PDA

View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19

andreaspetr
06/12/2014, 02:21
Καμμια πορεια και για αυτο το παιδι??

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/703221/kapoies-fores-i-murto-hamogelaei/

faraway
06/12/2014, 07:07
Καμμια πορεια και για αυτο το παιδι??

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/703221/kapoies-fores-i-murto-hamogelaei/

Δεν είναι ''πολιτική κρατούμενος'' αυτή , ούτε έκανε καμιά ληστεία ούτε έχει μάνα καμιά διάσημη ...
Ίσως σε μια επόμενη ζωή να είναι πιο ''τυχερή'' ... :rolleyes:

spyrakos35
06/12/2014, 07:21
Δεν είναι ''πολιτική κρατούμενος'' αυτή , ούτε έκανε καμιά ληστεία ούτε έχει μάνα καμιά διάσημη ...
Ασε που θα σε πουν ρατσιστη γιατι ο θυτης ειναι πακιστανος

Zid
06/12/2014, 08:56

Εσείς τοσο καιρό γιατι δε κάνετε τπτ γι αυτό , αφου το θεωρείτε τοσο σημαντικό ? Ε μάλλον το να πετάτε μια μαλκια στο ιντερνετ ειναι ποιο εύκολο...ε? :rolleyes:

Εγω πάντως δε θα σας πω ρατσιστές.... να το ξέρετε..!!

αλλα κάντε κάτι ρε παιδιά.. τι περιμενετε δλδ ? :lol:

nickald
06/12/2014, 11:00
Το ποσο μαλακια ειναι να χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα την κατασταση του κοριτσιου θα επρεπε να εχεις την διανοητικη ικανοτητα να το καταλαβεις και μονος σου.....

Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οσοι δηλωσαν "υπερ" των θεσεων του Ρωμανου πιο πισω, δεν θεωρουν αδικο και εγκλημα αυτο που εγινε στο κοριτσακι επειδη το εκανε Πακιστανος?

Θα επρεπε να ντρεπεσαι.....

Billymuse
06/12/2014, 11:09
Το ποσο μαλακια ειναι να χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα την κατασταση του κοριτσιου θα επρεπε να εχεις την διανοητικη ικανοτητα να το καταλαβεις και μονος σου.....

Δηλαδη πιστευεις οτι ολοι οσοι δηλωσαν "υπερ" των θεσεων του Ρωμανου πιο πισω, δεν θεωρουν αδικο και εγκλημα αυτο που εγινε στο κοριτσακι επειδη το εκανε Πακιστανος?

Μια μπούρδα είπε το παλικάρι για να υποβαθμίσει αυτο που κάνει και ξυπνάει λιγο τη κοινή γνώμη στη προκειμένη ο Ρωμανός.
Αλλα δε πειράζει οι αναλύσεις απο το πληκτρολόγιο θα τους δώσει τη λύση οχι το να κατέβουν στους δρόμους..

https://www.youtube.com/watch?v=_DzgIKVeKX8

xristos x
06/12/2014, 12:38

:uplate: Ημαρτον και ελεος και εσυ και ο απο πανω σου και ο απο κατω σου. Τι λετε ωρε!;!!

pipe_smoker
06/12/2014, 12:57
Είναι μπόλικες οι σελίδες που δεν έχω διαβάσει (καλά δεν τρέχει και τίποτα) και μπορώ να πω ότι από τα τελευταία που διάβασα, ο alres κι ο joyrider με έχουν καλύψει πλήρως.

Αλλά έτσι επειδή μερικά πράγματα μου κάνουν εντύπωση (αν και δε θα έπρεπε ίσως), να πω κι εγώ το μακρύ μου...

Πραγματικά με εκπλήσει ώρες ώρες ο ρομαντισμός σας ρε παλουκάρια. Ασχέτως πλευράς, ιδεολογίας, επαγγέλματος, IQ.

Δε λέω, κι εμένα ώρες ώρες με πιάνουν τα συναισθηματικά μου, αλλά μη θολώνει κι ο νους μας από την πολλή συγκίνηση.

Για να βγαίνει άκρη και να μην πρέπει να εξηγούμε τί και πώς κάθε φορά που κάνουμε μια αναφορά, ας κάνουμε μια χονδρική μοιρασιά σε τρεις κατηγορίες.
Η μία ας είναι οι ουδαίτεροι (οι παρατηρητές, οι νοικοκυραίοι, οι κουβεντιαστοί, αυτοί που μπορεί να διαλέγουν πλευρά αλλά όχι φουλ ενεργά και δραστικά εν πάση περιπτώσει).
Η άλλη είναι οι υποστηρικτές της παρούσας κατάστασης που ενεργά μπορούν και θέλουν και πράττουν κατά τέτοιον τρόπο ώστε τα πράγματα να ακολουθούν μία σχετική πορεία, είτε γιατί έχουν κάτι να κερδίσουν από αυτό, είτε γιατί πιστεύουν σε αυτό, είτε γιατί είναι απλά η δουλειά τους (δικαστές, μπάτσοι, βουλευτές, δημοσιογράφοι, διάφοροι βαλτοί όπως τρομοκρατικές/παραστρατιωτικές οργανώσεις κλπ). Ας τους ονομάσουμε αυτούς σύστημα.
Η τρίτη είναι αυτοί που θέλουν να αλλάξουν ριζικά την παρούσα κατάσταση, ενεργούν δραστικά, πράττουν κατά τρόπο τέτοιο που η πράξη τους ακόμα κι αν δεν είναι η αρχή της επανάστασης, θα αφήσει σημάδι (θετικό ή αρνητικό) όπως και να έχει, και πάει λέγοντας. Μπορεί γιατί πιστεύουν σε μια ιδεολογία, μπορεί γιατί έχουν παραμυθιαστεί ώστε να πιστέψουν κάπου (ο απαραμύθιαστος ας σηκώσει το χέρι), μπορεί γιατί έχουν κάτι να κερδίσουν από αυτό (αντιεξουσιαστές, γνωστοι-άγνωστοι, επαναστατικές οργανώσεις, κλπ). Ας τους ονομάσουμε αυτούς αντισυστημικούς.

Ο αντισυστημικός (εκτός κι αν είναι απλά πολύ ρομαντικός κι αυτός), έχει σκοπό να δημιουργήσει μια τρύπα στο σύστημα. Να του δημιουργήσει μια πληγή, μια ρωγμή.
Ξέρει πάρα πολύ καλά τί κάνει, ξέρει ποιά είναι τα όπλα του, ποιές είναι οι δυνάμεις του, ποιές είναι οι αδυναμίες του. Όπως ξέρει και ποιές είναι οι δυνάμεις και οι αδυναμίες του συστήματος.
Το σύστημα αντιστοίχως όταν έρχεται αντιμέτωπο με μια τέτοια κατάσταση ξέρει πάρα πολύ καλά ποιές είναι οι δικές του δυνάμεις κι αδυναμίες και ποιες είναι του αντιπάλου του.
Ο ουδαίτερος κοιτάει και κρίνει ώρες ώρες σαν το μαλάκα (κι αυτό είναι που με εκνευρίζει) και δεν μπορεί να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί, αλλά αφήνει μαλακισμένες αντιλήψεις δεκαετιών που λέγανε οι πατεράδες/παππούδες μας να του επηρεάζουν την κρίση.

Ο μεν που διαφωνεί με το Ρωμανό και με το να του δοθεί άδεια αρχίζει από το "Ας σπουδάσει μέσα από τη φυλακή κι άμα γουστάρει", μέχρι το "Ας ψοφήσει από την πείνα το κωλοπλουσιόπαιδο που μου θέλει επαναστάσεις". (για να γίνω και γω λίγο ρομαντικός, να τονίσω εδώ πέρα ότι είναι συγκριτικά "πιο εύκολο" να αφήσεις ένα υπόγειο στα Σεπόλια και την πείνα για να καταλήξεις στη στενή παρά τη βίλα στα ΒΠ και κάθε άνεση που σου παρέχουν τα χρήματα της οικογένειάς σου)
Ο δε που συμφωνεί με το Ρωμανό και θέλει να του δοθεί άδεια, να αφεθεί ελεύθερος, να να να, φωνάζει και ποστάρει στο fb άντε και πατάει και κανά γκράφιτι σε κανά τοίχο.

Ο Ρωμανός (κι ο κάθε αντισυστημικός) ξέρει από την αρχή μέχρι το τέλος, ανάλογα το "παιχνίδι" που θα διαλέξει να παίξει, πώς πρέπει να κινηθεί.
Ο Ρωμανός ζητάει μια άδεια που ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να του δοθεί, και κάνει απεργία πείνας αφού ήδη το όνομά του και η υπόθεσή του έχουν ακουστεί και είναι γνωστά οπότε τα κανάλια θα πρέπει να το παίξουν κι αυτό (να πάρουν κι αυτά τα νουμεράκια τους, άλλο βέβαια ότι ο Pretenderης θα καταλήξει εκεί που θα κατέληγε ούτως ή άλλως).
Ρίχνει λοιπόν το μπαλάκι στο σύστημα ξέροντας ότι η αδυναμία του είναι το να αφήσει εν έτει 2014 να πεθάνει ένας άνθρωπος βασανιστικά από απεργία πείνας γιατί δεν του επετράπει να σπουδάσει (βαράει φουλ στο συναίσθημα όλο αυτό).
Με το μπαρδόν για την αυθαιρεσία, χέστηκε για το αν θα σπουδάσει. (κάποια πράγματα είναι συμβολικά, χωρίς βέβαια να χάνουν κάτι από τη σημασία τους)
Το θέμα είναι να κάνει πίσω (και πόσο πίσω θα κάνει) το σύστημα και τί πληγή θα του έχει δημιουργήσει.

Το σύστημα από την άλλη επειδή δε θέλει τέτοιες πληγές (ούτε νεκρούς 21χρονους ούτε προηγούμενα και δεδικασμένα που να σχετίζονται με διαπραγματεύσεις με αιτήματα "τρομοκρατών" κλπ) ψάχνει να βρει τη δική του λύση μπας και τη γλιτώσει πλαγίως. Τα όπλα του είναι η εξουσία, οι νόμοι, που μπορεί να τους λυγίσει κατά το δοκούν κλπ.

Το σύστημα τη δουλειά του κάνει, κι ο Ρωμανός τη "δική του".

o_gavros
06/12/2014, 12:57

Ποιος έχασε τη ντροπή για να τη βρούνε ορισμένοι;
Εγώ ντρέπομαι που τέτοιοι αποκαλούνται "συνάνθρωποί" μας.

Αν ενα καλό κάνουν τέτοια θρεντ,είναι πως αναδεικνύουν το χαρακτήρα του καθε γράφοντα.
Και φρόντισαν πολλοί να δείξουν τα χρώματα τους.(δεν αναφέρομαι στους μπατσους του φόρουμ)
Καλό είναι αυτό,να ξέρεις και από που πρέπει να φυλαγεσαι.

pipe_smoker
06/12/2014, 13:01
Τώρα, τα ρομάντζα και τα αποφθέγματα του τύπου "Αφού την έκανες, take it like a man, και μη μιλάς", ή "Άμα είσαι μάγκας σπούδασε και μέσα από τη φυλακή", ή τα διάφορα άλλα που ακούγονται σε διάφορες περιπτώσεις συλλήψεων αντιεξουσιαστών κλπ "Να χαρώ εγώ ένα μάγκα που αρνείται το σύνταγμά και τους νόμους και τη δημοκρατία, αλλά τα θυμάται μέσα στην άιθουσα του δικαστηρίου και ζητάει δικηγόρους και αθωώσεις κι ελαφρυντικά." είναι το λιγότερο για γέλια.

Το έχω ξαναπεί.
Ανάλογα με ποιον τα βάζεις ανάλογα όπλα θα χρησιμοποιήσεις.
Όταν τα βάζεις με το κράτος και πας να κάνεις κατά μέτωπον επίθεση είσαι απλά ηλίθιος.
Όπως ηλίθιος είσαι αν λαχει να παίξεις ξύλο με έναν τύπο δυο μέτρα και ντουλάπα και βάλεις όρους "δε βαράμε κάτω από τη ζώνη".
Πάλι καλά που κι ο Οδυσσέας αντί για πολυμήχανος, δεν έμεινε στην ιστορία ως "ανάρχιδο στράκι" γιατί αντί να παίξει στα ίσα μπουνιές με τον Κύκλωπα, του παιξε μπινιά που τονε μέθυσε και τον τύφλωσε στον ύπνο του:lol:

Τέσπα, η σημερινή μέρα προβλέπεται δύσκολη. Είναι που είναι 6 Δεκεμβρίου, βράζει και το θέμα Ρωμανού.
Θέση δεν πήρα για την υπόθεση Ρωμανού αυτή καθεαυτή (εκτός φυσικά από το ότι δε θέλω να πεθάνει ένα νέο παιδί και ούτε να καταπατηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματά του), αφ'ενός γιατί όπως προείπα είμαστε θεατές σε μία κατάσταση και αυτό που τουλάχιστον οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε είναι να μπορούμε να δούμε και να κρίνουμε το τί συμβαίνει, όσο και όπως μπορεί ο καθένας.
"Λίγοι" είναι αυτοί που δεν είναι θεατές και είναι από την πλευρά που με ενδιαφέρει.
Για αυτούς τους λίγους, με το καλό να πάτε, με το καλό να γυρίσετε σπίτια σας σώοι.
Εγώ για προσωπικούς λόγους, δε θα μπορέσω σήμερα.

skylaros
06/12/2014, 13:20
Οι μόνοι αγώνες της δεξιάς στην Ελλάδα είναι στην πρέφα και το τάβλι, στην καγκουριά και τα νταβατζιλίκια. Κάνουμε τους μαλ@κες για να μη το ξεφτιλίσουμε και έχετε πάρε αμπάριζα και αμολάτε ότι σας κατέβει. Ο Ρωμανός να είσαστε σίγουροι πως φωνάζει Φωτιά και τσεκούρι σε κάθε βιαστή σε κάθε σεξιστή. Ποιος τα λέει αυτά καμιά ΝΔ ή κάνα ΠΑΣΟΚ, για τήρηση των νόμων λένε, για θεωρίες δύο άκρων λένε και λέτε και κατηγορούν (μαζί και οι περισσότεροι) τη βία από όπου και αν προέρχεται. Δε σας είδα να μιλάτε για τους τράγους που βίαζαν παιδάκια ούτε ακόμα και όταν τους έπιαναν με τα φράγκα στα χέρια. Αυτό που σας νοιάζει είναι όχι μη γίνει κάτι, αλλά αν γίνει να γίνει από "Ξένο". Σας καίει που ο Ρωμανός και ο κάθε Ρωμανός φτύνει στα μούτρα αυτό που εσείς τρέμετε να κοιτάξετε καν στα μάτια. Πείτε ότι θέλετε, τους εχθρούς του ο καθένας πρέπει να τους ξέρει, τους φίλους του πρέπει να τους ξέρει ακόμα καλύτερα και δε γίνεται να είσαι φίλος με φασίστα, ελληνόψυχο (εθνικόψυχο αν σας ζορίζει η λέξη), καπιταλιστή.

faraway
06/12/2014, 13:24
:uplate: Ημαρτον και ελεος και εσυ και ο απο πανω σου και ο απο κατω σου. Τι λετε ωρε!;!!

Πόσοι απεργοί πείνας να είναι εκεί έξω άραγε ,
που κανένα κανάλι δεν αφιέρωσε ούτε μισό λεπτό για δαύτους ?

Γιατί άραγε ... ?

'Ισως να ενδιαφέρονται μόνο για τα αγνά εκπαιδευτικά κίνητρα του νεαρού ''επαναστάτη'' . :lol:

spyrakos35
06/12/2014, 13:26
Εσείς τοσο καιρό γιατι δε κάνετε τπτ γι αυτό , αφου το θεωρείτε τοσο σημαντικό ? Ε μάλλον το να πετάτε μια μαλκια στο ιντερνετ ειναι ποιο εύκολο...ε? :rolleyes:

Εγω πάντως δε θα σας πω ρατσιστές.... να το ξέρετε..!!

αλλα κάντε κάτι ρε παιδιά.. τι περιμενετε δλδ ? :lol:

Καποιοι κανανε και τοτε, κανανε και σημερα θα κανουνε και αυριο

;)

gcrook
06/12/2014, 13:31
Για να βγαίνει άκρη και να μην πρέπει να εξηγούμε τί και πώς κάθε φορά που κάνουμε μια αναφορά, ας κάνουμε μια χονδρική μοιρασιά σε τρεις κατηγορίες.
.

Σου κουοταρω μονο αυτο -δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου- ,αλλα σορι αυτη ειναι μια πολυ αυθαιρετη μοιρασια της κοινωνιας,και καταλαβαινω
οτι στην παρουσα φαση γινεται για να πεις καποια πραγματα,αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι οι κοινωνιες,και εγω προσωπικα δεν βλεπω πως μπορω να διαπραγματευτω την καθημερινοτητα μου
η να συζητησω, εχοντας αυτο το σκεπτικο σαν αξονα.

The_Scientist
06/12/2014, 13:32
Ο κλασσικός ο μ...ας ο Έλληνας λέω εγώ...

Περνάνε νόμοι σε μια νύχτα που ξεκωλι@ζουν μια μερίδα συνανθρώπων μας, αλλά δεν τρέχει μία...
Όταν όμως Ελληναρά σου κόψουν 1 € από το μισθό σου ή ακουμπήσουν τα δικά σου κεκτημένα είσαι πρώτος μάγκας και μεγάλος επαναστάτης...

Η ουσία μάστορα είναι ότι εδώ και χρόνια, οι κρατούμενοι δικαιούνταν και έπαιρναν κανονικά φοιτητικές άδειες, το ξέρεις αυτό ?
Τώρα ξαφνικά στερείται από κάποιους ανθρώπους αυτό το δικαίωμα, το πιασες ?

Αλλά στα @@ σου εσύ δεν είσαι κρατούμενος, ούτε κάποιος οικείος σου, οπότε εκ του ασφαλούς λες ότι παπαριά θες...
Όταν το αγγούρι όμως φτάσει στο δικό σου κωλαρ@κι, ντύσου επαναστάτης...
Μέχρι τότε κοιμήσου ξένοιαστος...

skylaros
06/12/2014, 13:35

;)

Αυτούς λες ? ----> http://jailgoldendawn.com/2014/10/05/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7/

skylaros
06/12/2014, 13:37
[QUOTE=
Όταν το αγγούρι όμως φτάσει στο δικό σου κωλαρ@κι, ντύσου επαναστάτης...
Μέχρι τότε κοιμήσου ξένοιαστος...[/QUOTE]

Οσφιοκάμπτης θα ντυθεί και θα πάει να πάρει κάνα μεροκαματάκι σε καμιά Τ.Ο. δέρνοντας κάναν φουκαρά.

gcrook
06/12/2014, 13:38
Πόσοι απεργοί πείνας να είναι εκεί έξω άραγε ,
που κανένα κανάλι δεν αφιέρωσε ούτε μισό λεπτό για δαύτους ?

Γιατί άραγε ... ?

'Ισως να ενδιαφέρονται μόνο για τα αγνά εκπαιδευτικά κίνητρα του νεαρού ''επαναστάτη'' . :lol:

Αν αντιληφθεις τι ακριβως εγινε τον Δεκεμβριο του 2008 βεβαια,ισως σου λυθουν και οι αποριες.
Και πληζ ας βγαλουμε την χειραγωγηση του θεματος απ'εξω,προφανως και υπαρχει,αλλα ας μιλησουμε
για τις δικες μας φαντασιωσεις και οχι με βαση την καθεστωτικη ατζεντα.

Εσυ ας πουμε περιμενεις καποια γνησια αφορμη για να πεις " τωρα θα σας παρει ο διαολος κουφαλες; "

spyrakos35
06/12/2014, 13:43
Αυτούς λες ? ----> http://jailgoldendawn.com/2014/10/05/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7/

Χαχαχαχαχαχα.... Το βλεπα σελιδες πριν αλλα μου λεγανε οτι κανω αλματα λογικης....

Αχαχαχαχα

The_Scientist
06/12/2014, 13:45
Οσφιοκάμπτης θα ντυθεί και θα πάει να πάρει κάνα μεροκαματάκι σε καμιά Τ.Ο. δέρνοντας κάναν φουκαρά.

Φίλε εγώ δε συμμερίζομαι αυτούς τους διαχωρισμούς, ούτε θα παίξω αυτό το παιχνιδάκι...

Η συνταγή της εξουσίας είναι διαχρονική : Διαίρει και βασίλευε...

Όσο καταφέρνουν να έχουν την κοινωνία κατακερματισμένη να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας , δεν έχουμε καμία ελπίδα...
Να σου θυμίσω ?

- Δημόσιοι υπάλληλοι VS Ιδιωτικοί υπάλληλοι. Θυμάσαι τότε που κάποιοι ιδιωτικοί πανυγήριζαν επειδή έφαγαν μειώσεις οι δημόσιοι ?
- Κεντροδεξιοί VS Κεντροαριστεροί
- Αναρχικοί VS Χρυσή Αυγή
- Παναθηναϊκοί VS Ολυμπιακοί
κλπ

Ελπίδα θα υπάρξει φίλε μόνο όταν σαν κοινωνία ξυπνήσουμε και δείξουμε έμπρακτα αλληλεγγύη.
Όσο είμαστε ο καθένας για την πάρτη του το αγγούρι θα το γευόμαστε όλοι...

faraway
06/12/2014, 13:48
Εσυ ας πουμε περιμενεις καποια γνησια αφορμη για να πεις " τωρα θα σας παρει ο διαολος κουφαλες; "

Όχι δεν περιμένω καμία αφορμή .

'Επαψα να περιμένω το οτιδήποτε μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στη χώρα μας . ;)

pipe_smoker
06/12/2014, 13:52
Σου κουοταρω μονο αυτο -δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου- ,αλλα σορι αυτη ειναι μια πολυ αυθαιρετη μοιρασια της κοινωνιας,και καταλαβαινω
οτι στην παρουσα φαση γινεται για να πεις καποια πραγματα,αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι οι κοινωνιες,και εγω προσωπικα δεν βλεπω πως μπορω να διαπραγματευτω την καθημερινοτητα μου
η να συζητησω, εχοντας αυτο το σκεπτικο σαν αξονα.

Ε, μέσα στο ίδιο σου το ποστ λες κι εσύ αυτό που είπα και το αναιρείς και το ξαναλές και το αναιρείς ξανά:lol:

Καταλαβαίνεις τί θέλω να πω και πώς θέλω να το πω και ποιό είναι το σκεπτικό μου.
Δε ζητάω να διαπραγματευτείς την καθημερινότητά σου με αυτό το σκεπτικό σαν άξονα, για όνομα του Όποιου.
Αυτό το σκεπτικό το χρησιμοποίησα μόνο και μόνο για να χωρέσει σε ένα ποστ (που τελικά δε χώρεσε κιόλας:lol:) αυτό που ήθελα να πω πάνω στο θέμα και να μπορέσω να το εκφράσω.
Αλλιώς θα έγραφα ολόκληρο βιβλίο.

Το αν μπορείς να κάνεις συζήτηση με βάση αυτό το σκεπτικό είναι μια άλλη ιστορία.
Μπορείς, αλλά πιθανόν να είναι πολύ περιορισμένη και να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.
Αλλά από όλα όσα έγραψα νομίζω μπορεί να κάνει κάποιος αν θέλει συζήτηση ακόμα κι αν αγνοήσει/τροποποιήσει το συγκεκριμένο σκεπτικό και τη συγκεκριμένη κατηγοριοποίηση.

gcrook
06/12/2014, 13:53
Όχι δεν περιμένω καμία αφορμή .

'Επαψα να περιμένω το οτιδήποτε μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στη χώρα μας . ;)

Αρα το προβλημα σου ειναι οτι αυτοι που αγωνιζονται για αυτα που πιστευουν σημαντικα για αυτους
δεν θα επρεπε καθολου,δεν το κανουν σωστα, η οτι ειναι βαλτοι; (μιας και δεν προκειται να αλλαξει κατι και ειναι παραλογο να αγωνιζεσαι) .

The_Scientist
06/12/2014, 13:55
Στην τελική θεωρώ ότι ο 25χρονος άνεργος αναρχικός και ο 25χρονος άνεργος χρυσαυγίτης έχουν πιο πολλά να μοιράσουν παρά να χωρίσουν.
Και αν αποφασίσουν και οι δύο ότι είναι νέοι άνθρωποι και δε χρειάζονται κανένα νταβατζή να τους κάνει πλύση εγκεφάλου μπορούν να σταθούν δίπλα δίπλα στο δρόμο για ένα κοινό σκοπό...

Μάγκες έχετε κάνει κανένα ταξίδι στην Ευρώπη πρόσφατα ?
Έχετε δει σε τι συνθήκες ζουν οι Αυστριακοί , οι Ελβετοί, οι Ολλανδοί, οι Σκανδιναβοί κλπ ?
Καθίστε λοιπόν να μιζεριάζετε και να κάνει ο καθένας την προπαγάνδα του στα forum αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι χάσατε μια δεκαετία από τη ζωή σας έτσι.

o_gavros
06/12/2014, 13:58
Φίλε εγώ δε συμμερίζομαι αυτούς τους διαχωρισμούς, ούτε θα παίξω αυτό το παιχνιδάκι...

Η συνταγή της εξουσίας είναι διαχρονική : Διαίρει και βασίλευε...

Όσο καταφέρνουν να έχουν την κοινωνία κατακερματισμένη να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας , δεν έχουμε καμία ελπίδα...
Να σου θυμίσω ?

- Δημόσιοι υπάλληλοι VS Ιδιωτικοί υπάλληλοι. Θυμάσαι τότε που κάποιοι ιδιωτικοί πανυγήριζαν επειδή έφαγαν μειώσεις οι δημόσιοι ?
- Κεντροδεξιοί VS Κεντροαριστεροί
- Αναρχικοί VS Χρυσή Αυγή
- Παναθηναϊκοί VS Ολυμπιακοί
κλπ

Ελπίδα θα υπάρξει φίλε μόνο όταν σαν κοινωνία ξυπνήσουμε και δείξουμε έμπρακτα αλληλεγγύη.
Όσο είμαστε ο καθένας για την πάρτη του το αγγούρι θα το γευόμαστε όλοι...

καταλαβαίνω και συμφωνώ με το πνεύμα όσων γράφεις.
Κάποια πράγματα όμως απλά δεν συγκλίνουν.
Αυτός ο μπινες που στράφηκε στα χρυσα σκατά,πάντα μπινες σκατοψυχος θα παραμείνει.ένα καρκινικό κύτταρο μέσα στο σώμα της κοινωνίας.
Ξέρεις υποθέτω τι τα κάνουν τα καρκινικά κύτταρα όταν δεν παίρνουν γιατρειάς.
Τα απομακρύνουν.
Μιλάω για την Χ.Α ως την εμφανή κορυφή του παγόβουνου της ακροδεξιάς παράνοιας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Όταν λοιπόν εχεις εν τόσο μεγάλο ποσοστό που στηρίζει αυτούς τους παραφρονες (με ότι συνεπάγεται αυτό για την προσπάθεια εκλογίκευσης τους) τότε ρεαλιστικα δεν μπορούμε να περιμένουμε κανενός είδους από την λεγόμενη εθνική συμφιλίωση.

spyrakos35
06/12/2014, 13:58
Στην τελική θεωρώ ότι ο 25χρονος άνεργος αναρχικός και ο 25χρονος άνεργος χρυσαυγίτης έχουν πιο πολλά να μοιράσουν παρά να χωρίσουν.
Και αν αποφασίσουν και οι δύο ότι είναι νέοι άνθρωποι και δε χρειάζονται κανένα νταβατζή να τους κάνει πλύση εγκεφάλου μπορούν να σταθούν δίπλα δίπλα στο δρόμο για ένα κοινό σκοπό...

Ομολογω οτι με εξεπληξες ευχαριστα

:beer:

gcrook
06/12/2014, 14:07
Ε, μέσα στο ίδιο σου το ποστ λες κι εσύ αυτό που είπα και το αναιρείς και το ξαναλές και το αναιρείς ξανά:lol:

Κατσε ρε συ δηλαδη που την πατησα ακριβως;
Επειδη καταλαβα τις προθεσεις σου;

Εγω απλα λεω οτι το να χωριζεις την κοινωνια σε κατηγοριες,ειναι σαν να εχεις αντιληφθει και τα βασικα κριτηρια πανω στα οποια κινουνται οι ανθρωποι αναλογα με το που ανηκουν,
αλλα ελα που δεν υπαρχουν ακριβως αυτα τα κριτηρια.
Μπορει πχ καποιος να γουσταρει να βλεπει πακιστανους στην πυρα,αλλα να σιχαινεται βαθια μεσα του την κρατικη βια και να διαδηλωνει για αυτη.
Δεν λεω οτι δεν ειναι αντιφατικο αυτο στα ορια της παρανοιας,αλλα εγω εχω τετοια παραδειγματα,που λιγο πολυ ακυρωνουν το σκεπτικο σου.

Οπως επισης εχω και παραδειγματα οπου καποιος μπορει να γραφει και να σκεφτεται (να φαντασιωνεται δηλαδη οπως και ο προηγουμενος) οτι ειναι αριστεραντζα αντιεξουσιαστρια με κοκκινη παντιερα,που τρωει δακρυγονα και χεζει μολοτοφ,αλλα παραλληλα ο ιδιος στην ζωη του συνολικα φαινεται βαθεια παρτακιας,λαμογιο,εκμεταλλευτης,χυδαιος,αυταρεσκος, υπερφιαλος και στοκος.
Λολ σορι μου αρεσε ετσι οπως το εγραψα,και ομοιοτητες με προσωπα ειναι καθαρα συμπτωματικες,αν και ολοι εχουμε γνωρισει τετοιους.

faraway
06/12/2014, 14:07
Αρα το προβλημα σου ειναι οτι αυτοι που αγωνιζονται για αυτα που πιστευουν σημαντικα για αυτους
δεν θα επρεπε καθολου,δεν το κανουν σωστα, η οτι ειναι βαλτοι; (μιας και δεν προκειται να αλλαξει κατι και ειναι παραλογο να αγωνιζεσαι) .

Γιατί γυρνάς τη κουβέντα σε προσωπική ? :confused:
Αφορά το moto.gr η άποψη η δική μου ? Σίγουρα όχι .

Η παρένθεση σου είναι δικιά σου σκέψη και όχι δικά μου λόγια . ;)

Για να σου απαντήσω λοιπόν και να το κλείσω εδώ ,
δεν βλέπω κάτι το επαναστατικό στις ενέργειες Ρωμανού ,
ούτε στις πρόσφατες ούτε στις παρελθοντικές .

Δεν βλέπω τον Ρωμανό ως πολιτικό κρατούμενο ,
αλλά ως ποινικό κρατούμενο για τον οποίο εκρεμμεί και μία ακόμα δίκη
για τη συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση .

Βλέπω τον Ρωμανό ακόμα και τώρα ως προνομιούχο Έλληνα ,
που έχει στρέψει τα Media πάνω του ,
που έκανε ολόκληρη κυβέρνηση να περάσει κατεπειγώντος πράξη νομοθετικού περιεχομένου για να σπουδάσει εξ αποστάσεως ,
ενώ βάση νόμου δεν δικαιούται από τη στιγμή που δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ανακριτή .

Βλέπω το Ρωμανό ως θύμα των περιστάσεων και του κάκιστου οικογενειακού περιβάλλοντος ,
που δεν κατάφερε να τον προστατέψει και να τον θωρακίσει μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου .

Τον βλέπω για πολλά πράγματα ... αλλά σαν επαναστάτη , πολιτικό κρατούμενο και άλλα τέτοια χαρακτηριστικά ,
ούτε καν να τα φανταστώ δεν μπορώ για τον ίδιο .

Αν ο κόσμος χρειάζεται αφορμές τύπου Ρωμανού , για να βγει στους δρόμους
τότε η μέρα που ο κόσμος θα βγει στους δρόμους απέχει έτη φωτός . :wave2:

Zid
06/12/2014, 14:08

;)

Ναι κάναν οτι κανουν καθε φορα.. οπως και εσυ... λένε μια ανοησία..

The_Scientist
06/12/2014, 14:09
καταλαβαίνω και συμφωνώ με το πνεύμα όσων γράφεις.
Κάποια πράγματα όμως απλά δεν συγκλίνουν.
Αυτός ο μπινες που στράφηκε στα χρυσα σκατά,πάντα μπινες σκατοψυχος θα παραμείνει.ένα καρκινικό κύτταρο μέσα στο σώμα της κοινωνίας.
Ξέρεις υποθέτω τι τα κάνουν τα καρκινικά κύτταρα όταν δεν παίρνουν γιατρειάς.
Τα απομακρύνουν.
Μιλάω για την Χ.Α ως την εμφανή κορυφή του παγόβουνου της ακροδεξιάς παράνοιας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.
Όταν λοιπόν εχεις εν τόσο μεγάλο ποσοστό που στηρίζει αυτούς τους παραφρονες (με ότι συνεπάγεται αυτό για την προσπάθεια εκλογίκευσης τους) τότε ρεαλιστικα δεν μπορούμε να περιμένουμε κανενός είδους από την λεγόμενη εθνική συμφιλίωση.

Συμφωνούμε γενικά, απλά να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τον πυρήνα τους, τους και καλά θεωρητικούς (του κώλου) που απλά κονομάνε...
Απλά δε θεωρώ ότι ο 20άρης ή ο 25άρης που πάνω στην κ@ύλα ή τη μαλ@κία ή το θυμό του πήγε και έμπλεξε με τα φασισταριά είναι καμμένο χαρτί.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά θεωρώ ότι μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι αναστρέψιμη η κατάστασή του.

Zid
06/12/2014, 14:10
.

Ρε guys.. τι πίνετε πρωι πρωι να το πιω και εγω να γινω αδελφος με τους χρυσαυγητες...

gcrook
06/12/2014, 14:21
Γιατί γυρνάς τη κουβέντα σε προσωπική ? :confused:
Αφορά το moto.gr η άποψη η δική μου ? Σίγουρα όχι .

Η παρένθεση σου είναι δικιά σου σκέψη και όχι δικά μου λόγια . ;)

Για να σου απαντήσω λοιπόν και να το κλείσω εδώ ,
δεν βλέπω κάτι το επαναστατικό στις ενέργειες Ρωμανού ,
ούτε στις πρόσφατες ούτε στις παρελθοντικές .

Δεν βλέπω τον Ρωμανό ως πολιτικό κρατούμενο ,
αλλά ως ποινικό κρατούμενο για τον οποίο εκρεμμεί και μία ακόμα δίκη
για τη συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση .

Βλέπω τον Ρωμανό ακόμα και τώρα ως προνομιούχο Έλληνα ,
που έχει στρέψει τα Media πάνω του ,
που έκανε ολόκληρη κυβέρνηση να περάσει κατεπειγώντος πράξη νομοθετικού περιεχομένου για να σπουδάσει εξ αποστάσεως ,
ενώ βάση νόμου δεν δικαιούται από τη στιγμή που δεν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα ανακριτή .

Βλέπω το Ρωμανό ως θύμα των περιστάσεων και του κάκιστου οικογενειακού περιβάλλοντος ,
που δεν κατάφερε να τον προστατέψει και να τον θωρακίσει μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου .

Τον βλέπω για πολλά πράγματα ... αλλά σαν επαναστάτη , πολιτικό κρατούμενο και άλλα τέτοια χαρακτηριστικά ,
ούτε καν να τα φανταστώ δεν μπορώ για τον ίδιο .

Αν ο κόσμος χρειάζεται αφορμές τύπου Ρωμανού , για να βγει στους δρόμους
τότε η μέρα που ο κόσμος θα βγει στους δρόμους απέχει έτη φωτός . :wave2:

Μα συγνωμη να τα παρουμε με την σειρα για φασκεις και αντιφασκεις.
Αμα λες οτι εκκρεμει και δικη για ενταξη του σε τρομοκρατικη οργανωση πως ειναι δυνατον να λες οτι δεν τον βλεπεις σαν πολιτικο κρατουμενο;
Ειδικα αφου η κυβερνηση τον βλεπει ξεκαθαρα σαν τετοιο σε βαθμο που τον βασανιζει κατα την συλληψη του και δημοσιευει τις φωτογραφιες του βασανισμου του προς παραδειγματισμο και συμμορφωση (για να μαθουν τα αναρχακια τι συμβαινει αμα τα βαζεις με το συστημα) και νομοθετει εκτακτως κατι μπουρδες περι τηλεπαρακολουθησης, για να μην τον αφησει να σπουδασει.

Επισης απο που και ως που γνωριζεις για το οικογενειακο περιβαλλον εσυ του Ρωμανου;Τριτος ξαδερφος του εισαι;
Ασε τις προσωπικες υποθεσεις για παρτη σου,γιατι με το ιδιο σκεπτικο μπορω να πω και εγω για το δικο σου οικογενειακο περιβαλλον.

Επισης τι εννοεις προνομιουχος;Εχει σημασια αυτο και μου διαφευγει;Γιατι δεν καθεται στα αυγα του το κωλοπαιδο που μου θελει και απεργιες πεινας;
Εχει καποια λογικη αυτο γενικα;

Zid
06/12/2014, 14:24
http://jungle-report.blogspot.gr/2014/12/blog-post_6.html

Δυστυχώς ετσι ακριβώς είναι ....

o_gavros
06/12/2014, 14:24
Συμφωνούμε γενικά, απλά να διευκρινίσω ότι δε μιλάω για τον πυρήνα τους, τους και καλά θεωρητικούς (του κώλου) που απλά κονομάνε...
Απλά δε θεωρώ ότι ο 20άρης ή ο 25άρης που πάνω στην κ@ύλα ή τη μαλ@κία ή το θυμό του πήγε και έμπλεξε με τα φασισταριά είναι καμμένο χαρτί.
Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά θεωρώ ότι μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι αναστρέψιμη η κατάστασή του.

κακώς το θεωρείς έτσι.
Η δικιά μου εμπειρία (και αν εχεικαποιο βάρος ο λόγος μου-ενός αγνώστου δηλαδή στο ιντερνετ- θα με πιστέψεις όταν σου πω πως δεν είναι καθόλου μικρή ) εχειδειξει ότι "άνθρωποι" που φτάνουν εκεί, είναι απλά χαμένες περιπτώσεις.Καταργησαν τη λογική και στράφηκαν στην παράνοια.
Αυτοί λοιπόν δνε συζητιούνται.

Οι δε πιο χωμενοι -ο πυρήνας που λες- ίσως είναι και για φυλακή.

faraway
06/12/2014, 14:29
gcrook , συνεχίζεις τη κουβέντα σε προσωπική διαμάχη αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία ,
να διαγωνίζομαι στην αρένα του moto.gr ;)

Ότι έγραψα παραπάνω συνεχίζω να το πιστεύω και δεν έχω την ανάγκη να πείσω ή να το αποδείξω σε κανέναν .

pipe_smoker
06/12/2014, 14:30
Κατσε ρε συ δηλαδη που την πατησα ακριβως;
Επειδη καταλαβα τις προθεσεις σου;

Πουθενά δεν την πάτησες ρε άνθρωπα.
Χιουμοριστικά το έγραψα επειδή στο ποστ σου έλεγες "...δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου..." "...αλλα σορι αυτη ειναι μια πολυ αυθαιρετη μοιρασια της κοινωνιας..." "...και καταλαβαινω οτι στην παρουσα φαση γινεται για να πεις καποια πραγματα..." "...αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι οι κοινωνιες...".
Επιβεβαίωσα αυτό που έλεγες στην ουσία.
Ότι από τη μία "με πιάνεις" κι από την άλλη "με αφήνεις".
Ούτε είπα ότι κακώς το κάνεις ούτε ότι έχεις λάθος.

Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Άπειρα παραδείγματα υπάρχουν και μπορεί να ακούγονται θεόκουλα.
Η τάση κάποιου για αντιδραστικότητα συχνά είναι κι ένας μηχανισμός άμυνας για να ξεφύγει από την ψυχαναγκαστική προσωπικότητά του και τις φοβίες του.
Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένας βαθύτατα αρχομανής αναρχικός.

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου (μέχρι στιγμής). Εκτός ίσως από την ένστασή σου στο σκεπτικό μου περί μοιρασιάς, που όμως είπαμε τη δέχομαι, και καταλαβαίνουμε αμφότεροι τις ανάγκες για τις οποίες δημιουργήθηκε και τους περιορισμούς της.

The_Scientist
06/12/2014, 14:35
κακώς το θεωρείς έτσι.
Η δικιά μου εμπειρία (και αν εχεικαποιο βάρος ο λόγος μου-ενός αγνώστου δηλαδή στο ιντερνετ- θα με πιστέψεις όταν σου πω πως δεν είναι καθόλου μικρή ) εχειδειξει ότι "άνθρωποι" που φτάνουν εκεί, είναι απλά χαμένες περιπτώσεις.Καταργησαν τη λογική και στράφηκαν στην παράνοια.
Αυτοί λοιπόν δνε συζητιούνται.

Οι δε πιο χωμενοι -ο πυρήνας που λες- ίσως είναι και για φυλακή.

Μπορεί και να έχεις δίκιο...
Πιο πολύ θεωρητική η γνώμη μου, ούτε ιδιαίτερες γνώσεις έχω ούτε παρτίδες μαζί τους για να έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
Αλλά γενικά δυσκολεύομαι να θεωρήσω καμμένο χαρτί ένα παιδί 20 - 22 ετών όσο ανεγκέφαλο και να είναι.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσο επιλέγει να έχει νταβατζή δεν έχει καμία ελπίδα. Αν έστω και συγκυριακά αποκοπεί από την πλύση εγκεφάλου ίσως έχει κάποιες πιθανότητες.

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρινίζω ότι χρησιμοποιώ τα γραφόμενά σου σε παράθεση γιατί η σκέψη σου είναι αξιόλογη. Όπως θα έχεις καταλάβει με τα ζώα δε χάνω το χρόνο μου..

George_Sp
06/12/2014, 14:35
Μόλις γύρισα από το κέντρο. Νωρίς το ξέρω αλλά η κατάσταση άρχισε να μπαρουτιάζει και άλλα χημικά δε πρόκειται να κάτσω να φάω. Άλλωστε από ένα σημείο και μετά αναλαμβάνει το σύστημα για το πως θα εξελιχθεί η πορεία και τα αντίμετρα στην πορεία και δεν έχω όρεξη να βρεθώ ξανά στη μέση για να τους δώσω ακόμα ένα πιόνι να παίξουν τα παιχνίδια τους.

Μερικές γραμμές θα γράψω από τις εντυπώσεις μου και αργότερα κάποια στιγμή πάλι αν χρειαστεί.

α) Λαός και Κολωνάκι
Από Μάρνης-Πατησίων-Σταδίου-Σύνταγμα παντού δυνάμεις καταστολής σε κάθε διασταύρωση πλήρως αρματωμένοι και εκνευριστικά ανήσυχοι έτοιμοι για τσαμπουκά. Απλός κόσμος να θέλει να κάνει τις δουλειές του και σε ορισμένους να γίνεται επιτόπου έλεγχος, ταυτοποίηση στοιχείων λες και είναι καμικάζι που μεταφέρουν μολότωφ στη σακούλα με τα ψώνια του σουπερμάρκετ.
Αυτή ήταν η κάτω γραμμή αποκλεισμού. Η πάνω γραμμή από Ευαγγελισμό-Κολωνάκι-Σκουφά μέχρι Σόλωνος-Πολυτεχνείο. Πλατεία Κολωνακίου ορισμένοι Μπαλούρδοι να κόβουν βόλτες να κοζάρουν κάνα κ@λαράκι και να ψωνίζουν προμήθειες πατατάκια και νερά.

β) Αρκετή νεολαία. Ηλικίες 15-35, καθαρά πρόσωπα και καθόλου μπαχαλάκηδες.

γ) Υποψία μπαχαλάκηδων πίσω από τα κάγκελα του Πολυτεχνείου σε θέση μάχης και με καλυμμένα πρόσωπα και περιμετρικά οι δρόμοι του Πολυτεχνείου έρημοι χωρίς κανένα αυτοκίνητο μηχανή, έτοιμο σκηνικό δηλαδή.

Αυτά. Γνώμη μου είναι οτι μόλις πέσει το φως θα πέσει πάλι πολύ ξύλο, ιδιοκτησίες θα καταστραφούν και ο κόσμος θα παρακολουθεί από τις τηλεοράσεις ένα ακόμα στημένο σόου μπάχαλου και επιβεβλημένης τρομοκρατίας για να κάθεται σπίτι του φοβισμένος.
Μακάρι αν διαψευστώ αλλά...

gcrook
06/12/2014, 14:37
Πουθενά δεν την πάτησες ρε άνθρωπα.
Χιουμοριστικά το έγραψα επειδή στο ποστ σου έλεγες "...δεν σημαινει οτι δεν αντιλαμβανομαι το σκεπτικο σου..." "...αλλα σορι αυτη ειναι μια πολυ αυθαιρετη μοιρασια της κοινωνιας..." "...και καταλαβαινω οτι στην παρουσα φαση γινεται για να πεις καποια πραγματα..." "...αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι οι κοινωνιες...".
Επιβεβαίωσα αυτό που έλεγες στην ουσία.
Ότι από τη μία "με πιάνεις" κι από την άλλη "με αφήνεις".
Ούτε είπα ότι κακώς το κάνεις ούτε ότι έχεις λάθος.

Συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα που γράφεις. Άπειρα παραδείγματα υπάρχουν και μπορεί να ακούγονται θεόκουλα.
Η τάση κάποιου για αντιδραστικότητα συχνά είναι κι ένας μηχανισμός άμυνας για να ξεφύγει από την ψυχαναγκαστική προσωπικότητά του και τις φοβίες του.
Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένας βαθύτατα αρχομανής αναρχικός.

Δε νομίζω ότι διαφωνούμε κάπου (μέχρι στιγμής). Εκτός ίσως από την ένστασή σου στο σκεπτικό μου περί μοιρασιάς, που όμως είπαμε τη δέχομαι, και καταλαβαίνουμε αμφότεροι τις ανάγκες για τις οποίες δημιουργήθηκε και τους περιορισμούς της.

Ε ναι ρε ενταξει δεν το πηρα και κατακαρδα,απλως εμεινα να διαβαζω τη Μπαπατζα μου ξανα και ξανα να δω που αντιφασκω (οχι οτι δεν το κανω γενικοτερα αλλα το θεμα ειναι να μπορεις να το αντιλαμβανεσαι εστω και αργα)

gcrook
06/12/2014, 14:42
gcrook , συνεχίζεις τη κουβέντα σε προσωπική διαμάχη αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία ,
να διαγωνίζομαι στην αρένα του moto.gr ;)

Ότι έγραψα παραπάνω συνεχίζω να το πιστεύω και δεν έχω την ανάγκη να πείσω ή να το αποδείξω σε κανέναν .

Δεν εινα κακη η διαμαχη ιδιως αν ειναι και προσωπικη,αλλα δεν εχει να κανει,το θεμα ειναι οτι εκφραζεσαι δημοσια και αν καποιος αντιληφθει αυτο που γραφεις σαν καφριλα
θα πρεπει τουλαχιστον να μπορεσεις να επιχειρηματολογησεις σωστα.
Νομιζω οτι το οφειλεις κιολας απο την στιγμη που (θα) συνεχιζεις να εκθετεις τις αποψεις σου δημοσιως.
Αν δεν μπορεις μην κατηγορεις τον αλλο οτι σε προγκαει.

g_m900
06/12/2014, 15:04
Πολιτικος κρατουμενος ο Ρωμανος και το συναφι του???
Γελανε πετρες...τσιμεντα και παρδαλα κατσικια μαζι.

gcrook
06/12/2014, 15:09

Ενα αυτο, και δυο, το οτι λενε μερικοι γελοιοι οτι εχουμε πρακτικα ακροδεξιο πρωθυπουργο και κυβερνηση με εμφυλιοπολεμικη ρητορικη και φασιστικες ιδεες και πρακτικες που το βαζεις;

g_m900
06/12/2014, 15:13
Ενα αυτο, και δυο, το οτι λενε μερικοι γελοιοι οτι εχουμε πρακτικα ακροδεξιο πρωθυπουργο και κυβερνηση με εμφυλιοπολεμικη ρητορικη και φασιστικες ιδεες και πρακτικες που το βαζεις;

Αν νομιζεις οτι αυτος ο τοπος κουμμανταρεται απο την κυβερνηση του εισαι πολυ γελασμενος.

gcrook
06/12/2014, 15:16
Αν νομιζεις οτι αυτος ο τοπος κουμμανταρεται απο την κυβερνηση του εισαι πολυ γελασμενος.

Σωστα αυτοι αλλωστε ειναι μαριονετες.
Μπορεις να με βαλεις στα αδυτα της πολιτικης σου σκεψης;

xristos x
06/12/2014, 15:37
απο το εβραιομασωνοαμερικανοσατανιστοανθελληνοκομμουνιστι κοσοσιαλογκειλεσβιακο λομπυ ντε!

g_m900
06/12/2014, 15:40

Βρε ανθρωπε μου τι προσπαθεις να πετυχεις με το να ζητας συνεχεια να σου δικαιολογησουν ολοι το σκεπτικο τους εφοσον δεν συμφωνει με το δικο σου?
Διαβαζω εδω που υπερασπιζεσαι τον Ρωμανο λες και ειστε τιποτα μπατζανακηδες.
Να κατσω να σου αναλυσω τις πολιτικες μου σκεψεις? Γιατι? Θα καταλαβεις τι τρεχει μεσα στο μυαλο μου?
Στο κατω κατω δεν με νοιαζει τι σκεψεις κανεις για μενα η οσους εχουν αντιθετη αποψη με σενα.
Απλς τα πραγματα.
Ενας ανθρωπος διεπραξε κακουργηματικη πραξη και διωχθηκε ποινικα γιαυτο.
Εκμετελλευεται ενα παραθυρακι μπας και βγει εξω μονιμα...γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παρει αδεια και να ξαναγυρισει.
Αποφασισε να εκμεταλλευτει την επετειο δολοφονιας του φιλου του και θελει να ζορισει την κυβερνηση να τον βοηθησει.
Επειδη η κυβερνηση τσιμπησε εν μερει...του εδωσε εν μερει την ευκαιρια με νομοσχεδιο για εξ αποστασεως παρακολουθηση μαθηματων. ΔΕΝ θελει. Θελει να βγει εξω να νιωσει ελευθερος ΑΛΛΑ ευτυχως δεν μασησαν οι δικαστες και τον αφησαν εκει ακριβως που του αξιζει. ΦΥΛΑΚΗ.
Βασικα αν ημουν δικαστης θα του εριχνα και μια διωξη για υποκινηση ταραχων γιατι οταν εβγαινε να μιλησει ηταν ολο Μαγκια και Κλανια που λενε στο χωριο μου.
Αυτα για τον Ρωμανο και τον καθε "Ρωμανο" που εκανε τις επιλογες του και απλα αρνειται να υποστει τις συνεπειες.

Αρκετα .

gcrook
06/12/2014, 15:49
Βρε ανθρωπε μου τι προσπαθεις να πετυχεις με το να ζητας συνεχεια να σου δικαιολογησουν ολοι το σκεπτικο τους εφοσον δεν συμφωνει με το δικο σου?
Διαβαζω εδω που υπερασπιζεσαι τον Ρωμανο λες και ειστε τιποτα μπατζανακηδες.
Να κατσω να σου αναλυσω τις πολιτικες μου σκεψεις? Γιατι? Θα καταλαβεις τι τρεχει μεσα στο μυαλο μου?
Στο κατω κατω δεν με νοιαζει τι σκεψεις κανεις για μενα η οσους εχουν αντιθετη αποψη με σενα.
Απλς τα πραγματα.
Ενας ανθρωπος διεπραξε κακουργηματικη πραξη και διωχθηκε ποινικα γιαυτο.
Εκμετελλευεται ενα παραθυρακι μπας και βγει εξω μονιμα...γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παρει αδεια και να ξαναγυρισει.
Αποφασισε να εκμεταλλευτει την επετειο δολοφονιας του φιλου του και θελει να ζορισει την κυβερνηση να τον βοηθησει.
Επειδη η κυβερνηση τσιμπησε εν μερει...του εδωσε εν μερει την ευκαιρια με νομοσχεδιο για εξ αποστασεως παρακολουθηση μαθηματων. ΔΕΝ θελει. Θελει να βγει εξω να νιωσει ελευθερος ΑΛΛΑ ευτυχως δεν μασησαν οι δικαστες και τον αφησαν εκει ακριβως που του αξιζει. ΦΥΛΑΚΗ.
Βασικα αν ημουν δικαστης θα του εριχνα και μια διωξη για υποκινηση ταραχων γιατι οταν εβγαινε να μιλησει ηταν ολο Μαγκια και Κλανια που λενε στο χωριο μου.
Αυτα για τον Ρωμανο και τον καθε "Ρωμανο" που εκανε τις επιλογες του και απλα αρνειται να υποστει τις συνεπειες.

Αρκετα .

Ναι θελω να μπω μεσα στο μυαλο σου και να λουστω με τα ροδοπεταλα της νιοτης σου.
Επισης δεν υποστηριζω ακριβως τον Ρωμανο, δεν με εκφραζει σε μεγαλο βαθμο ο τροπος που βλεπει την ζωη, και το εχω γραψει,απο που βγαζεις αυτα τα συμπερασματα;
Επισης απο που και ως που συμπεραινεις οτι οι σκεψεις σου δεν με αφορουν;
Γιατι τις εκφραζεις τοτε δημοσιως;
Σου τελειωσε το χαρτι και θες να τις βλεπεις δημοσιευμενες;

Οχι επιμενω.
Λες οτι ο Ρωμανος ενβιαζει την κυβερνηση για να την σκαπουλαρει.
Θελω να μου εξηγησεις επιτελους ποιος κανει κουμαντο σε αυτον τον τοπο αφου η κυβερνηση ειναι τοσο αδιαφορη οσο λες (εκτος απο την περιπτωση του Ρωμανου οπου ειναι παρουσα και στεκεται κλαρινο).
Και οταν τελειωσεις πες μου απο που και ως που οι δικαστες επιβαλλουν κυρωσεις με βαση προσωπικα αισθητικα κριτηρια.
Δηλαδη αν εγω τρωω με τους αγκωνες στο τραπεζι και φοραω σκουλαρικι διαπραττω καποιου ειδους πλημμελημα;
Αν κλανω στο ασανσερ;

akis_trevor
06/12/2014, 15:52
Αρκετα .

:lipssealed:

Nostradamus
06/12/2014, 16:01
Είναι τελικά πολύ στρεβλή η εικόνα που έχει κ καθένας για τον κόσμο. Λέει ο ένας «μπάτσος» και σχεδόν μπορείς να νιώσεις την σιχασιά που αισθάνεται. Το ίδιο και ο άλλος που λέει την λέξη αναρχικός.

Μεγάλωσα σε μικρή επαρχιακή πόλη. Ούτε μπάτσους έχουμε ούτε αναρχικούς. Τους τροχαίους τους ξέρουμε με το όνομα, το ίδιο και τους αντι συστημικούς. Δεν έχουμε επίσης ΜΑΤ. Δεν έχουμε ομάδα που έπαιξε στα «μεγάλα» σαλόνια, δεν φάγαμε χημικά από μικροί στο γήπεδο, ούτε ψιλές, ληστείες 1-2 όσο θυμάμαι, κάτι κλοπές, κάτι διαρρήξεις…. Φονικά, ένα έγινε πρόσφατα και «πάγωσε» τον κόσμο για μήνες. Αυτό δεν μας κάνει καλύτερους.

Είμαστε κλάσεις, ποιο κομπλεξικοί, τοπικιστές και ένα σωρό άλλα που έχουν οι μικρές κοινωνίες.

Οι τροχαίοι με γράψανε πάντα όταν έφταιγα, και μου την χάρισαν επίσης όταν έφταιγα. Το ίδιο και σε όλους όσους ξέρω.

Αλλά εδώ ο κόσμος ακόμη μπορεί να «ανοίξει» σπιτικό με 8 κατοστάρικα, ενώ κάτω στο κέντρο ανοίγεις ένα μύδι.. Ότι ώρα και να γυρνάς σπίτι σου, όπου και να είναι αυτό, αισθάνεσαι «ασφαλής» δεν κοιτάς πίσω σου μην στην πέσει κάποιος.

Θεωρώ ότι οι συνθήκες στα μεγάλα κέντρα όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια «αγριεύουν» και τους μεν, για αυτά που έχουν αρχίσει και χάνουν και τους δε, που πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Ο Ρωμανός είναι τόσο πολιτικός κρατούμενος, όσο ο Βενιζέλος πρώτος χορευτής στα μπολσόι.

Ο κάθε ένστολος που «σηκώνει» χέρι σε απλούς πολίτες/ηλικιωμένους/γυναίκες που διαμαρτύρονται ειρηνικά, είναι το ίδιο λεχρίτης με τους 300 που κυβέρνησαν και κυβερνούν τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Καταλαβαίνω την ανάγκη του κόσμου να βγεί και να προσπαθήσει με πορείες να αλλάξει την σημερινή κατάσταση και το σύστημα. Κανονικά, δεν χρειάζεται να υπάρχει αφορμή σαν την σημερινή μέρα. Πρέπει να είναι στους δρόμους κάθε μέρα μηπως και μεχρι να το πετύχει.
Απλά μετά από 3 χρόνια που η βάση μου είναι η Αθήνα, δεν μπορώ με τίποτα να δω τι αλλαγή θα είναι αυτή που θα κάνει πραγματικά την πολη αυτή και τους ανθρώπους της ευτυχισμένους.

The_Scientist
06/12/2014, 16:02
Κάτσε εσύ και κάνε διάλογο με τους μπάτσους...

Μετά πέρνα και στο επόμενο level. Πήγαινε στο ζωολογικό κήπο και άνοιξε διάλογο με τους χιμπατζήδες...

Περιφρόνηση και χλευασμός από την κοινωνία είναι η μόνη συμπεριφορά που τους αξίζει φίλε μου...

Καλοπροαίρετα στο λέω...

g_m900
06/12/2014, 16:06
Οι δικαστες πηραν την συγκεκριμενη αποφαση γιατι ειναι υποπτος φυγης.
Δεν τους ενδιαφερει η αποψη η δικια σου και η δικια μου.
Θες το δεχεσαι.
Δεν θες...σκοτιστηκαν.
Και αυτοι για τα...αναδρομικα τους μαχονται αλλωστε οποτε στο πυρ το εξωτερον !!

Για τα υπολοιπα που ρωτας πραγματικα εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να σου εξηγω μεσω πληκτρολογιου.

gcrook
06/12/2014, 17:05
Για τα υπολοιπα που ρωτας πραγματικα εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να σου εξηγω μεσω πληκτρολογιου.

Καλα κανεις αλλα στεναχωρηθηκα λιγο.Νομιζα οτι μπορουσες τουλαχιστον να εξηγησεις σε καποιο βαθμο τις ιδεες σου (αλλιως γιατι να τις εκθεσεις σε ενα φορουμ).

gcrook
06/12/2014, 17:11

Μετά πέρνα και στο επόμενο level. Πήγαινε στο ζωολογικό κήπο και άνοιξε διάλογο με τους χιμπατζήδες...

Περιφρόνηση και χλευασμός από την κοινωνία είναι η μόνη συμπεριφορά που τους αξίζει φίλε μου...

Καλοπροαίρετα στο λέω...

Οκ, απο την κοινωνια λες.
Απο σενα;
Εννοω μπορεις να υποκριθεις οτι δεν υπαρχουν;
Αφου λες οτι ειναι πανω απο τον σβερκο σου.Με χλευασμο και περιφρονηση και κει;
Α και το μπατσος ειναι ευρυτατη εννοια οπως θα εχεις καταλαβει.

vassat
06/12/2014, 17:18
71 σελίδες: "Διαίρει και βασίλευε"
επιτυχία!
/ Β

H.A.Balafoutre
06/12/2014, 17:42
Πάντως το τι σπέκουλα, ίσως όχι κι άδικα, έχει παιχτεί στην πλάτη του παιδιού....είναι απίστευτο....προσπαθούμε να βγάλουμε ένα ρημάδο-συμπέρασμα στην πλάτη του 1ου καλοθελητή....και είναι απόλυτο στοιχείο της σημερινής μας γενικότερης θολούρας και αβεβαιότητας σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό τη απόλεια της συλλογικής μας συνοχής.

Το παιδί αυτό, δυστυχώς δες πρόκειται να σωφρονιστεί. Ποτέ όμως με την παρούσα κατάσταση υποκρισίας της κοινωνίας μας, της υποκρισίας όλων μας. Ήτανε τόσο ισχυρό το ΣΟΚ που του έτυχε…οπότε και το λεγόμενο fall-out, δηλαδή οι συνέπειες της δολοφονίας την οποία βίωσε σε 1ο πρόσωπο του κολλητού του…του έχουνε εμποτιστεί τόσο πολύ το μυαλό…+ του γεγονότος του τι άτομα αναγκάστηκε να συναναστραφεί με σχεδόν επιβλητικό τρόπο (όπως αν κερδίσεις το λαχείο….μαύρο φίδι που σ’έφαγε…το ποιοι θα σε πλησιάσουνε), που να πιάσω κι ένα σύνολο άλλων συμπτώσεων όπου προκύπτουνε λόγω ημερολογιακής συγκυρίας…λόγω πολιτικής συγκυρίας για τις 180 ψήφους για τον πρόεδρο της βουλής......+ ένα σωρό άλλα….είτε που βλέπουμε είτε που δεν βλέπουμε…..ένα απλό παράδειγμα…στη Σουηδία ο ψυχασθενής που καθάρισε ένα σωρό κόσμο σε μια κατασκήνωση πριν μερικά χρόνια…ζει στη φυλακή λες και είναι 1η θέση σε A380…απλά εμείς θέλουμε να τα κάνουμε όλα πουτάνα…έτσι γιατί είμαστε βαλκάνιοι….οπότε η δικαιοσύνη στη χώρα μας εξαντλεί για κάποια θέματα την αυστηρότητά της και σφυρίζει αδιάφορα, ή παραπέμπει για το μέλλον άλλα πιο σημαντικά και δύσκολα, αλλά με τους «κατάλληλους» ανθρώπους να εμπλέκονται.

Κι επειδή μας την έκανε ο Ξηρός πρίν μερικούς μήνες κι επειδή ψάχνουμε τους 180 τώρα κι επειδή πλησιάζει η επέτειος του Γρηγορόπουλου….κι επειδή δεν έγιναν αρκετά στις 17 Νοέμβρη…(οι Άγγλοι έχουνε την 5η Νοεμβρίου με τους anomymous V for Vendetta κι εμείς έχουμε την 6η Δεκεμβρίου)….πρέπει να ξεχάσουμε επιλεκτικά ή να θυμηθούμε επιλεκτικά διάφορα γεγονότα...απλά για να γίνει πάλι το μπάχαλο και αποπροσανατολιστούμε για άλλη μια φορά.

Ναι, φταίει η αστυνομία στο σύνολό της, διότι ενώ προέρχεται από το λαό, ενεργεί όμως σε ορισμένες περιπτώσεις με εντολές κατά του λαού με τη δικαιολογία ότι κάνει τη δουλειά της… όταν όμως, ο μοναδικός τρόπος επικοινωνίας των πολιτών με τους πολιτικούς που τους ψηφίζουνε είναι η καταστολή κι όχι ο διάλογος…τότε ΝΑΙ, φταίει ΟΛΗ η αστυνομία συλλήβδην. Εκείνο που διαχωρίζω είναι τις μεμονωμένες ενέργειες από μεμονωμένα άτομα που νομίζουνε πως με εκπροσωπούνε χωρίς να με ρωτήσουνε καίγοντας την Αθήνα…..αποπροσανατολίζοντας την προσοχή από τα πραγματικά μου προβλήματα όπου διαχωρίζοντε πλέον στα εγκλήματα του λευκού κολλάρου από τα εγκλήματα του απλού ποινικού δικαίου. Αυτά.

menelaos46
06/12/2014, 18:06

Καλοπροαίρετα στο λέω...

Λίγο εμπαθή σε βρίσκω....

Pan (dvs)
06/12/2014, 18:54

Πολιτικος κρατουμενος ειναι αυτος που διωκεται για τις πολιτικες του αποψεις και θεσεις.Εδω απ οτι λεει ο ιδιος,ειναι αντεξουσιαστης και η ιδεολογια του συνοψιζεται σε δυο παραγραφους.

Αν θεωρησουμε πολιτικο κρατουμενο,οποιον παιρνει το τουφεκι του και παει να ξαφρισει μια τραπεζα,ζητω που καηκαμε.

Η επομενη πολιτικη κινηση θα ητανε η "Συμμορια των 12".

Και τωρα συμμορια μας κυβερνα,αλλα το ξερουμε.Δεν κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε,γιατι ετσι μας βολευει τη συγκεκριμενη στιγμη.....

οπως κανουν αρκετοι εδω μεσα.

skylaros
06/12/2014, 19:12
O Κολοκοτρώνης ήταν συμμορίτης ?

Pan (dvs)
06/12/2014, 19:18
O Κολοκοτρώνης ήταν συμμορίτης ?

Αν εκλεβε τραπεζες,ναι.

gcrook
06/12/2014, 19:26
Αν εκλεβε τραπεζες,ναι.

Αν εκλεβε τραπεζες και προσπαθουσαν να του φορτωσουν και συμμετοχη στους πυρηνες της φωτιας
θα ηταν απλος ληστης τραπεζων για το συστημα;

menelaos46
06/12/2014, 19:29
Αν εκλεβε τραπεζες και προσπαθουσαν να του φορτωσουν και συμμετοχη στους πυρηνες της φωτιας
θα ηταν απλος ληστης τραπεζων για το συστημα;

Εσύ πως είσαι βέβαιος ότι "προσπαθούν να του φορτώσουν" ????

gcrook
06/12/2014, 19:36
Εσύ πως είσαι βέβαιος ότι "προσπαθούν να του φορτώσουν" ????

Εκκρεμει δικη ναι η οχι;

skylaros
06/12/2014, 19:39
Έχει αθωωθεί για συμμετοχή στους πυρήνες. Να πω πως ο Κολοκοτρώνης έκλεβε και έκλεβε και δημόσιο χρήμα Λήστευε μάλιστα.

menelaos46
06/12/2014, 19:42
Εκκρεμει δικη ναι η οχι;

Δεν έχω ιδέα τι δίκες έχει... αλλά γιατί "φορτώσουν".... εννοώ πως είσαι βέβαιος για την αθωώτητά του???

gcrook
06/12/2014, 19:45
Έχει αθωωθεί για συμμετοχή στους πυρήνες. Να πω πως ο Κολοκοτρώνης έκλεβε και έκλεβε και δημόσιο χρήμα Λήστευε μάλιστα.

Δεν εχει σημασια.
Απο την στιγμη που τεθηκε το θεμα "συμμετοχη στους πηρηνες της φωτιας" επι ταπητος,ειναι τουλαχιστον αφελεια να λες οτι στο ολο θεμα του Ρωμανου δεν υπαρχει σαφες ιδεολογικο προσημο.
Ο Ρωμανος και απλος καρμιρης ληστης τραπεζων να ηταν την πληρωνει και σαν αναρχικος απο πανω ειτε ειναι ειτε δεν ειναι ειτε το πιστευει ειτε οχι.
Και αυτη την μικρη "λεπτομερεια" οποιος την αγνοει μαλλον το κανει για να παει την συζητηση αλλου.

EDIT:Μενελαε σε καλυψα.

menelaos46
06/12/2014, 19:51
Δεν εχει σημασια.
Απο την στιγμη που τεθηκε το θεμα "συμμετοχη στους πηρηνες της φωτιας" επι ταπητος,ειναι τουλαχιστον αφελεια να λες οτι στο ολο θεμα του Ρωμανου δεν υπαρχει σαφες ιδεολογικο προσημο.
Ο Ρωμανος και απλος καρμιρης ληστης τραπεζων να ηταν την πληρωνει και σαν αναρχικος απο πανω ειτε ειναι ειτε δεν ειναι ειτε το πιστευει ειτε οχι.
Και αυτη την μικρη "λεπτομερεια" οποιος την αγνοει μαλλον το κανει για να παει την συζητηση αλλου.

EDIT:Μενελαε σε καλυψα.

Άρα πιστεύουμε ότι ο Ρωμανός είναι κάτι σαν τον Κολοκοτρώνη? Αλλά ξεχνάμε μία σημαντική λεπτομέρεια... η Ελλάδα όσο κι αν δε μας αρέσουν οι περικοπές, δεν τελεί υπό κατοχή.... είναι επιλογή της πολιτικής ηγεσίας η οποία είναι επιλογή ( όσο κι αν θέλουμε να το ακυρώσουμε αυτό) της πλειοψηφίας. Και αναρωτιέμαι τι θα λέγαμε όλοι αν δεν ήταν η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας αυτή....

gcrook
06/12/2014, 19:56
Άρα πιστεύουμε ότι ο Ρωμανός είναι κάτι σαν τον Κολοκοτρώνη? Αλλά ξεχνάμε μία σημαντική λεπτομέρεια... η Ελλάδα όσο κι αν δε μας αρέσουν οι περικοπές, δεν τελεί υπό κατοχή.... είναι επιλογή της πολιτικής ηγεσίας η οποία είναι επιλογή ( όσο κι αν θέλουμε να το ακυρώσουμε αυτό) της πλειοψηφίας. Και αναρωτιέμαι τι θα λέγαμε όλοι αν δεν ήταν η επιλογή της πολιτικής ηγεσίας αυτή....

Αυτο ηταν, ξεκιναω τη Μπρεζα.

skylaros
06/12/2014, 19:58
θα στη δίνει και εσένα τζάμπα ο George Soros ?

menelaos46
06/12/2014, 20:08
Αυτο ηταν, ξεκιναω τη Μπρεζα.

Ας πούμε ότι δε με κάλυψες.... τότε...

Billymuse
06/12/2014, 20:24
Επιτέλους και ένας άντρας που κάνει σωστά τη δουλειά του

328094

George_Sp
06/12/2014, 20:35
328095

και απόσπασμα από το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία

Ερωτηματικά προκαλεί η φωτογραφία που εξασφάλισε η HuffPost Greece, με την αρμονική συνύπαρξη αντρών της αστυνομίας και κουκουλοφόρων. Αναμένουμε τις όποιες διευκρινίσεις από την ΕΛ.ΑΣ

pipe_smoker
06/12/2014, 20:46
Αναμένουμε τις όποιες διευκρινίσεις από την ΕΛ.ΑΣ

Αναμείνατε στο ακουστικό σας, η κλήση σας προωθείται.....

Εδώ υπάρχουν άλλες κι άλλες φωτογραφίες που είναι και πεντακάθαρες και ξεκάθαρες και απ'όλα.
Όχι δίπλα δίπλα κάθονται, μόνο γλωσσόφιλα δε δίνουνε οι τσέοι με τους τσεοκουκουλοφόρους.
Σιγά μην ασχοληθεί κανείς σοβαρά με την κακοτραβηγμένη φωτό.
"Νεαροί φρεσκολουσμένοι πολίτες που φορούν κουκούλες μην κρυώσουν, και χαιρετούν τα όργανα καθώς περνάνε δίπλα τους, γι'αυτό κι έχουν σηκώσει το χέρι.":lol:

bulmont
06/12/2014, 20:53
Επιτέλους και ένας άντρας που κάνει σωστά τη δουλειά του

328094

Σαπιοκοιλιάς ρε πστη μου........

Στην ψυχή και στο σώμα......................

Και τελειώνοντας το οκτάωρο θα πάει ν' αγκαλιάσει τα παιδιά του ο σιχαμένος..............

bros400pgm
06/12/2014, 20:55
Αναμεινατε την αποψη του εκπροσωπου τους :smokin:

George_Sp
06/12/2014, 21:04
ότι και να πει ο εκπρόσωπος οι κάτοικοι-θαμώνες των Εξαρχείων ξέρουν πολύ καλά οτι οι συγκεκριμένοι τσέο-κουκουλοφόροι ξεφορτώνονται από κλούβα των ΜΑΤ στη ΖαΪμη και στα γύρω στενά μόλις πέσει το φως της ημέρας.

και κλασσικά μετά βγαίνουν οι γνωστοί υπερασπιστές του κράτους-δικαίου να πουν οτι ανήκουν στη "μυστική" για να κάνουν πιο εύκολα προσαγωγές σε ανυποψίαστους μπαχαλάκηδες μερικά μέτρα πιο κάτω.

Joyrider
06/12/2014, 21:18
Τόσα χρόνια κατεβάζουν το μπλοκ τους, ακόμα δεν έχουν σωστή περιφρούρηση και καλό παλμό τσκ τσκ τσκ.
https://www.youtube.com/watch?v=ByzxaG8GGlA
https://www.youtube.com/watch?v=6ktbCykgMlU

2stroker
06/12/2014, 22:36
http://www.koutipandoras.gr/article/128545/patision-kai-stoyrnari-neo-vinteo-me-asfalites-kai-mat-dipla-dipla-synehis

και σημερα μια απο τα ιδια!

menelaos46
06/12/2014, 23:00
Ρε αγόρια δηλαδή όλο αυτό το οργανωμένο έγκληματικό κράτος κατά τα άλλα είναι τόσο ηλίθιο που στέλνει κουκουλοφόρους δίπλα στα ματ για να τους βγάλει ο οποιοσδήποτε φωτογραφία???? Είναι εμφανές ότι είναι αστυνομικοί σε υπηρεσία ασφαλεία......

taisteal
06/12/2014, 23:03
Ας καταδικασουμε τη βια,απ'οπου κι αν προερχεται...

:lol::lol::lol:

tzimidis
06/12/2014, 23:03
Ρε αγόρια δηλαδή όλο αυτό το οργανωμένο έγκληματικό κράτος κατά τα άλλα είναι τόσο ηλίθιο που στέλνει κουκουλοφόρους δίπλα στα ματ για να τους βγάλει ο οποιοσδήποτε φωτογραφία???? Είναι εμφανές ότι είναι αστυνομικοί σε υπηρεσία ασφαλεία......

μα δεν διαφωνεί κανείς μἀυτό !!!!!!!!!!
το ίδιο λέμε όλοι. ασφαλίτες σε υπηρεσία.:cry:

υ.γ. επειδη ημουν στα 10 μετρα απέναντι , πάρε κι ένα λίγο θολό βίντεο (a la magi) και πες μου αν το παλικάρι στη μέση από το 0.22 ως το 0.30 είναι κουκουλοφόρος ή όχι.
https://www.youtube.com/watch?v=TsUU_f_zny8&feature=youtu.be

menelaos46
06/12/2014, 23:08
μα δεν διαφωνεί κανείς μἀυτό !!!!!!!!!!
το ίδιο λέμε όλοι. ασφαλίτες σε υπηρεσία.:cry:

υ.γ. επειδη ημουν στα 10 μετρα απέναντι , πάρε κι ένα λίγο θολό βίντεο (a la magi) και πες μου αν το παλικάρι στη μέση από το 0.22 ως το 0.30 είναι κουκουλοφόρος ή όχι.
https://www.youtube.com/watch?v=TsUU_f_zny8&feature=youtu.be

Δε βρίσκω κάτι παράλογο στο όταν θέλει κάποιος να εισχορήσει σε μια πορεία να ντύνεται όπως οι υπόλοιποι,,,,

tzimidis
06/12/2014, 23:19
αυτο θέλω να το ακούσω μια φορά από επίσημα χείλη.

Δε βρίσκω κάτι παράλογο στο όταν θέλει κάποιος να εισχορήσει σε μια πορεία να ντύνεται όπως οι υπόλοιποι,,,,

υ.γ. κι εγω στην πορεία εισχώρησα σήμερα. κουκούλα όμως δεν φόρεσα. πόσο μάλλον μπαλακλάβα όπως ο δικός σου.

Επίσης θεωρώ ότι κάποιος που απλά θέλει να "εισχωρήσει", όπως πολύ κομψά είπες, σε μια πορεία , αυτός λοιπόν θα πάει όπως πήγα εγώ που κανείς δεν είδε από που ήρθα και από που έφυγα.
Δεν θα πηδήξω από το λευκό Van μαζί με άλλους 10 μασκοφορεμένους.

Επίσης , πόσοι πια έπρεπε να "εισχωρήσουν", όπως πολύ κομψά το έθεσες, σε μια πορεία όπου είχαν μείνει σκάρτα 300 άτομα ? Γιατί εγώ περίπου άλλους τόσους μέτρησα στο μπλοκ το δικό σας , ξἐρεις , αυτοί με πολιτικά εν υπηρεσία ασφαλείας που λες κι εσύ.

α , και κάτι άλλο , η πορεία είχε προ πολλού τελειώσει. είχαν μείνει οι γνωστοί-άγνωστοι πέριξ της πλατείας εξαρχείων. Για ποιο ακριβώς λόγο μαζευτήκανε όλοι αυτοί οι εν υπηρεσία ασφαλείας εκείνη την ώρα σε εκείνο το σημείο? άμα θέλατε να τελειώσουν τα επεισόδεια και οι καταστροφές θα μπορούσατε πολύ απλά να κάνετε ενα ντου και να μαντρώσετε τους πάντες και τα πάντα. (μη μου πεις μόνο ότι για λόγους αβρότητας και από το φόβο της κοινής γνώμης δεν το κάνετε)
Εσείς όμως επιλάξατε να παραμείνουν αποκλεισμένοι όλοι οι γύρω δρόμοι και αμολήσατε τους MiC (Men in Civil - άντρες με πολιτικά) οι οποίοι μάλιστα ξεκινήσανε κατόπιν διαταγής όλοι μαζί, προσπέρασαν το πολυτεχνείο και ανηφορήσανε προς τα εξάρχεια από άλλα στενά όπου μάτι δεν τους πιάνει. βλέπε ΕΔΩ (https://www.youtube.com/watch?v=QpIpdS1EBUI&feature=youtu.be) , τελευταία 3 δευτερόλεπτα

Είπα για 70φεύγα σελίδες να μην σχολιάσω , μιας και δεν ανήκω σε καμμια από τις 2 κατηγορίες . ούτε να φάμε τους μπάτσους , ούτε είστε όλοι κομμουνισταί.
Το παρόν thread άλλωστε δεν ενδείκνυται για σχολιασμό.
Lose-lose situation είναι.
Ή οι μεν θα πέσουν να σε φάνε σε αυτή την κουβέντα ή οι δε.

menelaos46
06/12/2014, 23:31
αυτο θέλω να το ακούσω μια φορά από επίσημα χείλη.

υ.γ. κι εγω στην πορεία εισχώρησα σήμερα. κουκούλα όμως δεν φόρεσα. πόσο μάλλον μπαλακλάβα όπως ο δικός σου.

Ναι αλλά εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν σε αναγνωρίσει κάποιος και σε κάνει τόπι στο ξύλο φαντάζομαι....

alres
06/12/2014, 23:46

Αν συνήθιζες να αμφιβάλλεις και να επανεξετάζεις τη σκέψη σου τακτικά, ελέγχοντάς τη και με απόψεις άλλων, ελέγχοντάς τη με προσωπικά βιώματα (παράλληλα με μια συνεχή μελέτη της επικαιρότητας και της ιστορίας) δεν θα είχες τέτοιες απορίες. Επίσης για όλα τα ζητήματα δεν είναι εφικτο να έχεις άποψη (άποψη ε, όχι ότι βρεις πρόχειρο στο google), αλλά εσύ απ' ότι φαίνεται έχεις για όλα.

Και συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχεις πει πολλά σε αυτό το ρημαδοθέμα. Από τα περισσότερα φαίνεται πως οτιδήποτε σου γυαλίσει στο ιντερνετ ή στην τηλεόραση ή κυκλοφορεί ως μια ευκολοχόνευτη κοινοτυπία μας το πασάρεις.

Εντάξει ρε αγόρι πες ό,τι σου ρχεται, πεστα όλα και εγω με την ελευθερία του λόγου είμαι, με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της προσωπικότητας, τον ΟΗΕ και το Μαντέλα και έχω ονειρώξεις να δω το Αλέξη πρωθυπουργό και τη Ζωή στο δικαιοσύνης, συριζα φορεβα κ απαν τουρλα γαμώ το κερατο μου

αλλά με την ελευθερία κυκλοφορίας της βλακείας δεν είμαι

συγκρατήσου λιγάκι να πούμε, μην τα ρίχνεις όλα τόσο απότομα, υπάρχουν πολλοί πριν από σένα που σκεφτόντουσαν, πολλοι μαζί με σένα και πολλοί θα υπάρξουν και μετά από σένα

Α και για κάτι που είπες κάποιες σελίδες νωρίτερα.

ο όρος "φασιστικός" έχει ιστορική, σχεδόν αντικειμενικοποιημένη σημασία πια. Αυτό σημαίνει ότι όταν τον πετάς στα κουτουρού, δεν ξέρεις τι σημαίνει. Απλά επειδή είναι ελλάδα εδώ, μάθανε όλοι να λένε τη μαλακία τους και να γίνεται και τσιτάτο.

Χαλάρωσε λίγο γιατί όπως εκνευρίζεσαι εσύ με αυτά που διαβάζεις, το ίδιο παθαίνουν και άλλοι με τα δικά σου. Αλλά παραμένουμε ψύχραιμοι

taisteal
06/12/2014, 23:57
Αν ενα καλό κάνουν τέτοια θρεντ,είναι πως αναδεικνύουν το χαρακτήρα του καθε γράφοντα.
Και φρόντισαν πολλοί να δείξουν τα χρώματα τους.(δεν αναφέρομαι στους μπατσους του φόρουμ)
Καλό είναι αυτό,να ξέρεις και από που πρέπει να φυλαγεσαι.

:wave2:

gasto
07/12/2014, 00:13
https://www.youtube.com/watch?v=bRwg9E9ARPA
0.33 ακουω σχολια

taisteal
07/12/2014, 00:22
0.33 ακουω σχολια

Καλα τον εκαναν.
Τι δουλεια ειχε να σπαει τις μερτσεντε του κοσμακη;;;
Και να πεταει πετρες;;
Να επιστρεψει η θανατικη ποινη.

Αμεσα.

menelaos46
07/12/2014, 00:29
Αν συνήθιζες να αμφιβάλλεις και να επανεξετάζεις τη σκέψη σου τακτικά, ελέγχοντάς τη και με απόψεις άλλων, ελέγχοντάς τη με προσωπικά βιώματα (παράλληλα με μια συνεχή μελέτη της επικαιρότητας και της ιστορίας) δεν θα είχες τέτοιες απορίες. Επίσης για όλα τα ζητήματα δεν είναι εφικτο να έχεις άποψη (άποψη ε, όχι ότι βρεις πρόχειρο στο google), αλλά εσύ απ' ότι φαίνεται έχεις για όλα.

Και συγγνώμη που στο λέω, αλλά έχεις πει πολλά σε αυτό το ρημαδοθέμα. Από τα περισσότερα φαίνεται πως οτιδήποτε σου γυαλίσει στο ιντερνετ ή στην τηλεόραση ή κυκλοφορεί ως μια ευκολοχόνευτη κοινοτυπία μας το πασάρεις.

Εντάξει ρε αγόρι πες ό,τι σου ρχεται, πεστα όλα και εγω με την ελευθερία του λόγου είμαι, με το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της προσωπικότητας, τον ΟΗΕ και το Μαντέλα και έχω ονειρώξεις να δω το Αλέξη πρωθυπουργό και τη Ζωή στο δικαιοσύνης, συριζα φορεβα κ απαν τουρλα γαμώ το κερατο μου

αλλά με την ελευθερία κυκλοφορίας της βλακείας δεν είμαι

συγκρατήσου λιγάκι να πούμε, μην τα ρίχνεις όλα τόσο απότομα, υπάρχουν πολλοί πριν από σένα που σκεφτόντουσαν, πολλοι μαζί με σένα και πολλοί θα υπάρξουν και μετά από σένα

Α και για κάτι που είπες κάποιες σελίδες νωρίτερα.

ο όρος "φασιστικός" έχει ιστορική, σχεδόν αντικειμενικοποιημένη σημασία πια. Αυτό σημαίνει ότι όταν τον πετάς στα κουτουρού, δεν ξέρεις τι σημαίνει. Απλά επειδή είναι ελλάδα εδώ, μάθανε όλοι να λένε τη μαλακία τους και να γίνεται και τσιτάτο.

Χαλάρωσε λίγο γιατί όπως εκνευρίζεσαι εσύ με αυτά που διαβάζεις, το ίδιο παθαίνουν και άλλοι με τα δικά σου. Αλλά παραμένουμε ψύχραιμοι

Πέρα από εκνευρισμό δεν περιέχει κάτι ο λόγος σου, και αφού ξέρεις τι ακριβώς γίνεται εσύ και δεν ξέρω εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο να εκνευρίζεσαι με ακόμη έναν χαζό σαν εμένα που δεν έχει ιδέα.... Είμαι απόλυτα χαλαρός...

mreza
07/12/2014, 00:31
Πάντως θέμα με κλεψιμέϊκα περιπτερομπατσονερά δεν αναφέρθηκε. Έχει και τα θετικά του....

blackbusa
07/12/2014, 01:24
0.33 ακουω σχολια

τον ειπε κυριο....τι παραπονιεσε???

blackbusa
07/12/2014, 01:26
Είναι εμφανές ότι είναι αστυνομικοί σε υπηρεσία ασφαλεία......

και ο σκοπος αυτης την υπηρεσιας ασφαλειας ειναι να....???

g_m900
07/12/2014, 05:05

Στην προκειμενη περιπτωση να εισχωρει στην πορεια και να σταμπαρει οσα περισσοτερα ατομα μπορει οταν θα προχωρησουν σε αξιοποινες πραξεις και με την 1η ευκαιρια να υποδειξουν η και ακομα να προχωρησουν στη συλληψη τους.
Το πεσιμο που λενε....
Το θεμα ειναι αν φορουν κουκουλες οταν ολοι γυρω τους κανουν το ιδιο?
Δεν εχω προχειρο ενα βιντεακι που εναν ασφαλιτη τον εχουν καταλαβει και τον εχουν σωριασει κατω απο τα κλωτσιδια.
Ευτυχως προλαβε και εβγαλε το οπλο του και εριξε 2 στον αερα και σωθηκε.

Για τα ΜΑΤ το εχω ξαναγραψει εδω μεσα.
Ειναι στην 1η γραμμη και πραγματικα δεν ξερω πως μπορεις να μεινεις ψυχραιμος οταν διπλα σου σκανε μολοτωφ και μυλοπετρες.
Φυσικα δεν δικαιολογω και σιγουρα καταδικαζω τα φαινομενα αλλα καμμια εκπαιδευση δεν σε προετοιμαζει για αυτο που γινεται σε τετοια επεισοδια.

Το 2008 16χρονα ευκολα και προθυμα χωρις να ξερουν οτι το να πεταξεις μολοτωφ ειναι αποπειρα ακομα και δολοφονιας με ενδεχομενο δολο...μας επιτεθηκαν και ριξανε και κανα 5-6 πορτοκαλια με καρφωμενα ξυραφια.

Να τους χαιρεστε τους νεολαιους μας ....

spyrakos35
07/12/2014, 07:02
Το 2008 16χρονα ευκολα και προθυμα χωρις να ξερουν οτι το να πεταξεις μολοτωφ ειναι αποπειρα ακομα και δολοφονιας με ενδεχομενο δολο...μας επιτεθηκαν και ριξανε και κανα 5-6 πορτοκαλια με καρφωμενα ξυραφια.

σιγά τους νεολαίους, σιγά τις καινοτόμες ιδέες....

αυτό το κάναμε στα μέσα της δεκαετίας του 80 σαν μαθητές όταν παίζαμε ξύλο με την Καλλιθέα

:lol:

spyrakos35
07/12/2014, 07:03
Καλα τον εκαναν.
Τι δουλεια ειχε να σπαει τις μερτσεντε του κοσμακη;;;
Και να πεταει πετρες;;
Να επιστρεψει η θανατικη ποινη.
Αμεσα.

στο υπόγειο με την φέτα ρε.....

bros400pgm
07/12/2014, 08:54
Δηλαδη ολη η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της: βαζεις δικους σου μεσα στις πορειες και αντι να πας να την πεσεις στον μπαχαλακια που σου πεταει μολοτοφ-πετρες-μπουκαλια και που εχεις πληροφοριες "εκ των εσω", πας και χαλας την πορεια και βγαζεις ολο το κομπλεξ που ειχες απο το Λυκειο πανω στον αμαχο πληθυσμο.:lol:
Μυαλο κουκουτσι ή αμοιβαδας δηλαδη.........

ps. Μια μερα, ενας Ρωμανακος θα βουτηξει ενα οπλο και θα καθαρισει εναν μπατσο....... και τοτε να δω τι θα λεμε.....

o_gavros
07/12/2014, 09:36
καλημέρες με κουίζ για όλο το νοικοκυροσυφερτό που εκφράζεται εδώ πέρα.
τι κάναν οι πάνω και τι οι κάτω;
Ελα κυρπαντελή μου...ξεφτυλίσου λιγο ακομα.

328112

Πέρα από εκνευρισμό δεν περιέχει κάτι ο λόγος σου, και αφού ξέρεις τι ακριβώς γίνεται εσύ και δεν ξέρω εγώ δεν καταλαβαίνω το λόγο να εκνευρίζεσαι με ακόμη έναν χαζό σαν εμένα που δεν έχει ιδέα.... Είμαι απόλυτα χαλαρός...

εχετε γεμίσει την πιάτσα και οι τασεις για εμετό αυξανονται εκθετικά.

ιιιι...πιπέρι στο στόμα θα σου βάλω...κακο,κακό μυρμηγκάκι.

Στην προκειμενη περιπτωση να εισχωρει στην πορεια και να σταμπαρει οσα περισσοτερα ατομα μπορει οταν θα προχωρησουν σε αξιοποινες πραξεις και με την 1η ευκαιρια να υποδειξουν η και ακομα να προχωρησουν στη συλληψη τους.
Το πεσιμο που λενε....
Το θεμα ειναι αν φορουν κουκουλες οταν ολοι γυρω τους κανουν το ιδιο?
Δεν εχω προχειρο ενα βιντεακι που εναν ασφαλιτη τον εχουν καταλαβει και τον εχουν σωριασει κατω απο τα κλωτσιδια.
Ευτυχως προλαβε και εβγαλε το οπλο του και εριξε 2 στον αερα και σωθηκε.

Για τα ΜΑΤ το εχω ξαναγραψει εδω μεσα.
Ειναι στην 1η γραμμη και πραγματικα δεν ξερω πως μπορεις να μεινεις ψυχραιμος οταν διπλα σου σκανε μολοτωφ και μυλοπετρες.
Φυσικα δεν δικαιολογω και σιγουρα καταδικαζω τα φαινομενα αλλα καμμια εκπαιδευση δεν σε προετοιμαζει για αυτο που γινεται σε τετοια επεισοδια.

Ρε φάτε εναν δημοκράτη...
και λίγα σας κανουνε συγκριτικά με το τι εχετε πράξει.
αντι να εχετε τουλαχιστον την στοιχειώδη τσίπα και να μένετε ουδέτεροι όταν ειστε εκτος υπηρεσίας (γιατι οταν ειστε ΟΝ τα΄χουμε δει τα χαΐρια σας), βγαινετε και προσπαθείτε να μας βγαλετε όλους τρελούς.

o_gavros
07/12/2014, 09:40
Δηλαδη ολη η ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της: βαζεις δικους σου μεσα στις πορειες και αντι να πας να την πεσεις στον μπαχαλακια που σου πεταει μολοτοφ-πετρες-μπουκαλια και που εχεις πληροφοριες "εκ των εσω", πας και χαλας την πορεια και βγαζεις ολο το κομπλεξ που ειχες απο το Λυκειο πανω στον αμαχο πληθυσμο.:lol:
Μυαλο κουκουτσι ή αμοιβαδας δηλαδη.........

ps. Μια μερα, ενας Ρωμανακος θα βουτηξει ενα οπλο και θα καθαρισει εναν μπατσο....... και τοτε να δω τι θα λεμε.....

όχι αδερφέ δεν στα πανε καλά.
οι μπαχαλάκηδες που σπανε του κοζμάκη τις περιουσίες (τη βιτρίνα της τραπεζας ασουμε) φταίνε.
τι θα πει "οι μπαχαλάκηδες είναι μπάτσοι με κουκουλες";
ασε μας ρε φιλε που τα ξέρετε όλα.
σε λίγο θα μας πείτε ότι η δημοκρατική μας κυβέρνηση,στην υπηρεσια του πολίτη, θέλει να προκαλούνται επεισόδια για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.

Υγ: Α,και όχι και ηλίθια τα παιδιά!κι αυτά μανούλες έχουν που τα καμαρώνουν...
328113

faraway
07/12/2014, 09:44
O κόσμος είναι υποχρεωμένος να επιλέξει έναν εκ των δύο ?
Το να είναι και οι δύο για τη φυλακή δεν υπάρχει σαν επιλογή ?

Το ότι ο ένας είναι όντως στη φυλακή ενώ ο άλλος χαιδεύει κολαράκια στη Μύκονο ,
είναι άλλο θέμα .

akis_trevor
07/12/2014, 09:49
@g_m900: τι λες να βαλω λινκ απο εκεινα τα βιντεακια που τυχαια μπαινουν μολοτωφ σε τσαντα διαδηλωτη;;;και αυτο για να σταμπαρουν ατομα γινεται;;;

o_gavros
07/12/2014, 09:49
O κόσμος είναι υποχρεωμένος να επιλέξει έναν εκ των δύο ?
Το να είναι και οι δύο για τη φυλακή δεν υπάρχει σαν επιλογή ?

Το ότι ο ένας είναι όντως στη φυλακή ενώ ο άλλος χαιδεύει κολαράκια στη Μύκονο ,
είναι άλλο θέμα .

Αυτό κατάλαβες εσυ;

ρε γαμωτο,απο καστινγκ σας περνάνε;