Σύνδεση

View Full Version : HABEMUS PAPAM 3

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

byron
28/08/2015, 21:39
Άμα κάνεις κάτι, θα το κάνεις σωστά:

"Δεν δύναμαι, δεν μπορώ και δεν είμαι άξιος να προσέλθω, λόγω αδυναμίας, ατονίας και δυσχέρειας εκκίνησης, ξεκινήματος και αναχώρησης και κατά συνέπεια ασφαλούς, βέβαιης και σίγουρης κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας, μηχανής και δίκυκλου μου μάρκας Aprilia Tuono."

:lol:

:tooth: :tooth: :tooth:

byron
28/08/2015, 21:40
ανετα.....θα μας ξεβρακωσει ολους..:cry:

Ναι, άνετα. Εθνοσωτηρας από τους λίγους...πολύ εκλεκτός.

Κατακαημένη Ελλαδιτσα..

nick_VFR
28/08/2015, 21:43
Και τελικά τι να ψηφίσουμε σε αυτές τις εκλογές??

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

georgemark
28/08/2015, 21:49
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/08/6-photo_28.html?m=1
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε.

byron
28/08/2015, 22:11
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/08/6-photo_28.html?m=1
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε.

Καμιά λέμε...όλη η χώρα είναι σε παράκρουση.

ggs
28/08/2015, 22:47
Και τελικά τι να ψηφίσουμε σε αυτές τις εκλογές??

Απ όλα...:lol:
.340093

amyroukai
29/08/2015, 21:38
Τον φάγανε τον αντιπρόεδρο, πάει...
Άμα δω και λάσπη για τα δύο κακόμοιρα που μετρούσαν κάθε φορά και τους ψήφους στις ονομαστικές...

https://youtu.be/pAp8Yt15wn0

byron
29/08/2015, 22:15
Αστράφτει ο Όλυμπος, βροντάει η Γκιώνα και ο ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας φοράει το αμπεχονο.
Κάποιος να τους πει να σταματήσουν τα νταούλια, μιας και ο ταξικός εχθρός ετραπει σε άτακτη υποχώρηση.

OMG + 3 lol

340121

Nostradamus
29/08/2015, 22:45
Αστράφτει ο Όλυμπος, βροντάει η Γκιώνα και ο ΣΥΡΙΖΑ Αίγινας φοράει το αμπεχονο.
Κάποιος να τους πει να σταματήσουν τα νταούλια, μιας και ο ταξικός εχθρός ετραπει σε άτακτη υποχώρηση.

OMG + 3 lol

340121

:uplate::uplate:

ειναι εντελως αλλου ......

amyroukai
29/08/2015, 22:48
σε ωραίο σημείο είναι τα γραφεία πάντως και όμορφο κτίριο.

dimmie_72
31/08/2015, 13:27
Βασίλης Λεβέντης - Τα παιδιά του Πειραιά

https://www.youtube.com/watch?v=n4mAISfx1P0

Είχε πάει και στη γιουροβύζιον

340235

Ζεύκας
31/08/2015, 15:38
25 χρόνια είχαμε το Λεβέντη για να γελάμε με τις μαλακίες του και τώρα θα μπει στη βουλή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΕΜΕΕΕ

nicksior
31/08/2015, 16:39
Προσέξτε καλά!
Γιατί αν σ' αυτές τις εκλογές ψηφήσετε Συριζα ... Θα βγει Συριζα!!
Δεν θα είναι σαν το Δημοψηφισμα...

skylaros
31/08/2015, 16:51
Σε αυτές τις εκλογές η αριστερή πλατφόρμα του Moto.gr στηρίζει ΛΑΕ ! :p

CIRUS
31/08/2015, 17:15
25 χρόνια είχαμε το Λεβέντη για να γελάμε με τις μαλακίες του και τώρα θα μπει στη βουλή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΛΕΜΕΕΕ

Ναι στη χωρα αυτη που Αδωνις, Μακρή, Γιακουματος, Κωνσταντοπουλου, Καμενος, Χαικαλης κτλκτλκτλ (ειναι αμετρητη η λιστα) ειναι βουλευτες και η χρυση αυγη παει για δηψιφιο νουμερο στις εκλογες θα μας πειραξει ο Λεβεντης στη βουλη. Κατω τα χερια απο τον Μπιλη ρε χαχαχχαχα

nick_VFR
31/08/2015, 17:21
Απ όλα...:lol:
.340093

:moutza: Εγώ ρωτάω σοβαρά και εσείς με δουλεύετε...

:lol::lol::lol:

MG-KTiNoS
01/09/2015, 16:04
endopalamikoi palindromistes
Διαχρωνικές αλήθειες....
:cry:
https://youtu.be/8R0LzxqbYtE

byron
01/09/2015, 17:20
Κλάιω ρπμ, κλαίω με τα σχόλια του Ζαχαριάδη (http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=42753) για το σποτ του Λεβέντη. :tooth: :tooth:

catmaster
01/09/2015, 18:13
Ο ένας ο τιτανοτεράστιος έταξε δωρεαν wifi , ειλικρινά δε θα μου φανεί περίεργο άμα ο ογκόλιθος της πολιτικής ο λεβέντης τάξει τζάμπα φραπέδες

... για το μπ@υτσο όλα και κλαφτα χαράλαμπε

Δεινόσαυρος
01/09/2015, 21:39
endopalamikoi palindromistes
Διαχρωνικές αλήθειες....
:cry:
https://youtu.be/8R0LzxqbYtE
Τέλειο λέμε.
Αυτό το ρεφρεν... προφητικό!
Μπορεί άνετα να το επιλέξει ο Τσίπρας αντι του Rock the Kasbah.

RaGe_Raptor
02/09/2015, 08:34
Αντιγράφω από tweet του σύριζα:

@syriza_gr: ΣΥΡΙΖΑ: Η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλ. Τσίπρα θα καταργήσει τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση

:cry::bawl:

amyroukai
02/09/2015, 10:12
Το διάβασα το πρωί στο φβ, ο Α.Τ. από την Κρήτη διακύρηξε την αρχή της μάχης κατά του μνημονίου.

Ρε αγόρι μου γλυκό, ΤΩΡΑ δεν το ψήφισες; Και ήταν και καλό και έσωσε τη χώρα από την καταστροφή, τον εμφύλιο, τους ξένοι που λυμαίνονται (έτσι γράφεται αυτό γμτ; ) τη χώρα, τους ημεδαποί με λεφτά έξω που θα μας αγόραζαν για ένα κομμάτι σουσάμι, ούτε καν ψωμί;
Πάλι θα πολεμήσεις εναντίον; Άστο γιατί μπορεί να υπογράψεις και τίποτα άλλο την επόμενη φορά και να βρεθούμε με ελληνογερμανικά σχολεία σε όλη την επικράτεια.

Hayate
02/09/2015, 10:13
Το διάβασα το πρωί στο φβ, ο Α.Τ. από την Κρήτη διακύρηξε την αρχή της μάχης κατά του μνημονίου.

Ρε αγόρι μου γλυκό, ΤΩΡΑ δεν το ψήφισες; Και ήταν και καλό και έσωσε τη χώρα από την καταστροφή, τον εμφύλιο, τους ξένοι που λυμαίνονται (έτσι γράφεται αυτό γμτ; ) τη χώρα, τους ημεδαποί με λεφτά έξω που θα μας αγόραζαν για ένα κομμάτι σουσάμι, ούτε καν ψωμί;
Πάλι θα πολεμήσεις εναντίον; Άστο γιατί μπορεί να υπογράψεις και τίποτα άλλο την επόμενη φορά και να βρεθούμε με ελληνογερμανικά σχολεία σε όλη την επικράτεια.

Το ελληνό πρόθεμα τι το ήθελες;Τρίζουν τα κόκκαλα στην Καισαριανή...θα βγούν τα ζόμπι να του πάρουνε το σκαλπ...

byron
02/09/2015, 10:54

Πράξη υπευθυνότητας όπως είπε. "Πήραμε την ευθύνη να παραμείνουμε ζωντανοί αντί να αυτοκτονήσουμε και μετά να τρέχουμε να λέμε ότι ήταν άδικο να αυτοκτονήσουμε. Δεν μετανιώνω που πάλεψα προκειμένου να υπερασπιστώ το δίκιο του ελληνικού λαού, ούτε που διάλεξα τον συμβιβασμό έναντι στο χορό του Ζαλόγγου του ελληνικού λαού."

Τέσπα, έμαθε και αυτός 5 πράγματα για το πως λειτουργεί η οικονομία, αν και στοίχισε κατι τις παραπάνω. Με τους υπολοίπους που εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτή την γαμημένη αόριστη "εναλλακτική λύση" πως θα γλυτώσουμε να δούμε...

dimmie_72
02/09/2015, 12:13
Τέσπα, έμαθε και αυτός 5 πράγματα για το πως λειτουργεί η οικονομία, αν και στοίχισε κατι τις παραπάνω.

σιγά μην έμαθε...

Φίλης στο Κόκκινο: “Η συμφωνία ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα και δεν υλοποιείται ως έχει.”

οι άνθρωποι κάνουν τελικά trading ελπίδας ρεεεεεεεε!!!! :bawl:

GFawkes
02/09/2015, 12:14
μακηs χριστοδουλοπουλοs

ολα πανε καλα

https://www.youtube.com/watch?v=8xNqjVLaTls

byron
02/09/2015, 12:22
σιγά μην έμαθε...

Φίλης στο Κόκκινο: “Η συμφωνία ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα και δεν υλοποιείται ως έχει.”

οι άνθρωποι κάνουν τελικά trading ελπίδας ρεεεεεεεε!!!! :bawl:

Καλά...για τον Φίλη λές? Εδώ ο Φλαμπουράρης που είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έλεγε πως το χρέος είναι αέρας και με αέρα θα πληρώσουμε το ΔΝΤ,ΕΕ κλπ...

Οι ευρωπαίοι «δεν έχουν αποφασίσει να διαλύσουν την ευρωζώνη», υποστηρίζει μιλώντας στην Καθημερινή ο υπουργός Επικρατείας και τονίζει ότι «έξοδος της Ελλάδας σημαίνει διάλυση της Ευρωζώνης».

Η δημοσιογράφος τον ρωτά αν υπάρχει κίνδυνος «ατυχήματος» και ο υπουργός επικρατείας απαντά: «Οχι δεν υπάρχει 'ατύχημα'. Πολιτικές αποφάσεις είναι. Δηλαδή, συγγνώμη, τα πάνω από 10 τρισ. που χρωστάει συνολικά η Ευρώπη ποιος της τα δάνεισε; Που τα βρήκαν; Τι είναι; Υπεραξία από την πραγματική οικονομία ή είναι αέρας;»

Η δημοσιογράφος περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση: «Εσεις τι λέτε;»

Και ο υπουργός απαντά: «Αέρας είναι. Γι' αυτό κι εμείς θα τους πληρώσουμε με αέρα!...» και μετά από μια μικρή παύση ξεσπά σε γέλια.

Με αντιπρόεδρο κυβέρνησης που θεωρεί τα λεφτά αέρα, πρωθυπουργό που είχε συνειδητοποιήσει την δύναμη του χρήματος, και υπουργό οικονομικών που δεν ήθελε λεφτά αλλά χρόνο, είναι να απορείς γιατί δεν πήγε καλά η διαπραγμάτευση...:lol:

paramedic
02/09/2015, 12:38
Και τελικά ρε παιδιά η λύση στα τόσα μύρια προβλήματα και αδιέξοδα ποια στο καλό είναι? Και μην τυχόν μου πείτε ΝΔ και λοιποί γιατί θα σας πω ότι ξεχνάτε γρήγορα.

dimmie_72
02/09/2015, 12:42
Καλά...για τον Φίλη λές? Εδώ ο Φλαμπουράρης που είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έλεγε πως το χρέος είναι αέρας και με αέρα θα πληρώσουμε το ΔΝΤ,ΕΕ κλπ...

βρε εγώ σου μιλάω για προχθεσινές δηλώσεις μετά και τα δημοψηφίσματα, τα μνημόνια κλπ. :lol:

nicksior
02/09/2015, 13:02
Και τελικά ρε παιδιά η λύση στα τόσα μύρια προβλήματα και αδιέξοδα ποια στο καλό είναι? Και μην τυχόν μου πείτε ΝΔ και λοιποί γιατί θα σας πω ότι ξεχνάτε γρήγορα.

Σωστός!
Γι αυτό θα ξεχάσουμε μόνο τα πρόσφατα ψέμματα κι όλοι μαζί , περήφανοι .. Συριζα !!

Πρέπει το αγγούρι να "φαγωθεί" όλο

paramedic
02/09/2015, 13:06
Δεν είπα αυτό εγώ φίλε μου. Εκτός αν ο γραπτός λόγος δεν εκφράζει σωστά το ύφος σου οπότε πάω πάσο.

sniper
02/09/2015, 13:07
Εγώ το μόνο που βλέπω (εδώ μέσα γιατί δεν παρακολουθώ το χαζοκούτι εδώ και πολύ καιρό) είναι ότι σταμάτησαν πλέον οι υπερ του Συριζα φωνές (και δικαίως) αλλά όσοι μιλάνε δεν βλέπω να προτίνουν κάτι άλλο...

Αποχή/Άκυρο προβλέπω νικητή και βλέπουμε στο μέλλον.

byron
02/09/2015, 13:07

Προσωπικά δεν έχω απάντηση. Και μόνο η ιδέα οτι μπορεί κάποιος σαν τον Λεβέντη να πάρει 4%-5% μου προκαλεί νευρικό γέλιο. Όχι λόγω των πολιτικών του θέσεων, αλλά γιατί ο άνθρωπος χρήζει βοήθειας από ειδικούς, ενώ η χρηματοδότηση ενός κόμματος επί 30 χρόνια από ιδίους πόρους (?) μου προκαλεί κάποια επιφύλαξη.

Από το γωνιακό σπιτάκι της Παπαφλέσσα και Αγίου Δημητρίου, και την χαβαλεδιάρικη συμμετοχή του κυρ-Παντελή του θυρωρού και του Περικλή του καφετζή στα γραφεία της Κολοκοτρώνη για να συμπληρώσει υποψηφίους τότε στα 90's, μέχρι του να διεκδικεί 10-15 βουλευτές υπάρχει ένα χάος.

Θα μου πεις...εδώ παίρνει 6-7-8-9% η ΧΑ, ο Λεβέντης σε πείραξε? Ξέρω ΄γω, δίκιο θα έχεις.

byron
02/09/2015, 13:09
Εγώ το μόνο που βλέπω (εδώ μέσα γιατί δεν παρακολουθώ το χαζοκούτι εδώ και πολύ καιρό) είναι ότι σταμάτησαν πλέον οι υπερ του Συριζα φωνές (και δικαίως) αλλά όσοι μιλάνε δεν βλέπω να προτίνουν κάτι άλλο...

Αποχή/Άκυρο προβλέπω νικητή και βλέπουμε στο μέλλον.

Ε, ναι δεν βλέπεις...υπάρχει πληθώρα σοβαρών κομμάτων και πολιτικών έτσι ώστε να εκφραστεί και κάποια προτίμηση.

paramedic
02/09/2015, 13:09
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο σε όλα.

sniper
02/09/2015, 13:10
Ε, ναι δεν βλέπεις...υπάρχει πληθώρα σοβαρών κομμάτων και πολιτικών έτσι ώστε να εκφραστεί και κάποια προτίμηση.

Διαβάζεις ανάμεσα στα γραμμάς ρε κοφάλα... Αυτό εννοούσα

George_Sp
02/09/2015, 13:16
άντε λοιπόν και συμφωνούμε (που συμφωνούμε όπως φαίνεται) οτι δεν υπάρχει πλέον καμία εναλλακτική μιας και την τελευταία φορά είπαμε να δοκιμάσουμε και το λίγο διαφορετικό τυράκι και αποδείχθηκε οτι μια από τα (γ)ίδια. είναι το σύστημα έτσι. είναι της μοίρας μας γραφτό,....είναι ανάδρομος ο Ερμής μόνιμα πάνω από τον ουρανό μας....αυτό είναι τέλος πάντων και δεν αλλάζει.

μπορούμε να ανοίξουμε μια λίγο πιο ουσιώδη συζήτηση για το τι θα ρίξουμε στις 14? γιατί προσωπικά από τη μέρα που ανακοινώθηκαν οι εκλογές ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη.
οι ακραίες λύσεις που έχω στο μυαλό μου, παρότι συνεχίζω να πιστεύω οτι μόνο με ακρότητες μπορεί να έρθει αποτέλεσμα σε μια κοιμισμένη ναρκωμένη-βολεμένη κοινωνία........δεν γίνεται να υλοποιηθούν όχι γιατί φοβάμαι...αλλά γιατί μας έχουν κλειδώσει αποσπασματικά και δε γίνεται να υπάρξει συλλογικότητα και ομαδικό θάρρος απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα.

επομένως?
λευκή πετσέτα?
ή μετανάστες ή ας απολαύσουμε το βιασμό για τα επόμενα 20χρόνια αφού δε μπορούμε να το αποφύγουμε?

blackbusa
02/09/2015, 13:19
Ο ένας ο τιτανοτεράστιος έταξε δωρεαν wifi , ειλικρινά δε θα μου φανεί περίεργο άμα ο ογκόλιθος της πολιτικής ο λεβέντης τάξει τζάμπα φραπέδες

... για το μπ@υτσο όλα και κλαφτα χαράλαμπε

tha kateveis ypopsifios koufalitsa????

dimmie_72
02/09/2015, 13:21
ενώ η χρηματοδότηση ενός κόμματος επί 30 χρόνια από ιδίους πόρους (?) μου προκαλεί κάποια επιφύλαξη.

μερικώς θα σου επιλύσω την απορία. αν θυμάσαι κάπου στα '90s είχε πουλήσει στον Μάκη Κουρή το κανάλι 67 κάπου στα 600 εκ. δραχμές.

byron
02/09/2015, 13:31
Διαβάζεις ανάμεσα στα γραμμάς ρε κοφάλα... Αυτό εννοούσα

Εχω πετάξει πετσέτα καλέ μου admin. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να ψηφίσω.
Οι νυν είναι μια αργόσχολη παρέα καφενείου,
οι πρώην είναι παράγκες και κάποια πρόσωπα είναι σίχαμα,
οι πασόκοι είναι κουκουρούκου με την Φώφη να είναι καλή για πλέξιμο σεμεδακίων,
οι του Ποταμι καλά τα λένε, αλλά λένε το αυτονόητο και λογικό όπως όλοι, χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό στίγμα. Κάτι όμως μου κάνει κακό κλίκ,
οι Ανέλ είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί τυχοδιώκτες που έχουν περάσει,
ο ΓΑΠ ανακοίνωσε οτι δικαιώθηκε η στάση του και δεν ξανακατεβαίνει :tooth:,
Λαφαζαναίικο κλπ αντίο ζωή,
ΚΚΕ μια χαρά για το μουσείο της μαντάμ Τισώ,
ΧΑ δεν έχω λόγια,
Λεβέντης είναι για δέσιμο
κάτι εξωκοινοβουλευτικοί γραφικοί που μένουν είναι ανάξιοι λόγου.

Με βλέπω να ψηφίζω Μαυρογιαλούρο, γιατί οι άλλοι μου θυμίζουν πολύ τον Γκρούεζα...

sniper
02/09/2015, 13:33
Εχω πετάξει πετσέτα καλέ μου admin. Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να ψηφίσω.
Οι νυν είναι μια αργόσχολη παρέα καφενείου,
οι πρώην είναι παράγκες και κάποια πρόσωπα είναι σίχαμα,
οι πασόκοι είναι κουκουρούκου με την Φώφη να είναι καλή για πλέξιμο σεμεδακίων,
οι του Ποταμι καλά τα λένε, αλλά λένε το αυτονόητο και λογικό όπως όλοι, χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό στίγμα. Κάτι όμως μου κάνει κακό κλίκ,
οι Ανέλ είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί τυχοδιώκτες που έχουν περάσει,
ο ΓΑΠ ανακοίνωσε οτι δικαιώθηκε η στάση του και δεν ξανακατεβαίνει :tooth:,
Λαφαζαναίικο κλπ αντίο ζωή,
ΚΚΕ μια χαρά για το μουσείο της μαντάμ Τισώ,
ΧΑ δεν έχω λόγια,
Λεβέντης είναι για δέσιμο
κάτι εξωκοινοβουλευτικοί γραφικοί που μένουν είναι ανάξιοι λόγου.

Με βλέπω να ψηφίζω Μαυρογιαλούρο, γιατί οι άλλοι μου θυμίζουν πολύ τον Γκρούεζα...

Κι εδώ, αυτή την ιστορική στιγμή, θα συμφωνήσουμε απολύτως.

byron
02/09/2015, 13:35
μερικώς θα σου επιλύσω την απορία. αν θυμάσαι κάπου στα '90s είχε πουλήσει στον Μάκη Κουρή το κανάλι 67 κάπου στα 600 εκ. δραχμές.

Αυτά είναι γνωστά...το θέμα είναι πως ο Λεβέντης βρέθηκε με κανάλι και δεν είχε βρεθεί ο Κουρής στα 90'ς που το Πασόκ έλυνε και έδενε για τους υπηρέτες του. Και μέχρι τα 90'ς που έγινε καναλάρχης, απ΄τα early 80's που τον ξέρω υπήρχαν 15 χρόνια που κάπως πρέπει να χρηματοδοτούσε την πετριά του.

Με πιανς? :D

CIRUS
02/09/2015, 13:35
Θα μου πεις...εδώ παίρνει 6-7-8-9% η ΧΑ, ο Λεβέντης σε πείραξε? Ξέρω ΄γω, δίκιο θα έχεις.

Αυτό ακριβώς.

Από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε επιλογές

30 χρόνια Κλέφτες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ)

Ανικανότητα (ΣΥΡΙΖΑ, παλιά ΔΗΜΑΡ που συνασπίστηκε με ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ)

Απύθμενος Λαικισμός και αρλούμπες (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - πιθανό κόμμα ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΛΕΙΑ)

Προωθώ συγκεκριμένα συμφέροντα (ΠΟΤΑΜΙ)

Δεν θέλω να κυβερνήσω ποτέ και λέω σε όλα ΟΧΙ εκτός από το δημοψήφισμα που δημιουργώ δική μου απάντηση (ΚΚΕ)

Χιμπατζήδες Χιτλερικοί Ουγκ (ΧΑ)

Γραφικός Λεβέντης (Ενωση Κεντρώων)

Υπόλοιπα κόμματα που δύσκολα μπαίνουν βουλή.

Είμαι πολύ αισιόδοξος και βλέπω το ποτήρι γεμάτο μέχρι πάνω :D:smokin:

nicksior
02/09/2015, 13:40
Δεν είπα αυτό εγώ φίλε μου. Εκτός αν ο γραπτός λόγος δεν εκφράζει σωστά το ύφος σου οπότε πάω πάσο.

Είναι αλήθεια πως το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό , όχι προς το πρόσωπό σου αλλά προς όλη αυτή την κατάσταση της μη ύπαρξης εναλλακτικής πρότασης ..
Ότι κι αν προτείνει κάποιος θα δεχθεί σαν απάντηση "Ναι αλλά κι εσείς … "

byron
02/09/2015, 13:44
παρότι συνεχίζω να πιστεύω οτι μόνο με ακρότητες μπορεί να έρθει αποτέλεσμα σε μια κοιμισμένη ναρκωμένη-βολεμένη κοινωνία........δεν γίνεται να υλοποιηθούν όχι γιατί φοβάμαι...αλλά γιατί μας έχουν κλειδώσει αποσπασματικά και δε γίνεται να υπάρξει συλλογικότητα και ομαδικό θάρρος απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα.

Καμμία κοινωνία δεν μπορεί να πάει σε ακρότητες αν δεν θέλει να συμμετάσχει. Μεμονωμένα, τυχοδίωκτες προδότες και δογματικοί μπορεί. Χωρίς το πόπολο έστω και ουδέτερο όμως, δεν γίνεται δουλειά...και νομίζω πως ο λαος με το αλάνθαστο πολιτικό ένστικτο επιθυμεί τον καναπέ πίσω και να του μαζεύουν τα σκουπίδια για να μην τον ενοχλεί η μυρωδιά.
Τα υπόλοιπα, τα δύσκολα είναι "ευθύνη άλλων" και like στο facebook.

nicksior
02/09/2015, 13:52
Αυτό ακριβώς.

Από εκεί και πέρα έχουμε και λέμε επιλογές

30 χρόνια Κλέφτες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ).....
.................................................................................................... ...
Είμαι πολύ αισιόδοξος και βλέπω το ποτήρι γεμάτο μέχρι πάνω :D:smokin:

Αναρωτιέμαι μήπως αυτά γουστάρουμε .
Γιατί όλους αυτούς εμείς τους βγάλαμε!
Ετσι οδηγούμε , έτσι πετάμε τα σκουπίδια μας , έτσι βολευόμαστε στο δημόσιο , έτσι κλέβουμε την εφορία , έτσι τρώμε την σειρά και προηγούμαστε , έτσι λαδώνουμε …
Μέχρι και γκόμενα με παραμύθι βγάζουμε ..
Γι αυτό θα πω τη μεγάλη κουβέντα που κανείς μέχρι τώρα δεν τόλμησε να πει..

Μαζί τα φάγαμε!

CIRUS
02/09/2015, 13:56
Ετσι οδηγούμε , έτσι πετάμε τα σκουπίδια μας , έτσι βολευόμαστε στο δημόσιο , έτσι κλέβουμε την εφορία , έτσι τρώμε την σειρά και προηγούμαστε , έτσι λαδώνουμε …

Μαζί τα φάγαμε!

Δεν τα φάγαμε μαζί σε καμία περίπτωση!!!!!!!!:faint:

Απο εκεί και πέρα απλά ισχύει ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι κυβερνούνται από τους πολιτικούς που τους αξίζουν.

Panos76
02/09/2015, 14:02

Μαζί τα φάγαμε!

Μόλις έδωσες την απάντηση σε όλα τα παραπάνω. Έχουμε την πολιτική που εμείς διαμορφώσαμε από το 1821.

dimmie_72
02/09/2015, 14:38
Αυτά είναι γνωστά...το θέμα είναι πως ο Λεβέντης βρέθηκε με κανάλι και δεν είχε βρεθεί ο Κουρής στα 90'ς που το Πασόκ έλυνε και έδενε για τους υπηρέτες του. Και μέχρι τα 90'ς που έγινε καναλάρχης, απ΄τα early 80's που τον ξέρω υπήρχαν 15 χρόνια που κάπως πρέπει να χρηματοδοτούσε την πετριά του.

Με πιανς? :D

είσαι και νεαρός οπότε δικαιολογείσαι... :D

ο Κουρής είχε ήδη απ τον Ιαν. του 90 το κανάλι 29 που μετεξελίχτηκε στο Star. ("επί του πιεστηρίου", "η άλλη όψη" με Γιαννόπουλο -ρώτα με Αγάπη- κλπ.)

το κανάλι 67 του Λεβέντη δε νομίζω νάθελε καμιά ιδιαίτερη χρηματοδότηση για κάποιον που γνωρίζει βασικά ηλεκτρονικά ήταν ας πούμε χοντρά-χοντρά ένας τοπικής εμβέλειας ερασιτεχνικός ραδιοφωνικός σταθμός με κάμερα, 1 γραφείο και μια καρέκλα να κάθεται και να τρώει πίτσες ο πρόεδρος επί 10 χρόνια. Γιατί το αγόρασε τόσο ο όμιλος Κουρή; γιατί άντλησε απ το χρηματιστήριο και τάχωσε χοντρά για να τον μετεξελίξει στο Extra channel.

Δεν νομίζω οι δραστηριότητες του προέδρου να στοιχίζουν καμιά ιδιαίτερη χρηματοδότηση πέραν της εισφοράς των μελών, μη ξεχνάμε και τα ποσοστά συμμετοχής που έχει στη Β. Ελλάδα. Για μένα οι πιθανότητες κρυφής χρηματοδότησης για εξυπηρέτηση συμφερόντων αγγίζουν τα όρια της συνομωσιολογίας. ;)

sniper
02/09/2015, 14:45
...
Δεν νομίζω οι δραστηριότητες του προέδρου να στοιχίζουν καμιά ιδιαίτερη χρηματοδότηση πέραν της εισφοράς των μελών, μη ξεχνάμε και τα ποσοστά συμμετοχής που έχει στη Β. Ελλάδα. Για μένα οι πιθανότητες κρυφής χρηματοδότησης για εξυπηρέτηση συμφερόντων αγγίζουν τα όρια της συνομωσιολογίας. ;)

Ο πρόεδρος πήγαινε door to door σε εταιρείες και έπαιρνε κι από εκεί εισφορές... στα mid 00s

spyrakos35
02/09/2015, 14:55
Εγώ πάντως είμαι στο τσακ να τον ψηφίσω....

Κράχτε άφοβα.... :vava:

spyrakos35
02/09/2015, 14:59
μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/debate-sto-aerodromio-krhths-gia-tsipra-kai-meimarakh.3642446.html

MG-KTiNoS
02/09/2015, 15:01
Μόλις έδωσες την απάντηση σε όλα τα παραπάνω. Έχουμε την πολιτική που εμείς διαμορφώσαμε από το 1821.

Ξέχασες μόνο πως τον Κολοκοτρώνη τον έκλεισε το παλάτι στα σίδερα, τον Οδυσσέα Αντρούτσο τον πέταξαν απ την Ακρόπολη και τον Μ Μπότσαρη τον έφαγαν μπαμπέσικα.
Ξέχασες πόσους έστειλαν στη Μακρόνησο, πόσους πέταξαν από παράθυρα, πόσους έστησαν στο τοίχο, πόσους απέλυσαν, πόσους μετέθεσαν στο Νευροκόπι, πόσους δεν προσέλαβαν ποτέ. Πόσους διόρισαν, πόσους έδιωξαν στα ξένα, πόσους, πόσους, πόσους, πόσους....
Για να βγαίνει η κάθε αδερφή και να μου λέει σήμερα....
-Έχεις αυτά που αξίζεις !
Ρε άι στο διάβολο....
Είμαι επιστήμονας, είμαι τίμιος άνθρωπος, δεν έκλεψα, δεν χρωστάω, δεν αδίκησα, δεν πήρα ούτε δάνεια, ούτε ΕΣΠΑ ούτε τίποτα....
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΖΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΥΧΗ ΑΠΟ ΣΑΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

:yuck:

akis_trevor
02/09/2015, 15:24

Κρα κρα....:cry:
Ανταρσυα ρεεεεε!!!:D

dimmie_72
02/09/2015, 15:33

τόχει δώσει το κανάλι λέμε..... :bawl:

sniper
02/09/2015, 15:46
omg & 3 lol (http://www.topontiki.gr/article/141185/lafazanis-eimaste-synehistes-toy-eam-kai-tis-kyvernisis-toy-voynoy#.Veb1nBDKuUY.facebook)

byron
02/09/2015, 15:46
είσαι και νεαρός οπότε δικαιολογείσαι... :D

ο Κουρής είχε ήδη απ τον Ιαν. του 90 το κανάλι 29 που μετεξελίχτηκε στο Star. ("επί του πιεστηρίου", "η άλλη όψη" με Γιαννόπουλο -ρώτα με Αγάπη- κλπ.)

το κανάλι 67 του Λεβέντη δε νομίζω νάθελε καμιά ιδιαίτερη χρηματοδότηση για κάποιον που γνωρίζει βασικά ηλεκτρονικά ήταν ας πούμε χοντρά-χοντρά ένας τοπικής εμβέλειας ερασιτεχνικός ραδιοφωνικός σταθμός με κάμερα, 1 γραφείο και μια καρέκλα να κάθεται και να τρώει πίτσες ο πρόεδρος επί 10 χρόνια. Γιατί το αγόρασε τόσο ο όμιλος Κουρή; γιατί άντλησε απ το χρηματιστήριο και τάχωσε χοντρά για να τον μετεξελίξει στο Extra channel.

Για συνομωσιολόγο δεν με κόβω, μιας και τα ονόματα που έγραψα παραπάνω δεν ήρθαν στα αυτια μου από αστικούς μύθους. Πειραιά ζώ και μεγάλωσα.

τα παραπάνω που λες, έχουν πολλάααα κενά και δεν έχει να κάνει με θεωρίες συνομωσίας. Ο Κουρής έσπασε και πούλησε το Κ29 το 93 λόγω χρεών και έγινε Star το ένα κομμάτι, και Alter που πουλήθηκε στον Αθανασουλη και μπήκε στο ΧΑΑ το 2000, περίοδο που αγόρασε ο Κουρής και το κανάλι του Λεβέντη.
Το να λέμε οτι έδωσε κάποιος ένα σκασμό εκατομμύρια για μια καρέκλα και μια άδεια δεν μου καθεται, ιδίως την εποχή του 2000 που είχε πάρει την κάτω βόλτα το ΧΑΑ και για να μπει το Alter είχαν γίνει διάφορα όμορφα. Συνήθως είναι αλλιώς και λίγο πιο περίπλοκα και συνήθως παράνομα τα θεματάκια αυτά, εκτός και κόβεις τον Κουρή και τον Αθανασούλη για μαλάκες.
Όπως δεν μου κάθεται και οτι κάποιος μέχρι το 2000 και επι 20 χρόνια απλά χρηματοδοτούσε μόνος του το "μαράζι" της πολιτικής με ότι έξοδα είχε.

Hayate
02/09/2015, 16:14
omg & 3 lol (http://www.topontiki.gr/article/141185/lafazanis-eimaste-synehistes-toy-eam-kai-tis-kyvernisis-toy-voynoy#.Veb1nBDKuUY.facebook)

Τις προβιές μην ξεχάσει να βγάλει τώρα που θα κατέβει απο το αντάρτικο....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχα

taisteal
02/09/2015, 16:28

:faint: :a02:

catmaster
02/09/2015, 16:57
tha kateveis ypopsifios koufalitsa????

ναι αμέ και θα έχω και αγωνιστικό σύνθημα:

"Ελληνικέ λαέ μη φοβάσαι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί και θα ρίξουμε μια πεντάρα στη μπάγερν"

spyrakos35
02/09/2015, 18:02

Τα Ζαπεια, οι Θεσσαλονικες και τωρα και τα Ποντικια....

pipe_smoker
02/09/2015, 19:01

Α καλά...

Αυτός έχει κόψει αλυσίδα λέμε, όχι μλκίες.
Άμα τα πιστεύει κιόλας αυτά που λέει....

pipe_smoker
02/09/2015, 19:09

Μπα.

Καλά θα κάνεις.

Στο σοβαρό μιλάω, αν κάποιος το έχει καημό σώνει και ντε να ψηφίσει και δε γουστάρει αποχή και τα ρέστα, μια χαρά είναι ο Λεβεντομαλάκας.

Ο μόνος που λείπει από κει μέσα αυτός είναι.

dimmie_72
02/09/2015, 19:31
Το να λέμε οτι έδωσε κάποιος ένα σκασμό εκατομμύρια για μια καρέκλα και μια άδεια δεν μου καθεται

πφφφ.... όσο στοίχιζε τότε 1 άδεια φαρμακείου :D

(η συχνότητα και η άδεια, όχι η καρέκλα και το τραπέζι) ;)

foogr01
03/09/2015, 01:07
Αυτό το είδατε:

340458

Πριν λίγο το πέτυχα και είπα να το ποστάρω....

ΥΓ: αν νομίζετε ότι ταιριάζει στις αστείες φωτό ας κάνει τον κόπο κάποιος μοντ :)

taisteal
03/09/2015, 01:10
Αυτό το είδατε:

340458

Τωρα μενει να μπει και η Λουκα στη βουλη να σφραγισει την επιτυχια..

pipe_smoker
03/09/2015, 08:06
Τωρα μενει να μπει και η Λουκα στη βουλη να σφραγισει την επιτυχια..

Σωστοοοοος!

Και η πλάκα θα ειναι οτι αυτη δε θα μπορεί να μιλήσει όταν θα της δίνουν το λόγο.
Θα περιμένει να αρχίσει να μιλάει άλλος για να χωθεί μπροστά του και να αρχίσει τον εξαψαλμο:lol:

stam2
03/09/2015, 09:03
μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ

http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/debate-sto-aerodromio-krhths-gia-tsipra-kai-meimarakh.3642446.html

https://www.youtube.com/watch?v=IDvKTWtICU0

...«Η ΛΑΕ δεν είναι κόμμα...."
δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το νέο φάρμακο για την καράφλα....

spyrakos35
03/09/2015, 09:31
...«Η ΛΑΕ δεν είναι κόμμα...."
δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι το νέο φάρμακο για την καράφλα....

:uplate:

τι, πως, που?

details pls

byron
04/09/2015, 10:13
Γεροβασίλη: Συνεργασία μόνο με κόμματα που θεωρούν τα Μνημόνια καταστροφικά

Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία … ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά».
Τόνισε, τέλος. ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση λέγοντας ότι και αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία.

Νομίζω πως ο διπολισμός είναι η πιο ελαφριά διάγνωση :tooth: :tooth: :tooth:

Desperado
04/09/2015, 10:36
Το πράμα είναι απλό...Σκέφτηκαν "Θα πούμε πάλι τις ίδιες μ@λ@κίες και οι ιθαγενείς θα μας ξαναψηφίσουν...." Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς...

el_hymador
04/09/2015, 10:54
Eίναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θα πάω να ψηφίσω συνειδητά, από επιλογή δηλαδή. Ούτε ψήφος διαμαρτυρίας, ούτε το μη χείρον βέλτιστο, ούτε "πονηρά" και με σχέδιο, ούτε ωφελιμιστικά, ούτε τίποτα. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους.

Desperado
04/09/2015, 11:12
Κι όμως....πρέπει να ψηφίσουμε όλοι......γιατί οι πορωμμένοι - βαμμένοι ,οι κομματικοί στρατοί, οι με παρωπίδες κλπ θα πάνε σίγουρα........ και εγώ δεν θέλω να αποφασίσουν αυτοί που αναφέρω για εμένα, θέλω να εκφράσω κι εγώ την γνώμη μου!!!

CIRUS
04/09/2015, 11:19
Eίναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θα πάω να ψηφίσω συνειδητά, από επιλογή δηλαδή. Ούτε ψήφος διαμαρτυρίας, ούτε το μη χείρον βέλτιστο, ούτε "πονηρά" και με σχέδιο, ούτε ωφελιμιστικά, ούτε τίποτα. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους.

Κώστα, δεν θα πάνε να μαμηθούν, εμάς θα μαμήσουν πάλι

CIRUS
04/09/2015, 11:25
Κι όμως....πρέπει να ψηφίσουμε όλοι......γιατί οι πορωμμένοι - βαμμένοι ,οι κομματικοί στρατοί, οι με παρωπίδες κλπ θα πάνε σίγουρα........ και εγώ δεν θέλω να αποφασίσουν αυτοί που αναφέρω για εμένα, θέλω να εκφράσω κι εγώ την γνώμη μου!!!

ναι ρε φίλε απόλυτο δίκιο έχεις συμφωνώ 1000%

από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι βαρέθηκα να ψηφίζω το μη χείρον βέλτιστον.

Βαρέθηκα να μην υπάρχει ένας άνθρωπος ικανός και έντιμος να τον ψηφίσω. Ας μην είναι και πολύ ικανός ούτε απόλυτα έντιμος για να μην βάζω το πήχη ψηλά. Ας είναι σχετικά ικανός και σχετικά έντιμος. Ούτε αυτό? Μόνο λαμόγια, ανίκανοι, ανθρωποι που ζουν στον κόσμο τους, γραφικοί, λαικιστές και ψεύτες. Ε τι σκατά να ψηφίσω??????

Πάλι το μη χείρον βέλτιστο λοιπόν.

Σαν να ψάχνουμε παρθένα σε σπίτια με κόκκινα φώτα

Desperado
04/09/2015, 11:31
ναι ρε φίλε απόλυτο δίκιο έχεις συμφωνώ 1000%

από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι βαρέθηκα να ψηφίζω το μη χείρον βέλτιστον.

Βαρέθηκα να μην υπάρχει ένας άνθρωπος ικανός και έντιμος να τον ψηφίσω. Ας μην είναι και πολύ ικανός ούτε απόλυτα έντιμος για να μην βάζω το πήχη ψηλά. Ας είναι σχετικά ικανός και σχετικά έντιμος. Ούτε αυτό? Μόνο λαμόγια, ανίκανοι, ανθρωποι που ζουν στον κόσμο τους, γραφικοί, λαικιστές και ψεύτες. Ε τι σκατά να ψηφίσω??????

Πάλι το μη χείρον βέλτιστο λοιπόν.

Σαν να ψάχνουμε παρθένα σε σπίτια με κόκκινα φώτα

'Ολοι μας έχουμε σιχαθεί τους καραγκιόζηδες που περιγράφεις, αλλά αν δεν πάμε φίλε μου απλά την διαιωνίζουμε σαν κατάσταση, διότι όλοι όσοι περιγράφω παραπάνω, θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για εσένα και για μένα....

7Tolis
04/09/2015, 11:47
Διάβασα πως με 50% αποχή, δεν γίνεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.

fkol k4
04/09/2015, 11:56
Η αλήθεια είναι πως το να αποφασίσεις ποιο κόμμα να ψηφίσεις, ειδικά αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο και πως το «να πάνε να γαμηθούνε όλοι» δεν είναι καθόλου παράλογο.

Ο λόγος κυριότερος που πιστεύω πως αξίζει να ψηφίσει κάποιος είναι για να μπορεί να κριτικάρει την επιλογή του.
Προσωπικά, πάντα προτιμούσα να παραδεχτώ πως ψήφισα λάθος και να προσπαθήσω να το διορθώσω την επόμενη φορά (έστω κι αν οι διαφορές θα είναι πολύ μικρές), παρά να παραδεχτώ πως ό,τι και να ψηφίσω είναι ίδιο.
Απλώς το 2ο μου φαίνεται πολύ μοιρολατρικό. Μου δίνει την εντύπωση πως αν ισχύει έτσι ακριβώς, ούτε έχει νόημα να προσπαθείς ούτε δικαίωμα έχεις να διαμαρτύρεσαι.

el_hymador
04/09/2015, 11:58
Ποιος ρε σεις;

Ακόμα και οι πλέον αντισυστεμικοί και ρηξικέλευθοι, μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι του πολιτικού κατεστημένου, έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του και απλά δεν το καταλαβαίνουν ή το καταλαβαίνουν και κάνουν την πάπια γιατί είναι βολικό.

Μόνο που σκέφτομαι πως όλα αυτά τα αρχίδια έχουν αναρριχηθεί στην πολιτική σκηνή, με πιάνει αναγούλα... μιλάω για όλους.... φοιτητικές παρατάξεις και γλυψίματα παντού, αφισοκολλήσεις και παρωπίδες, προσωπικό συμφέρον, πισώπλατα μαχαιρώματα σε ομοϊδεάτες τους, τα πρώτα ρουσφετάκια και εξυπηρετήσεις, σφαίρες επιρροής, απόκτηση δύναμης και τελικά επίτευξη του στόχου... η άλλη μεγάλη σάπια μήτρα πολιτικών, είναι τα "τζάκια"... ακόμη πιο εμετική κατάσταση δηλαδή...

Είναι το πως έχει διαμορφωθεί η πολιτική σκηνή όλα αυτά τα χρόνια και πως αυτή προβάλλεται από τα ΜΜΕ... αν θες να μπεις σε αυτό τον χορό, θα μάθεις τα βήματα και αν θες να το σύρεις κιόλας, θα χρειαστεί να ξεπουληθείς πλήρως.

Ποιες ιδεολογίες και μαλακίες και ποιο όραμα και πούτσες μπλε; Αυτό που βλέπω εγώ είναι αδίστακτους οπορτουνιστές καριερίστες με νοοτροπία δημοσίων υπαλλήλων, καρέκλα - lovers.

ΚΑΝΕΝΑΝ... να πάνε να γ@μηθουν όλοι μαζί.

pipe_smoker
04/09/2015, 11:59

Εμένα ούτε η πρώτη φορά στη ζωή μου θα είναι, ούτε η τελευταία (αν συνεχίσουν να γίνονται εκλογές:p).

Το έχω ξαναπεί ότι πλέον το πράμα βγάζει μάτι ότι είναι όλοι μα όλοι σκατά (όχι τα ίδια σκατά, αλλά σκατά), που ανέκαθεν έτσι ήταν, αλλά τώρα το βλέπει και γκαβός.

Και με το μπαρδόν κιόλας αν ακουστεί κακιούλα ή αντιδημοκρατικό ή μακάβριο ή δεν ξέρω γω τί άλλο, αλλά μου φέρνει ένα ελαφρύ γέλιο αυτή η απόγνωση ορισμένων που ξαφνικά βρεθήκανε να μην ξέρουν πού να βάλουν την ψήφο τους (no pun intended:D)

fkol k4
04/09/2015, 12:21
Ακόμα και οι πλέον αντισυστεμικοί και ρηξικέλευθοι

Αντισυστημικός και ρηξικέλευθος που ζητά να πάρει την εξουσία του συστήματος μέσω του ίδιου του συστήματος εξουσίας είναι παράδοξο εξ' ορισμού, έτσι δεν είναι;

Άρα, δεν ψάχνεις αντισυστημικούς στις εκλογές, ψάχνεις αυτούς που πιστεύεις πως μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τη λειτουργία του συστήματος.

George_Sp
04/09/2015, 12:24
κακιούλα και ολίγον αντιδημοκρατικό θα έλεγα.
το να είσαι πολιτικά ενεργός και ανήσυχος είναι απόλυτα υγιές όσο σάπιο και αν είναι το σύστημα γιατί δείχνει κάποιον που ανησυχεί για την κοινωνία γύρω του και τα προβλήματά της, και που θέλει να συμμετάσχει στα κοινά και να πει τη γνώμη του.
το αν θα εισακουστεί η ψήφος του ή το αν θα αλλάξει κάτι είναι άλλη κουβέντα....αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

κατανοώ την αποχή και τους λόγους που παραθέτουν αρκετοί, αλλά δε μπορώ να χωνέψω προσωπικά το να αφήσω τα πάντα στη μοίρα τους.....

δε ξέρω...το ξαναλέω. ψηφίζω κοντά 17 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δε ξέρω.....αν τελικά νικήσει η ηττοπάθεια οτι δεν αλλάζει κάτι, από το να κάτσω σπίτι άπραγος θα πάω να ρίξω και τον τελευταίο μικρό της Αριστερής πλευράς μέχρι να μην έχω τι άλλο να ψηφίσω.

nicksior
04/09/2015, 12:25
Eίναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν :bawl:πάω να ψηφίσω συνειδητά, από επιλογή δηλαδή. Ούτε ψήφος διαμαρτυρίας, ούτε το μη χείρον βέλτιστο, ούτε "πονηρά" και με σχέδιο, ούτε ωφελιμιστικά, ούτε τίποτα. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι τους.

Δεν είσαι και ο μόνος απογοητευμένος ..

https://www.youtube.com/watch?v=ZrISII4YoX0 :bawl::bawl:

Χωρις λίγη πλάκα θα τρελαθούμε στο τέλος.

el-Gatto
04/09/2015, 12:32
Εγώ αυτό που βλέπω ,γι'αυτόν τον γύρο του "Εκλογικού Πρωταθλήματος 2015"
συνοψίζεται σε 2 απλά (ή μήπως όχι) ερωτήματα:

1) Τι να ψηφίσει πλέον κάποιος ;

2) ΓΙΑΤΙ να πάει να ψηφίσει πλέον κάποιος ;;;

Πάντα fake ήταν το Εκλογικό Πρωτάθλημα.
Απλα ,τώρα πιά ,έχει ξεμπροστιαστεί εντελώς.

Προσωπικά ΔΕΝ πρόκειται να παραμυθιαστώ κ να ασχοληθώ άλλο με την ουτοπία της "λαϊκής εντολής".
Θεωρώ πλέον την συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ,εντελώς μάταιη.(ΔΥΣΤΥΧΩΣ)

Παρ'όλα ταύτα ,θα ήθελα να μπορούσε κάποιος να με πείσει επιχειρηματολογώντας ,για το αντίθετο.

υγ: Αρκεί τα επιχειρήματα να μην είναι τύπου "να ψηφίσουμε αυτούς για να μην βγούν οι άλλοι" ,
μια κ δεν εχει μείνει πλέον τίποτα (πολιτικά κ κοινοβουλευτικά) όρθιο ,που ν'αξίζει να εναποθέσει κάποιος μιαν ελπίδα.
Κ να μην εμπεριέχουν κίνητρα προσωπικών συμφερόντων (τύπου εργασιακών ή επαγγελματικών συντεχνιών)

el_hymador
04/09/2015, 13:08
Αντισυστημικός και ρηξικέλευθος που ζητά να πάρει την εξουσία του συστήματος μέσω του ίδιου του συστήματος εξουσίας είναι παράδοξο εξ' ορισμού, έτσι δεν είναι;

Άρα, δεν ψάχνεις αντισυστημικούς στις εκλογές, ψάχνεις αυτούς που πιστεύεις πως μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τη λειτουργία του συστήματος.

Εσύ το πήγες σε matrix επίπεδο... εννοώ το εγχώριο πολιτικόοικονομικό κατεστημένο - σύστημα, το τίγκα στην διαπλοκή.

Panos76
04/09/2015, 13:12
ψάχνεις αυτούς που πιστεύεις πως μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα τη λειτουργία του συστήματος.

ΠΑΣΟΚ ΡΕ!

:bawl: :lol:

el_hymador
04/09/2015, 13:14
Tελικά μπορεί και να πάω, με τόσο χαρτί, κάτι μπορεί να φτιάξεις...

https://www.youtube.com/watch?v=aueh3G6GQvQ

CIRUS
04/09/2015, 13:27
Και γω δεν θέλω να πω κακιούλα αλλά και αυτοί που δεν ψηφίζουν ποτέ (μιλάω διαχρονικά) και τους βρίζουν όλους θεωρώντας τους εαυτούς τους υπεράνω αυτών που ψηφίζουν, μόνο και μόνο για να είναι στην απέξω κατηγορώντας όλους τους άλλους μην αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη μου προκαλούν πολύ γέλιο.

Για να μην παρεξηγηθώ άλλο το να μην πας να ψηφίσεις και άλλο το να μην πας να ψηφίσεις κατηγορώντας ότι φταίνε αυτοί που πάνε να ψηφίσουν για την κατάντια μας και θεωρώντας ότι εσύ δεν είσαι συνένοχος.

Χρόνια τώρα ψηφίζω αυτό που θεωρώ το μη χείρον βέλτιστο. Κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε εμείς το δικαίωμα της ψήφου και εντάξει να καταλάβω και κάποιους που δεν πάνε να ψηφίσουν λόγω απόστροφής. Αυτούς όμως που το παίζουν υπεράνω και κατηγορούν μόνο τους άλλους, μη συμετέχοντας λες και δεν είναι αυτό η ποιο εύκολη λύση, αν μη τι άλλο μόνο γέλιο προκαλούν.

Panos76
04/09/2015, 13:58
Κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε εμείς το δικαίωμα της ψήφου

Το πλέον σημαντικό που όμως ξεχνάμε όλοι μας και δυστυχώς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε την σημαντικότητα της έννοιας της Δημοκρατίας - που πλέον ξεφτιλίσαμε (ως έννοια) και θεωρούμε δεδομένη.

7Tolis
04/09/2015, 14:09
Νομίζω πως,δε ζήσαμε ποτε δημοκρατικά.Με τη σωστή έννοια του όρου.

amyroukai
04/09/2015, 14:14
Αυτούς όμως που το παίζουν υπεράνω και κατηγορούν μόνο τους άλλους, μη συμετέχοντας λες και δεν είναι αυτό η ποιο εύκολη λύση, αν μη τι άλλο μόνο γέλιο προκαλούν.

Είπες κάτι για το τιμημένο ΚΚΕ; Παρεξήγηση; :bawl:

stam2
04/09/2015, 14:15
Νομίζω πως,δε ζήσαμε ποτε δημοκρατικά.Με τη σωστή έννοια του όρου.

σωστός. Η αληθινή, πρωτότυπη και αρχαία δημοκρατία περιέχει κανόνες που σήμερα θα ονομαζόντουσαν καταχρηστικά φασιστικοί.
παραμένουμε λοιπόν σε ένα μόνον κατ' όνομα δημοκρατικό, ατελές πολιτειακό μόρφωμα.

OldMan
04/09/2015, 14:17
Μαλλον φταιει που ξεμειναμε από ειλωτες...

stam2
04/09/2015, 14:22
στα όμορφα παραμύθια δεν χρειάζονται είλωτες... υπάρχουν δράκοι.

CIRUS
04/09/2015, 14:25
σωστός. Η αληθινή, πρωτότυπη και αρχαία δημοκρατία περιέχει κανόνες που σήμερα θα ονομαζόντουσαν καταχρηστικά φασιστικοί.
παραμένουμε λοιπόν σε ένα μόνον κατ' όνομα δημοκρατικό, ατελές πολιτειακό μόρφωμα.

Πάντα θα έχει ατέλειες μια δημοκρατία. Και μόνο που παίρνει 50 έδρες το πρώτο κόμμα δεν το λες και δημοκρατικό!!!!!!!! Παρόλες τις ατέλειες της δεν παύει να είναι δημοκρατία. Ναι και στην αρχαία Ελλάδα δεν ψηφιζαν οι γυναίκες και αυτό φασιστικό είναι.

Δεν είναι τέλεια ίσα, ίσα έχει πολλά που μπορούν να διορθωθούν. Από εκεί και πέρα τι? Επειδή δεν είναι τέλεια, να μην ψηφίζουμε? Αν ένα μηχανάκι έχει προβλήματα δεν το καβαλάμε γιατί δεν είναι τέλειο?

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ικανοί και σοβαροί εκπρόσωποι και λιγότερο ότι δεν έχουμε δημοκρατία.

CIRUS
04/09/2015, 14:28
Είπες κάτι για το τιμημένο ΚΚΕ; Παρεξήγηση; :bawl:

Συ είπας

Εγώ για το ΚΚΕ και την Κωνσταντοπούλου δεν ξέρω δεν απαντώ.........

:p

nathair
04/09/2015, 15:33
Διάβασα πως με 50% αποχή, δεν γίνεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.
Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις...

tai
04/09/2015, 15:43
δυο απαντισεις μονο
1ον δημο-κρατια λαο-κρατια ειναι ιδια πολιτεύματα με άλλη χρονολογία στην ονομασία της διακυβέρνησης των πολιτών.
Το πως θα διαχειριστούμε το πολίτευμα αυτο, και εαν θα διεκδικήσουμε η θά παραχωρήσουμε εξουσίες σε άλλους είναι θέμα δικό μας
2ον αυτος τα ειπε καλυτερα απο μενα, οπότε..

Billymuse
04/09/2015, 15:47
H εφημερίδα της καρδιάς έχει την λύση και για αυτες τι εκλογές

340525

dimmie_72
04/09/2015, 15:55
2ον αυτος τα ειπε καλυτερα απο μενα, οπότε..

η συνειδητή αποχή δεν αποτελεί απολιτίκ συμπεριφορά και κατ επέκταση πολιτική αμορφωσιά η έλλειψη συμμετοχής στα κοινά.

χειρότερη είναι η δήλωση "παρών" των πολιτευτάδων κατά την ψήφιση των νομοσχεδίων.