View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Σε είδα θερμόμετρο να χτυπας 36 και να εχω λαλησει απο την ζεστη.
Πρεπει να δω και που θα βρω τα λ7 να παρω καλοκαιρινο μπουφαν, γιατι το "παλιο μου παλτο" δεν κλεινει λογω "ιδιαιτερης γραμμωσης" κοιλιακΟΥ.
Σε είδα φίλε μου πριν λίγα λεπτά να κατεβαίνεις την Πιπίνου ή την Τρίτωνος,δεν θυμάμαι πως την λένε,στην άνω Νέα Σμύρνη
Πρέπει να ήσουνα με την vstrom σου ή με κάτι αντίστοιχο αν είδα καλά και εγώ με το κουτί
Δεν σου φώναξα όπως μου καταλόγισες,νόημα σου έκανα με το χέρι μου ότι πήρες ανοιχτά πολύ την στροφή και μη γνωρίζοντας ούτε τις οδηγικές σου ικανότητες ούτε τα αντανακλαστικά σου,για λίγο ναι φοβήθηκα,το παραδέχομαι
Μπορεί να είχες εσύ δίκιο μπορεί εγώ,δεν επιμένω
Εκεί που στέκομαι όμως,είναι ότι ενώ εγώ συνέχισα την δουλειά μου(το οτι κονταστάθηκα στην διασταύρωση δεν ήτανε για σένα,για να ελέγξω την κίνηση μπας και με αφήσουν να περάσω απέναντι ήτανε),εσυ γύρισες πίσω,ανέβηκες την ανηφόρα για να με βρείς και να μου ζητήσεις τον λόγο
Παλικάρι,αν θες την γνώμη μου,μην το κάνεις αυτό.Εγώ εκείνη την ώρα,θες επειδή είχα μέσα την ετοιμόγεννη ουσιαστικά γυναίκα μου,το παιδί μας και την πεθερά μου,θες επειδή έμαθα σιγά σιγά και με δύσκολο τρόπο να δίνω τόπο στην οργή,θες επειδή ειλικρινά δεν είχα όρεξη όχι για τσακωμό ούτε καν για αντιπαράθεση,δεν το συνέχισα
Πολλοι άλλοι όμως εκεί έξω δεν αντιδρούν έτσι ψύχραιμα.Δεν αξίζει να σπας τα νέυρα σου για κάτι τέτοιο,μια φιλική συμβουλή σου δίνω και μπορείς να την κάνεις ότι θες
Νασαι καλά και καλούς δρόμους να έχεις
Black Mamba
20/05/2015, 08:00
Σε ειδα πριν λιγο, προσεγμενο SRX με δυο κανονια για εξατμισεις να ριχνεις πιστονιες
και να την ακουμε, στη Βας. Σοφιας, εστριψες για Παγκρατι.
Ωραιοτατο!
Σας βλεπω καθημερινα να τα εχετε πεταξει ολα... ποτε θα πεσω πουθενα δεν ξερω:lol:
Σε είδα πρωί πρωί στην Ακτή Μιαούλη να γράφεις τα πάντα στα παλιά σου υποδήματα και να κάνεις αλλαγή λωρίδας με το έτσι θελώ κυρά με το μαύρο yaris και να πλακώνεται στα φρένα και το προπορευόμενο μου όχημα και εγώ,ευτυχώς που κράταγα απόσταση είπα απο μέσα μου γιατί θα το πέρναγα απο πάνω το αμάξι..Το νού μας λεβεντόπαιδα κυκλοφορούν ελεύθεροι....
amyroukai
20/05/2015, 13:19
Σε είδα παππούλη ρασοφόρε με την ξινίλα των εκατό και βάλε καρδιναλίων να αράζεις στην αναπηρική θεσούλα σου στο εξωτικό σεντ ετιέν. Πέρα από την προφανή δυσκινησία που προκαλεί το κορμί το βοϊδίσιο σε συνδυασμό με την ηλικία, μιά χαρά σε είδα και με διάθεση για τσαμπουκά... Ούτε το κατεβασμένο βλέμμα του πιστού που σε πλησίασε με σέβας να σε χαιρετήσει φάνηκε να σου φτιάχνει τη διάθεση. Τι 'στε και 'σεις οι θεούσοι, έχετε τα ζόρια σας...
yianyian
22/05/2015, 00:33
Σε είδα παππού να σφάζεις το κόκκινο σε διασταύρωση που ευτυχώς είμαι ψιλιασμένος και αργώ να ξεκινήσω.
Όταν σε πλεύρισα στο επόμενο έγινε ο διάλογος :
- Πέρασες με κόκκινο.
- Πού?
- Πριν. Δεν άκουσες τη κόρνα ?
- Όχι. Που?
- Πιο πίσω λέμε
- Γιατί? Είχε φανάρι?
- .....
Σε είδα καγκουριλε στη Συγγρού να έρχεται με ...όσα και να επιχειρεις μια σφήνα απο δεξια στο προπορευόμενο Golf και να σου γλυστραει ο κωλος
Να ξέρεις οτι είσαι πολύ τυχερός που βρήκε καπου προσφυση και μαζεύτηκε αλλιως θα μας χαριζες μια εντυπωσιακοτατη τούμπα βραδιατικα
Εσύ βέβαια εννοείται δε μασησες και συνεχισες τάπα! Η Παναγία μαζί σου παλληκάρι μου
Eversman
22/05/2015, 08:44
Σε είδα να μου φέρνεις το εργαλείο που σου δάνεισα, σπασμένο, μέσα σε σακούλα και να μη μου λές τίποτα. Λίγη μπέσα ρε! Έβγαζα μεροκάματο μ' αυτό το πραγματάκι.
Άν μου το έλεγες θα σε είχα σε εκτίμηση και μηδέν είς το πηλίκον. Τώρα στη φυλάω και την επόμενη, θα μου το πληρώσεις τριπλό :evil:
Ρε ούτε κατσαβίδι!
Σας είδα στον Κηφισσό...έριξες καλό τράκο στο punto της κοπελιάς που την άκουσε στερεοφωνικά πάει για καινούριο όλο το πίσω μέρος ,ευτυχώς απ'ότι πρόφτασα να δώ φάνηκε πως φορούσατε ζώνες και οι 2 και δεν είδα κάποιον χτυπημένο.Τα παλιοσίδερα ας χαλάσουν,τα μέλη του κορμιού μη χαλάσουν.
zannisvel
22/05/2015, 11:38
Σε ειδα σημερα ξαπλωμενο και ακινητο στις 10 το πρωι Γρηγοριου Λαμπρακη και Βασιλεως Γεωργιου στο Πειραια. Ελπιζω να εισαι καλα!!!:(
Παιδια προσοχη εκει εξω, εχω δει 3 ατυχηματα με μηχανες τις τελευταιες 3 μερες.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
Σε είδα σήμερα να βγάζεις το σκύλο βόλτα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Να μπορώ να περπατήσω και να βαριέμαι να βγάλω τη δικιά μου, κι εσύ στο καροτσάκι να μη μασάς. Μπράβο ρε φίλε, καλό κουράγιο.
amyroukai
22/05/2015, 15:01
σε ειδα γιδι να φλομωνεις την αιθουσα στο ψεμα, και οδηγεις και μηχανη... να πω να σου τυχει στο δρομο σου ο φιλος σου που για χαρη του ξεφτιλισες τα παντελονια που φορας, να δεις τη γλυκα;
congate7
22/05/2015, 15:11
Σε είδα Drzάκι μου να ξαναγριεύεις στα χέρια μου :vroum:
theofilos888
22/05/2015, 15:20
Σε ειδα να με χρεωνεις 80 ευρω για 2 ντιζες και να κουδουναω απο το νουμερο..... ακριβο χομπι το μηχανακι.......
Nik0s_Dk
22/05/2015, 19:55
Σε είδα κοπελιά με το PCX Αμαλίας και Φιλελλήνων φανάρι. Χωρίς κράνος αλλά με στυλ. Σε ειδοποίησα για το μπλόκο στα 20 μέτρα μπροστά και σε "κάλυψα" για να το γλιτώσεις πηγαίνοντας παράλληλα μαζί σου κρύβοντας σε. . Καλά είναι να γλιτώνουμε τα μπλόκα ή/και να έχουμε στυλ αλλά ας το φοράμε το ρημάδι.. Κάνει ζέστη ναι.. Αλλά δεν αξίζει.. Ούτε τα λεφτά αλλά πρωτίστως το κεφαλάκι μας.
Ήμουν με το αυτοκίνητο της δουλειάς και σας είδα από μακριά , καθόσασταν μες την μέση του δρόμου χτύπησα την κόρνα μου τρεις φόρες .. δεν κουνηθήκατε και αναρωτήθηκα γιατί .. μόλις πλησίασα είδα μια εικόνα που θα την θυμάμαι για πάντα .Ήταν 2 γάτες και η μία γάτα είχε πιάσει ένα μικρό γατάκι που ήταν πεθαμένο και προσπαθούσε να το μεταφέρει στην άκρη του δρόμου.Μετά από δευτερόλεπτα στο ράδιο έπαιξε το τραγούδι του moby why does my heart feels so bad ...πραγματικά λυπήθηκα τόσο πολύ και παράλληλα ένιωσα τόσο ανόητος που χρησιμοποιήσα την κόρνα , τελικά είμαι πολύ ευαίσθητος :)
CustomBoy
23/05/2015, 00:14
Σέ είδα φίλε σκουτερόβιε,(με gp800?) να σταματάς σε νεύμα μου στον παραδρομο πίσω απο το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ βραδιάτικα,και να με βοηθάς ,γιατι δεν επαιρνε η μοτο μου μπροστα...
Επειδή δεν μπορουσες-ηξερες να μου κάνεις πατάκι,με εσπρωξες με τα ποδια και πήρε με 2α....
Σε ευχαριστησα κ απο κει...σε χιλιοευχαριστω και απο εδω..ακομα εκει θα ημουν
Σε είδα με το παπί και το κράνος αράι να ψήνεσαι για κοντρίτσες.
οκ μέσα αλλά δεν είδες την τεράστια κούτα που κουβαλούσα ρε φίλαι;
Nikol1979
23/05/2015, 10:10
Πρωι πρωι σαββατιατικα ρε γαμωτο...παω με το παπί στη δουλεια,ψιλό χαλαρά γιατι δεν εχει ανοίξει ακομα το μάτι,και εισαι μπροστα μου με την κούρσα, 55αρης,πιο κοιμισμένος κι απο μένα,και αποφασίζεις ΞΑΦΝΙΚΑ να σταματήσεις δεξιά,χωρις φλας βεβαίως βεβαιως. Πλακωνομαι στα φρένα και σταματάω στους δεκα πόντους απο το αμάξι σου με το αίμα παγωμένο.σε προσπερνάω,και οταν φτάνω στο ύψος της μουρης,κοντοσταματαω και σου χαρίζω το πιο δολοφονικο μου βλέμμα μπας και καταλάβεις οτι έκανες μ@λ@κια..και συνεχιζω,χωρις να σου πω τιποτα. Μου κορναρεις, γυρνάω να σε κοιτάξω και εχεις κατεβάσει το τζαμι (μου ζητάει το λόγο,λεω). Σβήνω το μηχανακι στη μέση του δρόμου,κατεβαίνω και ερχομαι στο παράθυρο σου. Εχω παρει τις βαθειες μου αναπνοες (μεγάλη εξάσκηση λεμε) και εχω αποφασίσει να μη βρισω. Εσενα σε βλέπω περιμένεις βρισιά για να απαντήσεις αναλόγως. Πριτς! Χαμηλώνω τη φωνή και σου λεω :"ετςι οπως σταματησατε,απότομα και χωρις φλας,κόντεψα να πέσω πάνω σας,στο Τσακ σταμάτησα!!". Εσυ:"ενταξει, σιγά πηγαινες, τι θα παθαινες;". Απαντώ: "και αμα πήγαινα πιο γρήγορα δηλαδη και στουκαραμε, θα έφταιγα εγω;". Εσυ:"ε και ηταν ανάγκη να με κοιτάξεις ετςι ρε κοπελια;"
Ενταξει, γύρισα κι έφυγα, σε ορισμένες απαντήσεις μένεις άφωνος...
Σας είδα λίγο έξω από Χαλκηδόνα(Θεσ/νικης) τρία ss με συνεπιβάτες όλοι χωρίς κράνος κ να τα πηγαίνετε με τις μπάντες
Tycho Moon
25/05/2015, 14:21
Σε είδα μωρή μαλακισμένη Σάββατο πρωί να σφάζεις το STOP αφρενάριστη με καμιά 40αριά χλμ στην οδό Βουλής στο Σύνταγμα. Αν δεν είχα στο μυαλό μου ότι κυκλοφορούν ζώα σαν και 'σένα και δεν σταματούσα, θα μας είχες σκοτώσει και εμένα και τη γυναίκα μου. Μου άρεσε που σταμάτησες μετά από 20 μέτρα, άνοιξες το παράθυρο και έβγαλες το χέρι να ζητήσεις "σόρρυ".. Γαμώ το μουνί που σε πέταγε. Μαλάκισμένη.
Σας βλέπω κάθε πρωί να αγνοείται πεζοδρόμιο στην Αγ.σπυρίδωνος και να ανεβαίνετε με τα δέλα σας και όχι μόνο αυτό να μη σέβεστε οτι υπάρχουν μαγαζιά και αποθήκες και πεζοί....Πραγματικά έχει περάσει πολλές φορές απο το μυαλό μου να ξαπλώσω έναν κάτω!Λίγο φιλότιμο ρε γαμώ το κέρατο δε βλάπτει....Νταξ κ εμείς ανεβαίνουμε πεζοδρόμιο καμμιά φορά να παρκάρουμε για 2' αλλά όχι κ έτσι να πηγαίνω αφρενάριστος και να αγνοώ κάθε άλλη ζωντανή ύπαρξη στο διάβα μου...Μετά θα φταίει ο κακός ο μπάτσος όταν θα μοιράζει τα μπιλιέτα.....
Σας είδα μεγαλοκοπέλες να περνάτε αγέρωχες με τους αναβάτες σας χθες από την παλιά εθνική στο ύψος της Κινετας και πολύ σας χάρηκα…
Είχε καμιά μάζωξη κλασικών στην κορινθία ?
amyroukai
25/05/2015, 15:57
Είχε καμιά μάζωξη κλασικών στην κορινθία ?
ειχε ραλι νομιζω.
σας βλεπω ολο το πρωι εισαγομενα μπουτακια κλπ ολα εξω ουδεν κρυπτον απο τον ηλιον και εχω ζαλιστει... οι δε εργατες δηλωσαν "ερχομαστε και αυριο χωρις μεροκαματο", τα καλα του κεντρου...
Σε είδα μωρή μαλακισμένη Σάββατο πρωί να σφάζεις το STOP αφρενάριστη με καμιά 40αριά χλμ στην οδό Βουλής στο Σύνταγμα. Αν δεν είχα στο μυαλό μου ότι κυκλοφορούν ζώα σαν και 'σένα και δεν σταματούσα, θα μας είχες σκοτώσει και εμένα και τη γυναίκα μου. Μου άρεσε που σταμάτησες μετά από 20 μέτρα, άνοιξες το παράθυρο και έβγαλες το χέρι να ζητήσεις "σόρρυ".. Γαμώ το μουνί που σε πέταγε. Μαλάκισμένη.
Σε ποιο Στοπ αναφερεσαι;Γιατί Βουλής με Κολοκοτρώνη , η Βουλής δεν έχει στοπ κι είναι απο δεξια αρα έχει προτεραιότητα
Tycho Moon
25/05/2015, 16:53
Σε ποιο Στοπ αναφερεσαι;Γιατί Βουλής με Κολοκοτρώνη , η Βουλής δεν έχει στοπ κι είναι απο δεξια αρα έχει προτεραιότητα
Την Απόλλωνος κατέβαινα.
Σε είδα σήμερα πρωί πρωί μέσα στους αγρούς με άσπρο πρόσωπο και μαγκούρα να είσαι ντυμένος τσάρλι τσάπλιν. :confused:
Ακόμα αναρωτιέμαι αν αυτό που πήρα σήμερα ήταν οι βιταμίνες μου ή τίποτα άλλο!
Nik0s_Dk
25/05/2015, 20:12
Σε είδα ΤΕΡΑΣΤΙΕ αρουραίε να περνάς την Βασιλίσσης Σοφίας 830 το πρωί. Κύριος, είχες πράσινο. Σε είδα να χώνεσαι κάτω από τα κάρα στην Ακαδημίας και να την βγάζεις καθαρή. Σσσωραίος αρουραίε!! (Μιλάμε ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..)
amyroukai
26/05/2015, 12:07
σε ειδα πιτσιρικο να κανεις μια πολυ απλη ευγενικη κινηση στην εξοδο του μετρο, χαλαρος και με υποψια χαμογελου. Η πιτσιρικα που ερχοταν, συνωμοτης σαν να εκανε το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο. Στις σκαλες με σκουντας και μου ειπες να προσεχω το ξεχασμενο πενταευρο που φαινοταν απο την πισω τσεπη. Κατι τετοιοι τυποι μου φτιαχνουν τη διαθεση. Υπαρχει ελπιδα.
Σας ειδα να μου βαζετε τις φωνες επειδη φτερνιστηκα και το κρατησα. Τι ρηξη τυμπανου, τι αποκολληση αμφιβλητλστροειδους, τι αλλα παλαβα ακουσα δεν περιγραφεται. "ριξτο ρε φιλε με φορα να το χαρεις"... οκ, το επομενο μπορει.
σε ειδα να απαντας σε οτι ελεγε η κοπελα στο τηλεφωνο.
εκανα αυτο που μου λες και δεν βλεπω. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΜΥΩΠΙΑ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΡΙΑ;
-Πεντε (κινηση γνωστη)
Μα πως ανεβαινει ρε, με δουλευεις;
-Γερνας μωρη, δεν το καταλαβαινεις;
Ρε εχω παει στα καλυτερα κεντρα και δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο.
-Αμα δεν θες να δεις την αληθεια...
Και τα φαρμακα που μου δωσατε μου χαλανε το στομαχι.
-ου γαρ ερχεται μονον...
ο τυπος συνεχισε κανενα 5λεπτο. Πεθανα στο γελιο.
theofilos888
26/05/2015, 12:26
Σε ειδα κατα τις 10 στην καθοδο της εθνικης με το triumph ξαπλα. Ελπιζω να εισαι καλα!
Σε ειδα να φευγεις με κοκκινο και οταν σου ειπα ''που πας; εχεις κοκκινο...'' .... ζητησες συγγνωμη και εκανες πισω...
τι να πω... μαλλον εχουν χαζεψει οι περισσοτεροι...:confused:
spyrakos35
27/05/2015, 06:21
Μόλις σας είδα....
Εγώ να παραδίδω τη μικρή στο σχολικό, εσείς δικάβαλο, τριβάλιτσο, φουλ εξοπλισμός με την σημαία πίσω να κρύβει πινακίδα έτοιμοι για το ταξίδι σας....
Ιταλία να υποθέσω για το μοτοτζιπί.....
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή παίδες όποιος και αν είναι ο προορισμός :beer:
υγ.... δεν κατάλαβα ποιο μηχανάκι ήταν..... μάλλον για bandit 1250 μου έκανε....
υγ2... δε ζηλεύω ρε :cry:
σε ειδα κοπελια με το λευκο cbr στην Ολγας οπως και τον γαμπρο με το gsxr και την yoshimura να σηκωνει τον κοσμο στον αερα για να σου δειξει οτι τημ εχει μεγαλη.Βαλτε και κανενα κρανος ομως ρε παιδια.
amyroukai
27/05/2015, 09:54
δεν σε ειδα με το kle στην τυφλη μου γωνια και με την ιδια ταχυτητα. κορναρες και σε πηρα χαμπαρι, ευτυχως χωρις αλλα. σορι μαν.
το ιδιο εκανες μετα/ και με το επομενο αυτοκινητο απο οτι ειδα στον καθρεφτη. σε λαθος σημειο αραζεις.
Δεν σε είδα όμως να μας ρίχνεις καμιά φωτό !
Σε ειδα να μπαινεις αποτομα στη λωριδα μου, χωρις φλας... παλι καλα που προλαβα να φρεναρω...
ουτε απο κορνες, ουτε απο τιποτα δεν παιρνετε χαμπαρι... :moutza:
Σε ειδα να μπαινεις αποτομα στη λωριδα μου, χωρις φλας... παλι καλα που προλαβα να φρεναρω...
ουτε απο κορνες, ουτε απο τιποτα δεν παιρνετε χαμπαρι... :moutza:
έχω αλλάξει την κόρνα με την παρακάτω
http://www.ebay.com/itm/BLACK-SUPER-LOUD-COMPACT-ELECTRIC-BLAST-TONE-HORN-for-US-MOTORCYCLE-CHOPPER-12V-/310729965887?hash=item4858f3013f&vxp=mtr
πίστεψέ με μ έχει σώσει, μόνο σε κανάν ηλικιωμένο υπάρχει πρόβλημα μην πάθει συγκοπή :p
Με ειδα Red-Rider με την παπια φουλ προβλεπε στον Προαστιακο του Πειραια.
Με αναγνωρισες απο τον Φαρο που οδηγω και χαρηκα πολυ που τα ειπαμε!
Καλους δρομους φιλε μου!!!
Red Rider
27/05/2015, 15:55
Με ειδα Red-Rider με την παπια φουλ προβλεπε στον Προαστιακο του Πειραια.
Με αναγνωρισες απο τον Φαρο που οδηγω και χαρηκα πολυ που τα ειπαμε!
Καλους δρομους φιλε μου!!!
Γεια και από εδώ!
Χάρηκα και εγώ,εις το επανειδήν!:beer:
CustomBoy
27/05/2015, 18:04
Σας ειδα στην καλλιθέα πρίν καμια ώρα,(2εργάτες πανω σε μπλέ innova injection) να σκάτε πάνω σε αυτοκινητο(στο μπροστα φτερό του οδηγου) ο οποιος κατι παραβίασε,μαζί με ενα ταξί αλλα ηταν ο τυχερος.. (δεν προλαβα να διακρινω αν ηταν φαναρι η στοπ μιας και ημουν μακρια)...ευτυχώς περα απο γρατσουνιες στα χερια εισασταν καλα...ευχομαι να βγεί ακρη
Σε ειδα κοπελιά,στην συμβολη κων/λεος-ιερα οδό ,να ανάβεις το καντηλάκι στο εκλησσάκι....
Να προσέχετε εκει εξω ολοι ...
ΣΑΣ ΒΛΈΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΤΕΡ-ΠΑΠΙΑ ΝΑ οδηγάτε χωρίς αυριο...θα κλειστώ στο σπιτι μου φαινεται ολο το καλοκαιρι και θα βγώ με τα πρωτοβρόχια πάλι...
Σε είδα γεράκο ενώ περιμένω στο φανάρι να μου κορνάρεις ενώ είναι κόκκινο και να προχωράς μπροστά και να μου πατάς το πόδι .Μόλις σου κατέβασα τον καθρεύτη ευτιχώς σταμάτησες βγήκες από το αμάξι να μου ζητήσεις τα ρέστα ..και ακουλούθησε ο εξής διάλογος:
εγω: Tι κάνεις ρε μαλάκα είσαι τρελός ;
γεράκος: Α για να σου πω τι έκανες εκεί ;
εγω: Μου πάτησες το πόδι x 2
γεράκος : Δίκιο έχεις συγνώμη ας φύγουμε ( δεν είχε πάρει χαμπάρι )
εγώ: τι να το κάνω το δίκιο
Απο πίσω ενας τύπος με ένα βανάκι που είδε όλο το σκηνικό του είπε " καλά να πάθεις ..να προσέχεις άλλη φορά " και του απαντάει ο γέρακος " τι θες και συ μωρέ ".
Σίγουρα η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και ντρέπομαι αλλα δυστιχώς εκείνη την στιγμή δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και του κατέβασα τον καθρέυτη γιατί αλλίως θα μου είχε πιάσει για τα καλά το πόδι ..φυσικά δεν το λεω για να δικαιολογηθώ μιας και νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου που αντέδρασα έτσι και σε καμιά περίπτωση για τον γεράκο γιατί αφού έγινε όλο το σκηνικό έδωσε τσαμπουκαλεμένη απάντηση στον άλλο τύπο , τι να πείς έτσι έχει μάθει δεν θα αλλάξει τώρα.
πριν λιγο ειδα στο υψος του υγεια ενα τρανσλαπ να ανεβαινει μαλιοκουβαρα :D κρανακι αραι ασπρομαυρο και μποτουλες... μαλλον ο Βαντας θα ητανε...:lol:
Σε είδαμε "χρήστη ουσιών" να βουτάς την τσαντούλα της κυρίας για κακή σου τύχη όμως προλάβανε και σε ακινητοποίησαν κάτι κύριοι παραπέρα και άρχισες να ζητάς ελεημοσύνη κτλπ κτλπ.....Ας πρόσεχες,θα σε αναλάβουν αυτοί που πρέπει τώρα,το άσχημο είναι οτι σε κανα 48ωρο σε κόβω να ξαναβγαίνεις έξω και να κάνεις πάλι τα ίδια με την ελαστικότητα που έχει το νομικό σύστημα μας....
zannisvel
28/05/2015, 13:04
Σε ειδα στη Συγγρου παραλιγο να με εμβολιζεις απο πισω με το μαυρο Versys.
Ημουν δεξια λωριδα στο κεντρο της λωριδας και ηθελα να στριψω στο βενζιναδικο της Shell. Κοιταζω τους καθρευτες μου και σε βλεπω να πηγαινεις με 1000 και να εισαι ετοιμος να με προσπερασεις απο δεξια. Εμεινα ακινητος για να μη σε μπερδεψω και τσακιστεις πανω μου και τα ακουσα και απο πανω... Εχε χαρη...
Αν θελεις να τρεξεις τουλαχιστον τρεχε στα αριστερα και οχι στη δεξια λωριδα που ο κοσμος νομιμα εχει δικαιομα να στριψει δεξια σε καποιο δρομο. Τη Τριτη εγινε και ελπιζω να μην εισαι απο εδω μεσα...
amyroukai
28/05/2015, 23:29
σε ειδα μικρη πατσαβουριτσα με το λευκο λαντσια να κοβεις την βασιλισσης σοφιας στο ιστορικο Αθμονον αναποδα, με τα αλαρμ, χαλλλλλαροτατη και αερατη. δε μαστουμπεϊσον γλοουζ κλαουντ...
Σας ειδα.... αλλα σας ειδαι αργα, αφοτου με ειχατε δει κι εσεις.
Με σταματησατε λοιπον 4 της ομαδας Ζ κι ενα πληρωμα περιπολικου.
Στο ερωτημα σας γιατι δεν φορω το κρανος μου, σας απαντησα με ειλικρίνεια (δεν γνωριζω την περιοχη και πηγαινα τον παρεα στο αυτοκινητο του, οποτε δεν το εβαλα κι πηγαιναμε πραγματικα αργα, ωστε να τον ακουω κι να προσεχουμε οσο το δυνατον).
Μου κανατε αλκοτεστ (pass) και μετα με αφησατε μαλακα!
Το περιπολικο πηρε τον φιλαρακο στο αυτοκινητο του κι εμενα με αφησατε να φυγω, αφου βεβαια εβαλα το κρανος μου.
Ο τοπος αυτος δεν σταματα να με εκπλησσει.
Billymuse
29/05/2015, 07:34
Σας ειδα ρε μπατσοβιους να εχετε παρκαρει το μπατσικο σας στη λεωφοριολωριδα επι της Σταδιου και να εχετε πιασει το μουχαμπετι στο γκομενακι που δουλευε στο καφε..στα παπαρια σας ολα ουτε τα τρολευ χωραγαν να περασουν αλλα εσεις χαμπαρι λεμε..
Σε ειδα να σου δινω προτεραιοτητα και να ενοχλειται η κυρια απο πισω που φρεναρα με αποτελεσμα να αρχισει τις κορνες... οταν ομως ακουσε τα ''γαλλικα'' ηρεμησε...
karellen
29/05/2015, 08:33
Σε είδα μαντάμ με το Hundai Getz να ξηλώνεις τον καθρέφτη ενός παρκαρισμένου Ρενώ έξω από το μαγαζί μου (την ώρα που χαζολογούσα στο moto.gr). :a014:
Σταμάτησες από το θόρυβο απορημένη για 2 δευτ. και μόλις αντελήφθης τι έγινε,έβαλες πρώτη και την έκανες με ελαφρά.
Φυσικά είχα ήδη δει την πινακίδα σου και συνέταξα ένα ωραίο ραβασάκι που το κόλλησα στο παρ μπριζ του καψερού.
Μακάρι να σε βρει να σε σκίσει.
Σε είδα σε το παπί, σε καθε στροφή να κόβεις ταχύτητα σε βαθμό που εχανες την ισορροπία σου και εβγαζες το ποδι για να μην πέσεις .
mikRRopixel
29/05/2015, 09:52
Σε είδα σήμερα το πρωί στο Μενίδι στο δρόμο που πάει παράλληλα με την Αττική όδο (ύψος λ.Φιλαδελφείας) ηλίθιε νταλικέρη, να πηγαίνεις ανάποδα με θράσος σε μονόδρομο με 2 δικές μας λωρίδες. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ενώ είχα μπροστά μου ένα περιπολικό xsara και έλεγα μέσα μου "επιτέλους θα βρεθεί ένα όργανο να πιάσει επ'αυτοφόρω αυτούς που κάνουν συχνά αυτή την παρανομία", οι αστυνομικοί προς έκπληξή μου άλλαξαν λωρίδα για να τον αποφύγουν και τον αγνόησαν επιδεικτικά. Οπότε ο οδηγός της νταλίκας θα το ξανακάνει αύριο, και μεθαύριο, και κάθε μέρα. Μέχρι να πάρει στον λαιμό του κανένα δύσμοιρο... Ντροπή!
akis_trevor
29/05/2015, 13:35
σας ειδα γκρουπακι με africa,tenere 660 & f800gs τριβαλιτσοι,με πινακιδες cz..καλο δρομο...:beer:
spyrakos35
29/05/2015, 14:52
σε είδα ήλιε να βγαίνεις.... :sun:
τυχαίο???
δε νομίζω.... :a54:
taisteal
29/05/2015, 15:22
Σας ειδα πριν λιγο 1200 gs,Super Tenere,F800 gs και μαυρο v-strom να πηγαινετε προς Καρπενησι.
Καλους δρομους :)
spyrakos35
29/05/2015, 16:50
σας είδα 4 κατέμια 1190 να κατεβαίνετε μαζί τη συγγρου.....
Red Rider
29/05/2015, 17:21
σας είδα 4 κατέμια 1190 να κατεβαίνετε μαζί τη συγγρου.....
Τους είδα και εγώ,ο ένας μάλιστα σε ένα προηγούμενο φανάρι δεν το έφτανε,με αποτέλεσμα να ακροβατεί με ανασφάλεια στις μύτες των ποδιών του.Κάτι σαν ομαδικό test ride μου φάνηκε.
spyrakos35
29/05/2015, 18:14
Σε ειδα tracer δικαβαλο και.........
δεν το χεις.....
Σε είδα στην Κηφισίας στο ύψος του ψυχικού ενώ έσκιζα το cbf , πήγαινα με 120 και ένιωθα γρήγορος να με περνάς σαν σταματημένο με καμιά 200αρα+ και προσγειώθηκα στην πραγματικότητα..σε μισώ :D
macdeath_s
30/05/2015, 03:00
Τους είδα και εγώ,ο ένας μάλιστα σε ένα προηγούμενο φανάρι δεν το έφτανε,με αποτέλεσμα να ακροβατεί με ανασφάλεια στις μύτες των ποδιών του.Κάτι σαν ομαδικό test ride μου φάνηκε.
Orange days αγαπητοί.
macdeath_s
30/05/2015, 03:02
Σε είδα στη Βουλιαγμένης 3 και κάτι το βράδυ, στο ύψος της Αργυρούπολης με το 1200 s pikes peaks edition. Πανέμορφο!!! Αλληλογνέψαμε και μετά έστριψες προς Αργυρούπολη
Καλούς δρόμους...
Σε ειδα chr1s_86 με το vfr :D
dimmie_72
30/05/2015, 16:08
Σας είδα τη μισή δύναμη της Αστυνομίας να μου την έχετε στημένη στον επαρχιακό επειδή σε μια ευθειούλα άνοιξα μόλις στιγμιαία μέχρι 180. Συνέχισα σαν κότα, σταμάτησα ανήσυχος παρακάτω για καφέ και άκουσα τους ντόπιους να μιλάνε για Παλαιοκώστα και βίλες και ελικόπτερα και αυτοκτονίες... πάω να δω :eek:
Red Rider
30/05/2015, 18:50
Είδα χθες απόγευμα βαρβατο μπλόκο μετά από χρόνια ..
σας ειδα επισκεπτες της 34 πσμ οι 9 στους 10 ακρανωτοι και μες στην μ......α
δεν θελω να πιστεψω οτι ειστε το αντιπροσωπευτικο δειγμα...
αλλα τι λεω μιλαμε για 100αδες τυπους με ζελε στο μαλλι, να χαλασει; κριμα κριμα....
amyroukai
31/05/2015, 15:32
Σας είδα με τα καλογυαλισμένα 1000άρια (και τα στοκ λάστιχα από τρακ ντέι) στην καφετέρια. ΜΚ&Ε και φινιστρίνι...
σε ειδα ασπρο Kia pro_ceed με αυτοκολλητακι moto.gr πισω αριστερα στην ιερα οδο στο δρομοκαϊτειο να ακολουθεις γαμηλια πομπη σημερα κατά τις 18:00!
σε οδηγουσε γυναικα, συνοδηγος αντρας! πηγα να σε πλευρισω να δω ποιος εισαι αλλα ανοιξε το φαναρι και δεν προλαβα! ανεφερε..
chester24
31/05/2015, 21:28
Σε ειδα ρε παντοφλινο με το 1200 το αντβεντσουρ.. Δεξια βαλιτσα, τζετ κρανος ξεκουμπωτο, μουσι κ ρευμπαν κ διχαλακι γαλαζιο...
Αγορι τρελο μεσ την περιπετεια
amyroukai
31/05/2015, 21:59
Σας είδα μεγαλούληδες ερωτύλοι στο R1200GSADV να κατεβαίνετε στην δεξιά λωρίδα την εθνική, αργά και φυσικά ακρανουί για να μπορείτε ανενόχλητοι να ψιθυρίζετε ερωτόλογα και όρκους αγάπης και αφοσίωσης while you are making your life a ride. May you live long and leave no idiotic offspring.
alexzafeir
31/05/2015, 22:03
Σε ειδα 1200gs να χαιρετάς απο Ερετρια ερχοσουνα ανταπέδωσα αμεσως καλους δρομους:beer:
spyrakos35
31/05/2015, 22:51
Σας είδα μεγαλούληδες ερωτύλοι στο R1200GSADV να κατεβαίνετε στην δεξιά λωρίδα την εθνική, αργά και φυσικά ακρανουί για να μπορείτε ανενόχλητοι να ψιθυρίζετε ερωτόλογα και όρκους αγάπης και αφοσίωσης while you are making your life a ride. May you live long and leave no idiotic offspring.
True adventure φιλε μου, οχι μαλακιες.....
akis_trevor
01/06/2015, 13:02
Ειδα μπολικα μηχανακια στο δρομο σημερα..
πρεπει να σε ειδα κι εσενα πανο (pandvs) στις στροφες στο μενιδι....;;;
karellen
01/06/2015, 14:30
Σε είδα Κηφισίας 5 η ώρα το πρωί,έρημη,με τα πορτοκαλί φώτα σου και μου ξύπνησες παλιές νοσταλγίες.
Θα ανέβω ένα ΣΚ με το ΧΤ να σε περπατήσω από ψηλά μέχρι τέρμα κάτω.
Σε είδα το πρωί να έχεις τον 5χρονο πιτσιρικά μπροστά στο παπί κι εσύ να κάνεις οχτάρια με το ένα χέρι μιλώντας στο κινητό.
Προς στιγμή σκέφτηκα να σου γαμήσω το μουνί που σε πέταξε, αλλά κρατήθηκα γιατί μπορεί να βγάλει κι άλλο ζώο.
Αρκέστηκα στο να παρακαλέσω το φύλακα άγγελο του μικρού να κάνει καμιά υπερωρία...
Δυστυχώς όταν θα μεγαλώσει θα κάνει τα ίδια με τον πατέρα του...
Σε είδα στη Λιοσίων χρέπι παπί με τον πατέρα να οδηγάει, τη μητέρα συνοδηγό, το 3χρονο αγοράκι
μπροστά απο το μπαμπά και κάτι ποδαράκια ίσα να φαίνονται ανάμεσα στους γονείς :(
Σε είδα χθες να κλαις μέσα στους θάμνους βρώμικη και χαμένη στο βουνό πριν την Βαμβακού...
Δεν είδα ίχνος απο την φαμίλια σου...
Ισως αλλη μια ανεπιθύμητη γέννα..
Σου έδωσα νερό και κάτι να φας.
Σου εφτιαξα την μπαγκαζιερα όσο ποιο άνετη μπορούσα.
Στο ταξιδι μάλλον φοβόσουν.
Σε είδε ο κτηνίατρος και είσαι καλά.
Σε είδαν στο σπίτι και σε λάτρεψαν..
Μάλλον,θα μείνεις...
336504
Red Rider
01/06/2015, 22:12
Σας είδα σήμερα στην Μεσογειων 2 V Strom, ενα παλιό και ένα καινούριο,με εντουράδικα λαστιχα και ετοιμοπόλεμους.
Μανολης67
02/06/2015, 13:12
Σε είδα κυριακή πρωι στην Μαρίνα Μυτιλήνης, το TDM 900 σου εμεινε στην άκρη του δρόμου και σε βοήθησα να το βάλεις μπροστά, είδα ότι το μηχανάκι είχε λίγη βενζίνη και σε συμβουλεψα μην το αφήνεις άδειο, γιατί μαλλον ρουφηξε κατακάθια, πήγες σπρωχνοτας στο κοντινό βενζινάδικο να γεμίσεις, και εγώ έφυγα γιατί είχα μόνο τον μικρό σπίτι....
Σε είδα χθες το βράδυ, να βγαίνεις στο ρεύμα μου και να έρχεσαι καταπάνω μου με ξερογκαζιες και βριζοντας την προπορευομενη σου.
Τρόμαξα γιατί νόμιζα ότι ερχόταν φορτηγό της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλα μετα κατάλαβα οτι είσαι ο γνωστός μαλακας με το GS .........
Nik0s_Dk
02/06/2015, 20:04
Σε είδα παππού στο κέντρο του Κορωπίου έξω από το δημαρχείο να βγαίνεις στο αντίθετο για να στρίψεις στο στενό χωρίς να με δεις ποτέ την ώρα που έβγαινα από το στενό. Σου λέω που πας ρε παππού και μου ανταπαντάς εσύ που πας αντε πια.. Τα άκουσες τα καντηλάκια σου για την ηλικία σου καλά ήταν. Σε είδα γιαγιά ψηλα στην Κηφισίας να σταματάς άνευ λόγου και αιτίας στην δεξιά χωρίς αλάρμ χωρίς τπτ. Απλά τσαρούχωσες τα φρένα σου για να δεις σε πιο δρόμο είσαι.. 3 από πίσω παραλίγο να τραγουδάμε παρέα Πέγκυ Ζήνα.. Ένα θαμαστε για πάντα εμείς..
Σε είδα και σενα mv Brutalle από Ν. Ερυθραία μέχρι κάπου στην Κηφισιά να κατεβαίνεις μπροστά μου. Σε ερωτεύτηκα!
macdeath_s
02/06/2015, 23:26
Σε είδα με το 690 να βαράς ξερόγκαζα και μετά thumbs up. Καλούς δρόμους να χεις...
Ειδα πολλους με τρικαβαλο τα παιδια ξεκρανωτοι φυσικα ολοι και σαγιοναρες. Gsxr με μπαγκαζιερα..
Και ειδα και εσενα με σκασμενο μπροστα δεξι λαστιχο να.χτυπας δυνατα 4 5 παρκαρισμενα τουλαχιστον και να φευγεις σουρα δεν ησουν τι ησουν? Το συμβαν εγινε στην ολγας πυχτρα κινηση θεσσνικη. Ο τυπος απλα προχωρουσε.
Σε είδα να σφάζεις το στοπ και να ξαπλώνεις τον τύπο με το παπάκι. Κατέβηκα, τα μαζέψαμε, ευτυχώς το παιδί δεν χτύπησε πολύ.
10 λεπτά αργότερα ταρίφας μπαίνει σε ποδηλατόδρομο και σκάει αφρενάριστος στα κολωνάκια με τα μούτρα...
Ρε πάτε καλά?????????
Έχετε μουρλαθεί εντελώς?????
GIXXERAKIAS
03/06/2015, 15:59
Σας είδα ομάδα μοτό από Δανία (νομίζω Hells Angels Denmark έγραφαν τα μπουφάν) έκανα thumbs up με το σκούτερ της δουλειάς όπως σας πέρναγα στην γέφυρα και ανταποδώσατε με ξερογκαζιές!
Καλούς δρόμους ρεμάλια!:)
Σας ειδα 2 μοτο Διας, να σταματατε εναν σκουτερακια χωρις κρανος...περαστικα μαλλον...
Σε ειδα να περνας κοκκινο με την μοτο σου σαν να μην τρεχει τιποτα...:confused:
σε συνοικιακο στενο...........
ποδηλατης με κουρσα ο οποιος πηγαινει τοσο σιγα οσο χρειαζεται ωστε να μην πεφτει
πισω του σερνεται καγκουρας με mx5 μιλωντας στο κινητο
φτανοντας σε διασταυρωση αν και εχει προτεραιοτητα ο καγκουρας το κοκκαλωνει (επειδη ειναι αφηρημενος λογω του κινητου)
ευτυχως γιατι περναει σφαζοντας το στοπ ξανθια οδηγος φυσικα με smart
τελικα το κινητο σωζει ζωες:bawl:
Eversman
04/06/2015, 14:33
Σε είδα πατριώτ' και πολύ το χάρηκα που τα είπαμε :beer:
Billymuse
04/06/2015, 14:54
Σε είδα σήμερα στη Λιοσίων Varadero με αυτοκόλητο στο top case με τα αρχικά Ε.Ο.Μ
θόλωσα τόσο απο τα γέλια σαν τις φώτος του πρωτομάστορα Magi :bawl:
Σε είδα κουστουματε με το 800 Explorer να το πλακωνεις στις σουζες και πολύ γουσταρα!!!
Σε ειδα να με φωναζεις διονυση και να μου στελνεις φιλακια...Ωραια ηταν αλλα με λενε θοδωρη...:bawl:
Υ.γ.Φιλια κουκλα!!:beer:
σε ειδα γερο με το κουτι σου να βγαίνεις στο ρευμα μου και οταν σου κόρναρα με έβριζες και απο πανω, σεβάστηκα τα χρονια σου και μην πεθάνεις απο κανα έμφραγμα.
παραλληλα με ειδα να ειμαι σε πολυ ζεν φαση μετρώντας αν θα γυρίσω να σε αρχίσω στα χαστούκια μα η λογική επικράτησε.
Σε είδα 2μετρη νάρα πάνω στο σταματημένα Βαρκαντέρο να χώνεις τη δαχτύλα στη μύτη και μετά να το βάζεις στο στόμα :a04:
Δεν κρατήθηκα και σου είπα " θα πας κυνήγι και δοκιμάζεις τη μπαρούτη?? "
Με μπινελίκωσες αλλά δεν τρέχει τπτ, ακόμα γελάω με την αντίδρασή σου αλλά και των 5-6 νοματαίων που είδαν την φάση.
Κρίμα στο μπόι σου και στην ομορφιά σου στρουγκανόβλαχα!
BoSS_Man*
04/06/2015, 19:55
Σε είδα μελαχρινό πριν λίγες μέρες Κηφισσίας, arai ασπρόμαυρο κράνος , είχες αυτοκόλλητο moto.gr στην μηχανή. Εσύ δεν με είδες αλλά είδες την σκόνη μου :D
Σε είδα και εσένα με το σκουτερ να μου κάνεις φιλική "παρατήρηση" για τον εξοπλισμό που δεν είχα λόγο ζέστης :/
Να'στε πάντα καλά και όρθιοι με προσοχή!
σε ειδα μπαρμπα με την πάπια και γελουσα μονος μου μεχρι να φτασω στη δουλεια... Κλασσικος 50αρης με ρημαδι κράνος, ειχες μπροστα σου ενα mp3 που φοβοταν/δεν χωρουσε να περάσει ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα. Ειχες κολήσει απο πίσω του και μετά απο 2-3 κορναρίσματα του φωναξες " ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΡΑΒΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ!!!""
:lol: :rotflmao:
Θεός! μα Στάυρο Παράβα??? μου εφτιαξες τη μέρα πρωι πρωί...
Σας ειδα χαρωπους ποδηλάτες να κάνετε το βραδινό σας τουρνενε με τα σαμπγουφερ φορτωμενα σε αυτοσχέδια ρυμουλκα ,κόβοντας κεντρικη λεωφόρο και συνεχιζατε να περνάτε παρολο το κόκκινο φανάρι που είχατε.
Δεν σας χαλασε μερικούς που ορμησα καταπανω σας με ξερογκαζιες φωνάζοντας για το φανάρι.
Ζωα.......
spyrakos35
05/06/2015, 13:38
Σας ειδα να κανετε στο ποταμι διηθηση με οσα.....
Τοσα που ειναι αποκλειστικα θεμα τυχης αν θα γινει ή οχι η στραβη....
Τα είδα να σταματάνε δίπλα μου στο φανάρι με το σκουτεράκι τους, ήτανε δεν ήτανε 18 χρονών, κοριτσόπουλα σαν τα κρύα τα νερά ένα πράγμα, ακράνωτα και τα δύο. Τα κόβω μία, από πάνω ως κάτω (αυτό ονομάζεται αντανακλαστικό και γίνεται παρά την θέληση μου:cool:) και ξεκινά ο διάλογος:
Αυτές: -Ωραία μηχανή, τι μάρκα είναι? (χαμογελώντας - χαζογελώντας)
Εγώ: -Husqvarna!
Αυτές:-Τι?
Εγώ:-HUSQVARNA!!
Αυτές: -hus... vanta???????
Εγώ:-HUSQVARNA!! παιδί μου, HUSQVARNA!!
Αυτές: -Husvarta?
(από μέσα μου) - Γ@μησε το τι να σου εξηγώ τώρα στο φανάρι που δεν ξέρεις τα Husqvarna (τσ.. τσ.. τσ.. η σημερινή νεολαί-ρα και λοιπά συναφή)
Εγώ: -Άστο δεν το ξέρεις... Κινέζικο είναι...:cry:
Αυτές συνεχίζουν (πότε η μία και πότε η άλλη): - Ωραίο είναι, κάνε μας μια σούζα!!!! :eek::eek:
Εκεί ρε παιδιά (το μυαλό τελικά είναι πολύ πολύπλοκο μηχάνημα) μου ήρθε αστραπιαία, χωρίς να το σκεφτώ ούτε μια στιγμή, στο μυαλό, ένα αρχαίο άρθρο του περιοδικού Μοτο που έγραφε κάτι για τις αντιδράσεις που πρέπει να έχουν οι "σωστοί μοτοσυκλετιστές" προς τους άλλους. Εκεί λοιπόν σε αυτό το άρθρο η απάντηση ενός μηχανόβιου προς κάποιον που του λέει: κάνε μας μια σούζα, ήταν κάνε μας μια πίπ@!!!!
Ε, λοιπόν αυτό μου ήρθε, κάνε μας μια πίπ@!!!!
Όχι ότι τελικά το είπα... (κοτ... κοτ... κοτ...)
Αντί αυτού έριξα την θεϊκή ατάκα:
-Γιατί δεν φοράτε κράνος???
Κάπου εκεί τα ξενέρωσα εντελώς, εξαφανίστηκε το χαμόγελο από τα χείλη τους, κόπηκαν τα γελάκια, άλλαξε το φανάρι σε πράσινο, και πήρε ο καθένας τον δρόμο του...
Πάλι καλά δηλαδή, γιατί σούζα δεν ξέρω να κάνω...
amyroukai
05/06/2015, 19:31
Σε ειδα αφρατο κουλαδακι με το fz6 fazer, πινακιδα Ρ... στην εισοδο του Μπυρεα. Αφου δεν το'χεις με τη διηθηση σε δυσκολες συνθηκες, γιατι βρε γλυκο μου δεν πας δεξια με τη μια να τελειωνουμε, ηταν αναγκη να πιεστεις και να τα κανεις πανω σου; Κανονικα δεν θα εσκαγα να σε περασω αλλα ρε φιλε, το 'ρδελο σου βγαζει πιο πολυ ακαυστη και απο την μανικα του βενζιναδικου. Πηγαινε το στο "γιατρο" το αμοιρο, ψοφαει και με ζαλισε η μυρωδια.
congate7
05/06/2015, 19:53
Σε είδα με το ντελαπαρισμένο JCB και λίγο πιο κάτω ένα BMW Χ κάτι πάνω στο γερανό τσαλακωμένο και να λείπουν οι 2 δεξιές πόρτες.
Σε είδα πάπιε στον Ασπρόπυργο που έκανες δεξιά χωρίς να σε πιέζω και γι'αυτό πήρες και το :a013:
Σε είδα μάστορα να μου λες:Πολύ χαίρομαι που βλέπω τα λάστιχα σου πατημένα σε όλο το πέλμα