PDA

View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

skylaros
25/11/2014, 22:58
Πάρτε το χαμπάρι όταν κάποιος έχει εξουσία και να μην είναι γίνετε μαλ@κας. Να το θέσω και αλλιώς για τους διαφωνούντες πιο γλυκά (καθότι είμαι και γλύκας :p ) Όλοι έχουμε στιγμές μαλ@κιας πάνω στη δουλειά μας, μέσα στη ζωή μας. Στιγμές έντασης που τη βγάζουμε στο συνάδελφο, σε γνωστούς και στα πιο αγαπημένα πρόσωπα ίσως. Όταν δεν έχεις δύναμη πάνω στον άλλο μπορεί να σου πει είσαι λάθος ή άντε γ@μήσου ή να σου εξηγήσει τη δική του πλευρά. Όταν έχεις όμως εξουσία πάνω σε κάποιον, εκείνη τη στιγμή της "μ@λακίας" σου ούτε να ακούσεις κάθεσαι, ούτε να σου αντιμιλήσουν θα δεχθείς. Αν είσαι προϊστάμενος θα διώξεις τον άλλο από τη δουλειά, αν είσαι γκόμενος που συντηρεί κάποια/ον και δε νιώθεις και ερωτευμένος (και αυτή μορφή εξουσίας τη νιώθω πάνω μου αλλά μη την πάμε εκεί την κουβέντα) λες τα μαζεύεις και φεύγεις και αν στα κάνουν και τσουρέκια και ξέρεις πως δε θα έχεις κυρώσεις ή τύψεις ή απομόνωση από το περιβάλλον μπορεί να δώσεις και καμία... Κάπως έτσι και ο μπάτσος που συνήθως έχει και ένα υπόβαθρο που δίνει μια ροπή στη μ@λακία, σε ένα περιβάλλον που σε θέλει και λίγο μ@λακα, που συγχωρεί τις μ@λακίες ακόμα και αν γίνουν αντιληπτές Ε ΔΕ ΘΕΛΕΙ και πολύ ! Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν δεν έχεις δύναμη πάνω σε κάποιον μικρή ζημιά μπορείς να κάνεις ακόμα και να θες, αν έχεις όμως δύναμη στα χέρια σου μπορείς να του γ@μήσεις.. αν μάθεις και σε αυτό (βλεπε ΜΑΤ) ότι μπορείς να κάνεις τις παπαριές σου και δε τρέχει τίποτα η τάση του να γίνεσαι τρόμπας αυξάνει. Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπα, σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να διαχειριστούν μικρές εξουσίες για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. όπως επίσης αυτό δε πρέπει να γίνει τροχοπέδη στα όνειρά μας για το ότι μπορούν να υπάρξουν κοινωνίες που απλά θα είμαστε όλοι απέναντι σε όλους ίσοι.

menelaos46
25/11/2014, 23:01
Για "αντίδραση" μπορείς να ψηφίσεις Βεργή. Μπορείς να ψηφίσεις Λεβέντη. Κυνηγούς. Υπήρχαν δεκάδες μικρά κωμικά κόμματα να ρίξεις. Όπως έχει γίνει το πράγμα, από αντίδραση ακόμα και ΠΑΣΟΚ μπορείς πιά να ψηφίσεις, για να τους τρολάρεις.
Όταν επιλέγεις "από αντίδραση" να ψηφίσεις ναζισμό, σόρι κιόλας, δεν το δέχομαι ότι είσαι τόσο αθώος ή τόσο βλάκας σαν ψηφοφόρος. Ειδικά όταν μιλάμε για μορφωμένους ανθρώπους που ακριβώς γιατί είμαι μορφωμένοι γνωρίζουν τι και πως και θα έπρεπε να έχουν κρίση καλύτερη αντί το να αντιδρούν απλά με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό συν όλα τα άλλα που έχουν γραφεί, δείχνει ότι κάπου ο συλλογισμός σου πάσχει.

Και τέλος πάντων αν εσύ προσωπικά δεν είσαι με "τους άλλους" κακώς μπαίνεις ασπίδα για να καλύψεις κακώς κείμενα, στο ξαναείπαν.

Βρε εσύ δίκιο έχεις αλλά δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Και κάτι τελευταίο, δεν λειτουργώ ως ασπίδα απλώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω και λέω τη γνώμη μου. Για παράδειγμα ΔΕΝ πιστεύω ότι έκλεψαν νερά, ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι το 80% της σχολής αξιωματικών φασίστες...
Επίσης δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ εγκλήματα όπως της "ζαρτινιέρας" ή του "Γρηγορόπουλου". Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας να λέει ο καθένας τη γνώμη του....

Άσχετο είχα πει ότι θα σκάσει νέα είδηση αλλά δεν έπαιξε όσο νόμισα... http://www.skai.gr/news/greece/article/270091/sullipseis-2-astunomikon-gia-summetohi-se-kukloma-narkotikon/

taisteal
25/11/2014, 23:02
Πάρτε το χαμπάρι όταν κάποιος έχει εξουσία και να μην είναι γίνετε μαλ@κας. Να το θέσω και αλλιώς για τους διαφωνούντες πιο γλυκά (καθότι είμαι και γλύκας :p ) Όλοι έχουμε στιγμές μαλ@κιας πάνω στη δουλειά μας, μέσα στη ζωή μας. Στιγμές έντασης που τη βγάζουμε στο συνάδελφο, σε γνωστούς και στα πιο αγαπημένα πρόσωπα ίσως. Όταν δεν έχεις δύναμη πάνω στον άλλο μπορεί να σου πει είσαι λάθος ή άντε γ@μήσου ή να σου εξηγήσει τη δική του πλευρά. Όταν έχεις όμως εξουσία πάνω σε κάποιον, εκείνη τη στιγμή της "μ@λακίας" σου ούτε να ακούσεις κάθεσαι, ούτε να σου αντιμιλήσουν θα δεχθείς. Αν είσαι προϊστάμενος θα διώξεις τον άλλο από τη δουλειά, αν είσαι γκόμενος που συντηρεί κάποια/ον και δε νιώθεις και ερωτευμένος (και αυτή μορφή εξουσίας τη νιώθω πάνω μου αλλά μη την πάμε εκεί την κουβέντα) λες τα μαζεύεις και φεύγεις και αν στα κάνουν και τσουρέκια και ξέρεις πως δε θα έχεις κυρώσεις ή τύψεις ή απομόνωση από το περιβάλλον μπορεί να δώσεις και καμία... Κάπως έτσι και ο μπάτσος που συνήθως έχει και ένα υπόβαθρο που δίνει μια ροπή στη μ@λακία, σε ένα περιβάλλον που σε θέλει και λίγο μ@λακα, που συγχωρεί τις μ@λακίες ακόμα και αν γίνουν αντιληπτές Ε ΔΕ ΘΕΛΕΙ και πολύ ! Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν δεν έχεις δύναμη πάνω σε κάποιον μικρή ζημιά μπορείς να κάνεις ακόμα και να θες, αν έχεις όμως δύναμη στα χέρια σου μπορείς να του γ@μήσεις.. αν μάθεις και σε αυτό (βλεπε ΜΑΤ) ότι μπορείς να κάνεις τις παπαριές σου και δε τρέχει τίποτα η τάση του να γίνεσαι τρόμπας αυξάνει. Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπα, σε προσωπικό επίπεδο πιστεύω πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να διαχειριστούν μικρές εξουσίες για μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. όπως επίσης αυτό δε πρέπει να γίνει τροχοπέδη στα όνειρά μας για το ότι μπορούν να υπάρξουν κοινωνίες που απλά θα είμαστε όλοι απέναντι σε όλους ίσοι.

Τρελε μου τι εφτιαξες τωρα..
Αναλυση κατσε καλα.

Ωραιοοοος

amyroukai
25/11/2014, 23:18
Άσχετο είχα πει ότι θα σκάσει νέα είδηση αλλά δεν έπαιξε όσο νόμισα... http://www.skai.gr/news/greece/article/270091/sullipseis-2-astunomikon-gia-summetohi-se-kukloma-narkotikon/
Σόρι αλλά οι ποσότητες που έπιασαν είναι μικρές. Και αν εμπλέκονται αστυνομικοί στα "ψιλικά", φαντάσου τι γίνεται στα "σούπερ-μάρκετ".
Αυτό το παλιό σύνθημα που ακουγόταν στα Εξάρχεια "οι μπάτσοι πουλάνε τα ναρκωτικά" το περνούσα για ακόμα μιά υπερβολή, τελικά μάλλον δεν...

Σκύλαρε έγραψες.

tai
25/11/2014, 23:52
Βρε εσύ δίκιο έχεις αλλά δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Και κάτι τελευταίο, δεν λειτουργώ ως ασπίδα απλώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω και λέω τη γνώμη μου. ετσι φαίνεται ομωςΓια παράδειγμα ΔΕΝ πιστεύω ότι έκλεψαν νερά, ας δεχτούμε οτι δεν έκλεψαν τα νερα και οτι ο περιπτερας τους εβρισε και τους ειπε οτι δεν πουλάω σε μπατσους. Εσενα εαν σου πει ο περιπτεράς δεν σε γουστάρω ΡΕ και δεν σου πουλάω! θα τον δείρεις? Ετσι για να μην ξεχνάμε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΊΑ το θέμα μας αλλά Η ΠΡΆΞΗ
ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι το 80% της σχολής αξιωματικών φασίστες... οχι αλλα οταν σε 2 εκλογικα το ποσοστο ειναι 50% τοτε και 20% να είναι στα αλλα, είναι επικίνδυνο το ποσοστό για μένα, τοσο, που πρεπει να προστατευτώ
Επίσης δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ εγκλήματα όπως της "ζαρτινιέρας" ή του "Γρηγορόπουλου".
εαν χρειαζετε να <παραδεχόμαστε> το αυταπόδεικτο κατι δεν παει καλά
Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας να λέει ο καθένας τη γνώμη του....και παλι οχι! το νοημα της δημοκρατίας ειναι να μπορεί Ο ΑΛΛΟΣ να λεει την γνώμη του

Άσχετο είχα πει ότι θα σκάσει νέα είδηση αλλά δεν έπαιξε όσο νόμισα... http://www.skai.gr/news/greece/article/270091/sullipseis-2-astunomikon-gia-summetohi-se-kukloma-narkotikon/ γιατι εμενα μου κανει για χαλασμένη συμφωνία και για δόσιμο? Ίσως εδω να ειμαι προκατειλημμένος.

Pan (dvs)
26/11/2014, 08:19
επειδή εγώ απαντάω, παρότι δεν με κάνεις παράθεση, θα θεωρήσω οτι αναφέρεσαι σε μένα....

εγώ λοιπόν γιαννη τα περί τσουβαλιάσματος ΔΕΝ τα έγραψα για κανέναν αντίλογο πουθενά.... ξαναδιάβασε (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143430&p=2535084&viewfull=1#post2535084) μπας και το καταλάβεις...

παρεπιπτόντως εγω γιάννη, χέστηκα αν θα με χαρακτηρίσουν φασίστα ή όχι, από φασιστοφοβία δεν πάσχω... και ποιος είμαι ξέρω και τι είμαι... και με τον εαυτό μου τα έχω καλά...

παρεπιπτόντως, σκέψου οτι ίσως να μην έχεις αντεπιχειρήματα γιατί κανείς δεν διαφωνεί επί της ουσίας σε αυτά που λέτε.... όμως η υπέρμετρη πρεμούρα που σας έχει πιάσει ξαφνικά με τους μπάτσους (λες και μέχρι τώρα ήταν αρνάκια και ξαφνικά μεταλλάχτηκαν σε λύκους :plaf:) σας κάνει χειρότερους και από αυτούς... και ας μην σηκώνετε χέρι/γκλομπ/χημικό...

:wave2:

Αν καταλαβα καλα, ο Σπυρος και οι περισσοτεροι εδω μεσα,δεν διαφωνουν επι της ουσιας.Ναι υπαρχουνε μπατσοι καθαρματα,προαγωγοι,εγληματιες κλπ,κλπ.κλπ.Οπως υπαρχουνε και αλλοι που κινητοποιουν ενα ολοκληρο αστυνομικο τμημα ,για να βγαλουνε ενα γατακι απο καποιο πηγαδι.Η αλλοι που παιρνουνε τη μηχανη τους και ανοιγουνε δρομο σε σχολικο εκδρομικο,για να μην χασουν τα παιδια το καραβι και χαλασει η εκδρομη τους.Δεν βαζω αυτους διπλα στα συνορα,που καθε βραδυ παιζουνε τη ζωη τους κορωνα γραμματα ,για να σταματησουνε τον εμπορο οπλων η ναρκωτικων.

Οταν ολους τους κανουμε ενα,κοινως τους τσουβαλιαζουμε,τα επιχειρηματα γινονται λογια που τα παιρνει ο αερας και δικαιολογημενα ,δεν θα μας παρει καποιος στα σοβαρα.Ο Κτινος,ο μοναδικος (ισως) που θα επρεπε (και δικαιολογημενα) να τους εχει στημενους στα 10 μετρα,ειπε την κατασταση οπως την βιωσε και μας αφησε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.Καποιοι ανεγκεφαλοι μαλακες κανανε αυτα τα απαραδεκτα που κανανε και αυτοι εχουνε την ευθυνη .Δεν εριξε ευθυνη σε ολους τους ενστολους.Ψυχραιμη και τιμια προσεγγιση.

Αυτό το thread είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική απεικόνιση της κατάστασης που επικρατεί στην κοινωνία.

Έχουμε καταφέρει να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα αυτονόητα.

Είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός είτε κεντρώος είτε οτιδήποτε άλλο, αν είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ πρέπει να καταδικάσεις την ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ αστυνομική βία και να την αποδοκιμάζεις με κάθε δυνατό τρόπο.

..................

Εγω θα προσθετα να καταδικασουμε τη βια,απ όπου και αν προερχεται,αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι.

δλδ ο απεργοσπαστης που εναντιωνεται στην αποφαση της πλειοψηφιας δεν ενεργει ΑΝΤΙ-δημοκρατικα (δλδ φασιστικα), και φασιστας ειναι ο εργαζομενος που αποφασιζει να προασπιστει τον αγωνα του (ο οποιος αγωνας ΑΝ δικαιωθει ΚΑΙ ο απεργοσπαστης θα επωφεληθει).

παιδες κατι δεν παει καλα ε!

επειδη εχεις χρησιμοποιησει κανα 2 φορες αυτο το επιχειρημα, πιστευεις δλδ οτι το συνολο της ναζιστικης γερμανιας ηταν αμορφωτοι?

παρτο:

http://jungle-report.blogspot.gr/2014/09/morfwmenoi-nazi.html

κατα τα αλλα στο κατα ποσο οι μπατσοι ειναι φασιστες με καλυπτει απολυτα ο συλλογισμος του ται!

Εγω θα σου απαντησω παιρνοντας ,ας πουμε,και δικα σου λογια.Οταν ο φασισμος ειχε καπακωσει τα παντα στη Γερμανια,η μειοψηφια αντιδρουσε.Αποδειχτηκε οτι αυτη τελικα εκανε το σωστο.Ασε που εχω βρεθει κοντα σε απεργιες ,τις οποιες αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια των εργαζομενων ,με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα.Δεν λεω οτι ολες ειναι ετσι,αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις.Τωρα αν ξεκινησει με τον σωστο τροπο η απεργια και δεν καταφερουνε να πεισουν τους απεργοσπαστες ......δεν τους επεισαν.Τι θα πρεπει να γινει,να τους ανοιξουνε τα κεφαλια?

Σόρι αλλά οι ποσότητες που έπιασαν είναι μικρές. Και αν εμπλέκονται αστυνομικοί στα "ψιλικά", φαντάσου τι γίνεται στα "σούπερ-μάρκετ".
Αυτό το παλιό σύνθημα που ακουγόταν στα Εξάρχεια "οι μπάτσοι πουλάνε τα ναρκωτικά" το περνούσα για ακόμα μιά υπερβολή, τελικά μάλλον δεν...

Σκύλαρε έγραψες.

Τωρα εσυ πλακα κανεις,το ξερω.:confused:

menelaos46
26/11/2014, 09:00
Βρε εσύ δίκιο έχεις αλλά δε λειτουργούν όλοι το ίδιο. Και κάτι τελευταίο, δεν λειτουργώ ως ασπίδα απλώς είμαι σε θέση να γνωρίζω πέντε πράγματα παραπάνω και λέω τη γνώμη μου. ετσι φαίνεται ομως
(το τι φαίνεται δεν έχει σημασία)
Για παράδειγμα ΔΕΝ πιστεύω ότι έκλεψαν νερά, ας δεχτούμε οτι δεν έκλεψαν τα νερα και οτι ο περιπτερας τους εβρισε και τους ειπε οτι δεν πουλάω σε μπατσους. Εσενα εαν σου πει ο περιπτεράς δεν σε γουστάρω ΡΕ και δεν σου πουλάω! θα τον δείρεις? Ετσι για να μην ξεχνάμε οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΊΑ το θέμα μας αλλά Η ΠΡΆΞΗ
(Ναι δίκιο έχεις αλλά εσύ κρίνεις με βάση τη λογική σου και το συναίσθημα ενώ εγώ κρίνω με βάση τη νομοθεσία και είναι σαφές ότι άλλη βαρύτητα έχει η κλοπή από μία αστυνομική δύναμη και άλλη ο ξυλοδαρμός γι'αυτό και η διαφορετική προσέγγισή μας στο θέμα.... αν και συμφωνούμε γενικώς)
ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι το 80% της σχολής αξιωματικών φασίστες... οχι αλλα οταν σε 2 εκλογικα το ποσοστο ειναι 50% τοτε και 20% να είναι στα αλλα, είναι επικίνδυνο το ποσοστό για μένα, τοσο, που πρεπει να προστατευτώ
Επίσης δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ εγκλήματα όπως της "ζαρτινιέρας" ή του "Γρηγορόπουλου".
εαν χρειαζετε να <παραδεχόμαστε> το αυταπόδεικτο κατι δεν παει καλά
(Ας μη θεωρούμε τίποτα δεδομένο, αυταπόδεικτο κλπ κλπ)
Νομίζω αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας να λέει ο καθένας τη γνώμη του....και παλι οχι! το νοημα της δημοκρατίας ειναι να μπορεί Ο ΑΛΛΟΣ να λεει την γνώμη του
(το ίδιο λέμε με άλλα λόγια)

γιατι εμενα μου κανει για χαλασμένη συμφωνία και για δόσιμο? Ίσως εδω να ειμαι προκατειλημμένος.

Δεν έχω ιδέα τι ήταν αυτό...

amyroukai
26/11/2014, 09:07
Τωρα εσυ πλακα κανεις,το ξερω.:confused:Για το ότι η φοβερή σπείρα των 45 ατόμων είχε σκοπό να διακινήσει μισό κιλό χασίς και είχαν δέκα χιλιάδες ευρώ έσοδα; Ένα διακοσάρι ο καθ΄ένας, που αν βγάλεις τα "λαδώματα" πέφτει πολύ ακόμα; Μεροκάματο ξεχορτάριασμα να έκαναν, πιο πολλά θα έβγαιναν και με μηδέν ρίσκο. Την πλάκα δεν ξέρω που την είδες.

xristos x
26/11/2014, 09:37
Αν καταλαβα καλα, ο Σπυρος και οι περισσοτεροι εδω μεσα,δεν διαφωνουν επι της ουσιας.Ναι υπαρχουνε μπατσοι καθαρματα,προαγωγοι,εγληματιες κλπ,κλπ.κλπ.Οπως υπαρχουνε και αλλοι που κινητοποιουν ενα ολοκληρο αστυνομικο τμημα ,για να βγαλουνε ενα γατακι απο καποιο πηγαδι.Η αλλοι που παιρνουνε τη μηχανη τους και ανοιγουνε δρομο σε σχολικο εκδρομικο,για να μην χασουν τα παιδια το καραβι και χαλασει η εκδρομη τους.Δεν βαζω αυτους διπλα στα συνορα,που καθε βραδυ παιζουνε τη ζωη τους κορωνα γραμματα ,για να σταματησουνε τον εμπορο οπλων η ναρκωτικων.

Οταν ολους τους κανουμε ενα,κοινως τους τσουβαλιαζουμε,τα επιχειρηματα γινονται λογια που τα παιρνει ο αερας και δικαιολογημενα ,δεν θα μας παρει καποιος στα σοβαρα.Ο Κτινος,ο μοναδικος (ισως) που θα επρεπε (και δικαιολογημενα) να τους εχει στημενους στα 10 μετρα,ειπε την κατασταση οπως την βιωσε και μας αφησε να βγαλουμε τα συμπερασματα μας.Καποιοι ανεγκεφαλοι μαλακες κανανε αυτα τα απαραδεκτα που κανανε και αυτοι εχουνε την ευθυνη .Δεν εριξε ευθυνη σε ολους τους ενστολους.Ψυχραιμη και τιμια προσεγγιση.

Εγω θα προσθετα να καταδικασουμε τη βια,απ όπου και αν προερχεται,αν θελουμε να ειμαστε δικαιοι.

Εγω θα σου απαντησω παιρνοντας ,ας πουμε,και δικα σου λογια.Οταν ο φασισμος ειχε καπακωσει τα παντα στη Γερμανια,η μειοψηφια αντιδρουσε.Αποδειχτηκε οτι αυτη τελικα εκανε το σωστο.Ασε που εχω βρεθει κοντα σε απεργιες ,τις οποιες αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια των εργαζομενων ,με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα.Δεν λεω οτι ολες ειναι ετσι,αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις.Τωρα αν ξεκινησει με τον σωστο τροπο η απεργια και δεν καταφερουνε να πεισουν τους απεργοσπαστες ......δεν τους επεισαν.Τι θα πρεπει να γινει,να τους ανοιξουνε τα κεφαλια?

Τωρα εσυ πλακα κανεις,το ξερω.:confused:

Ρε παιδια, ουτε στη ημερα της μαρμοτας αυτα!!!
Αντε παλι απο την αρχη η κουβεντα, να ξαναλυσουμε τα περι τσουβαλιασματος,να καταδικασουμε τη βια απο οπου κι αν προερχεται που λεει και ο φιλος μου ο πορτοσαλτες,να ξαναπουμε για τις απεργιες και τους κακους απεργους ,να... να ... , πραγματικα ηθελα να γραψω πολλα αλλα εχουν γινει τοσο ωραιες αναλυσεις σε προηγουμενα ποστ.....

alres
26/11/2014, 10:03
ποσταρα 23.09, απαντησες 23.21...πολυ γρηγορα πρεπει να διαβαζεις τελικα εσυ...

τελικα το προβλημα δεν ειναι οτι ο καθενας εχει την αποψη του. το προβλημα ειναι οτι δεν καθεται ουτε να καταπιει την μασημενη τροφη που του προσφερουνε!
.....

Νομίζω ότι το έχεις εντοπίσει πολύ καλά.
Υπάρχει ένα παλιό (δεξιό αλλά έξυπνο) ρητό για τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες:
" αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί με εμάς, τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα"

Του δίνεις στοιχεία, βιβλία, ντοκυμαντέρ, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες, αλλά τι να πιάσει η δόλια η πραγματικότητα και η ιστορία, όταν ο άλλος έχει φάει τόνους από τράγκα, πρετεντέρη, κουικ και espresso...Δεν πρόκειται να διαβάσει τίποτα. Δε θέλει. Θα καταρρεύσει ο κόσμος του αν αμφισβητήσει τη θεσμισμένη βλακεία και κάτι τέτοια λίγοι τα κάνουν.

Το λέω και ας ενοχλεί: οι παραδοσιακά αδιάφοροι, οι συντηρητικοί και οι πολιτικά δεξιοί, που τόσα χρόνια δε μιλάγανε γιατί τρώγανε (και με τις πλάτες του αντρέα, του σημίτη, της αριστεράς), όταν το μπαγιόκο κόπηκε, άρχισαν να μιλάνε. Και τι είπανε; Αυτά που λέγανε και την τελευταία φορά που μιλήσανε "ελεύθερα", δηλαδή επιχειρήματα, πρακτικές, συμπεριφορές και σχεδιασμοί χούντας. Οι άνθρωποι αυτούς ξέρουν αυτούς εμπιστεύονται. Εγώ πιστεύω ότι εύκολα σήμερα η ελλάδα βγάζει ακόμα και βασιλιά.

Τώρα τι να ξαναπούμε για την υπερεσία: η ίδια πολιτική πλευρά ξαναπιάνεται στο Φέργκιουσον με κατεβασμένα παντελόνια. Απλά οι μαύροι εκεί έχουν χεσμένο το κοινωνικό συμβόλαιο (γιατί δε μπορείς να κάνεις συμφωνίες όταν ο άλλος σε σημαδεύει, σωστά; )

gcrook
26/11/2014, 10:25
Νομίζω ότι το έχεις εντοπίσει πολύ καλά.
Υπάρχει ένα παλιό (δεξιό αλλά έξυπνο) ρητό για τις πρώην σοσιαλιστικές χώρες:
" αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί με εμάς, τόσο χειρότερο για την πραγματικότητα"

Του δίνεις στοιχεία, βιβλία, ντοκυμαντέρ, εικόνες, φωτογραφίες, βίντεο, μαρτυρίες, αλλά τι να πιάσει η δόλια η πραγματικότητα και η ιστορία, όταν ο άλλος έχει φάει τόνους από τράγκα, πρετεντέρη, κουικ και espresso...Δεν πρόκειται να διαβάσει τίποτα. Δε θέλει. Θα καταρρεύσει ο κόσμος του αν αμφισβητήσει τη θεσμισμένη βλακεία και κάτι τέτοια λίγοι τα κάνουν.

Το λέω και ας ενοχλεί: οι παραδοσιακά αδιάφοροι, οι συντηρητικοί και οι πολιτικά δεξιοί, που τόσα χρόνια δε μιλάγανε γιατί τρώγανε (και με τις πλάτες του αντρέα, του σημίτη, της αριστεράς), όταν το μπαγιόκο κόπηκε, άρχισαν να μιλάνε. Και τι είπανε; Αυτά που λέγανε και την τελευταία φορά που μιλήσανε "ελεύθερα", δηλαδή επιχειρήματα, πρακτικές, συμπεριφορές και σχεδιασμοί χούντας. Οι άνθρωποι αυτούς ξέρουν αυτούς εμπιστεύονται. Εγώ πιστεύω ότι εύκολα σήμερα η ελλάδα βγάζει ακόμα και βασιλιά.

Τώρα τι να ξαναπούμε για την υπερεσία: η ίδια πολιτική πλευρά ξαναπιάνεται στο Φέργκιουσον με κατεβασμένα παντελόνια. Απλά οι μαύροι εκεί έχουν χεσμένο το κοινωνικό συμβόλαιο (γιατί δε μπορείς να κάνεις συμφωνίες όταν ο άλλος σε σημαδεύει, σωστά; )

Με την τεραστια διαφορα οτι οι μαυροι (ειδικα οι φτωχοι μαυροι) δεν ειχαν και ποτε τιποτα κοινωνικα συμβολαια στην Αμερικη,εκτος και αν κοινωνικο συμβολαιο ειναι το οτι θα εχεις καποια food stamps απο την προνοια,και οταν θα διεκδικησεις και τιποτα παραπανω με τροπο "απρεπη" θα σε ντυσουμε με ρουχα στο νουμερο σου στην φυλακη και θα σε ταισουμε, γιατι εκει στανταρ θα καταληξεις (οχι επειδη εισαι αραπακλας -τζικ κακες λεξεις δεν ειμαστε ρατσιστες εχουμε προεδρο αραπακλα-) αλλα επειδη πρεπει και οι φυλακες να επιβιωσουν (και να κονομησουν) .

Παντως πρεπει να πουμε οτι οι αμερικανοι μπατσοι ειναι επαγγελματιες καριεριστες οχι σαν τους δικους μας τους τσοπανηδες τους ανεκπαιδευτους.
Σε πυροβολουν οπως,οπου, και οταν πρεπει,το tazer στα χερια τους γινεται σκευος ηδονης, και πριν μαζευτει κοσμος εχουν αποκλεισει την περιοχη με αξιοθαυμαστο τροπο,και εγω μαλιστα γουσταρω παντα εκεινον τον τυπο με την ντουντουκα που λεει "please stay in your homes" και τετοια .
Γεννημενος ηθοποιος για voice acting.

ggs
26/11/2014, 10:57
Στην κουβεντα που κανουμε ,(και που βλέπουμε ότι μπορεί να κρατηθεί σε κόσμια επίπεδα ανταλλάσοντας απόψεις ) όση προσφορά έχει η άποψη «ολοι είναι μπάτσοι , γουρούνια , δολοφόνοι» , την ίδια προσφορά έχει και η άποψη «δεν είναι όλοι ίδιοι»… δηλαδή καμία…

Είναι γενικολογίες και «συνθήματα» που δεν βοηθαν σε τίποτα σε ένα διάλογο.

Αν καποιος δει ψύχραιμα τις απόψεις , μπόρει να πει ότι το ζητούμενο είναι απλώς το αυτονόητο.
Δηλαδη , η αστυνομία να υποστηρίζει αυτό στο όποιο έχει ορκιστεί .
να προασπίζεται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους ΝΟΜΟΥΣ του κράτους .
(το αν οι νομοι είναι δίκαιοι –άδικοι ,τι αστυνομια θα θελαμε ,αν θα θέλαμε κλπ είναι άλλη κουβέντα και την ευθύνη γι αυτό δεν την έχει η αστυνομία για να είμαστε δίκαιοι)

Δυστυχως , δεν είναι «μεμονωμένα περιστατικά» η καταπατηση των νομων και του συνταγματος από τους αστυνομικους , αλλα γινεται από ολοκληρα τμηματα (όπως π.χ. τα ΜΑΤ και η ΔΕΛΤΑ) καθως και από παρα πολλούς ένστολους ή μη σε διάφορες υπηρεσίες .
Αυτό , μαζί με την συγκάλυψη και την ατιμωρησία , δημιουργεί ένα καθεστώς αυθαιρεσίας και βρίσκουν ευκολα καταφύγιο όσοι σκατοψυχοι υπηρετούν στο σώμα.

Ας πουμε λοιπον ότι αυτοι είναι οι «ΜΠΑΤΣΟΙ» .

Το ερωτημα είναι τι κανουν οι «αστυνομικοι» για τους «μπατσους».
Προφανώς , αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνουν είναι να τους δικαιολογούν και να τους παρέχουν στήριξη.
Όσοι το κάνουν , δυστυχώς είναι και αυτοί «ΜΠΑΤΣΟΙ».

Μεσα στο φορουμ είναι αρκετοι συμφορουμιτες που είναι αστυνομικοί (ή «μπατσοι» …)
Εγώ (και νομίζω και πολλοί άλλοι) θα ήθελα να ακούσω μια τίμια άποψη τους για το θέμα (και όχι γενικολογίες «δεν είμαστε όλοι ίδιοι»)
Όταν λεω τιμια , προφανως δεν περιμενω να αναλαβουν την ευθύνη για ότι στραβά κάνει η αστυνομια (και θα ήταν και αδικο να το ζητησει κανεις ) αλλα να μας ελεγαν ανθρώπινα πως αντιμετοπιζουν τετοια φαινόμενα από «συναδελφους» τους .
Ακομα , κι αν καποιος ελεγε πχ ότι «ρε σεις τα βλέπω αλλα δεν μπόρω να πω τίποτε γιατί την επομενη μερα θα παω στο Σουφλι και φοβαμαι να μην ταλαιπωρώ την οικογενεια μου» θα το καταλάβω γιατι είναι ανθρώπινο.

Ένα άλλο που εχω παρατηρησει , είναι πως η συμπεριφορα ενός αστυνομικου αλλαζει ευκολα σε «μπατσος» όταν εχει να κανει με διαδηλωτες , απεργους , με «φατσες» ή «ιδεολογιες» που δεν του αρεσουν , ακομα και με τι ρουχα φοραει , τι μηχανη οδηγαει ή τι γραφικα εχει το κρανος του αλλου.
Ετσι , καποιος που δεν «μπλέκεται με τέτοια» μπορεί να αντιμετωπίζει αστυνομικους και καποιος που «μπλεκεται» να αντιμετωπίζει «μπατσους» (και πολλές φορές να είναι ο ιδιος ανθρωπος)

ΥΓ1
Δυστυχως , το «φαινόμενο» δεν είναι μονο ελληνικο .
Τα ιδια (και χειροτερα) συμβαινουν σε «ανεπτυγμενες» χωρες (Αμερικη, Γαλλια, Ιταλια,Ισπανια κλπ) … σε λατινικη αμερικη , ασια και αφρικη δεν το συζητάμε καν…

ΥΓ 2
Χθες εβλεπα ένα βιντεο από μια μαθητικη πορεια .
Ειχαν συλλάβει ένα πιτσιρικα και τον ειχαν ξαπλωμένο μπρούμυτα με χειροπέδες πισθάγκωνα και από πάνω του δυο ματατζηδες τον φυλαγανε χαλαροι και ηρεμοι.
δεν ξερω γιατι τον συλλαβανε , αλλα ας παρουμε την πιο ακραια περιπτωση ότι πυροδότησε αντιαρματικό εναντίον της διμοιρίας , πράγμα που κάνει την σύλληψη του νόμιμη.
Από το πουθενα ερχεται τριτος ματατζης και του τραβαει δυο κλωτσιες στα πλευρα και φευγει και κανεις δεν ασχοληθηκε …

Quiz
Ποσους μπατσους βλεπετε ?
Κανεναν
Έναν
Τρεις

Pan (dvs)
26/11/2014, 11:03
Για το ότι η φοβερή σπείρα των 45 ατόμων είχε σκοπό να διακινήσει μισό κιλό χασίς και είχαν δέκα χιλιάδες ευρώ έσοδα; Ένα διακοσάρι ο καθ΄ένας, που αν βγάλεις τα "λαδώματα" πέφτει πολύ ακόμα; Μεροκάματο ξεχορτάριασμα να έκαναν, πιο πολλά θα έβγαιναν και με μηδέν ρίσκο. Την πλάκα δεν ξέρω που την είδες.

Το οτι θεωρουσες υπερβολη κατι που ητανε πασιγνωστο.Μπορει και να καταλαβα λαθος.

filipp0s
26/11/2014, 11:06
Δυστυχως , δεν είναι «μεμονωμένα περιστατικά» η καταπατηση των νομων και του συνταγματος από τους αστυνομικους , αλλα γινεται από ολοκληρα τμηματα (όπως π.χ. τα ΜΑΤ και η ΔΕΛΤΑ) καθως και από παρα πολλούς ένστολους ή μη σε διάφορες υπηρεσίες. Αυτό , μαζί με την συγκάλυψη και την ατιμωρησία , δημιουργεί ένα καθεστώς αυθαιρεσίας και βρίσκουν ευκολα καταφύγιο όσοι σκατοψυχοι υπηρετούν στο σώμα.

+1000 και για να συνεισφερω στην κουβεντα, διαβαστε εδω και κατι 'φρεσκο'
(το site ειναι ασχετο αλλα ηταν το μονο που το ειχε ποσταρει εκτος fb και μπορουσα να κανω share το link)

http://stagona4u.gr/index.php/component/k2/item/2285-a-lawyer-tells-one-of-the-thousands-of-similar-stories-judicial-madness-with-immigrants

TROOPER
26/11/2014, 11:11
............
Εγω θα σου απαντησω παιρνοντας ,ας πουμε,και δικα σου λογια.Οταν ο φασισμος ειχε καπακωσει τα παντα στη Γερμανια,η μειοψηφια αντιδρουσε.Αποδειχτηκε οτι αυτη τελικα εκανε το σωστο.Ασε που εχω βρεθει κοντα σε απεργιες ,τις οποιες αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια των εργαζομενων ,με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα.Δεν λεω οτι ολες ειναι ετσι,αλλα εχω πολλες επιφυλαξεις.Τωρα αν ξεκινησει με τον σωστο τροπο η απεργια και δεν καταφερουνε να πεισουν τους απεργοσπαστες ......δεν τους επεισαν.Τι θα πρεπει να γινει,να τους ανοιξουνε τα κεφαλια? ......

μαλιστα...οποτε θα εξισωσουμε τωρα και τους αγωνες των εργατων για 8ωρο, ασφαλιση και βασικο μισθο τετοιο που να σου επιτρεπει να ζεις, με τον αγωνα ορισμενων επιχειρηματιων (γιατι μη γελιεστε, ο φασισμος σαν πολιτικη κατευθυνση δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα οπλο στα χερια των οικονομικα ανωτερων και ανωτατων ταξεων αν διαβασετε λιγο θα μπορεσετε να το διακρινετε) για περισσοτερα κερδη πατωντας στο κεφαλι αυτους που ουσιαστικα παραγουν τον πλουτο τους!

να σε παω κι ενα βημα παραπερα. στις απεργιες που λες οτι βρεθηκες κοντα, και υποστηριζεις οτι τις αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια εργαζομενων με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα, η μεγαλη πλειοψηφια των εργαζομενων που ηταν οταν αυτοι οι λιγοι περνανε την αποφαση για απεργια? πηγανε να ψηφισουνε? πηγανε να πουνε την αποψη τους? βρεθηκανε στις συλλογικες διαδικασιες του κλαδου τους και ετσιθελικα η μικρη μειοψηφια αποφασισε? η μηπως η μεγαλη πλειοψηφια λειτουργησε με την λογικη ''το φαι σου, την τιβι σου και αι γαμησου'' και τελικα βρεθηκανε οι λιγοι που πηρανε μερος στις αποφασεις να επιβαλουνε την αποφαση που πηρανε? δλδ η μεγαλη πλειοψηφια χωρις να ειναι πουθενα θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

ουπς! κοιτα τι εγινε! πηγες να χρησιμοποιησεις το επιχειρημα μου για την φασιστικη πλειοψηφια και το δικιο της μικρης μειοψηφιας στην γερμανια του '33, προσπαθωντας να μου πεις οτι η μειοψηφια ειχε δικιο. τελικα ηρθες στα λογια μου. η πλειοψηφια ανεχτηκε αν δεν στηριξε τον φασισμο τοτε, και η πλειοψηφια ανεχεται με την αδρανια της το να εχουνε φτασει ενα τσουρμο μουνοπανα με εναν στρατο απο πισω που τους φυλαει να εξαθλιωνουνε εμας, ενω ηδη εχουνε εξαθλιωσει τοσους και τοσους ανθρωπους σε αλλα μερη αυτου του γαμημενου πλανητη!

ουτε λιγο ουτε πολυ ολα τα δικαιωματα που κερδισανε οι εργαζομενοι κατα την ιστορια της ανθρωποτητας βαφτηκανε με αιμα. και εδω και αλλου. και απο τις 2 πλευρες.

και σε τελευταια αναλυση ποιος ο λογος να μην κανει καποιος απεργια? στο κατω-κατω, ακομα και αν ο αγωνας των συσπειρωμενων εργατων φτασει σε ηττα, αυτοι οι ανθρωποι θα μεινουν για παντα ηρωες στη μνημη μας, χωρια που θα εχει μεινει μια τρομερη παρακαταθηκη που λεγεται συντροφικοτητα, αλληλεγγυη, συνσπειρωση και θα φωτιζεις με τον τροπο σου τους επομενους αγωνες, των παιδιων σου και των εγγονων σου.
αρα αποφασιζοντας να σπασει καποιος την απεργια, διαλεγει στρατοπεδο. ειναι με τους απεναντι. ε σορυ...με τους απεναντι που αποφασισανε να με πολεμανε, λουλουδια δεν ανταλασω.

stam2
26/11/2014, 11:15
Στην κουβεντα που κανουμε ,(και που βλέπουμε ότι μπορεί να κρατηθεί σε κόσμια επίπεδα ανταλλάσοντας απόψεις ) όση προσφορά έχει η άποψη «ολοι είναι μπάτσοι , γουρούνια , δολοφόνοι» , την ίδια προσφορά έχει και η άποψη «δεν είναι όλοι ίδιοι»… δηλαδή καμία…

Είναι γενικολογίες και «συνθήματα» που δεν βοηθαν σε τίποτα σε ένα διάλογο.

Αν καποιος δει ψύχραιμα τις απόψεις , μπόρει να πει ότι το ζητούμενο είναι απλώς το αυτονόητο.
Δηλαδη , η αστυνομία να υποστηρίζει αυτό στο όποιο έχει ορκιστεί .
να προασπίζεται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και τους ΝΟΜΟΥΣ του κράτους .
(το αν οι νομοι είναι δίκαιοι –άδικοι ,τι αστυνομια θα θελαμε ,αν θα θέλαμε κλπ είναι άλλη κουβέντα και την ευθύνη γι αυτό δεν την έχει η αστυνομία για να είμαστε δίκαιοι)

Δυστυχως , δεν είναι «μεμονωμένα περιστατικά» η καταπατηση των νομων και του συνταγματος από τους αστυνομικους , αλλα γινεται από ολοκληρα τμηματα (όπως π.χ. τα ΜΑΤ και η ΔΕΛΤΑ) καθως και από παρα πολλούς ένστολους ή μη σε διάφορες υπηρεσίες .
Αυτό , μαζί με την συγκάλυψη και την ατιμωρησία , δημιουργεί ένα καθεστώς αυθαιρεσίας και βρίσκουν ευκολα καταφύγιο όσοι σκατοψυχοι υπηρετούν στο σώμα.

Ας πουμε λοιπον ότι αυτοι είναι οι «ΜΠΑΤΣΟΙ» .

Το ερωτημα είναι τι κανουν οι «αστυνομικοι» για τους «μπατσους».
Προφανώς , αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνουν είναι να τους δικαιολογούν και να τους παρέχουν στήριξη.
Όσοι το κάνουν , δυστυχώς είναι και αυτοί «ΜΠΑΤΣΟΙ».

Μεσα στο φορουμ είναι αρκετοι συμφορουμιτες που είναι αστυνομικοί (ή «μπατσοι» …)
Εγώ (και νομίζω και πολλοί άλλοι) θα ήθελα να ακούσω μια τίμια άποψη τους για το θέμα (και όχι γενικολογίες «δεν είμαστε όλοι ίδιοι»)
Όταν λεω τιμια , προφανως δεν περιμενω να αναλαβουν την ευθύνη για ότι στραβά κάνει η αστυνομια (και θα ήταν και αδικο να το ζητησει κανεις ) αλλα να μας ελεγαν ανθρώπινα πως αντιμετοπιζουν τετοια φαινόμενα από «συναδελφους» τους .
Ακομα , κι αν καποιος ελεγε πχ ότι «ρε σεις τα βλέπω αλλα δεν μπόρω να πω τίποτε γιατί την επομενη μερα θα παω στο Σουφλι και φοβαμαι να μην ταλαιπωρώ την οικογενεια μου» θα το καταλάβω γιατι είναι ανθρώπινο.

Ένα άλλο που εχω παρατηρησει , είναι πως η συμπεριφορα ενός αστυνομικου αλλαζει ευκολα σε «μπατσος» όταν εχει να κανει με διαδηλωτες , απεργους , με «φατσες» ή «ιδεολογιες» που δεν του αρεσουν , ακομα και με τι ρουχα φοραει , τι μηχανη οδηγαει ή τι γραφικα εχει το κρανος του .
Ετσι , καποιος που δεν «μπλέκεται με τέτοια» μπορεί να αντιμετωπίζει πάντα αστυνομικους και καποιος που «μπλεκεται» να αντιμετωπίζει «μπατσους» (και πολλές φορές να είναι ο ιδιος ανθρωπος)

ΥΓ1
Δυστυχως , το «φαινόμενο» δεν είναι μονο ελληνικο .
Τα ιδια (και χειροτερα) συμβαινουν σε «ανεπτυγμενες» χωρες (Αμερικη, Γαλλια, Ιταλια,Ισπανια κλπ) … σε λατινικη αμερικη , ασια και αφρικη δεν το συζητάμε καν…

ΥΓ 2
Χθες εβλεπα ένα βιντεο από μια μαθητικη πορεια .
Ειχαν συλλάβει ένα πιτσιρικα και τον ειχαν ξαπλωμένο μπρούμυτα με χειροπέδες πισθάγκωνα και από πάνω του δυο ματατζηδες τον φυλαγανε χαλαροι και ηρεμοι.
δεν ξερω γιατι τον συλλαβανε , αλλα ας παρουμε την πιο ακραια περιπτωση ότι πυροδότησε αντιαρματικό εναντίον της διμοιρίας , πράγμα που κάνει την σύλληψη του νόμιμη.
Από το πουθενα ερχεται τριτος ματατζης και του τραβαει δυο κλωτσιες στα πλευρα και φευγει και κανεις δεν ασχοληθηκε …

Quiz
Κανεναν
Έναν
Τρεις

συμφωνούμε σε όλα... και δεν θα μπορούσαν ίσως να γραφτούν καλύτερα όλα μαζί σε ένα ποστ τόσο περιεκτικό.

απλά είμαι σίγουρος ότι έχεις ήδη την απάντηση στην ερώτηση "γιατί οι Αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα για τους μπάτσους",
οπότε μάλλον την ερώτηση την ρίχνεις για κοινό προβληματισμό, και για συνέχιση της συζήτησης επί αυτού του συγκεκριμένου θέματος.....?

Cpt. Haddock
26/11/2014, 11:20
[...]

Γιωργο, οσο πας γινεσαι και πιο απολυτος στις αποψεις σου. Το λεω αυτο χωρις ουσιαστικα να διαφωνω με αυτα που γραφεις.

Γερνας ή κουράστηκες ή και τα δυο. Δεν ξερω αλλα με στεναχωρει αυτο

TROOPER
26/11/2014, 11:31
Γιωργο, οσο πας γινεσαι και πιο απολυτος στις αποψεις σου. Το λεω αυτο χωρις ουσιαστικα να διαφωνω με αυτα που γραφεις.

Γερνας ή κουράστηκες ή και τα δυο. Δεν ξερω αλλα με στεναχωρει αυτο

πολλα μαζεμενα σε 2 γραμμες ρε ηλια!

ας τα πιασω 1-1.

δεν γινομαι πιο απολυτος. παντα ημουνα απολυτος. απλα εκφραζομαι πιο απολυτα. ξερεις...ο χρονος που περναει, και με τον τροπο που περναει, διαμορφωνει ανθρωπους και καταστασεις. μεσα σε αυτες ειμαστε ολοι. ολοι γερναμε και προφανως ολοι κουραζομαστε με την παροδο του χρονου (μην μου περνιεσαι για τζοβενο!), αλλοι εξελισονται καλα, αλλοι κακα...η ιστορια θα δειξει. το θεμα ειναι οτι ο καθενας μας αποφασιζει να τηρησει καποια σταση. αλλος θεωρει οτι η ουδετερη σταση ειναι σωστη για τους λογους του και κατηγορει τους αλλους σαν ακραιους, αλλος παιρνει μια θεση αμοραλιστικη, αλλος αποφασιζει να παρει μια θεση που μπορει προσωπικα να τον στιγματισει και να το πληρωσει αυτο.

τι σε στεναχωρει δεν καταλαβα. το οτι γερναω? το οτι κουραστηκα? και τα 2? το οτι μεσω αυτου αντιλαμβανεσαι οτι κι εσυ γερνας και κουραστηκες? το οτι δεν διαφωνεις ουσιαστικα με αυτα που γραφω? μπερδευτηκα νταβαριτς! :lol:

Joyrider
26/11/2014, 11:32
(το site ειναι ασχετο αλλα ηταν το μονο που το ειχε ποσταρει εκτος fb και μπορουσα να κανω share το link)

http://stagona4u.gr/index.php/component/k2/item/2285-a-lawyer-tells-one-of-the-thousands-of-similar-stories-judicial-madness-with-immigrants

Κοίτα να δεις. Και νόμιζα πως κατασκευασμένες κατηγορίες και ψευδορκίες κάνουν μόνο σε όσους στοχοποιούν ιδεολογικά και ποινικοποιούν την αντίστασή τους.
Ειδικά επειδή τα χρυσάβγουλα είναι μόδα (από αντίδραση ρε παιδάκι μου που λένε) υπάρχουν άφθονοι "μάρτυρες".

stam2
26/11/2014, 11:43

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ που αναφέρει κάποιος εδω μέσα το δεύτερο καρκίνωμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης που είναι το Δικαστικό!

Πάει πλάι πλάι με τους Μπάτσους και είναι συνυπέυθυνο για τα χάλια μας, αλλά με μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης λόγω ανώτερης θέσης στην επιβολή του Νόμου.
Είναι αυτό για το οποίο αναφέρθηκα νωρίτερα και σκοπίμως δεν ανέλυσα... Όσο ευθύνονται οι "Μπάτσοι" για την κακή επιβολή της Εκτελεστικής Εξουσίας, άλλο τόσο ευθύνονται οι Δικαστές για την κακή επιβολή και εφαρμογή του Νόμου. Επίσης, με την ανοχή τους απέναντι στην κακή λειτουργία της Εκτελεστικής Εξουσίας επιτρέπουν την παντελή διαστρέβλωση της εφαρμογής του Νόμου, της αποθράσυνση των κακών λειτουργών-"Μπάτσων" και την συρρίκνωση του πληθυσμού των νομότυπων οργάνων του Νόμου.
Επίσης κάνοντας νύξη σε αυτά που είπα νωρίτερα, αυτοί που βρίσκονται στον Θάλαμο Επιχειρήσεων εκτός από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας είναι οι Εισαγγελείς! Ανώτατοι λειτουργοί της Δικαστικής Εξουσίας, θεωρητικά αδέκαστοι και ανεξάρτητοι, πραγματικοί επιστήμονες της Δικαστικής Εξουσίας, βρίσκονται εκεί, για να ελέγχουν τις επεμβάσεις, και τη λειτουργία της ΕΛΑΣ, και να αποδίδουν ευθύνες όταν κάποιο όργανο δεν κάνει καλά τη δουλειά του.
Θεωρητικά όταν όλα αυτά δουλεύουν σωστά, οι "μπάτσοι" πάνε σπίτι τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ερώτηση: ΠΟΙΟΝ εισαγγελέα έχετε ακούσει, ή που υπάρχει αναφορά για τον εισαγγελέα που βρισκόταν στο θάλαμο επιχειρήσεων επί Γρηγορόπουλου? ή επί των μεγάλων διαματυριών των αγανακτισμένων με τα αίσχη των ΔΕΛΤΑ, ΜΑΤ, ΥΑΤ κλπ...? ΠΟΙΟΣ από αυτούς επέδωσε ευθύνες σε όργανα και αξιωματικούς??? ΠΟΙΟΣ από αυτούς εξετέθη επειδή δεν έκανε σωστά τη δουλειά του???

ΚΑΝΕΙΣ! όλοι πήγαν σπίτι τους ατσαλάκωτοι, άνιδροι, να δούν τηλεόραση, ενώ εκατοντάδες άλλοι, έβγαζαν τα σωθικά τους από τα αέρια, κλείναν τις πληγές τους από τα χτυπήματα των μπάτσων, και βγάζαν τη νύχτα τους σε κρατητήρια...

Ναι, υπάρχουν ΜΠΑΤΣΟΙ και μακάρι να εκκλείψουν κάποια στιγμη. (αποκλείεται με αυτό το πολιτικό σύστημα και τη διαπλοκή των εξουσιών που έχουμε).
Αλλά υπάρχουν και αντίστοιχοι Δικαστές... γι' αυτούς ποιά λέξη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντίστοιχη του ΜΠΑΤΣΟΥ???

ggs
26/11/2014, 12:06
απλά είμαι σίγουρος ότι έχεις ήδη την απάντηση στην ερώτηση "γιατί οι Αστυνομικοί δεν κάνουν τίποτα για τους μπάτσους",
οπότε μάλλον την ερώτηση την ρίχνεις για κοινό προβληματισμό, και για συνέχιση της συζήτησης επί αυτού του συγκεκριμένου θέματος.....?

Αν εννοεις ότι η απαντηση μου στο ερωτημα είναι ότι οι αστυνομικοι δεν κανουν τιποτα για τους «μπατσους» γιατι φοβουνται , δυστυχως δεν εχω ακουσει ουτε ΕΝΑΝ να το λεει , αρα μαλλον δεν είναι αυτό.

Φοβαμαι ότι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω , μιας και κανείς στην αστυνομία δεν κάνει τίποτε (και φυσικά και στην πολιτική ηγεσία της ) για τις αυθαιρεσίες και τα αίσχη μεγάλης μερίδας του σώματος , είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία του σώματος συμμετέχει , επικροτεί ή είναι απλώς αδιάφορη σε τέτοιες πρακτικές .
Αυτό , δυστυχώς , εκτός από κατα περιπτωση επίορκους τους κάνει και κατα περιπτωση «μπάτσους».

μακαρι να βρουν τρόπους να αλλάξουν την εικόνα οι ιδιοι .
οι πρωτοι που θα ωφεληθούν θα είναι εκείνοι και μετά ολόκληρη η κοινωνία. (και θα εκπλαγουν και απο την συμπαρασταση του κοσμου σε αυτη τους την προσπαθεια)

Cpt. Haddock
26/11/2014, 12:16
[...]απλα εκφραζομαι πιο απολυτα. [...]μπερδευτηκα νταβαριτς! :lol:

Αυτο λεω. Κατι η ηλικια, κατι οτι το παιζεις χιπστερας :p κατι η κουραση και οι προοπτικες της συμφορας που μας διωχνουν, σε ζμπρωχνει στο απολυτο.

Το προβλημα με αυτο ξερεις, ειναι οτι δε βοηθαει να παμε παρακατω (ή παραπανω για να το πω καλυτερα). Αν εσυ λες 2+2=3 κι εγω λεω 2+2=5 και μενουμε και οι δυο στην "απολυτοσυνη" μας, κανενας δε θα βρει το σωστο.

Για να γινω σαφης, ορμωμενος απο την τελευταία παραγραφο του "σεντονιου" σου πιο πανω, μη βαζεις απαραιτητα απέναντι σου οποιον διαφωνει με εσενα ή με αυτο που προτεινεις. Ακου πρωτα μηπως εχει να προτεινει κατι αλλο.

γκοσποντιν νταβαριτς :moutza:

TROOPER
26/11/2014, 12:37
Αυτο λεω. Κατι η ηλικια, κατι οτι το παιζεις χιπστερας :p κατι η κουραση και οι προοπτικες της συμφορας που μας διωχνουν, σε ζμπρωχνει στο απολυτο.

Το προβλημα με αυτο ξερεις, ειναι οτι δε βοηθαει να παμε παρακατω (ή παραπανω για να το πω καλυτερα). Αν εσυ λες 2+2=3 κι εγω λεω 2+2=5 και μενουμε και οι δυο στην "απολυτοσυνη" μας, κανενας δε θα βρει το σωστο.

Για να γινω σαφης, ορμωμενος απο την τελευταία παραγραφο του "σεντονιου" σου πιο πανω, μη βαζεις απαραιτητα απέναντι σου οποιον διαφωνει με εσενα ή με αυτο που προτεινεις. Ακου πρωτα μηπως εχει να προτεινει κατι αλλο.

γκοσποντιν νταβαριτς :moutza:

1. αι γαμησου ρε που θα με πεις χιπστερα! παπαρα!:moutza:

2. με Ζμπρωχνει στο απολυτο αλλα δεν σε ειδα καπου να διαφωνεις οπως αλλωστε επεσημανες.

3. ειδαμε και οταν επικρατουσε το 2+2=4 ποσο παραπανω πηγαμε! γι' αυτο οι προοπτικες της συμφορας μας εχουνε στειλει στο διαλο σαν κυνηγημενους. οχι φιλε λυπαμαι. τον μεσο ορο τον ειδαμε. τωρα που το πραμα αγριευει παμε σε απολυτες καταστασεις και ο καθενας διαλεγει σε πιο τραινο θα ανεβει.

4. δεν βαζω ''απεναντι'' οποιον διαφωνει με μενα. αλλα ειμαι ετοιμος να τον εχω απεναντι μου αν και οποτε οι συνθηκες δημιουργησουν αναλογες καταστασεις. και για να σου δωσω ενα παραδειγμα, δεν τις παιζω με οποιον φοραει πηλικιο η στολη, ουτε δεν μιλαω σε σενα που αποφασισες με τον τροπο σου να στηριξεις ενα συστημα (ας μην μπουμε σε ορισμους) αντιθετο απο τις δικες μου ιδεες. ΑΛΛΑ ξερω οτι ο ενστολος στην κρισιμη ωρα θα ειναι απεναντι μου κατα πασα πιθανοτητα (αν δεν ειναι εγω πρωτος θα παραδεχθω οτι ειναι διπλα ηρωας!) και οσο για εσενα που αποφασισες να στηριξεις το συστημα που ειναι εξω απο τις ιδεες μου απλα δεν θα στηριξω τις ελπιδες μου για να σταθεις αλληλεγγυος μου (αν το κανεις θα εισαι η ευχαριστη εκπληξη μου!). μεχρι τοτε δεν κανω και τπτ αλλο. τρωω γαμισακι και ακουω το αλλο που προτεινει αυτος που θεωρεις οτι τον βαζω απεναντι μου.

ραζμπιρας λι γκοσποντινε? :wave2:

vaska
26/11/2014, 13:01
1. αι γαμησου ρε που θα με πεις χιπστερα! παπαρα!:moutza:

2. με Ζμπρωχνει στο απολυτο αλλα δεν σε ειδα καπου να διαφωνεις οπως αλλωστε επεσημανες.

3. ειδαμε και οταν επικρατουσε το 2+2=4 ποσο παραπανω πηγαμε! γι' αυτο οι προοπτικες της συμφορας μας εχουνε στειλει στο διαλο σαν κυνηγημενους. οχι φιλε λυπαμαι. τον μεσο ορο τον ειδαμε. τωρα που το πραμα αγριευει παμε σε απολυτες καταστασεις και ο καθενας διαλεγει σε πιο τραινο θα ανεβει.

4. δεν βαζω ''απεναντι'' οποιον διαφωνει με μενα. αλλα ειμαι ετοιμος να τον εχω απεναντι μου αν και οποτε οι συνθηκες δημιουργησουν αναλογες καταστασεις. και για να σου δωσω ενα παραδειγμα, δεν τις παιζω με οποιον φοραει πηλικιο η στολη, ουτε δεν μιλαω σε σενα που αποφασισες με τον τροπο σου να στηριξεις ενα συστημα (ας μην μπουμε σε ορισμους) αντιθετο απο τις δικες μου ιδεες. ΑΛΛΑ ξερω οτι ο ενστολος στην κρισιμη ωρα θα ειναι απεναντι μου κατα πασα πιθανοτητα (αν δεν ειναι εγω πρωτος θα παραδεχθω οτι ειναι διπλα ηρωας!) και οσο για εσενα που αποφασισες να στηριξεις το συστημα που ειναι εξω απο τις ιδεες μου απλα δεν θα στηριξω τις ελπιδες μου για να σταθεις αλληλεγγυος μου (αν το κανεις θα εισαι η ευχαριστη εκπληξη μου!). μεχρι τοτε δεν κανω και τπτ αλλο. τρωω γαμισακι και ακουω το αλλο που προτεινει αυτος που θεωρεις οτι τον βαζω απεναντι μου.

ραζμπιρας λι γκοσποντινε? :wave2:

κουβάρι έγινα από το μπέρδεμα ρπστμ. Το μόνο που τελικά κατάλαβα αν κατάλαβα καλά είναι ότι δεν πρέπει να ξαναψηφίσω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
:p

sniper
26/11/2014, 13:27
κουβάρι έγινα από το μπέρδεμα ρπστμ. Το μόνο που τελικά κατάλαβα αν κατάλαβα καλά είναι ότι δεν πρέπει να ξαναψηφίσω ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
:p

Φιλοκαλούμεν τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας...

Μη αγχώνεσαι..

gcrook
26/11/2014, 13:37
Πυροσβεστικο (γενικοτερα) σε βρισκω ggs.Δε βαριεσαι, ο καθ'ενας εχει τα χουγια του. :D
Το οτι η αστυνομια γενικοτερα τηρει και εφαρμοζει το συνταγμα και τους νομους ειναι μια πολυ ομορφη και πειστικη αφηγηση,και εμενα με κανει να χυνω (δακρυα) σαν κλασσικος αστος που ειμαι μιας και μεγαλωσα σε μια πανεμορφη αστικη δημοκρατια οπως και εσυ.
Το μεγαλο προβλημα αυτης της αφηγησης ειναι οτι δουλευει μονο, και μαλιστα κουτσα στραβα,οταν δεν υπαρχει γενικοτερα μεγαλη δυσαρεσκεια απο την πλειοψηφια των αστων (απο εμας δηλαδη) .

Διοτι οπως ειναι και ολοφανερο πλεον, το τι ακριβως συνταγμα και νομους υπερασπιζεται η αστυνομια εχει να κανει με την γενικοτερη χροια των αποφασεων και της ατζεντας της εκαστοτε πολιτικης εξουσιας.

Κλασσικα οι μπατσοι συμπεριφερονται σαν τους δικαστες σε αυτο τον τομεα (σε σοι δικαστικων και με ολιγη απο μπατσους μεγαλωσα και ξερω τις φαντασιωσεις τους,τοσο τραβεστιλικι με εχει στιγματισει ρπμ ). :D
Ολοι αθωοι,και χωρις καμια απολυτως προσωπικη ευθυνη για τιποτα,ουτε καν για την αποφαση τους να ενταχθουν σε ενα σωμα,το οποιο παει οπου φυσαει ο ανεμος,και αν ο ανεμος μου σκαει εμενα στην μαπα με φορα και μου την κανει εμπριμε κυριολεκτικα,
ακουω και το αμιμητο "εσυ τους ψηφισες" .

Δεν λεω οτι με το να αγωνιζεται καποιος μπορει να αλλαξει τα πραγματα, και δεν πρεπει να σκεφτεται και ετσι στην τελικη.
Αλλα αν δεν αναλαβει ο καθ'ενας την προσωπικη του ευθυνη τοτε θα φτασουμε στο σημειο να λεμε και να τα πιστευουμε κιολας οτι οι φαρμακοποιοι ειναι ξεπεσμενοι Ρομπεν των Δασων,οι δικαστικοι αδικημενοι τιμιοι αγωνιστες και υποστηρικτες των συμφεροντων του λαου,οι μπατσοι σακοι του μποξ και τιμια λαικα παιδια,κοκ.
Δεν μπορω να βρω αθωους,ουτε καν εγω δεν νιωθω τετοιος,αλλα δεν μπορω πλεον να κρινω τους ανθρωπους εκτος της γενικοτερης εικονας.

MG-KTiNoS
26/11/2014, 14:17
Το οτι η αστυνομια γενικοτερα τηρει και εφαρμοζει το συνταγμα και τους νομους ειναι μια πολυ ομορφη και πειστικη αφηγηση,και εμενα με κανει να χυνω (δακρυα) σαν κλασσικος αστος που ειμαι μιας και μεγαλωσα σε μια πανεμορφη αστικη δημοκρατια οπως και εσυ.

Για αστό πάντως δεν σε κόβω....
Μικροαστό, μπορεί.
Αλλά για να υπάρχουν όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει και καπιταλισμός
που στην Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ.
Άρα?
Ρίξε καμιά επανάληψη στους Μαρξιστολόγους γιατί κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά.
-το Μαρξ άστονα γιατί θα τα βρεις μαστούνια-

menelaos46
26/11/2014, 14:20
Μικροαστό, μπορεί.
Άρα?

Καπιταλισμό έχουμε στην Ελλάδα.... :wave2:

gcrook
26/11/2014, 14:25
Μικροαστό, μπορεί.
Άρα?

Προφανως και ειμαι μικροαστος και σαν κλασσικος μικροαστος αμορφωτος δεν εχω πιασει μαρξ.
Μεχρι προτινος νομιζα μαλιστα οτι μαρξ ειναι η σταση λεωφορειου κοντα στην πλατεια της αγιας ειρηνης.
Αν θες μου τον εξηγεις κιολας,βαλε και εσυ ενα χερακι που τα ξερεις φανταζομαι λογω τριβης.

MG-KTiNoS
26/11/2014, 14:26

Ο καπιταλισμός είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής... μπλα μπλα

Έχουμε στην Ελλάδα μέσα παραγωγής?
Παράγουμε βιομηχανικά τίποτα και δεν το πήρα χαμπάρι...????

Να σου ανταποδώσω λοιπόν τις χαιρετούρες....

327567

Billymuse
26/11/2014, 14:26

Έχει δίκιο ο Νίκος πιο πάνω δν έχουμε καπιταλισμό, απλα στην Ελλάδα το λέμε κεφαλαιοκρατία

menelaos46
26/11/2014, 14:31
Ο καπιταλισμός είναι ένα κοινωνικό και οικονομικό σύστημα όπου η ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής... μπλα μπλα

327567

Δεν έχουμε παραγωγή και βιομηχανία αλλά το εμπόριο κλπ ελέγχονται από κεφάλαιο με σκοπό το κέρδος = καπιταλισμός....
Αλλά να το δεχτώ κεφαλαιοκρατία... δεν έχει και μεγάλη ουσιαστική διαφορά!

TROOPER
26/11/2014, 14:31

327567

και που να φανταζονταν ρε νικο ο καρολακος οταν εγραφε αυτα που εγραφε το πως θα εχει μεταλαχθει το καπιταλιστικο συστημα κοντα 2 αιωνες μετα?

MG-KTiNoS
26/11/2014, 14:33
Προφανως και ειμαι μικροαστος και σαν κλασσικος μικροαστος αμορφωτος δεν εχω πιασει μαρξ.
Μεχρι προτινος νομιζα μαλιστα οτι μαρξ ειναι η σταση λεωφορειου κοντα στην πλατεια της αγιας ειρηνης.
Αν θες μου τον εξηγεις κιολας,βαλε και εσυ ενα χερακι που τα ξερεις φανταζομαι λογω τριβης.

Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο
Φειδίου 14-16 Αθήνα πίσω από Τιτάνια-Ρεξ τηλ. 210 5247584 email: marxistiko@yahoo.gr.

Αυτοί θα έχουν την υπομονή να σου τα πουν πιο καλά.
Εγώ .... δεν ασχολούμαι με τυπάκια σαν κι εσένα.

Pan (dvs)
26/11/2014, 14:34
μαλιστα...οποτε θα εξισωσουμε τωρα και τους αγωνες των εργατων για 8ωρο, ασφαλιση και βασικο μισθο τετοιο που να σου επιτρεπει να ζεις, με τον αγωνα ορισμενων επιχειρηματιων (γιατι μη γελιεστε, ο φασισμος σαν πολιτικη κατευθυνση δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα οπλο στα χερια των οικονομικα ανωτερων και ανωτατων ταξεων αν διαβασετε λιγο θα μπορεσετε να το διακρινετε) για περισσοτερα κερδη πατωντας στο κεφαλι αυτους που ουσιαστικα παραγουν τον πλουτο τους!

να σε παω κι ενα βημα παραπερα. στις απεργιες που λες οτι βρεθηκες κοντα, και υποστηριζεις οτι τις αποφασιζε μια μικρη μειοψηφια εργαζομενων με μονο σκοπο τα δικα της συμφεροντα, η μεγαλη πλειοψηφια των εργαζομενων που ηταν οταν αυτοι οι λιγοι περνανε την αποφαση για απεργια? πηγανε να ψηφισουνε? πηγανε να πουνε την αποψη τους? βρεθηκανε στις συλλογικες διαδικασιες του κλαδου τους και ετσιθελικα η μικρη μειοψηφια αποφασισε? η μηπως η μεγαλη πλειοψηφια λειτουργησε με την λογικη ''το φαι σου, την τιβι σου και αι γαμησου'' και τελικα βρεθηκανε οι λιγοι που πηρανε μερος στις αποφασεις να επιβαλουνε την αποφαση που πηρανε? δλδ η μεγαλη πλειοψηφια χωρις να ειναι πουθενα θελει και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο.

ουπς! κοιτα τι εγινε! πηγες να χρησιμοποιησεις το επιχειρημα μου για την φασιστικη πλειοψηφια και το δικιο της μικρης μειοψηφιας στην γερμανια του '33, προσπαθωντας να μου πεις οτι η μειοψηφια ειχε δικιο. τελικα ηρθες στα λογια μου. η πλειοψηφια ανεχτηκε αν δεν στηριξε τον φασισμο τοτε, και η πλειοψηφια ανεχεται με την αδρανια της το να εχουνε φτασει ενα τσουρμο μουνοπανα με εναν στρατο απο πισω που τους φυλαει να εξαθλιωνουνε εμας, ενω ηδη εχουνε εξαθλιωσει τοσους και τοσους ανθρωπους σε αλλα μερη αυτου του γαμημενου πλανητη!

ουτε λιγο ουτε πολυ ολα τα δικαιωματα που κερδισανε οι εργαζομενοι κατα την ιστορια της ανθρωποτητας βαφτηκανε με αιμα. και εδω και αλλου. και απο τις 2 πλευρες.

και σε τελευταια αναλυση ποιος ο λογος να μην κανει καποιος απεργια? στο κατω-κατω, ακομα και αν ο αγωνας των συσπειρωμενων εργατων φτασει σε ηττα, αυτοι οι ανθρωποι θα μεινουν για παντα ηρωες στη μνημη μας, χωρια που θα εχει μεινει μια τρομερη παρακαταθηκη που λεγεται συντροφικοτητα, αλληλεγγυη, συνσπειρωση και θα φωτιζεις με τον τροπο σου τους επομενους αγωνες, των παιδιων σου και των εγγονων σου.
αρα αποφασιζοντας να σπασει καποιος την απεργια, διαλεγει στρατοπεδο. ειναι με τους απεναντι. ε σορυ...με τους απεναντι που αποφασισανε να με πολεμανε, λουλουδια δεν ανταλασω.

Μου βαζεις πολλα και βαριεμαι το γραψιμο,αλλα θα το παλεψω.

Το πρωτο σκελος σχετικα με την εξισωση εργατων και αφεντικων,να πω την αληθεια δεν το καταλαβα και αν δεν κανω λαθος δεν το υποστηριξα.

Στο Βου.
Ετυχε να βρεθω με παρεα 4-5 συνδικαλιστων ,οι οποιοι αποφασισανε στα τσιπουρα ,ποτε και πως θα γινει η "απεργια".Αναφεροτανε στους υπολοιπους ,που θα τους ακολουθουσανε,με εντελως απαξιωτικο τροπο.Δεν αναφερθηκε ουτε μια φορα οτι θα ρωτουσανε τη γνωμη των υπολοιπων.Αποφασισανε,διαταξανε και η ιστορια εγινε οπως τη σχεδιασανε.Και δεν μιλαμε για τυχαια κινητοποιηση,εκοψε την Ελλαδα στα δυο για αρκετες μερες.Η παρουσια μου,δεν τους ενοχλησε καθολου.Τις αμεσως επομενες μερες που τους εβλεπα στην τηλεοραση να μιλανε και να υποστηριζουνε διαφορα ,τους αποσιχαθηκα.

Την Γερμανια την εφερα σαν παραδειγμα μονο στο οτι ,αυτο που υποστηριζει η πλειοψηφια,δεν ειναι απαραιτητα και σωστο.Τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο.Οσο γι αυτο που λες για το πως αποκτησαν ποιοι και τι,δεν διαφωνουμε.Αν θελεις να κερδισεις κατι,πρεπει να σηκωθεις απο τον καναπε και να το διεκδικησεις.

Οσο για το τελευταιο μονο στο τελος ειναι η διαφοροποιηση μου.Δεν θεωρω οτι ντε και καλα ο απεργοσπαστης ειναι με τους απεναντι,μπορει και να ειναι μπορει και οχι.Μπορει να εχει τις φοβιες του.Ισως να φοβαται την απολυση,ισως να ετοιμαζονται νατου βγαλουνε το σπιτι στο σφυρι,η ακομη και να μην εχει για το γαλα του παιδιου του την απομενη.Δεν ειναι ολοι ηρωες ουτε τοσο δυνατοι η τοσο σκεπτομενοι.Συνεχιζω να μην θελω να τους ανοιξω τα κεφαλια.Εξαιρουνται οι ρουφιανοι και οι λιποι παρατρεχαμενοι.

Παρακληση.Οχι αλλο σεντονι.Δεν γινονται τετοιου επιπεδου συζητησεις μεσα απο φορουμ.

Αν θες να το υπεραναλησουμε ,παρε τη μηχανη σου και ελα για τσιπουρα.:beer:

MG-KTiNoS
26/11/2014, 14:39
Δεν έχουμε παραγωγή και βιομηχανία αλλά το εμπόριο κλπ ελέγχονται από κεφάλαιο με σκοπό το κέρδος = καπιταλισμός....
Αλλά να το δεχτώ κεφαλαιοκρατία... δεν έχει και μεγάλη ουσιαστική διαφορά!

Ποιό κέρδος ρε menelaos46
Παράγει η Ελλάδα κάποιο κέρδος?
Κάποια υπεραξία έστω...?
Κρατικοδίαιτα λαμόγια είναι όλα

gcrook
26/11/2014, 14:41
Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο
Φειδίου 14-16 Αθήνα πίσω από Τιτάνια-Ρεξ τηλ. 210 5247584 email: marxistiko@yahoo.gr.

Αυτοί θα έχουν την υπομονή να σου τα πουν πιο καλά.
Εγώ .... δεν ασχολούμαι με τυπάκια σαν κι εσένα.

Εγινε σε μερσω και συγνωμη.
Επειδη δεν πολυδιαβαζω βιβλια, απορροια του μικροαστισμου μου,εχεις να μου προτεινεις και καποιο ιντερνετικο μαρξιστικο μπλογκ; (αλλα να μην το παρακολουθει η ασφαλεια μην βρουμε και κανα μπελα)
Κατα προτιμηση καποιου που να τα λεει ομορφα και κατανοητα να παιρνω χαμπαρι.
Αν εχει και τουιτερ ακομα καλυτερα,καμια φορα με κουραζουν τα μεγαλα κειμενα.

Pan (dvs)
26/11/2014, 14:41

327567

Συμφωνω απολυτα Νικο.
Ο καπιταλισμος με την παραγωγη πανε χερακι χερακι.Εδω εχουμε τον ελληνικο παρασιτικο καπιταλισμο ο οποιος θεωρει παραγωγικη διαδικασια ,την διανομη των δανεικων ,τα οποια παιρνουνε υποθηκευοντας τον δικο μας κ@λο.

TROOPER
26/11/2014, 14:43
Ποιό κέρδος ρε menelaos46
Παράγει η Ελλάδα κάποιο κέρδος?
Κάποια υπεραξία έστω...?
Κρατικοδίαιτα λαμόγια είναι όλα

λουμπα! προσεχε! μπομπολες, γιανακοπουλοι, πατερες, κοκκαληδες, ρεστηδες και αλλοι ποσοι επιχειρηματιες και εφοπλιστες με εδρα απο νησια γκαλαπαγκος μεχρι λοντον και νιου γιορκ μονο κρατικοδιαιτοι δεν ειναι.

MG-KTiNoS
26/11/2014, 14:51
λουμπα! προσεχε! μπομπολες, γιανακοπουλοι, πατερες, κοκκαληδες, ρεστηδες και αλλοι ποσοι επιχειρηματιες και εφοπλιστες με εδρα απο νησια γκαλαπαγκος μεχρι λοντον και νιου γιορκ μονο κρατικοδιαιτοι δεν ειναι.

Επέτρεψε μου να σου πω πως ΑΝ υπήρχε σοβάρο κράτος ΟΛΟΙ αυτοί που λες θα ήταν σήμερα άνεργοι.
Δεν είναι τυχαίο πως όλοι όσοι έχουν προσπαθήσει να δουλέψουν στο εξωτερικό έχουν πάρει τα μπιπππ....
Οκ ΑΛβανίες μακεδονίες και λοιπές δημοκρατίες της πουτσας εξαιρούνται.
Έχουνε φάει ΜΟΠ, πακέτα Ντε Λορ, ΕΣΠΑ, βέσπα...
ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ
:a018:

υγ
και μην σου πω πόσα ΔΕΝ έχουν πληρώσει...
:sick:

TROOPER
26/11/2014, 14:54
Μου βαζεις πολλα και βαριεμαι το γραψιμο,αλλα θα το παλεψω.

Το πρωτο σκελος σχετικα με την εξισωση εργατων και αφεντικων,να πω την αληθεια δεν το καταλαβα και αν δεν κανω λαθος δεν το υποστηριξα.

Στο Βου.
Ετυχε να βρεθω με παρεα 4-5 συνδικαλιστων ,οι οποιοι αποφασισανε στα τσιπουρα ,ποτε και πως θα γινει η "απεργια".Αναφεροτανε στους υπολοιπους ,που θα τους ακολουθουσανε,με εντελως απαξιωτικο τροπο.Δεν αναφερθηκε ουτε μια φορα οτι θα ρωτουσανε τη γνωμη των υπολοιπων.Αποφασισανε,διαταξανε και η ιστορια εγινε οπως τη σχεδιασανε.Και δεν μιλαμε για τυχαια κινητοποιηση,εκοψε την Ελλαδα στα δυο για αρκετες μερες.Η παρουσια μου,δεν τους ενοχλησε καθολου.Τις αμεσως επομενες μερες που τους εβλεπα στην τηλεοραση να μιλανε και να υποστηριζουνε διαφορα ,τους αποσιχαθηκα.

Την Γερμανια την εφερα σαν παραδειγμα μονο στο οτι ,αυτο που υποστηριζει η πλειοψηφια,δεν ειναι απαραιτητα και σωστο.Τιποτε περισσοτερο,τιποτε λιγοτερο.Οσο γι αυτο που λες για το πως αποκτησαν ποιοι και τι,δεν διαφωνουμε.Αν θελεις να κερδισεις κατι,πρεπει να σηκωθεις απο τον καναπε και να το διεκδικησεις.

Οσο για το τελευταιο μονο στο τελος ειναι η διαφοροποιηση μου.Δεν θεωρω οτι ντε και καλα ο απεργοσπαστης ειναι με τους απεναντι,μπορει και να ειναι μπορει και οχι.Μπορει να εχει τις φοβιες του.Ισως να φοβαται την απολυση,ισως να ετοιμαζονται νατου βγαλουνε το σπιτι στο σφυρι,η ακομη και να μην εχει για το γαλα του παιδιου του την απομενη.Δεν ειναι ολοι ηρωες ουτε τοσο δυνατοι η τοσο σκεπτομενοι.Συνεχιζω να μην θελω να τους ανοιξω τα κεφαλια.Εξαιρουνται οι ρουφιανοι και οι λιποι παρατρεχαμενοι.

Παρακληση.Οχι αλλο σεντονι.Δεν γινονται τετοιου επιπεδου συζητησεις μεσα απο φορουμ.

Αν θες να το υπεραναλησουμε ,παρε τη μηχανη σου και ελα για τσιπουρα.:beer:

ευχαριστω για την προσκληση αλλα αδυνατω να παρω μηχανη και να ανεβω για διαφορους λογους.

στο θεμα μας. προφανως και δεν το εξισωνεις ηθελημενα αλλα αν δεις τι εγραψες θα δεις οτι ευκολα πεφτεις σε μια τετοια παγιδα.

στο βου περι της απεργιας...4-5 λερες/εργατοπατερες πηρανε μια αποφαση. αυτους καποιοι τους ακολουθησανε οπως ειπες. αρα τα χοχολια που περιμενουνε τους ''αρχηγους'' για να τους ριξουνε ενα κοκκαλο να γλυφουνε ειναι προφανως πολλοι. οι υπολοιποι τι κανανε? που ητανε? πως διεκδηκησανε τα δικα τους δικια? @@ φιλε. ειμαστε μεσα στα βρωμονερα και δεν θελουμε να παραδεχτουμε οτι ειμαστε κουραδες ολοι!

φοβουνται την απολυση, θα του παρουνε το σπιτι, δεν θα πιει το παιδι γαλα την επομενη, δεν ειναι ολοι ηρωες...λες και οι αλλοι που πανε για απεργια αγρια βγηκανε απο το πραμα των μαναδων τους φορωντας μπερτες με σφυροδρεπανα πανω, η λες και αυτοι δεν κινδυνευουνε να χασουνε σπιτια, ελευθεριες, ζωες.
αλλα το καλο κρατος εχει προβλεψει και για αυτα τα ανθρωπακια του θεου! παρανομες και καταχρηστικες οι απεργιες, επιταξεις απεργων, ξυλο στον δρομο απο τους πραιτωριανους, μαχαιρωματα απο τους φασιστες, βομβες απο παρακρατικους, τα παντα για την ελευθερια στη εργασια! αλλωστε arbait macht frei!

αφιερωμενο: https://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

TROOPER
26/11/2014, 14:56
Επέτρεψε μου να σου πω πως ΑΝ υπήρχε σοβάρο κράτος........

επετρεψε μου να σου πω πως ΑΥΤΟΙ (μαζι με τους συναδελφους τους του εξωτερικου) καθοριζουν την σοβαροτητα των κρατων ΤΟΥΣ.

alres
26/11/2014, 14:58

327567

Δίχως να μακρυγορήσω, διαφωνώ φίλε μου.

Μέσα παραγωγής είναι οτιδήποτε και όχι μόνο ατέλειωτες εγκαταστάσεις βιομηχανιών με μέταλλα, καπνούς, φωτιές κλπ
Το μέσο παραγωγής μπορεί να είναι ένα μικρό λογιστικό γραφείο, μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ψαραδικο, ένα φαστφουντάδικο, ένας δημόσιος οργανισμός μέχρι μια πολυεθνική. Το κρίσιμο είναι κάθε φορά ποια είναι η απαιτούμενη εργασία που παράγει την υπεραξία και σε ποιον καταλήγει αυτή (μαζί με κάποια άλλα ζητηματάκια).

Συνεπώς στο ελλάντα, μια χαρά καπιταλισμό έχουμε.
Αυτό που μάλλον μας χαλάει είναι ότι δεν είναι δυτικοποιημένος στο βαθμό που θα θέλαμε, δηλαδή στερείται προκλητικά μιας τυπικής διανομής του πλούτου που παράγεται και αυτός καταλήγει σε 1-2% του πληθυσμού,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κερδίζουν και πολλοί ενδιάμεσοι μέχρι αυτή την ελιτ εις βάρος των δημιουργών αυτού του πλούτου.

Billymuse
26/11/2014, 15:01
Ενα βιντεάκι αφιερωμένο σε όσους αδυνατούν να κατανοήσουν τον καπιταλισμό (https://www.youtube.com/watch?v=tFG_5PBl2K8)
και το πως λειτουργεί

Εντιτ: Πόσο όμορφη θαναι η κατάληξη και στη πραγματικότητα (λέμε τωρα..)

MG-KTiNoS
26/11/2014, 15:06
Τέσπα τώρα εμείς τελούμε υπό κατοχή όποτε τι να κουβεντιάζουμε τώρα.

:(

Pan (dvs)
26/11/2014, 16:39
ευχαριστω για την προσκληση αλλα αδυνατω να παρω μηχανη και να ανεβω για διαφορους λογους.

στο θεμα μας. προφανως και δεν το εξισωνεις ηθελημενα αλλα αν δεις τι εγραψες θα δεις οτι ευκολα πεφτεις σε μια τετοια παγιδα.

στο βου περι της απεργιας...4-5 λερες/εργατοπατερες πηρανε μια αποφαση. αυτους καποιοι τους ακολουθησανε οπως ειπες. αρα τα χοχολια που περιμενουνε τους ''αρχηγους'' για να τους ριξουνε ενα κοκκαλο να γλυφουνε ειναι προφανως πολλοι. οι υπολοιποι τι κανανε? ..........

Οι υπολοιποι περιμενανε να ερθουνε εκλογες για να βαλει η κλικα τα παιδια τους στο δημοσιο.
Τελος παντων ο καθενας τα βλεπει απο διαφορετικη σκοπια.:beer:

tai
26/11/2014, 17:40
Εαν θέλουμε να συνοψίσουμε το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας θα έλεγα οτι το καίριο είναι η ελλειψη δικαιοσύνης.
Εαν λειτουργούσε με δικαιοσύνη, θα είχαν λυθεί τα 3/4 των προβλημάτων της

μετά θα μιλάγαμε για το πως η Ελλάδα πέρασε απο την φεουδαρχία στον νεοφιλελευθερισμό χωρίς να περάσει απο την βιομηχανική επανάσταση και να γνωρίσει των αγνο καπιταλισμό της μπουρζουαζιας.
Ο κεφαλαιοκρατισμος ειναι ουσιαστικά η μετεξέλιξη του φέουδου σε αφεντικού με κρατική ενίσχυση.

H.A.Balafoutre
26/11/2014, 17:54
Εαν θέλουμε να συνοψίσουμε το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας θα έλεγα οτι το καίριο είναι η ελλειψη δικαιοσύνης.

Ακριβώς αυτό! Κι όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ο καθένας που έχει μια θέση εξουσίας, μπορεί να την επιβάλει σε όποιον μπορεί.

tai
26/11/2014, 17:57
η πλάκα ειναι οτι οι Ελληνες θέλουν ενα κομμουνιστικό κράτος που να τους παρέχει τα πάντα, αλλα αυτοί να είναι εν δυνάμει κεφαλαιοκράτες.

Pan (dvs)
26/11/2014, 18:03
Απο τη δικαιοσυνη ξεκιναν ολα.Οσο αυτη κοιμαται τον υπνο του δικαιου,με το αζημειωτο πολλες φορες,οι αλλοι αλωνιζουνε.

teo_g7
26/11/2014, 21:52
Quiz
Κανεναν
Έναν
Τρεις

Μήπως μπορειτε να με βοηθησετε γιατί κάλω απο μακριά;;;

Υγ.Αν κερδίσω θέλω τον ατμομαγειρα!

gcrook
27/11/2014, 03:25

Οι δικαστικοι και η εκτελεστικη εξουσια γενικοτερα πανε οπου φυσαει ο ανεμος,και επειδη συνηθως η κυβερνηση ειναι αυτη που τους διοριζει (η τους βγαζει με το ζορι στην συνταξη η τους παραγκωνιζει γενικοτερα)
το προβλημα ειναι η πολιτικη εξουσια.
Αν υπηρχε και μια νεα πολιτικη προταση που να υποσχεται πραγματα εκτος του φιλελευθερου δογματος, τοτε οι δικαστικοι θα ετρεχαν με τα μπουνια να την εστερνιστουν.
Ακομα και αν θα επρεπε να παιρνουν ολοι τους ιδιους μισθους, πχ με το ποπολο.:D

Αλλα επειδη στο δικο μας προσδοκιμο δεν προκειται,μην κραταμε μεγαλο καλαθι.Αλλωστε οπως διαβασα καπου και το κρατησα,οι ανθρωποι που θα μιλησουν για αυτο τον νεο κοσμο,μαλλον δεν εχουν γεννηθει ακομα. :D

Ξερω ειναι λιγο πιο απαισιοδοξο αυτο που λεω,δυστυχως μεσα στο δικο μας προσδοκιμο εχει να πεσει πολυ πουτσα,ειδικα για οποιους ανηκουν στον πατο της πυραμιδας.

Υ.Γ Το δικο μου προσδοκιμο ειναι λιγο μεγαλυτερο απο του ται και προφανως τον ζηλευω.:p

stam2
27/11/2014, 08:16
Οι δικαστικοι και η εκτελεστικη εξουσια γενικοτερα πανε οπου φυσαει ο ανεμος,και επειδη συνηθως η κυβερνηση ειναι αυτη που τους διοριζει (η τους βγαζει με το ζορι στην συνταξη η τους παραγκωνιζει γενικοτερα)
το προβλημα ειναι η πολιτικη εξουσια.

Άρθρα 87,88,89 του Συντάγματος οι Δικαστές διορίζονται με Π.Δ. και η θέση τους είναι ισόβια. ΔΕΝ μετατίθενται, και ο διορισμός τους ελέγχεται και επιλέγονται από ειδικό συμβούλιο Δικαστικών. Με λίγα λόγια οι Δικαστικοί είναι ανεξάρτητοι και ελέγχονται μόνο από Δικαστικούς.

Είναι από το νόμο κυρίαρχοι στο χώρο τους και στο πεδίο τους και γι' αυτό ακριβώς θα έπρεπε να είναι ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ, ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΙ.
Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Από κει και πέρα εμείς ασχολούμαστε ακόμα με τα λίγα ή πολλά χοιρινά στις πράσσινες φόρμες...

Στο διάολο η πολιτική εξουσία. Από τον Πλάτωνα μέχρι και τον Μοντεσκιέ, ο άνθρωπος είχε όλο τον απαραίτητο χρόνο να φιλοσοφήσει και να βρεί ένα σύστημα, βασισμένο σε διάκριση των εξουσιών το οποίο να μπορεί να αυτοελέγχεται και να αυτοδιορθώνεται.
Τα συστήματα εξελίσσονται, διαμορφώνονται, τελειοποιούνται... Ο άνθρωπος παραμένει ατελής...

Προσωπικά πιστεύω ότι το καρκίνωμα της Δικαστικής εξουσίας έχει σκοπίμως εδώ και δεκαετίες μείνει στο σκοτάδι, στο παρασκήνιο, κι λόγω αυτού του καρκινώματος η πολιτεία αδυνατεί να αυτορρυθμιστεί και να αυτοελεγχθεί. Η ατιμωρησία για την οποία μιλάνε όλοι στα καφενεία λες και είναι κανένας μυθικός ήρωας του εχθρού, ΕΙΝΑΙ ο λόγος που γίνεται και όλη αυτή η συζήτηση εδώ και 37 σελίδες...

gcrook
27/11/2014, 08:41
Άρθρα 87,88,89 του Συντάγματος οι Δικαστές διορίζονται με Π.Δ. και η θέση τους είναι ισόβια. ΔΕΝ μετατίθενται, και ο διορισμός τους ελέγχεται και επιλέγονται από ειδικό συμβούλιο Δικαστικών. Με λίγα λόγια οι Δικαστικοί είναι ανεξάρτητοι και ελέγχονται μόνο από Δικαστικούς.

Δεν λεμε κατι διαφορετικο. :D

spyrakos35
27/11/2014, 10:20
Το καρκινωμα ειναι το διποδο

Οπως και αν το δεις

menelaos46
27/11/2014, 10:47
Η δικαστική εξουσία δεν είναι ανεξάρτητη όπως και η αστυνομικές αρχές...

sniper
27/11/2014, 12:12
Η δικαστική εξουσία δεν είναι ανεξάρτητη όπως θα έπρεπε και ορίζει το σύνταγμα όπως και η αστυνομικές αρχές και οι υπόλοιπες δημόσιες υπηρεσίες ...

Τώρα είναι καλύτερα.

TROOPER
28/11/2014, 13:03
Μη αγχώνεσαι..

αγαπαμε το ωραιο με λιτοτητα και φιλοσοφουμε χωρις να γινομαστε μαλθακοι.

η ενασχοληση με τη φιλοσοφια δε μας κανει θεωρητικους ανθρωπους και δεν μας απομακρυνει απο την πρακτικη δραση, λεει ο θουκυδιδης δια στοματος περικλη.

παρτον στο στομα τωρα :lol::lol:

tai
28/11/2014, 15:02

η ενασχοληση με τη φιλοσοφια δε μας κανει θεωρητικους ανθρωπους και δεν μας απομακρυνει απο την πρακτικη δραση, λεει ο θουκυδιδης δια στοματος περικλη.

ΩΩΩΩ! Ποτε δεν περίμενα να του την έβγαινες με Θουκυδίδη. Να δείτε που αυτός ήτανε συνδρομητής του Δαυλού :p

Cpt. Haddock
28/11/2014, 15:22
κρυφοεθνικιστης ειναι :smokin:

bulmont
28/11/2014, 17:53
ΩΩΩΩ! Ποτε δεν περίμενα να του την έβγαινες με Θουκυδίδη. Να δείτε που αυτός ήτανε συνδρομητής του Δαυλού :p

Ασε που μικρός μπορεί να διάβαζε την ''Ζωή του παιδιού'' ή το ''προς την νίκη''...............................

:bawl:

Specialized
28/11/2014, 18:39
http://unfollow.com.gr/web-only/15437-elasxa-2/

Η απάντηση της σχολής αστυνομικών στις κατηγορίες περί φασισμού. Αποστομωτική όπως πάντα.......δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό....η ζαρντινιέρα έκανε δηλώσεις, όχι οι δόκιμοι, τρελή η καθηγήτρια.

menelaos46
28/11/2014, 20:13
http://unfollow.com.gr/web-only/15437-elasxa-2/

Η απάντηση της σχολής αστυνομικών στις κατηγορίες περί φασισμού. Αποστομωτική όπως πάντα.......δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό....η ζαρντινιέρα έκανε δηλώσεις, όχι οι δόκιμοι, τρελή η καθηγήτρια.

Οι ΟΥΚΑΔΕΣ αλήθεια τι σχέση έχουν????

o_gavros
28/11/2014, 21:12

Επειδή οι προηγούμενες σου απαντήσεις δεν προδίδουν άνθρωπο κουτό, εμένα αυτού του τύπου οι "αφελείς" ερωτήσεις με οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα.
Σας τον μαθαίνουν άψογα το ρόλο.

Μην αναρωτιέστε μετά "γιατί;".

tai
28/11/2014, 23:41
για να μην έχεις την δικαιολογία του <δεν το κατάλαβα>
σχετίζονται ωσάν παραδειγμα, διότι αποδεικνύει με βεβαιότητα, πως ακόμα κι όταν τα φρονήματα αυτά οδηγηθούν σε πράξεις, το Σώμα θα τους καλύψει.

και υπάρχουν αυτά πριν τους ΟΥΚαδες
<Αν λοιπόν δεν τιμωρείται η πράξη, αλλά αντίθετα φτάνει να επιβραβεύεται δια της συγκάλυψης από τους μηχανισμούς της αστυνομίας και να νομιμοποιείται κάθε φορά που –σπάνια είναι η αλήθεια– φτάνει κάποια υπόθεση στη δικαιοσύνη, πώς να περιμένει κανείς ότι θα θορυβηθεί η Αστυνομία και η πολιτική της ηγεσία από την εκδήλωση αντιδημοκρατικών φρονημάτων εντός της Σχολής Αξιωματικών<
<Για την Ελληνική Αστυνομία, η έννοια της λογοδοσίας στην κοινωνία είναι κενό γράμμα>
<Η συγκάλυψη κάθε περιστατικού όπου αστυνομικός καταγγέλλεται για ανάρμοστη συμπεριφορά είναι αποδεδειγμένα η πάγια τακτική της Ελληνικής Αστυνομίας και της εκάστοτε πολιτικής της ηγεσίας μέχρι σήμερα>

απο όλα αυτα, εσύ σαν σχολιο τους ΟΥΚάδες επέλεξες? :rolleyes:

dimmie_72
29/11/2014, 00:39

η ενασχοληση με τη φιλοσοφια δε μας κανει θεωρητικους ανθρωπους και δεν μας απομακρυνει απο την πρακτικη δραση, λεει ο θουκιδιδης δια στοματος περικλη.

Δεν το συζητώ! Ολημερίς σκάψιμο στα ορυχεία, όλοι τους!

menelaos46
29/11/2014, 08:31
Επειδή οι προηγούμενες σου απαντήσεις δεν προδίδουν άνθρωπο κουτό, εμένα αυτού του τύπου οι "αφελείς" ερωτήσεις με οδηγούν σε ένα και μόνο συμπέρασμα.
Σας τον μαθαίνουν άψογα το ρόλο.

Μην αναρωτιέστε μετά "γιατί;".

Ναι σαφώς και λειτουργώ βάση σχεδίου... είμαι πράκτορας.... :bawl:
Είναι ειρωνικό το σχόλιό μου και αυτό που θέλω να πω είναι ότι ως παράδειγμα το συγκεκριμένο είναι εντελώς άτοπο.

menelaos46
29/11/2014, 08:33
για να μην έχεις την δικαιολογία του <δεν το κατάλαβα>
σχετίζονται ωσάν παραδειγμα, διότι αποδεικνύει με βεβαιότητα, πως ακόμα κι όταν τα φρονήματα αυτά οδηγηθούν σε πράξεις, το Σώμα θα τους καλύψει.

και υπάρχουν αυτά πριν τους ΟΥΚαδες
<Αν λοιπόν δεν τιμωρείται η πράξη, αλλά αντίθετα φτάνει να επιβραβεύεται δια της συγκάλυψης από τους μηχανισμούς της αστυνομίας και να νομιμοποιείται κάθε φορά που –σπάνια είναι η αλήθεια– φτάνει κάποια υπόθεση στη δικαιοσύνη, πώς να περιμένει κανείς ότι θα θορυβηθεί η Αστυνομία και η πολιτική της ηγεσία από την εκδήλωση αντιδημοκρατικών φρονημάτων εντός της Σχολής Αξιωματικών<
<Για την Ελληνική Αστυνομία, η έννοια της λογοδοσίας στην κοινωνία είναι κενό γράμμα>
<Η συγκάλυψη κάθε περιστατικού όπου αστυνομικός καταγγέλλεται για ανάρμοστη συμπεριφορά είναι αποδεδειγμένα η πάγια τακτική της Ελληνικής Αστυνομίας και της εκάστοτε πολιτικής της ηγεσίας μέχρι σήμερα>

απο όλα αυτα, εσύ σαν σχολιο τους ΟΥΚάδες επέλεξες? :rolleyes:

Καλώς η κακώς τα φρονήματα δε τιμωρούνται παρά μόνο πειθαρχικά....

o_gavros
29/11/2014, 09:51

αρκεί να δεξιοφασιστοχουντοφέρνουν βέβαια έτσι;
να τα λέμε κι αυτά.

κατα τα άλλα,τρελίτσα μπάλα και καράτε.

Specialized
29/11/2014, 09:55

Την σχέση με τους αστυνομικούς την καταλαβαίνεις; Δεν αναφέρομαι σε ΟΥΚαδες, αυστηρά στους ανθρώπους που εκπαιδεύονται για αξιωματικοί της αστυνομίας.

menelaos46
29/11/2014, 10:05
αρκεί να δεξιοφασιστοχουντοφέρνουν βέβαια έτσι;
να τα λέμε κι αυτά.

κατα τα άλλα,τρελίτσα μπάλα και καράτε.

Γενικώς τα φρονήματα δεν τιμωρούνται.... έχεις την εντύπωση ότι στην Αστυνομία η στα σώματα ασφαλείας δεν υπάρχουν αριστερές απόψεις???

akis_trevor
29/11/2014, 10:36
Γενικώς τα φρονήματα δεν τιμωρούνται.... έχεις την εντύπωση ότι στην Αστυνομία η στα σώματα ασφαλείας δεν υπάρχουν αριστερές απόψεις???

Αν δεν εννοειται πασοκ κλπ αριστερα,δεν νομιζω....

menelaos46
29/11/2014, 11:41
Αν δεν εννοειται πασοκ κλπ αριστερα,δεν νομιζω....

Υπάρχουν αλλά ασφαλώς είναι λιγότεροι....

Pan (dvs)
29/11/2014, 11:51

Σταλινικες.......θα ελεγα.:D

spyrakos35
29/11/2014, 11:53
Σταλινικες.......θα ελεγα.:D

Λιγα για τον πατερουλη..... :lol:

akis_trevor
29/11/2014, 12:47
Υπάρχουν αλλά ασφαλώς είναι λιγότεροι....

αποψη σου... ;)

o_gavros
29/11/2014, 16:31
Γενικώς τα φρονήματα δεν τιμωρούνται...

σου μίλησα κοσμιότατα κι εσύ συνεχίζεις το δούλεμα.

Μάη μπαντ, δε θα ξαναγίνει.

tai
29/11/2014, 17:20
όντως ή μας δουλεύεις ή είσαι μειωμενης διανοητικής κατανόησης.
Εαν μας δουλεύεις οκ και δικαίωμα σου και συγνώμη.
Αλλά εάν δεν κατάλαβες πραγματικά, πες το, για να μην γράφουμε κατεβατά αδίκως.

menelaos46
29/11/2014, 18:06
Δεν ξέρω ποιός δουλεύει ποιόν τελικά.... εσείς οι δημοκράτες όλοι θέλετε να τιμωρείται κάποιος αναλόγως του τι πιστεύει???

DrEvil
29/11/2014, 18:07
Ελεγα να μην ξαναγραψω, μα μου τα εχει κανει αεροστατα με τις 'αφελεις' ερωτησεις του.

Αυτο το 80% 'αριστουχων' του λυκειου, ειναι αξιωματικοι. (Την καταργηση της βασης του 10 την θυμασαι, ετσι; )
Με τα ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, Ειδικους, κτλ τι σχεση εχουν;

gcrook
29/11/2014, 18:25
εσείς οι δημοκράτες

Πες το ετσι ντε.

Και απλα για να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα τρολινγκ ειναι οταν ανοιγεις διαλογο με μη ειλικρινεις προθεσεις (edit φτου λαθος).

menelaos46
29/11/2014, 18:40
Πες το ετσι ντε.

Και απλα για να ξεκαθαρισουμε μερικα πραγματα τρολινγκ ειναι οταν ανοιγεις διαλογο με μη ειλικρινεις διαθεσεις.

Ειλικρινέστατες, αλλά εδώ προκύπτει ένα ερώτημα! Τιμωρούνται οι άνθρωποι αναλόγως των φρονημάτων τους???? Γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είμαι πιο φιλελεύθερος από όλους τους δήθεν.....

gcrook
29/11/2014, 18:51
Τιμωρούνται οι άνθρωποι αναλόγως των φρονημάτων τους????

Οχι.
Αλλα καθε φρονημα εχει και το δικο του καφενε, οκ;

skylaros
29/11/2014, 18:53
Φιλελεύθερος είσαι και φαίνεσαι προφανώς !

makaros33
29/11/2014, 19:30
καλησπέρα

584 ανάρτησης

39 σελίδες

άπειρα σκαμπανεβάσματα

1 μπαναρισμα

και ακόμα συνεχίζουμε

άρε αθάνατο moto.gr

:D

Pan (dvs)
29/11/2014, 19:36
καλησπέρα

584 ανάρτησης

39 σελίδες

άπειρα σκαμπανεβάσματα

1 μπαναρισμα

και ακόμα συνεχίζουμε

άρε αθάνατο moto.gr

:D

Τρολαρουμε?

Billymuse
29/11/2014, 19:52
Τρολαρουμε?

To παιδί ειναι 1,5 χρόνο μέλος. Ξέρει πολυ καλά την κλίκα του μοτο.γρ σε λεω

gior-gos
29/11/2014, 20:04
Τιμωρούνται οι άνθρωποι αναλόγως των φρονημάτων τους????

Βεβαιως και τιμωρουνται. Οι ανθρωποι που πιστευουν στη δημοκρατια, βγαινοντας στους δρομους και διεκδικωντας (πραγματικη) δημοκρατια, δεν τιμωρουνται με γκλοπιές και δακρυγονα;

Εκτος κι αν επιτρεπεται να πιστευεις στη δημοκρατια, αλλά απαγορευεται (κυριολεκτικα δια ροπάλου) να τη διεκδικεις..

ή

μπορει αυτο που ζουμε σημερα να θεωρειται πραγματικη δημοκρατια, οπότε οι διαδηλωτες ειναι αχαριστοι που δεν αναγνωριζουν αυτη την πραγματικη δημοκρατια, οπότε δικαιως τρωνε ξυλο..

menelaos46
29/11/2014, 20:44
Βεβαιως και τιμωρουνται. Οι ανθρωποι που πιστευουν στη δημοκρατια, βγαινοντας στους δρομους και διεκδικωντας (πραγματικη) δημοκρατια, δεν τιμωρουνται με γκλοπιές και δακρυγονα;

Εκτος κι αν επιτρεπεται να πιστευεις στη δημοκρατια, αλλά απαγορευεται (κυριολεκτικα δια ροπάλου) να τη διεκδικεις..

ή

μπορει αυτο που ζουμε σημερα να θεωρειται πραγματικη δημοκρατια, οπότε οι διαδηλωτες ειναι αχαριστοι που δεν αναγνωριζουν αυτη την πραγματικη δημοκρατια, οπότε δικαιως τρωνε ξυλο..

Μιας και κωλοβαράμε σήμερα...
Ωραία... αλλά για παράδειγμα στις σκουριές ποιά κοινωνική ομάδα είναι αυτή που διεκδικεί δημοκρατικά τα δικαιώματά της??? Αυτή που υποστηρίζει ότι μολύνεται το περιβάλλον ή αυτή που υποστηρίζει ότι προσφέρεται εργασία στον τόπο????

tai
29/11/2014, 22:22
Ωραία... αλλά για παράδειγμα στις σκουριές ποιά κοινωνική ομάδα είναι αυτή που διεκδικεί δημοκρατικά τα δικαιώματά της??? Αυτή που υποστηρίζει ότι μολύνεται το περιβάλλον ή αυτή που υποστηρίζει ότι προσφέρεται εργασία στον τόπο????

Η ομαδα που τρωει το ξυλο!
Γιατι οι αλλοι ΔΕΝ προσφέρουν στον τοπο, κλεφτες ειναι ! Κλεφτες του τόπου μας.

<<Πέραν του γενικότερου ενδιαφέροντος, τονίζουμε ότι τα σχήματα φοροαποφυγής που αποκάλυψαν οι διαρροές του Λουξεμβούργου είναι παρόμοια με αυτό που η SOMO αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί η Εldorado Gold για να στέλνει τα κέρδη στα Μπαρμπέιντος μέσω Ολλανδίας και να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.>>

κανε τον κοπο να διαβάσεις λίγο
http://antigoldgr.org/blog/2014/11/09/luxleaks/

SHOOTER045
29/11/2014, 22:33
Η ομαδα που τρωει το ξυλο!
Γιατι οι αλλοι ΔΕΝ προσφέρουν στον τοπο, κλεφτες ειναι ! Κλεφτες του τόπου μας.

<<Πέραν του γενικότερου ενδιαφέροντος, τονίζουμε ότι τα σχήματα φοροαποφυγής που αποκάλυψαν οι διαρροές του Λουξεμβούργου είναι παρόμοια με αυτό που η SOMO αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί η Εldorado Gold για να στέλνει τα κέρδη στα Μπαρμπέιντος μέσω Ολλανδίας και να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.>>

κανε τον κοπο να διαβάσεις λίγο
http://antigoldgr.org/blog/2014/11/09/luxleaks/

Και η< Ελεύθερη ώρα > λέει ότι θα πάρουμε την πόλη, θα ξαναγίνουμε Βυζάντιο και άλλα τέτοια, αλλά δεν τούς δίνουμε σημασία.
Τώρα αν ξεπλενουν οι χρυσορυχοι στα μπαρμπειντος και το λέει αυτό το σοβαρό μπλογκ,μαλλον θα πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν

SHOOTER045
29/11/2014, 22:56
Και για να τελειώνουμε
Στο στρατό τραγουδούσαμε < ....το πρωί με την αυγή, κάνουμε γυμναστική, για να κανουμε κορμιά να γα@@με τα μο@νια>
Υπάρχει κανένα μεμπτό εδώ?
Στην Αστυνομία μας μάθαιναν στις σχολές ότι όλοι οι άλλοι είναι υποδεεστεροι και εμείς υπεράνω.
Μας βασάνιζαν βάζοντας να ακούμε το βράδυ ομιλίες της παπαρηγα του Τσε,του Λένιν και λοιπών συντρόφων για να ξενυχτάμε και να τούς μισήσουμε.
Για πρωινο μας έδιναν αίμα αριστερών
Μας μάθαιναν να βάζουμε τρικλοποδιές σε γερόντια με μπαστούνια.
Να κάνουμε παντού νταβατζιλικα
Να τραγουδάμε < αν μας δώσουν ποίο πολλά, θα βαράμε ποίο γερά >.
Να έχουμε ευαγγέλιο την λαμογια.
Να σκηνοθετουμε συλλήψεις με κάθε λογής αθώους,και να τούς φορτώνουμε κάθε λογής αδίκημα.
Να γράφουμε για το στανιό όποιον δεν γουστάρουμε ή την γκόμενα πού δεν μας έκατσε,για να γεμίσουμε τα ταμεία και τις τσέπες μας.
Να αρνούμαστε να πάμε κάπου σε περιστατικό, γιατί πίνουμε καφέ στα Everest.
Να τα ξυνουμε όλη μέρα και όλη νύχτα.
Να ειμαστε άσχετοι αγράμματοι, ανίδεοι, άξεστοι κλπ.
Να είμαστε φασίστες.
Ξέχασα κάτι????
Μετά την γενική παραδοχή από μέρους μου, αφού μέχρι προτινως ήμουν συνήγορος όλων των κακών αυτού του βδελυγματος,σημαινει ότι ικανοποιηθηκαν οι ορέξεις καποιων, και τώρα αδερφομενοι να συζητήσουμε το ερώτημα < η κότα έκανε το αυγό????
Η το αυγό την κότα???

gior-gos
29/11/2014, 23:15

Καμια απο τις δυο κοινωνικες αυτες ομαδες δεν διεκδικει δημοκρατικα τα δικαιωματα της,

διότι τα μεταλλεια στις Σκουριες,

ειναι ακομη μια αρπαχτή των δημοκρατικων και δικαιων κυβερνωντων, που για ακομα μια φορα ενηργησαν προς οφελος των πολιτων ξεπουλωντας εναντι πινακιου φακης τα μεταλλεια στην ελληνικος χρυσος.

Κι αφου οι άρχοντές μας (που τοσο κοπτονται για το συμφερον του λαου) τα καναν πλακακια με τ αφεντικα, οι αλλοι πλακωνονται μεταξυ τους για το περιβαλλον και την εργασια.

Εχει νοημα να συζηταμε για το ποια απο τις δυο κοινωνικες ομαδες διεκδικει δημοκρατικα τα δικαιωματα της;

Άλλος ειναι ο εχθρος φιλε...

...και δυστυχως, τον προστατευει η αστυνομια..

καλη συνεχεια... :wave2:

menelaos46
30/11/2014, 00:15
Καμια απο τις δυο κοινωνικες αυτες ομαδες δεν διεκδικει δημοκρατικα τα δικαιωματα της,

διότι τα μεταλλεια στις Σκουριες,

ειναι ακομη μια αρπαχτή των δημοκρατικων και δικαιων κυβερνωντων, που για ακομα μια φορα ενηργησαν προς οφελος των πολιτων ξεπουλωντας εναντι πινακιου φακης τα μεταλλεια στην ελληνικος χρυσος.

Κι αφου οι άρχοντές μας (που τοσο κοπτονται για το συμφερον του λαου) τα καναν πλακακια με τ αφεντικα, οι αλλοι πλακωνονται μεταξυ τους για το περιβαλλον και την εργασια.

Εχει νοημα να συζηταμε για το ποια απο τις δυο κοινωνικες ομαδες διεκδικει δημοκρατικα τα δικαιωματα της;

Άλλος ειναι ο εχθρος φιλε...

...και δυστυχως, τον προστατευει η αστυνομια..

καλη συνεχεια... :wave2:

Μιά χαρά μέχρι εδώ καλά το πας... οπότε εμείς οι απλοί άνθρωποι και πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε αυτή την κοινωνία που είναι όπως την περιγράφεις???

gior-gos
30/11/2014, 09:43
...εμείς οι απλοί άνθρωποι και πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε αυτή την κοινωνία που είναι όπως την περιγράφεις???

Αν πραγματικα δεν ξερεις (και ρωτας σε ενα φορουμ) τι μπορεις να κανεις (εσυ προσωπικα αλλά και ο καθενας μας) για να βελτιωσεις την κοινωνια, αυτο ειναι πραγματικα λυπηρο.

Χαριν της κουβεντας ομως, ας πω κι εγω την άποψή μου για την αστυνομια (η οποία ειναι και το θεμα μας).

Ο σκοπος του Νόμου και της αστυνομιας, ειναι να υπηρετουν και να προστατευουν τους πολιτες. Οι οποίοι πολιτες δεν διακρινονται - εχουν δηλαδη ισα δικαιωματα και ισες υποχρεωσεις.

Στην πραγματικοτητα ομως, ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι οι πολιτες διακρινονται - δεν εχουν δηλαδη ισα δικαιωματα και ισες υποχρεωσεις.

Κατα ενα μικρο ποσοστο, ο Νόμος και η αστυνομια υπηρετουν και προστατευουν τους πολιτες.

Κατα το μεγαλυτερο (υπόλοιπο) ποσοστο, ο νόμος και η αστυνομια υπηρετουν και προστατευουν την οικονομικη και πολιτικη εξουσια, η οποία (ως εξουσια) ρυθμιζει τον νόμο και την λειτουργια της αστυνομιας προς όφελός της και οχι προς οφελος των (πολλων) πολιτων οπως και θα επρεπε.

Κατα τη γνωμη μου, αν καποιος βλεποντας τα παραπανω θελει να τα εχει καλα με τη συνείδησή του και δεν θελει να εθελοτυφλει, δεν θα καταδεχοτανε για μια θεσουλα στο δημοσιο και για ενα κομματι ψωμι να στραφεί εναντιον του λαου στον οποίο και ο ιδιος ανηκει.

:)

BELZEBOYLIS
30/11/2014, 10:02
-εχουμε φωτογραφιες με ενστολους με διακριτικα φασιστων αλλα αυτο ειναι τυχαιο.
-εχουμε φωτογραφιες με ασφαλιτες με σακιδια με μολοτοφ αλλα μας γελανε τα ματια μας.
-εχουμε βιντεο και φωτο με ενστολους που παρασερνουνε με τα μηχανακια τους ειρηνικους διαδηλωτες αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζουμε.
-εχουμε φακελωμενους μπατσους σε αγαστη συνεργασια με φασιστικες, ακροδεξιες, παρακρατικες οργανωσεις αλλα δημοκρατια εχουμε.
-εχουμε μπατσους να πουλανε προστασια,ναρκωτικα,νταβατζιλικια αλλα πως να τα βγαλεις περα με εναν μισθο.
-εχουμε πεσιματα σε ειρηνικες πορειες αλλα ειναι προληπτικα μετρα.
-εχουμε πεσιματα απο χρυσαυγιτες σε ματατζηδες αλλα ο ομοιος στον ομοιο και η κοπρια στα λαχανα, κορακακας κορακου ματι δεν βγαζι κ.ο.κ. οποτε δεν ανοιγει ρουθουνι.
-εχουμε την εικονα του μουλου ζητα που ενω εχουνε συλλαβει εναν πιτσιρικα που εκανε το θανασιμο αμαρτημα να καψει την σημαια, παει απο πισω και του συνθλιβει τα @@ αλλα αυτο ειναι τροπος διαπαιδαγωγησης
-εχουμε αντιφασιστικη μοτοπορεια να την χτυπανε τα μπασταρδα της δελτα χωρις να εχει γινει το παραμικρο και να τρομοκρατουνται 30 συλληφθεντες στην γαδα οτι θα δωθουνε τα ονοματα στις τ.ο. της χ.α. αλλα αυτο ειναι ελλειψη της δυναμης των μπατσων που καπου πρεπει να αποτανθουνε για βοηθεια.
-εχουμε ζαρτηνιερες να κοπανανε φοιτητες. αλλα μαλλον ηταν της γεωπονικης και το πειραμα επλασε φυτο που δερνει.
-εχουμε εναν γερμανο φοιτητη που νομιζε οτι τον δειρανε. τελικα επεσε γλαστρα απο τον 2ο οροφο.
-εχουμε και 10 μαλακες που κλεψανε τα νερα απο το περιπτερο και το σπασανε και κατι τρεχει στα γυφτικα.

κατσε να δεις τι αλλο εχουμε.....Α! ΝΑΙ!

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΒΡΗΚΑ!!!

http://www.amnesty.org.gr/wp-content/uploads/2014/04/2014-0403-A-law-into-themselves_report.pdf

δεν χρειαζεται να γραψω τις ευχες μου. τις αντιλαμβανεστε. εχουν να κανουν με ασθενειες.

μεμονωμένα περιστατικά .....:lol:

gcrook
30/11/2014, 10:26
Μιά χαρά μέχρι εδώ καλά το πας... οπότε εμείς οι απλοί άνθρωποι και πολίτες τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε αυτή την κοινωνία που είναι όπως την περιγράφεις???

Δεν ξερω, αλλα τα μεταφυσικα μου αγχη -σαν και το παραπανω- νομιζω οτι τα εχω ξεπερασει εδω και καιρο.

o_gavros
30/11/2014, 10:34
Οι Κοκκινοι Φασιστες ( ΚΚΕ )

https://www.youtube.com/watch?v=mrB5vUmSxxk#t=79

Ελα ένα ένα τα σαλιγκαρακια να βγαίνουν στην επιφάνεια.
Καλά το πας μεγάλε.
Βελοπουλος και πάσης γΕλλαδος.
Το επόμενο σου,να λέει για τους Γερμανούς,ξέρεις,αυτούς που'ναι φίλοι σας.

GIOTIS750
30/11/2014, 10:37
Ελα ένα ένα τα σαλιγκαρακια να βγαίνουν στην επιφάνεια.
Καλά το πας μεγάλε.
Βελοπουλος και πάσης γΕλλαδος.
Το επόμενο σου,να λέει για τους Γερμανούς,ξέρεις,αυτούς που'ναι φίλοι σας.

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙς ?? ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΘΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥς ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΕΛΛΑΔΟς ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ .ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΚΙΟΥΜΙΑ .ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΝΔ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ .. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΝ@@Ι ΤΟΥς ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

xristos x
30/11/2014, 10:38
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙς ??

ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ .. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ ΕΝΤΕΛΩς ΚΑΙ ΤΟΥς ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ
Ήμαρτον!:cry: