View Full Version : Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
Ε, είστε όλοι φθονεροί :cry: :lol:
Διαβάζω τα σχόλια της αγγελίας και σκέφτομαι πιθανούς ιδιοκτήτες: Αμυρου, μπλίτσερ, fawkes και πολλούς άλλους και έχω λιώσει μόνος μου
Δίνει μια κλασική αίσθηση, ιδανικό για μεταφορές εντός πόλης με στυλ. Αποκλείεται να περάσετε απαρατήρητοι,
μοναδική εμφάνιση που γυρίζει κεφάλια!!
- σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, προλάβετε!!
"ιδανικό για μεταφορές εντός πόλης με στυλ"
μαλλον για το στυλ του Φλωρινιωτη θα λεει....
Το επόμενο στάδιο είναι να στέλνουν 2-3 φορές τον χρόνο "τεκμαρτή" κλήση για υπερβολική ταχχύτητα σε μηχανάκια άνω των 600cc...
Του φούστη... άμα το μηχανάκι σου είναι ικανό για 200+ χλμ/ώρα δεν θα το έχεις τελικάσει 2-3 φορές τον χρόνο ??? :lol:
Εξαρτάται πού;;;;
Σημερα βρηκα αυτο στα εισερχομενα μου (αν και δεν εχω καποιο ανασφαλιστο οχημα προσωπικα).
Μαλλον ηρθε η ωρα παιδες...
351918
Δεν εχω κρατησει το αντιστοιχο που μου ειχε ερθει το καλοκαιρι.... κάθε εξαμηνο κανουν μια τετοια καμπανια πλεον.... αν δεν δω βεβαιωμενη κληση δεν πιστευω τιποτα.... τους θεωρω ανικανους να διασταυρωσουν τετοια στοιχεια ενώ στελνουν βεβαιώσεις για αυτοκίνητα που εχουν αποσυρθεί το 1821 λιγο μετα την επανασταση....
notakos600
11/02/2016, 11:36
Ποιά αυτοκίνητα κυκλοφορούσαν το 1821;
Αυτα που δεν εχουν δηλωθει ακινητα στην εφορια.....
αληθινα και φανταστικα....
notakos600
11/02/2016, 12:08
Αυτα που δεν εχουν δηλωθει ακινητα στην εφορια.....
αληθινα και φανταστικα....
Έλα ρε συ...καλά αυτό με ξεπερνάει, οκ...
Έλα ρε συ...καλά αυτό με ξεπερνάει, οκ...
ρε συ
σου λεω χρωσταω τελη 2016 σε κλεμμενο απο το 99 αμαξι!!!
πλακα με κανεις;
Φημες λενε ότι τον Θοδωρα τον πηγαν με θωρακισμενη Daimler στη φυλακη
Το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών ξεκινά ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων όπως ορίζεται στην απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδης. «Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε -και είναι ήδη για δημοσίευση στο ΦΕΚ- τις διατάξεις για τον έλεγχο των ανασφάλιστων οχημάτων», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης, σε ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.
http://www.ethnos.gr/oikonomia/arthro/erxontai_rabasakia_gia_ta_anasfalista_ix-64335176/
http://news247.gr/eidiseis/prostima-ews-500-eyrw-gia-730-000-anasfalista-oxhmata.2657075.html
Φεβρουάριος 22 2014 23:34
και τυχαια γυρω γυρω οι διαφημισεις είναι anytime
edit
Προφανως και δεν προτείνω ή προτρέπω σε οποιονδηποτε να εχει ανασφαλιστο το οχημα του (προσωπικα τα σκαω κάθε χρονο για αυτοκινητο που κανει σκαρτα 1000κμ το χρονο)
Απλα εχω βαρεθεί τις καμπανιες των ασφαλιστικων κάθε τρεις και λιγο
Είμαι φανατικός συλλέκτης τευχών του έπους της διασταύρωσης μεταξύ ασφαλιστικού μητρώου και αριθμών κυκλοφορίας στην εφορία.
Έχω μαζέψει όλα τα τεύχη μέχρι σήμερα από όλα τα ΜΜΕ. Συνολικά έχω 3.459 τεύχη από το 2012 που άρχισε η σειρά.
Κάποια τεύχη τα έχω διπλά και αν κάποιος ενδιαφέρεται τα ανταλλάσσω με Τιραμόλα και Σεραφίνο.
Εχω και απειρα τευχη του "το μαχαιρι θα φτασει στο κοκκαλο" τα οποια ανταλλασω με σπανια (ανω των 300€) τευχη του μοτορσπορτ
http://news247.gr/eidiseis/prostima-ews-500-eyrw-gia-730-000-anasfalista-oxhmata.2657075.html
Φεβρουάριος 22 2014 23:34
και τυχαια γυρω γυρω οι διαφημισεις είναι anytime
edit
Προφανως και δεν προτείνω ή προτρέπω σε οποιονδηποτε να εχει ανασφαλιστο το οχημα του (προσωπικα τα σκαω κάθε χρονο για αυτοκινητο που κανει σκαρτα 1000κμ το χρονο)
Απλα εχω βαρεθεί τις καμπανιες των ασφαλιστικων κάθε τρεις και λιγο
Δεν ειναι δυσκολο να βρεις τη διαφορα αναμεσα στα δυο αρθρα. Το εχω με εντονα μεγαλα γραμματα στο αποσπασμα που παραθετω.
Υπαρχει μια ουσιαστικη εξελιξη στο ζητημα (υπογραφη της αποφασης που πλεον ειναι ετοιμη για δημοισευση σε ΦΕΚ) και γι'αυτο ποσταρα εδω. Καποιοι εκτος απο εσενα μπορει να το βρουν χρησιμο.
Εχεις εκφρασει επανειλημμενως την αποψη σου για το θεμα, το εχουμε καταλαβει. :whiteflag:
DrIoannis
23/02/2016, 10:53
Θεωρώ απαράδεκτο να έχει κάποιος ανασφαλιστο όχημα και καλά θα κάνουν να βαρέσουν εκεί που πρέπει αλλά... αυξάνοντας πχ το ΦΠΑ δεν θα καταφέρουν τίποτα καλύτερο. Σήμερα ήρθε ή ασφάλεια 15€ πιο ακριβη. Λέω γιατί μου λένε ΦΠΑ. Αυτό σημαίνει αυτόματα επιβάρυνση στην οικογένεια 40€. Και καλά εγώ θα τα δώσω ,άλλοι; Πλησιάζουμε, αν δεν έχουμε ήδη φτάσει, στην εποχή που θα κυκλοφορεί η πληοψηφία με απληρωτα τέλη και φυσικά ανασφαλιστοι. Θα γίνετε ατύχημα και θα εγκαταλείπουν το θύμα γιατί δεν θα έχουν ασφάλεια και αδεια:uplate:. Λυπάμαι για την κατάντια που θα υπάρξει τα επόμενα χρόνια.
Μια παρενθεση
Οι ασφαλιστικες εργασιες δεν εμπεριεχουν "ΦΠΑ" οπως το ξερουμε σε στυλ 13% η 23% αλλα επιπροσθετο φορο ασφαλίστρων. Αλλαξε δηλαδη κατι σ αυτο;
Edit αλλαξε απ οτι ειδα http://www.interamerican.gr/default.asp?pid=766&la=1
Συνεχίστε την κλαψα :rolleyes:
Δεν ειναι δυσκολο να βρεις τη διαφορα αναμεσα στα δυο αρθρα. Το εχω με εντονα μεγαλα γραμματα στο αποσπασμα που παραθετω.
Υπαρχει μια ουσιαστικη εξελιξη στο ζητημα (υπογραφη της αποφασης που πλεον ειναι ετοιμη για δημοισευση σε ΦΕΚ) και γι'αυτο ποσταρα εδω. Καποιοι εκτος απο εσενα μπορει να το βρουν χρησιμο.
Εχεις εκφρασει επανειλημμενως την αποψη σου για το θεμα, το εχουμε καταλαβει. :whiteflag:
ναι και θα συνεχισω να την εκφραζω.... δεν καταλαβαινω το πρόβλημα σου.... μου μετρας τα ποστ ή βαραινει το πισι σου από την αποψη μου?
ναι και θα συνεχισω να την εκφραζω.... δεν καταλαβαινω το πρόβλημα σου.... μου μετρας τα ποστ ή βαραινει το πισι σου από την αποψη μου?
Προφανως εχουμε διαφορετικη γνωμη για το τι συνεισφερει ουσιαστικα σε ενα thread. Για μενα αξιζει να γραψω κατι νεο που ακουσα/διαβασα και μπορει να βοηθησει καποιον ή να το βρει ενδιαφερον. Για σενα συνεισφορα ειναι να λες το ιδιο πραγμα καθε φορα.
Να πεις οτι ειναι και κανενας ιερος σκοπος που υποστηριζεις να το καταλαβω. Ουσιαστικα υποστηριζεις την παρανομια. Ειναι το ιδιο πραγμα με το να λες "Μη φορατε κρανος, ετσι κι αλλιως δεν κανει ελεγχους η αστυνομια". Αν δε θελει καποιος να πληρωνει ασφαλεια καταθετει πινακιδες και τελειωνει, τοσο απλο. Ευχομαι κανεις να μην εχει ποτε του ατυχημα με ανασφαλιστο οχημα. Κι αυτος που με στουκαρε πριν καποια χρονια και μετα ετρεχα και δεν εφτανα με την ιδια λογικη το εκανε. Σιγα μη με πιασουν... Και μετα ετρεχα εγω ο μαλακας για τον "εξυπνο".
Anyway, carry on. I'm out. :a3:
Αν δε θελει καποιος να πληρωνει ασφαλεια καταθετει πινακιδες και τελειωνει, τοσο απλο. :
Ενταξει
αν δεν εισαι αργοσχολος και εργαζεσαι θες σχεδον μια μερα για την καταθεση και αλλη μια για την αναληψη τους-αν δεν τις εχουν χασει (οπως μου συνεβη πριν χρονια). Αν εχω π.χ. ενα παλιο μοτο στο χωριο, και το ασφαλιζω μονο το καλοκαιρι που παω, ποσες μερες αδεια χρειαζομαι...σε ποια εφορια...
Να κανει το κρατος σωστα την δουλεια του-ελεγχο δλδ στο ΔΡΟΜΟ.
Ειναι απαραδεκτο να κυκλοφορουν οχηματα διχως ασφαλεια, αλλα δεν ειναι και 1 εκ Ελληνες παρανομοι διοτι καποιοι ψαχνουν λεφτα για διορισμους και ρουσφετια...
Αραγε τα οχηματα με πινακιδες εξωτερικου, ελεγχονται για ΚΤΕΟ, ασφαλεια, καρτα καυσαεριων, δακτυλιο κλπ...κλπ..κλπ..;
Προφανως εχουμε διαφορετικη γνωμη για το τι συνεισφερει ουσιαστικα σε ενα thread. Για μενα αξιζει να γραψω κατι νεο που ακουσα/διαβασα και μπορει να βοηθησει καποιον ή να το βρει ενδιαφερον. Για σενα συνεισφορα ειναι να λες το ιδιο πραγμα καθε φορα.
Να πεις οτι ειναι και κανενας ιερος σκοπος που υποστηριζεις να το καταλαβω. Ουσιαστικα υποστηριζεις την παρανομια. Ειναι το ιδιο πραγμα με το να λες "Μη φορατε κρανος, ετσι κι αλλιως δεν κανει ελεγχους η αστυνομια". Αν δε θελει καποιος να πληρωνει ασφαλεια καταθετει πινακιδες και τελειωνει, τοσο απλο. Ευχομαι κανεις να μην εχει ποτε του ατυχημα με ανασφαλιστο οχημα. Κι αυτος που με στουκαρε πριν καποια χρονια και μετα ετρεχα και δεν εφτανα με την ιδια λογικη το εκανε. Σιγα μη με πιασουν... Και μετα ετρεχα εγω ο μαλακας για τον "εξυπνο".
Anyway, carry on. I'm out. :a3:
Μου φαινεται διαβαζεις και καταλαβαίνεις ότι θες....
Ποτε και πουθενα δεν ειπα να κυκλοφορει οποιοσδηποτε ανασφάλιστος....
Αυτό που κραζω είναι το φαινομενο περιοδικα να εμφανίζονται οι "ειδήσεις" για προστιμα που ερχονται και που φτανουν.... που είναι ξεκαθαρο σε οποιον θελει να το δει ότι προκειται για διαφημιστικη καμπανια των ασφαλιστικων την οποια παρουσιαζουν ξανα και ξανα ως ειδηση τα μεσα μαζικης παραπληροφορησης.
""Μη φορατε κρανος, ετσι κι αλλιως δεν κανει ελεγχους η αστυνομια"
Ελπιζω να το καταλαβαίνεις ποσο ηλιθια είναι η συγκριση αυτου που λες με αυτό που ειπα. Ελπιζω....
Τελος και κλεινω το offtopic.
Το μαγαζι εδώ εχει κοσμο που ρυθμιζει την "κυκλοφορια" από τους οποιους θα δεχτω οποιαδήποτε παρατηρηση αν είμαι κουραστικος, επαναλαμβάνομαι ή είμαι απλα μαλακας..... από κανεναν άλλο.... για ολους τους αλλους εχει μια χαρα λειτουργια (ignore list) για να μην κουράζονται τα ματακια τους από τα ποσταρισματα μου.
Bladerunner
23/02/2016, 12:43
Η είδηση έχει παίξει και ξανά παίξει...
Έχουν ακουστεί όλες οι απόψεις...
Ο καθένας πράττει ό,τι νομίζει.
Χαλαρώστε.
SHOOTER045
23/02/2016, 12:58
Ενταξει
αν δεν εισαι αργοσχολος και εργαζεσαι θες σχεδον μια μερα για την καταθεση και αλλη μια για την αναληψη τους-αν δεν τις εχουν χασει (οπως μου συνεβη πριν χρονια). Αν εχω π.χ. ενα παλιο μοτο στο χωριο, και το ασφαλιζω μονο το καλοκαιρι που παω, ποσες μερες αδεια χρειαζομαι...σε ποια εφορια...
Να κανει το κρατος σωστα την δουλεια του-ελεγχο δλδ στο ΔΡΟΜΟ.
Ειναι απαραδεκτο να κυκλοφορουν οχηματα διχως ασφαλεια, αλλα δεν ειναι και 1 εκ Ελληνες παρανομοι διοτι καποιοι ψαχνουν λεφτα για διορισμους και ρουσφετια...
Αραγε τα οχηματα με πινακιδες εξωτερικου, ελεγχονται για ΚΤΕΟ, ασφαλεια, καρτα καυσαεριων, δακτυλιο κλπ...κλπ..κλπ..;
Για ΚΤΕΟ ασφάλεια ναι.
Άσχετο ,σήμερα έκανα μια διαδρομή νέα Ιωνία - νοσοκ. παίδων και πίσω, ώρα αναχώρησης 1100 επιστροφής 1330(τις βάζω να δείτε ότι δεν ήταν ώρες άφιξης ούτε αναχώρησης για 8ωρο).Μέτρησα πάνω από 20 σφαξίματα κόκκινου από κουτιά και 2τροχες μπανιέρες.Αλήθεια θα θέλατε ένας απ΄όλους αυτούς τους ντενεκέδες να ήταν ανασφάλιστος ???
Εσυ πιστευεις οτι οι ανωτερω που περιγραφεις ειναι τυπικοι ως προς το ασφαλιστικο σκελος αν σφαζουν με τετοια ευκολια το κοκκινο;
Εσυ πιστευεις οτι οι ανωτερω που περιγραφεις ειναι τυπικοι ως προς το ασφαλιστικο σκελος αν σφαζουν με τετοια ευκολια το κοκκινο;
Το ίδιο λέμε ρε να τους κόψουνε τον κόλο λέω ,διάβασες το αρθράκι του Ιαβέρη τι λέει ? Ένα μόνο θα σου πω υποχρέωση κοινωνικής εργασίας στο ΚΑΤ...
Το ίδιο λέμε ρε να τους κόψουνε τον κόλο λέω ,διάβασες το αρθράκι του Ιαβέρη τι λέει ? Ένα μόνο θα σου πω υποχρέωση κοινωνικής εργασίας στο ΚΑΤ...
I know
προβοκαρω ρε...διοτι κοινη λογικη γιοκ...
AUFGEBRACHT
23/02/2016, 18:09
Το σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα παίζει να το έχω ακούσει πλέον πιο πολλές φορές και από την πάταξη της φοροδιαφυγής και το μαχαίρι που θα μπει βαθιά στο κόκκαλο...
tsompanis
23/02/2016, 20:23
Το σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα παίζει να το έχω ακούσει πλέον πιο πολλές φορές και από την πάταξη της φοροδιαφυγής και το μαχαίρι που θα μπει βαθιά στο κόκκαλο...
Φαντάσου το θρεντ είναι από το 2012!
Κανονικό σαφάρι αν έκαναν θα είχαν βρει και μονοκερο! :bawl:
Κοντευει δυο μηνες που εχω πουλησει το αυτοκινητο μου και με πηραν τηλεφωνο για το ότι πρεπει να κανω ασφαλεια.Αυτό σημαινει ότι δεν ξερουν,δεν μπορουν να διασταυρωσουν τα στοιχεια και ότι θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε στις εφοριες για τα προστιμα.
Άσχετο ,σήμερα έκανα μια διαδρομή νέα Ιωνία - νοσοκ. παίδων και πίσω, ώρα αναχώρησης 1100 επιστροφής 1330(τις βάζω να δείτε ότι δεν ήταν ώρες άφιξης ούτε αναχώρησης για 8ωρο).Μέτρησα πάνω από 20 σφαξίματα κόκκινου από κουτιά και 2τροχες μπανιέρες.Αλήθεια θα θέλατε ένας απ΄όλους αυτούς τους ντενεκέδες να ήταν ανασφάλιστος ???
Συγνωμη τα τελευταια χρονια δεν ειναι ολα τα ασφαλιστηρια με καλυψη απο ανασφαλιστο αφου εχει γινει της μοδας..?
Εμενα πριν 3 χρονια περιπου επεσε ενας παππους με ενα nissan ανασφαλιστο και με καλυψε το επικουρικο κανονικοτατα(μετα απο 2 χρονια και κατι...:cry:) σαν να ειχε ασφαλεια ενα πραμα..
Υ.γ.Ε τωρα αν χτυπησουν 2 ανασφαλιστοι τι να πω καλη διασκεδαση..:bawl:
DrIoannis
24/02/2016, 07:13
Αυτό ακριβώς τους ανασφάλιστους τους πληρώνουν οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι. Το θεωρώ όπως ξαναείπα...ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ.
Παίδες,αντιπαράθεση για τ'αυτονόητα.
Έχεις όχημα με αρ.κυκλοφορίας και κυκλοφορείς;;;
Το ασφαλίζεις.
Δεν κυκλοφορείς;;;;Καταθέτεις πινακίδες.
Αδιανόητο για 120 ευρώ το χρόνο(τόσα πληρώνω για 650/750 κυβικά).
Για μπιγλιμπίδια σας περισσεύουν;;;Για ασφάλεια όχι;;;Υπάρχει και το μετρό
Τελεία και παύλα
notakos600
24/02/2016, 08:08
Δίνουμε ανερυθρίαστα 1.500 ευρώ για ακράποβιτς....αλλά μια ασφάλεια μας φαίνεται τόσο μα τόσο ακριβή και άχρηστη....
Παίδες,αντιπαράθεση για τ'αυτονόητα.
Έχεις όχημα με αρ.κυκλοφορίας και κυκλοφορείς;;;
Το ασφαλίζεις.
Δεν κυκλοφορείς;;;;Καταθέτεις πινακίδες.
Αδιανόητο για 120 ευρώ το χρόνο(τόσα πληρώνω για 650/750 κυβικά).
Για μπιγλιμπίδια σας περισσεύουν;;;Για ασφάλεια όχι;;;Υπάρχει και το μετρό
Τελεία και παύλα
Εγώ θα προτιμούσα αν δε το κυκλοφορω απλά να το δηλώνω online χωρίς να χρειάζεται ουτε να χάνω το χρόνο μου ούτε να απασχολω το δημόσιο μηχανισμό.
Αν με πιάσουν να κάνω παραβαση τότε τανι τανι μέχρι να πετανει.
Pan (dvs)
24/02/2016, 08:24
Εγώ θα προτιμούσα αν δε το κυκλοφορω απλά να το δηλώνω online χωρίς να χρειάζεται ουτε να χάνω το χρόνο μου ούτε να απασχολω το δημόσιο μηχανισμό.
Αν με πιάσουν να κάνω παραβαση τότε τανι τανι μέχρι να πετανει.
Ναι αλλα:
1)Ετσι χανει το κρατος ενα σκασμο λεφτα.
2)Θα πρεπει να πανε στο σπιτακι τους αρκετοι δημοσιοι υπαλληλοι.
3)Απο τα καυσιμα του πηγαινε ελα το κρατος κερδιζει,αρα θα χασει και απο εδω.
4)Η καφετερια που θα πιεις τα καφεδακια σου και θα φας τα σαντουιτσακια σου,γιατι δεν μπορει ολη τη μερα στο ποδι θα γουργουρισει το στομαχι σου,θα πληρωσει και αυτη το κατιτις της στο κρατος.
Με τετοιες ανατρεπτικες προτασεις σε βλεπω συντομα σε κανα ξερονησι.
amyroukai
24/02/2016, 08:43
Δίνουμε ανερυθρίαστα 1.500 ευρώ για ακράποβιτς....αλλά μια ασφάλεια μας φαίνεται τόσο μα τόσο ακριβή και άχρηστη....
Και τι θα δείχνεις στην καφετέρια ρε μαν, το Α4 το χρωματιστό; Ενώ η εξάτμιση, ε, ε, ε, σε ακούν πριν φανείς, γαμάουα. Και από πόσες μεριές θα στα πάρουνε τα καρΓιόλια επειδή αγόρασες μοτοσικλέτα; Βρε αναχαθούνε οι άτιμοι. Γουίσκι και φράπα θα τα φάμε.
Το αυτό και για το κράνος έχω γράψει πολλάκις, αλλά φευ... Ο ΦΠΑ μας φταίει που δεν το φοράμε.
Εγω δε θα κατσω να ποσταρω οτι ηδη ετοιμαζονται επειδη εχω πληροφοριες εκ των εσω.... περιμενω να δω το πρωτο χαρτακι το οποιο θα σκαναρω και θα σας το ποσταρω εδω για να σας πω τελικα "τα λεγα εγω"......
Εγω βαρεθει σε αυτη τη χωρα να λεγονται μαγκες τα λαμογια καθε ειδους.
Bladerunner
24/02/2016, 08:52
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ποιος έγραψε ότι δεν θέλει να πληρώνει ασφάλεια σε όχημα που κυκλοφορεί;
Αυτό που γράφτηκε, κι από μένα, είναι ότι το κράτος σε θεωρεί εν δυνάμει παραβάτη και θα σου στείλει πρόστιμο για παράβαση που ίσως κάνεις.
RaGe_Raptor
24/02/2016, 08:52
Έχει ξανά ειπωθεί :γιατί θα πρέπει να έχω ασφαλισμένο όχημα το οποίο χρησιμοποιείται για κάποιους μήνες μόνο; Αυτό που είπε ο Μπίγκουλας είναι σωστό. Και ναι βρε παίδες γουστάρω να τα χώσω για Ακράποβιτς αλλά δε θέλω να πετάξω 100€ για να ασφαλίζω όχημα που ΔΕΝ κυκλοφορεί. Just saying
Έχει ξανά ειπωθεί :γιατί θα πρέπει να έχω ασφαλισμένο όχημα το οποίο χρησιμοποιείται για κάποιους μήνες μόνο; Αυτό που είπε ο Μπίγκουλας είναι σωστό. Και ναι βρε παίδες γουστάρω να τα χώσω για Ακράποβιτς αλλά δε θέλω να πετάξω 100€ για να ασφαλίζω όχημα που ΔΕΝ κυκλοφορεί. Just saying
Αν δε κυκλοφορει δε χρειαζεσαι και πινακιδες οποτε τις παραδιδεις. Το κακο της υποθεσης και εδω θα σου δωσω δικιο ειναι η ταλαιπωρια παραδωσε πινακιδες- παρε πινακιδες.
Ολο αυτο θα γινει για αυτους που δεν ασφαλιζονται συνειδητά
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ποιος έγραψε ότι δεν θέλει να πληρώνει ασφάλεια σε όχημα που κυκλοφορεί;
Αυτό που γράφτηκε, κι από μένα, είναι ότι το κράτος σε θεωρεί εν δυνάμει παραβάτη και θα σου στείλει πρόστιμο για παράβαση που ίσως κάνεις.
Τι εννοεις ισως?
RaGe_Raptor
24/02/2016, 08:56
Αν δε κυκλοφορει δε χρειαζεσαι και πινακιδες οποτε τις παραδιδεις. Το κακο της υποθεσης και εδω θα σου δωσω δικιο ειναι η ταλαιπωρια παραδωσε πινακιδες- παρε πινακιδες.
Ολο αυτο θα γινει για αυτους που δεν ασφαλιζονται συνειδητά
Διάβασε το ποστ του Δόκτορα Μπιγκ. Επαναλαμβανόμαστε ξανά και ξανά για ένα ζήτημα κοινής(???) λογικής
Το κακο της υποθεσης και εδω θα σου δωσω δικιο ειναι η ταλαιπωρια παραδωσε πινακιδες- παρε πινακιδες.
Και όχι μόνο. Ο μόνος τρόπος να υπαρξει κάποια στιγμή εμπιστοσυνη μεταξύ πολίτη και κράτους είναι το δεύτερο να αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο τον πρώτο, ακόμη κι αν δεν το αξιζει.
Σε όλες τις χώρες που έχουν κάποιο επίπεδο, ο πολίτης είναι αθώος μέχρι αποδειξεως του αντιθετου.
bros400pgm
24/02/2016, 09:02
Kαλα η προταση του DrBig να το δηλωνω online ειναι απλα αστειο. Μεχρι και οι γυφτοι θα το κανουν τωρα που πηραν λαπτοπ χαχαχαχα
Διάβασε το ποστ του Δόκτορα Μπιγκ. Επαναλαμβανόμαστε ξανά και ξανά για ένα ζήτημα κοινής(???) λογικής
Το διαβασα φιλε μου αλλα το συστημα ειναι ετσι τωρα τι να κανουμε. Αυτοι που κυκλοφορουν οχηματα μονο καποιες μερες το χρονο και πραγματικα το κανουν αυτο σε σχεση με αυτους που κυκλοφορουν ανασφαλιστοι ειναι 1/100 ξερω γω..... αλλα σε ολες τις περιπτωσεις μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.
Και όχι μόνο. Ο μόνος τρόπος να υπαρξει κάποια στιγμή εμπιστοσυνη μεταξύ πολίτη και κράτους είναι το δεύτερο να αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο τον πρώτο, ακόμη κι αν δεν το αξιζει.
Σε όλες τις χώρες που έχουν κάποιο επίπεδο, ο πολίτης είναι αθώος μέχρι αποδειξεως του αντιθετου.
Μαζι σου, αλλα ποτε δε θα γινει αυτο εδω
Kαλα η προταση του DrBig να το δηλωνω online ειναι απλα αστειο. Μεχρι και οι γυφτοι θα το κανουν τωρα που πηραν λαπτοπ χαχαχαχα
Απαραιτητα δικαιολογιτικα
selfie με σελφοκονταρο του ιδιοκτητη μαζι με τη μηχανη που θα φαινεται οτι ειναι στο γκαραζ :bawl:
Μακάρι για όλους και για μας αλλά και για το κράτος να μπορούσαν τεχνικά να στηρίξουν πακέτο πινακίδες-ασφάλεια ανά τρίμηνο πχ και ο ιδιοκτήτης να πλήρωνε ας πούμε ένα τρίμηνο (καλοκαίρι) ή δύο (Πάσχα ως Οκτώβρη) μπορούν όμως ???
amyroukai
24/02/2016, 09:16
Φυσικά και μπορούν. Το ζήτημα είναι να θέλουν.
Τι πιο απλό από το να πάρεις τις πινακίδες σου σήμερα και αν δεν γυρίσουν πίσω προ του τέλους του τριμήνου κατ' ευθείαν βεβαίωση προστίμου "π@@τσα" στο ΑΦΜ σου αυτομάτως και ένταλμα στο οικείο ΑΤ για τις πινακίδες σου...
μπας και κανουν και καμια δουλεια τα τοπικα "οργανα"......
Φυσικά και μπορούν. Το ζήτημα είναι να θέλουν.
Τι πιο απλό από το να πάρεις τις πινακίδες σου σήμερα προσκομίζοντας 3μηνο ασφαλιστήριο και αν δεν γυρίσουν πίσω προ του τέλους του τριμήνου κατ' ευθείαν βεβαίωση προστίμου "π@@τσα" στο ΑΦΜ σου αυτομάτως και ένταλμα στο οικείο ΑΤ για τις πινακίδες σου...
Στο φτιαξα ,δεν ξέρω ας πει ο Μπλέηντ ως πιο ειδικός και ο Σούτερ...
amyroukai
24/02/2016, 09:23
Μα για να τις πάρεις θέλεις ασφαλιστήριο έτσι και αλλιώς.
Μα για να τις πάρεις θέλεις ασφαλιστήριο έτσι και αλλιώς.
Σωστό και αυτό ,πες μου όμως γιατί να μη θέλουν όπως αναφέρεις πιο πάνω ,τους συμφέρει αυτό που γίνεται τώρα ???
Bladerunner
24/02/2016, 09:30
Το Π.Δ 237/1986 ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ το οποίο είναι σε ισχύ, αναφέρει στο άρθρο 2:
"Ο κύριος ή κάτοχος αυτοκινήτου που κυκλοφορεί μέσα στην Ελλάδα επί οδού υποχρεούται να έχει καλύψει με ασφάλιση την εκ τούτου έναντι τρίτων αστική ευθύνη, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος. Η κυκλοφορία επί γηπέδου προσιτού στο κοινό ή σε κάποιο αριθμό προσώπων που δικαιούται να συχνάζουν σ` αυτό, εξομοιώνεται με την κυκλοφορία επί οδού."
Το κράτος λοιπόν τεκμαίρει ότι ένα όχημα που φέρει πινακίδες κυκλοφορεί επί οδού, και ως εκ τούτου πρέπει να είναι ασφαλισμένο. Θεωρεί τον πολίτη εκ προοιμίου παραβάτη.
Επειδή είναι ανίκανο να κάνει πραγματικούς ελέγχους και να τιμωρήσει τους παραβάτες, βάζει σε ταλαιπωρία όλους. Ας αλλάξει τον νόμο σε "όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα επί τροχών υποχρεούνται σε ασφαλιστική κάλυψη. Εξαιρούνται όσα είναι δηλωμένα σε ακινησία και έχουν κατατεθεί τα στοιχεία κυκλοφορίας τους στις αρμόδιες αρχές"
Μέχρι τότε, το ίδιο το κράτος παραβαίνει τους νόμους του. Θα μου πεις πρώτη φορά είναι;
Τέλος από μένα. Βαρέθηκα.
spyrakos35
24/02/2016, 09:36
που κυκλοφορεί μέσα στην Ελλάδα επι οδου
Το ανωτερω επιδεχεται πολλες ερμηνειες
Just saying
amyroukai
24/02/2016, 09:38
Σωστό και αυτό ,πες μου όμως γιατί να μη θέλουν όπως αναφέρεις πιο πάνω ,τους συμφέρει αυτό που γίνεται τώρα ???
Αν "αυτό που γίνεται τώρα" εννοείς τα ανασφάλιστα (που κυκλοφορούν γιατί ουδείς μπορεί να ελέγχει το σύνολο των οχημάτων καθημερινά και να τιμωρεί τους όποιους παραβάτες), όσα κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες τόσο εντός αστικού ιστού όσο και εκτός, δεν συμφέρει αλλά δεν μπορεί κανείς να το περιορίσει κιόλας.
Εδώ παραβάσεις που είναι άμεσα εμφανείς χωρίς να δεις χαρτιά (κράνη/κόκκινα ας πούμε μόνον) δεν γίνεται να ελέγχονται με τέτοια έκταση που έχουν.
Μα δεν υπάρχει κράτος!!!!
spyrakos35
24/02/2016, 09:40
Μα δεν υπάρχει κράτος!!!!
Το κρατος ειμαστε εμεις.....
theofilos888
24/02/2016, 09:45
δηλ να αρχισουμε να τηλ στην τροχαια και να δινουμε αριθμους κυκλοφοριας. Ρουφοι δηλαδης! Και μετα να τρεχουμε στα δικαστηρια ως μαρτυρες. Και να τσακωνομαστε με τον καθε κανιβαλο, που παρανομει!
M@λ@κ@ άλλαξε άβαταρ γιατί αυτή τη φάτσα δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά λέμε.
bros400pgm
24/02/2016, 10:01
Επειδή είναι ανίκανο να κάνει πραγματικούς ελέγχους και να τιμωρήσει τους παραβάτες, βάζει σε ταλαιπωρία όλους.
Λυσε/λυστε μου μια απορια: πως θα κανει πραγματικους ελεγχους; Δεν πρεπει να παρει κι αλλους δημοσιους υπαλληλους;
Για μενα δεν ειναι το ιδιο εφοσον δινεται μια "οδος" εναρμονισης (καταθεση πινακιδας). Οσο και να λετε οτι ειναι το ιδιο με το να στειλει αυθαιρετα προστιμα γιατι εχω μηχανακι που πιανει 300χλμ/ωρα, αρα θα παρανομησω, αρα ας του στειλουμε μια κληση.
Προστιμο σε ολες τις μηχανες που μπορουν να ταξιδεψουν με ταχύτητες μεγαλύτερες από 131κμ/ω.....
Τι εννοείς όχι? Αφού ανα πασα στιγμη μπορεις να εισαι παράνομος....
spyrakos35
24/02/2016, 10:13
δηλ να αρχισουμε να τηλ στην τροχαια και να δινουμε αριθμους κυκλοφοριας. Ρουφοι δηλαδης! Και μετα να τρεχουμε στα δικαστηρια ως μαρτυρες. Και να τσακωνομαστε με τον καθε κανιβαλο, που παρανομει!
Δεν ειπα κατι τετοιο εγω.
Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ειμαστε τοσο αρχιδια που οδηγαμε ανασφαλιστα αυτοκινητα ελαφρα τη καρδια....
Αρχιδια εμεις, αρχιδια και το κρατος μας/η κοινωνια μας/τα παμτα ολα μας
M@λ@κ@ άλλαξε άβαταρ γιατί αυτή τη φάτσα δεν μπορώ να την πάρω στα σοβαρά λέμε.
Πες καμια ιδεα ρε συ
Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ειμαστε τοσο αρχιδια που οδηγαμε ανασφαλιστα αυτοκινητα ελαφρα τη καρδια....
Γιατί οδηγούμε ανασφάλιστα οχήματα; Από πού ξεκινάει όλο αυτό; Το βλέπουμε στην τηλεόραση; Για σκέψου το.
SHOOTER045
24/02/2016, 10:20
Πες καμια ιδεα ρε συ
1) 353029
2) 353030
3) 353031
Μπάκλευ σε λένε ρε αχαίρευτε Μήτσο ? Άσε που δεν είναι αυτή η συμμετοχή στο θρεντ που σου ζητήθηκε...
spyrakos35
24/02/2016, 10:34
Γιατί οδηγούμε ανασφάλιστα οχήματα; Από πού ξεκινάει όλο αυτό; Το βλέπουμε στην τηλεόραση; Για σκέψου το.
Για πες γιατι εχω κατι κατα νου, να δω αν θα μαλλιοτραβηχτουμε
:lol:
Α δεν ξέρω. Εγώ απλά δίνω τροφή για σκέψη :p
PortisHead
24/02/2016, 10:50
Γιατί οδηγούμε ανασφάλιστα οχήματα;
Χμμ.... χαλαρές επιπτώσεις,προστιμα κ.λ.π.
spyrakos35
24/02/2016, 10:50
Α δεν ξέρω. Εγώ απλά δίνω τροφή για σκέψη :p
Οταν λοιπον φας και συ απο αυτο που σερβιρεις τα λεμε παλι
:D
Από το κράτος ξεκινούν όλα, ρε Σπυράκο. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, καμία ουσιαστική επίπτωση, οι γνωριμίες και τα βύσματα δίνουν και παίρνουν και η λίστα είναι ατελείωτη. Ναι, από κάποιο σημείο και μετά είναι ένας φαύλος κύκλος, αλλά έχει αρχή.
Και κανουν σαφαρι οι στρουμφ για τα κοντραδικα τα βραδια.... το εχουν σαν ψυχαγωγια φαινεται.... πινουν καφε οι Δ στα εβερεστ και αραζουν στον ισκιο.... ενω θα επρεπε να υπαρχουν καμια 20αρια μπλοκα ολη τη μερα σε διαφορετικα σημεια καθε μερα για τα ανασφαλιστα και παντως τυπου σοβαρες παραβασεις..... και το μερομακατο τους να βγαζουν και εσοδα το κρατος να εχει και ολοι οι "σωστοι" πολιτες μπραβο θα πουν.
Αυτα μεροικα απο τα "θα πρεπε" γ@μω το κρατος μου μεσα
spyrakos35
24/02/2016, 10:59
Από το κράτος ξεκινούν όλα, ρε Σπυράκο. Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, καμία ουσιαστική επίπτωση, οι γνωριμίες και τα βύσματα δίνουν και παίρνουν και η λίστα είναι ατελείωτη. Ναι, από κάποιο σημείο και μετά είναι ένας φαύλος κύκλος, αλλά έχει αρχή.
Απο εμας ξεκινανε......
Ο Βασκας δεν ηρθε προχτες γιατι απο αφηρημαδα του αφησε τη μηχανη μια μερα ανασφαλιστη....
Οι αλλοι κυκλοφορουν κατα χιλιαδες ανασφαλιστοι εν γνωσει τους και στα αρχιδια τους....
Αν μπορουσαμε να αντιστρεψουμε τα νουμερα θα ηταν μια καλη αρχη....
Αλλα δυστυχως εχουμε μαλακισμενη ωχαδερφιστικη νοοτροπια...
Ετσι το βλεπω εγω.... Μπορει να ειμαι λαθος κιολας....
Καταλαβαίνω τι λες. Ναι, αν όλοι οι άνθρωποι ήταν καλοί και σωστοί, δε θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Για την ακρίβεια δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ποτέ. Αλλά οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι καλοί. Εκ φύσεως. Το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να κρατάει τις ισορροπίες. Δες πώς είναι άλλοι λαοί στις χώρες τους και δες πώς είναι όταν έρχονται εδώ. Για τους ίδιους ανθρώπους μιλάμε. Τι αλλάζει; ;)
RaGe_Raptor
24/02/2016, 11:10
Καταλαβαίνω τι λες. Ναι, αν όλοι οι άνθρωποι ήταν καλοί και σωστοί, δε θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα. Για την ακρίβεια δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ποτέ. Αλλά οι άνθρωποι ΔΕΝ είναι καλοί. Εκ φύσεως. Το κράτος ΟΦΕΙΛΕΙ να κρατάει τις ισορροπίες. Δες πώς είναι άλλοι λαοί στις χώρες τους και δες πώς είναι όταν έρχονται εδώ. Για τους ίδιους ανθρώπους μιλάμε. Τι αλλάζει; ;)
έτσι ακριβώς
Δυστυχώς αυτή η ελευθεριότητα που μας χαρακτηρίζει σαν χώρα έχει πάρει πολύ άσχημη τροπή.Η έλλειψη σεβασμού του περιβάλλοντος και του συνανθρώπου είναι εμφανής καθημερινά.Η ατιμωρησία ζει και βασιλεύει και ο καθένας κοιτάει την πάρτη του δεν βλέπω να υπάρχει επιστροφή ούτε στην επόμενη γενιά.
ΥΓ Ας πω για το Χαλάνδρι λίγο που ζω τα τελευταία 50 χρόνια.Αν υπήρχαν 2 σαν τον Σούτερ να περιπολούσαν καθημερινά σε ένα δυό μήνες θα σταματούσες να βλέπεις σφαξίματα κόκκινου ,παραβίαση προτεραιότητας ,σταθμευση πάνω στην Πεντέλης ώστε να μην χωράει λεωφορείο,ανασφάλιστα κλπ.Ας έπεφταν πρόστιμα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μετά στο ΑΦΜ μέσω ΤΑΧΙS να βλέπαμε...
Δυστυχώς αυτή η ελευθεριότητα που μας χαρακτηρίζει σαν χώρα έχει πάρει πολύ άσχημη τροπή.Η έλλειψη σεβασμού του περιβάλλοντος και του συνανθρώπου είναι εμφανής καθημερινά.Η ατιμωρησία ζει και βασιλεύει και ο καθένας κοιτάει την πάρτη του δεν βλέπω να υπάρχει επιστροφή ούτε στην επόμενη γενιά.
ΥΓ Ας πω για το Χαλάνδρι λίγο που ζω τα τελευταία 50 χρόνια.Αν υπήρχαν 2 σαν τον Σούτερ να περιπολούσαν καθημερινά σε ένα δυό μήνες θα σταματούσες να βλέπεις σφαξίματα κόκκινου ,παραβίαση προτεραιότητας ,σταθμευση πάνω στην Πεντέλης ώστε να μην χωράει λεωφορείο,ανασφάλιστα κλπ.Ας έπεφταν πρόστιμα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και μετά στο ΑΦΜ μέσω ΤΑΧΙS να βλέπαμε...
+1000
:beer:
Oπως γινεται στην πραγματικη μη-οθωμανικη Ευρωπη...
Οι νομοι οχι απλα υπαρχουν αλλα Εφαρμοζονται
spyrakos35
24/02/2016, 11:19
έτσι ακριβώς
Μπρααααααααβο, συμφωνουμε.....
Και αντιστροφως, οταν παμε εξω ειμαστε κυριες....
Γιατι λοιπον μπορει να υπαρχει αυτη η διαφοροποιηση στη συμπεριφορα;
Μια εξηγηση ειναι οτι εδω δεν υπαρχει η πουτσ@@@@@@@@@@ που υπαρχει εκει....
Αν υπηρχε, και εμεις θα ημασταν πιο σωστοι μεσα στη χωρα μας και οι ξενοι δε θα κανανε μαγκιες....
Λεω γω τωρα
amyroukai
24/02/2016, 11:22
Δεν είσαι ακριβώς σωστός.
Πχ, διαβάζεις άρθρα σε ξένο τύπο Μοτό και γράφουν, πήγαμε για δοκιμή εκεί Γιατί εκεί δεν έχει ραντάρ. Λαμβάνουν ρίσκα, ξέρουν ότι θα τον πιουν αν κάτσει, αλλά δεν είναι όλα χύμα παντού.
Πχ, διαβάζεις άρθρα σε ξένο τύπο Μοτό και γράφουν, πήγαμε για δοκιμή εκεί Γιατί εκεί δεν έχει ραντάρ. Λαμβάνουν ρίσκα, ξέρουν ότι θα τον πιουν αν κάτσει, αλλά δεν είναι όλα χύμα παντού.
Σωστός είναι ο Σπύρος δεν νομίζω ότι λες κάτι διαφορετικό .Ξέρεις κάτι όμως, εδώ και χρόνια πιστεύω ότι πολλοί ξένοι και όχι απαραίτητα μπατιροτουρίστες μας προτιμούν για διακοπές για αυτό το λόγο και δεν μ' αρέσει καθόλου ρε φίλε...
spyrakos35
24/02/2016, 11:30
Μια αλλη εξηγηση ειναι οτι ειναι τσιπηδες γιατι θα μπορουσαν να μπουν σε πιστα (εκει εχουν πιστες).....
:p
amyroukai
24/02/2016, 11:37
Μια αλλη εξηγηση ειναι οτι ειναι τσιπηδες γιατι θα μπορουσαν να μπουν σε πιστα (εκει εχουν πιστες).....
:p
Ρε τρολι, road test σε πίστα;
SHOOTER045
24/02/2016, 14:12
Σωστός είναι ο Σπύρος δεν νομίζω ότι λες κάτι διαφορετικό .Ξέρεις κάτι όμως, εδώ και χρόνια πιστεύω ότι πολλοί ξένοι και όχι απαραίτητα μπατιροτουρίστες μας προτιμούν για διακοπές για αυτό το λόγο και δεν μ' αρέσει καθόλου ρε φίλε...
Να ξεκινησω απο αυτό.
Έχω σταματήσει άπειρους ξένους οι οποίοι ισχυριζόμενοι το ελληνικό μπουρδέλο έκαναν οτι τους ήρθε και όλοι μα όλοι στην ερώτηση (ασχέτως παράβασης ) -αν εκεί που είσαι, Γερμανία, Αγγλία, κτλπ το κανείς αυτό???
Η απάντηση ΟΛΩΝ ηταν κατηγορηματικά ΟΧΙ.
Πάμε σε κατι πρόσφατο.
Πήγα τον περασμένο Σεπτέμβρη Ιταλία.
Στο πλοίο ηταν και αρκετοί με μότο εκεί όπως κατέβηκαν απο το πλοίο ηταν κύριοι.
Στην επιστροφή πριν ΚΑΝ ανοίξει ο καταπέλτης του πλοίου ,δίπλωναν η έβγαζαν (κάποιοι) πινακίδες και με το που βγήκαν αρχισαν τα καγκουριλικια.
Στο δια ταύτα το συμπέρασμα και να θέλουν να απλοποιησουν το σύστημα (έχει ειπωθεί με μια υπεύθυνη δήλωση περί ακινησίας κλπ)δεν μπορεί να ελέγξει ΚΑΝΕΝΑΣ αν αυτός που κάνει την δήλωση δεν θα το κινήσει.
Σε κάποια κράτη τα στέλνουν ταχυδρομικά, και όταν τα θέλουν πίσω παίρνουν τηλ,πληρώνουν το αντίτιμο των τελών, ασφαλίζουν και αποστέλλονται ταχυδρομικώς.
Εδώ δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω όχι μόνο σε αυτό σε πολλά.
spyrakos35
24/02/2016, 14:15
Ρε τρολι, road test σε πίστα;
Σε πιστα για το κυνηγι του απολυτου.... Γιατι οχι;
Πρεπει δλδ να γινει στο δρομο; Αφου η Μπιστα υπαρχει....
Στο δρομο ας γινει πιο νορμαλ.... Θα μου πεις παλι μπορει να σε γραψουν... Ε, τι να κανω γω τωρα;
Και αν σε γραψουν στην πιστα-εδω σου ριχνουν κληση για ασφαλεια αν το εχεις τακαρισμενο σε ιδιωτικο χωρο.
Ελληνικο κρατος!!!!
Στο δια ταύτα το συμπέρασμα και να θέλουν να απλοποιησουν το σύστημα (έχει ειπωθεί με μια υπεύθυνη δήλωση περί ακινησίας κλπ)δεν μπορεί να ελέγξει ΚΑΝΕΝΑΣ αν αυτός που κάνει την δήλωση δεν θα το κινήσει.
Σε κάποια κράτη τα στέλνουν ταχυδρομικά, και όταν τα θέλουν πίσω παίρνουν τηλ,πληρώνουν το αντίτιμο των τελών, ασφαλίζουν και αποστέλλονται ταχυδρομικώς.
Εδώ δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω όχι μόνο σε αυτό σε πολλά.
Σε καποια αλλα κρατη, συμβαινει ομως ακριβως αυτο που λες οτι δεν ειναι δυνατον να γινει.
Μα εκει ισχυουν κι εξης συνθηκες:
- Ο πολιτης δεν ειναι λαμογιο εκ προοιμιου
- Γινονται ελεγχοι (και τιμωρουνται ολοι ανεξαρτητως σχεσεως με τον ελεγκτη)
- Αν σε πιασουν, πεφτει π@υτσα. Μεγαλη κι ασαλιωτη.
Και βολευει να ειμαστε πισω, γιατι δεν ειναι μονο οι οδικες παραβασεις στο μενου.
Pan (dvs)
24/02/2016, 14:29
Εγω θα συμφωνησω με τον Σπυρο,απο εμας ξικινουνε ολα.Το κρατος ειναι μια καλη δικαιολογια για καποιους.
Καπου το εχω αναφερει σε αλλο θεμα.
Στην Πρεβεζα οπου και να γυριζες το κεφαλι σου εβλεπες ΜΟΝΟ ακρανωτους.Καποια στιγμη,προσφατα,πηρε μεταθεση για εκει ενας τροχονομος που εβλεπε ακρανωτο και του γυριζανε τα ματια αναποδα.Τωρα οσοι καβαλανε μηχανη πεφτουνε στο κρεβατι και φορανε ακομη το κρανος τους.
Να σημειωσω οτι αυτο το πετυχε χωρις να κοβει κλισεις,περα απο ελαχιστες περιπτωσεος.
Ευγε στον τροχαιο της Πρεβεζας....
ρε μπας και ηταν βοσκος....και τα σαλαγισε;
SHOOTER045
24/02/2016, 14:37
Ευγε στον τροχαιο της Πρεβεζας....
ρε μπας και ηταν βοσκος....και τα σαλαγισε;
Νομιζω το ξέρω το παλικάρι
SHOOTER045
24/02/2016, 14:39
Σε καποια αλλα κρατη, συμβαινει ομως ακριβως αυτο που λες οτι δεν ειναι δυνατον να γινει.
- Γινονται ελεγχοι (και τιμωρουνται ολοι ανεξαρτητως σχεσεως με τον ελεγκτη)
- Αν σε πιασουν, πεφτει π@υτσα. Μεγαλη κι ασαλιωτη.
Και βολευει να ειμαστε πισω, γιατι δεν ειναι μονο οι οδικες παραβασεις στο μενου.
Και έτσι πρέπει.
Να μην πέφτουν τηλ απο τον τάδε κτλπ.
Και ο ανώτερος να είναι άμεμπτος και να μην μασαει
Εγω θα συμφωνησω με τον Σπυρο,απο εμας ξικινουνε ολα.Το κρατος ειναι μια καλη δικαιολογια για καποιους.
Συμφωνείτε όσο θέλετε, αλλά το γεγονός είναι ότι οι ξένοι εδώ γίνονται Ελληνάρες και οι Ελληνάρες έξω γίνονται Ευρωπαίοι. Επειδή το κράτος έξω δουλεύει και για κανέναν άλλο λόγο. Τελεία. Εκτός αν πιστεύετε ότι φταίει ο αέρας.
Συμφωνώ ότι αν οι πολίτες δεν έψαχναν παραθυράκια και πονηριές, θα ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά δε μπορείς να περιμένεις κάτι τέτοιο. Με αυτή τη λογική, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αστυνομίας, στρατού, δικαστικού συστήματος κτλ. Ας γίνουμε απλά καλύτεροι άνθρωποι !!!111112
amyroukai
24/02/2016, 16:57
Φτάσαμε στην ουτοπική αναρχία. Κεγαμο.
Sorry αλλά αυτά τα στερότυπα τα έχω γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι....
Ο ΚΑΘΕ πολίτης, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κράτους, είναι τόσο λαμόγιο όσο το κράτος του επιτρέπει να είναι...
Sorry αλλά αυτά τα στερότυπα τα έχω γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι....
Ο ΚΑΘΕ πολίτης, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κράτους, είναι τόσο λαμόγιο όσο το κράτος του επιτρέπει να είναι...
Τις επομενες 2 λεξουλες τις ειδες;
Γιατι σε 5 χωρες που εχω ζησει, μονο στην 6η -Ελλαδα- θεωρουνται ολοι λαμογια με το που γεννηθουν.
el-Gatto
25/02/2016, 10:11
Καπου το εχω αναφερει σε αλλο θεμα.
Στην Πρεβεζα οπου και να γυριζες το κεφαλι σου εβλεπες ΜΟΝΟ ακρανωτους.Καποια στιγμη,προσφατα,πηρε μεταθεση για εκει ενας τροχονομος που εβλεπε ακρανωτο και του γυριζανε τα ματια αναποδα.Τωρα οσοι καβαλανε μηχανη πεφτουνε στο κρεβατι και φορανε ακομη το κρανος τους.
Να σημειωσω οτι αυτο το πετυχε χωρις να κοβει κλισεις,περα απο ελαχιστες περιπτωσεος.
Νομιζω το ξέρω το παλικάρι
Αυτός ,πρέπει να'ναι ο Δημήτρης.
Ο οποίος ,εκτός απο μοτοσυκλετιστής & καλό παιδί.....Είναι κ μέλος του φόρουμ.
Μήτσο :beer:
Ο ιός του Λιάπη,ήταν και υπουργός τρομάρα του!!!
Αυτός ,πρέπει να'ναι ο Δημήτρης.
Ο οποίος ,εκτός απο μοτοσυκλετιστής & καλό παιδί.....Είναι κ μέλος του φόρουμ.
Μήτσο :beer:
Δεν έρχεται και μια μετάθεση στην Κέρκυρα,μπας και συνετιστούν οι ανεγκέφαλοι
AristidisZ
27/02/2016, 10:32
Kάτι επί του θέματος:
Μιλώντας με φίλο ασφαλιστή, μου είπε ότι στη βάση δεδομένων που έχει (δε κατάλαβα ακριβώς πως και τι), βλέπει και μηχανάκια με άδειες τροχαίας...
notakos600
27/02/2016, 10:40
Kάτι επί του θέματος:
Μιλώντας με φίλο ασφαλιστή, μου είπε ότι στη βάση δεδομένων που έχει (δε κατάλαβα ακριβώς πως και τι), βλέπει και μηχανάκια με άδειες τροχαίας...
Θα γίνει του Δράμαλη....
Kάτι επί του θέματος:
Υ.Σ.Α.Ε. λεγεται και πλεον εχουμε προσβαση ;)
AristidisZ
27/02/2016, 10:46
Υ.Σ.Α.Ε. λεγεται και πλεον εχουμε προσβαση ;)
Αυτή τη λαλακία ναι :P
Άσε με και έτρεχα χτες να βρω την άδεια του παπιού, έφαγα τον τόπο :lol:
Κερατιάτικα πάλι, τεσπα, ευκαιρία μήπως το φτιάξω τελικά μετά από καμιά δεκαετία
Αυτή τη λαλακία ναι :P
Άσε με και έτρεχα χτες να βρω την άδεια του παπιού, έφαγα τον τόπο :lol:
Κερατιάτικα πάλι, τεσπα, ευκαιρία μήπως το φτιάξω τελικά μετά από καμιά δεκαετία
δε πειραζει θα βρεις κατι να ασχοληθεις το σ/κ να σου περασει η ωρα :P