View Full Version : GSF 600/650 s Bandit
PortisHead
30/03/2010, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
Και πως γινεται αυτο ? Τους ρωταμε με e-mail ?
Αν το μαγαζι ειναι το mandp.co.uk τοτε εχει και live chat να μιλησεις με καποιον εκπροσωπο.
Εμενα μου ειχαν πει οτι ειναι περιπου ενος ετους τα λαστιχα των προσφορων...και οντως ισχυε.
Βεβαια οπως εχω ξαναπει και 2 χρονων να ειναι το λαστιχο....φαντασου οτι η αποθηκη ειναι στην Αγγλια οπου εχει 90% υγρασια και 15 βαθμους στην καλυτερη...οποτε μια χαρα συντηρούνται :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν το μαγαζι ειναι το mandp.co.uk τοτε εχει και live chat να μιλησεις με καποιον εκπροσωπο.
Εμενα μου ειχαν πει οτι ειναι περιπου ενος ετους τα λαστιχα των προσφορων...και οντως ισχυε.
Βεβαια οπως εχω ξαναπει και 2 χρονων να ειναι το λαστιχο....φαντασου οτι η αποθηκη ειναι στην Αγγλια οπου εχει 90% υγρασια και 15 βαθμους στην καλυτερη...οποτε μια χαρα συντηρούνται :D
Παντως εγω δεν θα εμπιστευομουνα 2 χρονων λαστιχα στην μηχανη με τιποτα!(δεν ειναι αμαξι)
fotodimis
30/03/2010, 20:41
πια η δίφορα αν σε σκάσει λάστιχο και να είναι το μπροστινό με 110 και έλα να δούμε πως θα το κρατήσεις :beer:
δέστε και αυτό βάλτε το στο κεφάλι μας
http://www.youtube.com/watch?v=Mg46bpHq1kg&feature=related
και αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=ilLfYwGUqgg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=xbDO0VLQPl8&feature=related
fotodimis
30/03/2010, 20:43
πάντα φιλικά από θσσαλονίκη :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από fotodimis
πια η δίφορα αν σε σκάσει λάστιχο και να είναι το μπροστινό με 110 και έλα να δούμε πως θα το κρατήσεις :beer:
δέστε και αυτό βάλτε το στο κεφάλι μας
http://www.youtube.com/watch?v=Mg46bpHq1kg&feature=related
και αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=ilLfYwGUqgg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=xbDO0VLQPl8&feature=related :confused: :rolleyes:
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με την χρονολογια καινουργιου ελαστικου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
:confused: :rolleyes:
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει αυτο με την χρονολογια καινουργιου ελαστικου...
Ανόητε νεανία!
Όσο πιο παλιό το λάστιχο, τόσο καλύτερο πρέπει να είναι το κράνος, βρε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Ούτε κι εγώ το κατάλαβα, αλλά το ερμήνευσα, ε?:winka: ).
Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
Ανόητε νεανία!
Όσο πιο παλιό το λάστιχο, τόσο καλύτερο πρέπει να είναι το κράνος, βρε!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(Ούτε κι εγώ το κατάλαβα, αλλά το ερμήνευσα, ε?:winka: ). :a08:
eddiedimitris
02/04/2010, 16:07
Παιδια καλησπερα και παλι.
Αλλη μια αποριουλα.To XJ6 της Yamaha σε σχεση με το Bandit που υπερτερει και κοστιζει τοσο παραπανω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από eddiedimitris
Αλλη μια αποριουλα.To XJ6 της Yamaha σε σχεση με το Bandit που υπερτερει και κοστιζει τοσο παραπανω?
είναι σχεδόν όμοια μηχανάκια,εκτός του βάρους. το bandit κοστίζει λιγότερο γιατί δεν έχει "φάει" χρόνο και χρήμα στην μαμά suzuki μιας και χρησιμοποιεί τεχνολογίες δοκιμασμένες.
αγοράζεις το μοντέλο 2008 stock ενώ το xj6 είναι "φρέσκο".
το bandit τα σπάει!!!:D :D :D
amyroukai
02/04/2010, 23:17
Αλλη μια αποριουλα.To XJ6 της Yamaha σε σχεση με το Bandit που υπερτερει και κοστιζει τοσο παραπανω? Ζήτω το μάρκετινγκ! :) Λοιπόν το πόσο κοστίζει και το αν είναι "καλύτερο" δεν έχει καμμία σύνδεση, εκτός της λογικής ακριβό=καλό. Κατά τα λοιπά, το Bandit είναι το γρηγορότερο "600άρι", το βαρύτερο επίσης, με αξιοπρεπές στρίψιμο και πολύ καλά φρένα. Σου μένει η διαφορά τιμής για εξοπλισμό, βελτίωση ή ακόμα καλύτερα, βόλτες... ;)
Το πόσο θέλει να πουλάει η κάθε αντιπροσωπεία και εταιρία τα δικά της, δεν έχει σχέση με το καλό ή κακό μηχανάκι πάντως. Με εξαίρεση -για την ώρα- τα Κινέζικα.
οσα τεστ διαβασα ολα λενε οτι οι αναρτησεις του xj ειναι απο ανεπαρκεις εως απαραδεκτες.
γενικα πρεπει να κανεις πολες παραχωρησεις για να λες οτι εχεις γιαμαχα.
οσο για τιμη εχει πεσει πολυ οσο και του μπαντιτ στα 6000.
eddiedimitris
03/04/2010, 01:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Ζήτω το μάρκετινγκ! :) Λοιπόν το πόσο κοστίζει και το αν είναι "καλύτερο" δεν έχει καμμία σύνδεση, εκτός της λογικής ακριβό=καλό. Κατά τα λοιπά, το Bandit είναι το γρηγορότερο "600άρι", το βαρύτερο επίσης, με αξιοπρεπές στρίψιμο και πολύ καλά φρένα. Σου μένει η διαφορά τιμής για εξοπλισμό, βελτίωση ή ακόμα καλύτερα, βόλτες... ;)
Το πόσο θέλει να πουλάει η κάθε αντιπροσωπεία και εταιρία τα δικά της, δεν έχει σχέση με το καλό ή κακό μηχανάκι πάντως. Με εξαίρεση -για την ώρα- τα Κινέζικα. Στη προκειμενη φίλε μου δεν ειναι θεμα μαρκετινγκ αλλα θεμα ασχετοσυνης δικης μου.Το ιδιο θα μπορουσα να ρωτησω και για το ER-6F της Kawasaki αλλα δεν μου κανει για αλλους λογους.Απλα αναρωτηθηκα μηπως εχει ξερω γω καλυτερο στησιμο η φρενα η κατι τετοιο τελος παντων.Οποτε μαλλον τελικα το καλοκαιρακι το Bandit θα χτυπησω.Τα καγκελα τελικα στα 80 γιουρια πανε?Εκτος απ το κινητηρα προστατευουν και τα ποδια καθολου σε περιπτωση πτωσης?
χτυπατο και γρηγορα.
γιαννη μια γυρνας απο τη μια μια απο την αλλη. κατσε σε μια μερια.:beer:
amyroukai
03/04/2010, 14:30
Εκτος απ το κινητηρα προστατευουν και τα ποδια καθολου σε περιπτωση πτωσης? Μόνο οι μπότες ή τα μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο προστατεύουν τα πόδια.
Για το ζήτημα "τιμή αγοράς" δεν είναι ασχετοσύνη δική σου γιατί πραγματικά είναι κοινή πίστη ότι όσο πιο ακριβό ένα μοντέλο, τόσο πιο "καλό" είναι για κάποιο λόγο.
Αυτοί στην Triumph αν τους φωτίσει ο καλός θεούλης εκεί στην Αγγλία και βγάλουν ένα 675 με μισό fairing, στα κιλά που είναι και το Daytona και το street triple, ε ρε γλέντια...
Καλά K5_N θα κρατήσω αυτήν τη μεριά... Προσπαθώ να βρω το καλό μου προφίλ να με κολακεύει :lol:
eddiedimitris
03/04/2010, 15:30
Γεματο ποσα κιλα ειναι παιδια?Ειναι οντως 240?Βεβαια καπου τοσο ειναι και το mp3 που εχω τωρα αλλα ελεγα μηπως παω σε ελαφρυτερο.Στο κοντερ εχει shift indicator?Μεση καταναλωση περιπου?
Παιδια sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα το συγκεκριμενο δεν το εχω οδηγησει.
Σε σχεση με το ER-6F ειναι αρκετα βαρυτερο?Ειναι πολυ πιο δυσκολο-δηγητο μεσα σττη πολη?
Γεματο ποσα κιλα ειναι παιδια?Ειναι οντως 240?Βεβαια καπου τοσο ειναι και το mp3 που εχω τωρα αλλα ελεγα μηπως παω σε ελαφρυτερο.Στο κοντερ εχει shift indicator?Μεση καταναλωση περιπου?
Παιδια sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα το συγκεκριμενο δεν το εχω οδηγησει.
Σε σχεση με το ER-6F ειναι αρκετα βαρυτερο?Ειναι πολυ πιο δυσκολο-δηγητο μεσα σττη πολη? δεν ξερω για τους φιλους με τα μισα φαιρινγκ με το δικο μου παντως μεσα στη πολη παω οπου πανε και τα παπακια γιατι τα σκουτερ μενουν πισω στη κινηση.
amyroukai
03/04/2010, 18:01
Όντως θα παραδεχτώ και εγώ ότι είμαι μεγάλος φασίστας και στριμώχνω επιθετικά οποιονδήποτε μέσα στην κίνηση αν δεν μου κάνουν χώρο. Θα εκπλαγείς από το πόσο γρήγορα μπορείς να πας μόλις συνηθίσεις, αν φυσικά δεν το φοβάσαι. Το Bandit δεν έχει πρόβλημα, όσο μπορείς να το πας πάει. ΟΚ έχει σημεία που δεν χωράει σε σχέση με παπί, αλλά είναι τόσο λίγα που δεν έχει σημασία. Το βάρος των 240 κιλών θα το καταλάβεις στο παρκάρισμα μόνο ή αν πρέπει να το σπρώξεις ανηφόρα αλλά υποθέτω ότι και με το Mp3 έχεις συνηθίσει να μην παρκάρεις με τη μούρη σε κατηφόρα για να μην χρειάζεται να πας ανηφορικά πίσω για να φύγεις. ;)
Κατανάλωση από 5 λίτρα σε "πεθαμένη" οδήγηση ως 10 σε καραξεσκισμένη....
Indicator νομίζω έχει το κ9/κ10 με το νέο fairing.
:a023: καλή ανασταση σε ολους :a015:
eddiedimitris
03/04/2010, 20:59
Χρονια πολλα και καλη ανασταση παιδια!
amyroukai
03/04/2010, 23:49
Χρόνια πολλά σε όλους και τσουγκρίσματα μόνο σε αυγά και ποτήρια παιδιά! :)
Χρόνια πολλά σε όλους !!! Χριστός Ανέστη!!! Να μας έχει ο θεός όλους καλά αδέρφια... Παντού και Πάντα όρθιοι:wave2:
Χρονια πολλα σε σας και τις οικογενειες σας. Παντα υγεια και παντα ορθιοι.:beer: :beer:
fotodimis
04/04/2010, 18:19
χρονια πολλά σε όλους και χριστός ανέστη σε όλο τον κόσμο :a08: :beer: :beer: :beer: :sun:
Χρονια πολλα σε ολους
:beer: :beer:
Χριστος Ανεστη! χρονια πολλα!
bandit παντως ειδα και στην Παρο
και το ειχε ντοπιος!:cool:
eddiedimitris
06/04/2010, 15:17
Χρόνια πολλά και πάλι παιδιά.
Πέρασα σήμερα απ τη Suzuki στο Μπουρνάζι να ρωτησω για το ληστη.Το συναγερμό το χρεώνει με έκπτωση 15% στα 240 με την εγκατάσταση και μου είπε ότι μπαίνει κουμπωτά και έχει εγγύηση εφ όρου ζωής.Αξίζει?
Οσον αφορά τη μηχανή στα 6.100 περίπου μπορώ να τη βρω οπουδήποτε ή μονο στου Σφακιανάκη τα μαγαζιά?
Για μπαγκαζιέρα τελικά ποια αξίζει περισσότερο και ποιο το συνολικό κόστος μαζί με τη βάση?Μήπως είναι πιο συμφέρον να παω σε tank bag?
Χρονια πολλα σε σας και τις οικογενειες σας!!
ANTE KAI ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!
amyroukai
07/04/2010, 01:06
...Το συναγερμό....Αξίζει?
Εξαρτάται που μένεις και που κινείσαι. Εμένα εδώ στην εξοχή δεν θα την κλέψει κανείς... Για εσένα μπορεί να έχει νόημα να βάλεις. Εσύ σταθμίζεις τους κινδύνους, εσύ αποφασίζεις.
Οσον αφορά τη μηχανή στα 6.100 περίπου μπορώ να τη βρω οπουδήποτε ή μονο στου Σφακιανάκη τα μαγαζιά?
Πιο φτηνά δεν έχω δει διαφημίσεις. Αν έχεις όρεξη να σπάσεις τα @@ του πωλητή μπορεί να σου κάνει δώρο κάτι, πχ συναγερμό, κάγκελα κλπ, πάντα ανάλογα και με το πόσα μετρητά θα του δώσεις. Κάνε τις βόλτες σου και από μεγαλέμπορους που διαφημίζουν "πακέτα δώρων" και μπορεί να βρεις καμμιά ευκαιρία. Έχει και καλά μεταχειρισμένα στη Motoselect που είναι του επίσημου δικτύου στη Θηβών, εκεί είχα πάρει και το δικό μου. Τελευταία φορά που πέρασα πριν λίγο καιρό είχε τρία Bandit μέσα.
Για μπαγκαζιέρα τελικά ποια αξίζει περισσότερο και ποιο το συνολικό κόστος μαζί με τη βάση?Μήπως είναι πιο συμφέρον να παω σε tank bag? Τι θα κουβαλάς; Αν είναι απλά να πάρεις μερικά χαρτιά μαζί σου, τότε τσάντα πλάτης ή tank bag. Αν -όπως εγώ- φορτώνεις πολύ προίκα επάνω, ψώνια super market και μαναβική και κάθε είδους αντικείμενα και γουστάρεις και να κλειδώνεις το κράνος μέσα (έστω και αν παρέχει μικρή ασφάλεια) πάρε βαλίτσα/μπαγκαζιέρα. Το ποιά μάρκα... Δες το πορτοφόλι σου και αποφάσισε! Όλες οι επώνυμες Kappa, Givi, SW Motech κλπ κάνουν την ίδια δουλειά. Απλά μάλλον αξίζει τα κάγκελα στερέωσης να τα πάρεις από την Suzuki είναι πιο καλαίσθητα και παρέχουν καλύτερες λαβές για το δεύτερο άτομο. Η "Suzuki" βαλίτσα πάντως είναι της Givi/Kappa αλλά με "καπέλο" στην τιμή.
Βαριέσαι να ψάξεις, όλα αυτά τα έχουν ξαναρωτήσει και τα έχουμε ξαναματαπει δεκάδες φορές... :beer: Είναι πολλές σελίδες το thread αλλά πραγματικά δεν αφήνει πολλές απορίες άλυτες! :)
amyroukai
07/04/2010, 08:27
Χτες το βράδι κατέβηκα Αθήνα, μετά τη βροχή (εδώ πάνω ακόμα έβρεχε). Τέτοιες γλίστρες δεν έχω ξαναφάει ποτέ! Μία φορά είπα "hello" στην άσφαλτο αλλά δεν απάντησε ευτυχώς και συνέχισα: Μπαίνοντας Αθήνα από Λ. Αθηνών, στο τελευταίο φανάρι πριν τη γέφυρα, αλλάζω πρώτη πολύ χαμηλά ακριβώς για να μην σπινάρει και με το που πάω να ανοίξω δευτέρα (είχε δεν είχε 2000-2500) τραβάει ένα σπαστικό "σπαρτάρισμα" δεξιά αριστερά, κλείνω το γκάζι, αφήνω το τιμόνι ήσυχο και μαζεύτηκε μόνο του. Και το σκηνικό συνεχίστηκε και σε άλλους δρόμους. Σαπούνι έβρεξε χτες; Και να πει κανείς ότι είναι η πρώτη βροχή της χρονιάς ή ότι έχει καιρό να το κάνει ή ακόμα πως δεν έχω ξανακατέβει κέντρο με βρεγμένο... Που να οδηγούσα και το μεγάλο!
Για να γκρινιάξω λίγο ακόμα να ησυχάσω, κατάφερα και διάλυσα ακόμα μία αλυσίδα, τέλος πάντων στα τελευταία της είναι, σε 20,000 χιλιόμετρα. Τι στο διάλο, στα δικά μου μπουκάλια Motul βάζουν οξύ μέσα αντί για λάδι;
eddiedimitris
07/04/2010, 09:15
Φιλε amyroukai καταρχας ευχαριστω.Το χω διαβασει όλο το thread απλα εχω δει να αλλαζετε γνωμες και στα θεματα βαλιτσων αλλα και στα λαστιχα.Επισης αλλαζουν πολυ και τα δεδομενα στις τιμές γι αυτο ρωταω.
Οσον αφορα το συναγερμο εννοουσα αν αξιζει ο συγκεκριμενος της Suzuki γιατι ετσι κι αλλιως θα βαλω.Στο σπιτι εχω υπογειο γκαραζ αλλα επειδη ειμαι αρκετες ωρες εξω λογω δουλειας και ισως και για ψυχολογικους λογους λεω να βαλω.
amyroukai
07/04/2010, 09:29
Κατά την ταπεινή μου γνώμη το θέμα βαλίτσας είναι καθαρά αισθητικό, αν δεν την χρειάζεσαι απαραίτητα όπως εγώ. Διαλέγεις αυτήν που σου κάνει "κλικ" στο μάτι. Έχοντας δει αρκετές, οι Givi/Kappa είναι πιο προσεγμένες σε ποιότητα, ευκολία χρήσης και κλειδαριές και είναι δοκιμασμένα αδιάβροχες. Motomarket, Stelpet και Δημητρόπουλος έχουν και ανταλλακτικά ότι χρειαστείς. Κάγκελα βαλίτσας "μαμά" αν δεν κάνω λάθος πάνε στα 140 (με λίγο παζάρι ο Degree0 τους κατάφερε έκπτωση) και βαλίτσα ανάλογα τη χωρητικότητα, αλλά είναι ανούσιο να πάρεις μικρή. Tankbags στα 25-30 λίτρα πάνε στα 80-120 ευρώ ανάλογα τη μάρκα.
Λογικό είναι ανάλογα τον οδηγό και τη χρήση, ο κάθε ένας να έχει άλλη άποψη και για το Bandit και για τα περιφερειακά. Οπότε οι αλλαγές γνώμης που λες, σαφώς και συμβαίνουν αλλά δεν είναι και τόσο παράξενες. Με τη χρήση θα σχηματίσεις και εσύ γνώμη που μπορεί να διαφέρει ή να συμπίπτει με κάποιες.
Ο συναγερμός που δίνουν είναι της ΜΕΤΑ Systems, δες και αυτό: http://www.metasystem.gr/products_moto.asp κάποιον από αυτούς βάζουν. Δες ποιό μοντέλο σου πουλάει η Suzuki και αν αξίζει να το πάρεις από την αντιπροσωπεία ή όχι. Ποιοτικά πάντως, είναι από τις καλύτερες μάρκες.
Χτες το βράδι κατέβηκα Αθήνα, μετά τη βροχή (εδώ πάνω ακόμα έβρεχε). Τέτοιες γλίστρες δεν έχω ξαναφάει ποτέ! Μία φορά είπα "hello" στην άσφαλτο αλλά δεν απάντησε ευτυχώς και συνέχισα: Μπαίνοντας Αθήνα από Λ. Αθηνών, στο τελευταίο φανάρι πριν τη γέφυρα, αλλάζω πρώτη πολύ χαμηλά ακριβώς για να μην σπινάρει και με το που πάω να ανοίξω δευτέρα (είχε δεν είχε 2000-2500) τραβάει ένα σπαστικό "σπαρτάρισμα" δεξιά αριστερά, κλείνω το γκάζι, αφήνω το τιμόνι ήσυχο και μαζεύτηκε μόνο του. Και το σκηνικό συνεχίστηκε και σε άλλους δρόμους. Σαπούνι έβρεξε χτες; Και να πει κανείς ότι είναι η πρώτη βροχή της χρονιάς ή ότι έχει καιρό να το κάνει ή ακόμα πως δεν έχω ξανακατέβει κέντρο με βρεγμένο... Που να οδηγούσα και το μεγάλο!
Για να γκρινιάξω λίγο ακόμα να ησυχάσω, κατάφερα και διάλυσα ακόμα μία αλυσίδα, τέλος πάντων στα τελευταία της είναι, σε 20,000 χιλιόμετρα. Τι στο διάλο, στα δικά μου μπουκάλια Motul βάζουν οξύ μέσα αντί για λάδι;
Kαλα ρε φιλε μονο 20000χλμ.εβγαλε?
Βαλε μια did να ησυχασεις!:wave2:
takos 66
07/04/2010, 11:54
χρονια πολλα χριστος ανεστη και απο εμενα...επιστροφη εχθες το απογευμα με πολυ κινηση στους δρομους αλλα ολα καλα:beer:
Xρονια πολλα σε ολους και απο εμενα!
Xρονια πολλα σε ολους αντε τωρα και καλο καλοκαιρι:smokin: :smokin: :smokin:
eddiedimitris
08/04/2010, 11:45
Βρηκα σε ενα μαγαζι Bandit 650 Abs που συμφωνα με τα λεγομενα του πωλητη ειναι 20 ημερων εχει πανω απο οτι ειδα μονο 550 χιλιομετρα,βασεις για τριβαλιτσο και αλλη λιγο ψηλοτερη ζελατινα.Μου ειπε οτι το αγορασε πριν 20 μερες ενας τυπος το πηγε ενα ταξιδι ειδε οτι δε του κανει και το εδωσε πισω για να παρει το V-strom.Το πουλαει τωρα σε μενα το μαγαζι στα 5.000.Οπτικα το μηχανακι φαινεται αψογο.Τι λετε ρε παιδια αξιζει?Δεν εχω και εμπειρια καθολου απο μεταχειρισμενα.Μεχρι τωρα οτι οχημα εχω παρει το εχω παρει καινουργιο.Τι να προσεξω?Γενικα στεκει ολο αυτο το σεναριο?
amyroukai
08/04/2010, 12:04
Αν είναι έτσι, θα φαίνεται και από την άδεια, ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας. Και γιατί να μην γλιτώσεις ένα 1100άρι από την τιμή και άλλο ένα 350άρι εξοπλισμό... Και καινούρια πρακτικά μοτοσικλέτα;
http://motoselect.car.gr/bikes/ αυτά είναι τα μεταχειρισμένα του επίσημου δικτύου.
edit: Γελάω πάντως με την ιστορία, γιατί σε 550 χιλιόμετρα ποιός είναι ο θεός της οδήγησης που "κατάλαβε ότι δεν του κάνει" και πήρε στρώμα; Νταξ δεν λέω, το Strom έχει πιο πολύ πουλ-καφετέρια-μουρ και στάτους... Άσε που, ταξίδι 550 χιλιόμετρα; ΛΟΛ και πάλι ΛΟΛ.
amyroukai
08/04/2010, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από EGRAS
... καλο καλοκαιρι... Ρε φίλε κάθε φορά που το γράφεις συννεφιάζει, άστο το τιμημένο να έρθει με το καλό όποτε να'ναι...
eddiedimitris
08/04/2010, 12:27
Αν είναι έτσι, θα φαίνεται και από την άδεια, ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας. Και γιατί να μην γλιτώσεις ένα 1100άρι από την τιμή και άλλο ένα 350άρι εξοπλισμό... Και καινούρια πρακτικά μοτοσικλέτα;
http://motoselect.car.gr/bikes/ αυτά είναι τα μεταχειρισμένα του επίσημου δικτύου.
edit: Γελάω πάντως με την ιστορία, γιατί σε 550 χιλιόμετρα ποιός είναι ο θεός της οδήγησης που "κατάλαβε ότι δεν του κάνει" και πήρε στρώμα; Νταξ δεν λέω, το Strom έχει πιο πολύ πουλ-καφετέρια-μουρ και στάτους... Άσε που, ταξίδι 550 χιλιόμετρα; ΛΟΛ και πάλι ΛΟΛ. Απλα λογω απειριας φοβαμαι μη τυχον ειναι απο καμμια πτωση το μηχανακι και το εχουν μαζεψει και δε βλεπω τιποτα απο ζημιες πλεον.Και απ την αλλη ο αλλος ιδιοκτητης τοσο χαλαρα εχασε κοντα 1.500 χιλιαρικο?Οι βασεις για βαλιτσες του Bandit δεν κανουν για το Strom?
PortisHead
08/04/2010, 13:00
Κανε οτι σου λεει το ενστικτο σου βασικα.
Προσωπικα εγω ακολουθω τον κανονα :
Αμα εχεις υπόνοιες για κατι...καλα κανεις και τις εχεις. :D
amyroukai
08/04/2010, 13:41
Απλα λογω απειριας φοβαμαι μη τυχον ειναι απο καμμια πτωση το μηχανακι και το εχουν μαζεψει και δε βλεπω τιποτα απο ζημιες πλεον.Και απ την αλλη ο αλλος ιδιοκτητης τοσο χαλαρα εχασε κοντα 1.500 χιλιαρικο?Οι βασεις για βαλιτσες του Bandit δεν κανουν για το Strom? Οι βάσεις δεν κάνουν για άλλη μοτοσικλέτα. Για το πέσιμο/μάζεμα και να μην αφήσει σημάδια πουθενά δύσκολο γιατί κοστίζει. Αλλά αν έχεις την υπόνοια...
Απλα λογω απειριας φοβαμαι μη τυχον ειναι απο καμμια πτωση το μηχανακι και το εχουν μαζεψει και δε βλεπω τιποτα απο ζημιες πλεον.Και απ την αλλη ο αλλος ιδιοκτητης τοσο χαλαρα εχασε κοντα 1.500 χιλιαρικο?Οι βασεις για βαλιτσες του Bandit δεν κανουν για το Strom?
Δεν ειναι απαραιτητο να εχει πεσει μονο. Μπορει να ειχε μηχανικο προβλημα.
Αν εχεις ατομο εμπιστο να το κοιταξει αξιζει ο κοπος. Ακομη και κινητηρα να ανοιξανε μπορει να φανει απο τα σημαδια, και ενα γατος μηχανικος το καταλαβαινει.
amyroukai
11/04/2010, 09:02
Ξεκινάω για Βόλο στις 3 το πρωί, για καφεδάκι με την ανατολή του ηλίου. 6 είμαι Βόλο και κάνω μιά βόλτα... Λοιπόν, τα κόκκινα στο δρόμο οι Βολιώτες και οι Λαρισαίοι τα θεωρούν απομεινάρια της Πασχαλινής διακόσμησης μάλλον, γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν σταμάτησε σε φανάρι. Ούτε αυτοκίνητα, ούτε μοτοσικλέτες, ούτε παπιά, τίποτα, λες και δεν υπήρχαν σηματοδότες. Εγώ καλά πέρασα, η πόλη μου αρέσει, η μπουγατσούλα Σερραίος εγγύηση (ο καφές μούφα όμως), αλλά τέτοια καφρίλα στο δρόμο δεν την έχω ξαναδεί που-θε-νά. Να λέμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί στην Αθήνα με τους οδηγούς που έχουμε! Παλικάρια μου Βολιώτες, ο Θεός μαζί σας... Μαζί μου ήταν σίγουρα, αφού επέστρεψα σώος...
Ξεκινάω για Βόλο στις 3 το πρωί, για καφεδάκι με την ανατολή του ηλίου. 6 είμαι Βόλο και κάνω μιά βόλτα...
:confused: :confused: :confused:
mitsospatras
11/04/2010, 20:25
.
Ξεκινάω για Βόλο στις 3 το πρωί, για καφεδάκι με την ανατολή του ηλίου. 6 είμαι Βόλο και κάνω μιά βόλτα... Λοιπόν, τα κόκκινα στο δρόμο οι Βολιώτες και οι Λαρισαίοι τα θεωρούν απομεινάρια της Πασχαλινής διακόσμησης μάλλον, γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν σταμάτησε σε φανάρι. Ούτε αυτοκίνητα, ούτε μοτοσικλέτες, ούτε παπιά, τίποτα, λες και δεν υπήρχαν σηματοδότες. Εγώ καλά πέρασα, η πόλη μου αρέσει, η μπουγατσούλα Σερραίος εγγύηση (ο καφές μούφα όμως), αλλά τέτοια καφρίλα στο δρόμο δεν την έχω ξαναδεί που-θε-νά. Να λέμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί στην Αθήνα με τους οδηγούς που έχουμε! Παλικάρια μου Βολιώτες, ο Θεός μαζί σας... Μαζί μου ήταν σίγουρα, αφού επέστρεψα σώος...
Bραδιατικα ξεκινησες για Βολο??Αϋπνιες ειχες?:confused:
amyroukai
12/04/2010, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Bραδιατικα ξεκινησες για Βολο??Αϋπνιες ειχες?:confused: Εγώ να επαναλάβω αυτό που σου είπε ο Γιώργος; Ου μπλέξεις... :lol:
Εγώ να επαναλάβω αυτό που σου είπε ο Γιώργος; Ου μπλέξεις... :lol:
A ετσι πες μου!!!!:rotflmao:
Παίχτη:
Είναι πολλά το χιλιόμετρα λέμεεεεε.....
ΟΥΣΤ κ ΜΑΚΡΙΑ (απ'αυτό είναι ετς κ αλλιώς)!
αμΟΙρουκαι:
Εισαι τρελλοκομείο.... ΤΕΡΑΣΤΙΟ!
Και να πω και τα δικά μου...
Τις προάλλες πήγα στο σπίτι των γονιών μου κ έβαλα το μηχανάκι στον περοφραγμένο περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, τον οποίο και φυλάνε 5 ελληνικοί ποιμενικοί.
Απολογισμός:
2 φαγωμένα (από σκύλο) φλάς, βάση πινακίδας το ίδιο, καθώς και στραβωμένη πινακίδα.
Τα λέω εγώ, είναι 'νόστιμο' μηχανάκι ο ληστής!...
amyroukai
15/04/2010, 19:25
Πήγα για το σέρβις των 60,000... Τρελό γέλιο! :)
195459
Τελικά σκωληκοειδίτιδα είχε; :rotflmao: :rotflmao:
amyroukai
15/04/2010, 21:24
Μπα, παλαιοελαιίτιδα και ελαφρά βαλβιδίαση, πήρε μιά βίδα-παξιμάδι πριν το πρωινό και του πέρασαν όλα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εχω λιώσει στο γέλιο!!!!!!
Για τα σίδερα είστε λέμε!
Γιατρέεεεεε, είσαι απαίχτου!!!!
Τι λεει γιατρε μου?Θα ζησει,πως το βλεπεις??!!!!!!!!!!
Ειστε απαιχτοι ρεεε......................:rotflmao: :rotflmao: :beer:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
BIKENEST
16/04/2010, 08:51
ο ασθενης αναρωνει αποτελεσματικα και ως εκ τουτου εφυγε απο το ιατριο +3 αλογατα!!!!:rotflmao: :rotflmao: :beer:
fotodimis
16/04/2010, 19:24
σαν τους γιατρούς του ικα χικ ουπ :beer:
:beer: χα!χα! Ωραίοι:winka:
amyroukai
18/04/2010, 17:30
τον ασθενη τον τσακισε ενας γερος στην Αττικη οδο παρασκευη μεσημερι απο βλακεια. δεν εχω παει να τον δω ακομα. εγω εσπασα δεξι χερι, το εγχειρησα, ολα οκ, αλλα 2,5 μηνες εκτος μαχης... χανω ολη τη σεζον track day γμτ! φωτογραφιες στο σχετικο θρεντ οταν παω τροχαια αττικης οδου για καταθεση. κριμα!:cry:
και αν δεν φτιαχνεται, αντε να αποφασισω τι θα παρω μετα... :beer:
:eyepop: :sad:
Περαστικά φίλε κι από ληστές όσους θες...
τον ασθενη τον τσακισε ενας γερος στην Αττικη οδο παρασκευη μεσημερι απο βλακεια. δεν εχω παει να τον δω ακομα. εγω εσπασα δεξι χερι, το εγχειρησα, ολα οκ, αλλα 2,5 μηνες εκτος μαχης... χανω ολη τη σεζον track day γμτ! φωτογραφιες στο σχετικο θρεντ οταν παω τροχαια αττικης οδου για καταθεση. κριμα!:cry:
και αν δεν φτιαχνεται, αντε να αποφασισω τι θα παρω μετα... :beer: Οχι ρε συ Γιαννη. Περαστικα ρε αγορι και ποτε ξανα. Κοιτα να αναρρωσεις εσυ και ολα τα αλλα φτιαχνονται.:wave2:
Παρε και μια :beer: για το καλο
Περαστικα ρε συ Γιαννη και ποτε ξανα. :(
:beer:
olaeinai_dromos
18/04/2010, 20:08
Eυτυχως εισαι καλα!!
Πολλες ευχες και γρηγορα να ειναι μια αναμνηση:)
Περαστικα ρε Γιαννη....
Τι γινεται ρε φιλε πρωτα ο Γιωργος,τωρα εσυ...τι να πω...:sad:
Περαστικα και σιδερενιος...:sick:
περαστικα γιαννη . :beer: :beer:
αφου εσυ εισαι καλα ολα τα αλλα γινονται
Γιαννη, αφου εισαι εσυ καλα, ολα καλα ειναι!
"Φτου σου ρε πστ μου, θα χάσω και τον Κεβιν".... :lol: :lol: :lol:
Δεν παιζεσαι ρε τρελλοκομειο!
kostaskex
18/04/2010, 22:22
περαστικά φιλαράκι και σιδερένιος...
δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχουν καθόλου οι οδηγοί αυτοκινήτων...
προχτες σταματημένος κανονικά με κόκκινο στο φανάρι έρχεται ένας παππούλης από πίσω και μου έδωσε μια ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα και χωρίς να πέσω κάτω.
μόνο που κατέβηκα από τη μηχανή να δω αν έπαθα κάποια ζημιά ο παππούλης είχε πάθει παρκινσον... τι να του έλεγα...τες πα...θέλει πλέον πολύ προσοχή συνφορουμήτες....
takos 66
19/04/2010, 00:00
περαστικα και σιδερενιος...μη σκας τα track day ξαναρχονται φτανει να εισαι εσυ καλα..
mitsospatras
19/04/2010, 04:09
Περαστικα φιλε και σιδερενιος.
PortisHead
19/04/2010, 07:40
Περαστικα και σιδερενιος !!!
Κριμα... :(
Οπως ειπαν και οι παραπανω περαστικα και ποτε ξανα!!
περαστικα ρε μαν!
πολυ κριμα!
παει ο ληστης δηλ?
περαστικά βρε παλικάρι μου μην σε νοιάζουν τα σίδερα!!!καλό κουράγιο και καλή ανάρρωση να εισαι παντα καλά
f.christos
19/04/2010, 18:06
σιδερενιος φιλε!:) :) :)
Περαστικά και καλή ανάρρωση.:beer:
alex-kal
19/04/2010, 20:35
Φίλε περαστικά, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Είμαι ήδη 2 μήνες με σπασμένο χέρι (δεν παίρνει χειρουργείο) και έχω ακόμα δρόμο..
οχι ρε φιλε...
στεναχωρηθηκα τωρα...:(
περαστικα και καλη και γρηγορη αναρρωση...:sad:
περαστικα φιλε....καλη και συντομη αναρωση...!!!
:( Περαστικά και γρήγορα σιδερένιος .
GiannisX
20/04/2010, 06:37
Φίλε περαστικά μέσα από την καρδιά μου.
Με το καλό γερός και πάνω στη μηχανή σου.
fotodimis
20/04/2010, 08:13
εμείς να είμαστε καλά τα σιδερα γίνονται περαστικά
krynikos
20/04/2010, 16:26
Περαστικά φίλε....και καλή ανάρωση!!!
Όχι ρε γαμώτο!!!!με στεναχώρησες!!!!
περαστικά μέσα απο την καρδιά μου!!!
καλή ανάρρωση..
notakos600
22/04/2010, 07:24
Περαστικά και από μένα και ποτέ ξανά.
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω για γυμνό μέχρι 600 cc, μεταχειρισμένο πάντα. Έχω βρει δυο φθηνούς ληστές στο motoselect στο Περιστέρι, του 2005 στα 3200-3300.
Από το ίδιο μαγαζί πριν από χρόνια είχε αγοράσει ένα ΤΑ ο ξάδερφός μου κι είχε μείνει ευχαριστημένος και από τη μηχανή και από τα παιδιά.
Να προχωρήσω στην αγορά κι αν ναι τι να προσέξω στο μηχανάκι ;
Εννοείται πως μόλις αγοραστεί θα αλλαχθούν λαδόξυδα κλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά. Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω για γυμνό μέχρι 600 cc, μεταχειρισμένο πάντα. Έχω βρει δυο φθηνούς ληστές στο motoselect στο Περιστέρι, του 2005 στα 3200-3300.
Από το ίδιο μαγαζί πριν από χρόνια είχε αγοράσει ένα ΤΑ ο ξάδερφός μου κι είχε μείνει ευχαριστημένος και από τη μηχανή και από τα παιδιά.
Mε προλαβες...Οταν το παρεις αλλαγη λαδια-φιλτρα και εισαι ΟΚ.Ζητα και book service αν υπαρχει..Καλο ειναι να του αλλαζες και dot 4 (υγρα φρενων)...
notakos600
22/04/2010, 09:24
Τoυ 2005 είναι αερόψυκτο με καρμπιρατέρ, σωστά ;
Να κοιτούσα και για ψεκαστό και πόσο παίζουν μεταχειρισμένα ;
Πάντως το καρμπιρατεράτο το θεωρώ προσωπικά απλούστερο σε θέμα συντήρησης και κάποια πράγματα που να μπορώ να τα κάνω και μόνος μου.
Εαν η μηχανη ειναι οκ σε εμφανιση, δεν εχει πεσει, δεν εχει πολλα σημαδια κτλ,
θα σου ελεγα να κοιταξεις τις αναρτησεις οι οποιες εαν ειναι οι μαμισιες δεν φημιζονται
για την αντοχη τους και κοβουν αρκετα λεφτα για την αντικατασταση τους.
Επισης κοιτα τα δισκοφρενα (σε σχεση με τα χιλιομετρα που εχει η μηχανη) για υπερβολικη
φθορα και για να καταλαβεις οσο ειναι δυνατον εαν τα χιλιομετρα ειναι πραγματικα.
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Εαν η μηχανη ειναι οκ σε εμφανιση, δεν εχει πεσει, δεν εχει πολλα σημαδια κτλ,
θα σου ελεγα να κοιταξεις τις αναρτησεις οι οποιες εαν ειναι οι μαμισιες δεν φημιζονται
για την αντοχη τους και κοβουν αρκετα λεφτα για την αντικατασταση τους.
Επισης κοιτα τα δισκοφρενα (σε σχεση με τα χιλιομετρα που εχει η μηχανη) για υπερβολικη
φθορα και για να καταλαβεις οσο ειναι δυνατον εαν τα χιλιομετρα ειναι πραγματικα.
Ναι,οι αναρτησεις ειναι ενα θεμα...
f.christos
22/04/2010, 23:32
Μηπως συμμετειχε κανενας ληστης στο 36ωρο να μας πει εντυπωσεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από f.christos
Εγώ. Ήταν υπέροχα.Ο ληστής δεν καταλαβαίνει τίποτα!!! 6lt/100km κατανάλωση και με πολύ μικρές ωριαίες ταχύτητες και δυνατές επιταχύνσεις. τραβούσε πολύ καλά το μοτέρ και σε τέτοιες διαδρομές ήμουν μαζί με πολύ δυνατότερες μηχανές χωρίς κανένα πρόβλημα.
f.christos
23/04/2010, 22:43
μπραβο φιλε!ακουγα κ γω κατι καταναλωσεις 8αρες κ ανησυχησα...
ελπιζω του χρονου να υπαρχει καλυτερη συνενοηση μεταξυ μας κ να εμφανιστουμε περισσοτεροι!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από f.christos
που και ποτε εγινε αυτο;
Τoυ 2005 είναι αερόψυκτο με καρμπιρατέρ, σωστά ;
Να κοιτούσα και για ψεκαστό και πόσο παίζουν μεταχειρισμένα ;
Πάντως το καρμπιρατεράτο το θεωρώ προσωπικά απλούστερο σε θέμα συντήρησης και κάποια πράγματα που να μπορώ να τα κάνω και μόνος μου.
η γνωμη μου ειναι να πας σε ψεκαστο. καλυτερη καταναλωση και οχι μεγαλη διαφορα στη τιμη αγορας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
που και ποτε εγινε αυτο;
17-18 Απριλίου στην Κρήτη
giorgoskoz
25/04/2010, 17:00
Γεια χαρά ληστες.Παρακαλουθώ όλα τα post σας απλά δεν συμμετέχω.Ηρθε όμως η ώρα να κάνω και εγω μια ερώτηση.Σε μία μάντρα κοντά σε μένα έχουν φέρει ένα τρακαρισμενο R1 και η μηχανή μάλλον θα πάει για παλιοσίδερα.Εχει μια εξάτμιση AKRAPOVIC.Ξερεται αν μπορεί να μπει στο bandit (και φυσικα αν αξίζει να μπει η συγκεκριμένη).Δεν τον ρωτησα αν μπορει να μου την δώσει και με τι κόστος. Πιστευω να ανέβει η φωτο.
giorgoskoz
25/04/2010, 17:02
http://yfrog.com/2t24269463j
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgoskoz
Γεια χαρά ληστες.Παρακαλουθώ όλα τα post σας απλά δεν συμμετέχω.Ηρθε όμως η ώρα να κάνω και εγω μια ερώτηση.Σε μία μάντρα κοντά σε μένα έχουν φέρει ένα τρακαρισμενο R1 και η μηχανή μάλλον θα πάει για παλιοσίδερα.Εχει μια εξάτμιση AKRAPOVIC.Ξερεται αν μπορεί να μπει στο bandit (και φυσικα αν αξίζει να μπει η συγκεκριμένη).Δεν τον ρωτησα αν μπορει να μου την δώσει και με τι κόστος. Πιστευω να ανέβει η φωτο. Αν εχεις το 650 σιγουρα δεν κανει μιας και λογω μεγαλης διαμετρου το μηχανακι θα κρεμασει. Ισως στο 1250 να κανει αλλα θα πρεπει να μαθεις τα χαρακτηριστικα της (διαμετρους, λιτρα, κλπ) και μετα να συμβουλευτεις καποιον εξατμισα.
giorgoskoz
25/04/2010, 17:15
Το 650 εχω.Ευχαριστω για την ενημερωση.
και αν δεν φτιαχνεται, αντε να αποφασισω τι θα παρω μετα... :beer: Πολλα περαστικα και γρηγορα ...στις δυο παλι!!!!
(σορρυ για το καθυστερημενο του πραγματος αλλα με παει ...π-κ!)
Ηρθε η ωρα αλλαγης πισω αναρτησης,μετα απο 76,000χλμ.!
Ψαχνομαστε με τον bikenest για μια καπως ''πιο οικονομικη'' λυση μιας και δεν μου περισευαν 625 ευρω που ειχε καινουργια wp (πισω αναρτηση)...
Τελικα βρεθηκε λυση...
Αλλαγη ελατηριου αναρτησης ''hyperpro'',ρυθμιση του αξονα ή βιδας αποσβεσεων (αν το λεω σωστα) & service του μοχλικου (γρασαρισμα και τα σχετικα)...
Ολη η υποθεση 225 ευρωπουλα!
Η μηχανη μπορω να πω οτι βελτιωθηκε αρκετα...μπορω να ''μπαινω''σε στροφη πλεον αφοβα!
Δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα!
amyroukai
05/05/2010, 05:11
Γράψε το βρε και στο threadάκι με τις αναρτήσεις! Καλά έλεγε και ο Dim40 τα πετάμε όλα εδώ και "χάνονται"...
τα "με 'γειά" στα είπα και χτες... :beer: άιντε να ξαναπάρω και το δικό μου να πάμε έναν Άη Γιάννη Ρόσσι να τη δεις και σε "δύσκολη" διαδρομή.