View Full Version : GSF 600/650 s Bandit
ice_man_2009
14/04/2009, 11:57
ειμαι 1,78 αλλα απο οτι εχω διαβασει μπορεις να ρυθμησεις σελα και τιμονι οστε να εισαι σε ποιο ψηλη θεση οδηγης
Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Φίλε το πήρα 27 Φεβρουαρίου (παραλαβή), μετρητής με κάγκελα (suzuki), σχάρα, μπαγκαζιέρα (givi) και συναγερμο (ΜΕΤΑ).
στα 6.395, έτσι;
amyroukai
14/04/2009, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από ice_man_2009
ειμαι 1,78 αλλα απο οτι εχω διαβασει μπορεις να ρυθμησεις σελα και τιμονι οστε να εισαι σε ποιο ψηλη θεση οδηγης
Η δοκιμή που έκανα εγώ έδειξε 2 πράγματα: Πρώτον στην "ψηλή" θέση δεν πατάς τόσο καλά ώστε να μπορείς να μανουβράρεις τη μοτοσικλέτα σταματημένη με άνεση, ειδικά αν έχει λίγο κλίση ο δρόμος (είμαι και 185-187 κάτι τέτοιο) και δεύτερον σε σηκώνει πιο ψηλά οπότε είσαι πιο εκτεθειμένος στον αέρα... Στη χαμηλή θέση είναι αρκετά άνετη, χωρίς να πιάνεσαι. Ζελατίνα και get out on the highway...
Το μωρό έχει γίνει "κακόφωνο" και έχει αυξήσει τους κραδασμούς ειδικά ψηλά... Άντε άλλες 2500 χιλιόμετρα να πάει να ρυθμιστεί γιατί το λυπάμαι...
ice_man_2009
14/04/2009, 13:15
φανταζομαι πως θα με βολεψει η θεση οδηγησης.....ειχα tdm 850 και πιστευω οτι καπως ετσι θα ειναι........ τα λεφτα μου δεν με φτανουν για καινουργιο και παω αναγκαστικα στην λυση του μεταχειρισμενου.... εχω βρει 3....περιμενω να δωσο την μηχανη που εχω τωρα και βουρ για τον ληστη....
ice_man_2009
14/04/2009, 13:20
και μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα σαν του φιλου amyroukai...........ιδιο θα παρω....φιλε amyroukai δεν πιστεθω να σε πιραζει.....να ρωτησω και κατι αλλο....ελεοψυκτη η υδροψυκτη?
γιατι μεσα σε αυτες τις 3 που εχς βρει ειναι και μια ελεοψυκτη
PortisHead
14/04/2009, 13:20
φανταζομαι πως θα με βολεψει η θεση οδηγησης.....ειχα tdm 850 και πιστευω οτι καπως ετσι θα ειναι........ τα λεφτα μου δεν με φτανουν για καινουργιο και παω αναγκαστικα στην λυση του μεταχειρισμενου.... εχω βρει 3....περιμενω να δωσο την μηχανη που εχω τωρα και βουρ για τον ληστη....
:lol: :lol: :lol:
Πλανασαι οικτρα !!!
Κι εγω απο 850 ηρθα στο Bandit.
H θεση οδηγησης ειναι η νυχτα με τη μερα (κλασεις ανωτερη του TDM) και αν πας και για το 650....θα απογοητευτεις απο το ποσο ψοφιο θα σου φαινεται χαμηλα το Suzuki σε σχεση με το 850.
Φιλικα παντα....και χωρις να θελω να σε προδιαθεσω αρνητικα....αλλα την εζησα την αλλαγη.
Κανε οπωσδηποτε test ride πριν αποφασισεις...οπωσδηποτε.
ice_man_2009
14/04/2009, 13:23
φιλε PortisHead ενα testride σιγουρα θα γινει.......εσυ το συνηθησες? σου αρεσει τωρα? η ηταν πολυ δυσκολη η αλλαγη?
PortisHead
14/04/2009, 13:25
φιλε PortisHead ενα testride σιγουρα θα γινει.......εσυ το συνηθησες? σου αρεσει τωρα? η ηταν πολυ δυσκολη η αλλαγη?
Ολα τα συνηθίζεις...αλλα αν μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω...δεν θα το εδινα το 850
:rolleyes:
Για να βρεις το "μπαμ" του δικύλινδρου....σε τετρακυλινδρο....πρεπει να περασεις τα 1000cc....οποτε κοιτα για το 1250 καλύτερα.
ice_man_2009
14/04/2009, 13:26
συγνωμη παιδια αν γινομαι κουραστικος............ αλλα ρωτοντας παν στην πολη ελεγε ο παπους μου....
ice_man_2009
14/04/2009, 13:31
φιλε PortisHead δεν ξερω αν εχει καμια σχεση η θεση οδηγησης με το fazer 600.....το εχει ενας φιλος και το ειχα παρει για μια αποσταση περιπου 50χλμ και δεν με κουρασε....ειχε καλη θεση οδηγησης....τωρα στο θεμα γκαζι πλεον δεν με συγκινει (ειμαι 36 παντρεμενος με ενα παιδι).....τα 78 αλογακια που εχει πιστευω ειναι πολυ καλα...την θελω για καθημερινη χρηση και καμια μεγαλη βολτουλα με την γυναικα..
amyroukai
14/04/2009, 13:33
και μου αρεσει πολυ αυτο το χρωμα σαν του φιλου amyroukai...........ιδιο θα παρω....φιλε amyroukai δεν πιστεθω να σε πιραζει.....να ρωτησω και κατι αλλο....ελεοψυκτη η υδροψυκτη?
γιατι μεσα σε αυτες τις 3 που εχς βρει ειναι και μια ελεοψυκτη
Ελαιόψυκτο, το υδρόψυκτο δεν ήρθε Ελλάδα με αυτό το χρώμα αν δεν κάνω λάθος. Ήταν σε σκούρο μπλέ, ασημί, μαύρο, μπορντώ και μετά μόνο ασημί και μαύρο.
edit: Θα πρότεινα το υδρόψυκτο αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα παρ' όλο που είναι αρκετά βαρύτερο, έχει αραιότερα διαστήματα ρύθμισης βαλβίδων και θέλει λιγότερο "ψαγμένο" μάστορα για να ρυθμιστεί.
Portishead το θερμός με το τσαγάκι το έχω πάντα πρόχειρο, αλλά τα TDM έχουν πολύ κατανάλωση ρε παιδί μου... Είναι πιο αργή μοτοσικλέτα σε επιταχύνσεις από στάση, εν κινήσει και σε τελική. ΟΚ αν ανοίξεις 6η από τις 2000 στροφές, μπορεί να φύγει το TDM (λόγω κυβικών) αλλά θα το μαζέψεις και θα το καταπιείς χωρίς πολλά δράματα. Όποιος υποτίμησε το Bandit έκλαψε... :) Έχουν κεραστεί και κάτι 1200GS, Var(k)adero κλπ κλπ... Με τα ΚΤΜ υπάρχει θεματάκι, δεν τα έχουμε με το 650.
zvailakis
14/04/2009, 13:36
όπως τα fazer περίπου είναι η θέση οδήγησης. Τώρα για την άνεση δεν είναι σωστό να πω γιατί το fazer που είχα οδηγήσει είχε bugster aftermarket σέλα με τζελ! Οπότε...εκτός ανταγωνισμού με οποιαδήποτε μαμά σέλα!
Αλλά από το fazer με τα 78 άλογα νομίζω ότι ο ληστής είναι πιο δυνατός! (εγώ είχα οδηγήσει με τα 98 άλογα)
ice_man_2009
14/04/2009, 13:37
εκλεισε παιδια ληστης............
PortisHead
14/04/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ελαιόψυκτο, το υδρόψυκτο δεν ήρθε Ελλάδα με αυτό το χρώμα αν δεν κάνω λάθος. Ήταν σε σκούρο μπλέ, ασημί, μαύρο, μπορντώ και μετά μόνο ασημί και μαύρο.
Portishead το θερμός με το τσαγάκι το έχω πάντα πρόχειρο, αλλά τα TDM έχουν πολύ κατανάλωση ρε παιδί μου... Είναι πιο αργή μοτοσικλέτα σε επιταχύνσεις από στάση, εν κινήσει και σε τελική. ΟΚ αν ανοίξεις 6η από τις 2000 στροφές, μπορεί να φύγει το TDM (λόγω κυβικών) αλλά θα το μαζέψεις και θα το καταπιείς χωρίς πολλά δράματα. Όποιος υποτίμησε το Bandit έκλαψε... :) Έχουν κεραστεί και κάτι 1200GS, Var(k)adero κλπ κλπ... Με τα ΚΤΜ υπάρχει θεματάκι, δεν τα έχουμε με το 650.
Εγω γραφω την προσωπικη εμπειρια μου.
Σιγουρα για να κυνηγήσεις με bandit 650 ενα tdm 850 θα πρεπει να το δουλευεις πανω απο 8000 rpm οταν το TDMaki μεχρι τα 150 θα εχει φυγει μπροστα με 4-5000 rpm το πολυ.
Ναι....μετα θα το φας λαχανο...αλλα χωρις να ξερω ηλικια και οικογεν.κατασταση του φιλου μας καταλαβα τι ψαχνει.
Και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι απο το bandit θα απογοητευτει σε σχεση με το 850 που εχει τωρα.
Αρκει να κατσει η γυναικα του στο bandit και να του πει διαφορά με το TDM....τιποτα άλλο :lol:
Όπως τα λες ακριβώς φίλε! Έχω πάρει σε φανάρι το 900 &δεν το πίστευα...900 κυβικά σου λέει...:confused:
ice_man_2009
14/04/2009, 13:40
σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας.......
PortisHead
14/04/2009, 13:42
σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια σας.......
Καλες αγορες....
:wave2:
Οταν με το καλο το παρεις και το δοκιμασεις λιγο καιρο....μπες να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου.
:beer:
ice_man_2009
14/04/2009, 13:44
εδω θα ειμαστε και θα μιλαμε συχνα φιλε PortisHead για να μου δινετε και τα φωτα σας στο θεμα (ληστης) μεχρι να τον παρω ..........
zvailakis
14/04/2009, 13:45
πλάκα πλάκα τσαγάκι έχω δώσει ακόμα και εγώ, σε βαρκαντέρο όμως! διπλός εγώ διπλός και αυτός και τον είχα και άνετα κιόλας νομίζω! (μετά σταματήσαμε και οι δύο τις βλακειούλες γιατί αρχίσαμε να τρώμε παντόφλες από τις συνεπιβάτιδές μας)
amyroukai
14/04/2009, 13:51
εδω θα ειμαστε και θα μιλαμε συχνα φιλε PortisHead για να μου δινετε και τα φωτα σας στο θεμα (ληστης) μεχρι να τον παρω ..........
Και μετά το Πάσχα που θα ξαναβρεθούμε παρέα όλοι (ελπίζω) για καφεδάκι/φαγητό/εκδρομή έλα να γνωρίστούμε κιόλας! :beer:
Τελευταίο καλό φλιτζάνι κέρασα ένα Mini Cooper John Cooper Special σουξουμουξου κάτι με τα πολλά άλογα και τις μεγάλες ζάντες... Έβαλα και λεμόνι όμως, τον περιποιήθηκα 3-4 φανάρια! Ντιπ μυαλό ρε παιδί μου. Είδε το "οικογενειακό" με τη βαλίτσα και γελάστηκε :)
zvailakis
14/04/2009, 13:52
ναι ναι ναι! άντε βόλτα!
ice_man_2009
14/04/2009, 14:03
ευχαριστω για την προσκληση amyroukai ελπιζω να σκασω μυτη με τον ληστη στην συναντηση........
thx γιαννη. το ειχα δει στη σελιδα της εταιριας. οσο πιο πολλα διαβαζω γιαυτο τοσο περισοτερο μου αρεσει. αν μου ταιριαξει κιολας θα το προτιμισω απο το shoei. γενικα δε μου αρεσει να πηγαινω με το μπουλουκι. ειναι και ενας απο τους λογους που τελικα πηρα το bandit. για το μονο που μετανοιωσα ειναι που δε το πηρα πιο νωρις........
το υδροψυκτο βγηκε στη ελαδα μονο σε ασημι και μαυρο. για το μοντελο κ9 δε ξερω σε τι χρωματα θατο φερουν. οσο για το 6395 εχει τελειωσει απο καιρο
Τελευταίο καλό φλιτζάνι κέρασα ένα Mini Cooper John Cooper Special σουξουμουξου κάτι με τα πολλά άλογα και τις μεγάλες ζάντες... Έβαλα και λεμόνι όμως, τον περιποιήθηκα 3-4 φανάρια! Ντιπ μυαλό ρε παιδί μου. Είδε το "οικογενειακό" με τη βαλίτσα και γελάστηκε :)
Κατι τετοιοι απίθανοι μου έχουν κολλήσει και μένα. Άλλες φορές τους αφήνω να πηγαίνουν πατημένοι δίπλα μου, άλλες φορές απλά... αλλάζω την πρώτη (!) σο κιβώτιο :cool:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους
να περασετε καλά και να... γυρίσετε ΟΛΟΙ πίσω
εγώ θα εγκαταλείψω την αγαπημένη μου (μηχανή) αυτές τις μέρες για τα μάτια μιας Ισπανίδας (Βαρκελώνη) και ελπίζω να τη βρώ (και να με βρεί) όπως την άφησα... :smilea:
Κώστας
zvailakis
15/04/2009, 10:36
Καλό Πάσχα σε όλους!!
Εγώ πάω πατρίδα (Κρήτη) και της έβγαλα και εισιτήρια (την δήλωσα ότι είναι "ανήλικη" μόλις 250κιβυκά για φτηνότερο εισιτήριο).
Άντε καλά να περάσουμε!
Εγώ πάω πατρίδα (Κρήτη)
Έλα ρε πατριώτη... (από Χανιά είμαι, τα τιμώ κάθε καλοκαίρι)
της έβγαλα και εισιτήρια (την δήλωσα ότι είναι "ανήλικη" μόλις 250κιβυκά για φτηνότερο εισιτήριο).
Δεν είσαι ο μόνος :cool: !
zvailakis
15/04/2009, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από kkobits
Έλα ρε πατριώτη... (από Χανιά είμαι, τα τιμώ κάθε καλοκαίρι)
Δεν είσαι ο μόνος :cool: !
Μεγ. Παρασκευή παίζει να κάνω καμία βόλτα προς Χανιά, αν έχει καλό καιρό και έρθουν και οι υπόλοιποι! Αλλιώς Μ. Σάββατο με την κοπελιά!
Θα σου στείλω πμ αν είναι!
Κανείς άλλος που θα είναι Κρήτη για Πάσχα?
της έβγαλα και εισιτήρια (την δήλωσα ότι είναι "ανήλικη" μόλις 250κιβυκά για φτηνότερο εισιτήριο).
Πίανει αυτό;; ή θα φάμε ξύλο όταν πάμε να μπούμε στο λιμάνι;
Εγώ (αν και Θεσσαλονικιός) μένω Ηράκλειο.... αλλά Παρασκευή βράδυ με Τρίτη πρωί θα είμαι στη πατρίδα...
Αν όμως παίζει καφεδάκι πριν ή μετά είμαι μέσα :)
zvailakis
15/04/2009, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Πίανει αυτό;; ή θα φάμε ξύλο όταν πάμε να μπούμε στο λιμάνι;
Εγώ (αν και Θεσσαλονικιός) μένω Ηράκλειο.... αλλά Παρασκευή βράδυ με Τρίτη πρωί θα είμαι στη πατρίδα...
Αν όμως παίζει καφεδάκι πριν ή μετά είμαι μέσα :)
Και από Θεσ/νικη που το έβαζα στο πλοίο και από Αθήνα, δεν υπάρχει πρόβλημα! Δεν ελέγχει κανένας, μιας και στο εισιτήριο αν προσέξεις δεν γράφει κυβικά, παρά μόνο αρ. κυκλ. και την τιμή!
Περιμένεις τώρα ο λιμενικός, που θα έχει τόοοοσο κόσμο να μπει στο πλοίο να ελέγξει την άδεια κυκλοφορίας σου???? Ούτε καν την πινακίδα δεν ελέγχει!!!
Παρασκευή βράδυ, έχει ουζερί, ψαράκι και η μηχανή στο σπίτι λόγω ούζου / ρακής / μπύρας κτλ κτλ.
Αλλά Σάββατο πρωί καμία βόλτα προς Χανιά μπορεί να παίξει, για ένα καφέ!
Είμαι από Κρήτη αλλά δεν μένω (δυστυχώς) εκεί.
Εδώ Αθήνα να ταλαιπωρούμαι με την κίνηση, το άγχος, τα τρελά ωράρια, τις τιμές ακινήτων για κροισους, αντί να έχω φτιάξει τίποτα ενοικιαζόμενα και να ζω τη ζωή μου... ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;! :mad:
Ας αφήσω την κλάψα πασχαλιάτικά, έχει και εδώ τα καλά του (πιο πολλές ευκαιρίες, πιο πολλά μέρη να πας, κλπ).
Αλλωστέ τα ξαδέρφια μου που μένουν εκεί θα... προτιμούσαν την Αθήνα! :confused:
Τουλάχιστον έχω ένα λόγο παραπάνω να περιμένω το καλοκαίρι.:D
Για όσους δεν είστε από εκεί και σκοπευετε να πάτε, μην αφήσετε έξω από τα πλάνα σας τη νότια κρήτη (Ελαφονήσι, Παλιόχωρα, Σούγια, Πρέβελη κλπ...)
Αντε να επιστρέψω στη δουλειά μου με όλες αυτές τις ωραίες εικόνες που μου έρχονται τώρα στο μυαλο...
amyroukai
15/04/2009, 11:52
Βαλτοί να μας γ.... την ψυχολογία μεσημεριάτικα με τις εκδρομές σας! Φέτος δε θα πάω πουθενά, όσοι φύγετε καλά να περάσετε :):)
Με τράκαρε ένα ταριφάκι κατακίτρινο. Δεξιά λωρίδα εγώ, αριστερή αυτός στη Λ. Μαραθώνος και έκανε τη βουτιά του θανάτου (μου) για να πάρει μιά γριά από τη στάση του λεωφορείου. Τη γλίτωσα με μηδέν τραύματα, λόγω μπότας, επιγονατίδας για χώμα και τύχης, έσπασε μόνο η μισή μανέτα του συμπλέκτη στο σημείο που προβλέπεται. Δε με έριξε, πάλι καλά, πρόλαβα και φρέναρα και τρίφτηκα με το μπούτι στην πίσω πόρτα και μετά χτύπησε στο fairing με το πίσω φτερό το οποίο απέκτησε ένα καλό βούλιαγμα και γρατσουνιές και ο προφυλακτήρας μου "πατησε" το πόδι πάνω στο κάλυμμα του γραναζιού. Δεν έδωσα συνέχεια... Από τη μία η βιασύνη να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές της μέρας, από την άλλη η χαρά που δεν έγινε κανένα σοβαρό "κακό", λέω πάει στο καλό χρονιάρες μέρες... Το φλασάκι προστάτεψε το fairing που έχει μια αδιόρατη γρατσουνιά (είχε και άλλες από παλιότερα δε με νοιάζει), το αντίβαρο προστάτεψε το χέρι μου και ο εξοπλισμός τα υπόλοιπα... Με τριγυρνούσε αυτές τις μέρες, με βρήκε τελικά. Τώρα που έχω να κάνω άλλα 90 χιλιόμετρα για δουλειά, με ενοχλεί λίγο η ιδέα, ήθελα να αράξω να φάω και να ηρεμήσω, αλλά γμτ δεν γίνεται αλλιώς...
PortisHead
15/04/2009, 12:01
Βαλτοί να μας γ.... την ψυχολογία μεσημεριάτικα με τις εκδρομές σας! Φέτος δε θα πάω πουθενά, όσοι φύγετε καλά να περάσετε :):)
Με τράκαρε ένα ταριφάκι κατακίτρινο. Δεξιά λωρίδα εγώ, αριστερή αυτός στη Λ. Μαραθώνος και έκανε τη βουτιά του θανάτου (μου) για να πάρει μιά γριά από τη στάση του λεωφορείου. Τη γλίτωσα με μηδέν τραύματα, λόγω μπότας, επιγονατίδας για χώμα και τύχης, έσπασε μόνο η μισή μανέτα του συμπλέκτη στο σημείο που προβλέπεται. Δε με έριξε, πάλι καλά, πρόλαβα και φρέναρα και τρίφτηκα με το μπούτι στην πίσω πόρτα και μετά χτύπησε στο fairing με το πίσω φτερό το οποίο απέκτησε ένα καλό βούλιαγμα και γρατσουνιές και ο προφυλακτήρας μου "πατησε" το πόδι πάνω στο κάλυμμα του γραναζιού. Δεν έδωσα συνέχεια... Από τη μία η βιασύνη να προλάβω τις υπόλοιπες δουλειές της μέρας, από την άλλη η χαρά που δεν έγινε κανένα σοβαρό "κακό", λέω πάει στο καλό χρονιάρες μέρες... Το φλασάκι προστάτεψε το fairing που έχει μια αδιόρατη γρατσουνιά (είχε και άλλες από παλιότερα δε με νοιάζει), το αντίβαρο προστάτεψε το χέρι μου και ο εξοπλισμός τα υπόλοιπα... Με τριγυρνούσε αυτές τις μέρες, με βρήκε τελικά. Τώρα που έχω να κάνω άλλα 90 χιλιόμετρα για δουλειά, με ενοχλεί λίγο η ιδέα, ήθελα να αράξω να φάω και να ηρεμήσω, αλλά γμτ δεν γίνεται αλλιώς...
Οχι ρε γμτ...χρονιαρες μερες :( :( :(
Παλι καλα να λες....
:beer:
zvailakis
15/04/2009, 12:04
Ταριφάκια........μεγάααλο πρόβλημα!
Εμένα προχθές με πλησίασε ένας τόσο πολύ που του χτύπησα το τζάμι με τα προστατευτικά του γαντιού...μπας και με δει! Με είδε....(αν τον ξαναδώ και εγώ όμως δεν θα ΄χει από που να φύγει ο μ@λ@κ@ς).
Αφού δεν έπαθες τίποτα όλα καλά!!!
Άντε καλό πάσχα!
ice_man_2009
15/04/2009, 12:06
φιλαρακι να προσεχεις τους κιτρινιαριδες...........παλι καλα που δεν ηταν κατι χοντρο.....
ice_man_2009
15/04/2009, 13:11
αυτο μου αρεσει........................
161259
Τυχερός ήσουνα. Δε λέει να έχεις τρεχάματα μέσα στο Πάσχα. Δεν του πήρες τα στοιχεία του κιτρινιάρη?
ρε φίλε αφού είσαι καλά όλα τα άλλα...
Είναι πάντως και θέμα τύχης!
Γι' αυτό λέω εγώ: ΟΛΟΙ πίσω!
και πάλι καλή ανάσταση
Πάλι καλά ρε φίλε που δεν ήταν τίποτα πιο σοβαρό.......Προσοχή με τους μ@λ@κες......:(
αυτο μου αρεσει........................
Αυτό είναι το ελαιόψυκτο που κυκλοφόρησε 2005 και 2006.
ice_man_2009
15/04/2009, 13:44
δεν εχει βγει καλο?
Band(age)it
15/04/2009, 13:45
δεν εχει βγει καλο?
Μια χαρα ηταν..με τι συγκρινεις ομως?
ice_man_2009
15/04/2009, 13:46
το ξερω οτι ειναι το ελαιοψυκτο.........τα οικονομικα μου προς το παρον για εκει με περνουν σε μεταχειρισμενο....
ice_man_2009
15/04/2009, 13:47
σε σχεση με το υδροψυκτο
Νομίζω πωλούνται 4,000 με 4,500!:wave2:
σε σχεση με το υδροψυκτο
Απλά το υδρόψυκτο είναι πιο καινούριο μοντέλο με καινούριο κινητήρα. Για το ελαιόψυκτο δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.
PortisHead
15/04/2009, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Απλά το υδρόψυκτο είναι πιο καινούριο μοντέλο με καινούριο κινητήρα. Για το ελαιόψυκτο δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα.
Οχι απλα δεν εχει πρόβλημα....αλλα χρησημοποιειται απο τη Suzuki 20 και χρόνια.
Bulletproof που λεμε.
Αρκει να προσέχεις τα λαδακια σου και να ειναι σχετικα καλης ποιότητας.
amyroukai
15/04/2009, 15:09
Στο τελευταίο 0-300 στο τεύχος Used είχε ένα τέτοιο "τυρκουάζ" Bandit στη Θηβών στο Motoselect (από εκεί είχα πάρει και το δικό μου) με 3800, μοντέλο 2006. Πάρε τους ένα τηλέφωνο να δεις αν το έχουν ακόμα... 4500 βρίσκεις και υδρόψυκτα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν αγορασεις απο LOUIS μεσω του εδω "αντιπροσωπου" Χρήστο Πίσσαρη...δεν πληρώνεις μεταφορικα...μονο την τιμή που βλεπεις στον LOUIS.
:wave2:
που μπορω να βρω το χρηστο;;; εχει καποιο μαγαζι, σελιδα;;
zvailakis
16/04/2009, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
το ξαναλέω...είστε σίγουροι για αυτό?
Εμένα όταν ρώτησα για την ζελατίνα μου είπε ?30 πάνω από την τιμή του Louis.....
(εκτός και αν ισχύει σε γνωστούς μόνο)
amyroukai
16/04/2009, 18:26
http://www.motopissaris.gr/
Δεν έχει σελίδα λόγω αναβάθμισης αλλά πάρε τον τηλέφωνο. Όταν είχα ρωτήσει για το Schuberth S1pro όντως το έδινε τιμή Louis χωρίς να του πω αν το έχω δει στο ίντερνετ κλπ.
tnx γιαννη.
διαβασα για τη ατυχη στιγμη σου. παλι καλα που δε εγινε κατι πασχαλιατικα.
μηπως σου ζητησε και τα ρεστα;;; να του πληρωσεις καποιο γρατσουνισμα;:rotflmao:
vasdekiss
16/04/2009, 22:08
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους σας ... Πηγαίνετε και καμιά βόλτα για μένα που άφησα το bandit μου πίσω... Να είστε καλά και προσεκτικά στους δρόμους ...:beer:
amyroukai
17/04/2009, 08:08
tnx γιαννη.
διαβασα για τη ατυχη στιγμη σου. παλι καλα που δε εγινε κατι πασχαλιατικα.
μηπως σου ζητησε και τα ρεστα;;; να του πληρωσεις καποιο γρατσουνισμα;:rotflmao:
Όχι, ήταν αρκετά ανήσυχος, γιατί αν είχα ζημιά ή αν είχα χτυπήσει και έφερνα τροχαία θα τον έσκιζαν, από τα σημάδια στο αυτοκίνητό του και όσους ήταν στη στάση, δεν θα υπήρχε αμφιβολία για το ποιός φταίει. Απλά για μία μανέτα τι φασαρία να κάνεις... Τσάμπα κόπος. Άσε που την κατάλαβα μετά ότι λείπει η μισή :) Και διαπίστωσα ακόμα μιά φορά, ότι με βολεύει περισσότερο το μικρό μέγεθος. Κρίμα που δεν έχει κοντές aftermarket για Bandit όπως για πολλά SS.
Iceman μένεις βόρεια; Πριν αρκετές μέρες συζητούσαμε με έναν με TDM στο κεντρικό φανάρι της Ερυθραίας που μου έλεγε ότι θέλει να πάρει Bandit.
Καλή Ανάσταση σε όλους :)
καλη ανασταση σε ολους τους ληστες..!!!!!!!!
amyroukai
19/04/2009, 08:07
Προσοχή στις σούβλες! :):) Καλό ψήσιμο και κυρίως καλοφάγωτα τα αρνάκια και τα λοιπά μεζεδάκια... :)
Πάμε για καφεδάκι αύριο όσοι είναι Αθήνα;
οι ληστες εχουν πεσει με τα μουτρα στο φαι ... ειναι λαδωμενα τα χερια και δε μορουν να απανησουν:D :D :D
εγω ειμαι μεσα...
τι θα λεγατε να πηγαιναμε προς νεα μακρη;;
amyroukai
20/04/2009, 09:53
Δεν είναι κακό... Αν ξέρεις τπτ από εκεί κάτω γιατί δεν έχω πάει πολλά χρόνια. Αλλά μέχρι να ξυπνήσουν όλοι, μάλλον για βραδινό ποτάκι θα γίνει... :D
δε ξερω. ειχα ομως σκοπο να παω σημερα. αλλα επειδη το ετερο ημισι δε ξυπνησε ακομη μαλον για απογευματινο καφε το κοβω.....
zvailakis
20/04/2009, 14:53
Χρόνια Πολλά!
Φάγατε φάγατε?
Εγώ χωνεύω και το βράδυ παίρνω το πλοίο για Αθήνα!
Καλή επιστροφή σε όλους!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
Εντελει εβαλα την akrapovic. Οι εντυπωσεις μου ειναι:
Το μεγεθος ειναι αρκετα μεγαλο, κοντα στης μαμας ως προς το μηκος αλλα με μικροτερο διαμετρο.Καμια σχεση με την mivv.
Στον ηχο ειναι πιο αθορυβη γενικα απο την mivv αλλα μαλλον οφειλετε στην χροια της που ειναι πιο "σφυριχτη". Καλο αυτο για μενα που την κυκλοφορω χωρις σιγαστηρα.
Η Mivv πιο μπασο ηχο αρα και πιο δυνατο, αλλα με τους σιγαστηρες πανω θεωρω τον μπασο ηχο της Mivv πιο ωραιο καθως η akrapovic φερνει πιο πολυ στον μαμισιο.
http://i85.photobucket.com/albums/k78/c-max_photos/IMG_0869.jpg
απο που την πηρες και ποσο??
εχετε δει κατι τετοιο να το φοραει κανεις; αξιζει η θα φαινετε χαλια;
161516
amyroukai
21/04/2009, 08:24
εχετε δει κατι τετοιο να το φοραει κανεις; αξιζει η θα φαινετε χαλια;
Φορεμένο ζωντανό όχι. Μόνο φωτογραφίες. Η Suzuki στην Αγγλία το είχε σαν επίσημο αξεσουάρ για τα αερόψυκτα, της TCP Plastics ένα μοντέλο "μισού" fairing σαν αυτό. Έχω δει και Γερμανικά αλλά πρέπει να ψάξω λίγο και μερικές σελίδες πριν είχα βάλει ένα link από Ιταλία που έχει ένα χαριτωμένο με 280? άβαφο. Στο δικό μου που έχει πιο στενό μοτέρ, η κάλυψη στα πόδια που προσφέρει το κάτω μισό fairing είναι ευπρόσδεκτη στα ταξίδια, σε γλιτώνει κούραση και κρύο το χειμώνα.
zvailakis
21/04/2009, 09:51
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το συγκεκριμμένο καθόλου!
Βγάζει η powerbronze αν δεν κάνω λάθος ένα το οποίο είναι ωραίο!
PortisHead
21/04/2009, 09:58
Απο φιλαρακι που τα ειχε φορεσει στο Bandit του.
Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/2580569280099455805S600x600Q85.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/2626242500099455805S600x600Q85.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/2580569280099455805S600x600Q85.jpg
http://i85.photobucket.com/albums/k67/massive850/GSF/2626242500099455805S600x600Q85.jpg
Παιδιά το συγκεκριμμένο αξεσούάρ το φέρνει και η suzuki, έναντι 400 ευρώ μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το είχα ρωτήσεισε έναν επίσημο αντιπρόσωπο,ευκαιρία....
Να σε ρωτήσω,πια είναι αυτή η ζελατίνα που φοράει το bandit της φώτο???Ξέρεις αν βγαίνει και τελείως φιμέ????
PortisHead
21/04/2009, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Παιδιά το συγκεκριμμένο αξεσούάρ το φέρνει και η suzuki, έναντι 400 ευρώ μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το είχα ρωτήσεισε έναν επίσημο αντιπρόσωπο,ευκαιρία....
Να σε ρωτήσω,πια είναι αυτή η ζελατίνα που φοράει το bandit της φώτο???Ξέρεις αν βγαίνει και τελείως φιμέ????
Της PowerBronze ειναι η τουριστάδικη
Δεν ξερω αλλες λεπτομερειες.
Το εχει δωσει τωρα το bandit
Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχει κανείς δοκιμάσει τη τύχη του με σαμάραι σε bandit???
Έχετε να προτείνεται κάποια εταιρείας???Λογικά όλο κμαι κάποιο πρόβλημα θα έχουμε με τη μαμά εξάτμιση....
συμφωνα με τη σελιδα που το βρηκα ειναι powerbronze. και η τι μη ειναι λογικη στα 200 η 250 δε θυμαμε.. αυτο που εβαλε ο φιλος σου δε ειναι σα κι αυτο . κι εμενα δε μου αρεσει. και ειναι και το ιδιο χρωμα με τη δικη μου μηχανη οποτε .....δε θα μου αρεσε.
το μονο κακο ειναι οτι θα πρεπει να βγουν τα καγκελα
amyroukai
21/04/2009, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχει κανείς δοκιμάσει τη τύχη του με σαμάραι σε bandit???
Έχετε να προτείνεται κάποια εταιρείας???Λογικά όλο κμαι κάποιο πρόβλημα θα έχουμε με τη μαμά εξάτμιση....
Αν δεν κάνω λάθος, στους περυσινούς καταλόγους του Τζωρτζόπουλου που είχε τα Cameron τα είχε φορεμένα σε Bandit... :D Τα σαμάρια μπαίνουν όλα σε όλες και αν δεν κάνω λάθος έχουν velcro για να ρυθμίζεις πόσο χαμηλά θέλεις να πάνε οπότε δεν κατεβαίνουν μέχρι την εξάτμιση. Το θέμα είναι να δεις τι μέγεθος θέλεις, έχει στην αγορά από Givi, Kappa, Oxford, Colori... Στo Spidistore στην Καλιρρόης μου είχαν πει "φέρε τη μοτοσικλέτα να τα βάλουμε επάνω να τα δεις" οπότε έχει και φιλικούς πωλητές. Οι μεγάλες μάρκες υποθέτω είναι εξίσου καλές. Και κόστος από 80-130 ευρώ ανάλογα μέγεθος και μάρκα.
Θέλει λίγο προσοχή στο δέσιμο, η ουρά στο δικό μου είναι χάλια, γιατί κάποιος δεν τα είχε δέσει καλά και την έκανε... Μη πω πως.
zvailakis
21/04/2009, 13:29
έχει κάτι προστατευτικά που μπαίνουν στην ουρά ώστε να μην γρατζουνιστεί! oxford και givi έχουν σίγουρα. Αλλιώς χαρτοταινία (αυτήν που χρησιμοποιούν για σχέδια) φαρδιά, που δεν αφήνει και κόλλα!!!! Περνάς τα σημεία που ακουμπάνε τα σαμάρια και όλα οκ.
Εγώ από σαμάρια έχω κάποια colori αρκετά παλιά, είναι λίγο μπελαλίδικα στο δέσιμο αλλά δεν ακουμπάνε σε εξάτμιση! Προσεχτικό δέσιμο μόνο!!!
amyroukai
21/04/2009, 18:39
Κανονικά έτσι γίνεται, ή κανένα κομμάτι νεοπρέν για ακόμα καλύτερη προστασία. Αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αφού δεν ήταν δικιά του, δε τον ένοιαζε και πολύ. Ίσως πάω να τη βάψω κάποια στιγμή, αν μαζέψει λίγα ακόμα :)
Το πίσω μαύρο σουρωτήρι, εμ, όχι το λάστιχο εννοώ, ΠΑΛΙ χάνει αέρα... Το κάρμα μου λέει ότι πρέπει να το αλλάξω! Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Κλέβουμε δύο λάστιχα... :rotflmao:
Πάντως είμαι περίεργος να δω τι έχει μαζέψει πάλι. Ευτυχώς που πήρα τρόμπα ποδιού και το φουσκώνω στο σπίτι γιατί το πλησιέστερο βενζινάδικο είναι στα 4 χιλιόμετρα.
Edit: Μα φυσικά μία ακόμα προκίτσα... :) Με 'γειά μου! Χώθηκε μέσα στην αυλάκωση, αριστερά από το κεντρικό πέλμα. Δε τη βγάζω για να φτάσει φουσκωμένο το λάστιχο στο βουλκανιζατέρ... Το πλησιέστερο απέχει 13χλμ στον Αγ. Στέφανο και ελπίζω να φτιάχνει και λάστιχα μοτο.
zvailakis
21/04/2009, 20:42
Κανονικά έτσι γίνεται, ή κανένα κομμάτι νεοπρέν για ακόμα καλύτερη προστασία. Αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αφού δεν ήταν δικιά του, δε τον ένοιαζε και πολύ. Ίσως πάω να τη βάψω κάποια στιγμή, αν μαζέψει λίγα ακόμα :)
Το πίσω μαύρο σουρωτήρι, εμ, όχι το λάστιχο εννοώ, ΠΑΛΙ χάνει αέρα... Το κάρμα μου λέει ότι πρέπει να το αλλάξω! Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Κλέβουμε δύο λάστιχα... :rotflmao:
Πάντως είμαι περίεργος να δω τι έχει μαζέψει πάλι. Ευτυχώς που πήρα τρόμπα ποδιού και το φουσκώνω στο σπίτι γιατί το πλησιέστερο βενζινάδικο είναι στα 4 χιλιόμετρα.
Edit: Μα φυσικά μία ακόμα προκίτσα... :) Με 'γειά μου! Χώθηκε μέσα στην αυλάκωση, αριστερά από το κεντρικό πέλμα. Δε τη βγάζω για να φτάσει φουσκωμένο το λάστιχο στο βουλκανιζατέρ... Το πλησιέστερο απέχει 13χλμ στον Αγ. Στέφανο και ελπίζω να φτιάχνει και λάστιχα μοτο.
Πρώτα ο ταρίφας, και μετά λάστιχο! περαστικά να είναι!!!
Λοιπόν, σήμερα έβαλα την ζελατίνα της suzuki με το φρυδάκι. Ελπίζω να την δοκιμάσω το Σκ κάποια στιγμή! Στο πλοίο των Minoan από Κρήτη χθες το βράδυ την είδα σε ένα 1250 ασημί (τριβάλιτσο, φορτωμένο φουλ!!!!), και ρώτησα τον ιδιοκτήτη του! Με έπεισε, πήγα στην suzuki την είχε και την πήρα. ?125 τελικά οπότε οκ!
Πρώτο τεστ έγινε στην Συγγρού το απόγευμα, καλύτερα μου φάνηκε! Δεν χτυπούσε απευθείας αέρας στο κράνος! Όλα καλά λοιπόν!!!
Πρώτα ο ταρίφας, και μετά λάστιχο! περαστικά να είναι!!!
Λοιπόν, σήμερα έβαλα την ζελατίνα της suzuki με το φρυδάκι. Ελπίζω να την δοκιμάσω το Σκ κάποια στιγμή! Στο πλοίο των Minoan από Κρήτη χθες το βράδυ την είδα σε ένα 1250 ασημί (τριβάλιτσο, φορτωμένο φουλ!!!!), και ρώτησα τον ιδιοκτήτη του! Με έπεισε, πήγα στην suzuki την είχε και την πήρα. ?125 τελικά οπότε οκ!
Πρώτο τεστ έγινε στην Συγγρού το απόγευμα, καλύτερα μου φάνηκε! Δεν χτυπούσε απευθείας αέρας στο κράνος! Όλα καλά λοιπόν!!!
ειναι καλυτερη απο την μαμα την εβαλα και εγω με το που το πηρα απο τον Σφακιανακη...
μπορει καποιος να μου πει τι εξατμηση να βαλω??
εχω κολλησει...
zvailakis
21/04/2009, 20:52
Αν δεις το συγκεκριμένο μηχανάκι, φοράει την remus hexagon carbon. Είναι η εξάτμιση που μου αρέσει πιο πολύ από όλες έχω δει! ΑΑΑΑΑΑΑ και η mivv η suono (νομίζω) μαύρη όμως (νομίζω carbon).
Αν δεις το συγκεκριμένο μηχανάκι, φοράει την remus hexagon carbon. Είναι η εξάτμιση που μου αρέσει πιο πολύ από όλες έχω δει! ΑΑΑΑΑΑΑ και η mivv η suono (νομίζω) μαύρη όμως (νομίζω carbon).
η yoshimura τι λεει?
Καλημέρα & χρόνια πολλά σε όλους!Θα κανονήσουμε κανένα καφέ το Σ/Κ ή όχι???:wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
η yoshimura τι λεει?
εγω αυτη εχω. πολυ καλη ,καλος ηχος (οχι δυνατος) ψηλα εχει ςραιο σφυριγμα. και διχνει ομορφα πανω στη μηχανη. ολα αυτα βεβαια ειναι υποκειμενικα.
amyroukai
22/04/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Καλημέρα & χρόνια πολλά σε όλους!Θα κανονήσουμε κανένα καφέ το Σ/Κ ή όχι???:wacko:
Να πάμε, γιατί το αμελήσαμε 2 Κυριακές τώρα... :):)
Τελικά τέλος του μήνα, μόλις πιστωθούν επιτέλους κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα παραγγείλω Diablo Strada. Ήθελα τα καινούρια Angel αλλά δεν θα έρθουν σύντομα Ελλάδα, κρίμα.
Να πάμε, γιατί το αμελήσαμε 2 Κυριακές τώρα... :):)
Τελικά τέλος του μήνα, μόλις πιστωθούν επιτέλους κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου, θα παραγγείλω Diablo Strada. Ήθελα τα καινούρια Angel αλλά δεν θα έρθουν σύντομα Ελλάδα, κρίμα.
Βάλε pirelli & θα με θυμηθείς!:beer:
amyroukai
22/04/2009, 17:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Βάλε pirelli & θα με θυμηθείς!:beer:
Δεν τα είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, εσένα θυμήθηκα που έγραφες καλά λόγια για το κράτημα και την αντοχή και είπα να τα βάλω. Αλλιώς πήγαινα για Dunlop αυτή τη φορά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από pc997
απο που την πηρες και ποσο??
Την πηρα απο ebay μεταχειρισμενη 430 με τα μεταφορικα.
Παιδια καλησπερα.Εχθες πηρα το δικο μ bandit κ γω και οπωσ ειναι φυσικο αρχισα τισ βολτες.Παρατηρησα κατι ομως που δε μ αρεσε.Εχθες την ωρα που το παρελαβα απο το μαγαζι( μεταχειρισμενο το πηρα) αναβοσβηνε η αντλια τησ βενζινης και ειχα μια παυλα.Πηγα στο βενζιναδικο το γεμισα και πηρε μονο 11 λιτρα.Σημερα παλι τα ιδια αναβοσβηνε αφου ειχα κανει 140 χλμ απο το χθεσινο γεμισμα και πηρε παλι 11 λιτρα.Ξερει κανεις κατι εχει ακουσει???
zvailakis
22/04/2009, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ciric7
Παιδια καλησπερα.Εχθες πηρα το δικο μ bandit κ γω και οπωσ ειναι φυσικο αρχισα τισ βολτες.Παρατηρησα κατι ομως που δε μ αρεσε.Εχθες την ωρα που το παρελαβα απο το μαγαζι( μεταχειρισμενο το πηρα) αναβοσβηνε η αντλια τησ βενζινης και ειχα μια παυλα.Πηγα στο βενζιναδικο το γεμισα και πηρε μονο 11 λιτρα.Σημερα παλι τα ιδια αναβοσβηνε αφου ειχα κανει 140 χλμ απο το χθεσινο γεμισμα και πηρε παλι 11 λιτρα.Ξερει κανεις κατι εχει ακουσει???
Μεγειά το μηχανάκι. Όταν αναβοσβήνει η αντλία και έχεις μια μπάρα, σημαίνει ότι έχεις πάνω κάτω 5,5λτ ακόμα, κσι θσ έπρεπε να βάλει περίπου 13-14 λτ, θεωρητικά πάντα. Εμένα αν βάλω μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει παίρνει γύρω στα 15λτ.
Πάντα όρθιος!
Ευχατιστω πολυ αλλα να σου πω την αληθεια με ανυσηχει αθτο που εγραψα γτ στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει οτι παιρνει 19λτ.Ακομα και 5,5-6λτ να εχοθν μεινει μεσα οταν μ αναψει η αντλια παμε στα 16,5-17.Κατι δε παει καλα η σε ολους ετσι ειναι??
με τι ρυθμους εγιναν αυτα τα 140 χιλ;;
αλλα και απο τη αλλη 11 λιτρα για 140 χιλ ειναι παρα πολα.
μαλλον δε στο γεμισε καλα τη πρωτη φορα.
εμενα με χαλαρους ρυθμους με παει 240 στα ιδια λιτρα
Το θεμα μου αρχικα δν ειναι ποσο εκαψε ( γτ μπορει να μη το πηγαινα χαλαρα.δε ξερω γτ ειμαι οσο ψαρι γινεται ) αλλα γτ πηρε μεσα μονο 11 λτ με λλαμπακι να αναβοσβηνει ενω ο κατασκευαστης δινει 19λτ ντποζιτο.Μηπως εχετε προσεξει καποια μικρη ανακριβεια στο δεικτη βενζινης?
διαβασε ξανα αυτο που εγραψε ο φιλος zvailakis
Το διαβασα πολλες φορες και μου λειπουν 4 λτ.Ειπε οτι αν το γεμισει μολις αναβοσβησει παιρνει 15λτ εμενα σημερα και χθες πηρε 11.Αυριο θα παρω ενα μπουκαλακι βενζινα και θα παω μεχρι να μου μεινει σχεδον να δω ποσο θα παρει μετα.Αν καποιοσ αλλος εχει αντιστοιζο προβλημα η εχει ακουσει κατι και μπορει ας πει μια γνωμη γτ αρχιζω και σκεφτομαι διαφορα μιας και το μηαχανακι το πηρα μτχ.Ευχαριστω και παλι!
υδροψυκτο ειναι η ελαιοψυκτο;
Υδροψυκτο ειναι κατα 99%.Το μηχανακι ειναι αγορασμενο τον ιουλιο του 2007.
Υδροψυκτο ειναι κατα 99%.Το μηχανακι ειναι αγορασμενο τον ιουλιο του 2007.
Στην αρχή αναβοσβήνει η τελευταία μπάρα με την αντλία βενζίνας & μετά αναβοσβήνει μόνο η αντλία βενζίνης χωρίς την μπάρα.Μην αγχώνεσαι, βγάζει χλμ.το bandit:rolleyes:
φιλε με τρελανες τωρα. δε ξεχωριζεις ενα κινητηρα αν ψυχετε απο το αερα η με νερο;
εχει ψυγειο νερου;;
ακομα πιο ευκολο. αν ειναι μαυρος ο κινητηρας ειναι με αερα
ασημι με νερο
φιλε με τρελανες τωρα. δε ξεχωριζεις ενα κινητηρα αν ψυχετε απο το αερα η με νερο;
εχει ψυγειο νερου;;
ακομα πιο ευκολο. αν ειναι μαυρος ο κινητηρας ειναι με αερα
ασημι με νερο
Tο δικό μου είναι του 2004 & είναι ασημί αεροελαιόψυκτο...Ρε παιδιά το πιο απλό...Κοιτάξτε αν έχει δείκτη θερμοκρασίας!:beer:
Δείκτη δεν έχει κανένα!!!!! μόνο λαμπάκι αν παραζεσταθεί :( :(
Ok! Λύθηκε νομίζω η απορία...
ειπε οτι ειναι του 2007 αρα δε παιζει να ειναι σα το δικο σου
dim με ρωτησες αν ηταν υδρο η ελαιο....οχι υδρο η αερο....δεν ειμαι τοσο ασχετος ρε σεις παιδια απλα ειμαι υπερβολικα ψαρι με τις μηχανες δειξτε λθγη επιεικια
Υπαρχει περιπτωση να μην το γεμισε καλα.Σε εμενα οταν γεμιζω μεχρι να βρεχετε το στομιο στην ταπα παιρνει περιπου 13 λιτρα απο την στιγμη που αρχιζει να αναβοσβηνει.