View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
Ας μην αναφέρουμε τι θέση κατέχει η Κούβα παγκοσμίως στη σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και την παιδική εργασία, μη θεωρηθούμε και δυτικοί προβοκάτορες.
Τι θέση έχει;
Και αυτό είναι επίχειρημα για ποιο ακριβώς πράγμα;
Είπαμε να τα λέμε όλα
Πάντως αν εξανίστασαι με την εκμετάλλευση των ανηλίκων, μην ψάχνεις πολύ μακρυά
pipe_smoker
12/12/2014, 14:49
Το ότι οι Ρωσίδες και λοιπές κατέφυγαν στην πορνεία ΑΦΟΥ έπεσε το κακό το σοσιαλιστικό καθεστώς και ήρθε ο σωτήριος καπιταλισμός έχει μικρή μάλλον σημασία.....:rolleyes:
The_Scientist
12/12/2014, 14:50
Οχι λάθος, ο σκοπός των δημοψηφισμάτων δεν ειναι ν πέφτει η κυβέρνηση. Στο δημοψήφισμα η κυβέρνηση δίνει δυο επιλογές στο λαό να διαλέξει και πράττει ανάλογα. Λόγω του μαζικού χαρακτήρα και των δυο επιλογών, φυσικά δημοψήφισμα δε μπορει να γίνεται συνέχεια.
Ναι αγαπητέ λάθος η διατύπωσή μου.
Αν ένα δημοψήφισμα βγάλει διαφορετικό αποτέλεσμα από τους 151, η όποια κυβέρνηση έχει δύο επιλογές:
1. να εφαρμόσει τη βούληση του λαού
2. αν δεν την εφαρμόσει να παραιτηθεί
Σε κάθε περίπτωση ο πολίτης ωφελημένος δεν είναι ?
Στην ουσία που διαφωνείς ?
Ασφαλώς δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια δημοψήφισμα.
Αλλά στα κορυφαία ζητήματα γιατί όχι ?
dimmie_72
12/12/2014, 14:52
Τι θέση έχει;
Και αυτό είναι επίχειρημα για ποιο ακριβώς πράγμα;
Είπαμε να τα λέμε όλα
Πάντως αν εξανίστασαι με την εκμετάλλευση των ανηλίκων, μην ψάχνεις πολύ μακρυά
Δεν θα σου πω γιατί οι πηγές μου είναι δυτικές. Εγώ βέβαια δεν ξέρω κανέναν οργανισμό από αλλού να ασχολείται σοβαρά με τέτοιες έρευνες.
Και ναι, μέσα είσαι είναι και η Ελλάδα μέσα.
Το ότι οι Ρωσίδες και λοιπές κατέφυγαν στην πορνεία ΑΦΟΥ έπεσε το κακό το σοσιαλιστικό καθεστώς και ήρθε ο σωτήριος καπιταλισμός έχει μικρή μάλλον σημασία.....:rolleyes:
Ειχαν σοσιαλιστικό καθεστώς όσο εμείς είχαμε καπιταλιστικό. Οι αγορές βέβαια δείχνουν ότι κερδίζουν τον πόλεμο... Γιατί; Σκεφτείτε το.
Nαι οι κουβανοί φαίνονται ευτυχισμένοι στις διαφημηστικές μπροσούρες ταξιδιωτικών γραφείων, είναι και το tropical του όλου θέματος, τα αποικιακά απομεινάρια και η vintagιλα, ο Χέμινγουεϊ, πούρα, ρούμι, στενοί δεσμοί με τον Τσε... έδεσε το γλυκό. Αντιθέτως ας πούμε, ο σοβιετικός σοσιαλισμός, πότε δεν πούλησε, πολύ γκριζίλα, χιόνι, κρύο, μονομπλόκ καταθλιπτικές εργατικές κατοικίες... σκατά...
Εγώ θα συμφωνήσω στο ότι μια σοσιαλιστική κοινωνία είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο. Αλλά έχουμε ακόμη πολύ δρόμο εξέλιξης μέχρι που σαν είδος να καταφέρουμε κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα.
Αισθητικά τουλάχιστον μ' αρέσει πολύ και ο σοβιετικός, αλλά δεν ξέρω τόσα πολλά για δαύτον (και δεν θέλω να κοπιάρω ότι βρω πρώτο στο νετ)
Άσε που οι μονομπλοκ (...) καταθλιπτικές εργατικές κατοικίες έχουν αρχίσει και μου φαίνονται πολύ πιο ωραίες μπροστά στο κιτσαριό της ελληνικής αντιπαροχής
The_Scientist
12/12/2014, 14:57
Αγαπητοί πριν πιάσουμε τα "δύσκολα" ερωτήματα Σοσιαλισμός VS Καπιταλισμός...
Να συμφωνήσουμε ότι και άλλες χώρες έχουν καπιταλισμό αλλά έχουν σαφώς ανώτερο κοινωνικό κράτος από την Ελλάδα ?
Να συμφωνήσουμε ότι ο μέσος Σκανδιναβός, ακόμα και ο μέσος Ιταλός (για να μην πάμε πολύ μακρυά) ζει σαφώς καλύτερα από το μέσο Έλληνα ?
Να προσπαθήσουμε για αρχή να πετύχουμε κάτι γι αυτό ?
και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε στην πορεία...
Δε θα γίνουμε σε μια μέρα από μπουρδ€λο τέλεια κοινωνία.
dimmie_72
12/12/2014, 14:59
Ειχαν σοσιαλιστικό καθεστώς όσο εμείς είχαμε καπιταλιστικό. Οι αγορές βέβαια δείχνουν ότι κερδίζουν τον πόλεμο... Γιατί; Σκεφτείτε το.
:hmm::hmm::hmm: ότι το μ.... σέρνει καράβι;
o_gavros
12/12/2014, 15:18
Ερχόμαστεεεεε πασοκ θρησκεια αλητεια
328460
Πασοκαρα παρά σιέμπρε (https://www.youtube.com/watch?v=QrZ9Y3RB1lk&feature=youtu.be)
Billymuse
12/12/2014, 15:27
Πασοκαρα παρά σιέμπρε (https://www.youtube.com/watch?v=QrZ9Y3RB1lk&feature=youtu.be)
Κράζεις κράζεις πασοκάρα αλλα για το πρόεδρο της παραταξης σου κουνέντα για ευνόητους λόγους ε? :bawl:
328483
pipe_smoker
12/12/2014, 16:47
Οκ, παρελειψα να βαλω εισαγωγικα στο "σοσιαλιστικο".
Απλα το "Ειδαμε και τους κουμμουνιστες! Πουτανες γινανε!", ναι πουτανες γινανε, αλλα αφου επεσε ο οποιος "κομμουνισμος", "σοσιαλισμος" ή οπως αλλιως θελεις πες το, κι αναγκαστηκανε να γινουνε πουτανες, μεταναστες, πειναλεοι και λοιπα χαριτωμενα κοσμιτικα επιθετα.
Αυτο ηθελα να τονισω.
Σχετικα με το αλλο που λες, οντως ας το σκεφτουμε.
Οκ, παρελειψα να βαλω εισαγωγικα στο "σοσιαλιστικο".
Απλα το "Ειδαμε και τους κουμμουνιστες! Πουτανες γινανε!", ναι πουτανες γινανε, αλλα αφου επεσε ο οποιος "κομμουνισμος", "σοσιαλισμος" ή οπως αλλιως θελεις πες το, κι αναγκαστηκανε να γινουνε πουτανες, μεταναστες, πειναλεοι και λοιπα χαριτωμενα κοσμιτικα επιθετα.
Αυτο ηθελα να τονισω.
Σχετικα με το αλλο που λες, οντως ας το σκεφτουμε.
Πουτάνες και πειναλέοι υπήρχαν και κατά τη διάρκεια της ΕΣΣΔ απλά δεν φαινόντουσαν τυπικά πουθενά.
Όπως επίσης υπήρχαν αλκοολικοί, πρεζάκια, βαθιά θρησκευόμενοι, ομοφυλόφιλοι και όλοι οι άλλοι
παρόλο που τα επίσημα χείλη λέγαν ότι έχουν εξαφανίσει προς χάριν του σοσιαλιστικού ιδεώδους.
amyroukai
12/12/2014, 17:59
Ε, και εδω μερικα καραφλα αγορΓια περιμενουν πως και πως τη μερα της καθαρσης...
pipe_smoker
12/12/2014, 18:56
Πουτάνες και πειναλέοι υπήρχαν και κατά τη διάρκεια της ΕΣΣΔ απλά δεν φαινόντουσαν τυπικά πουθενά.
Όπως επίσης υπήρχαν αλκοολικοί, πρεζάκια, βαθιά θρησκευόμενοι, ομοφυλόφιλοι και όλοι οι άλλοι
παρόλο που τα επίσημα χείλη λέγαν ότι έχουν εξαφανίσει προς χάριν του σοσιαλιστικού ιδεώδους.
Αντε παλι.
Κινεζικα μιλαω ρε πστ μου?
Ρε Μπαμπη δεν ειπα οτι δεν υπηρχαν, οπως υπηρχαν και παντου και παντα και θα υπαρχουν παντου και παντα.
Αυτο που λεω ειναι οτι το ΞΕΣΠΑΣΜΑ που εγινε με τις γυναικες του ανατολικου μπλοκ, με τα προσαρτημενα τμηματα στη Ρωσια κατα την ΕΣΣΔ κλπ, το τρελο ΜΠΑΜ με τη μαφια πορνεια πρεζα κλπ εγινε με την ΠΤΩΣΗ του "γιατονπεοσοσιαλισμοκομμουνισμου" και τον ερχομο του "γιατονπεοκαπιταλισμοφιλελευθερισμου".
Μα την παναγια δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.
notakos600
12/12/2014, 19:03
Το "κεφάλαιο"...στο πολιτικό πεδίο είναι ανάλογο της "κυβέρνησης"...Η οικονομική ιδέα του καπιταλισμού, η πολιτική της κυβέρνησης ή της εξουσίας και η θεολογική ιδέα της Εκκλησίας είναι τρεις πανομοιότυπες ιδέες, συνδεδεμένες με διάφορους τρόπους. Το να επιτίθεσαι σε μια από αυτές ισοδυναμεί με το να επιτίθεσαι σε όλες...Αυτό που κάνει το κεφάλαιο στην εργατιά και το κράτος στην ελευθερία, η Εκκλησία το κάνει στο πνεύμα. Αυτή η τριάδα του απολυταρχισμού είναι τόσο ολέθρια στην πράξη όπως και στη φιλοσοφία. Τα πιο αποτελεσματικά μέσα για την καταπίεση του λαού θα ήταν ταυτόχρονα να σκλαβώσεις το σώμα, τη θέληση και τη λογική του.
[COLOR=#252525][FONT=sans-serif]Pierre Josef Prοudhon
menelaos46
12/12/2014, 22:20
[QUOTE=el-Gatto;2541273]Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ρηχός ο λόγος της αποχής.
Βασικά ,δεν νομίζω να το πιστεύεις βαθιά μέσα σου , αυτό που λές.
Ειδικά τα τελευταία 4-5 χρόνια που ,πόσοι είναι πλέον αυτοί που μπορούν να πηγαίνουν για καλοκαιρινές ή χειμερινές αποδράσεις.
Και εν πάσει περιπτώσει ,αυτοί που στέκουν τόσο καλά οικονομικά ώστε να μπορούν ,μάλλον ανήκουν στο ποσοστό που τρέχει στις κάλπες ,αφού θα πρέπει να υποστηρίξουν αυτό το σύστημα που τους προσφέρει αφειδώς την οικονομική τους ευρωστία.
[COLOR="#FF0000"]
Ο λόγος της αποχής είναι πιο ρηχός ακόμη... είναι μία λέξη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Επίσης το να τρέχει κάποιος να ψηφίσει αυτόν που τον "βολεύει" είναι μεν ανήθικο, είναι βραχυπρόθεσμο, είναι εγωιστικό, αηδιαστικό ή ότι άλλο θέλεις αλλά παραμένει δημοκρατικό και ένας ρηχός τρόπος σκέψης εκλογής αντιπροσώπου.
menelaos46
12/12/2014, 22:35
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο ρηχός ο λόγος της αποχής.
Βασικά ,δεν νομίζω να το πιστεύεις βαθιά μέσα σου , αυτό που λές.
Ειδικά τα τελευταία 4-5 χρόνια που ,πόσοι είναι πλέον αυτοί που μπορούν να πηγαίνουν για καλοκαιρινές ή χειμερινές αποδράσεις.
Και εν πάσει περιπτώσει ,αυτοί που στέκουν τόσο καλά οικονομικά ώστε να μπορούν ,μάλλον ανήκουν στο ποσοστό που τρέχει στις κάλπες ,αφού θα πρέπει να υποστηρίξουν αυτό το σύστημα που τους προσφέρει αφειδώς την οικονομική τους ευρωστία.
Μάλιστα.
Δηλαδή εσύ δεν βρίσκεις τίποτα το μεμπτό στο να σε διαβεβαιώνει κάποιος πολιτικός να τον στηρίξεις για να σε προστατέψει
και αφού βγεί ,μετά να σου λέει ότι ,αφού ήσουν τόσο χαζός ,ξεβρακώσου τώρα να σε σκίσω.
Ο πολύς ο κόσμος -καλώς ή κακώς- δεν έχει τις γνώσεις ώστε να διοικήσει μια χώρα σωστά κ δίκαια ,έτσι ώστε να προστατέψει τα δικαιώματα κ την αξιοπρέπεια του Λαού της.
Γι'αυτό έχουν θεσπιστεί τα κοινοβούλια ,ώστε άξιοι κ με ειδική μόρφωση άνθρωποι ,να αντιπροσωπεύουν τους πολλούς ως προς τα συμφέροντά τους.
Εχεις για παράδειγμα στην προσωπική σου ζωή μια διαφορά με κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που σε αδικεί ,η οποία για να βρείς το δίκιο σου φτάνει στα δικαστήρια.
Επειδή νομικός δεν είσαι ,προσλαμβάνεις κάποιον δικηγόρο να υπερασπιστεί το δίκιο σου.
Αυτός ,αφού αρχικά σε διαβεβαιώνει ότι θα σε προστατέψει ,στην πορεία τα παίρνει χοντρά κ πίσω από την πλάτη σου από τον αντίδικο ,σε κρεμάει την κρίσιμη στιγμή ,κ χάνεις άδικα τ'αυγά κ τα πασχάλια σου.
Σύμφωνα με το νόμο ,όλα έχουν γίνει νομότυπα.
Αλλά εσύ ουσιαστικά έχεις εξαπατηθεί γιατι ήσουν πιο χαζός ή λιγότερο γνώστης από τον αντίδικο ,οπότε κι εμπιστεύτηκες την ηθική κ την ισονομία του συστήματος.
Αλλά τίποτα μεμπτό δεν υπήρξε κατ'εσέ στην όλη διαδικασία.
Μου απαντάς λοιπόν σ'ένα από τα ερωτήματα που έχω θέσει προς προβληματισμό ότι δηλ ,κατ'εσέ ,
Η απάτη ,είναι κακούργημα για τους πολίτες μόνο.
Για τους πολιτικούς κ για τους ενστόλους ,η απάτη θεωρείται λειτούργημα.
Εγώ διαφωνώ ,αλλά τουλάχιστον εσύ καταλαβαίνεις σιγά σιγά τι ακριβώς στηρίζεις ,οπότε έστω κ η αυτογνωσία ,είναι ένα θετικό βήμα.
Εδώ θα σου απαντήσω μουσικά https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=J317DUqkYVU
Ο λόγος της αποχής είναι πιο ρηχός ακόμη... είναι μία λέξη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Επίσης το να τρέχει κάποιος να ψηφίσει αυτόν που τον "βολεύει" είναι μεν ανήθικο, είναι βραχυπρόθεσμο, είναι εγωιστικό, αηδιαστικό ή ότι άλλο θέλεις αλλά παραμένει δημοκρατικό και ένας ρηχός τρόπος σκέψης εκλογής αντιπροσώπου.
Ωραίο το παράδειγμα με το δικηγόρο. Λοιπόν ασχέτως του αν το βρίσκω μεμπτό ή όχι εγώ το βασικό είναι να έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γιατί αν δεν έχω το ότι έχασα το δικαστήριο απλώς δεν αποδεικνύει ότι ο δικηγόρος τα πήρε. Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση για να καταδικαστεί ο ΓΑΠ θα πρέπει να τον καταδικάσει μία άλλη πολιτική δύναμη όπως για παράδειγμα έγινε με την Χ.Α. και για να γίνει αυτό θα πρέπει να την στηρίξει ο λαός και να την αναδείξει.
Τώρα αν δεν υπάρχει τίποτα καθαρό για να ψηφίσεις αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να μας προβληματίζει καθώς δείχνει ότι μάλλον δεν υπάρχουν και πολλοί καθαροί ψηφοφόροι καθώς και οι βουλευτές δεν ήρθαν από άλλον πλανήτη αλλά ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
Η δε δικαστική εξουσία δεν έχει τη δύναμη να καταδικάσει μία κυβέρνηση και πραγματικά επί της ουσίας ο ρόλος της δεν είναι αυτός και αυτό τον ρόλο δε μπορεί να τον υποστηρίξει ούτε θεωρητικά, πόσο μάλλον στην πράξη.
Καταλαβαίνεις φαντάζομαι πως λειτουργούν τα πράγματα και πως λειτουργεί ο Έλληνας ψηφοφόρος και κάποιος απεχθής τύπος όταν είπε "μαζί τα φάγαμε" (αν και η φράση είναι μηδενιστική και δεν ισχύει 100% για το λόγο αυτό) αυτό ακριβώς εννοούσε και είχε δίκιο..... γιατί άλλος μπορεί να έφαγε σπόρια κι άλλος αστακό αλλά μαζί τα φάγαμε.....
Αν τώρα στην πολιτική σκηνή υπάρχουν μόνο λαμόγια, για σκέψου τι πολίτες υπάρχουν?????????????????????
Λες οι πολίτες μας να ψηφίζουν με γνώμονα ποιος αναδεικνύει την δημοκρατία, την ισονομία, τα δικαιώματα, την αδιαφάνεια και την υγιή ανάπτυξη?????
http://www.protothema.gr/greece/article/406041/volos-orkistike-o-ahilleas-beos/
Γι' αυτό σας λέω... κοιτάξτε τον καθρέφτη λιγάκι.... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ειδικά οι νέοι ανθρώποι....
menelaos46
12/12/2014, 22:43
Αν παρακολουθούσε ένας μέσος κουβανός, από αυτούς ντε που ζουν στο κωλονήσι που τους καταπιέζει το καθεστώς που...που...που... θα έλεγε ότι ως λαός είμαστε πιο ηλίθιοι και από αυτούς που μας κυβερνάνε.
Δεν ξέρω για τις δημοκρατίες μάγκες, αλλά εγώ τελευταία, να την πω την αμαρτία μου, αρχίζω πολύ να καλοβλέπω τις χώρες που δηλώνουν σοσιαλιστικές..(που δεν τις ξέρω καν δηλαδή, αλλά από όσα διαβάζω)...φτώχεια αλλά ξεγνοιασιά...λίγη δουλειά για όλο τον κόσμο, στάνταρ παροχές, θάλασσα, μουσικες και ωραία κορίτσα..τι άλλο να θες; Εδώ γαμιόμαστε όλη μέρα και είναι όλα αβέβαια, εκεί ζεις με λίγα (καπιταλιστικά λίγα) αλλά είναι στάνταρ..
Στις χώρες που εξαπλώθηκε ο έμπολα, η Κούβα έστειλε περί τους 400 αν θυμάμαι γιατρούς να σώσουν τους ανθρώπους.
Η προχώ Αμερική έστειλε 2000 καραβανάδες
Ό,τι βλαστήμια έχω ρίξει για πολλά χρόνια στα "καθεστώτα" αυτά, αρχίζω να τα παίρνω πίσω με γοργούς ρυθμούς γιατί η πραγματικότητα διαψεύδει τη δυτική προπαγάνδα.
Κατά τα λοιπά συνεχίστε να συζητάτε για τη δημοκρατία στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, που έχει περισσότερη αστυνομία απ' ότι γιατρούς.
φιδάκια
(παρακαλώ τους θιασώτες της υπεροχής του δυτικού πολιτισμού και της δημοκρατίας να μην ασχοληθούν με τα παραπάνω)
Έχεις πάει στην Κούβα φίλε μου????? Γιατί κι εγώ άκουγα Μύκονοοοοοοοοος.... Μύκονοοοοοος... Μύκονοοοοοος πήγα και τελικά ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Billymuse
12/12/2014, 22:45
Έχεις πάει στην Κούβα φίλε μου????? Γιατί κι εγώ άκουγα Μύκονοοοοοοοοος.... Μύκονοοοοοος... Μύκονοοοοοος πήγα και τελικά ΣΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυστηχώς θα συμφωνίσω μαζί σου :lol: πρώτο η δευτερο πόδι?
menelaos46
12/12/2014, 22:54
https://www.facebook.com/142052782624767/photos/a.142488685914510.32462.142052782624767/382139611949415/?type=1&theater
:a9:
Τελικά είμαστε μαλάκες ή όχι, που τόσες σελίδες βρίζει ο ένας τον άλλο....?
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
Είμαι περίεργος να μάθω ποιά ακριβώς προθεσμία έληξε όμως....
menelaos46
12/12/2014, 22:55
Αρμενιστή. Πάντως τόσες σελίδες και δεν έχει κλειδώσει ακόμη αυτό.... έχουμε κάνει απίστευτη πρόοδο... :beer:
Billymuse
12/12/2014, 23:10
Αρμενιστή. Πάντως τόσες σελίδες και δεν έχει κλειδώσει ακόμη αυτό.... έχουμε κάνει απίστευτη πρόοδο... :beer:
Πέρασα και απο κει το καλοκαίρι..αλλα έμεινα Καλαμίτσι
spam off/
SHOOTER045
12/12/2014, 23:14
Προτείνω τρίτο
peterTHErider
12/12/2014, 23:26
Προτείνω τρίτο
ελπιζω οχι και μακρυτερο...
επιτελους η κουβευα πηρε σωστη τροπη...:cry:
SHOOTER045
13/12/2014, 07:20
ελπιζω οχι και μακρυτερο...
επιτελους η κουβευα πηρε σωστη τροπη...:cry:
Όχι ρε συ.
Τρίτο πόδι -Αγ όρος
Cpt. Haddock
13/12/2014, 08:46
Άσε που οι μονομπλοκ (...) καταθλιπτικές εργατικές κατοικίες έχουν αρχίσει και μου φαίνονται πολύ πιο ωραίες μπροστά στο κιτσαριό της ελληνικής αντιπαροχής
Θα σου πρότεινα λοιπόν να πας να μείνεις σε μια, οπως έκανα εγω κάποτε στην Πράγα. Μοναδική εμπειρία.
Τωρα το πως μπορει να αρέσει "αισθητικά" ένα οικονομικό σύστημα ειναι αλλο θέμα.
MG-KTiNoS
13/12/2014, 09:09
Τελικά δεν τα πήραν τ αναδρομικά ακόμα?
:lol:
Ο μόνος υπαρκτός κόσμος για μας είναι αυτός με τον οποίο έχουμε επαφή.
Μ αυτούς που μιλάμε, μ αυτούς που έχουμε σχέσεις καθημερινά.
Προσπαθήστε λοιπόν να βρείτε κοινά και όχι διαφορές μεταξύ σας
και η ζωή ίσως γίνει και λίγο πιο καλή.
Όσο κι αν σκέφτομαι ότι οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα στη Πράγα
κάθε μέρα που περνάω απ την Πλ. Βάθη....
Κάπως μου κάθετε.
Θα έλεγα ότι φτάνει μέρες που είναι ε?
:)
amyroukai
13/12/2014, 09:51
Αντε, και στα δικα μας...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=354381&catid=7
Αντε, και στα δικα μας...
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=354381&catid=7
Βίβα λα Ρεβολουσιον γαμώ την επανάστασή μου μέσα.
Και πριν από κανένα χρόνο βούιζε το φβ ότι οι Ισπανοί αυτό οι Ισπανοί εκείνο και κόντρα επανάσταση κλπ.
Τελικά στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι!
:(
Την ιδια "δημοκρατια" εχουν κ εκει.... που το παραξενο?
Μηπως ρωτησανε τον κοσμο για να το περασουν αυτο?
Καμια πραξη νομοθετικου περιεχομενου στο νομοσχεδιο για το πως το τριβουν το πιπερι και την απαγορευση κυνηγιου της μπεκατσας της ανδαλουσιας θα περασε.....
Βίβα λα Ρεβολουσιον γαμώ την επανάστασή μου μέσα.
Και πριν από κανένα χρόνο βούιζε το φβ ότι οι Ισπανοί αυτό οι Ισπανοί εκείνο και κόντρα επανάσταση κλπ.
Τελικά στο ίδιο καζάνι βράζουμε όλοι!
:(
https://www.youtube.com/watch?v=5ZegQYgygdw
https://www.youtube.com/watch?v=5ZegQYgygdw
Inquisition δε λες τίποτα
Και τα καλύτερα δεν τα έχουμε ακόμα δει.
HolyDiver
13/12/2014, 12:03
328518
Οδεύουμε σε καλό δρόμο. Βλέπω φως στο τούνελ. Ναιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!! Ωχ τραίνο είναι..............
skylaros
13/12/2014, 21:49
Τα πιο χυδαία πράγματα έχουν γίνει από ανθρώπους που έλεγαν "τη δουλειά μου έκανα" , "διαταγές ακολουθούσα", "την επιστήμη μου εξασκούσα", " για το καλό της πατρίδας" και "στο όνομα του Θεού" ...
Δε ντρέπεστε ορισμένοι να διακωμωδείτε περιπτώσεις που αν βρίσκοσασταν παρόν θα κάνατε τις κότες; Βάζετε βίντεο που δείχνουν ξεκάθαρα βία από το κράτος (sic) και χρειάζονται και συζητήσεις σε αυτό. Σε καμία περίπτωση όσο υπάρχει η ανθρωπότητα δεν θεωρείτε αντρίκιο 10 να τη πέφτουν σε ένα, είναι και αυτό προς συζήτηση;
'Η το σταματάμε τώρα και συνεχίζουμε στο παρόν πιο κόσμια και χωρίς παραπομπές σε Λάμψεις και άλλα παιδικά ή απλά πάει βόλτα.
pipe_smoker
14/12/2014, 11:45
Έγινε σφουγγάρισμα στις τελευταίες σελίδες.
Παρακαλώ όπως συνεχίσετε κόσμια για να μην έχουμε μόνιμο λουκέτο.
Ευχαριστώ:smokin:
SHOOTER045
14/12/2014, 14:11
Άντε καλή αρχή....
για ποιο θεμα συζητατε τωρα??
Θα σου πρότεινα λοιπόν να πας να μείνεις σε μια, οπως έκανα εγω κάποτε στην Πράγα. Μοναδική εμπειρία.
Τωρα το πως μπορει να αρέσει "αισθητικά" ένα οικονομικό σύστημα ειναι αλλο θέμα.
Θα πάω αφού διαβάσω την ιστορία προκειμένου να καταλαβαίνω στο περίπου τι βλέπω. Γιατί πάνε πολλοί κ επειδή δε βλέπουν 40 καφετέριες σε 100 μέτρα όπως εδώ λένε ότι είναι υπανάπτυκτη χώρα.
Σε σχέση δε με το αισθητικό είναι προφανές ότι αναφερόμουν στην αρχιτεκτονική των σοβιετικών κτιρίων γενικά κ όχι μόνο στις πολυκστοικίες.
Billymuse
14/12/2014, 16:10
για ποιο θεμα συζητατε τωρα??
Σήμερα διαβάσαμε και ενα καλό νέο (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/sto-trapezi-h-katarghsh-ths-omadas-delta-logw-askophs-vias.3195971.html)
Μπιλλυ δεν θα αλλαξει κατι ...............
Απλα θα σκορπισουν τους"σεριφηδες"σε αλλο ποστο.
Και θα συνεχισουν τους τραμπουκισμους,Απλα θα αναγραφεται αλλη υπηρεσια στο τζακετ τους.
Με αλλα λογια "αλλαξε ρουχα ο Μανωλιος και εβαλε τα πισω μπρος.............."
Σήμερα διαβάσαμε και ενα καλό νέο (http://news247.gr/eidiseis/koinonia/sto-trapezi-h-katarghsh-ths-omadas-delta-logw-askophs-vias.3195971.html)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5854786/
328574
Μπιλλυ δεν θα αλλαξει κατι ...............
Απλα θα σκορπισουν τους"σεριφηδες"σε αλλο ποστο.
Και θα συνεχισουν τους τραμπουκισμους,Απλα θα αναγραφεται αλλη υπηρεσια στο τζακετ τους.
Με αλλα λογια "αλλαξε ρουχα ο Μανωλιος και εβαλε τα πισω μπρος.............."
Όταν η ίδια η φυσική ηγεσία μιλάει για αδικαιολογητη βία δύο τινά ισχύουν, είτε λένε αληθεια - όπότε δεν μπορουν να ελένξουν τους υφισταμένους τους (τι να πεις εδώ, το αφήνουμε προς το παρόν) είτε θέλουν να τα πανε καλά με την πολιτική ηγεσία (οπότε δεν υπάρχει ελπιδα).
Billymuse
14/12/2014, 21:09
Όταν η ίδια η φυσική ηγεσία μιλάει για αδικαιολογητη βία δύο τινά ισχύουν, είτε λένε αληθεια - όπότε δεν μπορουν να ελένξουν τους υφισταμένους τους (τι να πεις εδώ, το αφήνουμε προς το παρόν) είτε θέλουν να τα πανε καλά με την πολιτική ηγεσία (οπότε δεν υπάρχει ελπιδα).
Στα σώματα στρατού της χώρας βάλε και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ κάθε φορά η πες και κάθε λιγο και λιγάκι γίνονται
συνέχεια αλλαγές στους αρχηγούς,υπαρχηγους κοκ... Απο κει καταλαβαίνεις οτι τα ρουσφέτια καλα κρατούν ακόμα
απο κει και πέρα μην περιμένεις ουσιαστικές αλλαγές στη νοοτροπία των χαμηλόβαθμων γιατί γίνονται έρμαιο στον κάθε
νεο καρεκλοκενταύρο που δεν τον απασχολεί το πόστο του αλλα να εξυπηρετεί τα ''αλλα'' συμφέροντα
Στα σώματα στρατού της χώρας βάλε και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ κάθε φορά η πες και κάθε λιγο και λιγάκι γίνονται
συνέχεια αλλαγές στους αρχηγούς,υπαρχηγους κοκ... Απο κει καταλαβαίνεις οτι τα ρουσφέτια καλα κρατούν ακόμα
απο κει και πέρα μην περιμένεις ουσιαστικές αλλαγές στη νοοτροπία των χαμηλόβαθμων γιατί γίνονται έρμαιο στον κάθε
νεο καρεκλοκενταύρο που δεν τον απασχολεί το πόστο του αλλα να εξυπηρετεί τα ''αλλα'' συμφέροντα
Χωρις να διαφωνώ ή συμφωνώ μαζί σου, έχεις προσωπική εμπειρία στο θέμα ή στα μετέφερε κάποιος που μπορεί να γνωρίζει;
Billymuse
14/12/2014, 21:51
Χωρις να διαφωνώ ή συμφωνώ μαζί σου, έχεις προσωπική εμπειρία στο θέμα ή στα μετέφερε κάποιος που μπορεί να γνωρίζει;
Θα σου πω το εξής το 2009 που παρουσιάστικα στον στρατό έτυχε να κάνω θητεία 10 μηνών (ήταν πάνω στην αλλαγή απο 12μηνο σε 9μηνό)
Οταν παρουσιάστικα που λες μας ανάγκασαν να μάθουμε την στρατιωτική ηγεσία...την μάθαμε..μετα απο 4-5 μηνες ήταν οι εκλογές
η ηγεσία άλλαξε...μετα απο 3 μήνες νομίζω πάλι άλλαξε γιατί άλλαζε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ..με λίγα λογια σε 3εις μήνες είδα 3εις διαφορετικούς
αρχηγούς ΓΕΣ μαζί με τους υπαρχηγούς..αρχηγούς Α'Στρατιάς και παει λέγοντας..απλα κάπου εκει τη ψιλιάστικα οτι είχε να κάνει
με τις αλλαγές του υπουργείου Εθνικής Αμύνης...
SHOOTER045
14/12/2014, 21:53
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5854786/
328574
Αχαχαχαχα
Πνευματώδες,πνευματωδες....
Πουλάω τις χειροπέδες μου.
MG-KTiNoS
14/12/2014, 22:11
Είπα να μην ξαναγράψω αλλά το αυτό είναι κόκκινο πανί...
3η περίπτωση
Βγάζουν την ουρά τους απέξω και τα φορτώνουν στους υφιστάμενους....
Μια τέχνη που την ξέρουν καλά και είναι πολύ, μα πολύ χυδαία.
Να ρωτήσω και το προφανές
Αφού τους γράφουν -όπως λένε- τι θα τους κάνουν?
Θα τους βγάλουν σε διαθεσιμότητα?
Θα τους απολύσουν?
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ
Γιατί ξέρουν όλοι πολλοί καλά τι παίζει ακόμα και αυτοί που βρίζουν.
Ο στρατός, τα ΜΑΤ κλπ κλπ
Δρουν ΜΟΝΟ με διαταγή.
Αυτό έλειπε να διατάζει επίθεση ο στρατηγός και οι φαντάροι να έλεγαν
-Ωπα μεγάλε κάτσε να το κουβεντιάσουμε !
τους έχω σιχαθεί πραγματικά κι αυτούς και τη μεγάλη του γένους παπαργιά...
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Θα σου πω το εξής το 2009 που παρουσιάστικα στον στρατό έτυχε να κάνω θητεία 10 μηνών (ήταν πάνω στην αλλαγή απο 12μηνο σε 9μηνό)
Οταν παρουσιάστικα που λες μας ανάγκασαν να μάθουμε την στρατιωτική ηγεσία...την μάθαμε..μετα απο 4-5 μηνες ήταν οι εκλογές
η ηγεσία άλλαξε...μετα απο 3 μήνες νομίζω πάλι άλλαξε γιατί άλλαζε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ..με λίγα λογια σε 3εις μήνες είδα 3εις διαφορετικούς
αρχηγούς ΓΕΣ μαζί με τους υπαρχηγούς..αρχηγούς Α'Στρατιάς και παει λέγοντας..απλα κάπου εκει τη ψιλιάστικα οτι είχε να κάνει
με τις αλλαγές του υπουργείου Εθνικής Αμύνης...
Tώρα σόρρυ κιόλας αλλά η 10μηνη (και η δική μας 21μηνη) παραμονή σου δεν σε κάνει και ειδικό... ούτε το ότι βρίσκεσαι μέσα σ' έναν τεραστιο οργανισμό σε κάνει γνώστη του τι γινεται σε όλες τις λεπτομέρειες.
@Κτινος: Μπορεί να τους πάνε στην τροχαία, χειρότερη δεν μπορουν να την κάνουν.
Δλδ εσύ τι πιστεύεις? οτι δεν υπάρχει πολιτικός δάκτυλος οσον αφορά τις προαγωγές και τις μεταθέσεις στο στρατό του μονιμου προσωπικου?
Δλδ εσύ τι πιστεύεις? οτι δεν υπάρχει πολιτικός δάκτυλος οσον αφορά τις προαγωγές και τις μεταθέσεις στο στρατό του μονιμου προσωπικου?
Από ένα βαθμό (Τξχος) και πάνω και για συγκεκριμένες θέσεις, ναι φυσικά και είναι και λογικό, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Απλα είχα μια ένσταση για το πόσο εύκοα εκφέρουμε άποψη για κάτι που δεν το ξέρουμε καλά. Απλό.
Απλα είχα μια ένσταση για το πόσο εύκοα εκφέρουμε άποψη για κάτι που δεν το ξέρουμε καλά. Απλό.
Ναι σίγουρα ισχύει είναι φαινόμενο των καιρών ! Απλά στη προκειμένη κάθε τόσο διαβάζουμε σε εφημερίδες και παρακολουθουμε σε κανάλια τέτοιες εξελίξεις με παραιτήσεις στελεχών των ενόπλων δυνάμεων λόγω συγκεκριμένων παρεμβάσεων .
dimmie_72
15/12/2014, 11:11
Απλά στη προκειμένη κάθε τόσο διαβάζουμε σε εφημερίδες και παρακολουθουμε σε κανάλια τέτοιες εξελίξεις με παραιτήσεις στελεχών των ενόπλων δυνάμεων λόγω συγκεκριμένων παρεμβάσεων .
On topic "Πάμε πάλι...ΙΙ"
Cpt. Haddock
15/12/2014, 14:36
Θα πάω αφού διαβάσω την ιστορία προκειμένου να καταλαβαίνω στο περίπου τι βλέπω. Γιατί πάνε πολλοί κ επειδή δε βλέπουν 40 καφετέριες σε 100 μέτρα όπως εδώ λένε ότι είναι υπανάπτυκτη χώρα.
Σε σχέση δε με το αισθητικό είναι προφανές ότι αναφερόμουν στην αρχιτεκτονική των σοβιετικών κτιρίων γενικά κ όχι μόνο στις πολυκστοικίες.
Δεν είπα πουθενά οτι ειναι υπανάπτυκτη χώρα. Μίλησα καθαρά για τις σταλινικές πολυκατοικίες όπου εχω μια εμπειρία. Ειναι απλα άθλιες.
Στο κατω κατω καφε ανα 100 μέτρα δεν εχει ούτε στη Γαλλία.
...
Στα @@ μας.
Δεν είπα πουθενά οτι ειναι υπανάπτυκτη χώρα. Μίλησα καθαρά για τις σταλινικές πολυκατοικίες όπου εχω μια εμπειρία. Ειναι απλα άθλιες.
Καλά ρε Λιά τόσο γαμάτα κτίρια έχει η Πράγα σε σοβιετικές πολυκατοικίες πήγες να μείνεις;
τς τς τς κατήντησες προλετάριος δυστυχισμένο μου παιδί...
tzimidis
15/12/2014, 16:52
Από ένα βαθμό (Τξχος) και πάνω και για συγκεκριμένες θέσεις, ναι φυσικά και είναι και λογικό, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Απλα είχα μια ένσταση για το πόσο εύκοα εκφέρουμε άποψη για κάτι που δεν το ξέρουμε καλά. Απλό.
Σύνηθες είναι , όχι λογικό...............
Δηλαδή αν στα ανώτερα/ανώτατα κλιμάκια η ιεραρχία λογικά είναι
Α) Κόμμα
Β) Ασφάλεια πατρίδας
Γ) όλα τα υπόλοιπα
τι να λέμε μετά..................
(που βασικά έτσι είναι , αλλα κουβέντα κάνουμε τώρα)
skylaros
15/12/2014, 18:14
Μη το πάμε στα σώματα ασφαλείας γενικότερα παίδες... όταν πήγα "στρατό" ανακάλυψα πως υπάρχουν και χειρότερα από την ΕΛ.ΑΣ...
menelaos46
16/12/2014, 23:23
https://www.youtube.com/watch?v=_R9xwXcyXok
Κάποια πολιτικά βίντεο αξίζει να τα λάβει υπ'όψην του ο καθένας αν θέλει να έχει πραγματική πολιτική άποψη ασχέτως της ιδεολογίας του και του χώρου από τον οποίο προέρχονται!
skylaros
17/12/2014, 03:13
Ρε Μένιο, ναι, τι ?
Cpt. Haddock
17/12/2014, 08:38
Καλά ρε Λιά τόσο γαμάτα κτίρια έχει η Πράγα σε σοβιετικές πολυκατοικίες πήγες να μείνεις;
τς τς τς κατήντησες προλετάριος δυστυχισμένο μου παιδί...
Με φιλοξενησαν οι προλεταριες μαστορα, τι να καΜω?
http://youtu.be/DwcwDmvGaX0?t=7s..:D
:a6::a27:
http://youtu.be/DwcwDmvGaX0..:D
:a6::a27:
Δεν παίζει το λινκ...
post No1...
Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
δε βλέπετε, λεφτά να πάρουν ένα νεράκι δεν έχουν...
Post No1764..
Δεν παίζει το λινκ...
..δε βγαζω άκρη γαμώτο μια περιληψη καποιος? για σλιννγκκ λαστιχο λεμε ? με το lifan που επεσε σε λακουβα ? μπινια ηταν σιγουρα :nono: το διαβασα στο ιντερνετ
1765 απαντησεις για ενα νερο
τι προελευσης ηταν δε μαθαμε
el_hymador
18/12/2014, 05:49
https://www.youtube.com/watch?v=_R9xwXcyXok
Κάποια πολιτικά βίντεο αξίζει να τα λάβει υπ'όψην του ο καθένας αν θέλει να έχει πραγματική πολιτική άποψη ασχέτως της ιδεολογίας του και του χώρου από τον οποίο προέρχονται!
:rolleyes:
post No1...
Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
δε βλέπετε, λεφτά να πάρουν ένα νεράκι δεν έχουν...
Post No1764..
Δεν παίζει το λινκ...
..δε βγαζω άκρη γαμώτο μια περιληψη καποιος? για σλιννγκκ λαστιχο λεμε ? με το lifan που επεσε σε λακουβα ? μπινια ηταν σιγουρα :nono: το διαβασα στο ιντερνετ
1765 απαντησεις για ενα νερο
τι προελευσης ηταν δε μαθαμε
Περίληψη; Βεβαίως...
Για το περιστατικό με τους αστυνομικούς στο περίπτερο,
κάποιοι υποστήριξαν πως το άρθρο γράφει υπερβολές και πως δεν υπήρξε βίαιο επεισόδιο
κάποιοι διαφώνησαν
Από αυτούς που διαφώνησαν,
κάποιοι υποστήριξαν πως οι αστυνομικοί είχαν δίκιο
κάποιοι υποστήριξαν πως οι αστυνομικοί είχαν άδικο
Από αυτούς που υποστήριξαν πως οι αστυνομικοί είχαν άδικο,
κάποιοι έγραψαν πως οι αστυνομικοί πολλές φορές έχουν άδικο
κάποιοι έγραψαν πως οι αστυνομικοί συνήθως έχουν άδικο
κάποιοι έγραψαν πως οι αστυνομικοί πάντα έχουν άδικο
Αφού ο καθένας εξέφρασε την άποψή του λοιπόν, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην (φυσικά μάταιη) προσπάθεια του ενός να πείσει τον άλλο, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα όπως λογικά επιχειρήματα, λογικές πλάνες ή και ad hominem επιχειρήματα.
Στη συνέχεια η συζήτηση επεκτάθηκε στην γενικότερη χρήση βίας με απόψεις όπως
Η χρήση βίας είναι πάντα κακή και θα πρέπει να αποφεύγεται από όλους με κάθε τρόπο
Η χρήση βίας δικαιολογείται όταν έχεις δίκιο
Η χρήση βίας είναι αναπόφευκτη οπότε δε γαμιέται αν είναι καλή ή κακή
Αφού ο καθένας εξέφρασε την άποψή του λοιπόν, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην (φυσικά μάταιη) προσπάθεια του ενός να πείσει τον άλλο, χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα όπως λογικά επιχειρήματα, λογικές πλάνες ή και ad hominem επιχειρήματα.
Στη συνέχεια η συζήτηση επεκτάθηκε στην γενικότερη κοινωνική κατάσταση με απόψεις όπως
Τα πράγματα είναι σκατά γιατί αυτοί που μας κυβερνάνε είναι καθήκια
Τα πράγματα είναι σκατά γιατί εμείς είμαστε μαλάκες
Τα πράγματα είναι σκατά γιατί και εμείς είμαστε μαλάκες και αυτοί που μας κυβερνάνε είναι καθήκια
Ενδιαμέσως, υπάρχουν ποστ όπως το 1763 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2542780&viewfull=1#post2542780) για παράδειγμα όπου κάποιος παραθέτει ένα λινκ για κάποιο βίντεο/άρθρο το οποίο υποτίθεται πως εκφράζει την άποψή του για το θέμα ή κάποιον νέο προβληματισμό και ποστ καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα όπως το 1764 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2542833&viewfull=1#post2542833) που απλά ενημερώνουν για την δυνατότητα πρόσβασης ή μη στο εν λόγω βίντεο/άρθρο.
Ενίοτε, υπάρχουν και ποστ με ανούσιο περιεχόμενο, κενά άποψης και προσφοράς και με έκδηλη ειρωνεία όπως το 1765 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2542841&viewfull=1#post2542841) τα οποία θεωρητικώς υποδηλώνουν πως όλοι οι υπόλοιποι συζητητές του φόρουμ - οι οποίοι αν μη τι άλλο προσπαθούν να κάνουν μια συζήτηση έστω και αν δεν το καταφέρνουν τέλεια - συζητούν ασκόπως για κάτι ασήμαντο όπως πχ μια λακκούβα και σαφώς υποτιμά την ενημέρωση μέσω διαδικτύου ως αναξιόπιστη (σε αντίθεση με...;), θέτοντας εμμέσως τον δημοσιεύοντα σε μια - υποτιθέμενη - θέση υπεροχής σε σχέση με τους υπολοίπους αφού αφήνει να εννοηθεί πως ο ίδιος θεωρεί όλη την παραπάνω συζήτηση ως ανάξιά του.
Ελπίζω να κάλυψα τα βασικά...:wave2:
Δεν παίζει το λινκ...
fixed..:wave2:
dimmie_72
18/12/2014, 15:29
Περίληψη; Βεβαίως...
Ελπίζω να κάλυψα τα βασικά...:wave2:
και να δεις που πίστευα ότι δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να το διαβάσει όλο! :a012:
MG-KTiNoS
18/12/2014, 15:36
328844
power hornet
19/12/2014, 12:05
328844
πλακα κανεις μαν εβαλε ο αντ1 τετοια διαφημιση?
αμα το εκανε ελεος ρε πουστη με τα μου@#@@π@@ν@@
τι ειναι αυτα ρε?τι τρομοκρατια ριχνουν στον κοσμο
Cpt. Haddock
19/12/2014, 12:30
:rolleyes:
:cry::cry::lol::lol:
Pan (dvs)
19/12/2014, 12:37
Εγω το ειδα 3-4 φορες.
Ειπα δεν ασχολουμαι αλλα δεν....
Ηταν καλό το σταφ ε;
Pan (dvs)
19/12/2014, 12:55
Ηταν καλό το σταφ ε;
ΚΑΙ διπλοψεκασμενο.
Όποιος θέλει να σπάσει πλάκα και να καταλάβει τι παίζει, ας διαβάσει τώρα 19/12/2014 ώρα 7.15 τις δημοσιεύσεις σε ΣΚΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, in.gr, inews και παρόμοια.
Οι κύριοι αυτοί, τη δεδομένη στιγμή, είναι φανερό ότι λαμβάνουν εντολές τις οποίες εκτελούν αδιαμαρτύρητα.
Μιλάμε ότι η μπόχα είναι αφόρητη
Billymuse
19/12/2014, 18:22
Όποιος θέλει να σπάσει πλάκα και να καταλάβει τι παίζει, ας διαβάσει τώρα 19/12/2014 ώρα 7.15 τις δημοσιεύσεις σε ΣΚΑΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, in.gr, inews και παρόμοια.
Οι κύριοι αυτοί, τη δεδομένη στιγμή, είναι φανερό ότι λαμβάνουν εντολές τις οποίες εκτελούν αδιαμαρτύρητα.
Μιλάμε ότι η μπόχα είναι αφόρητη
Aφου ρε παλίκαρε βρήκες το άρθρο δώσε λινκ μας βάζεις και να ψάχνουμε :mad:
amyroukai
19/12/2014, 18:27
ήταν καλυμμένο με λάδι φώκιας και του ξέφυγε.
MG-KTiNoS
19/12/2014, 18:40
328874
Δημο... τι?
http://www.skai.gr/news/politics/article/271685/o-prothupourgos-ad-samaras-apesteile-ston-eisaggelea-to-paranomo-uliko/
(τονισμός στο παράνομο υλικό)
http://www.skai.gr/news/politics/article/271684/apostolopoulos-astunomiko-senario-me-protagonisti-enan-komiko-kai-enan-soouman-arhigo/
(δήλωση του κυρίου αυτού - προσοχή στη διατύπωση της φράσης και πως τίθενται οι θέσεις του (σα να είναι το γεγονός) )
http://www.kathimerini.gr/796550/article/epikairothta/politikh/politiko-ntomino-apo-tis-kataggelies-xaikalh---h-apanthsh-ths-nd
(ξεκινάμε από τους ισχυρισμούς των υπόπτων και όχι την καταγγελία, το ιστορικό της οποίας ουσιαστικά δεν υπάρχει - κλασσικά εικονογραφημένα για όσους καταλαβαίνουν- )
http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/534956/samaras-stelnei-ston-eisaggelea-os-paranomo-to-cd-xaikali
(πάλι το παράνομο cd - καμία πρωτοτυπία τα παιδιά)
http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/534947/epithesi-voyltepsi-se-tsipra-gia-tis-kataggelies-xaikali
(η μπάλα στα αποδυτήρια...)
http://www.inewsgr.com/122/kafetzopoulos-gia-chaikali-den-einai-sovaro-atomo.htm
(στα όρια του καλτ)
Δε μπορώ ρε, έλεγα ότι είναι λούμπεν, αλλά ξεπεράσανε τον εαυτό τους
Μην την πατήσει κανείς βέβαια με τα μασκαριλίκια των ΑΝΕΛ. Ίδια φάρα είναι. Αλλά αν εστιάσει κανείς τώρα σε αυτούς, είναι σα να προσπαθεί να ελαφρύνει τους υπόπτους...Που είναι πολύ ψηλά...
Σε καμιά άλλη χώρα, σαν την Ιαπωνία ας πούμε, τα κατάνα θα είχαν βγει ήδη στη φόρα
Αυτό που φοβάμαι όμως είναι ότι όταν τσακώνονται οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα μυρμήγκια.
Οπότε να μη χαίρεται κανένας
amyroukai
19/12/2014, 18:46
328874
Δημο... τι?
λουκ ατ μι μαδαφάκαζ, αι αμ α μέμπερ (όχι άκτιβ ρε μλκς), α μέμπερ οφ δε παρλιαμεντ.
Η φωτό πρέπει να έχει ξανανέβει πάντως σε σχετικό με κράνη-ασφάλεια φρεντ. Θέλει και το ΧάιΚάλι αναδρομικά, μπας και πάρει κράνος;
pipe_smoker
19/12/2014, 18:59
Θέλει και το ΧάιΚάλι αναδρομικά, μπας και πάρει κράνος;
Επιστημονικά τεκμηριωμένο αυτό ή στο έτσι?
amyroukai
19/12/2014, 19:08
Επιστημονικά τεκμηριωμένο αυτό ή στο έτσι?
Στο έτσι και με λίπος θαλάσσιου ελέφαντα-φώκιας, 50-50.
Ρε σεις, μήπως να τον προσεγγίσουμε για το ζήτημα του "δεν κατεβαίνω στον ανεφοδιασμό";
Γιατί στην καμπάνια για το κράνος δεν έχουμε ελπίδες να τον χώσουμε σύμμαχο.
MG-KTiNoS
19/12/2014, 19:10
Κατι βαλίτσες του πανε να παρει αλλά λεει δε μπηρε...
Λες να μην έφταναν για κράνος??
328882
Στο έτσι και με λίπος θαλάσσιου ελέφαντα-φώκιας, 50-50.
Ρε σεις, μήπως να τον προσεγγίσουμε για το ζήτημα του "δεν κατεβαίνω στον ανεφοδιασμό";
Γιατί στην καμπάνια για το κράνος δεν έχουμε ελπίδες να τον χώσουμε σύμμαχο.
Φίλε, όπως έχω ξαναπεί, με την ελευθερία του λόγου είμαστε όλοι
Αλλά, λέω, μήπως, λέω, να έβλεπες το δάσος και όχι το δέντρο;
amyroukai
19/12/2014, 19:11
Ήθελε εκείνο το αράι το κάρμπον αρ εξ τζι πι σέβεν και δεν το έβρισκαν σε μέγεθος μοσχαροκεφαλής.
pipe_smoker
19/12/2014, 19:16
328882
Τί βαλίτσες ρε χτήνε?
3 μύρια λέει τον είπανε να τον δώκουνε και είπε όχι.
Καβαλάει και τη μηχανή, να τονε βάλουμε στους αναβάτες των αιώνων αμήν.
Τέτοια προσφορά κι ο Ρόσσι θα τη δεχότανε:lol:
amyroukai
19/12/2014, 19:20
Φίλε, όπως έχω ξαναπεί, με την ελευθερία του λόγου είμαστε όλοι
Αλλά, λέω, μήπως, λέω, να έβλεπες το δάσος και όχι το δέντρο;
Σόρι, βλέπω το χάος και σπαμάρω λίγο να γελάσω, κατά την προσφιλή μου συνήθεια. Με ζμπαθάς για τον αποπροσανατολισμό του θρεντ, επανέρχομαι εις την τάξη.
Το δάσος είναι ποιό; Ότι γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί πάσα θυσία ο Σαμαράς στην εξουσία; Το ότι παίζεται πολιτικόΝ παίγνιοΝ προκειμένου η καρέκλα της εΚΣουσίας να μείνει με τον πωπουδίνο που την καταλαμβάνει τώρα και οι κουτάλες να μείνουν στα χέρια που τις κρατούν την σήμερον; Το ότι χρηματίζονται βουλευτές για να ψηφίσουν κάτι (άκου πράματα τώρα ρπμ); Το ότι ο ΧάιΚάλι θυμήθηκε τις μέρες του ως ηθοποιός και πήγε να σκηνοθετήσει το "αμάρτησα για τον πρόεδρό μου"; Ε νταξ, αφού αυτό το βλέπεις ως δάσος εθνικό δρυμό προστατευόμενο...
Σόρι, βλέπω το χάος και σπαμάρω λίγο να γελάσω, κατά την προσφιλή μου συνήθεια. Με ζμπαθάς για τον αποπροσανατολισμό του θρεντ, επανέρχομαι εις την τάξη.
Το δάσος είναι ποιό; Ότι γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί πάσα θυσία ο Σαμαράς στην εξουσία; Το ότι παίζεται πολιτικόΝ παίγνιοΝ προκειμένου η καρέκλα της εΚΣουσίας να μείνει με τον πωπουδίνο που την καταλαμβάνει τώρα και οι κουτάλες να μείνουν στα χέρια που τις κρατούν την σήμερον; Το ότι χρηματίζονται βουλευτές για να ψηφίσουν κάτι (άκου πράματα τώρα ρπμ); Το ότι ο ΧάιΚάλι θυμήθηκε τις μέρες του ως ηθοποιός και πήγε να σκηνοθετήσει το "αμάρτησα για τον πρόεδρό μου"; Ε νταξ, αφού αυτό το βλέπεις ως δάσος εθνικό δρυμό προστατευόμενο...
Δεν ήθελα να στην πω σε καμία περίπτωση.
Το σκεπτικό μου όμως είναι το εξής:
βγαίνει μια αντικειμενικά σοβαρότατη είδηση
αντί να την κρίνουμε και να τη συσχετίσουμε ανάλογα με όσες παραστάσεις/εμπειρίες/σκέψεις/απόψεις έχει ο καθένας
ξεκινά ένα ανελέητο σπαμάρισμα, που την ευτελίζει, την υποβιβάζει και φέρνει το λήπτη της ειδήσης στο να νοιώσει "άλλη μια από τα ίδια, τι τα θες, πάντα έτσι γινόταν κλπ"
Αν δεις τα σχόλια στις ειδήσεις στο site του ΣΚΑΙ μιλάμε ότι οι άνθρωποι εκεί έχουν σοδομήσει κάθε είδηση. Δώστου μαλακίες, δώστου άσχετα, δώστου προσωπικές επιθέσεις μεταξύ τρολ, μια αηδιά και μισή, μια ανωμαλία...
Αυτός ήταν ο φόβος μου και γι αυτό είπα αυτό που είπα πιο πάνω
http://www.kathimerini.gr/796550/article/epikairothta/politikh/mhnysh-prw8ypoyrgoy-kata-xaikalh---politiko-ntomino-apo-tis-kataggelies
Χοντραίνει η φάση
amyroukai
19/12/2014, 20:08
Μπα... Για γέλια είναι πάλι:
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε ως πολύ σοβαρή υπόθεση τις «καταγγελίες» του κ. Χαϊκάλη. «Ασφαλώς είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, αφού ο κ. Τσίπρας αποδεχόταν ως στενό και αξιόπιστο συνομιλητή του στις κλειστές συσκέψεις με τον κ. Καμμένο το καταγγελλόμενο πρόσωπο», συνέχισε η κα Βούλτεψη, σημειώνοντας πως για όλα αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ οφείλει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Το λέει και το όνομα, CHEAP-R-US. Φτηνιάρηδες αριστεροί...
menelaos46
19/12/2014, 20:53
Η πολιτική στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει τη γελοιότητα.... κατά πολύ!
αν στις επομενε ψηφοφοριες ο δημας ξεπερασει τους 160 ψηφους (αντε 165 με τους αποντες της προηγουμενης) ενω τα παρων γινουν λιγοτερα απο 135 φανταζεστε ολοι τι θα εχει προηγηθει ετσι???
SHOOTER045
19/12/2014, 21:19
αν στις επομενε ψηφοφοριες ο δημας ξεπερασει τους 160 ψηφους (αντε 165 με τους αποντες της προηγουμενης) ενω τα παρων γινουν λιγοτερα απο 135 φανταζεστε ολοι τι θα εχει προηγηθει ετσι???
1)Πολλαπλα ειδωλα
2)Αντικατοπτρισμος
3)Ο αλλος τους εαυτος
4)Κατι αλλο
Το λιγοτερο που χρειαζεται για μερικους ειναι φτυσιμο και λουσιμο με σκ@τ@ οπως και σιγουρα δημευση οτι εχουν και δεν εχουν. Απορω πως δεν εχει βγει ακομα κανεις να ριχνει καταριπας...
Θα μεινουμε ιστορικα καταγεγραμενπι ως τα μεγαλυτερα βοδια εβερ.
menelaos46
19/12/2014, 23:18
Το λιγοτερο που χρειαζεται για μερικους ειναι φτυσιμο και λουσιμο με σκ@τ@ οπως και σιγουρα δημευση οτι εχουν και δεν εχουν. Απορω πως δεν εχει βγει ακομα κανεις να ριχνει καταριπας...
Θα μεινουμε ιστορικα καταγεγραμενπι ως τα μεγαλυτερα βοδια εβερ.
Ότι κάνεις, κάντο καλά!!!
dimmie_72
20/12/2014, 18:59
ρε Αποστολόπουλε, εμπιστεύονται ποτέ τους BMWδάκηδες; :rolleyes:
Τελικά άλλοι έπρεπε να πάρουν πρώτα τα αναδρομικά..
Και τελικά υπήρχε σοβαρός λόγος...
Το holywοod είναι πολύ λίγο μπροστά στο ελληνικό κοινοβούλιο..
amyroukai
23/12/2014, 07:06
Και οτι λεγαμε ψες, αυτο το θρεντ πεθανε; ετσι, κραταμε ψηλα τη δαδα του αγνου!
Τι εγινε στο χολιγουντ;