View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
H.A.Balafoutre
20/11/2014, 17:44
Δεν ξέρω τι έγινε στο περίπτερο. Μπορεί να παίζει και στημένο σκηνικό...μπορεί. Αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δικαιοσύνη και δεν είμαστε όλοι ίσοι απέναντί της, κυρίως όσοι έχουνε οποιοδήποτε είδος εξουσία με κάποιο τρόπο έναντι των υπολοίπων, σίγουρα είναι πιο ίσοι. Αν υπήρχε δικαιοσύνη....δεν θα συνέβαιναν πολλά.
Επίσης για να μην έχουμε αυταπάτες και να είμαστε υποψιασμένοι, έπεσε στα αυτιά μου αυτό το ηχητικό...ακούστε πολύ προσεκτικά...από την αρχή μέχρι το 13ο λεπτό. Σύνολο είναι 16λεπτά.
Ίσως φταίει και το γεγονός ότι είναι και γυναίκα και μάλλον κεντρο-αριστερών πεπιθήσεων.
http://www.real.gr/audiofiles/370162.mp3
Άμα ισχύουν αυτά που λέει η καθηγήτρια, τότε την έχουμε γαμήσει (λίγο ακόμα παραπάνω) σαν κοινωνία
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 18:36
Άμα ισχύουν αυτά που λέει η καθηγήτρια, τότε την έχουμε γαμήσει (λίγο ακόμα παραπάνω) σαν κοινωνία
μεχρι την αρχη της παρενθεσης αλλου πηγε το μυαλο σε σχεση με την καθηγητρια :a01:
Μ' αρέσει που είσαι και έκπληκτος ρε Μπάμπη λες και δεν βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα από τα καθημερινά γεγονότα.
Καλά κρασιά θα έλεγα και μιλάω γενικώς και όχι σε προσωπικό επίπεδο.
Γμστ.
Μ' αρέσει που είσαι και έκπληκτος λες και δεν βγαίνει το ίδιο συμπέρασμα από τα καθημερινά γεγονότα.
Καλά κρασιά θα έλεγα και μιλάω γενικώς και όχι σε προσωπικό επίπεδο.
Γμστ.
Μάλλον σου ξέφυγε η παρένθεση.
Το ότι η ΕΛΑΣ είναι φωλιά φασιστών το γνωρίζω, το ότι το 80% της σχολής των αξιωματικών της ΕΛΑΣ έχει φασιστικές τάσεις είναι σοβαρό θέμα.
Υπαξιωματικοί, ειδικοί φρουροί κτλ ε δεν είναι και τα πιο μορφωμένα άτομα, αλλά η σχολή των αξιωματικών βγάζει τον αρχηγό της αστυνομίας.
tzimidis
20/11/2014, 19:04
.....κόπτονται από "συναδελφική αλληλεγγύη"...
Den einai synadelfiki.
o karkinos aytos legetai SYNTEXNIAKI allileggyi. Kai den anaferomai se kanenan edo mesa alla sto genikotero koinoniko ayto fainomeno.
kai afora oles tis "kastes", oxi mono tin el.as.
Otan leitourgoun ta Pavlovika, eksartimena antanaklastika.
skatokatastasi.
Ta eipan prin apo mas o Welles, o Kafka, o Makiavelli, o goebbels, o Nietzsche.
I istoria epanalambanetai. o topos allazei.
ki ego epanalambanomai: se aytin edo ti xora, O TROXOS DE THA GYRISEI POTE!!!
amyroukai
20/11/2014, 19:14
se aytin edo ti xora, O TROXOS DE THA GYRISEI POTE!!!
Ο φτωχός θα γ.... όμως, δεν είδες τις δωρεές της ΧΑ; με τους κουβάδες τα μπλε χάπια για τους "πιστούς" :bawl:
Δεν άντεξα, έπρεπε κάποια στιγμή να σπαμάρω λίγο...
Φωλιές φασιστών υπάρχουν παντού. Νοοτροπίες φασιστών υπάρχουν παντού. Και όσο η αμορφωσιά κυριαρχεί, θα συνεχίσουν να υπάρχουν επ' άπειρον και να πολλαπλασιάζονται κιόλας. Το περίπτερο δεν ήταν πιά και ΤΟΣΟ τραγικό γεγονός, ούτε είναι αφορμή για κοινωνική αφύπνιση. Pipe η ώρα να σηκωθεί το πόπολο από τον καναπέ δεν έχει φτάσει. Η ώρα θα έρθει όταν πραγματικά θα έρθει πείνα, όλες οι επαναστάσεις από εκείνο το ένστικτο ξεκινούν. Τώρα δεν έχει πείνα, έχει ακόμα ουρά για το τελευταίο i-κάτι και για φρέντο στο μισέλ πως το λένε εκείνο με τον γέρο...
pipe_smoker
20/11/2014, 19:52
Pipe η ώρα να σηκωθεί το πόπολο από τον καναπέ δεν έχει φτάσει. Η ώρα θα έρθει όταν πραγματικά θα έρθει πείνα, όλες οι επαναστάσεις από εκείνο το ένστικτο ξεκινούν. Τώρα δεν έχει πείνα, έχει ακόμα ουρά για το τελευταίο i-κάτι και για φρέντο στο μισέλ πως το λένε εκείνο με τον γέρο...
Μακάρι να έχεις δίκιο.
Γιατί (ίσως δεν έγινε κατανοητό από τα γραπτά μου) κατά την ταπεινή μου άποψη το πόπολο δε θα σηκωθεί ποτέ από τον καναπέ.
Πάντα θα υπάρχει αυτό το iκάτι, κι ο μισέλ/σουσέλ για να κρατάνε τον άρρωστο στη ζωή και να νομίζει ότι έχει κάτι να χάσει.
Δεν είναι τόσο ηλίθιοι όσο ήταν κάποτε ώστε να του τα πάρουν όλα, με αποτέλεσμα να τον κάνουν να κλωτσήσει.
Πάντα θα έχει ένα "κάτι" να νομίζει ότι το χρειάζεται, ότι του δίνει χαρά κι ευχαρίστηση, ότι δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτό, ότι αξίζει να γ@μήσει το διπλανό του προκειμένου να το πάρει ο ίδιος κι όχι ο άλλος, ότι πρέπει να φιλήσει την ποδιά με τα τσίσα, ότι πρέπει να κάτσει στην ησυχία του γιατί αν του το πάρουν ζήτω που κάηκε και πάει λέγοντας.
Αυτό το κάτι μπορεί να είναι από ένα iphone και μία προαγωγή στη δουλειά, μέχρι ένα φάρμακο που έχει μείνει μόνο ένα στο ράφι κι αντί να τα βάλουν όλοι οι άρρωστοι με τον πούστη που τα έκανε πουτάνα ώστε να υπάρχει μόνο ένα φάρμακο, θα φάνε τις σάρκες τους για το ποιός τελικά θα το πάρει.
Τώρα νομίζω με πΓιάνεις.
Billymuse
20/11/2014, 20:00
Aποκλειστική φώτο απο μια μέρα εκπαίδευσης μπάτσου
327314
Joyrider
20/11/2014, 20:15
Ντάξει άμα έγινε ΕΔΕ ησύχασα :bawl: Όπως και εκείνη η έρευνα στο στρατό ή οι σχέσεις αστυνομίας με τα χρυσαύγουλα. Γελάει ο κόσμος.
Aποκλειστική φώτο απο μια μέρα εκπαίδευσης μπάτσου
327314
Αυτό είναι βασανιστήριο. Αγάπη είναι η λύση (περιστέρια πετάνε στον ουρανό).
327315
Αυτό είναι βασανιστήριο. Αγάπη είναι η λύση (περιστέρια πετάνε στον ουρανό).
327315
ψιτ.. αργησες... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&page=2&p=2533530&viewfull=1#post2533530) :smokin:
327317
Joyrider
20/11/2014, 20:58
ψιτ.. αργησες... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&page=2&p=2533530&viewfull=1#post2533530) :smokin:
327317
Ώπα σόρρυ :p Δεν είδα πως είχε αρχίσει νωρίς η πλάκα.
finally!!! Μετά από 15 σελίδες το θρεντ αρχίζει να παίρνει τη μορφή που έπρεπε να έχει απ' την αρχή.
Α ρε Mike... εγραψες παλι:bawl:
Μακάρι να έχεις δίκιο.
Γιατί (ίσως δεν έγινε κατανοητό από τα γραπτά μου) κατά την ταπεινή μου άποψη το πόπολο δε θα σηκωθεί ποτέ από τον καναπέ.
Το πόσο συμφωνώ μαζί σου δεν λέγεται. Πρόσφατα κουβεντιαζα με παλικαρακι ανεργο που πηρε το χρημα απο τα βαουτσερ κι εψαχνε πως να το ξοδεψει ολο αγοραζοντας συσκευαρα κινητή πουλ μουρ να το μπανιζουν τα φιλαράκια του και να ζηλευουν. Ας παρουμε το γαμαουα κινητό. Κι ας κανουμε call me
MG-KTiNoS
20/11/2014, 21:55
Το πόσο συμφωνώ μαζί σου δεν λέγεται. Πρόσφατα κουβεντιαζα με παλικαρακι ανεργο που πηρε το χρημα απο τα βαουτσερ κι εψαχνε πως να το ξοδεψει ολο αγοραζοντας συσκευαρα κινητή πουλ μουρ να το μπανιζουν τα φιλαράκια του και να ζηλευουν. Ας παρουμε το γαμαουα κινητό. Κι ας κανουμε call me
κάτσε να μην έχε να φάει και θα τα πούμε...
Billymuse
20/11/2014, 21:56
Ρε φίλε πως θα πας στον ΟΑΕΔ αν δν έχεις 4G συσκεύη?
skylaros
20/11/2014, 21:57
Του το σφήνωσες στον πάτο ?
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 22:01
327317
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
επικο ρε φιλε
akis_trevor
20/11/2014, 22:05
και για να το δυναμιτισω λιγο....επεσα πανω σε ενα βιντεο που ειχα κοινοποιησει παλιοτερα....
https://www.facebook.com/video.php?v=224736267724198
skylaros
20/11/2014, 22:07
327325
KAWAMANRIDER
20/11/2014, 22:19
και για να το δυναμιτισω λιγο....επεσα πανω σε ενα βιντεο που ειχα κοινοποιησει παλιοτερα....
https://www.facebook.com/video.php?v=224736267724198
κι εγω νομιζα σε αλλη ενοτητα βαζουμε μουσικη :hmm:
αλλα αμα ειναι να παιξουμε με ρεγγε και κομματι ον τοπικ, να βαλουμε το παλιο , το αυθεντικο που ταιριαζει ,
εκτος της μοναδικης φωνης και προσωπικοτητας του οι στιχοι ειναι φοβεροι και διαχρονικοι πραγματικα δυστυχως :(
http://www.youtube.com/watch?v=JTFHuvHf1I4
......... Could not recognize the faces standing over me;
They were all dressed in uniforms of brutality .........
o_gavros
20/11/2014, 22:23
το καλοκαίρι που μας πέρασε, βρίσκομαι σε ένα φιλικό σπίτι να δούμε μουντιάλ.
είναι στην παρέα δυο παλικαράκια 25χρονων.
κουβεντα στην κουβεντα,φτανουμε στο φλεγον θεμα της ανεργιας, και δη στους νεους.
Καποια στιγμη τους λεω πως ειναι παραλογισμός καποιος που ειναι ανεργος ενα/δυο/κλπ χρόνια, να πηγαινει να δίνει 500-600+ ευρω για να παρει ενα κινητο.
Η απάντηση με εστειλε για σπίρτα.
όχι μου λέει,δεν συμφωνω.Μπορεί ο άλλος να το βλέπει σαν επένδυση!!!:plaf: :a018:
Πάρε τώρα συνδύασε αυτό όλο το mindset με το χυλό που κουβαλάνε μπόλικοι για μυαλό, και πέσε ελεύθερα στο αλκοόλ,στα ναρκωτικά,στα μανιτάρια,όπου θέλειςπεσε τελος πάντων ρε αδερφέ, γιατί καταπώς φαίνεται δεν πάμε πουθενά ετσι. Ούτε μέχρι το περίπτερο...
akis_trevor
20/11/2014, 22:27
όχι μου λέει,δεν συμφωνω.Μπορεί ο άλλος να το βλέπει σαν επένδυση!!!:plaf: :a018:
:cry::cry::cry::cry::bawl::bawl::bawl::bawl:
o_gavros
20/11/2014, 22:29
εγω φιλε δε γέλασα.
Παγωσα.
λεω δενειναι δυνατόν,δεν ακουσα καλά.
Κι όμως,καλά άκουσα.
akis_trevor
20/11/2014, 22:31
εγω φιλε δε γέλασα.
Παγωσα.
λεω δενειναι δυνατόν,δεν ακουσα καλά.
Κι όμως,καλά άκουσα.
για κλαματα ειναι,εχεις δικιο...και ειναι πολυ τετοιοι και δυστυχως οι νεολαιοι ειναι ακομα χειροτεροι...δηλαδη να πεις οτι υπαρχει ελπιδα....μπα...
ολα για το φενεσται,το ιματζ,το τι θα πει ο κοσμος..
menelaos46
20/11/2014, 22:46
Μάλλον σου ξέφυγε η παρένθεση.
Το ότι η ΕΛΑΣ είναι φωλιά φασιστών το γνωρίζω, το ότι το 80% της σχολής των αξιωματικών της ΕΛΑΣ έχει φασιστικές τάσεις είναι σοβαρό θέμα.
Υπαξιωματικοί, ειδικοί φρουροί κτλ ε δεν είναι και τα πιο μορφωμένα άτομα, αλλά η σχολή των αξιωματικών βγάζει τον αρχηγό της αστυνομίας.
Ρε αγόρια έχετε ξεφύγει??? Είναι δυνατόν το 80% μιας σχολής που προέρχεται από τις πανελλήνιες με αριστούχους μαθητές να είναι φασίστες??? Ούτε καν δεξιοί αλλά φασίστες???
Πείτε μου κάτι κοιμάστε το βράδυ και βλέπετε φασίστες στον ύπνο σας???
Να το δεχτώ ένα ποσοστό να πιστεύει στο φασισμό η σε ότι σκατά άλλο διεστραμένο θέλει αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί.... ΕΛΕΟΣ...
Μπααα θα κλεψει από τον διπλανό, θα του ειναι πιο εύκολο απο το να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει, από το να χάσει την βολή και την σιγουριά του καναπέ!
Ρε φίλε πως θα πας στον ΟΑΕΔ αν δν έχεις 4G συσκεύη?
Εεεε μα, πώς θα πείσει ότι είναι ανεργος;
Του το σφήνωσες στον πάτο ?
Μπααα απλά έγινα ο κακός και ο γραφικός που τους χάλασε το όνειρο!
το καλοκαίρι που μας πέρασε, βρίσκομαι σε ένα φιλικό σπίτι να δούμε μουντιάλ.
είναι στην παρέα δυο παλικαράκια 25χρονων.
κουβεντα στην κουβεντα,φτανουμε στο φλεγον θεμα της ανεργιας, και δη στους νεους.
Καποια στιγμη τους λεω πως ειναι παραλογισμός καποιος που ειναι ανεργος ενα/δυο/κλπ χρόνια, να πηγαινει να δίνει 500-600+ ευρω για να παρει ενα κινητο.
Η απάντηση με εστειλε για σπίρτα.
Πάρε τώρα συνδύασε αυτό όλο το mindset με το χυλό που κουβαλάνε μπόλικοι για μυαλό, και πέσε ελεύθερα στο αλκοόλ,στα ναρκωτικά,στα μανιτάρια,όπου θέλειςπεσε τελος πάντων ρε αδερφέ, γιατί καταπώς φαίνεται δεν πάμε πουθενά ετσι. Ούτε μέχρι το περίπτερο...
Τι να πεις! Και όχι μόνο ψηφίζουν αλλά έχουν και άποψη για τα κακώς κείμενα και για την ζημιά που η γενιά μου τους έχει κάνει
Εχεις δει ανεργο να πηγαινει ταξιδι του μελιτος (3χηνεςπεριπου) και μετα να σου λεει περιλυπος οτι δεν εχει δουλεια;
tzimidis
20/11/2014, 23:07
Εχεις δει ανεργο να πηγαινει ταξιδι του μελιτος (3χηνεςπεριπου) και μετα να σου λεει περιλυπος οτι δεν εχει δουλεια;
Εχεις δει φρεσκοαπολυμένο να παίρναι 15000 αποζημίωση και να τα "επενδύει" σε VW Golf??
Εχεις φωνάξει κόσμο για δουλειά και να σου λένε , παίρνω ταμεία ανεργίας ακόμα. Θα ψάξω αργότερα.
Εχεις δει κόσμο που αμείβεται με 350€ το μήνα , να ωρύεται να πάρει την άδειά του Αύγουστο , επειδή : τί να κάνω στην Πάρο/Νάξο/Μύκονο Ιούνιο μήνα????.
ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ, ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ , ΖΩΟΝ.........
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ , χαλάει χαλαρά 1000+ € για 10 μέρες νησί.
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ , ακουμπάει 200ευρα στον Παντείδη/Πάολα/Μαζωνάκη κλπ
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει 350€/μήνα , παίρνει ΜΟΝΟ ΜΕ 200€ το τελευταίο galaxy/i-phone/lumia ( και 40€ πάγιο μαλάκααααααααααααα)
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ κάνει συμβόλαιο με 40€ πάγιο =40+12 =480 χρόνο
Σοβαρά τώρα , κόσμος που παίρνει σκάρτα 4.000/ΧΡΟΝΟ , ακουμπάει χαλαρά ένα μηνιάτικο για διαρκείας στο Καραϊσκάκη
Σοβαρά τώρα , άλλαξε τροπή το νήμα ή γράφω σε λάθος thread ??
AristidisZ
20/11/2014, 23:08
Καλά βάλτε ΑΝΤ1 τώρα να καμαρωσετε νεολαία...
AristidisZ
20/11/2014, 23:15
Άλφα εννοούσα συγνώμη....
taisteal
20/11/2014, 23:18
Εχει πλακα που συζηταμε για πουλμουρ εδω μεσα...
:plaf:
:lol::lol::lol:
εγω πιστευω οτι ολοι στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε..
αλλα δεν ξερω καπου το χανουμε!!το γιατι δεν το ξερω!
SHOOTER045
20/11/2014, 23:29
μαιντανουληδες i m back..................
:lol::lol::lol:
skylaros
20/11/2014, 23:42
χαχαχαχαχαχα χωρίς ίχνος ειρωνείας ειλικρινά "γεια σου ρε SHOOTER"
costas81
20/11/2014, 23:50
Το θέμα είναι ότι τα παιδιά που δουλεύανε στο περίπτερο δεν ήταν δηλωμένοι υπάλληλοι. Είδατε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης από το περίπτερο;
Μηδαμινή ζημιά, ελάχιστα νερά λοίπουν, αμελητέα ποσότητα. Μετάφραση; Ας μην μπλέξουμε τώρα κ βρούμε κ τον μπελά μας. Όλα καλα!
εγω πιστευω οτι ολοι στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε..
αλλα δεν ξερω καπου το χανουμε!!το γιατι δεν το ξερω!
Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν διαβάσεις πιο προσεκτικά όλα τα σχόλια θα καταλάβεις πολύ καλά γιατί και που το χάνουμε. Δεν είναι καθόλου δύσκολο.
Επίσης θα καταλάβεις ακόμα και τι εννοούσε ο daz με αυτό που είπε ποστάροντας κάτω από συγκεκριμένα ποστάκια.
Αν όμως συνεχίσεις να μεταφράζεις και να ερμηνεύεις κάτι, με την επιπολαιότητα και την απερισκεψία που το έκανες, θα μείνεις με την απορία.
No offense.
MG-KTiNoS
21/11/2014, 00:06
:lol:
:rotflmao:
327327
SHOOTER045
21/11/2014, 00:07
Για να σας λυθει η απορια μπηκαν τα αναδρομικα
εγω πηρα 264 επιπλεον
φανταζομαι και οι υπολοιποι θα πηραν
ετσι θα μπορουν να πληρωνουν τα νερα
γιατι ουτε 50λ για ενα μπουκαλακι δεν περισευε
και ειμαι εγω ο προκατειλημενος
οταν ο ιδιος ο περιπτερας ειπε οτι αφησε για μιση ωρα το περιπτερο
εν μεσω επεισοδιων και πορειας σε τρεις περιοικους της πλατειας
ο ενας ειδικα μιλαγε σαν να ηπιε ενα καραβι μαυρο
και πιστευετε αυτο?????????????
η καθε μορφης βια ειναι κατακριτεα πεισοτερο απο εμενα
και οσοι αυθαιρετουν και κανουν καταχρηση της εξουσιας που τους δινετε
πρεπει να τιμωρουται με τον αυστηροτερο τροπο
Αλλα εδω γινατε δικαστες
βαλατε ολους τους ανστολους στον ιδιο τορβα
αμυαλοι,αγραμματοι,φασιστες κλπ
απ το 1995 το η λιγοτερη μορφωση που εχει ενας αστυνομικος
ειναι απολυτηριο λυκειου-τουλαχιστον
δεν ειμαστε πανεπιστημιακοι,ουτε ακαδημαικοι
αλλα μην περνατε τον εαυτο σας για τετοιο
αν εχετε διαβασει το μανιφεστο του μαρξ
και το καταπατημενο προλεταριατο
Το<μπατσοι γουρουνια δολοφονοι>δεν με εκφραζει
ουτε το<οσο υπαρχουν μπατσοι θα ειμαστε απατσι>
να το παραφρασω λεγοντας
πως<οσο υπαρχουν απατσι,θα υπαρχουνε και μπατσοι>
Δεν υποστηριζω κανεναν ουτε τον υπερασπιζομαι
αλλα τοση φανατιλα????????
μονιασατε ολοι εναντιον των κακων μπατσων
αλλα αυτο που εκφραζεται ειναι μπατσικη νοοτροπια
<αφου φοραει στολη ειναι.................>
σκοτωστε τον μπατσο που εχετε μεσα σας
και αφηστε τις παπατζες
οι αστυνομικοι δεν σας φταινε
δεν εχω δει ειρηνικη πορεια να ανοιγει ρουθουνι(και εχω δει αρκετες)
αν δεν προκαλεθουν αν δεν φανε πετρες και μολοτωφ δεν γινεται τιποτα
τωρα τι λετε και τι πιστευετε εσεις δεν ξερω
ισως η οπτικη γωνια του καναπε σας δειχνει αλλα
https://www.efsyn.gr/arthro/gnostos-dikigoros-katigoreitai-gia-aselgeia-se-13hrono
δεν δαγκωσε εμενα(θα θελατε καποιοι)
kostaskk δεν πιστευω να περιμενεις ανταλλακτικα για το παπι σου............
********edited by ggs*********
για τους υπολοιπους απλα τους οικτηρω
βγαλατε ολο τον κομπλεξισμο σας σε μια ομαδα ανθρωπων που
δεν νομιζω να τους αρεσει να ερχονται σε αντιπαραθεση με συνανθρωπους και συμπατριωτες τους
αλλα καντε υπομονη
η αντιπολιτευση θα δυαλυσει τα μισητα ΜΑΤ/(Ζ)/ΔΕΛΤΑ/ΔΙΑΣ
τοτε μπορειτε να φαγωθειτε μεταξυ σας
δεν ξαναμπηκα με σκοπο την αντιπαραθεση
αλλα προκαλειτε
MG-KTiNoS
21/11/2014, 00:10
327328
Shooter προφανως δεν βαζεις μυαλο.
Εσβησα τα υβριστικα σχολια σου για αλλο μελος .
Προς το παρον ενα βαθμο και αυριο βλεπουμε
SHOOTER045
21/11/2014, 00:26
7 βαθμοί συνολικά
Αιτία
Ημερομηνία
Λήγει
Βαθμοί
Βαθμοί ποινής
Αιτία: Μη συμμόρφωση με κανόνες λειτουργίας
21/11/2014 01:21
από moto.gr
21/12/2014 01:21
1
Ρε δώστε στους...
21/11/2014 01:20
από moto.gr
21/12/2014 01:20
0
Βαθμοί ποινής
Αιτία: Εξύβριση μελών / Παραβίαση ιδιωτικότητας
19/11/2014 03:07
από moto.gr
18/05/2015 04:07
5
Βαθμοί ποινής
17/11/2014 21:00
από moto.gr
17/12/2014 21:00
1
Προσωπικό
Αιτία: Εξύβριση μελών / Παραβίαση ιδιωτικότητας
05/05/2014 18:51
από moto.gr
Έχει λήξει
5
SHOOTER045
21/11/2014, 00:27
Shooter προφανως δεν βαζεις μυαλο.
Εσβησα τα υβριστικα σχολια σου για αλλο μελος .
Προς το παρον ενα βαθμο και αυριο βλεπουμε
https://www.youtube.com/watch?v=x0j9eAeT9UE
δικο σου
https://www.youtube.com/watch?v=x0j9eAeT9UE
δικο σου
Δικο σου...
costas81
21/11/2014, 00:35
Shooter αν ο υπάλληλος του περιπτέρου έβρισε ή αρνήθηκε να πουλήσει οποιοδήποτε προιόν η υποχρέωση των αστυνομικών ήταν να προχωρήσουν στην νόμιμη διαδικασία. Αλλά από πότε τα χτυπήματα με το glob στην πλάτη ενός ανθρώπου είναι νόμιμη διαδικασία; Σας όρισε κανείς τιμωρούς; Αν θέλει οποιοσδήποτε αστυνομικός να το παίξει μάγκας να βγάλει το κράνος του για να ξέρουμε και για ποιον μιλάμε, πίσω από την ανωνυμία της κουκούλας κράνους βγάζουν το ζωώδες χαρακτήρα τους. Όσο για τις μολότοφ και το ποιος ξεκινά τα επεισόδια ας μην κοροιδευόμαστε, εσείς στην αστυνομία γνωρίζετε πολύ καλά.
Δυστηχώς έχουμε τόσα κακά παραδείγματα ο καθένας μας από την αστυνομία και τα 'καθήκοντα΄της που δεν πίθεις. Και το χειρότερο είναι ο τρόπος με τον οποίο γράφεις, ελπίζω να μην νιώθεις shooter και στην πραγματικότητα.
costas81
21/11/2014, 00:42
[QUOTE=SHOOTER045;2534428
οι αστυνομικοι δεν σας φταινε
δεν εχω δει ειρηνικη πορεια να ανοιγει ρουθουνι(και εχω δει αρκετες)
αν δεν προκαλεθουν αν δεν φανε πετρες και μολοτωφ δεν γινεται τιποτα
τωρα τι λετε και τι πιστευετε εσεις δεν ξερω
ισως η οπτικη γωνια του καναπε σας δειχνει αλλα
[/QUOTE]
αφτος ο καναπές μου τα δείχνει κάπως ε....327329327330327331
Εγω πάντως μέχρι στιγμής εχω αρχίσει να το πιστεύω... οι μπάτσοι ειναι φίλοι μας.. στις πορείες ερχονται απλά γιατι τους αρέσει .. (hobby) . Ε και που και που το ριχνουν και στο τσακιρ κέφι... ε και εκει.. πέφτει και καμια φάπα.. (φιλική πάντα).
Ααα και δε προκαλούν... ποτέ.. απλα έρχονται για το καλο όλων μας.. (οι άλλοι τους προκαλούν γιατι απλα τους μισουν χωρις λόγο πάντα) .
Εγω πάντως δεν εχω δει πορεία χωρις μπάτσους τα τελευταια χρόνια? μήπως.. ειναι και αυτό τυχαίο...
Υ.ΓΑ ξέχασα.. δε πάνε στο gay pride.. ισως η μοναδικη πορεία που δε πάνε ... (είναι ομοφοβικοί...)
costas81
21/11/2014, 00:56
327332327333
Σουτερ ειλικρινα δεν μπορω να σε αντιπαθησω.
Καποια στιγμη θα πρεπει να καταλαβεις οτι ο λογος σου (σε τετοιου ειδους θεματα σαν αυτο κυριως) με το καλημερα φερνει ακομα και στον νου του πιο ανυποψιαστου την εικονα ενος πολυ μα ΠΟΛΥ καραμπινατου στερεοτυπου ενος καρααγραμματου καραδεξιου γραφικου θεοφοβουμενου χωροφυλακα απο αλλες εποχες και για αυτον ακριβως τον λογο εχεις φαει τοση σκατοστιβαδα.
Οχι οτι δεν σου αξιζει με αυτα που λες,αλλα η προσωπικη επιθεση που σου γινεται, σου γινεται επειδη πραγματικα φερνεις πολυ ασχημους συνειρμους.
Μπορει να εισαι μια χαρα τυπος για μπυρες και βολτες,αλλα σε αυτο τον χωρο, οσα χρονια ειμαι εδω, θυμαμαι απο παντα να γινονται συζητησεις στις οποιες οι ανθρωποι εκτιθενται, (κυριως οσοι προσπαθουν να ριξουν λασπη στα ματια -αυτο ειναι αλλη κουβεντα-, βεβαια εσυ προς τιμην σου δεν εισαι μεσα σε αυτους,εισαι ειλικρινης και το πληρωνεις αναλογα) .
Κοιτα εγω οσες φορες σε διαβαζω νιωθω οτι εχω μπροστα μου εναν τυπο που πραγματικα κατω απο τις καταλληλες συνθηκες δεν θα δισταζε στον δρομο ανετα να μου γαμησει οτι εχω και δεν εχω, ασχετα αν εσυ δεν εισαι η δεν νιωθεις τετοιος.
Ελα ομως που σκεφτεσαι σαν τετοιος.
Δεν ξερω αν ολα αυτα σου φαινονται προσβλητικα,εγω δεν θεωρω πια οτι υπαρχουν στρατοπεδα να διαλεξουμε,αλλα εσυ βοηθας στο να πανε στο "απεναντι" στρατοπεδο -για να αντιμετωπισουν τον λογο σου- ακομα και ανθρωποι που ουτε για πλακα δεν λογιζονται για τετοιοι.
Υ.Γ EDIT: Ετσι μεταξυ σοβαρου και αστειου,μην την φοβασαι την αντιπολιτευση (που δεν θελεις να προφερεις και το ονομα της) κατι μου λεει οτι εσυ και ολοι οι συναδελφοι σου αυτην θα ψηφισετε (αν σας κοβει τουλαχιστον) :D
The_Scientist
21/11/2014, 07:58
Το θέμα μας δεν είναι ο shooter και ο κάθε μπάτσος.
Προφανώς υπάρχουν και πολύ καλά παιδιά που για χ-ψ λόγους κατέληξαν να γίνουν μπάτσοι.
Το πρώτο ζητούμενο για να διορθωθεί κάτι είναι η συνειδητοποίηση της κατάστασης.
Το ζητούμενο λοιπόν είναι να εμπεδώσει η κοινωνία πόσο φασιστικά και φυσικά παράνομα λειτουργεί η Αστυνομία σαν οργανισμός.
Απλά παραδείγματα :
1. Συλλαμβάνονται οι τύποι για τη ληστεία στην τράπεζα της Κοζάνης.
Παράνομο αυτό που έκαναν και οι μπάτσοι τους συλλαμβάνουν.
Η κοινή λογική και η νομιμότητα λένε λοιπόν ότι δουλειά του μπάτσου είναι να τους συλλάβει και να τους φέρουν ενώπιον του δικαστηρίου.
Ο εξευτελισμός και η κακοποίηση επί ώρες, μέχρι να τους τσαλακώσουν τις μούρες λέγεται κατάχρηση εξουσίας. Είναι κάτι που δεχόμαστε ως κοινωνία ?
2. Αλβανός κρατούμενος δολοφονεί σωφρονιστικό υπάλληλο.
Ελεεινό αυτό που έκανε, όλοι συμφωνούμε φαντάζομαι.
Ποιος όμως δίνει τη δικαιοδοσία στους υπόλοιπους μπάτσους να τον βασανίσουν και εν τέλει να τον δολοφονήσουν ?
Γιατί από ότι θυμάμαι στη δημοκρατία η επιβολή ποινών είναι δουλειά της δικαιοσύνης και όχι των μπάτσων.
3. http://unfollow.com.gr/web-only/6608-zervaso/
Θα μπορούσε να είναι ο καθένας μας στη θέση του
Και τόσα άλλα που θα γέμιζαν σελίδες.
Αν δούμε λοιπόν όλη την εικόνα θα καταλάβουμε ότι όλα αυτά δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά που έγιναν από κακούς μπάτσους.
Αυτή είναι η τακτική της Ελληνικής Αστυνομίας και οι μπάτσοι (καλοί και κακοί) πληρώνονται για να τη διεκπεραιώσουν.
Αν η συζήτηση μας λοιπόν είναι για το shooter και τον κάθε καλό ή κακό μπάτσο, είμαστε εκτός θέματος κύριοι...
Pan (dvs)
21/11/2014, 08:15
Ξεχνατε οτι ο καθενας τα συμπερασματα του τα βγαζει συμφωνα με αυτα που βλεπει.Αν καποιος αστυνομικος υπηρετει σε μια μικρη πολη ,βλεπει συναδελφους του,οι οποιοι δεν εχουνε καμμια σχεση με αυτους της μεγαλουπολης.
Στα Γιαννενα,π.χ.,δεν ειναι ακραια η συμπεριφορα τους γιατι τους γνωριζει η κοινωνια και δεν μπορουνε η δεν θελουνε να φτασουνε στα ακρα.Ο ιδιος εαν παει στην Αθηνα και βρεθει σε συνθηκες "μαχης" μπορει να λειτουργησει εντελως διαφορετικα.
Να πω και ενα τελευταιο.Οσο δεν καταδικαζουμε τη βια ΚΑΙ των δυο πλευρων δεν θα λυθει ποτε το προβλημα.Δεν μπορω να δεχτω οτι οι μεν ειναι Παναγιες και οι αλλοι μονιμα οι καφροι.Ξεκολληστε και αποδωστε ευθυνες σε ολους οσους εχουνε.Βγαλτε τις παρωπιδες (οσοι εχετε).Μην το βλεπετε οι καλοι οι δικοι μας και οι κακοι οι αλλοι.
The_Scientist
21/11/2014, 08:23
Είσαι πολύ λάθος φίλε...
Ασφαλώς και υπάρχει βία στην κοινωνία...
Αν δεν υπήρχε θα ζούσαμε σε μια αγγελική κοινωνία και σε μια τέτοια κοινωνία ΔΕΝ θα χρειαζόμασταν μπάτσους.
Ο μπάτσος είναι επάγγελμα, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Και δουλειά του μπάτσου είναι να αντιμετωπίζει τη βία στα πλαίσια της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.
amyroukai
21/11/2014, 08:23
Πάλι τα καλύτερα έχασα γμτ...
Ενίσταμαι στο μαϊντανούληδες. Καλό μεν, χωρίς έμπνευση δε.
Αν είχε γράψει "Συριζαίοι, I'm back" θα γελούσαν και οι σκληροί δίσκοι του σέρβερ.
o_gavros
21/11/2014, 08:35
Ξεχνατε οτι ο καθενας τα συμπερασματα του τα βγαζει συμφωνα με αυτα που βλεπει.Αν καποιος αστυνομικος υπηρετει σε μια μικρη πολη ,βλεπει συναδελφους του,οι οποιοι δεν εχουνε καμμια σχεση με αυτους της μεγαλουπολης...
Ας μας επιτρέψει λοιπόν ο εκάστοτε πρόσκοπος από το "χωριό" (αφού κάνει το σχετικό τουμπεκι λόγω άγνοιας) να ξέρουμε κι εμείς (λόγω βιωμάτων) τι λέμε και να μην προσπαθεί να μας πείσει με κυρηγματα ότι το μαύρο τους,είναι άσπρο.
Υγ.1: Παναγιώτη ( προφανώς και) δεν απευθυνομαι σε σένα.
Υγ.2: κάποιοι πάτε γυρεύοντας να αρχίσουμε τις αγιαστουρες.Δεν τσιμπαμε λεβέντες ;)
Pan (dvs)
21/11/2014, 08:47
Είσαι πολύ λάθος φίλε...
Ασφαλώς και υπάρχει βία στην κοινωνία...
Αν δεν υπήρχε θα ζούσαμε σε μια αγγελική κοινωνία και σε μια τέτοια κοινωνία ΔΕΝ θα χρειαζόμασταν μπάτσους.
Ο μπάτσος είναι επάγγελμα, ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Και δουλειά του μπάτσου είναι να αντιμετωπίζει τη βία στα πλαίσια της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Θα ημουν λαθος ,με το δικο μου μυαλο,αν επαιρνα θεση υπερ της μιας η της αλλης πλευρας.
Οσο αρνουμαι να τσουβαλιαζω τους παντες και να μην βγαζω συμπερασματα μονο απο αυτα που μου δινουνε να βλεπω,τα εχω καλα με τον εαυτο μου.Ο ενας τα παιρνει και φαινονται,ο αλλος τα παιρνει κατω απο το χερι.Τον εναν τον βλεπουμε μονιμα σαν τον κακο της υποθεσης και τον αλλον σαν οσιομαρτυρα.
Οχι φιλε μου δεν ειμαι λαθος.Λεω την αποψη μου και οποιος θελει την κραταει,οποιος θελει την πεταει.Αρνουμαι να βαλω παρωπιδες και να ακολουθησω το ρευμα.Αρνουμε να βγαζω ευκολα συμπερασματα.Αρνουμαι να σκεφτομαι με τον τροπο του ενος η του αλλου.
notakos600
21/11/2014, 08:50
Μερικοί κολλάτε ετικέτες σε ανθρώπους που δεν πρέπει.
Ο Δημήτρης είναι καλό παιδί για παρέα και μπύρες αλλά επειδή είναι στην αστυνομία είναι ξεφτιλισμένος...
Ο Γιώργος είναι γαμώ τα παιδιά αλλά επειδή είναι αναρχικός γ@μιέται...
Πείτε μου τώρα εσείς αν αυτό είναι άποψη σκεπτόμενου ανθρώπου.
Και τον Δημήτρη θέλω για φίλο μου και τον Γιώργο, αρκεί ο Δημήτρης να μην ασκεί βία με την κάλυψη της στολής (που δεν το κάνει), αλλά ούτε και ο Γιώργος να πετάει μολότωφ σε τράπεζες και να καίει ανθρώπους (που δεν θα έπρεπε να το κάνει).
Έτσι συζητάει ο κόσμος και όχι βγάζοντας τα κόμπλεξ του σε κάποιον άνθρωπο που-κατά την γνώμη του- εκπροσωπεί κάτι.
Κι επειδή σε αυτό το φόρουμ όλες οι συζητήσεις καταλήγουν σε μαλλιοτραβήγματα, σταματώ εδώ και δεν ξαναγράφω στο συγκεκριμένο.
18 σελ ωμης αντιπαραθεσης σε forum για μοτοσυκλετιστες.Αν οι διαλογοι ηταν real πολλοι απο εμας δεν θα εγραφαν στο μελλον......:eek:
o_gavros
21/11/2014, 09:22
Δεν υπαρχει ελπιδα......
Σε ρωτήσαμε τρεις άνθρωποι το ίδιο πράγμα κι έκανες την παλαβη.
Όντως δεν υπάρχει ελπίδα
Το λέμε και το ξαναλέμε.
Όσο επιμένετε να νομίζετε ότι όσα λέμε για τους μπατσους είναι αποκύημα της φαντασίας ή του κόμπλεξ μας,αγνοώντας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΆ την έκθεση της γαμημενης της Διεθνούς Αμνηστίας, τότε ναι δεν υπάρχει ελπίδα γιατί μιλάμε διαφορετική γλώσσα.
Cpt. Haddock
21/11/2014, 09:24
Meινετε στο θεμα μας, κοσμια και αφηστε το moto.gr στην ησυχια του :wave2:
Ξεκολλήστε επιτέλους.
Τίποτα και πουθενά δεν είναι όλα άσπρα/μαύρα.
Το να καντηλιάζεστε μεταξύ σας εδώ μέσα είναι εντελώς γελοίο. Get a life.
Με το πληκτρολόγιο δεν έπαθε ποτέ κανένας τπτ.
skylaros
21/11/2014, 09:31
"Με το πλητρολόγιο δεν έπαθε ποτέ κανένας τπτ."
Τυφλό σύστημα ? :p
o_gavros
21/11/2014, 09:34
και συ γαυρουλη!τι εχεις να πεις που λες για τα βιωματα!
για το οτι ο Κοκκαλης κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο!!
τιποτα ετσι φιλε?ο Γαυρος να παινει το πρωταθλημα και τιποτα αλλο ετσι?
ε! ναι λοιπον δεν υπαρχει ελπιδα γιατι απορεις???οντως μιλαμε αλλη γλωσα!!
τωρα θα πας ομως την μπαλα σε αλλη εξεδρα θα μου πεις?τοτε μην παραπονιεσαι..:bawl:
Βγαλε μου ένα εικοσαρικο από ότι πίνεις ρε φίλε, να το δοκιμάσω
xristos x
21/11/2014, 09:51
και συ γαυρουλη!τι εχεις να πεις που λες για τα βιωματα!
για το οτι ο Κοκκαλης κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο!!
τιποτα ετσι φιλε?ο Γαυρος να παινει το πρωταθλημα και τιποτα αλλο ετσι?
ε! ναι λοιπον δεν υπαρχει ελπιδα γιατι απορεις???οντως μιλαμε αλλη γλωσα!!
τωρα θα πας ομως την μπαλα σε αλλη εξεδρα θα μου πεις?τοτε μην παραπονιεσαι..:bawl:
:uplate: :uplate:
Takata Dome
21/11/2014, 12:33
Οπότε το συμπέρασμα της κουβέντας είναι:
Ο Shooter είναι αστυνομικός => Κάθε αστυνομικός είναι γουρούνι => Ο Shooter είναι γουρούνι
Καθε διαδηλωτής είναι αναρχοάπλυτος
Κάθε ΜΑΤατζής είναι άτριχος μπονόμπο
Και με το ίδιο σκεπτικό,κάθε ταξιτζής είναι παλιάνθρωπος,κάθε εργοδότης λαμόγιο,ο ομοφυλόφιλος τέρας της φύσης
Κλπ κλπ κλπ
Όλα αυτά σε ένα thread δήθεν προς υπεράσπιση της δημοκρατίας και κατά του φασισμού και της βίας
Περίεργη αντίληψη για τη δημοκρατία έχετε νομίζω :rolleyes:
xristos x
21/11/2014, 12:43
Ο Shooter είναι αστυνομικός => Κάθε αστυνομικός είναι γουρούνι => Ο Shooter είναι γουρούνι
Και με το ίδιο σκεπτικό,κάθε ταξιτζής είναι παλιάνθρωπος,κάθε εργοδότης λαμόγιο,ο ομοφυλόφιλος τέρας της φύσης
Κλπ κλπ κλπ
Όλα αυτά σε ένα thread δήθεν προς υπεράσπιση της δημοκρατίας και κατά του φασισμού και της βίας
Απο που βγαινει το συμπερασμα αυτο;;;; Διαβασες σιγουρα ολο το θρεντ με τα επισυναπτομενα σ αυτο αρχεια;;
thunder ace
21/11/2014, 12:46
Κλπ κλπ κλπ
Το thunderace καιει λαδια,ειναι yamaha, οποτε ολα τα yamaha καινε λαδια,η yamaha ειναι μηχανακι,οποτε ολα τα μηχανακια καινε λαδια...αυτο ειναι δημοκρατια...
chillipf
21/11/2014, 12:58
Το thunderace καιει λαδια,ειναι yamaha, οποτε ολα τα yamaha καινε λαδια,η yamaha ειναι μηχανακι,οποτε ολα τα μηχανακια καινε λαδια...αυτο ειναι δημοκρατια...
Άσχετο, αλλά μου θύμισες το FZR μου.
Ωραίες εποχές λέμε...
1 λίτρο λάδι έβαζα να πάω και να έρθω Τρίπολη.
1,5 ντεπόζιτο βενζίνα, 1 λίτρο λάδι, έτσι πήγαινε το σκόρ. :cool:
thunder ace
21/11/2014, 13:02
Ωραίες εποχές λέμε...
Εμ...δημοκρατια ειπαμε.
Απο που βγαινει το συμπερασμα αυτο;;;; Διαβασες σιγουρα ολο το θρεντ με τα επισυναπτομενα σ αυτο αρχεια;;
ΟΠΟΙΟΣ θελει, διαβαζει ΟΤΙ θελει, το μεταφραζει ΟΠΩΣ θελει και καταληγει ΟΠΟΥ θελει :winka:
Pan (dvs)
21/11/2014, 13:14
Ωραίες εποχές λέμε...
To FZR καιει λαδι ,καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι θελουν λαδι,αρα καποια FZR ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.:D
Το πιασα?
chillipf
21/11/2014, 13:16
Το FZR είναι τιτανοτεράστιο.
πάει όπου θέλει λέμε :cool: :beer:
sotostzav
21/11/2014, 13:16
Στου κουφού την πόρτα.....κουκιά σπέρνω....
gior-gos
21/11/2014, 13:31
Κάθε αστυνομικός είναι γουρούνι
Κλπ κλπ κλπ
Το thunderace καιει λαδια,ειναι yamaha, οποτε ολα τα yamaha καινε λαδια,η yamaha ειναι μηχανακι,οποτε ολα τα μηχανακια καινε λαδια...
To FZR καιει λαδι ,καποιοι δημοσιοι υπαλληλοι θελουν λαδι,αρα καποια FZR ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.:D
τετραποδα καλα διποδα καλυτερα
μπεεεεεε
Στου κουφού την πόρτα.....κουκιά σπέρνω.... :beer:
The_Scientist
21/11/2014, 13:34
Μπορεί κάποιος mod να μας ενημερώσει τι είναι η παραβίαση ιδιωτικότητας ?
Ευχαριστώ
thunder ace
21/11/2014, 13:45
τετραποδα καλα διποδα καλυτερα
μπεεεεεε
:beer:
Ρε παιδια,αυτα που θελετε να πειτε,καντε μου τη χαρη σε μενα που δεν τα πιανω ευκολα,να τα λετε λιγο πιο απλα....να καταλαβαινω και γω ο φουκαρας:"τωρα με βριζουν η ειναι μαζι μου;"
Pan (dvs)
21/11/2014, 13:48
Ρε παιδια,αυτα που θελετε να πειτε,καντε μου τη χαρη σε μενα που δεν τα πιανω ευκολα,να τα λετε λιγο πιο απλα....να καταλαβαινω και γω ο φουκαρας:"τωρα με βριζουν η ειναι μαζι μου;"
Σε βριζουν αλλα ειναι και μαζι σου.
thunder ace
21/11/2014, 13:51
Σε βριζουν αλλα ειναι και μαζι σου.
Αυτο τωρα ειναι καλο;γιατι μου θυμιζει τις κυβερνησεις.Ολο τις βριζουμε και ολο τις ψηφιζουμε.
Pan (dvs)
21/11/2014, 13:52
Αυτο τωρα ειναι καλο;
Δεν ξερω ρε φιλε και εγω δεν τα πιανω ευκολα.
xristos x
21/11/2014, 14:01
Παιδιααα.... αφου το γυρισαμε στην πλακα θυμηθηκα επ ευκαιριας ενα τρομερο ανεκδοτακι ,εδω απο τα ανεκδοτα χιουμορ , ποστ #592 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139216&page=40&p=2531565&viewfull=1#post2531565 και ξεχασα να γραψω εκει οτι γελασα πολυ,ας το γραψω εδω λοιπον....
φιλικα παντα :beer:
thunder ace
21/11/2014, 14:07
Παιδιααα.... αφου το γυρισαμε στην πλακα θυμηθηκα επ ευκαιριας ενα τρομερο ανεκδοτακι ,εδω απο τα ανεκδοτα χιουμορ , ποστ #592 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=139216&page=40&p=2531565&viewfull=1#post2531565 και ξεχασα να γραψω εκει οτι γελασα πολυ,ας το γραψω εδω λοιπον....
φιλικα παντα :beer:
Εγω δεν το καταλαβα.Φιλικα.
xristos x
21/11/2014, 14:12
Εγω δεν το καταλαβα.Φιλικα.
μη χαλιεσαι,ουτε εγω,απλα κατι ηθελα να γραψω κι εγω ρεπαιδι μου... :beer:
andreaspetr
21/11/2014, 16:41
Επειδη βλεπω οτι πολυ χαλαρωσατε...
http://www.eglimatikotita.gr/2014/11/20-vid.html
:a39::a39:
Ρε και 500 ευρώ να αφησαν οι ΜΑΤατζήδες δεν δικαιολογούνται τα έκτροπα που κάνανε.
Ας πήγαινε ένας να πάρει νερά. Δεκά οπλισμένοι αστυνομικοί να χτυπούν με γκλομπ είναι κατάχρηση εξουσίας!
Joyrider
21/11/2014, 17:25
Επειδη βλεπω οτι πολυ χαλαρωσατε...
http://www.eglimatikotita.gr/2014/11/20-vid.html
:a39::a39:
http://www.youtubeslow.com/watch?v=Lcm_7ENCrvs
720p --> slowmotion --> full screen --> 0.38
Αυτός που ανεβοκατεβάζει το κλομπ από πίσω κάνει νόημα στα νερά να πέσουν στο πάτωμα; :lol:
Trivializing το λενε στο χωριο μου.
Λες και εχει στην τελικη σημασια αν ο μπατσος πληρωσε με 20ευρω η 50ευρω η αν δεν πληρωσε,αν πηρε τα νερα με το καλο η με το ζορι, και αν ο περιπτερας το παιζει λιονταρι στην καμερα η το ζει οντως.
Και εγω αν ειχα περιπτερο στα εξαρχεια εκεινες τις μερες -ειδικα- δεν θα γουσταρα να πουλησω νερο σε μπατσο (υποκριτικα η μη),και στην τελικη η συζητηση αυτη δειχνει απλα ποσο γελοιοι μικροαστοι ειμαστε.
Νταξει πρωτος και καλυτερος εγω,αλλα αθωος δεν νιωθω ιδιαιτερα.
Επισης ουτε ασφαλης,αλλα το ξεπερναω με ψυχολογικη υποστηριξη. :D:D
tzimidis
21/11/2014, 18:22
Ρε και 500 ευρώ να αφησαν οι ΜΑΤατζήδες δεν δικαιολογούνται τα έκτροπα που κάνανε.
Ας πήγαινε ένας να πάρει νερά. Δεκά οπλισμένοι αστυνομικοί να χτυπούν με γκλομπ είναι κατάχρηση εξουσίας!
Telika ayto pou theloun to katafernoune. Asxoloumaste me to dentro kai xasame to dasos.
kataxrisi eksousias den einai ta mat. Ta mat mia malakia einai. (Diatetagmeni ypiresia ekteloun)
Kataxrisi eksousias einai/kanoun oi 300.
apla strefoun tin prosoxi kai tin orgi tou kosmou allou.
stin argentini tous fygadeysan me elikoptera apo ti bouli.
emeis edo tous anoigoume kai dromo.
Telika ayto pou theloun to katafernoune. Asxoloumaste me to dentro kai xasame to dasos.
kataxrisi eksousias den einai ta mat. Ta mat mia malakia einai. (Diatetagmeni ypiresia ekteloun)
Kataxrisi eksousias einai/kanoun oi 300.
apla strefoun tin prosoxi kai tin orgi tou kosmou allou.
OK έγινε.
Την επόμενη φορά που θα περνάς από καμιά διαδήλωση και φας καμιά ψιλή πες του ματατζή: "Δεν φταίς εσύ φίλε μου που μου έσπασες τα πλευρά, ο Σαμαράς φταίει"
...
:a013:
Ρε μάγκες να ρωτησω κάτι;;;Εκλογές δε γίνανε;;;
Κι άντε να πω το 2009 δεν ξερατε για το Γιωργάκη,το 2012 δεν ξερατε πάλι;;;;
Γίνονται λοιπον εκλογές και η ετυμηγορία του κυρίαρχου λαού(και μην ακούσω για νοθειες και μαλακες) είναι Σαμαράς.
Οποτε μάγκες επειδή έχουμε δημοκρατία κι η πλειοψηφία αποφασίζει ρουφηξτε τη και σκαστε για να το πω απλά.
Αυτη η συζητηση εχει ξαναγινει.
Απλα το πεις η περιπλοκα και διανθισμενα, διαφωνω και βαριεμαι να σου πω το γιατι.
Μα κατα την αποψη μου, δεν ειναι ετσι.
thunder ace
21/11/2014, 18:57
Σε ολη μου τη ζωη οποια κυβερνηση και να ειναι πανω,τι νδ, τι πασοκ,τι υπηρεσιακες,τι ανακαταμενες, εχουν ενα κοινο: τα ματ.Αυτα δεν αλαζουν με τιποτα.Παντα ο ρολος τους ειναι ενας.Ολοι το ξερουμε και παρα πολλοι το ξερουν και το κεφαλι τους:vava:για αυτη τη δουλεια ειναι" φτιαγμενα".ΑΝ ηταν τα ματ μηχανημα θα ηταν αρμα.Τα αρματα τα φτιαξανε να σκορπανε τρομο και θανατο,δεν τα φτιαξανε να πηγαινουν τον κοσμο εκδρομες.
PetranGR
21/11/2014, 19:31
ποια κυβέρνηση και τι χώρα;
για δείτε εδώ...
https://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI
menelaos46
21/11/2014, 19:31
Σε ολη μου τη ζωη οποια κυβερνηση και να ειναι πανω,τι νδ, τι πασοκ,τι υπηρεσιακες,τι ανακαταμενες, εχουν ενα κοινο: τα ματ.Αυτα δεν αλαζουν με τιποτα.Παντα ο ρολος τους ειναι ενας.Ολοι το ξερουμε και παρα πολλοι το ξερουν και το κεφαλι τους:vava:για αυτη τη δουλεια ειναι" φτιαγμενα".ΑΝ ηταν τα ματ μηχανημα θα ηταν αρμα.Τα αρματα τα φτιαξανε να σκορπανε τρομο και θανατο,δεν τα φτιαξανε να πηγαινουν τον κοσμο εκδρομες.
Δεν θέλει άγχος.... ο Τσίπρας το υποσχέθηκε ότι θα καταργηθούν τα ματ :smokin:
thunder ace
21/11/2014, 19:47
Δεν θέλει άγχος.... ο Τσίπρας το υποσχέθηκε ότι θα καταργηθούν τα ματ :smokin:
και εγω σου υποσχομαι ραντεβου με την sarliz theron.
Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί αγκαλιαΖμένοι τωρα το imagine.
ποια κυβέρνηση και τι χώρα;
για δείτε εδώ...
https://www.youtube.com/watch?v=_Jk6pooNckI
Καπως ετσι του την κανανε του τυπου...:rolleyes:327356
gior-gos
21/11/2014, 19:59
Δεν ξερω ρε φιλε και εγω δεν τα πιανω ευκολα.
...
Διευκρινηση:
Την ατάκα "τετραποδα καλα διποδα καλυτερα μπεεεεεε" την "εκλεψα" απο ενα μυθιστορημα. Δεν ειναι βρισια.
Απλα με τη δικη μου αντιληψη, "κόλλαγε" με αυτα που λεγατε και γι αυτο την κοτσάρισα :).
:beer: