View Full Version : ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Της έβαλα PPF στην ουρά :)
Όπως πιθανόν θα έχετε προσέξει, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών βάζω μπλε χαρτοταινία στην ουρά για προστασία από τις γρατζουνιές που προκαλεί η επαφή με το tailbag:
452569
Είναι μία καλή λύση που συνιστώ αλλά μια που βρήκα το παρακάτω σετάκι PPF μόνο με 8 ευρώ είπα να το δοκιμάσω μπας και το καταφέρω :lol:
452570
Τελικά με σαπουνόπερο, πιστολάκι και ένα πρόχειρο πατρόν από χαρτί που σχεδίασα έγινε η δουλειά καθώς το συγκεκριμένο σημείο είναι εύκολο, επίπεδο και ίσιο!
Το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπές και σχεδόν αόρατο αν δεν ξέρεις πού να κοιτάξεις, αλλά λίγο πιο ματ από το κανονικό:
452571
Έκανα πάντως την πατάτα να το κόψω πολύ μικρό και κάθετο οπότε θα το ξηλώσω για να βάλω ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κομμάτι που θα πιάνει μέχρι κάτω.
Και αν περισσέψει αρκετό μπορεί να προσπαθήσω και στο ντεπόζιτο αν και λόγω σχήματος μάλλον θα χρειαστώ μπαλώματα :D
karellen
25/04/2024, 10:53
Μερακλής. :)
atom_smasher
27/04/2024, 23:02
Την έπλυνα, της λάδωσα την αλυσίδα, την γυαλισα, την πέρασα αλοιφές, και την βγαζω για πούλημα.
Την έπλυνα, της λάδωσα την αλυσίδα, την γυαλισα, την πέρασα αλοιφές, και την βγαζω για πούλημα.
Αυτό το done στην υπογραφή δεν μου αρέσει καθόλου, ελπίζω να παραμείνεις μοτοσικλετιστής με κάτι νέο :beer:
harris_x
28/04/2024, 12:14
Έβαλα το αντικραδασμικο :D
Ευχαριστώ Θωμά (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=161307&page=67&p=3205140&viewfull=1#post3205140) :)
452619
Αλλαγη ελαστικων (s22) να πατησουν σιγα σιγα μεχρι
να φυγουμε για Αλπεις
Με την ευκαιρια αλλαξα κ τις μπαταριες στους σενσορες για
την πιεση που ειχαν τελειωσει κ εβγαζε σφαλμα TPMS
Ο μπροστα δουλεψε κανονικα ο πισω οχι
μαλλον κατι πηγε λαθος με την κολληση της μπαταριας στο
πλακετακι...Θα γινει ξανα προσπαθεια στην επομενη αλλαγη
Τουλαχιστον δεν βγαζει πλεον σφαλμα
452651
452652
harris_x
30/04/2024, 21:51
Το GT έχει την ίδια ζάντα με το R αλλά φοράει από τη μάνα του 190ρι ελαστικό.
Αν θελήσεις να το κάνεις πιο διασκεδαστικό, μπορείς να βάλεις 200ρι (που φοράει το R) ;)
RaGe_Raptor
30/04/2024, 22:02
Άνοιξα να καθαρίσω το μπροστά γρανάζι και βρέθηκα να παραγγέλνω ντίζα συμπλέκτη :cry:
452663
Το GT έχει την ίδια ζάντα με το R αλλά φοράει από τη μάνα του 190ρι ελαστικό.
Αν θελήσεις να το κάνεις πιο διασκεδαστικό, μπορείς να βάλεις 200ρι (που φοράει το R) ;)
ειχα δει στο Αμερικλανικο φορουμ οτι βρισκει στο φτερακι
RaGe_Raptor
30/04/2024, 22:06
ειχα δει στο Αμερικλανικο φορουμ οτι βρισκει στο φτερακι
Δεν έχουν όλα τα 200αρια την ίδια πραγματική περίμετρο. Ίσως δοκιμάσεις κάποιο να δεις , αν κάποια στιγμή θελήσεις.
φρεσκο λαδακι και φιλτρο
452666
452667
Τσέκαρα λάδια στο freewind,τέντωσα ενα τσικ την αλυσίδα,κομπλέ είναι,απο βδομάδα θα τριγυρνά Κρήτη φορτωμένο και δικάβαλο!
RaGe_Raptor
02/05/2024, 17:16
Ώρα για φρένα. Ξανα πίσω στα πολύ αγαπημενα μου dpracing.
452687
RaGe_Raptor
02/05/2024, 19:41
Καθαρισμός εμβολων πριν πατήσουν μέσα για να μπουν τα καινούργια τακάκια. Είναι ξεκάθαρο το ποσό βρώμικα είναι. Ψεκαζοντας απλώς με καθαριστικό δεν κάνει τίποτα. Περιστροφή και τρίψιμο με πανί για να καθαρίσει όλη η επιφάνεια σε ολόκληρη την περίμετρο τους.
452690
atom_smasher
02/05/2024, 22:38
Αυτό το done στην υπογραφή δεν μου αρέσει καθόλου, ελπίζω να παραμείνεις μοτοσικλετιστής με κάτι νέο :beer:
Α!Αυτό ήταν απ το 18 που την πήρα. Ψάχνω να βρω λύση αλλά δεν την χρησιμοποιώ λόγω έλλειψης χρόνου. Ελπίζω να πάρω κανα Sv 650 για να το εχω έτσι για καμιά βόλτα.
Τσέκαρα λάδια στο freewind,τέντωσα ενα τσικ την αλυσίδα,κομπλέ είναι,απο βδομάδα θα τριγυρνά Κρήτη φορτωμένο και δικάβαλο!
Καλά να περάσεις!
Φούλ προσοχή γιατί έχουν πλακώσει οι τουρίστες (Έλληνες και μή) και γίνεται χαμός. Κάθε εβδομάδα νεκρός.
Τελευταίος χτές
https://www.cretalive.gr/kriti/neo-sobaro-trohaio-stin-kriti
Στις στροφές χωρίς ορατότητα μένε δεξιά γιατί έχουμε πολλούς καμικάζι που προσπερνούν ολόκληροι στο αντίθετο χωρίς καμία ορατότητα...
Εχεις δίκιο και τα ξέρω όλα αυτά,έχω κατέβει άλλες δυό φορές,ο εφιάλτης μου είναι οι συμπαθείς μυστακοφόροι αγρότες στις στροφές των επαρχιακών,έρχονται κατά πάνω σου και δεν χαμπαριάζουν απο αντίθετο ρεύμα!:)
Α!Αυτό ήταν απ το 18 που την πήρα. Ψάχνω να βρω λύση αλλά δεν την χρησιμοποιώ λόγω έλλειψης χρόνου. Ελπίζω να πάρω κανα Sv 650 για να το εχω έτσι για καμιά βόλτα.
:a013:
Εχεις δίκιο και τα ξέρω όλα αυτά,έχω κατέβει άλλες δυό φορές,ο εφιάλτης μου είναι οι συμπαθείς μυστακοφόροι αγρότες στις στροφές των επαρχιακών,έρχονται κατά πάνω σου και δεν χαμπαριάζουν απο αντίθετο ρεύμα!:)
Να περάσετε τέλεια Πάρη, ξέρετε τον τρόπο και η Κρήτη θα σας ανταμείψει με υπέροχα μέρη και ανθρώπους!
Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να πάμε και παρέα :)
Σε ευχαριστώ Παντελή,έτσι κι αλλιώς τι να πρωτοδείς σε μια εβδομάδα,θα μείνουν υπόλοιπα για το μέλλον!
Λευκάδιος
04/05/2024, 11:36
Καθαρισμός εμβολων πριν πατήσουν μέσα για να μπουν τα καινούργια τακάκια. Είναι ξεκάθαρο το ποσό βρώμικα είναι. Ψεκαζοντας απλώς με καθαριστικό δεν κάνει τίποτα. Περιστροφή και τρίψιμο με πανί για να καθαρίσει όλη η επιφάνεια σε ολόκληρη την περίμετρο τους.
452690
Με τι τρόπο τα περιστρέφεις;
telegonos
04/05/2024, 11:48
Βάζεις ενα παλιό λιωμένο τακάκι στην δαγκάνα, και πιέζεις την μανέτα μέχρι τα έμβολα να βγουν ώστε να φτάσουν να πιέσουν το τακάκι, δλδ μέχρι λίγο πριν βγουν, κοντά στο μέγιστο της εξόδου τους.
Ο λόγος που θέλεις να βγάλεις όσο πιο έξω γίνεται τα έμβολα, είναι αφενώς για να καθαρίσεις όσο μεγαλύτερη επιφάνεια γίνεται, αφετέρου γιατί όσο πιο έξω είναι, τόσο πιο εύκολα θα περιστραφεί.
Παίρνεις κάτι με πιάσιμο, π.χ. πενσα, τανάλια κ.ο.κ. και ενα κομμάτι χοντρό ύφασμα ή λωρίδα σαμπρέλας, βάζεις την σαμπρέλα μέσα στην πένσα ωστε οτι πιάσει να μην τραυματίσει το μέταλλο που θα πιάσει, και πιάνεις το κάθε έμβολο από όπου βολεύει με την μία σιαγώνα της πένσας μέσα στο πιστόνι και την άλλη σιαγώνα στην απέξω επιφάνεια.
Κρατώντας σφιχτά την πένσα, στρίβεις το πιστόνι.
Καθαρίζεις την επιφάνεια που έχει αποκαλυφθεί και επαναλαμβάνεις την περιστροφή, μέχρι να καθαρίσει πλήρως όλη η επιφάνεια.
Σπρώχνεις το έμβολο μέσα, με κάποιο σφιχτήρα και πας στο επόμενο.
Αν μιλάμε για δαγκάνα με αντικρυστά έμβολα, κάνεις πρώτα τα έμβολα της μιας μεριάς, και μετά της άλλης.
RaGe_Raptor
04/05/2024, 13:36
Αφαιρώ πρώτα τη μία δαγκάνα.
Πατώντας τη μανετα έρχεται έξω συνήθως το 1ο εξωτερικό έμβολο. Με μια τσιμπίδα ασφαλειών αξόνων με μυτη 90°(αυτή που την πατάς κι ανοίγει, το ανάποδο από την "παραδοσιακή" πένσα) περιστρεφω το έμβολο και καθαρίζω όλη την περίμετρο. Όταν τελειώσω το πατάω μέσα με το χέρι, γλιστράει σαν βούτυρο. Κρατώντας το μέσα με το χέρι,πατάω επαναλαμβανόμενα τη μανετα μέχρι να βγει το επόμενο έμβολο κ.ο.κ.
452731
Υπάρχει και πένσα περιστροφής εμβολων αλλά δεν την είχα αγοράσει, μάλλον θα το κάνω τώρα.
452725
RaGe_Raptor
04/05/2024, 15:39
Σήμερα είχαμε αλλαγή αντιπηκτικού/ ψυκτικού υγρού.
Έχει άλλη χάρη όταν είναι factory τα αναλώσιμα/ ανταλλακτικά
452726
Αλλαγή λαδιών και φίλτρου, ακόμα πιο εύκολα πλέον (αρκεί να μη σκίζω τις βίδες της ποδιάς :lol:) !
452728
Νέα ζελατίνα :D ...
452729
...και μια προέκταση στο ποδόφρενο.
452730
Λευκάδιος
04/05/2024, 16:40
Βάζεις ενα παλιό λιωμένο τακάκι στην δαγκάνα, και πιέζεις την μανέτα μέχρι τα έμβολα να βγουν ώστε να φτάσουν να πιέσουν το τακάκι, δλδ μέχρι λίγο πριν βγουν, κοντά στο μέγιστο της εξόδου τους.
Ο λόγος που θέλεις να βγάλεις όσο πιο έξω γίνεται τα έμβολα, είναι αφενώς για να καθαρίσεις όσο μεγαλύτερη επιφάνεια γίνεται, αφετέρου γιατί όσο πιο έξω είναι, τόσο πιο εύκολα θα περιστραφεί.
Παίρνεις κάτι με πιάσιμο, π.χ. πενσα, τανάλια κ.ο.κ. και ενα κομμάτι χοντρό ύφασμα ή λωρίδα σαμπρέλας, βάζεις την σαμπρέλα μέσα στην πένσα ωστε οτι πιάσει να μην τραυματίσει το μέταλλο που θα πιάσει, και πιάνεις το κάθε έμβολο από όπου βολεύει με την μία σιαγώνα της πένσας μέσα στο πιστόνι και την άλλη σιαγώνα στην απέξω επιφάνεια.
Κρατώντας σφιχτά την πένσα, στρίβεις το πιστόνι.
Καθαρίζεις την επιφάνεια που έχει αποκαλυφθεί και επαναλαμβάνεις την περιστροφή, μέχρι να καθαρίσει πλήρως όλη η επιφάνεια.
Σπρώχνεις το έμβολο μέσα, με κάποιο σφιχτήρα και πας στο επόμενο.
Αν μιλάμε για δαγκάνα με αντικρυστά έμβολα, κάνεις πρώτα τα έμβολα της μιας μεριάς, και μετά της άλλης. Απόλυτα κατανοητός,θενκς :a013:
TheRegulator
04/05/2024, 19:12
Σημερα παιχτηκε γυαλισμα με Overlay στην Fat Betty γιατι ειναι επιπλο το εργαλειο (Με προφορα απο την κατω Αχαγια) και μετα γεμισμα στην περιπτωση που την βγαλω αυριο βολτα.
452738
452739
george.S
06/05/2024, 15:39
Αλλαγή υγρών φρένου εμπρός και εξαερωση εμπρός φρένου
Περισσότερο αέρα είχε από το λάστιχο :lol:
Βιδώματα διάφορα ,φτιάξιμο της αριστερής χουφτας που είχε πληγωθεί από τα ψαχνα
Μάζεψα λίγο συμπλέκτη
Πλύσιμο φίλτρα και στεγνώνουν για να λαδωθουν
Μεγαλύτερο πατητήρι φρένου.....επιτέλους δεν θα το ψάχνω
telegonos
06/05/2024, 20:45
Ξυδι, το θαυματουργόν. Κάνει καλό σε όλα, ακόμα και στην...σκουριά.
Τα σιδερένια σετ μαρπσιε συνεπιβάτη στο CBR400RR. Το ένα έκανε ''μακροβούτι'' στο ξύδι για 12 ώρες, και μετά ξέβγαλμα με νερό και ελαφρύ τρίψιμο με οδοντόβουρτσα. Το άλλο, όπως ήταν.
452777
452778
Α και πούστε, το καθαρισμένο ήταν ακόμα πιο σκουριασμένο από το άλλο.
Λευκάδιος
07/05/2024, 20:51
Άλλαξα τα o'rings στα καπάκια των βαλβίδων του XR, επί την ευκαιρία τσεκάρισα βαλβίδες και έβαλα ένα οργανάκι της Sigma (mc10) .
452795
452796
Άλλαξα τα o'rings στα καπάκια των βαλβίδων του XR, επί την ευκαιρία τσεκάρισα βαλβίδες και έβαλα ένα οργανάκι της Sigma (mc10) .
452795
452796
Διάβασα 709 max speed :lol:
Μωρέ μπράβο το XR !!!
Λευκάδιος
08/05/2024, 12:27
Διάβασα 709 max speed :lol:
Μωρέ μπράβο το XR !!!
Και δεν πρόλαβα να κουμπώσω ούτε 2α :p
RaGe_Raptor
08/05/2024, 15:12
Απογευματινό καφεδάκι συνοδεία αλλαγής ντιζας συμπλέκτη.
452821
Και δεν πρόλαβα να κουμπώσω ούτε 2α :p
:lol:
Μου θύμισες φίλο με zx12 που μόλις είχε βγει η πρώτη γενιά η δυνατή. Τον σταμάτησαν σε μπλόκο στην ευθεία στο Δαφνί. γιατί τον έπιασε το μηχάνημα με 160.
Και είπε στα έκπληκτα όργανα της τάξης " Ε να μη βάλω δευτέρα". :bawl:
SeniorCanardo
09/05/2024, 13:31
Άλλαξα τα παλιά, (γιατί πήγαινα σαν τσιπούρα στο αγκίστρι), με εξίσου παλιά.
Τουλάχιστον αυτά έχουν τακούνι.:rolleyes:
452833
452834
Άλλαξα τα παλιά, (γιατί πήγαινα σαν τσιπούρα στο αγκίστρι), με εξίσου παλιά.
Τουλάχιστον αυτά έχουν τακούνι.:rolleyes:
Το μη χείρον βέλτιστον :D
452846
Μπήκαν και οι εξατμίσεις για την γριούλα
Λευκάδιος
11/05/2024, 07:55
452846
Αυτή η γριούλα τους τελευταίους μήνες μου έχει γίνει έμμονη ιδέα ,μεγειές οι εξατμίσεις.
Η αλήθεια είναι πως με λίγα χρήματα παίρνεις πολύ μηχανή
Πούλησα την παλιά και παρέλαβα την καινούρια
Ονόματα και διευθύνσεις. Τι πήρες?
RaGe_Raptor
17/05/2024, 09:39
Της αγόρασα τα στεγανοποιητικά αυτοκόλλητα σφουγγαρακια για το ram air. Τα πλήρωσα 17€ μόνο κ μόνο για τη βουλα :bawl:
452987
doctoras
18/05/2024, 08:36
452846
Μπράβο πολύ προσεγμένο το έχεις!
o_gavros
18/05/2024, 08:38
Της αγόρασα τα στεγανοποιητικά αυτοκόλλητα σφουγγαρακια για το ram air. Τα πλήρωσα 17€ μόνο κ μόνο για τη βουλα :bawl:
452987
Κάνα φιλάκι σου δώσανε ή στεγνά κατευθείαν;
RaGe_Raptor
18/05/2024, 08:48
Κάνα φιλάκι σου δώσανε ή στεγνά κατευθείαν;
Ήξερα που έμπλεκα :bawl:
Ήξερα που έμπλεκα :bawl:
Προλίπανση rulez!
:bawl:
doctor_john
18/05/2024, 08:57
Tην καταβρίσκω με τέτοια ανταλλακτικά, μου κάνουν την μοτό καινούρια.
o_gavros
18/05/2024, 09:52
Προλίπανση rulez!
:bawl:
Εμπειρία σολεει
Λάδια + φίλτρο λαδιού και αέρα στο κορίτσι. Και κάτι.αλλα ψηλά.
453010
telegonos
18/05/2024, 15:02
Από τον Νοέμβρη το ΑΧ1 ''οφλαιν'' για αλλαγή δευτερεύοντος άξονος κιβωτίου, καθότι έφαγε το καρέ του γραναζιού της αλυσίδας πλήρως.
Είχα δει πριν 3 χρόνια που το έτρωγε, κι έλεγα όπου νάναι θα μείνει, κι έδινα κι έδινα να τα τινάξει, την ψυχή του είχα βγάλει, ε τρία χρόνια μετάτο είχα ΚΑΙ ξεχάσει, μέχρι που μια ωραία πρωία, 50 μέτρα πριν το συνεργείο, ε τα τίναξε τελικά.
Με την ευκαιρία αλλαγή και στις φλάντζες που χάνανε, έγινε κι ένα φρεζάρισμα σε κύλινδρο κεφαλή, όλα καλά.
Από αυτό
453011
σε αυτό
453012
και ΣΗΜΕΡΑ, μετά από τόσο καιρό που έμπαινε μια βίδα την βδομάδα, το ανέβασα κιόλλλλας. Ε ρε ΑΧ1 το καλοκαίρι σε περιμένει.
453013
Αλλαγή υγρών φρένων μπροστά (στη φωτό φαίνεται το χρώμα των παλιών) μιας και είχα διαπιστώσει πτώση στην αίσθηση της μανέτας...
453014
Έβαλα Motul RBF600.
Το εργαλειάκι της Motion Pro (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147625&page=172&p=3207898&viewfull=1#post3207898) δε στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών, οπότε το έκανα ξανά με την κλασική μέθοδο.
453015
Αν και είμαι βέβαιος ότι τα έκανα όλα σωστά, εξακολουθώ να μην είμαι ικανοποιημένος από την αίσθηση της μανέτας.
Θεωρώ ότι υπάρχει θέμα με τις βίδες εξαέρωσης και παίρνει αέρα από εκεί, οπότε θα παραγγείλω καινούριες, θα τις αλλάξω βάζοντας και λίγο teflon και τότε θα κάνω και το πίσω.
Έβαλα και το φίλτρο του αέρα που είχα πάρει τα Χριστούγεννα και δεν είχα ασχοληθεί να το αλλάξω.
453016
Αυτό είναι το παλιό μετά από 2,5 χρόνια και 27.000 χιλιόμετρα...
453017
CorpseAlive
18/05/2024, 21:13
Ξέρω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο , αλλά ως ένας άνθρωπος εντελώς ατζαμής και άσχετος με ότι αφορά εργαλεία και μαστορέματα νιώθω μια κάποια περηφάνια που κατάφερα να βάλω τους ανταπτορες για τις βάσεις βαλιτσων μόνος μου !
Ενόψει της ετήσιας ιδού η GS με το τριβαλιτσο
453020
Εντάξει Αφεντικό? Να το αφήσω ?
453021
harris_x
18/05/2024, 21:15
Ξέρω δεν είναι κάτι ιδιαίτερο , αλλά ως ένας άνθρωπος εντελώς ατζαμής και άσχετος με ότι αφορά εργαλεία και μαστορέματα νιώθω μια κάποια περηφάνια που κατάφερα να βάλω τους ανταπτορες για τις βάσεις βαλιτσων μόνος μου !
453020
453021
Ρεβοκρανο πάθαμε...
CorpseAlive
18/05/2024, 21:16
Ρεβοκρανο πάθαμε...
Το έφτιαξα μωρέ γκρίνια
harris_x
18/05/2024, 21:17
Το έφτιαξα μωρέ γκρίνια
Βάζουμε κι ένα κενό μεταξύ των φωτογραφιώνΕ
CorpseAlive
18/05/2024, 21:20
Βάζουμε κι ένα κενό μεταξύ των φωτογραφιώνΕ
Μήπως να γράφω και με την μεγάλη γραμματοσειρά να μην χρειάζεσαι γυαλάκια ?
harris_x
18/05/2024, 21:23
Μήπως να γράφω και με την μεγάλη γραμματοσειρά να μην χρειάζεσαι γυαλάκια ?
Όχι, έχω μεγεθυντικό φακό
453020
Εντάξει Αφεντικό? Να το αφήσω ?
453021
Για πόσες ημέρες είναι η διανυκτέρευση της φετινής ετήσιας και κουμπωσες 3 βαλιτσες ?
CorpseAlive
19/05/2024, 01:47
Για πόσες ημέρες είναι η διανυκτέρευση της φετινής ετήσιας και κουμπωσες 3 βαλιτσες ?
Κυρίως τις κούμπωσα για δοκιμή για το ταξίδι το καλοκαίρι , να δω πως κάθονται στην μηχανή , δικάβαλο , τι χούγια βγάζει για 600 χλμ που θα κάνουμε πάνε έλα.
Κυρίως τις κούμπωσα για δοκιμή για το ταξίδι το καλοκαίρι , να δω πως κάθονται στην μηχανή , δικάβαλο , τι χούγια βγάζει για 600 χλμ που θα κάνουμε πάνε έλα.
Θα πρέπει και να τις γεμίσεις με ότι σκέφτεστε να πάρετε στο ταξίδι (ρούχα, εργαλεία, ότι άλλο) για να είναι σωστή η δοκιμή.
Το να κάνεις τα 600 τόσα χλμ. Με άδειες τις βαλίτσες, δεν θα σου πει τίποτα....
CorpseAlive
19/05/2024, 02:29
Θα πρέπει και να τις γεμίσεις με ότι σκέφτεστε να πάρετε στο ταξίδι (ρούχα, εργαλεία, ότι άλλο) για να είναι σωστή η δοκιμή.
Το να κάνεις τα 600 τόσα χλμ. Με άδειες τις βαλίτσες, δεν θα σου πει τίποτα....
Προφανώς ρε μήτσε δεν θα τις πάρω άδειες :bawl:
doctoras
19/05/2024, 08:08
Προφανώς ρε μήτσε δεν θα τις πάρω άδειες :bawl:
φαντάζομαι θα φροντίσει η συντρόφισσα για αυτό :a016:
"Διήμερη Λίμνη Πλαστήρα? Ωραία, θα πάρουμε μαζί ρούχα για 2 βδομάδες και 6 ζευγάρια παπούτσια. Έχουμε χώρο έτσι?"
"Ναι μωρό μου, βάζω τώρα το τριβαλιτσο"
CorpseAlive
19/05/2024, 13:34
φαντάζομαι θα φροντίσει η συντρόφισσα για αυτό :a016:
Ναι δεν την φοβάμαι θα βρει τρόπο αυτή....
"Διήμερη Λίμνη Πλαστήρα? Ωραία, θα πάρουμε μαζί ρούχα για 2 βδομάδες και 6 ζευγάρια παπούτσια. Έχουμε χώρο έτσι?"
"Ναι μωρό μου, βάζω τώρα το τριβαλιτσο"
Βρακάκια να φέρεις εσύ και άσε τα χαζά..
Πήγα να ρωτήσω που είναι αυτό το πανέμορφο τοπίο.
Μετά πρόσεξα την πινακίδα...
TheRegulator
20/05/2024, 20:48
Πήγα να ρωτήσω που είναι αυτό το πανέμορφο τοπίο.
Μετά πρόσεξα την πινακίδα...
Βερναρα ειναι, συγκεκριμενα το μερος ειναι μετα το ξενοδοχειο Gurnigebald στο δρομο για Sangernboden (Hauptstrasse). Το χιονισμενο βουνο που βλεπεις (νομιζω πως) λεγεται Gantrisch και ειναι 2,175μ.
motojojo
23/05/2024, 20:20
Καινουργια τακάκια μπροστά. Δεν ειχε μείνει πολύ πάστα μέχρι το μέταλλο.
Στρώθηκαν με αρκετά χαλαρά φρεναρίσματα εντός πόλης γιατί κατάλαβα διαφορά στην αισθηση.
giorgosb
23/05/2024, 20:32
Στρώθηκαν με αρκετά χαλαρά φρεναρίσματα εντός πόλης γιατί κατάλαβα διαφορά στην αισθηση.
Τι φόραγες και πόσα χλμ σου έβγαλαν;
karellen
23/05/2024, 20:39
Ομοίως κι εγώ πισινά στο ΓΣ.
Newfren touring sintered που αντικατέστησαν τα Ferodo.
motojojo
23/05/2024, 20:44
Τι φόραγες και πόσα χλμ σου έβγαλαν;
Δεν εχω ιδέα. Δεν τα είχα αλλάξει ποτέ και πάντα έδειχναν να έχουν ψωμι. Πιθανοτατα ήταν από το εργοστάσιο.
Τωρα εχω 43παρα.
Επίσης δεν ρώτησα τι έβαλε. Του είπα ότι θέλω καινουργια τακάκια, αυτό μόνο.
costas_versys
23/05/2024, 23:23
Έκανα επιτέλους μια αλλαγη που την σκεφτόμουν καιρό. Άλλαξα το εμπρός φανάρι με ένα καινούριο. Είχε θάμπωσει αρκετά και βρήκα ένα καινουριο, γνήσιο σε πάρα πολύ καλή τιμή από το UK και το πηρα. Σε 5 μέρες ήλθε και το έβαλα.
RaGe_Raptor
23/05/2024, 23:32
τα ποστ σε αυτού του είδους τα θρεντ είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα με φωτογραφίες. just saying...
costas_versys
24/05/2024, 07:25
Να και η φωτογραφία.
453195
doctor_john
24/05/2024, 07:43
Με γειες! που το έβαλες; δεν βλέπω κάτι :whistle:
Το κουτί του θα δείξει καλά αν το χρειάζεσαι στο γκαράζ..
Μικρό σέρβις, σε εξουσιοδοτημένο λόγω εγγύησης. Ελπίζω να μη με ξαναδούν από εδώ και πέρα. :D
453204
πολυ καλος στην δουλεια του,αλλα παιρνει πιο
πολλα και απο χειρουργό
costas_versys
24/05/2024, 15:29
Με γειες! που το έβαλες; δεν βλέπω κάτι :whistle:
Το κουτί του θα δείξει καλά αν το χρειάζεσαι στο γκαράζ..
Νάτο και τοποθετημένο. Με την ευκαιρία αλλάχθηκαν και λάμπες, λαμπάκια τσίτσες μιτσες και προχωράμε
453208
453209
TheRegulator
25/05/2024, 12:43
Έκανα επιτέλους μια αλλαγη που την σκεφτόμουν καιρό. Άλλαξα το εμπρός φανάρι με ένα καινούριο. Είχε θάμπωσει αρκετά και βρήκα ένα καινουριο, γνήσιο σε πάρα πολύ καλή τιμή από το UK και το πηρα. Σε 5 μέρες ήλθε και το έβαλα.
Κλασσικη Καβαμαμα... Και εγω θελω να αλλαξω τα φαναρια μου, τα εριξα γυαλισμα χερατο και εστρωσαν, αλλα θελω να ειναι σε φαση καινουργιου...
costas_versys
25/05/2024, 12:57
Εαν το ξεθαμπώσεις, σε ένα χρόνο θα είναι το ίδιο και χειρότερα. Εγώ κοιτούσα στην αγορά μήπως βρώ ένα σχετικά καλόμεταχειρισμένο για το versys αλλά και παλι ήταν αρκετά ακριβό.
Επειδή όμως η γριούλα μου (μοντ 2006) μου κάνει όλα τα χαρήρια και με πάει και με φέρνει χωρίς ποτέ να με αφήσει στον δρόμο, είπα να της βάζω (όσο μπορώ) μόνο καινούρια και γνήσια ανταλλακτικά πλέον. Ευτυχώς που υπάρχουν τα πάντα στην αγορά και ιδιαίτερα στην Ευρωπαική. Οπότε μέχρι σήμερα την κρατώ κούκλα και με γνήσια πάντα εξαρτήματα.
george.S
25/05/2024, 14:24
Καλησπέρα
Το ξεθαμπωμα είναι εύκολο ακόμα και με οδοντόπαστα
Μετά η βερνίκι με προστασία uv η μεμβράνη διαφανή με προστασία uv
Αλλιώς όντως ξαναθαμπωνουν
Μεταχειρισμένο φανάρι έχει μεγάλη πιθανότητα να έχει φάει ξεθάμπωμα οπότε δεν έχει και πολύ νόημα η αλλαγή.
Το βερνίκι όντως προστατεύει περισσότερο αλλά μετά που θα καεί θέλει περισσότερη δουλειά για να φύγει (βγάζει φλούδες).
motojojo
25/05/2024, 22:02
Το κοντέρ "έγραψε" +650χλμ σε επαρχιακό και εθνικό δίκτυο.
strokt up
26/05/2024, 23:05
XT660R τοποθέτηση καινούργιο (εντάξει μεταχειρισσμένο) ελαστικό μπροστά καιτοποθέτηση του κ&ν μετά από πλύσιμο-λάδωμα.
ΧR600R λίγο χώμα, πολύ σούζα, πολύ δύναμη ωραία αλλά πως τα δουλευατε σαν κύρια μηχανάκια εσείς οι παλιοί;
2stroker
27/05/2024, 08:46
Βάλαμε καινουρια grip, σωληνάκι στο ντεπόζιτο και το παπάκι που πάει στην ποτάμια! :lol:
453329
453330
453331
karellen
27/05/2024, 08:59
[..]
και το παπάκι που πάει στην ποτάμια! :lol:
:lol:
:beer:
Καθάρισα και γράσαρα τα ρουλεμάν του λαιμού καθώς και τις φωλιές. Στη φωτογραφία ειναι όπως τα βρήκα. Όταν αλλάξω ρουλεμάν θα βάλω κωνικά.
453339
Λευκάδιος
27/05/2024, 11:58
Βάλαμε καινουρια grip, σωληνάκι στο ντεπόζιτο και το παπάκι που πάει στην ποτάμια! :lol:
453329
453330
453331
Νομίζω το σωληνάκι 'σπάει' παραπάνω απ'όσο πρέπει.Αν ναι να σιγουρέψεις ότι γίνεται σωστή εξαέρωση.
Το παπάκι τα σπάει :lol:
harris_x
27/05/2024, 12:18
Κάποια μηνύματά σας που αφορούν σε βόλτες που πήγατε με τις μοτοσυκλέτες σας και έχουν φωτογραφίες, μεταφέρθηκαν στο θέμα "Φωτογραφίες μας από συναντήσεις και βόλτες! (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=114685)" καθώς εκεί ταιριάζουν περισσότερο.
Εδώ μπαίνουν οι πιο τεχνικές/καλλωπιστικές ενέργειές μας, η τοποθέτηση αξεσουάρ κ.λπ. :winka:
giorgosb
30/05/2024, 18:25
Την πήγα για πλύσιμο ύστερα από αρκετό καιρό..
453492
Ήταν δίκαιο, άργησε λίγο αλλά έγινε (επιτέλους) πράξη.....:)
453508
karellen
31/05/2024, 18:11
Τι χάνω Μήτσε;
Τι χάνω Μήτσε;
Ολόκληρη πολυθρόνα δεν την βλέπεις; :D
karellen
31/05/2024, 18:19
Πσσσσσ!
Που και πόσο ;;
Δώσε λεπτομέριες στον λαό ...
Που και πόσο ;;
Δώσε λεπτομέριες στον λαό ...
Από τον Γιάννη και την Αναστασία, (ζευγάρι, ναι) πρώην του moto ok,
motogan custom seats λέγεται το μαγαζί που έκαναν, η τιμή, ειδική προσφορά στα μέλη του Voge club Hellas....
Kickstart
04/06/2024, 21:12
επιτέλους βρήκα χρόνο και μπήκαν πάνω τα νέα πατούμενα, στεφάνια excel και ενισχυμένες ακτίνες κούτα!
453590
έτοιμο για νέες περιπέτειες, όταν φύγει η πτνα η ζέστη
Ilias_83
04/06/2024, 23:28
Μετά από 15700 με τα Pirelli Diablo Rosso 3, σήμερα έγινε αλλαγή σε Diablo Rosso 4. Τα 3αρια ήταν ένα ίχνος πριν φτάσουν τον δείκτη μέγιστης φθοράς, ωστόσο με τον τρόπο που οδηγώ δεν γλίστρησαν ποτέ. Οπότε η αλλαγή με το ανανεωμένο μοντέλο έμοιαζε μονόδρομος...
453648
Ήθελα να πάρω έτοιμα carbon αλλά ήθελαν 350 ευρώ!!!
Τελικά ντυθηκαν τα μαμά με film για να ταιριάξουν με την σέλα
Παράγγειλαμε και αυτό πριν κάνα μήνα από Ιαπωνία και θα μας έρθει μέσα στην εβδομάδα, έχω αγωνία να δω αν θα ταιριάξει αισθητικά
453655
Θεωρητικά θέλουμε κάτι αντίστοιχο σε αποτέλεσμα
453656