PDA

View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

o_gavros
22/11/2014, 20:15
Το πατρονάρισμα και τα αμερικανοθρεμμένα γουατέβερ με αποσιωπητικά ,θα μπορούσαν να λείπουν.

Κι εμενα με θλίβει,αλλά δυστυχώς η ροφιάνα η ζωή δεν είναι δίκαιη.
κι αν πρόσεξες,που θα πρόσεξες γιατι σου κόβει, όσοι σκούζουμε εδώ μέσα, για λίγο περισσότερη δικαιοσύνη το κάνουμε.

menelaos46
22/11/2014, 20:17
μα τι λες ρε μλκ?

αντιλαμβανεσαι κι εσυ και οι υπολοιποι την επικινδυνοτητα αυτου που λες? και θα σου πω γιατι ειναι επικινδυνο.

εισαι υπερ της βιας? οχι ας πουμε. αν ξαφνικα σου επιτεθω εσενα, των φιλων σου, της οικογενειας σου βιαια, εσυ τι θα κανεις? θα μου χαρισεις δυο γλαδιολες ρε χιπυ? προφανως θα απαντησεις εξισου βιαια. αυτο τι σημαινει? οτι εισαι υπερ της βιας?
οποτε αντιλαμβανεσαι οτι το μονο που κανεις με αυτου του τυπου την δηλωση ειναι να προτρεπεις τον κοσμο αρχικα ηθικα και ψυχολογικα να τον ξεβρακωνεις απεναντι στα μποτακια που για να μην μεινουν ανεργοι θα εκτελεσουν οποια εντολη τους δοθει.
οσο για την ιστορια τους θα πρεπει να μιλησουμε για ολοκληρη την ελληνικη ιστορια...για εναν τυπο που λεγοτανε μανιαδακης και τους φυσικους και ηθικους απογονους του! γαμα τα φιλε.

παμε τωρα στο θεμα που θιγεις. οι αντιφασιστες χρησιμοποιουν φασιστικα μεσα. ας παρουμε ενα απο αυτα. ας πουμε τον κοινωνικο αποκλεισμο για παραδειγμα. δεν δεχεται ενας ''so called'' αντιφασιστας ουτε να συνομιλησει με εναν μπατσο. γιατι? επειδη νοιωθει ο αντιφασιστας οτι ο μπατσος τον προστατευει? οποτε δεν μας γαματε με τη παπατζα.

ο αλλος λεει γιατι τους τσουβαλαζουμε ολους τους μπατσους και δεν λεμε οτι υπαρχουνε και οι ''καλοι μπατσοι'', λες και οταν φωναζουνε ''γαμηστε τους'' και ορμανε με φυσουνες, κροτου λαμψης, γκλοπ, ασπιδες, μηχανες και μηχανακια, χερια, ποδια να ανεβοκατεβαινουν, κανουν διακριση αυτοι οτι αναμεσα σε αυτους που στεκονται απεναντι τους υπαρχουν και καλα παιδια. και δεν μιλαω καν για την στιγμη της δρασης. δεν μιλαω καν για καταστασεις εν βρασμω.

οποτε δε με χεζεις ρε σπυρακο με το παπατζιλικι οτι και οι αντιφασιστες συμπεριφερονται φασιστικα.

θελεις να σου πω και για τα αυτοκολλητακια που παιζανε στα κρανοι των διας,δελτα,ματ (δλδ σε οποιον φοραγε κρανος σ' αυτο το σκατοσωμα) αν δεν τα ειχες προσεξει ποτε?

αφηστε την παραμυθα!!!

καταστολη και εδω μεσα βρωμαει μαγκες. οχι τωρα. καιρο τωρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ.

Η βία των "αριστερών ομάδων" είναι πάντα επειδή βρίσκονται σε άμυνα...... αυτό είναι... τώρα εξηγούνται όλα... οι μπάτσοι είναι φασίστες όλοι και το πρωί πίνουν αίμα αντί για καφέ...

DrEvil
22/11/2014, 20:21
Η βία των "αριστερών ομάδων" είναι πάντα επειδή βρίσκονται σε άμυνα...... αυτό είναι... τώρα εξηγούνται όλα... οι μπάτσοι είναι φασίστες όλοι και το πρωί πίνουν αίμα αντί για καφέ...

Δεν παιζΕσαι, με την καμια, ομως.

Να το παμε με το "να διορθωσουμε τα λαθη στο σπιτι μας και μετα στου γειτονα" μπας και χαμπαριασεις;

TROOPER
22/11/2014, 20:22

οχι ρε!

μην τρελαινεσαι!

σταματαει ο ματας, δελτας, διας, ζητας τον αριστερο κατα μονας η ολοκληρη ομαδα λεγοντας με χαμογελο ''καλημερα σας κυριε'' και ειναι ο αριστερος που παιρνει υφος ''θα σου γαμησω το μουνι που σε εφτυσε''!

γελανε και οι πετρες!

:lol:

menelaos46
22/11/2014, 20:25
Δεν παιζΕσαι, με την καμια, ομως.

Να το παμε με το "να διορθωσουμε τα λαθη στο σπιτι μας και μετα στου γειτονα" μπας και χαμπαριασεις;

Έτσι είναι καλύτερα... :beer:

menelaos46
22/11/2014, 20:26
οχι ρε!

μην τρελαινεσαι!

σταματαει ο ματας, δελτας, διας, ζητας τον αριστερο κατα μονας η ολοκληρη ομαδα λεγοντας με χαμογελο ''καλημερα σας κυριε'' και ειναι ο αριστερος που παιρνει υφος ''θα σου γαμησω το μουνι που σε εφτυσε''!

γελανε και οι πετρες!

:lol:

Δεν παίζει αυτό το σενάριο δηλαδή??

Bowleno
22/11/2014, 20:37
ποιο είναι το τοπικ ρε γιάννη γιατί από το περίπτερο ξεκινήσαμε και στην εκτενέστερη πολιτική ανάλυση του τόπου καταλήξαμε....

Πρώτη φορά είναι; :rolleyes:

Παρακαλώ συνεχίστε :D

DrEvil
22/11/2014, 20:37
Έτσι είναι καλύτερα... :beer:

Αϊντε, ξεκινα ντε!
Κρινε τους στον 'οικο' σου και ασε τους αριστερους, αναρχοαυτονομους και λοιπα αποβλητα πουτανας μανας που εχεις 'απεναντι σου'

Λαθη γινονται παντου, οταν εχουν ασυλια ειναι ομως η κοπρος του Αυγεια και απεπεμψε αυτους, οχι τους υπολοιπους.
Μην εθελοτυφλεις και τους 'αλλους' ας τους διωξουμε ΟΛΟΙ μαζι.

Οχι 'εσεις' εναντι 'ολων' γιατι "ετσι ειναι, ρε μουνια".

Επισης, θα ηθελα μα επισης δεν ειναι του παροντος, να σχολιασω τον νομοθετη.
Ισως και θα επρεπε, πριν σχολιασω τον "νομο υπηρετοντα". !!!!

Αν και δεν θα ξεχασω ποτε τα μπατσακια που μου λεγανε στο τηλεφωνο πως δεν ειναι εχουν πληρωμα διαθεσιμο, οταν ειχα 3 αυτοκινητα=12 αλβανους να παιζω σφαλιαρες στην Μιχαλακοπουλου, με την εγκυο συζυγο μου στο αυτοκινητο και μετα να κανουν μετανοιες, οταν μαθανε οτι ο πατερας της ειναι αποστρατος στρατηγος της ΕΛ.ΑΣ. (*)

Ειστε τραγικοι!
Παραδεξου το και παμε να κανουμε καλυτερο το ολο, αλλιως θα ειστε παντα εκτος της κοινωνιας και μοιραια θα το πληρωσετε αυτο.

Και κραυγασε οσο θες.
Οι μπατσοι ειναι απεναντι στην κοινωνια.
Η κοινωνια απλα τους ανεχεται (η βολευεται)

(*) εντιντ: μετα παραδεχτηκαν οτι φοβουνταν για οπλοκατοχη των Αλβανων και δεν ηρθαν

spyrakos35
22/11/2014, 20:40
Το πατρονάρισμα και τα αμερικανοθρεμμένα γουατέβερ με αποσιωπητικά ,θα μπορούσαν να λείπουν.

Κι εμενα με θλίβει,αλλά δυστυχώς η ροφιάνα η ζωή δεν είναι δίκαιη.
κι αν πρόσεξες,που θα πρόσεξες γιατι σου κόβει, όσοι σκούζουμε εδώ μέσα, για λίγο περισσότερη δικαιοσύνη το κάνουμε.

γιατί σε πείραξε το "whatever" δεν το κατάλαβα, αλλά δε δίνω και σημασία γιατί δε νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό...

αν πιστεύεις οτι υπάρχει πολιτικός χώρος ο οποίος μπορεί να επιτύχει διακυβέρνηση χωρίς καταστολή (έστω ήπιου τύπου) νομίζω πλανάσαι πλανη οικτρά...

αν θέλεις να επιτύχεις περισσότερη δικαιοσύνη, μαζί σου με τα 1300 κυβικά μου, αλλά είσαι έτοιμος να φάμε καταστολή? γιατί από το πληκτρολόγιο, τα @ρχίδια μας θα διεκδικήσουμε....

DrEvil
22/11/2014, 20:41
αν πιστεύεις οτι υπάρχει πολιτικός χώρος ο οποίος μπορεί να επιτύχει διακυβέρνηση χωρίς καταστολή (έστω ήπιου τύπου) νομίζω πλανάσαι πλανη οικτρά...

+656

o_gavros
22/11/2014, 20:53
γιατί σε πείραξε το "whatever" δεν το κατάλαβα, αλλά δε δίνω και σημασία γιατί δε νομίζω οτι αξίζει να ασχοληθούμε με αυτό...

αν θέλεις να επιτύχεις περισσότερη δικαιοσύνη, μαζί σου με τα 1300 κυβικά μου, αλλά είσαι έτοιμος να φάμε καταστολή? γιατί από το πληκτρολόγιο, τα @ρχίδια μας θα διεκδικήσουμε....

καλα μη φανταστείς ότι θα σου κοψω και τηνκαλημερα :D
η συγκεκριμένη λέξη με κάνει και βαράω πιράκια.
Στο θέμα τωρα.
Ναι ρε Σπύρο,προφανώς και δεν ζω στο νεραϊδοχώρι με τους μονόκερους και τα ροζ συννεφάκια.
Ρεαλιστικά,προσπαθώ, να τα βλέπω.
Καταστολή σαν αυτή που βιώνουμε, τουλάχιστον την τελευταία 5ετία,σίγουρα μπορούμε να την εξαλείψουμε.
Το έχω δει να δουλεύει.
Κι εσύ θα το έχεις δει,καθως έχω διαβασει πολλά ποστ σου που κάνεις αναφορά σε εμπειρίες στο εξωτερικό.

Και με το συμπάθειο, εγω δεν επιλέγω να επεκταθώ τόσο σε ένα θρεντ (δε συνηθίζω να γραφω σεντόνια αν έχεις προσεξει) για να το παίξω Παντσοβιγιας.

Όσο για τις διεκδικήσεις,δεν μένω στο πληκτρολόγιο φίλε ;).
το πληκτρολόγιο το χρησιμοποιώ,ενίοτε, ως μέσο.

spyrakos35
22/11/2014, 21:04
Το έχω δει να δουλεύει.

εγώ πάλι, δεν το έχω δει να δουλεύει.... ξέρεις γιατί?
γιατί έχει επιτευχθει η καταστολή...

προχτές στην πορεία του πολυτεχνείου, που ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να εκδηλωσει ο κόσμος την αγανάκτησή του, πήγαν 20-25 χιλιάδες άτομα.... "μεγαλειώδη πορεία" γράφανε την επόμενη μέρα τα μμε.... @ρχίδια μάντολες λεω γω.... όταν κάποτε ήταν 6ψήφια και 7ψήφια τα νούμερα και σήμερα, υπο τις συνθήκες που ζούμε είναι 25.000, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.... και όχι, ΔΕ φταίει κανένας άλλος...

και να σου πω? αυτούς τους 30-40-50 τους προβοκάτορες, μα ποτέ δε μπόρεσαν οι πορείες να τους απομονώσουν? ποτέ δε μπορεσε κάποιος κλάδος να διαφυλάξει τον αγώνα του? τόση δύναμη έχουν?

AristidisZ
22/11/2014, 21:06
αυτούς τους 30-40-50 τους προβοκάτορες, μα ποτέ δε μπόρεσαν οι πορείες να τους απομονώσουν? ποτέ δε μπορεσε κάποιος κλάδος να διαφυλάξει τον αγώνα του? τόση δύναμη έχουν?

προχτές είχαν πάντως 7000 συντρόφους παρέα με ασπίδες κλομπ κλπ

ε όσο να το πεις δύσκολο να τα βάλεις μαζί τους...

spyrakos35
22/11/2014, 21:11
προχτές είχαν πάντως 7000 συντρόφους παρέα με ασπίδες κλομπ κλπ

ε όσο να το πεις δύσκολο να τα βάλεις μαζί τους...

στο μπλοκ του ΠΑΜΕ πάντως που έχουν περιφρούρηση με καδρόνια δεν κάνουν μαγκιές....

τώρα από λαικιστής, φασίστας έγινα ξαφνικά αριστερός.... :lol:

AristidisZ
22/11/2014, 21:13
τώρα από λαικιστής, φασίστας έγινα ξαφνικά αριστερός.... :lol:
ή απλά troll :a22:

:beer:

xarisiero
22/11/2014, 23:11
Παρτε χαμπαρι οι υπολοιποι μπατσοι (και αυτο αν σε ενοχλησει το συζηταμε, οσο θες, γιατι ολοι ειστε).[/QUOTE]

M@@@κια μου....:a018:

DrEvil
23/11/2014, 00:17
M@@@κια μου....:a018:

Μια καλη αρχη...

alres
23/11/2014, 09:25
Υπάρχει μια πάρα πολύ ωραία στιγμή.
Εκεί που οι αρχές και οι φίλοι της, από μια μάλλον ατυχή συγκυρία, πιάνονται να διαπράττουν και να φέρονται, όπως υποτίθεται δεν θα έπρεπε και όπως αρνούνται ότι κάνουν. Ασχέτως που αυτό είναι ο κανόνας τους. Έχει συμβεί με πάμπολλα γεγονότα. Βγαίνουν λοιπόν αρχικά οι θεσμικοί φίλοι και προσπαθούν να το σώσουν.

Πχ: το mega, στις 6/12/2008 ή την επόμενη μετά τη δολοφονία, μόνταρε ήχους από παλιά επεισόδια και τα κότσαρε στο βίντεο όπου φαίνεται ο υπάλληλος να πυροβολεί χαλαρός το Γρηγορόπουλο. Ποιος να το έκανε; Ποιοι να συνεργάστηκαν γι αυτό; Μήπως η καλή ηγεσία έδωσε σήμα και το καλό κανάλι είχε όλη την καλή διάθεση να το κάνει; Χοντρό ε; Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος που η σχέση αυτή έληξε; Αν υπάρχει ας τον ακούσουμε. Μέχρι τότε και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, η σχέση αυτή πρέπει να θεωρείται ζωντανή, θερμή, έντονη. Οπότε ακούμε βερεσέ τα περί κακών καναλιών που διασύρουν την εικόνα του κράτους (δε χρειαζόταν καν τα παραπάνω, αλλά έτσι επειδή μας αρέσει να μιλάμε με στοιχεία..)

Στην περίπτωση λοιπόν που το ξεβράκωμα δε μαζεύεται ή χαλάει, βγαίνει το ανεπίσημο γραφείο τύπου [ δηλαδή, όλοι μα όλοι οι δημοσιογράφοι των πανελλήνιας εμβέλειας καναλιών, αυτών δηλαδή που εδώ και χρόνια δουλεύουν ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ (λες να χει σχέση με το προηγούμενο, δηλαδή με το ότι έχουν ανοιχτή γραμμή με τα αρχάς;;;; λες;;;; ) ], βγαίνει λέω το γραφείο τύπου και με το γνωστό ύφος λέει: "ναι ρε, έτσι έγινε, αλλά και αυτά τα μαλακισμένα... που έτσι... που αλλιώς... να μην κάνανε.... άνθρωποι είναι και οι αστυνομικοί... σκάσανε..." και συνεχίζονται τα γνωστής ποιότητας επιχείρηματα μέχρι που φτάνουν στον Άρη και πόσους έσφαξε.

Να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε σειρά:

1) Ο υπάλληλος ασκεί δημόσια εξουσία. Ένα πράμα δηλαδεί που δεν το χει απ' την κοιλιά της μάνας του, αλλά του απονέμεται και θα έπρεπε να του αφαιρείται όταν το ξεχνάει.

2) Ακριβώς επειδή ασκεί εξουσία, στην οποία δεν μπορείς να προβάλλεις νόμιμα την αντίθεσή σου, θα έπρεπε να θεωρεί τον εαυτό του κάτι σαν χειρούργο, δηλαδή επεμβαίνω πολύ στοχευμένα μόνο όταν δε μπορεί να γίνει αλλιώς. (διαφωνώ και με αυτό αλλά γι άλλους λόγους). Κατά τα λοιπά είναι υπηρεσία, που θα έπρεπε να σημαίνει "με το σεις και με το σας". Σε όλους. Εκτός και αν διαφωνούμε και με την έννοια της ισότητας.

3) Όποιος δεν αντέχει να εισπράττει τις κοινωνικές εντάσεις, όποιος δε μπορεί να τα βάζει με τους κακούς δίχως να κυνηγά μύγες με μπαζούκα, ας πάει να γίνει ζωγράφος, μαραγκός, δάσκαλος. Τις κοινωνικές εντάσεις δεν τις δημιουργεί ο πολίτης/διαδηλωτής, αλλά τις εισπράττει. Συνεπώς, κουβέντες τύπου "ναι αλλά και αυτός πετούσε πέτρες" σε συνδυασμό με το προηγούμενο, είναι παγερά αδιάφορες. Επίσης όποιος δε μπορεί να συγκρατήσει το χέρι που πάει στο όπλο, ρίχνει και όποιον πάρει, ας παίζει ηλεκτρονικά ή ας πάει στο Τέξας. Ασκεί δημόσια εξουσία η σφαίρα. Και αν είναι να πέφτει όπου να ναι, μετά θα ρίχνουν και οι πολίτες όπου να ναι με ο,τι να ναι και το κοινωνικό συμβόλαιο θα πάει στο διάολο. (μήπως να πάει; εγώ λέω όχι εντελώς)

4) Η εξίσωση/εξομοίωση των συμπεριφορών επίσημων κρατικών οργάνων με πολίτες είναι κατ' αρχήν ατυχής. Αν επιμένει κάποιος, αστεία. Και αν επιμείνει και άλλο, πούστικη.

Όλα τα παραπάνω (τα "θα έπρεπε") περιγράφονται με μια δόση φαντασίας/ελευθερίας. Παρότι αυτά που λέω είναι στο πνεύμα και γράμμα του ισχύοντος νόμου, είμαι 1000/% σίγουρος ότι δεν τα ακολουθεί/εφαρμόζει ούτε η ηγεσία ούτε οι υπάλληλοι. Δηλαδή ένα μέρος της επίσημης εκτελεστικής εξουσίας, αρνείται να εκτελέσει/υπακούσει/εφαρμόσει το νόμο που υποτίθεται ότι υπηρετεί και κάνει τα δικά της.

Επίσης τα δικαστήρια, σε ένα τραγικό ποσοστό, επικυρώνουν αυτή την άρνηση, λέγοντας στην ουσία ότι δεν έγινε και τίποτα (βλ. Κουτσουμπου). Να μη βάλουμε στο μπλέντερ και τις εξόφθαλμες περιπτώσεις νόμων/αποφάσεων που θα έπρεπε να ακυρωθούν ως παράνομοι/αντισυνταγματικοί. Να μη βάλουμε μέσα και τη συστηματική καταστροφή ζωτικών κοινωνικών δομών (υγείας, παιδείας, καθαριότητας).

Το ερώτημα αντιστρέφεται:

Ποιος έχει διαρρήξει το κοινωνικό συμβόλαιο; Είναι η στιγμή με το περίπτερο, μια εντελώς επουσιώδης, αλλά υπαρκτή εικόνα/ένδειξη αυτής της διάρρηξης;

(Πείτε τώρα για αριστερούς φασίστες να γελάσουνε και οι πέτρες)

menelaos46
23/11/2014, 11:09
Αϊντε, ξεκινα ντε!
Κρινε τους στον 'οικο' σου και ασε τους αριστερους, αναρχοαυτονομους και λοιπα αποβλητα πουτανας μανας που εχεις 'απεναντι σου'

Λαθη γινονται παντου, οταν εχουν ασυλια ειναι ομως η κοπρος του Αυγεια και απεπεμψε αυτους, οχι τους υπολοιπους.
Μην εθελοτυφλεις και τους 'αλλους' ας τους διωξουμε ΟΛΟΙ μαζι.

Οχι 'εσεις' εναντι 'ολων' γιατι "ετσι ειναι, ρε μουνια".

Επισης, θα ηθελα μα επισης δεν ειναι του παροντος, να σχολιασω τον νομοθετη.
Ισως και θα επρεπε, πριν σχολιασω τον "νομο υπηρετοντα". !!!!

Αν και δεν θα ξεχασω ποτε τα μπατσακια που μου λεγανε στο τηλεφωνο πως δεν ειναι εχουν πληρωμα διαθεσιμο, οταν ειχα 3 αυτοκινητα=12 αλβανους να παιζω σφαλιαρες στην Μιχαλακοπουλου, με την εγκυο συζυγο μου στο αυτοκινητο και μετα να κανουν μετανοιες, οταν μαθανε οτι ο πατερας της ειναι αποστρατος στρατηγος της ΕΛ.ΑΣ. (*)

Ειστε τραγικοι!
Παραδεξου το και παμε να κανουμε καλυτερο το ολο, αλλιως θα ειστε παντα εκτος της κοινωνιας και μοιραια θα το πληρωσετε αυτο.

Και κραυγασε οσο θες.
Οι μπατσοι ειναι απεναντι στην κοινωνια.
Η κοινωνια απλα τους ανεχεται (η βολευεται)

(*) εντιντ: μετα παραδεχτηκαν οτι φοβουνταν για οπλοκατοχη των Αλβανων και δεν ηρθαν

Δεν είμαι εγώ αυτός που άνοιξα το θέμα αγαπητέ μου.... :wave2:

Υ.Γ. Δεν έχω τηλεόραση σπίτι δεν ξέρω τι μου λες για Αλβανούς....

Δεν είμαστε τραγικοί είμαστε απλώς στην Ελλάδα...

mikes
23/11/2014, 16:14
από σημερινη πορεια στις σκουριες χαλκιδικης..

327440

toyar
23/11/2014, 17:12
εχω παιδικο φιλο στο εγκληματολογικο και αφου εχει περασει ολα τα σταδια: αστυφυλακας, υπαξιωματικος, αξιωματικος
δουλευει ολα τα σαββατα του μηνα και 2 κυριακες στανταρ για 1200ευρω (αξιωματικος με 20+ χρονια υπηρεσια) και το κινητο του ειναι ανοιχτο για οτιδηποτε υπηρεσιακο υπαρξει
δεν εχει ακουμπησει-χτυπησει ποτε ανθρωπο

βρεθηκα σε συγκεντρωση παρουσια ματ με εντολη να μην πλησιασουν εκπαιδευτικοι το υπουργειο παιδειας
αρματωμενος πιτσιρικας ματατζης με απλανες βλεμμα χωρις να προκληθει πεταξε κατω μπροστα μου κοπελιτσα οπλισμενη με τσαντα κινητο και γυαλια ηλιου

οι δυο παραπανω τυπικα ειναι συναδελφοι δεν μπαινουν ομως στο ιδιο τσουβαλι με τιποτα

bulmont
23/11/2014, 17:40
εχω παιδικο φιλο στο εγκληματολογικο και αφου εχει περασει ολα τα σταδια: αστυφυλακας, υπαξιωματικος, αξιωματικος
δουλευει ολα τα σαββατα του μηνα και 2 κυριακες στανταρ για 1200ευρω (αξιωματικος με 20+ χρονια υπηρεσια) και το κινητο του ειναι ανοιχτο για οτιδηποτε υπηρεσιακο υπαρξει
δεν εχει ακουμπησει-χτυπησει ποτε ανθρωπο

Πόσοι τέτοιοι νομίζεις όμως πώς υπάρχουν;;;;;;;;;;;;;;;;;

MG-KTiNoS
23/11/2014, 17:41
https://www.facebook.com/osiospasxwn/photos/a.128087230688973.28867.128055710692125/388351094662584/?type=1&theater

:cool:

Vstrommer71
23/11/2014, 17:52
Δεν ξερω αν το ειδατε,και βαριεμαι να ψαχνω 29 σελιδες...
327441
:lol: :lol: :lol: :lol:

teo_g7
23/11/2014, 17:55
Εντάξει παιδιά μην αγχωνεστε.....

Βγήκε το πόρισμα της ΕΔΕ

Μονταρισμένο λέει το βίντεο!!!! Το είπε η Νεριτ πριν απο λίγο.

Vstrommer71
23/11/2014, 18:11
Εντάξει παιδιά μην αγχωνεστε.....

Βγήκε το πόρισμα της ΕΔΕ

Μονταρισμένο λέει το βίντεο!!!! Το είπε η Νεριτ πριν απο λίγο.
Παλι καλα που δεν κυκλοφορουσε καμμια αδεσποτη ζαρντινιερα εκει γυρω!

mikes
23/11/2014, 18:15
https://www.facebook.com/osiospasxwn/photos/a.128087230688973.28867.128055710692125/388351094662584/?type=1&theater

:cool:

αργησες... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&page=28&p=2535265&viewfull=1#post2535265) :smokin:

mikes
23/11/2014, 18:20
Δεν ξερω αν το ειδατε,και βαριεμαι να ψαχνω 29 σελιδες...
327441
:lol: :lol: :lol: :lol:
το ειδαμε... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&page=15&p=2534341&viewfull=1#post2534341) :smokin:

sotostzav
23/11/2014, 19:59
Εκεί που οι αρχές και οι φίλοι της, από μια μάλλον ατυχή συγκυρία, πιάνονται να διαπράττουν και να φέρονται, όπως υποτίθεται δεν θα έπρεπε και όπως αρνούνται ότι κάνουν. Ασχέτως που αυτό είναι ο κανόνας τους. Έχει συμβεί με πάμπολλα γεγονότα. Βγαίνουν λοιπόν αρχικά οι θεσμικοί φίλοι και προσπαθούν να το σώσουν.

Πχ: το mega, στις 6/12/2008 ή την επόμενη μετά τη δολοφονία, μόνταρε ήχους από παλιά επεισόδια και τα κότσαρε στο βίντεο όπου φαίνεται ο υπάλληλος να πυροβολεί χαλαρός το Γρηγορόπουλο. Ποιος να το έκανε; Ποιοι να συνεργάστηκαν γι αυτό; Μήπως η καλή ηγεσία έδωσε σήμα και το καλό κανάλι είχε όλη την καλή διάθεση να το κάνει; Χοντρό ε; Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος που η σχέση αυτή έληξε; Αν υπάρχει ας τον ακούσουμε. Μέχρι τότε και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, η σχέση αυτή πρέπει να θεωρείται ζωντανή, θερμή, έντονη. Οπότε ακούμε βερεσέ τα περί κακών καναλιών που διασύρουν την εικόνα του κράτους (δε χρειαζόταν καν τα παραπάνω, αλλά έτσι επειδή μας αρέσει να μιλάμε με στοιχεία..)

Στην περίπτωση λοιπόν που το ξεβράκωμα δε μαζεύεται ή χαλάει, βγαίνει το ανεπίσημο γραφείο τύπου [ δηλαδή, όλοι μα όλοι οι δημοσιογράφοι των πανελλήνιας εμβέλειας καναλιών, αυτών δηλαδή που εδώ και χρόνια δουλεύουν ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ (λες να χει σχέση με το προηγούμενο, δηλαδή με το ότι έχουν ανοιχτή γραμμή με τα αρχάς;;;; λες;;;; ) ], βγαίνει λέω το γραφείο τύπου και με το γνωστό ύφος λέει: "ναι ρε, έτσι έγινε, αλλά και αυτά τα μαλακισμένα... που έτσι... που αλλιώς... να μην κάνανε.... άνθρωποι είναι και οι αστυνομικοί... σκάσανε..." και συνεχίζονται τα γνωστής ποιότητας επιχείρηματα μέχρι που φτάνουν στον Άρη και πόσους έσφαξε.

1) Ο υπάλληλος ασκεί δημόσια εξουσία. Ένα πράμα δηλαδεί που δεν το χει απ' την κοιλιά της μάνας του, αλλά του απονέμεται και θα έπρεπε να του αφαιρείται όταν το ξεχνάει.

2) Ακριβώς επειδή ασκεί εξουσία, στην οποία δεν μπορείς να προβάλλεις νόμιμα την αντίθεσή σου, θα έπρεπε να θεωρεί τον εαυτό του κάτι σαν χειρούργο, δηλαδή επεμβαίνω πολύ στοχευμένα μόνο όταν δε μπορεί να γίνει αλλιώς. (διαφωνώ και με αυτό αλλά γι άλλους λόγους). Κατά τα λοιπά είναι υπηρεσία, που θα έπρεπε να σημαίνει "με το σεις και με το σας". Σε όλους. Εκτός και αν διαφωνούμε και με την έννοια της ισότητας.

3) Όποιος δεν αντέχει να εισπράττει τις κοινωνικές εντάσεις, όποιος δε μπορεί να τα βάζει με τους κακούς δίχως να κυνηγά μύγες με μπαζούκα, ας πάει να γίνει ζωγράφος, μαραγκός, δάσκαλος. Τις κοινωνικές εντάσεις δεν τις δημιουργεί ο πολίτης/διαδηλωτής, αλλά τις εισπράττει. Συνεπώς, κουβέντες τύπου "ναι αλλά και αυτός πετούσε πέτρες" σε συνδυασμό με το προηγούμενο, είναι παγερά αδιάφορες. Επίσης όποιος δε μπορεί να συγκρατήσει το χέρι που πάει στο όπλο, ρίχνει και όποιον πάρει, ας παίζει ηλεκτρονικά ή ας πάει στο Τέξας. Ασκεί δημόσια εξουσία η σφαίρα. Και αν είναι να πέφτει όπου να ναι, μετά θα ρίχνουν και οι πολίτες όπου να ναι με ο,τι να ναι και το κοινωνικό συμβόλαιο θα πάει στο διάολο. (μήπως να πάει; εγώ λέω όχι εντελώς)

4) Η εξίσωση/εξομοίωση των συμπεριφορών επίσημων κρατικών οργάνων με πολίτες είναι κατ' αρχήν ατυχής. Αν επιμένει κάποιος, αστεία. Και αν επιμείνει και άλλο, πούστικη.

Όλα τα παραπάνω (τα "θα έπρεπε") περιγράφονται με μια δόση φαντασίας/ελευθερίας. Παρότι αυτά που λέω είναι στο πνεύμα και γράμμα του ισχύοντος νόμου, είμαι 1000/% σίγουρος ότι δεν τα ακολουθεί/εφαρμόζει ούτε η ηγεσία ούτε οι υπάλληλοι. Δηλαδή ένα μέρος της επίσημης εκτελεστικής εξουσίας, αρνείται να εκτελέσει/υπακούσει/εφαρμόσει το νόμο που υποτίθεται ότι υπηρετεί και κάνει τα δικά της.

Επίσης τα δικαστήρια, σε ένα τραγικό ποσοστό, επικυρώνουν αυτή την άρνηση, λέγοντας στην ουσία ότι δεν έγινε και τίποτα (βλ. Κουτσουμπου). Να μη βάλουμε στο μπλέντερ και τις εξόφθαλμες περιπτώσεις νόμων/αποφάσεων που θα έπρεπε να ακυρωθούν ως παράνομοι/αντισυνταγματικοί. Να μη βάλουμε μέσα και τη συστηματική καταστροφή ζωτικών κοινωνικών δομών (υγείας, παιδείας, καθαριότητας).

Ποιος έχει διαρρήξει το κοινωνικό συμβόλαιο; Είναι η στιγμή με το περίπτερο, μια εντελώς επουσιώδης, αλλά υπαρκτή εικόνα/ένδειξη αυτής της διάρρηξης;

+800 και +600 και +650 και συν ότι μηχανακι ειχα φιλος :beer::beer:

menelaos46
23/11/2014, 20:00

Έχεις δίκαιο και σε γενικές γραμμές είναι όπως τα λες τα πράγματα...
Θα ήθελα όμως να μου απαντήσεις μία απλή ερώτηση αν θέλεις.
Γιατί εφόσον οι άρχοντες από κοινού με τα ΜΜΕ επέλεξαν να προβάλουν το βίντεο από το περίπτερο σε όλα τα μεγάλα κανάλια με τίτλο "αστυνομικοί κλέβουν νερό από περίπτερο" και να μη το "πνίξουν"???

taisteal
23/11/2014, 20:02
Για να σχολουμαστε και να ξεχναμε τα υπολοιπα...

skylaros
23/11/2014, 20:07
Και σήμερα να δείξουν 3 ρεπορτάζ για το πόσο σημαντική δουλειά κάνει η αστυνομία όλα τα κανάλια στη λογική του μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά !!!

tsompanis
23/11/2014, 21:08
Για να σχολουμαστε και να ξεχναμε τα υπολοιπα...

Και αυτο αλλα και το γεγονος οτι... ολο και καπως θα εβγαινε το θεμα παραεξω και δεν θα μπορουσαν να το αποκρυψουν.
και αφου πιτα και μαχαιρι ειναι δικα τους,αντι να κρυψουν τη αληθεια,απλα την διαστρεβλωνουν!

gcrook
24/11/2014, 00:45
Γιατί εφόσον οι άρχοντες από κοινού με τα ΜΜΕ επέλεξαν να προβάλουν το βίντεο από το περίπτερο σε όλα τα μεγάλα κανάλια με τίτλο "αστυνομικοί κλέβουν νερό από περίπτερο" και να μη το "πνίξουν"???

Προσπαθω καιρο τωρα να καταλαβω το χιουμορ καποιων αλλα δεν τα καταφερνω.
Αν δεν ειναι σαφες οτι με το να στραφει η δημοσια συζητηση στο αν ο μπατσος εκλεψε το νερο η το πληρωσε, την σκαπουλαρουμε φθηνα αποφευγοντας την πραγματικη συζητηση (που ουτως η αλλως ειναι ακτος ατζεντας)
του τι σκατα συμβαινει με αυτα τα ημιαποκτηνωμενα ταγματα εφοδου, τοτε δεν ξερω τι αλλο πρεπει να ειπωθει.

Και επειδη και η κοινωνια γενικοτερα εχει την ταση να αποφευγει αυτες τις συζητησεις και να διαπραγματευεται την καθημερινοτητα της συζητωντας με αφορμη τετοια ακριβως βιντεακια,
ε ας τα πιασουμε εμεις πρωτοι να φανουμε κιολας οτι δεν κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.Αλλωστε θα το χειριστουμε καλυτερα,και μαλιστα θα δωσουμε και τετοια τροπη στην συζητηση, που μην σου πω που στο τελος θα αναρωτιουνται ολοι αν το μπουκαλι ηταν λουτρακι η αυρα.Κλασσικος αποπροσανατολισμος δηλαδη,ολοι εσεις που μιλατε για αποπροσανατολισμο της κοινης γνωμης,εχετε πεσει πρωτοι στην παγιδα και μετα απορειτε.

Το θρεντ αυτο ξεκινησε με αφορμη το μπουκαλι, (καλως η κακως) ,και οχι με αφορμη την νομικη την επετειο και την καταστολη στα εξαρχεια και στο κεντρο γενικοτερα .
Στην πορεια βεβαια εγινε και κουβεντα,αλλα για καποιο λογο παλι στο μπουκαλι κατεληξε και στο αν πληρωθηκε η εκλαπη (μεγαλο ταμπου η κλοπη για τον μεσο αστο,μπορεις να ανοιξεις 20 κεφαλια,αλλα το μπουκαλι θα το πληρωσεις κυριε) .

Ρε μπας και τρολαρετε ομαδικως;

tai
24/11/2014, 15:14
Ρε μπας και τρολαρετε ομαδικως;
όχι
γιατί,
(μεγαλο ταμπου η κλοπη για τον μεσο αστο,μπορεις να ανοιξεις 20 κεφαλια,αλλα το μπουκαλι θα το πληρωσεις κυριε) .

Προφανως και δεν είναι τα όργανα που κινούν τα νήματα.
Δε χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να καταλάβεις ότι το σκυλί θα ακολουθήσει τις εντολές του αφέντη του.
Αν αυτός πει "φάτον",αυτό θα "δαγκώσει".

ακόμα και ετσι, στο υπάρχον νομικό σύστημα μας, ο σκύλος τιμωρείται με ευθανασία.

tai
24/11/2014, 15:30
ο άνθρωπος οταν του δώσουν εξουσία δειχνει ποιος ειναι.
Βάλτε την ελλιπέστατη εκπαίδευση, την ελλειψη αξιοκρατίας, την άγνωστη ψυχομετρική, την προπαγανδιστική παιδεία και κάνα δυο φάπες "για να γίνεις άνθρωπος¨ και μετά πέστε μου πως, οταν του λες "παρ τον" θα εναντιωθεί ο εσωτερικός του κόσμος και θα βάλουν φράγματα η αξίες του, ώστε να μην κάνει "υπέρβαση καθήκοντος""ο κάθε ενας απο μας ΕΑΝ βρισκόταν σε αυτήν την θεση με αυτά τα ψυχικά εφόδια.
Ο αστυφύλακας που καταλήγει μπάτσος, ήταν ενα κάλο παιδί πριν φορέσει την στολή του. Γιατί αυτή η κοινωνία είναι γεμάτη απο "καλά παιδιά" που ειναι φτιαγμένα-γαλουχημένα απο "σωστούς γονείς".

tai
24/11/2014, 16:00
ο ορισμος.
<Το φασιστικό σύστημα συνήθως διοικείται από έναν (βάλτε οτι τιτλο θέλετε ) που επιβάλλει πράγματα στους πολίτες παρά τη θέλησή τους και, μέσω πράξεων βίας και αυστηρής νομοθεσίας, καταστέλλει τυχόν ενάντιες κινητοποιήσεις. >
η διαφορά απο το σήμερα?

εμεις σε τι διαφέρουμε σαν Ελληνες απο αυτό?
<Ο φασισμός, δεν υπάρχει μόνο σε πολιτικό επίπεδο αλλά και γενικά εκτός πολιτικής σκηνής: μπορεί ένα άτομο ή μία ομάδα ατόμων, να επιβάλλουν πράγματα σε άλλους ανθρώπους παρά τη θέλησή τους, παραβιάζοντας τα δικαιώματά τους. >
Μήπως δεν το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας?
Μήπως δεν προσπαθούμε ΕΜΕΙΣ να επιβάλουμε το "σωστό" στους άλλους?
Μήπως ΕΙΜΑΣΤΕ πλειοψηφια αυτοι που φερόμαστε ετσι?
Και αφου είναι λίγοι αυτοί που σκεφτονται διαφορετικά, γιατί απαιτούμε από το κομματι της κοινωνίας που μας αστυνομεύει να είναι διαφορετικό στην σκέψη και κυρίως στην πράξη από το σχετικό σύνολο?
Κύριοι έχουμε την αστυνομία που μας αξίζει
ειναι το κακο κοματι του εαυτού μας
Είμαστε εμείς με στολή.
Εν δεν πάψουμε να κορνάρουμε στο φανάρι
Εαν δεν σταματήσουμε να βρίζουμε τους "κουτάκηδες" που μας εμποδίζουν
Εαν δεν σταματήσουμε να έχουμε σε ΟΛΑ δικιο
Και κυρίως εαν δεν πάψουμε να πιστεύουμε οτι η δική μας βίαιη επιβολή του σωστού λέγεται δικαιοσύνη
θα παράγουμε παιδιά που θα γίνονται μπατσοι
και κάποιοι απο αυτούς θα φοράνε και στολές.

ΥΓ. η φασαρία για το νερο εμαθα οτι ξεκίνησε γιατι δεν ειχε ρέστα απο 20ρικο. Για 50 λεπτά ρε μαλάκα, μου δίνεις 20ρικο? ηταν η απάντηση του περιπτερά και ακολούθησαν τα περετερω:lol:

menelaos46
24/11/2014, 16:37
ο ορισμος.
<Το φασιστικό σύστημα συνήθως διοικείται από έναν (βάλτε οτι τιτλο θέλετε ) που επιβάλλει πράγματα στους πολίτες παρά τη θέλησή τους και, μέσω πράξεων βίας και αυστηρής νομοθεσίας, καταστέλλει τυχόν ενάντιες κινητοποιήσεις. >
η διαφορά απο το σήμερα?

εμεις σε τι διαφέρουμε σαν Ελληνες απο αυτό?
<Ο φασισμός, δεν υπάρχει μόνο σε πολιτικό επίπεδο αλλά και γενικά εκτός πολιτικής σκηνής: μπορεί ένα άτομο ή μία ομάδα ατόμων, να επιβάλλουν πράγματα σε άλλους ανθρώπους παρά τη θέλησή τους, παραβιάζοντας τα δικαιώματά τους. >
Μήπως δεν το βλέπουμε καθημερινά δίπλα μας?
Μήπως δεν προσπαθούμε ΕΜΕΙΣ να επιβάλουμε το "σωστό" στους άλλους?
Μήπως ΕΙΜΑΣΤΕ πλειοψηφια αυτοι που φερόμαστε ετσι?
Και αφου είναι λίγοι αυτοί που σκεφτονται διαφορετικά, γιατί απαιτούμε από το κομματι της κοινωνίας που μας αστυνομεύει να είναι διαφορετικό στην σκέψη και κυρίως στην πράξη από το σχετικό σύνολο?
Κύριοι έχουμε την αστυνομία που μας αξίζει
ειναι το κακο κοματι του εαυτού μας
Είμαστε εμείς με στολή.
Εν δεν πάψουμε να κορνάρουμε στο φανάρι
Εαν δεν σταματήσουμε να βρίζουμε τους "κουτάκηδες" που μας εμποδίζουν
Εαν δεν σταματήσουμε να έχουμε σε ΟΛΑ δικιο
Και κυρίως εαν δεν πάψουμε να πιστεύουμε οτι η δική μας βίαιη επιβολή του σωστού λέγεται δικαιοσύνη
θα παράγουμε παιδιά που θα γίνονται μπατσοι
και κάποιοι απο αυτούς θα φοράνε και στολές.

ΥΓ. η φασαρία για το νερο εμαθα οτι ξεκίνησε γιατι δεν ειχε ρέστα απο 20ρικο. Για 50 λεπτά ρε μαλάκα, μου δίνεις 20ρικο? ηταν η απάντηση του περιπτερά και ακολούθησαν τα περετερω:lol:

+1000

kalgeorge
24/11/2014, 16:47
akoma to sizitate? :lol:

macedonas
24/11/2014, 16:58
Επίτρεψέ μου αγαπητέ tai να διαφωνήσω καθέτως με τη λογική του, έχουμε την αστυνομία - γιατρούς - υδραυλικούς που μας αξίζουν - μαζί τα φάγαμε.
Έχουμε μια ΚΑΚΗ αστυνομία με ΛΙΓΟΥΣ καλούς μπάτσους που απο μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως , και που αργά ή γρήγορα αφομοιώνονται απο το σύστημα για να μην τεθούν στο περιθώριο .
Και άντε τους κακούς πολιτικούς έχουμε την δυνατότητα να τους αλλάξουμε στην τετραετία , τον κακό γιατρό ή δικηγόρο δεν τον προτιμάμε .
Με τον κακό μπάτσο τι μπορούμε να κάνουμε ;

skylaros
24/11/2014, 17:10
:a26::a015::a016::a38::hunter::boxing: η έστω να τον πάμε για :priest:

Joyrider
24/11/2014, 17:53

Δηλαδή αν εγώ θεωρώ σωστό το να μου πληρώσει το αφεντικό τους 5 μήνες που μου χρωστάει και για να δικαιωθώ καταφύγω στην απεργία είμαι φασίστας;

Billymuse
24/11/2014, 18:08
Δηλαδή αν εγώ θεωρώ σωστό το να μου πληρώσει το αφεντικό τους 5 μήνες που μου χρωστάει και για να δικαιωθώ καταφύγω στην απεργία είμαι φασίστας;

Eξαρτάται με τι μέσο θα το προσπαθήσεις.

Joyrider
24/11/2014, 18:24
Πες μου πχ για τις περιπτώσεις "ναυπηγεία", "στο κόκκινο", "φούρνος λάμπρου".

Pan (dvs)
24/11/2014, 18:32

Το ειπε ρε,με την απεργια.

Και οχι για μενα δεν εισαι φασιστας.Αν ομως καποιος συναδελφος σου, δεν θελει να απεργησει και τον πλακωσεις στα κατακεφαλα,τοτε θα εισαι.

Billymuse
24/11/2014, 18:32
Πες μου πχ για τις περιπτώσεις "ναυπηγεία", "στο κόκκινο", "φούρνος λάμπρου".

Δε θα πέσω στη παγίδα σου για να χυθεία πάλι αίμα εδω μέσα :p

Απλα κράτα οτι ο φασισμός σχετίζεται και με τι μέσο επιβάλλεται.. Στο παραδειγμα που ειπες εξαρχής.
φασιστας θα εισαι αμα πας σε απεργία και σκάσεις με 20 ''επαγγελματιες απεργούς'' στο γραφείο του και τον
τραμπουκίζεις

amyroukai
24/11/2014, 18:39

Απλα κράτα οτι ο φασισμός σχετίζεται και με τι μέσο επιβάλλεται.. Στο παραδειγμα που ειπες εξαρχής.
φασιστας θα εισαι αμα πας σε απεργία και σκάσεις με 20 ''επαγγελματιες απεργούς'' στο γραφείο του και τον
τραμπουκίζεις

τα καλά του ελληνικού συνδικαλισμού.

Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με νερά, κλομπ κλπ κλπ κλπ

Joyrider
24/11/2014, 18:42

τραμπουκίζεις

Ποια παγίδα ρε συ.
Σου είπα το μέσο είναι η απεργία. Εσύ εννοείς με ποιο μέσο θα γίνει η απεργία :confused: Δεν σε πιάνω.

Billymuse
24/11/2014, 18:53
Ποια παγίδα ρε συ.
Σου είπα το μέσο είναι η απεργία. Εσύ εννοείς με ποιο μέσο θα γίνει η απεργία :confused: Δεν σε πιάνω.

Ναι έχεις δίκιο δε το διάβασα καλά πριν. Ναι το μέσο ειναι η απεργία αλλα συνήθως για να καταλήξεις εκει
(δν ειναι φασισμός γιατί έχεις ορθο επιχείρημα) έθιξα το τι θα προηγηθεί πριν πας στην απεργία

tai
25/11/2014, 12:38
Επίτρεψέ μου αγαπητέ tai να διαφωνήσω καθέτως με τη λογική του, έχουμε την αστυνομία - γιατρούς - υδραυλικούς που μας αξίζουν - μαζί τα φάγαμε.
Έχουμε μια ΚΑΚΗ αστυνομία με ΛΙΓΟΥΣ καλούς μπάτσους που απο μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απολύτως , και που αργά ή γρήγορα αφομοιώνονται απο το σύστημα για να μην τεθούν στο περιθώριο .
Και άντε τους κακούς πολιτικούς έχουμε την δυνατότητα να τους αλλάξουμε στην τετραετία , τον κακό γιατρό ή δικηγόρο δεν τον προτιμάμε .
Με τον κακό μπάτσο τι μπορούμε να κάνουμε ;
Δεν είπα το ΜΑΖΙ Η ΟΛΟΙ με την έννοια του <κιμα>, αλλά με το οτι μέσα μας,, είμαστε όλοι εν δυνάμει, καλοί η κακοί και με την τοποθέτηση μας στην θέση εξουσίας που εχει ο μπάτσος, θα πράξουμε τα ίδια λίγο η πολύ.
Το εαν το λίγο αφορά εσένα και το πολύ εμένα, είναι κάτι που μόνο εαν φορέσουμε την στολή του ματατζή θα το μάθουμε, και οχι με την ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας.
Ανέφερα οτι οι μπατσοι είναι κομματι της κοινωνίας. Αρα δεν μπορούμε να επιλέξουμε τα άτομα αυτά, παρά μόνο να βελτιώσουμε ο καθένας , 1ον τον εαυτό του ώστε να λειτουργεί σαν παραδειγμα και στην συνέχεια την κοινωνία όσο του πρεπει και του αντιστοιχεί του καθενός, για να έχουμε ποσοστιαία καλύτερους αστυφύλακες. Αν και εκ των πραγμάτων ειναι οξύμωρο το να ζητάμε απο ανθρώπους που δουλειά-σκοπός τους ειναι η επιβολή (του νόμου εν προκειμένω) να μην ειναι φασίστες την στιγμή που η επιβολή είναι εκ των πραγμάτων φασιστική νοοτροπία και αρα εκπαιδεύονται σε φασιστική νοοτροπία (επιβολής δλδ). Το καλύτερο επίπεδο απλά θα κοντρολάρει αυτή την εκπαίδευση, και θα κανει την επιβολή τοσο αναγκαια, οσο χρειαζετε χωρίς να βγάζει τα απωθημένα του ο εκπαιδευόμενος. Παρα ταυτα η επιβολή δεν μπορει παρα να παραμείνει επιβολή. Κατ επέκταση οτι και να κάνει ο αστυφύλακας, η δουλειά του ειναι η επιβολή, αρα είναι εξ επαγγέλματος φασίστας

tai
25/11/2014, 12:39
μπερδεύεις την έντονη διεκδικηση του δίκιου σου με την επιβολή του;)

Pan (dvs)
25/11/2014, 12:59
Καλα τα λεει ο νεαρος.;)

pektis
25/11/2014, 13:02
και η ιστορια συνεχιζετε...http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/skotwnoyn_kai_den_plhrwnoyn_den_tha_diwxthei_o_astynomikos_poy_skotwse_ton_aoplo_maikl_mpraoyn_orgh_ laou_stis_hpa.3161502.html

Joyrider
25/11/2014, 13:09
μπερδεύεις την έντονη διεκδικηση του δίκιου σου με την επιβολή του;)

Δεν νομίζω ότι συμφωνώ. Το θέτεις πολύ απλοϊκά.
Με αυτή τη λογική οποιαδήποτε εξέγερση έγινε στο παρελθόν ήταν φασιστική. Να θέλεις πχ να επιβάλλεις την ελευθερία σου στον δυνάστη σου. Ή η γυναίκα που θα επιβάλλει στο άντρα της να μην την χτυπάει αντιδρώντας και αυτή βίαια.
Η βία δεν είναι πάντα αυτοσκοπός για να εξουσιάζεις πάνω στον άλλο. Είναι και μέσο απελευθέρωσης.
Την χούντα θα την ανέτρεπαν με λουλούδια και χορούς; Ήθελαν να επιβάλλουν την πτώση της.
Δεν ξέρω πολύ πασιφιστικό που κάνει αυτό. Ίσως είμαι εγώ λάθος.

daz
25/11/2014, 14:51
Και τώρα ήρθε η ώρα που θα παίξουμε με τις λέξεις και τους ορισμούς, για θέματα που περίπου διαφωνούμε, πριν καταλήξει η συζήτηση να γίνει εντελώς φιλοσοφική.

Αν θέλετε να σταματήσετε να διαφωνείτε και να συζητάτε σε λάθος βάση, η λέξη που χρησιμοποιείτε για να περιγράψετε βίαιες και αντιδημοκρατικές πράξεις, είναι λάθος.
Αν θα μπορούσαμε να δώσουμε κάποιο ορισμό στον φασισμό, αυτός δεν θα μπορούσε να παει μακρύτερα απ' τα χωράφια της πολιτικής ιδεολογίας.

Η επιβολή κοινωνικοπολιτικών μέτρων (με γενικά και καθόλου ειδικά χαρακτηριστικά) με χρήση βίας και τρομοκρατίας, δεν έχει καμία σχέση με την επιβολή βίας γενικότερα, είτε αυτή χρησιμοποιείται σαν μέσο αντίδρασης είτε όχι.

stam2
25/11/2014, 15:25
το έγραψα και μερικές δεκάδες σελίδες πιο πριν...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ πρέπει να αναρρωτηθείτε ποιοι βρίσκονται στο control room της αίθουσας επιχειρήσεων, ποιοι επιβλέπουν και διατάζουν, ΤΙ διατάζουν και ποιοι είναι τελικά νομικά υπεύθυνοι για τις οποιαδήποτε διαταγές δίνονται... και αν δεν ξέρετε, ρωτήστε να μάθετε, πληροφορηθείτε... ποιοι είναι αυτοί που μετά το τόσο αίμα, ιδρώτα, σπασμένα κόκκαλα κάθε πορείας, γυρνάνε σπίτι τους ατσαλάκωτοι, ακάπνιστοι έχοντας κάνει "καλά" τη δουλειά τους.

τα υπόλοιπα που σακουλιάζουν αδιάκριτα όλους τους λειτουργούς του Νόμου, είναι φασιστικά σας αρέσει δεν σας αρέσει.
Απλά όσοι (λίγοι) παίρνουν το θάρρος να το πουν αυτό βρίσκονται απέναντι σε ένα πλήθος εξαγριωμένων εγκεφάλων που έχουν σταματήσει να βάζουν όρια και και αποστάσεις στην κριτική τους....

είναι σαφές ότι αν προσπαθήσεις να σταματήσεις ένα πλήθος από το να πετροβολεί έναν άνθρωπο θα πετροβοληθείς κι εσύ.
κι εδώ στη θέση του ανθρώπου που πετροβολείται εδώ και 30 σελίδες βρίσκονται οι όποιοι-κάποιοι λειτουργοί του Νόμου που κάνουν τη δουλειά τους σωστά και ενίοτε δίνουν και τη ζωή τους για το καθήκον....

Και το συγκεκριμένο νήμα θα μπορούσε να έχει πορευθεί εν ειρήνη, και να έχει μία δυνατή καθολική συμμετοχή αλλά και συμφωνία, αν είχαν κρατηθεί τα όρια και οι αποστάσεις...
Όπως λέει και ο Billymuse στο ποστ #323 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2534807&viewfull=1#post2534807) απαντώντας στον xarisiero που προσπάθησε όσο το δυνατόν πιο μετριοπαθώς να εκφράσει το παράπονο αυτών των λίγων ανθρώπων που θίγονται από το τσουνάμι του τσουβαλιάσματος εδώ μέσα, "το φόρουμ έχει κανόνες και mod και admin που θα δράσουν οταν ξεφύγει η κατάσταση..." για κάποιον περίεργο λόγο ενώ προσβάλλονται κατάφωρα άνθρωποι εδώ μέσα, συνεχίζει και επιτρέπεται αυτή η άλογη κατακραυγή...

βαρέστε κι από δω τώρα...

sniper
25/11/2014, 15:36
το έγραψα και μερικές δεκάδες σελίδες πιο πριν...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ πρέπει να αναρρωτηθείτε ποιοι βρίσκονται στο control room της αίθουσας επιχειρήσεων, ποιοι επιβλέπουν και διατάζουν, ΤΙ διατάζουν και ποιοι είναι τελικά νομικά υπεύθυνοι για τις οποιαδήποτε διαταγές δίνονται... και αν δεν ξέρετε, ρωτήστε να μάθετε, πληροφορηθείτε... ποιοι είναι αυτοί που μετά το τόσο αίμα, ιδρώτα, σπασμένα κόκκαλα κάθε πορείας, γυρνάνε σπίτι τους ατσαλάκωτοι, ακάπνιστοι έχοντας κάνει "καλά" τη δουλειά τους.

τα υπόλοιπα που σακουλιάζουν αδιάκριτα όλους τους λειτουργούς του Νόμου, είναι φασιστικά σας αρέσει δεν σας αρέσει.
Απλά όσοι (λίγοι) παίρνουν το θάρρος να το πουν αυτό βρίσκονται απέναντι σε ένα πλήθος εξαγριωμένων εγκεφάλων που έχουν σταματήσει να βάζουν όρια και και αποστάσεις στην κριτική τους....

είναι σαφές ότι αν προσπαθήσεις να σταματήσεις ένα πλήθος από το να πετροβολεί έναν άνθρωπο θα πετροβοληθείς κι εσύ.
κι εδώ στη θέση του ανθρώπου που πετροβολείται εδώ και 30 σελίδες βρίσκονται οι όποιοι-κάποιοι λειτουργοί του Νόμου που κάνουν τη δουλειά τους σωστά και ενίοτε δίνουν και τη ζωή τους για το καθήκον....

Και το συγκεκριμένο νήμα θα μπορούσε να έχει πορευθεί εν ειρήνη, και να έχει μία δυνατή καθολική συμμετοχή αλλά και συμφωνία, αν είχαν κρατηθεί τα όρια και οι αποστάσεις...
Όπως λέει και ο Billymuse στο ποστ #323 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2534807&viewfull=1#post2534807) απαντώντας στον xarisiero που προσπάθησε όσο το δυνατόν πιο μετριοπαθώς να εκφράσει το παράπονο αυτών των λίγων ανθρώπων που θίγονται από το τσουνάμι του τσουβαλιάσματος εδώ μέσα, "το φόρουμ έχει κανόνες και mod και admin που θα δράσουν οταν ξεφύγει η κατάσταση..." για κάποιον περίεργο λόγο ενώ προσβάλλονται κατάφωρα άνθρωποι εδώ μέσα, συνεχίζει και επιτρέπεται αυτή η άλογη κατακραυγή...

βαρέστε κι από δω τώρα...

Δεν σε κατάλαβα, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;

stam2
25/11/2014, 15:48
Δεν σε κατάλαβα, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο;

ότι θες...

αλλά δεν κατάλαβα τί δεν κατάλαβες...

Pan (dvs)
25/11/2014, 18:19
Το θριλερ σχετικα με τις απαιτησεις της τροικας φαινεται να βρισκεται στο τελος του.Το κερασακι που μπηκε στην στην τουρτα,την τελευταια στιγμη, ητανε να προχωρησουνε και καποιες αποκρατικοποιησεις.

Γερμανικη κοινοπραξια στην οποια ,αν δεν κανω λαθος συμμετεχει και το γερμανικο δημοσσιο. ανελαβε την διαχειρηση 14 ελληνικων αεροδρομιων.

Μην ταραζεστε.
Εμεις θα συνεχισουμε να ψαχνουμε τον καλο και τον κακο μπατσο.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=653811

peterTHErider
25/11/2014, 18:26
δεν μπηκα καθολου στην κουβεντα αλλα την παρακαλουθησα πολυ στενα,και φυσικα ειχε τα καλα,τα κακα και τις υπερβολες της οπως το χοντρο πεσιμο στον σουτερ...απλα δειτε αυτο το λινκ...οι ανθρωποι απο τη σχολη τους ακομα νομιζουν πως ειναι ΠΑΝΩ απο τον νομο...ολα τα υπολοιπα ειναι αναξια κουβεντας...
http://www.gazzetta.gr/plus/article/674203/sholi-axiomatikon-tis-elas-fysika-eimaste-fasistes-yparhei-kanena-provlima

Billymuse
25/11/2014, 18:47
δεν μπηκα καθολου στην κουβεντα αλλα την παρακαλουθησα πολυ στενα,και φυσικα ειχε τα καλα,τα κακα και τις υπερβολες της οπως το χοντρο πεσιμο στον σουτερ...απλα δειτε αυτο το λινκ...οι ανθρωποι απο τη σχολη τους ακομα νομιζουν πως ειναι ΠΑΝΩ απο τον νομο...ολα τα υπολοιπα ειναι αναξια κουβεντας...
http://www.gazzetta.gr/plus/article/674203/sholi-axiomatikon-tis-elas-fysika-eimaste-fasistes-yparhei-kanena-provlima

xoντρό πέσιμο στον Σούτερ? :plaf:

Joyrider
25/11/2014, 18:53
πριν καταλήξει η συζήτηση να γίνει εντελώς φιλοσοφική.
Φιλοσοφική ε; Άσε πάλι ξύλο θα φάμε :yuck:
http://tvxs.gr/news/ellada/antiprytanis-apth-prepei-na-fasistopoiithoyme-osoi-eimaste-se-theseis-eksoysias
~
Τα διαβάζω όλα μαζί αυτές τις μέρες και στα μέσα ενημέρωσης: κράτος, μπάτσοι, καναλάρχες, μαφία, φασισμός, luxleaks, digea, ιδιωτικοποιήσεις κτλ κτλ. και θυμήθηκα ένα ντοκυμαντέρ
http://www.youtube.com/watch?v=vEc-mNyZWW4

taisteal
25/11/2014, 18:55
Προσβαλλεται και η νοημοσυνη μας οταν αυτοι οι ανθρωποι προσπαθουν να μας πεισουν ανευ επιχειρηματων οτι η αστυνομικη βια ειναι
δημιουργημα της φαντασιας μας,και οτι επιτελουν κοινωνικο εργο δερνωντας οποιον βρουν μπροστα τους.

[QUOTE]

xristos x
25/11/2014, 19:09
...........και θυμήθηκα ένα ντοκυμαντέρ
http://www.youtube.com/watch?v=vEc-mNyZWW4

:beer: φοβερο! αξιζει!

γιατι οταν μια λεξη τη χρησιμοποιεις για χιλια δυο ασχετα πραγματα ενω η ελληνικη γλωσσα ειναι πλουσια σε ποικιλια και υπαρχει μια λεξη για το καθε τι , στο τελος χανει την πραγματικη της εννοια. Αναφερομαι στη λεξη φασισμος.

Βλεπω οτι η συζητηση αρχιζει παλι απο την αρχη,βλεπω υπερασπιστες με μονο επιχειρημα το να μην τα τσουβαλιαζουμε ολα.... θεωρω οτι εξαντληθηκε και υπερεξηγηθηκαν τα περι τσουβαλιασματος. κανα αλλο επιχειρημα παιζει; κανα σχολιο για φωτογραφιες, αρθρα,ηχητικα ντοκουμεντα;;

spyrakos35
25/11/2014, 19:13
.....βλεπω υπερασπιστες με μονο επιχειρημα το να μην τα τσουβαλιαζουμε ολα....

και τι υπερασπίζονται αυτοί που μιλάνε για τσουβάλιασμα για να καταλάβω και γω?

o_gavros
25/11/2014, 19:23
:beer: φοβερο! αξιζει!

Βλεπω οτι η συζητηση αρχιζει παλι απο την αρχη,βλεπω υπερασπιστες με μονο επιχειρημα το να μην τα τσουβαλιαζουμε ολα.... θεωρω οτι εξαντληθηκε και υπερεξηγηθηκαν τα περι τσουβαλιασματος. κανα αλλο επιχειρημα παιζει; κανα σχολιο για φωτογραφιες, αρθρα,ηχητικα ντοκουμεντα;;

συνηθίζεται απουσία σοβαρών αντεπιχειρημάτων αυτό.
Αποπροσανατολισμό το λένε.

Αφού δεν μας βάλαν να ζητήσουμε και συγνώμη, πάλι καλά να λέμε.

spyrakos35
25/11/2014, 19:27
omg χωρίς κανένα lol

και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου...

xristos x
25/11/2014, 19:31
omg χωρίς κανένα lol

και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου...
:confused:
δεν καταλαβαινω τι ΔΕΝ καταλαβαινεις

spyrakos35
25/11/2014, 19:33
:confused:
δεν καταλαβαινω τι ΔΕΝ καταλαβαινεις

θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ, τι υπερασπίστηκα όταν ειπα να "μην τα τσουβαλιάζετε όλα γιατί είναι φασιστικό"

menelaos46
25/11/2014, 19:41

Αυτός ο διάλογος δε μπορεί αν έγινε παρά μόνο απουσίας εκπαιδευτών και αν "δούλευαν" την καθηγήτρια.....

Billymuse
25/11/2014, 19:43
Αυτός ο διάλογος δε μπορεί αν έγινε παρά μόνο απουσίας εκπαιδευτών και αν "δούλευαν" την καθηγήτρια.....

Ναι ναι σίγουρα εν αγνοία τους θα έγινε και αυτο το διαμάντι (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=432176) τοτε

o_gavros
25/11/2014, 19:46
την έχετε κάνει υπερασπιστές και μη, λάστιχο τη λέξη φασισμός.

Φασισμός μάγκες είναι να σου ανοίγει το πιθήκι το κεφάλι επειδή πήγες για να διαμαρτυρηθείς που σου στερούν το δικαίωμα στο ζειν.

Ας τελειώνουμε επιτέλους με τις ναχαμεναλέγαμεψευτοκόσμιες τοποθετήσεις και την ανακύκλωση.

Εχουν γραφτεί ένα σκασμό σοβαρά επιχειρήματα,με παραδείγματα,με δομημένο λόγο,με με με...σε τρεις δεκάδες σελίδες, και το μόνο που έχω δει να λέγεται ως αντίλογος είναι να μην τσουβαλιάζουμε.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι να τα αντικρούσει, να τον ακούσουμε.
Οι υπόλοιποι απλά τρολάρετε και ανάβετε φλόγες.

tai
25/11/2014, 20:01
σε ολα αυτά που αναφέρεσαι δίνω τον τίτλο <έντονη διεκδικηση. >
οταν οι άλλοι μου επιβάλουν το συμφέρον τους με κλομπ, δίνω τον τίτλο <βια και φασισμός>

:beer:οκ?

xristos x
25/11/2014, 20:04
θα ήθελα να μου πεις σε παρακαλώ, τι υπερασπίστηκα όταν ειπα να "μην τα τσουβαλιάζετε όλα γιατί είναι φασιστικό"
αν και δεν εννοουσα εσενα, τους λειτουργους του νομου,το σωμα των 70.000, την κοινη λογικη ,την δημοκρατια;; Για ολα εχουμε πει, διαβασε τουλαχιστον απο το #324 εως το #339 αν οχι ολο το θεμα.

spyrakos35
25/11/2014, 20:06
την έχετε κάνει υπερασπιστές και μη, λάστιχο τη λέξη φασισμός.

Φασισμός μάγκες είναι να σου ανοίγει το πιθήκι το κεφάλι επειδή πήγες για να διαμαρτυρηθείς που σου στερούν το δικαίωμα στο ζειν.

Ας τελειώνουμε επιτέλους με τις ναχαμεναλέγαμεψευτοκόσμιες τοποθετήσεις και την ανακύκλωση.

Εχουν γραφτεί ένα σκασμό σοβαρά επιχειρήματα,με παραδείγματα,με δομημένο λόγο,με με με...σε τρεις δεκάδες σελίδες, και το μόνο που έχω δει να λέγεται ως αντίλογος είναι να μην τσουβαλιάζουμε.
Αν κάποιος έχει να πει κάτι να τα αντικρούσει, να τον ακούσουμε.
Οι υπόλοιποι απλά τρολάρετε και ανάβετε φλόγες.

επειδή εγώ απαντάω, παρότι δεν με κάνεις παράθεση, θα θεωρήσω οτι αναφέρεσαι σε μένα....

εγώ λοιπόν γιαννη τα περί τσουβαλιάσματος ΔΕΝ τα έγραψα για κανέναν αντίλογο πουθενά.... ξαναδιάβασε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2535084&viewfull=1#post2535084) μπας και το καταλάβεις...

παρεπιπτόντως εγω γιάννη, χέστηκα αν θα με χαρακτηρίσουν φασίστα ή όχι, από φασιστοφοβία δεν πάσχω... και ποιος είμαι ξέρω και τι είμαι... και με τον εαυτό μου τα έχω καλά...

παρεπιπτόντως, σκέψου οτι ίσως να μην έχεις αντεπιχειρήματα γιατί κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας σε αυτά που λέτε.... όμως η υπέρμετρη πρεμούρα που σας έχει πιάσει ξαφνικά με τους μπάτσους (λες και μέχρι τώρα ήταν αρνάκια και ξαφνικά μεταλλάχτηκαν σε λύκους :plaf:) σας κάνει χειρότερους και από αυτούς... και ας μην σηκώνετε χέρι/γκλομπ/χημικό...

:wave2:

o_gavros
25/11/2014, 20:27
σε ολα αυτά που αναφέρεσαι δίνω τον τίτλο <έντονη διεκδικηση. >
οταν οι άλλοι μου επιβάλουν το συμφέρον τους με κλομπ, δίνω τον τίτλο <βια και φασισμός>

:beer:οκ?
Χρήστο αν το παραπάνω απανταει σε εμένα, δεν χρειάζομουν επιπλέον επεξηγηση.Με κάλυψες απολυτα χθες.
Αν πήγαινε για άλλον,με το μπαρδόν και γράψε λάθος.

επειδή εγώ απαντάω, παρότι δεν με κάνεις παράθεση, θα θεωρήσω οτι αναφέρεσαι σε μένα....

εγώ λοιπόν γιαννη τα περί τσουβαλιάσματος ΔΕΝ τα έγραψα για κανέναν αντίλογο πουθενά.... ξαναδιάβασε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2535084&viewfull=1#post2535084) μπας και το καταλάβεις...

παρεπιπτόντως εγω γιάννη, χέστηκα αν θα με χαρακτηρίσουν φασίστα ή όχι, από φασιστοφοβία δεν πάσχω... και ποιος είμαι ξέρω και τι είμαι... και με τον εαυτό μου τα έχω καλά...

είναι κάποιες φορές που τα ποστ σου βγάζουν εναν ναρκισσισμό.ίσως και να μην το κάνεις επίτηδες.δες το λίγο αυτο που σου λέω γιατί το λέω με καλή διάθεση.

και δεν αναφερόμουν σε σενα. Αναφερόμουν ΚΑΙ σε σένα.
Πρωτον και πολύ κύριο,δεν είδα κανέναν να σε χαρακτηρίζει οτιδήποτε,πόσο μάλλον φασίστα. Πως εσύ τωρα απο μόνος σου κάνεις τέτοιο άλμα λογικής,μόνο εσύ το ξέρεις.
Αν σε είχα για φασίστα, δεν θα σου εδινα καμία σημασία.

Δεύτερο,αφού λοιπόν όπως λες ο ίδιος δενγράφεις για αντίλογο, γιατί δεν ξαναδιάβάζεις εσύ ο ίδιος την απάντηση που σου εδωσα και στο ποστ που μου υποδεικνύεις;
Και στο κάτω κάτω,αν δεν έχεις να συνεισφέρεις κάτι (είτε προς τη μία είτε προς την άλλη εκ των "πλευρών") στη συζήτηση, τότε μπορείς κάλιστα να παραμείνεις θεατής της.
Προσωπικά εμένα, το mild πατρονάρισμα που βγάζουν τα ποστ σου, έχει αρχισει να με ενοχλεί.

παρεπιπτόντως, σκέψου οτι ίσως να μην έχεις αντεπιχειρήματα γιατί κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας σε αυτά που λέτε.... όμως η υπέρμετρη πρεμούρα που σας έχει πιάσει ξαφνικά με τους μπάτσους (λες και μέχρι τώρα ήταν αρνάκια και ξαφνικά μεταλλάχτηκαν σε λύκους :plaf:) σας κάνει χειρότερους και από αυτούς... και ας μην σηκώνετε χέρι/γκλομπ/χημικό...

:wave2:
Κάποιοι διαφωνούν.
Αν δεν το είδες,τότε ξαναρίξε μια ματιά.

η πρεμούρα που μας έχει πιάσει εννοείς οταν "με" προσβάλουν/βρίζουν/βαράνε/αφήνουν παράλυτο/σκοτώνουν/και τη βγάζουν πάντα λάδι,"με" κάνει χειρότερο απο αυτούς;
Εδώ απλά δίνεις ρεσιτάλ...
Ημαρτον Σπύρο,ήμαρτον!

Και πάλι όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Αποπροσανατολισμού συνέχεια λοιπόν.

tai
25/11/2014, 20:51
το έγραψα και μερικές δεκάδες σελίδες πιο πριν......

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ πρέπει να αναρρωτηθείτε ποιοι βρίσκονται στο control room της αίθουσας επιχειρήσεων, ποιοι επιβλέπουν και διατάζουν, ΤΙ διατάζουν και ποιοι είναι τελικά νομικά υπεύθυνοι για τις οποιαδήποτε διαταγές δίνονται..
κουβέντα ομως για τους πρακτικά και ηθικα (δλδ αυτους που βαράνε) υπευθυνους.

Η αναφορά σε μια ομάδα δεν είναι τσουβαλιασμα, γιατί οι "παίκτες" της, κατ επιλογή έχουν ενταχθεί σε αυτήν την ομάδα και δεν τους έβαλα λεκτικά εγώ, άρα φασισμός δεν υφίσταται, εν αντιθέσει με τους ""παίκτες " της ομάδος, που ειναι κατ επάγγελμα όπως προανέφερα.

οταν κάποιος βαζει ορια και αποστάσεις που θίγουν, δεν ειναι ανεγκέφαλος, αλλά δηκτικός, ίσως πικρόχολος, αλλά σίγουρα εχει το θαρρος της γνώμης του, την εκθέτει με πάθος , οχι εξαγριωμένος και την υπερασπίζεται με λογικά επιχειρήματα χωρίς να λεει τον άλλον <ανεγκέφαλο>

Και το συγκεκριμένο νήμα θα μπορούσε να έχει πορευθεί εν ειρήνη, και να έχει μία δυνατή καθολική συμμετοχή αλλά και συμφωνία, αν είχαν κρατηθεί τα όρια και οι αποστάσεις...αυτών των λίγων ανθρώπων που θίγονται από το τσουνάμι του τσουβαλιάσματος εδώ μέσα,
εν ειρήνη θα μπορεί να συνεχιστεί εαν κατανοήσουμε και αποδεχτούμε του ρόλους μας ο καθένας.
Οσο και εαν ενοχλεί το γεγονός οτι εμείς οι πολίτες ενοχλούμαστε από τον βίαιο τρόπο της επιβολής των αποφάσεων της εξουσίας,
Οσο και εαν χαρακτηρίζουμε με πολιτικούς όρους που θεωρούνται προσβλητικοί, τις πράξεις τον οργάνων,
δεν ανερείτε το γεγονός αυτό καθ εαυτό.
Με πολιτικούς ορους ο χαρακτηρισμός ειναι σωστός
Οι αστυνομία είναι ενα μέσω βίαιης επιβολής των αποφάσεων την εκάστοτε εξουσίας.
Και ο ορισμός του φασισμού είναι, <<η εξουσία που βιαίως επιβάλει την θέλησή της στους πολίτες>>, και αυτός που το κάνει σαν εκτελεστικό όργανό αλλά και αυτός που το βλέπει σαν σωστό, είναι φασίστας. Αυτο είναι η πολιτική επιλογή που καθορίζει τον δράστη.

βαρέστε κι από δω τώρα..
]
μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν είναι κάτι που το συνηθίζουμε στην "δικια μας" την ομάδα παρα μόνο κατ ανάγκη και κυρίως ως άμυνα

το θεμα δεν είναι παρουσία ποιανού εγινε ο διαλογος, αλλα το τι "κυκλοφορει" στο μυαλό τους Μενιο

menelaos46
25/11/2014, 21:06
[COLOR="#0000FF"]

το θεμα δεν είναι παρουσία ποιανού εγινε ο διαλογος, αλλα το τι "κυκλοφορει" στο μυαλό τους Μενιο

Νομίζω πως είναι εύκολο να σκεφτεί κάποιος τι κυκλοφορεί στο μυαλό μιάς ομάδας μαθητών ενιαίου λυκείου με βαθμό από 18 και πάνω.... μετά από ένα δύο χρόνια στη σχολή αξιωματικών....
Πιστεύεις εσύ ότι γίνεται το 80% να είναι φασίστες παγανιστές??? γιατί αυτό ειπώθηκε παραπάνω... εγώ δε θα έδινα ούτε ένα 15% να έχει ακροδεξιό τρόπο σκέψης...

(καλά για παγανιστές δεν το συζητώ καν... )

The_Scientist
25/11/2014, 21:17
Αυτό το thread είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική απεικόνιση της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία.

Έχουμε καταφέρει να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα αυτονόητα.

Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε οτιδήποτε άλλο, αν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ πρέπει να καταδικάσεις την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ αστυνομική βία και να την αποδοκιμάζεις με κάθε δυνατό τρόπο.

Πολύ μυαλό θέλει ρε μάγκες ?

Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα στοιχειώδη να παραδεχτούμε ότι είμαστε πρόβατα, και μας αξίζουν οι μεγάλες ατάκες :

- "Μαζί τα φάγαμε"
- "Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται"

γιατί όσοι έχουν στοιχειώδη αντίληψη καταλαβαίνουν ότι η λογική είναι ακριβώς η ίδια πίσω από τις δύο ατάκες

xristos x
25/11/2014, 21:26
Νομίζω πως είναι εύκολο να σκεφτεί κάποιος τι κυκλοφορεί στο μυαλό μιάς ομάδας μαθητών ενιαίου λυκείου με βαθμό από 18 και πάνω.... μετά από ένα δύο χρόνια στη σχολή αξιωματικών....
Πιστεύεις εσύ ότι γίνεται το 80% να είναι φασίστες παγανιστές??? γιατί αυτό ειπώθηκε παραπάνω... εγώ δε θα έδινα ούτε ένα 15% να έχει ακροδεξιό τρόπο σκέψης...

το 80% ειναι μεγαλο αλλα ενα 15% της κοινωνιας, δεν λεω οτι ειναι φασιστες αλλα κατω απο συνθηκες κρισης θα εδειχναν ΑΝΟΧΗ στον φασισμο (αποδεδειγμενα) και ισως αν ειχαν την ευκαιρια θα δρουσαν φασιστικα. Τωρα αν μιλαμε για την αστυνομια το ποσοστο φημες λενε οτι στις προηγουμενες εκλογες κινηθηκε στο 50% και μιλαμε για αποψεις αμεσα σχετιζομενες με το αντικειμενο της δουλειας τους ετσι... σαν να λεμε ....διαιτητης δηλωμενος ....(δεν ξερω τι ομαδα να βαλω...) αθλ. ενωση κατω κρεμαστων να σφυραει αγωνα των κατω κρεμαστων με τα ανω. Θελω να πω πως ο διαιτητης μπορει να ηταν και δηλωμενος χορτοφαγος αλλα αυτο δεν θα επηρεαζε την δουλεια του.
Δεν τσουβαλιαζω απλα ολα ειναι ποσοστα και αυτα κρινουν ποιος ειναι ο κανονας και ποια η εξαιρεση.
.....

spyrakos35
25/11/2014, 21:31
Και στο κάτω κάτω,αν δεν έχεις να συνεισφέρεις κάτι (είτε προς τη μία είτε προς την άλλη εκ των "πλευρών") στη συζήτηση, τότε μπορείς κάλιστα να παραμείνεις θεατής της.
Προσωπικά εμένα, το mild πατρονάρισμα που βγάζουν τα ποστ σου, έχει αρχισει να με ενοχλεί.

γιάννη, διαφωνούμε, δε με ενοχλεί, αλλά σε παρακαλώ μόνο μη μου κάνεις υποδείξεις για το αν και που θα μιλάω

αν δε θες μπορείς να μη με διαβάζεις

ευχαριστώ

teo_g7
25/11/2014, 21:37
Αυτό το thread είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική απεικόνιση της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία.

Έχουμε καταφέρει να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα αυτονόητα.

Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε οτιδήποτε άλλο, αν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ πρέπει να καταδικάσεις την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ αστυνομική βία και να την αποδοκιμάζεις με κάθε δυνατό τρόπο.

Πολύ μυαλό θέλει ρε μάγκες ?

Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε στα στοιχειώδη να παραδεχτούμε ότι είμαστε πρόβατα, και μας αξίζουν οι μεγάλες ατάκες :

- "Μαζί τα φάγαμε"
- "Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται"

γιατί όσοι έχουν στοιχειώδη αντίληψη καταλαβαίνουν ότι η λογική είναι ακριβώς η ίδια πίσω από τις δύο ατάκες

+όσα

Λειπει η κοινη λογική απο όλες τις κουβέντες που γίνονται στη χώρα κι αυτό είναι το μεγαλυτερο πρόβλημα.

o_gavros
25/11/2014, 21:39
γιάννη, διαφωνούμε, δε με ενοχλεί, αλλά σε παρακαλώ μόνο μη μου κάνεις υποδείξεις για το αν και που θα μιλάω

αν δε θες μπορείς να μη με διαβάζεις

ευχαριστώ

δε θέλω να φτάσουμε εκεί γιατι σε έχω σε εκτίμηση, για αυτό και σου είπα ότι είπα.
Ως υπόδειξη το έλαβες; λυπάμαι αλλά κάτι λάθος καταλαβαίνεις.

Κάτσε όμως και δες τα ποστ σου στο θέμα ενα προς ένα εδω στο θεμα, κι αναρωτήσου ποιος κάνει υποδείξεις σε ποιον.

Κι ας επιστρέψουμε επιτέλους καποια στιγμή στο θέμα,ναι;
Ευχαριστώ κι εγώ

TROOPER
25/11/2014, 21:52
Το ειπε ρε,με την απεργια.

Και οχι για μενα δεν εισαι φασιστας.Αν ομως καποιος συναδελφος σου, δεν θελει να απεργησει και τον πλακωσεις στα κατακεφαλα,τοτε θα εισαι.

δλδ ο απεργοσπαστης που εναντιωνεται στην αποφαση της πλειοψηφιας δεν ενεργει ΑΝΤΙ-δημοκρατικα (δλδ φασιστικα), και φασιστας ειναι ο εργαζομενος που αποφασιζει να προασπιστει τον αγωνα του (ο οποιος αγωνας ΑΝ δικαιωθει ΚΑΙ ο απεργοσπαστης θα επωφεληθει).

παιδες κατι δεν παει καλα ε!

(καλά για παγανιστές δεν το συζητώ καν... )

επειδη εχεις χρησιμοποιησει κανα 2 φορες αυτο το επιχειρημα, πιστευεις δλδ οτι το συνολο της ναζιστικης γερμανιας ηταν αμορφωτοι?

παρτο:

http://jungle-report.blogspot.gr/2014/09/morfwmenoi-nazi.html

κατα τα αλλα στο κατα ποσο οι μπατσοι ειναι φασιστες με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του ται!

menelaos46
25/11/2014, 22:00
δλδ ο απεργοσπαστης που εναντιωνεται στην αποφαση της πλειοψηφιας δεν ενεργει ΑΝΤΙ-δημοκρατικα (δλδ φασιστικα), και φασιστας ειναι ο εργαζομενος που αποφασιζει να προασπιστει τον αγωνα του (ο οποιος αγωνας ΑΝ δικαιωθει ΚΑΙ ο απεργοσπαστης θα επωφεληθει).

παιδες κατι δεν παει καλα ε!

επειδη εχεις χρησιμοποιησει κανα 2 φορες αυτο το επιχειρημα, πιστευεις δλδ οτι το συνολο της ναζιστικης γερμανιας ηταν αμορφωτοι?

παρτο:

http://jungle-report.blogspot.gr/2014/09/morfwmenoi-nazi.html

κατα τα αλλα στο κατα ποσο οι μπατσοι ειναι φασιστες με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του ται!

Φίλε μου τι σχέση έχει ο Ναζισμός της Γερμανίας του Χίτλερ με τα ελληνόπουλα από όλη την Ελλάδα και τη σχολή αξιωματικών της ελληνικής αστυνομίας θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσεις...
Προφανώς μιλάμε για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις...

Υ.Γ. Ο απεργοσπάστης δεν εξαναγκάζει τους άλλους σε εργασία αλλά οι υπόλοιποι τον απεργοσπάστη σε απεργία...... "εξαναγκάζουν με τη βία προφανώς..."

amyroukai
25/11/2014, 22:03
Φίλε μου τι σχέση έχει ο Ναζισμός της Γερμανίας του Χίτλερ με τα ελληνόπουλα από όλη την Ελλάδα...

Υποθέτω ότι είσαι ο μόνος που δεν έχει προσέξει τις κοινές σημαίες και τον κοινό χαιρετισμό, πέραν του κοινού λόγου, της κοινής ξενοφοβίας και του μίσους κλπ κλπ κλπ.

peterTHErider
25/11/2014, 22:06

στο κειμενο αναφερει ξεκαθαρα και 2 φορες πως η συζητηση γινοταν με την παρουσια των εκπαιδευτων-καθηγητων τους που απλα ηταν αμετοχοι...

menelaos46
25/11/2014, 22:08
Υποθέτω ότι είσαι ο μόνος που δεν έχει προσέξει τις κοινές σημαίες και τον κοινό χαιρετισμό, πέραν του κοινού λόγου, της κοινής ξενοφοβίας και του μίσους κλπ κλπ κλπ.

Κοινή σημαία ελληνική... πάσο... κοινό χαιρετισμό στρατιωτικό... πάσο κοινή ξενοφοβία και μίσος???? έχεις πολλούς φίλους και γνωστούς αξιωματικούς στη σχολή????
Κάπου έχουμε μπερδευτεί....

TROOPER
25/11/2014, 22:09
Φίλε μου τι σχέση έχει ο Ναζισμός της Γερμανίας του Χίτλερ με τα ελληνόπουλα από όλη την Ελλάδα και τη σχολή αξιωματικών της ελληνικής αστυνομίας θα ήθελα πολύ να μου το εξηγήσεις...
Προφανώς μιλάμε για εντελώς διαφορετικές καταστάσεις....."

αφου θα ηθελες ΠΟΛΥ κι ολας να σου το εξηγησω...περα του οτι ειπα πριν ενα ονομα (μανιαδακης) και περα του οτι ειπα οτι θα πρεπει να διαβασουμε την ιστορια με μια ικανοτητα που μαλλον δεν την εχουνε ολοι και αυτη ειναι η ικανοτητα του να συνδιαζει κανεις πραματα, και αφου δεν εκανε κανενας εναν κοπο να ψαξει τις σχεσεις μεταξυ δωσιλογων, ταγματασφαλιτων, χιτων, και ολων των αλλων κατακαθιων που παραδοσιακα μαζεψε το σωμα που υπηρετει ανανταμ-μπαμπανταν τους αρχοντες της πολιτικης που μια ζωη γλυφουνε τους οικονομικους προισταμενους τους...

ας σου δωσω ετοιμη, μασημενη τροφη...

https://www.scribd.com/fullscreen/245190419?access_key=key-HjACyGLbMlkZ49fsCg28&allow_share=true&escape=false&view_mode=scroll

xristos x
25/11/2014, 22:15

οτι πολλα "ελληνοπουλα" ονειρευονται καθαρη ελλαδα ξεβρωμισμενη με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τροπο

και αν μιλαμε για την ελληνικη αστυνομια http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&page=25&p=2535021&viewfull=1#post2535021

φήμες; φήμες;;; ΦΉΜΕΣ;;;
όχι φίλε μου. το υπουργείο Εσωτερικών δεν δημοσιεύει καταλογους και γραφήματα με φήμες!
327395

ενημερωτικά να σου πω ότι τα εν λόγω τμήματα ψηφίζουν συγκεντρωτικά σε συγκεκριμένα τμήματα στην Αθήνα.
Ο κόσμος δηλαδή το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.

menelaos46
25/11/2014, 22:21
αφου θα ηθελες ΠΟΛΥ κι ολας να σου το εξηγησω...περα του οτι ειπα πριν ενα ονομα (μανιαδακης) και περα του οτι ειπα οτι θα πρεπει να διαβασουμε την ιστορια με μια ικανοτητα που μαλλον δεν την εχουνε ολοι και αυτη ειναι η ικανοτητα του να συνδιαζει κανεις πραματα, και αφου δεν εκανε κανενας εναν κοπο να ψαξει τις σχεσεις μεταξυ δωσιλογων, ταγματασφαλιτων, χιτων, και ολων των αλλων κατακαθιων που παραδοσιακα μαζεψε το σωμα που υπηρετει ανανταμ-μπαμπανταν τους αρχοντες της πολιτικης που μια ζωη γλυφουνε τους οικονομικους προισταμενους τους...

ας σου δωσω ετοιμη, μασημενη τροφη...

https://www.scribd.com/fullscreen/245190419?access_key=key-HjACyGLbMlkZ49fsCg28&allow_share=true&escape=false&view_mode=scroll

Εεεε δεν είναι έτσι.... δυστυχώς δεν είναι οι άλλοι οι κακοί και εμείς οι καλοί...
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να το κάνουμε τσατ...
Η γνώμη μου είναι πως έχουμε την αστυνομία ακριβώς που μας αξίζει σε θέματα επαγγελματισμού και πως έχουμε και το κράτος που μας αξίζει και αυτό που αρκετοί είπαν πριν από μένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο είναι πως ο μόνος τρόπος να κάνουμε την κοινωνία μας καλύτεροι είναι να είμαστε και να γινόμαστε εμείς πρώτα καλύτεροι.

amyroukai
25/11/2014, 22:22
Κοινή σημαία ελληνική... πάσο... κοινό χαιρετισμό στρατιωτικό... πάσο κοινή ξενοφοβία και μίσος???? έχεις πολλούς φίλους και γνωστούς αξιωματικούς στη σχολή????
Κάπου έχουμε μπερδευτεί....

Μίλησες και παρέθεσα περί ελληνόπουλων, όπως ας πούμε οι οπαδοί Μιχαλολιάκου σε όλη την ελλάδα. Το λοιπό σχόλιό σου περί φοιτητών στη σχολή σκοπίμως το έκοψα διότι ακριβώς όπως λες δεν έχω εικόνα.
Τα ελληνόπουλα λοιπόν της αυγούλας σε όλη την ελλάδα, χαιρετούν ναζιστικά μπροστά από ναζιστικές σημαίες όπως οι ναζί του χίτλερ, μισούν όσους μισούσαν οι ναζί του χίτλερ (και μερικούς παραπάνω) κλπ κλπ κλπ. Ή αν δεν κάνουν οι ίδιοι αυτά, ανέχονται (προφανώς για να ωφεληθούν από την συμμετοχή στο κόμμα/κίνημα ότι στο καλό είναι) τους υπόλοιπους που τα κάνουν.

Ελληνική σημαία οι ναζί δεν είχαν, ούτε την χαιρετούσαν, οπότε τον συσχετισμό σου δεν τον πιάνω, πραγματικά.

edit: Με συμπαθείς Μενέλαε46, αλλά η αστυνομία που "μου αξίζει" δεν αποτελείται από 50% ψηφοφόρους των ναζί. Η οικογένειά μου πάλεψε για να γίνω πολύ καλύτερος από τα πιθήκια. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να με αφήσουν αμόρφωτο και να με κάνουν πίθηκο, αλλά ακριβώς επειδή δεν είμαι, ακριβώς επειδή ο κοινωνικός μου περίγυρος είναι αλλιώς, μας αξίζει κάτι πολύ καλύτερο από έναν στρατό αμόρφωτων μαχαιροβγαλτών. Και αν η αστυνομία αποτελείται πιά από ανθρώπους μορφωμένους όπως λες εσύ και δεν σε αμφισβητώ, τότε ο ναζισμός δεν θα έπρεπε να έχει θέση στους κύκλους της. Θα έπρεπε να τον έχουν αποβάλλει.

macedonas
25/11/2014, 22:23
Και οι Γενίτσαροι Ελληνόπουλα ήταν και έσφαζαν τους αδερφούς τους.

Ξέρω οτι παρα είναι ακραίο και τραβηγμένο το παράδειγμα , αλλά αυτό που θέλω να πω , είναι οτι αν πάρεις μια ομάδα δεκαοχτάχρονων , που το μόνο που έχουν δει στη ζωή τους ειναι τα βιβλία τους και που δεν έχουν ζυμωθεί, και τα κάνεις πλύση εγκεφάλου στη σχολή των μπάτσων ειναι πολύ εύκολο να τα καθοδηγήσεις οπως θες εσύ ή μάλλον αυτοί .
Βγαίνοντας απο τη σχολή θα περάσουν και κάνα χρονο στα ματ - υμετ -σκατετ και πως αλλιώς τα λεν και θα τελειοποιηθεί η εκπαίδευση !!!
Κάποιοι απ'αυτούς θα βρεθούν και στα δωμάτια που παίρνουν τις αποφάσεις , όπως ειπώθηκε απο κάποιον παραπάνω . Γιατί να διαφέρουν οταν φτάσουν να έχουν ένα βαθμό απο τους απλούς ματατζήδες ?
Η διαφορά τους θα είναι οτι θα βγάζουν ποιο ξεκούραστα το μισθό τους. Η νοοτροπία παραμένει η ίδια .
Επίσης υπάρχει και μια μερίδα εντελώς βλαμμένων και διανοητικά καθυστερημένων κατ'εμέ , που διαλέγει να μείνει στα ματ , ενώ μπορεί να πάρει μετάθεση . Άντς εσύ μετά έλα να με πείσεις οτι διαταγές εκτελεί το καημένο το όργανο και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς ...

menelaos46
25/11/2014, 22:25
Μίλησες και παρέθεσα περί ελληνόπουλων, όπως ας πούμε οι οπαδοί Μιχαλολιάκου σε όλη την ελλάδα. Το λοιπό σχόλιό σου περί φοιτητών στη σχολή σκοπίμως το έκοψα διότι ακριβώς όπως λες δεν έχω εικόνα.
Τα ελληνόπουλα λοιπόν της αυγούλας σε όλη την ελλάδα, χαιρετούν ναζιστικά μπροστά από ναζιστικές σημαίες όπως οι ναζί του χίτλερ, μισούν όσους μισούσαν οι ναζί του χίτλερ (και μερικούς παραπάνω) κλπ κλπ κλπ. Ή αν δεν κάνουν οι ίδιοι αυτά, ανέχονται (προφανώς για να ωφεληθούν από την συμμετοχή στο κόμμα/κίνημα ότι στο καλό είναι) τους υπόλοιπους που τα κάνουν.

Ελληνική σημαία οι ναζί δεν είχαν, ούτε την χαιρετούσαν, οπότε τον συσχετισμό σου δεν τον πιάνω, πραγματικά.

Δεν αναφέρομαι στη Χρυσή Αυγή :nono:

amyroukai
25/11/2014, 22:31
Δεν αναφέρομαι στη Χρυσή Αυγή :nono:

Ναι αλλά όταν βάσει επισήμων στοιχείων αυτήν ψηφίζει το μισό σώμα, κακώς δεν αναφέρεσαι εκεί γιατί για αυτήν ακριβώς σου μιλάνε όλοι οι άλλοι όταν σου λένε για φασισμό και ναζισμό.

menelaos46
25/11/2014, 22:41
Ναι αλλά όταν βάσει επισήμων στοιχείων αυτήν ψηφίζει το μισό σώμα, κακώς δεν αναφέρεσαι εκεί γιατί για αυτήν ακριβώς σου μιλάνε όλοι οι άλλοι όταν σου λένε για φασισμό και ναζισμό.

Μπορεί μεγάλο ποσοστό της αστυνομίας να ψήφιση Χ.Α. (δε νομίζω να είναι 50% συνολικά καθώς τα νούμερα βγαίνουν από κέντρα που ψήφισαν τα ματ) αλλά να είσαι σίγουρος πως δε ψηφίζουν επειδή ταυτίζονται ιδεολογικά με το Ναζισμό η τη Χ.Α. αλλά από αντίδραση. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το αν στη σχολή αξιωματικών μπορεί να είναι το 80% Χ.Α. κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος πως δεν ισχύει.

TROOPER
25/11/2014, 22:43
Εεεε δεν είναι έτσι....

ποσταρα 23.09, απαντησες 23.21...πολυ γρηγορα πρεπει να διαβαζεις τελικα εσυ...

τελικα το προβλημα δεν ειναι οτι ο καθενας εχει την αποψη του. το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται ουτε να καταπιει την μασημενη τροφη που του προσφερουνε!

οποτε φτανουμε εκ των πραγματων σε αντιμετωπιση του τυπου "ο μονος διαλογος που μπορεις να κανεις με εναν φασιστα ειναι να του πεταξεις ενα τουβλο στο κεφαλι" και δεν εχει καμια σημασια αν ο φασιστας την φοραει την στολη του η ειναι με τα ''πολιτικα'' του.

αλλωστε μονο τυχαιο δεν θεωρω οτι μετα την δοδλοφονια φυσσα ολοι οσοι φορουσαν κρανοι στο σωμα, εξαφανισαν τα αυτοκολλητα απο αυτα, τα οποια με ''ελληνοπρεπεια'' γραφανε ''μολων λαβε'', ειχανε περικεφαλαιες, δορατα, ασπιδες, μαιανδρους, πιτμπουλ και αλλα ομορφα που παραπαιμπουνε κατσε να δεις που.... Α! ΝΑΙ.......! καλο διαβασμα.

menelaos46
25/11/2014, 22:45
ποσταρα 23.09, απαντησες 23.21...πολυ γρηγορα πρεπει να διαβαζεις τελικα εσυ...

τελικα το προβλημα δεν ειναι οτι ο καθενας εχει την αποψη του. το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται ουτε να καταπιει την μασημενη τροφη που του προσφερουνε!

οποτε φτανουμε εκ των πραγματων σε αντιμετωπιση του τυπου "ο μονος διαλογος που μπορεις να κανεις με εναν φασιστα ειναι να του πεταξεις ενα τουβλο στο κεφαλι" και δεν εχει καμια σημασια αν ο φασιστας την φοραει την στολη του η ειναι με τα ''πολιτικα'' του.

Δεν το διάβασα φίλε μου.... και δεν είμαι φασίστας αν αναφέρεσαι σε μένα... ωστόσο πέτα εσύ ένα τούβλο στο κεφάλι οποιουδήποτε και να είσαι σίγουρος ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα...:wave2:

TROOPER
25/11/2014, 22:47
Δεν το διάβασα φίλε μου.... και δεν είμαι φασίστας αν αναφέρεσαι σε μένα... ωστόσο πέτα εσύ ένα τούβλο στο κεφάλι οποιουδήποτε και να είσαι σίγουρος ότι θα ξημερώσει μια καλύτερη μέρα...:wave2:

περα του οτι εκανα εντιτ....δεν ξερω αν θα ξημερωσει καλυτερη μερα....παντως ο μπρεχτ που το ειπε κατι παραπανω θα ηξερε απο εναν τροοπερ σε ενα μοτο.γρ.

amyroukai
25/11/2014, 22:53
Μπορεί μεγάλο ποσοστό της αστυνομίας να ψήφιση Χ.Α. (δε νομίζω να είναι 50% συνολικά καθώς τα νούμερα βγαίνουν από κέντρα που ψήφισαν τα ματ) αλλά να είσαι σίγουρος πως δε ψηφίζουν επειδή ταυτίζονται ιδεολογικά με το Ναζισμό η τη Χ.Α. αλλά από αντίδραση. Η αναφορά μου είχε να κάνει με το αν στη σχολή αξιωματικών μπορεί να είναι το 80% Χ.Α. κάτι για το οποίο είμαι βέβαιος πως δεν ισχύει.

Για "αντίδραση" μπορείς να ψηφίσεις Βεργή. Μπορείς να ψηφίσεις Λεβέντη. Κυνηγούς. Υπήρχαν δεκάδες μικρά κωμικά κόμματα να ρίξεις. Όπως έχει γίνει το πράγμα, από αντίδραση ακόμα και ΠΑΣΟΚ μπορείς πιά να ψηφίσεις, για να τους τρολάρεις.
Όταν επιλέγεις "από αντίδραση" να ψηφίσεις ναζισμό, σόρι κιόλας, δεν το δέχομαι ότι είσαι τόσο αθώος ή τόσο βλάκας σαν ψηφοφόρος. Ειδικά όταν μιλάμε για μορφωμένους ανθρώπους που ακριβώς γιατί είμαι μορφωμένοι γνωρίζουν τι και πως και θα έπρεπε να έχουν κρίση καλύτερη αντί το να αντιδρούν απλά με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό συν όλα τα άλλα που έχουν γραφεί, δείχνει ότι κάπου ο συλλογισμός σου πάσχει.

Και τέλος πάντων αν εσύ προσωπικά δεν είσαι με "τους άλλους" κακώς μπαίνεις ασπίδα για να καλύψεις κακώς κείμενα, στο ξαναείπαν.