PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21

k7600
13/12/2015, 19:38
σε είδα εν δυνάμει δολοφόνε ξημερώματα Κυριακής κατά τις 6.00 να σφάζεις όλα τα κόκκινα φανάρια της παραλιακής που σε πέτυχαν στο ύψος της Γλυφάδας, πολύ προσοχή παιδιά, ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως....

HelenKoR
14/12/2015, 11:19
Σε ένα βενζινάδικο... (Είμαι με το παπί)

-Το έχεις καιρό το παπί;
>Ναι.
-Αλλαξε το! Πάρε κανένα supersport να γουσταρουμε!!

Απαιτητικοι οι βενζιναδες στις μέρες μας :lol:

Hayate
14/12/2015, 11:33
Σε ένα βενζινάδικο... (Είμαι με το παπί)

-Το έχεις καιρό το παπί;
>Ναι.
-Αλλαξε το! Πάρε κανένα supersport να γουσταρουμε!!

Απαιτητικοι οι βενζιναδες στις μέρες μας :lol:

Aχ κ να ξερε ο καψερός...

Σε είδα πιτσιρικά ακράνωτε Σαββάτο μεσημέρι να στουκάρεις με τα όλα σε τύπισα που έσφαξε το στόπ και δυστυχώς απ'ότι έμαθα είσαι και σε σοβαρή κατάσταση...Τα χουμε πεί 100.000 φορές για τα ρημάδια τα κράνη....

Ζεύκας
14/12/2015, 12:22
Βραδινή βόλτα χθες στην Αθήνα,

σε είδα τυπά (με τη κοπέλα πίσω και οι 2 ακράνωτοι εννοείται) να με περνάς φίλερ
με +50 από μένα στη Βασ.Σοφίας ενώ ήδη έκανα διήθηση!!

Φίλε ή είσαι μεγάλο τιμόνι ή μεγάλος μαλάκας. Και οι μπουκ το διπλο το δίνουνε 1,08.
Η απλά βγάζω τα κόμπλεξ μου γιατί όπως ειπε κι ενας μοντ δεν χωνεύω το γεγονός
ότι με πέρασε έτσι ένα σκούτερ.

Επίσης του κόσμου οι αναβάτες να κυκλοφορούν βραδιάτικα στο πουλόκρυο χωρίς κράνος;;
Νταξ ΟΚ είστε παγκόσμιοι και δεν θα πέσετε ποτέ, αλλα ρπστη μου δεν κρυώνετε;
Εγώ ο φλώρος ούτε τη ζελατίνα δεν τολμώ να σηκώσω

Billymuse
14/12/2015, 12:35
Σας ειδα το πρωι γυρω στις 6:30 στη πλατεια συνταγματος 3-4 μπαλουρδοι της ΔΙΑΣ, να τρωτε σαντουιτς απο τα εβερεστ και να βγαζετε σελφι με φοντο τη πλατεια απο πισω :lol:
Σε ειδα και εσενα παλι απο την ΔΙΑΣ τωρα πριν λιγο στη Πετρου Ραλλη στη Νικαια να τρως ενα τριγωνο απο τον Κωνσταντινιδη και ζηλεψα :D πολυ πεινα σημερα...

Eversman
14/12/2015, 14:32
Σέ είδα, άντρα της αδελφής μου, να πάς και να παίρνεις το ανήψι μου από το δημοτικό με την μοτό, ακράνωτος μόνιμα εσύ, ακράνωτο και αυτό, με τα χεράκια του, να μην φτάνουν να σε αγκαλιάσουν καλά και έτσι να κρατιέται από τις τσέπες του μπουφάν σου, με την τσάντα στην πλάτη, να το τραβά πρός τα πίσω.

Στην είπα άσχημα, τσακωθήκαμε, πιαστήκαμε σχεδόν στα χέρια, μου κρατάς και μούτρα. Έπιασα και το ανήψι, του είπα να μην ξανακαβαλήσει τη μηχανή του μπαμπά, ότι είναι επικίνδυνο, να πάμε να του πάρω κράνος, μπλά μπλά κλπ, με κοίταξε και μου είπε " άχρηστο είναι ... για τόσο μικρή απόσταση ρε θείε! Ο μπαμπάς κάνει τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα και δεν το φοράει!"

Θα ήθελα πραγματικά, να στηθεί ένα κλιμάκιο Δίας, Τροχαία, Ασφάλεια, ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ- οτιδήποτε, έξω από κάθε σχολείο, την ώρα του σχολάσματος και να δίνει ΠΟΝΟ :mad:

pektis
14/12/2015, 17:50
Σε είδα με την bmw320, ν'αλλαζεις λωρίδα χωρίς φλας...σου πέταξα τα φωτα& έκανες χειρονομία...
Οταν ηρθα δίπλα όμως γιατί καταπιες τη γλώσσα σου όμως ρε φλωρε;
Άκουσες τα κοσμητικά σου& το βουλωσες... Άστα διαλα με τον κάθε μ@λακα κάθε μέρα επιτέλους...

Jo.Da.
14/12/2015, 20:57
Σε είδα κολλημένο στο μαγαζί για αναμνηστικά του πιο παλιού μοτο-στεκιού στην Ευρώπη...:beer:
http://i1278.photobucket.com/albums/y510/kan1s/DSCN9493_zps1ke8jauy.jpg (http://s1278.photobucket.com/user/kan1s/media/DSCN9493_zps1ke8jauy.jpg.html)

ggs
14/12/2015, 21:25
Σε είδα κολλημένο στο μαγαζί για αναμνηστικά του πιο παλιού μοτο-στεκιού στην Ευρώπη...:beer:
http://i1278.photobucket.com/albums/y510/kan1s/DSCN9493_zps1ke8jauy.jpg (http://s1278.photobucket.com/user/kan1s/media/DSCN9493_zps1ke8jauy.jpg.html)

Είδα επιτέλους ένα ποστ στο ΣΕ ΕΙΔΑ που δεν βγάζει γκρίνια, τσαμπουκά, τσαντιλα!
:beer::beer::beer:

macdeath_s
14/12/2015, 23:37
Σε είδα προβλεπέ με το K7 σου να ανοίγουμε και να το φχαριστιόμαστε. Χαλάλι το τσάι (που φαγα :eek:) και ελπίζω να κατάλαβες ότι σε χαιρέτησα στο τέλος. Ωραίο είχε είχε το άτιμο σου πάντως.

k7600
15/12/2015, 09:14
σε είδα την Δευτέρα στην ΔΟΥ Δραπετσώνας bmw S1000rr , μαύρο με akrapovic και μου τρέχαν τα σάλια....

visualizer
15/12/2015, 12:02
Σε είδα hyundai atos με αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι MOTO στην Κηφισίας λίγα μέτρα πριν την στροφή για το mall να πας να με εμβολίσεις επειδή ο μπροστινός σου σταμάτησε για να στρίψει αριστερά (ήσουν σε λάθος λωρίδα ) και χώθηκες ξαφνικά χωρίς φλας ..χαμπάρι δεν πήρες ...:a10:

pektis
15/12/2015, 14:03
Σε ειδα με το fazer να χαζευεις τη βεφα...και να μου δινεις :a013:
Ωραιος!:p

sotostzav
15/12/2015, 22:29
Σε ειδα πιτσιρικο κατα τις 8:30 στην Λαοδικειας και Κυπρου στην Νικαια να εχεις σφαξει το κοκκινο με το σουπερ ντουπερ ινοβα σου και να εχεις παρει παραμαζωμα εναν παππου με σκουτερ που πηγαινε κανονικα..Ειχατε και οι δυο τις αισθησεις σας ευτηχως,αλλα δεν σας αφησαν (σωστα) οι παρευρισκομενοι να σηκωθειτε μεχρι να ερθει το εκαβ.Για κρανος ουτε λογος φυσικα,κανενας απο τους δυο σας..Ελπιζω να ειναι περαστικα τα χτυπηματα σας και να κανετε γιορτες στο σπιτι σας.

Ohm
16/12/2015, 08:03
σε είδα με ένα gsxr, σου είπα κουκλί είναι και με ευχαρίστησες

τι τα'χει τα χρονάκια του ρε, καθρέφτης ήτανε :)

jimeta
16/12/2015, 16:56
Σε είδα τρόμπα σήμερα το πρωί στην 8,να ανεβάζεις τα 2 αγγελούδια σου στην transalp να τα πας σχολείο και φυσικά χωρίς κράνος,πως μπορείτε ρε γελοίοι γονείς να βάζετε τα παιδιά σας πάνω σε μηχανή και χωρίς κράνος;εγώ και με κράνος αν είχα παιδιά σε μηχανή δεν τα έβαζα.Ουστ γίδια,ύστερα λέτε ήταν θέλημα ΘΕΟΥ και η κακιά ώρα.

visualizer
16/12/2015, 18:46
Σε είδα fazer να μην χωράς να περάσεις και να προσπαθείς με μανία με αποτέλεσμα στο τέλος να ξεκινήσει το αμάξι και να πετυχαίνει αυτός τον καθρέφτη σου ,έφυγες σαν κύριος και μόλις πήγα να περάσω εγώ μου έκλεισε τον δρόμο και έκανε μανούβρες προς τα δεξιά λες και του έκανα τίποτα εγώ :plaf: για λίγα δευτερόλεπτα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι αλλά λέω γάμησε το μην γίνεις μαλάκας και συ ..άλλαξα λωρίδα αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω .
Σε είδα πάπιωρε να κάνεις διήθηση με το κινητό στο χέρι , τα σχόλια περιττά ( ακράνωτος φυσικά ).

GFawkes
16/12/2015, 18:54
Σε ειδα κ τα ειπαμε με καφεδακι....

Το τσιγαρακι σπεσιαλ.

CustomBoy
16/12/2015, 23:10
Σας βλέπω καθημερινα γυναικες-κοπελες με μηχανακια-μηχανές που ουτε θα φανταζόμουν ποτε και πραγματικά το χαίρομαι...

Ιδιαίτερα σημερα 2 με c50 προσεγμένα αρκετα (Και κρανατες),και μια ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ με ενα λευκο ινοβα και την κουτα πίσω (επισης κρανάτη!) καθως και μια τις προαλες στην ομόνοια με ομορφο TTR RAID....!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ..

spyrakos35
17/12/2015, 06:34
σε άκουσα....

παρέδωσα το παιδί στο σχολικό και άκουσα μια νεκρή μίζα.....

γυρνάω και ωωωωω, ως δια μαγείας ήταν ένα απο αυτά τα μεγάλα αντβέ με την προπέλα.....

σου πρότεινα να σου δώσω ρεύμα από το αμάξι, το βάλαμε μπρος....

όταν με ρώτησες τι έχω και σου είπα φουζουρού, μου είπες οτι το κοίταγες πριν τρεις μέρες να βρεις γιατί έχεις απηυδήσει με τις βλάβες του τζιες....

καλές αγορές φίλε

:beer:

Eversman
17/12/2015, 10:08
Σας είδα ... στο χάρτη και έμαθα ψάχνωντας, περισσότερα ...

όμορφα, γραφικά χωριουδάκια, "άγνωστα" κι όμως μία ανάσα από την Αθήνα!! Άλλα με βυζαντινά κάστρα και φρούρια, άλλα περιτριγυρισμένα από γραφικότατα ξωκκλήσια με πέτρινους πάγκους -έτοιμα για τάπερ- και σχεδόν όλα με καφενείο και ταβέρνα :)

Discovery/Adventure mode ... ON :)

Nik0s_Dk
17/12/2015, 20:01
Σε είδα το πρωί στο ύψος του ΣΕΦ στο ρεύμα απο Πειραιά προς Αθήνα ξαπλωμένο να σε περιποιείται το ΕΚΑΒ. Μου φάνηκε πως είχες αισθήσεις οπότε πιστεύω (και ευχομαι) δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Κάπου πεταμένο ένα κράνος (τζετ) κάπου μια βέσπα (μάλλον δική σου).. Δεν κατάλαβα γιατί είχε 2 ασθενοφόρα.. Ελπίζω ολα καλά..

SHOOTER045
17/12/2015, 20:10
Σε είδα το πρωί τριμαλαξ με το νοικιαρικο, στην είσοδο περιφερειακού Θεσσαλονίκης να έρχεσαι από αριστερά ενώ οι υπόλοιποι πηγαίναμε σημειωτόν μέχρι να έρθει η σειρά μας.
Φτάσαμε δίπλα δίπλα και κόντεψες να με εμβολισεις για να μπεις μπροστά, δεν σού βγήκε όμως, έπρεπε να ακουμπουσες το αμάξι μου ζώο Ε ζώο.
Σε είδα ΧΤΧ να κάνεις μπάντες στο τούνελ στην πρωινή υγρασία, κοντεψες πολύ στις μπαριερες και έκλεισες το γκάζι.
Σας είδα σχεδόν όλους με κράνος, το κρύο έχει και τα καλά του

amyroukai
18/12/2015, 07:22
Σε είδα το πρωί στο ύψος του ΣΕΦ στο ρεύμα απο Πειραιά προς Αθήνα ξαπλωμένο να σε περιποιείται το ΕΚΑΒ. Μου φάνηκε πως είχες αισθήσεις οπότε πιστεύω (και ευχομαι) δεν ήταν κάτι πολύ σοβαρό. Κάπου πεταμένο ένα κράνος (τζετ) κάπου μια βέσπα (μάλλον δική σου).. Δεν κατάλαβα γιατί είχε 2 ασθενοφόρα.. Ελπίζω ολα καλά..

Κατά τις 10.30; τον είδα επίσης...

Kostas156
18/12/2015, 08:20
Σε είδα χθές 25χρόνε καραφλέ κλαρινογαμπρέ στην κηφισίας στο ύψος του πυργού αθηνών , πανώ στο TMAX σου με ενα απιστευτο γκομενετο απο πισω σου και προφανως ακρανωτοι να βγαζετε φωτο με το σελφοκονταρο απο φαναρι σε φαναρι την ωρα που εγω εψαχνα τα φρυδια μου απο το κρυο...

CustomBoy
18/12/2015, 09:53
Σε ειδα με το ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ στην αλεξανδρας καβαλα στον ρημαδοπαπιο.....χαρα στο κουραγιο σου

7Tolis
18/12/2015, 13:53
Εγώ σε είδα που κοπανησες το παπί με το αμάξι σου. Έφυγες όμως. Με ένα πενηντάρικο δεν θα είχα δει τίποτα. Πλέρωνε τώρα ζαντομπούκαλα.

nikos force
18/12/2015, 19:28
Σε ειδα fazeraki να κοιτας τα σουβλακια στο ποστο γωνια στην αγιου ιωαννου και να σε κανει μπερμ ενα diversion

feelgoodr1
18/12/2015, 19:32
..και αν και παραβλέπω οτι σε κυνήγαγε νταιβέρσιον, κατάφερε να σε ξαπλώσει ενώ αυτός δεν έπεσε. Και ας ηταν απο πίσω.

Nik0s_Dk
18/12/2015, 20:19
Κατά τις 10.30; τον είδα επίσης...

Ναι για τον ίδιο λέμε..

satel
18/12/2015, 21:12
Σε είδα να κατεβαίνεις με τα δερμάτινά σου από τη Χάρλευ με τα κρόσια ολούθε, για να σταθείς στο ταμείο να πάρεις εισιτήριο για την ταινία του Παπακαλιάτη.

Η αγάπη όλους τους αγγίζει τελικά...

GFawkes
19/12/2015, 23:55
Σε ειδα ξαπλωμενο στην μεση του οδοστρωματος πριν απο λιγο, σε πολυ ασχημη κατασταση....

Δεν μιλουσες ελληνικα κ με δυσκολια καταλαβαμε που πονας.

Σε εβαλα στο ασθενοφορο....να ξερεις καναμε ολοι οτι μπορουσαμε...

Ελπιζω να τα καταφερεις.....

Billymuse
20/12/2015, 00:36
Σε είδα blitzer :lol:

348506

HelenKoR
20/12/2015, 12:59
Βλέπεις τους πιο τρελούς ανθρώπους πάνω σε Honda :lol:

amyroukai
20/12/2015, 13:53
Σε είδα μητερα δυο κοριτσιών, να περνάς έξω από το καπη και να βρίζεις τους ψηφοφόρους... "ΖΩΑ, ΤΙ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ". Όχι ότι με βρίσκεις ιδιαίτερα αντίθετο, αλλά τα χάλια σου βρε καλή μου, τεσσερα ατομα στη βέσπα και κράνος (του κωλου) μόνο ο μπαμπάς... Δεν είσαι ζώο, ας πούμε; Η χειρότερο ον, διότι τα ζώα δεν εκθέτουν τα παιδιά τους σε κίνδυνο.

Σε είδα σαλεπιτζή/καστανά δυο σε ενα μεγαλοεγκληματια και γέλασα θυμούμενος τα του χαμπεμους παπαμ.

BoSS_Man*
20/12/2015, 18:03
Σε ειδα πριν λιγες μερες να πεφτεις και να σερνεσε για μετρα σε τυφλη στροφη λογο ολισθηροτητας του δρομου , ευτυχως ηρθαμε γρηγορα σταματησαμε την κυκλοφορια μεχρι να συνελθεις, προβλεπε ο οδηγος με κρανος, μπουφαν και γαντια το μηχανακι εσπασε σε μερικα μερη και λιγο χτυπησες το ποδι αν ησουν χωρις εξοπλισμο θα ειχαμε χειροτερα. Εσενα βλακα καγκουρα με το beverly που ενω σου εκανα νοημα απο μετρα μακρια να πας πιο σιγα αλλα εσυ επιταχυνες, οταν ηρθες στην στροφη αρχισε να σου φευγει και να παει περα δωθε το τιμονι ευτυχως που το εσωσες αλλιως θα ειχες πεσει στα ποδια των ανθρωπων και θα ειχαμε χειροτερα.

Σε ειδα ταριφα να πηγαινεις αναποδα σε τυφλη στροφη στα @@ σου ολα, μετα ενας αλλος κουτακιας το ιδιο παραλογιο να προξενησετε τροχαιο ατυχημα

Σε ειδα και εσενα σημερα με το κοκκινο ducati με ταψενια πινακιδα και ασπρο κρανος στην Κηφησιας να πηγαινουμε μαζι Β. Προαστεια! Καποιος απο εδω μηπως;

dimmie_72
20/12/2015, 18:16
Σε είδα Ζαφείρη Μελά
με το CayenneS στην Aegean Πελασγίας
που σταμάτησε ο σύντροχος να φουλάρει
(καθότι έχει και χαμηλής περιεκτικότητας ντεπόζιτο το CBF)!
:p

Όλο το... επιτελείο
κατέβηκε ξενυχτισμένο να ξεμουδιάσει.

Μάλλον πάτε για καμιά
αρπαχτή επαρχία Κυριακή βράδυ, ε;
:lol:

spyrakos35
21/12/2015, 06:27
hit & run εεεεε?

ε λοιπόν, σε είδα....

ξέρεις τι έρχεται? ΠΟΥΤΣ@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
:a021:

HelenKoR
21/12/2015, 12:12
Στο βενζινάδικο part 2
(Με το daytona)
Δύο βενζινοπωλες, ο ένας έβαζε βενζίνη, ο άλλος μου έρχεται και κοίταζε καλά καλά
-Συμβαίνει κάτι;
>Όχι όχι, δεν ήξερα αν είσαι κύριος ή κυρία... με τόσο μακριά πόδια... Ωραία, ωραία
-Ναι,οκ..
>12 ευρώ και 30 λεπτά

Του δίνω 20ευρω και μου δίνει ρέστα για 15 ευρώ
Του είπα δύο (2) φορές ότι έδωσε λάθος ρέστα...
Νομίζουν ότι θα πουν ένα κοπλιμεντο και θα βάλουν στην τσέπη το 5ευρω :lol:

g_m900
21/12/2015, 13:32
Σε ειδα πριν λιγο να με κοπανας απο πισω...ευτυχως χωρις ζημια...με το χρεπι σου αντιγραφη κινεζικη απο honda sh150.
Εχε χαρη τις μερες τουτες και που ευτυχως για σενα δεν εκανες ζημια στο σκουτερ.
Αρχισες τα να μου δωσεις τα στοιχεια σου αλλα περισσοτερο με απασχολησε οτι κοπανησες ακρανωτος καποιον παρα η πινακιδα.

Σε ειδα TDMakia να εχεις κανει το μηχανακι Χριστουγεννιατικο δεντρο εχοντας Ledοταινια σε σχημα V ακριβως πανω απο το εμπρος φαναρι.

Ρε σεις την παλευτετε γενικα η βαλθηκατε να μ@λ@κιζεστε πανω στα μηχανακια σας.
Μη βγαλει ο Κινεζος κατι με λαμπακια...αμεσως να το βαλετε !!!:moutza:

Ζεύκας
21/12/2015, 13:46
Σε βλέπω λευκό περλέ Tracer μέρα παρα μέρα 9παρά το πρωι στη Λιοσίων. Κουκλάκι :beer:

Nostradamus
21/12/2015, 14:08
Μετα απο 8 + μηνες εδω σε ειδα..ο πρωτος ακρανωτος.. πανω σε σκουτεροειδες, πηγαινε σβελτα με υφος χιλιων καρδιναλιων..

Ηθελα να τον σταματησω να δω αν ειναι απο τα μερη μας....

Bladerunner
21/12/2015, 18:22
Σε είδα -ξαφνικά- μικρούλι μέσα στο καροτσάκι σου να έρχεσαι κατά πάνω μου. Και λόγω κατηφόρας δεν είχες και μικρή ταχύτητα.

Ευτυχώς που είχα εγώ μικρούλη. Και σταθήκαμε τυχεροί!

Ohm
22/12/2015, 03:33
σε είδα με ένα μαύρο fazer απόγεμα δευτέρας, λίγο πριν τα διόδια της κορίνθου

στα διόδια σου είπα να γυρίσουμε παρέα μέχρι αθήνα και δέχτηκες

ανταλλάξαμε τηλέφωνα και σου είπα να γραφτείς στο moto.gr

άντε, κουνήσου :D

visualizer
22/12/2015, 10:16
Σε είδα να αλλάζεις σώβρακο πρωί πρωί κάτω από την γέφυρα στην κηφισίας στο ύψος του golden hall , φρέναραν μπροστά σου και για κάποιον λόγο αιφνιδιάστηκες και μπλόκαρες τον πίσω τροχό σου φύγε μια αριστερά μια δεξιά αλλά ευτυχώς δεν έπεσες ..ωραίος τρόπος να ξεκινάς την μέρα σου :D

g_m900
22/12/2015, 13:10
Μια και τελειωνουν τα Χριστουγεννα...ερχονται σιγα σιγα οι Αποκριες για εμας τους TDMαδες.

Πριν απο λιγο...στο Ιποκραττειο...μαυρο TDM με το φαναρι στη μεγαλη σκαλα...βαμμενο μαυρο κατραμι.

TDM Πειρατης λοιπον και ...ελεος ρε μαγκες!!!

HelenKoR
22/12/2015, 14:12
Στο βενζινάδικο part 3

(Με το daytona)
-Ωραία μηχανή!
>Ευχαριστώ
-Μόνη σου την οδηγείς;;;

Κοιταω πίσω αριστερά. Κοιταω πίσω δεξιά.
>Βλέπεις κανέναν άλλο εδώ τριγύρω; :lol:

teogtp
22/12/2015, 19:17
Σε ειδα με το μουλτι να σκας ξαφνικα τα αλαρμ μεσα στην μεση της λεωφόρου και να ξεκαβαλας για να τραβηξεις φωτο το μπουρδελο σου με φοντο τα χριστουγεννιατικα λαμπάκια. ........
:moutza:
Νεοπλουτο ταγαρι.......

dimmie_72
22/12/2015, 20:24
Σας βλέπω καθημερινά 2 LC τριβάλιτσα με τοπικές πινακίδες στην προαναφερθείσα λεωφόρο. :cry:

Billymuse
22/12/2015, 20:46
Σας είδα (https://www.youtube.com/watch?v=8ooNNlsV3_o) για άλλη μια φορά το Σάββατο forza χιλιομόδι :beer:

Billymuse
22/12/2015, 20:50
A! και σε είδα σήμερα στον Κηφισό να με κυνηγάς και να μη μπορώ να ξεφύγω :lol:

348738

stamatis444
22/12/2015, 22:30
Σε είδα με Ειδες χαιρέτησες δεν προλαβα να ανταποδωσω οπότε σου ρίχνω χαιρετουρα εδώ https://youtu.be/fLKzsktB5i4

McGyver
23/12/2015, 06:55
Σας είδα λευκό Scirocco και μπλε S2000 να έχετε κάνει μπάχαλο το τελείωμα της Αγ. Παρασκευής στην πλατεία Κέννεντυ...

HelenKoR
23/12/2015, 15:44
Σε είδα μικρή μου πασχαλίτσα! Και με αυτόν τον υπέροχο καιρό, ξέχασα ότι έχουμε τέλη Δεκεμβρίου!
Επίσης ειδα οτι στρώνουν νέα άσφαλτο στις πρώτες στροφουλες της παλιάς Αθηνων-Κορινθου
:a07:348799

amyroukai
23/12/2015, 19:38
Σας είδα πιτσιρίκια του Δήμου Αμαρουσίου να επισκέπτεστε το δημαρχείο, να φεύγετε φορτωμένα σοκολάτες και βιβλία και να τραγουδάτε κάλαντα χαρούμενα :)

DrEvil
23/12/2015, 19:47
Σε ειδα (για να ειμαστε ακριβεις ειδα την φωτο που ανεβασες) Monsieur Cannibale, να μην εχεις chicken strips.

RizlaPlusPlus
24/12/2015, 10:22
Σε ειδα να κανεις οχταρια σε 2 λωριδες της Μεσογειων με τη σαπιλα που καποτε ηταν Virago. Και σε ειδα και τελευταια στιγμη κιολας, επειδη αποφασισες οτι δε σαρεσε η λωριδα σου κ αποφασισες να πεσεις πανω μου. Και δε φτανει που φρεναρα για να σου σωσω τη μιζερη σαπια ζωη σου, αποφασισες και οτι η καλυτερη κινηση ειναι να με βριζεις απο το Νομισματοκοπειο μεχρι το Γερακα, απο αποσταση ασφαλειας και με ατελειωτες χειρονομιες για να το καταλαβαινω απο τον καθρεφτη.
Να ερθεις διπλα ομως δεν ηθελες, παρα κρυβοσουν πισω απο τα αυτοκινητα στα φαναρια!
Και επειδη ολα αυτα δεν εφταναν, εβγαλες και το κινητο και με τραβουσες βιντεο κιολας, πριν το καρφωσεις στο jet κρανος για να πιασεις κουβεντα (μαλλον με την Αστυνομια;Και μακαρι κιολας, για να σε μπουζουριασουν αμεσα).

Αστειο ανθρωπομορφο πλασμα...

amyroukai
24/12/2015, 10:54
Σε είδα getzακι να φεύγεις για νέο σπίτι. Δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα κιόλας.

Το αυτοκόλλητο του μοτο.γρ, εκείνο το οβάλ το "φουσκωτό" από το κάποτε το κράτησα πάντως. :)

amyroukai
24/12/2015, 13:34
Σας είδα πωλήτριες σε μαγαζί εσωρούχων να σας έχουν "γδυτές" για σήμερα, ένα τούλι μαύρο και το σουτιέν. Ναι, ξέρω, αλλά με χάλασε ταυτόχρονα.

toyar
24/12/2015, 14:31
Σας είδα πωλήτριες σε μαγαζί εσωρούχων να σας έχουν "γδυτές" για σήμερα, ένα τούλι μαύρο και το σουτιέν. Ναι, ξέρω, αλλά με χάλασε ταυτόχρονα.

..................σας ειδα και χθες και προχθες......μεθαυριο που θα ξανανοιξετε δεν θα ερθω ..............τα λεμε απο βδομαδα :bawl:

Nik0s_Dk
24/12/2015, 15:03
Σας είδα ομάδα ΔΙΑΣ στο Καλλιμάρμαρο. Αστεγος με ταμπέλα πεινάω.. Δε μίλησε, δεν σας είπε τίποτα.. Ανοίξε ο δεξιός συνοδηγός την μπαγκαζιέρα της αριστερής μηχανής και του δώσατε το φαγητό σας.Μια σακούλα φούρνου ήταν.. Ψωμί κουλούρι τυρόπιτες δε ξέρω τι ήταν το δώσατε όπως ήταν. Δε το λέω συχνά αλλά :a18: ..

SHOOTER045
24/12/2015, 15:24
Σας ειδα τριμαλακες εισαγομενοι αστοι,και λοιποι γιδοβοσκοι.
Ο πρωτος χθες νομισε τον δρομο κτημα του.
Παρκαρε καταμεσης χωρις αλαρμ μαλιστα,και κατεβηκε μεγαλοπρεπης να παει στο ατμ για αναληψη.
Μαζευτηκαν καμια δεκαρια και αυτος αταραχος ξεκοκκαλιζε διαδοχικα τις καρτες του.
Στην ερωτηση μου
-κλεισατε τον δρομο
Ελαβα την Απάντηση
-και εσενα τι σε νοιαζει?μηχανακι εχεις περνα
Σου ανταπαντησα
-για σε παρακαλω ελα τωρα και παρε το αμαξι σου.
Κινηθηκες απειλητικα εναντιον μου ,νομιζες θα λακισω επειδη ησουν φουσκωτος και πινεις παλικαροσκονη.
Ειδα τα ζευγη σου και ανοιξα φυλα,ειχα ρουαγιαλ φλος
Κοροιδο
Σε ειδα και σενα σημερα ,και ενω ειμαι στο πλαι αριστερα σου στον υψος του πισω τροχου,και ενω εισαστε μποτιλιαριασμενοι και πηγαινατε σημειωτον,να ανοιγεις την πισω πορτα του τετραπορτου αγροτικου δου για να κατεβασεις κοσμο.
Λιγο,ελαχιστα ηθελε να γινω ενα σωμα μια ψυχη.
Ζηταγες και τα ρεστα,τρομοκρατησα τα παιδια σου που εκοβαν βολτες στην καμπινα.
Κοιταζες αν σε κοιτανε και φωναζες ποιο πολυ.
Εχε χαρη μερα που ειναι σημερα.

Eversman
24/12/2015, 15:32
Σε είδα όμορφη μικρή πλατεία, με το ηρώο σου και τα πλατανάκια σου. Σε είδα και εσένα χωριανη να σκουπιζεις τα πεσμένα φύλλα "για να είναι καθαρό το χωριό μας", όπως μου ειπες.

Σας είδα γιαγιά με τον γιο σου, να καθαριζετε πατάτες σε μια τεράστια λεκάνη, έξω από το μικρό ξύλινο παντοπωλείο, δίπλα από την πολύ γραφική, πετρόχτιστη ταβέρνα, γιατί, "εμείς παιδί μου, φτιάχνουμε τα φαγητά και για τα εγγόνια μας. Όχι μόνο για τους επισκέπτες!"

Σε είδα ευγενεστατη και φιλόξενη κυρία Ευαγγέλια, να πάς τα ταψιά με το ζυμωτό ψωμί και τις πίτες, στον ξυλοφουρνο, γιατί, "το ψωμί μας, το ζυμωνουμε" και να μην με αφήνεις να πληρωσω για το καφεδακι και την σοροπιαστη καστανοπιτα.

Σε είδα παππού, να μου αφηγησε, ιστορίες από τον Εμφύλιο.

Σας είδα πιτσιρικαδες, να μαζευεστε γύρω από την μοτοσυκλέτα και να με ξεπροβοδιζετε, στην είσοδο του χωριού. Μου θυμισατε άλλες εποχές, αλλά χρόνια.

Από το πουθενά, τόσο κοντά μας, μία Ελλάδα που ζεί στους δικούς της αργους και ηρεμους ρυθμούς. Με ανθρώπους γεμάτους καλοσύνη και ήθος πάρ' όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους :)

spyrakos35
24/12/2015, 17:29
Σε είδα όμορφη μικρή πλατεία, με το ηρώο σου και τα πλατανάκια σου. Σε είδα και εσένα χωριανη να σκουπιζεις τα πεσμένα φύλλα "για να είναι καθαρό το χωριό μας", όπως μου ειπες.

Σας είδα γιαγιά με τον γιο σου, να καθαριζετε πατάτες σε μια τεράστια λεκάνη, έξω από το μικρό ξύλινο παντοπωλείο, δίπλα από την πολύ γραφική, πετρόχτιστη ταβέρνα, γιατί, "εμείς παιδί μου, φτιάχνουμε τα φαγητά και για τα εγγόνια μας. Όχι μόνο για τους επισκέπτες!"

Σε είδα ευγενεστατη και φιλόξενη κυρία Ευαγγέλια, να πάς τα ταψιά με το ζυμωτό ψωμί και τις πίτες, στον ξυλοφουρνο, γιατί, "το ψωμί μας, το ζυμωνουμε" και να μην με αφήνεις να πληρωσω για το καφεδακι και την σοροπιαστη καστανοπιτα.

Σε είδα παππού, να μου αφηγησε, ιστορίες από τον Εμφύλιο.

Σας είδα πιτσιρικαδες, να μαζευεστε γύρω από την μοτοσυκλέτα και να με ξεπροβοδιζετε, στην είσοδο του χωριού. Μου θυμισατε άλλες εποχές, αλλά χρόνια.

Από το πουθενά, τόσο κοντά μας, μία Ελλάδα που ζεί στους δικούς της αργους και ηρεμους ρυθμούς. Με ανθρώπους γεμάτους καλοσύνη και ήθος πάρ' όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Καλά Χριστούγεννα σε όλους :)

Respect ρε φιλε, αλλαζω σιδεροκωλη γι αυτο.....

macdeath_s
24/12/2015, 19:06
Σε είδα στην Ηλιούπολη στην κάθοδο της Βενιζέλου (κάτω από κεντρική πλατεία) ξαπλωμένο στο δρόμο μάλλον οδηγούσες ένα μαύρο XT. Φόραγες κράνος οπότε φαντάζομαι δεν ήταν τπτ σοβαρό. Ήταν 2 μηχανές του ΕΚΑΒ (Tolis ?).

7Tolis
24/12/2015, 19:12
Nope. Πειραιά μεριά εγώ.

amyroukai
24/12/2015, 20:53
Σε είδα χαλιαμπουζα βαμμενη πράσινο της καφασάκι.
Γύφτε κυρ ιδιόκτητα, αν ήθελες ζζρ, γιατί δεν το πήρες, απλά;

theofilos888
25/12/2015, 13:19
Σε ειδα ντουκατι τρικολορε να βγαινεις βολτουλα στον ηλιο.

headbanger
26/12/2015, 07:04
σας βλέπω όλους εδώ να καβαλάτε Δεκέμβρη μήνα και να ζηλεύω τρελά.
-28 εδώ σήμερα

BoSS_Man*
26/12/2015, 14:38
Σε ειδα γατα τραμπουκε εκει της γειτονιας να ερχεσε για να κανεις επιθεση στον σκυλο, τα σκατα με την σακουλα που εφαγες στην μουρη δεν σε χαλασαν :D ακομα τρεχεις! :bawl:

Ohm
26/12/2015, 15:39
είδα και χαιρέτησα αρκετούς στην επιστροφή από επίδαυρο :beer:

όποιος είδε δύο τυπάδες με cb, τις ευχές μου :D

HelenKoR
26/12/2015, 23:32
Στο βενζινάδικο part 4
(Ο αδερφός μου με το daytona, εγώ με hayabusa)

Ένας νεαρός βάζει βενζίνη στο daytona και πιάνει τη συζήτηση στον αδερφό μου (κι εγώ παρακολουθώ)
-Ωραίο το busa! Γιατί δεν το οδηγείς εσύ;
>Είναι αντρικό μηχανάκι, δεν μπορώ!

:lol: :bawl: :lol:

teogtp
27/12/2015, 00:05
Σε ειδα Kylo ren και γελουσα για κανένα τέταρτο. ......
Δεν εβαζαν καλύτερα τον Borat για τον ρολο.....

ionized
27/12/2015, 18:39
Σε ειδα πανιβλακα με το κουτι χαραματα κυριακης τυφλα στο μεθυσι να πηγενεις στην μεση με 10 και να κανεις ζιγκ ζαγκ και να μην με αφηνεις να σε περασω επιτηδες...σε ειδα και πως μυξοκλεγες στο αλκοτεστ παρακατω..:bawl:

Ichigo
27/12/2015, 18:39
Σε βλεπω φειζερακι εδω και πολυ καιρο στη γειτονια να σε παρκάρει ο ιδιοκτητης σου χυμα φαρδυ πλατυ ποτε στον ενα δρομο ποτε στον αλλο. Το οτι καποια στιγμη θα σε έβρισκα ξαπλωτο ηταν κατι παραπανω απο αναμενομενο :rolleyes:

macdeath_s
27/12/2015, 22:39
Σε είδα να με χαιρετάς στην Αθηνών κορίνθου (εσύ ανέβαινες προς Αθήνα με το ss σου). Σας είδα παρέα on offάδων (bmw + varadero) εξω από το Motoraid να με βοηθάτε να βρω το δρόμο που έψαχνα και σας ευχαριστώ. Τέλος σε είδα κατανάλωση να πέφτεις στο 5.8 :eek:

spyrakos35
28/12/2015, 05:46
σε είδα σε μία από τις γνωστές καγκουροφωλιές νταξάκι φτιαγμένο του κιορατά να πηγαίνεις σφαίρα μπροστα από τιντιέμ με όρθια......

RizlaPlusPlus
28/12/2015, 09:44
Σε ειδα χθες με το gs1200 να μας προειδοποιεις για την υγρασια της ασφαλτου στην Πεντελη, σε απαντηση χαιρετισμου.

amyroukai
28/12/2015, 18:16
Σε είδα να λες ότι το δελτίο ειδήσεων του αλφα δεν έχει σχέση με διαπλεκόμενα και συμφέροντα... ρε λαμογιο, λίγη ντροπή...;

Billymuse
28/12/2015, 18:57
Σε είδα γίγαντα τρου αντβεντσουρ σήμερα στην Αθηνάς με το GS1200άρι σου και πάνω να έχεις πετάξει τελικό racetech :moutza: και το καλο τελικό
αυτο που έχει πάνω το logo με sticker :lol:

Acacius
28/12/2015, 20:49
Πήγα στην Αθήνα και από όλα τα μαγκέν σούργελα με ξένον και εκκωφαντικά ξετάπωτα ακραπαπάρια που είχα την ατυχία να πετύχω στο δρόμο, 7 στους 10 καβαλούσαν TDM. Μα τη ΜΠαναγία, τελικά και λίγα σας σούρνουν.

(Τουλάχιστον ακόμα κι έτσι φοράτε κράνος πιο συχνά από τους αντίστοιχους στην Κρήτη)

taisteal
29/12/2015, 22:50
Σε ειδα ρουφιανα αλυσιδα να κοβεσαι με 130 χλμ/ωρα και να μπλοκαρεις τον τροχο..
Τη βγαλαμε και σημερα...

:sick:

spyrakos35
30/12/2015, 15:54
Σε ειδα Γιανη (ενας ειναι ο Γιαννης) με το γυμνο.....

Αλλα γαντι χαρχαλευ ρε φιλε;

BoSS_Man*
30/12/2015, 16:58
Σε είδα ρε παππού με το τζιπ να μπαίνεις στην λωρίδα απότομα χωρίς φλας χωρίς τίποτα, ύστερα στην γέφυρα άρχισες να μπαίνεις στην λωρίδα του πίσω σου και να κάνεις κάτι ζιγκ ζαγκ επιθετικά πάντα, είσαι τυχερός που δεν σε δίδαξε ένας "λεβέντης" εκείνη την ώρα πως πρέπει να οδηγείς.

macdeath_s
31/12/2015, 00:45
Σας είδα ΜΑΤάδες παραταγμένους μες στο ψ$%*κρυο στη Βούτα. Flashback αλλά όσα χρόνια κι αν περάσουν το ίδιο γελοίοι δείχνετε σε τέτοια μέρη :bawl:

omega
01/01/2016, 06:51
Σε ειδα να κοροιδευεις με ανεση αλλον.Η ζωη ειναι κυκλος.Οταν μαθεις(αν μαθεις) οτι καποιος γελαγε μαζι σου για να κανει το κομματι του θυμησου πρωτα την δικη σου "δικαιοσινη".

AUFGEBRACHT
01/01/2016, 16:23
Σε είδα με την τζιπάρα τη Mercedes Benz να είσαι ανάποδα και να κάνεις αναστροφή για να μπεις στην Κορίνθου-Τριπόλεως και καπάκι να καταφέρνεις να μπεις στο αντίθετο ρεύμα παρ' όλο που είχε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΗΜΑ που σου έδειχνε από που στρίβουν. Ελπίζω να μην σκοτώσεις κανέναν μέρα που είναι, ο τελευταίος σε απέφυγε πάντως... είχες και την οικογένεια μέσα τρομάρα σου. Αμέσως μετά από αυτό είδα έτερο Mercedes Benz, λιμουζινάρα αυτή τη φορά, με μεσήλικα οδηγό στην αριστερή λωρίδα με 50 χιλιόμετρα.

Mercedes Benz - K.O.K. 2-0

petros1479
01/01/2016, 23:11
Σε είδα στα διόδια με το gsxr να μου λες "παμε να χωθουμε"? Και να σου απανταω ότι οι κουτακιδες φρικαρουν με κάτι τέτοια! Γελασαμε και πήγαμε στην σειρά μας μέχρι τέλους!!!

tsompanis
02/01/2016, 08:19
Για που το έβαλες ρε μάστορα με το φ 650 με φορτωμενες βαλίτσες, λάστιχα κάβαντζα πάνω από τις βαλίτσες, ιταλικές πινακίδες ,8 το πρωί στον δρόμο για Κόνιτσα Κοζάνη με -7??????
Μόνο που σε είδα κάπως μου ήρθε!

Μανολης67
02/01/2016, 12:10
Σας είδα κοπελιές να βολτάρω με το 660 , και να με χαιρετάτε βγάζοντας φωτό με τα smart phone, ο κάνγκουρας υιός μου όμως ,συνεπιβάτης,μου εξήγησε οτι βγάζουν selfie με λειτουργία χειρονομίας...τι άλλο θα δούμε....

g_m900
02/01/2016, 13:48
Βλεπω να τρωτε τα κοκκινα σε κεντρικους δρομους με μεγαλη προθυμια...και με ακομα μεγαλυτερη απροθυμια να δεχεστε την κληση οταν σας σταματανε Περιπολικα που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ πισω σας.
Αλλα ο Ελληνας ειναι τοσο γιδι που δεν χαμπαριαζει καστανο και λεει τα δικα του.
Αιτια.

1. Η κριση
2. Η Αγ@μι@
3. Η Μ@λ@κι@ που μας δερνει.

- Σε ειδα με το Κοκκινο Beverly ακρανωτο φυσικα στο ΣΕΦ να βγαζεις φλας για δεξια...και να στριβεις...ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Δεν τρεχει μια αδερφε...ολοι οι αλλοι θα συνηθισουμε. Συνεχισε το!!!

-Σας ειδα χθες το βραδυ κατα τις 2 να περνατε μπροστα απο τη σκοπια στην Κατεχακη...2 R1 ξεκρανωτοι! Ρε παλικαρια δε γ@μ@τε ετσι να ξερετε...

Καλη Χρονια γιατι θα πω κι αλλα...

karellen
02/01/2016, 18:46
Σε είδα άσσε να έρχεσαι κολλητά με το δεκάρι και να σηκώνεις όλο το στούκι στον αέρα! :smokin:
Θενκς φίλε.

satel
03/01/2016, 08:43
Σε είδα να πουλάς ξηρούς καρπούς στο Σύνταγμα και να ρωτάς από μακριά το παλικάρι που καθόταν πιο μακριά στο πεζοδρόμιο με απλωμένο το χέρι στους περαστικούς: "Θες να φας;"

Στο νεύμα του, έβαλες από το εμπόρευμα που φαντάζομαι ότι δε σου περίσσευε και του έδωσες. Αυτό είχες. Να'σαι καλά...

spyrakos35
04/01/2016, 16:16
σε είδα ΓΥΝΑΙΚΑ (και μαλιστα νεαρή) οδηγό ΚΟΥΤΙΟΥ να κάνεις μαγκιά που ελάχιστοι έως κανένας (ακόμη και "αντρες") έχω δει να κάνουν

ρισπέκτ μανδάμ

k7600
04/01/2016, 18:54
Σε είδα χθες βλαμμενη με ασημί Peugeot 206 να σφάζεις το Stop κ να περνάς αέρα κεντρική διασταύρωση στο Μαρκόπουλο, σε πήρα από πίσω κ με έκπληξη διαπίστωσα ότι έκανες το ίδιο κ στο επόμενο STOP 50 μέτρα πιο κάτω, δεν άντεξα, μπήκα μπροστά σου κ σου κλεισα τον δρόμο, βγήκα έξω κ όταν σου είπα τι κανείς ρε ζώων μου λες απορημένα "τι έκανα ".... Πολύ προσοχή μάγκες, ο κόσμος έχει ξεφύγει τελείως, δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που βλέπω κάθε μέρα...

omega
04/01/2016, 19:22
Σε είδα με το ζηλευτό GSXR προχθές στο Κανάλι της Πρέβεζας να πίνεις τον καφέ σου.Σε χάρηκα όταν full προβλεπόμενος ξεκίνησες να φύγεις.
Καλούς δρόμους να έχεις..

ionized
04/01/2016, 19:36
Σε ειδα χθες που εριχνε καρεκλες στον αυτοκινητοδρομο που κανανε το ενα ρευμα διπλης για εργα στο υψος του αερινου με το μαυρο punto και πινακιδες λαρισσας,μου αναψες φωτα να περασεις μπηκες μπροστα μου και μου εκανες νοημα να σε ακολουθησω για να μην τρωω το σπρευ απο την νταλικα.Προφανως εισαι μοτοσυκλετιστης και καταλαβες.Σε ευχαριστω να εισαι παντα καλα :beer:

tzimidis
04/01/2016, 19:37
Sas eida na akoumpate miso miniatiko ta xristougenna, kai allo miso miniatiko paramoni protoxronias.
Kai simera na ormate na adeiazete ta rafia les ki exoume polemo!!

POTE TA FAGATE KIOLAS?????
@Leftayparxoun

BoSS_Man*
04/01/2016, 19:50
Σε ειδα με το αμαξι να μην σταματας στην προτεραιοτητα με το κινητο στο χερι και να περνας με τρομερη ταχυτητη, συγκρατηθηκα παρα πολυ να μην σου κανω το αμαξι (και εσενα) καλοκαιρινο γιατι αυτο δεν βγαζει πουθενα αλλα τετοια συμπεριφορα που ειχες μαλακισμενη μονο για κλωτσιες ησουν! Πηγαινες αργα μαλακισμενι μετα κοιταζωντας το κινητο και αδιαφορωντας για τους αλλους. :mad:

Σε ειδα και εσενα στην Εθνικη με το smart, το ενα φαναρι σου το μπροστινο δεν δουλευε καθολου και επισης ρε βλακα τι θες να δειξεις οτι εισαι γρηγορος; Με περνας απο τα αριστερα και στην στροφη ηλιθιε επειδη θα σου εφευγε το αμαξι αποφασισες να μπεις στην δικια μου αδιαφορωντας για το τι συμβαινει πισω σου.

Εσυ ταριφα αποφασισες να κανεις αναστροφη στην μεση του δρομο και εσυ στα @@ σου ολα, κατω ο δρομος γλιτσα και δεν σε ενδιαφερει τιποτα ηταν δυσκολο να περιμενεις να περασει αυτος που εχει προτεραιοτητα και μπαινεις ετσι αποτομα;

Α ρε βλακες!

amyroukai
05/01/2016, 00:09
Σας είδα κάμποσους, νύχτα χωρίς αναμμένα φώτα. Άντε πες ξεχαστήκατε ξεκινώντας, όταν φτάσατε σε αφώτιστο δρόμο και δεν βλέπατε, ούτε καν να πάει το μυαλό στο τι μπορεί να φταίει; Ο χάρος παγανιά, πραγματικά. Ήμαρτον...