View Full Version : Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
georgemark
19/11/2014, 13:49
Μια σωστή δουλειά δεν μπορούν να κάνουν ώστε να μην υπάρχουν εάν και εφόσον και επιχειρήματα από όλες τις πλευρές ;
Πας στο περίπτερο ''σηκώνεις'' όλα τα νερά ,βρίζεις τον περιπτερά και εάν αντισταθεί στα προηγούμενα τον σπας στο ξύλο
ή πας στο περίπτερο ,ζητάς τσάντα για να βάλεις τα νερά , πας στο περιπτερά με 50άρικο , αυτός δεν έχει να χαλάσει , πας απέναντι να κάνεις ψιλά , του δίνεις το ακριβές αντίτιμο , σε ευχαριστεί ,τον ευχαριστείς και εύχεστε και οι δύο καλό υπόλοιπο ημέρας.:lol:
Pan (dvs)
19/11/2014, 13:56
Το δικο μου τοπικ για τον πληρη εξοπλισμο κλειδωσε πιο γρηγορα
Παντα ηθελα να το πω vol 2
:lol:
Καλα του κανανε......δεν ειχε σασπενς.
Τωρα που εμαθες (αν εμαθες) το ξαναανοιγεις.
Pan (dvs)
19/11/2014, 13:57
KαταλαβαινετΕ γιατι πραμα συζητατε?
o_gavros
19/11/2014, 14:04
KαταλαβαινετΕ γιατι πραμα συζητατε?
κάποιοι για την αλητεία των φασιστών με στολή και κάποιοι άλλοι,τραλαρά τραλαρό προσπαθούν μόνιμα να στείλουν την μπάλα στην εξέδρα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω για τους δεύτερους, είναι αν γίνεται σκόπιμα ή αν απλά τόσο τους κόβει.
Billymuse
19/11/2014, 14:12
κάποιοι για την αλητεία των φασιστών με στολή και κάποιοι άλλοι,τραλαρά τραλαρό προσπαθούν μόνιμα να στείλουν την μπάλα στην εξέδρα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω για τους δεύτερους, είναι αν γίνεται σκόπιμα ή αν απλά τόσο τους κόβει.
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Αλλα θα μου πεις εδω βλέπουν ενα βίντεο η έχουν την ''ενημέρωση'' απο την τηλεόραση
για το τι γίνεται σε μια πορεία όποια ναναι και αυτη. Μάλλον δν πεινάσαμε αρκετά σαν λαος για να υπάρξει συμμετοχή σε
μια πορεία και αν δε γουστάρουμε κάποιο μπλοκ να ακολοθήσουμε τουλάχιστον μην περιμένουμε απο τον καναπέ λύση
bros400pgm
19/11/2014, 14:14
Το 96 που τελειωσα το λυκειο, οσοι συμμαθητες μου ειναι μπατσοι, ηταν παιδια της "φαπας" (κακως ηταν, σημερα το αναγνωριζω το λαθος μας και δεν θελω το παιδι μου να κανει τα ιδια). Δεν ειναι θεμα μυαλου, ειναι θεμα εξουσιας και πιπιλισματος στις σχολες ;)
Καταλαβαίνω την ανάγκη και από τις δύο πλευρές να πείτε τη γνώμη σας και τα πιστεύω σας για το ζήτημα αλλά αν δεν κρατηθεί σε κόσμιο επίπεδο, θα πέσουν "φάπες" και τελικά θα κλειδώσει.
εγω θα συμφωνησω με τον GFawkes και eversman και καποια
στιγμη να παρουν θεση οι mods αν δεν μπορειτε να λειτουργει
το φορουμ σε αντιπαραθεσεις πολιτικες-θρησκευτικες-προσωπικες..
ειναι λυπηρο παιδια να παιρνετε σαφη θεση σε συγκεκριμενα θεματα
καθε φορα..το κανετε καθε φορα με συγκεκριμενη θεση υπερ μιας
μεριδας συγκεκριμενης..δεν ειστε αντικειμενικοι και εν πασει περιπτωση
μην παιρνετε θεση η αφαιρεστε τετοιες συζητησεις απο το φορουμ..
εντελως φιλικα!!!:wave2:
αυτη την φορα μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα!!!
νισαφι..πια..:cool:
Joyrider
19/11/2014, 14:20
Τι πλάκα έχουν. :lol:
Του λες γιατί έδειραν την φοιτήτρια εχτές και σου λέει δεν θυμάσε πρόπερσι τις μολότοφ;
Του λες μας έχει καταδικάσει η διεθνής αμνηστία για εγκλήματα και σου λέει είσαι επιστήμονας.
Και όσο και αν δεν τους αρέσει το τσουβάλιασμα όλων των μπάτσων, ας κάνουν μια καταγγελία από μόνοι τους μια φορά κατά συναδέλφου που αυθαιρετεί να δείξουν την διαφορετικότητα και την αποστασιοποίησή τους. Όχι να περιμένουν το βίντεο. Η σιωπή είναι συνενοχή. Πόσο μάλλον η συγκάληψη, τα ψέμματα κλπ.
Τελικά αυτό πρέπει να είναι το περίφημο prestige που σε κάνει να γουστάρεις να γίνεις μπάτσος :rolleyes:
o_gavros
19/11/2014, 14:23
Το 96 που τελειωσα το λυκειο, οσοι συμμαθητες μου ειναι μπατσοι, ηταν παιδια της "φαπας" (κακως ηταν, σημερα το αναγνωριζω το λαθος μας και δεν θελω το παιδι μου να κανει τα ιδια). Δεν ειναι θεμα μυαλου, ειναι θεμα εξουσιας και πιπιλισματος στις σχολες ;)
Δεν είναι τόσο απλή η δικαιολόγηση στο πως φτάνει κάποιος ένστολος στην αποκτήνωση.
Αν δεν υπάρχει ήδη το φασίζων υπόβαθρο μέσα σου, δεν μπορεί κανένας να σε κάνει ηθελημένα να γίνεις έτσι.
Στην τελική,αν κάποιος λοξοδρόμησε και βλέπει ότι η επιλογή του, δεν του βγήκε, υπάρχει πάντα και η επιλογή της παραίτησης.
ολοι εχουμε γνωστους ή εστω φιλους αστυνομικους. εχει ομως κανενας σας φιλο ματατζη?
εχει γνωρισει κανεις ματατζη?
εναν γνωρισα τελιως τυχαια και αφου πανω στην κουβεντα του ξεφυγαν διαφορα και καταλαβα οτι ειναι ματας οταν τον ρωτησα σε πιο ακριβως σωμα ειναι προσπαθουσε με φωνες να με πησει οτι ειναι τροχονομος (σαν να ντρεποταν και να το απεφευγε.. εβγαλε νυχια σαν γατα που αμυνοταν). μεχρι που τον αφησα να νωμιζει οτι τον πιστεψα για να μην μου ζαληζει τα @@.
καταληγω λοιπον στο συμπερασμα πως ειναι μια κλειστη καστα μελων που δεν βγενουν και πιο εξω.. ακολουθουν μια συγκεκριμενη πρακτικη και συμπεριφορα. ε δεν ειναι αναγκη να υπερασπιζεσε το λαθος ακομα κια βρισκεσε κατω απο το γενικοτερο επαγκελμα ειτε λεγετε αστυνομια, ειτε λεγετε δημόσιος υπαληλος. το λαθος ειναι λαθος και σαν κακη συμπεριφορα πρεπει να κρινετε και να κατακρινετε και μαλιστα περισοτερο απο τους μεσα ωστε να δείξουν πως καπιες τακτικες δεν ειναι αποδεκτες.
οσο για το φορουμ ειναι μικρογραφια της κοινωνίας που ζουμε (με οτι αυτο σημενει για τις αποψεις του καθενος)
Τι πλάκα έχουν. :lol:
Του λες γιατί έδειραν την φοιτήτρια εχτές και σου λέει δεν θυμάσε πρόπερσι τις μολότοφ;
Του λες μας έχει καταδικάσει η διεθνής αμνηστία για εγκλήματα και σου λέει είσαι επιστήμονας.
Και όσο και αν δεν τους αρέσει το τσουβάλιασμα όλων των μπάτσων, ας κάνουν μια καταγγελία από μόνοι τους μια φορά κατά συναδέλφου που αυθαιρετεί να δείξουν την διαφορετικότητα και την αποστασιοποίησή τους. Όχι να περιμένουν το βίντεο. Η σιωπή είναι συνενοχή. Πόσο μάλλον η συγκάληψη, τα ψέμματα κλπ.
Τελικά αυτό πρέπει να είναι το περίφημο prestige που σε κάνει να γουστάρεις να γίνεις μπάτσος :rolleyes:
κι οχι δεν εχει καθολου πλακα!!
καποιος ειπε ποτε σκοτωθηκε αστυνομικος?
πλακα κανετε?
βομβες σε κλουβες τρομοκρατικες ομαδες εχουν γαζωσει αστυνομικα τμηματα
κ.λ.π κ.λ.π ντροπη σας
μια δουλεια ειναι αν εχετε προβλημα με την αστυνομια δεν σας φταινε οι αστυνομικοι..
την προηγουμενη φορα..γραφετε για τα παιδια που σκοτωθηκαν στο μπλοκο που εκαναν
πανω στην Λ.Ε.Α την αλλη φορα παλι εκει κοντα τους ειχαν γαζωσει με καλασνικοφ..
και αλλα πολλα!!!ελεος πια!
επισης για εμενα!κατι τελευταιο ουτε φασιστας ειμαι ουτε ταγματασφαλιτης ουτε τιποτα
εχω κανει αρκετα κι εγω καποια τα χω γραψει..δεν τους υποστηριζω..οταν τους δω τους
αποφευγω δεν τους συμπαθω καν(ναι..ναι..)
αλλα οπως ειχα πει και σε ενα φιλο μου μακρια και αγαπημενοι..το ολο νοημα ειναι ο σεβασμος..
στους αστυνομικους..στους μεγαλυτερους..στην θρησκεια του αλλου..σεβασμος..ισως ειμαι
πολυ ρομαντικος..:p
πλακα κανετε?
κ.λ.π κ.λ.π ντροπη σας
μια δουλεια ειναι αν εχετε προβλημα με την αστυνομια δεν σας φταινε οι αστυνομικοι..
την προηγουμενη φορα..γραφετε για τα παιδια που σκοτωθηκαν στο μπλοκο που εκαναν
πανω στην Λ.Ε.Α την αλλη φορα παλι εκει κοντα τους ειχαν γαζωσει με καλασνικοφ..
το οτι πεθαίνουν αστυνομικοί απο δολοφόνους τρομοκράτες δεν εξισώνει οτι ειμαστε ολοι δολοφόνοι και πρεπει να μας συμπεριφεροντε το ιδιο.
o_gavros
19/11/2014, 14:34
πλακα κανετε?
κ.λ.π κ.λ.π ντροπη σας
ρε παλικάρι έλεος!!!
ή σταμάτα τις μπύρες ή ξεκίνα να διπλοδιαβάζεις μπας και καταλάβεις επιτέλους τι λέμε.
όλες σου οι απαντήσεις είναι καρφί για την εξέδρα.
Συγκρίνεις στυγνούς εγκληματίες του υποκόσμου(εκείνοι οι τύποι με τα καλάσνικοφ) με απλούς διαδηλωτές που δεχτηκαν τη βία των μπάτσων.
Το ρημάδιο το νιονιό το'χουμε για να το παιδεύουμε πότε πότε
Joyrider
19/11/2014, 14:35
Κι όμως έχει τρελή πλάκα :cry: Σου λέω για την φοιτήτρια και μου λες για τις βόμβες των διάφορων οργανώσεων.
εγω θα συμφωνησω με τον GFawkes και eversman και καποια
στιγμη να παρουν θεση οι mods αν δεν μπορειτε να λειτουργει
το φορουμ σε αντιπαραθεσεις πολιτικες-θρησκευτικες-προσωπικες..
ειναι λυπηρο παιδια να παιρνετε σαφη θεση σε συγκεκριμενα θεματα
καθε φορα..το κανετε καθε φορα με συγκεκριμενη θεση υπερ μιας
μεριδας συγκεκριμενης..δεν ειστε αντικειμενικοι και εν πασει περιπτωση
μην παιρνετε θεση η αφαιρεστε τετοιες συζητησεις απο το φορουμ..
εντελως φιλικα!!!:wave2:
αυτη την φορα μπορειτε να με μπαναρετε ελευθερα!!!
νισαφι..πια..:cool:
Oι mods μπορουν να έχουν και προσωπική άποψη και να την εκφράζουν.
Οι Admins κλπ έχουν επισης άποψη αλλά δεν την έχουμε εκφράσει ποτέ.
Το φόρουμ είναι ελεύθερο βήμα αλλά υπάρχουν και όρια (και απο τις δύο μεριές).
kostaskk
19/11/2014, 14:42
ρε σεις ελα βρήκα τι έγινε
327252
Για να ξενερώσουμε λίγο,
Όσοι στέκονται σε μια στιγμή λίγων δευτερολέπτων, μιας διαδήλωσης περίπου 6-7 ωρών και από εκεί ψάχνουν να βγάλουν συμπεράσματα για να δικαιωθούν ή να αμυνθούν, είτε δε βλέπουν (γιατί δε μπορούν) είτε δε θέλουν να δουν (γιατί δεν τους αρέσει) είτε για εντελώς υλικούς λόγους προτιμούν να κάνουν την πάπια.
Αν το ζήτημα είναι ΜΙΑ στιγμή μιας προφανούς επίδειξης καφρίλας, εγώ λέω να τη διαγράψουμε. ΕΝΤΕΛΩΣ. Δεν έγινε. Ε και;
Αντέχουν οι επρόσωποι της υπΕρεσίας αυτής και οι λοιποί υπάλληλοι ν' απολογηθούν ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ; ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΜΩΣ Ε; Και τα μαύρα και τα άσπρα, τα επίσημα και τα ανεπίσημα, αυτά που γίνονται με νοήματα αυτά που γίνονται και με έγγραφα, τα διπλά ταμεία, τα νυχτοκάματα, τα "επιδόματα"
Επίσης παίδες προσοχή με τα βίντεο.
Έχει καταντήσει όποια γαμημένη στιγμή δεν υπάρχει σε βίντεο, να λογίζεται ότι δεν υπάρχει, δεν έχει γίνει.
Και κρίνοντας από τη δίκη της Κουτσουμπου, (που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο υπάλληλος παίζει carmagedon με το παπάκι του πάνω σε ηλικιωμένους και ανυπεράσπιστους, έχει αποδεχθεί ότι τους πατάει σε δημόσιο χώρο μπροστά στα μάτια εκατοντάδων και χέστηκε πατόκορφα), μη τρελε ότι τα δικαστήρια ακολουθούν τα μάτια των διαδηλωτών και τα βίντεο των διαδηλωτών.
Συνεπώς τα βίντεο είναι καλά (και καλό είναι να μη δημοσιεύονται αμέσως), αλλά να εμφανίζονται μόνο στο τέλος, σαν ύστατο μέσο. Το κυνήγι της απόδειξης των πάντων με βίντεο, είναι ηλίθιο και επικίνδυνο.
Α! Κάθε μέρα σε πολλά καταστήματα, πολύς "κόσμος" πίνει και τρώει τσάμπα..
o_gavros
19/11/2014, 14:43
...το ολο νοημα ειναι ο σεβασμος..
στους αστυνομικους..στους μεγαλυτερους..στην θρησκεια του αλλου..σεβασμος..ισως ειμαι
πολυ ρομαντικος..:p
δε μου λες, ο σεβασμός του ενστόλου απέναντι στον πολίτη που τάχα υπηρετεί, που ακριβώς βρίσκεται σε αυτό το ροζ συννεφάκι σου;
Εχω το ιδιο χεσμενους τους ματατζηδες με τους μπαχαλακιδες και τους δηθεν αγωνιστες με τα 6ψηφια ποσα στην τραπεζα.
Η λογικη εχει παει περιπατο χρονια τωρα, αδυνατώ να καταλαβω πως τιμας την μνημη καποιου σπαζοντας και ρημάζοντας περιουσιες και υποδομες μιας χρεοκοπημένης χωρας.
Μαλλον εχει χρεοκοπήσει και η λογικη και το φιλοτιμο μαζι με την οικονομια.
Για τους λοιπους, καλο σφαξιμο....οπως ειπα...στα μπ@λ@κια μου.
Εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να λυσω και να ασχοληθω.Τουλαχιστον ειμαι ειλικρινής με τον εαυτο μου.
:cool:
Εχω το ιδιο χεσμενους τους ματατζηδες με τους μπαχαλακιδες και τους δηθεν αγωνιστες με τα 6ψηφια ποσα στην τραπεζα.
Η λογικη εχει παει περιπατο χρονια τωρα, αδυνατο να καταλαβω πως τιμας την μνημη καποιου σπαζοντας και ρημάζοντας περιουσιες και υποδομες μιας χρεοκοπημένης χωρας.
Εχω πολυ σοβαροτερα προβληματα να λυσω και να ασχοληθω.Τουλαχιστον ειμαι ειλικρινής με τον εαυτο μου.
(νομίζω ότι κάνω λάθος που το επιχειρώ, αλλά δε βαριέσαι)
Φίλε,
Θέτω κάποια ερωτήματα και αν θες να απαντήσεις.
1) Ποιος τύπος με 6ψηφια νούμερα, ήταν προχθές στην πορεία; Νομίζεις ότι κάποιος με 6ψηφιο στην τράπεζα καίγεται να κατέβει και να διακινδυνέψει διάφορα ή μήπως καίγεται να μεγαλώσει το μπαγιόκο; Μεγαλώνει το μπαγιόκο κανενός αν κατεβαίνει σε πορεία; Και αν ναι πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί σε σχέση με το σύνολο των διαδηλωτών;
2) Ποιες υποδομές και ποιες περιουσίες σπάστηκαν προχθές; Παρακαλώ με ακρίβεια
3) Πόσα σπασμένα κεφάλια είχαμε προχθές; Ποιος έσπασε τα κεφάλια αυτά και με τι δικαιολογία;
4) Ήσουν εκεί να δεις πως συγκεκριμένα μπλοκ, οργανωμένα/συντεταγμένα/με σαφή πολιτική θέση και πανό που την εξέφραζε (συνεπώς καθόλου ανώνυμοι δεν ήταν) φάγανε κατά μέτωπο επίθεση από την υπερεσία, ενώ ασκούσαν το δικαίωμά τους (για να το πω και τυπικά) ; Σου φαίνεται προβληματική αυτή η εικόνα ή όχι και γιατί; Το επόμενο βήμα υποψιάζεσαι ποιο είναι;
5) Ποια λογική έχει χρεοκοπήσει;
o_gavros
19/11/2014, 15:11
Η λογικη εχει παει περιπατο χρονια τωρα, αδυνατώ να καταλαβω πως τιμας την μνημη καποιου σπαζοντας και ρημάζοντας περιουσιες και υποδομες μιας χρεοκοπημένης χωρας.
Αν θες,λύσε μου μια απορία. Αν πάλι δε θες,κάνε λίγο ακομα χώρο στα μπ@λ@κια σου.
Εσύ εχθές,ημέρα μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, είδες διαδηλωτές να σπάνε/ρημάζουν την περιουσία κανενός;;;
Εσύ,που όπως δηλώνεις,κουβαλάς και μια σχετική εμπειρία, δεν έχεις ακούσει ποτέ και τίποτα για τους εντεταλμένους παρακρατικούς(και όχι μόνο) προβοκάτορες;
Γιατί η λογική που λες ότι εχει πάει περίπατο, μου φαίνεται ότι τον περιπατο τον κάνει παρέα με αυτή την ισοπεδωτικά αφελή και εξισωτική "λογική" που μας λανσάρεις.
τωρα αν εσύ θες να νομίζεις ότι είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου,δικαίωμα σου ειναι. Όπως και το να πιστεύεις σε ροζ μονόκερους.
Billymuse
Ξεχνάς μάλλον οτι υπάρχει και το παρακράτος και η δουλειά του ειναι αυτη με το να καταστρέφει, είτε για να αποπροσανοτολιστεί
η κοινή γνώμη είτε εξυπηρετεί αλλα συμφέροντα. Μην μου γενικεύεις τις μεγάλες πορείες με έναν που θα φορέσει μια κουκούλα και
θα κάνει το κομάτι του γιατί δν έχει καμια σχέση με τους χιλιάδες άλλους που θα πανε να τιμήσουν τους νεκρούς και θα φάνε και ξύλο
απο τον κάθε Μπαλόυρδο επειδή έχει τέτοια εντολή..
Billymuse
Αν θες,λύσε μου μια απορία. Αν πάλι δε θες,κάνε λίγο ακομα χώρο στα μπ@λ@κια σου.
Εσύ εχθές,ημέρα μνήμης για την επέτειο του Πολυτεχνείου, είδες διαδηλωτές να σπάνε/ρημάζουν την περιουσία κανενός;;;
Εσύ,που όπως δηλώνεις,κουβαλάς και μια σχετική εμπειρία, δεν έχεις ακούσει ποτέ και τίποτα για τους εντεταλμένους παρακρατικούς(και όχι μόνο) προβοκάτορες;
Γιατί η λογική που λες ότι εχει πάει περίπατο, μου φαίνεται ότι τον περιπατο τον κάνει παρέα με αυτή την ισοπεδωτικά αφελή και εξισωτική "λογική" που μας λανσάρεις.
τωρα αν εσύ θες να νομίζεις ότι είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου,δικαίωμα σου ειναι. Όπως και το να πιστεύεις σε ροζ μονόκερους.
Γιαννη σχεδόν ταυτόχρονα τα ίδια γράψαμε :lol:
o_gavros
19/11/2014, 15:16
είμαστε εκτός λογικής απο ότι φαίνεται...
Billymuse
19/11/2014, 15:17
είμαστε εκτός λογικής απο ότι φαίνεται...
3 άτομα ταυτόχρονα βγηκαμε εκτός λογικης βάλε και τον arles
ρε παιδια γενικως απαντησε ο ανθρωπος! !
Τωρα για το προχθεσινο, μη λεμε τα αυτονόητα...
o_gavros
19/11/2014, 15:25
ΓκάηΦωκς, επειδή τα οπτικά ερεθίσματα δίνουν πιότερο νόημα σε αυτά που προσπαθούμε με λέξεις να περιγράψουμε, βάζω και μια επεξηγηματική φωτό (για όσους κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν,μονιμα)
327255
thunder ace
19/11/2014, 15:27
Καλησπερα.Επειδη βλεπω οτι γνωριζετε απο νερα και ψυγεια,ποιο να διαλεξω για να αλλαξω τα υγρα στο thunderace;
skylaros
19/11/2014, 15:32
αυτό δε καίει λάδια ? :p
thunder ace
19/11/2014, 15:36
αυτό δε καίει λάδια ? :p
Ναι.Αφου πλεον δεν μετραω ποσα χιλιομετρα με βγαζει ενα γεμισμα ρεζερβουαρ,αλλα ποσο με βγαζει μια αλλαγη λαδιων:cry:
akis_trevor
19/11/2014, 15:57
Οποτε απεχω λιγες ωρες απτο μοτο βρισκετε ευκαιρια να γινεται νταβαντουρι;;;;
Ειδα στην αρχη οτι ειπωθηκε το ποιους φυλανε οι μπατσοι,αυτους που ψηφιζουμε κλπ.
Εμας που σας πληρωνουμε,ποιος θα μας φυλλαξει;αστυνομια λεγεται η υπηρεσια(ακομα τουλαχιστον).καταλαβετε κυριοι μπατσοι οτι δεν γεννηθηκαμε με εχθρα εναντιον σας,απλα φροντιζετε συχνα πυκνα να μας δινετε μικρες η μεγαλυτερες αφορμες.
Για το βιντεακι τι να πω;;;ντροπη οχι επειδη ειναι ενστολοι μονο,αλλα οτι σαν φιλοτιμο δεν εχετε ιχνος.
Κατι τελευταιο.καποιος παραπανω ειπε οτι πως τιμειται η μνημη των νεκρων και των αγωνιστων της 17 νοεμβρη με μανουρα,σπασιματα κλπ.
Διαφωνω 1000% με καθε μορφη βιας,ειμαι υπερμαχος της ειρηνης.ποσοι απο εμας κατεβηκαμε στην πορεια να τους τιμησουμε;;
Μηπως αν αντι για 10000 κοσμο πχ κατεβαιναμε 50000 δεν θα δινοταν εμφαση σε λιγοτερα επεισοδια που γινονταν;μηπως ριχνουν χημικα πολυ ευκολα τα οργανα της ταξης;
Το πιο λυπηρο ειναι οτι την δευτερα κατα τις 7 που κατεβαινα κεντρο,σε μια αλυσιδα καφε ηταν τιγκα γεματη πιτσιρικαδες στην εφηβια,εκει που το ειμα βραζει,που εισαι φουλ επαναστατικος.λυπηθηκα πραγματικα.
έχουμε σοβαρά θέματα να λύσουμε ως κοινωνία...
και αυτά είναι κυρίως θέματα ΔΙΧΑΣΜΟΥ...
Όλοι έχουν άποψη για όλα, όλοι φοράνε τα χρωματιστά γυαλιά τους πριν δουν μια υπόθεση, και τη βλέπουν! κόκκινη, γαλάζια, πράσσινη, ροζ...
Ακόμα η Ελληνική Κοινωνία δεν έχει καταλήξει αν υπήρξαν θύματα μέσα στο πολυτεχνείο ή όχι... Ή πολλοί νομίζουν ότι με το Πολυτεχνείο έπεσε και η χούντα...
Λες και ο ένας σχεδόν χρόνος μετά, με τον προδότη Ιωαννίδη που με την ανευθυνότητά του και τον τυχοδιωκτισμό του έφερε τον Αττίλα, δεν υπήρξε ποτέ... Τον Ιωαννίδη που εγκαταστάθηκε με τις ευχές των Αμερικάνων και των Εβραίων...
Από τη μια λοιπόν έχεις τον σκινχεντ φουσκωτό με μπογιατισμένο τομάρι εθνικιστή, και από την άλλη τον αξύριστο, με αμπέχονο και ταγάρι, αιώνιο φοιτητή-αριστεριστή, ή ιδεάτη "σοσιαλιστή" πρώην βολεμένο, να αναλύουν τις θεωρίες τους περί της πορείας της Ελλάδος μέσα από το δικό τους πρίσμα και στη μέση όλοι οι υπόλοιποι που γεμίζουν τις καφετέριες, κάνουν απλήρωτες υπερωρίες στη δουλειά τους, τρέχουν στα γυμναστήρια, ή χρεώνουν μέχρι το ταβάνι τις πιστωτικές τους... Και όλα αυτά λίγα μέτρα ή χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας όπου μπορεί να γίνονται μάχες, οδομαχίες.... και η ζωή συνεχίζεται.
Το χετε σκεφτεί το πόσο στον κόσμο τους/μας ειναι/μαστε όλοι? Προσωπικά το ζησα... έφαγα δακρυγόνο στη μούρη, κόντεψα να ποδοπατηθώ, και επιστρέφοντας κομμάτια σπίτι μου, πέρναγα από τις καφετέριες και έβλεπα γεμάτα μαγαζιά να παρακολουθούν μπάλα, να πίνουν καφέ κλπ... λίγα μέτρα μακρυά.
Και από πάνω όλοι αυτοί που κερδίζουν. Στις πλάτες μας. Ασφαλείς στις βίλες τους και στις οφσόρ τους...
Έτσι είμαστε.... Διχασμένοι σε όλα μας!
Για το μπουκαλάκι ο λόγος? Τί σημασία έχει???? Κι όμως διχασμός κι εδώ!
ΝΑΙ, μπορεί να πλήρωσαν οι ματατζήδες και να αρνήθηκε να πάρει το εικοσάρικο.
ΔΕΝ φερθήκαν όμως σύμφωνα με το νόμο, αποδεικνύοντας ότι όργανα του νόμου είναι ένα τσούρμο καταπιεσμένα παιδάκια που τα ξαμολύσανε και τους είπαν σπάστε τα, ο μπαμπάς (κράτος) είναι από πίσω, και δεν είναι τελικά εκπαιδευμένοι, ώριμοι λειτουργοί του Νόμου...
ΑΝ είναι όλοι έτσι? ΟΧΙ..! ευτυχώς!
και ναι, πιθανόν να είναι και προβοκατόρικο το στήσιμο του βίντεο από τον περιπτερά, όμως δεν αναιρεί ότι τα ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ δυνάμεις καταστολής, σύγχρονοι πραιτωριανοί και τους αξίζει δημόσια και συνειδητή απέχθεια και απομάκρυνση από την κοινωνία, ως αντίδραση προς τις φρικαλεότητές που έχουν διαπράξει απροκάλυπτα μέχρι τώρα...
Και μετά από αυτούς, θα το πω και θα το ξαναπώ: ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. Αυτοί που βάζουν τη σφραγίδα τους για να μένουν ατιμώρητοι οι παραβάτες του νόμου, για να συγκαλύπτονται απάτες, και βιαιοπραγίες, εγκληματικές ενέργειες εναντίον μας... Αυτοί επίσης που βρίσκονται πάντα στην αίθουσα επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ και βρίσκονται εκεί για να προσωποποιούν τον νόμο, και να επιβλέπουν τα όργανα του νόμου αν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αυτοί που δίνουν τις εντολές, "τσακίστε τους". Αυτοί που υπογράφουν τις αποφυλακίσεις των μπαχαλάκηδων. Αυτοί για τους οποίους τα κανάλια σιωπούν. Αυτοί των οποίων οι μισθοί επανήλθαν προχθες σε προ κρίσης επίπεδα. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. Που πρέπει να είναι υπεράνω βουλευτών, συμφερόντων, επιχειρηματιών, φίλων και γνωστών. Που πρέπει να είναι ο ΝΟΜΟΣ. Και όμως είναι απόντες.
Κι εμείς ακόμα είμαστε χωρισμένοι και δικάζουμε... Οι από δω και οι από κει....
Χαιρετίσματα στους απέναντι...!!
xristos x
19/11/2014, 16:17
Μηπως αν αντι για 10000 κοσμο πχ κατεβαιναμε 50000 δεν θα δινοταν εμφαση σε λιγοτερα επεισοδια που γινονταν;μηπως ριχνουν χημικα πολυ ευκολα τα οργανα της ταξης;
Και μισο εκατομυριο να μαζευτει παλι στα επεισοδια θα δωθει η εμφαση. (εχει συμβει) ....γιατι; για να καταληξουν ,10000,1000 κλπ , για να φοβαται ο κοσμος και τον φοβο του να τον κανει "φιλοσοφικες αναζητησεις" και δικαιολογιες....
xristos x
19/11/2014, 16:24
Οσο για τα περι διχασμου και να ειμαστε ενωμενοι και τα περιφημα δυο ακρα ,ημαρτον δεν μπορω αλλο αδωνι,βουλτεψη και θοδωρακη!! καιγεται ο εγκεφαλος μου με τη ροη της σκεψης τους που υιοθετει μερος της κοινωνιας πλεον!
Τελικα το θεμα ειναι οτι τα ματ για μια φορα ακομα πουλησαν τσαμπουκα σε ανθρωπο που απλα δουλευε την βαρδια του και εγινε ολο αυτο το επεισοδιο.......Στο φιναλε, τι φταιει ο περιπτερας να βαλει την ζημια απο την τσεπη του?
Ο κλασικος Αδωνης, αναφερει σε εκπομπη οτι ειναι μαζι με τους αστυνομικους και οτι το βιντεο ειναι μονταρισμενο:moutza:
Η πλακα ειναι πως ο Αδωνης & ο καθε Αδωνης εχει 6000 το μηνα στην τσεπη του, την στιγμη που οι δημοσιοι εχουν 700-800!!
Το θεμα κλασικα εχει περασει σε ενορκη εξεταση...:a13:
Τα ιδια και τα ιδια... το εχουμε ξαναδει το εργο!
[QUOTE=stam2;2533851] ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ. Που πρέπει να είναι υπεράνω βουλευτών, συμφερόντων, επιχειρηματιών, φίλων και γνωστών. Που πρέπει να είναι ο ΝΟΜΟΣ. Και όμως είναι απόντες.QUOTE]
Πιστεύω πώς είναι πάντα παρόντες.............
Σε κάθε λαμογιά, σε κάθε πουστιά, σε κάθε απατεωνιά...........
Γιά να τσιμπήσουν κι' αυτοί το κατιτίς τους...........................
xristos x
19/11/2014, 17:16
Τελικα το θεμα ειναι οτι τα ματ για μια φορα ακομα πουλησαν τσαμπουκα σε ανθρωπο που απλα δουλευε την βαρδια του και εγινε ολο αυτο το επεισοδιο....... To δεντρο μεσα στο δασος ειναι αυτο Στο φιναλε, τι φταιει ο περιπτερας να βαλει την ζημια απο την τσεπη του? τα νερα ειναι το θεμα;;
Ο κλασικος Αδωνης, αναφερει σε εκπομπη οτι ειναι μαζι με τους αστυνομικους και οτι το βιντεο ειναι μονταρισμενο:moutza:
Η πλακα ειναι πως ο Αδωνης & ο καθε Αδωνης εχει 6000 το μηνα στην τσεπη του, την στιγμη που οι δημοσιοι εχουν 700-800!! τι σχεση εχει το ποσα εχει στην τσεπη ο καθενας για να αποτελει κριτηριο για το μυαλο του, εδω τα ιδια με τον αδωνι λενε και κοσμος που βαζει το χερι στην τσεπη και πιανει καλτσα;;
Το θεμα κλασικα εχει περασει σε ενορκη εξεταση...:a13:
Τα ιδια και τα ιδια... το εχουμε ξαναδει το εργο!
...
...Το θέμα είναι ότι ο καθένας κάνει ότι να'ναι...ακρη δεν βγαίνει...
menelaos46
19/11/2014, 17:49
Αν εδώ καταλήγαμε στο ότι καταδικάζουμε τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται τα πράγματα θα ήταν καλύτερα... όσο εθελοτυφλούμε στο να διαχωρίζουμε την αριστερή βία από τη δεξιά... είμαστε για τα ανάθεμα....
Αν εδώ καταλήγαμε στο ότι καταδικάζουμε τη βία απ'όπου κι αν προέρχεται τα πράγματα θα ήταν καλύτερα... όσο εθελοτυφλούμε στο να διαχωρίζουμε την αριστερή βία από τη δεξιά... είμαστε για τα ανάθεμα....
Είσαι πολίτης και κάνεις πορεία και σπας ότι βρεις μπροστά σου, τρώς ξύλο από μπάτσο ---> κομπλέ
Είσαι πολίτης και κάνεις πορεία, δουλεύεις σε περίπτερο, είσαι περαστικός χωρίς να ενοχλείς κάποιον και τρώς ξύλο από μπάτσο --->μπινιά
Είσαι μπάτσος και λειτουργείς εντός του νόμου και τρως ξύλο ---> μπινιά
Είσαι μπάτσος και λειτουργείς εκτός του νόμου και τρως ξύλο ---> κομπλέ
Φυσικά και δεν καταδικάζω τη βία απ όπου κι αν προέρχεται. Εκτός απ την αριστερή και τη δεξιά βία, υπάρχει και η δικαιολογημένη και η αδικαιολόγητη.
Και αν υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχει δικαιολογημένη βία (εκατέρωθεν) τότε ....ε δεν πειράζει, διαφωνούμε, δεν θα πλακωθούμε κιόλας :D
sotostzav
19/11/2014, 18:03
:cry:
Julius δεν παιζει αυτο το σεναριο..Δεν τα πανε καλα με τα ανθη :bawl: 327260
KAWAMANRIDER
19/11/2014, 18:22
Guys απλά τα πράγματα... δε χρειάζεται να είσαι ο Σερλοκ Χολμς για να καταλάβεις τι έγινε.
Οι μπάτσοι κάναν ντου στα εξάρχεια όπως έκαναν και στη πορεία ,αφου έπνιξαν τη πλατεια στο χημικο δλδ και το περίπτερο επι αρκετές ώρες.Οταν χαλάρωσαν καπως τα πράγματα πήγαν να πάρουν νερά...
Ο περιπτεράς που βιώνει τη συγκεκριμένη κατάσταση και εκτός του οτι ρουφηξε το χημικο που έριχναν τόση ώρα.. και το ταμειο του ειναι άδειο λογω του οτι η πλατεια ειναι πεδιο μάχης... αγανακτισμένος τους ειπε οτι δεν θελει να τους δώσει νερά.
Οι Μπάτσοι βέβαια ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ του πεταξαν 2-3 σταντ με πραγματα.. του ριξαν 2-3 φάπες..
Αυτή ειναι η πραγματικότητα.... αν και εφόσον θελαν να λεγονται ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.. θα έπρεπε να κανουν καταγραφη του γεγονοτος και να αποχωρησουν και στη συνεχεια μυνηση κτλ..
ετσι για να κλεισω σ'αυτο το θεμα ,
χωρις να ειμαι σιγουρος θεωρω οτι περιπου οπως τα περιγραφει ο zid εγιναν τα πραγματα , δηλαδη στην προκειμενη τα ματ δεν ειχαν σκοπο να κλεψουν τα νερα :lol: , γελαω γιατι προφανως τους ξαφνιασε η αντιδραση του περιπτερα , αλλα εστω και για σπασιμο απο τα ματ εγινε η ολη η ιστορια που ξεκινησε απο τους ιδιους βεβαια , κατασταση - σπασιμο τσαμπουκα στην πλατεια - κτλ και εννοειται ο περιπτερας δεν επρεπε να εχει αυτη την αντιμετωπιση , αλλα ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα ειναι που γινεται τετοιο πεσιμο στα εξαρχεια απο τα ματ απλα τωρα την πληρωσε και ο περιπτερας , για τα εξαρχεια συγκεκριμενα αν θελετε την γνωμη μου , την θεωρω απο τις ασφαλεστερες περιοχες της αθηνας , οταν λειπουν ομως τα ματ
προσωπικα ποτε δεν παω χυμα σε πορειες , ειμαι προετοιμασμενος καταλληλα γιατι θεωρω πολυ πιθανο οτι θα μαζεψω ξυλο και παντα βρισκομαι σε δυνατα και οργανωμενα μπλοκ , τα ματ για ' μενα την δουλεια τους κανουν , βαρανε γερα και ομαδικα και καταστελουν τις πορειες , σε αντιθεση με την ασφαλεια που το ξυλο που πεφτει εκει ειναι πιο περιτεχνο και συνοδευεται με εξευτελισμους κτλ , δεν μπαινω σε λεπτομερειες δεν υπαρχει λογος , αλλα οπως λενε και τα μωρα "οι μπατσοι σε βαρανε πονανε και πονας ποτε δεν σε ξεχνανε και εσυ δεν τους ξεχνας"
οτι αφορα την συμμετοχη σε πορειες και διαδηλωσεις , μην αισθανεστε ενοχοι αν μια πορεια δεν ειναι ειρηνικη , δεν ειναι απαραιτητο παντα οι πορειες να ειναι ειρηνικες , αλλα αν προκειται να ασκηθει βια απο τους διαδηλωτες να ειναι ως αμυνα ή στοχευμενη σωστα , εχουν ερθει τα πανω κατω σε αυτη την χωρα και ακομα απορω πως θεωρει ο κοσμος οτι με ειρηνικο μονο τροπο θα ανατραπει η κατασταση , διαδηλωνει ο λεγομενος "χυλος" , μεμονωμενοι που περιπου ξερουν γιατι ειναι εκει αλλα δεν ειναι σιγουροι και αδυναμα συντεχνιακα μπλοκ ευαλωτα στις επιθεσεις των ματ , μην μασατε και μην αισθανεσθαι ενοχοι , αν σε κοπανανε , κοπανας , αν θες να αλλαξεις τα πραγματα πρεπει να παλεψεις και να ματωσεις καποιες φορες δεν ειναι κακο ,
οσο για τον συμφορουμιτη σουτερ , χωρις να τον ξερω θεωρω οτι ενα ατομο που συμμετεχει τοσο ενεργα στο φορουμ σε ολα τα θεματα , που δεν εχει κρυψει την ταυτοτητα του και προφανως εχει βοηθησει και καποια μελη ειναι αδικο να να μην του εχει δοθει η ευκαιρια μια φορα ακομα και αν ειναι λαθος και δεν συμφωνουμε μαζι του παντα να πει αυτα που εχει να πει , να αφησουμε να προχωρησει η κουβεντα ομαλα και να συμφωνησουμε ή να διαφωνησουμε πολιτισμενα σαν ανθρωποι , αντιθετα πεφτουν βροχη οι διαφορες φρασεις , αστον να γραψει , κανε υπομονη να δεις που θα βγει η κουβεντα , το φορουμ ουτε η βικτωρια ουτε τα εξαρχεια ειναι , ουτε και η γαδα ,
τι να πω καλο κουραγιο σε ολους και μετα τα κρουασαν παμε για νεο συνθημα , αυτη την φορα με νερα :lol:
menelaos46
19/11/2014, 18:28
Είσαι πολίτης και κάνεις πορεία και σπας ότι βρεις μπροστά σου, τρώς ξύλο από μπάτσο ---> κομπλέ
Είσαι πολίτης και κάνεις πορεία, δουλεύεις σε περίπτερο, είσαι περαστικός χωρίς να ενοχλείς κάποιον και τρώς ξύλο από μπάτσο --->μπινιά
Είσαι μπάτσος και λειτουργείς εντός του νόμου και τρως ξύλο ---> μπινιά
Είσαι μπάτσος και λειτουργείς εκτός του νόμου και τρως ξύλο ---> κομπλέ
Φυσικά και δεν καταδικάζω τη βία απ όπου κι αν προέρχεται. Εκτός απ την αριστερή και τη δεξιά βία, υπάρχει και η δικαιολογημένη και η αδικαιολόγητη.
Και αν υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχει δικαιολογημένη βία (εκατέρωθεν) τότε ....ε δεν πειράζει, διαφωνούμε, δεν θα πλακωθούμε κιόλας :D
Δεν θα έλεγα ότι διαφωνούμε ίσα ίσα συμφωνούμε μάλλον...
σε όλα αυτά που λες απλώς να λάβεις υπ'όψην σου ότι δε μπορείς να έχεις αντικειμενική και σαφή άποψη μόνο από ένα βίντεο.
MG-KTiNoS
19/11/2014, 18:37
Ορισμένες φορές νομίζω ότι είμαι στο indymedia όχι στο ΜΟΤΟ.Τελος πάντων
Είπες την μαγική λέξη
< κόρακας κορακου ματι δεν βγάζει >
Φωτογραφίες και βίντεο καταστροφών και βανδαλισμων ?
Και αν υπάρχουν είναι ελάχιστα και είναι λέτε - λένε χαλκευμενα
Βίντεο που καηκανε αθώοι στην ΜΑΡΦΙΝ γιατί δεν υπάρχει? Ήταν μπασταρδα ε? Υπηρέτες του κεφαλαίου και των αφεντικών. Οι νεκροί αστυνομικοί και οι τραυματίες? Καλά να πάθουν ε?
Στην πυρά και αυτοί. Δεν μπαίνω στον κόπο να ψάξω σχόλια για αυτά που κάνουν σε αστυνομικόυς. Υπάρχουν δεκάδες και το ξέρεις και εσύ και όλοι.
Όσο για τις ευχές για αρρώστιες έχω πάρει δεκάδες αν σε ευχαριστεί, τα πραγματικά ευχαριστώ ήταν περισοτερα.
Και τους καρκίνους και λοιπές ευχές, τα αφηνω για τους μπαχαλακηδες.
Δεν αντέχεις και δεν αντέχετε την άλλη άποψη, η καλοσχηματισμένη δική σας γνώμη δεν επιδέχεται κριτικής.
Δεν υποστηρίζω, εγώ πρώτος κατακρίνω αλλά αυτό το μονόπλευρο γαμώτο ε είναι πολύ.
Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μου κάνεις αναφορά, τιμωρία, βαθμό ποινής, μπαν.
Όπως την άλλη φορά ( θυμάσαι ) γιατί όμως να μην τιμωρείται η προσωπική επίθεση ενός Μοντ σε ένα μέλος, ενώ το αντίθετο τιμωρείται?
Μπαχαλακηδες υπάρχουν παντού. Σούταρε με ρε δημοκράτη και εμένα και κάθε αντίθετη φωνή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις την δική σου φασιστική αντίληψη περί έκφρασης ιδεών.
Το καλύτερο θα ήταν να ξυπνησεις και να δεις ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο μαύρο. Αντέχεις?
Μην αναλαμβάνεις ευθηνές που δεν σου ανήκουν, μην υπερασπίζεσαι ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. Απ όσα γράφεις εδώ μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν πολλοί που δεν είναι συνάδελφοι σου...
Ότι κι αν πιστεύεις.
Αυτό στο υπογράφω μετά από πολλά χρόνια δουλειά στο κέντρο της ΑΘήνας.
-για την μαρφίν και για τους εμπρησμούς θα σου πω από κοντά-
menelaos46
19/11/2014, 18:38
Για παράδειγμα στην υπόθεση του Ιλία Καρέλι (Αλβανός βαρυποινήτης που σκότωσε τον υπάλληλο φυλακών) πολλοί βγήκαν να υποστηρίξουν τον Αλβανό με την υπόνοια ότι ο υπάλληλος δήθεν πουλούσε ναρκωτικά η δεν του ενέκρινε την άδεια απλώς και μόνο επειδή βλέπουν στολή και ΦΤΗΝΟΥΝ (ακόμη και εδώ μέσα) από την άλλη όταν σκότωσαν τον Αλβανό όλοι καταδίκασαν όλους τους υπαλλήλους λίγες μέρες αργότερα χωρίς κανείς και στις δύο μέρες να ΓΝΩΡΙΖΕΙ τα πραγματικά γεγονότα. Είναι ηλίθιος για μένα όποιος πέρνει θέση χωρίς να γνωρίζει τι έχει πραγματικά συμβεί.
Άλλο παράδειγμα το βίντεο της ζαρτινιέρας που ξεκάθαρα φαίνεται ο ξυλοδαρμός ενός ανθρώπου ο οποίος ότι και να έχει κάνει δεν πρέπει να τύχει αυτής της συμπεριφοράς.
Όλα αυτά τα περιστατικά χρησιμοποιούνται από τα ΜΜΕ για να διαμορφώσουν τις γνώμες των ηλιθίων....
ΑΠΛΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ... τα πράγματα έχουν αλλάξει από άλλες εποχές πολύ, δεν έχουν γίνει τέλεια ούτε ζούμε μία ουτοπία αλλά ξαναλέω... ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.
Υ.Γ. Το συγκεκριμένο βίντεο δεν το έχω δει, μιλάω γενικά.
MG-KTiNoS
19/11/2014, 18:40
Άδωνης: Έπρεπε να συλλάβουν τον περιπτερά (Video)
http://youtu.be/77EaXOZ8CWc
:a20:
MG-KTiNoS
19/11/2014, 18:54
Συνοψίζω την άποψη μου και δεν επανέρχομαι
Σας ευχαριστώ που μου κάψατε το φαρμακείο το 12 κατά την υπογραφή του 2ου μνημονίου.
Σας ευχαριστώ που ενώ έτρεχα να πάω στο μαγαζί μου εσείς συλλάβατε εμένα,
με σπρώξατε, με βρίσατε, με ειρωνευτήκατε και ευτυχώς δεν προλάβατε να με δείρετε γιατί έσκασαν οι αναρχικοί και την κάνατε.
(κι εσύ ψιλέ με το ΤΔΜ που ξέρω ότι διαβάζεις εδώ μέσα, ναι για εσένα το γράφω και σ έχω πράγματι φωτογραφία)
Σας ευχαριστώ πραγματικά....
Και ξέρετε γιατί?
Γιατί ο γιός μου έφυγε εξωτερικό και γλύτωσε από σας.
Γιατί εκεί που πήγε κανένας δεν τον είπε ξένο και δεν κινδυνεύει να πέσει πάνω σας...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=722440754477471&set=a.115135121874707.19114.100001346584252&type=1&theater
Περιμένω την ημέρα που θα διαπιστώσετε τι ακριβώς κάνουν τα χημικά που ρίχνετε και από τι πέθανε ο Λουκάνικος
Ως τότε
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ
Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα πια.
Δεν μ ενδιαφέρει
:wave2:
skylaros
19/11/2014, 19:04
Εγώ πάλι δε βλέπω πλέον τι νόημα έχει μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας, πόσο μάλιστα αν είναι ειρηνική. Αυτά τα στερεότυπα σπάνε μαγαζάκια της γειτονιάς νόμιζα πως μόνο στο Mega ακούγονταν... Αν μαγαζάκια λέμε τα Zara και την Alpha Bank Ok πάω πάσο. Φυσικά υπάρχουν ηλίθιοι ούγκανοι που δρουν σαν καιροσκόποι για το ξεκαύλωμα τους, αλλά είναι τόσο λίγοι και η ζημιά που κάνουν είναι τόσο μικρή που νομίζω πως δεν έχει νόημα να αναφέρεται κανείς. Παρόλα αυτά ακόμα και αυτοί κάπου κάπου το τρώνε το δαχτυλάκι τους (ίσως να έπρεπε να είναι κωλόχερο) από κόσμο με συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά. Δε θα μπω σε καμία αντιπαράθεση, δεν έχει νόημα άλλωστε, σε φόρουμ για μοτοσακό είμαστε :) Και επίσης γνωρίζω νομίζω τους ταξικούς εχθρούς μου. Να σας πω την αλήθεια πάντως μπορεί να μην είμαι από τους τύπους που θα την έπεφταν σε κάναν τροχονόμο στο δρόμο αλλά πολύ το χαίρομαι όταν τον πίνουν μερικοί ένστολοι σε καμιά πορεία, αυτή η μεταβίβαση του φόβου από τα μάτια του κόσμου στα μάτια της εξουσίας είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει κανείς που σέβεται τον εαυτό του. Μπορεί να μην είναι με ξύλο, μπορεί να είναι με μηνύσεις, με στρίμωγμα, με ρίψη ευθύνης, με μια ιδέα, ένα κείμενο, αλλά πρέπει να γίνεται αν θέλουμε να έχουμε έστω και μια ελπίδα.
KotsosDR
19/11/2014, 19:29
:a04:
AristidisZ
19/11/2014, 19:47
λοιπόν το πρωί έκανα την εξής σκέψη:
ξέρω όλα τα είδη των αστυνομικών
κάφρους
αδιάφορους
φιλότιμους
χουντικούς
ΚΚΕδες
καλά παιδιά
κλπ κλπ κλπ
μετά έκανα την εξής σκέψη
ξέρω 3 ματατζήδες, μετρημένους στα δάχτυλα
και οι 3 έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό
καλά παιδιά, αλλά λίγο (έως πολύ θα έλεγα) χαζούλια
για παρέα μια χαρά, να φας, να πιεις να πεις και 2 λαλακίες για τον Ολυμπιακό, μέχρι εκεί όμως
οπότε σκέφτηκα το εξής
οδηγίες σύστασης διμοιρίας:
παίρνουμε 5 στρατόκ@υλους, τους βάζουμε στο μίξερ με καμιά 20αριά από αυτούς που περιέγραψα παραπάνω, και τσουπ, να την η σύσταση της κλούβας
τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, ακόμα και στημένο να ήταν το βίντεο, η συμπεριφορά του εν λόγω είδους είναι εντελώς κατάπτυστη...
ρε αριστειδακο και σε συμπαθουσα ρε φιλε..
τι thread ανοιξες?ρε μαν!!:dizzy::a7::a15:
Απογοητεύτηκα..
Εχθές το βράδυ άφησα το θέμα στις δύο σελίδες και σήμερα γράφω στη δέκατη!
Δέκα σελίδες με αντιπαραθέσεις! Σοβαρά τώρα?
Ερώτηση..
Έχουν όλοι όσοι συμμετέχουν στην συζήτηση ολοκληρωμένη εικόνα ως οφείλουν?
Έχουν κριτική σκέψη βασισμένη στην λογική και απαλλαγμένη από κάθε είδους μηχανισμούς καθοδήγησης, προπαγάνδας και συμφερόντων?
Άποψη διαμορφωμένη απ' τα προσωπικά βιώματα ενός ενεργού πολίτη αλλά απαλλαγμένη ακόμα και από δικαιολογημένη (βάση λογικής και κατά κοινή παραδοχή) οργή?
Αν ναι...
Αναλογιστήκατε γιατί ο καθένας μας βλέπει και μεταφράζει διαφορετικά μια κατάσταση που παραμένει ίδια και απαράλλαχτη τόσα χρόνια τώρα και έναν μηχανισμό που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο?
Αν όχι...
Γιατί όχι?!!!
xristos x
19/11/2014, 20:30
..............κατσε να δεις τι αλλο εχουμε.....Α! ΝΑΙ!
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΒΡΗΚΑ!!!
http://www.amnesty.org.gr/wp-content/uploads/2014/04/2014-0403-A-law-into-themselves_report.pdf
Συγνωμη κι ολας αλλα μπηκε κανεις στον κοπο να διαβασει την παραπανω εκθεση ,77σελιδουλες μονο και λεμε για τα νερακια και αστειες δικαιολογιες του τυπου του αφησαμε εικοσαευρω για μια κουτα νερα.... γελανε και οι πετρες , και το χαζουλιδες δεν ειναι υποτιμητικο στην συγκεκριμενη περιπτωση ,ειναι το λιγοτερο αθωωτικο... Δεν ειναι μεμονομενο περιστατικο..... δεν ειναι ενα ποσοστο μικρο ... Δεν καταλαβαινω προς τι η υπερασπιση τους! Δεν εχουν καμια σχεση με το υπουργειο που ονομαζεται προστασιας του πολιτη ουτε κατ ονομα!!
Απογοητεύτηκα..
Εχθές το βράδυ άφησα το θέμα στις δύο σελίδες και σήμερα γράφω στη δέκατη!
Δέκα σελίδες με αντιπαραθέσεις! Σοβαρά τώρα?
Αναλογιστήκατε γιατί ο καθένας μας βλέπει και μεταφράζει διαφορετικά μια κατάσταση που παραμένει ίδια και απαράλλαχτη τόσα χρόνια τώρα και έναν μηχανισμό που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο?
Αν όχι...
Γιατί όχι?!!!
.......Αυτο...
ρε αριστειδακο και σε συμπαθουσα ρε φιλε..
τι thread ανοιξες?ρε μαν!!:dizzy::a7::a15:
Ρε mike, αληθεια τωρα...
ποσες μπυρες εχεις πιει και τα βαζεις με ολους?!!!:lol:
Joyrider
19/11/2014, 21:16
Πολύ ύπουλη φράση και χυδαία. Γιατί με το καταδικάζω εννοείς εξισώνω.
Και όχι δεν είναι το ίδιο μια κατάληψη, με το τανκ που την διέλυσε και τον ΕΣΑτζή που σκότωσε μετά.
Και άντε την καταδικάζω. Όταν θα βγω στην πορεία ειρηνικά και εσύ πάρεις εντολή να με ψεκάσεις , τι άλλαξε με την καταδίκη από μέρους σου;
Μήπως δεν βλέπεις και ότι καθημερινά βαφτίζεται ως βία οποιαδήποτε ανυπακοή και ως τρομοκρατία οποιαδήποτε πράξη αντίστασης;
Από ποιον γίνεται αυτό; Από αυτόν που μπορεί και ορίζει την νομιμότητα και έχει την αποκλειστική χρήση της "νόμιμης" βίας.
Βία είναι η απεργία για αυτά που σου χρωστάνε, βία είναι η κατάληψη των μαθητών, βία είναι ακόμα και να αμφισβητώ την ανάπτυξη και το σαξές στόρι.
Και έτσι σιγά σιγά, όποιος δεν κάνει μπε και γαβ γίνεται εσωτερικός εχθρός.
Ρε mike, αληθεια τωρα...
ποσες μπυρες εχεις πιει και τα βαζεις με ολους?!!!:lol:
pektis..ρε τρολ:D
ακου να δεις τωρα!γιατι κι εσυ κι εγω και οι υπολοιποι
πεφτουμε στην ιδια παγιδα!ολοι!!
οχι ο περιπτερας φταει οχι οι Ματατζηδες
οι αριστεροι-οι δεξιοι-αναρχοαπλυτοι-φασιστες..:a16::a16:
η φακα με το τυρακι αυτο ειναι τα καταφεραν μας εχουν χωρισει σε 2 στρατοπεδα..
οι μεν και οι δεν και αυτοι τριβουν τα χερακια τους..φατε μνημονια μαλακες!!
ασχολουμαστε με ενα θεμα τωρα αξιας 0.50λ ανεξαρτητως τι εγινε αυτο παιζει!να φανει
θα γινει Ε.Δ.Ε..για να δουν αν τελικα το νερο ηταν εμφιαλωμενο...:lol:
δες στο βιντεο που εβαλε ο Αριστειδης τι γραφουν στο youtube..ψοφα μπιπ καρκινο εσυ
καρκινο στα Μ.Α.Τ Παιδια νεαρα ψοφα φασιστακο:a16:
(ευτυχως εδω μεσα διαγραφονται..τετοια σχολια..
η αληθεια ειναι οτι μια χαρα ειναι το επιπεδο)
εντωμεταξυ καπου ακουσα μια ειδηση οτι λεει ο Παπακωσταντινου εφαγε 4 ολοκληρα χρονια με αναστολη:cry:
τι λε ρε μεγαλε?ξεχασε να δηλωσει κατι χρηματα στο ποθεν αισχος κατι μυριακα μωρε..δεν ξερουν ποσα θα φανει
θα γινει εξεταστικη-το πορισμα θα δωθει στον εισαγγελεα..:ZZZ:
αλλη ειδηση ενας ογκολιθος της πολιτικης ο οποιος υποτιθετε οτι ηταν αυτοδημιουργητος.ο Καρατζαφυρερ..
ειχε 6 μυριακια κι αυτος για τα γεραματα:cry:
σκεψου αυτος που ηταν αυτοδημιουργητος ετσι!οι αλλοι ασε
τι εχουν φαει!τα λεφτα μας ετσι
οποτε ο κοσμος αντι να ασχολειται με αυτο και να τα κανει λαμπογυαλο..
ασχολειται με αυτη την βλακεια 2 μερες..+αν ειναι εγγυος η Μενεγακη..
απλο ειναι δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα!αυτο θελουν αυτα τα λαμογια!!!
παλι καλα που πινουμε και καμια μπυρα που και που..αφου μας αφηνουν.:p
Υ.Γ Ρε παιδια τι εχουν φαει τα ατομακια τι θα τα κανουν τοσα λεφτα μαζι τους
θα τα παρουν..:priest:
xarisiero
19/11/2014, 22:02
Παρατήστε τα μηχανάκια εδώ μέσα οι περισσότεροι (που συμμετέχετε σε τέτοιου είδους συζητήσεις) γιατί δεν τα αξίζετε.....Έχει διαφορά να διαφωνείς και να υπάρχει συζήτηση με το να επιτίθεσαι χυδαία με βοθρολεξιλογιο.....
Το έχετε αποδείξει αλώστε και σε άλλες συζητήσεις...
ΕΜΕΙΣ στο δρόμο σηκώνουμε το χέρι και χαιρετιόμαστε .... Εσείς πάρτε τα ρόπαλα και πλακωθείτε....
Έλεος πια κανένας σεβασμός προς τον άλλον μόνο τσαμπουκάς....
Ελπίζω στο τέλος να βρείτε ποιος είναι ο πιο μάγκας ....κριτές των πάντων..
akis_trevor
19/11/2014, 22:10
Παρατήστε τα μηχανάκια εδώ μέσα οι περισσότεροι (που συμμετέχετε σε τέτοιου είδους συζητήσεις) γιατί δεν τα αξίζετε.....Έχει διαφορά να διαφωνείς και να υπάρχει συζήτηση με το να επιτίθεσαι χυδαία με βοθρολεξιλογιο.....
ΕΜΕΙΣ στο δρόμο σηκώνουμε το χέρι και χαιρετιόμαστε .... Εσείς πάρτε τα ρόπαλα και πλακωθείτε....
ειναι λιγο αντιφατικο να λες αυτο: "ΕΜΕΙΣ στο δρόμο σηκώνουμε το χέρι και χαιρετιόμαστε .... Εσείς πάρτε τα ρόπαλα και πλακωθείτε....
Ελπίζω στο τέλος να βρείτε ποιος είναι ο πιο μάγκας ....κριτές των πάντων.."
ενω εχεις αρχισει ετσι: "Παρατήστε τα μηχανάκια εδώ μέσα οι περισσότεροι γιατί δεν τα αξίζετε"
Billymuse
19/11/2014, 22:12
Οπότε για σένα όσοι δε χαιρετάνε στο δρόμο ειναι τραμπούκος με ρόπαλο? πραγκατικά προσπαθώ
να βγάλω νοημα απο αυτο που έγραψες
pektis..ρε τρολ:D
Υ.Γ Ρε παιδια τι εχουν φαει τα ατομακια τι θα τα κανουν τοσα λεφτα μαζι τους
θα τα παρουν..:priest:
Ρε σοβαρα τωρα... τι πινεις?!!!:hmm:
kalgeorge
19/11/2014, 22:45
spam mode on....
όλη η αληθεια κρυβεται σε αυτες τις προτασεις ...
καλά παιδιά, αλλά λίγο (έως πολύ θα έλεγα) χαζούλια
για παρέα μια χαρά, να φας, να πιεις να πεις και 2 λαλακίες για τον Ολυμπιακό,
...
spam mode off
xarisiero
19/11/2014, 23:57
Σε κανεναν δεν απανταω προσωπικα... Το μονο που περιμενα σε ενα τετοιο φορουμ ειναι ο στοιχειωδης σεβασμος....Υποτιθεται πως ειμαστε εδω γιατι ολοι εχουμε κατι κοινο και με αυτο θα επρεπε να ασχολουμαστε...Αντιθετως συχνα βλεπω ανθρωπους να τρωγονται μεταξυ τους για το οτιδηποτε....
Μπατσοι, κλεφτες, δεξιοι, τρομοκρατες, μαυροι, λευκοι κτλ...υποτιθεται οτι ολοι μας αγαπαμε τη μοτοσυκλετα και αυτο θα επρεπε τουλαχιστον εδω μεσα να ειναι το μονο που μετραει...
Ολα τα υπολοιπα ειναι αλλου ειδους συζητησεις.....
xristos x
20/11/2014, 00:36
......το καταφεραν..
Big Brother..
την μοτοσυκλετα ολοι την αγαπαμε!και ευτυχως που ακομα δεν το
εχουν ανακαλυψει πως θα μας το κοψουν κι αυτο!:beer::beer:
Ποιοι ειναι αυτοι ;;
Ρε παιδια καπου εχει μπερδευτει το πραγμα. Συναδελφοι ολοι οι μοτοσυκλετιστες γιατι εχουμε την ιδια αγαπη και διατρεχουμε τους ιδιους κινδυνους και ολους τους χαιρεταμε στο δρομο αλλα ....αυτο και τιποτα περισσοτερο. Μηχανη οδηγανε και ο ψωμιαδης,ο πολυδωρας και εγω δεν ξερω ποιος αλλος ,μολις κατεβουν απο τη μηχανη (δεν λεω βγαλουν το κρανος γιατι δεν φορανε συνηθως) οχι απλα δεν εχουμε τιποτα κοινο.... ουτε το χερι δε θελω να μου πιασουν! Αυτα οσο αφορα την μοτοσυκλετιστικη αλληλεγγυη.
Οσον αφορα το θεμα μας και εγω και ο ματατζης υπαλληλοι ειμαστε,Αυτος ειναι που δεν το ξερει και το ξεχναει οταν βρικομαστε.
George_Sp
20/11/2014, 01:11
Πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις και αυτό το θέμα.
Ξανά τσακωμοί, ξανά χαρακτηρισμοί, ξανά φασαρία και πορδές που δε βάφουν αυγά για να συνεχίσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και να συνεχιστεί η κατηφόρα.
Τσουβαλιάσματα εκατέρωθεν, και στη μέση οι mods admins που αφού δεν είναι robot αλλά άνθρωποι με δικές τους απόψεις κάποιον θα αδικήσουν αναγκαστικά. Είτε γιατί άλλα μέλη είναι πιο φιλαράκια, είτε πιο κοντά στις απόψεις τους. Κάθε φορά τα ίδια, και κάθε φορά καποια πλευρά θα αδικηθεί, τιμωρηθεί δυσανάλογα με τα όσα έχει γράψει.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση την πέσατε στο shooter που λόγω επαγγέλματος είναι ο αδύναμος κρίκος. Μπορεί ούτε εγώ να συμφωνώ με όσα λέει για το περιστατικό όμως ούτε γουρούνι ματατζής είναι, ούτε ψυχάκιας ΔΕΛΤΑΣ που γουστάρει να παίρνει εντολές να δημιουργεί εσκεμμένη φασαρία/πρόκληση στα Εξάρχεια για να ξεκινήσουν οι αντιδράσεις και τα μπάχαλα και να πυροδοτηθεί μια κατάσταση που βολεύει και δικαιολογεί τα λεφτά τους.
Παρόλαυτά ακόμα και αν έγραψε πράγματα είναι η άποψή του, και σχεδόν κανένας δε τη σεβάστηκε. Αντίθετα εισέπραξε πολλά που δεν ταίριαζαν και που δυστυχώς δεν αξιολογήθηκαν αντίστοιχα ως αρνητικά από τη Δ.Ο. γιατί η κατάσταση είναι εις βάρος της γνώμης του.
Και γω συμφωνώ λοιπόν οτι το βίντεο κατά πάσα πιθανότητα λέει την αλήθεια από μόνο του και οτι ποτέ δεν άφησαν λεφτά στο γκισέ. Άλλωστε 10χρόνια που κινούμαι στα Εξάρχεια ξέρω πολύ καλά αν κλούβα ματατζήδων ξεφόρτωσε συναδέλφους-"μπαχαλάκηδες" στη Ζαίμη για να κάψουν τη Στουρνάρη με υπογραφή αναρχοάπλυτων. Ή ποιός έβαλε φωτιά στη Marfin. Ή ποιους όντως διαλέγουν για αυτά τα σώματα καταστολής με το χαμηλότερο IQ, με τη μηδενική παιδεία σε απομακρυσμένα χωριά και που η ζωή στη στάνη δεν εξασφαλίζει το σίγουρο μεροκάματο.
Να πω μόνο οτι άσχετα του τι πιστεύω εγώ, εσείς, ο shooter το μόνο που μένει είναι η διάσπαση, ο διαχωρισμός, ο κοινωνικός ρατσισμός και αποκλεισμός της 1 ομάδας από της υπόλοιπες και έτσι οι από πάνω επιτυγχάνουν το διαίρει και βασίλευε. Αν τα χαμε βρει μεταξύ μας ποιος θα είχε ανάγκη κάποιον να κάνει κουμάντο, όχι απλά να οδηγεί, μιλάω για κουμάντο, νταβατζιλίκι.
Τελικά μένει το 0 στο πηλίκο. 0 του χάους και της απροθυμίας να σταματήσει οτιδήποτε εποικοδομητικό να κλειστούμε ο καθένας στο σπιτάκι του να αποφεύγουμε τις διενέξεις για να έχουμε την ησυχία μας.
Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα του θέματος. Άδικο γιατί μερικούς σας γνωρίζω από κοντά, άλλους τηλεφωνικά, άλλους μόνο ενδοφορουμικά και λυπάμαι με αυτά που διαβάζω. Φανατίζεστε εκατέρωθεν, βάζετε πάνω από όλα το προσωπικό σας εγωισμό και αντιλήψεις και όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γ@μηθούν.
Φυσικά δεν έχω αυταπάτες. Αυτά που βλέπω έξω στο δρόμο είναι στη γειτονιά μου, είναι στη καφετέρια που θα πιω καφέ, στη ταβέρνα που θα φάω, στο οποιοδήποτε μαγαζί μπω να αγοράσω κάτι. Οι ίδιοι άνθρωποι με τη διαφορετικότητά τους αλλά και οι περισσότεροι με το επίπεδο που εκφράζεται και σε αυτό το θέμα.
Εκφυλιστήκαμε, χάσαμε ταυτότητα, χάσαμε ηθικές αξίες, χάσαμε τα πάντα. Αφού οι περισσότεροι βολευόμαστε να ζούμε μέσα σε αυτό το χάος, ας σκάσουμε και ας κολυμπήσουμε μέσα στα σκατά μαζί με αυτούς που τα φεραν.
Δε ξέρω αν γυρνά ποτέ αυτό το πράμα. Ξέρω μόνο οτι είναι ντροπή για όλους και οι χαμένοι είμαστε όλοι.
xristos x
20/11/2014, 01:54
Μαζι σου σε ολα απλα αν προσεξεις τη συζητηση κανεις δεν ειπε κατι για τον shooter μεχρι που ξεκινησε να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικιολογητα.Μονος του ομως μπηκε μπροστα νοιωθωντας "συναδερφικο" καθηκον... εθελοτυφλωντας ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης.
Το λεω οσο πιο διακριτικα μπορω...
George_Sp
20/11/2014, 01:57
Μαζι σου σε ολα απλα αν προσεξεις τη συζητηση κανεις δεν ειπε κατι για τον shooter μεχρι που ξεκινησε να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικιολογητα.Μονος του ομως μπηκε μπροστα νοιωθωντας "συναδερφικο" καθηκον... εθελοτυφλωντας ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης.
Το λεω οσο πιο διακριτικα μπορω...
μπήκα αργά και είδα αρκετά ποστ με διορθώσεις σβησμένα κλπ. αλλά ότι πρόλαβα να δω είναι οτι ακόμα και την άποψή του να είπε ο shooter σαν άτομο στις κουβέντες του δεν κακοχαρακτηρίζει ή ειρωνεύεται. Το απέναντι στρατόπεδο λοιπόν θα έπρεπε να σεβαστεί και όχι να ρίξει λάδι στη φωτιά για το αν κάνει καλά που παίρνει το μέρος τους. Και γω διαφωνώ με τον shooter αλλά μην συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κοροϊδεύουμε.
taisteal
20/11/2014, 02:09
Τα ματ ειναι ο στρατος κατοχης της...δημοκρατιας..
Δεν χρειαζοταν να γινει αυτο το επεισοδιο η οτιδηποτε αλλο για να καταλαβουμε οτι μας εχουν δεμενους απο παντου.
Ολοι οσοι τολμουν να σηκωσουν αναστημα η κραυγη διαμαρτυριας καταστελλονται.
Ο ρολος της αστυνομιας ειναι ο ιδιος σε καθε δικτατορια ιστορικα,ετσι και τωρα,δεν εχει αλλαξει τιποτα.
Ουτε εγωισμοι ουτε θεμα αντιληψης ειναι,ολοι βλεπουμε τι συμβαινει καθε μερα,και ποιοι ειναι οι αληθινοι τρομοκρατες.
George_Sp
20/11/2014, 02:15
Ναι ρε tai μαζί σου. Το άναρχο, άκομψο, για να μην πω τίποτα περισσότερο, πέσιμο στο shooter όμως γιατί; Το παλικάρι δε ζει Αθήνα για να ξέρει τι γίνεται καθημερινά και δεν είναι και υποχρεωμένος να ξέρει, να μαθαίνει τα εσωτερικά του κλάδου του σε όλα τα επίπεδα και ομάδες.
Αυτή τη γνώμη έχει και αντί να μιλήσουμε όμορφα με παραδείγματα ντοκουμέντα, αρχίζουμε τις ειρωνίες και τα χωσίματα.
xristos x
20/11/2014, 02:34
Αν δεν ξέρει κάποιος καλό είναι να μην μιλάει. 77 σελίδες σε pdf παραδείγματα πόσο πια
.....
akis_trevor
20/11/2014, 08:35
Εγω προσωπικα με τον σουτερ δεν εχω καποιο προβλημα.εχω πει σε παλιοτερο θεμα οτι δεν χρειαζετσι να υπερασπιζεται ντε και καλα την ελ ας.σαφως υπαρχουν μπατσοι και αστυνομικοι αλλα οταν βλεπεις αυτα τα αισχη που κανουν,καμια φορα χωρις την παραμικρη αφορμη,ε λογικο δεν ειναι να μην τους πας μια;;;
Ειμαι βαζελος.ξερω πολλους γτπ βαζελους.
Ειμαι διανομεας.ποσες φορες εδω μεσα τους εχουμε κραξει;τι θα πρεπει να κανω;να αρπαζομαι με οποιον τους βριζει;
Ειμαι μοτοσυκλετιστης.εδω να δεις ποσους μιναρηδες εχω γνωρισει.
Δεν θα κατσω να αππλογουμαι για τετοια χαρακτηριστικα.δεν υπαρχει λογος..
(νομίζω ότι κάνω λάθος που το επιχειρώ, αλλά δε βαριέσαι)
Φίλε,
Θέτω κάποια ερωτήματα και αν θες να απαντήσεις.
Ποιος τύπος με 6ψηφια νούμερα, ήταν προχθές στην πορεία; Νομίζεις ότι κάποιος με 6ψηφιο στην τράπεζα καίγεται να κατέβει και να διακινδυνέψει διάφορα ή μήπως καίγεται να μεγαλώσει το μπαγιόκο; Μεγαλώνει το μπαγιόκο κανενός αν κατεβαίνει σε πορεία; Και αν ναι πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί σε σχέση με το σύνολο των διαδηλωτών;
ενας μονο...πολλοι...
Μαρακι...αγαπημενο..
327295
Κρίτων Αρσένης
327296
Μπιστης
327297
Μιμης Ανδρουλακης
Πανος Γερμανος κλπ...
Τι ψαχνεις να βρεις....
Καποιοι κυνηγουν δαιμονες....
Προτιμω οτι περιμενω στην ζωη, να το κερδιζω με τα χερια και την δουλεια μου...αν περιμενα απο πορειες, πολιτικες/πολιτικους, κομματα, οργανωσεις και λοιπες παπαριες ακομη θα μιζεριαζα σε καποια γωνια...
Θες αλλαγες...ξεκινα απο τον εαυτο σου...κανε το σωστο και ΙΣΩΣ κατι γινει.
Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)
Specialized
20/11/2014, 09:33
Αν δεν ξέρει κάποιος καλό είναι να μην μιλάει. 77 σελίδες σε pdf παραδείγματα πόσο πια
.....
Η έκθεση όντως είναι αποκαλυπτική. Μέχρι που βίασαν μετανάστη κάποια "παλικάρια" λιμενικοί! Και κανείς δεν θέλει να την διαβάσει ή να την πιστέψει. Υπάρχει ακόμη παγιωμένη στον "νοικοκυραίο" η "εμπιστοσύνη στην αστυνομία". Κάθε μέρα παρά μέρα έχουμε υποθέσεις μπάτσων εκβιαστών, σωματέμπορων, απατεώνων, με φαινόμενα άκρατης βίας ΑΛΛΑ ο "νοικοκυραίος" νοιώθει μια σιγουριά με όλα αυτά! Και φυσικά ατιμωρησία για όλα αυτά τα αποβράσματα. Φωτογραφίες βγαίνουν με τους μπαχαλάκηδες αγκαλιά με τα ΜΑΤ αλλά τίποτα, ο ¨νοικοκυραίος" πιστεύει μόνο την ΤιΒι!
Η χώρα μας είναι καθαρά τριτοκοσμική και οι Έλληνες κοιμούνται τον ύπνο τους. Τα είπαν όλα και με πειστικά επιχειρήματα οι φίλοι εδώ. Όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν να ξέρουν ότι στο τέλος οι επιπτώσεις (ανελευθερία, σφαλιάρες από μπάτσους, απολύσεις στην οικογένεια τους, εργασιακή γαλέρα για αυτούς που θα έχουν δουλειά, μηδενική υγεία, μηδενική παιδεία κτλ) θα έρθουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και σε αυτούς. Και τότε δεν θα υπάρχει κανένας "ακραίος" να τους βοηθήσει.
μπήκα αργά και είδα αρκετά ποστ με διορθώσεις σβησμένα κλπ. αλλά ότι πρόλαβα να δω είναι οτι ακόμα και την άποψή του να είπε ο shooter σαν άτομο στις κουβέντες του δεν κακοχαρακτηρίζει ή ειρωνεύεται. Το απέναντι στρατόπεδο λοιπόν θα έπρεπε να σεβαστεί και όχι να ρίξει λάδι στη φωτιά για το αν κάνει καλά που παίρνει το μέρος τους. Και γω διαφωνώ με τον shooter αλλά μην συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο που κοροϊδεύουμε.
Επειδη λοιπον δεν εχεις ιδεα για τι μιλας , εσυ και άλλοι αυτόκλητοι υπερασπιστές της «ελευθερίας» από τους mods ,θα το πω μια φορά και ελπίζω να το καταλάβεις-καταλάβετε.
1. Οι mods είναι πρωτα και πανω απ όλα μελη αυτου του φορουμ με δικη τους αποψη που εχουν φυσικα το δικαίωμα να την γραφουν .
2. Οι ιδιοι κανονες του φορουμ ισχύουν και για τους mods.
3. Οι απόψη των mods είναι προσωπική και δεν εκπροσωπεί ουτε το φορουμ , ουτε αλλα μελη της ομαδας διαχειρησης .
Στα του θρεντ
1.Καμια ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ασχετα αν συμφωνουμε ή όχι με αυτή.
2. σβηστηκαν ποστ που ηταν ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ εναντιων άλλων ΜΕΛΛΩΝ και πεσαν οι απαραίτητες προειδοποιήσεις (και από τις δυο πλευρες) και το ιδίο θα γινει αν υπάρξουν άλλα τέτοια ποστ .
3.ειναι συγκινητικη η υπεράσπιση του σουτερ , αλλα δεν την εχει αναγκη μιας και ούτε μπαναρισμενος είναι , ουτε του εχει απαγορεύσει κανείς να γράψει το οτιδήποτε στα πλαίσια των κανόνων του φορουμ.Αν δεν θελει να γραψει , είναι δικο του θεμα.
menelaos46
20/11/2014, 09:58
ενας μονο...πολλοι...
Μαρακι...αγαπημενο..
327295
Κρίτων Αρσένης
327296
Μπιστης
327297
Μιμης Ανδρουλακης
Πανος Γερμανος κλπ...
Τι ψαχνεις να βρεις....
Προτιμω οτι περιμενω στην ζωη, να το κερδιζω με τα χερια και την δουλεια μου...αν περιμενα απο πορειες, πολιτικες/πολιτικους, κομματα, οργανωσεις και λοιπες παπαριες ακομη θα μιζεριαζα σε καποια γωνια...
Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)
+1000
MG-KTiNoS
20/11/2014, 11:05
ενας μονο...πολλοι...
Μαρακι...αγαπημενο..
327295
Κρίτων Αρσένης
327296
Μπιστης
327297
Μιμης Ανδρουλακης
Πανος Γερμανος κλπ...
Τι ψαχνεις να βρεις....
Τα κοράκια της γενιάς του πολυτεχνείου μάστα...
Λόγια που συνήθως προέρχονται από χουντικούς που τους χάλασε η μανέστρα.
Συχνά συνοδευόμενα από άλλους μύθους ότι δήθεν οι Χούντα δεν άφησε εξωτερικό χρέος,
δεν είχε σκάνδαλα, όλα δούλευαν ρολόι και μας πρόδωσαν οι Αμερικάνοι και Εβραίοι.
Μας φάγανε και και την Κύπρο οι αλήτες.
Η αλήθεια είναι όμως πολύ διαφορετική.
Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ γενιά του Πολυτεχνείου.
Ούτε καν ηλικιακά
Μια ας πούμε από τους νεκρούς του Πολυτεχνείου
(ξέρεις απ αυτούς που πέθαναν έξω)
Είναι ετών 70 κάτι.
Αυτοί οι πολλοί λίγοι που αντιστάθηκαν, που ήταν ΜΕΣΑ και όχι ήπιαν ένα καφέ απ έξω
ή είπαν εκ των υστέρων ότι ήταν στο πολυτεχνείο είναι παγκοσμίως άγνωστοι.
Πλην Δαμανάκη και Λαλιώτη που πήγαν ταμείο οι άλλοι γύρισαν στις ζωές τους.
Το ΠΑΣΟκ λοιπό μέσα στο πολυτεχνείο ήταν δεν ήταν το 10%.
Όλες οι άλλες οι στελεχάρες ήταν Γαλλία, Σουηδία και Καναδά.
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΣΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ
ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ
Ουτε καν παραμύθια της Χαλιμάς δε λες εσύ
xristos x
20/11/2014, 11:24
Να πω λιγο δυο πραγματακια σχετικα με τα παραπανω αλλα και με το νοημα της μερας που πολλοι παραπονεθηκαν οτι δεν αναλυσαμε οσο πιο συντομα μπορω:
1."Για ολα φταει η γενια του πολυτεχνιου" .Δεν επρεπε να λεγεται ετσι,επρεπε να λεγεται η γενια της χουντας αφου επι 7 χρονια εκανε περιπατο η χουντα χωρις σοβαρη αντισταση. Κατοπιν και μετα την κυπρο για να καλυψουν την εθελοδουλεια τους ισχυριζονταν ολοι οτι "εκαναν αντισταση την 7ετια" και αυτοβαφτιστηκαν γενια του πολυτεχνειου.Η γενια αυτη λοιπον αφου "ξεσαλωσε" και τα εκανε μανταρα αποφασισε οτι για ολα φταινε αυτοι που ηταν μεσα στο πολυτεχνειο , και φταινε για ολα.
2. "Τι μας λεει τωρα,ξερεις ποσα εχει στην τραπεζα αυτος..." . Απο ποτε η ορθοτητα των λεγομενων και των πραξεων εχουν σχεση με τον τραπεζικο λογαριασμο;; Φαινομενο της εποχης μας και οτι πιο ισοπεδοτικο.
3. "Δεν πιστευω σε πορειες και διεκδικησεις" . Δυστυχως με ολα τα αλλα ηρθε και η ληθη για το πως κατακτηθηκαν τα δικαιωματα στην ιστορια. Οποιος πιστευει οτι χαριστηκε το οτιδηποτε σε ολους τους λαους σε ολο τον πλανητη χωρις (αντε θα το πω αν και θα προκαλεσω), ναι χωρις αγωνες γελιεται. Στο νεο εργασιακο μεσαιωνα που ειναι πλεον εδω εμεις πρεπει να ξαναξεκινησουμε απο την εποχη του τροχου και της φωτιας.
Αυτα τα ολιγα..
...
2. "Τι μας λεει τωρα,ξερεις ποσα εχει στην τραπεζα αυτος..." . Απο ποτε η ορθοτητα των λεγομενων και των πραξεων εχουν σχεση με τον τραπεζικο λογαριασμο;; Φαινομενο της εποχης μας και οτι πιο ισοπεδοτικο.
...Αυτα τα ολιγα..
Νομίζω ότι έχει, όταν ξεκινάς πένητας και καταλήγεις με πολύ μεγάλη περιουσία εκμεταλλευόμενος την ιστορία και την θέση που παίρνεις μετά λόγω αυτής (στην πολιτική σκηνή).
Εγώ προς το παρόν έχω κάποιες υποψίες βάσει ενδείξεων, που δεν αποδεινύονται όμως, οπότε τις κρατάω για τον εαυτό μου.
xristos x
20/11/2014, 11:41
Νομίζω ότι έχει, όταν ξεκινάς πένητας και καταλήγεις με πολύ μεγάλη περιουσία εκμεταλλευόμενος την ιστορία και την θέση που παίρνεις μετά λόγω αυτής (στην πολιτική σκηνή).
Εγώ προς το παρόν έχω κάποιες υποψίες βάσει ενδείξεων, που δεν αποδεινύονται όμως, οπότε τις κρατάω για τον εαυτό μου.
Εγω δεν υπερασπιζομαι τους παραπανω εικονιζομενους,το αντιθετο μαλιστα,η ενσταση μου ειναι οτι δεν ειναι κατακριταιοι ΜΟΝΟ επειδη εχουν λεφτα αλλα ακριβως για τον ΤΡΟΠΟ που τα απεκτησαν και την πορεια τους. Θελω να πω για να το παω στο αλλο ακρο πως οποιος δεν εχει μια,ειναι αφραγκος, ΔΕΝ ειναι αυτοματως και ο σωστος. Δεν ειναι κριτηριο,πως να το κανουμε. Και για τους αυτοδημιουργητους τυπου καρατζαφερη εχω τις αμφιβολιες μου επισης. Οπως ειπες και εσυ η ΠΟΡΕΙΑ και τα ΚΙΝΗΤΡΑ θα επρεπε να ειναι το κριτηριο και μονο.
menelaos46
20/11/2014, 12:13
Τα κοράκια της γενιάς του πολυτεχνείου μάστα...
Λόγια που συνήθως προέρχονται από χουντικούς που τους χάλασε η μανέστρα.
Συχνά συνοδευόμενα από άλλους μύθους ότι δήθεν οι Χούντα δεν άφησε εξωτερικό χρέος,
δεν είχε σκάνδαλα, όλα δούλευαν ρολόι και μας πρόδωσαν οι Αμερικάνοι και Εβραίοι.
Μας φάγανε και και την Κύπρο οι αλήτες.
Η αλήθεια είναι όμως πολύ διαφορετική.
Δεν υπήρξε ΠΟΤΕ γενιά του Πολυτεχνείου.
Ούτε καν ηλικιακά
Μια ας πούμε από τους νεκρούς του Πολυτεχνείου
(ξέρεις απ αυτούς που πέθαναν έξω)
Είναι ετών 70 κάτι.
Αυτοί οι πολλοί λίγοι που αντιστάθηκαν, που ήταν ΜΕΣΑ και όχι ήπιαν ένα καφέ απ έξω
ή είπαν εκ των υστέρων ότι ήταν στο πολυτεχνείο είναι παγκοσμίως άγνωστοι.
Πλην Δαμανάκη και Λαλιώτη που πήγαν ταμείο οι άλλοι γύρισαν στις ζωές τους.
Το ΠΑΣΟκ λοιπό μέσα στο πολυτεχνείο ήταν δεν ήταν το 10%.
Όλες οι άλλες οι στελεχάρες ήταν Γαλλία, Σουηδία και Καναδά.
ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΤΣΑΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ
ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ
Ουτε καν παραμύθια της Χαλιμάς δε λες εσύ
Ναι όποιος δε συμφωνεί είναι Χουντικός και Φασίστας ωραία λογική... συγχαρητήρια.... Αυτό πάντως δεν είναι λέξεις χουντικού "Θες αλλαγες...ξεκινα απο τον εαυτο σου...κανε το σωστο και ΙΣΩΣ κατι γινει.
Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)" αλλά σοβαρού ανθρώπου που γνωρίζει τη μόνη αλήθεια...
Και που θες να καταλήξεις ρε επιστήμονα???
οτι ακομα και αν τα νερα τα πηρανε νταηλικι, εχουμε ουτε εγω ξερω ποσους αλλους και σαφως πολυ σοβαροτερους λογους ''επιστημονα''.
menelaos46
20/11/2014, 12:22
οτι ακομα και αν τα νερα τα πηρανε νταηλικι, εχουμε ουτε εγω ξερω ποσους αλλους και σαφως πολυ σοβαροτερους λογους ''επιστημονα''.
Σοβαρότερους λόγους για τι πράγμα???? Αστυνομία δεν είναι μόνο τα ματ....
xristos x
20/11/2014, 12:23
Ναι όποιος δε συμφωνεί είναι Χουντικός και Φασίστας ωραία λογική... συγχαρητήρια.... Αυτό πάντως δεν είναι λέξεις χουντικού "Θες αλλαγες...ξεκινα απο τον εαυτο σου...κανε το σωστο και ΙΣΩΣ κατι γινει.
Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον)" αλλά σοβαρού ανθρώπου που γνωρίζει τη μόνη αλήθεια...
φυσικα δεν ειναι λογια χοντικου,φασιστα κλπ, κανεις δεν ειπε κατι τετοιο , αλλα ειναι το ΕΔΑΦΟΣ για αναπτυξη τετοιων λογικων, "κανε εσυ τη δουλεια σου καλα και χωρις να ασχολεισαι με τα υπολοιπα " και ΙΣΩΣ κατι γινει απο μονο του. Δεν κανω προβλεψη,συμβαινει ηδη, ο κοσμος εχει γινει εσωστρεφης.
sotostzav
20/11/2014, 12:33
Και λοιπον η αστυνομια τι κανει για τον καθε ψυχοπαθη που εχει στον κυκλο της??Αυτο ειναι το θεμα...Εγω δεχομαι πως ολοι οι αστυνομικοι δεν ειναι μπατσοι,αλλα το να συγκαλυπτεις στο ονομα του καθηκοντος και της δημοσιας ταξης (οχι εσυ προσωπικα) τετοιες συμπεριφορες απλα διαιωνιζει το προβλημα..
el_hymador
20/11/2014, 12:39
Το λοιπόν κάποιοι άνθρωποι τότε έδωσαν τη ζωή τους, φάγανε τρελό ξύλο και υπέστησαν βασανιστήρια. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την διάδοχη κατάσταση και τους "κατ΄επάγγελμα" & καριερίστες αγωνιστές (πολλοί απ αυτούς θα συμφωνήσω ότι τα είχαν πλακάκια με τη χούντα) είναι εντελώς συμπτωματική, επιτηδευμένη και σάπια μέχρι το κόκκαλο. Στην Ελλάδα ξεχνάμε τόσο εύκολα που ακόμα και ο Ντερτιλής θα μπορούσε να κάνει καριέρα ως πολιτικάντης. Στην Ελλάδα δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα το να μπαίνει copyright και στη συνέχεια να διατίθενται με μονοπωλιακή αποκλειστικότητα ιδεολογίες, αγώνες και απόψεις.
με ειδες εμενα να μιλαω για τα ματ?
pipe_smoker
20/11/2014, 12:47
1) Ποιος τύπος με 6ψηφια νούμερα, ήταν προχθές στην πορεία; Νομίζεις ότι κάποιος με 6ψηφιο στην τράπεζα καίγεται να κατέβει και να διακινδυνέψει διάφορα ή μήπως καίγεται να μεγαλώσει το μπαγιόκο; Μεγαλώνει το μπαγιόκο κανενός αν κατεβαίνει σε πορεία; Και αν ναι πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί σε σχέση με το σύνολο των διαδηλωτών;
ενας μονο...πολλοι...
Ναι η Δαμανάκη και καμιά δεκαριά ακόμα που πάντα θα βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να σφετερίζονται καταστάσεις.
Όπως και με το Πολυτεχνείο, που μια μέρα πριν γίνει φώναζε το ΚΚΕ "μην τσιμπάτε! φύγετε! προβοκάτσια των Αμερικανών ειναι!", κι όταν είδαν τί ήταν πραγματικά το Πολυτεχνείο αρχίσανε να μπαίνουν στη ζούλα από τις πίσω πόρτες και να σπάνε στο ξύλο και να πετάνε έξω αυτούς που είχαν ξεκινήσει την όλη κατάσταση.
Το Πολυτεχνείο δεν είναι η Δαμανάκη.
Αυτοί που κάναν το Πολυτεχνείο δεν έχουν όνομα.
Ούτε οι πορείες είναι ο Ανδρουλάκης κι ο Μπίστης.
Αυτοί που κάνουν τις πορείες δεν έχουν όνομα.
Αλλά δυστυχώς έχει κολλήσει η βελόνα στην "ειρηνική πορεία/διαμαρτυρία" κι αντί να σπάσουν το κεφάλι της κάθε Δαμανάκη ώστε να μην τολμήσει να ξανακατέβει σε πορεία, πηγαίνουν σαν τις Παναγίες μην τυχόν και χαρακτηριστεί η πορεία βίαιη και "ωχ τί πάθαμε".
Οι αντιεξουσιαστικοί και αναρχικοί κύκλοι μια χαρά γνωρίζονται μεταξύ τους ακόμα και με τις κουκούλες.
Και το μεταμφιεσμένο μπάτσο τον καταλαβαίνουν από χιλιόμετρα.
Αλλά αν δεν έχεις δει κουκουλοφόρους (από αυτούς που πετάνε τις μολότοφ στους μπάτσους) να κάνουν ασήκωτους στο ξύλο "κουκουλοφόρους" (από αυτούς που εμφανίζονται από το πουθενά και καίνε περίπτερα, μικρομάγαζα, αυτοκίνητα, Μαρφίν, κλπ), δεν έχεις δεί τίποτα.
Αλλά είπαμε. Πρέπει να σηκωθεί ο Έλληνας από τον καναπέ.
Οπότε ειρηνική πορεία για να μην τρομάξει. (και τον τρομάζουν οι βαλτοί και δώσ'του πάλι καναπέ)
Μήπως καμιά απεργία έστω μπας και διεκδικήσει τίποτα? (και δώσ΄του κάνουν κακό στην ανάπτυξη, κάνουν κακό στον τουρισμό, κάνουν κακό στην Ελλάδα ενώ προσπαθούνε οι Άλλοι να μας σώσουν κι αυτοι τα κάνουνε πουτάνα).
Α ναι ξέχασα. Κλείνουν και τους δρόμους.
Ε βέβαια. Γιατί ο καλύτερος τρόπος να περάσεις ένα μήνυμα και να διαμαρτυρηθείς είναι να ανέβεις στο πεζοδρόμιο (ή να πας στη Βαρυμπόμπη που είχε προτείνει και η σύντροφος Πιπιλή για να μην κάνεις φασαρία κι ενοχλείς και το Θανούλη τον Πλεύρη που είναι μέσα στη βουλή και σκέφτεται το παλικάρι), και να κρατήσεις την ανάσα σου μέχρι να σκάσεις.
Καταδικασμένοι είμαστε όπως και να'χει.
Απλά κάποιοι είναι στον πάτο του μπουκαλιού και πιστεύουν ότι άμα κολυμπήσουν προς τα πάνω θα γλιτώσουν τον πνιγμό, ενώ κάποιοι κρέμονται από το φελό, κι επειδή βρίσκονται ψηλά νομίζουν ότι θα γεμίιιιιιιιζει το μπουκάλι αλλά αυτούς δε θα τους πνίξει.
If you wanna make the world a better place take a look at yourself and make a change που έλεγε κι ο Μιχαλάκης ο Τζάκσον κι άλλα τέτοια όμορφα.
Κοιτάτε τη δουλειά σας κι όχι παραπέρα γιατί κάνει τζιζ.
Και τέλος πάντων όπως βολεύεται ο καθένας.
Τα σκατά στο τέλος όλοι θα τα φάμε.
Η συνειδητοποίηση της κατάστασης είναι που μετράει.
Άλλος θα τα τρώει και τουλάχιστον θα έχει τα @@ να παραδέχεται ότι τρώει σκατά.
Άλλος θα τα τρώει και θα τα βαφτίζει παντεσπάνι, και θα ευχαριστεί κι αυτούς που του τα δώσανε και δεν τον αφήσαν νηστικό να πεθάνει.
pipe_smoker
20/11/2014, 12:49
με ειδες εμενα να μιλαω για τα ματ?
Γιατί ρε?
Αφού μόνο τα ματ δέρνουνε.
Οι άλλοι πιάνουν τους κακούς.
notakos600
20/11/2014, 12:50
Συνονόματε, δεν αντέχουμε τόσες αλήθειες ρε φίλε...
pipe_smoker
20/11/2014, 12:55
Συνονόματε, δεν αντέχουμε τόσες αλήθειες ρε φίλε...
Δεν ξέρω αν μιλάς ειρωνικά ή όχι.
Όπως και να'χει, όποιος δεν αντέχει την αλήθεια κοιτάει αλλού.
Κι όλοι μας, άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, αυτό κάνουμε.
Το θέμα είναι να ξέρουμε αν το κάνουμε επίτηδες ή όχι.
notakos600
20/11/2014, 12:57
Δεν ξέρω αν μιλάς ειρωνικά ή όχι.
Όπως και να'χει, όποιος δεν αντέχει την αλήθεια κοιτάει αλλού.
Κι όλοι μας, άλλοι λίγο άλλοι περισσότερο, αυτό κάνουμε.
Το θέμα είναι να ξέρουμε αν το κάνουμε επίτηδες ή όχι.
Ειρωνικά ποτέ, δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Οι αλήθειες πονάνε προς όλες τις κατευθύνσεις, τους υπαίτιους και τους ωφελημένους αλλά περισσότερο όλους εμάς που τους ανεχόμαστε κι ας ξέρουμε (την αλήθεια).
Αυτό εννοούσα χωρίς καμία δόση ειρωνείας.
pipe_smoker
20/11/2014, 12:58
Ειρωνικά ποτέ, δεν είναι του χαρακτήρα μου.
Οι αλήθειες πονάνε προς όλες τις κατευθύνσεις, τους υπαίτιους και τους ωφελημένους αλλά περισσότερο όλους εμάς που τους ανεχόμαστε κι ας ξέρουμε (την αλήθεια).
Αυτό εννοούσα χωρίς καμία δόση ειρωνείας.
:beer:
Εγώ από το θρεντάκιον τούτο ωφελήθηκα. Ξαναδιάβασα (όλο όμως) το "κράτος εν κράτει" της διεθνούς Αμνηστίας.
Ευχαριστώ και τον δημιουργό του θρεντ αλλά και τον Γιώργο για την ευκαιρία που μου έδωσαν.
Η επανάληψη βοηθάει στο να μην ξεχνάς.
Τα υπόλοιπα δυστυχώς με αφήνουν παγερά αδιάφορο μιας και είναι σούπα πολυανακατεμένη, ξινισμένη και πολλάκις σερβιρισμένη..
Οποιανού το ανώτερο μέρος του κορμιού του δεν είναι ακατοίκητο μπορεί να κάνει αλληλουχία σκέψεων. Ας επεξεργαστεί τα δεδομένα και ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Τι να πω...
ισως τα ελληνικα μου δεν ειναι καλα,
ισως δεν τα αποτυπωνω οπως πρεπει....
Παντως ΔΕΝ διαφωνω αλλα ΣΥΜΦΩΝΩ με τους περισσοτερους.
Υπαρχει αδικια....Σιγουρα
Πρεπει να σηκωσουμε κεφαλι...Σιγουρα....
Με τον ΤΡΟΠΟ διαφωνω....
Δεν σοκαρομαι πλεον με ....τιποτα.
Καποιος ανοητος με ειπε χουντικο.....Ποσο καλα με ξερεις...
Εσυ να υποθεσω εισαι αγωνιστης ε;...Προλαιταριος....(δεν θελω απαντηση)
Ο παππους μου αφησε 4 παιδια με μια νοικοκυρα γυναικα(ανεργη) για μια ιδεολογια...
3 χρονια εξορια...για να υποστηριξει τους ιδεολογικους αρχηγους του(που εδιναν αγωνα απο το....Παρισι...ή την Μοσχα)
Ρομαντικος, ....ιδεολογος....κοροιδο....λιγο απ ολα...(θεος σχορεστον)...
Η οικογενια υπεφερε...Για ποιον λογο.
Γιαυτο λεω...θες να κανεις την διαφορα....Ξεκινα απο εσενα...
Η στειρα αναπαραγωγη πολιτικων κλισε και tags απο το 1946 το 2014 ειναι ανουσια αν οχι αστεια.
Θες να σηκωθει ο κοσμος απ τον καναπε.....ΠΩΣ; με συνθημα 1-1-4; ή ο Γ. Λαμπρακης Ζει;(τι ειναι λυκανθρωπος;)
Με ιδεολογιες του 1880;
Με αρνηση διχως εναλλακτικη...
Παιδες το παιχνιδι εχει αλλαξει...και καποιοι επιμενουν οτι με παπι 6βολτο κιτ 72 μπορουν να τα βαλουν με desmo 1198 ...
Γουστα ειναι αυτα ...απλα εγω ΔΕΝ αγοραζω πλεον...σορρυ.
Ειναι επιλογη μου...οποτε "Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της χαλιμας με χορευτριες(pole dancing κατα προτιμηση να εχει και λιγο ενδιαφερον"
Adios amigos muchachos
xristos x
20/11/2014, 15:19
................ Γιαυτο λεω...θες να κανεις την διαφορα....Ξεκινα απο εσενα...
κατ αρχας κουβεντα γινεται εδω,μην στραβωνεις, ουτε επανασταση ουτε τιποτα παραπανω απο κουβεντα και διαλογο...
απλα μια απορια με ποιον εσωτερικο μηχανισμο αυτοβελτιωσης μπορει να αλλαξει αυτο.... http://www.amnesty.org.gr/wp-content/uploads/2014/04/2014-0403-A-law-into-themselves_report.pdf
η δικια μου αποψη ειναι,παραδοχη του προβληματος,επιθυμια για αλλαγη και κοινη κατακραυγη και αποδοκιμασια για αρχη...
MG-KTiNoS
20/11/2014, 15:47
Ναι η Δαμανάκη και καμιά δεκαριά ακόμα που πάντα θα βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να σφετερίζονται καταστάσεις.
Μου μετράς σε παρακαλώ εδώ τους 10 που λες.
1. δαμανάκη
2. λαλιώτης
3
4
5
υγ
και να σου θυμίσω ότι ο Λαλιώτης που έχει στοχοποιηθεί δεν ήταν και ότι χειρότερο είχε η Ελλάδα.
Να σου πω για παράδειγμα ότι αποχώρησε απ την από την πολιτική σκηνή την στιγμή που κατήγγειλε το Μητσοτάκη για τις οσ σορ.
Θυμίζω ότι σύσσωμος ο Ελληνικός πολιτικός κόσμος κάλυψε τότε τον Δρακουμέλ αφήνοντας τον Λαλιώτη ξεκρέμαστο.
Σήμερα όμως θα ακούσεις πιο πολλά για το Λαλιώτη από ότι για το Λιάπη για παράδειγμα, ή τον Ψωμιάδη
ή το ζεύγος Παπαντωνίου που προχτές έφυγε με 4 χρόνια αναστολή (τους κλάσανε)
Θυμίζω ακόμα ότι είχε κάνει μήνυση στον αγαπούλα για πλαστογραφία
δημοσίου εγγράφου και ήτανε να φάει 14 χρόνια φυλακή.
Ο αγαπούλας όμως τη σκαπουλάρισε γιατί είχε αναπνευστικά προβλήματα
και αποχώρισε με το πουρο στο στόμα
(για την ιστορία)
(και για τη θέση του ΚΚΕ λάθος κάνεις αφού η μάνα είχε πάρει γραμμή να πάει,
αλλά αυτό μάλλον δεν μ ενδιαφέρει πια)
Εν κατακλείδι λίγος σεβασμός για τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί και τότε δεν βλάπτει.
υγ
και μέχρι να φτιάξεις τον εαυτό σου άσε να πεθάνει η πεθάνει μισή χώρα γιατί δεν έχει εξασφαλιστεί το προφανές.
Φαγητό, φάρμακο, στέγη και ρούχα όλους
The_Scientist
20/11/2014, 17:01
Το πρόβλημα είναι ο εκφασισμός της κοινωνίας κύριοι...
Όλοι λίγο πολύ τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε, άσχετα από τις πεποιθήσεις μας...
Πως όμως φτάνουμε στο σημείο τέτοιες ενέργειες απρόκλητης και ωμής βίας να βρίσκουν υπερασπιστές στις τάξεις της κοινωνίας και να ακούμε χίλιες δύο μ@λ@κίες ως επιχειρήματα υπεράσπισης ?
Αυτό είναι αδιανόητο πραγματικά ...
Και όταν λέω υπερασπιστές δεν εννοώ τους υπόλοιπους μπάτσους που κόπτονται από "συναδελφική αλληλεγγύη". Από αυτούς δεν έχω απαιτήσεις γιατί αν είχαν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και λίγο μυαλό ΔΕΝ θα ήταν μπάτσοι, αλλά κάτι άλλο.
Όλοι οι υπόλοιποι απλοί σκεπτόμενοι πολίτες πρέπει να εμπεδώσουμε ότι αυτά είναι σημάδια άλλων καθεστώτων και να αποδοκιμάσουμε έμπρακτα τέτοιες συμπεριφορές...
pipe_smoker
20/11/2014, 17:42
Μου μετράς σε παρακαλώ εδώ τους 10 που λες.
1. δαμανάκη
2. λαλιώτης
3
4
5
υγ
και να σου θυμίσω ότι ο Λαλιώτης που έχει στοχοποιηθεί δεν ήταν και ότι χειρότερο είχε η Ελλάδα.
Να σου πω για παράδειγμα ότι αποχώρησε απ την από την πολιτική σκηνή την στιγμή που κατήγγειλε το Μητσοτάκη για τις οσ σορ.
Θυμίζω ότι σύσσωμος ο Ελληνικός πολιτικός κόσμος κάλυψε τότε τον Δρακουμέλ αφήνοντας τον Λαλιώτη ξεκρέμαστο.
Σήμερα όμως θα ακούσεις πιο πολλά για το Λαλιώτη από ότι για το Λιάπη για παράδειγμα, ή τον Ψωμιάδη
ή το ζεύγος Παπαντωνίου που προχτές έφυγε με 4 χρόνια αναστολή (τους κλάσανε)
Θυμίζω ακόμα ότι είχε κάνει μήνυση στον αγαπούλα για πλαστογραφία
δημοσίου εγγράφου και ήτανε να φάει 14 χρόνια φυλακή.
Ο αγαπούλας όμως τη σκαπουλάρισε γιατί είχε αναπνευστικά προβλήματα
και αποχώρισε με το πουρο στο στόμα
(για την ιστορία)
(και για τη θέση του ΚΚΕ λάθος κάνεις αφού η μάνα είχε πάρει γραμμή να πάει,
αλλά αυτό μάλλον δεν μ ενδιαφέρει πια)
Εν κατακλείδι λίγος σεβασμός για τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί και τότε δεν βλάπτει.
υγ
και μέχρι να φτιάξεις τον εαυτό σου άσε να πεθάνει η πεθάνει μισή χώρα γιατί δεν έχει εξασφαλιστεί το προφανές.
Φαγητό, φάρμακο, στέγη και ρούχα όλους
Ρε Νικόλα πλάκα μου κάνεις?
Αυτό ακριβώς που λες λέω.
Σεβασμός στους ανθρώπους που βρέθηκαν τότε εκεί.
Και ξαναλέω, αυτοί που πραγματικά κάνανε το Πολυτεχνείο δεν έχουν όνομα, δεν τους ξέρουμε και δε θα τους μάθουμε ποτέ.
Μια Δαμανάκη που μπορεί να πέρασε απ'έξω, έχει εξαργυρώσει κι εγώ δεν ξέρω τί. Κι όταν λες σε κάποιον για τη γενιά του Πολυτεχνείου σου λέει "Έλα ρε ναι. Ποιός η Δαμανάκη?".
Το "καμιά δεκαριά" ήταν σχήμα λόγου.
Πάντα κάποιοι θα βρίσκονται στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να καρπωθούν πολιτικά μία κατάσταση με την οποία ουδεμία σχέση έχουν.
Κι ο Καραμανλής την έκανε σαν Τριανταφυλλίδης για τα Παρίσια κι έριξε τη χούντα με τηλεκοντρόλ. Ο εθνάρχης!
Το ΚΚΕ περίμενε εντολή από μαμά Ρωσία.
Όταν την έλαβε και κατάλαβε τί παίζεται κίνησε κι αυτό.
Πιο πριν ξύλο έριχνε κι έλεγε τα δικά του.
Άσε με τώρα μην αρχίσω και με δ'αύτους.
Σου ξαναείπα λέμε το ίδιο πράγμα.
Ξαναδιάβασε τί έχω γράψει:beer: