View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
akis_trevor
27/09/2015, 18:51
ειδα πολλα μηχανακια χτες στα κεντρικα τζουμερκα,τα περισσοτερα bmw.σας την μαμησε ο καιρος αλλα σημερα πρεπει να το ευχαριστηθηκατε...καλους δρομους.
amyroukai
27/09/2015, 19:59
ειδα πολλα μηχανακια χτες στα κεντρικα τζουμερκα,τα περισσοτερα bmw.σας την μαμησε ο καιρος αλλα σημερα πρεπει να το ευχαριστηθηκατε...καλους δρομους.
Ήταν το 24ωρο γμτ... Το χάσαμε και φέτος λόγω άλλων υποχρεώσεων.
Σε είδα quattro s1 στην ΕΟ. Σλουρπ.
Σας είδα σκουτεροπαρέα... Να καυχιεστε για τα... 1500 χιλιόμετρα που έγραψε το beverly φέτος; Για τα 42000 συνολικά που είχε ο άλλος; Και κάνατε και μλκια με τα εισητήρια και μας αφησατε να περιμένουμε κανένα 5λεπτο να βρεθεί άκρη με το τι έχετε κόψει.
Σε είδα μάνα ξεζωνωτη, με το μηνών βρέφος στην αγκαλιά, να βαστιέται από το τιμόνι όρθιο όσο οδηγείς. Ο σύζυγος δίπλα καρακοσμάρα και το παιδικό κάθισμα προστάτευε τα ψώνια σου.
Σας είδα σήμερα παρέα με 10 περίπου scooter και 3 παπιά περίπου στις 18:00 μετά το Μεσολόγγι ρεύμα προς Αγρίνιο.Τα παπιά μπροστά και ανάλογη ταχύτητα ώστε να είναι όλοι ΟΚ στην παρέα.Σας καμάρωσα.
Διευκολύνατε και τα οχήματα ώστε να περάσουν χωρίς ρίσκο για κανέναν.Μπράβο!!
Πάντα καλή παρέα και καλούς δρόμους παιδιά!!
Νωρίτερα σε είδα φίλε μου με το SV1000 στην εθνική προς Πάτρα.Εκείνος ο γκιώνης δεν σε είδε για να κάνει δεξιά να περάσεις και σε ταλαιπώρησε.
Εξηγούσα μετά στην γυναίκα τι μηχανάκι είχες και τις διατάξεις(σειρά,V,boxer) των μοτέρ άνω του ενός κυλίνδρου.
Έγινες αφορμή για ενημέρωση.Θα τις βάλω τεστ σε λίγες μέρες.. :lol:
Καλούς δρόμους να έχεις..
taisteal
28/09/2015, 01:33
Σε ειδα Αντωνη για λιγο και τα ειπαμε
Δεν σε παει η Λαμια ρε φιλε :D
Eversman
28/09/2015, 08:50
Σε είδα τσοπανόσκυλο, στην είσοδο του χωριού, να μας φράζεις το δρόμο και να έρχεσαι σιγά-σιγά πρός το μέρος μας. Ή πολύ άρρωστο ήσουν, ή λυσσασμένο άν κρίνω από τα σάλια και τους αφρούς που κρέμονταν από το στόμα σου.
Σβήσιμο ο κινητήρας, "κρούω πρύμναν" σιγά-σιγά με τα πόδια και από τον περιφερειακό.
Σας ειδα και τις 3 γυναίκες σήμερα
να έχετε βαλει σκοπο να με ξαπλωσετε με την μοτο πάση θυσια....
Υπαρχει και αλλο τροπος να βρειτε γκομενο-μιληστε του χωρις τουπε!!
Η μια εθνικη, με εμενα στην μεσαία και στο υψος της πορτας της να το κοβει το κολοτιμονο αλα Σουμαχερ προσπεραση σε F1.....
η δευτερη να μου πατας το ποδι στο φαναρι για να χωθεις αριστερα(δεν χωρας ρε ΖΩΟ)
και η τριτη να αλλαζεις λωριδα πανω στην στροφη 90'(sic)
Αει στο γερο-Καρβελα πρωι πρωι
Giorgos19
28/09/2015, 09:18
Σε είδα με τη μαύρη Ferrari California χθες το βράδυ, να έχεις όρεξη για παιχνίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούσες να πιστέψεις ότι μηχανάκια με λιγότερα από 100 άλογα τροχό είναι πιο γρήγορα από στάση.:a01:
Οπως και να ΄χει ήταν ωραία ανοιγματάκια.
devil's animal
28/09/2015, 09:30
σε ειδα να πιστευεις οτι το καρο σου μπορουσε να κατσει διπλα στο xr...
ενταξει σε "επαιξα" ωραια γιατι καθομουν διπλα σου ισα ισα μεχρι το επομενο φαναρι...φτασαμε μαζι...το πιστεψες οτι με εχεις...:bawl:
ξανα τα ιδια...ανοιγουμε και ειμαι ουτε με μισο γκαζι και σε βλεπω να δινεις...σαν να τρεχει ο Bolt με τον περιπτερα της γειτονιας...ανοιξα λιγο πριν πατησουμε φρενα για το φαναρι και σου κανα μισο αμαξι...ετσι για να σε τσιτωσω κι'αλλο...:lol:
τωρα ολα ηταν ιδανικα...τεραστιος δρομος 4 λωριδων...απεραντο ισιαδι και οι 2 μας στο φαναρι διπλα διπλα...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ουτε που με ειδες....θα'θελα απο μια μερια να εβλεπα την φατσα σου οταν ανοιξα πραγματικα και ειδες ποσο σου ριχνει το πραγμα ενω εσυ τερματιζες ταχυτητες στους κοφτες...:rotflmao:
για τα πρακτικα:
απο αεροδρομιο προς Περαια...
απογευματακι μετα τις 4...
κουτι: vw scirocco
GIXXERAKIAS
28/09/2015, 10:19
Σε είδα την παρασκευή κατά τις 20:30 με την Royal Enfield στον περιφερειακό Γαλατσίου,έστριψα προς Ψυχικό και βγήκα μπροστά σου με το αμάξι στην κατηφόρα,καθώς με πέρναγες στην κίνηση λίγο πιό κάτω σου έκανα thumps up και χαιρέτησες επίσης με νεύμα του κεφαλιού.Kαλούς δρόμους να έχεις!
ps:Χάσαμε και οι δύο με τον πεθερό μου,λέγαμε ότι ήταν το R25 όπως το βλέπαμε από πίσω με το στρογγυλό φανάρι.:lol:
Σε είδα λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου να μου εύχεσαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... Ρε δεν πάτε στο διάολο!
Σε είδα και τα είπαμε Φραγκίσκο από την Νησιωτική Ελλάδα και πολύ χάρηκα. Και που 'σαι, αύριο θα την πέσουμε στις μπυροΐνες και στα μπριζολικά για να μη μας λες αφιλόξενους.
:beer:
amyroukai
28/09/2015, 20:45
Υπέροχη ημέρα, πραγματικά.
Σε είδα τράπεζα να μου έχεις δεσμεύσει τα χρήματα γιατί "μας λείπει μιά υπεύθυνη δήλωση και πρέπει να πάτε στο κατάστημα που ανοίχτηκε ο λογαριασμός να την καταθέσετε". Μαλάκες τραπεζίτες, ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ, λες αν το δώσω σε άλλο κατάστημα δεν μπορούν να το περάσουν στο σύστημα με ένα σκανεράκι σε 60 δευτερόλεπτα, ΟΥΤΕ το δημόσιο τέτοια αρτηριοσκλήρωση.
Σε είδα ελάχιστα χρησιμοποιημένο αθλητικό παπούτσι να ξεκολλάει η σόλα σου, γαμώ τον παπάρα στο Βιετνάμ που τσιγκουνεύτηκε την κόλλα.
Σε είδα βροχή να με κάνεις χάλια.
Σε είδα γαμημένο μόνιτορ να παθαίνεις κοκομπλόκο εκεί που πιέζομαι να παραδώσω δουλειά.
Σε είδα γαμημένε σκληρέ δίσκε να αρνείσαι να ξεκινήσεις... και μετά σε είδα γαμημένη καλωδιοταινία να έχεις ξεκολλήσει από το IDE βυσματάκι. Να θυμηθώ μόλις βρω καλώδιο να κάνω μιά κόπια το partition σε πιο φρέσκο δίσκο.
Σε είδα πατρικέ εκτυπωτή να αρνείσαι να εκτυπώσεις έστω και μιά γαμημένη σελίδα χωρίς να βγάζεις λευκές γραμμές.
Σε είδα γαμημένο φαξ να αρνείσαι να δεχτείς την νέα μελανοταινία και να σφυράς σαν τρελό (και πως γλίτωσες το σφυρί μόνο ο Κρομ γνωρίζει).
Σε ακούω γείτονα να έχεις βάλει κομπρεσέρ βραδιάτικο στην ερημιά. Οι γρύλοι και ο πανύβλακας. Πως το λέει ο Τόλης7; Ψόφο.
Υπέροχη μέρα. ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
stamatisx
28/09/2015, 21:29
Υπέροχη ημέρα, πραγματικά.
Σε είδα τράπεζα να μου έχεις δεσμεύσει τα χρήματα γιατί "μας λείπει μιά υπεύθυνη δήλωση και πρέπει να πάτε στο κατάστημα που ανοίχτηκε ο λογαριασμός να την καταθέσετε". Μαλάκες τραπεζίτες, ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ, λες αν το δώσω σε άλλο κατάστημα δεν μπορούν να το περάσουν στο σύστημα με ένα σκανεράκι σε 60 δευτερόλεπτα, ΟΥΤΕ το δημόσιο τέτοια αρτηριοσκλήρωση.
Σε είδα ελάχιστα χρησιμοποιημένο αθλητικό παπούτσι να ξεκολλάει η σόλα σου, γαμώ τον παπάρα στο Βιετνάμ που τσιγκουνεύτηκε την κόλλα.
Σε είδα βροχή να με κάνεις χάλια.
Σε είδα γαμημένο μόνιτορ να παθαίνεις κοκομπλόκο εκεί που πιέζομαι να παραδώσω δουλειά.
Σε είδα γαμημένε σκληρέ δίσκε να αρνείσαι να ξεκινήσεις... και μετά σε είδα γαμημένη καλωδιοταινία να έχεις ξεκολλήσει από το IDE βυσματάκι. Να θυμηθώ μόλις βρω καλώδιο να κάνω μιά κόπια το partition σε πιο φρέσκο δίσκο.
Σε είδα πατρικέ εκτυπωτή να αρνείσαι να εκτυπώσεις έστω και μιά γαμημένη σελίδα χωρίς να βγάζεις λευκές γραμμές.
Σε είδα γαμημένο φαξ να αρνείσαι να δεχτείς την νέα μελανοταινία και να σφυράς σαν τρελό (και πως γλίτωσες το σφυρί μόνο ο Κρομ γνωρίζει).
Σε ακούω γείτονα να έχεις βάλει κομπρεσέρ βραδιάτικο στην ερημιά. Οι γρύλοι και ο πανύβλακας. Πως το λέει ο Τόλης7; Ψόφο.
Υπέροχη μέρα. ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
Κάηκε φλάντζα κεφαλής στο αμάξι, πάω για άλλο μοτέρ... άσε δεν είσαι ο μόνος που δεν του πήγε καλά η σημερινή...
Σε είδα καθρέφτάκο μου να σπάς για 2η φορά....!@#!@#!@$%!$.Πάλι τσάμπα λεφτά γαμώ το φελέκιμ!
341976
Y.Γ. Όλους καλά μας ξεκίνησε η βδομάδα βλέπω...
Σας ειδα κωλομερμυγκα να καταλαμβανετε το αυτοκινητο μου..........................
Eversman
29/09/2015, 11:37
Σε είδα καθρέφτάκο μου να σπάς για 2η φορά....!@#!@#!@$%!$.Πάλι τσάμπα λεφτά γαμώ το φελέκιμ!
341976
Y.Γ. Όλους καλά μας ξεκίνησε η βδομάδα βλέπω...
Για να μην έχετε παράπονο ...
Σε είδα σκυλίτσα μου με προεόρτια καλαζάρ ή λυσμανίωσης (γ@μώ τις εξοχές μου μέσα) ... Ορός, αντιβίωση, βιταμίνες και παίρνεις ευτυχώς τ' απάνω σου σιγά-σιγά :a35:
Ναί ... άρχισε όμορφα η 'βδομάδα.
Μας βλεπω ολους μες τα νευρα και ειναι ακομα τριτη!!! Θα ναι αναδρομος ο Ερμης:D ψυχραιμααααα :rolleyes:
Σε είδα χιπστέρι να ξεκαβαλάς street triple που του είχες βάλει κλιπον και καφέ δερμάτινη σέλα. γαμώ το κεφάλι σου γαμώ.
σε είδα μεσήλικα να οδηγείς το τρίκυκλο MP3 με 10χλμ/ωρα σε πεζόδρομο και να έχεις τα πόδια σου κάτω!!
Τρίκυκλο άπεφτο οδηγάς ρε πεφωτισμένε άρχοντα της Διανόησης. ΤΡΙ ΚΥ ΚΛΟ.
Σας είδα ομοφυλόφιλους να περπατάτε και να κρατιέστε χέρι-χέρι και σας χάρηκα. Άντε μπράβο μπας και διώξει αυτή η
χώρα τα κόμπλεξ και βγούμε στο μεσαίωνα. Στον ισχυρότερο στρατό του κόσμου ο επόμενος αρχηγός θα είναι gay κι εμείς
εδώ ουγκα μπουγκα ρε πστη μου.
congate7
29/09/2015, 18:54
Σε είδα πάνω στη στροφή κάτι σαν ντουλάπι να φεύγεις από την καρότσα του αντίθετα ερχόμενου αγροτικού και να σου ξεφεύγω.
Σε είδα φορτηγατζή να πηγαίνεις όπως να'ναι. Σε δρόμο με 2 λωρίδες ανοίγεσαι αριστερά να πάρεις τη στροφή και με κλείνεις.
Πάω να σε περάσω από δεξιά με ξανακλείνεις. Πάω να σε ξαναπεράσω από αριστερά πάλι με κλείνεις.
Όταν τελικά έφτασα δίπλα σου σε ρωτάω αν είσαι πιωμένος και εσύ μου ζήτησες συγγνώμη. :a31:
Σας είδα και σας ένιωσα χώματα πάνω στη στροφή και λέρωσα τις κάλτσες μου.
Σε είδα drz το Σάββατο έξω από την Τιθόρα. Και drzας και ροκάς :beer: :beer:
σας ειδα σημερα το πρωι στον περιφερειακο καρδιτσας 8-10 gs, multistrada και κατι αλλο "ακριβα" μηχανακια, δε χερετησε κανενας. :p
theofilos888
29/09/2015, 21:29
Σε ειδα να παιρνεις επιτελους το ντεμι χωματινο που ηθελες τοσο καιρο!!!! Καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι!!!!
Σε ειδα στο φαναρι να κορναρεις για να φυγω...
Με τι; Με κοκκινο;
Οταν σου εδειξα το φαναρι, δεν μιλησες...
Εχετε χαζεψει μου φαινεται για τα καλα...:look:
Tycho Moon
30/09/2015, 17:32
Σε ειδα στο φαναρι να κορναρεις για να φυγω...
Με τι; Με κοκκινο;
Οταν σου εδειξα το φαναρι, δεν μιλησες...
Εχετε χαζεψει μου φαινεται για τα καλα...:look:
χαχαχχα....μου έχει τύχει χειρότερο: να περιμένω το φανάρι να ανάψει πράσινο, να μην το έχω δει γιατί χάζευα :D και το αμάξι που ήταν πίσω μου με έναν παππού μέσα, να μου ακουμπάει τον προφυλακτήρα στην ρόδα...όπως γυρίζω αιφνιδιασμένος, μου λέει ο παππούς "έχει χαλάσει η κόρνα, σου φώναζα ότι άναψε πράσινο και δε με άκουγες.." :lol:
Σας είδα να ανεβαίνετε πεντέλη κεραίες λίγο πριν το μοναστήρι 2 μηχανές sport αν θυμάμαι καλά... ( ο ένας είχε και κοπελιά πίσω ) .Και οι 2 τέρμα στο αντίθετο ρεύμα σε τυφλή στροφή πάλι καλά που φύσαγε και κατέβαινα χαλαρά αλλίως σίγουρα θα είχα πέσει πάνω στον πρώτο , έκανα νεύμα στον δεύτερο με την κοπελιά αλλά φαινόταν στον κόσμο του και αυτός..ότι να ναι ..
KostRider
01/10/2015, 01:22
σας είδα στρουμφάκια δύο φορές να είστε στημένοι με το ραντάρ ανά χείρας,στην πρώτη με προειδοποίησαν οι διερχόμενοι οδοιγοί με σινιάλο και στη δεύτερη να πηγαίνουμε χαλαρά με την παρέα και όλα οκ..Σας είδα μοτό παρέες στην εθνική Λαμίας-Βόλου και να χαιρετάτε ελάχιστοι..
tsopanoskylo
01/10/2015, 10:57
Σε είδα κοπελιά με το σκουτεράκι να με μουτζώνεις που σταμάτησα με το αυτοκίνητο στο κόκκινο μπροστά σου (ομολογουμένως απότομα) και εσύ να περνάς το κόκκινο σφαίρα...Φοβήθηκες, το καταλαβαίνω αλλά όποιος φοβάται, πάει με το αστικό.:p
Σας είδα τις τελευταίες μέρες να πάτε να με φάτε επειδή αλλάζετε απότομα λωρίδα χωρίς να κοιτάξετε.
Όσο για αυτούς που μιλούν στο κινητό και οδηγούν... Αχ....θέλω να κάνουμε έρωτα....
CustomBoy
01/10/2015, 11:08
όποιος φοβάται, πάει με το αστικό.:p
Οποιος φοβάται,πέφτει και κοιμάται...χαχαχ
------------
Σε ειδα φουλ προβλέπέ με το μπλέ Ktm adventure στην εθνική και πολυ το χάρηκα
Σε ειδα και σενα με το Xr650 dallara και μου τρεξαν τα σάλια
Με ειδα και μένα συναχωμένο,να ανυπομονώ για εκδρομο σ/κ
Σας ειδα κουκλες μαζεμενες στον Πειραια.....
Μπραβο ρε μαγκες!!
342162342163
theofilos888
01/10/2015, 12:55
Σε ειδα zizou στο μαγαζι με τους συναγερμους. Ουτε ραντεβου να ειχαμε! Χαρηκα που τα ειπαμε και πολυ ομορφο το κουλουρακι σου!!!!!
Σας είδα / άκουσα να κορνάρετε πρωι πρωι ..βγαίνω έξω να δω τι παίζει και ένα φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο , κόρνες ,φωνές και γενικά χαμός μόλις εμφανίστηκε ο οδηγός του φορτηγού έφαγε μπινελίκια απο τους γείτονες που δεν είχε βάλει κάποιο προειδοποιητικό για να μην στρίβουν και είχαν λυσάξει όλοι στην κόρνα πρωί πρωί.Φεύγει το φορτήγο αλλά έλα μου ντε που μια γυναίκα είχε αφήσει το αμάξι πίσω από το φορτηγό και είχε φύγει να κάνει τα ψώνια της..μετά απο κανέναν πεντάλεπτο βλέπω μια γυναίκα να τρέχει προς το αυτοκίνητο με σακούλες στο χέρι , τι το ήθελε η κακομοίρα και τι δεν άκουσε..της έριξε κάτι μπινελίκια ένας γέρος άστα να πάνε.Εγώ ήμουν σε μια γωνία και είχα πεθάνει στα γέλια με το σκηνικό μου θύμισε παλιά ελληνική ταινία :lol:
Σε είδα με το fazer& πιάσαμε κουβέντα για τα λάστιχα...
Ωραία το πήγαινες... με χάλασε όμως που την έκανες με κόκκινο...
amyroukai
02/10/2015, 07:48
Σε βλέπω και σε ακούω εναλλακτικέ πενηντάρη με την κουρουπα καραφλοχαίτη, σκισμένο τζιν, σταράκι και... Πλιτς πλιτς πλιτς μισή ώρα τώρα πατάς like σε ότι βλέπεις στην οθόνη σου... Έλεος. Ούτε 13 χρονών κοριτσάκι.
sapila racing
02/10/2015, 12:49
Σε είδα το πρωι στα διόδια Αφιδνων προς Λαμία, με το τερας Victory Cruiser.
Ακρως εντυπωσιακό, αλλά στην ΕΟ γιατί να μην φοράς το κρανος αντί να το εχεις στην τσαντα στον ώμο? :confused:
Σε είδα το πρωι στα διόδια Αφιδνων προς Λαμία, με το τερας Victory Cruiser.
Ακρως εντυπωσιακό, αλλά στην ΕΟ γιατί να μην φοράς το κρανος αντί να το εχεις στην τσαντα στον ώμο? :confused:
Τι να το κάνει; Αν πάει να πέσει, απλά θα βάλει τα πόδια κάτω.
Σε βλέπω κάθε πρωί με το μπλε WR250X, να το πηγαίνεις τέρμα, από αρχές Θησέως μέχρι φανάρι Φραντζή, όπου σταματάω εγώ. Έχουμε "παίξει" 2-3 φορές, αλλά συνήθως με κάνει να νιώθω κουλός :P Δεν είναι κανείς από δω ε;
CustomBoy
02/10/2015, 14:26
Σε ειδα (αλλα δε θυμαμαι που ) με το λευκο-μπλε drz και κοιταγα σα χάνος....Να το χαίρεσαι
theofilos888
02/10/2015, 15:44
Σε ειδα με κιτρινο και στην πενα με κανονικες πινακιδες suzuki gsx 750 στην αμερικανικη πρεσβεια. Σε ειδα κ σενα aprilia rs 50 με εντουραδικο κρανος στην πανορμου.
amyroukai
02/10/2015, 19:52
Σε είδα ξανθούλα πιτσιρίκα με το Μπόμπο; dax; Κάτι τέτοιο, κατεβηκες Σωτήρος με τα τσαντικά με τα ρούχα, ακρανώτου, χωσέ και ξεταπωτο κοφταρισμα στην Πραξιτέλους...
Τα παιδιά του Πειραιά λέμε.
Billymuse
02/10/2015, 20:04
Σε ειδα γίγαντα με το παπί στην Αλεξάνδρας και το πουκάμισο σου...
342242
Βαρουfuck εσυ εισαι ρε?
342243
xarisiero
03/10/2015, 18:25
Σας ειδα σημερα στην Δημητσανα και πολυ σας χαρηκα...ελπιζω ο δρομος σας για Πατρα να ηταν ευχαριστος.....ομορφα χιλιομετρα και συναντησεις ευχομαι....
Υγ. Thanks για τη φωτο....
Desperado
03/10/2015, 18:52
Σε είδα κοπελιά με το μονστερ στο Πασαλιμάνι και το πήγαινες και ωραία, φουλ προβλεπέ με κρανακι κ μπουφάν!!!
Σας είδα να θέλετε να με "φάτε" σήμερα εις διπλούν. Πρώτα γυναίκα-ούφο με κουτί που πήγε να μπει στη λωρίδα μου με το έτσι θέλω και μετά παππούς με Micra που σε διασταύρωση που πλησίαζα πήρε, ερχόμενος από δεξιά, την αριστερή στροφή πιο κλειστή και από κλειστή !
Σας γλίτωσα όμως κουφάλες, τη μία χάρη στο γκάζι που ξέφυγα και την άλλη χάρη στα φρένα που σταμάτησα εγκαίρως πιο πίσω απ' ότι έπρεπε.
:moutza:
Σε ειδα ειδα πριν λιγο μες τη νυχτα στη ακτη δυμαιων με το BMW gs1200 να το σπρωχνεις ωραιαααααα που θατανννννν αλλο πραμα..Και το κερασακι θαναι δευτερα στον μανουλα μου...:bawl:
congate7
03/10/2015, 23:41
Σε είδα να με κλείνεις, μετά να ανοίγεσαι και καπάκι έρχεσαι και πέφτεις πάνω μου. Ευτυχώς σε είχα κόψει τι κίνδυνος είσαι και ευτυχώς που έβαλα γόνατο κρατήθηκα όρθιος βρήκα κενό και έφυγα.
Σε είδα να αλλάζεις λωρίδα στα καλά καθούμενα & εννοείται χωρίς φλας... Άκουσες τα "κοσμητικά" σου μια χαρά...παπ@ρα...
Δεν είναι να κυκλοφορείς βράδυ με την μηχανή τελικά...
CustomBoy
03/10/2015, 23:48
Σε είδα πρωινιάτικα (11.30) στην πατησίων στο υψος πρίν το μουσείο-πολυτεχνειο (Καθοδος προς ομονοια) με το σκουτερ τερμα δεξια να τραβιεσαι απο το καγκελο του πεζοδρομιου και να δίνεις ωθηση για να πας πιο κάτω..δυστηχώς ειχε παρα πολύ κινηση και δεν πρόλαβα να σταματησω για πατακι
amyroukai
04/10/2015, 13:11
Σε είδα γερομπαμπαλή στην Βάρκιζα με το strada να μας βριζεις γιατί... Δεν περάσαμε με κοκκινο; Πόσο βλάκας πια...
CustomBoy
04/10/2015, 14:54
Σας είδα σημερα στην Πηγή Φυλής 2τετραχρονοι (πιθανοτατα CRF ) κ 2 δίχρονοι ,όλοι ''καθαροι'' με τον εξοπλισμό σας,να παίζετε στις χωματινες απο πίσω
Σας είδα και εσας 3 ΚΤΜ αραγμένα σε ταβέρνα λιγο πιο κάτω,και σας συνάντησα (Τους 2) στους Αγιους με τα ωραία σας τα εργαλεία...
Ειδα γενικά πολύ κοσμο στη χασιά σήμερα και πολύ ωραία μέρα,και φχαριστήθηκα εκδρομουλα με το ΚουΛουΡακι
Bob_o_mastoras
04/10/2015, 15:09
Σε είδα γερομπαμπαλή στην Βάρκιζα με το strada να μας βριζεις γιατί... Δεν περάσαμε με κοκκινο; Πόσο βλάκας πια...
Xα! Ειναι η μερα τους..
Σε ειδα να κορναρεις παρατεταμενα γιατι βλεπωντας εγω το πορτοκαλι στο φαναρι πηγαινα σιγα σιγα και ησουν πισω μου..
Σοβαρα;; Κυριακατικα;; :moutza:
Οταν ανοιξα το παραθυρο και σε ρωτησα γιατι κορναρεις με ρωτησες θυμωμενος γιατι παω τοσο σιγα..;;;:uplate:
Οταν σου ειπα οτι θα παω οσο σιγα θελω και εσυ θα κανεις τουμπεκι μαζευτηκες ομως... ανεκδιηγητε παπαριδη.. :boxing:
Αν δεν λυπομουν τους πιο πισω θα πηγαινα με 10 μετα.. :D
Φτασαμε σε σημειο να σε κραζουν επειδη τηρεις τον κοκ... :cry: Τζιζας...
RizlaPlusPlus
04/10/2015, 22:40
Σας ειδα ατελειωτα Βερσυς στη Βυτινα. Αλλο ενα γκρουπ μεικτο στη Δημητσανα, μας ειδατε και αληλλοχαιρετηθηκαμε στα διοδια με 5-6 στρωματα (καλο δρομο σε ολους ρε!) και αλλο ενα αστειο γκρουπ με τζιΕς, αλλα ησασταν πολυ απασχολημενοι με τα τερατα για να δωσετε σημασια. Καλο δρομο σε ολους!
Ειδα κι εσενα με την αγωνιστικη σκουτερομπανιερα σου, με προβλεπε εξατμιση ελευθερας, να θες κοντριτσες στην παραλιακη. Με το σκουτερ. Με εξατμιση. Κοντριτσες με ΚΤΜ. Και γ@μα το ΚΤΜ, κοντριτσες με χιλιαρι.
Σοβαρα τωρα;
macdeath_s
04/10/2015, 23:24
Σε είδα σήμερα στην πλατεία στα Κανάρια με Bandit νομίζω και ολόσωμη. Μάλλον γυρνούσες από trackday.
Δε βολεύει το κράνος στο delivery :uplate: μου είπες όταν έφερες τα πράγματα.Στα είπα από ενδιαφέρον,νόμισα κατάλαβες.
Αργότερα καβάλα στο 1000άρι που ήσουν ακράνωτος,πάλι δε βόλευε.Έκανες μόστρα :a21:
Δεν πρέπει να αδιαφορούμε.Να λέμε την συμβουλή/κουβέντα έστω κι αν πιάσει τόπο σε 1 στους 100.
RizlaPlusPlus
05/10/2015, 09:32
Σε ειδα με το μαυρο 990 να μπαινεις απο Πατησιων προς Αλεξανδρας πατωμα, με το ποδι εξω. Καλημερα μαν! :beer:
Bob_o_mastoras
05/10/2015, 13:32
Σε ειδα στο, βομβαρδισμενο και ελεεινης προσφυσης, αυτοκινητοδρομο Θεσ/νικης Μουδανιων να κανεις αναποδα :uplate: επειδη εχασες την εξοδο..
Ευχαριστουμε ρε μεγαλε που αναψες και τα αλαρμ να μας προειδοποιησεις.. ΒΛΑΚΑ!!! Ασ'το τιμονι θα σκοτωσεις κανα ανθρωπο! :moutza:
Σε ειδα καινουργιο XJR με ασημι μαυρο τεποζιτο και γεμισα σαλια το αμαξι.. :a32::a32: Δε σε προλαβα γμτ να κατσω διπλα σου να το θαυμασω.. Καλους δρομους! :beer:
akis_trevor
05/10/2015, 14:06
Σας ειδα ...χμ...μαλλον δεν σας ειδα,ενω ησασταν κοντα,ενω ειχε και αλλες αφορμες,ενω ο καιρος μαμουσε.
Για κεινους που εχει σταματησει ο χρονος εκει...
macdeath_s
05/10/2015, 14:07
Σε είδα μαύρο 1290 στο Μοσχάτο... Τι ήχο έχει το άτιμο ακόμη και με τη stock εξάτμιση!!!
DoctoR_k6
05/10/2015, 15:01
Σας ειδα εχθες κ γελαγα...
342383
amyroukai
05/10/2015, 17:14
Σε είδα με το μαύρο agility, καμαρωτή με το κρανάκι.
Σε είδα με το παπί πιτσιρίκα, ακρανώτου.
Σε είδα μανδαμ "μια εταιρία του ομίλου Αντ1" να κάνεις αναστροφή με κόκκινο με το μερκεντέ το μαύρο, για να παρκαρεις μπροστά στην πόρτα της εταιρίας στην Θησέως. Να περιμένει ο λαουτζίκος, εσύ υπεράνω.
Σε είδα μπεμβεδακια να περνάς με κόκκινο μπροστά στο περιπολικό, να παίζει μια με την σειρήνα, να γυρνας με το υφακι "ποιος; Εγώ;" , το λάτρεψα. Κρίμα που δεν σε γαμησαν, κρίμα.
Σε ειδα παλιογερε,να σφαζεις το φαναρι (Λαμπρακη με Διαγορα στην Τουμπα).Οταν στο επομενο φαναρι σου ζητησα τον λογο,αντι για ενα συγνωμη,απαντησες με την βλακεια που σε δερνει οτι δεν το ειδες επειδη σε 'εμποδιζε' δηθεν ο μπροστινος σου.Ακουσες αυτα που σου επρεπαν και εκλεισες το παραθυρο κατουρημμενος απ'τον φοβο σου.
Σε ειδα κι εσενα κοπελια με το CBR1000RR ΣΤΗΝ Αναξιμανδρου!!!!!!! ......πως το κανεις ''ζαφτι'' το θηριο,που εισαι μικροκαμμωμενη!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!
headbanger
06/10/2015, 18:45
Σε είδα που ευχήθηκες να πεθάνω επειδή με έπιασε το Speedtrap με 10 πάνω από το όριο μαλάκα χοντρέ.
mitsakos_18
06/10/2015, 19:30
Σε είδα ξαπλωμένο στην άσφαλτο,ευτυχώς είχες τις αισθήσεις σου..Κόκκινο triumph street triple και αν κατάλαβα καλά σε έκλεισε το κουτί και
καρφώθηκες πάνω του..Το ατύχημα έγινε στη Λάρισα,στο ύψος της αντιπροσωπείας της mercedes. Μάλλον το κουτί έβγαινε απο το βενζινάδικο και
δεν σε είδε..Εύχομαι να είναι μόνο γρατσουνιές..Αν γνωρίζει κάποιος,ας ενημερώσει..:(
Σε είδα με το φορτηγάκι, μεσάνυχτα, με αναμμένα αλάρμ (και τίποτα άλλο) να έχεις σταθμεύσει στην αριστερή καμπή της γέφυρας από Πειραιώς-Π.Ράλλη. Δεν κατάλαβα τον λόγο, δεν κάθισα να το ψάξω (σε είδα εγκαίρως και άλλαξα λωρίδα), αλλά γενικά ψόφα, ζώο.
Σε είδα να προσπαθείς να βγεις από θέση παρκαρίσματος και να καταφέρνεις να μαγκώσει η πίσω πόρτα σου στο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου που ήταν μπροστά από σένα.Δεν είχες πάρει χαμπάρι,έδινες γκάζι και αναρωτιώσουν γιατί δεν έφευγες .Καλά που σε είδα από μακριά αλλιώς θα είχες κάνει μεγάλη ζημιά , βέβαια την λακούβα στην πόρτα δεν την γλίτωσες ..δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρω ότι ήταν γυναίκα..:lol:
Σε ειδα zizou με το καινουργιο εργαλειο σου...:wave2:
Σε είδα pekti να κόβεις τη κίνηση για να παρκάρεις τη βέφα @#$%
Σε είδα φιλαράκο με το GSR να μου λές οτι έχει μπεί @#$#$#%βιδα στο πίσω λάστιχο....βάλαμε κορδονάκι και επισπεύδουμε την αγορά ελαστικών..Πως να φτιάξετε τη διάθεση σας 9:00 το πρωί part14!
Nik0s_Dk
07/10/2015, 14:15
Σε είδα να με προσπερνάς με τον πάπιο σου στην πρώτη ( μικρη αριστερή πριν τη μεγάλη Δεξιά ) στροφή στο τερμα της Συγγρού προς Πειραιά απο αριστερά ενω ήμουν σχεδόν ΤΕΡΜΑ αριστερά στον δρόμο με 80< χλμ.. wtf... φυσικά ακράνωτος.. Συνέχισες κάνοντας ζικζακ ανάμεσα στα κουτιά κ πυκνή κίνηση.. whatever...
RizlaPlusPlus
07/10/2015, 14:19
Σε ειδα να σταματας κ να μουρμουρας απο αποσταση και μεσα απο το κρανος κατι, μαλλον επειδη τρομαξες απο τη σφηνα. Αγνοω αν με εβριζες η μου εξηγουσες την ευρωπαικη συμπεριφορα μοτοσυκλετιστων σε ωρα διηθησης.
Το οτι ησουν σφηνωμενος αναμεσα σε 2 αυτοκινητα και σε περιμεναμε ολοι γιατι φοβοσουν να περασεις ομως στα @@ σου ε;
Αν φοβασαι σε 2 ροδες, πανε αγορασε αλλες 2 κ στρογγυλο τιμονι. Αλλιως μαθε να φερεσαι.
Οχι οτι με νοιαζει, αλλα θα στα κανουν καθε μερα αυτα αν καθυστερεις τον κοσμο.
amyroukai
09/10/2015, 00:43
Σε είδα μικρέ μπουχέσα με το χάρλεϊ και το ασημί τζετάκι σου να προσπαθείς να στρίψεις όρθιος και με μηδέν χιλιόμετρα στην Β. Σοφίας στο Μαρούσι, με το ζόρι να γλιτώνεις το πεζοδρόμιο και μόλις ίσιωσες γύρισες και κοίταξες με τρόμο τα αυτοκίνητα που υπομονετικά περιμένουν τον ηλίθιο με την μαούνα των 20 και βάλε χιλιάδων να ξεκουμπιστεί από τη μέση... Μόδα είναι και παρασύρθηκες, αλλά ρε ξεφτιλισμένε, έλεος.
taisteal
09/10/2015, 01:39
Σε ειδα συντοπιτη Ελπιδοφορε Χρυσοβεργη να κανεις Λονδινο-Λαμια με ποδηλατο,για καλο σκοπο..
Μπραβο ρε μαγκα
Σε ειδα στα φαναρια με το fazer1000 να χαζευεις το vfr λεγοντας ''το ειχα 3 μηνες και το εδωσα ο μλκς...γ@μω τα μηχανακια ειναι...''
Μας εφτιαξες τη μερα ρε φιλε!:p
macdeath_s
09/10/2015, 18:45
Έχω ακούσει διάφορα σχόλια και επιφωνήματα καβαλώντας το κτήνος αλλά σήμερα άκουσα τα καλύτερα. Αρχικά σε είδα 50άρη μπαμπά να μπαίνεις μέσα στο διαγνωστικό κέντρο και να με ρωτάς αν είναι δικό μου το duke. Mετά στην απάντηση στο πόσα κυβικά είναι τα μάτια σου γίναν διπλάσια και πας προς την έξοδο. Ξαναγύρισες όμως και μου εξήγησες ότι σε σταμάτησε ο γιος σου και σου είπε αυτό θέλει και εσύ μπήκες μέσα να δεις ποιανού είναι. Με ρώτησες αν βγαίνει σε μικρότερο και είπες "ας πάρει το 690". Σκεπτόμενος πόσο γαμάτος είσαι, αν σου κάνει μούτρα που δεν θα του πάρεις του 23χρονου το 1290 και τον χαλάσει το 690 έρχομαι ευχαρίστως να τον δείρω.
Φεύγοντας από το διαγνωστικό κέντρο (με καλά αποτελέσματα) μικρούλη (άντε να σουν 3-4) μου φτιαξες το βράδυ. Σε είδα να τραβάς τη μαμά σου και να της λες "μαμά φεύγει η ΚΤΜ" και λέω λάθος θα ακούω. Το επαναλαμβάνεις και σκέφτομαι ότι εκεί που καθόσουν δεν φαινόταν πουθενά η μάρκα. Πλησιάζοντας άκουσα ότι όντως έλεγες αυτό και σε ρώτησα πώς το ξέρεις. Η μαμά σου απάντησε "άσε... ξέρει και ποιό είναι". Της είπα ότι μάλλον θα τους βάλεις σύντομα σε έξοδα :D
CustomBoy
10/10/2015, 00:47
ΣΑΣ ΕΙΔΑ πριν απο λιγη ωρα στο ρευμα της εθνικης οδου (στο υψος της λυκοβρησης) καθοδο προς αθηνα,1 κοκκινο αυτοκινητο διαλυμενο και τουμπα στην αριστερη λωρίδα,και δεξια πιο μπροστα μια μπεμβε καινουρια χτυπημένη πίσω αριστερα...ευτυχώς υπήρξε συντονισμένη συμφόριση απο τους μπροστινους και ειδοποούσαν εγκαιρα τους οσους ερχοντουσαν...Σταματησα για λιγο αριστερα είδα οτι ειστε όλοι καλά και συνεχισα,ειχαν σταματήσει αλλα 2 αυτοκινητα με αλάρμ..
Σας ειδα και σας λιγο πιο κατω οσο περιμενα στο φαναρι στον κηφισό,περασατε καρφωτοι με παπια ακρανωτοι χωρίς φώτα,και μαλλον για δικαβαλο μου εκανε ίσως και τρικαβαλο με τον πίσω να κάθεται σαν ΠΑΠΙΑ με τα ποδια ανοιχτα και σε καθε λακουβα να χτυπανε οι σολες ασφαλτο...ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΓΙΔΙΑ βραδυατικα
spyrakos35
10/10/2015, 06:35
σε είδα rx8 να θες κοντρίτσες.....
μετα δεν ήθελες....
:a021:
headbanger
12/10/2015, 17:17
σε είδα που δεν με είδες με στην κίνησε και μου έβαλεσ παράσημο στο φτερό της χάρλευ. δεν με νοιάζει η μελανιά στο πόδι αλλά ρε μάστορα, πάει η 150% γυαλάδα...
SHOOTER045
12/10/2015, 19:25
Σας είδα πιτσιρικάδες (2)να μου λέτε πόσο σας αρέσει το glx και το κράνος μου, σας είπα ευχαριστώ και με ξαναρωτησατε αν το πουλάω :cool:
Μου φτιάξατε την μέρα
amyroukai
12/10/2015, 20:36
Σε είδα μίστερ τάξιμαν να βρίζεις και να χτυπιέσαι γιατί... σταμάτησα στο κόκκινο.
Σε είδα "κανονική" κοπέλα όχι πολύ μακριά από την ηλικία μου (μάλλον) με το μωρό στο καρότσι έξω από σουπερ-μάρκετ να ζητάς ντροπαλά χρήματα και να ψευτοπουλάς βραχιολάκια από κλωστές... Τι να πω ρε γαμώτο, τι να πω. Με πιάνει μαυρίλα με τέτοια. Άνθρωποι που δεν μοιάζουν σε τίποτα με επαίτες (τουλάχιστον όχι αυτό που είχα συνηθίσει πιο μικρός να βλέπω) παντού πια. :(
macdeath_s
13/10/2015, 01:15
Σας είδα αυτοκίνητα να διψάτε για τσάι σήμερα. Στο πρώτο το παραδέχομαι ότι τσίγκλισα όσο δεν πάει αλλά άλλο που δεν ήθελες και συ. Ιταλίδα κατακόκκινη καλλονή στην Ποσειδώνος κάπου μετά το Φλοίσβο. Λυσασμένος ήχος που σίγουρα δν ήταν από στοκ εξατμίσεις (έχουμε δει κι άλλες φεράρες στο χωριό). Μόλις καταλάβανες ότι την ψάχνω και σε περιμένω άρχισες να μαρσάρεις αλλά αρχικά δυστυχώς μας κλείναν κάτι σκούτερ και βάρκες (μάρκα δε λέμε). Μόλις βρήκαμε λίγο χώρο σε περίμενα να κάνεις την κίνηση και την έκανες αλλά η αυστρία ήταν αυτή που κέρασε το τσάι. Το πιες από φανάρι, εν κινήσει, περνώντας μπροστά (εκεί πίστευα πώς δεν) και όλα αυτά στον ήρεμο χάρτη. Μόλις πατήθηκαν τα κουμπάκια είδες να σε περνάει στη μία ρόδα αρχικά και μετά στη στροφή και σε είδα να σταματάς δίπλα μου με το στόμα ανοιχτό :smokin: Βάλαμε και οι δυο μας τελεία εκεί.
Η συνέχεια στη γνωστή καντίνα με RX8 τουμπανιασμένο (τραγικό εσωτερικό με neon και woofers) και fireblade. Φυσικά ενδιαφέρον είχε το δίτροχο το οποίο μέχρι το επόμενο φανάρι δεν τα κατάφερε... το κουτί πίσω αρκετά.
Ωραία ήταν :evil:
spyrakos35
13/10/2015, 09:48
σε είδα πάκη που είχες κατεβάσει το κεφάλι και πήγες να περάσεις τη Θησέως στην Καλλιθέα κουτουρού....
ξύπνησες από την κόρνα και γύρισες πίσω τροχάδην...
Σε είδα για τελευταία φορά 250άρακι μου πριν σε παραδώσω στον νέο σου ιδιοκτήτη...Καλά χλμ με τον νέο σου "σύντροφο" απο δώ και πέρα.....
Σε ειδα βλακα με το beverly ακρανωτος κοντομανικος ανεμελος να σου φευγουν οι καρεκλες και το τραπεζι που ειχες φορτωμενα πανω στο τριμπουρδελο σου Μαρτιου με Καραμανλη απο πισω σου να γινεται της τατανας και εσυ αταραχος να κατεβαινεις να μαζευεις τα αμαζευτα ηλιθιε.
devil's animal
13/10/2015, 22:18
δεν σε ειδα αλυσιδουλα μου να κοβεσαι και να μ'αφηνεις ν'ανοιγω γκαζι αδικως...
δεν σε κακολογω..ηταν η ωρα σου...και αργησες κιολας...
επισης σ'ευχαριστω που δεν ηρθες στην πλατη μου, ουτε τυλιχτηκες στο ψαλιδι ή στην ροδα...
ενταξει, το προστατευτικο που εσπασε ηταν η παραπλευρη απωλεια...
α, και το timing ηταν ευνοϊκο...αν ειχε γινει μια ωριτσα νωριτερα ενω ημουν ρυσιο, τωρα μπορει να μιλαγαμε για μεγαλη ζημια...
εφυγες οπως σου αρμοζε...με καμια 160αρια στο κοντερ και αθορυβα...
:beer::beer::beer:
Σε ειδα στην Κυμης φιλε Dfoud & ανοιξαμε λιγο με το ''κτηνακι'' σου!!
Χαρηκα που τα ειπαμε εστω και στο φαναρι, μετα απο καιρο...:wave2:
Σε είδα γυναίκα Κηφισίας,στο ύψος του Χαλανδρίου,με μαύρο Ducati Monster 620,καφέ δερμάτινο κινούμενη έμπειρα και σβέλτα.Σε ακολούθησα μέχρι τον Παράδεισο Αμαρουσίου όπου και έστριψες.
Φωτεινή εξαίρεση.Μου έφτιαξες το πρωινό :)
σε ειδα κοπελια με το Ολολευκο ΤDM900 στο φαναρι της Πειραιως που ερχεται απο το γηπεδο Καραισκακη.
Ασπρο το μηχανακι...Ασπρα ρουχα και συ με ασπρες μποτες...ξεκρανωτη.
Αμεσως στο μυαλο μου βγηκε ο τιτλος... BLACK & WHITE και παραπεμπει σε...τσοντα !!!
Bob_o_mastoras
14/10/2015, 14:37
Σας βλεπω ολους (ειδικα σκουτερ και παπια) να σφαζετε κανονικα και με το νομο τα κοκκινα αδιαφορωντας πληρως σαν να προκειται για το πλεον φυσιολογικο πραγμα..
Ρε πατε καθολου καλα;;;
taisteal
14/10/2015, 17:52
Σε ειδα βλημα τροχονομε να με σταματας με το σκουτερ 50 κ.ε. και να θες να με γραψεις γιατι δεν ειχα
διπλωμα τροχαιας...
Δευτερη φορα που συμβαινει.
Απεριοριστο μπετοβλακαααα..
:moutza:
George_Sp
14/10/2015, 17:58
Σε είδα χθες βράδυ στην Αλεξάνδρας να κάνεις αναστροφή μπροστά μου από την κάθοδο στην άνοδο. Αφού φρενάρισα οριακά και γλίτωσα τη μούρη σου με ελιγμό σταμάτησα τη μηχανή μπροστά σου. Όταν κατέβηκα από το μηχανάκι και σου φώναζα μέσα από το κράνος ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΦΤΑΙΩ.....γυρνάς με τρομοκρατημένο ύφος και μου λες.....φταίω έχεις δίκιο. ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ! ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕΤΑ! Με πιάνει στο φανάρι μετά ένας σύντροχος και μου λέει οτι έπρεπε να του σπάσω τη μούρη. Δε ξέρω γιατί κρατήθηκα......νομίζω οτι φταίει η σχεδόν κλαμμένη φάτσα της κοπελιάς δίπλα σου μετά από ότι παραλίγο να γίνει.
Σε είδα πριν λίγο στο Κηφισσό με το 1200GS και το τριβάλιτσο με σημαίες από Αυστρία-Ελβετία κλπ. Στην αρχή είπα να χαιρετίσω αλλά μετά είδα φουλ κουλαμάρα και να μην αφήνεις κανέναν να περάσει αφού το τριβάλιτσο ήταν οριακό για διήθηση, και έφυγα απογοητευμένος.
sotostzav
14/10/2015, 19:25
Σε ειδα χτες το βραδυ στην Καβαλας με το σουπερ ντουπερ βροντερο και κακο cayenne σου,να εχεις και το σκυλογκομενακι σου διπλα με μουσικη υποκρουση κατι ασματα τυπου κλαιει η μανα μου στο μνημα,να θες κοντριτσες...ΑταΧτουλικο αγκορι!!!Καλοπιοτο το βουνισιο :)
Nik0s_Dk
14/10/2015, 20:30
Σας είδα V-strom και Υαμαhα Μτ να φεύγετε τάπες στο φανάρι στο χρηματιστήριο, σούζα και κόφτες μέχρι το επόμενο!! O V-stromas είχε ορεξούλες και στο δεύτερο ξεκινώντας με παντιλίκια αλλά σας τα χάλασε η κίνηση!! :beer:
amyroukai
15/10/2015, 00:42
Σε είδα. Με το prius. ΜΕ ΤΟ PRIUS ΡΕ ΤΥΠΕ?
Σε είδα Αντωνάκη να έχεις μαζεμένο κόσμο στο σπίτι... Ετοιμάζεις την νέα νέα δημοκρατία; Δίνεις εντολές στο πως θα ρίξουν τον μουστακαλή, πως θα θάψουν τον μπουμπούκο, πως θα τεμαχίσουν τον τζιτζιφιόγκο και πως θα πάει ο εγγονός στη θέση της βίκης σταμάτη για να επανέλθεις ως σωτήρας ως η νέα νέα νέα νέα ελπίδα;
Προλαβαίνω να φύγω από τη χώρα πριν δείρεις τη μέρκελ και σκίσεις το τρίτο μνημόνιο φέρνοντας το τέταρτο; Δεν το βλέπω... :(
Σε ειδα φιλε με το VStrom ξαπλα στην αριστερη λωριδα της εθνικης στην φιλαδελφεια.
Ησουν ανασκελα αναποδα στο ρευμα, δεν κουνουσες τιποτε εκτος του αριστερου χεριου...
Ευτυχως ηταν εκει το ασθενοφορο, και κοσμος εκαναν οτι μπορουσαν να σε βοηθησουν...
λογικα εσκασες πισω απο το πριμερα.
Ελπιζω να πανε ολα καλα!
spyrakos35
15/10/2015, 14:05
:a2:
Μ4
:a2:
ζουν αναμεσά μας
RizlaPlusPlus
15/10/2015, 14:30
Σε ειδα ξεκρανωτο να μπαινεις με το σαπιοπαπο σου αναποδα στην Αγ. Δημητριου, στο σημειο που ειναι μονοδρομημενη μπροστα στην εκκλησια, με το 7χρονο παιδι σου πισω, αποτομα και απροειδοποιητα 10 μετρα μπροστα μου. Ουτε καν με αφησες να περασω, ουτε μου αφησες χωρο να σταματησω (λογω της υπεροχης ισορροπιας/οχταρια σου), και τελικα ξανακοψες αποτομα και ανεβηκες το πεζοδρομιο.
Ουτε αυτο σωστα ομως. Το παιδακι πεταχτηκε απο το μηχανακι κ επεσε μπροστα μου, κι εσυ εκανες το υπεροχο: εγειρες το μηχανακι για να μεινει η σελα κατω απο τον κωλο του μικρου.
Να πεθανεις ρε. Αργα και βασανιστικα. ΠΟΛΥ αργα και ΠΟΛΥ βασανιστικα. Πριν την πληρωσει το μικρουλι.
headbanger
15/10/2015, 18:18
σε είδα με το ν8 Mercedes Να θες κόντρα από φανάρι σε φανάρι σήμερα με -2. δεν σφάξανε ρε φίλε που θα τον δαγκώσω για σένα. καλύτερα τσαγάκι έτσι και αλλιώς τρακτεράκι καβαλάω όχι rice cooker. Μεταξύ μας, δεν νομίζω να σε είχα έτσι όπως είναι εργοστασιακό :evil:
τσαγάκι για να ζεσταθεί ο headbanger πρωί πρωί
Σε ειδα με το cbr να σηκωνεις το κινητο, να το στηριζεις στον ομω σου και να προσπαθεις να οδηγησεις, υστερα απο τα κορναρισματα που ειχες φαει απο πισω........ οοτι να'ναι λεμεε...:rolleyes:
Billymuse
15/10/2015, 22:02
Σε είδα πριν μερικές μέρες όταν έβρεχε στο Μπουρνάζι...
343115
Σε είδα μετά την έκρηξη.
:priest:
Σε ειδα κυρ αστυνομε να μου την κοβεις σημερα και κατι μ'επιασε....
350 για ζωνη και 160 για τριγωνο και πυροσβεστηρα
περαστικα μου....