View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
amyroukai
07/12/2014, 18:19
Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....
Enter Sakis:
Μετα το μπατσο το χαοοοος
Μετα το μπατσο το τιιιποταααα
Σορι για το σπαμ, παρακαλω συνεχιστε.
Πλακα κανετε ετσι;
Το τι θα γινει μετα τον μπατσο ειναι το θεμα;
Και απο ποτε ο μπατσος εγινε θεματοφυλακας;
Οργανο της δικαιοσυνης ειναι, εξ 'ορισμου, οχι ο Ντρεντ γαμω το κερατο μου.
Στο πνευμα του προηγουμενου:
Με τις κλωτσιες σου λιωνω
Με τις μπουνιες σου λιωνω
Με τα χημικα σου ξερνω
Μετα το μπατσο το χαοοοος
Μετα το μπατσο το τιιιποταααα
Οτι να 'ναι και 'μεις χαρουμενοι.
Καλο βραδι ευχομαι και καλη συνεχεια.
amyroukai
07/12/2014, 18:32
Οργανο της δικαιοσυνης ειναι, εξ 'ορισμου, οχι ο Ντρεντ γαμω το κερατο μου.
Μερικοι εχουν μπερδεψει τις εννοιες.
Δικαιοσυνη, ε; αυτη που δεν αγεται απο την πολιτεια; την τυφλη, που δεν διακρινει τον απεναντι της;
Μερικοι εχουν μπερδεψει τις εννοιες.
Δικαιοσυνη, ε; αυτη που δεν αγεται απο την πολιτεια; την τυφλη, που δεν διακρινει τον απεναντι της;
Αυτο το θιξαμε καπου στην σελιδα 15 (που να θυμαμαι ακριβως).
Το αφησαμε ομως, γιατι επρεπε να τις μετρησουμε.
(και μην γραψεις για τα επομενα 4 λεπτα, να κατεβει η ταινια :p)
Ξεχνάς όμως ότι το 90% του πληθυσμού της γης έχει ως πρώτη αξία το χρήμα, και λυπάμαι που θα σε φέρω στην πραγματικότητα (η οποία ούτε σε εμένα αρέσει καθώς δεν είμαι μεγιστάνας) αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι φτωχός ναι αλλά αυτό έχει ως αξία ακόμη και το 90% του "φτωχού" πληθυσμού της γης το ΧΡΗΜΑ έχουν ως αξία ακόμη και αυτοί που τρώνε το αγγούρι στον κώλο οπότε έχουμε δημοκρατία και κεφαλαιοκρατία να είσαι σίγουρος ως τη μέρα που θα αλλάξει μυαλό ο κόσμος και τότε κανένας μπάτσος δε θα μπορεί να εμποδίσει τίποτα.... ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ.... :wave2:
Ενταξει σε επιασα,κοιτα δεν βγαζει τιποτα απο αυτα νοημα, δυστυχως,αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν σε αδικω μιας και υπαρχουν σαφως και χειροτερες προσωπικες κολασεις για να ζησει καποιος την ζωη του μεσα.
akis_trevor
07/12/2014, 19:36
Μα κανείς δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει μετά τον μπάτσο... όλοι πιστεύουν ότι ως δια μαγείας θα έχουμε απόλυτη δημοκρατία αν μπούμε στη βουλή και κρεμάσουμε τους πολιτικούς. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό μας.....
ε οποτε αστους αφησουμε να μας γ@μουν....καλη φαση..
AristidisZ
07/12/2014, 19:40
Δεν ξέρω αν έχει μπει ήδη
http://m.youtube.com/watch?v=I7UNcJ288ng
Oμορφα λεμε.
Τα παιδια ειναι σπουδαγμενα...
Κρότου λάμψης και δακρυγόνο στο περίπτερο με τα... κλεμμένα νερά (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/764907/krotou-lampsis-kai-dakrugono-sto-periptero-me-ta-klemmena-nera/)
εεε οκ. δεν το κάψανε κιόλας...μη γινόμαστε υπερβολικοί...
σε λίγο θα ακούσω ότι οι μπάτσοι κάνουν και υπέρβαση καθηκόντων
Περιοδικό Unfollow Δεκεμβρίου, σελίδες 104-110, για όποιον-α ενδιαφέρεται για το θέμα
el-Gatto
07/12/2014, 20:35
Παρών ! Σιγά μη κλάψω για τον κυρ Παντελή που ο κόσμος χάνεται και κλαίει για τη βιτρίνα του (φυσικά σχεδόν ποτέ δεν έχει επιτηδευμένα σπαστεί μαγαζάκι γειτονιάς, εκτός αν θεωρούμε τέτοια τα Zara, την ALPHA bank και κάνα καφέ 500 ατόμων). Μου θυμίζει κάτι τύπους που πέφτει κάνα μηχανάκι πάνω τους από λάθος του μηχανόβιου, είναι ο άλλος ξάπλα στο δρόμο και ψοφάει και ο κουτάκιας κοιτάζει τις ζημιές στο αμάξι του και λέει όχι ρε π@στη ακόμα το χρωστάω, τι θα κάνω τώρα ...
Όχι ρε φίλε δε καταδέχομαι !
Εδώ διαφωνώ οριζοντίως κ καθέτως.
Εχω το δικαίωμα ,φαντάζομαι.
Από την στιγμή που διαμαρτύρομαι για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μου κ απαιτώ την προάσπιση της προσωπικής μου αξιοπρέπειας κ ελευθερίας ,
το ίδιο οφείλω να κάνω κ για την προάσπιση των δικαιωμάτων κ της αξιοπρέπειας του "κυρΠαντελή" ,αλλά κ των εργαζομένων σε όποιο κατάστημα ,ακόμα κι αν αυτό είναι τράπεζα ή όποιο άλλο συμβολικό κτήριο.
Τα κτήρια ίσως είναι ασφαλισμένα κ κ οι υλικές ζημιές ίσως αποκατασταθούν πλήρως ,αλλά μπροστά στην πιθανότητα απωλειας ζωής ή ταυματισμού ,δεν μπορώ να δεχτώ δικαιολογία για καταστροφές κ βανδαλισμούς.
Και δεν το δέχομαι ούτε σαν παράπλευρη απώλεια ,γιατί όπως έχω ματαξαναπεί είμαι γενικά ενάντια στη βία ,κι όχι μονόπλευρα.
Οσο δέχομαι ότι υπάρχει προβοκάτσια κ υποκίνηση στα έκτροπα ,άλλο τόσο δέχομαι ότι υπάρχουν ανάμεσα στους ιδεολόγους κ κάποιοι πλιατσικολόγοι.
Οσο ζητώ από τους ένστολους να απομονώσουν τους "Ράμπο" ,άλλο τόσο θα ήθελα οι αντεξουσιαστές να απομονώσουν τους μπαχαλάκηδες.
Είμαι αυστηρός και απαιτητικός απέναντι στους ένστολους ,γιατί αυτοί είναι εκπαιδευμένοι κ νομικά αρμόδιοι να τηρούν την νομιμότητα.
Ή ουσία είναι να τα καταφέρουμε να πάμε σε κάτι καλύτερο ,κι αυτό δεν είναι ο πόλεμος μεταξύ μας.
Στον πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές κ νικημένοι.
Οι ανθρώπινες απώλειες είναι τόσο μεγάλες και απο τις δυο μεριές ,που επισκιάζουν την όποια "νίκη".
Αν είναι να σφαχτούμε μεταξύ μας για να αλλάξει κάτι ,προτιμώ να ανέβω σ'ένα βουνό μονάχος ,κι όσο αντέξω.
Ετσι κι αλλιώς έχει αποδειχτεί από την Ιστορία ότι ,όσοι Λαοί κι αν σφάχτηκαν ,πάντα υπήρχαν stand by οι επόμενοι "ηγέτες" ,οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τους εναπομείναντες Λαούς ,προς το συμφέρον των λίγων ,πάλι.....
Billymuse
07/12/2014, 20:36
ΜΑΤατζής πέφτει στο καθήκον (https://www.youtube.com/watch?v=d25t1CZS9MY) :lol:
Pan (dvs)
07/12/2014, 20:40
Αν εκλεβε τραπεζες και προσπαθουσαν να του φορτωσουν και συμμετοχη στους πυρηνες της φωτιας
θα ηταν απλος ληστης τραπεζων για το συστημα;
Αν,αν,αν ειχε πανια θα ητανε παπορι.
Ασε τα αν απ εξω και παρε τα γεγονοτα.Γεγονος ειναι η ενοπλη ληστεια,με σκοπο κατα την αποψη μου,να γινει δεκτος και αποδεκτος σε καποια οργανωση.Αν θελανε οι μπατσοι να φυτεψουνε στοιχεια και να τον βαφτισουνε τρομοκρατη,ειχαν ολο το χρονο να το κανουνε.Το γιατι δεν το κανανε, δεν ξερω.
Και στο φιναλε δεν τον θεωρησα μελος καμμιας τρομοκρατικης οργανωσης.Και να μην ητανε,μπορουσανε να τον κανουνε.Ο καθενας μπορει να ανηκει οπου θελει και να πιστευει οτι θελει.Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα τον κρινω.
Εχω ομως καθε δικαιωμα να κρινω και να κατακρινω τις πραξεις του,απο τη στιγμη που βλαπτουν η μπορει να βλαψουνε αθωους πολιτες.Και η ενοπλη ληστεια ειναι μια τετοια πραξη.Για μενα ειναι ενας κοινος εγληματιας και πρεπει να αντιμετωπιστει οπως οποιοσδηποτε εγληματιας.
Σιγα μην τον κανω ηρωα.
Υ.Γ.Εαν πιστευουμε οτι εχουμε περισσοτερο μυαλο απ'οτι νομιζουν,καποια στιγμη,πρεπει να σταματησουμε να κοιταμε το καροτο τους (τον κακο μπατσο,για οσους δεν...) και να δουμε το μαστιγιο.
Αν,αν,αν ειχε πανια θα ητανε παπορι.
Ασε τα αν απ εξω και παρε τα γεγονοτα.Γεγονος ειναι η ενοπλη ληστεια,με σκοπο κατα την αποψη μου,να γινει δεκτος και αποδεκτος σε καποια οργανωση.Αν θελανε οι μπατσοι να φυτεψουνε στοιχεια και να τον βαφτισουνε τρομοκρατη,ειχαν ολο το χρονο να το κανουνε.Το γιατι δεν το κανανε, δεν ξερω.
Και στο φιναλε δεν τον θεωρησα μελος καμμιας τρομοκρατικης οργανωσης.Και να μην ητανε,μπορουσανε να τον κανουνε.Ο καθενας μπορει να ανηκει οπου θελει και να πιστευει οτι θελει.Εγω ειμαι ο τελευταιος που θα τον κρινω.
Εχω ομως καθε δικαιωμα να κρινω και να κατακρινω τις πραξεις του,απο τη στιγμη που βλαπτουν η μπορει να βλαψουνε αθωους πολιτες.Και η ενοπλη ληστεια ειναι μια τετοια πραξη.Για μενα ειναι ενας κοινος εγληματιας και πρεπει να αντιμετωπιστει οπως οποιοσδηποτε εγληματιας.
Σιγα μην τον κανω ηρωα.
Υ.Γ.Εαν πιστευουμε οτι εχουμε περισσοτερο μυαλο απ'οτι νομιζουν,καποια στιγμη,πρεπει να σταματησουμε να κοιταμε το καροτο τους (τον κακο μπατσο,για οσους δεν...) και να δουμε το μαστιγιο.
Προφανως και αναφερομαι σε γεγονοτα και μαλιστα σε ολα, οχι σε αυτα μονο που με συμφερουν και επιλεγω αγνοωντας βολικα τα υπολοιπα.
Φυσικα θα ημουν και εγω τοσο επιλεκτικος οσο εσυ αν ζουσα με την ψευδαισθηση οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι απεναντι στους νομους
και οτι η δικαιοσυνη δεν κρινει και καταδικαζει καποιον αγνοωντας οτι αυτος ο καποιος ειναι και ταυτοχρονα ο ταδε.
Και αυτο ελειπε να κανω και ηρωα τον Ρωμανο.Ειναι που ολοι οι υπολοιποι ειναι τοσο μα τοσο ξεφτιλες συγκριτικα,που απο μονος του γινεται ηρωας.
Και τελικα αυτο που δεν θα μπορεσει κανεις να συγχωρεσει στον Ρωμανο και στον οποιο Ρωμανο ειναι οτι ατομα σαν και αυτον δεν περνανε ποτε απο το σταδιο του μικροαστου
η ακομα χειροτερα προσπερνανε και προχωρανε.
MG-KTiNoS
07/12/2014, 21:16
Και τελικα αυτο που δεν θα μπορεσει κανεις να συγχωρεσει στον Ρωμανο και στον οποιο Ρωμανο ειναι οτι ατομα σαν και αυτον δεν περνανε ποτε απο το σταδιο του μικροαστου
Όχι πως με νοιάζει και πολύ αλλά ο Ρωμανός δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να περάσει από το στάδιο του μικροαστού γιατί
α. Όταν έχασε το φίλο του τζάμπα και βερεσέ και αναγκάστηκε να κουβαλήσει ο ίδιος το φέρετρο, ήταν μαθητής σχολείου.
β Η οικογένεια του έχει πολλά χρήματα.
Άκυρη η σκέψη.
:wave2:
kalgeorge
07/12/2014, 21:16
Εσείς όταν πάτε βόλτες με τις μηχανουλες σας παίρνετε σακίδιο η έχετε top case?
Αυτοί γιατί να μην έχουν?
.
πω πω φίλε μιλαμε για επιχειρημα ετσι?? οχι αστεια
:eek::confused:
SHOOTER045
07/12/2014, 21:17
ΜΑΤατζής πέφτει στο καθήκον (https://www.youtube.com/watch?v=d25t1CZS9MY) :lol:
Ξεράθηκα λέμε ...
Τόσο αστείο κόντεψα να βγάλω το βραδινό μου...328219
kalgeorge
07/12/2014, 21:20
Τοσα χρόνια τι έχεις κάνει για να αντιδράσεις στα μνημόνια και στα εργατικά δικαιώματα που χάθηκαν εν μια νυχτί.
χμ,.....
Billymuse
07/12/2014, 21:20
Ξεράθηκα λέμε ...
Τόσο αστείο κόντεψα να βγάλω το βραδινό μου...328219
Συνάδελφος ο κύριος?
The_Scientist
07/12/2014, 21:21
Ρε μάγκες γιατί τρώτε την προπαγάνδα και εγκλωβίζεστε στα ψευτοδιλήμματα ?
στα π@π@ρια μου αν κάποιος είναι αριστερός ή δεξιός, ιδωτικός υπάλληλος ή δημόσιος ή ελ. επαγγελματίας κλπ...
Ας αναρωτηθεί ο καθένας : Μας αρέσουν οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σε αυτή τη χώρα που ζούμε ?
Εγώ δεν είμαι άνεργος αλλά δε γουστάρω που υπάρχουν 1.000.000 άνεργοι. Ούτε γουστάρω το επίδομα ανεργίας να είναι 360 €.
Ούτε άστεγος είμαι, αλλά στη γειτονιά μου βλέπω πολλούς, και στενοχωριέμαι γι αυτούς.
Δεν τρώω στα συσσιτία, αλλά δε γουστάρω να βλέπω στις ουρές για τα συσσίτια τόσο κόσμο.
Μας αρέσει που νέοι άνθρωποι με ικανότητες και προσόντα δουλεύουν 12ωρα για 700 € το μήνα ?
Αυτή τη ζωή ονειρευτήκαμε ?
Αν λοιπόν δε γουστάρουμε, πρέπει έμπρακτα να προσπαθήσουμε να αλλάξουν.
Εγώ δε λέω ότι αν κάψουμε 20-30 μπάτσους λύθηκε το πρόβλημα.
Απλά λέω ότι οι αλλαγές και οι κατακτήσεις δεν χαρίζονται, κατακτώνται από την κοινωνία.
Και σε αυτούς τους αγώνες οι μπάτσοι είναι εχθροί μας.
Όχι πως με νοιάζει και πολύ αλλά ο Ρωμανός δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να περάσει από το στάδιο του μικροαστού γιατί
α. Όταν έχασε το φίλο του τζάμπα και βερεσέ και αναγκάστηκε να κουβαλήσει ο ίδιος το φέρετρο, ήταν μαθητής σχολείου.
β Η οικογένεια του έχει πολλά χρήματα.
Άκυρη η σκέψη.
:wave2:
Ναι μαλλον υπαρχει ενα προβλημα ερμηνειας στην λεξη μικροαστος.
Δεν μιλαω για το εισοδημα καποιου αλλα για την νοοτροπια του.
Αν τον ελεγα νοικοκυραιο θα συνεννοουμασταν καλυτερα;
EDIT:Εκτος και αν υποννοεις οτι υπαρχει ταξικο μισος λογω της οικονομικης καταστασης της οικογενειας του.
SHOOTER045
07/12/2014, 21:47
Συνάδελφος ο κύριος?
Οχι
Περιπτεράς
AristidisZ
07/12/2014, 21:54
Τα δοντάκια ευγενική χορηγία ΕΛΑΣ ?
akis_trevor
07/12/2014, 21:56
απτο περιπτερο πηραν και μπυρονια να κερασουν το παλικαρι....ευγενικη χορηγια της ελ.ας
https://www.youtube.com/watch?v=7W7aPPlArfo
Billymuse
07/12/2014, 21:56
Μα είπαμε ειναι ο περιπτεράς που πάνε οι Μπαλούρδοι και αγοράζουν νερα..η τα κλέβουν ακομα περιμένουμε την ΕΔΕ
menelaos46
07/12/2014, 22:46
Ενταξει σε επιασα,κοιτα δεν βγαζει τιποτα απο αυτα νοημα, δυστυχως,αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν σε αδικω μιας και υπαρχουν σαφως και χειροτερες προσωπικες κολασεις για να ζησει καποιος την ζωη του μεσα.
Τι δεν καταλαβαίνεις και σε τι δε συμφωνείς από αυτό??? Ψάχνουμε μία κοινωνία όπου αξία θα έχει η ανθρώπινη ζωή, η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά, και άλλα τέτοια ενώ για τους περισσότερους έχει μόνο το χρήμα... Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι από άλλον πλανήτη??? Αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι όλα έχουν να κάνουν με το τι αξία τους δίνουμε δε φταίω εγώ....
menelaos46
07/12/2014, 22:59
Αν λοιπόν δε γουστάρουμε, πρέπει έμπρακτα να προσπαθήσουμε να αλλάξουν.
Εγώ δε λέω ότι αν κάψουμε 20-30 μπάτσους λύθηκε το πρόβλημα.
Απλά λέω ότι οι αλλαγές και οι κατακτήσεις δεν χαρίζονται, κατακτώνται από την κοινωνία.
Και σε αυτούς τους αγώνες οι μπάτσοι είναι εχθροί μας.
Μπορεί να βελτιωθεί το πρόβλημα της θέρμανσης... αν και ίσως βρωμάνε... :wave2:
SHOOTER045
07/12/2014, 23:04
Εκεί πού καβαλαγε το zundap..
Τράκαρε με γλάρο
SHOOTER045
07/12/2014, 23:09
Μα είπαμε ειναι ο περιπτεράς που πάνε οι Μπαλούρδοι και αγοράζουν νερα..η τα κλέβουν ακομα περιμένουμε την ΕΔΕ
Βαριέμαι να ψάχνω και να ανατρεχω πίσω ρε εσύ.
Αλλά πολλά τζιμάνια από χλεμπουρες φόρεσαν Αρμάνι, κονομησαν λαπτοπ κινητά και οτιδήποτε άλλο όταν η Αθήνα καιγόταν.
Και αυτό γραφικό είναι η το έβγαλα απ το μυαλό μου?
Η είναι κανόνας της επανάστασης το πλιάτσικο?
Βαριέμαι να ψάχνω και να ανατρεχω πίσω ρε εσύ.
Αλλά πολλά τζιμάνια από χλεμπουρες φόρεσαν Αρμάνι, κονομησαν λαπτοπ κινητά και οτιδήποτε άλλο όταν η Αθήνα καιγόταν.
Και αυτό γραφικό είναι η το έβγαλα απ το μυαλό μου?
Η είναι κανόνας της επανάστασης το πλιάτσικο?
Γιατι,υπεθεσε κανεις οτι αυτα τα 2 ταυτιζονται;
Και ποιος μιλησε για επανασταση;
menelaos46
07/12/2014, 23:19
απτο περιπτερο πηραν και μπυρονια να κερασουν το παλικαρι....ευγενικη χορηγια της ελ.ας
https://www.youtube.com/watch?v=7W7aPPlArfo
Μα παίζει επίσης να τις πέταξε πριν τον πιάσουν... :wave2:
menelaos46
07/12/2014, 23:21
Και λέω εγώ τώρα, σκεφτείτε πως θα ήταν η Ελλάδα, αν μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου αντί να καούν οι πόλεις βγαίναν ένα δύο τρία εκατομμύρια κόσμος με ένα κεράκι στο δρόμο.... Θα είμασταν όλοι ένα.
taisteal
07/12/2014, 23:25
:eek:
sotostzav
07/12/2014, 23:25
328237
xristos x
07/12/2014, 23:29
Και λέω εγώ τώρα, σκεφτείτε πως θα ήταν η Ελλάδα, αν μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου αντί να καούν οι πόλεις βγαίναν ένα δύο τρία εκατομμύρια κόσμος με ένα κεράκι στο δρόμο.... Θα είμασταν όλοι ένα.
328235
328236
Αγκαλιασμενοι και μονιασμενοι! Αγαπημενοι με killer και λοιπους.....
menelaos46
07/12/2014, 23:31
328235
328236
Αγκαλιασμενοι και μονιασμενοι! Αγαπημενοι με killer και λοιπους.....
Αγάπη ρε μουνιά!!!
Pan (dvs)
07/12/2014, 23:56
Προφανως και αναφερομαι σε γεγονοτα και μαλιστα σε ολα, οχι σε αυτα μονο που με συμφερουν και επιλεγω αγνοωντας βολικα τα υπολοιπα.
Φυσικα θα ημουν και εγω τοσο επιλεκτικος οσο εσυ αν ζουσα με την ψευδαισθηση οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι απεναντι στους νομους
και οτι η δικαιοσυνη δεν κρινει και καταδικαζει καποιον αγνοωντας οτι αυτος ο καποιος ειναι και ταυτοχρονα ο ταδε.
Και αυτο ελειπε να κανω και ηρωα τον Ρωμανο.Ειναι που ολοι οι υπολοιποι ειναι τοσο μα τοσο ξεφτιλες συγκριτικα,που απο μονος του γινεται ηρωας.
Υποθετεις διαφορα για μενα και βγαζεις λαθος συμπερασματα.Μην το κανεις.Ουτε ειπα,ουτε αφησα να εννοηθει κατι τετοιο,αν δεν κανω λαθος.
Τωρα αυτο για τον Ρωμανο και για το αν περασε απο το σταδιο του μικροαστισμου και δεν κολλησε,δεν το καταλαβαινω.Γιατι καποιος να ενδιαφερεται ,ντε και καλα,για την οποια πορεια του.Εγω προσωπικα δεκαρα δεν δινω ,ουτε επιχειρω να του βαλω ταμπελα.Το μονο που με απασχολει ειναι το αντικτυπο που θα ειχαν οι πραξεις του σε καποιον ανθρωπο.
Δεν επιθυμω να ειμαι παραπλευρη απωλεια ΚΑΝΕΝΟΣ,ητε ειναι μικροαστος,ητε ειναι αριστεροκεντροαριστερος,ητε ειναι ο πατερας μου ο ιδιος.
menelaos46
07/12/2014, 23:59
Ε όχι και ήρωας ο Ρωμανός... θα τρίζουν τα κόκαλα κάποιων....
Υ.Γ. και πως να περάσει από τη θέση του μικροαστού εφόσον γεννήθηκε πλούσιος???
Ρε μαγκες το έχετε πάρει χαμπαρι οτι αυτοι που κατεβαίνουν στις πορειες αποτελούν πενιχρη μειοψηφία;
Οι υπολοιποι ειτε μας αρέσει ειτε όχι απέχουν.Ειτε γιατί είναι βολεμενοι,ειτε γιατι είναι ωχαδερφιστες φοβισμενοι η οτι άλλο θέλετε.Το θέμα είναι οτι απεχουν.
Οποτε τι κοινωνικές διεκδισεις μου λέτε και κουραφεξαλα;;;
Το 2012 μαζευόταν κάθε μερα 200-300 χιλιαδες κόσμος στο κέντρο. Ειρηνικα ομορφα ωραία "πέφτει" για χψ λόγους ο Γιωργάκης και γίνονται εκλογές.
Θυμάστε το αποτέλεσμα των εκλογών,ναι;
*Ενα απο τα πιο αστεία που έχω συναντήσει ποτε σε πορεία (δεν ξερω αν γινεται συστηματικά) στο μπλοκ του ΠΑΜΕ με το που περνάει τη Βουλή αρχίζουν να φωνάζουν οι "υπεύθυνοι" στον κοσμο να τρέξει στην Ακρόπολη να μπει στο τρενο να ξαναπάει Ομόνοια και ξανα μάνα πορεία ....
blackbusa
08/12/2014, 02:02
Oι μπαλούρδοι γιατι τις θέλουν τις τσάντες?
328117
να κουβαλανε τα νερακια τους...δεν ακουσες τις αδικες και ψευτικες κατηγοριες περι πεσιματος σε ενα περιπτερο???
blackbusa
08/12/2014, 02:05
τωρα αυτο το εννοεις? και ρωταω πολυ σοβαρα....
akis_trevor
08/12/2014, 08:22
Ε δεν παιζεστε,ειλικρινα...
MG-KTiNoS
08/12/2014, 09:41
Ρε μαγκες το έχετε πάρει χαμπαρι οτι αυτοι που κατεβαίνουν στις πορειες αποτελούν πενιχρη μειοψηφία;
Οι υπολοιποι ειτε μας αρέσει ειτε όχι απέχουν.Ειτε γιατί είναι βολεμενοι,ειτε γιατι είναι ωχαδερφιστες φοβισμενοι η οτι άλλο θέλετε.Το θέμα είναι οτι απεχουν.
Οποτε τι κοινωνικές διεκδισεις μου λέτε και κουραφεξαλα;;;
Σου πέρασε από το μυαλό ότι αυτοί που δεν κατεβαίνουν στις πορείες μπορεί να μην έχουν πειστεί με τις "δημιουργικές προτάσεις" των διαδηλωτών?
Το 2012 μαζευόταν κάθε μερα 200-300 χιλιαδες κόσμος στο κέντρο. Ειρηνικα ομορφα ωραία "πέφτει" για χψ λόγους ο Γιωργάκης και γίνονται εκλογές.
Δεν ήταν ο Α ή Β λόγος αλλά τέσπα
Θυμάστε το αποτέλεσμα των εκλογών,ναι;
50% αποχή ή κάνω λάθος?
*Ενα απο τα πιο αστεία που έχω συναντήσει ποτε σε πορεία (δεν ξερω αν γινεται συστηματικά) στο μπλοκ του ΠΑΜΕ με το που περνάει τη Βουλή αρχίζουν να φωνάζουν οι "υπεύθυνοι" στον κοσμο να τρέξει στην Ακρόπολη να μπει στο τρενο να ξαναπάει Ομόνοια και ξανα μάνα πορεία ....
Ε και? Το ΠΑΜΕ είναι το πρόβλημα. Αλλά από τη μια ζητάς συμμετοχή από την άλλη κρίνεις τους συμμετέχοντες. Κάτσε να φύγει λοιπον το ΠΑΜΕ να δεις πόσοι θα είστε.
Θα έπρεπε λοιπόν πριν μιλήσεις εξ κάθεδρα να ρωτήσεις γιατί ρε παιδιά δεν έρχεστε?
Να κάτσεις να κουβεντιάσεις ΜΕ ΟΛΟΥΣ ακόμα και με το ΠΑΜΕ,
ακόμα κι αν διαφωνείς κάθετα μαζί τους.
ΕΚΕΙ είναι η διαφορά του δημοκράτη από την κάθε Πιπιλή που την άκουγα σήμερα στο ράδιο
και ήθελα να ξεράσω από το φασισμό, το θράσος και τη μαλακία
Πάντα φιλικά έτσι?
υγ
Αν είναι να κουβεντιάζουμε να κουβεντιάζουμε πολιτισμένα
Αν είναι να βρίζουμε τον Α ή το Β όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΙΔΙΟΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
amyroukai
08/12/2014, 10:08
Σου πέρασε από το μυαλό ότι αυτοί που δεν κατεβαίνουν στις πορείες μπορεί να μην έχουν πειστεί με τις "δημιουργικές προτάσεις" των διαδηλωτών?
Αυτό συζητήθηκε και στο άλλο Θρέντο εΞπρέσο σκέτο με την "μοτοπορεία", η φιλοσοφία του καλύτερα "κάτι" παρά "τίποτα".
Εγώ από τις τελευταίες σελίδες γελάω με το "η εφορία δεν κάνει επιστροφές, η αστυνομία κάνει" σε ότι αφορά τις "πεταμένες" μολότοφ...
Και με το ότι η αστυνομία είναι... ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας; Ρε παιδιά, να σοβαρευτείτε λίγο. Ναι είναι χρήσιμη η αστυνομία. Από αυτό ως το "χωρίς εμάς διαλύεστε", η απόσταση είναι τεράστια. Και αν θεωρείτε ότι επωμίζεστε την ευθύνη του να αποτελείτε τον συνδετικό κρίκο της κοινωνίας, τότε μάλλον θα έπρεπε να αντιλαμβάνεστε ότι οι αποπάνω σας χρησιμοποιούν ως κρίκους για αλυσίδα που συχνά διαχωρίζει, καταπιέζει και εκφοβίζει την κοινωνία, δεν την συνδέει. Και προφανώς θα αποδεχτείτε και την κριτική για τα κακώς κείμενα, που διαβάζετε ήδη σε τόσες σελίδες. Αυτό το "είμαστε οι σωτήρες σας και δεν το εκτιμάτε" είναι λίγο καβαλημένο καλάμι, πέραν του ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Αλλά για κάτσε, το ίδιο λένε και οι πολιτικοί. Όλοι για το καλό μας κόπτονται. Και τώρα η βροχή ποτίζει το χώμα να γίνει εύφορο και να ξεκινήσει η ανάπτυξη.
Joyrider
08/12/2014, 11:30
ΧαΧαχαχαχαΧαραμίζεστε :lol: Τι μπάτσοι και μαλακίες. Δημοσιογράφοι έπρεπε να γίνετε.
Ζαρντινιέρες να πέφτουν πάνω σε ανθρώπους και άνθρωποι να πέφτουν πάνω σε μηχανάκια είναι πια ξεπερασμένα.
https://www.youtube.com/watch?v=1MbaZzCxhAY#t=61
Τώρα κατάλαβα τι λέει το τραγούδι:
https://www.youtube.com/watch?v=yUqmcG2G0Xk
Η δημοσιαγραφια του αντεννα ειναι πλεον τεχνη.
Πως μπορεις να δημιουργησεις εικονες και συνειρμους με μια φαινομενικα αθωα περιγραφη και με απλες λεξουλες -οχι τιποτα περιτεχνο- που την σπρεχαρει ενας μονοτονος χαλβας.
Εχω πολλα να μαθω σπο δαυτους.
Joyrider
08/12/2014, 12:17
Γέλιο μέχρι δακρύων. https://twitter.com/hashtag/iptamenoi_anarxikoi?src=hash
ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ
328259
rethemnianos
08/12/2014, 12:33
Συγχαρητηρια σε ολους τους "μηχανοβιους"...πραγματικα δεν πιστευω να υπαρχει αλλο θεμα (σχετικο η μη με μοτο) και μεσα σε λιγοτερο απο μηνα να εχει 84 σελιδες...ολα ειναι προσχεδιασμενα οποτε ληξτε το και ασχοληθειτε με κατι που αγαπανε ολοι οσοι γραφτηκαν σε αυτο το forum
akis_trevor
08/12/2014, 12:41
Συγχαρητηρια σε ολους τους "μηχανοβιους"...πραγματικα δεν πιστευω να υπαρχει αλλο θεμα (σχετικο η μη με μοτο) και μεσα σε λιγοτερο απο μηνα να εχει 84 σελιδες...ολα ειναι προσχεδιασμενα οποτε ληξτε το και ασχοληθειτε με κατι που αγαπανε ολοι οσοι γραφτηκαν σε αυτο το forum
χμ..αυτο που δεν καταλαβαινουμε ολοι,καιρο τωρα,ειναι πως ειναι στο χερι μας να τους χαλασουμε τα σχεδια...
Εισαι σιγουρος οτι οσοι γραφτηκαν και συμμετεχουν σε αυτο το φορουμ αγαπανε το ιδιο πραγμα;
Μηπως θα πρεπει ολοι να πιστευουμε και να συμπεριφερομαστε και το ιδιο;
rethemnianos
08/12/2014, 12:50
Δεν ξερω αν χτυπαει για μενα η καμπανα, απλα εγω γραφτηκα εδω να μαθω καποια πραγματα για τις μηχανες. Ξαφνικα βλεπω ενα αρθρο ασχετο τελειως με το site και εχει ξεπερασει καθε ρεκορ απαντησεων τρωγομαστε μεταξυ μας και εχουμε μπει σε ενα τρυπακι χωρις τελος...επειδη μπορει να ειμαι εγω ο λαθος δεν ξαναεπεμβαινω...καλη συνεχεια και πειτε μου στο τελος αν βγαλατε ακρη και αν αξιζε τον κοπο
Δεν ξερω αν χτυπαει για μενα η καμπανα, απλα εγω γραφτηκα εδω να μαθω καποια πραγματα για τις μηχανες. Ξαφνικα βλεπω ενα αρθρο ασχετο τελειως με το site και εχει ξεπερασει καθε ρεκορ απαντησεων τρωγομαστε μεταξυ μας και εχουμε μπει σε ενα τρυπακι χωρις τελος...επειδη μπορει να ειμαι εγω ο λαθος δεν ξαναεπεμβαινω...καλη συνεχεια και πειτε μου στο τελος αν βγαλατε ακρη και αν αξιζε τον κοπο
Αξιζει τον κοπο ,ναι, και ως εκει.
Και απ'οσο ξερω δεν υπαρχει ουτε υπηρξε ποτε κοινοτητα στο ιντερνετ που να μην εχει sub-fora εντελως ασχετα με την θεματολογια του.
Εισαγωγή στο παρκούρ..
Κλαίω..
Αυτοί λοιπόν έχουν πάθει το εξής τώρα: περίμεναν ο κόσμος που κατέβηκε να κάνει χαζομαρίτσες για να κάνουν και αυτοί χειρότερες χαζομαρίτσες (γι αυτό οι 100αδες μυστικοί, γι αυτό ΟΠΚΕ, γι αυτό αύρες κλπ). Αλλά ο κόσμος δεν έκανε χαζομαρίτσες γιατί είδε τη φάκα (επιτέλους και ευτυχώς). Συνεπώς τους έμειναν αμανάτι τα σχέδια κλιμάκωσης και τα άλλα...
Επειδή λοιπόν δεν τους βγήκε αν και το προσπάθησαν πολύ (βλέπε και ζαρα ΘεσαΛΛονίκη) είπαν να το ρίξουν σε ότι περίσσευε, βλέπε Καραϊβάζ
Ρε παιδιά αυτά τα βλέπουμε σε ταινίες και λέμε ότι είναι cult
Κοτζάμ γραφείο τύπου τίποτα καλύτερο δε σκέφτηκε;
Πόσο πάτος θεέ μου, πόσο πάτος
Pan (dvs)
08/12/2014, 13:21
Η αληθεια ειναι οτι παρατραβηξε και ακρη δεν θα βγει.Επισης,αλλη μια αληθεια ειναι, οτι η πολυ μεγαλη πλειοψηφεια των θεματων,αφορα μοτοσυκλετιστικα θεματα,οποτε εχεις πραγματα να δεις.
Αν σε χαλαει κανε αυτο που θα κανω και εγω,γιατι και εμενα με χαλαει.Μην το παρακολουθεις.:beer:
amyroukai
08/12/2014, 13:28
Τι, δεν θα "κατοσταρίσει" όπως προβλέφθηκε; Μπινιά...
rethemnianos
08/12/2014, 13:42
Σε αυτο εχεις δικιο...Η αληθεια ειναι οτι δεν το παρακολουθω απλα την αρχη που διαβασα και μετα προς το τελος ειδα καποιες αντιπαραθεσεις χωρις λογο και δεν ηθελα να μπαινουμε σε ενα τρυπακι να χαλαει η διαθεση ορισμενων για πραγματα που εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ουτε καν αυτοι που μας κυβερνανε...Αν τωρα ολο το θεμα ειναι να κατοσταρισει η οτιδηποτε αλλο να βοηθησουμε να τα χιλιασει κιολας
για πραγματα που εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ουτε καν αυτοι που μας κυβερνανε...Αν τωρα ολο το θεμα ειναι να κατοσταρισει η οτιδηποτε αλλο να βοηθησουμε να τα χιλιασει κιολας
Ε η αληθεια ειναι τωρα οτι βοηθας προς αυτη την κατευθυνση.
akis_trevor
08/12/2014, 13:59
Ε η αληθεια ειναι τωρα οτι βοηθας προς αυτη την κατευθυνση.
ω ναι....
φιλε ρεθεμνιανε.υπαρχουν τοσα θεματα με μηχανακια-βολτες-αγορες κλπ που τρεχουν αυτον τον καιρο.
εμενα δεν μου φαινεται παραλογο να εχει τοση βαρυτητα ενα τετοιο θεμα που εμπεριεχει πολιτικα ζητηματα(την στιγμη που μας τα εχουν γ@μησει ολα),συμπεριφορα αστυνομικων σε πορειες και μη κλπ κλπ.
γιατι σου φαινεται παραλογο;;
επισης το οτι ειμαστε 5-10-100 μακακες που καβαλαμε μηχανακια δεν μας κανει αυτοματως και κολλητους.ναι εχω γνωρισει κοσμο εδω μεσα που τους θεωρω φιλους μου,γουσταρω να παμε μια βολτα να τα πουμε κλπ αλλα δεν σημαινει οτι συμφωνουμε ολοι σε ολα.η αποδειξη ειναι αυτο το θεμα(και οχι μονο)που βλεπεις οτι σε θεματα σοβαρα διαφωνουμε ακομα και στην βαση τους...:wave2:
bros400pgm
08/12/2014, 14:07
Ερευνα λεει για τον μπαλουρδο που βαρεσε τον συλληφθεντα.................... Καθηστε τωρα αναπαυτικα να μπει ο "εκπροσωπος" τους να μας πει οτι δεν ειναι αυτο που βλεπουμε και πως πηγε να βγαλει οπλο......
ps. Αμα ειχε ευθιξια θα ελεγε ενα συγνωμη για τον σταυλο και θα ειχε αποχωρησει απο την ματαια τουτη κουβεντα.
MG-KTiNoS
08/12/2014, 14:11
Πιπιλή σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ
-Πρέπει να κάτσουν να διαβάσουν το λόγο του κ.ου Σαμαρά και του λόγο του Τσίπρα
για να καταλάβουν.
Και λέω να διαβάσουν γιατί αυτοί βαριούνται να βλέπουν τηλεόραση....
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
kalgeorge
08/12/2014, 14:15
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ergazomenoi_sta_zara_diadhlwtes_esvhsan_th_fwtia_kapoioi_hthelan_nea_marfin_lene_oi_anarxikoi.318518 9.html
Billymuse
08/12/2014, 14:27
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/ergazomenoi_sta_zara_diadhlwtes_esvhsan_th_fwtia_kapoioi_hthelan_nea_marfin_lene_oi_anarxikoi.318518 9.html
Ε μη μας το χαλάς τώρα προφανώς κάποιο έχουν ενημέρωση απο το MEGA και τον ANT1 εντάξει δεν έχουν παει
ποτε σε πορεία στη ζωή τους αλλά θα μάθουν τα νεα απο τον Πρετεντέρη..
The_Scientist
08/12/2014, 15:34
Εγώ πάντως βλέπω ότι μετά από 85 σελίδες η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στο thread τείνει να συμφωνήσει στα αυτονόητα σε ότι αφορά τους μπάτσους και την αποστολή τους.
Και δεν το λέω ειρωνικά, είναι σημαντικό να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.
Άρα τελικά το thread ούτε άσκοπο ήταν ούτε μάταιο.
https://www.youtube.com/watch?v=ODCDALwcix4 :a014:
amyroukai
08/12/2014, 15:46
Εγώ πάντως βλέπω ότι μετά από 85 σελίδες η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στο thread εξ'αρχής έλεγε τα αυτονόητα σε ότι αφορά τους μπάτσους και την αποστολή τους. fixed.
Άρα τελικά το thread ούτε άσκοπο ήταν ούτε μάταιο. Όχι δεν ήταν/είναι. Αν μη τι άλλο προσέφερε και υλικό για σκέψη και άφθονο γέλιο.
The_Scientist
08/12/2014, 15:50
Μπορεί να έχεις δίκιο.
Όπως και να έχει, θετικό είναι ...
SHOOTER045
08/12/2014, 16:01
Όχι ρε συ!!!!!
Τι είναι αυτά τώρα????
Ο πρετεντερης το έφτιαξε αυτό το προβοκατόρικο βίντεο,ειμαι σίγουρος.
Και εσύ γίνεσαι γραφικός ,μα είναι δυνατόν???
Μόνο Αληθινά βίντεο άλωσης περιπτέρων γίνονται πιστευτά.
Βλέπουν τον ματατζη που χτυπάει, αλλά δεν βλέπουν τι προηγήθηκε.
Βλέπουν τα ματ να μπαίνουν στο κτίριο, σίγουρα όχι γιατί έψαχναν για ξενοίκιαστο να μπουν, αλλά γιατί οι μπαχαλακηδες έριχναν πέτρες και μολοτωφ από πάνω, και δεν ήταν παρκουριστες όσο και αν κάποιοι θέλουν να διακωμωδησουν το γεγονός, είναι υπαρκτό, αλλά ο παρωπιδισμος είναι τέτοιος που δεν δέχονται τίποτα.
Εγώ προσωπικά πρώτος και από άλλα παρόμοια ποστ έκρινα και κρίνω τα κακώς κείμενα των αστυνομικών.
Και έχω δει με τα μάτια μου και πολλές ΕΔΕ και ποινές.
Φυσικά δεν περιμένω να το πιστέψει κανένας.
Όπως και εγώ δεν πιστεύω τα φιλια αισθήματα αυτών, που <αγωνίστηκαν> να σβήσουν την φωτιά στα ΖΆΡΑ ,η να επιβάλουν την τάξη και να κάνουν μία ειρηνική πορεία.
Υπήρχαν και υπάρχουν ειρηνικοί διαδηλωτές, αυτοί δεν πετάνε μάρμαρα, πέτρες,μολοτωφ κλπ .
Αυτοί που ορυονται ότι ενέργειες σαν την απόπειρα καψίματος του ΖΑΡΑ πληγώνει τον αγώνα τούς και το κίνημα, μου θυμίζουν τους εξωγήινους στο Mars attack' s .που φώναζαν < είμαστε φίλοι σάς μην τρέχετε > αλλά έκαιγαν τους γήινους
MG-KTiNoS
08/12/2014, 16:03
Εγώ πάντως βλέπω ότι μετά από 85 σελίδες η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στο thread τείνει να συμφωνήσει στα αυτονόητα σε ότι αφορά τους μπάτσους και την αποστολή τους.
Και δεν το λέω ειρωνικά, είναι σημαντικό να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.
Άρα τελικά το thread ούτε άσκοπο ήταν ούτε μάταιο.
Υλικό για σκέψη δεν πρόσφερε (σ εμένα) γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη πιάνει την ιστορία από εκεί που μας συμφέρει.
Η ιστορία λοιπόν δεν ξεκινάει από την ώρα που πέφτει ο δυστυχής Γρηγορόπουλος νεκρός αλλά από καιρό πριν.
Θέλετε να το κουβεντιάσουμε?
Νομίζω όχι.
Έχω την αίσθηση ότι αυτή κουβέντα άρχισε έχοντας από τα πριν αποφασίσει την κατάληξη.
Δεν μιλάμε δηλαδή για κουβέντα αλλά για ανακοίνωση απόψεων.
Ας ανακοινώσω κι εγώ λοιπόν τη δική μου...
-Τι μέτρα πήρατε ή τι μέτρα θα πάρετε ή τέλος πάντων τι μέτρα θα έπρεπε να πάρετε για να μην βρεθεί
κανένα άλλο ΠΑΙΔΑΚΙ στη θέση του Γρηγορόπουλο ή του Ρωμανού?
-Πότε συμφωνήσαμε σαν άνθρωποι ή σαν κοινωνία ότι η πώληση ναρκωτικών και η ύπαρξη μαφιόζων στα Εξάρχεια
θα είναι αν όχι νόμιμη ή έστω ανεκτή?
Οι απαντήσεις φυσικά δεν δόθηκαν και ούτε θα δοθούν....
Σας εύχομαι λοιπόν από την καρδιά μου στις καταστάσεις αυτές
να μην εμπλακείτε ποτέ προσωπικά, εσείς, τα παιδιά σας ή τα αδέρφια σας.
Για μένα τα παιδιά αυτά δεν είναι ήρωες.
Σιχαίνομαι τους νεκρούς ήρωες και την υποκρισία των κεριών που ανάβαουν για πάρτι τους ΜΕΤΑ θάνατο.
Για μένα είναι απλά νέοι που η θέση τους ήταν στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στην βόλτα κλπ κλπ
Ούτε στη φυλακή που είναι ο ένας, ούτε στο χώμα που είναι ο άλλος και σύντομα θα δεχτεί επισκέψεις
Όποιος λοιπόν νομίζει ότι είναι θέμα μπάτσου πλανιέται πλάνη οικτρά...
υπογραφή
ο Κυρ Παναγής με το καμένο μαγαζί
υγ
βρίστε τώρα ελεύθερα τα είχα πει και στο μπάικ νετ κάποτε κι είχε γίνει της πουτάνας...
υγ2
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Αμιρουκάι που είναι το αστείο....
Εγώ μας βλέπω για κλάματα.
The_Scientist
08/12/2014, 16:12
Πολλά από αυτά που λες είναι σωστά...
Τυχαίνει όμως εγώ να είμαι πρακτικός άνθρωπος και όχι θεωρητικός.
Και σαν πρακτικός άνθρωπος θα σου πω ότι για πετύχεις κάτι πρέπει να πας βήμα - βήμα.
Ποια είναι τα βήματα κατά τη γνώμη μου ?
1. Συνειδητοποιείς την πραγματικότητα (τα αυτονόητα που λέγαμε)
2. Συνειδητοποιείς ότι αν θες να αλλάξεις κάτι πρέπει να δράσεις (όχι από το PC)
3. Συνειδητοποιείς ότι για να έχεις πιθανότητες πρέπει η δράση να είναι μαζική
Αφελής δεν είμαι, ούτε περίμενα αυτό το thread να αλλάξει την κοινωνία.
Οι αλλαγές κατακτώνται αλλιώς (και αν θες το συζητάμε).
Αυτό το thread μπορεί να βοηθήσει στο 1. άντε και λίγο στο 2.
menelaos46
08/12/2014, 16:35
τωρα αυτο το εννοεις? και ρωταω πολυ σοβαρα....
Σχετικά με το βίντεο με τις μπύρες-μολότωφ.... Υπάρχει λοιπόν αυτό το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να μαζεύουν μολότωφ-μπυρες(γιατί ίσως να τις μαζεύουν οι αστυνομικοί απλώς για ανακύκλωση) από το έδαφος και να τις βάζουν σε έναν σάκο (προφανώς του διαδηλωτή που έχει συλληφθεί)...... ΩΣ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ....
Πιθανά ενδεχόμενα...
1. Οι αστυνομικοί θέλουν να φορτώσουν τις μπύρες-μολοτωφ στον διαδηλωτή ενώ είναι αθώος...
2. Ο διαδηλωτής είχε τις μολότωφ-μπυρες στο σάκο του και τις πέταξε δευτερόλεπτα πριν ενώ τον κυνηγούσαν και τις μαζεύουν μαζί με τον σάκο ως πειστήρια...
3. Οι αστυνομικοί μαζεύουν τις μπύρες για ανακύκλωση....
Όλα τα παραπάνω παίζουν απλώς οι πιθανότητες είναι κατ'εμένα 1. 9,9% 2. 90% 3. 0.1% και τις βγάζω τις πιθανότητες καθώς δεν είμαι άσχετος με τον χώρο αλλά ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Ωστόσο οι περισσότεροι από σας πιστεύετε απλώς αυτό που θέλετε να πιστέψετε πράγμα που σημαίνει πως όποιος ανεβάσει ένα βίντεο όπως τον συμφέρει διαμορφώνει την γνώμη του κόσμου. Αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και αντιστρόφως. Διαμορφώνουν τη γνώμη σας λοιπόν....
Κι εγώ θα ήθελα να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο βίντεο αυτό αλλά δεν το υποστηρίζω αυτό καθώς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.
ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Η ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.... (τροφή για σκέψη αυτό)
amyroukai
08/12/2014, 16:50
Ας ανακοινώσω κι εγώ λοιπόν τη δική μου...
-Τι μέτρα πήρατε ή τι μέτρα θα πάρετε ή τέλος πάντων τι μέτρα θα έπρεπε να πάρετε για να μην βρεθεί
κανένα άλλο ΠΑΙΔΑΚΙ στη θέση του Γρηγορόπουλο ή του Ρωμανού?
-Πότε συμφωνήσαμε σαν άνθρωποι ή σαν κοινωνία ότι η πώληση ναρκωτικών και η ύπαρξη μαφιόζων στα Εξάρχεια
Οι απαντήσεις φυσικά δεν δόθηκαν και ούτε θα δοθούν....
υγ2
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Αμιρουκάι που είναι το αστείο....
Εγώ μας βλέπω για κλάματα.
Για το πρώτο, με ζμπαθάς αλλά μέτρα υπάρχουν. Αλλά όπως βγαίνει ο Shooter και λέει πέρασα εξετάσεις και είμαι καλά, έτσι φαντάζομαι θα είχε περάσει και ο "πιστολάς" που έφαγε τον μικρό γιατί τον είπε μπάτσο κατάμουτρα. (Δεν θέλω να πω ότι ο Shooter συνδέεται με το γεγονός ή οτιδήποτε άλλο εναντίον του, απλά μας ανέφερε το γεγονός και υποθέτω ότι είναι γενική πρακτική. Το ότι ένας αστυνομικός αυτοαποκαλείται "πυροβολητής" και έχει ήρωα τον δικαστή/εκτελεστή είναι λίγο κάπως, αλλά τέλος πάντων ο καθ' ένας ζει την φανταστική ζωή του στο διαδίκτυο). Το ότι τα μέτρα πρόληψης τέτοιων φαινομένων δεν εφαρμόζονται ή υπάρχουν για να υπάρχουν μόνο σαν τύπο και όχι σαν ουσία, είναι ζήτημα. Ζήτημα και εσωτερικό της αστυνομίας που ανέχεται επικίνδυνους στο σώμα και της πολιτείας που ανέχεται επικίνδυνους (μάλλον γιατί είναι υπό συνθήκες χρήσιμοι) και ημών που τους έχουμε να υπηρετούν την δικαιοσύνη θεωρητικά, πρακτικά μπορεί να μας στείλουν γενικώς και ειδικώς έτσι γιατί είχαν μιά επίμονη τσίμπλα το πρωί. Και να μην τρέξει και κάστανο.
Για τον Ρωμανό ευθύνη έχει η οικογένεια του, εσύ νομίζω το είχες πει. Ας βοηθούσαν το παιδί με ένα ψυχολόγο πριν φτάσει στο σημείο να πάρει όπλο. Δεν θα μπορούσε (λέμε τώρα) να σπουδάσει νομικά και να ασχολείται με το κυνήγι της αδικίας από την αστυνομία; Σαφώς πιο δημιουργικό από την διοίκηση επιχειρήσεων και σαφώς πιο κοντά σε αυτό που θεωρητικά επιθυμεί, λέμε τώρα μιά χαζομάρα...
Για το δεύτερο, το θέμα δεν είναι η ύπαρξη νονών και "Τόνι Μοντάνα" στα εξάρχεια, είναι γενικότερο. Υπάρχουν και συντηρούνται γιατί τα λεφτά είναι πολλά και το "μαρούλι" δεν το μίσησε κανείς.
Και το αστείο δεν πειράζει αν δεν το βρίσκεις, εγώ βρήκα να γελάσω με πολλά πάντως.
amyroukai
08/12/2014, 16:57
2. Ο διαδηλωτής είχε τις μολότωφ-μπυρες στο σάκο του και τις πέταξε δευτερόλεπτα πριν ενώ τον κυνηγούσαν και τις μαζεύουν μαζί με τον σάκο ως πειστήρια...
Ναι αγόρι. Και στη δικογραφία τι θα γράψουν, ότι τον πιάσαμε και οι μολότωφ ήταν στο σάκο ή ότι τον πιάσαμε με άδειο σάκο και κάπου κοντά είχε μολότωφ που ΙΣΩΣ τις είχε στο σάκο και ΙΣΩΣ τις πέταξε; Γιατί όπως ξέρεις άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και αν δεν μπορείς να δεις την διαφορά...
akis_trevor
08/12/2014, 17:00
Μενελαε,νωριτερα εκανες ολο υποθεσεις χωρις να ξερεις και τα θεωρουσες δεδομενα ενω τωρα σου δινουμε τα δεδομενα και δεν ξερεις...
αστο παλικαρι μου...αστο...
Joyrider
08/12/2014, 17:19
Πωωωω κρίμα, τζάμπα το κλίμα τρόμου που προσπαθούσαν να χτίσουν με τόσο κόπο. :(
Απομυθοποιήθηκαν όλα.
Οι κοκκινομπερέδες τελικά μάλλον με τα σκαλοπάτια ανέβηκαν και δεν αερομεταφέρθηκαν.
Κανείς ιπτάμενος δεν φόραγε μπέρτα.
Οι 1000άδες μολότοφ ήταν αόρατες.
Κανείς δεν έκανε φιγούρες κομανέτσι.
Billymuse
08/12/2014, 18:39
Πωωωω κρίμα, τζάμπα το κλίμα τρόμου που προσπαθούσαν να χτίσουν με τόσο κόπο. :(
Απομυθοποιήθηκαν όλα.
Οι κοκκινομπερέδες τελικά μάλλον με τα σκαλοπάτια ανέβηκαν και δεν αερομεταφέρθηκαν.
Κανείς ιπτάμενος δεν φόραγε μπέρτα.
Οι 1000άδες μολότοφ ήταν αόρατες.
Κανείς δεν έκανε φιγούρες κομανέτσι.
Kαλη η προπαγάνδα και δη του ANT1 αλλα δυστηχώς για αυτους πάλι εκτέθηκαν με τα ψεύδη τους.
Ειδικά για τις χιλιάδες μολοτοβ ..η εικόνα του βιδεο μιλάει απο μονη της. Επίσης και οι ''χιλιάδες'' ''αναρχικοί''
ηταν τοσοι πολλοί που δε χωράγανε και κατεβηκανε μερικοι κάτω στο δρόμο :plaf:
Η προσπάθεια απτα κανάλια να δείξουν με ωρογολογίες πολέμου και η απαράδεκτη προπαγάνδα τους που
αποσκοπεί στο να τρομάζει τον κόσμο για να μη παει στις πορείες..θα τους γυρίσει μπουμεραγκ...
SHOOTER045
08/12/2014, 18:40
Για το πρώτο, με ζμπαθάς αλλά μέτρα υπάρχουν. Αλλά όπως βγαίνει ο Shooter και λέει πέρασα εξετάσεις και είμαι καλά, έτσι φαντάζομαι θα είχε περάσει και ο "πιστολάς" που έφαγε τον μικρό γιατί τον είπε μπάτσο κατάμουτρα. (Δεν θέλω να πω ότι ο Shooter συνδέεται με το γεγονός ή οτιδήποτε άλλο εναντίον του, απλά μας ανέφερε το γεγονός και υποθέτω ότι είναι γενική πρακτική. Το ότι ένας αστυνομικός αυτοαποκαλείται "πυροβολητής" και έχει ήρωα τον δικαστή/εκτελεστή είναι λίγο κάπως, αλλά τέλος πάντων ο καθ' ένας ζει την φανταστική ζωή του στο διαδίκτυο). Το ότι τα μέτρα πρόληψης τέτοιων φαινομένων δεν εφαρμόζονται ή υπάρχουν για να υπάρχουν μόνο σαν τύπο και όχι σαν ουσία, είναι ζήτημα. Ζήτημα και εσωτερικό της αστυνομίας που ανέχεται επικίνδυνους στο σώμα και της πολιτείας που ανέχεται επικίνδυνους (μάλλον γιατί είναι υπό συνθήκες χρήσιμοι) και ημών που τους έχουμε να υπηρετούν την δικαιοσύνη θεωρητικά, πρακτικά μπορεί να μας στείλουν γενικώς και ειδικώς έτσι γιατί είχαν μιά επίμονη τσίμπλα το πρωί. Και να μην τρέξει και κάστανο.
Για τον Ρωμανό ευθύνη έχει η οικογένεια του, εσύ νομίζω το είχες πει. Ας βοηθούσαν το παιδί με ένα ψυχολόγο πριν φτάσει στο σημείο να πάρει όπλο. Δεν θα μπορούσε (λέμε τώρα) να σπουδάσει νομικά και να ασχολείται με το κυνήγι της αδικίας από την αστυνομία; Σαφώς πιο δημιουργικό από την διοίκηση επιχειρήσεων και σαφώς πιο κοντά σε αυτό που θεωρητικά επιθυμεί, λέμε τώρα μιά χαζομάρα...
Για το δεύτερο, το θέμα δεν είναι η ύπαρξη νονών και "Τόνι Μοντάνα" στα εξάρχεια, είναι γενικότερο. Υπάρχουν και συντηρούνται γιατί τα λεφτά είναι πολλά και το "μαρούλι" δεν το μίσησε κανείς.
Και το αστείο δεν πειράζει αν δεν το βρίσκεις, εγώ βρήκα να γελάσω με πολλά πάντως.
Ειμαι και σε σκοπευτικό σύλλογο.
Πηγαίνω και σκοπευτήριο, υπάρχει πρόβλημα?
Ναι πέρασα δύο φορές ψυχιάτρους, και έχω ένα φάκελλο τίγκα στις ευφημες μνειες και τους επαίνους.
Υπάρχει πρόβλημα?
Το nick name SHOOTER το έχω από χρόνια και σε αλλα φόρουμ,Scooby. Gr κλπ
Και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς ούτε για το Nick ούτε για το αβαταρ,εσυ τοοοοοοσο ενοχλήθηκες?
Εγώ δεν περνάω τον εαυτό μου ως super cop - robocop - δικαστής κλπ.
Δηλαδή αν είχα αυτήν 328285 δεν θα υπήρχε θέμα.
Billymuse
08/12/2014, 18:41
Πραγματικά πρέπει να έχει πολυ τρυφερό χέρι για να πετάει τις μολότωφ χωρίς να σπανε τα μπουκάλια και τα συλέγουν τα ματ
:whiteflag::priest::eleison::hypnotize:
pipe_smoker
08/12/2014, 19:00
Ποτέ δε συμφωνήσαμε ρε Νίκο.
Όπως ποτέ δε συμφωνήσαμε να είναι έχει η Κρήτη μπιστολάδες και χασίσια.
Ούτε για τα Εξάρχεια συμφωνήσαμε να υπάρχουνε μαφιόζοι και να πουλάνε πρέζα.
Ούτε για την τελεόραση συμφωνήσαμε να υπάρχουνε μαφιόζοι και να πουλάνε παραμύθα και προπαγάνδα.
Ούτε για τη Βουλή συμφωνήσαμε να υπάρχουνε μαφιόζοι και να πουλάνε ελπίδα και να θερίζουνε φράγκα.
Για τίποτα δε συμφωνήσαμε.
Απλά όποιος πρόλαβε και είχε τη δύναμη μπήκε κι εμείς μείναμε απ'έξω σαν τους μαλάκες να κοιτάμε.
Κι αυτό έγινε πριν πάααααρα πολλά χρόνια. Και τώρα θεωρείται κεκτημένο κι αναφαίρετο δικαίωμα.
Θεωρείται λογικό και αναμενόμενο να τρως ξύλο από τον μπάτσο, να φοβάσαι να κυκλοφορήσεις νύχτα σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, να υποτίθεται ότι ο λόγος που πέφτει στον πολίτη όσον αφορά τη διακυβέρνηση της χώρας του είναι το χαρτάκι που θα ρίξει στο κουτάκι κάθε 4 χρόνια, να ακούς/βλέπεις/διαβάζεις από παντού τα ίδια φούμαρα, να βγαίνει ο Άδωνης ο Βορίδης ο Κικίλιας ο Πάγκαλος η Βούλτεψη ο Γιακουμάτος ο Σαμαράς και το κάθε @ του κερατά και να σου αραδιάζουν μια σακούλα σκατά στα μούτρα και να μην τρέχει τίποτα γιατί έτσι είναι η πολιτική.
Όλα αυτά είναι λογικά κι αναμενόμενα.
Και θα παραμείνουν, και θα χειροτερέψουν κιόλας.
Γιατί τα αφήσαμε για τόσο πολύ καιρό που πλέον δεν έχει πισωγύρισμα.
Το ρητό του Μπουκόφσκι με το αγγούρι που τόσο πολύ σου αρέσει, ίσχυε και θα ισχύει ες αεί.
Και το αγγούρι μόνο προς τα μέσα θα πηγαίνει. Προς τα έξω δεν έχει. Μας τελείωσε.
menelaos46
08/12/2014, 19:31
Ναι αγόρι. Και στη δικογραφία τι θα γράψουν, ότι τον πιάσαμε και οι μολότωφ ήταν στο σάκο ή ότι τον πιάσαμε με άδειο σάκο και κάπου κοντά είχε μολότωφ που ΙΣΩΣ τις είχε στο σάκο και ΙΣΩΣ τις πέταξε; Γιατί όπως ξέρεις άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και αν δεν μπορείς να δεις την διαφορά...
Δεν έχω ιδέα τι θα γράψεις στη δικογραφία. Αυτό εξαρτάται από τον αστυνομικό και την μαρτυρία του και το πως θα σκεφτεί. Μπορεί να πει ότι τον είδε να τις πετάει στο δρόμο κατά την καταδίωξη... μπορεί χίλια δυό. Μπορεί και ψέματα να πει αν είναι κολλημένος. Σημασία δεν έχει αυτό όμως σημασία έχει γιατί εσύ επιλέγεις να πιστέψεις κάτι ενώ δεν ξέρεις τι έχει γίνει.... όχι στο συγκεκριμένο περιστατικό αλλά γενικά εσύ και όποιος πολίτης και όποιος αστυνομικός σε οποιαδήποτε είδηση.....
328324
:a41::a41::a41::a41:
:a18:
MG-KTiNoS
08/12/2014, 20:12
Με συμπαθάς αλλά δεν υπάρχει κανένα μέτρο...
Καμία ασφάλεια κανένα δίχτυ προστασίας για όποιον νέο άνθρωπο που κάνει ΕΝΑ λάθος στη ζωή του.
Θες να σου πω για τον ΟΚΑΝΑ που πας με 1000 ζόρια μια μέρα και σου δίνουν νούμερο 12000 κάτι?
Θες να σου πω για τα διάφορα κρατικά ιδρύματα που ότι δεν είσαι βγαίνεις?
Ας πάμε όμως στην υπόθεση Γρηγορόπουλου.
Ο πιτσιρίκος ήταν έξω από ένα κέντρο πώλησης ναρκωτικών.
Εκεί άμα τρακάρεις και πάρεις το 100 τηλέφωνο δεν έρχεται κανείς.
(μπορείς να δοκιμάσεις)
Τι δουλειά είχε ο μικρός εκεί?
Και καλά οι γονείς του τον είχαν χεσμένο...
Εσύ ρε μπουρδέλο κράτος που είσαι?
Το σχολείο που είναι? Η κοινωνική υπηρεσία που είναι?
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Και εν τέλει ποιός συμφώνησε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια και αλλού?
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ ?
Πάμε τώρα στους αστυνομικούς
Ποιούς αστυνομικούς?
Ειδικοί φρουροί ήταν και οι δύο που δεν έπρεπε να είναι εκεί ΜΟΝΟΙ τους
Ο φονιάς μάλιστα περιγράφεται και σαν δύσκολος χαρακτήρας.
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ?
Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν ρώτησε.
Και γίνεται το συμβάν και πάει ο πιτσιρικάς.
Ποιός θα τον φέρνει πίσω???
Κανένας φυσικά
Και τότε αν ενθύμησε καλά, ενεργοποιήθηκε ένας μηχανισμός που δεν είχε προηγούμενο.
Έσκαγαν άτομα σε φόρουμ με λογαριασμούς 2 και 3 ετών και ξεσήκωναν το κόσμο να πάει να διαδηλώσει και κατά των ΜΠΑΤΣΩΝ
Μα την ίδια μέρα σε 3 4 φόρουμ ταυτόχρονα!!!
Έγινε το μπάχαλο λοιπόν έπεσε και η κυβέρνηση μετά και πότε σταματάν τα επεισόδια?
ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ???
Όταν πυροβολούν το ματατζή με το καλάσνικοφ.
ΤΟΤΕ ΠΑΤΣΙΖΟΥΝ
και τότε κόβονται όλα μαχαίρι
Αίμα για αίμα.
Κι ο Νίκος που ήταν όλα αυτόν το καιρό?
Ποιός ενδιαφέρθηκε για αυτόν.
Οι γονείς?
Αλήθεια οι έρμοι οι Έλληνες γονείς τι πρέπει να προφτάσουν?
Το παιδί είχε ανάγκη για βοήθεια αλλά κλασσικά βοήθεια δεν ήρθε από πουθενά. ΟΛΟΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ
Σήμερα ουσιαστικά αυτοκτονεί
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (το ξαναλέω)
κι εμείς καθόμαστε και λέμε για εκπαιδευτικές άδειες και πούτσες μπλε σε μελιτζανί βαζάκι.
Αν του δοθεί εν τέλει η άδεια (και μακάρι) θα είναι όλα καλά άραγε?
Θα λύσει το πρόβλημα του?
Που είναι ο μηχανισμός στηρίξεις που το σωφρονιστικό σύστημα θα έπρεπε να έχει και που εμείς πληρώνουμε χρυσό?
Εκεί που είναι και η κοινωνική λειτουργός και η υπηρεσία στηρίξεις οικογένειας
ΠΟΥΘΕΝΑ
Συμπέρασμα
1 Τα νέα παιδιά θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους και πολλά θα χαθούν αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ζητήσει ευθύνες.
ΑΥΤΑ θα φταίνε και η οικογένεια, οπότε καλά να πάθουν
2 Έχουμε πρόβλημα μαφίας και όπως και στη Σικελία μας λένε ότι δεν υπάρχει
Άντε λοιπόν ας κάνουμε μια προσευχή -αφού δεν μας έμεινε και τίποτε άλλο- για τον επόμενο πιτσιρικά που θα τα τινάξει από ναρκωτικά στην Ομόνοια και κανείς δεν θα νοιαστεί, για τον μεθεπόμενο που θα τσακιστεί με το μηχανάκι γιατί η μαφία έφαγε τα λεφτά και δεν έφτιαξε δρόμο και έναν ακόμα που θα αφήσει τα @@κια του σε κάποιο νοσοκομείο της πούτσας και της μίζας.
Δεν μεταδίδω άλλο γιατί θα σπάσω το πι σι ειλικρινά !
υγ
μπορεί να γελάς αλλά θυμίσου ότι το αγγούρι δεν πονάει
όταν δεν μπαίνει στο δικό σου κώλο.
KAWAMANRIDER
08/12/2014, 20:24
Καμία ασφάλεια κανένα δίχτυ προστασίας για όποιον νέο άνθρωπο που κάνει ΕΝΑ λάθος στη ζωή του.
Θες να σου πω για τον ΟΚΑΝΑ που πας με 1000 ζόρια μια μέρα και σου δίνουν νούμερο 12000 κάτι?
(μπορείς να δοκιμάσεις)
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Και εν τέλει ποιός συμφώνησε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια και αλλού?
Ποιούς αστυνομικούς?
Κανένας φυσικά
Και τότε αν ενθύμησε καλά, ενεργοποιήθηκε ένας μηχανισμός που δεν είχε προηγούμενο.
Έσκαγαν άτομα σε φόρουμ με λογαριασμούς 2 και 3 ετών και ξεσήκωναν το κόσμο να πάει να διαδηλώσει και κατά των ΜΠΑΤΣΩΝ
Έγινε το μπάχαλο λοιπόν έπεσε και η κυβέρνηση μετά και πότε σταματάν τα επεισόδια?
ΤΟΤΕ ΠΑΤΣΙΖΟΥΝ
Αίμα για αίμα.
Οι γονείς?
Το παιδί είχε ανάγκη για βοήθεια αλλά κλασσικά βοήθεια δεν ήρθε από πουθενά. ΟΛΟΙ ΣΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (το ξαναλέω)
κι εμείς καθόμαστε και λέμε για εκπαιδευτικές άδειες και πούτσες μπλε σε μελιτζανί βαζάκι.
Που είναι ο μηχανισμός στηρίξεις που το σωφρονιστικό σύστημα θα έπρεπε να έχει και που εμείς πληρώνουμε χρυσό?
ΠΟΥΘΕΝΑ
Συμπέρασμα
1 Τα νέα παιδιά θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους και πολλά θα χαθούν αλλά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ζητήσει ευθύνες.
Άντε λοιπόν ας κάνουμε μια προσευχή -αφού δεν μας έμεινε και τίποτε άλλο- για τον επόμενο πιτσιρικά που θα τα τινάξει από ναρκωτικά στην Ομόνοια και κανείς δεν θα νοιαστεί, για τον μεθεπόμενο που θα τσακιστεί με το μηχανάκι γιατί η μαφία έφαγε τα λεφτά και δεν έφτιαξε δρόμο και έναν ακόμα που θα αφήσει τα @@κια του σε κάποιο νοσοκομείο της πούτσας και της μίζας.
υγ
+ οσα θες ,
παντου και παντα , η ιδια τραγικη εικονα , παιδια θυματα
menelaos46
08/12/2014, 20:53
Δεν είναι αυτό το ζουμί του λόγου μου, νομίζω καταλαβαίνεις. Ωστόσο για να σου απαντήσω αν υπάρχει κατάθεση που να λέει ότι τις πέταξε ενώ έτρεξε στηρίζεται κατηγορία..... δεν μπορώ να ξέρω τι γράφτηκε και τι έγινε. Μπορεί αν είναι κανένα κολλημένο μυαλό να του της φόρτωσε.
Ωστόσο το ζουμί είναι " ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Η ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.... (τροφή για σκέψη αυτό) "
menelaos46
08/12/2014, 20:54
Μενελαε,νωριτερα εκανες ολο υποθεσεις χωρις να ξερεις και τα θεωρουσες δεδομενα ενω τωρα σου δινουμε τα δεδομενα και δεν ξερεις...
αστο παλικαρι μου...αστο...
Ελπίζω τουλάχιστον να σε έκανα να σκεφτείς λίγο και την άλλη εκδοχή.... το αφήνω αν θες. Κουβέντα κάνουμε.
pipe_smoker
08/12/2014, 20:56
(μπορείς να δοκιμάσεις)
Στα ρέστα μέσες άκρες συμφωνάμε.
Εδώ όμως έχω ένσταση.
Μου θυμίζει τη μαλακία που λέγανε οι διάφοροι να μην τους χαρακτηρίσω, όταν είχε φύγει ο μικρός. "Τί δουλειά είχε να τριγυρνάει νυχτιάτικα στα Εξάρχεια? Τα'θελε και τα'παθε!"
Για να σε προλάβω, ξέρω ότι δεν το εννοείς έτσι σε καμία περίπτωση.
Αλλά δεν μπορώ για κανένα λόγο να ρίξω έστω κι ένα δράμι ευθύνης σε κάποιον (ενήλικο ή ανήλικο) που έκανε τη βόλτα του είτε στα Εξάρχεια είτε οπουδήποτε αλλού.
Και πόσο μάλλον όταν δεν τονε λήστεψε κανά πρεζόνι, αλλά τον έφαγε ένας πούστης μπάτσος.
menelaos46
08/12/2014, 20:57
Πραγματικά πρέπει να έχει πολυ τρυφερό χέρι για να πετάει τις μολότωφ χωρίς να σπανε τα μπουκάλια και τα συλέγουν τα ματ
:whiteflag::priest::eleison::hypnotize:
Πολύ έξυπνο.... για πάρε τώρα πέντε μπουκάλια μπύρας, τρέξε και πέτα τα να δούμε πόσα θα σπάσουν....... Μάλλον όχι όλα.... :whiteflag::priest::eleison::hypnotize:
η ύπαρξη και η διατήρηση ενός ακροδεξιού αστυνομικού παρακράτους (είδαμε τι κάνουν on camera, δε μπορώ να φανταστώ τι κάνουν όταν δεν υπάρχει κανείς να τους τραβήξει!), είναι, για μένα, το πιο εξοργιστικό απ' όλα. Πηγή: www.lifo.gr
“Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού” είχε πει ο Μάνος Χατζιδάκις( Ιανουάριος 1990) -
Εντελώς αναίτια ΜΑΤ που είχαν επέμβει στην πλατεία Εξαρχείων, επιτέθηκαν με δακρυγόνο και κρότου λάμψης στο περίπτερο απ' όπου λίγες μέρες νωρίτερα είχαν κλέψει μπουκάλια με νερό, γεγονός που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας
https://www.youtube.com/watch?v=-DCJ-ro3zKo
όταν το σκυλί δαγκώνει, ή το αφεντικό του (αυτός που δίνει την εντολή ντε) είναι φοβισμενος ή κινδυνεύει. Το σκυλί πάντως, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να "δαγκώνει" ακομα και εαν οι πολίτες ειναι "λάθος"
menelaos46
08/12/2014, 21:01
(μπορείς να δοκιμάσεις)
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Ποιούς αστυνομικούς?
Κανένας φυσικά
ΤΟΤΕ ΠΑΤΣΙΖΟΥΝ
Αίμα για αίμα.
Οι γονείς?
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (το ξαναλέω)
ΠΟΥΘΕΝΑ
Συμπέρασμα
υγ
Πολύ συμφωνούμε και ανησυχώ..... :beer::beer::beer:
pipe_smoker
08/12/2014, 21:24
η ύπαρξη και η διατήρηση ενός ακροδεξιού αστυνομικού παρακράτους (είδαμε τι κάνουν on camera, δε μπορώ να φανταστώ τι κάνουν όταν δεν υπάρχει κανείς να τους τραβήξει!), είναι, για μένα, το πιο εξοργιστικό απ' όλα. Πηγή: www.lifo.gr
“Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού” είχε πει ο Μάνος Χατζιδάκις( Ιανουάριος 1990) -
Εντελώς αναίτια ΜΑΤ που είχαν επέμβει στην πλατεία Εξαρχείων, επιτέθηκαν με δακρυγόνο και κρότου λάμψης στο περίπτερο απ' όπου λίγες μέρες νωρίτερα είχαν κλέψει μπουκάλια με νερό, γεγονός που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας
όταν το σκυλί δαγκώνει, ή το αφεντικό του (αυτός που δίνει την εντολή ντε) είναι φοβισμενος ή κινδυνεύει. Το σκυλί πάντως, ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να "δαγκώνει" ακομα και εαν οι πολίτες ειναι "λάθος"
Σωστός όπως πάντα:beer::beer::beer:
ΥΓ. Θυμόμαστε οοοολοι πόσο αριστερός ήταν ο Χατζιδάκις έτσι?
Κάποτε το να είσαι δεξιός δε σήμαινε ότι είσαι φασίστας.
Όπως και το να είσαι αριστερός δε σήμαινε ότι είσαι σταλινικός.
Α ρε ποτάνες έννοιες.
Σας γαμήσαμε κι ας μή μας φταίγατε, αλλά μαζί με σας δεν ξέραμε τί άλλο παίρναμε ζβάρνα.
Τώρα κλαίμε αλλά είναι αργά.
akis_trevor
08/12/2014, 21:38
Ελπίζω τουλάχιστον να σε έκανα να σκεφτείς λίγο και την άλλη εκδοχή.... το αφήνω αν θες. Κουβέντα κάνουμε.
Εσυ εισαι αυτος που οτι και να σου πουμε βρισκεις δικαιολογια και δεν βλεπεις την αλλη αποψη.μαλλον ζεις στον δικο σου μικροκοσμο,δεν ξερω.
Παντως υπαρχουν πολλες αντιφασεις στα λεγομενα σου..
menelaos46
08/12/2014, 22:31
Εσυ εισαι αυτος που οτι και να σου πουμε βρισκεις δικαιολογια και δεν βλεπεις την αλλη αποψη.μαλλον ζεις στον δικο σου μικροκοσμο,δεν ξερω.
Παντως υπαρχουν πολλες αντιφασεις στα λεγομενα σου..
Ναι αλλά ακόμη δεν απάντησες στην ερώτησή μου. Γιατί κρίνεις χωρίς να ξέρεις??? Επειδή σου το σερβίρει η κάμερα???
(μπορείς να δοκιμάσεις)
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Ποιούς αστυνομικούς?
Κανένας φυσικά
ΤΟΤΕ ΠΑΤΣΙΖΟΥΝ
Αίμα για αίμα.
Οι γονείς?
ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (το ξαναλέω)
ΠΟΥΘΕΝΑ
Συμπέρασμα
υγ
ωραιος!!χιλια!μπραβο.ισως η πιο σωστη αποψη!
αλλα εχω μια ενσταση για τον Ρωμανο?ρε μεγαλε!
το παιδι σου αυτοκτονει!εσυ τι κανεις?πας στον
πρωθυπουργο τον τσιπρα και τον Αρχιεπισκοπο.:eek:
για τα καναλια?
πατερας δεν ειμαι!αλλα ενταξει!ξερω εγω θα το εβαζα να φαει
με το ζορι!παιζει..:lol:
και υποχρεωτικη σιτηση μπορει να γινει!
αλλα βρωμαει μπαρουτι μερες τωρα!μυριζουν και εκλογες!!
ετοιμαζουν αλλο εναν αδικοχαμενο <ηρωα>..ιδωμεν..
menelaos46
08/12/2014, 22:33
Το γιατί πρέπει να έχουμε παιδιά με μολότωφ εναντίον αστυνομικών πολύ θα ήθελα να το ρωτήσω στον κ. Χατζηδάκη.........
Ελα τωρα μαθαμε ολοι με τα βιντεο. :D:D
Και στην τελικη οι μπατσοι τι εκαναν κατω στον δρομο;Κανταδα;Ε φαε γλαστρα.
akis_trevor
08/12/2014, 22:37
Ναι αλλά ακόμη δεν απάντησες στην ερώτησή μου. Γιατί κρίνεις χωρίς να ξέρεις??? Επειδή σου το σερβίρει η κάμερα???
Οταν βλεπεις ερασιτεχνικα αμονταριστα βιντεο,δεν σου σερβιρεται τπτ.σου δειχνει τα γεγονοτα.
Σε πορεια εχεις κατεβει να δεις τι παιζει;απτα λεγομενα σου δεν νομιζω..
Εσυ πως κρινεις χωρις να ξερεις;εισαι μπατσος;εισαι αναμεσα τους οταν γινονται τα συμβαντα αυτα;;;
menelaos46
08/12/2014, 22:46
Οταν βλεπεις ερασιτεχνικα αμονταριστα βιντεο,δεν σου σερβιρεται τπτ.σου δειχνει τα γεγονοτα.
Σε πορεια εχεις κατεβει να δεις τι παιζει;απτα λεγομενα σου δεν νομιζω..
Εσυ πως κρινεις χωρις να ξερεις;εισαι μπατσος;εισαι αναμεσα τους οταν γινονται τα συμβαντα αυτα;;;
Εγώ δεν κρίνω. Λέω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ. Λέω όμως τι μπορεί να έγινε καθώς δεν είμαι άσχετος με το αντικείμενο, έχω παρακολουθήσει πορείες αρκετές, έχω δικονομικές γνώσεις μερικές και τυγχάνει να γνωρίζω πως λειτουργεί το σύστημα.
amyroukai
08/12/2014, 22:49
Ειμαι και σε σκοπευτικό σύλλογο. και καλά κάνεις
Πηγαίνω και σκοπευτήριο, υπάρχει πρόβλημα? κανένα πρόβλημα, ένα χόμπι είναι σαν όλα τα άλλα
Ναι πέρασα δύο φορές ψυχιάτρους, και έχω ένα φάκελλο τίγκα στις ευφημες μνειες και τους επαίνους. και μπράβο σου.
Υπάρχει πρόβλημα? επειδή ελληνικά μιλάμε νομίζω, όπως θα έπρεπε να έχεις καταλάβει, όχι διότι έγραψα ότι δεν είναι επί προσωπικού η αναφορά σε εσένα
Το nick name SHOOTER το έχω από χρόνια και σε αλλα φόρουμ,Scooby. Gr κλπ ειλικρινά, δεν με νοιάζει πόσο καιρό το έχεις και δεν ρώτησα να μάθω
Και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς ούτε για το Nick ούτε για το αβαταρ,εσυ τοοοοοοσο ενοχλήθηκες? δεν ενοχλήθηκα, απλά δείχνει έναν άνθρωπο που αυτοπροσδιορίζεται μέσω του πυροβολισμού και θεωρεί ότι αυτό είναι το αντιπροσωπευτικό για αυτόν γνώρισμα
Εγώ δεν περνάω τον εαυτό μου ως super cop - robocop - δικαστής κλπ. αυτό φάνηκε από το άβαταρ, ντάξ
Δηλαδή αν είχα αυτήν δεν θα υπήρχε θέμα. και ο βάιρους έχει ένα σκαραβαίο με ένα αιδοίο επάνω, δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις
Μήπως να χαλαρώσεις λιγάκι; Λέω τώρα. Και να μην χαλαρώσεις δεν τρέχει κάτι δηλαδή.
Το γιατί πρέπει να έχουμε παιδιά με μολότωφ εναντίον αστυνομικών πολύ θα ήθελα να το ρωτήσω στον κ. Χατζηδάκη.........
μηπως γιατί οι αστυνομικοί είναι όργανα καταστολής των ονείρων των παιδιών?
στο χωριο σου το χορεύατε αυτό?
https://www.youtube.com/watch?v=HRXCadIbnlE
Η μητέρα προτρέπει τον υιόν της:
"-Βασίλη μου κάτσε φρόνιμα, να γίνεις νοικοκύρης, κοπέλια να δουλεύουν, να 'χεις γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια".
Αλλά τί απαντά ο εκλεκτός υιός της;
"-Εγώ μάνα μου δεν κάθομαι, να γίνω νοικοκύρης, να 'χω κοπέλια να δουλεύουν, γιδοπρόβατα, στάνες καί κοπάδια, καί να 'μαι σκλάβος των Τουρκών, κοπέλι των γερόντων. Θα πάρω του τουφέκι μου, θα ζώσω το σπαθί μου, καί θα 'βγω δίπλα στα βουνά, να σφουρίξω κλέφτικα, να βρω γιατάκια καπετάνιων, να πάω βρω τους κλέφτες, που πολεμούν με την Τουρκιά καί με τους Αρβανίτες".
Και μια και το τουφέκι εγινε μολότοφ, και οι τουρκοι (που παρεμπιπτόντως με ενα 10% κεφαλικό φόρο μας εκαναν να επαναστατίσουμε, ενω τώρα με 60% έμμεσων και άμεσων φόρων εμεις πρεπει να κανουμε τους νομοταγείς) έγιναν τρόικα και ΔΝΤ, πρεπει με βάσει των παραπάνω, να κατανοήσουμε, ότι το δημοτικό αυτό άσμα καί άλλα παρόμοια προφανώς, θα πρέπει να απαγορευτούν, καθώς προωθούν τα επαναστατικά αντανακλαστικα.
παρατηρώ οτι προσπερνάς την πρώτη παράγραφο αλλα να μην δεις και την τελευταία και ουτε να την σχολιάσεις για προβοκατορικη?
pipe_smoker
08/12/2014, 22:52
Εγώ τον πάω το menelao με χίλια.
Γουστάρει κινκιδιάρικες φάσεις. Berkeley, Hume και τα ρέστα.
Ιδεαλισμός, σκεπτικισμός, εμπειρικισμός όλα τουρλού.
Σωστό τον βρίσκω.
Το βίντεο το βλέπεις.
Ποιος σου λέει κύριε ότι τα μάτια σου σου λένε την αλήθεια?
Από πού κι ως πού όλη αυτή η εμπιστοσύνη στις αισθήσεις μας?
Ακόμα και μπροστά να ήσουν στο περιστατικό, που ξέρεις ότι συμβαίνει όντως περιστατικό?
Που ξέρεις ότι τρως ξύλο?
Κι αν όλα συμβαίνουν μέσα στο κεφάλι σου?
Αν όλος ο κόσμος είναι μια εικόνα μέσα στο μυαλό μας?
Ποιό μυαλό μας δηλαδή?
Εγώ γράφω, εγώ βλέπω. Στο δικό μου μυαλό.
Εγώ τα λέω σε μένανε.
Στο δικό μου μυαλό είναι κι ο menelaos.
I love myself.
I love menelaos.
akis_trevor
08/12/2014, 22:52
Θες να με κανεις να ψαχνω που εγραφες για υποθετικα πραγματα και μετα τα θεωρησες σαν δεδομενα;
Το "γνωσεις" δεν ξερω πως το εννοεις και πως μπορεις να εχεις γνωσεις απο συμπεριφορες σε πορειες και απτις 2 μεριες,το πως λειτουργει το συστημα,ως προς τι;πως κανουν προσαγωγες;
ΥΓ. Θυμόμαστε οοοολοι πόσο αριστερός ήταν ο Χατζιδάκις έτσι?
Κάποτε το να είσαι δεξιός δε σήμαινε ότι είσαι φασίστας.
Όπως και το να είσαι αριστερός δε σήμαινε ότι είσαι σταλινικός.
Ακόμη δεν σημαίνει.
Το ότι κάποιος δεν διστάζει να κολλήσει με το παραμικρό στον οποιονδήποτε διαφωνούντα την αντίστοιχη ταμπέλα ως argumentum ad hominem (http://el.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem), δεν πάει να πει πως η ταμπέλα ισχύει.