επίδομα θέρμανσης.
Η Ελπίδα τάφτιαξε με άλλον.
:cry:
dimmie...
:beer:
Για την διασταυρωση...καλυτερα..
μαλακια μετρο ειναι...
εγω εχω μηχανακια που αν και τους πληρωνα σημα για συναισθηματικους λογους, δεν τα εχω κυκλοφορισει χρονια
και φανταζομαι οτι ειναι και πολλοι αλλοι ετσι...ή τα ασφαλιζες 3μηνο και τα βολταρες λιγο...
τωρα ετσι οπως τα εκαναν τι κερδισαν...ουτε σημα πληρωνουμε, ουτε τις 3μηνες ασφαλειες...
:(
Η Ελπίδα τάφτιαξε με άλλον.
Φτιαξτα κι εσυ με την Μύριαμ μωρε κλαψονούμη......
Μόλις τωρα κατεθεσα πινακιδα στην δου κορωοιου
Τους εδωσα την αδεια και την πινακιδα υπεγραψα 3 χαρτια το ενα ηταν υπεύθυνη δήλωση οτι το οχημα θα μεινει στον ταδε ιδιωτικο χωρο και αυτο ηταν.
Τερενς εγω πέρυσι το επιδομα τι πηρα κανονικα.
ΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ
πετρέλαιο πέρσι μέχρι τέλος Ιανουρίου πληρώθηκαν πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη.
Αυτοί που έβαλαν από 1η Φεβρουαρίου και μετά.........ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..!!
http://www.star.gr/Pages/Oikonomia.aspx?art=311673&artTitle=erchontai_prostima_gia_osous_den_perasan_kteo_i_echoun_anasfalista_ich_poioi_mporei_na_pane _fylaki
Κλειδωσε το θεμα τα μπιλιετακια ειναι ετοιμα εως τελος του μηνα. Το ειπε στη τηλεοραση επισημα πλεον ο Αλεξιαδης.
Κλαψα σε 3, 2, 1... παμε!!! :a39:
«Δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν αυτοκίνητα, τα οποία δεν είναι ασφαλισμένα. Πρέπει να σοβαρευτούμε σαν κράτος» τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών,
notakos600
10/02/2016, 08:58
Πόσο είναι το πρόστιμο είπαμε;
amyroukai
10/02/2016, 08:59
250 αν πληρωθεί άμεσα αλλιώς... λούτσος (έχουν γραφεί στο θρεντ καφενείο)
Αν απλά σε πιάσουν ανασφάλιστο, δεν είναι ιδιαίτερα τσουχτερό. Αν εμπλακείς σε ατύχημα, είτε ευθύνεσαι, είτε όχι, πονάει. Πολύ.
καποιος που δεν εχει πινακιδα γιατι την εχει καταθεσει και ασφαλεια ουτε λογος φυσικα οπως και τελη κυκλοφοριας αλλα κυκλοφορει κανονικα,παει σουπερ μαρκετ για καφε και βολτιτσες τι πληρωνει;Υπαρκτο προσωπο εννοειεται!:rolleyes:
notakos600
10/02/2016, 09:04
καποιος που δεν εχει πινακιδα γιατι την εχει καταθεσει και ασφαλεια ουτε λογος φυσικα οπως και τελη κυκλοφοριας αλλα κυκλοφορει κανονικα,παει σουπερ μαρκετ για καφε και βολτιτσες τι πληρωνει;Υπαρκτο προσωπο εννοειεται!:rolleyes:
Για πόσο καιρό ακόμη τον κόβεις να κυκλοφορεί αυτόν;
Εκτός αν μιλάμε για μια ακτίνα 2 τετραγώνων από το σπίτι του...
Πέσε (με το αμάξι) καμμιά μέρα πάνω του (ίσα για κανά φτερό), φώναξε τροχαία και κάτσε να μάθεις (να μάθει/πάθει αυτός βασικά)...
Αν θες πιο καλά αποτελέσματα, πες ότι ζαλίζεσαι και φώναξε και ΤΟΤΑ
α! να έχεις στη δική σου ασφάλεια κάλυψη για ανασφάλιστο :D
Καλά, το ότι είναι ανασφάλιστος δε σημαίνει αυτόματα ότι ευθύνεται σε κάθε περίπτωση. Θα του κόψουν τον κώλο επειδή είναι ανασφάλιστος, αλλά εσύ (η ασφάλειά σου) θα πληρώσεις κανονικά για το ατύχημα.
εχει πανω απο χρόνο,απλα σκεφτομαι το παιδακι η ηλικωμενο η τελος παντων καποιον ανήμπορο που θα χτυπησει και θα εξαφανιστει ψαχνοντας απλα για καποιο μαυρο αυτοκινητο.Χθες μαλιστα ξεφόρτωνε λαχανικα πατατες κρεμμύδια απο το ριμαδι του μπρος στο μαγαζι του.:)
Πέσε (με το αμάξι) καμμιά μέρα πάνω του (ίσα για κανά φτερό), φώναξε τροχαία και κάτσε να μάθεις (να μάθει/πάθει αυτός βασικά)...
Αν θες πιο καλά αποτελέσματα, πες ότι ζαλίζεσαι και φώναξε και ΤΟΤΑ
α! να έχεις στη δική σου ασφάλεια κάλυψη για ανασφάλιστο :D
ξερω αδερφε τι θα κανω και τα εχω σκεφτει προ πολλου αλλα ειναι λυση αυτο;
351845
AXAXAXAXAXA δεν το πιστεύω ρε συ...
351845
AXAXAXAXAXA δεν το πιστεύω ρε συ...
αυτος ο π@%&*ς ειναι!:D
Αυτό με τα προστιμα τελος του μηνα για τα ανασφάλιστα εχει καταντησει χειροτερο και από τον Βαγγελη Μερισιωτη που χρειαζεται αιμα κάθε τρεις και λιγο.....
Αυτό με τα προστιμα τελος του μηνα για τα ανασφάλιστα εχει καταντησει χειροτερο και από τον Βαγγελη Μερισιωτη που χρειαζεται αιμα κάθε τρεις και λιγο.....
Δε σε αδικω που απαντας ετσι! Εχεις δικιο! Απλα το οτι συζητιεται τοσο καιρο δε παει να πει οτι δε θα γινει! Το τερπνον μετα του οφελιμου... θελει λεφτα το κρατος και θα το κανει
το πρωτο μπιλιετακι που θα πεσει στα χερια μου θα το σκαναρω και θα το ανεβασω εδω!
το οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να κατηγορεις καποιος με την ΥΠΟΨΙΑ οτι μπορει να ειναι παρανομος δεν το βλεπει κανεις...;;;
Δεν θα μιλησω θεωρητικα...
ΕΓΩ εχω την 1η μηχανη μου, και πληρωνω το σημα της διοτι εχω χασει την πινακιδα
την πληρωνω 10 χρονια τωρα, και εχει να παρει μπρος απο το 2003....
δεν εχει βγει απο το υπογειο 14 χρονια.
ειμαι παρανομος που δεν προλαβαινω να φαω 3 μεροκαματα να βγαλω νεα πινακιδα για να την καταθεσω;πιο φτηνα μου ερχεται να πληρωνω τα 50€.
Η Τσαπαπατσουλια του ελληνικου κρατους φαινεται ακομη μια φορα...
το οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να κατηγορεις καποιος με την ΥΠΟΨΙΑ οτι μπορει να ειναι παρανομος δεν το βλεπει κανεις...;;;
Δεν θα μιλησω θεωρητικα...
ΕΓΩ εχω την 1η μηχανη μου, και πληρωνω το σημα της διοτι εχω χασει την πινακιδα
την πληρωνω 10 χρονια τωρα, και εχει να παρει μπρος απο το 2003....
δεν εχει βγει απο το υπογειο 14 χρονια.
ειμαι παρανομος που δεν προλαβαινω να φαω 3 μεροκαματα να βγαλω νεα πινακιδα για να την καταθεσω;πιο φτηνα μου ερχεται να πληρωνω τα 50€.
Η Τσαπαπατσουλια του ελληνικου κρατους φαινεται ακομη μια φορα...
Υπάρχουν και διεκπεραιεωτές (φθηνοί πια) ρε αν ήθελες και θα χες γλυτώσει και λεφτά που έδωσες για τη "δόξα".
Με τα νούμερα στα κόκκινα τα κανες λίγο πουτάνα νομίζω.
Καθολου
πληρωνω 10 χρονια την πινακιδα που εχασα το 2005 που την εβγαλα απο την μοτο γιατι ηθελα να την καταθεσω
14 χρονια στο υπογειο, αλλα την εβαζα μπροστα για κανα χρονο, μετα εμεινε απο μπαταρια και την παρατησα τελειως...
;)
bros400pgm
10/02/2016, 11:52
Εχεις δωσει δηλαδη 500€ για να την βλεπεις να καθεται; :confused:
ναι αμε,
δυσκολο σου φαινεται....
εδω δινω περισσοτερο για το αμαξι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και παλι καθεται....σκαρτα 5000χλμ κανει
Και σε νοιαζουν τα 3 μεροκαματα που θα χασεις για τις διεκπεραιωσεις? :confused:
τι να πω...
Για την ταμπακιερα δεν βλεπω σχολια.....
ειμαι de facto εγκληματιας....θελει το κρατος να ΜΗΝ πληρωσω ουτε τα τελη καταθετωντας;
Θα κερδισει ή θα χασει με αυτην την κινηση;
Ξερεις ποσα απο τα 800.000 οχηματα που λενε ΔΕΝ ειναι σε κυκλοφορια;
ακομη μου στελνουν τελη για αμαξι που μου εκλεψαν το 1999-και αυτο φαινεται ως "διχως τελη" και ανασφαλιστο
καθε χρονο τα ιδια....να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφας...
Και σε νοιαζουν τα 3 μεροκαματα που θα χασεις για τις διεκπεραιωσεις? :confused:
τι να πω...
Δεν ξερεις το μεροκαματο μου...
;)
bros400pgm
10/02/2016, 12:07
Για την ταμπακιερα δεν βλεπω σχολια.....
Καλα ενταξει, μια επισημανση εκανα :lol:
Οχι δεν εισαι παρανομος, αλλα δεν σε πιστευω οτι το κανεις αυτο. Εγω πιστευω οτι το παιρνεις και πας μια βολτα γυρω γυρω να λειτουργησει... Ή να κανεις τα ψωνια απο το sm που ειναι 200 μετρα παραπερα... Με πιανεις τι θελω να πω, ετσι; ;)
Και ναι, το κρατος εινα ενα μπουρδελο εντελως :bawl::bawl::bawl::bawl:
Το επόμενο στάδιο είναι να στέλνουν 2-3 φορές τον χρόνο "τεκμαρτή" κλήση για υπερβολική ταχχύτητα σε μηχανάκια άνω των 600cc...
Του φούστη... άμα το μηχανάκι σου είναι ικανό για 200+ χλμ/ώρα δεν θα το έχεις τελικάσει 2-3 φορές τον χρόνο ??? :lol:
Το επόμενο στάδιο είναι να στέλνουν 2-3 φορές τον χρόνο "τεκμαρτή" κλήση για υπερβολική ταχχύτητα σε μηχανάκια άνω των 600cc...
Του φούστη... άμα το μηχανάκι σου είναι ικανό για 200+ χλμ/ώρα δεν θα το έχεις τελικάσει 2-3 φορές τον χρόνο ??? :lol:
Κι αν εχεις XJ6/ Diversion που δεν πιανει 200, την πατησες, ε;
τι να πω...
Αυτος τι να πει που τους εχει χαρισει και 500.....
A γεια σου...
ενα 50αρι μηχανακι θελει <10ευρω/μηνα για να κυκλοφορει κι ενα 1000αρακι αυτοκινητο <25ευρω/μηνα
κυκλοφορεις θελεις πινακιδα και ασφαλεια
δεν κυκλοφορεις τα καταθετεις ολα και πληρωνεις 0
πιο απλο δεν γινεται
αλλο αν εμεις εδω μπορουμε να τσακωθουμε για τις επομενες 20 σελιδες διατυπωνοντας 45 διαφορετικες οπτικες γωνιες για το αυτονοητο:rolleyes:
ενα 50αρι μηχανακι θελει <10ευρω/μηνα για να κυκλοφορει κι ενα 1000αρακι αυτοκινητο <25ευρω/μηνα
κυκλοφορεις θελεις πινακιδα και ασφαλεια
δεν κυκλοφορεις τα καταθετεις ολα και πληρωνεις 0
πιο απλο δεν γινεται
αλλο αν εμεις εδω μπορουμε να τσακωθουμε για τις επομενες 20 σελιδες διατυπωνοντας 45 διαφορετικες οπτικες γωνιες για το αυτονοητο:rolleyes:
καπως ετσι θα παει το πραγμα,
μεχρι να καταληξουμε σε 50αρι φουρκονι οικογενιακως!
καπως ετσι θα παει το πραγμα,
μεχρι να καταληξουμε σε 50αρι φουρκονι οικογενιακως!
:lol:
Σε έχω έτοιμο με τρου αντβ πρόταση http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1417299/
Σε έχω έτοιμο με τρου αντβ πρόταση http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1417299/
δεν εχω λογια............:bawl:
ουτε για το προιον, ουτε για τις φωτο:eek:
Επειδή είναι μερακλήδες με το σφαχτό τους και την βγάζουν τρου αντβέντουρ με το ανατρεπόμενο 50άρι;
Ζηλεύουμε; :bawl:
Ρε κατουρήθηκα μιλάμε ...
Στην πρωτη φωτο
δυο ΖΩΑ, και δυο θυματα......
:evil:
υπαρχει πιθανοτητα αυτος ο καρναβαλος να παρει εγκριση τυπου και να βγαλει πινακιδες;