Σύνδεση

View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19

Μικe777
08/12/2014, 22:57
ρε μενελαε τι ψαχνεις ρε φιλε!
εχεις ακουσει για αριστερους με δεξιες τσεπες
οι χειροτεροι ειναι ρε φιλε!
αντιδραση για την αντιδραση
ασπρο λες μαυρο θα σου πουνε τι ψαχνεις..:)
http://news247.gr/eidiseis/politiki/mixelogiannakhs_ellhnes_spaste_ton_kanape_kai_palepste_gia_thn_anatroph.3185120.html
ρε!σεις..δωστε κατι στον ανθρωπο λιμοκτονει!
:bawl::bawl::bawl::bawl:

pipe_smoker
08/12/2014, 23:00
Ακόμη δεν σημαίνει.
Το ότι κάποιος δεν διστάζει να κολλήσει με το παραμικρό στον οποιονδήποτε διαφωνούντα την αντίστοιχη ταμπέλα ως argumentum ad hominem (http://el.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem), δεν πάει να πει πως η ταμπέλα ισχύει.

Δεν αντιλέγω ότι αυτή είναι η αλήθεια αγαπητέ μου γαϊδαράκο.

Αλλά δυστυχώς, η άποψη των πολλών πάντα υπερίσχυε απέναντι στις γνώσεις των λίγων.
Καταλαβαίνεις νομίζω τί θέλω να πω.

menelaos46
08/12/2014, 23:05
μηπως γιατί οι αστυνομικοί είναι όργανα καταστολής των ονείρων των παιδιών?

στο χωριο σου το χορεύατε αυτό?

https://www.youtube.com/watch?v=HRXCadIbnlE

Η μητέρα προτρέπει τον υιόν της:
"-Βασίλη μου κάτσε φρόνιμα, να γίνεις νοικοκύρης, κοπέλια να δουλεύουν, να 'χεις γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια".
Αλλά τί απαντά ο εκλεκτός υιός της;
"-Εγώ μάνα μου δεν κάθομαι, να γίνω νοικοκύρης, να 'χω κοπέλια να δουλεύουν, γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια, καί να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι των γερόντων. Θα πάρω του τουφέκι μου, θα ζώσω το σπαθί μου, καί θα 'βγω δίπλα στα βουνά, να σφουρίξω κλέφτικα, να βρω γιατάκια καπετάνιων, να πάω βρω τους κλέφτες, που πολεμούν με την Τουρκιά καί με τους Αρβανίτες".

Και μια και το τουφέκι εγινε μολότοφ, και οι τουρκοι (που παρεμπιπτόντως με ενα 10% κεφαλικό φόρο μας εκαναν να επαναστατίσουμε, ενω τώρα με 60% έμμεσων και άμεσων φόρων εμεις πρεπει να κανουμε τους νομοταγείς) έγιναν τρόικα και ΔΝΤ, πρεπει με βάσει των παραπάνω, να κατανοήσουμε, ότι το δημοτικό αυτό άσμα καί άλλα παρόμοια προφανώς, θα πρέπει να απαγορευτούν, καθώς προωθούν τα επαναστατικά αντανακλαστικα.

παρατηρώ οτι προσπερνάς την πρώτη παράγραφο αλλα να μην δεις και την τελευταία και ουτε να την σχολιάσεις για προβοκατορικη?

Έμεινα στην ουσία. Διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως. Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και χωρίς μολότωφ και έφερα ένα παράδειγμα κάποιες σελίδες πριν και κάνατε όλοι τουμπεκί.... αυτός http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%94%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE %B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82 κύριοι γιατί μπόρεσε??? Δε του πνίξαν τα όνειρα οι μπάτσοι????
Καλά το να συγκρίνεις αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα με το επί Τουρκοκρατίας, που πηδούσαν όποια ήθελαν και έσφαζαν όποιον ήθελαν δεν είναι σοβαρό παράδειγμα.....

gcrook
08/12/2014, 23:09
Λοιπον σχετικο/ασχετο.
Κατι με εχει ενοχλησει γενικοτερα στην αφηγηση περι Ρωμανου.
Υπαρχει πολυς κοσμος που μιλαει, (οταν αναφερεται σε αυτον με υποτιθεμενη συμπαθεια και κατανοηση)
για ενα παιδι που παρασυρθηκε,που εκανε μαλακιες,που ηρθε απο το ταδε η απο το δεινα περιβαλλον,που σοκαριστηκε παρεκτραπη,αποκτηνωθηκε,
που τον εκμεταλλευονται η τον καθοδηγουν γονεις τερατα-ινστρουχτορες η και σκοτεινες δυναμεις,που οι κοινωνικες υπηρεσιες λαμπουν δια της απουσιας τους και χιλια ακομα.

Ρε γαμωτο σας περασε ποτε απο το μυαλο οτι υπαρχουν και γονεις σε αυτο τον τοπο που εχουν χειραφετησει τα παιδια τους σε βαθμο και απο τοσο νωρις, που ακομα και οταν αυτα μετατρεπονται σε κατι που ουτε οι ιδιοι δεν γνωριζουν
τοτε αυτοι οι γονεις ειναι διπλα τους,γιατι εχουν καταλαβει οτι οι ανθρωποι διαμορφωνονται απο τις εμπειρες και το περιβαλλον τους; (περιβαλλον ΔΕΝ ειναι μονο οι γονεις)
Για πειτε ρε μου σεις, γονεις αναρχικου (αρα και εκεινοι αναρχικοι) θα δεχοντουσαν να δουνε τον Σαμαρα για να σωσουν το παιδι τους;
Η αφηγηση ειναι οτι τον οδηγουν στον θανατο του,ετσι εχει ειπωθει εμμεσα.

Ε οχι δεν ειναι γαμημενα φυσιολογικα αυτα ουτε λογικα ουτε ωραια.

(Ναι εχω νευρα εφαγα βροχα) .

menelaos46
08/12/2014, 23:10
Εγώ τον πάω το menelao με χίλια.

Γουστάρει κινκιδιάρικες φάσεις. Berkeley, Hume και τα ρέστα.
Ιδεαλισμός, σκεπτικισμός, εμπειρικισμός όλα τουρλού.

Σωστό τον βρίσκω.

Το βίντεο το βλέπεις.
Ποιος σου λέει κύριε ότι τα μάτια σου σου λένε την αλήθεια?
Από πού κι ως πού όλη αυτή η εμπιστοσύνη στις αισθήσεις μας?
Ακόμα και μπροστά να ήσουν στο περιστατικό, που ξέρεις ότι συμβαίνει όντως περιστατικό?
Που ξέρεις ότι τρως ξύλο?
Κι αν όλα συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι σου?
Αν όλος ο κόσμος είναι μια εικόνα μέσα στο μυαλό μας?
Ποιό μυαλό μας δηλαδή?
Εγώ γράφω, εγώ βλέπω. Στο δικό μου μυαλό.
Εγώ τα λέω σε μένανε.
Στο δικό μου μυαλό είναι κι ο menelaos.

I love myself.
I love menelaos.

Πίνουμε και κανένα καλό τσιγάρο που και που... πως σκατά νομίζεις ότι μπορεί κάποιος να συνεχίσει τέτοια κουβέντα τόσο καιρό αδερφέ μου.....:smokin:

menelaos46
08/12/2014, 23:13
Θες να με κανεις να ψαχνω που εγραφες για υποθετικα πραγματα και μετα τα θεωρησες σαν δεδομενα;
Το "γνωσεις" δεν ξερω πως το εννοεις και πως μπορεις να εχεις γνωσεις απο συμπεριφορες σε πορειες και απτις 2 μεριες,το πως λειτουργει το συστημα,ως προς τι;πως κανουν προσαγωγες;

Το γνώσεις δεν έχει και πολλές έννοιες. Δεν έχω σκοπό να σε βάλω να ψάχνεις. Μου αρκεί που για λίγο το σκέφτηκες αυτό που έγραψα. :smokin:

Μικe777
08/12/2014, 23:16
Λοιπον σχετικο/ασχετο.
Υπαρχει πολυς κοσμος που μιλαει, (οταν αναφερεται σε αυτον με υποτιθεμενη συμπαθεια και κατανοηση)
για ενα παιδι που παρασυρθηκε,που εκανε μαλακιες,που ηρθε απο το ταδε η απο το δεινα περιβαλλον,που σοκαριστηκε παρεκτραπη,αποκτηνωθηκε,
που τον εκμεταλλευονται η τον καθοδηγουν γονεις τερατα-ινστρουχτορες η και σκοτεινες δυναμεις,που οι κοινωνικες υπηρεσιες λαμπουν δια της απουσιας τους και χιλια ακομα.

Ρε γαμωτο σας περασε ποτε απο το μυαλο οτι υπαρχουν και γονεις σε αυτο τον τοπο που εχουν χειραφετησει τα παιδια τους σε βαθμο και απο τοσο νωρις, που ακομα και οταν αυτα μετατρεπονται σε κατι που ουτε οι ιδιοι δεν γνωριζουν
τοτε αυτοι οι γονεις ειναι διπλα τους,γιατι εχουν καταλαβει οτι οι ανθρωποι διαμορφωνονται απο τις εμπειρες και το περιβαλλον τους; (περιβαλλον ΔΕΝ ειναι μονο οι γονεις)
Για πειτε ρε μου σεις, γονεις αναρχικου (αρα και εκεινοι αναρχικοι) θα δεχοντουσαν να δουνε τον Σαμαρα για να σωσουν το παιδι τους;
Η αφηγηση ειναι οτι τον οδηγουν στον θανατο του,ετσι εχει ειπωθει εμμεσα.

Ε οχι δεν ειναι γαμημενα φυσιολογικα αυτα ουτε λογικα ουτε ωραια.

(Ναι εχω νευρα εφαγα βροχα) .

ε!ναι ωραια ολα αυτα και λιγο ρομαντικα!
για δες την παραθεση που εκανε ο menelaos 46
Κωνσταντίνος (Κωστής) Δασκαλάκης
τον ηξερες? ουτε κι εγω!
αυτον δεν τον γεννησαν γονεις?
γιατι ουτε που τον εχουμε ακουσει?
γιατι προφανως ο ανθρωπος εγινε επιστημονας..:wave2:

akis_trevor
08/12/2014, 23:21
Το γνώσεις δεν έχει και πολλές έννοιες. Δεν έχω σκοπό να σε βάλω να ψάχνεις. Μου αρκεί που για λίγο το σκέφτηκες αυτό που έγραψα. :smokin:

Πως και τι γνωσεις εχεις πανω σε αυτο το θεμα μου εξηγεις;
Εχεις σπουδασει ψυχολογια ομαδων καταστολης κατα την διαρκεια συγκρουσεων ας πουμε;;;
Και σου ξαναλεω εγω κολλημενος δεν ειμαι,σε αντιθεση με σενα.
Οταν ζοριζουν τα πραγματα αρχιζουμε τις γενικοτητες.καλος μηχανισμος αμυνας αλλα για 1-2 φορες,παραπ;νω δεν σε παιρνει.

Μικe777
08/12/2014, 23:22
Πίνουμε και κανένα καλό τσιγάρο που και που... πως σκατά νομίζεις ότι μπορεί κάποιος να συνεχίσει τέτοια κουβέντα τόσο καιρό αδερφέ μου.....:smokin:

:cry::cry::lol::lol:

tai
08/12/2014, 23:25
Έμεινα στην ουσία. Διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως. Τα παιδιά μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο και χωρίς μολότωφ και έφερα ένα παράδειγμα κάποιες σελίδες πριν και κάνατε όλοι τουμπεκί.... αυτός http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%94%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE %B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82 κύριοι γιατί μπόρεσε??? Δε του πνίξαν τα όνειρα οι μπάτσοι????
με συγχωρεις αλλα ο Δασκαλάκης δεν με βοήθησε καθόλου στο να βρω το 2ευρο που μου λείπει για ψωμί.
Οταν λέμε να αλλάξω το κόσμο, εννοώ κάτι πολύ συγκεκριμένο που αφορά το βιοτικό μου επίπεδο.
Ακριβώς επάνω σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκω απέναντι μου την αστυνομική καταστολή!

Καλά το να συγκρίνεις αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα με το επί Τουρκοκρατίας, που πηδούσαν όποια ήθελαν και έσφαζαν όποιον ήθελαν δεν είναι σοβαρό παράδειγμα.....
Οχι ε? Απλά συνέκρινε το ποσοστό φόρου και βάλε στο μυαλό σου τι γαμήσι τρώνε οσοι δουλεύουν 12ωρα για 500 ευρώ με 4ωρη ασφάλιση και εαν είναι και κοπέλες τι σεξουαλική παρενόχληση δέχονται και δεν μιλάνε για να μην χάσουν την κωλοδουλεΙα τους.
Οχι καλέ δεν μοιαζουν καθόλου τα χρόνια αυτα.
Α ξέχασα τους νεκρούς που ωθηθηκαν στην αυτοκτονία , τους νεκρούς που αντέδρασαν στην αστυνομία, τους νεκρούς που πυροβολήθηκαν για "πλάκα", τα ανοιγμένα κεφάλια των "επαναστατών" στις ειρηνικές πορείες (ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΛΌΤΟΦ)
Ναι! έκανα λάθος
μαλλον δεν είχαν τετοια τότε

gcrook
08/12/2014, 23:25
ε!ναι ωραια ολα αυτα και λιγο ρομαντικα!
για δες την παραθεση που εκανε ο menelaos 46
Κωνσταντίνος (Κωστής) Δασκαλάκης
τον ηξερες? ουτε κι εγω!
αυτον δεν τον γεννησαν γονεις?
γιατι ουτε που τον εχουμε ακουσει?
γιατι προφανως ο ανθρωπος εγινε επιστημονας..:wave2:

Το οτι οι ανθρωποι οταν γινονται επιστημονες προκοβουν, και οταν πιανουν μολοτοφ παραστρατουν, ειναι δικη σου φαντασιωση,και εντελως μιζερη αν θες μην πω και χυδαια.
Που θα πεις εσυ ποιον δρομο πρεπει να παιρνουν οι ανθρωποι γενικοτερα για να τους γουσταρεις.
Και βρωμαει και λιγο success story-ιλα αν μου επιτρεπεις,αλλα μην το παρεις τοις μετρητοις αυτο, ειναι μαλλον δικη μου φαντασιωση.
Και ναι ειμαι αθεραπευτα ρομαντικος ρε πουστη μου.

Μικe777
08/12/2014, 23:33
Το οτι οι ανθρωποι οταν γινονται επιστημονες προκοβουν, και οταν πιανουν μολοτοφ παραστρατουν, ειναι δικη σου φαντασιωση,και εντελως μιζερη αν θες μην πω και χυδαια.
Που θα πεις εσυ ποιον δρομο πρεπει να παιρνουν οι ανθρωποι γενικοτερα για να τους γουσταρεις.
Και βρωμαει και λιγο success story-ιλα αν μου επιτρεπεις,αλλα μην το παρεις τοις μετρητοις αυτο, ειναι μαλλον δικη μου φαντασιωση.
Και ναι ειμαι αθεραπευτα ρομαντικος ρε πουστη μου.
το χω γραμμενο το success story εκει που δεν πιανει!
στυλο και μελανι!:)
αυτο που δεν καταλαβες ειναι
οτι εγω υπηρξα στην αλλη πλευρα χρονια!
και σαφως ξερω τον δρομο που πρεπει να χαραζουν οι σωστοι
και σοφοι ανθρωποι!
- πήραμε τη ζωή μας· λάθος! κι αλλάξαμε ζωή.
Σεφερης..:wave2:

pipe_smoker
08/12/2014, 23:39
Λοιπον σχετικο/ασχετο.
....

Έχεις το point σου.

Γενικότερα φλερτάρει έντονα ο κόσμος με την ιδέα ότι ο Ρωμανός είναι θύμα των καταστάσεων κι ότι τελος πάντων ο αυθορμητισμός και το "της ηλικίας" κλπ τον έφεραν σε αυτό το σημείο κλπ.

Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι, το είπα και νωρίτερα.
Δεν μπορώ να ξέρω σαφώς.

Τώρα για το θέμα των γονιών, τί να σου πω.
Δεν αποκλείεται, αλλά γονείς που να φτάσουν να υποστηρίζουν την απόφαση του γιου τους να φτάσει μέχρι τέλους την απεργία πείνας κλπ και να σέβονται την επιλογή του δεν πετυχαίνεις και κάθε μέρα.
Αν όντως είναι έτσι, μπράβο και στους γονείς του μπράβο και στον ίδιο (και δεν το λέω καθόλου μα καθόλου ειρωνικά).

Δεν ξέρω τί πίνει και τί φουμάρει ο καθένας εδώ μέσα, αλλά ας κάνει τη χάρη και σε μας τους υπόλοιπους να ποστάρει νηφάλιος, γιατί είπαμε έχουν ελαστικότητα και πρήζονται, αλλά μέχρι ενός σημείου.

gcrook
08/12/2014, 23:43
το χω γραμμενο το success story εκει που δεν πιανει!
στυλο και μελανι!:)
αυτο που δεν καταλαβες ειναι
οτι εγω υπηρξα στην αλλη πλευρα χρονια!
και σαφως ξερω τον δρομο που πρεπει να χαραζουν οι σωστοι
και σοφοι ανθρωποι!
- πήραμε τη ζωή μας· λάθος! κι αλλάξαμε ζωή.
Σεφερης..:wave2:

Κοιτα δεν ξερω ακριβως σε ποια πλευρα ησουν για να ειμαι ειλικρινης και τι εισαι τωρα,
και επισης δεν με νοιαζει αν εχεις βρει την ουσια της ζωης και την σοφια (αν εχεις ειλικρινα χιλια ρησπεκτ και γραψε μας σταρχιδια σου) ,
αλλα επετρεψε μας και εμας να σε γραψουμε στα δικα μας γιατι απο κυρηκες του ΕΝΟΣ μοναδικου σωστου και εναρετου δρομου χορτασαμε.

Μικe777
08/12/2014, 23:50
Κοιτα δεν ξερω ακριβως σε ποια πλευρα ησουν για να ειμαι ειλικρινης και τι εισαι τωρα,
και επισης δεν με νοιαζει αν εχεις βρει την ουσια της ζωης και την σοφια (αν εχεις ειλικρινα χιλια ρησπεκτ και γραψε μας σταρχιδια σου) ,
αλλα επετρεψε μας και εμας να σε γραψουμε στα δικα μας γιατι απο κυρηκες του ΕΝΟΣ μοναδικου σωστου και εναρετου δρομου χορτασαμε.
ενταξει!
αποσυρομαι!!
γιατι η συζητηση παει οπως την θελετε!!
και δεν εχω ορεξη!
ευχαριστω!!!
ειπα τις αποψεις μου σεβαστες και οι δικες σας
και καλη καρδια!σε ολους μας..:beer:

pipe_smoker
08/12/2014, 23:53
Σ'τη χαρίζω γιατί το'σβησες.
Την επόμενη δεν έχει.

Ξέρεις εσύ.:wave2:

gcrook
08/12/2014, 23:56
ενταξει!καταλαβα που το πας?
αποσυρομαι!!
γιατι η συζητηση παει οπως την θελετε!!
και δεν εχω ορεξη!
ειπα τις αποψεις μου σεβαστες και οι δικες σας
και καλη καρδια!σε ολους μας..:beer:

Δεν το παω καπου ρε συ εγω προσπαθω να διαπραγματευτω καποια πραγματα,
αλλα η σταση μου απεναντι στην ζωη ειναι η δικη μου σταση και δεν χρειαζεται να πεισω καποιον να την υιοθετησει (αν και βγαινει ο ιεροκυρηκας σε καταστολη απο μεσα μου αρκετα συχνα).

Αυτο που δεν μπορω με την καμια,και εκει με βρισκει απεναντι καθαρα για υπαρξιακους λογους
ειναι οταν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι γνωριζει τον ενα μοναδικο και εναρετο δρομο για την σωτηρια των ψυχων ημων και γενικα την ΑΠΑΝΤΗΣΗ για ολα.

Πολυ συχνα αυτο δικαιολογειται (και μαλιστα πολυ πειστικα) σαν την μονη εναλλακτικη.
Ναι εκει εχω χοντρο θεμα,αλλα οχι με σενα απαραιτητα.

edit:Γαμω τη μπουτανα μου παλι θα ξενυχτησουμε εδω μεσα....

amyroukai
08/12/2014, 23:58
...
Δεν μεταδίδω άλλο γιατί θα σπάσω το πι σι ειλικρινά !

υγ
μπορεί να γελάς αλλά θυμίσου ότι το αγγούρι δεν πονάει
όταν δεν μπαίνει στο δικό σου κώλο.

Το τι αγγούρι μπορεί να τρώει ο καθ' ένας είναι δικό του θέμα. Και το ότι δεν γίνεται βούκινο στα φόρα το γεύμα ή το υπόθετο, επίσης δικό του θέμα. Μερικά αγγούρια δε, θες δεν θες τα τρως όπως τα τρώνε δέκα εκατομύρια άλλοι γύρω σου. Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνεις με το αγγούρι σου και πως θα διαχειριστείς το τι συμβαίνει είναι επίσης προσωπικό ζήτημα του καθ΄ ενός.

Και γλαφυρά τα λες, αλλά μου θυμίζεις δελτίο τηλεόρασης. Έντονη εικόνα, έντονο συναίσθημα. Και δεν θα σπάω το πισί γιατί δεν θέλω, αλλά σεντόνι επίσης δεν θα γράΠΣω. Τα λες καλά, αλλά λες και πολλά άκυρα ταυτόχρονα.

Άντε άλλες 12...

gcrook
09/12/2014, 00:00
Άντε άλλες 12...

Στις ποσες τιγκαρει και τρωει ρηζετ;

menelaos46
09/12/2014, 00:01
με συγχωρεις αλλα ο Δασκαλάκης δεν με βοήθησε καθόλου στο να βρω το 2ευρο που μου λείπει για ψωμί.
Οταν λέμε να αλλάξω το κόσμο, εννοώ κάτι πολύ συγκεκριμένο που αφορά το βιοτικό μου επίπεδο.
Ακριβώς επάνω σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκω απέναντι μου την αστυνομική καταστολή!

Μα και θα σε βοηθήσει να βρεις το 2ευρω το να πετάς πέτρες και μολότωφ????? Σε αυτή τη διεκδίκηση να ξέρεις βρίσκεις απέναντί σου τον συμπολίτη σου που ψήφιζε με γνώμονα μόνο το δικό του 2ευρω......

Οχι ε? Απλά συνέκρινε το ποσοστό φόρου και βάλε στο μυαλό σου τι γαμήσι τρώνε οσοι δουλεύουν 12ωρα για 500 ευρώ με 4ωρη ασφάλιση και εαν είναι και κοπέλες τι σεξουαλική παρενόχληση δέχονται και δεν μιλάνε για να μην χάσουν την κωλοδουλεΙα τους.
Οχι καλέ δεν μοιαζουν καθόλου τα χρόνια αυτα.
Α ξέχασα τους νεκρούς που ωθηθηκαν στην αυτοκτονία , τους νεκρούς που αντέδρασαν στην αστυνομία, τους νεκρούς που πυροβολήθηκαν για "πλάκα", τα ανοιγμένα κεφάλια των "επαναστατών" στις ειρηνικές πορείες (ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΈΣΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΛΌΤΟΦ)

Μα πόσους έχει σκοτώσει τέλος πάντων αυτή η αστυνομία για πλάκα????? Σε λίγο θα πιστέψουμε ότι οι μπάτσοι περιμένουν να οριμάσει το ουίσκι και πυροβολάνε αθώους στο κεφάλι για να περάσει η ώρα με το ύφος που το λέτε και το ξαναλέτε....
Πέφτει μολότωφ από αθώους διαδηλωτές??? Γιατί νόμισα πως πέφτει μόνο από το παρακράτος.....

..................

Μικe777
09/12/2014, 00:08
Δεν το παω καπου ρε συ εγω προσπαθω να διαπραγματευτω καποια πραγματα,
αλλα η σταση μου απεναντι στην ζωη ειναι η δικη μου σταση και δεν χρειαζεται να πεισω καποιον να την υιοθετησει (αν και βγαινει ο ιεροκυρηκας σε καταστολη απο μεσα μου αρκετα συχνα).

Αυτο που δεν μπορω με την καμια,και εκει με βρισκει απεναντι καθαρα για υπαρξιακους λογους
ειναι οταν καποιος προσπαθει να με πεισει οτι γνωριζει τον ενα μοναδικο και εναρετο δρομο για την σωτηρια των ψυχων ημων και γενικα την ΑΠΑΝΤΗΣΗ για ολα.

Πολυ συχνα αυτο δικαιολογειται (και μαλιστα πολυ πειστικα) σαν την μονη εναλλακτικη.
Ναι εκει εχω χοντρο θεμα,αλλα οχι με σενα απαραιτητα.

edit:Γαμω τη μπουτανα μου παλι θα ξενυχτησουμε εδω μεσα....

εδω τωρα!φιλε μου θα συμφωνησω κι εγω!!
γιατι εχουμε χορτασει!σωτηρες!εθνοσωτηρες!!
κι οτι αλλο θες!
γιατι ισως κι αυτοι αυτο θελουν
να μας διχασουν!
κι επειδη εγραψα κι εγω κατι βλακειες.
πανω στην ροη του λογου ζηταω συγνωμη!
το προβλημα!δεν ειναι εσεις εμεις αλλα αυτοι!;)

gcrook
09/12/2014, 00:18
εδω τωρα!φιλε μου θα συμφωνησω κι εγω!!
γιατι εχουμε χορτασει!σωτηρες!εθνοσωτηρες!!
κι οτι αλλο θες!
γιατι ισως κι αυτοι αυτο θελουν
να μας διχασουν!
κι επειδη εγραψα κι εγω κατι βλακειες.
πανω στην ροη του λογου ζηταω συγνωμη!
το προβλημα!δεν ειναι εσεις εμεις αλλα αυτοι!;)

Ναι δε βαριεσαι δεν τρεχει και τιποτα, απλως κατι πρεπει να κανω λαθος γενικα.
Τεσπα.
Αυτο το "προσπαθουν να μας διχασουν" ν'αφηνες αποξω θα΄σουν τσολιας.
Δε γαμιεται....

tai
09/12/2014, 00:19
..................

1ον δεν ειπα οτι πετάω μολότοφ, είπα οτι όταν διεκδικώ το 2ευρω βρίσκω απέναντι την καταστολή
που παει να πει οτι μου εναντιώνεται στην διεκδίκηση
κλασική περίπτωση παραποίησης στοιχειων νο1

2ον δεν ειπα οτι οι μολότοφ πέφτουν απο αθώους πολίτες αλλά οτι πριν πέσουν τα "καλα παιδια" κερνάνε δακρυγόνα
κλασική περίπτωση παραποίησης στοιχειων νο2

3ον οι μολότοφ δεν πέφτουν μονο απο το παρακράτος αλλα με βάσει φωτογραφίες πέφτουν και απο το κράτος!

4ον εαν κάνουμε απολογισμό νεκρών απο τα όργανα της τάξης για τα χρόνια της μεταπολίτευσης και τα δεις μαζεμένα, παίζει το ενδεχόμενο να τρέχεις για εξομολόγηση νυχτιάτικα.

tai
09/12/2014, 00:20
Επειδή χανόμαστε σε αντιπαραθέσεις για το εαν δικαιούται ο μπατσος να ειναι κακός, σας επαναφέρω εαν μου επιτρέπετε, στο μειζον ΗΘΙΚΟ θέμα των ημερών
ο ρωμανος ειναι εγγονος του παμπλουτου Αθανασιου Νάσιουτζικ. που είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 τον λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 97 χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι. Η δολοφονία έμεινε γνωστή ως «Έγκλημα στο Κολωνάκι».!!...
η γιατρός του Ρωμανού είναι η μάνα του Μπουρζούκου, του άλλου ληστή που πιάστηκε μαζί με τον Ρωμανό. ...
ΟΚ
Υπαρχει η σκέψη απο το τι σόι επαναστάτες είναι μέχρι του τι δικαιοσύνη έχουμε ....
ΑΛΛΑ
το θεμα είναι εαν ο ρωμανος και ο καθε ρωμανος εχει προλεταριακή και επαναστατική συνειδηση, ή εάν ΕΜΕΙΣ εξακολουθούμε να είμαστε άνθρωποΙ?
Εαν το κράτος, είναι ενα κράτος δίκαιου, ενα κράτος ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΌ και οχι ενα κράτος συμφερόντων, απάνθρωπο, που στηρίζει την ύπαρξη του στο γραμμα του Νόμου και οχι στον ανθρωπισμό των πολιτών του?

το ποιοι είμαστε δεν εξαρτάτε απο το ποιος ειναι ο "εχθρός" αλλα απο το πως του φερόμαστε.

Για να μην ξεχνάμε οτι ειναι άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό

menelaos46
09/12/2014, 00:21
Ρε είστε μαλάκες???? Αν αγαπηθούμε δεν έχει ενδιαφέρον η κουβέντα.....

menelaos46
09/12/2014, 00:27
Επειδή χανόμαστε σε αντιπαραθέσεις για το εαν δικαιούται ο μπατσος να ειναι κακός, σας επαναφέρω εαν μου επιτρέπετε, στο μειζον ΗΘΙΚΟ θέμα των ημερών
ο ρωμανος ειναι εγγονος του παμπλουτου Αθανασιου Νάσιουτζικ. που είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 τον λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 97 χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι. Η δολοφονία έμεινε γνωστή ως «Έγκλημα στο Κολωνάκι».!!...
η γιατρός του Ρωμανού είναι η μάνα του Μπουρζούκου, του άλλου ληστή που πιάστηκε μαζί με τον Ρωμανό. ...
ΟΚ
Υπαρχει η σκέψη απο το τι σόι επαναστάτες είναι μέχρι του τι δικαιοσύνη έχουμε ....
ΑΛΛΑ
το θεμα είναι εαν ο ρωμανος και ο καθε ρωμανος εχει προλεταριακή και επαναστατική συνειδηση, ή εάν ΕΜΕΙΣ εξακολουθούμε να είμαστε άνθρωποΙ?
Εαν το κράτος, είναι ενα κράτος δίκαιου, ενα κράτος ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΌ και οχι ενα κράτος συμφερόντων, απάνθρωπο, που στηρίζει την ύπαρξη του στο γραμμα του Νόμου και οχι στον ανθρωπισμό των πολιτών του?

το ποιοι είμαστε δεν εξαρτάτε απο το ποιος ειναι ο "εχθρός" αλλα απο το πως του φερόμαστε.

Για να μην ξεχνάμε οτι ειναι άλλο το νόμιμο και άλλο το ηθικό

(Τέλος πάντων δε θέλω να αναλωθούμε στο ποιος πετάει τι και γιατί.... άλλωστε εκεί δε συμφωνούμε με τίποτα. Ούτε στο ότι οι νεκροί από αστυνομικούς είναι πολλοί συμφωνούμε καθώς μερικοί βάζουν και αυτούς που σκοτώθηκαν από τροχαίο...)

Συμφωνώ πως πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι λοιπόν και ότι πάνω απ'όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι, ωστόσο το να εκβιάζει ένας κρατούμενος για ληστεία με πολεμικό όπλο την άδειά του το βρίσκεις λογικό??? Και αν ναι που πρέπει να μπει το όριο σε αυτές τις περιπτώσεις???

gcrook
09/12/2014, 00:53
ωστόσο το να εκβιάζει ένας κρατούμενος για ληστεία με πολεμικό όπλο την άδειά του το βρίσκεις λογικό??? Και αν ναι που πρέπει να μπει το όριο σε αυτές τις περιπτώσεις???

Υπαρχει κατι πολυ περιεργο στην επιλογη των λεξεων που κανεις.
Γιατι θα μπορουσες απλα να πεις "καταδικασμενος" η "φυλακισμενος" και θα ηταν πολυ πιο ευκολο να παρεις την προφανεστατη απαντηση "εφ'οσον εχει δικαιωμα να του χορηγηθει αδεια απο τον νομο" .

Οταν λες "οριο" τι εννοεις;Να θυμησω την περιπτωση του Σακκα για οσους την ξεχασαν σχετικα με την προφυλακιση του,οπου ναι εκει σαφως και ο νομος δεν γνωρισε "ορια" . :D

blackbusa
09/12/2014, 02:31
Σχετικά με το βίντεο με τις μπύρες-μολότωφ.... Υπάρχει λοιπόν αυτό το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να μαζεύουν μολότωφ-μπυρες(γιατί ίσως να τις μαζεύουν οι αστυνομικοί απλώς για ανακύκλωση) από το έδαφος και να τις βάζουν σε έναν σάκο (προφανώς του διαδηλωτή που έχει συλληφθεί)...... ΩΣ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ....
Πιθανά ενδεχόμενα...
1. Οι αστυνομικοί θέλουν να φορτώσουν τις μπύρες-μολοτωφ στον διαδηλωτή ενώ είναι αθώος...
2. Ο διαδηλωτής είχε τις μολότωφ-μπυρες στο σάκο του και τις πέταξε δευτερόλεπτα πριν ενώ τον κυνηγούσαν και τις μαζεύουν μαζί με τον σάκο ως πειστήρια...
3. Οι αστυνομικοί μαζεύουν τις μπύρες για ανακύκλωση....

Όλα τα παραπάνω παίζουν απλώς οι πιθανότητες είναι κατ'εμένα 1. 9,9% 2. 90% 3. 0.1% και τις βγάζω τις πιθανότητες καθώς δεν είμαι άσχετος με τον χώρο αλλά ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Ωστόσο οι περισσότεροι από σας πιστεύετε απλώς αυτό που θέλετε να πιστέψετε πράγμα που σημαίνει πως όποιος ανεβάσει ένα βίντεο όπως τον συμφέρει διαμορφώνει την γνώμη του κόσμου. Αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και αντιστρόφως. Διαμορφώνουν τη γνώμη σας λοιπόν....
Κι εγώ θα ήθελα να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο βίντεο αυτό αλλά δεν το υποστηρίζω αυτό καθώς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Η ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.... (τροφή για σκέψη αυτό)

δηλαδη εγω εχω ενα σακο με μολοτωφ, με κυνηγανε να με συλλαβουνε, και λιγα δευτερολεπτα πριν με πιασουν αντι να πεταξω ολο το γαμιμενο το σακκιδιο πεταω ενα ενα τα μπουκαλια...πραγματικα πιστευεις αυτα που γραφεις η απλα θες να τρολλαρεις???

teo_g7
09/12/2014, 03:07
Α ρε ποτάνες έννοιες.
Σας γαμήσαμε κι ας μή μας φταίγατε, αλλά μαζί με σας δεν ξέραμε τί άλλο παίρναμε ζβάρνα.
Τώρα κλαίμε αλλά είναι αργά.

Δε νομιζω οτι μπορούσε να εκφραστεί καλυτερα αυτή η σύγχρονη μάστιγα!!!!

Πολλές μπύρες ρε Πιπακια.
:beer::beer:

KAWAMANRIDER
09/12/2014, 08:01
δηλαδη εγω εχω ενα σακο με μολοτωφ, με κυνηγανε να με συλλαβουνε, και λιγα δευτερολεπτα πριν με πιασουν αντι να πεταξω ολο το γαμιμενο το σακκιδιο πεταω ενα ενα τα μπουκαλια...πραγματικα πιστευεις αυτα που γραφεις η απλα θες να τρολλαρεις???

ειναι γεματο σπορακια το τσιγαρο , δεν φταιει το παλικαρι

akis_trevor
09/12/2014, 08:30
Κι όταν δεν έχουμε το να πούμε, σφυριζουμε αδιάφορα. .
Δεν έχει νόημα φιλαι, έχουν ματιά εδώ τα παιδιά και βλέπουν. Αν εσύ τα κλείνεις δικαίωμα σου αλλά μην βγαίνεις και λες ότι να ναι...

stam2
09/12/2014, 09:29
Τελικά εγώ δεν κατάλαβα......

ο Ρωμανός είναι ένας αντισυστημικός ήρωας με προλεταριακή και επαναστατική συνείδηση που μάχεται εναντίον του Κράτους που σκότωσε το φίλο του,
ή είναι κοινός εγκληματίας?

Επίσης οι αστυνομικοί είναι ΟΛΟΙ μπάτσοι, κομπλεξικοί σκατόμυαλοι που τη βρίσκουν να βαράνε με τα γκλοπ, ή υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί?

Και επίσης τελικά είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας, ή πρέπει να καταργηθεί και να τα βρούμε όλοι μεταξύ μας αγαπημένοι....???

...Μερικές ερωτήσεις ακόμα δευτερεύουσας σημασίας...

Τα εξάρχεια είναι επαναστατικός θύλακας ενάντια στην ΕΚσουσία ή άντρο παρανομίας?
Το να περπατάς αργά το βράδυ στα εξάρχεια στην ηλικία των 16 είναι σαν να πηγαίνεις για ποδήλατο στη μαρίνα φλοίσβου ας πούμε...?
Το να βρίσκεις πολεμικό όπλο (Καλασνίκοφ) στις μέρες μας είναι κάτι φυσιολογικό και συνηθισμένο, ή χρήζει διερεύνησης η πηγή και ο τρόπος διακίνησής τους...?
Οι κύριοι στις στέγες τελικά ήταν απλοί παρατηρητές της αρένας ή συμμετείχαν στα δρώμενα...?
Τελικά ο Ρωμανός αν φοιτήσει στο ΟΔΕ (οργ & διοικ. επιχ), θα συνεχίσει για μάστερ, ή θα αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, ή θα αναζητήσει εργασία στο εξωτερικό...? Προφανώς η κάθειρξη δεν είναι κάτι που μας απασχολεί.... τί είναι 15 χρονάκια, με λίγη καλή διαγωγή θα γίνουν 4, όσο κρατάει και η σχολή δηλαδή....

The_Scientist
09/12/2014, 10:12

ο Ρωμανός είναι ένας αντισυστημικός ήρωας με προλεταριακή και επαναστατική συνείδηση που μάχεται εναντίον του Κράτους που σκότωσε το φίλο του,

Επίσης οι αστυνομικοί είναι ΟΛΟΙ μπάτσοι, κομπλεξικοί σκατόμυαλοι που τη βρίσκουν να βαράνε με τα γκλοπ, ή υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί?

Και επίσης τελικά είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας, ή πρέπει να καταργηθεί και να τα βρούμε όλοι μεταξύ μας αγαπημένοι....???

Τα εξάρχεια είναι επαναστατικός θύλακας ενάντια στην ΕΚσουσία ή άντρο παρανομίας?
Το να περπατάς αργά το βράδυ στα εξάρχεια στην ηλικία των 16 είναι σαν να πηγαίνεις για ποδήλατο στη μαρίνα φλοίσβου ας πούμε...?
Το να βρίσκεις πολεμικό όπλο (Καλασνίκοφ) στις μέρες μας είναι κάτι φυσιολογικό και συνηθισμένο, ή χρήζει διερεύνησης η πηγή και ο τρόπος διακίνησής τους...?
Οι κύριοι στις στέγες τελικά ήταν απλοί παρατηρητές της αρένας ή συμμετείχαν στα δρώμενα...?
Τελικά ο Ρωμανός αν φοιτήσει στο ΟΔΕ (οργ & διοικ. επιχ), θα συνεχίσει για μάστερ, ή θα αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του, ή θα αναζητήσει εργασία στο εξωτερικό...? Προφανώς η κάθειρξη δεν είναι κάτι που μας απασχολεί.... τί είναι 15 χρονάκια, με λίγη καλή διαγωγή θα γίνουν 4, όσο κρατάει και η σχολή δηλαδή....

Σοβαρά τώρα, δυσκολεύεσαι να βρεις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις ?

GFawkes
09/12/2014, 10:15
Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας
Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας; Μὴν εἶν᾿ οἱ κάμποι;
Μὴν εἶναι τ᾿ ἄσπαρτα ψηλὰ βουνά;
Μὴν εἶναι ὁ ἥλιος της, ποὺ χρυσολάμπει;
Μὴν εἶναι τ᾿ ἄστρα της τὰ φωτεινά;

Μὴν εἶναι κάθε της ρηχὸ ἀκρογιάλι
καὶ κάθε χώρα της μὲ τὰ χωριά;
κάθε νησάκι της ποὺ ἀχνὰ προβάλλει,
κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;

Μὴν εἶναι τάχατε τὰ ἐρειπωμένα
ἀρχαία μνημεῖα της χρυσὴ στολή,
ποὺ ἡ τέχνη ἐφόρεσε καὶ τὸ καθένα
μία δόξα ἀθάνατη ἀντιλαλεῖ;

Ὅλα πατρίδα μας! Κι αὐτὰ κι ἐκεῖνα,
καὶ κάτι πού ῾χουμε μὲς τὴν καρδιὰ
καὶ λάμπει ἀθώρητο σὰν ἥλιου ἀχτίνα
καὶ κράζει μέσα μας: Ἐμπρὸς παιδιά!

GFawkes
09/12/2014, 10:16
Μαλλον τιποτε απ αυτα...

ειναι η παρανοια και ο παραλογισμος και η απαιτηση απο καποιον αλλο να κανει κατι καλο για εμας....

διχως εμεις να κανουμε τιποτε (περα απο το να γκρινιαζουμε και να απαιτουμε)

Zid
09/12/2014, 10:20
Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας
Τί εἶναι ἡ πατρίδα μας; Μὴν εἶν᾿ οἱ κάμποι;
Μὴν εἶναι τ᾿ ἄσπαρτα ψηλὰ βουνά;
Μὴν εἶναι ὁ ἥλιος της, ποὺ χρυσολάμπει;
Μὴν εἶναι τ᾿ ἄστρα της τὰ φωτεινά;

Μὴν εἶναι κάθε της ρηχὸ ἀκρογιάλι
καὶ κάθε χώρα της μὲ τὰ χωριά;
κάθε νησάκι της ποὺ ἀχνὰ προβάλλει,
κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;

Μὴν εἶναι τάχατε τὰ ἐρειπωμένα
ἀρχαία μνημεῖα της χρυσὴ στολή,
ποὺ ἡ τέχνη ἐφόρεσε καὶ τὸ καθένα
μία δόξα ἀθάνατη ἀντιλαλεῖ;

Ὅλα πατρίδα μας! Κι αὐτὰ κι ἐκεῖνα,
καὶ κάτι πού ῾χουμε μὲς τὴν καρδιὰ
καὶ λάμπει ἀθώρητο σὰν ἥλιου ἀχτίνα
καὶ κράζει μέσα μας: Ἐμπρὸς παιδιά! Tιποτα σε μαραβεγια δεν έχουμε.. :bigcry:

stam2
09/12/2014, 10:20
Σοβαρά τώρα, δυσκολεύεσαι να βρεις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις ?

θες να απαντήσεις, απάντα. Δεν θες να απαντήσεις, μην απαντάς. Το αν δυσκολεύομαι ή όχι είναι δικό μου πρόβλημα.
Τόσοι και τόσοι έχουν τοποθετηθεί με απόψεις και σκέψεις που εκπλήσσουν εκατέρωθεν. Ας βάλω κι εγώ δυο τρεις ερωτησούλες δικές μου....

sotostzav
09/12/2014, 10:26
Tιποτα σε μαραβεγια δεν έχουμε.. :bigcry:

Μη δειτε εναν ανθρωπο να θελει να φασωσει το γκομενακι του,αμεσως να πεσετε πανω να τον φατε....αλλλλλητες μηχανοβιοι...

The_Scientist
09/12/2014, 10:33
θες να απαντήσεις, απάντα. Δεν θες να απαντήσεις, μην απαντάς. Το αν δυσκολεύομαι ή όχι είναι δικό μου πρόβλημα.
Τόσοι και τόσοι έχουν τοποθετηθεί με απόψεις και σκέψεις που εκπλήσσουν εκατέρωθεν. Ας βάλω κι εγώ δυο τρεις ερωτησούλες δικές μου....

Δεν το έγραψα ειρωνικά αγαπητέ...

Πάμε στις απαντήσεις, και πες μου που διαφωνείς...

1. Δεν ξέρω αν ο Ρωμανός είναι επαναστάτης ή κοινός εγκληματίας και δεν είναι δουλειά μου να το κρίνω.
Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι :

Ο Ρωμανός είναι κρατούμενος και κάθε κρατούμενος στη δημοκρατία έχει κάποια δικαιώματα. Συμφωνείς ?

2. Δεν είναι θέμα κακών μπάτσων και καλών αστυνομικών.
Ο μπάτσος εκτελεί διαταγές άκριτα. Δεν έχει το δικαίωμα να έχει άποψη και γι αυτό πληρώνεται.
Όταν οι διαταγές είναι αντίθετες προς το συμφέρον του πολίτη ο μπάτσος (καλός και κακός) θα τις εφαρμόσει. Διαφωνείς ?

3. Σαφώς είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας.
Αρκεί η αστυνομία να υπηρετεί τον πολίτη, όπως θεωρητικά θα έπρεπε. Συμφωνείς ?

gior-gos
09/12/2014, 14:59
Ούτε στο ότι οι νεκροί από αστυνομικούς είναι πολλοί συμφωνούμε καθώς μερικοί βάζουν και αυτούς που σκοτώθηκαν από τροχαίο...)

Οπως ο Παναγούλης ας πουμε ο οποίος θα εκανε σημαντικες αποκαλυψεις σχετικα με την ΕΣΑ, αλλα... δυστυχως ηταν ατυχο το παλικαρι..

SHOOTER045
09/12/2014, 15:35
Και ο Καποδίστριας θα έκανε πολλά

Αλλά τον φάγανε...

Και τον Σωκράτη τον ανάγκασαν μα πιει κωνιο

MG-KTiNoS
09/12/2014, 15:53
328347

xristos x
09/12/2014, 15:58
.........Το να περπατάς αργά το βράδυ στα εξάρχεια στην ηλικία των 16 είναι σαν να πηγαίνεις για ποδήλατο στη μαρίνα φλοίσβου ας πούμε...?
...

Θα κανω ενα αλμα λογικης (μπορει μεγαλο) αλλα για να καταλαβεις το ποσο εξευτελιστικο ειναι αυτο το ερωτημα που θετεις... (και κατα συνεπεια αυτο που υπονοεις )
Θα εκανες το ιδιο ερωτημα για ενα κοριτσακι , συνομηλικο του απο πανω, στα 16 δηλαδη που κακοποιηθηκε βαναυσα γιατι ετυχε να βολταρει σε ερημικη τοποθεσια;;; Ελπιζω να καταλαβαινεις το συλλογισμο μου....

el_hymador
09/12/2014, 16:05
O Μαραβέγιας είχε πολύ δίκιο. 'Ηταν λίγο Pepe le Pew (https://www.youtube.com/watch?v=JEdBndu0YUM) το στόρυ του με τα φιλάκια και τις αγαπούλες στα παγκάκια αλλά με το βασικό νόημα της τοποθέτησης του, συμφωνώ απόλυτα. Πρέπει να πέσουν μολότοφ, να ανοίξουν κεφάλια και να σκάσουν δακρυγόνα, να φάνε τις σάρκες ενός πιτσιρικά τα επί χρόνια κατσικωμένα extreme δίπολα (και τα δίποδα) για να κάτσουμε μετά να συζητήσουμε "ψύχραιμα" και να προβληματιστούμε όλοι οι υπόλοιποι. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, δικαίωμα στο να μιλάνε έχουν πλέον αυτοί που φωνάζουν πιο δυνατά (και όσοι διατυμπανίζουν την μαλακία τους περισσότερο) και την προσοχή μας τραβάνε όσοι κάνουν το πιο μεγάλο χαμό ... αν θέλουμε να συμμετάσχουμε σε όλα αυτό θα πρέπει να το κάνουμε με αφρούς στο στόμα, με ρόπαλα και ζαρντινιέρες με μολότοφ και κρότου - λάμψης. Αν δεν... που πα ρε Καραμήτρο; Κάτσε στα αβγά σου παλιομαλάκα απολιτίκ!

Cpt. Haddock
09/12/2014, 16:12
Στις ποσες τιγκαρει και τρωει ρηζετ;

δυο χιλιαδΑΙ δισκοι (ποστ) :wave2:

MG-KTiNoS
09/12/2014, 16:14
Φρ. Ραγκούσης: Σιγά σιγά μας εγκαταλείπει ο Ρωμανός
December 9th, 2014

Την άσχημη κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού, που συνεχίζει για 30η ημέρα την απεργία πείνας σημείωσε ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως είπε ο κ. Ραγκούσης στο Mega, ο 21χρονος είχε χάσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας συνολικά 20,5 κιλά από το βάρος του, ενώ δηλώνει πως θα ξεκινήσει απεργία δίψας αν κατατεθεί η τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης για σπουδές των κρατουμένων μέσω τηλεδιάσκεψης....
-------------

Με λίγα λόγια καλή ψυχή

menelaos46
09/12/2014, 16:23

Αν σε καταδιώκουν και πετάξεις το σακίδιο το οποίο έχουν δει ότι φοράς και βρεθεί το σακίδιο με μολότοφ φορτωμένο είναι σίγουρα δικό σου....
Αν σε καταδιώκουν και πετάξεις μπουκάλια έστω και στιγμιαία χωρίς να σε δουν και μετά βρεθείς με άδειο σακίδιο είσαι αθώος.... και το παίζεις και κινέζος.....
Υπάρχει μία διαφορά στη λεπτομέρεια. Ένας ύποπτος μπορεί να σκεφτεί και με τους δύο τρόπους ειδικά αν είναι ένοχος θα σκεφτεί τον δεύτερο. Εσύ το πως θα σκεφτόσουν είναι κάτι διαφορετικό.

Τώρα για τα όρια που έλεγα νωρίτερα. Πιστεύετε ότι πρέπει να αφεθεί (άδεια) ελεύθερος ένας νέος που έχει κάνει ληστεία και ΙΣΩΣ να έχει διεστραμένη και διαταραγμένη προσωπικότητα (και ειλικρινά δεν ξέρω αν στέκει καλά πράγμα που δεν θα θεωρούσα παράλογο μετά από όλα όσα έχουν συμβεί) και να ρισκάρουμε το να κάνει ίσως και κάποια ανθρωποκτονία με την αφορμή του ότι θέλει να σπουδάσει??? Και αν ναι.... πότε τέλος πάντων δε θα έπρεπε να δίνεται άδεια σε κάποιον κρατούμενο??? Επιλέγω τη λέξη κρατούμενος γιατί απλά κρατούμενος είναι και επιλέγω τη λέξη εκβιασμός γιατί εκβιάζει την άδειά του κάτι που δεν είναι δικαίωμά του.

Επίσης πρέπει να βγάλουμε πρόεδρο της βουλής.... αν δε βγει πρέπει να γίνουν εκλογές. Το στόρυ του Ρωμανού βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ αν έχει άσχημο τέλος ενώ βολεύει την ΝΔ να κυλήσουν όλα ομαλά. Γι'αυτό είναι το πανηγύρι. Μικρή παρένθεση αυτό....
Τέλος, εύχομαι να μην πεθάνει ο συγκεκριμένος....

menelaos46
09/12/2014, 16:25
Οπως ο Παναγούλης ας πουμε ο οποίος θα εκανε σημαντικες αποκαλυψεις σχετικα με την ΕΣΑ, αλλα... δυστυχως ηταν ατυχο το παλικαρι..

Είχες γεννηθεί τότε αλήθεια???

stam2
09/12/2014, 16:29
Δεν το έγραψα ειρωνικά αγαπητέ...

Πάμε στις απαντήσεις, και πες μου που διαφωνείς...
Δεν απαντάς παραμόνον σε μία από τις τρεις ερωτήσεις μου, παρ' όλο που είναι κατανοητά γραμμένες....

1. Δεν ξέρω αν ο Ρωμανός είναι επαναστάτης ή κοινός εγκληματίας και δεν είναι δουλειά μου να το κρίνω.
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ αν είναι κοινός εγκληματίας???? δηλαδή το ότι κρατούσε καλάσνικοφ με το οποίο απείλησε ανθρώπους (κατοχή και οπλοχρησία), πραγματοποίησε ενοπλη ληστεία, και έθεσε σε ομηρία έναν αθώο άνθρωπο ΔΕΝ τον καθιστά εγκληματία??? (ασχέτως αν έχει πολιτικά-ιδεολογικά κίνητρα τα οποία όμως βάσει λογικής δεν ταυτίζονται και δεν αιτιολογούν τις ενέργειές του).

Αυτό για το οποίο είμαι βέβαιος είναι ότι :
Ο Ρωμανός είναι κρατούμενος και κάθε κρατούμενος στη δημοκρατία έχει κάποια δικαιώματα. Συμφωνείς ?
Αυτό το έχω πει ο ίδιος αρκετά ποστ νωρίτερα αλλά είναι άσχετο προς την πρώτη ερώτησή μου στην οποία δεν απάντησες τελικά.

2. Δεν είναι θέμα κακών μπάτσων και καλών αστυνομικών.
Ο μπάτσος εκτελεί διαταγές άκριτα. Δεν έχει το δικαίωμα να έχει άποψη και γι αυτό πληρώνεται.
Όταν οι διαταγές είναι αντίθετες προς το συμφέρον του πολίτη ο μπάτσος (καλός και κακός) θα τις εφαρμόσει. Διαφωνείς ?
ΠΑΛΙ δεν απαντας στην ερώτησή μου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλοί αστυνομικοί ή όλοι είναι σκάρτοι, κοινώς ΜΠΑΤΣΟΙ?

3. Σαφώς είναι χρήσιμη η ύπαρξη της αστυνομίας.
Αρκεί η αστυνομία να υπηρετεί τον πολίτη, όπως θεωρητικά θα έπρεπε. Συμφωνείς ?
δεκτόν. 1 στα 3 οι απαντήσεις...

για τους υπόλοιπους από πληκτρολογίου ρήτορες που εδώ και 70 σελίδες ανελλιπώς και χωρίς στάση, έχουν πάρει το θέμα επ' ώμου, εξαπολύοντας μόνο τα δικά τους κατηγορώ χωρίς να κρατάνε όρια, αποστάσεις, και αντικειμενικότητα, η σιωπή τους από τις 10.30 το πρωί μέχρι τώρα, απέναντι σε 3 απλά ερωτήματα (τα υπόλοιπα ήταν προαιρετικά), δείχνει το πόσο ξύλινη είναι η σκέψη τους, αλλά και το πόσο αποφεύγουν να τοποθετηθούν απέναντι σε απλές ερωτήσεις, όχι γιατί φοβούνται, κάθε άλλο, αλλά για να μην εκτεθούν εκφράζοντας τις ακραίες και παράλογες απόψεις τους... Φυσικά μετά από αυτή την νύξη θα επιχειρήσουν έξοδο από τα χαρακώματα, εφ όπλου λόγχη και με τη σημαία της μολότοφ ψηλα....

Θα κανω ενα αλμα λογικης (μπορει μεγαλο) αλλα για να καταλαβεις το ποσο εξευτελιστικο ειναι αυτο το ερωτημα που θετεις... (και κατα συνεπεια αυτο που υπονοεις )
Θα εκανες το ιδιο ερωτημα για ενα κοριτσακι , συνομηλικο του απο πανω, στα 16 δηλαδη που κακοποιηθηκε βαναυσα γιατι ετυχε να βολταρει σε ερημικη τοποθεσια;;; Ελπιζω να καταλαβαινεις το συλλογισμο μου....
τους χαρακτηρισμούς να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου, από τη στιγμή που αδυνατείς να συνομιλήσεις πολιτισμένα χωρίς να προσβάλλεις αυτόν με τον οποίο τυχόν διαφωνείς, μάλλον εσύ εξευτελίζεσαι.
Επί του επιχειρήματός σου, το κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από ένα ανθρωποειδές κτήνος, το οποίο έπρεπε να υποστεί λοβοτομη αν μιλάγαμε για μία φυσιολογική κοινωνία που προστατεύει τους πολίτες της από σκάρτες παρτίδες ανθρώπων. Ουδεμία σχέση όμως έχει αυτή η περίπτωση με τα δυο-τρία δεκαεξάχρονα τα οποία τριγυρίζαν ανάμεσα στα πρεζάκια και στα χαμένα κορμιά που συχνάζουν στα συγκεκριμένα μέρη και έτυχε να πέσουν πάνω σε ένα άλλο κτήνος. Καταλαβαίνω τον παραλληλισμό σου, αλλά επίσης καταλαβαίνω και τον έξυπνο, ομολογώ, ελιγμό του επιχειρήματός σου. Το παράδειγμά μου όμως δεν εστιάζει στα κτήνη, αλλά στον τόπο στον οποίο τριγυρνούσαν. Φυσικά η επίσκεψή τους δεν ήταν τυχαία στον τόπο εκεί, αλλά και η λεκτική πρόκληση του φονιά, δείχνει από μέρους τους, πως είχαν ήδη σχηματίσει συνείδηση και ιδιοσυγκρασία σχετική με την περιοχή και τα δρώμενα....

xristos x
09/12/2014, 16:41
....

τους χαρακτηρισμούς να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου, από τη στιγμή που αδυνατείς να συνομιλήσεις πολιτισμένα χωρίς να προσβάλλεις αυτόν με τον οποίο τυχόν διαφωνείς, μάλλον εσύ εξευτελίζεσαι.
Επί του επιχειρήματός σου, το κοριτσάκι δέχθηκε επίθεση από ένα ανθρωποειδές κτήνος, το οποίο έπρεπε να υποστεί λοβοτομη αν μιλάγαμε για μία φυσιολογική κοινωνία που προστατεύει τους πολίτες της από σκάρτες παρτίδες ανθρώπων. Ουδεμία σχέση όμως έχει αυτή η περίπτωση με τα δυο-τρία δεκαεξάχρονα τα οποία τριγυρίζαν ανάμεσα στα πρεζάκια και στα χαμένα κορμιά που συχνάζουν στα συγκεκριμένα μέρη και έτυχε να πέσουν πάνω σε ένα άλλο κτήνος. Καταλαβαίνω τον παραλληλισμό σου, αλλά επίσης καταλαβαίνω και τον έξυπνο, ομολογώ, ελιγμό του επιχειρήματός σου. Το παράδειγμά μου όμως δεν εστιάζει στα κτήνη, αλλά στον τόπο στον οποίο τριγυρνούσαν. Φυσικά η επίσκεψή τους δεν ήταν τυχαία στον τόπο εκεί, αλλά και η λεκτική πρόκληση του φονιά, δείχνει από μέρους τους, πως είχαν ήδη σχηματίσει συνείδηση και ιδιοσυγκρασία σχετική με την περιοχή και τα δρώμενα....

Δεν ηθελα να σε προσβαλω, ουτε να το παρεις προσωπικα. Μιλουσα για το επιχειρημα-ερωτημα σου. Δεν με καταλαβες, και εγω στον τοπο αναφερομουν και κατα συνεπεια αν τους αξιζε να τους συμβει κατι ασχημο; Τα επιχειρηματα σου για το τι εκανε στον τοπο του εγκληματος ειναι η εκδοχη του δραστη και οχι του δικαστηριου. Τελοσπαντων δεν θελω να το κανω πιο χυδαιο λεγοντας τι θα μπορουσε να πει καποιος για την ενδυμασια του θυματος, η τι δουλεια ειχε στο συγκεκριμενο μερος (μιλαω και για τις δυο περιπτωσεις) τα θεωρω ντροπιαστικα για το ανθρωπινο γενος τετοια ερωτηματα. Αυτο και τιποτα παραπανω ,ξαναλεω για το ερωτημα-αποψη (που δεν το εκφραζεις μονο εσυ) και οχι για το ατομο σου, σε καμια περιπτωση.

peterTHErider
09/12/2014, 16:43
αντε χρονια πολλα...να ΤΙΣ εκατοστησετε....:beer:

MG-KTiNoS
09/12/2014, 16:57
Εδώ όμως έχω ένσταση.
Μου θυμίζει τη μαλακία που λέγανε οι διάφοροι να μην τους χαρακτηρίσω, όταν είχε φύγει ο μικρός. "Τί δουλειά είχε να τριγυρνάει νυχτιάτικα στα Εξάρχεια? Τα'θελε και τα'παθε!"

Επειδή προφανώς έχουμε χάσει τη μπάλα...
Κι επειδή το καλά να πάθει, το καλά του κάνανε κλπ κλπ
Έχει γίνει δεύτερη φύση του μνημονικού πιθηκάνθρωπου
ΑΚΑ κωλέλληνα και μια και τα χρυσά αυγά έγραψαν και θεωρία
για τον οίκτο που ΔΕΝ πρέπει να δείχνεις στους αδύναμους να το ξεκαθαρίσουμε
λίγο αυτό?

Όχι δεν έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ και δεν είχε καμία δουλειά ένα παιδί της ηλικίας του
να είναι εκεί.
Που είναι το εκεί?
Έξω από ένα καφενείο γνωστό κέντρο διακίνησης.
ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ
Άντε λοιπόν και το έκανε το λάθος και πήγε.
Παιδί είναι θα κάνει και λάθη.
Άντε και πέταξε και το μπουκάλι έσπασε το περιπολικό.
Του άξιζε ο θάνατος?
Όχι φυσικά.
Αν όμως δεν είχε πάει
η αν κάποιος είχε προνοήσει να το μαζέψει
σήμερα θα ζούσε

Αλλά το ξαναλέω (αλλά κανένας δεν ακούει)
Γιατί κανένας δε λέει ΑΝ θα έπρεπε να ΥΠΑΡΧΕΙ
ένα τέτοιο μέρος στην πόλη μας?
Γιατί το θεωρούμε δεδομένο?
Ποιός νόμος επιτρέπει τέτοια καταγώγια?

archi
09/12/2014, 17:07
Επειδή προφανώς έχουμε χάσει τη μπάλα...
Κι επειδή το καλά να πάθει, το καλά του κάνανε κλπ κλπ
Έχει γίνει δεύτερη φύση του μνημονικού πιθηκάνθρωπου
ΑΚΑ κωλέλληνα και μια και τα χρυσά αυγά έγραψαν και θεωρία
για τον οίκτο που ΔΕΝ πρέπει να δείχνεις στους αδύναμους να το ξεκαθαρίσουμε
λίγο αυτό?

Όχι δεν έπρεπε να είναι ΕΚΕΙ και δεν είχε καμία δουλειά ένα παιδί της ηλικίας του
να είναι εκεί.
Που είναι το εκεί?
Έξω από ένα καφενείο γνωστό κέντρο διακίνησης.
ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ
Άντε λοιπόν και το έκανε το λάθος και πήγε.
Παιδί είναι θα κάνει και λάθη.
Άντε και πέταξε και το μπουκάλι έσπασε το περιπολικό.
Του άξιζε ο θάνατος?
Όχι φυσικά.
Αν όμως δεν είχε πάει
η αν κάποιος είχε προνοήσει να το μαζέψει
σήμερα θα ζούσε

Αλλά το ξαναλέω (αλλά κανένας δεν ακούει)
Γιατί κανένας δε λέει ΑΝ θα έπρεπε να ΥΠΑΡΧΕΙ
ένα τέτοιο μέρος στην πόλη μας?
Γιατί το θεωρούμε δεδομένο?
Ποιός νόμος επιτρέπει τέτοια καταγώγια?

Να ρωτήσω μιας και πριν λίγα χρόνια σύχναζα στα εκεί μαγαζιά, και μάλιστα για μια περίοδο 2-3 μήνες έμενα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία (στην γωνία που έγινε το φονικό) γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι για αυτό το καφενείο? Τόσο αδαής είμαι? Προφανώς το σημείο μαζεύει κόσμο που αράζει και πίνει μπύρες και τσιγάρα, και σίγουρα παίζει ντιλ στο δρόμο. Αλλά το καφενείο με τα ναρκωτικά τι είναι?

Εγώ που έμενα εκεί, έπρεπε και για εμένα να προνοήσουν να με μαζέψουν?
Φιλικά ρωτάω, παρακολουθώ τη κουβέντα και προσπαθώ να καταλάβω τους συλλογισμούς σας.

KAWAMANRIDER
09/12/2014, 17:11

ο Ρωμανος πιστευει ο ιδιος οτι ειναι ιδεολογικος επαναστατης , εχει κατασκευαστει απο το συστημα και ειτε αθελα τους ή ηθελημενα καποιοι δεν τον προστατευσαν απο την εικονα του εγκληματια , το ιδεολογικα επαναστατημενο πουλεν μου με το αναλογο ιστορικο δεν θα το εστελνα στην τραπεζα να "βρωμισει"

υπαρχουν αστυνομικοι που εχουν θυσιασει παραπανω πραγματα ακομα και απο την ιδια την ζωη τους , απλα επρεπε να γ@μανε τους μπατσους οπου τους βρουνε , οσοι το κανουν μπραβο τους

κανονικα θα επρεπε να μην υπαρχει αστυνομια και στρατος θα ηταν το ιδεατο , αλλα εφοσον υπαρχουν οφειλουν να υπηρετουν το συνταγμα , τον πολιτη και τα θεσπισμενα ανθρωπινα δικαιωματα οταν λειτουργουν μεσα σε δημοκρατικα πολιτευματα οπως το δικο μας - λεω ' γω τωρα

τα εξαρχεια ειναι χωρος οπου συναθροιζονται προοδευτικοι ανθρωποι και αν θες ειναι μια περιοχη κατεξοχην κουλτουριακη με την καλη εννοια του ορου , καποιες ομαδες θεωρητικων τουλαχιστον αναρχικων δραστηριοποιουνται στην περιοχη αλλα οι ιδιοι δεν την θεωρουν ουτε αβατο ουτε γκετο , ....
στα εξαρχεια πηγαινω πριν απο τα 16 , ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα 20+ χρονια την θεωρω την ασφαλεστερη περιοχη της αθηνας και ο λογος ειναι οι αναρχικοι που δεν επιτρεπουν να γινονται εγκληματα και προστατευουν τους κατοικους , με τους πρεζεμπορους δεν ειναι λιγες οι φορες που τους εχουν κυνηγησει , φιλοι μου εργαζονται και μενουν στα εξαρχεια και ποτε δεν ειχαν το παραμικρο προβλημα
φυσιολογικο δεν ειναι , αν ομως ενδιαφερεσαι η τιμη τους ξεκινα απο τα 300 ευρω , ανεβαινουμε στα 700 με πτυσομενο κοντακιο , μου την εχουν πεσει για να αγορασω στο κεντρο στο ασχετο, δεν ειχα την παραμικρη ιδεα αλλα δεν ειναι καθολου δυσκολο να βρεις , προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ....
δεν ειμαι αρμοδιος να απαντησω , δεν γνωριζω
δεν ειμαι προφητης , δεν γνωριζω το μελλον ουτε τις προθεσεις του Ρωμανου

HolyDiver
09/12/2014, 17:16
Εγώ που έμενα εκεί, έπρεπε και για εμένα να προνοήσουν να με μαζέψουν?
Φιλικά ρωτάω, παρακολουθώ τη κουβέντα και προσπαθώ να καταλάβω τους συλλογισμούς σας.

Και τον Αυγουστίνο Δημητρίου αν τον μαζεύανε από το γκέτο:lol: της πλατείας συντριβανίου θα είχε γλιτώσει την κακοποίηση του από τη ζαρντινιέρα.

xristos x
09/12/2014, 17:21
....η σιωπή τους από τις 10.30 το πρωί μέχρι τώρα, απέναντι σε 3 απλά ερωτήματα (τα υπόλοιπα ήταν προαιρετικά), δείχνει το πόσο ξύλινη είναι η σκέψη τους, αλλά και το πόσο αποφεύγουν να τοποθετηθούν απέναντι σε απλές ερωτήσεις, όχι γιατί φοβούνται, κάθε άλλο, αλλά για να μην εκτεθούν ....

Η σιωπη να οφειλεται στο οτι ολα τα παραπανω ερωτηματα εχουν απαντηθει παμπολες φορες μεσα σε αυτες τις 90+ σελιδες και να θεωρειται πλεον ματαιο η εκ νεου απαντηση ,σου εχει περασει απο το μυαλο;

archi
09/12/2014, 17:22
Και τον Αυγουστίνο Δημητρίου αν τον μαζεύανε από το γκέτο:lol: της πλατείας συντριβανίου θα είχε γλιτώσει την κακοποίηση του από τη ζαρντινιέρα.

ωχ μένει η θεία μου δίπλα σχεδόν στην πλατεία ιπποδρομίου θα τις πω να μετακομίσει άμεσα.
Σοβαρά τώρα, αυτό προσπάθησαν να κάνουν, να τον μαζέψουν και αυτός αντιστάθηκε. Ποιος του φταίει?

MG-KTiNoS
09/12/2014, 17:24

1 Είσαι 15 χρονών?
2 Το καφενείο του Τούρκου είναι γνωστό.
Είναι καλό πράγμα να είσαι αδαής.

KAWAMANRIDER
09/12/2014, 17:26
ωχ μένει η θεία μου δίπλα σχεδόν στην πλατεία ιπποδρομίου θα τις πω να μετακομίσει άμεσα.
Σοβαρά τώρα, αυτό προσπάθησαν να κάνουν, να τον μαζέψουν και αυτός αντιστάθηκε. Ποιος του φταίει?

η ζαρντινιερα , εννοειται το εχουμε πει , ειναι ατιμες οι ζαρντινιερες , μια φορα πηγα να αφησω την kawa κοντα σε ζαρντινιερα και μου λεει , χοντα ρε μ@υνι παρε π@υλο :a2:

archi
09/12/2014, 17:34
1 Είσαι 15 χρονών?
2 Το καφενείο του Τούρκου είναι γνωστό.
Είναι καλό πράγμα να είσαι αδαής.

1. όχι ήμουν 24
2. το γνωρίζω και έχω πιει μπύρες αλλά δεν έχω πάρει πρέφα ούτε με κέρασε κανείς κάτι
σε ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό αν και δεν με θεωρώ τέτοιο! να είσαι καλά!

Πραγματικά, μιας και κατηγορείς συγκεκριμένο μαγαζί με κάποια ιστορία στο σημείο, το λες από εμπειρία δικιά σου ή κάτι που έχεις δει ή κάτι που σου έχουν περιγράψει άλλοι?

MG-KTiNoS
09/12/2014, 17:35

Το πετάς από θέμα σε θέμα μπορεί αν είναι ανυπωσιακό ως κωλοτούμπα αλλά σίγουρα δε βοηθάει στην κουβέντα.

Πραγματικά, μιας και κατηγορείς συγκεκριμένο μαγαζί με κάποια ιστορία στο σημείο, το λες από εμπειρία δικιά σου ή κάτι που έχεις δει ή κάτι που σου έχουν περιγράψει άλλοι?

Φίλε μου συγνώμη έκανα λάθος το μέρος...
Εκεί πουλένε είδη ανθοκομίας
:D

xristos x
09/12/2014, 17:37
η ζαρντινιερα , εννοειται το εχουμε πει , ειναι ατιμες οι ζαρντινιερες , μια φορα πηγα να αφησω την kawa κοντα σε ζαρντινιερα και μου λεει , χοντα ρε μ@υνι παρε π@υλο :a2:
http://www.neolaia.gr/2009/05/22/%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1/
Και που να δεις αν φοραγες και ασορτι (πρασινα ντε) σταρακια.... τρε μπαναλ!φασιον πολις!!

archi
09/12/2014, 17:57
Φίλε μου συγνώμη έκανα λάθος το μέρος...
Εκεί πουλένε είδη ανθοκομίας
:D
πραγματικά δεν μιλάω για πλάκα? ίσως είμαι όντως αδαής στο συγκεκριμένο πράγμα.
τες πα, είναι λίγο άσχετο με την κουβέντα εξάλλου... συνεχίστε...

KAWAMANRIDER
09/12/2014, 18:03
http://www.neolaia.gr/2009/05/22/%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1/
Και που να δεις αν φοραγες και ασορτι (πρασινα ντε) σταρακια.... τρε μπαναλ!φασιον πολις!!

κοιτα αν φοραγα και πρασινα σταρακια , το πολυ πολυ να νομιζα οτι θα με θεωρησουν λαχανιδα , οχι οτι θα με μπουζουριασουνε οπως το παλικαρι , αυτοι που τον συνελαβαν πρεπει να ηταν στανταρ χοντακιδες :lol:

υ.γ. πλακιτσα για τα περι χοντα εννοειται :beer:

tai
09/12/2014, 18:07
για τους υπόλοιπους από πληκτρολογίου ρήτορες που εδώ και 70 σελίδες ανελλιπώς και χωρίς στάση, έχουν πάρει το θέμα επ' ώμου, εξαπολύοντας μόνο τα δικά τους κατηγορώ χωρίς να κρατάνε όρια, αποστάσεις, και αντικειμενικότητα, η σιωπή τους από τις 10.30 το πρωί μέχρι τώρα, απέναντι σε 3 απλά ερωτήματα (τα υπόλοιπα ήταν προαιρετικά), δείχνει το πόσο ξύλινη είναι η σκέψη τους, αλλά και το πόσο αποφεύγουν να τοποθετηθούν απέναντι σε απλές ερωτήσεις, όχι γιατί φοβούνται, κάθε άλλο, αλλά για να μην εκτεθούν εκφράζοντας τις ακραίες και παράλογες απόψεις τους... Φυσικά μετά από αυτή την νύξη θα επιχειρήσουν έξοδο από τα χαρακώματα, εφ όπλου λόγχη και με τη σημαία της μολότοφ ψηλα...
το να δουλεύουν ή να κοιμούνται ουτε που περνάει απο το μυαλό σου ετσι? Κρίνοντας, κρίνεσαι
 Ουδεμία σχέση όμως έχει αυτή η περίπτωση με τα δυο-τρία δεκαεξάχρονα τα οποία τριγυρίζαν ανάμεσα στα πρεζάκια και στα χαμένα κορμιά που συχνάζουν στα συγκεκριμένα μέρη και έτυχε να πέσουν πάνω σε ένα άλλο κτήνος.
Δηλαδή το πρόβλημα είναι το που περνάγανε και οχι το οτι πυροβολήθηκαν ?
Από πότε όποιος κυκλοφορεί σε ορισμένα μέρη, κινδυνεύει να σκοτωθεί απο αστυνομικούς?

<2. Δεν είναι θέμα κακών μπάτσων και καλών αστυνομικών. 
Ο μπάτσος εκτελεί διαταγές άκριτα. Δεν έχει το δικαίωμα να έχει άποψη και γι αυτό πληρώνεται.
ΠΑΛΙ δεν απαντας στην ερώτησή μου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλοί αστυνομικοί ή όλοι είναι σκάρτοι, κοινώς ΜΠΑΤΣΟΙ?>

Δεν διαβαζεις η δεν θελεις να καταλαβεις?
δεν υπάρχει καλος αστυνομικός, απο την στιγμή που εκτελεί ΑΚΡΙΤΑ!
οταν πάρει, οποιαδήποτε στιγμή, την διαταγή, Θα γινει μπάτσος..

..................................να διευκρινίσω οτι άλλο ειναι ο "κακος" αστυφύλακας και αλλο ειναι ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αστυφύλακας!
Γιατι ο υπερβάλλον ζήλος και η υπέρβαση καθήκοντος ειναι πέραν του νομίμου ορίου, αρα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αυτός που πραττει ετσι.

kalgeorge
09/12/2014, 18:16
http://www.huffingtonpost.gr/2014/12/09/koukouloforoi-mat_n_6294188.html?utm_hp_ref=greece

tai
09/12/2014, 18:16
επειδη δεν υπαρχουν μεμονωμένα περιστατικά, καλο ειναι να είμαστε πονηρεμένοι για το ποιος ή ποιοι εξυπηρετουνται απο της "φασαρίες"
Εργαζόμενοι στα Zara: Διαδηλωτές έσβησαν τη φωτιά. Κάποιοι ήθελαν νέα Μαρφίν
Λίγο πριν φτάσει η διαδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, ομάδα άγνωστων ατόμων με κουκούλες, κινούμενα στις παρυφές της πορείας, πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα, εν ώρα λειτουργίας, τη στιγμή που μέσα βρίσκονταν εργαζόμενοι και άλλος κόσμος. Διάφορα άτομα από τα αναρχικο/αντιεξουσιαστικο μπλοκ και άλλα οργανωμένα μπλοκ αντέδρασαν άμεσα και ψύχραιμα, έσβησαν την φωτιά, έσπασαν τα τζάμια του καταστήματος προκειμένου να γλιτώσουν τον εγκλωβισμένο κόσμο από ασφυξία και τους βοήθησαν να βγουν ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
"Ακούσαμε θόρυβο. Η βιτρίνα έσπασε και έπιασε φωτιά, μέσα καπνός. Η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο το μαγαζί», τόνισε η εργαζόμενη, ενώ υπογράμμισε ότι μέσα βρισκόταν κόσμος, ο οποίος εκείνη την ώρα ψώνιζε, για να προσθέσει ότι «δεν υπήρξε πανικός, ήμασταν ψύχραιμες. Μας βοήθησαν πολύ και τα παιδιά της διαδήλωσης" δήλωσε η εργαζόμενη.
Η εργαζόμενη πρόσθεσε πως:
"Την φωτιά την έσβησαν οι διαδηλωτές. Ούτε Πυροσβεστική, ούτε εργαζόμενοι της επιχείρησης. Την έσβησαν οι διαδηλωτές... μας βοήθησαν και να βγούμε και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας κατέβηκαν κάτω να δουν αν υπάρχει κόσμος να τον βοηθήσουν να βγει".
ποσο θα εξυπηρετούσε, άλλο ενα επεισόδιο με καμένους ανθρώπους, την επιβολή επιπλέον αστυνόμευσης και το "μάζεμα" του κόσμου προς την "συντηρητική" πλευρά?

archi
09/12/2014, 18:23
επειδη δεν υπαρχουν μεμονωμένα περιστατικά, καλο ειναι να είμαστε πονηρεμένοι για το ποιος ή ποιοι εξυπηρετουνται απο της "φασαρίες"
Εργαζόμενοι στα Zara: Διαδηλωτές έσβησαν τη φωτιά. Κάποιοι ήθελαν νέα Μαρφίν
Λίγο πριν φτάσει η διαδήλωση στην πλατεία Αριστοτέλους, ομάδα άγνωστων ατόμων με κουκούλες, κινούμενα στις παρυφές της πορείας, πραγματοποίησαν εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα, εν ώρα λειτουργίας, τη στιγμή που μέσα βρίσκονταν εργαζόμενοι και άλλος κόσμος. Διάφορα άτομα από τα αναρχικο/αντιεξουσιαστικο μπλοκ και άλλα οργανωμένα μπλοκ αντέδρασαν άμεσα και ψύχραιμα, έσβησαν την φωτιά, έσπασαν τα τζάμια του καταστήματος προκειμένου να γλιτώσουν τον εγκλωβισμένο κόσμο από ασφυξία και τους βοήθησαν να βγουν ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα.
"Ακούσαμε θόρυβο. Η βιτρίνα έσπασε και έπιασε φωτιά, μέσα καπνός. Η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο το μαγαζί», τόνισε η εργαζόμενη, ενώ υπογράμμισε ότι μέσα βρισκόταν κόσμος, ο οποίος εκείνη την ώρα ψώνιζε, για να προσθέσει ότι «δεν υπήρξε πανικός, ήμασταν ψύχραιμες. Μας βοήθησαν πολύ και τα παιδιά της διαδήλωσης" δήλωσε η εργαζόμενη.
Η εργαζόμενη πρόσθεσε πως:
"Την φωτιά την έσβησαν οι διαδηλωτές. Ούτε Πυροσβεστική, ούτε εργαζόμενοι της επιχείρησης. Την έσβησαν οι διαδηλωτές... μας βοήθησαν και να βγούμε και με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας κατέβηκαν κάτω να δουν αν υπάρχει κόσμος να τον βοηθήσουν να βγει".
ποσο θα εξυπηρετούσε, άλλο ενα επεισόδιο με καμένους ανθρώπους, την επιβολή επιπλέον αστυνόμευσης και το "μάζεμα" του κόσμου προς την "συντηρητική" πλευρά?

καλά σε λίγο θα μας πεις ότι οι αναρχικοί κάνουν και συλλογή χρημάτων για καμένα περίπτερα

tai
09/12/2014, 18:26
καλά σε λίγο θα μας πεις ότι οι αναρχικοί κάνουν και συλλογή χρημάτων για καμένα περίπτερα
Οχι δεν θα σου πω τίποτα οπως και δεν είπα ΕΓΩ τίποτα .
Αυτα που διαβάζεις δεν ειναι δικά μου αλλά το τι δήλωσαν οι πωλήτριες του ΖΑRA

ΥΓκαλό ειναι να βουτάμε λιγο το δάκτυλο στο μυαλό μας, πριν πληκτρολογησουμε

el_hymador
09/12/2014, 18:27
http://www.huffingtonpost.gr/2014/12/09/koukouloforoi-mat_n_6294188.html?utm_hp_ref=greece

Πόσο γαμάτο θα ήταν να σκάνε και οι άλλοι με στολές ΜΑΤ; :lol:

cosgili
09/12/2014, 18:56
Το παιχνίδι της προπαγάνδας το παίζουν απίστευτα καλά και οι 2 πλευρές. Γαντζώνονται από μεμονωμένα περιστατικά ή ακόμα και τα κατασκευάζουν, για να καρπωθούν τις εντυπώσεις. Και αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο, αλλά υπάρχει από τότε που ο άνθρωπος οργανώθηκε κοινωνικά και διεκδικούσε θέση στην εξουσία. ;)

gcrook
09/12/2014, 19:04
Το θετικο απο την συζητηση ειναι οτι υπαρχουν πολλοι λιγοι που κανουν πως δεν καταλαβαινουν.
Απο κει και περα,και για να μην κατανταμε γραφικοι, αν δεν αντιλαμβανομαστε οτι η κατασταση με τον Ρωμανο απλα αντανακλα
το που βρισκομαστε πολιτικα σαν κοινωνια, ειμαστε απλα για τα μπαζα.

The_Scientist
09/12/2014, 19:06

Stam να σου κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις ?

Εδώ γιατί δε βρέθηκε ένας "καλός" μπάτσος να το αποτρέψει όλο αυτό ?

328353

ΓιΑ δες κι εδώ : http://unfollow.com.gr/web-only/6608-zervaso

Σε ολόκληρο το κτίριο της ΓΑΔΑ πάλι δε βρέθηκαν μερικοί "καλοί" μπάτσοι να το αποτρέψουν ?

Θα με ενδιέφερε να ακούσω τι εξήγηση δίνεις ...

Billymuse
09/12/2014, 19:18

Ναι το έχουν κάνει στη Θεσσαλονίκη για ένα περίπτερο μιας γιαγιάκας που είχε καεί απο τα επεισόδια

menelaos46
09/12/2014, 19:23
Stam να σου κάνω κι εγώ μερικές ερωτήσεις ?

Εδώ γιατί δε βρέθηκε ένας "καλός" μπάτσος να το αποτρέψει όλο αυτό ?

328353

ΓιΑ δες κι εδώ : http://unfollow.com.gr/web-only/6608-zervaso

Σε ολόκληρο το κτίριο της ΓΑΔΑ πάλι δε βρέθηκαν μερικοί "καλοί" μπάτσοι να το αποτρέψουν ?

Θα με ενδιέφερε να ακούσω τι εξήγηση δίνεις ...

Αυτό είναι πολύ απλό.... γιατί υπάρχει ένα καθεστώς συγκάληψης σε περιστατικά ξυλοδαρμού κρατουμένων από αστυνομικούς ακόμη και από τις εισαγγελικές αρχές.

Υ.Γ. Αυτό δεν έγινε στην ΓΑΔΑ αλλά στη ΓΑΔΘ....

menelaos46
09/12/2014, 19:26
Ναι το έχουν κάνει στη Θεσσαλονίκη για ένα περίπτερο μιας γιαγιάκας που είχε καεί απο τα επεισόδια

Εντάξει ρε φίλε αυτό δεν είναι τίποτα σπουδαίο.... το χρέος τους πλήρωσαν απλώς..... :smokin:

SHOOTER045
09/12/2014, 19:37
Τελικά υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε κάπου?
Προσωπικά έχω δει και έχω μαλώσει με ένστολους και μη συναδέλφους που δείχνανε υπερβαλων ζήλο στην εκτέλεση του καθήκοντος, και δεν αναφέρομαι σε περιπολία η σε καταδίωξη κακοποιών.
Μιλάω για μέτρα σε πορείες,γηπεδα κλπ.
Είμαι σίγουρος ότι είναι λίγοι, αλλά αυτοί οι λίγοι αμαυρώνουν όλους τούς άλλους.
Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό <υπηρέτες αφεντικών>
Οι κυβερνώντες είναι άδικοι, έχουν πάρει εξοντωτικά μέτρα, τα βλέπω τα ζω, τα ζούμε όλοι.
Αλλά η θέση μας είναι λεπτή, άρνηση εκτέλεσης διαταγης = στασιασμος. Κοινώς πας σπίτι σου. Η μέθοδος και το είδος επιβολής είναι αυτό πού κάνει την διαφορά,δηλαδη η υπέρμετρη και ανούσια χρήση βίας, όταν δεν υπάρχει πρόκληση, και όταν αυτός που προκαλεί δεν χρήζει βίαιας αντιμετώπισης( καθαρίστριες, παιδιά, συνταξιούχοι και απλοί οικογενειάρχες, άνεργοι) και κάθε λογής που στεναζουν τα τελευταία χρόνια.
Σε όσες πορείες έχω πάει, και ήταν ειρηνικές ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΎΝΙ.
Μπορεί κάποιοι να έχουν δει και διαφορετική κατάληξη η διαφορετικά πράγματα, και άρα διαφορετική άποψη δεν αντιλέγω, γιατί δεν τα γνωρίζω και όλα.
Έχω δει σε πορείες μπλοκ - παρέες αντιεξουσιαστων που πέρα από το κλασικό βρίσιμο ήταν κύριοι - ες.
Και μάλιστα απετρεπαν άλλους από τα χειρότερα.
Έχω δει και άλλους να κάνουν τα χειρότερα.
Δεν είναι όλοι το ίδιο νομίζω από καμία πλευρά.
Και αλήθεια γιατί να υπάρχουν πλευρές.
Κάποιοι από την μια και κάποιοι απέναντι.
Στην ιδεολογία και την έκφραση τής διαφωνούμε,αλλα το αγγούρι είναι κοινό για όλους.
Δεν νομίζω να υπάρχει αστυνομικός που να γουστάρει να κυνηγιεται με ζέστη ή με κρύο νυχθημερόν.
Δεν νομίζω να θέλει κανένας να κάνει τον κάνει τον κάμποσο σε ειρηνικούς διαδηλωτές, σε ομοεθνείς, σε πατριώτες του.
Το πράγμα κουράζει και έχει κουράσει.
Ορθά και συμφωνώ που ο κόσμος αντιδράει και διαδηλώνει, και απαιτεί το καλύτερο.
Αν δεν υπήρχαν οι επονομαζόμενοι γνωστοί αγνωστοι,ουτε ένας ματατζης θα υπήρχε στον δρόμο.
Δεν μπορείς να ξεκινάς όμως μια ειρηνική πορεία και στην εξέλιξη να θέλεις να μπεις σε σύνταγμα, βουλή, υπουργεία.
Τότε ποια η διαφορά με την χούντα??? Επειδή αυτή είχε τανκς???
Τι να πω κουράστηκα με τόσο μίσος

menelaos46
09/12/2014, 19:47
Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό <υπηρέτες αφεντικών>
Οι κυβερνώντες είναι άδικοι, έχουν πάρει εξοντωτικά μέτρα, τα βλέπω τα ζω, τα ζούμε όλοι.

Να σταθώ λίγο εδώ ένα λεπτάκι.... δεν ξέρεις αν οι κυβερνώντες είναι άδικοι ή αν τα μέτρα είναι εξοντωτικά... αυτό που ξέρεις είναι ότι σου κόβουν τα λεφτά και αυτό είναι που σε κάνει να νιώθεις ότι αδικείσαι. Μπορεί με διαφορετική πολιτική επιλογή τα πράγματα να ήταν καλύτερα μπορεί και η πούτσα να ήταν διπλή όμως...

SHOOTER045
09/12/2014, 19:54
Κρινω από την τσέπη μου.Απο αυτά που βλέπω στον δρόμο. Δεν κάνω πολιτική ανάλυση αν οι σημερινοί πάνε να μπαλωσουν τρύπες των προηγούμενων η αν έρθουν διαφορετικοί αν θα είναι καλύτερα η όχι.

gior-gos
09/12/2014, 19:55
Είχες γεννηθεί τότε αλήθεια???

Ειμαι απ αυτους που φροντιζουν να μαθαινουν και να διδασκονται απο την ιστορια.

Και η ιστορια εχει να μας πει πολλα και για την αστυνομια και για πολλα αλλα..

"Όποιος ξεχναει την ιστορια του ειναι υποχρεωμενος να την ξαναζησει"

Το 78 γεννηθηκα :)

menelaos46
09/12/2014, 20:10
Ειμαι απ αυτους που φροντιζουν να μαθαινουν και να διδασκονται απο την ιστορια.

Και η ιστορια εχει να μας πει πολλα και για την αστυνομια και για πολλα αλλα..

"Όποιος ξεχναει την ιστορια του ειναι υποχρεωμενος να την ξαναζησει"

Το 78 γεννηθηκα :)

Ναι αλλά έχουν αλλάξει λιγάκι οι εποχές, τα μυαλά και κυρίως οι καταστάσεις κυρίως από τότε....

H.A.Balafoutre
09/12/2014, 20:31
Πάντως παιδιά....ειλικρινά....τι συζητάμε...το πόσο ξύλο ρίχνουνε οι μέν έλληνες στους δε έλληνες....??????????

Εδώ και 20-25 μέρες η τιμή του πετρελαίου έχει πέσει περίπου 45% κάτω. Να το ξαναπώ, η φερόμενη ως χρηματιστιριακή τιμή του βαρελιού πετρελαίου στον πλανήτη, όπου πλανήτης Γη σημαίνει.....1ον οξυγόνο, 2ον Νερό, 3ον ενέργεια (κυρίως) πετρέλαιο-ενέργεια.....κτλ. Δεν ξέρω αν οι εξαιρετικά ευφυής εγκέφαλοί (σύμφωνα με τα παραπάνω που έχετε γράψει) σας μπορείτε να αντιληφθείτε....τι σημαίνει αυτό....!!!

Καθόμαστε στις καρέκλες μας και ζοχαδιαζόμαστε για τρίχες.

Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω σαφής πέρα από νομότυπα στερεότυπα δημοκρατικής νομιμοφροσύνης.....όταν το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μας είναι ένα φάντασμα της πραγματικότητας. Ασχολούμαστε με δικαιώματα και ελευθερίες....όταν κάποιοι αποφασίζουνε να ρίξουνε την τιμή του 3ου τη τάξη παγκόσμιας αξίας αγαθού....45% της τιμής του για ένα γινάτι. Απλά για ένα γινάτι....45% μείωση της αξίας του βαρελιού του πετρελαίου...σε 25 μέρες.....κι εμείς μπουρδολογούμε, με επιχειρήματα....για το παιδί το Ρωμανό...τους αστυνομικούς-μπάτσους....και τελικά ως έλληνες έχουμε χάσει τη μπάλα.....έχουμε χάσει τη μπάλα....και παραμυθιαζόμαστε αν θα έχουμε το iphone 5s ή 6plus.......πόσο παραπάνω υποκριτές λόγω επιλεγμένης άγνοιας μπορούμε να γίνουμε?

el_hymador
09/12/2014, 20:32
Το θετικο απο την συζητηση ειναι οτι υπαρχουν πολλοι λιγοι που κανουν πως δεν καταλαβαινουν.
Απο κει και περα,και για να μην κατανταμε γραφικοι, αν δεν αντιλαμβανομαστε οτι η κατασταση με τον Ρωμανο απλα αντανακλα
το που βρισκομαστε πολιτικα σαν κοινωνια, ειμαστε απλα για τα μπαζα.

Το πόσο χάλια είμαστε πολιτικά ως κοινωνία είναι το ένα σκέλος, το άλλο που είμαστε επίσης εντελώς για τον πέο, είναι το ότι επιτρέψαμε - νε σε έναν πιτσιρικά να γίνει τρομοκράτης - αγωνιστής - πολιτικός ακτιβιστής (ότι τίτλο θέλετε βάλτε). Πιστεύω να αντιλαμβάνονται όλοι ότι μια ιδιότητα σαν και αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση διαχειρήσιμη στο εφηβικό / μεταεφηβικό στάδιο ενός ανθρώπου.

gior-gos
09/12/2014, 20:45
Ναι αλλά έχουν αλλάξει λιγάκι οι εποχές, τα μυαλά και κυρίως οι καταστάσεις κυρίως από τότε....

Η ιδια η ιστορια εχει δειξει, οτι πολλα πραγματα παραμενουν αναλλοίωτα και μονο το περιτυλιγμα αλλαζει στο περασμα των χρόνων. Πχ οι ψευτικες υποσχεσεις και οι λαμογιες των πολιτικών, η ασυδοσια των οικονομικα ισχυρων απεναντι στους εργαζομενους κτλ αποτελουν σταθερες, διαχρονικες "αξιες".

Γνωμη μου ειναι, οτι η βασικη "φιλοσοφια" και "τεχνοτροπία" - η αποστολή αν θες - της αστυνομιας ηταν και ειναι η ιδια. Το περιτύλιγμά της ναι, εχει γινει - ας πουμε - πιο ανθρωπινο.

The_Scientist
09/12/2014, 21:01
Πάντως παιδιά....ειλικρινά....τι συζητάμε...το πόσο ξύλο ρίχνουνε οι μέν έλληνες στος δε έλληνες....??????????

Εδώ και 20-25 μέρες η τιμή του πετρελαίου έχει πέσει περίπου 45% κάτω. Να το ξαναπώ, η φερόμενη ως χρηματιστιριακή τιμή του βαρελιού πετρελαίου στον πλανήτη, όπου πλανήτης Γη σημαίνει.....1ον οξυγόνο, 2ον Νερό, 3ον ενέργεια (κυρίως) πετρέλαιο-ενέργεια.....κτλ. Δεν ξέρω αν οι εξαιρετικά ευφυής εγκέφαλοί (σύμφωνα με τα παραπάνω που έχετε γράψει) σας μπορείτε να αντιληφθείτε....τι σημαίνει αυτό....!!!

Καθόμαστε στις καρέκλες μας και ζοχαδιαζόμαστε για τρίχες.

Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω σαφής πέρα από νομότυπα στερεότυπα δημοκρατικής νομιμοφροσύνης.....όταν το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μας είναι ένα φάντασμα της πραγματικότητας. Ασχολούμαστε με δικαιώματα και ελευθερίες....όταν κάποιοι αποφασίζουνε να ρίξουνε την τιμή του 3ου τη τάξη παγκόσμιας αξίας αγαθού....45% της τιμής του για ένα γινάτι. Απλά για ένα γινάτι....45% μείωση της αξίας του βαρελιού του πετρελαίου...σε 25 μέρες.....κι εμείς μπουρδολογούμε, με επιχειρήματα....για το παιδί το Ρωμανό...τους αστυνομικούς-μπάτσους....και τελικά ως έλληνες έχουμε χάσει τη μπάλα.....έχουμε χάσει τη μπάλα....και παραμυθιαζόμαστε αν θα έχουμε το iphone 5s ή 6plus.......πόσο παραπάνω υποκριτές λόγω επιλεγμένης άγνοιας μπορούμε να γίνουμε?

Αγαπητέ συμφωνούμε ότι η Ελλαδίτσα είναι πολύ μικρή και ανίσχυρη για να παίξει ρόλο σε τέτοια παιχνίδια.
Αλλά να συμφωνήσουμε ότι κανένας δε μας επιβάλλει να έχουμε για το μπέο υγεία, παιδεία, κοινωνικό κράτος, αστυνομία κλπ.

Να είμαστε ρεαλιστές συμφωνώ, να κατανοούμε τις δυνάμεις μας αλλά μην τις υποτιμούμε.

Υ.Γ. Είμαι πρακτικός άνθρωπος και δε μιλάω για ουτοπίες. Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν χώρες που τα έχουν καταφέρει ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα από εμάς.
Αν ο Έλληνας δεν ήταν δουλοπρεπής θα είχαμε καταφέρει πολύ περισσότερα, πίστεψέ με.

el_hymador
09/12/2014, 21:05
Ένα πολύ πιθανό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει από την παρουσία αναρχικών - αντιεξουσιαστών στις ταράτσες:

Ανήμερα πρωτοχρονιάς, ο μικρός Γιαννάκης, κάτοικος Εξαρχείων, ανοίγει τα δώρα που του έφερε ο Αϊ Βασίλης μπαίνοντας από την καμινάδα το βράδυ... αντί του Λεονάρντο από τα χελωνονιντζάκια, λαμβάνει μια μολότοφ και άπαντα των Κροπότκιν / Μπακούνιν σε κόμικ.

328356

Zid
09/12/2014, 21:57
Το πόσο χάλια είμαστε πολιτικά ως κοινωνία είναι το ένα σκέλος, το άλλο που είμαστε επίσης εντελώς για τον πέο, είναι το ότι επιτρέψαμε - νε σε έναν πιτσιρικά να γίνει τρομοκράτης - αγωνιστής - πολιτικός ακτιβιστής (ότι τίτλο θέλετε βάλτε). Πιστεύω να αντιλαμβάνονται όλοι ότι μια ιδιότητα σαν και αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση διαχειρήσιμη στο εφηβικό / μεταεφηβικό στάδιο ενός ανθρώπου.

Ρε Χυμαδόρ.. ειλικρινά.. έχεις δει κανένα πολιτικό να έχει ποτέ σταθεί στο ύψος των περιστάσεων? Εχει αναλάβει ποτε την ευθυνη κανεις των πραξεων του..

Εγω πάντως σε αυτό το παιδί τον έφηβο δε ξέρω πως θελετε να το λέτε. Βλέπω ενα άνθρωπο που αναλαμβάνει τις ευθύνες του.. και ακόμα ρισκάρει και τη ζωή του για τα πιστεύω του.

Αν δε συμφωνείτε με τις πράξεις του και τα πιστευω του .. το καταλαβαίνω .

Αλλα ρε διαολε .. μη κρίνεται τη στάση του γιατι είναι πέρα για πέρα πολύ ποιο υπευθυνη απ όλους αυτους που τον κρίνουν... που ουδεποτε ρίσκαραν εστω και το ελάχιστο ...

mikes
09/12/2014, 21:57
σοβαρα τωρα, δε βαρεθηκατε?? ελεος!

MG-KTiNoS
09/12/2014, 22:12
Εγω πάντως σε αυτό το παιδί τον έφηβο δε ξέρω πως θελετε να το λέτε. Βλέπω ενα άνθρωπο που αναλαμβάνει τις ευθύνες του.. και ακόμα ρισκάρει και τη ζωή του για τα πιστεύω του.

Αλλα ρε διαολε .. μη κρίνεται τη στάση του γιατι είναι πέρα για πέρα πολύ ποιο υπευθυνη απ όλους αυτους που τον κρίνουν... που ουδεποτε ρίσκαραν εστω και το ελάχιστο ...

Ούτε παιδί είναι, ούτε έφηβος πια...
Αφού ρωτάς όμως τι βλέπω θα σου πω.
Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που αφού του κατέστρεψαν τη ζωή με μαλακία που τους δέρνει
(και εννοώ γονείς, σχολείο, μπάτσος, κοινωνία)
τώρα τον έχουν στριμώξει και λένε
-ΑΑΑΑΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ !!!!!
Σε λίγο λοιπόν θα τον ξεκάνουν kai θα γίνει ότι γίνεται πάντα.
Οι χειροκροτητές θα πάρουν θέση και θ αρχίσουν
Γκρουπ Α -Καλά να πάθει το @ ληστής, ποινικός, μπλα μπλα μπλα
Γκρουπ Β -Hρωας, Αθάνατος, ζήτω η επανάστα μπλα μπλα μπλα
Γκρουπ Γ -Καταδικάζουμε τη βία απ όπου κι αν πρόερχετε μπλα μπλα μπλα μπλα

Αυτός όμως θα είναι 2 μέτρα κάτω από το χώμα...
ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ
αλλά τέτοιοι είμαστε και τέτοιοι ήμασταν μια ζωή
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

menelaos46
09/12/2014, 22:27
Ούτε παιδί είναι, ούτε έφηβος πια...
Αφού ρωτάς όμως τι βλέπω θα σου πω.
Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που αφού του κατέστρεψαν τη ζωή με μαλακία που τους δέρνει
(και εννοώ γονείς, σχολείο, μπάτσος, κοινωνία)
τώρα τον έχουν στριμώξει και λένε
-ΑΑΑΑΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ !!!!!
Σε λίγο λοιπόν θα τον ξεκάνουν kai θα γίνει ότι γίνεται πάντα.
Οι χειροκροτητές θα πάρουν θέση και θ αρχίσουν
Γκρουπ Α -Καλά να πάθει το @ ληστής, ποινικός, μπλα μπλα μπλα
Γκρουπ Β -Hρωας, Αθάνατος, ζήτω η επανάστα μπλα μπλα μπλα
Γκρουπ Γ -Καταδικάζουμε τη βία απ όπου κι αν πρόερχετε μπλα μπλα μπλα μπλα

Αυτός όμως θα είναι 2 μέτρα κάτω από το χώμα...
ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΕΣ
αλλά τέτοιοι είμαστε και τέτοιοι ήμασταν μια ζωή
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Πολιτική θα το έλεγα εγώ με μία λέξη!

archi
09/12/2014, 22:57

το γνωρίζω ρε παιδιά, για αυτό το είπα

el_hymador
09/12/2014, 22:58
Ρε Χυμαδόρ.. ειλικρινά.. έχεις δει κανένα πολιτικό να έχει ποτέ σταθεί στο ύψος των περιστάσεων? Εχει αναλάβει ποτε την ευθυνη κανεις των πραξεων του..

Σοβαρά τώρα πιστεύεις ότι ένας πιτσιρικάς (δεν το λέω απαξιωτικά το πιτσιρικάς) είναι ικανός να πάρει αποφάσεις τέτοιου είδους και να τις κάνει πράξη; Δεν εξετάζω το αν μπορεί (προφανώς και μπορεί), ούτε και στέκομαι στο αν αυτά που έκανε αποτελούν έγκλημα ή πολιτική πράξη με οποιαδήποτε σημειολογία. Εννοώ αν πιστεύεις ότι ο Νίκος Ρωμανός στα 15 του, μετά από το γεγονός που τον στιγμάτισε, ήταν ικανός να διαχειριστεί το θυμό, την αγανάκτηση και τη θλίψη του για το χαμό του φίλου του και να τα μετουσιώσει σταδιακά μεσά από μια διαδικασία ώριμης σκέψης, ενδοσκόπησης και ψαξίματος σε δράση, που άλλοι χαρακτηρίζουν τρομοκρατία, άλλοι κοινό έγκλημα και άλλοι ένοπλο ιδεολογικό αγώνα. Κρατώ το τελευταίο, μιας και σε αυτά τα πλαίσια αυτοπροσδιορίζεται ο Νίκος Ρωμανός, ενώ αυτή την ταμπέλα του έχουν κοτσάρει επίσης οι τιμητές του.

George_Sp
10/12/2014, 02:06
είναι πολλές οι σελίδες για να ξέρω αν έχει μπει.

γράφει ο Μάνος Χατζιδάκις

Ένα βράδυ στο σπίτι του Χορν
Τον Ιανουάριο του 1990 ήμαστε καλεσμένοι κάποιο βράδυ στο σπίτι του Δημήτρη Χορν, στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Παρόντες άλλοι δέκα φίλοι του, προερχόμενοι κυρίως από καλλιτεχνικούς χώρους.

Στη διάρκεια του δείπνου, κύριο θέμα συζήτησης ήταν η δίκη του αστυνομικού Αθανάσιου Μελίστα, που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον δεκαπεντάχρονο Μιχάλη Καλτεζά, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.
Το Εφετείο, δικάζοντας σε δεύτερο βαθμό, τον είχε αθωώσει καθώς είχε δεχθεί ότι τελούσε σε κατάσταση άμυνας, δεδομένου ότι ο νεαρός είχε πετάξει εναντίον του βόμβα μολότωφ. Οι συνδαιτημόνες του Χορν επαινούσαν την απόφαση του δικαστηρίου και πρόσθεταν ότι λογικά και σωστά ένας αστυνομικός πυροβολεί όταν κινδυνεύει να καεί ο ίδιος από τις μολότωφ. Το δείπνο συνεχιζόταν όπως και η συζήτηση˙ χτύπησε το κουδούνι και μπήκε καθυστερημένος, ως συνήθως, ο Μάνος Χατζιδάκις. Παρακολούθησε για λίγο τα λεγόμενα. Και πήρε το λόγο, με έντονο ύφος: «Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού. Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί. Ό,τι και άν έχει γίνει, όπως και άν έχουν τα πράγματα, θεωρώ τραγικό λάθος την αθώωση του αστυνομικού. Και πολύ κακό μήνυμα, που στέλνουμε στα νέα αυτά παιδιά, το υγιέστερο κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν έχει ακόμη διαφθαρεί, όπως εμείς.»

Σώπασαν όλοι. Κανείς δεν απάντησε. Και ο Χορν άλλαξε αμέσως θέμα συζήτησης. Λίγο αργότερα ο Μάνος Χατζιδάκις έφυγε, δείχνοντας με τον τρόπο του ότι δεν τον ενδιέφερε ιδιαιτέρως η συγκεκριμένη παρέα και οι συζητήσεις της.

g_m900
10/12/2014, 06:32
Μαγκες...δεν ξερω τι νομιζετε εσεις...αλλα αν τυχον με εγκλωβισουν τιποτα αλανια με μολοτωφ και καδρονια και οτι αλλο μπορει να με στειλει στο χωμα η στο κεντρο αποκαταστασης αναπηρων...το εχω βγαλει...δις στον αερα και μετα δεν ξερω δεν απαντω.

Αντε γιατι τον αστυνομικο-μπατσο η οπως αλλιως θελετε τον εχετε για κανεναν υπερηρωα νιντζα με δυναμεις mind control οπως ο καθηγητης Χ ωστε να τα λυνει ολα οπως νομιζετε εσεις.

Ειπε ο Χατζηδακης την παπαρια του και αμεσως να του δωσετε δικιο.

Ευτυχως το νομικο πλαισιο γυρω απο την χρηση οπλου δεν ειναι τοσο "ωμο" ωστε να βγαινει για πλακα και να χρησιμοποιειται οπως στο Αμερικα.
Γνωριζετε ομως οτι τυχον χρηση οποιουδηποτε αντικειμενου που μπορει να αποφερει βαριες σωματικες βλαβες η ακομα και τον θανατο...δικαιολογει την οποιαδηποτε χρηση του?
Ακομα και προτεταμενο ψευτικο οπλο να δει ο αστυνομικος...εχει το οκ να ριξει βολη εξουδετερωσης.
Συνισταται σε καθε εκπαιδευση η χρηση χωρις να πληγουν ζωτικα οργανα... αλλα οταν εχεις να κανεις με ενοπλες συμπλοκες το 90% ειναι στα 4-7 μετρα.

Σε αυτες τις αποστασεις ειναι...ο θανατος σου η ζωη μου κυριοι ειδικα αν ο αλλος εχει πιστολι η καλασνικοφ.

Αν ειχαμε την εγκληματικοτητα της Αμερικης να ειστε σιγουροι οτι καθε 2η ριψη μολοτωφ και ειχε και τον νεκρο της ειδικα αν γινοταν κατα αστυνομικων.

Επειδη ομως ειμαστε Ελλαδα(ευτυχως) ...τα καλοπαιδα μπορουν να επιχειρουν κατα την ζωη των αστυνομικων με εναν νεκρο απο πυροβολισμο ολα αυτα τα χρονια.

Αυτο σημαινει οτι το θεμα χρηση οπλου το κατεχει καλα ο Ελληνα Αστυνομικος σε πεισμα ολων εδω μεσα.

Το θεμα της καταστολης δεν κατεχει γιατι δυστυχως ειμαστε με πολιτικο προισταμενο και αν ηταν στο χερι μας θα τελειωναμε σε μια νυχτα με ολους τους μπαχαλακηδες που αμαυρωνουν πορειες.

bros400pgm
10/12/2014, 06:41
Ρε συ, δεν διαφωνει κανεις σε αυτα που λες. Αμα σε στριμωξουν κανε ο,τι θες και καλα θα κανεις. Η συζητηση γινεται στο κομματι γιατι πρεπει να ασκεις βια χωρις λογο και πρεπει επιτελους να το παραδεχτειτε οτι γινεται. Εαν το συστημα σας ηταν υγιες, θα τους ειχατε κοψει τον κωλο, απο μη καταβολη αποδοχων μεχρι εκδιωξη απο το σωμα.
Λεει ο αλλος εκτελει εντολες και αμα δεν υπακουσει θα τον διωξουν. Οκ. Αλλα τι σκατα εχετε την Λεσχη Φιλων Αστυνομικων? Τι σκατα εχετε τους συνδικαλιστες και τα τσεπωνουν και αφηνουν στους αλλους τις βαρδιες? Εαν ο κοσμος εβλεπε οτι αντι να κοιμαστε, βγαινετε να διαμαρτυρηθειτε συλλογικα για τις αδικες εντολες που σας δινουν, θα ηταν αλλιως το πραμα.
Ολα εχουν να κανουν πως τα προβαλετε και τι κανετε.
Η μερα που θα θρηνησουμε νεκρο αστυφυλακα ερχεται, να το θυμασαι. Καποιος μαλακας θα στειλει 2-3 σφαιρες και τοτε να δουμε τι θα γινει.

Α, και που σαι. Ειναι η πρωτη φορα που καποιος αστυφυλακας μιλαει ετσι εδω μεσα :a10:

alres
10/12/2014, 06:56
Είναι πολύ αστείο όσο και τραγικό

Να λέει ένας τύπος πεθαίνω για τις ιδέες μου, για τα δικαιώματά μου
και να υπάρχουν τόσο πολλοί που να αμφισβητούν το λόγο, την εσωτερική δύναμη και τις αξίες που τον ωθούν να το κάνει

Δεν είστε ικανοί να σεβαστείτε ούτε τον αργό θάνατο ενός ανθρώπου

Και αυτό είναι εξώ προς τις παραδόσεις αυτού του τόπου
Εδώ στο ελλάντα, παλιά, τον αγώνα ενός ανθρώπου και το θάνατό του, παλιά, πριν γίνουμε σκατάνθρωποι, τα τιμούσαμε και τα σεβόμαστε

Αυτοί πάντως που έδιναν και δίνουν τη ζωή τους σε αυτή τη χώρα για μη ατομικούς σκοπούς,
ήταν και είναι από τη μία πάντα.

Και αυτό πονάει πολύ τελικά

Επίσης, επειδή οι από πάνω ενδιαφέρονται για το ηθικό και πολιτικό επίπεδο των ζώων που κυβερνάνε (για εμάς μιλάω), όσο αντιλαμβάνονται ότι τα ζώα (εμείς) χαίρονται με το θάνατο (γενικά, με των άλλων, με το δικό τους, γενικά ρε πούστη βλέπω ότι όλοι γουστάρετε θανατίλα), πράττουν και σχεδιάζουν αναλόγως. Προσέξτε τι εύχεστε με άλλα λόγια δηλαδή

g_m900
10/12/2014, 07:06
Ρε συ, δεν διαφωνει κανεις σε αυτα που λες. Αμα σε στριμωξουν κανε ο,τι θες και καλα θα κανεις. Η συζητηση γινεται στο κομματι γιατι πρεπει να ασκεις βια χωρις λογο και πρεπει επιτελους να το παραδεχτειτε οτι γινεται. Εαν το συστημα σας ηταν υγιες, θα τους ειχατε κοψει τον κωλο, απο μη καταβολη αποδοχων μεχρι εκδιωξη απο το σωμα.
Λεει ο αλλος εκτελει εντολες και αμα δεν υπακουσει θα τον διωξουν. Οκ. Αλλα τι σκατα εχετε την Λεσχη Φιλων Αστυνομικων? Τι σκατα εχετε τους συνδικαλιστες και τα τσεπωνουν και αφηνουν στους αλλους τις βαρδιες? Εαν ο κοσμος εβλεπε οτι αντι να κοιμαστε, βγαινετε να διαμαρτυρηθειτε συλλογικα για τις αδικες εντολες που σας δινουν, θα ηταν αλλιως το πραμα.
Ολα εχουν να κανουν πως τα προβαλετε και τι κανετε.
Η μερα που θα θρηνησουμε νεκρο αστυφυλακα ερχεται, να το θυμασαι. Καποιος μαλακας θα στειλει 2-3 σφαιρες και τοτε να δουμε τι θα γινει.

Α, και που σαι. Ειναι η πρωτη φορα που καποιος αστυφυλακας μιλαει ετσι εδω μεσα :a10:

Δικιο εχεις αλλα δυστυχως η συζητηση γινεται γυρω απο την δραση των ΜΑΤ που δεν εχω υπηρετησει και δεν μπορω να ξερω...αλλα εχω δει κακως κειμενα και ξερω οτι υπαρχουν.
Π.χ στο σκηνικο με το περιπτερο ο περιπτερας ξερω οτι ειπε " δεν πουλαω σε μπατσους"
Το δηλωσε και ο ιδιος αργοτερα.
Συγνωμη αλλα η αδεια περιπτερου δινεται απο το δημοσιο και αυτο που εκανε ο εν λογω κυριος ειναι αρνηση παροχης υπηρεσιων.
Το βολικο βιντεο δειχνει οτι θελουν ολοι αυτοι που δεν ξερουν ουτε καν τι σημαινει "μπατσος"
Ο συνδικαλισμος δυστυχως ειναι καρκινωμα.
Εχει πετυχει πολλα για το σωμα...αλλα στα σοβαρα σοβαρα κανουν πισω.

g_m900
10/12/2014, 07:14
Είναι πολύ αστείο όσο και τραγικό

Να λέει ένας τύπος πεθαίνω για τις ιδέες μου, για τα δικαιώματά μου
και να υπάρχουν τόσο πολλοί που να αμφισβητούν το λόγο, την εσωτερική δύναμη και τις αξίες που τον ωθούν να το κάνει

Δεν είστε ικανοί να σεβαστείτε ούτε τον αργό θάνατο ενός ανθρώπου

Και αυτό είναι εξώ προς τις παραδόσεις αυτού του τόπου
Εδώ στο ελλάντα, παλιά, τον αγώνα ενός ανθρώπου και το θάνατό του, παλιά, πριν γίνουμε σκατάνθρωποι, τα τιμούσαμε και τα σεβόμαστε

Αυτοί πάντως που έδιναν και δίνουν τη ζωή τους σε αυτή τη χώρα για μη ατομικούς σκοπούς,
ήταν και είναι από τη μία πάντα.

Και αυτό πονάει πολύ τελικά

Επίσης, επειδή οι από πάνω ενδιαφέρονται για το ηθικό και πολιτικό επίπεδο των ζώων που κυβερνάνε (για εμάς μιλάω), όσο αντιλαμβάνονται ότι τα ζώα (εμείς) χαίρονται με το θάνατο (γενικά, με των άλλων, με το δικό τους, γενικά ρε πούστη βλέπω ότι όλοι γουστάρετε θανατίλα), πράττουν και σχεδιάζουν αναλόγως. Προσέξτε τι εύχεστε με άλλα λόγια δηλαδή

Ποιον θανατο για τις ιδεες του μωρε?
Χθες βγηκε και ειπε οτι δεν ΦΥΣΙΚΑ και δεν κανει απεργια μονο για το δικαιωμα να σπουδασει.
Κωλοτουμπα μιλαμε Σιρκ ντε Σολε και παει λεγοντας.
Μεχρι και νομοσχεδια κατατεθηκαν και επισπευστηκαν για παρτη του και ο ηθικος αυτουργος ο πατερας του πηγε στον Σαμαρα να κανει τι?

Ας ειμαστε λιγο σοβαροι.
Ο Ρωμανος για να παει να σπουδασει καθε φορα θελει 2-3 διμοιριες ΜΑΤ ...κανα 10αρια ασφαλιτες...συν εκκενωση του κτιριου οπου θα παρακολουθει μαθηματα.
Δηλαδη ΑΝ γινουν ολα αυτα...περα απο το κοστος που ειναι απυθμενο....μετα ποιος μου λεει οτι δεν θα κανει απεργια γιατι νιωθει μοναξια στην αιθουσα και θελει να εχει παρεα και 5-6 φοιτητριες για να καυλαντιζει?

Το μονο σωστο που εκανε ο Ρωμανος ειναι που ξεβρακωσε και ξεβρακωνει ολο το συστημα το οποιο δεν επρεπε να ασχοληθει ουτε λεπτο μαζι του.

Αυτα.

akis_trevor
10/12/2014, 08:13
Μαγκες...δεν ξερω τι νομιζετε εσεις...αλλα αν τυχον με εγκλωβισουν τιποτα αλανια με μολοτωφ και καδρονια και οτι αλλο μπορει να με στειλει στο χωμα η στο κεντρο αποκαταστασης αναπηρων...το εχω βγαλει...δις στον αερα και μετα δεν ξερω δεν απαντω.

Αντε γιατι τον αστυνομικο-μπατσο η οπως αλλιως θελετε τον εχετε για κανεναν υπερηρωα νιντζα με δυναμεις mind control οπως ο καθηγητης Χ ωστε να τα λυνει ολα οπως νομιζετε εσεις.

Ειπε ο Χατζηδακης την παπαρια του και αμεσως να του δωσετε δικιο.

Ευτυχως το νομικο πλαισιο γυρω απο την χρηση οπλου δεν ειναι τοσο "ωμο" ωστε να βγαινει για πλακα και να χρησιμοποιειται οπως στο Αμερικα.
Γνωριζετε ομως οτι τυχον χρηση οποιουδηποτε αντικειμενου που μπορει να αποφερει βαριες σωματικες βλαβες η ακομα και τον θανατο...δικαιολογει την οποιαδηποτε χρηση του?
Ακομα και προτεταμενο ψευτικο οπλο να δει ο αστυνομικος...εχει το οκ να ριξει βολη εξουδετερωσης.
Συνισταται σε καθε εκπαιδευση η χρηση χωρις να πληγουν ζωτικα οργανα... αλλα οταν εχεις να κανεις με ενοπλες συμπλοκες το 90% ειναι στα 4-7 μετρα.

Σε αυτες τις αποστασεις ειναι...ο θανατος σου η ζωη μου κυριοι ειδικα αν ο αλλος εχει πιστολι η καλασνικοφ.

Αν ειχαμε την εγκληματικοτητα της Αμερικης να ειστε σιγουροι οτι καθε 2η ριψη μολοτωφ και ειχε και τον νεκρο της ειδικα αν γινοταν κατα αστυνομικων.

Επειδη ομως ειμαστε Ελλαδα(ευτυχως) ...τα καλοπαιδα μπορουν να επιχειρουν κατα την ζωη των αστυνομικων με εναν νεκρο απο πυροβολισμο ολα αυτα τα χρονια.

Αυτο σημαινει οτι το θεμα χρηση οπλου το κατεχει καλα ο Ελληνα Αστυνομικος σε πεισμα ολων εδω μεσα.

Το θεμα της καταστολης δεν κατεχει γιατι δυστυχως ειμαστε με πολιτικο προισταμενο και αν ηταν στο χερι μας θα τελειωναμε σε μια νυχτα με ολους τους μπαχαλακηδες που αμαυρωνουν πορειες.

Δεν μιλησε κανεις για αυτοαμυνα,για να σε εχουν στριμωξει και να κινδυνευει η ζωη σου.μιοαμε για την χρηση βιας απο αστυνομικους ανευ λογου πραγματικα.
Α και ο νεκρος δεν ειναι ενας,δυστυχως....

stam2
10/12/2014, 08:13
για τους υπόλοιπους από πληκτρολογίου ρήτορες που εδώ και 70 σελίδες ανελλιπώς και χωρίς στάση, έχουν πάρει το θέμα επ' ώμου, εξαπολύοντας μόνο τα δικά τους κατηγορώ χωρίς να κρατάνε όρια, αποστάσεις, και αντικειμενικότητα, η σιωπή τους από τις 10.30 το πρωί μέχρι τώρα, απέναντι σε 3 απλά ερωτήματα (τα υπόλοιπα ήταν προαιρετικά), δείχνει το πόσο ξύλινη είναι η σκέψη τους, αλλά και το πόσο αποφεύγουν να τοποθετηθούν απέναντι σε απλές ερωτήσεις, όχι γιατί φοβούνται, κάθε άλλο, αλλά για να μην εκτεθούν εκφράζοντας τις ακραίες και παράλογες απόψεις τους... Φυσικά μετά από αυτή την νύξη θα επιχειρήσουν έξοδο από τα χαρακώματα, εφ όπλου λόγχη και με τη σημαία της μολότοφ ψηλα...
το να δουλεύουν ή να κοιμούνται ουτε που περνάει απο το μυαλό σου ετσι? Κρίνοντας, κρίνεσαι
γιατί μυγιάζεσαι...? υπαρχουν κι άλλοι, που το χουν πάρει επ' ώμου και νονστοπ....
 Ουδεμία σχέση όμως έχει αυτή η περίπτωση με τα δυο-τρία δεκαεξάχρονα τα οποία τριγυρίζαν ανάμεσα στα πρεζάκια και στα χαμένα κορμιά που συχνάζουν στα συγκεκριμένα μέρη και έτυχε να πέσουν πάνω σε ένα άλλο κτήνος.
Δηλαδή το πρόβλημα είναι το που περνάγανε και οχι το οτι πυροβολήθηκαν ?
η ερώτηση είναι τι δουλειά είχαν σε τέτοια μέρη δύο δεκαεξάχρονα... η δική μου απάντηση είναι ότι επειδή δεν είχαν οικογένεια, έψαχναν να βρουν μία...
Από πότε όποιος κυκλοφορεί σε ορισμένα μέρη, κινδυνεύει να σκοτωθεί απο αστυνομικούς?
πρέπει να γνωρίζεις ότι από τη στιγμή που εμπλέκεσαι στον υπόκοσμο, είναι πιθανόν να εμπλακείς και με την αστυνομία. Είναι δε, σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις στενές επαφές μαζί της αν επιτεθείς εναντίον αστυνομικών. Οι συγκεκριμένοι δεκαεξάχρονοι ήταν και άτυχοι διότι έπεσαν πάνω σε διαταραγμένη προσωπικότητα...

επίσης να προσθέσω αυτό που λέει ο MG ktinos, από πότε θεσμοθετήθηκε και θεωρείται άβατο η περιοχή των εξαρχείων? γιατί επιτρέπεται να υπάρχει σαν ad hoc χώρος αναρχίας, αληταρίας, διακίνησης ναρκωτικών, κλπ κλπ....?

<2. ΠΑΛΙ δεν απαντας στην ερώτησή μου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλοί αστυνομικοί ή όλοι είναι σκάρτοι, κοινώς ΜΠΑΤΣΟΙ?>

Δεν διαβαζεις η δεν θελεις να καταλαβεις?
δεν υπάρχει καλος αστυνομικός, απο την στιγμή που εκτελεί ΑΚΡΙΤΑ!
οταν πάρει, οποιαδήποτε στιγμή, την διαταγή, Θα γινει μπάτσος..
[/QUOTE]
άρα βρέθηκε κι ένας εδώ μέσα που το λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ καλός αστυνομικός. Έτσι για να ξέρουμε τι πιστεύουν μερικοί.... προφανώς δεν είσαι μόνος σου, μη νιώθεις μοναξιά, έχεις και άλλους ομοϊδεάτες που θεωρούν ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικούς Μπάτσους γουρούνια παλιοχαρακτήρες.... συγχαρητήρια. και προφανώς το τσουβάλιασμα δεν θα σταματά εκει, στην ισοπεδωτική λογική σας....
..................................να διευκρινίσω οτι άλλο ειναι ο "κακος" αστυφύλακας και αλλο ειναι ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αστυφύλακας!
Γιατι ο υπερβάλλον ζήλος και η υπέρβαση καθήκοντος ειναι πέραν του νομίμου ορίου, αρα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αυτός που πραττει ετσι.

εδώ τα μπερδεύεις λίγο έτσι για να σπάνε οι εντυπώσεις μάλλον....
αυτά...