View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
Το ότι ο ένας είναι όντως στη φυλακή ενώ ο άλλος χαιδεύει κολαράκια στη Μύκονο ,
είναι άλλο θέμα .
Μα για 2 κοινους κλεφτες προκειται οπως μας λενε ετσι δεν ειναι;
Αυτό κατάλαβες εσυ;
ρε γαμωτο,απο καστινγκ σας περνάνε;
Εξήγησε μας εσύ τι κατάλαβαίνεις και γιατί συγκρίνονται οι δύο τους ?
υγ . και άσε την ειρωνία περί κάστινγκ για άλλους
Μα για 2 κοινους κλεφτες προκειται οπως μας λενε ετσι δεν ειναι;
Είπαμε και οι δύο για τη φυλακή , ο ένας κοινός ληστής με το όπλο στο χέρι
ο άλλος μουν@@@νο που κατάκλεψε κοσμάκι με το γάντι .
Είπαμε και οι δύο για τη φυλακή , ο ένας κοινός ληστής με το όπλο στο χέρι
ο άλλος μουν@@@νο που κατάκλεψε κοσμάκι με το γάντι .
Λολ ενταξει.
Απλα θα περιμενε κανεις οτι ο κρατικος μηχανισμος θα ηταν τουλαχιστον το ιδιο αυστηρος αν οχι περισσοτερο με αυτους που κλεβουν λεφτα απο το ιδιο το κρατος
και οχι απο εναν ιδιωτη.
o_gavros
07/12/2014, 09:59
με "μόνη" διαφορά ότι του δεύετρου που κατακλεψε τον κοσμάκη δεν του κάνε κανένας τα μούτρα μπλε μαρέν και ούτε του αρνούνται κατοχυρωμένα απο το νόμο δικαιωματα.
Ισα ίσα χαϊδεύει κωλαρακια στην Μυκονο.
την πιάνεις τώρα τη διαφορά ή να κάνω και κακά;
Υγ: Αποτελεί case study αυτη η επιλεκτική ευαισθησία των "παιδιών" προς τους αντιφρονούντες.Σε όλους τους υπόλοιπους,γονυπετείς και θηλάζοντες,αλλά αυτά τα νιαμού τους αναρχικούς θα πρέπει να τους διαλύσουμε...
Λολ ενταξει.
Απλα θα περιμενε κανεις οτι ο κρατικος μηχανισμος θα ηταν τουλαχιστον το ιδιο αυστηρος αν οχι περισσοτερο με αυτους που κλεβουν λεφτα απο το ιδιο το κρατος
και οχι απο εναν ιδιωτη.
Και καράΛΟΛ μην σου πω
Δεν ξέρω τι θα περίμενε κανείς , αυτά τα ξέρει ο νομοθέτης ,
αυτοί που νομοθετούν ,
και αυτοί που τους ψηφίζουν για να νομοθετούν .
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ?
Δεν είναι και οι δύο κύριοι για τη φυλακή ?
με "μόνη" διαφορά ότι του δεύετρου που κατακλεψε τον κοσμάκη δεν του κάνε κανένας τα μούτρα μπλε μαρέν και ούτε του αρνούνται κατοχυρωμένα απο το νόμο δικαιωματα.
Και βέβαια τη πιάνω , για την ακρίβεια την επισήμανα εγώ ο ίδιος τη διαφορά .
Σου είπα πως είναι και άλλο θέμα συζήτησης αυτό .
Και καράΛΟΛ μην σου πω
Δεν ξέρω τι θα περίμενε κανείς , αυτά τα ξέρει ο νομοθέτης ,
αυτοί που νομοθετούν ,
και αυτοί που τους ψηφίζουν για να νομοθετούν .
Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις ?
Δεν είναι και οι δύο κύριοι για τη φυλακή ?
Προφανως και ειναι.
Μιλαω για ολα τα ενδιαμεσα σταδια πριν την φυλακη,η οποια ως γνωστον μπορει να ερθει μπορει και να μην ερθει
αναλογα βεβαια με το ποιος εισαι,και μαλλον οχι με το τι εκανες.
Επισης εχω την εντυπωση :D οτι παιζουμε πινγκ πονγκ σελιδες τωρα,αλλα δεν πειραζει δεν εχουμε και τιποτα καλυτερο να κανουμε απ'οτι φαινεται.
Επισης εχω την εντυπωση :D οτι παιζουμε πινγκ πονγκ σελιδες τωρα,αλλα δεν πειραζει δεν εχουμε και τιποτα καλυτερο να κανουμε απ'οτι φαινεται.
Βρέχει γιαυτό :D
Δηλαδη ολη η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της: βαζεις δικους σου μεσα στις πορειες και αντι να πας να την πεσεις στον μπαχαλακια που σου πεταει μολοτοφ-πετρες-μπουκαλια και που εχεις πληροφοριες "εκ των εσω", πας και χαλας την πορεια και βγαζεις ολο το κομπλεξ που ειχες απο το Λυκειο πανω στον αμαχο πληθυσμο.:lol:
Μυαλο κουκουτσι ή αμοιβαδας δηλαδη.........
ps. Μια μερα, ενας Ρωμανακος θα βουτηξει ενα οπλο και θα καθαρισει εναν μπατσο....... και τοτε να δω τι θα λεμε.....
Μα μονος σου τα λες.
Οταν ακους για 211 προσαγωγες με 49 να γινονται συλληψεις μαλλον κατι σωστο κανουν οσο εσας σας φαινεται λαθος.
Οσο για τα βιντεακια...τα περνω βερεσε τα περισσοτερα.
Ειδικα το τελευταιο που εινα 11 δλ και δεν δειχνει τιποτα...παρα μονο αυτο που θελετε να δειτε.
Εχετε βρει την ευκολη δικαιολογια οτι οι πορειες αμαυρωνονται απο "πρακτορες" και μαλακιες.
Μπορει και να γινεται ...πραγματικα δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω.
Αλλα παντα αυτη ειναι η δικαιολογια ολων.
Δεν φτανει αυτο ...
Λυσσαξατε οι περισσοτεροι να σεβαστουνε τα δικαιωματα του Ρωμανου που δηλωνει πολιτικος κρατουμενος ενβ εχει διαπραξει ληστεια.
Ρε εχει αλλο η το τερματισατε?
Δεν ειμαι στα ΜΑΤ για να σου πω τι γινεται αλλα πραγματα που δεν γνωριζω ...τα σχολιαζω και τα κατακρινω μεχρι εκει που πρεπει.
Βιντεακια...
Η νεα μεθοδος να δημιουργησεις εντυπωσεις.
Βιντεακια...
Δεν εχεις αδικο.
Ειναι που ακομα και ετσι, ειναι απειρως πιο πειστικα απο την πραγματικοτητα που περιγραφεις εσυ, και που η οποια δεν πειθει ουτε με σφαιρες.
Μαλλον δικη σου η αποτυχια.
pipe_smoker
07/12/2014, 10:35
Στην προκειμενη περιπτωση να εισχωρει στην πορεια και να σταμπαρει οσα περισσοτερα ατομα μπορει οταν θα προχωρησουν σε αξιοποινες πραξεις και με την 1η ευκαιρια να υποδειξουν η και ακομα να προχωρησουν στη συλληψη τους.
Το πεσιμο που λενε....
Το θεμα ειναι αν φορουν κουκουλες οταν ολοι γυρω τους κανουν το ιδιο?
Δεν εχω προχειρο ενα βιντεακι που εναν ασφαλιτη τον εχουν καταλαβει και τον εχουν σωριασει κατω απο τα κλωτσιδια.
Ευτυχως προλαβε και εβγαλε το οπλο του και εριξε 2 στον αερα και σωθηκε.
EPIC!!!
bros400pgm
07/12/2014, 10:42
Μα μονος σου τα λες.
Οταν ακους για 211 προσαγωγες με 49 να γινονται συλληψεις μαλλον κατι σωστο κανουν οσο εσας σας φαινεται λαθος.
Θες να το συζητησουμε σοβαρα αυτο? Οι 49 συλληψεις που λες, προφανως βρηκαν πανω τους ενοχοποιητικα στοιχεια και δεν μπαινω καν στην σκεψη οτι τα εβαλαν επιτηδες (που εχει γινει και αυτο αδιαμδισβητητα). Προσεξε τι θα πεις παραπερα ομως: απο τις 49 ποσοι αφεθηκαν ελευθεροι χωρις κατηγοριες απο τον εισαγγελεα και ποσοι παραπεμφθηκαν σε δικη και τελικα καταδικαστηκαν σε φυλακηση?
Υποψιν, συλληψη γινεται και εαν φερεις νυχοκοπτη πανω σου :lol:
Πρέζα όμορφη, το πάρκο γυρίσαμε
όσο φέγγει ας πιούμε μια σανγκριά... (για πρεζάκι μια χαρά είναι η σανγκριά)
Πρέζα όμορφη τις πάπιες ταίσαμε...(άμα έχεις πάρει ναρκωτικά ότι μαλακία να ’ναι κάνεις....)
σινεμά και σπιτάκι μετά.....(μια λέξη αλλάζεις και απογειώνεται το τραγούδι)
MG-KTiNoS
07/12/2014, 10:53
Πρέζα όμορφη, το πάρκο γυρίσαμε
όσο φέγγει ας πιούμε μια σανγκριά... (για πρεζάκι μια χαρά είναι η σανγκριά)
Πρέζα όμορφη τις πάπιες ταίσαμε...(άμα έχεις πάρει ναρκωτικά ότι μαλακία να ’ναι κάνεις....)
σινεμά και σπιτάκι μετά.....(μια λέξη αλλάζεις και απογειώνεται το τραγούδι)
:lol:
Θες να το συζητησουμε σοβαρα αυτο? Οι 49 συλληψεις που λες, προφανως βρηκαν πανω τους ενοχοποιητικα στοιχεια και δεν μπαινω καν στην σκεψη οτι τα εβαλαν επιτηδες (που εχει γινει και αυτο αδιαμδισβητητα). Προσεξε τι θα πεις παραπερα ομως: απο τις 49 ποσοι αφεθηκαν ελευθεροι χωρις κατηγοριες απο τον εισαγγελεα και ποσοι παραπεμφθηκαν σε δικη και τελικα καταδικαστηκαν σε φυλακηση?
Δεν ειμαι σε θεση να ξερω ποσοι αφεθηκαν ελευθεροι.
Εσυ τι παραπανω ξερεις και μιλας τοσο σιγουρα?
Οταν γινεται συλληψη περα απο τον αν υπαρχουν ενοχοποιητικα στοιχεια...γινεται και ταυτοποιηση.
Ξερεις...παρακολουθηση αυτουνου που πεταξε μολοτωφ και πεσιμο απο τους ασφαλιτες.
Αυτα τα ξερετε.
Μην σας τα ξαναλεω.
Απλα δεν τα δεχεστε γιατι το μονο που σας καλυπτει ειναι να παει να παραδοθει απο μονος του αυτος που πεταξε μολοτωφ η εσπασε βιτρινα μαγαζιου και παει λεγοντας...
Επαναλαμβανω.
Χρηση βομβας μολοτωφ ειναι αποπειρα δολοφονιας.
Παιδια, ας ηρεμησουμε απολαμβανοντας μια δοση αγνου ατοφιου σουρεαλισμου.
http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CE%B4%E2%80%8B%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%8D%E2%80%8B%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%C2%AB%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%C2%BB-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1
Billymuse
07/12/2014, 11:02
http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CE%B4%E2%80%8B%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%8D%E2%80%8B%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%C2%AB%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC%C2%BB-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1
:lol: σε λιγο θα μας που οτι θα διαδηλώσουν για τον Ρωμανό και οτι θα βρουν τους καραβλαχους μπάτσους
που τους κάνανε τις μουρες κρέας για το Βελβεντό θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά...:owned:
Billymuse
07/12/2014, 11:06
Ρεπορτάζ ΜΕGA (https://www.youtube.com/watch?v=fPjGX7IXbk4) μα πόσο βλάκες είναι που προσπαθούν να διαψεύσουν το οφθαλμοφανές?
bros400pgm
07/12/2014, 11:13
Δεν ειμαι σε θεση να ξερω ποσοι αφεθηκαν ελευθεροι.
Οταν γινεται συλληψη περα απο τον αν υπαρχουν ενοχοποιητικα στοιχεια...γινεται και ταυτοποιηση.
Ξερεις...παρακολουθηση αυτουνου που πεταξε μολοτωφ και πεσιμο απο τους ασφαλιτες.
Αυτα τα ξερετε.
Μην σας τα ξαναλεω.
Απλα δεν τα δεχεστε γιατι το μονο που σας καλυπτει ειναι να παει να παραδοθει απο μονος του αυτος που πεταξε μολοτωφ η εσπασε βιτρινα μαγαζιου και παει λεγοντας...
Επαναλαμβανω.
Χρηση βομβας μολοτωφ ειναι αποπειρα δολοφονιας.
Δεν σου λεω, αλλα οταν μαθεις ελα να τα πουμε. Γιατι η λουμπα ειναι τα νουμερα. Η αιτια που εγινε η συλληψη παραμενει αγνωστη και ειναι λογικο διοτι μεχρι και ο εισαγγελεας γελαει (απο μεσα του ειναι η αληθεια).
Αυτον που πεταξε μολοτοφ να τον πιασουν και εαν αντισταθει να του ριξουν μια μπουνια να ερθει στα ισα του για να γινει η συλληψη. Μεχρι εκει. Το παραπερα τους κανει μαλακες. Σε καλυπτω ή θες να δεχομαι οτι πρεπει να συνεχισουν να τον βαρανε?
Το να βαρας ομως ανεξελεγκτα ειναι τραγικο, πως να το κανουμε. Το να βαρας αναπηρους (προσφατο παραδειγμα) ειναι 3 φορες τραγικο. Το να μενεις ατιμωρητος ομως ειναι λογος για να αδιαφορησω για τον ανθρωπο που φοραει την στολη του αστυνομικου και να μεινω απαθης εαν χασει την ζωη του. Αυτο ειναι το μενος που βλεπεις απο τον καθε ενα εδω μεσα που παει κοντρα σε αυτα που λες, διοτι τα αυτονοητα τα κανεις γαργαρα και πιανεσαι απο σκορπια στοιχεια που δεν οδηγουν πουθενα διοτι αποτελουν ενα μερος της εξελιξης που αναιρειται απο κατι αλλο μετα.
bros400pgm
07/12/2014, 11:17
Ρεπορτάζ ΜΕGA (https://www.youtube.com/watch?v=fPjGX7IXbk4) μα πόσο βλάκες είναι που προσπαθούν να διαψεύσουν το οφθαλμοφανές?
Αστυνομικοι προσηγαγαν 2 ατομα...... Τους επιασαν χαχαχαχαχαχαχαχαχα
pipe_smoker
07/12/2014, 11:33
ps. Μια μερα, ενας Ρωμανακος θα βουτηξει ενα οπλο και θα καθαρισει εναν μπατσο....... και τοτε να δω τι θα λεμε.....
Δε σου κάνει "εντύπωση" το γιατί δεν έχει ήδη γίνει κάτι τέτοιο?
Και δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα φυσικά.
Εκτός από πέτρες και μολότωφ, να τραβήξει ας πούμε κανά σκόρπιον ή κανά καλασνικάκι από την τσάντα και να προλάβει να αδειάσει ένα γιομιστήρα στην απέναντι πλευρά κι όποιον πάρει?
Υπάρχουνε και κρητικόπουλα (κι όχι μόνο, παράδειγμα φέρνω) στις αντιεξουσιαστικές οργανώσεις που από τα 12 τους ξέρανε να χειρίζονται καλύτερα το γκλοκ από εκπαιδευμένο τσέο, κι όταν ακούνε "μπάτσος" τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Οι οργανώσεις και μεταξύ τους γνωρίζονται, και κάτω από τις κουκούλες ξέρουνε ποιός είναι πού και πότε.
Δεν είναι μία η φορά που έχει κάνει τη μαλακία κουκουλοφόρος τσέος να πλησιάσει και τον έχουν κάνει ασήκωτο. Εννοείται όμως ότι δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ τίποτα γι'αυτό, γιατί μετά θα πρέπει να δικαιολογηθεί και το "Τί δουλειά είχε ρε αρχηγόπουλο ο τσέος να φοράει κουκούλες και να κάνει το μασκαρά? Ξέχασε τη στολή στο σπίτι και ξεστράτισε από το κοπάδι?".
Τα μπλοκ των τσέων κουκουλοφόρων δεν ανακατεύονται με τους άλλους. Κατεβαίνουν από τις κλούβες, κάθονται παρέα με τα άλλα τα παιδιά και πίνουν καφεδάκι μέχρι να δοθεί η εντολή να μπουν στο χορό, μπαίνουν για κανά 20λεπτο χοντρικά (συνήθως μάξιμουμ), κάνουν πουτάνα ό,τι προλάβουν και δρόμο τον ανήφορο για από κει που'ρθαν κι όπου φύγει φύγει.
Δοκίμασε (που λέει ο λογος) να φορέσεις ένα κράνος/κουκούλα/γουατέβα και να πας "απρόσκλητος" κούτσα κούτσα πίσω από κανά μπλοκ να πετάξεις κι εσύ τη μολότωφ και την πετρούλα σου, και το για πότε σε σβερκώσανε, σου βγάλανε την κουκούλα και σε στείλανε σπιτάκι σου ούτε που θα προλάβεις να το καταλάβεις.
Οι ίδιες οι οργανώσεις δεν είναι ηλίθιες να επιτρέπουν άτομα που δεν γνωρίζουν να εισχωρούν στα μπλοκ, μεταξύ άλλων και για το λόγο που αναφέρεις. Μη βρεθεί κανάς θερμόαιμος και κουβαλήσει κανά γκάνι και γίνει Τέξας.
Έτσι και πέσει κανά πιστολίδι, στην επόμενη πορεία όχι ΜΑΤ, τα στρατά θα κατεβούνε.
Οι αντιεξουσιαστές δεν έχουν κανένα όφελος από αυτό.
Το να κλειστεί ο κόσμος ακόμα περισσότερο σπίτι του δεν το αποζητούν οι αντιεξουσιαστές (γι'αυτό και τα μεγάλα μπαμ γίνονται αργά τη νύχτα που σβήνουν οι πορείες τις περισσότερες φορές).
Είτε για ιδεολογικούς λόγους άλλοι, είτε γιατί δε θα έχουν πορείες για να μπορούν να πετάνε πέτρες και να ξεκαυλώνουν άλλοι.
Τα όπλα λοιπόν απαγορεύονται από τις ίδιες τις οργανώσεις. Αυτά που επιτρέπονται είναι τα γνωστά, πέτρες μολότωφ, και μερικά ακόμη που δε φαίνονται από την τηλεόραση.
Ακόμη και οι μολότωφ με μπίλιες από ρουλεμάν που κάποτε ήταν ορντέβρ, πλέον υπάρχουν κάποιες οργανώσεις που δεν τις επιτρέπουν γιατί μπορεί να προκαλέσουν τεράστια ζημιά.
Το να βρεθεί λοιπόν κάποιος στα καλά καθούμενα ασχέτως πορείας και να φάει μπάτσο έχει γίνει.
Το να βρεθεί κάποιος που του τη σβούριξε και κίνησε μονάχος από το σπίτι του για την πορεία με αυτοκτονικές τάσεις, και στάθηκε μπροστά στα ΜΑΤ και τράβηξε γκάνι κι άρχισε να τους πιστολιάζει μπορεί να γίνει.
Το να βρεθεί κάποιος, μέσα από την πορεία, μέσα από οργάνωση, να τραβήξει όπλο, είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει.
Αυτά τα ολίγα.
Α!
Και για να μην παρεξηγηθώ.
Φυσικά τα λεγόμενά μου δεν έχουν καμία μα καμία απολύτως βαρύτητα, ούτε έχω κανένα βίντεο για να αποδείξω τίποτα από αυτά που λέω, ούτε και φυσικά μπορώ να αποκλείσω το γεγονός να είναι αποκύημα της φαντασίας μου και να έγραψα ό,τι μπούρδα μου κατέβηκε πρόχειρη στο κεφάλι, μιας και μου βγήκε ελαφρύς ο καφές και δε με έχει πιάσει.
notakos600
07/12/2014, 11:37
Εσύ Ινδιάνε ξέρεις πολλά και ενδιαφέροντα. :beer:
Φυσικά και είναι αποκύημα της φαντασίας σου όλα αυτά...
pipe_smoker
07/12/2014, 11:38
Άμα δεν το ακούς και δεν το βλέπεις χάνει όλη του τη χάρη.
https://www.youtube.com/watch?v=XWfNGXbTPQ0
pipe_smoker
07/12/2014, 11:45
"Ακούστε αυτά που δεν θα σας πει κανείς … από τους «απέναντι» .
Υπάρχουμε και θα υπάρχουμε , όσο θα υπάρχετε και εσείς ....
Ετσουτσούρωσα λαίμαι!!! (https://www.youtube.com/watch?v=W5uKXXVkTGA)
Αυτα τα ξερετε.
Μην σας τα ξαναλεω.
Εγώ ξέρω ότι για να σε πάνε αυτόφωρο στη ΓΑΔΑ, με γομάρια να σε κλωτσάνε στους διαδρόμους και ειρωνίες επί 24 ώρες, μετά μια καταδίκη 'είσαι ελέφαντας' με αναστολή για να στρώσεις χαρακτήρα μέχρι να γίνει η δίκη και να γελάνε όλοι μέσα στην αίθουσα με τα κωμικοτραγικά που ξεστομίζουν οι μάρτυρες κατηγορίας (τα ΜΑΤ ντε) και να σε αφήσουν αθώο πια (και αφού έχεις ξοδέψει πόσα στον δικηγόρο) να πας στο σπιτάκι σου.. αρκεί η συμμετοχή σου σε μια πορεία. Έτσι, για να σου κόψουν την όρεξη να κατεβαίνεις στο δρόμο.
- Θα ξαναπάς ρε κWλόπαιδο;
- Ναι
pipe_smoker
07/12/2014, 11:52
Εγώ ξέρω ότι για να σε πάνε αυτόφωρο στη ΓΑΔΑ, με γομάρια να σε κλωτσάνε στους διαδρόμους και ειρωνίες επί 24 ώρες, μετά μια καταδίκη 'είσαι ελέφαντας' με αναστολή για να στρώσεις χαρακτήρα μέχρι να γίνει η δίκη και να γελάνε όλοι μέσα στην αίθουσα με τα κωμικοτραγικά που ξεστομίζουν οι μάρτυρες κατηγορίας (τα ΜΑΤ ντε) και να σε αφήσουν αθώο πια (και αφού έχεις ξοδέψει πόσα στον δικηγόρο) να πας στο σπιτάκι σου.. αρκεί η συμμετοχή σου σε μια πορεία. Έτσι, για να σου κόψουν την όρεξη να κατεβαίνεις στο δρόμο.
- Θα ξαναπάς ρε κWλόπαιδο;
- Ναι
Ώχου μωρέ γκρίνια.
Ο Χρυσοχοΐδης δεν ήταν που είχε εξηγήσει ο άνθρωπας ότι γι'αυτό υπάρχει το σύστημα το δικαστικό, το δικαιοσύνης, το πώς το λένε τέλος πάντων.
Θα σε πιάσουν, θα σε δικάσουν, ε κι άμα είσαι αθώος θα σε αφήσουν. Απλό το πράγμα.
Πάνω κάτω αυτές τις λέξεις είχε χρησιμοποιήσει:lol:
Ετσουτσούρωσα λαίμαι!!! (https://www.youtube.com/watch?v=W5uKXXVkTGA)
Λίγο σπαμ
Μπορεί να σου φανεί παράξενο, αλλά αυτή η διασκευή πάντα με συγκινεί. Γιατί σατίριζε το Στέλιο αλλά δεν ήταν χυδαία πλάκα, δεν τον μείωνε. Και τα πλάνα με τον κόσμο είναι από τις πιο όμορφες στιγμές του βίντεο. Και ο Πουλίκας όπως πάντα υπέροχος, ταπεινά θεατρικός.
Τέλος σπαμ
Ώχου μωρέ γκρίνια.
Έλα ντε.. Κάθομαι και γράφω κιόλας. Άντε να ελαφρύνουμε λίγο την Κυριακή..
328116
bros400pgm
07/12/2014, 12:15
Το μονο που εχει μεινει για να δειξουν ποσο σαλιαγκες ειναι (οι περισσοτεροι ντε), ειναι να αρχισουν να μαζευουν ip διευθυνσεις απο εδω μεσα......... :lol:
Το μονο που εχει μεινει για να δειξουν ποσο σαλιαγκες ειναι (οι περισσοτεροι ντε), ειναι να αρχισουν να μαζευουν ip διευθυνσεις απο εδω μεσα......... :lol:
Α καλα εισαι.Μου φαινεται σε λιγο θα αρχισουμε να ξεκολλαμε και τα αυτοκολλητα moto.gr απο το κρανος.
o_gavros
07/12/2014, 12:25
λίγο σπαμ κι απο μένα, καθώς το παραπάνω λινκ με λύγισε.
Το ύφος μου θύμισε αυτό το στολίδι...δεν ξέρω...εντελώς συνειρμικά...:lol:
Ο νικητής (https://www.youtube.com/watch?v=oGbIYT8ECb4)
λίγο σπαμ κι απο μένα, καθώς το παραπάνω λινκ με λύγισε.
Το ύφος μου θύμισε αυτό το στολίδι...δεν ξέρω...εντελώς συνειρμικά...:lol:
Ο νικητής (https://www.youtube.com/watch?v=oGbIYT8ECb4)
Παντως αυτο ΤΟ αριστουργημα δεν ειναι ταινια.
θα ορκιζομουν οτι ειναι οτι πιο κοντα σε ντοκυμαντερ.
o_gavros
07/12/2014, 12:33
Παντως αυτο ΤΟ αριστουργημα δεν ειναι ταινια.
θα ορκιζομουν οτι ειναι οτι πιο κοντα σε ντοκυμαντερ.
φίλαι εσί κοροδέβεις αλά εμένα με βοίθηεσε πάρα πολί στη θητία μου να μίνω μακριά απο τον κίνδινο.
amyroukai
07/12/2014, 12:38
20 σελιδες μονοκοπανια. Καηκα...
Billymuse
07/12/2014, 12:46
Oι μπαλούρδοι γιατι τις θέλουν τις τσάντες?
328117
Joyrider
07/12/2014, 12:49
328117
Είναι το μεταβατικό στάδιο από ματ σε ασφαλίτη. Για να μην κάνει μπαμ ότι βγαίνουν από τις γραμμές τους. :lol:
astroman76
07/12/2014, 12:54
Εξήγησε μας εσύ τι κατάλαβαίνεις και γιατί συγκρίνονται οι δύο τους ?
υγ . και άσε την ειρωνία περί κάστινγκ για άλλους
ο ενας εκλεβε εσενα ο αλλος την τραπεζα που κλεβει εσενα, βλεπεις την διαφορα?
pipe_smoker
07/12/2014, 12:55
Λίγο σπαμ
Μπορεί να σου φανεί παράξενο, αλλά αυτή η διασκευή πάντα με συγκινεί. Γιατί σατίριζε το Στέλιο αλλά δεν ήταν χυδαία πλάκα, δεν τον μείωνε. Και τα πλάνα με τον κόσμο είναι από τις πιο όμορφες στιγμές του βίντεο. Και ο Πουλίκας όπως πάντα υπέροχος, ταπεινά θεατρικός.
Τέλος σπαμ
Καθόλου μα καθόλου παράξενο δε μου φαίνεται.
Επίτηδες έβαλα αυτό το βίντεο που είναι από το δράκουλα των Εξαρχείων, κι ας είναι χειρότερος ο ήχος κλπ, και δεν έβαλα το κανονικό βίντεο κλιπάκι.:beer:
20 σελιδες μονοκοπανια. Καηκα...
Ε μα τα θέλει και σένα ο απαυτός σου:p
328117
Τί ρωτάς κι εσύ ρε τσομπάνη?:moutza:
Κουβαλήσανε νερά από το σπίτι αυτή τη φορά ντε!
taisteal
07/12/2014, 12:55
Τιποτα δεν γινεται τυχαια..
;)
pipe_smoker
07/12/2014, 12:56
Είναι το μεταβατικό στάδιο από ματ σε ασφαλίτη. Για να μην κάνει μπαμ ότι βγαίνουν από τις γραμμές τους. :lol:
Σαν την κάμπια με το κουκούλι πριν γίνει πεταλούδα φάση?:lol:
el-Gatto
07/12/2014, 13:08
Είπα για 70φεύγα σελίδες να μην σχολιάσω , μιας και δεν ανήκω σε καμμια από τις 2 κατηγορίες . ούτε να φάμε τους μπάτσους , ούτε είστε όλοι κομμουνισταί.
Σοβαρά τώρα.
Διάβασες όλες τις σελίδες κ όλες τις απόψεις ,και αυτό που κατάλαβες είναι ότι εδώ μέσα "μάχονται" λεκτικά αυτές οι "2 κατηγορίες" ;;;;;;
Εγώ πάλι όχι.
Ούτε νεκρούς αστυνομικούς επιθυμώ ,ούτε νεκρούς πολίτες ,ούτε καμένα μαγαζιά κ αυτοκίνητα.
Το αντίθετο μάλλιστα.
Ηρεμία κ Ευημερία για όλους επιθυμώ.
Οσο για τον κομμουνισμό ,έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι δεν διαφέρει κ πολύ από την δικτατορία.
Αν θα μπορούσαμε να "κατηγοριοποιήσουμε" τα μέλη του φόρουμ τα οποία συμμετέχουν σε αυτή την αντιπαράθεση απόψεων σε κατηγορίες ,τότε αυτές θα ήταν:
1η "Κατηγορία" Αυτοί που καταδικάζουν την βία απ'όπου κι αν προέρχεται ,κ αυτό που επιθυμούν είναι η τήρηση της νομιμότητας κ της τάξης ,βασει νόμων που πηγάζουν από την ηθική ,το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια ,την κοινωνική δικαιοσύνη ,κ πάνω απ'όλα την ισονομία για ΟΛΟΥΣ.
Αυτοί λοιπόν ,καταδικάζουν ένα κομμάτι των ενστόλων οργάνων ,για την αυθαιρεσία ,την παραβατικότητα ,την κατάχρηση εξουσίας ,την επιλεκτική έπιβολή της εξουσίας ,την ωμή χρήση βίας εκτός κανόνων νομιμότητας ,κ την υπακοή τους σε εντολές που είναι ενάντια στο σύνταγμα.
Καταδικάζουν επίσης άλλο ένα κομμάτι των ενστόλων οργάνων που ,τα βλέπουν όλα αυτά ,αλλά είτε δεν κάνουν τίποτα κ τα συγκαλύπτουν ,είτε τα υποστηρίζουν κιόλας.
Αυτή η "κατηγορία" ελπίζει μαλακωδώς ότι ,ίσως ,κάποια στιγμή ,οι ηθικοί λειτουργοί της τάξης ,πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους ,εξοστρακίσουν τους ανάξιους-ανήθικους που βρίσκονται ανάμεσά τους ,και φροντίσουν πλέον ώστε να διαφυλακτεί η νομιμότητα ,η τάξη ,το σύνταγμα ,κ ο πολίτης ,όπως κ έχουν ορκιστεί άλλωστε.
2η "Κατηγορία" Τα ένστολα όργανα ,τα οποία προσπαθούν να πείσουν -τους εαυτούς τους κυρίως- ότι δεν είναι κακό κ ανήθικο να είσαι ένοπλος ένστολος μισθοφόρος ,ανεξάρτητα με το αν χρησιμοποιείσαι για να επιβάλεις με βία παράνομους και ανήθικους αντικειμενικούς σκοπούς απέναντι σε λαούς.
Καταδικάζουν την βία μόνον όταν αυτή προέρχεται από πολίτες ,ανεξάρτητα αν έχουν δίκιο ή όχι.
Δικαίωμα προσωπικής γνώμης δεν έχουν ,το έχουν παραχωρήσει έναντι χρηματικού ανταλλάγματος κατά την υπογραφή της σύμβασης εργασίας.
Αρκεί λοιπόν να έχουν λάβει διαταγές ανωτέρων ,κ η επιβολή αδικίας ,το χτύπημα ή ο φόνος ,είναι θεμιτά.
Πιστεύουν ότι:"Μια δουλειά είναι κι αυτή."
Αυτές είναι οι δυό κύριες "αντιπαραθετικές όμάδες".
Εντάξει...
Εχουν εκφραστεί σποραδικά κ ελάχιστες ρατσιστικές απόψεις κρυφοΧΑγιτών χωρίς τεκμηρίωση , κ κάποιες λίγες βολεμένων αδιάφορων χωρίς υπόβαθρο.
Αλλά τις θεωρώ άνευ σημασίας.
O κόσμος είναι υποχρεωμένος να επιλέξει έναν εκ των δύο ?
Το να είναι και οι δύο για τη φυλακή δεν υπάρχει σαν επιλογή ?
Το ότι ο ένας είναι όντως στη φυλακή ενώ ο άλλος χαιδεύει κολαράκια στη Μύκονο ,
είναι άλλο θέμα .
Κι όμως δεν είναι άλλο θέμα.
Αυτό είναι ΤΟ θέμα.
Η ΙσοΝομία δηλαδή ,κ η παράνομη κ αντισυνταγματική καταστρατήγησή της από τους άρχοντες του τόπου ,με εργαλείο τα όργανα της τάξης.
Να αφιερώσω ακόμα λίγο (τσάμπα μάλλον) χρόνο για να το εξηγήσω αναλυτικά στους ένστολους του φόρουμ γιατι δεν τα πιάνουν εύκολα.
Περικοπές μισθών έγιναν κ στους ένστολους.
Κάποιες φορές κατέβηκαν σε ανοικτές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για να διεκδικήσουν το δίκιο τους.(μισθολογική αποκατάσταση)
Επεισόδια δεν έγιναν ,γιατι δεν βρήκαν απέναντί τους κάποιους να τους εμποδίσουν να διαμαρτυρηθούν με ψεκασμούς αερίων κ γκλόμπς.
Αν έβρισκαν όμως ,τότε τι....;
Τέλος πάντων.
Τα κέρδισαν τα αναδρομικά τους κ καλοφάγωτα.(δεν εξηγώ το γιατί τα κέρδισαν ,είναι αυτονόητο)
Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν που θεωρούν αντισυνταγματική την περικοπή των μισθών τους και απαιτούν την αποκατάστασή τους κ την διεκδικούν με δημόσια διαμαρτυρία...
...είναι αυτοί που απωθούν με την βία κ την δύναμη της στολής τους όλους όσους διεκδικούν ακριβώς το ίδιο.
Μα ,συγνώμη κιόλας "κύριοι" ένστολοι.
Το ίδιο ακριβώς με αυτούς που δέρνετε διεκδικήσατε κι εσείς ,με γνώμονα την συνταγματική νομιμότητα.
Αναφέρεται πουθενά στο σύνταγμα ότι οι πολίτες -όσον αφορά το νόμο- διακρίνονται σε φτωχούς κ πλούσιους ,ένστολους κ άστολους ,λευκούς κ έγχρωμους ;;;
ΟΧΙ (απαντάω για να μην το ψάχνετε αδίκως)
Γιατί το Σύνταγμα πρεσβεύει την ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Αυτό το Σύνταγμα έχετε ορκιστεί να φυλάσσετε ,και δεν το κάνετε επειδή χρηματίζεστε από διεφθαρμένους εντολείς ,στους οποίους υπακούετε.
Αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας απέναντί σας.
akis_trevor
07/12/2014, 13:37
Ναι ναι τα βιντεακια ειναι για ςντυπωσεις..ευτυχως που εκτος απο σελφι τραβανε και βιντεακια μερικοι για να βλεπουν κ;ι οι δυσπιστοι τι γινεται..
Αληθεια πας να δικαιολογησεις τα οφθαλμοφανεστατα αδικαιολογητα;;;
o_gavros
07/12/2014, 13:51
Ναι ναι τα βιντεακια ειναι για ςντυπωσεις..ευτυχως που εκτος απο σελφι τραβανε και βιντεακια μερικοι για να βλεπουν κ;ι οι δυσπιστοι τι γινεται..
Αληθεια πας να δικαιολογησεις τα οφθαλμοφανεστατα αδικαιολογητα;;;
σου κάνει εντυπωση αλήθεια;
εδω και σχεδον 80 σελίδες τι παρακολοθούμε δηλαδή;
νομίζω η οσκαρική τους στιγμή που κάνανε το άσπρο μαύρο,ήταν με εκείνο τον Κυπριο που σχεδον τον σκοτωσαν στο ξύλο και μετα λέγαν ότι έπεσε σε παρακειμενη ζαρντινιέρα.
Αν δεν ηταν τόσο επικίνδυνοι, θα είχανε πλάκα.
ωπα,για μισό,...αυτό δε το λέγαμε και για τα νεοναζί;
ώπα ώπα πάλι...ξαναμανα για μισό...τι εννοείς είναι ίδιο μαγαζί;
spyrakos35
07/12/2014, 13:52
Κώστα, δεν εγραψες για την κατηγορία των "φιλελευθερων αριστερών αλλά συνάμα βασιλικότερων του βασιλέως & υβριστών του όποιου παρεκκλίνει των απόψεών μας"
;)
Joyrider
07/12/2014, 13:57
Υγιαίνετε :beer:
https://www.youtube.com/watch?v=Kb5oEHQ30yw
tzimidis
07/12/2014, 14:02
Οσο για τα βιντεακια...τα περνω βερεσε τα περισσοτερα.
Ειδικα το τελευταιο που εινα 11 δλ και δεν δειχνει τιποτα...παρα μονο αυτο που θελετε να δειτε.
Βιντεακια...
Άμα θε, πες μου σε ποιο Α.Τ. να πάω αύριο να σου αφήσω ένα αντίγραφο διαρκειας 5 λεπτων.
Απλά επειδή ήμανε μόνος και με γλυκοκοιτάζανε κάποια συναδέλφια σου , μία έκανα ότι μιλούσα στο κινητό , μία το εχωνα στην τσέπη , μία το κράταγα στο χέρι κλπ. οπότε είναι λίγο κουνημένο σε ορισμένα σημεία.
Δεν εχω προχειρο ενα βιντεακι που εναν ασφαλιτη τον εχουν καταλαβει και τον εχουν σωριασει κατω απο τα κλωτσιδια.
το Σούπερ-ατού το έχω κόψει χρόνια τώρα.
tzimidis
07/12/2014, 14:06
τον ξέρω προσωπικά τον παππού και είναι πραγματικά απίστευτος.
bros400pgm
07/12/2014, 14:10
O βασιλιας των τρολ ειναι ο θειος :beer: Δεν παιζεται :lol::lol::lol::lol:
o_gavros
07/12/2014, 14:12
τους στίχοι του παραδοσιακού που τραγουδάει, θα τους βρούμε κάπου; :D
menelaos46
07/12/2014, 14:14
Αυτό είναι το πρόβλημα της κοινωνίας απέναντί σας.
Με συγχωρείς που θα διαφωνήσω αλλά το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ότι δε μπορεί να κοιτάξει στον καθρέφτη.... ΤΡΟΜΑΖΕΙ.... (οπότε κατά συνέπεια φταίει για όλα ο μπάτσος)
τους στίχοι του παραδοσιακού που τραγουδάει, θα τους βρούμε κάπου; :D
Έλα ρε παλιό καλό ποίηματάκι , εγώ το ξέρω κάπως έτσι :
H m@l@k;i@ είναι υγεία ,
δυναμώνει το κορμί
γυμνάζει μπράτσα ,
και κάνει σώμα
είναι και απολαυστική !! :lol::lol:
tzimidis
07/12/2014, 14:32
Με συγχωρείς που θα διαφωνήσω αλλά το πρόβλημα της κοινωνίας είναι ότι δε μπορεί να κοιτάξει στον καθρέφτη.... ΤΡΟΜΑΖΕΙ.... (οπότε κατά συνέπεια φταίει για όλα ο μπάτσος)
αυτό ακριβώς το υφάκι είναι που βγάζει τα χειρότερα αντανακλαστικά στους ανθρώπους.
Δεν χρειάζεται να είναι ο άλλος copkiller για να του ανέβει η πίεση με απαντήσεις σαν κι αυτές. ακόμα και κατά τα άλλα μετριοπαθείς άνθρωποι μπορεί να οδηγηθούν στα άκρα έαν τους προκαλέσεις αρκετά.
Billymuse
07/12/2014, 14:40
Το iq του κυρίου δε το έχει ούτε ολη ομάδα με τα χοιρινά μπροστά του
respect στον κυριουλη:beer:
Billymuse
07/12/2014, 14:46
Ολο κακίες ειναι ο κόσμος
328122
pipe_smoker
07/12/2014, 14:48
Γάμησε ο παππούς!:lol::lol::lol:
el-Gatto
07/12/2014, 15:09
Το θέμα δεν είναι να "συγχωρέσουμε" ο ένας τον άλλον ,σύντροχε.
Ούτε υπάρχει κάτι μεμπτό στο να έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Το μεμπτό είναι να με κοπανάς για να μου επιβάλεις την δική σου άποψη.
Οι υπεκφυγές ,με δεκανίκια το "σύστημα" ,την "κΕνωνία" κ τους "καθρέπτες" ,δεν οδηγούν πουθενά.
Στην ίδια κοινωνία είμαστε όλοι κ εμείς διαμορφώνουμε το σύστημα ,το οποίο όταν αποδειχτεί στρεβλό ,οφείλουμε να το αλλάζουμε προς την σωστή κατεύθυνση.
Ημουν πολύ συγκεκριμένος σε ότι κι άν ανέφερα κ το τεκμηρίωσα όσο μπορούσα.
Μπορείς λοιπόν για μια φορά να γίνεις συγκεκριμένος κι εσύ σε κάποια άποψή σου;
Κατ'αρχήν ,έχεις άποψη;
Αν ναι ,πές μου σε παρακαλώ την δική σου άποψη σχετικά με το παράδειγμα της αποκατάστασης μισθών που έθεσα πιο πάνω ,κ κατά πόσο είναι ηθικό ,νόμιμο ,κ δίκαιο στην τελική ,να αντιμετωπίζονται διαφορετικά οι άνθρωποι της ίδιας κοινωνίας όταν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα;
Oμορφα λεμε.
Τα παιδια ειναι σπουδαγμενα...
Κρότου λάμψης και δακρυγόνο στο περίπτερο με τα... κλεμμένα νερά (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/764907/krotou-lampsis-kai-dakrugono-sto-periptero-me-ta-klemmena-nera/)
SHOOTER045
07/12/2014, 15:53
Και ηθικό είναι και νόμιμο, οσο ηθικό και νόμιμο ήταν όταν τα κόβανε δίπλα και αναδρομικά, και προς αποκατάσταση των ανέργων, και όλων των λοιπών που έχασαν δουλειές και εισοδήματα.
Τότε λέγανε οι μαϊντανοί < καλά σας κάνουν> τώρα τι λένε οι ίδιοι μαϊντανοί?
Και για να τελειώνει το παραμύθι περί μισθών αυξήσεων κλπ η αύξηση με τα αναδρομικά μείον κρατήσεις εφορία,και κρατηση για το περσινό 500αρικο βοήθημα κυμαίνεται από 16-25 ευρό.
Καλά μην κλάψετε κιόλας από συγκίνηση κάποιοι, δεν φτανουν τα χαρτομάντιλα για όλους σας.
Όσο για το αν έχουν έρθει αντιμέτωποι αστυνομικοί με ματ να θυμίσω πώς έχει γίνει σε πορεία διαμαρτυρίας συνδικαλιστών έξω από υπουργείο, αλλά κάτι τέτοια εντέχνως και όλως περιεργως σας διαφεύγουν,μα πως γίνεται αυτό?
Τις παρωπίδες τις φοράτε το πρωί η κοιμάστε με αυτές?
Ειδα σχολια γιατί φέρουν σακίδια οι των ματ.
Εσείς όταν πάτε βόλτες με τις μηχανουλες σας παίρνετε σακίδιο η έχετε top case?
Αυτοί γιατί να μην έχουν?
Πάλι θα πείτε τι λέω και που τα ξέρω και μπλα μπλα μπλα
Εσείς που τα ξέρετε όλα και έχετε άποψη για όλα ξέρετε, είσαστε οι καλοί σε αυτό.
Εγώ γράφω υπάρχει μεγάλη επιφάνεια εκεί κάτω και γράφω, φανταστείτε ακόμα δεν έσβησα παλιά για τι επιφάνεια μιλάμε.
Χτες δεν σας έκατσε κανατε την Αθήνα και άλλες πόλεις κώλο, θέλατε παραπάνω δεν σας βγήκε, πλέον είναι πασιφανές ότι υπάρχει άμεση υποστήριξη από κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς. Λες και δεν το ξέραμε αλλά μην τα κάνετε απροκάλυπτα, λίγη τσίπα πχια...
Ρωτήστε όλους αυτούς που κλαίνε περιουσίες από τα χτεσινά τσαλιμια, ρωτήστε αυτούς που πήγαν να κάψουν τους εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη αναβιωνοντας δεύτερη ΜΑΡΦΙΝ. ( μα πάλι τόσο γραφικός γίνομαι??, μην κλάψετε είπαμε δεν φτάνουν τα χαρτομάντιλα)
Πως είναι δυνατόν να τιμανε την μνήμη κάποιου ρημαζοντας?
Πως είναι δυνατόν να εμψυχωνουν την απεργία πείνας του άλλου σπάζοντας και διαλυοντας περιουσίες αθώων?
Γιατί δεν καίνε τα σπίτια και τα στέκια τους?
Οι περιουσίες του κοσμάκη τι φταίνε???
Το είπα νωρίτερα στο θέμα < όσο υπάρχουν απάτσι θα υπάρχουν και μπάτσοι και μπαλουρδοι >
Φέρονται απ την συμπεριφορά που εισπράττουν.
The_Scientist
07/12/2014, 16:03
328135
Billymuse
07/12/2014, 16:14
Εγω εχω μερικεες απορίες μιας και βλέπω οτι ξαφνικά μονο σε αυτες τις περιπτώσεις θυμούντε μερικοί
τις περιουσίες των άλλων..
Για πες μου εσύ που κατακρίνεις τη χθεσινή πορεία και κράτησες το ξύλο με τα ματ και τις βιτρίνες
Τοσα χρόνια τι έχεις κάνει για να αντιδράσεις στα μνημόνια και στα εργατικά δικαιώματα που χάθηκαν εν μια νυχτί.
Γιατι δεν έχεις αγανακτήσει ποτέ σου εδω και 5 χρόνια με την κάθε κυβέρνηση που ''σπάει'' με τον δικό της τρόπο
τις βιτρίνες και μετα τους αναγκάζει σε λουκέτο λόγο success story Σαμαρα?
Γιατί στο βίδεο του mega δείχνει κουκουλοφόρους να σβήνουν τη φωτιά στην είσοδο του ΖΑΡΑ? Μήπως ήταν ασφαλίτες
πυροσβέστες και έκανα τη δουλειά τους?
Μήπως η αστυνομία έχει καταντήσει να φιλάει τους πολίτες κατήντησε να φιλάει τη ''νομιμότητα'' και αυτη έχει να κάνει
με τα μεγάλα κεφάλια που σου έχουν θολώσει και σενα το μυαλό οτι αυτη η χώρα θα μπει σε ''δρόμο ανάπτυξης''
MG-KTiNoS
07/12/2014, 16:17
Οι υπεκφυγές ,με δεκανίκια το "σύστημα" ,την "κΕνωνία" κ τους "καθρέπτες" ,δεν οδηγούν πουθενά.
Στην ίδια κοινωνία είμαστε όλοι κ εμείς διαμορφώνουμε το σύστημα ,το οποίο όταν αποδειχτεί στρεβλό ,οφείλουμε να το αλλάζουμε προς την σωστή κατεύθυνση.
Κατ'αρχήν ,έχεις άποψη;
Αν ναι ,πές μου σε παρακαλώ την δική σου άποψη σχετικά με το παράδειγμα της αποκατάστασης μισθών που έθεσα πιο πάνω ,κ κατά πόσο είναι ηθικό ,νόμιμο ,κ δίκαιο στην τελική ,να αντιμετωπίζονται διαφορετικά οι άνθρωποι της ίδιας κοινωνίας όταν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα;
Τι λε ρε γάτε θα μας τρελάνεις?
ΟΤΑΝ το σύστημα αποδειχτεί στρεβλό???
Δηλαδή τόσα χρόνια που έχουν κατακλέψει το σύμπαν δεν έχει αποδειχτεί αυτό?
ΆΝτε λοιπόν και αποδείχτηκε στρεβλό, δεν κάνεις μια προσπάθεια να τ αλλάξεις να δεις τι θα σου κάνει -το σύστημα-?
Όχι άμα σου κοτάει κάνε ένα τεστ να δεις τι πάει να πει αλλάζω το σύστημα.
Να σου θυμίσω τη Χ.Α που μέρα παρά μέρα έλεγε ότι θα κάνει πραξικόπημα?
Τον Καρατζαφέρη που έλεγε για τα έργα και ημέρες του ΠΑΣΟΚ?
Και δεν μιλάμε για αντισυστημικούς που ήθελαν ν αλλάξουν το σύστημα αλλά για συστημικούς που ήθελαν απλά κι αυτοί λίγο λαδάκι...
Σκέψου τώρα τι θα πάθει ο πιτσιρικάς που τον κάλεσε ο πρόεδρος της δημοκρατίας και δεν πήγε.
Το θέμα είναι και παραμένει ένα.
Τόσα χρόνια έκλεβαν και τι ωραία ήταν η ζωή.
Σήμερα χρεώνουν το λογαριασμό σε μας και άμα δε γουστάρεις τρως ξύλο (και όχι μόνο)
Τόσο απλό
:)
el-Gatto
07/12/2014, 16:29
Ρε συ SHOOTER ,τι ειν'αυτά που λές;
Κατάλαβες τι ρώτησα;
Πάντως ,Όχι αν είναι ηθικό κ νόμιμο να αποκατασταθεί ο μισθός σου...γιατί είναι ,το ίδιο ισχύει κ για τους μισθούς των υπολοίπων όμως.
Αυτό που ρώτησα είναι
Αν θεωρείς σαν ένστολος ήθικό κ νόμιμο να διεκδικείς την αποκατάσταση του μισθού σου κ ταυτόχρονα να κοπανάς όλους τους μη ένστολους(ιδιωτικούς ,δημόσιους,μισθωτούς,συνταξιούχους,αμεα,...) ,όταν κι αυτοί διεκδικούν το ίδιο.
Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
Εχω θέσει σαν μείζον θέμα την ΙΣΟΝΟΜΙΑ κ την καταφανέστατη καθημερινη καταστρατήγησή της.
Την ωμή κ εκτός ορίων νομιμότητας βία.
Και τόσα άλλα τα οποία κανείς σας δεν έχει δεί ΄,ούτε κ εκφέρει άποψη.
Ταυτόχρονα έχω καταδικάσει την τρομοκρατία ,την βία ,κ τις καταστροφές περιουσιών.
Από όπου κι αν προέρχονται όμως.(γιατι τρομο-βία κ καταστροφές περιουσιών έχουν γίνει κ με ευθύνη του "κράτους')
Είμαι κάθετα αντίθετος στην βία κ τις καταστροφές.
Και όχι μόνο εγώ.
Δεν είδα πουθενά εδώ μέσα κάποιον να λέει ότι καλώς γίνονται αυτά.
Το μόνο που ειπώθηκε είναι ότι ισως δεν γίνονται από αυτούς που στοχοποιούνται.
Ισως όχι όλα.
Ισως υποκινούνται.
Οπότε τι είναι όλο αυτό το λογίδριο του τύπου
"Χτες δεν σας έκατσε κανατε την Αθήνα και άλλες πόλεις κώλο, θέλατε παραπάνω δεν σας βγήκε, πλέον είναι πασιφανές ότι υπάρχει άμεση υποστήριξη από κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς. Λες και δεν το ξέραμε αλλά μην τα κάνετε απροκάλυπτα, λίγη τσίπα πχια..."(δικά σου λόγια)
Κάνε μου μια παράθεση λεγομένων κάποιου από δω μέσα ο οποίος έχει δηλώσει ότι συμφωνεί με την βία κ τις καταστροφές περιουσιών.
Με ποιο δικαίωμα κ με πια πρόφαση απευθύνεσαι στους εδώ συνομιλητές σου κατηγορώντας τους κατ'αυτό τον τρόπο;
SHOOTER045
07/12/2014, 16:40
Ρε συ SHOOTER ,τι ειν'αυτά που λές;
Κατάλαβες τι ρώτησα;
Πάντως ,Όχι αν είναι ηθικό κ νόμιμο να αποκατασταθεί ο μισθός σου...γιατί είναι ,το ίδιο ισχύει κ για τους μισθούς των υπολοίπων όμως.
Αυτό που ρώτησα είναι
Αν θεωρείς σαν ένστολος ήθικό κ νόμιμο να διεκδικείς την αποκατάσταση του μισθού σου κ ταυτόχρονα να κοπανάς όλους τους μη ένστολους(ιδιωτικούς ,δημόσιους,μισθωτούς,συνταξιούχους,αμεα,...) ,όταν κι αυτοί διεκδικούν το ίδιο.
Και αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα.
Εχω θέσει σαν μείζον θέμα την ΙΣΟΝΟΜΙΑ κ την καταφανέστατη καθημερινη καταστρατήγησή της.
Την ωμή κ εκτός ορίων νομιμότητας βία.
Και τόσα άλλα τα οποία κανείς σας δεν έχει δεί ΄,ούτε κ εκφέρει άποψη.
Ταυτόχρονα έχω καταδικάσει την τρομοκρατία ,την βία ,κ τις καταστροφές περιουσιών.
Από όπου κι αν προέρχονται όμως.(γιατι τρομο-βία κ καταστροφές περιουσιών έχουν γίνει κ με ευθύνη του "κράτους')
Είμαι κάθετα αντίθετος στην βία κ τις καταστροφές.
Και όχι μόνο εγώ.
Δεν είδα πουθενά εδώ μέσα κάποιον να λέει ότι καλώς γίνονται αυτά.
Το μόνο που ειπώθηκε είναι ότι ισως δεν γίνονται από αυτούς που στοχοποιούνται.
Ισως όχι όλα.
Ισως υποκινούνται.
Οπότε τι είναι όλο αυτό το λογίδριο του τύπου
"Χτες δεν σας έκατσε κανατε την Αθήνα και άλλες πόλεις κώλο, θέλατε παραπάνω δεν σας βγήκε, πλέον είναι πασιφανές ότι υπάρχει άμεση υποστήριξη από κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς. Λες και δεν το ξέραμε αλλά μην τα κάνετε απροκάλυπτα, λίγη τσίπα πχια..."(δικά σου λόγια)
Κάνε μου μια παράθεση λεγομένων κάποιου από δω μέσα ο οποίος έχει δηλώσει ότι συμφωνεί με την βία κ τις καταστροφές περιουσιών.
Με ποιο δικαίωμα κ με πια πρόφαση απευθύνεσαι στους εδώ συνομιλητές σου κατηγορώντας τους κατ'αυτό τον τρόπο;
Κλασικά copy paste σε αυτο που συμφέρει να δώσουμε έμφαση.
Αν κατηγορουσα κάποιον προσωπικά θα το έλεγα στα ίσα, παντελόνια φοράω ούτε κουκούλες ούτε τίποτα άλλο.
Και δεν νομίζω κανένας απ οσους κάνανε πορεία χτες να διαμαρτυρόταν για μείωση μισθών, για τον σαμαρά τα μνημόνια κλπ
George_Sp
07/12/2014, 16:43
Δημήτρη με όλη την καλή διάθεση, βρίσκεσαι σε διαφορετικό πλανήτη και έχεις φάει πλύση εγκεφάλου. Η πραγματικότητα είναι αυτή που σου παρουσιάζουμε στο βίντεο και γω και άλλα παιδιά. Δε μπορεί να είμαστε όλοι εγκάθετοι, βαλτοί από κομματικά γραφεία της αντιπολίτευσης και τα γράφουμε για να εκτελούμε εντολές.
Τα γράφουμε γιατί κάθε μέρα τα βρίσκουμε μπροστά μας ενάντια στα δικαιώματά μας ως ανθρώπους σε κοινωνικό, οικονομικό και ηθικό επίπεδο. Αν δε θες να δεχθείς την ωμή πραγματικότητα που σου περιγράφουμε ως απλοί άνθρωποι, δε μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό. Δέξου οτι δε μπορεί να τα γράφουμε τυχαία και δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά. Είναι η καθημερινότητα που ζούμε και που δεν αντέχουμε άλλο.
bros400pgm
07/12/2014, 16:44
Φιλε, δεν εχεις τα παντελονια να καταδικασεις τον συναδελφο σου. Ισα και σταρατα στο λεω :wave2:
SHOOTER045
07/12/2014, 16:47
Εγω εχω μερικεες απορίες μιας και βλέπω οτι ξαφνικά μονο σε αυτες τις περιπτώσεις θυμούντε μερικοί
τις περιουσίες των άλλων..
Για πες μου εσύ που κατακρίνεις τη χθεσινή πορεία και κράτησες το ξύλο με τα ματ και τις βιτρίνες
Τοσα χρόνια τι έχεις κάνει για να αντιδράσεις στα μνημόνια και στα εργατικά δικαιώματα που χάθηκαν εν μια νυχτί.
Γιατι δεν έχεις αγανακτήσει ποτέ σου εδω και 5 χρόνια με την κάθε κυβέρνηση που ''σπάει'' με τον δικό της τρόπο
τις βιτρίνες και μετα τους αναγκάζει σε λουκέτο λόγο success story Σαμαρα?
Γιατί στο βίδεο του mega δείχνει κουκουλοφόρους να σβήνουν τη φωτιά στην είσοδο του ΖΑΡΑ? Μήπως ήταν ασφαλίτες
πυροσβέστες και έκανα τη δουλειά τους?
Μήπως η αστυνομία έχει καταντήσει να φιλάει τους πολίτες κατήντησε να φιλάει τη ''νομιμότητα'' και αυτη έχει να κάνει
με τα μεγάλα κεφάλια που σου έχουν θολώσει και σενα το μυαλό οτι αυτη η χώρα θα μπει σε ''δρόμο ανάπτυξης''
Το μυαλό μου το έχω νηφάλιο, αν εσύ το θολωνεις και ψάχνεις παρέα για παρτούζα θολωμα, σορυ με χαλάνε.
Στα παραπάνω δεν αξίζει να σου απαντήσω γιατί η θα βρεις και εσύ και οι υπόλοιποι κάτι στραβό, ειτε θα το πάρεις γραφικό είτε προβοκάτσια.
Πάντως να δεχτείς καλοπροαίρετα κάτι της αντίθετης από αυτήν που πιστεύεις άποψης δεν το νομίζω.
Οπότε μην ρωτάς εμένα τι κάνω και τι έκανα, κοίτα την δική σού καμπούρα και το τι κάνεις εσύ
el-Gatto
07/12/2014, 16:51
Και δεν νομίζω κανένας απ οσους κάνανε πορεία χτες να διαμαρτυρόταν για μείωση μισθών, για τον σαμαρά τα μνημόνια κλπ
Αντε πάλι ,για τα χτεσινά.
Το θέμα της συζήτησης ΔΕΝ είναι τα χτεσινά.
Τα χτεσινά είναι ένα ακραίο κομμάτι του αποτελέσματος των όσων αδίκων συμβαίνουν στη χώρα τα πολλά τελευταία χρόνια ,και αφορά ένα πολύ μικρό κομμάτι του κόσμου.
Ακόμα κ τα κανάλια που συνήθως υπερβάλλουν μιλάνε για 100-200-300 άτομα.
Δεν μπορείς να βάλεις ταμπέλα τρομοκρατίας στον μισό πληθυσμό της Ελλάδας που διαμαρτύρεται ,με πρόφαση 300 άτομα.
Και ξαναλέω ότι τις συγκεκριμένες πράξεις κ πρακτικές βιας κ καταστροφής όλοι εδώ μέσα τις καταδικάζουν.
Μαζί σου δηλαδή ότι δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν.
Το θέμα όμως που συζητείται στο moto.gr forum έχει να κάνει με την συμπεριφορά των ενστόλων προς τους πολίτες που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους.
Και η ερώτηση παραμένει να είναι
SHOOTER045
07/12/2014, 16:52
Φιλε, δεν εχεις τα παντελονια να καταδικασεις τον συναδελφο σου. Ισα και σταρατα στο λεω :wave2:
Δεν ξέρεις τι έχω κάνει και τι όχι.
Το να καταδικάσω από εδώ σαφώς και το έκανα και το έχω κάνει.
Το αν έχω τα παντελόνια να καταδικάσω ΙΝ REAL τέτοιες συμπεριφορές, που τις βλέπω μπροστά μού η αν έχω εμποδίσει τέτοιες συμπεριφορές αυτό το ξέρω μόνο εγώ και δύο τρεις ακόμα.
Για αυτό μιλά για εσένα, δεν θα μου πεις αν φοράω η όχι παντελόνια
bros400pgm
07/12/2014, 16:55
Τι κριμα........................ Κανε μου μυνηση :wave2:
SHOOTER045
07/12/2014, 16:59
Αντε πάλι ,για τα χτεσινά.
Το θέμα της συζήτησης ΔΕΝ είναι τα χτεσινά.
Τα χτεσινά είναι ένα ακραίο κομμάτι του αποτελέσματος των όσων αδίκων συμβαίνουν στη χώρα τα πολλά τελευταία χρόνια ,και αφορά ένα πολύ μικρό κομμάτι του κόσμου.
Ακόμα κ τα κανάλια που συνήθως υπερβάλλουν μιλάνε για 100-200-300 άτομα.
Και ξαναλέω ότι τις συγκεκριμένες πράξεις κ πρακτικές βιας κ καταστροφής όλοι εδώ μέσα τις καταδικάζουν.
Μαζί σου δηλαδή ότι δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν.
Το θέμα όμως που συζητείται στο moto.gr forum κ ξεκίνησε από τις καθαρίστριες ,αλλά επεκτείνεται και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες ,έχει να κάνει με την συμπεριφορά των ενστόλων προς τους πολίτες που διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους.
Και η ερώτηση παραμένει να είναι
Θεωρώ νόμιμο και δίκαιο τον αγώνα κάθε κοινωνικής ταξης και στρώματος, που θέλει να απικατασταθουν οι μισθοί, οι συντάξεις, τα δικαιώματα η υγεία η ασφάλεια στα προ κρίσης και σε καλύτερα επίπεδα.
Θα μιλήσω πάλι προσωπικα απ ότι συνάντησα εγώ σε πορείες και όποιος θέλει ας βγάλει το συμπέρασμα του ,συνάντησα πολλούς από τους παραπάνω σε πορείες διεκδίκησης, ούτε έσπασαν ούτε έκαψαν, ούτε τούς πείραξαν.
Η εκτροπή φέρνει παρεκτροπη
skylaros
07/12/2014, 17:02
http://left.gr/news/oi-anarhikoi-toy-1944
SHOOTER045
07/12/2014, 17:06
Τι κριμα........................ Κανε μου μυνηση :wave2:
Να να να....328191
MG-KTiNoS
07/12/2014, 17:07
Θεωρώ νόμιμο και δίκαιο τον αγώνα κάθε κοινωνικής ταξης και στρώματος, που θέλει να απικατασταθουν οι μισθοί, οι συντάξεις, τα δικαιώματα η υγεία η ασφάλεια στα προ κρίσης και σε καλύτερα επίπεδα.
Θα μιλήσω πάλι προσωπικα απ ότι συνάντησα εγώ σε πορείες και όποιος θέλει ας βγάλει το συμπέρασμα του ,συνάντησα πολλούς από τους παραπάνω σε πορείες διεκδίκησης, ούτε έσπασαν ούτε έκαψαν, ούτε τούς πείραξαν.
Σούτερ δεν είσαι Αθ'ηνα.
Εδώ τα κόζα είναι κάπως διαφορετικά.
MG-KTiNoS
07/12/2014, 17:07
Να να να....328191
skylaros
07/12/2014, 17:09
Παρών ! Σιγά μη κλάψω για τον κυρ Παντελή που ο κόσμος χάνεται και κλαίει για τη βιτρίνα του (φυσικά σχεδόν ποτέ δεν έχει επιτηδευμένα σπαστεί μαγαζάκι γειτονιάς, εκτός αν θεωρούμε τέτοια τα Zara, την ALPHA bank και κάνα καφέ 500 ατόμων). Μου θυμίζει κάτι τύπους που πέφτει κάνα μηχανάκι πάνω τους από λάθος του μηχανόβιου, είναι ο άλλος ξάπλα στο δρόμο και ψοφάει και ο κουτάκιας κοιτάζει τις ζημιές στο αμάξι του και λέει όχι ρε π@στη ακόμα το χρωστάω, τι θα κάνω τώρα ...
taisteal
07/12/2014, 17:09
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
:a014:
SHOOTER045
07/12/2014, 17:10
Σούτερ δεν είσαι Αθ'ηνα.
Εδώ τα κόζα είναι κάπως διαφορετικά.
Ήμουν Θεσσαλονίκη πιάνεται?
MG-KTiNoS
07/12/2014, 17:11
Ήμουν Θεσσαλονίκη πιάνεται?
ΔΕν ξέρω...
bros400pgm
07/12/2014, 17:13
Να να να....328191
Το πρωτο πραγμα που σου ηρθε στο μυαλο ειναι να με κανεις νταντα :plaf:
Οπως μαθει φυσικα κανεις :wave2:
MG-KTiNoS
07/12/2014, 17:14
Παρών ! Σιγά μη κλάψω για τον κυρ Παντελή που ο κόσμος χάνεται και κλαίει για τη βιτρίνα του (φυσικά σχεδόν ποτέ δεν έχει επιτηδευμένα σπαστεί μαγαζάκι γειτονιάς, εκτός αν θεωρούμε τέτοια τα Zara, την ALPHA bank και κάνα καφέ 500 ατόμων). Μου θυμίζει κάτι τύπους που πέφτει κάνα μηχανάκι πάνω τους από λάθος του μηχανόβιου, είναι ο άλλος ξάπλα στο δρόμο και ψοφάει και ο κουτάκιας κοιτάζει τις ζημιές στο αμάξι του και λέει όχι ρε π@στη ακόμα το χρωστάω, τι θα κάνω τώρα ...
«Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι»
:a10:
Δεν θα επρεπε.
Γιατι ειναι το επαγγελμα τους να μην παρεκτρεπονται.
Οπως -και πολυ σωστα- δεν καναν με τον μαλακοπιτουρα τον γερο, που μπηκε σε βιντεο παραπανω, που ενω το πηγαινε μια χαρα, αρχισε τις μαλακιες.
Οπως -εσφαλμενα, στα ακρα ομως- κανανε με το εν λογω περιπτερο, που για να ξεκαυλωσουν το κανανε το στεκι του δακρυγονου εχθες.
el-Gatto
07/12/2014, 17:16
"Δόξα τω Θεώ" ,πήρα απάντηση
Αφού λοιπόν εκτός από νομικά είναι κ ηθικά θεμιτό αυτό το δικαίωμα ,τότε δεν νομίζεις ότι ο ένστολος ο οποίος έχει ορκιστεί να διαφυλάττει το σύνταγμα ,τους νόμους ,κ τους πολίτες ,θα έπερεπε να είναι μαζί τους σε αυτό;
Για πές μου σε παρακαλω
Αν σε μία από εκείνες τις διαδηλώσεις των 300-400.000 κόσμου ,κατά της ψήφισης των μνημονίων ,τα οποία θα υποβίβαζαν την ζωή όλων μας ,αν λέω...
...ΑΝ οι παρατεταγμένες δυνάμεις ασφαλείας γύριζαν για λίγα λεπτά συμβολικά τις πλάτες τους στον κόσμο κι ένωναν τα κορμιά κ τα βλέματά τους μαζί με τους υπόλοιπους ,κοιτώντας την Βουλή....(όνειρο)
Πιστεύεις ότι το αποτέλεσμα σήμερα θα ηταν το ίδιο;
skylaros
07/12/2014, 17:22
"Δόξα τω Θεώ" ,πήρα απάντηση
Αφού λοιπόν εκτός από νομικά είναι κ ηθικά θεμιτό αυτό το δικαίωμα ,τότε δεν νομίζεις ότι ο ένστολος ο οποίος έχει ορκιστεί να διαφυλάττει το σύνταγμα ,τους νόμους ,κ τους πολίτες ,θα έπερεπε να είναι μαζί τους σε αυτό;
Για πές μου σε παρακαλω
Αν σε μία από εκείνες τις διαδηλώσεις των 300-400.000 κόσμου ,κατά της ψήφισης των μνημονίων ,τα οποία θα υποβίβαζαν την ζωή όλων μας ,αν λέω...
...ΑΝ οι παρατεταγμένες δυνάμεις ασφαλείας γύριζαν για λίγα λεπτά συμβολικά τις πλάτες τους στον κόσμο κι ένωναν τα κορμιά κ τα βλέματά τους μαζί με τους υπόλοιπους ,κοιτώντας την Βουλή....(όνειρο)
Όχι ρε φίλε δε καταδέχομαι !
MG-KTiNoS
07/12/2014, 17:26
Για πές μου σε παρακαλω
Οπως -εσφαλμενα, στα ακρα ομως- κανανε με το εν λογω περιπτερο, που για να ξεκαυλωσουν το κανανε το στεκι του δακρυγονου εχθες.
Κάποτε στην Ουγγαρία οι διαδηλωτές τα είχαν βρει με τους στρατιώτες μέχρι που κάποιος ανεξέλεγκτα άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό στρατιώτες και διαδηλωτές.
Το τι έγινε μετά το γράφει η ιστορία.
Για να έρθουμε στα δικά μας η Μαρφίν τυχαία κάηκε κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας πορείας.
Ίσως της πιο μεγάλης που έχω δει.
Πιάνεις τώρα εσύ τον Σούτερ απ τα μούτρα και του λες τι θα έκανες εσύ....
Και που να ξέρει τι θα έκανε σάμπως ήταν εκεί?
Του λέτε και για το περίπτερο...
Εγώ απ αυτά που γράφει εδώ δεν το κόβω για τέτοιον.
Γενικά έχουμε γίνει όλοι δικαστές και κρίνουμε ο ένας τον άλλο έτσι απλά....
Λες κι εμείς είμαστε οι αναμάρτητοι, οι ξύπνιοι, οι μάγκες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Ε ακούστε τα νέα...
Μαλάκες είμαστε όλοι μηδενός εξαιρουμένου.
Τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει και καμία άλλη κουβέντα από το ποιός φταίει
και το ποιός είναι πιο μαλάκας από μας...
Αλλά καμία.
o_gavros
07/12/2014, 17:36
Κάποτε στην Ουγγαρία οι διαδηλωτές τα είχαν βρει με τους στρατιώτες μέχρι που κάποιος ανεξέλεγκτα άρχισε να πυροβολεί στο ψαχνό στρατιώτες και διαδηλωτές.
Για να έρθουμε στα δικά μας η Μαρφίν τυχαία κάηκε κατά τη διάρκεια μια τέτοια πορείας.
Λες κι εμείς είμαστε οι αναμάρτητοι, οι ξύπνιοι, οι μάγκες και δεν ξέρω κι εγώ τι.
Ε ακούστε τα νέα...
Τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν έχω ακούσει και καμία άλλη κουβέντα από το ποιός φταίει
Αλλά καμία.
Νίκο καμία αντίρρηση.
Αν δεν είμασταν ένα μάτσο μαλάκες, θα ζουσαμε όλοι υπο καλύτερες συνθήκες.
Όμως στο θέμα γενικότερα,συζητάμε για κάτι αρκετά συγκεκριμένο,το οποίο έχω χ'ασει το μέτρημα πόσες ήταν οι φορές που επιχειρήθηκε να λοξοδρομήσει.
Να κάνουμε λοιπόν μια επανάληψη του τι λέγαμε στις αρχικές σελίδες;
Νομίζω δεν χρειάζεται.
Θίγεται ένα θέμα, που προφανώς πολλοί το έχουν γνωρίσει μόνο μέσα απο την τιβί ή απο δημοσιεύματα.
Δεν γίνεται ο ένας να σου λεει "ρε ημουν εκεί,το είδα/ενιωσα" και ο άλλος να απαντάει τι διάβασε/ακουσε/τουείπανε για αυτο που ο πρώτος είδε.
MG-KTiNoS
07/12/2014, 17:43
Εγώ πάντως έχω να πω ότι συλλογικές ευθηνές δεν απέδωσε ΟΥΤΕ ο Χίτλερ.
υγ
και θα μπορούσε να προσθέσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για το ποιός καίει και σπάει αλλά στο κάτω κάτω δεν θα με πιστέψει και κανένας.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ποιός φταίει.
(ή τέλος πάντως έχουν αποφασίσει για το ποιός φταίει)
menelaos46
07/12/2014, 17:51
Κατ'αρχήν ,έχεις άποψη;
Μα και βέβαια είμαστε στην ίδια κοινωνία όλοι, και δεν νομίζω ότι συμφώνησα ποτέ εγώ στο ότι είναι σωστό να χτυπάς κάποιον για να του επιβάλεις την άποψή σου.... Η δική μου άποψη είναι ότι οι πορείες δε βελτιώνουν το σύστημα, δεν αλλάζουν τίποτα με τη μορφή που έχουν πάρει παρά μόνο δημιουργούν εντυπώσεις σε ρηχά μυαλά. Το σύστημα αλλάζει καθημερινά με πολύ ιδρώτα και προσπάθεια από όλους μας, όχι με πέτρες, όχι με γκλομπ, όχι με καλάσνικοφ και με μολότωφ.... όχι με καμένα αυτοκίνητα, όχι με δαρμένους διαδηλωτές, όχι με δαρμένους αστυνομικούς, όχι με έφοδο στη βουλή. Έτσι απλώς δημιουργείται κοινωνική αναταραχή και τίποτα περισσότερο και όποιος θέλει την εκμεταλλεύεται είτε είναι εξωτερικός εχθρός είτε κυβέρνηση είτε αντιπολίτευση είτε ΜΜΕ.... Αυτή είναι η άποψή μου για τις προγραμματισμένες πορείες επετείους και ότι άλλη βλακεία για μένα υπάρχει.
Τώρα η συγκεκριμένη περίπτωση με τα αναδρομικά που αναφέρεις έχει κριθεί στο δικαστήριο έχω την εντύπωση, είναι για συγκεκριμένο λόγο χωρίς επεισόδια και από ανθρώπους που παίζουν κι αυτοί τον ρόλο τους (πολιτικά-συνδικαλιστικά). Εγώ αν θέλεις την άποψή μου διαφωνώ και με αυτή τη συγκέντρωση και αν θέλεις κάτι ακόμη βαθύτερο, δεν είναι η συγκέντρωση που έκανε τους αστυνομικούς να πάρουν τα αναδρομικά τους...
Υπό περιπτώσεις μία συγκέντρωση εργαζομένων μπορώ να τη δω θετικά αλλά μόνο υπό περιπτώσεις. Για παράδειγμα οι χθεσινές πορείες της 6ης Δεκεμβρίου τι σκοπό είχαν????? Για μένα κανένα νόημα.....
SHOOTER045
07/12/2014, 17:52
Το πρωτο πραγμα που σου ηρθε στο μυαλο ειναι να με κανεις νταντα :plaf:
Οπως μαθει φυσικα κανεις :wave2:
Άλλους τους δείχνεις το βουνό που καίγεται
Και άλλοι κοιτούν το δάχτυλο
Όπως μπορεί ο καθένας
Δεν τον ξερω τον ανθρωπο και ουτε τον κρινω. Μιλω μαζι του.
Απο τα εδω γραφομενα του μπορω να τον κρινω κι αν εξαιρεσεις αυτο το θρεντ -που τα πηρε και εταξε εαυτον εναντι υπολοιπων- μια χαρα προθυμος ειναι να βοηθησει οπου μπορει με γνωσεις, με γνωστους, μεχρι και αποστολη δωρεαν ανταλλακτικων.
Μια χαρα δλδ. (εντιτ: υπερ το δεον)
Ε ακούστε τα νέα...
Αλλά καμία.
Τωρα πως να διαφωνισω.
Τσακω μια :beer:
Nostradamus
07/12/2014, 17:53
http://www.sport-fm.gr/article/bideo-agrios-ksulodarmos-sulliftheda-apo-astunomiko/800160
Δειτε με τι χτυπηθηκε ο ανθρωπος το λεει ξεκαθαρα στην δευτερη παραγραφο..Εκτος απο τις κλωτσιες εγω θα καθομουν παντως να τις φαω...
menelaos46
07/12/2014, 17:57
Ναι μεν αλλά αν είμαστε συνειδητοποιημένοι θα γνωρίζαμε ότι το παρόν σύστημα έχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα κρίσεις αξιών (χρήμα) για πολλούς και διάφορους λόγους και δε θα κλαίγαμε για τα ευρώ που μας έκοψαν, αλλά επειδή ο κόσμος είναι πρόβατα μόλις τους δώσεις σανό όλα καλά... μόλις τους κόψεις σανό όλα είναι άδικα (πάνε και οι μπάτσοι μέσα στα πρόβατα)... Ας μη ζητάμε λοιπόν οι πολιτικοί μας να είναι τίμιοι και να έχουν πάνω από το χρήμα αξίες μεγαλύτερες (όπως η ανθρώπινη ζωή) όταν εμείς οι ίδιοι έχουμε ως πρώτη αξία το χρήμα.... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας (οι περισσότεροι).
The_Scientist
07/12/2014, 17:58
Κύριοι να συνοψίσουμε τα βασικά ?
Στη δημοκρατία υπάρχει Αστυνομία.
Αποστολή της Αστυνομίας είναι να υπηρετεί τον πολίτη.
Σε μία τέτοια συνθήκη ο αστυνομικός είναι μέλος της κοινωνίας.
Σε πιο απολυταρχικά καθεστώτα, οι κυβερνώντες δεν χρειάζονται Αστυνομία, χρειάζονται μπάτσους.
Η αποστολή των μπάτσων είναι να διαφυλάξουν τα κεκτημένα του καθεστώτος.
Με ποιο τρόπο ? Με σκληρή καταστολή και περιστέλλοντας την ελευθερία του πολίτη.
Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος (σε αντίθεση με τον αστυνομικό) είναι εχθρός του πολίτη ?
Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του αρχιμπάτσου διοικητή του, κατά συνέπεια του πολιτικού προϊστάμενου που δίνει τη γραμμή, κατά συνέπεια ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του καθεστώτος ?
Αυταπόδεικτο είναι, ο μπάτσος για ένα χιλιάρικο το μήνα έχει ξεπουλήσει την αξιοπρέπειά του και εκτελεί όποια εντολή του δοθεί άκριτα (είτε είναι ηθική είτε ανήθικη).
Για να τελειώνουμε, ο μπάτσος στο καθεστώς που ζούμε είναι εχθρός της κοινωνίας και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους πολίτες.
menelaos46
07/12/2014, 17:58
Για να έρθουμε στα δικά μας η Μαρφίν τυχαία κάηκε κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας πορείας.
Ε ακούστε τα νέα...
Αλλά καμία.
Ε.... μα να που συμφωνούμε... :beer:
menelaos46
07/12/2014, 18:01
Κύριοι να συνοψίσουμε τα βασικά ?
Στη δημοκρατία υπάρχει Αστυνομία.
Αποστολή της Αστυνομίας είναι να υπηρετεί τον πολίτη.
Σε μία τέτοια συνθήκη ο αστυνομικός είναι μέλος της κοινωνίας.
Σε πιο απολυταρχικά καθεστώτα, οι κυβερνώντες δεν χρειάζονται Αστυνομία, χρειάζονται μπάτσους.
Η αποστολή των μπάτσων είναι να διαφυλάξουν τα κεκτημένα του καθεστώτος.
Με ποιο τρόπο ? Με σκληρή καταστολή και περιστέλλοντας την ελευθερία του πολίτη.
Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος (σε αντίθεση με τον αστυνομικό) είναι εχθρός του πολίτη ?
Να συμφωνήσουμε ότι ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του αρχιμπάτσου διοικητή του, κατά συνέπεια του πολιτικού προϊστάμενου που δίνει τη γραμμή, κατά συνέπεια ο μπάτσος είναι το πουτ@ν@κι του καθεστώτος ?
Αυταπόδεικτο είναι, ο μπάτσος για ένα χιλιάρικο το μήνα έχει ξεπουλήσει την αξιοπρέπειά του και εκτελεί όποια εντολή του δοθεί άκριτα (είτε είναι ηθική είτε ανήθικη).
Για να τελειώνουμε, ο μπάτσος στο καθεστώς που ζούμε είναι εχθρός της κοινωνίας και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους πολίτες.
Ναι ρε φίλε μου δεν τα λες άσχημα αλλά ξεχνάς έναν βασικό κρίκο της αλυσίδας... ότι δεν έχουμε απολυταρχικό καθεστώς...
Nostradamus
07/12/2014, 18:06
Στο δια ταυτα τωρα..
Το γεγονος οτι καποιοι ενστολοι εδω μεσα υπερασπιζονται τις εν χορω επιθεσεις στον κλαδο τους ειναι λογικο.Ειδικα εφοσον οι ιδιοι πιθανοτατα δεν υπερασπιζονται ακραιες συμπεριφορες.
το ιδιοι κανουμε αλλωστε ολοι για τον δικο μας κλαδο οταν ξαφνικα ολοι τσουβαλιαζουν, γιατρους, δικηγορους, λαμογια λευθερους επαγγελματιες και παει λεγοντας.
Αλλα πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως περιμενουμε απο την αστυνομια μερικες φορες. Δηλαδη θα μας ικανοποιησει αν στην επομενη πορεια μας αφησουν να μπουκαρουμε ας πουμε στην Βουλη? Και μπαινοντας ας πουμε εμεις που δεν εχουμε σκοπο να προκαλεσουμε αλλα να δουμε απο κοντα τα λουλουδια που μας κυβερνανε και αντε λιγο να τους προγκιξουμε η να τους φτυσουμε στα μουτρα ρε αδερφε, βρεθει ενας παλαβος που θα σφαξει και εναν.. Μετα θα λεμε τι..δεν ημουν εγω που το προκαλεσα ενας τρελος ηταν??
Η μηπως θελουμε να σταθει διπλα μας να ριξουμε την κυβερνηση (ο θεος να την κανει) και να αλλαξουμε τον τοπο? Αυτο συγνωμη αλλα θα ειναι τοσο δημοκρατικο οσο και πριν απο 45 χρονια.
το 08 χαθηκε ενα παλικαρακι απο εναν μαλακα παλαβιαρη.
Ειναι κριμα που χρειαζεται να χρησιμοποιουμε ενα ΤΡΑΓΙΚΟ γεγονος και να χρησιμοποιουμε αφορμες για να αλλαξουμε τα κακως κειμενα (που ειναι πολλα ομολογουμενως και εχουν φερει τον κοσμο στα ορια του)..
Ναι ρε φίλε μου δεν τα λες άσχημα αλλά ξεχνάς έναν βασικό κρίκο της αλυσίδας... ότι δεν έχουμε απολυταρχικό καθεστώς...
Φυσικα και οχι.
Συμφωνα με το μη απολυταρχικο και ακρως ορθολογικο πνευμα των εποχης,εισαι ελευθερος να πας στα κομματια εσυ και ολο σου το σοι (ειδικα αν ανηκετε και χαμηλα στην τροφικη πυραμιδα),οσο εμεις βολικα σαν κρατος θα αποσυρομαστε ολο και περισσοτερο απο τα οποια λιγα (αλλα εστω και αυτα τα λιγα) κοινωνικα συμβολαια ειχαμε κανει μαζι σου.
Μα αληθεια τωρα ρε συ;
Τι διαολο δεν περνιεμαι για εξυπνος, αλλα ειναι λες και εδω συζητανε ανθρωποι απο αλλο πλανητη.
menelaos46
07/12/2014, 18:13
Στο δια ταυτα τωρα..
Το γεγονος οτι καποιοι ενστολοι εδω μεσα υπερασπιζονται τις εν χορω επιθεσεις στον κλαδο τους ειναι λογικο.Ειδικα εφοσον οι ιδιοι πιθανοτατα δεν υπερασπιζονται ακραιες συμπεριφορες.
το ιδιοι κανουμε αλλωστε ολοι για τον δικο μας κλαδο οταν ξαφνικα ολοι τσουβαλιαζουν, γιατρους, δικηγορους, λαμογια λευθερους επαγγελματιες και παει λεγοντας.
Αλλα πραγματικα δεν ξερω τι ακριβως περιμενουμε απο την αστυνομια μερικες φορες. Δηλαδη θα μας ικανοποιησει αν στην επομενη πορεια μας αφησουν να μπουκαρουμε ας πουμε στην Βουλη? Και μπαινοντας ας πουμε εμεις που δεν εχουμε σκοπο να προκαλεσουμε αλλα να δουμε απο κοντα τα λουλουδια που μας κυβερνανε και αντε λιγο να τους προγκιξουμε η να τους φτυσουμε στα μουτρα ρε αδερφε, βρεθει ενας παλαβος που θα σφαξει και εναν.. Μετα θα λεμε τι..δεν ημουν εγω που το προκαλεσα ενας τρελος ηταν??
Η μηπως θελουμε να σταθει διπλα μας να ριξουμε την κυβερνηση (ο θεος να την κανει) και να αλλαξουμε τον τοπο? Αυτο συγνωμη αλλα θα ειναι τοσο δημοκρατικο οσο και πριν απο 45 χρονια.
το 08 χαθηκε ενα παλικαρακι απο εναν μαλακα παλαβιαρη.
Ειναι κριμα που χρειαζεται να χρησιμοποιουμε ενα ΤΡΑΓΙΚΟ γεγονος και να χρησιμοποιουμε αφορμες για να αλλαξουμε τα κακως κειμενα (που ειναι πολλα ομολογουμενως και εχουν φερει τον κοσμο στα ορια του)..
Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....
menelaos46
07/12/2014, 18:17
Φυσικα και οχι.
Συμφωνα με το μη απολυταρχικο και ακρως ορθολογικο πνευμα των εποχης,εισαι ελευθερος να πας στα κομματια εσυ και ολο σου το σοι (ειδικα αν ανηκετε και χαμηλα στην τροφικη πυραμιδα),οσο εμεις βολικα σαν κρατος θα αποσυρομαστε ολο και περισσοτερο απο τα οποια λιγα (αλλα εστω και αυτα τα λιγα) κοινωνικα συμβολαια ειχαμε κανει μαζι σου.
Μα αληθεια τωρα ρε συ;
Τι διαολο δεν περνιεμαι για εξυπνος, αλλα ειναι λες και εδω συζητανε ανθρωποι απο αλλο πλανητη.
Ξεχνάς όμως ότι το 90% του πληθυσμού της γης έχει ως πρώτη αξία το χρήμα, και λυπάμαι που θα σε φέρω στην πραγματικότητα (η οποία ούτε σε εμένα αρέσει καθώς δεν είμαι μεγιστάνας) αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι φτωχός ναι αλλά αυτό έχει ως αξία ακόμη και το 90% του "φτωχού" πληθυσμού της γης το ΧΡΗΜΑ έχουν ως αξία ακόμη και αυτοί που τρώνε το αγγούρι στον κώλο οπότε έχουμε δημοκρατία και κεφαλαιοκρατία να είσαι σίγουρος ως τη μέρα που θα αλλάξει μυαλό ο κόσμος και τότε κανένας μπάτσος δε θα μπορεί να εμποδίσει τίποτα.... ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.... :wave2:
spyrakos35
07/12/2014, 18:17
Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....
Μα ναι, αυτο θα γινει....
Οι μπατσοι θα διακτινιστουν σε αλλο γαλαξια..... Μεσα σε τζαμι παγιδευμενοι οπως οι κακοι του πλανητη κρυπτον....