View Full Version : ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Το πήγα βόλτα με το μεγαλύτερο αδερφάκι του
449436
Το μικρό είναι πιο όμορφο.
Όμως το μεγάλο τραβάει λίγο καλύτερα στις μεσαίες. :p
Το μικρό είναι πιο όμορφο.
Όμως το μεγάλο τραβάει λίγο καλύτερα στις μεσαίες. :p
Ένα τσικ μόνο :D
motojojo
29/12/2023, 18:44
σορρυ Χάρη, αγαπάμε μικρό αδερφάκι!
Αυτο το μονομπρατσο όμως ειναι αμαρτία!
DoctoR_k6
29/12/2023, 18:53
Περασαμε ΚΤΕΟ...ουαου!! :lol:
449440
Βοηθάει να καθαρίζεις πιο εύκολα τη ζάντα, που δείχνει τη βρώμα πιο γρήγορα λόγω του πορτοκαλί χρώματος. Φαύλος κύκλος. Αν την είχαν κάνει μαύρη, δεν θα χρειαζόταν μονόμπρατσο ψαλίδι. :p
RaGe_Raptor
29/12/2023, 21:23
Φρέσκο katana, ένα από τα καλύτερα που έχω βάλει, ίσως το καλύτερο. κάνει το κιβώτιο, lurpak.
449443449443
Φρέσκο katana, ένα από τα καλύτερα που έχω βάλει, ίσως το καλύτερο. κάνει το κιβώτιο, lurpak.
449443449443
Το σκεφτομουν για την επομενη αλλαγη στο 1290
μιας και τα μοτορεξ δεν δικαιολογουν σε καμια περιπτωση την τιμη τους
Με πας ενα κλικ πιο κοντα στην αγορα τους
Εμαααα πες τα ντε. Το μικρο ειναι αλλιως.
Όχι σήμερα, αλλά οκ, έτσι κι αλλιώς σπάνια βγαίνει πια για να γυρίσουν τα λάδια.
449445
AristidisZ
30/12/2023, 09:43
Κάτι πρωτότυπο, πλυθήκαμε (μετά από μήνες) και λαδωθήκαμε (μετά από καμιά 1000αρα Km :D )
449148
Εγώ την έχω σχεδόν 3 χρόνια και ζήτημα να την έχω πλύνει 3-4 φορές :lol:
o_gavros
30/12/2023, 11:14
Μη μιλάτε γατάκια.
Δεν γράφει και εκείνο το είδωλο ο καλτζορτζ πλεον να δώσει λίγο προοπτική σε όσους με ένα και δυο χρόνια απλυτης μηχανής, κουνιεστε.
harris_x
30/12/2023, 11:28
Μη μιλάτε γατάκια.
Δεν γράφει και εκείνο το είδωλο ο καλτζορτζ πλεον να δώσει λίγο προοπτική σε όσους με ένα και δυο χρόνια απλυτης μηχανής, κουνιεστε.
ψιτ, το 675 πουλήθηκε άπλυτο απο το 2015 που αγοράστηκε, θα σέβεστε :smokin:
o_gavros
30/12/2023, 11:53
Αρχοντικος!
Και βέβαια θα cεβονται! :p
(Εμένα βέβαια ακόμα δε με πιάνεις αλλά είσαι στο σωστονε το δρόμο)
Εδώ είναι που γράφουν οι βρωμύλοι; :D
Πούλησα τον Πήγασο με 2 χρόνια μπίχλας πάνω του, είχε και αγγελία έτσι.... εδώ και αν απαιτείται σεβασμός :lol:
RaGe_Raptor
30/12/2023, 16:06
-τι κάνατε σήμερα για τη μηχανή σας?
-την άφησα απόλυτη για τετρακοσιοστή τεσσαρακοστή τέταρτη ημέρα
harris_x
30/12/2023, 16:14
Αρχοντικος!
Και βέβαια θα cεβονται! :p
(Εμένα βέβαια ακόμα δε με πιάνεις αλλά είσαι στο σωστονε το δρόμο)
:lol:
dumutrus
30/12/2023, 18:44
χα σας ξεπέρασα όλους εγώ από την απλησία κατάντησα να την κάνω ανακατασκευή μπας και καθαρήσει χαχαχα
filipp0s
31/12/2023, 09:01
Κι εμείς πλυθήκαμε μετά από το μεγάλο σέρβις που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα (λάδια, βαλβίδες, τακάκια μπροστά, αλυσιδογράναζα, λάδια μπροστινού κτλ.) :)
449465
Ναι γεια σας… εδώ είναι που περιμένουμε για πλύσιμο;
449468
doctor_john
31/12/2023, 11:52
Οι λερωμένοι.. όχι να φαίνονται χρώματα.. :a55:
strokt up
31/12/2023, 12:30
Πήγα να της βρώ καινούργιο σπίτι να συγκατοικίσουν μαζί με τα εργαλεία αλλά δεν έκατσε. Υπόψιν αν γνωρίζει κάποιος χώρο στα δυτικά προάστια που να ενοικιάζεται δέχομαι προσωπικό μύνημα εύκολα.
Οι λερωμένοι.. όχι να φαίνονται χρώματα.. :a55:
:lol:
o_gavros
31/12/2023, 14:35
Ναι γεια σας… εδώ είναι που περιμένουμε για πλύσιμο;
449468
Ασε μας κουκλιτσε μου, κουβαλάμε αργιλολασπη από τον Καύκασο στις κυψέλες μας, μόνο νταμπ σας πρεπει
1η βόλτα του έτους.
Από το κέντρο προς τα νότια, παραλιακά και πάλι πίσω στη περιοχή μου μέσω Κηφισού. Προηγουμένως... στάση να χαζέψουμε τη βιτρίνα του καταστήματος της νέας κεντρικής αντιπροσωπείας.
449485
Έβγαλα πάλι το καρμπυρατέρ για να τσεκάρω σωστά το ύψος στάθμης του φλοτέρ, άλλαξα το υλικό στο τσιμπουκόφωνο ,πέρασα τα καλώδια της πλεξούδας από άλλο σημείο για να μην τραβάνε ζόρι και τέλος άλλαξα το σπασμένο πίσω φτερό και κάτι αλλά ψιλά.
449487
449488
motojojo
02/01/2024, 08:38
Τι ειναι το.....τσιμπουκόφωνο; :a05:
Μην τα πετάτε έτσι αυτά ρε παιδιά! :lol:
karellen
02/01/2024, 08:46
To τελικό στα δίχρονα.
Η ορολογία ανάγεται στα early 80's :smokin:
telegonos
02/01/2024, 09:01
Πρωτοχρονιάτικη Σουνιάδα, όπως κάθε χρόνο.
449490
''a much better world. down there''
449491
449492
Χωρίς κάτω μέρος ο πίσω προφυλακτήρας, να ψύχεται Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΝΑ!
449493
449494
Παρεάκι ήταν, πέρασαν ωραίοι και σβέλτοι όσο στεκόμουν απέναντι από τον Πάτροκλο.
449495
449496
Αμα ξέρει κανείς το ΓΙΑΤΙ; ας το γράψει
Kickstart
02/01/2024, 09:31
Τι ειναι το.....τσιμπουκόφωνο; :a05:
Μην τα πετάτε έτσι αυτά ρε παιδιά! :lol:
449498
(σορι για το σπαμ)
Kickstart
02/01/2024, 10:04
449495
449496
Αμα ξέρει κανείς το ΓΙΑΤΙ; ας το γράψει
Νομίζω, το τονίζω νομίζω, οτι το χρησιμοποιεί η αντιτρομοκρατική για ασκήσεις και σενάρια επέμβασης σε αεροπειρατείες κτλ...
κάπου πέτυχα πρόσφατα ενα ρεπορτάζ οτι βγάλανε ενα στη εθνική και το φεραν συνοδεία στην Αθήνα...μπορει να ειναι και αυτό γιατι και εκεινο του ρεπορτάζ είχε κομμένα φτερά για να περάσει από τους δρόμους.
449498
(σορι για το σπαμ)
:lol: δυνατό!!!
Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό :wave2:
Σας είχα αφήσει πριν μήνες περιμένοντας ένα μεγάλο Honda Cruiser του οποίου η αγορά δεν ολοκληρώθηκε.
Ενώ ήταν όλα έτοιμα (χρήματα-μεταφορά) εντελώς ξαφνικά μια σοβαρή ασθένεια της συζύγου μου με ανάγκασε να σκεφτώ σοβαρά και να κρατήσω τα χρήματα που όντως στην πορεία χρειάστηκαν.
Παράλληλα ακύρωσα την πώληση του tdm και έδωσα πίσω μια προκαταβολή από γνωστό οπού 1Νοέμβρη θα κάναμε και μεταβίβαση + εξόφληση .
Τέλος πάντων αφού δεν μπόρεσα να το '' ξεφορτωθώ '' και το κράτησα για να μην μείνω χωρίς όχημα το αναβάθμισα λίγο με καινούργιο πίσω αμορτισέρ.
Τα καρμπς μετά από την επισκευή με κάνουν κάτι χαζά στο ρελαντί μόνο κρύο αλλά θα το ψάξω.
ΥΓ είχα να καβαλήσω από τον Ιούλιο :eek:
edit σας ευχαριστώ για τις ευχές,ακόμα τραβιόμαστε αλλά όλα καλύτερα.
449515
karellen
03/01/2024, 12:42
Περαστικά πρώτα απ' όλα Νίκο.
Dimmanoukas
03/01/2024, 13:17
Σήμερα έγινε και το πρώτο μπάνιο για το νέο έτος.
Το ήθελε πολύ η αλήθεια είναι.
karellen
03/01/2024, 13:53
Κούκλα.
Λευκάδιος
03/01/2024, 16:44
Χτες και σήμερα ..
Άλλαξα θέση βελόνας στο καρμπυρατέρ,τσεκάρισα βαλβίδες,τέντωσα αλυσίδα,έβαλα το στοκ ντεπόζιτο,έβγαλα αμορτισέρ και το πήγα για πλήρωση αζώτου,γρασάρισα μοχλικο και άλλαξα την πίσω λάμπα στοπ.
449521
449522
449523
Καλησπέρα μετά από αρκετό καιρό :wave2:
Σας είχα αφήσει πριν μήνες περιμένοντας ένα μεγάλο Honda Cruiser του οποίου η αγορά δεν ολοκληρώθηκε.
Ενώ ήταν όλα έτοιμα (χρήματα-μεταφορά) εντελώς ξαφνικά μια σοβαρή ασθένεια της συζύγου μου με ανάγκασε να σκεφτώ σοβαρά και να κρατήσω τα χρήματα που όντως στην πορεία χρειάστηκαν.
Παράλληλα ακύρωσα την πώληση του tdm και έδωσα πίσω μια προκαταβολή από γνωστό οπού 1Νοέμβρη θα κάναμε και μεταβίβαση + εξόφληση .
Τέλος πάντων αφού δεν μπόρεσα να το '' ξεφορτωθώ '' και το κράτησα για να μην μείνω χωρίς όχημα το αναβάθμισα λίγο με καινούργιο πίσω αμορτισέρ.
Τα καρμπς μετά από την επισκευή με κάνουν κάτι χαζά στο ρελαντί μόνο κρύο αλλά θα το ψάξω.
ΥΓ είχα να καβαλήσω από τον Ιούλιο :eek:
Περαστικά, η υγεία πρώτα και μετά όλα γίνονται :)
Μεγειά το αμορτισέρ, μαμίσιο ή κάτι aftermarket;
Φτηνοδουλειά της YSS είναι αλλά δουλεύει Ο.Κ !
Μία τρόμπα στα φρένα έμεινε να βάλω και ολοκληρώνεται το project αναρτήσεις μπροστά-πίσω-φρένα που συζητούσα εδώ πριν χρόνια αφού άλλαξα και δαγκάνες με κάτι άγκυρες από R1 + μεταλλικά σωληνάκια.
Έγινε και 28 φέτος ,όσο νάναι θέλει αγάπη :wave2:
Φτηνοδουλειά της YSS είναι αλλά δουλεύει Ο.Κ !
Μία τρόμπα στα φρένα έμεινε να βάλω και ολοκληρώνεται το project αναρτήσεις μπροστά-πίσω-φρένα που συζητούσα εδώ πριν χρόνια αφού άλλαξα και δαγκάνες με κάτι άγκυρες από R1 + μεταλλικά σωληνάκια.
Έγινε και 28 φέτος ,όσο νάναι θέλει αγάπη :wave2:
Ωραίος, όχι μόνο σωστά συντηρημένη αλλά και βελτιωμένη ανάρτηση και φρένα που είναι το άλφα και το ωμέγα για την ασφάλεια όσα χρονάκια και να κουβαλά η μοτοσικλέτα :a013:
Απ'οταν αγορασα τη μηχανη πριν εναμιση χρονο ηθελα να της φτιαξω τη σελα, αλλα ποτε δεν ειχα το χρονο να μεινω χωρις μηχανη για 3-5 μερες. Αυτες τις γιορτες δεν ειχα ουτε σχολη, ουτε δουλεια και μπορεσα να το κανω. Εγινε στο Moto Ramas, μιας και ειναι σχεδον γειτονικο καταστημα. Ηθελα ανθεκτικο υλικο, στηριξη πλατης και καλυτερη ανεση με αυτη τη σειρα, χωρις ομως να ξεφυγει πολυ στο υψος για να παταω καλα κατω και να ελεγχω τα 250 κιλα της μηχανης στατικα. Απο εμφανιση δε με απασχολουσε, οποτε ραφες, διχρωμιες, κτλ δεν ηταν κατι που ασχοληθηκα. Τιμη και για τις δυο σελες στα 150€ (υλικο προστεθηκε μονο στου αναβατη, στην πισω αλλαχτηκε μονο η δερματινη). Ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι καλη τιμη, δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με ερευνα αγορας και το οτι ηταν κοντα στο σπιτι μου επαιξε σημαντικο ρολο στην προτιμηση. Υπηρχε και επιλογη για ενα φτηνοτερο υλικο που εβγαινε στα 130.
449741
449742
Πηρα και ενα καλυμμα σελας για να την προστατευουμε απο βροχη, γατες, κτλ (καινουριο κοσκινακι μου και πού να σε κρεμασω...:p ).
449743
Τελος αν και εχει κανα διμηνο που τα εβαλα, να ανεβασω και τα μαρσπιε αναβατη που εχω βαλει στη μηχανη. Μπηκαν κυριως για να μπορω να την οδηγω ως κανονικη μηχανη σε πιο γρηγορες βολτες (οχι οτι εχω κανει και πολλες) καθως και για να ξεμουδιαζω τα ποδια μου αλλαζοντας θεση σε μεγαλυτερες διαδρομες.
449744
Φερνουν τα ποδια λιγο πιο πισω απο τα μαρσπιε του NC700X αλλα και παλι ειναι καλο να υπαρχουν ως εναλλακτικη. Ενα μειονεκτημα που εχω παρατηρησει ειναι οτι το αριστερο ενοχλει στο ανοιγμα του πλαγιοστατη (μου πηρε καμια βδομαδα για να μαθω να τον βρισκω με το ποδι χωρις να κοιταω κατω). Και ενα βιντεο που μπορειτε να δειτε πώς ειναι η μηχανη με ενα τετοιο εξτρα (δεν ειναι η μαρκα που αγορασα εγω αλλα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα).
https://www.youtube.com/watch?v=9WvJsqTfL7I
Η σέλα φαίνεται απολαυστική, οπτικά τουλάχιστον, Πέτρο, και καλοφτιαγμένη!
Πολύ ωραία ιδέα και τα μαρσπιέ, είχα κοιτάξει κι εγώ κάτι ανάλογο όταν έψαχνα για rearsets.
Να τα χαρείς :beer:
Lioulios
13/01/2024, 11:47
Ηταν σε μαυρο χάλι.Αλλα ,
Με σαλιο και υπομονη
449797
449798
Dimmanoukas
13/01/2024, 14:39
Όχι ακριβώς σήμερα αλλά σήμερα κατάφερα να βγάλω τις φωτό.
Τοποθετήθηκαν οι καθρέπτες της Barracuda b lux οι οποίοι βελτίωσαν κατά πολύ την εμφάνιση, ενώ με τις επεκτάσεις και την ορατότητα. Κραδασμοί δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.
o_gavros
13/01/2024, 17:12
Ηταν σε μαυρο χάλι.Αλλα ,
Με σαλιο και υπομονη
449797
449798
Άσε ρε!!!
Για λέει για λέει
Lioulios
13/01/2024, 17:21
Άσε ρε!!!
Για λέει για λέει
Τι δεν καταλαβες ; το γραφει και η αλοιφη finish all in one
stefanos
13/01/2024, 17:51
Τι δεν καταλαβες ; το γραφει και η αλοιφη finish all in one
Δηλαδή χρησιμοποιείται και για ντεμακιγιάζ?:confused:
o_gavros
13/01/2024, 18:45
Βιλαρίμπα δηλαδή με την κρεμούλα και το βαμπάκι του μακιγιάζ και του ντεηζ λέητεγ, το φως το αληθινό;
απο που η κρεμούλα;
Lioulios
13/01/2024, 19:49
Τα βαμβακια βολεύουν στο τριψιμο και απλωμα της κρεμας μαζι με καποια παλια μπλουζα ή φανελα που μετα τη δουλεια πεταξα.
Την κρεμα δεν γνωριζω που μπορει να την βρει κανεις .Την εχω καμια 15αρια χρονια και την ειχα παρει απο φανοποιό μου μου ειχε βαψει τοτε ενα αμαξι.
Οπου την εχω βαλει ,εχω αποτελεσμα ...γρατζουνιες auto-moto και ινοξ τραπεζακι εχω καθαρισει και ντουζιερα στο μπανιο απο σκουριες.
Περιμενω να φτιαξει λιγο ο καιρος και θα βαλω και στα φαναρια του αμαξιου
Όχι ακριβώς σήμερα αλλά σήμερα κατάφερα να βγάλω τις φωτό.
Τοποθετήθηκαν οι καθρέπτες της Barracuda b lux οι οποίοι βελτίωσαν κατά πολύ την εμφάνιση, ενώ με τις επεκτάσεις και την ορατότητα. Κραδασμοί δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα.
Δώσε λινκ για όλα, με ενδιαφέρουν, για προφανείς λόγους....
Dimmanoukas
13/01/2024, 20:24
Όλα ποια όλα?
Καθρέπτες και τις επεκτάσεις?
Τους καθρέφτες τους βρήκα από εξωτερικό Πολωνία σε πολύ καλή τιμή γύρω στα 95 ευρώ από περίπου 180 που έχουν εδώ.
Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα τους ασημί που τους βρήκα μόνο από εκεί αλλά προέκυψε και η τιμή και τους τσίμπησα.
Εδώ υπάρχει το site της Barracuda αλλά πωλούνται και στα καταστήματα με ήδη μηχανών
https://www.barracudamoto.gr/x-version-b-lux.html
Οι επεκτάσεις από την μοτοκινηση και ήταν στα 25 ευρώ το ζευγάρι (ενδείκνυνται και για κάθε είδους καθρέφτη όπου χρειάζεται να βγει λίγο πιο έξω ή πιο πάνω)
https://motokinisi.gr/gr/apostates-kathrepton-universal-as-4611-125-mx10-a-pro-mir9908-118844162.html
Ελπίζω να βοήθησα
Όλα ποια όλα?
Καθρέπτες και τις επεκτάσεις?
Τους καθρέφτες τους βρήκα από εξωτερικό Πολωνία σε πολύ καλή τιμή γύρω στα 95 ευρώ από περίπου 180 που έχουν εδώ.
Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα τους ασημί που τους βρήκα μόνο από εκεί αλλά προέκυψε και η τιμή και τους τσίμπησα.
Εδώ υπάρχει το site της Barracuda αλλά πωλούνται και στα καταστήματα με ήδη μηχανών
https://www.barracudamoto.gr/x-version-b-lux.html
Οι επεκτάσεις από την μοτοκινηση και ήταν στα 25 ευρώ το ζευγάρι (ενδείκνυνται και για κάθε είδους καθρέφτη όπου χρειάζεται να βγει λίγο πιο έξω ή πιο πάνω)
https://motokinisi.gr/gr/apostates-kathrepton-universal-as-4611-125-mx10-a-pro-mir9908-118844162.html
Ελπίζω να βοήθησα
Θα δοκιμάσω αρχικά τις επεκτάσεις με τους υπάρχοντες μαμά καθρέπτες και βλέπουμε. Οι μαμά συντονίζουν στα 130+ χ.α.ω και για μένα αυτό είναι το κυρίως θέμα, σε ταχύτητες κάτω από αυτές, μια χαρά βλέπω πίσω....
Dimmanoukas
13/01/2024, 21:46
Για τους συντονισμούς κάποιοι βάζουν ροδελιτσες απο καουτσούκ με θεαματικά αποτελέσματα.
Οι επεκτάσεις βοηθούν στο να έρθουν πιο έξω και πιο ψηλά με αποτέλεσμα να μην μπαίνει εντός του οπτικού πεδίου ο ώμος.
Ξαναλέω για εμένα οι καθρέπτες στην νορμάλ τιμή θα ήταν απαγορευτικοί
Η τιμή που τους βρήκα ήταν δέλεαρ
Βέβαια η ποιότητα από τους μαμά είναι πέραν της αισθητικής (αυτό είναι υποκειμενικό) άμεσα αντιληπτή, τώρα εάν αξίζουν το πλήρες ποσό έχει να κάνει με την οικονομική ευχέρεια του καθενός
CorpseAlive
15/01/2024, 13:28
Επιτέλους Σέλα.
Έβαλα τζελ στις θέσεις οδηγού και συνοδηγού , το οποίο σαν αίσθηση μου φάνηκε λίγο σκληρό τώρα που την καβάλησα πρώτη φορά αλλά φαντάζομαι είναι ταμάμ για μεγαλή βόλτα.
Σχετικά με την αισθητική , επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ουσιαστικά είχε καταργήσει το αφρώδες και την θέση συνεπιβάτη, το ίδιο στύλ (τσοπεροειδές δερμάτινο σελάκι) δεν θα ταίριαζε.
Επομένως επέλεξα να πάω Safe σε απλή μαύρη χωρίς πολλά πολλά για να μην γίνει και άλλο λατέρνα .
449838
449839
sanctusan
17/01/2024, 16:51
Ένα φρεσκάρισμα σε TTR RAID
Ότι μπορούμε επιφανειακά.
449875
449876
449877
sanctusan
17/01/2024, 16:55
449880449878
449879
karellen
17/01/2024, 17:18
Πω πω,μού θυμίζει Benetton φάση...
PWK 38 το καρμπυρατέρ του GASGAS
Είχα διαρροή, υπερχείλιση και υπερβολική κατανάλωση. Το έβγαλα το καθάρισα, άλλαξα ο ρινγκ στη λεκάνη, όλη τη βίδα του μείγματος σετ, τη βελονα πακέτο με pro και main. Τα παραπάνω έγιναν σταδιακά.
Το πυραυλακι και τη στάθμη καυσίμου τα τσέκαρα μαζί με τον Ερρίκο που ο άνθρωπος δεν παίζεται, να ναι καλά που με βοήθησε
Κι όμως στην τελευταία βόλτα πάλι έκανε υπερχείλιση. Το άνοιξα από κάτω αμεσως μετά τη βόλτα άλλη μια φορά και το έψαξα με προσοχή.Τελικά το ελασμα στο πυραυλάκι που μοιάζει με συνδετήρας και πιάνει στο λαμακι του φλοτέρ είχε χαλαρώσει με αποτέλεσμα να κουνιέται το πυραυλακι από τη θέση του και να κάνει τα δικά του . Τελικά ήταν κάτι πολύ απλό :rolleyes: αφού με ένα μυτοτσίμπιδο το έκλεισα λίγο και μπίνγκο.
Η νεκροψία θα δείξει στην επόμενη βόλτα στο βουνό.
george.S
17/01/2024, 21:30
449875
449876
449877
:a014:....
Καλή επιλογή για commuting
449875
449876
449877
Ωραία πράματα!!!
Και το raid είναι πολύ καλό και στο commuting αλλά και σε εκδρομικό χώμα γιατί έχει άνετη σέλα και μεγάλο ντεπόζιτο. Άντε με το καλό να το συνεφέρεις και να το χαρείς.
sanctusan
18/01/2024, 09:52
Commuting σε νησί.
Δεν είναι δικό μου το εργαλείο.
o_gavros
19/01/2024, 11:27
Αλλαγή αλυσογραναζα στας εξοχας
449901
449902
sanctusan
21/01/2024, 03:54
Αλλαγή αλυσογραναζα στας εξοχας
449901
449902
Έτσι όπως το είδα, για μιά στιγμη νόμιζα ότι του πέταξες τα άντερα έξω....
o_gavros
21/01/2024, 09:57
Δεν ξέρω ποιοί πλανήτες ευθυγραμμιστηκαν αλλά δεν έχω ξανακάνει πιο στρωτή εργασία στο παπί,που να αφορά βγάλσιμο ρόδας.
Δεν έπεσε ούτε μισό καντήλι αν αυτό σου λέει κάτι.
Επίσης,θα αλλάξω εφαρμογή συμπίεσης φωτό γιατί εδώ οριακά καταλαβαίνεις τι δείχνει.
lykourgi
21/01/2024, 10:40
Δεν ξέρω ποιοί πλανήτες ευθυγραμμιστηκαν αλλά δεν έχω ξανακάνει πιο στρωτή εργασία στο παπί,που να αφορά βγάλσιμο ρόδας.
Με τέτοια θέα, πως να μην πάνε όλα καλά! :beer:
o_gavros
21/01/2024, 11:21
Μη το λες
Άμα θέλει ο μερφις να γαμηθει,έχει τον τρόπο του.
Έχω μείνει καθηλωμένος δύο μέρες στο ίδιο πεζούλι επειδή οι γιαμαχαίοι μου έδωσαν λάθος κωδικό ορινγκ ταπας φίλτρου λαδιού.
Διαπίστωσα ότι είναι το λάθος όταν έκανα να αλλάξω λάδια φίλτρο και το παλιό ορινγκακι έμεινε τεύχη.Δεν μπορούσα δηλαδή να το ξαναβάλω.
Πάει, χάλασες κι εσύ.......μα ούτε μισό καντήλι;;; :(
:p
Η...χαρά του άσχετου(!) :lol: πήγε εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163021)
george.S
27/01/2024, 18:22
Λάδια φίλτρα όπως ήταν άπλυτη .....:yuck:
Λάδωμα αλυσίδας Ανεφοδιασμό και έτοιμη για το βαν για αύριο
:)
Όχι σήμερα αλλά την Παρασκευή. Αυτό που έκανα είναι ότι την παρέλαβα και ήταν πιπίλα. Είναι δυο τρία σημεία που χρήζουν αναβάθμισης όχι λόγω προβλημάτων αλλά λόγω προσωπικών προτιμήσεων και υποστήριξης. Πρώτα από όλα βαλβίδες οι οποίες δεν έχουν ρυθμιστεί από τότε που βγήκε από το εργοστάσιο και μέχρι σήμερα που γράφει 38.000. Μετά καθρέπτες, μετά σέλα.
450207
Ξανά άνοιγμα το καρμπυρατέρ. Έχουμε θέμα με τον πείρο του φλοτέρ στο σώμα του καρμπυρατέρ. Εχει δυστυχώς αρκετό τζόγο και μου κανει υπερχείλιση πιο εύκολα απ' ότι πρέπει, άρα έχω αυξημένη κατανάλωση αφού κουνιέται το πυραυλακι από τους κραδασμούς. Έχω βρει μια άκρη ΝΑΤΟ φτιάξω.
Επίσης άλλαξα πίσω λάστιχο με λεβιεδες στο σπίτι.
450216
450217
Μια που δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ για την αλυσίδα, ιδού μία νέα, πρακτική χρήση αναλόγως σχήματος ζάντας:
450305
Κάνει φοβερή δουλειά και στον πλαγιοστάτη αν είναι μέσα στη μούργα και τα καθιζήματα αλλά μετά ξεχάστε τις ζάντες :lol:
karellen
01/02/2024, 11:39
Τι έιπες τώρα!
Κάπου έχω ένα καταχωνιασμένο πάω να το ξεθάψω.
Άλλαξα μπαταρία στο ΧΤ...
Yeap, από το φθινόπωρο του 2019 (σε φορτιστή ctek όταν έμενε για καιρό στο garage).
450312
RaGe_Raptor
01/02/2024, 14:52
Yeap, από το φθινόπωρο του 2019 (σε φορτιστή ctek όταν έμενε για καιρό στο garage).
450312
Αυτές οι yuasa Taiwan είναι σκυλιά μαύρα :beer:
arisrodolivos
01/02/2024, 14:59
Αυτές οι yuasa Taiwan είναι σκυλιά μαύρα :beer:
Yuasa είχα στο dominator καινούργια από τον Οκτώβριο του 2013
Τελείωσε το καλοκαίρι του 2023 απίστευτο;
Αλλά με τακτικό φορτισμα όταν δεν δούλευε τον χειμώνα
Δέκα χρόνια απίστευτη μπαταρια
Μεγειά η καινούργια Yuasa, αν και δεν έχω φορτιστή κι εγώ στα πέντε χρόνια τις αλλάζω νεκρές ή ζωντανές :lol:
Μεγειά η καινούργια Yuasa, αν και δεν έχω φορτιστή κι εγώ στα πέντε χρόνια τις αλλάζω νεκρές ή ζωντανές :lol:
Την κυκλοφορώ πολύ αραιά, οπότε ο φορτιστής μου είναι απαραίτητος.
Σέρβις 10.000 χλμ. σήμερα, πόνεσε αγρίως η τσέπη....198,5 €....
Λάδια, φίλτρα (αέρος τους είπα φύσημα μόνο κατόπιν ελέγχου....) μπουζί, πίσω τακάκια και 2,5 ώρες εργασία διότι για να φτάσεις σε φίλτρο αέρος και μπουζί, θέλει λύσιμο το μισό μηχανάκι....:cry:
Ναι, ήμουν παρών καθ΄όλη την διαδικασία.....
Λάδια, φίλτρα (αέρος τους είπα φύσημα μόνο κατόπιν ελέγχου....) μπουζί, πίσω τακάκια και 2,5 ώρες εργασία διότι για να φτάσεις σε φίλτρο αέρος και μπουζί, θέλει λύσιμο το μισό μηχανάκι....:cry:
Νομίζω πως είναι πολλά...
Oneman1987
01/02/2024, 23:18
Μια που δεν τη χρησιμοποιώ ποτέ για την αλυσίδα, ιδού μία νέα, πρακτική χρήση αναλόγως σχήματος ζάντας:
450305
Κάνει φοβερή δουλειά και στον πλαγιοστάτη αν είναι μέσα στη μούργα και τα καθιζήματα αλλά μετά ξεχάστε τις ζάντες :lol:
Να και μπαικ χακ ο καλλιτέχνης!
Καλό αλλά δεν είναι έτσι ο ποιητής κύριε :lol:
strokt up
02/02/2024, 07:58
Νομίζω οτι για 3 λίτρα λαδι, ενα φίλτρο λαδιου και δυο μπουζί είναι πολλά τα λεφτά όντως. 100€ είναι δυόμισι ώρες εργασία (με 40€ την ώρα). Αρα πήγαν αλλα 98.50€ τα ανταλλακτικά. Ανάλογα και τι τακάκια έβαλες βέβαια.
Πολλά μου φαίνονται και εμένα. Βέβαια έχουν ανέβει οι τιμές στα πάντα.
Ωστόσο, τακάκια λίγο νωρίς άλλαξες.
giorgosb
02/02/2024, 09:12
Θεωρείται μεγάλο σέρβις; Και άλλα πράγματα θα άλλαξε, δε μπορεί..
Να και μπαικ χακ ο καλλιτέχνης!
Καλό αλλά δεν είναι έτσι ο ποιητής κύριε :lol:
Είχα ντυθεί μια φορά ποιητής στις Απόκριες, ξέρεις, φουλάρι, μπερέ, μετέωρο βήμα του πελαργού, βλέμμα του Οδυσσέα...
Ο Μαέβιους έκλαιγε τρεις μέρες κλεισμένος στην τρύπα του :lol:
Είχα ντυθεί μια φορά ποιητής στις Απόκριες, ξέρεις, φουλάρι, μπερέ, μετέωρο βήμα του πελαργού, βλέμμα του Οδυσσέα...
Ο Μαέβιους έκλαιγε τρεις μέρες κλεισμένος στην τρύπα του :lol:
Κάτσε ρε συ κι εμείς γράφουμε αλλά δεν κυκλοφορούμε έτσι. :lol:
Νομίζω πως είναι πολλά...
Νομίζω οτι για 3 λίτρα λαδι, ενα φίλτρο λαδιου και δυο μπουζί είναι πολλά τα λεφτά όντως. 100€ είναι δυόμισι ώρες εργασία (με 40€ την ώρα). Αρα πήγαν αλλα 98.50€ τα ανταλλακτικά. Ανάλογα και τι τακάκια έβαλες βέβαια.
Πολλά μου φαίνονται και εμένα. Βέβαια έχουν ανέβει οι τιμές στα πάντα.
Ωστόσο, τακάκια λίγο νωρίς άλλαξες.
Θεωρείται μεγάλο σέρβις; Και άλλα πράγματα θα άλλαξε, δε μπορεί..
Αντιγράφω από την απόδειξη:
Εργασία: 56,13
Φίλτρο λαδιού: 6,36
2 μπουζί: 16,02
Τακάκια πίσω: 43,22 (αυτά ναι πόνεσαν, πανάκριβα τα θεωρώ, της Nissin)
Λάδι 10W-40 38.47 (3L Συνθετικά....)
Φ.Π.Α 38,44
Σύνολο 198,64
Νωρίς-ξενωρίς, είχαν φτάσει σχεδόν μέταλλο! Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που τελείωσαν τόσο νωρίς.
Από την άλλη, τα μπροστινά, που φρενάρω κιόλας κυρίως με αυτά, είναι σαν να βγήκε χθες στον δρόμο.....
φπα 38,44ε από που προκύπτει;
Οι τιμές των ανταλλακτικών δεν έχουν και φπα μέσα;
Btw, τα πίσω τακάκια στο ducati έχουν 31.60€ μαζί με το ΦΠΑ...
giorgosb
02/02/2024, 12:23
Αντιγράφω από την απόδειξη:
Εργασία: 56,13
Φίλτρο λαδιού: 6,36
2 μπουζί: 16,02
Τακάκια πίσω: 43,22 (αυτά ναι πόνεσαν, πανάκριβα τα θεωρώ, της Nissin)
Λάδι 10W-40 38.47 (3L Συνθετικά....)
Φ.Π.Α 38,44
Σύνολο 198,64
Νωρίς-ξενωρίς, είχαν φτάσει σχεδόν μέταλλο! Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που τελείωσαν τόσο νωρίς.
Από την άλλη, τα μπροστινά, που φρενάρω κιόλας κυρίως με αυτά, είναι σαν να βγήκε χθες στον δρόμο.....
Θυμάσαι κόστος για αντίστοιχες εργασίες στο 300άρι που είχες; Έτσι για την σύγκριση..
Δεν είναι αναμενόμενο να τρώγονται τα πίσω τακάκια σε 10.000 km. Μήπως δεν ηταν καλά ρυθμισμένα ή πατάς ακούσια τον ποδομοχλό του φρένου;
PaNick67
02/02/2024, 12:43
Eχουν οταν ρωτησεις ποσο κοστιζουν. Στην αποδειξη που κοβεται γινεται αποφορολογηση και μπαινει στο τελος
@Bolewo, το λαδι το πληρωσες φαρμακειο. Εχει 10€ το λιτρο το ΜΒ σε Motul
Οι αναφερόμενες στην απόδειξη τιμές είναι η καθαρή αξία άνευ φπα, αυτός μπαίνει στο τέλος, πάντα.
Θυμάσαι κόστος για αντίστοιχες εργασίες στο 300άρι που είχες; Έτσι για την σύγκριση..
Δεν είχε προλάβει, δόθηκε στα 8.000 χλμ.....
Δεν είναι αναμενόμενο να τρώγονται τα πίσω τακάκια σε 10.000 km. Μήπως δεν ηταν καλά ρυθμισμένα ή πατάς ακούσια τον ποδομοχλό του φρένου;
:hmm::hmm: δεν αποκλείεται....θα το κοιτάξω διότι κι εμένα υπερβολικά νωρίς μου φάνηκε από την στιγμή κιόλας που το χρησιμοποιώ ελάχιστα σε σχέση με τα εμπρός.
motojojo
02/02/2024, 13:17
Οι τιμές οι θα φαίνονταν λογικές αν συμπεριλαμβαναν και το ΦΠΑ. Χωρίς ΦΠΑ μαλλον τα ανταλλακτικά ειναι ελαφρώς υπερτιμημένα λόγω αντιπροσωπείας.
Τακάκια πίσω κι εγώ στα 10000 είχα αλλάξει, έχω κάνει ήδη τη δευτερη αλλαγή. Μπροστα δεν έχω αλλάξει ποτέ, παίζει να είναι ακόμα τα εργοστασιακά ενώ δείχνουν να ειναι στα μισά.
Είτε είναι μαλακά τα πίσω είτε πατιέται ασυναίσθητα το πίσω φρένο. Δεν αποκλείω ουτε το ένα ουτε το άλλο. Όλες τις μικροδιορθωσεις στο φρενάρισμα τις κάνω με το πίσω φρένο οπότε δεν είναι απίθανο όταν ξαναδιορθωνω με το γκάζι να κρατάω ακόμα πατημένο το φρένο...
george.S
02/02/2024, 14:21
Πάντως ανά εξαιρέσουμε τα τακάκια τα άλλα νορμάλ μου φαίνονται
Κάπως πρέπει να έχουν και κέρδος ειδικά άμα κόβει και τιμολόγια
Αλλιώς καντο μόνος σου (εργασία θεραπεία αν σε παίρνει)
Με χαλάνε υπερβολικά οι χρεώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά που δεν γίνονται ή δεν μπαίνουν
Έχω δει σε τιμολόγιο να χρεώνουν 5 αμορτισέρ (και όχι μόνο)γιατί το πήγε κοπέλα στο συνεργείο
Πήγαμε μαζί στην παραλαβή και έγινε της κολάσεως (από την κοπέλα όταν κατάλαβε ότι την κλέβουν)
Πάντως ανά εξαιρέσουμε τα τακάκια τα άλλα νορμάλ μου φαίνονται
Κάπως πρέπει να έχουν και κέρδος ειδικά άμα κόβει και τιμολόγια
Αλλιώς καντο μόνος σου (εργασία θεραπεία αν σε παίρνει)
Με χαλάνε υπερβολικά οι χρεώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά που δεν γίνονται ή δεν μπαίνουν
Έχω δει σε τιμολόγιο να χρεώνουν 5 αμορτισέρ (και όχι μόνο)γιατί το πήγε κοπέλα στο συνεργείο
Πήγαμε μαζί στην παραλαβή και έγινε της κολάσεως (από την κοπέλα όταν κατάλαβε ότι την κλέβουν)
Όταν λήξει η εγγύηση (του χρόνου τέτοια εποχή) οι περισσότερες εργασίες από μένα θα γίνονται, εννοείται. Μόνο σε βαλβίδες και σύστημα ψεκασμού δεν βάζω χέρι....
Παίζει να έχει συνδυασμένα φρένα;
Όταν λήξει η εγγύηση (του χρόνου τέτοια εποχή) οι περισσότερες εργασίες από μένα θα γίνονται, εννοείται. Μόνο σε βαλβίδες και σύστημα ψεκασμού δεν βάζω χέρι....
Κάθε πότε να θέλει βαλβίδες Δημήτρη?
Όσο για τον ψεκασμό όταν και αν χαλάσει ή δεν λειτουργεί σωστά.
Σημασία έχει ότι θα αλλάζεις μόνος σου λάδια, μπουζί, τακάκια.
Θεωρώ απατεωνίστικες τέτοιες χρεώσεις.
Σου λέει ''το πήρε φθηνότερα από τζαπάν και θα τον πηδήξουμε στα service''...
Ερώτηση.
Αν πας τα δικά σου ανταλλακτικά -λάδια,τακάκια π.χ δεν σφραγίζουν το βιβλίο ;
Πρέπει να αγοράσεις τα δικά τους με τις τιμές +φπα που έγραψες;Χώρια από την εργασία που χρεώνουν σαν να είναι Χειρουργοί κονομάνε και από τα ανταλλακτικά φυσικά.