PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

teo_g7
16/10/2015, 00:15
Σε είδα πιτσιρικά να με κοιτάς φουλ αρματωμενο και να θες να μου τη βγεις!!!
Θα μου έμπαινε περισσότερο στο μάτι την άλλη φορά να φοράς και κάνα κρανακι

Σας είδα μαντάμ επανω στο σκούτερ με σβηστα φώτα στη Λένορμαν κι όταν σου είπα να τα αναψεις με αποστομωσες "Γιατί ξέρω πως ανάβουν?" με την έτερη κιουρια από πίσω να συμπληρώνει "Έλα μωρέ φτάσαμε τώρα"

Bob_o_mastoras
16/10/2015, 02:26
Σε ειδα Μπεμβεδακια με το gs να πεταγεσαι καρφι τελευταια στιγμη στην Ολγας ενω με ειχες δει οτι ερχομουν.. αλλα στα @@ σου..
:moutza:

Σε ειδα υπεροχο και ονειρεμενο ΧΤ 350 ασπρο κοκκινο του προηγουμενου αιωνα ανακατασκευασμενο να γυαλιζεις και να μας προσπερνας με ηχο σκετη καυλα!!! Καλους δρομους παντα και μπραβο για την δουλεια που του εριξες!! :beer:

amyroukai
16/10/2015, 14:58
Σε είδα ρε μάστορα να λες "α ναι είχαμε πει το μεσημέρι σήμερα αλλά δεν το έχω γιατί ήταν για να το φέρουν πρωί και ίσως το μεσημέρι..." που πέρασε ρε αγόρι. Και αν πω κανένα γαλλικό θα είμαι άδικος γιατί εσύ το παρήγγειλες και ο προμηθευτής μπλα μπλα. Πιο πολύ θα εκτιμούσα το "δεν ξέρω πότε θα το έχω" να πάω αλλού.

sniper
16/10/2015, 15:01
Σε είδα στην Αρδητου πρωί-πρωί 65ρη με τη μαούνα σκούτερ σου να οδηγείς προσεχτικά...

Τόσο που 3 φορές πήγες να μας σκοτώσεις, μ@λάκα!

GIXXERAKIAS
16/10/2015, 15:38
Σε είδα ξάπλα το πρωί στον Κηφισό στο ύψος της Λαχαναγοράς (προς Πειραιά) να σε βάζουν εκείνη την ώρα πάνω στο φορείο και να φωνάζεις ότι πονάει το χέρι σου,ελπίζω να είναι όλα καλά.

Σε είδα κυρία με το Peugeot 206 να μου κάνεις νόημα συγγνώμη για το κλείσιμο που μου έκανες προς στιγμήν.Έγνεψα καταφατικά και όλα καλά.

Tycho Moon
16/10/2015, 16:30
Σας βλέπω μέρα παρά μέρα να κλείνετε απόγευμα τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και να ταλαιπωρούντε 1000αδες κόσμου.

Περισσότερο με εκνευρίζει που δεν προσφέρετε εναλλακτικές διαδρομές, αλλά τους πήζετε όλους στους γύρω δρόμους μέχρι να τελειώσουν οι μαλ@κες τη διαμαρτυρία - ή ότι στο διάολο κάνουν - και να ξαναδώσετε τους δρόμους στην κυκλοφορία.

CustomBoy
16/10/2015, 17:02
Σας ειδα εχτες,κ σας είδα και σήμερα ΠΟΛΛΟΥΣ με enduro ,στην πατησίων,στην κυψέλη...στα φανάρια....και σας χάρηκα,XR,DR,KLX και όλα :D :D

theofilos888
17/10/2015, 07:22
Σε ειδα εξω απο το νοσοκομειο να με βλεπεις να ανεβαινω στη μηχανη για να τη ζεστανω και μου ζητησες ευγενικα να σου κανω μια χαρη. Να βαλω το κρανος μου! Σου ειπα δεν φευγω αν δεν το βαλω και μου ειπες για τα 8 παιδια, που εφυγαν την τελευταια βδομαδα στην κυπρο, λογω της μη χρησης κρανους! Ο,τι και αν σε στεναχωρει, περαστικο να ειναι!

George_Sp
17/10/2015, 17:03
Σε είδα με το κουτί στο Πειραιά σήμερα το μεσημέρι να κάνεις ανόητες στραβοτιμονιές και λέω ο κλασσικός ο μλκας ο Έλληνας στο κινητό τηλέφωνο.Πάω πιο κοντά και τι να δώ.........Σε είδα να.....

......ξυρίζεσαι! :cry:

Κράτα το τιμόνι ρε βλάκα και κοίτα μπροστά που μου θες και ξύρισμα! Γ@μω τη Ζιμπάμπουέ μου!

pektis
17/10/2015, 17:32
Σε ειδα να φευγεις δικαβαλος με την 10χρονη κορη σου, χωρις να φορατε κρανος και χωρις να ελενξεις...
Οταν φρεναρα σχεδον οριακα διπλα σου και καταλαβες τι εκανες, ζητησες συγγνωμη... τι να σου πω ρε ανθρωπε, αφου δεν σκεφτεσαι ουτε το ιδιο σου το παιδι;...:confused:

amyroukai
17/10/2015, 20:23
Σας είδα puroduro αλλά δεν σας κατάλαβα, 8 παρά στα διόδια, με πέρασε μετά ο ελ-γάτος μαζί με κάτι πολύ ξεταπωτο και άλλον έναν;

RizlaPlusPlus
17/10/2015, 21:21
Σε ειδα τοκογλυφε να αφηνεις την ταμπελα σου για αγορα χρυσου μεσα στη μεση της λωριδας στην πατησιων. Ειδα και τον πανικο που προκαλεσε,αφου ολοι αλλαζαν λωριδα να την αποφυγουν.
Εφαγε το κλωτσιδι της, ακουσα και το ψευτονταηλικι του σκατογερου τελειωμενου (μαλλον φιλος του μαγαζιου;; ), δεν την ξαναειδα ομως ουτε στο πεζοδρομιο οταν ξαναπερασα μετα απο κανα μισαωρο!
Γαργαρα ε;

Tedvj23
17/10/2015, 21:27
Το ειχα δει & εγω...339983

Σε ειδα και σε αγγελια gpz..:bawl:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6853031/

BLiTzER
22/10/2015, 17:19
Κοπελίτσα, κοκκινομάλλα, με ER-6, στο φανάρι Φραντζή & Καλλιρρόης, πριν καμιά ώρα, με το κρανάκι σου και την πλεξούδα σου (των μαλλιών ε, όχι την ηλεκτρική) και τα πάντα. Και bagster στην πλάτη.

Παντρεύομαι.

BoSS_Man*
23/10/2015, 02:25
Σε ειδα στο φαναρι να ανοιγεις τα χερια σου να τα τιναζεις για να ξεπιαστεις με το z750 και κλασσικα στο φαναρι να δινεις γκαζι στην εκκινηση αλλα ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ για 5 δευτερα θα ειχε αλλαξει η ζωη σου ολη, πηγες να πατησεις την γυναικα με το παιδι της ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΙΩΘΕ ουτε φρενο πατησες ουτε καν τους ειδες λογο οτι ειχε σκοταδι, στο τελος σταματησες λιγο παρακατω και απο το χεσιμο σου εβριζες, προσεχε ρε φιλε και μην οδηγας ετσι ειδικα οταν εισαι κουρασμενος.

byron
23/10/2015, 09:44
Σε είδα στη Συγγρού το πρωί, με το μαύρο ΧΤR660 και φόραγες σαν βραχιόλι σε κάθε χέρι...από μια πατερίτσα.

Μλκς, δεν την παλεύετε. :moutza:

gior-gos
23/10/2015, 09:44
Σε ειδα μεσηλικη γυναικα σημερα το πρωι στη Βουλιαγμενης με το σαραβαλιασμενο yaris; να μην μπορεις να κρατησεις το αυτοκινητο στη λωριδα σου.. να σε παιρνει μία δεξια μία αριστερα..

Στο κοκκινο, σε αποσταση ασφαλειας απο σενα, σε κοιταγα να βαρας πρεζονταγκλες..

Hayate
23/10/2015, 21:46
Σε είδα ρε παλιόπ#$α να βλέπεις οτι πας για τη λακούβα καρφί και όχι μόνο να μη κόβεις την βάρεσες όλη κ μου πέταξες 1μιση λίτρο νερό κατάμουτρα και είχες και το θράσσος να επιταχύνεις μετά σαν άλλος Άρι Βατάνεν.Ευτυχώς ήμουν φούλ προβλεπέ με τις αδιαβροχάρες μου.Ωστόσο σου εύχομαι ολόψυχα να περάσει νταλίκα ενώ θα είσαι με τα όμορφα ρουχαλάκια σου και να σου αμολύσει 10 λίτρα νερό απο την κορυφή ως τα νύχια ρε 'δέλο....και να φας και το ξεπάγιασμα μετά.Καραγκιόζη!!

chester24
24/10/2015, 17:11
Σας βλεπω τριβαλιτσους, δεξιοβαλιτσους, βαυαρούς, αυστριακους, αγγλους ονοφαδες, με το rayban και το μοκασινι απΚατ, να κανετε city adventure....

Σε ειδα και εσενα τριβαλιτσε με το γκομενακι, (φραντζα γυαλι) μολις ειχατε φυγει απο τον καφε, να μην χωρατε να περασετε απο πουθενα και να ειστε κολλημενοι πισω απο το λεωφορειο.... :cry:

ptc
24/10/2015, 19:06
Σε ειδα σε παπακι στο κεντρο της Θεσσαλονικης με κιτρινο κρανος εργοταξιου! Δεν καταλαβα ακομα αν το φορουσες γιατι πηγαινες στη δουλεια ή υποτθεται οτι σε προστατευε... :moutza:

Eversman
25/10/2015, 20:26
Σας είδα με την άκρη του ματιού να καθεστε στο καφενείο, αλλά νόμιζα πως έκανα λάθος.
Μας είδατε να περνάμε, αλλά νομιζατε πως κάνατε και εσείς λάθος.
Μα τι απίθανα είναι αυτά που συμβαίνουν!
Στην επόμενη, σε άλλο χωριό εκεί γύρω ή και στο ίδιο για τσιπουρακι και μεζέ.

BoSS_Man*
27/10/2015, 00:19
Σε είδα wannable μπάτσε να πατάς ξανά και ξανά την κόρνα, να μου δείξεις τι; Τι νόμιζες ρε ότι θα φοβηθώ; Έπρεπε να γυρίσω να σε κάνω ρόμπα αλλά δεν σε χάλασε μετά :D και όλα αυτά για μια σούζα αχαχαχχαχααχ

Σε είδα νεαρέ να ψάχνεις με το μηχανάκι και να έχει φαγητό στο χέρι. έψαχνες τον άστεγο και τελικά τον βρήκες και του έδωσες το φαγητό, μπράβο ρε φίλε, δυστυχώς δεν μου πέρασε από το μυαλό να το ανταποδώσω σε εσένα, δεν το περίμενα να το δω αυτό.

George_Sp
27/10/2015, 07:43
Σε είδα στις γραμμές τις Πλ.Αττικής να σταματάς με το φορτηγάκι της φαρμακαποθήκης τους πάντες για να περάσει ο παππούλης με το μπαστούνι. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι :beer:
Και αφού faith in humanity restored για μερικά δευτερόλεπτα...........ξαναγυρνάμε στα κλασσικά.
Σας είδα στην Ασκληπιού του συναφιού μας να παρκάρετε όλοι πάνω στη διαγράμμιση για τους τυφλούς. Ακριβώς ίδια φάση που σας βλέπει και σας ξεφτυλίζει και το google-άμαξο.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

343646

sniper
27/10/2015, 09:30
Σας είδα στην Κηφισίας, σε διάβαση κοντά στο President, να θυμάστε ότι είστε Ευρωπαίοι και να νομίζετε ότι οι διαβάσεις εδώ λειτουργούν όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Το να πηγαίνετε μπρος πίσω όμως να μην το ξανακάνετε γιατί ή εσείς θα βρεθείτε στο νοσοκομείο ή όλοι μας.

Στα διάλα πρωινιάτικο.

congate7
27/10/2015, 10:38
Σε είδα να έρχεσαι δίπλα μου και να μαρσάρεις με το hayabusa στις τρεις γέφυρες.
Κοιτάω την πρώτη σκέφτομαι τι θέλει από εμένα(drz) το θηρίο?
Κοιτάω καλύτερα και ήσουν ζητάς.
Σταματάμε και η πρώτη ερώτηση: Ρε φίλε πως πας έτσι? και εκεί μου σκάει και εμένα η ερώτηση: Δηλαδή εσύ για να με πιάσεις πως πήγαινες?
Ευτυχώς έφυγα μόνο με παρατήρηση.

amyroukai
27/10/2015, 19:55
Σε είδα φορτηγάκι να στρίβεις Και να σταματάς μέσα στην.στροφή. και δευτερόλεπτα μετά, το σκούτερ να γέρνει και να πέφτει. Είχε καρφωθεί στο πλάι του φορτηγού και έπεσε σε δεύτερο χρόνο.
Ο αναβάτης ακράνωτος, δεν χτύπησε αλλά τρόμαξε. Ίσως το γλίτωνε άλλα μάλλον τον κέρδισε το target fixation.

Κωλόφαρδος κύριε γκριζομάλλη... πολύ κωλόφαρδος. Περαστικά και.κρανος... που αμφιβάλλω, αλλά ελπίζω.

macdeath_s
28/10/2015, 13:58
Σε είδα πάνω στο CB σου με το γιόκα κρανάτοι και σωστοί οι 2. Με ρώτησες πόσα άλογα είναι αλλά το βρήκες μόνος σου ;)

Καλούς δρόμους

KAGOURO
28/10/2015, 21:12
σε είδα fazer 1000 στα διόδια ελευσινας...σε χαιρέτησα απ το κουτί με τη φαμίλια και έφυγες σουζαριστος...μάλλον πηγαίνεις πίστα γιατί παρακάτω σε πρόλαβα γιατί μάλλον στεγνώσες από μπεντζινα...

Iamthagod
28/10/2015, 21:43
Σας είδα Πακιστανούς κοντά στο Σύνταγμα σε ένα στενό κοντά στην Πειραιώς να είμαι με την οικογένεια και χαρακτηριστικά και εντελώς επίτηδες σχεδόν να μου κόβετε τη διέλευση με το κουτί... Θα έλεγα τι χρειάζεστε...
Σε είδα μηχανόβιε ΒΛΑΚΑ με πινακίδα ΒΙΒ στην Αττική Όδο να πηγαίνεις μπροστα μου για το ταμείο. Γίδι, δεν είναι φανάρι να πας πρώτος.

spyrakos35
29/10/2015, 08:02
σε είδα παππού με το περτικαλί lambretta καμαρωτό - καμαρωτό και σε χάρηκα

:beer:

George_Sp
29/10/2015, 23:00
Σε είδα μοτογκουτσέα κοπελιά στα γνωστά μοτομάγαζα της Καλλιρόης και χαβαλεδιάζαμε όσο ψωνίζαμε γάντια.

Σε είδα ακράνοβιτς χιπστέροβιτς με το Royal Enfield στην Ακαδημίας να μου σπας τα @@ γιατί ούτε διήθηση έκανες αλλά ούτε και καθόσουν σε μια λωρίδα να περνάμε.

Σας είδα χωρίς φώτα στα μηχανάκια σας στο Σύνταγμα. Ο ένας τίποτα και ο άλλος κινητό android σε flashing mode λες και καβαλάς ποδήλατο.

Ρε παιδιά θα είμαι κακός άμα τους ρίξω μια κλοτσιά να πάνε στο χαντάκι όλοι αυτοί οι δημοσιοι κίνδυνοι?

amyroukai
30/10/2015, 16:55
Σε άκουγα στον Άγιο Στέφανο με το μπέρβερλι πίσω μου. Δηλαδή εσύ φορούσες εξάτμιση; Δεν έχουν βαρέσει ακόμα οι βαλβίδες εξαγωγής;

Σε είδα ρε τύπε να ανεβαίνεις την Συγγρού με κάτι φωσφοριζέ στο κεφάλι που ήταν λίγο μικρό για κράνος. Πλησιάζοντας είδα πως ήταν η κουκούλα του μπουφάν σου, φουσκωμένη από τον αέρα. Μετά που έφτασες στήλες την κατέβασες, ε να μην χαλάει το image του "ελαφρωμένου" από τρίχες κεφαλιού με το Tmax...

Σε είδα γεράκο με το φορτωμένο χρεποκάτι να σφάζεις αμέριμνος το κόκκινο κοιτώντας μας να ερχόμαστε χαλαρός. Να σου πω ότι σεβάστηκα την μούρη την σκαμμένη από τον ήλιο και την "καλοπέραση" και δεν σε στόλισα αλλά ρε κερατά... Ρε κερατά... Λίγα νερά να είχε... :(

Σε είδα με το C600sport να κάνεις κουνήματα, αφρατούλη με το ZEN στο μπουφάν. Και επειδή το σκούτερ μου αρέσει πολύ αλλά δεν ήξερες να το οδηγήσεις, ήπιες όσο τσάι μπορούσα αβίαστα να κεράσω από το Μαρούσι ως την Κηφισιά, εγώ έστριψα για τ'Αντωνάκ το σπίτ' και εσύ τράβηξες για Ερυθραία...

Σας είδα με το κουτί να μην νιώθετε ότι αφού σας παίρνω την εσωτερική ΕΓΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΓΡΑΜΜΗ λέμε. Τι 'στε και εσείς οι κουτάκηδες πιά... :p

Dant3
31/10/2015, 14:02
Σε ειδα με το bmw με τις σκαλες στη σκαρα να βιαζεσαι και να κολλας πισω απο τους μπροστινους.
Σε ειχα παρει πρεφα οταν ημουν στη μεσαια και αδειασε και προχωρησα κανονικα.
Κλασσικα και αναμενομενα αλλαξες λωριδα χωρις φλας ενω ημουν διπλα(δεν εκανα διηθηση,ημουν κανονικα στη μεσαια λωριδα) και ενω σου κορναρα συνεχισες να αλλαζεις λωριδα!
Μαζεψες τη 5αδα σου.

PetranGR
31/10/2015, 14:06
σε είδα με το κουτί σου ηλίθιε, καθώς άλλαζες λωρίδα ΧΩΡΙΣ Φλάς, και στο φανάρι ,όταν σε είπα "το φλάς κακό δεν θα ήταν να το ανάψεις" είχες την κυρά σου δίπλα κοιτάς,το ταμπλό και με λες "μα γιατί να το ανάψω;" και σου εξήγησα ότι άλλαξες λωρίδα χωρίς φλας και ερχόμουν από πίσω και θα τρακέρναμε, ηλίθιε ...

CustomBoy
31/10/2015, 14:46
Σε είδα με το XR400R (http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda%20XR%20400R%201997h.jpg) ελαφρώς ''φτιαγμενο'' και προσεγμένο στην ΠΕΝΑ ,στην κυψέλης και πολύ το χάρηκα...Αλλη φορά ομως να φορας και κράνος !!

DrEvil
31/10/2015, 15:15
Ειδα κι εγω τον χατζηπαπαρα που ενω εχουμε πολλακις συνεννοηθεί και συμφωνησει να μου αφηνει τους 80 ποντους που χρειαζομαι για να βγαλω την μοτο απο το σπιτι, να παρκαρει το Ιντεγκρα του παλι φατσα καρτα στην πορτα.

Χτες ομως η Χοντρη μου γλυστρησε , το βουλιαγμα στην πορτα του οδηγου δεν τον χαλασε.
Τον χαλασε ομως που φωναξα την αστυνομια, εχω εκθεση απο το Γενικο Κρατικο για θλαση και τα 50Ε που μου εδωσε για το (επισκευασιμο) φλας.
Επισης τα 72Ε προστιμο για σταθμευση ενω υπαρχει αντιστοιχη πινακιδα και αδεια απο την Δημο, πως προκειται για εισοδο-εξοδο μοτο.

Λεω αυτη την φορα να μην κανω καταγγελια για τον τραυματισμο μου, ελπιζοντας οτι επιτελους καταλαβε οτι τον χωρο τον χρειαζομαι.

George_Sp
31/10/2015, 19:08
Οι κανόνες είναι για να επιβεβαιώνουν τις εξαιρέσεις ή το ανάποδο? :lol:

Σε είδα με το BMW 1200GS φουλ προβλεπέ, φορτωμένο ως απάνω. Σκάω δίπλα σου με κούτα υπολογιστή-κούτα οθόνης και μπαγαζιέρα και στο επιφώνημα μου, "Πολύ κουβάλημα σήμερα αδερφέ"! κοιτάς το φόρτωμά μου, βάζεις τα γέλια, ακολουθώ με καλή διάθεση και μου λες καλό δρόμο.

Μακράν ο πιο συμπαθής ΧιλιοδιακοσοΤζιΕςάκιας στα 3 χρόνια που καβαλάω δίτροχα. :D

Υ.Γ. Και χωρίς ξένον και τη μισή τούρατεκ απάνω. Όπως έπρεπε :lol: :beer:

RizlaPlusPlus
01/11/2015, 14:48
Σε ειδα τυπε κυργιακατικο στην Αμαλιας, να κουβαλας στην καροτσα του VW ενα μορινι κι ενα μαλλον-τριουμφ-του-κάποτε(-αλλά-πολύ-κάποτε-όμως), και τα δυο σε αριστη κατασταση να γυαλιζουν.

Δεν ξερω αν ειδες τα ματια μου, που κολλησαν στη ζελατινα (και παλι καλα δλδ, γιατι αλλιως θα τα κυνηγουσα στο δρομο).
Σιγουρα ειδες το λαιμο μου ομως, που γυρισε 180 μοιρες α λα εξορκιστης, οπως σε προσπερνουσα.

Billymuse
01/11/2015, 21:40
Σε είδα παπάρα ποδηλάτη στον Κηφισό να πηγαίνεις χαλαρα χωρις φωτάκι στο ποδήλατο σου και να μην αγχωνεσαι αμα θα ζεις μεχρι την επόμενη έξοδο..
σε είδα και σενα μαλακισμένη Ρομα που μας έστειλες κουβα και έχασες απο τα ταγάρια της Ιντερ :(

GFawkes
02/11/2015, 09:10
Σε ειδα τυπε κυργιακατικο στην Αμαλιας, να κουβαλας στην καροτσα του VW ενα μορινι κι ενα μαλλον-τριουμφ-του-κάποτε(-αλλά-πολύ-κάποτε-όμως), και τα δυο σε αριστη κατασταση να γυαλιζουν.

Δεν ξερω αν ειδες τα ματια μου, που κολλησαν στη ζελατινα (και παλι καλα δλδ, γιατι αλλιως θα τα κυνηγουσα στο δρομο).
Σιγουρα ειδες το λαιμο μου ομως, που γυρισε 180 μοιρες α λα εξορκιστης, οπως σε προσπερνουσα.

παχη για τον Αγκο πηγαινα.

McGyver
02/11/2015, 16:16
Σε είδα μόλις με το κόκκινο σκούτερ/βέσπα να κάνεις αναστροφή στην είσοδο της Αττικής Οδού στο Γέρακα μόλις κατάλαβες ότι μπροστά σου έχει διόδια.

Δεν την παλεύετε λέμε ρε, χαλάλι το 30άρι στη μηνιαία κάρτα και την όποια ταλαιπωρία με τα ΜΜΜ καθημερινά.

zizou
02/11/2015, 17:59
Σας είδα να μπαίνετε αντίθετα στην υπόγεια διάβαση που έρχεται από Αγ.Πάντων στη Καλλιθέα και βγαίνει στη Εφέσου για Ν.Σμύρνη.Πρώτα μαύρο Vitara και μετά γκρι Ford Focus.Τι πίνετε ρε γίδια :evil:

pektis
02/11/2015, 18:21
Σε ειδα zizou προβλεπε με το κουλουρι σου!
Σε είδα και 'σενα με το porche να έχεις ορεξουλες...περαστικά σου...

vkats
03/11/2015, 09:02
Σε είδα πατέρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ να παίρνεις το παιδάκι σου (νηπιαγωγείο ή πρώτη δημοτικού) από το σχολείο να το ανεβάζεις στη GS1200, να το βάζεις να κάθεται μπροστά σου πάνω στο τεπόζιτο (τα ποδαράκια του ούτε καν έφταναν στο κάτω όριο του τεπόζιτου...) και να φεύγεις ακράνωτος κι εσύ και το καημένο το παιδάκι. Και να κάνεις και σφήνες σαν τρελλός....!!! Δεν καταλαβαίνω... Τι σας έχει κάψει τον εγκέφαλο τόσο που να ρισκάρετε τη ζωή των παιδιών σας....????

BLiTzER
03/11/2015, 09:12
Σε είδα και σε άκουσα θείο με το RD350 χτες απόγευμα στην Π. Ράλλη. Πάντα όρθιος ^^

amyroukai
03/11/2015, 10:59
Σε είδα κωλοφαναρο να πεφτεις και να σπας... Το εγκεφαλικό το γλιτώσαμε παρά τρίχα.

motovaradero_22
03/11/2015, 21:52
Σαν σφήκες που βγήκαν από το κουτί να τρέχεται δαιμονισμένα από τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο με τα γνωστά λευκά χαρτάκια στις πινακίδες και να προσπερνάτε από όποιο κενό βρίσκατε με ταχύτητες 140+.Σε είδα ξανά λίγο πριν την Επίδαυρο ξάπλα στο αντίθετο ρεύμα να σου έχουν βγάλει το κράνος και να περιμένουν το ασθενοφόρο...όσο για το TL1000R ρημαγμένο στην άκρη ...
Βόλτα πάτε απολαύστε την , δεν κάνουν οι δρόμοι μας για πίστα .

pektis
04/11/2015, 12:39
Σε ειδα με το βεσπακι σου, να οδηγεις σαν μ@λακας και να κανεις σφηνες οπου να 'ναι...
Οταν πηγες να χωθεις απο το πουθενα και στην ειπα, εκανες την παπια...
Προσεχετε ρε...σε 2 ροδες εισαστε;)

spyrakos35
04/11/2015, 16:33
Σε ειδα RD 350 κουκλα στη φρατζη...

Τι μου θυμισες......

spyrval
04/11/2015, 22:01
Σε είδα μπροστά μου στα διόδια της Αττικής Οδού 50άρη με το παπί και την κυρά από πίσω με την κουκούλα για κράνος. Έβγαλες τα ψιλά και δίνοντάς τα στον ταμία του είπες "ένα κοτόπουλο" και χασκογέλαγες :lol: Νόμιζα ότι έπαιζα σε ταινία με Ντούζο και Γαρδέλη. Τί μορφές κυκλοφορούν γύρω μας...

theofilos888
05/11/2015, 09:18
Σε ειδα βλαμμενε ταριφα να κοιτας το μηλοτηλεφωνο σου στο φαναρι και να μην ξεκινας στο πρασινο. Και μας εβριζες που σου κορναραμε κιολας.

GFawkes
05/11/2015, 13:06
Σε ειδα "παγκοσμιε" με το μαυρο CBRκατιRRRRRR σημερα το πρωι να ξεκιναω με στο σκουτερ φυσιολογικα (ουτε γρηγορα, ουτε αργα δλδ) και να με περνας στα 3εκ ολο υφος.
Σε περασα σε ολες της στροφες, και με περνουσες στις ευθειες.
Στο φαναρι σου λεω Καλημερα δυνατα και κοιτας μπροστα σαν παγωνι.
Σου ξαναλεω καλημερα ΠΟΛΥ δυνατα.....γυρνας και με κοιτας ολο μαγκια....
"Ταπα το πας "του λεω....

κορδονεται.....
"Ναι του πινω το αιμα" μου λες....

"το ξερω" σου απαντω...."προσπαθουσα να σε περασω αλλα δεν τα καταφερα"....

ξανακορδωνεσαι και φευγεις χαρουμενος....

Σε πηγαινα τροχο ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ρε νουμερο...300cc VS 1000cc .....τι καμαρωνεις-προσβολα ηταν...!!!!

Τι πινουν ρε πρωι-πρωι τελικα;
:confused:

spyrakos35
06/11/2015, 08:04
Σε είδα να στρίβεις με το βαραντέρο "όλα κάτω" στην παραλιακή

byron
06/11/2015, 17:27
Σε είδα Johny the fox με το superleggera και βρόνταγε ο τόπος.

AUFGEBRACHT
06/11/2015, 21:16
Σε είδα κρετίνε με το επαγγελματικό φορτηγάκι να σταματάς για παράδοση και να ανοίγεις ανέμελα την πόρτα αναγκάζοντας την κοπέλα με το σκούτερ να πέσει στα φρένα για να μην καρφωθεί στην πόρτα σου... κι αντί να ζητήσεις συγγνώμη ζήταγες και τα ρέστα από πάνω. :moutza:

theofilos888
07/11/2015, 05:49
Σε ειδα "ΖΕΥΣ" εχθες στην ταναγρα!!! Τα λογια ειναι περιτα.....

DrEvil
07/11/2015, 16:08
Ειδα την Ζ1300 σου, μαστορα.
Σε απιστευτη κατασταση, σαν να βγηκε σημερα στους δρομους.
Μου ειπε οτι την εχει στην κρεβατοκαμαρα και την βγαζει μια στο τοσο καμια βολτα.
Μετα που μου ειπε οτι εχουν ξεχωριστες καμαρες με την κυρα του, δεν μου εκανε εντυπωση.

Παω να σκουπιστω τωρα, γιατι χανω υγρα -χαμηλα- απο το μεσημερι.

George_Sp
07/11/2015, 18:59
Σε είδα στο DirtyMotoWash σε τέτοια καθαρή καλογυαλισμένη κατάσταση....... και μου άρεσες βρωμοιταλική λαδιέρα!

:D

344450

KAGOURO
07/11/2015, 19:10
Σε είδα κουστουμαρισμένε κωλόγερε να κάνεις όπισθεν με την ΙΗΟ....(το υπόλοιπο το χω)octavia γκρι και να παίρνεις παραμάζωμα ένα στρώμα( ΚΚΕ......) και ντόμινο δυο σκούτερ στις αφίξεις του ΕΛ.ΒΕΛ σήμερα στις 1730. Αφού μου κλάφτηκες να σηκώσουμε τις μηχανές και μου άρχισες την παπαρολογία περί βασάνων σου, μου είπες οτι θα αφήσεις στοιχεία ν αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες ! Σε πίστεψα...λάθος μου ! Όταν βγήκα δεν είχες αφήσει τίποτα στα μηχανάκια.....παλιοξεφτίλα ! Άφησα όμως εγώ την πινακιδούλα σου στο στρώμα που χε ζημιές κανα 300 ευρά....! Για κάτι τέτοια κοθονάκια έχουμε φτάσει εδώ....! Κρίμα ..... σπαταλάτε το σεβασμό που δικαιούται η ηλικία σας...!

macdeath_s
08/11/2015, 16:56
Σας είδα σήμερα όλους από τις 08:30 που μαι στο δρόμο να τρακάρετε μεταξύ σας, με σηματοδότες, με κάγκελα και με τα χώματα. Σε είδα με το τρανσαλπ να σου χουν βάλει κολάροι οι δίκυκλοι του ΕΚΑΒ στον Αγ. Κοσμά. Σας είδα μετά Ducatia στην παραλιακή άλλοι γυρνάγατε από Σούνιο άλλοι πηγαίνατε. Σε είδα και εσένα που χαιρέτησες με το Tiger και ανταπέδωσα (ελπίζω να το κατάλαβες). Μετά τις 14:00 αρχίσανε να σκάνε και τα ss με τους ακράνοτους.

Το πιο δυσάρεστο είναι που είδα την παρέα σου να σου χτίζει στο Ribas το εκκλησάκι. Αν φόραγες κράνος μάλλον θα σουν για βόλτα σήμερα μαζί με τους φίλους σου :(

xaotikos
08/11/2015, 19:08
Σε είδα φιλαράκι δικάβαλο με το adv1190 να περιμένεις να περάσω στα Βίλια...εγώ επίσης δικάβαλο με το smt για ξεσκούριασμα μετά από πολυυ καιρο. Ωραια η παρέα μεχρι το πορτο, δυστυχώς πήγαμε σε αλλη καφετέρια. Αν ειναι κάποιος από εδώ, χάρηκα για τη βολτα :)

spyrakos35
08/11/2015, 19:56
Το πιο δυσάρεστο είναι που είδα την παρέα σου να σου χτίζει στο Ribas το εκκλησάκι. Αν φόραγες κράνος μάλλον θα σουν για βόλτα σήμερα μαζί με τους φίλους σου :(

τους είδα από χτες (Σάββατο) εκει και εγώ....

:(

amyroukai
08/11/2015, 20:31
Σε ειδα 50αρη με το tdm να σταματάς στο φανάρι της σκυλιτση με την πεζικου, να βγαζς του κρανς, να στρωνς του μαλλλί, να φουρας του κρανς στον αγκωνα και βουρ για καφε...

GIXXERAKIAS
09/11/2015, 08:30
Σε είδα εχθές στον Κηφισό με το Octavia 1.8 rs να μου κουνιέσαι και μπάμ μπούμ από την εξάτμιση στην καλύτερη να είχες 250-300ps έτσι όπως άνοιξες.Όταν σε πέρασα χαλαρά και αργά (σιγά μην χάλαγα βενζίνη στο 1000) μόλις κόλλησες πιό πάνω στην κίνηση και σε κοίταγα μέσα από την ζελατίνα φανταζόμουν τον εαυτό μου σε thug life φάση όπως τα βιντεάκια που κυκλοφορούν χαχαχαχα

ps:Με το ξακοσαράκι πιo παλιά θα έπαιζα μαζί σου να σε κεράσω όπως την 430 modenas στην Ποσειδώνος που ακόμα πρέπει να κλαίει....

amyroukai
09/11/2015, 09:09
Σε είδα ρε τύπε με το ασημί κρανάκι, να σου κορνάρουν 6 μηχανάκια πίσω σου και εσύ να βολτάρεις στην νιρβάνα σου. Ζεν. Σε περάσαμε όλοι μαζί στο πρώτο άνοιγμα, άλλοι δεξιά και άλλοι αριστερά, έφαγες το μπινελίκι από όλους αλλά ατάραχος ευθυτενής με το τζετάκι το αζελατίνωτο, το μάτι μισόκλειστο (από τσίμπλα; ο αέρας τον παλαίουρα τον μάχιμο δεν τον ενοχλάει ποτές) και φέεεεεεεεετα γιατί στα εξήντα σου εσένα του ψημένου μοτοσικλετιστή του άντρακλα με το μπέβερλι, θα σου πουν τα τσουτσέκια πως θα οδηγάς ρε, κοίτα δεν έχουν σέβας οι νεανίσκοι. Το παράσημο το πενταδάχτυλο να το φοράς με τιμή και δόξα γελοίε τύπε.

Ζεύκας
09/11/2015, 11:48
Σε είδα χθες μαύρο rsv1000 με τις ακράπες κ καθόμουν συνέχεια από πίσω να χαζεύω τη κωλάρα και τον ήχο.

"ε ρε και να'χα ένα τέτοιο" μου πέρασε από το μυαλό.

oh wait....

BoSS_Man*
09/11/2015, 16:03
Σε ειδα με το πορτοκαλι βαραντερο ασορτι βαλιτσες πορτοκαλι και παπουτσια το ιδιο χρωμα, κοντομανικι μπλουζα μαυρη (οπως η φορμα) με πορτοκαλι γραμματα να λεει οτι δεν προσκυνησες ποτε κανενα λαμογιο η αρχοντα με τα σαπια λογια τους τα μεγαλα και για κρανος ενα κοκκινο σκουφακι. Ωραια ολα αυτα αλλα ουτε το κρυο κ' αερας δεν προσκυνανε κανεναν ποσο μαλλων για την προστασια την δικια σου.

Σε ειδα κεντρο της Αθηνας να εχει σταματησει ο χρονος εκει, βρωμικο με παρακμιακους δρομους μπαλωμενους, καθε μαγαζι στυλ Μεση Ανατολη και κοσμος με ιδια κουλτουρα, ανοιξε μεχρι και Καμπουλ εστιατοριο :D , πολυκατοικιες βρωμικες αρωμα Ανατολης και κουλτουρα σε μιξη με Βαλκανικα κατι Βουλγαρο-Ρουμανικα μαγαζια και οικοι ανοχης τριγυρω με το κλασσικο φωτακι. Αλλοι απλωσαν την πραματεια τους φρουτα σαν να βλεπεος το Balkan Express ζωντανα! Ολοι μα ολοι δουλευαν οσο εσυ νεοελληνα "κλαιγεσε" και κοιτας να βολευτειες. Αυτο θα εχει αντικτυπο στο μελλων και προβληματα και οποιος καταλαβε καταλαβε.

amyroukai
09/11/2015, 19:10
Σε είδα 640ADV ψες στα ορεινά του Πειραιά να είσαι πεταμένο μέσα σε οικόπεδο/πάρκινγκ. Δεν φαίνονταν τα μπροστινά να ξέρω αν είχες φάει κανένα χοντρό στούκι αλλά σε λυπήθηκα. Γιατί τα καλά τα εργαλεία ρε γμτ... (και κρίνοντας από τα όργανα ήταν από τα τελευταία με την HiFlow κεφαλή).

spyrakos35
10/11/2015, 08:10
σε ειδα κατά τις 2κ15 το πρωί να κατεβαίνεις την συγγρού προς γλυφάδα όμορφο μπεμβε απο τα παλιά.....

Billymuse
10/11/2015, 08:18
Σε είδα το πρωι στις 6 επι της Ακαδημίας τραγο παππάρα που αποφάσισες,απο την απέναντι πλευρα του δρομου να σταματήσεις ταξι που ήταν τέρμα δεξιά και πήγες να περάσεις ενω ερχόμασταν 3 αυτοκίνητα με 60+.. τουλάχιστον φορας που φοράς μαυρα βάλε κανα φωσφοριζέ γιλέκο με κανα Αγιο πάνω ηταν και γαμώ τις φάσεις..

amyroukai
10/11/2015, 08:46
Σε είδα ψες μετά τον κρίκο, φουλ προβλεπόμενο κορίτσι με το καλοδιατηρημένο κόκκινο φαντούρο να ανεβαίνεις την ΕΟ. Δεξιά, χαλαρά. Μπράβο και καλούς δρόμους.

tzimidis
10/11/2015, 12:37
σε είδα το μεσημέρι στην Τσαλδάρη με το μπλε crypton (ΗΒΜ), και αν δεν απατώμαι είσαι του φόρουμ??

pektis
10/11/2015, 15:20
Σε ειδα στην Καλλιροης με το fazer 1000 να χωνεσαι επικινδυνα και να περνας οριακα...
Στο φαναρι που σου ειπα ''παραλιγο να γινουμε'' μου ειπες ειχα υπολογισει......τι να πω;...:confused:

Nik0s_Dk
11/11/2015, 00:04
Σε είδα στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη να ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΙΣΘΕΝ γιατί πέρασες την έξοδο σου.. Στην πλατεία. στρογγυλή πλατεία.. Θα ταν και 100 μέτρα να κάνεις τον κύκλο..Αλλά θα βιαζόσουν φαίνεται.. ΖΩΟ.. Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη... :moutza:

sapila racing
11/11/2015, 08:55
Σε είδα σήμερα να γκαζώνεις στην ΕΟ με το GS1200 μόλις σε πέρασα κι εκει που πηγαινες 140 αρχισες το κυνήγι.
Αυτό το κόλπο να πηγαίνεις με 180+ και το αριστερό χέρι ακουμπησμένο στο μηρό ηταν για να μου δείξεις οτι είσαι άνετος φαντάζομαι....οταν εφτασες 200 και αρχισε τα κουνήματα ενω σε περναγα όμως δεν ησουν τόσο άνετος ε?
Το ξεμπούκωσες παντως σε κάποια φάση και καπνιζε σαν τσιμινιέρα πίσω. Εκεί σε πέρασα παλι κι εφυγα, μην εχουμε και ντουμάνια πρωι πρωι στη μούρη.
ϊσως μπερδεύτηκες που το ανοιξες 200+ και σε περασα ανετα.
Δεν ειναι 600 αυτό το Hornet. :lol:

GFawkes
11/11/2015, 09:21
Σε ειδα νωρις το πρωι στην ΕΟ διχως κρανος
με το buff ως τα αυτια να τουρτουριζεις.....

μα ποσο μ@##$ εισαι να κατεβαινεις ξεκρανωτος στην εθνικη!!!

και να κρυωνεις κιολας...

est
11/11/2015, 12:58
Σε είδα παλιό μου μηχανάκι σε ακόμα καλύτερη κατάσταση απ'ότι σε έδωσα! Χάρηκα που πήγες σε ιδιοκτήτη που σε προσέχει.

kordix
11/11/2015, 14:15
Σε είδα με το σκουτεράκι να αλλάζεις 2 λωρίδες "στη ψύχρα", από τέρμα δεξιά, τέρμα αριστερά, χωρίς φλας, χωρίς να κοιτάξεις πίσω, απλά η συνεπιβάτης εβγαλε αριστερό χέρι.

Δεν σε βλέπω να επιβιώνεις για πολύ...

taisteal
11/11/2015, 14:31
Σας ειδα με τα δυο μικρα Yamaha να σταματατε για καφε στη Λαμια
Ερχομενοι απο Κινα,5 μηνες ταξιδι :eek:
Πιασαμε κουβεντα,με το χαμογελο και τη χαρα του δρομου ζωγραφισμενη στα προσωπα,σας θαυμασα..
Small bikes,big trips μου ειπες :a23:
Καλους δρομους μουτρα..

amyroukai
11/11/2015, 14:59
Σε ειδα ρε πιτσιρικο να βγάζεις ενα "λουλούδι", να στριβεις ενα... εκατοφυλλο, να βάζεις ραπ στο τηλεφωνο και...

Είμαι ο Νικόλας στο λυκκαβητο
Σκάω ένα τσιγαρο και ολα ειναι yo.

Οταν αρχισατε με τους αλλους δυο τα χαζογελα και τις μλκιες φύγαμε. Η πρωινή ησυχία και η θέα πάντως άξιζε.

**Προσθήκη.

Σε είδα να έχεις ανατρέξει καμποσα χρόνια πίσω και να έχεις σβήσει ολα τα σχόλια σου στο φεσιμπουκ. Σε ρουφιάνεψε η εφαρμογή με τις "αναμνησεις", λεω τι στο καλό με ποιον μιλούσα τοτε και έχουν μείνει μόνο τα δικά μου; Αναρωτιέμαι πόσο περίεργος (ελλειψει άλλης καταλληλότερης λέξης) πρεπει να ειναι καποιος για να το κάνει αυτό; Τι φρούτα έχω σε αυτό το δυσμοιρο κοινωνικό μέσο... Και γιατί να μην κάνεις unfriend/block αν δεν γουστάρεις, απλά; τι φρουτα, ξανά...

RizlaPlusPlus
11/11/2015, 20:17
Σε ειδα με το σουπερ ουαου 1200gs full extra super wide ultra long extra heavy 4x4(ξερω, δεν εχει, αλλα θα το'θελες) να θες κοντριτσες χθες βραδυ στη Βουλιαγμενης μεσα στην κινηση. Δεν ηθελες να ριξεις τα μουτρα σου και να δεχτεις το κερασμα, και αρχισες να κανεις @ρχιδιλικια ξυστα απο τους αμαχους με τα σκουτεροπαπια, και εκοβες και δολοφονικα πολυ καθε φορα που εβλεπες αμαξι στον οριζοντα. Οχι μαν, δε με περασες. Σε εκλασα λιγο για να μη σκοτωσεις κανενα ασχετο.
Και μαλλον το καταλαβες κι ολας μετα στο νεκροταφειο, που την εφαγες κανονικα και με το νομο στην ευθεια, γιατι ουτε καν ηρθες διπλα στο φαναρι (εκατσε ο θεουλης πισω μου, κ ημασταν οι 2 μας) :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Σε ειδα κι εσενα με το ΖουΖουRα πριν λιγο στη Μεσογειων, και ανοιξαμε στο τελευταιο φαναρι πριν τη γεφυρα του Καρεα. Καλα, προφανως και δεν περιμενα να σε περασω. Απλα ηθελα να χαρω το εργαλειο σου :beer:
Κριμα που συνεχισες για κεντρο, θα θελα να παιξουμε λιγο πανω στον περιφερειακο...

tzimidis
11/11/2015, 22:49
Σε είδα πουστόγερε (όχι εγκαιρα γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΦΩΤΑ , σκατομαλάκα) με το ασημί Polo , να έρχεσαι από το πουθενά δίπλα μου για προσπέραση ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΕΙ από π.ρἀλλη για θηβών.
Το κατάφερες αφού παραλίγο να σκάσω στα κάγκελα. Σε πρόλαβα στο jumbo , αλλά με είδες και έφυγες με κόκκινο.
Σε ξαναπρόλαβα στη sprider και με αριστερό φλας , έφυγες ευθεία.
Σε ξαναπρόλαβα στο γήπεδο , αλλά για να μη σε σύρω από τα αρχίδια από το παράθυρο ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΑ , πήρα για σουβενιρ ολόκληρο το πίσω φανάρι σου και ολίγη από φτερό.
ο θεός έκανε και ήρθα στα καλά μου έγκαιρα, αν σε έπιανα στα πρώτα φανάρια θα ήμουν φυλακή τώρα

ΨΟΦΑ ΠΑΛΙΟΓΕΡΕ, ΤΩΡΑ και μαζι σου ολη η οικογενεια σου

spyrakos35
12/11/2015, 08:21
σε είδα μαύρο τζίξερ παραλιακή και αλίμου

καλημέρες

Billymuse
12/11/2015, 14:15
Σε ειδα παρκαρισμένο κάτω απο το σπιτι μου...
.......
:look::look::look::look::look::look::look::look:

344896

peterTHErider
13/11/2015, 14:36
σε ειδα φιλε foogr01 και σε ευχαριστω για το κερασμενο καφεδακι!:D
ριξαμε λιγο κουτσομπολιο αλλα καλα καναμε!!

Billymuse
13/11/2015, 19:10
Πωπω που να το πω και να με πιστεψουν...δεν εχω φωτο δυστηχώς
αλλα σε είδα σήμερα Καφετζόπουλε(ναι ο ακαλύπτος)..να εξερχεσαι απο το δημαρχείο στη Κοτζιά με το ποδήλατο ανα χείρας και το πουρο στο στόμα αναμένο...

MG-KTiNoS
13/11/2015, 20:34
345272

:p

Despoina Kawasa
15/11/2015, 10:17
Σε είδα πάνω στο 9ρι είπα θεέ μου να ένα μανάρι σε είδα να βγάζεις κράνος και γάντια και έλιωσα σαν τα παγάκια :P

teogtp
15/11/2015, 12:02
Ακουσα την βραχνιασμενη κορνα και φρεναρα πανικοβλητος στην διασταύρωση .......και τοτε σε ειδα να περνάς απο μπροστά μου στο χιλιοστό με το χρεποσκουτερο τεζα,κατευθυνομενος αναποδα στο δρόμο.
Εχε χάρη που τα παιδια μας ειναι κολλητοί αλλιώς θα σε "ελουζα" που πηγες να μου την πεις κιόλας. .....

congate7
15/11/2015, 16:03
Σε είδα ευτυχώς μπάσταρδε ταρίφα που πήγες να μου χαλάσεις τη βραδιά.
Πατησίων και Αλεξάνδρας με πιάνει πορτοκαλί και σταματάω. Πάντα όταν σταματάω κοιτάω πίσω και βλέπω τον γαμημένο υπάνθρωπο να με έχει κεντράρει.
Αφήνω συμπλέκτη τσουλάει το εργαλείο και την γλυτώνω στο τσακ. Σταματάει 20 μέτρα πιο κάτω πλησιάζω και με κοιτάει με ένα βλέμμα τύπου τι σταματάς στο πορτοκαλί. Πες ένα συγγνώμη(να το χέσω βέβαια) ρε και ας πέσει κάτω.
Που να σου γαμηθεί ότι έχεις αγάμητο

taisteal
15/11/2015, 20:53
Σας ειδα Argykap και teogtp σημερα..

:D:beer:

kordix
15/11/2015, 20:58
Σας βλέπω ποδηλάτες, καθώς ποδηλατώ, σε πολύ μεγάλο ποσοστό να μην σταματάτε στα φανάρια και ξενερώνω. :yuck:

sniper
16/11/2015, 11:00
Σε είδα γελοίο υποκείμενο να περνάς με το ducati ανάμεσα απο πεζούς που περνούσαν στη διάβαση χωρίς να κόψεις καθόλου...

Δεν πάμε καλά...

drspeed
16/11/2015, 18:26
Σας βλέπω κάθε μέρα ποδηλατάδες του κώλου. ο ΚΟΚ δεν είναι μόνο για τα μηχανοκίνητα, βλήματα.... είναι για κάθε τι που κινήται στον δρόμο. Αν βρεθείτε κάτω από κανένα αμάξι ή από κανένα φορτηγό να δώ μετά τι θα λέτε....

CustomBoy
16/11/2015, 18:32
Σε ειδα πουστόγερε (κ ο μπροστινος του) σε κλειστή δεξια στροφη (τυφλη) καθοδο απο καζίνο ,να κάνεις οπισθεν !!!!!! και να σταματας για να φωτογραφίσεις το ΕΛΑΦΙ....μαλακες...θα πεθανει κοσμος και θα λετε τα ιδια παλι....

KostRider
19/11/2015, 00:29
σας είδα πολλούς, την Κυριακή στη Χαλκίδα!!! :beer:

Eversman
19/11/2015, 09:28
Σε είδα φιλαράκο να είσαι στο δρόμο χωρίς φώτα. Ήρθα δίπλα και σου το είπα πολύ ευγενικά, για να εισπράξω ένα μεγαλειώδες βρισίδι με κ@λοδάχτυλο. WTF??

Πώς το είπε ο σύντροχος? Ντεκάφ παιδιά ... ντεκάφ και καμιά επίσκεψη στην Αχαρνών, πού και πού.

Panos76
19/11/2015, 09:47
Σε είδα φιλαράκο να είσαι στο δρόμο χωρίς φώτα. Ήρθα δίπλα και σου το είπα πολύ ευγενικά, για να εισπράξω ένα μεγαλειώδες βρισίδι με κ@λοδάχτυλο. WTF??

:confused:

Στον αντίποδα, (πριν καμιά εβδομάδα) σε είδα φιλαράκο να έρχεσαι δίπλα μου στο φανάρι με τον πάπιο σου, να μου χτυπάς το τζάμι και να μου ανοίγεις τον δεξί καθρέπτη που είχα κλειστό.

Σε ευχαρίστησα και φύγαμε :beer:

spyrakos35
19/11/2015, 12:40
Σε ειδα βεεφαρ με το σκασμενο λαστιχο στη Συγγρου και σου εβαλα κορδονι

Billymuse
19/11/2015, 13:28
Σε είδα Κραουνάκη στην Πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα πάνω σε ενα 3κυκλο MP3 και ήσουν πιο μεγάλος απο αυτο.
χασε κανα γραμμάριο ρε μαν