Σύνδεση

View Full Version : Yamaha MT-09 Tracer

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

dimmie_72
12/02/2016, 20:22
Το έχω πάθει με VF250F που είχε παρόμοιο παπαράκι ακριβώς στο ίδιο σημείο σαν γαντζάκι. Βγάζοντάς το απ το συνεργείο στο πεζοδρόμιο σκάλωσε στη μεταλλική ράμπα και έκοψε κομμάτι του κάρτερ. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει ποδιά.

352019

spyrakos35
12/02/2016, 20:32
Γιατί άμα βαρέσει στο νευρο σε κάνα άλμα, θα πάρει και κομμάτι του κάρτερ μαζί.
Αλμα;
Αντβ και το τρεισερ;

giannis113
30/03/2016, 23:58
Διαβασα και τις 21 σελιδες,

Αρχικα λεει βρηκαν χαλαρη τη βιδα, ε εννοειτε αφου σηκωνετε απο μονο του σουζα, αρα στα πρωτα 1000χλμ σκεφτειτε ποσες φορες εσκασε με δυναμη κατω, ειδικα αν ο κατοχος του ειναι ο κλασικος tdmακιας..

Δε δικαιολογω τη γιαμαχα γιατι απλα θα πρεπε να εχει σταμπιλιζατερ στο βασικο εξοπλισμο.
Επισης προκειται για μια γυμνη κατα βαση μοτο που μαλλον χουφτες ανεμοθωρακες κλπ κανουν τη ζημια.
Επειτα ολοι εσεις που οδηγειτε μοτοσυκλετες πιστευετε οτι ειναι το σταμπιλιζατερ ειναι καποιο εξτρα για σπορ καταστασεις;;;
Γιατι εγω πιστευω οτι το χρειαζονται ολες!

Με τη σειρα μου και τη μικρη μου εμπειρια σε μοτο θελω να πω οτι ολες οι μοτοσκλετες χρειαζονται σταμπιλιζατερ, ειναι κατι το οποιο λειπει απο ολες αρχικα απο το εργοστασιο.
Συγκεκριμενα το υστερικο R6 του 2007 που οδηγησα και με και χωρις σταμπιλιζατερ, φωναζε απο μακρυα οτι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Απο την αλλη τα ss του λιτρου εχουν αλλα μονο λιγα δε χρήζουν αλλαγης.

Προσωπικα οτιδηποτε μηχανη κοιταζω προς αγορα υπολογιζω και 500 ~ για σταμπιλιζατερ.

11000 για μηχανη δωσατε δωστε κατι παραπανω (500ε).
Δε λεω απαραδεκτη η γιαμαχα αλλα ας ψαχτουμε και απο μονοι μας.

giannis113
31/03/2016, 00:02
Ισχύει αυτό για το πίσω μέρος, σαν να ζητάει βαλίτσες ένα πράγμα!
Από ότι διαβασα στο φόρουμ του έχει ένα πολύ σοβαρό κατασκευαστικό ελάτωμα.
Η τάπα λαδιού και ένα προστατευτικό νεύρο που έχει το κάρτερ είναι τα χαμηλότερα σημεία της μοτό.
Θα βάλω το λινκ μόλις το βρω.

edit:
Το βρήκα, εδώ είναι το πώς διόρθωσε το πρόβλημα ένας αμερικάνος
http://fj-09.org/thread/540/low-profile-drain-plug-install

Αρκετά σοβαρό κατ εμέ

Αυτο ειναι ενα σοβαρο φαουλ, πολλες εταιριες το διορθωνουν με ποδιά.
Ακομα σοβαροτερο γινεται οταν στο γυμνο δεν υπαρχει..
Δηλαδη πρεπει πριν αγορασουμε καινουρια μοτο να ψαχτουμε βαθια..

Μαλλον θα γυρισουμε στα μεταχειρησμενα-

Μανολης67
31/03/2016, 21:07
Το μηχανακια με αρέσει, (αν και δεν ειμαι υποψήφιος αγοραστής για άλλους λόγους.)
Γιατί τα λέω ολα αυτά? αμα σε αρέσει ενα μηχανάκι τοα αγοράζεις,,,απλά πράγματα.. είναι σαν τον ερωτα κάτι, παντρευεσαι την γυναίκα που βρίσκεις όμορφη, και ας μην ξέρει απο ουτε αυγό να τηγανίσει..:)

Μικe777
31/03/2016, 22:28
Καταπληκτικό είναι το μηχανάκι. Για τα λεφτά του τουλάχιστον δηλαδή... Βαριέμαι να γραφω τέστ, χεχε :)

συμφωνω!!και σιγα κουναει στα 180!
καλα λεει ο φιλος απο πανω σταμπιλιζατερ!!
παντως το bandit με 250 κιλα και 220 νομιζες οτι δεν σε κουναει τιποτα!!:tooth:

costaskalos
04/04/2016, 22:28
Συγκαβαλάρηδες κάθισα και διάβασα όλες τις σελίδες στο συγκεκριμένο topic. Καταρχήν συγχαρητήρια στους κατόχους του tracer. Οφείλω να πω ότι σας ψιλοζηλεύω. Έχω μπει στο τριπάκι να την αποκτήσω και γι αυτό θα ήθελα, αν μπορείτε, να μου λύσετε ορισμένες απορίες. Είμαι κάτοχος εδώ και 9 χρόνια ενός TDM 900 ABS. Τα περισσότερα χλμ τα κάνω μες την ΑΘήνα. Αλλά κάνω κάμποσα καθημερινά. Γύρω στα 50. Το TDM με έχει βολέψει σε μεγάλο βαθμό. Κάνει τα πάντα αρκετά καλά, χωρίς να αριστεύει κάπου συγκεκριμένα. Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που έχει πουλήσει έτσι τρελά.
Η βασική μου απορία είναι αν το Tracer είναι της ίδιας λογικής. Δηλαδή θα με βολέψει μες την κίνηση; Το τιμόνι του κόβει όπως του TDM; Πεζοδρόμια καβαλάς άνετα; Ανάμεσα στα αμάξια περνάς με αυτό το τιμόνι νταλίκας και τις χούφτες κτήνη; (Μ' αρέσουν και τα δύο για πλάκα τα ανέφερα) Πιάνεσαι στη σέλα; Την κουμαντάρτεις άνετα λόγω ύψους; (1,80 είμαι) Προστασία από αέρα με ταχύτητες μέχρι 100-120;
Για φρένα και επιταχύνσεις δε ρωτάω γιατί υποθέτω ότι θα είναι πολύ ανώτερα της TDM. Όμως από κατανάλωση τι παίζει;
Αν κάποιος είναι κάτοχος αρκετό καιρό θα βοηθούσε και μια ενημέρωση περί των σέρβις ή αν έχει βγάλει καμιά βλάβη. Στο δικό μου 9 χρόνια το μόνο που χρειάστηκα να αλλάξω είναι μια τσιμούχα από τα καλάμια (60€ κόστος) και αυτό φέτος. Και μόνο 1 φορά αλυσογράναζα. Είναι και το νέο τόσο φθηνό σε συντήρηση και αξιόπιστο; Και μην μου πείτε πάλι ότι κουνάει και τέτοια. Τα έχω διαβάσει, αλλά δεν με πολυενδιαφέρουν, με την έννοια ότι δεν νομίζω να πατήσω εύκολα τέτοιες ταχύτητες. Σαρανταρίζω σε λίγο και μου έχει περάσει η τρέλα για τόσο τρέξιμο. Στο ταξίδι πάμε ποιο χαλαρά.

giannis113
05/04/2016, 03:22
Αρχικα, οσον αφορα τα προβληματα που αναφερονται σχετικα με το tracer θα σου πω το εξης,

Η γιαμαχα οπως πολλες αλλες εταιριες κανουν τις αλλαγες καθε δυο χρονια (ειτε ριζικες ειτε βελτιωσεις) εγω θα περιμενα να βγει το επομενο tracer που σιγουρα καπου θα βελτιωθει, να σου δοσω να καταλαβεις

Το 2004 βγηκε το r1 με τις εξατμισεις απο κατω νομιζω εικοσαβαλβιδο, επειτα 16 βαλβιδο και βελτιωμενο.
Επειτα το μοντελο του 08 ηταν το καλυτερο των προηγουμενων.

Αρα αφου εχεις το tdm και με abs κανε υπομονη να δεις την πορεια του tracer.

Σιγουρα ειναι πιο οικονομικο πιο γρηγορο κλπ κλπ
Η σελα βελτιωνετε..

nickald
06/04/2016, 17:42
Σήμερα είδα το tracer του 16'

Εν συντομία:

1) Αλλαγη στο σεταρισμα των αναρτήσεων σε συνδυασμο με το ρουλεμαν λαιμου (αλλο ρουλεμαν ή πιο σφιχτο δεν το θυμαμαι ακριβως) που θεωρητικα εγινε για να διορθωσει το κουνημα
2) Νεο ωραιο (υποκειμενικο αυτο) yamaha μπλε χρωμα.
3) Η ταπα του λαδιου πλεον ειναι με προσωπο μπροστα και οχι κατω για να μην ειναι εκτεθειμένη

200 κατι ευρα καπελο......

amyroukai
06/04/2016, 18:10
Και euro4 η θα αλλάξει πάλι για το 17;

nickald
06/04/2016, 19:08
και ελεγα κατι ξεχασα κατι ξεχασα...... Θα ρωτηξω αυριο που θα μιλησω....

costaskalos
06/04/2016, 21:47
Όταν λέμε euro4 τι εννοούμε;

Nostradamus
06/04/2016, 21:58
Όταν λέμε euro4 τι εννοούμε;

την διαπραγματευτικη μεθοδο της κυβερνησης στην Ευρωπη... :lol:

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=URISERV%3Al28186

kemmotar
17/04/2016, 15:41
Συγκαβαλάρηδες κάθισα και διάβασα όλες τις σελίδες στο συγκεκριμένο topic. Καταρχήν συγχαρητήρια στους κατόχους του tracer. Οφείλω να πω ότι σας ψιλοζηλεύω. Έχω μπει στο τριπάκι να την αποκτήσω και γι αυτό θα ήθελα, αν μπορείτε, να μου λύσετε ορισμένες απορίες. Είμαι κάτοχος εδώ και 9 χρόνια ενός TDM 900 ABS. Τα περισσότερα χλμ τα κάνω μες την ΑΘήνα. Αλλά κάνω κάμποσα καθημερινά. Γύρω στα 50. Το TDM με έχει βολέψει σε μεγάλο βαθμό. Κάνει τα πάντα αρκετά καλά, χωρίς να αριστεύει κάπου συγκεκριμένα. Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που έχει πουλήσει έτσι τρελά.
Η βασική μου απορία είναι αν το Tracer είναι της ίδιας λογικής. Δηλαδή θα με βολέψει μες την κίνηση; Το τιμόνι του κόβει όπως του TDM; Πεζοδρόμια καβαλάς άνετα; Ανάμεσα στα αμάξια περνάς με αυτό το τιμόνι νταλίκας και τις χούφτες κτήνη; (Μ' αρέσουν και τα δύο για πλάκα τα ανέφερα) Πιάνεσαι στη σέλα; Την κουμαντάρτεις άνετα λόγω ύψους; (1,80 είμαι) Προστασία από αέρα με ταχύτητες μέχρι 100-120;
Για φρένα και επιταχύνσεις δε ρωτάω γιατί υποθέτω ότι θα είναι πολύ ανώτερα της TDM. Όμως από κατανάλωση τι παίζει;
Αν κάποιος είναι κάτοχος αρκετό καιρό θα βοηθούσε και μια ενημέρωση περί των σέρβις ή αν έχει βγάλει καμιά βλάβη. Στο δικό μου 9 χρόνια το μόνο που χρειάστηκα να αλλάξω είναι μια τσιμούχα από τα καλάμια (60€ κόστος) και αυτό φέτος. Και μόνο 1 φορά αλυσογράναζα. Είναι και το νέο τόσο φθηνό σε συντήρηση και αξιόπιστο; Και μην μου πείτε πάλι ότι κουνάει και τέτοια. Τα έχω διαβάσει, αλλά δεν με πολυενδιαφέρουν, με την έννοια ότι δεν νομίζω να πατήσω εύκολα τέτοιες ταχύτητες. Σαρανταρίζω σε λίγο και μου έχει περάσει η τρέλα για τόσο τρέξιμο. Στο ταξίδι πάμε ποιο χαλαρά.

1. στην κινηση παπακι, οι χουφτες οντως φαρδιες μπορει να σου κοψουν ρυθμο αν βρεις αυτοκινητο στο ιδιο υψος πχ suv καθρεφτες. κατα τα αλλα περναει παο πανω. βεβαια βγαινουν οι χουφτες ετσι?
2.το τιμονι κοβει πολυ καλα, παναλαφρο, 208 κιλα πληρες!!!!
3. πεζοδρομια καβαλας αλλα θελει προσοχη γιατι το καρτερ και οι λαιμοι ερχονται χαμηλα.
4.ειμαι 1.80 και παταω και με τα 2 κατω πολυ ανετα.
5. προστασια με την μαμα ζελατινα ως τα χλμ που λες οκ. για τουρισμο θελει αφτερμαρκετ
6. καταναλωση με μεικτη χρηση ο υπολογιστης γραφει 5,4. υπολογιζε πραγματικη 5,8 με 6 λιτρα στα 100. ολα μεσα, ανοιγματακια καγκουριες και ηρεμη οδηγηση! σε ταξιδι πολλοι κατοχοι με ταχυτητα 110-120 χλμ 4,5 λιτρα. δουλευε το eco.
7. κοβεται σε μερικα η ντιζα συμπλεκτη λογω γωνιας σχεδιασης. λυση η αναβαθμιση απο ρ1. πολυ φτηνη μοντα. επισης ο τεντωτηρας περνα εγγυηση. κανει μερικες φορες ενα θορυβο!
8. δεν ειναι προβληματικο το κουνημα! χαλαρα χερια, ποπος πισω και σεταρισμα αναρτησεων

pavlos@
18/04/2016, 22:08
Μαλών έχουν αλλάξει και την κατανομή του βάρους, το 2016 είναι βαρύτερο μπροστά. Αυτό μου είπε τεχνικός από εξουσιοδοτημένο.

dinos5559
19/04/2016, 08:35
Τελικά το cbf μου να το δώσω για να το πάρω ή θα το μετανιώσω;;;;;
Έχω πολύ καιρό να δω ένα μηχανάκι σαν το tracer και να πω χωρις δεύτερη σκέψη, το θέλω...

Giorgosv78
19/04/2016, 11:19
Έχω πολύ καιρό να δω ένα μηχανάκι σαν το tracer και να πω χωρις δεύτερη σκέψη, το θέλω...

Αν δεν το χεις οδηγησει, οδηγησε το. Αν συνεχίζει να ισχυει το παραπάνω που εγραψες, τοτε καλοριζίκο! Κάτοχος 1+ χρόνο, με 11500 χλμ πολύ ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα...Στην θέση σου θα έψαχνα για μτχ, με λίγα χλμ, απο κάποιον που του χει βάλει διάφορα καλούδια και αποφάσισε οτι τελικά δεν του κάνει...

dinos5559
19/04/2016, 12:07
Αν δεν το χεις οδηγησει, οδηγησε το. Αν συνεχίζει να ισχυει το παραπάνω που εγραψες, τοτε καλοριζίκο! Κάτοχος 1+ χρόνο, με 11500 χλμ πολύ ευχαριστημένος και χωρίς προβλήματα...Στην θέση σου θα έψαχνα για μτχ, με λίγα χλμ, απο κάποιον που του χει βάλει διάφορα καλούδια και αποφάσισε οτι τελικά δεν του κάνει...

έψαξα για κάτι τέτοιο αλλα δεν υπάρχει....γιαυτο αναγκαστικά αν δωσω την Εφη παω σε καινουριο...

Billymuse
19/04/2016, 12:39

Το αυτο, είναι υπέροχο μηχανάκι γενικά μην ακούς τις κατίνες που υποβαθμίζουν τα πάντα. Για το κόστος του ειναι μια χαρά και σε αυτα που προσφέρει. Και επειδή έχεις καλομάθει στο cbf να μη σπάει και χαλάει εύκολα, σε γενικές γραμμές και το Τracer δείχνει να ακολουθεί αυτο το δόγμα ;). Αλλα πρώτα απ'ολα πήγαινε οδηγησε το να δεις μήπως σε χαλάει κάτι πάνω του την ώρα οδήγησης του..

Giorgosv78
19/04/2016, 12:42
Οκ, δεν εχω καλη επαφη με την αγορά μτχ:rolleyes:. Οπως και να χει όμως αν δεν το βιάζεσαι, νομίζω παρουσιάζονται καλές περιπτώσεις.. Εμένα είναι τελείως μαμά. Απλά, οδήγησε το πρωτά να δεις ότι οι χαρακτήρες σας ταιριάζουν.

Giorgosv78
19/04/2016, 12:48
Το αυτο, είναι υπέροχο μηχανάκι γενικά μην ακούς τις κατίνες που υποβαθμίζουν τα πάντα. Για το κόστος του ειναι μια χαρά και σε αυτα που προσφέρει. Και επειδή έχεις καλομάθει στο cbf να μη σπάει και χαλάει εύκολα, σε γενικές γραμμές και το Τracer δείχνει να ακολουθεί αυτο το δόγμα ;). Αλλα πρώτα απ'ολα πήγαινε οδηγησε το να δεις μήπως σε χαλάει κάτι πάνω του την ώρα οδήγησης του..

Συμφωνω με τον φίλο απο πάνω! Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα σε όλο το φάσμα των ταχυτήτων της μηχανής (μαμά, ε). Αλλά δεν ισχύει για όλα τα παιδιά αυτό

panos_zip
19/04/2016, 13:05
Αυτή τη στιγμή στο car.gr το πιο φθηνό μεταχειρισμένο έχει ακριβώς ένα χιλιάρικο κάτω απο το καινουριο του '16.
Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα, θα πήγαινα κατευθείαν στο καινούριο.

Σίγουρα όμως, πρέπει να το δεις απο κοντά και να το δοκιμάσεις πρώτα.

Billymuse
19/04/2016, 13:07
Αυτή τη στιγμή στο car.gr το πιο φθηνό μεταχειρισμένο έχει ακριβώς ένα χιλιάρικο κάτω απο το καινουριο του '16.
Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα, θα πήγαινα κατευθείαν στο καινούριο.

Σίγουρα όμως, πρέπει να το δεις απο κοντά και να το δοκιμάσεις πρώτα.

Eνα χιλιάρικο κάτω αλλα αν πάει με το "όπλο" των μετρητών... ;) ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ φυσικά!

spyrakos35
19/04/2016, 13:53
Το αυτο, είναι υπέροχο μηχανάκι γενικά μην ακούς τις κατίνες που υποβαθμίζουν τα πάντα...

Ακριβως επειδη υποβαθμιζουν τα παντα οι κατινες γι αυτο και η γιαμαχα το διορθωσε εκει που ποναγε στο 2016....

:)

Billymuse
19/04/2016, 14:13
Δεν μιλάμε για τα λαθη που υπάρχουν πάντα σε νεα μοντέλα και λογικό ειναι να υπάρχει καλοπροαιρετη κριτική αλλά τα πάντα εκμηδενίζονται με το παραμικρό.

dinos5559
19/04/2016, 14:23
1000ευρω τα δίνω για να είναι ο δικός μου κώλος ο πρώτος που θα κλασει τη σέλα....αμα εχω τα υπολοιπα δε θα κολησω στα 1000 που θα ναι κ τα πρωτα εξτρα για εξατμιση εννοειται μολις το παρω...
Επειδη ειμαι ψειρας και περιεργος και μηχανικος(αυτοκινητων βεβαια), δε θα παω σε μεταχειρησμένο εκτος κ αν δω την σουπερ ευκαιρια οπως ειπαν πιο πανω με καλουδια εξτρα που θα βαλω ετσι κ αλλιως σε καλη τιμη....
Το θέμα είναι κατα ποσο ισχυουν τα λεγομενα κ οι αποψεις περι κοσκινισματος και αν φυσικα ισχυουν κατα πόσο τα έλυσαν ή θα τα λύσουν...γιατι το να παρω καινουριο μηχανακι και να αρχισω ελα λιωστο τρεμει?ναι ....βαλε πανω σταμπιλαιζερ...τωρα?ναι....χαμηλωσε....τωρα?ναι βγαλε χουφτες αλλαξε ζελατινες πηγαινε με βορειοανατολικο ανεμο κ τετοια....θα ξενερωσω κ θα το πουλησω επιτοπου....αυτος ειναι ο λογος που το 2009 πηρα την Εφη οπως την λεω, κούτα κ γνωριζοντας οτι δεν παιρνω ss,ουτε on off ουτε κοντραδικο φαναρι φαναρι αλλα ενα all around που τα κανει ολα μεχρι ενα σημειο ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ....

7Tolis
19/04/2016, 14:46
Αυτό το παίρνω κούτα μηχανάκι και βάζω εξάτμα επάνω κατευθείαν μιλάμε είναι το πιο fail ever. Ναι ναι ξέρω, να αναπνευσει ο κινητήρας.

anavatis19
19/04/2016, 15:06
Αυτό το παίρνω κούτα μηχανάκι και βάζω εξάτμα επάνω κατευθείαν μιλάμε είναι το πιο fail ever. Ναι ναι ξέρω, να αναπνευσει ο κινητήρας.

απο περιεργεια ρωταω..γιατι το λες αυτο? ειμαι κατα των αφτερ εξατμισεων εκτος αν εχεις δετερο μηχανακι..θεωρω κουραζουν πολυ απο καποια στιγμη και μετα

spyrakos35
19/04/2016, 15:20
Δεν μιλάμε για τα λαθη που υπάρχουν πάντα σε νεα μοντέλα και λογικό ειναι να υπάρχει καλοπροαιρετη κριτική αλλά τα πάντα εκμηδενίζονται με το παραμικρό.

Εγω απορω (σε ολες τις εταιρειες παει) το κουνημα στα πολλα, στις δοκιμες δεν το εκαναν;

DrBig
19/04/2016, 15:51
Εγω απορω (σε ολες τις εταιρειες παει) το κουνημα στα πολλα, στις δοκιμες δεν το εκαναν;

Welcome to the 21st century :beer:

ΥΓ
Αν πετύχεις μηχανακι που να είναι φτηνό, γκαζερο και αψεγαδιαστο από κάθε άποψη να μας το πεις να το αγοράσουμε όταν τελειώσει η κρίση. Τωρα γιατί εσύ έχεις φάει τέτοιο κόλλημα με το συγκεκριμένο, μονο εσυ το ξερεις. Πόσο μάλλον που είναι τόσο συγκριτικα φτηνότερο σε σχεση με οτιδήποτε άλλο στην ευρύτερη κατηγορία. Ευγνωμοσυνη μηδέν λέμε :bawl:

7Tolis
19/04/2016, 15:53
απο περιεργεια ρωταω..γιατι το λες αυτο? ειμαι κατα των αφτερ εξατμισεων εκτος αν εχεις δετερο μηχανακι..θεωρω κουραζουν πολυ απο καποια στιγμη και μετα

Το ίδιο λέμε.

Giorgosv78
19/04/2016, 15:55
Ακριβως επειδη υποβαθμιζουν τα παντα οι κατινες γι αυτο και η γιαμαχα το διορθωσε εκει που ποναγε στο 2016....

Φίλε, επειδή εγω μάλλον δεν γνωρίζω, εκτός απο τα χρώματα και την ελαιολεκάνη άλλαξαν κάτι άλλο στην μηχανή??:confused:

Δεινόσαυρος
19/04/2016, 16:09
Welcome to the 21st century

Welcome to the Shaky Side of Japan :a7: (and not only!).

Τωρα γιατί εσύ έχεις φάει τέτοιο κόλλημα με το συγκεκριμένο, μονο εσυ το ξερεις.

Δεν είναι ο μόνος. Απλά φαίνεται να μην βαριέται να λέει...
Τα παλιά γιατί δεν...; Ας το βάζαν σε πλαίσιο Fazer :D

aldel
19/04/2016, 16:14

Το έκαναν, και μάλλον γι' αυτό ο κόφτης μπήκε στα 220, για να μην έχουμε πτήσεις...:wlae:

aldel
19/04/2016, 16:20
Welcome to the Shaky Side of Japan :a7: (and not only!).

Δεν είναι ο μόνος. Απλά φαίνεται να μην βαριέται να λέει...
Τα παλιά γιατί δεν...; Ας το βάζαν σε πλαίσιο Fazer :D

Που τέτοια τύχη. Όοοοχι, όρθιοι τσολιάδες θα οδηγάτε, με το κέντρο βάρους στο Θεό, 17άρη τροχό και γεωμετρία ss, γιατί αντβέντσουρ αφού... :cry:

Giorgosv78
19/04/2016, 19:15
Λοιπόν, παιδιά, επειδή δεν αντέχω άλλο να το κρατάω για τον ευατό μου (θα σκάσω λέμε), ΚΑΙ επειδή, την απορία σχετικα με τους δοκιμαστές της yamapa, την είχα και εγώ, αφού το σκέφτηκα το θέμα διεξοδικά θα σας πω που κατέληξα μετά απο βαθιά περίσκεψη!

Πιθανολογώ (δηλ. πεπεισμένος είμαι...), ότι λογο της παγκόσμιας κρίσης και της δεινής οικονομικής κατάστασης στη οποία έχει περιπέσει τον τελευταίο καιρό η εταιρεία (μάλλον γιατί δεν πουλάει μηχανές..) έχουν κόψει τα κονδύλια για οδηγούς δοκιμαστές και αναγκάζονται να βάζουν ανθρώπους σαν και μένα (τελείως κουλούς δηλαδη - και δεν υπάρχει καμιά ειρωνιά σε αυτό) και δεν μπορούν να δοκιμάσουν σωστά το μηχανάκι! Ποσο μάλλον να αναγνωρίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, απο κάποιους "γνωστούς" μου (έγκυρες πηγές βέβαια - γιατί αλλιώς δεν θα το έγραφα ποτέ), έχω ακούσει ότι στα τεστ δεν πηγαίνουν ποτέ πάνω απο 150χλμ (για να μην καίνε βενζίνες λέει, και άκουσον, άκουσον λόγο αναπτυγμένης οικολογικής συνείδησης - να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον με ρύπους co2 :eyepop:) Αυτό, βέβαια, έχει άμεση συνέπεια να μην δοκιμάζετε σωστά η μηχανή και να βγάζει στην αγορά ένα 'ελλατωματικό' και, βέβαια, επικίνδυνο προιόν............ Τουλάχιστον τραγική η yamapa...

Επίσης, τραγικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου. Όλοι το ξέραμε ότι τα παίρνουν απο τις εταιρείες και νομίζω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η καλύτερη απόδειξη. Ουτε μια κουβέντα στον κόσμο να τους ενημερώσουν ότι παιζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα παίρνοντας το μηχανάκι αυτό...όλα για το χρήμα...

Μην αναρωτηθεί κανένας αν το παραπάνω σενάριο είναι δυνατό:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:Αφού το λένε οι γνωστοί μου (και βέβαια,όλα τα φορουμ, όπου όσοι γράφουν κάτι, είναι εξ ιδίας πείρας) αυτοί ξέρουν καλύτερα απο μένα, τον κουλό( καμια ειρωνία σε αυτό) που το οδηγάω, τους πληρωμένους δημοσιογράφους και βέβαια, τους τελείως κουλούς (αυτοί και αν είναι:D:D:D) δοκιμαστές της εταιρείας!!

Κλείνω προτείνοντας ΚΑΙ λύση. Φωτιά και τσεκούρι στην yamaha, να την φαλιρίσουμε, που τόλμησε να βγάλει αυτήν την μηχανή σε αυτή την τιμή!!

Μπορείτε να κράξετε ελεύθερα (και μένα και την yamapa):wave2:

Υγ Σορρυ σε όποιον διαβάζει σοβαρά το θέμα, αλλά δεν άντεξα άλλο..Πραγματικά θα έσκαγα αν δεν έγραφα τις σκέψεις μου....

nickald
19/04/2016, 19:22
Φίλε, επειδή εγω μάλλον δεν γνωρίζω, εκτός απο τα χρώματα και την ελαιολεκάνη άλλαξαν κάτι άλλο στην μηχανή??:confused:

Το εγραψα πιο πισω

Σήμερα είδα το tracer του 16'

Εν συντομία:

1) Αλλαγη στο σεταρισμα των αναρτήσεων σε συνδυασμο με το ρουλεμαν λαιμου (αλλο ρουλεμαν ή πιο σφιχτο δεν το θυμαμαι ακριβως) που θεωρητικα εγινε για να διορθωσει το κουνημα
2) Νεο ωραιο (υποκειμενικο αυτο) yamaha μπλε χρωμα.
3) Η ταπα του λαδιου πλεον ειναι με προσωπο μπροστα και οχι κατω για να μην ειναι εκτεθειμένη

200 κατι ευρα καπελο......

spyrakos35
19/04/2016, 19:28
Λοιπόν, παιδιά, επειδή δεν αντέχω άλλο να το κρατάω για τον ευατό μου (θα σκάσω λέμε), ΚΑΙ επειδή, την απορία σχετικα με τους δοκιμαστές της yamapa, την είχα και εγώ, αφού το σκέφτηκα το θέμα διεξοδικά θα σας πω που κατέληξα μετά απο βαθιά περίσκεψη!

Πιθανολογώ (δηλ. πεπεισμένος είμαι...), ότι λογο της παγκόσμιας κρίσης και της δεινής οικονομικής κατάστασης στη οποία έχει περιπέσει τον τελευταίο καιρό η εταιρεία (μάλλον γιατί δεν πουλάει μηχανές..) έχουν κόψει τα κονδύλια για οδηγούς δοκιμαστές και αναγκάζονται να βάζουν ανθρώπους σαν και μένα (τελείως κουλούς δηλαδη - και δεν υπάρχει καμιά ειρωνιά σε αυτό) και δεν μπορούν να δοκιμάσουν σωστά το μηχανάκι! Ποσο μάλλον να αναγνωρίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα. Επίσης, απο κάποιους "γνωστούς" μου (έγκυρες πηγές βέβαια - γιατί αλλιώς δεν θα το έγραφα ποτέ), έχω ακούσει ότι στα τεστ δεν πηγαίνουν ποτέ πάνω απο 150χλμ (για να μην καίνε βενζίνες λέει, και άκουσον, άκουσον λόγο αναπτυγμένης οικολογικής συνείδησης - να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον με ρύπους co2 :eyepop:) Αυτό, βέβαια, έχει άμεση συνέπεια να μην δοκιμάζετε σωστά η μηχανή και να βγάζει στην αγορά ένα 'ελλατωματικό' και, βέβαια, επικίνδυνο προιόν............ Τουλάχιστον τραγική η yamapa...

Επίσης, τραγικοί και όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου. Όλοι το ξέραμε ότι τα παίρνουν απο τις εταιρείες και νομίζω ότι η συγκεκριμένη περίπτωση, είναι η καλύτερη απόδειξη. Ουτε μια κουβέντα στον κόσμο να τους ενημερώσουν ότι παιζουν την ζωή τους κορώνα-γράμματα παίρνοντας το μηχανάκι αυτό...όλα για το χρήμα...

Μην αναρωτηθεί κανένας αν το παραπάνω σενάριο είναι δυνατό:nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono::nono:Αφού το λένε οι γνωστοί μου (και βέβαια,όλα τα φορουμ, όπου όσοι γράφουν κάτι, είναι εξ ιδίας πείρας) αυτοί ξέρουν καλύτερα απο μένα, τον κουλό( καμια ειρωνία σε αυτό) που το οδηγάω, τους πληρωμένους δημοσιογράφους και βέβαια, τους τελείως κουλούς (αυτοί και αν είναι:D:D:D) δοκιμαστές της εταιρείας!!

Κλείνω προτείνοντας ΚΑΙ λύση. Φωτιά και τσεκούρι στην yamaha, να την φαλιρίσουμε, που τόλμησε να βγάλει αυτήν την μηχανή σε αυτή την τιμή!!

Μπορείτε να κράξετε ελεύθερα (και μένα και την yamapa):wave2:

Υγ Σορρυ σε όποιον διαβάζει σοβαρά το θέμα, αλλά δεν άντεξα άλλο..Πραγματικά θα έσκαγα αν δεν έγραφα τις σκέψεις μου....

Βρες τα με αυτους της σελιδας 21 που τα γραψανε....

Giorgosv78
19/04/2016, 20:38
Το εγραψα πιο πισω
Αν και η ερώτηση δεν απευθυνόταν ειδικά σε σένα, thanks για την απάντηση. Δεν είχα προσέξει το ποστ σου κ δεν ξέρω τπτ για νέο ρουλεμάν (έχω ακούσει για σφίξιμο).Πιθανώς όμως, να είμαι ανενημέρωτος... Πάντως, το δικό μου δεν το χω πειράξει/σφίξει κλπ....

Giorgosv78
19/04/2016, 20:43
Βρες τα με αυτους της σελιδας 21 που τα γραψανε....

Φίλε (δεν υπάρχει καμία ειρωνία), δεν ψάχνω να βρώ κάτι... Τις σκέψεις μου κατέγραψα σχετικά με την ερώτηση για τις δοκιμές της μηχανής πριν την βγάλουν σε κυκλοφορία. Έχω δεί και αλλού το ίδιο ερώτημα και με είχε απασχολήσει στο παρελθόν..

spyrakos35
19/04/2016, 20:48
Φίλε (δεν υπάρχει καμία ειρωνία), δεν ψάχνω να βρώ κάτι... Τις σκέψεις μου κατέγραψα σχετικά με την ερώτηση για τις δοκιμές της μηχανής πριν την βγάλουν σε κυκλοφορία. Έχω δεί και αλλού το ίδιο ερώτημα και με είχε απασχολήσει στο παρελθόν..

Εγω εξελαβα το ποστ σου ως ειρωνικο....
Ενιγουει, ηταν δεν ηταν, για να κανει η γιαμαχα αλλαγες, το θεμα υπηρχε οσο και αν δε θελουν καποιοι να το δεχτουν....

nickald
19/04/2016, 21:24
Αν και η ερώτηση δεν απευθυνόταν ειδικά σε σένα, thanks για την απάντηση. Δεν είχα προσέξει το ποστ σου κ δεν ξέρω τπτ για νέο ρουλεμάν (έχω ακούσει για σφίξιμο).Πιθανώς όμως, να είμαι ανενημέρωτος... Πάντως, το δικό μου δεν το χω πειράξει/σφίξει κλπ....

Με το ρουλεμαν δεν τον κοβω τι ακριβως μου ειπε γιατι ψιλοτονειχα γραμμενο..... εκεινη την ωρα ζαχαρωνα το μηχανακι....

Giorgosv78
19/04/2016, 21:28
Εγω εξελαβα το ποστ σου ως ειρωνικο....
Ενιγουει, ηταν δεν ηταν, για να κανει η γιαμαχα αλλαγες, το θεμα υπηρχε οσο και αν δε θελουν καποιοι να το δεχτουν....

Το "φίλε" δεν ήταν ειρωνικό. Δεν έχω κάτι να χωρίσω μαζί σου, ούτε και με κανέναν άλλον..τέλοσπάντων, δικαίωμα σου, αν θές να πιστεύεις ότι όλοι έχουν πρόβλημα και απλά ορισμένοι το κρύβουν κάτω απ το χαλάκι και βγαίνουν και σε ένα φόρουμ να λένε ότι είναι ευχαριστημένοι.. Επίσης, δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ένα αλλαγμένο(??? )/σφιγμένο ρουλεμάν τιμονιού ήταν το πρόβλημα, και του 2016 τώρα δεν κουνάει... Πόσοι είχαν σφίξει το ρουλεμάν άραγε (στο του 2015)?? Συνέχισαν να έχουν θέμα μετά το σφίξιμο??

Και για να μην θεωρηθεί ότι όλο μου το θέμα ήταν να τρολάρω και για να μην κουράζω..Άποψη μου, σε όποιον βλέπει το tracer και του κλείνει πονηρά το μάτι, είναι δοκιμάστε το οι ίδιοι (ότι είπα και στον dinos5559). Επίσης κατα την δικιά μου άποψη, ένα πολύ αντικειμενικό πρόσφατο review, http://www.revzilla.com/common-tread/fj-09-yamahas-other-sport-touring-bike για να προχωράει παρακάτω το θέμα..

Fear_No
29/04/2016, 12:41
Παλικαρια,μιας και με ενδιαφερει το μοτορι και το ψαχνω,μπορει να γραψει καποιος που το εχει ψαξει προσφατα,σε ποια τιμη φτανει με το κλειδι στο χερι?
Απο οτι εχω καταλαβει,τα 10200 ευρω ειναι η τιμη καταλογου και ολοι ολο και κατι κανουν ωστε να το πουλησουν χαμηλοτερα,ειτε με καποια εξτρα,ειτε σε χαμηλοτερη τιμη.
Τον Νοεμβριο,οταν η τιμη του ηταν στα 9990 ευρω,το Paddock μου ειχε πει 9500 ευρω με πινακιδα.

dinos5559
29/04/2016, 16:24
Παλικαρια,μιας και με ενδιαφερει το μοτορι και το ψαχνω,μπορει να γραψει καποιος που το εχει ψαξει προσφατα,σε ποια τιμη φτανει με το κλειδι στο χερι?
Απο οτι εχω καταλαβει,τα 10200 ευρω ειναι η τιμη καταλογου και ολοι ολο και κατι κανουν ωστε να το πουλησουν χαμηλοτερα,ειτε με καποια εξτρα,ειτε σε χαμηλοτερη τιμη.
Τον Νοεμβριο,οταν η τιμη του ηταν στα 9990 ευρω,το Paddock μου ειχε πει 9500 ευρω με πινακιδα.

Δεν ξερω αν θα βγαλεις ευκολα ακρη αδερφε.....ο καθενας οπου κ να ρωτησεις λεεει τα δικα του....κ γω ψαχνομαι για το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα ακομα δεν εχω καταληξει....
το σιγουρο ειναι οτι δε θα με σταματησουν τα 500 ευρω πανω κατω και κατι αρνητικα του στυλ το περιμενα πιο δυνατο ή να ειχε καλυτερη καλυψη το φερινγκ κ τετοια...
το θεμα του κοσκινισματος τωρα με απασχολει δε λεω αλλα πολυ φοβαμαι οτι εχει να κανει κ με τον οδηγο και τις απαιτησεις του...εχω ακουσει για κοσκινισμα και σε ss και σε naked μηχανακια που οφειλοταν καθαρα στον οδηγο και οχι στη μηχανη....παραμενω επιφυλακτικος ομως...

anavatis19
29/04/2016, 19:20
Δεν ξερω αν θα βγαλεις ευκολα ακρη αδερφε.....ο καθενας οπου κ να ρωτησεις λεεει τα δικα του....κ γω ψαχνομαι για το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα ακομα δεν εχω καταληξει....
το σιγουρο ειναι οτι δε θα με σταματησουν τα 500 ευρω πανω κατω και κατι αρνητικα του στυλ το περιμενα πιο δυνατο ή να ειχε καλυτερη καλυψη το φερινγκ κ τετοια...
το θεμα του κοσκινισματος τωρα με απασχολει δε λεω αλλα πολυ φοβαμαι οτι εχει να κανει κ με τον οδηγο και τις απαιτησεις του...εχω ακουσει για κοσκινισμα και σε ss και σε naked μηχανακια που οφειλοταν καθαρα στον οδηγο και οχι στη μηχανη....παραμενω επιφυλακτικος ομως...

ετσι ακριβως ο καθενας λεει την τρελα του γενικα...ετσι ειναι ο κοσμος αλλοι ειναι ψευτοαπαιτητικοι και σου βαζουν φρενο χωρις λογο..παντως απο καποιες απαντησεις και πως σου παραθετει καποιος τα επιχειρηματα του μπορεις να καταλαβεις αν ειναι φερεγγυος 100%..κανε και παρε αυτο που θες πραγματικα και σου αρεσει οπτικα. αν μπορεις και ενα τεστ να κανεις θα ηταν το καλυτερο

motomaniac
30/04/2016, 00:21
24 σελιδες ειναι πολλες κι εχω ταξιδι αυριο.... το μηχανακι ειναι ΓΚΑΥΛΑ.. το καβαλησα Σαλονικη κεντρο κι ακομα παραμιαλω.. δνε ξερω ποσα αλογα εχει.. αλλα εμενα μου εφτασε... μπαντιλικ μασιν...

Fear_No
30/04/2016, 12:26
Παλικαρια,για τιμη ρωτησα,τα αλλα λιγο η πολυ ειναι γνωστα.Σημερα πρωι μου ειπαν στην Καλαματα, 9900€ με πινακιδα και 1 χρονο επιπλεον εγγυηση.Ρωταω για να μαθω τι παιζει σε αλλες πολεις.

nickald
30/04/2016, 13:05
κοιτα να ειναι το 16'....

9900 μου ειπαν το 15αρι πριν καναδυο βδομαδες και 10200 το 16' συν αδειες πινακιδες σουμουτου

Fear_No
30/04/2016, 17:00
κοιτα να ειναι το 16'....

9900 μου ειπαν το 15αρι πριν καναδυο βδομαδες και 10200 το 16' συν αδειες πινακιδες σουμουτου
Μοντελο 2016 μιλαμε παντα.Ειναι ευκολο να το δεις,η ταπα του καρτερ ειναι μπροστα και οχι κατω απο αυτο.
Επισης μερικες παρτιδες ερχονται με Michelin απο οτι μου ειπε.

dinos5559
07/05/2016, 10:43
καποιος ψιλοψαγμενος με γνωριμιες μου ειπε οτι ενας μαστορης εχει βρει το προβλημα του κοσκινισματος το οποιο δεν παρουσιαζεται σε ολα αλλα σε μεμονομενες παρτιδες μοτοσικλετων....ισχυριζεται οτι η μπροστινη ζαντα στο χειλος της εχει σε ενα σημειο ενα μικρο εξογκοματακι το οποιο μολις το βρεις το ξυριζεις και το προβλημα του κοσκινισματος λυνεται....ΛΕΕΙ οτι το εχει αναφερει στο μοτοδικτυο να το επισυμανουν αλλα δεν εχει παρει θετικη η΄αρνητικη απαντηση....Κοβει ομως το λαιμο του οτι αυτο ειναι το θεωρητικο προβλημα και οτι λυνεται ετσι απλα και η μοτοσικλετα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα αεροδυναμικης η΄στυσηματος ή ελατωματικων ελαστικων...
Θα ηθελα πολυ να τον πιστεψω...

kemmotar
09/05/2016, 13:29
καποιος ψιλοψαγμενος με γνωριμιες μου ειπε οτι ενας μαστορης εχει βρει το προβλημα του κοσκινισματος το οποιο δεν παρουσιαζεται σε ολα αλλα σε μεμονομενες παρτιδες μοτοσικλετων....ισχυριζεται οτι η μπροστινη ζαντα στο χειλος της εχει σε ενα σημειο ενα μικρο εξογκοματακι το οποιο μολις το βρεις το ξυριζεις και το προβλημα του κοσκινισματος λυνεται....ΛΕΕΙ οτι το εχει αναφερει στο μοτοδικτυο να το επισυμανουν αλλα δεν εχει παρει θετικη η΄αρνητικη απαντηση....Κοβει ομως το λαιμο του οτι αυτο ειναι το θεωρητικο προβλημα και οτι λυνεται ετσι απλα και η μοτοσικλετα δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα αεροδυναμικης η΄στυσηματος ή ελατωματικων ελαστικων...
Θα ηθελα πολυ να τον πιστεψω...

αυτα τα λεει η γιαμ@χα πιπεριγγ@ς. ισχυει πως σε ενα σημειο η ζαντα εχει ενα εξογγωματακι. λαθος απο το χυτηριο. προσωπικα σε 2 μηχανακια που πηγαμε και "φτιαξαμε" τις ζαντες δεν ειδαμε σημαντικη διαφορα ωστε να λες οτι ειναι 100% αυτο. ολα εχουν να κανουν με συνδυασμο πραγματων.
1. κοντο μετατροχιο. πλαισιο απο το γυμνο
2. προσθεσε στο απω πανω μεγαλυτερο ρεζερβουαρ, περιεργα αεροδυναμικως πλαινα φτερα.
3. μεγαλες μακριες χουφτες σε φαρδυ τιμονι.
4. κενο κατω απο το μοτερ στροβιλιζει τον αερα.
5. ελαφρυ μηχανακι 208 κιλα κομπλε ολα μεσα
6. μετριοτατες αναρτησεις που χρηζουν ρυθμισης στον καθε αναβατη ξεχωριστα.
7. σε καποια πρωτα ηταν ο λαιμος ρουλεμαν οχι σφιγγμενος στις σωστες ροπες συσφιξης (1.8 λεει το μανουαλ)

ολα τα παραπανω λιγο ή πολυ συντελουν στο φαινομενο κοσκινισμα, το οποιο δεν εχουν ολοι οι κατοχοι. το μηχανακι ειναι πολυ καλο, τρομερο, καποια απο τα παραπανω αρνητικα εχουν καλο αντικτυπο στο handling και στην ευκολια μεσα στην πολη, τα επιτοπια κλπ. λυσεις πολλες και σχετικα ανεξοδες. απο κει και περα με αλλαγη αναρτησης το φαινομενο φευγει 99%

amyroukai
09/05/2016, 13:41
καλά, το 6 δεν είναι "προνόμιο" του tracer. μερικά λίγο βαρυκόκκαλα αγόρια δεν βολευόμαστε σε καμμία στοκ ανάρτηση.

dinos5559
09/05/2016, 14:01
δηλαδη εγω στα 100 κιλακια που ειμαι θα θελω αναρτηση?????
Ο παραπανω εδωσε πολυ καλες πληροφοριες....φιλε πρεπει να το χεις ψαξει αρκετα το θεμα αν κρινω απο αυτα που γραφεις....δωσε μας τα φωτα σου....μου λειπουν ακομα λιγα ευρω για να το παρω....το χω καψουρευτει αποταν το ειδα κ δεν το εχω κανει καν βολτα...

kemmotar
09/05/2016, 17:23
ειτε εισαι 60 ειτε 100 οι στοκ αναρτησεις στα συμβατικα μηχανακια ειναι μετριοτατες. καλως ή κακως στο τρεισερ αγοραζεις κινητηρα διαμαντι και λεντ φωτιστικα χαρτες τρακσιον. υπαρχει κλαμπ στο facebook, ελληνικο και διεθνες για πληροφοριες. επισης κανε τεστ ραιντ σε γιαμαχα.

amyroukai
09/05/2016, 17:58
Η λέξη κλειδί φυσικά είναι το "συμβατικό" που γράφεις.

Αν κάποιος θέλει "καλές" αναρτήσεις μπορεί να πληρώσει τα "ειδικά" μηχανάκια από ευρώπη ή να πάρει κάτι λιγότερο "συμβατικό" και σπορ από Ιαπωνία. Ειδικά για το tracer, στα 10000 που έχει μπορείς χαλαρά να προσθέσεις ένα καλής ποιότητας αμορτισέρ πίσω και cartridge μπροστά και να έχεις στημένο μηχανάκι με λιγότερα ευρώ από το ΚΤΜ1050 ας πούμε. Ή ίσως και από το Tiger1050 που τώρα έρχεται, το οποίο όμως έχει καλύτερο εξοπλισμό συνολικά.

Το οποίο προϋποθέτει και οδηγό που να ξέρει και να μπορεί να πάρει αυτό το παραπάνω των αναρτήσεων για να του είναι "εκ των ων ουκ άνευ". Αν μιλάμε για καθημερινή μετακίνηση και ταξιδάκια, όλα αυτά είναι λίγο άκυρα, ειδικά στις μέρες μας που τα ευρώ δεν είναι σε αφθονία, ότι και αν λέει ο Κατρούγκαλος.

spyrakos35
09/05/2016, 18:04
Η λέξη κλειδή φυσικά είναι το "συμβατικό" που γράφεις.

Αλλο ενα καστρο επεσε

amyroukai
09/05/2016, 18:07
Αλλο ενα καστρο επεσε

Να γαμήσω... ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... edit.

spyrakos35
09/05/2016, 18:11
Να γαμήσω... ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... edit.

Ουδεις ασφαλτος....

Α ρε Λαιδη, ποσο μπροστα ρπστμ.....

spyrakos35
09/05/2016, 18:23
Η λέξη κλειδί φυσικά είναι το "συμβατικό" που γράφεις.

Αν κάποιος θέλει "καλές" αναρτήσεις μπορεί να πληρώσει τα "ειδικά" μηχανάκια από ευρώπη ή να πάρει κάτι λιγότερο "συμβατικό" και σπορ από Ιαπωνία. Ειδικά για το tracer, στα 10000 που έχει μπορείς χαλαρά να προσθέσεις ένα καλής ποιότητας αμορτισέρ πίσω και cartridge μπροστά και να έχεις στημένο μηχανάκι με λιγότερα ευρώ από το ΚΤΜ1050 ας πούμε. Ή ίσως και από το Tiger1050 που τώρα έρχεται, το οποίο όμως έχει καλύτερο εξοπλισμό συνολικά.

Το οποίο προϋποθέτει και οδηγό που να ξέρει και να μπορεί να πάρει αυτό το παραπάνω των αναρτήσεων για να του είναι "εκ των ων ουκ άνευ". Αν μιλάμε για καθημερινή μετακίνηση και ταξιδάκια, όλα αυτά είναι λίγο άκυρα, ειδικά στις μέρες μας που τα ευρώ δεν είναι σε αφθονία, ότι και αν λέει ο Κατρούγκαλος.

Συμφωνω...

Ομως θεση αυτη, αυτοματως, κανει τελικα τα ευρωπαικα εξωτικα μοτοσακα “οχι ακριβα"...
Ναι;

amyroukai
09/05/2016, 18:30
όχι, αν σκεφτείς ότι το ΚΤΜ1050 επίσης δεν έχει ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, άσχετα αν είναι καλά/καλύτερα ρυθμισμένες από το εργοστάσιο για να προλάβω τους ευρωπαίους.

Το tiger1050 αξίζει πραγματικά τα λεφτά του, το ζήτημα είναι αυτό του σέρβις...

kemmotar
09/05/2016, 23:21
δεν θεωρω πως το απερχομενο tiger sport 2013-2016 ειχε κανα σοβαρο εξοπλισμο, το τρεισερ εννοειται οτι εχει καλυτερο και πιο συγχρονο. ειναι και νεοτερο μηχανακι εξαλλου. εχουμε 2-3 παιδια που ειχαν τιγρη και εχουν τρεισερ και ειναι πολυ πιο ευχαριστημενοι τωρα.

το μηχανακι με αλλες αναρτησεις (cartridge+αμορτισερ) ειναι ΑΛΛΟΥ!

amyroukai
10/05/2016, 00:26
Για το 2016+ λέω, χάρτες, tc, cruise, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και αναρτήσεις... Σε ανταγωνιστική τιμή.

Το tracer είναι πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του πάντως.

kemmotar
10/05/2016, 07:33
Για το 2016+ λέω, χάρτες, tc, cruise, ρυθμιζόμενη ζελατίνα και αναρτήσεις... Σε ανταγωνιστική τιμή.

Το tracer είναι πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του πάντως.

το μονο που εχει παραπανω το 1050 του 2016 ειναι το cruise control και η δυνατοτητα ρυθμισης ζελατινας με το ενα χερι. κλαιν μαιν...

κατα τ΄αλλα τα ιδια ειναι. επισης θεωρω απαραδεκτο για μηχανακι των 13.000 (καπου εκει συν πλην δεν θα το βγαλει το νεο) να μην εχει λεντ φωτιστικα. επισης κραταει φρενα, πλαισιο, αναρτησεις ιδιες με το μοντελο του 2007... μιλαμε για 9 χρονια πισω. με 12.000-13,000 το τρεισερ εχει τα παντα πανω και πιο πληρες εξοπλισμο. επισης δεν εισαι υποχρεωμενος να τα αναβαθμισεις αυτα, απλα εχεις την δυνατοτητα να το κανεις και καποια με πραγματα επιλογης σου. ενω σε ενα μηχανακι των 13.000 το παιρνεις ως εχει...

PortisHead
10/05/2016, 08:29
Με αυτά που λέτε θα πρέπει και οι μαρκετίστες ολου του κόσμου
να τρίβουν τα ματια τους και να ξεβουλώνουν τα αυτιά τους.
Δλδ. τετοια τυχη ουτε στα ονειρα τους.

10.000 ευρω μηχανάκι.....του κουτιου....που θα πρεπε να γ@μει και να δερνει
και ο κοσμος να λεει δεν πειραζει που εχει προβλημα ,
θα αναβαθμίσω τις αναρτησεις,
θα αλλαξω ζαντα,
θα δωσω αλλα 2.500 χιλιαρικα για να γινει οπως.....θα πρεπε να ειναι.

kemmotar
10/05/2016, 08:58

θα αλλαξω ζαντα,

εσυ αυτο καταλαβες?

harris_x
10/05/2016, 09:02

θα αλλαξω ζαντα,

+ πόσα θέλεις;;;;

DrBig
10/05/2016, 09:18
το μονο που εχει παραπανω το 1050 του 2016 ειναι το cruise control και η δυνατοτητα ρυθμισης ζελατινας με το ενα χερι. κλαιν μαιν...

κατα τ΄αλλα τα ιδια ειναι. επισης θεωρω απαραδεκτο για μηχανακι των 13.000 (καπου εκει συν πλην δεν θα το βγαλει το νεο) να μην εχει λεντ φωτιστικα. επισης κραταει φρενα, πλαισιο, αναρτησεις ιδιες με το μοντελο του 2007... μιλαμε για 9 χρονια πισω. με 12.000-13,000 το τρεισερ εχει τα παντα πανω και πιο πληρες εξοπλισμο. επισης δεν εισαι υποχρεωμενος να τα αναβαθμισεις αυτα, απλα εχεις την δυνατοτητα να το κανεις και καποια με πραγματα επιλογης σου. ενω σε ενα μηχανακι των 13.000 το παιρνεις ως εχει...

Δεν είσα καλαι ενημερωμένος.

kemmotar
10/05/2016, 09:20
αυτα ειχα δει στο σαιτ της τριουμφ οπως και σε συγκριτικο που ελεγε διαφορες παλιου νεου. αν ξερεις κατι περισσοτερο μπορεις πολυ απλα να το ποσταρεις φιλε μου.

DrBig
10/05/2016, 09:23
αυτα ειχα δει στο σαιτ της τριουμφ οπως και σε συγκριτικο που ελεγε διαφορες παλιου νεου. αν ξερεις κατι περισσοτερο μπορεις πολυ απλα να το ποσταρεις φιλε μου.

Εδώ είναι θρεντ για το tracer.
Πάντως τα σπορτ έχουν πολλές διάφορες από τα προηγούμενα 1050, μεταξύ αλλων σε αναρτήσεις και μοτερ.

nickald
10/05/2016, 09:28
Το tiger αυτή την εποχη κοστιζει 10.690 παντως..... είναι 490€ ακριβοτερο από το tracer του '16...

just saying.

kemmotar
10/05/2016, 09:39
συμφωνω απλα καποια παιδια αναφεραν το ενα μοντελο συγκριτικα στο αλλο. απο κει και περα το μηχανακι ναι εχει καποιες παιδικες ασθενειες... χωρις να ειμαι γιαμαχολαβερ η αληθεια ειναι οτι για λογους κοστους + καποια θεματα ποιότητας ΝΑΙ υπαρχουν και θεωρουνται εν μερει λογικα....
1. η μηχανη ειναι μοναδικη στο ειδος της, κατι σαν παρθενογένεση για τη Yamaha οπως ειπε και ενας φιλος μου...
2. σε σχέση με ολόκληρο τον ανταγωνισμό, η μηχανή είναι η πιο φθηνή, τουτέστιν η Yamaha χτύπησε τον ανταγωνισμό, αλλά όλα έχουν ένα τίμημα. και ποια ειναι ας πουμε ανταγωνιστικα μοντελα? honda vf800, versys 1000, tiger 1050, ktm 1050 κλπ λιγο ή πολυ το tiger 800. ειναι το φτηνοτερο απο ολα αυτα χωρις να σημαινει οτι ειναι και αυτο με την χειροτερη ποιοτητα! η μηχανη ειναι φοβερη λοιπον, γιατί πολύ απλά κοιτάει τον ανταγωνισμό κατάματα, είναι πολύ δυνατή για τα κυβικα της, με τρομερο κινητηρα είναι πολυχρηστικη, πανεύκολη στην οδήγηση, ποδήλατο στη κίνηση και το κυριότερο...2500€ φθηνότερη από τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή.

οσο για τα κουνηματα ναι επρεπε να εχει απο την μανα του ενα σταμπιλιζατερ. to bmw xr1000 το εχει απο την μανα του και παρολα αυτα κουναει κατα συνθηκες. τα εχει παιδι και τα δυο, και το μπεμβε και το τρεισερ (2 αδελφια και τα οδηγανε εναλλαξ) και εχει αναφερει πως αν επρεπε να κρατησει μια μοτοσυκλετα αυτη θα ηταν το μπεμβε εννοειται, αλλα το τρεισερ για τα λεφτα του δεν ειναι λιγοτερο μηχανη ουτε υπολειπεται σημαντικα... και μιλαμε για σημαντικη χρηματικη διαφορα...
δεν ειναι τυχαιο που η γιαμαχα το τρεισερ 700 το εβγαλε 1 ποντο μεγαλυτερο μετατροχιο. αυτα τα ελεγα εγω απο την πρωτη βδομαδα που το καβαλησα απεκτησα. εκει ηταν λαθος. βοηθα βεβαια το handling μεσα στην πολη εξου και ο ορισμος παπι κανονικο αλλα αλλου κερδιζεις αλλου χανεις...
η πραγματικοτητα λοιπον ειναι οτι το μηχανακι δεν εχει κανενα κατασκευαστικο ελαττωμα, απλα ειναι ευαισθητο απο την μανα του (και χωρις αφτερμαρκετ λυσεις) και εχει την ταση σε διαφορες συνθηκες να φερνει μια χαλαροτητα ελαφρωμα μπροστινου. οχι παντα και οχι παντου.
τελος, χωρις διαθεση παρεξηγησης, το μηχανακι το απεκτησαν πολλα παιδια τα οποια προερχονταν απο διαφορετικους χωρους με πολυ χαλαρα και αδυναμα μηχανακια και ειχαν μαθει σε διαφορετικο τροπο και χειρισμο. καλως ή καλως δεν μπορεις να καθεσαι σαν τον ελ σιντ ορθιος καμαρωτος οταν πας απο 180-225 σε μηχανακι βαρους 200 κιλων...
αυτο δυστυχως ειναι ενα ψηλο σπορτ funbike hypermotard παιχνιδι.

kemmotar
10/05/2016, 09:40
Το tiger αυτή την εποχη κοστιζει 10.690 παντως..... είναι 490€ ακριβοτερο από το tracer του '16...

just saying.

κοστιζει τοσο γιατι ειναι σε προσφορα λογω ελευσης του καινουργιου και πρεπει να ξεστοκαρει η αντιπροσωπεια. και το τρεισερ τωρα κοστιζει 10,200. ναι σαν προσφορα αξιζει αλλα εγω αν ειχα 10.500 παλι το τρεισερ θα αγοραζα οπως και πολλοι πρωην ταιγκεραδες που εχουν παρει τρεισερ.

harris_x
10/05/2016, 09:42
παρακαλώ για σύγκριση των δύο μοντέλων εδώ... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149162&p=2745683&viewfull=1#post2745683)

Psychogeo
05/07/2016, 12:01
Γεια σας και απο εμένα....
Νέος tracerakias....ακόμα το στρώνω το μεκανακι και όταν κατεβαίνω είμαι σαν τον τζόκερ!!!
Πολλά έχουν ειπωθεί ( αλλά θα γράψω όταν στρωθεί και γίνουν όλες οι δοκιμές) και την δικη μου άποψη!

Tracerakias
04/08/2016, 13:39
Καλησπερα..Αγορασα το Tracer mt 09 απολυτα ευχαριστημένος εχω να πω...λογω ομως που δεν γνωριζω για τα τρικυλινδρα πολλα πραγματα θα θελα να ακουσω μια γνωμη για εναν θορυβο που αρχισε να να μου κανει, εχει καποιο πρόβλημα το μηχανακι εχει 2500 χιλιόμετρα μονο..μια απαντηση θα βοηθουσε ευχαριστω

nathair
04/08/2016, 13:59
Καλησπερα..Αγορασα το Tracer mt 09 απολυτα ευχαριστημένος εχω να πω...λογω ομως που δεν γνωριζω για τα τρικυλινδρα πολλα πραγματα θα θελα να ακουσω μια γνωμη για εναν θορυβο που αρχισε να να μου κανει, εχει καποιο πρόβλημα το μηχανακι εχει 2500 χιλιόμετρα μονο..μια απαντηση θα βοηθουσε ευχαριστω
Τι απάντηση περιμένεις τώρα; "Κάνει έναν θόρυβο". Προφανώς δεν αρκεί αυτό που λες: Πού τον κάνει, πότε τον κάνει, πως είναι ο θόρυβος...
Εγώ λέω για σίγουρα, πήγαινε το στο σέρβις και πές τους να το κοιτάξουνε... Το πιο πιθανό είναι πως κάτι σου ξεβιδώθηκε.

MG-KTiNoS
05/08/2016, 07:53
συμφωνω απλα καποια παιδια αναφεραν το ενα μοντελο συγκριτικα στο αλλο. απο κει και περα το μηχανακι ναι εχει καποιες παιδικες ασθενειες... χωρις να ειμαι γιαμαχολαβερ η αληθεια ειναι οτι για λογους κοστους + καποια θεματα ποιότητας ΝΑΙ υπαρχουν και θεωρουνται εν μερει λογικα....
1. η μηχανη ειναι μοναδικη στο ειδος της, κατι σαν παρθενογένεση για τη Yamaha οπως ειπε και ενας φιλος μου...
2. σε σχέση με ολόκληρο τον ανταγωνισμό, η μηχανή είναι η πιο φθηνή, τουτέστιν η Yamaha χτύπησε τον ανταγωνισμό, αλλά όλα έχουν ένα τίμημα. και ποια ειναι ας πουμε ανταγωνιστικα μοντελα? honda vf800, versys 1000, tiger 1050, ktm 1050 κλπ λιγο ή πολυ το tiger 800. ειναι το φτηνοτερο απο ολα αυτα χωρις να σημαινει οτι ειναι και αυτο με την χειροτερη ποιοτητα! η μηχανη ειναι φοβερη λοιπον, γιατί πολύ απλά κοιτάει τον ανταγωνισμό κατάματα, είναι πολύ δυνατή για τα κυβικα της, με τρομερο κινητηρα είναι πολυχρηστικη, πανεύκολη στην οδήγηση, ποδήλατο στη κίνηση και το κυριότερο...2500€ φθηνότερη από τον αμέσως επόμενο ανταγωνιστή.

οσο για τα κουνηματα ναι επρεπε να εχει απο την μανα του ενα σταμπιλιζατερ. to bmw xr1000 το εχει απο την μανα του και παρολα αυτα κουναει κατα συνθηκες. τα εχει παιδι και τα δυο, και το μπεμβε και το τρεισερ (2 αδελφια και τα οδηγανε εναλλαξ) και εχει αναφερει πως αν επρεπε να κρατησει μια μοτοσυκλετα αυτη θα ηταν το μπεμβε εννοειται, αλλα το τρεισερ για τα λεφτα του δεν ειναι λιγοτερο μηχανη ουτε υπολειπεται σημαντικα... και μιλαμε για σημαντικη χρηματικη διαφορα...
δεν ειναι τυχαιο που η γιαμαχα το τρεισερ 700 το εβγαλε 1 ποντο μεγαλυτερο μετατροχιο. αυτα τα ελεγα εγω απο την πρωτη βδομαδα που το καβαλησα απεκτησα. εκει ηταν λαθος. βοηθα βεβαια το handling μεσα στην πολη εξου και ο ορισμος παπι κανονικο αλλα αλλου κερδιζεις αλλου χανεις...
η πραγματικοτητα λοιπον ειναι οτι το μηχανακι δεν εχει κανενα κατασκευαστικο ελαττωμα, απλα ειναι ευαισθητο απο την μανα του (και χωρις αφτερμαρκετ λυσεις) και εχει την ταση σε διαφορες συνθηκες να φερνει μια χαλαροτητα ελαφρωμα μπροστινου. οχι παντα και οχι παντου.
τελος, χωρις διαθεση παρεξηγησης, το μηχανακι το απεκτησαν πολλα παιδια τα οποια προερχονταν απο διαφορετικους χωρους με πολυ χαλαρα και αδυναμα μηχανακια και ειχαν μαθει σε διαφορετικο τροπο και χειρισμο. καλως ή καλως δεν μπορεις να καθεσαι σαν τον ελ σιντ ορθιος καμαρωτος οταν πας απο 180-225 σε μηχανακι βαρους 200 κιλων...
αυτο δυστυχως ειναι ενα ψηλο σπορτ funbike hypermotard παιχνιδι.

διαβάζοντας όλα αυτά δεν μπορώ να πω παρά ότι...
Ο Τέρενς τα έλεγε εκεί με το μπούζα
(και δεν κάνω πλάκα)
Κοιτόντας το τρέισερ αλλά το Χr δεν μπορείς να μη σκεφτείς
ότι είναι σα ν ανοίγουν πανιά...
Μπορούν να λυθούν αυτά?
Ίσως αλλά το πιο λογικό είναι να πεις ότι αυτά τα μηχανάκια μέχρι 160 180 το πολύ
Από εκεί και πάνω (όπου και όποτε) απλά άλλο μηχανάκι.
Ετσι είναι φτιαγμένα.

Το τρέισερ είνα πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του αλλά θυμίζει φτιαγμένο ΤΔΜ
και δεν μ αρέσει.
Παρά είναι...
Στα λεφτά του όμως σε βάζει σε σκέψεις έτσι ή αλλιώς
:smokin:

Pan (dvs)
05/08/2016, 08:52
Το τρέισερ είνα πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του αλλά θυμίζει φτιαγμένο ΤΔΜ
και δεν μ αρέσει.
Παρά είναι...
Στα λεφτά του όμως σε βάζει σε σκέψεις έτσι ή αλλιώς
:smokin:

Οντως τιμιο και ομορφο μηχανακι,για τα δικα μου γουστα.Αν και με ξενιζει ο ηχος του,με εβαλε σε σκεψεις.

Μανολης67
05/08/2016, 10:22
Οντως τιμιο και ομορφο μηχανακι,για τα δικα μου γουστα.Αν και με ξενιζει ο ηχος του,με εβαλε σε σκεψεις.

Στην Μυτιλήνη που μένω δεν υπάρχουν tracer ( η τουλαχιστον δεν τα πολυκυκλοφορουν) προχθες ηρθε ενας Χιωτης και φυσικά κόλλησα, για τον ήχο που λες δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει, για μενα ηταν όπως τον περιμενα-φανταζόμουν, οξύς μεταλλικός ηχος που σε προϊδεάζει για τα......άγρια! μου θύμισε λίγο Trident που ουτε αυτό υπάρχει στην Μυτιλήνη, το είχε ενας κολλητός απο Θεσσαλονίκη

οσο για TDM.....δεν βρισκω καμιά ομοιότητα ξεκινωντας απο το καντραν,,,,,,

amyroukai
05/08/2016, 10:57
Στην Πέτρα έχει ένα τουλάχιστον ;)

Ξετάπωτος, ξετσίτσιδος και το λιγότερο κωμικούλης. Βγάζουμε τρολοφωτογραφία σε ένα αφισάκι για μαγαζί (που δεν κατάλαβα αν υπάρχει ακόμα) που έλεγε first kiss, προφανώς έχουμε γίνει κουβάρι για να βγει και η μούρη μας και το αφισάκι και να φιλιόμαστε και να κοιτάμε και έχουμε λιώσει στο γέλιο και ενώ προσπαθούμε να συνεννοηθούμε σταματάει και ρωτάει "was this your first kiss?" όχι ρε φίλε, πλάκα κάνουμε και συνεχίζει αγγλικά (με έντονη ελληνική προφορά) "ah, it's ok". Τι είχε πιεί το λοκάλι, πραγματικά...

nik69
05/08/2016, 11:23
Ψάχνω ένα μεταφραστικό λεξικό για να καταλάβω τι απαντήσεις δίνετε σε κάποιον που άνοιξε θέμα για κάποιον θόρυβο που ίσως
κάνει ένα Tracer που μάλλον μπορεί να μοιάζει με TDM και ίσως υπάρχει ένα στην Μυτιλήνη και άλλο ένα στην Πέτρα.

Έχω καταλάβει κάτι λάθος από όλα αυτά?

MG-KTiNoS
05/08/2016, 11:42
Ψάχνω ένα μεταφραστικό λεξικό για να καταλάβω τι απαντήσεις δίνετε σε κάποιον που άνοιξε θέμα για κάποιον θόρυβο που ίσως
κάνει ένα Tracer που μάλλον μπορεί να μοιάζει με TDM και ίσως υπάρχει ένα στην Μυτιλήνη και άλλο ένα στην Πέτρα.

κάνε ένα γκόπο να δεις τον τίτλο και θα καταλάβεις μόνος σου....

amyroukai
05/08/2016, 12:15

Προφανώς και ναι. Το θέμα δεν άνοιξε γιατί κάποιος ακούει θόρυβο από κάπου, χωρίς να διευκρινίζεται το από που ή το τι θόρυβος είναι, σε ολοκαίνουριο και εντός εγγύησης μηχανάκι, αυτό γράφτηκε στην 26η σελίδα και είναι το #376 ποστ. Την απάντηση του την έδωσε αμέσως ο nathair (και ήταν η απολύτως προφανής) και η συζήτηση πήγε σε άλλα γενικώς σχετικά με το tracer θέματα. Με την άδειά σας, βεβαίως.

Pan (dvs)
05/08/2016, 12:29

Μην ψαχνεις λεξικο καλοκαιριατικα.Σου παραθετω το σχολειο αυτου που ανοιξε το θεμα απο το πρωτο ποστ.

"Ευχομαι να εγινε η αρχη μιας ωραιας και επικοδομητικης κουβεντας γυρω απο τις ανησυχιες μας σχετικα με το Tracer"

Υ.Γ.Μπηκα στον πειρασμο να σου απαντησω σε αναλογο υφος με αυτο της ερωτησης σου αλλα δεν βαριεααι,καλοκαιρι ειναι.

kemmotar
05/08/2016, 12:41

ελα αδελφε καλως ήρθες. υπαρχει ενα γκρουπακι στο facebook με κατοχους, εκει θα σου λυθουν πολλες αποριες και αμεσα.
αν ο θορυβος ειναι απο το δεξι μερος και στο κανει κατα 99% οταν βαζεις μπροστα (κρυο) ειναι ο τεντωτηρας καδενας. περναει εγγυηση, εχει βγαλει τεχνικη ενημερωση η γιαμαχα με 2 κιτ αυτολιπανσης του τεντωτηρα αναλογα τον αριθμο πλαισιου. τα 2015 μοτερ παιρνουν τα περισσοτερα το κοκκινο κιτακι. ειναι μοντελο 2015 ή 2016? αυτο το καταλαβαινεις εκτος και αν εχεις παρει το μπλε γκρι (mistral grey 2016 μονο μοντελο) απο την βιδα στο καρτερ. στα καινουργια δεν ειναι απο κατω οπως στα 2015 μοντελα αλλα μπροστα διπλα στο φιλτρο.

nik69
05/08/2016, 12:44
Μην ψαχνεις λεξικο καλοκαιριατικα.Σου παραθετω το σχολειο αυτου που ανοιξε το θεμα απο το πρωτο ποστ.

"Ευχομαι να εγινε η αρχη μιας ωραιας και επικοδομητικης κουβεντας γυρω απο τις ανησυχιες μας σχετικα με το Tracer"

Υ.Γ.Μπηκα στον πειρασμο να σου απαντησω σε αναλογο υφος με αυτο της ερωτησης σου αλλα δεν βαριεααι,καλοκαιρι ειναι.

Λάθος 1ο ποστ διάβασες :)
Κάποιος άνοιξε καινούργιο θέμα για το tracer για ένα θόρυβο που άκουσε , αλλά φυσικά δεν ανέφερε καμιά άλλη πληροφορία
Εδώ έγινε μεταφορά απ'ότι φαίνεται.
Οι άλλοι το γύρισαν στην πλάκα και πέταξα και γω την δικιά μου αρλούμπα
:beer:

Pan (dvs)
05/08/2016, 13:07
Λάθος 1ο ποστ διάβασες :)
Κάποιος άνοιξε καινούργιο θέμα για το tracer για ένα θόρυβο που άκουσε , αλλά φυσικά δεν ανέφερε καμιά άλλη πληροφορία
Εδώ έγινε μεταφορά απ'ότι φαίνεται.
Οι άλλοι το γύρισαν στην πλάκα και πέταξα και γω την δικιά μου αρλούμπα
:beer:

Σου μεταφερω το πρωτο ποστι αυτου του θεματος

Πρωτο ποστ για το tracer για το οποιο ειμαι ενας ευτυχης κατοχος εδω και 15 ημερες περιπου. Εδω θα μπορουμε να μοιραζομαστε τις αποψεις, τις αποριες μας, καθως και τους προβληματισμους μας για την συγκεκριμενη μηχανη.

Θελοντας να ξεκινησω την κουβεντα, εχω κανει ερευνα στο δικτυο για αξεσουαρ που κουμπωνουν σε αυτο το νεο μοντελο. Δυστηχως ακομα ειναι πολυ νωρις για ποικιλια, παρολα αυτα ομως υπαρχει φουλ σετ top case της givi, led φλας που κουμπωνουν αριστα στα εργοστασιακα, wind screens και διαφορα αλλα ψιλοπραγματα. Τα περισσοτερα βεβαια απο αυτα μας ερχονται απο eshops γειτονικων χωρων αλλα και απο την ανατολικη ακρη της γης.

Ευχομαι να εγινε η αρχη μιας ωραιας και επικοδομητικης κουβεντας γυρω απο τις ανησυχιες μας σχετικα με το Tracer

Πολλα και απροβληματιστα χιλιομετρα σε ολους!!!

Αρα εσυ κατι μπερδεψες.Οπως και να χει πλακα κανω.:beer:

amyroukai
05/08/2016, 13:13
Πάνο αν ισχύει το περί μεταφοράς και συνένωσης μάλλον δίκιο έχει.

Από την άλλη το "ακούω έναν θόρυβο"έτσι σκετο... Ο κεμμοταρ ως κάτοχος κατι ήξερε σχετικά. Αλλά και αντιπροσωπεία να το παει αφου έχει οδηγία πάλι την δουλειά θα την έκανε.

Pan (dvs)
05/08/2016, 13:46
Πάνο αν ισχύει το περί μεταφοράς και συνένωσης μάλλον δίκιο έχει.

Από την άλλη το "ακούω έναν θόρυβο"έτσι σκετο... Ο κεμμοταρ ως κάτοχος κατι ήξερε σχετικά. Αλλά και αντιπροσωπεία να το παει αφου έχει οδηγία πάλι την δουλειά θα την έκανε.

Ε τοτε να του βρω ενα καλο λεξικο.:D

Tracerakias
08/08/2016, 16:35
ελα αδελφε καλως ήρθες. υπαρχει ενα γκρουπακι στο facebook με κατοχους, εκει θα σου λυθουν πολλες αποριες και αμεσα.
αν ο θορυβος ειναι απο το δεξι μερος και στο κανει κατα 99% οταν βαζεις μπροστα (κρυο) ειναι ο τεντωτηρας καδενας. περναει εγγυηση, εχει βγαλει τεχνικη ενημερωση η γιαμαχα με 2 κιτ αυτολιπανσης του τεντωτηρα αναλογα τον αριθμο πλαισιου. τα 2015 μοτερ παιρνουν τα περισσοτερα το κοκκινο κιτακι. ειναι μοντελο 2015 ή 2016? αυτο το καταλαβαινεις εκτος και αν εχεις παρει το μπλε γκρι (mistral grey 2016 μονο μοντελο) απο την βιδα στο καρτερ. στα καινουργια δεν ειναι απο κατω οπως στα 2015 μοντελα αλλα μπροστα διπλα στο φιλτρο.
Καλησπερα φιλεε.. ευχαριστω καταρχας για τις πληροφορίες. Το μηχανακι ειναι το 2016 το μιστραλ γκρευ συγκεκριμένα..όντως ο θόρυβος εινα σαν τον τεντωτηρα αλλα εχει μονο 2500 χιλιόμετρα παιζει κατι τετοιο ακουγεται και ζεστο οχι μονο κρύο..για να το καλυψει η εγγύηση απλα να τους πω για έλεγχο? Η οτι εχει πρόβλημα..το λεω αυτο γιατι θα με πιασουν λιγακι αδιαβαστο..

maxim46
27/09/2016, 21:27
ηρθε και το μοντέλο του 2017.....
με σοβαρή αλλαγή (μονόδρομος) και κλαίνε οι ήδη κάτοχοι..
άντε να δουμε, θα το δίνει κι αυτο 10600 € ;;;;

nik69
27/09/2016, 21:47

Που το ψάρεψες? Είναι σίγουρο?
Να δούμε τι παζάρια θα κάνουμε τον χειμώνα! :lol:

maxim46
27/09/2016, 21:59
εχει γκρουπάκι στο φουμπου που γίνεται χαμός και ήδη υπάρχει στο επίσημο site της yamaha!
μπες λιγο να το δεις μαζί με τα νέα χρώματα!

nik69
27/09/2016, 22:06
εχει γκρουπάκι στο φουμπου που γίνεται χαμός και ήδη υπάρχει στο επίσημο site της yamaha!
μπες λιγο να το δεις μαζί με τα νέα χρώματα!

Το είδα.
Ο τιμοκατάλογος 2017 κυκλοφόρησε προχθές στο internet και έχει τιμή για το tracer 900 10.700 εάν θυμάμαι καλά

maxim46
27/09/2016, 22:09
κυκλοφόρησε την προηγούμενη δευτερα με την τιμή του tracer στα 10600 αλλα δεν πρόσεξα αν ειναι του 2017.
ξερω οτι ήδη το tracer εδω και 10 μερες η τιμή του ανέβηκε κατα 300 € απο τα 10300 που ηταν πριν

maxim46
27/09/2016, 22:13
http://www.motograndprix.gr/gmcms/media/_2016/Διάφορα/Νέα_Αγοράς/2016_09%2019_Pricelist_MOTO.pdf
αυτο που σου έλεγα! δε λεει οτι θα ισχύει και το 2017. είδωμεν! μακάρι δηλαδή να μη παει παραπάνω!

amyroukai
27/09/2016, 23:09

η σοβαρή αλλαγή εκτός από τα χρώματα που είδα, ποιά είναι;

maxim46
28/09/2016, 07:05
μονόδρομος συμπλέκτης. πολυ σημαντικό για μένα. κ θα γίνει πολυ πιο σοβαρό αν ανακοινώσει οτι το 2017 μοντέλο θα πωλείται σε αυτή την τιμή, τα 10600. άντε και κάποιοι πήραν το μηχανάκι πριν ενα-δυο χρόνια στα 9900 και έρχεται και τους λεει η κρύα-γιαμαχα οτι βγάζει νέο μοντέλο με αυτές τις αλλαγές στα 10600. ας παει το παλιάμπελο. και τι έγινε; κάποιοι πριν 2-3 μήνες το πλήρωσαν 10300 και αυτοί που κλείνουν τωρα μηχανάκι κ μέχρι το τέλος του χρόνου θα το πληρώνουν 10600 σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο που ανακοίνωσε η γιαμαχα πριν 10 μερες....
επίσης δίνει 3 ρυθμίσεις για το τραξιον και έτοιμη καλωδίωση με φισα για quickshifter.

amyroukai
28/09/2016, 07:09
Αυτό με τον μονόδρομο, πηγή; Ολα τα site λένε χωρίς μηχανικές αλλαγές για το 17...