View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Σε ειδα ρε ανιψαρα,να χουφτωνεις το γκαζι στο μηχανάκι και να σηκώνεται ολοι η συνοικια στο ποδι.....
Αυτο το χαμόγελό ηταν ολα τα λεφτα!!
:)
Billymuse
05/09/2015, 10:11
Ιδανική απόσταση για να πληρώσεις τα διόδια και για να μην πέσουν κατω τα ρέστα
340574
RizlaPlusPlus
05/09/2015, 21:46
Σε ειδα με το Rallye (ναι, με το Peugeot 106 rallye) να με κυνηγας με διαθεση για παιχνιδι, ολο τον περιφερειακο της Χαλκιδας και μεχρι την Εθνικη. Ωραιο τιμονι, τιμιος οδηγος, και ΠΟΛΥ γρηγορος ο ματρακας σου αδερφε μου. Πρωτη φορα στη ζωη μου εντυπωσιαστηκα με αυτοκινητο...
Εκεινη την προσπεραση στη γεφυρα να μην εκανες μονο, και θα σου εδινα Α+...
:beer:
amyroukai
06/09/2015, 02:38
σε άκουγα για ώρα να κράζεις τον γέρο με τα κόκκινα all star που δεν έχει καταλάβει ότι δεν είναι στα ματαλα, που έτσι που γιουβέτσι και γελούσα... και έρχεται και κάθεται δίπλα μου και σταματάς το κράξιμο. Μιλτο Πασχαλιδη λολ και ομιτζι, με διασκεδασες αλλιώς απόψε :)
tsompanis
06/09/2015, 09:33
Σε.... ακουσα σταματημενος με το κουτί να πνιγεις το γκάζι ανεβαίνοντας τα στροφιλικια της πλακωτης στην παλαιά εθνική Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας και πέρασες φέτες μπροστά μου με σαμαρια που ακουμπουσαν σχεδόν στην άσφαλτο και την συνοδηγό να έχει κολλήσει πάνω σου . Τα γιουσουμουρια κεντουσαν στο ασημί xx με τις ιταλικές πινακίδες. Πολύ γουσταρισα! !!
Και εκεί που έλεγα ότι έχω δει πολλά τόσα χρόνια στην Αθήνα....σήμερα είδα τυπά να αποβιβάζει παπί από αστικό λεωφορείο!!
άνοιξε η τέρμα πίσω πόρτα και ο αθεόφοβος έβγαλε τσουλώντας το παπάκι!
amyroukai
06/09/2015, 10:59
Σε είδα ψες να περνάς το κόκκινο στη Λαμπράκη "αέρα" μαγκάκο με το xj6. Και εκεί που λέω ΟΚ γλιτώσαμε το φονικό απόψε και πάμε, σας είδα ακόμα δύο βλαμμένα με παπιά να περνάτε χαλαροί και άνετοι. Με το ζόρι να φαγωθεί κάποιος ρπμ. Και μετά φταίνε οι κουτάκηδες;
Είδα πολλά μηχανάκια σήμερα στον κλασσικό γύρο της Λ. Πλαστήρα, μόνο εσύ με το 990 adv και τις πλαϊνές βαλίτσες ανταπέδωσες χαιρετισμό. Καλούς δρόμους...:beer:
amyroukai
06/09/2015, 22:54
σε είδα μπαμπάκα με το κίτρινο 650gs με τη γυναίκα πίσω να κρατάει μπαλόνια...
Και το γιό να κρατιέται από το δίχτυ που είχες περάσει στο ψευτο ρεζερβουάρ εμπρός.
George_Sp
06/09/2015, 23:15
Σε είδα με το σκούτερ πριν κάνα 2ωρο να κατηφορίζεις τον Κηφισσό χωρίς φώτα κρατώντας με το ένα χέρι το τιμόνι και στο άλλο χέρι το κινητό σε λειτουργία φακού....ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω. :cry:
Σε είδα και σε άκουσα Ducati panigale και βάρεσε κόφτη η καρδιά μου. Είσαι η Μόνικα Μπελουτσι των μηχανών.
skylaros
07/09/2015, 09:14
Σε είδα στην Εθνική Κοντά στην Τρίπολη με το κουτί σου και τη φόρμα του μηχανικού 10:30 το πρωί να οδηγείς και να πίνεις μπύρες! Σας είδα και εσάς χθες το βράδυ στην Πειραιώς (11:00) πιτσιρικάδες με το πενηντάρι παπί σας ο πίσω με τα πόδια κάτω να κρατάτε από μια μπύρα και ένα τσιγάρο και να πηγαίνετε όσο πάει το παπί κάνοντας σφήνες...
spyrakos35
08/09/2015, 10:41
gt 1000 ducati avec termignioni.....
κ ο σ μ η μ α
50+ με 2 παιδιά γυρνατε την Ευρώπη με αυτοκινουμενο και το 1200 LC απο πίσω για την κατα τόπους τσαρκα...ωραίοι ..
340824
giannis1070
08/09/2015, 22:47
Σε είδα, πιτσιρικά.....Στη Σαλαμίνα.....Γυρνούσες από θάλασσα, γυμνός από τη μέση και πάνω και ακράνοβιτσ, να παίρνεις τη στροφή, να βλέπεις το μπλόκο μπροστά σου και να πλακώνεσαι στα φρένα μπαίνοντας σε ένα στενό. Το κουτί από πίσω σου να πλακώνεται και αυτό και από πίσω και εγώ με το δικό μου το κουτί, να πλακώνομαι....Πλακωθήκαμε όλοι στα φρένα για χάρη σου μαλακιστήρι...
Ε ρε ξύλο που θέλετε...
Οι μπάτσοι γελούσαν...
Σε είδα να κάνεις αναστροφή με το βρωμοσκούτερ σου ρε θείο-Χάρε-Δολοφόνε 9:00 το πρωί στην Ιερά οδό και να αρχίζω τα φρένα να σε περνάω και να παρατηρώ το θράσος σου,μετάνοιωσες που ήσουν στην κάθοδο της Ιεράς οδού και γύρισες και πήγες ανάποδα ρε αντίχριστε 200 μέτρα πάνω....Προσέχετε γιατί κυκλοφοράνε ελεύθεροι,όσο πάει αυξάνετε το ποσοστό ηλιθίων....θα τον στούκαρε κανας χριστιανός που πήγαινε κανονικά και θα ένοιωθε και τύψεις για το 2ποδο ζώο!
Σε ειδα να σε να αρπαζεις τις μαπες σου και να σε "σβουριζουν"σαν χταποδι επανω στο καπο απο το φιατακι.
Ρε βλακα, πηγαινες αναποδα στον δρομο βραδιατικα και χωρις φως και παρολη την βλακεια σου,ο οδηγος του κουτιου σε απεφυγε.
Τις μαγκιες τι τις ηθελες;
Eversman
09/09/2015, 09:24
Σε είδα να σου ψάχνομαι, να βρίσκω το πρόβλημα, να συμφωνούμε στην τιμή, να μου δίνεις το "οκ" να προχωρήσω "άμεσα,τώρα,σήμερα" και όταν σου ζήτησα προκαταβολή για να φέρουμε το ανταλλακτικό που κοστίζει όσο μισό παπί, να μου λές πώς δεν υπάρχει μία και θα έχεις στις αρχές του άλλου μήνα. Δηλαδή πότε θα μου το 'λεγές? Αφού τελειώναμε?
Άντε γ@μήσου εσύ και οι όμοιοι σου. Μακριά κι αλάργα και μείνε για ένα μήνα χωρίς ρόδα. Γεμίσαμε πονηρίδηδες.
2stroker
09/09/2015, 20:46
Σας ειδα Ζηταδες να κοβετε την κινηση με το ετσι θελω ισα ισα για να περασετε απεναντι να πατε για καφεδακι στα εβερεστ!!!
Σε ειδα και σενα πανιβλακα με το RC8 ακρανοβιτς σαγιοναρα και επειδη κατι πιτσιρικαδες σε ρωτησαν χιουμοριστικα αν παει καλα το εργαλειο να ανοιγεις πανω στην πατησιων και να πιανεις πανω απο μια κατοσταρα και να σηκωνεις και καντηλι για πολλα μετρα ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ!!
BoSS_Man*
10/09/2015, 15:56
Κίνηση Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας και έχει πολύ κίνηση λόγο τροχαίου που συνέβη στο ύψος της Αχαρνών, κίνηση αργή και σε είδα γατάκι κάτω από τα αμάξια (αριστερή λωρίδα) ευτυχώς εκείνη την στιγμή φεύγει το αμάξι που ήσουν από κάτω και σε δευτερόλεπτα κλείνω δρόμο και σε μαζεύει ο συνεπιβάτης μου και φεύγουμε, τώρα απολαμβάνεις το μέρος με τις άλλες γάτες με φαγητό και νερό :)
:a10:
macdeath_s
10/09/2015, 16:25
Σε είδα με το πορτοκαλοάσπρο Tuono στην Ηρωών Πολυτεχνείου-Αργυρουπόλεως. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλούς σου δρόμους :beer:
Σε είδα να μου αλλάζεις υγρά ψυγείου στο σκούτερ και να μου λες ότι το άφησα κανά 10λεπτο στο ρελαντί για να γίνει "εξαέρωση" αντί να ανοίξεις το ρημαδοκάπακο με τα κουλά σου και να την κάνεις από την ειδική βαλβίδα που έχει για το σκοπό αυτό... Οι ιστορίες για τύπους που έχεις αφήσει λοιπόν να φύγουν χωρίς υγρά ψυγείου μάλλον πρέπει να είναι αληθείς. Σε βλέπω να τρως άκυρο εξουσιοδοτημένε κ εσύ...
Σε είδα και σενα μεσήλιξ με το ΤΜΑΧ και την ακράπα μαγκιά κλανιά να ρίχνει πορδές στην Κατεχάκη. Για ευθειάκιας καλός είσαι για καμιά παρατεταμένη κούρμπα όμως κοκοκο :lol:
George_Sp
10/09/2015, 20:20
Σας είδα και σήμερα σχεδόν όλους να μιλάτε με τα κινητά με το ένα χέρι και να οδηγείτε με τα γόνατα είτε αμάξι είτε παπί. Σε είδα χαρμάνι να στρίβεις και τσιγάρο με τα 2 χέρια και να στρίβεις το τιμόνι με την πατούσα. Σε είδα πιτσιρίκο να περνάς πεζός το φανάρι της Καβάλας στη πλαατεία Καραισκάκη ανάμεσα σε οχήματα που είχαν ήδη ξεκινήσει, οι μισοί να φρενάρουν οι άλλοι μισοί να κάνουν ελιγμούς και τη μάνα σου να φωνάζει σαν υστερικιά για τη μλκια που έκανες και θα σκοτωνόσουν. Και αφού πέρασες το δρόμο σα κουνέλι αλώβητος να γελάς με την άγνοια κινδύνου που τα κατάφερες.
Σε είδα με τη τζιπάρα σου το Audi Q6 να έχεις παρκάρει το τανκς στο Πανεπιστήμιο επάνω στη διασταύρωση και να πρέπει και όσοι φεύγουν από το πάρκινγκ αλλά και όσοι έρχονται από το στενό να κάνουν ελιγμούς για να δουν στη διασταύρωση αν έρχεται κανένας από τον κάθετο. Και να είσαι μέσα και να μιλάς με έναν πεζό σα να πίνετε καφέ ενώ όλοι να σας βρίζουν με την απάθειά σας.
Σε είδα με την άκρη του ματιού μου από δεξιά κόρναρα και φρέναρα πριν γίνουμε σάντουιτς το μεσημέρι στην αρχή της Σταδίου. Εσύ στη μεσαία λωρίδα καβάλα σε ένα Transalp κόκκινο εκεί που είναι το ασημί Peugeot και εγώ εκεί που είναι το σκούτερ. Και ξαφνικά δίχως φλας δίχως τίποτα σε βλέπω να κόβεις τέρμα αριστερά για να βγεις στο φανάρι της Ομόνοιας. Σταμάτησες λιγότερο από μισό μέτρο από τη ρόδα μου και το αριστερό σου πόδι. Σε κοίταξα με κοίταξες, μου κούνησες το κεφάλι στεναχωρημένος από τη μλκία και φύγαμε δίχως να πούμε κάτι.
340914
Σε είδα και σένα κοπελιά στη Λένορμαν στο φανάρι που κρατάει για πάντα έξω από το fast food, με το κρανάκι AGV Rossi και το φρέσκο τραύμα στο πόδι από πέσιμο καβάλα στο ασημί cb-1. Σου είπα να είναι το τελευταίο και πάντα όρθια και μου πες οτι ντελιβεράς έκανε αναστροφή πάνω σου και οτι μόλις το έβγαλες από το συνεργείο. πιάσαμε κουβέντα για τη κατάσταση και μου λες κοίτα τους όλους ακράνωτους και πως πάνε στα χαμένα. Μου ριξες ένα thumbs up, ανταπέδωσα και συνεχίσαμε το δρόμο μας. Καλούς δρόμους. :)
spyrakos35
11/09/2015, 08:46
αρχίσαν τα σχολεία.....
σας είδα μαλακογονείς.....
:a31:
PortisHead
11/09/2015, 09:02
Σε ειδα κι εγω χτες στην παραλιακη
και ομολογω πως ειναι ολα αλήθεια οσα γραφονται
κατα καιρους για σενα ... Kωστα Σομμερ.
amyroukai
11/09/2015, 09:47
Με τη σειρά:
Σε είδα γιδοβοσκέ με το GS ADV να με περνάς φίλερ όχι μακριά από την τελική σου. Σε σημείο στην ΕΟ που έχει τρεις λωρίδες και ενώ ήμουν δεξιά. Το ότι είσαι εντελώς μαλάκας δεν φαίνεται μόνο από αυτό αλλά και από το ότι βγήκες να τελικιάσεις το γελάδι ακράνωτος και με το λευκό σου πόλο με το #2 στην πλάτη. Μάλλον γιατί ξέρεις πως είσαι δευτεράντζα και θέλεις να το ξέρουμε και οι άλλοι. Αφού περάσεις όσο πιο επικίνδυνα γίνεται.
Σε είδα μαυριδερέ τύπε με το ινόβα στο φανάρι. Κάτι δεν μου καθόταν καλά... Το μπροστινό δισκόφρενο. Η επιφάνεια τριβής της δισκόπλακας φλούδα, κωνική και σπασμένη από την βάση της, κρεμόταν από την δαγκάνα. Πινακίδα φυσικά ούτε λόγος, είχες και το γκομενάκι συνεπιβάτιδα με το φορεματάκι παραλίας, κινητό στο ένα χέρι και τσιγάρα στο άλλο. Μόνο με το ταμπούρο πίσω ρε μαν; Τι να πω...
Σε είδα με την GT3 να ανεβαίνεις χαλαρός την ΕΟ το βράδι. Με 130. Και... να φρενάρεις για να στρίψεις στις "κλειστές στροφές" στις τρεις γέφυρες. Δεν περιγράφω άλλο.
**save the best for last. Φρεσκότατο χαριτωμένο μουτράκι ντυμένο "βραδινά" με αντίστοιχη παρέα που κάνουν μπαμ για πρωτοετείς στην Αθήνα. "Συγγνώμη κύριε, τι συμβαίνει εδώ απόψε και έχει τόσο κόσμο;" Συναυλία, για τον τραγουδιστή από τα Διάφανα Κρίνα. Κενό στο βλέμμα, αγελαδινό. "Ευχαριστώ". Γυρνάει στην παρέα, τρία βήματα πίσω. "Έχει συναυλία παιδιά, μπλα μπλα μπλα". Και η μία φίλη σου "Α ναι ρε, δες και την αφίσα. ΒΑΓΓΕΛΑΚΑΣ λέει. Ποιός είναι ο Βαγγελάκας ρε παιδιά;"
PortisHead
11/09/2015, 11:12
Σε είδα γιδοβοσκέ με το GS ADV να με περνάς φίλερ όχι μακριά από την τελική σου. Σε σημείο στην ΕΟ που έχει τρεις λωρίδες και ενώ ήμουν δεξιά. Το ότι είσαι εντελώς μαλάκας δεν φαίνεται μόνο από αυτό αλλά και από το ότι βγήκες να τελικιάσεις το γελάδι ακράνωτος και με το λευκό σου πόλο με το #2 στην πλάτη. Μάλλον γιατί ξέρεις πως είσαι δευτεράντζα και θέλεις να το ξέρουμε και οι άλλοι. Αφού περάσεις όσο πιο επικίνδυνα γίνεται.
Διαβασε λιγο το προηγουμενο μηνυμα απο το δικο σου... :lol:
Σε ειδα σημερα το πρωι
με το ΛΑΘΟΣ μπλουζακι Joe Bar Team...
ασε την παντοφλα και κατεβα ΣΚ.... ξερεις που...
Αν θες αποκαλυψου μονος σου....
:ninja:
2stroker
11/09/2015, 15:37
Σε ειδα κοπελια σημερα το μεσημερι στην πατησιων με το μπλε D-Tracker και σε χαρηκα αλλα βαλε και ενα κρανακι βρε μαναμ!
macdeath_s
11/09/2015, 17:59
Σε είδα 5μιση το πρωί στον Ερυθρό Σταυρό. Ο γιατρός που βάδιζε τον διάδρομο με χροιά ποτισμένη εμπειρία μορμούραγε "τέτοια ώρα σειρήνες εδώ θα ρχονται και δεν θα είναι καλό! Κρίμα ρε πούστη και πήγε μια χαρά η εφημερία". Το χρώμα σου με τρόμαξε πιο πολύ από όλα, ακόμα και από τα ηλεκτρονικά που σε είχαν καλωδιωμένο καθώς σε τρέχανε στο φορείο. Η ένεση που μου είχαν κάνει δεν με είχε πιάσει αλλά με το που σε είδα φύγαν πόνοι φύγανε όλα.
Πέμπτη σκέφτηκα... Πολλοί έχουν χαθεί ή ριμαχτεί τις Πέμπτες. Εσύ δεν έφταιγες όμως... Κόντρα Pegeuot και Porsche και σε κοπάνισαν (ή με αμάξι ή με παπί ήσουν). Μετά από ώρα είδα τους δικούς σου κομπλέ οπότε πιστεύω ότι έζησες τουλάχιστον.
Υ.Γ.: Ελπίζω να ναι το τελευταίο που βλέπω.
Update: Δυστυχώς εσένα που έκανες τη μαλακία είδα. Παρόλα αυτά ελπίζω να ζήσεις...
http://www.zougla.gr/greece/article/8anatiforo-troxeo-sti-leoforo-kifisias
Σε είδα στην πηγμένη Κηφισίας στο ύψος του άλσους συγγρού με το mini cooper να κανεις σφήνες απο δω κ απο κει σαν τρελός δίχως νόημα.Σε είδα στην λεοφώρο μεσογείων στο ύψος της ΕΡΤ να σου κορνάρει το κουτί απο πίσω στο φανάρι, γυρνάω να δω τι παίζει και σου είχε κολλήσει ένα ξύλο ανάμεσα στην πίσω ρόδα και την εξάτμιση .Πήγες να χώσεις το χέρι σου στην εξάτμιση και σου λέω πρόσεχε μην καείς και τελικά έκανες δεξιά μιας και δεν έβγαινε με τίποτα .Σε είδα και σένα βρωμόγερε να έχεις μπλόκαρει την λωρίδα για να βγείς στο αντίθετο ρεύμα και απ'οτι φαίνεται κάτι σου είπε ο φορτηγατζής μπροστά και του φώναξες γ** την μ*** σου ..έχουν ξεφύγει τελείως μπλοκάρουν που μπλοκάρουν το δρόμο σαν τα γίδια και αν τους πεις κάτι σε βρίζουν και απο πάνω..
Τέλος σε είδα να μου χτυπάς τον καθρεύτη στο αμάξι με το παπί σου ενώ χώραγες άνετα , έκανες που έκανες την μαλακία πες και κανα συγνώμη..αλλά όχι στα παπάρια σου έφυγες σαν μην έγινε τίποτα.
congate7
12/09/2015, 17:20
Σας είδα λάδια πάνω στη στροφή και στο τσακ γλυτώσαμε τη σούπα. Το χειρότερο είναι ότι συνέχισα να σας βλέπω και στις επόμενες στροφές με το ίδιο ίχνος (προφανώς ενός μαλάκα φορτηγατζή) αλλά ήμουν υποψιασμένος (και λίγο χεσμένος) και τη γλυτώσαμε τη σούπα. Σταματάω στο φανάρι κατεβάζω πόδι, γλιστράω, ευτυχώς μένω όρθιος, κοιτάω κάτω και βλέπω ακριβώς το ίδιο ίχνος απλομένο με φρεσκότατο λαδάκι.
Τα λάδια είναι στις δεξιές στροφές της Π.Ε.Ο. Θήβας Ελευσίνας μετά την κατηφόρα της Αγίας Σωτήρας προς Ελευσίνα. Έχετε το νου σας οι βολτάροντες προς τα εκεί.
George_Sp
12/09/2015, 17:29
Σας είδα λάδια πάνω στη στροφή και στο τσακ γλυτώσαμε τη σούπα. Το χειρότερο είναι ότι συνέχισα να σας βλέπω και στις επόμενες στροφές με το ίδιο ίχνος (προφανώς ενός μαλάκα φορτηγατζή) αλλά ήμουν υποψιασμένος (και λίγο χεσμένος) και τη γλυτώσαμε τη σούπα. Σταματάω στο φανάρι κατεβάζω πόδι, γλιστράω, ευτυχώς μένω όρθιος, κοιτάω κάτω και βλέπω ακριβώς το ίδιο ίχνος απλομένο με φρεσκότατο λαδάκι.
Τα λάδια είναι στις δεξιές στροφές της Π.Ε.Ο. Θήβας Ελευσίνας μετά την κατηφόρα της Αγίας Σωτήρας προς Ελευσίνα. Έχετε το νου σας οι βολτάροντες προς τα εκεί.
ρίξε και ένα τηλ στη τροχαία να ειδοποιήσεις να πάνε να ρίξουν ροκανίδι. καλό θα κάνεις στον επόμενο που θα περάσει.
Σας βλεπω το τελευταιο καιρο με τα gs1200 χωρις πινακιδες τι εγινε μαγκες μαγκια/bmw/πινακιδα στην εφορια/5 ευρω στο βενζιναδικο...?:bawl:
Σας ειδα και εσας με τα αυτοκινητα κορνες φασαρια πηγαινατε στο γαμο και στο αμαξι που ηταν η νυφη να εχει κατι μουτρα μεχρι την ασφαλτο ε ρε γλεντια!!!:bawl:
Σε ειδα και εσενα πονεμενο πορτοφολι μου στο supermarket..:cry:
Σε ειδα μλκ με το cbr να εχεις το αγορακι (το πολυ 4 χρονων) σχεδον πανω στο ντεποζιτο με το κρανος σου......
μα τι μ@λ@κες υπαρχουν.......
Σε ειδα και εσενα με το σκουτερ να φρεναρεις στο κοκκινο φαναρι, να ελεγχεις και να φευγεις...:confused:
Εγινε της μοδας και αυτο...
Bob_o_mastoras
12/09/2015, 21:28
Σε ειδα ηλιθιε να χαιρεσαι που σε παρατηρουσε ο ξενος κοσμος με απορια και γελουσε.. :moutza:
340981
Billymuse
13/09/2015, 10:36
Σε είδα μεγάλε να με ξυπνάς στις 11 χτυπώντας τα κουδούνια για να μου δώσεις τον Ριζοσπάστη και ψηφοδέλτιο...
thePrince
13/09/2015, 16:36
Σε είδα δίπλα μου στο φανάρι, μαύρο TDM «βελτιωμένο», ανθρακονήματα, Akrapovič αλλά εξοπλισμός μηδέν, είδα μετά στους καθρέπτες μου τα «βελτιωμένα» φώτα σου, έχεις ρίξει πολλά λεφτά στο μηχανάκι αλλά κάτι έχεις κάνει λάθος γιατί ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ λέμε, και κοίτα μην σαβουρδιαστείς πουθενά με τα ρούχα παραλίας γιατί δεν σε σώζει τίποτα!
Σας είδα ποδηλάτες γκρουπάκι στην Εθνική στις τρεις Γέφυρες σήμερα το πρωί!!!... Με το καλό και στην Autobahn....
Σε ειδα θανοπουλε να εχεις αντι για συναγερμο στο μαγαζι σου(kawasaki) ενα σκυλο πισω απο την βιτρινα αναμεσα στα μηχανακια να γαβγιζει..:bawl::bawl::bawl:
amyroukai
15/09/2015, 12:28
σε είδα καγκουρακο στην πλατεία της Νέας Κηφισιάς με το 1290... ready to masturbate.
akis_trevor
15/09/2015, 12:31
Σας ειδα κινεζους με κανα 2 πουλμαν στην αραχωβα κι αλλο ενα στους δελφους...
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!:bawl:
macdeath_s
15/09/2015, 12:35
σε είδα καγκουρακο στην πλατεία της Νέας Κηφισιάς με το 1290... ready to masturbate.
Aν λες για ένα μαύρο τον είδα και εγώ και ήμουν arround :)
devil's animal
15/09/2015, 12:39
σε ειδα μεσηλικα χθες βραδυ κατα τις 22:30 μετα την Αγ. Τριαδα και προς Μηχανιωνα με λευκο μπουσα και το κρανος στον αγκωνα...
πηγαινες αργα αλλα πανω στην διπλη, σε περασα απο αριστερα βγαινοντας στο αντιθετο με το xr...ρολαροντας...
μετα μολις ειδες την ευθεια στο lidl ανοιξες και με περασες με +50...
δεν σε χαλασε που ανοιξα και εγω και πριν την στροφη σε περασα σαν σταματημενο στα φρενα...:a9:
μετα δεν σε ειδα καν να στριβεις στις στροφες της Κερασιας...πρεπει να εριξες αγκυρα...:bawl:
Σε είδα πανηλίθιο πλάσμα, με το PCX στην εγνατία χωρίς κράνος και χωρίς φώτα!!!
Μετα κλαίνε οι μάνες
akis_trevor
15/09/2015, 17:49
σε ειδα βασιλακη-billymuse- και σια (κωστα) και πολυ χαρηκα που σας πηγα στο λιμανι να παρετε το παπορο....καλο δρομο να εχετε και να περασετε γαμω!!!!
341155
amyroukai
15/09/2015, 18:55
σε είδα να εξηγείς την καριέρα σου. "από μικρός στην νεολαία, μετά στην τοπική, τώρα στο γραφείο του βουλευτή. αλλά δεν γίνεται έτσι ρε φίλε, το κόμμα πρέπει να μας δώσει μια θέση."
ετών... 25;
καληνύχτα Κεμάλ...
2stroker
15/09/2015, 23:15
Σε ειδα κωλογερε να πεταγεσε απο στοπ αερα πατερα και να φρεναρεις στο παρατσακ για να μη με παρεις παραμαζωμα!Αντε σε κανα καπυ ρε σκατοπουστα που θες και τιμονι!!
Σε ειδα vaska σημερα να πηγαινεις intersalonica? ω ρε φιλε η κοτσιδα εχει φτασει στο κωλοφαναρο...:bawl::beer:
Σας ειδα σημερα 5:15 βλαμμεα με το Τμαχ 530.
Φαγατε ολα τα κοκκινα απο Ζαππειο και μετα.
Πργματικα αμα φτασατε σπιτι σας καλως.
Απο κει και μετα αν σας εκοβε κανενας στα 2 ...δεν θα λυπομουν καθολου.
Ακατοίκητο ρε παιδι μου εντελως.
Κρανος μονο ο συνεπιβατης.
amyroukai
16/09/2015, 15:15
σε είδα χαρλεά να παίζεις a.c./dc με τα γαμάτα ηχεία με τα μπλε λεντάκια... και το patch των SOA στο τσαντάκι μέσης. ίσε τεά...
Bob_o_mastoras
16/09/2015, 15:34
Σε ειδα αερα να προσπαθεις να με βγαλεις απο τη στροφη και 'γω να κρεμιεμαι προς τα μεσα λες και οδηγουσα κανα motogp.. :a7:
Τα μπωφορια μου μεσα...
Σε είδα στην Εκάλη να έρχεσαι από πίσω μου γκαζωμένος μηχανόβιος της τροχαίας και λέω πάει την γαμήσαμε εκείνη την ώρα προσπερνούσα στο αντίθετο ρεύμα με διπλή διαχωριστική γραμμή.. και εσύ με προσπέρασες και έκανες σφήνες στα μπροστινά οχήματα από δεξιά ..ότι να ναι .
Σε είδα και σένα ψιλομούρα να πετάγεσαι σαν την πορδή από το στενό και να φρενάρεις τελευταία στιγμή ..προφανώς εγώ είχα πέσει στα φρένα..Στο φανάρι είχες το θράσος να με ρωτήσεις γιατί κόρναρα αφού σταμάτησες..σου εξήγησα πως ο τρόπος που οδηγάς δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στους άλλους και ουσιαστικά μου παραβίασες την προτεραιότητα μου δεν πίστεψα ότι θα σταματήσεις και αναγκάστηκα σχεδόν να σταματήσω..Εσύ με ρώτησες αν μου δημιούργησες πρόβλημα..εκεί κατάλαβα ότι τσάμπα μιλάω και έκανα ποιο μπροστά και σε αγνόησα.
spyrakos35
16/09/2015, 20:45
Σε ειδα να βγαινεις απο το γκαραζ με το multimixer και να φορας κοκκινη αθλητικη μπλουζα.....
Ελπιζω να μην πηγαινεις γηπεδο με αυτο γιατι κλεβουν καργα στο τηγανι.....
macdeath_s
16/09/2015, 21:53
Σε είδα να εκπλήσσεσαι που εκτύπωσα την αίτηση σου από το δίκτυο. 2015, Ethernet you know ?
Σας είδα μετά το βράδυ (Τετάρτη σήμερα) να τρώγεστε όλοι... Ντροπή που με πέρασες στη στροφή με το V-Storm μεγαλύτερη ντροπή όμως που δεν φόραγες κράνος.
Δεν μπορώ να σας βλέπω άλλο...
spyrakos35
17/09/2015, 12:39
σε ειδα στη συγγρού να πηγαινεις καρφί για εμβολισμό του τσοπερ με δύο (ακράνωτα) άτομα πάνω και μου θύμησες τον δικό μου εμβολισμό....
στο τσακ τη γλύτωσαν αν και δε θα το μάθουν ποτέ πόσο κοντά τους ήρθε ο χάρος....
amyroukai
17/09/2015, 21:39
Σε είδα ρε τύπε να έχεις βάλει αγγελία μηχανάκι με 34000 χιλιόμετρα...
Και το ίδιο μηχανάκι το ανέβαζες το 2008 στο advrider και έλεγες ότι είχε πάνω από 150,000...
"Σε καλή κατάσταση" και (μαγκιά σου δεν λέω) σε τι κατσάβραχα και λάσπες το είχες σε φωτογραφίες, δεν περιγράφεται.
Η δε φωτογραφία της αγγελίας, από τότε...
Αν δε απλώς δανείστηκες ότι βρήκες στο ίντερνετ για να βάλεις στην αγγελία σου, ΠΟΛΥ ατυχής η επιλογή.
BoSS_Man*
18/09/2015, 00:56
Σε είδα παππού με το καινούριο τζιπ volkswagen να χτυπάς το μικρό κολονάκι του δρόμου και να βουλιάζει όλος ο προφυλακτήρας, δεν πήρες τίποτα χαμπάρι και όλα αυτά λόγο του άγχους σου που αντί να το βάλεις σωστά το αμάξι όπως πρέπει έκλεινες όλο τον δρόμο!
Σας είδα το προσωπικό του Καραβιού Ελ Βενιζέλος ,να δίνετε φαγητό και νερό σε μάνα, παιδιά και πατέρα ασθενή πρόσφυγες και πολύ σας χάρηκα και μπράβο σας.
xarisiero
19/09/2015, 00:13
Σε ειδα πανω στη σελα του fazer (ξερεις εσυ) καλα χλμ και ομορφες συναντησεις ευχομαι......
amyroukai
19/09/2015, 02:21
σε είδα να καβαλάς το μηχανάκι μου, να ρωτάς αν μπορείς να το βάλεις μπροστά και μετά από μερικές ξερό γκαζιές να έρχεσαι χαμογελώντας "εντάξει..καυλωσα. λίγο". ναι η άτιμη η γριούλα και εμένα με φτιάχνει.
Ανω Γλυφάδα, σε κεντρικό μονόδρομο,
-ακράνοτοι και οι δυό, εντάξει εσύ, φάε το κεφάλι σου, το παιδί που 'χεις συνεπιβάτη τι φταίει;
-ανάποδα σε κεντρικό μονόδρομο με το παπί; ένα στενό πιο κάτω εχει κάθοδο, τόσο πολύ βαριέσαι;
-όταν ήρθαν 3 αυτοκίνητα με φόρα, κανονικά στην πορεία σου, έκοψαν για να μη σε χτυπήσουν και 'συ, αντι να κόψεις συνέχισες ανάποδα καμαρωτός με ενα στυλάκι "καλα εεε τι κάνω το άτομο μιλάμε".
Πόσο επικίνδυνος είσαι;
spyrakos35
19/09/2015, 14:35
Σας εβλεπα απο το πρωι σημερα....
Ψηλους, χαμηλους, γυμνασμενους, χαλαρους, με βυζαρες, χωρις βυζαρες, αψεγαδιαστους, με κυταριτιδα, σφριγηλους, πλαστικους κοκ.....
Αστα διαλα να χειμωνιασει να ησυχασουμε.....
macdeath_s
19/09/2015, 15:41
Σε είδα μικρό αδερφάκι (990R) και συγκινήθηκα. Παλιά μεγαλεία ποτέ ξεχασμένα. Αυτό το γουργουρητό από τις ακράπες :) Σε κάποια φάση τα ανοίξαμε και μέχρι την 3η έμεινες δίπλα!!! Εξεπλάγην και λέω από σεβασμό το κάνει το κτήνος αλλά μετά είδα το traction κολλημένο :bawl: Καλούς δρόμους να χεις μικρούλη και μπράβο για το κράνος σου.
Σας είδα στην κεντρική λεωφόρο (ο Θεός να την κάμει) του Ρεθύμνου 8 γουρούνες στη σειρά. Από το στυλάκι των αναβατών και τις καγκουριές που κάνατε μάλλον επρόκειτο για τους φίλους μας τους αμερικάνους. Η πλάκα είναι όταν αποφάσισε ξαφνικά ο πρώτος να σταματήσει στη διάβαση πεζών για να περάσει απέναντι γκομενάκι (αγνώστου προελεύσεως) ο 2ος πρόλαβε και φρέναρε αλλά οι άλλοι θέλατε να εξευρευνήσετε το φαινόμενο της ελαστικής κρούσης :lol: μιλάμε για καραμπόλα... ο ένας πάνω στον άλλο... γελούσε και το παρδαλό κατσίκι και την κάνατε με ελαφρά :moutza:
BoSS_Man*
19/09/2015, 17:36
Σε είδα χθες κουστουμάτε με το XR (νομίζω) στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμιάς (για Αθήνα) , το έπαιζες γρήγορος κλπ αναμέσα στα αμάξια έτσι και αλλιώς και παραλίγο να φας τα μούτρα σου από μόνος σου και να πέσεις σε αμάξι, έβαλες μυαλό μετά την τρομάρα σου :D ήταν ανοιχτά και όλας όχι κίνηση όπου έκανες βλακείες. Ότι να ναι!\
Η ηλιθιότητα στο τέρμα :lol:
Σας ειδα βλαμμενα στο Σχιστο χθες το μεσημερι να με κοιτατε στο φαναρι ενω ημουν με την ολοσωμη για τα Μεγαρα.
Ειδα που ο συνεπιβατης ειπε...που παει ετσι αυτος ρε μαλακα???
Σας εδειξα το δαχτυλο και εφυγα ηλιθια ξεκρανωτα μ@λακισμεν@
σας ειδα και σημερα κουτακιδες να σφαζετε τα κοκκινα φαναρια σαν κατι εντελως φυσιολογικο σαν μια τζουρα τσιγαρου και φραπε.τοσο μετραει η ανθρωπινη υπαρξη για εσας ρε γμτ;
Σε είδα βλακάκο να ανεβαίνεις προς Πεντέλη ενώ εγώ κατέβαινα για μελίσσια με το αμάξι..ερχόσουν γκαζωμένος με την μηχανάρα σου και βγήκες στο αντίθετο ρεύμα για προσπέραση αναγκάζοντας με να κόψω από 60-70 στα 20 χλμ για να μην σε κάνω ένα με την άσφαλτο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Σας βλεπω σημερα τους βγαλατε παλι απτους ταφους να ψηφισουν οξωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!:moutza:
amyroukai
20/09/2015, 19:08
Σας είδα άδεια εκλογικά τμήματα...
σε είδα πανύβλακα με τον μονοκυλινδρο δούκα και την βάση της κάμερας στο κράνος να μπαίνεις να παρκάρεις στο προαύλιο του σχολείου. μπρτ γκιτ γκιτ γίδι. αν ήσουν κέντρο Αθήνας δηλαδή και όχι σε βουπου γειτονιά, θα το έβαζες μέσα στο παραβάν;
σε είδα μοδάτε κλώνε του Ώστιν Πάουερς με το έκτρωμα της Απρίλια διά χειρός Φίλιπ Σταρκ να... κοντραρεσαι στην Κηφισίας; οταν πήρε θάρρος και η κουλή με το ξετάπωτο cbf καταλάβατε.
δεν σε είδα αλλά είδα το τσακισμένο παπί, το σπασμένο αυτοκίνητο και έμαθα ότι πέρασες το στοπ χαλαρός και ακράνωτος και δεν σε πρόλαβε ο κακομοίρης με το πεζώ. η κοπέλα σου -μαλάκα- σπασμένο πόδι... Εσύ τίποτα. τουλάχιστον είχες ασφάλεια και φαντάζομαι ότι θα πληρωθεί ο άλλος οδηγός. την τρομάρα που πέρασε δεν ξέρω πώς θα την ξεχρεώσεις.
AUFGEBRACHT
20/09/2015, 20:23
Σε είδα μπετόβλακα με τη BMW (τουτού) με τις αθηναϊκές πινακίδες να μπαίνεις ατάραχος στο μονόδρομο επειδή έτσι σε βόλευε και να έχεις και την απαίτηση να κάνω στην άκρη με τη μηχανή... Σας είδα κι εσάς με τα δολοφονικά παράνομα προσπεράσματα σήμερα κι έχασα το μέτρημα...αντίθετο ρεύμα κι όποιο πάρει ο χάρος!!!
macdeath_s
20/09/2015, 22:27
Σε είδα με το κατράμι 1190 και σε χαιρέτησα δεν ανταπέδωσες αλλά δεν πειράζει. Επίσης σας βλέπω τον τελευταιό καιρο, ακράνωτους στην πλειοψηφία, να ψάχνεστε με τα V-Strom σας ? Ti ψάχνετε δεν καταλαβαίνω :confused: αλλά χωρίς κρανάκι δεν θα σας βοηθήσω να το βρείτε :nono: οπότε ice tea από το περίπτερο να πάρετε. Η πλειονότητα δεν είστε 1000 εντωμεταξύ :cry:
Σε είδα τριαντάρη με το ασημι kazer, το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο να κρατά από τη μέση το κοριτσάκι σου! και από πίσω η γυναίκα! και ανάποδα σε μονόδρομο! καλά, αμα χρειαστεί να φρενάρεις πως θα το κάνεις;
Eversman
21/09/2015, 13:00
Σας είδα ψές κατά τις 0130 στη Βουλιαγμένη να οδηγείτε, λές και δεν υπάρχει αύριο. Σαβουριαστείτε μόνοι σας όσο θέλετε, τα θέλει ο κώλος σας και δεν με νοιάζει διόλου.Ο ανθρωπάκος που πέρναγε τη διάβαση με το σκυλάκο, τί έφταιγε (και την κοπανήσατε κιόλας)?
Δέν σας πειράζει που είδα την πινακίδα, σωστά? :D ( :a021:)
mikRRopixel
23/09/2015, 10:53
Σε είδα σήμερα το πρωί στην Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Ιωνία, παρκαρισμένο ροζ - άσπρο GSXR και κόντεψα να τρακάρω από τα γέλια. Κοίταγα δεξιά-αριστερά μήπως δω και την barbie κάπου, αλλά πού τέτοια τύχη...
Joyrider
23/09/2015, 11:45
Σε είδα και σε άκουσα να φωνάζεις: "έλα πάρε πάρε μαϊντανός φρέσκος και μοχίτο φτιάχνεις" :look:
Πλησιάζει το γκρέξιτ φαίνεται και πρέπει να είμαστε αυτάρκεις. :lol:
Nik0s_Dk
23/09/2015, 12:02
Σε είδα ψες κοπελιά στην αρχή στον Κηφισό γύρω στις 7 το απόγιομα να έχεις σταματήσει (φουλ προβλεπέ) δεξιά στο διάζωμα και να βγάζεις φωτό τον ουρανό!! Ρομαντική ψυχή πρέπει να σαι συ!! :wave2:
BoSS_Man*
23/09/2015, 15:26
Σε είδα ταρίφα να κάνεις στην άκρη και να πετάς "διακριτικά" το μπουκάλι με τα ούρα σου στον δρόμο, έπρεπε να σταματήσω και να στο πετάξω μέσα άλλα έχει χάρη που βιαζόμουνα!
arisrodolivos
23/09/2015, 17:27
σε ειδα ρε σκουπιδι να σε ρυμουλκει hyundai atos σκουτερακια να δημιουργειτε κυκλοφοριακο στον περιφερειακο θεσ κης και να μας βριζεις κιολας...ρε τι αλλο θα δουμε ρε..γελοιο υποκειμενο
Σε ειδα χθες το βραδυ μωρη βλαμμενη να μπαινεις αναποδα στη Φειδιππιδου στο φαναρι με την Αλεξανδρας. Στη Eurobank για οσους ξερουν. Φαντασου τι τρομαρα πηρα οταν σε ειδα να ερχεσαι κανονικα χωρις ιχνος δισταγμου καταπανω μου.
Ευτυχως προλαβα αλλαξα πορεια και επιασα αριστερα.
Εσυ ακαθεκτη το πηγες μεχρι την μεση της διαδρομης.
Εκανες απλα αναστροφη και ευτυχως δεν εφαγες κανεναν ανθρωπο.
Πωωωωω ρε φιλε μου εχουν χαζεψει ολοι πια.
BoSS_Man*
23/09/2015, 19:24
Σε είδα με το αμάξι να περνάς το STOP σαν να μην τρέχει τίποτα, το ωραίο είναι ότι κοίταγες με απορία και έκανες νόημα με το κεφάλι. Μετά από λίγο σαν να μην φθάνει αυτό δύο κάγκουρες περνάνε το STOP πάλι σαν να μην υπήρχε, σταματήσαμε όλοι και σας κοιτούσαμε α ρε βλάκες ηλίθιοι!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
amyroukai
23/09/2015, 19:27
Σε είδα τριμάλακα με το ποδήλατο σε κεντρική διασταύρωση στον Άγιο Στέφανο. Πέρασες με κόκκινο χαλαρός, χώθηκες στο αντίθετο ρεύμα ανάμεσα σε εμάς που στρίβαμε και αυτούς που πήγαιναν ευθεία... Απορώ με τα -μη- μυαλά σου ρε τύπε και απορώ που κατέληξες και τι κέρδισες με τη μαλακία που έκανες... Να φας το κεφάλι σου, ο απέναντι τι φταίει ρε ζώο;
macdeath_s
24/09/2015, 01:02
Σας είδα σήμερα ασφαλιτομπατσαρία στη γνωστή καντίνα. Διακοσμητικοί βέβαια αλλά από το να χάνονται νιάτα καλύτερα...
headbanger
24/09/2015, 05:16
σε είδα σήμερα μελαχρινή οπτασία στο φανάρι για Spruce Grove στο Ford Ranger Σου. Σου άρεσε το μοτόρι και ήθελες να πάμε για μπύρα. Πήγαμε. Μετά από καμιά ώρα σου πα την αλήθεια . είσαι πολύ όμορφο μωρό αλλά εγώ αρραβωνιασμένος γαμω το φελέκι μου. Φιλάκι στο ηλιοβασίλεμα, motorhead στο Ipod Και δρόμο για το επόμενο μπαρ με "cowboys and bikers welcome" πινακίδα.
Σε είδα Ιάπωνα με τον δεξιοτίμονο Supra του 90 να δίνεις κάτι ξερογκαζιές και να τρίζει η άσφαλτος. Δεν σε φτάνω ρε τεράστιε Χάρλεη οδηγάω όχι CBR.
Σας είδα και εσάς αλάνια από Iron Order MC στο μπαρ στο Tomahawk. Μια red neck town 108 χμ δυτικά . Καλά περνουσατε στην σημερινή μπυροποσία. Στην υγειά σας και θα τα πούμε κυριακή στο Pidgeon Lake.
Σας είδα και εσάς μάγκες Αγγέλους να μην φοράτε τα patch να μην σας πρήζουν τα @@ οι μπάτσοι. τα τατουάζ ΗΑ και οι μηχανές ενώ τα πίνουμε δίπλα δίπλα δεν κρύβονται μάγκες. να σται καλά και θα σας γουστάρω στο επόμενο πάρτυ σας
4 χρόνια έκλεισα σήμερα εδώ.και γαμώ τις βόλτες εξελίχθηκε
pipe_smoker
24/09/2015, 14:48
Σε είδα σήμερα το πρωί στο φανάρι, να στρίβουμε μαζί για Αλίμου.
CB1300, με το γαμάτο ασπροκόκκινο χρώμα (πραγματικά δε θα έπρεπε να το βγάζουν σε άλλο χρώμα), ψιλοπαλιό και ταλαιπωρημένο το είχες.
Δικάβαλος με γυναίκα πίσω.
Σε χαιρέτησα με το που στρίψαμε κι άνοιξα (ήταν πρωί και ήθελα να ξυπνήσω λίγο).
Στο επόμενο φανάρι ήρθες δίπλα μου.
Κοίταγες το GSX, κοίταγα το CB.
2.700 κυβικά δίπλα δίπλα.
Δέος όσο να πεις.
"Ωραίο" σου είπα χαμογελώντας.
Μου έκανες νόημα "ευχαριστώ" χαμογελαστός κι εσύ, κουνώντας το κεφάλι.
Άναψε πράσινο κι έφυγα (είπαμε, πρωί κι έπρεπε να ξυπνήσω).
Καλούς δρόμους να'χεις!:beer:
Nik0s_Dk
24/09/2015, 15:21
Σας είδα μόλις εξω απο το ΣΚΑΙ να φιλιέστε με τα κουτιά κ το δικό σου κοπελιά να τουμπάρει. Ευτυχώς δε χτύπησες. Το σοκ θα το ξεπεράσεις.
pipe_smoker
24/09/2015, 15:34
Σε γρουσουζιά νομίζω μου βγαίνει να γράφω στο "σε είδα"....
Σε είδα πριν λίγο γυρνώντας σπίτι, με το σκουτέρι σου, να σφάζεις το στοπ και να μου πετάγεσαι από δεξιά.
Εκεί που ήμουν έτοιμος να σε γ@μωσταυρίσω σήκωσες το χέρι και ζήτησες συγγνώμη.
Σου έκανα κι εγώ νόημα οκ.
Πάλι καλά που δεν ήταν πρωί και δεν πήγαινα σβέλτα για να ξυπνήσω.....
amyroukai
24/09/2015, 15:39
Ε ας πούμε και κανένα αστείο...
Σε είδα να οδηγείς το μηχανάκι μου με εμένα αγχωμένο συνεπιβάτη και μόλις βρίσκεις άδειο δρόμο να κοφτιάζεις πρώτη και δευτέρα και να σκέφτομαι ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ... Ευτυχώς που δεν το έκανες, παρά το ότι το σκεφτόσουν και γελούσες κουφαλίτσα :bawl:
Δεν είναι τόσο εύκολο πράγμα η πίσω σέλα και άπειρο σεβασμό στις συμβίες (ή και τους συμβίους).
Είχατε περάσει τα πλατάνια δίπλα στον Λούρο ποταμό λίγο μετά τις 12:30 κι ανηφορίζατε για Ιωάννινα.Σας χαιρέτισα από "κουτί".
Δύο μηχανές,η πρώτη ίσως V-strom.Την παρέα σας θαύμασα,το κοινό ταξίδι(ή βόλτα) γι'αυτό και δεν έδωσα σημασία στα εργαλεία.
Καλούς δρόμους νά'χετε πάντα παιδιά..
AristidisZ
24/09/2015, 23:26
Σας είδα κύριοι - ονόματα δεν λέμε - στο Κερατσίνι και χάρηκα πραγματικά πολύ πολύ
την Δευτέρα τα υπόλοιπα
BoSS_Man*
25/09/2015, 00:54
Σε είδα με το αμάξι να έρχεσε κομμάτια πίσω μου στο δρόμο για το καζίνο Πάρνηθας (βράδυ - δεν υπάρχει φωτισμός) , ήμουν με το μηχανάκι 110 - 120 στις στροφές και εσύ πίσω στα 10 μέτρα σε πήγα κανά 5 λεπτό έτσι αλλά σε άφησα να περάσεις, αν είναι δυνατόν πρέπει να πήγαινες 140+ εκεί στις στροφές στην συνέχεια δεν είδα κάποια σύγκρουση κάπου οπότε έφτασες σώος και αβλαβής, στο κατέβα πάλι αμάξι άλλο να μου κολλάει και το ίδιο σκηνικό τώρα ήταν κατηφόρα σε άφησα να περάσεις και σε είχα εγώ τώρα στο μέτρο :D (πάλι και εσύ με 130-140+ σε μερικά σημεία στον στενό δρόμο δεν φαίνεται τίποτα και στροφές επικίνδυνες) ,έκανες μετά από αρκετά χιλιόμετρα δεξιά και μου λες ωραία το πάω, σου είπα προσοχή ήσασταν πολλοί μέσα τα λάθη δεν συγχωρούνται εκεί, μπορεί να ξέρεις τους δρόμους επειδή περνάς συχνά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σε πετάξει από κάποιο εμπόδιο στον δρόμο ή λάθος υπολογισμό.
Σε είδα πάλι πλαστικό μπουκάλι στην μέση του δρόμου (στο κατέβα από Πάρνηθα) γεμάτο ούρα, ταρίφας πάλι; Κλασσικά.
Υ.Γ. Το παπούτσι ξυσμένο εντελώς :hmm:
AUFGEBRACHT
25/09/2015, 07:31
Σε είδα πανίβλακα πενηντάρη με το σκούτερ να σταματάς στο μισό μέτρο μπροστά μου (εγώ πεζός) επειδή έστριβες και μίλαγες στο κινητό ταυτόχρονα χωρίς να κοιτάς... και καπάκι μετά από 10 μέτρα πανηλίθια πιτσιρίκα με παπάκι να οδηγάει και να στέλνει ταυτόχρονα μηνύματα και το μηχανάκι να κάνει ζιγκ ζαγκ... Καμία ελπίδα...
spyrakos35
25/09/2015, 08:14
σε είδα
αν σε ξαναδώ θα σε ρίξω
ξηγημένα πράματα ;)
Σε είδα πράσινο Ζ1300.. ωραίο μηχάνημα φίλε, να το χαίρεσαι!
:beer:
Σε είδα που ήθελες να γυρίσεις τα χλμ στο κονδέριον αλλά έφαγες άκυρο απο τον μάστορα.
xarisiero
27/09/2015, 14:58
Σε ειδα φιλαράκι σημερα και γράψαμε όμορφα χλμ παρεα.....Το χάρηκα όσο δεν παει....
Και οπως παντα με την γνωστή μοτοσυκλετιστικη σου αλληλεγγύη......
341787:beer:
Σας είδα αρκετούς να ανεβαίνετε απο την λίμνη μαραθώνος με τα πιπίνια από πίσω ,εγώ ανέβαινα με το ποδήλατο και αναρωτήθηκα... μήπως είμαι μαζώχας ρε γαμώτο :D Σε είδα και σένα εχθές που κατέβαινες απο πεντέλη λίγο πριν τον άγιο πέτρο ,μου κόρναρες και σε χαιρέτησα ..απο πίσω ακουλουθούσε άλλη μια μιχανή ακράνωτος αν θυμάμαι καλά ( λογικά μαζί σου ήταν ).
Σε ειδα να κοβεις το φαναρι οχι με βαθυ πορτοκαλι αλλα με βαρβατο κοκκινο και να περνας με το πασο σου.
Ανοιγει πρασινο σε εμας και ενας ντελιβερας ξεκιναει και παρα λιγο να τον φας λαχανο.του ξυσες την εξατμιση...