PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

toyar
12/08/2015, 15:18
καλα ρε.................
piaggio MP3 με Αcrapovits;:confused:

ποιος εισαι.........ο μαγκας με το τρικυκλο;:bawl:

chris 1150
12/08/2015, 15:44
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ .........ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ:D

ΑΡΧΟΝΤΑΣΣΣΣΣ:beer:

339486

zannisvel
12/08/2015, 18:29
Σε ειδα 7Tolis εχθες το απογευμα στη Πειραιως με το TDM. Χαιρετησα αλλα μαλλον δε με ειδες.
:beer::beer:

7Tolis
12/08/2015, 18:55
Σε ειδα 7Tolis εχθες το απογευμα στη Πειραιως με το TDM. Χαιρετησα αλλα μαλλον δε με ειδες.

Δεν ημαν εγω.Εγω 'εχω άάάδειαααααα.
:beer:

karellen
13/08/2015, 09:06
Σε είδα μικρό χάρβαλο σκουτεράκι πεσμένο στο δρόμο και τον οδηγό δίπλα με κάμποσα γδαρσίματα να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.Στο καπάκι κατέφθασες κι εσύ παγκόσμιε με το Τ Max καμαρωτός και δήλωσες με συγκαταβατικό ύφος ''προσέχετε πια με τις μαλακίες που καβαλάτε'' !!

Συγγνώμη τεράστιε που δεν έχουν όλοι μέγκα σκούτερ σαν και σένα.Γίδι.

vaska
14/08/2015, 06:39
Σας είδα Τζανη και ΑκηΤρεβορ και τα είπαμε και τα ήπια με στην πλαζ στην Πάτρα.

est
14/08/2015, 11:01
Σε είδα μελαχρινή wannabe Barbie πάνω στο σκουτεράκι σου να πηγαίνεις αγέρωχη και να περνάς με κόκκινο διασταυρώσεις σε Βουλιαγμένης, Ηλιουπόλεως, Ηλία Ηλίου, Καλλιρρόης, Αμαλίας, Βασ.Σοφίας, Πατησίων, Αλεξάνδρας, Ευελπίδων... όλα σφάξιμο! :moutza:
Κι όπως (σιγά και μη) κατάλαβες, δεν κέρδισες τίποτα σε χρόνο.

4 πραγματάκια να σου πω..
1. Φόρα κράνος
2. Να προσέχεις και να τηρείς τα σήματα και τα φανάρια ΕΙΔΙΚΑ αυτή την εποχή
3. Σόρρυ που θα στο χαλάσω, δεν ήταν ωραίο το θέαμα.. κυτταρίτιδα σου + σορτσάκι + σκουτεροανάρτηση = :a04:
4. Ξέρω ότι δυστυχώς το μόνο που θα σου μείνει είναι το 3ο γιατί δυστυχώς το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει.

Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος και θα σου ρίξει το χιλιαρικάκι πρόστιμο που σου αρμόζει.. ίσως τότε το μυαλουδάκι σου φτάσει παραπάνω (για τους λάθος λόγους αλλά δε γ@μεις, ας είναι).
#den_yparxei_swthria

Panos76
14/08/2015, 11:30
και εγώ παρατηρώ πολύ κόσμο 2κάβαλο σε σκούτερ - κυρίως, χαλαρό, χωρίς κράνος και σκέφτομαι πολύ κρίμα, νέα παιδιά και να πάθουν ζημιά από το τίποτα.

roukos_x
14/08/2015, 11:38
σε ειδα πορνη.
7:30π.μ. με μηχανη, με 120 χ.α.ω, να με τσιμπας χιλιοστα πιο περα απο το τσουτσουνι μου!
μελισσες ρε φιλε!
παλι καλα που δεν ειχε πιει καφε κ αστοχησε.

Eversman
14/08/2015, 18:15
Σε είδα απίστευτε τυπε με το kle, στα διόδια της Νεστανης, να σταματας με το πάσο σου, να κατεβαίνεις από το μηχανάκι, να ανοιγεις τη βαλίτσα, να ψαχουλευεις, να βγαζεις 50αευρο, να πληρώνεις, να βάζεις τα ρέστα στη βαλίτσα και να φεύγεις κακήν κακώς από τα καντήλια της ουράς που δημιούργησες :moutza:

Σε είδα και εσένα φιλαράκι μου καλό, σύντροχε και συμφουρουμιτη, να πουλάς το ζημιαρικο και να παίρνεις Τρου αντβεντσουρ μηχάνημα :beer: Καλοταξιδη και καλοριζικη :beer:

spyrakos35
15/08/2015, 06:41
Σε ειδα xtz750 στα χρωματα gauloises δικαβαλο και ετοιμοπολεμο και ησουν μεγκλα.....

Μπραβο ρε μαγκα

stamatisx
15/08/2015, 23:13
Σε είδα TDM μαύρο στη Βούλα προς Καβούρι να περνάς τις γραμμές του τραμ και αμέσως μετά να έχει νερά και να παλεύεις να το κρατήσεις όρθιο... (μου φάνηκε σα να πάτησες φρένο) ελπίζω όλα καλά.

Σε είδα Tiger 1050 στη Ποσειδώνος πίσω μου στο φανάρι και όταν έκοψα και γύρησα για να σε χαιρετίσω απλά γκάζωσες και έφυγες, δεν πειράζει, σε κέρασα τσαγάκι στη Συγγρού :D

teogtp
16/08/2015, 00:02
Σας βλεπω νεοέλληνες στο πανηγύρι να διασκεδάζετε με
Βισκι........
339574

spyrakos35
16/08/2015, 13:02
Σας ειδα να περνατε τα διοδια της αττικης οδου και να πετατε σχεδον ολοι τα χαρτακια οξω.....

Δε θα γινουμε ανθρωποι ποτε......

skylaros
16/08/2015, 13:36
Μου έχετε κάνει τις παραλίες σκουπιδότοπο !

foreno
16/08/2015, 15:20
Σε είδα σίχαμα της κοινωνίας ν αφήσεις το κολάμαξό σου για να πας στην παραλία(Αγιο Μάμα) κ ν αδειάζεις ότι σκουπίδι είχες κάτω κ δυστυχώς να μην είσαι ο μόνος.

Μια μέρα θα θελά ν αδειάσω ολόκληρο κάδο με κωλόχαρτα στα σκατόσπιτα σας βρωμιάδηρες σκατάνθρωποι:moutza:

dimmie_72
16/08/2015, 16:12
σε ειδα πορνη.
7:30π.μ. με μηχανη, με 120 χ.α.ω, να με τσιμπας χιλιοστα πιο περα απο το τσουτσουνι μου!
μελισσες ρε φιλε!
παλι καλα που δεν ειχε πιει καφε κ αστοχησε.

καλά φέτος τα πάσης φύσεως έντομα πρέπει να έχουν επηρεαστεί από την κρίση... :(

1ο event η μηχανή βγαίνει Μάϊο μετά και το τέλος των καταρακτωδών βροχών του τέλους Απριλίου, το κράνος ελάχιστα ανοιχτό στην 1η θέση... χώνεται έντομοΣ και τσιμπάει στην άκρη στο χείλι, πρήζεται και κυρίως καίει το μισό πρόσωπο.

2ο event και πλήρως αληθές. Προχθές παραλαμβάνοντας μηχανάκι από Τρίκαλα λέω στο support group "επειδή ο τόπος καίει (12:00), σταματάμε και μου δίνετε μπουφάν προβλεπόμενο -που έχω κουβαλήσει από Βόλο για τον σκοπό αυτό- αμέσως μετά τον περιφερειακό στην έξοδο που θαρχίσουμε να πιάνουμε ταχύτητες λογικές".
Βάζω το Schuberth, μακρύ παντελόνι είχα προβλέψει απ το πρωί... και συνεχίζουμε.

Η π@τνα πάνω στον περιφερειακό επιτίθεται πάνω απ το άσπρο πουκάμισο και νεκρώνει τη μισή πλάτη. Σταματάω στο μέσον του περιφερειακού φτάνει το support (γυναίκα και παιδί :p) βγάζω πουκάμισο εις το μέσον της οδού, βγάζει κεντρί, βάζω μπουφάν, σταδιακά επανέρχομαι και συνεχίζουμε....

Υ.Γ. ...δίπλα περνάει υπερήλικας ακράνωτος, άντυτος με σορτσάκι, με ρημάδι jog του 80 και 20 χλμ/ω σα να μη τρέχει τπτ και μπαίνει στο χωματόδρομο δίπλα σα να κάνει τη διαδρομή 15 φορές τη μέρα για πλάκα.

:a57:

Hayate
16/08/2015, 22:37
Σε είδα βρε ξεφτύλα που έχεις κ επαγγελματικό δίπλωμα και κουβαλάς ανθρώπους να μου κάνεις προσπέραση χωρίς να σε πάρω πρέφα σε κεντρικό του Χαϊδαρίου χτες το βράδυ 15αυγουστου....Καλά ρε μλκες πάτε καλά;τι κέρδισες που με προσπέρασες και οι απέναντι είδαν κ το Χάρο με τα μάτια τους...πραγματικά με ξεπερνάτε ώρες-ώρες με την αερογαμία που σας δέρνει!

Billymuse
17/08/2015, 08:49
Σε ειδα μεγαλε στον Κηφισο πριν λιγο....

339588

dimmie_72
17/08/2015, 15:38
καλά, μερκοί τόχετε όντως τερματίσει ρε... :bawl:

339595

339596

thePrince
17/08/2015, 19:41
Σε είδα ανόητε με το παπάκι, να βγαίνεις ανάποδα από μονόδρομο και να μπαίνεις ανάποδα σε λεωφορειόδρομο αντίθετης ροής, όπως έχεις προφανώς συνηθίσει να κάνεις. Μόνο που αυτή τη φορά ήσουν αφηρημένος και ότι έχει μείνει από τον εγκέφαλό σου έκανε αυτό που του έμαθες να κάνει: μαλακίες. Την επομενη φορά πανίβλακα θα έρχεται τρόλλευ και θα δούμε αν προλάβει να σε αποφύγει.

stamatisx
17/08/2015, 19:43
Χαιρέτησα πολύ κόσμο σήμερα μεταξύ 12:00-13:00 πηγαίνωντας προς Πάτρα... Να 'σται καλά παιδιά και καλούς δρόμους :wave2:

congate7
17/08/2015, 19:52
Σε είδα αυτοκίνητο να παίρνεις το μπανάκι σου στο Αλεποχώρι. Είδα επίσης και κάτι μ@λ@κες να σταματάνε μέσα στη μέση του δρόμου για να βγάλουν (αν έχετε το θεό σας) selfie :moutza: με φόντο το μισοβυθισμένο αμάξι :a31:

Σε είδα ρε μπάρμπα και εσένα να μου σκας πάνω στη στροφή χαζεύοντας το τοπίο να βγαίνεις τελείως αντίθετο ρεύμα και να σου ξεφεύγω τελευταία στιγμή.

Σε είδα και εσένα χθες να με ρωτάς αν θα αφήσω να πάρει ανάσα το εργαλείο :beer:

arisrodolivos
17/08/2015, 20:40
σε ειδα το πρωι τυπε με το παλιο ττ 600 μου ειπες τοφερες απο ιταλια μπιμπελο σαν καινουργιο ηταν
απο ανακατασκευη μαλλον κατα τις 8 και 30 στο υψος της ιωνιας θεσσαλονικη.ΑΡΡΩΣΤΙΑ. σαν φωτογραφια ηταν
αν γνωριζει καποιος κατι ας γραψει εδω μεσα μιλαω για το παλιο το 2kf για τους γνωστες.

Ζεύκας
18/08/2015, 02:31
καλά, μερκοί τόχετε όντως τερματίσει ρε... :bawl:

339595

339596

σε είχα δει πριν από κάτι χρόνια ktm 990 adventure με ασορτί καφάσι

δεν κανω πλακα :lol:

teogtp
18/08/2015, 08:39
Σε είδα τυπά με το μαγκιορικο περπάτημα και την αλανιαρα μποτα να περνάς το δρόμο .......

Κλαιω........:bawl:

339618

Hayate
18/08/2015, 09:27
Σε είδα...αγέρωχος πάνω στη σκουτεράρα σου ενώ το φανάρι ανάβει κόκκινο σηκώνεις σε σλο-μο το κινητό,ανάβει πράσινο ξεκινάς σα να μη τρέχει τπτ.το να κανεις 3' στην άκρη έβλαπτε...Μας ζάλισες κ τον έρωτα μέχρι να πάμε μία διαδρομή 400 μέτρων γιατί πήγαινες πέρα-δώθε με το 1 χέρι στο τιμόνι.

Υ.Γ. Απο αύριο με τσεκούρι στους δρόμους και όποιον βλέπω με κινητό στο χέρι κ οδήγηση κόψιμο απο τη ρίζα,έχει παραγίνει το κακό.....

akis_trevor
18/08/2015, 14:29
ειδα στο ριο το πρωι ενα τρανσαλπ 700 και καποιο στρητ 20 ετιας,σορρυ δεν καταλαβα ποιο,τιγκα φορτωμενα,ξενες πινακιδες.
καλους δρομους.
στα 500 μετρα παραπανω ειδα κτμ αντβ και εκτος των λοιπων αυτοκολλητων ειχε κι ενα παλιο του μοτο.γρ.
γραφεις/διαβαζεις ακομα;;;

stamatisx
18/08/2015, 20:05
Το ανέβασα σε 4Κ και slow motion, αν είναι κάποιος από το forum και το δει... :wave2:
https://youtu.be/Jt9uu4LMOpQ
(κρίμα γιατί μου κάηκε η SD κάρτα και έχασα το υπόλοιπο ταξίδι...)

Tedvj23
18/08/2015, 21:39
Σε ειδα πριν λιγο(βραδυ) με γυαλι ηλιου πανω στο TDM τι σκατα ειχες μεσα στην κεφαλα σου αναθεμα και αν ξερει κανενας...
Σε ειδα και εσενα μωρη χαζη στο σκουτερ να τα εχεις πεταξει ολα ντυμενη τσοντα δηλαδη και ΧΩΡΙΣ κρανος θα μου πεις που κολαγε στο πακετο ολο ε?:moutza:

Μικe777
18/08/2015, 23:46
σε ειδα με τον παπιο να σφαζεις το κοκκινο και να περνας
ξυστα!!μπροστα μου 2η φορα που το παθαινω αυτο το μηνα
Προσοχη!!!:rolleyes:

amyroukai
19/08/2015, 08:59
Σε είδα μποέμ εναλλακτικέ τύπε με το προσεκτικά ατημέλητα χτενιΖμένο πίσω ως τους ώμους γκριζαρισμένο μαλλάκι σου να φτάνεις στο κόκκινο με το XR1200, να κοιτάς (με την άκρη του ματιού) εμάς που περιμένουμε, ξανά εμπρός σου και... πο-τα-το-πο-τα-το-πο-τα-το να φεύγεις χαλαρός. Ντάξει μωρέ, τι έγινε, σιγά τώρα που έχει αυτοκίνητα η Μεσογείων, πωωωω υπερβολικοί...

Σας είδα να "ψάχνετε" έναν "χαμένο" φακελο στην πολεοδομία, "δεν είναι στο ράφι και δεν ξέρουμε που"... Για κτίριο που στεγάζει δημόσια υπηρεσία. Can you say lamoyo?

McGyver
19/08/2015, 09:21
Σε ξανά ματά είδα McTalas να στρίβεις μαζί μου από τη Μεσογείων στη Χαλανδρίου και μετά στην Παπανικολή.
Σε πρόλαβα στο φανάρι με την Παπανδρέου, σου έπαιξα φώτα, σου κόρναρα, αλλά δε γύρισες...

Θα σε πλεύριζα στο επόμενο κόκκινο φανάρι να σΕ πω μια καλημέρα αλλά το έφαγες :evil:...

Καλημέρα ρε!

pektis
19/08/2015, 11:52
Σας είδα με τα gs1200 & τα τριβαλιτσα... Χαιρετισα, αλλά δεν ανταποδωσατε... Δεν πειράζει,καλούς δρόμους!

Dennis-
19/08/2015, 14:22
Σε ειδα..

339678
339679

pektis
19/08/2015, 19:25
Σε είδα με το ktm, να φεύγεις 2καβαλος με σουζα, εννοείται χωρίς κράνος & με σαγιοναρα διχαλο...:confused:

γιωτάς
19/08/2015, 23:20
Σε είδα να έχεις παρκάρει την πάπια ακριβώς μπροστά από την πόρτα στα εβερεστ. 40 στρέμματα πάρκινγκ για τους άλλους... Εσύ μπροστά... Αν πάρεις ποτέ μηχανή σε βλέπω να την βάζεις μέσα να την κερνάς φρεντοτσινο.

Σε ειδα και σενα με το Ίμπιζα στο παρκινγκ του Leroy Merlin, να εχεις παρκάρει οχι πανω, οχι δίπλα αλλά εκτός διαγραμμισης και εκτός διάταξης σε σχεση με τα υπολοιπα αυτοκίνητα. Οτι πρέπει για να στέλνεις κόσμο στον ψυχ με OCD..

Α σε είδα και σενα να εχεις παρκάρει το κάρο σου στο χώρο των δικύκλων....

Τωρα που το σκέφτομαι σήμερα το parking μάλλον έπαιζε σε random mode. :rolleyes:

devil's animal
20/08/2015, 00:23
σε ειδα στο αντιθετο ρευμα απ'το δικο μου απο αεροδρομιο προς περαια, μαυρο nissan GTR και σκιρτησε η καρδια μου...:a07::a07:

κριμα να μην πηγαιναμε προς την ιδια κατευθυνση να τ'ανοιγαμε λιγο να βλεπαμε μεχρι ποσο κοντα θα'σουν...:giggle:

teogtp
20/08/2015, 00:32
Σε ειδα στην εισοδο για την εθνικη οδο απο Κιλελερ,να ερχεσαι καταπανω μου με την οπισθεν και να ζητας και τα ρεστα.
Ευτηχως που η τουρμπολαδιερα εχει αγκυρες για φρενα.

dimmie_72
20/08/2015, 01:04
Με είδα να ταξιδεύω με ένα 125 από Βόλο στη Θεσ/νίκη από Εθνική και να μην έχω δει τπτ σημαντικό.
Ρε σεις μήπως υπερβάλλετε και λίγο εδώ μέσα; :rolleyes:

bulmont
20/08/2015, 08:09
Σε είδα και σε γούσταρα.................

339709

339710

nik0las
20/08/2015, 15:17
339731

ΠΕΡΙΓΡΑΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...

k7600
21/08/2015, 08:47
το ίδιο πράγμα πέτυχα και εγώ στην παραλιακή από Γλυφάδα προς Πειραιά την Τετάρτη το μεσημέρι... δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω, να νευριάσω με την ηλιθιότητα τους ή να στεναχωρηθώ...

amyroukai
21/08/2015, 09:09
αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι διπλα απο το στρωμα εχει αλλο μηχανακι και εσεις το εχετε περασει για τρικαβαλο.
Κανείς δεν είπε για τρικάβαλο ρε αγόρι. Το χύμα σκυλί είναι το ζήτημα. Αν και εδώ που τα λέμε, είναι πολλοί γονείς με χύμα μωρά στην ίδια θέση. Μωρά, όχι παιδιά. Και βλέπεις το μαλάκα να βολτάρει "έλα μωρέ γύρω από το σπίτι πάω" και να καμαρώνει...

pektis
22/08/2015, 17:02
Σας είδα να χαιρετατε σχεδόν όλοι σημερα.. Σε ειδα μλκ Ιταλε με το βανακι να σφάζεις το κόκκινο...

skylaros
23/08/2015, 12:24
Σε είδα lamborghini aventador roadster να βολτάρεις στη Μάνη... Σε βλέπω και εσένα με το ελικοπτεράκι σου συνέχεια να βολτάρεις πάνω κάτω!

Σας είδα καρετάκια να βγαίνετε από τα αυγά σας και να πηγαίνετε στη θάλασσα! Έμαθα και αργότερα διαπίστωσα πως εξαιτίας της ανθρώπινης δραστηριότητας στις παραλίες ( δονήσεις) τα καρετάκια γεννιούνται πρόωρα ~ 45 ημερών αντί για 60 και το ποσοστό θνησιμότητας είναι μεγαλύτερο ( σε κανονικές συνθήκες μόνο γεννιούνται 80-120 αυγά ανά φωλιά, από αυτά ένα 30% περίπου δεν εκκολάπτονται φυσικά το ποσοστό αυτό μεταβάλλεται εύκολα από εξωγενής παράγοντες... και τέλος από τα 1000 μωρά που θα φτάσουν τελικά στο νερό μόνο ένα ή δύο θα επιβιώσουν μέχρι την ηλικία των δεκαέξι όπου θα μπορέσουν να ξεκινήσουν να αφήνουν απογόνους κάθε 2-3 χρόνια και μόνο στην ίδια παραλία όπου γεννήθηκαν) και πάνε τα ΖΩΑ και στήνουν δίχτυα του beach volley δίπλα στις φωλιές !

Ζεύκας
24/08/2015, 02:30
σας ειδα πολλά μηχανάκια σήμερα στη πελοπόννησο 9/10 τουρισμού και σας χαιρέτησα. καλούς δρόμους.:beer:

είδα κ σένα με το μαύρο er6n που δεν ανταπέδωσες....μαμιέσαι! :evil::lol:

vaska
24/08/2015, 10:00
Χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε και τα είπαμε Harris_x

teogtp
25/08/2015, 08:17
Σας ειδα δικαβαλους,ντυμενους φορτωμενους ,με το σελφοκόνταρο να ανεμιζει ........

DAYMAN
25/08/2015, 09:34
σε ειδα σε ακουσα και ανατριχιασα με τον κοφτη και την αλλαγη Lamborghini aventador roadster καθως μας προσπερνουσες μεταξυ Βατοπεδιου και Καλυβιων προς Θεσσαλονικη Κυριακη απογευμα.

Tedvj23
25/08/2015, 10:21
Σας ειδα praktiker,AB basilopoylos και κανα 2 αλλα σουπερ μαρκετ να εχετε μαζεψει απο τωρα τα καλοκαιρινα πριν φυγει καν ο αυγουστος και να τρωμε χθες πορτα με τον μικρο για μια μασκα θαλασσης..
ΣΕ ειδα παλι εσενα τυπακο με το tdm 900 και τα γυαλια ηλιου νυχτιατικα ελεος....
Σε ειδα και εσενα πιτσιρικα με το see through λευκο φορεματακι...:eyepop:

Tedvj23
25/08/2015, 22:10
Σε ξαναειδα οπως και τις τελευταιες μερες GpZ900 πενατο κλειδωμενο εξω απο το ταχυδρομιο ΕΛΤΑ...:cool:

pektis
25/08/2015, 22:26
Σε ξαναειδα οπως και τις τελευταιες μερες GpZ900 πενατο κλειδωμενο εξω απο το ταχυδρομιο ΕΛΤΑ...:cool:

Το ειχα δει & εγω...339983

theofilos888
25/08/2015, 22:56
Σε ξαναειδα xlv 750 στη γωνια κηφισιας και αλεξανδρας μαζι με ενα gsxr 1100 89αρι, αυτο που ειχε γυρισει τον κοσμο και εγραφαν τις περιπετειες τους στο μοτο. Σε ειδα και σενα παπακια να κανεις ζιγκ ζακ και παρολιγο να γλυτωνουμε τη στουκα.

Nik0s_Dk
26/08/2015, 12:18
Σε ειδα αφεντικούλη να μου ζητάς να σε πάω μια γύρα με το σκούτερ κ να μου λες μη βαζεις κράνος μωρέ μια γυρα θα πάμε καθώς κ αφότου ξεκινησαμε βγαλτο μωρε να με ακους...αφεντικούλη κ το καλοκαίρι αν πέσεις δε πονάει λιγοτερο...

amyroukai
26/08/2015, 12:20
σε είδα με το xj6, μισή πλατεία γύρισες, τρεις φορές πήγες να πέσεις. αν το φοβάσαι τόσο μικρέ αφρατουλη, τι το βάζεις στην κίνηση;;;

σε είδα να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις το γκομενάκι και να της λες με στόμφο "είχα τετραπυρηνο τηλέφωνο και τώρα πήρα οκταπυρηνο". Τι είναι αυτό; της εξηγεί. και το το κάνεις; παιζω παιχνίδια. Τι παιχνίδια; Φουτμπολ μάνατζερ. τι είναι αυτό; της εξηγεί. η κοπελίτσα βλέμμα ροφού. παίζουμε κανένα 8ωρο συνήθως. Α ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ (κίνηση χεριού).

φίλε δεν θα πηδήξεις έτσι. στάνταρ.

teogtp
26/08/2015, 13:05
σε είδα με το xj6, μισή πλατεία γύρισες, τρεις φορές πήγες να πέσεις. αν το φοβάσαι τόσο μικρέ αφρατουλη, τι το βάζεις στην κίνηση;;;

σε είδα να προσπαθείς να εντυπωσιάσεις το γκομενάκι και να της λες με στόμφο "είχα τετραπυρηνο τηλέφωνο και τώρα πήρα οκταπυρηνο". Τι είναι αυτό; της εξηγεί. και το το κάνεις; παιζω παιχνίδια. Τι παιχνίδια; Φουτμπολ μάνατζερ. τι είναι αυτό; της εξηγεί. η κοπελίτσα βλέμμα ροφού. παίζουμε κανένα 8ωρο συνήθως. Α ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ (κίνηση χεριού).

φίλε δεν θα πηδήξεις έτσι. στάνταρ.

Ξεχασε να της πει για το NFC ρε........:lol:

andreaspetr
26/08/2015, 16:23
οχταπυρηνο για football manager.... :moutza:

theofilos888
26/08/2015, 17:05
Σας ειδα μιλφαρες να καφεδαρετε σημερα στην κιφησια. Κανα δυο ηταν κ εκ βραζιλιας.... εχουμε ξεφυγει λεμε!!!!

Billymuse
26/08/2015, 19:50
Σας ειδα μιλφαρες να καφεδαρετε σημερα στην κιφησια. Κανα δυο ηταν κ εκ βραζιλιας.... εχουμε ξεφυγει λεμε!!!!

Tα κινητά και τα φουμπου γιατι τα έχουμε ??

amyroukai
26/08/2015, 20:34
σε ειδα βλαμμένο με το χρεποHornet 600 το στρογγυλοφάναρο. και φάνηκε και το πόσο βλαξ και κουλός και άσχετος. διηθηση ζω πεθαίνω να τρέμεις και να κοιτάς και καθρέφτη μη σε περάσω πάλι; ούτε να σε πλησιάσω, μην μαζεύω κρέατα και ανταλλακτικά. χάζευα το χαλασμένο λεντοφαναρο πίσω και τον πανικό σου...

Φιλάκια και μη με πετύχεις ορεξατο η νευριασμενο καμμιά μέρα, θα πονέσεις.

Ζεύκας
26/08/2015, 23:52
σας είδα μηχανάκια κ αναβάτες να έχετε δώσει ραντεβού στο Φλοίσβο να κατέβειτε ρίμπας.

αλλά ελάχιστα κράνη. καλή η αλητεία ρε παιδιά αλλά βάλτε ένα γαμώκρανο.

δεν πηγαίνετε στο περίπτερο

Black Mamba
27/08/2015, 08:12
Πρωτα σας ακουσα και μετα σας ειδα,
πλατεια Καισαριανης χτες βραδυ,
7 Τmax.
ΟΛΑ με Akrapovic,
2 μονο με κρανος και 4 με σαγιοναρα...
Τσιπουρακι, μεζεδακι και σκουτεραρα!
Σσσσσσ...
:rolleyes:

Tycho Moon
27/08/2015, 08:35
Σε είδα μαλακισμένο να βγάζεις τον σκύλο σου βόλτα. Το είχες με το λουρί, αυτό να τρέχει και εσύ να οδηγείς πάνω στο Beverly. Σταματήσατε, έχεσε ο σκύλος σου και μόλις τελείωσε, άνοιξες γκάζι και φύγατε...

Τί να πω.... Κρίμας... :confused:

bulmont
27/08/2015, 12:42
Σε είδα και γέλασα....:

340017

Μου κόπηκε όμως το γέλιο όταν είδα πως οδηγούσες με το ένα χέρι (δεξί)
και είχες και παιδί μπροστά...........

macdeath_s
27/08/2015, 14:45
σας είδα μηχανάκια κ αναβάτες να έχετε δώσει ραντεβού στο Φλοίσβο να κατέβειτε ρίμπας.

αλλά ελάχιστα κράνη. καλή η αλητεία ρε παιδιά αλλά βάλτε ένα γαμώκρανο.

δεν πηγαίνετε στο περίπτερο

Είδα και τις αναρτήσεις σήμερα και το καντηλάκι στο Ribas. Από αυτούς που είδες δυστυχώς δύο δεν γυρίσαν σπίτι τους χτες. Τα παιδιά που ήταν εκεί λένε ότι αν φορούσαν κράνος θα είχαν σωθεί.

KostRider
27/08/2015, 18:59
Σε είδα μικρούλα με το ποδήλατο, που πήγες να πεταχτείς και σταμάτησες στο τσακ, από τις κόρνες μου και τις φωνές της γιαγιάς σου..

foogr01
27/08/2015, 20:29
Σας είδα/άκουσα σήμερα, άνθρωποι (sic) αυτής της χώρας να μου επιβεβαιώνετε με τη συμπεριφορά σας γιατί βρεθήκαμε εδώ και γιατί δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουμε ως χώρα. Ένα γενικό :moutza: σε όλους σας να μη γίνομαι βαρετός να αναλύω. Ντροπή σας θα έλεγα, αλλά δεν έχετε ίχνος από δαύτην!

Καλή υπομονή σε μας τους υπόλοιπους (μέχρι να μας στρίψει...)

akis_trevor
28/08/2015, 19:50
σε ειδα μπανιερα του βαγγελη( bulmont) και ησουν αδεια,σε αντιθεση με τις φημες που ηθελαν γυναικεια παρουσια να εχει παθει την πλακα της εκει μεσα...:bawl::bawl:
340091

vaska
29/08/2015, 09:30
Σε είδα χθες βράδυ 50χρονο (και βάλε) Μερσεντικό σε κατάσταση πένα. Γυαλοκοπούσες και ο περήφανος ιδιοκτήτης σου μόλις του είπα "πένα το εργαλείο" έφτιαξε ένα χαμόγελο από το ένα αφτί μέχρι το άλλο και είπε "Ευχαριστώ".
Πινακίδες κλασικού και όμορφο όσο δεν πάει. Αλλά μέσα στην κίνηση ρε γμτ με τους παπαροκάγκουρες τριγύρω να μ@λ@κίζονται ασύστολα??:confused:

nikos_abel
29/08/2015, 11:50
Είδα τα ποστ σου Βάσκα και ξέχασα ότι γεράσες κι άλλο και δε σου έγραψα στο κατάλληλο θρεντ.
Να ζήσεις φιλαράκο.

spyrval
29/08/2015, 11:56
Σε είδα να έχεις 2 πιτσιρίκια σε αγροτικό, μπροστά φυσικά με τα κεφαλάκια λίγους πόντους από το παρμπρίζ αφού δεν είχε πίσω θέσεις, χωρίς ζώνη εννοείται. Τα ντουμάνιαζες και με τον καπνό σου και βγήκες στη Μαραθώνος βέβαιος ότι η ζωή είναι όμορφη.

Σε άκουσα πίσω μου μέσα σε γνωστό παιχνιδάδικο που είχα πάει με την κόρη μου να λες "σταμάτα πια ρε παλιομ@λ@κα, τί κάνεις". Γύρισα και σε είδα κυρία 45άρα, με το όμορφο μαλλί και τα προσεγμένα ρούχα να απευθύνεσαι στο 10-11 χρονών αγοράκι σου. Ο σύζυγος δίπλα να ασχολείται με το μικρότερο, ούτε γύρισε να κοιτάξει. Όσο περνάν τα χρόνια τόσο αμφιβάλλω αν αυτά με τα οποία διαπαιδαγωγώ - μεγαλώνω την κόρη μου θα της χρησιμεύσουν σε αυτή τη ζούγκλα που θα ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει....

tzimidis
29/08/2015, 13:18
apo plateia karaiskaki mexri ktel kifisou.
18 allages loridas, kai sfaksimo ola ta fanaria .
elpizo na ftasate spiti orthoi kai artimeleis

340104

pektis
29/08/2015, 18:26
Σε ειδα chr1_86 στο φαναρι... θελω να πιστευω, πως θα προλαβω να σε δω και για καμια μπυρα :beer:

Ζεύκας
30/08/2015, 12:37
σας βλέπω κάθε λίγο και λιγάκι παλικάρια άνεργα που φοράτε κάτι
ψευτοπάπουτσα των 10ε και έχετε κινητάρες των 400 και 500 ευρώ.

δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό :(

Ichigo
31/08/2015, 08:34
Σας ειδα ζωαδια να εχετε επιστρέψει πρωτη μερα απο διακοπες, να έχει τιγκαρει ο Κηφισος και σε αποσταση 200μ τουλαχιστον 2 τρακαρισματα με μονο υλικες ζημιες. Αι στα διαλα καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια :yuck:

byron
31/08/2015, 08:56
Σας είδα στην Αιγινίτισα με το Hyper στην άκρη του δρόμου με λυμένο μηχανάκι. Ελπίζω να το φτιάξατε γρήγορα.

sniper
31/08/2015, 12:40
Σε είδα δικάβαλο και φορτωμένο KTM (990 μάλλον) το Σάββατο να περνάς μαζί μου τα διόδια και να μ' ευχαριστεί η κοπελιά από πίσω..

Όλα τα υπόλοιπα καλά αλλά χωρίς πινακίδα, με αθλητικά παπούτσια και κολάν στην εθνική ταξίδι;

congate7
31/08/2015, 13:14
Σε είδα άσπρο σύννεφο στην Αχαρνών και πλησιάζοντας είδα να ξεπροβάλλει ένα Fiat που είχε πάρει από κάτω ένα μηχανάκι. Το σύννεφο ήταν τελικά από πυροσβεστήρα. Ο οδηγός όρθιος ευτυχώς, αλλά το μηχανάκι κολλημένο κάτω από το αμάξι.
Είδα να γυρνάτε από διακοπές αλλά το μυαλό σας όχι. Το νου μας παιδιά

RizlaPlusPlus
31/08/2015, 13:38
Σε ειδα να μπαινεις στο φερυ απο Καβαλα για Θασο, φουλ προβλεπε πανω στο ΤΔΜ σου. Εκτος απο το κρανος, φυσικα. Γγκριζαριστο μαλλι, επιμελημενα ατημελητο γκριζο μουσι με μαυρες ανταυγειες, και μιλουσες για ΤΣΜΕΔΕ και τα πακετα που τρωτε εσεις οι πολιτικοι μηχανικοι. Και το τσιγαρο στη θαλασσα, ενω το τασακι ηταν σε αποσταση μικροτερη απο το τεντωμα του χεριου σου.

Αρκουδογυφτε.

petros1479
31/08/2015, 16:05
Σε είδα με το αγροτικό στην εθνική πεταμένα ο,τι θέλεις στην καρότσα μέχρι και ένα ρατζο και φυσικά χωρίς ούτε ένα δέσιμο! Να χωνεσαι ξαφνικά μπροστά μου από τα δίπλα διόδια και να τρως όσα μπινελικια υπάρχουν.

Σε είδα με το 1200gs να διακοσαριζεις τριβαλιτσος και να κανείς τέτοιο συντονισμό που νόμιζα ότι θα απογειωθεί!! Ευτυχώς εκοψες και μαζευτηκες! Εσύ με τους motoraid σάκους πάνω από τις πλαϊνές!!! Σου είπα, πως πάει ,στο βενζινάδικο και με ψιλοεγραψες! Πρόσεχε!!!

congate7
31/08/2015, 23:07
Σας είδα ένα cbr, ένα gsxr και ένα r1 κατά τις 10:30 προς Κόρινθο.
Μόνο τα 2 πρώτα άνοιξαν.
Καλούς δρόμους

macdeath_s
01/09/2015, 16:31
Σε είδα να μου τη λες στη διάβαση ότι που πάω με το σκύλο. Σου απάντησα ότι δν περάσαμε το δρόμο αλλά οκ μπορεί να τρόμαξες επειδή έκανε την κίνηση ο σκύλος. Τα μη κατέβω θα κάνω θα ράνω άστα ρε φίλε δε χρειάζονται... Κι αφού άκουσες τα γαλλικά σου γιατί δν κατέβηκες ?

Πολύ νεύρο τώρα τελευταία στους δρόμους.

MG-KTiNoS
01/09/2015, 17:15
Σε είδα ρε θεία με το παπί και το

Σατέν ασπρο παπουτσάκι
Σατέν πράσινο παντελόνι
και τη
Σατέν μοβ μπλούζα....
:a08:

Πάντως κράνος είχες !
:rotflmao:

roukos_x
01/09/2015, 23:30
σας ειδα κ μου φτιαξατε το βραδυ!
δυο σκουτερακια σταματημενα στο φαναρι για να στριψουν κ εγω διπλα τους για να συνεχισω ευθεια!
τσεκαρω.. μπλουζα pink floyd ο ενας... δικοι μου ειναι λεω!
κοβω φατσες... 50+ κ οι δυο, με μουσια κ μαλλια..
Καλα..πως κ δεν εχουν customιες???? (σκεφτομαι..)
Γυρναει το πιτσιρικι του ενος κ λεει...
"Κοιτα ενα ωραιο αμαξι μπαμπα!!!!!!!"
παλι καλα που εισαι μικρος κ δεν ξερεις! (σκεφτομαι)
γελαμε κ οι τεσσερις.
Π@@λο!

Ζεύκας
02/09/2015, 01:20
Σας βλέπω στα δυτικά προάστια να τρέχετε σε κάτι δρομάκια με χίλια και πραγματικά αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ;;;

τι θα αποδείξετε σε ποιόν ρε βλαμμένα;

παλιότερα r1 πήγαινε τάπα του πετάχτηκε αμάξι, νεκρό το παλικάρι

τη Κυριακή civic 20ετίας έχασε τον έλεγχο και παραλίγο να φιλήσει παρκαρισμένα.

απόψε ΚΤΜ βγήκε στο αντίθετο και στούκαρε σε αμάξι (δεν ξέρω τι έπαθε ο οδηγός, πραγματικά χέστηκα)

Αλλά ρε πούστη μου και ειδικά τώρα το καλοκαίρι βγαίνουν παιδάκια και παίζουν ΕΝΑ να πεταχτεί να πιάσει τη
μπάλα ή μία φορά να φύγετε και να ανεβείτε πεζοδρόμιο μετά πως θα ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας;

Τι σκατά έχετε μέσα στο κεφάλι σας;

Hayate
02/09/2015, 09:12
Σας βλέπω στα δυτικά προάστια να τρέχετε σε κάτι δρομάκια με χίλια και πραγματικά αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ;;;

απόψε ΚΤΜ βγήκε στο αντίθετο και στούκαρε σε αμάξι (δεν ξέρω τι έπαθε ο οδηγός, πραγματικά χέστηκα)

Αλλά ρε πούστη μου και ειδικά τώρα το καλοκαίρι βγαίνουν παιδάκια και παίζουν ΕΝΑ να πεταχτεί να πιάσει τη
μπάλα ή μία φορά να φύγετε και να ανεβείτε πεζοδρόμιο μετά πως θα ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής σας;

Aπαυτό το τελευταίο που έιπες σκατά..

Σε είδα ρε αθεόφοβε πάνω στο σκουτεράκι με τον νάρθηκα τον τούμπανο στο αριστερό ποδάρι και στο 1 χέρι να κρατάς τις πατερίτσες και με το άλλο να οδηγάς....Δλδ όσο πάει με ξεπερνάτε πιο πολύ εσείς οι ξαμολυμένοι ελεύθερα ελευθεροι σκοπευτές....

amyroukai
02/09/2015, 09:31
Σε είδα με το μπεβερλι και το λυτό τζετάκι να στρίβεις και να πηγαίνεις καρφί για το κράσπεδο... Το έγλειψες και εκεί που περιμένω να ακούσω το μπαμ χρρρρρρρρ κοιτάς στο δρόμο και κάπως το μαζεύεις.

Μετά είδα πανύβλακα την λάμψη της οθόνης στο αριστερό χέρι και την κίνηση να το χώσεις στο μαξιλαράκι του κράνους για να μιλήσεις, αφού ίσιωσε το μηχανάκι.

GFawkes
02/09/2015, 12:21

Το αυτο

επαψα να κανω παρατηρηση σε αυτους που τρεχουνε σε πεζοδρομο διπλα στο σπιτι μου διοτι βαρεθηκα να τσακωνομαι...
"Γιατι-τι εκανα;"

εισαι σε ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ και παιζουν 5χρονα....
"Μα δεν πατησα κανενα"...

Κοφτε τα κουμπια ρεεεεεε

BoSS_Man*
02/09/2015, 15:04
Σε είδα honda civic μαύρο Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας πριν ολίγες μέρες να βγαίνεις από την λωρίδα σου και να πας δεξιά χωρίς φλας χωρίς τίποτα τέρμα το τιμόνι, ευτυχώς που σε κατάλαβα και έκανα ελιγμό προς τα δεξιά και δεν είχε κανέναν, σου έκανα νόημα φιλικό μου ζήτησες συγνώμη και τέλος ανθρώπινα και ωραία, χωρίς τσαμπουκάδες όπως μερικοί, λάθη γίνονται και θα γίνονται πάντα και παντού προσοχή όλοι.

theofilos888
02/09/2015, 15:42
Σε ειδα να καις το φαναρι του κατ στο κατεβα της κηφισιας με μπλε καζε ρρρρρρ, ξεκρανος, παντοφλινος και πουκαμισακι βαρουφακη style. Το audi που εβγαινε ουτε το ειδες. Ευτυχως εχουν φρενα τα ρημαδια αυτα...

devil's animal
03/09/2015, 00:14
σε ειδα να "φευγεις" μικρο...
ευτυχως δεν πηγες μακρυα και θα σε βλεπουμε...
εκανες αυτα που επρεπε και με το παραπανω...
σ'ευχαριστουμε για ολα και οι δυο...
Βικη να την προσεχεις...θα σε ανταμειψει...

Ichigo
03/09/2015, 10:42
Σε ειδα με το sprint st να κανεις ανυπομονα διηθηση και να προσπαθεις να περασεις δυο μηχανακια σουβλακι για να βγεις μπροστά και μετα σε ειδα να φρεναρεις ατσαλα για να γλυτωσεις το στουκο με το suvoειδες που αλλαξε απροειδοποιητα λωριδα γλιτωνοντας στο τσακ. Εκραξες τον οδηγο αλλα πρωτιστως φταις εσυ καθως δεν προνοησες να εχεις ταχύτητα προσαρμοσμενη για ενα Κηφισο ο οποιος σημερα ηταν υπερβολικα "weird" και πηγμενος απο μπαμπανους. Επειδη σε μυριστηκα λεπτα πριν παλι οτι είσαι ακομα ποιο μπαμπανος καλα που εκοψα και περασες για να μη γινουμε ηχος και φως.

Υγ την επομενη φορα παρε μηχανακι με ABS γιατι δεν ειναι καθε μερα Κυριακή...:wave2:

pipe_smoker
03/09/2015, 14:13
Σας ειδα παπαροβιοληδες, ο ενας παπακιας σκετος ο αλλος παπακιας ντελιβερας, ακρανωτοι και οι δυο, να μπλοκαρουν τα φρενα και να στριγγλιζουν τα λαστιχα του ενος για να μην καρφωθει πανω στο μπροστινο αυτοκινητο, καθως παλευατε ποιος θα προλαβει να μπει μπροστα να κανει τη διηθηση να γλιτωσει 3 αμαξια στο φαναρι.

Ευτυχως τη μαλακια τη μυριστηκα νωρις και αραξα στη λωριδα μου.

Υπαρχουν 1000 τροποι να φατε τα μουτρα σας εκει εξω.
Για μια διηθηση?
Πιτουρα εχετε στο κεφαλι σας ρε πστ μου.....

pektis
03/09/2015, 16:36
Σε ειδα να περνας με το σκουτερ, ελεγχοντας το κοκκινο φαναρι, στη Σ.Λουη...(καμια μερα θα το φας το κεφαλι σου...)
Σε ειδα και 'σενα μαζι με τον συνεπιβατη σου με το varadero & οι 2 χωρις κρανοι, να εχεις ορεξη για ανοιγματα... γμτ... καλα ημασταν ηρεμα... γυρισαν & οι υπολοιποι και δεν μας βλεπω καλα...........:look:

BoSS_Man*
03/09/2015, 16:49
Σε είδα στην Ποσειδώνος με το μαύρο αμάξι να σταματάνε όλοι για κόκκινο φανάρι και αφού είχαν περάσει αρκετά δευτερόλεπτα που ήταν κόκκινο εσύ σαν "αναίσθητος" (σε είδα κάπου είχες χαθεί στις σκέψεις σου) που ήσουν δεν κατάλαβες καν ότι υπήρχε φανάρι και πέρασες έτσι, αν υπήρχε μηχανάκι που περίμενε στο φανάρι θα είχες πέσει πάνω του γιατί πήγαινες κομμάτια και δεν είχες αίσθηση, ευτυχώς δεν έγινε τίποτα, μεγάλη προσοχή.

headbanger
03/09/2015, 17:14
σε είδα με το infinity να μιλάς στο κινητό και να αλλάζεις λωρίδα εδώ (https://www.google.ca/maps/dir//53.5445238,-113.5414428/@53.541889,-113.5397199,1098m/data=!3m1!1e3) χωρίς να κοιτάξεις δίπλα σου η να ακούσεις την ρημάδα την εξάτμιση. Την εφαγες την κλωτσιά στην πόρτα στο επόμενο φανάρι και δεν είπες και τπτ.

counterstriker
04/09/2015, 14:38
Είδα πραγματογνώμονα σε δίκη σοβαρού τροχαίου ατυχήματος με μοτοσυκλέτα που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, να γράφει στην πραγματογνωμοσύνη του: από το γεγονός ότι το τιμόνι της μοτοσυκλέτας κλείνει προς τα αριστερά, εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο αναβάτης επιχείρησε αριστερό ελιγμό, αποφευκτικό της πρόσκρουσης....

Υ.Γ. Τώρα θα μου πεις, αυτό σε μάρανε; Εδώ προϋπόθεση για να δικάζει ένας δικαστής τροχαία δεν είναι καν να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.

pektis
04/09/2015, 20:18
Σας βλεπω καθε μερα χωρις κρανος με τα σκουτερ σας, να περνατε τα κοκκινα σαν να μην τρεχει τιποτα...:confused:
Σε ειδα και εσενα με το τζιπ, να αλλαζεις λωριδα χωρις φλας...
Οταν σου ειπα στο φαναρι ''να βγαζεις φλας στην αλλαγη λωριδας'' μου ειπες ''εχεις δικιο...sorry''...

macdeath_s
04/09/2015, 22:53
Σε είδα με τον παλιό μου έρωτα στη Ποσειδώνος να μου κάνεις νεύμα για το νέο έρωτα :D Ο ήχος του 990 είναι αξεπέραστος!!!

Ta kοφτίδια μετά κατά λάθος γίνανε. Καλούς δρόμους να χεις.