View Full Version : HABEMUS PAPAM 3
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
20
21
pipe_smoker
04/09/2015, 16:19
Επειδή μπορεί να είναι εύκολα παρεξηγήσιμα αυτά που θα γράψω (εκτός κι αν αρχίσω τα ντισκλέιμερ κι από σεντόνι μου βγει αερόστατο), παρακαλώ μην το διαβάσει κανείς διαγώνια και μου ζητάει μετά τα ρέστα.
κακιούλα και ολίγον αντιδημοκρατικό θα έλεγα.
το να είσαι πολιτικά ενεργός και ανήσυχος είναι απόλυτα υγιές όσο σάπιο και αν είναι το σύστημα γιατί δείχνει κάποιον που ανησυχεί για την κοινωνία γύρω του και τα προβλήματά της, και που θέλει να συμμετάσχει στα κοινά και να πει τη γνώμη του.
το αν θα εισακουστεί η ψήφος του ή το αν θα αλλάξει κάτι είναι άλλη κουβέντα....αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
κατανοώ την αποχή και τους λόγους που παραθέτουν αρκετοί, αλλά δε μπορώ να χωνέψω προσωπικά το να αφήσω τα πάντα στη μοίρα τους.....
δε ξέρω...το ξαναλέω. ψηφίζω κοντά 17 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δε ξέρω.....αν τελικά νικήσει η ηττοπάθεια οτι δεν αλλάζει κάτι, από το να κάτσω σπίτι άπραγος θα πάω να ρίξω και τον τελευταίο μικρό της Αριστερής πλευράς μέχρι να μην έχω τι άλλο να ψηφίσω.
Πολύ καλά κάνει κάποιος και είναι πολιτικά ενεργός και ανήσυχος.
Αυτό όμως ελάχιστη έως καμία σχέση έχει με τις εκλογές.
Θα μπορούσε να είναι πολιτικά ενεργός κι ανήσυχος και να απέχει, και θα μπορούσε να είναι ανενεργός πολιτικά και μία μέρα στα κάθε 3-4 χρόνια να ρίχνει την ψήφο του στην κάλπη.
Καλά κάνει κάποιος και ψηφίζει αν θέλει να ψηφίσει, καλά κάνει κάποιος και δεν ψηφίζει αν δε θέλει να ψηφίσει.
Το θέμα είναι να έχει μια καλή δικαιολογία/αιτιολογία/επιχείρημα/whatever γι'αυτό που κάνει (σωστό ή λάθος δε θα το κρίνω εγώ).
Και γω δεν θέλω να πω κακιούλα αλλά και αυτοί που δεν ψηφίζουν ποτέ (μιλάω διαχρονικά) και τους βρίζουν όλους θεωρώντας τους εαυτούς τους υπεράνω αυτών που ψηφίζουν, μόνο και μόνο για να είναι στην απέξω κατηγορώντας όλους τους άλλους μην αναλαμβάνοντας καμία ευθύνη μου προκαλούν πολύ γέλιο.
Για να μην παρεξηγηθώ άλλο το να μην πας να ψηφίσεις και άλλο το να μην πας να ψηφίσεις κατηγορώντας ότι φταίνε αυτοί που πάνε να ψηφίσουν για την κατάντια μας και θεωρώντας ότι εσύ δεν είσαι συνένοχος.
Χρόνια τώρα ψηφίζω αυτό που θεωρώ το μη χείρον βέλτιστο. Κάποιοι έδωσαν την ζωή τους για να έχουμε εμείς το δικαίωμα της ψήφου και εντάξει να καταλάβω και κάποιους που δεν πάνε να ψηφίσουν λόγω απόστροφής. Αυτούς όμως που το παίζουν υπεράνω και κατηγορούν μόνο τους άλλους, μη συμετέχοντας λες και δεν είναι αυτό η ποιο εύκολη λύση, αν μη τι άλλο μόνο γέλιο προκαλούν.
Συμφωνώ.
Το να αράζει κάποιος στην απ'έξω και να το παίζει εκ του ασφαλούς χωρίς να ψηφίζει για να μπορεί μετά να τους βρίζει όλους είναι γελοίο.
Προσωπικά όμως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ούτε και μίλησα για κάτι τέτοιο.
Δε βρίζω αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν.
Κι αυτό που έγραψα πριν ότι μου φέρνει γέλιο (η κακιούλα και το αντιδημοκρατικό κλπ) δεν είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν να μην έχουν τί να ψηφίσουν.
Δεν τους δείχνω και γελάω και λέω "κοίτα τους μαλάκες".
Αλλά η συνολική εικόνα, η κατάσταση αν προτιμάς, που έχει οδηγήσει εκεί. Μπορεί να είναι για κλάματα και όχι για γέλια. Αλλά μερικές φορές μπλέκονται αυτά τα δύο.
Ο σουρεαλισμός έχει χτυπήσει κόκκινα.
Ατάκες των αναρχικών, όπως "αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, τότε θα ήταν παράνομες", κοντεύουν να υιοθετηθούν από τους μπαρμπάδες στα καφενεία.
Αποφεύγω να κάνω πολιτικές κουβέντες όταν βρίσκομαι με κόσμο που δε γνωρίζω γιατί τρομάζω από το τί θα ακούσουν τα αυτιά μου.
Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε αυτόν το βαθμό.
Προσωπικά δε θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει.
Θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει γιατί νομίζει ότι θα στείλει έτσι κάποιο μήνυμα και θα ιδρώσει κανενός το αυτί.
Όπως επίσης δε θα πω μαλάκα κάποιον που θα ψηφίσει ΝΔ γιατί έχει τον μπάρμπα του στο κόμμα, κι αν βγει η ΝΔ μπορεί να καταφέρει να βγάλει περισσότερα λεφτά ή να σώσει τη δουλειά του ή οτιδήποτε άλλο. (μαλάκα δε θα τον πω. Διάφορα άλλα μπορεί να τον πω.)
Θα πω μαλάκα αυτόν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και νομίζει ότι θα κάνει τη διαφορά ο Βαγγέλας και θα σώσει την Ελλάδα και θα του ανεβάσει τη σύνταξή του και θα κάθεται να ανεβάζει πίεση το βράδυ των εκλογών να δει αν κερδίζει η ΝΔ.
pipe_smoker
04/09/2015, 16:21
η συνειδητή αποχή δεν αποτελεί απολιτίκ συμπεριφορά και κατ επέκταση πολιτική αμορφωσιά η έλλειψη συμμετοχής στα κοινά.
Εννοείται αυτό.
Κι ο Χρήστος (tai) το ξέρει, κι εσύ, κι εγώ, κι ο Μπρεχτ (αλίμονο:D)
Συμφωνώ.
Το να αράζει κάποιος στην απ'έξω και να το παίζει εκ του ασφαλούς χωρίς να ψηφίζει για να μπορεί μετά να τους βρίζει όλους είναι γελοίο.
Προσωπικά όμως δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία ούτε και μίλησα για κάτι τέτοιο.
Δε βρίζω αυτούς που θα πάνε να ψηφίσουν.
Κι αυτό που έγραψα πριν ότι μου φέρνει γέλιο (η κακιούλα και το αντιδημοκρατικό κλπ) δεν είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν να μην έχουν τί να ψηφίσουν.
Δεν τους δείχνω και γελάω και λέω "κοίτα τους μαλάκες".
Αλλά η συνολική εικόνα, η κατάσταση αν προτιμάς, που έχει οδηγήσει εκεί. Μπορεί να είναι για κλάματα και όχι για γέλια. Αλλά μερικές φορές μπλέκονται αυτά τα δύο.
Ο σουρεαλισμός έχει χτυπήσει κόκκινα.
Ατάκες των αναρχικών, όπως "αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, τότε θα ήταν παράνομες", κοντεύουν να υιοθετηθούν από τους μπαρμπάδες στα καφενεία.
Αποφεύγω να κάνω πολιτικές κουβέντες όταν βρίσκομαι με κόσμο που δε γνωρίζω γιατί τρομάζω από το τί θα ακούσουν τα αυτιά μου.
Και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε αυτόν το βαθμό.
Προσωπικά δε θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει.
Θα πω μαλάκα αυτόν που δε γουστάρει να ψηφίσει γιατί νομίζει ότι θα στείλει έτσι κάποιο μήνυμα και θα ιδρώσει κανενός το αυτί.
Όπως επίσης δε θα πω μαλάκα κάποιον που θα ψηφίσει ΝΔ γιατί έχει τον μπάρμπα του στο κόμμα, κι αν βγει η ΝΔ μπορεί να καταφέρει να βγάλει περισσότερα λεφτά ή να σώσει τη δουλειά του ή οτιδήποτε άλλο. (μαλάκα δε θα τον πω. Διάφορα άλλα μπορεί να τον πω.)
Θα πω μαλάκα αυτόν που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και νομίζει ότι θα κάνει τη διαφορά ο Βαγγέλας και θα σώσει την Ελλάδα και θα του ανεβάσει τη σύνταξή του και θα κάθεται να ανεβάζει πίεση το βράδυ των εκλογών να δει αν κερδίζει η ΝΔ.
οκ, έτσι το καταλαβαίνω, γιατί αυτό που έγραψες πριν είναι εύκολα παρεξηγήσιμο. Γενικά συμφωνώ με αυτά που γράφεις τώρα αν και έχω κάποιες ενστάσεις :beer:
George_Sp
04/09/2015, 18:55
\
\
\
\
\
εγώ πάλι τα διάβασα πλάγια και δε κατάλαβα τι λέει :lol:
(πλακίτσα)
dimmie_72
04/09/2015, 19:03
Εννοείται αυτό.
τι εννοείται βρε. 3.000 λέξεις σου πήρε! :D
(πλακίτσα)
el-Gatto
04/09/2015, 21:00
https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc
Δεινόσαυρος
04/09/2015, 22:44
Διάβασα πως με 50% αποχή, δεν γίνεται να ξαναμπουν οι ίδιοι υποψήφιοι.Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις...
Και εγώ κάπου άκουσα κάτι τέτοιο - μόνο που είχα 60% αποχή στο νου μου.
Το site που το είδα μου φάνηκε αναξιόπιστο (μπζεγκαζμένο), αλλά λέω οτι δεν αποκλείεται να περιέχει κάποιο ψεγάδι αλήθειας.
Δεινόσαυρος
04/09/2015, 22:45
https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc
Αμαν, σε τρία διαφορετικά νήματα αυτό το τραγούδι, τί έγινε ρε παιδιά, τόσο πολύ άρεσε;
nicksior
05/09/2015, 07:37
Αμαν, σε τρία διαφορετικά νήματα αυτό το τραγούδι, τί έγινε ρε παιδιά, τόσο πολύ άρεσε;
Γιατί η Αριστερά έχει νόημα ύπαρξης μόνο όταν υπάρχουν αδικημένοι και κατατρεγμένοι ..
MG-KTiNoS
05/09/2015, 07:43
340571
:D
nicksior
05/09/2015, 09:02
Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ «ΝΑΙ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ
ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΗΣΕΤΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ «ΟΧΙ»
ΣΥΡΙΖΑ
dimmie_72
05/09/2015, 09:07
:look:
αν έλεγε και "εποχή" αντί αποχή θα ολοκληρωνόταν ως Άντζελα. :lol:
pipe_smoker
05/09/2015, 09:29
αν έλεγε και "εποχή" αντί αποχή θα ολοκληρωνόταν ως Άντζελα. :lol:
Ναι....
Αυτό περίμενε η Λαίδη για να ολοκληρωθεί:bawl:
:look:
340572
Νομιζω πως ετσι είναι καλυτερη.
340573
MG-KTiNoS
05/09/2015, 12:37
340584
Γατάκια...ερχόμαστε...:D
340603
MG-KTiNoS
06/09/2015, 10:02
340611
Ελάτε ρε μ..... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !
:lol:
nicksior
06/09/2015, 11:01
Είδα το παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα νέο.
Σερνόταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί και βρομούσε νέες μυρωδιές σαπίλας που κανείς δεν είχε πριν ξαναμυρίσει.
MG-KTiNoS
06/09/2015, 11:42
Με ποιόν παίζαμε χτες ρε παιδιά???
340612
Γιατί όταν σας τα λέγαμε είμασταν προδότες ανθέλληνες κλπ κλπ
Πείναμε λέει όλη μέρα φραπέ με τη Ρεπούση. (λες και την ξέραμε κι από χτες)
Ας μείνει λοιπόν η φωτογραφία τούτη μνημείο της μαλακίας γιατί συνοψίζει όλοι την εξωτερική (και όχι μόνο) πολιτική της χώρας μας.
Δηλαδή
Ψευτιά, μαγκιά κλανιά και κώλο φιλιστρίνι στον παράλληλο κόσμου που ζούμε !
:wave2:
Billymuse
06/09/2015, 13:40
Σωστό ο Κτήνος,τους κάναμε τη μουρη κρεας λέμε. Παντου Μακεδονια τους λένε εκτος απο εδω το παιχνιδι έχει χαθει εδω και πολλά χρονια...
Πάντως και εμεις το GRE γιατι δε το αλλάζουμε σε IMF αφου αυτοι είμαστε..
pipe_smoker
06/09/2015, 13:44
Πάντως και εμεις το GRE γιατι δε το αλλάζουμε σε IMF αφου αυτοι είμαστε..
Είναι το υποκοριστικό απ'το "grexit", "gremos", και τα αρχικά "Gia Rotiste Emas" για όσους σκέφτονται να μπούνε σε ευρώ και ΕΕ κλπ:tooth:
Ας μείνει λοιπόν η φωτογραφία τούτη μνημείο της μαλακίας γιατί συνοψίζει όλοι την εξωτερική (και όχι μόνο) πολιτική της χώρας μας.
Δηλαδή
Στην αρχή έγραφε "MAC", αλλά μάλλον πήραν τηλέφωνο ελληναράδες και τους έκραξαν και αυτή ήταν η ευκολότερη "there, I fixed it" λύση ^^
όπως διάβασα και κάπου αλλού τελικά παίζαμε με το παρκέ, εξ ου και η εικονίτσα.
Όταν 35-40 χρόνια το παίζεις "καλό παιδί" που δεν θέλει να κακοκαρδίσει κανέναν, δεν πρέπει να περιμένεις το ίδιο και από τους άλλους απαραίτητα.
Είμασταν κότες στην εξωτερική πολιτική και τώρα πια είμαστε κότες γενικότερα.
Desperado
07/09/2015, 10:59
Δηλαδή
Τραγικό........
Φεεεεεττττααα
http://www.capital.gr/story/3058874
Φεεεεεττττααα
http://www.capital.gr/story/3058874
με αφορμή αυτό και όχι ειδικά πάνω σε αυτό, θέλω να πω ότι είναι λυπηρό για όσους άξιους και καταρτισμένους ανθρώπους μένουν ακόμα σε αυτή τη χώρα, να καταλαμβάνονται ακόμα θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα από αγράμματους, αμόρφωτους, ανειδίκευτους ανθρώπους βάσει πελατειακών, ή συγκενικών σχέσεων...
MG-KTiNoS
07/09/2015, 14:32
Ταχυδρομεία Ελληνικά νς Φιλανδικά
Υπάλληλοι
Οι Φινλανδοί ήταν πιο άπειροι οι δικοί μας τσακάλια.
Νούμερα αναμονής ίδια και ίδιος χρόνος
8 Τζαστ άνοιξαν Ελλάδα, 10 Τζαστ Φινλανδία.
Αίθουσα
Στην Φινλανδία έλαμπε, στην Ελλάδα ήταν καθαρά. (βρόμικα δεν τα λες)
Στη Φιλανδία είχα ζυγαριά, μεζούρα και αυτοκόλλητη ταινία για τους πελάτες. (Δωρεάν χρήση)
Εδώ... τίποτα.
Στη Φιλανδία είχαν ένα καταστηματάκι που πουλούσε, χαρτιά, στυλό, κουτιά σε κάθε μέγεθος κάρτες
ψαλίδια, συρραπτικά και ότι μπορεί να χρειαστεί ο αποστολέας. (ακριβά τα έκοψα)
Στην Ελλάδα είχε ένα κατάστημα με είδη δώρων απ όπου δεν νομίζω να χρειαστώ ποτέ τίποτα
και κουτιά μερικά μεγέθη μόνο.
Τέλος για ένα δέμα 20 κιλών πλήρωσα στη Φινλανδία 30 κάτι και στην Ελλάδα 60 κάτι....
Τιμή περίπου διπλάσια.
Χρόνος παράδοσης 2 μέρες από Φινλανδία, Ελλάδα ακόμα άγνωστο (4 και δεν έχει φτάσει)
Για μισθούς δεν έμαθα.... :cool:
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του
Desperado
07/09/2015, 15:43
Ταχυδρομεία Ελληνικά νς Φιλανδικά
Υπάλληλοι
Οι Φινλανδοί ήταν πιο άπειροι οι δικοί μας τσακάλια.
Νούμερα αναμονής ίδια και ίδιος χρόνος
8 Τζαστ άνοιξαν Ελλάδα, 10 Τζαστ Φινλανδία.
Αίθουσα
Στην Φινλανδία έλαμπε, στην Ελλάδα ήταν καθαρά. (βρόμικα δεν τα λες)
Στη Φιλανδία είχα ζυγαριά, μεζούρα και αυτοκόλλητη ταινία για τους πελάτες. (Δωρεάν χρήση)
Εδώ... τίποτα.
Στη Φιλανδία είχαν ένα καταστηματάκι που πουλούσε, χαρτιά, στυλό, κουτιά σε κάθε μέγεθος κάρτες
ψαλίδια, συρραπτικά και ότι μπορεί να χρειαστεί ο αποστολέας. (ακριβά τα έκοψα)
Στην Ελλάδα είχε ένα κατάστημα με είδη δώρων απ όπου δεν νομίζω να χρειαστώ ποτέ τίποτα
και κουτιά μερικά μεγέθη μόνο.
Τέλος για ένα δέμα 20 κιλών πλήρωσα στη Φινλανδία 30 κάτι και στην Ελλάδα 60 κάτι....
Τιμή περίπου διπλάσια.
Χρόνος παράδοσης 2 μέρες από Φινλανδία, Ελλάδα ακόμα άγνωστο (4 και δεν έχει φτάσει)
Για μισθούς δεν έμαθα.... :cool:
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του
Οι δικοί μας έχουν ποιότητα ρε.....οι άλλοι είναι "κουτόφραγκοι"......:bawl:
σε λίγο που θα γίνουν και τα ΕΛΤΑ ιδιωτικά...... :a021:
tzimidis
07/09/2015, 17:05
An einai na erxontai ta demata mou oloklira xoris na leipei kati, as ginei ki ayto.
xronos delivery apo opoudilote sti germania mexri aerodromio athinon- 2 meres.
xronos delivery apo aerodromio athinon mexri korydallo -14+ meres.
Episis to Tracking stamataei sto el.venizelos. meta mono mantepsies.
Ta demata paramenoun sto taxydromeio- den yparxei ypiresia na ta fernei sto spiti.
o taxydromos rixnei kateytheian deyteri eidopoiisi, xoris na exei yparksei proti.
o taxydromos rixnei eidopoiiseis allou gi'allou , se lathos spiti, se lathos dromo.
As dokimasoume loipon kai ta idiotika elta.
lete na einai xeirotera?????
blackbusa
07/09/2015, 21:44
Τέλος για ένα δέμα 20 κιλών πλήρωσα στη Φινλανδία 30 κάτι
εσωτερικό η εξωτερικό???
nicksior
08/09/2015, 07:31
Περιμένω με ανυπομονησία το βράδυ της 20ής Σεπτέμβρη.
Τότε που πλήθη λαού θα ξεχυθούν στους δρόμους και με ένα εθνικοαπελευθερωτικό τσάμικο στη πλατεία Συντάγματος θα επισφραγισθεί η αρετή και η τόλμη ενός περήφανου , βαθιά δημοκρατικού λαού που παρά τις αντιξοότητες και το εχθρ... mpla mpla mpla .....
Pan (dvs)
08/09/2015, 07:58
Και τοσο καιρο που ειναι κρατικα,ποιο το ωφελος για τον Ελληνα?
Και τοσο καιρο που ειναι κρατικα,ποιο το ωφελος για τον Ελληνα?
δεν με έπιασες. ώφελος για τους καταναλωτές θα είναι άμα γίνουν ιδιωτικά.
κοίτα μη πεταχτεί κανένας και πει ότι τα ταχυδρομεία είναι δημόσιο αγαθό τον δάγκωσα στην καρωτίδα! :lol:
σποτ Λαϊκή Ενότητα (https://www.youtube.com/watch?v=_HoeXw_SNds)
τρολ λαφαζανοχαμογελάκι με λιγουρευτική ματιά στα αριστερά.
φατσούλα βγαλμένη από κόμικ. #agapw_lafazani
σποτ Λαϊκή Ενότητα (https://www.youtube.com/watch?v=_HoeXw_SNds)
τρολ λαφαζανοχαμογελάκι με λιγουρευτική ματιά στα αριστερά.
φατσούλα βγαλμένη από κόμικ. #agapw_lafazani
Aυτό, το άλλο των ΑΝΕΛ με το σπασμενο χέρι και οι διαφημίσεις του Jumbo....
Έλεος όμως...
MG-KTiNoS
08/09/2015, 12:55
ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΕΣ !!!!
:lol:
Aυτό, το άλλο των ΑΝΕΛ με το σπασμενο χέρι και οι διαφημίσεις του Jumbo....
Έλεος όμως...
Περιμένω να δω σποτάκι με Βαγγέλα. Αυτός είναι άντρας <3
amyroukai
08/09/2015, 14:07
Τα ΕΛΤΑ είναι δημόσιο αγαθό.
και δεν χαρίζονται αυτά που στήσαμε με δικά μας χρήματα 10ετίες επί 10τιών. :look:
κι εσύ τρώγεσαι για διαξιφισμούς :p
paramedic
08/09/2015, 14:19
Αυτά τα τηλεπτικά σποτ ρε παιδιά ποιά τζιμάνια τα σκέφτηκαν? Τις ΝΔ μας δείχνουν τις ζωές μας αλλά ξεχνάνε οτι αυτοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και προσπαθούν να μας πείσουν οτι ο Τσίπρας μόνος τα έφερε ενώ αυτοί ήταν καλοί. Του Σύριζα λησμονούν οτι το παλιό το έχουν καλά ριζωμένο και αυτοί στην παράταξή τους. ΛΑΕ, ΑΝΕΛ και Ενωση Κεντρώων για γέλια και για κλάματα. Σαν κωμωδία low budget λέμε.
pipe_smoker
08/09/2015, 14:24
Θα πάρω σιδερόβεργα παναγιά μου..... (https://www.youtube.com/watch?v=4M8URAUSwmE)
MG-KTiNoS
08/09/2015, 15:21
Θα πάρω σιδερόβεργα παναγιά μου..... (https://www.youtube.com/watch?v=4M8URAUSwmE)
άσε μωρε με το ντριμάλακα κι εσύ....
:p
tzimidis
08/09/2015, 16:06
και δεν χαρίζονται αυτά που στήσαμε με δικά μας χρήματα 10ετίες επί 10τιών. :look:
To elliniko dimosio einai o KARKINOS tis elladas.
paramedic
08/09/2015, 16:09
Εμείς οι Νοσηλευτές δημόσιοι υπάλληλοι σε ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό σου και αναμένουμε την ευχή για "σκατά στο τάφο μας"!
Bob_o_mastoras
08/09/2015, 16:17
Ποιος ξερει τι τερατα λετε παλι εδω μεσα... :lol:
Δεν διαβασα ουτε καν το τελευταιο post. Φοβαμαι... :a7:
:ninja:
ναι ρε μαν ενώ ο ιδιωτικός τομέας ήταν φτυστό αντίγραφο της Νορβηγίας...:rolleyes:
amyroukai
08/09/2015, 17:38
Εμείς οι Νοσηλευτές δημόσιοι υπάλληλοι σε ευχαριστούμε για τον χαρακτηρισμό σου και αναμένουμε την ευχή για "σκατά στο τάφο μας"!
Να δεις πως το διάβασα...
Ένα γερό μήλο σε μιά σακκούλα σάπια δεν πρόκειται να τα γιατρέψει.
Ένα σάπιο μήλο σε μιά σακκούλα με γερά σημαίνει πως σύντομα θα έχεις μιά σακκούλα με σάπια μήλα.
Με το να προσποιούμαστε πως τα σάπια μήλα δεν υπάρχουν, δεν θα πάμε ποτέΣ πουθενά. Ή ίσως, απλά θα πάμε ακόμα πιό κάτω.
Pan (dvs)
08/09/2015, 18:14
paramedic αλλο αυτο που λεει ο tzimidis και αλλο αυτο που λες εσυ.
Δε με λες ρε φιλε,αυτο που λεει ο αποπανω δεν εχει περασει ποτε απο το δικο σου μυαλο?Οσες φορες ετυχε να συναλλαγεις με το δημοσιο,δεν διαπιστωσες τιποτε σαπιο?
Και ασε το υπολοιπο δημοσιο.Στον δικο σου επαγγελματικο χωρο δεν εχει παρει τιποτε το ματι σου η το αυτι σου?
Υ.Γ.Για να μην παρεξηγηθω,δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα.Ουτε ειμαι οπαδος του τσουβαλιασματος.
tzimidis
08/09/2015, 18:38
Katalabaineis pisteyo poly kala ti ennoo. Me tis eyxes min protrexeis.
alloste den leo oi dimosioi ypalliloi alla to elliniko dimosio.
Diladi esy yperaspizesai OLOUS tous dimosious ypallilous kai stekesai braxos se kathe enan apo aytous?
Min apantas pavlofika, me eksartimena antanaklastika kathe fora pou akous kati kako gia to dimosio.
syntexniaki omertai legetai ayto, kai den einai kalo.
oson afora esas tous dimosious nosileytes, na se pliroforiso oti o aderfos mou itan giatros ston eyaggelismo mexri pou efyge gia ekso kai brike tin ygeia tou., ara isos kati ksero ki ego o foukaras peri ta iatrika.
esy diladi to elliniko dimosio os olon, os synolo etsi opos einai to apodexesai kai sou aresei???????
ola meli-gala???? Ola?
tzimidis
08/09/2015, 18:41
ναι ρε μαν ενώ ο ιδιωτικός τομέας ήταν φτυστό αντίγραφο της Νορβηγίας...:rolleyes:
Allo mpourdelo ki ayto.
alla den anairei to proto.
yparxoun pragmata pou xrizoun kallopismou, alla pou zrizoun beltiosis, kai alla pou prepei na gkremistoun sythemela kai na ftiaxtoun apo tin arxi se sostes baseis.
to dimosio empiptei stin teleytaia katigoria.
pipe_smoker
08/09/2015, 19:25
Νταξει, ο δημόσιος τομέας ειναι ο καρκίνος της Ελλάδας, και ο ιδιωτικός το AIDS της.
Περαστικά.
paramedic
08/09/2015, 19:27
Katalabaineis pisteyo poly kala ti ennoo. Me tis eyxes min protrexeis.
alloste den leo oi dimosioi ypalliloi alla to elliniko dimosio.
Diladi esy yperaspizesai OLOUS tous dimosious ypallilous kai stekesai braxos se kathe enan apo aytous?
Min apantas pavlofika, me eksartimena antanaklastika kathe fora pou akous kati kako gia to dimosio.
syntexniaki omertai legetai ayto, kai den einai kalo.
oson afora esas tous dimosious nosileytes, na se pliroforiso oti o aderfos mou itan giatros ston eyaggelismo mexri pou efyge gia ekso kai brike tin ygeia tou., ara isos kati ksero ki ego o foukaras peri ta iatrika.
esy diladi to elliniko dimosio os olon, os synolo etsi opos einai to apodexesai kai sou aresei???????
ola meli-gala???? Ola?
Φυσικά δεν είναι μελι-γάλα φίλε μου και εγώ βρίζω όλα τα κακώς κείμενα αλλά είναι πραγματικά άδικο να μας τσουβαλιάζετε όλους και να αναφέρετε οτι όλο το δημόσιο είναι καρκίνος. Καλό λοιπόν είναι να αποφεύγουμε τις γενικότητες μιας και στο δημόσιο νοσοκομείο δουλεύω πολύ περισσότερο απο ότι δούλευα όταν ήμουν στο ιδιωτικό και θα χειροτερέψει η ήδη χάλια κατάσταση μιας και την κάνουν όσοι λίγοι παλιοί έμειναν και φυσικά δεν έχει γίνει καμμία πρόσληψη εδώ και 5 χρόνια.
Δεν το έγραψα με καμμία διάθεση αντιπαράθεσης γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου δημόσιο υπάλληλο αλλά Νοσηλευτή(όταν με ρωτάνε τι δουλειά κάνω) αλλά το έγραψα για να δέιξω οτι το τσουβάλιασμα δεν είναι σωστό.
tzimidis
08/09/2015, 19:47
Φυσικά δεν είναι μελι-γάλα φίλε μου και εγώ βρίζω όλα τα κακώς κείμενα αλλά είναι πραγματικά άδικο να μας τσουβαλιάζετε όλους και να αναφέρετε οτι όλο το δημόσιο είναι καρκίνος. Καλό λοιπόν είναι να αποφεύγουμε τις γενικότητες μιας και στο δημόσιο νοσοκομείο δουλεύω πολύ περισσότερο απο ότι δούλευα όταν ήμουν στο ιδιωτικό και θα χειροτερέψει η ήδη χάλια κατάσταση μιας και την κάνουν όσοι λίγοι παλιοί έμειναν και φυσικά δεν έχει γίνει καμμία πρόσληψη εδώ και 5 χρόνια.
Δεν το έγραψα με καμμία διάθεση αντιπαράθεσης γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου δημόσιο υπάλληλο αλλά Νοσηλευτή(όταν με ρωτάνε τι δουλειά κάνω) αλλά το έγραψα για να δέιξω οτι το τσουβάλιασμα δεν είναι σωστό.
As to onomasoume loipon "I domi tou ellinikou dimosiou".
Ta ypoloipa apo konta isos, kapote.
Le troisiemme-tetartiemme Crique de la saison perhaps.
O ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα είναι αυτό που απομένει μετά το κυνήγι που του ρίχνει το κράτος.
Όταν το κράτος δεν ήταν εχθρός του ιδιώτη, ο ιδιωτικός τομέας και PITSOS είχε, και ΙΖΟLΑ είχε, και ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είχε, και χαρτοβιομηχανίες είχε, και καπνοβιομηχανία είχε, και κλωστουφαντουργία είχε, και υφάσματα και μόδα εξήγαγε, και στους ηλιακούς θερμοσίφωνες ήταν πρώτη σε παραγωγή, και τσιμεντοβιομηχανία είχε και γενικώς η Νορβηγία μας έκλανε μια μάντρα.
Όταν (ΑΝ δηλαδή) σταματήσει κάποτε το κράτος να είναι εχθρός του ιδιώτη, τότε να τα ξαναμετρήσουμε...
Ναι, αλλά τον ιδιωτικό τομέα δεν τον πληρώνω εγώ κι εσύ. Η μη υγιής επιχείρηση θα κλείσει ή, τέλος πάντων, το κόστος το επωμίζεται ο ιδιοκτήτης. Το δημόσιο τρώει τα λεφτά μας για να παράγει 0 έργο.
AristidisZ
08/09/2015, 20:01
Ναι, αλλά τον ιδιωτικό τομέα δεν τον πληρώνω εγώ κι εσύ
καλά για αυτό μη παίρνεις και όρκο...
1) Μεγαλοκατασκευαστικές
2) Εταιρίες που ασχολούνται με υπηρεσίες προς το δημόσιο (δες χώρο υγείας κλπ)
3) Τράπεζες (εδώ γελάμε)
και πολλά πολλά άλλα, δυστυχώς...
amyroukai
08/09/2015, 20:06
ωωωωωω τι ειπε για τον ιδιοκτητη του ποταμιουυυυυ
για τον εθνικο προμηθευτη τεχνολογιας, τιποτα; :bawl:
Είδες πώς καρφώνονται οι γαύροι;;;;;;;;;;;;;;:bawl:
AristidisZ
08/09/2015, 20:18
το 2 δεν σε καλύπτει ; :)
amyroukai
08/09/2015, 20:20
το 2 δεν σε καλύπτει ; :)
ναι, αλλά τώρα θα απαντήσουν πάλι από τον χώρο της υγείας ότι είμεθα άδικοι κλπ. Να αλλάξουμε κατηγορία :)
paramedic
08/09/2015, 20:23
Απο κάποιο link με το κόμμα ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ βρήκα που μου έστειλε ένας φίλος μετά μιας και έχω την αυτόματη αναπαραγωγή στο YouTube με πήγε στο κάτωθι. Ντάξε είμαστε χαμένοι απο χέρι οτι και να γίνει σας λέω!!!
https://www.youtube.com/watch?v=waoEp0Sznao
AristidisZ
08/09/2015, 20:23
ναι, αλλά τώρα θα απαντήσουν πάλι από τον χώρο της υγείας ότι είμεθα άδικοι κλπ. Να αλλάξουμε κατηγορία :)
γιατί, ξέρεις κανέναν από εδώ μέσα που πουλάει γάντια μίας χρήσης 10 φορές απάνω την τιμή τους και φοβάσαι μην παρεξηγηθεί ; :p
tzimidis
08/09/2015, 20:29
καλά για αυτό μη παίρνεις και όρκο...
1) Μεγαλοκατασκευαστικές
2) Εταιρίες που ασχολούνται με υπηρεσίες προς το δημόσιο (δες χώρο υγείας κλπ)
3) Τράπεζες (εδώ γελάμε)
και πολλά πολλά άλλα, δυστυχώς...
Ki edo, ai dimosiai ypiresiai den einai pou tous ta xonoun?
AristidisZ
08/09/2015, 20:34
βρε ότι κατηγορία θέλεις βάλε
απλά έχει καταντήσει κουραστικό να νομίζουν κάποιοι (και δεν φέρνω προσωπικά παραδείγματα) ότι επειδή δεν δουλεύουν άμεσα στο δημόσιο, αποτελούν ντε και καλά το enfant gate της παραγωγικής τάξης της χώρας...
έχει και κάτι κοπρόσκυλα στον ιδιωτικό τομέα που μπροστά τους οι συνδικάλες του δημοσίου ωχριούν
πρόσφατο παράδειγμα σερβιτόρου σε καφενείο στη Ναύπακτο που είχα πάει διακοπές:
είμαστε σε παρέα και προσφέρεται ένας να κεράσει
- Τι θα πιείτε κύριε ;
- Ένα τσίπουρο
σκάει το τσακάλι μετά από κάνα πεντάλεπτο, και αφήνει 2 ποτήρια γεμάτα μέχρι πάνω (σημειωτέον ότι τα ποτήρια που περιείχαν τσίπουρο ήταν μέχρι τη μέση γεμάτα)
πίνει ο άνθρωπος από το ένα - νερό
πίνει από το δεύτερο - νερό
του λέει
- Ρε συ, μου έφερες δύο νερά
σαστίζει το γατόνι, κάθεται κάνα λεπτό να το σκεφτεί, και απαντάει:
- Να σας τα αλλάξω ;
Να πω κι άλλα ;
Ki edo, ai dimosiai ypiresiai den einai pou tous ta xonoun?
τι εννοείς ακριβώς ;
όχι, στις τράπεζες δε τα χώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, τα χώνουμε εσύ και εγώ...
βρε ότι κατηγορία θέλεις βάλε
απλά έχει καταντήσει κουραστικό να νομίζουν κάποιοι (και δεν φέρνω προσωπικά παραδείγματα) ότι επειδή δεν δουλεύουν άμεσα στο δημόσιο, αποτελούν ντε και καλά το enfant gate της παραγωγικής τάξης της χώρας...
έχει και κάτι κοπρόσκυλα στον ιδιωτικό τομέα που μπροστά τους οι συνδικάλες του δημοσίου ωχριούν
Τα οποία δεν πληρώνονται από την τσέπη μου, ξαναλέω, οπότε ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Κανείς δε νοιάζεται.
όχι, στις τράπεζες δε τα χώνουν οι δημόσιες υπηρεσίες, τα χώνουμε εσύ και εγώ...
Πώς ακριβώς πληρώνω εγώ τις τράπεζες; Αδυνατώ να κατανοήσω τη σχέση με αυτό που είπα. Ποια τράπεζα με υποχρεώνει να την πληρώσω; Γιατί απ'όσο ξέρω, το δημόσιο με υποχρεώνει.
pipe_smoker
08/09/2015, 20:50
Τα οποία δεν πληρώνονται από την τσέπη μου, ξαναλέω, οπότε ας κάνουν ό,τι γουστάρουν. Κανείς δε νοιάζεται.
Πώς ακριβώς πληρώνω εγώ τις τράπεζες; Αδυνατώ να κατανοήσω τη σχέση με αυτό που είπα. Ποια τράπεζα με υποχρεώνει να την πληρώσω; Γιατί απ'όσο ξέρω, το δημόσιο με υποχρεώνει.
Με καλύπτει πλήρως ο Αρίστος και θα γλιτώσω τη σεντονολογία απόψε (κατά πως φαίνεται:p)
Ας πούμε απλά πως όλα αυτά είναι αλληλένδετα μπλιτζ.
Το δημόσιο σου τα ζητάει άμεσα, ενώ οι υπόλοιποι σου τα παίρνουν έμμεσα χωρίς καν να τα ζητήσουν.
AristidisZ
08/09/2015, 20:51
Επειδή ειμαι πλέον από κινητό θα στο πω με μια λέξη
Ανακεφαλαιοποίηση
Τα υπόλοιπα όταν γυρίσω σπίτι :p
Με καλύπτει πλήρως ο Αρίστος και θα γλιτώσω τη σεντονολογία απόψε (κατά πως φαίνεται:p)
Ας πούμε απλά πως όλα αυτά είναι αλληλένδετα μπλιτζ.
Το δημόσιο σου τα ζητάει άμεσα, ενώ οι υπόλοιποι σου τα παίρνουν έμμεσα χωρίς καν να τα ζητήσουν.
Φυσικά και είναι. Δεν αμφιβάλλω ότι συμβαίνει. Αλλά το θεωρώ κάπως αστείο να συγκρίνεται η σαπίλα και η καταστροφή που έχει προκαλέσει ο δημόσιος τομέας, με αυτές του ιδιωτικού. Ίσως είμαι απλά εγώ.
dimmie_72
08/09/2015, 21:06
... και φτου ξαναμανα
MG-KTiNoS
08/09/2015, 22:46
Φυσικά και είναι. Δεν αμφιβάλλω ότι συμβαίνει. Αλλά το θεωρώ κάπως αστείο να συγκρίνεται η σαπίλα και η καταστροφή που έχει προκαλέσει ο δημόσιος τομέας, με αυτές του ιδιωτικού. Ίσως είμαι απλά εγώ.
Όλο αυτό το στόρι με το κακό δημόσιο και τους καλούς ιδιώτες είναι μια ιστορία για αφελείς.
Πάρε ας πούμε τους μεγαλοεργολάβους και τα δημόσια έργα.
Πάρε πχ το Vgeno pulo που είχε μπει στη βουλή σαν εθνικός σωτήρας κι έβγαλε λόγο...
Πάρε τον Koskotas που καταφέρνει λέει να πάρει μια τράπεζα με πλαστά χαρτιά...
Και μην πούμε για τράπεζες που σήμερα είναι καταχρηστικά ανοιχτές... (με τα ίδια αφεντικά)
Φαρμακευτικές και ΕΟΠΠΥ -νοσοκομεία
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΑ και τέτοια ψιλοπράματα.
Η καλές κομπίνες είναι χορός για 2.
Κράτος με ιδιώτη
Και πάρτε το χαμπάρι
Δεν μπορεί να υπάρξει οικονομία ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική χωρίς κράτος που δουλεύει ρολόι
pipe_smoker
08/09/2015, 23:31
Όλο αυτό το στόρι με το κακό δημόσιο και τους καλούς ιδιώτες είναι μια ιστορία για αφελείς.
Πάρε ας πούμε τους μεγαλοεργολάβους και τα δημόσια έργα.
Πάρε πχ το Vgeno pulo που είχε μπει στη βουλή σαν εθνικός σωτήρας κι έβγαλε λόγο...
Πάρε τον Koskotas που καταφέρνει λέει να πάρει μια τράπεζα με πλαστά χαρτιά...
Και μην πούμε για τράπεζες που σήμερα είναι καταχρηστικά ανοιχτές... (με τα ίδια αφεντικά)
Φαρμακευτικές και ΕΟΠΠΥ -νοσοκομεία
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΠΛΑ και τέτοια ψιλοπράματα.
Η καλές κομπίνες είναι χορός για 2.
Κράτος με ιδιώτη
Και πάρτε το χαμπάρι
Δεν μπορεί να υπάρξει οικονομία ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική χωρίς κράτος που δουλεύει ρολόι
Αγόρι μου όμορφο εσύ:beer:
nicksior
09/09/2015, 06:55
Για να δουλέψει το κράτος "ρολόι" απαιτείται..
Δημόσια διοίκηση ανεξάρτητη από το εκάστοτε γκουβέρνο με αξιοκρατία και συνεχείς αξιολογήσεις βάσει του παραγόμενου έργου.
Αξιολόγηση ! Λέξη κλειδί, κάτι που όλοι οι κομματικοί εγκάθετοι ξορκίζουν όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Ετσι παρουσιάζεται το φαινόμενο οι μεν κυβερνητικοί να διαπλέκονται με τους κυβερνώντες , οι δε αντικυβερνητικοί να υποσκάπτουν το όποιο έργο επιχειρείται ..
Και στο απυρόβλητο όλοι… Γιατί κόρακας κοράκου μάτι κτλ κτλ..
Εδώ κρύβεται και το μεγάλο ψέμα της αριστεράς ότι τάχα δεν είχε κυβερνητική εξουσία , στην πραγματικότητα είχε και παραείχε μέσω του συνδικαλισμού ,κυρίως, και πιέσεις ασκούσε και τα στραβά μάτια έκανε κατά το δοκούν…
Εθνική συνεννόηση .. Το ποιό σύντομο ανέκδοτο.
MG-KTiNoS
09/09/2015, 07:34
Για να δουλέψει το κράτος "ρολόι" απαιτείται..
πόθεν έσχες
Εδώ κρύβεται και το μεγάλο ψέμα της αριστεράς ότι τάχα δεν είχε κυβερνητική εξουσία , στην πραγματικότητα είχε και παραείχε μέσω του συνδικαλισμού ,κυρίως, και πιέσεις ασκούσε και τα στραβά μάτια έκανε κατά το δοκούν…
Ανακρίβια
Οι ΝουΔοΚ τα ελέγχαν όλα με αρχή τα πιο μεγάλα τη ΓΕΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ τ
Για ποιό συνδηκαλισμό μου λες λοιπόν?
Γιάννης κερνάει Γιάνης πίνει ήταν.
Αυτά... (γιατί δεν πέσαμε κι από τα σύννεφα)
κι όταν λέμε ότι διαφωνούμε αξιολόγηση είναι γιατί δεν
μπορεί αυτός που έκανε τον Τσάτσο να αξιολογεί τους άλλους....
Pan (dvs)
09/09/2015, 07:58
Ναι, αλλά τον ιδιωτικό τομέα δεν τον πληρώνω εγώ κι εσύ. Η μη υγιής επιχείρηση θα κλείσει ή, τέλος πάντων, το κόστος το επωμίζεται ο ιδιοκτήτης. Το δημόσιο τρώει τα λεφτά μας για να παράγει 0 έργο.
Αν και απαντησε ο Κτινος να συμπληρωσω.
Μεχρι να κλεισει μια ιδιωτικη επιχειρηση,αυτης της κατηγοριας,θα παρει δανεια τα οποια θα τα φορτωσει στην τραπεζα και αυτη με τη σειρα της στις πλατες μας.
Αν αφησει απληρωτο το ΙΚΑ των εργαζομενων,οι εργαζομενοι θα παρουνε τη συνταξη τους καποια στιγμη και την περιθαλψη τους,αλλα με λεφτα που θα πληρωσουνε οι σοβαρες επιχειρησεις.
Επισης αν αφησει απληρωτους προμηθευτες του,αυτοι θα μετακυλισουν το κοστος της χασουρας στις τιμες των προιοντων.Αρα θα πληρωσει ο καταναλωτης.
Φυσικα και στον ιδιωτικο τομεα υπαρχει πολυ σαβουρα.Ο βασικοτερος ομως λογος γι αυτο ,παντα κατα την αποψη μου,ειναι επειδη καποιος ντενεκες εφοριακος δεν εκανε καλα τη δουλεια του,καποιος κοπριτης απο τα ασφαλιστικα ταμεια πετουσε χαρταετο και ενδεχομενως καποιος καλοταισμενος τραπεζικος υπαλληλος φροντισε να παρει η επιχειρηση χρημα, το οποιο ολοι γνωριζαν οτι ποτε δεν θα επιστραφει.Και φυσικα οι δικαστικες αρχες,ενω επρεπε,δεν φροντισανε να τον μπουζουριασουνε.
Και παλι την βασικη ευθυνη την φερει ο δημοσιος τομεας.
Μην ξεχναμε επισης, οτι οι δημοσιοι υπαλληλοι εχουνε δωσει ορκο που λεει οτι θα φροντιζουνε το δημοσιο συμφερον και αν κανω λαθος διορθωστε με.
Στον ιδιωτικο τομεα δεν συμβαινει το ιδιο.
Παιδάκια, δε διαφωνώ ότι είναι αλληλένδετα. Δεν είμαι τόσο αφελής. Ούτε υποστήριξα ποτέ ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι "καλός" και ο δημόσιος "κακός". Σκατά υπάρχουν παντού. Τα ΠΑΝΤΑ, όμως, ξεκινούν από το κράτος. Η ένστασή μου έγκειται καθαρά στο ότι το κράτος είναι μπουρδέλο και τα κάνει όλα μπουρδέλο, έναντι του όλα είναι μπουρδέλο ένιγουει, το οποίο υποστηρίζετε κάποιοι.
Το επιχείρημά σας εναντίον του ιδιωτικού τομέα είναι ότι ο Μαρινάκης κι ο Μπόμπολας είναι απατεώνες κι οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις όταν πτωχεύσουν, θα τα φορτώσουν στο δημόσιο. Thank you, Captain Obvious.
Μια χαρά τα είπε ο pandvs από πάνω στο 2ο μισό.
απάτη η διαπραγμάτευση.
τάδε έφη Βαρουφάκης.
http://www.gazzetta.gr/plus/article/798422/varoyfakis-apati-i-diapragmateysi
Το μπλουζάκι αν γράφει ότι φαντάζομαι είναι όλα τα λεφτά. Τρολολλολολ
nicksior
09/09/2015, 18:55
340864
amyroukai
09/09/2015, 20:19
Και καπιταλ κοντρόλ η όχι, η αγορά αυτοκινήτων ανέβηκε...
http://www.newsauto.gr/anevasmenes-kata-21-i-polisis-aftokiniton/
Όπως και στην Ρωσία το 98 πριν την χρεοκοπία...
MG-KTiNoS
09/09/2015, 21:26
Τα πέρνουν από δω τζάμπα και τα πάνε Γερμανία....
:a13:
Pan (dvs)
09/09/2015, 21:44
Που ειναι ρε παιδια εκεινος ο Χαρυ Κλιν,που μερικους μηνες,ελεγε προδοτες και ανθελληνες (και αλλα πολλα) οσους δεν θα ψηφιζανε το κωμα το καλο?
Που ειναι αυτο το παλικαρι,που μεχρι τις προηγουμενες εκλογες τον νομιζα πεθαμενο?
Να τακιμιασε με το αλλο αστερι τον Αδωνη?
ΥΓ Και μην πεταχτει κανενας και μου πει τιποτε για το ωμεγα.:D
tsompanis
09/09/2015, 21:51
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Ο καλύτερος χορός είναι αυτός για δύο.
Όμως
μην πέφτετε στην παγίδα των μεγάλων επιχειρήσεων.
Μιλάμε για ολόκληρη την Ελλάδα
χιλιάδες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού,της παραγωγής, των αγροτών που όλοι μαζί θεωρούνται ιδιωτικός τομέας.
ο Μπόμπολας και ο βγει όπου Λος είναι πολύ μικροί μπροστά στα 2 δις πληρωμω του αγροτικού κλάδου πχ
Είναι βασικά η μισή Ελλάδα και επειδή δεν τους βλέπεται δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν
Ναι. ..Υπάρχουν επίσης 600 επιχειρήσεις που φεύγουν κάθε μήνα εκτός συνόρων. Μέχρι το τέλος του χρόνους αναμένεται να φύγουν πολύ περισσότερες.
Και αυτοί που μένουν είναι οι τελευταίοι αιμοδότες και χωρίς αυτούς θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις.
Πλέον οι περισσότεροι αδυνατούν να πληρώσουν 900 το δίμηνο τεβε. 900! !!!!
Μισθός κανονικός πλέον
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Ο καλύτερος χορός είναι αυτός για δύο.
Όμως
μην πέφτετε στην παγίδα των μεγάλων επιχειρήσεων.
Μιλάμε για ολόκληρη την Ελλάδα
χιλιάδες επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού,της παραγωγής, των αγροτών που όλοι μαζί θεωρούνται ιδιωτικός τομέας.
ο Μπόμπολας και ο βγει όπου Λος είναι πολύ μικροί μπροστά στα 2 δις πληρωμω του αγροτικού κλάδου πχ
Είναι βασικά η μισή Ελλάδα και επειδή δεν τους βλέπεται δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν
Ναι. ..Υπάρχουν επίσης 600 επιχειρήσεις που φεύγουν κάθε μήνα εκτός συνόρων. Μέχρι το τέλος του χρόνους αναμένεται να φύγουν πολύ περισσότερες.
Και αυτοί που μένουν είναι οι τελευταίοι αιμοδότες και χωρίς αυτούς θα ζήσουμε άσχημες καταστάσεις.
Μισθός κανονικός πλέον
983......
amyroukai
10/09/2015, 00:25
983......
κάπου εκεί και το εταα.
Σήμερα λοιπόν μου έλεγε φίλος ότι απέναντι από το γραφείο του στην ομόνοια έχει τουριστικό γραφείο τύπου μαγαζάκι 10Τ.Μ.
Έχει διώξει το ΣΚ που περασε μόνο, 5 λεωφορεία πρόσφυγες με 1000 ευρώ το κομμάτι. 250,000 ευρώ. σε ένα ΣΚ. δεν περιγράφω άλλο...
Κατεβάζω κόμμα: ΛΑ.ΣΥ. (Λαϊκιστική Συσπείρωση)
Πρωτοπαλίκαρα:
-Καμμένος
-Κανέλη
-Άδωνις
-Βαρουφάκης
-Μιχαλολιάκος
-Κασιδιάρης
-Στέφανος Χίος
-Λεβέντης
-Αλέφαντος
-Μπογδάνος
-Σφακιανάκης
-Τράγκας
-Ελένη Λουκά
-Τζούλια Αλεξανδράτου
-Φλωρινιώτης
-ΚΑΙ Ο ΣΠΑΛΙΑΡΑΣ
88% θα πάρω χαλαρά.
amyroukai
10/09/2015, 01:11
Ο σπαλιαρας;;;;;
βασικά το χα απορία: βρήκες στο καρ το μηχανάκι των ονείρων σου το οποίο έχει πχ 10 χιλιάδες ευρώ, και θες να το αγοράσεις: τι κάνεις? περιμένεις 24 βδομάδες για να βγάλεις 10 χιλιάρικα από το λογαριασμό σου? κάνεις έμβασμα από το σπίτι και μόλις πας να κάνεις την συναλλαγή ο άλλος είναι άφαντος? θες να κάνεις έμβασμα αλλά ο άλλος δεν έχει λογαριασμό σε τράπεζα και λόγω cc δεν μπορεί να ανοίξει οπότε την ψάχνετε με bitcoin?
Μισθός κανονικός πλέον
Και πως θα πλΕρωθυον ρε φιλαρακι να 'ουμε και τα 2000 τεμαχια της ΕΡΤ και οι 4ωρες καθαρηστριες των 980€ (1960€/μηνα στο 8ωρο-πραγματικα νουμερα)
Ε;
el-Gatto
10/09/2015, 08:52
βασικά το χα απορία: βρήκες στο καρ το μηχανάκι των ονείρων σου το οποίο έχει πχ 10 χιλιάδες ευρώ, και θες να το αγοράσεις: τι κάνεις? περιμένεις 24 βδομάδες για να βγάλεις 10 χιλιάρικα από το λογαριασμό σου? κάνεις έμβασμα από το σπίτι και μόλις πας να κάνεις την συναλλαγή ο άλλος είναι άφαντος? θες να κάνεις έμβασμα αλλά ο άλλος δεν έχει λογαριασμό σε τράπεζα και λόγω cc δεν μπορεί να ανοίξει οπότε την ψάχνετε με bitcoin?
Γιατί ωρέ Σταμ....παλιά που'τανε όλα ωραία κ καλά ,θα'παιρνες 10Κ σε τούβλο να το κάνεις βόλτα ;
Επιταγή τραπέζης σε "έμού του ιδίου" ,και την οπισθογραφείς μπρός στον γκισέ ,κατά τη διαδικασία της μεταβίβασης.
Τώρα που σου δωσα τη λύση ,για πες....ποιό εργαλείο τσιμπάς με τις 10 χήνες σου . . . ; :a014:
Γιατί ωρέ Σταμ....παλιά που'τανε όλα ωραία κ καλά ,θα'παιρνες 10Κ σε τούβλο να το κάνεις βόλτα ;
Επιταγή τραπέζης σε "έμού του ιδίου" ,και την οπισθογραφείς μπρός στον γκισέ ,κατά τη διαδικασία της μεταβίβασης.
Τώρα που σου δωσα τη λύση ,για πες....ποιό εργαλείο τσιμπάς με τις 10 χήνες σου . . . ; :a014:
Το δικο μου προβλημα ειναι οι...χηνες....
μηχανακια γουσταρω πολλα!
Το δικο μου προβλημα ειναι ότι η παντόφλα έχει τακούνι...
μηχανακια γουσταρω πολλα!
Στο φτιαξα ρε.
Στο φτιαξα ρε.
:bawl:
Κουφαλα νεκροφιλε...
Η γυναικες σου το ξερουν.....οτι τις προτιμας τις παντόφλες με τακούνι;
amyroukai
10/09/2015, 09:14
Και πως θα πλΕρωθυον ρε φιλαρακι να 'ουμε και τα 2000 τεμαχια της ΕΡΤ και οι 4ωρες καθαρηστριες των 980€ (1960€/μηνα στο 8ωρο-πραγματικα νουμερα)
Ε;
Το ΤΕΒΕ και το ΕΤΑΑ κλπ πληρώνουν τους μισθούς του δημοσίου; Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει.
Το ΤΕΒΕ και το ΕΤΑΑ κλπ πληρώνουν τους μισθούς του δημοσίου; Μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει.
Μια χαρα το εχω καταλαβει.... ;)
εσυ δεν το εχεις παρει χαμπαρι.....
3 βουτιες στα αποθεματικα των ταμειων ειχαν γινει μονο τον Μαιο...
για να πληρωθουν μισθοι συνταξεις δημοσιου....
για googlaρε
χαχα! τώρα που βρήκα τη λύση πρέπει να βρω και τις χήνες! :beer: