View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Billymuse
21/11/2014, 20:02
ποια κυβέρνηση και τι χώρα;
για δείτε εδώ...
https://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI
Παλιό και γνωστό το σκηνικό τοτε.. εύχομαι να το βρουν μπροστά τους οι μπάτσοι όσους αθώους έμπλεξαν σώνει
και καλά γιαν απουν οτι κάνανε συλήψεις...ας μη πουμε για τις χρυσές εποχές με τα all star και το παιδί που τρέχανε
μέσα οι άχρηστοι...
thunder ace
21/11/2014, 20:04
Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγκαλιαΖμένοι τωρα το imagine.
Εγω προτιμω αυτο...http://www.youtube.com/watch?v=urd7UW9xKcc
akis_trevor
21/11/2014, 20:10
και να ρωτησω.οι αστυνομια-ματ κλπ σε πορειες απο που παιρνουν "γραμμη";απο τους τοπικους αρχοντες η απο ποιο πανω;;;
ρωταω γιατι εδω εχουμε κοκκινο δημαρχο και παλι γινανε σκηνικα αποτι εμαθα στην πορεια...
Billymuse
21/11/2014, 20:11
και να ρωτησω.οι αστυνομια-ματ κλπ σε πορειες απο που παιρνουν "γραμμη";απο τους τοπικους αρχοντες η απο ποιο πανω;;;
ρωταω γιατι εδω εχουμε κοκκινο δημαρχο και παλι γινανε σκηνικα αποτι εμαθα στην πορεια...
Σκυλια(πολιτικοί-αφεντικα> Γιδοβοσκοί με γαλόνια> Επικεφαλής Μπαλούρδων> Μπαλούρδοι
AristidisZ
21/11/2014, 20:24
αυτή η ερώτηση φαντάζομαι είναι ρητορική ε ;
Billymuse
21/11/2014, 20:27
Αλλη μια φώτο απο προχθες στα Εξάρχεια που να τολμήσουν να τον αγγιξουν :lol:
327364
akis_trevor
21/11/2014, 20:31
αυτή η ερώτηση φαντάζομαι είναι ρητορική ε ;
ε ναι...απλα να το θιξω το θεμα ηθελα ;)
tzimidis
21/11/2014, 20:32
OK έγινε.
Την επόμενη φορά που θα περνάς από καμιά διαδήλωση και φας καμιά ψιλή πες του ματατζή: "Δεν φταίς εσύ φίλε μου που μου έσπασες τα πλευρά, ο Σαμαράς φταίει"
Den eipa oti den ftaiei. Isos xrizei epanadiatyposis.
alla safos kai tin kyria eythyni tin exei o samarakos, o venizelakos, o jeoffrey, i aleka, o karatzapoustis, kai oi syn ayto.
Oi ekam ymet esa mat klp klp les na barane apo monoi tous??? Entoles den pairnoun apo kanenan?? Oxi oti ayto tous apallasei apo tin eythyni.......
Tin epomeni fora pou tha pao se diadilosi den ksero poios tha mou spasei ta pleyra kai ti tha tou po.
Stis proigoumenes omos pou piga , kai einai polles, tis ezisa oles tis ekdoxes : se kanadyo efaga ksylo, se polles den anoikse myti, mia fora, enas matatzis kalypte emena kai ti gkomena mou me to soma tou mexri na xothoume se mia piloti.
Mporei na itan i foteini eksairesi.
xarisiero
21/11/2014, 20:37
Σκυλια(πολιτικοί-αφεντικα> Γιδοβοσκοί με γαλόνια> Επικεφαλής Μπαλούρδων> Μπαλούρδοι
Ρε αδερφέ μου μια ερωτηση (σοβαρη)....Πιστεύεις οτι απο τα λεγόμενα σου μπορεί να υπαρχουν ανθρωποι εδω μέσα που να προσβάλλονται και να θίγονται που τσουβαλιαζονται έτσι ως γιδοβοσκοί η μπαλουρδοι η αμόρφωτοι χωρίς να έχουν κανει καμιά απο τις παραπάνω πράξεις που προβάλετε από πριν και δείχνουν την κατάντια της αστυνομίας....?:confused:
menelaos46
21/11/2014, 21:15
και εγω σου υποσχομαι ραντεβου με την sarliz theron.
έχω την προοπτική, μόλις κέρδισες την ψήφο μου!!!!
Επειδη βλεπω οτι πολυ χαλαρωσατε...
http://www.eglimatikotita.gr/2014/11/20-vid.html
:a39::a39:
παλι τα ιδια?ρε! παιδια.εχουμε ξεφυγει?
το παραπανω το βιντεο τι ειναι
ψευτικο?απο την πρωτη στιγμη λεγεται οτι ειναι στημενο!
ο περιπτερας εκανε την παπια μεχρι κι οτι δεν ηταν υπαλληλος ο συγκεκριμενος
ελεγε αρα τι υποστηριζετε πια το μενος απεναντι στην αστυνομια?το καταλαβαμε
οτι δεν τους συμπαθειτε..απλα την επομενη φορα που τυχον κανετε καμια παραβαση
μην κλαιγεστε!!οκ!τσαμπουκα!οχι συγνωμη!κυριε αστυνομε δεν ηταν ετσι!ενταξει??
να λεμε τα συκα!συκα!και την σκαφη σκαφη..:wave2:
xristos x
21/11/2014, 22:30
Ρε αδερφέ μου μια ερωτηση (σοβαρη)....Πιστεύεις οτι απο τα λεγόμενα σου μπορεί να υπαρχουν ανθρωποι εδω μέσα που να προσβάλλονται και να θίγονται που τσουβαλιαζονται έτσι ως γιδοβοσκοί η μπαλουρδοι η αμόρφωτοι χωρίς να έχουν κανει καμιά απο τις παραπάνω πράξεις που προβάλετε από πριν και δείχνουν την κατάντια της αστυνομίας....?:confused:
που ειναι (οεο) οι θιγμενοι και τσουβαλιασμενοι ομως να καταδικασουν την καταντια;;; χωρις "αλλα...." και εντος του θεματος...
Billymuse
21/11/2014, 22:33
Πηρες και βρουμ βλέπω. Μπα δε νομίζω να θίχθηκε κάποιος εκτός αν εσένα σε πείραξε κάτι..
xristos x
21/11/2014, 22:42
Ρε αγόρια έχετε ξεφύγει??? Είναι δυνατόν το 80% μιας σχολής που προέρχεται από τις πανελλήνιες με αριστούχους μαθητές να είναι φασίστες??? Ούτε καν δεξιοί αλλά φασίστες???
Πείτε μου κάτι κοιμάστε το βράδυ και βλέπετε φασίστες στον ύπνο σας???
Να το δεχτώ ένα ποσοστό να πιστεύει στο φασισμό η σε ότι σκατά άλλο διεστραμένο θέλει αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί.... ΕΛΕΟΣ...
Μακαρι να εχεις δικιο!! Πραγματικα το ευχομαι! αλλα αν δεν εχεις;; και αν το ποσοστο ειναι μικροτερο αλλα οι υπολοιποι δεν κανουν κατι για αυτο και κανουν τα στραβα ματια;; και αν αυτο επηρεαζει τον τροπο που κανουν την δουλεια τους; Μακαρι να δουλευαν την καθηγητρια (πραγματικα) και να την τρολλαρανε οπως λεμε και εμεις οι νεολαιοι αλλα δυστυχως εχω μια υποψια πως το εννουσαν...
ειλικρινα θελω να ακουσω την αποψη σου...
Billymuse
21/11/2014, 22:47
μιλησε κι ο billy muse o επαναστατης..ασε μαζεψου!
στα χω μαζεμενα!γιατι τρολαρεις επικυνδυνα!ο billy
ακουγε στο γυμνασιο anathema..μετα μεγαλωσε!
και εγινε αντιφα ακουει muse και death in Vegas..:p
Οτι νάναι :a21:
Μακαρι να εχεις δικιο!! Πραγματικα το ευχομαι! αλλα αν δεν εχεις;; και αν το ποσοστο ειναι μικροτερο αλλα οι υπολοιποι δεν κανουν κατι για αυτο και κανουν τα στραβα ματια;; και αν αυτο επηρεαζει τον τροπο που κανουν την δουλεια τους; Μακαρι να δουλευαν την καθηγητρια (πραγματικα) και να την τρολλαρανε οπως λεμε και εμεις οι νεολαιοι αλλα δυστυχως εχω μια υποψια πως το εννουσαν...
να σου πω εγω!μπορει να ηταν συμμαθητρια της Ρεπουση..:)
Οτι νάναι :a21:
για τον εαυτο σου μιλας..:D
Billymuse
21/11/2014, 22:50
Το τι κάνω ειναι δικό μου θέμα έχεις γράψει οτι δε θα ξανασχολιάσεις σε ζητήματα ποδοσφαίρου,θρησκείας,πολιτικών.. κράτα το λογο σου βρε
akis_trevor
21/11/2014, 22:51
:dizzy:
xarisiero
21/11/2014, 22:54
που ειναι (οεο) οι θιγμενοι και τσουβαλιασμενοι ομως να καταδικασουν την καταντια;;; χωρις "αλλα...." και εντος του θεματος...
Εγώ είμαι εδώ... και την κατάντια την ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΩ από μόνος μου....
Οι λόγοι που καταντήσαμε έτσι είναι άπειροι και ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψη του για αυτό...
ΟΜΩΣ ξαναρωτάω είναι σωστό να με κάνετε να θέλω να κλείσω το φόρουμ επειδή με προσβάλλετε με τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιειτε???
Δυο-τρεις εδώ μεσα κανανε διαχωρισμό, οι υπόλοιποι πηρατε ενα τσουβάλι τους βάλατε όλους μεσα και το γεμίσατε με σκ@@τ@....
Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανέναν ούτε διεκδικώ δάφνες για κατι ...
Αυτο ομως που δεν ανέχομαι ειναι ύβρεις και προσβολές ετσι αβιαστα......ΕΝΟΧΛΕΙ πως να το κάνουμε δλδ...
xristos x
21/11/2014, 22:55
να σου πω εγω!μπορει να ηταν συμμαθητρια της Ρεπουση..:)
:uplate::uplate: δεν ειναι δυνατον!οποτε διαβαζω αυτα που γραφεις μου ερχεται στο μυαλο το παιδι που βρισκεται μπροστα στον καυγα των γονιων του και για να σταματησουν και να τους τραβηξει την προσοχη τους λεει ασχετα χαμογελωντας. ΔΙΑΛΟΓΟ κανουμε!!! Ειναι ενα φορουμ και στα φορουμ γινονται ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ! Δεν θα χωρισουμε!!!!
Το τι κάνω ειναι δικό μου θέμα έχεις γράψει οτι δε θα ξανασχολιάσεις σε ζητήματα ποδοσφαίρου,θρησκείας,πολιτικών.. κράτα το λογο σου βρε
ενταξει!οτι ηταν να γραψω το εγραψα το σταματω εδω..
δεν βγαινει ακρη!και για να μην ξεκατινιαστουμε!!
οπως λεει και το τραγουδι σκοτωσε τον μπατσο που χεις μεσα σου
αλλος μπορει να εννοει κι αυτον τον κακομοιρη που κανει την δουλεια του..
Ι rest my case..:whiteflag::whiteflag::
Billymuse
21/11/2014, 22:57
Οι λόγοι που καταντήσαμε έτσι είναι άπειροι και ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψη του για αυτό...
ΟΜΩΣ ξαναρωτάω είναι σωστό να με κάνετε να θέλω να κλείσω το φόρουμ επειδή με προσβάλλετε με τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιειτε???
Δυο-τρεις εδώ μεσα κανανε διαχωρισμό, οι υπόλοιποι πηρατε ενα τσουβάλι τους βάλατε όλους μεσα και το γεμίσατε με σκ@@τ@....
Αυτο ομως που δεν ανέχομαι ειναι ύβρεις και προσβολές ετσι αβιαστα......ΕΝΟΧΛΕΙ πως να το κάνουμε δλδ...
Μάλλον δν έχεις καταλάβει οτι το φόρουμ έχει κανόνες και mod και admin που θα δράσουν οταν ξεφύγει η κατάσταση..
και σε μια περίπτωση που θα υπάρχει κάποια υβρη θα γίνει και η ανάλογη σύσταση η στη χειρότερη καρτα και ban. Τωρα εσύ
γιατί βλέπεις αυτο που λες δε μπορώ να καταλάβω..
xristos x
21/11/2014, 22:59
Ωραια εφοσον καταδικαζεις την καταντια δεν εχεις καμια δουλεια στο τσουβαλι,βγες απο κει γιατι κανεις δεν μιλησε για σενα!!
menelaos46
21/11/2014, 23:09
κοινή λογική χρειάζεται... οι αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας ειδικά σε τόσο πρόορο βαθμό άρα πιστεύεις ότι 80% της κοινωνίας είναι φασίστες????
xarisiero
21/11/2014, 23:13
Δηλαδή τα περι σκυλιών, Γιδοβοσκών(που μεταξυ μας καλυτερα να μουν μπας και ξεφευγα απ΄ολα), αμόρφωτοι, χαμηλής νοημοσύνης....Τι είναι?? εκτός αν τα λέμε ετσι για χαβαλέ....
τι να πω ίσως τα βλεπω διαφορετικά εγω....και εσεις να εχετε δικιο...
Νομίζω όμως οτι αδικειτε πολυ κόσμο με αυτα... γιατι ειναι ενα σώμα 70.000 εργαζομένων που σίγουρα θα υπάρχουν και τα άσυλα που προκαλούν μ@@@κιες....
Υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν θετικα ερεθίσματα απο τους <<μπατσους>> όπως τους λέτε,, αλλα μάλλον ειναι ντεμοντε και δεν πουλάνε ωστε να αναφέρονται....
Σορρυ μάγκες που ένας <<μπατσος>> σας χαλάει το θέμα θα προσπαθήσω σιγα-σιγα να εξαϋλωθώ απο εδώ μέσα αν και εθίστηκα άσχημα απο την πρώτη στιγμή με την παρεα σας...
κοινή λογική χρειάζεται... οι αστυνομικοί είναι μέρος της κοινωνίας ειδικά σε τόσο πρόορο βαθμό άρα πιστεύεις ότι 80% της κοινωνίας είναι φασίστες????
Συγγνώμη που επεμβαίνω, αλλά νομίζω ότι για να έχει νόημα αυτή η ερώτηση (βάσει κοινής λογικής) θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο κάτι σαν "το 100% της κοινωνίας είναι εκκολαπτόμενοι αστυνομικοί".
Επίσης, Mike777.. νομίζω ότι εδώ και αρκετά ποστ απλά τρολάρεις. Κάποιοι προσπαθούν πραγματικά να συζητήσουν.
xristos x
21/11/2014, 23:24
Σε ευχαριστω για την απαντηση!Εχει ιδιαιτερη βαρυτητα η αποψη σου.
το 80% ειναι μεγαλο αλλα ενα 15% της κοινωνιας, δεν λεω οτι ειναι φασιστες αλλα κατω απο συνθηκες κρισης θα εδειχναν ΑΝΟΧΗ στον φασισμο (αποδεδειγμενα) και ισως αν ειχαν την ευκαιρια θα δρουσαν φασιστικα. Τωρα αν μιλαμε για την αστυνομια το ποσοστο φημες λενε οτι στις προηγουμενες εκλογες κινηθηκε στο 50% και μιλαμε για αποψεις αμεσα σχετιζομενες με το αντικειμενο της δουλειας τους ετσι... σαν να λεμε ....διαιτητης δηλωμενος ....(δεν ξερω τι ομαδα να βαλω...) αθλ. ενωση κατω κρεμαστων να σφυραει αγωνα των κατω κρεμαστων με τα ανω. Θελω να πω πως ο διαιτητης μπορει να ηταν και δηλωμενος χορτοφαγος αλλα αυτο δεν θα επηρεαζε την δουλεια του.
Δεν τσουβαλιαζω απλα ολα ειναι ποσοστα και αυτα κρινουν ποιος ειναι ο κανονας και ποια η εξαιρεση.
xristos x
21/11/2014, 23:36
Δηλαδή τα περι σκυλιών, Γιδοβοσκών(που μεταξυ μας καλυτερα να μουν μπας και ξεφευγα απ΄ολα), αμόρφωτοι, χαμηλής νοημοσύνης....Τι είναι?? εκτός αν τα λέμε ετσι για χαβαλέ....
τι να πω ίσως τα βλεπω διαφορετικά εγω....και εσεις να εχετε δικιο...
Νομίζω όμως οτι αδικειτε πολυ κόσμο με αυτα... γιατι ειναι ενα σώμα 70.000 εργαζομένων που σίγουρα θα υπάρχουν και τα άσυλα που προκαλούν μ@@@κιες....
Υπάρχουν και άνθρωποι που εχουν θετικα ερεθίσματα απο τους <<μπατσους>> όπως τους λέτε,, αλλα μάλλον ειναι ντεμοντε και δεν πουλάνε ωστε να αναφέρονται....
Σορρυ μάγκες που ένας <<μπατσος>> σας χαλάει το θέμα θα προσπαθήσω σιγα-σιγα να εξαϋλωθώ απο εδώ μέσα αν και εθίστηκα άσχημα απο την πρώτη στιγμή με την παρεα σας...
Φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι να παρεις προσωπικα κατι που δεν σε αφορα. Αν δεν εισαι η δεν νοιωθεις ολα τα παραπανω δεν μιλαει κανεις για σενα. Καταλαβαινεις ομως οτι με το να αποτελει θεμα ταμπου το προβλημα δεν προκειτε να λυθει ποτε. Φτανει με την κακως εννοουμενη "συναδελφικοτητα".
Καθολου ντεμοντε,μακαρι να ανοιξει ενα θεμα με το τι καλα κανει η αστυνομια τη δουλεια της,απλα αυτο το θεμα εδω ειναι για το που δεν την κανει καλα. Και υπαρχουν στοιχεια και παραδειγματα, μακαρι να ηταν ολα ψεματα αλλα δυστυχως δεν ειναι. Σαν να μαι γιατρος και να λεω οτι κανενας δεν παιρνει φακελακι, σαν να ειμαι δημ. υπαλ. και να λεω οτι κανενας δεν ειναι αργοσχολος και βραδυκινητος, σαν να λεω οτι ειμαι υδραυλικος και επειδη κοβω εγω αποδειξη να λεω οτι ολοι οι υδραυλικοι κοβουν αποδειξεις κλπ κλπ. Ολα ειναι ποσοστα και αυτα καθοριζουν τον κανονα και ποια ειναι η εξαιρεση..
akis_trevor
21/11/2014, 23:42
:confused::confused::confused:
οταν πας σε μεμονομενες ομαδες που απο πισω υπαρχει ενα πολιτικο υποβαθρο,δεν αντικατοπτριζει την γενικοτερη κοινωνια,η εστω μια μεγαλυτερη κοινωνικη ομαδα.
μεσα στην αστυνομια,στον στρατο κλπ,ποσοι αριστεροι ειναι πχ;;;αν ειναι βασικα...
Joyrider
21/11/2014, 23:57
Εγώ αντί για κοινή λογική θα το ονόμαζα σφάλμα λογικής πάντως.
Biased sample fallacy ξέρω γω τι φάση κι έτσι...
xarisiero
22/11/2014, 00:12
Φιλε μου δεν καταλαβαινω γιατι να παρεις προσωπικα κατι που δεν σε αφορα. Αν δεν εισαι η δεν νοιωθεις ολα τα παραπανω δεν μιλαει κανεις για σενα. Καταλαβαινεις ομως οτι με το να αποτελει θεμα ταμπου το προβλημα δεν προκειτε να λυθει ποτε. Φτανει με την κακως εννοουμενη "συναδελφικοτητα".
Καθολου ντεμοντε,μακαρι να ανοιξει ενα θεμα με το τι καλα κανει η αστυνομια τη δουλεια της,απλα αυτο το θεμα εδω ειναι για το που δεν την κανει καλα. Και υπαρχουν στοιχεια και παραδειγματα, μακαρι να ηταν ολα ψεματα αλλα δυστυχως δεν ειναι. Σαν να μαι γιατρος και να λεω οτι κανενας δεν παιρνει φακελακι, σαν να ειμαι δημ. υπαλ. και να λεω οτι κανενας δεν ειναι αργοσχολος και βραδυκινητος, σαν να λεω οτι ειμαι υδραυλικος και επειδη κοβω εγω αποδειξη να λεω οτι ολοι οι υδραυλικοι κοβουν αποδειξεις κλπ κλπ. Ολα ειναι ποσοστα και αυτα καθοριζουν τον κανονα και ποια ειναι η εξαιρεση..
Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι ολα καλα η οτι πρεπειινα αντιμετοπιζεται κατι σαν ταμπου....Ενοειται οτι τα πραγματα τα χουμε σκατ@@@σει εμεις απο πολλες αποψεις...
Ομως να δεχτω αποψεις σαν τις δικες σου που δεν προσβαλλον και δεν θιγουν κανεναν και να το συζητησουμε οσο θελεις....
Και ναι επισης να δεχτω οτι μιλαμε για ενα βρωμικο σωμα που αρκετα συχνα παρανομει για να εξυπηρετησει συμφεροντα αλλων.....
Και να δεχτω οτι υπαρχουν αβουλοι που ολες αυτες τις πραξεις τις δεχονται σαν σωστες γιατι μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους η εκει τους οδηγει η μοδα που επικρατει...
Ομως πιστευω να τα πουμε ολα αυτα με τροπο που να μην θιγει ανθρωπους εδω μεσα με οσα ακουστηκαν....
KotsosDR
22/11/2014, 00:40
οταν πας σε μεμονομενες ομαδες που απο πισω υπαρχει ενα πολιτικο υποβαθρο,δεν αντικατοπτριζει την γενικοτερη κοινωνια,η εστω μια μεγαλυτερη κοινωνικη ομαδα.
μεσα στην αστυνομια,στον στρατο κλπ,ποσοι αριστεροι ειναι πχ;;;αν ειναι βασικα...
οι περισσοτεροι απο δηθεν αριστερους διοριστηκανε ... if you know what i mean....
xristos x
22/11/2014, 00:51
Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι ειναι ολα καλα η οτι πρεπειινα αντιμετοπιζεται κατι σαν ταμπου....Ενοειται οτι τα πραγματα τα χουμε σκατ@@@σει εμεις απο πολλες αποψεις...
Ομως να δεχτω αποψεις σαν τις δικες σου που δεν προσβαλλον και δεν θιγουν κανεναν και να το συζητησουμε οσο θελεις....
Και ναι επισης να δεχτω οτι μιλαμε για ενα βρωμικο σωμα που αρκετα συχνα παρανομει για να εξυπηρετησει συμφεροντα αλλων.....
Και να δεχτω οτι υπαρχουν αβουλοι που ολες αυτες τις πραξεις τις δεχονται σαν σωστες γιατι μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους η εκει τους οδηγει η μοδα που επικρατει...
Ομως πιστευω να τα πουμε ολα αυτα με τροπο που να μην θιγει ανθρωπους εδω μεσα με οσα ακουστηκαν....
Μαζι σου σε ολα! Απλα πρεπει να καταλαβεις οτι καποιες εκφρασεις λεγονται για την οικονομια της κουβεντας. π.χ ειπα σε ενα σημειο εν ολιγης οτι θα επρεπε να ντρεπεται οποιος ειναι ματατζης. (αποτελει μια προσωπικη αποψη απο βιωματα και ερεθισματα ετσι... ) Το εννοω γιατι δεν ειδα ποτε κανεναν να εμποδισει,αναφερει συναδερφο για τον "υπερβαλον ζηλο" και κατα τη γνωμη μου η ανοχη και η σιωπη ειναι συνενοχη. Δεν δεχομαι το "εκτελουσα εντολες" γιατι ξαναειπα ο ζηλος τους δειχνει οτι δεν ειναι μονο δουλεια οταν συνεχιζεις να βαρας ανθρωπους πεσμενους στο εδαφος,ανθρωπους που κατι διεκδικουν συνηθως,το θεωρω το πιο ανηθικο πραγμα...
Ουτε δεχομαι το "ημουν κουρασμενος και τσιτωμενος" ,λυπαμαι γιατι και αλλα επαγγελματα κουραζονται και νευριαζουν αλλα αλοιμονο αν ενας γιατρος εβγαζε τα νευρα του στο χειρουργικο κρεβατι για τις απληρωτες εφημεριες του.
"το 3 και 60 παιρνετε και το κοσμο δερνετε" δειχνει αυτον τον αποτροπιασμο αλλα κανεις τους δεν το καταλαβαινει ,οποτε καπου δεν καθεσαι να αναλυσεις την καθε κουβεντα. οταν τροχιζεις στην κλουβα την ακρη της ασπιδας με τον σουγια,οταν φορας σιδηρογροθιες δεν μπορω να δεχτω το κανω την δουλεια μου.
Αντιστοιχα ισχυουν και για την υπολοιπη αστυνομια σε ενα ποσοστο μικροτερο θελω να πιστευω, αλλα τους παιρνει η μπαλα στα λογια γιατι δεν κανουν κατι να το εμποδισουν και να το αλλαξουν οι υπολοιποι.
Αν πικραινεσαι εσυ τι να πει η κοινωνια οταν διαβαζει την εκθεση της διεθνους αμνηστιας π.χ. Απογοητευση,ΦΟΒΟΣ,ΘΥΜΟΣ... γιατι μεσα απο τους κολπους της αστυνομιας (απο την ιεραρχεια ψηλα,μεχρι τον πρωην ειδικο φρουρο) θα μπορουσε να υπαρξει μια ελπιδα να αλλαξει κατι.....
Αυτα .... πολλα ειπα μαλλον!
devil's animal
22/11/2014, 00:59
εδω μπαινουν τα "μεμονωμενα περιστατικα" (http://www.zougla.gr/greece/article/katadikastike-astinomikos-gia-ton-agrio-ksilodarmo-tis-sintrofou-tou)?
ωχ, συγνωμη...αυτος ηταν εκτος υπηρεσιας...(ανεξαρτητα αν καλυφθηκε απο καποιον που ηταν σε υπηρεσια)...
ας ανοιχτει ενα αλλο θρεντακι γι'αυτους που ειναι εκτος υπηρεσιας ρε παιδια...:lol:
xarisiero
22/11/2014, 01:13
Ενταξ υπαρχουν και καποιοι που προσπαθουν κ αποτρεπουν συχνα διαφορα.....δεν εχω βεβαια την απαιτηση να το ξερουν οσοι ειναι εξω απο αυτο, αλλα ισχυει...Στο θεμα μας η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ..αν καποιοα στιγμη απεμπλακει εντελως η αστυνομια απο την πολιτικη εξουσια και λειτουργει με ενα τροπο αυτονομο και ουσιαστικα χρησιμοποιωντας τα ιδια μετρα και σταθμα απεναντι σε ολους ανεξαρτητα ποιος κυβερνα τοτε θα δεις οοοοολα τα καλα παδια ( ενταξει μπορει και να υπερβαλω λιγο).. να λειτουργουν επαγγελματικα..
Απλα πραγματακια αλλα που μυαλο.....
εδω μπαινουν τα "μεμονωμενα περιστατικα" (http://www.zougla.gr/greece/article/katadikastike-astinomikos-gia-ton-agrio-ksilodarmo-tis-sintrofou-tou)?
ωχ, συγνωμη...αυτος ηταν εκτος υπηρεσιας...(ανεξαρτητα αν καλυφθηκε απο καποιον που ηταν σε υπηρεσια)...
ας ανοιχτει ενα αλλο θρεντακι γι'αυτους που ειναι εκτος υπηρεσιας ρε παιδια...:lol:
E μα κλασσικα.Η αθωα και ανυπερασπιστη κορασιδα υποφερει στα χερια του κτηνους μονο οταν το κτηνος ειναι εκτος υπηρεσιας (εντος ειναι ενας σαν και εμας που "ε ανθρωπος ειναι και αυτος το παρακανε" -στην καλυτερη των περιπτωσεων- )
και ανυπερασπιστη κορασιδα, μονο οταν βρισκεται σε ιδιωτικο χωρο.
Στις διαδηλωσεις και σε δημοσιους χωρους γενικα ειναι γνωστο οτι μαζευονται αποκλειστικα και μονο "γυναια αμφιβολου ηθικης" .
xristos x
22/11/2014, 01:25
..Στο θεμα μας η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ..αν καποιοα στιγμη απεμπλακει εντελως η αστυνομια απο την πολιτικη εξουσια και λειτουργει με ενα τροπο αυτονομο και ουσιαστικα χρησιμοποιωντας τα ιδια μετρα και σταθμα απεναντι σε ολους ανεξαρτητα ποιος κυβερνα ....
Αυτο νομιζω ειναι οτι πιο τρομακτικο!! Γιατι αν τους αφησεις ελευθερους κατι μου λεει οτι μονο ιδια μετρα και σταθμα δεν θα εχουν (βλ. συνεργασια με Χ.Α)
Εκτος αν εννοεις να μπει η διαδικασια των προσληψεων (δεν λεω για τις ανωτερες σχολες απο πανελληνιες) στο ΑΣΕΠ και να φυγει απο τα χερια της ιδιας της αστυνομιας που ειναι διαβλητο σε πολιτικα μεσα, οποτε και ειμαι μαζι σου.
Αλλαγη νοοτροπιας θελει (ξεκιναει απο την ηγεσια αλλα οχι μονο) και οχι απλως διενεργεια ε.δ.ε
xarisiero
22/11/2014, 02:00
Αυτο νομιζω ειναι οτι πιο τρομακτικο!! Γιατι αν τους αφησεις ελευθερους κατι μου λεει οτι μονο ιδια μετρα και σταθμα δεν θα εχουν (βλ. συνεργασια με Χ.Α)
Εκτος αν εννοεις να μπει η διαδικασια των προσληψεων (δεν λεω για τις ανωτερες σχολες απο πανελληνιες) στο ΑΣΕΠ και να φυγει απο τα χερια της ιδιας της αστυνομιας που ειναι διαβλητο σε πολιτικα μεσα, οποτε και ειμαι μαζι σου.
Αλλαγη νοοτροπιας θελει (ξεκιναει απο την ηγεσια αλλα οχι μονο) και οχι απλως διενεργεια ε.δ.ε
Οχι φιλε μου το λεω και το πιστευω οτι δεν χρειαζεται πολιτικος μπαμπουλας η καθοδητης (σιγα τα λαχανα δηλ) για να κανεις σωστα την δουλεια σου...δεν χρειαζεται καθε που αλλαζει υπουργος η κυβερνηση να φευγουν οι μεν και να ρχονται οι αλλοι να δηλωσουν υποτελεια..
Για τις συνεργασιες πιστευω οτι ανετα μπορουν κ τωρα να γινουν...
Τελος αυτο που ειπες για την νοοτροπια εχεις απολυτο δικιο....
Thanks φορ δε conversation ...
Υ.Γ. το χαρηκα που ειπαμε δυο κουβεντες σαν ανθρωποι και δεν βριστικαμε....(φτασαμε να αμφιβαλουμε και για πραγματα που θα πρεπε εδω μεσα να ηταν δεδομενα)....
xristos x
22/11/2014, 06:56
οι περισσοτεροι απο δηθεν αριστερους διοριστηκανε ... if you know what i mean....
:ZZZ::a55: Καλημερα!!
Το τραγουδι "εγω γι αλλου ξεκινησα κι αλλου η ζωη με παει" το χεις ακουσει;
MG-KTiNoS
22/11/2014, 08:52
Κοίτα έχω βαρεθεί ν ακούω για δήθεν αριστερούς...
Αν είναι να πούμε λοιπόν για αυτούς για τους άλλους τους ορίτζιναλ πότε θα πούμε?
Πόσοι από τη ΝΔ διορίστηκαν?
Οι μισοί? Το 80%, το 90? Όλοι????
Απ το ΠΑΣΟΚ?
Όλα αυτά λοιπόν περί αριστερών με δεξιές τσέπες για μένα
είναι μια προσπάθεια μετακίνησης του κέντρο βάρους της κουβέντας
πιο δίπλα.
Εκ του πονηρού φυσικά γιατί πιο δίπλα παν κι οι ευθύνες.
Ακόμα και η κουβέντα που κάνουμε σε λάθος βάση είναι.
Εξετάζουμε το τι έγινε και δεν βλέπουμε το γιατί έγινε.
Ο κόσμος λοιπόν έπρεπε να είναι στη δουλειά του, οι μαθητές (φοιτητές)
στα σχολείο τους και οι μπάτσοι να κυνηγάνε κλέφτες και παλιάνθρωπους.
Εμείς έπρεπε να ονειρευόμαστε μηχανάκια, βόλτες και οι πιο νέοι γκομενάκια.
Το ότι αυτά ΔΕΝ συμβαίνουν, είναι η ανωμαλία που προκαλεί τα υπόλοιπα.
Για όλα τα παραπάνω ΦΥΣΙΚΑ φταίνε αυτοί που κυβέρνησαν έως σήμερα
Αυτοί χειραγώγησαν το μέσο άνθρωπο για να ικανοποιήσουν την απληστία τους.
Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια και μην ψάχνεις.
υγ
Καμία επανάσταση δεν έγινε πετώντας τούρτες
και καμία επανάσταση δεν έγινε επειδή κάποιοι ρομαντικοί
θέλησαν να αποκαταστήσουν τη παγκόσμια δικαιοσύνη.
Οι επαναστάσεις έγιναν από πεινασμένους και το πρόγραμμα
είχε αίμα, δάκρυα και σπέρμα.
χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης
:)
macedonas
22/11/2014, 08:58
Κοίτα τους συνδικαλιστές τους , τι ποσοστό παίρνουν και θα καταλάβεις πόσοι είναι αριστεροί .
skylaros
22/11/2014, 09:25
macedonas Δε μιλάς σε τίποτα παιδάκια, στους περισσότερους τομείς από πανεπιστήμια, σχολεία, νοσοκομεία, μέχρι αγρότες οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές σε τεράστια πλειοψηφία είναι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας και σχεδόν πάντα έτσι ήταν. Δε θέλει και πολύ κλικ κλικ για να καταλάβει κανείς πως είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Κανείς δεν αθωώνει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό το πράγμα στην Ελλάδα της ΔΕΞΙΑΣ να φταίει η Αριστερά, έχει καταντήσει αηδία. Πόσο μάλλον αν θέτει κανείς το ΠΑΣΟΚ στην αριστερά (sic). Το κακό με τη λαϊκή δεξιά δεν είναι μόνο πολιτικό/οικονομικό που όπως είναι προφανές από τα post μου δε συμφωνώ για κανένα λόγο. Το μεγαλύτερο κακό είναι πως προσβάλουν συνεχώς την αισθητική και τη νοημοσύνη μου. Ε αυτό το πράγμα απλά δε το αντέχω ! Δύο παραδείγματα για να το κάνω και "λιανά" Δε μπορώ να βλέπω τύπο σε παράπηγμα να μην έχει δόντια και να είναι με την κάρτα της ΝΔ, Όπως επίσης να βλέπω γυναίκα με λάτεξ κολάν και κορμάκι, με 2 λίτρα σιλικόνης σε κάθε μαστό, το μαλλί μπουκλέ πλατίνα και τακούνι 15 πόντους να μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών να έχει βγάλει ΠΑΝΤΕΙΟ και να την παίρνουν νουμεράδα οι μισοί Δαπίτες που ή έχουν τραπεζικό λογαριασμό με πολλά ψηφία ή έχουν θέση. (Αυτά αφορούν την αισθητική) Δεν αντέχω να ακούω τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Κωστάκη τον Καραμανλή και το ότι ήταν ανύπαρκτος και χλαπάτσας γιατί του είχαν απαγάγει τα παιδιά του και είμαι σίγουρος πως αρκετοί ακόμα και εδώ μέσα στο φόρουμ έχουν ένα μπατζανάκη, ξάδερφό του γκόμενου της θείας τους της χορεύτριας που είναι στην ΕΥΠ χωμένος και τα ξέρουν όλα αυτά από πρώτο χέρι! (αυτό αφορά τη νοημοσύνη)
KotsosDR
22/11/2014, 09:40
οκ :beer: ! (plaquenil εχουμε ?)
MG-KTiNoS
22/11/2014, 09:47
τα πάντα όλα διαθέτομεν...
:lol:
:lol::lol:
ενας μονο...πολλοι...
Μαρακι...αγαπημενο..
327295
Κρίτων Αρσένης
327296
Μπιστης
327297
Μιμης Ανδρουλακης
Πανος Γερμανος κλπ...
Τι ψαχνεις να βρεις....
Καποιοι κυνηγουν δαιμονες....
Προτιμω οτι περιμενω στην ζωη, να το κερδιζω με τα χερια και την δουλεια μου...αν περιμενα απο πορειες, πολιτικες/πολιτικους, κομματα, οργανωσεις και λοιπες παπαριες ακομη θα μιζεριαζα σε καποια γωνια...
Θες αλλαγες...ξεκινα απο τον εαυτο σου...κανε το σωστο και ΙΣΩΣ κατι γινει.
Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)
Αδερφέ,
Νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα συνεννόησης.
Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απάντησες εντελώς άλλα γι' άλλα.
Στην πορεία ας πούμε ότι είχε 20χιλ κόσμο. Πόσους Μπίστηδες εκτιμάς ότι είχε; Πόσες Μαρίες; Απ αυτούς τους πυροβολημένους που επιμένουν να κατεβαίνουν στο δρόμο, πόσοι νομίζεις ότι έχουν λυμένο το οικονομικό τους; Γιατί, αν παρατηρήσεις η πλειοψηφία πλέον στις πορείες είναι άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, 55αρηδες χωρίς σύνταξη, συμβασιούχοι, πιτσιρικάδες χωρίς φράγκο, είναι κάτι φάτσες κατασκαμένες, φρικαρισμένες, απογοητευμένες, που προχωράνε δίπλα δίπλα με άλλους φρικαρισμένους και δεν έχουν καμία διάθεση ούτε για μαλακιούλες, ούτε για κάμερες, ούτε για socializing, ούτε για selfie.. Αυτά που λες ήταν στα 90s, μας πέθαναν όμως. Η φάση "σπάω βιτρίνα γιατί έτσι", εκτός από μια τεράστια δόση προπαγάνδας, αν κατεβαίνεις πλέον, θα δεις ότι δεν παίζει.
Αν λοιπόν οι παραπάνω φάτσες λες ότι είναι όμοιες (ηθικά, κοινωνικά, ταξικά) με αυτές του Ανδρουλάκη και των παραπάνω, αν είναι όμοιες με τις φάτσες των υπαλλήλων που τους επιτίθενται, κάτι δεν καταλαβαίνεις. Ή δεν θες να καταλάβεις.
Η λάσπη στον κόσμο που κατεβαίνει πρέπει να σταματήσει.
Η προπαγάνδα (που το ξαναλέω, είναι στο στόμα όλων όσων βρίζουν τα "πουλημένα κανάλια") ενάντια στους τρόπους οργάνωσης όσων έχουν πληγεί από το οικονομικό αυτό καθεστώς, στη βάση της είναι αστεία, γελοία, άθλια. Αλλά είναι προπαγάνδα.
Το γεγονός ότι έχεις την ελευθερία να μιλάς και να λες ό,τι θες, και εγώ να μπορώ να σου λέω ότι κάνεις λάθος, είναι κατακτήσεις του κόσμου της εργασίας και όχι των από πάνω. Παρτο χαμπάρι. Το μόνο που καίει ανέκαθεν τους κουστουμάτους του κόσμου, είναι η κοιλιά τους, η ατομική κοιλιά τους και η διατήρηση αυτής της κατάστασης. Για το λόγο αυτό, σκάτα διανόηση έχουν, σκατά ηθική έχουν, σκατά σχέσεις έχουν, σκατά μυαλά έχουν, σκατένιες κοινωνίες έχουμε φτιάξει επειδή τους μοιάσαμε. Μέχρι και η παλιά αρχοντική ευρωπαϊκή αστική δεξιά στη χώρα μας, έχει αντικατασταθεί από κάτι καρτσιαπλιάδες, βλαχαδερά, ούγκανα, σεξιστές, ληγούρια, εθνικόφρονες (όσο πέφτει μπαγιόκο) που το μυαλό τους σταματάει μεταξύ του οργάνου τους και της τσέπης τους. Μιλάμε για αστική τάξη - λουμπεναριό. Αν τους κουνήσεις λίγο κώλο, κανά 500αρικο και την υπόσχεση ότι θα "κανονίζουν" τους κάνεις ό,τι θες. Έχει αποδειχθεί περίτρανα.
Οι κοινωνίες του κόσμου της ισότιμης εργασίας όμως έχουν ιστορία, βάθος και μέλλον, είναι στον αντίποδα, ακριβώς γιατί στηρίζονται στην παραγωγή νοημάτων μεταξύ ισότιμων αλλά διαφορετικών προσώπων, όχι σε κάποια εύκολη συνθήκη, αλλά στην προσπάθεια να επιβιώσουν. Οι κοινωνίες μας είναι σε σήψη ακριβώς επειδή δεν αναζητούν τη λύση κοιτώντας προς τα κάτω, αλλά κοιτώντας προς τα πάνω, μπας και πέσει κανένα κόκκαλο και το γλείψουν. Αυτό λέγεται κατάντια.
Αν το επιχείρημά σου λοιπόν ήταν "μην κατεβαίνετε σε πορείες, εκεί έχει Δαμανάκηδες/Λαλιώτηδες, άλλωστε τι βγήκε με τις πορείες;", νομίζω πρέπει να βρεις άλλο. Και συγγνώμη, αλλά η πρετεντέρεια διανόηση, είναι πασέ, βρείτε κάτι άλλο, κατά βάθος πλήττουμε.
Billymuse
22/11/2014, 10:58
Αδερφέ,
....
Πολύ ορθά τα λες και τα εξηγείς, το να λες μισές αληθείες στην τηλεόραση ειναι χειρότερο απο το ψέμα.
Για να διαμορφώσει κάποιος μια εικόνα με σφαιρική άποψη θα πρέπει να κατέβει σε μια πορεία για να δει ιδίοις όμμασι
τι συμβαίνει και τι αγανάκτηση υπάρχει για την όλη κατάσταση σήμερα χωρίς ψευτόκαθοδηγητές (συνδικαλιστές,κόμματα...)
και έτσι θα καταλάβει οτι οταν πάει ειρινικά και πολιτισμένα να ολοκληρωθεί η πορεία χαλάει τα σχέδια των ''μεγάλων'' κεφαλιών
και θέλουν να γίνουν επισόδεια για να βγει προς τα έξω και να λέει ο κάθε Πρετεντέρης οτι στις πορείες κυνδινεύει η σωματική
σας ακαιρεότητα μη συμμετάσχετε κάνει κακο και τζιζ...
Εδω στη Κρητη παντως δε ποκυεμφανιζοντε. Σημερα ομως ειδα καμια 20αρια στο κεντρο ετοιμους να δειρουν, με τα δακρυγονα τους τα γκλοπ τους και ολα τα κομφορ. Εν τω μεταξυ ολοι με αξυριστοι στο μαξιμουμ καναν το χαβαλε τους. Προσωπικα και μονο που στο κεντρο τις πολης που ειναι φισκα απο νορμαλ κοσμο να βολταρει κυκλοφορυν τετοιες μορφες με στολη πολεμου με προκαλουν στο μαξιμουμ.
Και κατι γενικοτερο. 8/10 που κανουν αυτη τη "δουλεια" ειναι λοβοτομημενοι και εχουν θεματα.
akis_trevor
22/11/2014, 12:26
δηθεν αριστερους ποιους εννοεις;;την οικογενεια παπανδρεου και σια;;;
Το τεταρτο λεπτο του παρακατω ραδιοφωνκου αποσπασματος εχει τρελη "πλακα",εκει που ο δοκιμος φερεται να λεει οτι ο νομος ειναι απλα μια κοινωνικη κατασκευη.
Ολο το αποσπασμα δηλαδη ειναι σουπερ χιτ.
Απολαυστε.
http://www.imerodromos.gr/eimaste-fasistes/
nick_VFR
22/11/2014, 14:22
Μήπως δεν βλέπεις και ότι καθημερινά βαφτίζεται ως βία οποιαδήποτε ανυπακοή και ως τρομοκρατία οποιαδήποτε πράξη αντίστασης;
Από ποιον γίνεται αυτό; Από αυτόν που μπορεί και ορίζει την νομιμότητα και έχει την αποκλειστική χρήση της "νόμιμης" βίας.
Βία είναι η απεργία για αυτά που σου χρωστάνε, βία είναι η κατάληψη των μαθητών, βία είναι ακόμα και να αμφισβητώ την ανάπτυξη και το σαξές στόρι.
Και έτσι σιγά σιγά, όποιος δεν κάνει μπε και γαβ γίνεται εσωτερικός εχθρός.
Δεν πειράζει.... κάποια στιγμή θα καταλάβει ο πολύς κόσμος πως ο,τι και να κάνει, όπως και να αντιδράσει, θα βρεθεί μπλεγμένος και θα του κολλήσουν την ταμπέλα του "παράνομου" και "παραβάτη" με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Και κάπου εκεί, θα φύγουν οι όποιες αναστολές. Όταν αντιδράσει ο κόσμος, δεν θα είναι με "νόμιμους" τρόπους, αλλά με όποιον θεωρηθεί πιο αποτελεσματικός!
Να, όπως λέει ο MG-KTiNoS ας πούμε...
υγ
Καμία επανάσταση δεν έγινε πετώντας τούρτες
και καμία επανάσταση δεν έγινε επειδή κάποιοι ρομαντικοί
θέλησαν να αποκαταστήσουν τη παγκόσμια δικαιοσύνη.
Οι επαναστάσεις έγιναν από πεινασμένους και το πρόγραμμα
είχε αίμα, δάκρυα και σπέρμα.
AristidisZ
22/11/2014, 15:21
εγώ πάντως έχω να κάνω μια ερώτηση και μιας και βλέπω ότι είστε μπόλικοι τελικά στο φόρουμ, για πείτε μου ρε παιδιά
αφού είστε όλοι τόσο δημοκράτες, νοιάζεστε τόσο για τον κόσμο και δε σας αρέσει να σας κατηγορούν, γιατί δε κάνετε το πιο απλό πράμα ;
την επόμενη φορά που θα δείτε να κάνει κατάχρηση εξουσίας ο διπλανός σας, την επόμενη φορά που θα σας πουν να σπάσετε στο ξύλο συνταξιούχους ή φοιτητές, γιατί δε μαζεύεστε καμιά δεκαριά άτομα (δε λέω να πάτε κατά μόνας, αφού είπαμε ότι οι ακραίοι είναι η εξαίρεση, θα βρεθείτε 10 άτομα που θέλετε να γίνει το δίκαιο) να βγείτε το βράδυ να τα πείτε στα κανάλια ;;;
έτσι για να δούμε ρε παιδί μου τι θα γίνει
φοβάστε κάτι ;
δημοκρατία δεν έχουμε ;
εγώ πάντως έχω να κάνω μια ερώτηση και μιας και βλέπω ότι είστε μπόλικοι τελικά στο φόρουμ....................
AYTO ας το κρατησουμε για μια αλλη συζητηση η οποια ειναι εξ ισου σοβαρη!!!
amyroukai
22/11/2014, 15:30
...
φοβάστε κάτι ;
δημοκρατία δεν έχουμε ;
Αν κατάλαβα καλά το σε ποιούς αναφέρεσαι, μάλλον θα πέσουν -ως μειοψηφία- στο πολύ δημοκρατικό "δέκα λύκοι και ένα πρόβατο αποφασίζουν τι θα κάνουν για φαγητό" και θα πάνε σε θέσεις ψυγεία/χωστήρια/κλπ κλπ κλπ. Τα φαινόμενα δείχνουν ότι ή επικροτείς και συμμετέχεις ή ανέχεσαι την κρατούσα κατάσταση ή απλά δεν πας σε αυτή τη δουλειά.
AristidisZ
22/11/2014, 15:32
Αν κατάλαβα καλά το σε ποιούς αναφέρεσαι, μάλλον θα πέσουν -ως μειοψηφία- στο πολύ δημοκρατικό "δέκα λύκοι και ένα πρόβατο αποφασίζουν τι θα κάνουν για φαγητό" και θα πάνε σε θέσεις ψυγεία/χωστήρια/κλπ κλπ κλπ. Τα φαινόμενα δείχνουν ότι ή επικροτείς και συμμετέχεις ή ανέχεσαι την κρατούσα κατάσταση ή απλά δεν πας σε αυτή τη δουλειά.
μα είδα αρκετούς να κόπτονται ότι οι αλλοινοί (αυτοί που βαράνε ντε) είναι η μειοψηφία...
macedonas
22/11/2014, 16:51
macedonas Δε μιλάς σε τίποτα παιδάκια, στους περισσότερους τομείς από πανεπιστήμια, σχολεία, νοσοκομεία, μέχρι αγρότες οι εκλεγμένοι συνδικαλιστές σε τεράστια πλειοψηφία είναι συνδικαλιστές της Νέας Δημοκρατίας και σχεδόν πάντα έτσι ήταν. Δε θέλει και πολύ κλικ κλικ για να καταλάβει κανείς πως είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία. Κανείς δεν αθωώνει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό το πράγμα στην Ελλάδα της ΔΕΞΙΑΣ να φταίει η Αριστερά, έχει καταντήσει αηδία. Πόσο μάλλον αν θέτει κανείς το ΠΑΣΟΚ στην αριστερά (sic). Το κακό με τη λαϊκή δεξιά δεν είναι μόνο πολιτικό/οικονομικό που όπως είναι προφανές από τα post μου δε συμφωνώ για κανένα λόγο. Το μεγαλύτερο κακό είναι πως προσβάλουν συνεχώς την αισθητική και τη νοημοσύνη μου. Ε αυτό το πράγμα απλά δε το αντέχω ! Δύο παραδείγματα για να το κάνω και "λιανά" Δε μπορώ να βλέπω τύπο σε παράπηγμα να μην έχει δόντια και να είναι με την κάρτα της ΝΔ, Όπως επίσης να βλέπω γυναίκα με λάτεξ κολάν και κορμάκι, με 2 λίτρα σιλικόνης σε κάθε μαστό, το μαλλί μπουκλέ πλατίνα και τακούνι 15 πόντους να μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών να έχει βγάλει ΠΑΝΤΕΙΟ και να την παίρνουν νουμεράδα οι μισοί Δαπίτες που ή έχουν τραπεζικό λογαριασμό με πολλά ψηφία ή έχουν θέση. (Αυτά αφορούν την αισθητική) Δεν αντέχω να ακούω τις θεωρίες συνωμοσίας για τον Κωστάκη τον Καραμανλή και το ότι ήταν ανύπαρκτος και χλαπάτσας γιατί του είχαν απαγάγει τα παιδιά του και είμαι σίγουρος πως αρκετοί ακόμα και εδώ μέσα στο φόρουμ έχουν ένα μπατζανάκη, ξάδερφό του γκόμενου της θείας τους της χορεύτριας που είναι στην ΕΥΠ χωμένος και τα ξέρουν όλα αυτά από πρώτο χέρι! (αυτό αφορά τη νοημοσύνη)
Δεν είπα τίποτα αντίθετο :wave2:
Στο μόνο που δεν συμφωνώ είναι πως εδώ και πάρα πολά χρόνια σε όλους τους τομείς οι συνδικαλιστές που βγαίνουν πρώτοι είναι αυτοί του ΠΑΣΟΚ .
Μέχρι να καταλάβουν κάποιοι οτι είναι ( οι του ΠΑΣΟΚ ) δεξιότεροι των δεξιών φτάσαμε σ'αυτό το χάλι.
Και το ίδιο δυστηχώς πάει να γίνει τώρα με τον Σύριζα .
menelaos46
22/11/2014, 17:49
Σε ευχαριστω για την απαντηση!Εχει ιδιαιτερη βαρυτητα η αποψη σου.
το 80% ειναι μεγαλο αλλα ενα 15% της κοινωνιας, δεν λεω οτι ειναι φασιστες αλλα κατω απο συνθηκες κρισης θα εδειχναν ΑΝΟΧΗ στον φασισμο (αποδεδειγμενα) και ισως αν ειχαν την ευκαιρια θα δρουσαν φασιστικα. Τωρα αν μιλαμε για την αστυνομια το ποσοστο φημες λενε οτι στις προηγουμενες εκλογες κινηθηκε στο 50% και μιλαμε για αποψεις αμεσα σχετιζομενες με το αντικειμενο της δουλειας τους ετσι... σαν να λεμε ....διαιτητης δηλωμενος ....(δεν ξερω τι ομαδα να βαλω...) αθλ. ενωση κατω κρεμαστων να σφυραει αγωνα των κατω κρεμαστων με τα ανω. Θελω να πω πως ο διαιτητης μπορει να ηταν και δηλωμενος χορτοφαγος αλλα αυτο δεν θα επηρεαζε την δουλεια του.
Δεν τσουβαλιαζω απλα ολα ειναι ποσοστα και αυτα κρινουν ποιος ειναι ο κανονας και ποια η εξαιρεση.
Κατ'αρχήν θα πρέπει να διευκρινίσουμε τι ορίζουμε ως φασίστα...
Εν συνεχεία το ότι κάποιος ψηφίζει κάτι δε σημαίνει απαραίτητα ότι γνωρίζει τι είναι και ότι τον εκφράζει πολιτικά...
Τι ψήφισε όμως το μεγαλύτερο ποσοστό των δασκάλων? Των στρατιωτικών? Των γιατρών?......
menelaos46
22/11/2014, 17:51
Αρκετοί... αν θεωρήσουμε κεντρο αριστερά και το ΠΑΣΟΚ πάρα πολλοί....
menelaos46
22/11/2014, 18:01
Όταν όλα τα τηλεοπτικά μέσα προβάλουν βίντεο με τίτλο "αστυνομικοί κλέβουν μπουκάλια νερό" σημαίνει ότι ΘΕΛΟΥΝ να επιρρεάσουν τη δεδομένη στιγμή αρνητικά τη γνώμη του κόσμου σχετικά με την αστυνομία....
Εμένα πάντως κάτι μου λέει πως σύντομα θα σκάσει κι άλλη αρνητική είδηση..... έτσι κάνουν συνήθως....
spyrakos35
22/11/2014, 18:02
Κατ'αρχήν θα πρέπει να διευκρινίσουμε τι ορίζουμε ως φασίστα.........
Καλο ερωτημα......
Ας απαντησουν πρωτα αυτοι που τσουβαλιαζουν και που βαζουν ταμπελες
AristidisZ
22/11/2014, 18:10
Όταν όλα τα τηλεοπτικά μέσα προβάλουν βίντεο με τίτλο "αστυνομικοί κλέβουν μπουκάλια νερό" σημαίνει ότι ΘΕΛΟΥΝ να επιρρεάσουν τη δεδομένη στιγμή αρνητικά τη γνώμη του κόσμου σχετικά με την αστυνομία....
Εμένα πάντως κάτι μου λέει πως σύντομα θα σκάσει κι άλλη αρνητική είδηση..... έτσι κάνουν συνήθως....
η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακούμε μόνο θετικές ειδήσεις, οπότε καλό θα ήταν να σκάει και καμιά αρνητική που και που, να σπάει η μονοτονία βρε παιδί μου...
o_gavros
22/11/2014, 18:16
Εγώ είμαι εδώ...και την κατάντια την ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΩ από μόνος μου.
Οι λόγοι που καταντήσαμε έτσι είναι άπειροι και ο κάθε ένας μπορεί να έχει την άποψη του για αυτό.
ΟΜΩΣ ξαναρωτάω είναι σωστό να με κάνετε να θέλω να κλείσω το φόρουμ επειδή με προσβάλλετε με τους χαρακτηρισμους που χρησιμοποιειτε?
Δυο-τρεις εδώ μεσα κανανε διαχωρισμό, οι υπόλοιποι πηρατε ενα τσουβάλι τους βάλατε όλουςμεσα και το γεμίσατε με σκ@τ@.
Χάρη, δεν έχει καμία σημασία αν εσύ,εγώ,ο παραπέρα,καταδικάσουμε οτιδήποτε,μα οτιδήποτε.
Άντε κι εσύ καταδικάζεις την κατάντια του Σώματος.ε και;
Λόγια είναι και ξέρεις τι συμβαίνει με τα λόγια; τα παίρνει συνήθως ο αέρας.
Δεν μπορεί ρε μάγκες να παρεξηγιέστε,να πέφτετε απο τα σύννεφα και να αναρωτιέστε γιατί τέτοια έχθρα,γιατί τόσο μένος,γιατί μας θεωρούνε όλοι μπάτσους γουρούνια δολοφόνους.
Και ξέρεις γιατί δεν μπορεί;
Γιατί έχετε ΑΜΕΤΡΗΤΑ ράμματα στη γούνα σας!!!αμέτρητα γαμώ το μπελά μου.προσβολές,ξύλο,βασανισμοί,δολοφονίες,και λοιπά δημοκρατικά στην ημερίσια διαταξη 40 χρόνια τώρα.
Ειπώθηκε συστηματικά, προς το σούτερ κυρίως αλλά ισχύει για όλους σας που δε υπάγετε εαυτόν κάτω απο το "μπάτσοι", μην μπαίνετε σε θέση άμυνας ή/και αυτόκλητου δικηγόρου όταν δεν σας κατηγόρησε κανείς.
Δεν μπορεί να γίνει το ασπρο μαύρο προσπαθώντας να μας πείσετε ότι η γΕλ.Ας ειναι το τοπικό συστημα ναυτοπροσκόπων.
Επίσης αναφέρθηκε απο πάμπολλους που επέλεξαν να συμμετέχουν,το γιατί δεν κάνετε λοιπόν εσείς οι αστυνομικοί επιτέλους κάτι,για να σταματήσουν οι μπάτσοι;;;
Ίσως η θέση σου να μη σου επιτρέπει να επεκταθείς και θα το καταλάβω.
Κάνε όμως μια αυτοκριτική με ιστορικό υπόβαθρο για το χώρο όπου δουλεύεις, και ίσως να διαπιστώσεις ότι δεν είμαστε για το τρελάδικο που έχουμε τη χειρότερη γνώμη για όποιον κρυβόμενος πίσω απο το -για μένα άθλιο- "εντολές εκτελούσα", ασέλγησε εις βάρως πολιτών που απλά διεκδικούν.
Αν όχι απο πρώτο χέρι,έστω απο ψιθύρους,θα ξέρετε εκ των έσω τι παίζει π.χ με τους ασφαλίτες προπαγανδιστές και πως αυτοί αναλαμβανουν δράση.
Εμείς -καλά όχι όλοι εμείς,κάποιοι τελος πάντων- τα έχουμε δει να συμβαίνουν ξανα και ξανα και ξανα.
Δε το δέχομαι ότι είστε τόσο αδαείς και δεν ξέρετε τι παίζει.
Δε μπορεί να μην έχετε πάρει κανένας πρέφα τον πλήρη εκφασισμό σε όλα τακλιμάκια της Αστυνομίας.
Αυτός είναι κι ένας απο τους λόγους που ο σούτερ με εκνευρίζει και δε συζητάω μαζί του.
Ο προβαλόμενος προσκοπισμός και ότι όλα είναι καλώς καμωμένα και πως "εμείς" είμαστε λάθος.
Τωρα αν μιλαμε για την αστυνομια το ποσοστο φημες λενε οτι στις προηγουμενες εκλογες κινηθηκε στο 50% και μιλαμε για αποψεις αμεσα σχετιζομενες με το αντικειμενο της δουλειας τους ετσι...
φήμες; φήμες;;; ΦΉΜΕΣ;;;
όχι φίλε μου. το υπουργείο Εσωτερικών δεν δημοσιεύει καταλογους και γραφήματα με φήμες!
327395
ενημερωτικά να σου πω ότι τα εν λόγω τμήματα ψηφίζουν συγκεντρωτικά σε συγκεκριμένα τμήματα στην Αθήνα.
Ο κόσμος δηλαδή το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι.
και ορισμένοι ανεκδιήγητοι εδώ μέσα -όταν δεν λένε άσχετα- προσπαθούν να δείξουν ότι για όλη μας αυτή την τσαντίλα/αγανακτηση/οπωςθετεπέτετο φταίει το αν πλήρωσαν ή όχι το γαμήδι το μπουκαλάκι το νερό.
Μας κοροϊδεύουν δηλαδή στα μούτρα 24 σελίδες τώρα κι όμως συνεχίζουμε να κουβεντιάζουμε ει δυνατόν κόσμια.
Αδερφέ,
Νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα συνεννόησης.
Ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και μου απάντησες εντελώς άλλα γι' άλλα.
Νομίζεις φίλε;
Εγώ πείστηκα.
κάποιοι δεν μπορούν και κάποιοι άλλοι δε θέλουν.
φοβάστε κάτι ;
δημοκρατία δεν έχουμε ;
Όχι Αρίστο,δεν έχουμε Δημοκρατία.
Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στα χνάρια της στρατιωτικής χούντας (δεν απέχει βέβαια και τόσο) αλλά να σκεφτούμε εξάλλου πως και οι χούντες εξελίσσονται.
Τότε υπήρχε η ανάγκη για "τανκς".
Σήμερα το ρόλο αυτό αναλαμβάνουν τα συναιτεράκια της Digea.
γιατί εν κατακλείδι ο αμυρου έχει δίκιο στις εξής 2 επιλογές που δίνει ;)
Σε ένα συφερτό που εκ γενετής γέρνει δεξιόθεν, αν βρεθεί κάνας ρομαντικός να ζητήσει τα αυτονόητα, θα χωθεί εκεί όπου οι υπόλοιποι θα λάβουν τον καλύτερο παραδειγματισμό για το mind your own business & obey your master.(με δίχως το come crawling faster).
Και για να κλείνω το πόνημα,το οποίο σκέφτηκα διπλα και τρίδιπλα πριν πατήσω "αποστολή", θα μου πεί εύλογα κάποιος και αφού ρε μεγάλε τα βλέπεις έτσι ρδελομπού τα πράματα στο Γιουνανιστάν γιατί δεν σηκώνεσαι να φύγεις;
Εχω να απαντήσω ότι το γεύτηκα το έξω και δεν είναι τόσο ονειρεμένο.
Επίσης,δεν ανέχομαι να με διώξουν απο το σπίτι μου!μένω και παλεύω όπως μπορώ.
Μπορεί να κλάσω δυο μάντρες,αλλά την προσπάθεια μου την κάνω.
Πόσοι απο τους κατοίκους στο χωριό μας μπορούν ισχυριστούν ότι κάνουν το ίδιο;
Και πολυ κακως κανουν τα πορνοκαναλα.
Αυτη την στιγμη επι 10 λεπτα (σερι) μαθαινουμε στις ειδησεις οτι κακομουτσουνοι αδιστακτοι Αλβανοι με καλαζνικοφ καθαριζουν πατεραδες τριων παιδΓιων.
Που'ναι η αστυνομια ρε αχαριστοι;
Τι τους κακολογιζετε;
Θελετε δηλαδη, τις αστυνομοι, να τους πεσει το ηθικο δηλαδη, και να μην μας προστατευσουν δηλαδη;
Λιγη ντροπη.
Πλακα εχει να μιλαμε με ορους τηλεοπτικης ατζεντας.
akis_trevor
22/11/2014, 18:29
Αρκετοί... αν θεωρήσουμε κεντρο αριστερά και το ΠΑΣΟΚ πάρα πολλοί....
αυτο ειναι το λαθος...το οτι θεωρουμε το πασοκ κεντρο αριστερα...πριν απο 30 χρονια μπορει και να ηταν.τωρα κεντρο δεξια τουλαχιστον.
παμε παρακατω...
o_gavros
22/11/2014, 18:34
Φασίστας είναι αυτός που ακολουθεί τη λογική της ιδεολογίας του φασισμού.
Για την ακρίβεια ο φασίστας είναι το όργανο που επιβάλλει τον φασισμό. Είναι αυτός που επιβάλλει σε πολίτες παρά τη θέλησή τους, αυτά που επιβάλλει το φασιστικό σύστημα.
Αυτός συνήθως επιβάλλεται και επιβάλλει αυτά που του ορίζει το φασιστικό σύστημα, ακόμα και με τη βία, καθώς επίσης και με μία σειρά πράξεων που παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών (πχ ρατσισμός, περιορισμός ελευθερίας λόγου, κλπ).
Επίσης, μπορεί να μην ανήκει σε κάποια τέτοια σχετική πολιτική παράταξη, όμως η ιδεολογία που ακολουθεί να έχει τέτοια χαρακτηριστικά απέναντι σε άλλους ανθρώπους.
http://ti-einai.gr/fasistas/
Στο επόμενο μάθημα, κοπτική ραπτική για το σπίτι και για τους προχωρημένους αριθμητική μέχρι το πέντε.
Παμε μεχρι το δεκα?
Η και το εικοσι, εχω τοσα δαχτυλακια.......
Ομορφε, δεν αντιπαρατιθεμαι σε τιποτα απ'οσα λες (εκτος του "καθομαι" εδω και την παλευω), μα μην κορυφωνεις την τσαντιλα σου.
Το πας τοσο καλα, που δεν εχω να διαφωνισω, ουτε καν, σε σημειο στιξης που να εχεις γραψει,
(Ισως να εχω μια διαφωνια για το ποσο φταινε τα 'οργανα' παρα το 'χερι' μα δεν ειναι -ακομα- της παρουσης).
ενιντ: και στο 'γαυρος', καθοτι Παοκτσης, αλλα δε γαμεις.....
o_gavros
22/11/2014, 18:44
Παμε μεχρι το δεκα?
Η και το εικοσι, εχω τοσα δαχτυλακια.......
Ομορφε, δεν αντιπαρατιθεμαι σε τιποτα απ'οσα λες (εκτος του "καθομαι" εδω και την παλευω), μα μην κορυφωνεις την τσαντιλα σου.
Το πας τοσο καλα, που δεν εχω να διαφωνισω, ουτε καν, σε σημειο στιξης που να εχεις γραψει,
(Ισως να εχω μια διαφωνια για το ποσο φταινε τα 'οργανα' παρα το 'χερι' μα δεν ειναι -ακομα- της παρουσης).
το παραπάνω γράφηκε εν πλήρη ηρεμία φίλε μου.
όταν εχω νεύρα,δεν μπαίνω να τα βγάλω στο ίντερνετ.
Απλά κάποια στιγμή καταντάει ξεφτίλα αυτό το θα κάνουμε το άσπρο μαύρο & το "δεν τα ξέρετε καλά".
Προφανως και δεν είναι τα όργανα που κινούν τα νήματα.
Δε χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να καταλάβεις ότι το σκυλί θα ακολουθήσει τις εντολές του αφέντη του.
Αν αυτός πει "φάτον",αυτό θα "δαγκώσει".
Ναι δεν είναι της παρούσης,είναι τελείως λάθος το μέσον για αυτη την κουβέντα που σκέφτεσαι.
Το ότι άλλοι όμως κινούν τα νήματα, δεν απαλλάσσει κανέναν τους απο την ατομική ευθύνη στα κατα καιρούς ατιμώρητα εγκλήματα τους.
και υποτίθεται ότι μιλάμε για αυτούς στους οποίους αναθέσαμε σα κοινωνία να διατηρούν το νόμο!
akis_trevor
22/11/2014, 18:45
Το ότι άλλοι όμως κινούν τα νήματα, δεν απαλλάσσει κανέναν τους απο την ατομική ευθύνη στα κατα καιρούς ατιμώρητα εγκλήματα τους.
και υποτίθεται ότι μιλάμε για αυτούς στους οποίους αναθέσαμε σα κοινωνία να διατηρούν το νόμο!
+οσα γουστερνεις!!!
Δεν ειναι αυτη ουτε η αποστολη, μα ουτε η εκπαιδευση των ΜΑΤ.
Πιοτερο αυτο με το σκυλι και το αφεντικο του ειναι.
Το ιδιο και η εκπαιδευση τους.
Και εδω να πω μια κουβεντα στον φιλο Μενελαο-κατι-6
Οταν στις 5 τα ξημερωματα κανουν την 'γυμναστικη' τους τα ΜΑΤακια, σε παραλια του Αλιμου, κραυγαζωντας εν ρυθμω το συνθημα "με γκλοπ και ασπιδα, θα τα τσακισω τα αρχιδια", μην μου μιλας για αποφοιτους, αλλα για απο-φΥτους.
Και δεν ειναι της φαντασιας μου αυτο, μα δεν θα δικαολογηθω/απολογηθω το πως το γνωριζω.
Ας πουμε οτι βρθηκα σε φιλικη συναξη, με τους 'εντιμοτατους' εκπροσωπους του Νομου.
Παρτε χαμπαρι οι υπολοιποι μπατσοι (και αυτο αν σε ενοχλησει το συζηταμε, οσο θες, γιατι ολοι ειστε), οτι δεν ειστε τοσο 'χαλια' (κουραδια ηθελα να γραψω, μα να μην ειμαι αγενης) οσο τα ΜΑΤ.
o_gavros
22/11/2014, 18:55
Δεν ειναι αυτη ουτε η αποστολη, μα ουτε η εκπαιδευση των ΜΑΤ.
με τη διαφορά όμως ότι,τουλάχιστον τα δικά μου μάτια, δεν έχουν δει αλητεία και εγκληματικά καφριλίκια μόνο απο τους πρασινοχακί φεροντες πίθηκους ;)
με τη διαφορά όμως ότι,τουλάχιστον τα δικά μου μάτια, δεν έχουν δει αλητεία και εγκληματικά καφριλίκια μόνο απο τους πρασινοχακί φεροντες πίθηκους ;)
ΔΓ/ΔΑ,
akis_trevor
22/11/2014, 19:13
κραυγαζωντας εν ρυθμω το συνθημα "με γκλοπ και ασπιδα, θα τα τσακισω τα αρχιδια"
τι μλκς ειναι;;;ουτε ενα συνθημα τις προκοπης δεν μπορουν να βρουν;;;:cry:
Billymuse
22/11/2014, 19:16
τι μλκς ειναι;;;ουτε ενα συνθημα τις προκοπης δεν μπορουν να βρουν;;;:cry:
Έχουν και το ''Εμμα τυμι Χρισει Αβγι'' αλλα και προφορικά να το πουν ανορθόγραφο θα ναι :lol:
327396
οπως λεει και ο gayros, εχουμε μεινει εδω και το παλευουμε....;)
spyrakos35
22/11/2014, 19:28
.... καθώς επίσης και με μία σειρά πράξεων που παραβιάζουν τα δικαιώματα των πολιτών (πχ ρατσισμός, περιορισμός ελευθερίας λόγου, κλπ).....
Επίσης, μπορεί να μην ανήκει σε κάποια τέτοια σχετική πολιτική παράταξη, όμως η ιδεολογία που ακολουθεί να έχει τέτοια χαρακτηριστικά απέναντι σε άλλους ανθρώπους.
ο φανατικός αριστερός (ερμήνευσέ το όπως θες) μπορεί να είναι φασίστας?
Καθε 'φανατικος' ειναι.
akis_trevor
22/11/2014, 19:33
γενικα ο φανατισμος ειναι κακο πραγμα σπυρακο...στο καλυτερο πραγμα να γινεις φανατικος,το αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο....εχουμε δει και τα αποτελεσματα των αριστερων με παρωπιδες..
spyrakos35
22/11/2014, 19:35
Καθε 'φανατικος' ειναι.
οπότε μπορούμε να υποθέσουμε οτι οι "so called" αντιφασίστες ενδεχομένως και να χρησιμοποιούν φασιστικά μέσα κατά των κατ ιδεολογία φασιστών....
μπέρδεμα εεεε?
Billymuse
22/11/2014, 19:37
γενικα ο φανατισμος ειναι κακο πραγμα σπυρακο...στο καλυτερο πραγμα να γινεις φανατικος,το αποτελεσμα θα ειναι αρνητικο....εχουμε δει και τα αποτελεσματα των αριστερων με παρωπιδες..
Ακριβώς ο τυφλός φανατισμός απο όπου και να προέρχεται ειναι αρνητικός.. εξάλλου όλοι κρύβουμε τον φασίστα μέσα μας
Ακη σε καθιστώ υπεύθυνο να μη ξεφύγει η κατάσταση εδώ :lol:
Αντε καλο σας βράδυ καλή μας βόλτα απόψε και αύριο καλα χιλιόμετρα όσοι κάνουμε ;)
AristidisZ
22/11/2014, 19:38
οπότε μπορούμε να υποθέσουμε οτι οι "so called" αντιφασίστες ενδεχομένως και να χρησιμοποιούν φασιστικά μέσα κατά των κατ ιδεολογία φασιστών....
μπέρδεμα εεεε?
καθόλου
παρά ταύτα δεν έχει να κάνει καν με το υπό συζήτηση θέμα
μπέρδεμα εεεε?
Κανενα μπερδεμα.
Ετσι ειναι.
Εκτος κι αν το 'μπερδεμα' αποτελει μια καλη δικαιολογια, του γιατι καποιος ειναι βλακας/ακολουθος/μπεεεεεε.
Μα εμπιπτουμε στην περιπτωση του 'φανατισμενου' και παλι, οποτε η λογικη χανεται,
akis_trevor
22/11/2014, 19:39
Ακριβώς ο τυφλός φανατισμός απο όπου και να προέρχεται ειναι αρνητικός.. εξάλλου όλοι κρύβουμε τον φασίστα μέσα μας
Ακη σε καθιστώ υπεύθυνο να μη ξεφύγει η κατάσταση εδώ :lol:
Αντε καλο σας βράδυ καλή μας βόλτα απόψε και αύριο καλα χιλιόμετρα όσοι κάνουμε ;)
περιμενω κι εγω να φυγω οπου να ναι οποτε χωσε κανεναν αλλον!!χαχαχαχαχα..
(την κανεις στην ζουλα ετσι;;καλα ξηγιεσαι)
@σπυρακο:θελεις να δωσεις ενα πχ οταν λες φασιστικα μεσα;;
spyrakos35
22/11/2014, 19:40
καθόλου
καθόλου τι?
καθόλου
παρά ταύτα δεν έχει να κάνει καν με το υπό συζήτηση θέμα
Ποσο φανατισμενος εισαι, καλε μου, με την αποψη αυτη;
Οσο κρινεις τον αλλον 'ακραιο', τοσο τοποθετεις εαυτον στο αντιθετο ακρο.
Και δεν χρειαζεσαι βοηθεια να καταλαβεις γιατι κι εσυ καταληγεις 'φανατισμενος'.
spyrakos35
22/11/2014, 19:41
@σπυρακο:θελεις να δωσεις ενα πχ οταν λες φασιστικα μεσα;;
το να τσουβαλιάζεις, πχ όλοι οι μπάτσοι είναι φασίστες - γουρούνια - δολοφόνοι κλπ, το θεωρώ άκρως φασιστικό....
akis_trevor
22/11/2014, 19:43
αν πεις οι περισσοτεροι αντι για "ολοι" αλλαζει;;;
συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο γιατι παντα και παντου υπαρχουν εξαιρεσεις.απλα σε καποιες περιπτωσεις οταν η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι "κατι" ε πολλες φορες παιρνει και τους αλλους που δεν ειναι η μπαλα...
το να τσουβαλιάζεις, πχ όλοι οι μπάτσοι είναι φασίστες - γουρούνια - δολοφόνοι κλπ, το θεωρώ άκρως φασιστικό....
Εδω, τωρα, εχω ενα θεμα....
Την ημερα που μπατσος δεν θα απαλλαξει μπατσο απο παρανομια, τοτε θα πω οτι υπαρχουν και αστυνομικοι.
Σπυρο, ειληρκινα βαριεμαι να αναλυσω στο γιατι οι αστυνομικοι ΕΙΝΑΙ μπαστοι και γροθοι.
Μα ειναι, κατ'αρχην γιατι λειτουργουν συντεχνιακα και οχι νομοτελιακα/αξιοκρατικα.
spyrakos35
22/11/2014, 19:45
αν πεις οι περισσοτεροι αντι για "ολοι" αλλαζει;;;
συμφωνω οτι δεν ειναι σωστο γιατι παντα και παντου υπαρχουν εξαιρεσεις.απλα σε καποιες περιπτωσεις οταν η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι "κατι" ε πολλες φορες παιρνει και τους αλλους που δεν ειναι η μπαλα...
σωστά...
να πάτε λοιπόν να πείτε στους γονείς των ΔΙΑΣ που τα σκοτώσανε εκεί στην Νίκαια (δε θυμάμαι που) με τα καλάσνικωφ οτι τα παιδιά τους (μπάτσοι γαρ) ήταν φασίστες
spyrakos35
22/11/2014, 19:46
Εδω, τωρα, εχω ενα θεμα....
Την ημερα που μπατσος δεν θα απαλλαξει μπατσο απο παρανομια, τοτε θα πω οτι υπαρχουν και αστυνομικοι.
Σπυρο, ειληρκινα βαριεμαι να αναλυσω στο γιατι οι αστυνομικοι ΕΙΝΑΙ μπαστοι και γροθοι.
Μα ειναι, κατ'αρχην γιατι λειτουργουν συντεχνιακα και οχι νομοτελιακα/αξιοκρατικα.
δε χρειάζεται.... αν σκεφτείς γιατί τους λένε "όργανα" έχεις την απάντηση....
δε χρειάζεται.... αν σκεφτείς γιατί τους λένε "όργανα" έχεις την απάντηση....
Το παρακανεις.&-
ΟΡΓΑΝΑ τα λενε, οπως λενε και τους "οργανικους" σε οποιοδηποτε οργανισμο.
Δεν αποκαλουνται οργανα, γιατι υπακουνε ακριτα στις εντολες (αυτοι ειναι οι στρατιωτες) αλλα γιατι ειναι "οραγνικα" αναγκαιοι για την λειτουργια της νομοθετημενης πολιτειας και δημοκρατιας.
Οτι ναναι και οτι μας βολευει,.
akis_trevor
22/11/2014, 19:53
σωστά...
να πάτε λοιπόν να πείτε στους γονείς των ΔΙΑΣ που τα σκοτώσανε εκεί στην Νίκαια (δε θυμάμαι που) με τα καλάσνικωφ οτι τα παιδιά τους (μπάτσοι γαρ) ήταν φασίστες
δεν ειναι παραδειγμα αυτο ρε φιλαρακι...
σαν να σου πω εγω να πουν στην οικογενεια και στην μανα του γρηγοροπουλου,του καλτεζα κλπ οτι οι αστυνομια φυλαει τους πολιτες....
Χαλαρα με τους χαρακτηρισμους....
spyrakos35
22/11/2014, 19:55
δεν ειναι παραδειγμα αυτο ρε φιλαρακι...
σαν να σου πω εγω να πουν στην οικογενεια και στην μανα του γρηγοροπουλου,του καλτεζα κλπ οτι οι αστυνομια φυλαει τους πολιτες....
πάλι σωστά...
επομένως συμφωνούμε οτι το τσουβάλιασμα ένθεν και ένθεν είναι φασιστικό....
χαιρομαι που το ξεκαθαρίσαμε
spyrakos35
22/11/2014, 19:56
Το παρακανεις.&-
ΟΡΓΑΝΑ τα λενε, οπως λενε και τους "οργανικους" σε οποιοδηποτε οργανισμο.
Δεν αποκαλουνται οργανα, γιατι υπακουνε ακριτα στις εντολες (αυτοι ειναι οι στρατιωτες) αλλα γιατι ειναι "οραγνικα" αναγκαιοι για την λειτουργια της νομοθετημενης πολιτειας και δημοκρατιας.
Οτι ναναι και οτι μας βολευει,.
α. δεν τους βάφτισα εγώ "όργανα", μην τα βάζεις μαζί μου.... ;)
β. γιατι ειναι "οραγνικα" αναγκαιοι για την λειτουργια της νομοθετημενης πολιτειας και δημοκρατιας.
νόμιζα οτι είναι φασίστες.... τώρα γίνανε αναγκαίοι για τη δημοκρατία?... μήπως τελικά είναι λάθος η δημοκρατία μας?
o_gavros
22/11/2014, 19:56
Σπύρο είσαι φάουλ φιλαράκι.
Εχοντας δει την τροπή που έχει ακολουθήσει η συζήτηση εδω και 26 σελίδες, είσαι φάουλ να βάζεις (οφφ τόπικ και λαϊκίζουσες) φιτιλιές.
spyrakos35
22/11/2014, 20:02
Σπύρο είσαι φάουλ φιλαράκι.
Εχοντας δει την τροπή που έχει ακολουθήσει η συζήτηση εδω και 26 σελίδες, είσαι φάουλ να βάζεις (οφφ τόπικ και λαϊκίζουσες) φιτιλιές.
ποιο είναι το τοπικ ρε γιάννη γιατί από το περίπτερο ξεκινήσαμε και στην εκτενέστερη πολιτική ανάλυση του τόπου καταλήξαμε....
o_gavros
22/11/2014, 20:04
ασχέτως τίτλου στο θρεντ, το "τόπικ" σε κάθε ανάλογο θρεντ, είναι και θα είναι οι "μπάτσοι".
spyrakos35
22/11/2014, 20:10
ασχέτως τίτλου στο θρεντ, το "τόπικ" σε κάθε ανάλογο θρεντ, είναι και θα είναι οι "μπάτσοι".
whatever....
αυτό που θέλω έμμεσα να σας πω ειναι να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι....
κάποιος είπε παραπάνω "όλοι κρύβουμε έναν φασίστα μέσα μας"...
μεγάλη αλήθεια.... ας το σκεφτούμε...
πάντως (να το πω και αυτό),
με θλίβει που το τοπικ για τα χωριά sos έχει πεντέξι σελιδες και αυτό εδώ εικοσιέξι σε τρεις - τέσσερις μέρες....
αντε καλά να είμαστε...
μπέρδεμα εεεε?
μα τι λες ρε μλκ?
αντιλαμβανεσαι κι εσυ και οι υπολοιποι την επικινδυνοτητα αυτου που λες? και θα σου πω γιατι ειναι επικινδυνο.
εισαι υπερ της βιας? οχι ας πουμε. αν ξαφνικα σου επιτεθω εσενα, των φιλων σου, της οικογενειας σου βιαια, εσυ τι θα κανεις? θα μου χαρισεις δυο γλαδιολες ρε χιπυ? προφανως θα απαντησεις εξισου βιαια. αυτο τι σημαινει? οτι εισαι υπερ της βιας?
οποτε αντιλαμβανεσαι οτι το μονο που κανεις με αυτου του τυπου την δηλωση ειναι να προτρεπεις τον κοσμο αρχικα ηθικα και ψυχολογικα να τον ξεβρακωνεις απεναντι στα μποτακια που για να μην μεινουν ανεργοι θα εκτελεσουν οποια εντολη τους δοθει.
οσο για την ιστορια τους θα πρεπει να μιλησουμε για ολοκληρη την ελληνικη ιστορια...για εναν τυπο που λεγοτανε μανιαδακης και τους φυσικους και ηθικους απογονους του! γαμα τα φιλε.
παμε τωρα στο θεμα που θιγεις. οι αντιφασιστες χρησιμοποιουν φασιστικα μεσα. ας παρουμε ενα απο αυτα. ας πουμε τον κοινωνικο αποκλεισμο για παραδειγμα. δεν δεχεται ενας ''so called'' αντιφασιστας ουτε να συνομιλησει με εναν μπατσο. γιατι? επειδη νοιωθει ο αντιφασιστας οτι ο μπατσος τον προστατευει? οποτε δεν μας γαματε με τη παπατζα.
ο αλλος λεει γιατι τους τσουβαλαζουμε ολους τους μπατσους και δεν λεμε οτι υπαρχουνε και οι ''καλοι μπατσοι'', λες και οταν φωναζουνε ''γαμηστε τους'' και ορμανε με φυσουνες, κροτου λαμψης, γκλοπ, ασπιδες, μηχανες και μηχανακια, χερια, ποδια να ανεβοκατεβαινουν, κανουν διακριση αυτοι οτι αναμεσα σε αυτους που στεκονται απεναντι τους υπαρχουν και καλα παιδια. και δεν μιλαω καν για την στιγμη της δρασης. δεν μιλαω καν για καταστασεις εν βρασμω.
οποτε δε με χεζεις ρε σπυρακο με το παπατζιλικι οτι και οι αντιφασιστες συμπεριφερονται φασιστικα.
θελεις να σου πω και για τα αυτοκολλητακια που παιζανε στα κρανοι των διας,δελτα,ματ (δλδ σε οποιον φοραγε κρανος σ' αυτο το σκατοσωμα) αν δεν τα ειχες προσεξει ποτε?
αφηστε την παραμυθα!!!
καταστολη και εδω μεσα βρωμαει μαγκες. οχι τωρα. καιρο τωρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ.