View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
xristos x
02/12/2014, 15:05
Δεν συζητάτε, νοιώθω να να βρίσκομαι σε μάχη.
Καλα οχι και μαχη, εχουν γινει πολυ ωραιες αναλυσεις πανω στο θεμα, εχουν μπει επισυναπτομενα πολυ ωραια αρχεια σχετικα, απλα η κουβεντα κανει κυκλο αφου το θεμα εχει φτασει τις 40+ σελιδες και πολλοι δεν μπαινουν στον κοπο να διαβασουν τι εχει ειπωθει ηδη, ή διακοπτεται η ροη της οπως ο δασκαλος απο τον μαθητη που θελει να παει τουαλετα...
SHOOTER045
02/12/2014, 15:07
Το ότι στέλνουν κάπου διμοιρίες χωρίς προφανή λόγο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Στην τελική μπορεί να πήγαν και αυτοί για σουβλάκια
Παντα ενα βημα μπροστα η ΕΛΑΣ.
Και στην δουλεια, και στο γλεντι.
Ρησπεκτ.
SHOOTER045
02/12/2014, 15:13
Και του λιμανιού
Και του σαλονιού
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 15:36
Το ότι στέλνουν κάπου διμοιρίες χωρίς προφανή λόγο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.
Στην τελική μπορεί να πήγαν και αυτοί για σουβλάκια
:lol:
για να βοηθησω λιγο , τα ματ και στο παρελθον εχουν κανει "προελαση" στα εξαρχεια δεν ειναι η πρωτη φορα , οπως εγραψα νωριτερα δεν πιστευω οτι πηγαν στο περιπτερο για να κλεψουν νερα , αλλα η μανουρα εγινε και ο περιπτερας ή τελοσπαντων οποιος ηταν εκει τις "μαζεψε" , αλλα η συγκεκριμενη πλατεια μαζι με αλλες περιοχες υπαρχει σε λιστα στην γαδα και ειναι προκαθορισμενο να βρισκονται εκει οταν γινονται διαδηλωσεις , μπορεις να το εξακρυβωσεις ,
επισης υπαρχει και λιστα με το εντυπο υλικο στην γαδα που θεωρειται "ακραιο" , το οποιο βεβαια δεν ειναι παρανομο , διατιθεται και σε "περιπτερο" στην εκθεση βιβλιου στο πεδιο του αρεως καθε χρονο και εκδιδεται νομιμα στην ελλαδα και στο εξωτερικο , εντυπο ομως για το οποιο μπορει να μαζεψεις πολλη "τεχνικη" σφαλιαρα στην ασφαλεια ,
οριστε πληροφοριες με το τσουβαλι ;)
αν βρεθουμε ποτε και πουμε και γι ' αυτα θα σου εξηγησω και για την τεχνικη που εφαρμοζει η ασφαλεια του κλεισιματος πορτας προς τον τοιχο :lol: , απλα υπαρχει και ανθρωπος ενδιαμεσα ,
τελοσπαντων εγω το κλεινω εδω , δεν καταληγει πουθενα η κουβεντα , καποια στιγμη ισως βγουν στο φως αρκετα πραγματα που ακομα μενουν κρυφα και μπορει και καποιοι απο το σωμα της αστυνομιας να το δουν λιγο πιο ξεκκαθαρα
menelaos46
02/12/2014, 16:27
Οταν το κανει καποιος που διαφωνω με την αποψη του, ειναι κατακριτεο και αναρχοαπλυτο ραμολιμεντο, αποβλητο της κΕνωνιας.
Οταν το κανω εγω ειναι 'αριστεριζουσα' αποψη.
Ειναι ανυποστατος ο τυπακος. Πληρως ενταγμενος στο "Μαλιστα κυριε Διευθηντη!'.
Εδω προσπαθησε να μας πεισει οτι το 80% της ΕΛ.ΑΣ. ειναι αριστουχοι (θα ελεγα ανθρωποι, μα δεν παει το χερι)
Εγώ απλώς είπα ότι οι αξιωματικοί είναι αριστούχοι μαθητές, κάτι για το οποίο δε χρειάζεται να πείσω μιας και το λένε οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων....
Και δεν τσουβάλιασα, είπα πως είναι "αρκετά" ρατσιστής και "όχι και τόσο" προοδευτικός, που σημαίνει "κατά μέσο όρο".
The_Scientist
02/12/2014, 16:40
τελοσπαντων εγω το κλεινω εδω , δεν καταληγει πουθενα η κουβεντα , καποια στιγμη ισως βγουν στο φως αρκετα πραγματα που ακομα μενουν κρυφα και μπορει και καποιοι απο το σωμα της αστυνομιας να το δουν λιγο πιο ξεκκαθαρα
Αυτή η κουβέντα δεν απευθύνεται στην αστυνομία.
Ο μπάτσος δεν είναι χομπίστας, είναι έμμισθος.
Επίσης μην περιμένεις από πολλούς μπάτσους να κάνουν την αυτοκριτική τους και στο τέλος της ημέρας να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να παραδεχτούν ότι είναι ξεφτίλες.
Αν είχαν στοιχειώδη αντίληψη και αυτοσεβασμό δε θα ήταν μπάτσοι, θα ήταν κάτι άλλο.
Αυτό το thread επίσης δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με μονοψήφιο IQ.
Αν λοιπόν εξαιρέσεις αυτές τις δύο ομάδες, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να διαμορφώσουν άποψη διαβάζοντας τα post που αξίζει να διαβαστούν σε αυτό το thread
menelaos46
02/12/2014, 16:45
Αυτή η κουβέντα δεν απευθύνεται στην αστυνομία.
Ο μπάτσος δεν είναι χομπίστας, είναι έμμισθος.
Επίσης μην περιμένεις από πολλούς μπάτσους να κάνουν την αυτοκριτική τους και στο τέλος της ημέρας να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να παραδεχτούν ότι είναι ξεφτίλες.
Αν είχαν στοιχειώδη αντίληψη και αυτοσεβασμό δε θα ήταν μπάτσοι, θα ήταν κάτι άλλο.
Αυτό το thread επίσης δεν απευθύνεται σε ανθρώπους με μονοψήφιο IQ.
Αν λοιπόν εξαιρέσεις αυτές τις δύο ομάδες, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να διαμορφώσουν άποψη διαβάζοντας τα post που αξίζει να διαβαστούν σε αυτό το thread
Έχω βάλει ένα στοίχημα ότι θα φτάσουμε τις 100 σελίδες.... μπορείς σε παρακαλώ να με αφήσεις να συμμετέχω κι ας έχω μονοψήφιο IQ??? :rolleyes:
The_Scientist
02/12/2014, 16:51
Παίξε μπάλα μάστορα...
Παρεπιπτόντως, όταν μιλάω για μονοψήφιο IQ δεν εννοώ εσένα...
Έχεις χιούμορ , άρα μάλλον είσαι διψήφιος :)
akis_trevor
02/12/2014, 17:04
Εγώ απλώς είπα ότι οι αξιωματικοί είναι αριστούχοι μαθητές, κάτι για το οποίο δε χρειάζεται να πείσω μιας και το λένε οι βάσεις των πανελληνίων εξετάσεων....
Και δεν τσουβάλιασα, είπα πως είναι "αρκετά" ρατσιστής και "όχι και τόσο" προοδευτικός, που σημαίνει "κατά μέσο όρο".
1)στα ματ δεν νομιζω οτι πανε οι αριστουχοι.
2)αυτα τα συνεπαγεται σημαινει= κλπ που εχεις εσυ μεσα στο μυαλο σου δεν σημαινει οτι το αποτυπωνεις κιολας..
κατα τα αλλα,αμφιβαλλω αν θα φτασει τις μισες απτις 100 σελιδες.
o_gavros
02/12/2014, 17:16
για να μιλησουμε και λογικα , εντελως ιδεολογικα στην υπερτατατη ιδεατη κοινωνια ανθρωπων δεν θα χρειαζομαστε αστυνομια , οταν ομως υπαρχει καποιος που ρισκαρει την ζωη του και βλεπει την δουλεια του σαν λειτουργημα στο συστημα που ζουμε δεν μπορω να τον βαλω σε αυτο που εννοουμε μπατσο , εκτος αυτου ακομα και τον μπατσο δεν μπορω να τον δω σαν στοχο , αυτον που ειναι απο πισω στοχοποιω , οπως και εγω στοχοποιουμαι απο αυτον που εχει δωσει οδηγιες στον μπατσο ,
αν μεινεις να βλεπεις σε μια ολοκληρη κοινωνια εκκατομυριων ανθρωπων την αιτια του απολυταρχισμου και της βιας στην αστυνομια εχεις χασει την ουσια , δεν εχω απαντηση "πακετο" και δεν προκειται για αποπροσανατολισμο αυτα που γραφω , οι μπατσοι προφανως δεν ειναι φιλοι μας αλλα απο καπου φυτρωνουν
Εν καφασάκι αδερφέ, απλά να σου πω (ίσως το προσπέρασες,ισως δε το είδες στις τοσες σελιδες) πως αυτα που λες, σωστά μεν καλυμμένα δε κάπου στην αρχη του θρεντ αυτου.
Την αιτία του απολυταρχισμού, όσοι λίγο νιώθουμε ξέρουμε και την αναγνωρίζουμε.
Αναλογως δε, πράττουμε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία προς την κατάργηση της, αλλά βλέπεις είμαστε λίγοι συγκριτικά με το άλλο καστ στο μαντρί.
Για άλλη μια φορά λοιπόν, το ότι αναγνωρίζω ποιος είναι ο εχθρός μου ταξικά & κοινωνικά κατ'επέκταση (λέγε με ελίτ καστα), δεν σημαίνει ότι θα ανεχτώ τον κάθε πίθηκο που για πέντε μόνιμες δραχμές το μήνα προτίθεται να κάνει τη ντροπή δουλειά και να στρέφεται κατοπιν εντολής με ωμή βία (στην καλύτερη) ενάντιον του πόπολου απο το οποίο κι ο ίδιος ο μπαγλαμάς (tres sic) ξεφύτρωσε.
Ελπίζω αυτη τη φορά, να ημουν πιο σαφής γιατι η αλήθεια ειναι οτι αρχίζω να στερεύω απο κόσμιους τρόπους να περιγράφω το προφανές.
Δεν συζητάτε, νοιώθω να να βρίσκομαι σε μάχη.
Μάχη εδώ δεν είναι.Κουβεντούλα χαλαρή είναι εδώ μεσα.
Μάχη είναι όταν τα "παιδιά", μας πετύχουν πουθενά στο δρόμο και τύχει να έχει ζαρντινιέρες γύρω.
Παντα ενα βημα μπροστα η ΕΛΑΣ.
Και στην δουλεια, και στο γλεντι.
Ρησπεκτ.
τους το μαθαίνουν και στις "σχολές" του εξάλλου...να διατηρουν πάντα το +1 :a04:
Οι αξιωματικοι ναι, ειναι αναμφιβολα. Και πολλοι απο αυτους ακονιζουν το μυαλο περισσοτερο απο τον διπλα μας.
Μα δεν ειναι οι αξιωματικοι με τα γκλοπ και τις ασπιδες....ειναι και αξιωματικοι, αλλα τεσπα οχι αυτοι στους οποιους αναφερομαστε τωρα.
Σε οτι αφορα το δευτερο σκελος, οταν λες
Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.
δεν νομιζω οτι θελεις να καταλαβω οτι ηθελες να αναφερθεις στον μεσο ορο, ετσι;
Γιατι κι εγω αν πω "οτι ο οι αστυνομοι ειναι καθαρματα και καταχρωνται εξουσια, αλλα δεν ειναι εξωγηινοι", μαλλον θα καταλαβεις αυτο ακριβως που εγραψα και οχι κατι που θα "γεννησω" μετα για να καλυψω το τσουβαλιασμα, ε;
SHOOTER045
02/12/2014, 17:32
Εσυ παλι ξυνεσαι?
Ρε πανο
Προχτές για ένα ανέκδοτο έφαγα πάλι κάρτα έχω χάσει τον λογαριασμό.
Στα φρύδια μου, αν δεν αντιλαμβάνονται το χιούμορ.
Ούτε φράγκα χάνω, ούτε τον μισθό μου κόβουν, ούτε πάω για πρόεδρος τού Μοτο.γρ .-
Εδώ να προσθέσω ότι τουλάχιστον για να μπεις στην αξιωματικών, έχει πάρα πολυ διάβασμα και οι βάσεις είναι εφαμιλες με πολυτεχνεία και άλλες δημοφιλείς σχολές.
Άρα μάλλον ντουβάρια δεν πάνε εκεί.
Επίσης λόγω του ότι απ το 95 και μετά στην αστυνομία μπαίνουν μέσω πανελληνίων, άρα αστρατευτοι, οι περισσότεροι πάνε από τα ματ να ψηθούν.
Επίσης για να κάνεις αυτοκριτική θα πρέπει κατ αρχήν να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου.
Όχι να τα έχεις χαμένα.
Η αυτοκριτικη του καθενός την κρατάει για τον εαυτό του.
Δεν μπορείς να τα έχεις με όλους καλά, η να είσαι αρεστός σε όλους,σε μια πορεία μπορεί να πέσει και μια παραπάνω, αλλά αν έγραφαν αυτοί που σώζονται τα μαγαζιά και οι περιουσίες τούς θα έλεγαν αλλά.
Ουδέν κακό αμιγές καλού λοιπόν
o_gavros
02/12/2014, 17:42
ελάτε όλοι παιδια, να κάτσουμε γύρω απο τη φωτιά και να ακούσουμε ιστοριες
327869
Billymuse
02/12/2014, 17:55
327869
Πραγματικά όμως...τι ασχολείσαι ακομα ρε μαν αφου το πράγμα πήγε εκει που βολεύει τι να συζητάμε τώρα
Καλα, ακομα γραφετε??.....:confused:
Παμε για τις 50:eek:
SHOOTER045
02/12/2014, 18:07
ιστοριες ε?
αρχιζω
γιατι οι σκυλοι γλυφουν τα @@ τους?????????????????????
γιατι μπορουν......327871
xristos x
02/12/2014, 18:43
327869
:cry::lol::a46::rolleyes: Χαχαχαχαχααα
taisteal
02/12/2014, 18:45
https://www.youtube.com/watch?v=8TGePVrZoH8
σας αφησα στο Port Louis και συνεχιζω να σας διαβαζω στην Fujairah!Πολυ αναλυση.
menelaos46
02/12/2014, 19:36
Σχετικά με τη δήλωση της καθηγήτριας λοιπόν που είπε ότι το 80% συμφωνούσε με το φασισμό και χειροκροτούσε τον δόκιμο που έλεγε "είμαστε φασίστες παγανιστές" ΛΕΩ ότι η σχολή στην οποία βρισκόταν είναι η σχολή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και εκεί τα παιδιά είναι αριστούχοι ως μαθητές λυκείου που επέλεξαν τη σχολή αυτή.
Μου φαίνεται λοιπόν εμένα προσωπικά αδιανόητο μία σχολή που την πλαισιώνουν κυρίως αριστούχοι απόφητοι λυκείου Έλληνες μαθητές (και το Έλληνες πάει στο ότι το επίσημο θρήσκευμα της Ελλάδος είναι Χ.Ο. άρα κατά συνέπεια φαντάζομαι και αυτοί θα είναι όλοι Χ.Ο.) υποστηρίζουν σοβαρά κατά το 80% τον φασισμό και τον παγανισμό (όπως είπε ο δόκιμος δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο)
Με βάση τον παραπάνω τρόπο σκέψης μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως είτε την δούλευαν είτε κάτι παρεξήγησε. Κάθε άλλο μου φαίνεται αδιανόητο.....
Έχω παρακολουθήσει την ανωτέρω καθηγήτρια και νομίζω πως είναι αρκετά σοβαρή στις απόψεις της αλλά έχω την εντύπωση πως σε 4 ώρες δε μπορείς να βγάλεις σαφές συμπέρασμα για κάθε άνθρωπο σχετικό με τις πολιτικές του πεποιθήσεις...
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ......
ΑΥΤΑ....
Υ.Γ. Δεν λέω ότι δεν κοπανάνε στις πορείες.... δεν λέω ότι έχουν μεγαλώσει με γαλλικά και πιανο οι ΔΙΑΣ... δεν λέω ότι οι χωροφύλακες είναι πανεπιστήμονες.... λέω κάτι συγκεκριμένο και απλό σχετικά με ένα βίντεο (ηχητικο)!
Με βάση τον παραπάνω τρόπο σκέψης μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως είτε την δούλευαν είτε κάτι παρεξήγησε. ! Eχεις σκεφτεί ποτέ οτι ο τρόπος σκέψης σου μπορεί να μη συμβαδίζει με τη πραγματικότητα?
:rolleyes:
Σχετικά με τη δήλωση της καθηγήτριας λοιπόν που είπε ότι το 80% συμφωνούσε με το φασισμό και χειροκροτούσε τον δόκιμο που έλεγε "είμαστε φασίστες παγανιστές" ΛΕΩ ότι η σχολή στην οποία βρισκόταν είναι η σχολή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ και εκεί τα παιδιά είναι αριστούχοι ως μαθητές λυκείου που επέλεξαν τη σχολή αυτή.
Μου φαίνεται λοιπόν εμένα προσωπικά αδιανόητο μία σχολή που την πλαισιώνουν κυρίως αριστούχοι απόφητοι λυκείου Έλληνες μαθητές (και το Έλληνες πάει στο ότι το επίσημο θρήσκευμα της Ελλάδος είναι Χ.Ο. άρα κατά συνέπεια φαντάζομαι και αυτοί θα είναι όλοι Χ.Ο.) υποστηρίζουν σοβαρά κατά το 80% τον φασισμό και τον παγανισμό (όπως είπε ο δόκιμος δεν ορκίζονται στο Ευαγγέλιο)
Με βάση τον παραπάνω τρόπο σκέψης μου καταλήγω στο συμπέρασμα πως είτε την δούλευαν είτε κάτι παρεξήγησε. Κάθε άλλο μου φαίνεται αδιανόητο.....
Έχω παρακολουθήσει την ανωτέρω καθηγήτρια και νομίζω πως είναι αρκετά σοβαρή στις απόψεις της αλλά έχω την εντύπωση πως σε 4 ώρες δε μπορείς να βγάλεις σαφές συμπέρασμα για κάθε άνθρωπο σχετικό με τις πολιτικές του πεποιθήσεις...
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ......
ΑΥΤΑ....
Υ.Γ. Δεν λέω ότι δεν κοπανάνε στις πορείες.... δεν λέω ότι έχουν μεγαλώσει με γαλλικά και πιανο οι ΔΙΑΣ... δεν λέω ότι οι χωροφύλακες είναι πανεπιστήμονες.... λέω κάτι συγκεκριμένο και απλό σχετικά με ένα βίντεο (ηχητικο)!
Αυτό το εβαλες ως επιχείρημα πολιτικης πεποιθησεως;
Μου επιτρεπείς λίγο.........
Χαχαχαχαχα......
Ευχαριστώ.
akis_trevor
02/12/2014, 19:45
πολλες υποθεσεις εχεις μεσα στο κειμενο σου και γιαυτο απο καπου χανει....
θρησκευματα,καλοι μαθητες,καθηγητες που λενε την αποψη τους κλπ και βγαζουμε συμπερασμα οτι ειναι καλοι ανθρωποι,δεν ειναι φασιστες,πανε την κυριακη εκκλησια,δεν κλανουν σε δημοσιο χωρο,κολοκυθια τουμπανα....
spyrakos35
02/12/2014, 19:54
Γεια χαρα.....
Ειπα να βοηθησω να πενηνταρισει το τοπικ
menelaos46
02/12/2014, 19:54
Ενώ το "πήγα και έκανα μάθημα 4 ώρες σε μια σχολή και κατάλαβα ότι το 80% είναι φασίστες" σας φαίνεται ας πούμε απολύτως λογικό???? Ε αν είναι έτσι πάω πάσο....
menelaos46
02/12/2014, 19:55
Γεια χαρα.....
Ειπα να βοηθησω να πενηνταρισει το τοπικ
:beer:
AristidisZ
02/12/2014, 20:03
Ρε αφηστε το να παει στον αγυριστο το θρεντ,δεν βγαινει ακρη.
Ε όχι
:bawl:
zannisvel
02/12/2014, 20:05
Ε όχι
Φωτιες εχεις αναψει...
Και γω για τις 50 μπηκα.:wave2:
ΑΥΤΑ....
Ενταξει κερδισες συγχαρητηρια.
Ελπιζω απλα -για το καλο σου βασικα- να τρολαρεις, να μην διαπραγματευεσαι την καθημερινοτητα σου με αυτο τον τροπο.
Eχμ...για τα ΜΑΤ είπαμε.
Για τους αναρχικούς που αυτή τη στιγμή καίνε τα Εξάρχεια πότε θα πούμε;;;
SHOOTER045
02/12/2014, 20:55
αστα παιδια να ξεσπασουε ντε
spyrakos35
02/12/2014, 20:58
Παμε γι; ογδοντα σελιδες.....
Εκτος αν.......:a13:
George_Sp
02/12/2014, 21:05
ένα μικρό λιθαράκι για την 50αρα για να μην ξεχνιόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ενώ εσείς βλέπετε μεμονωμένα τα γεγονότα.
ο εισαγγελέας που αρνείται το αίτημα του Ρωμανού είναι ο ίδιος που αποφυλάκισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Λαυρεντιάδη
και για όποιον έχει κοντή μνήμη τι εστί Λαυρεντιάδης εδώ
http://www.iefimerida.gr/news/174421/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%AD%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7
makaros33
02/12/2014, 21:35
Eχμ...για τα ΜΑΤ είπαμε.
σε αλλο θεμα μην τα μπερδεψουμε ολα εδω μεσα
και οχι τοιποτα αλλο
αλλα θα παιχτη και καμια μπινια και αντε να βγαλουμε ακρη μετα
blackbusa
02/12/2014, 21:37
Eχμ...για τα ΜΑΤ είπαμε.
μαζι σου Μπαμπνινο...αλλα πριν το κανουμε αυτο εχεις καποια εξηγηση πως γινεται και εμφανιζονται αυτοι οι αναρχικοι,που τα καινε και τα σπανε, μονο σε παρομοιες περιπτωσεις/καταστασεις/πορειες???
τωρα για το θεμα γενικα, δεν εχω καταλαβει με ποια ερευνα η κριτηριο, ολοι οι φασιστες ειναι αγραμματοι αμορφωτοι η δεν ξερω τι...δεν ρωταω εσενα απλα ειχα και εχω αυτην την απορια...τεσπα....
paramedic
02/12/2014, 21:47
Eχμ...για τα ΜΑΤ είπαμε.
Δεν θέλω να πάρω μέρος στην κουβέντα γιατί δυστηχώς υπάρχουν πολλά κολλημένα άτομα εδω μέσα αλλά επειδή κάποια πράγματα έχουν δει και μένα τα ματάκια μου αναρχικοί με εκπαίδευση ΜΑΤ δεν είναι αναρχικοί αλλά ΜΑΤατζίδες που κάνουν τους αναρχικούς. Κοιτάξτε να μην τσουβαλιάσετε την πρόταση μου και κάθε πλευρά το πάρει με το μέρος της παρακαλώ.
Ότι υπάρχουν ασφαλίτες που χώνονται στους αναρχικούς υπάρχουν. Κανείς δεν το αμφισβητεί.
Αλλά τα σημερινά τα είδα με τα μάτια μου.
Περπατησα τη Σταδίου μαζί τους και τους είδα.
Πήγα στα Εξάρχεια και τους είδα.
-Να σκορπάνε παντού flyer. Να μαζεύει μετά ο μεροκαματιάρης οδοκαθαριστής.
-Να γεμίζουν τα κτήρια με συνθήματα. Να βάφουν οι μεροκαματιάρηδες υπάλληλοι μετά.
-Να οχυρώνονται στο Μετσόβιο.
-Να γεμίζουν πέτρες τη Στουρνάρη και τους παρακείμενους δρόμους
-Να αναποδογυρίζουν αμάξια
-Να καίνε λεωφορεία
-Να πληρώνει ο μαλάκας λαός τις καταστροφές τους
Έχετε δεί ποτέ να καταστρέφονται δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες σε διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ πχ;
Ο αναρχικός όπως και ο φασίστας έχει τη βία μέσα του. Φτάνει πια να ρίχνουμε το φταίξιμο στην αστυνομία.
Φτάνει πια με τους αριστερούς να τρέφουν συμπάθεια προς τους αναρχικούς και τρομοκράτες.
Φτάνει πια με τους δεξιούς να κάνουν τα στραβά μάτια προς τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Θέλω ένα κράτος δικαίου. Ένα ειρηνικό και ελεύθερο κράτος.
Να νιώσω λίγο Ευρωπαίος ρε αδερφέ.
Να περπατώ στην Αθήνα όπως περπατώ στις άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης χωρίς να φοβάμαι τα ΜΑΤ και τις βίαιες κοινωνικές ομάδες.
Χωρίς να φοβάμαι για την δημόσια περιουσία και την δική μου.
Ζητάω πολλά;
George_Sp
02/12/2014, 22:13
Ναι γιατί και οι δρόμοι στην υπόλοιπη Ευρώπη τείνουν να μας μιμηθούν. Παρακολουθώ αρκετά άλλες χώρες για να έχω σφαιρική άποψη για τα δρώμενα εδώ, και μπορώ να σου δώσω ατελείωτο υλικό με διαδηλώσεις, γκλοπιές και γενικά τάσεις αναβρασμού.
xristos x
02/12/2014, 22:15
ένα μικρό λιθαράκι για την 50αρα για να μην ξεχνιόμαστε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ενώ εσείς βλέπετε μεμονωμένα τα γεγονότα.
ο εισαγγελέας που αρνείται το αίτημα του Ρωμανού είναι ο ίδιος που αποφυλάκισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Λαυρεντιάδη
και για όποιον έχει κοντή μνήμη τι εστί Λαυρεντιάδης εδώ
http://www.iefimerida.gr/news/174421/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BE%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%AD%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%BB%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7
Εν συντομια ο Ρωμανος ειναι αυτος ο 15χρονος το 2008 που κουβαλαει το φερετρο του φιλου του Αλεξη Γρηγοροπουλου επισης 15χρονου τον οποιο σκοτωσε αστυνομικος ανευ λογου και απειλης ατις 6 δεκεμβριου του 2008. Αριστερα στην ιδια φωτογραφια ειναι ο ιδιος μετα την συλληψη του για ληστεια τραπεζας. Σημειωτέων οτι το μουτρο εγινε ετσι ΜΕΤΑ την συλληψη του "γιατι εμεις στην κοζανη δεν ειμαστε φλωροι αθηναιοι", αντρικια πραγματα.327880
327881 και εδω ειναι ο Γρηγοροπουλος... εγκληματικη και τρομακτικη φατσα. :sad:
Όχι φίλοι μου δεν φταίνε οι ασφαλίτες που κάηκε σήμερα το κέντρο.
Αναρχικοί έχουν κάνει πράξεις βίας τις τελευταίες μέρες και σήμερα ήταν το αποκορύφωμα.
-Εμπρησμοί σε ΑΤΜ
-Βεβηλώσεις κτηρίων
-Εισβολές με τη βία σε τοπικά κανάλια ανά την περιφέρεια.
Όλα αυτά αστυνομικοί τα έκαναν;;
Pan (dvs)
02/12/2014, 22:27
Όχι φίλοι μου δεν φταίνε οι ασφαλίτες που κάηκε σήμερα το κέντρο.
Αναρχικοί έχουν κάνει πράξεις βίας τις τελευταίες μέρες και σήμερα ήταν το αποκορύφωμα.
-Εμπρησμοί σε ΑΤΜ
-Βεβηλώσεις κτηρίων
-Εισβολές με τη βία σε τοπικά κανάλια ανά την περιφέρεια.
Όλα αυτά αστυνομικοί τα έκαναν;;
Ισως οχι,αλλα σε καμμια δεκαρια σελιδες απο τωρα,θα αποδειξουμε οτι αυτοι τους εβαλαν.:D
blackbusa
02/12/2014, 22:28
Ότι υπάρχουν ασφαλίτες που χώνονται στους αναρχικούς υπάρχουν. Κανείς δεν το αμφισβητεί.
Αλλά τα σημερινά τα είδα με τα μάτια μου.
Περπατησα τη Σταδίου μαζί τους και τους είδα.
Πήγα στα Εξάρχεια και τους είδα.
-Να σκορπάνε παντού flyer. Να μαζεύει μετά ο μεροκαματιάρης οδοκαθαριστής.
-Να γεμίζουν τα κτήρια με συνθήματα. Να βάφουν οι μεροκαματιάρηδες υπάλληλοι μετά.
-Να οχυρώνονται στο Μετσόβιο.
-Να γεμίζουν πέτρες τη Στουρνάρη και τους παρακείμενους δρόμους
-Να αναποδογυρίζουν αμάξια
-Να καίνε λεωφορεία
-Να πληρώνει ο μαλάκας λαός τις καταστροφές τους
Έχετε δεί ποτέ να καταστρέφονται δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες σε διαδηλώσεις του ΠΑΜΕ πχ;
Ο αναρχικός όπως και ο φασίστας έχει τη βία μέσα του. Φτάνει πια να ρίχνουμε το φταίξιμο στην αστυνομία.
Φτάνει πια με τους αριστερούς να τρέφουν συμπάθεια προς τους αναρχικούς και τρομοκράτες.
Φτάνει πια με τους δεξιούς να κάνουν τα στραβά μάτια προς τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Θέλω ένα κράτος δικαίου. Ένα ειρηνικό και ελεύθερο κράτος.
Να νιώσω λίγο Ευρωπαίος ρε αδερφέ.
Να περπατώ στην Αθήνα όπως περπατώ στις άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης χωρίς να φοβάμαι τα ΜΑΤ και τις βίαιες κοινωνικές ομάδες.
Ζητάω πολλά;
δηλαδη σε πορειες σε αλλες πρωτευουσες δεν πεφτει ξυλο???μαλλον δεν τα ξερεις καλα...
αρα εισουνα σημερα στην πορεια και τα ειδες με τα ματια σου...σωστα???διαβασα ηταν 5000 στην πορεια...απο αυτους τους 5000 ποσοι εκαναν ολα τα παραπανω που αναφερες???εκτος απο τα flyers και τα συνθηματα στους τοιχους εννοειτε γιατι αυτο δεν ειναι ακριβως μορφη βιας οπου απαιτηται η αστυνομικη επεμβαση.....
υ.γ. χωρις να θελω να πω μαλακια επειδη δεν θυμαμαι...για την Μαρφιν δεν κατηγορηθηκε και το ΠΑΜΕ???
SHOOTER045
02/12/2014, 22:29
Εν συντομια ο Ρωμανος ειναι αυτος ο 15χρονος το 2008 που κουβαλαει το φερετρο του φιλου του Αλεξη Γρηγοροπουλου επισης 15χρονου τον οποιο σκοτωσε αστυνομικος ανευ λογου και απειλης ατις 6 δεκεμβριου του 2008. Αριστερα στην ιδια φωτογραφια ειναι ο ιδιος μετα την συλληψη του για ληστεια τραπεζας. Σημειωτέων οτι το μουτρο εγινε ετσι ΜΕΤΑ την συλληψη του "γιατι εμεις στην κοζανη δεν ειμαστε φλωροι αθηναιοι", αντρικια πραγματα.327880
327881 και εδω ειναι ο Γρηγοροπουλος... εγκληματικη και τρομακτικη φατσα. :sad:
μην μπερδευεσαι
το οτι σκοτωθηκε ο Γρηγοροπουλος (απο εναν αχρηστο που δεν θα επρεπε ουτε καν να φοραει στολη,ποσο δε μαλλον να κραταει οπλο)δεν του δινει το δικαιωμα να κανει μια χωρα μπαχαλο διαπρατοντας εοπλες ληστειες,προς απαλοτριωση των χρηματων των αφεντικων ,για χρηματοδοτηση του αγωνα
και δεν πιαστηκε στην κοζανη,στην βεροια ηταν
paramedic
02/12/2014, 22:30
Οχι δεν τα έκαναν αστυνομικοί. Αναρχικοί άμυαλοι τα έκαναν φυσικά μιας και το IQ τους δεν τους επιτρέπει να δούνε οτι ο τύπος που τους δίνει οδηγίες και τους παρακινεί είναι ασφαλίτης που παριστάνει τον αναρχικό. Οι αναρχικοί απο φύσης τους δεν έχουν οργάνωση. Οταν βλέπεις οργανωμένα πράγματα είναι άλλοι οι παρακινητές απο πίσω δυστηχώς.
akis_trevor
02/12/2014, 22:32
Ζητάω πολλά;
μαλλον ναι...δυστυχως..
και μια παρατηρηση για την πρωτη σου προταση:κι ομως υπαρχουν ατομα που ακομα και σημερα,μετα απο τοσες και τοσες φωτογραφιες και βιντεο,δεν μπορουν να καταλαβουν οτι τα επεισοδια ξεκινανε εκ των εσω...
δηλαδη σε πορειες σε αλλες πρωτευουσες δεν πεφτει ξυλο???μαλλον δεν τα ξερεις καλα...
αρα εισουνα σημερα στην πορεια και τα ειδες με τα ματια σου...σωστα???διαβασα ηταν 5000 στην πορεια...απο αυτους τους 5000 ποσοι εκαναν ολα τα παραπανω που αναφερες???εκτος απο τα flyers και τα συνθηματα στους τοιχους εννοειτε γιατι αυτο δεν ειναι ακριβως μορφη βιας οπου απαιτηται η αστυνομικη επεμβαση.....
υ.γ. χωρις να θελω να πω μαλακια επειδη δεν θυμαμαι...για την Μαρφιν δεν κατηγορηθηκε και το ΠΑΜΕ???
Μπλάκι φυσικά και πέφτει ξύλο παγκοσμίως.
Και ναι, σήμερα συμμετείχαν χιλιάδες άτομα και δεν βάζω όλους τους αναρχικούς στο ίδιο τσουβάλι.
Με τους αναρχικούς δεν έχω τίποτα να χωρίσω, ίσα-ίσα πριν λίγο καιρό συμμετείχα ενεργά σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στα Εξάρχεια.
Δεν γουστάρω με τίποτα όμως τους αναρχικούς που κρύβουν μέσα τους τη βία πόσο μάλλον τους αναρχικούς τρομοκράτες.
blackbusa
02/12/2014, 22:47
,για χρηματοδοτηση του αγωνα
για σπαστα και ξαναριξτα???ποιον αγωνα εννοεις???
α ναι...στην Βεροια οντως...327883
blackbusa
02/12/2014, 22:53
Μπλάκι φυσικά και πέφτει ξύλο παγκοσμίως.
Και ναι, σήμερα συμμετείχαν χιλιάδες άτομα και δεν βάζω όλους τους αναρχικούς στο ίδιο τσουβάλι.
Με τους αναρχικούς δεν έχω τίποτα να χωρίσω, ίσα-ίσα πριν λίγο καιρό συμμετείχα ενεργά σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στα Εξάρχεια.
Δεν γουστάρω με τίποτα όμως τους αναρχικούς που κρύβουν μέσα τους τη βία πόσο μάλλον τους αναρχικούς τρομοκράτες.
Μπαμπινο μου παμε παλι...ποσα ατομα μαζεψαν πετρες, αναποδογυρισαν αυτοκινητα, εκαψαν ΑΤΜ???5-10-100-1000???
The_Scientist
02/12/2014, 22:57
Επειδή άρχισαν οι συμψηφισμοί και οι συγκρίσεις ανάμεσα στη βία των μπάτσων και των αναρχικών και όπως βλέπω θα καταλήξουμε στην ατάκα που είναι της μόδας "Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται" ...
Πάμε να δούμε ένα απλό παραλληλισμό και αναρωτηθείτε αν κάποιες ατάκες λέγονται τυχαία...
"Μαζί τα φάγαμε" είχε πει κάποτε κάποιος.
Τι εννοεί ο ποιητής ?
Στεγνά κυριολεκτικά στέκει αυτό που είπε.
Με τη διαφορά όμως ότι ο μέσος πολίτης μπορεί να φοροδιέφευγε 500 ευρώ το χρόνο, ενώ ο Υπουργός Άμυνας ή ΥΠΕΧΩΔΕ επί Ολυμπιάδας να έτρωγε μερικά δις το χρόνο (τυχαία μεν αλλά απόλυτα ενδεικτικά τα νούμερα).
Η φράση "Μαζί τα φάγαμε" λειτουργεί συμψηφιστικά. Μπορεί να τα φάγαμε με αναλογία 100.000:1 αλλά είμαστε συνυπεύθυνοι 50-50, "μαζί τα φάγαμε"
Πάμε τώρα στην ατάκα copy-paste "Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται"
Κυριολεκτικά και αυτή ευσταθεί. Και οι μπάτσοι ασκούν βία και οι αναρχικοί και η Χρυσή Αυγή και οι γαύροι και τα Παόκια κλπ
Με τη διαφορά όμως ότι ο μπάτσος είναι υπάλληλος του κράτους, πληρώνεται από τη φορολογία μας και αν δεν κάνω λάθος έχει ορκιστεί να σέβεται το Σύνταγμα και τη νομιμότητα.
Ο αναρχικός ή ο Χρυσαυγίτης με τι από τα παραπάνω δεσμεύεται ?
Και φυσικά δεν αθωώνω τη βία του αναρχικού αλλά για αναρωτηθείτε έχει την ίδια βαρύτητα με την απρόκλητη βία του μπάτσου ή μιλάμε πάλι για αναλογίες 100-1?
Ομοίως συμψηφιστικά λειτουργεί και αυτή η ατάκα.
Επίσης αναρωτηθείτε τι σκοπούς εξυπηρετεί η φασιστική συμπεριφορά της αστυνομίας και ποιος θα προστατεύσει τον πολίτη από αυτή ?
skylaros
02/12/2014, 23:06
Σήμερα το τερματίσατε αλάνια !
SHOOTER045
02/12/2014, 23:17
για σπαστα και ξαναριξτα???ποιον αγωνα εννοεις???
α ναι...στην Βεροια οντως...327883
τον αυριανο γαυρο με μπαοκ
menelaos46
02/12/2014, 23:24
Eχεις σκεφτεί ποτέ οτι ο τρόπος σκέψης σου μπορεί να μη συμβαδίζει με τη πραγματικότητα?
:rolleyes:
Σαφώς, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αντεπιχείρημα....
blackbusa
02/12/2014, 23:34
τον αυριανο γαυρο με μπαοκ
προσεχε τα αυτογκολ μοναχα...;)
εκτος αν εισαι ο Judge Dredd να το ξερουμε...
Βελβεντό: Ένοχοι για ληστεία, αθώοι για τρομοκρατία οι έξι
http://tvxs.gr/news/ellada/enoxoi-gia-ti-listeia-athooi-gia-tin-egklimatiki-organosi-oi-eksi-toy-belbentoy
Εσυ το Ρωμανό τι τον θεωρείς πασιφιστή? Ειλικρινά τι κατεβαίνεις σε πορεία αλληλεγγυης και συμπαράστασης εφόσον δεν συμφωνείς με "αναρχικους και βια" ?
Δλδ για καθυστερημένους μας περνάς?
ελεος.. δλδ
blackbusa
03/12/2014, 00:10
Εσυ το Ρωμανό τι τον θεωρείς πασιφιστή? Ειλικρινά τι κατεβαίνεις σε πορεία αλληλεγγυης και συμπαράστασης εφόσον δεν συμφωνείς με "αναρχικους και βια" ?
ελεος.. δλδ
δηλαδη η πορεια σημερα εγινε για την αδικη φυλακιση του Ρωμανου η για το δικαιωμα που του δινουν οι νομοι να παρακολουθησει την σχολη που περασε???
αν δεν επιτρεποτανε να μην του εδιναν το δικαιωμα να δωσει καν εξετασεις...
ζηταμε ολοι δημοκρατια...ποια ομως....αυτη που μας αρεσει και μας βολευει???
δεν παει προσωπικα για εσενα για να μην παρεξηγηθουμε...
προφανως , ολοι εμεις οι βολεμένοι δεν μπορουμε να καταλάβουμε γιατι κάποιοι πιιτσιρικαδες
ειναι γνωστοι ως τρομοκράτες , χωρις να μπορέσουν ποτε να βρεθούν στοιχεία και να τους καταδικάσουν ως τετοιους .
έφαγαν τις μέγιστες ποινές για ληστεία (χωρις να ρίξουν ουτε ενα πυροβολισμό) ,χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
έγιναν και δόθηκαν οι βασανισμοι τους στην δημοσιότητα.
κρατουνται σε σκληρες συνθηκες και παρ ολα αυτα διαβασν και περασαν σε ΑΕΙ
αρνήθηκαν 500 ευρω απο το βρωμικο χερι του υπουργου.
τους στερούν εκδικητικά το δικαίωμά τους στην μόρφωση.
είναι στην τρίτη βδομάδα απεργίας πείνας
καποιοι , που δεν ειναι τοσο βολεμενοι οσο εμεις , μαλλον κατι εχουν παρει χαμπαρι και γι αυτο μαζεύτηκαν 6-7000 σημερα... και καποιοι μας διαταραξαν την ησυχία...
δεν μπορει κανεις να κατεβει στο κεντρο για ψωνια.... εχεις και τα τσαντίρια των Συριων στο συνταγμα... αισχος...
τι κανει η αστυνομία πΓια...
η "δημοκρατια" τελικα εκδικείται... και εμας το ονειρο μας το χαλασαν 2 σπασμένα αυτοκίνητα και δυο καδοι ...
παρακαλάτε μονο να μην σκοτώσουν και τον Ρωμανο με τις μαλακιες που κανουν...
ελεος.. δλδ
Φίλε μου δεν είπα ότι συμμετείχα στη πορεία.
Τους πέτυχα στη Σταδίου και στο γυρισμό για το σπίτι μου πέρασα από τα Εξάρχεια και είδα όσα συνέβησαν
xristos x
03/12/2014, 01:41
μην μπερδευεσαι
το οτι σκοτωθηκε ο Γρηγοροπουλος (απο εναν αχρηστο που δεν θα επρεπε ουτε καν να φοραει στολη,ποσο δε μαλλον να κραταει οπλο)δεν του δινει το δικαιωμα να κανει μια χωρα μπαχαλο διαπρατοντας εοπλες ληστειες,προς απαλοτριωση των χρηματων των αφεντικων ,για χρηματοδοτηση του αγωνα
Αλλος μπερδευεται προφανως.
Θα σταθω σε ενα σημειο αφου τα υπολοιπα απαντηθηκαν. Αχρηστος;; Αυτος ο χαρακτηρισμος σου ηρθε δηλαδη απο την πλουσια γλωσσα μας μονο;;; Βλεπεις εναν πιτσιρικο που κουβαλαει το φερετρο του κολλητου του , πετας ενα "αχρηστος" και παμε παρακατω;;; :(
Αν ειναι να μου πεις για κατι ασχετο με αυτο μην ΜΟΥ απαντας τιποτα καλυτερα (οχι για κανα αλλο λογο,αλλα εχουν ειπωθει ηδη)
Bladerunner
03/12/2014, 07:50
ολοι εμεις οι βολεμένοι δεν μπορουμε να καταλάβουμε
Και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας. Δυστυχώς!
Cpt. Haddock
03/12/2014, 08:44
[...]
Ζητάω πολλά;
Καλα, Μπαμπη, μην παιρνεις ορκο και για τις αλλες χωρες... 200 ατομα ήταν πριν 3 βδομαδες στη Ρεν σε μια διαδηλωση για τον θανατο ενος νεαρου οικολογου απο την αστυνομια και εγινε της κακομοιρας.
Επισης, αν νομιζετε οτι τα ΜΑΤ στην Ελλαδα βαρανε, δε θελετε να δειτε τα CRS στη Γαλλια τι κανουν...
Φίλε μου δεν είπα ότι συμμετείχα στη πορεία.
Τους πέτυχα στη Σταδίου και στο γυρισμό για το σπίτι μου πέρασα από τα Εξάρχεια και είδα όσα συνέβησαν
Oκ .. ειδα πολύ ανάλυση και θεώρησα οτι ήσουν στη πορεία. Να με συγχωρείς τότε.. λάθος μου.
spyrakos35
03/12/2014, 08:48
Επισης, αν νομιζετε οτι τα ΜΑΤ στην Ελλαδα βαρανε, δε θελετε να δειτε τα CRS στη Γαλλια τι κανουν...
Τωρα γιατι τους τη χαλας;
Cpt. Haddock
03/12/2014, 08:53
Τωρα γιατι τους τη χαλας;
Δε χαλαω τιποτα, ενημερωση κανω για τα της εσπερίας (πως λεγανε παλια: Ρεν, του ανταποκριτου μας) :D
Απο την αλλη, δεν καηκε το Παρισι οταν σκοτωθηκε ο διαδηλωτης (εφαγε χειροβομβιδα στην πλατη απο αστυνομικο), εγιναν φυσικα ενα σωρο διαδηλωσεις παντου αλλα εδω πιο πολυ ασχολουνται με το αν θα ειναι η Μαριν προεδρος το 2017 (οποτε και βλεπω να πηζει η ελλαδα στους γαλλους μεταναστες...)
Αυτα, συνεχιστε
προφανως , ολοι εμεις οι βολεμένοι δεν μπορουμε να καταλάβουμε γιατι κάποιοι πιιτσιρικαδες
ειναι γνωστοι ως τρομοκράτες , χωρις να μπορέσουν ποτε να βρεθούν στοιχεία και να τους καταδικάσουν ως τετοιους .
έφαγαν τις μέγιστες ποινές για ληστεία (χωρις να ρίξουν ουτε ενα πυροβολισμό) ,χωρίς κανένα ελαφρυντικό.
έγιναν και δόθηκαν οι βασανισμοι τους στην δημοσιότητα.
κρατουνται σε σκληρες συνθηκες και παρ ολα αυτα διαβασν και περασαν σε ΑΕΙ
αρνήθηκαν 500 ευρω απο το βρωμικο χερι του υπουργου.
τους στερούν εκδικητικά το δικαίωμά τους στην μόρφωση.
είναι στην τρίτη βδομάδα απεργίας πείνας
καποιοι , που δεν ειναι τοσο βολεμενοι οσο εμεις , μαλλον κατι εχουν παρει χαμπαρι και γι αυτο μαζεύτηκαν 6-7000 σημερα... και καποιοι μας διαταραξαν την ησυχία...
δεν μπορει κανεις να κατεβει στο κεντρο για ψωνια.... εχεις και τα τσαντίρια των Συριων στο συνταγμα... αισχος...
τι κανει η αστυνομία πΓια...
η "δημοκρατια" τελικα εκδικείται... και εμας το ονειρο μας το χαλασαν 2 σπασμένα αυτοκίνητα και δυο καδοι ...
παρακαλάτε μονο να μην σκοτώσουν και τον Ρωμανο με τις μαλακιες που κανουν...
+ όσα θες. Προσωπικά, με τρομάζει το πόσο αυτόματα πια μπαίνουμε στη θέση του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου που κάηκε, ενός τοίχου που γράφτηκε.. αλλά σε κάτι άλλες θέσεις καταπατημένης ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ δεν μπαίνουμε με τίποτα.
To thread εχει φτασει στις 51 σελιδες και καποιοι ακομη να καταλαβουν οτι μονο ενα ειναι το θεμα...
327889
Money...το λεγαν και οι Pink Floyd...
https://www.youtube.com/watch?v=wy04c-6DEgE
αλλά σε κάτι άλλες θέσεις καταπατημένης ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ δεν μπαίνουμε με τίποτα.[/QUOTE]
Μ αυτό μου θύμισες πάλι την καταπάτηση στο νομισματοκοπείο και το τι παίζετε εκεί αλλά άστο καλύτερα γιατί βλέπω να μακραίνει κι άλλο το θρεντ...
Αν θες σβήστο κιόλας !
paramedic
03/12/2014, 10:06
To thread εχει φτασει στις 51 σελιδες και καποιοι ακομη να καταλαβουν οτι μονο ενα ειναι το θεμα...
327889
:cry::lol::cry::lol:
Κομμουνιστές με δεξία τσέπη πάντα στην Ελλάδα. Αθανατοι!!!
:cry::lol::cry::lol:
Κομμουνιστές με δεξία τσέπη πάντα στην Ελλάδα. Αθανατοι!!!
ναι , αλλα...
;)
Cpt. Haddock
03/12/2014, 10:13
+ όσα θες. Προσωπικά, με τρομάζει το πόσο αυτόματα πια μπαίνουμε στη θέση του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου που κάηκε, ενός τοίχου που γράφτηκε.. αλλά σε κάτι άλλες θέσεις καταπατημένης ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ δεν μπαίνουμε με τίποτα.
Το κακο που εχουμε σαν λαος (χωρα ή οτι αλλο θες) ειναι οτι δε διανοουμαστε να μπουμε και στις δυο θεσεις. Πρέπει να ειμαστε ή στη μια ή στην αλλη. Δεν εισαι μαζι μας? Εισαι απέναντι (που ειπε κι αμανικος μερικες σελιδες πριν)
spyrakos35
03/12/2014, 10:19
Το κακο που εχουμε σαν λαος (χωρα ή οτι αλλο θες) ειναι οτι δε διανοουμαστε να μπουμε και στις δυο θεσεις. Πρέπει να ειμαστε ή στη μια ή στην αλλη. Δεν εισαι μαζι μας? Εισαι απέναντι (που ειπε κι αμανικος μερικες σελιδες πριν)
Ηλια.... Σωβρακοφανελα δεν παιρνω οτι και να γραψεις......
Cpt. Haddock
03/12/2014, 10:22
Ηλια.... Σωβρακοφανελα δεν παιρνω οτι και να γραψεις......
Καλυτερα. Να κυκλοφορουν και μερικα fjr να γελαμε :owned:
spyrakos35
03/12/2014, 10:31
Καλυτερα. Να κυκλοφορουν και μερικα fjr να γελαμε :owned:
Vas te faire foutre
menelaos46
03/12/2014, 11:19
Δεν ξέρω αν φταίει που έγινα 30, πάντως εμένα το σύστημα μιά χαρά μου φαίνεται... οι άνθρωποι είναι λίγο μαλάκες...
Δεν ξέρω αν φταίει που έγινα 30, πάντως εμένα το σύστημα μιά χαρά μου φαίνεται... οι άνθρωποι είναι λίγο μαλάκες...
Αυτο να το πεις στον κοσμο που περιμενει στην ουρα των συσσιτιων...............
menelaos46
03/12/2014, 12:00
Αυτο να το πεις στον κοσμο που περιμενει στην ουρα των συσσιτιων...............
Οι άνθρωποι είναι λίγο μαλάκες.....
Takata Dome
03/12/2014, 12:28
327889
Ελπίζω να είναι photoshop :lol:
Βρε μενελαε σε παρεξηγησα.
Μπα κ'εισαι κνιτης;
skylaros
03/12/2014, 12:34
Καλή ώρα !
Ελπίζω να είναι photoshop :lol:
Kι'ομως.....δεν ειναι....
C'est la vie
Βρε μενελαε σε παρεξηγησα.
Μπα κ'εισαι κνιτης;
ποια η διαφορά? :bawl:
Pan (dvs)
03/12/2014, 13:06
Ολοι κοιταζουνε την ευκολια τους.Βαζεις τον αλλο απεναντι και καθααααααααααααρισες.
Billymuse
03/12/2014, 13:11
Διχόνοια στα πάντα έχουμε απο το πιο σοβαρό μέχρι το πιο γελοίο θέμα που αφορά ενα κοινωνικό
σύνολο..και όταν έρθει και η ημιμάθεια σε συνδιασμό με την ''παιδεία'' που έχουμε δένει το γλυκό.
Αλλα και όποιος πάει απέναντι και στους δυο θα τον φάνε και οι δυο για να φαγωθούν στο τέλος μεταξύ τους..
spyrakos35
03/12/2014, 13:30
Αναρωτιεμαι τι θα λεγατε αν το οχημα που καψανε χτες ηταν δικο σας.....
amyroukai
03/12/2014, 13:36
Να καεί ο μολοτωφόρος μαζί με την φαμίλια του και τους φίλους του αφού αρρωστήσουν σοβαρά και μαστιγωθούν καθημερινά με τσουκνίδες ποτισμένες σε αλατόνερο και ξίδι μάλλον, αν κρίνω από το τι γράφεται για τις κλοπές... :lol:
skylaros
03/12/2014, 13:37
Ένα λεωφορείο και μια αναποδογυρισμένη καινούργια μερσεντές είδα στην tv. Προσωπικά θα έλεγα στην ασφάλεια πότε θα μου δώκει τα λεφτά!
spyrakos35
03/12/2014, 13:42
Ένα λεωφορείο και μια αναποδογυρισμένη καινούργια μερσεντές είδα στην tv. Προσωπικά θα έλεγα στην ασφάλεια πότε θα μου δώκει τα λεφτά!
Εχεις καλυψη για βανδαλισμο απο συγκεντρωση συμπαραστασης με υπονοια προβοκατσιας;
Ειδαλλως τα απαυτα μας θα παρεις.....
skylaros
03/12/2014, 13:52
Έχεις κάλυψη για κακόβουλες ενέργειες και βανδαλισμό, εγώ τουλάχιστον έχω :p
Billymuse
03/12/2014, 13:52
Εχεις καλυψη για βανδαλισμο απο συγκεντρωση συμπαραστασης με υπονοια προβοκατσιας;
Ειδαλλως τα απαυτα μας θα παρεις.....
Eχω δει Live να σπάνε και να καίνε BMW i35 και ο τύπος οταν γυρνάει να είναι σα να μη συνέβει τπτ..
φυσικά και το κάνουν για τις αποζημειώσεις
Δίνω το μπου..εχμ!αμαξι μου σε οργισμένο νέο με φαντασία.........
Τουλάχιστον απο κάποιον θα πάρω λεφτά, γιατί να αγοράσουν διλιτρο.....
akis_trevor
03/12/2014, 13:58
αν κρινουμε απο τις αποψεις μερικων εδω μεσα,σιγουρα....
μια χαρα το συστημα.
που εχει μεινει τοσος κοσμος ανεργος.
που δεν παιρνεις φραγκο αλλα θελουν να πληρωσεις τον ενφια,για τα λεφτα που αλλοι φαγανε.
που σου χρωστανε καποια λιγα χρηματα(το δημοσιο λεω)εδω και 6 μηνες και ακομα δεν ξερεις αν και ποτε θα τα παρεις.
που για να πας σε μια δημοσια υπηρεσια πρεπει να παρεις 3 μερες αδεια απτην δουλεια σου..
taisteal
03/12/2014, 13:59
Παραπλευρη απωλεια θα ελεγα.
Αυτο το "αθωα θυματα"δεν το εχω καταλαβει.
Κανενας δεν ειναι αθωος.
Billymuse
03/12/2014, 14:00
Εσεις που τους αγαπάτε και δεν τους τσουβαλιάζετε.. με τις υγείες σας..
327915
ΤΩΡΑ: Τα ΜΑΤ δέρνουν ΑΜΕΑ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών!!! (http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstalk/149090)
amyroukai
03/12/2014, 14:38
ΤΩΡΑ: Τα ΜΑΤ δέρνουν ΑΜΕΑ έξω από το Υπουργείο Οικονομικών!!! [/URL]
λογω της ημερας, φαντάζομαι.
MG-KTiNoS
03/12/2014, 15:21
του George Pittas
Αυτές τις μέρες με αφορμή τον Νίκο Ρωμανό έχω δει μερικά από τα χυδαιότερα "κείμενα" που έχουν γραφτεί ποτέ.
Είπα έχω δει και όχι "διαβάσει" γιατί κανένας κανονικός άνθρωπος δεν μπορεί να προχωρήσει σε ανάγνωση χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του.
Έχουμε γεμίσει με καθάρματα που παριστάνουν τους εισαγγελείς, με "ανθρώπους" που έχουν σκοτώσει την ψυχή τους-αν είχαν ποτέ- με εκείνη την αλητεία που ηδονίστηκε με την δημόσια διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών, με τάχα μου γνώστες, που αγνοούν πλήρως το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. για ανάλογες υποθέσεις.
Και όλα αυτά, σε μία χώρα που όσοι εξόντωσαν την Ελλάδα με καταχρήσεις και αρπαxτές δισεκατομμυρίων κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι με χαμόγελα Colgate. Καταραμένη χώρα καταραμένων γερόντων (στα μυαλά) μια «κοινωνία» που ανέβασε τον εμετό της Χρυσής Αυγής στα ύψη ζητά τα ρέστα της από έναν νεαρό που η ίδια φρόντισε να τον κάνει εχθρό της.
spyrakos35
03/12/2014, 15:24
Ποιος ειν τουτος;
soter3gm
03/12/2014, 15:42
Αυτό! που βλέπω είναι 54 σελίδες να λέει ο καθένας το μακρί του και το κοντό του ένας να έχει κάνει μπανακι (κατ’εμε τζάμπα} και πολλές μαγκιες του πληκτρολογίου
Ρε δεν το παρατατε το θέμα να ασχοληθήτε με κάνα μηχανάκι και να μην τρωγεσται με θέματα που δεν είναι για ένα φόρουμ μοτοσικλέτας ,και να ηρεμησουμε λιγουλακι !!!!!!!
menelaos46
03/12/2014, 18:05
αν κρινουμε απο τις αποψεις μερικων εδω μεσα,σιγουρα....
μια χαρα το συστημα.
που εχει μεινει τοσος κοσμος ανεργος.
που δεν παιρνεις φραγκο αλλα θελουν να πληρωσεις τον ενφια,για τα λεφτα που αλλοι φαγανε.
που σου χρωστανε καποια λιγα χρηματα(το δημοσιο λεω)εδω και 6 μηνες και ακομα δεν ξερεις αν και ποτε θα τα παρεις.
που για να πας σε μια δημοσια υπηρεσια πρεπει να παρεις 3 μερες αδεια απτην δουλεια σου..
Αυτό που πάντα φταίει το σύστημα και ποτέ εμείς και πάντα οι άλλοι πολύ μου αρέσει.......
menelaos46
03/12/2014, 18:06
Παραπλευρη απωλεια θα ελεγα.
Αυτο το "αθωα θυματα"δεν το εχω καταλαβει.
Κανενας δεν ειναι αθωος.
Όλοι αθώοι είναι ως να αποδειχτεί το αντίθετο...!!! :wave2:
el-Gatto
03/12/2014, 18:43
Αναρωτιέμαι τι θα έλεγες αν ο Γρηγορόπουλος - ο Ρωμανός - ο Καλτεζας - ο ........... - ο ........... - ο .........
ήταν γιός σου ,αδελφός σου , ανηψιός σου ,φίλος σου .... . . . . . .