View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
o_gavros
30/11/2014, 10:47
Όχι μόνο αμφιβάλλω αλλά διαφωνώ εντελώς.
Όταν όμως παραθετεις βίντεο από ελληνοψυχη του κωλου εκπομπή με τηλεσταρ τον Βελοπουλο, μου δίνεις να καταλάβω α)το υπόβαθρο απ'το οποίο ξεκινάς και β)ότι θα χάσω το χρόνο μου.
Ύψωσε περήφανα τη σημαία στο μπαλκόνι λοιπόν κι όλα θα φτιάξουν.
Μόνα τους.
GIOTIS750
30/11/2014, 10:52
Όχι μόνο αμφιβάλλω αλλά διαφωνώ εντελώς.
Όταν όμως παραθετεις βίντεο από ελληνοψυχη του κωλου εκπομπή με τηλεσταρ τον Βελοπουλο, μου δίνεις να καταλάβω α)το υπόβαθρο απ'το οποίο ξεκινάς και β)ότι θα χάσω το χρόνο μου.
Ύψωσε περήφανα τη σημαία στο μπαλκόνι λοιπόν κι όλα θα φτιάξουν.
Μόνα τους.
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ
ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΣΑΝ ΧΩΡΑ .
ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΕEEE????
o_gavros
30/11/2014, 10:53
Δεν είμαι κουκουες τσολια μου.
Κιπ γουοκιν
AristidisZ
30/11/2014, 10:57
δηλαδή όσοι γράψαν εδώ για την ασυδοσία των αστυνομικών είναι Σταλινικοί ;
ρε θα μου πέσει ο καφές από τα χέρια και έστρωσα και μοκέτα σήμερις λέμε...
GIOTIS750
30/11/2014, 11:01
δηλαδή όσοι γράψαν εδώ για την ασυδοσία των αστυνομικών είναι Σταλινικοί ;
ρε θα μου πέσει ο καφές από τα χέρια και έστρωσα και μοκέτα σήμερις λέμε...
OXI ΑΝ ΚΛΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΦΥΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
xristos x
30/11/2014, 11:05
OXI ΑΝ ΚΛΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑς ΦΥΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
Και πολυ καλα το καταλαβες απο 40 σελιδες,για το οτι εκλεψαν τα νερακι γινεται ολη η κουβεντα εδω και τιποτα αλλο. :plaf:
Να κανω μια ερωτηση, γιατι τα γραφεις ολα με κεφαλαια;;;
GIOTIS750
30/11/2014, 11:09
Και πολυ καλα το καταλαβες απο 40 σελιδες,για το οτι εκλεψαν τα νερακι γινεται ολη η κουβεντα εδω και τιποτα αλλο. Να κανω μια ερωτηση, γιατι τα γραφεις ολα με κεφαλαια;;;
ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕς ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙς ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΑΥΤΑ ΜΑς ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ
ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕς ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙς ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΑΥΤΑ ΜΑς ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ
Παλικαρι μου αυτα τα "κομματα" για τα οποια φωναζεις ειναι η ιδεολογια του νεοελληνα.
Δηλαδη σκατα.........
GIOTIS750
30/11/2014, 11:18
Παλικαρι μου αυτα τα "κομματα" για τα οποια φωναζεις ειναι η ιδεολογια του νεοελληνα.
Δηλαδη σκατα.........
Ετσι ακριβως αντε να δουμε ποτε θα δουμε ασπρη μερα μαυτους τους μαλακες που κανουν ταχα κουμαντο .
Ετσι ακριβως αντε να δουμε ποτε θα δουμε ασπρη μερα μαυτους τους μαλακες που κανουν ταχα κουμαντο .
Ασπρη μερα θα δουμε αν εμεις τολμησουμε να αλλαξουμε μυαλα.......
GIOTIS750
30/11/2014, 11:23
ΣΩΣΤΟΣ περα για περα !!
Μλκ γαμω τωρα παιζει και ρηπορτ απο το καναλι του ευωνυμου. :lol:
menelaos46
30/11/2014, 12:00
Αν πραγματικα δεν ξερεις (και ρωτας σε ενα φορουμ) τι μπορεις να κανεις (εσυ προσωπικα αλλά και ο καθενας μας) για να βελτιωσεις την κοινωνια, αυτο ειναι πραγματικα λυπηρο.
Χαριν της κουβεντας ομως, ας πω κι εγω την άποψή μου για την αστυνομια (η οποία ειναι και το θεμα μας).
Ο σκοπος του Νόμου και της αστυνομιας, ειναι να υπηρετουν και να προστατευουν τους πολιτες. Οι οποίοι πολιτες δεν διακρινονται - εχουν δηλαδη ισα δικαιωματα και ισες υποχρεωσεις.
Στην πραγματικοτητα ομως, ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οι πολιτες διακρινονται - δεν εχουν δηλαδη ισα δικαιωματα και ισες υποχρεωσεις.
Κατα ενα μικρο ποσοστο, ο Νόμος και η αστυνομια υπηρετουν και προστατευουν τους πολιτες.
Κατα το μεγαλυτερο (υπόλοιπο) ποσοστο, ο νόμος και η αστυνομια υπηρετουν και προστατευουν την οικονομικη και πολιτικη εξουσια, η οποία (ως εξουσια) ρυθμιζει τον νόμο και την λειτουργια της αστυνομιας προς όφελός της και οχι προς οφελος των (πολλων) πολιτων οπως και θα επρεπε.
Κατα τη γνωμη μου, αν καποιος βλεποντας τα παραπανω θελει να τα εχει καλα με τη συνείδησή του και δεν θελει να εθελοτυφλει, δεν θα καταδεχοτανε για μια θεσουλα στο δημοσιο και για ενα κομματι ψωμι να στραφεί εναντιον του λαου στον οποίο και ο ιδιος ανηκει.
:)
Και εδώ συμφωνούμε, ένα μεγάλο μέρος της αστυνομίας λειτουργεί για να υπερασπίζεται το κεφάλαιο ενώ δεν θα έπρεπε, αλλά εσύ θέλεις τον αστυνομικό να είναι ρυθμιστής του κράτους ενώ αυτός δεν είναι ο ρόλος του. Ο αστυνομικός είναι υπηρέτης του κράτους όμως και ρυθμιστής του κράτους μπορεί να είναι μόνο ο πολίτης.Φαντάσου λοιπόν σε κάθε διαδήλωση ο αστυνομικός αυτοβούλως να έλεγε "ωπ εδώ το κράτος καταπατεί το δικαίωμα του πολίτη... δεν πρέπει να κάνω τίποτα..."
Δεν θα υπήρχε κράτος.....
Και θέλω να καταλήξω λοιπόν ξανά στο ότι φταίμε όλοι μας για το κράτος που έχουμε. Όλοι ψηφίζουμε τοπικούς βουλευτές, δημάρχους, προέδρους... κλπ κλπ... και υπάρχουν πρόσφατα παραδείγματα για το πόσο ξέρει να σκέφτεται ο Έλληνας ψηφοφόρος... (βλπ ΜΠΕΟΣ)
menelaos46
30/11/2014, 12:13
Η ομαδα που τρωει το ξυλο!
Γιατι οι αλλοι ΔΕΝ προσφέρουν στον τοπο, κλεφτες ειναι ! Κλεφτες του τόπου μας.
<<Πέραν του γενικότερου ενδιαφέροντος, τονίζουμε ότι τα σχήματα φοροαποφυγής που αποκάλυψαν οι διαρροές του Λουξεμβούργου είναι παρόμοια με αυτό που η SOMO αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί η Εldorado Gold για να στέλνει τα κέρδη στα Μπαρμπέιντος μέσω Ολλανδίας και να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.>>
κανε τον κοπο να διαβάσεις λίγο
http://antigoldgr.org/blog/2014/11/09/luxleaks/
Αφιέρωσα λίγο χρόνο και πάλι δεν είμαι σε θέση να βγάλω συμπέρασμα για το συγκεκριμένο θέμα... πάντως είναι γεγονός πως κανείς δεν θέλει να πληρώνει φόρο... είτε έχει ένα μαγαζάκι είτε μία μαγαζάρα....
Και εδώ συμφωνούμε, ένα μεγάλο μέρος της αστυνομίας λειτουργεί για να υπερασπίζεται το κεφάλαιο ενώ δεν θα έπρεπε, αλλά εσύ θέλεις τον αστυνομικό να είναι ρυθμιστής του κράτους ενώ αυτός δεν είναι ο ρόλος του. Ο αστυνομικός είναι υπηρέτης του κράτους όμως και ρυθμιστής του κράτους μπορεί να είναι μόνο ο πολίτης.Φαντάσου λοιπόν σε κάθε διαδήλωση ο αστυνομικός αυτοβούλως να έλεγε "ωπ εδώ το κράτος καταπατεί το δικαίωμα του πολίτη... δεν πρέπει να κάνω τίποτα..."
Και θέλω να καταλήξω λοιπόν ξανά στο ότι φταίμε όλοι μας για το κράτος που έχουμε. Όλοι ψηφίζουμε τοπικούς βουλευτές, δημάρχους, προέδρους... κλπ κλπ... και υπάρχουν πρόσφατα παραδείγματα για το πόσο ξέρει να σκέφτεται ο Έλληνας ψηφοφόρος... (βλπ ΜΠΕΟΣ)
Φαντασου να κατεβει το παιδι σου σε μια πορεια για την παιδεια,και ο υπηρετης του κρατους του ανοιξει το κεφαλι.
Διαταγες του προισταμενου θα εκτελει και ετσι πρεπει.Ρομποτακι αβουλο.
Και καλα να παθει το κωλοπαιδο που τολμα να διαμαρτυρεται................
KAWAMANRIDER
30/11/2014, 12:26
αφου συνεχιζεται ακομα το υπερθρεντ για τα νερα και οχι για τα κρουασαν :lol:οπως παλιοτερα , ας γραψω ,
δηλαδη τωρα πρεπει να πιστεψουμε οτι οι αστυνομικοι καταπατουν τα δημοκρατικα δικαιωματα αυτων που διαδηλωνουν , πλακα κανουμε , στην πραγματικοτητα οι αστυνομικοι υπερασπιζονται τουλαχιστον το 70% του ελληνων ψηφοφορων , δηλαδη το ποσοστο που επελεξε να παραμεινει σε μνημονιακη πολιτικη και αντιπροσωπευεται απο την σημερινη κυβερνηση που ουσιαστικα ουτε αυτη φταιει αφου οι πολιτες της εδωσαν εντολη να συνεχισει το εργο της ,
θεωρουμε δημοκρατικο να εμφανιζεται ενα πενυχρο ποσοστο πολιτων να διαδηλωσει και να καταπιεζει την πλειοψηφια που γουσταρει να κατσει σπιτι της και να ψηφιζει δυτικη ευρωπη αμασητα και καυτο μνημονιο και φταινε για αυτο η αστυνομια και οι πολιτικοι ?
πραγματικα λυπαμαι που αποκαλουνται φασιστες οι αστυνομικοι οταν το μεγαλυτερο ποσοστο των ελληνων πολιτων κουβαλαει ακομα αντιληψεις ρατσισμου φυλετικου και κοινωνικου και φανατικα ψηφιζει και υποστηριζει ενα οικονομικο απαρχαιντ που εχει εδρεωθει στην ιδια του την χωρα και εχει τον αστυνομικο που εκτελει εντολες να προστατευσει τους εκλεγομενους εκπροσωπους και το πολιτικο συστημα που υπενθιμιζω με εκλογες βγηκε , δημοκρατικοτατα δηλαδη απο τους ιδιους τους πολιτες ,
συγνωμη κιολας , αλλα οι αστυνομια που εχουμε μεσα απο την κοινωνια αυτη παραγεται που ζουμε και για να μην εχουμε αυταπατες αν ο αγωνας δεν ειναι μαζικος και λαικος δυστυχως δεν δικαιωνεται , δεν το λεω εγω αυτο , το λεει το συνθημα και η ιστορια , μπορει να υπαρχει μεριδα των πολιτων και των αστυνομικων που να θελει και να μπορει να σκεφτει διαφορετικα αλλα δυστυχως αγορια , ειστε - ειμαστε μονοι μας , τα πρωτα εκατο χρονια μονο ειναι δυσκολα , κουραγιο να απολαυσουμε την μειονοτικη μας συμμετοχη στην ελευθερη δημοκρατικη ελλαδα του σημερα :lol:
akis_trevor
30/11/2014, 12:27
Φαντάσου λοιπόν σε κάθε διαδήλωση ο αστυνομικός αυτοβούλως να έλεγε "ωπ εδώ το κράτος καταπατεί το δικαίωμα του πολίτη... δεν πρέπει να κάνω τίποτα..."
Αρα ειμαστε ολοι πιονια που πρεπει να κανουμε οτι μας λεν..προσωπικοτητα μηδεν,αμα τους πουν κοπανατε γερους και μαθητες,αυτο πρεπει να κανουν....και μοκις τελειωσουν την δουλεια τους.....μπεεεεεεεε...
Οσο για εμας και τις ψηφους μας,το λεω εδω και χρονια οτι δικο μας το μαχαιρι δικο μας και το καρπουζι...απλα μερικοι δεν ριξαμε ποτε ψηφο σε πρασινο μπλε καρεκλοκενταυρους...
menelaos46
30/11/2014, 13:21
Φαντασου να κατεβει το παιδι σου σε μια πορεια για την παιδεια,και ο υπηρετης του κρατους του ανοιξει το κεφαλι.
Αυτό που είπα εγώ από αυτό που λες εσύ έχει μεγάλη διαφορά.
menelaos46
30/11/2014, 13:25
Αρα ειμαστε ολοι πιονια που πρεπει να κανουμε οτι μας λεν..προσωπικοτητα μηδεν,αμα τους πουν κοπανατε γερους και μαθητες,αυτο πρεπει να κανουν....και μοκις τελειωσουν την δουλεια τους.....μπεεεεεεεε...
Οσο για εμας και τις ψηφους μας,το λεω εδω και χρονια οτι δικο μας το μαχαιρι δικο μας και το καρπουζι...απλα μερικοι δεν ριξαμε ποτε ψηφο σε πρασινο μπλε καρεκλοκενταυρους...
Όταν είσαι σε ένοπλο σώμα έχεις τους νόμους, τους κανονισμούς και το Σύνταγμα που πρέπει να υπηρετείς αλλά το "πως" θα γίνει αυτό δεν έχεις τη δυνατότητα να το φιλοσοφήσεις ούτε να το επιλέξεις καθώς υπάρχει μία ιεραρχία. Διαφορετικά όποιος ήθελε θα έκανε ότι ήθελε. Και ειλικρινά δε βρίσκω τίποτα παράλογο σε αυτό. Βέβαια εντολή "σπάστε τους τα κεφάλια" δε δίνεται ποτέ. Το ότι γίνονται έκτροπα είναι επειδή μερικοί δεν είναι κατάλληλοι...
gior-gos
30/11/2014, 14:27
αλλά εσύ θέλεις τον αστυνομικό να είναι ρυθμιστής του κράτους ενώ αυτός δεν είναι ο ρόλος του.
Δεν ειπα πουθενα οτι θελω τον αστυνομικο να ειναι ρυθμιστης του κρατους. Ξαναποστάρω:
Κατα το μεγαλυτερο (υπόλοιπο) ποσοστο, ο νόμος και η αστυνομια υπηρετουν και προστατευουν την οικονομικη και πολιτικη εξουσια, η οποία (ως εξουσια) ρυθμιζει τον νόμο και την λειτουργια της αστυνομιας προς όφελός της και οχι προς οφελος των (πολλων) πολιτων οπως και θα επρεπε.
---
Ο αστυνομικός είναι υπηρέτης του κράτους όμως και ρυθμιστής του κράτους μπορεί να είναι μόνο ο πολίτης το χρημα και το προσωπικο συμφερον των τιμιων αρχοντων της εξουσιας. Φαντάσου λοιπόν σε κάθε διαδήλωση ο αστυνομικός αυτοβούλως να έλεγε "ωπ εδώ το κράτος καταπατεί το δικαίωμα του πολίτη... δεν πρέπει να κάνω τίποτα..."
Κατα τ αλλα συμφωνουμε. Για αυτο λοιπον ξαναποστάρω:
Κατα τη γνωμη μου, αν καποιος βλεποντας τα παραπανω θελει να τα εχει καλα με τη συνείδησή του και δεν θελει να εθελοτυφλει, δεν θα καταδεχοτανε για μια θεσουλα στο δημοσιο και για ενα κομματι ψωμι να στραφεί εναντιον του λαου στον οποίο και ο ιδιος ανηκει.
---
---
...στην πραγματικοτητα οι αστυνομικοι υπερασπιζονται τουλαχιστον το 70% του ελληνων ψηφοφορων...
---
θεωρουμε δημοκρατικο να εμφανιζεται ενα πενυχρο ποσοστο πολιτων να διαδηλωσει και να καταπιεζει την πλειοψηφια...
---
πραγματικα λυπαμαι που αποκαλουνται φασιστες οι αστυνομικοι...
εχει τον αστυνομικο που εκτελει εντολες να προστατευσει τους εκλεγομενους εκπροσωπους και το πολιτικο συστημα που υπενθιμιζω με εκλογες βγηκε , δημοκρατικοτατα δηλαδη απο τους ιδιους τους πολιτες ,
---
συγνωμη κιολας , αλλα οι αστυνομια που εχουμε μεσα απο την κοινωνια αυτη παραγεται που ζουμε και για να μην εχουμε αυταπατες αν ο αγωνας δεν ειναι μαζικος και λαικος δυστυχως δεν δικαιωνεται , δεν το λεω εγω αυτο , το λεει το συνθημα και η ιστορια ,...
Μιας και επικαλεισαι την ιστορια, ας θυμηθουμε το δημοκρατικα εκλεγμενο καθεστως της 4ης Αυγουστου, την δημοκρατικα εκλεγμενη κατοχικη και μεταπολεμικη κυβερνηση, οπως και την επισης δημοκρατικοτατα εκλεγμενη απριλιανή "επανάσταση".
Ποιά ακριβως πλειοψηφια υπερασπιστηκε (με υπερβαλλων ζηλο κιολας) η αστυνομια;
Πως χαρακτηριζονται τα παραπανω καθεστωτα τα οποία υπηρετησε (ειπαμε, με υπερβαλλων ζηλο κιολας) η αστυνομια;
Απο ποίες κοινωνιες παραχθηκε η αστυνομια των παραπανω καθεστωτων;
Αν και ειμαι συνυπευθυνος, θα προτιμουσα να αφησουμε την ιστορια στην ησυχια της ;)
akis_trevor
30/11/2014, 14:27
Όταν είσαι σε ένοπλο σώμα έχεις τους νόμους, τους κανονισμούς και το Σύνταγμα που πρέπει να υπηρετείς αλλά το "πως" θα γίνει αυτό δεν έχεις τη δυνατότητα να το φιλοσοφήσεις ούτε να το επιλέξεις καθώς υπάρχει μία ιεραρχία. Διαφορετικά όποιος ήθελε θα έκανε ότι ήθελε. Και ειλικρινά δε βρίσκω τίποτα παράλογο σε αυτό. Βέβαια εντολή "σπάστε τους τα κεφάλια" δε δίνεται ποτέ. Το ότι γίνονται έκτροπα είναι επειδή μερικοί δεν είναι κατάλληλοι...
Μπορει να μην λενε σπαστε τους τα κεφαλια,αλλα δεν θα περασουν αυτην την γραμμη,με καθε κοστος.το ιδιο δεν ειναο;
Εγω κανω διανομη φαρμακα.αν μου πει το αφεντικο μου,θα πας το δρομολογιο που κανει μια ωρα σε 40 λεπτα= θα τρεχεις πανικοβλητος,ε σορρυ δεν θα σκοτωθω κιολας.
Και ας πουμε οτι μερικοι δεν ειναι καταλληλοι γιαυτο γινονται εκτροπα,ποιος τους επιλεγει;;μηπως ακριβως γιαυτο τον λογο,ειναι στα ματια των ανωτερων καταλληλοι;
Παντως δεν πιστευα οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν θελουν να δουν την αληθεια μετα απο τοσα που εχουν δει τα ματια μας...
menelaos46
30/11/2014, 14:35
Και ας πουμε οτι μερικοι δεν ειναι καταλληλοι γιαυτο γινονται εκτροπα,ποιος τους επιλεγει;;μηπως ακριβως γιαυτο τον λογο,ειναι στα ματια των ανωτερων καταλληλοι;
Παντως δεν πιστευα οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν θελουν να δουν την αληθεια μετα απο τοσα που εχουν δει τα ματια μας...
Εγώ πάντως νομίζω ότι βλέπω την αλήθεια. Ωστόσο αν (όπως όλα δείχνουν) βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι, εύχομαι τα ΜΑΤ να έχουν τριαντάφυλλα αντί για γκλοπ....
Κάτω οι χούντες. Όλες όμως...
SHOOTER045
30/11/2014, 16:54
Εγώ πάντως νομίζω ότι βλέπω την αλήθεια. Ωστόσο αν (όπως όλα δείχνουν) βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι, εύχομαι τα ΜΑΤ να έχουν τριαντάφυλλα αντί για γκλοπ....
Τα τριαντάφυλλα έχουν αγκάθια ,και μπορεί να πληγωθεί κανένα χέρι.
Δεν λες καλύτερα γαρύφαλλα...
spyrakos35
30/11/2014, 16:54
θα καταργηθούν άμεσα, με την ανακοίνωση του αποτελέσματος λέμε.... μη σου πω θα αυτοδιαλυθούν.... :lol:
Το ότι γίνονται έκτροπα είναι επειδή μερικοί δεν είναι κατάλληλοι...
Λάθος.
Είναι κατάλληλοι και πάρα πολύ μάλιστα. Για ''μπάτσοι'' 'ομως και μόνο γι΄ αυτό.......................
nick_VFR
30/11/2014, 18:27
Και από ο,τι λέγεται, τους δεσμοφύλακες και τους βασανιστές της χούντας δεν τους βοήθησε πολύ το "εντολές εκτελούσα" όταν δικάστηκαν για όσα έκαναν επί χούντας...
327724
makaros33
30/11/2014, 18:27
μην ξεφυγει το θεμα.
42 σελίδες και να ξεφυγη τώρα ????
akis_trevor
30/11/2014, 19:07
δεν νομιζω οτι μιλησε κανεις για συριζα vs νδ και η "γραμμη" που θα δινεται στα ματ...μην το παμε αλλου το θεμα...
skylaros
30/11/2014, 20:13
Εγώ πάλι πιστεύω πως αν βγει ο Σύριζα, θα πέσουν κορμιά από σώματα της αστυνομίας. Τι θέλω να πω; Θα δουλέψει παρακράτος υπερωρίες κάργα! Πολλά σώματα θα βαράνε στο ψαχνό γιατί απλά δε θα υπακούν και γιατί θα έχουν ¨εντολές" να δημιουργούν καταστάσεις. Στην τελική αν ήμουν ΝΔ γιατί να μη χρησιμοποιήσω τη ραχοκοκαλιά του κράτους που η ίδια έχω στήσει τόσο χρόνια για να δημιουργεί συνθήκες έντασης έτσι ώστε να λέω στα κανάλια α βλέπεται αυτά θέλετε να γίνονται? Φυσικά επειδή όπως όλοι οι φασίστες είναι κότες, όταν θα αναγκαστούν οι του Σύριζα να κόψουν μερικά κεφάλια παίζει να χαλαρώσει το πράμα, αλλά μέχρι να στρώσει η συνθήκη (αν στρώσει γιατί άλλο 45% + της ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ το 81-89 και άλλο το τριαντάρι του ΣΥΡΙΖΑ) θα πέσουν κορμιά!
SHOOTER045
30/11/2014, 20:48
Αυτή η ραχοκικραχοκοκαλιά έχει και αριστερό κομμάτι στις τάξεις τις,αρκετα ενεργό, και πολυπληθες.
Οπότε το< φύγε εσύ, έλα εσύ > είναι εύκολο να γίνει ώστε να εξαλειφθεί κάθε σκέψη προβοκάτσιας από την δεξιά ραχοκοκαλιά, άρα αυτό το σενάριο δεν παίζει
skylaros
30/11/2014, 20:56
Πες μου 3 στελέχη της Α.Π. από το βαθμό του Ταξίαρχου και πάνω που είναι οργανωμένοι "αριστεροί" Μη μου πεις κάνα ΠΑΣΟΚΟ ε?
SHOOTER045
30/11/2014, 21:09
Δεν ξέρω, και δεν σου λέω ψέματα γιατί δεν ασχολούμαι.
Την φυλλάδα που βγάζουν και στέλνουν στα Α/Τ την ξέρω, και βλέπω ότι υπάρχουν αρκετοί βαθμοφοροι.
Τώρα το τι φαίνεται και τι είναι ο καθένας δεν το ξέρω και δεν με νοιάζει, ούτε με συνδικαλισμό ασχολούμαι ούτε με κοματα, αφού και ο συνδικαλισμός βρωμάει κοματικοποιησης με υποσχέσεις καρέκλας,εκτος αυτού οι περισσότεροι συνδικαλιστές απέχουν χροοοοονια απ το πεζοδρόμιο
taisteal
30/11/2014, 21:13
Ρε αφηστε το να παει στον αγυριστο το θρεντ,δεν βγαινει ακρη.
akis_trevor
30/11/2014, 21:14
ειχα σταματησει καιρο να γραφω,τωρα που ξαναρχισα θες να το σχολασουν;;;περιμενε 1-2 μερες.... :p
γιατι ρε?
μια χαρα δεν ειναι να βλεπεις τι ομορφα στελνουνε τη μπαλα στην κερκιδα μολις τους δωσουμε λιγο χωρο?
τους δινεις ενα σκασμο επιχειρηματα, αποδειξεις κλπ που εχεις ματωσει να διαβαζεις η μπορει να εχεις ματωσει και στον δρομο, τους το αναλυεις, τους το κανεις νιανια και σου λενε για την ελλαδαρα, τη μερκελ, την αριστερα, τον σταλιν.
και δεν ειναι επειδη εχουν iq μακαρονιου, αλλα γιατι αυτη η αναγκη τους για εξουσια και επιβολη ειναι εκεινη που προσπαθουνε να κανουνε το ασπρο/μαυρο με σκοπο να επιβαλουνε την παρουσια τους παντου. μεχρι να το πετυχουνε, οποτε η μπαλα θα ειναι στα ποδια τους μονιμα θα την στελνουνε στην κερκιδα για να αποπροσανατολισουνε και να κερδισουνε χρονο για να δειξουν το καλο τους ψευτικο προσωπειο. βεβαια παντα θα υπαρχουνε καποιοι που θα χαφτουνε το παραμυθι τους και ολο και θα ζυγωνουνε. αλλα οσο ειμαστε εδω και οσοι δε τρωμε φουμαρα τοσο θα δυσκολευει το πραμα.
menelaos46
30/11/2014, 21:35
δεν νομιζω οτι μιλησε κανεις για συριζα vs νδ και η "γραμμη" που θα δινεται στα ματ...μην το παμε αλλου το θεμα...
Θέλω αν πω ότι κάθε αντιπολίτευση δημιουργεί επεισόδια, όχι ότι έχει σημασία το κόμμα. Απλώς μερικοί πιστεύουν ότι όποιος ορκίζεται στο λαό έχει και αγαθές προθέσεις....
o_gavros
30/11/2014, 21:38
όπως το λέει ο Τρούπης.
όχι μόνο στο φόρουμ,το οποίο στην τελική μικρή επίδραση (μάλλον) έχει, αλλά κυρίως στις παρέες μας εκεί όξω.
43 σελίδες και μπρος στα στοιχεία, όλοι τους την παλαβή για την ταμπακιέρα. κάτι λέει αυτό.
PetranGR
30/11/2014, 22:59
Θα πώ κάτι για να πέσουν και οι τόνοι και για να κράξετε όλοι εμένα...
Αν όλοι οι "αστυνομικοί" ήταν σαν τον Δημητράκη μας, πιστέψτε με ... όλοι θα ξεφεύγαμε τόσο αργός που είναι στον δρόμο... Μόνο για βρούμ βρούμ είναι,και θα ήμασταν όλοι καλύτερα.Χώρια οτι δεν θα σε άφηναν σε χλωρό κλαρί αν δεν μιλούσατε για μηχανές :D
(Το λέω με χιούμορ και χαμόγελο,μην με πάρετε με τις πέτρες επειδή είναι γραπτός λόγος και δεν φαίνετε καθαρά πως το εννοώ)
όπως το λέει ο Τρούπης.
όχι μόνο στο φόρουμ,το οποίο στην τελική μικρή επίδραση (μάλλον) έχει, αλλά κυρίως στις παρέες μας εκεί όξω.
43 σελίδες και μπρος στα στοιχεία, όλοι τους την παλαβή για την ταμπακιέρα. κάτι λέει αυτό.
κατι? Δλδ δεν ειναι ολοφάνερο οτι μόνο "κάποιοι"έχουν δίκιο?
Βέβαια θα ηταν παράλογο να υποστηρίζω κάτι, να έχω στηριξει του πιστευω μου σε μια οπτική, και τώρα εσείς μέσα σε 5 γραμμες και σε 225 επιχειρήματα να με ζαλισετε και να μου κρεμνίσετε το είναι μου.
Ας μας πει κάποιος απο τους απο πάνω 3 ΤΡΙΑ! σοβαρά επιχειρήματα, για να ανατρέψει τα παρακάτω.
Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ χρησιμοποιούν αδικαιολόγητη βια στον πολίτη.
Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ αντι να ειναι υπηρέτες του νόμου είναι υπηρέτες διαφόρων επωνύμων, και εαν αυτο αντιτίθεται σε αυτό που θεωρούν ηθικό γιατί δεν παρατιούνται οπως θα έκανε ενας οποιοσδήποτε ηθικός άνθρωπος.
Ποτε και πως είναι πρόθυμοι να κάνουν πράξη το άρθρο του συντάγματος που αναφέρει οτι ο Ελλην ειναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί την δημοκρατία το σύνταγμα και τους νόμους.
1ον όταν η κυβέρνηση πιστεύει οτι οι πολίτες αντιδρούν σε αυτόν ?
2ον όταν η κυβέρνηση καταστρατηγεί το σύνταγμα?
ΥΓθα μου αρκούσε και μονο στα μπλε να πάρω μια απάντηση
menelaos46
30/11/2014, 23:36
Βέβαια θα ηταν παράλογο να υποστηρίζω κάτι, να έχω στηριξει του πιστευω μου σε μια οπτική, και τώρα εσείς μέσα σε 5 γραμμες και σε 225 επιχειρήματα να με ζαλισετε και να μου κρεμνίσετε το είναι μου.
Ας μας πει κάποιος απο τους απο πάνω 3 ΤΡΙΑ! σοβαρά επιχειρήματα, για να ανατρέψει τα παρακάτω.
Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ αντι να ειναι υπηρέτες του νόμου είναι υπηρέτες διαφόρων επωνύμων, και εαν αυτο αντιτίθεται σε αυτό που θεωρούν ηθικό γιατί δεν παρατιούνται οπως θα έκανε ενας οποιοσδήποτε ηθικός άνθρωπος.
Ποτε και πως είναι πρόθυμοι να κάνουν πράξη το άρθρο του συντάγματος που αναφέρει οτι ο Ελλην ειναι υποχρεωμένος να υπερασπιστεί την δημοκρατία το σύνταγμα και τους νόμους.
Όταν η κυβέρνηση καταστρατηγεί το σύνταγμα έχουμε ευκαιρία, μία φορά την τετραετία περίπου!
xarisiero
01/12/2014, 00:21
Βλέπω αφαιρέθηκαν δυο μήνυματακια......Γιατί??? Αφήστε τα εκεί να βλέπουμε την ποιότητα ενός δημοκρατικού και υγειους διάλογου ανάμεσα σε αλληλέγγυους μοτοσυκλετιστες....:beer:
Οπως ειπες φιλε μου
Ναι Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ χρησιμοποιούν συχνά αδικαιολόγητη βια στον πολίτη.
Ναι Οι αστυφύλακες-ΜΑΤ αντι να ειναι υπηρέτες του νόμου είναι υπηρέτες διαφόρων επωνύμων. Προφανώς για να πουλήσουν εκδούλευση κάποιοι ανώτατοι...
Τέλος όσο αφορά τις παραιτήσεις κτλ... νομίζω πως καταλαβαινεις πόσο δύσκολο είναι να στερείς απο την οικογένεια σου το ψωμάκι....Δυστυχώς το σύστημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι έτσι κατασκευασμενο του στιλ, Πονάει χερι....Κόψει χέρι άρα όποιος μιλάει απλά την έβαψε......
Επομένως προσωπική άποψη. Ο καθένας από την μεριά του ας κάνει οτι θεωρεί σωστό για να φέρεται ως άνθρωπος απέναντι σε ανθρώπους, και να μπορεί να κοιμάται ήσυχος με την συνείδηση του...
όσοι πράττουν τα αντίθετα τους αξίζει το όποιο κράξιμο....μακάρι να μπορούσε να γίνει κάποιος διαχωρισμός αλλά δυστυχώς δεν... όπως φαίνεται.
Pan (dvs)
01/12/2014, 08:03
Kαλα δεν γ@μ@ει κανεις σε αυτο το μαγαζι?
amyroukai
01/12/2014, 09:18
Kαλα δεν γ@μ@ει κανεις σε αυτο το μαγαζι?
Δεν εχεις προλαβει τις παλιες καλες μερες. Μεχρι και στοιχηματα επαιζαν, ποιος θα παρει τις καινουριες πρωτος...
KAWAMANRIDER
01/12/2014, 09:31
Δεν ειπα πουθενα οτι θελω τον αστυνομικο να ειναι ρυθμιστης του κρατους. Ξαναποστάρω:
---
Κατα τ αλλα συμφωνουμε. Για αυτο λοιπον ξαναποστάρω:
---
---
Μιας και επικαλεισαι την ιστορια, ας θυμηθουμε το δημοκρατικα εκλεγμενο καθεστως της 4ης Αυγουστου, την δημοκρατικα εκλεγμενη κατοχικη και μεταπολεμικη κυβερνηση, οπως και την επισης δημοκρατικοτατα εκλεγμενη απριλιανή "επανάσταση".
Ποιά ακριβως πλειοψηφια υπερασπιστηκε (με υπερβαλλων ζηλο κιολας) η αστυνομια;
Πως χαρακτηριζονται τα παραπανω καθεστωτα τα οποία υπηρετησε (ειπαμε, με υπερβαλλων ζηλο κιολας) η αστυνομια;
Απο ποίες κοινωνιες παραχθηκε η αστυνομια των παραπανω καθεστωτων;
Αν και ειμαι συνυπευθυνος, θα προτιμουσα να αφησουμε την ιστορια στην ησυχια της ;)
η αναφορα στην ιστορια ηταν για να τονισω οτι αν δεν υπαρχει συλλογικη αντιδραση απο το μεγαλυτερο ποσοστο του πλυθησμου η κατασταση δεν ανατρεπεται απο μειονοτητες ,
αν δεν θελαμε στην ελλαδα φασιστικη αστυνομια , δεν θα ειχαμε ;)
skylaros
01/12/2014, 10:16
Δεν εχεις προλαβει τις παλιες καλες μερες. Μεχρι και στοιχηματα επαιζαν, ποιος θα παρει τις καινουριες πρωτος...
Πόσοι την πάτησαν από αυτό το παιχνιδάκι ? :p
gior-gos
01/12/2014, 14:07
αν δεν θελαμε στην ελλαδα φασιστικη αστυνομια , δεν θα ειχαμε ;)
Δηλαδη στις παρακατω περιπτωσεις
...το δημοκρατικα εκλεγμενο καθεστως της 4ης Αυγουστου, την δημοκρατικα εκλεγμενη κατοχικη και μεταπολεμικη κυβερνηση, οπως και την επισης δημοκρατικοτατα εκλεγμενη απριλιανή "επανάσταση".
να υποθεσω πως θελαμε τα καθεστωτα αυτα; και την αντιστοιχη αστυνομια των καθεστωτων αυτων;
Billymuse
01/12/2014, 14:17
να υποθεσω πως θελαμε τα καθεστωτα αυτα; και την αντιστοιχη αστυνομια των καθεστωτων αυτων;
Μα γιατί και τώρα στις μέρες μας το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ξύλου στον Πολίτη κάνει οτι μπορεί για να
το επαναφέρει στις ένδοξες εκεινες μέρες
chillipf
01/12/2014, 14:49
:a014:
γιατι ρε?
μια χαρα δεν ειναι να βλεπεις τι ομορφα στελνουνε τη μπαλα στην κερκιδα μολις τους δωσουμε λιγο χωρο?
τους δινεις ενα σκασμο επιχειρηματα, αποδειξεις κλπ που εχεις ματωσει να διαβαζεις η μπορει να εχεις ματωσει και στον δρομο, τους το αναλυεις, τους το κανεις νιανια και σου λενε για την ελλαδαρα, τη μερκελ, την αριστερα, τον σταλιν.
και δεν ειναι επειδη εχουν iq μακαρονιου, αλλα γιατι αυτη η αναγκη τους για εξουσια και επιβολη ειναι εκεινη που προσπαθουνε να κανουνε το ασπρο/μαυρο με σκοπο να επιβαλουνε την παρουσια τους παντου. μεχρι να το πετυχουνε, οποτε η μπαλα θα ειναι στα ποδια τους μονιμα θα την στελνουνε στην κερκιδα για να αποπροσανατολισουνε και να κερδισουνε χρονο για να δειξουν το καλο τους ψευτικο προσωπειο. βεβαια παντα θα υπαρχουνε καποιοι που θα χαφτουνε το παραμυθι τους και ολο και θα ζυγωνουνε. αλλα οσο ειμαστε εδω και οσοι δε τρωμε φουμαρα τοσο θα δυσκολευει το πραμα.
Ύπάρχει και κάτι άλλο. Εκτός από την πολιτική διάσταση, υπάρχει και η ηθική.
Εμείς διαφωνούμε για το ρόλο που έχουν αναλάβει και για τις ποικίλες συνέπειες της ανάληψης του ρόλου στην προσωπικότητα και τη συμπεριφορά. Δεν τους μηδενίζουμε σαν ανθρώπους, δε θέλουμε να πάθουν τίποτα. Δε θέλουμε να πάθει τίποτα κανένας στην τελική, αλλά να ζουν όλοι, ισότιμα, ισόνομα, αξιοπρεπώς, παραγωγικά, ανθρώπινα. Να μην είναι παράσιτο κανείς κανένος, να μην καταπιέζει κανένας, κανένα. Θέλουμε να ξεκινάμε το βλέμα μας πρώτα από τα κάτω για να παίρνουμε από εκεί το μέτρο της ανάγκης. Να εξισωθούμε όλοι προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Αυτά θέλουμε. Αυτά είναι ιδανικά, αυτά είναι κοινωνικές αξίες για κοινωνίες που θέλουν να είναι καθολικά ισότιμες. ( Εκτός και αν η έννοια της ισότητας τελικά πονάει πολύ, είναι τρε πασε και πρέπει να συζητήσουμε ξανά για το Διαφωτισμό στο 2014 )
Τόσο καιρό σε διάφορες συζητήσεις που παρακολουθώ, διαπιστώνω ότι η άλλη πάντα, το μόνο για το οποίο είναι ικανή είναι για ολέθρους και έρημα τοπία. Το μόνο που θέλει να παράγει είναι θάνατο και φρίκη. Το μόνο που τη φτιάχνει είναι η άσκηση κτηνώδους εξουσίας, τα όπλα, τα μπράτσα, οι εικόνες μιας κοινωνίας - ανοιχτής φυλακής. Το ηθικό της επίπεδο, το λεξιλόγιο, η πρόθεση, τα βλέματα, οι πρακτικές, οι συμπεριφορές και το άκρως βεβαρυμένο ιστορικό, είναι τρανή απόδειξη για τον κόσμο που επιδιώκουν να δημιουργηθεί. Κόσμος συστηματικής καταστροφής, βανδαλισμού, πόνου, εγκλημάτων και φρίκης. Και όταν τους τα θυμίζεις όλα αυτά, το τόπι παίζεται στο βοηθητικό.
Ο καθένας από την καθημερινότητά του κρίνεται για το ποιον από τους δύο κόσμους θέλει, γι αυτόν και τους γύρω του.
menelaos46
01/12/2014, 16:39
Ύπάρχει και κάτι άλλο. Εκτός από την πολιτική διάσταση, υπάρχει και η ηθική.
Εμείς διαφωνούμε για το ρόλο που έχουν αναλάβει και για τις ποικίλες συνέπειες της ανάληψης του ρόλου στην προσωπικότητα και τη συμπεριφορά. Δεν τους μηδενίζουμε σαν ανθρώπους, δε θέλουμε να πάθουν τίποτα. Δε θέλουμε να πάθει τίποτα κανένας στην τελική, αλλά να ζουν όλοι, ισότιμα, ισόνομα, αξιοπρεπώς, παραγωγικά, ανθρώπινα. Να μην είναι παράσιτο κανείς κανένος, να μην καταπιέζει κανένας, κανένα. Θέλουμε να ξεκινάμε το βλέμα μας πρώτα από τα κάτω για να παίρνουμε από εκεί το μέτρο της ανάγκης. Να εξισωθούμε όλοι προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω. Αυτά θέλουμε. Αυτά είναι ιδανικά, αυτά είναι κοινωνικές αξίες για κοινωνίες που θέλουν να είναι καθολικά ισότιμες. ( Εκτός και αν η έννοια της ισότητας τελικά πονάει πολύ, είναι τρε πασε και πρέπει να συζητήσουμε ξανά για το Διαφωτισμό στο 2014 )
Τόσο καιρό σε διάφορες συζητήσεις που παρακολουθώ, διαπιστώνω ότι η άλλη πάντα, το μόνο για το οποίο είναι ικανή είναι για ολέθρους και έρημα τοπία. Το μόνο που θέλει να παράγει είναι θάνατο και φρίκη. Το μόνο που τη φτιάχνει είναι η άσκηση κτηνώδους εξουσίας, τα όπλα, τα μπράτσα, οι εικόνες μιας κοινωνίας - ανοιχτής φυλακής. Το ηθικό της επίπεδο, το λεξιλόγιο, η πρόθεση, τα βλέματα, οι πρακτικές, οι συμπεριφορές και το άκρως βεβαρυμένο ιστορικό, είναι τρανή απόδειξη για τον κόσμο που επιδιώκουν να δημιουργηθεί. Κόσμος συστηματικής καταστροφής, βανδαλισμού, πόνου, εγκλημάτων και φρίκης. Και όταν τους τα θυμίζεις όλα αυτά, το τόπι παίζεται στο βοηθητικό.
Ο καθένας από την καθημερινότητά του κρίνεται για το ποιον από τους δύο κόσμους θέλει, γι αυτόν και τους γύρω του.
:beer:
KAWAMANRIDER
01/12/2014, 17:11
θα μπορουσα να σου πω βεβιασμενα οτι ναι , αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι , επισης καταλαβαινω τι θες να πεις και δεν διαφωνω μαζι σου , θελει πολυ κουβεντα για να κανεις ενα ψυχογραφημα της κοινωνιας και να καταληξεις , οτι ναι οι ελληνες ειναι φασισταρια ή δεν ειναι , μια κοινωνια ομως που ζηταει την αλλαγη την διεκδικει και πολεμα γι ' αυτην μαζικα , δειχνει το στραβο με το δαχτυλο , γιατι ενα σωμα - οπως ειναι η κοινωνια των ανθρωπων - οταν εχει αγκαθια ποναει και κανει κατι για να τα βγαλει δεν παιρνει παυσιπονα και τα αγκαθια να μενουν μεσα , για ' μενα ο κακος αστυνομικος ειναι η ακρη απο τ' αγκαθι , δεν ειναι η ριζα , η ριζα ομως θελει ξυλωμα για να μην ξαναβγει αγκαθι
ΝIKOLTSOS
01/12/2014, 18:56
https://www.youtube.com/watch?v=zAIxRXHHYzc#t=343
«Φασίστες» στη Σχολή ΕΛ.ΑΣ. - Α. Τσουκαλά στον Real FM
amyroukai
01/12/2014, 19:18
η ριζα ομως θελει ξυλωμα για να μην ξαναβγει αγκαθι
Η ριζα ξηλωνεται "ευκολα" μεσω της μορφωσης. Σε μια κοινωνια στην οποια η μορφωση -με ολα της τα προβληματα- ειναι ακομη δωρεαν αλλα δεν την προτιμα μεγαλο μερος του πληθυσμου, το προβλημα ειναι τοσο βαθυ που δεν νομιζω οτι θα λυθει ποτε. Οι ηλιθιοι κερδιζουν. Τη θυμασαι εκεινη την κωμωδια στην οποια ειχαν επιβιωσει μονο οι βλακες στον πλανητη; προφητικη.
Η ριζα ξηλωνεται "ευκολα" μεσω της μορφωσης. Σε μια κοινωνια στην οποια η μορφωση -με ολα της τα προβληματα- ειναι ακομη δωρεαν αλλα δεν την προτιμα μεγαλο μερος του πληθυσμου, το προβλημα ειναι τοσο βαθυ που δεν νομιζω οτι θα λυθει ποτε. Οι ηλιθιοι κερδιζουν. Τη θυμασαι εκεινη την κωμωδια στην οποια ειχαν επιβιωσει μονο οι βλακες στον πλανητη; προφητικη.
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι τα σΚολεια τα πανεπιστημια και τα ιντερνετς μορφωνουν τον ανθρωπο.
amyroukai
01/12/2014, 19:57
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι τα σΚολεια τα πανεπιστημια και τα ιντερνετς μορφωνουν τον ανθρωπο.
Φτου κακα. Το διαβασμα απευκταιο και αποφευκτεο.
Φτου κακα. Το διαβασμα απευκταιο και αποφευκτεο.
Ναι οχι απλα λεω τι σΚεση εχει το διαβασμα με τα παραπανω.
Η εσωτερικοτητα και η αμφισβητηση γενικοτερα και ολα αυτα τα λουμπεν δεν "μεταδιδονται" ακριβως.
Τεσπα θαναμουν εγω ο ατυχος.
amyroukai
01/12/2014, 20:12
Ανοιγει λιγο το μυαλο,διευρυνει λιγο οριζοντες, εισαγει προβληματισμους... καλα μπορει να λεω και χαζα.
Ανοιγει λιγο το μυαλο,διευρυνει λιγο οριζοντες, εισαγει προβληματισμους... καλα μπορει να λεω και χαζα.
Ποιο μωρε το σκολειό; :D
Και σορι κιολας αυτο ειναι η μορφωση;
Πασο τοτε.
Μπορει να κανω και λαθος,αλλα εγω νομιζα οτι βγαζει τυπους προβληματισμενους και με διευρυμενους οριζοντες ισα-ισα για να πιασουν κανα κομπιουτερ μη μπζοφησουν τις πεινας
και γενικα να γινουν οσο κουτοπονηροι πρεπει για να την παλεψουν στην κενωνια.:D
menelaos46
01/12/2014, 20:30
https://www.youtube.com/watch?v=zAIxRXHHYzc#t=343
«Φασίστες» στη Σχολή ΕΛ.ΑΣ. - Α. Τσουκαλά στον Real FM
Θα είχε ενδιαφέρον βέβαια να ακούσουμε και την άποψη του δοκίμου αυτού αλλά αυτό προφανώς δεν γίνεται.... Πάντως είναι αξιοθαύμαστο το με πόση ευκολία πιστεύουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν να πιστέψουν αν προβληθεί από τα ΜΜΕ...
H.A.Balafoutre
01/12/2014, 20:45
Θα είχε ενδιαφέρον βέβαια να ακούσουμε και την άποψη του δοκίμου αυτού αλλά αυτό προφανώς δεν γίνεται.... Πάντως είναι αξιοθαύμαστο το με πόση ευκολία πιστεύουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν να πιστέψουν αν προβληθεί από τα ΜΜΕ...
Ρε συ...μια φωτό να ανεβάσω...διότι μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις. Διότι αυτά έχουνε ειπωθεί πολλά χρόνια παλιότερα, όχι από κομμουνιστές-συριζαίους-κτλ....ούτε από φασίστες...αλλά από μερικούς από τους επιφανέστερους έλληνες. Οπότε απλά επαναλαμβάνονται. Εγώ Αθήνα δεν ζω, όπου είναι το κέντρο των εξελίξεων και το κέντρο των εξουσιών. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω ως επαρχιώτης συνοψίζεται σε μια ερώτηση που θα σου κάνω. Τους δικαστές ποιός τους προστατεύει? Η δημοκρατία από μόνη της? Η καλή μας πίστη στη δικαιοσύνη? Ή η αστυνομία? Τους βουλευτές ποιός τους προστατεύει? Εγώ, εσύ....μάλλον η αστυνομία. Αυτομάτος έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Κι όταν η καταστολή υπερισχύει του λόγου και του διαλόγου σε μια δημοκρατία...αυτομάτως η ψήφος καθίσταται μια επισφάλεια.
327795
The_Scientist
01/12/2014, 20:51
Άξιο απορίας μάστορα είναι το τι μυαλό κουβαλάς ...
Αν τα όσα διάβασες σε αυτό το thread και τα όσα έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια δε σου φτάνουν για να διαμορφώσεις άποψη, άστο μην το ψάχνεις άλλο...
Χαχα ξερεις ποια ειναι η πλακα στην τελικη αν δεν θεωρησουμε δεδομενο οτι δεν εισαι απλα ενα δεξιο τρολ; (και μαλλον δεν εισαι,εγω ειμαι αφελης και καλοπροαιρετος και πιστευω οτι οντως θελεις να κανεις συζητηση) .
Οτι αυτοι που ενστερνιζονται απλα την σαχλη αριστερη ρητορικη του κενου λογου και της αοριστολογιας, για να σου απαντησουν, εχουν αποτυχει πληρως,και μαλιστα σε τετοιο βαθμο ωστε να συμφωνεις μαζι τους,ενω
πρακτικα και οι δυο διαφωνειτε.
Γαμω ρε λεμε.
H.A.Balafoutre
01/12/2014, 21:03
Παιδιά να ξεκαθαρίσω...δεν έχω αυταπάτες πως θα με σώσει η "αριστερά"...ή η "ακροδεξιά"....αλλού το εστιάζω εγώ. Μα εντελώς όμως. Όχι..ούτε το "Ποτάμι"....χαχαχαχααχααα....
menelaos46
01/12/2014, 21:03
Χαχα ξερεις ποια ειναι η πλακα στην τελικη αν δεν θεωρησουμε δεδομενο οτι δεν εισαι απλα ενα δεξιο τρολ; (και μαλλον δεν εισαι,εγω ειμαι αφελης και καλοπροαιρετος και πιστευω οτι οντως θελεις να κανεις συζητηση) .
Οτι αυτοι που ενστερνιζονται απλα την σαχλη αριστερη ρητορικη του κενου λογου και της αοριστολογιας, για να σου απαντησουν, εχουν αποτυχει πληρως,και μαλιστα σε τετοιο βαθμο ωστε να συμφωνεις μαζι τους,ενω
πρακτικα και οι δυο διαφωνειτε.
Γαμω ρε λεμε.
Χαχαχα... Μα ποιός μπορεί να διαφωνήσει με σαχλή ρητορική???
Κοίτα γενικότερα έχω αρκετές "αριστερές" απόψεις, απλώς διαφωνώ σε μερικά απλά πράγματα τα οποία τυγχάνει να γνωρίζω από μέσα και να είμαι βέβαιος για αυτά.
xristos x
01/12/2014, 21:06
Θες να πεις το οτι δηλαδη δεν εχεις μιλησει ποτε με ατομο που ειναι στη φαση "ναι ειμαι φασιστας" ;; Δεν εξηγειται αλλιως το ενδιαφερον....
Το ανιστορητο παραλληρημα, λεξεις που κανουν δηθεν εξυπνο λογοπαιγνιο,αντικομμουνιστικο ντελιριο,ψιλοφαν του Παπαδοπουλου,που θεωρουν υπανθρωπους τους αλλους,που εχουν το copyright του πατριωτη και του γνησιου ελληνα,που η ελλαδα ειναι κατι το γενικο,που για ολα φταινε οι πολιτικοι (ολοι ομως) , που μας λειπει ενας ηγετης, που για αντεπιχειρημα σε ολα οσα τους καταλογιζουν βαζουν ενα αριστερος μπροστα και το χρησιμοποιουν (πχ αριστερος φασιστας,αριστερο παρακρατος,κλπ) κλπ κλπ. πραγματικα καινε εγκεφαλικα κυτταρα του συνομιλητη.Τα μυαλα μας πονανε!!
The_Scientist
01/12/2014, 21:08
Χαχαχα... Μα ποιός μπορεί να διαφωνήσει με σαχλή ρητορική???
Κοίτα γενικότερα έχω αρκετές "αριστερές" απόψεις, απλώς διαφωνώ σε μερικά απλά πράγματα τα οποία τυγχάνει να γνωρίζω από μέσα και να είμαι βέβαιος για αυτά.
Όταν λες αρκετές αριστερές απόψεις ?
Πόσες το κόβεις ? Πάνω από 10 ?
menelaos46
01/12/2014, 21:11
Θες να πεις το οτι δηλαδη δεν εχεις μιλησει ποτε με ατομο που ειναι στη φαση "ναι ειμαι φασιστας" ;; Δεν εξηγειται αλλιως το ενδιαφερον....
Το ανιστορητο παραλληρημα, λεξεις που κανουν δηθεν εξυπνο λογοπαιγνιο,αντικομμουνιστικο ντελιριο,ψιλοφαν του Παπαδοπουλου,που θεωρουν υπανθρωπους τους αλλους,που εχουν το copyright του πατριωτη και του γνησιου ελληνα,που η ελλαδα ειναι κατι το γενικο,που για ολα φταινε οι πολιτικοι (ολοι ομως) , που μας λειπει ενας ηγετης, που για αντεπιχειρημα σε ολα οσα τους καταλογιζουν βαζουν ενα αριστερος μπροστα και το χρησιμοποιουν (πχ αριστερος φασιστας,αριστερο παρακρατος,κλπ) κλπ κλπ. πραγματικα καινε εγκεφαλικα κυτταρα του συνομιλητη.Τα μυαλα μας πονανε!!
Εννοείς εντός της αστυνομίας??? Σου δίνω ένα 15% να είναι έτσι.
xristos x
01/12/2014, 21:18
Εννοείς εντός της αστυνομίας??? Σου δίνω ένα 15% να είναι έτσι.
Οχι απαραιτητα εντος της αστυνομιας, αναφερομουν γενικα σε ατομα που ειναι σε αυτη τη φαση και στα επιχειρηματα τους.
Το ποσοστο που λες προφανως αναφερεται στους "ψαγμενους" και "κατασταλαγμενους" και οχι σε οσους ψηφιζουν γιατι "βολευονται","ανεχονται" "καλυτερα αυτοι παρα η αριστερα" κλπ
Ρε συ...μια φωτό να ανεβάσω...διότι μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνεις. Διότι αυτά έχουνε ειπωθεί πολλά χρόνια παλιότερα, όχι από κομμουνιστές-συριζαίους-κτλ....ούτε από φασίστες...αλλά από μερικούς από τους επιφανέστερους έλληνες. Οπότε απλά επαναλαμβάνονται. Εγώ Αθήνα δεν ζω, όπου είναι το κέντρο των εξελίξεων και το κέντρο των εξουσιών. Αλλά αυτό που καταλαβαίνω ως επαρχιώτης συνοψίζεται σε μια ερώτηση που θα σου κάνω. Τους δικαστές ποιός τους προστατεύει? Η δημοκρατία από μόνη της? Η καλή μας πίστη στη δικαιοσύνη? Ή η αστυνομία? Τους βουλευτές ποιός τους προστατεύει? Εγώ, εσύ....μάλλον η αστυνομία. Αυτομάτος έχουμε έναν κοινό παρονομαστή. Κι όταν η καταστολή υπερισχύει του λόγου και του διαλόγου σε μια δημοκρατία...αυτομάτως η ψήφος καθίσταται μια επισφάλεια.
327795
Ήταν που ήταν μπερδεμένο το παλικάρι, του τα είπες κι εσύ "επιστημονικά", κουβάρι τον έκαμες
Καλά τώρα είστε σοβαροί που επιχειρηματολογείτε απέναντι σε τέτοιες ερωτήσεις??
menelaos46
01/12/2014, 21:48
Οχι απαραιτητα εντος της αστυνομιας, αναφερομουν γενικα σε ατομα που ειναι σε αυτη τη φαση και στα επιχειρηματα τους.
Το ποσοστο που λες προφανως αναφερεται στους "ψαγμενους" και "κατασταλαγμενους" και οχι σε οσους ψηφιζουν γιατι "βολευονται","ανεχονται" "καλυτερα αυτοι παρα η αριστερα" κλπ
Εκτός αστυνομίας έχω μιλήσει με πολλούς ανθρώπους ναρκομανείς, πολιτικούς, ζάμπλουτους, άστεγους, δολοφόνους, καλλιτέχνες, αγρότες και γενικότερα κάθε λογής άνθρωπο που δε μπορεί να συναντήσει ο οποιοσδήποτε στη ζωή του. Σε πληροφορώ πως σε όλες τις κατηγορίες υπάρχουν ακροδεξιοί και ακροαριστεροί, βεβαίως οι απόψεις τους είναι ανάλογες των γνώσεών του καθενός. Άλλοι ακούνε στην τηλεόραση τον Λιακόπουλο και πιστεύουν ότι θα έρθουν οι ΕΛ να τους σώσουν αφού είναι ανώτεροι άνθρωποι και άλλοι ακούνε στο ραδιόφωνο κάποια καθηγήτρια που έδωσε μία τετράωρη διάλεξη στη σχολή Αξιωματικών και έβγαλε το συμπέρασμα ότι όλοι οι μπάτσοι είναι φασίστες και ότι ο Δένδιας αποστράτευσε όλους τους φιλελεύθερους αξιωματικούς.... τι να σου πω τώρα..... Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.
xristos x
01/12/2014, 21:55
Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.
Ολα ειναι στην κριτικη ικανοτητα του καθενος. Απλα για την τελευταια προταση που γραφεις εισαι το λιγοτερο που μπορω να πω ....επιεικης ,για μεριδα πλυθησμου (που αυξανει κατα πολυ εντος της αστυνομιας) αφου οντως μπορει να μην ειναι φασιστας ο ιδιος αλλα ανεχεται τον φασισμο αν οχι να τον επικροτει κιολας.
akis_trevor
01/12/2014, 21:56
Ο Έλληνας είναι αρκετά ρατσιστής και όχι τόσο προοδευτικός, αλλά φασίστας δεν είναι.
χαχαχαχαχαχα...
πριν καποιες σελιδες μιλουσαμε για τσουβαλιασμα(ολοι οι μπατσοι ειναι φασιστες κλπ)και μας πειραζε επειδη δεν αφηναμε αποεξω ενα μικρο ποσοστο...
τωρα τσουβαλιαζεις 10 μυρια ανθρωπους....
χαχαχαχαχαχα...
πριν καποιες σελιδες μιλουσαμε για τσουβαλιασμα(ολοι οι μπατσοι ειναι φασιστες κλπ)και μας πειραζε επειδη δεν αφηναμε αποεξω ενα μικρο ποσοστο...
τωρα τσουβαλιαζεις 10 μυρια ανθρωπους....
Οταν το κανει καποιος που διαφωνω με την αποψη του, ειναι κατακριτεο και αναρχοαπλυτο ραμολιμεντο, αποβλητο της κΕνωνιας.
Οταν το κανω εγω ειναι 'αριστεριζουσα' αποψη.
Ειναι ανυποστατος ο τυπακος. Πληρως ενταγμενος στο "Μαλιστα κυριε Διευθηντη!'.
Εδω προσπαθησε να μας πεισει οτι το 80% της ΕΛ.ΑΣ. ειναι αριστουχοι (θα ελεγα ανθρωποι, μα δεν παει το χερι)
H.A.Balafoutre
02/12/2014, 08:54
Κατά βάθος τους ζηλεύουμε...διότι πληρώνοντε κι έχουνε την εξουσία για να δέρνουν εμάς, που δεν πληρωνόμαστε και τις τρώμε κι από πάνω, χωρίς καμιά εξουσία. :lol:
SHOOTER045
02/12/2014, 09:59
Κατά βάθος τους ζηλεύουμε...διότι πληρώνοντε κι έχουνε την εξουσία για να δέρνουν εμάς, που δεν πληρωνόμαστε και τις τρώμε κι από πάνω, χωρίς καμιά εξουσία. :lol:
Θα προτείνω να γίνει το καινούριο μότο τούς < Τα παίρνω, για να Δέρνω>
xristos x
02/12/2014, 10:46
Δεν χρειαζεται καινουριο,ειπαμε υπαρχει παλιο αλλα δεν λενε να καταλαβουν το νοημα. Οποτε παραφραζοντας το παλιο μπορει να γινει "Τρεις και εξηντα παιρνουμε,και τον κοσμο δερνουμε"
SHOOTER045
02/12/2014, 10:52
Το έχω ακούσει.
Αλλά το λέγαν οι διαδηλωτές < τρεις και εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε >
Τι να πεις, έλλειψη φαντασίας.
Ο μανάβης και ο μασκοφόρος πάνω στην φτιαξη τους, ποίο καλά συνθήματα έβγαζαν στην θύρα 4
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 11:10
φιλε και συμφορουμιτη χωρις παρεξηγηση , αλλα επι της ουσιας αυτη ειναι η δουλεια των ματ και πως αλλιως θα γινοτανε δηλαδη , αυτο ειναι δεδομενο , εγω εχω πει δεν με χαλαει , ξερω οτι απο ΄κει πρεπει να περασω για να παω παρακατω ;)
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν γινεται το ιδιο απο τους διαδηλωτες , τρως - ριχνεις λεμε , γιατι σπαγανε τις "αλυσιδες" στον πρωτο ψεκασμο και στην πρωτη γκλοπια ειναι ανεξηγητο ,
παντως με βρισκω μια χαρα απο αντοχες :lol:,
ειπα και ' γω με ενα φιλο να σπασω την παραδοση και να μπω στο μπλοκ - χυλο - του κλαδου που ειχε ενωθει με το μπλοκ των εμπορουπαλληλων , με ωραια κοριτσακια πωλητριες :lol:,
- μου λεει ο φιλος , ρε π@παρα θα φαμε πολυ ξυλο εδω γιατι δεν παμε στο στανταρ που βασταει
- ασε του λεω αυτα ειναι καινουρια , δεν εχω ξαναδει τετοιο κοσμο σε πορεια , κατσε του λεω να δουμε , μπορει να μην βαρανε κατα ' δω
ε εκανα λαθος ο μ@λακας :rotflmao:, με το που αρχισε το ντου απο τα ματ το μπλοκ σκορπισε :lol:για πλακα ,
βρεθηκα να ειμαι "αλυσιδα" - ειχα καιρο να μπω κρικος και αναθυμισα - στο στανταρακι μπλοκ με δυνατοτητα ανταποδοσης απο την εξωτερικη πλευρα ;)και η αληθεια ειναι οτι αν και σαπιοκοιλια βασταγα γερα , χωσαμε και κοσμο μεσα , ειδικα τα πιπινια :p για να τα προστατευσουμε απο τις γκλοπιες , αλλα δυστυχως το μεγαλυτερο μερος την εκανε νωρις ,
η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν εχω κουραγια να τρεχω σε πλατειες αλλα στατικα ανταποδιδω τα μεγιστα :D και μην τρελενομαστε ουτε οι μεν ουτε οι δεν , τα ματ ειναι εκει για να αναχαιτησουν , απλα οσοι διαδηλωνετε να βαστατε , μην το κανετε ευκολο , η διαρκεια και η μαζικοτητα στην πορεια φερνει αποτελεσμα
...η διαρκεια και η μαζικοτητα στην πορεια φερνει αποτελεσμα
το μόνο που φέρνει είναι η εκατέρωθεν εκτόνωση....
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 11:42
το μόνο που φέρνει είναι η εκατέρωθεν εκτόνωση....
συμφωνω , εκει καταληγει , αλλα αν βλεπαμε την συνεχεια δεν θα ειχαμε εκτονωση αλλα ανατροπη ;) και μακροπροθεσμα δεν ειμαι προφητης να ξερω τι θα γινοτανε , αλλα για την συγκεκριμενη ιστορικη στιγμη που ενας λαος μαζικα αντιστεκεται πρεπει να ειναι υπερηφανος ,
κατι πηγε να γινει , λιγο πηγε να ζεσταθει το πραγμα αλλα μεγαλο μερος εκανε πισω και δυστυχως μειναμε στην εκτονωση , μακαρι να βλεπαμε σε διαρκεια να στεκεται ο ενας διπλα στον αλλο - και δεν το λεω κομματικα ουτε πολιτικα - σαν ανθρωποι και σαν πολιτες και πολλα πραγματα θα αλλαζαν , ετσι γραφω την ιδεατη ρομαντικη π@παρια μου
o_gavros
02/12/2014, 11:45
Πόσες σελίδες άραγε πρέπει να γραφτούν για να σταματήσετε -εσκεμμένα και μη- να πεφτετε στην λούμπα των μπατσουληδων;
Ποιος σας είπε ότι μόνο τα ματ είναι αλήτες;
Οι Δελταδες έχετε πάρει χαμπάρι καθόλου τι κάνουν;
Οι Δίας μήπως είδατε/νιώσατε/ακούσατε πως άγονται και φέρονται;
ή κάποιοι είχατε διάβασμα;
Για να μην μιλήσουμε -ξανά- για τους κουκουλοφορους μπατσους.
Έχει καταντήσει αηδία αυτή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το θέμα.
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 11:59
Πόσες σελίδες άραγε πρέπει να γραφτούν για να σταματήσετε -εσκεμμένα και μη- να πεφτετε στην λούμπα των μπατσουληδων;
Ποιος σας είπε ότι μόνο τα ματ είναι αλήτες;
Οι Δελταδες έχετε πάρει χαμπάρι καθόλου τι κάνουν;
Οι Δίας μήπως είδατε/νιώσατε/ακούσατε πως άγονται και φέρονται;
ή κάποιοι είχατε διάβασμα;
Για να μην μιλήσουμε -ξανά- για τους κουκουλοφορους μπατσους.
Έχει καταντήσει αηδία αυτή η προσπάθεια αποπροσανατολισμού από το θέμα.
για να μιλησουμε και λογικα , εντελως ιδεολογικα στην υπερτατατη ιδεατη κοινωνια ανθρωπων δεν θα χρειαζομαστε αστυνομια , οταν ομως υπαρχει καποιος που ρισκαρει την ζωη του και βλεπει την δουλεια του σαν λειτουργημα στο συστημα που ζουμε δεν μπορω να τον βαλω σε αυτο που εννοουμε μπατσο , εκτος αυτου ακομα και τον μπατσο δεν μπορω να τον δω σαν στοχο , αυτον που ειναι απο πισω στοχοποιω , οπως και εγω στοχοποιουμαι απο αυτον που εχει δωσει οδηγιες στον μπατσο ,
αν μεινεις να βλεπεις σε μια ολοκληρη κοινωνια εκκατομυριων ανθρωπων την αιτια του απολυταρχισμου και της βιας στην αστυνομια εχεις χασει την ουσια , δεν εχω απαντηση "πακετο" και δεν προκειται για αποπροσανατολισμο αυτα που γραφω , οι μπατσοι προφανως δεν ειναι φιλοι μας αλλα απο καπου φυτρωνουν
Εγώ προτείνω να διαλύσουμε στρατούς κι αστυνομίες παγκοσμίως....
Να ζήσουμε τον έρωτα μεταξύ μας οι λαοί....
Κι όποιος αντέξει.
xristos x
02/12/2014, 12:37
Εγώ προτείνω να διαλύσουμε στρατούς κι αστυνομίες παγκοσμίως....
Να ζήσουμε τον έρωτα μεταξύ μας οι λαοί....
Κι όποιος αντέξει.
Γενικολογια on //Καλα θα ηταν (να ζουσαμε τον ερωτα) αλλα εφοσον αυτο δεν γινεται,συζηταμε για την διαμορφωση του κανονα κατω απο τον οποιο θα μπορουσαμε να συμβιωσουμε σ αυτον τον πλανητη.//Γενικολογια off
xristos x
02/12/2014, 12:45
Το έχω ακούσει.
Αλλά το λέγαν οι διαδηλωτές < τρεις και εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε >
Τι να πεις, έλλειψη φαντασίας.
Ο μανάβης και ο μασκοφόρος πάνω στην φτιαξη τους, ποίο καλά συνθήματα έβγαζαν στην θύρα 4
Εδω δεν καταλαβαινουν αυτο,θες εσυ και πιο συνθετα και πιο εμπνευσμενα;;; Εδω λεμε να ξεκινησουμε απο τα βασικα
SHOOTER045
02/12/2014, 13:19
Σκέφτεσαι αντί για νερά να περνανε red bull / Monster τι θα γινότανε?
Pan (dvs)
02/12/2014, 13:25
Εσυ παλι ξυνεσαι?
KAWAMANRIDER
02/12/2014, 13:27
καλα παρτο λιγο αλλιως , πηραν δεν πηραν νερα ή χυμουδακια , αιτιολογησε ποιος ηταν ο λογος της παρουσιας τους στην συγκεκριμενη πλατεια ?
Τα γκλομπ θα εβγαζαν φτερα;:D
Γενικολογια on //Καλα θα ηταν (να ζουσαμε τον ερωτα) αλλα εφοσον αυτο δεν γινεται,συζηταμε για την διαμορφωση του κανονα κατω απο τον οποιο θα μπορουσαμε να συμβιωσουμε σ αυτον τον πλανητη.//Γενικολογια off
Δεν συζητάτε, νοιώθω να να βρίσκομαι σε μάχη.
Μεχρι που μεσα σε πνευμα συμπνοιας, ρεαλισμου, και αχαλινωτου πραγματισμου, πεταξες την υπερατακα "να καταργησουμε στρατα και αστυνομιες" και καλμαρανε τα πνευματα. :evil:
Pan (dvs)
02/12/2014, 13:52
Ταμπουρωσου και περιμενε .........
Μεχρι που μεσα σε πνευμα συμπνοιας, ρεαλισμου, και αχαλινωτου πραγματισμου, πεταξες την υπερατακα "να καταργησουμε στρατα και αστυνομιες" και καλμαρανε τα πνευματα. :evil:
Δεν είχα τέτοιο σκοπό (ούτε και τη δύναμη άλλωστε να τα βάλω με τις δυνάμεις της φύσης). Ειπώθηκε επειδή δεν μπορώ και κάποια στιγμή πρέπει να πω τη δική μου μ@λακία.
Από εκεί και πέρα συνεχίστε την ανάλυση του προφανούς.
Δεν είχα τέτοιο σκοπό (ούτε και τη δύναμη άλλωστε να τα βάλω με τις δυνάμεις της φύσης). Ειπώθηκε επειδή δεν μπορώ και κάποια στιγμή πρέπει να πω τη δική μου μ@λακία.
Από εκεί και πέρα συνεχίστε την ανάλυση του προφανούς.
Κατσε ρε σε εχασα.
Ποια ειναι ακριβως αυτη η δυναμη τη φυσης;
Και κατι αλλο ασχετο/σχετικο, δεν εισαι και υποχρεωμενος ξερεις να αυτοφιμωνεσαι επειδη αποφασισες αυθαιρετα οτι η "θεση" σου σαν αντμιν στο επιβαλλει.
Joyrider
02/12/2014, 14:01
Πωωω φαντάσου να διαλύουν την πορεία με χημικά από αέρος και να σου λέει ο άλλος μας ψεκάζουν και να μην έχεις τι να πεις. :eek:
http://www.youtube.com/watch?v=47k5TJuDfZ4
Κατσε ρε σε εχασα.
Ποια ειναι ακριβως αυτη η δυναμη τη φυσης;
Και κατι αλλο ασχετο/σχετικο, δεν εισαι και υποχρεωμενος ξερεις να αυτοφιμωνεσαι επειδη αποφασισες αυθαιρετα οτι η "θεση" σου σαν αντμιν στο επιβαλλει.
Μα είναι πολύ εύκολο αγαπητέ, είναι νόμος στη φύση τα διαφορετικά να έλκονται και να συγκρουονται.
Το δεν μπορώ δεν σημαίνει οτι αυτοφιμώνομαι, σημαίνει ότι τα διαβάζω και χαλιέμαι. Και νομίζω ότι η στοχευση είναι λάθος. Θα έπρεπε να είναι πιο στρατηγικής φύσεως τα σχόλια από τα να επικεντρώνεται ο καθένας στο εκτελεστικό όργανο (κι από τις δύο μεριές).
:smokin:
Μα είναι πολύ εύκολο αγαπητέ, είναι νόμος στη φύση τα διαφορετικά να έλκονται και να συγκρουονται.
Το δεν μπορώ δεν σημαίνει οτι αυτοφιμώνομαι, σημαίνει ότι τα διαβάζω και χαλιέμαι. Και νομίζω ότι η στοχευση είναι λάθος. Θα έπρεπε να είναι πιο στρατηγικής φύσεως τα σχόλια από τα να επικεντρώνεται ο καθένας στο εκτελεστικό όργανο (κι από τις δύο μεριές).
:smokin:
Α οκ σορι τοτε αλλα εμενα το στομαχι μου πιανεται με αυτες τις μηχανιστικες θεωριες τυπου φυση ετσι αρα και κοινωνια ετσι.
Και οσον αφορα το στρατηγικο του θεματος,επειδη δεν ειμαστε εμεις αυτοι που θα αλλαξουμε την κοινωνια,και αν αυτη αλλαξει εμεις δεν θα προλαβουμε τις αλλαγες της,ειμαι της αποψης οτι
ας δουμε απλα ποιες ειναι οι φαντασιωσεις μας (και ποσο γελοιες ειναι αυτες).
Που μια χαρα φαινεται.:D
Billymuse
02/12/2014, 14:20
καλα παρτο λιγο αλλιως , πηραν δεν πηραν νερα ή χυμουδακια , αιτιολογησε ποιος ηταν ο λογος της παρουσιας τους στην συγκεκριμενη πλατεια ?
Kαθαρά προκλητικός. Μου έχει τύχει να πάω Σάββατο βράδυ πριν κατι μήνες στη Βαλτετσίου για σουβλάκι στον Αχιλλέα και να υπάρχουν
ΜΑΤ πάνω στον πεζόδρομο και να φυλάνε σκοπιά χωρίς λόγο και χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό γνκ εκείνη την μέρα..υπάρχει
και φώτο αλλα ο λόγος μου αρκεί :lol: