PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21

teo_g7
06/05/2016, 21:27
Σε ειδα στο λιμάνι και μπορώ να πω ζήλεψα
:dizzy:

358196

BoSS_Man*
07/05/2016, 06:03
Σε ειδα με το σκουτερ τα ξημερωματα να κανεις πατακι προφανως στην κλεμμενη μηχανη που κλεψατε με τον λαθρο-κατσαπλια φιλο σου (απο γειτονικη χωρα), μολις με ειδατε ο φοβος αστραψε στα ματια σας και αρχισατε τα αναποδα στους δρομους και αρχισε το τρεμουλο απο τον φοβο σας, ξερατε τι κανατε και επαγγελματιες. Ειστε τυχεροι σημερα ομως!

.. κεντρο στα @@ σας δεν πειραζει δεν εγινε και κατι, εγω σαν μαλακας δυο ωρες τους εψαχνα, κοιταγα επισης μπας και αφησε καπου την μηχανη (απο τον φοβο του ο λαθρο-κατσαπλιας) του ανθρωπου που θα ξυπνησει και θα δει οτι λειπει (δεν διεκρινα σωστη μαρκα μες το βραδυ), τα εξοδα ολα απο την τσεπη μου τα εβαλα, ρισκαρα πολλα και βοηθεια καμια και ευχαριστω σε καμια περιπτωση! Κανενας δεν ηρθε, ενδιαφερον μηδεν, πλανο μηδεν, σχεδιο μηδεν, επικοινωνια μηδεν. Αν δεν αρεσει σε καποιον η δουλεια να την παρατησει και να σηκωθει να φυγει.

Τοσο θρασυδειλοι που περασατε κοντα και απο τμημα. Πηγαινατε ανενοχλητοι στον δρομο λες και πατε βολτα.

Υ.Γ. Ακομα ο θυμος δεν κοπασε! Αν διαβαζεις το μηνυμα επεστρεψε αμεσως αυτο που πηρατε γιατι δεν θα σου βγει σε καλο. Ελπιζω να την αφησατε καπου στον δρομο παρατημενη απο τον φοβο σας.

Ο ενας με κρανος στο σκουτερ που εκανε πατακι, ο αλλος με μισοφορεμενο κρανος σαν "μαγκας" και οι δυο νεαρης ηλικιας.

KostRider
08/05/2016, 12:50
Σας είδα στον Καραβόμυλο και χαιρετηθήκαμε, καλούς δρόμους!!!

vaska
08/05/2016, 16:51
Σε ειδα VASKA σημερα στην βοτση αδυνατισες ρε μπαγασα ή με ξεγελασε το αμανικο...?
Σε ειδα και σενα μικρη αραχνουλα στο κουτελο μου την ωρα που ημουν πανω στο μηχανακι...:uplate:

fit έγινα ρε μλκ με τις μαλακίες του Τσίπρα :moutza: ούτε για λίγο χαβιάρι να βάλουμε στο σάντουιτς δεν μας περισσεύουν.

Grafton 505
08/05/2016, 17:24
...

357882

Τι γλώσσα είναι αυτή ρε κουμπάρε ; :dizzy:

Σε είδα ...:a52:

358312

358313

άντε να δούμε τι θα δω αύριο ....

taisteal
08/05/2016, 21:58
Σε ειδα Kyo με τον γιο στα Ραλια τα ακροπολις
Κουτακια θα τονΕ κανεις;;

:lol:

headbanger
09/05/2016, 22:05
Σε είδα ρε βέσπα πλαγιασμένη πάνω σε μια άλλη βέσπα γιατί κάποιος αποφάσησε να σε hit and run.

το θετικο, αν υπάρχει είναι ότι την βγάλαμε με 2 γρατσουνιές μικρές στην μάσκα. μας έφαγε την μόστρα

pektis
09/05/2016, 22:46
Σε ειδα με το fazer να εχεις ορεξουλες...αλλά....μονο θορυβο και βαβουρα ησουν :)

WiSe
09/05/2016, 22:49
Σε ειδα 50αρη χωρις κρανος με τη μπανιερα να μου κανεις σφηνες αναμεσα απο τα αμαξια Βουλιαγμενης να το παιζεις ανετος και στο φαναρι κινητο.... (νεα ρατσα?)

omega
10/05/2016, 16:05
Σε είδα Αλέξανδρε(duke200) και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. :a10:
Mε το καλό να τα ξαναπούμε,στα λημέρια σου.. :a55:

ή
μετά συνοδείας στα λημέρια μου.. :a9:

:rotflmao::rotflmao:

:beer:

pektis
10/05/2016, 19:03
Το ειδα& θυμηθηκα τον taisteal...358466

HelenKoR
10/05/2016, 19:46
Ήσουν με το αμάξι σου και σε είδα να περνάς με κόκκινο (είχα πράσινο)
Ηξερα ότι το επόμενο φανάρι θα σε πιάσει κόκκινο οπότε όταν σταματησες ήρθα από δίπλα σου. Πεντακαθαρο λευκο αυτοκινητο, clean cut τυπος, έδειχνε να βιάζεται λιγάκι.
-Μπορείτε να μου κάνετε μία χάρη;
=Βεβαίως! Να κάνουμε στην άκρη
-Δεν χρειάζεται. Μόνο αν μπορείτε να μην περνάτε με κόκκινο τα φανάρια :D
=Το προσεξες, ε;
-Το προσεξα!

Ρε τι τραβαμε σ'αυτον τον τόπο..!

2stroker
11/05/2016, 12:56
Σε ειδα μηχανακι μου σημερα το πρωι να εχουν προσπαθησει να σε φανε. Κουλουρα κομμενη αλλα οχι και η κλειδαρια δισκοπλακας. Απο σημερα σε τοποθετησα σε κλειστο γκαραζ. Οσο για τα καθικια που προσπαθησαν να σε φανε ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ!!

taisteal
12/05/2016, 19:31
Σε ειδα χθες παλιο μου dakarακι βολταριζες στον Βυρωνα.
Ειχες λιγο τα χαλια σου..

ΚριμαΣ.

spyrval
12/05/2016, 20:18
Σας είδα τρικάβαλο πάνω στο παπί. Γέρακας, 2016. Μάνα στη γαλαρία, πατέρας στη θέση του οδηγού και μικρός να κρατιέται από το τιμόνι και να προσπαθεί να χωρέσει στην τεράστια σέλα του παπιού. Θα μου πεις πρώτη φορά βλέπεις; Όχι, αλλά η θέα του -πραγματικά- μικρού που βύζαινε αθώα την πιπίλα του ενώ μπροστά, δίπλα, παντού πετάγονταν αμάξια από στενά, πεζοί, καροτσάκια, σκυλιά, σαν να μου έδωσε μπουνιά στο στομάχι.

macdeath_s
13/05/2016, 01:07
Σε είδα με το Varadero να ψήνεσαι (μέρα και μέρος που ήμασταν) και μετά να με ρωτάς αν είναι το 640 :bawl: Όταν σου πα ποιό είναι μου πες ότι για αυτό σε πήγαινε έτσι. :confused: Έκατσες δίπλα μου γιατί σε κάθε αλλαγή προσπαθούσα να το προσγειώσω και όντας κουλός στη μία ρόδα (και γενικότερα :p) το έκανα άγαρμπα.

Στο επόμενο φανάρι νομίζω κατάλαβες :beer: Kalούς δρόμους να χεις αλλά να τα προσέχεις τα κόκκινα.

HelenKoR
13/05/2016, 10:05
Λεωφόρος Αθηνών προς Αθήνα.
Κόκκινο φανάρι και αυτοκίνητο από τέρμα δεξιά κάνει απότομο ελιγμό και πάει τέρμα αριστερά βγαίνοντας αρκετά μπροστά από το φανάρι. Έλα όμως που από το απότομο γκαζι-φρενο η κυρία που καθόταν στη θέση του συνοδηγού (και μη φορώντας ζώνη ασφαλείας) έσκασε με τα μούτρα στο παρμπρίζ... :eek: Και ο οδηγός να μασαει τσίχλα... Η άλλη είχε γίνει χαλκομανια και ο άλλος... τσιχλιτσα! Πεθερά του η κυρία; :rolleyes:

πυξιδας990
13/05/2016, 10:27
μανωλη ,για το αφρικανακι μου ομως δεν βλεπω να λες τιποτα...
διπλα στα σουβλακια ηταν...
παρολα αυτα , απολαυσα την γιορτη σας και χαρηκα που γνωρισα τον φιλο απο την ''μοτοπαρεα'' με τους δυο εντουραδες γιους του!!!
:beer::beer::beer:

357882

357883

357884

ελα ρε φιλε.τωρα μου ηρθε που ησουν.ελπιζω να περασες καλα.

George_Sp
13/05/2016, 21:23
Σε είδα ασημί Opel Astra πριν λίγο στην πηγμένη Εθνική σε όλες τις λωρίδες να έρχεσαι με σφήνες μεταξύ αριστερής και μεσαίας, από τους καθρέφτες και να κολλάς στη πινακίδα μου.

Τσίμπησα το πίσω φρένο ελαφρά για να κρατήσεις την απόστασή σου και άναψα φλας για δεξιά λωρίδα αφού ήσουν γρήγορος και περίμενα να δω που θα πας αφού μπροστά μου υπήρχαν άλλα 200 αυτοκίνητα.

Προτίμησες να μην περιμένεις και να κάνεις δολοφονική κίνηση από δεξιά κόβωντας το τιμόνι για να πέσεις πάνω μου και να με ρίξεις αλλά ευτυχώς ήμουν έτοιμος και φρέναρα και τη γλύτωσα και γω και η κοπέλα.

Αφού με πέρασες έκανες το ίδιο και ανάμεσα σε άλλα αυτοκίνητα και αν δεν έκαναν ελιγμούς αποφυγής θα είχαμε καραμπόλα.

Δε ξέρω αν έχεις μικρό τσουτσούνι ή οτιδήποτε άλλο μέσα στο απομεινάρι εγκεφάλου κράτησα την πινακίδα σου και θα σε γ@μήσω πατόκορφα γιατί Δεν ήσουν απλά επικίνδυνος. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙΣ.

Η συνέχεια επί της οθόνης...

HelenKoR
14/05/2016, 08:02
Εχθές βράδυ ημουν στον Άγιο Κοσμα για καρτ.
Και είδα 3 παλικάρια οπου το ένα από αυτά είχε πρόβλημα. Δεν μπορούσε να περπατήσει καλά, να χρησιμοποιήσει τα χέρια του σωστά και δεν μπορούσε τα αρθρώσει λέξη...
Γύρισε ο διπλανος μου και μου είπε "Λυπάμαι... Πολύ θα γουσταρα να έμπαινε μέσα (για καρτ) και να είναι ο πιο γρήγορος απ'ολους".
Όντως μπαίνουν τα 3 αυτά παλικάρια για καρτ και λόγω του προχωρημένου της ώρας η πίστα ήταν άδεια.
Πάνε λοιπόν και στήνουν τα καρτ το ένα δίπλα στο άλλο, σε μία νοητή γραμμή, με το εν λόγω παλικάρι στη μέση.

Λέω " Τι κάνουν;;!!;; Τα στήνουν;;;;;;; "
Ο διπλανος μου "Μπαααα...μαλλον τον έχουν βάλει στη μέση για ασφάλεια..."
"Ρε!!! Τα στήνουν στην εκκίνηση!!!"

....Και όντως είχα δίκιο! Ξεκινανε ολοι ταυτοχρονα. Πετάγεται το παλικάρι μπροστά και μάλιστα έκλεισε τον εκ δεξιών του επίτηδες! Μέχρι να φτάσει στη δεύτερη στροφή, έχει δημιουργήσει μεγάλη απόσταση από τους άλλους. Να μη τα πολυλογω... Φαγανε τη σκόνη του. Στον έναν μάλιστα του έριξε γύρο.
Απολαυστικος αγώνας!!!

Ps από περιέργεια χρησιμοποίησα χρονόμετρο. Γυρνάνε στα 40 δευτερόλεπτα!

WiSe
14/05/2016, 10:59
Σας ειδα κορασιδες εχτες το βραδυ κατα τις 10 σε μια αδεια παραλιακη (30 μετρα μετα το φαναρι της Γλυφαδας προς Πειραια που στριβεις στην Μεταξα) να πεταγεστε λες και θελατε να πεσετε πανω στη μηχανη μου.... προφανως οχι επειδη ειμαι ωραιος αλλα επειδη το κουφιο το κεφαλι σας ειναι γεματο με σανο.....

Ευτυχως με καποιο ευπροσήγορο "ντριφτ" και καποια σωστα φρενα σας σημαδεψα προς την αριστερη πλευρα και φυγατε τρεχοντας δεξια.....

Το οτι δε σταματησα να σας αρχισω στις γρηγορες και τις δυο ειναι επειδη μου εχει ξανατυχει με το αυτοκινητο και δεν σοκαριστικα.......

bebeto
14/05/2016, 11:08
σε ειδα ρε Γιωργαρε ηθοποιαρα με το 990 στην μεσογειων...ηφος-αλητεια και στο φαναρι φουλ με το πλαι...καλα εκανες τον πιλοτο σε σειρα το 90.

karellen
14/05/2016, 11:21
Σε βλέπω σχεδόν κάθε μέρα ψιχάλα με σκόνη μαζί,να μου κάνεις το μηχανάκι χάλια.
Έχω βαρεθεί να πλένω λασπουριά. :cry:

bebeto
14/05/2016, 11:23
εχω το ιδιο θεμα...εχουν σπασει τα νευρα μου

mitsakos_18
14/05/2016, 14:01
Σε είδα μεσήλικα κύριε με το κόκκινο φορτηγό της Honda Κουτσούμπος, να πηγαίνεις τάπα μέσα στα Τεμπη,ακολουθώντας "αγωνιστικές" γραμμές. :eek::uplate:
Μάλλον πήγαινες Σέρρες..Πραγματικά το φορτηγό πήγαινε πολύ πιο γρήγορα απο πολλά ι.χ.
Το λευκό yaris που σε ακολουθούσε.:beer: :beer:

sugariasgeorge
15/05/2016, 01:30
σε ειδα Αλεκο (συναδελφε περιπτερα) απο την πατρα μαζι με καμμια 30-40 βεσπες και σας καταχαρηκα...
νεοι μεσηλικες και παππουδια ...ειστε πολυ ωραιοι ρε 'σεις !!!!!!!!!
παντα τετοια !!!
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

YianPep
15/05/2016, 08:10
Σας ειδα αφρικανοι πριν λιγο στην αθηνων-κορινθου, καλη βολτα να εχετε!

AUFGEBRACHT
15/05/2016, 08:39
Σας είδα χτες στην Κορίνθου-Πατρών σε παράδρομο και σας ζήλεψα, 2 βέσπες λευκές PX-200, στην πρώτη βέσπα ο οδηγός είχε προσαρμόσει κάμερα στο κράνος.

amyroukai
15/05/2016, 11:50
Σε είδα και δεν πιστεύω ακόμα στα μάτια μου...

Γυμνός (εντάξει με ένα βρακι) πατσοκοιλιας γερομπισμπίκης με τον χλαπάτσοσκεμπέ πεταμένο πάνω στο ντεπόζιτο της busa και τα "χερούλια του ερωτα" να πεταριζουν στις λακκούβες της παραλιακής... Ρε τυπε... Ρε τυπε... Έχε χάρη που από τα γέλια δεν προλαβα καν να σηκωσω κινητό, θα σε έκανα διαφήμιση όπου υπάρχει και δεν υπάρχει.

Βέβαια το γέλιο δεν κράτησε πολύ. Οι καλοί γυρνάνε την ελλαδα και τα ποζερια στον δρόμο... Γκιτ γκιτ γίδια.

vaska
15/05/2016, 15:25
Σε είδα σήμερα το πρωί στον δρόμο προς Πανεπιστήμιο με την γριούλα την Μπέμπα σου (μάλλον R51), την καλαθούνα σου και τον σκύλαρό σου. Κάτι σε είχε προβληματίσει και είχες κάνει στην άκρη και μαστόρευες την μπέμπα, με τον σκύλο δεμένο στον φράχτη. Δεν σταμάτησα έτρεχα με το τρέιλερ φορτωμένο από την μετακόμιση στο μνημόσυνο της μητέρας μου. Όμως ήταν προφανώς κάτι απλό γιατί σας ξαναείδα λίγο μετά να βολτάρετε και οι τρεις στην Πανεπιστημιούπολη. Πολύ σε χάρηκα ρε φίλε.

amyroukai
15/05/2016, 16:02
Σε είδα ποτάμι αυτοκινήτων από το Ελληνικό σύνορα με γλυφαδα... Και πρώτη νεκρά ως το φραντζελικο... Όπου γαμημενοι γραικυλοι σταματουσατε να δείτε τον γερανό να φορτώνει το νταϊχατσου του μαλάκα που τουμπαρε μεσημεριάτικο. Και χάος πίσω... Και αδειος δρόμος μπροστά... Πως το 'λεγε το άσμα; Έλληνα έλληνα είσαι σκουλήκι.

theofilos888
15/05/2016, 17:25
Σε ειδα ktm να εχεις γινει σμπαραλια στην εισοδο του αμαρουσιου σημερα μετα απο εναν βιαιο εναγκαλισμο με τον ταριφα. Ελπιζω ο αναβατης να ειναι καλα....

spyrakos35
15/05/2016, 19:31
Σε ειδα να γλυτωνεις το τανκ σλαπινγκ στο τσακ.....

Ολα καλα, ευτυχως.....

γιωτάς
15/05/2016, 20:22
Σε είδα παλικάρι με το enduro 1200 hp2 στη μπαραλίακη και ομολογώ πως πολύ γούσταρα το εργαλείο.... Αν και δεν δηλώνω προτίμηση στις προπέλες γενικά αυτό με άρεσε... Να σαι καλά να το χαίρεσαι...

Σας είδα και σας καμιά 10-15αριά harley papinson να κατεβαίνετε πορεία στα λιμανάκια. Ωραίοι...

congate7
17/05/2016, 13:22
Σε έβλεπα μπροστά μου να πηγαίνεις πέρα δώθε με αναμμένο το αριστερό φλας.
Κοιτάω καλύτερα και μιλούσες και στο κινητό. Έρχομαι δίπλα σου στο φανάρι και ακολουθεί η από κάτω συζήτηση

-Κλείσε το κινητό και σβήσε το φλας
- ... (με κοιτάει σαν χάνος)
-Το κινητό... κλείσ' το θα σκοτώσεις κανένα άνθρωπο
-(μιλάει στο κινητό) έλα έλα θα σε πάρω σε λίγο (με ξανακοιτάει σαν χάνος)
-Το φλας
-Τι;
-Θα στρίψεις αριστερά;
-Όχι
-Ε τι το έχεις αναμμένο;
-Α ναι σόρρυ

Ανάβει πράσινο του λέω γεια και φεύγω.

theofilos888
17/05/2016, 13:44
Σε ειδα σε γνωστο μοτομαγαζο να μου φερνεις οτι να'ναι λαδι. Μην απορειτε μετα...... :moutza:

SHOOTER045
17/05/2016, 13:52
Σε είδα η μαλλον σε ειδα αργα,μουροχαβλε να στριβω αριστερά με το παπί σε μονόδρομο και λόγω σιγουριας μονοδρόμου να μπαίνω κλειστά και εσύ κινουμενος ηδη σε ενα μονοδρομο ανάποδα να στρίβεις δεξιά για σένα κσι ήρθαμε αγκαλιά .
Να σκας στο πεζοδρόμιο σαν σκατο και σηκωθηκες με τσαμπουκα να μου ζητησεις και τα ρέστα!!!!!:a31::a31::a31:
Καλώντας την αστυνομία παρακαλούσες οτι θα σου κλείσω το σπίτι...
Καλύτερα το δικό σου παρα το δικό μου η κανενός άλλου.
Εγώ τα είχα όλα,εσύ τίποτα
Άντε γεια πιθηκε

Υ.Γ δεν με παει τελευταία καθόλου όλο στο τσακ την γλιτωνω...:uplate:

annoula1981
17/05/2016, 20:04
Σε ειδα μεγάλο αφεντικό σε μοτομαγαζο στο Κέντρο να με έχεις μιση ωρα στο περιμενε για να αγοράσω ενα ζευγάρι μποτάκια μηχανής. ειλικρινά απορω μαζί σου... Με είδες γυναίκα και είπες " αστην από λάθος μπηκε θα βαρεθεί και θα φύγει".... Λες ρε π@π@ρ@ να μπηκα στο ρημάδι σου για να αγοράσω μασκαρα;;; Ενα ζευγάρι μποτάκια ήθελα και εσύ με έγραψες να μην πω που!
Τώρα λοιπόν εγώ δεν θα φταίω να τα παρω από το ίντερνετ σωστά;;
Πάντως απορω και με τον εαυτο μου πως αντεξα μιση ωρα στο περιμενε... Παραμαλακωσα μου φαίνεται...
Αϊ σιχτιρ...

alexis_d
18/05/2016, 10:16
Σε είδα χοντοαντιπρόσωπε να θες 40 εργάσιμες και το κομπόδεμα μιας γριάς για μια παραγγελιά......Τελικά σε 3 στην πόρτα σας απο ιντερνετομάγαζο...Και τσάμπα..

SHOOTER045
18/05/2016, 13:51
Σε είδα με το μπορντό mustang με βουλγαρικά νούμερα να κανεις σφήνες στον περιφερειακό Θεσσαλονίκης.
Λίγο μετα σε πετυχα εξοδο τριανδρίας και σε ενα φανάρι με ρωτησες που είναι η Κατσιμίδη σε άπταιστα ελληνικά.
Εις ωραίος ,εμείς είμαστε οι μ@λ@κες.
Τις πινακίδες μου μέσα γαμω.....

BLiTzER
18/05/2016, 17:39
Σας είδα, Gumpert Apollo και Pagani Zonda, σε κάποιο γκαράζ στη Modena. Πρώτη φορά ένιωσα τι σημαίνει πραγματικά εξωτικό...

g_m900
18/05/2016, 20:23
σε ειδα Βαρκαντερο χθες το βραδυ να ανυπομονεις να με περασεις και να προσπαθεις να χωθεις με ανυπομονησια στην αερογεφυρα στην αρχη της Συγγρου.
Μολις βγηκαμε στο δρομο ...το χεις λες το TDM ε?
Π@@@@ααααααααααααααααααααααααα!!!!
Παρε να χεις τωρα κι αλλη φορα διαβασμενος...

alex14
18/05/2016, 20:31
Σε είδα με το gsxr1000 να θέλεις παιχνιδάκια. Μάλλον σου έκατσε λίγο άσχημα που σε ταπείνωσε στις στροφές ένα παλιοbandit.

Ζεύκας
19/05/2016, 15:03
Φραντζή νωρίτερα το μεσημέρι. Το αμάξι με αλάρμ κ ο οδηγός άφαντος. Και μπροστά χώρος για 3αξονικό.

But why? Because fuck you, that's why.

359190

amyroukai
19/05/2016, 17:09
Σε είδα νέα bonneville με λίγο κουλό οδηγό να ανεβαινεις ποτάμι. Είχα χρόνο να χαζεψω... πανέμορφη!!!

AUFGEBRACHT
19/05/2016, 19:14
Σε είδα μπάρμπα με το παπί χρέπι να αλλάζεις ξαφνικά λωρίδα απροειδοποίητα και να πέφτω στα φρένα για να μην σε σκοτώσω, εσύ συνέχισες ατάραχος, έφτασες στο φανάρι και έσφαξες το κόκκινο :moutza: Σας είδα κι εσάς ποδηλάτες ξαφνικά μπροστά μου, έχετε καταντήσει μια μάστιγα και οι πιο αντιπαθητικοί εποχούμενοι στους ελληνικούς δρόμους, ο Κ.Ο.Κ. ισχύει ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!!

WiSe
19/05/2016, 19:20
Σε ειδα να πεταγεσαι απο το στενο στον κεντρικο και να πεφτω στα φρενα.... και εκει που ανοιγω το στομα μου για να ξεκινησω να βριζω απο τη τρομαρα μου βλεπω οτι εισαι πελατης μου.... :bawl: :bawl: :lol: :lol:

γιωτάς
19/05/2016, 21:02
Σε ειδα κοπελιά να μιλάς κινητό και να πηγαίνεις το δρομολόγιο του χαρου και πάνω που σκεφτομανε "που είναι ένα οργανοτσταξεως" βλέπω στο αντιθετο περιπολικό με όργανο εντός. .....να μιλά στο κινητό. :rolleyes:

afortistos
19/05/2016, 21:15
Σας είδα στη σαλαμίνος μαζεμένους και νόμιζα ότι κάτι έγινε.Μετά κατάλαβα ότι τα παπάκια την είχαν πέσει στα κοτόπουλα. :)

BLiTzER
19/05/2016, 21:44
Σε είδα μια τελευταία φορά, αφού με ξανάφερε ο δρόμος και πιθανότατα ποτέ ξανά. Μετά από παράκληση και εφόσον δεν είναι το πρωτότυπο, κατάφερα αυτό. Όσοι μου το ζητήσατε, you're welcome :p

359220

359221

George_Sp
19/05/2016, 21:50
^^ εσύ ο από πάνω γ@μιέσαι :D

και για να μην βγαίνω offtopic.

σε είδα και μου άρεσες έτσι stealth και κοκοψίνια γεμάτο.

359222

g_m900
20/05/2016, 05:27
Σε ειδα Varadero (παλι) να εχεις...
43 φωτα...
Μπρος πισω ζελατινα...
Μπρος πισω προβολεις ομιχλης...
Μπροστινα πλαινα σαμαρια...
Πισω πλαινα σαμαρια...
Μπαγκαζιερα που ειχε θεση για 8ιντσο(Για στρατιωτες Π.Β)...
Θηκη για οπλο...
Θηκη για RPG...
Βαση για gps...
Βαση για 2ο gps σε περιπτωση που χαλασει το 1ο.
Βαση για 48αρα 3D τηλεοραση
Βαση για οτε-tv, NOVA.
Θηκη για οδηγο (σελα)...

ρε φιλε το τερματισες πραγματικα...

pektis
20/05/2016, 08:18
Σε ειδα να φρεναρεις με φρενα πανικου στο πορτοκαλι και να βλεπω τον Χριστο φανταρο...:eek:(...ευτυχως σε προλαβα)

amyroukai
20/05/2016, 08:40
Σε είδα γλυκούλη να τρως το στοπ με το MINI στέισον SUV σουουμούξου, να πλακώνομαι στα φρένα γιατί διάδρομος διαφυγής τσου και ευτυχώς σε είδα να κοκκαλώνεις και χώρεσα... Και μετά πρόσεξα την κυρία τροχονόμο με φουντωτό μαλλί και το κίτρινο γιλεκάκι που σου έκανε νόημα και σταμάτησες... Και το περιπολικό λίγο πίσω... Δηλαδή ρε μαλακάκο, να ψοφήσω για να γλιτώσεις δύο δευτερόλεπτα στο στοπ; Καλά τα γράφουμε, ο κάθε ένας θέλει και τον προσωπικό του τροχονόμο.

teogtp
20/05/2016, 09:38
Σε είδα μελαχρινή Νιτσα μου....νιτσα μου να μας έχεις μαζέψει κουβάρι με το σμαρτακι σου εκτοπιζοντας τους πάντες προσπαθωντας να κάνεις σφήνες και σταματωντας σε κάθε φανάρι μπροστά απο ολους λοξά σαν ντελιβερας σε παραγγελία .....
Ποια μέρα θα ειναι αυτη που θα σου τινάξουν τα μπουρια......

Hayate
20/05/2016, 09:49
Σε είδα στην Γούναρη το πρωί και απο τότε :a07::a07::a07::a07::a07::a07::a07:

Billymuse
20/05/2016, 13:38
Σε ειδα glx μου σήμερα να είσαι φρένα και να τρέμω με τις γλίστρες του δρόμου
Επισης σε είδα (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2245877/o-kammenos-ipodechthike-tin-ikona-tis-panagias-soumela).. και θυμήθηκα γιατί μας λένε το Ιραν της Εύρωπης..

sv1000s
23/05/2016, 13:52
με ειδα να ανεβαινω γαλατσι για δουλεια
και να ερχομε με τα καινουρια μου metzeler μ5 στο αμαξι φορτωμένα!
ελπιζω να είναι αξια αγωρα οσο και τα μ3 που εβαζα τοσα χρονια!
θα δουμε.
καλοτάξιδα να είναι!

7Tolis
23/05/2016, 15:12
Σας είδα και σας χάρηκα και είστε και κααααααλά παιδιά.
Τζάμπα οι τρύπες μάλλον παίδες. :)

WiSe
23/05/2016, 17:17
Σε ειδα παππου με τη vstorm να πατας σταση απο φαναρι και σαρεσε μου ειπες που σηκωθηκε και στη δευτερα η φειζερ μου.... δε το εκανα επιτηδες, δε μπηκε η δευτερα και την πηρε αποτομα μετα :p

Σε ειδα μπανιερουλα τμαξ περιποιημενο λιγο καγκουρικο με ακραπα κλπ κλπ.... εισουν λιγο γλιγορος αλλα..... δεν......

devil's animal
23/05/2016, 19:23
σας ειδα την Παρασκευη καθως ταξιδευαμε μαζι για Αθηνα στον κορινο, ενα bmw xr1000, ενα bmw s1000r (το γυμνο) και ενα honda cbr600f με τουρκικες πινακιδες...
μετα ξαναβρεθηκαμε στο "90" πριν την Αθηνα και μιλησαμε λιγο...απο την Κωνσταντινουπολη για Αθηνα...ενα τσιγαρο δρομος...:smokin:
σας κατατοπισα και πως να μην πληρωσετε διοδια βγαινοντας απο το cafe...
:beer::beer::beer:

Ζεύκας
23/05/2016, 19:52
multistrada 1200 και bmw 1200gs με γρίλια στο φαναρι τρου αντβε παρκάρατε καρακέντρο της πλατείας αγίας ειρήνης.

μαλακία ρε παίδες. είχε χώρο ακριβώς μπροστά από τα τραπεζάκια....
και ήρθε μετα κ ένα f650gs. καλά, καταδέχεστε να κάνετε παρέα το φτωχό συγγενή; τς τς τς

Sapadak
24/05/2016, 08:36
Σας είδα :a07:

Να δω αν θα σας ξαναδώ :/

359480

359481

spyrval
24/05/2016, 14:50
Σε είδα να έχεις γεμίσει τους καθρέφτες μου, 10 εκατοστά από την πινακίδα μου, γρήγορος πολύ. Mazda παλιό, δεν ξέρω μοντέλα. Μπροστά ήταν άδειος ο δρόμος, άνοιξα τη 2α και έγινες κουκίδα. Πήγα μεσαία λωρίδα και έκοψα για να δω τη φάτσα σου, πέρασες γρήγορα χωρίς να κοιτάξεις, με το καπελάκι σου, το μουσάκι σου, με όλα κομπλέ. Ξαναβρέθηκα σε λίγο μπροστά σου και ξανάγινε το ίδιο.

Αχαχαχαχαχαχ σόρυ ρε φίλε, αλλά με το μονοκύλινδαχαχαχαχαχαχ το GS το εξίμισαχαχαχαχαχαχα. Τη δεύτερη φορά σε πέρασε και ένα Beverly σφαίρα από δεξιά γιατί τον καθυστερχαχαχαχαχχαχ

Να'σαι καλά, γέλαγα μέχρι να φτάσω σπίτι.Και προσοχή από δω και πέρα, μόνο σε 50άρια σκούτερ κολλάμε με αυτό το αμάξι.

m@ster k@frer
24/05/2016, 17:07
Σε είδα και σε χαιρετσα,με τη μαύρη yamaha σου πριν την ποτιδαια και πήγαμε σχεδόν μαζι μέχρι αθυτο.

Να είσαι ορθιος και να χαίρεσαι την κούκλα σου!

theofilos888
24/05/2016, 17:11
Σε ειδα με το δουκα το πρωι στην καβαλας. Φορουσες κολαν ακρανοβιτς και σορτσακι. Η κουκουλα να ανεμιζει σε καθε φαναρι που εκανες υποψια σουζας και βαβουρας απο το ελευθερο τελικο σου. Το gsr ομως σου εραψε κουστουμι στο επομενο φαναρι. Δε σε χαλασε..... :wave2:

annoula1981
25/05/2016, 16:59
Η αληθεια είναι ότι δεν προλαβα να σε δω. Ήσουν κόκκινο και supersport .. Δεν μπορουσα να καταλάβω με ποσα περασες το πρωτο φαναρι στο Δαφνι.. Το δευτερο το περασες με κόκκινο και δυο μηχανές πίσω σου μηχανη ΔΙΑΣ.. Στο τρίτο κόκκινο φαναρι κόντεψες να τρακαρεις και έφυγες με σουζα! Πολυ θα ήθελα να ήξερα την κατάληξη αυτής της καταδίωξης.. !

nikosmec
25/05/2016, 18:08
Σε βλέπω συχνά πυκνά κατακόκκινο bandit 400, δίπλα στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου. Τι πανέμορφη μηχανή είναι αυτή, μου φαίνεται θα δώσω το srx να πάρω bandit.

WiSe
25/05/2016, 18:10
Σε ειδα βρε @ρχιμ@λακα που χτυπησες το σκυλι εξω απο το γραφειο μου και δεν εκανες ουτε την κινηση να φρεναρεις..... ευτυχως δεν επαθε τιποτα το σκυλι... ελπιζω να εχεις ζημια ρε γιδι! Πρωτη φορα πονεσε η καρδια μου ετσι.... και δεν ειμαι και φανατικος φιλοζωος......

Billymuse
25/05/2016, 19:43
Σε είδα σήμερα αγγελία στο περιοδικό Μοτο, και με δελέασες να μη θέλω να ξανα αγοράσω κράνος απο το εξωτερικό με τις εκτπωσεις που κάνεις..

359681

Eversman
25/05/2016, 19:49
Σε είδα μαντμαζέλ με το ασημί Ιμπίθα, να έρχεσαι αντίθετα, να παρκάρεις όπως όπως, να βρίζεις ανθρώπους μεγάλης ηλικίας (βόθρος το στόμα σου) επειδή βρέθηκαν στον δρόμο σου και όταν σου γλυκομίλησα για να σε ηρεμήσω, να με στέλνεις στον φίλο μου τον γεροδιάολο.

Σου το είπα. Υπάρχει λύση ... κάνε sex. Κατόπιν όλα θα σου φαίνονται όμορφα. Μάλλον έχεις καιρό έ?

2stroker
25/05/2016, 21:09
Δεν σε ειδα βρε ΑΡΧΙΔΙ(γιατι αν σε εβλεπα θα σε γονατιζα) που πατησες την ουρα του σκυλακου της φιλης μου χτες βραδυ στο ντραφι και τον παρατησες να τρεχει ουρλιαζοντας με μισοκομενη ουρα.Αποτελεσμα ακρωτηριασμος της ουρας απο τον γιατρο αναγκαστικα.ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΑΡΧΙΔΙ!!!

Chris K.
26/05/2016, 19:22
Σας είδα σήμερα 26/5 μάγκες με τα όμορφα SS (άσπρο-κόκκινο R6/R1 και το 2ο σκούρο κάτι κάτι) και full δέρμα να βγαίνετε απο Θεσσαλονίκη/Ν. Μουδανιών και να ανταποδίδω χαιρετούρα!

Ελπίζω να είχατε μια άψογη βόλτα!

theofilos888
26/05/2016, 19:32
Σε ειδα στον παραδρομο της συγγρου με το καταμαυρο κρανος και το γκρι super duke.

Christos ktm R
26/05/2016, 22:58
Σας είδα.. όχι πολλούς,στην Αθηνών Πατρών κ μόνο λίγοι χαιρέτησαν.καλους δρόμους σε όλους!!

zannisvel
27/05/2016, 08:25
Σε είδα AristidisZ εχθες το βράδυ μετά το παιχνίδι έξω από το Dixon's στο Καραισκακη. Προσπάθησα να σε χαιρέτησω αλλά δε με είδες :wave2:

kordix
27/05/2016, 08:45
Σε είδα κυρία με το δίχρονο σκούτερ να βγάζει ΠΟΛΥ ΚΑΠΝΑ και όταν σε πλησίασα διάβασα στο πίσω μέρος της διαφημιστικής μπλούζας που φόραγες "για φρεσκάδα".

pektis
27/05/2016, 08:57
Σε ειδα με το tuono να εισαι με κοντομανικο, γαντια και κρανος...:lol:
Για καλοκαιρινο μπουφανακι δεν υπηρχαν € ε?...:)

amyroukai
27/05/2016, 09:25
Σε είδα αυτοκίνητο με διαφημιστικό αυτοκόλλητο "ΜΑΣΤΟΣ" και αποκάτω μαρμελάδες... Μήπως έπρεπε να πουλάτε γάλα με αυτό το όνομα;

theofilos888
27/05/2016, 10:41
Σε ειδα ασημι πηγασε στην ακρη της εθνικης. Ο ιδιοκτητης ειχε βγαλει τη σελα κ σε κοιτουσε. Μηπως φτιαξει με προσευχη;

vaska
27/05/2016, 12:29
σας είδα μουν@#$%^& να κάνετε κόντρες με τα κουτιά και να σφάζετε κόκκινο βγαίνοντας από στενό σε δρόμο μεγάλης κυκλοφορίας. Και καλά ο πρώτος πέρασε βαθύ πορτοκαλί ότι είχε ανάψει το κόκκινο, εσύ βρε μαλ@κα δεύτερε που ήσουν πίσω του τουλάχιστον 5 δεύτερα πως στον μπέο βγήκες αέρας?? Κοκαλώσαμε όλοι οι δίτροχοι και παραλίγο να μας εμβολίσει το λεωφορείο που είχε ξεκινήσει πίσω μας. Σας έδωσα στεγνά και τους δύο και είσαστε άτυχοι γιατί σταματήσατε λίγο πιο πάνω και σας βρήκαν οι τροχαίοι. Ελπίζω πίπα-κ@λο να σας πάνε μπας και συνέλθετε.
Κι εσένα κυράτσα με το οπελάκι και τον σκύλο μέσα σε είδα που δεν έκοψες καθόλου στο στοπ και τον ξάπλωσες τον φουκαρά με το σκούτερ. Δεν φτάνει που τον ξέρανες τον άνθρωπο πήγες να την κάνεις ε??? Αλλά φρόντισε ο μπαρμπα-Βασίλης και σου σφύριξε ότι έχει φωτο την πινακίδα σου, οπότε ούτε να το σκεφτείς. Μετά άρχισες το κλαψομούνισμα και ούτε που ενδιαφέρθηκες τι έπαθε ο φουκαράς που τσάκισες. Δεν πειράζει αν δεν τον φτιάξεις κούκλο θα τα πούμε στο δικαστήριο και με σένα και με τον δικηγόρο μπαμπά σου, μαλάκω.

Ερε τι φουσκιές πάνε χαμένες!!!!

SONone
27/05/2016, 17:22
μας ειδα μεσιμεριατικα GSXR750 , Z750 ,TDM900 , GSR600 , MT09 και εγω με το CBR600 πρωτη φορα τέτοια μηχανάκια στο φανάρι ετοιμοι να ανοίξουμε αφου μας εφτιαξε ο kawasakias με τα ξερογκαζα μεχρι και κατι scooter κάνανε στην άκρη να δούνε πως θα φύγουμε σε τούτη την επική τυχαία συνάντηση και λιγο πριν ξεκινήσουμε ευτυχώς ολοι είδαμε το περιπολικό που ηρθε αργα αργα πίσω μας και τελικά ξεκινήσαμε σχεδόν σβηστοί χαζεύοντας τα αξιοθέατα γυρο γυρο. :lol:
κορυφαία στιγμη.

γιωτάς
28/05/2016, 14:31
Σας είδα καμία 15αρια ετοιμοπολεμα αντβεντουροειδη (gs at new κλπ)στο ριμπας και αναρωτιομανε ποτέ ήρθε η ανάπτυξη. Μόλις είδα ιταλικές πινακίδες θυμήθηκα το Athens - Gibraltar. Άντε καλούς δρόμους μάγκες. Αν δεν κάνω λάθος παίζει και ένας Έλληνας. Με τη νίκη παλικαρε....

panos_zip
28/05/2016, 14:44
Σας βλέπω συνέχεια από εχτες και ζηλεύω πολύ...
Έχει γεμίσει το Λίβερπουλ μηχανάκια όλων των ειδών, φορτωμένα σε παρεες μεγάλες και μικρες.
Φυσικά όλοι πατε Isle of Man.
Σας ευχαριστώ που μου ρίχνετε την ψυχολογία στα πατώματα.....

BoSS_Man*
28/05/2016, 14:46
Σε είδα λεωφοριατζή να έχεις κάνει ζημιά σε δύο αμάξια στον στενό δρόμο που μπήκες, όταν σε ρώτησα γιατί από εδώ είπες σε μπέρδεψε το GPS και σε έφερε από εκεί, ο συνοδηγός σου αντί να κατέβει να αφήσει χαρτί στους ιδιοκτήτες των Ι.Χ. που έκανες ζημιά το έπαιξε τρελός όπως και εσύ, σε φώναξα πάλι και σου έδειξα τις ζημιές και είπες ναι θα αφήσεις τα στοιχεία σου, επειδή από "θα" εγώ δεν χαμπαριάζω τα έγραψα όλα και πήρα όλα τα στοιχεία σου και τα άφησα στους ανθρώπους.

Υ.Γ. Ο ένας οδηγός που του άφησα τα στοιχεία με πήρε και με ευχαρίστησε ο άλλος στα @@ του, αυτά είναι.

taisteal
28/05/2016, 23:26
Σε ειδα με την τρικολορ αφρικανα στο Γαλαξιδι σημερα,και χαιρετησες με μια χαρα σαν να ειχες
καιρο να δεις μοτο στο δρομο
Φορτωμενος αν ειδα καλα.
Καλους δρομους παιχτη

Σας ειδα στη Πατρα κοριτσοπουλα να φορατε κατι τριπατα παπουτσια και να περπατατε σαν χεσμενες σερνοντας
τα ποδια σας αφου δεν μπορουσατε να περπατησετε κανονικα.
Ελεος :lol:

amyroukai
29/05/2016, 10:21
Σας είδα να διασκεδάζετε Σαββατοβραδο στο Γκάζι... Epic fail. Το φαληράκι και τα μάλια, εθνική λυρική σκηνή.

teogtp
29/05/2016, 11:51
Σας είδα παρεακι, να επιστρέφετε Αθηνα από Βελιγράδι οπως μου είπατε.
Ωραίοι!

sapphire
29/05/2016, 14:08
Σε είδα πριν κάμποσες μέρες στην Κηφισίας στο ύψος του ψυχικού ..φόραγες κυριλέ παντελόνι πουκάμισο ( νομίζω και σακάκι , δεν θυμάμαι ) και πίσω είχες κολλημένο ένα αυτοκολλητάκι moto.gr :) To μηχανάκι ήταν ένα kawasaki klr 650 παλιό μοντέλο αν δεν κάνω λάθος

congate7
29/05/2016, 15:16
Σας είδα 4 ζητάδες γύρω από τη μηχανή μου.
Κάτι πήγε και έκανε ο ένας στο τιμόνι, είδατε ότι δεν είναι κλεμμένο και μέχρι να κατέβω από τον 5ο είχατε φύγει.

Μου θυμίσατε τον συνάδελφο σας πριν 3-4 χρόνια που βγήκα στο μπαλκόνι και τον είδα πάνω στο παπί μου να προσπαθεί να το βάλει με τη μανιβέλα στις 3 το πρωί.

amyroukai
29/05/2016, 19:29
Σε είδα βηγκαν χτες το βράδυ (ή και βράδι όπως λέει ο κορεκτωρ) να διαμαρτύρεσαι με πάνελ φωτο και λάπτοπ με βίντεο για την κατανάλωση κρέατος, την σφαγή κλπ.

Απλά δεν πάτε καλά...

sugariasgeorge
29/05/2016, 19:45
ραλλυ αντικα 2016...
σε ειδα να τερματιζεις σημερα στο ναυπλιο !!!:beer:

359981

sugariasgeorge
29/05/2016, 19:46
σε ειδα ΛΟΥΜΙΔΗ να κερνας καφεδακια !!!

359982

kordix
29/05/2016, 20:42
Σάββατο, με 30 βαθμούς κελσίου, γυρνάω από μπάνιο στη θάλασσα και σε είδα με το gs 1200 με την ΚΟΥΒΕΡΤΑ. :confused:

Ζεύκας
29/05/2016, 21:12
σε είδα πάλι r100gs σήμερα το απόγευμα στην παραλιακή, αχχχ

φίλε αν το διαβάζεις μπράβο σου το έχεις το μηχανάκι στην πενα, ρόλαρε υπέροχα, μακάρι να το χαίρεσαι για πολλές δεκαετίες ακόμα

(το ίδιο με τη φωτό ήταν αλλά με χαμηλό φτερό)
359988

SONone
29/05/2016, 23:34
σε είδα πάλι r100gs σήμερα το απόγευμα στην παραλιακή, αχχχ

φίλε αν το διαβάζεις μπράβο σου το έχεις το μηχανάκι στην πενα, ρόλαρε υπέροχα, μακάρι να το χαίρεσαι για πολλές δεκαετίες ακόμα

(το ίδιο με τη φωτό ήταν αλλά με χαμηλό φτερό)
359988

τον ειδα και εγω προχθες και δεν μπορουσα να καταλαβω τι bmw ηταν.

spyrakos35
30/05/2016, 00:11
σας είδα ιταλιάνους με τα κατέμια τα 1190 και το αφρικα το καινούργιο.....

σου το χα πει κώστα, το αλλο που σε πέρασαν παρέα τότε ήταν το αφρικα.....

;)

Panos76
30/05/2016, 09:07
Σε είδα οικογένεια Χωραφά επάνω στο σκούτερ (2 γονείς - 2 παιδιά - κανένα κράνος) να αγνοείς το στοπ και να πας να βγεις στη Λ. Παπάγου χαλαρός και να φρενάρω στο τσακ (δεν έτρεχα κιόλας) - με κοψοχόλιασες. :confused:

DAYMAN
30/05/2016, 14:23
σε ειδα αγγλιδα κυρια 65+ με το Lead 110 στο parking του Leroy να κοιτας το transalp :confused: και να μου λες τι ωραια μηχανη ειναι :cry::rotflmao::rotflmao: και οτι ειχες και εσυ ενω εγω κοιτουσα το 999 διπλα μου (ο καθενας με τον πονο του και τους αναστεναγμους του) μου ειπες οτι την πουλησες το ΤΑ γιατι ηταν βαρυ και ξεροκαταπια οταν μου ειπες οτι εχεις ομως ενα XR250 :eek::beer: αφου ειπαμε διαφορα για τις χωρες μας και εσυ επεμενες οτι η Ελλαδα ειναι πολυ ωραια για να ζεις (κατι θα ξερεις παραπανω) ευχηθηκαμε ο ενας στον αλλο καλους δρομους.Παντα ορθια λαιδη!

George_Sp
31/05/2016, 04:43
Σε είδα να κοροϊδεύεις μεγαλοπρεπώς τον τύπο με τη μαύρη μπέρτα και το δρεπάνι......

https://www.facebook.com/7newssydney/videos/1275989682425162/

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!! ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚΙΝΓΚ ΦΑΚ ΤΖΑΣΤ ΧΑΠΕΝ_ΝΤ :uplate: