View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
PetranGR
20/07/2015, 13:29
σας είδα πανηλήθιους εχθές με κατεύθυνση από Ασπροβάλτα προς Θεσσαλονίκη, με τα 2 TDM σας, χωρίς τάπες κλασσικά πράγματα, να είμαι αριστερή λωρίδα με το κουτί , να πηγαίνω με 130 ακριβώς όπως "όριζε" και η πινακίδα ,και μπροστά 2η λωρίδα είχε 2 αμάξια,έβγαλα φλάς ότι θα σας ανοίξω δρόμο ,για να περάσετε, επειδή σας είδα ήρθατε πλακωμένοι,και ο ένας πέρασε σφίνα από δεξιά σε εκτάτου λωρίδα,και τρόμαξε έναν "μεσηλικα" που οδηγούσε,και εσύ που ήσουν από πίσω μου, με "έκανες χειρονομία" επειδή εγώ δεν μπορούσα να πάω άμεσα δεξιά,και να σε αφήσω να περάσεις απευθίας επειδή ήρθες με πάνω από 160 χλμ/ώρα.
Είχα και τον μικρό μέσα,είσαι τυχερός ... πολύ τυχερός που δεν μπορούσα να σε "Ακολουθήσω" με το κουτί και επειδή είχα τον μικρό,θα ήθελα να σε βρώ στα διόδια και να σε έκανα καινούργιο.
Αϊ στην διάλα καλοκαιριάτικα.
akis_trevor
20/07/2015, 13:31
338718
macdeath_s
20/07/2015, 20:51
Σε είδα @#$%#@% πουτ#$θρεμα που αν γράψω εδώ αυτά που σου σουρα θα με μπανάρουν δια παντώς. Σε είδα στην παραλιακή στο φανάρι στην έξοδο της μαρίνας του αλίμου να μου κλείνεις το δρόμο χωρίς φλας εννοείται και να έρχεσαι κατά πάνω μου παρά τις κόρνες. Μετά ζητούσες και τα ρέστα. Δεν φαντάζεσαι πως τύψεις έχω που δεν σταμάτησα να σε πρήξω και να σε ξαπλώσω. Ίσως καλύτερα βέβαια γιατί με τα χρόνια σου μια μπουνιά μπορεί να χει δυσμενή αποτελέσματα.
Σε είδα στη συνέχεια και εσένα στη βουλιαγμένης με το άσπρο μπούσα αρβίλα και μπλε φόρμα (όχι αποκλείεται να ήσουν μπάτσος). Προβλεπέ μεν χωρίς πινακίδα δε και όλα τα κόκκινα τα κανες πράσινα. Και πάνω που νόμιζα ότι θα τα πατάγαμε να φύγουν και τα νεύρα τα σφαξες όλα τα φανάρια. (Καλύτερα ίσως :P )
thunder ace
21/07/2015, 10:55
338739338740σε ειδα μικρουλη,να ελεγχεις λαστιχα ,τακακια.
Καθώς πήγαινα προς ψυχικό λίγο πρίν το εμπορικό κέντρο Avenue στην κηφισίας βλέπω ξαφνικά πως όλοι φρενάρουνε και λέω κάτι παίχτηκε εδώ.Λίγα μέτρα ποιο πέρα στην δεξιά λωρίδα βλέπω ένα κράνος μιχανής στην μέση της λωρίδας , με έλουσε κρύος ιδρώτας για το τι θα αντικρίσω .Τελικά είχε παιχτεί καραμπόλα 4 αυτοκινήτων και μιας μιχανής στο τέλος ..τρενάκι που λέμε , απο ότι κατάλαβα ο μηχανόβιος ήταν εντάξει γιατί δεν είδα ασθενοφόρο ούτε κάποιον ξάπλα .Η ζημιά πάντως στο προπορευόμενο αμάξι ήταν μεγάλη , η μηχανή ήταν τύπου χάρλει απο τις παλιές .
George_Sp
21/07/2015, 18:03
Σε είδα κυρά Βαλαβάνη στη Σόλωνος να προχωράς ανάμεσα στη μέση του δρόμου και τα παρκαρισμένα αντί για το πεζοδρόμιο. Δε σε χάλασε που όπως κατέβαινα έκατσα τέρμα αριστερά και σε κόλλησα στο παρκαρισμένο καθώς σταμάτησα για το φανάρι.
τουλάχιστον κατέβασες το κεφάλι και αφού κατάλαβες τη μλκία σου προσπάθησες να χωρέσεις σα χέλι......αν και το μόνο χέλι που θυμίζεις είναι αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=JdzVAdDfJlY
πρώτη φορά αριστερά στο δρόμο!:cry:
πριν κανα 2 ωρες , αρχες τσαλδαρη (απο πετρου ραλλη) σε εκλεισα (ειχες και την κοπελια πισω) ενω ξεκιναγες .. Σορυ φιλε . ο Μαλακας με το ΚΤΜ :(
πριν καμια ωρα , βαφατε ενα γκαραζ? καπου στου φιλοπαππου .... ευχαριστω ;):beer::wave2:
macdeath_s
22/07/2015, 02:36
Σε είδα σήμερα στη Βουλιαγμένης με το γκρι sm690 να με αφήνεις να σε περάσω στην κίνηση. Σε ευχαριστώ :) :):beer:
roukos_x
22/07/2015, 13:37
περναει ενας με παπι κ ημιγυμνος.μονο με το σορτσακι.
Μετα απο 2 λεπτα ξαναπερναει φορωντας μπλουζακι.
Λογικα καπου θα του εφυγε κ πηγε να το μαζεψει!!!
χαχαχαχαχαχαχααααααααα!! κλαιω!!
συνεβη μολις.. κλησθενους.
taisteal
24/07/2015, 00:45
Σε ειδα και σταματησα γιατι επαθα την πλακα μου..
Κουκλα,υπεροχη το ομορφοτερο GS που εχω δει.
Βγηκες μολις με ειδες να μου τρεχουν τα σαλια,και πιασαμε κουβεντα.
Να εισαι καλα να την χαιρεσαι ρε μαγκα :a2:
338878
338879
amyroukai
24/07/2015, 17:30
σε ειδα ασημί caponord στην αναληψεως (; ) στο Βόλο. μήπως ήταν κανενός γνωστου...;
7tolis εκοβες βολτες με το υπηρεσιακο σημερα κατά τις 13:40 στη περιοχη καναρια της ηλιουπολης??
stynikop
24/07/2015, 21:25
Σε ειδα πιθηκομ#@$*κ@ σε προπελομοτορι ψηλό σε κεντρικό δρόμο στην Καισαριανή τώρα, να μη σε ενδιαφέρει για πεζούς που περνουσαν το δρόμο κανονικά με πρασινο... Πέρασες με κοκκινο, έκανες αναστροφή με κοκκινο αναμεσα σε πεζούς, κι όλα αυτά για να πας να μανουριαστεις με κάποιον στο αντίθετο ρευμα!!
Ωραίος..... :moutza:
7tolis εκοβες βολτες με το υπηρεσιακο σημερα κατά τις 13:40 στη περιοχη καναρια της ηλιουπολης??
Δεν ημανε εγώ.
amyroukai
25/07/2015, 09:09
Σας είδα καφέδες στην reception. Ρε παλαβε (και ξαδερφε), πολλά πολλά ευχαριστούμε.
AUFGEBRACHT
25/07/2015, 15:05
Σε είδα χτες στην Κόρινθο μεσήλικα με το BMW 1150GS και τα χριστουγεννιάτικα ( ; ) φωτάκια γιρλάντα που είχες κρεμάσει στα προστατευτικά κάγκελα :uplate:
Σας είδα κι εσάς λίγα μέτρα παρακάτω στο φανάρι με το παπί και το σκουτεράκι, αφού δεν καταφέρατε να σκοτωθείτε μεταξύ σας είστε πολύ τυχεροί :moutza:
dimmie_72
25/07/2015, 16:15
Σε είδα και τα είπαμε.
Το νου σας.... :D
338913
macdeath_s
26/07/2015, 16:05
Σε είδα στη ποσειδώνος να με περνάς αέρα με το busa. Kοιτώντας καλύτερα είδα το turbo αλλά η ξενέρα ήταν το ακράνωτο κεφάλι σου.
Σε είδα με το περήφανο ΚΤΜ 990 γκρι να είσαι ο πρώτος που ανταπέδωσε χαιρετισμό μετά από περίπου 10 μηχανάκια στον ΒΟΑΚ. Πολύ πιο μετά άλλος ένας σύντροχος ανταπέδωσε. Σύνολο 2. Όλοι οι άλλοι -κι ήταν πολλοί- για κάποιο λόγο δεν... Να είστε όμως όλοι καλά και πάντα όρθιοι !
Σας είδα γίδια (κυριολεξία) πάλι να βόσκετε στην άκρη του ΒΟΑΚ και θα ήταν θέμα χρόνου να πεταχτείτε... έλεος πια !
Σε είδα παππού, ναι πάλι στον ΒΟΑΚ, να έχεις "φορτωμένη" στην καρότσα του αγροτικού την εγγονή σου (μάλλον) και να πετάγεσαι την ώρα που περνούσαμε κονβόι 9 οχήματα και αφού περάσανε οι 4 πρώτοι :a4: Στα σήματα που σου κάναμε όλοι οι υπόλοιποι έβγαλες το χέρι έξω και το κουνούσες απειλητικά κιόλας :moutza: Ευτυχώς πηγαίναμε περί τα 80 και με αποστάσεις ασφαλείας όλοι. Δεν πάμε όμως καθόλου καλά και δεν πιάσανε και οι ζέστες καλά καλά ακόμα :confused:
[αλλαγή κλίματος]
Σε είδα Daz και πολύ το χάρηκα ! Την επόμενη φορά ξέρεις...
Σας είδα κ@λ@ρ@κι@ 2 μέρες στο Ρέθυμνο, ντόπια και ξένα, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο μαυρισμένα, πάντα σχεδόν ακάλυπτα και πάντα κουνιστά :eyepop: Θα με κάνετε να αμαρτήσω στο τέλος :a39: Έχω χάσει πολλά επεισόδια από την παραλιακή της πόλης....
Billymuse
27/07/2015, 08:47
Σε είδα πρωι πρωί στην Αθηνάς στο Μοναστηράκι Ducati Multistrada τριβάλιτσος με τη γυναίκα σου
και ήσουν φορτωμένος απο Ιταλία..ζήλεψα λίγο :look:
Σε είδα Αμυρου στο Βόλο και ήσουν ολο τρέλα :beer:
manhunter
27/07/2015, 12:38
Σε ειδα εχθές Hayabusa με sidecar, και μάλιστα το Midnight Falcon black, με ολλανδικές πινακίδες στην Ψάθα. Ντάξ, κανιβαλισμός δεν λέω, αλλά αφού η κυρά θα σου γκρίνιαζε μάλλον, βρήκες την χρυσή τομή:beer:
AUFGEBRACHT
28/07/2015, 23:03
Σας βλέπω κάθε μέρα μαλάκες στις παραλίες να πετάτε τα σιχαμένα αποτσίγαρά σας όπου βρείτε, φαντάζομαι έτσι κάνετε και στο σαλόνι του σπιτιού σας ε;;; Πετάμε το αποτσίγαρο στην παραλία και μετά θα βγούμε να ξεσπαθώσουμε για το κράτος που δεν έχουμε και την ποιότητα ζωής που την υποβαθμίζει ο Τσίπρας, η ΕΕ, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ, και δε συμμαζεύεται... Δεν υπάρχει σωτηρία καμιά!!!!
Υ.Γ. Ελπίζω ο συμπαθής μπόμπιρας που κατάπιε σήμερα στην παραλία το αποτσίγαρο κάποιου μαλακισμένου δίποδου ζωντόβολου και πνίγηκε στο βήχα μετά να είναι καλά...
για τα smart δεν εχω την καλυτερη αποψη αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο
αλλα να ρυμουλκεις με smart jet-ski στην πατρων -κορινθου και ταυτοχρονα να κανεις σφηνες προσπερνωντας απο δεξια στα σημεια με τις κορινες........:a31:
339011
GiorgosLa
29/07/2015, 11:35
Σε είδα στα Γιάννενα και χάρηκα που τα είπαμε.
339016
:beer:
Σε είδα σήμερα στην Κηφισίας με το τζίξερ και το δερμάτινο μπουφάν... Και λιποθύμησα στην εικόνα και μόνο...
Σε είδα Eversman που είσαι και καααααλό παιδί αλλά είσαι μαυρόγατα.
Billymuse
29/07/2015, 14:56
Σε είδα μεγάλε γιδοβοσκέ στο Βόλο να έχεις παρκάρει στον πεζόδρομο στο Λιμάνι και εκτος αυτου να έχεις παει και τη μπάρα 30˚ πιο δεξια..ευγε
339032
Σε ειδα dt 200 πενα και σε ακουσα κιολας ωραιες αναμνησεις μου εφερες.Να σαι καλα να το βολταρεις ρε μαγκα
Σε είδα χρυσό xsara καραπ@#$@34ριό σε φάση φυσαρμόνικας που αφού μάζεψες την καγκελαρία στο νηπιαγωγείο δίπλα στα ΤΕΙ είχαν αφήσει ενα τρίγωνο (οχι πανοραματος) ειχαν ριξει τα πριονιδια κ λοιπα και μαλλον σε ειχαν μαζέψει με το ασθενοφόρο.Μα καλά αυτοί οι τροχαίοι παντελώς γτπ ρε δαίμονα;αφήσαν το αμάξι στη μέση του δρόμου με ένα τρίγωνο;Δε μπορούσαν να περιμένουν τον γερανό=-οδική-πάρτοοπωςθες να το πάρει και να φύγουν;τόσο πολύ τους ενόχλαγε η ζέστη;
Ελπίζω ο οδηγός να μην ειναι σε καμμια κρίσιμη κατάσταση.
Σε καλή κατάσταση είναι ο οδηγός.
Eversman
30/07/2015, 19:23
Σε είδα και εγώ Τόλη και χαρηκα πολύ για τα καλά νέα! Ελπίζω το "μετά" να μην ήταν διαμπερές τελικά και να την γλύτωσε ...
Υ.Γ.
Μαυρογατα είναι αυτός ο π@υστης με το opel! Αφού φυγατε, εφαγα μια ωραιότατη τούμπα από λάδια:priest:
Σε είδα μικρούλι γατάκι στην μέση του δρόμου και αμέσως σταμάτησα να σε μαζέψω .Έψαξα σε όλα τα σπίτια τριγύρω μπας και βρω από που ξεφύτρωσες αλλά μάταια (έφαγα και βρίσιμο από μια γριούλα επειδή χτύπησα το κουδούνι :lol: ) ..δυστυχώς αναγκάστηκα να σε αφήσω όσο ποιο μακριά από τον δρόμο μπορούσα , ελπίζω να μην βγήκες πάλι στον δρόμο :(
είδα Tuono V4 Factory στον Αρμακόλα κι ερωτεύτηκα :a07:
skylaros
31/07/2015, 03:45
Σε είδα να έρχεσαι στο φανάρι και να λες φίλε "Έλληνας είμαι βοήθησε" Κρατήθηκα να μη σου πω τίποτα για το Έλληνας γιατί κατάλαβα πως ξεκίναγε στερητικό σύνδρομο. Σου είπα τι έχεις και μου είπες πως πονάς. Όσοι ήμασταν μπροστά μας τσάκισες φιλαράκι. Ο πόνος σου εύχομαι να γίνει θηλειά στο λαιμό αυτού του τόπου που αφήνει νέους ανθρώπους να πέφτουν ακόμα στην πρέζα...
karellen
31/07/2015, 09:17
Σε είδα νεαρέ με το αμαξάκι σου να έχει μείνει από μπαταρία και να έχεις κλείσει το δρόμο δημιουργώντας μια μεγάλη ουρά.
Εσύ όμως απτόητος μέσα,προσπαθούσες από το κινητό να μπεις στο ίντερνετ για να βρεις ένα τηλέφωνο οδικής!!
Ακολουθεί ξεκαρδιστικός διάλογος:
Εγώ: Τι έγινε φίλε,τι έπαθες?
-Δεν ξέρω,μου έσβησε και δεν ξαναπαίρνει.Έχεις υπ' όψη σου καμμιά οδική να το φορτώσουμε?
-Ξέρω, αλλά δε θαταν καλύτερα να το σπρώξουμε λίγο στην άκρη να περάσει ο κοσμάκης?
-ΟΚ αλλά πως θα το κάνουμε?
-Κάτσε εσύ στο τιμόνι να το κουμαντάρεις και εγώ με τα 2 κορίτσια (που βγήκαν από μέσα) θα σε σπρώξουμε στην άκρη.
-οκ πάμε.....ΟΠΑ ΟΠΑ!!
-τι έγινε πάλι?
-Δεν μπορούμε να κουνηθούμε γιατί είναι κλειδωμένο το τιμόνι!!
-Γύρνα το κλειδί ρε Χριστιανέ να ξεκλειδώσει!
-Α εντάξει.
Τέλος πάντων,το πάμε πιο κει,όχι πάντως πολύ άκρη (''πήγαινε πιο δεξιά ρε φίλε'', ''δεν μπορώ φοβάμαι'')
και η στιχομυθία συνεχίζεται:
-Δώσε μου να δω την ασφάλειά σου μήπως έχεις οδική μέσα και δεν πληρώσεις έξτρα.
Βγάζει και μου δίνει...την άδεια, 'αυτό είναι'?
-όχι αγόρι μου,αυτό είναι η άδεια
Και τι βγάζει μετά λέτε?
Το μάνιουαλ του αυτοκινήτου!!
Είπα χίλιες φορές να τσαντιστώ αλλά είχε μια αφέλεια και μια αθωότητα στο βλέμμα του, που τελικά απλώς χαμογέλαγα μέσα μου.
Κάποια στιγμή του λέω ''για δοκίμασε να βάλεις προς μπας και..'' και τελικά πήρε βήχοντας!
Φύγε,του λέω και πρόσεχε μη σου σβήσει μέχρι να φτάσεις σπίτι!!
Nik0s_Dk
31/07/2015, 15:33
Σημερα είδα πολλά.. Σε είδα ταριφού να περνάς πολύ κόκκινο στην αλεξάνδρας στα δικαστήρια. Σε είδα μπατσικό να παραβιάζεις στοπ και να πετάγεσαι μπροστα μου να στρίβεις χωρίς κανενα φλας και τελικά να κάνεις αναστροφή παράνομη επι της Αλεξανδρας. Ουτε φαρος ουτε βιασυνη φρέντο εσπρέσο κ τσιγαρο. Σε είδα κυριουλη επί της ακαδημίας με κράνος στον αγκωνα κλπ να πατάς στην λακουβα τάφο πριν τη στροφη για κολωνάκι και να κανεις τον Σουπερμαν. Ευτυχως μικρες υλικές στο παπι και δυο γδαρσίματα σε χερια. Ελπίζω οχι τπτ αλλο που δε φάνηκε. Σε είδα και σενα κοπελιά να "βιάζεσαι" και να στριβεις χωρίς να υπολογίζεις ουτε μηχανάκια ουτε τπτ στον περιφεριακό γαλατσιου κ τελος σε ειδα τριμ@λ@κ@ στον κηφισσό να αλλάζεις λωρίδα προς τα αριστερα πανω στην στροφη μετά την εξοδο του Ρεντη. Αφου δε με πεταξες στο ποταμι ζωο χαλάλι σου. (Ωραία μέρα σήμερα).
Σε είδα εξέχων μοδερατικό μέλος στο "κατάστημα" και τα παμε λιγουλάκι....Άντε και καλές μας διακοπές :beer::beer:
macdeath_s
01/08/2015, 06:19
Σε είδα και δυστυχώς το χε η μοίρα μου να σε δω... Για μεροκάματο πήγαινες εσύ από γάμο γύρναγε ο άλλος.
Γυρνάω από αεροδρόμιο 6 και κάτι το πρωί... Μην πάω από παραλιακή λέω όλο και κανά στούκο θα χει γίνει δεν είναι ανάγκη να το δούμε (έχω δει αρκετά μέχρι τώρα). Σε είδα στο ύψος της Βουλιαγμένης που έχει Εurobank (κάθοδος προς Αθήνα), Σκλαβενίτη (άνοδος προς βάρη, λιμανάκια κλπ) εκεί που κατηφορίζει ο δρόμος ρεύμα προς Αθήνα. Το κωλάμαξο με τον οδηγό μπο#$%δελο από τα ξύδια (σουρεάλ ένα γκριφόν μέσα στο αμάξι) να σε έχει εμβολίσει και ο κώλος του παπιού να χει γίνει ένα με αριστερό φανάρι και ρόδα του κουτιού (το παπί όρθιο). Εσύ εκσφενδονίστηκες μάλλον και βρήκες με τη μούρη την άσφαλτο και όχι το κράσπεδο ελπίζω. Δυστυχώς φόραγες κράνος που είχε όλη τη μούρη ανοιχτή. Μέχρι και που ήρθε το ΕΚΑΒ ανάσαινες με βρόγχο. Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είπε ο τραυματιοφορέας για εκτίμηση. Ελπίζω να ζήσεις :(
Τα επίσης τραγικά της ιστορίας. Οι τροχαίοι που δεν θέλανε να του βγάλουμε το κράνος γιατί βαριανασαίνει. Μες στην ταραχή μου δεν είδα ότι ήταν ανοιχτού τύπου. Ο υπαίτιος που έπινε νερά έτρωγε κουλούρια μαζί με κάτι χάπια που του δώσανε μπροστά στα μάτια των μπάτσων και στο τέλος ξέρασε. Όλα αυτά χωρίς να του έχουν κάνει αλκοτέστ. Όλοι οι δίκυκλοι που σταματήσανε εκ των οποίων μόνο ένας με κράνος (εγώ). Ο dorsoduro κλαρινογαμπρός ακράνοτος που πέρασε χωρίς κράνος και μουρμούραγε "α ρε κωλάμαξα" και ο καλύτερος ο Tiger 1050 χωρίς τάπες πινακίδες και φυσικά άνευ κράνους ο οποίος έκατσε για να δει το 1290 και να πει στον συνοδηγό (το χω μέχρι τα 200).
Υ.Γ.: Από το κινητό του τραυματισμένου ειδοποίησα κάποια γνωστή που παρότι μιλούσα φουλ καθησυχαστικά η φωνή μου με πρόδωσε μάλλον. Αν κανείς από δω μέσα δουλεύει ή έχει γνωστό στον Ευαγγελισμό θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι απέγινε το παιδί. Εισαγωγή περίπου 6μιση με 7 άσπρο κράνος φόρμα εργασίας, χτυπημένο κυρίως πρόσωπο.
Υ.Γ.2: Δεν λέω πάντα κράνος γιατί πλέον έχω καταλάβει δεν έχει νόημα. Όποιος έχει κάτι να προστατέψει το φοράει. Περιττό ότι στο υπόλοιπο της διαδρομής, GS, TDM, VStorm ακράνοτα.
George_Sp
01/08/2015, 07:29
αυτά που περιγράφεις, το παλικάρι (που ελπίζω να ζήσει) θα στα ζητήσει ενυπόγραφα για δικαστήριο για να κόψει τον κώλο στον μεθύστακα. επίσης να κόψει τον κώλο και στα κωλόμπατσα που έκαναν τα στραβά μάτια αντί να του πετάξουν επιτόπου το αλκοοτέστ στη μούρη.
θέλω να γράψω πολύ μπινελίκι με όσα περιγράφεις. στη θέση σου θα κυνηγούσα την ιστορία για να δικαιώσω τον κακότυχο παλίκαρο του μεροκάματου. θα μπορούσε να ήταν φίλος σου.
notakos600
01/08/2015, 07:32
Μπήκα για να πω καλό μήνα κι έπεσα σε αυτό.
Πρώτα να γίνει καλά το παλληκάρι ρε παιδιά.
Κρίμα...
Eversman
01/08/2015, 07:53
Μετά από πολλά χρόνια, βρέθηκα Παραλιακή εχθες το βράδυ ...
Σας είδα σχεδόν όλους ακρανωτους, απροστατευτους. Τους κουτακηδες πατημενους και μιλουνια. Βιασύνη, ελιγμοί, φασαρία, συνωστισμός. Καλύτερα σπίτι με κλιματισμο και παγωμένη μπυριτσα.
macdeath_s
01/08/2015, 13:04
αυτά που περιγράφεις, το παλικάρι (που ελπίζω να ζήσει) θα στα ζητήσει ενυπόγραφα για δικαστήριο για να κόψει τον κώλο στον μεθύστακα. επίσης να κόψει τον κώλο και στα κωλόμπατσα που έκαναν τα στραβά μάτια αντί να του πετάξουν επιτόπου το αλκοοτέστ στη μούρη.
θέλω να γράψω πολύ μπινελίκι με όσα περιγράφεις. στη θέση σου θα κυνηγούσα την ιστορία για να δικαιώσω τον κακότυχο παλίκαρο του μεροκάματου. θα μπορούσε να ήταν φίλος σου.
Να την κυνηγήσω αλλά πώς ? Δεν έχω στοιχεία κανενός οι μπάτσοι δεν με ρωτήσαν τπτ άλλο πέραν του αν ήμουν αυτόπτης. Επίσης σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις σε δικαστήριο η κατάθεση ένστολου έχει πολύ αυξημένη βαρύτητα σε σχέση με τη δικιά σου (έχει γίνει σε πάρα πολλές δίκες).
Ξαναλέω αρχικά μπορεί να βοηθήσει κάποιος αν έχει γνωστό στον Ευαγγελισμό.
Τώρα που το σκέφτομαι παίζει καν να μην είχαν αλκοοτεστ μαζί τους γιατί έκατσα αρκετή ώρα αφού ήρθε το περιπολικό και δεν του κάνανε.
Υ.Γ.: Εκείνη την ώρα ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό αλλά μήπως έπρεπε να του πατήσω μια καλή στο σαγόνι να ξαπλώσει κι αυτός ? Μλκιες λέω το ξέρω και αν ήταν ας το κανα. Σήμερα όλη μέρα αυτό έχω στο μυαλό μου όμως.
sapila racing
01/08/2015, 16:23
Μακάρι να την βγαλει καθαρή ο τραυματίας.
Αν δεν ησουν αυτόπτης μαρτυρας στο ατύχημα δεν μπορείς να κανεις και τίποτα αλλο.
macdeath_s
01/08/2015, 16:34
Μακάρι να την βγαλει καθαρή ο τραυματίας.
Αν δεν ησουν αυτόπτης μαρτυρας στο ατύχημα δεν μπορείς να κανεις και τίποτα αλλο.
Συγνώμη για το offtopic και παρακαλώ τους mods να μην το σβήσουν λόγω του σοβαρού της κατάστασης. Πήρα τηλ στον Ευαγγελισμό και μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να μου πούνε είναι σε ποια κλινική νοσηλεύεται, ούτε κατάσταση ούτε τπτ. Ντάξει λογικό. Το θέμα είναι ότι για όλα αυτά είπαν ότι θέλουν ον/επώνυμο και εγώ το μόνο που ξέρω είναι ίσως το μικρό όνομα του ανθρώπου. Μου παν ότι και από κει να πάω θέλουν ον/επώνυμο.
Αν έχει κάποιος γνωστό και μπορεί να βοηθήσει...
Black Mamba
01/08/2015, 17:10
Συγνώμη για το offtopic και παρακαλώ τους mods να μην το σβήσουν λόγω του σοβαρού της κατάστασης. Πήρα τηλ στον Ευαγγελισμό και μου είπαν ότι το μόνο που μπορούν να μου πούνε είναι σε ποια κλινική νοσηλεύεται, ούτε κατάσταση ούτε τπτ. Ντάξει λογικό. Το θέμα είναι ότι για όλα αυτά είπαν ότι θέλουν ον/επώνυμο και εγώ το μόνο που ξέρω είναι ίσως το μικρό όνομα του ανθρώπου. Μου παν ότι και από κει να πάω θέλουν ον/επώνυμο.
Αν έχει κάποιος γνωστό και μπορεί να βοηθήσει...
Τον 7Τolis & paramedic που ειναι σε αυτα τα λημερια.
Σε ειδα SUZUKARA...:a25:
339135
congate7
01/08/2015, 21:45
Σε είδα Royal Enfield χθες στην Ψάθα :a32:
AUFGEBRACHT
01/08/2015, 22:18
Σε είδα τελειωμένε κάγκουρα με το megascooter και την μουσική στο τέρμα από τα ηχεία στον Άγιο Νικόλαο στην Κόρινθο, ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν ήταν χειρότερο το θέαμα ή η μουσική σου επιλογή... Είδα και παπί μπλε (μάλλον Crypton) στα Λουτρά Ωραίας Ελένης προς Επίδαυρο να έχει γίνει κομμάτια από τη στούκα με αυτοκίνητο, εκείνη τον ώρα η τροχαία έφευγε, οπότε αν κατάλαβα καλά υπήρχαν μόνο υλικές ζημιές, περαστικά...
paramedic
02/08/2015, 16:43
Τον 7Τolis & paramedic που ειναι σε αυτα τα λημερια.
Αν και είμαι διακοπές και είναι δύσκολο παρολαυτά αν είχαμε κάποια παραπάνω στοιχεία ίσως βρίσκαμε τίποτα. Το γεγονός οτι πήγε στον Ευαγγελισμό δεν λέει τίποτα γιατί εκεί ίσως δώσανε απλά τις πρώτες βοήθειες η να αντιμετωπίστηκε χειρουργικά οτι χρειάστηκε και αν χρειάστηκε μονάδα(αν έζησε θα χρειαζόταν λογικά) θα πήγε στο πρώτο διαθέσιμο κρεβάτι σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της αττικής με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.
Άρα ονοματεπώνυμο χρειαζόμαστε σίγουρα. Αν ήταν στο ΚΑΤ κάτι παραπάνω θα μπορούσα να κάνω και χωρίς αυτό αλλά σε άλλο νοσοκομείο δεν μπορώ χωρίς αυτό.
macdeath_s
02/08/2015, 17:23
Αν και είμαι διακοπές και είναι δύσκολο παρολαυτά αν είχαμε κάποια παραπάνω στοιχεία ίσως βρίσκαμε τίποτα. Το γεγονός οτι πήγε στον Ευαγγελισμό δεν λέει τίποτα γιατί εκεί ίσως δώσανε απλά τις πρώτες βοήθειες η να αντιμετωπίστηκε χειρουργικά οτι χρειάστηκε και αν χρειάστηκε μονάδα(αν έζησε θα χρειαζόταν λογικά) θα πήγε στο πρώτο διαθέσιμο κρεβάτι σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της αττικής με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.
Άρα ονοματεπώνυμο χρειαζόμαστε σίγουρα. Αν ήταν στο ΚΑΤ κάτι παραπάνω θα μπορούσα να κάνω και χωρίς αυτό αλλά σε άλλο νοσοκομείο δεν μπορώ χωρίς αυτό.
Σε ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν γνωρίζω τπτ άλλο πέραν απο την τώρα που τον πήρε ασθενοφόρο και που πήγε.
Σε ειδα τουιτι να μου σκας στο κράνος και να χάνω το φως μου για κλάσματα.
Ρε πως την παλεύουν οι ακρανωτοι?
Σε είδα προχθές και τα είπαμε peterbmwrider, έστω και για λίγο !
Καλές δουλειές εύχομαι κι από δω :beer:
peterTHErider
02/08/2015, 22:40
Σε είδα προχθές και τα είπαμε peterbmwrider, έστω και για λίγο !
Καλές δουλειές εύχομαι κι από δω :beer:
σας ειδα συμφουριτες και πολυ το χαρηκα!και σας περιμενω με την πρωτη ευκαιρια με χρονο για κουβεντα και τον σκετο που ειπαμε!!:D
Σε είδα βρωμόμπατσε να πηγαίνεις με πάνω από 100 χιλιόμετρα στην άνοδο της Κηφισίας λίγο πριν το φανάρι της Νέας Ερυθραίας χωρίς φώτα η σειρήνα ..δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν το έκανα εγώ αυτό.. .Ο Δρόμος ήταν ψιλοάδειος αλλά είναι τίγκα στα στενά,αν του πεταγόταν κάποιος ούτε να κλάσει δεν θα προλάβανε..δεν θέλω καν να φανταστώ πως θα οδηγάει με το δικό του όχημα..ουστ καρκίνωμα της κοινωνίας .Όσοι δεν γνωρίζουν την περιοχή μπορούν να δουν στον χάρτη για να καταλάβουν την τρέλα που κουβαλάει ο τύπος.. https://goo.gl/FoDGY8
Σας είδα 2 σφιχτά αγόρια με τα ξυρισμένα πόδια σας να στρίβετε με τις μηχανές σας αριστερά στην Ιουλιανού ενώ παράλληλα ήταν πράσινο για τους πεζούς.
Πήγαν 3 πεζοί να διασχίσουν νόμιμα το δρόμο κ εσείς τους γράψατε στ΄@@ σας κ πήγατε να τους πατήσετε.
Ερχόμουν από πίσω και τους έκανα νόημα στους πεζούς να περάσουν και με κοίταζαν με απορία "τι έκαναν αυτοί οι μλκς;"
Παιδιά σας ζητώ συγνώμη. Ντρέπομαι που μοιράζομαι τους δρόμους με κάτι κάφρους.
Περιττό να πώ ότι τα ΚΔΟΑ έσφαζαν κάθε κόκκινο στο διάβα τους...
Σε ειδα πρωινιατικα με το παπι σου, να κοβεις απο τερμα δεξια, τερμα αριστερα χωρις φλας και χωρις να κοιταξεις...
Οταν ακουσες τα ''κοσμιτικα'' καταλαβες μαλλον τι ειχες κανει δεν ειπες τπτ...
Παρτε αδεια να ηρεμησουμε και εμεις...:rolleyes:
karellen
03/08/2015, 09:24
Σε είδα καταρράκτη στη Νέδα και δεν άντεξα να μη ρίξω μια βουτιά στα παγωμένα νερά σου.:sick:
Ήσουν όμως τίγκα στον κόσμο αλλά δεν πτοήθηκα.Τράβηξα μία προς τα κάτω τα νερά σου μέχρι το υπόγειο κατασκότεινο τούνελ!
Και του χρόνου,να μας χαρίσεις πάλι τέτοιες εμπειρίες. :beer:
Σε είδα, φίλε μου με το 1290, στην κίνηση του Πειραιά. Είχα κολλήσει πίσω σου και χάζευα την ουρά, η οποία μου έμοιαζε με 690R, αλλά όχι ακριβώς και προσπαθούσα να καταλάβω τί στο διάολο είναι. Τελικά είναι πολύ μαζεμένο το θηρίο και δεν του φαινόταν. Τα είπαμε πολύ βιαστικά λόγω πράσινου και δε συγκράτησα το nick σου. Καλούς δρόμους ^^
macdeath_s
03/08/2015, 18:44
Σε είδα, φίλε μου με το 1290, στην κίνηση του Πειραιά. Είχα κολλήσει πίσω σου και χάζευα την ουρά, η οποία μου έμοιαζε με 690R, αλλά όχι ακριβώς και προσπαθούσα να καταλάβω τί στο διάολο είναι. Τελικά είναι πολύ μαζεμένο το θηρίο και δεν του φαινόταν. Τα είπαμε πολύ βιαστικά λόγω πράσινου και δε συγκράτησα το nick σου. Καλούς δρόμους ^^
Σήμερα λες ?
Ναι, δεν ήσουν εσύ. Τον ρώτησα "είσαι ο macdeath;" :P
macdeath_s
03/08/2015, 19:44
lol... αν ήταν του φόρουμ είναι ένας Άρης που τον έχω γνωρίσει αλλά δεν ξέρω και εγώ το nick του. Πορτοκαλί με akrapovic ?
Ναι. Δεν πρόσεξα αν είχε εξάτμιση. Εκείνος με γνώρισε (το μηχανάκι μου δηλαδή) και μου είπε για το φόρουμ. Μου είπε ότι γράφει σπάνια κι ότι έχει (ή είχε) 4 ΚΤΜ. Δεν κατάλαβα καλά, γιατί τα είπαμε βιαστικά στο φανάρι και κράνη + εξατμίσεις δε βοηθούν πάρα πολύ.
spyrakos35
03/08/2015, 21:11
να βάζεις σήμερα το μηχανάκι σου αγγελία σε τιμή μόλις 100 ευρώ παραπάνω από την τιμή που σου είχα προτείνει πριν 4-5 μήνες και με την ohlins δική σου.... α, και συζητήσιμη πλέον.....
εμ, δεν έχετε μυαλουδάκι μερικοί.....
:wave2:
AUFGEBRACHT
04/08/2015, 12:19
Σε είδα ξαφνικά να μου πετάγεσαι μπροστά βγαίνοντας από παράδρομο χωρίς να κοιτάξεις επειδή ήσουν απασχολημένος με το γ@μημένο το κινητό σου...
Σε είδα κι εσένα τρελό αγόρι με το Yamaha R1 στην παραλία της Αλμυρής να κόβεις βόλτες για κανα πεντάλεπτο πέρα δώθε με το κινητό σφηνωμένο στον ώμο και να μιλάς χωρίς σταματημό... Καμία σωτηρία...
ΔΕΝ σε ειδα να μου κοβεις το σωληνακι με φαλτσετα για να κλεψεις 3 ευρω βενζινη στην πυλωτη......
.................:evil:ευτυχως
πιο πολυ με χαλασε που το γυρισα σπρωχτο πισω για 200 μετρα μεσα στο μεσημερι και με τη μικρη μαζι
Billymuse
04/08/2015, 21:54
Σε είδα v-strom στο Περιστέρι και με έκανες να απορώ... :confused:
339235
Γιατι να βάλεις στο θεο τα προβολάκια ομίχλης? Έχουν καμια χρηστικότητα η απλα εισαι εντελώς άσχετος?
Σας είδα και σας μέτρησα κρανωμένους και ακράνωτους στα δέκα λεπτά που περίμενα στην άκρη του δρόμου: κρανωμένοι 7 και ακράνωτοι 15...!!!
Και στους κρανωμένους ήταν και 4 από δύο ζευγάρια ΔΙΑΣ...
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε...
Σε είδα βλαμμένε τουρίστα να κάθεσαι στην μεσαία λωρίδα της στροφής για να βγάλεις selfie τη μάπα σου με φόντο τις στήλες του Ολυμπίου Διός. Ήμαρτον λέμε...:moutza:
Σε είδα 10 μέτρα μπροστά μου να περνάς το στοπ με το σκούτερ και νΑ σκας στην πλαϊνή μεριά του ταξί που πέρναγε ευτυχώς για σένα με μικρή ταχύτητα.
Ξανά ευτυχώς, δεν χτύπησες, πάλι καλά.
Πρέπει να χαζευες ή να κοιμόσουν ακόμα.
σε είδα στη λ.δημοκρατίας μεσήλικα ακράνωτε με δίχαλο στο παπί να πηγαίνεις μία αργά και μία γρήγορα.
και εκεί που πήγαινες αργά και χαλάρα σε προσπέρναγα, ανοίγεις γκάζι για να μου κόψεις τη προσπέραση.
μπραααααάβο μαλάκα....:a46:
μπραααααααάβο.... :a18:
HelenKoR
05/08/2015, 17:02
Είδα σήμερα την εκκλησία κατάμεστη απο πιστιρικαρία και άντρες να σηκώνουν λευκό φέρετρο...
Αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο, χτύπησε και εγκατέλειψε ενα 15χρονο κορίτσι.
Λυπάμαι...
Είναι απο εδώ μέσα ο "ΔΙΑΣ", μόνος με tdm900, που με πέρασε ταπιστάν σήμερα Κατεχάκη στην κατηφορική πριν τα νοσοκομεία ;;;;;;;;;;;;; η σύζυγος ψιλοσκιάχτηκε........
macdeath_s
05/08/2015, 21:45
Σε είδα σήμερα στις στήλες, εγώ κατέβαινα προς Συγγρού εσύ πήγαινες προς Σύνταγμα και μου έκανες νόημα να το ανοίξω. Με νεκρά πήγαινα και τσούλαγε με τόση κίνηση :lol:
AUFGEBRACHT
06/08/2015, 14:21
Στύλοι του Ολυμπίου Διός, όχι στήλες...
akis_trevor
06/08/2015, 15:22
σε ειδα συμφρορουμιτη,που διεσχισες 4 νομους,με σπορτεξακι,βερμουδα,κοντομανικο και τζετ κρανακι....:smokin:
στο πα θα σε δωσω.:tooth::tooth::tooth::tooth:
xaotikos
06/08/2015, 16:09
Εθεάθει σήμερα BMW1000XR να μπαίνει από Δουκ. Πλακεντίας και να βγαίνει στην έξοδο ραφήνας.
Προφανώς καινούριο και φαίνεται πως το δοκίμαζες...σε ακολούθησα με το τουτου μου αλλά δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω πως σου φαίνεται.
Ωραίο εμφανισιακά, πολύ street ήχος όμως.
Αν είναι κάποιος από εδώ...καλοτάξιδος!
macdeath_s
06/08/2015, 18:52
Σε είδα και δυστυχώς το χε η μοίρα μου να σε δω... Για μεροκάματο πήγαινες εσύ από γάμο γύρναγε ο άλλος.
Γυρνάω από αεροδρόμιο 6 και κάτι το πρωί... Μην πάω από παραλιακή λέω όλο και κανά στούκο θα χει γίνει δεν είναι ανάγκη να το δούμε (έχω δει αρκετά μέχρι τώρα). Σε είδα στο ύψος της Βουλιαγμένης που έχει Εurobank (κάθοδος προς Αθήνα), Σκλαβενίτη (άνοδος προς βάρη, λιμανάκια κλπ) εκεί που κατηφορίζει ο δρόμος ρεύμα προς Αθήνα. Το κωλάμαξο με τον οδηγό μπο#$%δελο από τα ξύδια (σουρεάλ ένα γκριφόν μέσα στο αμάξι) να σε έχει εμβολίσει και ο κώλος του παπιού να χει γίνει ένα με αριστερό φανάρι και ρόδα του κουτιού (το παπί όρθιο). Εσύ εκσφενδονίστηκες μάλλον και βρήκες με τη μούρη την άσφαλτο και όχι το κράσπεδο ελπίζω. Δυστυχώς φόραγες κράνος που είχε όλη τη μούρη ανοιχτή. Μέχρι και που ήρθε το ΕΚΑΒ ανάσαινες με βρόγχο. Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση είπε ο τραυματιοφορέας για εκτίμηση. Ελπίζω να ζήσεις :(
Τα επίσης τραγικά της ιστορίας. Οι τροχαίοι που δεν θέλανε να του βγάλουμε το κράνος γιατί βαριανασαίνει. Μες στην ταραχή μου δεν είδα ότι ήταν ανοιχτού τύπου. Ο υπαίτιος που έπινε νερά έτρωγε κουλούρια μαζί με κάτι χάπια που του δώσανε μπροστά στα μάτια των μπάτσων και στο τέλος ξέρασε. Όλα αυτά χωρίς να του έχουν κάνει αλκοτέστ. Όλοι οι δίκυκλοι που σταματήσανε εκ των οποίων μόνο ένας με κράνος (εγώ). Ο dorsoduro κλαρινογαμπρός ακράνοτος που πέρασε χωρίς κράνος και μουρμούραγε "α ρε κωλάμαξα" και ο καλύτερος ο Tiger 1050 χωρίς τάπες πινακίδες και φυσικά άνευ κράνους ο οποίος έκατσε για να δει το 1290 και να πει στον συνοδηγό (το χω μέχρι τα 200).
Υ.Γ.: Από το κινητό του τραυματισμένου ειδοποίησα κάποια γνωστή που παρότι μιλούσα φουλ καθησυχαστικά η φωνή μου με πρόδωσε μάλλον. Αν κανείς από δω μέσα δουλεύει ή έχει γνωστό στον Ευαγγελισμό θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω τι απέγινε το παιδί. Εισαγωγή περίπου 6μιση με 7 άσπρο κράνος φόρμα εργασίας, χτυπημένο κυρίως πρόσωπο.
Υ.Γ.2: Δεν λέω πάντα κράνος γιατί πλέον έχω καταλάβει δεν έχει νόημα. Όποιος έχει κάτι να προστατέψει το φοράει. Περιττό ότι στο υπόλοιπο της διαδρομής, GS, TDM, VStorm ακράνοτα.
Μίλησα με συγγενή και ο οδηγός ζει :D :beer: Ευχαριστώ τον 7tolis για τη προθυμία του και μακάρι να μη ξαναγράψω ποτέ τπτ τέτοιο.
Nik0s_Dk
06/08/2015, 19:17
Σε είδα βρωμόγερε με τη νεκροφόρα σου volvo c40 να αλλάζεις λωρίδα εν ψυχρώ στην Συγγρού. Κόρνες γκάζι πέρασα στο χιλιοστό χωρίς επαφή, γύρισα και σε κοίταξα και με νόημα σου έκανα τι κανεις. Σε αγνόησα και έφυγα. Αλλά είσαι τόσο πανί που στα επόμενα φανάρια (αμαλίας στη διασταύρωση που περνάει το τραμ εγώ προς Σύνταγμα εσύ προς Καλιμάρμαρο) να ανοίγεις το βρωμόστομα σου. Όταν σε πλησιάσα μαλ...ακα μου υπέδειξες μέσα στις τιποτένιες βρισιές σου πως δεν προσπερνάνε από δεξιά. Να χαίρεσαι βρωμόγερε που έμεινα στα μπινελίκια.
Αστα διάλα μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι. Βλάκα.
Σε ειδα με το tdm να εχεις ορεξουλες... πολυ βαβουρα και τπτ αλλο...
Οταν φτασαμε στο φαναρι περασες με κοκκινο επειδη ηταν καλο το τσαϊ;
Σε ειδα και 'σενα με το corsa να περνας με ανεση το κοκκινο & οταν ακουσες την κορνα και το ''που πας;'' ζητησες sorry...
Τα εχω δει ολα αυτες τις μερες...:eek:
xarisiero
06/08/2015, 20:39
Σας είδα το τελευταίο διήμερο, που γύρισα παλι την μισή Ελλάδα με αυτοκίνητο δυστυχώς, πολλούς-πάρα πολλούς και αυτο ειναι ευχάριστο να ταξιδεύετε.....με ομορφα φορτωμένα μηχανάκια και προβλεπε....ομολογώ οτι σας χάρηκα και λίγο σας ζήλεψα....όμορφα χιλιόμετρα εύχομαι παιδιά με ασφάλεια και χαμόγελο...μπράβο σας:wave2:
Σας είδα μωρε αρκούδες στην Έλληνος πάνω φουκαριάρικο το SYM που είχε στενάξει από τις κορμάρες σας,να μην ξέρετε κατά που να κάνετε και να τρώτε κιοφτεδάκια :eek: πρωί πρωί από το τάπερ.
Ούστ γουρούνες που θα πάτε και για μπάνιο αν κρίνω από τις πετσέτες που είχατε μαζί σας.
Καλά δεν σας έχουν πει ότι δεν κολυμπάμε φαγωμένοι???
:bawl:
stamatisx
07/08/2015, 16:52
Επιτέλους είδα 2 παιδιά να με χαιρετάνε :D όπως ερχόμουν από Σούνιο προς Αθήνα, ένα αμάξι και μια μηχανή. Καημό το είχα... :lol:
Σε ειδα fazer1000 παρκαρισμενο στο βατικανο με βαλιτσες και ζηλεψα να πω την αληθεια!!!
Καλο δρομο να εχεις αδερφε!
PetranGR
07/08/2015, 18:59
κανείς από εδώ ; ταξίδι προς Κομοτηνή αντίθετο ρεύμα 3 φορτωμένες bmw ,εγώ με κουτί και χαιρετίσατε στον χαιρετισμό μου :)
Σε είδα στην Εκάλη να μου πετάγεσαι ξαφνικά από στενό ενώ πήγαινα με καμιά εκατοστάρα στην λεωφόρο Θησέως .Εκείνα τα δευτερόλεπτα η μόνη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω ..γαμήθηκα στα φρένα ο πίσω τροχός μπλόκαρε και εκεί που περίμενα να πέσω από πίσω σου σταμάτησα ίσα ίσα πριν ακουμπήσει ο τρόχος στον προφυλακτήρα .Σταμάτησες δεξιά για να μου πεις συγνώμη και είδα πως είχες στο χέρι το κινητό ..περιττό να πω τι επακουλούθησε ..προσοχή παίδες
Σας ειδα να χαιρετατε παρέα με aprilia mille& k9... Καλές βόλτες!:wave2:
Εψές σας είδαμε έξω από τη Δομνίτσα...πλοηγός ένας Αφρικανος κι πίσω 2-3 φορτωμένα adve...
Είμασταν ένα adve, 2 ακόμα Γερμανικά και ένα Γιαπωνέζικο...
Μπερδευτήκαμε με τα μηχανήματα και τη φρέσκια άσφαλτο που κολλαγε πάνω μας, και δεν σταματήσαμε....
Καλή συνέχεια στις βόλτες σας..
amyroukai
10/08/2015, 00:04
Σας είδα κυρίους σέρνοντας και παίχτη...
σε είδα ρε ομορφε με το xr125 στην... ο Θεός να την κάνει εθνική, να περνάς μέσα στις κορίνες κανένα δύο αυτοκίνητα, να μένεις πίσω πάλι, να ξαναπερνάς, να μένεις πίσω, αυτή την ηλιθιότητα επί πόσα χιλιόμετρα. Στρίμωγμα, ζόρι. επικίνδυνος γενικά. Τι μυαλό κουβαλάτε δεν μπορώ να καταλάβω. ελπίζω και να έφτασες και να μην στεναχώρησες κανέναν άδικα απόψε.
Σε είδα χθες στο γυρισμό για Αθήνα Triumph Tiger 1000 φορτωμένο στην οδική μάλλον μηχανικό πρόβλημα δεν φάνηκε κάποια φθορά, σε είδα κ σένα R1 φορτωμένο στην οδική όμως με στραπατσαρισμένα τα μπροστινά και ελπίζω ο οδηγός σου να είναι ακέραιος.
makaros33
10/08/2015, 14:37
Σας είδα λαλακισμενα τωρα με την καταιγίδα να έχετε κάτσει κάτω από την γέφυρα στην παλιά εθνική έξω από τα Μέγαρα 6-7 μηχανές και παπάκια όλοι δικάβαλα και να περιμένετε να σταματήσει η μπόρα. Αλλά αφήστε κάνα φλας ανοιχτό γιατί με το σκοτάδι και τα κυνηγητά σας όλο και κάποιο αμάξι θα σας πάρει σβάρνα και δεν θα φταίει ο άνθρωπος. :look:
Σε είδα ΧΤ ταξιδιάρικο και φορτωμένο...
χωρίς στραπάτσο, πάνω στην οδική :eyepop:
Και τι δεν ειδαμε αυτο το πρωινο σε αυτη τη σουρεαλιστικη Ελλας του μνημονιου.
Σε ειδα να καβαλας παπι μεσα στη μπιχλα με τσαλακωμενη αστυνομική πινακιδα και να.κατηφοριζεις τη γαλατσιου! και εσυ να φορας πολιτικα ρουχα και πολιτικο κρανος και σακουλιτσα με τυροπιτοειδη και εγω δεν.ξερω τι αλλο στο τιμονι! Αφου αναρωτηθηκα μηπως ειναι σωστό να το αναφερω και στο τοπικο πολυδυναμο μπας και τελικα ειναι τζουρνεμενο απο πουθενα
Μετα σας ειδα να ποδηλαταρετε ολο χαρη ΜΕΣΑ στον Κηφισο κουφιοκεφαλοι κουρσαδες για την πρωινη σας ασκησουλα με ολους τους δυσμοιρους οδηγους να πλακωνονται στα φρενα για να μη σας πληρωνουν για ανθρωπους! Στο σημα της παλλομενης κλειστης παλάμης είχατε φυσικα το θρασος να φωναξετε κιολας. Δεν υπαρχει σωτηρια απλά :(
Σε είδα μερακλή γκριζομάλλη με τα φουσκωμένα ξυρισμένα στήθια και ένα αμάνικο μπλουζάκι
τόσο λεπτό που μόνο τις ρώγες έκρυβε να ξεκαβαλάς από μια καστομιά στη Λ.Δημοκρατίας.
Στείλε εδώ.
Για πάντα δικός σου,
Ζεύκας
akis_trevor
11/08/2015, 15:21
Σε ειδα βερσυς πρασινακι,τροβαλιτσο,μαλλον κατηφοριζες για το λιμανι...καλο δρομο...
spyrakos35
11/08/2015, 18:31
Σε ειδα να στελνεις μηνυμα και να αλλαζεις λωριδα......
Και γι αυτο γραφω τωρα, επειδη σε ειδα....
taisteal
11/08/2015, 19:15
Σε ειδα να δινεις σφαλιαρα.. :mad:
Καρκινωμα..
macdeath_s
11/08/2015, 20:20
Σας είδα ασθενοφόρα να χετε κλείσει την Ποσειδώνος (το χει η μοίρα μου όποιον δρόμο κι αν διαλέγω) και την πάπια να χει πέσει κάτω. Ο οδηγός ακράνωτος του χαν βάλει κολάρο και ετοιμάζονταν να τον μεταφέρουν. Ευτυχώς (ελπίζω) ήταν μηχανάκι με μηχανάκι και όλοι ζωντανοί. Σε είδα στα καπάκια με το Tuono να θες παιχνίδια αλλά αν είχες μυαλό θα το προστάτευες κιόλας οπότε δεεεεενννν.
σας είδα πανίβλακες σήμερα το μεσημεροαπόγευμα στην παραλιακή προς λιμανάκια να πηγαίνεται για μπάνιο yamaha R1 ακρανωτος με τατοο και ύφος πολλών καρδιναλίων με γκόμενα πάνω επίσης ξεκράνοτη και παρέα σας δύο άλλους καγκουρες με tdm επίσης χωρίς κράνος, σας ακολούθησα γιατί ήξερα ότι θα γέλαγα πολύ μαζί σας μόλις θα έφτανε το στροφιλίκη στα λιμανάκια, όπως και έγινε... με μηδέν χιλιόμετρα , φρένα μεσ την στροφή χωρίς λόγο, πόδια αλλού για αλλού κτλ ρε σε τι χέρια πέφτουν τέτοια εργαλεία... και φαντάζομαι την γκόμενα να λέει απο μέσα της << ρε τι μάγκα αγόρι έχω εγώ >> που να ήξερε πόσο πανίβλακας και άσχετος είναι ο δικός της...
skylaros
12/08/2015, 00:23
Σε είδα να μου λες για κοινό μας γνωστό ότι είναι εδώ και δύο μήνες σε άγρυπνο κώμα μετά από ατύχημα με το μηχανάκι του, σε ρώτησα αν φόραγε κράνος και μου είπες "το παιδί δεν ήταν κάνα ηλίθιο να οδηγεί με μικρό μηχανάκι και να φοράει κράνος" ... Καμία σωτηρία φίλοι μου!!!