View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
[
21]
Σε ειδα φιλε με το Varadero δικαβαλος, βαλιτσομενος, bluetoothομενος, κ.τ.λ. να παρκαρεις διπλα μου δευτερολεπτα μετα απο μενα σε παρκινγκ ξενοδοχειου επαρχιακης πολης. Βγαζω κρανος, σε χαιρετω φωναχτα και σηκωνοντας το χερι, το ιδιο και η γυναικα μου.Ακομα θυμαμαι το απορημενο βλεμα σου.:eek: Μαλλον προσπαθουσες να καταλαβεις απο που γνωριζομαστε και σε χαιρετησα, και φυσικα δεν απαντησες ποτε...ειθισται οι μοτοσυκλετιστες να χαιρετανε ο ενας τον αλλο στο δρομο, εκτος πολεων ξερεις, ποσο μαλλον οταν βρεθουν σε ενα παρκινγκ σε αποσταση ενος μετρου ο ενας απο τον αλλο...
:lol: :lol:
Nik0s_Dk
31/05/2016, 08:42
Μόλις σε είδα κατεστραμμένο β-στρομ εξω απο τον ΣΚΆΙ. Δηλαδή ρε ζώα τώρα που του κάνατε ζημιά Κανα χιλιαρικο τι καταλάβατε? Του συναδέλφου το σκούτερ που το πεταξατε και αυτό τι καταλάβατε? Τον απαυτωσατε τώρα και τον Αλαφούζο και τον κάθε πρόεδρο σπάζοντας την περιουσία άλλων. Μπράβο. Καμία ελπίδα όσο υπάρχουν ανάμεσα μας.
KostRider
31/05/2016, 12:25
Σας είδα δύο ίδια Duccati Multistrada με Ιταλικές πινακίδες, κούκλες!
Nik0s_Dk
31/05/2016, 13:21
Σε είδα νωρίτερα στην έξοδο της Εθνικής προς Μεταμόρφωση! Πως και τι δε ξέρω, είδα ασθενοφόρο και πυροσβεστική.. Δεν μπορούσα να πλησιάσω να μάθω παραπάνω..
360074
BoSS_Man*
31/05/2016, 13:34
Σε είδα χθες σκυλάκο νεκρό στην Εθνική οδό αριστερή λωρίδα, πως βρέθηκες εκεί στο ύψος του Allou, στεναχωρήθηκα πολύ διότι είσαι καλύτερος από "άνθρωπο" και άνθρωπος, δεν θα προδώσεις ποτέ, δεν θα πεις ψέμματα, δεν θα κάνεις κακό, δεν θα κοιτάξεις εγωιστικά και άλλα τόσα δεν ..
Δεν μπόρεσα να πλησιάσω να σε πάρω από εκεί ελπίζω ο Δήμος να το έκανε σήμερα αφού έχει τα μέσα.
:rolleyes:
Σε ειδα Caponord gen 1 να με κοψοχωλιαζεις ενω ανοιγαμε απο το φαναρι του Ερυθρου Σταυρου. Δεν ξερω αν χαρηκες που με περασες επειδη εκοψα... Αλλα με τη μαλακια που εκανες θα εκοβα τον αλλο τον βλακα τον πεζο στα 2. Ειχε την ιδεα να περασει με κινηση στο υψος του Κωτσοβολου σχεδον.
Σιχτηρ πια ολο ψαχνεστε...
lonerider
31/05/2016, 15:59
Σε είδα τυπε μου σήμερα για πρωτη φορά μετα το ατύχημα που είχες και εχασες το ενα σου ποδι... Κουραγια...και life goes on...
devil's animal
31/05/2016, 16:04
σε ειδα στον δρομο Θεσσαλονικης - Περαιας ρευμα προς αεροδρομιο απανω σε τρεϊλερ, Kawasaki H2R...:a32:
:vroum:
Σε ειδα R1 μοντ 2016 στο λιμανι του Πειραια μπλε μπλε και οσο να πεις.......:a8::vroum:
karellen
31/05/2016, 17:20
Σε είδα γείτονα να περνάς απ' έξω από το μαγαζί με ένα RD 350! :eek:
anavatis19
01/06/2016, 01:31
σε ειδα στην μπακνανα στο νεο κοσμο που επεσες με το KTM αφου σου ειχε πεταχτει ο παππους απο το στενο..ευτυχως μονο ποδι χτυπησες αλλα το σακατεψες. και μετα βοηθησα να σηκωσεις και τη μηχανη σου.. απο οτι ελεγες στον βλακα τον παππου που πεταχτηκε την πηρες σημερα την μηχανη και ηταν και ανασφαλιστη. κακως και για σενα.
amyroukai
01/06/2016, 15:26
Σε είδα με την πρώτη ζέστη και μετά από παρκάρισμα στον ήλιο, αριστερό καλάμι να έχεις τρέξει λάδια, να έχεις κάνει μπότα και βάση δαγκάνας μπλουμ, να έχεις κάνει κλασσική ιταλική λιμνούλα από κάτω... Μπρος πίσω αναρτήσεις off. Ωραία μπήκε το θέρος... :bawl:
anavatis19
01/06/2016, 16:49
πιασαμε τη συζητησα στο φαναρι στην μπακνανα εσυ με το tracer εγω με το βερσυς..
SHOOTER045
01/06/2016, 20:09
Σε είδα να σου φεύγει το τσουκάλι που ειχες για κράνος.
Το λουράκι το κουμπωνουμε :a31::a31::a31::a31:
HelenKoR
01/06/2016, 20:54
Είδα νωρίτερα ένα μπλε mini cooper που πήγαινε "κάπως" και είδα τον οδηγό. Ένας νεώτερος sniper. Εντυπωσιακό
macdeath_s
02/06/2016, 01:08
Σε είδα μαύρη καλλονή 360227
karellen
02/06/2016, 11:05
Σε είδα μαύρο Alfa Romeo (?) να φεύγεις από την πορεία σου και να παίρνεις σβάρνα τα παρκαρισμένα μηχανάκια έξω από την έκθεση της Triumph στην Καλαμάτα! :uplate:
Σε ειδα το πρωι ''ξαπλα'' στην Βεικου...Ειχε σταματησει κοσμος ... Πιστευω να την γλυτωσες, γιατι απ' οτι ειδα ησουν χωρις εξοπλισμο...
Σε είδα με τον Δούκα390 να είσαι ορεξάτος και ακολούθησα. Πήγαινες αρκετά γρήγορα μέσα στην κίνηση και στο τέλος σε έχασα.
Στο άνοιγμα όμως που κάναμε και φορτώσαμε μέχρι 3η, σε είχα άνετα. :D
Σε είδα κι εσένα Επαγγελματία να μπαίνω πρώτη φορά στο μαγαζί σου και να σου ζητάω χάρη, να αφήσεις το μηχανάκι που έφτιαχνες και να βάλω "σφήνα" το δικό μου για να μου αλλάξεις το μπροστινό γρανάζι. Ήμουν ευγενικός, δε λέω, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα και το ότι μπορεί να αρνηθείς. Αντ'αυτού απάντησες θετικά και όχι μόνο έβαλες το γρανάζι, αλλά πατένταρες και το προστατευτικό για να χωρέσει. Στο τέλος δε όταν σε ρώτησα τι σου οφείλω η απάντηση ήταν "Τι να μου οφείλεις, τίποτα, μια βίδα βγάλαμε".
Είχα ακούσει καλά λόγια για το μαγαζί σου και γι αυτό ήρθα. Αλλά μετά και από το σημερινό, κέρδισες έναν πελάτη.
:beer:
ΥΓ. Πρέπει να λέμε και τα καλά, όχι μόνο τα στραβά. ;)
sapila racing
02/06/2016, 18:23
Σε είδα με το KTM690 που πηγαμε μαζι απο ΕΟ-Δυρραχίου μεχρι Αγίου Μελετίου, με ρωτησες αν ειμαι ο saplias του moto και λέω που με γνωρισε?
Μετα σκεφτηκα το αυτοκολλητο στο κράνος.
Καλους δρόμους συντροχε, και sorry αλλά δεν ειχε χώρο ούτε 5 ποντους να παω μπροστά εκει που σφηνωσαμε!
Σας ειδα στο σε διαστημα ενος τεταρτου περιμενοντας την κορη μου στο φροντιστηριο να σφαζετε το κοκκινο φαναρι 3 GS (τυχαιο ;) και ενα XTX .Ηθελα να ειμαι στον εγκεφαλο σας εκεινη την στιγμη να δω σε τι κατασταση ειναι.
Billymuse
02/06/2016, 20:46
Σε ειδα το πρωί με το αναπηρικό αμαξίδιο σου στο Αιγάλεω και είχες βάλει δίπλα απο το τιμόνο 2 ηχεία και άκουγες δυνατά τη μουσικούλα σου :beer: να σαι γερός και δυνατός φίλε μου έφτιαξες τη μέρα...
Σε είδα και εσένα κοπελιά στο 6:10 (https://www.youtube.com/watch?v=3XESilAjAd8)του βίδεο και ακομα κλαιω...
2stroker
02/06/2016, 23:42
Σε ειδα κοπελια με το er σημερα το μεσημερακι στην αχαρνων και σε χαρηκα!Ησουν και σβελτη μεσα στην κινηση αλλα βρε παιδι μου βαλε ενα παντελονακι με το καυτο σορτσακι θα καουν τα μπουτακια σου!! :rolleyes:
kerasaki
03/06/2016, 01:39
Σε είδα με το KTM690 που πηγαμε μαζι απο ΕΟ-Δυρραχίου μεχρι Αγίου Μελετίου, με ρωτησες αν ειμαι ο saplias του moto και λέω που με γνωρισε?
Μετα σκεφτηκα το αυτοκολλητο στο κράνος.
Καλους δρόμους συντροχε, και sorry αλλά δεν ειχε χώρο ούτε 5 ποντους να παω μπροστά εκει που σφηνωσαμε!
Σε είδα να πηγαίνεις σβέλτα ανάμεσα σε κινητά εμπόδια (βλέπε το άκρανο τατουαζέ καγκούρι με το σκούτερ), κι αφού δεν φορτώσαμε τον παππού που ήθελε να περάσει τη Δυρραχίου εκεί που του κάβλωσε, και σκέφτηκα ότι είσαι 'δικός μας'. Εξάλλου αμφότεροι με κράνος, γάντια, μπουφάν (εσύ και μποτάκι) στους 35 βαθμούς, όσο να' ναι ξεχωρίζουμε από τη μάζα των εποχιακών.
σε ειδα εχθες στην βουλιαγμενη να πεταγεσε σαν το ζονκ ξαφνικα μπροστα μου...ευτηχως που φρεναρε το κοr1τσι μου....χωρις παρεξηγηση αλλα μετα τα 60 πρεπει να σας παιρνουν το διπλωμα κωλογεροι!για να μην πω οτι και η ευθανασια πρεπει να γινει υποχρεωτικη
o_gavros
03/06/2016, 12:31
Σε είδα και απο εκείνη την ώραα δεν μπορώ να συνέλθω
360371
Γυμναστηριακή ελεεινίδα,με σκούτερ χωρίς πινακίδα,ακράνωτη,με αθλητικό ντύσιμο (όλοι φανταζόμαστε νομίζω) και
ανάλογο ύφος να σφάζεις δύο κόκκινα στη Κηφισίας και στο τρίτο που σε πρόλαβα και σου είπα ότι έχεις μεγάλο θράσος για να οδηγείς έτσι,ξίνισες και γύρισες τα μούτρα σου σφάζοντας το κόκκινο που περιμέναμε.
Δυστυχώς είσαι είδος που ευδοκιμεί :(
Συνεχίζουμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149483&p=2757239#post2757239)