PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21

kalampokas
02/04/2016, 14:16
Μαστιγα οι ξεκρανωτοι...σήμερα.. ....ειδικά οι μπεμπε1200...μέχρι και η γυναίκα μου τους πήρε πρεφα....απο το πρωί θα είδαμε και 5...χωρίς υπερβολή :moutza:

macedonas
02/04/2016, 15:00
Με είδα ξάπλα σήμερα και εμένα και τη Βέφα ...........
Παπούς με παπί αποφάσισε τη στιγμή που έφτασα δίπλα του , απο αριστερα και τον προσπερνούσα , οτι θέλει να στρίψει αριστερά και να μου κλείνει το δρόμο στο μισό μέτρο .
Ασυναίσθητα μπλόκαρα το μπροστινό ,και λίγο το χωματάκι που ειχε κάτω λίγο τα παλιά λάστιχα , ( ήταν να τα αλάξω τον άλλο μήνα ) πάρτον κάτω !
λίγο χτύπημα το δεξί χέρι λίγο το γόνατο και ένα άνοιγμα πάνω απο το φρύδι .
Ο σκατόγερος δεν ειχε ουτε δίπλωμα , ούτε ασφάλεια , ούτε άδεια κυκλοφορίας και ειχς πιει και δυο τσίπουρα !!!!!!
κέντρο υγείας εγώ,κόλημα το φρύδι και μετά στην αστυνομία για καταθέσεις.
Τώρα βλέπω τη Βέφα και κλαίω....
Λεπτομέρειες θα γράψω το βράδυ .:(

omega
02/04/2016, 15:02
Σε είδα μικρέ μου να έχεις μπεί στο νόημα της ασφάλειας.
-Πέρασε από το σχολείο απ'έξω ένας κύριος με ωραία μοτοσυκλέτα μπαμπά.. ΑΛΛΑ δεν φόραγε κράνος.Αν πέσει θα χτυπήσει.

Τα παιδιά είναι "σφουγγάρια" και κρατάνε κουβέντες μας.Όταν σε αυτές υπάρχει και η ακολουθία του παραδείγματος μας ακόμα περισσότερο/καλύτερα.

sahara
02/04/2016, 17:10
:a10: Ακριβως αυτο...

Σε είδα μικρέ μου να έχεις μπεί στο νόημα της ασφάλειας.
-Πέρασε από το σχολείο απ'έξω ένας κύριος με ωραία μοτοσυκλέτα μπαμπά.. ΑΛΛΑ δεν φόραγε κράνος.Αν πέσει θα χτυπήσει.

Τα παιδιά είναι "σφουγγάρια" και κρατάνε κουβέντες μας.Όταν σε αυτές υπάρχει και η ακολουθία του παραδείγματος μας ακόμα περισσότερο/καλύτερα.

macdeath_s
02/04/2016, 18:41
Se είδα να μου κόβεις κλήση για το καλωσόρισες επειδή πήγαινα με 100 :cry: δεν το βλέπω να αλλάζω πάνω από 2α με το 1290 :cry:

congate7
02/04/2016, 19:08
Σας είδα ένα hypermotard και ένα nuda στην αμφιθέας. 2 dream bikes σε ένα φανάρι!!!
Με κράνος και μπουφάν μέχρι και το δικάβαλο του nuda. :beer:

Άνοιξα για το τσίγκλισμα και τις δύο φορές που σας πέτυχα αλλά εσείς δεν.
Ανοίχτε ρε παιδιά να χαζεύουμε εμείς οι πιο αργοί.
Καλούς δρόμους να έχετε με τις εργαλειάρες σας:beer: :beer:

HelenKoR
04/04/2016, 08:34
Κι εκεί που δεν υπήρχε ψυχή, όλοι οι δρόμοι άδειοι, σας είδα εχθες ένα τσούρμο μηχανές στον Πρόδρομο Βοιωτιας! Καλά χιλιόμετρα! :beer:

omega
04/04/2016, 12:21
Χθες βγήκαν όλοι σαν τα σαλιγκάρια.

Σε είδα πλαγιασμένο KTM παρέα με το rizla GSXR να βγαίνεται στην ευθεία πριν το Μιχαλίτσι.

Σας είδα επίσης ΚΤΜάδες στα αρχαία της Νικόπολης.Ωραία παρέα αλλά με "αγγίλωση" στο δάχτυλο με τα φώτα.
Σας χάλασε το κουτί ή κάτι άλλο;Άνθρωπος σας χαιρέτησε κι όχι μόνο με τα φώτα..
Καλό δρόμο πάντα και στις δύο παρέες..

WiSe
04/04/2016, 12:53
Σε ειδα (δυστηχως) να εχεις φυγει στη "τρυπα" στη Βαρκιζα στο ρευμα προς Αθηνα..... η μηχανη με τα μουτρα κρεμασμενα και οι φιλοι σου να σου κανουν παρεα, εσυ ελπιζω καλα....

Αλλα ρε φιλε ειλικρινα, αν το ετρεχες σε εκεινη τη στροφη το μηχανακι πρεπει να εισαι πιο χαζος και απο τα μαρούλια.......... με το συμπαθειο!

sakis81
04/04/2016, 21:34
Σας είδα καλα μου mitas powerforce+ να με αφήνετε εκπληκτο με την πρόσφυση σας σήμερα στη βόλτα στο Σούνιο!

RizlaPlusPlus
05/04/2016, 02:04
Σας είδα, ένα TDM κι ένα fazer, κομπλέ πακέτο ακρανωτους κι εξατμισατους να μου κάνετε ξερογκαζιες επειδή είδατε το "θηριο" στο φανάρι.

Είπα να μην ενδωσω αλλά στην πρώτη καμπύλη της μιχαλακοπουλου κόψατε σε βαθμό που προσπερνουσε ακόμα και πατινι. Που να πέρναγα και τις 4κ στροφές δηλαδή!

Κάποτε τουλάχιστον οι καγκουρες πήγαιναν με την ταυτότητα στο στόμα, όχι με την ουρά στα σκέλια...

amyroukai
05/04/2016, 06:32
Σε είδα. Λευκό βανακι να κατεβαίνεις με όλα την Ε.ο. και λίγο πίσω μηχανάκι με δύο δέλτα ; έκανες απίθανες βλακείες για να ξεφύγεις, τελικά βγήκες από Ε.ο. κόμβο ολυμπιακού χωριού. Ελπίζω να σε έσκισαν.

pektis
05/04/2016, 11:15
Σε ειδα να κανεις αναστροφη καθως ησουν παρκαρισμενος(εννοειται χωρις φλας και παρανομα)...να δουλευουν τα φρενα υπερωριες και να σταματαω ελαχιστα εκατοστα απο την πορτα του συνοδηγου...
Μιλουσες στο κινητο, ζητησες 100 φορες συγγνωμη...
Τι να πω?...Απο τυχη ζουμε...:confused:

teogtp
05/04/2016, 11:55
Σε ειδα μαρη μπρασκα να μου το παιζεις γκομενα, κουναμενη σειναμενη με το τατου στον ωμο να γραφει Yves saint laurent μαζι με το logo. ......
Οτι να ναι. .....

Jo.Da.
05/04/2016, 13:50
Σε είδα πριν μια ωρίτσα κι ακόμα τρέχουν τα σάλια μου. Ελπίζω ο ιδιοκτήτης σου, αν με είδε, να μη με θεώρησε περίεργο. Να σε χαίρεται μέχρι τα βαθιά γεράματα και των 2 σας.

356241

356242

Vegeta
05/04/2016, 15:39
Σε είδα σήμερα το πρωί μαλακάκο με το GS1200 έξω από το γήπεδο του γαύρου, να περνάς με ξερογκαζιές και την ξετάπωτη Akrapovic πάνω από αυτοκίνητα και μηχανάκια, με τη μισή Touratech και την άλλη μισή Wunderlich πάνω στο μηχανάκι, πινακίδα με μαύρο πλεξιγκλάς να μη φαίνεται τίποτα, αρματωμένος για το African Corps-Paris Dakar αλλά ξεκράνωτος με μαλλί-γυαλί τζελ-κλαρίνο. Τόσο εξοπλισμό ρε παπάρα για να πας (μάλλον) για καφέ στο Μικρολίμανο?

Vegeta
05/04/2016, 15:56
Σε είδα και εσένα έτερε μαλακάκο με το Βαρκαδέρο, βαμμένο σε κόκκινο-άσπρο καστομιά και αερογραφία στο ντεπόζιτο, πλεξιγκλάς μαύρο κι εσύ στην πινακίδα, ξεκράνωτος και κοτσιδάκιας να χαίρεσαι τον ήλιο στο φανάρι της Αλιπέδου. “Που είναι ένας μπάτσος να σας μαζέψει ρε πστμ” σκέφτηκα, και ξεκινάμε μαζί από το φανάρι. Μπαίνοντας στη Γούναρη, να σου το μπλόκο, αλλά βλέπεις τα παλικάρια ασχολιόντουσαν με τα παπάκια! Έτσι εσύ την έκανες με ελαφρά όσο πιο αριστερά μπορούσες και πέρασες και το επόμενο φανάρι με κόκκινο για να ξεφύγεις.

AUFGEBRACHT
05/04/2016, 18:50
Σε είδα πριν λίγο στην Κορίνθου-Πατρών λίγο μετά το ύψος του στρατοπέδου Κορίνθου με το Yamaha R6... Ανέμελο μαλλί, γυαλί, άσπρο αμάνικο μπλουζάκι να φαίνονται τα μούσκουλα, φορμίτσα από κάτω, μπανάνα στη μέση, έσφαξες το STOP, έκοψα να μην μου πέσεις πάνω, βγήκες από τον παράδρομο στην εθνική, έκανες μια σούζα και μετά έγινες καπνός... Γενικά τώρα που ανοίγει ο καιρός άρχισαν να σκάνε μύτη οι εποχικές μάστιγες επί 2 τροχών...

omega
05/04/2016, 21:04
Σε είδα mr.President Obama να "μιλάς" Ελληνικά.
Ωω τι τιμή!!Δέος με έπιασε.

Δεν σταματάς τώρα τα ομποιλίκια σε όλη την υφήλιο λες και είναι τσιφλίκι σου..

m@ster k@frer
06/04/2016, 14:40
Σε είδα πανέμορφη Harley κοντά στον Ευκλείδη. Να τη χαίρεσαι φίλε κ πολλά καλά χιλιόμετρα να χεις.

noodles
06/04/2016, 15:10
σε ειδα τυπισα σε 206 να εχεις τα 2 6-8χρονα ορθια στο συνοδηγο να παιζουν με παιχνιδακια πανω στο ταμπλο.

σε ξαναειδα τυπε με το ρ6 (φυσικα ακρανωτος) να εχεις το 2-3χρονων παιδι σου πανω στο ντεποζιτο και να το κανεις βολτα.

σε ειδα χαρλεα ακρανωτο, στις 2 το βραδυ να ξεκινας ταπα στο φαναρι και να ξυπνας ολη τη πολη με το θορυβο σου. τι νομιζεις πως καταφερες με αυτο???

πιστευω πως θα αφανιστουμε μονοι μας πριν προλαβουν να κανουν κατι το δντ, οι γερμανοι, οι αμερικανοι και δεν ξερω πως ποιος αλλος.....

karellen
06/04/2016, 15:36
Σε είδα και σε οδήγησα Άφρικα στα στροφιλίκια του Ταϋγέτου και μου έφτιαξες τη μέρα! :sun::a8:

356333

356334

amyroukai
06/04/2016, 17:50
Σε είδα καραμπόλα στα ΚΤΕΛ και κίνηση σταματημένα από το ικεα... Θλίψη η άνοδος της εθνικής.

Σε είδα πηγασε τοσκανη θιβετ, σε καλή κατάσταση και με καγκουρικες ψείρες στις χουφτες. Μαζί από μεταμόρφωση ως περιστέρι που βγήκε από ε.ο. Πρέπει να έχει πιο σκληρή ανάρτηση, γιατί ο οδηγός ήταν πιο πολλά κυβικά από εμένα και το μηχανάκι δεν ήταν βυθισμένο...

Σε είδα ακρανωτε τυπε αριστερή λωρίδα εθνική με το παπί... Και σουλουπι δυόμιση φορές ο θεοφιλος... Ηρωας ο πάπιος.

Α τώρα που το θυμήθηκα, σε είδα Γαλλε στην ουρά δημόσιας υπηρεσίας...

7Tolis
06/04/2016, 18:13
Σας είδα μοτοπορεία. Μετρουσα ακράνοβιτς.
356345

George_Sp
06/04/2016, 19:05
Σε είδα με το 3βάλιτσο 1200GS φουλ προβλεπέ να κατεβαίνεις για Πειραιά την πηγμένη Μ.Ασίας και αμέσως να μου κάνεις χώρο να περάσω. Thumbs up ρε εξαίρεση του κανόνα!:eek:

Σε είδα και σένα να ανάβεις τσιγαράκι πάνω στη μηχανή ΜΟΥ πετώντας στάχτες ΠΑΝΤΟΥ και να έχεις ακουμπήσει τα ψώνια στο τεπόζιτο. Το οτι βάραγε ο συναγερμός επί 3 λεπτά και σε κοίταζα από τον 4ο όροφο που ήμουνα δε σε τάραξε. Ούτε η καρέκλα που είχε ελεύθερη το περίπτερο στα 5 μέτρα σου έκανε να κάτσεις. Μόλις κατέβηκα έκανες τον κινέζο όπως και οι άλλοι γύρω σου αλλά δε σας τη χάρισα. Σας έριξα τα γαμωσταυρίδια σας λέγοντας πως θα σας φαινότανε να ανέβω πάνω στο καπώ από το αμάξι σας και να ρίξω και ένα κατούρημα για το καλό.
Σεβάστηκα την ηλικία σου 70φεύγα και δεν σήκωσα χέρι αλλιώς θα χες φύγει με τα ψώνια από τη μηχανή με fatality.

Σε ειδα και σένα παπιόβιε με ένα κουβά κράνος της κακιάς ώρας και τη μουσική τέρμα στο handsfree και να μην ακους τίποτα γύρω σου.

no hope.

amyroukai
06/04/2016, 19:17
Σε είδα να πλένεις το αυτοκίνητο μπροστά στο γκαράζ σου...

Ρίχνοντας νερό από τον τρίτο!!!!

AUFGEBRACHT
06/04/2016, 20:10
Σε είδα στο βενζινάδικο να με ρωτάς αν είναι καινούρια η μηχανή κι όταν σου είπα ότι την άλλη εβδομάδα κλείνει δεκαετία, να μένεις άφωνος... Σ' ευχαριστώ!!!

petros1479
06/04/2016, 22:21
Σε τεστραιντ σκραμπλερακι και μου έφτιαξες το πρωινό μου με τη απλότητα και την ελευθερία σου!
Σε τεστραιντ και εσένα μουλτιστραδα Και κατάλαβα ότι όπου ακούς πολλά κεράσια κρατα μικρό καλάθι!! Ρε μάγκες ιταλοί δε λέω αν ητανε πιο γρήγορο θα ήτανε χαγιαμπουσα αλλά πολύ βάρκα το εργαλείο και αν βαζατε περισσότερα κουμπάκια και μεγαλύτερη οθόνη θα ήτανε σταθμός της νασα!!!!
Σας είδα και εσάς καφέ ρειζερ και μου αρεσατε ΟΛΑ πολύ. Φαντασία και δημιουργία μαζεμένη σε έναν πολύ όμορφο χώρο!

Πάντως πέρασα ένα υπέροχο πρωϊνό σαββάτου χάρη στις διτροχες αγάπες!!!!

omega
07/04/2016, 18:43
Σε είδα το πρωί στο βενζινάδικο πριν την Πλαταριά με το 12άρι gs.Σκέφτηκα θα κατεβαίνεις κι εσύ προς Πρέβεζα να σπάσει η μονοτονία μου αλλά δεν..

Σε είδα μετά με το παλιό Bertone κοπελιά να μου παίζεις τα φώτα.
Ατύχημα λέω στην αρχή.Σιγά πήγαινα.. Μετά τα 3 χιλιόμετρα χάρηκα.Μοτοσυκλετίστρια ήταν σκέφτηκα και χάρηκα.
Στα 5 είχε μπλόκο η αστυνομία.. :lol: Κοπελιά ελπίζω να μην έκαψες τους προβολείς σου μιας κι ακόμα θα παίζεις φώτα.

Όταν είσαι όπως πρέπει παίζεις στην έδρα σου και το όποιο μπλόκο είναι μία καλημέρα κι ένα ευχαριστώ.

Το κλου για το τέλος.
Σε είδα με γυαλί,ακράνωτο και την γυναίκα σου επίσης σε παπί στην εθνική πριν την Πρέβεζα.Το βρέφος μπροστά σου πατέρα το είχες για αερόσακο;;
Πόσο φαρμάκι θα με ποτίσετε ακόμα δεν ξέρω. :eleison:

Ohm
07/04/2016, 19:48
σε είδα στην 28ης με ένα παλιό, κίτρινο fazer... χωρίς πινακίδα... το μπροστά ΠΙΤΑ... και το φτερό να τορνεύει το λάστιχο. Είναι για να μην ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ οι λάσπες, όχι για να τις ΞΥΝΕΙ από το λάστιχο.

nikosmec
08/04/2016, 15:03
Σε είδα ducati monster στην πλατεία Κάνιγγος τις 3:30. Είχες παρκάρει στο πεζοδρόμιο της Τζορτζ δίπλα στο υπουργείο. Είχες καθρέφτες bar end στρογγυλούς και ο δεξής ήταν φανερό πως ήταν σπασμένος. Σπάνε πανεύκολα οι συγκεκριμένοι γιατί εξέχουν, ακόμα και από περαστικούς που δεν προσέχουν (παθόν). Αν είσαι εδώ μέσα στήλε πμ να σου δώσω έναν δεξί που μου περισσεύει γιατί εμένα μου έσπασαν τον αριστερό και πήρα καινούριους.....

byron
08/04/2016, 15:32
Σε είδα Γιάννη binzis με τη Βέφα σου, να δραπετεύεις για λίγο. Ελπίζω να πέρασατε όμορφα. :beer:

akis_trevor
08/04/2016, 18:48
σε ειδα μωρη μ@λ@κισμενη να εχω παει το κουταβι βολτα στο παρκακι και να μου λες γιατι εχω τον σκυλο εκει;;;που μπορει να παιξουν και παιδια...
σε εβαλα και πηρες τηλεφωνο την αστυνομια,γιατι με απειλησες οτι θα το κανεις,και μολις εφαγες ακυρο απτο τηλεφωνο,εβαλες την ουρα στα σκελια και πηγες το πιτσιρικι σου στην παιδικη χαρα παρα περα....
αντε γ@μησου μωρη,γιδα!!!

g_m900
09/04/2016, 06:30
Σε ειδα χθες το μεσημερι στις 2 να εισαι ξαπλα μπροστα στην Αμερικανικη Πρεσβεια περιπου.
Κοσμος απο πανω σου και η κινηση να εχει σταμτησει.
Σφιχτηκε η καρδια μου.
Ξερει κανεις κατι?

teogtp
09/04/2016, 08:29
Σε ειδα με το TDM στα φανάρια του περιφερειακου......που πας ρε Καραμητρο........ετρωγα το 2ο πιτογυρο στο σπίτι και ακομα εσυ ερχόσουν. ..........

WiSe
09/04/2016, 08:38
Σε ειδα να με προσπερνας σε στενο δρομο με διπλη διαχωριστικη κωλογρια θελωντας (ισως) να με ριξεις απο τα νευρα που ειχες απο τη κινηση.... με ειδα και μενα να δαγκωνομαι για να μην κατεβω κατω και σου κανω το καρο σου γεματο κλωτσιδια...... ακουσες τα ευαγγελια ομως dolby 5.1 :a52: :priest:

pektis
09/04/2016, 09:30
Σε ειδα με το παπακι, να με ρωτας αν ειναι καινουργιο...
Αναρωτιομουν...10 χρονων μηχανη και ''δειχνει'' ακομα?:cool:

karellen
09/04/2016, 12:16
Σε είδα πιστό μου KLR να σου κάνω δώρο για τα 32α σου γενέθλια ένα σετ δίσκους συμπλέκτη και μια καδενούλα,με την υπόσχεση να είσαι κοντά μου άλλα 100.000 χλμ.

356476

356477

Eversman
09/04/2016, 16:45
Σε είδα με ανείπωτη χαρά, κάστρο των Αιγοσθενων, να σε αναστηλωνουν και οι πύργοι σου, να ξανα-ορθωνονται σιγά σιγά, περήφανοι και επιβλητικοί :beer:

HelenKoR
09/04/2016, 17:32
Σας είδα γυναίκες 65+ χρονών στο κόκκινο seat να κοιτάτε καλά καλά τις μηχανές μας. Οταν συνειδητοποιήσατε οτι ήμασταν όλες γυναίκες οδηγοί μοτοσυκλετών σκάσατε κάτι χαμόγελα που έλαμψαν τα πρόσωπά σας!
Να στε καλά! :beer:

AUFGEBRACHT
09/04/2016, 20:01
Σε είδα παλιοπατσαβούρα πενηντάρα με το Vitara στο parking του super market, να κάνεις ό,τι μπορείς για να συντηρήσεις κάθε κακό στερεότυπο για τις γυναίκες οδηγούς!!! To parking ασφυκτικά γεμάτο, όλοι να κόβουν βόλτες γύρω γύρω για μια ελεύθερη θέση, έβαλες τα πράγματα στο αμάξι κι ενώ με είδες ότι σε περίμενα να φύγεις, μπήκες μέσα, έβγαλες καθρεφτάκια, κραγιόν και make up κι άρχισες να βάφεσαι παλιοκ@ργιόλα για ένα πεντάλεπτο!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις τελείωσες άναψες και τσιγάρο και κάπνιζες ανέμελη μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ περίμενα να φύγεις για να παρκάρω. Τελικά βρήκα αλλού και εσύ ήσουν ακόμα εκεί και περίμεναν άλλοι 3 να ξεκουμπιστείς αχαρακτήριστη ανεγκέφαλη κάργια!!!

Σας είδα κι εσάς παρακάτω να παρκάρετε ωραίοι κι άνετοι με την BMW X1 στις θέσεις για ανάπηρους, πιάνοντας 2 ΘΕΣΕΙΣ!!! Μετά μας φταίει δήθεν η τρόϊκα, οι κακοί ξένοι, το ΔΝΤ κι όσοι μας επιβουλεύονται γιατί μας ζηλεύουν. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!

lonerider
09/04/2016, 20:58
Σας βλέπω να έρχεστε κανίβαλοι Αθηναίοι για διακοπές του Πάσχα στο χωριό και εκτός από την ηρεμία μου να κανιβαλιζεται και την γενική ηρεμία του χωριού. ....

DrEvil
09/04/2016, 22:52
Ειδα κι εγω την λευκη Μπεμπα 330 Αϊ, με 4 κοριτσακια κατω των 25, να προσπαθουν να με ακολουθησουν στο motorway.
Οταν τις πηρα χαμπαρι, πηρα και μερος στο παιχνιδι. Κι ειχε πλακα για περιπου 60 χλμ.

Εκει που μου την 'καρφωσε' ομως, ειναι οταν στην εξοδο Τσεριου, αναβοντας φλας και πηγαινοντας αριστερα, η οδηγος μου εκανε κωλοδαχτυλακι.
Οποτε η Χοντρη βρεθηκε πισω-μετα διπλα τους.
Οταν δε, σας ειπα να φωναξουμε αστυνομια και να δηλωσουμε και οι 2 οδηγοι με ποσα πηγαιναμε, μονο πιπα δεν μου πηρατε.

Εγω ομως το εκανα (οχι την πιπα, με χαλανε οι τριχες).
Μου ειπαν οι αστυνομιανς οτι αφου δεν με συνελαβαν (οι ιδιοι η με ηλ. μεσο) να παραβατω, δεν μπορουν να με τιμωρησουν εκτος εαν το παραδεχτει και η οδηγος του οχηματος.
Αλλα αν γινει αυτο, θα περιληφθει και η κατηγορια, μετα απο καταγγελια μου, για ασεμνη χειρονομια και προκληση ηθων.

Και καθως στα @@ μου για το προστιμο, πολυ θα ηθελα να το παραδεχτεις καλη μου.

omega
09/04/2016, 23:10
Σας είδα όλους τους μοτοσυκλετιστές της πόλης μαζί και είμαι σίγουρος ότι και η ψυχούλα του Άκη σας ένιωσε.
Έσκουζαν οι εξατμίσεις,δάκρυζαν τα μάτια όλων.
Καλό Παράδεισο παλικαράκι..

annateo
10/04/2016, 11:16
Σας είδα όλους τους μοτοσυκλετιστές της πόλης μαζί και είμαι σίγουρος ότι και η ψυχούλα του Άκη σας ένιωσε.
Έσκουζαν οι εξατμίσεις,δάκρυζαν τα μάτια όλων.
Καλό Παράδεισο παλικαράκι..

και εγω τους είδα.
όπως είδα και αρκετούς από αυτούς αμέσως μετά να 200ριζουν στην λεωφόρο Ιωαννίνων.
το μάθημα τους δεν το παίρνουν με τίποτα

petros1479
10/04/2016, 17:05
Σας είδα explorer, 1050,και 2χ1200gs να τριγυρνατε στα λουτρά ωραίας ελενης και στο Πευκάλι ξανά! Σας είδα πολλούς: vstrom, ktm μετά της συντροφου, και πολλούς άλλους στριτακιδες όλοι λεγατε γεια! Μπράβο!
Σας είδα και εσάς παλαια αυτοκίνητα να τριγυρνατε στα ίδια μέρη και σας χαρηκα! Αν και κουτιά παραδόξως μου αρεσατε!!!!

vaska
11/04/2016, 09:00
Σε είδα "αγαπητέ"ποδηλάτη ψες το βράδυ με ψιλόβροχο, να κινείσαι στο αντίθετο με μένα ρεύμα στην Ακρωτηρίου, να σφάζεις κόκκινο και να κόβεις κάθετα την Βενιζέλου με αργές και ράθυμες πεταλιές. Άκουσα και τον φουκαρά που κατέβαινε την Βενιζέλου (δρόμος ταχείας κυκλοφορίας με 3 λωρίδες ανά ρεύμα) με αρκετά, να φρενάρει για να μην σε τσακίσει και να κορνάρει για να προλάβεις να απομακρυνθείς Ζώον. Αλλά εσύ στην καραΦουτσακλάρα σου. Και φτάνοντας στο δικό μου ύψος σε άκουσα εμβρόντητος να λες διάφορα Γαλλικά, εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί ο άλλος ήταν ήδη 150 μέτρα μακρυά.
Αφού ρε ΑΛΗΤΗ δεν κατέβηκα να σε τουλουμιάσω στο ξύλο είσαι τυχερός. Το χρωστάς στην κόρη μου και στην ανιψιά μου που είχα μέσα στο κουτί. Αλλά δεν άγχομαι, με τη μαλακία που κουβαλάς θα σε μαυρίσει από τις φάπες κάποιος σύντομα. Στανταράκι λέμε.
:yuck::a29:

mariza
11/04/2016, 09:06
Σε είδα μικρέ μου να είσαι τρελός με τις μηχανές...
Σε είδα να φοράς το κράνος και τα γάντια μ...
Σε είδα μπαμπά να τραβάς τα μαλλιά σου.....βλέποντας πως ο μικρός αδερφός μ έχει πάρει την τρέλα μου :a30::a09::a016::wlae:

356558

Panos76
11/04/2016, 09:18
Σας είδα και εγώ συμπλεγματικά όντα - ποδηλάτες το Σάββατο στη γέφυρα της Μεταμόρφωσης (φαγε) να κράζει ο αρχηγός σας χωρίς λόγο και δυστυχώς έπεσα και εγώ πολλά επίπεδα πνευματικότητας κράζοντας σας αντίστοιχα και ευτυχώς τα παιδιά κοιμόντουσαν μέσα και δεν ξύπνησαν από τα βρισίδια..

2stroker
11/04/2016, 20:58
Σε ειδα μπροστινο λαστιχακι μου κλαταρισμενο σημερα πρωι πρωι την ωρα που ξεκιναγα για δουλεια!Ωραιος τροπος για να ξεκινησει η βδομαδα!Αρργγγκκκκ!!! :cry:

GIXXERAKIAS
11/04/2016, 22:30
Σε ειδα μπαμπά ακράνωτο με το πιτσιρίκι πίσω στο ομολογουμένως άριστα διατηρημένο Ttr 250 raid σου πίσω από τα δικαστήρια στην Αλεξάνδρας .

o_gavros
12/04/2016, 14:14
Σας είδα καμιά 20ρια (τουλάχιστον) μηχανάκια όλα ντανιασμένα όπως να'ναι στο οικοπεδο της αστυνομίας διπλα στο ΙΚΑ.
γιατι ρε γαμωτο;
κάποιος τα κλαίει,γιατί;

Σε είδα κι εσένα πλίτσερ,ενω χάζευα βιντεα στο σωλήνα, με ξανθό αλά Τσούλια πλατινέ μαλλί και μου ήρθε ταμπλάς!

agamoi-thytai
12/04/2016, 15:25
Σε είδα πανιβλακα με το περιπολικό γνωστής security της Πάτρας να έχεις ανάψει φάρους , να αδιαφορείς για όλους και για όλα και να σφάζεις κόκκινο στεγνά.
ΚΟΚ να υποθέσω δεν σου έμαθαν.

Να θυμάσαι ένα. Αστυνομικός δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ, όσο ύφος και να πάρεις.

amyroukai
12/04/2016, 15:54
Εμ... Σε είδα να ξεπαρκάρεις 911 για να πας κυριολεκτικά ενάμιση τετράγωνο σε καφετέρια με σεκιουριτά στο πάρκινγκ, ο οποίος είχε το χέρι στη μέση σαν να έπιανε λαβή όπλου (δεν φαινόταν).
Και φυσικά το άφησες λοξά να πιανει δύο θέσεις...

The little hobbits from κηφιShire, σας αγαπάμε γιατί είστε αυθεντικοί.

omega
12/04/2016, 18:31
Σε είδα καλέ μου μπάρμπα στην ευθεία για Λούρο με το παπί και το σακάκι ξεκούμπωτο να ανεμίζει πίσω.

Μου θύμισες τον αγαπημένο μου https://www.youtube.com/embed/IjEjSlmZKVM?vndel=watch&vnddnc=1&vndapp=youtube_mobile&vndclient=mv-google

Για κράνος δεν γράφω.
Τα ανέκδοτα είναι αλλού και δεν θέλω να σπαμάρω. :D

congate7
13/04/2016, 08:03
Σας είδα:

Μπινέ νούμερο ένα με το αγροτικό σου να βλέπεις ότι έρχομαι και να βγαίνεις αντίθετο ρεύμα να προσπεράσεις το φορτηγό.
Στριμωχνόμαστε εγώ τέρμα δεξιά στη λωρίδα μου και το φορτηγό στη δική σας κορνάρωντας για να μη με σκοτώσεις. Αυτό :a31: ήταν για εσένα και με κοίταζες την ώρα που σου το έκανα, άρα με είχες δει.

Μπινέ νούμερο δύο που σε σημείο με δύο λωρίδες στο ρεύμα μου και μία στο δικό σας, φορτηγό κάνει προσπέραση σε φορτηγό και εσύ με το βανάκι σου να έχεις βγει στη δική μου δεξιά λωρίδα προσπερνώντας και τους δύο
Και εσύ με κοίταζες όταν σου απένειμα το παράσημο της ανοιχτής παλάμης :moutza:

Μπινέ νούμερο τρία να κάνεις προσπέραση πάνω σε τυφλή στροφή και να γλυτώνουμε τη μετωπική στο τσακ. Εσένα δεν πρόλαβα λόγω χεσίματος να σου δώσω δωράκι. Πάρ' το από εδώ :moutza:

Και τα τρία σκηνικά συνέβησαν μέσα σε πέντε λεπτά.
Ε ρε τι τραβάμε πρωί πρωί...

WiSe
13/04/2016, 08:04
Σε ειδα προχτες φιλαρακι ξαπλα στη Βαρης Κορωπιου, το σκουτερακι σου λιγα μετρα μακρια και μια μερτσεντε καμπριο χτυπημενη στη πισω δεξια γωνια του προφυλακτηρα.... Εισουν καλα και σου εδιναν νερακι.

Ελπιζω να μην εφταιγες να γινει παλι καινουριο.

pektis
13/04/2016, 11:16
Σε ειδα με το z750, να ερχεσαι με 140+ χωρις κρανος... Πως βλεπεις μπροστα σου ηθελα να ηξερα...
Πρεπει να κραταν καλα τα γυαλια ηλιου που ειχες...:confused::rolleyes:

amyroukai
13/04/2016, 12:49
Σε είδα φεραρι "λουι βουιτον" χρώματα και αυτοκόλλητα πίσω...
Σε είδα ηλίθιο γιδι με το καγκουρικο γκαλάντ με τις λευκές ζάντες να έχεις σταματήσει μέσα στην πλατεία και να φωτογραφίζεις την φεράρι...

Και ω τι τύχη σε είδα ιδιοκτήτη 60αρη στο καφέ... Με ενα μπαζο μιλφ και ένα σούπερ μιλφ στο τραπέζι. "Δεν μου κάνει αίσθηση να οδηγώ τέτοια αυτοκίνητα κάθε μέρα, βαριέσαι. Να τα βλέπω θέλω. Έχω και άλλα." και δωσ' του το μπαζο μιλφ να εξηγεί πόσο καλός οδηγός είναι... Και πόσο έξυπνες παρανομίες έχει κάνει στο σπίτι και δήθεν δεν τις βρήκε η πολεοδομία...

Λατρεία κηφιShire.

εντιτ και Υ.Γ. μαζί: όχι, δεν ήταν πελάτης, απλά πίναμε καφέ σε διπλανά τραπέζια.

argy_kap
13/04/2016, 12:53
Σε είδα γιαγιά να θέλεις να περάσεις την Ιάσονος στο ύψος της Κουμουνδούρου χτες το βράδυ...κι εσύ με είδες....και φυσικά αποφάσισες να περάσεις....ας είναι καλά το ABS....θα με θυμάσει σίγουρα....

omega
13/04/2016, 13:18
Σε είδα και χαιρετηθήκαμε φίλε με το μαύρο Bandit.Εσύ πήγαινες κι εγώ γύρναγα από Πρέβεζα.
Μου πέρασε από το μυαλό στιγμή αργοτετα ο Pan από τα Ιωάννινα να πω την αλήθεια.
Καλό δρόμο και πάντα όρθιος.. :beer:

Nostradamus
14/04/2016, 16:16
Σε ειδα σημερα κρατικο ασθενοφορο να φερεις επιγραφη με μεγαλα εντονα γραμματα και στις τρεις πλευρες φραση του τυπου "παντα ζωνη ασφαλειας, παντα κρανος"..

Εμεις εδω κανουμε "δρασεις" στο βαθμο που μπορουμε σαν μικρες ομαδες (οπως το αυτοκολλητο των συμφορουμιτων) και οι γειτονες το εχουν στα κρατικα τους αυτοκινητα...

amyroukai
15/04/2016, 00:41
Σε είδα βενζινά να κλέβεις ένα 10%... Και γέλασα πολύ με το "Ελίν, γιατί είναι ελεγμένη από το ΕΜΠ". Lamoyo όλοι :bawl:

g_m900
15/04/2016, 05:22
Σε ειδα χθες το βραδυ στις 10.30 Vstrom να πασχιζεις να μου δειξεις τι πιλοταρα εισαι να ουμε..
Απο την Αμαλιας που με ειδες με το TDM μπηκες σε "σουδειξωεγω Mode"και απο αρχη Συγγρου αρχισες τρελες σφηνες...
Σε εφτασα στο τερμα της Συγγρου σχεδον σε περασα...ηρθες απο πισω μου στην τελευταια στροφη για να μου δειξεις πως παει ενα Vstrom στο 110%.

Φιλαρακι...δεν πας καλα πραγματικα γιατι απο οτι φαινεται απλα θες να λες στα εγγονια σου οτι περναγες στα νιατα σου οτι κυκλοφορουσε σε 2 τροχους με ενα Στρωμα.

Αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ !!!
Τι διαολο ρε γαμωτη μου?
Πατε γυρευοντας?

Για ολους εμας που θελουμε να φτασουμε σπιτακι μας...υπαρχουν και τα Μεγαρα/
Για ολους εσας που απλα γεννηθηκατε με αισθημα κατωτερωτητας...δεν υπαρχει θεραπεια.

Υ.Γ: Ησουν στο οριο και παραπανω...Ημουν στο 70% γιατι δεν υπαρχει λογος να ζορισω στον κωλοδρομο.

theofilos888
15/04/2016, 12:36
Σε ειδα φοκους να θες να με περασεις στην εθνικη. Εκανα δεξια και περιμενα και περιμενα και περιμενα.... Τελικα δεν ειναι οσο γρηγορο νομιζες! :lol:
Σε ειδα tdm στο σχηματαρι να βγαινουμε πισω απο νταλικα μαζι και να περιμενεις να με περασεις με το παααρα πολυ γκαζι που εχεις. Δε με περασες...... :p
Σε ειδα και σενα με το χχ να κατεβαινουμε σβελτα μαζι την εθνικη! Καλους δρομους να εχεις! :wave2:

omega
15/04/2016, 12:56
Σας είδα καβάλα στο TDM δίπλα στον πεζόδρομο της Άρτας.Μαλλί φρατζοκοκοράκι,γυαλί,μπουμπουνιτό οι εξατμίσεις,διπλωμένη πινακίδα κι ακράνωτους. Θέαμα!! Δεν είχα κοντά τον Γιώργο Μάγκα να δωσω παραγγελιά..

Στο ίδιο σημείο σε είδα σταματημένο επανω στο 1200άρι κόκκινο Multistrada σου.Ξεκίνησες.. Μάλλον χρωστάς δόσεις ακόμα και δεν φτάνουν τα ψιλά για κράνος.

Ρε δεν πα να έχετε καβαλήσει και πύραυλο.Μοτοσυκλετισμό δεν προάγετε..

7Tolis
15/04/2016, 14:50
Σας είδα και σας χάρηκα και μπράβο σας.Ωραίο παρεάκι πάλι.Ευγε. :beer:

congate7
15/04/2016, 15:02

:beer: :beer:

Σε είδα να μου γ@μ@ς τη μέρα και τη διάθεση

356816356817

:a37::a52::a018:

teo_g7
15/04/2016, 15:15

Κι εγώ σε είδα Ψαθα από ψηλά
356818

notakos600
15/04/2016, 15:38
Κι εγώ σας είδα και γούσταρα...να είμαστε καλά!!!! :beer::beer::beer:

356821

BLiTzER
15/04/2016, 15:38
Σε είδα, κωλόζωο ποδηλάτη, να περνάς οριακά από πίσω μου, με 20-30χλμ/ώρα, καθώς έκανα όπισθεν με το φορτηγάκι της εταιρείας (απελπιστικά αργά, ομολογουμένως, λόγω περιορισμένης ορατότητας), για να βγω από πάρκιν, κάθετα στον κατά τ'άλλα άδειο δρόμο και ενώ ο κώλος μου απείχε ίσως κάνα μέτρο από τα παρκαρισμένα. Κρίμα που δε σε είδα νωρίτερα να μου "ξεφύγει" λίγο παραπάνω το γκάζι.

Eversman
15/04/2016, 16:10
Σας είδα ....

.. να με προσπερνατε ακόμη και οι πεταλούδες :bawl:
.. να με προσπερνατε στον κατήφορο, ακόμη κι όσοι είχατε σβήσει τον κινητήρα :bawl:
.. να με αφηνετε τελευταίο και να το φχαριστιεμαι.
.. να εχετε σχεδον φθασει, αλλα, να ανακαλύπτω ξεχασμένο, αρχαίο κάστρο, που τις προηγούμενες φορές, λόγω βιασύνης, ούτε που θα φανταζομουν, ότι θα υπήρχε.

George_Sp
15/04/2016, 16:55
Σε είδα Bowleno να βάζεις νέα λαστιχάκια. Σούπερ επιλογή έκανες με τα 090. :beer:

sakis81
15/04/2016, 16:58
σε ειδα αμαζονα με BMW g650 moto φουλ προβλεπομενη σημερα στο κεντρο.το μηχανακι κουκλα.εσυ, δεν ξερω.:D

WiSe
15/04/2016, 17:36
Σε ειδα πρωινιατικο μωρη κυρατσα να μου χτυπας τη μηχανη παρκαρισμενη..... εχουν γνωση οι φυλακες ομως

AUFGEBRACHT
15/04/2016, 18:43
Σε είδα κωλοτσογλάνι πρωί-πρωί με το daxοειδές το καγκούρικο και είναι θαύμα που γλύτωσες και δεν σε έβαλα κάτω από τις ρόδες μου. Σταματημένοι σε διασταύρωση, εσύ από πίσω ξεκράνωτος και τυλιγμένος με ένα κασκόλ που άφηναν μόνο τα μάτια ακάλυπτα, ήσουν πίσω μου και ενώ έστριψα αριστερά, προσπέρασες αντικανονικά, και βρέθηκες στην τροχιά μου, εάν είχα πιο αργά αντανακλαστικά θα σε κλαίγανε οι ρέγγες τώρα. Τα χρειάστηκες όταν σε πήρα στο κυνήγι και κόλλησα πίσω σου και μετά έκανες την πάπια και τον δήθεν απορημένο...

Σε είδα κι εσένα 60άρη μέσα στην τράπεζα να χτυπάει το κινητό σου στη μελωδία του ύμνου του ΠΑΣΟΚ :bawl::bawl: Σε ποια δεκαετία ζεις ρε μπάρμπα;

devil's animal
15/04/2016, 19:24
σε ειδα να βγαινεις στον περιφερειακο μπαρμπα με το τσοπερ και να μην κοιτας ουτε καθρεφτες, ουτε να γυρνας κεφαλι...
πηγες να πεσεις πανω μου αφου αριστεριζες σιγα σιγα και εγω ημουν δεξια λωριδα...
σιγα σιγα και εγω ετσι οπως πηγαινα με το κουτι,δεν το πιστευα οτι θα τρακαραμε, και σου πατησα μια κορνα...
ψιλοτρομαξες και μολις αντιληφθηκες που ησουν και τι πηγε να γινει, σηκωσες το χερι σου σε ενδειξη συγνωμης...

εγω δεν θα ειχα θεμα, αλλα ειναι κριμα να γινονται τετοια...
μετα σε ειδα στον καθρεφτη οτι ρυθμιζες τον δικο σου καθρεφτη...

ρπμ με 65χλμ/ωρα στην ανηφορα πριν το τουνελ....αν γινοταν το σφιχταγκαλιασμα θα γελαγαν και οι πετρες με την ταχυτητα...
σε slow motion πηγαιναμε και οι 2...:bawl:

Bowleno
16/04/2016, 01:49
Σε είδα Bowleno να βάζεις νέα λαστιχάκια. Σούπερ επιλογή έκανες με τα 090. :beer:

Κι εγώ σε είδα στο μαγαζί του Στράτου, Γιώργη, χάρηκα που σε γνώρισα και τα είπαμε κιόλας λίγο περί....σκληρών λάπτοπ, καιι ολίγη από λάστιχα :beer:

GIXXERAKIAS
16/04/2016, 08:41
Σε είδα λευκό Vstrom 650 το καινούριο μοντέλο ,με ζάντες ακτινωτές και ήσουν πανέμορφο!

AUFGEBRACHT
16/04/2016, 20:43
Σε είδα στο διπλανό τραπέζι να μιλάς με ανυπομονησία για τη στιγμή που θα πάρεις σύντομα τη νέα σου μοτο και ομολογώ πως έστησα λαθραία αυτί. Τελικά κατάλαβα από τα συμφραζόμενα ότι δεν είχες ξανακαβαλήσει ποτέ σου μοτοσυκλέτα και για πρώτη μηχανή είχες διαλέξει Kawasaki Z. Οι φίλοι σου, σου έλεγαν το ότι επειδή πριν λίγες μέρες πήρες δίπλωμα μοτό δεν σημαίνει ότι ξέρεις να οδηγάς, αλλά εσύ επέμενες ότι είναι πανεύκολο. Μετά, όταν σου πρότειναν να πάρεις ένα φθηνό αμαξάκι για τις μετακινήσεις σου, πέταξες την κορυφαία ατάκα "τα αυτοκίνητα έχουν έξοδα και χαλάνε, στις μηχανές ούτε λάδια να αλλάξεις δεν χρειάζεται" :confused: Από το σημείο εκείνο και μετά σταμάτησα να ακούω...

spyrakos35
17/04/2016, 09:12
Σε ειδα απο τον καθρεφτη γαμωφλας της καμερας να αναβεις στον Μπραλο.....

AUFGEBRACHT
17/04/2016, 11:10
Απολογισμός Κυριακάτικης πρωινής αναζωογονητικής βόλτας:
-Σε είδα με το θηριώδες SUV Audi να στρίβεις παράνομα στην άνοδο και να σκας απέναντί μου επειδή εκεί ήταν η καφετέρια :moutza:
-Σε είδα με το Ford Mondeo να παραβιάζεις διπλή γραμμή και να προσπερνάς 4 οχήματα στη σειρά και να με αναγκάσεις να κόψω τέρμα δεξιά για να μην πέσεις πάνω μου, το μεγαλοπρεπές κωλοδάχτυλο που έφαγες πρέπει να το απόλαυσες κι εσύ και η συνοδηγός σου...
-Σε είδα στο Λουτράκι με το μωβ SS, σταματημένο στο περίπτερο, μόλις με είδες έσπευσες να ανέβεις στη μηχανή και να σε ακούσει όλο το Λουτράκι να γκαζώνεις για να με προσπεράσεις και να περάσεις μπροστά μου... Ειλικρινά, δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις ή σε ερέθισε η έλικα στο ρεζερβουάρ; Δεν τους καταλαβαίνω ρε πστ μου τέτοιους παραλογισμούς... Καπάκι παρακάτω, στους καταρράκτες του Λουτρακίου, θείτσα 55άρα με σκουτεράκι 20ετίας και βάλε στρίβει ακριβώς πίσω μου και από τον καθρέπτη την βλέπω να προσπαθεί να με προσπεράσει από τα δεξιά... :confused:

Όχι κι άσχημος απολογισμός για μιας ώρα βόλτα...

sahara
17/04/2016, 15:59
Σε ειδα και σε οδηγησα Yamaha mt-09 στο φεστιβαλ μοτο στη θεσσαλονικη.
Πραγματικα παρα πολυ καλο μηχανακι (οσο μπορεις να καταλαβεις σε test ride), μπραβο στη Yamaha, οσοι ψαχνουν street moto σε αυτα τα χρηματα ειναι πολυ καλη περιπτωση...ας το δοκιμασουν...

theofilos888
17/04/2016, 19:16
Σε ειδα θαλασσα κ σε ενοιωσα, οσο μπορεσα να ξεφυγω σημερα. Ομορφη μερα για το πρωτο μπανιο της χρονιας..... ;)

teogtp
17/04/2016, 19:24
Σε ειδα 17 χρονη; κοπελιτσα, να μου την λες με ειρωνεία οταν σου παραχωρησα προτεραιοτητα για να διασχισεις τον δρόμο.
Μα ποση ζημιά εχουμε κανει σε αυτον τον τοπο......:(

amyroukai
17/04/2016, 21:09
Σας είδα, κουρασμένοι ταξιδιώτες με τα τρία GT... Ένα paneuropean και δύο K1200GT στο Λιμποβίτσι με 60άρηδες ευγενέστατους αλλά λίγο πιο "ταλαιπωρημένους" από ότι θα περίμενε κανείς για κάποιον που ήρθε εθνικάτος από Αθήνα... Και είδα και το τρίτο με τον... Άη Γιώργη στην θέση της πινακίδας (γιατί διόδια και κάμερες ζαμανφού) και μάλλον από το κράξιμο το ματιάσαμε και χάλασε. Ακόμη ένας ευγενέστατος ιδιοκτήτης παρ' όλα αυτά.

Σας είδα σκουτερομάζωξη στην Τρίπολη. Όμορφα και προβλεπόμενα (σε αντίθεση με τους λίγο πιο ζωηρούς - εμάς). Στην εθνική οδό, ακριβώς το αντίθετο...

congate7
17/04/2016, 21:44
Σε είδα τελευταία στιγμή και στα 10 μέτρα ρε μπάρμπα με το bmw να κάνεις προσπέραση την ώρα που έβγαινα από το βενζινάδικο.
Ενώ κοιτούσα στο ρεύμα μου μην έρχεται κανένας και με κόψει, γυρνάω το κεφάλι μπροστά και σε βλέπω να έρχεσαι κατά πάνω μου και τελευταία στιγμή κόβω το τιμόνι δεξιά σκεπτόμενος καλύτερα στα χόρτα παρά στο χώμα.
Ευτυχώς τα γλύτωσα και τα δύο, αλλά γ@μώ το σπιτάκι σου μου έκοψες τη χολή ρε γ@μημένε.

Από τις λίγες φορές που χέστηκα τόσο στη ζωή μου.

George_Sp
17/04/2016, 22:31
Σε είδα 2μετρο μελαχρινό τούμπανο στη ¨"πιάτσα" της Καποδιστρίου πριν την πλατεία Βάθης να θες βόλτα ενώ είχα σταματήσει για το φανάρι.

Σου είπα αφού δεν έχεις κράνος δε σε ανεβάζω και μου απαντάς..

..

Μπορεί να μην έχω κράνος......Έχω όμως κωλάρα! :lol:

ionized
18/04/2016, 05:51
σε ειδα παπιοκαγκουρα πριν 10 λεπτα να περνας με κοκκινο το φαναρι εκατοστα μπροστα απο την ροδα μου...

lonerider
18/04/2016, 08:00
Σε είδα Yamaha gts με το ωμέγα πλαίσιο εχθες και σε
και σε χαζευα..

bros400pgm
18/04/2016, 10:30
Σε ειδα ξανθια γκομεναρα με το nissan quashqai να πηγαινεις την παρεα μου στην "πινακιδα", στα στροφιλικια της Καρυταινας... Αμα το βλεπεις στειλε μου το τηλ σου. ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ

theofilos888
18/04/2016, 15:26
Σε ειδα cb1300 γυμνο λευκο κοκκινο στο φαναρι του υγεια........ τι ομορφο μηχανακι λεμε!!!!!!! :D

DrEvil
18/04/2016, 16:34
Σε ειδα ενυδατικη να γινεσαι η καλυτερη μου φιλη, μετα το καψιμο που εφαγα απο τον ηλιο.
Χαλαλι ομως, πως να αντιστεκομουν στα τοσο ομορφα νερα και τοπιο;

WiSe
18/04/2016, 17:04
Σε ειδα μικρη μου στο συνεργειο να αραζεις για τον πραγματογνωμονα αυριο... υποσχομαι να σε προσεχω πιο πολυ και να σε κανω πιο κουκλα απο ποτε! ;)

tsompanis
18/04/2016, 17:12
Έχω ωραίο σε είδα σήμερα:lol:

Σε είδα αγνωστε να πασχίζεις να χωρέσεις μέσα σε μπουφάν dainese.αναψοκοκκινησες, ρουφηκες την τεραστιων διαστασεων κοιλιά σου ωσάν την ντελογκι και στο τέλος χλιμιντριζες σαν μοσχάρι λιμουζίν σε ανηφόρα αλλά τίποτα!

Εδώ δεν κουμπωνε το φερμουάρ, εσύ τι κοιτούσες? Αν θα κλείσει ο λαιμός? :lol:
να ξέρεις τα προστατευτικα είναι για να κλείνουν αγκώνες και όχι το Κιλιματζαρο.
Τι να σου κάνουν τριάντα πόντοι μάνα μ?

AUFGEBRACHT
18/04/2016, 18:47
Σε είδα πρωϊνιάτικα με το Honda HRV μπάρμπα 60άρη... Μπήκες ανάποδα στο μονόδρομο και πετάχτηκες μπροστά μου ενώ έστριβα κανονικά και είχες την απαίτηση να κάνω όπισθεν για να περάσεις!!! Όταν κατάλαβες ότι δεν είχα καμία τέτοια διάθεση άρχισες να ψιλοβρίζεις και να συνεχίζεις να ζητάς επιτακτικά να κάνω όπισθεν για να στρίψεις σε δρομάκι και να μην κάνεις το γύρο (!!!) και να θεωρείς παράλογη την συμπεριφορά μου!!! Όταν αγρίεψα και σου είπα ότι πας ανάποδα σε μονόδρομο κι έχεις απαίτηση να κάνω πίσω εγώ που κινούμαι κανονικά, άρχισες να κάνεις όπισθεν και να προσπαθείς να μου αφήσεις χώρο από αριστερά, ενώ εγώ είχα βγάλει φλας για να στρίψω δεξιά. Σαν να μην έφτανε αυτό, κάνοντας όπισθεν χτύπησες το ένα κάμπριο Peugeot, σου κόρναρα να σε προλάβω, αλλά την ζημιά την είχες κάνει και μάλιστα και στις 2 πόρτες.

Έμεινες τελικά όλος δεξιά και μόλις πέρασα μετά βίας έβρισες κι έφυγες. Πήρα όμως την πινακίδα σου και μέχρι να αφήσω χαρτάκι στο τρακαρισμένο Peugeot είχε κατέβει η ιδιοκτήτρια κι ενημερώθηκε για το συμβάν κι είπε ότι θα σε περιποιηθεί όπως σου αξίζει. Κάντε μας ρε μια χάρη ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!

Billymuse
18/04/2016, 22:25
Σάββατο βράδυ..γυρω στις 2 το ξημέρωμα βρίσκομαι στη Καισαριανή και όπως παω να στρίψω απο ενα δρόμο τσουππ..βλέπω οδική να έχει κλείσει τον δρόμο
αφου καβαλάω πεζοδρόμιο για να περάσω πιο πάνω βλέπω αυτο :lol:

357053

Οδηγος αντρας η γυναίκα δε ξέρω,κατάφερε σε δρομάκι που το πολυ να πας με 40 να σκαρφαλώσει σε αυτο αυτοκίνητο το οποίο δεν είχε πάθει τιποτα!!
μιας και ο τροχός ηταν πάνω στο τζάμι του. Και το καλυτερο σκαει διπλα μου σκουτεράκι και με ρωτάει ενα παλικάρι τι είχε γίνει και ήταν ο Λεωνίδας απο το δεκα λεπτα κύργημα (Κουρουμπαλης) :lol: γεια σου και απο δω αν διαβάζεις

KostRider
18/04/2016, 23:41
Σας είδα μπεμβεδακιδες στην ΠΕΛ της Λαμίας την Κυριακή να με χαιρετατε, καλούς δρόμους! Σας είδα κι εσάς αγελη από ss, λίγο πριν τις Ραχες να μας χαιρετατε, καλούς δρόμους και σε εσάς και όλοι προβλεπόμενοι!

theofilos888
19/04/2016, 07:36
Σας ειδα ολους μεσα στην κινηση να μου παραχωρειτε προτεραιοτητα εκτος απο τα vstrom. Τοσο καλο μηχανακι ειχα και το εδωσα..... κριμα! :bawl:

est
19/04/2016, 09:27
Σε είδα συνάδελφΕ με το μαύρο μηχανάκι σου σήμερα το πρωί να καις το πεζοφάναρο μπροστά από το Καλλιμάρμαρο..σε κατάλαβα φίλε ποιΟς είσαι, αλλά δε θα σε δώσω! :p

:bawl: