Σύνδεση

View Full Version : ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22

svaboda
10/10/2024, 02:04
Άλλαξα λάδια πριν λίγο, και φίλτρο.(Ναι βραδιάτικα τι; ) Που είναι άλλος ο πανεπιστημιακός που άλλαξε μόνο λάμπα; Τον πέρασα!
Υ.γ. η αμήχανη στιγμή που λέω εδώ και καιρό πως ακούω τις βαλβίδες και την καδένα και τελικά ήθελα λάδια. I'm dump

ratamahatta
10/10/2024, 15:44
Πήγαμε πρωινή βόλτα για καφέ μέχρι τις ερυθρές, τι ωραία χωρίς κίνηση κ ινδιανους φχαριστιεσαι την στροφοδιαδρομη.

telegonos
10/10/2024, 17:14
Πήγαμε πρωινή βόλτα για καφέ μέχρι τις ερυθρές, τι ωραία χωρίς κίνηση κ ινδιανους φχαριστιεσαι την στροφοδιαδρομη.

Επιστροφή από Δερβενοχώρια και Χασιά; Είναι ωραία διαδρομή αυτή

kordix
10/10/2024, 18:33

Είναι επίσης πολύ ωραία και η εσωτερική ασφάλτινη διαδρομή μέσα από το χωριό Ερυθρές προς Πύλη.

kordix
10/10/2024, 18:36
Η 2η πίσω ζάντα του Άφρικα απόκτησε ένα τσαμπουκά στο στεφάνι οπότε το έβγαλα από το κέντρο για να το πάω για κόλλημα στον μάγο των κολλήσεων.

456578

456577

ratamahatta
10/10/2024, 19:32
Είναι επίσης πολύ ωραία και η εσωτερική ασφάλτινη διαδρομή μέσα από το χωριό Ερυθρές προς Πύλη.
Δεν την έχω κάνει , θα δοκιμάσω να συνεχίσω την επόμενη φορά

kordix
11/10/2024, 08:23
Δεν την έχω κάνει , θα δοκιμάσω να συνεχίσω την επόμενη φορά

Σε γυρνάει πίσω αυτή η διαδρομή. Είναι από Ερυθρές προς Δάφνη και μετά Πύλη και από εκεί κατεβαίνεις από Φυλή ή από Οινόφυτα και Ε75 ή παλιά εθνική. Από Πυλη επίσης έχει εσωτερικό δρόμο που σε βγάζει Οινόη στον κεντρικό Μάνδρας Θήβας μέσα από τα χωριά Πυλη-Πανακτο-Λεύκα-Οινοη. Είναι ωραίες διαδρομές για μικρές αποδράσεις όταν δεν υπάρχει χρόνος για πιο μακριά (και χρήμα βεβαίως βεβαίως) .

husky21
11/10/2024, 15:11
Οταν ειχα παει την μπροστα ζαντα για ισιωμα
μου ειχε βγαλει τα μαμα αυτοκολλητα οποτε δεν μπορουσα
να εχω μονο στην μια ζαντα:p

456597

grinderx
11/10/2024, 15:17
Την πήγα σε πλυντήριο για μοτοσυκλέτες :)

atom_smasher
11/10/2024, 23:02
Το να σου καίγεται η λάμπα 4 φορές, είναι θέμα....βρες ηλεκτρολόγο, όχι μηχανικό, μάλλον γιαυτό βαρέθηκαν να ασχοληθούν μετά την 3η φορά :lol:

εμ συγνωμη 4η φορά σε 6 χρόνια και ναι παίξανε και κραδασμοί καποια/ες φορές ή μια φορά νομίζω ανοιξα απότομα γκαζι και ισως γι αυτο και ισως καμια υγρασία γιατί κατα καιρους τρωμε δυνατες βροχες. Δεν ξερω αν ειναι τοσο σημαντικό αλλά ναι θα πρεπει να ριξω μια ματιά, να κανω καποαι συντηρηση κλπ.

kordix
12/10/2024, 06:40
Τα Scorpion trail 2 πάντως βγάζουν σταθερά 15.000+ χλμ (όταν λέω σταθερά εννοώ χωρίς γλυστρήματα) μέχρι το τέλος της ζωής τους.
Έτυχε και έβαλα προσφάτως μπροστινό Metzeler οπότε συμπλήρωσα χθες και το πίσω.

Κώστα αυτό πάει σε 70/30 ή και παραπάνω,εγώ θέλω αμιγώς ασφάλτινο.

Τώρα το είδα αυτό
:)

Θα το έλεγα ασφάλτινο λάστιχο που θα σε κρατήσει στον δρόμο αν πετύχεις ξαφνικά χώματα ή θα σου επιτρέψει απλά να περάσεις μια χωμάτινη διαδρομή με περισσότερη ασφάλεια.

Τα είχα στο 1150 που τα τελευταία χρόνια δεν το έβαζα καθόλου χώμα. Επίσης ταφιραει φίλος σε crosstourer 1200 και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Α και ταιριάζει πολύ ωραία στον χαρακτήρα του gs . Aλλα η επιλογή ελαστικού είναι ιδιαίτερη και περίεργη αφού ο καθένας μας έχει άλλες προτεραιότητες.

Καλοφόρετα τα νέα και πάντα όρθιος

kordix
12/10/2024, 06:44
Τα Α41 που φοράω τώρα, γιατί δοκιμές κάνω και γω, μου δίνουν σφαλιαρίτσες από τις 6000χιλ. Οπότε back to trail. Εδώ στην Αθήνα έχουν έρθει και τα 3 ένα μήνα τώρα αλλά φοβάμαι να τα δοκιμάσω, πάνω από 400€ έχουν.

@Κώστα θα βάλω δρόμου γιατί εκεί κινδυνεύουμε, στο χώμα όποτε και αν μπω θα πηγαίνω σιγά και με μεγάλη προσοχή... με τους σκορπιούς έχω κάνει και την διαδρομή στη νότιο Εύβοια, Κάρυστο ποτάμι αν την έχεις υπ' όψη σου. Νταξ δεν είναι πολύ εξτρίμ αλλά με το Βαρκαντέρο φορτωμένο είναι θέμα.

Υ.Γ Με τα Α41 βάρυνε πολύ και το τιμόνι, δεν μου αρέσει...

Την έκανα πρόσφατα τη διαδρομή με opel Astra .

Eιχα βάλει 2 σετ σκορπιών στο 1150 και τα ευχαριστήθηκα πολύ. Είναι πολύ καλό.λαστιχο.

kordix
12/10/2024, 13:39
Έβαλα τον μαμά θάλαμο διαστολής που αν και ελαφρώς πιο βαρύς από τον aftermarket που είχα πάνω, μου αρέσει περισσότερο γιατί δεν ακούγεται το μηχανάκι και δουλεύει ακόμα πιο γραμμικά.

Έβαλα κάτι προστατευτικά στα ψυγεία που τα είχα χάσει στην αποθήκη και τα βρήκα τυχαία :moutza: (για μένα πάει αυτό) και τέλος του άλλαξα τα λάδια στο κιβώτιο να είναι έτοιμο για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

456609

456610

456611

doctoras
12/10/2024, 20:08
New rim stickers for 2025 :D

456613

karellen
12/10/2024, 20:09
Ομορφιές!

dumutrus
12/10/2024, 20:15
Χρήστο μεγεία είναι σαν τα περσινά ή μου φαίνεται;τα κόλλησες με το που τα πήρες ή θα την πατήσεις σαν πέρισης

doctoras
12/10/2024, 20:38
Thanks guys!

Όχι είναι διαφορετικά, έχουν διχρωμία και κυριως τα ριβιουζ λένε ότι κολλάνε καλά. Θα δούμε εν καιρό

Τα προηγούμενα απέτυχαν γιατι ξεκόλλησαν
Σε κάθε σετ πέφτει τρίψιμο με ισοπροπυλικη αλκοόλη καθαρίζεται η επιφάνεια και μετά εφαρμόζονται. Αλλά όλα εξαρτώνται από την ποιότητα της κόλλας τους

doctor_john
13/10/2024, 08:49
Μερικές κόλλες χρειάζονται να ωριμάσουν με θερμοκρασία. Νομίζω αν φαίνεται άσπρη είναι κοντά στους 120C.
Aν έχεις δεί φωτο με τα δικά σου σε ασημί ζάντα, πόσταρε την πλιιζ :D

stefanos
13/10/2024, 17:59
Τα εύκολα τελείωσαν... Με τους ρυθμούς που προχωράω μέχρι να ξαναγίνει σκούτερ θα περάσει κανας χρόνος:(456652

Tsber
14/10/2024, 10:39
Τις προάλλες "έμεινα" από φώτα πορείας και μετά από παρότρυνση του μηχανικού μου, άλλαξα και τις δύο σκάλες - λάμπες με αντίστοιχες LED Novsight H7 :)

Plug and play η τοποθέτηση, σαν να αλλάζεις λάμπα, εδώ οι παλιές:

456658

Και οι νέας τεχνολογίας:

456659

Λόγω (ιδι)όμορφου :lol: μπροστινού φαναριού δεν είχα ποτέ θέμα με τα φώτα αλλά αφού πέρα από το καλό υπάρχει και το καλύτερο και έχω και τις καλύτερες συστάσεις για καλύτερο φωτισμό με χαμηλότερη κατανάλωση, γιατί όχι;

Η διαφορά λοιπόν σε ένταση και διάχυση είναι μεγάλη και το χρώμα είναι ένα κουλ λευκό σε σχέση με το κιτρινιάρικο προηγούμενο!

Η μεγάλη σκάλα δε είναι το κάτι άλλο, τη ντουμάνιασα σε ένα στενό και έγινε η νύχτα μέρα :lol:

Πρώτες εντυπώσεις άψογες λοιπόν και θα προσθέσω τα LED φώτα στο σχετικό νήμα με τις μετατροπές μαζί με πλήρες review αφού τα δοκιμάσω και στον αυτοκινητόδρομο και σε απόλυτο σκοτάδι σε κάποιον επαρχιακό της Χαλκιδικής.

Επί τη ευκαιρία έγινε και η ετήσια αλλαγή λαδιού και φίλτρου με άλλα δύο λίτρα Metric για το Erάκι :a013:

456661

karellen
14/10/2024, 12:05
Μάχιμο το ERάκι! :beer:

grinderx
14/10/2024, 12:39
@tsber: Από περιέργεια έβαλες και τίποτα αντιστάσεις για να μην έχεις θέματα με ανορθωτές, κτλ; Ή οι συγκεκριμένες LED δεν το χρειάζονται;

Tsber
14/10/2024, 13:04
Μάχιμο το ERάκι! :beer:

:a016:

@tsber: Από περιέργεια έβαλες και τίποτα αντιστάσεις για να μην έχεις θέματα με ανορθωτές, κτλ; Ή οι συγκεκριμένες LED δεν το χρειάζονται;

Όχι, δεν χρειάζεται τίποτα περιφερειακό, μάλιστα οι LED είναι ακριβώς στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τις κανονικές και απλώς τις κουμπώνεις στη υποδοχή με το έλασμα :beer:

grinderx
14/10/2024, 13:30
Όχι, δεν χρειάζεται τίποτα περιφερειακό, μάλιστα οι LED είναι ακριβώς στο ίδιο σχήμα και μέγεθος με τις κανονικές και απλώς τις κουμπώνεις στη υποδοχή με το έλασμα :beer:
Τέλεια! Στη δική μου XJ6 ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει δίκτυο αντιστάσεων για τους λόγους που ανάφερα, ενώ φίλος με Varadero 1000 MK3 είχε θέματα κι επειδή βαρέθηκε να ασχοληθεί παραπάνω ξαναγύρισε σε απλές λάμπες.

Tsber
14/10/2024, 13:50
Τέλεια! Στη δική μου XJ6 ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε εγκαταστήσει δίκτυο αντιστάσεων για τους λόγους που ανάφερα, ενώ φίλος με Varadero 1000 MK3 είχε θέματα κι επειδή βαρέθηκε να ασχοληθεί παραπάνω ξαναγύρισε σε απλές λάμπες.

Αν μιλούσαμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από plug and play εγκατάσταση θα έβαζα κι εγώ απλές χωρίς συζήτηση!

Για την απόδοση / διάρκεια έχω τυφλή εμπιστοσύνη στον μηχανικό μου που προτιμά και έχει χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες LED στο παρελθόν οπότε δέχτηκα χωρίς δισταγμό.

Εννοείται ότι όποιος θελήσει να πάει σε LED κάνει έρευνα για το μοντέλο του βέβαια, για μη βρεθεί προ εκπλήξεων, ειδικά αν οι φακοί δεν είναι "καθαροί" και έχουν ραβδώσεις.

lospsi
14/10/2024, 14:00
Από προσωπική εμπειρία, καλό θα είναι να προτιμούνται επώνυμες (και συνήθως ακριβές) LED λάμπες.

katsar
14/10/2024, 14:06
Καλησπέρα, πόσο ρεύμα τραβάνε;

Tsber
14/10/2024, 15:07
Καλησπέρα, πόσο ρεύμα τραβάνε;

Νίκο επειδή μπήκαν συστημένες :D δεν έκανα τη συνήθη έρευνα αγοράς, από τη συζήτηση θυμάμαι ότι οι δύο led τραβάνε χοντρικά όσο μία κανονική.

Αν θέλεις μπορώ να ρωτήσω και να σου πω ακριβώς πάντως :)

Tsber
14/10/2024, 15:12
Από προσωπική εμπειρία, καλό θα είναι να προτιμούνται επώνυμες (και συνήθως ακριβές) LED λάμπες.

Θα γράψω πλήρεις εντυπώσεις σε καμιά βδομάδα και θα ενημερώνω και στο μέλλον αν και είμαι σίγουρος για την ποιότητα γιατί ο μηχανικός μου τις δουλεύει καιρό και σε διάφορα projects!

Ελπίζω να δικαιωθώ :beer:

pektis
14/10/2024, 16:16
Συμβουλή...
Ρύθμισε το φανάρι σου σωστά (επειδή το er6 δεν έχει προτζέκτορα), για να μην στραβώνει τους απέναντι :wave2:

Tsber
14/10/2024, 16:31
Συμβουλή...
Ρύθμισε το φανάρι σου σωστά (επειδή το er6 δεν έχει προτζέκτορα), για να μην στραβώνει τους απέναντι :wave2:

Σωστή η συμβουλή γενικά και ειδικά :a013:

Πραγματικά σιχαίνομαι να με στραβώνουν τα φώτα των άλλων για αυτό τα τέσταρα στην πράξη με τη βοήθεια του αδελφού μου σε αυτοκίνητο και μηχανάκι και με σημάδια στον τοίχο του γκαράζ.

Καλό θα είναι όλοι να ελέγχουν τα φώτα τους led ή κανονικά.

doctor_john
14/10/2024, 18:22
Γι' αυτό τις λένε αντικατάστασης, γιατί έχουν την πηγή στο ίδιο ύψος με τις παλιές.
Δεν χρειάζονται κάτοπτρα σε τμήματα όπως οι led, λειτουργούν όπως οι παλιές με πιο δυνατό φώς.

RaGe_Raptor
14/10/2024, 18:27
Κι εγώ εβαλα μια philips H7 led τελευταία και είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ένταση αλλα κυρίως με τη δέσμη στη "μικρή σκάλα " .

Κόβει πολύ ωραία, ειναι εμφανέστατο, δεν μου έχει κάνει σινιάλο κανείς.

bulmont
14/10/2024, 19:12
Μου μπέρδευε μετά από κάποιες στροφές και είπα να κάνω έναν έλεγχο και
καθαρισμό του καρμπυρατέρ. Δεν χρειάστηκε μιάς και εντοπίστηκε στα γρήγορα
ο υπαίτιος (...μάλλον...............) μόλις βγήκε το φίλτρο....

456684

456685

456686

doctoras
14/10/2024, 20:54
Βαγγελη δεν τον γλυτώνεις τον καθαρισμό με τέτοιο πολυμερισμό..

Παντελή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να σου κάτσει η δέσμη, κάνε τις δοκιμές σου εν καιρό για να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Ο λόγος είναι επειδή οι led δεν δουλεύουν με κάτοπτρα δημιουργούν άκυρες αντανακλάσεις κατευθυντικά χάνοντας εστίαση και πυκνότητα φωτισμού.
Εχουμε παραδείγματα στα φόρουμ παλιότερα που γύρισαν απο led σε αλογόνου ξανά.
Εγώ θα ξεκινούσα απο εναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων (5ευρώ κόστος) για δοκιμή με την συσκευή δέσμης που χτυπάει, ίσως βοηθούσε.

τα λάδια είναι γαμάτα και όσοι έβαζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, τελευταία φημολογείται οτι υπάρχουν απο παραεισαγωγη στην αγορά με αμφίβολη αυθεντικότητα. Τσέκαρε το και αυτό

doctor_john
14/10/2024, 21:10
Λες για τις νέες που είναι όπως η παρακάτω;

456694

Tsber
14/10/2024, 22:33
Βαγγελη δεν τον γλυτώνεις τον καθαρισμό με τέτοιο πολυμερισμό..

Παντελή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να σου κάτσει η δέσμη, κάνε τις δοκιμές σου εν καιρό για να βγάλεις ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Ο λόγος είναι επειδή οι led δεν δουλεύουν με κάτοπτρα δημιουργούν άκυρες αντανακλάσεις κατευθυντικά χάνοντας εστίαση και πυκνότητα φωτισμού.
Εχουμε παραδείγματα στα φόρουμ παλιότερα που γύρισαν απο led σε αλογόνου ξανά.
Εγώ θα ξεκινούσα απο εναν ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων (5ευρώ κόστος) για δοκιμή με την συσκευή δέσμης που χτυπάει, ίσως βοηθούσε.

τα λάδια είναι γαμάτα και όσοι έβαζαν μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, τελευταία φημολογείται οτι υπάρχουν απο παραεισαγωγη στην αγορά με αμφίβολη αυθεντικότητα. Τσέκαρε το και αυτό

Χρήστο τα έγραψα και πιο πάνω, έχω κάνει ήδη τους ελέγχους μου πρακτικά και είναι εντάξει τα φώτα, η τεχνολογία προχωράει και οι led είναι πλέον plug and play και αντικαθιστούν τις αλογόνου χωρίς κανένα πρόβλημα όπως έδειξε και ο doctor_john πιο πάνω.

Τα λάδια είναι όντως σούπερ και τα έχω παραγγείλει από το εξωτερικό μέσω καταστήματος που μου συνέστησε ο viper1 γιατί στην Ελλάδα όλως τυχαίως πήραν πέντε με έξι ευρώ πάνω στην τιμή :lol:

doctoras
14/10/2024, 22:41
Δειτε τα αν όντως έχουν προσομοιώσει την δέσμη αλογόνου παρά το κάτοπτρο να βάλουμε και εμείς..

Για τα amsoil πριν 10 και βαλε χρονια, έκαναν 18-20€ λίτρο, σήμερα βρίσκεις και με 13€ ημι 10/40. Θέλει μια έρευνα για να είμαστε οκ

Oneman1987
15/10/2024, 00:10
Τις προάλλες "έμεινα" από φώτα πορείας και μετά από παρότρυνση του μηχανικού μου, άλλαξα και τις δύο σκάλες - λάμπες με αντίστοιχες LED Novsight H7 :)

456658

Και οι νέας τεχνολογίας:

456659

Λόγω (ιδι)όμορφου :lol: μπροστινού φαναριού δεν είχα ποτέ θέμα με τα φώτα αλλά αφού πέρα από το καλό υπάρχει και το καλύτερο και έχω και τις καλύτερες συστάσεις για καλύτερο φωτισμό με χαμηλότερη κατανάλωση, γιατί όχι;

Η διαφορά λοιπόν σε ένταση και διάχυση είναι μεγάλη και το χρώμα είναι ένα κουλ λευκό σε σχέση με το κιτρινιάρικο προηγούμενο!

Η μεγάλη σκάλα δε είναι το κάτι άλλο, τη ντουμάνιασα σε ένα στενό και έγινε η νύχτα μέρα :lol:

Πρώτες εντυπώσεις άψογες λοιπόν και θα προσθέσω τα LED φώτα στο σχετικό νήμα με τις μετατροπές μαζί με πλήρες review αφού τα δοκιμάσω και στον αυτοκινητόδρομο και σε απόλυτο σκοτάδι σε κάποιον επαρχιακό της Χαλκιδικής.

Επί τη ευκαιρία έγινε και η ετήσια αλλαγή λαδιού και φίλτρου με άλλα δύο λίτρα Metric για το Erάκι :a013:

456661

Είναι που είναι space το μηχανάκι τώρα θα είναι σαν διαστημόπλοιο με τα chipset στα φανάρια :lol:

Oneman1987
15/10/2024, 00:21
Δειτε τα αν όντως έχουν προσομοιώσει την δέσμη αλογόνου παρά το κάτοπτρο να βάλουμε και εμείς..

Για τα amsoil πριν 10 και βαλε χρονια, έκαναν 18-20€ λίτρο, σήμερα βρίσκεις και με 13€ ημι 10/40. Θέλει μια έρευνα για να είμαστε οκ

Έχεις καταλάβει ότι σου έχουν απαντήσει ήδη με αποδείξεις δύο διαφορετικάάτομα αλλά επιμένεις στα δικά σου; Η εικόνα που ανέβασε ο john τι ειναι φοτοσοπ για να σου την πει για κάποιο λογο; Αυτοί τουλάχιστον τα έχουν δοκιμάσει τα νέα φώτα και δεν είχαν ενα φίλο πιυ δεν του αρεσαν και τα αλλαξε. Και για τα λάδια τι νόημα έχει αυτό που λες ο άλλος απλά είπε άλλαξα και τα λάδια και έβαλα αυτά και μετά σου λέει ότι τα πήρε από άλλη χώρα και πάλι συνεχίζεις για παραεθσαγωγες και στην άλλη χωρα που δεν ξέρεις καν;; wtf;

doctoras
15/10/2024, 07:09
Έχεις καταλάβει ότι σου έχουν απαντήσει ήδη με αποδείξεις δύο διαφορετικάάτομα αλλά επιμένεις στα δικά σου; Η εικόνα που ανέβασε ο john τι ειναι φοτοσοπ για να σου την πει για κάποιο λογο; Αυτοί τουλάχιστον τα έχουν δοκιμάσει τα νέα φώτα και δεν είχαν ενα φίλο πιυ δεν του αρεσαν και τα αλλαξε. Και για τα λάδια τι νόημα έχει αυτό που λες ο άλλος απλά είπε άλλαξα και τα λάδια και έβαλα αυτά και μετά σου λέει ότι τα πήρε από άλλη χώρα και πάλι συνεχίζεις για παραεθσαγωγες και στην άλλη χωρα που δεν ξέρεις καν;; wtf;

είδες τι άτιμος είμαι.....να, τέτοια κάνω...

doctoras
15/10/2024, 07:12
για τα λάδια μάλλον δεν ισχύει γιατί υπάρχει επίσημος εισαγωγέας, ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ Γ. Παλαμά 2 Ασπρόπυργος 19300, όπως αναφέρει το επίσημο σαιτ της εταιρείας

doctor_john
15/10/2024, 07:54
Θα γελάσετε αλλά αυτή η περίοδος που μικραίνει η μέρα είναι λίγο δύσκολη στην επικοινωνία.. :look:
Τα σοκολατάκια στέβια είναι μια καλή λύση αν έχεις μέτρο :p

PaNick67
15/10/2024, 08:18
Θα γελάσετε αλλά αυτή η περίοδος που μικραίνει η μέρα είναι λίγο δύσκολη στην επικοινωνία.. :look:
Τα σοκολατάκια στέβια είναι μια καλή λύση αν έχεις μέτρο :p

Εχω. Ποσα μετρα να τρωω την ημερα; :bawl:

Οι λαμπες LED που κυκλοφορουν τελευταια προσπαθουν να εχουν το λεντ εκει που ειναι το νημα στις κλασικες αλογονου ωστε να φωτιζουν με τον ιδιο τροπο χωρις διαχυσεις , ανακλασεις κλπ

Η Novisight εχει πολλα μοντελα αλλα ειναι λιγα αυτα που κανουν το παραπανω. Ειναι plug 'n play σε σχεση με αλλες που θελουν ανταπτορες

Tsber
15/10/2024, 10:27

Τώρα είναι τρόπος αυτός να γράφεις και να μπαίνεις σε μία συζήτηση;

Και σχετικά είναι αυτά που γράφει ο doctoras και χρήσιμα μπορούν να γίνουν για κάποιους τώρα ή στο μέλλον.

Αν δεν συμφωνείς, αγνόησέ τα, κανένας δεν επιβάλλει απόψεις εδώ πέρα, συζήτηση κάνουμε.

doctoras
15/10/2024, 10:38
Πάμε παρακάτω παιδιά, πληροφορίες ανταλλάσουμε, οι λίγο παλαιότεροι έχουν λίγες περισσότερες

Εντίτ
Πάντως αν όντως διαπιστωθεί προϊόν που δουλεύει καλά το θέλω και εγω, τα μηχανακια μου με αλογόνου είναι

TheRegulator
15/10/2024, 19:29
Σημερα ηταν μια μεγαλη μερα για την Μπεταρα αλλα και για εμενα.
Την αφησα για την προετοιμασια του τρακντει αρα:
Λαστιχα
Τακακια
Σερβις

Και για εμενα εκανα παραγγελια το AGV Pista RR Carbon με το μπλε Iridium Visor... Παραδοση μεσα νοεμβρη αρα κατευθειαν για το 4ημερο στην Ισπανια απ την νεα χρονια...

Επισης κατι τελευταιο, καποιοι γνωριζατε οτι εχω ηδη παραγγειλει το νεο Μ2. Μετα απ τις Σερρες αποφασισα να ασχοληθω περισσοτερο με τα μηχανακια στην πιστα και να δοκιμασω κατι διαφορετικο απ τα αυτοκινητα..

Tsber
17/10/2024, 12:01
Fine arts :lol:

456778

Για να ολοκληρωθεί και το mini service μετά την αλλαγή λαδιών :beer:

motojojo
17/10/2024, 12:33
Με κάτι άλλο ολοκληρώνεται αυτό αλλά.....μόλις έφυγε το παιδι. :lol:

Tsber
17/10/2024, 13:00
Με κάτι άλλο ολοκληρώνεται αυτό αλλά.....μόλις έφυγε το παιδι. :lol:

Με τα γυράκια και τις κοτολιχουδιές από κάτω ένιωθα σα να λαδώνω σχάρα :D

doctoras
17/10/2024, 13:59
Με τα γυράκια και τις κοτολιχουδιές από κάτω ένιωθα σα να λαδώνω σχάρα :D

:lol: :lol: όντως

TheRegulator
17/10/2024, 18:59
Σήμερα πήγα και την πήρα απ το συνεργείο… τα λάστιχα ήταν τρομακτικά στα πρώτα μέτρα! Η αίσθηση ήταν σαν να οδηγώ στον πάγο ή ότι το μηχανάκι είναι τρομερά ελαφρύ και αλλάζει κατεύθυνση για πλάκα! Τα φρένα άλλαξαν biting point.. Αμα δεν σκοτωθούμε αυτό το σουκου κερνάω κοκτειλαρες στην Βεράντα (εξωτική Τουμπαρά)

456789

RaGe_Raptor
17/10/2024, 19:48
Μεγειές, D212 τελικά! Καλοπάτητα

TheRegulator
17/10/2024, 19:57
Μεγειές, D212 τελικά! Καλοπάτητα

Δεν ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό, ότι δεν θυμάσαι ή ότι τα αναγνωρίζεις από φωτό;

RaGe_Raptor
17/10/2024, 20:01
Δεν ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό, ότι δεν θυμάσαι ή ότι τα αναγνωρίζεις από φωτό;

Που να θυμάμαι, πέρασαν τα χρόνια :bawl: κρατάω μόνο πληροφορίες επιβίωσης πλέον

DoctoR_k6
17/10/2024, 20:15
Γίνεται να μην γνωρίζει κάποιος τα 212;; :lol:
30/30 και έφυγες. Ειδικά με το γυαλόχαρτο για άσφαλτο εκεί πάνω είναι ταμάμ λέμε!!!
Καλά χλμ.

TheRegulator
17/10/2024, 22:34
Γίνεται να μην γνωρίζει κάποιος τα 212;; :lol:
30/30 και έφυγες. Ειδικά με το γυαλόχαρτο για άσφαλτο εκεί πάνω είναι ταμάμ λέμε!!!
Καλά χλμ.

Θα μπει το 1 μπροστά Κυριακή/Δευτερα… :evil:

Tsber
21/10/2024, 11:07

456658

Και οι νέας τεχνολογίας:

456659

456661

Δοκίμασα τελικά τα φώτα εκτός πόλης και παρότι ήμουν ευχαριστημένος με τα παλιά, εντυπωσιάστηκα :)

Η διάχυση και η ένταση στα πορείας είναι εξαιρετική χωρίς να ενοχλεί σε καμία περίπτωση (προσέξτε το ύψος της δέσμης στον τοίχο):

456996

Ενώ η μεγάλη σκάλα είναι απλά εντυπωσιακή, ελπίζω να φαίνεται το πόσο γεμάτα και μακριά φωτίζει από τον περίγυρο:

456997

Έγινε και πάλι δοκιμή στραβώματος :D με τον γείτονα και δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Είχε πολύ γέλιο πάντως η μεγάλη σκάλα ειδικά σε έρημο επαρχιακό με απόλυτο σκοτάδι!

Εγώ εγκρίνω λοιπόν και πιστεύω ότι η νέα τεχνολογία αξίζει τουλάχιστον μια δοκιμή :beer:

doctor_john
21/10/2024, 13:47
Και σύνεση! Δεν μας φταίνε τα πουλάκια αν φοβόμαστε το βράδυ στο δάσος..,:lol:

lykourgi
21/10/2024, 16:56
Δοκίμασα τελικά τα φώτα εκτός πόλης και παρότι ήμουν ευχαριστημένος με τα παλιά, εντυπωσιάστηκα :)

Η διάχυση και η ένταση στα πορείας είναι εξαιρετική χωρίς να ενοχλεί σε καμία περίπτωση (προσέξτε το ύψος της δέσμης στον τοίχο

Ενώ η μεγάλη σκάλα είναι απλά εντυπωσιακή, ελπίζω να φαίνεται το πόσο γεμάτα και μακριά φωτίζει από τον περίγυρο:

Έγινε και πάλι δοκιμή στραβώματος :D με τον γείτονα και δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Είχε πολύ γέλιο πάντως η μεγάλη σκάλα ειδικά σε έρημο επαρχιακό με απόλυτο σκοτάδι!

Εγώ εγκρίνω λοιπόν και πιστεύω ότι η νέα τεχνολογία αξίζει τουλάχιστον μια δοκιμή :beer:
Πόσα watt είναι οι led που έβαλες;
Υποθέτω ότι οι προηγούμενες ήταν 55/60W. Σωστά;

Tsber
21/10/2024, 18:52
Πόσα watt είναι οι led που έβαλες;
Υποθέτω ότι οι προηγούμενες ήταν 55/60W. Σωστά;

Έχεις πμ :)

ThatSlowMF
24/10/2024, 11:00
Βρήκα επιτέλους κιτ εσωτερικών μπροστινής ανάρτησης για την γριά φρεζα (tlr). Δεν το πήρα ακόμα θα μου το φέρει φίλος από Αγγλία αλλά το ότι βρήκα είναι αρκετό για να σχολιάσω εδώ μετά από τόσο ψάξιμο :D

viper1
24/10/2024, 11:57
Έχεις πμ :)

Στειλε και σε μας

karellen
24/10/2024, 12:34
Το Σάββατο αλλάξαμε λαδάκια-φίλτρο και λάδι γωνιακής μετάδοσης πίσω, ένεκα και της βόλτας σε Ναύπλιο-Μπατζάβαλη.

457188

457189

Σήμερα το πρόγραμμα είχε και αλλαγή της μαμά ζελατίνας με την αβεντούρε,χειμώνας έρχεται,βροχές,κρύο (λέμε τώρα). :p

457191

Tsber
24/10/2024, 12:37
Στειλε και σε μας

Οκ :)

Tsber
24/10/2024, 12:37
Το Σάββατο αλλάξαμε λαδάκια-φίλτρο και λάδι γωνιακής μετάδοσης πίσω, ένεκα και της βόλτας σε Ναύπλιο-Μπατζάβαλη.

457188

457189

Σήμερα το πρόγραμμα είχε και αλλαγή της μαμά ζελατίνας με την αβεντούρε,χειμώνας έρχεται,βροχές,κρύο (λέμε τώρα). :p

457191

Μάχιμο και το GS ;)

kordix
24/10/2024, 19:21
Τι είχες Γιάννη, τι είχα Panda?

Έβαλα ένα μεταχειρισμένο fim 6days πίσω (στην φωτογραφία είναι ότι έμεινε από το παλιό ).

457224

TheRegulator
25/10/2024, 17:09

457188

457189

457191

Πως γίνεται να είναι τοσο καυλερο αυτό το μηχανάκι!!!

karellen
25/10/2024, 17:20
:beer:

CorpseAlive
25/10/2024, 17:28
:beer:

Νίκο τα συγκεκριμένα Χρώματα είχαν κυκλοφορήσει Ελλάδα?

karellen
25/10/2024, 18:21
Αυτοκόλλητα είναι Χάρη στο χρωματισμό της Μ.
3D τα ονομαζουν επειδή είναι πλαστικα και πιο 'παχιά' 2-3 χιλιοστά εν σχέσει με τα απλά.

CorpseAlive
25/10/2024, 18:23
Αυτοκόλλητα είναι Χάρη στο χρωματισμό της Μ.
3D τα ονομαζουν επειδή είναι πλαστικα και πιο 'παχιά' 2-3 χιλιοστά εν σχέσει με τα απλά.

Όπα εσύ τα έχεις φορέσει?

Σου στέλνω PM

KostasRS
26/10/2024, 08:45
την αγόρασα :)

kordix
26/10/2024, 10:41
Αλλαγή μπουζί και φίλτρου βενζίνης στην αφρικανούλα. Επί της ευκαιρίας έβαλα και διηλεκτρικό γράσο στις φίσες που είχα πρόσβαση και κυρίως σε αυτή της τρόμπας βενζίνης .

Επίσης ρύθμισα τις βίδες μείγματος στο μαμά 2 3/8 . Τις βρήκα 1 4/8 και τις είχα ανοίξει μισή στροφή εγώ πριν δύο μηνες οποτε ο προηγούμενος της είχε κλείσει υπερβολικά πολύ και σε χαμηλές στροφές σκορτσαριζε. Για παράδειγμα το εντελώς κλειστό ελβετικό μοντέλο έχει 1 1/2. Τώρα είναι όπως πρέπει να είναι :)

Και κάτι αλλά ψηλά.

457249
457250
457251
457252

karellen
26/10/2024, 10:47
την αγόρασα :)

Η νέα μοτοσυκλέτα του Κώστα καθώς και οι ευχές για καλορίζικα μετεφέρθησαν σε νέο θέμα (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164163).

ptc
26/10/2024, 14:27
Ρύθμιση επαναφοράς πίσω ανάρτησης (χρειαζόταν να βγει το κάλυμμα για να φτάσω στη βίδα), χαμήλωμα κλιπόν κατά 1.2cm, νοικοκύρεμα του χρονόμετρου (αφού διαπιστώθηκε ότι δουλεύει) και τέντωμα αλυσίδας με το καινούριο ροπόκλειδο απ' τα Lidl.

457266

RaGe_Raptor
26/10/2024, 14:42
Ρύθμιση επαναφοράς πίσω ανάρτησης (χρειαζόταν να βγει το κάλυμμα για να φτάσω στη βίδα), χαμήλωμα κλιπόν κατά 1.2cm, νοικοκύρεμα του χρονόμετρου (αφού διαπιστώθηκε ότι δουλεύει) και τέντωμα αλυσίδας με το καινούριο ροπόκλειδο απ' τα Lidl.

457266

12mm ρε θηρίο? Μήπως να ξεκινούσες με μικρότερη αλλαγή?

karellen
26/10/2024, 14:53
Είναι ψηλέας, τα 12 mm είναι αμελητέα! :lol:

ptc
26/10/2024, 15:18
Γιώργο η ιδέα μου καρφώθηκε αφού οδήγησα το R7 και είδα πόσο πιο πολύ μου άρεσαν τα χαμηλά κλιπόν του. Έκανα μια σύγκριση και είδα ότι η διαφορά είναι όντως σεβαστή.

457275

Στατικά που τα δοκίμασα μου άρεσε η αλλαγή. Κρεμάστηκα στο πλάι και το έξω χέρι τώρα αγκαλιάζει ωραία το ντεπόζιτο. Τώρα μπορεί να έχεις και δίκιο και στην πράξη να μη βολέψει...

doctor_john
30/10/2024, 21:23
Το έδωσα σε φίλο και του είπα: δέσε το με ότι έχεις στον πάγκο.

457476457477
457478

george.S
31/10/2024, 06:44
Ωραίο Γιάννη
Μόλις πατιναριστει με λίγο λάδι γρασάρισμα κλπ κλπ θα γίνει ακόμα καλύτερο

Βάλε δακτυλικο αποτύπωμα με μαυρο/βρωμικο δάχτυλο στην πρώτη σελίδα

doctor_john
31/10/2024, 07:02
:lol:

Έτσι λέγαμε και για του gs και τελικά αυτό που πραγματικά είχα "λερώσει" ήταν η ανάγκη να σημειώνω.
Σε αυτό πρόσθεσα μερικές λευκές σελίδες στο τέλος (και ξέχασα το κεφάλαιο των μπροστινών απο τα zx..) :look:

Εντυπωσιακή διαφορά όγκου και φιλοσοφίας oι γιαπωνέζοι.

karellen
31/10/2024, 07:51
Χθες πήγα το Dax για τον καθιερωμένο καθαρισμό καρμπυρατέρ (σαν από σύμπτωση και πέρισυ τέτοιες μέρες είχε ξαναπάει,ποστ #138).
Εκτός από τον καθαρισμό του άλλαξε τα 2 φιλτράκια βενζίνης καθώς και την τσιμούχα της μανιβέλας γιατί δάκρυζε από κει.
15€,με έσκισε! :lol:

Το αργαλείο όμως πετάει τώρα,είχα καιρό να το νοιώσω τόσο ζωντανό.

457484

harris_x
31/10/2024, 08:07
Χθες πήγα το Dax για τον καθιερωμένο καθαρισμό καρμπυρατέρ (σαν από σύμπτωση και πέρισυ τέτοιες μέρες είχε ξαναπάει,ποστ #138).
Εκτός από τον καθαρισμό του άλλαξε τα 2 φιλτράκια βενζίνης καθώς και την τσιμούχα της μανιβέλας γιατί δάκρυζε από κει.
15€,με έσκισε! :lol:

Το αργαλείο όμως πετάει τώρα,είχα καιρό να το νοιώσω τόσο ζωντανό.

457484

όνειρο των παιδικών μου χρόνων ήταν αυτό το μηχανάκι :beer::beer::beer:

Tsber
31/10/2024, 10:14
Το έδωσα σε φίλο και του είπα: δέσε το με ότι έχεις στον πάγκο.

457476457477
457478

Ένα δάκρυ κύλησε :faint:

dumutrus
02/11/2024, 13:44
σημέρα το μενού είχε πλύσιμο και γυάλισμα γιατί οταν πηγα το ρεζερβουαρ για πλαστικοποίηση δυστυχώς το πήρα με αρκετά σημάδια οπότε το πλάκωσα με τον αλοιφαδόρο χοντρή και ψιλή αλοιφή έμειναν 3-4 γρατζουνίες βαθείες αλλά έστρωσε σαν σύνολο και με την ευκαιρία έκανα αλοιφή και το bmw ενός φίλουτο δικό του ήταν πολύ χάλια με ξεθωριασμένα πλαστικά και στο τέλος έγινε άλλη μηχανή

457613

457614

457615

επείσης στου φίλου τη μηχανή επειδή ήθελε να βάλει φώτα ομίχλης και usb του παρήγγειλα και τοποθετήσαμε αυτό

457616

457617

του δίνεις ρεύμα από την μπαταρία και μία εντολή από τα φώτα έχει μέσα ένα ρελέ και τέσσερις εξόδους με δικία τους ασφάλεια όταν γυρίσεις το κλειδί τότε ενεργοποιούνται οι εξόδοι οπότε όταν είναι κλειστη η μηχανή δεν έχει τίποτα ρεύμα δείχνει καλή κατασκευή ο χρόνος θα δείξει.

asxetost
02/11/2024, 14:06
Σήμερα το λοιπόνε αλλαχτηκε η τσιμούχα λαδιού στην τρόμπα του νερού, παραδόξως τη βρήκα ετοιμοπαραδοτη.
Καθώς ήταν λυμένο και χάζευα, παρατήρησα και μια μαχαιριά στο πίσω λάστιχο από κομμένη βίδα την οποία με φόβο ψυχής αφαίρεσα γιατί την είδα οτι είχε κάνει εισγωρή πλαγίως αντί καθέτως.
Άλλο ένα αντιολισθητικό αυλάκι για διαφυγή νερού χαράχτηκε με επιτυχία:lol:

Tsber
02/11/2024, 14:06
σημέρα το μενού είχε πλύσιμο και γυάλισμα γιατί οταν πηγα το ρεζερβουαρ για πλαστικοποίηση δυστυχώς το πήρα με αρκετά σημάδια οπότε το πλάκωσα με τον αλοιφαδόρο χοντρή και ψιλή αλοιφή έμειναν 3-4 γρατζουνίες βαθείες αλλά έστρωσε σαν σύνολο και με την ευκαιρία έκανα αλοιφή και το bmw ενός φίλουτο δικό του ήταν πολύ χάλια με ξεθωριασμένα πλαστικά και στο τέλος έγινε άλλη μηχανή

457613

457614

457615

επείσης στου φίλου τη μηχανή επειδή ήθελε να βάλει φώτα ομίχλης και usb του παρήγγειλα και τοποθετήσαμε αυτό

457616

457617

του δίνεις ρεύμα από την μπαταρία και μία εντολή από τα φώτα έχει μέσα ένα ρελέ και τέσσερις εξόδους με δικία τους ασφάλεια όταν γυρίσεις το κλειδί τότε ενεργοποιούνται οι εξόδοι οπότε όταν είναι κλειστη η μηχανή δεν έχει τίποτα ρεύμα δείχνει καλή κατασκευή ο χρόνος θα δείξει.

Ωραίος Δημήτρη :beer:

panavour
02/11/2024, 17:19
Σημερα το πρωι αλλαξα πασουμάκια στην ΤΣΟΥ-ΛΙ μου (VOGE 500DS) μετα απο 38500 χλμ.Τα νεα της πασουμάκια ειναι τα bridgeston bt23.IΔΩΜΕΝ.

kordix
03/11/2024, 11:48
Σήμερα το μενού είχε γρασάρισμα μοχλικού αλλά για να βγει η βίδα του Π - dog bones με παιδεψε γιατί έχει στενέψει η διάμετρος του κυλίνδρου στον σκελετό λόγω της βάσης του διπλού Σταντ και δεν χωρούσε να βγεί. Είναι από αυτές που στο κεφάλι έχουν ενσωματωμένη ροδέλα, φλατζωτές τις λένε κάποιοι στην πιάτσα.

Αναγκάστηκα να λιμάρω ελαφρώς τη "ροδέλα" και πάλι βγήκε με δυσκολία. Διαφορετικά έπρεπε να βγει ο αποστάτης του Σταντ αλλά μετά μπαίνει δύσκολα αφού για να γίνουν τα παραπάνω πρέπει να βγει ο τροχός και το Σταντ μένει σε σταθερή θέση.

Ευτυχώς που το έκανα ομως γιατί το συγκεκριμένο ρουλεμάν μαζί με τον πείρο ήταν εντελώς στεγνό. Τα άλλα είναι εύκολη υπόθεση.

457638

Taz
03/11/2024, 13:16
Αρχικά την έπλυνα γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση.

Μετά έβαλα τα νέα φώτα που παρέλαβα

457642

457643

karellen
03/11/2024, 14:20
Κούκλα!

Denali?

Taz
03/11/2024, 15:26
Κούκλα!

Denali?

Ευχαριστώ πολύ.:blush:

Όχι, είναι τα καινούρια motolights της lone rider που τα είχα προπαραγγείλει όταν τα παρουσίασαν. Η τιμή ήταν αρκετά χαμηλότερη των Denali και η ποιότητα φαινομενικά είναι αντίστοιχη (το μέλλον θα δείξει αν όντως έτσι είναι). Με το ez can που δίνουν μαζί έχεις άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης

motojojo
04/11/2024, 18:57
Σήμερα ξύπνησα το στόλο από το λήθαργο.
Το αμαξι πήρε πανευκολα χωρις κανένα κόμπιασμα. Νταξ αυτό είναι συνηθισμένο στην ακινησία :lol:
Το μηχανάκι ζορίστηκε. Ζορίστηκε πολύ και τελικά δεν πήρε, κάθε φορά οι "πιστονιές" μειώνονταν οπότε είπα θα το βάλω στο φορτιστή.
Εδω συνέβη κατι παράδοξο, δεν έκλεισε 5λεπτο στην πρίζα και όπως τον κουνούσα για να βρω την ιδανικη θεση έσβησε. Αυτό έγινε 2 φορές και μετά τη δευτερη είπα να δοκιμάσω μια μιζιά ακόμα.
ΠΗΡΕ!!!

Αυριο το πρωί το πρώτο δρομολόγιο.

ΑΝ (ξανα)πάρει.

υγ Η μπαταρία αγοράστηκε και τοποθετήθηκε μαρτιο του 20.

pektis
04/11/2024, 19:00
Το αμαξι πήρε πανευκολα χωρις κανένα κόμπιασμα. Νταξ αυτό είναι συνηθισμένο στην ακινησία :lol:
Το μηχανάκι ζορίστηκε. Ζορίστηκε πολύ και τελικά δεν πήρε, κάθε φορά οι "πιστονιές" μειώνονταν οπότε είπα θα το βάλω στο φορτιστή.
Εδω συνέβη κατι παράδοξο, δεν έκλεισε 5λεπτο στην πρίζα και όπως τον κουνούσα για να βρω την ιδανικη θεση έσβησε. Αυτό έγινε 2 φορές και μετά τη δευτερη είπα να δοκιμάσω μια μιζιά ακόμα.
ΠΗΡΕ!!!

ΑΝ (ξανα)πάρει.

Επρεπε να αποσυνδεθεί η μπαταρία αφού έμεινε σε ακινησία η μηχανή 2 μηνες!
Αντε ρε φιλε...με το καλό πάλι στο δρόμο!

karateo
05/11/2024, 07:27
ΠΗΡΕ!!!

ΑΝ (ξανα)πάρει.

Αν ήταν άδεια και τελείωσε η φόρτιση γρήγορα η νομίζω ότι η μπαταρία έχει χάσει τη χωρητικότητα που είχε και θέλει αλλαγή.

DoctoR_k6
05/11/2024, 08:05
ΠΗΡΕ!!!

ΑΝ (ξανα)πάρει.

Τζωρτζ αν θες να σου δωσω τον Optimate να την βαλεις λιγο στην μπριζα 2-3 μερες να δουμε τι λεει και μηπως την φερει στα ισα της.
Yuasa κλασικη?

motojojo
05/11/2024, 11:01
Thanks Χρήστο, σημερα πήρε χωρις μεγάλο ζόρι. Θα επανελθει μονη της.
Μπορει να κλεινει πενταετια αλλα τους περισσότερους κύκλους τους εχει κανει τα τελευταια 2 χρόνια που κινειται καθημερινα.
Για καποιο λόγο την εμπιστευομαι ακόμα αλλά θα δειξει.

Από μαρκα δεν θυμαμαι, απο αμαζον την ειχα πάρει και με λίγο ακαταλληλες διαστάσεις, ισα ισα χωράει.

Tsber
05/11/2024, 12:02

Μόλις είδα το CB1 του Δημήτρη μετά το γυάλισμα και έπαθα πλάκα :eek:

Πολύ καλή δουλειά και κάτι που σίγουρα αξίζει, ψήνομαι και επιφυλάσσομαι για το μέλλον κι εγώ :D

doctoras
05/11/2024, 12:30

Δημήτρη έχω πάρει και εγώ ένα δεν το έβαλα ακόμη. Είναι ένα απλό κύκλωμα με παθητικά στοιχεία.
Όμως review λένε οτι όταν παίρνει αρκετό ρεύμα (συνήθως από φορτίσεις κινητών) καίει ασφάλεια.;)
είναι για ελαφριές εφαρμογές.