View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
[
16]
17
18
19
amyroukai
10/12/2014, 13:30
άι σι γουοτ γιου ντιντ δερ και δε διαφωνώ.
αυτο δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να συνεχίσουμε αυτη την προσπάθεια αποβλάκωσης που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια,ετσι δεν είναι;
Με το να καίγεται το κέντρο; Γιατί μου φαίνεται πως όσα αυτοκίνητα, όσα μαγαζιά, όσους μπάτσους/δελτα/ματ και να κάψεις/δείρεις/μπλαμπλαμπλα, αποτέλεσμα δεν θα υπάρξει. Ποιός αφυπνίζεται στο θέαμα ενός πολυτεχνείου μπουρδέλου μετά μιά κατάληψη; Εγώ βλέπω πως τελικά πετυχαίνουν οι διάφοροι "δώστε μιά σπίθα να καούν όλα" ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θεωρητικά επιθυμούν. Δημιουργούν αρτηριοσκληρωτισμό και απέχθεια και σπρώχνουν τον κόσμο στους μπλε και πράσινους κόκκους της χένκελ γιατί αυτοί τόσα χρόνια καθάριζαν καλύτερα από τα άλλα απορρυπαντικά χωρίς να βλάπτουν τα ρούχα.
pipe_smoker
10/12/2014, 13:35
Όχι δε κάνω πλάκα, ήταν θέμα εργασίας μου το 2007. Μπορείς να μου παραθέσεις λοιπόν τον ορισμό του ΟΗΕ
Του ΟΗΕ κιόλας?
Δεν πα' να βουτήξω το κεφάλι μου στη χέστρα καλύτερα μπας και μου'ρθει καμιά φώτιση:lol:
Ημαρτον, ρε σκύλαρε.
Δεν αντέχω άλλο ρε φίλε.
Άντε να σου τον παραθέσω (τον ανύπαρκτο) για να σου κάνω την πάσα που θες. (αφού το ίδιο πράγμα λέμε και στο ίδιο συμπέρασμα θέλουμε να καταλήξουμε, αλλά επειδή σε συμπαθάω να μη σου χαλάσω χατήρι:D)
Αρχικά για όσους βαριούνται να διαβάζουν πολλά πολλά.
Από εδώ (http://www.humanrightsvoices.org/EYEontheUN/un_101/facts/?p=61)
UN 101
There is no UN definition of terrorism
The UN has no internationally-agreed definition of terrorism.
pipe_smoker
Κι έπειτα
από εδώ (http://www.un.org/News/dh/infocus/terrorism/sg%20high-level%20panel%20report-terrorism.htm)
4. Defining terrorism
157. The United Nations ability to develop a comprehensive strategy has been constrained by the inability of Member States to agree on an anti -terrorism convention including a definition of terrorism. This prevents the United Nations
from exerting its moral authority and from sending an unequivocal message that terrorism is never an acceptable tactic, even for the most defensible of causes.
158. Since 1945, an ever stronger set of norms and laws — including the Charter of the United Nations, the Geneva Conventions and the Rome Statute for the International Criminal Court — has regulated and constrained States’ decisions to use force and their conduct in war — for example in the requirement to distinguish between combatants and civilians, to use force proportionally and to live up to basic humanitarian principles. Violations of these obligations should continue to be met with widespread condemnation and war crimes should be prosecuted.
159. The norms governing the use of force by non -State actors have not kept pace with those pertaining to States. This is not so much a legal question as a political one. Legally, virtually all forms of terrorism are prohibited by one of 12
international counter-terrorism conventions, international customary law, the Geneva Conventions or the Rome Statutes. Legal scholars know this, but there is a clear difference between this scattered list of conventions and little -known
provisions of other treaties and the compelling normative framework, understood by all, that should surround the question of terrorism. The United Nations must achieve the same degree of normative strength concerning non -State use of force as it has concerning State use of force. Lack of agreement on a clear and well-known definition undermines the normative and moral stance against terrorism and has stained the United Nations image. Achieving a comprehensive convention on
terrorism, including a clear definition, is a political imperative.
160. The search for an agreed definition usually stumbles on two issues. The first is the argument that any definition should include States’ use of armed forces against civilians. We believe that the legal and normative framework against State violations is far stronger than in the case of non-State actors and we do not find this objection to be compelling. The second objection is that peoples under foreign occupation have a right to resistance and a definition of terrorism should not override this right. The right to resistance is contested by some. But it is not the central point: the central point is that there is nothing in the fact of occupation that justifies the targeting and killing of civilians.
161. Neither of these objections is weighty enough to contrad ict the argument that the strong, clear normative framework of the United Nations surrounding State use of force must be complemented by a normative framework of equal authority
surrounding non -State use of force. Attacks that specifically target innocent civilians and non -combatants must be condemned clearly and unequivocally by all.
162. We welcome the recent passage of Security Council resolution 1566 (2004), which includes several measures to strengthen the role of the United Nations in combating terrorism.
163. Nevertheless, we believe there is particular value in achieving a consensus definition within the General Assembly, given its unique legitimacy in normative terms, and that it should rapidly complete negotiations on a comprehensive convention on terrorism.
164. That definition of terrorism should include the following elements:
(a) Recognition, in the preamble, that State use of force against civilians is regulated by the Geneva Conventions and other instruments, and, if of sufficient scale, constitutes a war crime by the persons concerned or a crime against humanity;
(b ) Restatement that acts under the 12 preceding anti -terrorism conventions are terrorism, and a declaration that they are a crime under international law; and restatement that te rrorism in time of armed conflict is prohibited by the Geneva Conventions and Protocols;
(c ) Reference to the definitions contained in the 1999 International Convention for the Suppression of the Financing of Terrorism and Security Council resolution 1566 (2004);
(d ) Description of terrorism as “any action, in addition to actions already specified by the existing conventions on aspects of terrorism, the Geneva Conventions and Security Council resolution 1566 (2004), that is intended to cause death or serious bodily harm to civilians or non-combatants, when the purpose of such an act, by its nature or context, is to intimidate a population, or to compel a Government or an international organization to do or to abstain from doing any act”.
o_gavros
@αμυρουκάη
101 σελίδες για να καταλήξουμε πάλι στο "αυτην ξέρετε αυτην εμπιστεύεστε" ωρέ;
προφανώς και οχι, είναι η απάντηση στηνερωτηση έτσι όπως τίθεται.
Για αυτο το επικοινωνούμε το μελέ.
για το ενδεχόμενο να ακούσουμε κάτι,να πάρουμε μια διαφορετική οπτική, να υπάρξει τελος πάντων μια κάποια ζύμωση και προβληματισμός, με απώτερο σκοπό να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.
Καλά θα ήταν βέβαι όλα αυτά να γίνονται με συντονισμένη δράση συλλογικά με πρωτομάστορα την πολιτεία, αλλά νομίζω οι νεράιδες κι οι ροζ μονόκεροι είναι σε άλλο έργο.
skylaros
10/12/2014, 13:44
;) pipe
amyroukai
10/12/2014, 13:48
@αμυρουκάη
101 σελίδες για να καταλήξουμε πάλι στο "αυτην ξέρετε αυτην εμπιστεύεστε" ωρέ;
Επί προσωπικού δεν καταλήγω εκεί, αλλά η "ξεκούραστη" λύση, όσο "ξεκούραστη" λύση είναι το κάψ'τα όλα της άλλης μεριάς, είναι το μείνε στο σιγουράκι γιατί οι άλλοι να ποιοί είναι.
Και όσο οι Ρωμανοί και οι ομοϊδεάτες σαν συντονισμένη δράση προτείνουν απλά το κάψιμο, τόσο ισχυρότερος θα βγαίνει ο κάθε σημερινός πολιτικός.
Οτι και να πείτε ... ο Ρωμανός κέρδισε...
Οταν βλέπω τέτοιο τιτλο ... ειλικρινά τι άλλο να σχολιάσει κανεις.. http://www.ertopen.com/news/ellada/politikh/item/28321-nikhse-o-nikos-rwmanos-kai-to-kinhma-allhleggyhs-omofwna-dekth-h-tropologia-stamata-thn-apergia-peinas
αυτός που γνωρίζει από τελικές και από τέρματα μάλλον είσαι εσύ. Τέρμα έφαγες και δεν μίλαγες χθές, και ξεφτυλισμένο είναι όταν με κοχόνες άλλων που φιμώνουν κόσμο, να αυθαδιάζεις σαν κακομαθημένο σκατόπαιδο... αν δεν σέβεσαι τα χρόνια σου, ούτε την ευγένεια των άλλων, αλλά ούτε και την κάλυψη και προστασία που σου παρέχεται για να οχετολογείς επί τόσες σελίδες, η ξεφτύλα είναι ολόδική σου... αλλά κόψε τις προσβολές γιατί θα γίνει προσωπικό το θέμα...
Δεν ειναι λιγο υποκριτικο να κανεις διαλογο ακυρωνοντας τελειως τα λεγομενα και τις προθεσεις καποιου χαρακτηριζοντας τον πουστρα που χαιδευει παιδακια,
και να τα παιρνεις κρανιο οταν καποιος κρινει εστω και ξωφαλτσα εσενα με βαση αυτα που λες;
Και ασε σε παρακαλω τους καθωσπρεπισμους, αφ'ενος δεν σου πανε,και αφ'ετερου δειχνεις απλα οτι εισαι ετοιμος για ολα οταν καποιος σου μιλησει στο ιδιο υφος ,ειδικα κιολας οταν το κανει χωρις την προφαση της δικης σου υποτιθεμενης ευγενειας.
amyroukai
10/12/2014, 13:52
Φοβερή νίκη ενός ανθρώπου που δεν θέλει να σπουδάσει και δεν πιστεύει στο εκπαιδευτικό σύστημα, για τα δικαιώματα των ανθρώπων που σπουδάζουν και τους οποίους περιφρονεί.
Να βγώ να πανηγυρίσω στην ομόνοια τώρα ή μετά;
επίσης, ερτ-όπεν, κυβερνητικό;;;;;;;;
pipe_smoker
10/12/2014, 13:52
;) pipe
Ε άει γαμή!:moutza:
Μου βγήκε η παναγία να κάνω κλόπυ πέιστ από το τάμμμμπλετ τα κατεβατά για να σου κάνω την πάσα που ήθελες και συ μου κλείνεις το ματάκι!
Δε με πηδάς κιόλας λέω γω?:lol:
amyroukai
10/12/2014, 13:54
Δε με πηδάς κιόλας λέω γω?:lol:
γκέι θρεντ αλέρτ;
http://www.ertopen.com/news/ellada/politikh/item/28321-nikhse-o-nikos-rwmanos-kai-to-kinhma-allhleggyhs-omofwna-dekth-h-tropologia-stamata-thn-apergia-peinas
μπα.., σ'αυτή τη φωτογραφία δεν τον δείχνουν δαρμένο, έγινε πρόοδος
Φοβερή νίκη ενός ανθρώπου που δεν θέλει να σπουδάσει και δεν πιστεύει στο εκπαιδευτικό σύστημα, για τα δικαιώματα των ανθρώπων που σπουδάζουν και τους οποίους περιφρονεί.
Ναι ποιος σου ειπε εσενα οτι κανει/εκανε απεργια πεινας για μενα και σενα;
Για τους φυλακισμενους ομως ειδικα αυτους που το κρατος δεν γουσταρει;
pipe_smoker
10/12/2014, 14:01
Χωρίς πλάκα.
Πέρα από της παράπλευρες απώλειες, υπάρχουν και οι "παράπλευρες νίκες".
Σύμπτωση συμφερόντων ή όπως θες πες το.
Πέρα από την προσωπική/αγωνιστική/γουατέβερ νίκη του ίδιου του Ρωμανού, δε νομίζω να είναι κακό το να θεσπιστεί ο νόμος για την ηλεκτρονική παρακολούθηση που μπορεί να βοηθήσει άλλους που όντως θέλουν να σπουδάσουν.
ΥΓ. Το "τα πανεπιστήμια βγάζουν ανθρώπους πειθήνιους..." κλπ, δε νομίζω ότι αποτελεί ύβρη προς τους σπουδαστές αλλά προς τα πανεπιστήμια.
Δε νομίζω να τα έχει βάλει και με τους φοιτητές ο Ρωμανός.
Κι εγώ μπορώ να σου πω ότι τα γιαμάχα είναι μπουρδέλα, αλλά επειδή βρέθηκα σε μια κάποια θέση που μπορώ να επηρεάσω σε ένα βαθμό το αν θα συνεχίσει να εισάγει η γιαμάχα μηχανάκια στην Ελλάδα, ασχέτως του αν με αφορά προσωπικά, σέβομαι ότι αφορά εσένα. (ok too far fetched το παράδειγμα αλλά νομίζω το πιάνεις)
pipe_smoker
10/12/2014, 14:03
γκέι θρεντ αλέρτ;
Αζ όλγουειζ:smokin:
KAWAMANRIDER
10/12/2014, 14:04
το οτι ειναι η πρωτη φορα στην βουλη που βρηκανε κοινη λυση :eyepop: ειναι λιγο ? , επρεπε να φτασουν σ'αυτο το σημειο τα πραγματα για να
μαθουμε επιτελους οτι : ναι ρε μ@λακα λαε αμα θελουμε βρισκουμε μια λυση κοινως αποδεκτη , απλα δεν το κανουμε τοσα χρονια γιατι ειμαστε γελοιοι και μας αρεσει να γελαμε με την παρτη σου ελληνικε λαε , ρε μεχρι και το κκε δεν ειπε οχι :lol: , δεν υπαρχουν αυτα λεμε ,
τωρα σαν βεντουζες θα κολλησουν στο ποιανου επιτυχια ητανε , ελα ρε π@υστη , τελικα μπορουν να τα βρουν , μη λες :lol:
αυτά...
ερωτοαπαντησεων διευκρινίσεις
Δηλαδή το πρόβλημα είναι το που περνάγανε και οχι το οτι πυροβολήθηκαν ?
η ερώτηση είναι τι δουλειά είχαν σε τέτοια μέρη δύο δεκαεξάχρονα... η δική μου απάντηση είναι ότι επειδή δεν είχαν οικογένεια, έψαχναν να βρουν μία...
Από πότε όποιος κυκλοφορεί σε ορισμένα μέρη, κινδυνεύει να σκοτωθεί απο αστυνομικούς?
πρέπει να γνωρίζεις ότι από τη στιγμή που εμπλέκεσαι στον υπόκοσμο, είναι πιθανόν να εμπλακείς και με την αστυνομία. Είναι δε, σχεδόν βέβαιο ότι θα έχεις στενές επαφές μαζί της αν επιτεθείς εναντίον αστυνομικών. Οι συγκεκριμένοι δεκαεξάχρονοι ήταν και άτυχοι διότι έπεσαν πάνω σε διαταραγμένη προσωπικότητα...
επίσης να προσθέσω αυτό που λέει ο MG ktinos, από πότε θεσμοθετήθηκε και θεωρείται άβατο η περιοχή των εξαρχείων? γιατί επιτρέπεται να υπάρχει σαν ad hoc χώρος αναρχίας, αληταρίας, διακίνησης ναρκωτικών, κλπ κλπ....?
που ακριβώς έχουμε εμπλοκή των 16χρονων με τον υπόκοσμο?:eek:
άλλο είναι να κυκλοφορεις σε μια περιοχή με υπόκοσμο και άλλο ειναι η συναναστροφή με τον υπόκοσμο
Το άβατο, το δημιουργεί αυτός που σκοτώνει όποιον κυκλοφορεί σε μέρη ύποπτα με το ενδεχόμενο να είναι παράνομος
<2. ΠΑΛΙ δεν απαντας στην ερώτησή μου. ΥΠΑΡΧΟΥΝ καλοί αστυνομικοί ή όλοι είναι σκάρτοι, κοινώς ΜΠΑΤΣΟΙ?>
Δεν διαβαζεις η δεν θελεις να καταλαβεις?
δεν υπάρχει καλος αστυνομικός, απο την στιγμή που εκτελεί ΑΚΡΙΤΑ!
οταν πάρει, οποιαδήποτε στιγμή, την διαταγή, Θα γινει μπάτσος.
[/QUOTE]
άρα βρέθηκε κι ένας εδώ μέσα που το λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ καλός αστυνομικός. Έτσι για να ξέρουμε τι πιστεύουν μερικοί.... προφανώς δεν είσαι μόνος σου, μη νιώθεις μοναξιά, έχεις και άλλους ομοϊδεάτες που θεωρούν ΟΛΟΥΣ τους αστυνομικούς Μπάτσους γουρούνια παλιοχαρακτήρες.... συγχαρητήρια. και προφανώς το τσουβάλιασμα δεν θα σταματά εκει, στην ισοπεδωτική λογική σας....
να σου τονίσω, μιας και δεν προσέχεις επαρκώς τα γραφόμενα μου, οτι δεν έγραψα πουθενά υβριστικούς χαρακτηρισμους.
Τώρα εαν εσυ θέλεις να αυτοπροσδιοριστείς δικαίωμα σου.:D
Θα ηθελα να μου πεις το πως ένας αστυφύλακας ειναι "καλός" αφού δεν θα αρνηθεί λόγω διαταγής να φερθεί με τρόπο που θα το χαρακτήριζε "κακό".
Πράττοντας το "κακό " δεν γίνεται να είσαι "καλός" οσο και εαν αυτό σε θίγει.
να διευκρινίσω οτι άλλο ειναι ο "κακος" αστυφύλακας και αλλο ειναι ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αστυφύλακας!
Γιατι ο υπερβάλλον ζήλος και η υπέρβαση καθήκοντος ειναι πέραν του νομίμου ορίου, αρα ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ αυτός που πραττει ετσι.
εδώ τα μπερδεύεις λίγο έτσι για να σπάνε οι εντυπώσεις μάλλον....
η εναντίωση μου στην παράνομη εκτέλεση των καθηκόντων σας, είναι κατι που σε μπέρδεψε ή το οτι μπορώ να εχω ξεκάθαρη άποψη χωρίς φανατισμό και να διαχωρίζω τον κακό αστυφύλακα απο τον παράνομο μπάτσο?.
Στο θεμα του Ρωμανού (για να ξεφεύγουμε απο τα "μπατσικα") δεν εχει να κάνει με το τι θέλει ή ποιος είναι ο Ρωμανός αλλά με το ποιοι είμαστε εμείς ως άτομα και ως κοινωνία και πως αντιμετωπίζουμε αυτες της περιπτώσεις.
Μετράμε την ανθρωπιά μας με το μέτρο της ανθρωπιάς του εκάστοτε έγκλειστου ή με βάσει τα δικά μας ιδανικά ?
Η κοινωνία μας ειναι τοσο ανθρώπινη οσο και ο ληστής- επαναστάτης με το Καλάσνικοφ ή είναι καλύτερη και γιαυτο τον "σωφρονίζουμε"?
Και εαν ειναι καλύτερη πως ακριβώς το δείχνουμε?
Έχοντας εναν νόμο που μας εξυπηρετεί ή έχοντας μια ηθική που κάνει τον νόμο αυτόν, στιγμιαία έστω, "λάθος"?
Ποιο είναι το όριο? ρώτησε κάποιος ποιο πάνω.
Το όριο που έχει η ηθική μου και κατ επέκταση της κοινωνίας μας, απαντώ.
Εαν η ηθική μου είναι παράνομη τότε εχω να επιλέξω σαν άνθρωπος τι θα γίνω.
νόμιμος ή ανήθικος
και εδω παμε σε αλλη κουβεντα:wave2:
Γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι το ουσιαστικό ξεγύμνωμα ενός συστήματος εκμετάλλευσης, γκρεμίζοντας ας πουμε κατά κάποιο τρόπο την βιτρίνα του ανθρωπισμού που προβάλλει το κρατος. Πηγή: www.lifo.gr
el_hymador
10/12/2014, 14:22
Τρομερή επιτυχία - νίκη, ο μικρός θα παραμείνει φυλακισμένος έχοντας καταστρέψει τη ζωή του, όλες οι πολιτικές παρατάξεις θα βρουν τρόπο να ασελγήσουν σημειολογικά πάνω στο γεγονός (ειδικά οι αριστερές) και οι λοιποί υποστηρικτές θα συνεχίσουν τη ζωή τους εντός συστήματος (κάργα εντός όμως) ικανοποιημένοι και πλήρεις που κάναν κηδεία με ξένα κόλλυβα ή για να το πω καλύτερα, που νομίζουν ότι γ@μησαν με τα @@δια άλλου. Αύριο θα τα ξεχάσουμε όλα μέχρι που κάποιος άλλος να δολοφονηθεί, φυλακισθεί ή λιμοκτονήσει, γιατί μόνο με τέτοια ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν για να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε, η αλήθεια είναι ότι με τόση επανάσταση, ψευτοτσαμπουκάδες μέσω πληκτρολογίου, αγωνιστικά λογύδρια και επικούς βερμπαλισμούς, κουραστήκαμε λίγο και θέλουμε τα ρεπά μας.
Ξαναγράφω, ο Ρωμανός θα παραμείνει φυλακισμένος και η ζωή του έχει καταστραφεί.
pipe_smoker
10/12/2014, 14:30
Για τα "δικα μας" μετρα και σταθμα αυτο Κωστα.
Για τα δικα του, δεν μπορουμε να ξερουμε ποσο νοημα μπορει να απεκτησε η ζωη του μετα απο κατι τετοιο.
Τρομερή επιτυχία - νίκη, ο μικρός θα παραμείνει φυλακισμένος έχοντας καταστρέψει τη ζωή του, όλες οι πολιτικές παρατάξεις θα βρουν τρόπο να ασελγήσουν σημειολογικά πάνω στο γεγονός (ειδικά οι αριστερές) και οι λοιποί υποστηρικτές θα συνεχίσουν τη ζωή τους εντός συστήματος (κάργα εντός όμως) ικανοποιημένοι και πλήρεις που κάναν κηδεία με ξένα κόλλυβα ή για να το πω καλύτερα, που νομίζουν ότι γ@μησαν με τα @@δια άλλου. Αύριο θα τα ξεχάσουμε όλα μέχρι που κάποιος άλλος να δολοφονηθεί, φυλακισθεί ή λιμοκτονήσει, γιατί μόνο με τέτοια ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν για να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε, η αλήθεια ήταν ότι με τόση επανάσταση, ψευτοτσαμπουκάδες μέσω πληκτρολογίου, αγωνιστικά λογύδρια και επικούς βερμπαλισμούς, κουραστήκαμε λίγο και θέλουμε τα ρεπά μας.
Χυμαδοιρε στο πρωτο σκελος νομιζω οτι εχεις πιο πολυ "πιστη" στο συστημα απ'οση του αναλογει.
Το καλο ειναι οτι αυτου του ειδους η επικοινωνιακη διαχειριση που περιγραφεις δεν δουλευει πια καλα,ειτε μιλαμε για την αριστερα, η την δεξια, η γενικοτερα για το πολιτικο συστημα.
Αυτο ειναι ταυτοχρονα και το κακο,το οτι το πολιτικο συστημα εχει καταρρευσει.
Και η ζωη του Ρωμανου καταστραφηκε με βαση τα δικα σου κριτηρια,γι'αυτον το πιο πιθανο ειναι να μην τιθεται καν τετοιο ερωτημα.
The_Scientist
10/12/2014, 14:44
Τρομερή επιτυχία - νίκη, ο μικρός θα παραμείνει φυλακισμένος έχοντας καταστρέψει τη ζωή του, όλες οι πολιτικές παρατάξεις θα βρουν τρόπο να ασελγήσουν σημειολογικά πάνω στο γεγονός (ειδικά οι αριστερές) και οι λοιποί υποστηρικτές θα συνεχίσουν τη ζωή τους εντός συστήματος (κάργα εντός όμως) ικανοποιημένοι και πλήρεις που κάναν κηδεία με ξένα κόλλυβα ή για να το πω καλύτερα, που νομίζουν ότι γ@μησαν με τα @@δια άλλου. Αύριο θα τα ξεχάσουμε όλα μέχρι που κάποιος άλλος να δολοφονηθεί, φυλακισθεί ή λιμοκτονήσει, γιατί μόνο με τέτοια ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά μας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας λοιπόν για να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε, η αλήθεια είναι ότι με τόση επανάσταση, ψευτοτσαμπουκάδες μέσω πληκτρολογίου, αγωνιστικά λογύδρια και επικούς βερμπαλισμούς, κουραστήκαμε λίγο και θέλουμε τα ρεπά μας.
Στην ουσία των γραφόμενών σου συμφωνώ απόλυτα.
Το επικριτικό - ελιτίστικο ύφος σου (αν το ερμηνεύω σωστά), όμως είναι άσκοπο.
Billymuse
10/12/2014, 14:56
Και μετά από αυτή την νίκη της ανθρώπινης ζωής ίσως μερικοί καταλάβουν ότι πολιτική δεν είναι μόνο
η κάλπη αλλά η καθημερινότητα. Καλώς η κακώς το θρεντ ξέφυγε αρκετά μιας και το θέμα μας ήταν η αστυνομική βια
και όλα τα ''καλα'' που έχει προσφέρει σε πορείες και ουτω καθεξής. Αλλα αυτο που μου έκανε εντύπωση δεν ειναι οι διαφωνίες
αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε λίγο με τα πάνω κεφάλια αυτης της υπόθεσης..στη προκειμένη ειναι ο Υπουργός ''δικαιοσυνης'' ο
οποίος με την αδιαλλακτη στάση του ασχολήθηκε με τον Ρωμανό μετα απο 20 μέρες απεργίας πείνας.. Ο χρόνος θα δείξει αν
έπρεπε να γίνει η τροπολογία για της άδειες σπουδών στους φυλακισμένους..αλλα δείτε μερικές απο τις αξυπηρετήσεις που έχει κάνει
σε πολύ πιο επικίνδυνους ανθρώπους απο έναν 20χρονο που οπλοφορούσε και συμμετείχε σε ληστεία..
1. Έκανε νόμο μερικών ημερών (από λάθος όπως είπε) και έδωσε τη δυνατότητα στους εγκληματίες του λευκού κολάρου,σε αυτούς που έχουν καταχραστεί Δημόσιο χρήμα να μην δικαστούν. Άλλαξε τότε άρθρο του Ποινικού Κώδικα για να το κάνει. Του ίδιου κώδικα που δεν μπορεί να αλλάξει για να σπουδάζει κάποιος ενώ είναι φυλακή.
2. Έδωσε χάρη σε εμπόρους ναρκωτικών και άλλους κατάδικους με εγκλήματα μεγαλύτερα από του Ρωμανού
3. Ψήφισε νόμο που προβλέπει πως όσοι έχουν κάθειρξη πάνω από 15 έτη για ναρκωτικά,όσοι είναι μεγαλέμποροι ναρκωτικών δηλαδή και όχι μικρέμποροι,αποφυλακίζονται στο ένα τρίτο της ποινής. Το ένα τρίτο είναι και αυτό εικονικό αφού αν κάποιος έμπορος που έφερε ένα τόνο ηρωίνη στην Ελλάδα καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη και κάνει μεροκάματα στη φυλακή σε δύο χρόνια το πολύ είναι έξω.
4. Άλλαξε το νόμο Κακλαμάνη για τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες των πολιτικών και φροντίζει να αμνηστεύονται πρακτικά και να πέφτουν στα μαλακά όσοι πιάνονται με ψευδές Πόθεν έσχες. Ο νόμος αυτός αμνηστεύει και τον ίδιο ο οποίος έχει δηλώσει ψευδή περιουσιακά στοιχεία.
5. Με αλλαγές στον ίδιο νόμο δεν επιτρέπει τον πραγματικό έλεγχο των στοιχείων των πολιτικών αφού αφαιρεί το δικαίωμα άρσης απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών.
amyroukai
10/12/2014, 15:10
το οτι ειναι η πρωτη φορα στην βουλη που βρηκανε κοινη λυση
Σε θέμα στο οποίο όπως όλοι μας μάθαμε, λύση λειτουργική υπήρχε, ΓΑΜΑΤΗ νίκη...
Και μετά από αυτή την νίκη της ανθρώπινης ζωής ίσως μερικοί καταλάβουν ότι πολιτική δεν είναι μόνο
η κάλπη αλλά η καθημερινότητα. Καλώς η κακώς το θρεντ ξέφυγε αρκετά μιας και το θέμα μας ήταν η αστυνομική βια
και όλα τα ''καλα'' που έχει προσφέρει σε πορείες και ουτω καθεξής. Αλλα αυτο που μου έκανε εντύπωση δεν ειναι οι διαφωνίες
αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε λίγο με τα πάνω κεφάλια αυτης της υπόθεσης..στη προκειμένη ειναι ο Υπουργός ''δικαιοσυνης'' ο
οποίος με την αδιαλλακτη στάση του ασχολήθηκε με τον Ρωμανό μετα απο 20 μέρες απεργίας πείνας.. Ο χρόνος θα δείξει αν
έπρεπε να γίνει η τροπολογία για της άδειες σπουδών στους φυλακισμένους..αλλα δείτε μερικές απο τις αξυπηρετήσεις που έχει κάνει
σε πολύ πιο επικίνδυνους ανθρώπους απο έναν 20χρονο που οπλοφορούσε και συμμετείχε σε ληστεία..
1. Έκανε νόμο μερικών ημερών (από λάθος όπως είπε) και έδωσε τη δυνατότητα στους εγκληματίες του λευκού κολάρου,σε αυτούς που έχουν καταχραστεί Δημόσιο χρήμα να μην δικαστούν. Άλλαξε τότε άρθρο του Ποινικού Κώδικα για να το κάνει. Του ίδιου κώδικα που δεν μπορεί να αλλάξει για να σπουδάζει κάποιος ενώ είναι φυλακή.
2. Έδωσε χάρη σε εμπόρους ναρκωτικών και άλλους κατάδικους με εγκλήματα μεγαλύτερα από του Ρωμανού
3. Ψήφισε νόμο που προβλέπει πως όσοι έχουν κάθειρξη πάνω από 15 έτη για ναρκωτικά,όσοι είναι μεγαλέμποροι ναρκωτικών δηλαδή και όχι μικρέμποροι,αποφυλακίζονται στο ένα τρίτο της ποινής. Το ένα τρίτο είναι και αυτό εικονικό αφού αν κάποιος έμπορος που έφερε ένα τόνο ηρωίνη στην Ελλάδα καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη και κάνει μεροκάματα στη φυλακή σε δύο χρόνια το πολύ είναι έξω.
4. Άλλαξε το νόμο Κακλαμάνη για τον έλεγχο του Πόθεν Έσχες των πολιτικών και φροντίζει να αμνηστεύονται πρακτικά και να πέφτουν στα μαλακά όσοι πιάνονται με ψευδές Πόθεν έσχες. Ο νόμος αυτός αμνηστεύει και τον ίδιο ο οποίος έχει δηλώσει ψευδή περιουσιακά στοιχεία.
5. Με αλλαγές στον ίδιο νόμο δεν επιτρέπει τον πραγματικό έλεγχο των στοιχείων των πολιτικών αφού αφαιρεί το δικαίωμα άρσης απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών.
ναι, αλλά όλοι αυτοί για τους οποίους έκανε τις αλλαγές δεν είναι τρομοκράτες και δεν τρομοκρατούν την ωραία μας ζωή.
τι συζητάμε άραγε?
Ο σκοπός είναι ότι σιγά σιγά όποιος επαναστατεί με όποιο τρόπο να μπορούν να τον εξαφανίσουν χωρίς δικαιολογίες.
Αυτό παλεύει ο Ρωμανός και όχι να πάει να σπουδάσει μάρκετινγκ ή τι διάολο άλλο πέρασε.
Το μέλλον έρχεται καλά να περάσουμε. :wave2:
HolyDiver
10/12/2014, 15:22
"Η οικογένεια του Χαράλαμπου Αθανασίου, ήταν μία από τις παραδοσιακές δεξιές οικογένειες της Αγίας Παρασκευής Λέσβου. Ο πατέρας του Χριστόφας Αθανασίου, υπήρξε επικεφαλής της «Οργάνωσης Χ» κατά διάρκεια του Εμφυλίου, όπως καταγράφει στο βιβλίο του «Το Αντάρτικο της Λέσβου», ο παλιός αντάρτης και συγχωριανός του Νίκος Θεοχάρης, το 1986.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα, τονΔεκέμβριο του 1944, μέλη της οργάνωσης «Χ», (οι γνωστοί χίτες που βρήκαν κοινό τόπο δράσης με τους γερμανούς κατακτητές κατά των κομμουνιστών και του ΕΑΜ), μπήκαν σε σπίτια μελών του ΕΑΜ στο χωριό Νάπη της Λέσβου και ξυλοκόπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου όσους είχαν πάρει μέρος στον αντιστασιακό αγώνα.
Ανάμεσα στους βασανιστές, οι κάτοικοι του χωριού είχαν αναγνωρίσει και τον Χριστόφα Αθανασίου, πατέρα του σημερινού υπουργού.
Μερικές μέρες μετά, ένοπλα τμήματα των ανταρτών του Δημοκρατικού Στρατού, μπήκαν στο χωριό Νάπη μεταμφιεσμένα σε τμήματα χωροφυλάκων για να βρουν και να τιμωρήσουν τους βασανιστές. Μπαίνοντας σε ένα από τα καφενεία του χωριού, ο Χριστόφας Αθανασίου, νομίζοντας πως είναι φιλικά τμήματα Εθνικοφρόνων, τους υποδέχθηκε ως αρχηγός της οργάνωσης «Χ» και δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις.
Οι αντάρτες τον συνέλαβαν μαζί με άλλους δύο που οι κάτοικοι του χωριού αναγνώρισαν ως δράστες. Πριν τους οδηγήσουν όμως σε δίκη, όπως γράφει ο Νίκος Θεοχάρης, ο ίδιος και ο επικεφαλής των ανταρτών υπέκυψαν στις ικεσίες του Χριστόφα Αθανασίου αλλά και τις διαβεβαιώσεις του ότι δεν πρόκειται να στραφεί στο μέλλον εναντίον των ανταρτών και τον άφησαν ελεύθερο.
Μετά το 1981, ο Χριστόφας Αθανασίου, κάνοντας χρήση του νόμου του ΠΑΣΟΚ για την Εθνική Αντίσταση, παρουσιάστηκε με δύο μάρτυρες και δήλωσε αντιστασιακός και ζήτησε την αναγνώρισή του ως μέλος της Εθνικής Αντίστασης.
dimmie_72
10/12/2014, 15:24
δυστυχώς αν η ενημέρωση που λαμβάνεις προέρχεται απο τον Στόκο και συναφή ακροδεξιά ξεράσματα προπαγάνδας (λέγε με Μεγκα κλπ),σχηματίζεις και την αναλόγως επιτηδευμένα λαθεμένη εικόνα της πραγματικότητας.
Επίσης, με τα ΑΝ και τα άλματα λογικής δεν κάνουμε δουλειά.
Πχ: ΑΝ η γιαγιά μου είχε καλαμπαλίκια, θα είχα ένα παππού έξτρα.
1. Mε γνωρίζεις, με έχεις τσεκάρει και και με έχεις κατατάξει στους ανίκανους να διαμορφώνουν από τα δεδομένα αναλυτική κριτική σκέψη κατατάσσοντάς με στα υποχείρια των διαμορφωτών της κοινής γνώμης; Αν ναι, τότε το δέχομαι. Αν όμως όχι, δεν είναι λίγο ισοπεδωτική για να μη πω κάτι χειρότερο η κρίση σου;
2. Αν δεν υπήρχε αυτό το ΑΝ, δεν θα υπήρχε αντισεισμικός σχεδιασμός, αντιπλημμυρικά έργα, στρατός, αστυνομία, πυροσβεστική, αλεξικέραυνα, ιατρική πρόληψη, προστασίες μοτοσυκλέτας και αναβάτη, ABS, ESC... που δημιούργησε αυτή η κατακριτέα λογική όπου αναλόγως πως την χρησιμοποιεί κανείς μπορεί να περιλάβει μέχρι και τα καλαμπαλίκια της γιαγιάς.
Billymuse
10/12/2014, 15:28
ναι, αλλά όλοι αυτοί για τους οποίους έκανε τις αλλαγές δεν είναι τρομοκράτες και δεν τρομοκρατούν την ωραία μας ζωή.
τι συζητάμε άραγε?
Ο σκοπός είναι ότι σιγά σιγά όποιος επαναστατεί με όποιο τρόπο να μπορούν να τον εξαφανίσουν χωρίς δικαιολογίες.
Αυτό παλεύει ο Ρωμανός και όχι να πάει να σπουδάσει μάρκετινγκ ή τι διάολο άλλο πέρασε.
Το μέλλον έρχεται καλά να περάσουμε. :wave2:
Ο Ρωμανός δν ανήκει σε καμια τρομοκρατική οργάνωση (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231352112) δε ξέρω αμα το χεις παρακολουθήσει λίγο το θέμα..
....
2. Αν δεν υπήρχε αυτό το ΑΝ, δεν θα υπήρχε αντισεισμικός σχεδιασμός, αντιπλημμυρικά έργα, στρατός, αστυνομία, πυροσβεστική, αλεξικέραυνα, ιατρική πρόληψη, προστασίες μοτοσυκλέτας και αναβάτη, ABS, ESC... που δημιούργησε αυτή η κατακριτέα λογική όπου αναλόγως πως την χρησιμοποιεί κανείς μπορεί να περιλάβει μέχρι και τα καλαμπαλίκια της γιαγιάς.
Αν απολυθώ από τα γέλια, θα μου βρείς δουλειά!
HolyDiver
10/12/2014, 15:39
" Μια άλλη ακροδεξιά τρομοκρατική επίθεση θα γίνει στις 20 Ιουνίου 1978, στην αίθουσα του κινηματογράφου Ρεξ. Αυτή τη φορά, από την έκρηξη της βόμβας τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι. Στο πλαίσιο των συλλήψεων για την υπόθεση της τρομοκρατίας, θα συλληφθεί μεταξύ άλλων και ο Μιχαλολιάκος τον Ιούλιο του 1978, διάστημα κατά το οποίο υπηρετούσε τη θητεία του. Ενώ οι αρχικές κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι στον ανακριτή εντάσσονται στον νόμο 774/78 «περί καταστολής της τρομοκρατίας» και είναι σε βαθμός κακουργήματος, ο Μιχαλολιάκος και άλλα δύο άτομα καταλήγουν να παραπεμφθούν στο πενταμελές εφετείο και να τιμωρηθούν για παράβαση του νόμου 495/76 «περί όπλων και εκρηκτικών υλών», δηλαδή για μια κατηγορία που είναι πλημμέλημα.
Τον Ιανουάριο του 1979 καταδικάστηκε για κατοχή όπλων και εκρηκτικών σε φυλάκιση 13 μηνών. Όμως η στιγμή της αποφυλάκισης ήρθε αρκετά γρήγορα. Τον Αύγουστο του 1979 ήταν πλέον ελεύθερος. Ορισμένοι συναγωνιστές του θα τον κατηγορήσουν για «ρουφιανιά». Υποστήριξαν δηλαδή ότι ο Μιχαλολιάκος ενήργησε ύπουλα και τους κατέδωσε στην αστυνομία και στην ΚΥΠ, προκειμένου «να σώσει το τομάρι του» και να πέσει «τα μαλακά». Ο ακροδεξιός Αριστοτέλης Καλέντζης που συνελήφθη το 1976, αναγκάστηκε να μείνει στη φυλακή 12 ολόκληρα χρόνια και όχι λίγους μήνες όπως ο Μιχαλολιάκος."
15 χρόνια στον Ρωμανό, 13 μήνες Στον Μιχαλολιάκο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (μέγας δημοκράτης)
Ο Ρωμανός δν ανήκει σε καμια τρομοκρατική οργάνωση (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231352112) δε ξέρω αμα το χεις παρακολουθήσει λίγο το θέμα..
μια χαρά το έχω παρακολουθήσει. Συμφωνούμε αλλά μάλλον δεν έγινα αντιληπτός.
Το κράτος από την αρχή του συμπεριφέρθηκε σαν τρομοκράτη.
Δεν ξέρω σε άλλους ληστές να έδωσαν τα στοιχεία τους και "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες στη δημοσιότητα.
Δεν ξέρω άλλο ληστή που να έφαγε 15 χρόνια. Στο τέλος δεν τους έκατσε και αθωώθηκαν για αυτήν την κατηγορία όντως όπως λες.
αλλά αν θυμάσαι μετά από καιρό μας είπαν πως βρέθηκαν τα αποτυπώματα τα τους σε γιάφκα στο Παγκράτι και νομίζω και αλλού. Είπαμε ο στόχος είναι να τον εξαφανίσουν και θα το κάνουν. Η υπόθεση εκκρεμεί με κατηγορία νομίζω συμμετοχή στην ΣΠΦ.
dimmie_72
10/12/2014, 15:49
θα φέρω όλη τη λίστα του ΟΑΕΔ για να διαλέξεις!
o_gavros
10/12/2014, 15:55
Ξαναδιαβασε τι και κυριως πως γραφει οφιλος.παρεξηγησες νομιζω ;)
1. Mε γνωρίζεις, με έχεις τσεκάρει και και με έχεις κατατάξει στους ανίκανους να διαμορφώνουν από τα δεδομένα αναλυτική κριτική σκέψη κατατάσσοντάς με στα υποχείρια των διαμορφωτών της κοινής γνώμης; Αν ναι, τότε το δέχομαι. Αν όμως όχι, δεν είναι λίγο ισοπεδωτική για να μη πω κάτι χειρότερο η κρίση σου;
Όχι δεν σε γνωρίζω ούτε και σε έχω τσεκάρει (:eyepop:) αλλά έγραψες
Όσο για τον "πιτσιρικά" μη ξεχνάμε ότι δεν κρατούσε απλώς ένα Καλάσνικοφ, δεν υπέβαλε σε ομηρεία έναν πολίτη με προφανή κίνδυνο για τη ζωή αυτού του πολίτη, αλλά αντάλλαξε και ντουφεκιές με τους διώκτες βάζοντας σε κίνδυνο και τις ζωές άλλων.
Και σου απάντησα έτσι
δυστυχώς αν η ενημέρωση που λαμβάνεις προέρχεται απο τον Στόκο και συναφή ακροδεξιά ξεράσματα προπαγάνδας (λέγε με Μεγκα κλπ),σχηματίζεις και την αναλόγως επιτηδευμένα λαθεμένη εικόνα της πραγματικότητας.
γιατι η παραπάνω απάντηση έχει συγκεκριμένη προέλευση,είναι σκοπίμως διεστραβλωμένη και αποσκοπεί σε ένα και μόνο, την παραπληροφόρηση των αναγνωστών ως προς τα γεγονότα! όπως φαίνεται σε εσένα δούλεψε με επιτυχία.
Έλα και πες μου τώρα τι καταλαβα λάθος και εγω θα'μαι ο πρώτος που θα απολογηθω αν σε αδίκησα.
+όσα
η μπύρα παγώνει, το παγόνι δεν μπύρα κλπ...
Δεν φτάνουν για όλους λέμε.
o_gavros
10/12/2014, 15:58
" Μια άλλη ακροδεξιά τρομοκρατική επίθεση θα γίνει στις 20 Ιουνίου 1978, στην αίθουσα του κινηματογράφου Ρεξ. Αυτή τη φορά, από την έκρηξη της βόμβας τραυματίστηκαν 15 άνθρωποι. Στο πλαίσιο των συλλήψεων για την υπόθεση της τρομοκρατίας, θα συλληφθεί μεταξύ άλλων και ο Μιχαλολιάκος τον Ιούλιο του 1978, διάστημα κατά το οποίο υπηρετούσε τη θητεία του. Ενώ οι αρχικές κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπονται οι κατηγορούμενοι στον ανακριτή εντάσσονται στον νόμο 774/78 «περί καταστολής της τρομοκρατίας» και είναι σε βαθμός κακουργήματος, ο Μιχαλολιάκος και άλλα δύο άτομα καταλήγουν να παραπεμφθούν στο πενταμελές εφετείο και να τιμωρηθούν για παράβαση του νόμου 495/76 «περί όπλων και εκρηκτικών υλών», δηλαδή για μια κατηγορία που είναι πλημμέλημα.
Τον Ιανουάριο του 1979 καταδικάστηκε για κατοχή όπλων και εκρηκτικών σε φυλάκιση 13 μηνών. Όμως η στιγμή της αποφυλάκισης ήρθε αρκετά γρήγορα. Τον Αύγουστο του 1979 ήταν πλέον ελεύθερος. Ορισμένοι συναγωνιστές του θα τον κατηγορήσουν για «ρουφιανιά». Υποστήριξαν δηλαδή ότι ο Μιχαλολιάκος ενήργησε ύπουλα και τους κατέδωσε στην αστυνομία και στην ΚΥΠ, προκειμένου «να σώσει το τομάρι του» και να πέσει «τα μαλακά». Ο ακροδεξιός Αριστοτέλης Καλέντζης που συνελήφθη το 1976, αναγκάστηκε να μείνει στη φυλακή 12 ολόκληρα χρόνια και όχι λίγους μήνες όπως ο Μιχαλολιάκος."
15 χρόνια στον Ρωμανό, 13 μήνες Στον Μιχαλολιάκο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (μέγας δημοκράτης)
ναι αλλα ο εν λόγω είναι πατριωτης (στα λόγια), όχι αναρχοάπλυτος αντιεξουσιαστής...
θα φέρω όλη τη λίστα του ΟΑΕΔ για να διαλέξεις!
Α...
...
+όσα
Δεν φτάνουν για όλους λέμε.
Μπερδεύτηκες, συμφώνησα με τον dimmie_72
dimmie_72
10/12/2014, 16:03
Συγκρατήσου, προβαίνεις σε άλμα λογικής!
o_gavros
10/12/2014, 16:29
Συγκρατήσου, προβαίνεις σε άλμα λογικής!
Μεα κουλπα για το λάθος.
Για την ταύτιση των λόγων σου με το Στοκο αβαβα ε;
Σε θιξαμε κατά τα αλλα...
dimmie_72
10/12/2014, 16:55
Μεα κουλπα για το λάθος.
Να σε προστατέψω πάω, μη γίνεις σαν και ...μένα.
Τώρα αφού επιμένεις να δεχτώ ότι είναι λάθος η πληροφόρηση μόνο που τα αδιάσειστα γεγονότα δείχνουν ότι ένας αστυνομικός ήταν τραυματίας. Και άντε (αφού ούτε και γω ούτε και συ ήμασταν εκεί) να ξαναδεχτώ ότι είναι προβοκάτσια η ανταλλαγή πυροβολισμών από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Το οπλοστάσιο όμως μισού Τάγματος που βρέθηκε στην κλούβα δεν είδα να το αμφισβητήσει κανείς.
Ατομικά τυφέκια, skorpion, χειροβομβίδες, πιστόλια....
Όλα αυτά με οδηγούν να συμπεράνω χωρίς άλματα λογικής ότι τα παιδιά του ένοπλου αντάρτικου ο μόνος λόγος που δεν τα χρησιμοποίησαν ήταν γιατί χέστηκαν επάνω τους.
Απεκτός κι αν τα πήγαιναν στο Βελεβεντό γιατί είχε και Λαϊκή εκείνη τη μέρα, νάχει να διαλέξει η νοικοκυρά κάτι εκτός απ τα ροδάκινα.
KAWAMANRIDER
10/12/2014, 17:10
Σε θέμα στο οποίο όπως όλοι μας μάθαμε, λύση λειτουργική υπήρχε, ΓΑΜΑΤΗ νίκη...
μα εγω δεν λεω για νικη , βρηκανε λυση γραφω , αλλα συμφωνησανε αυτο τονιζω , αρα γινεται , ειναι εφικτο , ποσες αλλες λειτουργικες λυσεις θα μπορουσαν να εχουν βρει για τοσα θεματα , αλλα στο αμην , στο παραπεντε , λιγο πριν πεθανει το παλικαρι , για ποσους αλλους συναθρωπους μας που εφυγαν απο την ζωη δεν μπορουσαν να βρουν μια γ@μημενη λειτουργικη λυση και να συμφωνησουν , πρεπει να ψοφισουμε ολοι για να συμφωνησουν ακομα και για τα πιο απλα πραγματα , πιο απλα απο το θεμα του Ρωμανου
ια ποσους αλλους συναθρωπους μας που εφυγαν απο την ζωη δεν μπορουσαν να βρουν μια γ@μημενη λειτουργικη λυση και να συμφωνησουν
Η λυση εχει βρεθει εδω και μερικα χρονια, και μαλιστα δια στοματος Αδωνη Γεωργιαδη (ο μονος βλακας πολιτικος που του ξεφευγουν χωρις καμια ντροπη) ο οποιος ειπε επι λεξη πριν λιγο καιρο "Ε τι να κανουμε στην κριση θα πεθανουν και καποιοι"
Προφανως η λυση για να γραφω εγω και εσυ στο μοτοτζιαρ εχει βρεθει (και απλα μπορει να φαντασιωνομαστε οσο μας παιρνει οτι δεν ειμαστε εμεις αυτοι οι καποιοι) .
Χαμενοι απο χερι ειμαστε κοριτσια,αλλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα απαισιοδοξο.
el_hymador
10/12/2014, 17:32
Στην ουσία των γραφόμενών σου συμφωνώ απόλυτα.
Το επικριτικό - ελιτίστικο ύφος σου (αν το ερμηνεύω σωστά), όμως είναι άσκοπο.
Kανένα ελιτίστικο ύφος, απλά ρεαλισμός. Ελιτίστικο και άσκοπο βρίσκω να τα συζητάμε από τη βολή του καναπέ και του σπιτιού μας.
Πάμε παρακάτω, βλέπω ότι πολλοί κάνετε αναφορά για το πως θα βιώνει ο Ρωμανός σε προσωπικό επίπεδο την όλη ιστορία. Μπορεί να είναι ευτυχής και ικανοποιημένος, δεν αντιλέγω αλλά αυτό είναι πραγματικά αδιάφορο επί της ουσίας. Η δραστηριοποίηση του στο συγκεκριμένο πεδίο υπό την σκέπη της συγκεκριμένης ιδεολογίας δεν γίνεται σε καμία περίπτωση για προσωπικούς λόγους αλλά για συλλογικούς. Δεν βάζεις βόμβα, παίρνεις όπλα και ληστεύεις τράπεζες επειδή έχεις προσωπικό πρόβλημα με την εξουσία αλλά γιατί θεωρείς ότι οι πράξεις σου: α) θα αποδεσμεύσουν τους καταπιεσμένους από το ζυγό του συστήματος β) θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.
Ο αναρχικός που παίρνει τα όπλα το κάνει για όλους. Αν τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του, πολύ εύκολα μπορεί να αποτραβηχθεί εκτός συστήματος και να μην συμμετάσχει σε αυτό που σιχαίνεται. Ελπίζω να είναι αντιληπτή η διαφορά.
o_gavros
10/12/2014, 17:34
Να σε προστατέψω πάω, μη γίνεις σαν και ...μένα.
Τώρα αφού επιμένεις να δεχτώ ότι είναι λάθος η πληροφόρηση μόνο που τα αδιάσειστα γεγονότα δείχνουν ότι ένας αστυνομικός ήταν τραυματίας. Και άντε (αφού ούτε και γω ούτε και συ ήμασταν εκεί) να ξαναδεχτώ ότι είναι προβοκάτσια η ανταλλαγή πυροβολισμών από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.
Το οπλοστάσιο όμως μισού Τάγματος που βρέθηκε στην κλούβα δεν είδα να το αμφισβητήσει κανείς.
Ατομικά τυφέκια, skorpion, χειροβομβίδες, πιστόλια....
Όλα αυτά με οδηγούν να συμπεράνω χωρίς άλματα λογικής ότι τα παιδιά του ένοπλου αντάρτικου ο μόνος λόγος που δεν τα χρησιμοποίησαν ήταν γιατί χέστηκαν επάνω τους.
Απεκτός κι αν τα πήγαιναν στο Βελεβεντό γιατί είχε και Λαϊκή εκείνη τη μέρα, νάχει να διαλέξει η νοικοκυρά κάτι εκτός απ τα ροδάκινα.
Είσαι παραπληροφορημένος φίλε επιμείνω δεν επιμείνω εγω, τουλάχιστον μην το παίζεις ψαγμένος.
Εγω δεν λέω τι ΝΟΜΙΖΩ πως έγινε.
Αναπαράγω τα λόγια του Εισαγγελέα (Πεπόνης νομίζω λεγόταν) στο απαλλακτικό πόρισμα του για τον Ρωμανό.
Αν κανεις τον κόπο και τα διαβάσεις (αναφέρθηκαν κι εδώ μέσα κάπου) θα δεις ότι ακυρώνουν το παπατζιλίκι που προσπαθείς ακόμα να περάσεις για άποψη.
Καλη συνέχεια λοιπόν και την επομενη διάλεγε καλύτερα τις πηγές της ενημέρωσης σου. Αν μη τι άλλο,μπορεί να αποτρέψουν το να εκτίθεσαι.
Kανένα ελιτίστικο ύφος, απλά ρεαλισμός. Ελιτίστικο και άσκοπο βρίσκω να τα συζητάμε από τη βολή του καναπέ και του σπιτιού μας.
Πάμε παρακάτω, βλέπω ότι πολλοί κάνετε αναφορά για το πως θα βιώνει ο Ρωμανός σε προσωπικό επίπεδο την όλη ιστορία. Μπορεί να είναι ευτυχής και ικανοποιημένος, δεν αντιλέγω αλλά αυτό είναι πραγματικά αδιάφορο επί της ουσίας. Η δραστηριοποίηση του στο συγκεκριμένο πεδίο υπό την σκέπη της συγκεκριμένης ιδεολογίας δεν γίνεται σε καμία περίπτωση για προσωπικούς λόγους αλλά για συλλογικούς. Δεν βάζεις βόμβα, παίρνεις όπλα και ληστεύεις τράπεζες επειδή έχεις προσωπικό πρόβλημα με την εξουσία αλλά γιατί θεωρείς ότι οι πράξεις σου: α) θα αποδεσμεύσουν τους καταπιεσμένους από το ζυγό του συστήματος β) θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.
Ο αναρχικός που παίρνει τα όπλα το κάνει για όλους. Αν τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του, πολύ εύκολα μπορεί να αποτραβηχθεί εκτός συστήματος και να μην συμμετάσχει σε αυτό που σιχαίνεται. Ελπίζω να είναι αντιληπτή η διαφορά.
Και παλι μπερδευεις τις δικες σου φαντασιωσεις με την κοινωνια.
Δεν λεω οτι δεν πρεπει να μην μιλαμε για την κοινωνια,εχει διαφορα.
Και στο τελευταιο,αυτος που αυτοπροσδιοριζεται ως αναρχικος,ξερει οτι αναρχια σημαινει να μιλας και να εκπροσωπεις ΜΟΝΟ τον εαυτο σου και κανεναν αλλο.
Η δημοσια συζητηση ειναι επιθυμητη (και θα πρεπει να ειναι) αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος.
Οπως δεν πηρε το καλασνικοφ για σενα,ετσι δεν εκανε απεργια πεινας και για σενα.
Το αν αυτος ο τροπος δρασης του ειναι μαλακια η οχι να το συζητησουμε,αλλα δεν μας αφορα εμας προσωπικα.
Ενα σχετικα ανθρωπιστικο κρατος στην τελικη, δεν θα ασχολουνταν καθολου με τους αναρχικους,μιας και δεν το αφορουν,ασχετα που οι απογονοι ταγματασφαλιτων που κυβερνουν το εχουν παρει προσωπικα να τους γαμησουν τα πρεκια.
Μην βαζεις τον εαυτο σου στην θεση οπου σκεφτεσαι αν ο Ρωμανος οτι κανει το κανει για το καλο σου η για το κακο σου.Αυτο το κανουν οι πολιτικοι οχι οι αναρχικοι (και ας αφησουμε καποια αναρχακια της αμστελ που με σιχαινονται εμενα και σενα πιο πολυ κι απ τ'αντερα τους)
ο μικρος σταματησε την απεργια και μιλησε για νικη της αναρχιας
καθε αγωνας ειναι σεβαστος και μπραβο του που δεν τα παραταει
ομως καλο ειναι να αγωνιζεσαι για κατι που παει την κοινωνια παραπερα και -γνωμη μου- η αναρχια δεν μας βγαζει απο τα σκατα που κολυμπαμε
ο μικρος σταματησε την απεργια και μιλησε για νικη της αναρχιας
καθε αγωνας ειναι σεβαστος και μπραβο του που δεν τα παραταει
ομως καλο ειναι να αγωνιζεσαι για κατι που παει την κοινωνια παραπερα και -γνωμη μου- η αναρχια δεν μας βγαζει απο τα σκατα που κολυμπαμε
Αρχιζω να νιωθω σαν παπας ρε γαμωτο...
Κανε κατι εσυ που θα παει ΕΣΕΝΑ καπου, και τον κοινωνικο σου κυκλο οποιος και αν ειναι αυτος.
Αν εχεικαποιο αντικτυπο στην κοινωνια,ισως και να προλαβεις να το μαθεις,αν και δεν.
Η κοινωνια δεν παει οπου την θελεις εσυ και εγω,ασε που αργει πολυ η πουτανα να παρει μπρος.
Μηπως κανουμε και συζητηση εδω για να παμε μποροστα την κοινωνια;Αμα ειναι ετσι να παρω πουλο.
el_hymador
10/12/2014, 18:16
Και παλι μπερδευεις τις δικες σου φαντασιωσεις με την κοινωνια.
Δεν λεω οτι δεν πρεπει να μην μιλαμε για την κοινωνια,εχει διαφορα.
Και στο τελευταιο,αυτος που αυτοπροσδιοριζεται ως αναρχικος,ξερει οτι αναρχια σημαινει να μιλας και να εκπροσωπεις ΜΟΝΟ τον εαυτο σου και κανεναν αλλο.
Η δημοσια συζητηση ειναι επιθυμητη (και θα πρεπει να ειναι) αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος.
Οπως δεν πηρε το καλασνικοφ για σενα,ετσι δεν εκανε απεργια πεινας και για σενα.
Το αν αυτος ο τροπος δρασης του ειναι μαλακια η οχι να το συζητησουμε,αλλα δεν μας αφορα εμας προσωπικα.
Ενα σχετικα ανθρωπιστικο κρατος στην τελικη, δεν θα ασχολουνταν καθολου με τους αναρχικους,μιας και δεν το αφορουν,ασχετα που οι απογονοι ταγματασφαλιτων που κυβερνουν το εχουν παρει προσωπικα να τους γαμησουν τα πρεκια.
Μην βαζεις τον εαυτο σου στην θεση οπου σκεφτεσαι αν ο Ρωμανος οτι κανει το κανει για το καλο σου η για το κακο σου.Αυτο το κανουν οι πολιτικοι οχι οι αναρχικοι (και ας αφησουμε καποια αναρχακια της αμστελ που με σιχαινονται εμενα και σενα πιο πολυ κι απ τ'αντερα τους)
Μα δεν όρισα τον εαυτό μου ως εκπρόσωπο τύπου του Ρωμανού, το τι σημαίνουν οι πράξεις του προσπάθησα να ερμηνεύσω. Ο Ρωμανός δε νομίζω να είχε προηγούμενα με την ΑΤΕ στο Βελβεντό Κοζάνης. Νομίζω επίσης ότι δεν είναι άκομψο και άσχετο να εξετάσουμε για την συγκεκριμένη περίπτωση και το από ποια οικογένεια προέρχεται, μόνο και μόνο για να αποκλείσουμε ορισμένες γεννεσιουργες αιτίες. Με λίγα λόγια άλλο πράγμα ο μικροομολογιούχος ή ο καταθέτης που έχασε την περιουσία του, ζώστηκε με φυσεκλίκια και έκανε μακελειό στο τοπικό τραπεζικό κατάστημα ή κρατική υπηρεσία και άλλο πράγμα ο Ρωμανός που στο υποκατάστημα της τράπεζας στου διαόλου τον κώλο έβλεπε μια απόφυση ενός πολύπλοκου συστήματος - εχθρού για το σύνολο του πόπολου.
dimmie_72
10/12/2014, 18:21
Αναπαράγω τα λόγια του Εισαγγελέα (Πεπόνης νομίζω λεγόταν) στο απαλλακτικό πόρισμα του για τον Ρωμανό.
και παραπληροφόρηση γαύρε; ;)
Εισαγγελική εισήγηση για αναγνώριση ελαφρυντικών ήταν και σε καμία περίπτωση απαλλαγή την οποία απέρριψε το δικαστήριο κυρίως εξαιτίας της επιμονής του ενόχου να μη μετανιώνει για τις πράξεις του .
The_Scientist
10/12/2014, 18:34
Μήπως αντί να κρίνουμε τι έκανε ο Ρωμανός να ασχοληθούμε με το τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας ?
Νομίζω επίσης ότι δεν είναι άκομψο και άσχετο να εξετάσουμε για την συγκεκριμένη περίπτωση και το από ποια οικογένεια προέρχεται, μόνο και μόνο για να αποκλείσουμε ορισμένες γεννεσιουργες αιτίες. Με λίγα λόγια άλλο πράγμα ο μικροομολογιούχος ή ο καταθέτης που έχασε την περιουσία του, ζώστηκε με φυσεκλίκια και έκανε μακελειό στο τοπικό τραπεζικό κατάστημα ή κρατική υπηρεσία και άλλο πράγμα ο Ρωμανός που στο υποκατάστημα της τράπεζας στου διαόλου τον κώλο έβλεπε μια απόφυση ενός πολύπλοκου συστήματος - εχθρού για το σύνολο του πόπολου.
Δεν λεω οτι ολα αυτα δεν παιζουν ρολο στο πως διαμορφωνουν καποιον,αλλα ενας ανθρωπος ειναι πολυ πιο πολυπλοκος απο τα σημεια-σταθμους στην ζωη του (απο τα λιγα που γνωριζουμε εμεις η υποπτευομαστε), αρα οτι και να λεμε ειναι καλλιγραφιες στον κωλο της μαιμους.
Σορι αλλα βλεπεις πολυ μονοδιαστατα τους ανθρωπους, /απελπισμενος καταθετης/παιδι με ψυχολογικα κουσουρια/κτλ.
Δηλαδη χυμαδορ το μονο που λειπει ειναι να παρουμε 2-3 πληροφοριες για σενα απο φιλους να σου φτιαξουμε και ενα προφιλ για να ξερουμε οτι απο δω και μπρος οτι και να λεει ο χυμαδορ το λεει ενας ταδε.:D
Οπως και να εχει ο τυπος αυτοπροσδιοριζεται σαν αναρχικος,η γραφη του και η σκεψη του ειναι τετοια,ασχετα αν μας αρεσει η οχι,εχω απο τη μια εχω καποια αισθητικα θεματακια με αυτο, αλλα απο την αλλη ειμαι αδιαφορος γενικοτερα.
Αν λοιπον καποιος εχει τα αρχιδια να παει κοντρα στο συστημα εμενα με αφορα,ειδικα αν αυτος ο καποιος ειναι ειλικρινης στις προθεσεις του στον βαθμο που μπορει εστω.
Και στην τελικη η τραπεζα ειναι οντως η χωματερη του πολιτικου συστηματος :D και χεστηκα αν κλαπει η καει ολοσχερως,αλλα καλασνικοφ δεν θα επαιρνα εγω προσωπικα.
Αυτος πηρε και το κοστος αυτης του της αποφασης ηταν δυσαναλογο του εγκληματος του.Εκει εστιαζω εγω.
menelaos46
10/12/2014, 21:18
Μάγκες λυπάμαι που θα σας πληγώσω αλλά χωρίς φαγητό ο άνθρωπος τόσο αντέχει 20 μέρες περίπου αλλά όπως έγραψα αυτό είναι μιά μικρή λεπτομέρεια....(κοινό μυστικό είναι ότι κατά την απεργία πείνας οι κρατούμενοι όλο και κάτι τρώνε)
Πάμε όμως στην ουσία του θέματος.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι γίνεται αντιληπτό ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται οτι πρέπει να εκπέμψει μήνυμα ελπιδας αλλά και υποχώρησης για να νικήσει η ζωή και όχι ο κυβερνητικος "ετσιθελισμος" και επεσήμανε ότι «αν με την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης η πολιτεία εγγυάται την ένταξη στη ρύθμιση για τον γεωεντοπισμό θα αποσύρουμε το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία και θα καλέσουμε το Νίκο Ρωμανό να σταματήσει την απεργία πείνας και να μην χαρίσει τη ζωή του».
Δική μου σκέψη... και ποιά είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα καλέσει τον Ρωμανό να μην χαρίσει τη ζωή του??? Μήπως είναι η επόμενη κυβέρνηση??? Μμμμ.......
Καθ'όλη τη διάρκεια αυτού του θέματος χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη και από το πληκτρολόγιο φαίνεται πως έχουν σοβαρές απόψεις όπως οι Tai, MG-Ktinos και μερικοί ακόμη που φαίνεται ότι έχουν σκεφτεί λίγο περισσότερο....
Των περισσότερων το μυαλό φτάνει δυστυχώς μέχρι το μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.... κλέψαν τα νερά οι μπάτσοι.... ή να γκουγκλάρετε πόσο αντέχει χωρίς φαί ένας άνθρωπος....
akis_trevor
10/12/2014, 21:38
328416
is back....
tsompanis
10/12/2014, 21:42
Αρχιζω να νιωθω σαν παπας ρε γαμωτο...
Κανε κατι εσυ που θα παει ΕΣΕΝΑ καπου, και τον κοινωνικο σου κυκλο οποιος και αν ειναι αυτος.
Αν εχεικαποιο αντικτυπο στην κοινωνια,ισως και να προλαβεις να το μαθεις,αν και δεν.
Η κοινωνια δεν παει οπου την θελεις εσυ και εγω,ασε που αργει πολυ η πουτανα να παρει μπρος.
Μηπως κανουμε και συζητηση εδω για να παμε μποροστα την κοινωνια;Αμα ειναι ετσι να παρω πουλο.
H κοινωνία αγαπητέ είναι πολύ μεγαλύτερη απο ότι νομίζεις.
Και ποιος σου είπε ότι έχει σβήσει ,για να πάρει μπρος?
Την ίδια ώρα που κάθεστε εδώ και το φιλοσοφείτε,κάποιοι άλλοι δημιουργούν,επενδύουν και βγάζουν χρήματα.
menelaos46
10/12/2014, 21:42
Ρε λέτε να ζητήσει κι ο Κασιδιάρης φοιτητική άδεια??????
Joyrider
10/12/2014, 21:50
Μάγκες λυπάμαι που θα σας πληγώσω αλλά χωρίς φαγητό ο άνθρωπος τόσο αντέχει 20 μέρες περίπου αλλά όπως έγραψα αυτό είναι μιά μικρή λεπτομέρεια....(κοινό μυστικό είναι ότι κατά την απεργία πείνας οι κρατούμενοι όλο και κάτι τρώνε)
Γούστο σας καπέλο σας να θέλετε να ρίχνετε λάσπη είτε λόγο οικονομικής κατάστασης της οικογένειας του, είτε κατά της αξιοπιστίας της ακεραιότητάς του, είτε κατά της αυθεντικότητας της ιδεολογίας του. Μειώστε τον όπως μπορείτε για να νιώσετε καλύτερα.
Αλλά κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά. Θες δεν θες. Κάποιοι δεν τα γκούγκλαραν αλλά τα διδάχθηκαν.
Εσύ τα ξέρεις όλα οπότε δεν υπάρχει νόημα αντιπαράθεσης. Έτσι αν θες κάτι πρόχειρο πάντως http://www.globallawyersandphysicians.org/storage/JAMA%20Hunger%20Strikes.pdf
Το 20 μέρες φαντάζομαι ισχύει ανεξαρτήτως του αρχικού βάρους, σύστασης σώματος, περιβαλοντικών συνθηκών, γενικότερης υγείας, ταυτόχρονων νοσημάτων και λοιπών λεπτομερειών; :lol:
Και ναι έπινε ζαχαρόνερο δεν το είχε κρύψει αν αυτό είναι το φαί που λες.
Την ίδια ώρα που κάθεστε εδώ και το φιλοσοφείτε,κάποιοι άλλοι δημιουργούν,επενδύουν και βγάζουν χρήματα.
Μαλλον δεν με καταλαβες.
Το μεγεθος και η πολυπλοκοτητα της κοινωνιας δεν εχει καμια σχεση με αυτο που λεω.
Δεν ειπα οχι εχει σβησει η κοινωνια για να παρει μπρος,ειρωνικα το ειπα εννοωντας αυτο που ειπα και πριν, οτι οι κοινωνιες δεν αλλαζουν με τον ρυθμο και στον βαθμο που θα θελαμε,
οποτε το να καθομαστε να συζηταμε για το πως η κοινωνια θα αλλαξει ειναι πρακτικα ανωφελο.
Για τους επενδυτας και τους δημιουργικους ανθρωπους, μπραβο τους καλα κανουν και εις ανωτερα,ας ειναι αυτοι διπλα γαμιστεροι και για μενα που καθομαι εδω
και λεω μαλακιες.
Και σχετικο/ασχετο, αμα κανεις εχει τιποτα γαμιστερες ιδεες για να βαλουμε μπρος καμια start-up,ετσι για να καθαρισουμε λιγο γρηγορο νομιμο και ηθικο χρημα, ας σφυριξει και απο δω μια.
menelaos46
10/12/2014, 21:54
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε.... η κοινωνία είναι άδικη! Άσε που αν βγεις έξω μπορεί να σε πυροβολήσει κανένας μπάτσος....
Πάμε όμως στην ουσία του θέματος.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι γίνεται αντιληπτό ότι η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται οτι πρέπει να εκπέμψει μήνυμα ελπιδας αλλά και υποχώρησης για να νικήσει η ζωή και όχι ο κυβερνητικος "ετσιθελισμος" και επεσήμανε ότι «αν με την τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης η πολιτεία εγγυάται την ένταξη στη ρύθμιση για τον γεωεντοπισμό θα αποσύρουμε το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία και θα καλέσουμε το Νίκο Ρωμανό να σταματήσει την απεργία πείνας και να μην χαρίσει τη ζωή του».
Δική μου σκέψη... και ποιά είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα καλέσει τον Ρωμανό να μην χαρίσει τη ζωή του??? Μήπως είναι η επόμενη κυβέρνηση??? Μμμμ.......
Α αυτη ηταν η ουσια του θεματος,σορι θα μου διεφυγε εμενα προσωπικα που χεστηκα τι λεει και τι κανει η Κωνσταντοπουλου.
Και ο Ρωμανος "πρακτορας" του Συριζα τελικα...
Γαμωτο παλι πιαστηκαμε κοροιδα,ειδες δεν μπορεσαμε να δουμε τοσο μπροστα.
menelaos46
10/12/2014, 22:04
Γούστο σας καπέλο σας να θέλετε να ρίχνετε λάσπη είτε λόγο οικονομικής κατάστασης της οικογένειας του, είτε κατά της αξιοπιστίας της ακεραιότητάς του, είτε κατά της αυθεντικότητας της ιδεολογίας του. Μειώστε τον όπως μπορείτε για να νιώσετε καλύτερα.
Αλλά κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά. Θες δεν θες. Κάποιοι δεν τα γκούγκλαραν αλλά τα διδάχθηκαν.
Εσύ τα ξέρεις όλα οπότε δεν υπάρχει νόημα αντιπαράθεσης. Έτσι αν θες κάτι πρόχειρο πάντως http://www.globallawyersandphysicians.org/storage/JAMA%20Hunger%20Strikes.pdf
Το 20 μέρες φαντάζομαι ισχύει ανεξαρτήτως του αρχικού βάρους, σύστασης σώματος, περιβαλοντικών συνθηκών, γενικότερης υγείας, ταυτόχρονων νοσημάτων και λοιπών λεπτομερειών; :lol:
Και ναι έπινε ζαχαρόνερο δεν το είχε κρύψει αν αυτό είναι το φαί που λες.
Συνεχίζεις εσύ έτσι???? Μετά τις 20 μέρες τα πράγματα γίνονται σοβαρά, μετά τις 30 (όχι απαραίτητα ίσως και πριν) πεθαίνεις (νοητικά, και σωματικά τέλος) ... αυτά χωρίς ζαχαρόνερα και ιστορίες... ούτε πολυβιταμίνες... ούτε τίποτα, ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ (το γράφω αυτό γιατί αυτό φαντάζονται οι περισσότεροι όταν διαβάζουν απεργία πείνας). Εργασία σου είναι, ξαναδιάβασέ την αν θέλεις λέει συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ γνωρίζω πως γίνονται οι απεργίες πείνας και γι'αυτό έχω ασχοληθεί, ρωτήσει και διαβάσει αρκετά.... (αν θες συνεχίζουμε να διαφωνούμε και γι'αυτό, άλλωστε είναι το μόνο που κάνω με μερικούς διαφωνώ για μαλακίες)
Υ.Γ. Το άλλο που έγραψα δε σου προκάλεσε καθόλου την περιέργεια??? Αυτό με τη δήλωση της Κωνσταντοπούλου???
menelaos46
10/12/2014, 22:07
Μήπως αντί να κρίνουμε τι έκανε ο Ρωμανός να ασχοληθούμε με το τι μπορεί να κάνει ο καθένας μας ?
Παραδόξως έγραψες πολύ σωστά λόγια...!!!! :beer::beer::beer:
HolyDiver
10/12/2014, 22:08
Συνεχίζεις εσύ έτσι???? Μετά τις 20 μέρες τα πράγματα γίνονται σοβαρά, μετά τις 30 (όχι απαραίτητα ίσως και πριν) πεθαίνεις (νοητικά, και σωματικά τέλος) ... αυτά χωρίς ζαχαρόνερα και ιστορίες... ούτε πολυβιταμίνες... ούτε τίποτα, ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ (το γράφω αυτό γιατί αυτό φαντάζονται οι περισσότεροι όταν διαβάζουν απεργία πείνας). Εργασία σου είναι, ξαναδιάβασέ την αν θέλεις λέει συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ γνωρίζω πως γίνονται οι απεργίες πείνας και γι'αυτό έχω ασχοληθεί, ρωτήσει και διαβάσει αρκετά.... (αν θες συνεχίζουμε να διαφωνούμε και γι'αυτό, άλλωστε είναι το μόνο που κάνω με μερικούς διαφωνώ για μαλακίες)
Υ.Γ. Το άλλο που έγραψα δε σου προκάλεσε καθόλου την περιέργεια??? Αυτό με τη δήλωση της Κωνσταντοπούλου???
Αποφάσισε ρε φίλε, 20 ημερες αντέχει ή 30+ ?. το google μου μέσα.
menelaos46
10/12/2014, 22:08
Α αυτη ηταν η ουσια του θεματος,σορι θα μου διεφυγε εμενα προσωπικα που χεστηκα τι λεει και τι κανει η Κωνσταντοπουλου.
Και ο Ρωμανος "πρακτορας" του Συριζα τελικα...
Γαμωτο παλι πιαστηκαμε κοροιδα,ειδες δεν μπορεσαμε να δουμε τοσο μπροστα.
Κι εγώ χέστηκα τι λέει η Κωνσταντοπούλου αλλά αυτή θα μας κυβερνήσει. "Πράκτορας"??? ....δεν ξέρω "Θύμα"??? ....δεν ξέρω θα δείξει το πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Ελπίζω όχι δολοφόνος......
tzimidis
10/12/2014, 22:09
Ρε λέτε να ζητήσει κι ο Κασιδιάρης φοιτητική άδεια??????
αυτό θα μας το πεις εσύ
άλλωστε είναι το μόνο που κάνω με μερικούς διαφωνώ για μαλακίες
εδώ που τα λέμε .....και αντίστροφα πολλοί εδώ μέσα διαφωνούν μαζί σου για μαλακίες.........
Τίποτα δεν τέλειωσε...
328419
Joyrider
10/12/2014, 22:14
Αυτό είναι κάτι πολύ πρόχειρο και πολύ απλό που έπεσα πάνω του ψάχνοντας για την ηθική της υποχρεωτικής σίτισης αλλά τέσπα.
Δεν καταλαβαίνεις ότι αυθαίρετα ένα ξερό νούμερο δεν λέει τίποτα. Το έκανες και 30 τώρα.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω τίποτα όχι. Εικασίες μπορούμε να κάνουμε πολλές. Αμερικάνοι, μασόνοι, ελοχίμ ότι μου πεις σε πιστεύω.
Πρόσθεσε και το πολιτικός αναλυτής στο βιογραφικό σου.
Κι εγώ χέστηκα τι λέει η Κωνσταντοπούλου αλλά αυτή θα μας κυβερνήσει. "Πράκτορας"??? ....δεν ξέρω "Θύμα"??? ....δεν ξέρω θα δείξει το πως θα εξελιχθεί στο μέλλον. Ελπίζω όχι δολοφόνος......
Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι το να κρινεις τα παντα εκ του αποτελεσματος ειναι το α και το ω της συνωμοσιολογιας;
Ειλικρινα το αν η κατασταση θα χρησιμοποιηθει για πολιτικες σκοπιμοτητες εχει καποια σημασια και μου διαφευγει;
Ο Κασιδιαρης αν παει φυλακη οπως λες δεν θα ηταν λογικο να υπερψηφισει την χθεσινη τροπολογια; :D
Μαλακια του, δεν ειδε πολυ μπροστα.
Μλκ μου αν ολη η συζητηση δεν ηταν καπως...disturbing...θα ειχε πολυ πλακα τελικα.
menelaos46
10/12/2014, 22:19
Αυτό είναι κάτι πολύ πρόχειρο και πολύ απλό που έπεσα πάνω του ψάχνοντας για την ηθική της υποχρεωτικής σίτισης αλλά τέσπα.
Δεν καταλαβαίνεις ότι αυθαίρετα ένα ξερό νούμερο δεν λέει τίποτα. Το έκανες και 30 τώρα.
Για τα υπόλοιπα δεν έχω να σχολιάσω τίποτα όχι. Εικασίες μπορούμε να κάνουμε πολλές. Αμερικάνοι, μασόνοι, ελοχίμ ότι μου πεις σε πιστεύω.
Μπορεί και στις 15....
HolyDiver
10/12/2014, 22:25
1,500,000 καθόμαστε και είμαστε άνεργοι γιατί δεν είμαστε δημιουργικοί επενδυτές να βγάλουμε χρήματα. Ξέρω, ξέρω ... άμα θες να εργαστείς θα βρεις δουλειά παλιοτεμπέλη
menelaos46
10/12/2014, 22:26
Σου εχει περασει απο το μυαλο οτι το να κρινεις τα παντα εκ του αποτελεσματος ειναι το α και το ω της συνωμοσιολογιας;
Ειλικρινα το αν η κατασταση θα χρησιμοποιηθει για πολιτικες σκοπιμοτητες εχει καποια σημασια και μου διαφευγει;
Ο Κασιδιαρης αν παει φυλακη οπως λες δεν θα ηταν λογικο να υπερψηφισει την χθεσινη τροπολογια; :D
Μαλακια του, δεν ειδε πολυ μπροστα.
Μλκ μου αν ολη η συζητηση δεν ηταν καπως...disturbing...θα ειχε πολυ πλακα τελικα.
Δεν πιστεύω στις συνωμοσιολογίες :D . Το αν η κατάσταση χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες είναι ο λόγος που πήρε το θέμα δημοσιότητα και κάνει φανερό τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που μας κυβερνάνε και θα μας κυβερνήσουν. Οπότε ναι, νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία να το παρατηρούμε γιατί έχουμε τη δύναμη να μη μας κυβερνήσουν....
RaGe_Raptor
10/12/2014, 22:30
Δεν πιστεύω στις συνωμοσιολογίες :D . Το αν η κατάσταση χρησιμοποιηθεί για πολιτικές σκοπιμότητες είναι ο λόγος που πήρε το θέμα δημοσιότητα και κάνει φανερό τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων που μας κυβερνάνε και θα μας κυβερνήσουν. Οπότε ναι, νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία να το παρατηρούμε γιατί έχουμε τη δύναμη να μη μας κυβερνήσουν....
καμία δύναμη δεν έχουμε ... γιατί δεν έχουμε μνήμη...όποιος τάζει κυβερνάει... άλλωστε είναι γνωστό πως λεφτά υπάρχουν:tooth:
Ναι αλλα πολυ βολικα ξεχνας οτι εμεις κανουμε μια συζητηση,εστω και με αφορμη την δημοσιογραφικη ατζεντα, αλλα μεσω της συζητησης αυτης εχουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ξεφυγουμε απο αυτη, αλλαζοντας την ιδια την δημοσια συζητηση.
Καλα οχι ολοι.
menelaos46
10/12/2014, 22:42
Δεν μιλάω για εικασίες... σου λέω λοιπόν ότι η Κωνσταντοπούλου ασχολείται με τον Ρωμανό για να πάρει ψηφαλάκια και ο Σαμαράς για να μη χάσει ψηφαλάκια.
Δεν μιλάω για εικασίες... σου λέω λοιπόν ότι η Κωνσταντοπούλου ασχολείται με τον Ρωμανό για να πάρει ψηφαλάκια και ο Σαμαράς για να μη χάσει ψηφαλάκια.
Α ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! Παλι καλα που εισαι εσυ και τα εξηγεις.Καλα ο αλλος ειναι γνωστος μπαμπεσης.
menelaos46
10/12/2014, 23:17
Ναι αλλα πολυ βολικα ξεχνας οτι εμεις κανουμε μια συζητηση,εστω και με αφορμη την δημοσιογραφικη ατζεντα, αλλα μεσω της συζητησης αυτης εχουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ξεφυγουμε απο αυτη, αλλαζοντας την ιδια την δημοσια συζητηση.
Καλα οχι ολοι.
Δεν ξεχνάω κάτι, αντιθέτως αυτό που νομίζεις ότι ξεχνάω είναι αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω και αυτό που μας κρατάει ως κοινωνία τόσο πίσω. Αν ανατρέξεις πίσω όλες αυτές τις σελίδες θα διαπιστώσεις πως είναι οι περισσότεροι παγιδευμένοι στις σκέψεις που έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους ως σωστές. Για παράδειγμα με το βίντεο με τα μπουκάλια εγώ έδωσα δύο οπτικές γωνίες και το κοινό απέκλεισε αμέσως τη μία από τις δύο αναλόγως του τι ήδη πιστεύει ενώ είναι και οι δύο το ίδιο πιθανές. Είναι τραγικό να έχουμε το μυαλό μας φυλακισμένο και να το κάνουμε μόνοι μας. Ελάχιστοι σκέφτονται και βλέπουν τα θέματα αμερόληπτα. Με τον ίδιο τρόπο οι μεν απέκλεισαν τον Ρωμανό ως τρομοκράτη και οι δε δοξάζουν ως επαναστάτη. ΔΕΝ έχουμε λοιπόν την ελευθερία να ξεφύγουμε από αυτή και να αλλάξουμε την ίδια τη δημόσια συζήτηση καθώς μόνοι μας φυλακίζουμε τον εαυτό μας πίσω από απόψεις και ταμπέλες (αριστερός-δεξιός... κλπ κλπ). Αν την είχαμε θα ήμασταν πραγματικά "αναρχικοί" και αυτό θα ήταν πίστεψέ με τόσο ωραίο....
skylaros
11/12/2014, 00:57
https://www.youtube.com/watch?v=qqwhYDBQn_w
SHOOTER045
11/12/2014, 01:20
Και έχουν κάτι ματσούκια τα παλιόπαιδα.....
328428
ΝΑΑΑΑΑΑΑ..... ( με το συμπάθιο)
skylaros
11/12/2014, 01:34
Προσπαθούν να καλύψουν το έλλειμμα ανάμεσα στα πόδια τους ! Ότι του λείπει του καθενός !!!
SHOOTER045
11/12/2014, 06:39
Δουλειά να γίνεται
KAWAMANRIDER
11/12/2014, 07:53
Δεν ξεχνάω κάτι, αντιθέτως αυτό που νομίζεις ότι ξεχνάω είναι αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω και αυτό που μας κρατάει ως κοινωνία τόσο πίσω. Αν ανατρέξεις πίσω όλες αυτές τις σελίδες θα διαπιστώσεις πως είναι οι περισσότεροι παγιδευμένοι στις σκέψεις που έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους ως σωστές. Για παράδειγμα με το βίντεο με τα μπουκάλια εγώ έδωσα δύο οπτικές γωνίες και το κοινό απέκλεισε αμέσως τη μία από τις δύο αναλόγως του τι ήδη πιστεύει ενώ είναι και οι δύο το ίδιο πιθανές. Είναι τραγικό να έχουμε το μυαλό μας φυλακισμένο και να το κάνουμε μόνοι μας. Ελάχιστοι σκέφτονται και βλέπουν τα θέματα αμερόληπτα. Με τον ίδιο τρόπο οι μεν απέκλεισαν τον Ρωμανό ως τρομοκράτη και οι δε δοξάζουν ως επαναστάτη. ΔΕΝ έχουμε λοιπόν την ελευθερία να ξεφύγουμε από αυτή και να αλλάξουμε την ίδια τη δημόσια συζήτηση καθώς μόνοι μας φυλακίζουμε τον εαυτό μας πίσω από απόψεις και ταμπέλες (αριστερός-δεξιός... κλπ κλπ). Αν την είχαμε θα ήμασταν πραγματικά "αναρχικοί" και αυτό θα ήταν πίστεψέ με τόσο ωραίο....
συμφορουμιτη εχεις τσουβαλιασει ολους που συμμετεχουν στην συζητηση , ασχετως αν συμφωνω με καποιους ή οχι , ειλικρινα δεν ξερω αν καταλαβαινεις αυτα που γραφονται και επιπλεον απαντας για ολα ακομα και αν δεν εχεις τις ειδικες γνωσεις ή την βιωματικη εμπειρια που χρειαζεται και για να μην στραβωσεις θα σου πω οτι νωριτερα - σβηστηκε το ποστ μου - ημουν του εναντιον να δεχτεις προσωπικους χαρακτηρισμους κατα τα αλλα κουβεντα κανουμε :a10:
blackrose
11/12/2014, 10:18
Γέλιο μέχρι δακρύων. https://twitter.com/hashtag/iptamenoi_anarxikoi?src=hash
328259
και με μουσικη επενδυση.....χαχαχαχα! :beer: https://www.youtube.com/watch?v=DwcwDmvGaX0#t=85
blackrose
11/12/2014, 10:48
Ολο κακίες ειναι ο κόσμος
328122
https://www.youtube.com/watch?v=cF5YWeowo-8&list=TLgh2TYah9D2k
menelaos46
11/12/2014, 12:04
συμφορουμιτη εχεις τσουβαλιασει ολους που συμμετεχουν στην συζητηση , ασχετως αν συμφωνω με καποιους ή οχι , ειλικρινα δεν ξερω αν καταλαβαινεις αυτα που γραφονται και επιπλεον απαντας για ολα ακομα και αν δεν εχεις τις ειδικες γνωσεις ή την βιωματικη εμπειρια που χρειαζεται και για να μην στραβωσεις θα σου πω οτι νωριτερα - σβηστηκε το ποστ μου - ημουν του εναντιον να δεχτεις προσωπικους χαρακτηρισμους κατα τα αλλα κουβεντα κανουμε :a10:
Δεν έχω τσουβαλιάσει όλους... αλλά πολλούς. Να είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω αυτά που γράφονται και σε όσα απαντάω υπάρχει λόγος. Δε με πειράζει να δεχτώ προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Οι περισσότεροι όπως έγραψα και νωρίτερα δεν έχουν σκεφτεί πέρα από το "οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη". Αυτό το παραμύθι τους αρέσει. :wave2:
o_gavros
11/12/2014, 12:12
Μετά τα κεφάλια, η ελληνική αστυνομία θα μας ανοίξει και τα μάτια!
πειτε κι ενα ευχαριστω ρε αγνωμονες αθρώποι
SHOOTER045
11/12/2014, 12:36
Αυτό ξέρουν,αυτό λενε κάποιοι.
Στο επόμενο μάθημα θα μάθουν άλλο ποιηματάκι...
Σαν τούς άλλους που πάνε στα γήπεδα, και επί 90+ λεπτά φωνάζουν και βρίζουν, και στο τέλος δεν ξέρουν ποίος κέρδισε.
skylaros
11/12/2014, 12:49
ok ΑΛΛΑ γιατί λέμε ότι λέμε μερικοί; γιατί δε βολευόμαστε στο να λέμε πως εντάξει μωρέ υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά συνήθως είναι Ok παιδιά στην αστυνομία, τη δουλειά τους κάνουν και προσπαθούν να βοηθήσουν. Απλά μια λογική ερμηνεία δώστε ρε παιδάκι μου όχι κάτι πολύ ψαγμένο και χωρίς τρελά άλματα σκέψης.
menelaos46
11/12/2014, 12:57
ok ΑΛΛΑ γιατί λέμε ότι λέμε μερικοί; γιατί δε βολευόμαστε στο να λέμε πως εντάξει μωρέ υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά συνήθως είναι Ok παιδιά στην αστυνομία, τη δουλειά τους κάνουν και προσπαθούν να βοηθήσουν. Απλά μια λογική ερμηνεία δώστε ρε παιδάκι μου όχι κάτι πολύ ψαγμένο και χωρίς τρελά άλματα σκέψης.
Μα αυτό είναι πολύ απλό, γιατί οι περισσότεροι δε μπορείτε να κατανοήσετε πως λειτουργεί το σύστημα, δεν έχετε γνώση της νομοθεσίας, του τρόπου λειτουργίας των υπηρεσιών, και υπάρχει και μία εμπάθεια στην ελληνική κοινωνία όπως επίσης είναι και "μαγκιά" να δηλώνεις αντιστασιακός. Οι περισσότεροι άνθρωποι βολεύονται στις απλές εξηγήσεις και αρνούνται να εμβαθύνουν στο τι "μπορεί" να συμβαίνει και κυρίως στο "γιατί" μπορεί να συμβαίνει. Και πάνω απ'όλα οι περισσότεροι αρνούνται πεισματικά να καταλογήσουν άδικο στον εαυτό τους.... να κοιτάξουν στον καθρέφτη που έλεγα.:wave2:
akis_trevor
11/12/2014, 13:18
Ειπε ο θρυλος της μετριοφροσυνης και αυτοκριτικης...
tzimidis
11/12/2014, 13:24
.... να κοιτάξουν στον καθρέφτη που έλεγα.:wave2:
Les kai to poiimataki ,kathrefti kathreftaki mou, poios einai o pio badass klp klp ???
KAWAMANRIDER
11/12/2014, 13:26
Μα αυτό είναι πολύ απλό, γιατί οι περισσότεροι δε μπορείτε να κατανοήσετε πως λειτουργεί το σύστημα, δεν έχετε γνώση της νομοθεσίας, του τρόπου λειτουργίας των υπηρεσιών, και υπάρχει και μία εμπάθεια στην ελληνική κοινωνία όπως επίσης είναι και "μαγκιά" να δηλώνεις αντιστασιακός. Οι περισσότεροι άνθρωποι βολεύονται στις απλές εξηγήσεις και αρνούνται να εμβαθύνουν στο τι "μπορεί" να συμβαίνει και κυρίως στο "γιατί" μπορεί να συμβαίνει. Και πάνω απ'όλα οι περισσότεροι αρνούνται πεισματικά να καταλογήσουν άδικο στον εαυτό τους.... να κοιτάξουν στον καθρέφτη που έλεγα.:wave2:
συγνωμη μεχρι τωρα υποστηριζεις ενα συστημα που νομοθετει παραβιαζοντας το συνταγμα και τα δικαιωματα που προστατευονται απο το συνταγμα αυτο , το συστημα οπως το ονομαζεις σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει εχει παραβιασει καθε αντιληψη περι προστασιας του ανθρωπου και του πολιτη , τα νομοθετηματα δε , το ενα μετα το αλλο ξυλωνουν το συνταγμα και την ουσια της υπαρξης του σε αυτη την ιστορικη στιγμη που ζουμε ,
επισης εμπαθεια προφανως εχεις εσυ πολυ μεγαλη σε οτιδηποτε ειναι εξω απο την λογικη σου γιατι θεωρεις οτι η κριση απο ελευθερους ανθρωπους που οι ιδιοι ειναι μελη της κοινωνιας και διαμορφωνουν την κοινωνια αυτη , ειναι εμπαθεια , τι να πω , παρεμεινε να υποστηριζεις λοιπον την παρανοια της πλαστης νομιμοτητας που εχεις στο μυαλο σου και να ταυτιζεις και οσους σωστους υπηρετουν στην αστυνομια με τις απανθρωπες χοιροκεφαλες που απλα φορουν την ιδια στολη γιατι με την επιχειρηματολογια σου τελικα δυστυχως αυτο κανεις ,
καλο θα ειναι να αρχισεις να τα βλεπεις αλλιως τα πραγματα , δεν νομιζω οτι μπορω να γραψω κατι αλλο
menelaos46
11/12/2014, 13:34
συγνωμη μεχρι τωρα υποστηριζεις ενα συστημα που νομοθετει παραβιαζοντας το συνταγμα και τα δικαιωματα που προστατευονται απο το συνταγμα αυτο , το συστημα οπως το ονομαζεις σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει εχει παραβιασει καθε αντιληψη περι προστασιας του ανθρωπου και του πολιτη , τα νομοθετηματα δε , το ενα μετα το αλλο ξυλωνουν το συνταγμα και την ουσια της υπαρξης του σε αυτη την ιστορικη στιγμη που ζουμε ,
επισης εμπαθεια προφανως εχεις εσυ πολυ μεγαλη σε οτιδηποτε ειναι εξω απο την λογικη σου γιατι θεωρεις οτι η κριση απο ελευθερους ανθρωπους που οι ιδιοι ειναι μελη της κοινωνιας και διαμορφωνουν την κοινωνια αυτη , ειναι εμπαθεια , τι να πω , παρεμεινε να υποστηριζεις λοιπον την παρανοια της πλαστης νομιμοτητας που εχεις στο μυαλο σου και να ταυτιζεις και οσους σωστους υπηρετουν στην αστυνομια με τις απανθρωπες χοιροκεφαλες που απλα φορουν την ιδια στολη γιατι με την επιχειρηματολογια σου τελικα δυστυχως αυτο κανεις ,
καλο θα ειναι να αρχισεις να τα βλεπεις αλλιως τα πραγματα , δεν νομιζω οτι μπορω να γραψω κατι αλλο
Θα σου απαντήσω με ένα πολύ απλό τρίγωνο. Η αστυνομία ελέγχει τους πολίτες- Οι πολίτες ελέγχουν το κράτος -Το κράτος ελέγχει την αστυνομία. Όταν θεωρείς ότι το κράτος καταστρατηγεί τα δικαιώματα των πολιτών δεν φταίει η αστυνομία αλλά οι πολίτες. Και λυπάμαι που στο λέω αν δε μπορείς να το δεις αλλά οι περισσότεροι συμπολίτες σου (πλειοψηφία) βολεύονται με αυτό το κράτος (αν όχι τώρα τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια) και η πλειοψηφία είναι αυτή που κερδίζει στη δημοκρατία. Πες μου τώρα που έχω άδικο σε αυτό και τι είναι αυτό που έχω κατασκευάσει στο μυαλό μου??????
akis_trevor
11/12/2014, 13:41
Η αστυνομία ελέγχει τους πολίτες- Οι πολίτες ελέγχουν το κράτος -Το κράτος ελέγχει την αστυνομία.
:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:
KAWAMANRIDER
11/12/2014, 13:54
Θα σου απαντήσω με ένα πολύ απλό τρίγωνο. Η αστυνομία ελέγχει τους πολίτες- Οι πολίτες ελέγχουν το κράτος -Το κράτος ελέγχει την αστυνομία. Όταν θεωρείς ότι το κράτος καταστρατηγεί τα δικαιώματα των πολιτών δεν φταίει η αστυνομία αλλά οι πολίτες. Και λυπάμαι που στο λέω αν δε μπορείς να το δεις αλλά οι περισσότεροι συμπολίτες σου (πλειοψηφία) βολεύονται με αυτό το κράτος (αν όχι τώρα τουλάχιστον τα τελευταία 30 χρόνια) και η πλειοψηφία είναι αυτή που κερδίζει στη δημοκρατία. Πες μου τώρα που έχω άδικο σε αυτό και τι είναι αυτό που έχω κατασκευάσει στο μυαλό μου??????
αυτην την στιγμη γινεται προσπαθεια να τρομοκρατηθει ο λαος , στις πορειες , με νομους , με καναλια , μεσα στον χωρο εργασιας , παντου κυριαρχει ο φοβος και πιστεψε με η τρομοκρατια και ο φοβος ειναι απο μονο του ενα πολυ καλο μεσο καταστολης και εξαναγκασμου , αυτο ομως δεν σημαινει οτι και οσοι φοβονται απαραιτητα βολευονται , αυτο συμβαινει αυτην την στιγμη , νομιζω οτι και να σου γραψω δεν προκειται να βρει ανταποκριση
menelaos46
11/12/2014, 14:01
αυτην την στιγμη γινεται προσπαθεια να τρομοκρατηθει ο λαος , στις πορειες , με νομους , με καναλια , μεσα στον χωρο εργασιας , παντου κυριαρχει ο φοβος και πιστεψε με η τρομοκρατια και ο φοβος ειναι απο μονο του ενα πολυ καλο μεσο καταστολης και εξαναγκασμου , αυτο ομως δεν σημαινει οτι και οσοι φοβονται απαραιτητα βολευονται , αυτο συμβαινει αυτην την στιγμη , νομιζω οτι και να σου γραψω δεν προκειται να βρει ανταποκριση
Ναι, το καταλαβαίνω αυτό ότι τα μέσα που ενδεχομένως να χρησιμοποιεί όποιος είναι στην εξουσία δεν είναι και τα πιο καθαρά αλλά αυτό είναι κάτι που ένας ελεύθερος νους θα έχει πάντα απέναντί του ( ο φόβος, η παραπλάνηση, η προβοκάτσια π.χ. κάθε μέρα παίζουν ότι θα χρεοκοπήσουμε) και αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι και σκεπτόμενοι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες τακτικές έχοντας δική μας κρίση.
Νομίζω πως παρ'όλα αυτά πολύ περισσότεροι είναι αυτοί που βολεύονται σε σύγκριση με αυτούς που τρομοκρατούνται.
tzimidis
11/12/2014, 14:36
Θα σου απαντήσω με ένα πολύ απλό τρίγωνο. Η αστυνομία ελέγχει τους πολίτες- Οι πολίτες ελέγχουν το κράτος -Το κράτος ελέγχει την αστυνομία.
Trigona kalanta.ok.
Me liga logia oi polites dernoun tous polites. Ok.
pos leme den ton xtypisa ego, aytos epese pano sti grothia mou.
The_Scientist
11/12/2014, 14:42
Θα σου απαντήσω με ένα πολύ απλό τρίγωνο. Η αστυνομία ελέγχει τους πολίτες- Οι πολίτες ελέγχουν το κράτος -Το κράτος ελέγχει την αστυνομία. Όταν θεωρείς ότι το κράτος καταστρατηγεί τα δικαιώματα των πολιτών δεν φταίει η αστυνομία αλλά οι πολίτες...
Ρε Μένιο ειλικρινά με έχεις μπερδέψει.
Σε αυτό το thread έχεις γράψει απίστευτες π@π@ριές, αλλά λες και μερικά πολύ σωστά.
Στο παραπάνω ας πουμε εγώ συμφωνώ θεωρητικά. Πάμε όμως ένα βήμα πιο πέρα να δούμε πρακτικά τι γίνεται...
'Οταν λες οι πολίτες ελέγχουν το κράτος, προφανώς θεωρείς μόνο στις εκλογές ?
Δηλαδή ΟΚ τους ψηφίσαμε, τώρα θα τους ξαναελέγξουμε σε 4 χρόνια πάλι ?
Και αν σε αυτά τα 4 χρόνια μας ξεκωλι@ζουν ? Θα κάνουμε υπομονή ?
Σε σοβαρές, δημοκρατικές χώρες αυτά έχουν λυθεί ΕΥΚΟΛΑ.
Όταν σκάει ένα σοβαρό θέμα ξέρεις τι κάνουν οι μάγκες ? ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και αποφασίζει κατ'ευθείαν ο λαός.
Εγώ θυμάμαι πχ όταν ο Αναν έκανε σχέδια για την Κύπρο, όλη η Ευρώπη (και η δική μας κυβέρνηση) πρότεινε στην Κύπρο να δεχτούν τη λύση Αναν.
Ο μάγκας ο Κύπριος πρόεδρος όμως θα θυμάσαι τι έκανε... Δημοψήφισμα και ο λαός έδωσε την απάντησή του...
Πάμε στα δικά μας τώρα... Πότε έγινε τελευταία φορά δημοψήφισμα στην Ελλάδα μου θυμίζεις ?
Επίσης πως θα ελέγξουν οι πολίτες αυτό το κράτος ?
Cpt. Haddock
11/12/2014, 14:53
Να θυμίσω απλα οτι η τελευταία φορά που οι εκλογές έγιναν στη λήξη της τετραετίας ηταν το 2004 και πιο πριν το 1989.
The_Scientist
11/12/2014, 14:54
Να θυμίσω απλα οτι η τελευταία φορά που οι εκλογές έγιναν στη λήξη της τετραετίας ηταν το 2004 και πιο πριν το 1989.
που σημαίνει ?
Billymuse
11/12/2014, 14:58
Λογικό δεν λήστεψαν καμια τράπεζα..
http://www.zougla.gr/greece/article/elef8eri-i-silif8entes-gia-kikloma-diakinisis-narkotikon
MG-KTiNoS
11/12/2014, 15:00
Στο παραπάνω ας πουμε εγώ συμφωνώ θεωρητικά. Πάμε όμως ένα βήμα πιο πέρα να δούμε πρακτικά τι γίνεται...
'Οταν λες οι πολίτες ελέγχουν το κράτος, προφανώς θεωρείς μόνο στις εκλογές ?
Δηλαδή ΟΚ τους ψηφίσαμε, τώρα θα τους ξαναελέγξουμε σε 4 χρόνια πάλι ?
Και αν σε αυτά τα 4 χρόνια μας ξεκωλι@ζουν ? Θα κάνουμε υπομονή ?
να θεσπίζαμε άραγεΣ καμιά ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ?
Σε σοβαρές, δημοκρατικές χώρες αυτά έχουν λυθεί ΕΥΚΟΛΑ.
Όταν σκάει ένα σοβαρό θέμα ξέρεις τι κάνουν οι μάγκες ? ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ και αποφασίζει κατ'ευθείαν ο λαός.
Εγώ θυμάμαι πχ όταν ο Αναν έκανε σχέδια για την Κύπρο, όλη η Ευρώπη (και η δική μας κυβέρνηση) πρότεινε στην Κύπρο να δεχτούν τη λύση Αναν.
Ο μάγκας ο Κύπριος πρόεδρος όμως θα θυμάσαι τι έκανε... Δημοψήφισμα και ο λαός έδωσε την απάντησή του...
Πάμε στα δικά μας τώρα... Πότε έγινε τελευταία φορά δημοψήφισμα στην Ελλάδα μου θυμίζεις ?
YES or NO 4 the King ! :D
κι ο Γιωργάκης κάτι πήγε να πει για και οχι αλλά τον βούλωσαν με μια μεγάλη πουκαμίσα...
Επίσης πως θα ελέγξουν οι πολίτες αυτό το κράτος ?
Ο απλός πολίτηε δεν μπορεί. ΑΛΛΟΙ έπρεπε να το κάνουν αλλά
τα έχουν Τσάτσοι Μήτσοι Κώτσοι (τα ονόματα πυγάζουν απ τη λαική σοφία)
:rolleyes:
Λέμε τώρα...
Cpt. Haddock
11/12/2014, 15:02
που σημαίνει ?
Που σημαινει οτι δεν τους τρώμε στη μάπα για 4 χρόνια, αντιθέτως στα τελευταία 10, είχαμε 4 ευκαιρίες να επιλέξουμε κατι αλλο.
Το τι τις κάναμε τις ευκαιρίες ειναι αλλο θέμα.
The_Scientist
11/12/2014, 15:05
:rolleyes:
Λέμε τώρα...
Όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις, κάθε ελεγκτικός μηχανισμός εξαγοράζεται εύκολα...
Επίσης γιατί ο πολίτης δεν μπορεί ? και ποιοι είναι οι άλλοι που θα έπρεπε να το κάνουν ?