PDA

View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

gcrook
04/12/2014, 15:48
Όμως πράγματι η συζήτηση κατ' εμέ πρέπει να είναι τελεολογική, να κατευθύνεται προς κάπου, συνεπώς όταν αναρτώνται αδιάφορα προς την συζήτηση πράγματα ψάχνω το λόγο και τον σκοπό...

Σε περιπτωση που δεν το εχεις προσεξει, εδω και αρκετες μερες το θρεντ εχει παρει τον δρομο του,και μεσα απο την ΦΥΣΙΚΗ ροη της συζητησης εχει καταντησει τοπικ επικαιρων (τυπου θρεντ δουνουτου).
Μην μου πεις οτι και εκει κρυβονται σκοπιμοτητες.
Εχω ξεφυγει και απο την λογικη της συνωμοσιολογιας,μην με ριξετε παλι στην πρεζουζου.

akis_trevor
04/12/2014, 15:51
Αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα. Εξηγεί ίσως αλλά μέχρι εκεί.

αυτο ηθελα .
οχι δικαιολογια,για να τα κανει ολα μνι αλλα οτι την ειδε λιγο αλλιως... ;)

RaGe_Raptor
04/12/2014, 15:57
αυτο ηθελα .
οχι δικαιολογια,για να τα κανει ολα μνι αλλα οτι την ειδε λιγο αλλιως... ;)

αν όσοι τη βλέπανε λίγο αλλιώς περπατούσαν σ'αυτά τα μονοπάτια........................................anyway είμαστε (κατά μέσο όρο,όχι τσουβάλιασμα) πολύ επιπόλαιοι σαν λαός κι επιφανειακοί κι αυτό φαίνεται από τις επιλογές μας σε ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στις "μοίρες" μας... και το "διαίρει και βασίλευε" ζει και βασιλεύει.

akis_trevor
04/12/2014, 16:00
αν όσοι τη βλέπανε λίγο αλλιώς περπατούσαν σ'αυτά τα μονοπάτια........................................anyway είμαστε (κατά μέσο όρο,όχι τσουβάλιασμα) πολύ επιπόλαιοι σαν λαός κι επιφανειακοί κι αυτό φαίνεται από τις επιλογές μας σε ανθρώπους που κάνουν κουμάντο στις "μοίρες" μας... και το "διαίρει και βασίλευε" ζει και βασιλεύει.

κι εγω το ιδιο μπορει να εκανα..δεν ξερω..φανταζομαι οτι την ακουσε καλα τοτε..πιτσιρικος ηταν.

RaGe_Raptor
04/12/2014, 16:03
κι εγω το ιδιο μπορει να εκανα..δεν ξερω..φανταζομαι οτι την ακουσε καλα τοτε..πιτσιρικος ηταν.

εγώ πάλι δεν πιστεύω πως θα αρκούσε μόνο αυτό.....

g_m900
04/12/2014, 16:11
αλλη μια ερωτηση.αν εσας,σκοτωνε καποιος μπατσος,εν ψυχρω,διπλα σας,τον φιλο σας,η ζωη σας θα ηταν η ιδια η θα αλλαζε;;;

Εν Ψυχρω ειναι σημαδευω και ριχνω.
Ο Κορκονεας ουτε αυτο δεν εκανε σωστα.
Εχασε τον ελεγχο...εβγαλε...εριξε στο δρομο και πηρε η σφαιρα τον Γρηγοροπουλο απο εξοστρακισμο.

Αυτο ειναι η δικαιολογια για τον Ρωμανο?
Ας επερνε στο κατοπι Αστυνομικους μπας και καθαρισει κανεναν αν ειχε ψυχολογικα απο το σκηνικο της 6/12/2008.
Εμενα χαθηκε ο κολλητος μου απο δυστηχημα με μοτοσυκλετα.
Να παρω στο ποδι τον αχωνευτο τον Λορενθο και να τον καθαρισω???

Ημαρτον πια με τα ψυχολογικα του Νασιουτζικοπαιδου...

stam2
04/12/2014, 16:22
Να συμφωνήσω σε αυτό.
....
...
..

Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ,ίσως ,αυτό το σόκ ,να ήταν και η ψυχολογική βόμβα που διαμόρφωσε κ καθόρισε την μετέπειτα συμπεριφορά του;

συμφωνούμε σχεδόν σε όλα...
Όμως ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όπως τα λες του τη σβούρηξε και είπε να χτυπήσει το σύστημα και τους διώκτες του. Η κίνησή του ποιά ήταν? Να πάρει ένα καλάσνικοφ να οργανώσει μία συμμορία από ομοϊδεάτες και να μπουκάρει σε ταχυδρομικό ταμιευτήριο και μια άλλη τράπεζα και να κολλήσει το όπλο στον πρώτο υπαλληλάκο που βρήκε μπροστά του??? με σκοπό τι? να κλέψει τα χρήματα του συστήματος? να χρηματοδοτήσει την μετέπειτα αντιεξουσιαστική του δράση, να γίνει ρομπέν των φτωχών??? τι...?

Κάτι δεν μου κάθεται...

ίσως εγώ να ήμουν πιο μπούλης ή χέστης στα 16 μου αλλά παρε δώσε με ανθρώπους που προμηθεύουν καλάσνικοφ δεν είχα... αυτός που τα βρήκε...?
και πες ότι έβρισκα όπλο, δεν θα έβρισκα παρέα για να κάνω συμμορία...
όπως επίσης αν ήμουν οργισμένος με τους ανθρώπους που σκότωσαν το φίλο μου θα έκανα κίνηση εναντίον τους, μια πέτρα στο σπίτι τους, στο αμάξι τους, κάτι προσωπικό...
Δεν θες προσωποποιημένες ενέργειες? οκ ενάντια στο σύστημα τότε... Βρήκες το όπλο, τη στήνεις κάπου και τραβάς σκανδάλη ενάντια στον "ταξικό" "συστημικό" εχθρό σου... όχι μπούκα σε τράπεζες...

όχι φίλε μου... όποιο λογικό διάδρομο και να ακολουθήσω με βγάζει σε ένα περίπου ίδιο συμπέρασμα... ο τυπάκος ήταν εμπλεκόμενος σε πιο σκληρούς πυρήνες, (τους οποίους προς ένδειξη ανικανότητας η ΕΛ.ΑΣ. δεν ανακάλυψε, ή αν λόγω τακτικής αποκρύπτει), και σαφώς δεν ήταν κίνηση ενάντια στο σύστημα αυτό που έκανε, μαλλον πλιάτσικο το λες που δεν του κατσε, και απλά παίζει επικοινωνιακά τώρα...

spyrakos35
04/12/2014, 16:25
αλλη μια ερωτηση.αν εσας,σκοτωνε καποιος μπατσος,εν ψυχρω,διπλα σας,τον φιλο σας,η ζωη σας θα ηταν η ιδια η θα αλλαζε;;;

Θα αλλαζε σαφως.... Αλλα διπλα μου θα ηταν η οικογενεια μου που θα εκανε τα παντα για να μην καταληξω στο καλασνικωφ.....

Αν φταιει καποιος για την πορεια του ρωμανου απο το συμβαν και μετα ειναι καταρχας η οικογενεια του....

Θυμιζω επισης οτι ο ρωμανος δεν πηγαινε ουτε στο δικαστηριο να καταθεσει κατα του κορκονεα....

skylaros
04/12/2014, 17:01
Πυρηνικός χειμώνας._

faraway
04/12/2014, 17:20
Περάσαν τροπολογία για να ''σπουδάσει'' εξ αποστάσεως ,
αλλά δεν το δέχεται λέει ..... μάλιστα , οκ ..... :rolleyes:

alres
04/12/2014, 18:24
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια
Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια και την αρνείται
Πάλι Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται και τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη
Ξανά Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη και κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας)
Ξανά μανά Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή και δεν παρακαλά κανένα
Πάλι ξανά μανά Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα και αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο)
Πολύ Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο) και βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα
Φουλ του Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο), βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα και αρνείται ρητά και κατηγορηματικά (ενώ είναι σε άμεσο κίνδυνο θανάτου ή μόνιμης βλάβης) την υπεράσπιση από συριζέους (άλλο που αυτοί κάνουν την πάπια)
Φάουλ,οφσαϊντ, κόκκινη κάρτα

Μονά ζυγά δικά σας

Τελικά τα μυαλά σήμερα φτάνουν μέχρι τις οθόνες των pc

παλιά φτάναν μέχρι τις μάντρες των σπιτιών (βλέπανε και το γείτονα)

αυτό βλέπω : ο χαμένος σας τα πήρε όλα

el-Gatto
04/12/2014, 18:32
συμφωνούμε σχεδόν σε όλα...
Όμως ας υποθέσουμε λοιπόν ότι όπως τα λες του τη σβούρηξε και είπε να χτυπήσει το σύστημα και τους διώκτες του. Η κίνησή του ποιά ήταν? Να πάρει ένα καλάσνικοφ να οργανώσει μία συμμορία από ομοϊδεάτες και να μπουκάρει σε ταχυδρομικό ταμιευτήριο και μια άλλη τράπεζα και να κολλήσει το όπλο στον πρώτο υπαλληλάκο που βρήκε μπροστά του??? με σκοπό τι? να κλέψει τα χρήματα του συστήματος? να χρηματοδοτήσει την μετέπειτα αντιεξουσιαστική του δράση, να γίνει ρομπέν των φτωχών??? τι...?

Κάτι δεν μου κάθεται...

ίσως εγώ να ήμουν πιο μπούλης ή χέστης στα 16 μου αλλά παρε δώσε με ανθρώπους που προμηθεύουν καλάσνικοφ δεν είχα... αυτός που τα βρήκε...?
και πες ότι έβρισκα όπλο, δεν θα έβρισκα παρέα για να κάνω συμμορία...
όπως επίσης αν ήμουν οργισμένος με τους ανθρώπους που σκότωσαν το φίλο μου θα έκανα κίνηση εναντίον τους, μια πέτρα στο σπίτι τους, στο αμάξι τους, κάτι προσωπικό...
Δεν θες προσωποποιημένες ενέργειες? οκ ενάντια στο σύστημα τότε... Βρήκες το όπλο, τη στήνεις κάπου και τραβάς σκανδάλη ενάντια στον "ταξικό" "συστημικό" εχθρό σου... όχι μπούκα σε τράπεζες...

όχι φίλε μου... όποιο λογικό διάδρομο και να ακολουθήσω με βγάζει σε ένα περίπου ίδιο συμπέρασμα... ο τυπάκος ήταν εμπλεκόμενος σε πιο σκληρούς πυρήνες, (τους οποίους προς ένδειξη ανικανότητας η ΕΛ.ΑΣ. δεν ανακάλυψε, ή αν λόγω τακτικής αποκρύπτει), και σαφώς δεν ήταν κίνηση ενάντια στο σύστημα αυτό που έκανε, μαλλον πλιάτσικο το λες που δεν του κατσε, και απλά παίζει επικοινωνιακά τώρα...
Αγνωστε σύντροχε φίλε
Καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου κ σέβομαι τις επιφυλάξεις σου.

Δεν μπορώ να γνωρίζω το πως-από που-ποτε-γιατι-κ που είχε μπλέξει ο μικρός.
Κι αφού παρανόμησε ακραία ,καλώς να υποστεί κ τις συνέπειες.
Αλλά στην τελική αυτός ,δεν ήταν εξουσιοδοτημένο οργανο τήρησης του νόμου.
Το θέμα είναι να προβληματιστούμε όλοι με τους εντεταγμένους για την τήρηση των νόμων οι οποίοι παρανομούν άρδειν κ κατ'επανάληψη.

Η ουσία της κουβέντας λοπόν ,δεν (πρεπει να) είναι ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς.
Η αφορμή είναι ,η τροφή για σκέψη.
Αυτό ίσως είναι και το χτύπημα που μπορεί να καταφέρει ο μικρός.
Εμβάθυνση - Συλλογισμός των πολλών - Καταμερισμός ευθυνών.

Αλλωστε ,όπως προείπες κι εσύ

αν η συζήτηση τώρα επιθυμεί κανείς να γυρίσει εντός θέματος δηλαδή στην ασυδοσία των οργάνων της τάξης, .
Οσα προσπάθησα να πω με τα κείμενα των δικών μου συλλογισμών ,είχαν σκοπό να βάλουν κάποιους να σκεφτούν λίγο παραπάνω από το υποτιθέμενο"προφανές" των καναλιών ,των κουστουμιών ,κ των στολών.

Ασυδοσία λοιπόν είναι κ η διακριτική επιβολή του νόμου.
Ειτε αυτό σημαίνει χαλαρή ή καθόλου εφαρμογή ποινών στους ένστολους-αξιωματούχους παρανομούντες.
Είτε αυτό σημαίνει σκληρότητα κ καταστρατήγηση νομίμων δικαιωμάτων παρανομούντων πολιτών.

Αντί λοιπόν για τροπολογία να μετατραπεί ο Κορυδαλλός σε HiTechTEI ,ας περνούσαν μια τροπολογία που να λέει ότι
Παρανόμησες-Φυλακίστηκες-Μένεις μέσα μέχρι το τέλος της ποινής σου-ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αλλά ,με αυτό τον τρόπο ,δεν θα μπορούσαν να βγαίνουν έξω οι συνεργάτες τους κ οι χορηγοί τους.

Βλέπεις εμείς ,δεν μαθαίνουμε για τους επιφανείς συστημικούς εγκληματίες ,που καταφέρνουν να παίρνουν αδειες καθημερινά ,ή να αποφυλακίζονται υπο όρους ,αλλα με συνοπτικές διαδικασίες κ με το αζημίωτο ,επειδή έχουν ακριβοπληρωμένους κ με άκρες δικηγόρους ,οι οποίοι χρησιμοποιούν τις όποιες ευεργετικές διατάξεις για να τους βγάζουν έξω ,ενώ δεν θα πρεπε.

Μάθαμε όμως για τον έναν ,τον "μη συστημικό" ,στον οποίον αρνούνται οι νομοθέτες ,να εφαρμόσουν τον νόμο.
Παράδοξο έτσι.
Τυχαίο μάλλον θα είναι.

Δεν λέω ότι ο συγκεκριμένος είναι αγιόπαιδο κ κακώς έχει φυλακιστεί.
Απλά λέω ότι..."κάποιος τεντώνει το δάκτυλό του για να μας δείξει το δάσος ,αλλά εμείς κάνουμε focus στο δάκτυλο"

Τέλος πάντων. Ίσως δεν έχει τελικά νόημα μια τέτοια κουβέντα.
Μη σου πώ ότι σίγουρα δεν έχει νόημα.
Οποιος έχει περάσει τα 18 ,άντε βαριά τα 20 του χρόνια ,κ δεν έχει δει τις φόλες που του σερβίρονται ,ούτε έχει καταλάβει κάποια λίγο βαθύτερα του προφανούς ,είναι σχεδόν αδύνατον να τα δεχτεί αργότερα.
Αν έχει βολευτεί κ στον μόνιμο μισθολογικό του θρόνο ,είναι αδύνατον έστω κ να προσπαθήσει να σκεφτεί διαφορετικά.

menelaos46
04/12/2014, 19:33
Μάγκες το σύστημα που όλοι βρίζετε δεν έχει μόνο αρνητικά, έχει και θετικά και ας τα ξεχνάμε (επειδή δε μπορούμε να σκεφτούμε και είμαστε πρόβατα...) και ανάθεμα αν ένα παιδί 18-20-22 χρονών (δε ξέρω πόσο είναι ο Ρωμανός) φιλοσόφισε τόσο πολύ το σύστημα και κατάλαβε πως η λύση είναι η απαλωτρίωση τραπεζών με καλάσνικοφ και οι καμένες μερσεντές.....
Ο άνθρωπος θέλει τόσο πολύ να πιστέψει σε αυτό που του αρέσει που σε μερικούς αν έλεγαν ότι η επανάσταση θα γίνει αν ντυθούμε όλοι στρουμφάκια και βγούμε στην πλατεία Συντάγματος θα το κάνατε.....
Κάθε σύστημα έχει θετικά και αρνητικά και τα συστήματα και η παιδία αλλάζει ανά τις γενιές και όχι σε μιά μέρα, αυτό που αλλάζει σε μιά μέρα είναι οι κυβερνήσεις.... αυτή είναι η δική μου αλήθεια και είναι κρίμα να χάνουμε παιδιά για τις κυβερνήσεις....

akis_trevor
04/12/2014, 19:39
Εχασε τον ελεγχο...εβγαλε...εριξε στο δρομο και πηρε η σφαιρα τον Γρηγοροπουλο απο εξοστρακισμο.

Ας επερνε στο κατοπι Αστυνομικους μπας και καθαρισει κανεναν αν ειχε ψυχολογικα απο το σκηνικο της 6/12/2008.
Εμενα χαθηκε ο κολλητος μου απο δυστηχημα με μοτοσυκλετα.
Να παρω στο ποδι τον αχωνευτο τον Λορενθο και να τον καθαρισω???

Ημαρτον πια με τα ψυχολογικα του Νασιουτζικοπαιδου...

το ειπα παραπανω.δεν το ειπα σαν δικαιολογια...
κι εγω εχω χασει φιλο αλλα αυτο ειναι απο ατυχημα,οχι δολοφονια..
αν τον σκοτωνε ενας μεθυσμενος,ισως οταν πετυχαινες καποιον να εχει πιει να τον πλακωνες στο ξυλο αν πηγαινε να οδηγησει.... ενα πχ λεω..δεν δικαιολογω,απλα λεω τα γεγονοτα..

menelaos46
04/12/2014, 19:44
να ρωτησω κατι,γιατι ειμαι λιγο αφελης ωρες ωρες..
εφοσον δεν τον αφηνουν να παρακολουθησει την σχολη στην οποια πριν λιγους μηνες περασε,γιατι τον αφηΚαν να δωσει πανελληνιες;;;

φαντάζομαι πως υπάρχει κανονισμός που λέει ότι για να πάρει φοιτητική άδεια κρατούμενος πρέπει να περάσει συμβούλιο, έπρεπε λοιπόν να δώσει πρώτα εξετάσεις να περάσει τη βάση και έπειτα να τεθεί το αίτημά του στο συμβούλιο.... (αυτό φαντάζομαι εγώ)

Ζεύκας
04/12/2014, 20:01
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια
Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια και την αρνείται
Πάλι Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται και τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη
Ξανά Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη και κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας)
Ξανά μανά Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή και δεν παρακαλά κανένα
Πάλι ξανά μανά Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα και αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο)
Πολύ Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο) και βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα
Φουλ του Φάουλ
Κατάγεται κάποιος από πλούσια οικογένεια, την αρνείται, τάσσεται σε ένα σκοπό που είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κοινωνική του τάξη, κάνει πράξη τα λόγια του με τα όπλα δίχως τελικά να βλάψει κανένα (πέραν της τράπεζας), μπαίνει φυλακή, δεν παρακαλά κανένα, τους φτύνει στα μούτρα, αρνείται τα χυδαία γλειψίματα (βλέπε χρηματικό βραβείο), βάζει το σώμα του σαν όπλο για να υπερασπιστεί ένα δικαίωμα και αρνείται ρητά και κατηγορηματικά (ενώ είναι σε άμεσο κίνδυνο θανάτου ή μόνιμης βλάβης) την υπεράσπιση από συριζέους (άλλο που αυτοί κάνουν την πάπια)
Φάουλ,οφσαϊντ, κόκκινη κάρτα

Μονά ζυγά δικά σας

Τελικά τα μυαλά σήμερα φτάνουν μέχρι τις οθόνες των pc

παλιά φτάναν μέχρι τις μάντρες των σπιτιών (βλέπανε και το γείτονα)

αυτό βλέπω : ο χαμένος σας τα πήρε όλα

Πω πω ρε φίλαι εύγε. δεν ξέρεις πόσο με διαφώτισε το κείμενο σου! μου άνοιξε πραγματικά τους ορίζοντες μου.

Α ξέχασα: εμένα η ιδεολογία μου για να κάνω τον κόσμο καλύτερο είναι να κλείνομαι σε δωμάτια με το ημιαυτόματο όπλο μου παρέα με παιδιά.
Μήπως μπορώ να χρησημοποιήσω το παιδί σου; Αν δεν έχεις δεν πειράζει. Μου κάνει και η γυναίκα σου ή η μητέρα σου.

Σου υπόσχομαι πως δεν θα βλάψω κανένα.

gior-gos
04/12/2014, 20:25

Το εκανε σωστα ο μελίστας όμως

Εκτος απο τον Γρηγοροπουλο, δικαιολογια για τους "ρωμανούς", ειναι και ολα τα παρακατω

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/kratos-parakratos/arthra/240-ta-thimata-tis-astinomias.html

el-Gatto
04/12/2014, 20:51
Μάγκες το σύστημα που όλοι βρίζετε δεν έχει μόνο αρνητικά, έχει και θετικά και ας τα ξεχνάμε . . .
Mιλώντας για μένα κ μόνο ,θα πω ότι ,ΔΕΝ βρίζω το σύστημα. (ίσως επειδή δεν είμαι μάγκας)

Αυτό που κάνω από μικρός ,είναι να μην εθελοτυφλώ ,να διακρίνω ,να επισημαίνω ,κ να καταγγέλλω όπως μπορώ τις δυσλειτουργίες του.

Δεν κατακρίνω την ανάγκη ύπαρξης θεσμοθετημένων οργάνων για την τήρηση της νομιμότητας αλλά κ της ισονομίας.
Ισα-ίσα που ,αυτό ακριβώς το σύστημα θέλω να μου διασφαλίσουν τα όργανα που έχουν ορκιστεί να το υπηρετούν και να το διαφυλάττουν.
Με αυτό τον τρόπο υπηρετούν κ προστατεύουν κι εμένα.
(όπως έχουν ορκιστεί ,αλλά κ οφείλουν ,λόγω εργασιακής σύμβασης μεταξύ φορολογουμένων πολιτών & αμειβομένων κρατικών λειτουργών)

Κατακρίνω όμως την καταστρατήγηση των νόμων ,από τα θεσμοθετημένα για την τήρησή του όργανα.
Κατακρίνω την συγκάλυψη των παρανομούντων οργάνων από συναδέλφους τους ,στο όνομα της "συναδελφικής" αλληλεγγύης.
Κατακρίνω τις διακρίσεις στην επιβολή του νόμου απέναντι σε ένστολους ,και α-στολους.
Κατακρίνω την επιβολή βιας ,όταν αυτή φοράει στολή ,αλλά και όταν φοράει πολιτικό ένδυμα.
Κατακρίνω την καταστρατήγηση των συνταγματικών μου ελευθεριών ,από αυτούς που έχω εξουσιοδωτήσει να τις προστατεύουν.(ένστολους & πολιτικούς)
Κατακρίνω τον Δικαστή που δεν καταδικάζει αυστηρότερα τον υποτιθέμενο τηρητή της τάξης ,όταν αυτός παρανομεί.
Κατακρίνω τον πολιτικό ή τον όποιον κρατικό λειτουργό ,που σκοπό έχει να καταχραστεί δημόσιο χρήμα.
Κατακρίνω τον πολιτικό ή τον όποιον κρατικό λειτουργό ,προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ανθρώπους ,με την δύναμη που αυτοί του έχουν δώσει για να τους προστατεύει.

Για να μην γράφω άλλα κ κουραζόμαστε αμφότεροι ,αυτό που βρίζω κατακρίνω κ δεν μπορώ να δεχτώ είναι το
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΩΣΤΑ ,ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΩΤΗΣΗ Κ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

Βέβαια έχω ακούσει πολλές φορές κ κατ'ιδίαν την δικαιολογία τους:
"Τι να κάνω ρε φίλε...Δεν μπορώ να κάνω κάτι...Ετσι είναι το σύστημα."

Ε...τότε...αν αυτό είναι το σύστημα που εσείς οι μισθοφόροι θέλετε να ισχύει......τότε ΝΑΙ.
Το βρίζω κ το φτύνω ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ Κ ΑΔΙΚΟ σύστημα σας. (κι ας μην είμαι μάγκας)
Και απαιτώ ταυτόχρονα να ξηλωθείτε όλοι ,και να τιμωρηθείτε παραδειγματικά ,και την θέση σας να πάρουν άλλοι ,δίκαιοι και ηθικοί λειτουργοί ,οι οποίοι θα φροντίσουν να λειτουργεί ομαλά το σύστημα ,διαφυλάττωντάς το από εσάς κ τους ομοίους σας.

Και αμέσως μετά ,ξυπνάω για άλλη μια φορά ιδρωμένος κ με τρομερό πονοκέφαλο......

g_m900
05/12/2014, 05:23
Το εκανε σωστα ο μελίστας όμως

Εκτος απο τον Γρηγοροπουλο, δικαιολογια για τους "ρωμανούς", ειναι και ολα τα παρακατω

http://www.aksioprepeiakantoxh.com/thematikes/kratos-parakratos/arthra/240-ta-thimata-tis-astinomias.html

Συγνωμη αλλα τι παρεθεσες εδω?
Πραγματα και καταστασεις που δεν εχεις ιδεα τι εχει γινει και απλα αναπαραγεις ...ετσι για να την πεις για οσους σκοτωσε η Αστυνομια?
Τα παραπανω απο μισα περιστατικα ειναι με Αλβανους στα συνορα.
Ελα κανε μου τη χαρη που εχεις και αποψη για το χαμο που γινεται εκει.
Τον αλλο λεει τον καθαρισε το Λιμενικο γιατι εκλεψε μια βαρκα για τη βολτα του.

Και που ξερει ο αρθογραφος ρε μεγαλε οτι ηθελε να βολταρει ο συγκεκριμενος?
Θα μπορουσα να σου εξηγησω καποια πραγματα αλλα δεν με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις γιατι απλα δεν θες.

Επισης αναδρομικα πηρα...12€.
Εκεινος που εγραψε οτι ...με πλερωνει...να του δωσω πισω τα οποια λεφτα νομιζει οτι πληρωνει...και να μου δωσει κι αυτος τα δικα μου.

Αντε πια με την καραμελα που σας μαθανε...

Pan (dvs)
05/12/2014, 07:40
Κατ'αρχήν δεν το παίρνω προσωπικά.
Προσωπικά επίσης ,δεν συμφωνώ ούτε με τον όρο ,ούτε κ με με την αποδοχή των παράπλευρων απωλειών.
Μου θυμίζει πόλεμο κ στρατόκα@υλους κ τα απεχθάνομαι κ τα δυό.
Γιατί ,παράπλευρες απώλειες είναι κ τα παλληκαράκια που χάθηκαν από τον ακριβοπληρωμένο αλλά προβληματικό όλμο.
Παράπλευρες απώλειες είναι και οι αυτοκτονίες της οικονομικής κρίσης.
Παράπλευρες απώλειες είναι κ οι χαμένες ζωές των αστέγων.
Παράπλευρες απώλειες είναι και οι κατεστραμμένες ζωές των ναρκομανών.
Παράπλευρες απώλειες είναι κ ο Γρηγορόπουλος ,κ ο Ρωμανός ,κ ο Καλτεζας.
Μπορώ να γράψω μεγάλο κείμενο παράπλευρων απωλειών.
Ποιανού ευθύνη είναι όλες αυτές οι παράπλευρες απώλειες;
Μα των εκάστοτε συντεταγμένων αρμοδίων οργάνων φυσικά.
Όταν λοιπόν κάποια στιγμή ο κόσμος δεν θα αντέχει άλλο κ θα βγεί στους δρόμους ουρλιάζοντας ,εσύ ποιανού το μέρος θα πάρεις;
Εγώ πάντως ,είμαι κ θα είμαι μαζί με αυτούς που έχουν δίκιο.
Και όλοι νομίζω.
Αρκεί να ανοίξουν τα μάτια τους ,να ΔΟΥΝ κ να παραδεχτούν.

Τίποτα δεν φτιάχνει έτσι.
Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κάποιος λογικά σκεπτόμενος.

Το ερώτημα όμως είναι:
Μήπως κάθε φορά που υπάρχει δυσανεξία του κόσμου προς τα "πολιτικά δρώμενα" ,επιτρέπονται -αν όχι καθοδηγούνται κιόλας- τέτοιου είδους περιστατικά ,με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των πολλών ,και την διάσπαση ενός πιθανού μαζικού κινήματος;

Σκέψου.........

Στα πιο πανω δεν θα διαφωνησω,στον καταμερισμο ευθυνων ομως εχω αλλη αποψη.Φταινε παλι οι αλλοι,εμεις παλι δεν εχουμε ευθυνες?

Τωρα οταν ο κοσμος βγει στους δρομους,ουρλιαζοντας ,χωρις κομματικες σημαιες και χωρις να κοιταζει μονο το προσωπικο του συμφερον,θα ειμαι μπροστα και θα ουρλιαζω ΚΑΙ θα βαραω ,αν χρειαστει ,μαζι τους.

Δεν πιστευω ομως,οτι θα γινει ποτε το ονειρο μου πραγματικοτητα.:D

Ρε Πανο τι λες;
Αν σκότωσε ο μπάτσος τον Αλέξη; ΑΝ;;;το αμφισβητείς;
Και για τον Καλτεζά επίσης;
θα πηδηχτω απ΄το παράθυρο ρε γαμωτο.
θα φτάσουμε να πρέπει να καλύψουμε όλη την "διδακτέα υλη" για να έρθουμε σε ένα κοινό επίπεδο συζήτησης;

Όσο για το άλμα λογικής επιπέδου Μπούμπκα, που κάνεις στην δεύτερη σου υπόθεση, να σου απαντήσω ότι ποτέ μα ποτέ απλοι διαδηλωτές (και όχι κουκούλες του παρακράτους) δεν έβλαψαν πολίτες.

Kατσε στα αυγα σου ,ρε πηδηχτουλα,θα μου τσακιστεις και θα εχουμε αλλα.:lol:

Τα ΑΝ πανε για παρακατω,δεν αμφισβητω το γεγονος.
Οσο για το δικο μου αλμα δεν αναφερομαι στους απλους διαδηλωτες.Εναν ομως που διαδηλωνει αγγαλια με το τοξο του και ριχνει βελη δεξια και αριστερα ,ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ,που να τον καταταξω?

KAWAMANRIDER
05/12/2014, 09:06
εγραψα οτι το κλεινω για τα νερα , αλλα αφου το γυρισαμε σε "ρωμανο" θα γραψω ,

εγινε οτι εγινε με τον γρηγοροπουλου , δυστυχως δεν γυρναει ο χρονος πισω , το @ρχιδι ο μπατσος δεν ηταν αντρας αρκετα να ζητησει μια συγνωμη απο την οικογενεια του γρηγοροπουλου , να πει αντρικια ναι νευριασα , τα πηρα , θολωσα , φοβηθηκα και το πιστολιασα το πιτσιρικι αλλα συγνωμη , να ζητησει συγνωμη στην ιδια του την οικογενεια που γ@μησε και την δικια τους ζωη , στον τοτε εφηβο ρωμανο να ζητησει συγνωμη που του πιστολιασε τον φιλο του μπροστα στα ματια του , να προσπαθει να διορθωσει την τραγικη μ@λακια που εκανε μεχρι να κλεισει τα ματια του ,

γιατι να το κανει βεβαια θα μου πεις , για το παιδι που σκοτωσε , για τα δικα του παιδια , για το παιδι ρωμανο και οχι να κρυβεται σαν π@υστρα , ολοι μπορει να κανουμε μια μαλ@κια , αντρας ειναι οποιος το παραδεχεται και αναλαμβανει τις ευθυνες του , εδω βετερανοι πολεμου που εχουν ζησει τα χιλια μυρια και αν σε μαχη σκοτωσουν ενα παιδι που τους σημαδευει κιολας δεν το ξεπερνουν ποτε ,

και τωρα εχουμε ενα παιδι νεκρο , τον γρηγοροπουλου , ενα παιδι που μπορει να πεθανει , τον ρωμανο και αν δεν πεθανει θα σαπιζει στη φυλακη , τα παιδια του μπατσου που ενω δεν φταινε σε τιποτα αναγκαστηκαν να ζησουν τετοιες καταστασεις ,

παιδια θυματα , του ενος π@υστη ή του αλλου , γιατι και ο ρωμανος θα μπορουσε να εχει μεινει εξω απο την ληστεια αν το ειχαν σκεφτει "καποιοι" και οχι να τον βαλουν μπροστα , σορυ ρε μαγκες αλλα εγω σαν αντρας δεν μπορω να βλεπω να την πληρωνουν τα παιδια και να πεταω την ευθυνη σε αυτα , ολα μπορουσαν να ειναι διαφορετικα με μια ειλικρινη συγνωμη ,

οι εφηβοι θα αντιδρασουν , οι νεοι θα φωναξουν , ποτε θα αντιδρασεις οταν δεν θα μπορεις να κουνησεις τον κ@λο σου , η απαντηση σε ενα μπουκαλι , σε μια πετρα , δεν ειναι η σφαιρα σε ενα παιδι ,

ας φροντισει λοιπον οποιος εχει @ρχιδια και ειναι αντρας , πολιτικος , δικαστικος , να μην χαθει μια ζωη ακομα , ας κανει πισω το "νομοθετημενο" αντριλικι αυτη την φορα , θα ειναι η συγνωμη και η προστασια που δεν ειχε ο ρωμανος οταν επρεπε , αδεια ζηταει , δεν θα καταρευσει η "νομιμοτητα" της χωρας , εδω μας εχουν γ@μησει την ζωη η αδεια του ρωμανου μας πειραζει , ελεος ρε π@υστη μου

gior-gos
05/12/2014, 09:39
Συγνωμη αλλα τι παρεθεσες εδω?
Πραγματα και καταστασεις που δεν εχεις ιδεα τι εχει γινει και απλα αναπαραγεις ...ετσι για να την πεις για οσους σκοτωσε η Αστυνομια?
Τα παραπανω απο μισα περιστατικα ειναι με Αλβανους στα συνορα.
Ελα κανε μου τη χαρη που εχεις και αποψη για το χαμο που γινεται εκει.
Τον αλλο λεει τον καθαρισε το Λιμενικο γιατι εκλεψε μια βαρκα για τη βολτα του.

Και που ξερει ο αρθογραφος ρε μεγαλε οτι ηθελε να βολταρει ο συγκεκριμενος?
Θα μπορουσα να σου εξηγησω καποια πραγματα αλλα δεν με ενδιαφερει να σου δωσω να καταλαβεις γιατι απλα δεν θες.

Αντε πια με την καραμελα που σας μαθανε...

Η ιστοσελιδα που παρεθεσα αναφερεται (αν μετρησα σωστα) σε 44 περιστατικα.

Πραγματι, οι μισες περιπτωσεις και παραπανω, ειναι με αλλοδαπους και τσιγγανους. Ας τις βγαλουμε λοιπον εξω..

Ας βγαλουμε εξω και τις περιπτωσεις τσογλανιών που θανατωθηκαν, επειδη πχ δε σταματησαν σε μπλοκο..

Να βγαλουμε εξω και τις περιπτωσεις που ειναι ανυποστατες φημες.

Ενδεικτικα, τις περιπτωσεις των

Σωτηρη Πέτρουλα
Ιακωβου Κουμή - Σταματινας Κανελλοπούλου
Μιχαλη Καλτεζά
Αυγουστινου Δημητρίου
Αλεξη Γρηγορόπουλου

να τις βγαλουμε κι αυτες εξω;

g_m900
05/12/2014, 10:01
ας φροντισει λοιπον οποιος εχει @ρχιδια και ειναι αντρας , πολιτικος , δικαστικος , να μην χαθει μια ζωη ακομα , ας κανει πισω το "νομοθετημενο" αντριλικι αυτη την φορα , θα ειναι η συγνωμη και η προστασια που δεν ειχε ο ρωμανος οταν επρεπε , αδεια ζηταει , δεν θα καταρευσει η "νομιμοτητα" της χωρας , εδω μας εχουν γ@μησει την ζωη η αδεια του ρωμανου μας πειραζει , ελεος ρε π@υστη μου

Και οταν την κοπανησει ο Ρωμανος ...και καλα θα κανει...τι θα μας λες?
Και ο Σακκας εκανε απεργια...τον βγαλανε...σιγα μην ξαναγυρναγε.

Οι γονεις του Ρωμανου καλα κανουν και εκμεταλλευομενοι την επετειο του Γρηγοροπουλου τον ωθησανε στην απεργια πεινας.
Δε βαριεσαι λενε...
Καλυτερα να τον θυμουνται σαν επαναστατη που και καλα τα εβαλε με το συστημα.
Ετσι θα ξεχαστει γρηγορα η ρετσινια της ληστειας και ομηριας.
Χρημα εχουν και το σκορπανε για να βγαλουν τον κανακαρη τους αντισυστημικο και επαναστατη του κ@@@υ.
Βγηκε και απο το παραθυρο ο Φλωρος και ελεγε..."εγινε καλος χαμος;;".
Να παω με το αμαξι μου για καποια δουλεια στο κεντρο και να το βρω καμμενο στο ονομα του Ρωμανου.
Ρε ειστε παλαβοι μερικοι μερικοι?

GFawkes
05/12/2014, 10:02
Ολα αυτα για 5-6 μπουκαλακια [μικρα] νερο...

αμα επαιρναν δλδ κανα ταψι κανταιφια ...

ποσες σελιδες θα γραφαμε;

Προβληματα ρε που εχει ο κοσμος....
:bawl:

Cpt. Haddock
05/12/2014, 10:14
[...]
Σωτηρη Πέτρουλα[...]

Ενταξει, καλο ειναι να μην ανατρεξουμε σε στατιστικες χωροφυλακης επι Μπαϊρακταρη.

Ας μεινουμε στα πιο προσφατα.

KAWAMANRIDER
05/12/2014, 10:14

Οι γονεις του Ρωμανου καλα κανουν και εκμεταλλευομενοι την επετειο του Γρηγοροπουλου τον ωθησανε στην απεργια πεινας.
Δε βαριεσαι λενε...
Χρημα εχουν και το σκορπανε για να βγαλουν τον κανακαρη τους αντισυστημικο και επαναστατη του κ@@@υ.
Να παω με το αμαξι μου για καποια δουλεια στο κεντρο και να το βρω καμμενο στο ονομα του Ρωμανου.

συγνωμη αλλα εγω στην δικια μου πραγματικοτητα , βλεπω να γ@μιεται καθημερινα η ζωη των συνανθρωπων μου , παιδια να γινονται θυματα της παρανοιας των ενηλικων και τρελενομαι για αυτο , ναι μπορεις να πεις οτι ειμαι παλαβος , τοσο παλαβος που δεν θα κατεβω για την "δουλιτσα μου" σαν να μην τρεχει τιποτα , τοσο παλαβος που προτειμω να καψω ο ιδιος την kawa μου απο το να βλεπω παντου θυματα παιδια και κατεστραμενες ζωες νεων ανθρωπων

g_m900
05/12/2014, 10:29
συγνωμη αλλα εγω στην δικια μου πραγματικοτητα , βλεπω να γ@μιεται καθημερινα η ζωη των συνανθρωπων μου , παιδια να γινονται θυματα της παρανοιας των ενηλικων και τρελενομαι για αυτο , ναι μπορεις να πεις οτι ειμαι παλαβος , τοσο παλαβος που δεν θα κατεβω για την "δουλιτσα μου" σαν να μην τρεχει τιποτα , τοσο παλαβος που προτειμω να καψω ο ιδιος την kawa μου απο το να βλεπω παντου θυματα παιδια και κατεστραμενες ζωες νεων ανθρωπων

Δεν εχει καμμια σχεση ο Ρωμανος με την καταντια μας.
Οταν ξεχωρισεις το ενα απο το αλλο τοτε ναι εχεις δικιο.

skylaros
05/12/2014, 10:32

Δε βαριεσαι λενε...

https://www.youtube.com/watch?v=4WBXsIKIT1g

RaGe_Raptor
05/12/2014, 10:43
Η ανατροπή θα έρθει από την απεργία πείνας του παιδιού αυτού. Και στις εκλογές ξανά όλοι μέσα στο μαντρί.

KAWAMANRIDER
05/12/2014, 10:50

εγω παλι νομιζω οτι ο ρωμανος παραγεται απο αυτην την κατασταση , αλλιως επρεπε να αντιμετωπιστει η περιπτωση ρωμανου , το θεμα δεν ειναι αν θα παρει αδεια ο ρωμανος - θα μπορουσε να παρακολουθει φρουρουμενος πχ , λεω ' γω τωρα οπως ειπαν κι αλλοι , αλλα το "τελειο" συστημα , με τους "τελειους" νομους του και τους "τελειους" λειτουργους του δεν μπορει να βρει μια λυση για το προφανες , να μην πεθανει ενας νεος ανθρωπος , αλλιως ας αφησουμε την υποκρισια περι δημοκρατιας κι ας του φυτεψουν μια σφαιρα στο κεφαλι

SHOOTER045
05/12/2014, 10:55
[/URL]http://www.bloko.gr/media/k2/items/cache/279420dde40360588ffb6bb9f622e180_XL.jpg[/URL]

KAWAMANRIDER
05/12/2014, 11:02
http://www.bloko.gr/media/k2/items/cache/279420dde40360588ffb6bb9f622e180_XL.jpg"]http:// http://www.bloko.gr/media/k2/items/cache/279420dde40360588ffb6bb9f622e180_XL.jpg

δεν ανοιγει ρε μαν

gcrook
05/12/2014, 11:06
Θεε μου σε παρακαλω μην με κανεις γραφικο τωρα στα γεραματα...

bulmont
05/12/2014, 11:17

Φυσικά και ο πιτσιρικάς δεν έχει καμμιά σχέση με την καταστασή μας..............

Αυτοί που έχουν σχέση, αυτοί που είναι υπαίτειοι, αυτή που το έθρεψαν όλο αυτό
είναι στο απυρόβλητο, προστατευμένοι από τους αστυνομικούς που ειναι υποτίθεται
ταγμένοι στην υπηρεσία του πολίτη......................

menelaos46
05/12/2014, 11:27
Φυσικά και ο πιτσιρικάς δεν έχει καμμιά σχέση με την καταστασή μας..............

Αυτοί που έχουν σχέση, αυτοί που είναι υπαίτειοι, αυτή που το έθρεψαν όλο αυτό
είναι στο απυρόβλητο, προστατευμένοι από τους αστυνομικούς που ειναι υποτίθεται
ταγμένοι στην υπηρεσία του πολίτη......................

Βαθύτερη σκέψη..... μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι χαχαχαχαχαχαχα

bulmont
05/12/2014, 11:36
Βαθύτερη σκέψη..... μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι χαχαχαχαχαχαχα

Εχω κι' ένα καλύτερο:

Μπάτσος είμαι και μπορώ
να 'χω τσαμπα το νερό.......

g_m900
05/12/2014, 11:46
εγω παλι νομιζω οτι ο ρωμανος παραγεται απο αυτην την κατασταση , αλλιως επρεπε να αντιμετωπιστει η περιπτωση ρωμανου , το θεμα δεν ειναι αν θα παρει αδεια ο ρωμανος - θα μπορουσε να παρακολουθει φρουρουμενος πχ , λεω ' γω τωρα οπως ειπαν κι αλλοι , αλλα το "τελειο" συστημα , με τους "τελειους" νομους του και τους "τελειους" λειτουργους του δεν μπορει να βρει μια λυση για το προφανες , να μην πεθανει ενας νεος ανθρωπος , αλλιως ας αφησουμε την υποκρισια περι δημοκρατιας κι ας του φυτεψουν μια σφαιρα στο κεφαλι

Το συστημα θεσπισε νομο να παρακολουθει εξ αποστασεως αυτος και οσοι αποφασισουν απο δω και περα να μορφωθουν.
Ο Ρωμανος πουλαει νταηλικι και λεει οχι.
Επιλογη του να ζησει οπως εζησε...επιλογη του να πεθανει αν θελει.
Μη μας ζαλιζει ομως και πολυ τον ερωτα με την επανασταση του.

Cpt. Haddock
05/12/2014, 11:50
Για μισο ρε μαστορα... Και δικιο να εχεις με καποια οπτικη πλευρα, μιλαμε για ανθρωπινη ζωη, οχι για μηχανακια...

Πρέπει να τη διαφυλαττουμε οσο περισσοτερο μπορουμε.

menelaos46
05/12/2014, 12:01
Εχω κι' ένα καλύτερο:

Μπάτσος είμαι και μπορώ
να 'χω τσαμπα το νερό.......
:beer::beer::beer:

ggs
05/12/2014, 12:06
Έχουμε γεμίσει «μεμονωμένα περιστατικά» ….

g_m900
05/12/2014, 12:07
Για μισο ρε μαστορα... Και δικιο να εχεις με καποια οπτικη πλευρα, μιλαμε για ανθρωπινη ζωη, οχι για μηχανακια...

Συμφωνω και επαυξανω...αλλα η πλευρα του Ρωμανου λεει...η εξω...η καλυτερα νεκρος.

KAWAMANRIDER
05/12/2014, 12:08

+ ........... οσα θες ,

ε αυτο προσπαθω να εξηγησω ο kawaσολατρης , το συστημα "διπλωνει" καθημερινα σε ενα καρο μ@υνοπανα , ο συγκερκριμενος γλυτωσε μια σφαιρα εκεινο το βραδυ και την εφαγε ο φιλος του , μπορει κι αυτος σημερα να ηταν νεκρος και αν το ιδιο συστημα ειχε φροντισει τοτε μπορει να μην ειχαν παρει αυτην την τροπη τα πραγματα ,

να μην μιλαμε ομως υποθετικα , απο το να πεθανει το "κ@λοπαιδο" ας παει να παρακολουθησει με δυο φρουρους το μαθημα , να δειξει και αλλο
προσωπο το συστημα μια φορα

αλλα δεν μπορω να φανταστω τι υπαρχει στο μυαλο καποιου που ζηταει τον θανατο του συγκεκριμενου και ειδικα με οσα εχουν προηγηθει

Pan (dvs)
05/12/2014, 13:04
Το συστημα θεσπισε νομο να παρακολουθει εξ αποστασεως αυτος και οσοι αποφασισουν απο δω και περα να μορφωθουν.
Ο Ρωμανος πουλαει νταηλικι και λεει οχι.
Επιλογη του να ζησει οπως εζησε...επιλογη του να πεθανει αν θελει.
Μη μας ζαλιζει ομως και πολυ τον ερωτα με την επανασταση του.

Το παλικαρι ειναι στη φυλακη για εκανε κατι παρανομο ,που θα μπορουσε να στοιχισει πολλες ανθρωπινες ζωες.Αυτο δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεις.Καποιοι τον θεωρουν επαναστατη (εγω οχι).Σιγουρα στις φυλακες βρισκονται και αλλοι που κανανε ακριβως το ιδιο ,για αλλους ομως λογους.Καποιοι τους θεωρουνε εγληματιες (και εγω).

Αν κανεις ενα νομο να σπουδασει σαν κανονικος φοιτητης ο πρωτος,αυτος θα ισχυσει και για τους αλλους.Η θα πρεπει ο πρωτος να μπει σε ειδικη κατηγορια,η θα δεχονται τα πανεπιστημια μας πιστολερο και υπαρχουνε παρα πολλοι στις ελληνικες φυλακες.Στο κατω κατω της γραφης ,γιατι να εχει ειδικη μεταχειρηση ενας φυλακισμενος.Η να το κανω αναποδα γιατι και οι υπολοιποι να μην μπορουνε να κανουνε το ιδιο?Καποιοι μπορει να το θελουνε,εγω σιγουρα οχ,γιατι ειναι δυσκολο να κρατηθουνε οι ισορροπιες.

Τωρα,g_m900,να απαντησω σε αυτο που λες.Μπορει να φαινεται οτι επιλεγει τον θανατο,αλλα δεν ειναι ετσι.Ενα παλικαρακι 21 ετων,που ισως να μην ξερει που πανε τα τεσσερα και ισως καποιοι του φουσκωσαν το μυαλο αρλουμπες ,δεν το παρατας στη μοιρα του.

Με εξαιρεση την ληστεια,ολα τα αλλα θα μπορουσε να τα κανει ,οποιοδηποτε αλλο παιδι.Πολλους χαρακτηρισμους θα μπορουσα να του κολλησω οχι ομως του εγληματια.Ας ειμαστε ποιο επιεικης,21 χρονων παιδι ειναι.

Αυτο που χρειαζεται ειναι Βοηθεια και οχι ειδικη μεταχειρηση.

kalgeorge
05/12/2014, 13:14
Γεια σου ρε ελλαδαρΑααα !!!!!
Αν κάποιο νόπανο σαν τον Ρωμανό πως τον λένε η καποιος μπάτσος κλέψει νερό ( λες και δεν ξέρουμε τι ειναι οι μπάτσοι τωρα θα το μάθουμε ) ΟΛΟΙ στον δρόμο,πορεία χαμός φασαρίες αντίδραση διεκδίκηση δικαιωμάτων !!!!!!

Αν ομως σου γαμ@@@ την ζωή το μέλλον τις συντάξεις την βενζίνη στο 1.80 τα αγαθά πιάνουν ταβάνι μισθός μηδέν δουλειά μηδέν κλπ κλπ κλπ..... Τότε ποστακι, Facebook tweet καναπεδάκι και λίγη βαρεμάρα πριν την φραπεδια.

stam2
05/12/2014, 13:47
Υπάρχει μία άποψη την οποία ξαναδιάβασα παραπάνω και μετά 2η και 3η φορά...

με λίγα λόγια λεγεται:
αφού το σύστημα δεν έκανε σωστά τη δουλειά του την πρώτη φορά με τη δολοφονία του γρηγορόπουλου
ας κάνει τα στραβά μάτια να δείξει ανθρώπινο πρόσωπο δίνοντας άδεια....

ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!??

αυτό το σύστημα-Νόμος-κώδικας όπως θέλετε πείτε το, βάσει του οποίου κινούνται τα πράγματα, δεν είναι μπακάλης να κρατάει τα οφειλόμενα και να αποδίδει χάρες και εξαιρέσεις...
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένα σύστημα να πράτει κατά το δοκούν κάθε φορά που παρουσιάζεται μια "ιδιαίτερη" κατάσταση.
Πολλοί θα βρεθούν να πουν ότι το έχει κάνει στο παρελθόν, όμως το επιθυμούμε αυτό?? ένα σύστημα με παραθυράκια και ιδιαιτερότητες?
Προσωπικά ούτε θα με ρωτήσει κανείς ούτε αποφασίζω για το τι θα γίνει, όπως μάλλον και όλοι μας εδώ μέσα, όμως η άποψή μου είναι ότι δεν χωράνε ιδιαιτερότητες και ειδικές μεταχειρίσεις...

Όσο για το "παιδι" (21 ετών μαντράχαλος) μάλλον είχε λυμένο το πρόβλημα βιοπορισμού και του μέλλοντός του και άρχισε να ψάχνεται με πιο "δύσκολα" πράγματα... Εγώ απορώ πως ακόμα δεν έχουν γίνει έρευνες να βρεθεί η πηγή των όπλων, οι διασυνδέσεις τους, οι ιδεοκήρυκες που επηρέασαν αυτούς τους νέους ανθρώπους και έμμεσα ευθύνονται για την κατάντια τους, και τα ποινικά τους παραπτώματα.
Ο Ρωμανός, κατέληξε να γίνει στα 21 του κοινός εγκληματίας.
Επίσης, μόνος του αυτός, ή ίσως και το οικογενειακό του περιβάλλον μαζί, θέτουν τον εκβιασμό ή θάνατος από ασιτία, ή άδεια για σπουδές.
Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη διότι έχει διαταραχθεί ο άνθρωπος αυτός, και ενδεχομένως να διερευνηθεί η επιρροή, και η ανάμειξη της οικογενείας του στις αποφάσεις του.

GFawkes
05/12/2014, 13:48
Γεια σου ρε ελλαδαρΑααα !!!!!
Αν κάποιο νόπανο σαν τον Ρωμανό πως τον λένε η καποιος μπάτσος κλέψει νερό ( λες και δεν ξέρουμε τι ειναι οι μπάτσοι τωρα θα το μάθουμε ) ΟΛΟΙ στον δρόμο,πορεία χαμός φασαρίες αντίδραση διεκδίκηση δικαιωμάτων !!!!!!

Αν ομως σου γαμ@@@ την ζωή το μέλλον τις συντάξεις την βενζίνη στο 1.80 τα αγαθά πιάνουν ταβάνι μισθός μηδέν δουλειά μηδέν κλπ κλπ κλπ..... Τότε ποστακι, Facebook tweet καναπεδάκι και λίγη βαρεμάρα πριν την φραπεδια.

+1000

επιτελους λιγη λογικη....

τα ρεστα μου σε καζαν-DP

VANDA
05/12/2014, 13:50
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ένα σύστημα να πράτει κατά το δοκούν κάθε φορά που παρουσιάζεται μια "ιδιαίτερη" κατάσταση.

Μα αυτό γίνεται.. :lol:

GFawkes
05/12/2014, 13:53

Συμφωνω

και ο ρωμανος ειναι μερος αυτου...

τοσα παιδακια ειναι μεσα για πρεζα-χρηση, για ατυχηματα, για κλοπες λογω ανεχειας....

κανενας δεν εκανε πορεια για αυτα.
Το συστημα τον στηριζει...

Πολυ θα ηθελα να γινω και εγω αναρχικος με πισινα στα ΒΠ, να κλεβω τραπεζες και να βολταρω με MV & RC Honda...

εκει να δεις αγωνα...οχι 6π.μ. στον ηλεκτρικο με αλλους 1000 για μεροκαματο....

Pan (dvs)
05/12/2014, 14:00

Το θελουμε ομως να γινεται?

Η θα πουμε αφου γινεται αλλου γιατι οχι και εδω?Αν εμεις δεν ειμαστε σταθεροι στις αποψεις μας,πως θα απαιτησουμε να κανει το ιδιο και το κρατος?

kalgeorge
05/12/2014, 14:12
Συμφωνω

και ο ρωμανος ειναι μερος αυτου...

τοσα παιδακια ειναι μεσα για πρεζα-χρηση, για ατυχηματα, για κλοπες λογω ανεχειας....

κανενας δεν εκανε πορεια για αυτα.
Το συστημα τον στηριζει...

Πολυ θα ηθελα να γινω και εγω αναρχικος με πισινα στα ΒΠ, να κλεβω τραπεζες και να βολταρω με MV & RC Honda...

εκει να δεις αγωνα...οχι 6π.μ. στον ηλεκτρικο με αλλους 1000 για μεροκαματο....

εμενα δεν με απασχολει η οικονομική κατασταση του καθενος... μαγκια του και καμαρι του ...

αλλά...

ελα μωρε τωρα το παιδακι παρασυρθηκε, μικρο ειναι τι ξερει???

ρε δεν γαμ@@@@ λεω γω??? ολες οι μαλ@@@ σε αυτο το κρατος γινονται....ημαρτον.
τι θες? να σπουδασεις?? οκ, μεσα απο την φυλακή και αν γουσταρεις/
δεν γουσταρεις? κανε απεργια πεινας, δικαιωμα σου ειναι οπως και δικαιωμα σου να πεθανεις απο πεινα αν το τραβήξεις πολυ.
μονο ο ρωμανος εχει δικαιωματα το παιδι μωρε...που παρασυρθηκε, μην το κρινουμε πολυ βαρυα.......
οι αλλοι που τον αντιμετωπισαν (τον οποιοδηποτε ρωμανο εννοω και οχι το συγκεκριμενο περιστατικο απαραιτητα) είτε αυτο λεγεται ληστεια, είτε επιθεση, ειτε ξερω γω τι... οι οποιοι μπορει να εχασαν ανθρωπους, να απεκτησαν ψυχολογικα, μπορει να εχασαν περιουσιες ή ξερω γω τι.... δεν εχουν δικαιωματα....

και βρισκει ευκαιρια ο καθε πανηγυρζτής φιεστάκιας ελληνας να κανει κατι σε αυτην την μιζερη ζωή του..... που οταν πρεπει για το καλο του παιδιου του και το δικο του, ξαπλωνει στον καναπε και βριζει απο εκει.
οταν ομως παιζει κατι που περιλαμβανει περπατημα, καφε μετα, ισως και λιγα λεπτα δημοσιοτητας και χαβαλε...τρεχουμε όλοι....
ημαρτον.
και εμεις εδω υπερασπιζομαστε τα δικαιωματα ενος ληστη ή δεν ξερω γω τι... ενω κανονικα όπως καποιος εγραψε και πριν.... επαιξε και εχασε.

ειπα να παρακολουθω το θρεντ να γελαω λιγο με καποιες αποψεις.... αλλα οκ... εχουε ξεφυγει :D:lol:

εδω συτηζαμε ακομα - η προσπαθουμε να πεισουμε καποιους λες και αυτο ειναι εφικτο - αν οι μπατσοι ειναι νοπανα και χαμενα κορμια (παντα ποσοστιαία μιλώντας) .... λες και δεν ξερουμε. :lol:

οχι ρε μια χαρα παιδια ειναι... και ο ακης αδικως βρισκεται στην φυλακη.... και οι πολιτικοί ειναι ολοι καλοπαιδα και θελουν το καλο μας, και ο μαρινακης δεν εχει φτιαξει εγκληματικη οργανωση, και η κοκκινοσκουφιτσα υπηρξε και ο γαϊδαρος πεταει.

Joyrider
05/12/2014, 14:41
Τελικά δεν κατάλαβα αυτούς που τον βρίζουν, τον φθονούν που είχε η οικογένειά του λεφτά ή ζηλεύουν που είχε τα κότσια να τα ρισκάρει για την ιδεολογία του με την πιθανότητα να πάει φυλακή αντί να κάτσει να τα φάει με επανάσταση στο φεισμπουκ όπως οι συνομίληκοί του;
Ζηλιάρηδες ή φλώροι;
Στην τελική τον ίδιο ζυγό έχουν όλοι πάνω στο κεφάλι τους απλά κάποιοι θα πεθάνουν δούλοι παρόλο που δεν έχουν τίποτα άλλο πια να χάσουν ενώ άλλοι θα πεθάνουν ελεύθεροι έχοντας χάσει τα πάντα.

SHOOTER045
05/12/2014, 15:39
Θεε μου σε παρακαλω μην με κανεις γραφικο τωρα στα γεραματα...

Επ τι εχουμε εδω!!!
εγινα γραφικος?
μου θυμιζεις τους ακρα απεναντι που ισχιριζονται οτι στο πολυτεχνειο δεν υπηρξαν νεκροι.
Τελικα ποιος ειναι γραφικος?
αυτος που απορριπτει και καταδικαζει τα κακως κειμενα
η αυτος που τα απορριπτει επειδη ειναι αντιθετα στην ιδεολογια του?

παρανομησες ΤΕΛΟΣ,οτι λεει ο νομος.
δεν ειμαι νομοθετης δεν δικαζω,ουτε βγαζω εξω,ουτε αθωωνω,ουτε φυλακιζω
οπως και ολοι αλλωστε.
μετα το φιασκο αδειων προς τον ξηρο τι περιμενετε?
να του πουνε<θες να σπουδασεις?βεβαιως >

Στραβοξυλα και αναξιοι να φορανε στολη,υπαρχουν ευτυχως ειναι λιγοι,αλλα οι μαλακιες τους συμπαρασυρουν οτι καλο κανουν οι υπολοιποι

βαρεθηκα να βλεπω αριστερους με δεξιες τσεπες και ααρχικους απο μοδα και αποψη,που δεν τους ελειψε τιποτα
αυτοι οι καθοδηγητες αγνωστων στοιχειων τραβανε και τα προβατα-εχω δει σε δικαστηριο αναρχικου,τον<αρχηγο>με D&G μποτες,και armani παλτο και οι παρατρεχαμενοι με στρατιωτικα αρβυλα ,και ρουχα απο τον παγκο της λαικης,που επιναν καφεολοι μαζι(εκτος αρχηγου) αχτυπητο απο γυαλινο βαζακι

εχω δει στραβα απο δικους μας,και εχω μαλωσει και εγω και παρα πολλοι αλλοι
εχω χασει συναδερφο και φιλο σε περιστατικο,μην μου λετε λοιπον για νεκρους ενταξει?
Δεν πηρα το οπλο να διαμαρτυρηθω,η να ψαξω φταιχτες.Αλλα ξεχασα εμεις ειμαστε αναλωσιμοι πληρωνομαστε για να μας ξεκανουν,το<αντιο>που μας λενε πριν παμε για υπηρεσια,πρεπει να ειναι το τελευταιο για εμας,αυτο μαλλον μας αξιζει.

το θεμα ξεκινησε απο ενα φιασκο βιντεο για μπουκαλακια νερου,και εκει εξ αρχης οι εχοντες αντιθετοι αποψη ημασταν παλι γραφικοι.
Αραδιαστηκαν ενα σωρο βιντεο και φωτογραφιες απο διαφορα περιστατικα,καποια πραγματικα και υπαρκτα,καποια χαλκευμενα,αλλα ακομα και σε αυτα οι με αντιθετοι αποψη ηταν γραφικοι.
Τελικα ποιοι ειναι οι ακραιοι και γραφικοι?
αυτοι που δεχονται την αντιθετη αποψη η αυτοι που νομιζουν οτι η δικη τους πλευρα και εκτιμηση των γεγονοτων ειναι αλανθαστη.

νομιζω αυτο ειναι το σωστο λινκ τωρα http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/oi-nekroi-astynomikoi-den-miloyn-binteo-afierwma-stoys-pesontes-ths-elas.html
δεν με νοιαζει ποιος το εφτιαξε
μενω στο περιεχομενο
αν εχει περικεφαλαιες σπαρτιατικες και λοιπες μαλακιουλες δεν φταιω εγω,αναδημοσιευση κανω,ουτε νομιζω πως οποιος ενστολος ειχε τετοιο σηματακι στο κρανος του να ηταν χρυσαυγιτης,καμπανες και ποινες επεσαν σε πολλους που ειχαν τετοια σηματα,οπως και σε αλλους που ειχαν την ελληνικη σημαια,η οποια και αυτη απαγορευτηκε,αλλα δεν ειδα να κοπτεται κανενας για αυτο.
και εγω και οι περισοτεροι νομιζω ημασταν μαλλιαδες στα νιατα μας,δεν νομιζω να ημασταν αλητες-με την σκληρη εννοια-ουτε ακραιοι ουτε απλυτοι,ενα σημα ενα ντυσιμο,μια στολη δεν χαρακτηριζει καποιον,η συμπεριφορα του και οι τροποι του τον χαρακτηριζουν.

Συμφωνω οτι οι πολιτικοι και οι κακες πολιτικες,μας εφεραν σε πεδιο αντιπαραθεσης,ενω ο εχθρος ειναι κοινος,δηλαδη εμεις δεν υποφερουμε?
ποσοι δικοι μας εχουν αυτοκτονησει?
ποσοι βγαζουμε η δεν βγαζουμε τον μηνα.
Δεν ειμαστε εξω απο την κοινωνια,ειμαστε κομματι της,και μαλιστα ζωντανο,οσο και αν θελουν καποιοι να μας θαψουν.
απλα εκ διαμετρου ειμαστε απεναντι στις διαμαρτυριες του κοσμου,ασχετα αν συμφωνουμε με αυτες.
Ο ορκος που δωσαμε στο συνταγμα και τους νομους επαφιονται πιστης τηρησης αυτων,και εκτελεση ενντολων των διοικουντων.Που πολλες φορες ειναι αδικες για πολλους.
Καποιοι θα το βρουν(παλι)δακρυβρεχτο,γραφικο η οτι αλλο τους ερθει,ειπαμε εμεις μπορουμε να πλησιασουμε και να αφουγκραστουμε,να συζητησουμε,καποιοι οχι,βγαζουν σπυρια στην οψη αστυνομικου,ποσο δε μαλλον να κατσουν σε ενα τραπεζι μαζι του να συζητησουν,το ειδα εδω μεσα,που απ οταν δηλωσα την ιδιοτητα μου,καποιοι σταματησαν να μου μιλανε,η απεκτησαν αντιθετη φωνη.

Οσο για το αν γερασα η οχι που λεει και ο συμφορουμιτης παραπανω,εχω να πω η δοκιμη ειναι δωρεαν

SHOOTER045
05/12/2014, 15:42
Τελικά δεν κατάλαβα αυτούς που τον βρίζουν, τον φθονούν που είχε η οικογένειά του λεφτά ή ζηλεύουν που είχε τα κότσια να τα ρισκάρει για την ιδεολογία του με την πιθανότητα να πάει φυλακή αντί να κάτσει να τα φάει με επανάσταση στο φεισμπουκ όπως οι συνομίληκοί του;
Ζηλιάρηδες ή φλώροι;
Στην τελική τον ίδιο ζυγό έχουν όλοι πάνω στο κεφάλι τους απλά κάποιοι θα πεθάνουν δούλοι παρόλο που δεν έχουν τίποτα άλλο πια να χάσουν ενώ άλλοι θα πεθάνουν ελεύθεροι έχοντας χάσει τα πάντα.

αναβαθμιση απο το paintball στα kalashnikov
και απο το grand thieft auto στο βελβεντο
και ας φυλανε <μπατσοι>το σπιτακι του και το πουπουλενιο του στρωμα

gcrook
05/12/2014, 15:45
Επ τι εχουμε εδω!!!
εγινα γραφικος?
μου θυμιζεις τους ακρα απεναντι που ισχιριζονται οτι στο πολυτεχνειο δεν υπηρξαν νεκροι.
Τελικα ποιος ειναι γραφικος?

Πρωτον:Ειλικρινα ρε φιλε τοσο σουρεαλισμο δεν τον μπορω. :cry:
Και δευτερον:Δεν το ειπα για σενα αλλα για μενα γιατι ετοιμαζομουν να γραψω κατι που τελικα δεν...

Οσο για το αν γερασα η οχι που λεει και ο συμφορουμιτης παραπανω,εχω να πω η δοκιμη ειναι δωρεαν

Οριστε;:cool::blush::a8::a07:

SHOOTER045
05/12/2014, 15:47
διαβαζε ως εκει που μπορεις
μην σε παρουν τα δακρυα

gcrook
05/12/2014, 15:50

Εισαι απυθμενος καφρος παντως.

spyrakos35
05/12/2014, 16:16

καλό θα ήταν να λείπουν οι χαρακτηρισμοί, λέω γω....

teogtp
05/12/2014, 16:22

Το βλεπω ερχεται (https://www.youtube.com/watch?v=svWKTeAUGTI)............

7Tolis
05/12/2014, 16:23

Καλά κάνει.

gcrook
05/12/2014, 16:24

Ευχαριστω για την σαφως αμεροληπτη συνεισφορα σου στην συζητηση,νομιζω βεβαια οτι υπαρχουν αρμοδιοι διαχειριστες για αυτη την δουλεια.
Φυσικα παντα θα υπαρχουν καλοι σαμαρειτες σαν και εσενα να υποδεικνυουν τα ορια της συζητησης.
Αμεροληπτα παντα.:D

gcrook
05/12/2014, 16:25
Καλά κάνει.

Ναι δε λεω.

sniper
05/12/2014, 16:30
EndoMeTaxi πουλήσα τα πρόβατα και χάρισα τη γκλίτσα...

spyrakos35
05/12/2014, 16:30
Ευχαριστω για την σαφως αμεροληπτη συνεισφορα σου στην συζητηση,νομιζω βεβαια οτι υπαρχουν αρμοδιοι διαχειριστες για αυτη την δουλεια.
Φυσικα παντα θα υπαρχουν καλοι σαμαρειτες σαν και εσενα να υποδεικνυουν τα ορια της συζητησης.
Αμεροληπτα παντα.:D

:lol:

skylaros
05/12/2014, 16:36
Ακολουθώντας τη γραφικότητα λοιπόν

https://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

gcrook
05/12/2014, 16:36
:lol:

Ναι και που λες ανθρωπινα λαθη ειναι αυτα δε βαριεσαι.
Καμια φορα μπερδευουμε το τριτο προσωπο με το πρωτο και γαμαμε την συζητηση,και την κανουμε προσωπικη.
Απλα καμια φορα -αμα εισαι τυχερος κιολας- την σκαπουλαρεις,αλλα αλλες φορες χτυπαει ασχημα και γαμαει τον γαματο διαλογο.
Δυσκολα και μην σου πω και επικινδυνα πραγματα τα φορα.,
Τεσπα οπου βλεπεις και συ τετοιες πατατες βαζε κανα χερακι,αθρΩποι ειμαστε.

skylaros
05/12/2014, 16:39
Και για να μη ξεχάσουμε άγιες μέρες έρχονται κάντε κάνα μεγάλο σταυρό ρε παιδιά, δώστε και κάνα φράγκο στα παιδικά χωριά sos, αν γνωρίζεται και κάναν άστεγο όχι από αυτά τα ρεμάλια που το έχουν επάγγελμα να ζητιανεύουν και σίγουρα όλοι έχουμε πετύχει κάποιον από αυτούς σε τράπεζα να καταθέτει χιλιάρικα, ε αν ξέρετε κάναν κανονικό δώστε του και καμιά τυρόπιτα.

stam2
05/12/2014, 16:40
κάποιοι μάλλον είναι πολύ πορωμένοι για να συζητήσουν χωρίς να βρίζουν...
και κάποιοι άλλοι αποδεδειγμένα κάνουν τη δουλειά τους επιλεκτικά...

οπότε fawke off...

spyrakos35
05/12/2014, 16:41
Ναι και που λες ανθρωπινα λαθη ειναι αυτα δε βαριεσαι.
Καμια φορα μπερδευουμε το τριτο προσωπο με το πρωτο και γαμαμε την συζητηση,και την κανουμε προσωπικη.
Απλα καμια φορα -αμα εισαι τυχερος κιολας- την σκαπουλαρεις,αλλα αλλες φορες χτυπαει ασχημα και γαμαει τον γαματο διαλογο.
Δυσκολα και μην σου πω και επικινδυνα πραγματα τα φορα.,
Τεσπα οπου βλεπεις και συ τετοιες πατατες βαζε κανα χερακι,αθρΩποι ειμαστε.

στηρίξου πάνω μου ;)

gcrook
05/12/2014, 16:43
κάποιοι μάλλον είναι πολύ πορωμένοι για να συζητήσουν χωρίς να βρίζουν...
και κάποιοι άλλοι αποδεδειγμένα κάνουν τη δουλειά τους επιλεκτικά...

οπότε fawke off...

Που ειν' το κρατος επιτελους;

akis_trevor
05/12/2014, 16:46
@shooter:στο σεντονι που εγραψες,στο τελευταιο μερος λες οτι ειστε/ειναι απεναντι απτους διαδηλωτες,ακομα κ;ι αν συμφωνειτε με τον λογο που βρισκονται εκει.και το καταλαβαινω εν μερη.
Ομως,ειτε συμφωνειτε,ειτε διαφωνειτε καθετα οριζοντια η διαγωνια,δεν θα επρεπε να τους ακουμπατε/ακουμπανε.δεν μιλαω για ταραχοποιους η μπαχαλακηδες.μιλαω για νορμαλ ανθρωπους που απλα κανουν την πορεια τους,χωρις να προκαλουν.

Εντιτ:για τους ενστολους που χαθηκαν εν ωρα υπηρεσιας,μην τα λετε στον απλο κοσμο,αλλα στους ανωτερους σας και τους ανωτερους γενικα του κρατους.αυτοι εχουν βαλει πλατες τοοοοσα χρονια και γινεται οτι γινεται απο αποψη εγκληματικοτητας..

stam2
05/12/2014, 16:47

οι πολιτικά και υψηλά ιστάμενοι πάντα προστατεύουν τα αληταριά που πετάνε πέτρες...

skylaros
05/12/2014, 16:49

Έχει δουλειά, Δολοφονεί με τις κάμερες πάνω του αυτή τη στιγμή. Θα γίνουν και όλα πουτ@να μετά, θα αγανακτήσουν και οι νοικοκυραίοι που για ένα (κάτσε να δεις πως το είπε ο άλλος πιο πάνω, από αυτού ντε που δε κάνουν και χαρακτηρισμούς, α ναι μ@@νόπανο) για έναν πιτσιρικά χάλασαν την υπέροχη ζωή τους. Θα βαρέσουν και τίποτα εκλογές (όχι πως αν βγει ο Τσίπρας έχω καμιά ελπίδα αλλά να είχαμε να λέγαμε) και να πάλι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ χέρι χέρι με κανενός φασισταριού το χέρι.

7Tolis
05/12/2014, 16:49
οι πολιτικά και υψηλά ιστάμενοι πάντα προστατεύουν τα αληταριά που πετάνε πέτρες...
να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

o_gavros
05/12/2014, 16:51
Ακολουθώντας τη γραφικότητα λοιπόν

https://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

Από νοικοκυραίους κυρπαντεληδες άλλο τίποτα το Γιουνανισταν.
Καλά μας κάνουν.

teogtp
05/12/2014, 17:28
EndoMeTaxi πουλήσα τα πρόβατα και χάρισα τη γκλίτσα...

Τα ανταλαξες με το cbr;:D

menelaos46
05/12/2014, 17:39
https://www.youtube.com/watch?v=1VCMK13aAJY
Τι άλλαξε σε μία χώρα μετά το πραξικόπημα..... πολύ ενδιαφέρον. Και πριν γαμούσαν και τώρα γαμάνε, άλλαξε απλώς η κυβέρνηση και η επιρροή (δυτική-ανατολική).
Να ευχόμαστε να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο...

SHOOTER045
05/12/2014, 18:04

Απυθμενο, αστείρευτο, αδαμαντοποικιλτο, ακουραστο, και άλλα πολλά επίθετα από Α μου έλεγαν στο κρεβάτι οι παρτενέρ μου.

Joyrider
05/12/2014, 18:13

Τόσο μένος και τόσο πάθος για να μειώσετε έναν "κοινό εγκληματία" βρε παιδιά;
Τελικά ζηλιάρης ή φλώρος; :lol:

Και μια που τοχουμε ρίξει στην γραφικότητα

«Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.»
http://www.nostimonimar.gr/b%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%83%CF%86%CF%85%CE%BE%CE%AF%CE%B1new/

spyrakos35
05/12/2014, 18:22
Ποιος αντιστεκεται, ο Ρωμανος;

Ας ειμαστε λιγο σοβαροι.....

xristos x
05/12/2014, 18:30

http://www.nostimonimar.gr/b%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%83%CF%86%CF%85%CE%BE%CE%AF%CE%B1new/

Κρατούμε όλα τα εμετικά κείμενα, όλα τα πλήρη μίσους και κόμπλεξ σχόλια των γύρω μας και τα στέλνουμε με χρονοκάψουλα στο μέλλον, ώστε να αντιληφθούν οι επόμενες γενιές σε τι βόθρο,σε τι φασισμό,σε τι κτηνωδία ζήσαμε εμείς σήμερα. (ο επιλογος απο το παραπανω λινκ)
Το αυτο.... ωρε τι ανθρωποι,ωρε!!

xristos x
05/12/2014, 18:34
328006

Ποσο επικαιρη!

skylaros
05/12/2014, 18:37
Ε ναι, το να είσαι 19 και να ρισκάρεις τη ζωή και την ελευθερία σου, ενώ θα μπορούσες να τα έχεις γραμμένα στα @@ σου και να τα πίνεις στα μπουζούκια, το να είσαι δύο χρόνια φυλακή έχοντας κρατήσει μια αλύγιστη στάση όλο αυτό τον καιρό, το να κάνεις κοντά ένα μήνα απεργία πείνας και να οδεύεις προς έναν από τους πλέον αργούς θανάτους γιατί μόνο αυτό έχει σαν όπλο πλέον, ε ναι ρε φίλε δεν είναι καμία αντίσταση. Σα να τρως πιτόγυρα ένα πράμα, σα να κανονίζεις Κυριακάτικη μοτοβόλτα !!!

Cpt. Haddock
05/12/2014, 18:41
Ε ναι, το να είσαι 19 και να ρισκάρεις τη ζωή και την ελευθερία σου, ενώ θα μπορούσες να τα έχεις γραμμένα στα @@ σου και να τα πίνεις στα μπουζούκια, [...]

Απο την αλλη υπάρχουν χιλιαδες που δε ρισκαρουν την ελευθερια τους, αλλα δουλευουν σα σκυλαροι ( :p ), χωρις ενδεχομενως να εχουν χρονο/χρημα ή και ορεξη να πανε στα μπουζούκια...

Πόσες χιλιαδες δουλευουν και σπουδαζουν κιόλας. Δεν ειναι ολα δυο ακτες, εμεις εδω, εσεις απέναντι.

skylaros
05/12/2014, 18:55
δε σε πιάνω, αν αυτοί που λες δεν επιθυμούν να μη δουλεύουν σα σκύλαροι και το επιθυμεί κάποιος που δε θα χρειαζόταν καν να δουλέψει ή να το έκανε για την καυλάντα, αυτό δεν αξίζει διπλή αναγνώριση ? Ξέρεις ο Νίκος δε το έκανε για αυτούς μόνο, μη νομίζει κανείς πως ένας αναρχικός διέπεται από καμιά χριστιανική ηθική, περισσότερο για την πάρτη του έκανε ότι έκανε γιατί το να ζει σε τέτοιο κόσμο απλά του προκαλεί αναγούλα.

spyrakos35
05/12/2014, 18:59
328006

Ποσο επικαιρη!

+1300

Οι πολλοι γιατι καθονται και χανουν απο τους λιγους;

SHOOTER045
05/12/2014, 18:59

ποιος μιλησε για μενος?
η αληθεια δεν ποναει τοσο οσο η ιδια η παραδοχη της
αν δηλαδη αντισταση ειναι τα φουσκωμενα μυαλα ενος πιτσιρικα που πανε καποιοι να τον κανουν οσιομαρτυρα
τοση αντισταση κανουν και οι τζιχαντιστες με την πλυση εγκεφαλου εναντιον της δυσης,και αυτοι αγωνα και αντισταση δεν κανουν?

akis_trevor
05/12/2014, 19:04
https://www.youtube.com/watch?v=1VCMK13aAJY
Τι άλλαξε σε μία χώρα μετά το πραξικόπημα..... πολύ ενδιαφέρον. Και πριν γαμούσαν και τώρα γαμάνε, άλλαξε απλώς η κυβέρνηση και η επιρροή (δυτική-ανατολική).
Να ευχόμαστε να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο...

που κολλαει η ουκρανια και το οτι παει/πηγε να μπλεχτει η αμερικη κοντα στην ρωσια για να εχει μια καποια δυναμη εκει;;;
εντελως ασχετο το παραδειγμα...

xristos x
05/12/2014, 19:10
+1300

Γιατι τους δερνουν και τους ψεκαζουν ανελεητα;; Γιατι ειναι αοπλοι;; Γιατι φοβουνται μηπως φορανε και αυτοι "πρασινα σταρακια" και τους μαζεψουν; Γιατι μετα καθονται και βλεπουν τηλεοραση; Γιατι σκεφτονται "δεν μπορει, για να το λεει ο καλος κυριος Παγκαλος οτι μαζι τα φαγαμε καπου δικιο θα χει"; Γιατι τα αυτονοητα δεν ειναι τελικα αυτονοητα;Γιατι υπαρχει τοσο βλακεια στον κοσμο που απελπιζονται; (μπορω να γραψω σεντονια...)

akis_trevor
05/12/2014, 19:12
+1300

γιατι δεν εχουμε καταλαβει την δυναμη μας...γιατι φοβομαστε...γιατι που να τρεχουμε τωρα στις πορειες δεν αλλαζει τπτ κλπ κλπ...

spyrakos35
05/12/2014, 19:24
Γιατι δεν πιστευουν πραγματικα.....

Σκεφτειτε το

menelaos46
05/12/2014, 20:01
που κολλαει η ουκρανια και το οτι παει/πηγε να μπλεχτει η αμερικη κοντα στην ρωσια για να εχει μια καποια δυναμη εκει;;;
εντελως ασχετο το παραδειγμα...

Φίλε μου αν θεωρείς ότι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιρρεάζεται από τις ΗΠΑ και την Ρωσία τότε δεν έχεις καταλάβει τι κάνει τον κόσμο να γυρίζει γύρω γύρω..... Καθόλου άσχετο παράδειγμα, απλώς είναι λίγο διαφορετικό και πιο προχωρημένο. Μάντεψε πως προκαλείται αστάθεια σε ένα κράτος??? ....μμμ ίσως με την κοινωνική αναταραχή????

gcrook
05/12/2014, 20:01
ποιος μιλησε για μενος?
η αληθεια δεν ποναει τοσο οσο η ιδια η παραδοχη της
αν δηλαδη αντισταση ειναι τα φουσκωμενα μυαλα ενος πιτσιρικα που πανε καποιοι να τον κανουν οσιομαρτυρα
τοση αντισταση κανουν και οι τζιχαντιστες με την πλυση εγκεφαλου εναντιον της δυσης,και αυτοι αγωνα και αντισταση δεν κανουν?

Ρε συ σουτερ ειλικρινα και χωρις διαθεση να σε προσβαλλω,ξερεις γιατι πραγματικα δεν σε εμπιστευομαι -τουλαχιστον εσενα, χεσε τους αλλους αστυνομικους- με την καμια σαν δημοσιο λειτουργο;
Γιατι στην απλη ερωτηση του αν ειλικρινα πιστευεις οτι δεν τα εχεις κανει ΕΝΤΕΛΩΣ μπαχαλο στο μυαλο σου (συμφωνα με τα παραπανω που εγραψες και οχι μονο) θα εισεπραττα τετοια επιδειξη κτηνωδους εγωισμου απο μερους σου (αντε πεισματικη αρνηση στην καλυτερη)
που θα μου ηταν αδυνατο να το αγνοησω.

Και δειγματα αυτου του πραγματικα κτηνωδους εγωισμου εχεις δωσει και παλιοτερα σε αλλες κουβεντες,καλα στο παρον θρεντ το εχεις τερματισει,και ασε αυτα τα δηθεν ταπεινα που πετας για το ποσο σας δαιμονοποιουμε ( ποιοι αληθεια ειμαστε εμεις; ).Δεν απεχει και πολυ απο τον φασισμο αυτο να το ξερεις παντως.

akis_trevor
05/12/2014, 20:42
Φίλε μου αν θεωρείς ότι η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα δεν επιρρεάζεται από τις ΗΠΑ και την Ρωσία τότε δεν έχεις καταλάβει τι κάνει τον κόσμο να γυρίζει γύρω γύρω..... Καθόλου άσχετο παράδειγμα, απλώς είναι λίγο διαφορετικό και πιο προχωρημένο. Μάντεψε πως προκαλείται αστάθεια σε ένα κράτος??? ....μμμ ίσως με την κοινωνική αναταραχή????

εννοειται πως κανουν κουμαντο αλλες χωρες και οχι τοσο οι πρωθυπουργοι τους αλλα οι τραπεζες τους...
ομως η αναταραχες στην ουκρανια εχουν να κανουν με την ρωσια και στο οτι θελουν οι ηπα να ελεγχξουν εκεινο το κομματι διπλα τους ωστε να εχουν μετα εδαφος να κανουν πραγματα(κυριως οσον αφορα το αεριο).
εδω μιλαμε για την αστυνομια σε σχεση με τους πολιτες.
οκ κι εκει κοπανανε κι εδω κοπανανε..μην το παμε πως αρχισε η κριση κλπ γιατι ειναι εντελως αλλο θεμα...γιαυτο ειπα οτι ειναι ασχετο..

menelaos46
05/12/2014, 20:47
εννοειται πως κανουν κουμαντο αλλες χωρες και οχι τοσο οι πρωθυπουργοι τους αλλα οι τραπεζες τους...
ομως η αναταραχες στην ουκρανια εχουν να κανουν με την ρωσια και στο οτι θελουν οι ηπα να ελεγχξουν εκεινο το κομματι διπλα τους ωστε να εχουν μετα εδαφος να κανουν πραγματα(κυριως οσον αφορα το αεριο).
εδω μιλαμε για την αστυνομια σε σχεση με τους πολιτες.
οκ κι εκει κοπανανε κι εδω κοπανανε..μην το παμε πως αρχισε η κριση κλπ γιατι ειναι εντελως αλλο θεμα...γιαυτο ειπα οτι ειναι ασχετο..

Καθόλου άσχετο θα επιμείνω, προσωπική μου άποψη επαναστάτες και επαναστατικές οργανώσεις εγώ τα βλέπω όλα ως ξένο δάχτυλο.... δεν έχει να κάνει με την κρίση το πράγμα αλλά με τον έλεγχο, του οποίου συνέπεια είναι και η κρίση.... (ρίχνουμε και ανεβάζουμε κυβερνήσεις λέμε)

xristos x
05/12/2014, 22:16
Καθόλου άσχετο θα επιμείνω, προσωπική μου άποψη επαναστάτες και επαναστατικές οργανώσεις εγώ τα βλέπω όλα ως ξένο δάχτυλο.... δεν έχει να κάνει με την κρίση το πράγμα αλλά με τον έλεγχο, του οποίου συνέπεια είναι και η κρίση.... (ρίχνουμε και ανεβάζουμε κυβερνήσεις λέμε)

Τα παντα παιζουν αφου.....

........ το θεμα με τον ρωμανο ΔΕΝ ξεκινησε τωρα που πλησιαζει η 6 Δεκεμβρη .
Εχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν δυο μήνες (από τότε που πέρασε στις πανελλαδικές) αλλα εχει ξεκινήσει και από πολύ παλιότερα (από τότε που τους συλλάβανε ), αλλα και από ακομη πιο παλια …. το MEGA θελει να το βλεπεις τωρα..

Oποτε αυριο που θα γινουν επεισοδια (δεν το λεω εγω,ολα τα καναλια το λενε-θαυμα ....προφητες!) μην παραξενευτει κανεις που η αστυνομια δεν θα μπορει να πιασει τους "γνωστους αγνωστους" και θα αφησει να καει η αθηνα (τωρα αν θα κατεβουν απο την ιδια κλουβα θα ειναι γιατι δεν θα εχει συγκοινωνια για το κεντρο,μην παει ο νους κανενος στο κακο ),το κανει γιατι δειχνει οσο υπομονη μπορει και ειναι καλη και δεν ειναι κλεφτρα περιπτερων. Ομως ο κοσμακης (μεριδα ετσι) θα αγανακτισει που καιγονται περιουσιες, θα εχουμε και ολως τυχαιως και καμια "απωλεια" και η κοινη η γνωμη θα "αποφασισει οτι θελει μια πιο δυναμικη αστυνομια"
Σεναριο φαντασιας; Οχι ριμεικ ειναι, εχει ξαναπαιξει και το 2008.... Στο ιδιο εργο θεατες που ΟΤΙ θελει βλεπει ο καθενας...
Tο τελος αγνωστο!

The_Scientist
05/12/2014, 22:57
Ρε συ σουτερ ειλικρινα και χωρις διαθεση να σε προσβαλλω,ξερεις γιατι πραγματικα δεν σε εμπιστευομαι -τουλαχιστον εσενα, χεσε τους αλλους αστυνομικους- με την καμια σαν δημοσιο λειτουργο;
Γιατι στην απλη ερωτηση του αν ειλικρινα πιστευεις οτι δεν τα εχεις κανει ΕΝΤΕΛΩΣ μπαχαλο στο μυαλο σου (συμφωνα με τα παραπανω που εγραψες και οχι μονο) θα εισεπραττα τετοια επιδειξη κτηνωδους εγωισμου απο μερους σου (αντε πεισματικη αρνηση στην καλυτερη)

Και δειγματα αυτου του πραγματικα κτηνωδους εγωισμου εχεις δωσει και παλιοτερα σε αλλες κουβεντες,καλα στο παρον θρεντ το εχεις τερματισει,και ασε αυτα τα δηθεν ταπεινα που πετας για το ποσο σας δαιμονοποιουμε ( ποιοι αληθεια ειμαστε εμεις; ).Δεν απεχει και πολυ απο τον φασισμο αυτο να το ξερεις παντως.

Κάνω παράθεση στα γραφόμενά σου γιατί μοιάζεις σοβαρός άνθρωπος...
Και ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω και σε ρωτάω: ανοίγεις διάλογο με σοβαρά επιχειρήματα με ένα μπάτσο ?
Τόσο πολύ χρόνο έχεις για χάσιμο ?

Να σου θυμίσω τι είναι ο μπάτσος ?
Είναι ο τύπος που αποδεδειγμένα δε θα διστάσει να σπάσει στο ξύλο το συνταξιούχο πατέρα σου και εσένα αν δεν του αρέσει η φάτσα σου σε μια πορεία.
Είναι ο τύπος που προκειμένου να πέσει το χιλιάρικο στο τέλος του μήνα θα κάνει οτιδήποτε τον διατάξει ο ανώτερός του και μην ξαναλέμε τι περιλαμβάνει το "οτιδήποτε", τα είπαμε και τα ξέρεις.

Κι εγώ έχω προϊστάμενο στη δουλειά μου κι εσύ φαντάζομαι. Αλλά κι εγώ κι εσύ φαντάζομαι αν πάρεις οδηγία να κάνεις κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου απλά δε θα την εφαρμόσουμε...
Και αν σου ζητείται συνέχεια να κάνεις πράγματα με τα οποία αξιακά είσαι αντίθετος, έχεις τα @@ να παραιτηθείς όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές...
Ο μπάτσος όμως στο τέλος του μήνα το χιλιάρικο μετράει... Και αν χρειαστεί να σπάσουμε και 20-30 κεφάλια , να βασανίσουμε και 5-6 τι να κάνουμε ? Εντολές εκτελούμε....

Συμπερασματικά :
Η κουβέντα αυτή δε γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις με τους μπάτσους, μην ξεχνιέσαι.
Η κουβέντα γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις πως η κοινωνία θα αντιμετωπίσει τους μπάτσους.

gcrook
05/12/2014, 23:28
Κάνω παράθεση στα γραφόμενά σου γιατί μοιάζεις σοβαρός άνθρωπος...
Και ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω και σε ρωτάω: ανοίγεις διάλογο με σοβαρά επιχειρήματα με ένα μπάτσο ?
Τόσο πολύ χρόνο έχεις για χάσιμο ?

Να σου θυμίσω τι είναι ο μπάτσος ?
Είναι ο τύπος που αποδεδειγμένα δε θα διστάσει να σπάσει στο ξύλο το συνταξιούχο πατέρα σου και εσένα αν δεν του αρέσει η φάτσα σου σε μια πορεία.
Είναι ο τύπος που προκειμένου να πέσει το χιλιάρικο στο τέλος του μήνα θα κάνει οτιδήποτε τον διατάξει ο ανώτερός του και μην ξαναλέμε τι περιλαμβάνει το "οτιδήποτε", τα είπαμε και τα ξέρεις.

Κι εγώ έχω προϊστάμενο στη δουλειά μου κι εσύ φαντάζομαι. Αλλά κι εγώ κι εσύ φαντάζομαι αν πάρεις οδηγία να κάνεις κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου απλά δε θα την εφαρμόσουμε...
Και αν σου ζητείται συνέχεια να κάνεις πράγματα με τα οποία αξιακά είσαι αντίθετος, έχεις τα @@ να παραιτηθείς όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές...
Ο μπάτσος όμως στο τέλος του μήνα το χιλιάρικο μετράει... Και αν χρειαστεί να σπάσουμε και 20-30 κεφάλια , να βασανίσουμε και 5-6 τι να κάνουμε ? Εντολές εκτελούμε....

Συμπερασματικά :
Η κουβέντα αυτή δε γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις με τους μπάτσους, μην ξεχνιέσαι.
Η κουβέντα γίνεται για να ανταλλάξουμε απόψεις πως η κοινωνία θα αντιμετωπίσει τους μπάτσους.

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως εννοεις εσυ σαν κοινωνια,και επειδη δεν εχει και καμια σημασια στην τελικη, καλυτερα πες μου εσυ τι σκοπευεις να κανεις για να αντιμετωπισεις τους μπατσους στον δικο σου μικροκοσμο (οχι οτι με αφορα).
Εγω δεν σκοπευω να καταστρωσω σχεδιο δρασης να σου πω την αληθεια,αλλα προς το παρον στον δικο μου μικροκοσμο λεω να ανοιξω συζητηση με εναν μπατσο και ας μην ειναι ακριβως συζητηση και ας μην οδηγησει καπου (που χεστηκα).

Κατα τα αλλα δεν διαφωνω οτι οι μπατσοι ειναι απο το πλεον μικροαστικα στοιχεια αλλα δεν ειναι οι μονοι.
Και το μονο που με ενδιαφερει να κανω για αυτους ειναι να καταλαβω καλυτερα τις φαντασιωσεις τους για να καταλαβω και τις δικες μου.
Δεν ξερω πες το και δηθεν,πες το δειλια, εγω λεω οτι ειναι καπως πιο διαλεκτικο αυτο για την ζωη μου απο το να καταστρωνω στρατηγικες για να τους αντιμετωπισω η απλα για να συμβιωσω μαζι τους.

SHOOTER045
05/12/2014, 23:39

Εγώ έχω περάσει δύο φορές - η τελευταία Πριν 1,5 μήνα - προγραμματισμενη επιτροπή ψυχιατρων- ψυχολόγων, και έχω σώας τς φρένας.
Για εσένα δεν ξέρω.
Αλλά είπαμέ εγώ και καποιοι άλλοι ειμαστε< μπάτσοι >
Και κακώς μιλάτε μαζί μας, προσεχτε μην κολλήσετε τίποτα.
Ξυπνάμε και λέμε ποιον φουκαρά θα δείρουμε σήμερα.

Μήπως να τα λέτε μόνοι σάς να χαιρόσαστε?
Η όπως λένε οι γιατροί ο ασθενής έχει πάντα δίκιο....

gcrook
06/12/2014, 00:12
Εγώ έχω περάσει δύο φορές - η τελευταία Πριν 1,5 μήνα - προγραμματισμενη επιτροπή ψυχιατρων- ψυχολόγων, και έχω σώας τς φρένας.
Για εσένα δεν ξέρω.
Αλλά είπαμέ εγώ και καποιοι άλλοι ειμαστε< μπάτσοι >
Και κακώς μιλάτε μαζί μας, προσεχτε μην κολλήσετε τίποτα.
Ξυπνάμε και λέμε ποιον φουκαρά θα δείρουμε σήμερα.

Μήπως να τα λέτε μόνοι σάς να χαιρόσαστε?
Η όπως λένε οι γιατροί ο ασθενής έχει πάντα δίκιο....

Δεν με αφορα η ψυχικη σου υγεια και δεν εχει και σημασια,αλλωστε οσοι εχουν τραβηξει πιστολι πανω στο τσακιρ κεφι εχουνε περασει μια χαρα τις ιατρικες εξετασεις.

Ζεύκας
06/12/2014, 00:16
Καθόλου άσχετο θα επιμείνω, προσωπική μου άποψη επαναστάτες και επαναστατικές οργανώσεις εγώ τα βλέπω όλα ως ξένο δάχτυλο....

να το προσέξεις αυτό. κάπως έτσι έβλεπαν οι χίτες κλπ τους αριστερούς και κάναν πάρτυ τα ΕΑΤ-ΕΣΑ