Σύνδεση

View Full Version : Αθλητικό-spamο-thread

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

kalgeorge
26/11/2009, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεκτον,

αλλα ειναι θρασος να βγαινετε τωρα οι γαυροι και να λετε οτι το πηρατε το 7ο πρωταθλημα με το σπαθι σας και οτι ειμαστε κοτες λυρατες που το χασαμε..

μαγκες, δεν παιζανε παιδαρελια τοτε στον παο..δεν ειναι κοτες τα παιδια, και ολοι ηταν/ειναι μεγαλοι ποδοσφαιριστες.. μην λεμε οτι θελουμε, ουτε ξεχασανε σε μια μερα την μπαλα, ουτε γινανε αδελφες σε ενα απογεμα..

κοτες και ανοιωθοι ηταν οι περισσοτεροι....
τρανο παραδειγμα οι ξενοι που μασησαν σιδερα στο παιχνιδι :wave2:

arxaios
26/11/2009, 15:01
καλα κωστα, αν ειχαν και οι δυο εισητηρια εκει μεσα δεν θα εφευγε κανεις ζωντανος εκεινη την μερα..

σε εκεινο το μπουρδελο δεν γινοτανε..

και λαβιλλα δεν ειναι ακριβως ιδια η ριζουπολη με την λεωφορο..

Ναι Λευτέρη ........... αλλά εμείς τους είχαμε δώσει στον πρώτο γύρο !!!

arxaios
26/11/2009, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
den nomizw oti exei simasia an se deiroun 5000 i 500 atoma
Έχει μεγάλη σημασία καθώς άλλη εντύπωση σου δίνουν 500 και άλλο ένα πλήθος των 5000 εξαγριομένων ατόμων .........

STOYBI
26/11/2009, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μάλλον λάθος θυμάσαι !!!
Επίσης μέχρι τότε ........... υπήρχαν οπαδοί και από τις 2 ομάδες στα γήπεδα ........... η Ριζούπολη ήταν η ΠΡΩΤΗ φορά που ΔΕΝ δόθηκαν εισητήρια στην αντίπαλη ομάδα !!!
Για να είναι ακόμα πιό απόλυτη η τρομοκρατία .....

Τι θυμαμαι λαθος...??? :confused:

Τα περι τρομοκρατιας τα ξεζουμισαμε.....

Δεν μπορω εγω να αλλαξω την γνωμη του καθενος .....

Προσωπικη γνωμη ... οι ευθυνες περι τρομοκρατιας και ακαιρεοτητα της ομαδας αφορουν τον ιδιο τον παναθηναικο που δεν βουτηξε την ομαδα να φυγει....

Απαντησεις περι αυτου ... Δωθηκαν ποτε απο την διοικηση του......???:confused:

Akatanomastos
26/11/2009, 15:04
ετσι παιζετε το ποδοσφαιρο στο γρασιδι αν εισαι μαγκας..:rolleyes:

181537

STOYBI
26/11/2009, 15:06
Έχει μεγάλη σημασία καθώς άλλη εντύπωση σου δίνουν 500 και άλλο ένα πλήθος των 5000 εξαγριομένων ατόμων .........

Απαραιτητη προυποθεση....

Τα Μ2 ενος χωρου..... :winka:

Πολυ πιο ανασφαλεις απο τα παραπανω που λετε θα νιωθεις σε ενα δωματιο με 10..! :winka:

el_hymador
26/11/2009, 15:12
den nomizw oti exei simasia an se deiroun 5000 i 500 atoma

τι λες ρε μλκ, εγω τους 500 τους φερνω βολτα...:smokin:

kalgeorge
26/11/2009, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
τι λες ρε μλκ, εγω τους 500 τους φερνω βολτα...:smokin:

νταξ ρε τωρα μιλαμε για κοινους θνητους...

εσυ εισαι θεος...τι θεος....ημιθεος και βαλε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
26/11/2009, 18:52
Κωστα στην Ριζουπολη ειχε βαζελους...

οποιος εχει ασχοληθει σοβαρα με τον αθλητισμο ξερει ποσο μπορει να σε επηρρεασει η (ενδεχομενη) σωματικη βια...τωρα το τι μαγκας ειναι η δεν ειναι ο καθενας απο τον καναπε του και εχει και αποψη ειναι αλλο θεμα...

:wave2:

CIRUS
26/11/2009, 19:06
κοτες και ανοιωθοι ηταν οι περισσοτεροι....
τρανο παραδειγμα οι ξενοι που μασησαν σιδερα στο παιχνιδι :wave2:

KOTEΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ήταν αλλά επειδή είστε βάζελοι βρίσκετε δικαιολογίες οπως μια ζωή (δε λέω για σένα)

Θα παιζαν έτσι οι παίχτες του Ολυμπιακού και εγώ θα τους δικαιολογούσα???? Βρε θα τους μπινελίικωνα και θα τους έκραζα να φύγουν από την ομάδα

Οταν μπαίνεις στο γήπεδο παίζεις μπάλα, όποιος δεν μπορεί τα μπογαλάκια του στη μαμά του και να αλλάξει επάγγελμα

άλλοι κάνουν επαγγέλματα 1000φορές πιο δύσκολα και επικύνδινα και πληρώνονται το 1/1000 του μισθού αυτού που κλωτσάει ένα τοπι και θα δικαιολογήσω εγώ αυτόν επειδή άκουσε ένα μπινελίκι για τη μάνα του και του πέταξαν ένα μπουκαλάκι νερό και έχει ψυχολογικά προβλήματα να παίξει, βρε ουστ από εδώ αν δεν μπορείς!!!

arxaios
26/11/2009, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Κωστα στην Ριζουπολη ειχε βαζελους...

οποιος εχει ασχοληθει σοβαρα με τον αθλητισμο ξερει ποσο μπορει να σε επηρρεασει η (ενδεχομενη) σωματικη βια...τωρα το τι μαγκας ειναι η δεν ειναι ο καθενας απο τον καναπε του και εχει και αποψη ειναι αλλο θεμα...

Πάνο :nono: :nono: :nono: δεν υπήρχαν οπαδοί του ΠΑΟ !!!
Ήταν ο αγώνας που ξεκίνησε αυτή την ιστορία ..........
ΣΙΓΟΥΡΑ .............
Ο ΠΑΟ είχε ζητήσει εισητήρια και ο Κόκκαλης αρνήθηκε να δώσει σε αντίθεση με τα μέχρι τότε ισχύοντα .........

Για το 2ο μέρος .......... +1299

blackbusa
26/11/2009, 19:40
Πάνο :nono: :nono: :nono: δεν υπήρχαν οπαδοί του ΠΑΟ !!!
Ήταν ο αγώνας που ξεκίνησε αυτή την ιστορία ..........
ΣΙΓΟΥΡΑ .............
Ο ΠΑΟ είχε ζητήσει εισητήρια και ο Κόκκαλης αρνήθηκε να δώσει σε αντίθεση με τα μέχρι τότε ισχύοντα .........

Για το 2ο μέρος .......... +1299

Κωστα μπερδευεσε την επομενη χρονια με το Καραισκακη...στην Ριζουπολη υπηρχαν βαζελια...

http://www.youtube.com/watch?v=bKF4qOXhdRQ :winka:

vangelis 64
26/11/2009, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
KOTEΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ήταν Μμμμ...ενδιαφέρον.Και τι σόι λύρα βαράγανε ρε Μπιλ,ποντιακή ή κρητική;:p

Akatanomastos
26/11/2009, 20:02
KOTEΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ήταν αλλά επειδή είστε βάζελοι βρίσκετε δικαιολογίες οπως μια ζωή (δε λέω για σένα)

μαν οτι θελεις λες και προκαλεις..

με αυτη σου τη σταση προωθεις τετοια φαινομενα να ξαναγινουν..

και αυτοι που τα κανουν τα ιδια λενε..
Ε εμεις πεταξαμε μερικες φωτοβολιδες και μερικα τουβλα..
ΑΥΤΟΙ ειναι κοτες και δεν μπορουσαν να παιξουν μετα..

η σταση σου ειναι απαραδεκτη απο τη στιγμη που θελεις να θεωρεισαι νοήμονας φιλαθλος..

εκτος αν θες να σε καταταξουμε στους γαυρους-ζωα..

διαλεξε αδερφε..

arxaios
26/11/2009, 20:39
Κωστα μπερδευεσε την επομενη χρονια με το Καραισκακη...στην Ριζουπολη υπηρχαν βαζελια...

http://www.youtube.com/watch?v=bKF4qOXhdRQ :winka:

mea culpa !!!:confused: :confused: :confused:

Όχι ότι αλλάζει και κάτι σημαντικό βέβαια ..........

blackbusa
26/11/2009, 21:03
mea culpa !!!:confused: :confused: :confused:

Όχι ότι αλλάζει και κάτι σημαντικό βέβαια ..........

και βεβαια δεν αλλαζει τιποτα...τα καφριλικια εγιναν...γιατι οπως η αστυνομια καταφερε να κρατησει 1500 βαζελους που ηταν εκει...αλλο τοσο δεν μπορεσε να συγκρατησει τους 500??? που σουλατσαρανε στα σημεια οπου εγιναν και τα πεσιματα...η πλακα ειναι οτι ξυπνησαν και εβαλαν ΜΑΤ γυρω απο την φυσουνα οταν πια δεν υπηρχε φυσουνα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βεβαια για ολα αυτα φταει ο "σωφερ" και ο βλακας ο Φιλλιπιδης που δεν πηρε την ομαδα να φυγει...α ναι ξεχασα...αυτοι δεν ηταν κοτες λυρατες και προτειμησαν την ανεση της τηλεορασης....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και βεβαια ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτους τους λουζερ (οπως τους ονομασαν για να αποποιηθουν την μαλακια που εκαναν) σηκωσε το Euro...:winka:

μαγκες που δεν μασατε....και που σιγα τι εγινε....φανταζομαι οταν πατε στο γηπεδο (αν πατε) και κανουν ντου οι μπατσοι εσεις ειστε πρωτη σειρα ε???

Βασιλακη οι αθλητες οσα φραγκα και να παιρνουν ειναι και ανθρωποι...και οταν πριν καν ξεκινησει ο αγωνας εγινε τετοιο πεσιμο φαντασου τι θα σκεφτοντουσαν οτι θα γινοταν αν επαιρναν το αποτελεσμα που ηθελαν...και επειδη μου εχει τυχει παρομοιο πεσιμο οταν επαιζα παλια μπασκετ μονο τον αγωνα δεν σκεφτομουνα....αλλα πως θα φυγω ζωντανος και αρτιμελης να παω σπιτι μου...

Γιωργακη...να μπουνε μεσα να φανε σιδερα αν τους εκαναν μαλακια και πουστια η αμεσα αντιπαλοι...οι ποδοσφαιριστες δηλαδη...εκει τους γαμας...σε ολες τις αλλες περιπτωσεις σε γαμανε γιατι ειναι και περισσοτεροι...

kalgeorge
26/11/2009, 21:17
Γιωργακη...να μπουνε μεσα να φανε σιδερα αν τους εκαναν μαλακια και πουστια η αμεσα αντιπαλοι...οι ποδοσφαιριστες δηλαδη...εκει τους γαμας...σε ολες τις αλλες περιπτωσεις σε γαμανε γιατι ειναι και περισσοτεροι...

xreiazetai na sou parathesw peristatika paromoia pou oi paiktes vgikan kai masisan sidera?

blackbusa
26/11/2009, 21:39
xreiazetai na sou parathesw peristatika paromoia pou oi paiktes vgikan kai masisan sidera?

μου αρκει μονο μια με παρομοιας εκτασης επεισοδια και προπηλακισμους κλπ κλπ...

kalgeorge
26/11/2009, 21:54
μου αρκει μονο μια με παρομοιας εκτασης επεισοδια και προπηλακισμους κλπ κλπ...

soy parethesa kai tote to paixnidi g ethnikis....nomizw itan o ilisiakos...pou eixan bei oi filathloi sta apodutiria kai tous xtupisan....kai otan vgikan edwsan apantiseis sto xortari...
eixe ginei anafora sto paixnidi tote apo ta media...alla xwris megali ektasi

blackbusa
26/11/2009, 22:05
soy parethesa kai tote to paixnidi g ethnikis....nomizw itan o ilisiakos...pou eixan bei oi filathloi sta apodutiria kai tous xtupisan....kai otan vgikan edwsan apantiseis sto xortari...
eixe ginei anafora sto paixnidi tote apo ta media...alla xwris megali ektasi

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελεος ρε μαλακα...αυτο ειναι το παραδειγμα σου???και ποσοι μπηκαν 5-10-20???και δηλαδη θα τους την επεφταν ποσα 50-100-200 ατομα???εδω λεμε αν γινοταν καμμια μαλακια με κανα ντου θα ειχαμε κοσμοιστορικα γεγονοτα...ασε που οι φωτοβολιδες/στυλο (οχι καπνογονα μην τα μπερδευουμε :lol: ) εφευγαν σαν patriot...και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιταγαν...το παραδειγμα σου το θεωρω ακυρο....οπως και σε καμμια πολιτισμενη ποδοσφαιρικα χωρα αυτος ο αγωνας δεν θα αρχιζε ποτε...

blackbusa
26/11/2009, 22:09
παρομοια περιστατικα για εμενα σημαινει...πριν πανε καν στο γηπεδο η πετρες να πεφτουν βροχη...στην εισοδο προς το γηπεδο τα ιδια και χειροτερα...ντου στα αποδυτηρια (που δεν εχουμε μαθει ακομα ακριβως τι εγινε) με σπασμενες πορτες και προπηλακισμους απο κατι ''ντουλαπες"....σφαλιαρες στην σκισμενη φυσουνα προσπαθοντας να μπεις στον αγωνιστικο χωρο για να κανεις προθερμανση....να περνανε οι φωτοβολιδες ξυστα σου....κλπ κλπ...

kalgeorge
26/11/2009, 22:11

ελεος ρε μαλακα...αυτο ειναι το παραδειγμα σου???και ποσοι μπηκαν 5-10-20???και δηλαδη θα τους την επεφταν ποσα 50-100-200 ατομα???εδω λεμε αν γινοταν καμμια μαλακια με κανα ντου θα ειχαμε κοσμοιστορικα γεγονοτα...ασε που οι φωτοβολιδες/στυλο (οχι καπνογονα μην τα μπερδευουμε :lol: ) εφευγαν σαν patriot...και οι μπατσοι καθοντουσαν και κοιταγαν...το παραδειγμα σου το θεωρω ακυρο....οπως και σε καμμια πολιτισμενη ποδοσφαιρικα χωρα αυτος ο αγωνας δεν θα αρχιζε ποτε...

φιλαρακι δεν εχει σημασια αυτο που λες....

και στο μαρσειγ μονακο πριν χρονια την επεσαν στους πρωτους και εγινε τσαμπουκας και βγηκε παικτης της μαρσειγ και τους εκανε κολοδακτυλα...και μετα επαιξαν και μπαλα...
και στο παραδειγμα που σου ειπα, τις εφαγαν...και μετα βγηκαν και επαιξαν μπαλα.

και οι δυο ξενοι του παναθηναικου επαγγελματιες ηταν....οικογενειες ειχαν....ΚΑΜΜΙΑ ορεξη για αντιπαραθεση ή για να τιμησουν την φανελα δεν ειχαν....ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΙΞΑΝ ΜΠΑΛΑ.

οι δικοι μας δεν επαιξαν γιατι ηταν ΑΝΟΙΩΘΟΙ και κοτες οι περισσοτεροι.
εδω ητνα ανοιωθοι σε αλλα και αλλαλ παιχνιδια....εκει θα δυσκολευοντουσαν?
ή εισαι μαγκας και βγαινεις και παιζεις, ή τραβα σπιτι σου ή ζητα να σε υποδεχονται με τραγουδια και χαρες.

Akatanomastos
26/11/2009, 22:23
αφου εχετε μαζευτει εδω οι κατεχοντες απο ποδοσφαιρο θα ξερετε οτι οταν το γκολ μπαινει στο 3 λεπτο, παιζει μεγαλο ρολο και το ζεσταμα που ΔΕΝ εγινε..

CIRUS
26/11/2009, 23:07
μαν οτι θελεις λες και προκαλεις..

με αυτη σου τη σταση προωθεις τετοια φαινομενα να ξαναγινουν..

και αυτοι που τα κανουν τα ιδια λενε..
Ε εμεις πεταξαμε μερικες φωτοβολιδες και μερικα τουβλα..
ΑΥΤΟΙ ειναι κοτες και δεν μπορουσαν να παιξουν μετα..

η σταση σου ειναι απαραδεκτη απο τη στιγμη που θελεις να θεωρεισαι νοήμονας φιλαθλος..

εκτος αν θες να σε καταταξουμε στους γαυρους-ζωα..

διαλεξε αδερφε..

δεν προκαλώ καθόλου αδερφέ, τη γνώμη μου λέω και για κανένα λόγο τα γραφόμενα μου δεν υποστηρίζουν πράξεις βίας

1ον το είπα και δεν ξέρω πόσες φορές θες να το γράψω για να το καταλάβεις πραγματικά, θεωρώ ζώα, άνανδρους και καραγκιόζηδες όσους πετάνε τούβλα φωτοβολίδες κτλ είτε ανήκουν στην ομάδα μου είτε σε άλλη ομάδα και βέβαια αυτοί και αν είναι ΚΟΤΕΣ που κρύβονται στην ανωνυμία τους και δεν του πιάνει κανένας να τους βάλει φυλακή γιαυτό και συνεχίζονται τα έκτροπα πες μου τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό και πόσες φορές θες να στο γράψω για το εμπεδώσεις????????

2ον τη στάση μου και εμένα κατέταξε με όπου θέλεις, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις για μένα ούτε θα γράψω πράγματα που δεν πιστεύω για να με κατατάξεις κάπου

εξήγησα με 100 ποστ τι είπα για τους παίχτες σας και δεν θα επαναληφθώ απλά σου λέω ότι τα ίδια θα έλεγα και για τους δικούς μου παίχτες σε ανάλογη περίπτωση

CIRUS
26/11/2009, 23:13

Βασιλακη οι αθλητες οσα φραγκα και να παιρνουν ειναι και ανθρωποι...και οταν πριν καν ξεκινησει ο αγωνας εγινε τετοιο πεσιμο φαντασου τι θα σκεφτοντουσαν οτι θα γινοταν αν επαιρναν το αποτελεσμα που ηθελαν...και επειδη μου εχει τυχει παρομοιο πεσιμο οταν επαιζα παλια μπασκετ μονο τον αγωνα δεν σκεφτομουνα....αλλα πως θα φυγω ζωντανος και αρτιμελης να παω σπιτι μου...

εγώ είδα κάποιους παίχτες του Παναθηναικού να προσπαθούν και να μη μασάνε και άλλους (τους περισσότερους) να παίζουνε σαν κότες και επείδη έχω εξηγήσει με πολλά ποστ πριν από αυτό γιατί το θεωρώ απαράδεκτο αυτό για επαγγελματία ποδοσφαιριστή που έχει μπει στο γήπεδο άσε με να έχω αντίθετη γνώμη :wave2:

edit: και οι διαιτητές άνθρωποι είναι δεν έχω δει κανένα να κόπτεται για τη δική τους ψυχολογία που τη μάνα τους την έχουν πάρει εκατομμύρια φίλαθλοι και η ζωή τους μέχρι να παίξουν Α εθνική έχει κινδυνέψει άπειρες φορές. Ούτε καν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα σοβαρό λάθος, εκεί έχουμε όλοι απαίτηση να είναι επαγγελματίες και να σφυράνε δίκαια, δεν είδα ποτέ κανένα να δικαιολογεί διαιτητή γιατί φοβάται μήπως φάει ξύλο μετά το ματς. Αλλά για τα μοσχαναθρεμένα μας παλικάρια της ομάδος μας τα παιδιά αν έχουν άνγχος ή στρες και δεν μπορούν να αποδώσουν αν ασκείται ψυχολογική βία επάνω τους είναι λογικό να μην παίζουν και ας παίρνουν του κόσμου τα εκατομμύρια για να κλωτσήσουν μια μπάλα. Ρε ουστ όποιος δεν μπορεί να αλλάξει επάγγελμα

και σε πολλούς εργαζόμενους ασκείται ψυχολογική βία από τα αφεντικά τους και υποφέρουν σε πολλά θέματα με δάνεια και ένα σωρό πράγματα που έχουν στο κεφάλι τους αλλά στην δουλειά τους κοιτάνε και είναι άψογοι, δεν επικαλούνται ψυχολογική βία και προβλήματα για να μην την κάνουν σωστά. Μην δικαιολογείται τα πάντα για να καλύψετε τους παίχτες

Akatanomastos
26/11/2009, 23:38
Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά με την παρουσία και εκπροσώπων των δύο ομάδων αποφασίστηκε να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι απ’ όλες τις πλευρές εν όψει του αγώνα της Κυριακής και να ισχύσουν τα ήδη συμφωνηθέντα στην προηγούμενη σχετική σύσκεψη.

Μέρος αυτής της προηγούμενης συμφωνίας ήταν ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έπαιρνε είκοσι πέντε (25) προσκλήσεις ως φιλοξενούμενη, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι και στους περσινούς αγώνες πρωταθλήματος ο εκάστοτε φιλοξενούμενος είχε λάβει αυτόν ακριβώς τον αριθμό προσκλήσεων.

Σήμερα, αργά το απόγευμα, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο:

«Στo πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 29/11 στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως ορίζει η Προκήρυξη Πρωταθλήματος 2009-10 (άρθρο 31, παρ. 1), παρακαλώ όπως μας γνωστοποιήσετε τα ονόματα των δέκα (10) εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα φιλοξενηθούν σε σουίτα, στη VIP περιοχή του Σταδίου, προκειμένου να εκδοθούν οι αντίστοιχες ονομαστικές προσκλήσεις».

Η απλή αθέτηση μιας συμφωνίας ίσως να μην είναι ξένη προς τις πρακτικές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ασφαλώς ο μειωμένος αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβουμε είναι ενδεικτικό της φιλοξενίας που επιφυλάσσει ο Ολυμπιακός στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ενδεικτική του πώς εννοεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός τη συνεργασία και την αποκλιμάκωση της έντασης εν όψει του derby της Κυριακής.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δηλώνει ότι θα προσφέρει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο β΄ γύρο, 25 προσκλήσεις, όπως και πέρσι.

irinia
27/11/2009, 04:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
α) Όταν βρεις 300 βίντεα τότε θα σε παραδεχτώ.

β) Ο παίχτης της Βέρντερ είχε δηλαδή πρόθεση;

γ) Πιθανότατα ο διαιτητής του ΤΣΟΥΛΟΥ ξέρει τον κανονισμό και την ερμηνεία του πολύ καλύτερα και απ' τους δυο μας. Εγώ δεν ερμήνευσα κανένα κανονισμό. Αντιπαρέβαλα βίντεο (όπως συχνά πυκνά κάνεις κι εσύ) στα παντελώς αστήρικτα σχόλιά σου περί εύνοιας του ΠΑΟΚ.

δ) Πάντα φιλικά και στα πλαίσια της καζούρας αλλά στα @@ μου για την ΑΕΚ. Όταν δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ δε με ενδιαφέρει πώς τη σφυρίζουν.

AΚΟΥΣΕ ΦΙΛΕ.........

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ..........ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ
ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ.......!!!!

Τόν κανονισμό σίγουρα δέν τόν ξέρει καλύτερα............δέν ξέρω γιά σένα,γιά μένα μιλάω.
Καί ένα παιδί μπορεί νά τόν μάθει άπ'έξω....!!!!
Τήν έρμηνεία τού κανονισμού??
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΦΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ..........ΕΚΕΙ
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ...!!
Έχουν δοθεί όδηγίες άπό Ούέφα...........έδώ καί μερικούς μήνες,έπάνω σέ αύτήν άκριβώς
τή φάση,άπλωμα τών χεριών στά φάουλ.
Όδηγίες,περί έρμηνείας τών κανονισμών..........
ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ....!!!

Όσες κόκκινες βλέπεις,άλλα τόσα πέναλτυ δίνονται σέ τέτοιου είδους χέρια.....!!!!
Όταν έφαρμόστηκε ή κόκκινη άπό πίσω στήν άρχή κάποιοι έδιναν.
Μετά τό πράμμα χαλάρωσε....
Κάπως έτσι μοιάζει κί αύτή ή ίστορία.Είναι φρέσκια...!!!
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΛΟ............Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ........
Τελείως ύποκειμενικό πράμμα.....!!!!
ΦΥΛΑΞΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥ...Ο ΠΑΙΚΤΗΣ...??
Η ΠΟΝΗΡΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ..... ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ........
ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ....???
Για μένα ήταν μιά φάση πολύ τραβηγμένη,όπου τό καράκι καλύπτεται....
ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......!!!!
Ά δέν τό έδινε ..........
ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΔΙΚΟΥΣΕ.......!!!
Μέ τό πού τό έδωσε όμως.............ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ......!!!
Καί έπειδή ζείς καί λίγο μακρυά μάλλον δέν άφουγκράζεσαι τό τί άκούστηκε
γιά τόν κόρακα στήν πόλη.....!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ..............ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΟΥΛ.......!!!!

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΠΟΚ..........

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...........

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ.........ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ

ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ......!!!

Καί γιά έκεί σού έγραψα...........γιά τήν κόντρα πού είχαμε,γιά τόν τίτλο πού πήρες,
ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΕΚ....!!!
ΑΝ ΕΙΧΕΣ..........ΒΑΖΕΛΟ Η ΓΑΥΡΟ.... ΘΑΠΑΙΡΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΟΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.....!!!
γιά τό μάτς τής Τούμπας μέ τό Γκουερίνο,............θές καί γιά τό περσινό πού παίζαμε
μέ 9 στήν Τούμπα...??
Χάριν τού βασιλικού βεβαίως........ΠΑΟ,έτσι τόν έλεγαν τό βασιλικό....!!!
Νά σού θυμίσω τίς δυό χρονιές μέ τόν Άτματζίδη...??
Πού κοίταγε πίσω του μή φάει καμμιά πέτρα καθώς είχε μπεί μέσα ή μισή θύρα 4
καί ίσοφαρίσατε μέ φάουλ τού Όλλανδού....??
Ή τήν άλλη πού άπό τήν πολύ πέτρα διακόπηκε γιά μισή ώρα,έφαγε τήν πέτρα
ό Μπορμπόκης,κουτσάθηκε καί στή συνέντευξη τύπου είπε ότι τόν τραυμάτισε
άντίπαλος μέ τάκλιν γιά νά μή κλείσει ή Τούμπα...??

Ξέρεις τί εύχονται όλοι οί Άρειανοί στήν πόλη.....??

ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 94ο ΛΕΠΤΟ...!!

irinia
27/11/2009, 05:25
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ............ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ......!!!!

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ...............ΕΓΙΝΑΝ 4

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..........

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.............ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.......!!!!

Γιά νά δούμε........ποιός τήν έχει πιό μεγάλη....??
Έμείς οί ύπόλοιποι θά σάς προπονούμε .........νάστε έτοιμοι
γιά τήν Εύρώπη.....!!!

ΚΑΦΡΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

kalgeorge
27/11/2009, 08:25
αφου εχετε μαζευτει εδω οι κατεχοντες απο ποδοσφαιρο θα ξερετε οτι οταν το γκολ μπαινει στο 3 λεπτο, παιζει μεγαλο ρολο και το ζεσταμα που ΔΕΝ εγινε..

kai dekaxrona na milousan, auta den hta ta elegan...

ta osa gkol exoun bei sta prwta 5 lepta, ti ftaiei???
to zestama? i adiaforia??o upnos???i anergia? o plithwrismos?

kalgeorge
27/11/2009, 08:27
εγώ είδα κάποιους παίχτες του Παναθηναικού να προσπαθούν και να μη μασάνε

edit: και οι διαιτητές άνθρωποι είναι δεν έχω δει κανένα να κόπτεται για τη δική τους ψυχολογία που τη μάνα τους την έχουν πάρει εκατομμύρια φίλαθλοι και η ζωή τους μέχρι να παίξουν Α εθνική έχει κινδυνέψει άπειρες φορές. Ούτε καν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα σοβαρό λάθος, εκεί έχουμε όλοι απαίτηση να είναι επαγγελματίες και να σφυράνε δίκαια,

:a23: :a23: :a23: :a23:

kalgeorge
27/11/2009, 08:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..........

ιά τήν Εύρώπη.....!!!

και κολλημα στα διοδια..
και πηξιμο μεσα στην πολη....

και χαβουζα δεν μπορεις να ανασανεις...
και και και .......

( τα λεω καλα? ) :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

el_hymador
27/11/2009, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ..........

γιά τήν Εύρώπη.....!!!

φυσικα και ειμαστε το κεντρο της Γης...ακου εκει τι λεει...

CIRUS
27/11/2009, 08:46

i fasolada poy efagan tin proigoumeni mera kai toys exei prokalesei aeria?

SnakeMJK
27/11/2009, 08:53
εισαγγελείς σε όλα τα ντέρμπι έχει εδώ κ 20 χρόνια... γιατί τόσο φασαρία πια; πολύ κιτρινίλα...

la_villa
27/11/2009, 09:07
καθαρα παιχνίδια των εφημερίδων

εχουν να γεμίσουν φυλλάδες μιας βδομάδας....εε ...τι θα γράψουν???

Akatanomastos
27/11/2009, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καθαρα παιχνίδια των εφημερίδων

εχουν να γεμίσουν φυλλάδες μιας βδομάδας....εε ...τι θα γράψουν???

ναι ναι.

ο σιρους βεβαια την ξεκινησε την κουβεντα εδω μεσα αλλα εχει μικρη σημασια αυτο..

CIRUS
27/11/2009, 11:34
ναι ναι.

ο σιρους βεβαια την ξεκινησε την κουβεντα εδω μεσα αλλα εχει μικρη σημασια αυτο..

ο lavilla σχολίασε αυτό:

εισαγγελείς σε όλα τα ντέρμπι έχει εδώ κ 20 χρόνια... γιατί τόσο φασαρία πια; πολύ κιτρινίλα...

εγώ ξεκίνησα την κουβέντα με την ριζούπολη δεν είπα τίποτα για εισαγγελείς αν και όπως σωστά είπες δεν έχει και πολύ σημασία

Akatanomastos
27/11/2009, 11:38

η λογικη σου σπαει κοκκαλα..

το οτι εχουν μπει γρηγορα γκολ σε αγωνες που οι ομαδες καναν κανονικα ζεσταμα αναιρει οτι το ζεσταμα παιζει ρολο? δηλαδη δεν εχει κανει ζεσταμα,
και θα πηδηξει με κρυο ποδι το ιδιο καλα στο στημενο για κεφαλιά με τον επιθετικο?
ακομα και ψυχολογικα, το ιδιο "ξυπνιος" εισαι ζεστος το ιδιο "ξυπνιος" κρυος..

αν μη τι αλλο εχεις παιξει και μπαλα εσυ(απο τι γραφετε εδω μεσα) και αυτη την "λεπτομεροια" θα πρεπε να την λαμβανεις σοβαρα υποψη σου..

Akatanomastos
27/11/2009, 11:39
ο lavilla σχολίασε αυτό:

εγώ ξεκίνησα την κουβέντα με την ριζούπολη δεν είπα τίποτα για εισαγγελείς αν και όπως σωστά είπες δεν έχει και πολύ σημασία

ακυρο τοτε

απλα το επισημανα γιατι νομιζα οτι αναφεροτανε στο θεμα ριζουπολη καθως εχει παιξει σε media

CIRUS
27/11/2009, 11:40
καθως εχει παιξει σε media

σοβαρά μιλάς, εγώ το ξεκίνησα τότε τους έβαλα όλους στην πρίζα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
27/11/2009, 11:42
σοβαρά μιλάς, εγώ το ξεκίνησα τότε τους έβαλα όλους στην πρίζα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα μπορει να ειναι και η ιδεα μου, αλλα 1-2 αρθρα πρεπει να τα χω δει που να αναφεροντε σε αυτο το θεμα..:D

kalgeorge
27/11/2009, 12:03
η λογικη σου σπαει κοκκαλα..

το οτι εχουν μπει γρηγορα γκολ σε αγωνες που οι ομαδες καναν κανονικα ζεσταμα αναιρει οτι το ζεσταμα παιζει ρολο? δηλαδη δεν εχει κανει ζεσταμα,
και θα πηδηξει με κρυο ποδι το ιδιο καλα στο στημενο για κεφαλιά με τον επιθετικο?
ακομα και ψυχολογικα, το ιδιο "ξυπνιος" εισαι ζεστος το ιδιο "ξυπνιος" κρυος..

αν μη τι αλλο εχεις παιξει και μπαλα εσυ(απο τι γραφετε εδω μεσα) και αυτη την "λεπτομεροια" θα πρεπε να την λαμβανεις σοβαρα υποψη σου..

kammia diafora.......ma kammia omws
to mono pou boreis na patheis einai na traumatisteis...oxi na fas gkol
den exei kamia sxesi to zestama me to na fas gkol...eidika se podosfairistes tetoiou epipedou pou kai 3 meres na tous afiseis xwris proponisi tha pane kai tha paiksoun aneta

Akatanomastos
27/11/2009, 12:07
kammia diafora.......ma kammia omws
to mono pou boreis na patheis einai na traumatisteis...oxi na fas gkol
den exei kamia sxesi to zestama me to na fas gkol...eidika se podosfairistes tetoiou epipedou pou kai 3 meres na tous afiseis xwris proponisi tha pane kai tha paiksoun aneta

:rolleyes: ναι, θα πηδηξεις με την ιδια δυναμη οταν κινδυνευεις να ακουσεις κανα χρατς στην γαμπα και να παρεις το ποδι στα χερια σου..

οτι να ναι λες για να δικαιολογησεις τι? τα αδικαιολογητα μαλλον..

δεν σου πα για απροπονητος 3 μερες
, σου πα για ΧΩΡΙς ζεσταμα, που ΔΕΝ μπορεις να δωσεις ολες τις δυναμεις σου τουλαχιστον 10-15 λεπτα μεχρι να ζεσταθεις σε συνθηκες αγωνα..

kalgeorge
27/11/2009, 12:40
:rolleyes: ναι, θα πηδηξεις με την ιδια δυναμη οταν κινδυνευεις να ακουσεις κανα χρατς στην γαμπα και να παρεις το ποδι στα χερια σου..

δεν σου πα για απροπονητος 3 μερες
, σου πα για ΧΩΡΙς ζεσταμα, που ΔΕΝ μπορεις να δωσεις ολες τις δυναμεις σου τουλαχιστον 10-15 λεπτα μεχρι να ζεσταθεις σε συνθηκες αγωνα..

σου λεω παλι οτι δεν αποτελει προβλημα...εδω παραδεχεσαι οτι δεν εχουν σημασια οι 3 μερες (αν καταλαβα καλα) το αλλο σε πειραξε?

και παλι για να δεχτεις γκολ πρεπει να μην μπορεσουν ΠΟΛΛΟΙ απο τους ποδοσφαιριστες να αποδωσουν για να το φας.

αυτου του ειδους προπονημενοι παικτες δεν εχουν τοσο προβλημα οσο νομιζεις.

Akatanomastos
27/11/2009, 12:43
σου λεω παλι οτι δεν αποτελει προβλημα...εδω παραδεχεσαι οτι δεν εχουν σημασια οι 3 μερες (αν καταλαβα καλα) το αλλο σε πειραξε?

και παλι για να δεχτεις γκολ πρεπει να μην μπορεσουν ΠΟΛΛΟΙ απο τους ποδοσφαιριστες να αποδωσουν για να το φας.

αυτου του ειδους προπονημενοι παικτες δεν εχουν τοσο προβλημα οσο νομιζεις.

μιλαω για ΚΡΥΟς

ΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ

δεν ειναι προβλημα αυτο? που στην μπαλα οι μυς καταπονουντε παρα πολυ και οταν ειναι κρυοι των πινεις?

kalgeorge
27/11/2009, 12:56
μιλαω για ΚΡΥΟς

ΤΟ ΠΟΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ

δεν ειναι προβλημα αυτο? που στην μπαλα οι μυς καταπονουντε παρα πολυ και οταν ειναι κρυοι των πινεις?

ρε συ τι παλικαρι εισαι....

οχι ρε μαν...πρωτον ΔΕΝ ειναι τοσο κρυοι....δεν τους πηραν απο τα αποδυτηρια και τους ειπαν ΠΑΙΞΤΕ....
και ενα σπριντ να κανουν θα αρχισουν να ζεσταινονται .....
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ....οχι ομως οτι δικαιολογει το να φανε γκολ χαχχαχαχχχα

ασε που ΟΛΟΙ πλακωνονται στις θερμαντικες ΠΡΙΝ βγουν για ζεσταμα....

Akatanomastos
27/11/2009, 13:08

και ενα σπριντ να κανουν θα αρχισουν να ζεσταινονται .....
ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΟΥΝ....οχι ομως οτι δικαιολογει το να φανε γκολ χαχχαχαχχχα

ναι με ενα σπριντ ειναι ετοιμοι:rolleyes:

για να δικαιολογησεις κατι που ξεκινησεις αστοχα να υποστηριζεις θα πεις πολλα..

anyway, απο την αρχη δεν ειπα οτι αυτο ηταν το καθοριστικο σημειο, αλλα ειναι αλλο ενα κομματι που συμπληρωνει το παζλ..

μαζι με ολα τα αλλα συνησφερει και αυτο στο να φας ενα γκολ στο 3 ή 6 λεπτο(δεν θυμαμαι ακριβως) και μετα αντε κρατησε την ολη αυτην την κατασταση..

la_villa
27/11/2009, 13:21

μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστες

για μυς γυμνασμενους....

εδω εμεις δεν κανουμε καθόλου ζεσταμα στο 5χ5 και δεν παθαινουμε τπτ πόσο μαλλον οι αθλητες
που όσο να ναι σε σχεση με τους μυς που εχουμε εμεις...εχουν μια διαφορά

ασε που η voltaren παει σύννεφο...οπότε οι μυς μια Α αιμάτωση την έχουν

υ.γ καλά εγω είμαι τερας γυμνασμενο,γραμμωμενο και ο Τζόλε είναι μυγα μπροστα μου:D

kalgeorge
27/11/2009, 13:27
ναι με ενα σπριντ ειναι ετοιμοι:rolleyes:

για να δικαιολογησεις κατι που ξεκινησεις αστοχα να υποστηριζεις θα πεις πολλα..

anyway, απο την αρχη δεν ειπα οτι αυτο ηταν το καθοριστικο σημειο, αλλα ειναι αλλο ενα κομματι που συμπληρωνει το παζλ..

μαζι με ολα τα αλλα συνησφερει και αυτο στο να φας ενα γκολ στο 3 ή 6 λεπτο(δεν θυμαμαι ακριβως) και μετα αντε κρατησε την ολη αυτην την κατασταση..

ρε συ προσπαθησε να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ και μη λες οτι σου κατεβει στο κεφαλι...

γραφω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ να αρχισουν να ζεσταινονται....τωρα που ειδες το ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ειναι δικο σου θεμα.

δεν ειναι κομματι που συμπληρωνει το παζλ οπως λες....και αφου λες οτι εχεις παιξει και μπαλα....θα επρεπε να τα ξερεις αυτα.

το ζεσταμα πιο πολυ ειναι για τους τραυματισμους! τελος.

vangelis 64
27/11/2009, 13:35
Για πες ρε ακατονόμαστε,μια που έχεις άποψη για όλα....

Τι κάνουμε για να ζεστάνουμε τούς προσαγωγούς;
(πάντως κάουντερπέιν δεν βάζουμε εκεί,ζεματάει) :p

STOYBI
27/11/2009, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Χωρια το ζεσταμα που τραβας μετα για να κανεις με την επικαλαμιδα αερα στα @ρχιδι@... :lol:

vangelis 64
27/11/2009, 13:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Χωρια το ζεσταμα που τραβας μετα για να κανεις με την επικαλαμιδα αερα στα @ρχιδι@... :lol: Κι άμα σού ξεφύγει το χέρι και πάει πιο πίσω....:cry: :cry: :bawl: :bawl: :bawl:

STOYBI
27/11/2009, 13:44
Κι άμα σού ξεφύγει το χέρι και πάει πιο πίσω....:cry: :cry: :bawl: :bawl: :bawl:

Βγαινεις και δαγκωνεις ολη την Ρζουπολη μετα.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

o_gavros
27/11/2009, 13:55
ρε βαζέλια πολύ κρεβατομουρμούρα είστε μωρε αδερφάκι μου,ανακοινώσεις,γρίνια,δηλώσεις,γρίνια και ξανα γρίνια να πούμε.
και να σε σκεφτεί κανείς ότι ακόμα δε σερβίραμε το μπουλκουμέ!
Άντε μωρή Κυριακή τελείωνε και έλα μια ώρα αρχύτερα.

είναι τώρα ωραία πράγματα αυτά?
ειρωνεία προς το συμφορουμίτη?τς τς τς

Ακατανόμαστε μην ακούς κανένα λεβέντη μου και συνέχισε ακάθεκτος!!!

el_hymador
27/11/2009, 14:16
τσο και λο :wave2:

kalgeorge
27/11/2009, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ρε βαζέλια πολύ κρεβατομουρμούρα είστε μωρε αδερφάκι μου,ανακοινώσεις,γρίνια,δηλώσεις,γρίνια και ξανα γρίνια να πούμε.
και να σε σκεφτεί κανείς ότι ακόμα δε σερβίραμε το μπουλκουμέ!
Άντε μωρή Κυριακή τελείωνε και έλα μια ώρα αρχύτερα.

καλο ειναι αυτο ρε.....αλλες φορες οτι και να κανατε ο τζιγγερ το περναγε στο ντουκου..
τωρα υπαρχει αντιλογος :wave2:

Akatanomastos
27/11/2009, 14:47

εχετε κανει καλο παρεακι παντως..στηριζει ο ενας τον αλλο οτι κουλαμαρα και να πει..

anyway..απο αυτην την κυριακη η FIFA ευανγγελε που τοσο εκτιμας, θα καταργησει τη προθεμανση παγκοσμιως..θα κανουν ενα σπριντακι, για να ΑΡΧΙΣΟΥΝ να ζεστενοντε, και μετα θερμαντικες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
είναι τώρα ωραία πράγματα αυτά?
ειρωνεία προς το συμφορουμίτη?τς τς τς

Ακατανόμαστε μην ακούς κανένα λεβέντη μου και συνέχισε ακάθεκτος!!!

εσυ αδερφε που τα ξερεις ολα σιγουρα πριν μιλησεις, πες μας για την ελλαδα που παιζεις σε σωματειο ΜΟΝΟ με χαρτι καρδιολογου..

τελος απο μενα η κουβεντα, αν οι συνομιλητες μου ΔΕΝ ειναι αντικειμενικοι και πηγαινουν οπου φυσαει ο ανεμος, δεν θα κατσω να το παιζω ο τρελος..

ειστε και μεγαλοι ανθρωποι μερικοι:rolleyes:

CIRUS
27/11/2009, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Βγαινεις και δαγκωνεις ολη την Ρζουπολη μετα.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

ΑΕΡΑ!!!!! ΠΙΣΩ μ@@νια και σας έφαγα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 14:48
δεν θα κατσω να το παιζω ο τρελος..

:

το θεμα ειναι οτι δεν το παιζεις :bigcry: :lol:

Akatanomastos
27/11/2009, 14:58
επειδη οταν υποστηριζετε κατι μονο και μονο απο αντιδραση και για να το παιξετε εξυπνακηδες γινεστε ρομπες, παρτε αυτο..

με 10 δευτερολεπτα search στο γκοογκλε. αν παμε και σε επιστημονικα βιβλια φανταζεστε..

"ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ", του Γιώργου Πανταγιά

Παρατηρώ έκπληκτος τις περισσότερες φορές τους ερασιτέχνες (κυρίως ποδοσφαιριστές) αθλητές να ξεκινούν την αθλητική τους δραστηριότητα χωρίς προθέρμανση. Οι δικαιολογίες είναι ότι να μην κουραστούν ή ότι δεν προλαβαίνουν και φυσικά ότι βαριούνται!!!

Και βέβαια δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο των τραυματισμών (κυρίως θλαστικών), των πόνων των πλευρών (πλευροδυνία), το «μπούκωμα» στην αρχή της αθλητικής προσπάθειας (έλλειμμα οξυγόνου) και μύρια όσα ακόμα προβλήματα.

Έχουν χαθεί πολλά παιχνίδια πριν ακόμα ξεκινήσουν. «Μα γιατί δεν τον ανέκοψε ο αμυντικός μας και ο τερματοφύλακας μας δεν ενήργησε σωστά και δεχτήκαμε αυτό το γκολ στην αρχή του παιχνιδιού;» Πόσες φορές έχουμε ακούσει τέτοιες ή παρόμοιες απορίες; Kαι όλα αυτά θα είχαν αποφθεχθεί με μία σωστή προθέρμανση.

Προθέρμανση είναι μια διαδικασία προετοιμασίας τού σώματος για φυσική δραστηριότητα από απόψεως φυσιολογικής και ψυχολογικής η οποία έχει ως σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης αλλά και την μείωση των τραυματισμών.

ουδεν σχολιο..

και επειδη τα αστεια σας συνεχιζοντε περιν γυμνασμενων αθλητων που ΔΕΝ χρειαζοντε ζεσταμα
δειτε και αυτο..

Με την διαδικασία της προθέρμανσης αυξάνεται πρώτα η θερμοκρασία στο εσωτερικό των μυών και γενικότερα όλου του σώματος. Πρακτικά αυτό γίνεται αντιληπτό με την αποβολή ιδρώτα. Η διέγερση του μηχανισμού του ιδρώτα δεν συμβαίνει σ όλους τους αθλητές στον ίδιο χρόνο και ένταση, αλλά εξαρτάται από την φυσική τους κατάσταση. Αθλητές με υψηλό βαθμό φυσικής κατάστασης θέλουν περισσότερη ένταση και χρόνο για να πετύχουν ικανοποιητική αύξηση θερμοκρασίας. Μην σας κάνει εντύπωση αν ακούσετε αθλητή ολυμπιακών επιδόσεων να κάνει μία ώρα "ζέσταμα?" πριν το αγώνισμά του.

CIRUS
27/11/2009, 14:59
τελος απο μενα η κουβεντα, αν οι συνομιλητες μου ΔΕΝ ειναι αντικειμενικοι και πηγαινουν οπου φυσαει ο ανεμος, δεν θα κατσω να το παιζω ο τρελος..

αφιερωμένο στον Kalgeorge από τον ακατανόμαστο

http://www.youtube.com/watch?v=Rr-q2DmgOls

και η απάντηση του kalgeorge με πολλή αγάπη στον ακατανόμαστο

http://www.youtube.com/watch?v=MW3Gzz8tN3s

DJ έπρεπε να γίνω ρε γαμώτο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kalgeorge
27/11/2009, 15:03

Παρατηρώ έκπληκτος τις περισσότερες φορές τους ερασιτέχνες (κυρίως ποδοσφαιριστές) αθλητές .

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.....ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ??? ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.....ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ

εχεις περιπου 5 απαντησεις απο διαφορετικα ατομα οτι εισαι λαθος....αλλα εσυ εκει!!!

εισαι σαν τον βεγγο στην ταινια που παει με το αμαξι αναποδα και ακουει ειδησεις στο ραδιο που λεει....εκτακτη ανακοινωση....ενας τρελος παει αναποδα στον δρομο μεγαλη προσοχη...

και κοιταει τον δρομο και λεει....ΤΙ ΕΝΑΣ ..ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ :lol: :lol:

οποτε....ενταξει....οτι πεις.....δεν σου χαλαμε χατηρι...

αφου αλλωστε εχεις φαει και τα χρονια σου στο γηπεδο και ξερεις

kalgeorge
27/11/2009, 15:04
αφιερωμένο στον Kalgeorge από τον ακατανόμαστο

http://www.youtube.com/watch?v=Rr-q2DmgOls

και η απάντηση του kalgeorge με πολλή αγάπη στον ακατανόμαστο

http://www.youtube.com/watch?v=MW3Gzz8tN3s

DJ έπρεπε να γίνω ρε γαμώτο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε δεν σου εχω πει να μην βαζεις youtube?? δεν μπορω να τα δω :lol: :lol:

περιμενε να παω σπιτι

Akatanomastos
27/11/2009, 15:05
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.....ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ??? ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ.....ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ

εχεις περιπου 5 απαντησεις απο διαφορετικα ατομα οτι εισαι λαθος....αλλα εσυ εκει!!!

εισαι σαν τον βεγγο στην ταινια που παει με το αμαξι αναποδα και ακουει ειδησεις στο ραδιο που λεει....εκτακτη ανακοινωση....ενας τρελος παει αναποδα στον δρομο μεγαλη προσοχη...

και κοιταει τον δρομο και λεει....ΤΙ ΕΝΑΣ ..ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ :lol: :lol:

οποτε....ενταξει....οτι πεις.....δεν σου χαλαμε χατηρι...

αφου αλλωστε εχεις φαει και τα χρονια σου στο γηπεδο και ξερεις

ψιτ, υπαρχει εντιτ και στο αλλο, αλλα δες το και απο δω

Με την διαδικασία της προθέρμανσης αυξάνεται πρώτα η θερμοκρασία στο εσωτερικό των μυών και γενικότερα όλου του σώματος. Πρακτικά αυτό γίνεται αντιληπτό με την αποβολή ιδρώτα. Η διέγερση του μηχανισμού του ιδρώτα δεν συμβαίνει σ όλους τους αθλητές στον ίδιο χρόνο και ένταση, αλλά εξαρτάται από την φυσική τους κατάσταση. Αθλητές με υψηλό βαθμό φυσικής κατάστασης θέλουν περισσότερη ένταση και χρόνο για να πετύχουν ικανοποιητική αύξηση θερμοκρασίας. Μην σας κάνει εντύπωση αν ακούσετε αθλητή ολυμπιακών επιδόσεων να κάνει μία ώρα "ζέσταμα?" πριν το αγώνισμά του.

Προθέρμανση είναι μια διαδικασία προετοιμασίας τού σώματος για φυσική δραστηριότητα από απόψεως φυσιολογικής και ψυχολογικής η οποία έχει ως σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης αλλά και την μείωση των τραυματισμών.

και μην κανεις κωλοτουμπες με τις λεξεις, τα ιδια λεει για ολους, η αναφορα σε ερασιτεχνες γινετε ΜΟΝΟ στην αρχη επειδη αυτοι συνηθως αποφευγουν το ζεσταμα..ολα τα υπολοιπα ισχυουν για ολους..

la_villa
27/11/2009, 15:08

ναι αλλα αμα βαλεις....

ξερεις πως τρεχεις στο γήπεδο μετα ε.....

αερααααααααααααααααααα

kalgeorge
27/11/2009, 15:08
ψιτ, υπαρχει εντιτ και στο αλλο, αλλα δες το και απο δω

ρε μαν μην τα μπερδευεις.....

ΑΛΛΟ ζεσταμα θελει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΗΣ.
ΑΛΛΗ ο ποδοσφαιριστης
ΑΛΛΗ αυτος που κανει πολεμικες τεχνες
ΑΛΛΗ αυτος πυο παιζει subbuteo....κλπ κλπ.....

αυτο που σου λενε ολοι αλλα ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλαβεις (και μαγκια σου δικαιωμα σου) ειναι οτι ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ

τωρα αυτα τα για την αποβολη ιδρωτα...αναπληρωση υγρων....ζεσταμα μυων...τραυματισμους εκτασεις μπουκωματα, ευορια του δρομεα κλπ κλπ κλπ.....αστα αφου δεν το εχεις

Akatanomastos
27/11/2009, 15:11
ρε μαν μην τα μπερδευεις.....

ΑΛΛΟ ζεσταμα θελει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΗΣ.
ΑΛΛΗ ο ποδοσφαιριστης
ΑΛΛΗ αυτος που κανει πολεμικες τεχνες
ΑΛΛΗ αυτος πυο παιζει subbuteo....κλπ κλπ.....

αυτο που σου λενε ολοι αλλα ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλαβεις (και μαγκια σου δικαιωμα σου) ειναι οτι ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ

τωρα αυτα τα για την αποβολη ιδρωτα...αναπληρωση υγρων....ζεσταμα μυων...τραυματισμους εκτασεις μπουκωματα, ευορια του δρομεα κλπ κλπ κλπ.....αστα αφου δεν το εχεις

ΡΕ φιλε μην κανεις τον τρελο. ΤΟ κειμενο αφου δεν πιστευεις εμενα, το λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ,

ΔΕΝ αποδιδεις το ιδιο με κρυους ΜΥς

ΑΣΕ τις κολοτουμπες, δεν σου ταιριαζει..Εχεις παιξει και μπαλα παναθεμα σε..

Περιμενω τωρα κολοτουμπες απο Λα βιλλα, Βαγγελη και Γαυρο(καλα εσυ γαυρε εχεις βγει πολλες φορες ρομπα με την παρτι μου, μη το συνεχιζεις)

το οτι μου τα λενε ολοι, δεν εχει καμια σημασια, αφου ειπαμε ειστε παρεακι εσεις:wave2: να μου τα πουνε γιατροι να πω οκ..και σου παρεθεσα κειμενο γυμναστη ποδοσφαιρου ε..

la_villa
27/11/2009, 15:14
γενικά για τι παθαινεις χωρίς προθέρμανση....δες Λεντέσμα

Cpt. Haddock
27/11/2009, 15:15
:a16: :a16: :a16: :a16: :a16:

Μλκες έτσι και μπει ο παππους και αρχίσει τα κατεβατά για αθλητική προθέρμανση με αναφορά στους Ολυμπιακους του Σαιντ Λούις, τις χαμένες πατρίδες, το Φανάρι, το κράτος της Αθήνας και την αδικημένη ΑΕΚ, θα το κλαίμε το θρεντ....

:bawl:

la_villa
27/11/2009, 15:18
:lol: :lol: :lol: :lol:

CIRUS
27/11/2009, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

πολύ μπλα μπλα και από τηγανίτα τίποτα μάλλον θες να πεις:lol: :lol:

CIRUS
27/11/2009, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μλκες έτσι και μπει ο παππους και αρχίσει τα κατεβατά για αθλητική προθέρμανση με αναφορά στους Ολυμπιακους του Σαιντ Λούις, τις χαμένες πατρίδες, το Φανάρι, το κράτος της Αθήνας και την αδικημένη ΑΕΚ, θα το κλαίμε το θρεντ....

:bawl:

la_villa
27/11/2009, 15:20
ναι στα 100m λέει επίσης να δεις μια διαφορά 0,4~0,6 sec
;)
εκτος αν νομίζεις ότι παίζεται διαστημικό ποδόσφαιρο

και δεν μιλάμε ότι χρειάζεται ζέσταμα...αυτο εννοείται αλλα δεν χανεις αγώνα απο αυτο

χανεις παικτη

la_villa
27/11/2009, 15:22
και σου παρεθεσα κειμενο γυμναστη ποδοσφαιρου ε..

:lol: :lol: :lol: γιατι όπως το έγραψες παραπλανεις ότι είναι κανας γυμναστης ομάδας ποδοσφαιρου
και προφανως στις ακαδημίες αυτα ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκει

οκ τοτε
ο κύριος Γιώργος Πανταγιάς
είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής
στο Σύλλογο "ΑΓΑΠΗ"
& προπονητής ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομής
του "Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός"
και ιδιοκτήτης γηπέδου 5Χ5 στο Σφακάκι - Ρέθυμνο

ελα ρε φίλε...πλακα μας κάνεις

εχει και τηλ΄΄εφωνα

παρτον και ρώτα τον αν ισχύει αυτό που λες και μπες να μας πεις τι σου είπε

kalgeorge
27/11/2009, 15:23
ΡΕ φιλε μην κανεις τον τρελο. ΤΟ κειμενο αφου δεν πιστευεις εμενα, το λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ,

ΔΕΝ αποδιδεις το ιδιο με κρυους ΜΥς

ΑΣΕ τις κολοτουμπες, δεν σου ταιριαζει..Εχεις παιξει και μπαλα παναθεμα σε..

Περιμενω τωρα κολοτουμπες απο Λα βιλλα, Βαγγελη και Γαυρο(καλα εσυ γαυρε εχεις βγει πολλες φορες ρομπα με την παρτι μου, μη το συνεχιζεις)

το οτι μου τα λενε ολοι, δεν εχει καμια σημασια, αφου ειπαμε ειστε παρεακι εσεις:wave2: να μου τα πουνε γιατροι να πω οκ..και σου παρεθεσα κειμενο γυμναστη ποδοσφαιρου ε..

ρε δεν εχει σκοπο να σου απανταμε.....δεν καταλαβαινεις...σαν τον τερενς
αλλα του λενε αλλα διαβαζει

οτι πεις λοιπον και ο λαβιλα και ο γαυρος παρεακι μου

ολοι κοντρα σε σενα :rotflmao:

Akatanomastos
27/11/2009, 15:24
:lol: :lol: :lol:

οκ τοτε
στο Σύλλογο "ΑΓΑΠΗ"

ελα ρε φίλε...πλακα μας κάνεις

εχει και τηλ΄΄εφωνα

παρτον και ρώτα τον αν ισχύει αυτό που λες και μπες να μας πεις τι σου είπε

καλα ρε εισαι σοβαρος? αν ρωτησεις τον γυμναστη του ολυμπιακου τι νομιζεις οτι θα σου πει?

ΔΕΝ χρειαζετε προθερμανση, αγορι μου μπες και παιξε ετσι?

γινεστε αστειοι γιατι ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ σε προφανη πραγματα, μονο και μονο για να μη βγειτε λαθος..
Λοιπον, πολυ παιξαμε, ρωτηστε και τους γιατρους στις ομαδες που παιζετε
:bigcry: :bawl: να τελιωνουμε..

la_villa
27/11/2009, 15:25
το οτι μου τα λενε ολοι, δεν εχει καμια σημασια, αφου ειπαμε ειστε παρεακι εσεις:wave2:

στο παρεακι συγκαταλέγομαι και εγώ????

να ξερω βρε γαμωτ που πατώ και που βρίσκομαι...

γιατι αν ναι θα τα πάρω που δεν έχω παρει ακόμα ΕΝΑ π.μ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CIRUS
27/11/2009, 15:26
:lol: :lol: :lol:

οκ τοτε
στο Σύλλογο "ΑΓΑΠΗ"

εδώ είσαι φάουλ

τι σημαίνει αυτό??? γιατί να τον απαξιώσουμε τον άνθρωπο ρε συ

ε, εντάξει ο καθένας έχει την άποψη του αλλά μην απαξιώνεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις δεν είναι σωστό:nono: για να είναι καθηγητής φυσικής αγωγής σίγουρα πάντως ξέρει περισσότερα από εμάς

la_villa
27/11/2009, 15:26
και δεν μιλάμε ότι χρειάζεται ζέσταμα...αυτο εννοείται αλλα δεν χανεις αγώνα απο αυτο

χανεις παικτη

κανω παραθεση στον εαυτο μου για απάντηση γιατι μάλλον δεν διάβασες

αλλα ξεκαθάρισε ως προς τι μιλάς.....

Akatanomastos
27/11/2009, 15:27
ρε δεν εχει σκοπο να σου απανταμε.....δεν καταλαβαινεις...σαν τον τερενς
αλλα του λενε αλλα διαβαζει

οτι πεις λοιπον και ο λαβιλα και ο γαυρος παερακι μου

ολοι κοντρα σε σενα :rotflmao:

δεν ειπα οτι υπαρχει καμια συνωμοσια.

απλα ο γαυρος μου την κραταει γιατι του την λεω, και βρηκε ευκαιρια να πεταχτει να πει την εξυπναδα του..

ο βαγγελακης ειναι φιλαρακι σου, και συ απλα αντιδρας ετσι απλα, οπως παντα..

τοσο απλα..
και γενικως συμβαινουν αυτα στις συζητησεις, οι πολλοι βρισκουν εναν και του χωνουν ετσι να περναει η ωρα:wave2:

κανενα προβλημα, αλλα να βρειτε κανα θεμα που να χετε δικιο να το κανετε αυτο..μην γινεστε ρομπα αγορι μου, που ακομα και τωρα δεν εχεις τα παπαρια να πεις, ναι εχεις δικιο..

la_villa
27/11/2009, 15:28
εδώ είσαι φάουλ

τι σημαίνει αυτό??? γιατί να τον απαξιώσουμε τον άνθρωπο ρε συ

ε, εντάξει ο καθένας έχει την άποψη του αλλά μην απαξιώνεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις δεν είναι σωστό:nono: για να είναι καθηγητής φυσικής αγωγής σίγουρα πάντως ξέρει περισσότερα από εμάς

δεν τον απαξιώνω

ΑΛΛΑ αυτά είναι τα σωστά και αυτα γράφει...σε ακαδημίες διδάσκει....το έγραψα και πιο πάνω

οι επαγγελματίες οκ...αλλα στο ερασιτεχνικό ενας τραυματισμός μπορεί να βγει 2 φορές πιο σοβαρος σε ένα παιδί για το λόγω της σωματόδομης σε μια ίδια φαση

το χτίσιμο και την δύναμη του επαγγελματία τα τμήματα υποδομης δεν τα εχουν

Akatanomastos
27/11/2009, 15:29
κανω παραθεση στον εαυτο μου για απάντηση γιατι μάλλον δεν διάβασες

αλλα ξεκαθάρισε ως προς τι μιλάς.....

εσενα δεν σε βαλα στο παρεακι, σε ανεφερα μονο επειδη πριν ειπες για το 5Χ5, που οπως λεει και ο καθηγητης:D οσο περισσοτερο γυμνασμενος εισαι, τοσο μεγαλυτερο ζεσταμα χρειαζεσαι, και οχι το αντιστροφο οπως ισχυριζεστε καποιοι:wave2:

el_hymador
27/11/2009, 15:31
Ρε σεις το θεμα με τη προθερμανση ειναι το οτι....

τσο και λο

CIRUS
27/11/2009, 15:35
ακατανόμαστε χωρίς ίχνος ειρωνείας το κείμενο που έβαλες έχει ουσία και είναι μάλλον σωστό αν και εγώ ήξερα μόνο για τραυματισμούς

παρόλα αυτά μεγάλη διαφορά δεν υπάρχει και κυρίως η προθέρμανση γίνεται για να μην τραυματιστείς, όλοι οι προπονητες στις ομάδες αυτό ισχυρίζονται

δέχομαι οτι παίζει ρόλο και σε αθλητές που κυνηγάνε απόλυτες επιδόσεις όπως αθλητές του στίβου

αλλά ρε συ πραγματικά είναι αυτό δικαιολογία γιατί έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά ενός παιχνιδιού από ποδοσφαιριστές που όπως γνωρίζεις δεν παίζουν ρόλο οι απόλυτες επιδόσεις?????

αλήθεια πες μου το πιστεύεις ή απλά γουστάρεις να πας κόντρα για την κόντρα και το υποστηρίζεις

αν πάντως σε θεωρούσα καμένο τελείως, θα απαξιούσα να σου απαντήσω σε οτιδήποτε έγραφες όπως κάνω σε άλλους, αλλά γίνε και συ λίγο λογικός τώρα γιατί είναι παράλογο να επικαλείσαι την προθέρμανση σαν αιτία που έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά:wave2:

Akatanomastos
27/11/2009, 15:40
ακατανόμαστε χωρίς ίχνος ειρωνείας το κείμενο που έβαλες έχει ουσία και είναι μάλλον σωστό αν και εγώ ήξερα μόνο για τραυματισμούς

παρόλα αυτά μεγάλη διαφορά δεν υπάρχει και κυρίως η προθέρμανση γίνεται για να μην τραυματιστείς, όλοι οι προπονητες στις ομάδες αυτό ισχυρίζονται

δέχομαι οτι παίζει ρόλο και σε αθλητές που κυνηγάνε απόλυτες επιδόσεις όπως αθλητές του στίβου

αλλά ρε συ πραγματικά είναι αυτό δικαιολογία γιατί έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά ενός παιχνιδιού από ποδοσφαιριστές που όπως γνωρίζεις δεν παίζουν ρόλο οι απόλυτες επιδόσεις?????

αλήθεια πες μου το πιστεύεις ή απλά γουστάρεις να πας κόντρα για την κόντρα και το υποστηρίζεις

αν πάντως σε θεωρούσα καμένο τελείως, θα απαξιούσα να σου απαντήσω σε οτιδήποτε έγραφες όπως κάνω σε άλλους, αλλά γίνε και συ λίγο λογικός τώρα γιατί είναι παράλογο να επικαλείσαι την προθέρμανση σαν αιτία που έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά:wave2:

φιλε μου, το χω γραψει νωριτερα, δεν ειπα οτι αποτελει ΤΗΝ ΜΟΝΗ δικαιολογια, αλλα οπως χαρακτηριστηκα δηλωσα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ. Το γκολ ειναι τυπικο παραδειγμα ανδρανειας, απο φαουλ, που δεν πηδηξε σχεδον κανεις,

το κειμενο που παρεθεσα, και αλλα πολλα ξεκαθαριζουν την μη σωστη αποδοση των μυων ΑΛΛΑ και την μη σωστη ψυχολογια, ή οποια ανεβαινει με το ΖΕΣΤΑΜΑ, και ειναι και αυτο λογικο..

Υπαρχει λοιπον μια αδρανεια σωματικη και ψυχολογικη στο γκολ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΛΟΓΟς αλλα παιζει και αυτο ρολο μαζι με ολη την κακη ψυχολογια λογω γενικης καταστασης.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ σκοπο να παραθετω κειμενα, αλλα απο την στιγμη που βγαινει ο καθενας (γαυρος βαγγελης) και πεταγετε μονο και μονο για να παει με το ρευμα και να μου την πει εμενα, ε τα παιρνω και γω στην κρανα και εβαλα ενα πολυ απλο κειμενο για να τελιωνουμε..

CIRUS
27/11/2009, 15:40
δεν τον απαξιώνω

ΑΛΛΑ αυτά είναι τα σωστά και αυτα γράφει...σε ακαδημίες διδάσκει....το έγραψα και πιο πάνω

οι επαγγελματίες οκ...αλλα στο ερασιτεχνικό ενας τραυματισμός μπορεί να βγει 2 φορές πιο σοβαρος σε ένα παιδί για το λόγω της σωματόδομης σε μια ίδια φαση

το χτίσιμο και την δύναμη του επαγγελματία τα τμήματα υποδομης δεν τα εχουν

απλά νόμιζα ότι τον ειρωνεύτηκες, μάλλον κατάλαβα λάθος:wave2:

Akatanomastos
27/11/2009, 15:41
απλά νόμιζα ότι τον ειρωνεύτηκες, μάλλον κατάλαβα λάθος:wave2:

καλα αυτο εκανε..

vangelis 64
27/11/2009, 15:42
Λοιοπόν ακατονόμαστε,το κουράσαμε πάλι.Κανείς δεν είπε ότι δεν χρειάζονται ζέσταμα οι μύες πριν τον αγώνα.

Εγώ ατό που σε ρώτησα και δεν απάντησες,είναι το ΠΩΣ γίνεται.Όπως σωστά σού είπε ο κολλητός μου ο Γιώργος,το ζέσταμα γίνεται για να μην τραυματιζόμαστε.
Σίγουρα ένα σωστό ζέσταμα περιλαμβάνει λίγο τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις.
Ο ΠΑΟ δεν έχασε το ματς από κρύους μύες.Το στρέτσινγκ τού λέει τίποτα;:wave2:

Akatanomastos
27/11/2009, 15:44
Εγώ ατό που σε ρώτησα και δεν απάντησες,είναι το ΠΩΣ γίνεται.

δεν ξερω πως γινετε γιατι ειμαι αμπαλος.

εισαι που ξερεις μπορεις να ξεκινησεις τις κωλοτουμπες με αυτα που παρεθεσα..

δεν γουσταρω να ειμαι προκλητικος, ιδιαιτερα με τους μεγαλυτερους..

αλλα γινομε γιατι κυριως απο τους μεγαλυτερους περιμενω ωριμοτητα και να χουν παπαρια ωστε να παραδεχοντε οταν λενε οτι να ναι..

kalgeorge
27/11/2009, 15:44
δεν ειπα οτι υπαρχει καμια συνωμοσια.

απλα ο γαυρος μου την κραταει γιατι του την λεω, και βρηκε ευκαιρια να πεταχτει να πει την εξυπναδα του..

ο βαγγελακης ειναι φιλαρακι σου, και συ απλα αντιδρας ετσι απλα, οπως παντα..

τοσο απλα..
και γενικως συμβαινουν αυτα στις συζητησεις, οι πολλοι βρισκουν εναν και του χωνουν ετσι να περναει η ωρα:wave2:

κανενα προβλημα, αλλα να βρειτε κανα θεμα που να χετε δικιο να το κανετε αυτο..μην γινεστε ρομπα αγορι μου, που ακομα και τωρα δεν εχεις τα παπαρια να πεις, ναι εχεις δικιο..

δυστηχως μικρε απο τα γραφομενα σου δεν θα ξαναμπω στην διαδικασια να σου πω αν εχεις λαθος ή οχι..

μικρος εισαι, καποια στιγμη θα ωριμασεις..
και πιστεψε με πιστευω οτι προσβαλεις καποιους ανθρωπους σαν τον βαγγελη οταν του λες οτι θα μπει να υποστηριξει κατι λαθος μονο και μονο επειδη το λεει καποιος αλλος.

περαστικα σου....και οταν ξυπνησεις....κατσε διαβασε παλι τι σου εχουν γραψει ολοι..για το θεμα με το ζεσταμα....και ισως καταλαβεις αν εχεις δικιο ή οχι

Akatanomastos
27/11/2009, 15:45
δυστηχως μικρε απο τα γραφομενα σου δεν θα ξαναμπω στην διαδικασια να σου πω αν εχεις λαθος ή οχι..

μικρος εισαι, καποια στιγμη θα ωριμασεις..
και πιστεψε με πιστευω οτι προσβαλεις καποιους ανθρωπους σαν τον βαγγελη οταν του λες οτι θα μπει να υποστηριξει κατι λαθος μονο και μονο επειδη το λεει καποιος αλλος.

περαστικα σου....και οταν ξυπνησεις....κατσε διαβασε παλι τι σου εχουν γραψει ολοι..για το θεμα με το ζεσταμα....και ισως καταλαβεις αν εχεις δικιο ή οχι

οκ. παραθεσαμε τις αποψεις μας, οταν σου λεω κατι πασιφανες και σου βαζω και αποδειξεις για να μην μπορεις να το αμφισβητησεις και συ παρολαυτα πουλας τρελα, δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο

CIRUS
27/11/2009, 15:46
φιλε μου, το χω γραψει νωριτερα, δεν ειπα οτι αποτελει ΤΗΝ ΜΟΝΗ δικαιολογια, αλλα οπως χαρακτηριστηκα δηλωσα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ. Το γκολ ειναι τυπικο παραδειγμα ανδρανειας, απο φαουλ, που δεν πηδηξε σχεδον κανεις,

το κειμενο που παρεθεσα, και αλλα πολλα ξεκαθαριζουν την μη σωστη αποδοση των μυων ΑΛΛΑ και την μη σωστη ψυχολογια, ή οποια ανεβαινει με το ΖΕΣΤΑΜΑ, και ειναι και αυτο λογικο..

Υπαρχει λοιπον μια αδρανεια σωματικη και ψυχολογικη στο γκολ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΛΟΓΟς αλλα παιζει και αυτο ρολο μαζι με ολη την κακη ψυχολογια λογω γενικης καταστασης.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ σκοπο να παραθετω κειμενα, αλλα απο την στιγμη που βγαινει ο καθενας (γαυρος βαγγελης) και πεταγετε μονο και μονο για να παει με το ρευμα και να μου την πει εμενα, ε τα παιρνω και γω στην κρανα και εβαλα ενα πολυ απλο κειμενο για να τελιωνουμε..

την ουσία έχεις χάσει απλά

η ουσία είναι ότι δικαιολογίες υπάρχουν ΠΑΝΤΑ αν το ψειρίζουμε, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε για αυτές και να στεκόμαστε στην ουσία των πραγμάτων και στην ουσία και εσύ ξέρεις άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι γιατί στην είπαν και τσαντίστηκες, ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο.

Akatanomastos
27/11/2009, 15:50
την ουσία έχεις χάσει απλά

η ουσία είναι ότι δικαιολογίες υπάρχουν ΠΑΝΤΑ αν το ψειρίζουμε, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε για αυτές και να στεκόμαστε στην ουσία των πραγμάτων και στην ουσία και εσύ ξέρεις άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι γιατί στην είπαν και τσαντίστηκες, ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο.

φιλε μου μην το πηγαινουμε αλλου το πραγμα..

μπορει ο Παο να μην εχασε απο αυτο το πραγμα, αλλα σε αυτο πατησαν οι αλλοι για να πουλησουν κατι σαν μαγκια..

λοιπον σε αυτο το θεμα βγηκαν φαουλ, οπως και συ εχεις βγει φαουλ για μενα στο γενικοτερο θεμα της ριζουπολης.

Παει αυτο, οσο αφορα το οτι δεν παιζει ρολο και απανταω επειδη τσαντιστηκα, δεν ειναι ετσι, εγω αυτο που λεω το ειπα εδω και 1-2 σελιδες, και το υποστηριξα πριν γινει ολη αυτη η συραξη..

απλα τωρα πηρε διαστασεις, γιατι συμμετειχαν πολλοι..

αλλα οτι επαιξε ρολο για μενα, επαιξε, και αν θυμασαι απο τη στιγμη που με ρωτησες τι εγινε στη ριζουπολη το εγραψα..ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι μονο αυτο αλλα εχει μεγαλη σημασια καθως αφορα το αγωνιστικο κομματι..

να το βαλω και εδω για να τελιωνουμε

la_villa
27/11/2009, 16:00
καλα αυτο εκανε..

ναι ρε

δεν με εαβζε στην αρχική ενδεκάδα και του το κρατάω απο τότε

σοβαρεψου

CIRUS
27/11/2009, 16:00
φιλε μου μην το πηγαινουμε αλλου το πραγμα..

μπορει ο Παο να μην εχασε απο αυτο το πραγμα, αλλα σε αυτο πατησαν οι αλλοι για να πουλησουν κατι σαν μαγκια..

λοιπον σε αυτο το θεμα βγηκαν φαουλ, οπως και συ εχεις βγει φαουλ για μενα στο γενικοτερο θεμα της ριζουπολης.

Παει αυτο, οσο αφορα το οτι δεν παιζει ρολο και απανταω επειδη τσαντιστηκα, δεν ειναι ετσι, εγω αυτο που λεω το ειπα εδω και 1-2 σελιδες, και το υποστηριξα πριν γινει ολη αυτη η συραξη..

απλα τωρα πηρε διαστασεις, γιατι συμμετειχαν πολλοι..

αλλα οτι επαιξε ρολο για μενα, επαιξε, και αν θυμασαι απο τη στιγμη που με ρωτησες τι εγινε στη ριζουπολη το εγραψα..ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι μονο αυτο αλλα εχει μεγαλη σημασια καθως αφορα το αγωνιστικο κομματι..

δεν με ενδιαφέρει ποιοι πάτησαν για να πουλήσουν μαγκιά

αφού βγήκα φάουλ στο θέμα τις ριζούπολης απάντησε μου και σε αυτά που έγραψα πριν 3-4 σελίδες για την αντιστοιχία ποδοσφαιριστών και διαιτητών έτσι για να ξέρω και τη γνώμη σου για το που έχω φαουλ.

ελπίζω μεγαλώνοντας να καταλάβεις πόσο λάθος αντιμετώπιση είναι να βρίσκεις κουτές δικαιολογίες για τα πάντα όχι για τα ποδοσφαιρικά γενικά μιλώντας, δεν το λέω ειρωνικά.

τεσπα το έχεσα και εγώ ας μείνουμε στην πλακίτσα καλύτερα. :wave2:

CIRUS
27/11/2009, 16:03
όσες φορες και να το βάλεις το ίδιο χαζό ακούγεται σαν δικαιολογία που έφαγες γκολ στο 3ο λεπτό, για να μην γίνεσαι εσύ γραφικός στο λέω, βάλτο όσες φορές θες.

la_villa
27/11/2009, 16:05

ναι αλλα ολα αυτα αφορουν ΑΚΡΑΙΕΣ καταστασεις....

όχι μια απλή φαση

αν υπήρχε σπριντ αντε οκ ο ζεστος θα "ξεκίναγε" πιο άμεσα...τπτ άλλο...θα είχε ευελιξια μεγαλύτερη
σε μια δικδικούμενη μπαλιά επίσης
το πιο γρήγορος ειναι άλλο θεμα
σε μια συμπλοκή ο κρύος θα τραυματιζόταν πιο εύκολα

αλλά μεχρι εκει....
στημενη φάση δεν είναι ζέσταμα......

και το 3ο στημενη φάση ήταν...καρμπον....ακόμα δεν είχαν ζεσταθει???

Akatanomastos
27/11/2009, 16:08

ελπίζω μεγαλώνοντας να καταλάβεις πόσο λάθος αντιμετώπιση είναι να βρίσκεις κουτές δικαιολογίες για τα πάντα όχι για τα ποδοσφαιρικά γενικά μιλώντας, δεν το λέω ειρωνικά.

ρε φιλε αυτες οι γενικολογιες και τα γνωμικα ειναι περιττα και για μενα εχουν μονο σκοπο να δημιουργησουν εντυπωσεις περι του ποιος εχει δικιο και ποιος οχι..

τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, μιλαμε για την Ριζουπολη, και αναφεραμε ο καθενας καποιους παραγοντες που κατα την γνωμη του οδηγησαν στην συντριβη του Παο. Ουτε κουτες δικαιολογιες ουτε τιποτα.

Παραθετουμε λοιπον γεγονοτα, και ο καθενας εκτιμαει την σημασια του καθε κομματιου του παζλ..

Εσυ σαν γαυρος τα θεωρεις ολα ασημαντα και λογικο ειναι για να μην απαξιωσεις την νικη της ομαδας σου..εγω απο την αλλη εχω αλλη γνωμη.

εχω την αποψη μου, σεβαστη και η αποψη σου, και οσων λενε την δικια τους, αλλα δεν θα μας βγαλετε και μ@λ@κες μερικοι..

la_villa
27/11/2009, 16:09
a kai o αγωνας έγινε 11 Μαιου

ζεστη δηλ....καταλαβαινεις

Akatanomastos
27/11/2009, 16:10
ναι αλλα ολα αυτα αφορουν ΑΚΡΑΙΕΣ καταστασεις....

όχι μια απλή φαση

αν υπήρχε σπριντ αντε οκ ο ζεστος θα "ξεκίναγε" πιο άμεσα...τπτ άλλο...θα είχε ευελιξια μεγαλύτερη
σε μια δικδικούμενη μπαλιά επίσης
το πιο γρήγορος ειναι άλλο θεμα
σε μια συμπλοκή ο κρύος θα τραυματιζόταν πιο εύκολα

αλλά μεχρι εκει....
στημενη φάση δεν είναι ζέσταμα......

και το 3ο στημενη φάση ήταν...καρμπον....ακόμα δεν είχαν ζεσταθει???

ρε αφηστε τις θεωριες για σπριντ, μιλαμε για επιτοπιο αλμα στα στημενα..

μην παιζετε με τις λεξεις...

τερμα για μενα, οποιος θελει πιστευει τους γυμναστες και οποιος θελει τις θεωριες του λα βιλα και του καλ γιωργη..