View Full Version : ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ
Σελίδες :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Super MF ? μήπως έχει τον Samuel Jackson μέσα ? :lol:
motojojo
21/07/2023, 19:20
Μπανακι προχτές, ισως το πρωτο της ever!
445003 445004
Φυσικά από επαγγελματία. Σιγά μην την έπλενα εγώ έτσι.
Δεν την έχω δει ποτέ τόσο γυαλισμένη. Ακόμα και η εξάτμιση, δεν είχα καταλάβει ποτέ τι χρώμα είναι. :lol:
Τόσο που ενώ θέλω να πάω στο εξοχικό απο βδομάδα φοβάμαι να την πάρω μη γεμίσει με μυγάκια και σκόνες από το δρόμο!
Επίσης δεν θα καταφέρω ποτε να λαδώσω την αλυσίδα χωρις να πιτσιλιστεί το ψαλίδι.
(μου τη λαδώσανε μετά το πλύσιμο)
strokt up
22/07/2023, 00:13
445003 445004
Δεν την έχω δει ποτέ τόσο γυαλισμένη. Ακόμα και η εξάτμιση, δεν είχα καταλάβει ποτέ τι χρώμα είναι. :lol:
Τόσο που ενώ θέλω να πάω στο εξοχικό απο βδομάδα φοβάμαι να την πάρω μη γεμίσει με μυγάκια και σκόνες από το δρόμο!
Επίσης δεν θα καταφέρω ποτε να λαδώσω την αλυσίδα χωρις να πιτσιλιστεί το ψαλίδι.
Τι κούκλα είναι αυτή!
Τι κούκλα είναι αυτή!
Ανέβηκε η αξία της 500€ και πήρε και μισό άλογο!
Ανανέωση της κεραμικής επίστρωσης!
445043
karellen
24/07/2023, 17:43
445003 445004
:beer:
doctoras
24/07/2023, 18:05
Τέλειο το GSF600N !
Αν πας να το πουλήσεις βαλε μια αγγελία και εδω
panos1050
24/07/2023, 20:45
445049
Γρίλια βάλαμε, ζελατίνα κίτρινη βάλαμε, κινητήρα βάψαμε, τιμόνι αλλάξαμε, βάση πινακίδας βγάλαμε ,γενικά κάτι κάνουμε...
harris_x
25/07/2023, 08:25
Την έστειλα summer camp :lol:
Νέα αλυσίδα και γρανάζια για το Erάκι :)
445072
Βρήκα την DID 520VX3 Χ- Ring στα 106 ευρώ σετάκι κομπλέ με γρανάζια και τη "χτύπησα" άμεσα μιας και την έχω ξαναβάλει και στο παρελθόν.
Με τη ζέστη αυτή πρώτη φορά που εξαφανίστηκαν τα γράσα που έχει από τα εργοστάσιο με μια βόλτα :eek:
Σήμερα μπήκε και η ζελατινούλα!
445073
Σήμερα μπήκε και η ζελατινούλα!
445073
Ε, δεν την λες και "ζελατινούλα" ρε συ....αυτό είναι παρμπρίζ κανονικό!:cry::lol:
asxetost
26/07/2023, 12:33
Τι έκανα σήμερα για το μηχανάκι μου..ακόμα τίποτα αλλά είναι η 4η φορά που βγαίνω από διαφορετικό συνεργείο και όχι μόνο δεν καναν αυτά που έπρεπε να κάνουν ενώ πληρώθηκαν, αλλά μια βδομάδα μετά τον τελευταίο μηχανικό έχει γεμίσει λάδια όλος ο πίσω κύλινδρος.
Μήπως σήμερα να πάρω καμιά πέτρα να αρχίσω να σπάω τζαμαρίες για αρχή και βλέπουμε;
Dimmanoukas
26/07/2023, 12:55
@andstag
Μεγεια να τη χαρείς.
Βέβαια το μάτι μου έπεσε στο 310 όπου φαίνεται σαν παιδάκι της μηχανής...χαχαχα
@andstag
Μεγεια να τη χαρείς.
Βέβαια το μάτι μου έπεσε στο 310 όπου φαίνεται σαν παιδάκι της μηχανής...χαχαχα
Σ´ ευχαριστώ!
Χαχαχα! Ισχύει, είναι και στο ίδιο χρώμα
Coyote.V
26/07/2023, 17:28
Έβγαλα ντεπόζιτο για να πιάσω ένα κλειδί που έπεσε από κάτω και με την ευκαιρία καθάρισα και το φίλτρο ΚΝ που έχω. Μάλλον το κλειδί έπεσε επίτηδες για να καθαρίσω το φίλτρο που είχε να καθαριστεί 40.000χιλ. Απορώ πως ανάπνεε με τόσο βούλωμα... Την έβαλα μπροστά και άλλαξε ο θόρυβος και ανεβάζει πιο γρήγορα. Πως την έπαθα έτσι; το είχα ξεχάσει. :lol:
george.S
27/07/2023, 11:44
Καλησπέρα :)
Ένα φρεσκάρισμα στο wrf
Πήρα φρέσκα πατουμενα medium soft 6days
Καινούργια αλυσίδα afam heavy-duty γιατί η άλλη μας άφησε χρόνους (έσπασε)ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα
Χούφτες acerbis ανοιχτές
Πήρα ανταπτορες για ένα fatbar (ειχα ενα)αλλά δεν μου αρέσει και θα το βάλω στο ttr
Θα βάλω και φωτογραφίες μόλις τα βάλω επάνω
karellen
27/07/2023, 11:49
Άντε ντε!
Ένα φρεσκάρισμα στο wrf
Καινούργια αλυσίδα afam heavy-duty γιατί η άλλη μας άφησε χρόνους (έσπασε)ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα
Χούφτες acerbis ανοιχτές
Πήρα ανταπτορες για ένα fatbar (ειχα ενα)αλλά δεν μου αρέσει και θα το βάλω στο ttr
Ωραίες οι προετοιμασίες..
Αψηλώσαμε λίγο το πλαϊνό stand για να συνάδει με το brazilian butt lift :bawl:...
445087 445088
12 χιλιοστά, είναι το μέγιστο που γινόταν για να μην τσακώνεται με το κεντρικό stand.
Κάτι τέτοιο πρέπει να κάνω και εγώ...
Έχω σηκώσει τον κώλο της μοτοσυκλέτας και κατ επέκταση γέρνει πολύ οταν τη βάζω στο πλαινό...
Όλο λέω να κάτσω να δω πως θα το κάνω (γιατι η επιφάνεια που πατάει κάτω είναι μικρή) και όλο τελικά αποφασίζω να το αφήνω στο 2πλό στάντ...
Κάτι τέτοιο πρέπει να κάνω και εγώ...
Έχω σηκώσει τον κώλο της μοτοσυκλέτας και κατ επέκταση γέρνει πολύ οταν τη βάζω στο πλαινό...
Όλο λέω να κάτσω να δω πως θα το κάνω (γιατι η επιφάνεια που πατάει κάτω είναι μικρή) και όλο τελικά αποφασίζω να το αφήνω στο 2πλό στάντ...
Εγώ είχα ήδη το extension, οπότε απλά πήρα άλλο ένα και με 4 αποστάτες και 4 πιο μακριές βίδες το έστρωσα.
Πήρα την ιδέα από την SRC που έχει αντίστοιχο για το CB500X (https://www.srcmoto.com/collections/honda-cb500x/products/standard-height-sidestand-kickstand-foot-enlarger-honda-cb500x?variant=45462831923505).
telegonos
27/07/2023, 22:43
Φυσικά, δεν είναι δική μου όχημα, είναι πελάτη που μας ήρθε στο μαγαζί εχθές. Ο τύπος κάνει μόνος του ''σέρβις'', και λογικό κι επόμενο, το όχημα είναι ένα βήμα πριν κάποιος το λυτρώσει από την κακοποίηση, πετώντας στο στην ανακύκλωση υλικών ή έστω στην υψικάμινο της χαλυβουργικής.
Για τους λιγότερο προσεκτικούς, το τακάκι προσέξτε.
445098
telegonos
27/07/2023, 22:45
Φυσικά, δεν είναι δική μου όχημα, είναι πελάτη που μας ήρθε στο μαγαζί εχθές. Ο τύπος κάνει μόνος του ''σέρβις'', και λογικό κι επόμενο, το όχημα είναι ένα βήμα πριν κάποιος το λυτρώσει από την κακοποίηση, πετώντας στο στην ανακύκλωση υλικών ή έστω στην υψικάμινο της χαλυβουργικής.
445098
Λύνοντας την δαγκάνα, να την καθαρίσω, βρέθηκαν τα έμβολα, φαλτσοκομμένα, σημάδι ότι η δαγκάνα έχει δουλέψει με τα ακόμα πιο προηγούμενα τακάκια σε κατάσταση τέτοιας αποσύνθεσης, που αφού φαγώθηκε το υλικό τριβής, μετά φαγώθηκε και η μεταλλική πλάκα από το τακάκι, και μετά έφτασαν τα τρώγονται τα ίδια τα έμβολα στον δίσκο.
Καλά ο τύπος είναι τελείως άσχετος, οκ.
Αυτή την αλυσίδα, την αγόρασε από τον πάτο της θάλασσας?
Η ήταν όλο το μηχανάκι στο βυθό?
445098
Δωσε μου λιγο χρονο να βρω τη φωτο.... εχω αντιμετωπισει και εγω στο παρελθον παρομοια περιπτωση!
Εδω, πισω τακακι απο runner. Το τακακι φαγωθηκε, τρυπησε στο σημειο που το εμβολο ασκουσε πιεση, μετα τραβηχτηκε πισω, καθως ο πιρος το κραταγε.
Το εμβολο ηταν μισοφαγωμενο, με αποτελεσμα να βγει απο τη φωλια του και να χασει υγρα.
Οταν ο πελατης εχασε υγρα, πηγε συνεργειο γεματος απορια που δεν εχει πισω φρενο!
445099
telegonos
27/07/2023, 23:46
Καλά ο τύπος είναι τελείως άσχετος, οκ.
Αυτή την αλυσίδα, την αγόρασε από τον πάτο της θάλασσας?
Η ήταν όλο το μηχανάκι στο βυθό?
Ολο είναι ένα πράγμα που δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο. Ακόμα και η πιο απλή εργασία, π.χ. να βγάλεις το πλαστικό καπάκι εκεί που είναι η μπαταρία, είναι ένας γολγοθάς του να λύνεις σκουριασμένα σύρματα με τα οποία κρατιέται στην θέση του.
telegonos
27/07/2023, 23:52
Εδω, πισω τακακι απο runner. Το τακακι φαγωθηκε, τρυπησε στο σημειο που το εμβολο ασκουσε πιεση, μετα τραβηχτηκε πισω, καθως ο πιρος το κραταγε.
Το εμβολο ηταν μισοφαγωμενο, με αποτελεσμα να βγει απο τη φωλια του και να χασει υγρα.
Οταν ο πελατης εχασε υγρα, πηγε συνεργειο γεματος απορια που δεν εχει πισω φρενο!
445099
Ετσι έχει έρθει πελάτης με δίσκο που ΜΑΖΙ με τα τακάκια, είχε πάχος χαρτιού. Απορούσε τι διαλα έπαθε και δεν φρενάρει.
445100
Πάνω στον δίσκο είναι ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ τακάκια αν δει κανείς την εικόνα προσεκτικά.
Refillable brake pads
:lol:
doctor_john
28/07/2023, 07:35
Ωραία φωτό!
Έχετε και οι νορμάλ μηχανικοί τα δικά σας αλλά δεν πιάνετε τους vespa - mopped. Είναι το target group τέτοιο.
υγ: ενα που θυμήθηκα: το ήξερες ότι παίρνουν βαλβολίνες τα δίχρονα σκούτερ; προφανώς. Αυτό σε κάνει σπάνιο δείγμα ανάμεσα στους σκουτεράδες. :lol:
Coyote.V
28/07/2023, 11:07
445098
Και για τους περισσότερο προσεκτικούς την αλυσίδα... σοβαρά τώρα προχωράει αυτό το πράγμα;
Και για τους περισσότερο προσεκτικούς την αλυσίδα... σοβαρά τώρα προχωράει αυτό το πράγμα;
Αναφέρθηκε πιο πάνω η αλυσίδα, από τον πάτο της θάλασσας την έβγαλαν.... Ούτε εγώ στον καιρό της ένδειας δεν την είχα έτσι στον Πήγασο :cry::lol:
Αναφέρθηκε πιο πάνω η αλυσίδα, από τον πάτο της θάλασσας την έβγαλαν.... Ούτε εγώ στον καιρό της ένδειας δεν την είχα έτσι στον Πήγασο :cry::lol:
Αν κρίνω από τους ρεγουλατόρους, το τέντωμα γινόταν δια της αφαιρέσεως κρίκων :lol: ...
Αν κρίνω από τους ρεγουλατόρους, το τέντωμα γινόταν δια της αφαιρέσεως κρίκων :lol: ...
Κρύβε λόγια...3+ χρόνια έκοβα κρίκους, παρακαλούσα συνεργεία να μου δίνουν αλυσίδες που άλλαζαν... Ούτε να τα θυμάμαι πια δεν θέλω....:(
SeniorCanardo
28/07/2023, 13:24
445098
Αυτό θα πει, 100% μεταλλικό τακάκι, με αρχικό δάγκωμα.
Καλημέρα σε όλους.Αφαιρέσαμε το κινέζικο tankpad απο το AliExpress το οποίο ξεκόλλησε στον καύσωνα των προηγούμενων ημερών και τοποθετήσαμε ενα της techspec ίδιο με τα πλαϊνά.445168
george.S
29/07/2023, 20:30
Ένα φρεσκάρισμα στο wrf
Χούφτες acerbis ανοιχτές
Οι χούφτες δεν ταιριάζουν....
Το τιμόνι κράτησα το renthal θα βάλω το fatbar στο ttr
Άλλαξα και γκριπακια..
Plot twist : δεν είναι buttplug τελικά :lol:
Είδα στο LockPickingLawyer ότι ζοριστηκε αρκετά με αυτηνανε και είπα να την πάρω για τις φορές που δεν τη παρκάρω στο γκαράζ
Προς ώρας, όλα καλά
motojojo
31/07/2023, 18:46
Εγώ ταξίδι αστραπή στο εξοχικό των γονιών στη Μαγνησία (έξω από τον Αλμυρό). Πρώτο "ταξίδι" επί ελληνικού εδάφους και καλή ευκαιρία για ξεκάπνισμα.
Ευτυχως δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά δρομολόγια στο χωματόδρομο της γειτονιάς και γύρισε πιο καθαρή απ'ότι περίμενα.
Το tankbag φαίνεται να βελτιώνει κάπως την αεροδυναμική σε γυμνό!
Τα μηνύματα του φίλου STF και οι προς αυτόν ευχές μετακινήθηκαν εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162438)
Ώστε το παρόν να μείνει καθαρό.
giorgosb
01/08/2023, 11:19
Τα μηνύματα του φίλου STF και οι προς αυτόν ευχές μετακινήθηκαν εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162438)
Ώστε το παρόν να μείνει καθαρό.
Σε βγάζει σε "μη έγκυρο θέμα"
Σε βγάζει σε "μη έγκυρο θέμα"
Δοικιμάστε τώρα (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162438) και πείτε μου
motojojo
01/08/2023, 18:05
Plot twist : δεν είναι buttplug τελικά :lol:
Είδα στο LockPickingLawyer ότι ζοριστηκε αρκετά με αυτηνανε και είπα να την πάρω για τις φορές που δεν τη παρκάρω στο γκαράζ
Προς ώρας, όλα καλά
Έχω ακριβώς το ίδιο αλλά με το στενό πάνω μέρος. Φαίνεται ανθεκτικό και εξαιρετικής ποιότητας.
Δυστηχώς δεν χωράει στις τρύπες του δισκόφρενου και μπαίνει μόνο ανάμεσα στις ακτινες στήριξης του πίσω (και λερώνεις ελαφρώς το χεράκι).
Ήρθαν και αυτά,το πιάσαμε που το πιάσαμε ας γίνει ένα καλό σέρβις στο όχημα ,έχει ακόμα πολλές βόλτες μπροστά του νέο κορίτσι :D
Έγινε και ένας έλεγχος στο ρουλεμάν λαιμού όλα οκ !
445212
445213
Πρώτη εικόνα απογοητευτική ,άντε να δούμε τι θα βρούμε μέσα.Είχε και μία μικρή τρυπούλα η μεμβράνη/slide you name it :cry:
Μπελάδες ανοίξαμε αλλά έπρεπε να γίνει,τελευταία φορά που είχαν ανοίξει για συντήρηση ήταν πριν 10 χρόνια ίσως και παραπάνω. to be continued....
445399
telegonos
12/08/2023, 09:02
Μωρέ γιατί μυρίζει βενζίνη τελευταία το RVF, γιατί μυρίζει....
445404
telegonos
12/08/2023, 09:07
BTW , αυτό βγήκε από ντεπόζιτο σκουτερ πελάτη ''που δεν ανοίγει και πολύ καλά τελευταία''
445405
BTW , αυτό βγήκε από ντεπόζιτο σκουτερ πελάτη ''που δεν ανοίγει και πολύ καλά τελευταία''
445405
Πρόβλημα στην τάπα;
Η ξινει τη δεξαμενή στο βενζινάδικο κάθε φορά;
telegonos
12/08/2023, 10:27
Πρόβλημα στην τάπα;
Η ξινει τη δεξαμενή στο βενζινάδικο κάθε φορά;
Μάλλον, κάποιο πρόβλημα στην τάπα σε συνδυασμό με μεγάλες περιόδους ακινησίας με παράτημα του οχήματος στα στοιχεία της φύσης. Το μαύρο κάτω ήταν ΛΑΣΠΗ. Κυριολεκτική λάσπη δλδ χώμα με βενζίνη. Το διάφανο από πάνω ήταν βενζίνη.
Dimmanoukas
12/08/2023, 11:42
Το κάτω να το κρατήσει για κανένα μερεμετι σε καμία λακούβα.
Ότι πρέπει για ασφαλτόστρωση!
Λευκάδιος
31/08/2023, 22:09
Σέρβις και με την ευκαιρία revalving στο αμορτισέρ του XR
445763
445764
445765
445766
445767
Πωλείται puzzle για δυνατούς παίκτες :lol:
Άντε να κλείσουν και αυτά και έρχεται ο καιρός του αποχωρισμού σιγά σιγά :(
446039
telegonos
07/09/2023, 18:38
Πωλείται puzzle για δυνατούς παίκτες :lol:
Άντε να κλείσουν και αυτά και έρχεται ο καιρός του αποχωρισμού σιγά σιγά :(
446039
Τώρα άμα σου πω, ότι ΤΑ ΙΔΙΑ φοράνε κάτι Ducati SS 750 δεκαετίας ΄80 που πρόσφατα καθάρισα και τα είχα λύσει όπως εσύ στην φωτό;
ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ.
Ισχύει, τα φορούσαν/φοράνε Ducati 90's μονστερ, τα 750, τα 900ρια.
να πω ότι βρήκα βίντεο στο youtube του csofos από όταν έκανε το FZR του :wave2: https://www.youtube.com/watch?v=jiwHfbCTLMc
Eπίσης δεν θα τα δέσω εγώ :nono: αλλά ο αδερφός μου .
όταν βρει χρόνο :lol:
:D :cool::eyepop::whistle::a25::a01::a09::a54::rockon:
446109
Και η φωτό σε πλήρη ανάλυση εδώ (https://lh3.googleusercontent.com/pw/AIL4fc9joAf-i9BxbVN1sHNYEknypQT97aXH7QZkz2UTaLTCCs5u56VvaI4tBrOirP6fPwmhY0UtsictP-1oUCfoF95e37fYsgA0qncYdzPepaZBz2hsOJh0xi8pChcdZb2Zq37dGpiDciaA8RNQ5I14S1kz=w2568-h1926-s-no).
:D :cool::eyepop::whistle::a25::a01::a09::a54::rockon:
446109
Και η φωτό σε πλήρη ανάλυση εδώ (https://lh3.googleusercontent.com/pw/AIL4fc9joAf-i9BxbVN1sHNYEknypQT97aXH7QZkz2UTaLTCCs5u56VvaI4tBrOirP6fPwmhY0UtsictP-1oUCfoF95e37fYsgA0qncYdzPepaZBz2hsOJh0xi8pChcdZb2Zq37dGpiDciaA8RNQ5I14S1kz=w2568-h1926-s-no).
Να ρωτήσω πόσο πάει ένα τέτοιο πλύσιμο η θα μου έρθει κόλπος; :lol:
Να ρωτήσω πόσο πάει ένα τέτοιο πλύσιμο η θα μου έρθει κόλπος; :lol:
Αμ δεν είναι το πλύσιμο το θέμα :D :D :D ...
Αμ δεν είναι το πλύσιμο το θέμα :D :D :D ...
Ενα ωραίο ψαλιδάκι μαζί με επίσης ωραίο σταντ βλέπω :D
Κάθεται κάλα στον δρόμο;
Ενα ωραίο ψαλιδάκι μαζί με επίσης ωραίο σταντ βλέπω :D
:a013: (για το ψαλίδι)
Κάθεται κάλα στον δρόμο;
Τρένο λέμε, δε βλέπεις τις ράγες;
:bawl:
doctor_john
08/09/2023, 22:03
Με γειές! το περίμενα ααημί για κάποιο λόγο, ωραίο και το μαύρο!
Να σου ζήσει και ο σκυλάκος!
:a013: (για το ψαλίδι)
Τρένο λέμε, δε βλέπεις τις ράγες;
:bawl:
Σε σχέση με αυτό που φορούσε, άξιζε τον κόπο κι το κόστος; Πέρα από το οπτικό του πράγματος που όντως είναι πολύ ωραίο!
Μεγειέεεεες! :beer:
Σε σχέση με αυτό που φορούσε, άξιζε τον κόπο κι το κόστος; Πέρα από το οπτικό του πράγματος που όντως είναι πολύ ωραίο!
Υπάρχει αλλαγή στη συμπεριφορά λόγω μικρότερης μη αναρτώμενης μάζας.
Πρέπει να βρω τις νέες ρυθμίσεις στις αποσβέσεις συμπίεσης και επαναφοράς.
Για εμένα άξιζε τον κόπο, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό Δημήτρη.
harris_x
09/09/2023, 09:53
Γιατί εκεί στις εξόδους από τις στροφές με 198km/h και απότομο άνοιγμα σου κάνει τανκ σλαπιν;
Γιατί εκεί στις εξόδους από τις στροφές με 198km/h και απότομο άνοιγμα σου κάνει τανκ σλαπιν;
Αυτά τα προβλήματα Χαρούλη τα έχετε εσείς με τα μπουρδέλα σας που πάνε πάνω από 198km/h, εμένα τελικιάζει νωρίτερα :bawl:.
Με γειές! το περίμενα ααημί για κάποιο λόγο, ωραίο και το μαύρο!
Εμένα μ' αρέσει το μαύρο, νομίζω ταιριάζει τέλεια με τις μαύρες μπότες του πιρουνιού και την ποδιά και ισορροπεί το σύνολο ασημί - μαύρο.
Εν τω μεταξύ τα φυλλαράκια ακριβώς κάτω απ' το κάρτερ σε μικρή οθόνη μοιάζουν καταπληκτικά με λαδιά :eek:
Το είδα το βράδυ στο τάμπλετ και λέω πάει, χάλασαν και αυτοί, αλλά μηδέ προ της Χόνδα μακάριζε :lol:
brushless-tech
11/09/2023, 23:40
Καλησπέρα,
Εγώ έπρεπε να το βγάλω μια βόλτα γιατί το είχε φάει η σκόνη στο workshop...
446153
Καλησπέρα,
Φίλε όντως SUPER το TENERE :eek:
Nα το βγάζεις πιο συχνά και να του κρεμάσεις και καμιά χάντρα!
Καλησπέρα,
446153
Πολύ πολύ ωραίο!
karellen
12/09/2023, 08:19
Καλησπέρα,
446153
Κλασσική ομορφιά η Τενεριά!
Να το χαίρεσαι.
DoctoR_k6
12/09/2023, 08:55
Εγω εβαλα μπροστα το μεγαλο μετα απο 2 μηνες ακινησιας...
Η μπαταρια λιθιου εχει κλεισει 16 μηνες κ πηρε τσακμακι!!! :eek:
Δεν το πιστευα οτι μετα απο 2 μηνες δεν θα ειχε ξελιγωθει... Με αυτα που διαβαζα οτι δεν αντεχει πολυ κλπ κλπ.
Εντυπωσιαστηκα. Κ μιλαμε τωρα για το μεγαλο που κινειται αραια κ που κ καθεται κ με συναγερμο στο γκαραζ.
Θα δειξει ο καιρος...
brushless-tech
12/09/2023, 16:39
Ευχαριστώ! Είναι απ τα μηχανάκια που θα μείνουν στην οικογένεια...
Και εδώ ένα μικρό βιντεακι μετά το ξεσκόνισμα :)
https://youtu.be/wCAx7_zc2uY?si=L1KfsgRmovgMVZ_M
Ευχαριστώ! Είναι απ τα μηχανάκια που θα μείνουν στην οικογένεια...
Και εδώ ένα μικρό βιντεακι μετά το ξεσκόνισμα :)
https://youtu.be/wCAx7_zc2uY?si=L1KfsgRmovgMVZ_M
Από ανακατασκευή προέρχεται η το είχες τόσο πένα όλα αυτά τα χρόνια;
brushless-tech
12/09/2023, 21:34
Έχει γίνει σωστή (κατά τη γνώμη μου) ανακατασκευή. Όταν θα βρω λιγο χρόνο θα ανεβάσω ένα θέμα σχετικά με το πως έφτασε σε αυτήν την κατάσταση και σε ποια σημεία έγιναν επεμβάσεις
Έχει γίνει σωστή (κατά τη γνώμη μου) ανακατασκευή. Όταν θα βρω λιγο χρόνο θα ανεβάσω ένα θέμα σχετικά με το πως έφτασε σε αυτήν την κατάσταση και σε ποια σημεία έγιναν επεμβάσεις
Βεβαίως να ανεβάσεις! Αν δεν το κάνεις, είναι λόγος για ban να ξέρεις :D
Το είχες από καινούργιο;
Για εμένα άξιζε τον κόπο, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό Δημήτρη.
Λοιπόν, σήμερα πήρα στα χέρια μου και το παλιό ψαλίδι που είχε μείνει στο συνεργείο.
Επειδή έχω και κάτι χρωστούμενα από άλλο thread (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162356&p=3170854&viewfull=1#post3170854)...
NC750X
NC750D (Integra)
Ψαλίδι, χωρίς άξονα, τεντωτήρες, αποστάτες *
7,80 Kg
5,50 Kg
Άξονας & τεντωτήρες
1,60 Kg
0,86 Kg
Αποστάτες
0,61 Kg
0,61 Kg
Σύνολο
10,01 Kg
6,97 Kg
* Συμπεριλαμβάνονται βίδες, γλύστρα και βάση hugger που δεν είχα μετρήσει στα 5,1 που ανέφερα στο άλλο thread.
Η διαφορά είναι σχεδόν 3 κιλά ή 30% του αρχικού.
Έχω περιθώριο να βάλω και λασπωτήρα "αλά GS" (1,5 κιλό) και να μου μείνουν και ρέστα :D.
stefanos
13/09/2023, 22:34
3 κιλά , χάος, βάλε και καμία δεκαριά από εξάτμιση και καταλύτες και μια λιθίου και γίνεται άλλο μηχανάκι.
Αλλά πλέον οι καταναλωτές ενδιαφέρονται περισσότερο για θήρα usb και tablet είπαμε.
brushless-tech
14/09/2023, 10:28
Βεβαίως να ανεβάσεις! Αν δεν το κάνεις, είναι λόγος για ban να ξέρεις :D
Το είχες από καινούργιο;
Εννοειται ότι θα ανεβάσω θέμα:)
Θα γράψω τις λεπτομέρειες στο καινούριο thread για να μην βγούμε of topic
george.S
19/09/2023, 10:47
Καθιερωμένα λαδακια φίλτρα στο Ttr το οποίο ακολουθεί στις βόλτες με κάθε νέο αίμα που εκδηλώνει ενδιαφέρον
Δεν κατάλαβα ποτέ πως στράβωσε ο εσωτερικός αποστάτης του προφυλακτήρα της αλυσίδας
Ευτυχώς το είδα νωρίς και αποχρωματισε μόνο την ζάντα
Είναι μια μεταλλική γλώσσα που είχε στραβώσει γυρισει 180 μοίρες (διακρίνεται μέσα στο πλαστικό του προφυλακτήρα)
Έφτιαξα και μια προέκταση με ένα αλουμινένιο σωληνα για το πίσω φρένο στο wrf (48 νουμερο μπότες)αναστρέψιμη αλλά το δοκίμασα και είναι τέλειο οπότε θα το αφήσω όπως είναι
CorpseAlive
19/09/2023, 18:05
Αφού την έπλυναν , την γυάλισαν της έκαναν κεραμική .
Της πέρασα και τα αυτοκόλλητα μου .
Πλέον είναι δική μου.
Κατάδικη μου.
446297 446298 446299
Φουλ ευχαριστημένος.
Dimmanoukas
19/09/2023, 18:09
Πολύ όμορφη, να τη χαίρεσαι.
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις
karellen
19/09/2023, 18:16
Σκόρδα.
Πλέον είναι δική μου.
Κατάδικη μου.
446297 446298 446299
Φουλ ευχαριστημένος.
Το νήμα ονομάζεται τι κάναΤΕ σήμερα για την μηχανή σας και όχι τι έκαΝΑΝ για την μηχανή σας...:D
Κούκλα ρε, καλοτάξιδη! :beer:
Πλέον είναι δική μου.
Κατάδικη μου.
446297 446298 446299
Φουλ ευχαριστημένος.
Και λέω που την είδα
Ήταν στον Σπυράκο δύο μέρες και την φρόντιζε
Έχω να σας πω και εγώ μια ιστορία με μια καμμένη τρόμπα βενζίνης, αλλά θα σας τη πω στο δέσιμο, γιατί δεν έβγαλα καμία φωτογραφία στο λύσιμο...
CorpseAlive
19/09/2023, 23:40
Και λέω που την είδα
Ήταν στον Σπυράκο δύο μέρες και την φρόντιζε
;) ;)
Σπύρος Εγγύηση!!
Πλέον είναι δική μου.
Κατάδικη μου.
446297 446298 446299
Φουλ ευχαριστημένος.
Πολύ ωραίος! Καλά χλμ και να την ευχαριστηθείς φουλ!
karellen
20/09/2023, 08:22
;) ;)
Σπύρος Εγγύηση!!
Χάρη πες μας 2-3 πράγματα τι έκανε,κόστος,διάρκεια επίστρωσης γιατί με ενδιαφέρει.
Ο προηγούμενος κάτοχος αντί για φλας είχε κολλήσει στο πίσω φτερό 2 ταινίες led. Τις αφαίρεσα, έφτιαξα βάσεις φλας homemade μέχρι να βρω τις OEM που δεν υπάρχουν, και μπήκαν φλασάκια κανονικά.
Άλλαξα και το ρελέ των φλας με το OEM γιατί αυτό που είχε πάνω υποστήριζε led. Δυστυχώς ο πρώην είχε κόψει την Φύσσα που πάει στα 3 μικρά pins του ρελέ οπότε έπαιξε πατέντα μεχρι να βρω στα μεταχειρισμένα το σωστό κομμάτι της καλωδίωσης.
CorpseAlive
20/09/2023, 10:42
Εμένα για την δική μου μου κόστισε 300 Ευρώ.
Την κράτησε από την Πέμπτη 14/09/2023 μέχρι και 19/09/2023 .
Από όσο γνωρίζω τις πρώτες μέρες ουσιαστικά την πλένει και την στεγνώνει για να μην έχει τίποτα πάνω της .
Μετά ξεκινά τα γυαλίσματα σε όλα τα κομμάτια .
Και τις τελευταίες μέρες περνάει κεραμική στα πάντα πλην λαιμούς εξάτμισης .
Εμένα π.χ. έχει περάσει ο θεούλης κεραμική την έξτρα βάση που έχω πίσω από την κεντρική ζελατίνα και σε κάθε ακτίνα ξεχωριστά με αερογράφο .
Την μηχανή σχεδόν την έγδυσε για να φτάσει η κεραμική από μέσα σε πλαίσιο κλπ.
Επίσης γνωρίζω ότι το κάνει με αερογράφο ή κάτι τέτοιο .
Λέει ότι θα αντέξει μαξ 3 χρόνια χωρίς να χρειαστεί ξανά κάτι.
Αυτά ξέρω. Γενικά μιλώντας έχω δοκιμάσει και άλλους detailers αλλά σαν τον σπύρο πραγματικά κανείς. Είναι τσιμπημένος στην τιμή αλλά καμία σχέση με τον ανταγωνισμό του.
dumutrus
20/09/2023, 20:49
Σήμερα με έπιασε η προκοπή αλλά δεν έβγαλά φωτογραφίες πλην δύο πρώτη δουλεία άλλαξα τα παραφλού
446329
τα παλαιά παραφλού, τα λάδια που θα δούν οι παρατηρητικοι δεν βγήκαν από το μοτέρ αλλά υπήρχαν στο δοχείο
και δεύτερη δουλεία άλλαξα την ντίζα του τσόκ που είχε κοπή κράτησα το περίβλημα και άλλαξα την ντίζα χρησιμοποιόνταν βαρελάκι με βίδα
446330
να δώ πότε θα αξιώθω να κάνω και τις άλλες που έχω στο πρόγραμμα.
Συνεχίζω να "παίζω" με την ανάρτηση :D ...
+20 N/mm σε σχέση με αυτό που φοράω τώρα.
446336
Συνεχίζω να "παίζω" με την ανάρτηση :D ...
+20 N/mm σε σχέση με αυτό που φοράω τώρα.
446336
Είναι καλά τα bonus στην δουλειά, ε; :D
Ωραίος, Θωμά! :beer:
Είναι καλά τα bonus στην δουλειά, ε; :D
Ωραίος, Θωμά! :beer:
Θα ρωτήσω αυτούς που παίρνουν και θα σου πω :lol: ...
Λευκάδιος
21/09/2023, 23:30
Άλλαξα τα κοκκοψινόψαρα στην πίσω δαγκάνα του XR
446340
Και του έριξα ένα πλύσιμο γιατί είχε ραντεβού με ένα αδερφάκι του
446341
Kickstart
22/09/2023, 07:51
ωραιος ! αυτο το δεξι για το crf μου το περιμενα κανα μηνα απο japan (στο γενικο ριμπιλντ ειχα αλλαξει τακακι και στραβοεκατσε και εσπασε σε δυο κομματια και βρηκα το ενα)
από που τα παίρνεις;
Λευκάδιος
22/09/2023, 08:12
ωραιος ! αυτο το δεξι για το crf μου το περιμενα κανα μηνα απο japan (στο γενικο ριμπιλντ ειχα αλλαξει τακακι και στραβοεκατσε και εσπασε σε δυο κομματια και βρηκα το ενα)
από που τα παίρνεις;
Τα περισσότερα γνήσια ανταλλακτικά για Honda τα παίρνω από το mps.net (πρώην madnessmoto.gr) που είναι κοντά μου.
Ένα από τα δύο λαμάκια υπήρχε σαν στοκ αλλά περίμενα γύρω στις 10 μέρες (από 18 που μου είπαν αρχικά) για να τα πάρω όλα μαζί με κάτι ροδελες τάπας λαδιού.
doctor_john
22/09/2023, 08:46
κάτι δεν πάει καλά Λευκάδιε, το λινκ οδηγεί σε κάτι τσαρλατάνους, άσχετους με μοτό και γενικά.
DoctoR_k6
22/09/2023, 08:48
κάτι δεν πάει καλά Λευκάδιε, το λινκ οδηγεί σε κάτι τσαρλατάνους, άσχετους με μοτό και γενικά.
Αυτο (https://mps.net.gr/gr/)εννοει.
Κ ο e-moto.gr εχει αρκετα ανταλλακτικα.
Θυμαμαι που ψωνιζαμε αρχες του 2000 απο Μιχαηλ Βοδα κατι ανταλλακτικα για CBR400.
Ειχε πολυ πραγμα κ ειδικα Honda αν θυμαμαι καλα.
Πλεον ψωνιζεις κ αλλα πραγματακια.
Το εχει αναπτυξει το concept...